Tüm Versiyonu Göster : Masum Değiliz
_butterfly_ 10-09-05, 13:56 Ünlü sanatçı Aydan Şener ile son dönemin yükselen yıldızı Mustafa Uğurlu, ‘Masum Değiliz’de buluştu.
ewtt kanal d bu sezonn dizileriylee ön planda olcak gibi amaa tutar mıı tutmazmıı bellii deill..olsunn Mustafa uğurlu warr baklaımm nası olcakk;) aa buArAdaa yakındaa kanal d dee;) :D
KaRaDeNiZLi_18 18-09-05, 09:56 Bana göre bu sezon televizyon dünyasina damgasini vurucak olan bir dizi. Cok kaliteli bir kadroya sahip...
aydan senere laf yok zaten de mustafa ugurlu da iyi bi oyuncu ama sanki hep kötü adam olması gerek gibi geliyo bana pek içim ısınamıyor
KaRaDeNiZLi_18 19-09-05, 15:52 dogru diyorsun arkadasim, ama sen onun son oynadigi diziyi "Bir Dilim Ask"i hic izledin mi ?
Izlediysen ne demek istedigimi anlarsan...
Dizi icin acilan diger basliklar silinmistir.Yazilariniza bu baslik altindan devam edebilirsiniz.Lütfen baslik kirliligi yaratmamak icin bizlere yardimci olun.
Saygilarimla
MasalTeam
Teşekkürler MasalTeam benimde dikkatimi çekmişti..
Mustafa Uğurlu'nun yeni dizisi.Bir dilim aşk'tan sonra onu baya özlemiştik.Rölünü şimdilik bilmiyorum.Merakla bekliyorum
Az önce Fragmani gördüm, Polisiye bir dizi pek ilgimi cekmedi.
az once kanal d den dizinin konusunu okudum. bu dizinin konusu bir amerika filminden goturulmus. O filmde de bas rolde Ashly Jad oynuyodu.
Belalı baldıza geliyor.. Bakalım. Ne kadar reyting alcak..
_butterfly_ 23-10-05, 10:15 25 ekim salı günü
sa:20.00 de kanal de de ;)
Açıklama:
Kanal D’de bugün, başrollerinde Aydan Şener ve Mustafa Uğurlu’nun oynadığı, Özhan Carda, Cem Özer, Esin Moralıoğlu, Levent Ulukut, Güven Besimoğlu ve Deniz Erözen’in de önemli rollerini paylaştıkları “Masum Değiliz” adlı yepyeni bir dizi başlıyor. Yapımını Sinema A.Ş’nin üstlendiği, yönetmenliğini Hakan Arslan’ın yaptığı dizinin senaryosunu ise Nuran Devres yazıyor. Dizide olaylar, bütün isteği beş yaşındaki oğlu ve kocası Haldun'la mutlu, sıradan, sade bir hayat sürmek olan çocuk doktoru Ceyda'nın, zorla içine itildiği ve en sevdikleri tarafından entrikadan entrikaya sürüklendiği inanılmaz bir oyunun etrafında gelişiyor . Birlikte giriştikleri bu takip sırasında aralarında bir aşk doğması kaçınılmaz hale gelir. Güçlü oyuncu kadrosu, özgün senaryosu ve başarılı rejisiyle ekranda yeni bir tutku yaratacak dizinin ilk bölümünün konusu şöyle; Mimar Haldun, çocuk doktoru olan eşi Ceyda’yı paranoya derecesinde çok sevmekte ve kıskanmaktadır. Kendisini bırakıp gitmesinden de çok korkmaktadır. Ceyda samimi arkadaşı Selma’ya bu duruma artık dayanamadığını, Haldun ile arasındaki bağın zayıfladığını anlatır. Haldun’un oldukça yüklü miktarda kumar borcu ve ödemesi için çok az zaman vardır. Ceyda’nın hastalarından birinin babası, Ceyda’dan hoşlanmaktadır. Bir gün ona gül gönderir. Bu güller Haldun’un kıskançlık krizlerine girmesine neden olur. Karısının çantasını karıştıran Haldun kendince, Ceyda’nın kendisini aldattığına emin olur. Ceyda, Selma’nın önerdiği bir avukatla görüşmeye gider. Haldun’dan boşanmak istemektedir. Haldun Ceyda’ya bir seyahate çıkmayı teklif eder. Kendi tekneleri ile denize açılırlar. Her şey çok güzeldir. Ancak ertesi sabah Ceyda uyandığında kocasının yanında olmadığını ve her yerin kan olduğunu görür.
Yapım : Sinema A.Ş – Osman Yağmurdereli Yönetmen : Hakan Arslan Senaryo : Nuran Devres Oyuncular : Aydan Şener (Ceyda), Mustafa Uğurlu (Yusuf), Özhan Carda (Haldun), Cem Özer (Selçuk), Esin Moralıoğlu (Selma), Levent Ulukut (Ferit), Güven Besimoğlu (Semih), Deniz Erözen (Zeynep)
_butterfly_ 23-10-05, 10:32 http://www.kanald.com.tr/dizi/masumdegiliz/#dizi
http://www.kanald.com.tr/dizi/img/masumdegiliz/1/140x220.jpg
http://www.kanald.com.tr/dizi/img/fotogaleri/masumdegiliz/03.jpg
http://www.kanald.com.tr/dizi/img/fotogaleri/masumdegiliz/05.jpg
konusunsu okuyunca böyle bir film izlediimi hatılardım karı koca seyahete çıkıyorlar tekneyle sabah kalktığına kadın kocasını göemiyor ve her yer kan adam ortalarda kadın yerde buduğu bıçağı tutunca kocasını öldürmekten tutuklanıyor daha sonra adamın ölmediği ortaya çıkıyor reklamını görünce tekne çekimlerinin de benzeğini fark ettim e o filmdi bu dizi akalım nasıl devam edicek
filmin adi double jeopardy idi.ben de seyretmistim o filmi ve bir anne olarak etkilenmistim.bakalim Türk versiyonu nasil olacak?
üzgünüm ama aydan şener gibi soğuk bir kadının olduğu herhangi bi dizinin tutma ihtimail yok bence; ben hayatta izlemem
belalı baldız a da rakip olamaz bence
ben belki izlerim niraz ama belali baldizin yani nurgül yesilcayin yeri baska tabii :D
aslında ben beğendim ama belalı baldızın karşısında olası kötü birde anlayamadım kadın gerçekten kocasını aldatıyormu sonunuda izleyemedim ama ölümüne sevdalardan daha güzel olduğu bir gerçek
bence iyi bir iş tutar gibime geliyor. ilk bölüm fena değildi. orjinal senaryo değil ama konu bir annenin ve bir kadının yaşadığı haksızlığı ortaya çıkarma çabası. işin içinde annelik olunca izleyici es geçmez diye düşünüyorum
dizi total de 20. A/B de 22. olmuş
Nuran Devres Dizilerin Seneryoları birbirine benziyor.. Aşk entirka.. onun yaşam biçimi olmuş..
_butterfly_ 26-10-05, 14:22 senarisiti nuran devrezmişş....diziyii izlediktenn sonra fark ettimm bendee:D...NURANN DEVRESS ZATENN PİNKZONE UNN DEDİĞİGİBİİ ENTRİKALARLAA BÜTÜNLEŞMİŞŞ...ama bu dizidee nebilimm sanki aydan şenerinn eski bii filmlerinin konusuu gibiydi...unutumm şimdii....amaaaa en öenmlisiiii mustafaa uğurluuuuuuuuuuuuuyuu göremedikk...oo fanus denilnn kişiii acabaa o muu??????
Acaip bir dizi... Görüntü kalitesi ve ses çok kötüydü. Ne desem bilmiyorum.Sanki başka konu kalmamışta yine sağdan soldan esinlenerek yapılan saçma bir iş gibi geliyor bana. Tutması emek veren insanlar için tek temennimdir. Ama benim izlemeyeceğim kesin....Sıkıcı işlenmiş bir konu. Al birini vur öbürüne...
_butterfly_ 27-10-05, 14:53 dizinn tekrarınıı izlemek isteyenlerrr cumartesii günü sA:21.45 de kanall dedeee;))))))
dizi_tirya 28-10-05, 10:17 ben çok beğendim ama reytingler düşük diğer bölümlerdede belalı baldızı geçemez diye düşünüyorum bence aşka sürgünün karşısına konsun daha iiy olur.yoksa yayından kaldırılır çok süperdi ilk bölüm..aydan şener süper bi oyuncu..
Bu diziyi izlemem için Mustafa Uğurlu'nun olması yeterli..Umarım devam eder!
bu dizinin alıntı yapıldığı filmi iki kere izlemiştim ve çok hoşuma gitmişti türkçe adı çifte tehlike idi bu filmde amerikan yasalarından bir maddeye dikkat çekilmişti burda yazmak istemiyorum dizinin tadı kaçar ama bizde öyle bir yasa olmadığına göre diziyi nasıl devam ettirirler bilmiyorum ama nuran devres entrikalar kraliçesi olarak bu işi iyi götürür.
ya ben bu diziyi nedense pek bheğenmedim.hadi oyuncu kadrosu gerçkten harika.ustalar var.aydan şener,mustafa uğurlu.ama sarmadı beni ya...ilk defa daha doğrusu 2. defa nuran devres in yazdığı bir senaryoyu beğenmedim.1 kara melek ti bi de masum değiliz.ilginç...sadece melekler adasına hastayım.neyse sevenlerine ve izleyenlerine büyük keyifler diliyorum...
ya ne gün dü bu dizi :confused:
forever_bim 31-10-05, 14:12 Nazmemolinin yazdiklarinin tamamen tersini dusunuyorum. Bu dizi ilk bolum itibari ile bence oldukca iyi basladi. Nuran Devres burada simdilik son derece iyi yaziyor. Ben ilk bolumun tekrarini izledim bence gayet iyiydi. Editor ses kalitesindeki sorun tam olarak nedir bana aciklarmisin? Bana da seste bir sorun varmis gibi geldi. Ama o kadar da kotu degildi. Melekler Adasina donmemesi en buyuk temennim dayanak noktam ise Nuran Hanimin ayni hatayi burada yapmamasi.
http://img117.imageshack.us/img117/1852/masum15sz.jpg
http://img117.imageshack.us/img117/9291/masum26xp.jpg
http://img325.imageshack.us/img325/8148/md45gw.jpg
http://img325.imageshack.us/img325/2982/md52bt.jpg
üzgünüm ama aydan şener gibi soğuk bir kadının olduğu herhangi bi dizinin tutma ihtimail yok bence; ben hayatta izlemem
çiddiden mi sen buy diziyi nerenle izledin sorabilirmiyim bu sezonun an güzel dizilerinden biri bu dizide oynayan hasan sisdağlı da benim dayım oluyor kendileri..... bir hafta sonra izle istersen bak bakalım nasıl oluyormuş...
Tele - Barometre
1 Kasim 2005 Sali
23 Kanal D Ana Haber Bulteni [net] Kand 3,30 10,90
24 Sahur Ozel [net] Star 3,20 35,00
25 Masum Degiliz [net] Kand 3,20 8,70
26 Spor Sayfasi Show
A/b
12 Sampiyonlar Ligi Ozel Prog.(mac Onu) Star 3,50 11,00
13 Kanal D Ana Haber Bulteni [net] Kand 3,40 14,10
14 Atv Spor Haberleri Atv 3,40 13,30
15 Serdar Ortac'la Biz Bize [net] Kand 3,30 15,20
16 Masum Degiliz [net] Kand
Reytingler Kötü
dizinin konusunu isleyen filmi izledigim icin bir heyecani kalmadi benim icin ama izledigimde de güzel buldum.orjinal senaryoya bagli kalinirsa sürükleyici bir dizi olur.yok nuran devres baska seyler eklerse bilemem tabi.
Merhabalar,
MASUM DEĞİLİZ dizisi şu andaki haliyle televizyonda izlediğim bir Hollywood filmini biraz FAZLACA andırıyor. O filmde, entrikacı hain koca, lüks bir teknede kan izleri bırakarak ve kendisine öldürülmüş süsü vererek ortadan yok oluyordu. Ceset ortada yoktu ama yine de karısı hapse girdi filan, sonunda adamın ölmediği ortaya çıktı, çok da güzel, sürükleyici bir filmdi. Orijinal ismi "Double Jeopardy" yani "Çifte Tehlike" ydi. Başrollerini Ashley Judd ve Tommy Lee Jones paylaşıyordu.
Böyle araklamalar biraz ayıp oluyor yani...
evet sevgili rahman haftalar geçti ama dizi daha da kötüye gidiyo
ayrıca bana kızma; çünkü ben başrol oyuncu seçimini eleştirdim
aydan şener dizi yapması gereken en son kişi benceee
berbat bi oyuncu
_butterfly_ 06-11-05, 09:37 3.bölüm:::::Dizinin bu bölümünde; Ceyda, tutuklanıp cezaevine gönderiliyor. Yusuf, Ceyda’yı sorgu sonrasında tutuklar. İlk duruşma yapılır. Deliller incelenecektir. Ceyda cezaevine gönderilir. Can’ın bakıcısı Zeynep işi bıraktığı için ona Selma bakmaya başlar. Semih durumu öğrenmiştir. Selma’ya torununa baktığı için para teklif eder. Komiser Yusuf’un müdürü, telesekreter kayıtlarının incelenme raporunu Yusuf’a verir. Ceyda için önemli bir gelişme olduğunu düşünür. Komiser Yusuf, Selçuk’a bilgi vermeye gider. Selçuk misafiri olduğunu söyler ve onu odasına almaz. Yusuf misafirin Selma olduğunu görür. Selma, Can’ı Ceyda’nın yanına götürür. Ceyda işlerini görmesi için Selma’ya vekalet çıkartacağını söyler. Selma, cezaevinde Ceyda’yla görüşüp çıktıktan sonra ankesörlü telefonla birini arar.
Selma, cezaevinde Ceyda’yla görüşüp çıktıktan sonra ankesörlü telefonla birini arar.
tahmin edelim bakalim kimi ariyor? :rolleyes:
_butterfly_ 06-11-05, 10:13 bencee fanusmudurr nedirr iSTEE onuu ar1yorrr ;) :D
aydan şeneri bende soğuk buluyorum ama sevenleri çok fazladır bence artı iyi bir oyuncu bence dizide gayet güzel ama günü yanlış seçilmiş belalı baldızın karşısında olmamalıydı yayından kalkarsa üzülürüm çünkü hakikaten güzel bir dizi ece usluyu seviyorum ama bu dizinin konusu daha güzel aydanın yerinde ecemi olsaydı acaba
Nolcak bu dizinin ratingleri ya.. İzlense de Mustafa Uğurlu'yu görme şansımız elimizden alınmasa =)
özgün olmaktan vazgeçtim resmen ARAKLAMA bir dizi nasıl da rating getiriyor? nasıl izlenebiliyor? orijinalini iki kere televizyonda seyrettim. Kopyasını seyretmek hangi akla uygun?
soguk bir kadin derken ne demek istiyorsun acaba arkadasim?? Oyuncu diye ben ona derim.. Aydan Sener hangi projesinde basarisiz olduki bunda olsun..
ne izlediniz allah askina yaa?? yarin daha 3uncu bolumunu seyredicez..nede cabuk karar veriyorsunuz..dizinin ilk bolumu bir filme benzedi diye butun senaryo ayni olmak zorundami hayret bisey yaa...cabuk yorum yapmak bizim turk milletinin adetidir zaten..
senarisiti nuran devrezmişş....diziyii izlediktenn sonra fark ettimm bendee:D...NURANN DEVRESS ZATENN PİNKZONE UNN DEDİĞİGİBİİ ENTRİKALARLAA BÜTÜNLEŞMİŞŞ...ama bu dizidee nebilimm sanki aydan şenerinn eski bii filmlerinin konusuu gibiydi...unutumm şimdii....amaaaa en öenmlisiiii mustafaa uğurluuuuuuuuuuuuuyuu göremedikk...oo fanus denilnn kişiii acabaa o muu??????
hayur fanus o degil..fanuz suan icin kimligi belirsiz birisi..bende cok merak ediyorum kim acaba....??? ama mustafa ugurlu ikinci bolumde ortaya cikti..fanus ilk bolumden beri diziyle alakali..
Mustafa Uğurlu'nun yeni dizisi.Bir dilim aşk'tan sonra onu baya özlemiştik.Rölünü şimdilik bilmiyorum.Merakla bekliyorum
rolu bir komiseri canlandiriyor..aydan senerin davasiyla ilgilenen bir komiser..
belali baldiz nerde...masum degiliz nerdeeee...ne alaka rakip olamazmis..
aslında ben beğendim ama belalı baldızın karşısında olası kötü birde anlayamadım kadın gerçekten kocasını aldatıyormu sonunuda izleyemedim ama ölümüne sevdalardan daha güzel olduğu bir gerçek
aydan senerin kocasini aldatip aldatmadigi belli degil dizide..ama bence aldatmiyor..ama gizli telefonlar, cantasindakii motelin anahtari v.s...henuz acik vermiyorlar...bekleyecegiz..gorecegiz...;)
Acaip bir dizi... Görüntü kalitesi ve ses çok kötüydü. Ne desem bilmiyorum.Sanki başka konu kalmamışta yine sağdan soldan esinlenerek yapılan saçma bir iş gibi geliyor bana. Tutması emek veren insanlar için tek temennimdir. Ama benim izlemeyeceğim kesin....Sıkıcı işlenmiş bir konu. Al birini vur öbürüne...
dusuncelerine saygiliyim arkadasim..ama sana zorla izle diyen yok..keyfin bilir..
ben çok beğendim ama reytingler düşük diğer bölümlerdede belalı baldızı geçemez diye düşünüyorum bence aşka sürgünün karşısına konsun daha iiy olur.yoksa yayından kaldırılır çok süperdi ilk bölüm..aydan şener süper bi oyuncu..
sana katiliyorum arkadasim..evet AYDAN SENER super bir oyuncu.........yillarin oyuncusu.. :cool:
çiddiden mi sen buy diziyi nerenle izledin sorabilirmiyim bu sezonun an güzel dizilerinden biri bu dizide oynayan hasan sisdağlı da benim dayım oluyor kendileri..... bir hafta sonra izle istersen bak bakalım nasıl oluyormuş...
hasan sisdagli da kimdir?? hangi rolde oynuyorki?? :rolleyes:
evet sevgili rahman haftalar geçti ama dizi daha da kötüye gidiyo
ayrıca bana kızma; çünkü ben başrol oyuncu seçimini eleştirdim
aydan şener dizi yapması gereken en son kişi benceee
berbat bi oyuncu
aydan senere berbat bir oyuncu derken senin dizi anlayasinin biraz kit oldugunu anladim..dun cikmis coluk cocuklara kanip dizilerini zevkle izliyorsunuz ama yillarin oyuncusunu bir kalemde silebiliyorsunuz..bu nasil bir is ben anlayamadim..anlayan varsa solesin???
tahmin edelim bakalim kimi ariyor? :rolleyes:
haldun................
aydan şeneri bende soğuk buluyorum ama sevenleri çok fazladır bence artı iyi bir oyuncu bence dizide gayet güzel ama günü yanlış seçilmiş belalı baldızın karşısında olmamalıydı yayından kalkarsa üzülürüm çünkü hakikaten güzel bir dizi ece usluyu seviyorum ama bu dizinin konusu daha güzel aydanın yerinde ecemi olsaydı acaba
ece usluyu bende begeniyorum..guzel oynuyor..fakat bu diziye aydan seneri layik gormusler ki ne mutlu bana cunki ben bir aydan sener hayraniyim........
secret: çabuk karar vermiyorum, başka bir dizi forumunda konunun özetini tesadüfen okudum, okuyabilirsiniz. Aydan Şener tıpkı orijinal filmde olduğu gibi hapse düşecek, ve tıpkı orijinal filmdeki gibi kocasının ölmediğini öğrenecek ve yine tıpkı asıl filmdeki gibi kocasının peşine düşecekmiş! Bu kadarı yeter mi?
ben de o soruyu zaten biraz kinayeli sormustum.daha orjinal olabilirdi.gerci filmi güzeldi ama sonunu bildikten sonra dizisini izlemek pek eglenceli degil
secret: çabuk karar vermiyorum, başka bir dizi forumunda konunun özetini tesadüfen okudum, okuyabilirsiniz. Aydan Şener tıpkı orijinal filmde olduğu gibi hapse düşecek, ve tıpkı orijinal filmdeki gibi kocasının ölmediğini öğrenecek ve yine tıpkı asıl filmdeki gibi kocasının peşine düşecekmiş! Bu kadarı yeter mi?
dizinin ilerleyen bolumleri boyleyse, eger bunu gercekten aciga verip yazmislarsa, ozaman sana diyecek bi lafim yok arkadasim..sen anlattin ve neler olacagini artik bende biliyorum..fakat dedim ya ben bir aydan sener hayraniyim ve sonuna kadar izleyecegim bu diziyi..saygilar..
ben de o soruyu zaten biraz kinayeli sormustum.daha orjinal olabilirdi.gerci filmi güzeldi ama sonunu bildikten sonra dizisini izlemek pek eglenceli degil
ben o dediginiz filmi izlemedim ama olsun diziye devam...:)
tamam o zaman izlemeye devam :)
http://img105.imageshack.us/img105/116/md15kk.jpg
http://img105.imageshack.us/img105/6126/md22fz.jpg
http://img105.imageshack.us/img105/5295/md41bb.jpg
http://img105.imageshack.us/img105/9858/md51ly.jpg
bence çok güzel bir dizi izlemenizi tavsiye ederim.... çok beyeneceksinizzzzz........
Bana göre bu sezon televizyon dünyasina damgasini vurucak olan bir dizi. Cok kaliteli bir kadroya sahip...
Evet bencede tambir reytink alabilecek kapasitede bu dizi ama bazı oyuncularında rollerini iyi yapması lazım.....
Saygılarımla......
_butterfly_ 08-11-05, 15:32 dizinini yeni bölümlerii persembee gününee al1nd11 sa:22.00 da bakal1kmm o sattee reytinglerr nas1 olcakkk????? kar_1s1nda daa idal1 bi dizi yk galibaaa;))
bunlar cok guzel fotograflar arkadasim..cok tskler sana............:)
dizinini yeni bölümlerii persembee gününee al1nd11 sa:22.00 da bakal1kmm o sattee reytinglerr nas1 olcakkk????? kar_1s1nda daa idal1 bi dizi yk galibaaa;))
ayyyy bu yazini daha once okumamistim..tam saatinde tv basindaydim ve dizi cikmayinca hayal kirikligina ugradim... :mad: neyse bunu bildigim iyi oldu..artik gelmez bu persembeee....;)
Evet bencede tambir reytink alabilecek kapasitede bu dizi ama bazı oyuncularında rollerini iyi yapması lazım.....
Saygılarımla......
kimler gibi mesela rahman??????
bu selma ne sinir :mad: ceyda bir de ona sarilip iyi ki varsin diye agladi ya pes :p
bence çok güzel bir dizi bir insan bu kadar iyi olamaz derken selma hepsinden kötü çıktı avukata çok şaşırdım bu kadarını beklemiyordum ben ceydayla a.uğurlu arasında bir aşkın başlayacağını düşünüyorum izlerken sıkılmadığım nadir dizilerden biri bence daha iyi bir reytingi hakediyor acaba kaçıncı sıradaoldu
Gerçekten süper bir dizi...senaryosu çok çok güzel, oyuncular oldukça basarili... aydan senere'in oyunculugunada bayiliyorum....dün gerçekten sok üstüne sok yasadim...selma'dan hiç beklemezdim bunu ya, cceydanin sirtindan vurdu... gerçekten hiç beklemezdim bunu :( , ve ceydanin kocasi nasil bu kadar vicdansiz olabilir ya, adam herseyi aylar önce planlamis... inanamiyorum yaaa.. :O ama bence bas komiser birseylerden süphelenmeye basladi, ve bu isin pesine birakmaz diye düsünüyorum...eninde sonunda gerçekler ortaya çikacak...gelecek haftayi iple çekiyorum..
_butterfly_ 11-11-05, 15:38 TELE - BAROMETRE
HEDEF KİTLE : A/B
10 KASIM 2005 PERŞEMBE
No Program Adı Kanal Rating (%) Share (%)
1 SOHRET [NET] ATV 7,50 21,80
.......
.....
....
11 SHOW TV ANA HABER BULTENI [NET] SHOW 4,20 14,30
12 MASUM DEGILIZ [NET] KAND 4,20 13,90
TELE - BAROMETRE
10 KASIM 2005 PERŞEMBE
1 KURTLAR VADISI (TKR) [NET] KAND 7,00 17,50
2 DAVETSIZ MISAFIR [NET] SHOW 6,50 16,20
......
......
13 SPOR GUNDEMI KAND 4,40 12,10
14 MASUM DEGILIZ [NET] KAND 4,30 13,40
_butterfly_ 11-11-05, 15:41 offf reytinglerr geçen haftakiylee ayn11..:(((
dün aksamki bölümde çk sas1r1dm gercekten..peki sonu nas11 bitii oray11 izleyenedimdeee????..zatenn komiserle ceydan1n ara1nda ask baslayacag1 kesinde...bu reyt1nglerlee 1_allahh görürüzz..cunküü bildiinzz gibi kanal d sessiz sedas1zz kald1r1yorr dizilerii....bu dizinini böyle olmayacag1n1 umuyorumm;))))))))
Nuran Devres yazıyorsa hiç şaşma.. Valla ben bıktım şu entirka dizi merakından birazda aşka yönelse olmuyo yani... 15 dak. izledim.. Tıpkı Melekler adası gibi.. entirika gırla.. ama zannetmiyorumki kanald bu diziye daha fazla dayansın
İnanamıyorum melekler adası hala 4 sıra... Reytinglerde öyle diyor... yani izleyen varmiş demekki...
bu selma ne sinir :mad: ceyda bir de ona sarilip iyi ki varsin diye agladi ya pes :p
bilse yaparmiydi hic....... :rolleyes:
bence çok güzel bir dizi bir insan bu kadar iyi olamaz derken selma hepsinden kötü çıktı avukata çok şaşırdım bu kadarını beklemiyordum ben ceydayla a.uğurlu arasında bir aşkın başlayacağını düşünüyorum izlerken sıkılmadığım nadir dizilerden biri bence daha iyi bir reytingi hakediyor acaba kaçıncı sıradaoldu
bastan hersey planlanmisti zaten..ilk bolumde ceydanin selcuka basvurmasini tavsiye etmisti selma..bu planlar zaten oyundan bir parca idi..
Gerçekten süper bir dizi...senaryosu çok çok güzel, oyuncular oldukça basarili... aydan senere'in oyunculugunada bayiliyorum....dün gerçekten sok üstüne sok yasadim...selma'dan hiç beklemezdim bunu ya, cceydanin sirtindan vurdu... gerçekten hiç beklemezdim bunu :( , ve ceydanin kocasi nasil bu kadar vicdansiz olabilir ya, adam herseyi aylar önce planlamis... inanamiyorum yaaa.. :O ama bence bas komiser birseylerden süphelenmeye basladi, ve bu isin pesine birakmaz diye düsünüyorum...eninde sonunda gerçekler ortaya çikacak...gelecek haftayi iple çekiyorum..
aydan senerin zaten oyunculuguna hic lafim yok..en sevdigim kadin aktris..ceydanin kocasi karisina deliler gibi asikti boyle bisey yapmasi gercekten sasirtti bizleri..demekki deliler gibi seviyorum derken bile oyunmus onlar hep... :rolleyes: yusuf butun olaylari cozuyor cozecekte..ama selmanin ceydanin babasini oldurmesi cok kotu bir seydi..acidim adamcagiza..
dizi_tirya 13-11-05, 14:10 çok süper bir dizi senaryosu oyuncu kadrosu.selma çok kötü bir kadın ya.bakalm daha neler olacak.ceyda oğlunun gelmeyişinden şüphelenmiş olmalı.
_butterfly_ 13-11-05, 17:27 ewt arkadaslar dizi bu haftaa yay1nn ak1s1ndaa ykk...kald1r1ld1g1n1 zannetm1orumm amaa ne oldugunudaa bilmiorumm:D
Artık herkesin bildiği gibi, Masum Değiliz adlı dizi bir Hollywood filminden çalınma. Benim merak ettiğim şu: Bu yüzden Kanal D orijinal filmin yapımcılarına telif hakkı ödüyor mu? Yoksa onların filmin Türkiye'de kopyasının yapıldığından haberleri yok mu?
4.Bölüm Basın Bülteni
Ceyda oğlunu arıyor
Ceyda, Selam’nın Can’la birlikte ortadan kaybolduğunu Selçuk’tan öğrenir.
Komiser Yusuf’u arayıp, Selma’nın oğlunu kaçırdığını söyler.
Ceyda tekrar mahkemeye çıkar. Şartlı tahliye edilir. Her akşam karakola imza verecektir.
Ceyda bankadan para çekmeye gittiğinde bir sürprizle karşılaşır.
Ceyda, Ferit’le konuşur. Ferit ona Selma’nın yazlığa gizlenmiş olabileceğini söyler.
Ceyda bir silah alıp oraya gider. Yusuf, Ceyda’nın gözden kaybolduğunu öğrenmiştir. Peşine düşer.
Ceyda olanları Yusuf’a anlatır. Yusuf gazetelere ilan vermesini söyler.
İlan’ı gören Selma Ceyda’yı arar.
http://img478.imageshack.us/img478/6835/yeniresim5ye.jpg
http://img478.imageshack.us/img478/3614/526av.jpg
http://img478.imageshack.us/img478/8412/333sf.jpg
http://img478.imageshack.us/img478/8065/40fk1.jpg
harika bir bölümdü ceyda avukatın tavırlarından niye hiçbirşey anlamıyor hayret inşallah selmaya uyup Yusufa yalan söylemez birde reytingler ne durumda acaba bu kadar heyecanlı bir dizi varken niye her hafta aynı şeyler olan dizileri seyrederler anlamam.
dizi_tirya 19-11-05, 13:06 yine çok güzel br bölümdü.yusuf ceydaya inanmaya başladı.aslında profesyonel bir komiserin bunu anlaması gerekir.ben inanamadım selçuk un kötü biri olduğuna.cem özere kötü roller gitmiyo.bence çok da iyi bir oyuncu değil.oyuncu olmamasına rağmen esin moralıoğlu selamayı oynayan kişi oydu galiba çok başarılı oynuyor.mimikelrini kullanabiliyor.aynı şekilde aydan şener ve mustafa uğurlu da usta bir oyuncu.cem özer sakin bir hayat sürsün bence.o adama sinir oluyorum.nurgülle hiç gtmemiş zaten.oyunculuğu da sıfıra sıfır.eğer oyunculuktan ekmek yiyorsa iyi bir balıkçı olsun......
Bu hafta neden dizimizin yeni bölümünü vermediler, yoksa kaldrilirdi mi ???
umuttaciri 30-11-05, 08:54 Bence çok çok süper bir dizi geçen günlerde tesadüfen özel bölümlerini izledim raiting getirsin diye medyatik hiç kimse oynatılmamış gerçekten biraz karmaşık ama sürükleyici izlerken yazsa yazsa böyle bir senaryoyu Nuran Devres yazar demiştim forumda yazılanları okuyunca emin oldum inşallah bu diziyide Melekler(kelekler) Adası gibi batırmaz
umuttaciri 30-11-05, 08:55 bizim dizi gümemi gitti
Olamaz ya bu kadar başarılı oyuncuların oynadığı kaliteli bir dizi nasıl yayından nasıl kalkar?
yaa bu dizi de mi kalktı??daha önceden bakmıyodum cts özel bölümüne baktım çok güzelmiş.kanal d hep böyle yapıyo yaa.
_butterfly_ 01-12-05, 14:59 arkadaslarr sizee iii bi haberimmm var.......:D..... DiZiNiN FRAGMANINI GÖRDÜMM....pazar günü sa:22.30 daaaa..birazz geç amaa napal1m art1kkk;))
_butterfly_ 01-12-05, 15:34 5.bölüm
Ceyda, Selçuk’a Selma’nın aradığını anlatır. Selçuk, Ceyda’ya gazete ilanlarını yalanlamasını söyler. Yusuf, Ceyda’nın ilanı yalanladığını öğrenir. Onunla konuşmaya gider. Selma, Haldun’dan gizli Ceyda’yı arar ve ona sabah kendi yazlığına gitmesini, Can’ı oraya getireceğini söyler. Yusuf, Ceyda’nın evinin yakınlarında onu gözetlemektedir. Haldun uyandığında Selma’yı ve Can’ı göremeyince hemen Selçuk’u arar. Ceyda yazlığa ulaşır. Yusuf da peşindedir. Ceyda eve girer. Ancak Can yoktur. Selma, Haldun’un yanına döndüğünde bir sürprizle karşılaşır. Selçuk, Ceyda’ya komiserden kurtulabilmesi için bir yol önerir. Selma ve Can kasabada alışveriş yaparken yaşlı bir adam onları tanır ve hemen Ceyda’yı arar
5.Bölüm Resimleri...
http://img526.imageshack.us/img526/5189/147iq.jpg
http://img526.imageshack.us/img526/4571/23xh.jpg
http://img526.imageshack.us/img526/2884/339jm.jpg
Kadinin Avukatida O Cocugu Kaciranlarin Tarafindaymis
İNANAMIYORUM! hala bu araklama diziyi seyredenler var ha?
İNANAMIYORUM! hala bu araklama diziyi seyredenler var ha?
Walla bilemicem ama bence bu dizi kalkmalı.ben hiç sevmiyorum...
diziyi beğenmiyorsanız izlemek zorunda değilsiniz bence harika bir dizi yayından kalkmadığınada çok sevindim
_butterfly_ 05-12-05, 18:21 TELE - BAROMETRE
HEDEF KİTLE : A/B
4 ARALIK 2005 PAZAR
1 KADIN ISTERSE (FINAL) [NET] SHOW 8,80 29,10
2 KADIN ISTERSE [NET] SHOW 8,80 25,40
3 IBO SHOW [NET] ATV 6,80 20,00
4 IBO SHOW (NOSTALJI) ATV 6,30 17,40
5 80 GUNDE DEVRIALEM (Y.S) [NET] KAND 6,10 17,40
6 IBO SHOW (OZEL) [NET] ATV 6,00 17,60
7 CENNET MAHALLESI [NET] SHOW 6,00 17,50
8 SHOW TV ANA HABER BULTENI [NET] SHOW 5,60 19,50
9 STAR ANA HABER BULTENI [NET] STAR 5,10 18,20
10 ATV ANA HABER BULTENI [NET] ATV 5,00 17,40
11 PAZAR KEYFI [NET] SHOW 4,80 23,80
12 NEFES NEFESE [NET] ATV 4,80 21,00
13 STADYUM TRT1 4,70 13,10
14 IBO SHOW (TKR) STAR 4,60 14,60
15 KANAL D ANA HABER BULTENI [NET] KAND 4,10 14,30
16 ATV SPOR HABERLERI ATV 4,10 12,70
17 HAYAT BILGISI (TKR) [NET] SHOW 3,70 17,60
18 EN SON BABALAR DUYAR (TKR)-GUNDUZ [NET] STAR 3,50 14,40
19 HAYAT BILGISI (OZEL) SHOW 3,50 13,30
20 IBO SHOW (OZEL) STAR 3,50 10,30
21 STADYUM (FINAL) [NET] TRT1 3,30 9,50
22 SPOR GUNDEMI KAND 3,20 9,80
23 STADYUM (OZEL) [NET] TRT1 3,20 9,20
24 MASUM DEGILIZ [NET] KAND 3,00 10,10
TELE - BAROMETRE
4 ARALIK 2005 PAZAR
1 CENNET MAHALLESI [NET] SHOW 8,80 20,90
2 IBO SHOW [NET] ATV 8,70 21,90
3 SHOW TV ANA HABER BULTENI [NET] SHOW 7,40 21,30
4 IBO SHOW (TKR) STAR 7,40 19,30
5 IBO SHOW (NOSTALJI) ATV 6,90 15,70
6 KADIN ISTERSE [NET] SHOW 6,60 16,20
7 IBO SHOW (OZEL) [NET] ATV 6,60 15,80
8 80 GUNDE DEVRIALEM (Y.S) [NET] KAND 6,60 15,60
9 IBO SHOW (OZEL) STAR 6,40 15,50
10 KADIN ISTERSE (FINAL) [NET] SHOW 6,20 20,50
11 IBO SHOW (KOLAJ) [NET] STAR 5,50 14,90
12 IBO SHOW (EXTRA) [NET] STAR 4,80 11,30
13 STAR ANA HABER BULTENI [NET] STAR 4,70 13,80
14 HAYAT BILGISI (OZEL) SHOW 4,60 14,10
15 KANAL D ANA HABER BULTENI [NET] KAND 4,60 13,10
16 HAYAT BILGISI (TKR) [NET] SHOW 4,50 16,80
17 STADYUM TRT1 4,50 10,30
18 ATV ANA HABER BULTENI [NET] ATV 4,30 12,40
19 IBO SHOW (FINAL) STAR 4,30 10,20
20 NEFES NEFESE [NET] ATV 4,00 19,00
21 INADIM INAT [NET] KAN7 4,00 9,70
22 IBO SHOW (NOSTALJI) STAR 3,90 9,00
23 ATV SPOR HABERLERI ATV 3,80 9,80
24 YABAN ''SERENGETI ASLANLARI'' STV 3,70 11,70
25 SPOR SAYFASI SHOW 3,60 9,30
26 EN SON BABALAR DUYAR (TKR)-GUNDUZ [NET] STAR 3,50 11,60
27 PAZAR KEYFI [NET] SHOW 3,20 17,70
28 ORMANIN KITABI-2 (Y.S) [NET] KAN7 3,10 11,90
29 TUZAK [NET] KAN7 3,10 7,30
30 STADYUM (OZEL) [NET] TRT1 3,10 7,20
31 STADYUM (FINAL) [NET] TRT1 3,00 7,50
32 SONRADAN GORME (TKR) [NET] ATV 2,90 10,60
33 MASUM DEGILIZ [NET] KAND 2,90 9,30
ÇİLEK ARKADAŞIM,
Konu diziyi beğenip beğenmemek değil ki, konu bu dizinin başka bir filmden tıpatıp, birebir alıntı olması. Bence bu izleyenleri aptal yerine koymak oluyor. Eğer hala bilmiyorsan, bu dizinin orijinalinin ismi "Double Jeopardy" dir. Televizyona iki kez geldi ve izledim. Bir şeyin aslı varken, kopyasını, çalıntısını izlemek en azından tuhaf geliyor. Örneğin, ben tutup Julia Roberts'ın "Kaçak Gelin" adlı filmini aynen, tıpatıp, birebir araklasam, bu öyküden bir dizi film yapsam ayıp olmaz mı? Bence ayıp olur. İnsan kendisine senarist diyorsa, özgün şeyler yazmalıdır. Ben onun için hala bu diziyi seyredenlere şaşırıyorum.
Yahu taktınız bir filmin senaryosuna, Hollywood kaç filmi kaç defa çekti haberiniz varmı?
Madem bu kadar biliyorsunuz ve sinir oluyorsunuz, niye hem seyredip hem formuna girip yazarak zamanınızı harcıyorsunuz? kanallarda gece gündüz dizi oynuyor onlara takılın..
AYDAN ŞENER yıllar önce bir diziyle sanatçılığa başladı, çizgisinden taviz vermeden devam ediyor. Kemikleşmiş bir izleyici kitlesi var. Yoksa bu ülkede sansasyonu olmayana başrol verirlermi?
MUSTAFA UĞURLU Ha keza Devlet Tiyatrosuna yıllarını vermiş çok çok iyi bir oyuncu. "BİR DİLİM AŞK" la gönüllerimize taht kurdu. O da kemikleşmiş biz izleyeci sahibi oldu. Yoksa ona da başrol verirlermiydi?
"MASUM DEĞİLİZ" Şu anda tv lerde oynayan seyre değer üç diziden biri. Ne yazık ki kanal d kaptı. Şimdide kaldırmak için uğraşıyor. Ayni "BİR DİLİM AŞK" gibi pazar akşamı sporun önüne attı. Biraz sabretse özellikle kültürsüz insanların evlerine konan o aletlerden bu dizide reyting alacak. Zira bizim insanımız kültürsüzde olsa sonunda iyinin doğrunun yanında yer almıştır tarih boyunca.
Ah birde senarist, senaryoda AYDEN ŞENER'i koyduğu salak kişi pozisyonuna seyircileride koymasa...
diziyi yayından kaldırmıslar
yazık vallla ya o kadar emek biri daha hüsranla sonlandı hakikaten yazık ya :mad:
dizi ilk başladığında ilk yirmiye bile giremedi sonra perşembe gecesine alındı 11 yada12.falan oldu sonra pazar akşamına aldılar yine ilk yirmiye giremedi perşembe gecesi yayınlanmaya devam etse şansı artardı eğer kaldırıldıysa diziye yazık ettiler
SEYRETTİĞİMİ DE NEREDEN ÇIKARIYORSUNUZ?
asla izlemiyorum, daha ilk bölümünde konunun birebir çalıntı olduğunu gördüğümden beri izlemiyorum. SADECE forumda hala izleyenler olmasına ŞAŞIRIYORUM.
Yoksa, tabii ki, doğal olarak seyretmiyorum. Bu kadar eleştirdiğim, ayıpladığım bir diziyi niye seyredeyim? Aslını zaten iki kere izledim. Gelirse aslını yine izlerim.
Ayrıca üstüne basarak söylüyorum ben diziye takmadım, Aydan Şener'i de severim. Sadece kopya, çalıntı, araklama dizilere karşıyım. Emeğe saygı kalmamış, başkasının yazdığı konunun birebir araklanmasına karşıyım. Hollywood benzer konuları çekebilir bu konumuz değil.
şimdi yeniden yayınlanacak olsa hiç tereddütsüz izleyeceğim bir dizi
şimdi yeniden yayınlanacak olsa hiç tereddütsüz izleyeceğim bir dizi
evet simdi yayinlansa benimde hemen izliyecegim bir dizi
kışın tutmayan dizileri yazın yayınlasalar ne güzel olur dimi o zamanlar ilk ona giremedi şimdi ilk üçe girer herhalde
seyretmedim ama aydan şenerin rolünün üstesinden geldiğini düşünüyorum
aydan şener yeni projetle geri dönüyor sanırım top model gibi bişey
kanal d2nin geçen sezon yayından kalkna bir sürü dizi var ve hepsi 5 bölüm sürüyor :P d max ödünç haya ve nhiri verdi umarım ki sırada esir kalpler ve bu var ben kesin izlerim
http://img152.imageshack.us/img152/2487/galeri1pw2.jpg
http://img154.imageshack.us/img154/9011/galeri4xb4.jpg
http://img88.imageshack.us/img88/4295/27505201vm0.jpg
yokmu aydan senerin bu diziden baska resimleri bu kadina hayranim
uzun zamanıdr beklediğim tekrarlar geçen hafta başladı sabah 09da ve gece 02de ama daha hiç izleyemedim
aydan sener ve mustafa ugurlu cok sevdigim hatta en sevdigim oyunculardandir ama yalniz bu sebebten degil gercekten güzel bir diziydi farkli bir hikayesi vardi
http://img232.imageshack.us/img232/8843/aydansener17me8.jpg (http://imageshack.us)
fantagirro 03-10-07, 09:51 arkadaşlar bence aydan şener sadece belli rolleri oynayabilecek bi oyuncu fazla bişi beklemek yanlış oluyor sanırım
|
|