Tüm Versiyonu Göster : Senaryolar & Replikler

ayse
12-10-06, 20:44
Lütfen bu bölümde yorum yapmayınız.. yorumlar bölümüne düşüncelerinizi yazabilirsiniz...

apple-core
12-10-06, 22:12
4. bölümde ece partiye dawetli olmadığını örğenir ve dialog bu şekilde gelişir:
efe başına gelicekleri kestrir ve kaçmak için "çay içermisin" diye bi laf sıkıştırır ama ece "otur bakıyım şuraya" der ve...

ece:eweeeet....akşamki partiye ben niye davet edilmedim?
efe:yok cnm o parti fln sayılmaz.biz öyle kendi aramızda toplanıp mum üfleyip,pasta kesip yiyip evlerimize dağılıcaktık.
ece:anladım(üzgün bi sesle)ben hala o kendi aranızdakilerin arasına katılamadım galiba...
efe:nasıl?
ece:neden beni arkadaşlarınla tanıştırmaktan çekiniyorsun?
efe:(gülerek)ece saçmalama yok öyle bişi
ece:yoksa benden utanıyomusun?
efe:nee!! ya niye utanıyım ki böyle bişiden
ece.ee sorun nedir o zmn?
efe.sadece benim arkadaşlarım senden biras farklıdır.biras kelimesi eksik oldu baya bi farklıdırlar.yani sen bir süper starsın onlarsa süper normal insanlar.anlıycağın çoğu dewlet memuru,öğretmen falan...
ece:eee
efe.eeesi sen onların yanında rahat edemezsin.yani onlar sana normal bi insanmışsın gibi dawranmazlar sorun bu işte.
ece:hiç kimse bize bu ilişkinin kolay olduğunu söylemedi.bu ilişkiyi imkansız kılan her şeyin üzerinden teker teker atlamak zorundayız.eğer biz birlikteysek ve arkadaşsak senin arkadaşların da benim arkadaşlarım oluyo demektir.
efe:tamam,kabul.bu akşamki partide beraberiz.seni bütün arkadaşlarımla tanışrırıcam ammmaaaaaa(uzatması çok tatlı:img-icecr )sen de beni kendi arkadaşlarınla tanıştırıcaksın!
ece:(gerip ve şaşkın bi yüz ifadesiyle..)neeee!
efe.ne o?yoksa beni arkadaşlarınla tanıştırmaktan utanıyomusun?
ece:yok yok canımmmm.ne alakası var?tanıştırırım tabii.ama onlar senden baya bi farklılar...
efe:eee hiç kimse bize bu işin kolay olucağını söylemedi ece hanım:img-grin2
ece:(utanarak)yaa birazda ben seni kıskana bilirim onlardan.
efe:(sırıtarak)kıskanırmısın? neden?
ece:kıskanırım işte..... sen beni kıskanmaz mısın?
efe:(ecenin elini tutarak)deli misin sen?sana bütün türkiye hayran.ben seni bütün türkiyeden kıskanıyorum
der ve ecenin elini öper.tam öpüşüceklerken....
rıfkı amca:akıllı olun bakıyım!:img-hyste
ece:(büyük bi şaşkınlıkla)ama ama bu bu rıfkı amca...
efe kafa sallar:D
rıfkı amca.ızdırabınız olurum lan!:img-haha:
ece:bunun ne işi var burda ya??
efe:ankut bey ve rıfkı amca sizin ewden kaçıp bizim eve irtica ettiler.
ece:neeeeee:S
efe:ece gözünü sewiyim sana bunu sölediğimi ankuta söyleme yoksa ....(rıfkı amca söze dalar)
rıfkı amca.ızdırabınız olurum lan!!!
efe:(gülerek)olur valla.
der ve birbirlerine sarılırlar.....

süper bi sahneydi her sahne gibi....sizden de replikler bekliyorum arkadaşlar...

nihan_egundes
17-10-06, 09:15
A: abla kathiam nerde kathiam nerde
EG: çekime gitti
A: çekim mi ne çekimi
EG: yerrr çekimi derrrrrmişim

mükemmel bir sahneydi koptumm

ebru_dilek_eg
19-10-06, 20:12
ECE GÜNEŞ Hep aynı tarz kliplerden sıkılmıştır.Yeni değişik birşeyler yapmaya en azından denemeye karar vermişdirr.Bunun üzerine kızkardeşi Elvan’dan yardım ister.Fakat
Elvandan yardım istediğine bin pişman olmuşdur çünkü elvan hep aynı fikirleri üretir.En azından bu fikirler Ece’nin içine sinmez.Bir türlü güzel bir fikir bulamazlar bunun üzerine Elva Ece’ye “sen ne yaaprsan yap senin sevenler,hayranların beyenirler”dedi.Elvan’ın bü sözü Ece’nin aklıns süper bir fikir getirir.Ece’nn aklına gelen fikir şudur;Klibi sevenleriyle,hayranlarıyla birlikde çekecektir.Bu fikir Elvan’ında aklına yatar ve klipde oynayacak hayranlarını nasıl seçeceklerini düşünürler .Bunun en iyi kura çekerek olacağı kanısına varırlar.Bu hayranlar Ece Güneş Fanclub’den seçilecektir.Bu çekiliş bütün Ece Güneş hayranlarına duyrulur.Ece Güneş hayranlarıyla yakından ilgilenen ve onlarla sık sık bir araya gelen biridir.Çekilşin yapılcağı salon tıklım tıklımdır.Fakat klipde oynamak için sadece 20 kişi seçilecektir.Ece Güneş gelmişdir.Çekiliş başlar Ece ilk kağıdı çeker ve 20 kişi belirlenir.İşde talihliler;
1.AYŞE 6.MERAL 11.MERVE 16.NEŞE
2.DİLEK 7. UĞUR 12.ÖZDEN 17.ASLI
3.ZUHAL 8.FULDEN 13.EBRU 18.ATEŞ
4 MERAL 9.FATMA 14.HALİL 19.SELEN
5.MÜNEVVER 10.DUYGU 15.VASİF 20.SERHAN

Seçilen Ece hayranları mutlulukdan havalara uçmaktadırlar.Hatta sevinçden ağlayanlar bile vardır.Seçilen kişilere klibin çekileceği yer ve zaman bildirilmişdir.Klibi yönetecek kişi Deniz Akel’dir.Çekim günü gelir herkes toplanmışdır.Bu klip için seçilen Ece hayranları 1 haftalık bir dans eğitimi almışlardır.Ece çekime annesi Canan ve kardeşi Elvan’la gelmişdir.Efe’de Ece’ye sürpriz yapmak için oda gelmişdir.Tabi Tarık durur mu fırsat bu frsat iyip oda gelmişdir çekimlere.Ama hesapda olmayan birileri vardır hatta birileri.Kim mi?Tabikide Ankut, stajer psikopat Sabri,Kathia ve baş psikopat Dimitri’de gelmişdir çekim yerine.
Bu arada Merhaba hanım ve Haşim bey Efe’nin evine gelmişlerdir fakat evde bulamayınca Efe’yi ararlar Efe olacakları bildiğinden nerde olduğunu söylemez ve bir alan uydurur.Bunun üzerine Merhaba hanım Tarık’ı arar.Boşboğaz tarıkda hemen çekim yerini söyler.Daha sonra Merhaba hanım ve Haşim bey’de olay yerine intikal ederler.Bu arada Ece ve klipde oynayacak kişilerde son hazırlıkları yapıyorlardır.Ece kendi odasına gider tabi Efe’de.Tarık bu arada kendini Deniz Akel’e beyendirmek için elinden gelen şaklabanlığı yapmışdır.Deniz Akel daha fazla çıldırmamak için mecburi Tarık’ıda klipde oynatmayı kabul etmişdir.Bunu duyan Elvan sırf Tarık’a inat olsun diye oda klipde oynamaya karar vermişdir.Elvanında klibe girmesi herşeyi tetikler.Bunun üzerine Canan da ününe ün katmak kızının klibinde oynamış bir süperstar annesi olmak için klibe girer.Bu arada Ece ile Efe kulisdedir.Efe Ece’ye bol şanslar ,başarılar diler. Sıra o uğurlu öpücüğe gelmişdir.Fakat gelen öpücük değil ankut olmuşdur.Ankut onları öle görünce çıldırmışdır.Efe’yi tehdit etmeye başlamışdır.Bundan korkan Ece Ankut’a yalvarmaktadır.Ankut’da bunu fırsart bilerek Eceden bir şey ister hatta brkaç şey ister.Ankut ,sabri,kathia ve dimitride klipde oynayacaytır ancak bu şartla Efe’yi rahat bırakacakdır.Ece mecbur kabul eder.Klip çekimi başlamışdır.Dimitri Ece’ye sulanmakdadır.Çekim devamlı durdurulur.Klipmi çekiliyor yoksa mahalle kavgasımı oluyor belli değildir.Çekimlere ara verilir Ece soluğu Efe’nin yanında alır.Ece Efe’yide klibe almaya karar vermişdir.2. bölümde Efe’de yer almakdadır.Saatler sonra çekimler biter.İftar saati yaklaşmışdır.Ece ailesine ve sevenlerine bir sürpriz yapmak ister ve herkesi iftara bir lokantaya götürür.Ne olduysa bundan sonra olur ve götürdüne götüreceğine pişman olur.İftar yemeği sürpriz gelişmelere yol açar.

EMİN OLUN İFTAR YEMEĞİNDE SÜPER GELİŞMELER OLACKA VE SÜPER ESPRİLER YER ALACAK BU ACEMİLĞİME GELDİ DİYEYİMM:img-grin2 :fighting2 :img-grin2 :img-grin2

ebru_dilek_eg
21-10-06, 09:27
2.BÖLÜM (İFTAR)

Herkes restorana gelmiş büyük bir masa etrafına toplanmışlardır.İftar vaktini beklemektedirler.Tarık Elvan dan alacağı intikam için planlar yapıyordur.Garson gelmiş ve menüleri getirmişdir.Ece ve Efe az pişmiş biftek isterler.Canan ise her zamanki gibi fransız şarabında marine edilmiş pekin ördeği istemişdir.Elvan’da hesabı ablası ödeyeceği ve bunun ucuda kendine dokunacağı için sadece salata ve su istemişdir.Haşim bey yemek isteyecektir ama Merhaba hanım izin vermemektedir.Çünkü Merhaba hanımın derdi yemek değil Efe’yi ordan götürmektir.Sıra Tarık’ın siparişlerindedir ve öyle bir sipariş vermişdir ki başda Elvan olmak üzere herkes şok olmuşdur.İşde bu Tarık’ın intikam planıdır yani Elvan’ı kendi taktiğiyle vurmakdır.Efe çatalı aldığı gibi Tarık’a batırır.Avazı çıkdığı kadar bağıran Tarık bir yandan da o kadar yemeği nasıl yiyeceğini düşünmeye başlamışdır.Ece hayranlarıda siparişlerini vermişlerdir.
Elvan gene bir plan yapar ve lavaboya gidiyorum diyerek masadan kalkar ve doğruca lokantanın mutfağına gider ve siparişleri alan garsona bütün siparişlerin iptal edildiğini herkese sadece çorba getirileceğini söyler.Geri dönen Elvan sandalyesine oturur.Siparişler gelir fakat herkese çorba gelmişdir bunu gören Tarık söylediği siparişlerin gelmediğini görünce çok şaşırır ve garsonu yanına çağırır ve söylediği siparişlerin neden gelmediğini sorar.Garson Elvan hanım geldi bütün siparişleri iptal etti diyince herkes Elvan’a doğru bakar.Elvanda bunun üzerine şu sözü söyler” ben sizin sağlığınızı düşündüğümden o yemekleri iptal ettirdim hepsi iftardan önce yenecek yemekler değil”der.Tarık planını altüst eden Elvan’a büyük bir nefretle bakmaktadır.
Ece ile Efe gözgöze yemek yemektedir fakat Elvan başını Tarık’dan kurtarmanın çabasında olduğu için Ecelere müdahale edemez ama bu seferde Bahadır çıkagelir.Bahadır hala Ece’nin kendisini sevdiğini düşünmekdedir.Ece ne kadar inkar etsede Bahadır anlamaz sürekli ısrar eder.Buna dayanamayan Efe Bahadır’a saldırır.Efe hırsını alamamış Bahadır’a yumruk atmaya başlamışdır.Efe’nin yumruğuyla Bahadır masanın üzerine doğru düşer.Bahadır’ın masaya düşmesiyle masa altüst olmuşdur.Üstü başı çorba olan Bahadır çareyi ordan kaçmakda bulur.
Herkes yemeğini yemişdir.Sıra eğlenmeye gelmişdir.Ece bir yandanda hayranlarıyla haret gidermektedir.Yemekde sadece klipde oynayan hayranları değil diğer sevenleride vardır.Ece Güneş bir hayranının yanına gider ve seni klipde görmedim sonradan mı geldin der ve sohbete başlarlar.Kızın adı Elif’dirJ.Ece Güneş bu kızla uzun süre sohbet etmişdir.Daha sonra Elvan yanına gelerek “hadi abla hesap kabarmadan gidelimde batmayalım” der.:img-haha: Ece’ de “sana noluyorki hesabı ben ödüycem para benim cebimden çıkacak seni hiç alakaar etmez burdayız ve burda kalacağız eğlenip öle gidicez.Ece’şu sözü herkesi çok sevindirir.’Ben sizlerin sayesinde buralara geldim siz olmasaydınız bunlarda olmazdı hepinize çok teşekkür ederim der’der.Herkes Ece’yi ayakda alkışlar ve Efe Ece’ye sarılır.Daha sonra lokantada bulunan orkestra müzik çalmaya başlıyo herkes havaya giriyor ve eğlence başlıyor.Tarık Elvan’ı kaldırmaya çalışıyor fakat Elvan’ın oynamaya niyeti yok çünkü oynamasını beceremiyorJHerkes Ece’ye şarkı söylemesi için yalvarır Ece’de onları kıramaz ve şarkı söylemeye başlar.Ece şarkısına başlamışdır.Sefalar getirdiniz sefa geldiniz dostlar dedikden sonra bütün herkes şarkya eşlik etmeye başlamışdır ve Canan bağırarak “verrr coşkuyu verrr coşkuyuu”der.:img-haha: Eğlence biter Ece için hayranlarından şimdilik arılma vakdi gelmişdir.Vedalaşırlar.Efe ve Ece bir dans klübüne gitmek isterler ailelerden kurtulmuşlardır fakat bu seferde Elvan Ece’yi Tarık da Efe’nin peşini bırakmazlar onlarda giderler.Dördü gittikleri klübünde çok eğlenmeyi planlarlar fakat eğlenenler sadece Ece ve Efe olacakdır.Tabi onlarda sadece bir süre eğlenebileceklerdir.Herkes meyve kokteyl’i içer.Yan masadaki adam Ece’e bakıp durmakdadır ve Ece ile Efe bundan rahatsız olmuşlardır.Sonra güzel bir dans müziği çalmaya başlar Efe Ece’ye aynen şu sözü söyler.”Türkiyenin en güzel,en ünlü süperstarı bu dansı bana lütfedermisiniz”der Ece’de “Türkiyenin en iyi,en yakışıklı basket koçuyla dans etmiyeyimde kimle edeyim demi” edr.Elvan köşede sinir küpü olmuş beklemekdedir.Tarıkda yanına gider ve Elvan’a” türkiyenin en güzel, en ünlü popstar meneajeri benimle dans edermisiniz”der ama ladığı cevap Efenin aldığı cevap kadar tatlı değildir.Elvanın cevabı şu olur.”ŞAKKK”Herkesinde anlayacağı gibi sinir küpü Elvan
Tarık’a tokadı indirmişdir.:fighting2 Tarık bunun altında kalır mı.Onda o göz varmı .Daha sonra dans biter gene bir araya gelirler.Tarık Elvan’ın yanına oturur.Kokteyl’i aldığı gibi Elvan’ın üstüne döker fakat yanlışlıkla oldu özür dilerim gibi laflar eder.Elvan sinirinden çıldırmak üzeredir Tarıkda kıyafeti silmeye çalışırken her şeyi altüst eder.Tabureleri devirir,masadaki çerezleri döker,bütün bardakları devirir kırar.Tarık’ın sakarlığı tuttumu tam tutar yani.Elvan çareyi abisi Ankut’u aramakda bulur ve klübe çağırır.Elvan la Ece lavaboya kadar gitmişdir.Ama kaçırdıkları çok şey vardır çünkü kavga çıkmışdır.Efe yan masadaki adama gidip “sen nasıl benim kız arkadaşıma nasıl bakarsın”der.:fighting2 Adamda”ne yapayım güzele bakmak sevapmış hem Ece Güneş gibi biri senin gibi birine neden baksın”diyince Efe ve Tarık dayanamazlar ve adamı dövmeye kalkarlar fakat adam ünlü bir işadamıymış.Bütün korumaları gelirler ve büyük bir kavga çıkar.Kavga edenler,ayırmaya çalışanlar klüp görevlileri herkesi ayırır.Ece ile Elvan bi gelirlerki ne görsünler.Efe ile Tarık’ın kaş göz gitmiş,her yerlerini morartmışlardır.Ece ve Elvan Tarık’ Efe’yi almış evlerine götürürler.Ankut’dan kılpayı kurtulmuşlardır.Ece Efe’ye Elvan’da istemese bile Tarık’a pansuman yapar.Ayrılma vakdi gelmişdir.Efe ve Ece birbirlerin sarılır ve Ece Efe’ye”nolur bir daha yapma bunu ya adamlar bişey yapsaydı”der Efe’de “üzülürmüydün”der.Ece’de”saçmalama tabikide üzüldüm ve çok korktum, iyi geceler bitanem”Efe’de “iyi geceler aşkım”der.ayrılırlar.:img-sorry

ebru_dilek_eg
22-10-06, 09:07
Aradan 1 hafta geçmişdir.Ece ile Efe aynı eve çıkma kararı almışlardır.Fakat Efe’nin maçları Ece’ninde konserleri ve çekimlerinden dolayı ev bakamamışlardır.Birlikde bir gün kararlaştırıp ev aramaya çıkarlar.Bu arada kirayı Efe ,ev masraflarını Ece, su ,elektrik ve benzeri şeyleride beraber ödeyeceklerdir.Çünkü ortada Efe’nin erkeklik gururu vardır.Ev aramaya başlamışlardır.Fakat hiçbirini beyenmemişlerdir.Başka bir eve daha girerler bu evi Ece beyenir fakat Efe beyenmez çünkü kirası biraz fazla gelmişdir.Bunun üzerine Ece “olsun bende yardım ederim”der.Efe kabul etmez çünkü herşeyi kararlaştırdıkları gibi ödeyeceklerdir.Başka bir eve girerler bu seferde Efe beyenir ama Ece beyenmez çünkü ev çok küçükdür.Daha sonra başka bir eve giderler.Girdikleri bu ev ikininde tam istediği gibidir.Evi tutarlar ev eşyalı olduğu için sadece özel eşyalarını alacaklardır.
Her ikiside eşyalarını almak için evlerine giderler.Elvan Ece’yi bırakmak istemez tabi diğer yandanda Tarık Efe’yi bırakmaz.Tabi buda bir yere kadar. Eve ilk gelen Ece olmuşdur.Çünkü hem ev Ece’ye daha yakın hemde Tarık Efe ile birlikde bu eve yerleşmek Dimitri ve Ankuttan kurtulmak ister bu yüzden Efe’yi bir türlü bırakmaz.Ece eşyalarını yerleştirirken Efe de gelmişdir.Doğru odaya gelir ve “ee sen bütün dolaba kendi kıyafetlerini yerleştirmişsin ben nereye koyucam kıyafetlerimi” der Ece de “sen bu odada yatmayacaksın diğer odada yatacağın için eşyalarınıda oraya yerleştireceksin istersen ver ben gidip yerleştiriyim”der.Bu söz üzerine Efe şaşmışdır “biz birlikde yatmayacakmıyız”der Ece de”tabiki hayır aynı eve çıkdık diye beraber mi yatacağız yani sende Efe varya böle bişeyi nasıl düşünürsün hayret ettim” Elvan evde buhran geçirmekdedir eline gelen ne varsa kırıp döker.Her şeyi kapılara duvarlara fırlatmakdadır yani çıldırmışdır.::img-haha:
Eline bir tepsi almışdır kapıya doğru dönmüş tam fırlatacak Canan kapıyı açar olan olur ve Elvanın fırlattığı tepsi Canan’ın kafasına çarpmışdır.Canan’ın çokdan kafasının üstünde yıldızlar uçuşmaya başlamışdır.JHemen bir doktor çağırır Elvan ve Eceyede haber verir Ece ve Efe büyük bir korkuyla eve gelirler.Ece Elvana çok kızmışdır “ya anneme bir şey olsaydı”gibisinden sözler söyler.Olan olmuş Canan’ın hafızasını ytirmişdir ama bu geçici bir hafıza kaybıdır.Elvan annesinin her dediğini yapar.Ece çok kızgındır ama bir yandanda mutludur çünkü Canan Efe’nin kim olduğunu bilmemekdedir.Hatta Ece ile Elvan’ı bile tanımaz.Ece ile Elvan Canana kendilerini tanıtırlar.Sonra Ece “annecim biz gidiyoruz gene geliriz “der.Canan da”nereye kızım”der.Ece”evimize anne der.Canan da “siz evlimisiniz bu çocuk kim” gibi şeyler sorar.Ece “annecim bu Efe benim erkek arkadaşım biz aynı evde yaşıyoruz”demesi üzerine Elvan için kötü bir sürpriz yaşanır.Canan bombayı patlatmışdır.”madem aynı evde yaşıyorsunuz, bu kadar ciddisiniz ilişkinizde sizi evlendirelim”der.Elvan çıldırır.”oynamıyorum artık ya oynamıyorum”der ve çeker gider.Ece”annecim bunun için biraz erken neyse annecim biz çıkalım sonra görüşürüz “ der.Canan ise Efe’ye “gel bakiyim damadım öp elimi”der.JEfe şaşırmış birvaziyette Canan’ın elini öper ve giderler.
Elvan annesini çokdan unutmuş gene Ece ile Efe yi ayırma planı yapmaktdır.Aklına mükemmel bir çözüm gelir.Elvan evi ilaçlatacak ve ablasına gidip birkaç gün orda kalacaklarını söyleyecekdir.Ece de mecbur kabul edecekdir.Elvan işe koyulmuş evi ilaçlatmak için birini arıyordur.Bu arada da Merhaba hanım ve Haşim bey Efenin evindedirler.Merhaba hanım Tarık’a Efe’yi sorar oda “o Ece ile aynı eve çıkdı beraber yaşayacaklar”der.Merhaba hanım çok şaşırmışdır çünkü onların çevresinde böyle bir şey ayıp kaçar. Tarıkdan adresi alıp doğru Efenin yanına gelirler.Efe ile Ece oturmuş başbaşa film izliyorlardır.Merhaba hanım ve Haşim bey içeri girmiş Efe ye hesap sorarlar”bize haber vermeden nasıl yaparsın böyle bir şey hem ne demek aynı eve çıkmak ayıp ayıp,siz şimdi aynı yatakda yatıyorsunuzdur dimi”der Merhaba hanım.Efe’de “hayır aynı odada bile kalmıyoruz,Ece istemedi aynı odada kalmayı”der Ece böylelikle Merhaba hanımın gözüne biraz daha girmişdir.Ece çay yapar oturmuşlar içerler bir yandan konuşurlar.Merhaba hanım herşeyi tek tek sorar.Kirası ne kadar,kirayı kim ödüyo,masrafları kim ödüyo ,benim oğlum memur bu kadar yükün altından kalkamaz gibisinden laflar sölüyor.Saat ilerlemiş akşam olmuşdur.Bu sıradada Elvan evi çokdan ilaçlatmış eşyalarıda toplamış annesinde alıp ablasının yolunu tutmuşdur.Zil çalar Ece ve Efe karşısında annesi ve Elvanı görnce şaşırırlar.Elvan “bizevi ilaçlattık her yeri böcek sardı da “ der.Ece bunun üzerine “otele falan gitseydiniz ne işiniz var burda der.Elvan”annem bu durumdayken nasıl otele gidicez”der.Ece ile Efe mecbur kabul eder.Merhaba hanımda “bende bu gece burda kalıcam yarın sabah gideriz “der.Efe “annecim başka oda yokki nerde kalıcaksınız”der.Merhaba hanım üzülmüş “ben istenmediğim yerde zaten kalmam “diyerek gitmişlerdir.Elvan eve çokdan yerleşmişdir bile.
Efe yi araan tarık Elvanın orda olduğunu öğrenmiş hatta Efe Elvanın evi ilaçlattığınıda söylemişdir.Tarıkda aynı şeyi yapmaya karar vermişdir.Böylelikle hem dimitri ve ankuttan kurtulacak hemde Elvan’a daha yakın olacakdır.Sabah olmuş Ece kalkmış kahvaltı sofrasını hazırlamışdır.Elvan ablasının bu hareketlerine bir anlam veremez”sen bir süperstarsın nasıl kahvaltı hazırlarsın”der.Ece “ayy elvan ömrümü çürüttün yani hem ben bu kahvaltıyı Efe için hazırladım hemde büyük bir zevkle”der.Elvan uykusunu alamadığı için tekrar yatmaya gitmişdir.Tarıkda adamları çağırmış evi ilaçlattırmışdır.Eve kimse kalmamışdır.Ankut ve Sabri Dimitriyi türk hamamına götürmüşler kathia ya nadianın yanına gitmişdir.Tarık eşyalarını almış evden ayrılmışdır.Ama unttuğu çok önemli bir şey vardır.Rıfkı amcayı evde unutmuşdur.Tarık hemen geri döner.Eve girmişdir hemen Rıfkı amcayı almaya Ankut’un odasına gider.Fakat düşünmediği çok kötü bir şey vardır.Rıfkı amca ilaçdan zehirlenerek ölmüşdür:icon_cry: :icon_cry: Tarık sonunun geldiğini düşünmeye başlamışdır.Durduk yere başını belaya sokmuşdur.Bu durumda Ankutdan kaçmak zorundadır.Efelere gidemez çünkü orda kolaylıka bulur Ankut onu.Eve geri dönen Ankut Sabri ve Dimitri oturmuşlardır.Sabrİ”Ankut abi keşke Rıfkı amcayıda götürseydik hamama”der.:img-grin2 Ankut”oldu Sabri birdahaki gidişimize götürürüz sende Rıfkı amcaya iyi bi kese yaparsın. salak salak salak “der ve o meşhur hiç elinden bırakmadığı tespiğini Sabriye fırlatır.:img-haha: Tarık Rıfkı amcaın aynısından bulmaya çalışmakdadır ve bir dükkana girer burda Rıfkı amcaya çok benzeyen bir papağan görür aradaki tek fark Rıfkı amca konuşuyor fakat bulduğu papağan konuşmuyor.Tarık mecburdur papağanı almak zorundadır.Yoksa Ankut onu parça parça doğrar ızdırabı olur.Tarık papağanı almış bir banka oturmuş rıfkı amcanın söylediği bütün sözleri bu papağanada söyler.Rıfkı amca sürekli küfür ettiği için Tarık bu küfürleride öğretmeye çalışır.Gelen giden Tarık’a bakmakdadır.Kadının birisi çantasını aldığı gibi Tarık’ın kafaya indirir.Tarık ev gider elinde papağan vardır.Ankut “oo tarık biladerim Rıfkı amca sendemiydi bizde merak ettik”der.Tarık kuşu kafesine koyar.Papağan hiç konuşmaz.Tarık siz nasıl oturuyosunuz bu kokuda zehirlenirsiniz ben evi ilaçlattım “der.Onlar da Efe lere gitmey kalkarlar fakat o kadar kişi sığmayacakları için vazgeçerler ve bir otele yerleşirler.
Elvan ise ablasıyla pek yüzyüze gelmemeye çalışır çünkü Ecenin sinirleri yatışmamışdır.:icon_evil Canan ise eskileri hatırlamak için uğraşır.Efe okula gitmişdir.Ece de akşam ne yemek yapacağını düşünmekdedir.:img-nyam: Ece ile Elvan annesine bişyler hatırlatabilmek için bir sürü şey söylerler örneğin Ece derki “annecim bak sen nerdeyse her hafta bir şey yaptırmaya gidersin hatırlıyomusun” annesi hatırlamaz Ecede “anne nasıl hatırlamazsın botox yaptırırdın ,peki şu sözüde çok kullanırsın ;verrrr coşkuyu ver coşkuyuu bunudamı hatırlamadın”der.:img-haha: Annesi hiç bir şey hatırlamaz bu Ece yi iyice sinirlenir.Elvan’ı evden kovar.Elvan ablasına kızgındır ama suçununda farkındadır.Elvan ofisde kalmaya gitmişdir çünkü gidecek yeri yokdur.Efe de gelmişdir çünkü akşam olmuşdur.Ece müthiş yemekler hazırlamışdır.Yemeklerini yerler sohbet ederler yatma vakti gelmişdir.Güzel bir sabaha uyanmak için herkes yatmışdır.Bakalım önümüzdeki günler neler getirecek?Cananın hafızası yerine ne zaman gelecek yada gelebilecek mi? Elvan daha neler yapacak?Ankut Rıfkı amcanın konuşmadığını nasıl anlayacak?öğrenince Tarık’a neler yapacak? HEPSİ İLERLEYEN BÖLÜMLERDE:img-haha: :img-haha:

ebru_dilek_eg
24-10-06, 06:57
4.BÖLÜM(LAİLA KAYBOLDU):img-haha:

İlk uyanan Efe olmuşdur Ece ve Canan hala yatmaktadır.Elvan o gece ofisde kalmışdır.Ofisde yatan Elvan bi uyanır her yeri tutulmuşdur,kımıldayamaz .Diğer yandan Ankut Rıfkı amcanın konuşmamasına şaşırır devamlı küfür ettirmek için uğraşır.JTarık da devamlı korku içinde dolaşır ortalıkda .Tarık evede gidemeyeceği için Merhaba hanıma gitmişdir.Orda kalıyordur.Efe güzel bir kahvaltı hazırlamış Ece’nin odasına götürür.Ece hala uyuyordur.Efe Eceyi anlına kondurduğu güzel bir buseyle uyandırır.Ece çok şşaırmış bir o kadarda mutlu olmuşdur.Fakat bu işe Canan limon sıkacakdır çünkü Cananın hafızası kendiliğinen yerine gelmişdir.Canan Efeyi odasında göremeyince şüphelenir ve hemen Ecenin odasına gider.Canan hanım tam olayın içine etmişdir yani Efe bu işe çok kızar bir türlü Eceye hayat öpücüğünü konduramamışdır.:img-haha:
Elvan ofisde mükemmel bir iş bağlamışdır ablasına.Bir yağ firmasıyla konser anlaşması yapmak üzeredir bu yüzden ablasını arar.Ece Efeye “elvan çağırıyor gitmem lazım benimle görüşmek isteyenler varmış “der.Efe de onla beraber gider.Ofise gelen Ece adamlarla konuşur Efeyede danışarak işi kabul eder.Elvanlada konuşmak ister.Onu affettiğini fakat bir daha özel hayatına burnunu sokmamasını ister.Elvan kabul eder ama sadece şimdilik Elvan bu hiç durur mu anında planlar kurmaya başlamışdır.:img-haha:
Dimitri rusyaya geri dönmeye karar vermişdir.Ankut bunu duyunca Dimitriye “ ablamı geri getiricem senle evlendiricem” diye söz vermişdir.:fighting2 Ankut Ece nin evine gitmiş Eceyi beklemeye başlamışdır.Ece ile Efe eve gelmiş Ankut ablasıyla konuşur Ecede “ne saçmalıyorsun sen ben sevmediğim biriyle üstelik bir psikopatla neden evleneyim zaten ailemizde var bir psikopat bir tanesini daha kaldırmam üstelik ben Efeyi seviyorum”der.Bunun üzerine Efe Ankuta”ya sen benim sevdiğim insanı nasıl başkasına vermeye kalkarsın ”der.Ankut “bana bak koç yumurtası sana noluyo ablam değil mi istediğime veririm”der.:img-haha: Efede”benimde sevgilim değilmi izin vermiyorum bırakmam” der.Ankut Ecenin bir kulunda tutar diğer kolundanda Efe tutar .Ece yi çekiştirip dururlar Ecenin bağırmasıyla ikiside durur.Ece efeyi sevdiğini ,dimitriden nefret ettiğini söyler.Ankut ne yapacağını bilemez çünkü katia elden gitmek üzeredir.
Efe Ankutu evde kovar Cananda bu arada kızı lailay’ı kaybetmişdir.:img-grin2 Herkes laila için seferber olmuşdur heryerde ararlar bulamazlar.JEce annesine”anne çantana bak belki ordadır”diyerek dalga geçer.:img-haha: Canan da”lailayı bir bulalım o zaman göstericem ben sana”der.Ama nafile hiçbiryerde yokdur laila.:img-sorry Canan çareyi gazeteye ilan vermekde ve medyaya duyurmakda bulur.Lailayı bulana para ödülü vardır.Bunu duyan Tarık hemen plan kurmaya başlar.Parayı bir şekilde almalıdır ki Elvandan öcünü alsın.Ecenin yaptığı anlaşma 6 konserlik bir turnedir.Turneye seçilecek 30 Ece hayranıda katılacakdır çünkü Ecenin hayranlarıyla çekdiği klip insanlar tarafından çok beğenilmişdir.Firmada turneye 30 hayranını götürecek ve buda dikkat çekecekdir.Buda firmanın işine yarayacakdır. Dimitri ve Kathia rusyaya geri dönmüşdür.Ankut yasdadır.Canan ve Elvan lailanın resimlerini afiş yaptırıp heryere yapıştırırlar.Merhaba hanım ve Haşim bey yolda lailanın afişini görmüşler ve Canan hanımın yanına gitmişlerdir.Merhaba hanımın çenesi durmak bilmez Canan çıldırmışdır.Rahatlamak için gene botox yapırmaya gider Elvan’da “yeter anne saat başı botox mu yaptırılır”der.
Tarık Ankutun gazabınsan son anda büyük şansla kurutlmuşdur çünkü Tarıkın aldığı papağan konuşmaya başlamışdır.Aslında tek söylediği şey”ızdırabınız olurum lan”lafıdır ama bunada şükreder tarık.:img-grin2 Şans gene gülmüşdür tarıka heryerde lailanın aynısından ararken gerçeğini bulmuşdur.Doğru eve giden Tarık önce parayı alır sonra lailayı verir.Elvan çok sinirlenmişdir bu işe.Lailaya kavuşan Canan bu sefer sevincinden botox yaptırmaya gitme ister fakat Ece izin vermez.Ece”Yeter anne üzülsen botox yaptırıyosun,sevinsen botox yaptırıyosun vallaha yakında yüzünde botox yaptırıacak yer kalmayacak bu seferde göğüslerine silikon yaptıracaksın dk başı”der.:img-haha: Turneye 3 gün kalmışdır.Ece valizini hazırlamış Efe ye de gelmesi için ısrar etmekdedir.Eceyi kıramayan Efe okulundan yıllık iznini almış oda Ece ile turneye gitmeye karar vermişdir.Elvan “ablasına onun ne işi varki turnede gibi laflar” söyler.Ece de “bana bak Elvan zaten seni yeni yeni affediyorum cinlerimi tepeme çıkarma benim” der.Elvan mecburi susar.
Turnede gidilecek yerler;İstanbul,Adana,İzmir,Gaziantep,Trabzon ve tekrar dönüşde Antalya.Turneye gelecek hayranları seçmek için gene çekiliş yapılacakdır.Bütün hayranlara çekiliş yeri duyrulur.Çekilişin yapılacağı yer gene aynıdır.Çekilişden önce bir basın toplantısı yapılmış ve turne kısaca anlatışlmışdır basına.Daha sonra sıra çekilişe gelmişdir.Nefesler tutulmuşdur ve 1saat sonra 30 kişi belirlenmişdir.Herkes büyük sevinç içindedir.
Acaba çekilişde kimler çıkdı?Merhaba hanım Efeyi turneye göndermemek için neler yapacak?Tarık aldığı parayı nasıl harcayacak?Elvan yolda Efe için ne gibi bir plan? uygulayacak.Elvanın başına ne gibi belalar açılacak ?Bu durumdan Tarık sayesinde nasıl kurtulacak?HEPSİ HAFTAYA:img-haha:

ebru_dilek_eg
28-10-06, 08:00
5.bölüm(TURNE BAŞLIYOR)

Evet beklediniz bölüm geldi.Çekiliş bitmişdir ama sürpriz olsun diye kimseye söylenmemişdir seçilenler en son tek tek söylenecekdir.Ece isimleri açıklamaya başlar ve sahneye davet eder çıkan kişileri Ece “canlarım benim benimle sadece 30 kişi gelebilecek keşke herkes gelebilseydi ama bu benim elimde olan bişey değil üzgünüm”der ve isimleri açıklar.
Münevver,Ayşe,Nihan,Sezen,Elif,Günay,Merve,Duygu,M eral,Selcan,Zuhal,Dilek,Serhan,Merve,Fulya,Özden,U ğur,Selen,Aslı,Tuba,Fatma,Ebru,Kübra,Tuğçe, Yeşim,Berna,Güneş,Fulden,Aslıhan,Neşe çekilişde turneye gitmeye hak kazanan kişilerdir.
Kazananlar büyük bir sevinç içindedir.Ece kazananları sahneye davet eder ve onlara sarılır şu anda neler hissettiklerini sorar herkes çok mutludur Ece Sezen adındaki bir kıza neler hissettiğini sorar, Sezen Ece’ye sarılmış bırakamamaktadır.Kız daha bir kelime söylemeden heycandan bayılmışdır.Orda bulunan sağlık görevlileri hemen müdahale eder.Neyseki birşeyi yokdur sadece biraz tansiyonu çıkmışdır heyecandan.Buluşma yeri herkese bildirilmişdir.Herkes heycanla sabahı beklemeye başlamışdır.Ece ve Efe evlerine dönmüşlerdir herkes onlardan önce evdedirler.
Herkes turneye katılmak ister.Canan,Tarık,Ankut,Sabri,Merhaba hanım,Haşim bey herkes katılmak için Ece ye yalvarır.Ece kimseyi kırmak istemez ama arabaya sığamayacakları için turneye sadece Ece Efe Canan ve Elvan gidecekdir.Ankut bunu duyar duymaz hemen planı yapmışdır onları takip edeceklerdir.Tarık gidemeyeceği için üzgündür Efeye yalvarır kendisinide götürmesi için.Ama nafile başka kimse turneye gitmeyecekdir.
O gün gelmişdir.Herkes toplanma yerinde Eceleri bekliyordur.Ankut ve Sabri arabanın içinde Ecelerin gelmesini bekliyorlardır.Tarık ise çokdan planını yapmışdır.Tarık otobüsün hostesini ayarlamış ve kendisi hostes kılığına girmişdir.Tabi otobüsde kimse Tarık’ı tanımıyordur.Ecelerde gelmişlerdir.Yola çıkarlar.En önde Eceler arkada hayranlarının olduğu otobüs onların arkadasında orkestranın olduğu otobüs ve onun arkasındada Ankut ve Sabri vardır. Arabayı Ece kullanmaktadır ve yanındada Efe oturur.(Bu arada ilk gidilececek yer istanbuldu ama değişiklik oldu ilk Adanaya gidiliyor)tabiki arkadada Canan la Elvan oturuyor.Elvan Efeyi mahcup etmek için”Efe sen neden kullanmıyorsun arabayıda ablama kullandırıyorsun ne biçim erkeksin biraz centilmen ol”der.Ece Efenin cevap vermesini beklemeden”o söyledi ama ben istemedim sen karışıyorsun ki hem.Seni arabadan atıcam o olucak”der.Efeyle Ece bakışırlar.
Canan gene yapacağını yapar ”Ece duyduma göre Antalyada dünyaca ünlü bir estetikçi varmış ilk antalyaya gitsek olur mu”der.Ece de “oldu annecim istersen Adanadanda pamuk toplarız kendine özel yastık yaptırırsın” der.Ece yorulmuşdur biraz mola vermek için dururlar.15 dk lık bir moladır.Ece Elvan ve Canan lavaboya giderler Efede benzin almaktadır.Efe benzin aldıkdan sonra markete girmişdir.Ankuta arabasından inip gizlice arabanın yanına gider ve arabanın bütün lastiklerini patlatır.Tarık Eceyle Elvanın karşısına çıkınca ikisi büyük bir çığlık atar çünkü çok korkmuş ve şaşırmışlardır.Çığlıkları duyan Efe doğru lavabonun oraya koşar bide ne görsün karşısında Tarık.Tarık Efeye “sen beni götürmezsen böyle olur işde,neyse olum otobüsde fıstık gibi kızlar var lan sende gelsene”der.Ece Tarık’a “bana bak sakın bi terbiyesizlik yapma kırarım vallaha kafanı.Hem Efe benden başkasına bakmaz ki”der.Efe deétabikide bakmam hayatım senin gibi bir süperstar dururken niye bakayım başkasına”der.Ece efenin yanağına bir öpücük kondurur.Tarık “e benide arabaya alacakmısınız yoksa ben otobüslemi geleyim”der.Efe “yürü başımın belası yürü şimdi sen otobüsde kızlara bişey sölersin Eceyi mahçup edersin”der.4’ü arabayada doğru giderler bide ne görsünler bütün tekerler patlamıştır.Herkes şok olmuş bunun nasıl olduğunu düşünmektedirler. Arabayı benzincideki tamirciye bırakırlar.Kendileride otobüse binmek zorunda kalırlar.Efe ve Ece beraber Elvanlada Canan beraber otururlar.Tarık otobüsde hostes olduğu için ayakda dolanıp durur.Canan ayağa kalkar ve millete o botoxlu halini gösterip durur.Ece çocuklara kaş göz işareti yapar.Çocuklarda “hiç güzel olmamış, siz botoxsuz daha güzelsiniz”gibi şeyler söyler.Canan biraz havalara girer fakat sonra “hadi be siz ne anlarsınız botoxdan ben ne kadar para verdim bu botoxa siz biliyomusunuz”der.Otobüsün arka taraflarına doğru gider herkese tek tek soracakdır.Canan kalkınca yerine hemen Tarık oturur.Elvanla konuşmaya başlar.Elvana, “seni çok seviyorum belli etmiyorsun ama sende beni seviyorsun biliyorum”.der.Elvan çıldırmak üzeredir.:fighting2 En arka 6 lı koltukda Münevver,Ayşe,Meral,Zuhal ve Dilek oturuyordur.Canan onların yanına gitmiş hepsine tek tek soruyordur.Nasıl olmuş botoxum güzel demi gibi şeyler söyler.Kızlar neredeyse bayılacaklardır.Ece bunu farkedince kızları kurtarmak için Cananın yanına gider ve “annecim bak gidince seni en güzel estetikçiye götürücem otur nolur”der.:img-haha: :img-haha: Canan da oturur.Tarık mecburi kalkmışdır.Olduğu yerden Elvana öpücükler atar.:img-kiss: :img-kiss: (pis sapık).Arkada oturan Ayşe iyi akıl etmiş yolda yemek için sarma ve börek yapmışdır.Ece annesini oradan uzaklaştırdıkdan sonra oturmuş onlarla birlikde böreklerden ve sarmalardan yemektedirler.
Bu arada Günay ve Elif yanyana otururlar.Elif Efenin yanına gider ve onla sohbete başlar.Efe kaç yaşında olduğunu nerde oturduğunu falan sorar.Elif ona” Ece ablamı ilk gördüğünde etkilendin mi?diye sorar.Efe de”aslında doğruyusöylemek gerekirse etkilenmedim hatta ona çok sinir bile olmuşdum çünkü onun yüzünden basket maçına kimse gelmemişdi”der.ve Arkasına dönüp Eceye doğru bakar ve gülümser.Ece ise hala sarmaları ve börekleri yemektedir.Ece kızlara” Ayşecim ellerine sağlık çok güzel olmuş vallaha,arkadaşalarınızada ikram edin bu güzel yemeklerden tatsınlar”der.Ece daha sonra günayın yanını boş görünce oraya gider ve oturur.Günay Eceye sımsıkı sarılır ve derki”aman sakın bayılma bana sarılan bayılıyo”der.(sezen çekiliş sırasında eceye sarılıp bayılmışdı).:img-haha:
Günay kendine gelmiş ama heycandan konuşamaz bir şey söyleyemez neyseki Ece ona sorular sorar Günayda sadece cevap verebilir çünkü ne söyleyeceğini bilemez.Ece “Günay senin yanında kimse yok mu”der.Günayda “var Elif oturuyor o Eniştemizin yanında sohbet ediyor “der.Ece Efe ile Elifin yanına gider ve “napıyosunuz bakayım benimi çekiştiriyorsunuz”der.Efe de “evet seni ilk gördüğüm anda ne kadar etkilendiğimi anlatıyordumda” der.Elif” gel ablacım buyur otur bende arkadaşımın yanına geçeyim” der.Ece Efenin yanına oturur”gerçekden beni ilk gördüğünde etkilendin mi “der.Efe de”evet hemde nasıl etkilendim gözlerimi senden ayıramadım”der.:img-grin2:fighting2 Ece “bana hiç öyle gelmedi nasıl bakıyordun öyle korktum vallaha”der.Efe”niye öyle diyosun çok etkilendim ne yaptığımı bile bilemedim üstüne atladım sende biliyorsun”der.:fighting2 :img-haha: Herkes Eceden şarkı söylemesini ister herkes ısrar etmektedir.Ece onları kıramaz ve şarkı söylemeye başlar.Annesi otobüsün mikrofonunu eline almış birden bağırır, “ verrr coşkuyu kızımmm verrrr coşkuyu”diye.:img-haha: :img-haha: Canan bu lafı bağırarı söylediği için herkes şaşırmışdır.Herkes Canana bakar” ne bakıyosunuzbe şurda ağız tadıyla bi coşku verdiymiyosunuz insana”der.Otobüsde bir kahkaha tufanı kopar.Kalacakları otele yaklaşmışdır otobüs herkes hazırlanmış ayaklanmışdır.Herkes otobüsden inmiş valizlerini almışlardır.Ece ”çocuklar birbirimizden ayrılmak yok herkes odalarda ikişerli olarak kalacak.Herkesin odası belli ,size oalarınızı göstersinler gidin yerleşin hepimiz güzel bir dinlenelim, sizinle yapacağımız çok şey var”der.Çocuklar odalarına çekilmiş Ece ise dışarda Efe ile bir şey konuşmaktadır.Ankut ve Sabri arabadan inmiş” ablacım senin arabanın da tekerleri pek bi kötüymüş”der.Ece lastikeri patlatanın Ankut olduğunu anlamışdır.Ece “bana bak ankut manyak mısın sen ya kardeşim falan demiycem seni şikayet edicem polise göreceksin gününü,Kathia gittiyse ben ne yapayım sen evlen diye ben sevgimden mi vazgeçeyim sen birini seviyorsun beni en iyi senin anlaman lazım”der.Ankut” ama ablacım ne yapayım senin yüzünden gitti kathiam sen dimitriyle evlenseydin bunlar olmayacakdı”der.Ece de”ankut bak seninde anlamadığın anlamak istemediğin bu ben senin yüzünden niye sevdiğim aşık olduğum insan dan vazgeçeyim sen geçermiydin”der.Ankut”tamam abla öyle olsun ben de sana bu turneyi zehir etmezsem banada Ankut demesinler"der. Ve arabasına binip gider.Ece ve Efe de otele girmişler ve odalarına çekilmişlerdir.

Bakalım otelde ne gibi olaylar yaşanacak?Tarık otelde ne sapıklıklar yapacak.Elvanın Efe için hazırladığı şok plan ne?Ankut Eceye konseri nasıl burnundan getirtecek?Ece herşeyi Ankutun yaptığını öğrenince neler yapacak? Hepsi 6. bölümdeeee

ebru_dilek_eg
29-10-06, 12:44
6.BÖLÜM(ADANA KONSERİ)

Herkes güzel bir sabaha uyanmışdır.Herkes aşşağıda kahvaltı etmek için buluşmuşlardır.Büyük bir masa kurulmuşur çünkü Ece yemeğini turneye gelen hayranlarıyla yiyecekdir, masada toplanmışlardır.Herkes kendi arasında konuşmaktadır.Elvan ile Tarık ise soğuk bir savaş içerisindedirler.Tarık ile Elvan aynı anda ekmek sepetine uzanırlar ikiside bir tarafdan çekiştirmektedirler.Ama ekmek sepetini alan Ece olmuşdur.:img-haha: :img-haha:
Herkes kahvaltısını bitirmişdir.Güzel bir şehir turu yapacaklardır.Yola çokdan çıkmışlardır herkes birşeyler almaktadır.Hediyelik eşyalar almaktadırlar.Ece şehri gezdiren rehbere sorar”burda pamuk yetiştiriliyor demi”der.Rehber de”evet şu günlerde herkes pamukları topluyor,isterseniz size göstereyim yakında bir yer var”der.Pamuk tarlasına gelirler,Ece pamuk toplayanları görünce merak etmiş ve oda toplamak istemişdir Eceye hemen bir önlük getirirler ve Ece de pamuk toplamaya başlar.Efe de bir yandan Eceye güzel bir taç yapmaktadır.Herkes tarlada pamuk toplamaya başlamışdır.Tarlada yaklaşık 1 saat kalmışlardır.Daha sonra gezmeye devam ederler öğlen olmuşdur topluca bir yere oturup öğle yemeği yerler.Ecenin provası olduğu için otele dönerler.Efe hala yapptığı pamukdan taçı Eceye vermemişdir.Ece dinlenmek için odasına çekilir.15 dk sonra Efe gelmişdir
Ecenin yanına oturur Efe ve Eceye pamukdan yaptığı tacı takar.Ece çok şaşırmış ve sevinmişdir.Efeyi yanağından öpmüş teşekkür etmişdir.Daha sonra prova için aşşağı inerler ikisi.Prova otelin arka bahçesinde yapılır bütün Ece hayranlarıda ordadır.Prova 3 saat sürer.Daha sonra Ece ile Efe biraz dolaşmaya çıkarlar.Birde ne görsünler karşıdaki otelin duvarında Bahadırın konser ilanı çok şaşırırlar.Bahadır sırf Eceye inat onların otelini karşısındaki otelde konser vermeye gelmişdir.Ama bahadırın bütün hayalleri suya gömülecekdir fakat bundan haberi yokdur.Efe ile Ece az da olsa başbaşa kalmışlardır.Sonra akşam yemeği için otele geri dönerler.Elvan gene planını yapmışdır.Elvan Efenin yemeğine şap atmışdır.Fakat hesaplamadığı bir şey vardır.Tarık Elvanın bu yağtığını görür ve Efe ile Elvanın tabaklarını değiştirir.Herkes oturmuşdur masaya.Yemeklerini yemeye başlarlar Elvan Efeye bakar ve uyuz uyuz güler başına geleceklerden habersiz.Elvan “efe iyimisin bir şeyin yok demi “der.Efe “yok elvan sağol turp gibiyim hemde”der.Elvan şaşırmışdır.Elvan sonra karınını tutar ne olduğunu anlamaya çalışmaktadır.
Tarıkda oturduğu yerden”elvan hanım ne oldu karnınız mı ağrıyor yoksa “der.Elvan anlamışdır Tarık’ın yaptığını. Konser için hazırlıklar zaten çokdan başlamışdır.Ece de giyinmek için odasına gider.Makyajını yapar Efe yanına gelir ve ona iyi şanslar diler.Bu sırada Canan ise oteldeki garsonlardan biriyle kafayı bozmuşdur.Garsona sarkar.O garsonu görebilmek için devamlı sipariş verir.Ankut planını çokdan yapmışdır ve Ece ye konseri zehir edecekdir.Konser salonu dolmuşdur.Bahadırın konser vereceği salonda ise otel çalışanlarından başka kimse yokdur.:img-haha: Ece sahneye çıkmışdır.Salonda büyük bir alkış kopar Ece o kalabalığı görünce çok sevinmişdir.”Beni yalnız bırakmadığınız için çok teşekkür ederim” der ,
Ankut planını uygulamya başlar.Sahnenin arkasına geçip ışıklandırma kablosunu prizden çıkarır.Bütün ışıklar söner herkes şaşırmışdır jeneratörler devreye girer.Daha sonra görevliler fişin çıktığını görünce geri takarlar.Herşey normale dönmüşdür konser kaldığı yerden devam etmektedir.Ama bu seferde ses düzeninin fişini prizden çeker ankut ama bu sefer işi hiçde öyle koaly değildir çünkü görevliler ankutu yakalamışlardır.Ece karşısında ankutu görünce şok olmuşdur Ankutu karakola götürürler.Ece ona çok kızmışdır o yüzden hiçbirşey yapmaz ve konserine kaldığı yerden devam eder.Ankutu ise polis nezarete atmışdır.
Konser bitmiş herkes kurtlarını dökmüşdür.Yoyulmuşlardır ama yorulduklarına değmişdir.Herkes dağılmışdır odalarına çkeilmişlerir.Ece üstünü değiştirmiş Efe ile aşşağı otelin bahçesine hava almaya inmişdir.Tarığın odasının yanındaki odada elvan ve canan kalmaktadır.Canan kendini banyoya kapatmış yüzüne maske yapmaktadır.Tarık odasının balkonundan elvanın odasının balkonuna geçer Elvanın balkonunun kapısıda açıkdır.Tarık sessizce içeri girer perdenin arkasına saklanır. Elvan yatağa uzanmış magazin dergilerinde Ecenin haberlerini okumaktadır.Tarık birden elvanın yatağına atlamışdır.:img-haha: :img-haha: ÇElvan bağırmaya başlar.
“Çık odamdan pis sapık çık “der. Tarık bu fırsatı bulmuş çıkarmı bunlar tam boğuşurken Canan yalarına gelmişdir Tarık ve Elvan Cananı maskeyle görünce ikisde bir çığlık atar.Bu arada Efe ve Ece yukarı çıkmışlardır.Ecenin odasındadırlar.Çığlıkları duyan Ece ve Efe de odaya koarlar Cananı görünce onlarda çığlık atarlarJO kattaki herkes kapılara çıkmışdır.Odaya doğru giderler Canaı o halde gören herkes çığlık çığlığa bağırmaktadırlar.:img-grin2 :img-grin2 Canan “ne bağırıyosunuz be o kadar korkunç muyum ben “der.Sonra aynaya bir bakar kendide bağırır.
Sonra Elvan” bu pis, sapık Tarık benim odama girdi balkonun kapısından”der.Tarıkda “ne yapayım kapısı kitliydi bende balkondan girdim”der.:img-haha: Herkes odasına dönmüşdür.Sabah erkenden yola çıkacaklardır.Gidecekleri yer izmirdir.Burda onları daha değişik süprizler beklemektedir.
Elvan gene ne planlar yapacakdır?Ankut nezaretten nasıl kurtulacak?Merhaba hanım herkese nasıl bir sürpriz yapacak?
HEPSİ İZMİR KONSERİNDE....

ebru_dilek_eg
30-10-06, 21:48
:img-haha: :img-haha: 7.BÖLÜM (İZMİR KONSERİ:köpek krizi)
Sabah olmuşş herkes uyanmışdır.Hazırlıklarını yaparlar valizlerini düzenlerler.Otobüsler de gelmişdir herkes otobüslere yerleşmişdir.Ece nin arabası yapılmış fakat Ece otobüsde çok eğlendiği için gene otobüsle gitmek istemişdir.Efede onla birlikde otobüse biner.Canan la Elvanda onları yalnız bırakmamak için otobüse binmişlerdir.
Otobüsdeki rehber “buraya çok yakın bir yer var isterseniz oraya götüreyim” der.Ece”neresi acaba adı ne”der.Rehber”gastabala eski bir hitit kentidir turustik bir yer”der.Karar verirler gastabalaya gideceklerdir.Köy aralarından geçerler.Efeyle Ece aralarında konuşmaktadırlar.Ece”Yaşlanınca bizde böyle bir yere taşınalım Keçi alırız,bahçeye domates ekeriz.Kendimiz büyütür kendimiz yeriz der.”Tabi bunlar sadece bir hayaldir.Effede bu sözlerin üzerine”ah canım öle güzel şeyler söylüyosun ne biliyosun evlenicemizi bu Elvanla Annen varken biz biraz zor evleniriz”der.
Sonra gastabalayı gezerler.Ece ve Efe çok etkilenmişdir.Herkes fotoğraf çektime telaşındadır.Tarık da Elvanın peşindedir.Beraber fotoğraf çektirmek ister ama Elvan istemez.Tarık resim çektirmediği için Elvana türlü türlü oyunlar hazırlamaya başlar.Sonra tekrar İzmir’e gitmek içni otobüse binerler.Tekrar köy aralarında geçerler.Birden otobüsün önüne bir köpek çıkar şoför ne kadar fren yapsada istemeden köpeğe biraz çarpmışdır.Ani frenle Tarık kenndini tam şoförün yanında bulmuşdur.
Herkes Tarık’a gülmektedir.Kimsenin ne olduğundan haberi yokdur.Efe ve Ece de aşşağı inerler.Köpeğin ayağının üstüne doğru düzgün basamadığını görürler.Köpeğide otobüse alırlar.Köpek erkekdir.(ne olacağını anlamışsınızdır herhalde).Saat erken olduğu için birkaç kişi uyumuşdur.Elvanda uyuyanlar arasındadır.Tarık bu fırsatı değerlendirmek ister.Plan krumaya başlar.İzmirde Efenin Eceye bir süprizi olacakdır.Efe herşeyi ayarlamışdır.İzmir’e adım atmaz Zeybek öğrenecekdir.İzmir Efesi olacakdır yanii(yakışır eniştemizeeee).Bu sırada otobüse aldıkları köpek Cananın köpeği Lailayı görmüşdür.İlk görüşde aşk bu olsa gerek.Köpek lalilanın yanından ayrılmaz.Elvan zaten arkalarda tek başına uyumaktadır.
Köpeğin tuvaleti gelmişdir Tarık bunu anlar ve köpeği kucağına aldığı gibi Elvanın yanına gider.Çocuklar görmüşdür Tarık’ın yapacağını ama söylememişlerdir.Tarık köpeği kaldırır ve olan olur.Köpek Elvanın üstüne işer.(çişşş).Elvanın tepskisi gene aynı olacakdır.Tarık yemişdir Elvandan tokadı.(ne güzel kavga ediyo bunlar yaa çok eğleniyom vallaha).Elvan otobüsde karşısında oturan Fulya ve Nihan’a bağırmaya başlar.”siz niye sölemiyosunuz bana uyandırmıyosunz beni,niye engellemediniz tarık’ı bu ablamı ilk ve son görüşünüz olacakdır”der.(halt etmiş o manyak).Sonra Ece Elvanın sölediklerini duyar yanına gelir ve “sen ne diyosun yaa nasıl konuşuyosun onlarla ,iyice şımardın sen tepemize çıkdın yeter beee”der.Elvan “görmmüyomusun abla hiç kaldırmadılar beni köpek üstüme işedi”der.Ece”sus onlar ispiyoncu değil niye sölesinler sende uyumasaydın” der ve gülmeye başlar.Çünkü köpek bu seferde otobüsün içine işemişdir.
Şoför otobüsü durdurmuşdur.Herkes inmişdir.Otoyol olduğu içinde gidilecek hiçbir yer yokdur.Şoför otobüsü temizlemektedir.Elvanın tuvaleti gelmişdir.Otobüs temizlenmiş herkes tekrar yerlerine geçmişdir.Elvan neredeyse altına yapacakdır.JJAma görünürlerde hiç benzinci vesaire dinlenme tesisi gibi bir şey yokdur.Yol kenarında bir ev görürler.Elvan bağırır”durdur otobüsüü durdur otobüsü” diye.Şoför durur.Elvan öle bir hızla inerki otobüsden herkes şaşırır.Elvan doğru eve gider.Ece ile Efe de arabadan inmişdir.Elvanın peşinden giderler.Kapıya yaşlı bir amca çıkar Elvan “amcacım tuvaletim geldi burdada hiç dinlenme tesisi yok sizin tuvaleti kullanabilir miyim”der.Adamda “tabi kızım buyur gir”der.Ece ve Efe de adamın yanına gitmişlerdir.Herkes otobüsden Elvanın yaptıklarına gülüyordur.Adam Eceye”gitmeyin kızım size içecek birşeyler getireyim”der.Ece”yok amcacım daha gidicemiz çok yer almayalım biz”der.
Adam onları bırakmaz ve içeri girip birer ayran getirir.Elvanda ihtiyacını görmüşdür(J).Elvan otobüse dönmüşdür herkes ona bakıp gülmekdedir.Elvan çok utanmışdır.Ece ile Efe de ayranlarını içip otobüse dönerler.Sonra yola devam ederler.Çok az kalmışdır otele gelmelerine.Herkes bir ağızdan Ecenin şarkısını söylemeye başlarlar.Ece çok sevinmişdir.Tek tek hepsine sarılır öper.(nerde o günlerr).Bu arada otele gelmişlerdir.Herkes otobüsden inmişdir valizlerini almışlardır.Herkese odaları gösterilir.Efe Eceden ayrıldıkdan sonra hemen zeybek öğrenmek için yorgun argın arkadaşının yanına gider.Ece odasına çekilmiş dinlenmektedir.Biraz uyuyacakdır.Elvan ise üstüyle başıyla uğraşmaktadır ve sonra duş yapacaktadır.
Canan ise gene erkek tavlamak için oteli tura çıkar.(kırkından sonra azanı teneşir paklarmış)JAnkut hala nazarettedir.Komserden telefon için izin alır ve Kathiayı arar.Ankut nezarette olduğunu söyler bu sırada baş psikopat Dimitride Kathiadan öğrenir Ankutun nezarette olduğunu.Dimitri istanbula dönen Sabri ile birlikde tekrar Adananın yolunu tutarlar.Ece uyanmışdır.Hazırlanır ve yemeğe iner herkes çokdan toplanmışdır.Yemeklerini yerler Ece provaya gitmişdir ekibiyle.İstiyen lerde onla birlikde gitmişdir(yani herkes).Hala yemek yiyen biri vardır oda Canandır.Canan sırf garsonları ayartabilmek için habire sipariş vermektedir ve hepsinide yemektedir.Canan daha fazla dayanamaz bu kadar yemeğe ve bayılır.Hemen yardımına koşarlar.Doğru hastaneye götürürler.Canan mide spazmı geçirmişdir.(o kadar yerse olacağı budur)JJJElvan la Ecenin yüreği ağızlarına gelmişdir annelerine bir şey olacağı için çok korkmuşlardır.Ece Efeyi aramışdır.Efe hemen hastaneye gelir Cananı sabah taburcu edeceklerdir.
Ece ve Efe koltukda elele uyuyakalmışlardır.Elvan otele geri dönmüşdür Tarıkla beraber.Dimitri Adanaya varmışdır Ankutu da bulmuşdur.Ankut yalvarır”çıkar beni dimitri bilederim”der.Dimitrinin bir şartı vardır.Ece Dimitriyle evlenirse Ankutu ordan çıkarakcakdır.Ankut hemen kabul eder.Dimitri Ankutu nezaretten çıkartır.İstanbul’a dönerler. Sabah olmuşdur.Cananı hastananeden çıkartmışlardır.Otele dönmüşlerdir Ece Cananı odasına götürmüşdür,dinleniyordur.Ece de Efe ile birlikde kahvaltıya inmişdir.Efe hemen yapar kahvaltısını ve gider.Ece şaşırmışdır habersiz gittiği için.Efe akşama kadar öğrenecekdir bunu.Bahadır da İzmirdedir.Ecenin peşine gelmişdir.Ece Bahadırla hiç ilgilenmez ve provaya gider.Konser için hazırlıklar başlamışdır.Ecenin provası bitmiş akşam yemeğine gitmişdir.Efe hala ortalıklarda yokdur.Ece yemeğini bitirmiş hazırlanmaya gitmişdir.Herkes konser salonunda yerini almışdır.Bahadır en önde oturuyordur.Ecede sahneye çıkar ama gözü her yerde Efeyi aramaktadır.Efenin cebide kapalıdır.Ece sahneye çıkar. Birbirinden güzel şarkılarını ardı ardına söyler.Bütün herkes ona hep bir ağızdan eşlik eder.Herkes tek yürek olmuşdur.(bu lafı televizyondan duydum:img-grin2 ) Ece 2.30 saat sahnede kalmışdır.Ve herkese teşekkür eder sahneden ayrılacakken.Efe sahneye gelir ve “seni çok seviyorum bitanem”der.Efe orkestrayıda Ecenin orkestrasınıda önceden ayarlamışdır.Efe zeybek oynamaya başlamışdır.Herkesin azı açık kalmış hayran hayran Efeyi izlemektedir.
Efenin oyunu biter ve Ece yanına gide rve eline mikrofonu alır ve “arkadaşlar ben hayatımda bir tek kişiyi sevmişim bunu şimdi anladım oda Efe”der.Salonda büyük bir alkış kopmuşdur.Bahadır gene çıldırmış kendini sahneye atmışdır.Oda zeybek oynamaya başlamışdır.Salonda herkes gülmektedir Bahadır rezil olur ve salondaki herkes çerezleri Bahadıra fırlatırlar.Bahadır kaçar.Konser bitmişdir ve herkes odasına çekilmişdir.Sabah erkenden yola çıkacaklardır.Bu sefer Gaziantepe gideceklerdir.

Bakalım gaziantepde neler olacak?Ankut ablasını nasıl ikna edecekdir?

ebru_dilek_eg
03-11-06, 15:16
8.BÖLÜM(DOĞUM GÜNÜ)

Herkes odasına çekilmişdir.Sabah yola çıkacaklarını sanırlar fakat programda bir değişiklik olmuşdur ve yola gece çıkacaklardır.Herkes valizlerini hazırlama telaşına girmişlerdir.Ece pek fazla eşya almadığı için yanına eşyalarını hemen valize yerleştirmişdir.Elvan ise evinde ne kadar kıyafet varsa doldurmuşdur valize.Ece yanında 2 valiz getirken Elvan ve Canan toplam 7 valiz getirmişlerdir.Elvan büyük bir hızla eşyaları toparlamaya çalışır.Canan hala garson peşinde olduğu için annesinin valizlerinide Elvan toplamaktadır.Elvan her şeyi hazırlamışdır.Aşşağı iner görevlilerde valizleri götürür.Otobüs aşşağıda beklemektedir.Hava biraz bulutludur.

Herkes tek tek aşşağı gelir ve hava soğuk olduğu için gelen otobüse biner hemen.Elvan da arabaya binmişdir.En son Ece ve Efe de otobüse biner.Otobüs hareket etmişdir.Ece Elvana annesini sorar.Elvan”ne biliyim o daha binmedimi” der.Ece paniklemişdi.Otobüs geri dönmüşdür otee gidiyorlardır.Bu sırada Canan bir garsona kafayı takmışdır.Garson en sonunda”hanımefendi bırakın artık peşimi sizin yüzünüzden işimden olucam”der. Ve Cananı bayağı bir tersler.Cananda “bende bizimkilerin yanına gideyim “der.Etrafına bakınır ama kimseyi göremez .Hemen Ecenin odasına gider ordada kimse yokdur.Hemen kendi odasına da gider ordada kimse yokdur valizlerinide bulamayınca gittiklerini alamışdır.

Kendi kendine derki”en iyisi ben onların gelmesini bekliyim aşşağıda, ama oturmiyim boş duranı allah sevmezmiş dimi”der.Ve otelin barına gider.Canan bu seferde barmene vurulmuşdur.Oturur barmenin karşısına, içmeye başlar.Canan iki kadeh içdikden sonra sarhoş olmuşdur.Barmenin peşini bırakmaz.Sarhoş olduğu için ayakda duramaz.Efe Ece Tarık ve Elvan otobüsden inmiş hemen otele girip annelerini ararlar.Yağmur başlamışdır.Dördü beraber aramaktadır Cananı otelin barına girdiklerinde barmenin karşısında görünce şok olurlar Cananın yanına giderler.Cananı ayağa kaldırmaya çalışırlar ama o kadar sarhoşdurki ayakda bile duramaz.
Ece Efe ve Tarık Cananı otobüse götürürler.Elvan arkalarından bağırır”ablacım bekleyin ben cep telelimi alıp geliyorum”der.Ece ile Efe de fırsat bu fırsat hemen yoldan geçen bir kamyonu durdururlar fakat kamyonda başkalarıda vardır o yüzden kasaya binmek zorunda kalırlar.Tarık gittiklerini görür fakat bir şey demez çünkü Elvanla başbaşa kalacakdır.

Canan etkisiz elemandır çünkü sarhoşdur.JJJElvan telefonunu almış gelmiş otobüse binmişdir.Canan iki koltuğuda kaplamışdır.Elvanda boş yer olmadığı için mecbur Tarık’ın yanına oturur.Elvan ablasını ve Efeyi otobüsde göremeyince Tarık’a sorar.Tarık “kızım onlar şimdi kamyonun kasasında romantizim yapıyorlar sen uyu burda “der.Elvan çıldırmışdır.Birden şimşek çakınca Elvan korkmuş ve o korkuyla Tarık’a sarılmışdır.Tarık da fırsat bu fırsat sarılmışdır Elvan’a.Tarık Elvanı bırakmaz sımsıkı sarılmışdır.Elvan şimşekden, gök gürlemesinden çok korktuğu için Tarık’ı bırakamaz.

Ece ile Efe kamyonun kasasına birbirlerine sarılmış gitmektedirler.Kamyonda Gaziantep’e gitmektedir.Yağmur hızlanmışdır bu yüzden Efe kamyonun brandasını kapatır.Birbirlerine sarılırlar v mucuk mucuk....(anlarsınız işde gerisini)JJJMerhaba Hanım Tarık’ı arar Tarık Gaziantep’e gittiklerini Ece ile Efenin kamyonla gitiklerini söyler.Merhaba hanım Haşim beyi yatağından kaldırır “kalk Haşim kalk uyumanın sırası değil oğlumuz elden gidiyo kamyon kasalarında gidiyo Gazianteplere”der.Haşim uyanmışdır.Merhaba hanım valizleri hazırlamaya başlamışdır bile.Her şeyi hazırlamışlardır arabaları çalışmadığı için otobüsle gideceklerdir.Garaja giderler.Fakat Gaziantep otobüsü saat 4.00 da kalkacakdır.Daha otobüsün kalkmasına 2 saat vardır.Mecbur beklerler.

Bu arada bizimkilerin olduğu otobüs sabah saat 6.00 gibi gaziantep de olacakdır.Otobüsdekilerin çoğu uyumuşdur.Canan yavaş yavaş kendine gelmeye başlamışdır.Elvan annesinin yanına geçmişdir.Canan Elvana”kızım nolur durdur otobüsü nolur”der.Elvan “niye annecim noldu”der.Canan “kızım hemen bir nöbetçi estetikçi bulmamız lazım nolmuş benim yüzüme her tarafım sarkmış”der.Elvan kahkaya boğulmuşdur.Elvanın gülmesiyle herkes uyanmışdır Elvana ters ters bakmaya başlamışlardır.Elvan hemen annesine döner”annecim saçmalama eczanemi bu nöbetçi estetikçimi olur.Hem ben televizyonda gördüm gece yapılan botoxlar bir işe yaramıyormuş”der.Annesi bu yalanı hemen yutar.”O zaman oraya gidince hemen bir estetikçi bulalım ben bu yüzle medyanın karşısına nasıl çıkarım”der.

Efe ile Ece ise otobüsden kaçtıklarına bir yandan pişman olmuşlar bir yandan sevinmişlerdir. Sevinmişlerdir çünkü az bile olsa başbaşa kalmışlardır.Pişman olmuşladır çünkü çok üşümüşleridr.Bütün bir yol boyunca biribrlerine sarılmışlardır.Kamyon Gaziantep’e gelmişdir.Bizimkiler bir otele giderler orda kalırlar.Sabah diğerleriin olduğu otele gideceklerdir.Efe ve Ece farklı odalarda kalırlar.Elvanlarda en sonunda otele varmışlardır.Bu sırada Merhaba hanım ve Haşim beylerin otobüsüde yola çıkmışdır çokdan.

Bu arada turnedeki kızlardan olan Fulya’nın doğum günüdür.Fulya İzmirli olduğu için doğum gününü İzmirde kutlamak istemişlerdir fakat yola erken çıktıkları çin kutlayamamışlardır

ebru_dilek_eg
03-11-06, 15:17
Fulya’ya sürpriz yapmak isterler.Kızlardan Selen ise Gaziantep de oturduğu çin ailesinin yanına gidip görmek ister.Süper bir fikri vardır.Selen herkesi evine davet eder.Doğum gününü otelde değilde evinde kutlamak ister.Herkes bu fikri onaylar ve Selen hazırlıklar için evine gider.Pastayı Selen’in annesi kendi elleriyle yapacakdır.(merak etmeyin selene yaptırmam bu genç yaşımda ölmeye niyetim yokJJJ).Herkes kahvatıya iner.Herkes kahvaltı yaparken Ece ile Efe gelir otele.Elvan ablasına hiçbir şey söylemez.Ablasıyla konuşmaz.Zaten Eceninde hiç umrunda değildir.Kızlar Ece ile doğum günü işini konuşmak isterler.Bu iş için Ayşe,Münevver ve Nihan görevlendirilmişdir.Diğerleride Fulyayı oyalamaktadırlar.Ece bu fikri beyenmişdir.Ama ne hediye alacaklarını bilemez.Kızlara sorar kızlarda”ablacım hiç birimiz hediye almıyoruz sende almaz zaten senin bizi buraya getirmen bile büyük bir hediye bizim için”derler.Bu işde tamalanmışdır.

Ayşe devamlı Seleni arar hazırlıkları sorar.Ama selen herşeyi yetiştiremeyeceğini anlamış ve kızlardan birkaçını yanına yardıma çağırır.Yardıma Meral ,Zuhal,Dilek(yani ben)Selcan ve Ayşe giderler.Kızlar Selenlere varmışlardır.Hemen işe koyulurlar.Ayşe o meşhur böreğinden yapar.Diğerleri ise bahçeyi ayarlamaktadırlar.Selenin annesi Pastayı yapmış dolaba koymuşdur.Daha sonra Gaziantep’in en ünlü tatlısından yani baklavasından yapmaya başlamışdır.Ece ile Efe geç geldikleri için hala kahvaltı masasındadırlar.Yemeklerini yedikden sonra kalkarlar birde ne görsünler.Merhaba Hanım ve Haşim bey gelmişlerdir.Efe ve Ece çok şaşırır gelmelerine.Siz nasıl buldunuz gibilerinden birşeyler sorar.Tarık’ın söylediğini duyunca soluğu tarık’ın yanında alır.Efe Tarığa azcık dalmışdır.JJJJTarık efenin elinden zor kurtulur oda Ecenin sayesinde kurtulmuşdur.

Tarık”ayy sağol valla yenge sayende kurtuldum sen gelmesen öldürecekdi bu beni. sırf annesine burda olduğumuzu söyledim diye. nerdeyse b... yoluna gidiyodum”der.Bunu duyan Ece”neyse aşkım galiba ben senin işine engel oldum sen devam et”der.Odadan çıkan Ece annesin yanına gider.Odada Elvan vardır annesini göremez Elvan’a sorar.Elvan cevap vermez.Ece Elvanın üstüne yürüyünce korkar ve”annem estetikçinin yolunu tuttu gene botox yaptıracakmış dün yüzü biraz sarkmışda medyanın karşısına öle çıkazmış diye botox yaptırmaya gitti”der.Ece işde böyle akıllı ol bak Elvan yoksa sende benden iyi bir dayak yiyeceksin haberin olsun”der.

Ece Ayşeyi arayıp hazırlıkların nasıl gittiğini ve kaçda orda olacaklarını sorar.Ayşe”her şey yolunda ablacım biz her şeyi hallettik her şey hazır siz akşam8.00 da burda olun yeter bide Fulya hala bir şey anlamadı dimi “diye sorar.Ece “yok canım anlamadı kızlar onu oyalıyodu az önce Nihanla beraber şehir turu yapmaya çıktılar”der.Ece Ayşeye”canım senin şu meşhur böreklerden de yapcan mı kıs valla hala tadı damağımda”der.Ayşe “ablacım çokdan yaptım hemde patatesli senin istediğin gibi”der.Ece”ayy canım benim sağol valla süpersiniz haa”der. Ece ninde provası vardır oraya gider.Efe Tarık’ı dövmeyi bırakmış Ecenin yanına gider ona tezahürat(bunu yazmasını bi becermiyom ha) yapar.Canan da estetikçiyi bulmuşken kendini başdan aşşağı yeniler.Ordan çıkıncada kuaföre’e gider değişiklil olsun diye saçlarını sarıya boyatır.Canan tanınmaz haldedir.

Otele geri dönmüşdür Ece ninde provası bitmişdir.Saat 7.00 olmuşdur.Ece annesinin yanına gider.Annesini gören Ece şok olmuşdur tabi Efede.Elvanda gelmişdir ve annesini tanıyamaz.Annecim sana söliycek çok şeyim var ama dua et bugün Fulyanın doğum günü oraya yetişecez”der Ece.Sonra yanlarına Fulya ve Nihan gelir.Fulya bir şey anlamasın diye herkes susar.Sonra herkes hazırlanmışdır.Otobüse binerler.Selenlere varmışlardır.Haşim bey mutfağın yolunu tutar mutfakda kimse yokdur herkes toplanmış bahçede oturuyorlardır.Haşim bey dolapda pastayı görür ve azcık almak ister ama nefsine hakim olamaz.Kendine geldiğinde pastanın yarısının gitmiş olduğunu görünce çaktırmadan içeri gider.Kimse Haşimin geldiğinin farkına varmamışdır.Daha sonra Selen mutfağa pastayı almaya gider tabi bundan Fulyanın haberi yokdur.Selen pastayı o halde görünce şok olmuşdur.İçeri döner ve çaktırmadan kızları ve annesini mutfağa çağırır.Pastayı gören herkes şok olmuşdur.

Bunu kimin yaptığını anlamaya çalışırlar ama bulamazlar.Yakınlarda bir pastane olmadığı için pastada alamazlar.Mumları neye dikeceklerini düşünürken Selcanın aklına bir fikir gelir.Mumları baklavaya dikeceklerdir.5 tane mum dikerler baklavanın üstüne mumları yakarlar ve baklavayı bahçeye götürürler.Herkes şaşkın bir şekilde baklavaya bakmaktadır.Fulya şok olmuşdur böyle bir şey beklemiyordur.Ece Fulyaya sarılır ve “doğum günü kutlu olsun canım”der.Herkes doğum gününü kutlamışdır Fulyanın.Elvan lavaboya gitmişdir

Tarık bu sırada köşede duran ayağı çatlak olan bir sandalyeyi gözüne kestirir.Kimseye çaktırmadan Elvanın sandalyesiyle o sandalyeyi değiştirir.Herkes oturmuşdur.Elvanda gelmişdir.Elvan oturur oturmaz sandalyenin ayağı kırılır.Herkes gülmeye başlar.(aman bu tarıkda olmasa varya yazacak şey bulamıycaz).Fulya kalkar ve “ bu hayatımda kutladığım en güzel doğum günüydü hepinize çok teşekkür ederim”der.Haşim “tüh ya ben bu böreği nasıl görmedim bilseydim ilk böreği yerdim”diyince herkes anlamışdır pastayı Haşimin yediğini.Haşim rezil olmuşdur.Gece geç saatte otele dönerler.Otele varır varmaz herkes odasına çekilir ve uyur.Sabah biraz geç uyanırlar çünkü gece çok yorulmuşlardır oynamakdan.Bütün kurtlarını dökmüşlerdir.

Öğlen herkes yemeğe iner.Canan partide olmadığı için yeni imajını herkes görmemişdir.Cananda gelir yemeğe ve onu görenlerin azı açık kalır ama güzelliğinde değil şaşkınlıkdan ağızları açık kalmışdır.Kimisi Canana bakmaktadır kimiside gülmetedir.Ecenin gene provası vardır oraya gider.Efe de şehir turuna çıkmışdır.Tarık da Elvanın peşindedir.Saat ilerlemişdir.Ece hazırlıklarını yapar.Salon çokdan dolmuşdur.Herkes Ece nin çıkmasını bekliyordur.Ece saneye çıkar çok güzel olmuşdur her zamanki gibi.Göz kamaştırıcıdır ama biraz dekolte giymişdir.Ece o dekolteyle çok dikkat çeker.Efe herkesin bakmasından rahatsız olmuşdur.Ece biraz aravermişdir Efe hemen Ecenin yanına gider ve Ece ye”canım yanında kıyafet varsa değiştirirmisin herkes sana bakıyor sinir oldum”der.Ece”niye ne güzel kıyafet işde hem doğaldır bana bakmaları beni dinlemek için geldiler”der.

Efe siniri bi şekilde”seni dinlemeye geldiler izlemeye değil dinlemeye geldiler maşallah öle bir kıyafet giymişsin ki görünmeyen yerin yok yani”der.Ece de “kısakanıyor musun yoksa “der.Efe”kıskanıyorum tabi senin gibisini kıskanmamak mümkünmü”der.Sahneden Eceyi anons ederler.Ece mecbur aynı kıyafetle sahneye döner Efe biraz sinirlenmişdir. Ece sahnede herkesi coşdurmuşdur.Sahneden iner konseri bitmişdir.Üstüne değiştirir ve otele geri döner.Güzel bir yemek yer ve ardından odasına çekilir.Her zaman ki gibi sabah erkenden yola çıkacaklardır.