PDA

Tüm Versiyonu Göster : Sıla - Mantık Hataları

Sayfalar : 1 2 [3]

prenzez
10-02-07, 18:00
Baloncu neydi yaaa!:img-hyste muhabbet yaratmak için ancak bu kadar uyduruk bir sahne olabilirdi... :img-hyste

werwe
10-02-07, 18:04
ay evet bende ona çok takıldım dizi boyunca kimsenin olmadı bi sahil öylesine bi baloncu geçiyo :D çok komik ti yaa....

cansu_mehmet
10-02-07, 22:24
YAZILDI MI BİLMİYORUM..BORAN 19.BÖLÜMDE YARIN DÖNEM BİTİYOR GİBİ BİR ŞEY SÖYLEMİŞTİ..AMA 20. BÖLÜMDE Bİ BAKTIK..EMİR HÂLÂ OKULA GİDİYOR..NASI İŞ ANLAMADIM:BİLMİMbye

mucizehayat
10-02-07, 22:39
benim sey komigime gitti yani mantik hatasi olarak gördüm bunlar sahilde otururken baloncu geciyorduya orasi hehe..orda cok güldüm...

Katılıyorum düpedüz gözgöre göre yapılmış bir hata görenlerin ne dediği malumdur herhalde.:img-hyste :img-hyste :img-hyste

aysem_
12-02-07, 12:09
bu bölam beni rahatsız eden hatalar;
Sıla şirketten çıkıp arabaya biniyor ve Boran'ı arıyor... peki nasıl oluyorda bird anda Sıla'nın makyajında doksan derecelik bi fark oluyor anlamıyorum. Bu kadar farklı renkler, ruj bile o kadar farklı ki hemen dikkatimi çekti. Yani şirketten çıkıp arabasına binmesi 2 dk sürse o arada sihirli bi değnek mi değdi bu kıza. Hatta saçlarınnı yeni fönlenmiş olduğu çok belli. Şimdi dizilerde filmlerde Devamlılık diye bişey var, sette kimse demiyormu bu makyaj bir önceki sahneyle aynı değil diye...

arkadaşlar yazmış ben de yazayım... Sahilde ıssız ber yerde baloncunun ne işi var Allah aşkına yaaa. Görünce gülmeden duramadım. Hayret ki hayret!!!

bi hayrette Azad 'a... ; Ya Azad sen neymissin be, iki bölümde koskoca bir yatırım projesi geliştirdin. Şirkete fizibilite raporları sunmalar falan... Albert Einstein mısın nesin? .... :)

vision
12-02-07, 14:17
Sila Mardin'de 18ini doldurdu.
Ama Istanbul'daki kayitlarda daha Mayista dolduracak.
Yani yasal olarak ehliyeti yok!!
Araba sürmesini tabi ehliyeti yokken de biliyor olabilir.
Ama korumalara ben sürecegim dedigi zaman aman efendim ehliyetiniz yok diyen cikmiyor. Sanki kirk yillik söförmüs gibi okeyliyorlar.

Bu kiz araba sürmeyi Mardin'de ögrenmedigine göre ondan önce Istanbul'da ögrendi.
Ama o zaman Mardin'de kacacaklari zaman arabayi neden Azad kullandi? Fakir bir köylü gencin araba kullanabilmesi, 17 yasinda bir sosyete kizinin kullanmasindan daha acayip bence.. O zaman Azad'a arabayi kullandirdiklarinda ben demek Sila araba sürmeyi bilmiyor diye algilayacagiz diye düsünmüstüm..

vision
12-02-07, 15:43
Boranin Mardin'den olup biten herseyden bi-haber olmasi mantiksiz.
örnegin Sivan kahyaya her aksam saat 9 da beni arayip midyatta olup bitenleri rapor edeceksin deseydi.. kolaylikla bir cok seyden haberdar olabilirdi.. Bunu yapmamasi cok mantiksiz
Babasinin hastaligi gibi önemli bir konuyu bir konuyu amcasindan duymasi sacma olmus..

TubaBülent
16-02-07, 23:54
Pelin korumayla konustu koruma 10 dakka sonra yine kapinin önünde olacakti kizi korumak icin DEGIL.?
Ama koruma kizla yine geri döndü !!
ben bu kismi anlamadim mantik hatasimi yoksa sahsen böyle yazilmismi ?

>sonis<
17-02-07, 00:45
cok hata vardi benim aklimda kalan sunlar..
bir sabah silanin evin etrafi heryer bembeyaz cok kar yagmis ama sonra ayni gün ve hatta sabah rukeni peline götürüyorlar ve bir kar tanesi bile ortalkita yok bu kadar ufak hatalar aslinda olmamasi lazim..
ve boranin sakkalari bi uzuyo bi kisaliyo bi uzuyo ve silanin saclari bi dalgali ama sonra hangi arada yaptiysa sirketten cikiyo ve boranla bulusuyo hemen düzlesmis saclar herhalde kendisinden..

vanessa19
17-02-07, 01:20
boran fıratla ızlemeyeceklermıydı .......

ayrıca sılanın evının onundekıler korumamı korkuluk mu bellı degıl

not:cevremdekı korumalar yakında dava acacaklar dızıye!

semiramist
17-02-07, 08:46
Pelin korumayla konustu koruma 10 dakka sonra yine kapinin önünde olacakti kizi korumak icin DEGIL.?
Ama koruma kizla yine geri döndü !!
ben bu kismi anlamadim mantik hatasimi yoksa sahsen böyle yazilmismi ?

10 dakika içinde gidip geleceklerdi pelin öyle dedi bu bence bir mantık hatası değil

semiramist
17-02-07, 08:47
boran fıratla ızlemeyeceklermıydı .......

ayrıca sılanın evının onundekıler korumamı korkuluk mu bellı degıl

not:cevremdekı korumalar yakında dava acacaklar dızıye!

fırat eve yetişene kadar sılaları izleyecekti ondan sonra geri dönecekti arkadaşım ama korumaların nasılda bu kadar kör olduğu konusunda haklısın

vanessa19
17-02-07, 10:36
hıc bır koruma kendısıne emır verılıp asla baska bırıne anlatılmaması gereken bır durumu cok yakında bır ınsan dahı olsa anlatmaz...onların da kuralı vardır...

bu korumalar benı delırtıyorlar!!!!!!!!!!!!!!

sıla emır verıyor 1.kısı emre ıkı uc soz soyluyor koruma az da olsa dokuluyor!!!

bu ne ıstır ya!!!!!!!

vanessa19
17-02-07, 11:15
aga dızısı yapıyorlar degılmı?yoksa bız baska bısı mı ızlıyoruz??!

benım bıldıgım agaların herseyden haberlerı vardır,heryere ulasırlar,gozlerı vardır arkalarında,ıstanbulda da olsa...

ama boranın mardındekı hıc bır dedıkodudan haberı yok galıba...

sıze bır mantık hatası daha!!!!!!!

mslprs
17-02-07, 14:34
selam arkadaşlar uzun zamandır yazamıyorum dizinin tekrarını izlerken dikkat ettim daha önce yazıldımı bilmiyorum ama yazıldıysa kusura bakmayın 18. bölümde sıla abayla konuştuktan sonra emreye gitti ve tekti yanında koruma yoktu ama 19. bölümde boran sılanın fotolarına bakarken emrenin evindeki görüntüler vardı ama orda kimse yokken o görüntüler borana nasıl ulaştı ayrıca anladığım kadarıyla emrenin evi apt. dairesiydi ve dışardan çekim imkansızdı...

fazla uzattım galiba herkese hatasız günler ve iyi seyirler...

TubaBülent
17-02-07, 16:06
Ruken...
urfadan kacan kiz urfa sivesiyle konusur ama kiz resmen istanbul sivesiyle konustu !!
mantik hatasi..

zakkum1
20-02-07, 14:15
selam arkadaşlar uzun zamandır yazamıyorum dizinin tekrarını izlerken dikkat ettim daha önce yazıldımı bilmiyorum ama yazıldıysa kusura bakmayın 18. bölümde sıla abayla konuştuktan sonra emreye gitti ve tekti yanında koruma yoktu ama 19. bölümde boran sılanın fotolarına bakarken emrenin evindeki görüntüler vardı ama orda kimse yokken o görüntüler borana nasıl ulaştı ayrıca anladığım kadarıyla emrenin evi apt. dairesiydi ve dışardan çekim imkansızdı...

fazla uzattım galiba herkese hatasız günler ve iyi seyirler...

aslında söylediğinde çok haklısın hatta yazdıklarına eklemek istediklerim var, oraya bende çok takıldım nasıl o resimler çekilir diye, dikkatini çeken oldu mu bilmiyorum yanlışım varsada düzeltin arkadaşlar, Sıla Emreye geldiğinde Emre Sılayı o halde görünce içeri aldı ve Sılayla beraber salona geçti kapıyı kapatmadı aralık kaldı hatta neden kapıyı kapatma bu adam dedim....

yanlış görmediysem böyle oldu...

_yorumsuz_
20-02-07, 15:52
aslında söylediğinde çok haklısın hatta yazdıklarına eklemek istediklerim var, oraya bende çok takıldım nasıl o resimler çekilir diye, dikkatini çeken oldu mu bilmiyorum yanlışım varsada düzeltin arkadaşlar, Sıla Emreye geldiğinde Emre Sılayı o halde görünce içeri aldı ve Sılayla beraber salona geçti kapıyı kapatmadı aralık kaldı hatta neden kapıyı kapatma bu adam dedim....

yanlış görmediysem böyle oldu...

arkadaşlar biz bu dedektileri hiç görmedik değil mi?bu dedektifler spider-man bence:img-hyste :img-hyste emrenin evini öyle net çektiklerine göre...:img-hyste

zakkum1
20-02-07, 17:22
arkadaşlar biz bu dedektileri hiç görmedik değil mi?bu dedektifler spider-man bence:img-hyste :img-hyste emrenin evini öyle net çektiklerine göre...:img-hyste

hayır hiç görmedik kesinlikel dediğin gibi :img-hyste :img-hyste havada karada asla hiç bi kare kaçırmıyolar ...

dizi_tirya
20-02-07, 19:25
Benim dikkatimi çeken şuydu:
Narin Kevser'le konuşuyordu.Bu iyi güzel de,bütün Midyat Sıla'nın hamileliğiyle çalkalanırken neden Kevser bu konuda hakkında konuşmadı?İnsan birşey söyler.İyi ya da kötü.Zaten Kevser kötü birşey söylese şaşırmam da.En azından bir de kendi ağzından duysaydık.İnsan bu haber hakkında konuşmaz mı?

HaMbUrG*
20-02-07, 19:29
Ama Korumalari varmis Sila'nin! Kac kere adam vurdular, korumalar sinek sayiyor! Hem anlamadigim zaten su: Az uzaktan biri vurulsa, 10.000 tane koruma ne yapabilir ki zaten?

.X.
21-02-07, 20:31
1)pelinin korumayla dönmesi
2)emrenin babasının tuttuğu korumaların sadece 1 gecelik olması
3)geceyi nasıl gecirdiklerini ve kahvaltıyı göstermemeleri
4)yagmur yagıp boranın ıslanmaması
5)boran en yakın adamını sılanın peşine taktı peline giderken ama o hiç bişe yapmaması,borana bilgi vermemesi
6)pelinin action demesi işim ciddiyetini anlamadığı önemsemediği çok belli ve sılaya sadece kaçtı demesi kendini suçlu hissetmemesi
7)emrenin arkadan vurulup agzından kanların fışkırması

21 bölüm hatalari, bana göre.

HaMbUrG*
22-02-07, 15:00
Sila mardin'den getirdigi Boran'in o yesil resmi yirtmisti, fragmandaysa resmini elinde tutuyor.. Mantik Hatasi..

bbasalan
22-02-07, 15:26
Sila mardin'den getirdigi Boran'in o yesil resmi yirtmisti, fragmandaysa resmini elinde tutuyor.. Mantik Hatasi..

Mantık hatası değil,vakit doldurmaca.
Dikkat edersen yeni bölüm fragmanı bittiği yerde eski bölümlerin fragmanları kayıyor. Yani görüntü eski, sılanın bebeğini aldırmak için hastaneye gittiği bölüme ait.

kelebek_01
24-02-07, 11:56
fark ettiniz mi bilmiyorum ama 22. bölümün reklamını izlerken Polis Boran Ağa'nın parmak izini alırken baş parmağından başlıyordu oysa dizide o sahne geldiğinde orta parmağa gelince bize gösterdiler

esra2
24-02-07, 16:15
farkettinizmi bilmiyorum ama, mardinde firuz aganin malikanesi lukstu, neoldu bu bolumde tikmislar adamlari kucucuk bir yerde cekim yapiyolar, cok buyuk bir mantik hatasidir bu koskoca yerden nereyeeeeeeeee....

merveilleux
24-02-07, 16:38
farkettinizmi bilmiyorum ama, mardinde firuz aganin malikanesi lukstu, neoldu bu bolumde tikmislar adamlari kucucuk bir yerde cekim yapiyolar, cok buyuk bir mantik hatasidir bu koskoca yerden nereyeeeeeeeee....

Benimde dikkatimi cekti Kevser ve Firuz aga'nin kücücük bir odada telefon konusmalari vs. Ama sanirim onlarda Midyat'da bulunmuyolar artik.Hem Midyattaki telefon öyle kücük bir odada degildi.Hemde sanirim Kevser Ana Istanbul'daki cekimlerdede ortaya cikmisti.Zaten kac bölümdür bir iki kez yüzlerini görebiliyoruz o yüzden onlari bir iki cekim icin halen Midyatta birakacaklarini düsünmüyorum. Kim bilir belki Silalarin evinin odalarindan birini Midyat usülü dekore edip,cekimleri orda yapiyorlardir bizede Midyat diye yutturuyorlardir:icon_whis

esra2
24-02-07, 18:07
bencede, oyle olabilir,ya akil var mantik var, o koskoca oturma odasi, luks plazma tv nereleredeeee, yazik tikmislar adamlari kumes gibi bir odaya, hadi burayla idare edingibi olacak ismi simdi bu?

legends_of
25-02-07, 12:53
1-Emreyi vuran adam cihanı arayıp Boran ağam da burdaydı diyo onu hiç tanımazmıyım diyo Eğer bu adam aşiretten değilse nerden boran onun ağası oluyo Ayrıca yanlış hatırlamıyosam Cihan onu mardinden getirtmişti 2-Bu arada şivan kahyayıda iyice unutturdular kahya olmak kolaymı şivanın her şeyden haberi olup bir an önce borana bildirmesi gerekiyordu ama biz bunları hiç göremedik

legends_of
01-03-07, 13:49
Aslında gözden kaçırdığımız bir hata daha var O da korumaların Emreyi vuran adam kaçarken gördükleri gri arabadan hiç bahsetmemeleri Boranın arabası siyahtı ve Emreyi vuran kaçarken gri arabadaydı
Boran Emreye sinirlenip onu vursa bile(öyle olmadığını biliyoruz)Bu adam hangi arada arabayı değiştirdi Çünkü emre boran hareket ettikten hemen sonra vuruluyo......
23.bölümün hatasız olması dileğiyle...:img-pilot

zehr-i_zakkum
02-03-07, 17:27
daha önceden yazılmışsa kusura bakmayın. 22. bölüm fragmanında sıla ile boran boğaza karşı "rüzgarlı olan yerde" aşk tazelerken arkasınde emrenin onları gözetlediği farkediliyor. ama tv de emre nin onları görürken öyle bi sahne yoktu.

legends_of
03-03-07, 14:58
23.bölümün hatasız olması dileğiyle...:img-pilot
Ne yazıkki yine saçmalıklar aldı başını gitti.:dito Boranın bu kadar ciddi bir konuda(hapishane konusu)Cihana verdiği cezaya da bakın Hadi o adam çıkmasaydı belki yıllarca hapiste kalacaktı nasıl bu kadar hafife alıyorlar anlamıyorum.Bence bu ceza Cihanın işini daha da kolaylaştıracak(nefretini büyüttüğü gibi)Cihanın eline bir koz geçmiş oldu:icon_whis :butch: Bir saçmalıkta Narinin tavırlarıÇok sevdiği abisi hapisten çıkıyo ve narin hanım hiç arayıp hal hatır sormuyo(sılanın hamile olduğunu hemen yetiştirmişti ama):fighting2

boran için her şeyi göze alacağını söyleyan sıla hanım nasılda birden bire her şeyi unutabiliyo Tamam anladık ille ikisini ayıracaksınız da biraz daha mantıklı bir sebepten dolayı olsaydı bari:img-black

seheripek46
03-03-07, 16:14
bu sılanın tokasına kafayı taktım ne sağlam tokaymışki kaç bölümdür daha sağlam ve parlak bir şekilede duruyor çok saçma bir toka kafada en fazla3 gün durur

berivan_
03-03-07, 16:23
bu sılanın tokasına kafayı taktım ne sağlam tokaymışki kaç bölümdür daha sağlam ve parlak bir şekilede duruyor çok saçma bir toka kafada en fazla3 gün durur

sorma bende o tokaya kafayi fena taktim...ne cok seviyormus Sila o tokayi,yapisti kaldi sacina yaw:img-hyste hem belliki Silanin o tokadan sadece bir cift yok...haberler bölumune eklenmisti(nezaman hatirlamiyorum)Silanin dizide kullandigi o tokayi saticaklardi bir yardim kampanyasi icin ve yanilmiyorsam simdi o toka satildi ama belliki kizimizin bir tane daha varmis o tokadan:icon_whis

hem Sila ehliyetini nezaman aldi ben onuda cok merak ediyorum...Bu konuya bir aciklik getirmediler hala...

patasana dilek
04-03-07, 18:27
boranın sılaya tuttuğu eve göstermeye gittiklerinde bacadan duman çıkıyordu evde kimse yoktu peki sobayı kim yaktı :img-hyste

esma-selim005
04-03-07, 18:40
boranın sılaya tuttuğu eve göstermeye gittiklerinde bacadan duman çıkıyordu evde kimse yoktu peki sobayı kim yaktı :img-hyste

gerçektenmi? :img-hyste hiç dikkat etmedim.
o sırada evin büyüklüğüne takıldı gözlerim. gitmişler iki dağın arasına devasa bir ev yapmışlar. bide eski bi soba koymuşlar:img-hyste
ayrıca o evi tam görmekte nasip olmadı. salonun bir ucunu görebildik malesef..

bende sılanın tokasına taktım. hakikaten bu toka satışa çıkmamışmıydı?:)

TubaBülent
04-03-07, 18:40

hem o hemde silanin her odaya girdiginde söminesi yaniyor ama her zaman..

nzessia
04-03-07, 18:58
o ev hayatta gördüğüm en tuhaf evdi.
resmen dağ başında ve ne çiti var ne duvarı dımdızlak ortada. sonra normal evlerin bir bahçe düzenlemesi olur bahçe mobilyaları konulacak alan gibi mesela burda öyle bir şey yok ev sanki bahçe değil de tarlanın ortasına oturtulmuş gibi. hem o evin güvenliği nasıl sağlanacak?

zaten dizide Sıla'nın diğer evi de çok kötü bu kadar üstüste eşyaların olduğu iç karartıcı bir ev daha yoktur bence. özellikle salondaki duvarda asılı onlarca tuhaf obje hangi akla hizmettir anlamış değilim

döndü
06-03-07, 15:34
bence geçen haftaki bölümde mantık hatası vardı evli bir bayanın eşini bırakıpta başka birini tercih etmesi yanlıştı bu arada artık sılayı izlemeyi bıraktım çünkü saçmalamaya başladılar artık :sad53:

GermanLady14
06-03-07, 17:46
Ya benim ilgimi cekmedide, babam gecen dediki... Bu Emre kac gündür hastanede yatiyor, erkek adamin sakali felan uzamazmi??!

Yani hem felcli hemde kendini tirasmi edebiliyor??!

seheripek46
08-03-07, 13:19
sorma bende o tokaya kafayi fena taktim...ne cok seviyormus Sila o tokayi,yapisti kaldi sacina yaw:img-hyste hem belliki Silanin o tokadan sadece bir cift yok...haberler bölumune eklenmisti(nezaman hatirlamiyorum)Silanin dizide kullandigi o tokayi saticaklardi bir yardim kampanyasi icin ve yanilmiyorsam simdi o toka satildi ama belliki kizimizin bir tane daha varmis o tokadan:icon_whis

hem Sila ehliyetini nezaman aldi ben onuda cok merak ediyorum...Bu konuya bir aciklik getirmediler hala...

evet o toka herhalde dizi biter tokası daha kafasında durur acaba kafasına yapıştımı sürekli tokada takılmazki gerçek yaşamında da takıyo

-şEkEr-
08-03-07, 14:52
bence en saçma şey dizinn istanbula glemsi doğuda daha güzeldi sankim

mix1
10-03-07, 17:28
peki o zaman sıla boranların holdinge nasıl girdi?

TubaBülent
11-03-07, 17:30
1.Bölümde Gerdek gecesinde sila bi resimi kirip cam parcasini almisti.
Bu resimin aynisi mardinde Boranin yattigi yanliz odadada vardi..
24.Bölümde aynisi baska renkten sila ve boranin yeni istanbuldaki evlerindede var!
Fark ettinizmi ??
http://img259.imageshack.us/img259/8885/resimmmmy3.jpg

semiramist
11-03-07, 17:40
1.Bölümde Gerdek gecesinde sila bi resimi kirip cam parcasini almisti.
Bu resimin aynisi mardinde Boranin yattigi yanliz odadada vardi..
24.Bölümde aynisi baska renkten sila ve boranin yeni istanbuldaki evlerindede var!
Fark ettinizmi ??
http://img259.imageshack.us/img259/8885/resimmmmy3.jpg

tamam çok dikkatlisin ama bu bir mantık hatası değil ki belki boran öyle istemiştir ve o resimden koymuşlardır yeni evlerine yani olmayacak bişe değil

BHR
11-03-07, 17:47
Şahmeran ın sanırım Gül Oğuz için anlamı büyük çünkü dizide sıksık kullanıyor... O iki resmin yanın da Sıla'nın paravan şirketinin adı da Şahmeran...

legends_of
13-03-07, 16:04
bu bölüm her şeyiyle mükemmeldi ben hiç bir mantık hatası bulamadım umarım sonraki bölümler de böyle olur:happy0064 :good: :img-wink:

Hatice_MAA
13-03-07, 16:57
bilmiyorum mantik hatasimidir diye ama aklima takildi ve yazmak istedim..

Silanin cocukluk arkaadsi Pelin yok ortalikta yani bi bölüm cikiyor bi bölüm ortalardan kayboluyor hele ki bu bölümde..niye Sila ve Boran dügün yaparken Gizem hanim vardi da Pelin hanim yoktu?..yani sonucta Silanin en iyi arkadasi..olmasi gerekiyordu orda ama yoktu..nerde bu kiz???...küsler mi Sila`lan da en iyi arkadasinin dügününe gelmiyor..:img-help: :img-help:

semiramist
13-03-07, 18:13
bilmiyorum mantik hatasimidir diye ama aklima takildi ve yazmak istedim..

Silanin cocukluk arkaadsi Pelin yok ortalikta yani bi bölüm cikiyor bi bölüm ortalardan kayboluyor hele ki bu bölümde..niye Sila ve Boran dügün yaparken Gizem hanim vardi da Pelin hanim yoktu?..yani sonucta Silanin en iyi arkadasi..olmasi gerekiyordu orda ama yoktu..nerde bu kiz???...küsler mi Sila`lan da en iyi arkadasinin dügününe gelmiyor..:img-help: :img-help:

bu bir mantık hatası değil ki canım sıla kendi düğünü olmadan geliyordu eve boran da pelin ile tanışmadığına göre gelmemesi normal demi

Hatice_MAA
13-03-07, 18:43
bu bir mantık hatası değil ki canım sıla kendi düğünü olmadan geliyordu eve boran da pelin ile tanışmadığına göre gelmemesi normal demi

canim bende mantik hatasi demiyorum ki..sadece mardinden dilan ve luhsin geliyorda pelin niye gelmiyor..hem boran napar eder bulurdu onu degil mi?

HaMbUrG*
13-03-07, 19:36
canim bende mantik hatasi demiyorum ki..sadece mardinden dilan ve luhsin geliyorda pelin niye gelmiyor..hem boran napar eder bulurdu onu degil mi?

pelinin gelisi yok olusu da mantik hatasi. birden diziye pelin diye birini sokarlarsa kaybolusuda ani olur elbet..

Hatice_MAA
13-03-07, 19:41
pelinin gelisi yok olusu da mantik hatasi. birden diziye pelin diye birini sokarlarsa kaybolusuda ani olur elbet..

evet aynen katiliyorum..gelmesi ile cikmasi yada yok olmasi bir oldu..sadece ama sadece iki bölüm ayni pelin gözüktü..bir de baska bir pelin ortaya cikti..(su sanliurfa`dan kacan kiza yardim eden pelin ayni pelin degildi mesela)..bu gül oguz su hatalari görse agzi bir karis acik kalirdi bence..

harika bi bölümdü ama yine mantik hatali ile bir bölümdü ne YAZIK KI..

semiramist
13-03-07, 19:44

tamam tabi boran istese bulur ama boran ile pelin hiç karşılaşmadılar.yani boranın pelini tanıması bulması zaman alırdı

Hatice_MAA
13-03-07, 19:48
tamam tabi boran istese bulur ama boran ile pelin hiç karşılaşmadılar.yani boranın pelini tanıması bulması zaman alırdı

evet zaman ala bilirdi ama Sila o kizi peline götürürkwn Silanin korumalari Sialnin yaninda idi..Boran korumalarla is birligi yapa bilirdi..(ay cok hayal perest oldum kendimi pek bi james bond filmlerinde gördüm)..yani is birligi yapsa idi bu mantik hatasi dedim ama pelinde orda ola bilirdi..

_yorumsuz_
13-03-07, 19:49
Bence Pelin'in düğünde olmaması bir mantık hatası değil. Zaten olsaydı Emre'yi ağzına alıp neşeyi kaçırırdı:img-pilot Neyse bence mantık hatası yok burada boran pelini tanımıyorki sıla bahsetmese nereden tanıyacak ki zaten?

ay-ışığı
14-03-07, 11:56
ya bu diziniz tümü mantıksız nedenide diziyi ara seyrederim tıpkı eski türk filimleri bir şey açığa tam çıkacak birden tlf çalar biri gelir anlatsam çok konu var ama aslında sizlerde farkındasınız ne yazıkki böyle dizilerde izleniyor yani kalitasiz bu bir gerçek kusura bakmayın birde sılayı artık herşeyi ben iyi bilirim modunda da çıkartsınlar boran boran diyorsunuz ya ben o karakterde birini beğenemem ağa ağa geziyor yaptığı birşey yok tek yaptığı bunada tamam sıla demekten başka...... tşk ler

melikeg
14-03-07, 13:32
Abay gece yarısı Sılayı arıyor ve hastaneden çıkıp kendisiyle sahilde görüşmesi için çağırıyor. Sıla bu saate tek başına sahile doğru yürüyerek geliyor. İstanbul gibi bir ortamda bir bayanın bu saate tek başına oraya gelmesi bana biraz tuhaf geldi. Abay onu hastaneden arabasıyla alabilirdi.

seheripek46
15-03-07, 21:24
bu dizide mantık hatası aranmaz hepsi bie hata
koca aşiret bir kızı öldüremedi
halada yaşıyor diğer kaçanların hepsi öldü bile

meriremail
17-03-07, 08:16
DİZİMİZ HARİKAYDI TEK HATA GÖRDÜM YAZAYIM DEDİM.........

sıla geceliğini çıkardı atıverdi yatağın köşesine ve yatağı girdi.boran geldiğinde ise yatağı uzaktan tekrardan gördük.gecelik yerde yatakta hiç bir yerde YOK yok:happy0064

figenhan
18-03-07, 00:04
bu kadar sert olmayın her dizide hatalar var, ee bunda biraz fazla :) hepsi o

nzessia
18-03-07, 00:17
DİZİMİZ HARİKAYDI TEK HATA GÖRDÜM YAZAYIM DEDİM.........

sıla geceliğini çıkardı atıverdi yatağın köşesine ve yatağı girdi.boran geldiğinde ise yatağı uzaktan tekrardan gördük.gecelik yerde yatakta hiç bir yerde YOK yok:happy0064

ben de fark ettim evet gecelik yok oldu
ama kayıp yere de düşmüş olabilir dedim sonra
ne de olsa saten kayabilir :)

Menek_87
18-03-07, 06:18
Abay gece yarısı Sılayı arıyor ve hastaneden çıkıp kendisiyle sahilde görüşmesi için çağırıyor. Sıla bu saate tek başına sahile doğru yürüyerek geliyor. İstanbul gibi bir ortamda bir bayanın bu saate tek başına oraya gelmesi bana biraz tuhaf geldi. Abay onu hastaneden arabasıyla alabilirdi.

O gece yanliz deyildi Sila, yaninda korumalari var. eyer iy bakarsan orasina görursun. araba ve disarda arabanin yaninda koruma duruyor galiba 2 koruma vardi hatirlamiyorum. ama vardi

legends_of
19-03-07, 13:19
Sıla nın bukadar kolay o sözde büyük sevdasından vazgeçebilmesi:icon_whis
..............
Boran a bir düşmandan farksız davranması:icon_whis
..............
Kendisini süper kahraman gibi görmesi:img-pilot
.............
Yatağın üstündeki geceliğin birden bire yok olması:img-wink:
.............
Şivan kahyanın kahyalıktan bi haber olması ve sırf dizi Mardine dönüyor diye birden bire hortlaması:img-cool2 ............

vision
20-03-07, 03:00
Boran'in tarla alim isini Gizem'e vermesini mantik hatasi bu bir..

Hatta ondan evvel alimlari ilk Gizem'in farketmesi de mantik hatasi ama hadi ona okey.

Bir sirket yöneticisi böyle hassas bir konuyla bizzat ilgilenir. Alimi yapacagi kisi esiyse de hic bir zaman proje müdürü olarak aldigi bir insani bu ise karistirmaz.

Sadece bu kozuda Cihan'a vermek adina senaristlerimiz hem Boran'i gücsüz kukla rolüne iyiden iyiye sokacak hem is kültürüne oldukca ters olacak bir sekilde her isin üstesinden gelen Gizem hanima bu iside vermisler.
Gizem olmasa koca holdingi yönetilemeyecek, Boran dünyadan bir haber gibi bir görünüm veren bu tarla alimlari meselesinin cözümü sadece Cihan'a bir kac ufak koz vermek adina bas rol oyuncusunun karakterinin cürütülmesinden baska bir ise yaramamis..

Senaristlerimiz senaryoda sahislarin karakterlerini tamamen yerinden sarsacak böyle operasyonlara girerek mantik hatasi yapiyorlar..

Ikinci konu senaristlerimizin sirket yönetimi hakkinda hic bir sey bilmediklerini de gayet acik secik sergilemesinde..

Sirkette hic bir mesele direk konusulmuyor. Her konusma "Dosyalari getirin imzalayalim" , "Dosyalari görüselim" seklinde DOSYALAR asagi DOSYALAR yukari geciyor.. Bir yönetici hic bir zaman "dosyalar" diye genel konusmaz.

Proje adi yok. Normal hayatta bir sirkette , sirket icinde konusulanlar genelde disaridan 3. kisi duysa pekde direkmen anlayamayacagi tarzdadir. Cünkü konuyu iyi bilirsiniz ve bir cümleyle karsinizdaki de anlar.. "Keylink baglantisi Fix protokolü üzerinden yapilsin" dense seyirci anlamasa da, o ofiste insanlar konuya hakim diye icinden gecirir.

Senarist olmak arastirma ister. Google dan bulsunlar.. en azidan http://www.memissan.com/ tarzinda bir tarim firmasinin web sitesine girsinler TSE ISO9000 vs gibi standarlari, bu alanda gereken teknik donanimi, ambalajlama vs tekniklerini , pazarlari hakkinda bilgiyi edinip sirket ici konulari tarim terimleriyle konussunlar.

Ozdemir holding, havayollari , textil konularina hic girmiyor. Varsa yoksa tarlalar ve su ünlü zeytin yagi fabrikasi..

spdr
23-03-07, 19:02
Bence dizinin bi mantığı yok...

Kendisi mantık hatası,bir diziyi bu kadar nasıl uzatabiliyorlar inanamıyorum.

vision
24-03-07, 18:34
son bölümde Midyattaki konagin oturma odasi gibi yapilan yer kesinlikle Midyattaki konakda degildi.. Duvarlar tamamen farkli tasla örülmüs.. Salon girisindeteki genis kemerli kapi da hic Mardin tarzi degildi.. Kesinlikle Istanbul'da cekilmis..

mslprs
24-03-07, 18:46
ya arkadaşlar istanbulu bize mardin diye yutturmaya çalışıyolar
bide bu sılanın karnı azıcık bile büyümedi noldu acaba ters yönemi büyüyo bebiş....:img-help: :img-help: :img-help:

zehr-i_zakkum
24-03-07, 18:50
sılanın hep burnunun dikine gitmesi dizideki en büyük hatalardan biri. insan bi kocasının lafını dinler. hey allahım. sinir oldum.. bi de bu cihan hala neden şirkette. yetkileri kısıtlanmamışmıydı.. yoksa tekrar işe mi alındı..

esra2
24-03-07, 19:10
son bölümde Midyattaki konagin oturma odasi gibi yapilan yer kesinlikle Midyattaki konakda degildi.. Duvarlar tamamen farkli tasla örülmüs.. Salon girisindeteki genis kemerli kapi da hic Mardin tarzi degildi.. Kesinlikle Istanbul'da cekilmis..

yani bence o evi hatirlamadinizmi?? biryerden gozunuz isirmiyormu, o ev sahrada hani mithat ve sahranin yemek yedikleri yer orada sahra pecesini ilk defa acmisti!

angelface
24-03-07, 19:36
dikkatinizi cekti mi??boran arabada şivanla konusrken arkadan deniz gözüktü.mardinde nezamandır deniz var??????:img-help: banada biri öğretsinnn..

elifb
24-03-07, 19:38

ewt ya kesinlikle katılıom artık bıkktım ben bu sılanın dik başlığından zaten diğer izleclerde bıkmışlarki reytingler düşmüşbari sıla kurtarıldığı zaman boran la düzgünce konuuşsun bidaha senin sözlerini dikkate alcam falan diye niye bmle antipatik hala getiriolarki :img-pilot

güleron
25-03-07, 04:19
Kesinlikle Mardine gitmediler Mardin sahneleri İstanbul da çekildi..İstanbuldan bir mekan çekimleri ayrıca Boranın Şivan kahyayla araba yolculuğunda araba İstanbul daki Boranın kullandığı arabaydı...Birde Boranın aşiretle alacağı kararı heyecanla bekleyen ve ölüm kararına bu kadar sevinen (güya aşık olan kadın) kalkıp aşireti ayağa kaldıracak işlere kalkışsın...Bu hiç bir mantığa sığmıyor.....Aşk diye bir şey yok Töreninde suyu çıktı...

dalya
25-03-07, 09:35
Kevser ana ve Boran'in konusmasini tam izlemedim ama Kevser Ana buna benzer birsey demisti.

"Aylar önce seni aslanlar gibi ugurladik bu kapidan, Sila'ya verilen hükmü yerine getir diye"

1.) Aslanlar gibi mi? Tam anlayamadim. Bu kadin aglaya aglaya göndermemismiydi Boran'i? Baslarini yere egdirmesin diye...

2.) Hüküm sadece Sila'ya mi cikti allah askina? Ne kadar cabuk unuttular bunlar Azad ve Narin'i (Emre'yi saymiyorum, sakat biraktilar canimcagizi)

3.) Demekki dizidede aylar gecmis. Tecavüz bölümü bundan hemen hemen 5 ay önceydi. Dizi dahada yavas gidiyor ama aylar gectigine göre (en azindan 3-4 ay gecmis olmali). Tam olarak bilmiyorum ama hamile bir kadinin karni 4.aydan sonra belli oluyor galiba :img-pilot

Yeshil
25-03-07, 10:24
Benden de bir hata daha.
Ayşe evlenmedi mi nüfus cüzdanı Şivan da ne geziyor... Nikah defterine imza attıktan sonra o nüfus cüzdanını neden verdi Boran'a. bilen beri gelsin..

vanessa19
25-03-07, 20:31
ya bu durdurma kararı sadece sılaya cıkmadımı...
herkes nsl yararlanıyor bende bunu anlamadım......

therion
26-03-07, 02:30
dizinin başından beri devam ettirilen bir mantık hatası da benden.

sıla nın soyadı özdemir mi sönmez mi genco mu belli diil.
kendi ailesinin soyadı sönmez ve dizinin başında sılanın soyadı da sonmezdi. özdemir ailesi onu evlat edinmemişti. sonra boranla evlendi. genco olması gerekiyodu. son bölümde kredi kartı muhabbetinde soyadı özdemir olmuştu:)

hatun kişilik bunalımına girecek. karar verin artık.

legends_of
26-03-07, 09:57
3.) Demekki dizidede aylar gecmis. Tecavüz bölümü bundan hemen hemen 5 ay önceydi. Dizi dahada yavas gidiyor ama aylar gectigine göre (en azindan 3-4 ay gecmis olmali). Tam olarak bilmiyorum ama hamile bir kadinin karni 4.aydan sonra belli oluyor galiba :img-pilot
Kesinlikle dizide aylar geçti çünkü herkes(kevser,firuzve diğerleri )herkes böle diyo ve Sıla hanım hala manken gibi dolaşıyor:img-pilot :img-pilot Bu çocuk ta büyümedi gitti

Mardin diye bize yutturdukları eve gelince Sadece Firuzun kullandığı telefon Mardindeki ile aynıydı Hatırlarsanız Sılanın Emre ile konuştuğu telefon........

CrazyWOW
31-03-07, 16:26
dikkat ettiyseniz boranla silanin bebekleri sarisindi, genleri bozulmus silayla boranin galiba?

dalya
31-03-07, 16:53
Sila'nin soyadi ne simdi? Özdemir mi, Sönmez mi, Genco mu? Dün aksam Cihan'in anlasmasinin altinda "Sila Genco" yaziyordu..
Günden güne degisiyor soyadi bu kizin *roll*

yaprak1907
31-03-07, 17:00
mantık hatasımı bilmiyorum,ama yazmak istedim..cihan turgutu vurmadan önce arabadan indi..sanırım arabanın anahtarını almadı..neden sıla o sırada ön koltuğa geçip,,gaza basmadıda turgut vurulduktan sonra ve cihanın işi bittikten sonra..arabadan inip koşarak kaçmayı denedi..:bilmim((ayrıca önceki bölümlerde gördük gayet hızlı araba kullanıyo..o jiple gayet güzel kaçabilirdi..)

_yorumsuz_
31-03-07, 18:17
dikkat ettiyseniz boranla silanin bebekleri sarisindi, genleri bozulmus silayla boranin galiba?
böyle birşey olabilir. babamın kuzeni esmer ve karısı da esmer ve 3 oğulları var. ilk oğulları kendileri gibi esmer ama son iki oğulları sarıiın mavi gözlü.babamın kuzeninin karısının dedesi sarışın mavi gözmüş.yani bilmem kaç göbeğe kadar genler taşınabiliyor. belki sılanın veya boranın ailesinde sarışın birileri vardır.

çağla_merve
01-04-07, 01:39
arkadaşlar benbebin sarışınlığına takılmadım sonuçya rüyada ama şu soy adına bende takıldım artık kara verseler boranla resmi olarak evli olduğuna gönco olması gere kiyor arkadaşın dediği gibi kıredi kartında komser dedi kart sıla özdemire ait dedi

BHR
01-04-07, 02:23
Soyadının Sıla Özdemir olarak verilmesi çok normal aslında...
Sonuçta evlendikten sonra eğer başvurup nüfus cüzdanını değiştirmezseniz soyadınız eskisi gibi kalır... Sıla zaten zorla evlendi... üstüne bir de kaçtı... hatta boşanmayı da düşünüyordu bir ara... Gidip kimliğini değiştirmesine vakit yoktu ki...

yeğenim
01-04-07, 13:04
Sıla Özdemir adı kredi kartı mevzusunda geçmişti hatırladığım kadarıyla. Bu çok normal. Ben 11 yıllık evliyim. Soyadım değişti kimliğimi de hemen değiştirmiştim. Ama halen bekarlığımda almış olduğum kredi kartında kızlık soyadın geçyor. Değişmesi için evlilik cüzdanı fotokopisi ve kartınızı şubeye teslim edin yenisini en kısa zamanda gönderelim dediler. Bende uğraşmadım. Bu arada kartım üç dört kez yenilendi ama hep eski soyadımla geldi. ve ben o kartı 11 yıldır bu şekilde kullanıyorum, hiç bir problemde yaşamadım. zaten artık kimliklerde kızlık soyadı da yazıyor. bu yüzden bir pr4oblem çıkmıyor.
Asıl problem burada değil. Celil kızını getirirken hala bizim velayetimizde demişti. Yani evlatlık vermiş olsalar bir hak iddia edemezlerdi. Evlatlık vermediklerine göre soyadı Özdemir olamaz. Sorun asıl burda...

therion
02-04-07, 12:11
Sıla Özdemir adı kredi kartı mevzusunda geçmişti hatırladığım kadarıyla. Bu çok normal. Ben 11 yıllık evliyim. Soyadım değişti kimliğimi de hemen değiştirmiştim. Ama halen bekarlığımda almış olduğum kredi kartında kızlık soyadın geçyor. Değişmesi için evlilik cüzdanı fotokopisi ve kartınızı şubeye teslim edin yenisini en kısa zamanda gönderelim dediler. Bende uğraşmadım. Bu arada kartım üç dört kez yenilendi ama hep eski soyadımla geldi. ve ben o kartı 11 yıldır bu şekilde kullanıyorum, hiç bir problemde yaşamadım. zaten artık kimliklerde kızlık soyadı da yazıyor. bu yüzden bir pr4oblem çıkmıyor.
Asıl problem burada değil. Celil kızını getirirken hala bizim velayetimizde demişti. Yani evlatlık vermiş olsalar bir hak iddia edemezlerdi. Evlatlık vermediklerine göre soyadı Özdemir olamaz. Sorun asıl burda...

evet bencede sorun bu. senaryoya göre sılanın soyadı hiç bir zaman özdemir olmamış. velayeti almamış özdemir ailesi. kredi kartı nasıl özdemir oluyor?

bir de bi arkadaşın belirttigi gibi son bölümde cihanın imzalatmaya çalıştıgı belgede sıla genco yazıyordu. çok basıt bir ayrıntı ama bi türlü dikkat edemiyorlar. komik bir durum olmuş.

legends_of
02-04-07, 12:18

Bu çok normal olabilen bir şey Benim annem babamda esmer ama ben sarışın ve renkli gözlüyüm olabiliyo böyle..............

Benim bulduğum mantık hatasına gelince Cihan Turgutu vurduktan sonra Sıla kaçmıştı ve Cihan onu yakalamıştı Sahnenin başından beri turgutun arabasının kapıları açıktı ama Cihan Sılayı arabaya bindirdikten sonra birden bire kapandı nasıl oluyosa.........?:icon_whis

nihz
02-04-07, 19:33
tekrar izliyorum dedim ya
Turgut bir kerede eğer yanlış saymadıysam 32 kere ateş ediyor. Yuh yani 32 mermi atan yeni bir silah yapılmış herhal bu çok bildik bir şeydir, hep eleştirilir nasıl akıllarına gelmiyor anlamıyorum:icon_whis :icon_whis

nihz
02-04-07, 19:47
Celil : Sabahtan beri Sıla'nın telefonunu çeviriyorum ne cevap veren var, ne konuşan var:blink: :blink: :blink:

Sevgili Celil baba cevap veren olmayınca doğal olarak konuşanda olmuyor:img-hyste :img-hyste :img-hyste Bir de bu celil efendinin cep teli yokmudur evden arıyor Sıla'yı millet dışarıda karakola gitmek için bekliyor Celil efendi evden Sıla'nın cebini arıyor- Celil efendi evde oturuyor cep telefonundan Zinar'ı arıyor :img-hyste :img-hyste
çok mu abartıyorum bilemiyorum ama bu ne yaman çelişki diyesim geliyor:img-pilot :img-pilot

nihz
02-04-07, 19:57
Cihan'da zannetiğimiz kadar zeki değil
Sıla'ya topraklar karşı para teklif ediyor üstüne birde ''bakalım bu teklifimi geri çevirebilecekmisin diyor''
Sabancı'ya ya da Koç'lara satmak istemedikleri bir mal için para teklif etmek gibi bir şey bu :img-hyste :img-hyste :img-hyste
akşam akşam tekrar izleyeyim dedim ama daha fazla devam etmeyeyim bunun sonu hiç hayra alamet değil:img-pilot :img-pilot

nihz
02-04-07, 20:25
Biri beni durdursun :icon_whis :icon_whis
Abay'a nasıl olduğu ile ilgili bilgi veren Boran'ın kurduğu cümle '' Nasıl olayım, bebeğimiz doğup, nefes alana kadar şimdilik rahat bir nefes alacağız''

Benim de dilbilgim iyi değidir (hatta kötüdür) ama bu nasıl bir cümle olmuş böyle gülelim mi ağlayalım mı bilemedim.

Abay'da konuya öyle bir girdiki ben olsam aklıma ilk Sıla'nın öldüğü gelir sözüm ona dikkatli konuşacak :icon_whis :icon_whis

''nasıl oldu bizde anlamadık ama Sıla'' insan arkadan gelecek cümleyi tahmin edince ilikleri donar bizim Boran sanki ninni dinliyor gayet sakin ve soğuk kanlı

nihz
02-04-07, 20:44
Cihan: eeee gelin ağam yol uzun böyle sus pus oturacakmıyız iki çift laf et de, neşemiz yerine gelsin....
Sıla: Nereye gidiyoruz
Cihan: Nereye gittiğimizi sonra öğrenirsin önemli olan ölümden döndüğün
Sıla: Cihan nereye gidiyoruz.
Cihan: Bak gelin ağam, sesini çıkarma böyle uslu uslu otur, tamam mı? Beni zorlarsan zıvanadan çıkarım

Allah'ım bunlar replik yazarken bir önce yazdıklarını unutuyorlar herhalde, önce adama konuş dedirtiyorlar sonra sus güzel güzel otur dedirtiyorlar Cihan'ın zıvanadan çıkabilecek yapısını deklare etmesi gerekli ise(ki buna hiç gerek yok herkes zıvanadan çıkabileceğini hatta zıvanadan çıkalı çok olduğunu biliyor) başka bir şekilde anlatamazmılardı çok merak ettim:icon_whis :icon_whis

nihz
02-04-07, 20:49
unutmadan yazayım Sıla'ya neden nereye gidiyoruz diye 2 defa sordurdular oda ayrı bir sorun Cihan zaten Sıla'yı o hurdalıktan çıkarırken seni topraklarına götüreyim demişti Sıla'da korku ile bağırmıştı.

offfff biliyorum ruhunuz sıkıldı, yeter be kızım diyorsunuz ama dayanamıyorum:img-blush

Sema-Eylem ikilisinin çalışkanlıklarını görün diye yapıyorum, o kadar çalışıyorlar ki hafıza kaybı oluyor eski bilgiler siliniyor şekil değiştirip geri geliyorlar:img-hyste :img-hyste

nihz
02-04-07, 21:37
Azad : Baba, hayırdır bu saate daha uyumamaşsın yoksa uykun kaçtı

:blink: :blink: :blink: :blink: Yani ben daha ne diyebilirim ki! yokkk Azad altı üstü Sıla kayıp :img-hyste :img-hyste benim derdim başka midemi bozmuşum biraz gazım var ondan uyuyamadım:img-pilot :img-pilot tövbe estağfurullah

Birde babasına bu saate uyuyamamışsın diye soran Azad niye o saatte ayakta biri bana açıklayabilir mi:img-pilot :img-pilot O saatte ayakta olmak Azad'a özel bir durummudur eğer öyle ise Narin'de hala uyumuyor:img-hyste :img-hyste

tatli_bela19
07-04-07, 01:05
ya birsey anlayamadim
bedarlar aksam dediler mardine gicez diye
ama ne arabaya bindik lerini gördük ne ucaga
yani pat diye mardina varilmazki ama

ya 1. bölümde cihan borana demisdiya
cihan:allah kolaylik versin boran bak biz üc tane verdik
iyi tamam anladikda yani ben mi körüm
ben ama tek iki tane verdik hani ücü :icon_sorr

ezgi su
07-04-07, 01:12
ya birsey anlayamadim

sabahtan beridir bunu diyip duruyorum..evet biz üc tane verdik diyor..belki ücüncüsüde dilaverindir..onun evli yada bekar oldugu hakkinda hic bir fikrimiz yok..belkide evlidir ve ücüncü cocukta onundur ..olamaz mi???olur olur..niye olmasin dimi ama..onun basi kel mi:img-hyste :img-hyste

berivan_
07-04-07, 01:13
ya birsey anlayamadim

Al benden de okadar...bende ilk bölumde uc tane cocuk diye duymustum hem yalnis hatirlamiyorsam Cihan birde eliyle göstermisti uc tane diye...senarist hanimlar belliki eskilere dönupte yazdiklarina bakmiyorlar,yada balik hafizali diyelim,yani biz bile hatirliyorken onlar nasil hatirlamiyorlar ki ne yazdiklarini:)

Birde ilk bölumde Kevser kadin kendi ogluna demisti ki merhameti kucuken kulagina fisildadim,meyer yer etmis diye...eee bunu söyliyen kadin nasil bu bölumde böyle cani bir yuzunu gösterebiliyor hec anlamis degilim:bilmim :bilmim biz degilde bu senaristler harbiden balik hafizalilarmis meyer:img-yes:

Birde Celil efendi diye de ana masallah yani...bu adamin kac tane silahi varmis kine?biri gidince yenisini hemencecik buluyor...

güleron
07-04-07, 02:24
Bir insan karısını öldürtmek için adam gönderdiğini ve karısının evinde olmasını istemedeiğini bile bile onun güvenliğini nasıl sağlamadan evi terk eder.Hiç değilse annesini çağırır ....ağamızı bi saftirik bi hırçın hırslı göstermeye çalışıyorlar.sizce bir insan bu kadar hafif düşünebilirmi ...ayrıca bu kadar hamileliği ağır olan bir insan 2 gün bile hastanede kalamadı...sırf stres yaratmak tamam stres yarat ama mantıklı olsun..

rüştü
07-04-07, 10:57
Akşam yanlış görmediysem boran sılayı kucaklayıp odasına çıkardığı sahnede
ayağında ayakkabısı vardı fakat yatağa sılayı koyduğu anda ayağında ayakkabısı yoktu. Kimse çıkarmadığına göre mantık hatasıydı.

tatli_bela19
07-04-07, 13:30
ayağında ayakkabısı vardı fakat yatağa sılayı koyduğu anda ayağında ayakkabısı yoktu. Kimse çıkarmadığına göre mantık hatasıydı.
yani sila kendi ayakabilarini cikarabilir yani kendi ayaklariyla

TubaBülent
07-04-07, 13:31

Ben de önce senin gibi düsünüyordum ama sonra iki kez daha dikkatli baktim ki onlar cikartmasi cok kolay ayakabi yani birisinin cikartasina gerek kalmadi bence.

HaMbUrG*
08-04-07, 14:35
Daha ilk kez bi Mantik Hatasi görebildim!!:img-pilot
Boran Cihana ilk kez vurmadan önce Cihanin agzinda zaten kan vardi..

Mantik Hatasi sayilir mi bilmiyorum, ama yine bi kaybolanlar var..
Mesela; Lucin ile Gizem ortadan kayboldular sessiz selametsiz...

ayshe_yeshil
08-04-07, 14:55
mantık hatası der misiniz bilmiyorum
ama kevser hanım! sılayı evden atarken sıla neden acaba boranın verdiği cep telefonunu akıl edemedi?

hadi diyelim olayın şokuyla Telefonu unuttu

el insaf senin düşük riaskin çok fazla neden sancılandığın anda boranı aramassın...

yani mantık hatası değil mi bu
ya da o senaristler madem bu kıza kullandırmayacaksınız o telefonu ne diye verdirme gereği duydunuz anlamıyorum

rzombie
09-04-07, 01:27
dün gece harika bir cansu dere performansı vardı karşımızda, en azından benim şahsi düşüncem bu.bölümde çok güzeldi başka zaman olsa çok kızarım habire manzara var diye ama bu kez iyi geldi özlemişiz mardini.bütün bunlar bir yana dün dizide gördüğüm bir sahne beni çok güldürdü mü desem,üzdü mü desem yani bi acaip bişi işte.boran ve sılanın sarılma sahnesinde birde baktım alyansları mardinde takılan alyanslar.istanbulda aile arasında tekrar yaptıkları düğünlerinde daha afilli bir yüzük vardı ellerinde şimdi dümdüz eski alyansları var bu nasıl tastarak soruyorum.birazcık dikkat etseler nolur...

legends_of
09-04-07, 13:20
Helal olsun şu senaristlere biz haftalardır Sılanın karnı büyümeyecek mi tartışması yapıyorduk büyütmüşlerde.........de diyorum çünkü iki günde bu kadar hızlı büyümeye de pes artık.........Bizle dalga mı geçiyorlar..:img-cool2

legends_of
09-04-07, 13:22
Mehveş artık hayalet midir nedir Ev ahalisi gelince o gidiyo onlar gidince o geliyo tamam anladık artık dizide oynamıyoda ...ona göre bir şey bulun Kadın bi geliyo bi gidiyo...........:img-help:

ozde-01
09-04-07, 13:48
ya birsey anlayamadim

Akşam arabayla İstanbul'dan yola çıkıp, sabah erken bir saatte Mardin'e varmış olmalarını anlayamadım.

aysem_
11-04-07, 13:51
ya arkadaşlarlar yazmadan edemeyeceğim " sıla tokası " yoktur.... Johnny Depp yani Jack sparrow tokası vardır
ya kızın başında tokayı gördüğüm ilk gün hemen aklıma johnny geldi...kısaca saça toka takıp çırkarmama durumu olunca johnny'i daha doğrusu Jack sparrow'u hatırladım.

dalya
14-04-07, 11:20
Boran Sila'nin üstünü örtüyor (zaten örtülmüstüde daha örtüyor iste :D)
Boran yorganin üstüne yatiyor sonra birden bire yorganin altinda..
Ya bana öyle geldi yada bu bir mantik hatasi :img-help:

esma-selim005
14-04-07, 12:02
ona bende dikkat ettim. hatta "boran yatmayacakmı neden yorganın altına girmedi?"
dedim. sonra bi baktım pat diye yorganın altında..

de-rin
14-04-07, 13:49

dalya bende o sahneye takıldım yorganın üstünde sılaya bakıp saçlarını okşarken hop birde baktım ki yorganın altına girmiş....boran ağanın çabucak giyindiğini daha önce görmüştük şimdi de hızlı yorganın altına girdiğini gördük

TubaBülent
14-04-07, 15:31
Sila ve Boran disari cikmislardir kuzulara falan. Sonra evde sila borana annemi özledim gidebilirmiyim diyor. boranda daha ilesmedin olmaz gibisi seyler söyledi. ben anlamadigim disari kuzulara gidiyorlar niye ordan anasina gitmiyorlar ?

cd_maa_sıla
14-04-07, 15:46
bedar ana kahvaltıda son çatı koyuyor celil efendi alışverişe gidincekimsa ona bişey vermiyor ama narin ona çay getiriyorr :img-cool2

cennetwx
15-04-07, 12:15
Bence 1.bölümde Hiçbirşey Olmadan Silanin Kalkip Oyun Oynamasi Biraz Sacma Olmuştuuuu

legends_of
16-04-07, 13:11
Ayşe yi Hamdi götürüyor Boran ve Sıla sanki adamın yapacaklarını bilmez gibi hiç bir şey yapmıyorlar...Haberleri yok mu diye düşünüyorum ama evde koskoca Ayşe nin yokluğu farkedilir heralde o kadar gezme tozmadan sonra...............Bir de Sıla Ayşenin o halini görünce toprak satmaktan vazgeçmişti
Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu........:img-hyste :img-hyste

tatli_bela19
16-04-07, 18:39
ya biz önceden mana ederdik silanin karni hic görünmüyo diye
simdide ben mana ediyorum karni büyümüs ama okadarda degil kardesim ya
biryerde insan dur demesi lazim ayol
:img-yes: :icon_whis :img-hyste

de-rin
17-04-07, 14:54
mantık hatasımı bilmem fakat boran babasıyla avluda sertbir şekilde tartışıp sıla ile konağı trek etme sırasında ,boran hızlıca odaya geliyor çekmeceden poşet bulup sılanın ilaçlarını koyuyor sonrada sılayı kucaklayıp avluya iniyor ama elinde ilaçl çantesı yoktu sılayı kucağına alınca ilaçları almadı almıyacaktı ilaçları neden topladı

berivan_
17-04-07, 15:38
mantık hatasımı bilmem fakat boran babasıyla avluda sertbir şekilde tartışıp sıla ile konağı trek etme sırasında ,boran hızlıca odaya geliyor çekmeceden poşet bulup sılanın ilaçlarını koyuyor sonrada sılayı kucaklayıp avluya iniyor ama elinde ilaçl çantesı yoktu sılayı kucağına alınca ilaçları almadı almıyacaktı ilaçları neden topladı

Bende tam bunu yazicaktim simdi ama sen benden önce davranmisin:)bende anlamadim yani neden göturmiyecegin ilaclari toplarsin posete??

tatli_bela19
19-04-07, 23:19
ya kafama birsey takildi ya
fragmanda cihan borandan intikam alacagini söylüyordu
ama bunu bence asiret topantisindan sonra demis olabilir
baska ne zaman diyebilsinki
yani cihan bu konusmayi asiret toplantisindan sonra demis olsaydi
silanin karni bu kadar büyük olmamasi lazim degilmi
yani sip diye bi gün icinde karni 7 aylik hamile kadin gibi bende anormal yaa
:icon_sorr :icon_sorr
bende cok karinin büyüklügüne takitim kafayi yaff :img-huh: :img-hyste

legends_of
20-04-07, 11:02
silanin karni bu kadar büyük olmamasi lazim degilmi
yani sip diye bi gün icinde karni 7 aylik hamile kadin gibi bende anormal yaa
:icon_sorr :icon_sorr
bende cok karinin büyüklügüne takitim kafayi yaff :img-huh: :img-hyste
Arkadaşım Sıla nın karnı büyüyecek çünkü dizi de zamanı ilerletecekler Özeti hatırlarsan Artık iyileşmiş hamileliği de ilerlemiştir. diye bir söz var Yani dizide bir kaç ay sonra diye bir yazı göreceğizzzzzzzzzzzzzz

_yorumsuz_
20-04-07, 21:40
emir nasıl istanbuldan midyata kadar gelebildi? evdeki korumaları nasıl atlattı? hadi onu geçtim zaten korumalarda iş yok. sılanın evi çatalcada yani istanbul dışı gibi bir yer oradan otobüs terminaline nasıl gitti. oradan nasıl elini kolunu sallayarak otobüse bindi? mardine geldikten sonra nasıl midyata rahatça gitti? hiçkimsenin dikkatini çekmedi mi bu çocuk?

buram buram mantık hatası kokuyor....

berivan_
20-04-07, 21:43
emir nasıl istanbuldan midyata kadar gelebildi? evdeki korumaları nasıl atlattı? hadi onu geçtim zaten korumalarda iş yok. sılanın evi çatalcada yani istanbul dışı gibi bir yer oradan otobüs terminaline nasıl gitti. oradan nasıl elini kolunu sallayarak otobüse bindi? mardine geldikten sonra nasıl midyata rahatça gitti? hiçkimsenin dikkatini çekmedi mi bu çocuk?

buram buram mantık hatası kokuyor....

Cok haklisin bende anlamadim,birde saftirik ben önce onun Emir oldugunu anlamadim...Celilin benzettigini falan sanmistim:img-hyste

Hem Firuz aga hemen nasil bagevine geldi öyle cabucak anlamadim yani

tatli_bela19
20-04-07, 22:13
Cok haklisin bende anlamadim,birde saftirik ben önce onun Emir oldugunu anlamadim...Celilin benzettigini falan sanmistim:img-hyste

Hem Firuz aga hemen nasil bagevine geldi öyle cabucak anlamadim yani

evet bende celil bi cocugu emire bezetecek sandim ama degilmis

gercekten nasil cabuk bag evine geldise
anlamadim gitti yaaa

bu bölümde cok mantik hatasi vardi bence
yani silanin karni fln :img-hyste

angelface
20-04-07, 23:17
narin bag evvine geldiginde hava günlük güneşlikti.boranla abay arabada giderken aksamüstü gibi hava kararmıştı.ve sonra kevser bag evine geldiginde hava yine günlük güneşlikti::img-help: mantıksızlık kokuyorrr..

sahra arzum
21-04-07, 18:19
boran ayşenin kocasını dövmemeliydi ağayım diyip geziniyo adamına dövdürtsene ..gerçekçi olsun azıcık hiç ağa öyle ezikleri elini dolarmı ? :)

yaprak1907
21-04-07, 18:43
narin bag evvine geldiginde hava günlük güneşlikti.boranla abay arabada giderken aksamüstü gibi hava kararmıştı.ve sonra kevser bag evine geldiginde hava yine günlük güneşlikti::img-help: mantıksızlık kokuyorrr..

arabada giderken olan sahneyi dışarıdan gösterdilermi hatırlamıyorum,ama sadece içerden gösterildiyse dışarıyı kararmış olarak görmemiz camların siyah fonlu olmasından olabilir..yani bence camlardan dolayı öyleydi..bye

yaprak1907
21-04-07, 18:45
boran ayşenin kocasını dövmemeliydi ağayım diyip geziniyo adamına dövdürtsene ..gerçekçi olsun azıcık hiç ağa öyle ezikleri elini dolarmı ? :)

bu bir mantık hatası değil ki..boranın karakterinden kaynaklanan birşey..adamlarına dövdürtmesi borana yakışmazdı..doğru olanı yaptı...gerektiği yerde zaten otoritesini ortaya koyuyor...bye

nurseli seli
22-04-07, 23:04
bence şu dilan konusu çok saçma
sılalar istanbuldayken hadi teyzesiyle birlikteydi
şimdi kimse yok kızın yanında nie aldırmıolar ki hadi tamam dilanı canlandıran zeynep in okulu falan var mardine gidemio madem yeni bi oyuncu alsınlar
bana mantık hatası gibi geldi sizce??

HaMbUrG*
23-04-07, 20:42
Edip bey cok hastaydi ama ne hikmet ki sila telefonda is görüsüyor hastaneden daha cikmamis bi adamla..

yaprak1907
23-04-07, 21:22
Edip bey cok hastaydi ama ne hikmet ki sila telefonda is görüsüyor hastaneden daha cikmamis bi adamla..

sanırım dizide zamanı biraz geçirdiler..hatta özettede sıla artık iyileşmiştir yazıyodu..ayrıca kenan bey karısına söylerken de edip bey bugün taburcu oluyor demişti..yani iyileşmiş o kadar kötü değil..

(bu arada ben hatırlamıyorum işi edip beyle mi yoksa başka biriylemi konuştu ?:icon_whis )

sevimli yaratık
23-04-07, 21:27
sanırım dizide zamanı biraz geçirdiler..hatta özettede sıla artık iyileşmiştir yazıyodu..ayrıca kenan bey karısına söylerken de edip bey bugün taburcu oluyor demişti..yani iyileşmiş o kadar kötü değil..

(bu arada ben hatırlamıyorum işi edip beyle mi yoksa başka biriylemi konuştu ?:icon_whis )

sıla telefon görüşmesini kenan beyle yaptı...

bende dilan konusunda takıntılı kaldım...ne oluyosa dilana oluyo...bakalım bu sefer nasıl bir bahane ile dilanı getirecekler....

tatli_bela19
28-04-07, 16:41
bence 31. bölümde pek mantik hatalri yoktuda
ama birsey aklima takildi
mantik hatasimi bilmiyorum
yani ani o falci kari varya o biraz yapmacik geldi bana
yani böyle sacma birsey hörmedim dogrusu
bu kizin icinde seytan varmis
tissss

ceren"
01-05-07, 21:00
Olay örgüsündeki karışıklıkları ve bundan kaynaklanan hataları artık sineye çektim de, hala Sıla'nın kaç aylık hamile olduğunu çözebilmiş değilim. 2-3 aylık değildir diye düşünüyorum çünkü, eğer öyle olsa karnı bu kadar belli olmazdı.

Bir diğer konu ise, Sıla'nın karnının bırakın iki farklı bölümü, aynı bölümde bile şişkinlik oranının değişmesi... :img-blush

BHR
01-05-07, 21:26
geçen bölümde 3 aylık dediler yanlış hatırlamıyorsam...

_yorumsuz_
01-05-07, 21:29
valla en son 3.5 aylıktı bir programda duymuştum. ama ultrasona girmeden önce idi. boran sılaya 5ay sonra tam bir aile olucaz gibi birşeyler söylemişti. yani sıla 4 aylık hamile ;) (içinizden hadi be gerçekten mi dediğinizi duyabiliyorum:img-hyste )

ceren"
01-05-07, 22:18
Bahar ( Umarım doğru bir tahmin yapmışımdır rumuzdan yola çıkarak :img-blush ) ve Yorumsuz öncelikle sorumu dikkate alıp, cevapladığınız için teşekkür ederim. Sanırım biz bile hala neyin ne olduğuna karar veremedik. Ki her Cuma elimizden geldiğince diğer aktivitelerimizden kısıp, bu diziye zaman ayırmaya çalşıyoruz. Biz bile hala ikilemdeyiz. Umarım Sıla ve Boran biliyorlardır kaç aylık olduğunu...:img-wink: Ya da muhteşem üçlü grubumuz olan senaristlerimiz ve yönetmenimiz mi demeliydim? :icon_whis

Tekrar teşekkür ederim dikkatiniz için! En azından bir fikrim oldu zamana dair...:img-cool2

Bu arada son anda aklıma geldi, şimdi eğer Sıla İstanbul'u zorla terk etmek zorunda bırakıldığında 2 aylık hamile desek, bu Sıla'nın bir aydır Mardin'de olduğu anlamına mı geliyor?:img-help:

semiramist
01-05-07, 22:37
Bahar ( Umarım doğru bir tahmin yapmışımdır rumuzdan yola çıkarak :img-blush ) ve Yorumsuz öncelikle sorumu dikkate alıp, cevapladığınız için teşekkür ederim. Sanırım biz bile hala neyin ne olduğuna karar veremedik. Ki her Cuma elimizden geldiğince diğer aktivitelerimizden kısıp, bu diziye zaman ayırmaya çalşıyoruz. Biz bile hala ikilemdeyiz. Umarım Sıla ve Boran biliyorlardır kaç aylık olduğunu...:img-wink: Ya da muhteşem üçlü grubumuz olan senaristlerimiz ve yönetmenimiz mi demeliydim? :icon_whis

Tekrar teşekkür ederim dikkatiniz için! En azından bir fikrim oldu zamana dair...:img-cool2

Bu arada son anda aklıma geldi, şimdi eğer Sıla İstanbul'u zorla terk etmek zorunda bırakıldığında 2 aylık hamile desek, bu Sıla'nın bir aydır Mardin'de olduğu anlamına mı geliyor?:img-help:yorumsuz arkadaşımın dediği gibi boran bu bölümde çok değil 5 ay sonra 3 kişi olucaz gibilerinden bişe sölemişti diğer sorunda ise aradan bir zaman aşımı geçirdiler ama o zamanın ne kadar süre olsuğunu bence senaristlerimiz bile bilmiyor:img-wink:

ceren"
01-05-07, 22:59
Semiramist sana da teşekkür ederim. Bir açıklığa kavuşturamadık bu hamilelik mavzusunu. :icon_whis Ben de bir üstteki yorumum da belirtmiştim Semiramist, sen de onaylamışsın gerçekten kendileri bile arada geçen zamanı bilmiyor anlaşılan. Ama sizlerin de dediği gibi anlaşılan Sıla 4 aylık hamile. Ve zaman hızla işliyor. :img-wink: Biz yeni bölüme gelene kadar umarım bebek hayata adım atmaz.:img-yes:

Bu arada aklıma takılan diğer soru, Dilan. Bu kızın hali ne olacak? Bu sefer hangi sebeple Mardin'e getirecekler merak ediyorum. Kızcağız bir ailesiyle yaşayamadı ablası "Ağa" konağına gittiğinden beri. Hani o babasıyla abisinin çok istediği konağa. Okulların kapanmasını beklerlerse yandı Dilan. Sanırım Bedar'ın yine analık damarı kabaracak ve yavrumu getirin feryatları yükselecek.

semiramist
02-05-07, 08:21
Semiramist sana da teşekkür ederim. Bir açıklığa kavuşturamadık bu hamilelik mavzusunu. :icon_whis Ben de bir üstteki yorumum da belirtmiştim Semiramist, sen de onaylamışsın gerçekten kendileri bile arada geçen zamanı bilmiyor anlaşılan. Ama sizlerin de dediği gibi anlaşılan Sıla 4 aylık hamile. Ve zaman hızla işliyor. :img-wink: Biz yeni bölüme gelene kadar umarım bebek hayata adım atmaz.:img-yes:

Bu arada aklıma takılan diğer soru, Dilan. Bu kızın hali ne olacak? Bu sefer hangi sebeple Mardin'e getirecekler merak ediyorum. Kızcağız bir ailesiyle yaşayamadı ablası "Ağa" konağına gittiğinden beri. Hani o babasıyla abisinin çok istediği konağa. Okulların kapanmasını beklerlerse yandı Dilan. Sanırım Bedar'ın yine analık damarı kabaracak ve yavrumu getirin feryatları yükselecek.valla canım haklısın olan yine dilana oldu bu kızın okulu var galiba dizide fazla oymayamıyor ya da işin içinde başka şeler dönüyorr bedar ana bence şuan dilanı düşnmyecek baksana geçen bölüm aramadılar bile

döndü
02-05-07, 18:58
arkadaşlar geçen bölümde şurası dikkatimi çekti hani sılanın evine annesi ve babası gelmiştiya sıla o merdivenlerden koşarak indi ki birde hamileliği riskli anlamadım:img-cool2

ceren"
02-05-07, 23:43
Sema'cım (doğru muyum isim konusunda? :) ) aslında onlar da neyin ne olduğunu bilmiyorlar bence. Bu yüzden de repliklerde kesin tarihler vermekten kaçınıyorlar gibime geliyor.

Haklısın, anlaşılan o ki, Dilan'ı oynayan kişinin okulu var, büyük ihtimalle bu yüzden de Mardin'e gelemiyor. Herhalde eğitim sezonu sonuna kadar bir şekilde oyalayacaklar. Ben beğeniyorum ayrıca Dilan karakterini de canlandıranı da. Sempatik bile geliyordu ilk bölümlerde. Ama senin de dediğin gibi Bedar'dan hala ses seda yok Dilan konusunda. Malum sadece töre odaklı bölümler geçtiği için, başka sahne yazmaya fırsatları kalmıyordur. Sakın yanlış anlaşılmasın töreyi küçümsüyor ya da gereksiz buluyor değilim. Sadece bir olay ya da durum fazlasıyla bir insanın gözüne sokulursa, insan bir süre sonra yok sayma yetisini kullanmaya başlıyor. Halbuki araya yan konuları işleseler, karakterleri tutarlı yapsalar, belki de bu kadar gözümüze batmayacak her şey.

Döndü, o sahne de ben de Boran'ın "Sıla yavaş, dikkat etmen lazım senin" demesini beklemiştim. Ama hangi umut ettiğimiz replik ya da sahne karşılıklı çıktı ki, bunda istediğimiz olsun. :bilmim Ellerimiz gene bomboş... :sad53:

berivan_
03-05-07, 01:50
arkadaşlar geçen bölümde şurası dikkatimi çekti hani sılanın evine annesi ve babası gelmiştiya sıla o merdivenlerden koşarak indi ki birde hamileliği riskli anlamadım:img-cool2

Silanin merdivenlerden hopliyarak inmesi benimde dikkatimi cekmedi degil,hata yazmayi dusunmustum ama vazgectim...orada Boranin birseyler demesini beklemistim ama o sadece bakti Silaya inene kadar...orasi repliksiz cok sacma olmus...yani insan Sila bebegi dusun,daha yavas falan in der ama nerde:icon_whis

semiramist
03-05-07, 09:08
Sema'cım (doğru muyum isim konusunda? :) ) aslında onlar da neyin ne olduğunu bilmiyorlar bence. Bu yüzden de repliklerde kesin tarihler vermekten kaçınıyorlar gibime geliyor.

Haklısın, anlaşılan o ki, Dilan'ı oynayan kişinin okulu var, büyük ihtimalle bu yüzden de Mardin'e gelemiyor. Herhalde eğitim sezonu sonuna kadar bir şekilde oyalayacaklar. Ben beğeniyorum ayrıca Dilan karakterini de canlandıranı da. Sempatik bile geliyordu ilk bölümlerde. Ama senin de dediğin gibi Bedar'dan hala ses seda yok Dilan konusunda. Malum sadece töre odaklı bölümler geçtiği için, başka sahne yazmaya fırsatları kalmıyordur. Sakın yanlış anlaşılmasın töreyi küçümsüyor ya da gereksiz buluyor değilim. Sadece bir olay ya da durum fazlasıyla bir insanın gözüne sokulursa, insan bir süre sonra yok sayma yetisini kullanmaya başlıyor. Halbuki araya yan konuları işleseler, karakterleri tutarlı yapsalar, belki de bu kadar gözümüze batmayacak her şey.

Döndü, o sahne de ben de Boran'ın "Sıla yavaş, dikkat etmen lazım senin" demesini beklemiştim. Ama hangi umut ettiğimiz replik ya da sahne karşılıklı çıktı ki, bunda istediğimiz olsun. :bilmim Ellerimiz gene bomboş... :sad53:
cidden ya sıla orda çok hızlı bir şekilde merdivenlerden indi orda boran ağzını açıp bişe sölememişti keşke orda dediğin gibi sözler söyleseydi ya da sıla artık bu ani hareketleri yapma ya da sıla yavaş ol biraz ya da sıla kendini düşünmüyorsan bebeğimizi düşün ya da yada ...... giden ne kadar güzel sözler var keşke o güzel sözleri bize yaşatsalardı ne diyimm aslında bu da mantık hatası olmuş çünkü 4 aylık hamile bir bayanın merdivenlerden o hızda koşması çok tehlikeli

ceren"
06-05-07, 12:19
Semiramist'cim düşününce öyle güzel replikler yazılabilir ki... Ne yazıkki biz davranışlarda göremediklerimizi, repliklerde arıyoruz, anlaşılan o ki burada da bulamıyoruz.

Bu arada bu bölümde gözüme en çok çarpan sahne; bölümün ilk başında Ayşe telaşlı bir şekilde "Boran Ağa'ma ulaşamadık" diyor ama iki saniye sonra Sıla arıyor ve telefonun sesi de açık. Boran da hemen telefonu açıyor. Yani Boran'a neden ulaşılamadı anlamış değilim. Maksat illa ki Sıla ulaşsın. Hadi telefon sessiz de olsa da görmese tamam diyeceğim ya da Boran'a şirketten de mi ulaşmanın bir yolu yok. Gerçekten şaştım kaldım. :bilmim

_yorumsuz_
06-05-07, 20:38
Arkadaşlar sizlerin de dediğiniz gibi dilanı yine unuttular. gerçi ben bu unutulmadan daha memnunum. size saçma gelebilir ama, dilan ilk önce mardinde unutuldu. emir türkiyenin en iyi kolejine giderken garibim dilan köy okuluna gitti. şimdi dilan türkiyenin en iyi kolejinde gerektiği eğitimi görüyor. içim rahat ama ben kendime şaşıyorum nasıl bunları düşünüyorum diye.

Bedarr
07-05-07, 11:21
Bunu yazmam lazim kiz bu 18 yasinda degil mi bu ´hangi arad arba sürmeyi örendi ve hiz yapmayi :sad53: :sad53: :sad53: bunu anladik tan sonra cok güldüm ama neyse dizi güzel gidiyor kimse birey demesin :img-yes: :img-yes:

ebru6134
08-05-07, 11:48
arkadaşlar son bölümde birşey benim dikkatimi çekti hani boran'ın sıla'ya doğum gününde hediye ettiği kolya vardı ya toplantı için holdinge geldiğinde boynundaydı sonuçta o mardine kaçırılmadı mı kolyesi nasıl gedi daha mardine kadar

semiramist
08-05-07, 12:03
arkadaşlar son bölümde birşey benim dikkatimi çekti hani boran'ın sıla'ya doğum gününde hediye ettiği kolya vardı ya toplantı için holdinge geldiğinde boynundaydı sonuçta o mardine kaçırılmadı mı kolyesi nasıl gedi daha mardine kadar
çok dikkatlisin hiç dikkatimi çekmedi valla helal olsun sana hakikaten nerden geldi kolye bende merak ettim şimdi

fırtına_
08-05-07, 13:06
ne göz varmış sizde
ben hiç dikkat etmedim
ama doğru o kolye nerden çıktı acabaa

berivan_
08-05-07, 13:09

Hayret yani ben birden fazla baktim son bölume ama Silanin boynunda kolye falan görmedim hic:icon_whis bunlarin hepsi Istanbuldan alel acele geldikleri icin o kolyenin Mardine nasil geldigini cok merak ediyorum dogrusu...

cansu_cansel
12-05-07, 14:00
bu bölümde cansu derenin göbeği bi kayboluyo bi geliodu bence bu çok komik olmuştu tam bir mantık hatasıydı yatarken hamile bikadının göbeği yok olmazki normal göbek mi bu?

berivan_
12-05-07, 14:17
bu bölümde cansu derenin göbeği bi kayboluyo bi geliodu bence bu çok komik olmuştu tam bir mantık hatasıydı yatarken hamile bikadının göbeği yok olmazki normal göbek mi bu?

Dun bende buna taktim biraz...hastahanede yatakta yatarken CD hic göbegi yok ama masallah ertesi gun konaga geldiginde göbek yerindeydi...yem Sila Boranin yatak sahnesinden sonrada yalnis görmediysem karnin yoktu hic...yani okadar zor birseymi bu isi dogru durust yapmalari anlamadim gitti:img-help:

cansu_cansel
12-05-07, 14:43
Dun bende buna taktim biraz...hastahanede yatakta yatarken CD hic göbegi yok ama masallah ertesi gun konaga geldiginde göbek yerindeydi...yem Sila Boranin yatak sahnesinden sonrada yalnis görmediysem karnin yoktu hic...yani okadar zor birseymi bu isi dogru durust yapmalari anlamadim gitti:img-help:

evet bende zaten buna sinir oldum çok kolay ve çok farkedilebilir bi hata bu dizinin kalityesini
düşürmüş

nurseli seli
17-05-07, 18:02
bu bölümde de dilan olmassa artık dizi çığrından çıkıo kızın abisi ölmüş mezarına gelmicek mii

zakkum1
19-05-07, 09:37
Dikkatimi çekenler;

Azad ın öldüğü haberini Borana veren adamın olduğu yerde hava karanlık, Boran ın old. yerde ise apaydınlık hatta güneş ışıkları içerig iriyodu yanlışım varsa düzeltin arkadaşlar ..

Birde Narin il Boran oturuken yatakta teselli ederken, Sıla içeri girmiş Sıla da bizi yalnız bırak dediği sahnede, Sıla yatağa oturuken arkasında karnını bağladıkları görünüyodu beyazdı zaten üstü arkasını dönüp oturunca belli oluyodu yani eğer tekrar izleme imkanınız olursa bi bakın ;)

meriremail
19-05-07, 09:58
Dikkatimi çekenler;

Azad ın öldüğü haberini Borana veren adamın olduğu yerde hava karanlık, Boran ın old. yerde ise apaydınlık hatta güneş ışıkları içerig iriyodu yanlışım varsa düzeltin arkadaşlar ..

Birde Narin il Boran oturuken yatakta teselli ederken, Sıla içeri girmiş Sıla da bizi yalnız bırak dediği sahnede, Sıla yatağa oturuken arkasında karnını bağladıkları görünüyodu beyazdı zaten üstü arkasını dönüp oturunca belli oluyodu yani eğer tekrar izleme imkanınız olursa bi bakın ;)

2. söylediğin çok doğru arkadaşım......bende çok fazla dikkat etmiştim.ve gördüm. kabartı vardı....ama hamile kadınların gereksiz yere karınlarını ve basenleri küçültmek amaçlı giydiği korsedir belki?(en azından ben öyle olsun istiyorum çünkü böyle bir hatayı nasıl yaptılar ? inanamıyorum......)

1.bu bizim konağımızdan kaynaklanan bir olay......güneş felan yoktu.....
sadece pencerelerin altında ışıkların olmasından dolayı hep aydınlık içerisi.....
bunu diğer bölümlerdede çok gördük.....fakat bu konağın yapısıyla alakalı...
ekibin değiştirdiği birşey değil ........

esra2
19-05-07, 11:20
farkettinizmi bilmiyorum ama ben cok ii dikkat etmistim boran biriyle konusmaya giderken takimi isyah sonra cihanla catismaya girerken gri, bence bunu o cok zeko go niye varkettimedi?

berivan_
19-05-07, 11:58
Azatin ceptlf takildim kaldim ben...adam okadar yukseklikten dustu ama masallah tlf sapasaglamdi...nasil oluyorsa anlamis degilim yani,ben bilem tlf merdivenden asagi dusurdum bir sefer,tlf parcalari ciktive tlf bozuldu ama masallah Azatin ki sapasaglamdi:img-blush bizede ögretseler bu isin teknigini canim:icon_whis

Silanin karnini konusmusunuz arkadaslar,vallah ben hic dikkat etmedim,tekrardan izleyince bir bakiyim...kizin zaten gecen bölumde karni bir yok oldu sonra ortaya cikti bu bölumdede karnini bagladiklari iplermi görunuyor:img-hyste

Birde Dilaver hastahaneden eve gitti ya Boranin onlarin evine geldigi sirada...orada sankim Dilaver hastahaneden gelmis degilde adam sankim evin icindeymis gibi bir hava verdiler...anlamadim adam nasilda hemencecik eve geldi yani:icon_whis

_yorumsuz_
19-05-07, 13:44
berivan_ doğru söylüyorsun adam o kadar yüksekten düştü maşallah telefon sapasağlamdı. bize de öğretseler şu tekniği ;)

esma-selim005
19-05-07, 13:48
azadın öldürüldüğü yere polisler geldiği sırada bornaın üzeri kandı ama karakola gidince kanlar temizlenmiş 1 damlası bile kalmamıştı..

ayrıca bedar yatarken dışarısının gündüz olduğu apaçık belliydi. halbuki daha gecenin bi saatiydi. valla çok rahatsız oldum..

suri06
19-05-07, 14:36
ya benim anlamadığım azadın ordan aşağıya arabayla düşmediğini nasıl anlamadılar boran cok şüpelendi madem öyle bi otopsi felen yapılsaydı ya gerçekten ben bu kısma cok takıldım azadın ordan arabayla düşmediği araştırmalarla anlayabilirlerdi bence bu olayda bişeyler eksik yada hata var

zeynepsudem
26-05-07, 10:13
Boran Sıla' yı havaalanına götürdüğünde, Onları temizlikçi görüp, Firuz' a telefon ediyor. Onları ve Narin' i gördüğünü söylüyor. Firuz Kevser de beraber Narin' i almaya gidiyor, ama niye havaaalanına gitmedilerde, Celil' in evine gittiler, Oysa temizlikçiden aldıkları telefona göre, direk havaalanına gitmeleri gerekmezmi? burada düpedüz bir mantıksızlık var, diyelim havaalanına gittiler, bulamadılar, bunu niye karı koca veya şöfor aralarına konuşmadılar, bize belki havaalanında bulamadıklarını veya uçağın kalktığı yönünde bir konuşma yapıp , bizimde anlamamamızı sağlayabilirlerdi.
Son sahnede Sıla' nın yatak odasında olması mantıklı, çünkü Bedar' ın telefonuna göre,Firuz ve Kevser' in Narin' i konağa getirdiğini düşünmüştür.

SzARap
26-05-07, 13:06
Boranın kolu sargılı geldi.... ve sıla ne oldu diye sormadı...

iyi tamam sıla cemkirmekle meşguldu o an borana..
peki... ya sılanın ailesi... boranın ailesi....
peki yaa.. gece konağa geldiğinde o ağasını çok seven ayşe...
o bile ağam ne oldu sana diye sormadı...

Ehhhh aslında bu bir mantık hatası sayılmaz...
koca bir ahmaklık...başka birşey değil...
o yüzden buraya yazılırmı bilmem....

tüm midyat'a boranın kolunu merak edip soran hastanedeki polis oldu o kadar..:img-pilot

cansu_cansel
26-05-07, 14:40
Boranın kolu sargılı geldi.... ve sıla ne oldu diye sormadı...

iyi tamam sıla cemkirmekle meşguldu o an borana..
peki... ya sılanın ailesi... boranın ailesi....
peki yaa.. gece konağa geldiğinde o ağasını çok seven ayşe...
o bile ağam ne oldu sana diye sormadı...

Ehhhh aslında bu bir mantık hatası sayılmaz...
koca bir ahmaklık...başka birşey değil...
o yüzden buraya yazılırmı bilmem....

tüm midyat'a boranın kolunu merak edip soran hastanedeki polis oldu o kadar..:img-pilot

evet bende çok takıldım o konuya hatta bende onu yazıcaktım baktım sen yazmışsın ama bukadar küçük hatalar yapmamaları lazım zaten gittikçe ratingleri düşüyo artık dikkat etmeleri lasım böle şeylere

zakkum1
09-06-07, 09:12
Sıla,Narin ve Boranın akşam yemeğinde beraber oldukları sahne;

Masa da ki mumlar yakın çekimden gösterildiğinde mumlar yanıyor vaziyette fakat uzak çekime geçildiğinde mum yanması görünmüyo, ben mi yanılıyorum dedim Narin ben artık odama gidim dediğinde mum gözü önünde yanıyodu gidişi gösterilirken yanan mumdan eser yoktu, aynı şey Sıla nın kalkıp odasına yöneldiği anda Boran gösterilirken yakın planda mum yanarken hatta bitmek üzere iken yana yana, uzak çekim de tam tersi .... bu kadar da dikkat olur mu demeyin oluyo gözüme battı napim ....:):D:img-pilot :img-pilot

zehr-i_zakkum
15-06-07, 22:50
sıla, anasını ve kardeşini yurtdışına kaçırdı.. peki anasına ve kardeşine pasaportları hangi arada aldı

batuhan_gumus
16-06-07, 00:30
mantik hatasi:

YA SIMDI BORAN CIHANI VURDU SONRA POLIS HEMEN GELDI NE SACMA YA RESMEN BI MANTIK HATASI SANKI POLISLER ILERIDE BORANI GÖZETLIYORLARDI MANTIK HATASI TAM HEMDE

cicek20
16-06-07, 02:45
mantik hatasi:

YA SIMDI BORAN CIHANI VURDU SONRA POLIS HEMEN GELDI NE SACMA YA RESMEN BI MANTIK HATASI SANKI POLISLER ILERIDE BORANI GÖZETLIYORLARDI MANTIK HATASI TAM HEMDE

boran ve cihanin arabalariyla gectikleri yolda cevirme vardi. polis durun diye isaret yapti.ama ikiside durmayinca, polis arkalarindan gitdi...

o sahneyi kacirmissin galiba...

axii merve
18-06-07, 09:43
bence burada çok saçmaydı sıla abisinin dügününe geldiğini biliyo ve oynuyo:happy0064 :happy0064 :happy0064 :img-hyste ve sonunda evlenince görüyooooo

aslianboran
02-07-07, 08:37
mayın patladıgında boran sadece göğsünden yaralandı oysa lusin 3 metre ilerde olmasına ragmen ayagaı sakatlandı...:img-wink: :img-wink: :img-wink:

Hatice_MAA
31-08-07, 17:54
mayın patladıgında boran sadece göğsünden yaralandı oysa lusin 3 metre ilerde olmasına ragmen ayagaı sakatlandı...:img-wink: :img-wink: :img-wink:

Dikkatini cektiyse...
O Mayin Tarlasidan sonra.Sila ve Aba'yin Bir Sahnesi vardi..Orada Abay,Sila'ya Luhsini olayini anlatirken..ve anlattiktan sonra..Sila:Demek Bizim Sansimiz var gibisinden birsey söylemisdi...

Ama bu durum,Böyle bir Mantik Hatasini Ötr Bas etmes ne yazik ki..:icon_sorr:icon_sorr:sad53::sad53:

Hatice_MAA
19-09-07, 13:53
Böyle Bir Bölümden Sonra Mantik Hatasi yazmak ne kadar dogrudur bilemem ama..aklima takildi...

1.Boran,Ceza evinden nasil kacti?..yani Aga'dir diye..Avantaj mi veriyorlar ona?:icon_whis

2.Yeni DOGMUS Bir Bebek,Anne Süt'ü emmez mi?..yani ne bilim..bugüne kadar onca dizi baktim..Dogurduktan sonra..birkac saat sonra emziriyorlardi:D:D..yani tuhaf ama..Sila Oglusunu niye emzirmedi?..:icon_whis
yanlis anlasilmasin Lütfen..Merakimdan sadece:D:D...

patasana dilek
22-09-07, 09:56
hakimin boranın tutuklunun halinin devamına bir sonraki duruşma tarihini 23 eylül 2007 saat... demesini yanlış duymadıysam pazar günü mahkememi olacak
tanlış duymuşta olabilirim o yüzden 40 bölümün netten tekrarını izleyeceğim bakalım doğrumu duymuş yoksa yanlış mı duymuşum anlayacağım
umarım ben yanılırım :img-pilot

saxe88
23-09-07, 10:39
hakimin boranın tutuklunun halinin devamına bir sonraki duruşma tarihini 23 eylül 2007 saat... demesini yanlış duymadıysam pazar günü mahkememi olacak
tanlış duymuşta olabilirim o yüzden 40 bölümün netten tekrarını izleyeceğim bakalım doğrumu duymuş yoksa yanlış mı duymuşum anlayacağım
umarım ben yanılırım :img-pilot

hayir canim sen haklisin hakim orda 23 eylul 2007 tarihine ertelenmistir dedi. bende yanlis duydum sandim ama dogrusu buymus. tam ayarlamislar tarihleri:img-haha:

saprofit_g_22
23-09-07, 10:55
Ben de bisey kesfettim... :P

Kevser, Sila ve Boran'in yatak odasina bir hisim giriyor ve Ayse'nin kucaginda Bedirhan yumurcagi var... kiziyor yine, sitem ediyor... Ayse ise "gelin agam kafasini yikidiydi da..." diyor...

Aradan 2-3 dk sonra Sila kapida beliriyor, saclar yikanmis gibi degil, ayrica onu banyosu odanin icinde degil mi? :img-blush Disarda napiyor? :happy0064

Karmasik olmus biraz o kisim...

saxe88
23-09-07, 13:00
Ben de bisey kesfettim... :P

Kevser, Sila ve Boran'in yatak odasina bir hisim giriyor ve Ayse'nin kucaginda Bedirhan yumurcagi var... kiziyor yine, sitem ediyor... Ayse ise "gelin agam kafasini yikidiydi da..." diyor...

Aradan 2-3 dk sonra Sila kapida beliriyor, saclar yikanmis gibi degil, ayrica onu banyosu odanin icinde degil mi? :img-blush Disarda napiyor? :happy0064

Karmasik olmus biraz o kisim...

arkadasim orda sila bedirhani yakimisti diyor ayse, ve simdide borana tlf acmak icin cikti diyor. o siradada kevser geldi. ve silada kevserin ellerinde bedirhani gordu:img-pilot

merilant
27-09-07, 13:57
:img-polickırk bölümdür yarı çıplak gördüğümüz borandaki o doğum izi uzaylılar tarafından bir anda mı oldu????
önceleri neredeydi o iz yoksa ben mi boranıma alıcı gözle bakamamış mıyım???
bedirhanın boranın oğlu olduğunun kanıtı bu mu?
yani biz zaten biliyoruzda kevsere kanıtlama yolu bir anda ortaya çıkan doğum lekesi
helal olsun gene mantık hatası ve unutkanlıkta rekor kırıyor sıla ekibi:happy0064

aslı_:))
19-10-07, 22:41
43. bölümde ayşe kapımı dinliyorda boran ve sılnın yaptıklarını ve söylediklerini kelimesi kelimesine duyuyor ve başkalrına anlatıyorr

wents
03-11-07, 23:13
arkadaşlar benimki belki bi mantık hatası değil ama boran ofisinde abayla konuşurken üzerinde koyu bi takım var ve içinde de yelek,amcasıyla konuşmak için ofisten çıkıyo ve amcasını yanına geldiğinde açık bi takım ve içinde yelek yok.farklı zamanlarda çekim yapıldığı için devam problemi olabilir belki ama daha dikkatli olmaları gerekmez mi?

goncam
01-12-07, 16:43
tam kendimi kaptırmış gidiyorum, sıla ağlıyor ben ağlıyorum birde ne göreyim komada yatan Boran ağanın kolunda saat... Yoğun bakıma düğme bile sokulmaz sevgili çalışanlar biraz daha dikkatli olun...
bana cüneyt arkının filmlereindeki saatli bizanslıları hatırlattı o sahne....

de-rin
01-12-07, 20:49
goncam ben Boran'ın parmaklarınada baktım ama ne alyansı neden diğer yüzüğü parmaklarında vardı o gördüğün saat değilde belki başka birşeydi olamaz mı? çok kablo filan vardı benzetmiş olabilirsin.........

bu bölümdeki en büyük mantık hatası hiç arama izinleri yokken halkı sorguya çekmeleri kimliklerini sormalarıydı bence..ve nedense hiç kimse** siz polismisiniz kardeşim ***demeden tıpış tıpış kimliklerini gösterdiler...çok mantıksız geldi bana...

hastane koridorunda saatlerce kucaktan kucağa bir bebeyi gezdirmekte çeok mantıksızdı..

zehr-i_zakkum
01-12-07, 21:20
sıla şivanın belinden silahı alarak ahmet ağaya silahı doğrultuyor. ama hastane girişinde güvenlik görevlilerinin kontrol sırasından silahı alması gerekmiyormuydu.. bildiğim kadarıyla hastaneye silahla girilmiyor..

döndü
11-12-07, 12:14
geçen bölümde bişey fark ettim beder ana ameliyat oldu parça alında saıla ortalıkta yoktu hiç demdiki annem babam ne oldu tamam eşi rahatsız olabilir ama böyle olmamlıydı birde beder ameliyattan yeni çıkmış hemen oturdu birde rahatça hiç bişey yokmuş gibi anlamdım benn..:sad53::img-cool2

d.nehir
15-12-07, 22:25
daha önce söylendimi bilmiyorum ama bu bölümde Sıla ve Boran konuşurken Sıla Narin in bebeginden bahsediyordu.Boran da Bedirhan a Yaren geliyor dedi.peki doktor oglunun adını sordugunda nasıl unuttu:icon_whis

berivan_
15-12-07, 22:33
daha önce söylendimi bilmiyorum ama bu bölümde Sıla ve Boran konuşurken Sıla Narin in bebeginden bahsediyordu.Boran da Bedirhan a Yaren geliyor dedi.peki doktor oglunun adını sordugunda nasıl unuttu:icon_whis

Bu konuyu bende mantik hatasi saydim aslinda...yani nasil oluyor bir oglunun ismini hatirlamak bir kac dakika sonrada unutmak anlamis degilim...cok guzel bir hafisa kaybiymis ama bence:img-pilot her eve lazim vallah:img-blush

_yorumsuz_
14-04-08, 19:07
ümmü sılaya dilaverle neden istanbulda boşanacaklarını sebebini iki sefer söyledi fark ettiyseniz. bu bir mantık hatası bence.

handike90
19-04-08, 15:44
68.bölümde bir iki mantık hatası da benim dikkatimi çekti berzanın mardine geldiğini öğrenen boran sıla ve zeliha konuşuyordu.boran çocuğuna zarar vermez herhalde dedi daha sonra sıla ile zeliha konuşuyordu odada artık borana söylememiz lazım dedi sıla zelihada hayır bunu kimse bilmeyecek unutalım dedi deminki konuşmada boran bebeğin berzandan olduğunu biliyormuş gibi konuştu ama bilmiyor
bence öyle demesi saçma

ayrıyetten ne biçim bir hastaneki 1gün yoğun bakımda kalmış bir hastayı hemen odaya taşıdılar adam kalpten gitti sonra hemen ne aceleleri vardı da çıkarttılar komadan komadan çıktı kalp sıkışmasından gidiyor firuz hadi hayırlısı...