Tüm Versiyonu Göster : Sıla - Anektodlar ( Replik Ve şiirler)

Sayfalar : 1 [2] 3 4

moonbeam
27-12-06, 14:40
13. Bölüm 1. Kısım

Firuz Ağa - Son sözün nedir oğul? Sıla’yı vuracak mısın? Gidip karını ve onun kaçmasına sebep olan o İstanbullu’yu öldürecek misin?
Aşiret üyesi - Boran Ağa, aşiretin senden bir cevap bekliyor.

Bedar - Ne karar verdi aşiret çocuklarım hakkında?
Celil - Töre ne emrettiyse onu Bedar.
Bedar - Sen ne dedin peki? Yoksa gidip vuracan mı çocuklarımı?
Celil (Ağlayarak) - Yav Bedar başka çaremiz var mı? Töreler bize başka bir yol vermemiş ki. Aşiretin kararı kesin Bedar.
Bedar - Bir çare daha var Celil, o da gitmemek, kararı yerine getirmemek.
Celil - Yav dellendin mi sen Bedar yav? Hepimizi öldürürler yav.
Bedar - Onlar senin tohumun Celil. Gerekirse bebelerin için canını verecen. Zaman kendi canının derdine düşme zamanı değil Celil Efendi. Kendine gel. Çocuklarım öldükten sonra elalem ister yüzüme bakmış, ister bakmamış umurumda mı? İsterlerse beni şu Midyat’ın ortasında soytarı etsinler, herkes selamı, sabahı esirgesin. Hatta doğup büyüdüğüm, sınırından ötesini bilmediğim toprağımdan beni sürüp çıkarsınlar. Çocuklarımın hayatından kıymetli mi?
Celil - Yav ben ne yapacağım Bedar? Kendi çocuklarımı nasıl öldüreceğim kendi ellerimle? Bunlar hüküm vermişler Bedar. Ne çocuklarımız kurtulabilir ne biz. Bu törelere kim karşı durmuş Bedar? Kim kurtulmuş? Biz nasıl kurtulacağız Bedar?
Bedar - Sen ne diyon Celil? Ben ki onlara canımdan can kattım, başlarına gelecek her kötülüğe göğüs gererim ben. Gerekirse kurşunların önüne kendimi atarım da gene de canlarının yok olmasına izin vermem. Sana da böyle yapmak düşer. Eğer ki gidersin, Çocuklarıma o silahı doğrultursun o zaman beni unut Celil. O zaman çocuklarımın babası da değilsin. Emir’i de ve Dilan’ı da yanıma katıp alır başımı giderim. Eğer sen benden yavrularımı alırsan ben de kalanları ömrü billah bir daha sana göstermem. Bunu böylece bilesin.

Aşiret üyesi - Allah kolaylık versin Boran ağa., Allah utandırmasın yolunuz açık olsun.
Cihan - Ben bu gece son uçakla İstanbul’a gidiyorum. Yarın da sizi alanda karşılarım. Siz gelmeden de araştırma yaparım. Neler yaptıklarını, nerde olduklarını öğrenmeye çalışırım. Böylelikle vakit kaybetmemiş oluruz. Olayı da bizimkilerden biri üstlenir. Böylelikle seni devletle, polisle muhatap etmemiş oluruz. Yani emmoğlu su yolunu bulur.

Abay - Sıla böyle bir şeyi nasıl yaptı hala inanamıyorum Boran. Sen iyi misin?
Boran - Yarın İstanbul’a gidiyorum.
Abay - Napacaksın peki? Aşiret kararını uygulayacaksın?
Boran - Abay, sen de benle gelir misin? Orda - İstanbul’da sana ihtiyacım olacak.
Abay - Tabi ki gelirim. Sen yeter ki iste. Ne zaman gidiyoruz?
Boran - Biletleri aldırttım. Hayırlısıyla yarın ordayız.
Abay - Tamam. Gidelim de, keşke biraz daha bekleysedik. Hem sen daha salim kafayla düşünürdün.
Boran - Düşünecek bir şey mi kaldı sanki Abay? Sıla onun için büyüttüğüm bütün ümitlerimi yaktı geçti. Nasıl bir hayat bu Abay? Hiç bir şeyden, hiç kimseden emin olamıyorsun. Ne sevdalından, ne de kardeşinden.
Abay - Ne yazık ki idaresi senin elinde olmayan bir hayat.

Boran - Sizleri bırakıyorum diye sevmiyorum sanmayın. İnsan dostlarını sevmez mi hiç? Ama bunun sevgiyle hiç bir alakası yok. Siz benim can yoldaşım, dostlarımsınız. Ama insanın dostlarına veremeyeceği hesaplar vardır. İstanbul’dan döndükten sonra artık eski ben olmayacağım. Ve sizin gözlerinize bakmak daha zor olacak benim için. O yüzden şimdi böyle ayrılmak daha iyi bizim için.

Sıla - Hani sözlerinle eziyorsun demiştin ya, ne demek istediğini şu an çok iyi anlıyorum...Aramızda en büyük fedakarlığı yapan sensin. Sevdiğin adam için, benim mutluluğum için her şeyinden vazgeçtin. Biliyor musun Midyat’tayken bile uyuyabiliyordum. Ama burda bir an olsun gözümü kırpmadım. Ya seni, Azad’ı mutlu edemezsem? Ya size yeni bir hayat sunamazsam?
Narin - Hiç birimizin yükünü üstlenme Sıla. Biz buraya bile isteye geldik. Senin suçun yok. Ama şunu bil ki seni uykusuz bırakan ne benim ne de Azad. Sen de ben gibi abimi sırtından hançerlemenin yükünü taşıyorsun. Artık ne sana ne bana huzur var. Ne zaman ki abim gelir, sırtındaki hançeri bize saplarsa anca o zaman bir nebze olsun nefes alır vicdanımız. Biliyorsun değil?

Azad - Şimdi biz yakışmayız oralara....Yav Narin’im her horoz kendi çöplüğünde. Buraların töreleri de başka başka. Bizimkilere benzemez: Sağolsun Emre Bey hatırlattı bunu bize.
Narin - Ne dedi sana o densiz? ....
Azad - Tahsilim yok diye şirkette bana iş yokmuş....
Narin - Ne sanmıştın Azad? Burada herkesin dört gözle bizi beklediğini? Biz buraya göreyiz sence? Bir bak etrafına. Bu ev bizim evimiz? Ha? Bu toprak bizim toprağımız? Buradaki herşey yabancı bize, biz her şeye yabancıyız. Bu tavırlara, yabancılığa alış, bundan daha fazlasını yaşamıycaz artık. Biz buraya geldiğimiz gün özgürlüğümüzden vazgeçtik. Ta ki abim gelene dek. Abim gelip yüreğimize bir kurşun sıktığında yeniden özgürleşeceğiz.

Kevser - Bana bu acıyı yaşatan Sıla’ya da Azad’a da Allah her türlü cezayı versin.
Firuz Ağa - Yüzümüzü yere eğdirme oğul. Aşiretin kararlarına karşı dimdik ayakta dur. Ağa dediğin pınarın başını temiz tutar. Seninle gurur duyuyorum, bilesin.(Boran babasının elini öper)
Kevser (Ağlayarak) - Oğlum, yiğidim, Boran’ım, ölmeden Narin’ime de ki onu affettim. Anam hakkımı helal etti de. Boran senden bir isteğim daha var. Kızımın hatırası için bir tutam saçını getir (Boran annesini alnından öper)

Ayşe - Can verenin can alması yazgısını şaşırtır, yüreğini karartır.

Sokaktaki adam 1 - Hayırlı Sabahlar Celil Efendi (Celil dalgın yürüyor, selama karşılık vermiyor)
Sokaktaki adam 2 - Adamın haline bak ya bir gecede nasıl çökmüş.
Sokaktaki adam 1 - Nasıl çökmesin? Kızı abisiyle yengesini de alıp kaçmış, aşiret de ölüm fermanlarını Celil Efendi'ye vermiş.

Emre - Toplantıda sıkışırsan sözü bana bırak, ben toparlarım.(Sıla kötü kötü bakar ve yürür)

Emre - Sıla dün gece sabaha kadar uyuyamadım. Söylediklerini düşündüm. Haklısın ben biraz acele ettim. Çok zorlu bir hayattan geliyorsun ve ben bunu daha da zorlaştırmak istemiyorum. Ama sadece şunu bilmeni istiyorum, hayatımın sonuna kadar beraber olmak istediğim (Sıla’nın elini tutar) ve evlenmek istediğim tek kadın sensin. Ne yaşamış olursan ol, sana aşığım ve bekleyeceğim. Sen kendini toparlayana kadar bekleyeceğim.
Sıla - Emre (Elini çeker) anlamak istemiyorsun. Konunun benim toparlanmamla bir ilgisi yok. Yaşananları reddetmen onların gerçekliğini ortadan kaldırmıyor. Bizim yaşadığmız duyguların üzerinden çok zaman geçti.

Sıla - ... Gelmene gerek yok. Araman yeterli.

Kenan - Bak, Sıla’nın biraz zamana ihtiyacı var. Zaman tüm yaraları sarar. İnan bana herşey eskisinden güzel olacak. Böyle acele edip kızı ürkütme. Sabret ve her zaman yanında ol. Sığınacak bir liman, başını koyacak bir omuz aradığı zaman yanında ol ki senin ona olan aşkını görsün. Ve bu hayatta güvenebileceği tek erkeğin sen olduğunu anlasın.

Esma - Ay napıcaz şimdi? ... E hani töreleri vardı bunların? Noldu? Ha? :img-hyste

Sıla (Elinde aile fotoğrafları) - Babacığım nerdesin? Keşke yanımda olsaydın. Görürsün bak hiç bir konuda seni utandırmayacağım. Seni çok seviyorum. Seni çok seviyorum.

Sıla - Geliyorum Emre Bey.

Abay - Eee, uzun zamandır senle beraber yolculuk yapmıyorduk değil mi?
Boran - Evet.
Abay - Uçağın kalkış saatinde bir değişiklik yok herhalde.
Boran - Hayır.
Abay - Bizi direk Cihan karşılıyor değil mi İstanbul havaalanında?
Boran - Evet Abay.
Abay - Boran yapma böyle. Konuş benle. Madem ki ben senin can yoldaşınım aklından geçenleri de bana. Gerçekten Sıla'yla Narin'i vuracak mısın?
Boran - Şimdi gitme vakti Abay. Bunları sonra konuşuruz.

Ayşe - Beni adam yerine koyup, 'şu şu yüzden oldu' diyen yok ki. Ama Boran ağamın sabah öyle bir gidişi vardı ki varacağı yerde onu karşılayacak kişinin Allah yardımcısı olsun... Heç bişey bilmiyom Bedar Ana, heç bişey. Ama bugüne kadar Boran ağamı hiç böyle görmemiştim. Yezda ağam öldükten sonra bile. Gelin ağam bunu bize de Boran ağama da yapmayacaktı. Biz onu sevmekten, saymaktan başka bir şey yapmadık Bedar ana. Heç bir şey.

Kahvedeki adam - Madem törenin dediği olacak burada oturup pinekleyeceğine silahını beline taksaydın Celil Efendi.

moonbeam
27-12-06, 14:51
13. Bölüm 2. Kısım

Kevser - Sen ne yüzle karşıma geldin Bedar kadın? Döllerinizin söndürdüğü ocağı körüklemeye mi geldin?
Bedar - Benim de dünyam başıma yıkıldı Hanım ağam. Ama şimdi birbirimize diş bileyecek, düşmanlık edecek zaman değil. Bilirim senin de için yanar, yüreğim paramparça olur.
Kevser - Sen ne bilirsin Bedar Kadın? Benim acım da pişmanlıklarım da dağlar kadar. Ben neye yanarım biliyo musun? Sizin gibi ırgatlara kızımı gelin verdiğime. Kızımın o yarım akıl Azad’ın peşine takılıp anasını atasını ezip gittiğine, beni yoksun bıraktığına yanarım. Siz sebep oldunuz.
Bedar - Hanım Ağa, belki dediklerinde doğrusun. Ama şimdi ikimizin de evlat acısı var. Kader ortaklığımız var. Gel birbirimize zehir vereceğimize bu acıyı dindirmek için ilaç olalım. El ele verip yavrularımızın canı için omuz omuza direnelim aşirete, erkeklere.
Kevser - Bedar Kadın ne dediğini kulan duyiyi mi?
Bedar - Hanım ağam, beni kulağınla değil yüreğinle dinle. Yıllar yılı töreler için akan bunca kanı ancak yüreğiyle duyan analar durdurur. Bak ben kocamı hiç bi yere salmıyom. Salmıyacam da. Yavrularımın canını almak için önce benim canımı alması gerek. Sen de engel ol kocana, oğluna. Hakkını helal etme.
Kevser - Siz ailecek töre tanımaz olmuşsunuz. Ama bu belliydi. Balık baştan kokar. Yoksa yeni yetmeler bir olup kaçmaya nasıl cesaret ederlerdi? Bunu düşünemedik.
Bedar - Yanılıyorsun Hanım Ağam. Biz onlara ne yapın dedik ne de bunları yapmaları için çanak tuttuk. Bak Narin’ini düşün. Sen onu 9 ay karnında taşıdın. Canından can taktın. Hasta olduğunda başında bekledin. Başına gelen bütün kötülüklerde kendini siper ettin. Şimdi erkeklerin iki dudağı arasından çıkan bir lafla mezara mı verecen yavrunu?
Kevser - Hata ettiler. Anasını, atasını çiğneyen cezası neyse çekecek. Yüreğim pare pare dökülse de, o ölünce bir yanım mezara girse de bu değişmeyecek Bedar Kadın.
Bedar - Hanım ağam, senin yüreğin bu kadar kör, bu kadar sağır, bu kadar taşlaşmış olamaz. Anasın sen.
Kevser - Narin kaçıp giderken analık hakkımı da çiğneyip gitti. Analık hakkını çiğneyen evlatlık hakkı da olmaz. Bu işin sonu yoktur Bedar Kadın.

Sıla - Bana yardımcı olmak istiyorsan geride dur yeter Emre.... Buraya alışmanın buu kadar zor olacağını hiç düşünmemiştim... Şu aralar en çok ihtiyacım olan şey senin dostluğun.

Sıla - Alo Ayşe, nasılsın?
Ayşe - İyiyim hamdolsun da, siz kimsiniz?
Sıla - Tanımadın mı Sıla? (Ayşe kapatır, Sıla yine arar)
Ayşe - Keşke aramasaydın gelin ağam. Ben seni hiç tanıyamamışım. Sen bize elmişsin de ben seni dost bellemişim.... Diyeceklerimi iyi dinle gelin ağam. Beni bir daha sakın arama. Sen ki ağamın boynunu büktün, hepimizi rezil rüsva ettin. Bizi hiç beklemediğimiz yerden vurdun. Hele de Boran ağamı. Kalbini ezdin geçtin ağamın. Oysa o senin için Yezda ağamdan vazgeçmişti.
Sıla - Sen ne diyorsun Ayşe?
Ayşe - Senin kaçtığın gün Yezda ağamın odasını boşalttı. Sen biraz mutlu ol, yüzün gülsün diye. Sen naptın? Bizi bırakıp kaçtın.
Sıla - Gerçekten mi? Bilmiyordum Ayşe.
Ayşe - Seni sevdiydim, canımın içi bellediydim. Ama benim artık Sıla diye bir gelin ağam yok, bunu iyi belleyesin.
Sıla - Boran benim için Yezda'nın eşyalarını mı attı?
Ayşe - Attı ya, atmaz olaymış. Sen ağamın böğründen vurdun. İnsan olaydın böyle bi şey hiç yapmazdın.
Sıla - Kaçmak zorundaydım Ayşe. Bunu en iyi sen anlarsın. Çaresizliğimi. Elimde olsaydı kaçmazdım.
Ayşe - Nasıl gidersin gelin ağam? Nasıl kıyarsın hepimize?
Sıla - Ayşe beni anla nolur. Başka şansım yoktu. Benim bir sürü sorumluluğum var. Herşeyi bir kalemde silemezdim. Boran buraya gelmeme asla izin vermezdi. Ayşe, ben kimseyi isteyerek üzmek istemedim. Ama bak görürsün herşeyi düzelteceğim. Ben sana demiştim ya insanları kalbinle tanı diye. Ben senin bildiğin Sıla’yım. Seninle dertlerimizi paylaştık. Ben seni kardeşim gibi sevdim Ayşe.
Ayşe - Ben de seni sevdim gelin ağam. Gelin Ağam unuttun mu? Bilmez misin töreyi? Sen burdan kaçmış olabilirsin ama töreden, aşiretten asla kaçamazsın. Ağam İstanbul’a gitti. Eli kulağındadır. Bulur sizi.
Sıla - Niye geliyor ki Boran?
Ayşe - Hala öğrenemedin mi töreyi gelin ağam?
Sıla - Boran beni mi öldürmeye geliyor Ayşe?

Cihan - Ee sen fazla uğramıyorsun diye yeni odayı yeni müdüre verdim. İstersen başka bir tane açtırabilirim.
Boran - Sen kendine bir oda açtırt Cihan. Ben burada idare ederim....
Abay - E Boran, plan nedir?
Boran - Bir planım yok Abay.

Boran - Ben geldim.
Casus - Tamam ağam. Biz de şirketteyiz. Sıla Hanım hala burda. Çıkacağı zaman sana haber veririz.
Boran - Tamam. Senden haber bekliyorum

Nuran - Bir misafiriniz var. Salona aldım. Sizi bekliyor.

Ayşe’den Boran’ın geldiği haberini aldıktan sonra Sıla’nın kulaklarında Boran’ın sesi yankılanır: “Ne zaman ki bu evden kaçarsın bütün aşiret peşine takılır. Seni de, Azad’ı da, Narin’i de öldürürler. O zaman bu ölümü durduramam. Hepimizin canı töreye bağlı. Bundan dönüş yok. Ben töre yazmam. Uygularım”.

Esma - Ben de eşim de bu yuvanın yıkılmasını istemeyiz.... Siz de Boran Bey'e selamımı iletin lütfen.

Kenan - Oğlum sakin ol. Bizim soğukkanlı olomamız gerek. Sıla senin yüzünden daha da tedirgin oluyor.

Kenan - Burhan bey lütfen kendinize gelin. Böyle yol ortasında konuşmayın.
Burhan - Yakında dava sonuçlanacak. Hem holdingin yönetim hakkı hem de bütün servet hakettiğim gibi benim olacak. Sen de o dağlı ağana dönmek sorunda kalacaksın. (Sıla arabaya biner)
Kenan - Burhan bey lütfen sakin olun. Böyle yol ortasında konuşmayın.
Burhan - Hakkımı arıyorum Kenan bey, size ne oluyor? Haa? Serveti elinizden kaçırmaktan mı korkuyorsunuz?
Kenan - Herkesi kendiniz gibi sanıyorsunuz galiba. Bizim kimsenin malında gözümüz yok.
Burhan - Sen onu benim külahıma anlat. Ne sana, ne o oğluna, ne de o küçük beslemeye beş kuruş yedirmiyecem anlıyormusun beni?

Emir - Uff ya bıktım bunlardan bıktım!
Bedar - Noldu oğlum? Hiii? Bu ne üstün başın?
Emir - Kavga ettim.
Bedar - Niye kavga ediyon oğlum?
Emir - Hep senin oğlun ve kızın yüzünden. Okulda benimle alay ediyorlar.
Bedar - Niye ki.?
Emir - Kaçmış abisi ablası yengesi diyorlar. Hem onları vurmam gerekmiş.
Bedar - Aana ne lan? Allahım aklıma mukayet ol.
Emir - Rezil ettiler bizi ana rezil. Olmaz olsun öyle abiyle abla.
Bedar - Emir!
Emir - Sıla ablam hakkında neler söyliyorlar biliyor musun? Sıla ablamın başka bir adama kaçtını söyliyorlar. Babam vurmasa ben kendim vuracam...(Yüksek sesle) Aileme namusuz dedirtmeyecem.
Bedar (Emir’i tokatlar)- Onlar senin ablanla abin. Nasıl ölmelerini istersin? Nasıl katilliklerine soyunursun Emir? Senden bir daha böyle birşey duyuyim ben doğurdum demem ona göre Emir. Defol şimdi! (Emir kaçar)

Emre - Bugün savcılığa suç duyurusunda bulunacağım. Seni polisler de koruyacak. Ayrıca Boran bu ülkede törelerin değil yasaların geçerli olduğunu öğrenecek.
Sıla - Hayır Emre, dava açmayacaksın.
Emre - Neden?
Sıla - Gazeteciler öğrenir, iş büyür. Bir de onlarla uğraşmak zorunda kalırız.
Emre - Napıcaz yani? O adamın gelip seni bulmasına seyirci mi kalacağız?
Sıla - Boran iyi bir insan. Kimseye bir zarar vermek istemiyor aslında. Onunla bir yüzyüze konuşabilsem. Bir yol bulabilsek... O da bu törelerin değişmesini istiyor Emre.
Emre - Böyle bir şeye izin veremem. Az önce nasıl korktuğunu gördüm. Ayrıca o Mardin’de yaşıyor. İstanbul’da esamesi bile okunmaz.
Sıla - Onları hiç tanımıyorsun Emre. Hiç tanımıyorsun.

Cihan - Sana harika haberlerim var. Şu bizim Sıla’nın akrabaları çok insan çıktılar.

Casus - Ağam, gelin ağam şirketten çıktı. Eve doğru gidiyor... Yarın sabah 7.30 da buraya geri gelecekmiş ağam. Öğren demiştin.

Emre - Sen de rahatla artık. Bak evindesin. Hem burayı kimse bilmez. Burhanlar bile.

Pelin - Abinle yengen çok tatlılarmış....
Narin - Nasılsa hep burdayız Sıla....
Pelin - Çok tatlılar. Bambaşka bir kültür....Sıla çok değişmişsin biliyor musun? Yüzüne bambaşka bir insanın ifadesi sinmiş sanki.
Sıla - Değiştim Pelin. Ama bunu sana nasıl anlatırım bilemiyorum. Orda yaşaman gerek. Hayat hiç de benim sandığım gibi değilmiş.
Pelin - Sıla, Emre’yle aranızda ne var? Ayrıldınız mı yoksa?

Cihan - Buyur geç. Biraz dinlen istersen. Sonra dışarı çıkarız, bir klübe gider kafamızı dağıtırız.
Boran - Ben buraya eğlenmeye gelmedim Cihan. Sen çok istiyorsan çıkar gezersin.

Boran odasında hatırlar: Cihan - Kuş uçtu Boran. Berdel bozuldu. Bundan sonra ne yapılması gerektiğine en iyi sen karar verirsin.
Firuz Ağa - Biz namusunuz ve şerefimiz için yaşarız oğul. Sana törenin vereceği kararları uygulamak düşer.... Son sözün nedir oğul? Sıla’yı vuracak mısın?

moonbeam
27-12-06, 14:55
13. Bölüm 3. Kısım

Sıla - Burayı nasıl buldun?
Boran - Sana söylemiştim. Nereye kaçarsan kaç seni bulacağımı söylemiştim Sıla.
Sıla - Böyle olmasını istemezdim. Çok özür dilerim. Biliyorum beni affetmeyeceksin. Seni yarı yolda bıraktım. Aşiretinin karşısında zor durumda bıraktım. (Boran’ın elini tutar) Nolur inan bana seni isteyerek üzmedim Boran. Sende neyi değiştirir bilmiyorum ama o güne tekrar dönme şansım olsaydı bunu yapmazdım. Kaçmazdım Boran. Hele benim için Yezda’dan vazgeçtiğini bilseydim.
Boran - Sana seni sevdiğimi söyledim Sıla. Keşke o cümlem seni durdurmaya yetseydi.
Sıla - Kafam karışıktı. Buraya dönmek zorundaydım. Başka şansım yoktu. Sana bağ evinde anlatmaya çalıştım. Sorumluluklarım için burda olmak zorundaydım. Ama senden vazgeçmedim. Vazgeçemiyorum da.
Boran (Yüzünü okşamaya başlar) - Üzülme Sıla. Sana hak veriyorum. Senin de bir hayatın var. Bambaşka bir dünya. Haklısın.
Sıla - Beni öldürecek misin? Buraya onun için mi geldin?
Boran (Alnından öper) - Sana bir şey olursa dayanamam Sıla. Ben de yaşayamam.
Sıla - Bir an için seni yanlış tanıdım, buraya beni öldürmeye geldin sandım. Ama biliyorum Boran. Senin yüreğini biliyorum. Sen kimseye kıyamazsın.
Boran - Ben sana kıyamam Sıla. Sen benim karımsın, kadınımsın. Sevdamsın.
Sıla (Başını Boran’ın göğsüne yaslar, Boran ona sarılır) - Çok korktum.
Boran - Tamam Sıla. Geçti, bitti artık. Seni seviyorum Sıla.
Sıla - Ben de seni seviyorum. O gün bağ evinde söyleyemedim. Sözcükler boğazımda düğümlendi kaldı. Ama ben de seni çok seviyorum. Seni tanımadan önce böyle bir duygudan haberim yoktu. Ama içimi kapladın. Senden başka bir hayat yok bana. (Başını tekrar Boran’ın omzuna yaslar)

Azad - Bacım senin kaçmanla berdel bozuldu. Biz de peşine takılarak töreyi ezdik....Senle benim canımı almak babama düşer. Narin’imin canını almak da abisine, yani Boran ağaya düşer.
Sıla - Bizi babam mı öldürecek yani? (Ağlayarak) Babam bizi öldürür mü Azad?
Azad - Başka çaresi yoktur bacım. Aşiret neyi uygun görürse babam onu uygulmaka zorunda. Uzun yıllar geçse bile.
Sıla - Peki ya Boran?
Azad - Boran ağa namusunu kendi elleriyle temizlemek isterse sana tetiği o da çekebilir.
Sıla - Bu sefer hiç şansımız yok mu? Hiç mi bir yol yok?
Azad - Yoktur bacım. Karar verildiyse bi kez ne kadar kaçsak da bizi bulurlar. İsterse 10 sene geçsin, isterse 50 sene.

Bedar - Celil. Nerdeydin Celil? Aklımı çıkardın.
Celil - Gelim işte. Korkma Bedar, getmedim İstanbul’a. Erkek değil diyecekler biliyorsun. Korktu diyecekler ama getmedim işte.
Bedar - Getmeyecen tabi. Gidip de evlatlarımıza kıyacan?
Celil - Gidersem evlatlarımıza kıyılacak Bedar. Gitmesem bize kıyacaklar. Bizim iki çozuğimiz daha var.... Bunlar bizi vurmasalar da açlıktan öldürecekler Bedar. Hasadımızı almayacaklar. Bizi açlıktan dirhem dirhem öldürecekler Bedar.
Bedar - Bakarız bi çaresine.
Celil - Bakamayız Bedar. Bakamayız. Ben vurmasam çocuklarimi onlar vuracak görmüyor musun Bedar?
Bedar - Vurmayacaklar Celil. Gerekirse siper olacaz evlatlarımızın önüne, gene de kurban etmeyeceğiz töreye.
Celil - Biz iki garibanız Bedar. Bizim gücümüz bunlara yeter mi?
Bedar - Yetecek Celil. Yettirecez.

Azad - Biliyorsun bir burdan yıldızlar bizim ordaki kadar yakın görünüyor. Işıklar onları sönük bırakmıyor.
Narin - Bizim gözümüzü kör eden o ışıklar değil miydi Azad? Şimdi niye kapatıp kaçmak istersin? İşte ben de bundan korkuyordum. Bazı çiçekler vardır toprağını değiştirirsen yaşayamazlar. Çünkü nefesini, sevgisini o topraktan alırlar. Kökleri o toprakta büyümüştür. Biz de nefessiz kaldık Azad’ım. Bizi de kocaman uçsuz bucaksız bir tarladan söküp aha bu küçücük saksıya diktiler. Zamanla daha da bükülecek boynumuz. Zamanla daha da sararıp solacağız.

Boran - Merak etme, ne Sıla’yı ne de Narin’i bulabildim. Ama en kısa zamanda bulacağım.
Abay - Bulunca ne yapacaksın Boran? Çekip vuracaksın? Haklısın. Hiçbirşey demiyorum. Kızmakta çok haklısın. Ama kadar sevdiğimiz, güvendiğimiz bir insana kin beslemeye başladığımız zaman ne olur biliyor musun? İnsanlıktan çıkarız. O zaman kalbimiz, ruhumuz değil sadece öfkemiz yönetmeye başlar. Sen de öylesin. Sıla çok canını yaktı. Ama sen de şimdi Sıla’nın canını yakmak istiyorsun. Yaptıklarının hesabını sormak istiyorsun. Boran sen can alacak adam değilsin. Kalbine bir sor. Şu anda dahi, için bu kadar yanarken, seni teselli etmesini istediğin tek insan o. Değil? Madem her türlü derdinin devası Sıla sakın öfkenin seni yönetmesine izin verme. Çünkü, vicdanında, şu anda duyduğun aşkta sen ölene kadar peşini bırakmayacak.(Boran kalkar) Boran! Dediklerimi düşün.
Boran - Artık yatsak iyi olur Abay.

Bedar - Napıyon sen Celil? Celil Hayır! Yapamazsın. Ocağımı yavrularımı söndüremezsin.
Celil - Bedar çekil önümden. Başka çaremiz yok Bedar.
Bedar - Celil, eğer şu eşikten adımını atarsan Celil önce seni sonra kendimi öldürürüm. And olsun ki öldürürüm.

terbin
27-12-06, 16:36
birbirlerine olsun sıldan borana borandan sılaya

Ben sana mecburum bilemezsin
adını mıh gibi aklımda tutuyorum
büyüdükçe büyüyor gözlerin
ben sana mecburum bilemezsin
içimi seninle ısıtıyorum

Ağaçlar sonbahara hazırlanıyor
bu şehir o eski istanbul mudur
karanlıkta bulutlar parçalanıyor
sokak lambaları birden yanıyor
kaldırımlarda yağmur kokusu
ben sana mecburum sen yoksun

Sevmek kimi zaman rezilce korkuludur
insan bir akşam üstü ansızın yorulur
tutsak ustura ağzında yaşamaktan
kimi zaman ellerini kırar tutkusu
birkaç hayat çıkarır yaşamasından
hangi kapıyı çalsa kimi zaman

Arkasında yalnızlığın hınzır uğultusu
fatih'te yoksul bir gramofon çalıyor
eski zamanlardan bir cuma çalıyor
durup köşe başında deliksiz dinlesem
sana kullanılmamış bir gök getirsem
haftalar ellerimde ufalanıyor
ne yapsam ne tutsam nereye gitsem
ben sana mecburum sen yoksun

Belki haziran'da mavi benekli çocuksun
ah seni bilmiyor kimseler bilmiyor
bir şilep sızıyor ıssız gözlerinden
belki yeşilköy'de uçağa biniyorsun
bütün ıslanmışsın tüylerin ürperiyor
belki körsün kırılmışsın telâş içindesin
kötü rüzgâr saçlarını götürüyor

Ne vakit bir yaşamak düşünsem
bu kurtlar sofrasında belki zor
ayıpsız fakat ellerimizi kirletmeden
ne vakit bir yaşamak düşünsem
sus deyip adınla başlıyorum
içimsıra kımıldıyor gizli denizlerin
hayır başka türlü olmayacak
ben sana mecburum bilemezsin

Şiir :Attilâ İlhan

terbin
31-12-06, 10:39
sıladan
BRAIŞ MANÇO-KOL DÜĞMELERİ
Hatırlarım bugün gibi sessiz geçen son geceyi
Başın öne eğik bir suçlu gibi bana verdiğin hediyeyi
İki küçük kol düğmesi bütün bir aşk hikayesi
İki düğme iki ayrı kolda bizim gibi ayrı yolda

Akşam olunca sustururum herkesi her her şeyi
Gelir kol düğmelerimin birleşme saati
Usul usul çıkarır koyarım kutuya yan yana
Bitsin bu işkence kalsınlar bir arada

Heyhat sabah gün ışıldar yalnız gece buluşanlar
Yaşlı gözlerle ayrılırlar düğmeler gibi
Bizim gibi bizim gibi ayrılırlar bizim gibi ayrılırlar

terbin
31-12-06, 10:53
resmen sılayı anlatmış
BEYZA DURMAZ-YASTIĞIM BİLİR
Gözlerim resmine daldı dakikalarca
Kalbimden birşeyler koptu ona dokununca
Söylemek istediğim öyle çok şey vardı ki
Tek bir söz söylemeden kalbime vurup geçti gitti

Sarılıp yastığıma,kokladım gecelerce
Ben seni aramışım,anladım senelerce
Ne kadar durulmuşum,ne kadar yorulmusum
Ben sensiz nasıl olmuşum senelerce

Döktüğüm sel gibi gözyaşımı yalnız odalarda dualarımı
Bir ben birde yastığım bilir
çektığım dertlerimi sensiz bitmek bilmez feryatlarımı
Bir ben bir de yastığım bilir

terbin
31-12-06, 11:01
YALIN-DEĞMEZ
Söz aşka gelmişken iki yabancıyız hala
Duygular uçuşurken gizleniyoruz yanında
Ayrılalım unutalım
Hep üzüldük biraz durulalım
Genceceik kalbimiz yıllandı sonunda

Değmez değmez zorlamaya
Değmez değmez dayanmaya
Değmez değmez ağlamaya
Değmez değmez gözyaşına değmez

Yazık değil mi eridik tükendik
Kandırdık kendimizi aylarca

terbin
31-12-06, 13:04
her tarafı uymasa da çok uyan yerleri var
AYNA-AŞKIN KANUNU
Nasılsın dedi aynadaki resmin
Nasılsın? gittiğim günden beri
Derin bir sızı kaldı hatıra
Çok özlüyor içim bazen seni
Aşkın kanunu böyle ,bir taraf çok severse
Ayrılık gelir,ahh ayrılık
Yazdığın mesajları okudum bütün gece
Sildim her birini ah ayrılık
Ah ayrılık,ah ayrılık
Ah ayrılık ,ah ayrılık
Unutmuşsun bende birçok şeyi
Tek küpen duruyor kenarda
Çizgiler yaşlarla doldular
Ayrılık ölümmüş dünyada
Şimdi resimler falan
Şarkılar yalan dolan
Geldi gitmiyor bu ruhkıran
Şimdi denizde çıt yok
Yaşanmış her şey yalan
Kalkmış o gemi bu rıhtımdan
Ah ayrılık,ah ayrılık
Ah ayrılık,ah ayrılık

terbin
31-12-06, 17:32
sıla ve borana yine düet yaptırdım
YILDIZ TİLBE-BİN DEREDEN SU GETİRSEM
B:Sen bana gönlündeki bağdan bir çiçek veremedin.
S:Seninmiş bu zalim kalbim kimseyi sevemedim.
Aşk her mekanda haklıydı zaman farklıydı
B:Gülmedim yüzünden zalim aşkın cezan mı?

S:Sen bensiz bir dağ olsan yıkılırdın yar.
B:Ben sensiz viraneyim kalbimde hasar
S:Belki gerçeğe döner verdiğim sözler.
B:Biraz gerçekten sevsen ölürmüydün yar.

B:Bin dereden su getirsem arınamazsın.
S:Sussam olmaz konuşsam duymaz anlamazsın.(15. bölüm örnek dinlemdi bile)
B:Sevmekle hakkından gelmek mümkün mü söyle.
Sana bir canım kaldı verirsem rahatlar mısın?

terbin
31-12-06, 17:42
ya resmen onlar için yazılmış gibi geldi bana
HAKAN PEKER-GERİ DÖNEMEM ASLA
Böyel gidermiydim, çok mecbur olmasam
Üzmek istermiydim seni...
Kızma sebebim vardı, inan senden kaçtıysam
Belki bir gün anlarsın beni...

Unutamadım giderken, ayrılmak zordu senden
Sen karşımda böyle ağlarken...
Gözüm gözüme takılınca sustum
Benim hatamdı, belkide hepsi benim suçum...

Geri dönemem sana asla geri dönemem
Denedim alışamadım senin dünyana.
Kırdıysam seni affet geri dönemem sana
Kıyamam, dayanamam ağlama&Geceleri suçlama boşuna...

Böyle kaçarmıydım, sevmekten korkmazsam
Sevip kaybetmekten korkmazsam...
Kızma bana zaten zor vazgeçtim senden
Zor dayandım elveda derken...

Unutamadım giderken, Ayrılmak zordu senden
Sen karşımda böyle ağlarken...
Gözün gözüme takılınca sustum
Benim hatamdı, belkide hepsi benim suçum...

Geri dönemem sana asla, geri dönemem
Denedim alışamadım senin dünyana...
Kıyamam, dayanamam ağlama...

Geri dönemem sana, asla geri dönemem
Denedim alışamadım senin dünyana...
Kıyamam, dayanamam ağlama&Geceleri suçlama boşuna...

sinope
02-01-07, 23:06
care aramadim zannetme
cikmaz yollari zorladim
gittim olmadi,kaldim olmadi
bitti diyorsam laf degil
bir anlik ofke zannetme
coktan harcadim sabrimi
kactim olmadi
sustum olmadi
bitti diyorsam laf degil
artik bu son veda
uzgunum
nefret etme benden uzgunum

istermiydim hoscakal demek
elim kolum bagli uzgunum
bastan yalnis yaptik uzgunum
seninle olmazdi uzgunum
azmi savas verdim kendimle
engellere yenildim uzgunum
care aramadim zannetme
cikmaz yolari zorladim
gittim olmadi
kaldim olmadi
bitti diyorsam laf degil
artik bu son veda uzgunum
nefret etme benden uzgunum
JALE(uzgunum)

SEKERSER
02-01-07, 23:16
Ya dışındasındır çemberin
Ya da içinde yer alacaksın
Kendin içindeyken
Kafan dışındaysa

...

sinope
02-01-07, 23:16
ayrildik iste ne oldu sanki
sende mutluluk bulamadinki
unutma seni benim kadar
seven olmazki,seven olmazki
unutma seni benim kadar seven olmazki
ozlemesende ozluyorum
hic gelmesende bekliyorum
ruyamda seni goruyorum
hala seni cok seviyorum
mutlu olmak varken seninle
soyle neden gittin ellere
unutma seni benim kadar
seven olmazki,seven olmazki
ozlemesende ozluyorum
ruyamda seni goruyorum
hala seni cok seviyorum
ayrildik iste ne oldu sanki?
sende mutlulugu bulamadinki
unutma seni benim kadar
seven olmazki
ozlemesende ozluyorum
ruyamda seni hep goruyorum
hala seni cok seviyorum
cokkk seviyorum.
(muazzes ersoy)

sinope
02-01-07, 23:24
bilemem nereye suruldugumu bekleme
belki kaybolup gidecek bu yurek
karli kapli yuregimde
huzne dogan kircicegim
yandim amman
oldum amman
sararip soldum amman
kar boran yollar
ardimda sevdan var
seni birakip gidemem
aglama sil akan gozyaslarini aglama
birde sen tuz basma gulum yarama
gitmeler cok zor kucugum
yoldas olur yalnizligim bana
yandim amman
oldum amman
sararip soldum amman
kar boran yollar
ardimda sevdan var
seni birakip gidemem
(ilkay akkaya)

sinope
02-01-07, 23:33
vurgun yemis misali gonlum
tutuldum aska
cigerimden yaniyorum ben
bu defa baska ahh
bu yangin benle olunceye
dek yasasin varsin
dunyanin en son gunu
beni arayacaksin
doymadim doyamadim
sevmelere seni ben
kimseyi koyamadim yerine
yeniden ,saymadim sayamadim
sensiz gecen yillari
ne inkar ne itiraf
bu yalnizca sitem
doymadim doyamadim
sevmelere seni ben
(SEZEN AKSU)SITEM

sinope
02-01-07, 23:45
yurudum sokaklarda
sensiz hatiralarla
umutlar tukenip giderken
huzun yagar aksamlara
bu sehir senden yana
son kez gomdum yine yollarda
kazanan yok inanki
bu ask masalinda
sehrin isiklari
yanip sonerken
senden bir parca
yurur sokaklarda
sevdigim bir kac sey duser aklima
o uzun saclarini savur ruzgarlara
yoklugunu avuttum firtinalarda
bu sehir senden yana
bir damla gozyasi duser
sensiz sabahlara
sehrin isiklariyla
huzun coker sokaklara
bu sehir senden yana
son kez gomdum yine yollarda
kazanan yok inanki
bu ask masalinda
(Insallah kazanirsiniz)
MAHSUN KIRMIZIGUL

sinope
02-01-07, 23:54
geri donulmez bir yoldayim
bir avuc toprak son nasibim
gun gunes olsan ben neyleyim
gonlumde aksam oldu benim
bazen bir ruzgarim esen
bazen de dusen bir yaprak
tut ellerimi istersen
maziye uzanarak
butun baharlar gecip gitti
hayallerim hep sensiz
yasiyorum bak kaderimi
agaclar gibi
sessiz sessiz bazen bir ruzgarim esen
bazen de dusen bir yaprak
tut ellerimi istersen
maziye uzanarak
(gulay,GER DONULMEZ YOLDAYIM)

sinope
03-01-07, 00:00
gozlerin nemli nemli
basini hic one egme
ayrilik onur degilki
ahhh benim icin uzulme
bundan sonra adini
kirk yilda bir anarim
sende kaybettigimi
baskasinda ararim
benim icin uzulme
sevgim yasamaz hic
aglamak bana duser
bir omur harap oldu
aglamak bana duser
bundan sonra adini
kirk yilda bir anarim
sende kaybettigimi
baskasinda ararim
benim icin uzulme
benim icin uzulme
ahh benim icin uzulme
FUNDA ARAR

sinope
03-01-07, 00:11
NASIL BIR ASK YASADIK BIZ
oturda bir dusun soyle
artik ayrilalim diye
gozlerime bakta soyle
kacip gitmek care degil
hic bir sey cozulmez boyle
seni unuturum diye
gozlerime bakta soyle
kurdugumuz hayalleri
dualari yeminleri
nasil unutursun beni
gozlerime bakta soyle
bir neden bir sebep yokken
bu zamansiz gidis niye
bu ask nasil biter boyle
gozlerime bakta soyle
senin yerin benim yanim
kalbine yaz boyle
sensiz yasayamam diye
gozlerime bakta soyle
kacip gitmek care degil
hic bir sey cozulmez boyle
seni unuturum diye
gozlerime bakta soyle
MUAZZES ERSOY(gozlerime bakta SOYLE)

sinope
03-01-07, 00:19
ayrildik iste ne oldu sanki
sende mutluluk bulamadinki
unutma seni benim kadar
seven olmazki
seven olmazki
ozlemesende ozluyorum
ruyamda seni goruyorum
hala seni cok seviyorum
mutlu olmak varken seninle
soyle neden neden gittin ellere
unutma seni benim kadar
seven olmazki
seven olmazki
ozlemesende ozluyorum
ruyamda seni goruyorum
hala seni cok seviyorum.
muazzes ersoy(seven olmaz ki)

sinope
03-01-07, 00:28
ustume yikildi dag gibi bir hasret
yaralari sarmaya alisip unutmaya
koca bir hayat lazim,yillar yetmez
senin uzaginda hayat cok huzunlu
simdi kime yar diye sariliyor ellerin
gitsen bile gozlerin benden gitmez
resimlerde hep o guzel yuzun
yuregimde hep aglayan bir huzun
karaya vuran gemiler gibi
icimdeki kalp yarali bereli
hancerli su gonlum
sevdanla kanarken
unutmak ne mumkun severken
hayatla barismak bir yerden tutunmak
her seyde sen varken kolaymi
ahhh unutmak
FUNDA ARAR

sinope
03-01-07, 00:36
cok kirginim butun dostlarima
sevgilim seni dusman ettiler bana
bir hataydi beni secmedin
inandin onlara, sihirli sozlere aldandin
buyu yaptilar sana
yalnizlik alip goturur
vay beni yazik bana
eller hep boyledir
hep ayirir karisip sevdalara
eller boyledir hep
ayirir karisip sevdalara
GULBEN ERGEN (yalnizlik)

sinope
03-01-07, 00:43
gideli kac yil oldu
su yuzum gulmez oldu
kuslar uctu goc etti
yuvaya donmez oldu
yarim beni severdi
halimi sormaz oldu
agladim gecelerce
sesimi duymaz oldu
yanarim ates olurum
kendime yokus olurum
gecelerde seni ararim
gunduze seni sorarim
yanarim
ates olurum kendime yokus olurum
gecelerde seni ararim
gunduze seni sorarim
OZGUN(YANARIM)

sinope
03-01-07, 00:52
gunahimi cektim affet
atesimi yeniden yak
ben sensiz bir hicim
anladim artik
ne olur inadi birak
her gece dusumde
seni misafir ettim
dayanacak gucum yok
ben bu hasretten bittim
bu yurek bu sevdayi
nasil terketsin
nereye gidersen git
sen bana emanetsin
izin ver boynuna sarilayim
izin ver yanina kivrilayim
senle dargin kalamam
izin ver yine senin olayim
niran unsal (IZIN VER)

sinope
03-01-07, 01:02
sokaklar sahidsiniz
pismanim zehir gibi
yaniyor yuregim
tiryakinim
her sokak lambasinda
senin yuzun bilirim
titriyor ellerim tiryakinim

her gunum bir kor gibi
yanar gecer her anim
bir yil gibi uzun surer ohhh
son bir istegim senden
bir daha deneyelim
bunca yil sonra yine bu istegim
cokmu sence
cildirtsanda seninim
yalvartsansanda seninim
tiryakinim,tiryakinim
kaldirima uzanmis
karanligi beklerim
bulutlar seni cizmis
tiryakinim
TUAL(tiryakinim)

sinope
03-01-07, 01:10
beni koyup gitme ne olursun
durdugun yerde dur
kendini martilarla bir tutma
senin kanatlarin yok
dusersin yorulursun
beni koyup gitme
ne olursun
bir deniz kiyisinda otur
gemiler sensiz gitsin birak
herkes gibi yasasana sen
isine gucune baksana
evlenirsin cocugun olur
sonun kotuye varacak
elimi tutuyorlar ayagimi
yetisemiyorum ardindan
hevesim olsa param olmuyor
param olsa hevesim
yaptiklarini affettim
seninle gelmeyecegim yinede
YASAR(beni koyup gitme)

sinope
03-01-07, 01:25
sen kimseye benzemezsin
kimse sen olamaz
baska birine soylesem
bunu anlayamaz
derdin neyse her neyse bilmiyorum
bilmemekle beraber uzuluyorum
baskalarina aglama
gel benim omzumda agla
bu ev sensiz yasanmiyor
odalarina girilmiyor
sunu bilesinki olmuyor
uyunmuyor,gulunmuyor
bir sey ifade etmiyor
ah bu gune kadarmis
buraya kadarmis,deyipte gitme
lutfen gitme ikimiz icin gel
hatirim icin kal,bir daha gitme
dusunmeyebilirsin,uzulmedebilir
olmayacak seymidir
olmuyor,olabilir
derdin neyse her neyse bilmiyorum
bilmemekle beraber uzuluyorum
baskalarina aglama
gel benim omzumda agla
bu ev sensiz yasanmiyor
odalarina girilmiyor
sunu bilesinki olmuyor
uyunmuyor,gulunmuyor
bir sey ifade etmiyor
nazan oncel(omzumda agla)

sinope
03-01-07, 01:38
bitirdin neyim varsa
turlu turlu acilarla
bir kaderle bitmiyor
kavgam hala suruyor
bilmedigin her yolu
denedim senden sonra
guzel ne varsa seninle var
gel don artik deli olma
yok tasiyamam bu yuku
yok yuregin sesi gucu
oldurecek inan bu inat ikimizi
yana yakila agladim sana
yana yakila don diye bana
ugruna neler harcadim canim
anlamadin ya
yana yakila agladim sana
RAFET EL ROMAN(yana yakila)

senden sonra

sinope
03-01-07, 01:47
sevgilim her sabah
huzunle baslar
her gecem uzun soguk
usuyorum
ne zaman biter bu hasret
ne zaman biter bu ozlem
don artik
su an son mektubun elimde
gozyaslarinda var uzerinde
yazarken aglamissin sevgilim
dayanmaz buna yuregim
aklimda son veda gunu
durusun bana bakislarin
gozlerinden,dudaklarindan
operim seni operim
o tatli hem aci sozleri
satirlari okurken agladim
yuregime sakladim
ne olur uzulme
mutlaka donecegim
sevgimiz ugruna yasiyorum hayattayim
offf su an son mektubun elimde
gozyaslarinda var uzerinde
yazarken aglamissin sevgilim
dayanmaz buna yuregim
aklimda son veda gunu
gozlerinden,dudaklarindan
operim seni operim
aklimda sonnnn veda gunu
RAFET EL ROMAN (SON MEKTUP)

sinope
03-01-07, 10:34
yine sen yoksun karsimda
acilar pusu kurmus
yine hasretler ordu gibi
geliyor uzerime
ay gibi nur gibi
yuzune bakinca
yuzune bakinca
nefesim kesilirdi
sense beni burada
boynu bukuk
birakip gidiyorsun
yapma canim ne olur
beni birakipta gitme
gitme ne olur birakip gitme
sensiz yasamam ben boyle
gitme ne olur birakip gitme
bir omur boyu
yasayamam boyle
yine hasretler koydun
sen uzanan ellerinde
yine yalnizliklar geziyor
yanimda ask yerine
ay gibi nur gibi
yuzune bakinca
nefesim kesilirdi
sense beni burada
boynu bukuk
birakip gidiyorsun.
FATIH ERKOC(GITME)

sinope
03-01-07, 10:43
bilmiyorum seninle
sonumuz ne olacak
belki bu ask olumsuz
belki yarim kalacak
bilmiyorum seninle
sonumuz ne olacak
her gun degisiyorsun
avutuyorsun beni
bir bilmece gibisin
cozemedim ben seni
seninle basim dertte
ne yapsam bilmiyorum
canimdan bir parcasin
sokup atamamiyorum
bazi gun darilirsin
bazi gun barisirsin
bazi gunde kaybolur
hasrete karisirsin
her gun degisiyorsun
avutuyorsun beni
bir bilmece gibisin
cozemedim seni
seninle basim dertte
ne yapsam bilmiyorum
canimdan bir parcasin
sokup atamiyorum.
SELAMI SAHIN(seninle basim dertte)

sinope
03-01-07, 10:51
gecti yillar ah gec aydim
anladimki bosa gun saydim
baka kaldim giden gune
ben hep dune ait kaldim
cocuklugum kavruk
gencligim savruk
yetiskinligimden hic hayir yok
hayat kader inat
seni sil bastan yasacagim
hayat kadare inat seni sil bastan
yasayacagim ahdim olsun
esip gectim,yagiip gectim
kacirdim tez zamanlari
pismanliklar dusmanliklar
bitmez dilimin amanlari
cocuklugum kavruk
gencligim savruk
yetisginligimden hic
hayir yok hayat
kadere inat seni sil
bastan yasayacagim
AHDIM OLSUN
sezen aksu(ahdim olsun)

sinope
03-01-07, 10:57
yar senin hediyen
bir gonul agrisi
ahh ne olum olmali
yok askti inadi
ask bizi terketti
ahh ne gelir elden
dertli bagrimda
camdan bir kalp var
artik donsende
gecmezki bu kiriklar
sen gittin yastigimda
kokun misafir kaldi
gozlerimden haylaz
yagmurlar yagdi
ayrilikmi yoksa sevda
hangisi sebebim olur
dertli bagrimda
camdan bir kalp var
funda arar(camdan bir kalp)

sinope
03-01-07, 11:03
uyuyorum uyuyorum
gunler cabuk gecsin diye
kadehlere koyuyorum
acimi dindirsin diye
bekliyorum bekliyorum
bu sensizlik bitsin diye
seni ozledigim kadar
beni ozluyormusun
sende ruyalarinda
beni goruyormusun
oyle zorki ayri kalmak
oyle dayanilmazki
unut beni sevgilim
ben UNUTMUYORUM
uyuyorum uyuyorum
gunler cabuk gecsin diye
kadehlere koyuyorum
acimi dindirsin diye
bekliyorum bekliyorum
bu sensizlik bitsin diye
seni ozledigim kadar
beni ozluyormusun
sende ruyalarinda
beni goruyormusun
oyle zorki ayri kalmak
unut beni sevgilim
ben UNUTMUYORUM
gece yolculari (unut beni)

sinope
03-01-07, 11:13
ne senden oncesi
ne senden sonrasi
ayrilik aman
olumden yaman
gecmiyor zaman gecmiyor
ne anam ne babam
ne hos hatiram yetmiyor
ben sende tutuklu kaldim
kendi hayatimdan caldim
yedi cihan dolandim
banamisin demiyor
sakladim gozlerimi
sustum hep sozlerimi
yandim yar gozlerimi
ahh savur savur bitmiyor
ben sende tutuklu kaldim
kendi hayatimdan caldim
yedi cihan dolandim
banamisin demiyor
ben sende TUTUKLU KALDIM.
SEZEN AKSU

sinope
03-01-07, 11:23
ben insan degilmiyim
ben kulun degilmiyim
tanrim dunyaya
beni sen attin
cile cektirdin
derman arattin
madem unutacaktin
beni neden yarattin
bende mutlu olmak
istemezmiydim
su yalanci dunyada
yuce adalet boyle olurmu
tanri kulunu hic unuturmu
bende gulmek isterim
bende sevmek isterim
once ne verdin sonra ne aldin
onun pesinden nede aglattin
beni sen kullarina
oyuncakmi yarattin
bende mutlu olmak
istemezmiydim su
yalanci dunyada
yuce adalet boyle olurmu
tanri kulunu hic unuturmu
ebru gundes

sinope
03-01-07, 15:03
yalan yalan gozlerimdeki inan
beni senden ayirir bu yurek
ben aski gizledigim gibi serden
bir an dalip kendimi unutup
dun gibi anilarla avunup
biraz daha kopuyorum senden
durup dusunmek yetmiyor artik
seni istiyor her gece bu beden
kacip gitsek cok uzaklara
sen ve ben
yalanci sahidimdir ay benim
her gece denizi vurur yakomoz
ben aski senle yasamazsam
varsin olmasin
yalan degil sozlerimdeki inan
eli mahkum susuyor bu yurek
ben ahimi cekiyorum derinden
bir an kizip her seye kusuyor
alip kendimi yollara vuruyor
biraz daha soguyorum senden
durup dusunmek yetmiyor artik
seni istiyor bu beden
kacip gitsek uzaklara
sen ve ben
yalanci sahidimdir ay benim
her gece denize vurur yakomoz
ben aski senle yasamazsam
varsin olmasin
rafet el roman (yalanci sahidim)

sinope
03-01-07, 15:11
ellerine saglik,hadi durma kutla bu zafer senin
yuregine saglik yalan dunyanda tek safirin
onu kaybetmek,onu kirletme hirsinla susleme
hadi seni sevdim diyelim bir daha
gozumu karartip yeniden taptigimda
degisecekmisin soyle degisebilecekmisin
ZALIM
zalim oyun bozan sende bul buyude yalan
gelipte bir tanem olmaya ne hakkin var
zalim oyun bozan sende bul buyude yalan
gelipte bu canda hukmetmeye
ne hakkin var zalim
gelipte bu canda bir tanem olmaya
ne hakkin var ZALIM
YALIN(ZALIM)

sinope
03-01-07, 15:24
uzun oldu sen gideli
anladimki hala gitmemissin
gozlerimde bitmemissin
yuregimde daha bitmemissin
sen giderken sessiz kaldim
son sozumu soylemedim
haykirirca hep icimde
defalarca defalarca
bak ne dedim
gitmeden sunu kalbine yaz
cicegim cicegim
kimseyi sevemem artik
istemem ne bahar
ne yaz kalmadi sebebim artik
uzun oldu sen gideli
anladimki hala gitmemissin
gozlerimde bitmissin de
yuregimde daha bitmemissin
sen giderken sessiz kaldim
son sozumu soylemedim
haykirirca icimde
defalarca defalarca
bak ne dedim
gitmeden sunu kalbine yaz
cicegim cicegim
degmezmissin yeminlerle
baslayan sozlerinde yalanmis
o ardimdan aglayan gozlerin
gozlerinde yalanmis
deli gibi sevmesem
yarr sonunu yazardim
senin yerinde olsam
o tas kalbini kirardim
kimseyi sevemem artik
kalmadi sebebim artik
CICEGIM

sinope
03-01-07, 15:36
YOKSUN BURDA
seni sordum dalgalara
gunes batti seni vurdu golgelere
yazik cok yazik
sensizlik yine kordugum
oldum yine kahretsin
seni sordum dalgalara
martilara sandallara
kahroldum sensizim
yoksun yoksun
seni sordum dalgalara
gunes batti
beni vurdu kahirlara
yazik cok yazik
vurgunum yine kordugum
oldum yine yine kahretsin
dayanamam ben bu son gidisine
alisamadim sensizlige
garip olurum hazan gecelere
karisamadim bu son gidisine
yoksun yoksun YOKSUN

sinope
03-01-07, 15:45
senle varken duslerimde
sen varken ozlemimde
yarali yarali biraktin beni
sen ahh agladin
kirildi kanadim
kalbim yarali
gonlum yarali
en guzel yarinlarla
sen actin arami
senin yoklugunda
ne acilar cektim ben
gozlerimde cig damlasi
gozlerimde umut haresi
hani bir gun sende gelirde
seversin diye
birakip gittigin gunden beri
yarali kalbimle oylesine
seni beklemekteyim
hani bir gun olsun
hani bir gun olsun beni seversin diye
kalbim yarali,gonlum yarali

sinope
03-01-07, 15:54
bir vefa bekleme
gecen zamandan
mevsimler vefasiz
yillar vefasiz
bir umut bekleme
sevdadan asktan
seviyorum diyen
diller vefasiz
gun gelir gonulde
solar cicekler
yalana karisir
butun gercekler
sevenler gideni
bosuna bekler
yolcular vefasiz
yollar vefasiz
bir dunya dusun ki
vefadan yoksun
omrunu verdigin
dostlar vefasiz
bir hayat dusunki
sevgiden yoksun
canini verdigin
canlar vefasiz
gun gelir gonulde
solar cicekler
yalana karisir
butun gercekler
sevenler gideni
bosuna bekler
yolcular vefasiz
yollar VEFASIZ

sinope
03-01-07, 16:03
gunesim seninle doguyor
yapamam sensiz olamam ben
giderek askin icimde buyuyor
olamam sensiz yasamam ben
aklinin ucundan gecmesin
ayrilik bizi sevmesin
oyle bir askla vur, vurki beni
aski bilen hic kimse olmesin
gecelerime dusen yildiz
yaralarima gel merhem ol
deli asigim ben sana
sana mahkum yuregim
olumum senin elinden
olsun dag cicegim
deli gibi asigim sana ben

sinope
03-01-07, 16:13
ne kaldi geriye zaten
bir suru bos hatira
yasamak degilki bu
goruntuler var adeta
sana gulum demistim ya
o gul soldu
hani bu son demistim ya
o gun sondu
sarilanca sana hemde titreyek
sevisince benimle sabahlara dek
gideceksen eger gelirim diyerek
bir daha geri gelme
elde ne varsa sende kalsin
umrumda degil
eller alsin o kadar
zararim olsun varsin
geri hic bir sey verme
bir daha geri gelme

sinope
03-01-07, 16:22
bunca yillik omur hayatimda
senden bir defa ask istedim
cok seymi istedimki senden
beni sev beni sev dedim
gozleri deniz kokan yarim
yuregi daglari delen yarim
emir gelse tum dunyadan
yine sevecegim yarim
sunu bilki senin bana
soylemeyipte benden esirgedigin
o iki kelimeyi yillar gecse bile
ustunden simdi ben sana soyluyorum
gunes gokyuzunde yansa yakilsa
bulutlar basini egip aglasa
yildizlar gozyasi gibi dokulse
tut nefesini siki tut
SENI SEVIYORUM SENI SEVIYORUM

sinope
03-01-07, 16:28
seni oyle severimki
gozlerine inanamazsin
bir anda kalbinin sesi olurum
baktigin her yerde gunes gibi
dogarim canim ici canimin ici
yalvaririm uzanip tutuver ellerimi
yalvaririm yasayalim eskisi gibi
yalvaririm senden eksik etme beni
canimin ici canimin ici
yalvaririm uzanip tutuver ellerimi
yalvaririm yasayalim eskisi gibi
senden eksik etme beni
CANIMIN ICI CANIMIN ICI

sinope
03-01-07, 16:34
yandim bir guzelin hasretinden cayir cayir
yandim yollarini gozlemekten gelmez hayir
yandim gozlerini,sozlerini ozlemekten
yandim cok yandim
ben bu hasretlerde yasayamam ki
ben bu ozlemlerde dayanamam ki
yandim onsuzluktan
yandim bir guzelin hasretinden cayir cayir
yandim yollarini gozlemekten gelmez hayir
yandim durmasini bakmasini
kizmasini ozlemekten
yandim cok yandim
ben bu hasretlerde yasayamam ki
ben bu ozlemlerde dayanamam ki
yandim onsuzluktan
BEN BU HASRETLERDE YASAYAMAM KI

sinope
03-01-07, 16:39
gecem soguk
odam sensiz
umitler bitmis
kadehimde sarap bitmis
hayalin gitmis
daglarmi yollarmi
denizlermi engel
neden neden gelmez oldun
ellermi diller sozlerinmi engel
neden neden gelmez oldun
zaman durdu gokyuzunden
yildirimlar duserken
icimdeki yagmur dindi
yoruldum beklemekten
daglarmi,yolllarmi
denizlermi engel
neden neden gelmez oldun
ellermi dillermi sozlerinmi engel
neden neden gelmez oldu

sinope
03-01-07, 17:54
gunesi solduran gozlerin sahit
geceye mahkum eden yoklugun sahit
kapinda bir omur bekleyip yolllarina
bakan gozlerim sahit omrume omurler veren
yuregime sevgiler eken
bedenimi almaya gelen
azrailin bencesi sahit
sephada pir sultan
ilmigi boynunda cem sultan
sana olan askimi anlatan
beni yaratan allahim sahit
eger birini ararsan titreyislerimde
gorup gorebilecegin
duyup duyabilecegin
her sey ama her sey senin
cennet kokan kokan saclarina karsilik
benim yuregim sahit
gozlerime bak yedi veren yureklim
gozlerime hayallerimi ucurtma yaptim
yildizlara dilek astim
adini semaya yazdim
oku askim icin oku
cunku bu kara sevdaya
ALLAHIM SAHIT

sinope
03-01-07, 18:06
nasil nasil bana nasil kiydin
gencligime ilk aska
tertemiz duygularima
nasil hesap ver
nasil hesap ver
hesaplar neye yarar ,
bana sen lazimsin
hasretin akla zarar,
beni duymalisin
simdi her sey anlamsiz
bombos olacak
biliyorum son sozum ben sensiz
bu omru istemiyorum
sana yine muhtacim
sana yine muhtacim
kavrulan o collerde
susuz kalir gibi
sana yine muhtacim
anamin o simsicak kucagi gibi
oyle sevdim seni seni
delilik bu bendeki offf
hesaplar neye yarar
bana sen lazimsin
hasretin akla zarar
beni duymalisin
simdi her sey anlamsiz
bombos olacak biliyorum
son sozum ben bu
omru SENSIZ ISTEMIYORUM

sinope
03-01-07, 18:17
iyiki varsin canim
iyiki tanidim seni
dunyalara degismem
sacinin bir telini
iyiki varsin canim
seninle yeniden
dogmus gibiyim
icmeden askinla
sarhos gibiyim
inan mutluluktan
ucar gibiyim
iyiki varsin canim canim
iyiki tanidim seni
seninle yeniden
dogmus gibiyim
icmeden askinla
sarhos gibiyim
inan mutluluktan
ucar gibiyim
iyiki varsin canim canim
iyiki tanidim seni
iyiki dogdun canim
iyiki bulmusum seni
seve seve veririm
ugruna her seyimi
seve veririm
ugruna her seyimi
seninle yeniden
dogmus gibiyim
inan mutluktan ucar gibiyim
iyiki varsin canim canim
IYIKI TANIDIM SENI

sinope
03-01-07, 18:33
sen bilemessin ne cektigimi
yoklugun bana sevgilim
bitmez sorular uzar geceler
o dusunceler uzuntuler
sen gencligimin buyuk parcasi
sen gencligimin anlami
biz neler neler yasadik beraber
kalin bir kitap roman gibi
sen gittigin an caresiz kalir
aklim karisir rahat edemem
moralim bozulur, canim sikilir
sen bilemezsin daha neler
bak ne diyorum
gizlemiyorum sensiz
yasamak zor geliyor bana
her icimdesin,her an kalbimdesin
seni seviyorum seni seviyorum
ve o an gelirde iste
o an ben yasayamam
hangi yonunu cok seviyorum
biliyormusun sevgilim
biraz icince, basin donunce
anlatinca o halini
sonra dalinca,derin bakisinca
gozlerindeki o sevinc
bana sarilinca sonra sorunca
ne kadar sevdigimi
sen gittigin an biter cesaretim
uzar hedeflerim hayallerim
bitmez sorular,dinmez kederim
o dusunculer uzuntuler
bak ne diyorum gizlemiyorum
sensiz yasamak zor geliyor bana
her an icimdesin,
her an kalbimdesin seni seviyorum

ve o an gelirde iste
o an ben yasayamam
SENI SEVIYORUM

sinope
03-01-07, 18:47
kara haber tez duyulur
unutsun beni demissin
bende kalan resimleri
mektuplari istemissin
uzulme sevdicegim
bir daha cikmam karsina
sana son kez yaziyorum
hatiralar yeter bana
unutmaki dunya fani
veren allah alir cani
ben nasil unuturum seni
can bedenden cikmayinca
kurumus bir cicek buldum
mektuplarin arasinda
bir tek onu sakliyorum
onuda cok gorme bana
asklarin en guzelini
yasamistik yillarca
butun huzunlu sarkilar
hatirlatir seni bana
unutmaki dunya fani
veren allah alir cani
ben nasil unuturum seni
can bedenden cikmayinca
kirildi kanadim kolum
ne yerim var ne yurdum
gurbet ele dustu yolum
yuvasiz kuslar misali
selvi boylum senin icin
katlanirim bu yazgiya
boyle yazmissa yaradan
kara toprak yeter bana
unutmaki dunya fani
veren allah alir cani
ben nasil unuturum seni
can bedenden CIKMAYINCA

sinope
03-01-07, 18:57
gecsin geceler
gecsin gunler
aglasin gonul aglasin
sevmem demistim
sevmeyecektim
kaderimse gulmeyim
ask dolunca gonlune
kul ne yapsin
allah yazmis,omrune
sevip sevilmeyince
aski batsin orda kalsin
sakin donmesin geriye
kiz milleti degilmi
aman aman soz vermisti
gozleri,yalan yalan
cekti gitti sonunda
gonlum aldirma
benden selamar olsun
eski asklarina
KIZ MILLETI DEGILMI
AMAN AMAN

semiramist
03-01-07, 19:00
sinope emeğine sağlık hepsi çok hoş dizimizle çok uyumlu ellerine sağlık

sinope
03-01-07, 19:50
elini son defa yanigima koy
istemiyorsan giderim giderim
serin bir sonbahar aksaminda
soz ismini unutur silerim
tuttugun kalem olsan
yureginin ellerin bir defa
daha yazsan bebegim
eger bir masal perisi
girerse ruyalarina
oldu dersin gul guzeli
tilsimini kaybetti
ugruna doktugum gozyaslari icin
yagmurdan ozur dilerim, dilerim
kuruttugum kizil gulleri
alip senin icin senden gecerim gecerim

semiramist arkadasim cok tsk ederim,saolasin var olasin.saygilarimla

sinope
03-01-07, 19:58
su dunyanin gam yukunu
ceken varmi benim gibi
gece gunduz gozyasini
doken varmi benim gibi oyy
talihim yok bahtim kara
boyle hayat batsin yere
sinesine vura vura olen
varmi benim gibi offfff
talihim bahtim kara boyle
hayat batsin yere
gitmezki basimdan atam
ben bu derdi kime satan
saclarimi tutam tutam
yolan varmi benim gibi offf
talihim yok bahtim kara
boyle hayat batsin yere
sinesine vura vura
olen varmi benim gibi

sinope
03-01-07, 23:05
ne agzimin tadi var
ne canda huzur
gonul nasil
derin kederde
askindan umidi
kestim olmazsa
evim senlensin
sohbete gelde
sen hic farketmeden
kalp kirmadim mi
merak edipte
vicdanina sormadinmi
ne yaptim ben sana
bu kadar nihayet
bende bir anadan dogmadimmi
bir daha olmaz
bin kere tovbe
kan davasimi
bu nasil ofke
perisanim simdi
mutlu oldumu
basina yastiga
rahat koydunmu?
sen hic farketmeden
kalp kirmadinmi?
merak edip
vicdanina sormadinmi
ne yaptim ben sana
nihayet ben bir anadan dogmadimmi
bir daha olmaz
bin kere tovbe
kan davasimi bu
bu nasil ofke
perisanim simdi
mutlu oldunmu
basina yastiga
rahat koydunmu?
perisanim simdi
mutlu oldunmu?

sinope
03-01-07, 23:19
artik hayatimdan
ciksan diyorum
bu ikili delilik
sona erse
ikimiz icinde
en hayirlisini diliyorum
hic olmamis gibi davranabilmeyi
bu yok edeciligi
anlabilmeyi bu
yok edeciligi anlabilmeyi
bir bilsen yurekten istiyorum
lutfen gormeyeyim seni
bi yerlerlerde karsima cikma
konusmayalim bakismayalim
ne olursun daha
fazla tukenmeye
takatim yok
artik hayatimdan
ciksan diyorum
bu iki delilik sona erse
ikimiz icinde
en hayirlisini diliyorum
hic olmamis gibi davranabilmeyi
bu yok edeciligi anlayabilmeyi
bir bilsen yurekten istiyorum
lutfen gormeyeyim seni
bir yerlerde karsima cikma
konusmalim bakismayalim
ne olursun
daha fazla tukenmeye
takatim yok
sanki aski ogutmeye
programli gibiyiz
aslina bakarsan
insan olarak iyiyiz
daha fazlasini isteme benden
yalvaririm
ben bittim artik kalmadim
lutfen gormeyeyim
seni bir yerlerde

sinope
03-01-07, 23:29
kalinca sebepsiz bir basima
hatiralar beynimde dans ediyor
gunahlarim dizilip bir bir karsima
sanki birer birer intikam aliyor
yuregimden zincire vurulmusum
anilar her bir halkayi bagliyor
ben duygularimin esiri olmusum
hatalar yalan duygularda basliyor
sende benim hatalarimdan birisin
sen buyuk gunahlarin bedelisin
senin icin harcanan zamana yazik
sen en guzel duygularin katilisin
sen en buyuk gunahlarin bedelisin
senin icin harcanan zamana yazik
sen en guzel hatiralarin katilisin
istemem senii ne sevgini
nede kendini istemem
ben bu hayati
sozum ona pembe rengini

sinope
03-01-07, 23:36
birak beni yeter aldattigin
yeter birak beni
deli ettin artik
cek git bu nasil sevgi
sen kendine asiksin
sen yalancisin
hatta sevisirken bile
yabancisin sen kimsin
sen ne rahat insansin birak
birak benim icin ne mumkun
ayrilmak,ben ayrilamam
sen beni birak
birakkkkkkkkkk
seviyorum kahretsin
seviyorum elimde degil cok
seviyorum ah neden
yasadigim en deli
ASKSIN SEN

sinope
03-01-07, 23:45
dun aksam yuregimden
cikarttim anilari yasadim
bir yangin gibi icimde acilari
ben benden gectim ama
bir senden vazgecemem
dokunulmazimsin benim
yuregime hukmedemem
ben benden gectim ama
bir senden vazgecemem
dokunulmasinsin benim
yuregime hukmedemem
gunesimi kaybettim
gozlerini gormem gerek
yasamaya donmem icin
hasretini silmem gerek
gunesimi kaybetttim
gozlerini gormem gerek
yasamaya donmem icin
HASRETINI SILMEM GEREK

sinope
03-01-07, 23:54
beni yak kendini yak
her seyi yak
bir kivilcim yeter
ben hazirim bak
ister op oksa,istersen oldur
ask icin olmeli
o zaman ask
seni icime cektim
bir nefeste
yuregim tutuldu
gogsum kafeste
bir kivilcim yeter
hazirim bak
ask icin olmeli
ask o zaman ask
allahim allahim
ateslere yuruyorum
allahim aci ile
ask ile aciyla buyuyorum
beni yor hasretinle
sevginle yor
sevgisizlik ayriliktan
daha zor
diledigin kadar
acit canimi
yoklugunda varliginda yetmiyor
allahim allahim
ateslere yuruyorum
allahim aci ile ask ile buyuyorum
ask icin olmeli
ASK O ZAMAN ASK
Sezen aksu

sinope
04-01-07, 00:07
dun gece hic tanimadigim
bir erkege sirf sana benziyor
diye usulca sokulup merhaba dedim
tanidik bir huzur aradim
saskin bakislarinda dun
bildik bir soz bekledim
eskiden kalma oylesine
konustu bir seyler soyledi
bekledigim sozler bunlar degil
yuzume bakti gozlerime
ama senin gibi degil
anladimki hic kimse
hic kimse sen degil
hic kimse senin gibi
canimdan ote can degil
anladimki hic kimse
sen degil,hic kimse
senin kadar fikrime huzur degil
anladimki hic kimse sen degil
hic kimse senin kadar
umuduma yol degil
HIC KIMSE SEN DEGIL
leman sam

sinope
04-01-07, 00:16
bunca yil herkesten kactin
en sonunda buldun sandin
ansizin icini actin
yapma dedim yaptin gonul
gozleri senden uzakti
farkedilmez tuzakti
sana boylesi yasakti
yapma dedim yaptin gonul
o bir yolcu sen bir hanci
gordugun en son yalanci
icimdeki derin sanci
gitmez dedim kaldi gonul
sen istedin ben dinledim
senden ayri olmaz dedim
simdi beni kurtar gonul
gozlerin bakarda gormez
ellerin tutarda bilmez
gece gunduz farkedilmez
demedimmi sana gonul
sabahin tam ucundesin
dertlerin en gucundesin
hala onun pesindesin
gitme dedim gittin gonul
boylesi sevdigin icin
bir kordugum oldu icin
agliyorsun icin icin
demedimmi sana gonul
sen istedin ben dinledim
senden ayri olmaz dedim
en sonunda bende sevdim
SIMDI BENI KURTAR GONUL

sinope
04-01-07, 00:27
ne kadar soylesemde inanmayin
ben onu cok sevdim
aglasamda gulsemde yalandayim
belli etmedim yarali yurek
bana senin askin gerek
simdi onunla mutlusun demek
gel gel elleri cennet kokan yarim
hic gecmedi seni seven halim
seni calan simdi mutlu
simdi zalim
cok ozledim seni esmer yarim
ne kadar soylesemde inanmayin
ben onu cok sevdim
aglasamda gulsemde yalandayim
belli etmedim yarali yurek
bana senin askin gerek
simdi onunla mutlusun demek
yarali yurek bana senin askin gerek
gel gel elleri cennet kokan yarim
hic gecmedi seni seven halim
seni calan simdi
simdi zalim mutlu
cok OZLEDIM SENI ESMER YARIM

sinope
04-01-07, 00:40
sen beni sevmekten
gidince ben bana borclu kaldim
ya sen bana fazla geldin
ya ben sana az kaldim
gitme bir adim oteye gulum
bir adinda gurbet olur
gitme bir nefes oteye gulum
her nefes hasret olur
sen sesini alip gidince
ben burda dilsiz kaldim
ya sen bana fazla geldin

ya ben sana az kaldim
gitme bir adim oteye gulum
gitme bir adimda gurbet olur
gitme bir nefes oteye gulum
her nefes HASRET OLUR

sinope
04-01-07, 01:23
senden ayrilmadan once bilmiyordum
hic hayatin anlamsizligini
en guzel seylerin bile yaban kaldigi
aklimin bile ucundan gecmezdi
senmisin bu hallerde olmama sebep
inanmak gelmiyor icimden
oysaki durmaksizin suren
kavgalar meger askin cilveleriymis
ellerim bombos
yuregimde bir sizi
gunesin kavurdugu bir coldeyim
senmisin bu hallerde olmama sebep
inanmak gelmiyor icimden
oysaki durmaksizin suren kavgalar
meger askin cilveleriymis
ellerim bombos
yuregimde bir sizi
atese atilmis bir demir
gibi kor hala
ellerim bombos
gozumde yaslarla
gunesin kavurdugu
BIR COLDEYIM

Yeshil
04-01-07, 21:56
Gece saat 12 vurdugunda başını kaldır yıldızlara bak
Bak işte ordayım sana göz kırpıyorum
Dur sakın üzülme akmasın tek bir damla gözyaşı
Düşmesin yanagına tek bir ciğ damlası
Üzülme birtanem ben hep orda seninleyim
http://img293.imageshack.us/img293/8748/bscap247qu2.jpg
Sen her gece saat 12 vurunca beni hatırla beni düşün
Bırakıp gitigin bir care seninle aynı yıldıza bakıp
Umut dileniyor bunu bil yeter
http://img176.imageshack.us/img176/151/bscap137kf4.jpg
Yüreğimdeki yara çok kanıyor ve ben aşkım
O yıldıza bakarak acımı hafifletiyorum
Senin için
Sana doğru dönüyorum yönümü
Aşkımın son demi bu son çırpınışı
Ve ben yine sana kanayan kalbimle sesleniyorum
YILDIZIMIZ daha bir parlıyor o zaman
Biliyorum sende bakıyorsun belki de
Görüyorsun…..
http://img246.imageshack.us/img246/6342/bscap127ns8.jpg

sinope
04-01-07, 23:11
artik gelme sabrim cizgi ustunde
yol verdim sevdaya sonu yok bilsemde
adam olaydinda beni alaydin
ya dedim o yare de git isine
adam olaydin da beni alaydin
de ya dedim o yare askin hikaye
sonu nerde ahhhh
de hade yere her seye bir bahane
de hade o yare cek git isine
de hade yare herseye bahane
askim iade
cek GIT

sinope
04-01-07, 23:23
zaman sadece birazcik zaman
gecici bu ofke bu hirs bu intikam
acilarimiz tarih kadar eski
nefes alip vermek misali olagan
zaman birazcik zaman
son buldugu yerde sevgiler
bir tek an boyle benzer
izler etrafinda
aliskanliklarimiz bile siradan
gidiyorum butun asklar yuregimde
gidiyorum kokun hala uzerimde
sana korkular biraktim
birde yeni baslangiclar
bir kendim,bir ben gidiyorum
zaman sadece birazcik zaman
kizginligim yalnizliktan korktugumdan
bilirsin karanliktan da urkerim
cocuklar gibi isiklari hep yakarim
bu korkudan
gidiyorum butun asklar yuregimde
gidiyorum kokun hala uzerimde
sana korkular biraktim
birde yeni baslangiclar
bir kendim,bir ben gidiyorum

sinope
04-01-07, 23:37
ne zaman canin
yansa bu kadar
derinden sanirsin
mumkun degil
bi daha uzulmen ne inat
ne gozu kara
ne dayanikli yurek
aciyor ayni yerden
herseye ragmen
ne akil kar ediyor
ne fikir o sirada
biliyorsun geciyor
zamanla ama ne fayda
yarali tepeden tirnaga
herkes yarali alisilmiyor
aciya yok kaidesi kurali
kanayip ne kadar tutabilirsin
gul ugruna dikeni
ne gelen anladi
ne giden olani biteni
adiyorum aska geri kalanami
suya soyledim gitti
en son yalanimi
askindan en hesapsiz
kitapsiz olanini
yasamazsam kara kapliya
kaydedin beni ne zaman
yarali tepeden tirnaga

sinope
04-01-07, 23:47
ve sen gidiyorsun
ben sana asik
geri donmeme
vermeden isik
ben kendi kendimle
aklim karisik
her an sensizlige
aglayacagim
gezdigimiz yerler soracak
seni ayriligin yuku
yoracak beni
elini tenini
kisik sesini
senin herseyinle
arayacagim
ne bugun ne yarin
unutmayacagim vallah
adini dilimde
hep anacagim billah
yoklugun zoruma
gidecek benim benim
seni yuregimde saklayacagim
seni umutlarima ektim
ve ben seni yarin sevecegim
unutma
unutanlar unutanlari
asla unutmaz
ne bugun
ne yarin
unutmayacagim vallah
adini dilimde
hep anacagim billah
yoklugun zoruma gidecek benim
seni yuregimde saklayacagim

sinope
04-01-07, 23:53
sanadir yar sanadir yar
bu sitem soz sanadir yar
aklima gelir birden
icimi kanatir yar

yaradir yar yaradir yar
icimde derin yaradir yar
artik elim varmaz dilim
icimi derin kanatir yar
neyleyim sensiz bu cani
icimde feryat figani
neyleyim sensiz bahari
yok yoksun artik
yaradir yar yaradir yar
icimde derin yaradir

sinope
05-01-07, 00:07
gun cekildi artik yarim
hic goren yok
ses kesildi a artik yarim
hic duyan yok
bir sonbahar gunuydu
birakip gittin habersiz
en gunahsiz gecemde
seni hep sevdim yeminsiz
bilirim sonu yok bu askin
sensiz gecen gunlerin
eriyip guze dondu omrum
ust uste kac olum
ne zaman bir ben
dusunsem boyle sere serpeyim
ne zaman bir sen dusunsem
ne zaman bir yar dusunsem
yuregim sizlar her aksam gel
bilirim sonu yok bu askin
gun cekildi yarim
hic goren yok
ses kesildi a yarim
hic duyan yok
bir sonbahar gunuydu
birakip gittin habersiz
en gunahsiz gecemde
seni hep sevdim yeminsiz
bilirim sonu yok bu ASKIN
SENSIZ GECEN GUNLERIN
ERIYIP GUZE DONDU OMRUM GEL

sinope
05-01-07, 00:16
bir ruya gordum
icimde sen
beni terkedip gitmissin
beni yok etmissin
hayirdir insallah
bir ruya gordum
icinde sen
beni terkedip gitmisin
beni yok etmissin
hayirdir insallah
don diyorum donmuyorsun
kal diyorum gidiyorsun
bir karar bile vermiyorsun
hayirdir insallah
bu ruya nerden cikti
geldi sahi
aradan kac yil gecti
yoksun hani
seni cok ozlemisim gormeyeli
hayirdir insallah
bu kacinci ayrilik
ayrilik hali
askimiz sarkilarda
hayat fani
terler icinde kaldim
uyandim hani
hayirdir insallah
SENI COK OZLEMISIM GORMEYELI

sinope
05-01-07, 00:25
geldim yarin
kaldim yarin
neydi ne oldu
su tez canim
ertelendim hayatta
sevdim yarim
derken bugun olmazsa
olur yarin
kendimden kacak
yarim keskin bicak
nerde bende o yurek
yardan cayacak
hep kose bucak
geldin yarin
kaldim yarin
neydi ne oldu
su tez canim
ertelendim hayatta
sevdim yarin
derken bugun olmazsa
olur yarin
kendimden kacak
yarim keskin bicak
nerde bende o yurek
yardan cayacak
hep kose bucak
ben bu dunyayi anlayamadim
niyetlendim de
altindan kalkamadim
NERDE BENDE O YUREK

sinope
05-01-07, 00:33
cabuk olalim askim
her seyi paylasalim
ben kendimi sana adadim
sevgilim sensiz anlamsizim
mahsere kadar benim askim
her alemde senin canim
nereye istersen kole diye
sensiz olurum cennette
seni seven kalbim
sana deli oluyor anlasana
sana dayanamiyorum inanki
sensiz yasayamiyorum
bin omrum daha olsa
kollarinda son bulsa
eger sana kavusmak varsa
olmek dugun gibidir bana
sensizlikten cok korkuyorum
inan kendimi bilmiyorum
once allah sonra sen
benim icin o bilir sevdigimi
seni seven kalbim
sana deli oluyor anlasana
sana dayanamiyorum inanki
SENSIZ MUTLU OLAMIYORUM
SENSIZ YASAYAMIYORUM.

sinope
05-01-07, 00:43
dikkat et her zaman hep ben aradim
demekki en buyuk sevda benimki
ozlemek en guzel aliskiligim
demekki en buyuk sevda benimki
olmuyor zorla degil olmuyor
gormuyor nasil yukseklerdesin
sevmiyor gonul ondan zalimi
sevmiyor buna sende dahilsin
bak gonul sersem gununde
bir tutsam kalsam elimde
cok sukur aklim yerimde
her seyim sensin
bir deli yurek acisindayim
bak yine kara odalardayim
bir gece gibi yakinindayim
EN BUYUK ASKIM SENSIN

sinope
05-01-07, 00:55
hasretinden yandi gonlum
yandi yandi sondu gonlum
evvel yukseklerden uctum
duze indi simdi gonlum
aramizda karli daglar
hasretin bagrimi daglar
basa geldi olmaz isler
yoklugundan oldu gonlum
gozlerimde kanli yaslar
hasretin bagrimda kislar
basa geldi olmaz isler
yoklugundan oldu gonlum
gelecektin gelmez oldun
halimi hic sormaz oldun
yaralarimi sarmaz oldun
yoklugundan oldu gonlum
aramizda karli daglar
hasretin bagrimi daglar
basa geldi olmaz isler
YOKLUGUNDAN OLDU GONLUM
YOKLUGUNDAN OLDU GONLUM

sinope
05-01-07, 01:02
gozlerin gozlerin
beni bendenden alan
sislerin ardindan
bugulu bakan
sozlerin sozlerin
beni benden calan
bir nehir misali
kalbime akan
asla asla
vazgecemem senden asla
olamam ben sensiz
yapamam kimsesiz
saclarin alev alev yakan
ruzgarla savrulup
bin isik sacan
gozlerin gozlerin
beni benden alan
sislerin ardindan
bugulu bakan
asla asla
vazgecemem senden asla
olamam ben sensiz
yapamam kimsesiz
ASLA SENDEN VAZ GECEMEM

sinope
05-01-07, 01:10
meger seni oyle cok
seviyormusum ki
simdi anladim gittigini
biliyorum is isten gecti ama
laf olsun diye soruyorum
bebegim nerdesin?
sen benimdin
kaderimdin
sevdigimdin
ayrildik diyemem
yaz yorgunu deli gonlum
alismadim ayriliga
ciceklerin renkleriyle
sevmistim
simdi ben yalnizim
yoksunki ahh
sen benimdin
kaderimdin
sevdigimdin
ayrildik diyemem
kandiramam ben kendimi
zamanim yok ayriliga
bebeklerin gozleriyle
sevmistim
simdi ben yalnizim
yoksun kiiI ahh
SEN BENIMDIN,KADERIMDIN,SEVDIGIMDIN
AYRILDIK DIYEMEM

sinope
05-01-07, 01:19
karar verdim ayrilmaya
cekip gitsem buradan gitsem
cok uzaklara
karar verdim unutmaya seni
karar verdim ayrilmaya
daha once hic kimse
hayatimda hic kimse
senin kadar incitmedi boyle
bir dargin bir barisik
aklim hep karmakarisik
yeter yeter uzme beni
acilarimi birer birer
yakip gidecegim
yine askin tam
ortasindan dalip gececegim
geceleri gunleri sayip
sen aglarken ben gulecegim
karar verdim unutmaya seni
karar verdim ayrilmaya
daha once hic kimse
hayatimda hic kimse
SENIN KADAR INCITMEDI BENI

sinope
05-01-07, 01:31
senmiydin gozumdeki
yaslari bitiren
senmiydin
acilari hep bana veren
senmiydin
beni benden calip giden
senmiydin
beni aska tutsak eden
senmiydin
senmiydin
gonlumde firtinalar koparan
senmiydin
bana gulmeyi cok goren
senmiydin
beni hayata kusturen
senmiydin
saclarima aklar dusuren
senmiydin
bir anda her seyi bitiren
senmiydin
uykusuz gecelere sebep olan
senmiydin
hasreti icime mahkum eden
senmiydin
cevapsiz sorular birakip giden
senmiydin
dermansiz dertleri bana veren
senmiydin
gozumde donup kalan tek hatiram
senmiydin
aramiza engeller koyan
senmiydin
her gece tanridan dilenen
sen sen senmiydin

sinope
05-01-07, 01:40
anladimki askimiz
bir yalandan ibaret
benim sana yaptigim
canim ask tadinda ibadet
ben seni cilgin gibi
uykumda bile sevdim
gelecek bizim olsun
gerisi allah kerim
alev alev yandigimi goruyorsun
bir teselli istemedim
istememde biliyorsun
her yeni gun yeni umut
yeni gunesmi diyorsun
o her gun dogar ama
ben bir kere biliyorsun
anladimki askimiz
bir yalandan ibaret
benim sana yaptigim
canim ask tadinda ibadet
ben seni cilgin gibi
UYKUMDA BILE SEVDIM

sinope
05-01-07, 01:58
gonlumde bir kara sevda ile
omrumde ilk defa sonuncu degil
ben seni boyle sevip ararken
omrumden omrune bir sitemmi
var yoksa bilmedigim baska bir seymi
ben sana asik oldum bir tanem
ben seni oyle sevdim gul tanem
hadi don tut ellerimi
birakma beni boyle
sen bir omur boyunca
hadi don tut ellerimi
birakma beni boyle
sen bir omur boyunca
okyanuslari akvaryuma sigdirdim
kuzey ruzgarlarini gonlume
sen beni boyle birakip gitsen bile nafile
bir gun sende doneceksin bak
bir gun sende seveceksin
aksamlarin diyasini
yedigim ekmegi
ictigim sigarayi
bir yudum sarabi anarken
seni hayasiz diyarlarda
oyle beklerken,bosa gecip
giden gunlerin ,aksamlarin
kavgasinda ararken
umudunda umutsuzlugunda
bos diyarlarda beklerken
seni hayasiz aksamlarda ararken
ve ben sana diyorumki
hadi don tut ellerimi
birakma beni boyle
SEN BIR OMUR BOYUNCA

sinope
05-01-07, 02:03
gecmislere dalip kalsam
yarandami durgun guzel
uzaklarda bir ses sanki
icten bir masal gibi
ahh deli kiz
yoluna can feda olsun
bu can seni, seni vursun
gozler hep senle dolsun
ahhh deli kiz

BHR
05-01-07, 02:24
Sevgiyle Yoğurulmamışsa Yüreğin
Tekke de Manastır da Eremezsin
Bir Kez Gerçekten Sevdin Mi Dünyada
Cennetin Cehennemin Üstündesin

http://img381.imageshack.us/img381/6748/normal1438mv3hf6.jpg (http://imageshack.us)

Ben Seni Gerçekten Sevdim Boran ....
Çok Mu Geç Kaldım Sevgimi Haykırmaya...
Keşke Şimdi Yanımda Olsan...
Yokluğunda Resimlerinle Avunmak Öyle Zor ki...
Ve Acı...
Benim Hatam Ama Bu...
Bedeli Sensizlik Oldu...
Sensizlik Ve Derin Bir Acı...
Hakettim Ben Sensizliği...
Bilemedim Değerini Sevginin ...
Sevdanın...
Senin...
Sen Yoksun Artık...
Ve Bebeğimizle Ben Senin Yokluğunda Mutsuzuz...
Keşke Hiç Terketmeseydim Seni...
Bilemedim Bu Kadar Acı Olacağını...
Bilemedim Seni Aslında Ne Kadar Çok Sevdiğimi...
Ne Olur AFFET Beni ...
AFFET ....!!

http://img381.imageshack.us/img381/1097/bscap145ll5zn9.jpg (http://imageshack.us)

Ben Seni Gerçekten Sevdim Sıla ...
Sevdam Oldun...
Sebebim Oldun...
Yaralarımı Sardın...
Nefes Alma Sebebim Oldun...
İnandım sana ...
Güvendim...
Kömür Gözlerinde Eridim...
Saçlarının Kokusunda Hayat Buldum...
Küçük Bir Çocuk Gibi Gözlerime Baktığında ...
Seni Sarmak ...
Bütün Kötülüklerden Korumak İstedim...
Bana Ait Olmanı İstedim...
Yüreğime Düşen Alevin Sadece Beni Değil...
İkimizi de Yakmasını İstedim...
Ama Sen Naptın ?!
Gittin...
Bana İhanet Ettin...
Bilsen Nasıl Bitirdiğini Beni...
Yaşayan Bir Ölüden Farkım Yok Artık...
Sen Gittin..
Ben Bittim...
Bu Kadar Kolay mıydı Gitmek ??
Yalan mıydı Herşey ??
Gözlerin de mi Yalandı..??
Benim de Elimi Tutar ısın Demiştin...
Seni Sevmemi İstemiştin ...
Yalan mıydı ??
Bilsem Yalan Olmadığını...!!
Gelirim ...
Yine Sarıp Sarmalarım Seni...
Ama Hiç Söylemedin ki ..!
Nerden Bilebilirim ??

( Yukarıda ki 4'lük Hayyam'dan... Resimlerin altındakiler Ben'den )

HaMbUrG*
05-01-07, 15:20
Bende bir sarki sözü yazmak istiyorum.. Hande Yenerin eski albümü 'Ask Kadin Ruhundan Anlamiyor'dan.. malum, yeni albümünde is yok..

Sila'dan Borana

Bu Yalanci Bahar Bir gün Bitecek
Yeni Aldigin Eskiyecek
Yedik, Ictik
Sanirim Doyduk
Hesabi Kim Ödeyecek?

Of Güzel Allahim
Nasil Bir Kader Yazdin?
Tadi Damagimda Kaldi..
Of Güzel Allahim
Icimi Isitan Adam
Sanki Senin Aynandi

Bir Ömür Yeter Bana Bu Armagan
Ölsemde Gam Yemem Artik

Her Insana Her Nefes
Bir Baska Heves
Bir Tek Ilk Ask Bitmeyecek
Daha Ilk Günden Hep Sonunu Sorduk
Cevap Ne Kimse Bilmeyecek..

Of Güzel Allahim
Nasil Bir Kader Yazdin?
Tadi Damagimda Kaldi..
Of Güzel Allahim
Icimi Isitan Adam
Sanki Senin Aynandi

Bir Ömür Yeter Bana Bu Armagan
Ölsemde Gam Yemem Artik

Hande Yener - Armagan

terbin
06-01-07, 18:19
Bir haber aldım bugün sıladan
Sevdiğim bir mendil dürüp yollarmış
Al-yeşil ibrişim, tel tel gilaptan
Gümüş sırmaları örüp yollamış

İçini boşaltmış o nazlı yarim
Gel demiş, kalmadı sabrım kararım
Gözlerim yollarda seni ararım
Döktüğü yaşları sarıp yollamış

Mor sümbül nakışlar sevda tütüyor
Bir köşede garip bülbül ötüyor
Hasretlik bağrımı yakıyor diyor
Aşkından bir demet derip yollamış

Yeshil
08-01-07, 20:52
ALLAH'IM GÜÇ VER BANA
Yine sensiz bir gecenin buz gibi sabahinda
Bu korkunc yalnizligimda seni bekliyorum
Yaniyor yüregim
http://img142.imageshack.us/img142/1152/bscap133av3.jpg
Yine gözyaslarim yagmur gibi yasiyorum anilarla
Bir seyler kopuyor sanki taa suramda
Yaniyor yüregim
http://img244.imageshack.us/img244/2758/bscap145ll5.jpg
Allah`im güc ver bana sigindim sana
Bu ne dayanilmaz bir aci sabir ver bana
Yeter artik cektiklerim bitsin bu ceza
Ümitsiz haykiriyorum ne olur dön bana
Sana yazdigim en son sarki bu artik kirildi kalemim
Gökler sahidim olsun ki seni seviyorum
Yaniyor yüregim
http://img227.imageshack.us/img227/8745/bscap191dk7.jpg
Sonbahar yapraklari gibi savruldu ümitlerim
Son bir kez duymak istersen seni seviyorum
Yaniyor yüregim...
http://img144.imageshack.us/img144/926/bscap095lf6.jpg
Allah`im güc ver bana sigindim sana
Bu ne dayanilmaz bir aci sabir ver bana
Yeter artik cektiklerim bitsin bu ceza
Ümitsiz haykiriyorum ne olur dön bana
(Barış Manço)
http://img177.imageshack.us/img177/8811/bscap020nl3.jpg
Sen yüreği sevgi dolu adam
Seni ancak mısralara dökmeye çalışıyoruz
Sen yüreğinle biz şiirle konuşuyoruz.

legends_of
11-01-07, 11:43
Sen yüreğimin çayırlarında
Her mevsim umudu müjdeledin bana
Sen benim ellerinden tutabildiğim
Yanağını okşayabildiğim
Sarılıp ağlayabildiğim
Dostum,sırdaşım,biricik sevdamdın
Ayrılık unutanlara mahsus
Ben seni unutamadım ki
Ben senden ayrılamadım ki
Yıllar neleri götürdü özümden
Neleri unuttu yüreğim
Sele mi kapıldın yoksa İatanbul yamacında
Söyle suçumuz neydi bizim...
ayna-gelincik
ben çok beğendim ve dizimize de uyduğunu düşünüyorum umarım sizde beğenirsiniz)

legends_of
11-01-07, 12:02
Seni sevmek imkansızlaşıyor artık,uzaklara kaçmak geliyor içimden
Sana dair hiç bir şey kalmasın istiyorum anılarımda ve bu günümde
Yeter artık yalnız kalmak istiyorum,senden kalan acılarımla ve ben
Bazen yeni bir ümitle başlıyorum güne,bazense inanıyorum yaşarken öldüğüme

Her şey senin eserin,her şey senden hediye acılarım ve ben
Bir gün dönüp bakarsan maziye,yıkılan ben kaybeden sen
Tüm saatler sana kurulu tüm hayatım sana tutsak
Yavaş yavaş ölüyorum oysa acılarımla ben

Zaman geçti güneşlerim battı benim,bir sen kalmıştın işte
Delicesine ölürcesine sevdiğim bir tek sen vardın sen
Oysa öyle düşler kurmuştum,öyle doğrularım vardı ki benim
Şimdi her şey yalan oldu,seni içime gömdüm
Acılarım kaldı bir de ben

rzombie
11-01-07, 17:04
Buraya ekleme yapan arkadaşlarımdan birşey rica edeceğim.Eklediğiniz şarkı sözlerinin,şiirlerin kimlere ait olduğunuda yazar mısınız?
Bazen gerçekten çok beğendiğim dörtlüklerle karşılaşıyorum ve bunların kime ait olduğunu bilmek istiyorum.
Moderatörlerimiz sakın kızmasın bu mesajım için,ama izin verirlerse bir gün boyunca mesajım burada kalsın.Möylece arkadaşlarımın çoğu okumuş olur.

Saygılarımla

sinope
11-01-07, 18:40
gucume gidiyor
sensizlik yakiyor
oyle bir duygu ki
yerden yere vuruyor
ustume yuruyor
karanlik buyuyor
sensizlik kendini
zorla sevdiriyor
neler vermezdim
bir kez daha
gormek icin seni
neler vermezdim
koynunda olmek icin simdi
ak diyorsa yorgun kalbim
ben kara diyemem
ayriliksa bu benim
kaderim ben karsi gelemem
PINAR AYLIN(neler vermezdim)

sinope
11-01-07, 18:52
bana kendini anlatma
cok iyi bilirim ben huyunu
bos yere yolumu uzatma
sora sora bulurum yolumu
yalvaramam sana
aglayamam ben
sevdim ama yine saklayamam
kimler alir seni ellerine ahhh
ama senin askin ellere haram yar
kimler anlamis benim gunahlarimi
birak artik sonlara varam yar
cekerim artik inan butun yalanlarini
yalvaramam sana
aglayamam ben
sevdim ama yine saklayamam
kimler alir seni ellerine ahhh
AMA SENIN ASKIN ELLERE HARAM YAR
Pinar aylin(yalvaramam)

sinope
11-01-07, 19:02
bu yollardan geriye donulmuyor
gonul kirilip yinede gucenmiyor
ask hesaba kitaba vurulmuyor
yurek yarali yarali buyuyor
sakla hep icinde bir yerde
sorma hic kendine bile nerde?
nasil ve kiminle
koru hep icinde bir yerde
yorma hic olanla bitenle
yasa sadece
vurulsada bu ten bin yerinden
en cok kendine sozun gecmiyor
ne oldu sor kalbine
kalp dedigin tek hece
ama uykusuz gecelerin
tarifi yok ask dilinde
bu yollardan geriye donulmuyor
gonul kirilip yinede gucenmiyor
ask hesaba kitaba vurulmuyor
yurek yarali yarali buyuyor
ZEYNEP sali(yurek yarali)

sinope
11-01-07, 19:14
bir hikaye bitti bitiyor
goz gore gore kacip
gidiyor elden ne azimdir
hayat eksiliyor sabrederken
gitgide imkansizlasiyor
tende vakit gec
canda erken
her insan birine
benziyor kaybediyorken
aci gunler var onumuzde
kurudu yaslar gozumuzde
duramadikki sozumuzde
tarih tekrar ediyor
hayatta basarilar diliyorum
laf olsun diye degil samimiyim
iyiligini istiyorum
Ebru Gundes(iyiligini istiyorum)

sinope
11-01-07, 19:23
Bu sehirde buldum
buldu ellerini bu sehirde
sevdim madem dillerimi
senle unuttum butum ezberlerimi
pisman degilim amma
goctum kederden
dusman degilim amma
coktum erkenden
bir daha bu yollari
ayni hevesle yururmuyum
kimbilir ne bekliyor
kalirmiyim olurmuyum
ne malum dunya
gozuyle gorurmuyum
tuhaf buluyorlar bu
kacak halimi seninle
doldurdum yasak ihlalimi
seninle kapattim ask defterlerimi
pisman degilim amma
goctum kederden
dusman degilim amma
coktum erkenden
bir daha bu yollari
ayni hevesle yururmuyum
kimbilir ne bekliyor
KALIRMIYIM OLURMUYUM
Ebru Gundes

sinope
11-01-07, 19:37
dalgalar kumsallarda
mutluluk masallarda
eridi gecti omrum
bu sensiz masalarda
yalnizlik bir kader degil
felek kazigi
herkes bazen unutuyor
vahi yazigi
baneneymis saneymis
duzen bozulmus
nasil olsa zalim hayat
bitmeyecekmi?
herkes cekip ayni yere gitmiyecekmi?
dalgalar kumsallarda
mutluluk masallarda
eridi bitti omrum
bu sensiz masalarda
dalgalar kumsallarda
mutluluk masallarda
eridi bitti su omrum
su sensiz masalarda
yalnizlik bir kader degil felek kazigi
herkes bazen unutuyor
vahi yazigi
baneneymis saneymis
nasil olsa zalim hayat bitmeyecekmi?
herkes cekip ayni yere gitmeyecekmi?
dalgalar kumsallarda
mutluluk masallarda
eridi bitti omrum
su sensiz masalarda
metin senturk(masal)

sinope
11-01-07, 19:47
yatar gul harmani gibi
canimin dermani gibi
her yaninda cicek acmis
binboga ormani gibi
nesine yar nesine
olurum ben sesine
bir daha vursa idi
nefesim nefesine
canim seseme geldin
kadem basami geldin
sag olsam gelmez idin
oldum yasmi geldin
nesine yar nesine
olurum ben sesine
bir daha vursa idi
nefesim nefesine
sacin yuzune perde
yuregim dustu derde
ayak ustu duramam
seni gordugum yerde
nesine yar nesine
olurum ben sesine
bir daha vursa idi
NEFESIM NEFESINE
Volkan konak (nefesim nefesine)

sinope
11-01-07, 19:55
geceler uzun oldu
sensizlik cezam oldu
ben uyaninca seni
yatagimda bulmak istedim
ellerin saclarimda dolasip
uyutsun yar
kalbin zalim ayriligi
artik unutsun yar
yokmu hic hatan
gunahin yokmu sevgilim
cokmu mutluluk sevgilim
sevgilim sevgilim sevgilim
ben hatami biliyorum
senden af diliyorum
nerdeysen geliyorum
hadi cagir beni yanina
ben hatami biliyorum
icin icin eriyorum
seni cok seviyorum
hadi cagir beni yanina
ben hatami biliyorum
senden af DILIYORUM
seni cok seviyorum
hadi al beni yanina

sinope
11-01-07, 22:40
hep benimmi basimda
esecek kis yelleri
hep bu soguk ruzgarlarda
usuyen ellerimmi olacak
ellerini tutusumla
bitecek tum dertlerim
yokmu soguk ruzgarlarda
usuyen ellerimden tutacak
uyku dusmuyor gecelerime
sen bunu dusunuyormusun
uyku dusmuyor gecelerime
sen bunu dusunuyormusun
usuyorum usuyormusun
hersey degisiyor bir sey degismiyor
basimda sevdan
kasimda sevdan
gozumde sevdan
her gece uyumuyor
ben uyumayinca
ah bu hayatmi ?
ve bunca aciya
niye ben bu sarkiyi kime yazmistim
umutlar vardir,
donersin diye
mutluluk yasarken
degil sonradan hatirlanirda niye
basimda sevdan
kasimda sevdan
gozumde sevdan
her gece uyumuyor
ben uyumayinca
YASAR(basimda sevdan)

sinope
11-01-07, 22:49
seninle kalmak isterdim
yine gitmek bana iyi gelecekti
ama bir dusun isterdim
al bak son bir sans daha
benim tavsiyem sana
guzel bir gun daha varsa atma
karli daglar ardina
baktin uyanmissin yarindan sonra
o zaman arama bosuna
o zaman ararsin bosuna
yeterki iste kalbim al verdim
icinde bir deli sevda
senin yerinde olsam
kal derdim sabrindan cok
emin olma sabrimdan cok
emin olma
seninle kalmak isterdim
Kerem cem(yeterki iste)

sinope
11-01-07, 22:59
seninle akraba gibi olduk uzaktan
elimi uzatsam tutar alirdim coktan
seni sana ,benide veren vermis veren
sasirttimmi,bunalttimmi
cok afedersin uzgunum
bir cok SIKILDIM
iki yerim cok dar
ooo senden cok var
benimi buldun simdi
haydeeee
seni bir arkadas
bir dostum gibi sevdim
sen oturmus bana
asktan dem vuruyorsun
bende sevdigin cok sey var
ask degil
cagirdimmi?
ayarttimmi?
kendin geldin ya
simdi dinle
bir cok SIKILDIM
iki yerim cok dar
oooo senden cok var
benimi buldun simdi?
cok isim var
hadi cok isim var
Rober Hatemo

l3yla
13-01-07, 12:55
Bakislarinla beni buyuledin
Okadar guzel narinsin
Ruyalarimin prensisin
Allah bizi mutlu etsin
Ne olursa olsun sen benimsin

40...roses
13-01-07, 15:47
IKI GÖZÜM

SÖZ -MÜZIK SEZEN AKSU

Yok mu, senin insafın yok mu
Bir güler yüzün çok mu
Dağ mısın taş mısın
Uzak mı, bu eda bu hal tuzak mı
Hak mısın bana yasak mı
Dost musun düşman mısın

İki gözüm seneler geçiyor
Gönül ektiğini biçiyor
Bir selam lütfet, bu ne çok hasret
Gel barışalım artık

Canözüm bahar geldi
Dalları kiraz bastı
Yedi kat eller yakınım oldu
Gel kavuşalım artık

cinar&mavi
13-01-07, 16:22
16.Bölümden kisa bir parca.agamizin telefon görüsmesi:img-wink:

Boran: simdi napiyolar peki?
Adam: Sirket müdürlerinden selim bey geldi,onunla toplanti yapiyolar
Boran: bu saate evde ne toplantisiymis bu??
Adam: Bilmiyorum boran bey.salondalar hepsi.
Boran: Hepsi derken?
Adam: Bütün ayle.sila hanim ve selim bey......ilgili bisiler anlatiyolar
Boran: (sinirli)bisiler ne adam??onlari senin bana ögrenip bildirmen gerekmiyomu?!!
Adam: Haklisiniz efendim hemen ögrenicem
Boran: tamam,su genelmüdürünüde arastir.silayla ne gibi bi yakinligi varki gelip
evine geliyo!
Adam: peki efendim...Bu arada sila hanim ve emre bey artik konusmuyolar sirkette bile birbirlerinden uzak durmaya gayret ediyolar
Boran: nedenini biliyomuyuz peki?
Adam: gecengün büyük bi tartisma yasamislar.ben o sirada burda degildim.ama
onua ögrenicem merak etmeyin
Boran: tamam.senden haber bekliyorum.
Adam: Boran bey...
Boran: evet
Adam: birde sila hanim pek iyi degil bugünlerde yorgun bitkin yemekte yemiyo
Boran: (endiseli) hastami??
Adam: ciddi biseymi bilmiyorum ama bu kisisel bi gözlemim sadece.Bilmek
istersiniz diye düsündüm.
Boran: evet sagol.yenibi gelisme olursa haber verirsin.
Adam: peki efendim

Boran telefonunu yataga atar ve elindeki resimlere tek tek bakar

marenostrum
13-01-07, 17:57
Boran’in ofisi… Abay Boran’i birakip Mardin’e gidememistir, Boran’in ofisine gelir, Boran’in calismakta oldugu masaya oturur…

Boran: Beni bir basima birakip gitmeyecegini biliyordum Abay.

Abay: Evet, gidemedim. Sen beni bilirsin. Ama unuttuysan hatirlatayim ben de senin icini disini cok iyi bilirim. Bu kadar sevdigim, bu kadar inandigim, her olayda yaninda oldugum kan kardesimi gomuldugu bu karanlik cukurdan cikartmadan hic bir yere gitmeyecegim.

Boran: Sen hep boyle inatci miydin Abay?

Abay: Dogru bildigimi yapacak, soyleyecek, hatta onuncu koyu bulacak kadar. Boran, benim bir turlu aklim almiyor, anlatsana bana bir: Siz Sila’yla birbirinizi bu kadar cok severken, nasil oluyor da karsi dusuyorsunuz? Nasil oluyor da birbirinizin bu kadar uzagina dusuyorsunuz? Aranizdaki ucurum gittikce derinlesiyor. Ama derinlestikce de hem ofkeniz hem de sevginiz buyuyor. Bu nasil bir celiski?

Boran: Ben de cozemiyorum Abay. Saniyor musun ki benim aklim eriyor? Sila icimde yeseren dallarin hepsini kirip bana verdi. Elimdekilerle nasil basedecegimi bilemeden daha, kirilanlarin yerine yenileri surgun veriyor artik.

Abay: Iste ben de bu yuzden Sila’yla konus diyorum ya sana. Boran, ben Midyat’ta Sila’nin icini gordum. Sana karsi o kadar katiksiz bir sevgi besliyordu ki… Simdi bakiyorum da… Aslinda sizin savasiniz kendinizle. O yuzden ben de kimi kime karsi koruyacagimi sasirdim. Benim de kafam karisik yani. (Sabret, yarin Gizem’i gorunce daha bir karisacak..)

Boran: Artik israr etme Abay. Sila’yla konusacagimiz hersey bitti artik. Eger beni birakip gidersen, benim icin ya oldurmek ya da olmek var. (Tehdit mi bu simdi??) Olumden otesi var mi ki artik?

Abay: Ne demek olumden otesi var mi ki artik? O raddeye gelene kadar yasayacak o kadar guzel yerler var ki…

Boran: Yasayacak neresi kaldi Abay?

Abay: Senin Sila’yla, Azad’in Narin’le, sevenlerin birbirleriyle bahari bekledikleri yer. Oraya vardiginizda surgun vermis butun dallar ciceklenecek. Goreceksin… (Ne kadar umutlu konusuyor, insanin inanasi geliyor gercekten :) ) Boran, senin gozunde bu kadar buyuk bir ask varken, nasil olur da beni Sila’yi sevmedigine inandirabilirsin ki?... (Boran’in agzindan tek bir kelime cikmadi Sila’yi sevmedigi ile ilgili, hatta cok sevdigini itiraf bile etti, Abay surekli konusmaktan dinleyememis herhalde…)

BHR
13-01-07, 20:58
http://img329.imageshack.us/img329/5273/bscap272iu5cl7.jpg (http://imageshack.us)
Yine gidiyorsun. hiçbirşey bırakmadan
Ve ben. son kez bakıyorum. ardından.
Eğer aşk buysa. sevgi buysa
İstemiyorum.
Bu şehir sensiz.yaşanmaz oldu
Dayanamıyorum
Hoş geldin hüzün. gülmüyor yüzüm.
Hoş geldin hüzün. gülmez bu yüzüm.

BHR
13-01-07, 21:03
http://img45.imageshack.us/img45/9890/bscap014le3fe9.jpg (http://imageshack.us)
Geceyi güneş siler, beni senin hasretin
Tek başıma sanki mahşer yeriyim
Şu kalbimdeki heryer bu evde seni bekler
Hadi çat kapı gel sevineyim
Biraz kavga ederiz, belki biraz güleriz
Bir küser bir barışır kalbimiz
Seni nasıl özledi yüreğim deli sanki
Terkettiğim için affet beni

(terkettiğim kısmı aslında kıskandığım şeklindeydi ama diziye uydun diye değiştirdim biraz :) )

BHR
13-01-07, 21:06
http://img294.imageshack.us/img294/5952/bscap134ue6lp6.jpg (http://imageshack.us)
Beni biraz anlasaydın ne olurdu
Gecelerim gündüzlerim kayboldu
Oysa düşlerim vardı içimde yarım kaldı
Benliğimi benden aldı
Yaşanacak çok şey vardı aşkına esir kaldı
Artık sana dönemem ki

http://img170.imageshack.us/img170/4193/bscap107mf3om3.jpg (http://imageshack.us)
Aslında seni hiç tanımamışım
Seni kendime hep yakın sanmıştım
Zamanla alıştım ben yalnızlığa
Geceleri uykusuz kalmaya

BHR
13-01-07, 21:09
http://img369.imageshack.us/img369/9126/bscap134rj5fv0xb6.jpg (http://imageshack.us)

Adını mıh gibi aklımda tutuyorum
Büyüdükçe büyüyor gözlerin
İçimi seninle ısıtıyorum

Ne yapsam ne tutsam nereye gitsem
Ben sana mecburum sen yoksun

Bu kurtlar sofrasında belki zor
Ayıpsız fakat ellerimizi kirletmeden
Sus deyip adınla başlıyorum
İçimsıra kımıldıyor gizli denizlerin
Hayır başka türlü olmayacak

BHR
13-01-07, 21:13
http://img74.imageshack.us/img74/6922/bscap126xp2im0ko5.jpg

Yenildim vazgeçtim beni sevmenden
Kalp kırık, yoruldum gitmelerinden
Sevmedin belki beni çok yürekten
Bil yeter ben üzüldüm sen giderken
Ah ölür müydün beni biraz daha sevsen
Mevsimsiz solmadım sararmadım mı ben
Tutmadın ellerimden
Ben düşerken
Kaçmadın mı gitmedin mi sen
Ah olmadım mı yanında sen çok yalnızken
Sarmadım mı seni kimseler sarmazken
İstedin vermedim mi her şeyimi
En derinden sevmedim mi ben
Gitsen de silsen de beni kalbinden
Yer etsen kendine yeni aşklarda
Tek gerçek dönmem ki verdiğim sözden
Tek aşksın hep duracak baş ucumda

(Soner Arıca _ Sen Giderken )

BHR
13-01-07, 21:15
http://img74.imageshack.us/img74/7545/bscap161qq0so1ps7.jpg (http://imageshack.us)

Yasiyor ama uzaktaysam senden
Bil ki seni hic unutmadim
Olum degilse bizi ayiran
Yazik olmus, hata yapmisiz
Senden yada benden ne farkeder
Seytana uymus, aski yakmisiz
Adimi soylemezdin bana seslenirken
Ask derdin, askim derdin
Her ask dediginde
Beni kendine daha da asik ederdin
Bulustugumuz anlari hatrliyorum
Guller acardi gonlumde sen gelirken
3 5 saat bile ayrilsak
Yapraklarim dokulurdu sen giderken
Yanyana duran 2 yildizdik sana gore
En parlak en guzel olani bendim
Gokyuzundeki tek yildizindim senin
Firtinalarda saklanip korundugun
Liman oldugumu soylerdin
Omrunun sonuna dek beni sevecegine
Kalbini kalbime gomup
Anahtarini denize attigini eklerdin
Benim icin kiyamet
Seni kaybettigim gun demekti
Ruhumda sakladigim
En degerli hazinemdin
Sonsuza kadar da saklayacagim
Yoklugumda sen nasil olursun hayal ettigimde
Seni mutlu cok mutlu goruyorum
Cunku hep oyle ol istedim
Hatta.....
Hatta belki yeni asklar tanirsin
Tani zaten!
Herseyin guzeli senin olmali
Ayni seyi isteme benden
Yerine kimseyi koyamam ki!
Ben kimseyi ama kimseyi
Seni sevdigim gibi sevmedim ki!
Sen bana ASK dedin
Bizi kirletemem ki!
Bazi sarkilar vardi birlikte sevdigimiz
Onlardan biri yada benzerini duyarsan
Beni animsar, gulumsersin!
Ben mi?
Ben hic unutmayacagim ki!
Okyanusa attigin anahtari biri bulur da
Bizi bizden cozer diye
Daha iyisini yaptim
Seni kalbime kazidim
Her atisinda hatirlamak icin
Yasiyor ama uzaktaysak birbirimizden
Bil ki seni hic unutmadim!
Olum degilse bizi ayiran
Yazik olmus hata yapmisiz!
Eger olumse bu ayriligin sebebi...
Ve bensem once giden bu alemden
Kederlenme cok
Tipki benden istedigin gibi
Kendine sahip cik!
Bensem kalan geride
Zaten sen hep goreceksin
Ben kimseyi ama kimseyi
Seni sevdigim gibi sevemem ki!
Sen bana ASK dedin...
Bizi kirletemem ki...!!!

(Soner Arıca_BİZ..)

BHR
13-01-07, 21:19
Vazgeçtim bu dünyadan tek ölüm paklar beni
Değmez bu yangın yeri avuç açmaya değmez
Değil mi ki çiğnenmiş inancın en seçkini
Değil mi ki yoksullar mutluluktan habersiz
Değil mi ki ayaklar altında insan onuru
O kız oğlan kız erdem dağlara kaldırılmış
Ezilmiş hor görülmüş el emeği göz nuru
Ödlekler geçmiş başa derken mertlik bozulmuş
Değil mi ki korkudan dili bağlı sanatın
Değil mi ki çılgınlık sahip çıkmış düzene
Doğruya doğru derken eğriye çıkmış adın
Değil mi ki kötüler kadı olmuş Yemen'e
Vazgeçtim bu dünyadan dünyamdan geçtim ama
Seni yalnız koymak var o koyuyor adama

(William Shakespeare)

http://img109.imageshack.us/img109/1994/sila805vgf7py2.jpg (http://imageshack.us)

Sılaaaa...
Sılaammm...
Hasretimmmm...
Sana dedim ... Gidersen Dönüşü Olmaz Dedim....
Bize Yazık Ettin Sıla...
Hem Kendine Hem Bana Kıydın...
Anlamadın Beni...
Sen Anlamasan da Ben Seni Sevdim...
Sen Gittin Ya ...
Ben de Bittim...
Yaşayan Bir Ölüyüm Artık...
Sensizliğin Getirdiklerine Katlanamıyorum...
Ama...
Seni Bu Dünyada Yapayalnız Bırakırsam Olacakları da Tahmin Edemiyorum...
Benden Başka Kim Korur ki Seni ?
Kim Sarar ki Kollarıyla ?
Kim Sever ki ...
Ölesiye ... Öldüresiye...
Gözümden Bile Kıskanırken Seni...
Benden Başkasının Sana Yakın Olmasına...
Seninle Olmasına Nasıl Dayanabilirim ki ?
Beni Seni Sevmişim ...
Seni Nasıl Yalnız Koyup Giderim ki Bu Dünyadan ?

...Sebebim Dön Artık...

vanessa19
13-01-07, 21:21
Bitti güvenim hakkın olamaz bu aşk senin
Çaban boşuna bitmedi yalan sözlerin
Gelmiyor içimden dur demek sana
Gönüllüyüm gidişine ah yolun açık ola
Gelmiyor içimden kal demek sana
Bozuyorum yeminimi güle güle aşkım

Ah gelemedim görmemezlikten sitemleri
Yediremedim gururuma ihaneti
Ya seni ya kendimi terketmeli