Tüm Versiyonu Göster : Kaygısızlar

missduncan
09-09-05, 17:26
Kaygısızları hatırlayanınız vardır herhalde.Mennun Kaygısızı,3 kadın ve 36 çocuğunu.bence gayet kaliteli ve komik bi diziydi.dizi hakkında yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar...

cenkoyen
27-09-05, 10:35
çok güzel bir dizi olmasına rağmen hakkında yazılmayan yazılara şaşırdım doğruısu...

zugasibere
27-09-05, 13:04
bence türkiyedeki özgün sitcomların babasıdır.zaten senaryoyu gani müjde-birol güven yani bugüne damgasını vuranlar yazıyordu.....ii bi diziydi...bıkmadan izlerdim....

seneryo ekibinde fatih solmazda vardı onu unuttum......

bi bölümde mennun mu ne araba kullanıyodu ve bi ara sokaktan geçtikten sonra ordaki kasap dükkanından kasap dışarı çıkıp yuh be ehliyeti benden mi aldın diyodu...........

MasalTeam
27-09-05, 18:58
Arkadaslar ;

Kim ne derse desin Türkiyede yapilmis en mantikli komedi budur :)

sezinti
27-09-05, 19:07
ercan yazgan, ayşen gruda, şoray uzun, sonraki bölümlerde dolunay soysert

kaygısızlar bir döneme damgasını vuran bir diziydi

josephiron
01-10-05, 13:15
Hem kadro süperdi hemde Yazarlar...Gelmez bi daha böylesi...

first lady
07-10-05, 17:00
ben en çok kültegini seviyodum ya.dizi tv de tekrarları var hergün ;)

kırık kalbim
09-03-06, 23:13
hala dizi tvde yayınlanıyo.ve ben sıkılmadan hala gülerek o eski bölümleri izliyorum.zamanınınen güzel dizisiydi bence

chaylack
10-03-06, 10:44
yeniden cumartesi pazar 9 gibi yayınlamaya başladılar starda karakterlerin başına her zaman garip garip olaylar geliyodu o kadar garip şeyler ki memnun bi bölümde hamile kalmıştı (bunları rüyasında görüyodu):)

bi hastane sahnesinde bi anons
dr fatih bey fermuarınız açık kalmış lütfen kapatırmısınız :img-hyste
anons 2
dr ahmet bey dr ahmet bey müsaitseniz dr ali bey akşam size oturmaya gelmek istiyomuş :img-hyste

mert061910
10-03-06, 18:42
Bence Içlerinde En Iyi Kültekindi Yani şoray Uzun,dizi Tv De Bugun Bitti Kaygisizlar Ama Hafta Sonu Star Tv De Oynuyor Galiba Türkiye Nin En Iyi Dizilerinden Biridir Kadrodan Belli Olduğu Gibi

gözde_lp
10-03-06, 19:56
yeniden cumartesi pazar 9 gibi yayınlamaya başladılar starda karakterlerin başına her zaman garip garip olaylar geliyodu o kadar garip şeyler ki memnun bi bölümde hamile kalmıştı (bunları rüyasında görüyodu):)

bi hastane sahnesinde bi anons
dr fatih bey fermuarınız açık kalmış lütfen kapatırmısınız :img-hyste
anons 2
dr ahmet bey dr ahmet bey müsaitseniz dr ali bey akşam size oturmaya gelmek istiyomuş :img-hyste

bende bi siteden bu espirileri buldum:)

bir bölümde burcu taksiye biner.eleman da onun peşinden gitmek için belediye otobüsüne biner:
eleman: (şoföre)Çabuk şu öndeki taksiyi takip et!
Şoför: Oha!Babanın otobüsü mü lan burası?
Eleman:Ama benim Burcu'ya gitmem gerek...
Şoför:Bu otobüs Burcu'ya gitmez kardeşim,Mecidiyeköy son durak:))
kültigin mağdurlarından biri:-yüksek yerlerde tanıdıklarım var benim.pazarlamacı amcam ondördüncü katta oturur

Kültigin kardeşi Burcu'yu başıboş bırakmak istemez ve bu konuyu açar.Alper'le kürşat hemen atlarlar- abi istersen kızkardeşinin yanında ben durayım. maşallah senin kızkardeşin ilik gibi, ben korurum onu her türlü yaban ellerden

- abi kürşat haklı, senin kızkardeşin taş gibi oldu son zamanlarda,dikkatli olmak lazım
Başka bi bölümde kendine para vermeyen İsmal'e;
Memnun:Yazıklar olsun,demek bugüne kadar koynumda yılan beslemişim..
İsmail:Ne...Ulan kaç aydır ben bakıyorum size be!
Memnun: O zaman bugüne kadar bi yılanın koynunda beslenmişim:))
Yine başka bi bölümde,Kurban bayramıdır,İsmail dükkanında bayram traşı yapıyodur.O sırada kapıda,kucağında gözleri bağlı bi koçla bi adam görünür:
Adam:Şu koçu bi traş ediver
İsmail:Ne diyosun sen be??
Adam:Ben bu koçu kurbanlık aldım,dedilerki onu berber İsmail'e götür,traş ettir,kurban parasından kurtulursun:))

diziyi izlemeden bile bu diyalogları okuyup gülebiliyorum...rast geldikçe izliyorum kaygısızları

onur29
25-03-06, 18:26
bende rastladığım zaman izliyorum çok güzelve komik bir diziydi en ayşen gruda ülkü duru halit akçatepe vardı. bide hacı gaffur

erditokgoz
16-06-06, 17:02
en güzeli eski bölümleri hatırladıkda gülesim geliyo bi kaçını anlatayım
:::kültigin hostesi koluna almış bak şurda 3 kişiyi bıçaklamıştım şurdada birini bacağından vurmuştum aa bak gene orda kalkıp gidememiş :D
:::alper: Abi biz turisti götürürken fenaside hostesi götürüyo
kürşat:ooo onlar kim bilir nereye giderler
alper:fenasi yerinde ben olsam ona sultanahmet beyazid istanbulun doğal güzelliklerini filan gezdiririm yani :D
kürşat:olum fenasi o kadar salakmı hostesi bi hotele atar dikili taş filan gösterir kendi doğal güzelliklerini felan :D o arada kültigin ikisini bigüsel :fighting2 :D
onları takip ederler onlar bi çaybahçesine gider şimdi orda :D
alper:abi bunlar işi baya götürmüş fenasinin cayina prez*ervat*f atalım bale çocuk olmasın
kürsat: olum en iyisi hostes yengenin çayına doğum kontrol hapı atalım artık bunlar işi baya ilerletmiş :D
alper:acaba poğcalaradamı preze*v*t*f atsaydık he
sonra oranın görevlisi bunları içeri almaz bunlarda 150 yıl sonraya senet imzalarlar :D çay bahçesini satın alırlar :D bu bölüm bayaa hoşuma gitmişti :D Bide çay bahçesinde çocuk yarışması vardır.memnun kahvede okey oynardır orda benim çocuk söle filan konuşuyolar memnun: benim küçükler hepsi birer küçük emrah benimki birinci olcak boşa göndermeyin çocukları yanındaki adam:
siz benim küçük ayseyi görseniz bi şakırdıyo dinlemekten alıkoyamıyom.karşısındaki adamda :D siz benim küçük osmanı görseniz hepinizin dudağı uçuklar :D sonra kavga çıkıyo (biras yanlışlıklar varsa normaldir kaç yıl önce izlemiştim ama gene olsa gene izlerim)

deadly_angel
17-06-06, 11:24
çok güzel bir diziydi, çok seviyorum.Gayet kaliteli ve özgündü.

Tekrarları veriliyormu acaba?

sevgi86
17-06-06, 18:41
Bence Içlerinde En Iyi Kültekindi Yani şoray Uzun,dizi Tv De Bugun Bitti Kaygisizlar Ama Hafta Sonu Star Tv De Oynuyor Galiba Türkiye Nin En Iyi Dizilerinden Biridir Kadrodan Belli Olduğu Gibi

evet kültigin en iyileriydi
ya da 1. liği sabriye ustayla paylaşırlar

şimdi şoray uzun yoldayı izliyorum
orada şorayın kendi yeteneğini de görmiş oldum
gani müjdenin senaryosu olmadan da bizi gülmekten kırıp geçiriyor

ben sabriyenin işyerindeki ilk gününe çok gülmüştüm
:img-grin2

mozitekuto
19-06-06, 05:51
bir hastane sahnesinde de, hoparlörden anons sesi veriyorlardı:

dr. ahmet bey, dr. ahmet bey. fermuarınız açık kalmıştır, kapatınız...

*arife*
13-07-06, 13:13
çok komik bi diziydi ama büyük mesajlar veriyodu o zamanki anadoluyu gösteriyodu bence

chaylack
13-07-06, 19:56
çok komik bi diziydi valla hastane çi anonsları bile komik o zamanın gündeminde olan konuşmalar çok komik tipler vardı adamın biri memnun ona dokunur dokunmaz ayağa kalktı sanki bi mucize olmuş gibi daha sonra adam memnun'u doğa üstü güçleri olan biri gibi gösterdi onun sırtından para kazanmaya başladı şifacı diye bide dükkan açtılar memnun'a insanlarda inanıyodu eleman'ın müdürüde kalkmış bozuk olan firitözü getirmiş dokununca çalışırmı acaba diye çok gülmüştüm:)

meryemce84
28-07-06, 18:56
Memnun Kaygısız,Kültiğin Hostes,Eleman,Sabriye, Kafiye,Terbiye...
İzledim ben kaçar mı?
İlk başlarda sıkı takipçisiydim...
Ama sonraları oyuncularda ufak tefek değişiklikler oldu eski tadı kalmadı..

sybell
28-07-06, 22:07
çok komik bir diziydi. tekrarlarını bile hep izlerdim. bazı şeylere gerçekten çok güzel dokunduruyorlardı. en çok da Kültigin e bayılırdım. bazen sırf onun için izlerdim. konuşması,mimiklerii esprileri fln süperdi.:img-kiss:

İkiaile_fan
29-07-06, 21:42
Evet çok komik bir diziydi d maxta yayınlanıyor ama star tvdeki bölümleri daha güzeldi.

noway
31-07-06, 11:05
evet ya ne güzel diziydi, ne gulerdim ozellikle de kultigine:img-haha:
sonra farklı kanallarda devamıda cekilmişti ama kadroda da değişiklikler oldugu icin aynı tadı yakalayamamıstı..

mydestiny
31-07-06, 11:07
Bir bölümde Memnun belediye otobüsüne binip "öndeki taksiyi takip et çabuk" demişti çok gülmüştüm izlerken :D

chaylack
07-12-06, 10:28
ya ben çok severdim bu diziyi zamanın gündemde olan olaylarıyla da dalga geçtikleri olurdu ayrıca karakterlerin isimleride çok ilginçti hostes,eleman gibi:) hiç unutmam eleman taksi çaığırıyor:img-hyste
eleman:taksi taksi
taksi şoförü:yolcu yolcu:img-hyste
bu bişey değil mennun bi daha evlenmeye kalkamıştı 4.kere gelin arabasının üzerine oyuncak bebek değilde çocuklardan birini oturtmuşlardı:img-hyste
ya yine yayınlansın izlerken koltukta bırakmaz valla:)

mert061910
07-12-06, 10:32
walla 10 numara diziydi yayınlasalarda izlesek
star kanald kanal6 bu kanallarda bölümleri çekilmişti

gülbence
07-12-06, 11:55
dmax da haftalsonları oynuyordu geçen haftalarda ama artık yok:((( gani müjdenin en sevdiğim dizilerindendi

mert061910
08-12-06, 15:56
Dmax Oynuyor Mu Daha Bu Arada Dmax Da Hangi Bölümler Oynuyodu
Star Dakimi Yok Sa Kanald De çekilen Bölümler Mi?

Nhelenia
08-02-07, 11:55
Çok güzel esprileri vardı. :happy0064 Hiç bir bölümünü kaçırmadan izlerdim :happy0064
Bir bölümde Kafiyeye iş bulmak için geziyolardı. Sonunda İsmailin karısının kuaförüne giderler kuaför kafiyeyi işe alır bir yandanda kadının birinin kafasındaki saç modelini anlatmaya başlar.
Kuaför: Efendim bu başımın üzerinde yeri var modeli
Kadının kafasına birtane sandalye oturtmuşlar. :img-hyste
Kuaför: Evet şimdide sırada saçımı sana süpürge ettim modelini göstereyim... :img-hyste

chaylack
09-02-07, 16:05
ayy bide böyle bişey var
memnun kör olur.

kültigin bunu döver adamın gözleri düzelir.

yandan geçen yaşlı teyze
- evladım benim de çocuğum yarın sınava girecek bir dokunsanda şansı açılsa.:img-hyste
+
bide reklam aralarında az sonra olucaklar diye bişey vardı mesela bir reklam arasında şöyle bişey geçti
arçil ve şota gercekten ikiz kardeş mi? reklamlardan sonra kaygısızlarda ":img-hyste
(arçil ve şotanın kim olduğunu merak edenler,bilmeyenler olcaktır eski trabzonsporlu futbolcular oluyorlar kendileri:) )

acıhayat.
11-02-07, 21:32
memnun ne adamdı yav:):)
adamın her seyı beleş istiyordu oturdugu ev bıle beleşti heheh:)
ozledım o dızıyı gulduruyordu vala yav:img-yes:

Kurt_Memati
21-02-07, 22:19
Hatırlamayan varmıdır ki bu diziyi. Çok güzel bir diziydi. Bir keresinde Memnun hap ile hamile kalıyordu :) . Yani hamile kaldığını sanıyordu.

Ayrıca Kültegin ve iki arkadaşının Memnunu habire dövmesi, aynı şekilde elemanı dövmesi hiç unutulmaz kısımlardı

Freddie
21-02-07, 22:26
oyuncu kadrosu çok iyiydi yaa ercan yazgan halit akçatepe tilbe saran çiçek dilligil şoray uzun...

kanal d deki bölümler pek değildi de stardakiler harikaydı yaa çatlardım gülmekten yüzsüz memnun az çektirmedi arkadaşına ama dizinin bittikten yıllar sonra geri dönmesi eski başarıyı vermedi ve 5 bölümde kalkmıştı :(

iki eksik kırk fazla
istanbul bizi sakla :)

ayrıca yeni türkünün cevriye diye bi parçası vardı o şarkı da bu dizide çalardı yeni türkünü dizi müzikleri açısından en parlak dönemiydi

onur29
22-02-07, 07:26
Ewet dizinin müzikleri çok güzeldi. Yeni türkü zaten çok sevdiğim bi gruptur. Dizide ev sahibi gaffur vardı. Amma çektirdilerdi adama. Bu dizide ismailin karısı zeynepi bi daha hiç bi yerde göremedik ya

Freddie
20-04-07, 12:59
evet ben de :) stardaki bölümler daha güzel Sanırım dizi kanald'de başlamıştı ilk önce demek ki sonradan güzelleşmişş

blooming wood
20-04-07, 17:55
ya en iisi kültügündi geçen gün bi yerde videolarını gördüm indirdim eskileri yad ettim süper ya meğer eski diziler daha komikmiş haberim yokmuş:img-wink:

misskrueger
26-04-07, 20:52
kaygısızlar bence türk televizyon tarihinin en komik dizilerinden biridir.hatta en baştadır...:img-wink:

Türk_Jön
27-04-07, 07:15
Çok komikti bu dizi Memnun Kaygısız ve ailesinin maceraları :D:D bir bölümde Memnun'un saçları üzüntüden hemen beyazlıyordu :D:D bir bölümde de hamile kalıyordu ya :D:D:D:D:D

seheripek46
28-04-07, 12:44
ne komik diziydi gerçektende çok kaygısızlardı ama o 36 çocuğu bir arada göremedim ya hala ona yanarım

gültekin yani şoray uzun dizide favorimdi

mert061910
08-05-07, 11:28
pazartesi,salı,çarşanba,perşembe,cuma
06:00 saatlerinde STAR TV de izleyebilirsiniz
AYNALI TAHİR dizisinin hemen arkasından başlıyor...

chaylack
08-05-07, 17:29
bide böyle şey var bu heralde kanal d de yayınlanan kaygısızlardan bunda fenasi var hostesin belalısı efektif olarak kelimesini takıntı haline getirmişti:img-hyste
kız isteme sahnesi:)
memnun: valla kızım diye söylemiyorum ama çok hamarattır, bir baş kurusoğan bir yumurtayla yoğurtlu iskender bile yapar!
fenasi hemen atlar: baba kaçırmayalım bu kızı annemin kabuklu kırdığı yumurtalardan bıktım!
baba: haklısın oğlum:img-hyste :img-hyste

ayrıca stardaki bölümleri daha bi gırgırdı

Türk_Jön
08-05-07, 21:39
Terbiye bakkaldan ay çiçek yağı alıyordu sonra bakkala bozuk bu yağ uçmuyor diyordu :D:D

Bir bölümdede tacizci bir sapık çıkıyordu kadınları öpüyordu dudağına ruj sürüp sapık Memnun'a mı ne benziyordu kadının biri sapığın robot resmini tarif ederken Bizimkiler'de kapıcı Cafer var ya işte ona benziyor demişti :D:D:D şöyle adam akıllı bir saatte verseler izlesek

seheripek46
11-05-07, 09:24
bide böyle şey var bu heralde kanal d de yayınlanan kaygısızlardan bunda fenasi var hostesin belalısı efektif olarak kelimesini takıntı haline getirmişti:img-hyste
kız isteme sahnesi:)
memnun: valla kızım diye söylemiyorum ama çok hamarattır, bir baş kurusoğan bir yumurtayla yoğurtlu iskender bile yapar!
fenasi hemen atlar: baba kaçırmayalım bu kızı annemin kabuklu kırdığı yumurtalardan bıktım!
baba: haklısın oğlum:img-hyste :img-hyste

ayrıca stardaki bölümleri daha bi gırgırdı

evet canım o sahne çok komikti sen deyince bir daha çok güldüm
bir de hostes in ismini ne kadar anlamsız düşünseneniz hostes isimli bir arkadaş---

aysegülll
24-11-07, 16:25
en komik dizilerden biridir kaygısızlar
aklımda kalanlardan
eleman:taksi
taksi şöförü:yolcuuu :img-hyste:img-hyste:img-hyste:img-hyste:img-hyste:img-hyste:img-hyste

bide hasataenedeler anons yapılıyor :doktor ahmet bey doktor ahmet bey yemek teklifinizi kabul ediyorum :img-hyste:img-hyste:img-hyste:img-hyste

bayagı gülerdim ben bu diziye yaa

olajuvon
02-01-08, 07:51
Yaw ne matrak bir diziydi KAYGISIZLAR.Her izleyişimde kahkaha krizlerine girdiğim bi diziydi.Hey gidi günler...

mc_merve
03-01-08, 01:35
cok az dizi vardir beni sabahin 6 sinda kaldiran kaygisizlarda bunlardan bir tanesi sacmaydi ama ginede guzeldi hala olsa inede izlerim ozelikle elemani cok seviyodum bide hsotesin mafya bir sevgilisi vardi adini unuttum o komikti :)

lynn
25-07-08, 23:45
türk komedi dizilerinin en iyisi kesinlikle. star bunu prime time'a koysa yeridir. arkadaşlar sahnelerini yazmışlar, güzel nostalji oldu, bütün sahneleri ezberlemiş olsam da yine de güldüm:) tabi stardaki bölümler en iyileri, daha sonra kanal 6 ve kanal d'ye geçmişti, o bölümleri hiç sevemedim, izleyemedim de zaten.

lynn
26-07-08, 15:24
Çok güzel esprileri vardı. :happy0064 Hiç bir bölümünü kaçırmadan izlerdim :happy0064
Bir bölümde Kafiyeye iş bulmak için geziyolardı. Sonunda İsmailin karısının kuaförüne giderler kuaför kafiyeyi işe alır bir yandanda kadının birinin kafasındaki saç modelini anlatmaya başlar.
Kuaför: Efendim bu başımın üzerinde yeri var modeli
Kadının kafasına birtane sandalye oturtmuşlar. :img-hyste
Kuaför: Evet şimdide sırada saçımı sana süpürge ettim modelini göstereyim... :img-hyste

dizide kuaför tayfun ağabeyi oynayan oyuncu 6-7 yıl önce vefat etmişti allah rahmet eylesin...

Nhelenia
11-08-08, 13:11
memnun randevu evindeki baskında yakalanır ve karakola götürülür

komiser: adın ne?
- havalı deniz
- havalı banu
- havalı okşan
komiser: ya sen?
memnun: havalı memnun :img-hyste

Bir bölümdede memnun hafızasını kaybetmiş ve yeniden evlenmek üzeredir. Düğün arabası gelmiş üç karısıda arkasından ağlamaktadır. Düğün arabasının önünde oyuncan bebek süsü yerine kendi çocuklarından biri oturmaktadır. :img-hyste

birde kültiginden hatırladığım bişey yazıyım.

Kültiğin açtığı kafede müşterilerden birine zorla tost yedirir
Adam: abi noolur yapmayın içim dışıma çıktı yeter ya.
Kültigin: aaa öyle demeyin beyfendi bu tostlar duygusal tost alınırlar arkanızdan ağlarlarlar.
Adam :hadi canım hiç duygusal tost olur mu?
Kültigin: canım içli köfte oluyor da duygusal tost mu olmayacak :img-hyste

çok güzel diziydi tekrar tekrar izlesem asla bıkmam

onur29
11-08-08, 15:12
Evet espriler gerçekten süperdi. Zaten o dönemki komedi dizileri bir başkaydı.

burcu817
12-08-08, 18:53
memnun kaygısız, 3 karısı ve 36 çocuğu, hiçbişeye aldırış etmemmesi ve gofret yemesi :img-hyste .süper bi diziydi. hele elemana bayılırdım.. stupid eleman:img-hyste:img-hyste
elemanın burcuyu takip ettiği bi bölüm vardı burcu taksiye biniyodu. elemanın parası olmadığı için otobüse binip şöföre şu öndeki taksiyi takip et demesi ve şöförün kızması çok komikti :img-hyste keşke tekrarlarını verseler.

replayy77
24-08-08, 13:05
memnun kaygısız, 3 karısı ve 36 çocuğu, hiçbişeye aldırış etmemmesi ve gofret yemesi :img-hyste .süper bi diziydi. hele elemana bayılırdım.. stupid eleman:img-hyste:img-hyste
elemanın burcuyu takip ettiği bi bölüm vardı burcu taksiye biniyodu. elemanın parası olmadığı için otobüse binip şöföre şu öndeki taksiyi takip et demesi ve şöförün kızması çok komikti :img-hyste keşke tekrarlarını verseler.

:D:Dburcu sırf senin bu yazın yüzünden üye oldum :D:Dbana o bölümü hatırlattın gülmekten kırıldım ya.tekrar bölümleri nerede oynuyor bilgisi olan varmı.

lynn
28-08-08, 21:08
isimler bile komik memnun, eleman, hostes, kültigin.. hatta memnunun kepçe diye bile çocuğu vardı. tabi 36 tane isim bulmak zor gelmiş, aklına gelen kelimeyi isim diye koymuş çocuğuna. benim hostes veya eleman diye arkadaşım olsa onunla gülmekten konuşamam bile.:)

bakardicola
03-09-08, 02:36
ya bu diziyi unutmak mümkün mü :D

14-15 yaşlarındaydım bu diziyi izlerken. gülerken koltuktan düşerdim.

şimdi arkadaşlar saolsun birçok replikleri yazmış hatırladım hepsini ve gene yarıldım gülmekten.

aklıma şu geldi onu yazayım bende.

yılmaz köksal vardı dizide. dizideki adı aklıma gelmedi.

yılmaz köksal sevgilisi yüzünden bunalıma girmişti. intihar etmek istiyordu. ismailin berber dükkanına geldi.

ismail sordu buna 'ne oldu usta neyin var'.

'sorma ismail moralim çok bozuk. intihar etmek istiyorum.' o an ismailin koluna yapıştı ve dedi ki :

'beni traş et ismail, ne olur beni traş et' :D:D

günlerce gülmüştüm, aklıma gene gülüyorum :D

efsane diziydi, efsane...

bakardicola
08-09-08, 01:05
bak daha var burda :D

kültigin ve 2 adamı sokakta memnunu yakalarlar ve karşılıklı geçip hemen dövmeye başlarlar.

kültigin vurur memnun alpere doğru uçar. alper vurur memnun bu sefer kürşata doğru uçar. kürşat vurur memnun boşluğa yere düşer.

Kültigin:
-Lan olum bana gönderecektin

kürşat:
-Abi burdaki boşlukta birisinin olması lazımdı o gönderecekti sana.

kültigin yoldan geçen adamın birine der:
-Birader dayağa dördüncü lazım geçermisin boş köşeye :D

------------------------------------------------------------------------

hatırladığım kadarıyla kültigin ve adamları bir çay bahçesine girmek isterler. kapıda ki görevli bunları almak istemez içeriye aile çay bahçesi diye. bunlarda adamı tehdit ederler.

Adam:
-Dağ başımı kardeşim burası?

Kültigin:
-evet dağ başı. bak ortalığı da duman almış. yürüyelim arkadaşlar.

der ve adamlarıyla içeri girer. :D

elemanla burcu parkta kaydıraktan katarken kültigin ve adamları bunları görür.

Kürşat:
-burcu yengeyi kaydıraktan kaydırıyorlar abi, burcu yengemde kütür kütür maşşallah :D

polisler ismailin evine bir ihbar sonucu arama yapmaya gelirler. aramadan sonra çıkar giderler. 5 dakika sonra polislerden biri geri gelir.

Kafiye:
-buyrun gene ne oldu ne istediniz?

Polis:
-Kusura bakmayın copumu unutmuşumda. biliyorsunuz copsuz bir polis, sibel can sız bir televoleye benzer. :D

-------------------------------------------------------------------------

kültigin ve adamları gece araba soymak için dolaşırlar. kültigin alperden feneri ister. düğmesine basar basar ama fener çalışmaz.

Kültigin:
-Ne lan bu fenerin hali?

Alper:
-abi walla defans iyi de orta saha kötü biraz.

Kültigin:
-Onu mu diyom lan? bu fener niye yanmıyo?

Kürşat:
-abi belkide piller kesilmiştir, birazdan gelir :D

memnun birisine borçlanır. adam hadi parayı bul der. memnun parayı nerden bulacağını zaten biliyordur.

Memnun:
-hadi gel ismailin mezbahasına gidelim :D

memnun bi gün polisten kaçar. polis arkasından bağırır.

Polis:
-Dur dedim. Yoksa bi daha dur derim. :D

kültigin hostesi kıskandırmak için kürşatı kadın kılığına sokarak yolda yürümeye başlar. Kürşat kadın gibi kırıtarak yürür. karşılarından gelen adamın biri bunların yanından geçerken aynen şunu der.

Adam:
-Off yavrum mallar da yerinde. (kültiginle alperi işaret ederek) tabi senin gibi hatunu ancak 2 adam doyurur.

kültigin adamı kovalar ve sonra kürşata şunu der.

Kültigin:
-Yolda doğru düzgün yürü lan.

Alper:
-Abi doğru söylüyo. sen artık bizim namusumuzsun. :D

kültigin ve adamları yolda konuşarak yürürler.

Alper:
-Abi be, düşünüyorum da..

Kültigin:
-Aferin, düşün tabi. arada bir düşünebilmen iyi.. :D

berber ismailin askerliği eksik yaptığı çıkınca kalan süreyi tamamlaması için askere gönderirlerken müşterileriden biri arkasından bağırır.

Müşteri:
-Abi seni düşman birliğine berber olarak mı gönderiyorlar. :D

memnun market açmıştır ve marketin başına hostesi oturtmuştur. kültigin ve adamları hostes ordayken içeri girer.

Kültigin:
-Nasılsın Hostes?

Kürşat ve Alper aynı anda:
-Görmüyormusun abi? Taş gibi.. :D

avrupa yakasına komik diyenler bu diziyi mutlaka izlememiştir...