Tüm Versiyonu Göster : Yürek Çığlığı

ayse
08-09-05, 06:55
http://www.yagmurajans.com.tr/yurekcigligi/yureksagres.jpg

11 Eylül 2005 Salı
21:45
http://www.yagmurajans.com.tr/tvlogo/logok-atv.gif

OYUNCULAR :

DOLUNAY SOYSERT (ASLI)
MUSTAFA UĞURLU (ERDAL)
CENK ERTAN (NİHAT)
DİDEM UZEL (BUKET)
MURAT DALTABAN (AV. SİNAN)
METİN ÇEKMEZ (AV. NEVZAT)
GAZANFER ÜNDÜZ (DR.GÜRSEL)
ALPAY ÖZDOĞANCI (DR.OGÜN)
BÜLENT POLAT (KOMİSER)
SAMET HAFIZOĞLU (POLİS)
CEMAL GÜRSOY (HAKİM)
CEM AKSOY (DOKTOR)
MURAT ORMIYAK (DOKTOR)

KONU : Ünlü modacı Nihat ve eşi Aslı evliliklerinin onuncu yılını kutlamak için bir restorana giderler. Gece sonunda Aslı'nın Nihat'a bir sürprizi vardır.
Aslı restoranın bahçesindeki sürprizi Nihat'ın bulmasını ister.Nihat Aslı'nın aldığı motosikleti bulur. Çok mutlu olmuştur. O sırada Nihat'ın asker arkadaşı Erdal yine ondan para sızdırmaya gelir. Nihat vermek istemez , Erdal onu vurur.
Hastaneye yetiştirilen Nihat yapılan müdahalelere rağmen ölür. Erdal Nihat'ı vurmasının akabinde kalp krizi geçirir. Erdal'ın kalbinin değişmesi gerekir.
Aslı Nihat'ın organlarını bağışlar. Ancak kocasının kalbinin kime takılacağı onun için çok önemlidir.Nihat'ın kalbinin onun katiline takıldığını öğrenen Aslı kalbi geri almak için delice bir mücadeleye başlar.

YAPIM : SİNEMA A.Ş. - OSMAN YAĞMURDERELİ
YÖNETMEN : CEM AKYOLDAŞ
SENARYO : VEDAT TÜLEK
GÖR. YÖNETMENİ: COLIN MOUNIER
MÜZİK: ERCÜMENT VURAL

denizinsevgisi
12-09-05, 13:53
Dün akşam ATV'de Yürek Çığlığı isimli Türk Sineması vardı. çok etkileyici bir filmdi hem konusu hem de oyunculuk bence tam puan ya sizce ...

bavarde
12-09-05, 13:59
Dün filmi ben de izledim,çok hoşuma gitti,konusu kadrosu gerçekten başarılı bir yapımdı,tüm kanallar böyle tv filmlerine daha sık yer verseler gerçekten güzel olur

volvox
12-09-05, 23:40
Filmi bende izledim.Ama hani mahkeme karari aciklandiktan sonra Asli hastaneye kosuyor ve Erdal`la konusuyordu.Orda reklam girdikten sonra izleyemedim. Ne oldu acaba? Anlatabilirseniz sevinirim.Tesekkurler simdiden.

bavarde
12-09-05, 23:47
Erdal'a kendisine taılan kalbin Nihat'n kalbi olduğunu söyledi,nasıl yaşayacaksın o kalple gibisinden cümleler edip bağırdı,o sırada Erdal şok oldu ''hayır,hayır'' diye bağırırken yine kalp krizi geçirdi,olduğu yere yığıldı.Hemen doktorlar koşuştular.O sırada Aslı arkasını dönüp gitmek üzereydi ve yüzünde hafif bir tebessüm vardı. :) Orda bitti.Yani Erdal orda öldü sanırım,o da hukuki yönden kazanamadığı davasını ilahi adaletle kazanmış oldu.

hatta şimdi farkettim,biraz yukarıdaki Ayşe'nin gönderdiği fotograflarda o sahne mevcut,Aslı'nın üzerinde beyaz bir ceket olduğu,arkada da Erdal'ın yerde yattığı sahne.

x.SeRPiL.x
13-09-05, 08:43
FİLİM SÜPER Dİ BENCE DOLUNAY SÜPER BİR OYUNCU FİLMİN MÜZİKLERİDE ÇIĞLIK FİLMİNİNDİ GALİBA SÜPER ÖTESİ BENCE....................http://img362.imageshack.us/img362/2205/dsc03279wd.jpg (http://imageshack.us)

mizrak_tutucu
14-09-05, 22:56
Oyuncular cidden iyiydi. Zaten Mustafa Ugurlu ve Dolunay Soysert'in oyunculuklarına laf etmek mümkün degil ama öykü cidden çok anlamsız ve saçma bir sav üzerine kurulmuştu. Bir tür başarısız Alacakaranlık Kuşagı denemesi gibiydi. Oyuncuların iyi olması, filmi yenilir yutulur kılmıştı. İyi oyuncuları adam gibi seyretmeyi ne kadar çok özlemişiz ki, böyle bir öyküyü bile izlemeyi başarabildim. Filmi sevmeme karşın, bu tür film gösterimlerini destekliyorum.

sude9
16-09-05, 09:57
Fragmanı ve konusu beni çok etkiledi izlemek isterdim ama malesef izleyemedim.Şimdi yazılanları okuyunca gerçekten güzel bir film olduğu kanaatine vardımArtık tekrarını verirlerse ozaman izlerim :( :(

mydestiny
27-09-05, 22:13
gerçekten harika bir filmdi izlerken çok ağladım...

evet yaa bende çok ağlamıştım.süper bi filmdi.izlerken videoya aldım arada izliyorum her izleyişimde ağlıyorum.ATV böyle filmleri hep veriyor...teşekkürler ATV ..

dazzle
28-09-05, 19:43
harikaydi neredeyse agladim bende çok etkilendim özellikle dolunayin oyunculuguna bayildim gerçekten harika bi oyuncu

_madboy_
13-10-05, 23:27
ya bu arada yürek çığlığı dizisi yürürlükten kalktı mı

bakıyorum atv de yok... bilen varsa beni aydınlatabilir mi

acaba...

MasalTeam
14-10-05, 12:12
ya bu arada yürek çığlığı dizisi yürürlükten kalktı mı

bakıyorum atv de yok... bilen varsa beni aydınlatabilir mi

acaba...

Bu bir dizi degil, bir TV filmiydi.

superisicik
06-07-06, 16:55
ya ben bu filme bitmiştim ya, her karesinde ağlıyodum çok etkilenmiştim filmden hele dolunay soysertin oyunculuğu yıkmıştı resmen her yeri... Tekrar olcaktı ama gösterildimi bilmiorum eğer gösterirlerse herkesin izlemesi gereken bir film yani

sude-elvin
17-07-06, 05:10
güzel bi filmdi sonu süperdi dolunay soysert ve cenk ertan var diye izlemistim ama mustafa ugulununda hakkini vermek lazim.