PDA

Tüm Versiyonu Göster : Kadın İsterse- Bölüm Yorumları

Sayfalar : 1 [2]

canxx
09-04-06, 01:01
bence de kesinlikle mutlu son olacak.fatma da hafızasını kaybedecek olabilir.
ben arada sıraada vildan atavseverle msn de konuşuyorum.dizinin 52. bölümde biteceğini söyledi.neyse.

barbiee
09-04-06, 13:29
evet arkadaşlar bakalım bu akşam ne olacak çok merak ediyorum inşallah fatmaya bişey olmaz alev in oyunu da bir an önce ortaya çıksın ve defolup gitsin canan ve zafer in hayatından:img-icecr

aliyeaynalar
09-04-06, 13:55
bence alev ölcek, bana öyle geliyor.
yoksa nasıl çıkacakki zaferin hayatından ?

Wolfman
09-04-06, 14:11
Bence ya insafa gelip aralarından çekilecek yada ölecek Ama fatma çok kötü düşmüş İnşallah kötü birşeyi yoktur :icon_whis

rain 1907
09-04-06, 16:04
wolfman, fragmanda fatmanın düştüğünü göstermiyordu ki sen nerede gördün?????

Wolfman
09-04-06, 16:38
Valla benim izlediğim fragmanda fatma merdivenlerden düşüyordu :icon_whis
ve baygın halde yatıyordu

d_nz
09-04-06, 20:50
ben de çok merak ettim şimdi bence de gösterimdeki en iyi diziydi bitmesini hiç istemem ama bana bugün biğtmezmiş gibi geliyor öyle olsaydı söylerlerdi son bölüm diye hem bence tam fatmanın olduğu yerde biter bu bölüm hem de 52. bölümde bitecek diye biliyorum inşallah öyledir :img-huh:

Wolfman
10-04-06, 00:29
Bu dizi haftaya biter diye tahmin ediyorum Fatmanın inşallah bir sakatlığı yoktu Yalnız gerçekten de düştü Bölüm yine çok komikti Alevle Zaferin hesaplaşması ilginçti Açıkcası Zafer'in tepkisi çok yerindeydi Ben en çok Cananla Alev'in hesaplaşmasını merak ediyorum Bakalım orda dananın kuyruğu kopacak Ama bu Alev'in insafa geleceği yok gibi :icon_evil

CveB
10-04-06, 02:44
Hani Buket bir kafede çalışıyordu.Ve kafedeki çocukla aralarında birşeyler olmak üzereydi.O kafedeki çocuğa ne oldu?Buket artık çalışmaya gitmiyor mu?Yoksa ben arada birşeyler mi kaçırdım?

barbiee
10-04-06, 10:28
Hani Buket bir kafede çalışıyordu.Ve kafedeki çocukla aralarında birşeyler olmak üzereydi.O kafedeki çocuğa ne oldu?Buket artık çalışmaya gitmiyor mu?Yoksa ben arada birşeyler mi kaçırdım?

arkadaşlar ben dizide zaferle alev nasıl karşılaştı kaçırdım o sahneyi anlayamadım ve ondan sonra da elektrikler gitti izleyemedim bir anlatabilir misiniz acaba

Wolfman
10-04-06, 11:10

Bu hafta göstermediler bende anlamadım ama onları da bu hafta bir çözüme bağlayacaklarını düşünüyorum :icon_whis

Wolfman
10-04-06, 11:12
arkadaşlar ben dizide zaferle alev nasıl karşılaştı kaçırdım o sahneyi anlayamadım ve ondan sonra da elektrikler gitti izleyemedim bir anlatabilir misiniz acaba

Zafer Alev'in evine ilk gittiğinde telesekretere Alev için bir not bırakıldı Ona buna şahit oldu Ardından ikinci defa gittiğinde Zorla odalara bakmak istedi ve Alev de karşısına çıktı

rain 1907
10-04-06, 12:53
Bu bölüm fatmanın düşme sahnesi hariç çok keyifliydi.özellıkle selinin tarihi anlaması için cananın aklına gelen fikir gerçekten müthiş.hepsine çok yakışmış kıyafetler.özellikle orada fatmanın yaptığı"çayın altını kapatmaya gidiyorum"espirisi çok iyiydi.gül gül öldüm.
bence fatmaya bişey olmıycak sadece geçici bir hafıza kaybı yaşıycak ama son bölümde herşeyi hatırlayıp düğümü yine fatma çözücek gibi geliyor.
Buketin o çocukla ilişkisi bence rafa kalktı.ben herhangi bir gelişme yaşanacağını sanmıyorum.
bi de ben Hülya Avşarın son sahnede giydiği spor kıyafatlerden bahsetmek istiyorum.yeşil bi t_shirt ve kahverengi bir pantolan vardı üstünde.o kadar yakışmış ki anlatamam.genç kız gibi olmuş.

kaya_maniaa
10-04-06, 20:40
yine süper bi bölümdü seline tarihi anlatmaya çalışırken canan ve fatmanın salona ilk giriş hal ve hareketleri çok komikti aynı anda bi sağ sol cok güldüm orda ..ama dizi bitmeden önceki son reklamdan sonrasını kaçırdım..yani tarih sonrasını birisi kısaca anlatırsa çok sewinirim..ewt rain o kıyafet süperdi grçkten yeşil çok yakışmış...

canxx
10-04-06, 22:06
bence de bu bölüm süperdi umarım fatma ya bir şey olmaz.
keşke hafıza kaybı yaşamasa ama yaşar büyük bir ihtimalle.
canan ayşe nin alev olduğunu öğrenince dövse yeridir bence.
umarım çok iyi bir intikam alır.

rain 1907
11-04-06, 20:20
YOKMU ANLATABİLECEK BİRİ? :icon_whis

ok.ben anlatıyorum.inşallah doğru yeri hatırlıyorumdur.
tarih dersi bittikten sonra selin yeniden bilgisayarın başına oturdu.cavitin resmine bakmak için.tabi cavit hemen devraya ramazanı soktu ramazan da cavitten parayı koparıp arkadaşını aradı ve siteyi cökerttiler.tam cavitin resmi açılmak üzereydi.ama büyük bir süpriz o resmi oraya selin koydurmuş.caviti çapkın zannedip kimse yaklaşamasın diye :img-hyste tabi cavit ramazana verdiği parayla kaldı.daha da komiği ramazan bu duruma gülünce cavit elindeki kılıçla ramazanı kovaladı. :icon_ange

daha sonra buket eve getirdiği kuşla oynarken kuşu kaçırdı.tabi alevin de kuşa allerjısı olduğu için(bunu biliyosundur sanırım) kaşınmaya başladı.sonra yukarı çıktı üstünü falan değiştirmek için.tabi arkasından fatmada çıktı.Alev üzerini çıkarttığında sırtındaki dövmayi gördü fatma.va bu kadar tesadüf olamayacağın va ayşenin alev olduğunu anladı...daha sonra korkuluklarda itiştiler ve fatma merdivenlerden yuvarlandı...malesef acı son.

Wolfman
12-04-06, 01:51
Açıkcası bu kadrodaki herkesi özleyeceğim Bu kadro zor kurulur gerçekten Canan'ın dan Ramazan'a kadar hepsi süperdi Ve komikti 50 küsür bölümlük çok güzel bir projeyi yansıttılar :img-fullm

ATV
12-04-06, 23:34
Kadın İsterse

Türü: Yerli Dizi
Saat: 22:00
Açıklama:
Fatma geçirdiği travma yüzünden konuşamıyordur. Ayşe’nin Alev olduğunu evdekilere anlatmanın yollarını arar. Canan, Alev’le karşılaşmasında Alev’in yeni bir tuzak hazırladığını fark eder. Alev’i takip ettirmeye karar verir... Bu arada Alev, Zafer ve Canan’ı ayırmak için yeni planını uygulamaya başlar. Bu plan için eski bir arkadaşından yardım alan Alev Zafer ve Canan’ın arasını bozmayı başarırken, Canan Alev’in Ayşe olduğunu öğrenir... Çapkın koca Cavit ise, Zafer’in ısrarıyla spor salonuna yazılır. Çapkınlıklarına spor salonunda devam etmeyi hayal ederken işler hiç de umduğu gibi gitmez... Kadın İsterse merakla beklenen yeni bölümüyle Show Tv ekranlarında

canxx
12-04-06, 23:42
çok sağol bu bölüm bayağı heyacanlı geçeceğe benziyor.

rain 1907
13-04-06, 12:36
Gerçekten çok teşekkürler.ya bu bölüm bence süper olucak.biraz sinirleneceğimiz bir bölüm olucak gibi.çünkü alev bir türlü rahat durmuyo.yeter artık bıraksın şu zaferle cananı.kesin araya başka bir erkek sokup cananın onunla ilişkisi varmış gibi göstericek.
Bu arada acaba fatma okuma yazma bilmiyo mu??? eyer biliyosa yazarak çok rahat anlatıcaktır.ama tam bi felç geçirdiyse zor tabi.bakalım.çok merak ettim şimdi...

aliyeaynalar
15-04-06, 21:41
yaa şu show şu dizinin son bölümünü verse hiç olmazsa yaa,
dizinin son bölümünü vermekden aciz kanal yaa..

Wolfman
18-04-06, 02:46
Arkadaşlar dizi salı akşamı 21:45 de yani bu akşam Fragmanı gördüm Canan Alev'e okkalı bir tokat attı :)

aliyeaynalar
18-04-06, 12:03
şerefsiz bunlar yaa ,aliye dizisiyle aynı saate koymuşlar.
olamaz böyle bi şey.
ben şimdi hangisini izliycem :(
bu kadarmı düşman show tv aliyeye..

rain 1907
18-04-06, 12:14
Evet dizi bu akşam ama tutupta aliyenin karşısına dizi konur mu? aliye en çok izlenen diziler arasında.ben çok hastası değilim izlemesemde olur ama izleyenler ikilemde kalıcak şimdi.neyse görücez reytingleri bakalım
o tokatı ben de gördüm.içimin yağları eridi valla.ellerine sağlık CANAN!!!

victoria18
18-04-06, 12:39
Arkadaşlar dizi salı akşamı 21:45 de yani bu akşam Fragmanı gördüm Canan Alev'e okkalı bir tokat attı :)
yani pazar gününden salı gününe mi alınmış? Aliyeyi nasıl izleyeceğiz? Bu bir sabotaj! aaaynı şey yabancı damata da yapılıyor........lütfen biraz duyarlı olamaya davet ediyoruz programcıları!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

rain 1907
18-04-06, 14:42
ama arkadaşlar şu da var sonuçta ortalık diziden geçilmiyor.hangi güne alırlarsa alsınlar bu seferde başka bir sevilen diziyle çakışıcak.o zamanda başkaları isyan edicek.yani bunun önüne geçilemez.zaten büyük ihtimalle son bölüm gibi bu.en olmadı haftaya biter kesin.
Bu arada siz yine şanslısınız.ben büyük ihtimalle hiç izleyemeyeceğim.bizim burda dijitale mi ne geçicekmiş yayınlar.onun için yayınları kesiyolar.sabahtan beri yok mesela.izleyememe ihtimalim çok yüksek.onun için diziyi iyi takip edin çünkü birinizden detaylı bir özet istiycem gibi görünüyo.

canxx
18-04-06, 17:01
böyle saçma şey olur mu ya?reytingler çok düşer.
en son bölümlerde pazar günü filan dizinin reytingleri
çok iyiydi.ama şimdi çok düşecek.offf.neyse.
ben ALİYE yi izlemiyorum ama ne biliyim çok garip geldi bana.

kaya_maniaa
18-04-06, 21:02
Üff napmış bunlar yaa hangisini izlicem ben şimdi ?artık zap yapıp dururum hem evdekiler kızar hemde ben böyle yaparak iki diziden de hiç bişey anlamamş olurum :icon_roll yada atv avrupa dan izlerim artık aliye yi..

rain 1907
18-04-06, 22:29
ben artık PES diyorum!!! bu kadar olmaz.dalga mı geçiyor bunlar insanlarla.Ben kendimi akşam kadın isterse var diye ayarladım aaa bi de ne göreyim cennet mahallesi.ne bu ya şaka mı??pazar vermezler.salı var derler son anda kaldırırlar.iyice laçkalaştı valla.allahtan bitiyor dizi.bu durumu daha fazla çekmiycez

Wolfman
19-04-06, 01:35
Hakketten saçmaladılar 23:15 de yayına girdi Güzelim bölümü resmen harcadılar Ne diyeyim ki
Ama bölüm gerçekten çok keyifliydi Özellikle Cavit'in skor -spor benzeştirmesi Demet'in annelik vasıflarını yerine getirememesi vs çok komikti
Alev bundan sonra ne yapacak çok emrak ediyorum Zafer'i de kıskandırmayı başardı sonunda ve sırt döndü Canan'a bakalım nasıl çıkacaklar işin içinden Ama Canan Fatmanın ipuclarını buldu ve olayı çözdü Sanırım haftaya son bölüm olur Tabi ne zaman yayınlarlarsa :icon_evil

rain 1907
19-04-06, 10:39
Katılıyorum.iyice saçmaladılar.haftaya gece haberlerinden sonra verirler heralde.neyse...
ben de çok keyif aldım bu bölümden.özellikle demetin dk tutarak bez değiştirmesi çok hoştu.Ama tabi her zamanki gibi Alev yine yaptı yapacağını.ya cananla zaferin arası bozulunca ben çok üzülüyorum.sanki benim annemle babamın arası bozulmuş gibi oluyor.halbuki dizi bu ama öyle işte kendimi kaptırıyorum.ama Alevin saltanatı buraya kadardı.Zeki Canan yine çözdü olayı.haftaya oyunu Alevin kurallarına göre oynıycak.bu sefer Cananın planlarını bekliyorum ben.bence biraz daha sabredip herkesin içinde rezil edicek alevi.Çünkü bitişte öyle bir baktı ki ben çok hain planlar bekliyorum ondan.

aliyeaynalar
19-04-06, 10:46
bence çok iyi oldu gece yayınlanması,
asıl saçmalık aliye ile aynı saatde başlaması olurdu...
2 dizi aynı saatde olcak işmi..
aliye biter bitmez başladı ne güzel..
yatağımda uzanarak keyifle izledim doya doya :)

rain 1907
19-04-06, 13:37
Arkadaşlar benim gözüme çok ilginç bir detay takıldı daha doğrusu bir mantık hatası.Zaferle Canan ın arasını bozan resimde canan ın saçları kısaydı.yani Hülya Avşar ın şimdiki saçlarıyla yeni çekilmiş bir fotoğraf.ama o fotoğrafın dizi içerisinde çekildiği tarihte cananın saçları küt gibi bişeydi.en azından şimdikinden uzun ve daha değişik bir modeldi.Duygu olduğu zamanları hatırlarsanız bana hak verirsiniz.gözden kaçmış belki küçük ama önemli bir detay.
Bi de bence pazar günüde kadın istersenin yeni bölümünü izliycez gibi geliyo.çünkü normalde salı günü vermezlerdi.hiç böyle bir şey olmadı.yani dün verdikleri pazar günü vermeleri gereken bölüm olduğu için,önümüzdeki pazar yine yeni bir bölümünü belki de son bölümünü izliycez gibi geliyo.siz ne dersiniz???

Wolfman
19-04-06, 13:42
İnşallah pazar normal saatinde yayınlanır Ama bu saatten sonra zor olurShow tv pazar günü Fear Factore verdi Orda da kalacak gibi Kadın istersenin son bölümünü yine çok absürd bir saat ve zaman da izleriz gibime geliyor:(

barbiee
19-04-06, 19:59
Arkadaşlar benim gözüme çok ilginç bir detay takıldı daha doğrusu bir mantık hatası.Zaferle Canan ın arasını bozan resimde canan ın saçları kısaydı.yani Hülya Avşar ın şimdiki saçlarıyla yeni çekilmiş bir fotoğraf.ama o fotoğrafın dizi içerisinde çekildiği tarihte cananın saçları küt gibi bişeydi.en azından şimdikinden uzun ve daha değişik bir modeldi.Duygu olduğu zamanları hatırlarsanız bana hak verirsiniz.gözden kaçmış belki küçük ama önemli bir detay.
Bi de bence pazar günüde kadın istersenin yeni bölümünü izliycez gibi geliyo.çünkü normalde salı günü vermezlerdi.hiç böyle bir şey olmadı.yani dün verdikleri pazar günü vermeleri gereken bölüm olduğu için,önümüzdeki pazar yine yeni bir bölümünü belki de son bölümünü izliycez gibi geliyo.siz ne dersiniz???

arkadaşım çok haklısın diziyi izlerken aynı şeyi anneme söyledim dizinin başında canan duygu olduğunda saçları öyle değildi işte sonradan konu yapacaklar ya böyle de bi mantık hatası olmuş birde resimdeki hırkayla cananın dün akşam giydiği hırka bile aynıydı bizleri çok dikkatsiz sanıyolar galiba :img-icecr

barbiee
19-04-06, 20:04
İnşallah pazar normal saatinde yayınlanır Ama bu saatten sonra zor olurShow tv pazar günü Fear Factore verdi Orda da kalacak gibi Kadın istersenin son bölümünü yine çok absürd bir saat ve zaman da izleriz gibime geliyor:(

Ya inşallah diziyi pazar günü aynı saatte verirler dün gece ben tesadüf olarak gördüm ve izledim yoksa izleyemezdim ne güzelde bi bölümdü daha ii bi saatte ve farklı bi günde verilse daha çok reyting alırdı

rain 1907
19-04-06, 21:50
arkadaşım çok haklısın diziyi izlerken aynı şeyi anneme söyledim dizinin başında canan duygu olduğunda saçları öyle değildi işte sonradan konu yapacaklar ya böyle de bi mantık hatası olmuş birde resimdeki hırkayla cananın dün akşam giydiği hırka bile aynıydı bizleri çok dikkatsiz sanıyolar galiba :img-icecr

ciddimisin ya.bak ben hırkaya hiç dikkat etmedim.bu kadar da olmaz ama.yapıyorlarsa bişeyi tam yapsınlar.kimbilir daha ne mantık hataları vardır.ama ben genelde pek dikkat etmem.dün dikkat edesim gelmiş.demekki benim dikkatim geç saatte açılıyo :icon_ange gerçi bu hatalar her dizide var ya.gülüp geçicez artık

Wolfman
19-04-06, 22:07
Arkadaşlar o kadar mantık hatası her dizide olur kaldı ki ne oluyor da Orda önemli olan fotoğraf değil Onlar beraber aynı odada kalmalarıdır İsterseniz diğer dizi forumlarındaki mantık hatalarını bir okuyun

rain 1907
20-04-06, 11:08
TELE - BAROMETRE
18 NİSAN 2006 SALI
No Program Adı Kanal Rating (%) Share (%)
1 ALIYE [NET] ATV 16,10 39,20
2 EMRET KOMUTANIM [NET] SHOW 8,30 21,40
3 SEV KARDESIM [NET] KAND 7,70 19,10
4 MILAN-BARCELONA [NET] STAR 6,90 18,00
5 ALIYE (OZEL) [NET] ATV 6,30 17,10
6 MAC OZETI SHOW 5,90 15,00
7 CENNET MAHALLESI (TKR)-AKSAM [NET] SHOW 5,00 12,30
8 SIRLAR DUNYASI (EKSTRA) [NET] STV 4,80 11,30
9 OZEL HAT [NET] ATV 4,50 22,00
10 SIRLAR DUNYASI [NET] STV 4,30 11,30
11 OZEL HAT (EKSTRA) [NET] ATV 3,80 13,80
12 SABAH SABAH SEDA SAYAN (OZEL) [NET] KAND 3,70 26,80
13 YA SUNDADIR YA BUNDA (FINAL) ATV 3,70 20,40
14 SHOW TV ANA HABER BULTENI [NET] SHOW 3,60 16,40
15 BAY VE BAYAN SMITH (Y.S) [NET] KAND 3,60 10,80
16 SABAH SABAH SEDA SAYAN [NET] KAND 3,40 25,30
17 SEV KARDESIM (OZET) [NET] KAND 3,40 10,10
18 ATV ANA HABER BULTENI [NET] ATV 3,20 14,30
19 DESIFRE [NET] STAR 3,10 18,40
20 KADIN ISTERSE [NET] SHOW

TELE - BAROMETRE
HEDEF KİTLE : A/B
18 NİSAN 2006 SALI
No Program Adı Kanal Rating (%) Share (%)
1 ALIYE [NET] ATV 17,30 46,10
2 MILAN-BARCELONA [NET] STAR 6,80 18,70
3 ALIYE (OZEL) [NET] ATV 6,70 21,20
4 EMRET KOMUTANIM [NET] SHOW 6,10 18,30
5 SEV KARDESIM [NET] KAND 6,10 17,70
6 OZEL HAT [NET] ATV 5,90 26,70
7 OZEL HAT (EKSTRA) [NET] ATV 4,90 17,80
8 YA SUNDADIR YA BUNDA (FINAL) ATV 4,10 25,20
9 SABAH SABAH SEDA SAYAN (OZEL) [NET] KAND 4,00 34,10
10 DESIFRE [NET] STAR 3,90 21,20
11 SABAH SABAH SEDA SAYAN (EKSTRA) [NET] KAND 3,40 28,10
12 SEV KARDESIM (OZET) [NET] KAND 3,40 11,90
13 ATV ANA HABER BULTENI [NET] ATV 3,30 16,70
14 KADIN ISTERSE [NET] SHOW

kaya_maniaa
20-04-06, 12:22
geçtiğimiz bölümlerde de demetin dğm yaptığı hastane de hülya awşar ın saçları farklı renkteydi hastaneden ewe geldiklerine sarı olmuştu yada ilk sarıydı sonra koyu tam hatırlamıorum yani olur okadar her dizide oluyo hatta daha bile fazla oluyor diğer dizilerde..

barbiee
20-04-06, 12:28
ya ona bakarsaniz bi bölümde hülya avşar demetin odasında saçı uzun
aşağı iniyo saçı kısa böyle çok oldu tamam anlıyorum çekimler aynı gün olmamış olabilir ama şu fotoğraf olayında da sonradan konu çıkarmak için böyle bişey yaptınız madem ya fotoshopla falan eski haliyle yapsalardı keşke resimleri

chandie13
20-04-06, 19:10
Arkadaşlar yanlış anlamayın, saygı duyuyorum tüm sevenlerine fakat bu dizide izlenebilecek ne buluyorsunuz anlamıyorum. Nedir bu dizinin amacı? Güldürmek mi? Mesaj vermek mi?
Güldürmek kısmına bir lafım yok. Çok izlemediğimden bilemiyorum ne kadar komik. Ama komik olan birşey var ki, bu dizi başladığı günden itibaren mantıksızlıklarla çevrilmiş bir dizi. Ne anlatmak istiyorlar ki bu dizide? Kadın isterse kocasını yeniden tavlayabilir mi demek istiyorlar? Eğer bunu diyeceklerse niçin bu kadının kocasını tavlamak için seçtiği yol bu kadar fantastik? Plastik cerrahide henüz yaşlı bir kadını gençleştirmek olanak dışı birşey. Niçin kadınların seneler boyu kendini salıp çirkinleştirip kocasının elinden gittiğini görünce güzelleşmesi ve sadece güzelliğiyle kocasını yeniden etkilemeye çalışması matah birşeymiş gibi lanse ediliyor? Kocanı elden kaçırmak istemiyorsan hep bakımlı ol, eğer olmayıp da kaçırıyorsan bırak adam ne hali varsa görsün. Adam seni güzelliğin için sevecekse hiç sevmesin daha iyi. Onca komploya, entrikaya ne gerek var?

Benden söylemesi arkadaşlar, bu tarz diziler insan beynini sıradışı olaylarla kurcalıyor sadece para kazanmak uğruna! Ne gerek var böyle bir tuzağa düşmeye? Etrafta istedikten sonra izlenecek tek tük de olsa kaliteli diziler var. Bunlara harcanan boşa zamanı, hem severek seyredebilinecek, hem de kültürel anlamda birikim sahibi dizilerle değerlendirsek, ne kadar güzel olur.

Dizilerin ortaya çıkma amacı reytingden ziyade, insanlara belli mesajları aşılamaktır. İyi veya kötü... İyi mesaj verenleri seçmek (ki bu dizinin sadece reyting toplama amacıyla yapıldığı aşikâr) hepimiz için en hayırlısı olur.

d_nz
20-04-06, 20:40
Sevmemene saygı duyarım ancak diziyi hiç izlemediğin gerçekten de belli.Olaylara o kadar yüzeysel olarak bakıyorsun ki.Bir dizinin sadece künyesini okuyarak ne mesaj vermeye çalıştığını anlayamazsın.Bu dizinin konusu kadının kocasını yeniden tavlamaya çalışması değil,hatta hiç alakası yok.Bir adamın onca yıllık karısını aşık olduğunu sandığı bir kadın uğruna terk etmesini ve yavaş yavaş hatasını anlayarak pişman oluşunu anlatıyor.Karısı ise bir bez parçası gibi kenara atılmayı kabullenmiyor.Kendini çok saldığını farkediyor ve gençleşip güzelleşerek yenilgiyi kabullenmediğini gösteriyor.Gururu çok incindiği için kocasından intikam almaya karar veriyor,onu yeniden tavlamaya değil.Ayrıca doğru ve iyi olanın herzaman kazanacağını,insanın isterse herşeyi başarabileceğini vurguluyor.İnsanların hatalarının bedellerini birgün mutlaka ödeyeceklerini gösteriyor.Bunun gibi şu anda anlatamayacağım kadar çok drs veriyor.Bir aile yaşantısının sıcaklığını,anneliğin,babalığın önemini vurguluyor.Elbette her kadın gidip estetik olamaz,zaten anlatılmak istenen de bu değil.Ne demek istediğimi ancak diziyi izleseydin anladın.En azından diğer bazı dizilerdeki gibi her bölümde birsürü tuhaf olay ve felaket olmuyor.Çok daha gerçekçi bir dizi.Bir evin içinde geçiyor ve sana kendi evinmiş gibi hissettiriyor.Neyse elbette beğenmek zorunda değilsin ama bence dediğin gibi topluma yanlış mesajlar vern kötü bir dizi değil....

Wolfman
20-04-06, 23:29
Deniz zaten herşeyi yazmış Açıkcası diziyi izlemeden sadece ilk bölümdeki konuyla bağlantılı kalıp diziye nasıl kötü dersin anlamış değilim Beğenmeyebilirsin kaldı ki beğenmiyenlerde var buna saygı duyarım ama izlemeden de ben bu diziyi beğenmedim de diyemessin Kaldı ki konusu itibariyle Türk aile yapısına çok uygun bir dizi Ben izlerken çok keyif alıyorum Tamam izlememde baş kaynak önce Hülya Avşardı Fakat dizinin kadrosu öyle içten ve öyle sıcak ki birbirinden ayıramaz oldum Bu dizide diğer bir güzel nokta ise Evlerinde çalışan Fatmaya kendi ailelerinden birileri gibi görmeleri Aynı masada yemek yemeleri vs Bunu hangi dizide görmek mümkün Eğer kötü dediğin buysa evet gerçekten kötü bir dizi Yoksa sadece bir estetikten yola çıkarak olaya bu açıdan bakarsan yanlış olur diye düşünüyorum :img-book:

rain 1907
21-04-06, 14:17
birşey sorabilir miyim wolfman geçen bölümü izleyebildin mi o bölümü nereden izleyebilirim biliyor musun?çok merak ediyorum ya yeni bölümden önce izlemem gerek

wolfmana sormuşsun ama ben cevap verirsem bir sakıncası olmaz sanırım.www.showtv.net te muhakkak verirler.orayı takip et.kadın isterse bölümünü.bunun haricinde izleyebileceğini sanmıyorum.anca tekrarını verirlerse.ama show un sitesinde her zaman veriyorlar.

rain 1907
21-04-06, 14:24
Arkadaşlar yanlış anlamayın, saygı duyuyorum tüm sevenlerine fakat bu dizide izlenebilecek ne buluyorsunuz anlamıyorum. Nedir bu dizinin amacı? Güldürmek mi? Mesaj vermek mi?
Güldürmek kısmına bir lafım yok. Çok izlemediğimden bilemiyorum ne kadar komik. Ama komik olan birşey var ki, bu dizi başladığı günden itibaren mantıksızlıklarla çevrilmiş bir dizi. Ne anlatmak istiyorlar ki bu dizide? Kadın isterse kocasını yeniden tavlayabilir mi demek istiyorlar? Eğer bunu diyeceklerse niçin bu kadının kocasını tavlamak için seçtiği yol bu kadar fantastik? Plastik cerrahide henüz yaşlı bir kadını gençleştirmek olanak dışı birşey. Niçin kadınların seneler boyu kendini salıp çirkinleştirip kocasının elinden gittiğini görünce güzelleşmesi ve sadece güzelliğiyle kocasını yeniden etkilemeye çalışması matah birşeymiş gibi lanse ediliyor? Kocanı elden kaçırmak istemiyorsan hep bakımlı ol, eğer olmayıp da kaçırıyorsan bırak adam ne hali varsa görsün. Adam seni güzelliğin için sevecekse hiç sevmesin daha iyi. Onca komploya, entrikaya ne gerek var?

Benden söylemesi arkadaşlar, bu tarz diziler insan beynini sıradışı olaylarla kurcalıyor sadece para kazanmak uğruna! Ne gerek var böyle bir tuzağa düşmeye? Etrafta istedikten sonra izlenecek tek tük de olsa kaliteli diziler var. Bunlara harcanan boşa zamanı, hem severek seyredebilinecek, hem de kültürel anlamda birikim sahibi dizilerle değerlendirsek, ne kadar güzel olur.

Dizilerin ortaya çıkma amacı reytingden ziyade, insanlara belli mesajları aşılamaktır. İyi veya kötü... İyi mesaj verenleri seçmek (ki bu dizinin sadece reyting toplama amacıyla yapıldığı aşikâr) hepimiz için en hayırlısı olur.

bir dizide MANTIK aramak saçma zaten!! bana mantıklı bir tane dizi söylermisin.Diziler insanların hayatı algılayış biçimlerine göre değişir.Her dizi de çok farklı konular işlenir ama yapılan hatalar ve mantıksızlıklar hep aynıdır.sen onları görmek istersen görürsün.eyer göremiyorsan bu o dizinin mantıklı oluşundan değil içerisinde oynayan oyuncuların kalitesinden kaynaklanıyordur.kadın isterse de kalitesiz diyebileceğim bir tane bile oyuncu yok.çoğu tiyatro kökenli çok yetenekli oyuncular.onların bu yeteneği mantıksızlıkları kapatmaya yetiyor.çünkü izlerken seni inandırabiliyorlar.tabi bu benim görüşüm.isteyen katılmayabilir.

d_nz
21-04-06, 18:13
çok teşekkürler rain ve wolfman bu arada daha showtvnete konmamış ama koyarlar heralde...

23.Bölüm

SON BÖLÜM
Canan Alev’in Ayşe olduğunu öğrenmiştir. Evdekilere her şeyi anlatır. Alev’in ise sırrının ortaya çıktığından haberi yoktur. Zafer gerçeği öğrenince Canan’la barışır ve eve geri döner. Canan, Alev’e iyi bir ders vermeye kararlıdır...Çapkın koca Cavit, yeni bir çapkınlık macerasına hazırlanırken, Selin Cavit’in kaçamağını öğrenir. Cavit bu kez Selin’i, aldatmadığına inandırmayı başaramaz. Selin Cavit’ten boşanmaya karar verir. Zavallı Cavit pişmandır...

Kadın İsterse son bölümüyle ekranda.

rain 1907
21-04-06, 19:15
özet için teşekkürler d_nz.tam tahmin ettiğim gibi bir bölüm olucak.ama SON BÖLÜM diye yazmışsın ya içim bi tuhaf oldu.ben çok üzülüyorum ya.beni güldürebilen tek diziydi.keşke bitmese.aslında 52 bölüm çok da fazla değil ama konuyu biraz dağıttılar belkide.aslında en başında daha uzayabilecek bir seneryo oluşturulsaydı iyi olurdu.aman neyse ne artık bitiyo işte dizimiz. :img-cray:

Wolfman
21-04-06, 19:20
Vay be sonuna geldik demek dizinin Gerçekten üzüldüm:( şimdi Hülyayı ve bu kadroyu uzun zaman unutmayacağım ve bundan sonra takipçileri olacağım
Özet için teşekkürler deniz ... Alev'e verecekleri dersi çok merak ediyorum Diğer yandan Cavit'in ilk defa Selin için üzüleceğini de görmek keyifli olacaktır :img-book:

rain 1907
21-04-06, 19:21
özet için teşekkürler d_nz.tam tahmin ettiğim gibi bir bölüm olucak.ama SON BÖLÜM diye yazmışsın ya içim bi tuhaf oldu.ben çok üzülüyorum ya.beni güldürebilen tek diziydi.keşke bitmese.aslında 52 bölüm çok da fazla değil ama konuyu biraz dağıttılar belkide.aslında en başında daha uzayabilecek bir seneryo oluşturulsaydı iyi olurdu.aman neyse ne artık bitiyo işte dizimiz. :img-cray:

ARTEMİS
21-04-06, 19:24
Olsun dizimiz bitiyor ama , Eylülde yeni dizimiz başlıyorr. Merakla bekliyorum.

rain 1907
26-04-06, 21:44
Dizimiz malesef bitmiş bulunmakta.ben finali biraz sönük buldum.daha güzel bi final yapabilirlerdi.mesela bitişinde kamera arkası görüntüler gösterilebilirdi.ya da dizi bittikten sonra yaptıkları kutlamaları falan verebilirlerdi
çok daha hoş olurdu.ama yinede bize çok keyifli haftalar yaşattılar.belkide ailemizden birer parça oldular.onlara bu kadar sıcak anılar bıraktıkları,kendilerini bu kadar benimsetebildikleri için kendi adıma çok teşekkür ederim!!

KADIN İSTERSE sen bir numarasın.her nerede yaşanıyor ve yaşatılıyorsan :icon_ange

Wolfman
26-04-06, 22:36
Gerçekten çok duygulandım Hel sondaki Hülya Avşar'ın adeta diziyi özetlediği konuşma süperdi Bence konusu itibariyle güzel toparlayarak bitti Alev de artık birşey yapamıyacağını anladı ve Zafer'den artık o son sahnede umudunu kesti Çünkü bunca savaşma onun içindi Cananıyla,zaferiyle fatmasıyla buketiyle demetiyle cavitiyle ,seliniyle ramazanıyla aleviyle çok güzel biri diziydi Çok uyumlulardı en azından özliyeceğim :(

d_nz
27-04-06, 18:56
bence de çok güzel bir bölümdü hala aklımda ben de devam ediyor olmasını isterdim ama konu itibariyle bitmek zorundaydı...

kaya_maniaa
28-04-06, 12:55
arkadaşlar sonu nasıl bitti?zafer alewin ewine gitti orada bitti diye biliyorum ben.

rain 1907
28-04-06, 13:57
arkadaşlar sonu nasıl bitti?zafer alewin ewine gitti orada bitti diye biliyorum ben.

Hayır orda bitmedi.sonra zafer kendi evine geldi.alevde evdeydi.Zafer canana ayrılmak istediğini ve alevi sevdiğini söyledi.tabi alev bunları duyunca peruğu falan atıp kimliğini açıkladı.sonra bütün bunların oyun olduğunu anlayınca artık yeniliğinide anladı ve bu saçma oyundan vazgeçti.sonra şampanya falan patlattıla.Kutladılar falan.tabi canan ın yaptığı o güzel konuşmayıda unutmamak gerekir.tekrarını verirler nasıl olsa.o zaman daha detaylı izlesin...

sumisali
03-05-06, 11:24
ay bu dizi hangi arada derede bitti anlamadım valla ....

Freddie
29-06-07, 22:28
Bence güzel bir diziydi Sabahları tekrar izliyorum Herklesin aksine show tvdeki bölümler de güzeldi ama malesef izleme şansım olmadı Çok merak ediyoeum Umarım show tv kanallarından birinde dizinin tekrarını verir Stardakiler sanırım 24 bölüm fln sürmüştü

ikiaile_fan
12-07-07, 10:43
Showtv deki bölümler ayrı bi güzeldi showmax te verseler iyi olur.:)

hulyafan_88
11-08-07, 14:03
Dizimiz malesef bitmiş bulunmakta.ben finali biraz sönük buldum.daha güzel bi final yapabilirlerdi.mesela bitişinde kamera arkası görüntüler gösterilebilirdi.ya da dizi bittikten sonra yaptıkları kutlamaları falan verebilirlerdi
çok daha hoş olurdu.ama yinede bize çok keyifli haftalar yaşattılar.belkide ailemizden birer parça oldular.onlara bu kadar sıcak anılar bıraktıkları,kendilerini bu kadar benimsetebildikleri için kendi adıma çok teşekkür ederim!!

KADIN İSTERSE sen bir numarasın.her nerede yaşanıyor ve yaşatılıyorsan :icon_ange

Finali sönük olsa da hala yayınlanıyor aradan kaç yıl geçti :) Üstelik ilk 40 ya da 50'de oluyor:img-wink:

emresefer
16-08-07, 01:21
Kadın İSterse dizisinde hangi karakteri canlandırmak isterdiniz ? Kim ? Kim ? Kim? Canan mı ? Zafer mi ? Alev mi ? Cavit mi ? Fatma mı ? Binali mi ? ya da diğerleri mi kim ? Hadi yazın :)

karanlık86
24-08-07, 13:54
Burçin Terzioğlu'nun oynadığı demet karakterini canlandırmak isterdim ama onun kadar güzel oynayamam (Burçin çok başaralı bir oyuncu...) bir de Zerrin Sümer'in oynadığı fatma karakterini oynamak isterdim...

erotamou
12-10-07, 10:38
finaL böLümünü izleme şansı bulamamıştım ne yazıkk kii ..
FinaL nsL oLmuştu ?