PDA

Tüm Versiyonu Göster : Yalancı Yarim- Senaryolar (Arşiv 1)

Sayfalar : 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 10

ua_nazlyy
01-08-07, 20:01
tarık nazın sırtını sıvazlar:şşt hadi bakalım prenses sakin ol bak ben hep burdayım yaşadığımız sürece kalbim ruhum bedenim herşeyim senin sen benim herşeyimsin.der dudaklarına bi öpücük kondurup çekirlir.
tarık:benimle evlenir misin?

naz şaşkınca tarığın suratına bakar sonrada yüzünde kocaman bi gülümseme olur
naz:evett seninle herşeye evet der tarğın boynuna sarılarak.birbirlerinden ayrıldıklarında ikisininde yüzü ışıl ışıldır.
tarık:oh be söledm kurtuldum bu ne ya amma uzun çıktık 1 yıl uzun bi süre e bunun 10 ayıda var ohhoo ben çok geç kaldım özür dilerim naz der
naz:deli misin aşkım?ne özürü ya ne güzel birbirimizi iyice tanıdık.demekki biribrimize yeterince güven ve sevgi besliyormuşuzki neredeyse 2 yıllık bi geçmişten sonra bana evlenme teklif ettin der bi daha sarılrır tarığa.
tarık:aşkım biz karar verdikte herkese haber vermemiz gerekir dimi?
naz:doğru ya işin bide o kısmı var neyse canım onuda yarın hallederiz bgn bu olayı yalnızca seninle kutlmak istiyorum
tarık:peki kutlama için ne yapmak istersin der?
naz :hadi kalk kalk kalk hemen yemeğe gidiyoruz
tarık:iyide daha yeni yermedik mi?
naz:ne yenisi tarık?nerden baksan 3 saattir falan bişi yemioruz hem maksat yemek yemek değil hafif bişiler atıştırır döneriz.
tarık:ordanda seni eve mi bırakcam?
naz:aman aman hemende suratı düşermiş der ellerini tarığın ensesinde birleştirir.
tarık:ya ben senden ayrılmak istemiyorum der yüzünü buruşturarak.
naz:aşkım az kaldı yakında zaten hep birilkte olcaz
tarık:doğru sölüosun tamam sen bilirsin der
naz:aa tarık tamam cnm ya bu kadar bozuk atma hem babamlar bni nasıl hala aramadı şaşıorum
tarık.ya filiz onlara bi bahane bulmuş valla banada sölmedi ama eğer sen istersen der(tarık biraz daha naz a yaklaşır)bfiliz bahaneye devam getirebilir bide bu akşam birlikte kalabiliriz der
naz:(tarığın bu tutumundan biraz rahatsız olmuştur)ee bunu yemekte konuşalım hadi çıkalım der tarığın elinden çekiştirerk.
tarık nazın rahatsız olduğunu anlamıştır biraz bozulmuştur.
tarık:bu eşofmanlarla mı yemek yiyeceğiz?der
naz:nolcak tarık ya bizde şık bi yere gitmeyiz öğrenciler için falan olan çok güzel salaş bi yer biliorm gel benimle der evden çıkarlar naz tarığa yolu tarif eder.arabadan inerler.
tarık:çok hoş bi yer naz nerden biliosun burayı der naz dan biraz uzak durarak.naz bu hareketlerine şaşırmıştır ama sonradan anlar
naz:lisedeyken aradasırda gelirdik arkadaşlarlada ordan biliorm der.
tarık:hım anladım e hadi girelim içeri der
nazın elini tutumasına fırsat vermeden ceplerine sokar ellerini.
ikiside yanyana girerler içeri.mekanın sahibi(arif amca olsun:))
arif:ooo naz kızım hoşgeldin özlettin kendini valla en son ünv. kazandıını hbr vermek için geldin ondan sonra seni görene aşkolsun.ee ertanla(naz ın eski sevgilisi)hala görüşüyor musun?ne kadar yakışıyordunuz birbirinize ben kesn ilerde evleneceğiniz gözüyle bakıodum(adam hızlı hızlı tarıı farketmeden konuşur)tarık yavaş yavaş sinirlenmiştir naz en sonunda
naz:yok arif amca o ölesine bi lise arkadaşlığdı geçti bitti hem ben evlendim tanıştırayım eşim tarık
tarık şaşırır el sıkışırlar m. oldum derler
arif:vay demek naz kzıım evlenmiş allah mulu mesut etsin evladım bş yastıkta kocayın eşinde pek değişik bi delikanlı ama ne yalan söliim ben senn hep ertanla olacağını sanmıştım
naz:ya sen öle sanmışsında neyse biz oturalım der masaya otururlar tarığın yüzü asıktır,siparişleri verirler
naz:ya tarıkcım lütfen büyütme cnm ya olmuş bitmiş bişey
tarık:çok yakışıklıydı herhalde baksana e sende güzel kızsın allah için demekki çok yakıştrdı
naz:ya cnm o zaman herkesi biribirne yakıştırırdı arif amca(içses:ah arif amca yaktın beni)
tarık:evleneceğinizi düşünmüş demek ne kadar iyiydinizki evlilik imajı çizmişsiniz der
naz hafifçe ayağa kalkar tarığın yanına oturur eliyle tarığın yüzünü kendine çevirir kulağına:sen benim için herkesden bütün erkeklerden önemlisin ve evlilik ancak seninle olur bunu ikimizde bilioruz önemli olan bu der yanağına bi öpücük konudurp yerine geçer gözlerini tarığa diker tarığın hoşuna gitmiştir bu sözler
tarık:Tamam tamam affedildin hadiyemeğimizi yiyelim der ama aralarında evdeki olaydan dolyı hala mesafe vardır ve mesafeyi tarık jkoymuştur naz bu yüzden huzursudur o sırada bir ses ile irkilir.
xx:naz!
naz başını kaldırır:(içses:bittim ben)ertan!
ertan:naber canım ya der naz a sarılır tarık sinir küpü olmştur naz da durumu farkeder. naz ın tarığa baktığını gören cenk elini tarrığa uzatıp:merhaba ben ertan
tarık elini sıkar:bende tarık nazın eşiyim der.
ertan inanmaz:inanmıyorum bizim asi prenses evlendi demek?
naz konuyu geçiştirmek için:eee evet öle oldu ee ertan nerden çıktın.
ertan(oturmuştur):arif amcaya daa önce söledm bizimkilerden biri gelirse bana hbr ver die biliosun lisedeki tayfa süperdi.o da saolsun senn geldiini söledi bende kalktım geldim.
naz zoraki bi şekilde gülümser.ama ertan ın dikkatini bişi çekmiştir
ertan:ee siz neden yüzük takmıosunuz?(naz a eğilip sesiszce:ne oldu naz evliliğin kötü mü gidio?bak istersen avuktalıını yaparım yani hem seni ilk kez eşofmanlarla görüyorum yoksa tutucu mu kocan?)der inanmamıştır ertan evli olduğunu.tarık söledii herşeyi duymuştur bi kahkaha atar.
ikiside dönüp tarığa bakar
tarık:yok ertan bey siz yanlış anladınız tüh naz ya bak gördün mü yine unuttuk?ya biz ne zaman birlikte banyo yapsak hep alyansları masaya koyarız e takdir edersinki şampuan sürerken yüzük saça dolanıo.naz hep beni uyarır bak tarık 1-2 telim yine koptu die e alyansı çıkardık sonrada anlarsın ya böle süse püse halimiz kalmadı bizde ev kıyafetlerimizle attık dışarı kendimizi der keyifle.ertanla naz dumur olur.
naz:ya öle dimi aşkım bende hep diorum(alacağın olsun tarık yuh yani rezil ettin beni ya üff)
ertan:ee şey ben kaçiyim artık anca giderim size ii gnler m.oldum tarık bey der hızlıca uzaklaşır.
tarık keyfile ertan ın arkasındn:bende ertan bey. der
naz:yuh tarık ya seninde aklından neler geçio adama karşı ne kadar mahcup olduk ya nerden çıktı bu yalan?bak doğru söle senin aklın hep bunlarda dimi?
tarık:Bi dakika naz sakin ol biraz ya o an ne dicemi şaşırdım sonrada şurdaki büyük reklam afişinde şampuan tanıtımını görnce aklıma geldi der naz inanır arabaya biner.

tarık:eh pek kutlayabildiğimzi sölenemez neyse artk başka zaman der hüzünle
naz:ya evet der o sırada filize durmu idare etmesi için msj yazr.tarık nazların evinie yaklaşmıştır.
naz:geri dön alfonso sana gidioruz der gülümseyerek
tarık:ama nasıl?
naz:tamam filizi hallettim hadi bas gaza der arkasına yaslanıp gülerek tarıkta sırıtıp eve doğru gider. yolda naz
naz:ya tarık kuru kuru kutlamayalım hadi şarapta alalım der
tarık:ama naz iki gece üstüste içmeseydik ya der
naz:ne diosam onu yap
tarık:ya naz sen bana hani dün dedin ya sen sert çıkınca bi hoş oldum die sen bana böle yapınca bende bi hoş oldum arada yap ya der sırıtarak ikiside güler.
şarabı alıp eve giderler ikiside sarhoş olr herşey gülerler.sonra tarık ayağa fırlar ama hala gülüodr
naz:nereye gidiosun sen bakiim
tarık:duş alcam naz yoksa ayılamıcam
naz:amann ayılmaa haa der ikiside güler. tarık banyoya yalpalayarak yürür naz da peşinden gider tarık tam kapıyı açarken naz ı farkedip döner arkasını
tarık:naz sen nereye?der gülerek,nazda gülerek onu banyoya iter kendiside kapıdan girmek üzere iken
:YÜRÜÜ ALFONSO BAS GAZA ALYANSLARI ÇIKARCAZ DAHA ... der..

z_e_y_n_o
01-08-07, 20:27
Birlikte otele dönerler. İkisi de kendi odasına geçip yatarlar… bir süre sonra tarığın kapısı çalar ve tarık karşısında duran kişiye şaşkınlıkla bakar…

Part-27

Tarık: (gözlerini ovuşturarak kapıyı açar ve şaşkın bir şekilde) naz???

Naz: (gergin bir şekilde gülümseyerek) iyi akşamlaaar…

Tarık: galiba farkında değilsin ama saat sabahın 2 si… akşamı çoktan geçti yani

Naz: girebilir miyim?

Tarık: (kenara çekilerek) geç

Naz içeri girer…

Tarık: naz, bişey mi oldu? Bu saatte…

Naz: kusura bakma seni de bu saatte rahatsız ettim ama…

Tarık: ne rahatsızlığı canım…

Naz: şey… ben korkuyorum da…

Tarık: korkuyo musun?

Naz: (o sırada şiddetli bir şekilde gök gürler ve naz yerinden sıçrar) evet…

Tarık: neyden?

Naz: of tarık… duymuyo musun? Gök gürlüyo…

Tarık: eee… ne var bunda?

Naz: ben gök gürültüsünden çok korkarım tarık…

Tarık: (şaşkın) gök gürültüsünden mi?

Naz: evet. Çocukluğumdan beri en korktuğum şeydir. Evde bile hala gök gürlerken uyuyamam. Ama en azından babamlarla aynı evde olduğumuz için içim rahat oluyodu. Şimdi öyle bi odada tek başıma oturup her gök gürlediğinde etrafı aydınlatan ışığın korkunç görüntüsünü izlemeye dayanamam… şey… burda kalabilir miyim bu gece?

Tarık: (hala şaşkınlığını üstünden atamamıştır) şey… tabii kalabilirsin. Sen yat. Ben uyumasam da olur

Naz: saçmalama… sen yatmıycak mısın?

Tarık: başka yatak olmadığına göre…

Naz: aslında… birlikte yatabiliriz. (tarık birden naza bakar) ama sadece uyuycaz

Tarık: oluuur

Naz: tamam…

Ve ikisi de yatağa yatarlar.

Naz: tarık… sakın yanlış anlama. Sadece tek yatak olduğu için. Ve sadece uyuycaz

Tarık nazın sürekli kendisini uyarmasına bozulmuş ve kızmıştır…

Tarık: anladım naz. Sadece uyuycaz. Başka bişey yapmayı düşünmemiştim zaten…

Ve tarık naza sırtını döner ve gözlerini kapatır… naz sa hala korkmaktadır. Ve tarığı üzdüğünü fark eder

Naz: tarık… tarık..

Tarık: efendim naz?

Naz: hemen uyuycak mısın?

Tarık: başka ne yapabilirim ki… hem sen demedin mi sadece uyuycaz diye. Ben de uyuyorum işte. Sana da iyi geceler

Naz: kızdın mı bana?

Tarık: (tekrara naza döner) ne bekliyosun naz? Bana sürekli “sadece uyuycaz” demene gerek yok. Zaten başka bişeyi aklımın ucundan bile geçirmedim. Seninle uyumak bile bana yeter ama sen…

Naz: (tarığın lafını keserek) özür dilerim. Sana güvenmediğimden değil. Sadece… ilk defa seninle birlikte yatıyorum ve… ne biliyim işte… biraz heycanlandım galiba… öyle demek istememiştim…

Tarıktan cevap gelmez

Naz: tarık… uyurken sana sarılabilir miyim? Çok korkuyorum da…

Tarık: sadece korktuğun için mi bana sarılarak uyumak istiyosun?

Naz: (tarığa sarılarak) bide… sana daha yakın olabilmek için…

Tarık ta nazı sararak kendisine çeker.

Tarık: böyle iyi mi?

Naz: harika. Ne kadar garip değil mi… kendi odamdayken çok korkuyodum ama şimdi kendimi çok güvende hissediyorum… bunun nedeni koruyucu meleğimin kolları arasında olmam galiba…

Tarık: koruyucu meleğinin yanındayken hiç bişeyden korkmana gerek yok. O seni hep korur

Naz: biliyorum. Zaten onun yanında hiç korkmuyorum

Tarık: gerçekten sen ne çok şeyden korkuyosun naz… seni tanıdıkça yavaş yavaş hepsini öğreniyorum

Naz: (hafiften doğrulup tarığın yüzüne bakarak) istersen kendime başka bi koruyucu melek bulabilirim. Beni korumaktan sıkıldıysan…

Tarık: ben o görevi sonsuza kadar üstlendim… istifa etmeye de hiç niyetim yok…

Naz: ben de başka koruyucu melek istemiyorum zaten…

Tarık: yani şimdi ben melek mi oluyorum…

Naz: benim koruyucu meleğim sen olduğuna göre… melek te sen oluyosun…

Tarık: yok ya… meleklik sana daha çok yakışır… ben başka bişey olurum…

Naz: ne gibi?

Tarık: sen melek… ben de… cin

Naz: ne cini tarık… ben korkarım öyle şeylerden…

Tarık: öyle değil hayatım… hani alaaddinin cini var ya… onun gibi bişey…

Naz: bu durumda sen de nazın cini oluyosun..

Tarık: bakalım… ilerde lambamın sahibi değişirse belki de başkasının cini olurum

Naz: o lambayı kimselere vermem ben… sen bitek benim cinimsin. Ama bakıyorum da lambanı başkalarına kaptırmaya pek bi heveslisin…

Tarık: (nazı kızdırmak için) yok canım… ama arada öyle değişikli iyi olur diye düşündüm de…

Naz: (kızgın) sen öyle İtalya daki gibi lambanı o kızdan başka bi kıza vericeksen ben şimdiden atıyım onu…

Tarık: şaka yapıyorum aşkım… ben hiç lambamı senden başkasına verir miyim?

Naz: (tehtitkar bir sesle) bence de verme tarık…

Tarık: zaten şu lafından sonra istesem de veremem…

Naz: yarın kaçta kalkıyo uçağımız?

Tarık: sabah 9.00 da

Naz: iyi. (aklına cem gelir ve biraz huzursun olur)

Tarık: bişey mi oldu? Birden sustun?

Naz: yooo… yok bişey. Babamları da çok özledim… onlar geldi aklıma… (iç ses: off… ben iyice yalanlara batıyorum)

Tarık: yarın kavuşuyosun işte… hem ben de şu cem beyi bi görürüm. Bakalım nası bi tip…

Naz: ne gerek var tarık… şimdi tatsızlık çıkıcak

Tarık: sadece tanışıcam naz… niye tatsızlık çıkarıyım ki… daha o kadar büyük bi yamuğunu görmedim. Gördüğümde çıkarırım tatsızlığı…

Naz: mesela nasıl bi yamuk görürsen tatsızlık çıkarırsın?

Tarık: (gülümseyerek) eş kenar yamuk… (ve tekrar güler) nasıl espri ama?

Naz: of tarık bi soru sordum dalga geçme…

Tarık: ama naz… öyle bi soruyosun ki… “nası bi yamuk” diye…

Naz: ya anla işte… mesela ne yaparsa tatsızlık çıkarırsın diyorum

Tarık: yapacağı en büyük hata sana asılması olur. onu da yapmadı diyosun… bakıcaz artık. Sana asılmadıysa iyi anlaşa da bilirim yani…

Naz: (gergin bir şekilde) ya ya anlıyorum…

Tarık: sen boş ver şimdi cemi… sana bi sürprizim var. Aslında yarın söyliycektim ama madem şu anda birlikteyiz…

Naz: neymiş?

Tarık: bu gün otele dönünce annemle konuştum senin staj işini. Halletmiş. Nesrin hanımla konuşmuş bitirmişler stajını… hem annem demese de nesrin hanım zaten bitiricekmiş… (E naz kendi bileğinin hakkıyla bitirmiş olsun istiyorum)

Naz: ay çok sevindim tarık… yani şimdi benim stajım bitti..

Tarık: hem de başarıyla…

Naz: (tarığa daha sıkı sarılarak) sağol…

Tarık: bana teşekkür etmene gerek yok… sen kendin bitirdin bu stajı… hem de ne zorluklarla… tarık tekelioğlu gibi birisine katlanmak bir senelik staja bedeldir…

Naz: ne bir senesesi be… iki seneye bedeldir iki seneye..

Naz esner….

Naz: tarık… benim uykum geldi. Artık uyuyalım mı?

Tarık: tamam…

Naz: uyanınca görüşürüz o zaman…

Tarık: anlaştık…

Naz: (tarığı yanağından öper) iyi geceler aşkım.

Tarık: sana da…

Ve birbirlerine sarılarak uyurlar…

f_a_t_o_ş
01-08-07, 22:06
16.part

Tarık:suss naz susss

Nazbağırır ve tarıkı tekmeleyerek)bırak beni bırak ya bırak diyorum yoksa kötü olur

Tarık(nazı arabanın ön koltuğuna turtur ve kapıyı kitleyerek direksiyona geçer)

Tarık(arabayı sürerek)ya tamam bırakıcam bağırma öyle

Naz(bağırarak)sen ne yaptığını sanıyosun ha ne yaptığını sanıyosun

Tarık:burdan bakınca ne yapıyomuş gibi görünüyo

Naz:tarık durdur arabayı nereye götürüyosun beni bırak yaaaa

Tarık:gidince görürsün ama çok beğeniceksin benden demesi

Naz:Tarık delirtme beni nereye gidiyoruz

Tarık:aaa naz sürpriz gidince görürsün

Naz:bana bak sen beni neden kaçırdın ha

Tarık:ben seni kaçırmadım ki sadece sana bişey göstericem sonra eve geri bırakıcam(gülerek)ilahi naz ben sana aşıkmıyımda kaçırıcam(aslında aşığım ama)

Naz:yaa Tarık delimisin sen sonra gösterseydin şu göstericeğin şeyi olmaz mıydı sanki

Tarık:olmazdı nazcım başka zaman büyüsü kaçardı

Naz:ne bu sürpriz Tarık yaa öfff

Tarık:öffleme naz öffleme

Vahilerin ev

Hulusi:oldu bu iş vahi oldu bizim zibidi senin kıza sırılsıklam aşık bak dayanamadı kaçırdı

Vahi:eee şimdi ne yapıcaz peki Hulusi

Hulusi:geldiklerinde hala birbirlerini sevdiklerini itiraf etmezlerse bakıcaz artık

Vahi:peki itiraf ederlerse

Hulusi:o zaman bizde evlendiririz vahi

Vahi:eee Hulusi peki bunlar evlenirmi

Hulusi:aaa vahi çok soru soruyosun sen ben müeccinmiyim ya itiraf gelirse evlendiririz tarıkta bankada çalışır ne o eskiden on dönüm tarla bostan yan gel yat Osman dönemini kapatıcaz bizim zibidide

Tarık nazın gözlerini bağlayarak kolundan tutarak süprize doğru götürür

Naz:ayy Tarık ne şimdi bu bi oyunmu

Tarık :ya gerçekten naz çok soru soruyosun ya kime çekmişsin böyle anlamadım

Tarık nazı büyük bir balona bindirir ve havalanırlarken

Tarık:hazırmısın açıyorum gözlerini

Naz:hazırım aç

Tarık nazın gözlerini açar

Naz(havalandıklarını görünce şaşkın ve korkarak tarıka sımsıkı sarılır)ayyy Tarık durdur şunu ben çok korkarım yüksekten yükseklik korkum vardır benim

Tarık:ya tamam naz korkma bak ne güzel İstanbul ayaklarının altında

Naz:Tarık korkuyorum(dahada sarılır ve tarıkın omzuna yaslanır gözleri kapalıdır)

Tarık(istemeyerekte olsa)bak naz korkucak bişey yok ben senin yanındayım ve hep olucam bak ne güzel manzara

Naz(korkarak gözlerini açar ve aşağı bakar)inanmıyorum Tarık ne kadar güzelllll

Tarık:bak ben sana korkma demiştim seni buraya getirdiğime değmiş değimli

Naz(tarıka sarılarak)çok teşekkür ederim Tarık sen bitanesin(der ve yanağından öper)

2 saat balonla gezmişlerdir ve aşağı inip arabaya bindiklerinde nazın aklına görücüler gelir

naz:aayyy Tarık gördünmü nasıl unuttuk bak

Tarık:neyi naz

Naz:kimi olucak Tarık görücüleri unuttuk

Tarık:vede unutmaya devam etsek

Naz:saçmalama Tarık akşam olmak üzere bütün gün seninleydim eve gidince babanlara nasıl bi açıklama yapmayı düşünüyosun

Tarık:bi açıklama yapmayı düşünmüyorum

Naz:peki ben nasıl bi açıklama yapıcam

Tarık:açıklama yapmana gerek yok çünkü eve gitmiyoruz

Naz:peki nereye ve neden gidiyoruz söylermisin Tarık

Tarık:bilmiyorum ama buluruz heralde kalıcak bi yer

Naz:inanmıyorum Tarık sana yaaa ne demek bilmiyorum

Tarık:aslında biliyorum

Naz:nereye gidiyoruz peki

Tarık:antalyayı severmisin ve hiç gittin mi

Naz:severim ama hiç gitmedim

Tarık.tamam o zaman şimdi gidiyosun

Naz:neee saçmalama Tarık

16.partın sonu

hell_king
01-08-07, 22:31
Filiz:babiş biliyomusun abim kimden hoşlanıyo bu günlerde
Hulusi: bulmuştur yine bi uluslar arası
Tarık: herkese günaydın ne konuşuyosunuz baba kız öyle
Hulusi:senin kimden hoşlandığını konuşuyoruz
Tarık: filizzz… baba bu kızın kimden hoşlandığını biliyomusun
Bu sırada kapı çalar
Hizmetçi: naz hanım hoş geldiniz

- - - - - - - - - - - - part 5 - - - - - - - - - - - -

Tarık filz e sakın söyleme der gibi bakar
Naz Hulusilerin yanına gelir
Hulusi:evet filiz kimden hoşlanıyo bu zibidi yine
Filz:abim mi
Hulusi:ewt biz daha demin neden bahsedişyoduk
Filiz: işte babacım bende sana soruyorum abimin birinden hoşlanıp hoşlanmadığını
Hulusi:filiz sen beni delirtmek mi istiyosun nerden bilim ben (yumuşak bir ses tonuyla naza hoş geldin deyip yokarı çıkar)
Tarık Filiz e bakr niye hala buradasın gibilerinde
Filiz:eee bende gidim odama
Tarık: Hoş geldin Naz şeyy daha demin ki aile faciası yüzünden özür dilerim
Naz: yok önemli değil benim alıştım bu sahnelere bizim evde
Tarık: anlattın mı babana olanları
Naz:: evet ama ne kadarını ankladı bilmiyorum bi bayılıp bi ayıldı
Tarık naz gülerler bu sırada belgin gelir naz ve tarık fark eder ve susarlar
Belgin: oğlum konuşmanızı bölmiyim ben siz devam edin
Tarık:yok anne hiç bişey böldüğün yok ben sadece
Belgin:merhaba demek için bakmışsındır demi
Tarık:ewt eee tekrar hoş geldiniz deyip yukarı gitmiştir
Naz ve belgin staj için konuşmaya başlamıştır(sanırım 4. bölümdü belgin ve naz konuşuyolardı ya aynı konuşmalar)
Tarık filizin odasına girmiştir
Tarık: filiz ne yapmaya çalışıyosun sen
Filiz: asıl sen ne yapmaya çalışıyosun abi
Tarık:bak bi anlaşma yapalım ben sana ve ümite karışmıyım sende bana karışma
Filiz:nazla sana mı
Tarık: kim olduğu fark eder mi … analştık demi
Filiz:bana uyar valla
Tarık:beni takip etmiycene söz ver bide
Filiz: ben seni ne zaman takip ettim ağabeycim ama yine de söz
Tarık aşağı inip dışarı çıkmak için hazırlanırken naz tarığa bakıyodur belgin de naza bişeyler anlatıyodur
Belgin: naz dinliyomusun kızım beni
Naz: efendim… tabi dinliyorum belgin teyze
Belgin: oğlum nereye
Tarık:dışarıya anne biraz dolaşıcam
Belgin naza her şeyi anlatmış naz da kendi evindedir

Vahi: bak abla belgin hanım hemen bişey ayarladı görüyomusun
Netice:biliyoruz duyduk heralde sen bana sağar mı demek istiyosun şimdi vahi
Vahi:yok ablacım nerden çıkarttın yaa abla en iyisi belgin hanımları yemeğe davet edelim
Netice: davet et vahi Hulusiciğim sağıma karayip korsanım soluma geçer konuşuruz ama belgin gelmesede olur
Vahi: belgin hanım yaptığınız nezaketten dolayı sizi akşam yemeğine davet ediyoruz
Belgin:tabi olur geliriz Hulusiciğimle
Netice Belginin duyabileceği şekilde: karayip korsanım da gelmese almayız içeri söyle vahi
Vahi:akşama görüşürüz belgin hanım
Netice: vahi sen beni hiç dinlemiyosun deyip bastonla vurur

Belgin tarığı arar: oğlum biz vahi amcanlara gidiyoruz bak gelmezsen almıycaklarmış içeri
Tarık:anne gelmem için daha iyi bi yalan uydurmalısınız çocuk mu kandırıyosun
Belgin:tamam ozaman Naz da evde olucakmış
Tarık: anne yemek kaçta demiştin

Akşam olur ve herkes vahilerdedir
Yemekler yenir belgin tarık ile nazın göz göze bile gelmemelri için elinden geleni yapıyodur netice de tarık ile naz göz göze gelsin diye uğraşıyodur belgin naz ile tarığın sürekli dikkatini dağıtıyodur
Tarık:lavabo nerdeydi
Naz:ben göstereyim deyip tarığa eşlik etmiştir
Tarık:annem bu gün çok garip davranıyo nedeni sence ne
Naz: bilmiyorum ama halamda bi garip bu gün

Vahi:geçende dikkat etimde tarık arabayı çok güzel kullanıyo
Ümit:hele bi virajı alışı vardı hani şu ünlü kayıp İtalyan rallicisi alfonsoya benziyodu
Belgin:benim oğluşum her şeyi güzel yapar
Filiz:mesela çok güzel şarkı söyler sesi çok güzeldir benim abimin
Netice : o kadar güzelse bir şarkı söyler artık bize…tarık evladım hadi bize bitane şarkı söyle beni kırma
Vahi: evet söyle belgin hanım çok övdü
Tarık:ne söyliyim peki
Netice: ne söylersen söyle
Tarık:tamam
özledim seni düştüm yollara
açtım gönlümü rüzgarına
bir hayaldi sanki bir macera
yıkıldım kelimeler paramparça

yandım, yandım, ah ki ne yandım
bana yeniden şarkılar söyleten kadın
baka baka doyamadım hem kokladım da
sarhoşluğu geçmedi hala içimde sevdan

hala hoş bir havan var ne güzel adın
bir çizik attın gönlüme kanattın

yandım, yandım, ah ki ne yandım
bana yeniden şarkılar söyleten kadın
baka baka doyamadım hem kokladım da
sarhoşluğu geçmedi hala içimde sevdan

seni görebildiğim yer rüyalar artık
deli diyorlar bana ah bu ayrılık

şarkı boyunca naz ve tarık birbirlerine bakarlar tarığın sesini herkes çok beğenir
vahi:gerçekten çok güzelmiş belgin hanım tarığın sesi
ümit:talfonso bi imza alabilirmiyim yakında kesin seni keşvederler şimdiden dursun
vahi ve naz:ümittt
bu sırada Sadri tarığa mesaj çeker konuşmak için
Tarık: anne Sadri msj çekti konuşmak için ben gidim bakim sadriye tamam mı
Naz tarığı geçirirken biri vahi özkulların evinin önünde durur

kod adı yağmur
02-08-07, 00:20
naz zor nefes alıyordur ve nabzı çok düşüktür...

52. bölüm
part 1

tarık: nazzz kendine gel ne olur beni sensiz bırakma
tarık nefes alması için masaj yapar sonra kerimi arar
tarık: alo kerim telaşlı
kerim: ne oluyor bicim
tarık: nazz naz fenalaştı hastaneye götürüyorum
kerim: tmm sakin ol şimdi ne oldu
tarık bağırarak: sakin fln olamam kerim gidiyor
kerim: sakin ol yoksa kaza yapacaksın
tarık: tmm sakinim ... hastanesi
kerim: hemen geliyorum
nazı müşadeleye alırlar kerim ne olur ne olmaz die ilk önce otele gider
vahi: kerim senin ne işin var burada
kerim: şeyy...
vahi: nee
kerim: şeyy ben saten gidiyordum der ve koşarak uzaklaşır naz ise hastanede kendine gelmiş ve ağlamaktadır tarık herşeyi anlatır doktorlar eşiliğinde
tarık: evet böle hayatım
naz: nie önce sölemedin der ve tarığa vurur
naz: hepsi senin suçun söleseydin ben kendimi köt hissettğimde sölerdim der ağlr ve tarığa vurur
kudret: ben demeyim dedim derse böle olacağını biliyordum yavaş yavaştı

kerim odaya gelir

kerim endişeli sesle: naz iyi misin
naz göz yaşını siler : evet
naz: ben çıkmak istiyorum
doktor x: olmaz
kudret tamma gibi kafayı sallar
doktor x: tmm olurmuş çıkabilirsiniz
der ve çıkarlar naz yolda uyur kerimle tarık sessiz konuşmaktadırlar

tarık: kerim naz iyi değil
kerim: nesi var abi
tarık: hasta
kerim: anlamamıştım sağol aydınlattın beni
tarık: şakanın sıras değil
kerim: tmm o zaman anlat sen
tarık anlatır
kerim: hadi yaa
içses aşkım benim merak etme bunuda birlikt atlatacağız sonra sen ben mutlu olacağız çook mutlu olacağız ve öle yaşayacağız...
sabah olur

koray: dilek biz evlenelim
dilek: nee aaa şey tmm ne zaman
koray: haftaya bugün
nesrinle raşit gelir
nesrin: çocuklar biz evlenmeye karar verdik
raşit: evet çocuklar
koray: ne zaman
dilek evet ne zaman
nesrin: haftaya bugün burada
dilek-koray: yaa öylemi
yüzlerine bakarlar
dilek-koray: bizde haftaya bugün evleneceğiz burada

nazla tarık kahvaltı yapıyorlae naz bozuktur

tarık: naz cnm lütfen böle yapma
naz: konuşmak istemyorum bu konu hakkında
tarık: tmm konuşma ama üzünüde asma ben alışık değilim böle nazı görmeye
naz: tmm cnm özür dilerim ama der ve ağlar
tarık nazın yanına gelir
tarık: hepsi geçecek aşkım ilerde hatırladığımız hatıra olacak
naz: o zamanları ben görebilirsem tabi
tarık: şiit böle konuşma
naz: tmm aşkım hadi devam edelim yemeğe
naz hala ağlıyordur tarıksa nazın yüzünü elleri arasına alır
tarık: ama ilk önce bunları silelim
siler gözyaşlarını
naz: tmm cnm hadi otur
yemeğe devam eerler

vahi ile belkıs gelir yanlarına

vahi: naz kızım tarık oğlum
naz: evet baba
vahi: şeyy biz belkıs hanımla evlenmeye karar verdik
naz kahveyi püskürtür
tarık: babamın dediklerini hatırla cnm
naz: tmm bi yastıkta kocayın
belkıs: saol kızım
vahi: ee siz nasılsınız bişeyiniz var mı
naz: olamz mı
tarık: nazz
vahi: ne dedin kızım
naz: olmaz mı bişeyimiz
belkıs: neyiniz var çocuklar
vahi: evet kızım neyin var
naz: odam var kardeşim var babam var tarığım var daha ne olsun
tarık içinden: ohh be sölemedi
vahi: bende ohh çok şüür
vahi: nese kızım biz dolaşıyuruz

vahilerden 3-5 dakka sonra filizle ümit gelir
filiz: abi biz ümitle nişanlanmaya karar verdiki
tarık: bi siz eksiktiniz sessiz
filiz: efendim ne dedin abiş
tarık: çook mutlu olduk nazla dedim
fliz-ümit: sağol
ümit: ee nasıldı arkadaşın alfonso
tarık: ne arkadaşı
ümit: doktor olan alfonso sen balık ye hafızan kuvvetlenir
filiz: ümitt
naz: şeyy cnm hani dün ziyarete gittiğimişz
tarık: aa ne ne ziyareti naz naz tarığın ayağına vurur
tarık: haa o iyi çok iyi slm var
ümit: slm söle
tarık: oldu sölerim hadi siz yürüyüm dolaşın
filiz: hadi byy

akşam olur
nesrin: nazz çabuk provaya
naz: tmm nesrin hanım içinden daha 30 dk var
nesrin bişeyler söler (bulamadım)
naz: aa yeter bakın burayı kapattırırım
nesrin: ne şikayetle
naz: insan hakları ihlali çalışan hakları hakaret ...
nesrin: tmm kızım tmm sakn ol
naz: özür dilerim sinirim size değil
nesrin: tmm hadi
naz: tmm

nazla tarık yolda karşılaşır
tarık: küçüğüm nereye
naz: provaya
tarık: tmm dikat et kendine ne zaman prova
naz: 30 dk sonra
tarık: nie şimdi gidiyorsun
naz: işte
tarık: moralini bozma sakın geçecek
naz: tmm canım tarık bişey sorcam
tarık: sor aşkım
naz: sen bei hastayım die terk etmiyeceksin değil mi üzgün
tarık az bağırarak sinirli: naz saçmalama sen nasıl böle bişey düşünebiliorsun sakın b daha senin ağzından böle bişey duymayayım sakın duyarsam kötü olur
naz: yani bırakmayacaksın
tarık naza imalı bi bakışla sert sesle: nazz

nazın ayılıp bayılmaları ile hastalıkla mutlulukla ailelerin konudan habersiz 1 hafta olur tarık tüm geceler bilgisayardan nazın tedavisini araştırır
tarık: evvvt buu

tarık ne buldu
nazın hatlaığı
evlilikler
diğerleri değer partlerde

secretpearl
02-08-07, 00:53
Tarığında telefonu çalar:aynı şeyi ipek söyler….ve telefonu lapatıılarında ikiside..

Tarık-naz:onlar ayarladılar diip gülerler…

Naz:şimdi napcaz böyle evdemii oturcaz der…

Tarık:hayır hadi çıkıp gezelim biraz…

Part 16…

Bizimkiler fransayı alt üst etmişlerdir…ve yorgun bi şekilde tekrar eve dönmüşlerdir….

İpek ve mertse gelemiiceklerini söölemişerdir….ipek bi arkadaşında mertse evinde kalıyodur….tarık ve nazsa ipeğin evinde kalıyodur….

Eve gelirler…

Naz:offf çok yoruldum….koltuğa atar kendini…

Tarık:bende…aynı zamanda nazın yanına gelir…

Naz:çok mutluyum bliyomusn..

Tarık la naz birbirine sarılmıştır aynı zamanda….

Tarık:bende çok mutluyum naz…

Naz:tarık bişe sorcam…

Tarık:sor bakalım naz hanım(gülerek)

Naz:neden o iki kelimeyi beni ilk öptüğünde söylemedin….

Tarık:fırsat kalmadıkii…bizim meral hanım(sekreter)şak diye girince sende hemen fırsattan istifade kaçınca…

Naz:peki sonra….

Tarık:naz o kadar mesaj çektim bodrumda olduğunu bile söylemedin…

Naz:peki sonra….

Tarık:naz…

Naz:tarık sonra dedim….

Tarık:bodruma geldim işte….sonra seni mertle gördüm…

Naz:kıskandınmı…

Tarık:aman naz ne kıskanıcam….sinir etmek için….

Naz:tarık şaka yapıyosun sanırım…

Tarık:ne şaksı naz niye kıskanayıımki…yani seçimini kimden yaptıysan artık….

Naz:iyi o zaman ben kaklıyım artık…

Tarık:saçmalama naz nereye…

Naz:seçim yapmaya…..

Tarık: naz gel buraya saçmalama…..

Naz gidiyodur…tarık aniden kendine çeker ve nazı öpmeye başlar….

Tarık geriye çekilir…gülerek…

Tarık:yaptınmı seçimini….

Naz:yaptım…..

Tarık:kimmiş bakalım bu şanslı kişi…

Naz:tarıkkk diye biri….

Tarık:hani şu seni deliler gibi seven ve aynında kimi görse kıskançlık krizlerine girenmi….

Naz:öylemi oluyomuş….

Tarık:yaa ben kendisini tanırımmm….senii çokk seviyomuşş ve herkesden kıskanıyomuş…..

Naz:peki bu beni kıskanan kişi bana ne zaman aşık olmuş

Tarık nazın beline nazda tarığın boynuna sarılmıştır….

Tarık:bi gün nazlara yemeye gitmiş …nazda o sırada kapıdan çıkıyomuşş…ve bilerek olmasada yakınlaşmışlar….

Naz:seni seviyorum

Tarık:bende seni

Tekrar öpüşmeye başlarlar….dülüülülü dülülülü telefon:D:D

Nazın telefonudur….arayan mert…

Mert:naz bu gün şu Fransız şirket gece düzenliyodu unutmadınız dımii…

Naz:aaa… unutmuşum nese …hemen hazırlanıyoruz…tamam tamam…eee kıyafetlerim…

Mert:merak etme ben biliyodum orda kalıcağını kıyafetlerin…ipeğin odasında…

Naz:neyse tamam hadi görüşürüz…

Naz ve tarıkk hazırlanırlar…tarık nazı beklemketedri aşağıda…nazı üstünde 32.bölümdeki kıyafet var…..

Naz aşağı iner…..

Tarık:nazzzzzz…..

Naz:nasıl olmuşum kıskanç bey…

Tarık:çooo çoo .okkk güsel olmuşsun…..

Naz:hadi gidelim o zamn der..ve geceye gitmek üzere yola çıkarlar….

bn sizi merakta bırakırmıyım geceden 2 adte foto:P:P:happy0064

http://img253.imageshack.us/img253/3128/sakarya2hhhit4.jpg

http://img214.imageshack.us/img214/8339/53kgsb6.jpg

resimleri düzgün düzenleyemedim kusura bakmayınn ....çokk yorgunummm çünküü...bide çok uğraşamma gerekiodu üzerindee o zamnada baya geç olurdurr...:img-blush

f_a_t_o_ş
02-08-07, 06:26
17. part

Tarık:hayır gayet ciddiyim senin o adamla evlenmeni istemiyorum

Naz:neden

Tarık.çünkü….

Naz:evet Tarık çünkü

Tarık.çünkü çocuk çok çapkın duruyodu kesin seni aldatırdı ben seni ondan kurtarmak için evden çıkardım naz şimdide babanlardan kurtarmak için antalyaya götürüyorum seni daha ne istiyosun

Naz:Tarık saçmaladığının farkındamısın bilmiyorum ama sen beni kurtarmıyosun ki resmen çıkmaza sokuyosun hem nerden biliyosun çocuğun çapkın olduğunu

Tarık.her halinden belli

Naz:mesela bi örnek ver

Tarık:mesela baba parası yiyen bi tipe benziyo

Naz:aynı sen gibi

Tarık:mesela babasını kandıran yalan söyleyen bi tipi var gibi

Tarık.mesela çok çapkın bi tipi var kesin her ülkeden bi sevgilisi olan bi tipe benziyo

Tarık(bağırarak)aaa naz yeter ama aynı sen gibi aynı sen gibi ne demek yani bu

Naz:ayy Tarık ne bağırıyosun sen çocuğu değil kendini tarif ettin resmen bana

Tarık :tamam naz senin iyiliğini isteyende suç aman ne halin varsa gör evlende gör

Naz.tarık sen beni kıkanıyosun

Tarık.kıskanmıyorum

Naz:kıskanıyosun kıskanıyosun

Tarık:farzetki kıskanıyorum ne geçicek eline

Naz:bakitiraf ettin beni kıskandığını

Tarık.lafı çevirme şimdi bi soru sordum farzetki dedim

Naz:ahhh Tarık durdur arabayı midem(midesini tutar)

Tarık( tam göl kenarında arabayı durdurarak)ne oldu naz neyin var

Naz tarıkı ittirip arabanın şöför koltuğuna koşar ve tam arabayı çalıştıracakken yarık kontağı alır

Naz:Tarık ver şu kontağı

Tarık:gelde al o zaman

Naz(tarıkı kovalayarak gölün ucuna gelirler)Tarık ver dedim sana

Tarık:al o zaman

Naz(tarıkın elinden almaya çalışır )ver dedim

Anahtar o sırada gölün içine düşer

Naz(bağırarak)ne yaptın Tarık

Tarık(bağırarak)asıl sen ne yaptın naz

Naz-tarık(çaresiz göle bakarak)ne yapcaz şimdi

Tarık.offf naz iki dk rahat duramadın ne yapcaz şimdi

Naz:asıl sen bana verseydin anahtarı bunlar başımıza gelmezdi

der ve tarıkı iter dengesini kaybeden Tarık göle düşerken nazda onu tutmaya çalışır ve göle düşerler ilk çıkan suyun yüzüne ilk çıkan naz olmuştur ama Tarık hala suyun yüzüne çıkmamıştır

naz(telaşla bağırır)tarıkkkkkk

17.part sonu

f_a_t_o_ş
02-08-07, 10:49
18.part

naz(telaşla bağırır)tarıkkkkkkkk

Tarık(nazın önüne çıkarak)efendim naz ne bağırıyosun buradayım

Naz(sinirli ve ağlamaklı)ödümü kopardın yaaa bi an boğuldun sandım (tarıka vurmaya başlar)piss gıcık şeyy yaa ölseydin

Tarık:iyi ya işte ne güzel Burak beyle evlenirdiniz

Naz:saçmalama Tarık eğer sen ölseydin ben….

Tarık:evet naz sen

Naz:ben ….ya Tarık çıkalım artık şu gölden üşüdüm

Tarık ve naz gölden çıkarlar arabanın yanına gelerek

Tarık:görüyomusun naz senin yüzünden antalyayada gidemedik bırak antalyayı eve nasıl gidicez şimdi

Naz(bağırarak)benim değil mi yine suçlu olan eee pesss Tarık zaten hep ben suçluyum hem hani eve gitmiyecektik yalancı bi dediğin bi dediğini tutmuyo seninde

Tarık(bağırarak)bağırma bana midem bulanıyo diye oyun yapıp kaçmaya çalışmasaydın bunlar başımıza gelmiyecekti

Naz:offf yaa offf seninle allahın dağında kaldım offf

Tarık:dağ değil göl kenarı(y.y. anısına 34.bölümden bi kaç replik koyayım)

Naz:aman içim rahatladı içime su serptin ne kadar rahatladım bilemezsin

Tarık:ya sen….hapşu

Naz:çok yaşa ….eeee ben

Tarık:sende gör ..ya sen..hapşu

Naz:ay Tarık tamam çok yaşa dedik ya eeee bana

Tarık:sen varya…hapşuuuuu

Naz:aaaa Tarık yeter ama yaa oyunun sırası değil bırak bu ucuz numaraları ben yutmam

Tarık:numara değ….hapşuuuu

Naz:aaa uzattın ama yaa…hapşuu

Tarık:ne o numaramıymış

Naz:adam bi çok yaşa der yaa…hapşuuu

Tarık(gülerek)çok yaşa

Naz:sende gör de..hapşuuu…(burnunu çekerek)ya Tarık ben çok üşüdüm böyle bi yer bulalım

Tarık:ya yapma naz allahın dağında nerde bulucaz kalıcak bi yer

Naz:aaa Tarık dağ değil göl kenarı

Tarık:benim lafımı bana satma

Naz:aman al lafın senin olsun

Tarık:aaa naz bak tepede bi kulube var hadi gidelim

Naz:bak isteyince bulunuyomuş değimli

Tarık(alaycı bi ifadeyle)yaaaaa değimlide peki şu ıslak kıyafetlerimize ne yapıcaz bayan çok bilmiş

Naz:bilmiyorum ama buluruz bi çare

Tarık ve naz kulubeye doğru yürüyorlardır birden nazın ayağı takılır ve sendekleyip düşecekken Tarık nazı tutar ve göz göze gelirler tam Tarık nazı öpecekken

Naz(tarıkın suratına doğru hapşırır)hapşuuuu

Tarık(biraz sinirlenerek)eeee aferim naz hiç gerk yoktu sabah yıkamıştım ben yüzümü ve hatta daha demin sayende göldede duşumuzu almıştık hatırlatırım

Naz(burnunu çekerek)yaa Tarık inanmıyorum sana…bana bağırmak için fırsat kolluyosun

Tarık(biraz üzülerek)ya tamam özür dilerim öyle demek istememiştim

Naz:ya hem ben böyle ıslak ıslak hasta oldum galiba

Tarık(gülümseyerek)desene cem karacanın şarkısındaki gib(tabiki barışımızında)

Naz:cem karacamı

Tarık:evet hiç dinlemedim deme çok gülerim

Naz:saçmalama Tarık dinlemez olurmuyum hatta çok severim ama hatırlatırım sadece o şarkıyı cem karaca söylemiyo

Tarık(bıkkın bi ifadeyle )yaaa evet şu rockçı çocukta söylüyo değimli

Naz(tarıkı kızdırmak için)yaaa evet Tarık ya gerçekten çok harika söylüyo bide çok yakışıklı çok karizmatik ve…

tarık:tamam naz biliyorum barış akarsuyu bana anlatma tamam çok güzel söylüyo hatta muhteşem söylüyo ve hatta çok yakışıklı karizmatik bi çocuk ama benim kadar değil tabiki

naz(tarıkı kızdırmak için)hiçte bile barış akarsu bi kere senden daha yakışıklı

Tarık(sinirlenerek)ya naz sen beni delirtmeye mi çalışıyosun adam seni tanımıyo görmüyo sen adamı bayıla bayıla bana anlatıyosun

Naz:itiraf et beni kıskandın…hem ne malum belki ilerde tanışıcaz ve çok iyi anlaşıcaz unutma ende ünlü birisiyim

Tarık:ingilterede canım hem bende dünyaca ünlü ralli pilotu alfosoyum ama senin gibi hava atmıyorum

Naz:ayyy tamam Tarık vazgeçtim uğraşmıycam seninle zaten böyle ıslak ıslak hiç çekilmiyosun

Tarık:gecenin nemimi düşmüş gözlerine
Ne olur ıslak ıaslak bakma öyle
Saçını dök sineme derdini söyle
Yeterki ıslak ıslak bakma öyle

Sürerim buluttan tarlaları
Yağmurlar ekerim göğün göğsüne
Güneşte demlerim senin çayını
Yüreğimden süzer öyle veririm

Ben feleğin şu çarkına çomak
Sokarım
Ben feleğin tekerine çomak sokarım
Yeterki ıslak ıslak bakma öyle

Naz:ne içindi şimdi bu

Tarık:bilmem içimden geldi

Naz:çok güzeldi teşekkür erdim

Tarık.peki barışın sesimi daha güzel benim mi

Naz:ayy Tarık ikinizinde çok güzel sesi var niye kıskanıyosun anlayamadım

Tarık(imalı)neden acaba….aaa bak geldik hadi girelim

Naz:olmaz ben korkarım önce sen gir içeri bak öyle gireyim ben

Tarık:ya ne var naz ben varım yanında niye korkuyosun ki

Naz:olsun sen gir önce

Tarık:tamam

der ve içeri girer içrisi eski bir samanlıktır ve Tarık dışarı doğru eğilerek naza

Tarık:naz gel hadi

Naz:içerdi birisi varmıymış

Tarık(dışarı naza bağırarak)evetttt huy olarak sana benzeyen biri

Naz(merakla içeri girer)yaaaa inanmıyorum sana Tarık yaaaa

18.partın sonu:happy0064

mervecii
02-08-07, 11:23
tv: dünyaca ünlü rallici ve aynı zamanda türkiyenin en önemli bankalarından olan tek bankın varisi alfonso tarık yarın beyaz showda

10.kısım

(herks çok şaşırır. vahinin naza tepkisi geçmiştir. yani en azından eskisi gibi diildir. vahilerde)
ümit: ooo abla baksana eniştem tv ye çıkıo. ne ünlü bi eniştem var bnm ya
naz: (biraz sessiz)ümit söleme böle şimdi babam yine köpürcek
vahi: aaa şuna bak televizyonlara falan da çıkıo. yok yok kızım bu seni bir iki güne kadar unutur(içses: hayyatta yapmaz tarık böle bişi ama bakalım naz ne tepki vercek)
naz: yok ya baba tarık öle biri diil(içses: zaten bnm için çıkıo tvye(der ve gülümser))
vahi: noldu kızım niye gülüosun
naz: hiç baba öle işte
(naz dün babasından telefonu almıştı, geri vermedi)
(hulusilerde)
belgin: oğlum nerden çıktı şimdi bu
tarık: hiç anne çok ısrar ediolardı bn de kabul ettim
belgin: oğlum ne gerek var bu kadar göz önünde olmaya şimdi bir sürü kız olcak etrafında
tarık: ben hiç birine bakmam ki anne bn nazı seviorum
belgin: off tarık vazgeç artık şu kızdan
tarık: asla vazgeçmem anne
hulusi: aferin oğlum aşkının peşinden git
belgin: hulusiiiii
tarık: hiç babama kızma anne o sölemese de bn öle yapçaktım zaten.(bu sırada tarıkın teli çalar. annesinin yanında açar)
tarık: aşkım (daha sonra odasına gider,tabi belgin sinir küpüne döner)
naz: naber tark
tarık: iiim cnm senden
naz: iim bn de
tarık: baban nasıl oldu da telefonunu almadı
naz: unuttu galiba
tarık: ee bugünnerde buluşalım
naz: tarıkkk saçmalama yakalanıoruz hemen
tarık: ama bn seni görmeden yapamam
naz: bn de seni görmeden yapamam ama neyseki bn seni bu gece beyaz show da izlicem
tarık: ama bn seni göremicem. hadi naz ya
naz: tarık yine yakalanırsak
tarık: olsun yakalanma korkusuyla daha heycanlı oluo
naz: ne heycanlı oluo
tarık: öp... şey işte boşver cnm
naz: ya yine yakalayıp dünkü gibi saçma sapan şeyler yazarlarsa
tarık: yakalanalım daha ii. ben italyadayken iki gün üstüste aynı kızla çıkmazdım senin başka olduğunu anlarlar.(ne dediğinin sonradan farkına varır)
naz: yaaa ölemi(üzgün bi ses tonuyla)
tarık: ya naz tamam bazen saçmalıyorum. ama nolur gel
naz: yok bn gelmeyeyim(kendini biraz naza çekiodur)
tarık: gel gel
naz: gelmeyeyim
tarık: gellll
(bu sırada vahi naz diye bağırıodur. yanına çağırıodur)
naz: ayy tarık babam çabuk söle nereye geliorum
tarık: noldu hani gelmiodun
naz: ya bu babam da bi naz bile yaptırmıo
tarık: ...........ya gel. nazlı nazım
(naz hiçbişi sölemeden teli kapatır.)
tarık: insan bi güzel söz söler de kapatır. pat die kapattı. neyse nasıl olsa görcem o zmana alırım intikamımı
(tarık hazırlanmış aşağıya inmiştir)
belgin: oğlum yine nereye. yoksa naza mı
tarık: yok anne beyaz showa çıkçam ya kıyafet alayım dedim. ne giycem ben orda
belgin: ii git bakalım
tarık: saol anne izin verdiğin için(içses: allahım ya inanamıorum sana tarık, annenin eline ipleri verdiğine inanamıorum. neyse sabret. ve nazına git)
(vahilerde naz giyinmiş aşağıya inmiştir)
vahi: kızım nereye
naz: çok sıkılıorum baba. dolaşçam
vahi: tarık yok mu
naz: olsa izin verirmiydin
vahi: hayır ama merak ettim
naz: yok o bugün tv ye çıkçak die hazırlanıo
vahi: bak gördün mü şimdiden bıraktı seni
naz:(içses: sen öle san baba)yaaa öle oldu baba. neyse ben kaçtım
(tarık yola çıkar. arkasından bi arabanın onu takip ettiğini anlar.)
tarık: gel bakalım. hem alfonso die haberimi yapıosunuz, hem de rallici kelimesiinin altını boş bırakıosunuz. gelin de yakalayın bakalım
(tarık son gaz gitmektedir. tabi paparizeler çokkk geride kalmışlardır)
tarık: (kendi kendine)yehuuuuuu, noldu patlak teker paparazi. (bi süre susup)ayy geç kaldım şimdi naz bana nasıl kızcak
(tarık kararlaştırdıkları yre gelmiştir. naz daha yoktur.)
tarık: ohh be daha gelmemiş. ya başına bişi geldiyse
(derken naz elinde ufak bi köpekle(cinsni uyduramadım) tarıka yaklaşır. tarık hemen yanına koşar ve köpeği alır)
tarık:(köpeğe)ayy cnm bnm ne kadra tatlısın sen. şuna bak naz.(deyip köpeği öper)
naz: galiba bn yanlış bişey yaptım. sana doğum günü hediyesi olarak bu köpeği almştım. sen direkt gittin onu öptün. eskiden beni öperdin. kendi ellerimle beni aldattmana fırsat yarattım
tarık: ewttt saçmalamanın son perdesi. ne kadar güzel saçmalıosun sen naz böle.
naz: ewt ama eskiden hemen bana sarılırdın şimdi bu köpeğe
(tarık köpeği yere bırakır ve naza sarılır uzun süre)
naz: tarıkkk çipçap kaçıo
tarık: o da kim
naz: köpek. yani tabi senin köpeğin, adını sen değiştir istersen(daha naz lafın ortasındayken tarık nazı bırakıp çipçapın peşinden gitmiştir, yakalayıp getirmiştir)
tarık: ohh zor da olsa yakaladım
naz: tarık kıskanıorum ama
atrık: sen ne koymuştun adını
naz: çipçap. ama istersen değiştir
tarık: tamam çok sevdim bu ismi
(yere otururlar. çipçap tarıkın kucağındadır. bi eliylede naza sarılmıştır)
naz: çok sevdin galiba
tarık: eee dünyadaki en sevdiğim şey
(tarık daha devam ederken nazın suratı düşmüştür)
tarık: dünyadaki en sevdiğim şey olan biricik aşkımın hediyesi nasıl sevmem
(naz birden gülümsemiştir)
tarık: naz çok teşekkür ederim. seni çok seviorum. artık sen yokken buna bakıp seni düşünürüm
naz: eh yani tarık köpeğe bakıp mı beni düşünceksin
tarık: off aşkım tamam ya. şaka yapıorum. zaten ben nereye bakarsam bakayım seni hatırlıorum. seni düşünüorum. yani ille tek bi şeye bakmama gerek yok. herşey olabilir
naz: (gülümseyerek sarılır) eyvahh tarık keşke sarılmasaydım
tarık: nie ki cnm
naz: şimdi paparaziler çektiyse
tarık: yok bn onları atlattım. onlar kimle dans ettiklerini bilmiolar
naz: tark çabuk söle kimle dans ettin
tarık: off naz öledemek istemedim. yani alfonso olarak onları atlattım
naz: ha öle mi. zaten bn de biliodum cnm. öle şaka yapayım dedim
tarık: tai tabi kesin öledir
naz: tarıkkkk. hem sen beyaz show da ne söleyeceğini düşündünmü
tarık: hangi konuda
naz: sofia konusuda. tarık bizim hakkımızda
tarık: yooo. bişey sölemem mi gerkio
naz: tarık sen nie çıkıosun o programa
tarık:daha çok kız hayranım olsun die dimi çipçap
naz: bn bunu öldürsem suç sayılmaz dimi çipçap
(çipçap naza doğru havlar. tarık gülüodur)
naz: ayy siz ne kadar da anlaştınız. köpek ve tarık. beyz showdan sonra sinemalarda
tarık: hımmm beyaz show demişken, bnm gidip kıyafet almam lazım. evden bölelikle kaçabildim
naz: ay bn senin bu kadra kılıbık olduğunu bilmiodum
tarık: diilim zaten
naz: hiç öle görünmüo
(tarık suratını asar oturur. iki dk sonra)
naz: şaka yaptım bnm maço sevgilim(deyip yanağından öper)
tarık: artık gidelim mi cnm
naz: tmm gidelim cnm
tarık: çipçap sana diorum
naz: neeeeeeeeee
tarık: şaka şaka
naz: sıktı ama senin bu şakaların
tarık: gitmeden önce bişi yapmam lazım
naz: neymiş yap bakalım
(tarık nazı kendine çeker ve öper)
tarık: ohh bugün hiç öpmemiştim.
naz:hadi gidelm cnm
tarık: tmm
naz: ama çipçap duymuomusun beni gidelim diorum(deyip arabaya koşturur. tarıkta peşiden. arabanın yanında yakalar. ellerini arabaya dayar. çak yakındırlar.)
tarık: seni çok seviorum
naz: ben de seni cnm
tarık: bn çipçapa demiştim
(naz tarıkın ayağına tekme atar)
tarık: kzınca çok güzel oluosun
naZ: aynı zamanda zarar verici de olabilirim
tarık: zarar veren sen ol bn başka ne isterim
(deyip nazı öper,tabi nazda onu. bir süre sonra naz geri çekilip)
naz: artık gidelim
tarık: bana mı sölüosun çipçapa mı
naz: sana aşkım sana
(arabaya binerler. arabada giderken)
tarık: sen de bnmle gelmek istermisin alışverişe
naz: yok iki gün üstüste manşet olup olay yaratmaya gerek yok. bu kadar ün de yeter bana
tarık: sen bilirsin
naz: bak tarık şapka takıosun, gözlük takıosun ve hiç kimse seni tanımıo tamm mı. kızlar tanıyıp da asılırlarsa bn o diilim diosun, hiç yüzlerine bile bakmadan kaçıosun. tamam mı
tarık: oldu, başka
naz: tarık bak çok ciddiym. yoksa bn de gelirim. paparaziler bizi yakalar,babam görür, beni ewe kapatır, bni bi daha göremezsin
tarık: siyah şapka, siyah gözlük ii mi
naz: aferin işte böle
(tarık nazın havaalanında bekleyen taksilerden birine binmesi için arabayı durdurur. bu arada tarıkın italyadaki sevgilileri birbirinden habersiz, aynı uçağa doluşup gelmişlerdir.tarıkı görünce hemen yanına koşmuşlardır. işte hepsi birden tarıka yanaşıolardır, aşkım deyp öpmeye kalkıolardır.naz bunları görünce hemen tarıkın yanına gelerek onları iter.)
naz: no alfonso, yok alfonso, bnm alfonso
(kzlar anlamadan nazın yüzüne kızgınlıkla bakıolardır)
naz: tarık bu ne demek oluo
tarık: valla haberim yoktu aşkım.
naz: bunlar senin eski sevgililerin mi
tarık: ewt ama çok eski yani
(bu sırada tarık kızlara onları sevmediğini nazı sevdiğini anlatıodur, italyanca)
nz: bu kadar ççok olduğunu bilmiodum. şuna bak abigikt gibiler
tarık: o da ne naz
naz: Alfonsoyu Bulup İtalyaya Götürmek İsteyen Kızlar Timi
tarık: naz yok öle bişi
naz: alfonso hemen bunları başından sav git alışverişini mi yapçan napçaksan yap, bn gidiorum
(deyip taksiye atlar ve gider)
tarık:(arkasında)nazzz
(tarık kızlara tek tek onları sevmediğini , ve gitmeleri gerektiğini anlatır. gider alışverişini yapar, beyaz show stüdyolarına girer.)

f_a_t_o_ş
02-08-07, 13:13
19.part

Naz(merkla içeri girer)yaaaaa inanmıyorum sana Tarık yaaaaa

Tarık(gülerek)ne oldu yalanmı sende bu keçi gibi intçısın işte

Naz(kızarak)eee pes Tarık yaa sana ne diyeyim beni bi keçiye benzetmediğin kalmıştı oda oldu peki bay ukala diğer günlerde beni neye aaa pardon hangi hayvana benzeteceksiniz

Tarık(nazı kızdırmak için)valla bilemiycem nazcım ilerleyen zamanlarda görücez

Naz sinir olarak geri döner ve Tarık kolundan tutar

Tarık:ya dur şaka yapıyorum

Naz:böyle şaka yapma çok sinir olyorum

Tarık:ama seni sinir etmek çok hoşuma gidiyo öyle bağırıp çağırman

Naz:neden sen mazoşistmisin

Tarık(nazın yüzünü avuçlarının içine alarak)hayır nazoşistim

Naz keçinin üstlerine geldiğini görünce korkudan tarıkın kucağına atlayarak

Naz:ayyy Tarık geliyo

Tarık(kucağındaki naza gülerek bakarak)korkma yemez zaten yese bile bitiremez bitirse bile midesine oturursun hayvancağızın

Naz(bağırarak)ayyy Tarık çok komiksin ben burada korkudan altıma etçem nerdeyse sen hala dalga geçiyosun

Tarık(gülmeye hala devam ederek)aman naz gözünü seviyim zaten ıslağız bide o dediğini sakın yapayım deme hem ben denizmiyimki bende dalga olsun

Naz(korkuyla)ayyy Tarık geliyo götür beni burdan veya çıkar şu keçiyi şurdan

Tarık(hala gülerek)ilhi naz ne kadar güzel kafiyeledin(nazı taklit ederek) götür beni burdan çıkar şu keçiyi şurdan (biraz alaycı)bayan edebiyatçı acaba ‘’dan’’ekleri redif mi yoksa zengin kafiyemi sorabilirmiyim

Naz(kızarak sinirlice)ayyy Tarık yeter yaa dalga geçip durma şimdi şu keçiden bi kurtulayım göstericem ben sana redifi zengin kafiyeyi

Bu sırada keçi nazın konuşmasını bitirdikten sonra ona bakarak

Keçi:meeeeee meeeeee(keçiyede replik yazdım ya helal olsun bana iyice uçtum )

Der ve dışarı çıkar Tarık kahkahalara boğularak güler

Tarık:gördünmü bak keçi bile sana dayanamayıp meleyerek çıktı gitti

Naz(şaşkın ve tarıka kızarak)çok komik indir beni

Tarık(nazı pattadan kucağından bırakır yere)olur tamam

Naz(kalçasını tutar ve tarıka bağırarak)offff Tarık bırak dediysem böylemi bırak dedim(ve ağlamaya başlar)

Tarık(gülmeyi keser)ya özür dilerim sadece şaka yapmak istemiştim

Naz(ağlamaya devam eder ve bir yandan da bağırarak)şaka yapmak istemişmiş off yama bana böyle şakalar istemiyorum senide şakalarınıda istemiyorum

Tarık(üzgün bir biçimde ellerinin içine nazın yüzünü alarak)özür dilerim gerçekten özür dilerim seni üzmek istememiştim yemin ederim

Naz(tarıkı ittirerek)bırak beni git başımdan

der ve ayağa kalkmaya çalışırken geri düşerken Tarık tutar ve kucağına alır

Naz(biraz kızgın)aman sen beni kucağına alma sonra bırakıveriyosun

Tarık(yumuşak bir ses tonuyla nazın gözlerinin içine bakarak)bundan sonra seni istesende bırakmam

Naz(kendini toparlayarak)yaaa neyse ben çok üşüdüm Tarık yaa beni şuraya oturturmusun

Tarık(nazı kütüğün üstüne bırakarak)emredersiniz nazlı prenses

Naz(utanarak)emir değil rica tarıkcım rica

Tarık nazı bıraktıktan sonra

Tarık:aaaa naz bak burada ne buldum

Naz:hani ne buldun

Tarık elinde iki tane battaniyeyi göstererk)

(ben özel koydum onlar için biliyorum samanlıkta battaniyenin ne işi var diyceksiniz ama ne biliyim birisi unutmuş olabilr gibi düşünün siz)

Tarık:bak iki tane battaniye buldum

Naz:ee ne yapcaz onları yatcak değiliz herhalde

Tarık:oda olabilirdi ama ıslak kıyafetlerimizi çıkarıp bunlara sarıncaz

Naz:hayatta olmaz ben senin yanında öyle yarı çıplak duramam

Tarık:korkma bişey yapmam hastalanmaman için sarınman gerekiyo başka çare yok

Naz:ayy tamam verde çık hadi

Tarık:ben arkamı dönüyorum bak bakmıyorum sana sen rahat soyun(göz ucuyla naza bakar)

Naz:yaaa Tarık bakıyosun işte çık dışarı

Tarık.iyi iyi tamam çıktım

Naz elbisesini çıkarmış ve battaniyeye sarınmıştır

Tarık(dışardan bağırarak)geliyimmi

Naz(bağırarak)gelllll

Tarık(içeri girerek)ee hadi şimdide sen çık ben giyineyim

Naz: ben arkamı dönüyorum bak bakmıyorum sana sen rahat rahat soyun(göz ucuyla tarıka bakar)

Tarık(nazı kolundan tutup dışarı çıkarırken )yaayaaa evet hem sen beni çıkarmıştın

Naz:aman Tarık ne kadarda şeysin

Tarık:neyim

Naz:şeysin işte …ya şurda bi gömleğinle pantolonunu çıkaracaksın görende tamamen soyunuyosun sancak iç çamaşırın üstünde nasıl olsa

Tarık:sende sadece elbiseni çıkarıcaktın ama sonuçta ben çıktım mı çıktım hadi çık8der ve nazı çıkarır

Naz(dışardan bağırarak)geliyimmiiii

Tarık(bağırarak)gellllll

Naz içeri girer

Naz:yaa Tarık ben hala üşüyorum bide derlerki küresel ısınmadan dolyı çok sıcaklar gelecek ve dolaptaki buzlar eriycek diye ama bak ben donuyorum

Tarık(kahkaha atarak güler)buz dolaptaki buzlarmı

Naz:ne gülüyosun gazetede öyle yazıyodu

Tarık:o kutuptaki buzullar olmasın

Naz:olabilir o sırada uçaktaki adam sayfayı çevirdi ne yapayım düzgün görememişim eee ne yapcaz

Tarık.bi ateş yakıp ısıncaz

Naz:saçmalama Tarık samanlıktayı yakarız valla burayı

Tarık(sessizce)sen zaten şu halinle bile yakıyosun beni

Naz:neeeee

Tarık:yok bişey olmaz diyorum

Tarık ve naz ateş yakıp başına otururlar tabi yan yana

Naz:aslında benim sana kızmam gerek

Tarık.neden

Naz:neden olcak beni kaçırdığın için ama aslında biliyorum neden kızamadığımı ama

Tarık:evet aması ne

Naz:ayy Tarık o iki kelimeyi ben söylüyecek değilim ya

Tarık:peki o iki kelimeyi ikimizde biliyosak

Naz:ee söyle o zaman

Tarık:daha sırası gelmedi

Naz:neyin

Tarık:o iki kelimenin daha sana söylemek için cesaretimi toplayamadım bilmem bilirmisin Orhan veli kanık ın bi şiiri var anlatamıyorum aslında o her şeyi anlatıyo

Naz: ağlasam sesimi duyabilir misiniz
Mısralarımda
Gözyaşlarıma dokunabilir misiniz
Ellerinizle
Bilmezdim şarkıların bu kadar güzel kelimelerin ise kifayetsiz olduğunu
Bu derde düşmeden önce
Bir yer var biliyorum
Her şeyi söylemek mümkün
Epeyce yaklaşmışım
Duyuyorum ANLATAMIYORUM

Tarık:bu ne içindi şimdi

Naz:bilmem senin şarkına karşılık olsun ve

Tarık:ikimize hitaben olsun

Naz:tamam

Der ve tarığın omzuna yaslanır aradan 5 dk geçer ve

Tarık:aslında anlatabiliyorum SENİ SEVİYORUM NAZ HEMDE HERŞEYDEN HERKESTEN ÇOK……nazzz nazzzz offff ya uyumuş tamda cesaretimi toplamıştım neyse uyusun çok yoruldu bu gün

Der ve uyur sabahın ilk saatlerinde Tarık uyanır ama yanında naz yotur dışarı çıkar fakat naz hiç biryerde yoktur

Tarık(telaşla bağırır)nazzzzzzzzzzzzzzzzz nerdesinnnnn

19.partın sonu:happy0064

mervecii
02-08-07, 15:15
(tarık kızlara tek tek onları sevmediğini , ve gitmeleri gerektiğini anlatır. gider alışverişini yapar, beyaz show stüdyolarına girer.)

11.kısım
(içeri girdiğinde studyo çalışanları elinde çipçapla alfonsoyu gördüklerinde heycanla yanlarına giderler.fakat alfonso naz kızdığı için perişan durumdadır.)
kız1: merhaba alfonso. ne kadar tatlı bi köpeğiniz var
tarık: lütfen çipçap o köpek diil
kız2: çipçap güzel isimmiş
kız3: siz mi buldunuz bu ismi
tarık:(hayır forumda mervecii var o buldu:) ) hayır sevgilim buldu
kızlar:yaaaa öle mi(kızlar üzgün bi şekilde ordan ayrılırlarken)
tarık: bakarmısınız
(kızların hepsi bi anda dönüp)efendim
(birbirlerine bakarak)bana dedi
hayır bana dedi
tarık: ya farketmez biriniz odamı gösterinde çipçapı bırakayım, hazırlanayım
kız1:(asık suratla)şu tarafta
(tarık odasına girer. hazırlanmadan önce nazı arayıp gönlünü almak ister ama naza ulaşılamaz)
(vahilerde naz sinirle içeri girer. tv nin başına geçer ve alfonsoyu bekler)
(beyz show başlamıştır. beyaz çıkıp seyirci olarak gelen üniversiteleri sayar. arkasından da tarıkı çağırır. tarık sahneye çıkacağı için nazı kırdığından dolayı duyduğu üzüntüyü bastırmıştır.)
beyaz: ewt arkadaşlar.şimdi öle birini çağırdık ki en az sizin kadra biz de heycanlıyız. neyse neyse bunları boşverin.
o birrrrrrrrr dünyanın en ünlü ralli pilotu
(alkışlarlar)
o birrrrrrrrr türkiyenin en büyük bankasının varisi
alkışlarlar
o birrrrrrrrr yakışıklı
(alkışlarlar)
o birrrrrrrrr karayip korsanına benzior
alkışlarlar)
o birrrrrrrrr ünü dünyaya yayılmış bir çapkın
alkışlarlar
o birrr o bir ki üç dört alfonso tarık geliorrrr
(herkes alkışlar ve tarıkta stüdyoya girer. bu sırdada bu çapkın kelimesinden sonra naztelevizyona yastık fırlatır. hulusilerde herkes tarıkı izliordur. nazlarda otelde bi odaya toplanıp izlemektedirler)
tarık: merhaba
beyaz: mrb alfonso hoşgeldin
tarık: hoşbulduk. ama önce bi yanlışı düzeltelim bn artık çapkınlık yapmıorum
beyaz: tamam tamam bu konulara gircez.ilk önce gel şöle oturalım
(otururlar)
beyaz: eee nasılsın alfonso?şeyy sana ne diyeyim? alfonso mu tarık mı
tarık: tarık de. alfonsodan kurtulmak için o basın toplantısını düzenledim
beyaz: peki neden alfonsodan kurtulmak istiosun. gerçi iki önemli kadını sölemiştin ama başka nedeni var mı. ayrıca o iki önemli kadın kim. yani çok merak edilio bunlar
tarık: en önemli nedeni o iki önemli kadındı.biri annem diğeri kız arkadaşım. bi de babam var tabi
beyaz: peki ortalıkta olmadığın 10 ay boyunca naptın
tarık: şoförlük
beyaz: hani ralliyi bırakmıştın
tarık: bıraktım. bn sadece bi kızın yanında şoförlük yaptım.
beyaz: peki kimdi bu kız ve snn alfonso olduğunu biliomuydu
tarık: bilmiodu.
beyaz: peki şimdi bi bandımız var onu izleyelim
(alfonsonun 8 takla attığı bant izlenir(8di dimi yanlış hatırlamıorum) arkasından stüdyoda bi uğultu olur)
beyaz: tamam arkadaşlar. susalım.ee alfonso ordan sağ salim çıktığında ne hissettin.
tarık: ne hissetçem. şükretmeye başladım
beyaz: bakın şimdi. bandı biraz geri alalım. hımm burası. bakın burda alfonso böle bi tehlikeden kurtulmuş. muhabirin sorduğu soruya bakın. heycanlımıydı
(stüdyoda gülüşürler)
tarık: ya alfonsoyken de iidi ama bn asıl tarıkla yeniden doğmuş gibi oldum
beyaz: japonca biliomuşsun. doğru mu
tarık: ehh işte annemin öğrettiği kadra biliyorum
beyaz: yani üç dil. türkçe, italyanca, japonca
tarık: biraz da ing biliorum. işte öle karşımdakiyle anlaşçak kadar(tarık bu arada su içer)
beyaz: o belli cnm ingiliz sevgililerinden
(tarık suyu beyazın yüzüne püskürtür ve öksürür)
beyaz: ii misin. tamam bnm bazen yüzüm terler ama bu şekilde yıkaman gerekmiodu
tarık: (biraz sessiz ama tabi mikrofon ağzına çok yakın olduğu iin herkes duyuodur) ya şu eski sevgili konularına girmesek
beyaz: tarık sen şarkıda sölüomuşsun galiba
tarık: yok cnm öle amatörce
(stüdyodan bi kız seyirci bağırır: aşığım sana alfonso 10 parmağında 10 marifet. naz evde: bn gidiorum şu kızı öldürüp gelcem. ümit: ama yalanda diil yani abla naz: ümittt neyse nazı sakinleştirirler otururlar.)
beyaz: peki şimdi de bu bandı izleyelim
(hani tarık nazın peşinden bodrumma gittiğinde sahnede yaz demedimi sölemişti ya bi seyirci cep telefonundan çekmiş ve onu izlediler.)
tarık: nasıl buldunuz bunu
beyaz: ee bu bizim işimiz. biraz geriye alalım lütfen
(geriye alırlar)
beyaz: şu bayan arkadaş dün seninle yakalaan kız diil mi
tarık: ya yakalanan demeyim kimseden kaçmıoduk(amma salladın be tarık annenden, vahi amcadan herkesten kaçıodun)
bet,yaz: tamam o zamn birlikte görüntülendiğiniz kız diilmi
tarık: ewt o
beyaz: birden gözlerin parladı. şimdi rica etsek bize de bi şarkı sölermisin
tarık: yok bn daha önce hiç tv de şarkı sölemedim
(stüdyoda isteriz die sesler çoğalır)
tarık: peki o zman söleyeyim
(tarık allahım güç ver bana şarkısını söler, e ne de olsa naz ona küstü.)
(şarkı bittiğinde herkes deli gibi alkışlar)
beyaz: süperdii. valla 4 dil, rallicilik, bankacılık, şarkıcılık başka var mı
tarık: yokk hepsi bu kadar.
beyaz: şimdi biraz da özel hayatına girelim istersen
tarık: girelim bakalım(annem beni öldürcek)
beyaz: peki son bandımızı izleyelim
(nazla yakalandıkları banttır bu. tarık izlerken çok kızmıştır yine. bant bittiğinde)
tarık: bunu izlediğimiz ii oldu. bu programa dava açıorum. günübirlikmiymiş. cidden bizi çok zor durumda bıraktı
beyaz: sakin ol biraz. bu kadar kızdığını bilmiodum. bilseydim izlemezdik
tarık: yoo yo izlediğimiz ii oldu. bnm meleğimi küçük düşürdü bunlar. bunun için geldim zaten buraya
beyaz: meleğim o kız mı
tarık: ewt adı naz. 10 ay şoförlüğünü yaptığım, uğruna herşeye katlandığım ve katlanabilceğim biricik aşkım naz
beyaz:offf ne itiraf be
taık: zaten bana kzıdı bugün.
beyaz: noldu ki
tarık: italyadan bi takım kzlar gelmiş bn bilmiodum. onlarla karşılaştık. kırıldı
beyaz: sen onu gerçekten çok seviosun galiba
tarık: ewt (kameraya dönerek ,artık daha fazla duygularını bastıramaz)
naz seni çok seviyorum
(gözünden bi damla yaş dökülür)
şimdiye kadar hep sevdim
şimdiden sonrada hep seveceğim
aramızda bi takım engeller var ama aşarız birlikte.
sana aşığım canım
benden vazgeçme
ben senden asla vazgeçmeyeceğim
(bu sırada naz teli alarak koşturarak dışarı çıkar)
beyaz: ewt bi telefon bağlantımız var. hatta naz özkul
(herkes oooolamaya başlar)
naz: tarık. aptal sevgilim bnm. senden vazgeçebileceğimi nasıl düşünürsün. seni çok seviorum. aşığım sana
tarık:(çok mutlu olmuştur)naz bak bu kadra kişinin içinde soruoyum bni reddetmezsin herhalde. benimle evlenirmisin
(naz çok şaşırmıştır)
(tam burda tel çalsa süper olurdu ama telle konuştukları için başka bişi sokmak zorundayım araya)
(nazdan bi süre ses gelmez)
tarık: naz naz orda msıın benimle evlenirmisin (bu sırada vahi nazın yanına gelir)
naz: ewww.....
vahi:(bağırarak)nazzz
naz: aşkım babam geldi kapatıorum
(herkes çok büyük şaşkınlığa uğramıştır)
beyaz:(kendi kendine) ne program be reytingleri altüst ettik
tarık: yaaaa ne dicekti şimdi bu
seyirciler:ewt dicekti
tarık: inşallah öledir
beyaz: allah allah bi telefon bağlantımız daha var. sanırım naz hanım tekrar bağlandı. aloo
belgin:(bağırarak)tarıkkkk
tarık:(kısık sesle)anne
beyaz: ewt belgin tekelioğlu hatta. mrb belgin hnım
belgin: sen konuşma beyaz
(beyaz neye uğradığını şaşırmıştır)
belgin: tarık sen beni öldürcek misin. ben sana o kızı bi daha görmüceksin. aynı havayı bile solumucaksın diorum. sen gidip onun için programlara katıldığını sölüosun. ona 70 milyonun önünde evlene teklif ediosun. off aptal oğlum bnm. onun sana yaptıklarını ne çabuk unuttun
tarık: anne sakin ol biraz. naz hakkında da bi daha böle konuşma. evlencem ben onla. seviorum anne. ona sölediğin her söz aynı zamanda bana da gelio demektir
belgin: tut hulusi beni bayılıorum galiba. bana bak tarık seni evlatlıktan reddediorum. bi daha ne bu eve ne de bankaya gelme. görmeyeyim seni bi daha. al o kızla da evlenirmisin naparsan yap. karşıma çıkma. çokkk ciddiyim sakın. (telefonda olduğunu unutarak)bak hulusi, filiz sen de bak eğer beş kuruş verirseniz öldürürüm ikinizi de. tamm mı. (tekrar tarıka) al bakalım paran olmayınca yine eskisi gibi mutlu olabiliomusun. sakın tarık. sakın gelme eve(der ve teli kapatır)
(nazlar dahil herkes çok şaşkındır)
tarık: (zordan gülümseyerek) annem ya işte. öle bi eser geçer arada
beyaz: yok artık. bu kadar da olmaz. yine mi telefon var. kim. nazözkulun telefonu. peki alo
tarık: aşkımm üzülme bak
vahi: ne aşkımı be. ben vahi
tarık: vahi beyy
vahi: bak tarık evladım seni severim bilirsin ama anneni bi şekilde engellemen lazım. annen bizden yine aynı bu şekilde milyonlar karşısında özür dileyip kendini affettirmezse bi daha karşımıza çıkma. nazın karşısına hele hiç çıkma. dıtt dıtt dıt(teli kapattı)
tarık:(yine zordan gülümseyerek)ya işte bu da vahi bey. nazın babası. böylece bütün herşeyimi öğrenmiş oldunuz.
beyaz: helyum gazı çekmek istermisin bu durumda çok ii gelir
tarık:(gazı çeker. ince bi sesle)naz seni seviorum
beyaz: amma reyting yaptık sayende alfonso. çok teşekkür ederim geldiğin için. ewt arkadaşlar. böle bir aile faciasını daha sizinle buluşturduk. haftaya yeni bi aile faciasıyla karşınızdayız(gülerek) serap ezgüile biz bize gibi oldu. neyse hoşçakalın

yazamam dedim ama tutamadım kendimi yazdım. umarım beğenirsiniz

nexsus
02-08-07, 15:35
... yazık ya yazık hala komadalar dimi
....evt ne askmış el ele bulundular
....3 gün oldu aile perisan kim bilir neler geldi zavallıların basına
....kardesleride yurt dışındaymıs dün sabah ilk ucakla gelmişler
.... doktor bir acıklama yapmadı bugün
....ikiside zengin kültürlü ama hallerine bak neredeyse öleceklerdi ama komadalar
.....naslda patlamışlar
filiz;anne nolur bişiler ye bak 3 gündür azına lokma koymadın
belgin;filiz rahat bırak beni
vahi;hulusi ne olacak simdi
hulusi;bilmiorum ama baksana acı bir basarı elde ettik ölümüne seviyorlar
vahi;hiç sorma hiç vah canlarıma el ele patlamışlar ama tarık oğlum nsla sarmalamış nazı korumak istemişte
hulusi;nazda sımsıkı sarılmış ona cok korkmuş olmalı
vahi;acaba arabadan nsl cıktılar
hulusi;evt ucuruma ucmamış onlar kim bilir nsl cıktılar neler geldi baslarına
ümit;doktor acıklama yapacakmış bizleri cağırıo
hepsi odaya gider
doktor;hala derin koma halleri sürüyor
yalnız patlama anında birbirlerine sarıldıkları için vicutlarında kalıcı bir hasar yok
bilinçleri kapalı
beyinde bir probleme rastladık
bazı dokular hasar görmüş
ve bu yüzden uyanamıyolarr
onları ilaçla uyutuyoruz
vede bazı hayati fonksiyonların kendini göstermesini bekleyeceğiz
uyansalarda hafıza problemi yasayacaklara benzio
beynin hafıza odacıklara neredeyse yok olmuş
bunun sebebide patlama anındaki yüksek basınç olsa gerek
ama o arabadan cıkmaları
ucuruma düşmemeleri
ve su anda yasamaları bir mucize
evt cıkabilirsiniz
yalnız filizle ümit kalsın
filiz le ümit soru dolu gözlerle birbirlerine bakarlar
doktor;simdi merak ediyorsunuz neden sizlerin kalmasını istedim die
heralde kardesleriniz hakkında pek cok seyi biliorsunuzdur
birbirlerini büyük ihtimalle ölesiye seviyolardı
filiz,evt
ümit;evt evt
doktor;o zmn onlara birbirlerini hatırlatın benden bu kadar tüyo size
ümit ve filiz doktora göz kırparak cıkarlar
sonra 2 snye içinde geri girerler
filiz;peki aynı yoğunbakıma almamız mümkün olabilir mi?
doktor;ben emri coktan verdim farzedin (göz kırpar)
ümit;saolun doktor beyyy sizde amma kafaymışsınız
filiz;ümitttt
ümit;tmt tmm biz cıkalım size ii günler
filiz,ben ne yapacağımızı cok ii biliyorum
ümit;bende
filiz-ümit;ne yapıcaz
ümit-filiz;küçük sevgilim tabiii onların sarkısı
ümit;ay cok sesli musiki korosuna döndük
filiz;zevzek
ümit;offf ya kızmaa tmm gidelim
filiz ve ümit teyibe mor ve ötesinin küçük sevgilim sarkısını koyarlar
filiz abisine;abi bak meleğin karsında yıllar sonra yine yanında simdi onu bırakıp gitmeye gönlün el verecek mi?
ümit;abla bak hayyallerinin prensi cocukluk askın yanında nsl onu senin gibi bir huysuz bas belasız bırakıp
gideceksin
filiz;abi bizi bırakma biz sensiz ne yaparız sakın bizi ardındann ıslak ıslak bırakıp gitme abi
ben biliorum sen bizi sensiz bırakmassınnn bana nede nazına kıyamassın sizin askınız burada bitmemeli bitemez
sana ihtiyacımız var
ümit;abla bilirsin zevzeğimdir süslü sözleri beceremem ama ben sizinle aska inandım bizi bırakıp gitmessiniz gidemezzsiniz
ben alfonzonun eni ölümüne sevdiğine inanıyorum umarım biride beni böyle sever ben de birini böyle severim
filiz,umarım biri beni böyle sever bende birini böyle severim
birbirlerine bakarlar
filiz;elimizden geleni yaptık
ümit;bencede

aradan 1 hafta gecer ve sarkı dinletilmeye
filiz ve ümit onlarla konuşmaya devam ederler
vahi ve hulusi kapıda beklerlerken içeri doktorllar koşar
neler oluyo die etrafa bakarlar ve birden yoğun bakımın camına koşarlar
cocuklarının etrafını doktorlar sarmıştır
ve hemşireler aletleri söküp dışarı cıkarıolardır
vahi;nazzz
hulusi;tarıkkk
filiz ve ümit;olamazz neler oluoooooooo

z_e_y_n_o
02-08-07, 16:06
Naz: (tarığı yanağından öper) iyi geceler aşkım.

Tarık: sana da…

Ve birbirlerine sarılarak uyurlar…

Part-28

Sabah saatin 8.00 de çalmasıyla tarık uyanır ve uykulu uykulu saati kapatır. Naz duymamıştır. Sonra yanında nazı görünce yüzündeki gülümsemeyle tekrar gözlerini kapatır. Bir süre sonra naz uyanır ve tarığa bakıp gülümser. Sonra saati alır eline ve…

Naz: (bağırarak) tarık… tarık çabuk kalk

Tarık: (uyku sersemi..) ne var ya… deprem mi oluyo?

Naz: (aceleyle yataktan kalkar) geç kaldık… çok geç kaldık… offff…

Tarık: (hala uyku sersemi sakince söyler) geç mi kaldık… (ve ne dediğini fark edip bir anda yatakta doğrulur) ne? geç mi kaldık?

Naz: of ya… niye çalmadı bu saat…

Tarık: (biraz düşündür) saatin çalması gerekiyodu di mi?

Naz: akşam kurduk ya…

Tarık: hı… tabii ben kapatınca…

Naz: sen mi? Sen mi kapattın?

Tarık: ya aslında çaldı da… ne biliyim işte kapattım. Sonra da zaten uykulu geri uyumuşum…

Naz: sana inanmıyorum tarık… uçağın kalkmasına yarım saat var. Çabuk hazırlan. Hemen çıkmamaız lazım… ben de odamda giyinip geliyorum… (kapıdan çıkacakken bağırarak) acele et…

Tarık: off…. Tamam ya…

Tarık ta hemne kalkar. Üstünü değiştirir ve o sırada naz gelir. birlikte hemen çıkarlar. Ve havaalanına varırlar..

Naz: ( tarığa) sor bakalım ne olmuş…

Tarık görevliye uçağı sorar

Tarık: (naza dönerek) kalkmış…

Naz: of ya… kaçırdı mı yani…

Tarık: maalesef…

Naz: hep senin yüzünden tarık…

Tarık: tamam ya kızma… biz de bisonrakine alırız biletimizi.

Naz: başka çare yok… hadi al şu biletleri…

O sırada tarık nazı duymamıştır çünkü havaalanında ki bi televizyondan gösterilen hava durumuna takılmıştır gözü…

Tv deki muhabir: (İtalyanca tabii) bu gün de İtalya da etkili olucak olan yağış akşama doğru iddetini artırıcak…

Tarık: (iç ses: demekki naz için korku dolu bir gece daha. Ve doğal olarak birikte uyuyarak geçireceğimiz bir gece daha…) (naza döner) naz, aslında ne diyorum biliyo musun… biz bu gün dönmeyelim Türkiye ye…

Naz: niye?

Tarık: zaten uçağı da kaçırdık. Bu gün de burda kalalım. Yarın döneriz. Hem sana bikaç yer daha gezdiririm

Naz: bilmem ki…

Tarık: ben bilirim… bu gün de kalıyoruz. Yarın dönüyoruz.

Naz: bu ani karar değişikliğinin sebebini ben de öğrenebilir miyim?

Tarık: ne sebebi canım… yok özel bi sebebi… hem bodrum kaçmıyo ya… ama İtalya y ahim bilir bidaha ne zaman geliriz. Belki de hiç gelmeyiz…

Naz: tamam. Sen bilirsin…

Tarık: tamam o zaman. Ben biletleri yarın sabaha alıyım.

Naz: çok erken olmasın. (imalı bir şekilde) Sonra yetişemiyoruz…

Tarık: tamam. 9.00 dan sonraki uçağa alırım…

Naz: tamam… tarık..

Tarık: efendim?

Naz: ben çok susadım

Tarık: bekle. Şu biletleri ayarlıyım… çıkınca alırız.

Naz: off… bekleyemem ya… çok susadım diyorum…

Tarık: off naz…

Naz: ben şu gelirken gördüğümüz markete gidiyim. Sen de işini halledince oraya gelirsin. Buluşuruz…

Tarık: bulabileceğine emin misin?

Naz: aaaa… aşk olsun tarık… benim yön duygum çok gelişmiştir. Şimdi ararsam şap diye bulurum ben orayı…

Tarık: peki marketi bulunca suyu alabileceğine emin misin?

Naz: ne?

Tarık: (gülerek) hayır su alacağım diye başka bişey alırsın… ya da ne biliyim pazarlık yapmaya falan kalkarsın da…

Naz: niye öyle bişey yapıyım…

Tarık: örneklerini gördük…

Naz: sen geç dalganı tarık… o suyu alınca gözüne sokucam ama… hadi ben gidiyorum…

Tarık: peki öyle olsun. marketin önünde buluşuruz o zaman

Naz: tamam…

Ve naz havaalanından çıkıp marketi aramaya başalar

Bir süre sonra tarık biletleri ayarlamış ve marketin önüne gelmiştir.

Tarık: (kendi kendine) işte ben de bundan korkuyodum…

Tarık markete girer..

Tarık: (görevliye) af edersiniz… acaba az önce buraya su almak için bi bayan geldi mi?

Görevli: hayır.. su almak için öyle birisi gelmedi

Tarık: teşekkürler

Ve tarık marketten çıkar

Tarık: of naz… yine nerelere kayboldun ya…

O sırada naz…

Naz: (hala marketi aramaktadır) acaba o yoldan sağa değil de sola mı dönmem lazımdı… yani tamam yön duygum çok gelişmiş ama bazen oluyo işte böyle karışıklıklar… ama yani şimdi… ben nereye gideceğimi bilmiyorum… ben nerde olduğumu da bilmiyorum… of naz… yine kayboldun galiba… ve bunun ormanda kaybolmandan da hiç bi farkı yok. Çünkü yine konuşup buradan kurtulmanı sağlayacak kimse yok… olsa da konuşamazsın çünkü ingilizce bilmiyosun… (kendisini suçlayan bir ses tonuyla) niye öğrenmedin sanki şu dili en baştan…

O anda gök gürler ve şiddetli bir yağmur yağmaya başlar…

Naz: offf… yağmur da başladı… (korkuyla) ve daha da kötüsü gök
gürlüyo… şuna bak ya sırılsıklam oldum… bi bu eksikti yani… (o sırada ordan geçen bi adamı görür) bari şu adamdan yardım isteyim…

naz: (adamın yanına gider) şey… hello… ben kayboldum… (kendi kendine konuşarak) kayboldum ne demekti ya…hah hatırladım (bağırarak adama anlatmaya devam eder) lost lost… ben lost…

adamsa öylece naza bakmaktadır

Naz: tarığı arıyorum… ya nasıl tanımıyosun… hani var ya… ünlü rallici… (yine bağırarak) alfonso alfonso…

o sırada tarık ta nazı arıyordur

tarık: off… yağmur başladı… bi kere de başını beladan uzak tutsan naz… bi kere… yön duygusu çok gelişmişmiş… şimdi arasa şap diye bulurmuş… bi İtalya da kaybolmadığın kalmıştı… onu da oldun… yine ormanda bulmak kolaydı… ben nerden bulucam şimdi seni…

tarık o sırada naz dan kaçan adamın peşinden “ya dursana… daha sana tarığı son işten kovma hikayemi anlatmadım” diye koşan nazı görür…

Tarık: (koşarak ona yaklaşırken) nazz…

Naz: (sevinçle) tarık…

Ve naz koşarak tarığa sarılır…

Naz: nerdesin sen?

Tarık: ben mi nerdeyim? Aslın sen nerdesin… hani marketin önünde buluşucaktık?

Naz: (bozuntuya vermez) ben… vaz geçtim su almaktan… böyle buralarda geziniyodum… kaybolmuşum…

Tarık: marketi ararken kayboldum demek zor geliyo yani…

Naz: ne alakası var ya….

Tarık: (kaçan adamın gittiği tarafı işaret ederek) ne yaptın adama?

Naz: hiiç… kaybolduğumu anlatmaya çalıştım… sonra bi baktım sohbet koyulaşmış.. seninle ilk tanıştığımız günü anlatıyorum… en son seni son kovuşumu anlatıcaktım ki… ben ne olduğunu anlayamadan adam kaçmaya başladı…

Tarık: ben de bu adam niye arkasına bakmadan koşuyo diyorum… sana daha fazla dayanamamış yani…

Naz: (kızgınca) tarık… hem ben sana kızgınım. Yine kaybettin beni…

Tarık: yine mi suçlu ben oldum? Naz… sen kendin su almak için çıkmadın mı hava alanından?

Naz: tamam, ben su almak için çıkmak istedim ama senin beni bırakmaman lazımdı… elin İtalya sını nerden biliyim ben… kaybolurum tabii…

Tarık: (gülümseyerek) tamam, bidaha seni tek başına hiç biyere göndermem…

O sırada yağmur daha da şiddetlenmiştir…

Tarık: (yağmurun yüksek sesinden kensi sesini duyurabilmek için bağırarak) nazz…

Naz: (artık o da yüksek sesle konuşmaktadır) efendim?

Tarık: (bağırmaya devam eder) seni seviyorum…

Naz: (şaşkın)ne?

Tarık: (daha fazla bağırır) seni seviyorum…

Naz: (gülümseyerek) nerden çıktı şimdi bu?

Tarık: içimden geldi…

Tarık: (nazdan biraz uzaklaşır ve ellerini iki yana açıp başını yukarı kaldırarak bağırır) naz, seni seviyorum… seni çok seviyorum…

Naz: (naz da tarık gibi bağırır) ben de seni seviyorum tarık… hem de çok…

O anda ikisi de birbirlerine bakarlar… ve yine aynı anda koşup sarılırlar.tarık nazı biraz döndürdükten sonra yere bırakır… nazın yüzünü elleri içine alır ve yaklaşıp öpmeye başlar… ve iki sevgili şiddetli yağmurun altında öpüşmeye devam ederler…

f_a_t_o_ş
02-08-07, 16:16
19.partın sonu

tarık(telaşla bağırır)nazzzzzzzzzzzzzzzz nerdesin

koşarak arabanın yanına gider ama naz arabanın yanındada yoktur tarık etrafa bakınarak vede bağırarak ilerler

tarık:off işte yok ……(yerdeki taşa vurarak)yok işte yok kahretsin nerde bu kız (bağırarak)nazzzzzzzzzz nerdesin(sessizce)nerdesin aşkım nerdesin

Tarık koşarak nazı aramaya devam eder ama naz hala yoktur

Bu sırada Hulusilerin evde

Hulusi:belgincim Tarık geldimi

Belgin:Hulusi Tarık hala gelmedi ve telefonuda kapalı

Filiz:anne bişey söylüyecem ama telaşlanmayın

Belgin:ne oldu filiz ne olmuş çatlatma insanı

Filiz:hani babam ağabeymleri takip ettiriyoduya

Hulusi-belgin:eeeeeeee

Filiz:işte ağabimler gece bi kulubede kalmış ama sabah olduğunda

Hulusi-belgin (telaşlı)eeeee ne olmuş

Filiz:naz dışarı çıkmış belli bi müddet sonra iki serseri nazı kaçırmış

Hulusi-belgin(bağırarak)neeeeeeeeeee

Hulusi:peki o adam neden kurtarmamış ve bizim zibidi nerdeymiş

Filiz:abim kulubede uyuyomuş zaten adamların silahları varmış

Hulusi:peki şimdi ne olacak

Belgin:filiz ümitlere söyledinmi peki

Filiz.hayır anne

Belgin:yürü Hulusi gidiyoruz yürü çabuk

Diğer taraftan Tarık nazı armaya devam eder

Tarık:nazzzz nerdesin çık artık yeter bu kadar oyun

Naz ise tarıkın arkasından gelerek

Naz:daha yeni başlamıştık

Tarık arkasını döner ve sevinçle naza sarılır

Tarık:nerdesin sen ödümü kopardın seni kaçırdılar yada başına bişey geldi sandım

Naz:ilahi Tarık kim ne yapcak bana ama sana bişey söylüyeyim sabah bende beni kaçırıyolar diye çok korktum

Tarık(şaşkın)neee ne olduki

Naz:sabah uyandım sen uyuyodun bende seni uyandırmak istemedim ve dışarı çıkıp biraz gezineyim dedim bide baktımki ne göreyim

Tarık:iki sapık adam

Naz:yok hayır bi amcayla bi teyze

Tarık:eeee onlarmı kaçırcak sandın

Naz:yok onlarla konuştuktan sonra onlar bana evlerini tarif edip gitti

Tarık:eeee sonra

Naz:ayyy Tarık lafımı kesme anlatıyorum işte sonra yine yürümeye başladım bide karşımda kimi göreyim

Tarık:neeeee

Naz:melahat

Tarık.o kim

Naz.ay kim olcak Tarık akşamki keçi

Tarık:keçinin adı melahatmıymış

Naz:hayır ama ben koydum neyse işte ondan kaçarken karşıma iki adam geldi bi taraftan melahat bi taraftan adamlar sıkıştırdı beni …ve adamlar tam beni kaçırıyolardıki

Tarık.senin çenene dayanamayıp bıraktılar

Naz:yokkk melahat onları kovalamaya başladı ve boynuzlarıyla onları bi güzel benzetti

Tarık(şaşkın ve gülerek)şimdi seni bi keçimi kurtardı adamların elinden

Naz:yaaa keçi deme ona onun adı melahat ya hem sadece o kurtarmadı benim karakuşak kareteci olduğumu unutuyosun herhalde

Tarık:nasıl unuturum çocukken çok güzel göstermiştin

Naz:eee hadi Tarık ayşe teyzeler gidelim

Tarık:ayşe teyzelermi onlar kim naz

Naz.kim olcak demin demiştimya sana evleri şurdaymış diye bizi misafir etçeklermiş

Tarık:iyi tamam gidelim

Der ve yola koyulurlar Hulusiler ise yola çıkmış ve nazların kaldığı yere doğru yaklaşırlar Tarık ve naz ise başlarına geleceklerinden habersiz yürürlerken yolda onların hiç tahmin edemiyeceği bir şey karşılarına çıkar

Naz(telaşlanarak)Tarık bakkkkk

Tarık(telaşlanarak)olamaz

20. partın sonu

feride-ömer
02-08-07, 19:04
naz 17 yaşında tarık 18 yaşında liseli birbirlerine aşık ama bir türlü cesaret edip birbirlerine açılamayan iki gençtir çocuklukları beraber geçmiştir bu nedenle aileleri birbirlerine çok yakındır .
okulun son günlerinde son ders çıkışında tarık naza açılmaya karar vermiştir ve o gün tarığa aşık olan bir kız tarığa açılma planları yapıyordur vee son ders bitmiştir çıkışta.

naz bahçeden çıkmak üzeredir tarık nazın arkasından koşar ve bağırarak

tarık: nazzz!

naz tarığın seslendiğini durur ve ona yürür

naz: efendim tarık

tarık: naz sana çok önemli birşey söyleyeceğim bu gün 1 saat sonra bizim evin ordaki parka gel

naz: (içses:acaba bana açılıcakmı saçmalama naz seni seviyor mu daha emin değilsin bile boşuna umutlanma hemen ) ıı tamam gelirim görüşürüz tarık

"1 saat sonra tarık parkın oraya gelir ve bir banka oturur nazı beklemeye başlar .Osırada neşe (tarığa aşık olan kız)tarıkların evine doğru giderken birden tarığı bankta oturduğunu görür ve yanına gelir"

neşe: merhaba tarık

tarık: merhaba

neşe: şeyy oturabilir miyim

tarık: tabii patdon buyur (içses bu nerden çıktı yaa) edee neşe nasılsın?

neşe: iyiyim sen?

tarık: bende iyiyim

meşe: ee naıyorsun burada

tarık: hiçç işte sen

neşe: şeyyy bende dolaşıyordum parkta oturayım dedşm seni dördüm

tarık: hııı

"bu sırada tarık etrafına bakınmaktadır.Neşe bunu farkeder ve sorar."

neşe: birinimi bekliyorsun?

tarık: evet nazı bekliyorum

neşe: bir yerlere falanmı gidiceksiniz?

tarık: hayır nazla önemli bir konuda konuşmak istiyorumda

neşe: içses yaa demek önemli yapacağımı görde sen

neşe: peki ne hakkında sorabilirmiyim yani söylemek istersen

tarık: bak neşe sende benim yakın arkadaşlarımdansın sana söylemekte bir sakınca görmüyorum.Ben nazdan çok hoşlanıyorum ve galiba aşık oldum şimdi ona
hissettiklerimi itiraf etmek istiyorum ona açılmak için buraya çağırdım nazı.

"neşe biraz bozulur ama tarığa fark ettirmez"

neşe: öylemi ne güzel(içses:görürsün sen tarık seni naza kaptırmam ben)

"naz bu arada parka gelir. Neşe ve tarık nazın geldiğini görür tarık tam kalkacakken neşe ani bir hareketle tarığa sarılır.naz gördükleri karşısında şok
olur.Naz ağlayarak uzaklaşırken tarık peşinden gider."

naz kısık bi sesle tarıkk der ve hızla uzaklaşır

tarık: nazzz!dur bekle yanlış anladın nazzz!

"tarık naza yetişir kolundan tutup durdurur."

tarık: naz bir dakika dinle yanlış anladın gerçekten sandığın gii bişey yok

naz: neyi yanlış anladım herşey ortada beni bunu göstermek için çağırdın heralde bende sanmıştım ki...

tarık: bak bir dinle lü...

naz: (tarığın elini kolundan çöekmesi için bakar ve sonra da kolunu arkayta ittirir) sakın konuşma tarık !yalanlarına başkasını inandırmaya çalış. birdaha karşıma çıkma! der ve naz ordan ayrılır.

"tarık ne kadar nazla konuşmaya çalışsada naz hiç dinlememiştir ve en sonunda lise biter önce tarık ekonomi okumaya italyaya
ardından naz müzik eğitimi almak için italyaya gider ve birbirlerinden habersiz 6 sene geçimişlerdir.tarık ekonomi okumuştu ancak en büyük tutkusu olan hızı ve arabayıda bırakmamıştır nedniylede ralliciliğe başlamış ve italyanın en ünlü ralli pilotu alfonso olmuştur.naz ise bu zaman süresi içinde okulunu bitirmiş italyanın sayılı çelistlerinden biri olmuştur.bir gün naz koştura koştura konserine giderken birden tarığa çarpar ve naz tarığın üzerine düşer naz hemen toparlanıp ayağa kalkar ardındanda tarık kalkar ve

naz: ayyy çok özürdilerim gerçekten görmedim italyanca konuşuyorlardır vve tarığın yüzüne bakımıyordur tarıkta onun tabi

tarık: önünüze bakın hanım efendi yürümeyi bilmiyorsanızda birisi size öğretsin der ve naza bakar nazda üzerini düzeltmektedir

naz: özürdiledim yaa görmeden çarptım ne yapabilirim

tarık: görme bozukluğunuz varsa lütfen doktora gidin

naz: aaa ne ukala birisiniz yaa sizde nezaket öğreninip öyle biri ile konuşun

tarık: kendinize bakın siz önce çarpın ardındanda laf edin hem ben sizle niye konuşuyorum ki boş vakit kaybı

naz: asıl siz bana vakit kaybettiriyorsunuz sizin yüzünüzden gidiceğim yere geç kaldım size iyi günler

tarık: alaycı bi şekilde güler hıı

naz ve tarık giderken,

tarık: ne sinir bozucu bir kız yaa ukalaymış kendine bak önce diyor bide

naz: kendini beğenmiş ne olucak vakit kaybettiriyorumşum aman yürü naz yürü böylelerina çok kulak asmıycaksın

2 gün sonra naz ve tarık aileleri çağırmıştır ve onlarda yola çıkmışlardır .naz uçağa biner ve yanına tarık oturur önce birbirlerini fark etmezler daha sonra naz birşey sormak için döndüğünde

naz: (yüzüne bakmadan) afedersiniz bu uça...

tarık: (tarık nazı sesinden tanır) sen ??

naz: sen??

part 1 sonu

yağmura tekrar teşekkür ediyorumm sen olmazsan yapamazdım çok sağol:img-wink::happy0064

hayalci _46
02-08-07, 19:42
Belgin: (içinden) evet biliyordum naz ın sadece oluşumla oynadığını bak kesin hayır dedi. Şükürler olsun ki. Oh kurtuldu oluşum
Naz: (Tarık ın elinden mikrofonu alır)evet şimdi bende bu soruya cevabımı herkesin önünde vermek istiyorum.

Tarık: naz tamam hayır dedin bari benim duygularımla alay etme

Naz: alay değil Tarık aksine benim sevdiğim kişi şoför Tarık ben onu deliler gibi seviyorum.

Salondaki herkes büyük bir şaşkınlık geçirmiştir. Ama Tarık aksine çok mutlu olmuştur.

Tarık: (naz a yaklaşır ve)ben zaten oyun naz senin paylaşamadığın şoför Tarık. Ve nazı kucaklayarak döndürmeye başlar.

51 bölüm part 4

Naz: Tarık indir beni. Herkes bize bakıyor.

Tarık: (panikleyerek)herkes dimi. Annem nesrin hanım dilek Koray

Naz: (paniklemiş halde)hemde büyük bir şaşkınlıkla.

Tarık: Aman naz. Kısaca bende seni seviyorum deseydin bu kadar kişi hiç bir şey anlamamış olarak bize bakmayacaktı.

Naz: (kızarak) ha şimdi sorumlusu benim. Yani inanamıyorum sana Tarık.

İlk önce aşk ilanına ardından da gelen farklı bir cevaba en sonunda da yapılan tartışmaya dayanamayan belgin ve Nesrin
Aynı anda : (yüksesk sesle) yeteeeeerrrr.

Naz ve Tarık: (aynı andan) eyvahhhhh

Belgin: (sinirli)Tarık bunların hepsi ne demek oluyor çabuk açıkla Tarık beni çileden çıkarma, sinir etme açıkla.

Nesrin: belgin canım arkadaşım Tarık değil barış. Şu bizim ünlü şarkıcı. Galiba aşk ilanının ardından gelen isimler karıştı. Barış evladımda yanlış anladı galiba vah vah

Hulusi: ne barış ı be bı bizim zibidi Tarık işte? Kim kimi karıştırıyor.

Nesrin: ne Tarık ı Hulusi bey (içinden) eyvahlar olsun bizim çellocu Tarık diye birini seviyorum dedi ortalık fena karıştı.

Dilek: yenge kızma ama barış ın gerçek adı Tarık ve hatta bankacı Tarık tekelioğlu.

Nesrin: ne ne ne (bağırarak) aa barış ya da her kimsen burada ne olduğunu çabuk açıkla. Yoksa ben başta olmak üzere bu karışık durumdan hiçbir şey anlamayan insanlar olarak fenalık geçiricez

Tarık: şey nesrin hanım ben yani ben ve naz aslında olduğumuz kişi değiliz.

Naz: beni karıştırmasan Tarık. Sonra torpilli olduğum ortaya çıkacak.
Tarık: (kızarak) evet torpillisin naz. hemde kaç kişi tarafından. Valla senin yerinde staj yapmak isterdim.

Naz: aa şimdi böyle olduk Tarık Bey. Biraz önce seni seviyorum. Şimdi ise burada kalmamı sağladığın için kendini nimetten sayıyorsun. İstemez eksik kalsın.

Tarık: of naz of gene yanlış anlıyorsun.
Naz: yani hep yanlış anlayan benim öylemi. Oysa ben durumu tam tersi sanıyordum. Sana seni sevdiğimle ilgili bir şeyler söyleyecekken laf oyunları yaparak beni kızdıran. Ardından da işin içine eski sevgililerini katarak beni çileden çıkartan kim acaba.

Tarık: demek öyle. peki beni herkesle yarıştırıp sinirlerimi bozan eskide kalmış sevgililei gün yüzüne çıkartıp olmayan olaylar olmuş gibi davranan hiç bir şeyi açıklamama izin vermeyen. Seni her öptüğümde hiç onlar olmamış gibi davranan kim

Naz: ben bu oyunları senin beni devamlı birileriyle kıskanman beni hiç bırakmaman için yaptım. Çünkü sen ünlü yarışçısın seni illaki bir yerlerde tanıyanın çıkacak ve tanıdıklarınla gitmenden korktum. Çünkü birçoğu senin sevgilin. Ben sadece beni sevmeni istedim.

Tarık: seviyorum naz. Ben sadece seni seviyorum. Seni hiç bıraktım mı kimlerle nelerle karşılaştık ben seni hiç bıraktım mı?

Naz. (Ağlayarak) doğru ama. Senin zengin ve ünlü olamandan dolayı seni kaybetmekten korkuyorum.

Tarık: (naz a yaklaşır ve onu kendi göğsüne yaslar) Hiç kaybetmeyeceksin naz. Zaten senin tanıdığın şoför Tarık ne ünlü nede zengin. Sadece sana aşık. Seni seviyorum naz seviyorum.

Nesrin duydukları karşısında hiç bir şey anlamayarak şok olmuştur.

Belgin: kendi kendine: inanamıyorum ya. Naz bizim Tarık ı sevdiğini söylüyor hemde ağlayark. İnanamıyorum.

Hulusi: (sırıtarak) vay zibidi vay işte benim oğlum.(belgine bakarak) sevdiği kadını kendisine aşık etmenin mutlaka bir yolunu bulur.

Dilek: inanamıyorum Koray. Şunlara bak. Meğersem bunlar önceden birbirlerini seviyormuş.

Koray: teknedeyken hiç belli etmemişlerdi. Hatta iki düşman gibiydiler.

Dilek: anlamıyor musun Koray. Onlar sadece birbirlerini kıskandırıyorlardı. Seninle benim gibi.

Koray: (dilek e büyük bir aşkla bakarak) haklısın dilek. Ama anlamadığım bir şey var. Naz aslında burada çalışan bir eleman değilse kim?

Bu sırada sarmaş dolaş olmuş çifte bakan seyirci birden ayağa kalkarak alkışlamaya başlar.

Tarık: bu alkışlar sana olan aşkım için değerimi bil.
Naz: sende benim.

Nesrin belgini in yanına gelerek
Nesrin: belgin bana tüm olanları anlat. Kim kim mesleği ne. Kimin çocuğu, kimin kızı bilmek istiyorum.

Belgin : (içinden ) ayıkla pirincin taşını belgin.
Nesin: (sinirli)evet belgin cevap istiyorum.

Belgin: nesrin biz bunları yarın sabah kahvaltıda konuşalım. Sen, Raşit dilek Koray ve Tarık la naz. Hepimiz toplanıp bir karara varalım.

Nesrin: (ukalaca) peki öyle olsun bakalım.

Eğlence salonu yavaş yavaş boşalmaya başlar.
Hulusiler evlerine
Vahi ve netice otel odalarına
Ümit ve filiz sahile yürüyüşe
Tarık ve naz her şeyin açıklığa kavuştuğu iskeleye giderler.

Tarık: naz ben sensiz yapamam. O nedenle beni ne kadar kovduysan da ben hep geri geldim.
Naz: Abartma Tarık. Seni işe geri almasaydım gelemezdin.
Tarık: sen işe aldın bende geldim işte.
Naz: bende onu diyorum işte ben aldım sen geldin.
Tarık: tamam naz ben de onu dedim.
Nz: ay tamam yeter Tarık. Benimle laf oyunlarına başlama.

Tarık nazı ayağa kaldırıp kumsala doğru çekiştirerek

Tarık: hadi gel benimle naz

Naz: dur Tarık nereye?

Taık: durur ve ) anaaaa şimdi yandım.

Naz: ne oldu Tarık

Tarık: (içinden) oğlum Tarık naz bu sefer hiçbir açıklama yapmana izin vermeden çekip gider bittin sen

secretpearl
02-08-07, 21:34
Naz:nasıl olmuşum kıskanç bey…

Tarık:çooo çoo .okkk güsel olmuşsun…..

Naz:hadi gidelim o zamn der..ve geceye gitmek üzere yola çıkarlar….

Part 17

Gecenin düzenlendiği yere gelmişlerdir….mert ve ipekte var tabii….

Slow bi şarkı çalar mert ipeği dansa kaldırır …naz datarığınn kaldırmasını bekliyodur ve tarık ta dayanamaz……

Tarık:dans edelimmi…..

Naz:tamam …

Ve dans etmek için kalkarlar….

Birbirlerine çok yakınlardır…tarık naza iyca yaklşır..ve dıdağına bii öpücük kondurur….

Naz:tarıkk…yapma buu kalabalıkta….

Tarık:olsun bizi tanımıyolarki…

Naz:mert ve ipek….

Tarık:neyse tamam sonra yap…

Naz: nee …anlamdım yarıda kestin devam et devam….aslında anlamıştır….

Tark: sonra yaparız….dedim…

Naz:neyi….

Tarık:off naz yani yaparız derken sonra seni öperim……

Naz:belki ben sonra istemem….

Tarık:iyi o zaman sen bilirsin ama farkındamısın baya saçmalıyoruz…..

Naz:bencde neyse….tarık….

Tarık:efendimmm…

Naz:seni sevi….

…..:naz ne işin var burada….

Naz:tolgaaaa….senin ne işin var….

Tolga:sen onu boşverde biraz benmile dans et….

Nazda tarığa bişe demeden…

Naz:olur…der ve toolgaylaa dans eder…

Tabii tarıkk çokk sinirlenmişşş masaya geri dönmüştür…..

Nazda fark etmiştir...

Tarığa bakarak…

Naz:ben otursam iyi olucak galiba…bu arada tolga nazın arkadaşı …ama eskiden bii hoşlantıı var naza karşı…..

Tolga:pardon o kişi yüzündenmii

Naz:evet…

Tolga:kim???? Meraklııı

Naz:sevgilim…birden bıraktım onu şimdi bana kızmıştır..

Tolga:hmm neyse hadi görüşürüz o zaman….

Naz:görüşürüz …zorlada olsa gülerek…

Tarığın yanına gelir….

Naz:hadi tarık kalk dans ede…

Bu sırada ipek gelir…

İpek:gülerek….alfonsooo…aaa olmuyo böyle hiç dans edelimmi diye sormadın bari ben sorayım…dans edermisinizz bnmle(gülerek)

Tarıktaa sırf naza inat….

Tarık:ne demek böyle güzel bi bayanlagülerek)

Ve ipekle tarık dans eder nazsa tarığa sinir olmuştur ama haksız olduğunu biliyodur…

Gecenin sonunda….

İpek:tarık ben yine gelmiycem arkadaş.. çağırdı kusura bakma…

Tarık:önemli değilde nasıı gidcen…

İpek:sen benim arabayı al ben taksiyle giderim…..

Tarık:tamam sen bilirsin

Bu arada taıkla naz hiçç konuşmuolar ….

Mert:kusura bakma ama naz da senle geliyoo çünkü bende evde kalmıycam…

Naz:ee ne alaka… bn kalırım senin evinde…

Mert:olmaz tek kalma sen benim ev pek güvenli değil hem ipeğin evii büyük kal işte orda aklım sende kalmasın…

Naz:iyi tamam o zaman…..
Tarıkla naz eve gidene kadar konuşmazlar……

Eve geldiklerinde ….

Tarık:ben yatıyorm iyi gecelr sende benim kaldığım odanın yanında kal…

Naz:tamam sağol…iyi gecelr….hala kızgınlar bu arada…..

Tarık odasına çıkar…

Nazda odasına çıkar…

5 dk sonra…..naz tarığın kapısını tıklatır…

Tarık:efendimmmm…

Naz:gelebilirmiyim….

Tarık:gell…

Kapıyı açar….

Naz:tarıkk…

bilyodur tarığın kendisine kızgın olduğunu….

Tarık:efendim naz…bu arada naza bakmıyo gözleri kapalı….

Naz:bişe isteyebilrmiyim….

part 17 son

z_e_y_n_o
02-08-07, 23:21
O anda ikisi de birbirlerine bakarlar… ve yine aynı anda koşup sarılırlar.tarık nazı biraz döndürdükten sonra yere bırakır… nazın yüzünü elleri içine alır ve yaklaşıp öpmeye başlar… ve iki sevgili şiddetli yağmurun altında öpüşmeye devam ederler…

Part-29

Ayrıldıklarında…

Tarık: (nazın kollarını sıvazlayarak) sırılsıklam olmuşsun…

Naz: sen de öyle…

Tarık: hadi artık otele dönelim. Burda daha fazla durursak hasta olucaz…

Birlikte otele dönerler.

Tarık: (odanın kapısında) hadi sen git üstünü değiştir. Sonra da buraya gel…

Naz: tamam…(tam kendi odasına girecekken geri döner) bi Dakka ya… niye ben senin odana geliyorum? Sen benim odama gel

Tarık: olmaz, sen benimkin gel…

Naz: banane… hep ben mi gelicem… bide sen gel…

Tarık: naz ne olur sanki sen gelsen?

Naz: hayır olmaz. Sen geliceksin.

Tarık: gelmiycem işte…

Naz: ben de gelmiycem o zaman…

O sırada gök gürler. Naz o anki siniriyle farkına varamaz…

Tarık: (iç ses: nasıl olsa geliceksin naz…) tamam sen bilirisin…

Ve naz kızgınca odasına girer…

Naz: (üstünü değiştirirken söylenir) illa ben gidicem… sanki kendisi gelse ölür… dün ben geldim bu gün de sen geliver… ölür müsün…sanki ben çok meraklıyım senin odana gelmeye… yani… tamam meraklı olabilirim ama… benim de bi gururum var sonuçta…

o sırada üstünü değiştirmiştir. Ve gök gürler…

Naz: (korkarak) ama ben bunu tamamen unutmuştum…

Bu sırada tarık odasında…

Tarık: (gök gürledikten hemen sonra) ve işte geri sayım başladı… 5-4-3-2-1…

Ve kapı çalar… tarık gülerek kapıyı açmaya gider

Tarık: (yapmacık bir şekilde) aaa… naz, hayrola?

Naz: girebilir miyim?

Tarık: tabii ne demek…

Naz içeri geçer

Naz: düşündüm de… yani ne fark eder, ha ben senin odana gelmişim ha sen benim odama gelmişsin… dimi?

Tarık: ya ya bence de…

O sırada çok kuvvetli bir şekilde gök gürler.. naz çığlık atarak tarığa sarılır. Sonra toparlanarak geri ayrılır

Naz: pardon… öyle birden… gök gürleyince ben… (bu sırada tarık gülümseyerek naza yaklaşmış ve beline sarılmıştır) yani yanlışlıkla…

Tarık: (nazın sözünü keserek) nazz… açıklama yapmana gerek yok…

Naz: (gülümseyerek ellerini tarığın ensesinde birleştirir) tarık… niye buraya bu kadar çok yağmur yağıyo? Türkiye susuzluktan giderken…

Tarık: (dalga geçerek) Türkiye nin yağmurlarını çalıyo olabilirler mi?

Naz: (gözlerini kocaman açar ve merak ve şaşkınlıkla bakar tarığa) olabilir mi???

Tarık: (gülümseyerek) onu bilmem ama (nazın saçlarını kulağının arkasına götürürken) sen çok tatlısın onu biliyorum…

Naz: (utanarak) niye şimdi konuyu değiştiriyosun tarık… şurda kırk yılda bir ülkemizin gidişatından konuşuyoruz… milletimizin problemleriyle ilgileniyoruz…

Tarık: (nazın gözlerine bakarak) hiç değişme tamam mı…

Naz: ne?

Tarık: hep benim saf, temiz,utangaç,kıskanç,nazlı nazım olarak kal…

Naz yine utanıp başını eğer…

Tarık: (gülümseyerek) işte böyle…

Ve naz başını kaldırıp gülümseyerek bakar tarığa… sonra da sarılırlar… ayrıldıklarında…

Naz: sen nasıl buluyosun böyle güzel sözleri?

Tarık: çok mu güzel bu sözler?

Naz: çook…

Tarık: (nazı kızdırmak için) evet, senden öncekiler de güzel olduğunu söylemişti

Naz: (sinirli) ama işte… hemen arkasından da batırmasan çok daha iyi olucak…

Ve tarığa sırtını döner

Tarık: (nazı kolundan tutup çevirmeye çalışırken) naz… (ama naz kolunu kurtarıp arkası dönük durmaya devam eder.) nazz… ya tamam şaka yaptım…

naz hala dönmeyince tarık nazın önüne geçer. Ama bu sefer de naz yine tarığa sırtını döner… bu kez tarık nazın kolunu sıkıca tutup kendisine çevirmeyi başarır

Naz: ya bırak beni…

Tarık: naz… (yumuşak bi ses tonuyla nazın gözlerine bakarak…) özür dilerim… sadece şakaydı…

Naz: ama senin bu şakaların…

Tarık: (nazın lafını keser) özür dilerim… (boynunu bükerek) affettin mi?

Naz: (ses tonu yumuşar) ama hep böyle yapıyosun sen tarık… hep böyle saçma sapan bi laf ediyosun… sonra benim sana küsmem gerekirken onu yapmama bile engel oluyosun

Tarık: nasıl engel oluyo muşum?

Naz: yani… öyle bakıyosun ya bana…

Tarık: nasıl?

Naz: öyle işte… sonra, hemen ses tonunu değiştirip özür diliyosun… hele bide şey yapıyosun ya…

Tarık: ney?

Naz: şey işte…

Bu sırada tarık naza çok yaklaşmıştır. Ve öper…

Naz: (gözleri kapalı) işte o zaman sana karşı asla direnemiyorum…

Tarık: yani bu taktikler her zaman işe yarar mı?

Naz: ne o? Sanki bu taktiklere çok ihtiyacın olucakmış gibi konuşuysun… sürekli beni kızdırmayı mı düşünüyosun?

Tarık: seni kızdırmanın en büyük hobim olduğunu söylemiştim. Asla vazgeçemem…

Naz: (uyaran bir ses tonuyla) ama bakarsın bi gün bu taktikler işe yaramayabilir tarık…

Tarık: yeni taktikler geliştiririm ben de…

Naz: tamam, ben sana taktik verdim. Sıra sende…

Tarık: ne sırası?

Naz: ne sırası olucak tarık.. taktik verme sırası… mesela ben seni kızdırdığımda ne yaparsam affedersin? Gerçi ben seni senin beni kızdırdığın kadar çok kızdırmıyorum ama…

Tarık: sen mi? Sen mi beni benim seni kızdırdığım kadar çok kızdırmıyosun?

Naz: offf… ne biçim cümleler bunlar ya… başım döndü valla…

Tarık: bence de… en iyisi şöyle söyliyim… (sakince) sen beni daha çok kızdırıyosun… nasıl?

Naz: evet bu daha iyi… (bağırarak) ama ben seni değil, sen beni daha çok kızdırıyosun..

İkisi de bağırmaya başlar

Tarık: mesela sen beni şu an bile kızdırıyosun…

Naz: sen de beni..

Tarık: şu anda benim kızdığım kadar kızıyo olamazsın…

Naz: evet olabilirim…

Tarık: ne olabilirsin?

Naz: (hala bağırarak kendine sorar) ne olabilirim? Şey… (sesi alçalır ve tarığa sorar) ne olabiliyodum ben ya?

Tarık: (onun da sesi alçalır) ben de unuttum…

Naz: ne kadar unutkansın tarık…

Tarık: sen de unuttun ama…

Naz: hayır ben unutkan değilim. Unuttuysan hatırlatıyım, ben çok ceviz yadiğim için hafızam çok güçlüydü ve söylediğin hiç bişey unutmuyodum… hatta bunu da bana sen söylemiştin. Ama unutmuşsun işte… bence sen de ceviz yemeye başlasan iyi olur…

Tarık gülerek naza bakmaya başlar

Naz: ne bakıyosun öyle?

Tarık: kaç dakkadır kavga ediyoruz ya… yeni anladım… kavga anında sanki her şeyi unutuyorum…

Naz: sahi… biz niye kavga ediyoduk?

Tarık: bilmem. Bulmuşuzdur yine kavga edicek saçma sapan bi konu…

Naz: o zaman konuşmamıza kaldığımız yerden devam edelim… sana en son ben seni kızdırdığımda ne yaparsam beni affedersin demiştim…

Tarık: (sanki yeni bi icat bulmuş gibi) haaa… hatırladım

Naz: eeee…

Tarık: biz bu kızdırma meselesi yüzünden başlamıştık kavgaya…

Naz: (gözlerini devirerek) üfff… tarık bırak şimdi kavgayı… soruma cevap ver…

Tarık: hangi soruna?

Naz: (başını yukarı kaldırarak) allahım sen bana sabır ver

Tarık: ne dedim gene ya?

Naz: ya iki saattir soruyorum sen hala hangi soru diyosun…

Tarık: çok afedersin nazcım… biraz unutkanım da…

Naz: tarık… bak iyi dinle… diyorum ki, seni kızdırdığımda ne yaparsam beni affedersin?

Tarık: haa… o konu

Naz: sonunda anladın galiba…

Tarık: bi düşünelim…

Naz: eeee…

Tarık: (nazın yanaklarını sıkarak) bi bakışın yeter aşkım…

Naz: emin misin… (cemi düşünerek) ne biliyim mesela seni çok kızdırmış olsam da bi bakışım yeter mi?

Tarık: nerden çıktı şimdi bu? Garip garip sorular soruyosun…

Naz: yooo… biyerden çıktığı yok… öyle, meraktan…

Tarık: (nazın burnunu sıkarak) çok meraklısın bu aralar sen…

Naz: bilmem, öyle miyim?

Tarık: evet, öylesin…

Naz: tarık, hani bu gün biyerleri daha gezdiricektin bana?

Tarık: istersen bu yağmurda gezebiliriz… romantik romantik…

Naz: hı… doğru… o zaman kaldık mı bu odada?

Tarık: olsun. Buluruz yapıcak bişeyler.

Naz: ne gibi?

Tarık: E bakıcaz artık…

angel eyes
02-08-07, 23:30
arkadaşlar dizinin sonu mutlu sonla bitmişti.ben senaryoyu tarıkla nazın kavga ettiği yerden itibaren devam etmek istedim.umarım beğenirsiniz.veeeee başlıyorummmmmmm.bu bir yağmur ebru ortak yapımıdır.katkılarından dolayı yağmura çok teşekkür ederim.

Naz odasına gidip ağlamaya başlar.
Tarıkta sahile doğru gider.

TARIK:ah naz ah ne vardı sanki bani babama ispiyonlayacak.biraz daha sıkamadın dişini.belkide şimdi burada beraber geziyor olacaktık.belkide belkide……… sana olan aşkımı itiraf edecektim.ama artık sen beni sevmediğini gösterdin.oysaki her şey daha başka ve çok güzel olabilirdi.
Naz odasında

NAZ:Allah kahretsin bana inanmadı.benim onu babasına ispiyonladığımı düşünüyo.oysaki ben ben…. Ben onu çok seviyorum.ve bütün ukalalıklarına katlanmama rağmen onu abasına sölediğimi düşünüyo.artık hiçbir şey eskisi gibi olamayacak.herşey çok güzel olabilecekken.ama naz kendini topla o madem senin böle olacağını düşünüyor sende onu sil... off ben de diyorumm yaa şaşırdım iyice

Naz sabaha kadar uyumamıştır.tarıkta bütün gece sahilde dolaşmıştır.
Nazın odasının kapısı çalar.naz bütün gene uyumayıp ağladığı için gözleri şiştir.

naz kapıya koşar: tarıkkk

KORAY: (içses: tarık mı koray naza bakarak) naz sen iyi misin?

NAZ: sence iyimi görünüyorum.

KORAY: açıkçası berbat görünüyorsun.neyin var sen ağladın mı.?neler oldu naz anlat bana.yoksa o ukala bankacı Tarık tekelioğlumu bişey yaptı.
NAZ(sessizce)o bana bir şey değil çok şey yaptı.
KORAY: anlamadım ne dedin
NAZ: şey yani yok o bişey.yapmadı.hem ne yapabilirki canım.
KORAY: o ukalanın ne yapacağı belli olmaz.neyse hadi sen hazırlanda birlikte kahvaltı yapalım.
Naz çaresiz kabul etmek zorunda kalır.ben hazırlanıp geliyorum der.tam çıkacakken telefon çalar.
DİLEK: alo naz çabuk hazırlan Tarık beyin teknesinde çello çalacaksın
NAZ: adama bak yaaa bide utanmadan hala çello çaldırıyo bugün bakalım kimleri toplayacak.
DİLEK: bir şey mi dedin naz?
NAZ :ben eeeee tamam ama daha kahvaltı yapmadım.
DİLEK :valla ben anlamam.tarık beyin kesin emri var.çabuk hazırlan yarım saat içinde teknede ol.yoksa stajın yanar...
NAZ: peki.inanmıyorum ya inanmıyorum dün neler yaptı bugünde utanmadan tekrar tekneye gıygıy yaptırmaya çağırıyo o şımarık kızların önünde beni yine rezil edecek.nese ben korayı arayayım
naz: koray şley ben kahvaltıya gelemiyorum
koray: niçin naz
naz: tarık beyin kesin emri var yarım saat içinde teknede olacakmışım
koray: tmm o bişey yaparsa söle bana ben haddini bildiririm
naz: saol özür dilerim sonra götrüşürüz
koray: özür dileyecek sen değilsin o kendini beğenmiş ukala nese görüşürüz
naz: by
koray: by
Naz hazırlanıp tekneye gelmiştir.tarık yine teknenin ön kısmında ufka doğru bakmaktadır.
Tarık nazın geldiğini anlayarak.
TARIK :nihayet gelebildiniz naz hanım.sizin yüzünüzden burada kaç dakkadır bekliyoruz demir aldık.çabuk çalmaya başla.
NAZ: tamam
TARIK: anlamadım.
NAZ:şey yani emredersiniz.
Koray rehberlik yapacağı için yine teknededir.nazın yanına gelir.
KORAY:adama bak yaa bıkmıyo bir türlü kızlarla gezmekten.ukala şey ne olacak. Sen iyi misin naz?
NAZ.:evt iyiyim.de sen ne arıyorsun
koray: benide rehber olarak istiyormuş beyfendi
naz: tmm
koray: ee sen nasılsın
naz: bu sıcakta ne kadar iiii olursam o kadar.
koray: tmm hadi
Tarık naza inat olsun diye ve ispiyonlamanın acısını çaıkarmak için teknedeki kızlarla pek bi samimidir.
TARIK:eeeee kızlar eğleniyo musunuz?
KIzLAR:eeeevvveeettttttt. der hepsi birden
TARIK:aman eğlenin.yoksa sizde beni babama ispiyonlamayın bazıları gibi der.naza bakarak.
naz: içses gıcık işte ne olavcak ben seni gerçekten ispiyonlayayım da sen gör naz telefonuna sarılır bişrden tarıkta bunu görür ve anlam veremez
naz: içses nazz sakın yapma hayır yap baksana hayır naz sakın yapma yoksa tamamen kayberdersin naz tereddüttedir
tarık: ne oldu çal
naz: esasında tam vakti sessizce
tarık: ne dedin sen
naz: emredersin
tarık: emredersin?
naz: evet der kızgın sesle
tarık imalı bakış atar ve anlam veremez
naz: içses sakın arama naz farz et ki sabırının deneniyor ve bi imhihandasın hemen pes mi edeceksin tmm sinirlisin ama pes etme naz özkul kimmiş görsün oda sakin tamam tamam arama der ve telefonu bırakır...
tarık naza bakar sonra kızlardan birisiyle özellikle çok ilgilenmektedir.nazsa bu manzara karşısında tarığın daha önceki sözleri aklına gelir.içlerinden birini gözüme kestirir sonrada yemeğe giderim sözünü.sonunda akşam olur ve tekne marinaya doğru yaklaşmaya başlamıştır.
Naz tam ineceği sırada birden başı döner ve düşer.
KORAY:naaazzzzzz.

part 1 sonu.

hell_king
03-08-07, 07:22
- - - - - - - - - - - - Part 6 - - - - - - - - - - - -
Naz tarığı geçirirken biri vahi özkulların evinin önünde durur
Gelen Nazın sevgilisidir ama ilişkilerine uzun bir sürü ara vermişlerdir tabii nazın sevgilisi bu hasrete dayanayıp gelmiştir

Anıl:naz seni çok özledim
Tarık:kim bu naz
Anıl hemen atlar ben nazın sevgilisi naz bizi tanıştırmıycakmısın bizi
Naz anılın gelinişine çok şaşırmıştır
Naz: anıl böyle birden çıkınca çok şaşırdım
Tarıkta olanları izliyodur sadece
Anıl: naz hadi artık tanıştır bizi artık
Naz: tabii anıl bu tarık tarık bu anıl
Anıl:tanıştığıma memnun oldum(tarığa elini uatır)
Tarık: ben memnun oldum der ve sadrinin yanına doğru gider
Naz: ne işin var senin burada
Anıl:sevgilimi görmek istedim suçmu(elini tutar)
Naz:en son sana ara verelim demiştim ben sana(elini çeker)
Anıl:ama bu süreçte beni aldatmayacağını söylemiştim
Naz:kimden bahsediosun sen
Anıl:kimden olcak tarık tan eğer beni onun için yada başkası için hiç fark etmez nazz sana aşığım ben
Naz: artık gidermisin
Anıl:gidiyorum ama seni kimseye yar etmem bunu unutma
Tarık:Sadri geldim işte ne oldu
Sadri:oğlum sana ne oldu
Tarık: yok bişeyim benim
Sadri: varsa anlat hocam
Tarık: aslın da var bişey naz deyip bütün olanları alır tabii alkol de alır
Tarık:ohhh anlattım rahatldım valla Sadri çok saol
Sadri: ama ben
Tarık:hadi geç kaldık oğlum sonra yine konuşuruz
Sadri: Allahım nerden sordum bişeyi varmı diye susmadı hiçç durmadan naz
Tarık: bişey mi dedin Sadri
Sadri:ewt diyorum seninle konuşak çok güzel

Belgin Tarık ı bekler uyumaz bu sırada tarık gelir
Belgin:oğlum nerde kaldın merak ettim
Tarık:niye
Belgin: oğlum sen alkol mi aldın hem ne demek niye insan oğlunu merak etmez mi
Tarık:anne ben artık büyüdüm sıkıldım artık böyle sürekli nefsini arkamda hissetmenden
Belgin: oğlum nediyosun sen
Tarık: anne oğlun artık büyüdü artık kendi evinde kalmak istiyorum deyip odasına çıkar
Belgin: nereye oğlum
Tarık: bak yine yaptın anne
Belgin:ama oğlum der ama tarık çoktan odasının kapısı vurmuştur

Hulusilerin odası

Hulusi:belgin ne oldu
Belgin:oğluşun
Hulusi:ne olmuş tarığa
Belgin:büyümüş kendi evine çıkmak istiyo
Hulusi: ohhbe sonunda istedi yani
Belgin hulusinin cevabına şaşırır
Hulusi:bende onun yaşında çıkmıştım belgin oğlumuz kendi ayaklarının üstünde durmak istiyo bunun bi sonraki kademesi evlenmek daha sonrakiside çocuk sahibi olmak düşüns