Tüm Versiyonu Göster : Friends
http://img474.imageshack.us/img474/5043/blendkissoh3.png
http://img241.imageshack.us/img241/7262/blendforeverjo8nm8.png
http://img129.imageshack.us/img129/5482/blendfamilywa4td0.png
burcin_kaplan 01-12-06, 16:35 ne zmndır izliyemiyorum ya friendsi o kadar meşkulüm ki içim dışım sınaw oldu resmen:( şu ara tatil bi gelsin oturucam full friends izlicem gerçekten:)
forumada fazla giremiyorum bu aralar çok dolu olduğmdan ..herangi bi haber war mı dizi hakkında bizimkiler hakkında fln?
bugün gülmekten öldüm yine nasıl sıkıştı joeynin kafası kapıya:img-hyste müthiş bir bölümdü yine:D:Dnekadar izlesemde aynı şekilde gülüyorum ama artık 10sezon ve sona yaklaşıyoruz kaç bölüm kaldı bilen varmı:img-blush :icon_sorr
burcin_kaplan 03-12-06, 17:00 bugün gülmekten öldüm yine nasıl sıkıştı joeynin kafası kapıya:img-hyste müthiş bir bölümdü yine:D:Dnekadar izlesemde aynı şekilde gülüyorum ama artık 10sezon ve sona yaklaşıyoruz kaç bölüm kaldı bilen varmı:img-blush :icon_sorr
10 bölüm kaldı galiba.. cuma günü digiturk 226. bölümü gösterdi yanlış hatırlamıyorsam toplam 236 bölüm friends .. gerçekten çok kaldı bitmesine neyse bitsinde tekrar başlasın:) ben gene izliyim baştan...:)
burcin_kaplan 03-12-06, 17:00 http://img46.imageshack.us/img46/9765/potw387xp2.jpg (http://imageshack.us)
burcin_kaplan 04-12-06, 19:20 tekrar başlatcaklar mı ki keşke özel gösterim yapsalar ama ELR var yapmazlar
başlatırlar tabiki friends gibi bir diziyi bulmuşlarda başlatmıcaklar mı:) ben hatrlıyorum daha ortada comedymax fln yoktu sadece moviemax wardı .. haftada bir werirlerdi salı günleri :D ne heycanla beklerdim ya o zmnlarda daha bitmemiştide friends amerikada ondan dolayı sezon ara tatile girdimi bi bakardım tekrar weremye başlarlardı mesela 8. sezon bitti bi bakıyorum 1. sezondan başlamış gine yani 3-4 kere böle tekrar izlemiştim ben digiturk friendsi asla bırakmaz.. mümkün değil bence bırakması..
bencede will&grace ve grounded for life benim favorilerim arasında yeni gelen dizileri sevemedim biraz all my relatives e bakıyodum arada onu nezaman verdigi belli deil
burcin_kaplan 06-12-06, 15:40 bende comedymax i önceden çok izlerdim mükemmel diziler wardı sizde bi kaçını söylemişsiniz three sisters mı ney öle bi dizide wardı ben onuda izlerdim sex and the city de wardı yani bya dizi izlerdim ama şimdi izlenebilicek çok az dizi war bence..
ztn friends izlenen dizilerin demir başı ..bence friends i kaldırmayı göze alamazlar..bu arada bildiğim kadarıyla will&grace i weriyor hala comedymax de..
gerçekten yeni dizileri kötü baya bide ben hepsini birbirine benzetiyom ne zaman açsam bi tane sarışın kadın ve ailesi var ya da busarışın kadının türevleri
friendsin bu bölümleri en sevdiğim bölümleri ilk izlediğimde günü gelmesin diye dua ediyordum malum son yaklaşıyordu
bugün izleyemedim çünkü dersim 4te bitti yetişemedim haliyle ama yarın okulum yok ohhhh izlicem insallah 2de friends 3de charmed kimse beni evden dışarı çıkartamaz:img-wink:
The stars of cult sitcom FRIENDS are secretly plotting a one-off comeback - for a possible Thanksgiving catch-up episode. DAVID SCHWIMMER, MATT LE BLANC, JENNIFER ANISTON, LISA KUDROW, MATTHEW PERRY and COURTENEY COX have all had varying degrees of success since the show ended in 2004, but now Cox and Aniston have started talking about a return to the sitcom's coffee shop Central Perk - even if it's just the two of them. Speaking on last night's (07DEC06) ACCESS HOLLYWOOD news show, Cox revealed she and Aniston "talk about it because we love each other and we hang out all the time," but she urged interviewer BILLY BUSH not to "make a big deal out of it." The actress says, "I'm just saying I'm not opposed to it. Jennifer said she's not opposed to it. When we say reunion'(I mean) do a little Thanksgiving episode, sure, why not? What are we all doing? It sounds (like) fun." Cox accepts the idea of getting all six Friends stars together again might prove difficult. She adds, "It's a lot of different people to get into the room... so the chances of it happening is so slim. But would Jennifer and I? Sure, we'll eat some turkey together."
bu joey beni birgün gülmekten öldürecek adam çok komik bugün canım phoebe fransızca ögretecem diye pelperisan oldu gerci bi işe yaramadı joey anlamamakta ısrar etti:Dhele chandler ve monicanın bebegin babası kürekli joe mu diye bütün gece uyumaması çok güzeldi :D
burcin_kaplan 08-12-06, 18:31 sonunda friends imi izlediiim:) 231. bölüm werildi 5 bölüm kalmış ya:) kaçrımiyimde izliyim bu bölümleri..
rossla rachel gene çok tatlılardı ya:)
rachel:hatrlıyor msuun bi kere çok iyi yapmıştık
ross: ewett..
(ardından ikisi aynı anda)
ross: sevgililer günü rachel : doğum günün
dio ve ikisi aynı sesi çıkarıo birden ewett! :) ordaki bakışlar müthiş ya süperler:)
chandlerda süperdi o kadar kötüledi ne gerek war new yorku gezmeye fln dedi.. ondan sonra newyork hayranı oldu çıktı:)
ztn joeyiyle phoebeyi sölemiyorum bile komedyler ya joeydekide ayrı bi yetenek o kadar saat uğraştı hala bi kelime söyleyemio ama şey çok hoşuma gitti phoebe sinirlenip ewden çıktıktan sonra arkasından gititya joey ihtiyacım war sana die ondan sonra gene bişeler saçmaladı kelimeler fln söledi ardındanda ''Tuuu'' diye bi ses çıkardı çok şirin bi şekilde kafası yamuk söledi böle çok tatlı durmuş ya orda:):)
smryna eklediğin haber için çok teşekkürler cnm... ya keşke gerçekleşse şu şükran günü olayı ama sanki oyalıyorlar bizi gibi gelio .. her zmn olsa güzel olur neden olmasın kulağa hoş gelio bu fikir gibi cümleler kuruolar ama ortada hiç bişe yok .. işllah olur şu şükran günü olayı ben jenle courtney inde dizi çekmesine razıyım ama umarım güzel bişelr olur.. bu arada bide friendsin erkekleri bi program sunucaktı david,matthew,matt.. onlar naptı o program başladı mı ya yoksa oda mı yattı??
aa öyle bir şey mi var:) benim bundan bile haberim yoktu...muhakkak güzel olurdu ama ben şöyle düşünüyorum:David o kadar göz önünde durmayı sevmiyor hep tiyatro ile ilgilendi onun için böyle bir proje olur mu bilmem
burcin_kaplan 09-12-06, 07:53 aa öyle bir şey mi var:) benim bundan bile haberim yoktu...muhakkak güzel olurdu ama ben şöyle düşünüyorum:David o kadar göz önünde durmayı sevmiyor hep tiyatro ile ilgilendi onun için böyle bir proje olur mu bilmem
ben bi kaç ay önce beyaz perdeden okumuştum haberi .. yani böyle bişey yapılıcak diye yazıyordu ama demek ki yapılmıyor ztn matthewde yeni bir diziye başladı diziside baya ilgi görüyormuş glaiba güzel bişeymiş..
umarım şu şükran günü olayı olurda biraz özlem gideririz tmm her bölümü çok seviyorum ama insan artık bilmediği ilk kez izleyeceği bir bölümde olsun istiyor..:img-blush
burcin_kaplan 09-12-06, 20:57 çok üzgünüm ardı ardına seyrediorum 5.bölüme geldim:D napıcam bilmiorum
son sezon 18 bölümdü yanlış hatırlamıyorsam.. çok güzeldi ama ya 10. sezon gerçekten ...hele joey ve rachel olaylarından sonra ross dawranış şekli çok komikti ve içler acısıydı yazık ya cnm benim:)
aslında hiçbi zmn joey ve rachel ilişkisini desteklemedim hala yanlış olduğunu düşünüyorum aslında bence böyle bişeyolmasaydı keşke ..rachel we rossun öpüşme fotosunu görünce bile bi garip oluorum rachel nasıl böle bişe hissetti ya joey ye karşı..
ya rachel çok istiyordu ya hani joeyi öpmeyi tam o sırada charlie ile öpüşürken gördü de çok kötü oldu ya.. ben o zaman çok üzülmüştüm...açıkcası ben destekliyorum ilişkilerini diğer bölümlerde ne olacak bilmiyorum ama şu an için gayet iyi bence...ayrıca onlar 6 yıldır çıkmıyorlardı..birbirlerine bağları pek yok
burcin_kaplan 10-12-06, 10:16 ya rachel çok istiyordu ya hani joeyi öpmeyi tam o sırada charlie ile öpüşürken gördü de çok kötü oldu ya.. ben o zaman çok üzülmüştüm...açıkcası ben destekliyorum ilişkilerini diğer bölümlerde ne olacak bilmiyorum ama şu an için gayet iyi bence...ayrıca onlar 6 yıldır çıkmıyorlardı..birbirlerine bağları pek yok
biraz daha ilerle sen aralarındaki bağı görüceksin rossla rachelın.. 231. bölümün sonu özllikle onu dikkatli izle tmm mı:)
bua rada şeyi izledin mi ross rachel charlie ve joeynin rosslarda yemek yeme olayını ordaki rossun dawranışlarını ..hem çok gülmüştüm o bölümde hem çok üzülmüştüm rossun haline..
ya bakmaz olur muyum:) ross ancak sabah ayılınca anlamıştı biz 6 senedir onunla çıkmıyoruz diye....bu arada sanırım joey ve rachel arasındaki olaylar 2 bölümde bitiyor değil mi?
http://img147.imageshack.us/img147/464/wall5ai5.jpg
burcin_kaplan 10-12-06, 16:52 ya bakmaz olur muyum:) ross ancak sabah ayılınca anlamıştı biz 6 senedir onunla çıkmıyoruz diye....bu arada sanırım joey ve rachel arasındaki olaylar 2 bölümde bitiyor değil mi?
sen beşinci bölümdeysen bitmiş olması lazım yaglaiba 4. bölümde bitiyordu şu şey olaylarında bunlar beraber olmaya çalışıyor ondan sonra dolu aksilik fln çıkıyor.. neyse işte beraber olamıyorlar.. chandler we monica bunu başarmışlardı biz nie başaramıyorz gibi konuşmlar geçiyor aralarında sonra arkadaş olamya karar weriyorlar tekrar yani olaylar 4 te kapanıyor 4. bölümden sonra hiç joeyle rachelın aralarında öpüşme flnda yok.. sadece arada laflaşmlar war çok komik oluo:) mesela şöle bişe söliim.. phoebe ,rachel joey cafe de oturuolar işte phoebenin bi arkadaşı geliodu phoebele konuşuo fln joey kızı aşırı beğenio işte phoebe den bunun nosunu fln istio phoebede ben sana kız fln ayarlamam diyor..hemen terk ediyorsun dio.. joeyde ben çok olgunlaştım artık öğle diilim istersen rachela sor dio.. rachelda ewet kesinlikle çok olgunlaştı biz bir hafta çıktık ve o süreçte kesinlikle başkasıyla beraber olmadı :) dior onada baya gülmüştüm ben yüz ifadelerine fln:)
burcin_kaplan 10-12-06, 17:49 hehe komikmiş ya ben seyretmeye devam edeyim en iyisi:p
ne dicem aklıma şey geldi ya? böle gene bizimkiler cafede oturuolardı şeyi konuşuyorlardı çok sevdiğin 2 şey arasında seçim yapmayı konuşuyorlardı işte ross a dinazorlar mı yoksa kızlar mı fln dediler.. ondan sonra joey ye kızlar mı yoksa yemek mi demişlerdi ?
joeyde: kızlar hyr yemekler hyr kızlar kızlar yemeklerr hyrr yemek hyrr kızları ekmeğiin üzerindee istioruum:img-hyste demişti orda kopmuştum ya ben o bölümü hatırlıyor msun smryna o bölümü sen ?
haha süper ya..daha seyretmedim o bölümü ...sanırım biraz daha ileride:) ama hepsi çok şekerler ya..az önce izlediğim bölümden birşey diyeyim...mike phoebenin yanına taşınacak ama mike bir tane portresi begenmiyo ya, o zaman da monicaya verio hatta rachel da dalga geçio falan..en son kapanış sahnesinde de joeyi korkutuo ve diyor ya bir haftada 3 kere hepsinde de inandın:) çok komikti ya hatırlıyormusun?
o bölüm çok iyiydi yav adı neydi o tablonun unuttum şimdi gladys miydi neydi :D hatta yazı tura attılar monica aldı onu en sonunda monica nın evinde rachel la monica iki tarafından tutup tablonun birbirlerine vermeye çalışıyorlardı phoebe geldi o arada bi tane daha yapmış tablo ama daha iğrenç bişey onu görünce bu sefer ellerindeki daha iyi diye o benm,hyr benim diye tablo için kavga etmeye başladılar daha yüzüne bakılır olanı almak için :D
burcin_kaplan 10-12-06, 20:30 haha süper ya..daha seyretmedim o bölümü ...sanırım biraz daha ileride:) ama hepsi çok şekerler ya..az önce izlediğim bölümden birşey diyeyim...mike phoebenin yanına taşınacak ama mike bir tane portresi begenmiyo ya, o zaman da monicaya verio hatta rachel da dalga geçio falan..en son kapanış sahnesinde de joeyi korkutuo ve diyor ya bir haftada 3 kere hepsinde de inandın:) çok komikti ya hatırlıyormusun?
:) ewett hatırlamam mı o sahnede ben kopmuştum ztn we ardından rachel bir haftada üçüncü oldu dedikten sonra bide arkasını döndü monicada bunu korkuttu ya oda mükemmeldi ben artık yerlerdeydim:):)
burcin_kaplan 10-12-06, 20:35 o bölüm çok iyiydi yav adı neydi o tablonun unuttum şimdi gladys miydi neydi :D hatta yazı tura attılar monica aldı onu en sonunda monica nın evinde rachel la monica iki tarafından tutup tablonun birbirlerine vermeye çalışıyorlardı phoebe geldi o arada bi tane daha yapmış tablo ama daha iğrenç bişey onu görünce bu sefer ellerindeki daha iyi diye o benm,hyr benim diye tablo için kavga etmeye başladılar daha yüzüne bakılır olanı almak için :D
:) ewet ya hatırlıyorum orayıda.. :) çok tatlılardı ya..
bu arada bugün bi forumda gördümde aklıma geldi hatırlıyor musnuz arkdaşlar hani phoebe rossun kiralayacağı ewdeyken chandlerla monicanın seviştiğini görmüştü oh my eyess mey eyes diye bağırmıştı gözlerini kapayıp o sırada rachel sus ross bilmiyor demişti ondan sonrada ross geldi noluo fln demişti bunlarda hep bilrikte zıplamaya başladı çok sevindik bu ewi almana diye orda süperlerdi ya rossta zıplamaya başladı oleyy diye:)hatırlıyor musnuz?
hatırlıyorum ben o sahneyi hatta bi ara friendsin reklamında da o sahne vardı o zmn ross un saçları uzundu fln :D bir de bugün de verildi o bölüm phoebe joey ye fransızca öğretmeye çalışıyor joey saçmasapan şeyler söylüyordu, en sonunda phoebe çıldırdı çıktı gitti joey arkasında fransızca sandığı bişeyler söyledi bi de sonunda puuu diye bi ses çıkardı :D :D
burcin_kaplan 10-12-06, 21:13 hatırlıyorum ben o sahneyi hatta bi ara friendsin reklamında da o sahne vardı o zmn ross un saçları uzundu fln :D bir de bugün de verildi o bölüm phoebe joey ye fransızca öğretmeye çalışıyor joey saçmasapan şeyler söylüyordu, en sonunda phoebe çıldırdı çıktı gitti joey arkasında fransızca sandığı bişeyler söyledi bi de sonunda puuu diye bi ses çıkardı :D :D
eweeett düün o sahneden bahsetmiştim bende ordaki puuu deyişine bittimya ben joeynin bi insan bu kadar mı tatlı söyler ya:) bide böle kafayıda yan yatırdı kaşlarda inik tam acıların çocuğu pozisyonunda puuu die bi ses çıkardı ben koptum ama ya:)
burcin_kaplan 10-12-06, 21:32 hatrlamaz olurmyum..hehe her sahnesi aklımda ya böyle dizi bir daha gelmez
ya friends benim artık hayatımın bir parçası resmen başıma gelen olaylarda genelde hep friendsden bi kare aklıma gelir:) we gülmeye başlrım we en çok üzüldüğüm şeyde çewremde arkadaşlarım arasında friendsi izleme imkanı olan nerdeyse kimse yok ..ama benim friends manyağı bir insan olduğumu bilmeyende yok... yani friendsle ilgili bi espiri yapıoyrum artık tepki burçin hıhıhı ewet..:) sallamıyor kimse beni:) bi abim biliyordu friendsi beraber izlerdik onla oda ünivde şimdi konuşabilicek bi insan klmadı çewremde..
bi sizlr kaldınız yazışabildiğim friendsle ilgili buda çok hoşuma gidiyor..
bu arada daylights ı da ne zmndır görmüyorum çok yoğun heralde bu aralar hiç giremiyor onun yorumlarınıda çok özledim..
burcin_kaplan 10-12-06, 21:53 ya walla haklısın :)friends benim de hayatımdan bir parça oldu..en sinir oldugum şeyse vize dönemi friends seyredemem..Allahtan şimdi bitti de bakmaya başladım tekrardan
:) ..bende artık bölümler beni kesmedi pc imde warda 40 tane bölüm kadar.. dayanamadım abime yurtta indirttiriyorum bütün sezonlarını..çocuğunda bu yüzden başının etini yedim ama neyapim:):img-blush
valla friends benim için özeldir digiturk aldığımızda lise1 e gidiyordum ve ilk izlemeye başaldığım dizi friends ti.bazen kaçırıyordum da 2 deki tekrarını bekleyip onu izliyordum :D tabi haftaiçi olunca zor oluyordu biraz ama 12 de yatıp 2 de kalkıyordum en azından 2 saat uyumuş olayım diye :D
burcin_kaplan 10-12-06, 22:07 valla friends benim için özeldir digiturk aldığımızda lise1 e gidiyordum ve ilk izlemeye başaldığım dizi friends ti.bazen kaçırıyordum da 2 deki tekrarını bekleyip onu izliyordum :D tabi haftaiçi olunca zor oluyordu biraz ama 12 de yatıp 2 de kalkıyordum en azından 2 saat uyumuş olayım diye :D
apwbd daha comedymax olmadığı zmnları hatırlıyorumda ... moviemax saat 20.00da werirdi onları beklerdim sabırsızlıkla salı akşamlarıydı hatta yanlış hatırlamıyorsam ozmn lar ben küçüktüm ya kaç yaşında olduğumu bile hatırlamıyorum şimdi 16 yaşındayım hesap et artık... o kada küçükken bile nasıl hevesle izlerdim..
comedymax olduğunda çok sevinmiştim 4 tekrar werirlerdi günde bazen oturur hepisni izlerdim ben ya.. hatta kaçırırsam hatırlıyourm bi gün saat 4 te kalkıp izlemiştim friendsi:) o zmnlar sabah 4 te weirrlerdi tekrarlarını:)
ben küçükken bizde digiturk yoktu valla ama teyzemlerde vardı orda izlerdim bazen :D benm bir GS-FB maçına gidemediğim için 1 hafta konuşmam sonuncunda maçı seyredeyim diye alındı eve iyi ki de almışız yoksa friends i ve diğer dizileri nasıl seyredecektim :D friends izlemek özveri ister tabi ben kaç kere gece yarısı kalkıp izledim aynı şekilde Greys,House ve Lost için de kalkmışımdır bir de supernatural var tabi onu özellikle gece izliyorum zaten ışıkları da kapatıp :D tırsa tırsa izlemek zevkli oluyor
burcin_kaplan 10-12-06, 22:25 ben küçükken bizde digiturk yoktu valla ama teyzemlerde vardı orda izlerdim bazen :D benm bir GS-FB maçına gidemediğim için 1 hafta konuşmam sonuncunda maçı seyredeyim diye alındı eve iyi ki de almışız yoksa friends i ve diğer dizileri nasıl seyredecektim :D friends izlemek özveri ister tabi ben kaç kere gece yarısı kalkıp izledim aynı şekilde Greys,House ve Lost için de kalkmışımdır bir de supernatural var tabi onu özellikle gece izliyorum zaten ışıkları da kapatıp :D tırsa tırsa izlemek zevkli oluyor
:) ewet kesinlikle şu ışıkları kapatıp izleme olayına katılıyorum öle zevkli olduğuda bi kesin:) bende az aynısını yapmadım:) çok zevkli oluyor yakalanma korkusuyla denemeyenlerin denemesini tavsiye ederim:)
bu arada bundan çıkardığım sonuç şu allah digiturkten razı olsun:) o olmasa bu dizilerin hiç birni tanıyamayacaktık gerçekten:)
yasak olan şeyleri yapmak zevklidir...en zevklisi de ardı ardıda seyretmek bence:) tvden baksam bir hafta acaba ne olacak die bekleyeceğim halbuki şimdi arka arkaya:P
supernatural x-files gibi bir dizi olduğu için tırsıyorum da yakalanma korkusuyla izlemek ayrı bişey bak :D ki ben genelde yakalanmazdım izlerken artık öyle bişeyde kalmadı kimse karışmıyor ne yaptığıma tabi tam friends izlerken basıldığım da oldu azar yediğime değil bölümü izleyemediğim yanardım hep hatta annem yattıktan sonra kalkıp tekrar açardım tv yi kaldığım yerden izlerdim sesi kısıp :D :D
burcin_kaplan 11-12-06, 20:46 bu foto gliba çekim hatasından : bu bölümüde hatırlıyorum bu sahnede rossu öpüodu o sıradada yazılılarımı ne okuodu rossda ondan rach bunu tam öptükten sonra buda kafayı çewiriodu öpmek için ama boşlğa geliodu öpücüğü fln süperdi o böümden bi çekim hatasından sonra baya gülmüşler galiba çok tatlılar ya:) (3. sezon1. bölüm the one with the princess leia fantasy)
http://img286.imageshack.us/img286/4156/i1jd1eo2.jpg (http://imageshack.us)
burcin_kaplan 15-12-06, 23:34 altlara gitmiş baktımda gönlüm el vermedi friendsin altlarda kalmasına:)
daha izleyemedim bu hafta hiç bi bölümünü..yarın ve pazar günü izlicem umarım tekrar bölümlernde.. kçırmak istemiyorum bu hafta biti galiba dimi bölümler? 5 bölüm kalmıştı ztn.. umarım pazartesi günü gine aynı saatte yani 14.00 20.00 ve 00.30 da werilir baştan itibaren eski bölümler
tekrar başa döner umarım çok güzeldi son bölümler hele monica ve rachelın konuşmaması daha doğrusu zırlamalari:Dçok komikti hem agladım hem güldüm valla inşallh şu şükrangünü projesi olur emma büyümüş olur chandler&monica nın ikizlerde öle belki phobenın bile çocugu olmuş olabilir:happy0064
burcin_kaplan 17-12-06, 11:31 ewet dazzle ya çok mükemmel olur kesinlikle o bölüm:) walla bütün dünya kilitlerinir bölüme kesinlikle japonya olsun almanya olsun bir çok ülkede gösterildi friends yani btün dünya tarafından kabul edilmiş çok sevilmiş bir dizi böle bişe olursa bütün herkes gerçekten çok sevinicek ama bizimkiler sanki biraz oyalıo gibi ya:( şuan öle bi proje yok sanırsam hep işte işlalh olur diye geçiştiriyorlar olayları..:(
http://www.brokenframes.net/icons/towtp3.jpg http://www.brokenframes.net/icons/friends18.jpg http://www.brokenframes.net/icons/friends15.jpg http://www.brokenframes.net/icons/friends2.jpg http://www.brokenframes.net/icons/friends3.jpg(bu sahne çok komikti masa yerine kullanıyodu karnını:D)
http://www.brokenframes.net/icons/friends6.jpg http://www.brokenframes.net/icons/towtp6.gif http://www.brokenframes.net/icons/rricon5.jpg http://www.brokenframes.net/icons/mondler7.jpg
burcin_kaplan 17-12-06, 21:33 çook saol dazzle avatarlar ve imzalar için hepsi çok güzel:)
ewet orda masa yerine kullanıyordu ya çok tatlıı jencim işte ya:D:)
http://img150.imageshack.us/img150/6429/chanmonwallss6.th.jpg (http://img150.imageshack.us/my.php?image=chanmonwallss6.jpg) http://img150.imageshack.us/img150/2594/towtmaam5.th.jpg (http://img150.imageshack.us/my.php?image=towtmaam5.jpg) http://img150.imageshack.us/img150/3644/friendsfinalekt4.th.jpg (http://img150.imageshack.us/my.php?image=friendsfinalekt4.jpg)
http://img.photobucket.com/albums/v315/cookie4eve09/halloween1.jpg
http://www.brokenframes.net/baners/rrfc.jpg
http://img.photobucket.com/albums/v315/cookie4eve09/chefmonica.jpg
http://img.photobucket.com/albums/v315/cookie4eve09/jenny.jpg
http://img.photobucket.com/albums/v315/cookie4eve09/phoebs1.jpg
http://img.photobucket.com/albums/v315/cookie4eve09/matthew3.jpg
http://img.photobucket.com/albums/v315/cookie4eve09/65fd83a0.jpg
http://img.photobucket.com/albums/v498/Cookie4eve/ross1.jpg
hattori ha 18-12-06, 08:20 Arkadaş dediğin böyle olur
Courteney Cox Arquette-Jennifer Aniston: 'Friends' dizisinde tanışan ve yıllarca birlikte rol alan ikili, özellikle Jennifer Aniston'ın Brad Pitt'ten ayrılmasının ardından iyice yakınlaştı. Boşanmanın ardından Courteney Cox Arquette ile eşinin sahil evine yerleşen ve bir süre burada moral toplayan Aniston, şimdi de şehirde çifte yakın bir daire satın aldı. İkilinin 'Arkadaş dediğin böyle olur' dedirten cinsten dostluğu takdir topladı.
http://img.photoamp.com/i/qqzR7p.jpg (http://img.photoamp.com/i/qqzR7p.jpg)
A.A
burcin_kaplan 19-12-06, 18:43 inanamıyorum ya digiturke çok sinirlendim..resmen kaldırmışlar friends i yayın akışında gözükmüyor bilee... :( o kadar saçma diziler war birini kaldırıp friends i geri koysalardı ya...
burcin_kaplan 19-12-06, 22:17 off arkadaşlar ya friends bitti:( çok kötü oldum sonunda bi boşluk şimdiden oluştu bile.....
bitirdin mi bölümleri smryna? rossla rachel hakkındaki yorumunu çok merak ediyorum ne düşündün birleşince? yani joey,rachel,ross hakkında şuan ne düşünüyorsun ??
bitirdin mi bölümleri smryna? rossla rachel hakkındaki yorumunu çok merak ediyorum ne düşündün birleşince? yani joey,rachel,ross hakkında şuan ne düşünüyorsun ??
ya inan çok şaşırdım öncelikle....ama sevindim diyebilirim....ben bloopersları seyrederken rachel gitti sanmıştım öyle olmadıgını anlayınca sevindim...bir de rachel dedi ya sana veda etmeyeceğimi mi düşündün diye sonra da öpüştüler o sahneyi çok sevdim .....:)mükemmel bir dizi yaa keşke devamı olsa
hadi hayırlısı friends de bitti şu anda izlediğim tek comedymax dizisi everybody hates chris başka hiçbir diziyi izlemiyorum bence şu anda hem comedymax hemde dizimax çok kötü diziler veriyor:icon_sorr
burcin_kaplan 20-12-06, 18:55 ya inan çok şaşırdım öncelikle....ama sevindim diyebilirim....ben bloopersları seyrederken rachel gitti sanmıştım öyle olmadıgını anlayınca sevindim...bir de rachel dedi ya sana veda etmeyeceğimi mi düşündün diye sonra da öpüştüler o sahneyi çok sevdim ....mükemmel bir dizi yaa keşke devamı olsa
senin için çok daha güzel olmuştur ya o zmn gttini düşündüğün için ben hep gitmediğini düşnüyordm ama o şu havalınında rachel veda edip gitmem lazım deyince ben şok oldum kal geldi yani bana orda:)
ama şu telefon olayını unautamıyorum bi insanı aynı zmnda hem duygulandırıp hem güldürebilirler mi:) çok güzel bi sahneydi o sahne..telefonda rachelın söledikleri rossun telefona werdiği tepkiler wee did she got of the plan olayı:) çok tatlıydı ya:)haa bide sarıldıktaon sonra konuştular ya işte hiç ayrılmıcaz aptallık yapmıcaz fln die ondan sonrada tabi ara wermezsek dedi ya ross ben ordada kopmuştum:)
bidee seinin dediğin sahne yanlış anlamadıysam şu herkesle wedalaştığı ama rossla wedalaşmadığı sahne di mi? ross çok sinirlendi gerçekten haklı olarak ilk baştan beri beni mi alıcak ne yapıcam ne konuşucam ne dicem telaşı wardı..sonrada en sona kaldı çocuk bide ondan sonra rachel ben yoruldum gidiyorum deyince şalterleri attı..
ama ondan sonra gidip rachela söyledikleri şeyler gerçekten kopardı benii:D
bana weda yok mu herkese war ama bana yok mu?? veda etmen için seninle çıkmam mı,senden çocuğum olması mı ,seninle çok iyi arkadaş olmam mı gerekiyor..bi dakka bi dakka bunların hepsini yaptım:)
belki belki hakkını yiyiorumdur 5 kişiye veda etmek çok zor olabilr..goodbye goodbye goodbye goodbye gogogoo.. (böle bişeler demişti galiba:) )
mükemmeldi gerçektende yaa..ztn ardından rossun ewine gelmsi rachelın we orda olanlar konuşmaları süperdi..
haa bu arada son bölümün sonunda bi sahne wardı hatırlıyor musun bilmiyorum ama şu biraz kahve içelim zamınınız warmı dendi ondan sonrada war hadi içelim dediler chandlerda where? dedi ya ben ordada baya güldüm ya..
hatırlıyorum o sahneyi de....hiç bir sahneyi unutmak mümkünmü? tabiki değil...her sahnesini aklıma kazıdım..şimdi düşünüyorum da hani demiştik ya ..dizi bittikten sonra jennifer ve matt şarap alıp evin çatısına mı ne çıkmışlar ya 10 yılı konuşmuşlar...ya çok romantik olsa gerek..bi de acaba aralarında bir şey yaşanmış olabilir mi?
burcin_kaplan 21-12-06, 17:52 walla aslında aynı şeyi çok defa dşündüm ben hele de şu bi ara jenle mattin öpüşürken resmi çıkmıştı daha o zmn bradle ayrılmamıştı bile jen..matt te ewliydi ama anladım ki matt insanları öle öpmeyi seviyr hatırlarısnız oprah showdu glaiba lisayıda öptü durduk yere hatta karısıda wardı seyirciler arasında:) yani biraz babacan tavırlı diyeiblirim onun için jenlede çok iyi anlaşıyorlardı hatırlıyorum jen onun için abim gibi fln demişti .. yani aralarında ondan dolayı bişe olduğunu sanmıyorum..amaaa eğer o şarabı matt le blanc le deilde david schwimmerle içse aynı şeyleri dmeezdim kesnlikle bişe war bu işin altında derdim:):)
burcin_kaplan 24-12-06, 19:34 http://img291.imageshack.us/img291/4531/jenwr9.jpg (http://imageshack.us)http://img291.imageshack.us/img291/5121/monipl5.jpg (http://imageshack.us)
http://img291.imageshack.us/img291/6965/chanjofp8.jpg (http://imageshack.us)http://img291.imageshack.us/img291/9138/phoebeec3.jpg (http://imageshack.us)
http://img148.imageshack.us/img148/3533/daqatz8.jpg (http://imageshack.us)http://img153.imageshack.us/img153/351/joooojv9.jpg (http://imageshack.us)
http://img148.imageshack.us/img148/5970/chaaafr6.jpg (http://imageshack.us)http://img153.imageshack.us/img153/7010/daviidkp7.jpg (http://imageshack.us)
burcin_kaplan 24-12-06, 20:07 http://img148.imageshack.us/img148/566/jojoip8.jpg (http://imageshack.us)http://img148.imageshack.us/img148/4553/rorosph9.jpg (http://imageshack.us)
http://img153.imageshack.us/img153/1567/rorosracrachcj3.jpg (http://imageshack.us)http://img155.imageshack.us/img155/6746/caacaccaus6.jpg (http://imageshack.us)
http://img179.imageshack.us/img179/4927/momomoci9.jpg (http://imageshack.us)http://img296.imageshack.us/img296/1738/dadadadadxz0.jpg (http://imageshack.us)
http://img179.imageshack.us/img179/553/dffdsfdsgf0.jpg (http://imageshack.us)http://img155.imageshack.us/img155/8899/dsaddstx3.jpg (http://imageshack.us)
arkadaşlar slm. foruma giremeyeli baya oldu. ilk fırsat bulduumda hemen girip baktım favori başlıklarıma; ki başında friends gelio tabi ki..
yaa şükrangünü bölümü konusunda ümitler tükendi maalesef.. aslında hepsi işlerini biraz yavaşlatmış görünüolar taptaze bi friends bölümü harika olurdu ama beklemekten ve yapımcıların onları ikna etmesini beklemekten başka yapıcak bişi yok..
resimler için çok saol buarada burçincim :img-yes:
Bu diziye baytiliyorum..En çok sevdigim dizi ! Cok tanilmis ve güzel replikleri var.
http://img329.imageshack.us/img329/7338/bannjenni2fa8.jpg (http://imageshack.us)>>>http://img165.imageshack.us/img165/899/jennava2in7.gif (http://imageshack.us)
burcin_kaplan 30-12-06, 10:51 yorumlarınız için saolun arkadaşlar:) beğendiğim görüntüleri parçalıyorumda öle bişe buldum neyse iki gün sonra işllah friendsin bütün bölümleri elimin altında olucak.. istediniz bi bölümün resimleri fln isterseniz hmn ekliyebilirm yani bi kaç gün sonra:)
Jennifer can tell me exactly what I wore the day I auditioned for FRIENDS. She's a freakoid." COURTENEY COX on best pal JENNIFER ANISTON's amazing memory
http://img104.imageshack.us/img104/1541/8pf9pm4.jpg http://img407.imageshack.us/img407/6107/rnr2cl5.jpg
burcin_kaplan 07-01-07, 11:49 allahım çok özledim ya ben bu ikiliyi atık bu bölümlerde kesmiyor beni:(
Hala umutlarım tükenmedi şu thanksgiving için ama çok zor görünüyor ya oda..ahh ahh..
bu arada daylights resimler için çok saol çok tatlılar ya her zmnki gibi:img-wink:
Courteney Cox Arquette has laid to rest any hopes of getting back together with the old gang from Friends – but says she might soon share screen time with her former costar Jennifer Aniston, on Dirt.
"There's going to be no Friends reunion," Arquette said Tuesday at the Television Critics Association conference in Pasadena, Calif. "It's too hard to get everyone together. The writers are doing their thing, and I just can't see it happening – not that I wouldn't do it, because it would be fun."
On the other hand, Aniston has expressed interest in making a guest appearance on Dirt, the new FX show in which Arquette plays the editor-in-chief at a tabloid magazine in Los Angeles.
"Jennifer loves the show. She's already like, 'What ** I going to do?" says Arquette, who recently vacationed with her pal in Cabo San Lucas, Mexico. "We were like, 'Okay, if you came on the show, would you want to play yourself, or do we write a fantastic character for you, or you know maybe you take Dirt down?' "
No definite plans for the collaboration have been made, but "we'll think of something good if it happens," promises Arquette.
As for how Arquette, 42, balances motherhood with her new starring role, she says she brings 2-1/2-year-old daughter Coco to the set.
"She even goes to school at Paramount sometimes," adds Arquette. "It's really important that she's there. That's been helpful."
kaynak: people
önceden eklendiyse özür dilerim http://www.tveffe.net/friends-cast.jpg http://cdn-channels.netscape.com/gallery/i/c/cox/CourteneyC_Arun_4860870_Max.jpg http://www.kristoffer.com/friends/images/lisa11.jpg
http://www.brokenframes.net/icons/friendsra1.gif http://www.brokenframes.net/icons/jenicon1.jpg http://www.brokenframes.net/icons/rb5.jpg http://www.brokenframes.net/icons/monicon2.jpg
http://www.brokenframes.net/icons/phoebeicon1.jpg http://www.brokenframes.net/icons/phoebeicon2.jpg http://www.brokenframes.net/icons/vegas1.jpg http://www.brokenframes.net/icons/joeyicon1.jpg
http://www.brokenframes.net/icons/vegas4.jpg http://www.brokenframes.net/icons/towec4.jpg http://www.brokenframes.net/icons/towtp1.jpg http://www.brokenframes.net/icons/friends9.jpg
facu resimler için çok saol..
dazzle avatarlar çok süper hele birinci avatara bayıldım jen çok tatlı çıkmış:):)rica ederim cnm bende bayıldım daha elimde çok var paylaşacam hepsini:img-wink: bende en çok ross u begendim elinde lolipop olan o bölümde çok gülmüştüm sende hatırlarsın eminim burçincim
http://www.flymeaway.org/silence/icons2/friends52.jpg http://www.flymeaway.org/silence/icons2/friends64.jpg http://www.flymeaway.org/silence/icons2/friends75.jpg http://www.flymeaway.org/silence/icons2/friends53.jpg http://www.flymeaway.org/silence/icons2/friends7.jpg
http://www.flymeaway.org/silence/icons2/friends54.jpg http://www.flymeaway.org/silence/icons2/friends33.jpg http://www.flymeaway.org/silence/icons2/friends62.jpg http://www.flymeaway.org/silence/icons2/friends98.jpg http://www.flymeaway.org/silence/icons2/friends35.jpg
burcin_kaplan 16-01-07, 21:32 rica ederim cnm bende bayıldım daha elimde çok var paylaşacam hepsini:img-wink: bende en çok ross u begendim elinde lolipop olan o bölümde çok gülmüştüm sende hatırlarsın eminim burçincim
hatırlamaz mıyım ya:) zaten david kadar mimklerini iyi kullanan şeker bi insan olamaz.. o bölümdede gene çok güzeldi o bakışlar neydi öle:):)
bu arada son eklediğin avatardada direk joey çekti dikkatimi 'i'm not even sorry' :) o sahnede süperdi :) joey doesn't share foots:)
bu arada dazzle imzanı görünce aklıma geldi elizabethtown mükemmel bir film ya:) bende yeni izledim bi kaç gün önce .. Çok hoşuma gitti gerçekten belirtmeden edemicem:)
burcin_kaplan 27-01-07, 20:28 arkadaşlar nerelerdesiniz ya? digiturkte bitince unutuldu mu dizimiz..:icon_sorr
biraz bölümlerimizden bahsedelim..
ilk bölümü izledimde tekrar bugün ne kadar komikmiş ya hele rossun ben ewlenmek istiyorum dediktensonra rachelın içeri girmesi ardındanda chandlerin bkaıp bende bir milyon dolar istiyorum demesine tekrar tekrar kopuyorum her izleyişimde:):img-hyste
ross balkonda rachela açılmaya çalışıyordu ya o sırada aslında rachel ross un arkasında kedi görmüştü ama ross rachel ın onu anladıgını sanmıştı:) ardından da kedi ross un kafasına yapışmıştı ve içerdekiler balkonda ne oldugunu görmüyordu:) ben o sahnede kopmuştum yaa...friends unutulacak bir dizi değil;) her seyrettiğimde zevk alıyorum
burcin_kaplan 28-01-07, 09:12 içerdede phoebe şarkı söylüyordu hatta phoebeye eşlik ediyordu diğerleride:img-hyste
şuan aklıma bide şey geldi rachel daha çocuğu doğuramamış monicayla phoebe iddaya girişme başladılar bugün doğuracak yok yok hyr yarın doğrucak diye.ondan sonrada bunu rachel duydu kızacak fln zannediyorlar bendee iddaya katılmak istiyorum dioo:img-hyste
en bomba bölüm şüphesiz the one where Las Vegas bölümüydü...:) rachelin suratı boya oldugu için dışarı çıkamıyordu ve ross u da zorla yanında tutuyordu...sonra bunlar çok içince solugu kilisede aldılar:) ross un arkasında just married yazıyordu kopmuştum ben orada:)
burcin_kaplan 28-01-07, 10:30 :img-hyste :img-hyste
chandlerla monica nasıl dumur olmuşlardı ya:)
onlar ewlenicekti ,şaak karşılarında ross ve rachel:)
ewlendiklerinin sabahıda süperdi, kahvaltı masasındalar böyle bunlarda tam karı koca gibi dawranıyorlar falan sonra ewlendiklerini duyduklarında şok oldular:)
peki yalanlar söylemesii rossun rachele boşandık diye rachelın boşanmadıklarını telde öğrendiğinde rossun avkatından o 'nooooooooo' deyişi hala kulaklarımda çınlar benim:)ehehe..
rachel ın nooo deyişi mükemmel zaten...bir çok bölümde geçiyor:)
ayrıca hatırlıyormusun chandler ve monica aynı evde yaşamaya karar veriyorlar rachel ın da evden çıkması gerekiyor ya monica ile kavga ediyorlar:d
burcin_kaplan 31-01-07, 00:56 rachel ın nooo deyişi mükemmel zaten...bir çok bölümde geçiyor:)
ayrıca hatırlıyormusun chandler ve monica aynı evde yaşamaya karar veriyorlar rachel ın da evden çıkması gerekiyor ya monica ile kavga ediyorlar:d
oda çok iyidi ya hatta ilk rachel tepki wermedi iyi tamam olur falan dedi ondan sonra monica sinirlendi nasıl tepki wermez üzülmez diye:img-hyste
bide şey war hani phoebe , chandler we monicaya düğün hediesi olarak pac-man mi ne almıştı:) o bölümde süperdi hele ben in geliş sahnesi we phoebenin okadar küfür ettikten sonra sakın makinaya bakma demesii koparmıştı beni ya:img-hyste
bi de yine rachel ve monica kavga ediyorlardı da phoebe ortalarına giripte onları ayırmıstı ya kulaklarından tutup sonra sizler benim hüçük mahkumlarım olmalısınız gibi birşey demişti orada da çok gülmüştüm ben:)
burcin_kaplan 31-01-07, 17:56 süperdi ya o sahnede:)
aklıma şey geldi rachelın kardeşiyle ross çıkıyordu ya bi ara çok üzülmüştü ya rachel onda walla benimde içim parçalanmıştı... ama daha sonra rossun rachela dediği şey beni çok etkilemişti..eğer onla dewam edersem senle bidaha hiç çıkmayacağımı biliyorum yani yanlış anlama her zaman ilerde gene ikimiz arasında bişeler olucağını düşündüm gibi bişe dedi...çok hoşuma gitmişti hatta ondan sonra rachel ne yapıcanı bilemedi ayağını uzattı fln saol şeklinde o sahne çok şekerdi:):)
resmide buldum ekliyeyim:)
http://img480.imageshack.us/img480/4200/tcry0960001zy8.jpg (http://imageshack.us)
Rachel burda saol diyor..
http://img489.imageshack.us/img489/7919/tcry09600k1jp4.jpg (http://imageshack.us)
Rossda bişey değil diyor:)
aklıma bide şey geldi rachelın başka bi kardeşide emmaya bakıcaktı işte ama kız daha emmanın adını bile söylüyemiyor emily mi ne diyordu emmaya.. ondan sonra rachelda başka çaresi olmadı için bakmasına izin weriyordu ki ross sinirlendi bi gelsene sen fln dedi ondan sonra rachella konuşuodu daha kızmızın adını bile bilmio diye..rachelda nolcak ya emily de güzel isim dedi rossta o zmn diğerinin adını emily koyarız dedi ben ordada baya kopmuştum ya:):):img-hyste
dazzle hoş geldiin ... avatarları merakla bekliyorum walla:):)
ya zaten çok komikti o sahne ...bi de emmanın kulaklarını deldirmiş:) orada da kopmuştum ben..ben bunu ross a nasıl açıklayacagım diye..ama rachelın kardeşi de buna ragmen vurdumduymaz davranıyordu:)
burcin_kaplan 02-02-07, 00:49 ya zaten çok komikti o sahne ...bi de emmanın kulaklarını deldirmiş:) orada da kopmuştum ben..ben bunu ross a nasıl açıklayacagım diye..ama rachelın kardeşi de buna ragmen vurdumduymaz davranıyordu:)
208_the one with the list bölümünü izliyordumda başındaki sahnede koptm bölüm rossla rachelın ilkkez öpüştükten sonraki bölümü we arkadaşlarına öpüşmeyi anlatıyorlar ..
işte erkekler we kızlar arasındaki fark diyorum başkada bişe demiyorum:img-hyste
ya ben phoebe nin düğünündede kopmuştum rose ve chandler sağdıç olmak için kavga ediyolar ama rose kazanıyo tabi kazandıgına pişman oluyo kokan bi köpeği kucagında tasimak zorunda kalıyodu:img-hyste çok gülmüştüm rachelda çok kötü kokuyosun diyo oda bagirio o koku benden gelmio diye:happy0064 ölmüştüm o bölümde sonra köpeğin hareket etmedigini farkediyo megersem köpek donuo soğuktan:img-hyste
http://www.brokenframes.net/icons/towtp3.jpg http://www.brokenframes.net/icons/friends22.jpg http://www.brokenframes.net/icons/friends21.jpg http://www.brokenframes.net/icons/friends6.jpg http://www.brokenframes.net/icons/vegas10.gif http://www.brokenframes.net/icons/towtp6.gif http://www.brokenframes.net/icons/mondler5.jpg http://www.brokenframes.net/icons/vegas7.jpg
http://www.flymeaway.org/silence/icons/friends38.jpghttp://www.flymeaway.org/silence/icons/friends76.jpg http://www.flymeaway.org/silence/icons2/friends14.jpg http://www.flymeaway.org/silence/icons2/friends40.jpg
http://www.flymeaway.org/silence/icons2/friends73.jpghttp://www.flymeaway.org/silence/icons2/friends100.jpghttp://www.flymeaway.org/silence/icons2/friends42.jpghttp://www.flymeaway.org/silence/icons2/friends26.jpghttp://www.flymeaway.org/silence/icons2/friends7.jpghttp://www.flymeaway.org/silence/icons/friends77.jpghttp://www.flymeaway.org/silence/icons/friends67.jpghttp://www.flymeaway.org/silence/icons/friends65.jpg
her bölüm mükemmel...özellikle rossun lolipop aldıgı sahne ve surat ifadesi ve o sırada rachelin surat ifadesi...çünkü ross ona doktorun öldügünü söylemişti:)
burcin_kaplan 03-02-07, 19:21 her bölüm mükemmel...özellikle rossun lolipop aldıgı sahne ve surat ifadesi ve o sırada rachelin surat ifadesi...çünkü ross ona doktorun öldügünü söylemişti:)
ehehehe:)
o bölüm zaten süperdi..ross komediydi ya:)
ben bide rossun rachel we joeyi öpüşürken gördüğü bölümü çok beğenmiştim ross gene döktürmüştü o bölümde david bi kere daha kanıtladı bence kendini...
rachelda süperdi ross öle donup kalınca joeye dönüp biz sadece kapıyı yapasak gibi bişe dedi ya orta koptum :img-hyste
ondan sonra bide rossun sorularına werilen cevaplar süperdi ross öncedenn öpüş müydünüzz dedi rachel ilk kez dedi joey barbados dada öpüştük dedi rachel buna piss piss baktı..ardından peki şeyy dedi bunlar no no no yaptı peki ben gelmeseem dedi joey muhtemeleen... eweet diodu rachel dürttü hayır hayır asla dedi orada çok güzeldi:)
Friends değişilmezim benim ya...:img-yes:
barbados da odaları yanyanaydı ya..bi odada emily idi sanırım adı ve ross diğer odada rachel ve joey ortalarındaki odada da monica ve chandler:) komedi ondan sonra başlamıştı..hatırlıyor musun phoebe bi duvarı monica ve chandler bir duvarı tutuyordu..hatta chandler monicaya o senin kardeşin demişti çünkü monica rossun oldugu duvarın taraftaydı sonra phoebeyle duvarları değişmişlerdi:) kopmustum o sahnede..sonra ross onları yakaladı tabi napıyorsunuz burda dedi onların kafalarda duvara yapışık otelle vedalaşıyoruz demişlerdi ahahah:)
burcin_kaplan 04-02-07, 00:30 barbados da odaları yanyanaydı ya..bi odada emily idi sanırım adı ve ross diğer odada rachel ve joey ortalarındaki odada da monica ve chandler:) komedi ondan sonra başlamıştı..hatırlıyor musun phoebe bi duvarı monica ve chandler bir duvarı tutuyordu..hatta chandler monicaya o senin kardeşin demişti çünkü monica rossun oldugu duvarın taraftaydı sonra phoebeyle duvarları değişmişlerdi:) kopmustum o sahnede..sonra ross onları yakaladı tabi napıyorsunuz burda dedi onların kafalarda duvara yapışık otelle vedalaşıyoruz demişlerdi ahahah:)
kızın adı charlie die galiba..ewet ya o duvar cidden güzeldi:)
joeynin yere düşmeside süperdi rachel kağıyı açtıktan sonra:)
bu arada monica we rossun olayları çok komik olurdu ya o beniim kardeşimmm muhabbetleri monicanın gece yarısı prensinin ross çıkması olayına ne diosun:) ya rossun monicayı rachel sanıp öpmesihahaha:img-hyste
o parti görüntüleri bomba! eskilere dönüyolar chandler ve rachel öpüşüyor:) monica habire yemek yiyor hatta partiye pizza getirtiyor..kopmuştum o sahnede...tabi chandlerın saçına rachelın burnuna.tipler mükemmel...
O flashback olan bölümler klasiktir zaten. ben onlara bayılıyorum. Hele o chandler'ın parmağının kopması fln. hehe ne bölümdü ya. Tüm sezonların tamamını indirdim, 2 kere baştan sona izledim, ama olmadı. Yine başladım 2 gün önce. İzlemeyince bi boşluk oluyo içimde yaw.. Biliyorum bi yerde bitmesi lazımdı, fakat 10 sezon bana yetmedi... :sad53:
bi de yine flashbacklerden monica şişmanken, yemek yiyp bittikten sonra annesi babası masayı temizlerken monicaya gelip kızım bunlar arttı bunları da ye demeleri mükemmel:) o zaman isyan eden bir ses tonu var ya hatırlıyormusunuz bilmiyorum
[QUOTE=dazzle;2257126]http://www.brokenframes.net/icons/towtp3.jpg http://www.brokenframes.net/icons/friends22.jpg http://www.brokenframes.net/icons/friends21.jpg http://www.brokenframes.net/icons/friends6.jpg http://www.brokenframes.net/icons/vegas10.gif http://www.brokenframes.net/icons/towtp6.gif http://www.brokenframes.net/icons/mondler5.jpg http://www.brokenframes.net/icons/vegas7.jpg
avatarlar kaynamış arkadaa:img-hyste
http://www.flymeaway.org/silence/icons/friends38.jpghttp://www.flymeaway.org/silence/icons/friends76.jpg http://www.flymeaway.org/silence/icons2/friends14.jpg http://www.flymeaway.org/silence/icons2/friends40.jpg[/QUOTE]
burcin_kaplan 05-02-07, 23:17 ya benim en çok hoşuma giden espirilerden biri ..
şu video izlerken hani hatırlarsınız rossla rachelın çıkmasına neden olan video izleniyordu bizimkiler tarafından ..
orda mezuniyet partisinemi ne gidicekler bizimkiler..o video neyse işte kamera monicaya dönünce joey mi chandler mi ikisinden biri işte şey dedi monicayı biri yemiş gibi bişeler dediler monicada kamera bi kere 5 kilo fln fazla gösteriyor dedi bunun üzerine chandler ''üzerinde kaç kamera wardı peki '' dedi we ben orda gene kopmuştum:):)haha..
ahaha evt hatırladım süperdi ya..gerçekten flasbackler kendi başına mükemmel..bi de monicanın hem pizza yerken dans ettigi kısım nasıl:)
burcin_kaplan 06-02-07, 22:04 smrynaa orada manyaktıı ya:):)
bugün friends dosyamı düzenliyordum sezonları bölümleri belli bi sıraya koymaya çalıştım ... eksiklerim warsa tmmlıcam sadece 7. seazon eksikmiş onuda tmmlamayı düşünüyor en ykaın zmndada baştan izlemeye başlıcam tekrar:) çok zevkli olucak eminim..
bu arada bugün rachel ın ross a acayip benzeyen bi adamla çıktığı bölümü izledim onuda david canlandırıyordu adı russ tu:) çok güldüm ya rachel ikisinin benzediğini anladığında tepkisi süperdi:)
ahaha haklısın burçincim...walla her seyrettiginde ilk seyrediyormussun tadını veriyor...ve de eglenceli yani..russ u hatırladım..surat ifadesini hatırlıyormusun bezmiş bir tipti:) aklıma rachel hamileykenki bölümler geldi...rachel rossa benim yerime yaparmısın diye sormustu ya ahah:) hatırlıyor musun bilmiyorum
burcin_kaplan 07-02-07, 11:39 ewet ya orada çok güzeldi:)
Bide aklıma şey geldi rachel ulturasona girmişti yanında rossta wardı doktor bebeği gösterio rachel görmüo falan:) ordaki tepkiler süperdi ya...:)
sonra sakinleş demişlerdi hatta eve gelince monicaya gösteriyordu bak şurda diye ama hala görmüyordu..nerde oldugunu görmüyorsun dimi diyordu ya monica ahaa:)harbi komikti ya rachelin kaprisleri falan
burcin_kaplan 07-02-07, 15:57 sonra sakinleş demişlerdi hatta eve gelince monicaya gösteriyordu bak şurda diye ama hala görmüyordu..nerde oldugunu görmüyorsun dimi diyordu ya monica ahaa:)harbi komikti ya rachelin kaprisleri falan
i can'T see ittt:) hele hastanede hıhı görüyorum dedikten sonra ross bak ne kadar fln tatlı deyince göremiyorum demişti ondansonra gene gördüm rolü yaptı rossta göremiosun hala di mi demişti odaa ewettt! demişti süperdi ya:):)
rachel hamileyken ztn komediydi hele şu hani çocuk geçikince çocuğun doğması için doktor öneriler yapıodu işte yeşil sebzeler bide sex demişti heralde ...bizim ki komediydi ya o bölüm:img-hyste
yere bişe attı eğildi fln alamadı ama atığı şey ibile:img-hyste
daha komigi hastaneye gittikten sonra yaşananlar bir türlü dogum yapamıyo dediğin gibi sonra habire birileri geliyo odaya dogum yapan çıkıo...5.kişide gelince şey demişti..yeter buraya ilk biz geldik dogum yapmak bizim hakkımız önce biz yapmalıyız demişti ahaha:)
burcin_kaplan 07-02-07, 21:28 daha komigi hastaneye gittikten sonra yaşananlar bir türlü dogum yapamıyo dediğin gibi sonra habire birileri geliyo odaya dogum yapan çıkıo...5.kişide gelince şey demişti..yeter buraya ilk biz geldik dogum yapmak bizim hakkımız önce biz yapmalıyız demişti ahaha:)
hahaha.. süperdi ya o bölümde..hele bide şey geldi ya janie miydi kadının adını unuttum chandlerin eskisi şu garip gülmesi olan susmayan kadın:img-hyste
oda başlarında cır cır konuşuo bizimkiler sinir olmuştu:)
ya joey nin ewlenme teklif ettiğini düşündüğü zmn.. o bölüm çok karışıktı ya ross a çok üzülmüştüm belkide joey yanlışlık o yüzüğü düşürmese yere bizimkiler son iki sezon ew li olucaktı:) ahh ahh benimkide hayal :) hala rossla rachel ın tam olarak ewlenememesi benim içimde kalmıştır ..bi kere ewlendiler ama onu saymam:img-hyste
o cır cır konuşan, oh my god deyişi ünlü olan kadının adı janice... en olmadık anlarda çıkıp izleyenleri şok ediyo hep. kardeşime de friends hastalığını (!!!) bulaştırdım, o da her janice' ı gördüğünde sinir oluyo nerden çıktı yine bu yaratık dio...
burcin_kaplan 08-02-07, 01:41 o cır cır konuşan, oh my god deyişi ünlü olan kadının adı janice... en olmadık anlarda çıkıp izleyenleri şok ediyo hep. kardeşime de friends hastalığını (!!!) bulaştırdım, o da her janice' ı gördüğünde sinir oluyo nerden çıktı yine bu yaratık dio...
ama sinir olunmuyacak gibi değil ki hani yok böle bi uyuzluk sesinin tonu bile yeter:):)
aklıma şu chandler ve monica yeni ew alıcaklarken ki karşılaşmaları geldi chandler bunu öpmek zorunda kalmıştı yazık walla acımıştım çocuğa:)ehehe...
Bide ondan önce bizimkiler ewlenirken düğüne gelme olayıda çok komikti monica janice gelmesin diye ne yalanlar sallamıştı:)
hahaha.. süperdi ya o bölümde..hele bide şey geldi ya janie miydi kadının adını unuttum chandlerin eskisi şu garip gülmesi olan susmayan kadın:img-hyste
oda başlarında cır cır konuşuo bizimkiler sinir olmuştu:)
ya joey nin ewlenme teklif ettiğini düşündüğü zmn.. o bölüm çok karışıktı ya ross a çok üzülmüştüm belkide joey yanlışlık o yüzüğü düşürmese yere bizimkiler son iki sezon ew li olucaktı:) ahh ahh benimkide hayal :) hala rossla rachel ın tam olarak ewlenememesi benim içimde kalmıştır ..bi kere ewlendiler ama onu saymam:img-hyste
ohh my god !! :) janice:) nasıl unutulur ya..o çırtlak ses tonu zaten beni bitiriyordu..neredeyse dizideki bütün erkeklerle çıktı artı hep bizimkilerle kaderleri birmiş gibi hep önlerine çıktı:img-hyste
herkese merhaba
bu forumdan bu hafta haberim oldu. yabancı sitelerdeki forumlara yazıyorum ama bizde olduğunu bilmiyodum. çok güzel oldu valla.
neyse ross&rachel together forever diyorum :)
ohh my god !! :) janice:) nasıl unutulur ya..o çırtlak ses tonu zaten beni bitiriyordu..neredeyse dizideki bütün erkeklerle çıktı artı hep bizimkilerle kaderleri birmiş gibi hep önlerine çıktı:img-hyste
janice deyince aklıma geldi chandler ve monicanın yeni ev almaya çalışırken bizimkiyle karşılaşmaları ve yine o cırtlak sesiyle ohhh my gooddd hehehehehe demesi gitmiyo kulaklarımdan:img-hyste sonra evi almasın diye chandlerin hadi 2 evi birden alalım demesi ve janice e kur yapması mükemmel sahnelerdi yaaa:img-yes:
birde janice in 2.kocası yatak satıyordu hatırlıyormusun bizimkilerde gidip alıyorlardı:) hatta komik reklamları falan vardı
burcin_kaplan 09-02-07, 15:43 herkese merhaba
bu forumdan bu hafta haberim oldu. yabancı sitelerdeki forumlara yazıyorum ama bizde olduğunu bilmiyodum. çok güzel oldu valla.
neyse ross&rachel together forever diyorum :)
hoş geldin aramıza:)
chandler'ın janice le çıkmaya başladıkları zamanlar geldi bi anda aklıma şmdi:img-hyste joey ne sinir olurdu şu janice e hahaa... hatta bi kere chandler bunlar beraber zmn geçirsin diye bi gün ayarladı janicele joey eğlenmeye fln gitmişlerdi...bi geldiler ewe joey hala aynı modda hala gıcık oluo janice e haha:img-hyste
asıl hatırla monica ve chandler birbirlerine hediye vereceklerdi kendi yaptıkları bunun üzerine chandler monicaya kaset çekmeye karar verdi ama o kasette de janice in olan kayıtlar varmıs da üzerine çekim yapmıstı bunu da monica anlamıştı:)
burcin_kaplan 10-02-07, 01:53 asıl hatırla monica ve chandler birbirlerine hediye vereceklerdi kendi yaptıkları bunun üzerine chandler monicaya kaset çekmeye karar verdi ama o kasette de janice in olan kayıtlar varmıs da üzerine çekim yapmıstı bunu da monica anlamıştı:)
:img-hyste :img-hyste
koptum koptumm! ehehe... ya bu friendsi çok seviorum ya konuşulacak şeyi bitmio walla:) ne ararsak war her bütün günlük olaylarımdan friendsi çıkarabilirim yani:)
şimdide aklıma şey geldi rossun bi balkabağını Ben diye yutturmaya çalışması monicaya:img-hyste
sonra da kafası koptu die çığlık atması:) süperdi ya o camdan bakarak ugly naked guy:) a bakmaları sonra hatırlıyormsun adam öldümü die karşı apartmana başsaglıgana gitmişlerdi bi kadına...kadında ing. bilmiodu
burcin_kaplan 10-02-07, 12:45 sonra da kafası koptu die çığlık atması:) süperdi ya o camdan bakarak ugly naked guy:) a bakmaları sonra hatırlıyormsun adam öldümü die karşı apartmana başsaglıgana gitmişlerdi bi kadına...kadında ing. bilmiodu
eheuehuehu ewet ya:) ya peki bizim ugly naked guy taşınacağı zmn ross ewi almak için oda gitti soyundu ya adamla oturdular falan:img-hyste
orda en koptuğum sahnede rachelın bu bizim arkadaşımız bu ross dedikten sonra monicanın birden arkasını dönmesiydi eheheh:img-hyste
burcin_kaplan 10-02-07, 14:19 haha evt hatırladım:) süperdi yaa....asıl bide phoebe var offf ne maceraları var onun ya smelly cat e çekilen klibi hatırlıyormusun? bu benim sesim değil falan demişti:)
ehehe..hatırlıorum bi reklam çekiminde kullanılmıştı glaiba di mi?:)
hele bi kere smelly cati çalmasını öğretiyordu ya birine kafede.. şey dio aa dur dur fazla abartılı oldu çalış şekiln tabi smelly cat zor bir şarkı fln diodu ya:img-hyste
ehehe..hatırlıorum bi reklam çekiminde kullanılmıştı glaiba di mi?:)
hele bi kere smiley cati çalmasını öğretiyordu ya birine kafede.. şey dio aa dur dur fazla abartılı oldu çalış şekiln tabi smiley cat zor bir şarkı fln diodu ya:img-hyste
şarkıyı hissetmelisin diyordu..fazla da uzatmamalısın smelly cat derken diyordu:) bi de kafede söylerken şarkıyı herkese tek tek bir dizesini söyletmişti de tam ross hazırlanmıştı da tamam bu kadar yeter demişti hatırlıyormusun? :img-hyste
burcin_kaplan 10-02-07, 19:00 şarkıyı hissetmelisin diyordu..fazla da uzatmamalısın smelly cat derken diyordu:) bi de kafede söylerken şarkıyı herkese tek tek bir dizesini söyletmişti de tam ross hazırlanmıştı da tamam bu kadar yeter demişti hatırlıyormusun? :img-hyste
rossun yüz şekli mükemmeldi ya:)ehehe...
peki phoebenin ikizi porn straı çıktığında nasıldı eheh..phoebenini ismini kullanmıştı bizimkiler kalmışlardı ya cdyi izlesek mi izlemesek mi:img-hyste
enterasan bi şekilde sadece joey izlemek istememişti :img-hyste
evtt....asıl porno deyince bedava bir kanal buldular ve sabahtan akşama kadar tv karşısından ayrılmadılar ya chandler ve joey ...bütün işleri biri onların yanına gelince yaptırıyorlardı...:)
burcin_kaplan 11-02-07, 17:41 evtt....asıl porno deyince bedava bir kanal buldular ve sabahtan akşama kadar tv karşısından ayrılmadılar ya chandler ve joey ...bütün işleri biri onların yanına gelince yaptırıyorlardı...:)
artık dayanamayıp tv yi kapamışlardı we tvyi tekrar açtıklarındada tekrar kanal çıkınca free porn free porn diye sevinmişlerdi bide:img-hyste
aklıma şey geldi bide joeynin koltuğunu kırınca rachel buna yeni bi koltuk almıştı ...ondan sonra chandlerde kendi kırdığını sandığı için gitti kendi koltuğuyla değiştirdi haha..joey geldi bakıyor sevindi ilk benim koltuğu kendi kendini iyileştiriyor diye hatırlıyor musun:img-hyste
haha hatırlamaz olur muyum:) asıl maceralar rachel joey ile yaşarkendi...mesela rahatla diodu joey sonrada makarnayı halıya dökmüştü bak sende yapabilirsin gibilerinden sonrada halıdaki makarnayı alıp yemeye devam etmişti:)
burcin_kaplan 12-02-07, 15:46 haha hatırlamaz olur muyum:) asıl maceralar rachel joey ile yaşarkendi...mesela rahatla diodu joey sonrada makarnayı halıya dökmüştü bak sende yapabilirsin gibilerinden sonrada halıdaki makarnayı alıp yemeye devam etmişti:)
rachel ne güzel çok rahat monicanın ewi böle değildi deyip tabağndaki makarnaları yere atmaya başlamıştı joeyde tamam kirlenmesine bişe demiyorz ama markanalara yazık israf demişti ya:img-hyste :img-hyste
burcin_kaplan 12-02-07, 21:17 haha...gerçekten çok komikti..bide hatırla joey in kız ev arkadaşını aşık olmuştu ona...sonrasını hatırlıyorsun:)
hangisini diyorsun? şu sarışın olan mı? yılbaşı provasında öpüşücekleri ondan sonra bi uzun adam geldi onun sayesinde öpüşme olayı yatmıştıda joey nasıl üzülmüştü haha.:img-hyste . o mu?
ya arkadaslar bu avatar hangi bölümdendi bilen varmı???
http://www.livejournal.com/userpic/56761952/11059751
O bölüm bilinmez mi yaw!! Everybody Finds Out... Bana göre Ross' Sandwich'ten sonra en iyi bölüm... Phoebe'nin dans hareketlerine bitmiştim.Chandler da Monica'ya Phoebe'nin hareketlerini ifade ediyo burda.
Efsane bölümdür yani.... :good:
burcin_kaplan 15-02-07, 16:58 ben mi yalnış hatırlıyorum yoksa:s senin dediğin olabilir belki de ...ya joey evde tekti sanırım ve yanına ev arkadaşı arıyordu ya..bu kız gelmişti..çıkmaya çalışmıstı falan
Çıkmaya çalıştığını falan hatırlıyorum ama kız lezbiyen miydi orasını hatırlayamadım.. HAtta kıza şey demişti seni etkileyemeye çalışsam benden kesin etkilenirdin ama çlışmadım ondan etkilenmemişsindedi sonrada dur bakim bi ''how you doing'' yaptı sırıtarak:) kızda iyiidr senden gibi bişeler dedi joey koptu ağlıcaktı odasına gitti üzgün bir ifadeyle:):) o mudur?
bu arada o avatardaki sahne tuvalette geçiyordu hatta di mi:) ehehe.. sonrada chandler monicanın tuvaleti temizlediniğini fark etmişti :img-hyste
burcin_kaplan 16-02-07, 16:08 evt burçin onu diyorum:) ben o kızı lezbiyen diye hatırlıyorum...bilmiyorum ama komikti işte:)
walla o ara yok bende nedense neden ayrıldıklarını da hatırlayamıyorum zaten:S
kızın yüzü falanda aklımda hatta bir ara çıkmayada başladılar...Ama neden ayrıldılar ne olduda ayrıldılar unutmuşm ..İlkkez bir olayı unuttum inanamıyorum:)
burcin_kaplan 16-02-07, 18:05 belki de ben yanlış hatırlıyorumdur:) nese ya başka olaylardan söz edelimm
:)
aklıma şey geldi bizimkiler gene bi şükran gününde flashbacklerini yaşıyorlardıda o senede chandler we monica daha yeni yeni beraber olmaya başlamışlardı yani daha sevdiklerini bile söyleyememişlerdi birbirlerine..
neyse olaylar gelişti falan bişeler oldu bizim monica taktı kafasına hindiyi chandlera gitti :img-hyste
bu olayın başında joey chandlerı korkutmustu:) hatırlıyor musun..daha sonra chandlerin gönlünü almak için monica hindiyi kafaya geçirmişti...ha bi de hindi joeyin kafasına sıkışınca phoebeye gitmişti ya yardım istemek için o sırada monica eve girince sen napıyosun dedi phoebe de joeyin kafasını masaya yatırıp hindi yapıyorum demişti:img-hyste
burcin_kaplan 17-02-07, 14:51 bu olayın başında joey chandlerı korkutmustu:) hatırlıyor musun..daha sonra chandlerin gönlünü almak için monica hindiyi kafaya geçirmişti...ha bi de hindi joeyin kafasına sıkışınca phoebeye gitmişti ya yardım istemek için o sırada monica eve girince sen napıyosun dedi phoebe de joeyin kafasını masaya yatırıp hindi yapıyorum demişti:img-hyste
:img-hyste hatırlamamm mı o sahne gözümün önünde şuan :img-hyste
benim en beğendiğim yer chandler hala gülmeyince monicanın şapkayı takmasıydı yok gene gülmedi bu seferde o sarı gözlüğü taktı işte ben o zmn koptum:img-hyste
burcin_kaplan 18-02-07, 08:31 hatırlamaz olur muyum:)ama sonra sarılıyolardı sanırım:)mutlu son...
:img-hyste
ben en çokta şu chandler monicanın daha gene başlarda hatta ingiltereden döndükten hemen sonra olan olaya bitiyorum..Hani rachel yunanistana gitmişti tek başına ross uçağa binmek yerine emilynin peşinden gitmişti..o bölümde rachel ewe döndüğünde sofrada oturup konuşurlarken chandler neyse ben işe giyiorum dedi ayağa kalktı we monicayı öptü ardndan bizimkilerin garip grip bakması yüzünden onları da öptü:img-hyste
hatırlamaz olur muyum:) öpme deyince aklıma ne geldi..ha estella vardı ya joeyin ajansındaki kadın o kadın sen ii öpüşemiyomussun mu ne dedi ya en sonunda tamm bunu yapıyorum ama arkadaşım oldugun için deyip ross öpmüştü hatırlıyormusun?
burcin_kaplan 18-02-07, 19:14 ev evt ahaaa çok komikti bunu dedikten sonra joey eklemişti ama güzel öpücüktü..bi de sanırım rachel sanslı mı ne demişti:)
ewett onuda hatırlıorum rachel çok şanslı bi kız gibi bişe demişti:img-hyste
ya bizim dizide bi joey ztn herkesi öpümş oprah showda izlemiştim onun muhabbeti geçmişti erkekler we kızlar dahil joeynin bizimkiler arasında öpmediği kalmamış:img-hyste
tek onun değil herkes herkesi öpmüş ki!!:) özellikle hatırla bi bölümde rachelin liseden arkadaşı geliodu da biz çıktık die itiraf ediolardı da kız phoebenin yanında başka rachel tekken başka konuşuyordu sonra da onu öpmüştü phoebe de çok hoştu die öpmüştü:)
ben zamanında o siteden bakmıstım ama kaldırmıslar sanırım...çok komedi gerçekten..zaten çekim hataları friends bloopers olarak geçiyo sana sadece bunda yardımcı olabilirim
ipucu için teşekkürler, bişeyler buldum. gerçekten eğlenceliymiş. matthew perry hakikaten komik adammış. kendisi olmadığı halde diğer sahnelere ani giriş yapıp herkesi şok ediyo. bi de matt leblanc ın sakarlıklarına çok güldüm, ayağının tökezleyip düşmesi fln... tekrar saol ipucu için
burcin_kaplan 21-02-07, 05:14 tek onun değil herkes herkesi öpmüş ki!!:) özellikle hatırla bi bölümde rachelin liseden arkadaşı geliodu da biz çıktık die itiraf ediolardı da kız phoebenin yanında başka rachel tekken başka konuşuyordu sonra da onu öpmüştü phoebe de çok hoştu die öpmüştü:)
o sahne çok komikti ya ..rachel dumur olmuştu:)
ama phoebeden önceden kopmuşum ben nasıl kızı kendine çekti öptü rachel ondan sonrada kız nasıl ümitlendi bi anda hayaller kurmaya başladı:img-hyste
burcin_kaplan 23-02-07, 16:30 aklıma phoebenin 3üzleri doğurduğu bölüm geldi o bölümde rachel kendine we monicaya iki hemşire ayarlıyordu işte:) chandler ne kadar da bozulmuştu ondan sonra monicayla aralarında yanlış anlaşılma düzelince monica hemşireyle buluşmayacağını sölemek için kalktı arkasını döndü gidiodu o sırada chandler gene kendi klasik hareketiyle oyanama başladı we monicadan çok tatlı bi şekilde ''don't do the dans'' repliği geldi ben o sahnede kopmuştum nasılda tnaımış bizimkini:)ehueheu
evt hatırladım:) chandler sık sık yapıyordu onu...chandler deyince aklıma iş yerinde yaşadıgı sorunlar geldi..hatırlıyormusun patronu habire poposuna vuruyordu onun:) ve vurmaması gerektigini patrona söyleyemiyordu:)
burcin_kaplan 24-02-07, 16:09 evt hatırladım:) chandler sık sık yapıyordu onu...chandler deyince aklıma iş yerinde yaşadıgı sorunlar geldi..hatırlıyormusun patronu habire poposuna vuruyordu onun:) ve vurmaması gerektigini patrona söyleyemiyordu:)
:img-hyste ewett hatırlıyorumm...
hatta bi kaç kere söylemeye çalışmıştı ama sonra patron ciddi bakınca buda gülüyordu patrunuda zaten manyak mıydı neydi gülmeye hazır bir insan chandler ne söylüyorsa gülüyordu:img-hyste
masal_perisi 24-02-07, 21:07 Bunlar var mıdır bilmiyorum ama...Yine de ekelemk istedim
http://pics.livejournal.com/c_deepest_blue/pic/0028h3wh
http://pics.livejournal.com/c_deepest_blue/pic/0028ke9s
http://pics.livejournal.com/c_deepest_blue/pic/0027pz20
http://pics.livejournal.com/c_deepest_blue/pic/0028pxk5
http://pics.livejournal.com/c_deepest_blue/pic/0028qsae
http://pics.livejournal.com/c_deepest_blue/pic/0028rz12
http://pics.livejournal.com/c_deepest_blue/pic/0028sxgr
http://pics.livejournal.com/c_deepest_blue/pic/0028t3hz
http://pics.livejournal.com/c_deepest_blue/pic/0028wex7
http://pics.livejournal.com/c_deepest_blue/pic/0028x3ks
burcin_kaplan 27-02-07, 16:21 ewet ya digiturk çok uzattı bu işi neden yayınlamıyorlar anlamıyorum comedymax i izlerdim hep o kadar güzel diziler war diye şimdi hepsi gitti nerdeyse...heleki Friends gibi bir dizi 50 yıl yayınlansada izlemekten bunalınmayacak bir dizi...
burcin_kaplan 06-03-07, 21:13 ewet bu ay digiturk dergisinde gördüm tanıtımlarını friendsin...
lisa kudrowun da dizisi oynuyacakmış.oda yeni galiba geçen sene çekilmişti şuan hala dewam ediyormu amerikada bilmiyorum ama.
http://img178.imageshack.us/img178/5219/friendscursestar115rp3.jpg
bu dizinin lanetli oldugunu düşünmüşler sanırım:icon_sorr :img-help:
hey hey! there for sure is something up with the cast of friends...i don't know if you could call it a curse but none of them have had success like they once did on the now defunct NBC sitcom (which actually i was never a fan of) this week's STAR magazine investigates the supposed curse and they label each of the stars below...poor jennifer aniston she gets a big fat 'lonely' circle! gosh when will the tabloids let up on her?!? and even though lisa kudrow's show 'the comeback' where she starred as my darling valerie cherish wasn't a huge hit and was cancelled - it was big in my mind - gosh that show was the best!
of course i'm still watching courteney cox-arquette in dirt (it's ok - not the best but bearable) yet i absolutely adored matthew perry in studio 60 on the sunset strip but that show appears to be headed to cancelville which is a total shame since it really was excellent & quite well done! we'll just have to keep our eyes on everyone and see where they turn up next! popbytes over & out for now...xxoo!
masal_perisi 12-03-07, 17:04 Sitelerde gezerken bulduğum bir kaç avatar....
http://i156.photobucket.com/albums/t32/kar_perisi/002p5www.jpg http://i156.photobucket.com/albums/t32/kar_perisi/002qdzce.jpg http://i156.photobucket.com/albums/t32/kar_perisi/002qea3w.jpg
http://i156.photobucket.com/albums/t32/kar_perisi/002qfesf.jpg http://i156.photobucket.com/albums/t32/kar_perisi/002qggpb.jpghttp://i156.photobucket.com/albums/t32/kar_perisi/002qhx8a.jpg
http://i156.photobucket.com/albums/t32/kar_perisi/002qke6b.jpg http://i156.photobucket.com/albums/t32/kar_perisi/002qpb26.jpg http://i156.photobucket.com/albums/t32/kar_perisi/002qqckt.jpg http://i156.photobucket.com/albums/t32/kar_perisi/002qr9h0.jpg
http://i86.photobucket.com/albums/k92/littleange/07-8.png http://i86.photobucket.com/albums/k92/littleange/11-8.pngölmüştüm bu sahnede gülmekten http://i86.photobucket.com/albums/k92/littleange/12-8.png http://i86.photobucket.com/albums/k92/littleange/38-3.png http://i86.photobucket.com/albums/k92/littleange/57.png http://i86.photobucket.com/albums/k92/littleange/33-4.png
burcin_kaplan 27-03-07, 20:50 http://img130.imageshack.us/img130/4494/bscap0080zp9.jpg (http://imageshack.us)
http://img114.imageshack.us/img114/5035/bscap0079mn0.jpg (http://imageshack.us)
http://img114.imageshack.us/img114/3447/bscap0012ii8.jpg (http://imageshack.us)
http://img114.imageshack.us/img114/7630/bscap0009tx5.jpg (http://imageshack.us)
burcin_kaplan 27-03-07, 21:06 http://img135.imageshack.us/img135/8307/bscap0006kk4.jpg (http://imageshack.us)
http://img135.imageshack.us/img135/82/bscap0007by9.jpg (http://imageshack.us)
http://img135.imageshack.us/img135/4842/bscap0075pk2.jpg (http://imageshack.us)
atvde iyi dostlar adı altında gerçekten de yarım yamalak bir şekilde yayınladılar:) gerçi o kadarıyla bile beni kendilerine sevdirdiler..tüm sezonları seyretmiş birisi olarak diyorum ki yok böyle başka bir dizi...bu kadar komik olan, bu kadar uzun süren ve herkes tarafından sevilen bir ekibi olan(dağılmadan) mükemmel bir dizi...tekrar digiturkte yayınlayacaklarmıs sanırım...bu arada 1.sezonda rossun rachela açılırken onu balkona çıkarmıstı ve tam diyecekti rachelin onu anladıgını sandı aslında o sırada rach kediyi seviyordu ve kedi rossun yüzünü tırmalamıstı:) hatırlamıssınızdır umarım gerçekten çok güzeldi
gelincik89 09-04-07, 23:06 Evet..evet şimdi hatırladım..Ama hala çok net değil..Neyse Ross'un Rachel'a açılmaya çalıştığı bölümler süperdi gerçekten..Benim unatamadığım bölümlerden biride son bölümdü...Phoebenin arayıp rachel'a uçağa birşey olucak in falan demesiydi..Sonra gaza gelip bütün yolcular inmişti..Birde janice olayı var son bölümlerde chandler'la monica ev bakarken buda yandaki eve falan bakıyorduya süperdi ya..Ah ah aslında bu dizide bir sürü süper bölüm var..Yazarken bile bir sürü şey hatırlıyorum..Brad Pitt'in geldiği bölümde çok güzeldi..Bu aslında Rachden nefret ediyor rachde kendisinden hoşlanıyor felan sanmıştı..:):)
atvde hafta içi yayınlanıyordu...bu arada janice başlı başına bir felaket zaten:) en alakasız yerlerde ortaya çıkması mesela rach dogum yapacakken onunda dogum yapacak olması falan...ya da chandler monicaya hediye kaset verdiginde içinde onun sevdigi şarkılar oldugunu söylediginde monica kaseti takınca janice in sesinin çıkması falan:) bomba ya
burcin_kaplan 12-04-07, 20:47 friends muhabbeti sezdim burda:):)
of off o rachel-ross olayları ne bölümlerdi heleki tam kavuştular julia ilede ayrıldı ross derken şak rachelın karşısına bir + - kağıdı çıktı ya.. ayrılık izledik birde o kadar ne üüzülmüştüm ben o bölümlerde ya yazık olmuştu walla ama şu rossun kendini affetirmek için radiodan rachel için şarkı istemedi ve ardından rachelın radio yu araması yüzünden şarkıyı yarıda kesmeleri süperdi ora komediydi ya...:img-hyste
bu arada eskiden comedymaxde weriyorlardı şimdide mymax e geçtiler hala weriyorlar.wersinler wersinler hiç bir sakıncası yok ne kadar werirlerse hep izlerim cnım sıkıldıkça açıyorum arşivden izliyorum ztn moral düzeltmeye bire bir:):)
bir tane şarkı dinlettirmişlerdi jen camdan dışarı bakıodu kafasını yaslamıs ross da tedirgin bir şekilde bakıyordu...ardından joeyin görüntüsü girdi sanki yagmurlu bir camdan bakıyormus gibi:) ama yeni taşındıgı evindeki süs eşyası olan cama bakıyordu:) hatırladın mı burçin??( bu arada forumu boş bırakmayalım dimi cnm ama)
burcin_kaplan 13-04-07, 17:24 bir tane şarkı dinlettirmişlerdi jen camdan dışarı bakıodu kafasını yaslamıs ross da tedirgin bir şekilde bakıyordu...ardından joeyin görüntüsü girdi sanki yagmurlu bir camdan bakıyormus gibi:) ama yeni taşındıgı evindeki süs eşyası olan cama bakıyordu:) hatırladın mı burçin??( bu arada forumu boş bırakmayalım dimi cnm ama)
hatırlamam mı çok güldüm ben o sahnede ya ilk chandler ı göstermişlerdi bide heralde herkes yağmuru fln izliyor . ardından joeye yapılmış zoom yawaş yawş geri alınıyor aslında dışarı bakmadığı anlaşılıyor:img-hyste
peki video olayına ne demeli rachel ve ross ' un barişmasını sağlayan o lise videoları mezuniyet partisine gidicekti rachel ve monica , rachelın kavalyesi gelmemişti... off off o bölüm unutulmaz ya:)
(tamam cnm merak etme sen boş bırakmayız biz hep burdayız daimi kişiler olarak :) )
ya ben asıl ross un çaldıgı parçayı hatırlıyorum:) bir anda çok fena olmuştu da kızların duyduklarından dolayı sonrada merdivene oturup çalıyodu ya kopmustum:)
burcin_kaplan 14-04-07, 07:36 ya ben asıl ross un çaldıgı parçayı hatırlıyorum:) bir anda çok fena olmuştu da kızların duyduklarından dolayı sonrada merdivene oturup çalıyodu ya kopmustum:)
onun o piyanosu çok ünlüydü ya bir ara cafedede çalmıştı centrel perkte:img-hyste
hatta bir el hareketi yapıyordu çalması bittikten sonra kafasıyla beraber :img-hyste
heyrodrigo 15-04-07, 09:22 :happy0064 Friends 02x14 - The Prom Video :happy0064
http://img292.imageshack.us/img292/3043/bscap0029qp6.jpg
-----------------------------------------------------------------------
http://www.uploadtr.net/thumbs/93678bscap0031.jpg http://www.uploadtr.net/thumbs/789576bscap0032.jpg http://www.uploadtr.net/thumbs/717930bscap0033.jpg
http://www.uploadtr.net/thumbs/155774bscap0034.jpg http://www.uploadtr.net/thumbs/211553bscap0035.jpg http://www.uploadtr.net/thumbs/968906bscap0036.jpg
http://www.uploadtr.net/thumbs/308678bscap0037.jpg http://www.uploadtr.net/thumbs/453192bscap0030.jpg http://www.uploadtr.net/thumbs/242768bscap0038.jpg
-----------------------------------------------------------------------
heyrodrigo 15-04-07, 09:24 http://img178.imageshack.us/img178/4544/bscap0001oq0.jpg
http://img207.imageshack.us/img207/9883/bscap0002mf4.jpg
http://img178.imageshack.us/img178/4919/bscap0003ko1.jpg
http://img207.imageshack.us/img207/9004/bscap0004zu1.jpg
http://img178.imageshack.us/img178/1633/bscap0005jr8.jpg
http://img178.imageshack.us/img178/370/bscap0006cy0.jpg
http://img178.imageshack.us/img178/504/bscap0007dy5.jpg
heyrodrigo 15-04-07, 09:27 http://img89.imageshack.us/img89/8255/bscap0008sw7.jpg
http://img244.imageshack.us/img244/4774/bscap0009oe0.jpg
http://img207.imageshack.us/img207/3315/bscap0010aq6.jpg
http://img207.imageshack.us/img207/8310/bscap0011om2.jpg
http://img244.imageshack.us/img244/4052/bscap0012pm9.jpg
http://img292.imageshack.us/img292/9909/bscap0013vm9.jpg
http://img292.imageshack.us/img292/6548/bscap0014wj1.jpg
heyrodrigo 15-04-07, 09:27 http://img244.imageshack.us/img244/7859/bscap0015ga5.jpg
http://img207.imageshack.us/img207/2050/bscap0016rw1.jpg
http://img244.imageshack.us/img244/7945/bscap0017oj8.jpg
http://img207.imageshack.us/img207/7688/bscap0018qt2.jpg
http://img244.imageshack.us/img244/442/bscap0019sq2.jpg
http://img244.imageshack.us/img244/1822/bscap0020pv4.jpg
benden birkaç avatar
http://img300.imageshack.us/img300/4661/untitled13aj0.png http://img412.imageshack.us/img412/718/untitled12jo5.png http://img227.imageshack.us/img227/9288/untitled11kb1.png http://img291.imageshack.us/img291/1336/untitled14sg6.png
http://img221.imageshack.us/img221/8460/untitled15pc5.png http://img221.imageshack.us/img221/3226/untitled16lk4.png http://img221.imageshack.us/img221/8558/untitled17os1.png http://img291.imageshack.us/img291/1159/untitled18ba8.png
http://img227.imageshack.us/img227/4255/untitled20dv4.png http://img227.imageshack.us/img227/5457/untitled21jq0.png http://img291.imageshack.us/img291/5992/untitled19bb1.png http://img291.imageshack.us/img291/5021/untitled23ws3.png
heyrodrigo 19-04-07, 23:18 :happy0064 Friends S03E03 - The One With the Jam :happy0064
3. Sezonda Yayınlanan Reçelli Bölüme Ait Çekim Hatası
http://img87.imageshack.us/img87/7346/bscap0027bf1.th.jpg (http://img87.imageshack.us/my.php?image=bscap0027bf1.jpg) http://img108.imageshack.us/img108/4042/bscap0026jy6.th.jpg (http://img108.imageshack.us/my.php?image=bscap0026jy6.jpg)
gelincik89 22-04-07, 21:52 hehe friends anlatılmaz yaşanır...hala bir diziye bu kadar bağımlı olamadım friendse oldugum kadar:)
Valla bende bu kadar tekrarlarını üstüste izlediğim dizi yoktur heralde..Ne süper bir dizidir bu ya..Hakikatan Friends anlatılmaz yaşanır..:)
heyrodrigo Resimler için çok saol..Ne bölümdür o bölüm ya..Ne gülmüştüm o bölümde hele Monica tam süper..:img-hyste :img-hyste
siennacım avatarlar şahane..Bende avatarların resimleri vardı..Ama sanıyorum diğer bilgisayarda..Bulursam eklerim..
http://img.photobucket.com/albums/v251/jane4/Avatars/jane948-ch82-a.gif http://img.photobucket.com/albums/v251/jane4/Avatars/CH120a-jane948.gif http://img.photobucket.com/albums/v251/jane4/Avatars/jane948-ch84-a.gif http://img.photobucket.com/albums/v251/jane4/Avatars/CH124a-jane948.gif http://img.photobucket.com/albums/v251/jane4/Avatars/CH121b-jane948.gif http://img.photobucket.com/albums/v251/jane4/Avatars/jane948-ch84-e.gif http://img.photobucket.com/albums/v251/jane4/Avatars/Jen-30f.gif http://img.photobucket.com/albums/v251/jane4/Avatars/CH119b-jane948.gif http://userpic.livejournal.com/61059205/10838767 http://i144.photobucket.com/albums/r176/_Undone_/Tvshows%20avatars/cr1.jpg http://i144.photobucket.com/albums/r176/_Undone_/Tvshows%20avatars/cr18.jpg
http://userpic.livejournal.com/60666674/9280450 http://i177.photobucket.com/albums/w220/phaustblack/Friends/fr221.gif http://i177.photobucket.com/albums/w220/phaustblack/Friends/fr229.gif http://i177.photobucket.com/albums/w220/phaustblack/Friends/fr228.gif http://i177.photobucket.com/albums/w220/phaustblack/Friends/fr223.gif http://i177.photobucket.com/albums/w220/phaustblack/Friends/fr225.gif http://i177.photobucket.com/albums/w220/phaustblack/Friends/fr227.gif http://i177.photobucket.com/albums/w220/phaustblack/Friends/fr219.gif http://i177.photobucket.com/albums/w220/phaustblack/Friends/fr201.gif http://i177.photobucket.com/albums/w220/phaustblack/Friends/fr206.gif http://i177.photobucket.com/albums/w220/phaustblack/Friends/fr215.gif
david schwimmer ın bi filmini izledim, 2006 yapımı BIG NOTHING. müthiş olmuş arkadaşlar. hem komedi, hem polisiye, hem macera... şiddetle tavsiye ediyorum, son zamanlarda izlediğim en iyi film olabilir. schwimmer a da çok tatlı bi rol vermişler, müthiş uymuş kendisine (yani tipine ve friends deki karakterine) (en azından o 'geek' haline benzemiş)...
bu arada friends i de yeniden izlemeye başliycam. şu okullar kapansın da kardeşimle oturup izlesek en baştan. bi iki bölüm izletip kardeşimi de friendsmaniac yaptım. başkalarına da bulaştırıyorum friends i. zaten hiç modası da geçmiycektir. insanlar gülmeyi özledikçe vericem friends i damardan :img-wink:
burcin_kaplan 09-06-07, 00:51 biraz ara vermiştim friends izlemeye.Lost a dalmıştım bu aralar lostu bitirdim gene friendsin bölümlerine başladım.şu aralar 2. sezondayım.Özlemişim wallahi ya acaba bir bölümü kaç kere izlemişimdir.O kadar zamandır izliyorum walla çok merak ediorum keşke saysaydım önceden haha.:)
Bu hafta bir bölümünü izledim İlk kez izledim evet biraz geç ama yıllardır bu diziden haberim vardı İzlemek istiyodum ve çok beğendim Joey ve Rachelı tanıdım zaten Ama Maonica benim için sürpsiz oldu Courteney Cox'un oynadığını bilmiyordum.. Denk geldikçe izlerim artık
deadly_angel 10-07-07, 01:27 http://img485.imageshack.us/img485/7639/friendsfb002bq9.pnghttp://img470.imageshack.us/img470/7124/friendsfb003gt7.pnghttp://img485.imageshack.us/img485/6311/friendsfb004it2.pnghttp://img504.imageshack.us/img504/6632/friendsfb005bt5.png
http://img504.imageshack.us/img504/6931/friendsfb007eq6.pnghttp://img504.imageshack.us/img504/7441/friendsfb012dq9.pnghttp://img470.imageshack.us/img470/2174/friendsfb014hy3.pnghttp://img470.imageshack.us/img470/6998/friendsfb018wj0.png
dün izledim öldüm yine gülmekten halbuki kaçıncı izleyişim ben bile unuttum sayısı yaaa chandler ve joey beni bitirdi zaten hele joey italyanca küfürler etti yaaa yıkıldım gülmekten böyle bizi gelmez bidaha yaaaa
http://img.photobucket.com/albums/v238/blimey_icons/icons/album%2004/friends01_13.jpg http://img.photobucket.com/albums/v238/blimey_icons/icons/album%2004/friends01_06.jpg http://img.photobucket.com/albums/v238/blimey_icons/icons/album%2004/friends01_10.jpg http://img.photobucket.com/albums/v238/blimey_icons/icons/album%2004/friends01_09.jpg http://img.photobucket.com/albums/v238/blimey_icons/icons/album%2004/friends01_14.jpg
http://pics.livejournal.com/c_deepest_blue/pic/005zw72e http://pics.livejournal.com/c_deepest_blue/pic/0061gak6 http://pics.livejournal.com/c_deepest_blue/pic/0061etza http://pics.livejournal.com/c_deepest_blue/pic/0061b4f6
deadly_angel 26-07-07, 09:44 rica ederim burçin_kaplan:img-wink:
http://img.photobucket.com/albums/v238/blimey_icons/icons/album%2004/friends01_01.jpghttp://img.photobucket.com/albums/v238/blimey_icons/icons/album%2004/friends01_06.jpghttp://img.photobucket.com/albums/v238/blimey_icons/icons/album%2004/friends01_07.jpghttp://img.photobucket.com/albums/v238/blimey_icons/icons/album%2004/friends01_02.jpg
http://img.photobucket.com/albums/v238/blimey_icons/icons/album%2004/friends01_03.jpghttp://img.photobucket.com/albums/v238/blimey_icons/icons/album%2004/friends01_04.jpghttp://img.photobucket.com/albums/v238/blimey_icons/icons/album%2004/friends01_11.jpghttp://img.photobucket.com/albums/v238/blimey_icons/icons/album%2004/friends01_15.jpg
ben çok yeni keşfettim firends'i ama geç oldu güç olmadı. izlediğim gelmiş geçmiş en komik dizi. bütün ekip inanılmaz komik. hepsi birbirinden şirin ama favoim phoebs ve chandler :img-in_lo
acaip bi dizi bu ya, canın çok sıkkınken izle, bütün derlerini alıp götürüo, o ekipten biri olmak istiyo insan..:img-yes:
geçte olsa izlemeye baslamana sevindim velvet bencede onun gibisi yok ya insan aynı bölümlere 20.defa izledigi halde gülermi aaaaa komiklik konusunda phoebe ve joeyi tek gecerim 2side safım benim yaaaa :) onun dışında hepsi bir bütün ama sanırım en az güldüğüm karakter monica benim
dikkat ettim de ilk sezonlarad chandler çok komik ross biraz daha tutuk ama yine komik joey ise aynı saflıkta gidiyor.4. sezondan itibarern ise cahndler daha az görünüyor joey aynı saflıkta gidiyor ama ross inanılmaz komikleşiyor.ilk bölümlerde ross'un o kadar da mimiklerini görmüyoruz ama 4. sezondan ititbaren tabir-i caizse döktürüyor.
geçte olsa izlemeye baslamana sevindim velvet bencede onun gibisi yok ya insan aynı bölümlere 20.defa izledigi halde gülermi aaaaa komiklik konusunda phoebe ve joeyi tek gecerim 2side safım benim yaaaa :) onun dışında hepsi bir bütün ama sanırım en az güldüğüm karakter monica benim
aynen bende en az monica'ya gülüyorum ama onun da şişman halleri, dansları, herşeyi kontrol etmeye çalışması şirin. hepsi ayrı şirin, yani ilk defa bir dizide bütün baş karakterleri seviyorum. ama itiraf ediyim monica'yı chandler'la beraber olduktan sora daha da bi sevdim :)
bütün sezonlarını izlemek istiyo insan. bi de orjinal almak istiyorum, böyle bi diziyi bilgisayarda izleyince haksızlık yapıorum gibi gelio.ne biliim monitöre gözün ağrıya ağrıya bakmaktansa tvde izlemek daha güzel! ama bütçem yetermi bilmiorum bütün sezonlara :) dile kolay 10 sezon!
hiçbir dizi bu kadar güzel olamaz ya.karakterlerin hepsi mükemmel ötesi ya.inşallah toplanırlar da yeniden diziye devam ederler diyeceğim ama jennifer aniston kabul etmez herhalde.courteney'in de dizisi falan da var olma ihtimali zayıf.
dikkat ettim de ilk sezonlarad chandler çok komik ross biraz daha tutuk ama yine komik joey ise aynı saflıkta gidiyor.4. sezondan itibarern ise cahndler daha az görünüyor joey aynı saflıkta gidiyor ama ross inanılmaz komikleşiyor.ilk bölümlerde ross'un o kadar da mimiklerini görmüyoruz ama 4. sezondan ititbaren tabir-i caizse döktürüyor.
chandler'ın 4.sezondan sonra az görülmesinin sebebi matthew'un o sıralar alkol ve ağrı kesici bağımlılığından dolayı problemler yaşamasıymış. sonra 7-8. sezon gibi yine eski haline dönüyo chandler. bi de o sıralarda matthew çok kilo almış, sonra jennifer aniston'ın yardımıyla vermiş kiloları.
siz yine şanslısınız valla. bende digitürk de yok. sadece internetten ve arkadaşların dvdlerinden izleyebiliyorum. ama en kısa zamanda edincem friends dvdlerini...kararlıyım!! :)
yeniden toplanma işi maalesef olmayacak ama bu sandıgın gibi ne jennifer istemedigi için ne de courtney in dizisi oldugu için..Çünkü bir röportajda jen toplanırlarsa seve seve kabul edecegini söylüyordu yayınlansaydı zaten şükran günü olarak 1 bölüm olacaktı ama olması artık imkansız...yine de 10 sezon sürdü isterdim ki 20 sezon olsun! Ama kaç kere seyretmemize ragmen dizinin yüzü kesinlikle eskimiyor...Bence de böyle başka bir dizi varolamaz!!
bence diziyi çok güzel bir yerde bitirdiler. bütün karakterlerin akıbeti belliydi. çocuğu olan oldu, evlenen evlendi. ross'la rachel'ın da sonu güzel oldu. her şey yerli yerindeyken bitmesi dizinin efsaneleşmesinde büyük rol oynadı. türkiyedeki diziler gibi reyting'i görünce suyunu çıkartmadılar valla...
bir ay boyunca Mymax'te Friends dizisi;
Yine P.tesi, Salı, Çarşamba, Perşembe ve Cuma günleri 14:30 ve 20:00'de...
Cumartesi günleri 19:30 ve 20:00'de...
Pazar günleri ise 19:00 , 19:30 ve 20:00'de...
Bu ayda Friends'ten mahrum kalmıycaz :img-wink: :happy0064
deadly_angel 06-08-07, 12:50 http://i167.photobucket.com/albums/u154/supchik/normal_0075.jpghttp://i167.photobucket.com/albums/u154/supchik/normal_0053.jpghttp://i167.photobucket.com/albums/u154/supchik/normal_0050.jpghttp://i167.photobucket.com/albums/u154/supchik/normal_0005.jpg
http://i167.photobucket.com/albums/u154/supchik/0155.jpghttp://i167.photobucket.com/albums/u154/supchik/0055.jpghttp://i167.photobucket.com/albums/u154/supchik/0042.jpghttp://i167.photobucket.com/albums/u154/supchik/0038.jpg
deadly_angel 06-08-07, 13:05 http://i202.photobucket.com/albums/aa30/supc4ik/ch128_07.jpghttp://i202.photobucket.com/albums/aa30/supc4ik/ch128_05.jpghttp://i202.photobucket.com/albums/aa30/supc4ik/ch128_02.jpghttp://i202.photobucket.com/albums/aa30/supc4ik/ch127_05.jpg
http://i202.photobucket.com/albums/aa30/supc4ik/2323.jpghttp://i202.photobucket.com/albums/aa30/supc4ik/dream06.jpghttp://i202.photobucket.com/albums/aa30/supc4ik/dream01.jpghttp://i202.photobucket.com/albums/aa30/supc4ik/ch126_08.jpg
http://i202.photobucket.com/albums/aa30/supc4ik/ch125_03.jpghttp://i167.photobucket.com/albums/u154/supchik/ch_124_05.jpghttp://i167.photobucket.com/albums/u154/supchik/ch_124_04.jpghttp://i167.photobucket.com/albums/u154/supchik/ch_124_06.jpg
deadly_angel 06-08-07, 15:41 http://i86.photobucket.com/albums/k92/littleange/01-9.pnghttp://i86.photobucket.com/albums/k92/littleange/02-9.pnghttp://i86.photobucket.com/albums/k92/littleange/03-9.pnghttp://i86.photobucket.com/albums/k92/littleange/04-9.png
http://i86.photobucket.com/albums/k92/littleange/05-8.pnghttp://i86.photobucket.com/albums/k92/littleange/07-8.pnghttp://i86.photobucket.com/albums/k92/littleange/10-8.pnghttp://i86.photobucket.com/albums/k92/littleange/21-5.png
http://i86.photobucket.com/albums/k92/littleange/17-7.pnghttp://i86.photobucket.com/albums/k92/littleange/20-7.pnghttp://i86.photobucket.com/albums/k92/littleange/22-5.pnghttp://i86.photobucket.com/albums/k92/littleange/29-4.png
deadly_angel 06-08-07, 15:44 http://i86.photobucket.com/albums/k92/littleange/36-3.pnghttp://i86.photobucket.com/albums/k92/littleange/37-3.pnghttp://i86.photobucket.com/albums/k92/littleange/38-3.pnghttp://i86.photobucket.com/albums/k92/littleange/39-2.png
http://i86.photobucket.com/albums/k92/littleange/40-2.pnghttp://i86.photobucket.com/albums/k92/littleange/41-1.pnghttp://i86.photobucket.com/albums/k92/littleange/42-1.pnghttp://i86.photobucket.com/albums/k92/littleange/44-1.png
deadly_angel 06-08-07, 15:47 http://i86.photobucket.com/albums/k92/littleange/46.pnghttp://i86.photobucket.com/albums/k92/littleange/47.pnghttp://i86.photobucket.com/albums/k92/littleange/48.pnghttp://i86.photobucket.com/albums/k92/littleange/49.png
http://i86.photobucket.com/albums/k92/littleange/50.pnghttp://i86.photobucket.com/albums/k92/littleange/51.pnghttp://i86.photobucket.com/albums/k92/littleange/52.pnghttp://i86.photobucket.com/albums/k92/littleange/54.png
http://i86.photobucket.com/albums/k92/littleange/56.pnghttp://i86.photobucket.com/albums/k92/littleange/57.pnghttp://i86.photobucket.com/albums/k92/littleange/58.pnghttp://i86.photobucket.com/albums/k92/littleange/59.png
Dün akşam yayınlanan bölüm çok güzeldi.Ross rachalein iteklemesiyle bie krar verdi.Onalrı her zman çok yalıştırdım finalde birleşmelerine de çok sevinmiştim.Ya ben bş haber okmuştım.Final Rossla Rachelein düğünü diye özel bi bölümle bitecek diye bundan haberi olan var mı?
deadly_angel 09-08-07, 17:21 http://i55.photobucket.com/albums/g156/Eeyore135/Avatars/friends/friends_221.pnghttp://i55.photobucket.com/albums/g156/Eeyore135/Avatars/friends/friends_222.pnghttp://i55.photobucket.com/albums/g156/Eeyore135/Avatars/friends/friends_223.pnghttp://i55.photobucket.com/albums/g156/Eeyore135/Avatars/friends/friends_224.png
http://i55.photobucket.com/albums/g156/Eeyore135/Avatars/friends/friends_225.pnghttp://i55.photobucket.com/albums/g156/Eeyore135/Avatars/friends/friends_226.pnghttp://i55.photobucket.com/albums/g156/Eeyore135/Avatars/friends/friends_227.pnghttp://i55.photobucket.com/albums/g156/Eeyore135/Avatars/friends/friends_228.png
deadly_angel 09-08-07, 17:24 http://i55.photobucket.com/albums/g156/Eeyore135/Avatars/friends/friends_229.pnghttp://i55.photobucket.com/albums/g156/Eeyore135/Avatars/friends/friends_230.pnghttp://i55.photobucket.com/albums/g156/Eeyore135/Avatars/friends/friends_231.pnghttp://i55.photobucket.com/albums/g156/Eeyore135/Avatars/friends/friends_232.png
http://i55.photobucket.com/albums/g156/Eeyore135/Avatars/friends/friends_235.pnghttp://i55.photobucket.com/albums/g156/Eeyore135/Avatars/friends/friends_236.pnghttp://i55.photobucket.com/albums/g156/Eeyore135/Avatars/friends/friends_238.pnghttp://i55.photobucket.com/albums/g156/Eeyore135/Avatars/friends/friends_239.png
deadly_angel 09-08-07, 17:26 http://i55.photobucket.com/albums/g156/Eeyore135/Avatars/friends/friends_240.pnghttp://i55.photobucket.com/albums/g156/Eeyore135/Avatars/friends/friends_241.pnghttp://i55.photobucket.com/albums/g156/Eeyore135/Avatars/friends/friends_242.pnghttp://i55.photobucket.com/albums/g156/Eeyore135/Avatars/friends/friends_243.png
http://i55.photobucket.com/albums/g156/Eeyore135/Avatars/friends/friends_244.pnghttp://i55.photobucket.com/albums/g156/Eeyore135/Avatars/friends/friends_245.pnghttp://i55.photobucket.com/albums/g156/Eeyore135/Avatars/friends/friends_246.pnghttp://i55.photobucket.com/albums/g156/Eeyore135/Avatars/friends/friends_248.png
deadly_angel 09-08-07, 17:29 http://i55.photobucket.com/albums/g156/Eeyore135/Avatars/friends/friends_249.pnghttp://i55.photobucket.com/albums/g156/Eeyore135/Avatars/friends/friends_250.pnghttp://i55.photobucket.com/albums/g156/Eeyore135/Avatars/friends/friends_251.pnghttp://i55.photobucket.com/albums/g156/Eeyore135/Avatars/friends/friends_252.png
http://i55.photobucket.com/albums/g156/Eeyore135/Avatars/friends/friends_254.pnghttp://i55.photobucket.com/albums/g156/Eeyore135/Avatars/friends/friends_255.pnghttp://i55.photobucket.com/albums/g156/Eeyore135/Avatars/friends/friends_256.pnghttp://i55.photobucket.com/albums/g156/Eeyore135/Avatars/friends/friends_257.png
deadly_angel 09-08-07, 17:47 http://i55.photobucket.com/albums/g156/Eeyore135/Avatars/friends/friends_209.pnghttp://i55.photobucket.com/albums/g156/Eeyore135/Avatars/friends/friends_210.pnghttp://i55.photobucket.com/albums/g156/Eeyore135/Avatars/friends/friends_211.png
http://i55.photobucket.com/albums/g156/Eeyore135/Avatars/friends/friends_212.pnghttp://i55.photobucket.com/albums/g156/Eeyore135/Avatars/friends/friends_213.pnghttp://i55.photobucket.com/albums/g156/Eeyore135/Avatars/friends/friends_214.png
deadly_angel 09-08-07, 18:05 http://i55.photobucket.com/albums/g156/Eeyore135/Avatars/friends/friends_169.pnghttp://i55.photobucket.com/albums/g156/Eeyore135/Avatars/friends/friends_171.pnghttp://i55.photobucket.com/albums/g156/Eeyore135/Avatars/friends/friends_174.pnghttp://i55.photobucket.com/albums/g156/Eeyore135/Avatars/friends/friends_176.png
http://i55.photobucket.com/albums/g156/Eeyore135/Avatars/friends/friends_177.pnghttp://i55.photobucket.com/albums/g156/Eeyore135/Avatars/friends/friends_178.pnghttp://i55.photobucket.com/albums/g156/Eeyore135/Avatars/friends/friends_180.pnghttp://i55.photobucket.com/albums/g156/Eeyore135/Avatars/friends/friends_183.png
deadly_angel 09-08-07, 20:45 http://i55.photobucket.com/albums/g156/Eeyore135/Avatars/friends/friends_187.pnghttp://i55.photobucket.com/albums/g156/Eeyore135/Avatars/friends/friends_189.pnghttp://i55.photobucket.com/albums/g156/Eeyore135/Avatars/friends/friends_190.pnghttp://i55.photobucket.com/albums/g156/Eeyore135/Avatars/friends/friends_192.png
http://i55.photobucket.com/albums/g156/Eeyore135/Avatars/friends/friends_193.pnghttp://i55.photobucket.com/albums/g156/Eeyore135/Avatars/friends/friends_194.pnghttp://i55.photobucket.com/albums/g156/Eeyore135/Avatars/friends/friends_196.pnghttp://i55.photobucket.com/albums/g156/Eeyore135/Avatars/friends/friends_197.png
deadly_angel 09-08-07, 20:48 http://i55.photobucket.com/albums/g156/Eeyore135/Avatars/friends/friends_198.pnghttp://i55.photobucket.com/albums/g156/Eeyore135/Avatars/friends/friends_199.pnghttp://i55.photobucket.com/albums/g156/Eeyore135/Avatars/friends/friends_200.pnghttp://i55.photobucket.com/albums/g156/Eeyore135/Avatars/friends/friends_201.png
http://i55.photobucket.com/albums/g156/Eeyore135/Avatars/friends/friends_202.pnghttp://i55.photobucket.com/albums/g156/Eeyore135/Avatars/friends/friends_203.pnghttp://i55.photobucket.com/albums/g156/Eeyore135/Avatars/friends/friends_206.pnghttp://i55.photobucket.com/albums/g156/Eeyore135/Avatars/friends/friends_208.png
deadly_angel 09-08-07, 21:11 http://i55.photobucket.com/albums/g156/Eeyore135/Avatars/friends/friends_160.pnghttp://i55.photobucket.com/albums/g156/Eeyore135/Avatars/friends/friends_161.pnghttp://i55.photobucket.com/albums/g156/Eeyore135/Avatars/friends/friends_162.pnghttp://i55.photobucket.com/albums/g156/Eeyore135/Avatars/friends/friends_163.png
http://i55.photobucket.com/albums/g156/Eeyore135/Avatars/friends/friends_164.pnghttp://i55.photobucket.com/albums/g156/Eeyore135/Avatars/friends/friends_165.pnghttp://i55.photobucket.com/albums/g156/Eeyore135/Avatars/friends/friends_166.pnghttp://i55.photobucket.com/albums/g156/Eeyore135/Avatars/friends/friends_168.png
friends ile ilgili 3-4 resim daha.
http://img47.imageshack.us/img47/759/0027e54qn6.jpg
http://img411.imageshack.us/img411/3438/0077e20wi0.jpg
http://img411.imageshack.us/img411/3905/00000013722006091914511mb7.jpg
http://img114.imageshack.us/img114/5676/00000013872006091914515sq6.jpg
http://img254.imageshack.us/img254/6411/1411ik9.jpg
http://img254.imageshack.us/img254/3963/ilkxb1.jpg
http://img45.imageshack.us/img45/9971/friends4kr3.png
http://img475.imageshack.us/img475/5066/friendsum8.png
http://img133.imageshack.us/img133/6417/rytermp5.png
http://img485.imageshack.us/img485/9599/suxg4.png
http://img113.imageshack.us/img113/6523/ghji1.png
http://img484.imageshack.us/img484/6232/eyeyerot0.png
deadly_angel 10-08-07, 22:18 http://i55.photobucket.com/albums/g156/Eeyore135/Avatars/friends/friends_62.pnghttp://i55.photobucket.com/albums/g156/Eeyore135/Avatars/friends/friends_64.pnghttp://i55.photobucket.com/albums/g156/Eeyore135/Avatars/friends/friends_65.pnghttp://i55.photobucket.com/albums/g156/Eeyore135/Avatars/friends/friends_66.png
http://i55.photobucket.com/albums/g156/Eeyore135/Avatars/friends/friends_67.pnghttp://i55.photobucket.com/albums/g156/Eeyore135/Avatars/friends/friends_69.pnghttp://i55.photobucket.com/albums/g156/Eeyore135/Avatars/friends/friends_73.pnghttp://i55.photobucket.com/albums/g156/Eeyore135/Avatars/friends/friends_78.png
deadly_angel 10-08-07, 22:53 http://i55.photobucket.com/albums/g156/Eeyore135/10127.pnghttp://i55.photobucket.com/albums/g156/Eeyore135/rr3.pnghttp://i55.photobucket.com/albums/g156/Eeyore135/rr6.pnghttp://i55.photobucket.com/albums/g156/Eeyore135/rr7.png
http://i55.photobucket.com/albums/g156/Eeyore135/rr19.pnghttp://i55.photobucket.com/albums/g156/Eeyore135/rachbaby097Kopie.pnghttp://i55.photobucket.com/albums/g156/Eeyore135/howcanwebefriends_1.pnghttp://i55.photobucket.com/albums/g156/Eeyore135/401-136.png
deadly_angel 10-08-07, 22:56 http://i55.photobucket.com/albums/g156/Eeyore135/lobster5.pnghttp://i55.photobucket.com/albums/g156/Eeyore135/lobster6.pnghttp://i55.photobucket.com/albums/g156/Eeyore135/lobster.pnghttp://i55.photobucket.com/albums/g156/Eeyore135/1015_105Kopie.png
http://i55.photobucket.com/albums/g156/Eeyore135/eeKopie.pnghttp://i55.photobucket.com/albums/g156/Eeyore135/501-045.pnghttp://i55.photobucket.com/albums/g156/Eeyore135/mc2.pnghttp://i55.photobucket.com/albums/g156/Eeyore135/mc8.png
deadly_angel 10-08-07, 23:02 http://i55.photobucket.com/albums/g156/Eeyore135/Avatars/friends/oiu.pnghttp://i55.photobucket.com/albums/g156/Eeyore135/Avatars/friends/RachandPheebs.pnghttp://i55.photobucket.com/albums/g156/Eeyore135/100520.pnghttp://i55.photobucket.com/albums/g156/Eeyore135/10promoad01.png
http://i55.photobucket.com/albums/g156/Eeyore135/401-069.pnghttp://i55.photobucket.com/albums/g156/Eeyore135/1015_086Kopie.pnghttp://i55.photobucket.com/albums/g156/Eeyore135/100281.pnghttp://i55.photobucket.com/albums/g156/Eeyore135/Avatars/friends/rachel.png
deadly_angel 12-08-07, 00:05 http://i85.photobucket.com/albums/k52/Silvy88/My%20banners/Friends/HLobster01.jpg
http://i85.photobucket.com/albums/k52/Silvy88/My%20banners/Friends/HLobster02.jpg
http://i85.photobucket.com/albums/k52/Silvy88/My%20banners/Friends/BLobster.jpg
http://i85.photobucket.com/albums/k52/Silvy88/My%20banners/Friends/BFinale01.jpg
Repleri unutmayalım :D
http://i165.photobucket.com/albums/u44/peacer77/interveiw06a.jpg http://i165.photobucket.com/albums/u44/peacer77/interveiw05a.jpg http://i165.photobucket.com/albums/u44/peacer77/interveiw04a.jpg http://i165.photobucket.com/albums/u44/peacer77/interveiw03a.jpg http://i165.photobucket.com/albums/u44/peacer77/interveiw01a.jpg
ıslak ıslak 16-08-07, 20:44 İşte bir numaralı yabancı dizim (artık efsane oldu tabii :icon_sorr) Daha önce niye göremedim bu başlığı ben yaa nesee :img-blush
http://img98.imageshack.us/img98/8766/friendsmovinggm2.gif http://img98.imageshack.us/img98/418/joeytriboh1.jpg http://img98.imageshack.us/img98/4023/rr2aq8.jpg http://img98.imageshack.us/img98/5040/rossandrachelqm9.gif http://img242.imageshack.us/img242/9175/uglynakedguyki9.jpg
http://i201.photobucket.com/albums/aa302/yatta_88/chandler8.gif http://i201.photobucket.com/albums/aa302/yatta_88/mondler5.gif http://i201.photobucket.com/albums/aa302/yatta_88/chandler6.gif
http://i201.photobucket.com/albums/aa302/yatta_88/chandler1.gif http://i201.photobucket.com/albums/aa302/yatta_88/avatar17580_43.gif http://i201.photobucket.com/albums/aa302/yatta_88/fr307.gif
http://i201.photobucket.com/albums/aa302/yatta_88/friendscredit20.jpg http://i201.photobucket.com/albums/aa302/yatta_88/11481801.jpg http://i201.photobucket.com/albums/aa302/yatta_88/obsess34.png
http://i201.photobucket.com/albums/aa302/yatta_88/friends_264.png http://i201.photobucket.com/albums/aa302/yatta_88/64.jpg http://i201.photobucket.com/albums/aa302/yatta_88/16-green.png
http://i201.photobucket.com/albums/aa302/yatta_88/30.png http://i201.photobucket.com/albums/aa302/yatta_88/17-blue.png http://i201.photobucket.com/albums/aa302/yatta_88/15-red.png
ıslak ıslak 02-09-07, 13:53 http://i164.photobucket.com/albums/u18/jlco |