ayse
12-10-06, 20:44
Lütfen bu bölümde yorum yapmayınız.. yorumlar bölümüne düşüncelerinizi yazabilirsiniz...
|
Tüm Versiyonu Göster : Fırtına- Senaryolar / Replikler ayse 12-10-06, 20:44 Lütfen bu bölümde yorum yapmayınız.. yorumlar bölümüne düşüncelerinizi yazabilirsiniz... mervemre 21-10-06, 15:54 15. bölümden ali-zeynep repliği zeynep:sen,ali ali:seni almaya geldim zeynep:ne ali:benimle geliyosun(burdan sonra naz sahnesi var da onu boşverin) ali:duydun işte benimle geliyosun zeynep:boşuna uğraşma ben hiçbir yere gelmiyorum ali:evleniyosun yani ramazanla zeynep:evet ali:sana öyle geliyo izin vermiyorum zeynep:aa senden izin isteyen mi var ali:çok mu istiyosun onunla evlenmeyi zeynep:evet çok istiyorum var mı bi diyeceğin ali:var niye ağlıyosun o zaman zeynep:mutluluktan var mı bi diyeceğin ali:benimle geliyosun zeynep:aa hiçbir yere gelmiyorum ya ali:geliyosun dedim zeynep:ya bırak kolumu canımı acıtıyosun ali:acırsa acısın benim ne çektiğimi anlarsın o zaman zeynep:senin konuşmaya hiç hakkın yok tamam mı senin konuşmaya hiç hakkın yok ali:gelmiyosun öyle mi? zeynep:hayır ali:o zaman ben de seni zorla götürürüm deyip zeynebi omzuna atar zeynep:ali napıyosun halimize bak bırak beni ali:valla hiç kusura bakma bırakamam zeynep:saçmalıyosun ya ali:saçmalıyosam ben saçmalıyorum zeynep:ali ali(burda da ramazan sahnesi var onu da boşverelim) zeynep ve ali koridorda zeynep:nasıl çıkacaksın ha resepsiyondakine ne diceksin gelini kaçırıyorum mu diceksin ali:hiç merak etme her şeyi düşündüm ben kimse göremez şu anda herkes sizin düğünle ilgileniyo hanımefendi zeynep:ali bırak bak bi daha söylemeyeceğim ali:anlat anlat sen :img-haha: zeynep:bırak ali zeynebi arabaya binderecekken zeynep:bırak bırak yere indir(burdan pek emin değilim yanlış olabilir.) ali:al işte indirdim bile ali arabanın kapısını açar zeynebi bindirecektir zeynep:tamam asla gelmicem seninle ali:geç kaldın geldik bile çıkar şunu da kafandan deyip zeynebin duvağını yere atar ve giderler mervemre 21-10-06, 16:04 arabadalarken zeynep:sen benim düğünüme nasıl gelirsin ha hangi yüzle benim karşıma çıkarsın sen benim düğünümü nasıl mahvedersin ali:zeynepcim bunları konuşmak için biraz geç değil mi ben seni dokuz buşuk itibariyle kaçırdım biliyosun zeynep:hıh hıh bi de o konu var ben dedim mi sana gel beni kaçır diye hı hangi yüzle hangi hakla beni kaçırırsın ya ali:zeynep zeynep:ben sana aramızdaki herşey bitmiştir demedim mi ama sen anlamazsın niye çünkü sen ilkelsin ilkel sadece zorbalıktan anlarsın ali:mümkündür zeynep:hıh bu kadar basit çünkü zeynebi kaçırdım oldu bitti nolucak şimdi hı kaçırdın da noldu şimdi iki ____(burayı anlamadım)sonra polisler bizi çeviremicek mi zannediyosun ha bizimkiler de ben sana bıraktı şimdi ali de bizim kızımızı kaçırdı hadi boşverin biz düğünümüze devam edelim mi dicekler hı ?sen hiç düşünme ali hiç düşünme ben ne yaptım da kendimden bu kızı uzaklaştırdım diye hiç düşünme hiç bişey olmamış gibi gel kızı kaçır düğünden ya zeynep arabanın kapısını açmaya çalışır açamaz tabiki zeynep:aç şu kapıyı ali ali:açarsam atlarsın zeynep:atlarım tabii ali:atlarsan ölürsün zeynep:ölürsem ben ölürüm sanane ali ıslık çalmaya başlar zeynep sinirlenir benhermi 23-10-06, 01:53 o güzel mutlu günleri bi hatırlayalım dedim de umarım hoşunuza gider zeynep:sen ne ara yaptın bakiyim o yüzükleri ali:beğenmedin mi yoksa zeynep:çok beğendim ali:geçen yazdan beri yapıyodum zeynep:niye hiç söylemedin peki ali:dedim ki gelecek yaza ben bu kızı alıcam zeynep:eeeeee ali:para biriktirmem lazım ki altın yüzük aliyim zeynep:eeeeee ali:ama dedim ya biriktiremzsem o kadar para dünyanın bin türlü hali var belli mi olur? zeynep:haklıymışsın başımıza o kadar şey geldi ki ali:ha işte ali:dedim ben bu yüzükleri de oyiyim bir yandan eğer altın yüzük alamazsam çıkarım karşısına zeynebimin zeynep:bi daha söyle ali:çıkarım karşısına zeynebimin ali:derim ki zeynep benimle evlenir misin?Ama bilemedim kabul ederimiydin evet dermiydin bana? zeynep:niye demicem ula?Derdim tabi,sen benim parmağıma ip bağlasan da ben evet derdim deli, bin kere derdim ali:ben seni çok seviyorum tabakçıların zeynep zeynep:ben de seni çok seviyorum dalcıların ali ali:şimdiye kadar bana hiç seni seviyorum dememiştin zeynep:şımarmayasın diye zeynep:anama abime babana rağmen taktık ya şu yüzükleri beni daha kimseler tutamaz benhermi 23-10-06, 01:56 zeynep:butun gece uyumadım yüzüğüme baktım taktım çıkarttım öptüm ali:bende, zeynep biz şimdi nişanlandık di mi? zeynep:nişanlandık ali:senin canın bişeye mi sıkıldı? zeynep:keşke hiçbir aksilik çıkmasaydı da şu dursun abimin ve annemin diline düşmeseydik be ali ali:ne desen haklısın babam babam birdenbire ortadan kayboldu zeynep yüzükler de ondaydı zeynep:biliyorum sevdiğim ben ondan demedim ali:sana söz veriyorum düğünümüz böyle olmicak söz zeynep:düğünümüz olucak di mi? ali:olucak tabi fırtına hiltonda yapicaz düğünümüzü zeynep:orası neresi ali:abidin abinin yeri zeynep:ha o zaman gelinliğimi de fırtınanın mayruğu dikicek ali:o kim zeynep:melehat mayruk ünlü modacı tanımıyo musun? sen de çok cahilsin canım :) benhermi 23-10-06, 02:04 abidin:nedir bu vaziyet sende bi haller var uşağım ali:babam işte abi yok ortalıklarda abidin:canı sıkılmış gitmiştir ettiğin derde bak erkek milleti darlandı mı kalkar biraz dolaşır sonra döner sen de gitmedi mi trabzonlara ali:ben okumaya gittim ama abidin:tamam işte hasan abi de okumaya gitmitir hem belli mi olur bi bakarsın alır bi diplama döner ali:ya dönsun de bir an önce nasıl dönerse dönsün, annen babam gelmeden düğün olmaz diyo çünkü abidin:eee o da haklı nişanı yaptın babansız düğünde olmaz ali:az daha dursun yaptırmicaktı nişanı bize abidin:o aklıllar dursunun akılları değil biri yap diyo dursun da yapıyo yoksa nerde o zekasızda o kadar kafa kafası olsa kumar oynamaz hadi oynadi her seferinde de yenilmaz ki adam salak ali:kim var abi dursunun arkasında dursun:selamun aleykum afiyet olsun.... eee afiyet olsun dedik ali:sana da olsun ramazan:gel dursun biz şu masaya geçelim eee ne içiyoruz abidin:gördün mü kim varmış arkasında ali:gördüm abi gördüm ben bunu uzun zamandır görüyorum da konduramıyorum abidin:konduramicak ne var bak ben kondurdum şak diye oturdu ali:iyide niye abi ben ramazana bişey yapmadım ki abidin:daha ne yapacaksın sen kiminle nişanlandın? ali:ne demek o öyle? abidin:eee anla artık ben sana daha ne diyim ali:ben bu herifi doğrarım abidin abi abidin:dur uşağım dur herşeyin bi yeri bi sırası var ne diceksin şimdi adama haksız olursun dursun:nişanı mı kutluyosun enişte ali:evet nişanımızı kutluyorum şerefe arkadaşlar dursun:kızkardeşime tahta yüzükleri tak sonra paraları meyhenede ye oh be ne güzel abidin:dursuuuuun ayıp oluyo ramazan:ne ayıp oluyo abidin babası bulmuş defineyi idris dayının tarlasından fevzi amcamı da kazıklamış cehenneme kaçmış bunların hepsi ailecek sahtekar ali:ne diyosun lan sen ramazan:yalan mı la ali:yok define mefine nişan yaptık ya birilerinin damarına bastık tabi şimdi kuduz köpek gibi bağırıyolar ramazan:sen kime kuduz diyosun lan abidin:ali dur dursun:ramazan dur ali sen de aklını başına al daha kızı almadın lan bundan sonra da nah alırsın zaten ali:ne diyosun lan sen şerefsiz VEEEEE KÜÜÜÜÜÜÜT..... dursun:aaaaah ramazan kafam kanii kafam kanii benhermi 23-10-06, 02:06 zeynep:ali sen benim abimin kafasına şişe mi vurdun? ali:ben onu ramazan avuracaktım sevdiğim o şerefsiz eğilince abine geldi zeynep:aferin aferin kabadayılığa da başladın yani ali:ama çok üstüme geldi zeynep napiim yok define mi kutluyosun yok nişanda şöyle oldu derken ben de dayanamadım napiim zeynep:tamam tamam ben esas sana başka bişi sorucam bizim düğünümüz ertelendi mi ali? ali:ertelenmiş mi? zeynep:bilmiyorum artık ben başkalarından duyuyorum kendi düğünümü ali:imm şey şimdi şöyle bi durum oldu zeynep aslında.. zeynep:geveleme geveleme de doğrudan söyle ali:annem baban gelmeden düğün olmaz diyo haksız da sayılmaz yani ama zeynep:ailecek öyle karar verdiniz yani ali bey o zaman bunu evleneceğin kızın parmağına takarsın baban gelince.... benhermi 23-10-06, 02:10 ali:bunları sana getirdim zeynep:bitki çayı almıyoruz beyfendi git onları ineklere ver sen ali:sen ortanca severdin ziya:hee severdi ablam delisi olur he abla seversin sen zeynep:senin antremanınn yok mu yürü ziya:tamam abla kaçtım ben zeynep:eskiden di o nişanı atmadan önce severdim ali:zeynep ayıp ediyosun ama senin baan kaybolsa ben beklemez miydim? zeynep:benim babam kaybolmazdı benim babam oturduğu yerde oturur senin baban gibi defineci değil bi kere ali:la ortak değil mi bizim babalarımız define ortağı değil mi? zeynep:ortak ortak öyle ortak ki senin baban benim babamı kazıklamakta hiçbir sakınca görmüyor nedense benim babam da saf ya ali:anlaşıldı senin canın barışmak istemiyor zeynep:hı hı istemiyo istemiyo can benim değil mi sen bana sormadan bizim düğünümüzü ertelerken yiydi di mi? ali:ya ben bişi yapmadım annem öyle diyo acılı kadın kocası gitti ortalarda yok ne diyim ben beni ilgilendirmez mi diyiim zeynep:zeynebe soriyim de mi demedin? ali:sorucaktım tam sen öğrenmişsin emine:senin ne işin var ula burda ali:zeynepten özür dilemeye geldi anne emine:bak hala anne diiy sen benim oğlumun kafasını yar sonra da anne ali:ben ramazanın kafasına salladım o şişeyi sonra da ramazan eğilince emine:kabadayı mı kesildin sen bizim başımıza ha ali baban bir sen iki u köyün başına belamısınız uşağum zeynep:anne sen niye karışıyosun ki ben söylicemi söyledim amigoo28 25-10-06, 09:16 zeynep ile alinin o büyük kavgasi ....!!! ali: Zeynepp !!! duyduklarim dogru mu ??? zeynepp: dokunma bana igreniyorum senden ! ali: ne diyorsun seen ? zeynepp: cekil önümden alii ali: ne oluyor zeynep söylesen...!! zeynepp: cekil önümden dedim ali: hayir önce ne ooldugunu söyliyeceksin !! zeynepp: birak beni .!!!! ya sen nasil bi adamsin ? bunu bana nasil yaptin ha? ali: neyi ?? ben ne yapmisim ?? zeynepp: alay mi ediyorsun? karsima gecip ben ne yapmisim nasil dersin?? ali: naz bisey mi söyledi ?? zeynepp: ne söylicekti naz ha? ne söylicekti ali naz?? ali: bak ne söyledi bilmiyorum ama inankii benim bi sucum yokk !! cok sarhostu. eve birakcaktim... birden bire oldu!!! bu sirada zeynep gitmeye calisir !!! ali: dur bi dakika !!!! zeynepp: dokunma bana !! irgeniyorum senden... ben senin gibi bi adami nasil sevdim yaa!! ali: aaah yeter ama bee !!! kes bagirmayi. ben bisey yapmadim, bisey yapan varsa oda sensin !!! zeynepp: ne diyorsun sen ya? ben ne yaptim sana haa ben ne yaptim !!?? ali: bu ne ?? zeynepp: yüzügüm !! ne yapiyorum ben yaa ?? bunu bidaha görmek istemiyorum ali: zeynep !! sen ne yaptiginin farkindamisin ??? benim sana verdigim yüzügün ramazanda ne isi var ?? zeynepp: benim ..... ali: sana karsi yüzü yok bana verdi diyor !! zeynepp: neee?? ali: nisani atti diyor !! zeynepp: ben asla ..... ali: telefon ediyorum yüzüme kapatiyorsun !!!konusmaya geliyorum sacma sapan yüzünden beni sucluyorsun ..!!! ne oluyorr !?? zeynepp: sacma sapan ha?? ali: önce soruma cvp ver !!! bu yüzügü ramazana sen mi verdin ??? zeynepp: evet .... ben verdim, var mi bi diyecegin ?? ali: ya senin agzindan cikani kulagin duyuyormu? zeynepp: evt... git dedim !!! git bunu alinin yüzüne at dedim. cok iyi yapmisim. cünkü sen beni ilk firsatta beni aldattin !!! ali: ben seni aldatmadim. asla .. zeynepp: aldattin !!! ali: aldatmadim !!! ama sen ne yaptin ?? parmagimdan asla cikarmicagim dedin yüzügü bana geri gönderdin ... hemde en nefret ettigim adamla...!! ben niye urasiyorum kii yaa !!?? zaetn besbelli bittiyse bitti !! zeynepp: evet... bitti !! ali ben senin karsina bi daha cikmicam ama sende sakin benim karsima cikma !!!! ali: zeynep !!! zeynepp: bu arada size ömür boy mutluluklar !!! ali: naz ile aramda bisey yook ! zeynepp: artik benimlede yook !! ali: zeynepp !! Ş*sevdiğim*Y 06-11-06, 19:02 zeynep:siz köydesinizdir diye biliyodum ali:ama değiliz gördüğü gibi burdayız.ama başka bişey için gelmediysen zeynep:nolabilir ki?seni görmeye geldiğimi filan zannetmiyosun heralde ali:yok canım estafurullah.benim için bişey yapmicanı biliyorum ve yapmadın zeynep:ya sen çok biliyosun sonra zeynep içinden:seni o kadar çok özledim ki adam sonrada ali içinden:seni o kadar çok özledimki sevgiğim zeynep:ben feraye ablayla konuştum biz burda kalıyoruz ali:bende hocamla konuştum bizde burda kalıyoruz ali:hazır gitmişken temelli gidersin diye düşünüyodum ben yani köye olmadı trabzona zeynep:gidip gitmiceğime senmi karar vericeksin ali:konuşmak mümkün değil ya zeynep:konuşma o zman ali:neyse ya biz gideriz siz kalırsınız burda zeynep:asıl biz gideriz ali:tamam zeynep uzama işte kalın burda zeynep:kalmicam canım feraye hanım:ay düpedüz aşık bunlar canikom yahu sakine: hı hı ziya:bütün karadeniz biliyo onların aşkını ablacım hoca:bütün karadeniz biliyo ama bitek kendileri bilmii feraye hanım hadi efendim buyrun içeriye buyrun. aman sen ne şeker şeysin öyle saçlara bakk ay ay ay ay.ay maşallah kız gibi bu yaa derler ve diğerleri içeri girerler. ali:sen demedin mi biz gideriz diye zeynep:dedim ali:ee o zaman zeynep:ya sana noluyoki gidip gitmiceğimize sen mi karar vericeksin ali:peki o zman büyükler karar versin zeynep:versin büyüklere doğru bakarlar ve gittiklerini görürler (arada zeynepin dayınsının evne geliş sahnesi ve büyüklerin evde oturdukları sahne var geçiyorum orayı) zeynep:yani ikimizde birbirimizi görmek istemiyoruz aslında diilmi ali:kesinlikle haklısın.ama yapıcak bişey yok ailelerimiz zor durumda çünkü zeynep:tebrik ediyorum iki medeni insan ali:eğer biz inatlaşmaya devam edersek onlar dahada zor durumda kalıcaklar.o yüzden bi süre.istemesek bile.birbirimise katlanmak zorundayız zeynep:aynen öyle.gerektiği zaman gerektiği kadar konuşucaz ali:saygı sevgi çerçevesinde zeynep:sadece saygı çerçevesinde razımısın ali:dünden razıyım zeynep:iyi ali:buyur (der ve içeri girerler) mervemre 03-12-06, 15:21 13. bölümden naz ve zeynep repliği naz zeyneplerin fabrikaya gelir naz:merhaba zeynep zeynep:merhaba n:tebrik ederim z:ne için n:nikah günü almışsınız z:ha sağol bunun için mi geldin buraya n:yok aslında ben başka birşey söylemek için geldim hani bana bir ara burdan gitmemi söylemiştin ya z:evet n:şimdi sorucaksın neden gitmedin diye sen sormadan ben söyleyeyim gitmedim çünkü ikimizin ortak bir yanı var z:Allah Allah neymiş o ortak yan n:ikimiz de aliye aşığız bi süre sonra n:niye şaşırdın anlamıyorum oysa çoktan farketmen gerekirdi z:şaşırmadım aslında n:öyle mi z:sadece üzüldüm yani senin için aliye aşık olduğunu söylüyosun ama aşkın ne olduğundan haberin bile yok senin n:yok canım z:sen sadece istiyosun sahip olmak istiyosun aliyle de tek derdin bu bi oyun oynuyosun aklınca benimle mücadele ediyosun ama anlayamadığın bunun bir oyun olmadığı ali hayatının geri kalan kısmını benimle geçirmek istiyo işte gerçek bu sen ne kadar uğraşırsan uğraş bu gerçeği değiştiremeyeceksin n:göreceğiz senin şu sözünü ettiğin aşk var ya hani o çok güvendiğin aşk artık öyle bir şey yok binlerce yıl öncesinde kaldı sen hayal dünyasında yaşıyosun evet güzel kızsın ali seni çok seviyo olabilir o evi satmayı reddetiği için büyük aşkınızı hiç bişeyin bozamayacağını düşünüyo olabilirsin z:aynen öyle düşünüyorum n:yarın öbür gün aliyi istanbula götürücem uçaktan indiğinde özel bi araç karşılıcak onu en iyi otelde kalıcak sonra bizim şirkete gidicez benim ortağım olduğu için herkes ayakta karşılıcak onu en iyi restorantlarda ağırlanıcak gece kulüplerine gidicez yani ilk kez hayatında adam gibi davranılacak ona kendini önemli hissedicek z:ali böyle şeylerden etkilenmez n:yapma zeynep kardeşine bile iş verdim ne hale geldi görmedin mi üstelik sadece asistanlık z:o daha çocuk n:herkes daha iyi yaşanamak ister sen bile istiyosun baksana daha iyi mobilyalar daha büyük bi ev z:ben aliyle n:biliyorum nerde olsa yaşarsınız çok mu türk filmi seyrettin sen anlamıyorum artık öyle hayatlar yok zeynep z:ama n:oyun oynadığımı söylemiştin di mi evet oyun oynuyorum ama seninle sen de benimle oynuyosun hem de bayıla bayıla hayatına renk kattım farkında değil misin dur bundan sonraki hamleni söyleyeyim aliye gidiceksin işi bırakmasını sonra beni burdan kovmasını falan isticeksin ondan sonra da z:naz ben oyun oynamıyorum aliye gidip istersen onu sevdiğini söyleyebilirsin o zenginlikleri lüksü falan da önüne serebilirsin ali bunlara kanarsa zaten benim sevdiğim adam değildir şimdi git dene şansını elinden geleni de ardına koyma mervemre 19-12-06, 13:32 hani zeynep ali onların aileleri naz ve arkadaşları beraber akşam yemeği yiyorlardı ya alinin zeynebe yüzüğü verdiği sahne ali zeynebi bi yere çağırıyordu z:noldu a:çok düşündüm zeynep z:beni mi a:ewet yani ikimizi acaba doğru şey mi yapıyoruz bak biliyorum bunca yaşadığımız şeyden sonra bunları söylemek çok zor ama z:ali a:üzgünüm zeynep söylemek zorundayım umarım beni anlarsın z:neyi söylemek zorundasın ya a:belki bana çok kızıcaksın belki benden nefret ediceksin ama artık söylicem zeynep ben ben seni çok seviyorum z derin bir nefes alır ve sonra alinin omzuna vurur z:deli misin ya elim ayağım boşaldı ali yüzükleri çıkarır z:seni var ya deyip aliye sarılır:) derin derin oh çeker ve yüzükleri takarlar benhermi 20-12-06, 18:40 arkadaşlar ziyanın intahara kalkıştığında ali nin yaptığı konuşma....:img-yes: zeynep: ziya hadi kadreşim ver hadi elini hadi ziya: abla gelme ustume diyorum tamam mı atlicam en ali: ziya zeynep: ali ne olur yardım et ziya: ali abi gelme atlicam ali: ziya ziya bak biliyorum bazen herşey ustune gelir kendini çok kötu hissedersin yalnız ve çaresiz yapmak istediğin şeyler vardır hayallerin vardır hiçbirini gerçekleştirememişsindir çünkü hep bir engel çıkmıştır karsına ziya bek sana herşey çok guzel olcak diyemem belki bundan çok daha kötü şeyler yaşıcaksın ama kabul edelim ama etmeyelim hayat böyle birşey ziya bazen sevinicez bazen üzülecez bana hayallerimin peşinden gidicem demiştin hatırladın mı? seni orda bıraktım çünkü sana inandım hala inanıyorum... mervemre 20-12-06, 19:44 son bölümden zeynep-ali repliği(zeynebin hasanın taklidini yaptığı sahne) z:bu yatır meselesi nedir? a:boşver ben de sordum her kafadan bi ses çıkıyo.yalnız babamın bu kadar uğraşıyo olması şaşırtıca di mi z:biz ne ediysek insaniyet namina ediyruk zeynep kizum pir pir pir pir pir pir pir pir pir ikisi de gülüp gidiyorlar sonra mervemre 23-12-06, 12:03 hani ali giderken zeynep ve alinin konuşmasını veriyolardı ya oradaki replikler z:biliyorum bana çok kızgınsın haklısın seni çok kırdım şimdi ne söylesen ne yapsan haklısın seni durdurmıcam yani durdurmayı çok isterdim ama yapamıcam bununla nasıl başederim bilmiyorum ama gitme işte a:bunu konuşmuştuk zeynep inan bana böylesi ikimiz için de daha iyi z:nerden biliyosun?nasıl bu kadar emin olabilirsin neyin iyi olduğundan a:beni anla lütfen kolay bişey değil ama bana başka bi yol bırakmadın z:benim yüzümden gidiyosun di mi a:zeynep z:gitmek zorunda değilsin istersen susarım yoluna bile çıkmam görmezsin beni hiç ama böyle gitme a:hoşçakal z:ali FBemel 03-03-07, 15:21 32.bölüm de ali ve zeynep kavga ederken:(:(:( ALİ:...inanamıorum sana yaa.ya nasıl...neyse ya niye konuşuorumki ben. ZEYNEP:ali.ne olur dinle ALİ:sen ne yaptığının farkında mısın ya? ZEYNEP:özür dilerim.çok özür dilerim ALİ: DİLEME...çok kızgınım zeynep.tahmin edemeyeceğin kadar çok kızgınım ZEYNEP:farkındayım.tamam ne söylesen ne yapsan haklısın.ya tamam ben aptalım, eşeğim ALİ:ben sana ne yaptım bugüne kadar?gözüm bir başkasını gördü mü? ZEYNEP:canım benim buraya... ALİ:CEVAP VER GÖRDÜ MÜ? ZEYNEP:hayır ALİ:bir gün olsun birine kur yaparken gördün mü? ZEYNEP:hayır ALİ:YA NEDEN GELDİN BURAYA O ZAMAN? ZEYNEP:ya herseferinde böyle oluyo.sanki aklım bana bi oyun oynuo ALİ:bana anlatma zeynep.soruma cvp ver bana güvenio musun güvenmio musun? ZEYNEP:güveniorum ya hemde sonuna kadar ALİ: o zaman burda ne işin var...bin, gidioruz ZEYNEP:nereye? ALİ:nikaha.ordanda hava alanına istanbula dönüosun ZEYNEP:ama ben izin aldım senin yanında kalmak için ALİ:sormadım zeynep gidiyosun dedim o kadar ...ALINTIDIR... FBemel 03-03-07, 15:23 (ali gitmeden önce)zeynepin aliye kendisini affettirmek için cafede hazırladığı yemek sezen aksunun"küçüğüm"şarkısı çalarken... Z:hatırladın mı? A:neyi? Z:şarkıyı? A:hı hı Z:yalancı hatırlamadın di mi? A:hatırladım Z:söyle o zaman A:limandaydık...sana sevgilim olur musun demiştim orda bir yerde çalıodu işte. A:zeynep...ben gidiorum Z:ne demek gidiorum? A:duydun işte gidiorum Z:nereye? A:bilmiyorum ama yurtdışında bir yere Z:niye? A:o gün...yani ramazanla evleneceğin gün...ne çektiğimi bi ben bilirim ama kimseye sölemedim...eğer o gün ben gelmeseydim şu an sen onunla... Z:ali...lütfen o gün sadece bir öfkeyle... A:bu nasıl bir öfke zeynep görmüo musun ne hale geldik... ben herşeye rağmen seni anlamaya çalıştım...ama sen bir kez olsun bile sormadın,bana güvenmedin,inanmadın...gittin ona inandın...naz'a...bunca şeyden sonra hiç bişey olmamış gibi davranamıorum işte,sende davranamazsın...beni burda tutan birşey yok artık.... ...ve zeynepin ona yazdığı kağıdı alır ve gider... ...ALINTIDIR... FBemel 03-03-07, 16:07 2. bölümden bir sahne...hani Ali Fırtına'da kendini boğmaya çalışıyordu...:) ve fonda harika bir ağıt çalıyordu...:good: Ali sesini duyurmaya çalışır botla Fırtına Deresin'de ilerlerken... Ali:Zeynep,,,Zeynep... Zeynep: (Ali'yi görür)Ali... Ali:Ben seni seviyorum... Zeynep:Ali otur,düşüceksin... Ali:Ben sana yalan söylemedim... Zeynep:Ali dikkat et...Ali otur... Ali:Zeynep duyuyor musun beni? Zeynep:Tamam Ali...Ali lütfen... Ali:Ben seni seviyorum...der...ve dereye düşer... Zeynep:Aliiiiiiiiiiiiii....der endişeli bir şekilde... sonraki sahnede...Zeynep de derenin içindedir...ve Ali'yi kıyıya getirmeye çalışır... Zeynep:Ali,Ali...Ali kurtardım...Ali'mmm...Ali cevap ver...Ali...(((suni teneffüs sahnesi...:))))Ali uyan...Ali nolur uyan...Ali...(((bir suni teneffüs sahnesi daha:))))Ali nolur uyan...Aliiiiiiiiii....(((Ali'nin uyanmadığını görünce ona sarılıp ağlamaya başlar:())) Ali: (((uyanır...)))Biliyodum beni sevdiğini...der gülerek...:) Zeynep: (((bir tokat patlatır Ali'nin suratına...)))kalbime indirecektin...bu bana yapılır mı ha? Ali:Yeni kendime geldim Zeynep napayım? Zeynep:Korkuttun beni...çok korkuttun beni...diyerek Ali'ye sarılır... Ali:dedim bari Zeynep yok...öleyim bari dedim...(((duygu sömürüsüne bak...:))))yüzüğünü de almadı... Zeynep:Ne dedi orda Hoca sana ha?Zeynep kızımı üzersen iki elim yakanda demedi mi ha? Ali: Dedi... Zeynep: Peki sen naptın?üzdün dimi? Ali:Üzdüm... Zeynep:Ben şimdi bu yüzüğü senden nasıl alayım ha? Ali:Almazsan atarım bak kendimi... Zeynep:At.. Ali:Atıyorum bak... Zeynep:Atttt... Ali:Bak atarım... Zeynep:Bari yüzüğü ver öyle atla...hatıra olur hiç olmazsa...evde kaldım zaten...hiç olmazsa bir nişan yüzüğüm olur... Ali:Zeyneppp...yapma... Zeynep:Bu mesele düzelene kadar yanıma yanaşma bir daha...istersen kendini dereye at,istersen uçuruma...bidaha kurtarmıcam seni...haberin olsun... der ve dereden çıkar...Ali de arkasından bakakalır... bu replikler sevgili Duygu'm sayesinde ulaşmıştır size...O'nun videosundan dinleyip dinleyip sizin için yazdım...devamı da gelir inşallah...:) FBemel 17-03-07, 14:28 4.bölümde Zeynep_Ali Batum'a giderken teknedeki sahneleri... Zeynep teknenin ön tarafında denize bakarken Ali yanına gelir... Ali: Napıyorsun sevdiğim? Zeynep: Uzaklara bakıyorum...sevdiğim bir adam vardı...romantik bir adam...onu arıyorum... Ali: Sevdiğinin başına neler geldi?biliyorsun ama dimi? Zeynep: Fark etmez...benim sevdiğim beni görünce dünyayı görmez...yani görmezdi... sonra Ali_Zeynep, jack_rose gibi teknenin ucunda romantik anlar yaşarlar...:):img-hyste bir süre sonraa... Zeynep: Ali yaaa..benim kollarım yoruldu...bıraksak mı?:) Ali: bırakalım... Besim: Kaptan!!!mazot bitti...Hopa'ya uğrayacağım....haberin olsun... Ali: tamam...uğrayalım... Zeynep: Ali dönmesek mi acaba? Ali: Dönmeyiz istersen... Besim: Olmazzz...dönelim...yani dönmemiz lazım...eve bir telefon etsek mi?yani merak ederler de o bakımdan...(atlamasa olmaz...:)) Ali: Haklısın... Besim: Tamam...sen rahatını bozma...ben hallederim... Ali: Haa..Batum'dan,babamdan sakın bahsetme...Emine Teyze'ye de söylesinler...Zeynep'le Ziya'yı merak etmesin...yanımızdalar... derrrrr ve Zeynep'ini öper....:) FBemel 17-03-07, 14:39 Akşam teknede...Ali ve Zeynep yan yana uzanmış konuşurlarken... Ali: Çocukken en çok neyi severdim,biliyor musun? Zeynep: Kayan yıldızları bulmayı... Ali: Evet...Nerden bildin? Zeynep: Beraber bulurduk ya...şaşkın...:) Ali: Sizin evin damında...var mısın?ilk kim bulacak? Zeynep: Varım... bir süre sonra Zeynep Ali'nin yıldızlara değil de kendisine baktığını fark edince Ali'ye döner... Zeynep: Ee hadi yıldızlar... Ali: Benim yıldızım sensin sevdiğim...(ayyyy ne romantik...:)) tam öpüşeceklerken... Besim: Kaptan motor durdu...((öldiriciğimmm bu adamı:))) Ali: Duydum Besim Abi... sonra Ali inatla bir deneme daha yapmaya kalkışır...:img-hyste ama nafilee...yine tam öpüşeceklerken... Besim: Kaptan motor çalıştı... Ali: Onu da duydum Besim Abi...:) Zeynep Ali'nin yanından kalkar...:) Besim: Niye sinirlendi ki bu şimdi?...(hala anlamıyor adam...:)) M.G_N.I_M.A.A 22-04-07, 16:20 aliye dogumgünü partisi hazirlanir.... ali gelmeden... zeynep: ufff nerde kaldi bunlar yaaa....ali gelcek hala bunlar yok... serap: gelirler merak etme... ben hakana söyledim ben telefon acmadan getirmicek aliyi. zeynep: sende az degilsin serap yani.... zeynep pastayi güzel koyar... serap: ne sandin kizim... zeynep: hersey hazir degilmi? serap: evet zeynep: masa...pasta... serap: sakin ol zeynep hersey cok güzel olcak... zeynep: ya olmazsa ya ali gelmezse.... serap: merak etme hakana talimat verdim...getirmezse kesin bosanicaz.... zeynep gülümseyerek: kesin getirir ozaman alini arkadaslari gelir... zeynep: heh en sonunda davetlilierden biri : ooo baya bi hazirlik yapilmis.... hakanla ali denizkenarinda beklemektediler... ali: ben gidiyorum abicim hakan: olurmu abii nereye gidiyosun ya? ali: nedemek olmaz gidiyorum hakan hayatda olmaz abii hakanin telefonu calar... ali: birak kolumu da telefona bak.... hakan telefona bakar arayan serapdir... hakan:hadi abicim gidiyoruz... ali hakana bakar: bu sefer de ben gitmiyorum... hakan: olurmu abi ya donduk saten burda... ali: olur olur cook güzel olur balik falan tutariz burda hakan: olmaz abi hadi bin su arabaya da gidelim...donduk...hadi bin kardesim hadi bin abii.. arbaya binerler.... zeynepler de aliyi beklemektedirler... zeynep: heh geldiler... hadi...hadi zeynep kosar bi odaya kosar... hakanla ali arabadan inerler hakan: alicim iyi aksamlar kardesim... ali: hakan sen git yat kardesim kafan iyi degil senin hakan: tamam kardesim yatarim... ali iceri girer... ali: zeynep zeynep alini arkasindadir... ali devam yürür... sonradan yine zeynep der.... ali: zeynep zeynep alini önüne gecer: efendim ali zeynepe bakar... zeynep: iyiki dogdun... arkadan alinin arkadaslari: mutlu yillar sana........... diye gelirler aliyle zeynep birbirlerine bakarlar zeynep: mutlu yillar...(der ve yüzügü takar alinin parmagina takar...) ali cook sasirmistir... ali: bu yüzük benim cebimdeydi... zeynep güler... ali cebindeki yüzügü cikarir zeynep: kuslar koymustur belki... ali: ben kimin koydugunu biliyorum... zeynep: kimmis? ali: sevdigim zeynep: ve seni cook seven biri... ali yüzügü zeynepin parmagina takar... FBemel 08-05-07, 02:17 31.bolum Yemek cikisi.. Ali: :) Zeynep: Yetmedimi ali gulme artik.. Ali: Ben cok sevdim bu korayi bi daha ne zaman bulusucaz? Zeynep: ASLA gormedin mi masada sana nasil bakiyodu..Napalim artik mineye baska adaylar bulucaz Ali: Hala akillanmadin yani ZeyNep: Ne var cnm bu ilk deneyimim olur boyle seyler.. ALi: Zeynep ugrasma kizla Istese birini bulrudu simdiye kadar dimi? Zeynep: Ewt de is guc kiz firsat bulamamistir belki..Ay gormedin mi masada boyle melul melul oturuyodu :) Icim gitti ya hem fena mi olur o da mutlu olur bizde.. Ali: Hic vazgecmiceksin dimi ? Zeynep: Neden vazgecmicem ? Ali: Bana guvenmiyomusun Zeynep: Ay sacamalama ali tabiki guveniyorum Ali: Mineye..?? Zeynep: Guveniyorum.. Ali: Zerre kadar inanmadim ama... Zeynep: Inanmicaksan niye soru soruyosun o zman ? Ve birbirlerine sarilirlar..:img-in_lo ALINTIDIR... FBemel 08-05-07, 02:19 Zeynep’in Ali’yi yakaladığını zannettiği sahne… (ne alem kız yaws ) Zeynep: Kolay gelsin.. ooo ben zannettim ki.. pardon ya çok pardon pardon.. Arkasını döner.. Ali: Üç gün sonra evleniceği adam başkalarıyla kırıştırıyor zannetti.. siz kusura bakmayın.. çok sağol kardeşim.. Zeynep: Zerre kadar utanmıyo.. Ali: Hiç konuşma Zeynep!.. hiç konuşma.. yürü hadi.. ben şimdi vazgeçsem.. gitsem memura ben vazgeçtim desem.. bu kız deli.. sözde beni kıskanmayacaktı ama peşime takılıyor desem.. diyim mi? Zeynep: Deme.. Ali: Demiyim demi? Zeynep: cıkk.. Ali:hiç hoş olmaz.. Geç hadi otur şöyle.. Zeynep: Ayy bu benim için mi? Ali: Aslında seni cezalandırmam lazımdı ama dua et SENİ ÇOK SEVİYORUM... Zeynep: BENDE SENİ ÇOK SEVİYORUM... evet seni kıskanıyorum hemde çok.. hep de kıskanıcam napıyım?.. beni seviceksen böle sev.. tamam mı? Ali: Otur hadi otur börekler soğudu.. Mineyi kıskanıcağına dua et o olmasaydı bi tek börekle iki plastik çatalımız vardı.. Zeynep: Aliii sen minenin zayıfladığını bana nie söylemedin? Ali: Allahım sen sabır verr yaa!.. Zeynep: Şaka yaptım şaka.. Ali: Yaa tabi şaka yaptın.. Zeynep: Aaaa aşk olsun vallahi şaka yaptım.. ALINTIDIR... FBemel 17-05-07, 23:55 43.bölüm Ali_Zeynep yatak odasındayken...:) Zeynep: İçim ezildi kıza...Gördün mü kal deyince nasıl sevindi??? Ali: Gördüm cnm...Artık şu kızdan konuşmasak...Sabahtan beri onunla uğraşıyorum zaten...Daha fazla uğraşmak istemiyorum... Zeynep: Tamam...O zaman benimle uğraş...Hı???=) Ali: Olmaz...Sen daha yorucusun... Zeynep: Bak ya!!!O zaman sana başka bir uğraş bulalım...Daha az yorucu...Hı??? Ali: Çok iyi olur... Zeynep: Öyle mi??? Ali: Kız olsun...Sana benzesin...Huy olarak değil tabi...:img-hyste Zeynep: Erkek olursa üzülür müsün??? Ali: Üzülmem tabi...De kız olsun...=)) Zeynep ters ters Ali'ye baktıktan sonra...:) Ali: Ne var canım...İçimden geleni söylüyorum.........der ve Zeynep'i öper...:) M.G_N.I_M.A.A 21-05-07, 17:15 44. Bölüm son parca zeyneple ali doktordan eve geldik den sonra... ali kapidan iceri girer ali: biraz dinlensen iyi olur zeynep ayakkabilarini cikarir:haklisin askim ama mümkün degil... ali zeynepe bakar: nedemek mümkün degi? doktorun söyledigini duydun igce dinlenmen lazim zeynep: biliyorum hayatim ama olmaz... yarin sabaha yetistirmem gereken dünya kadar is var....sen sirketten alman gereken dosyalari aldinmi? ali: aldim ama unut simdi dosyalai falan.. sonra halledersin. zeynep: olmaz! sabah erkenden o dosyalar yetismek zorunda...mualeciler kontrole gelcek... ali: tamam madem yetismesi lazim ben halledicam zeynep: nasil yani? ali: baya napmam gerktigini söyle bana zeynep: aaa yok yok olmaz ya sen bugün bütün gün calistin yarin da calisicaksin ben seni uykulu uykulu yorgun yorgun ise yolliyamam...olmaz hayatim gercekten ali: ya hallederim zeynep: eminmisin? ali: evet, hadi sen uzan da dinlen biraz, bende arabadan su dosyalari alim hadiii..... ali kapidan cikar... zeynep kapiyi kapatir:demek benimle dalga gecersiniz.. ben bunu size brakirmiyim? birakmam (Diyerek odaya dogru gider....) FBemel 02-06-07, 18:14 45. bölüm ilk sahne...Ali_Zeynep yatak odasında konuşurken...:) Zeynep: Nasıl???Rahat uyuyabildin mi bari canımın içi???:) Ali: Hııı...Çok...:) Zeynep: Eğer beğenmediysen o kanepeyi değiştirelim...Hani uzun süre orada yatacaksın ya... Ali: Çok teşekkür ederim ama ben halledicem o meseleyi... Zeynep: Hııı!!!Nasıl??? Ali: Ayrı bir eve çıkıcam...:) Ali Zeynep'in bu cevaba güldüğünü görünce... Ali: Gülme...Zaten çok kızgınım sana... Zeynep: Hiç kızma hayatım...Sen başlattın... Ali: Niye???Gizlice işe giren ben miyim??? Zeynep: Napayım???Sen de çalışmama izin verseydin o zaman!!! Ali: Keyfimizden değil herhalde...Bebeğimizi düşünüyorum...Değil mi??? Zeynep: Bende en az senin kadar bebeğimizi düşünüyorumdur...Değil mi?? Ali: Hııı!!!Öyle mi???(((Ali Zeynep'in elindeki fincana bakar...)))O ne o zaman??? Zeynep: Süt........lü kahve...:img-hyste Ali: Anlıyorum hayatım...Hala farkında değilsin ama...Biraz daha dikkatli olacaksın bundan sonra... Zeynep: Tamam...Haklısın...Bundan sonra daha fazla dikkat edeceğim kendime ama önümüzde çok zaman var yani bu benim çalışmama engel değil ki!!! Ali: Çalışmayı unut... Zeynep: Tamam peki...O zaman teklifini kabul ediyorum... Ali: Ne teklifi??? Zeynep: Başka yerde olmuyorsa senin yanında çalışıcam... Ali: Olmazzzz.Olmaz... Zeynep: Ne demek olmaz???Sen demiştin gel benim yanımda çalış diye... Ali: Sen de kabul etmemiştin... Zeynep: Tamam...Şimdi kabul ediyorum... Ali: Geçti artık o geçti... Zeynep: Bi dakka...Bi dakka...Şişt...Nereye???Yok öyle gitmek...Önce oturup konuşağız... FBemel 02-06-07, 18:23 45. bölüm devam... Ali: Anlaşma falan yok...Sen gizlice işe girerek o şansını kaybettin... Zeynep: Hım...Kanepede yatmaya devam edeceksin yani... Ali: Fark etmez...Yatarım... Zeynep: Ayy...Ne kadar inatçı adamsın???:)Bi de bana inatçı dersin!!!:)Altı-üstü birkaç ay çalışacağım...(((((((Halbuki biz ikisine de inatçı diyoruz.....:img-hyste )))))) Ali: Boşuna yorma kendini hayatım...Değil birkaç ay 1 hafta bile çalışmanı istemiyorum... Zeynep: 1 hafta bile mi??? Ali başını sallayarak onaylar...:)Ali Zeynep'inin yanağına bir buse kondurur...:img-hyste Ali: Akşama görüşürüz... FBemel 07-06-07, 20:56 45.Bölüm Ali_Zeynep ve Özlem...(((Özlem'in evindeyken))) Ali: Ne zamandır birlikteydin bu adamla??? Özlem: Nerdeyse 5 ay oluyor... Ali: 5 ayda anlamadın mı nasıl biri olduğunu??? Özlem: Ne bileyim???Bazı tuhaf hareketleri vardı ama... Ali: Nasıl tuhaf??? Özlem: Mesela aşırı derecede kıskançtı...En son tokat atmaya kalkınca..."""tamam""" dedim..."""buraya kadar...""" Zeynep: tı tı tı...:)Ay Ali iyi ki geldin...yoksa bunun gideceği yoktu...Ne biçim adamlar var ya??? Ali: Bak...Bir de benim kıymetimi bilmiyorsun...:img-in_lo Zeynep: :):img-in_lo (((bu güldü demek oluyor...:)))) Özlem: Sizi de buraya kadar rahatsız ettim... Zeynep: Yok canım...Saçmalama... Özlem: Neyse...Artık Mehmet de gittiğine göre daha fazla rahatsız etmeyeyim ben sizi... Ali: Emin misin??? Özlem: Tabi tabi...Kapıyı kilitleyip yatıcam zaten... Ali: Peki sen bilirsin...Ama bak..Birşey olursa mutlaka ara...Tamam mı??? Zeynep: İstediğin zaman arayabilirsin...Hani ben bütün gün evdeyim...Patronun beni işe almadı ya...:img-hyste Özlem: Aa...Bilmez miyim??? Ali: Haklıyım ama dimi??? Özlem: Kesinlikle... Zeynep: Ne???:) Özlem: Napayım???Paramı o veriyor...:img-hyste clevergirl 23-06-07, 23:59 Dizi bitti (simdilik) ama benim senaryolarimla devam ettiricem... Zeynep sonunda kizi asyla ile hastaneden taburcu olmustu...Eve gelir gelmez uyuyan kizini besgine yatirdiktan sonra yatagina uzandi biraz...O kadar yorgunduki,biraksalar günlerce deliksiz uyuyabilirdi... Ali zeynep uyurken sirkete ugradi... Özlem: Aaa ali,zeynep taburcu oldumu? Ali: oldu oldu... Özlem: Ayyy bebek nasil? Alistimi evine? Ali: Ya sorma...gelir gelmez uyudu kücük hanim.. Özlem:Selam söyle benden zeynebe, en kisa zamanda ugruycam.. Ali. Tamam canim sagol... Ali islerini bitrdikten sonra eve geri döndü. Zeynep hala uyuyordu ama kücük asya uykudan coktan uyanmisti.Ali yavasca zeynebin yanina yaklasti ve yanagina bir öpücük konudurdu. Zeynep bu öpücügün etkisiyle gözlerini acti. Z: Ali? A: Uyan sevdigim..bak kizimiz coktan kalkmis bile.. Z:Ayy canim..karni actir dimi? A: Bilmem... Z: Ne bicim babasin sen ya..insan kizinin ac olup olmadigini bilmezmi? A: O benim oldugu kadar seninde kizin canim... Z: Neyse...Karnini doyuralim kizimzin... A: Bende yicek biseyler hazirlayim.. Z: Tamam hayatim... Asya yemegini yedikten sonra tekrar uykuyadaldi,zeynepte alinin yanina gitti.. Z: Naptin askim? A: Makarna... Z:Baska birsey yapsan sasardim zaten.. A: Zeynep..baslama yine.. Z: Ay tamam kizma yaa..annemler neden gelmedi? A: Aksam gelicekler.. Z: Iyi... A: Zeynep? Z:Efendim? A: Nasil yapicaz? Z:Neyi? A: Sence biz iyi birer anne-baba olurmuyuz? Z: (gülümseyerek) Senden cok iyi bir baba olur sevdigim! A: Sendende askim! Z: Seni cok seviyorum! A: Bende seni! ikiside birbirlerini o kadar cok sevyorlardiki,her an birbirlerinn ellerini tutmaktan usanmiyorlardi... Devam edicem ama simdilik kisa yazdim.. clevergirl 14-07-07, 12:45 Z: Aliiiiii!!! Ali salondan kosarak yatak odasina girer.. A: Ne oldu zeynep? Z: Hemen yemek hazirlamamiz lazim,ama asya bitürlü susmadi...Aglama güzel kizim,off ali ben napicam yaa? A: Zeynep agrisimi var acaba? Z: Annem bebekler ya karni aciktiginda yada altini pislediginde aglar demisti... A: Emzirdinmi? Z: Emzirdim A: Öyleyse altini degistiricez... Z: Iyi sen altini degistir bende yemek hazirlayim A: Sacmalama zeynep ne yemegi ya? Z: Ailelerimiz aksam gelicekler ya,ne yediricez? A: Ben sana lohusa halinle yemek yaptirmam, merak etme hallettim ben o isi... Z: Nasil? A: Zeynep nasili birakta cocugunu altini degistirelim .. Z: Peki, surdan bezini ver... Zeynep asyanin altini degistirirken alide onlari hayranlikla seyrediyordu... Z: Ne bakiyorsun öyle,hic mi bebegin altini degistiren birini görmedin... A: Gördüm,ama senin gibi güzelini görmedim.. Z: Bak seen? Bu iltifatlarin sebebi nedir ali bey? A: Bana dünyalar güzeli bir kiz verdin,daha nolsun sevdigim (Der ve zeynebin yanagina bir öpücük kondurur) Aksam oldugunda ali ve zeynep ailelerine en güzel masayi hazirlamak icin calisiyorlardi. Z: Ev yemekleri satan yerden yemekleri ismarlamakla cok iyi yapmissin ali,yoksa ben asya varken hic birsey yapamazdim.. A: Eee ben cok iyi bir koca ve babagim... Z: Hemen simarma, nerde kaldilar... A: Gelirler zeynep Z: Ilk kez onlari bu evde gercek bir aile gibi karsiliycaz.. A: O ne demek simdi.. Z: Yani anne-baba olarak canim,ailemiz büyüdü ya.. A: Evet,ben hala inanamiyorum biliyormusun zeynep Z Ya ben, rüya gibi ali... A: Sevdigim..(birbirlerine daha cok yaklasiyorlardi) Z: Efendim sevdigim (Tam öpüseceklerken,zil caldi) A: Zamanlamalari herzaman oldugu gibi harika.. Zeynep kapiyi acar, emine hanim kizina sikica sarilir.. E: Ayy zeynebimm,canim kizum benimm... Z: anne tamam.... E: Nasilsunuz evladim... A: Iyiyiz anne buyrun iceri gecin.. S: Al güzel kizum, torunuma geydirirsun daa. A: Bu ne anne? S: Tulum Z: Cok sagolun annecim.. A: Baba hadi sizde gecin... H: Gecelum bari... F: Gec ortam gec... Sofrada E: Niye bu kadar zahmet ettun zeynep,lohusasun kizum sen...Yormaman lazum kendini.. Z: Ben birsey yapmadim annecim,disaridan aldik.. S: Iyi o zaman,sen torunuma bak,bosver yemegu da.. E: Sahi asya uyuyormu? Z: Evet annecim, yeni uyudu sayilir ama uyanir birazdan görürsünüz... A: Digerleri nerde... S: Melahat ve Dursun romantik bir aksam gecirceklermus, ziya ile sirinde gittiler biryere, cocuklarida feraye hanima biraktuk.. Z: Feraye ablada gelseydi ya, o neden gelmedi? S: Söyleyelimmu dünürüm? E: Söyleyelum dünürüm.. A: Noluyor anne? S: Sevda hamileymus... Z: Aaa hadi ya cok sevindim.. E: Ailece evde kaldi onlar, size bol bol selamlaru var.. A: Hocamizda baba oluyor ha H: Öyle evlat, ortam yoksa biz yaslaniyormuyuz da.. F: Oda nerden ciktu ortam... H: Baksana bütün herkes ana baba oluyor... F: Bizim ruhumuz gencc,bosver sen gerisini.. H: Dogru diyorsun ortam... O gece bütün herkes bir arada olmaktan dolayi cok mutluydu, asya bebekte cok gecikmeden bu mutlu aile tablosuna ortak olmustu. Herkes evine gittikten sonra,ali ve zeynep hemen yattilar...Gece nin bir körü onlari bekleyen sürprizden haberleri yoktu tabiki... Z: Alii kalk.. A: Noldu zeynep ya? Z: Asya agliyor,kalk bak... A: Sen bak.. Z: Ne bicim babasin sen yaa,hadi nolur,söz bende sonra bakarim.. A: Off zeynep ya,tamam bakiyorum...Gel bakalim asyamm, niye agliyorsun sen bakim? Zeynep kalksana ya,belliki karni acikmis.. Z: Karnini dogur o zaman... A: Oldu canim,ben gidimde bir kuru fasulye pilav isitim,sacmalama zeynep ya,ben nasil dogurabilirim.. Z: Ayy tamam,bir cocuga bakamadin... A: Sen dogur, ben yatiyorum yarin erkenden ise gidicemm.. Z: Afferim ali, harika bir babasin dogrusu.. A: Iyi geceler.. Z: Kaldikmi kizim seninle bas basa... Zeynep o gece sabaha kadar asyayi uyutmaya calismisti sabaha karsi ancak ise yaramisti... benhermi 21-08-07, 00:19 bugun kendi kendime nostalji yaparken türküyü bir defa daha sevdim de baktım sözlerini eklememişiz... ee bu da bir tür replik sayılır... (nasıl olsa türküyü ali de söylüyor:img-wink:) Zeynep Bu Güzellik Var Mı Soyunda Elvan Elvan Güller Biter Bağında Arife Gününde Bayram Ayında Zeynep'im Zeynep'im Allı Zeynep'im Beş Köyün İçinde Şanlı Zeynep'im Söğüdün Yaprağı Narindir Narin İçerim Yanıyor Dışarım Serin Zeynep'i Bu Hafta Ettiler Gelin Zeynep'im Zeynep'im Allı Zeynep'im Beş Köyün İçinde Şanlı Zeynep'im :img-in_lo:img-in_lo:img-in_lo benhermi 21-08-07, 00:46 ali ni zeynep i zorla optüğü sahne.... (ali tezgahın arkasında gürültüyle şeker kavonozunu yukarı koyan zeynep i farkeder.. ama hala görmüyordur) ali:zeynep nerdesin sen? inşallah her gün bu kadar geç gelmezsin... (zeynep tezgahın altından çıkar ve bağırarak) zeynep:sen ne yaptığını sanıyorsun ha... buraların hali ne...? (ali hayralıkla değişen zeynep e bakakalır... yüzündeki o ifadeyi burada hayal edebilirsiniz....:img-in_lo ali şaşkın şaşkın zeynep i incelerken) zeynep: heeeey sana diyorum... (ali hala birşey diyemeyecek durumdayken...:img-hyste) zeynep:unuttuysan hatırlatayım burayı beraber işletiyoruz yani birşey yapmadan önce bana sormak zorundasın... (ali kendine gelir gibi olur ) ali: niye beyenmedin mi...? zeynep: evet hiç beyenmedim baksana berbat olmuş... (zeynep in bağırmasından dolayı ali artık kendindedir...) ali: müşteriler öyle demiyor ama... (kıskançlıktan çatlayan zeynep) zeynep: hııı gördük senin müşterilerini... ali: dışarıda gezicene gelip işinin başında dursaydın sende... (tam bu anda ali sabah bıraktığı gülün zeynep in yanında olduğunu görür... yine yüzündeki o gülüşle zeynep ine bakar....:img-in_lo zeynep in kolundan yumuşakça tutarak...) ali: niye sinirlndin bu kadar...? zeynep: sakın dokunma bana bir daha... ali:zeynep yeter ama zeynep: evet yeter... ya sen niye çıkmıyorsun benim hayatımdan ha her gün heryerde seni görmek zorunda mıyım ben...? ali:ben de çok meraklı değilim seni görmeye... zeynep: ne duruyorsun o zaman gitsene.. ali: gitmemi mi istiyorsun...? zeynep: evet ali: giderim o zaman... ama bir adım attıktan sonra gidemeyeceğini anlar ve dönüp zeynep in dudağına yapışır....(:happy0064:happy0064) zeynep şaşkınken biz de ekran başında sevinçten havaya uçarken bölüm biter... (ama ben repliği yazmaya devam ediyorum...:img-wink:) zeynep ali yi iter ve tokatı patlatır...(ee karadeniz kızı...:img-wink:) sonra da şaşkın şaşkın zeynep: ne yaptığını sanıyorsun sen ha...? ali önce üzgün üzgün zeynep in tokat attığı yere dokunur sonra da sinirli bir şekilde ali: gidiyorum... not: replik senaristler tarafından yazılmış olmasına rağmen aktaran tamamen benimdir... aralardaki yorumlar da tamamen bana ait olmak ile birlikte umarım sizleri rahatsız etmemiştir... bu sahneye bayılırım da yorumsuz yazamazdım...:img-hyste benhermi 21-08-07, 01:07 gece gece replik yazasım geldi sanırım.. :) 30. bölüm kumsal sahnesi hiçbirimizin unutmadığı gibi sahnenin başında ali ve zeynep kumsalda süper vakit geçiriyorlar... :) (ve tabii süper romantik...:img-in_lo) sonra yorulmuş gibi görünen zeynep e ali: ne oldu yoruldun mu...? zeynep: kim? ben? :) ben fırtınada büyüdüm niye yorulayim ki, asıl sen kendine bak... ali: hııı ben uzayda büyüdüm di mi... zeynep: artık bilmiyorum iki adım attın mı yoruluyorsun... şehir yaramaadı sana... ali: ben mi? süper bir şiveyle :) zeynep: ya ne? ali: güldürme beni allahını seversen... zeynep: şşşt var mısın yarışa...? ali: ne yarışı... zeynep: burdan eve kadar koşucaz... ali: tamam hazır mısın..? zeynep: dur dur nesine (kazanacağını bildiğinden işi garantiye almak ister:img-wink:) ali:nesine istersen zeynep: kaybeden akşam yemeğini hazırlar... ali kesin kazanıcam şeklinde gülümseyerek ali: tamam... zeynep: üçe kadar sayıyorum... biiir - ikii - zeynep süper şık bir hareketle ali yi yere serdikten sonra... (koçum benim...:happy0064) zeynep: üüüç ali: hooop zeynep tabiki de son hızla koşmaktadır.. ali ise yerde.. :img-hyste zeynep: mutfakta görüşürüz ali: sayılmaz hile ama bu zeynep: sayılır sayılır...:happy0064 eee artık ali ne yapsa boş..:happy0064 yine repliğin oluşumu fırtına senaristleri tarafından yapılmıştır ama aktarım tamamen bana aittir... yine kendi yorumumla yazdım:img-wink: (tutamıyorum kendimi kusura bakmayın...:img-blush) gecenin bu saatinde yazdığımdan imla hatalarını affedersiniz umarım.. eylül86 02-01-08, 18:36 Zeyneeep Ali Ben seni seviyorum Ali Otur düşeceksin Ben sana yalan söylemedim Ali dikkat et Ali otur Zeynep duymuyor musun beni Tamam ali Ali lütfen Ben seni seviyorum Ali.. aliiiii Aliii, ali kurtardım ali ali Ali cevab ver alii Alli ali uyan ali ne olur uyan Ali aliiiiiiiii Biliyordum beni sevdiğini Kalbime indirecektin bu bana yapalır mı yeni kendime geldim zeynep ne yapıyım Korkutun beni, cok korkutun beni Dedim bari zeynep yok, öleyim bari dedim Yüzüğünü de almadin Ne dedi orda hoca sana, Zeynep kisimi üzersen, iki elim yakanda demedi mi Dedi Peki sen ne yaptın Üzdün di mi Üzdüm ben simdi bu yüzüğü senden nasıl alayım ha Almazsan atarım BAK kendimi ama At atıyorum bak At Bak atarım Bari yüzüğü ver, öyle atla hatıra olur hiç olmazsa Evde kaldım zaten Hiç olmasza bir nişan yüzüğüm olur Zeynep yapma Bu mesele düzelene kadar Yanıma yanaşma bi daha istersen kendini dereya at ,istersen uçuruma Bir daha kurtarmıycam seni haberin olsun düseltmede yarimdci olan karanlik86 yani betülcügme tesekürler romantik_17 07-09-08, 03:11 (Ali arkadaşlarını uğurlar ve usulcana arkadan zeynepin beline sarılır.) Zeynep: Korkuttun beni. Zeynep: O kadar uzun zaman oldu ki. Ali: Çok özlemişim sana sarılmayı Zeynep: Çok özlemişim bana sarılmanı... Ali:Ne oldu? Zeynep:Biz şimdi arkadaş değiliz dimi? Ali:Arkadaş değil miyiz yani? Zeynep:Yani sadece arkadaş değiliz Ali:Sadece arkadaş ne demek? Zeynep:Hani konuşmuştuk ya arkadaş olalım felan.Sonra yüzük taktık. Anladın sen benim ne demek istediğimi... (Ali zeynebi öper) Ali:Arkadaş değiliz.Sen benim nişanlımsın.Sevdiğimsin. Zeynep: Bende bunu sordum işte. Ali:Bugün beni o kadar mutlu ettin ki.Ben bile unutmuştum doğum günüm olduğunu... Zeynep:Kaç oldun sen.? Ali:Sanki bilmiyorsun. Zeynep:26 oldun,yaşlandın.!!!:img-hyste Ali:Yok ya öle mi. Zeynep: Olsun ben olgun erkekleri severim. Ali:Alla alla (Arkadan sezen aksudan küçüğüm şarkısı çalmaya başlar...) Ali: Peki bu yaşlı adamla dans eder misin? Zeynep: Seve seve (Ve sarılırlar dans etmeye başlarlar...) Zeynep:Hiç gitmicekler sandım. Ali:Bizimkiler mi?Sen çağırdın ama onları Zeynep:Çağırdım da.İnsan biraz anlayışlı olur canım.Sonuçta biz yeni barıştık.Barıştık dimi??? Zeynep:Ne bileyim.Beni o kadar korkuttun ki!!! Ali:Ben mi?Naptım ki. Zeynep:Daha ne yapacaksın Ali.Gitmeye kalktın... Ali:Ama gidemedim.Seni bırakıp gidemedim. (Belli bir zaman sonra şarkı biter.) Ali:Sakın kımıldama. (Gider müziği tekrar açar.) Zeynep:Ben de ne yapıyor diyorum ya. Ali:Hiç bitmesin istedim. Zeynep:Bu gece eve gitmeyelim. Ali:Ne yapalım peki Zeynep:Sabaha kadar böle dans edelim Ali:Merak ederler ama Zeynep:Etsinler... Zeynep:Bana borcun var biliyorsun dimi? Ali:Ne borcu? Zeynep:Bir sabah sana kahvaltı hazırlamıştım.Hatırlıyor musun Ali:Bende sana hazırlarım ödeşiriz. Zeynep: Onu demiyorum ben.Hani ben böyle gözlerimi kapatmıştım.Ama sen beni... (Ali zeynepi öper.:happy0064 Burada duyguyu gerçekten çok güzel verdiler.Öpüştükten sonra birbirlerine gerçek bir aşıklar gibi sanki kalpleri yerinden fırlayacak gibi sarılmaları...:img-in_lo) Ali:Seni çok seviyorum Zeynep:Seni çok seviyorum sevdiğim Zeynep:Seni bir defa kaybettim.Bir daha kaybetmek istemiyorum Ali:Burdayım sevdiğim yanındayım... Zeynep:Şimdi yanımdasın da. Ali: Daha fazla vakit kaybetmeyelim. Zeynep:Kaybetmeyelim. Ali:Ben diyorum ki.?Biz... (O anda hakan içeri pat diye girer.) Hakan:İyide sevgilim.Telefonunu unutan sensin.Bana kızıyorsun.Biraz saçma olmuyor mu? Özür dilerim arkadaşlar ya.Serap telefonunu unutmuşta onu almaya geldim.Bölmeyeyim ben sizi ya... Ali:Yeteri kadar böldün hakancım saol Hakan:Tamam.Hadi.... Ve sahnemiz burada biter.Evlilik teklifi başka bölümlere:) :) |