ayse
12-10-06, 20:42
Lütfen bu bölümde yorum yapmayınız.. yorumlar bölümüne düşüncelerinizi yazabilirsiniz...
|
Tüm Versiyonu Göster : Senaryolar& Replikler ayse 12-10-06, 20:42 Lütfen bu bölümde yorum yapmayınız.. yorumlar bölümüne düşüncelerinizi yazabilirsiniz... ozenckaya 12-10-06, 21:31 dry:giderim cnm crn:acaba haklımı yaa haklı tabi ayş kasten yapmaz öle şey,yaa benide bekle dry:ayş ayş:dry yaa çok özür dilerim dry:bişi deil cnm c:nbr crn crn:aa cenk geldi ay ayş de war off c:efendim crn:yok bişi bn gidiyorum c:heyy dur nereye benide bekle cereeeeeeeeen crn:bn geldim ayş:crn cnm ark. gelmeyeceksin diye çok korktum dry:gelir o t:biz geldik aaa bu ezikler burada mazileri hatırlıyorlar hahahaha crn:sensin ezik c:bnde geldim crn:ahhh hoşgeldin c:peşindeyim nerdesin crn:neeeeeeeee?peşimdemisin bana bişiler oluyo c:crn dur ayş:bayıldı s:ne oldu ayş:crn iimisin s:crn(o anda selimin eli ayşegülün eline değer ve selim çekmez uuuzzuuunnn süre bakışırlar) crn:ohooo bn ayıldım bunlar hala bakışıyo ayş:ne ayıldınmı crn:bn onları izliyorum onlar birbirlerini isliyorlar t:neeeeeeeeeeeee gel selimcim gel cnm dry:maşallah yani ayş ayş:o kadar uzuun oldu mu dry-crn:ewt birasdan çıkış zili çalacak ayş:ne çıkış zilimi?ayş içinden:yarın bnm için büyyük gün hazırla kendini ayş hazırla... ayş ewe gelir dmn:yarın büyyük gün ha ayş ozenckaya 12-10-06, 21:33 dry:giderim cnm crn:acaba haklımı yaa haklı tabi ayş kasten yapmaz öle şey,yaa benide bekle dry:ayş ayş:dry yaa çok özür dilerim dry:bişi deil cnm c:nbr crn crn:aa cenk geldi ay ayş de war off c:efendim crn:yok bişi bn gidiyorum c:heyy dur nereye benide bekle cereeeeeeeeen crn:bn geldim ayş:crn cnm ark. gelmeyeceksin diye çok korktum dry:gelir o t:biz geldik aaa bu ezikler burada mazileri hatırlıyorlar hahahaha crn:sensin ezik c:bnde geldim crn:ahhh hoşgeldin c:peşindeyim nerdesin crn:neeeeeeeee?peşimdemisin bana bişiler oluyo c:crn dur ayş:bayıldı s:ne oldu ayş:crn iimisin s:crn(o anda selimin eli ayşegülün eline değer ve selim çekmez uuuzzuuunnn süre bakışırlar) crn:ohooo bn ayıldım bunlar hala bakışıyo ayş:ne ayıldınmı crn:bn onları izliyorum onlar birbirlerini isliyorlar t:neeeeeeeeeeeee gel selimcim gel cnm dry:maşallah yani ayş ayş:o kadar uzuun oldu mu dry-crn:ewt birasdan çıkış zili çalacak ayş:ne çıkış zilimi?ayş içinden:yarın bnm için büyyük gün hazırla kendini ayş hazırla... ayş ewe gelir dmn:yarın büyyük gün ha ayş ayş:ewt duman dmn:halanlar ayş:onlarla konuşurum bn dmn:öyle olsun ayş tmmm ayş okula gider ve dmn olanları sld ve mld ya yetiştirir sld-mld:neee sld:ilk bn söyledim mld:ee ayş bugünmü selime gidiyorum diyecek dmn:ewt mld:buldum annemlerden kalan GEÇMİŞİ İZLE küresini kullanacağız sld:sihir yapıp aklımı okudun dimi mld:saçmalama sld öyle bir sihir yok sld:yapmışsındır sen... mld:off hadi bakalım bakarlar... mld:tuğçe ne şeyler yapmış öyle bunu selimin aklına sokmalıyız sld:ama nasıl mld:sihirle sld:olur görünmez olup selimin yanına giderler ve sihirle herşeyi aklına sokarlar ayş:işte böyle ark.lar bn gidiyorum hulki hoca:güle güle yawrum o anda teneffüs zili çalar we selim ayş.ün peşinden koşar slm:gitme ayş gitme ayş:gitmeliyim slm:ne olur gitme,der we ayş.e sarılır ayş dururmu oda sarılır slm ayş.ün önünde diz çöker we slm:bnmle ewlenirmisin? ayş:nee slm:ayy kafam karıştı şeyy bnmle çıkarmısın?(hahaha komiklik olsun dedim) ayş:ewt,der we yine sarılırlar ayş.de okuldan ayrılmamış olur... bitti.ilginize tşk.ederim lfn yorum (DEVAMIDA GELEBİLİR) ozenckaya 17-10-06, 15:03 ayş:ewt duman dmn:halanlar ayş:onlarla konuşurum bn dmn:öyle olsun ayş tmmm ayş okula gider ve dmn olanları sld ve mld ya yetiştirir sld-mld:neee sld:ilk bn söyledim mld:ee ayş bugünmü selime gidiyorum diyecek dmn:ewt mld:buldum annemlerden kalan GEÇMİŞİ İZLE küresini kullanacağız sld:sihir yapıp aklımı okudun dimi mld:saçmalama sld öyle bir sihir yok sld:yapmışsındır sen... mld:off hadi bakalım bakarlar... mld:tuğçe ne şeyler yapmış öyle bunu selimin aklına sokmalıyız sld:ama nasıl mld:sihirle sld:olur görünmez olup selimin yanına giderler ve sihirle herşeyi aklına sokarlar ayş:işte böyle ark.lar bn gidiyorum hulki hoca:güle güle yawrum o anda teneffüs zili çalar we selim ayş.ün peşinden koşar slm:gitme ayş gitme ayş:gitmeliyim slm:ne olur gitme,der we ayş.e sarılır ayş dururmu oda sarılır slm ayş.ün önünde diz çöker we slm:bnmle ewlenirmisin? ayş:nee slm:ayy kafam karıştı şeyy bnmle çıkarmısın?(hahaha komiklik olsun dedim) ayş:ewt,der we yine sarılırlar ayş.de okuldan ayrılmamış olur... bitti.ilginize tşk.ederim lfn yorum (DEVAMIDA GELEBİLİR) arkiler senaryo yeni yeni kişilerde olsun dedim... slm:sen şimdi okuldan ayrılmıyorsun dimi ayş:ewt selim slm:o zaman gel okula geri dönelim ayş:tmm crn:ayş dry:geri döndün crn:inanmıyorum el ele tutuşuyorlar dry:yaa az daha ark.kaybedecektik sen ne biçim soru bu crn:ahh sen sus mrt:tmmm dryacım c:tmm crn sen gel dry:deryacığım mı mrt:yani dry:olur muratcığım gelirim toygar:ayş hanım ayş:ne var toygar bey toygar:dolaşalımmı ayş:olmaz erkek ark.ım kısar ayş oradan uzaklaşır toygar:en sevdiğim kıs tipi erkeğinin sözünden çıkmayan ahh o erkek bn olsaydım... okul çıkışı ayş eve gider sld:ayş!!! arkiler lfn yorum... ozenckaya 19-10-06, 19:06 arkiler senaryo yeni yeni kişilerde olsun dedim... slm:sen şimdi okuldan ayrılmıyorsun dimi ayş:ewt selim slm:o zaman gel okula geri dönelim ayş:tmm crn:ayş dry:geri döndün crn:inanmıyorum el ele tutuşuyorlar dry:yaa az daha ark.kaybedecektik sen ne biçim soru bu crn:ahh sen sus mrt:tmmm dryacım c:tmm crn sen gel dry:deryacığım mı mrt:yani dry:olur muratcığım gelirim toygar:ayş hanım ayş:ne var toygar bey toygar:dolaşalımmı ayş:olmaz erkek ark.ım kısar ayş oradan uzaklaşır toygar:en sevdiğim kıs tipi erkeğinin sözünden çıkmayan ahh o erkek bn olsaydım... okul çıkışı ayş eve gider sld:ayş!!! arkiler lfn yorum... sld:ayş!!! ayş:efendim selda hala sld:çok mutlusun ayş:selda hala nasıl mutlu olmam se hmm şeyy boşwer sld:selimle mi barıştınız? ayş:ha birazını yakaladın neyse bn odama çıkıyorum sld:tmm cnm dmn:bu ne mutluluk ayş ayş:hiiç dmn:selimle mi barıştınız ayş:ewt,der bütün içtenlikle sonra uyanır ayş:sen nerden biliyorsun dmn? dmn:çünkü halaların sihirle btn olanları düseltti eyvahh nası söyledim meldalar beni öldürecek ayş:neee iyi yapmışlar selimle barıştık yaa... ERTESİ GÜN... tyr(tpygarın kısaltması):ayş hanım... elizebet1986 20-10-06, 03:06 zeynep:itiraz yok herkez herkezin kalbini dinlesin zeynep:selim oglum dinle aysegülün kalbini selim:şey bene zeynep:peki kızlar erkeklerin kalbni dinlesin cenk:ceren hadi (ceren cenk lkalbinin üstüne dayanır) zeynep:aysegül selimin kalbini dinlesene (zil çalmıştır) nese yırttınız şimdilik ama kantine inerler. ceren:aysegül aysegül aysegül:efendim ceren! cerne:cenkin kalbini dinledim ceren:varya küt küt atıyo aysegül:ya evet berna cadısı nası kıskandı ceren:sahiden gördün mü? ayse:evet gördüm ceren:peki siz niye yapmadınız selimle ayse:yapamadık şeyy....:img-sorry ayse:keşki yapsaydık:img-sorry cenk:naber kızlar ceren:naber cenk cenk:iyi aysegül:selim nerde cenk:orda murat:eee ben nolcam iyice yanlız bıraktılar beni ya cenk:üzülme be koçum gez dolaş murat:dogru ya dolaşıcam abi ceren:eee peki okul murat:yat gitsin yat gitsin!!! ceren:haha cenk:hadi abi murat:baybay berna sallana sallana gelir.... berna:naber ezik naber cenk cenk:iyi berna berna:cenk ben okuldan gidiyorum ya onun yerine bir pati vericem cenk:sahiden mi? berna:evet cenk:gelirim berna:o zaman görüşürüz ceren:Partiye gidicekmisin? cenk:evet Ceren:yanıma gelmee cenk:naptım şimdi ya elizebet1986 20-10-06, 03:15 cenk:ceren ceren:offf cenk cenk:noldu şimdi sende gelirsin ceren:ay bunun olabilecegine inanıyomusun ceren:ya kız senin gözünün önünde aşaladı ceren:sende hiç olaralıklı olmuyosun cen:görüşücez ceren:ne oldu ögretmene sölersin yada bernaya cenk:cerennn!! aysegül:tamam tamam selim:noldu cenk:ceren hanıma sor selim:tamam otur aysegül:ya skain ol ceren tenefüste anlatırsın tenefüste:: cenk:ceren ceren:ne oldu cenk:ceren o sıra benim ceren:benimmm aysegül:noldu ya sen bu çocuga aşık aysegül:degilmisin ceren:ya ben aşıgımda o aşık mı? ayse:ya cenk sana aşık ceren:bak aysegül geçen sefer bana gazverdim ceren:gittim sandelyeyi kırdım ve ceren:şimdi çok sinirliyimmm ayse:tamam ceren Eve gider... selim:aysegül aysegül:selim selim::ya şu cerenle cenk durmuna çok üzlüyorum aysegüll:cerene iyilik yapmak istermisin selim:evet aysegül:o zaman cenkkin cerene aşık oldugunu söle selim:nasıl yani aysegül:cenk cerene aşık mı? selim:üzgünüm aysegül ama söleyemem ayse:ya selim nolur ya selim:bilmiyorum ayse:o zaman ögren selim:peki sen bana aşıkmısın ayse:ohhhhh selim:ne ayse:yani cereni kastettim ben selim:anladım ben ögrenitim ayse:yarın okulda görüşürüz selim:bay bay elizebet1986 20-10-06, 18:28 Hulki Hoca:oglum cenk cerenin yanına gitsene Ceren:İstemiyorum Hocam!! Cenk:Ögretmenim rica ederim beni bunla koymayın ya Aysegul:Onun bir adı var degil mi?? Ceren:Biz sana ebru ve digerleri diyomuruz Cenk:Ne ebru mu? Ceren:Sen bizden degilsin Defol git Hulki Hoca:Tamam ya Cenk orda kal.. Cenk:Peki Hocam! Ders Yapalar ve Tenefüs zili çalar.... Cenk:Ceren dur! Ceren:Nedenmiş o? Ceren:Bana Ebrurla partideki Maceralarınızı Ceren:Anlatacaksan vaktim Yok!! Aysegül:Ceren gelsene Ceren:geliyorum Aysegül:Gel o zaman Ceren koşa koşa gelir.. Cenk:Ya ceren dinle o zaman Ceren:Dinlemiyorum Ceren:la la la la la la Cenk:Ben ebrurla partiye gitmedim Ceren cenkin boynuna sarılır... Cenk:işte bu Cenk:Sen Zil çalar...... Aysegül:Selim selim Selim:selam aysegül ne oldu Aysegül:Selim şey Selim:Gidelim mi? AySEGÜL:eveme gelirmisin?? Selim koşa koşa gelir... Selim:evet elizebet1986 20-10-06, 18:34 Aysegül:Çok heyecanlıyım duman! Duman:neden? Aysegül:Selim eve gelicek Duman:Melda halan ve Selda halan Aysegül:Ayyy duman onlar yok ki?? Duman:ya öle olsun Aysegül:ufff Zil Çalar. Aysegüll:Geldii Aysegül:Selim Selim:selam aysegül aysegül:iyidir selim: dabbe aysegül:bu film ne selim:dabbe aysegül:nasıl bişi selim:korku aysegül:olmaz ben korkarım selim selim:ya çok güzell aysegül:ben dabbe falan sevmem selim:aysegül hadi ya aysegül:bovling oynasak selim:olur ama tuveltinin yerini gösterirsen aysegül:olur işte orası selim: şu telefon kalabilir mi? ayse:olur tam bu sırada selimin telefonu çalar. aysegül:ufff selim yok sus aysegül:ya neyse aysegül:alo devamı dah sonra ozenckaya 20-10-06, 21:19 sld:ayş!!! ayş:efendim selda hala sld:çok mutlusun ayş:selda hala nasıl mutlu olmam se hmm şeyy boşwer sld:selimle mi barıştınız? ayş:ha birazını yakaladın neyse bn odama çıkıyorum sld:tmm cnm dmn:bu ne mutluluk ayş ayş:hiiç dmn:selimle mi barıştınız ayş:ewt,der bütün içtenlikle sonra uyanır ayş:sen nerden biliyorsun dmn? dmn:çünkü halaların sihirle btn olanları düseltti eyvahh nası söyledim meldalar beni öldürecek ayş:neee iyi yapmışlar selimle barıştık yaa... ERTESİ GÜN... tyr(tpygarın kısaltması):ayş hanım... tyr(tpygarın kısaltması):ayş hanım ayş:ne oldu toygar bey bakın erkek arkadaşım görürse çok kısar haberiniz olsun tyr:şu bey ve hanımları çıkarsak ayş:bakın aramızdaki arkiliğe bile çıkamayacak kadar küçük bi ilişkiyi büyütmeye niyetim yok TOYGAR BEYYY... slm:ayş cnm seni bu çocuk rahatsız mı ediyor? t:ne cnm mı? ayş:bi bakıma öyle CANIIIMMM t:kızlar beni çimdikleyin lfn...ahhhh acıdıyı yaaa tyr:sen bana çocukmu dedin slm:sence??? tyr:bnce bana demedin diyemezsin ztn.... slm:dersem ne olur? dry:slm arkiler crn:hiiiişş sus... dry:ne oldu yaaa crn:etraf kızışıyo c:ne kim kızışıyo crn:nbr cenk c:slm crn de ne kızışıyo? crn:nee slm mı sen bana slm mı dedin ayy c:ewt ne var bunda mrt:ne oluyor yaaa crn:slm le ayş çıkıyorlar ya tyr etrafı kızıştırıyor... mrt:yaaa tyr:seni döverim ayrıca dövdürttürürüm slm:bn senin gibi arkilerme güvenmiyorum ayş:tmm ytr ben gidiyorum gel selimciğim slm:geliyorum cnm ayş ve slm laboratuvara giderler ve orada kimya kitabına bakmaktadırlar o anda kimse yoktur ve yalnızdırlar lfn yorum... elizebet1986 20-10-06, 23:32 aysegül:alo aysegül:ses kesildi selim:noldu aysegül:hiçççç selim:tamam aysegül:oynuyomuyuz evet selim:nerde aysegül:işte orda Selim:burası gerçek uf ayse:gel oynayalım selim:önce sen lütfen ayse:peki aysegül topu alır. selim:hadi aysegül at şu topu aysegül:çıkmıyo of selim:ne bir dakika aysegül:selim parmaklarim selim:dur aysegül:ya offf aysegül aglamaya başlar selim:hastaneye gidelim aysegül:ama halamlar çıkmama izin vermemz selim:aysegül yanıında ben verımya ayse:şey selim:ne selim:tamam o zaman dabbe izliyelim ayse:ne dabbesi asla hayır selim:korkma ya hadi aysegül:peki İzlemeye başlarlar.... Aysegül 2. cdyi takar tam orda kapı çalar.aysegül selimin kucagına atlar aysegül:şey ben selim:kapı aysegül:Evet ceren:ben geldim cenk:bendeayse:ne cenk:sizi burda bırakamazdık ceren:noldu eline cenk:tamam ne izliyosunuz selim:dabbe ceren:dabbemi canım çok severim cenk fısıldrayak selime cenk:işe yaradımı selim:bakıcaz cenk:murat yarıcagını söledi elizebet1986 21-10-06, 20:49 Dabbe biter.. cenk:ya bişi olmadı ya selim:şey evet ceren:aysegül sen taksi çagırsana ayse:olmaz! ceren:nedenki aa dogru ayse:bu ellerimle nasıl telefon açıcam ceren:o zaman ben çagırırım cenk:olmaz öle şey beraber gidicez ceren:tamam cenk:tamam ayse:benim elim ceren:sonra görüşürüz aysegül cenk:görüşürüz selim giderler..... selim:şunlara bak ya ayse:evet selim:elin dimi? ayse: ya evet napcam ya selim: merak etme ayse: nese melda halamlar gelince düzelir. selim: e bende gidiyim ayse: hoşçakal elizebet1986 22-10-06, 12:44 cenk:üşüdün mü? ceren:bilmem ki ? cenk:kot ceketimi verebilirmiyim bilmem istersen ver cenk ceketini verir. ceren:cenk cenk:Evet ceren:eve geldik cenk:evet geldik ceren:ben ceren cenk bir öpücük kondurur.(cenk karşılıksız kalmaz oda öper) ceren:kot ceket cenk:evet ceren:al cenk:ısıttımı seni ceren:beni bu ortam bile ısıttı cenk:ya ölemi ceren:Evet cenk:ceren ceren:cenk benle çıksana nolur cenk:ne ceren:şey a pardon özür dilerim sonra görüşürüz cenk ne dedigini anlamıştır ama çaktırmamıştır. melda:biz geldik ayse:melda hala ayse:elim selda:aysegül noldu eline ayse:sence? melda:sihirle düzeltemedin mi? ayse:Arkadaşlarım yanında nasıl düzeltecem ya melda:peki al elizebet1986 22-10-06, 12:45 Okulda ceren:aysegül aysegül ayse:ne oldu ceren:cenk beni öptü ayse:ay inanmıyorum ceren:sen naptın ayse:bişi olmadı cenk:naber ceren ceren:iyidir ayse:aaa ceren:ne var ayse:aa murat:korkmayın ya benim ayse:neden böle giyindin murat:maskeli balo var ayse:ne ceren:ayseg b_ü_ş_r_a_n_u_r 22-10-06, 12:52 ilk senaryomu yazıyorum inş. beğenirsiniz.. Murat ve Melis çıkıyorlardır.Fakat ikisininde okulu farklı yerlerde olduğu için kimse bilmiyordur. Melis birgün Murat'a sürpriz yapacaktır. Bunun için Murat'ı hamburgerciye davet etmiştir. Murat gelir... mrt: slm mls: slm naber mrt:ii senden mls: bendende mrt: ya sürprizin neymiş söyle meraktan çatlıcam şimdi... mls: tamam söylüyorum hazırmısın?... mrt: ne olduğunu bilmiyorum ama ewet hazırım mls: ben sizin okula kaydoldum mrt: neeee.... (şaşırır) mls: hani hazırdın.. gördük ne kadar hazır olduğunu.. mrt: özür dilerim biran duyunca şaşırdım da ya tekrarlarmısın yanlış duymadım değil mi? mls: hayır cnm yanlış duymadın doğru duydun. mrt: eeeee ne zaman geliyorsun. mls: pazartesi günü mrt: seni bekliyor olucam mls: ben artık gideyim mrt: bende seni bırakayım elizebet1986 22-10-06, 13:15 ceren:ahhh aysegül:ahh murat::kokmayın ya benim ceren:peki neden böle girindin murat:çünkü maskeli bola var ve çift seçiyolar ayse:ama senin eşin yok ki murat:zaten eşli katilmiyosun sana eş seçiyolar ayse:ya ölemi murat:evet cenk:katılacakmısınız ceren:aysegülün halasına baglı ayse:hayır cerenn halamlar tabiki izin vercek ceren:o zaman katılıyoruz ceren:aysegül şu selda halan degillmi ayse:Evet ceren:niye gelmiş olabilir ayse:gidip bakayım selda:aysgeül burdamısın ayse:evet ama ne oldu selda:önemli bir haberim var ayse:noldu selda:aile sırı vardıya ayse:eee selda:o sırrı sana ipucu verecekler ayse:ama bügün olmaz selda:merak etme 4.dakikacık bir şeydi ya ayse:şey tamam selim:naber aysegül ayse:iyidir selim:maskeli molaya gidicekmisin ayse:evet selda:benim şeyin şeyi gelmişte nese görüşürüz cenk:hadi zil çaldı ayse:off tamam elizebet1986 22-10-06, 13:32 tugçe:aysegül sakin bana maskeli bolaya katılacagını söleme ayse:evet katılıcaz tugçe:unutma bunu ben ve selim selicez ayse:tabi sen hile yapmassan tugçe:hilemi babaim holdingler şirketi olması çok zengin olmam bütün erkekleri peşime takmam hilemi ayse:uf tugçe sen kendini begenmişşin ayse:hadi gidelim hulki:çoçuuklar evet hulki:aysegül geç kaldın izin kagıdı al ayse:şey hulki:murat aysegülle gitt murat:ben mi hulki:git murat:peki aysegülle giderler.. ayse:uf izin kagıdı nerde alıcaz murat mruat:işte şurdan izin kagıdı alırlar.. içeriye giderler... ayse:işte izin kagıdı murat yerine oturur. selim:murat ne oldu mruat:ne olcak ki selim:şey ben murat:beni kıskandım mı? selim:yoo mruat:bana güvenmiyormusun selim:mmuratt murat:nese tefenuste ozenckaya 22-10-06, 13:46 tyr(tpygarın kısaltması):ayş hanım ayş:ne oldu toygar bey bakın erkek arkadaşım görürse çok kısar haberiniz olsun tyr:şu bey ve hanımları çıkarsak ayş:bakın aramızdaki arkiliğe bile çıkamayacak kadar küçük bi ilişkiyi büyütmeye niyetim yok TOYGAR BEYYY... slm:ayş cnm seni bu çocuk rahatsız mı ediyor? t:ne cnm mı? ayş:bi bakıma öyle CANIIIMMM t:kızlar beni çimdikleyin lfn...ahhhh acıdıyı yaaa tyr:sen bana çocukmu dedin slm:sence??? tyr:bnce bana demedin diyemezsin ztn.... slm:dersem ne olur? dry:slm arkiler crn:hiiiişş sus... dry:ne oldu yaaa crn:etraf kızışıyo c:ne kim kızışıyo crn:nbr cenk c:slm crn de ne kızışıyo? crn:nee slm mı sen bana slm mı dedin ayy c:ewt ne var bunda mrt:ne oluyor yaaa crn:slm le ayş çıkıyorlar ya tyr etrafı kızıştırıyor... mrt:yaaa tyr:seni döverim ayrıca dövdürttürürüm slm:bn senin gibi arkilerme güvenmiyorum ayş:tmm ytr ben gidiyorum gel selimciğim slm:geliyorum cnm ayş ve slm laboratuvara giderler ve orada kimya kitabına bakmaktadırlar o anda kimse yoktur ve yalnızdırlar lfn yorum... ayş ve selim kimya kitabına bakarken ikisininde dikkatini kitabın ortasındaki cilt çeker ve ikiside oraya yönelir bakarlar ve kafalarını kaldırdıklarında göz göze gelirler tam o sırada crn:ayş ne yapıyorsunuz,der ve ayş ve selim birbirindn ayrılır crn içinden:vay be uçmuş bunlar acaba pot mu kırdın,der ayş:crn ne söyleyecektin crn:hiiç bn kaçtım by by slm:ayş şeyyy o anda zil çalar ayş:neyse sınıfa gidelim slm:tmm dry:sizi gidi sizi... ayş:kim bn mi? dry:tabi yaaa bunlar sırılsıklam aşıklar yaaa ayş:saçmalamayın crn:bn geldiimdeki durumunuzu inkar mı ediyorsun aşk olsun yanii ayş:cereeeen crn:tmm mrt:ne oldu oğlum yaa yüzünden düşen biiiin parça slm:hiiiiiç yani ne olabilirki c:orasını bilemiyoruz artık... slm:neyse hadi yerlerimize geçelim ders başlamıştır selimle ayş bakışırlar ama bir anlık tam o sırada... lütfen yorrumlar b_ü_ş_r_a_n_u_r 22-10-06, 14:02 ve pazartesi günü gelip çatar... Melis bahçe kapısından içeri gider. Murat, cnk,slm,crn ve ayş ile birlikte oturmaktadır. Murat Melis'i görür mrt:arkadaşlar benim acele gitmem lazım der ve koşarak gider.. mrt: günaydın nbr canım mls: iii senden mrt: bendende gel bizimkilerle sen tanıştırayim. mrt: biz geldik çocuklar ayş: hoş geldiniz mrt: bakın bu Melis okulumuza yeni geldi. mls: merhaba cnk: ben cenk slm: ben selim ayş: ben ayşegül crn: bende ceren tanıştığımaza memnun oldum Melis. Sorması ayıptır siz nerden tanışıyorsunuz. Murat ve Melis birbirlerine bakarak gülümserler.. mrt: biz Melis ile çıkyoruz. cnk,slm,ayş ve crn: neeeee. mrt: niye şaşırıyorsunuz abi... slm: Murat vay be aşkolsun birisiyle çıkıyorsun ve bize söylemiyorsun. tuğçe ve tyg ve anların yandaşları.. t: ooo okulumuza yeni gelen bir arkadaşımız varmış. Benim adım Tuğçe seninki. mls: Melis t: gel beraber takılalım mrt, cnk,slm,ayş ve crn Melis'in vereceği kararı beklerler... mls: yak tşkl ben burda rahatım t: sen kiminle çıkıyorsun çünkü burda oturanların hepsi birbirleriyle çıkıyorlarda ondan inş. sende mrt kapmazsın bir tek o kaldı zaten. mls: ewet Muratla çıkıyorum ne omuş t: offf ya bunlar ben öldürmek için elerinden geleni yapıyor der ve gider mls: ya kim kiminle çıkıyor. crn: belli olmuyor mu?.. mls: hmmm anladım sen cnkle ayş slmle maşallah okul okul değil aşk yuvası hep beraber gülerler.... ve çıkış zili çalmıştır. Hep beraber dondurmazcıya gitme kararı almışlardır. b_ü_ş_r_a_n_u_r 22-10-06, 15:07 cafeye dondurma yemeğe gitmişlerdir. hepside ayrı masalara oturmuşlardır. Ama Murat ile Melis'ten başka kimse konuşmuyordur. O sırada cafeye Tuğçe ve yanında bir erkekle gelir.... hepsi birden onlara bakarlar ayş: o Tuğçe değil mi? Yanındaki kim. Yoksa erkek arkadaşı mı? İnş. öyledir ondan kurtuluruz. Tuğçe onları görür ve kaçmaya çalışır ama kaçamaz. Çünkü Selim bağırır. t: aaa siz burdamıydınız görmedim. slm: yanındaki kim? t: arkadaşım slm: arkadaşın mı yoksa sevgilin mi? hadi itiraf et!.. t:tamam itiraf ediyorum sevgilim. ayş: neeee???? selim ve ayşegül havalara uçarlar. Tuğçe ve sevgilisi ordan ayrılırlar. ayş: inanamıyorum selim ya Tuğçe'den kurtulduk. slm: ewet canım mls: ne oluyor ya bunlar neden bu kadar sevindiler? mrt: çünkü Tuğçe onalrın hep arasını bozmaya çalışıyordu. bu sırada cenk ve cerenin hiç sesi çıkmıyordu.Ne olduğunu merak ettikleri için cenkle cerenin yanına gittiler. slm: oğlum hiç sesiniz çıkmıyor. onlar hâla duymuyorlardır. ayş: ceren alooooo cnk ve crn: ne oluyor ya!... mrt: size sormak lazım. crn: birşey olduğu yok sadece cnk bundan sonra espri yapmyacam deyince böyle kaldı. hep beraber gülmeye başlarlar. cnk: abi inanamıyorum ya ceren espri yapmıyacakmış ya slm: bizde şaşırdık crn: ne var ya espri yapmıyacam o kadar içimden gelmiyor. ayş: birşeyin yok değil mi Ceren? cnk: ewet ya birşeyin yok değil mi? crn: off ya yapmıyacam işte ne var ayrıca birşeyimde yok der ve koşarak eve gider mls: yok bunds birşey var nasıl olsa öğreniriz hadi dağılalım ben gidiyorum herkese iyi günler ayş: ewet öğreniriz byy herkes evine dağılır ozenckaya 22-10-06, 15:29 ayş ve selim kimya kitabına bakarken ikisininde dikkatini kitabın ortasındaki cilt çeker ve ikiside oraya yönelir bakarlar ve kafalarını kaldırdıklarında göz göze gelirler tam o sırada crn:ayş ne yapıyorsunuz,der ve ayş ve selim birbirindn ayrılır crn içinden:vay be uçmuş bunlar acaba pot mu kırdın,der ayş:crn ne söyleyecektin crn:hiiç bn kaçtım by by slm:ayş şeyyy o anda zil çalar ayş:neyse sınıfa gidelim slm:tmm dry:sizi gidi sizi... ayş:kim bn mi? dry:tabi yaaa bunlar sırılsıklam aşıklar yaaa ayş:saçmalamayın crn:bn geldiimdeki durumunuzu inkar mı ediyorsun aşk olsun yanii ayş:cereeeen crn:tmm mrt:ne oldu oğlum yaa yüzünden düşen biiiin parça slm:hiiiiiç yani ne olabilirki c:orasını bilemiyoruz artık... slm:neyse hadi yerlerimize geçelim ders başlamıştır selimle ayş bakışırlar ama bir anlık tam o sırada... lütfen yorrumlar ders başlamıştır selimle ayş bakışırlar ama bir anlık tam o sırada: t:hocam ayşegülle selim bakışıyor tyr:ne hulki hoca:olabilir normaldir çünkü daha derse başlamadık sınav sonuşlarını okuyacaktım t:ama hocaaaaam h.h:otur bakim yerine t:offfff teneffüs zili çalar slm:ayş ayş:efendim slm:laboratuvara gidelimmi ayş:olur slm:hangi kitaba bakalım ayş:bnce laboratuvar malzemelerine bakalım crn:sanki hiç bakmamışlar gibi... cnk:sus duyacaklar dry:evet mrt:doğru crn:tmm t:geliyorsun dimi tyr tyr:evet t:rezan ve berna buradasınız dimi r-b:evet t:sende kontrol etsene tyr tyr:kontrol etmeme grk yok hele bi gitsinler gör bak ne oluyor..... b_ü_ş_r_a_n_u_r 22-10-06, 16:00 ertesi gün okula gelirler. Melis ve Ayeşgül Cereni arıyorlardır. Ceren'i bankın üstünde ağlıyor bulurlar. Yanına giderler... ayş: cnm iyi misin? crn: ewet iyiyim onun için burda ağlıyorum. mls: ceren ne olduğunu bize anlatır mısın? crn: ama aramızda kalacak ayş ve mls: tamam anlaştık. crn: ya kızlar benim annem ve babam boşanıyor.onun için böyleyim. düşünün espri bile yapmıyrum ne halde olduğumu anlıyorsunuzdur. ayş: ewet canım. çok üzüldüm ya mls: tamam ceren üzüntünü anlıyorum ama sen böyle bitkin durunca bizide üzüyorsun. crn: tamam hadi gelin gezelm ama ben bu olayı unutamam hep içimde kalır. ayş: hadi kalk cnm ayağa kalkarlar ve cnk,mrt ve slmin yanına giderler mrt: slm Melis mls: slm slm: ayşegül slm ayş: slm cnk: slm ceren ceren suymaz çünkü kara düşünclere dalmıştır. cnk: huuu ceren aramızda mısın? crn: hııı efendim cnk: slm diyorum crn: slm ayş: ceren biz seninle anlaşmadık mı somurtmıyacaktın hani yüzünü mls: ewet ceren lütfen crn: tamam ya crn kalkar gider ayş: ceren nereye der ama ceren duymaz çünkü o söz vermesine rağman hâla düşünceli ve suratı asıktır. cnk: cerene ne olmuş ya mls: bizim söylememiz doğru olmaz cnk: ben bir bakayım ayş: dur cenk der ayş: biraz yanlız kalsın cnk: tamam ya der ve zil çalar b_ü_ş_r_a_n_u_r 22-10-06, 19:13 yorumunuz içi sağolun.devamı tenefüs zili çaldığında cenk ceren'i bankta yanlız otururrken bulur ve yanına gider: cnk: ceren iyi misin? crn: iyi değilim cenk cnk: neyin var? crn: boşver cnk: ya hadi aşkım crn: ne!... aşkım mı?... ceren cenke sarılır.... crn: ama muratla selime söylemek yok söz mü?... cnk: söz hadi crn: cenk!... annem ve babam boşanıyor. cnk: neeeeee! crn: istersen biraz daha baırsaydın cenk cnk: tamam özür dilerim çok üzüldüm canım ya cnk: ama sana böyle durmak yakışmıyor.Lütfen gül biraz espri yapmana razıyım ama lütfen böyle yüzünü asma!.. crn: bende yüzümü asmamak istiyorum ama elimde değil. Ayşegül ve Melis de aynı şeyi söyledi ama işte yapamıyorum. Espri bile yapmak gelmiyor içimden düşün yani halimi. cnk: haklısın ceren ama böyle durma lütfen crn: çalışırım o sırada diğerleri gelir.(mrt,mls,ayş,slm), hep beraber: nbr ceren cnk: biz de varız burda heralde. mrt: of cenk ya illa laf sokuşturmasan olmıuyacak crn: idare eder işte ayş: önceki haline göre daha iyisin ama belli oluyor. mls: ewet slm: cenk abi ne yaptın bu kıza iyileştirmişin cnk: ben bir şey yapmadım crn: tabi tabi paydos zili çalar ve herkes evlerine dağılır. elizebet1986 24-10-06, 09:12 tugçe:aysegül sakin bana maskeli bolaya katılacagını söleme ayse:evet katılıcaz tugçe:unutma bunu ben ve selim selicez ayse:tabi sen hile yapmassan tugçe:hilemi babaim holdingler şirketi olması çok zengin olmam bütün erkekleri peşime takmam hilemi ayse:uf tugçe sen kendini begenmişşin ayse:hadi gidelim hulki:çoçuuklar evet hulki:aysegül geç kaldın izin kagıdı al ayse:şey hulki:murat aysegülle gitt murat:ben mi hulki:git murat:peki aysegülle giderler.. ayse:uf izin kagıdı nerde alıcaz murat mruat:işte şurdan izin kagıdı alırlar.. içeriye giderler... ayse:işte izin kagıdı murat yerine oturur. selim:murat ne oldu mruat:ne olcak ki selim:şey ben murat:beni kıskandım mı? selim:yoo mruat:bana güvenmiyormusun selim:mmuratt murat:nese tefenuste Tenefüs zili çalar. selim:murat murat! murat:ne var bir tost yedirtmedin insana murat:anladım merak etme aysegülle olmadı bişi aramda selim:gerçekten mi? murat:unuttunmu biz üç kafadarız bide selim:selin mi yandaki sınıf degil mi? murat:Evet selimm:sana bir önemli ri haberim var murat:ne selim:selin bizim sınıfa taşınıyor murat:bu çok güzell cenk:ne güzel haber cenk:ceren geliyorr murat:iyide bu yöne dogru gelmiyor cenk:çok garip murat:noldu sert çocukk cenk:murat cenk koşar. ceren:naber cenk cenk:iyi neyin var senin ateşin falan mı düştü ceren:iyiyim hadi gidelim murat:naber mecnun cenk:murat elizebet1986 24-10-06, 09:26 Tenefüs zili çalar. selim:murat murat! murat:ne var bir tost yedirtmedin insana murat:anladım merak etme aysegülle olmadı bişi aramda selim:gerçekten mi? murat:unuttunmu biz üç kafadarız bide selim:selin mi yandaki sınıf degil mi? murat:Evet selimm:sana bir önemli ri haberim var murat:ne selim:selin bizim sınıfa taşınıyor murat:bu çok güzell cenk:ne güzel haber cenk:ceren geliyorr murat:iyide bu yöne dogru gelmiyor cenk:çok garip murat:noldu sert çocukk cenk:murat cenk koşar. ceren:naber cenk cenk:iyi neyin var senin ateşin falan mı düştü ceren:iyiyim hadi gidelim murat:naber mecnun cenk:murat sınıfa girerler.. murat:hoca geliyor beyler hülki:çoçuklar yeni arkadaşımız selin hülki:selin dilsiz cenk:ne? herkezgülmeye başlar dilsiz istemiyoruz falan tugçede: tugçe:Ögretmenim dilsizin yanında sagır daha iyi selin koşa koşa gider. hülki:yavrucum napıyosun tugçe:işimi böle engellileri çıkartıyoruz aradan tugçe:karizmamızı bozarlar... tenefüs çalar..ceren ve aysegül ceren:selin o kıza bakma sen selin:merak etmeyin(el kol haraketleriyle) aysegül:selin bizimle kantitene gelsene selin:tamam(el kol haraketleriyle) murat:naber kızlar selin yüzünü kapatır koşar. ceren:ya yuhhhh ya aysegül:gitti işte kız murat:uf bay bay elizebet1986 24-10-06, 09:35 sınıfa girerler.. murat:hoca geliyor beyler hülki:çoçuklar yeni arkadaşımız selin hülki:selin dilsiz cenk:ne? herkezgülmeye başlar dilsiz istemiyoruz falan tugçede: tugçe:Ögretmenim dilsizin yanında sagır daha iyi selin koşa koşa gider. hülki:yavrucum napıyosun tugçe:işimi böle engellileri çıkartıyoruz aradan tugçe:karizmamızı bozarlar... tenefüs çalar..ceren ve aysegül ceren:selin o kıza bakma sen selin:merak etmeyin(el kol haraketleriyle) aysegül:selin bizimle kantitene gelsene selin:tamam(el kol haraketleriyle) murat:naber kızlar selin yüzünü kapatır koşar. ceren:ya yuhhhh ya aysegül:gitti işte kız murat:uf bay bay eve giderler.... selin:kızlar benide bekleyin(el kol haraketleriyle) ceren:merak etme giderler giderler... aysegül:noldu selin.servisim gelmiş görüşürüz.. Ertesi gün okulda murat:en erken biz geldikk yaşasın arkasından selin gelir murat:naber selin selin:iyi senden naber(el kol haraketleriyle) cenk:ne dedi selim:bende anlamadım ki(el kol haraketleriyle) selin:siz benim dilimden anlamıyormusunuz?(el kol haraketleriyle) selin:sen anlıyorsun(el kol haraketleriyle) selim:evet anlıyorum(el kol haraketleriyle) murat:Selim gelsene murat:sen selinden hoşlandın mı? selim:saçmalama ya murat cenk:noldu murat:sen selinden hoşlandın mı cenk:yooooo murat:bana hemenn o dili ögret selim:tamaam elizebet1986 24-10-06, 11:01 eve giderler.... selin:kızlar benide bekleyin(el kol haraketleriyle) ceren:merak etme giderler giderler... aysegül:noldu selin.servisim gelmiş görüşürüz.. Ertesi gün okulda murat:en erken biz geldikk yaşasın arkasından selin gelir murat:naber selin selin:iyi senden naber(el kol haraketleriyle) cenk:ne dedi selim:bende anlamadım ki(el kol haraketleriyle) selin:siz benim dilimden anlamıyormusunuz?(el kol haraketleriyle) selin:sen anlıyorsun(el kol haraketleriyle) selim:evet anlıyorum(el kol haraketleriyle) murat:Selim gelsene murat:sen selinden hoşlandın mı? selim:saçmalama ya murat cenk:noldu murat:sen selinden hoşlandın mı cenk:yooooo murat:bana hemenn o dili ögret selim:tamaam Ertesi gün ayse:uf ya bügün okul yok ayse:keşki olsa canım sıkılıyor duman:aysegüll ayse:ne ne ne duman:aysegül telefon selim var ayse:yuppi selim:alo ayse:naber selim selim:iyidir ya senden ayse:ne olsun geçinip gidiyoruz selim:aysegül bügün seni bizim eve davet etmek ve sana bişiy diycem ayse:yaşasın selim:ne selim:saat 8.de evde ol ayse:ben bekleyemem hemen geliyorum selim:olur gel eve gelir.. ayse:evt selim neymiş teklifin selim:aysegül ben senden çok hoşlanıyordum ayse:evet selim:şimdii telefon çalar... ayse:boşver telefonu selim:benle çıkarmısın ayse:evetttt elizebet1986 24-10-06, 11:14 aysegül:hala inamıyorum ya selim:neye?? ayse:biliyorsun selim:şey aslında bende selim:seni hep bizden ayse:benim sizden farkım yok ki selim:evet çok heyecanlıyım ayse:şimdi telefona baksana selim:tamam selim:tugçe arıyor ayse:şunu bana ver ayse:alo tugçe artık bizi rahat birak tugçe:ne ben onla.... ayse:yeter ya senin beyaz yalanlarından bıktık ayse:bu sefer ayıramazsın telefonu kapatır... selim:aysegül ayse:teklifini gerialdıgını söleme selim:saçmala lütfen ayse:nese benim gitmem gerek selim:görüşürüz elizebet1986 24-10-06, 11:22 Ertesi gün... murat:naber selin selin:iyiyim (el kol haraketleriyle) murat:bende artık biliyorum selim:ölemi(el kol haraketleriyle) murat:evet selinçok naziksin(el kol haraketleriyle) murat:gerçekten mi? selin:evet(el kol haraketleriyle) tugçe:ufff naber dilsiz şey murat:tugçeee berna:murat gel şu dilsizin yanında durma aysegül:selin naber selin aglıyordur aysegül:al bakalım tugçe düşer... selin:gidelim mi?(el kol haraketleriyle) aysegül:tamam elizebet1986 24-10-06, 11:37 sınıfa girerler... cenk:ceren naber ceren:iyiyim ya sen cenk:ee nolsun cenk:ee napıyosun ceren:sınıfa giriyorum cenk:yarın bizim eve gelsene ceren:kızlarda gelsin cenk:murat ben selim gelicez ceren:tamam cenk:oldu bu iş murat:naber cenk cenk:iyi murat unutmadın dimi? murat:unuturmuyum ya cenk:unutmassın unuturmusun murat:cenk elizebet1986 24-10-06, 11:51 cenk:yanlız şu göbegi erit murat:ne göbegi be cenk:oglum seni böle sevmez söliiym murat:hadi ya selim:beyler naber cenk:iyi geliyosun dimi selim:heralda sevgilimide getircem cenk:hani aysegül seviyodun selim:sevgilim aysegül cenk:vay vay vay sonunda söledin selim:evet murat:ah bide cenk söleyebilse selim:öglum cenk sevmiyorki murat:dogru cenk:yooo murat:seviyosun yani cenk:ya murat:bize bunu isptla o zaman cenk:neyi selim:oglum bak işte cenk:tamam lan selim:ama seviyosan yap cenk:seviyorum lan murat:selim oglum fena gaza getirdik selim:dgoru vallah ozenckaya 24-10-06, 15:02 ders başlamıştır selimle ayş bakışırlar ama bir anlık tam o sırada: t:hocam ayşegülle selim bakışıyor tyr:ne hulki hoca:olabilir normaldir çünkü daha derse başlamadık sınav sonuşlarını okuyacaktım t:ama hocaaaaam h.h:otur bakim yerine t:offfff teneffüs zili çalar slm:ayş ayş:efendim slm:laboratuvara gidelimmi ayş:olur slm:hangi kitaba bakalım ayş:bnce laboratuvar malzemelerine bakalım crn:sanki hiç bakmamışlar gibi... cnk:sus duyacaklar dry:evet mrt:doğru crn:tmm t:geliyorsun dimi tyr tyr:evet t:rezan ve berna buradasınız dimi r-b:evet t:sende kontrol etsene tyr tyr:kontrol etmeme grk yok hele bi gitsinler gör bak ne oluyor..... tyr:kontrol etmeme grk yok hele bi gitsinler gör bak ne oluyor..... t:ii tmm neyse susalım duyacaklar crn:geldikk sessiz olun tmm mı c:tmm aşkım crn:neeeeeee:blink: ?sen onu bana mı dedin?:img-swoon c:şeyyy yanii içinden:ayy ne diyeceğim şimdi kıza? crn:bana mı dedin o lafı? c:evet crn:neeeeeeeeeeee c:hyr yani dalmışımda azımdan kaçtııı içinden:salak kafammmmm:fighting2 crnler ve tuğçeler laboatuvar kapısının yanında beklerler bir grup sağda diğer grup soldadır... crn:sizin ne işiniz var burada? t:asıl sizin ne işiniz var? crn:biz onların arkileriyiz ya siz? t:bizde şeyyy korumaları crn:offf ya her yerden siz çıkıyorsunuz,diye bağırır t:diyene bak,diye bağırır selimle ayş o sırada.... lfn yorum arkiler..... elizebet1986 24-10-06, 15:20 cenk:ceren ceren nerdesin ceren:burdayım cenk cenk:benle cıkarmısın ceren:evet cenk cerenle gelir murat:koçum benim selim:e artık sen sölesen murat:bana daha var selim:ya ölemi? murat:selim selim:nese Cenkin evine gelirler.. cenk:cerenn naber ceren:iyidir senden cenk:iyiyim senden murat:o cenk bey bakın cenk:naber kızlar murat:oglum ne diyorsun ya cenk:pardan murat içeri gelin murat:cenk noldu cenk:hadi pohça falan yapalım selim:ne ceren:ne diyosun ya ayse:inanmıyorum cenk cenk:telaşlandırmayın tamam ceren:Biz yapmıyı dimi selin selin:evet(el kol haraketleriyle) murat:evet cenk ve selim hadi mutfaga ayse:oh murat bey hepeiniz mutfaga murat:of of Mutfakta: elizebet1986 24-10-06, 15:50 cenk:ceren ceren nerdesin ceren:burdayım cenk cenk:benle cıkarmısın ceren:evet cenk cerenle gelir murat:koçum benim selim:e artık sen sölesen murat:bana daha var selim:ya ölemi? murat:selim selim:nese Cenkin evine gelirler.. cenk:cerenn naber ceren:iyidir senden cenk:iyiyim senden murat:o cenk bey bakın cenk:naber kızlar murat:oglum ne diyorsun ya cenk:pardan murat içeri gelin murat:cenk noldu cenk:hadi pohça falan yapalım selim:ne ceren:ne diyosun ya ayse:inanmıyorum cenk cenk:telaşlandırmayın tamam ceren:Biz yapmıyı dimi selin selin:evet(el kol haraketleriyle) murat:evet cenk ve selim hadi mutfaga ayse:oh murat bey hepeiniz mutfaga murat:of of Mutfakta: murat:şimdi yumurtayı alcaz selim:eee cenk:hamurun içine kırcaz selim:brova cenk:sonra kaarıştıcaz selim:şeki verecez cenk:fırana atıcaz murat:çok kolaymış murat:abicim bu hamur hep elimi yapıştı cenk:oglum yag koycaz selim:al ya murat:dök dök murat:alın şunu ceren:acaba napıyolar selin:gidib bakalım mı(el kol haraketleriyle) ceren:evet ayse:hadi selim:şimdi yumurta nerde cenk:şurda derken düşer.. selim:oglum tut elimi cenk:tuttugumö şey düşüyo cenk:kendine gelir murat:şuraya selin snei sevıyom yazılım cenk:hayır ceren yazıcaz selim:hayır aysegül murat:kanka ya buna başka bişide konuluyodu ama selim:evet ya ceren:nişattah selim:fırına verelim ayse:hadi kızlar elizebet1986 24-10-06, 15:58 murat:şimdi yumurtayı alcaz selim:eee cenk:hamurun içine kırcaz selim:brova cenk:sonra kaarıştıcaz selim:şeki verecez cenk:fırana atıcaz murat:çok kolaymış murat:abicim bu hamur hep elimi yapıştı cenk:oglum yag koycaz selim:al ya murat:dök dök murat:alın şunu ceren:acaba napıyolar selin:gidib bakalım mı(el kol haraketleriyle) ceren:evet ayse:hadi selim:şimdi yumurta nerde cenk:şurda derken düşer.. selim:oglum tut elimi cenk:tuttugumö şey düşüyo cenk:kendine gelir murat:şuraya selin snei sevıyom yazılım cenk:hayır ceren yazıcaz selim:hayır aysegül murat:kanka ya buna başka bişide konuluyodu ama selim:evet ya ceren:nişattah selim:fırına verelim ayse:hadi kızlar murat:işte yaptık ceren:hadi yiyelim cenk:cerencim şey henüz hazır degil ayse:selim sana bişey diycem selim:ne ben sana çıkma teklifi ettim ki cenk:ama bazıları etmedi murat:ama cenk etkidi cenk:hala anlamıyonmu selin:neden bahsediyorusunuz(el kol haraketleriyle) cenk:yok bişiy selin:öle olsun ama(el kol haraketleriyle) cenk:bişiy diycemm ceren:ne var cenk:biz bahçeye çıkalım ayse:çıkalım mı selim selim:Evet!! cenk:hadi murat aramıza katıl tamam mı murat:peki murat:selin benle çıkarmısın? selin:ne demek istiyorsun(el kol haraketleriyle) murat:seninle sevigli olmak selin tokat atar.. murat:nolduya selin:benle dalga geçmeye dilsizim diye(el kol haraketleriyle) murat:şey ben dalga geçmiyorumki selin gider.. murat:ne kokuya nese murat:selin of of elizebet1986 24-10-06, 16:04 cenk:naptın lan kıza murat:teklif ettim tokat attı selim:murat sen dilsizler çok hassatır eger dilsiz olmayan biri ona böle bişi derse murat:anladım ama cenk:sen bekliyceksin murat:hayır beklemek istemıyorum cenk:ya dogru selim:ne koku yo ya cenk:ne mi? selim:oglum kek kokuyo murat:kızlara çaktırmayın ayse:selim ne kokuyor muraT:cenkın corapları ayse:ne murat:annesi cenkin coraplarını buraya asmışta ceren:bence başka bişi kokuyo cenk:ceren ya bosver mutfagı biz gelicegimizden konusalım ceren:ne gelecegi ya murat:ben mutfaktayım selim:nolmuş ya murat:kek yanmışş selim:bol çikolata sürmüş deriz murat:yerler mi?selin yemez cenk:cerende yemez sleim:aysegülde murat:beyler tek çagremiz bu selim:Evet ozenckaya 24-10-06, 17:28 tyr:kontrol etmeme grk yok hele bi gitsinler gör bak ne oluyor..... t:ii tmm neyse susalım duyacaklar crn:geldikk sessiz olun tmm mı c:tmm aşkım crn:neeeeeee:blink: ?sen onu bana mı dedin?:img-swoon c:şeyyy yanii içinden:ayy ne diyeceğim şimdi kıza? crn:bana mı dedin o lafı? c:evet crn:neeeeeeeeeeee c:hyr yani dalmışımda azımdan kaçtııı içinden:salak kafammmmm:fighting2 crnler ve tuğçeler laboatuvar kapısının yanında beklerler bir grup sağda diğer grup soldadır... crn:sizin ne işiniz var burada? t:asıl sizin ne işiniz var? crn:biz onların arkileriyiz ya siz? t:bizde şeyyy korumaları crn:offf ya her yerden siz çıkıyorsunuz,diye bağırır t:diyene bak,diye bağırır selimle ayş o sırada.... lfn yorum arkiler..... selimle ayş o sırada karışımlara bakıyorlardır ve ayş arkasını döner ayş:off yine mi siz t:evet cnm yine biz ayş:crn sizde mi slm:ne oldu cnm off bi rahat rahat t:nee rahat rahat öpüşemeyek misiniz kızlar bu bir kabus olmalı beni çimdikleyin... t:ahhhh slm-ayş:ne öpüşmesi ayş:crn crn:ne var cicikom dry:ama sizi gördük yanyanaydınız slm ayşegülün elini tutar slm:ona bakarsan şimdide e ayş elini saklar ki elleri görünmüyordur selim gösterecektir.. ayş:e yani selim yani pes doğrusu boşu boşuna e denmezki çok zor yani tyr-t-rzn-brn-crn-cnk-dry-mrt:hıı ne diyorsun ayş? ayş:şeyyyy boş verin gel selim biz çıkalım t:yaaa gözümüzün önünde çıkalım diyor yaaa ayş:yaaa tuğçe dışarı çıkalım manasında t:olsun ayş:offfff dersten sonra ayş:selim selim:efendim c...... lf yorum arkiler......... b_ü_ş_r_a_n_u_r 25-10-06, 11:48 çıkış zili çalar ve herkes evlere dağılır.. Ceren eve gelir.. ş(crnin annesi):hşg kızım crn:hşb anne. suratı asık,üzgün ve kızgındır... ş:ne oldu ne bu hâlin crn:anne birde soruyor musun? ş:ya ne olmuş ya crn:anne siz boşanıyorsunuz unuttunuz mu? ş:ne boşanması kızım ya crn:offf anne beni çıltdırtmaya mı çalışıyorsun? ş:kızım biz boşanmıyoruz. crn:neeee? gerçekten mi? ş:evet gerçekten crn:oley be. annesinin boynuna sarılır. ertesi gün Ceren okula neşeli bir şekilde gelir..Diğerlei(ayş,mls,cnk,slm ve mrt) şaşırırlar.Ceren yanlarına gelir. crn: slm millet crn: ne bu haliniz c: arkadaşlar Ceren aramıza döndü. hepsi: ewet crn: siz ne diyosunuz ya ben sizin hep aranızdaydım. c: tabi tabii biraz sonra Tuğçe gelir. t: ayş,crn ve mls benimle birlikte gelirmisiniz crn: hayırdır inş. gselim bakalım der ve ayağa kalkar ayş: olur hadi gidelim mls: hadi derler ve giderler ayş: ne oldu Tuğçe t: size birşey söylicem crn: ne söyliyeceksen söyle hadi t: ben bundan sonra sizinle uğraşmıyacam.Geçen gün cafede gördüğünüz benim sevgilim. Siz de gördünüz bundan sonra sizinle uğraşmıyacam. bir süre sonra berna ve rezzan gelir. b: ne oluyor Tuğça senin bu eziklerin yanında ne işin var. r: ewet Tuğçe t: kızlar bundan sonra Ayşegüllerin yanındayız. b-r: neee duyduklarıma inanamıyorum Tuğçe t: kızlar doğru duydunuz ister benimle birlik olmayı kabul edersiniz istersenizde yanımda bi dk durmaz giderseniz. r: olmaz Tuğçe biz seni satamayız değil mi Berna? b: ewet Rezzan sana katılıyorum Tuğça biz senin arkadaşlarınız seni yalnız bırakamayız. t: teşkkürler kızlar beni seçtiğiniz için der ve birbirlerine sarılırlar. daha sonra crn,ayş ve mls de onlara sarılır. t: kızlar lütfen bunları erkeklere söylemeyin benimle alay ederler. c-a-m: tamam derler ve erkeklerin yanına giderler ozenckaya 25-10-06, 12:31 selimle ayş o sırada karışımlara bakıyorlardır ve ayş arkasını döner ayş:off yine mi siz t:evet cnm yine biz ayş:crn sizde mi slm:ne oldu cnm off bi rahat rahat t:nee rahat rahat öpüşemeyek misiniz kızlar bu bir kabus olmalı beni çimdikleyin... t:ahhhh slm-ayş:ne öpüşmesi ayş:crn crn:ne var cicikom dry:ama sizi gördük yanyanaydınız slm ayşegülün elini tutar slm:ona bakarsan şimdide e ayş elini saklar ki elleri görünmüyordur selim gösterecektir.. ayş:e yani selim yani pes doğrusu boşu boşuna e denmezki çok zor yani tyr-t-rzn-brn-crn-cnk-dry-mrt:hıı ne diyorsun ayş? ayş:şeyyyy boş verin gel selim biz çıkalım t:yaaa gözümüzün önünde çıkalım diyor yaaa ayş:yaaa tuğçe dışarı çıkalım manasında t:olsun ayş:offfff dersten sonra ayş:selim selim:efendim c...... lf yorum arkiler......... selim:efendim canım ayş:bi dk selimciğim:icon_roll ayş telefonla evi arar ayş:selda hala sen misin sld:evet melda olacak hali yok ya ayş:selda hala bugün selimi eve çağırayımmı sld:olur cnm,der içinden:bn olumlu davranıyımda ayş en çok beni sevsin ayş:yaşasın sıra mld hala da byby:bella sld içinden:ayy önce bana söyledi.dışından:byby cnm slm:bitti mi konuşman cnm ayş:bitti cnm bn bi melda halama gidiyim hemen geliyorum ayş halasının yanına gider ayş:melda hala selim bugün bize gelsinmi mld:off ayş soru hazırlayacağım ayş:ne olur odanda hazırlarsın mld:üff peki ayş:yaşasın saol:happy0064 ayş:selim geldim selim bugün bize gelir misin? slm:olur:img-yes: ayş:peki selimle ayşegül crnlerin yanına giderler ayş:selam dry-crn:ooo hanımefendi sonunda teşrif ettiler cnk:doğru cnm.içinden:ayy salak kafam:fighting2 yine cnm dedim off:icon_sad: .... lfn yorumm arkiler:img-angel ozenckaya 25-10-06, 12:47 selim:efendim canım ayş:bi dk selimciğim:icon_roll ayş telefonla evi arar ayş:selda hala sen misin sld:evet melda olacak hali yok ya ayş:selda hala bugün selimi eve çağırayımmı sld:olur cnm,der içinden:bn olumlu davranıyımda ayş en çok beni sevsin ayş:yaşasın sıra mld hala da byby:bella sld içinden:ayy önce bana söyledi.dışından:byby cnm slm:bitti mi konuşman cnm ayş:bitti cnm bn bi melda halama gidiyim hemen geliyorum ayş halasının yanına gider ayş:melda hala selim bugün bize gelsinmi mld:off ayş soru hazırlayacağım ayş:ne olur odanda hazırlarsın mld:üff peki ayş:yaşasın saol:happy0064 ayş:selim geldim selim bugün bize gelir misin? slm:olur:img-yes: ayş:peki selimle ayşegül crnlerin yanına giderler ayş:selam dry-crn:ooo hanımefendi sonunda teşrif ettiler cnk:doğru cnm.içinden:ayy salak kafam:fighting2 yine cnm dedim off:icon_sad: .... lfn yorumm arkiler:img-angel cnk:doğru cnm.içinden:ayy salak kafam:fighting2 yine cnm dedim off:icon_sad: .... crn:sen o lafı bana mı dedin? cnk:yok cnm ikinize dedim e dryada bnm kardeşim sayılır mrt:ohh be kanki bnde bişi oldu sandım(aranızda) cnk:saçmalama oğlum biz nankörmüyüz? mrt:saçmalama oğlum crn:offf bn gidiyorum cnk:nereye crn:öyle gezicem işte cnk:bnde geliyimmi crn:sen bnle mi cnk.evet yoksa istemiyormusun beni crn cnkin koluna girer:istemez olurmuyum hadi gel... slm,ayş,dry,ve mrt gülerler dry:acemi aşıklar mrt:evet seninle bnm gibi dry:neeee? mrt:yaniii evet neyse bizde gezelimmi dry dry:olur giderler slm:diyenlere bak ayş:evet t:ayyy şunlara bak çifte kumrular tyr:bn sana ayşegülün yanında dolanmayacaksıon demedimmi slm:sanane ayş:tyr sen bnm hakkımda karar veremezsin tmm mı slm:evet tyr:sen karışma,der ve.... ARKİLER LÜTFEN YORUMMM............... b_ü_ş_r_a_n_u_r 25-10-06, 14:08 crn,ayş ve mls erkeklerin yanına giderler slm: ne oldu? Tuğça ne diyecekmiş? ayş: yok birşey aramızda değil mi kızlar? crn: ewet mls: evet söyliyemeyiz. mrt: neyse abi boşver. ders zili çalar...ve sınıfa çıkarlar t: slm ayşegül t: naber ayş: slm iidir ayş: senden t: ii selim bu duruma çok şaşırır. hulki hoca gelir. h.h: iyi dersler çocuklar h.h: dersimiz fizik mrt: hocam dersimiz kimya h.h: yaaa içinden(ya hulki çift maaş alcam evi geçindircem diye çift derse girersen olcağı bu)der bütün sınıf duyar ve güler.Çıkış zili çalar s: ayşegül bekle ayş: efendim Selim s: deniz kenarına gidelim mi? ayş: olur s: orada sana birşey söyliyecem daha doğrusu soracam ayş: ayyy bak şimdi merak ettim s: ben seni alırım olur mu? ayş: tamam. hadi görüşürüz eve giderler b_ü_ş_r_a_n_u_r 25-10-06, 19:05 Selim, Ayşegül'ü almaya gelir.... ve deniz kenarına giderler. ayş: ne söyliyecektin daha doğrusu ne soracaktın? slm: Ayşegül bak bu benim için söylemesi zor bir konu. ayş: içinden: yoksa çıkma teklifi mi edecek eğer öyleyse hiç durmam atlarım boynuna) der slm: Ayşegül benimle çıkar mısın?... ayş: evet Selim tabiii slm: ohh be diyebildim sonunda kabul ettiğin için teşekkürler. ayş: ne diyosun sen Selim ben hep bu anı bekliyordum. İnan şu an çok sevinçliyim. slm: Gerçekten mi? ben seni çok seviyorum. İlk gördüğüm anda sana tutuldum. ayş: Bende canım bende der ve birbirlerine sarılırlar... slm: hadi gel gezelim ayş: olur slm: Ya Ayşegül Tuğçeye ne oldu sana çok iyi davranıyor. ayş: boşver canım söylemiyeceyime dair söz verdim. slm: tamam canım baskı yapmak istemem. ayş: bu baskı değil ki neyse geç oldu benim gitmem lazım. slm: tamam ben seni bırakayım. İpsiz sapsız birileri dolaşılıyordur sen şimdi korkarsın. ayş: olur. içinden:(bana ne olabilir ki) b_ü_ş_r_a_n_u_r 26-10-06, 14:39 Selim Ayşegül'ü evine getirmiştir. ayş: teşekkür ederim Selim slm: rica ederim aşkım ayş: aşkım mı? slm: evet ne oldu sen benim sevglim değil misin? ayş: doğru bir an şaşırdım ilk defa bana bir erkek aşkım diyor da. slm: hmmm bundan sonra hep duyacaksın tabiki ayrılmadığımız sürece. ayş: evet ayş: hadi bye slm: yarın görüşürüz ayş: görüşürüz. Ayşegül eve girer. Yüzünde gülücükler açıyordur.Selda ve Melda bu durumu farketmişlerdir. sld: hoş geldin Ayşegül mld: hoş geldin ne bu neşe ayş: hiiiiç.. Ben odama çıkıyorum geç oldu yarın okulum var. sld: iyi uykular mld: iyi uykular Ayşegül. ayş: iyi geceler. ertesi gün Ayşegül erkenden okula gider.Halaları şaşırır. mld: Ayşegül nereye ayş: okula sld: erkenden mi? ayş: bugün okulda ders çalışıcam da sld: tamam o zaman bye ayş: bye Ayşegül okula gelir. Çantasını koymaya sınıfa çıkar. Etrafa bakar Selim gelmiş mi diye. Ama görememiştir. ayş: nerde bu Selim ya b_ü_ş_r_a_n_u_r 26-10-06, 14:54 ayş: nerde bu Selim ya tam o sırada Selim sınıfa girer ve Ayşegül'ü görmüştür. slm: slm aşkım ayş: slm canım ayş: naber slm: iiii slm: sana birşey söyliyem mi? ayş: ne?... slm: çıkmayan sadece Cenkle Ceren kaldı ayş: evet o sırada Cenk ile crn sınafa girer. Derlerki: c-c: kim demiş bizim çıkmadığımızı slm: gerçekten mi oğlum? cnk: tabi oğlum biz çıkmaya başlıyalı bir hafta oldu ayş: demek ki içimiz de en erken Muratla Melis çıkmaya başlamış. crn: evet Ayşegül konuşurlerken beş dakika sonra Muratla Melis birbirine sarılmış bir şekilde sınıfa girerler. mrt: slm millet slm: selam da siz fazlasıyla kaptırmışınız kendinizi mls: biz mi? cnk: tabi siz mrt: ne var oğlum her sevgili bunu yapar. cnk: öyle mi!... mrt: öyle canım ders zili çalar ve derse girerler. b_ü_ş_r_a_n_u_r 27-10-06, 16:06 herkes yerine oturur ve Müdür Dilaver ve Hulki hoca sınıfa gelir. m.d:çocuklar sizinde bildiğiniz gibi 2006-2007 öğretim yılı açıldı. Bizim de kurallar gereği sınıf başkanı seçmemiz gerekiyor m.d: aday olmak isteyenler lütfen parmak kaldırsın. ceren ve berna parmak kaldırmıştır. Berna'nın aday olmasına herkes şaşırmıştır. Çünkü Berna hiç bir etklinliğe katılmamaktadır. m.d: ooo güzel demek ki 2 kişi aday oluyor. m.d: yarına kadar herkes düşünsün kime oy vereceğini yarın oylama yapılacak. m.d: buyrun hacam dersinize devam edin h.h: hocam daha başlamadık ki m.d: aman buda sanki bana tafra yapıyor. h.h: yok hacam ne demek m.d: hadi iyi dersler çocuklar h.h: evet dersimiz kaynadı arkadaşlar zilin çalmasına 5 dk var dışarı çıkın biraz hava alın. mls: tşkler hocam h.h: rica ederim kızım:) herkes bahçeye çıkarlar. Cenk ceren'i çağırır. cnk: Ceren gelsene crn: ne oldu canım cnk: gek şuraya orturalım insan sevgilisinin yanına gelir değil mi? crn: yaaaa özür dilerim cnk: önemli değil bir daha olmasın lütfen crn: tamam olmazzz Cenk cnk: vayy be benim aşkım başkanlığa adaylığını mı koyarmış? crn: ne oldu koyamazmıyım yani cnk: allah allah birşey demedim yaaa crn: eeee oyunu kime vereceksin. cnk: bilmiyorum ki kime versem. Berna'ya veririm herhalde crn: ceeeeenk cnk: ne varya seninde soruduğunda soru yani herhalde yani sana vereceğim crn: işte benim aşkımya der o sırada çıkış zili çalar ozenckaya 27-10-06, 18:46 cnk:doğru cnm.içinden:ayy salak kafam:fighting2 yine cnm dedim off:icon_sad: .... crn:sen o lafı bana mı dedin? cnk:yok cnm ikinize dedim e dryada bnm kardeşim sayılır mrt:ohh be kanki bnde bişi oldu sandım(aranızda) cnk:saçmalama oğlum biz nankörmüyüz? mrt:saçmalama oğlum crn:offf bn gidiyorum cnk:nereye crn:öyle gezicem işte cnk:bnde geliyimmi crn:sen bnle mi cnk.evet yoksa istemiyormusun beni crn cnkin koluna girer:istemez olurmuyum hadi gel... slm,ayş,dry,ve mrt gülerler dry:acemi aşıklar mrt:evet seninle bnm gibi dry:neeee? mrt:yaniii evet neyse bizde gezelimmi dry dry:olur giderler slm:diyenlere bak ayş:evet t:ayyy şunlara bak çifte kumrular tyr:bn sana ayşegülün yanında dolanmayacaksıon demedimmi slm:sanane ayş:tyr sen bnm hakkımda karar veremezsin tmm mı slm:evet tyr:sen karışma,der ve.... ARKİLER LÜTFEN YORUMMM............... tyr:sen karışma,der ve kavgaya tutuşurlar ayş:selim yapma dur selim uffff ya buldum,ayşegül sihir yapar ve kavgayı engeller fakat herkes donmuştur ayş:yanlış sihir mi yaptım acaba o anda deli ferit çıkagelir deli ferit:ayş yaaa senin yüzünden banyomu yarıda kesiyorum hepppp ufffffffffyaaa ayş:yine ne yaptım? deli ferit:bide ne yaptım diyor kavgayı engelledin ayş:işte ii bişi yaptım kavgayı engelledim deli ferit:ne iisi yawww insanların özgür iradesine karışılmaz:( ayş:amaa deli ferit:aması maması yok 1 saat için sihir güçlerini yok ediyorum ayş içinden:ayyy keşke cezalar hep böyle olsa deli ferit:hadi bn gittim ayş:güle güle deli ferit gider kavga devam eder ayş:yaaa yeterrrrrrrrrrrrr,diye bağırır kavga durur ayş:yürü selim uyma şuna,der ve giderler slm:ayş olmasaydı varya cnk:tmm be oğlum crn:evet cnm herkes:neeeee? cnk:ne? crn:yani evet cnm hani yok cnm derken cnm ayrı bir mana yaa bnde öyle söyledim herkes:haaaaaaa cnk:ufff yaaa herkes:neeeeeeeee? cnk:yani evet anladım herkes:haaaaaaaaaaaaaaaaaa çıkış zili çalar ve ayş slme..... ARKİLER LÜTFEN YORUM.... acemicadi_selim 28-10-06, 06:12 arkadaslar bu benim ilk senaryo denemem olesine gece oturuyodum aklima geldi yazim biraz sacma oldu gibime geldi ama yinede koyiim dedim.....:img-grin2 :img-sorry -------------------------------------------------- aysegul ve selim yeni cikmaya baslamislardir... selim=aysegul bugun sahilde dolasalimmi aysegul=olur canim bunlar sahilde yuruken sohbet ediyorlardir sonra... selim=aramizda hic gizli bisey olmasin istiyorum askim,ben sana herseyi anlattim seninde benden gizli bir seyin olmamasini istiyorum aysegul=......(icinden= acaba soylesemmi.... melda halam cook kizcak ama...) aysegul=seliiim selim=efendim ayse= seyyy... ben aslinda senin bildigin kizlardan diilim... selim=tabiiki canim sen benim hayatimda gordugum en muhtesem kizsin... aysegul=yaa selim ole diil baska bisi buu selim= .....eeeee ayse= sana bisi soylicem ama bu soliceklerim duyunca bana kizmicana soz vermelisin selim=...tmm soz hadi sole aysegul=... selim ben bi cadiyim (yada peri) selim= .....aysegul benlen alay etme .. yani sende espri konusunda ceren'i gectin aysegul=yaaa dogruyu soluyorum selim=nasil yani aysegul=yani benim sihirli guclerim var.... selim=aysegul sen gercekten ciddimisin??? benle alay mi ediyosun aysegul= walla selim gercegi soluyom senden daha fazla sakliyamazdim selim=...... aysegul=inanmiyosan ispatliyabilirim... selim=..... tmm... aysegul bi sihir yapar (artik siz ne yapmasini istiyosaniz :D ) selim=...aysegul... sen..... aysegul=selim nolursun bana kizma ama senden daha fazla gizleyemezdim....... selim=ne diyecegimi bilemiyorum..... aysegul=selim...ama bi cadi olmam hic biseyi degistirmez dimi... selim=aysegul biraz zamana ihtiyacim var... dusunmem lazim der ve gider.. aysegul aglayarak eve gider .................... acemicadi_selim 28-10-06, 07:29 aysegul eve gider.... halalari ayni anda=aysegul noldu canim??? selda=once ben sordum melda=off seldaaa aysegul=yok bisey.... aysegul odasina cikar duman=aysegul noldu yuzunden dusen bin parca ayse=uff bisim yok duman odamdan cikarmisin biraz yalniz kalmak istiyorum duman=tmm aysegul kizma hemen duman gidince aysegul kendini yataga atar ve saatlerce aglar ve uyuya kalir.. ertesi gun okulda ceren=naber aysegul aysegul=hic iyi diilim ceren ceren=yaa noldu aysegul o sirada cenk okula girer ceren=ayy aysegul benim gitmem lazim sonra konusuruz.....ceeeeeeeeeeeeeeeeeenk! naber?? aysegul sinifa girince selim'i gorur ama selim ona selam vermeyince oda uzgun bi sekilde(zaten uzgundu de dahada yuzu asilmis bi sekilde) sirasina oturur...tam o sirada toygar=nasilsiniz aysegul hanim.. noldu bi derdiniz var galiba soleyin hemen bi caresini bulalim... aysegul=bana ne oldugu sizi hic ilgilendirmiez toygar bey toygar=en sevdigim kiz tipi onurlu... der ve sirasina oturur.... ogle molasinda cenk=yaa selim noldu aysegulle hic konusmuyosun? selim=yaa yok bisey... murat=yaa olum noldu yuzunden dusen bin parca selim=yaa yok bisi dedim. der ve gider... o sirada ceren geir ceren=naber cenk cenk=iyidir senden naber ceren=iyiii murat=oo bakiyorumda bize hic selam sabah yok ceren hanim ceren=amaaaan sende naber murattt? murat=iyidir.. ceren=yaa aysegulle selim'in nesi var cenk=bilmem kavga ettiler heralde... murat=yaa onlarin arasini duzeltmenin bi yolunu bulmaliyiz ceren=buldum onlara simdi ben bi espiri yaparim heme moralleri yerine gelir murat ve cenk=sakin haaa ceren= ayy durun hatta sizede bi tane yapiim murat=kos cenk der ve kacarlar cerende onlarin pesinden tabii.... aysegul bahcede oturuyodur... tugce= ayyy su ezige bakin kizlar ayyy selim beni bunun icin terk etti ayy cimdikletin beni kizlar der ve gider aysegul=uff yaa bide onca derdimin arasinda bide bu gicikla ugrasiyom yaaa... -------------- yorumlar lutfen b_ü_ş_r_a_n_u_r 28-10-06, 08:39 Selim Ayşegül'ü bahça kapısının önüne kadar getirir. ayş: beni eve bıraktığın için teşekkürler slm: rica ederim benim görevim aşkım ayş: yarın okulda görüşürüz der ve Selim'in yanağına bir öpücük kondurur. Ayşegül utanmıştır. Koşrak evine gider. Selim de evine gitmek için yola koyulur. Ertesi okula erkenden gider. Bahçeye Selim geldi mi diye bakar ama göremez. Sınıfa çıkar ama oradada göremez. ayş: nerde bu Selim ya der O sırada da Selim sınıfa girer. ayş: günaydın canım slm: günaydın aşkım slm: sana birşey diyeyim mi ayş: ne slm: bir çıkmayan Cenk ile Ceren kaldı ayş: evet tam o sırada Cenk ile Ceren sınıfa girerler cnk: kim demiş bizim çıkmadığımızı slm: neeee ne zaman çıkmaya başladınız oğlum siz crn: biz çıkmaya başlıyalı bir hafta oldu. ayş: aşk olsunya siz çıkınıyosunuz ve bizim habermiz yok onlar konuşurken Murat ve Melis birbirlerine sarılarak girer ve hiç bir şeyi duymazlar slm: öhö öhö aloo aile var burda mrt: allah allah siz ne zaman evlendiniz ya :) nasıl espri ama cnk: çok komik değilmi biz onu lafın gelşi söyledik. slm: bu ne haliniz abi sarmaş dolaş mrt: ya bunda birşey yok ki bunu her sevgili yapar cnk: öyle mi murat bey mrt: öyle cenk bey ders zili çalar ve herkes sınıfa girer. Hulki Hoca ve Müdür Dilaver sınıfa glirler. b_ü_ş_r_a_n_u_r 28-10-06, 10:54 Hulki Hoca ve Müdür Dilaver sınıfa girer. m.d: çocuklar sizinde bildiğiniz gibi 2006-2007 öğretim yılına girdik. Bunun içinde yeni başkanımızı seçmemiz gerekiyor. m.d: aday olmak isteyenler el kaldırsın lütfen Ceren ve Berna el kaldırmışlardır. m.d: demekki iki tane başkan adayımız var brn: o başkanlığı sana kaptırıyacağım. crn: o belli olmaz şekerim dereyi görmeden paçayı sıvamayalım brn: bencede tğç: aşkolsun Berne biz onlarla beraber olmuştuk hani. brn: ama ben başkan olmak istiyorum m.d: uff kesin yeter sonra tartışırsınız. m.d: yarına kadar iyice düşünün, kararınızı verin oylama yapıcağız m.d: buyrun hocam dersinize başlayın Müdür Dilaver gider. h.h: çocuklar zilin çalmasına 5 dk. kaldı şimdiden sonra ders işlenmez dışarıya çıkın biraz hava alın mls: teşekkür ederiz hocam h.h: rica ederim Meliscim sen benimle gelirmisin mrt: biz bahçeye çıkıyoruz sen sonra gelirsin. mls: tamam bahçeye inerler. Berna Ceren-in yanına gelir brn: slm çocuklar ayş: slm canım slm: canım mı Ayşegül ne oluyor. ayş: biz onlarla beraberiz artık. brn: Ceren 5 dk benimle gelirmisin crn: tamam olur ayrı bir banka otururlar. brn: bak Ceren ben sana rakip değilim b_ü_ş_r_a_n_u_r 28-10-06, 11:18 brn: bak Ceren ben sana rakip değilim crn: neeee? peki niye brn: hep Tuğçe'nin arkasında durdum biraz da kendimin ön plana çıkmasını istiyorum crn: gerçekten mi? crn: ben zaten sana verecektim. brn: evet gerçek bende ön plana çıkmak istiyorum. crn: sana söz veriyorum bütün oyları sana toplıyacağım. brn: çok saol Ceren :img-grin2 birbirlerine sarılarak diğerlerinin yanına gittiler. brn: Ceren ben gidiyorum crn: tamam canım cnk: Ceren ne oluyor ya cnk: siz birbirinize rakip değilmiydiniz. crn: o eskidendi canım cnk: peki sen kime verecek sin oyunu crn: ben mi? cnk: evet sen crn: tabi ki Berna'ya ayş: neee! ama biz size vericez. crn: ya arkadaşlar lütfen Berna'ya verin ayş: neden peki crn: beni seviyorsanız lütfen hepsi: tamam zil çalar ve herkes evlere dağılır. ozenckaya 28-10-06, 14:04 tyr:sen karışma,der ve kavgaya tutuşurlar ayş:selim yapma dur selim uffff ya buldum,ayşegül sihir yapar ve kavgayı engeller fakat herkes donmuştur ayş:yanlış sihir mi yaptım acaba o anda deli ferit çıkagelir deli ferit:ayş yaaa senin yüzünden banyomu yarıda kesiyorum hepppp ufffffffffyaaa ayş:yine ne yaptım? deli ferit:bide ne yaptım diyor kavgayı engelledin ayş:işte ii bişi yaptım kavgayı engelledim deli ferit:ne iisi yawww insanların özgür iradesine karışılmaz:( ayş:amaa deli ferit:aması maması yok 1 saat için sihir güçlerini yok ediyorum ayş içinden:ayyy keşke cezalar hep böyle olsa deli ferit:hadi bn gittim ayş:güle güle deli ferit gider kavga devam eder ayş:yaaa yeterrrrrrrrrrrrr,diye bağırır kavga durur ayş:yürü selim uyma şuna,der ve giderler slm:ayş olmasaydı varya cnk:tmm be oğlum crn:evet cnm herkes:neeeee? cnk:ne? crn:yani evet cnm hani yok cnm derken cnm ayrı bir mana yaa bnde öyle söyledim herkes:haaaaaaa cnk:ufff yaaa herkes:neeeeeeeee? cnk:yani evet anladım herkes:haaaaaaaaaaaaaaaaaa çıkış zili çalar ve ayş slme..... ARKİLER LÜTFEN YORUM.... çıkış zili çalar ve ayş selime ayş:direk bize gel istiyorsan daha ii olur slm:olur ama ilk önce bunun için annemleri aramam lazım ayş:tmm cnm slm:alo anne şey ben ayşegüllere gidiyorum tmm mı annesi:hani şu gece gündüz bahsettiğin kız dimi slm:anneee annesi:tmm ayy oğlum büyümüşte slm:anne güle güle kapattım annesi:ama oğlum kapattı büyümüşte allah allah slm:geldim cnm ayş:tmm hadi gidelim tyr:ayş hanım sizi bn bırakayım ayş:istemez tyr bey erkek arkim kızıyor ve bana sorsanızda yinede istemem slm:hadi yaylan tyr:en sevdiğim kız tipi erkeğinin sözünde çıkmayan bu özelliği söylemiş miydim acaba?neyse ayş ve selim eve gelirler ayş:selda hala evde misin selda hala yaşasın evde deilmiş selim baş başayız ne güsel selim:hıı? ayş:yani selda halam yok sen çantanı koy bn üstümü değiştirip geliyorum tmm mı? slm:tmm ayş giyinir ayş:slm slm olamazzz selimmmm lütfen yorumlar......... acemicadi_selim 28-10-06, 18:40 aradan bir kac gun gecer.... tugce=yaa baksana bunlar ayrilmislar heralde toygar=evt bizim bisi yapmamiza gerek kalmadi ders baslar h.h.=evt cocuklar yarin fizikten sinaviniz var... herkez=aaaaaaaaaa uff yaaa zil calar ve......okul biter aysegul evde fizik sinavina calismaya calisiyodur ama bi turlu aklini derse veremiyodur... selda=aysegul kapida biri var aysegul=uff tmm geliyorum asagi iner aysegul=kim geldi selda=selimm aysegul=neeee selda=uff yaa cocuk kapida bekliyo bekletmesene aysegul..... aysegul=merhaba selim=merhaba... biraz konusalim mi? aysegul=oluur der sonra sahilde yururler aysegul=eee selim ne diyecektin selim=aysegul...yaa ben senden ozur dilemek istiyorum aysegul=yok selim sen bisi yapmadinki.... selim=yok aysegul ben sana ole davranmamaliydim...sen bana butun sirlarini aramizda gizli sakili kalmasin diye dedin... ama ben aptallik edip seni anlamaya calismadan cekip gittim... aysegul=.............. selim=aysegul nolur beni affet ben sensiz yasayamam.... aysegul selim e sarilir...ehhh selimde ona sarilir sonra selim aysegul'u evine birakir.. aysegul selim'in yanagina bi opucuk kondurup eve girer...selimde mutlu mutlu evine gider. ertesi gun okulda selim=nasilsin canim aysegul=superim askim sinifa el ele girerler cenk ve murat=aaa siz baristinizmi? aysegul ve selim=evet ceren=peki yaa siz neden tartismistiniz selim=................. aysegul=cerencim bosver yaa ceren=ee peki tmm yaa size bi espri yapiimmi? murat ve cenk kacar ceren=ceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeenk diye onun pesinden tabiii aysegul=yaa selim benim cadi oldugumu hic kimse bilmemeli hatta ozellikle halamlar bilmemeli.. selim= niye ki? halanlarda senin gibi diilmi? aysegul=olede ama soledim diye cok kizarlar selim=tmm canim bunlarin barismasina tek uzulenler toygar ve tugcedir..... acemicadi_selim 28-10-06, 21:34 tugce=yaa toygar hemen plan yapmamiz lazim toygar=yapariz tugce hanim o sirada bahcede aysegul=naber ceren ceren=naber cenk aysegul=neee ooo kizim sen yine ucmussun ceren=ufff yaaa aysegul cenk i gordunmu? aysegul=hayir o sirada cenk okula gelir cenk=naber ceren ceren=iyiyim cenk senden naber? cenk=iyidir o sirada selim okula gelir aysegul=naber canim selim=iyiim senden naber? aysegul=iyiiii o sirada zil calar ogle molasinda toygar=aysegul hanim oturabilirmiyim aysegul=olmazz ben sevgilimi bekliyorum sizi gorurse cook kizar... toygar=en sevdigim kiz tipi erkegine sahip cikan... o sirada ceren gelir birlikte oturular aysegul=eee ceren nolcak senin bu cenk durumlari?? ceren=ahh bi bilsem cenk=naber ceren ceren=iyidir murat ve selim=naber arkadaslar aysegul,ceren,cenk=iyiii aysegul=yaaa yarin bize film izlemeye gelsenizee herkez= oluuur ertesi gun..... --------------------------------- yorumlar lutfen acemicadi_selim 28-10-06, 23:33 ertesi gun..... aysegul=selda hala melda hala bugun arkilerim gelcek siz disariya filan gitsenize mesela ------'da %80 indirim varmis oraya gitsenize melda=aysegul sen bizi kovmayamin calisiyosun selda=uff melda gidelim nolcak hem bak %80 indirim varmiss melda=nee yani aysegul'u evde yalniz mi birakcaz aysegul=yaa ben kocaman kizim hem tek basima diilimki duman var melda=peki tmm halalari gider.. aysegul=evt duman anlastigimiz gibi simdi ben sana 2 tabak cig kofte verip demet akalin'in afedersin videosunu acicam sende asagi inmiceksin duman=tmm aysegul o sirada kapi calar ayse=duman yukari cabuk duman=tmm ayse=hosgeldiniz herkez=hosbulduk murat=yaaa aysegul ne izlicez aysegul=walla bizde her film var hangisini isterseniz ceren=korkunc bi film 3 erkekler=testere 2 kizlar=sacmalamayin yaaa ceren=komedi izliyelim aysegul=yaa romantik bisiler izleyelim erkekler=korku izliyelim aysegul=tmm buldum filmin icinde hem komedi hemde korku var herkez=eeee hangi film aysegul=hababam sinifi 3,5 herkez=tmm film biter ama hava kararmistir ceren=yaa ben nasil eve gitcem aysegul=taksi tutsan zaten evin cok yakin paran bosa gider....ehh bu saattede sokaklarda yuruyemezsin..... cenk=yaa ceren istersen ben seni birakirim ceren=olur murat=ehhh bende gidiiim artik herkez gittikten sonra selim=ehh bende gidiim artik aysegul=yaa biraz daha otursaydin canim selim=yok bende gidiim hem simdi halanlarda gelir aysegul=tmm canim cenk ceren'i eve birakir cenk=hadi iyi geceler ceren=beni evime kadar biraktigin icin saol cenk=onemli diil canim ceren=sen bana canim mi dedin cenk=evt ceren=ayy bana bisiler oluyoo cenk=cereen ceren=efendim cenk=ceren seyy.....benimle cikarmisin ceren=nee ayy bana bisey oluyooo cenk=cereeeen ceren=ayyy evet evet cenk=(icinden=ohh be sonunda sordum) ceren eve girer girmez hemen aysegulu arar aysegul=alooo -------------------------------- yorumlar lutfen acemicadi_selim 29-10-06, 15:06 aysegul=aloo ceren=aloo aysegul sana cook super bi haberim var aysegul=aaa noldu ceren? ceren=surpriz yarin okulda solicem aysegul=ayy yani sen simdi beni meraklandirmak icin mi aradin??? ceren=evt hadi bye ertesi gun okulda aysegul=ceren neymis surprizin ceren=aysegull aysegul=eeeeeeeee ceren=aysegul cenk bana cikma teklif etti aysegul=neeee ayy ceren bu super bi haber ceren=evt aa cenk geliyoo benim gitmem lazim cenk=naber canim ceren=iyidir senden naber cenk=iyi sen bizim ciktigimizi bizim gruba soledinmi ceren=yoo sadece aysegul e soledim cenk=iyi sinifa el ele girelimde sasirsinler ceren=tamaaam selim=cenk,ceren?? cenk=evet murat=aferin be oglum sonunda sordun demek cenk=evet tugce=kizlar bakin tencere yuvarlanmis kapagini bulmuss hahahahaha aysegul=simdi sana gununu gosteririm. der ve tugce yuzustu yere duser neyse okul biter aysegul eve gittiginde onu buyuk bi surpriz bekliyodur....---------- yorumlar lutfen acemicadi_selim 29-10-06, 15:48 selda=aysegul gel bak misafirimiz var aysegul=kim??? melda=pelin'ler geldi aysegul=aaaaaaaa hosgeldin pelin pelin=hosbulduk (pelin aysegullerin eski bir aile dostlarinin kizidir.izmirde yasiyolardi ama istanbul'a tasindilar) pelin=aysegul sana bi surprizim var aysegul=eeeee pelin=ben sizin okula kayit oldum aysegul=ayy inanmiyorum ertesi gun okula birlikte giderler aysegul=selam herkez=selam aysegul=bu benim arkadasim pelin artik bu okula gelcek pelin=merhaba herkez=merhaba aysegul=bu selim bu ceren bu cenk bu da murat..... pelin=hmm demekki su meshur selim sensin aysgeul pelin'i cimdikler selim=evt benim. meshur oldugmu bilmiyorum o sirda zil calar mudur dilaver=evt bugum okula yeni bi arkadasiniz geldi adi pelin pelin=merhaba herkez=merhaba mudur dilaver=kizim murat in yani bos oraya oturabilirsin pelin=peki h.h. derse baslar h.h.=evt cocuklar bugunku dersimiz kimya selim=hayir hocam bioloji h.h.=yaa ben zaten biliyorum oglum bakalim siz derslere ne kadar dikkat ediyosunuz onu anlamak icin ole dedim ogle yemeginde aysegul ceren ve pelin birlikte oturuyolardir toygar=merhaba aysegul hanim aysegul= bu masada sadece ben yokum toygar bey toygar=en sevdigim kiz tipi esitlikci aysegul=gicik yaaa pelin=bu kim cern=toygar aysegul'un bi diger hayrani babasi mafya gibi bisiymis o bakimdan cook havali o sirada tugce gecer tugce=ayy ezik grubuna biri daha katildi hahaaha pelin=peki bu kim aysegul=amaaan gicik iste ailesi cok zengin diye pek havali pelin=havasi batsin ceren=bide selim le aysegul'u ayirmak icin elinden geleni yapiyoo pelin=yaaaaa selim murat ve cenk gelir cenk=naber kizlar kizlar=iyidir selim=oturabilirmiyiz aysegul=tabii canim sormana bile gerek yok veeee..............okul biter --------------------- yorumlar lutfen acemicadi_selim 29-10-06, 23:24 melda=hadi selda ben gidiyorum selda=nereye melda=okula selda=iyi hadi git bakalim melda gider selda=off oooffff:img-sorry aysegul=gunaydin selda=oooooooooofff ooooooooooofff aysegul=ufff selda hala ne zaman birakcan oflamayi yaa selda=sanki ben istiyom oflamayi melda dilaverimi elimden alcak aysegul=seyy selda hala benim gitmem lazim gec kaldim okula selda=git sende git tek basima birakin beni burda aysegul gider selda=dumaaaan oooof ooofff duman=ayy benim isim var selda. der ve kacar selda=ooooooofff oooooff aysegul okulda aysegul=naber pelin pelin=iyidir senden naber ayse=iyi aa ceren naber ceren=iyidir cenk=naber canim ceren=iyidir canim der ve sinifa giderler aysegul=birbirlerine ne kadar yakisiyolar dimi pelin=evt ayni ben ve murat gibi aysegul=ne dedin sen pelin=seyy bak aramizda sir tamam mi? aysegul=tmm pelin=seyy ben murattan cok hoslaniyorum aysegul=yaaaaa:D pelin=ama bak kimseye solemek yok yoksa sana bi sihir yaparim bi daha agzini acamazsin aysegul=tmm canim korkma kimseye solemem o sirada selim gelir selim=naber askim aysegul=iyiyim canim zil calar aysegul=hadi sinifa cikalim selim,pelin=tmm ------------------------ yorumlar lufen(bu arada arkadaslar hafta ici yazamayabilirim cunku sinav haftasi) acemicadi_selim 30-10-06, 04:15 ayni gun murat=slm pelin pelin=slm murat murat= naber pelin=iyiiii senden naber murat=iyiii h.h.=cocugum susun bakiim derse baslicam murat=pardon hocam neyse ders biter ogle molasinda pelin=aysegul aysegul=efendim pelin pelin=yaa her yerde seni ariyodum nerdesin yaa aysegul=yaa noldu ki pelin=yaa aysegul sence murat benden hoslaniyomudur aysegul=bilmem ki istersen selime soriim pelin=olmaaaz sonra benim onu sevdigimi anlarlar ceren=naber ayse pelin=iyii cenk=naber ceren ceren=iyii selim=arkiler kenan dogulu'nun konseri varmis gidelimmi? ceren=bilmem annemlere bi soriim cenk=ben gelirim hadi ceren be israr et sende gel ceren=tmm canim aysegul=ben bi halamlara soriim ama gelirim herhalde selim=tmm canim... muratta geliyoo hmm pelin sen gelcekmisin pelin=aysegul gelirse gelirim selim=tmm arkiler yarin kesin olarak soliinde biletler bitmeden aliim herkez=tmm ayni gun aksam aysegul=benim canim halalarim.... duman=yine ne isticen aysegul=sus duman selda=noldu canim aysegul=yaaa cumartesi gunu kenan dogulu konseri varmis arkilerin hepsi gidiyoo gidebilirmiyim melda=aysegul kimlerle gitcen bakiim aysegul=yaa bizim grup iste selim,murat,cenk,ceren ve pelin melda=bilmemki selda=amaan gitsinler iste yaa kotusun sen melda kotu aysegul=yaa nolur melda=pekii aysegul= canlarim benim der ve ikisinede sarilir ---------------------------------------------- yorumlar lutfen b_ü_ş_r_a_n_u_r 30-10-06, 15:26 senaryoma burdan devam ediyom sizden özür dilerim crn ertesi gün okula sevinçli bir şekilde gelir.Çünkü annesi ve babası boşanmıyacaktır. crn: selam çocuklar cnk: slm ne bu sevinç Ceren crn: ay naıl sevinçli olmayayım ya Annem ve Babam boşanmıyacaklarmış. ayş: çok sevindim canım Cenk Ceren'i özel konuşmak için çağırır. cnk: Ceren biraz benimle gelir misin? crn: olur.. cnk: biz biraz snra geliriz. diğerlerinin yanlarından ayrılırlar. Bahçenin öbür ucuna gelirler. crn: efendim ne diyeceksin Cenk cnk: Ceren ben senin moralinin düzelmesini bekledim bunu söyleyebilmek için crn: ne diyeceksin Cenk meraktan öleceğim cnk: ya bu öyle bat diye söylenecek birşey değil? cnk: Ceren benimle çıkarmısın? crn: ben bunu bekliyordum işte tabi çıkarım. Ceren Cenk'in yanağına öpücük kondurur.Ve birbirlerine sarılırlar.Sevinç ve mutluluk içinde diğerlerin yanına giderler. Dersler boş geçmektedir. Ceren,Cenk,Melis,Murat,Ayşegül ve Selim de fırsattan yararlanarak sinemaya gitmak için karar alırlar. slm: arkadaşlar hangi filme gideceğiz derler gülmisal 30-10-06, 18:30 (ayşegül selime sihirlitatlıyı yedirmiştir ve selim hiçbirşeyi umursamaz biri olmuştur.tuğçe ile maça giderler vede ayşegül sihir sınavı için evine döner) ayş:ya duman bu deli ferit saatinden önce gelmez mii? duman:ya dedim ya ayşegül ferit asla sınav saatini aksakmaaz ayş:of ya ooooof (bu sırada sınav saati gelmiştir ve deli ferit tam saatinde ordadır.) fer:meraba kızım cevapın hazır mı? ayş.evet şalgam suyu kutusunun altında son kullanma tarihi yazıo son kullanma tarihi............................................ ......(der ve gider ayşegül sınavı geçmiştir ve büyük bir sevinçle selimin yanına maça gider ama ne yazık ki selimi göremez ve tam o sırada cenk ve murat karşısında belirirler.) ayş:ya cenk selimi gördün mü? cenk:yool görmedimmm murat:ben gördüm en son tuğçeyle hamburgerciye gideceklerdi. ayş:çok saol murat teşekkürler (ve ayşegül hamburgerciye gider) selim:aaa naber ayşegül ayş:iyidir seen selşm:iyi tuğçe:aaaa ya selim bu kız senin peşini bırakmıcakmı?? selim:eee...... ayş:neden bırakıcak mışımm??? tuğçe:çünkü biz selimle çıkıyoruz. ayş:neee bu doğru mu selim tuğçe:tamam daha sormamış olabilirim ama şimdi soruyorum çıkalım mı selim?? (selim büyünün etkisinde olduğu için kesin bir cevap veremez) selim:e.e.e.e bilmem kiii (ayş. aklına birden yaptığı sihir gelir ve orada hızlı bir şekilde ayrılır.) (eve gittiği gibiii sihir kitabını açar ve sihirinin panzehirini arar ve bulur.) ayş:ya duman yaaa ben selime 5 porsiyon acılı adanayı nası yedircem şimdi? duman:yaptığın sihir hoşuna gitmedi dimi hehe ayş:ya dumaaaaan duman.tamam tamam ee naapalım yedirceksin artık (ayşegül kara kara düşünmeye başlaaaaar) (ve o sırada müdür dilaverin odasındaa) mdrdil:bana bak hulki bu yazılı kağıdını çalanların hemen cezalandırılması gerekio hemen bir ceza bul. hul:peki müdüüüür bey mdrdil:yani inanamıyorum ama ayşegül bunu çalmış olamaz halası tarihçi çalsaydı evde çalardı yok yok kesin selim yaptı sen ne dersin hulkii hulki:b,lmemki müüdüüür bey mdrdil:bunu sonuna kadar araştıracağız mdrdil:YURTTA ADALET CİHANDA ADALAET DEMİŞ MUSTAFA KEMAL mdrdil:ne güzel demiş dimi hulki hulki:eeeveeet müdür bey YORUM BEKLİORUMMMMMMMMMMMMMMMM ozenckaya 31-10-06, 15:02 çıkış zili çalar ve ayş selime ayş:direk bize gel istiyorsan daha ii olur slm:olur ama ilk önce bunun için annemleri aramam lazım ayş:tmm cnm slm:alo anne şey ben ayşegüllere gidiyorum tmm mı annesi:hani şu gece gündüz bahsettiğin kız dimi slm:anneee annesi:tmm ayy oğlum büyümüşte slm:anne güle güle kapattım annesi:ama oğlum kapattı büyümüşte allah allah slm:geldim cnm ayş:tmm hadi gidelim tyr:ayş hanım sizi bn bırakayım ayş:istemez tyr bey erkek arkim kızıyor ve bana sorsanızda yinede istemem slm:hadi yaylan tyr:en sevdiğim kız tipi erkeğinin sözünde çıkmayan bu özelliği söylemiş miydim acaba?neyse ayş ve selim eve gelirler ayş:selda hala evde misin selda hala yaşasın evde deilmiş selim baş başayız ne güsel selim:hıı? ayş:yani selda halam yok sen çantanı koy bn üstümü değiştirip geliyorum tmm mı? slm:tmm ayş giyinir ayş:slm slm olamazzz selimmmm lütfen yorumlar......... ayş:selim olmaz selimmmmmmmm slm:ne oldu ayş ayş:yok bişi selim slm:ayş ayna verir misin? ayş:aslaa slm:ne? ayş:yani hyr slm:niye ayş:ayna yok slm:o zaman tuvalete gidiyorum bn ayş:hyrrr slm:niye? ayş:üzgünüm selim slm:neye üzgünsün ayş:boşver slm:o zaman salona geçiyimmi ayş:geççç dmn:anneeeeee bu ne? slm:aaaaayşegüllll ayş:of duman dmn:bu ne? ayş:yaaaa sussana... slm:ayşegülll kedi konuşuyor dmn:bnm adım duman slm:ayşegüll ayş:off duman slm:bana ya da buraya ne oluyor dmn:evet ayşegül ayş:off duman ya herlşeyi berbet ettin dmn:ne yapayım slm:ayşegüllll yaaa bn gidiyorum ve ayş:sözünü nasıl devam ettireceğini biliyorum slm:ama o zaman bana bunu açıkla ayş:sen gidemezsin çünkü sen.... lütfen yorumlar.... acemicadi_selim 01-11-06, 20:53 ayni gun murat=slm pelin pelin=slm murat murat= naber pelin=iyiiii senden naber murat=iyiii h.h.=cocugum susun bakiim derse baslicam murat=pardon hocam neyse ders biter ogle molasinda pelin=aysegul aysegul=efendim pelin pelin=yaa her yerde seni ariyodum nerdesin yaa aysegul=yaa noldu ki pelin=yaa aysegul sence murat benden hoslaniyomudur aysegul=bilmem ki istersen selime soriim pelin=olmaaaz sonra benim onu sevdigimi anlarlar ceren=naber ayse pelin=iyii cenk=naber ceren ceren=iyii selim=arkiler kenan dogulu'nun konseri varmis gidelimmi? ceren=bilmem annemlere bi soriim cenk=ben gelirim hadi ceren be israr et sende gel ceren=tmm canim aysegul=ben bi halamlara soriim ama gelirim herhalde selim=tmm canim... muratta geliyoo hmm pelin sen gelcekmisin pelin=aysegul gelirse gelirim selim=tmm arkiler yarin kesin olarak soliinde biletler bitmeden aliim herkez=tmm ayni gun aksam aysegul=benim canim halalarim.... duman=yine ne isticen aysegul=sus duman selda=noldu canim aysegul=yaaa cumartesi gunu kenan dogulu konseri varmis arkilerin hepsi gidiyoo gidebilirmiyim melda=aysegul kimlerle gitcen bakiim aysegul=yaa bizim grup iste selim,murat,cenk,ceren ve pelin melda=bilmemki selda=amaan gitsinler iste yaa kotusun sen melda kotu aysegul=yaa nolur melda=pekii aysegul= canlarim benim der ve ikisinede sarilir ---------------------------------------------- yorumlar lutfen ertesi gun okulda selim=canim geliyosun dimi aysegul=evet selim=super cenk=askim sen geliyomusun cren=tabii cenk=iyiii pelin=bende geliyorum murat=bende geliyorum pelin=yaaa....mmm sey yani herkez geliyo o zaman selim=evet aysegul=super yaa selim=ben gidip biletleri alrim bugun aysegul=tmm o zaman cumartesi gunu gorusuruz cumartesi gunu aysegul=ayy cook gusel olmaliyim acaba ne giysem sihirle durmadan kiyafetlerini degistirir duman=hadi aysegul be bi karar ver artik aysegul=evvet iste buldum nasilim duman duman=super selda ve melda=super selda=once ben dedim o sirada kapi calar aysegul=hadi ben gidiyorum selim=hadi aysegul herkezle konser alaninda buluscaz aysegul=tmm ceren=naber aysegul aysegul=iyidir o sirada pelin gelir murat=nasilsin pelin pelin=iyii sen nasilsin murat=iyii cok gusel olmussun pelin=sende cook hos olmussun o sirada konser baslar vee cook eglenirler selim aysegul evine birakir aysgul=cook saol canim selim=bisi diil aysgeul=bye selim=bye aysegul selimi opup iceri girer selda=gunun nasil gecti canim aysegul=super yaa biraz kotu oldu sanirim cunku acele yazilmis bisi....ama yinede yorumlar lutfen ozenckaya 03-11-06, 22:13 ayş:sen gidemezsin çünkü sen çok güzelsin selim:anladımm çok yakışıklı olduğum için diğer kızlardan beni kıskanıyorsun ama duman nasıl konuşuyor:( ayş:hyr sen çok güzelsin ve dumanın nasıl konuştuğunu söyleyemem slm:erkekler yakışıklı olurlar.. ayş:biliyorum ama sen çok güzelsin slm:neeee inanmıyorum ayna getir bana ayş:tamam selim:neee aaaaa hyrrr bn çok güzelim dmn:ha şunu bileydin ayş:offf sld:bn geldim aaaaaa bu ne? ayş:tebrik ediyorum seni selda hala sld:niye ayş:bn sana selim gelecek diyorum sen güzellik iksirini ortaya bırakıyorsun sld:eyvahhhhhh neyse zamanı geri alıraz ben bunu bu arada sihirle kaldırıyım slm:ne zamanı geri alması ne sihri? ayş:çabuk ol selda halaaaa çabuk zaman geriye alınır ayş:selim bn giyinmeye gidiyorum slm:tmm ayş giyinir ve iner slm:geldin mi cnm ayş:geldim slm:hadi başlayalım ayş:tmm 2 SAAT SONRA... slm:ohh bitti ayş:bitmesi şerefine kurabiye ve kola getireyim slm:olur cnm ayş:geldim slm:hoş geldin kurabiyeyi yemeğe başlarlar sonra kurabiyeyi almak için ellerini uzatırlar o anda göz göze ve dudak dudağa gelirler (şimdi bnm hiç yazmayacağımı düşündüğüm ama böyle renklenecek dediğim bölüm varr) o anda dudakları buluşur ve buluştuğu anda ayş çekilir selim çantasını alıp eve gider ve o anda ayşegülün halaları gelir ayş:bn bunu nasıl yaptım sld:neyi ayş:selda hala selimle bn....... LÜTFEN YORUM ARKİLER [FONT="Century Gothic"][SIZE="3"] [B]arkiler yaa alıntı yapmasam olur dimi ozenckaya 04-11-06, 11:33 ayş:sld hala selimle bn sld:ne olmuş selimle sene? ayş içinden:yok yapamayacağım sld:ayşegül kızıyorum ama.. ayş:yaaa selda hala bn diyecektim ki selimle bn çok güzel ders çalıştık sld:ayyy bunun için mi bu kadar bekledin ayş:yani selda hala öyle bn dalmışım daaaa sld:ii bn yukarı çıkıoyorum ayş:tmm ayş kendi kendine:offf şimdi bnselimin yüzüne nasıl bakacağım ertesi gün... t:ayyy şu eziğe bakın ne oldu ezik selim mi terketti? ayş:seninle uğraşamam tmm mı t:ayyy sevsinler yürüyün kızlar hyr yürümeyin kızlar selim geliyor t:nbr selim selim:iidir nbr ayş t:ayyy bn gidiyorum yürüyün kızlar ayş:şeyyy selim bn sınıfa çıkıyorum slm:ama ayş uff ya.... ARKİLER LFN YORUM... ozenckaya 04-11-06, 11:45 ayş sınıfa çıkar selimde peşinden slm:ayş bak bişi dicem bak bi bak ayş:ders başlıyor selim slm:uffff ya ufff ders biter teneffüs zili çalar slm:ayş şeyy yaa ayş:cereni bulmam lazım çekil selim cerenlerde onları izliyordur tüm takım olarak crn:yaaa ayş niye yüz vermiyor dry:evet yaa cnk:doğru aşkım mrt:yuhh be oğlum insan hiç bana yani erkeğe aşkım der mi? cnk:sana demedimki mrt:kime dedin cnk:cerene crn:neeeee cnk boşver yaaa hadi biz izleyelim crn ayşegüllere cnk cerene bakıyordur slm:yeter artık yş ayş:ne yeter slm:bu davranışların utanmana gerek yok ne sen tek yaptın nede ben biz utanma lfn biz biz bunu beraber yaptık ayş:ama selim snn karşında,ayş ağlamaya başlar ve selime sarılır slm:ayş tmm bak şimdi yine beraberiz hadi biraz dolaşalım ayş:tmm crn:ne işi cnk:bi iş ama ne işi mrt:offf ne oluyor mrktan çatlıcam dry:en iisi biz bu işi bırakalım hiç bişi öğrenemiyoruz crn:evet cnk:biraz dolaşalımmı crn crn:olur cnk:ceren sana hani ard arda gelen sevgi sözcükleri söyledimya crn:evet cnk:yaaa kafama vuruyor artık saklayamıyorum dayanamıyorum seni hergördüğümde öyle diyesişm geliyor attık dayanamayacağım crn bnmle çıkar mısın? crn:neee tabii ki evet,der ve cnke sarılır e tabi cenkte ona slm:ayş ayş:efendim arkiler lfn yorum ozenckaya 04-11-06, 11:54 slm:ayş cnkler nerede ayş:bilmem ki ayş:yoksa ahh ceren ahh ceren slm:ne oldu aşkım ayş:yaa cerenler aa geliyorlar ama bunlar el ele tutuşutor crn:biz çıkıyorum ayş:cnm bu süper bi haber slm:evet mrt:dry bnmle çıkar mısın dry:evet mrt ayşegülleri bulalım dry:bulalım ayş:e bunlar da el ele dry:biz çıkıyoruz yş:bugün hep mutlu haberler var crn:bizde çıkıyoruz tyr:ayş hanım ayş:off ne var tyr bey slm:ya sen gitsene tyr:bunu sana pahalıya ödeticem böyle mutlu bir günün ardından zil çalar ve ayş mutsuzluğa doğru gidiyordur... acemicadi_selim 05-11-06, 01:12 ertesi gun okulda selim=canim geliyosun dimi aysegul=evet selim=super cenk=askim sen geliyomusun cren=tabii cenk=iyiii pelin=bende geliyorum murat=bende geliyorum pelin=yaaa....mmm sey yani herkez geliyo o zaman selim=evet aysegul=super yaa selim=ben gidip biletleri alrim bugun aysegul=tmm o zaman cumartesi gunu gorusuruz cumartesi gunu aysegul=ayy cook gusel olmaliyim acaba ne giysem sihirle durmadan kiyafetlerini degistirir duman=hadi aysegul be bi karar ver artik aysegul=evvet iste buldum nasilim duman duman=super selda ve melda=super selda=once ben dedim o sirada kapi calar aysegul=hadi ben gidiyorum selim=hadi aysegul herkezle konser alaninda buluscaz aysegul=tmm ceren=naber aysegul aysegul=iyidir o sirada pelin gelir murat=nasilsin pelin pelin=iyii sen nasilsin murat=iyii cok gusel olmussun pelin=sende cook hos olmussun o sirada konser baslar vee cook eglenirler selim aysegul evine birakir aysgul=cook saol canim selim=bisi diil aysgeul=bye selim=bye aysegul selimi opup iceri girer selda=gunun nasil gecti canim aysegul=super yaa biraz kotu oldu sanirim cunku acele yazilmis bisi....ama yinede yorumlar lutfen ertesi gun tugce=yaaa toygar bizim acilen bi plan yapmamiz lazim toygar= ne plani tugce=uff toygar aysegul ve selimi ayirma plani baksana bunlar her gecen gun birbilrlerne dahada cook baglaniyolar toygar=yapariz tugce hanim.....fethi naci hemen dusunmeye basliyiin bakiim fethi ve naci=tmm toygar bey tugce=hemen bi plan bulmamiz lazim yaaaa.....her seyi denedik toygar=.......(toygar hala dusunmektedir cunku aysegul'e oyun oynamak istemez ama selime ne yapabilirim diye dusunmektedir) ayni zamanda murat=yaa arkadaslar ben pelin'e cikma teklif etcem selim=oglum daha erken diil mi cenk=evt abi yaaa daha erken murat=yok ben artik dayanamicam selim=peki o zaman o sirada pelin gelir pelin=slm arkadaslar murat=mrb pelin yaa senle biraz dolasalimmi pelin=oluuur murat=yaa pelin sana bisi sorcam pelin=evt murat=pelin ben seni seviyorum pelin=nee murat=pelin benimle cikarmisin pelin=ayy evet bunlar el ele digerlerinin yanina gider aysegul=aaaaa super yaaa murat=biz cikiyoruz ceren=ayy ne gusell aysegul=ayyy super yaa ----------- tugce=aslinda birisini bu okuldan atsak birbirlerini goremezler toygar=hmm iyi fiir tugce=bence aysegul'u attiralim toygar=olmaaaz!!! tugce=niyeee toygar=seyy...aysegulun halasi bu okulda onu okuldan atsakta bi fark olmaz bence selim'i attiralim tugce=hmmm tmm nede olsa benim yerime aysegulu sectigi icin once ondan once intikam almam lazim toygar=iyi tugce=simdi bu isi nasil yapabiliriz onu dusunelim toygar=evt ------ aysegul sinifa girer toygar=nasilsiniz aysegul hanim aysegul=ufff toygar bey sizi gordum kotu oldum toygar gider selim=aysegul bu seni yine mi rahatsiz ediyoo aysegul=amaaaaan yook bisi yaa boswer selim=iyi bakalim ole olsun ayni gun evde.... ozenckaya 05-11-06, 18:39 mutlu bir günden sonra ayş mutsuzluğa doğru gidiyordur ayş:bn geldim sld:hoş geldin dmn:ee günün nasıldı ayş? ayş:iiydi bn odama çıkıyorum sld:tmm canım dmn:nasıl söylicez sld:bilmiyorum ama mld söylesin yani o gelince dmn:evet ii fikir mld:bn geldim sld:sen söyliceksin mld:hatırlatmasan olmaz sld:üff tmm hadi söyle mld:tmm mld:ayş gelebilir miyim? ayş:gel mld:ayş sana bişey söyleyeceğim ayş:söyle ama bi dk telefonum çalıyor crn:ayş benim sana bi espri yapacaktım yeni bulmuştum ayş:yap crn:unuttum ayş:bravo crn crn:ne yapayım unuttum heyecandan ayş:ne heyecanı crn:çıkma heyecanı hadi byby ayş:byby ayş:söyle melda hala sld:söyledi mi acaba dmn:bilmem sld:bi bakalım mld:ayş şeyy sld:söyledin mi mld:söylemedim dmn:uff ya ayş:ne oluyor mld:söylicem sld:dur biz çıkalım dmn:evet mld:hadi o zaman arkiler nasıl olmuş??? ozenckaya 06-11-06, 17:28 mld:e hadi o zaman sld:üff tmm tmm mld:ayş ayş:e hadi ama efendim mld:ayş off nasıl söyleyeceğimi bilmiyorum ayş:mld hala mld:tmm yaa ayş bak ama hiç sözümü kesmeyeceksin ayş:melda hala uff ya ama hadi mld:tmm şimdi senin ayş:bi dk telefonum çalıyor bi söyleyemedin ayş:alo crn:aklıma geldi yeni bulduuğum ayş:ne peki crn:sinemada 10 dk ara dediler hala arıyorum ayş:hahahahaha crn:hahahahaha ayş:neyse kapattım crn:yarın görüşürüz ayş:görüşürüz ayş:offf hadi mld:bak ayş...... lütfen yorumlar............. ozenckaya 07-11-06, 18:08 mld:bak ayş ayş:melda hala hadi mld:şimdi sen sihirlisin yaa ayş:evet mld:sözümü kesme ayş:tmm mld:bunun için sihirli güçlerini yerinde kullanman lazım yani bunu öğrenmen lazım bunu öğrenmen için belirli bir süre ve düzeyli bir ortam lazım bunun için de en uygun yer öbür taraf ayş:ee mld:sözümü kesme ayş:tmm ya hadi mld:bu yüzden sen övür tarafa gideceksin ve sanin orada bir süre kalman lazım ayş:kalırım ya nolcok 1 saatten tabi kalırım mld:hyr 1 saat deil ayş:o zaman 2 saat mld:hyr 4 yıl ayş:neeee olamaz şaka dimi bu mld:hyr ayş hyr ayş:insanlarla hiç mi görüşmüycem mld:evet mektup bile yok ayş:ama selim nolcok cenk ceren derya murat onlar nolcak mld:dry snnle gelecek diğerleri kalacak ayş:hyr bn gelmiyorum mld:sihirli güçlerini kayybedersin ayş:.......... bakın mutsuzluğa doğru gidiyor buydu... nasıl arkiler güzel mi? ozenckaya 07-11-06, 18:13 ayş:ii de niye yani gidiyorum mld:sihirli güçlerine alışman için ayş:yalnız kalmak istiyorum mld:tmm sld:söyledin mi mld.evet sld:ne yaptı dmn:sence mld:çok üzüldü e göremeyeceklerinin başındada sld:selimi söyledi mld:evet dmn:ayşegüle yalnızca acıyorum offf şuan onun yerinde olmak istemezdim mld.bnde sld:bnde arkiler nasıl olmuş? b_ü_ş_r_a_n_u_r 09-11-06, 17:55 senaryoma burdan devam ediyom sizden özür dilerim crn ertesi gün okula sevinçli bir şekilde gelir.Çünkü annesi ve babası boşanmıyacaktır. crn: selam çocuklar cnk: slm ne bu sevinç Ceren crn: ay naıl sevinçli olmayayım ya Annem ve Babam boşanmıyacaklarmış. ayş: çok sevindim canım Cenk Ceren'i özel konuşmak için çağırır. cnk: Ceren biraz benimle gelir misin? crn: olur.. cnk: biz biraz snra geliriz. diğerlerinin yanlarından ayrılırlar. Bahçenin öbür ucuna gelirler. crn: efendim ne diyeceksin Cenk cnk: Ceren ben senin moralinin düzelmesini bekledim bunu söyleyebilmek için crn: ne diyeceksin Cenk meraktan öleceğim cnk: ya bu öyle bat diye söylenecek birşey değil? cnk: Ceren benimle çıkarmısın? crn: ben bunu bekliyordum işte tabi çıkarım. Ceren Cenk'in yanağına öpücük kondurur.Ve birbirlerine sarılırlar.Sevinç ve mutluluk içinde diğerlerin yanına giderler. Dersler boş geçmektedir. Ceren,Cenk,Melis,Murat,Ayşegül ve Selim de fırsattan yararlanarak sinemaya gitmak için karar alırlar. slm: arkadaşlar hangi filme gideceğiz derler slm: arkadaşlar hangi filme gideceğiz der. kızlar: komedi derler erkekl: aksiyon derler aralarında ufak bir tartışma olur. sonunda: ayş: tamam o zaman kızlar komediye, erkekler de aksiyona gitsin herkes bunu onaylar.erkekler aksiyona,kızlarda komedi giderler.Film bitince erkeklerle kızlar sinemanın önünde buluşurlar. cnk: kızlar film nasıldı. crn: çok komikti değil mi kızlar. mls: evet ayş: sizinki nasıldı. slm: süper bir filmdi. mls: arkadalar ben eve gidiyorum size iyi eğlenceler. b_ü_ş_r_a_n_u_r 09-11-06, 19:30 slm: arkadaşlar hangi filme gideceğiz der. kızlar: komedi derler erkekl: aksiyon derler aralarında ufak bir tartışma olur. sonunda: ayş: tamam o zaman kızlar komediye, erkekler de aksiyona gitsin herkes bunu onaylar.erkekler aksiyona,kızlarda komedi giderler.Film bitince erkeklerle kızlar sinemanın önünde buluşurlar. cnk: kızlar film nasıldı. crn: çok komikti değil mi kızlar. mls: evet ayş: sizinki nasıldı. slm: süper bir filmdi. mls: arkadalar ben eve gidiyorum size iyi eğlenceler. ayş: dur bekle Ceren'de gelsin biraz gezeriz mls: tamam ayş: Ceren hadi crn: tamam geliyorum mrt: nereye ya mls: eve gizdeceğiz mrt: oky bye yolda giderken aralarında bir şeyler kıonuşurlar. mls: arkadaşlar ben evde tek başıma kalıyorum. Ailem Ankara'da sizde ailenzden izin alsanızda beraber otursak olmazmı hem burası bizim kendi evimiz kirada vermeyiz. ayş: aslında iyi fikir halalarıma sorayım bakayım ne diyecekler. crn: bencede güzel fikir ben şanşımı deniyeyim Melis'in evine gelirler. ozenckaya 09-11-06, 20:35 ayş:ii de niye yani gidiyorum mld:sihirli güçlerine alışman için ayş:yalnız kalmak istiyorum mld:tmm sld:söyledin mi mld.evet sld:ne yaptı dmn:sence mld:çok üzüldü e göremeyeceklerinin başındada sld:selimi söyledi mld:evet dmn:ayşegüle yalnızca acıyorum offf şuan onun yerinde olmak istemezdim mld.bnde sld:bnde arkiler nasıl olmuş? sld:bnde ayş:off yaa bn napıcamm yatarlar ertesi gün olur ama syşegülün gözüne bir damla uyku gimez sld:günaydın ayş:hyr bnce gün çok karanlık her yer üzerime geliyor yaaa sld:ayş ama tatlım ayş:bn okula gidiyorum sld:amabişey yemedin ayş:tokum bn ii günler banada kötü günler slm:ayş mrb ayş:mrb ayş:sana bişi söylemem lazım slm:söyle cnm ayş:biz taşınıyoruz slm:aa ne güzel bizim siteye mi ayş:hyr slm:o zaman apartmana ayş:hyr slm:yoksaaa arkiler nasıl elizebet1986 13-11-06, 09:29 ceren parkta oturur. ayse:ceren naber ceren:iyidir aySe:sana söledigim bilmece varya ceren:ee ayse:Cevabını buldunmu? ceren:aysegül evet buldum. ayse:tamam söle ceren:fatih sofra istanbul fetih di dimi ayse:evet ceren:fatih mehmet sultan istanbul fethi ayasofra ayse:evet dogruya ceren:ee ayse:ama baglantı olmak zorunda ceren:ben bu kadar düşünemedim ceren:aman nese eve giidnce düşünürüm ayse:sagol ceren ceren:bişi degil ceren:bak cenkler geliyor. ayse:ya beli etme tamam mı? ceren:tamam cenk:naber kızlar aysegül cerenin kötü espiri yapmasını istemez...bunu için cenkesalak görülmesinide çünkü o çok öenmli bir aile sırını çözmeyi aslında başarmıştır.bunun için: ayse:benim gitmem lazım ceren:dru bekle kaybolur.. aysegül sihir kitabnı açar duman:noldu? ayse:arkadaşımın kötü alşıkanlıgından kurtulma sihri yapmak zorundayım duman:aç 789 sayfayı ayse:sagol açar ve büyüyü yapar... ceren:noluyo bana mur:ceren sen bize espire yapmadan kaçalım ceren:uff ve gider.. cenk:ya yapma kıza ya murat:aman!! cenk:özür dilesek bare mu:oglum bu bizim hergün yapacagımız şey cenk:sen gitme ben gidiyorum mu:uf b_ü_ş_r_a_n_u_r 13-11-06, 16:35 melisin eveine gelirler.... ayş: Meliscim biz gidelim artık mls: eve girseydik kızlar crn: yok geç oldu ailelerimiz merak eder mls: ama bak ailelerinize onu sormayı unutmayın ayş: tamam canım a-c: bye Ayşegülle Ceren evlerinin önüne gelirler. ayş: bak sormayı unutma! Düşünsene tek başımıza kız kıza yaşıyacaz crn: evet de bakalım ailelerimiz izin verecekmi? ayş: yarın haber veririz birbirimize tamam mı crn: tamam bye ayş: bye Ayşegül eve girer ilk işi halalarının yanına girmek olmuştur. ayş: ben geldim sld: hoş geldin canım mld: hoşgeldin Ayşegül. ayş: hoşbuldum ayş: şey.. ben size birşey sorabilirmiyim mld: sor ayş: biz ayrı eve çıkabilirmiyiz kirada vermiyeceğiz ml-s: neeeeee! ayş: duymadım biraz daha bağırın isterseniz. mld: tamam izin veriyorum ayş: tamam ya izin vermesenizde olur yani sorun değil. mld: Ayşegül ben hayır demedim ki evet dedim. ayş: oley ya sizi çok seviyorum. mld: tamam ama byunu sen cadısın diye yapıyorum cadısın çünkü başınızın çaresine bakarsın diye cadı olmasaydın izin vermezdim. sld: kim kim kalacaksınız. ayş: Ceren, Melis ve ben ertesi gün Ayşegülle Ceren okula mutluluktan erkenden giderler.... b_ü_ş_r_a_n_u_r 13-11-06, 17:02 melisin eveine gelirler.... ayş: Meliscim biz gidelim artık mls: eve girseydik kızlar crn: yok geç oldu ailelerimiz merak eder mls: ama bak ailelerinize onu sormayı unutmayın ayş: tamam canım a-c: bye Ayşegülle Ceren evlerinin önüne gelirler. ayş: bak sormayı unutma! Düşünsene tek başımıza kız kıza yaşıyacaz crn: evet de bakalım ailelerimiz izin verecekmi? ayş: yarın haber veririz birbirimize tamam mı |