Tüm Versiyonu Göster : Kadın İsterse- Bölüm Yorumları
artık ayrı form olduğuna göre bence bu başlık gerekiyodu:)
tekrar söylemek istiyorum;bence son bölüm son zamanlarda izlediğim en iyi yerli diziymiş hissini verdi bana süpersiniz:)
selinseyhan 15-02-05, 14:51 Bencede son bölüm şimdiye kadarların en iyisiydi.Bu bölümde hem güldük :D ,hemde ağladık :cry:
inşallah duygusallık ve komedi hep bu kadar içiçe olur çünkü dizi o kadar süper gidiyo ki bayılıyoruz ya:)
selinseyhan 15-02-05, 18:55 İşşallah bu dizi çok uzun sürer.....
susandelgado 16-02-05, 10:37 Star'ın uzun zamandır yaptığı en iyi dizi. çok eğleniyorum ben seyrederken. hele fatma yok mu öldürüyor beni gülmekten ya.
bu andan önce bi de kara melek ve şehnaz tango vardı:)
Arkadaslar , Hulya Avasarin isleri tutmadi tutmuyor , izleyici ondan bikti diyenlerin kullaklarina kupe olsun ..
bencede işler iyice karısacak acaba baska kim örenecek duygunun canan oldugunu bencede 11. bölüm en iyisi olur
bence küçü kız daha sonra öerenir birden örenmez
Ama arkadaslar , hemen, hepsi ogrense canan oldugunu dizin biter...
15. bölüm için ayrı bir forum açmak istedim çünkü bu bölümün sonunda Duygu gerçeği açıklayacak ne düşünüyorsunuz ???
evet bir kadın istedi milyonlar izledi:)
ama bu bölüm bana biraz durgun geldi:(
sahte damatlı sahnelere ben de bayıldım!!!!!
Ya ben dizi bittikten sonra bi an durdum.Hiç aklımdan gçmemişti.Aslında iyi oldu çünkü gerçekler açığa çıksaydı dizimiz biterdi...
Bir an geçekten herşeyi söyledi sandım ama öyle değilmiş(insanı heycanlandırmayı iyi beceriyorlar). :)
maviay2004 22-03-05, 19:52 Sizcede sıkmadı mı artık bu dizi?
Hele son bölümü ...
Diziyi komedi yönüne kaydırıp cananın gerçekleri söylemesini unutturmalar bize .Yoksa her hafta sölyledi söylecek seyirci sıkılacak yeter artık diyecektir.
Ben şahsen sevmem her hafta söyleyecek mi ye odaklanmayı?
8)
maviay2004 22-03-05, 20:04 Bu reytingler yok mu?
Nasıl aynı heyecanı tekrar tekrar yaşamaktan zevk alırlar?
Artık o beklentinin gizemliliği de kalmaz.
Herhalde insanları hayata bağlayan diziler olsa gerek.Yoksa bitmesini isterlerdi mutlaka.
EVETTTT...Ben izledim.
Buket evleniyo galiba.Kına gecesi falan oluyo.Duygu göbek atıyo.Ofiste Zafer Duygu'ya:"Ah Canan ah keşke burda olsaydın diyo"Duygu da tip tip bakıyo...Şimdilik bukadar başka gören varmı???
suheyla_666 26-03-05, 20:41 bence buketin evliliği ramazanın hayalidir..
bencede öyle olabilir buket evlenemez çünkü annesi gelsin diye yap1yo du bu kadar ciddi olamaz
Yeni Bölümde Zafer Alevden ayrılmaya karar veriyo...
arkadaslar merhaba ben yeniyim burada ben almanya dan katiliyorum bende sizler gibi kadin isterse dizisine bayilyiorum bilmek istedigim dizinin sarkisini hangi sanatci söylüyor? Lütfen cevap yazin!!! :)
Hoşgeldin rabis1210.Seninle iyi anlaşacağımıza inanıyorum çünkü bende tam bir kadın isterse fanıyım.
Dizinin müziğini Bucu güven söylüyor.
Buket evleniyor mu?
Zafer, Alev’in hamileliğinin kendisini yeniden kazanmak için planlanan bir yalan olduğunu öğrendikten sonra Alev’den gittikçe uzaklaşır. Alev, Zafer’le evliliklerinin yürümediğinin farkındadır. Bu duruma bir çözüm ararken Zafer, Duygu’nun kendisine karşı hislerini anlamaya çalışır..
Buket annesinin gelmesi için hazırladığı evlilik planını sürdürürken, Duygu Buket’in numarasını fark eder. Duygu ve diğerleri taktik değiştirirler ve işler Buket’in istediği gibi gitmez. Herkes Buket’in planlı evlilik isteğini onaylayınca Buket’in kafası karışır. Planının işe yaramayacağını anlayan Buket her şeyi itiraf etmek zorunda kalır. Ancak Tayyar’dan kurtulmak kolay olmaz.
Diğer taraftan Buket’le evlenme hayalleri kuran Ramazan aşk acısı çekmektedir.
Çapkın koca Cavit yeni tanıştığı bir bayanla kaçamak yapıp Paris’e gidebilmek için Selin’i atlatmanın yollarını arar. Üç gün için hapse gireceğine Selin’i inandırarak gizlice Paris’e gitmeye hazırlanır. Ancak Cavit’in hiç ummadığı bir durumla Selin’e söylediği yalan gerçeğe dönüşür.
Zafer Alev’le aralarında yaşanan evlilik krizine son noktayı koymaya karar verip Alev’e ayrılma isteğini açıklar. Ancak Alev Zafer’e karşı gizli bir plan tasarlamaktadır....
bakalım neler olucak ben de çok mrk ediyorum arkadaşlar:)
Nazli_Niko 27-03-05, 21:28 Ya arkadaslar hep bir kutu gosterdiler, ama ben bisey anlamadim acaba ney icin o kutu ???
maviay2004 27-03-05, 21:31 Diziye biraz heyecan katıp odağımızı başka olaylara çekmeye çalışıyorlar.Artık canan söylecek mi ye değil...Bundan sonra 3-5 bölümde alevin entrikaları ile devam eder.
(Bu arada gerilim müziğiyle gösterdikleri gizemli kutuda ne var anlamadım. :?: )
maviay2004 27-03-05, 21:34 Birde diziyi uzatmak için malzeme bulamadıkları kısımları 3-5 dakikalık hayallerle doldurmasalar daha zevkli olacak.Hayal görmenin de bi adabı var canım .... :lol:
ben bu bölümü beğendim
hayaller abartılıydı
bence kutuda ses kayıt cihazı olabilir :twisted:
Nazli_Niko 28-03-05, 14:07 ben bu bölümü beğendim
hayaller abartılıydı
bence kutuda ses kayıt cihazı olabilir :twisted:
Bende Oyle Birsey Dusundum, Neyse Haftaya Insallah Belli Olur :D
Bende kutuyu çok merak ediyorum.Bence Alev'in yüzüğü olabilir.Siz ne düşünüyordunuz ???
Bencede Alev Zafer'i aldatacak öyle ayrılıcak.Bence gelecek bölümde Duygu ve Zafer,Demet ve Fatma sayesinde yakınlaşacak :lol:
İşte Herkesi Bittiren Şarkının Sözleri
Sakın bakma gözlerimeee...
Görme yalnız kaldığımı,
Sakın bakma gözlerimeee...
Anlatamam pişmanlığımı aahaah
Çaresiz haykırış bu,
Sessizlik sonu fırtına
ya gel bitsin bu yalnızlıkya dön aşkım karanlığa
ahaah ya dön aşkım karanlığa...
Umarım Yardımcı Olabilmişimdir...
hasankabze 31-03-05, 15:56 arkadaşlar hepiniz çok ii düşünmüşsünüz ben de çooook merak ettim o kutuyu.
17. Bölüm
Alev’den ayrılmak isteyen Zafer, aşkını itiraf etmek üzere Duygu’yu baş başa bir akşam yemeğine davet eder. Zafer ve Duygu romantik bir gece geçirir ancak Zafer’in tam Duygu’ya açılacağı sırada Alev’in intihara kalkıştığı haberi gelir. Alev, Zafer’i geri kazanmak için yeni bir planın peşindedir. Arkadaşı Aslı’nın tüm itirazlarına rağmen Canan’ın aleyhine geliştireceği bir fikir bulur. Alev’in Canan’a yönelttiği suçlamayla komiserin yaptığı soruşturmalar ve parmak izi araştırması Canan’ın eve girip çıkabildiğini kanıtlar. Duygu zor durumdadır. Bir yandan Canan’ın izine yaklaşan komiserle diğer yandan kim olduğunu bildiğini ima eden meçhul mesajlarla uğraşır. Demet ve Fatma ise Duygu’yu eve yerleştirmenin yollarını arar. Demet, hoşlandığı ancak bir türlü açılamadığı arkadaşı Selim’den yardım ister. Buket ise kısa bir film çekmek için Ramazan ve Fatma’nın yardımını alır. Buket’in kamerasının açık kaldığı bir anda Duygu ve Demet’in konuşmalarını kaydedilince diğerleri kamerayı Buket’ten almaya çalışır. Ramazan, Buket’in hoşlanacağı gibi bir erkek olabilmenin hayalini kururken Fatma da kocası Binali’ nin geleceği haberi ile sarsılır. Diğer yandan çapkın koca Cavit, Selin’in onu barda başka bir kadınla yakalaması üzerine ilginç bir yalan uydurur. Tüm gelişmeler sonunda Alev ve Duygu karşı karşıya gelir.
Ben reklamını gördüm Zafer ve Duygu başbaşa yemek yiyolar tam Zafer size önemli birşey açıklamam gerekiyor diyo ki telefon çalıyo Alev bayıldı diyo buarada Alev hap içiyo.Hastanedede çekimler oluyo.Alev Zafere sen hiç Cananı unutamadın hep beni onun yerine koydun diyo.Sonra Duygu,Fatma ve Demet Buketten kaseti almaya çalışıyolar.En sonundada Alev sen birşey konuşabilirmiyiz duygu diyo.Duygu da olur ne hakkında diyo sonra kış bahçesine gidiyolar.Alev artık gerçekleri konuşmamız gerekiyo gibi bişey diyo Duygu da bencede diyo...
Ewet sana katılıyorum wolfman.Bende en Duyguyla Zaferin başbaşa yemeğe gitmelerini merak ediyorum.
Bu bölüm gerçekten çok güzeldi.Gerek gerilimle gerel espirileriyle harika bir bölümdü.Hele Buket'İn film çekmesi gerçekten çok güzldi.Duyguyla Zaferin başbaşa yemek yemeleri de güzeldi.(gine muhasebe yapıyosunuz Zafer bey :lol: )Alevin araması aslında iyi oldu nasolsa Duygu Zafere evet demiycekti...Cavitin yalanını da unutmamak gerek tabii...Haftaya kesin biri daha öğrenecek ya Alev yada Buket...
sana katılıyorum ama cavit de artık suyunu çıkardı....
mystery_girl 04-04-05, 19:15 arkadaslar ben yarım raım izleyebiliyorum kadın isterseyi ancak ama birşeyi heralde bu yüzden anlayamadım gecen bolumde hani ikide bir kamera salondaki kutuya gidip duruyordu orada ne var?? biri acıklarsa sevinecegim :roll:
DiziFilmAdmin 27-05-05, 19:50 Konuya kaldığı yerden devam edilebilir.
The_Darkness
selin seyhan90 04-06-05, 10:23 Arkadaşlar yeni bölümümn özetini bilen varmı.Buarada haftaya sezonun son bölümü var izlemenizi tavsiye ederim çok büyük sürprizler var :lol:
Yılın dizisinde en güzel sahnelerden oluşan bir bölüm Ekrana geldiği her hafta reyting rekorları kıran ve milyonların büyük beğenisini kazanarak yılın dizisi ünvanını kimseye bırakmayan Kadın İsterse’de bu akşam bugüne kadar yayınlanan tüm bölümlerin en güzel , en çarpıcı sahnelerinden oluşan özel bir bölüm ekrana geliyor. Estetik ameliyat olarak yaşlılığın ve çirkinliğin tüm izlerinden arınan ve kendisine ihanet ederek boşayan kocasının karşısına çok güzel ve alımlı bir kadın olarak geri dönen Duygu’nun, intikam oyunlarıyla sarsılan Zafer’in, çiftin sevimli kızlarının, Duygu’nun arkadaşı sırdaşı Selin’in, onun kocası çapkın Cavit’in, evin hizmetlisi bilgiç Fatma’nın en keyifli sahnelerinden oluşan bu özel bölüm tam bir kahkaha tufanı ! Senaryosunu Birol Güven’in yazdığı yapımcılığını Primart’ ın üstlendiği Kadın İsterse’yi kaçırmayın !
harıka bı dızı yaa ordakı wıldan atasewerı cok begenııorum ozellıkleee herkes rolunu harıka oynuor
Evet bende duydum galiba değişecek
Haberin için çok teşekkürler wolfman :)
Konuya kaldığı yerden devam edilebilir.
The_Darkness
dizide canan kişi oyunucu kabul etti mi...merhaba :D
timsahaysun 02-08-05, 13:51 ya bu dizi aynı bir istanbul masalı gibi taklit yabancı bir film den alınmış. ve hülya avşarın ameliyat olmadan önceki hali dadı mı ne öle bi komedi vardı kedın kılığına giren bi erkek anlatılıyodu dadaıydı falan o işte.olmazki bööle bişi..yani izleyin siz bilirsinizz.ama yok çok güzel yok şahane demeyim..
Ya şu dizinin içinde Birol Güven denen adam olmasa nolurdu sanki?o yüzden diziden vazgeçesim geliyor yaaa
Arkadaşlar ilk bölümün özeti geldiiii !!!!!! Buyrun Okuyun ...
KUTU AÇILIYOR!!! Canan, Zafer ve kızlar tatilden döner. Canan, Zafer’le ayrı odalarda yatma kararlılığını sürdürürken, Zafer, Canan’a evlenme teklifi eder. Selin ve Cavit, yıllardır Amerika’da yaşayan oğulları Burak’ın döneceği haberini alır. Buket, bu haberle sarsılır. Binali ve Fatma düğün hazırlıkları yaparken, Binali Fatma’nın bitmek bilmeyen istekleri yüzünden zor anlar yaşar. Demet’in hiç beklemediği bir anda Selim, Demet’e olan aşkını itiraf eder ve yurt dışına birlikte gitmeyi teklif eder. Alev ise, Zafer’le boşanmanın bunalımını atlatamamıştır, Zafer’in doğum günü gecesi yaşananları Aslı’ya anlattığında, kutunun sırrı ortaya çıkar...
Pazar günü showtvde ama galiba saat 8 de diil 08:30 da
fragmanda canan çok duygulu bir açıklama yapıyor işte o açıklama;
İşte böyle…Hayatta her şeye hazırlıklı olmak lazım bazı şeylerin bizim başımıza hiç gelmeyeceğini düşünürüz.
Hep başkalarına olur zannederiz…
Ama her şey insanlar için…
Hayat hiç beklemediğimiz bir anda, en hazırlıksız olduğumuzda yakalar bizi.
Kadınız biz, fedakarlık yapmak için gelmişiz bu dünyaya. Anneyiz biz, çocuklarımız var...
Affetmemiz gerekirse affederiz, görmememiz gerekirse görmeyiz, konuşmamamız gerekirse konuşmayız...
Ama asla unutmayız...
Merak etmeyin her türlü sorunun üstesinden geliriz...
Biz umudumuzu yitirmeyiz...
Kadın İsterse… Herşeyi halleder...
Wolfman sana bişey sorucam ben reklamı göremedimde sadece Cananın konuşmasını mı gösterdi başka bişey gösterdimi ??
Bugünkü reklamda yeni görüntüler vardı.Fatmanın düğününü gösterdiler.Canan Zafere kocam olmadan bu odaya giremzsin diyodu sonra Zafer ozaman evlen benimle falan dedi...
dizi_tirya 18-09-05, 13:28 şaka maka aslında dizi gerçek oldu ya.yani hülya avşarla cananın hayatı aynı oldu.bi bakarsınız hülya avşarda canan gibi bi ameliyat geçirerek kayadan intikamını alır.resmen dizi gerçek oldu ya.bir an fragmandaki o konuşma sahici geldi bana.ama hülya avşar herşeyin üstesinden gelir bence..
şaka maka aslında dizi gerçek oldu ya.yani hülya avşarla cananın hayatı aynı oldu.bi bakarsınız hülya avşarda canan gibi bi ameliyat geçirerek kayadan intikamını alır.resmen dizi gerçek oldu ya.bir an fragmandaki o konuşma sahici geldi bana.ama hülya avşar herşeyin üstesinden gelir bence..
Hehe Ewet çok haklısın dizi gerçek oldu :D :D :D
Arkadaslar ;
SAKIZ gibi uzatmak budur !! Bu dizi gectigimiz sezon 26.Bölümde muhtesem bir final ile bitebilirdi....Ama ticari sebebler dizinin SAKIZ gibi uzamasini sagladi.
Ilerleyen bölümlerde dizinin ana konusundan ciktigini dahada iyi gözlemleyecegiz :)
Program Adı Kanal Rating (%) Share (%)
1 STADYUM [NET] TRT1 6,3 19,9
2 STADYUM (OZEL) [NET] TRT1 5,6 16,7
3 KADIN ISTERSE [NET] SHOW 5,1 16,3
Bu arada reytingler gecen seneye göre % 60 düsük.
gerçekten keyifli bir bölümdü onları çok özlemişim cananı ,kızları,fatmayı ,caviti,selini ,ramazanı vs
kutudan ne çıktığını gördük aramızda tahmini doğru çıkan oldu mu merak ediyorum bakalım bu anahtar neleri getirecek
fatmanın düğünü öncesinde yaşadıkları ,zaferin evlilik planlarının hüsranla sonuçlanması ve toplantıdayken kemancıların gelmesi,kına gecesinde selinin ve kızların fatmanın yerine ağlaması gözüme takılan güzel ve komik sahnelerdi
Bencede güzel bi bçlümdü.Bende çok özlemişim.Bu bölümde en çok Fatmayı ve Zaferi çok beğendim çok komiklerdi.Eweeeett sonunda kutunun içinde neolduğunu öğrendik.Zaten büyük ihtimalle anahtar çıkıcaktı ama şimdi esas olan soru o anahtar neyin anahtarı ???? Neyse Ben Selinin oğlunu kim oynıycak onu çok merak eidyorum,Demet tabikide Selimle gitmiycek ailesinin yanında kalıcak.Bakalım haftaya neolucak.
Valla yeni bölümü hic merak etmiyorum.Bu Pazar reytinginin dahada düsecegini düsünüyorum ;)
Sevgili Wolfman ,
2.Bölümün özetini okuduktan sonra fazla düsünmeye gerek olmadigini anladim :) Düsünmeye gerek yok bu pazar yine bekledigi reytingi alamaz dizi :)
EL DESDİCADO 24-09-05, 18:05 Geçen Hafta Ratinginin Bu Kadar Düşük Gelmesinde Kandil Olmasininda Etkisi Var. Dikkat Ederseniz Total Ratinglerde Düşük O Gün.bu Sezon Da Fena Rating Almaz.ilk 3 Ten Düşmez En Azindan.ama Geçen Sezonun Ratinglerini Alacağini Asla Düşünemeyiz.zaten Eski Ratinglere Gidip Bakarsaniz Geçen Sezonun Son Bölümlerine Doğru Hizla Ratinginin Düşmeye Başladiğini Görürsünüz.çünkü Dizi Ateşinden Kaybetti Ki Buda çok Doğal.ama Yinede Gülmek,vakit Geçirmek Isteyenler Için Iyi Bir Adres Olur.ratingde Bizi Bu Kadar Ilgilendirmemeli.yapimci şirket Yada Kanal Cebimize Para Mi Koyuyor Fazla Rating Alinca :) Korkmayin Dediğim Gibi Yine Zirve Yada Zirveye Yakin Yerlerde 6-7 Rating Rakamina Yakin Alarak Devam Eder Dizi.
1. oluyor zaten demek diğer dizilerden bir adım önde oran pek bir önemli olmasa gerek ayrıca diziyi bu kadar eleştiriyorsun ben senin yerinde olsam izlemezdim burada yorum yapamana gerek yok bence zamanına yazık
Zaten su anda izlemiyorum.Dizi ana konusundan cok farkli yerlere geldi.Melekler Adasina benzedi :)
zaten böyle söyliyenler saat 20:00 olmadan tv karşısına geçip show tv izlerler ve ertesi gün yorum yapmaya kalkarlar yok izlemedim çok saçma vs.. kabul et sende izleyenlerdensin yani bizdensin :)
Gectigimiz sezon 26 Hafta boyunca 1.Bölüm dahil her hafta saat 20:00 olmadan Star TVnin karsisina gecip izledim :) Cünkü gercekten mükemmel bir diziydi.Ama simdi Sakiz gibi uzayip senaryo dizinin anlatmak istedigi konudan cikinca artik o Saatte ATV ye BELALI BALDIZ a gecmeyi tercih ederim :)
TOTAL
1 KADIN ISTERSE [NET] SHOW 7,90 27,70
2 BELALI BALDIZ [NET] ATV 6,20 23,00
3 PAZAR KEYFI [NET] SHOW 5,40 20,00
4 STADYUM [NET] TRT1 5,20 19,40
5 STADYUM (OZEL) [NET] TRT1 4,70 16,70
A/B
1 KADIN ISTERSE [NET] SHOW 6,90 19,40
2 BELALI BALDIZ [NET] ATV 6,00 17,70
3 IBO SHOW [NET] STAR 5,50 16,40
4 STADYUM (OZEL) [NET] TRT1 5,40 15,10
5 STAR ANA HABER BULTENI [NET] STAR 5,00 19,70
Tebrikler :) Ama BELALI BALDIZ bu hafta Kadin Isterseyi cok zorlamis :)
Sevgili Wolfman ;
Gelecek Hafta Belali Baldiz 1. Olacaktir.Kadin Isterde dogal olarak 2. :)
Bence bu 2 dizi sezon sonuna kadar cok büyük bir yaris icinde olacak ve yarisi BELALI BALDIZ kazanacak :)
Bu Arada Kadin Isterse 1. olmus olabilir , ama hala gecen seneki oranlardan eser yok. " Kadin Isterse Giris " bölümü 4.90 oran alabilmis :) cok düsük yani
Sevgili Wolfman ;
Ben senin yerinde olsam o kadar emin olmazdim :) Dikkat edersen reytingler gecen haftadan cok daha düsük.BELALI BALDIZ ise her hafta biraz daha artiyor.Bu hafta 19 Share alan Kadin Isterse haftaya 15 Sharede kalirsa sasirmamak lazim :)
EL DESDİCADO 26-09-05, 14:41 Arkadaşlar Bu Rating Meselesi Nedeniyle Atişip Kalbinizi Kirmaniz çok Gereksiz.işte Anlaşildi. Belali Baldiz Ve Kadin Isterse Yarişacak.belki Bir Hafta Biri Geçer ,diğer Hafta Biri.bunun Ne önemi Var.siz Dizinizi Izleyip Keyfinizi Almaya Bakin.
bence reytingler git gide artıyor çok güzel bir dizi.
her hafta sonunu merakla bekliyorum.her şey çok yerinde.
hülya avşar gerçekten mükemmel bir oyuncu.
zaten dizi geçen sene rekorlar kırmışdı bu sene de gene birinci
ve de birinci en kötü ihtimalle ikinci olacak bu akşamki bölümü süper arkadaşlar.
ben bu haaftaki bölümü izlerken çok keyif aldım evdekilerle
birlikte zamanın nasıl geçmiş olduğunu anlamadık.
arkadaşlar bence bizler reyting meselesini çok abarttık.
bence bizim izleyip beğenmiş olmamız önemli.
ama bence gene yarın kadın isterse birinci olucak.
belki belalı baldız olur ama arada çok az fark olur.
neyse güzel bir dizi iyi şeyleri çok hak ediyor.
o coocuk burak hayat bılgısınde savtırık degılmı
Dizinin bu aksam reytinglerde büyük bozgun yasayacagina eminim.Dün aksamki bölümü izlemedim o yüzden yorum yapamam ama su kadarini söyleyim izleyenlerin yazilarindan anladigim kadariyla "Size Anne Diyebilirmiyim" ve "Melekler Adasi" dizilerinin kolaji gibi bir sey olmus...
masalteam maşallah diziyi izlemiyorsun ama her kadın isterse başlığında birkaç yorumuna rastlıyorum ben ne sevgi melekler adasına benzesin yada size anne diyebilirmiyim aynı olsun yeterki belalı baldız gibi dış yapım olmasın yada bol bacak göğüs dekoltesi vermesin ben bunu istiyorum diziyi nurgulun dekoltleri bile kurtamıyor zaten espirii kalitesi yerlerde ha bu arada berna laçinde biraz açılır saçılırsa belki bir ihtimal düzelebilir hele dünkü bölümden sonra kadın isterse daha da artıracak
evet purna hayat bilgisinde oynaya süzük karakteri diziyede çok yakıştı bence
Sevgili Wolfmann ;
"Kadin Isterse"nin orjinal türk yapimi olduguna sadece Birol Güven inanir (Pardon sadece kendini kandirir). Kadin Istersenin konusu o kadar klasik bir konuki ABD ve benzeri ülkelerde "Aldatilan Kadinin Intikami" 1000 kez kullanilmistir.Türkiyeden örnek vermek gerekirse gectigimiz sezon "Sahra" dizisinde Arzum Onanda estetik ameliyat olup kocasindan intikam aldi :) Yani göz göre göre senaryo calinti.Belali Baldizin senaryosu tescil edilmis , taklit edilemez bir ABD Senaryodan uyarlanmis türkiye versiyonudur.Ayrica bu orjinal senaryoda Nurgülün acik giyinmesi gerekmektedir...
bilmiyorum ama bana belalı baldız çok basit çok yapmacık geldi.
daha dedikleri tek bir kelimeye bile gülmedim.
ama kadın isterse de hemi gülüyorum hemi de hüzünleniyorum.
her şeyin bir arada olduğu bir dizi bence.
dün aldığı reytingi çok merak ediyorum.acaba ne olcak son durum.
sevgili masalteam hiç olmassa dizinin tanıtım bölümünde senarist bölümünde bir türk adı yazıyor burası benim için yeterli kaldı ki bu konuda birol güven hep orjinal senaryolar yaratmıştır bkz;çocuklar duymasın,ayrılsak da beraberiz,en son babalar duyan ve kadın isterse
yani bu konuda tartışmaya gerek yok diye düşünüyorum kaldı ki belalı baldız en fazla 10-15 bölüm sürer ee tabi yabancıların alıntı olunca olacağı bu tıpkı daha öncekiler gibi dadı vs..:)
Belki Senaryoda türk ismi yaziyor ama senaryo türk senaryosu degil :) Bu arada sadece Birol Güvenin kendini kandirdigini sanmistim simdi Birol Güvenin bu konuda yalniz olmadigini anladim.Belali Baldiz en az 2 Sezon =70 Bölüm sürecektir.Cumartesi Aksami dizisinin tekrari bile izlenmistir.Yani senin söyledigin senin hayalinden ibaret olur sadece...
Sevgili Wolfman
Hangi dizi ne durumda 1-2 saat icinde reytinglerde ögrenecegiz.Eger Hülya Avsar ve kizlar "Batan Balik yan gider" atasözüne uyupta dekolteyi abartilarsa tabiki Kadin Isterse 1.olur.Aksi olursa BELALI BALDIZ bu diziyi gececektir.
Bu arada ben Kadin Isterse ve Belali Baldiz oranlari arasinda cok bir fark göremedim.Kadin Isterse gecen sezon 14.00 oraninda reyting alirken , niye simdi 7.00 lerde. Merak ediyorum :) Acaba Matematiksel bir yanilma mi var reytinglerde veya sende :)
Kadin Istersenin gecen sezonki reyting ortalamasi 14.00 ,
Kadin Istersenin bu seneki reyting ortalamasi 7.00
BELALI BALDIZ Reyting ortalamasi 7.00
Anliyorum yani , "Kadin Isterse" nin gecen seneki izleyicisinin yarisi, Yaz saati uygulamasi nedeniyle zorla "Belali Baldiz" izliyor :))) Kis saatine gecince bu 15 milyon kisi tekrar "Kadin Isterse" ye mi döner sence :)
masalteam tamam senin dediğin gibi olsun yalnız rakamlarda biraz oynama belalı baldız daha reyting olarak 7 görmeden ortalamasını 7 yaptın bu da ilgnç doğrusu unutma 7 altında büyüktür bu arada haziran gecesi geçen sene 12 reytinglerde geziniyordu aliye de keza bir düşüş var 18 lerde gezen reytingler şu anda 13 lerde bilmem anlatabildim mi genel bir düşüş var
Wolfmann,
Bütün dizilerde bir düsüs yok.Haziran Gecesi düserken , Aska Sürgün yükseldi.Tamam hadi senin dedigin gibi oldu diyelim.Aliyede 2-3 oranlik bir düsüs varken Kadin Istersede 7 oraninda =(en 15 Milyon insan demek) düsüs olmasi biraz düsünmeyi gerektirir.
TELE - BAROMETRE
2 EKİM 2005 PAZAR
No Program Adı Kanal Rating (%) Share (%)
1 IBO SHOW [NET] STAR 6,90 18,90
2 KADIN ISTERSE [NET] SHOW 6,80 18,30
3 BELALI BALDIZ [NET] ATV 6,20 17,70
4 STADYUM [NET] TRT1 6,00 17,30
5 YUZUKLERIN EFENDISI ''KRALIN DONUSU'' (Y.S KAND 5,50 16,60
6 STADYUM (OZEL) [NET] TRT1 5,20 21,20
7 KADIN ISTERSE (GIRIS) [NET] SHOW 5,20 15,80
8 STAR ANA HABER BULTENI [NET] STAR 5,10 18,40
9 IBO SHOW (OZEL) [NET] STAR 4,40 12,50
10 SPOR GUNDEMI KAND 4,30 13,60
TELE - BAROMETRE
HEDEF KİTLE : A/B
2 EKİM 2005 PAZAR
1 KADIN ISTERSE [NET] SHOW 8,00 24,90
2 BELALI BALDIZ [NET] ATV 6,60 21,70
3 STADYUM (OZEL) [NET] TRT1 6,10 24,00
4 STADYUM [NET] TRT1 5,50 18,00
5 KADIN ISTERSE (GIRIS) [NET] SHOW 5,20 18,20
6 YUZUKLERIN EFENDISI ''KRALIN DONUSU'' (Y.S KAND 5,20 17,40
7 SIMDI ZAYIFLAMAK ISTIYORUM [NET] ATV 4,40 14,30
8 PAZAR KEYFI [NET] SHOW 4,30 14,00
9 STAR ANA HABER BULTENI [NET] STAR 4,20 18,90
10 IBO SHOW [NET] STAR 4,20 13,40
Evet , bekledigim oldu Birol Güvenin "Tamemen Duygusal" sebeblerden 26 Bölüm planlayip SAKIZ gibi uzakttigi dizisi icin artik zirve bir hayal olmustur :)
5 Ay Önce
TELE - BAROMETRE
3 NİSAN 2005 PAZAR
1 KADIN ISTERSE [NET] STAR 14,40 36,60
5 Ay Sonra
TELE - BAROMETRE
2 EKİM 2005 PAZAR
1 IBO SHOW [NET] STAR 6,90 18,90
2 KADIN ISTERSE [NET] SHOW 6,80 18,30
Benim yorum yapmama ne gerek var :) Rakamlar cok net
sonuçda dizi olarak gene birinciyiz bence ve de çok iyiyiz.
gelecek hafta daha da yükselecek.benim izlediğim tek dizi.
ben her hafta daha iyi olacağımıza inanıyorum.masal team sen dersende.
:p
dizi_tirya 03-10-05, 16:04 masal team süper.dizlerin reytingleri hakkında çok profesyonelsin.reyting tahminlerinde bi uzmansın.tebrikler.sıra geldi dizi hakkında yorum yapmaya
kadın isterse diğer sezonda ihanete uğramış bi kadını hikayesini anlatıyodu.(değişime uğraması zaferin yanında çalışması,zaferin ona aşık olması,yavaş yavaş herkesin duygunu canan olduğunu öğrenmesi)tamam buraya kadar herşey güzel.herkes jkadınların neler yapabileceğini gördü hayranlıkla izledi.evt dizi duygusal komik azim doluydu.reytinglerde güzeldi.ama artık kimsenin zaferin hatasını anladıktan sonra onlara ne olduğuyla ilgilendiğini sanmıyorum.bu bencede tamamen parasal bi yatırım oldu.yani para için böyle uztamaya gerek yok bence.......
dizi_tirya 03-10-05, 19:03 aslında kadın istersenin türüyle belalı baldızın türü aynı değil bu da kafaları karıştırıyo:balalı baldız çok komik bi dizi.ama ben yinede belalı baldızı alternatif olarak izliyorum kadın isterseye göre.ne kadar uzattıklarını düşünsem bile ...daha çözülmeyen bi olay var .kutudan çıkan anahtar neyin anahtarı.zafer kimle konuştu?bunun gibi şeyler..bunlar da oldu sana reyting malzemesi işte...
dizi_tirya 06-10-05, 13:29 valla dizlerde hep bu var haklısın.her soruyu bi soruya daha bağlayarak yürütüyolar.yani bunun için baya uğraş veriyolar herhalde.ama ben yinede dizilerin bu mantığını anlayamıyorum.ama gerçekten sevdiğim dizilerin uzatmasına ve kendilerini yokuşa vermelerine rağmen izliyorum.çünkü bu işi profesyonel ve haklı bi felsefeyle başarılı yapanlar var.örneğin:gümüş.bunu en başarılı yapan isimlerden.ama başarısız olanlardan biri de:haziran gecesi.işte fark ortada.dizileri paraya ve reytinglere kurban vermeyelim.nasıl olsa bitecek diyerek TADINDA bitirelim.o bizim gözümüzde öyle kalsın.tüm dizilere sesleniyorum....
Valla yeni bölümün özetini görünce cok sasirdim.
Benim hatiladigim gecen sene sezon finalinde Canan, Zaferi affetmisti zaten.Ama simdi görüyorum ki hala affetti affetmedi olaylarina devam.Iyiki izlemeyi biraktim :)
iyi ki diziyi izlemeyi bıraktın senin gibi birisinin
hülya avşar ı izlemeni gerçekten istemezdim.
bıraksan da bırakmasanda bu dizinin sayfasına
yazı yazmayı bırakmıyorsun.
yaz yaz kendi kendine....
Dizi gene mükemmell.
kadın isterse biraz kan kaybetmiş olabilir
ama bu sezon bütün diziler kan kaybetti , bu çok normal
kan kaybeden diziler:
KADIN İSTERSE
ALİYE
KURTLAR VADİSİ
HAZİRAN GECESİ
YABANCU DAMAT
HAYAT BİLGİSİ....... bütün bu diziler reyting kaybına uğradı:(
yükselen tek dizi yenilerden:
AŞK OYUNU
her şeye rağmen kadın isterse bence gayet iyi gidiyo
dizide yeni yeni olaylar gelişmeye başladı ve bence oldukça hoş
dizi_tirya 08-10-05, 11:56 bence de haklısın.bunda sezon arasının ve olayın başka boyulara taşınmasının ve uzatılmasının da payı olabilir.bunu özellikle hazran gecesi için söylüyorum.aliye ve kadın isterse hmn toparlanacaklar ve toporlandılar.ama yabancı damat 1 numara bu dizilerin sezon finalinden sonra girişlerinde reyting düşmesi oldu ama yabancı damat hala ilgiyle izleniyor.
evet arkadaşım çok güzel yerlere değismişsin.
ben bu bölümde canan ve de zafer in arasında ne olacak çok
merak ediyorum.ama fark ettiniz mi anahtardan bahsetmediler.
bahsetmeleri gerekiyordu.
bu bölümde beni en çok canan ın o kaynananın üstüne su dökmesi
çok güldürdü.
zaferle yaptığı konuşmada çok etkileyiciydi.dizinmin sonundaki gecelik hülya
avşar a ne kadar çok yakışmış çok güzel çok masum duruyordu.
evliliğin ise hayal olması beni çok sevindirdi.
umarım yarın ki reytingler iyi olur.kötü bir sonuç almaz ama gene de çok iyi
olur ihşallah.
zaman ne çabuk geçiyor tam 30 bölüm su gibi geçmiş...
evet çok iyi dizilerde birinci ve de öyle olacak.
bir de belalı baldız la karşılaştırıyorlar ya diziyi
çok gülüyorum.kesinlikle daha iyi...
Reytingler bekledigim gibi , "Kadin Isterse Giris" bölümü (Yani dizinin ilk 30 dakikasi) dibe vurmus.Daha sonra reklamlar vs vs... sebeblerden dolayi Kadin Isterseye yönelmis izleyiciler.Yani Rakiplerin dibe vurdugu falan yok :)
masalteam diziyi izlemediğinde ne kadar belli oluyor kadın isterse giriş bölümü şu ana kadar ki en kısa geçilen bölümdü 13 dk sürdü aradaki 20 dk seni şaşırtmasın malum matemamatik olayı:) 6 dk genel olarak bir programın bitip yeni bir programın başlaması için arada geçen MECBURİ reklam dk sı bilmem anlatabildin mi bu arada belalı baldız bayağı uçmuş ya kendini aşmış :)
Program Adı Tiploji Kanal Saat RT SH
2 KADIN ISTERSE [NET] Serials Turkish SHOW 20:20 6.30 18.70
4 BELALI BALDIZ [NET] Serials Turkish ATV 20:01 5.30 16.10
9 KADIN ISTERSE (GIRIS) [NET] Serials Turkish SHOW 20:01 3.70 11.70
Yani ilk 13 dakika sadece 3.70 ( 3-4milyon kisi) izledi.Daha sonra bir anda 6.30 a cikti diyosun :) Yani yaklasik 10 milyon kisi ayni andan Kadin Isterseyi izlemeye basladi :) Bu sonuclar sadece ortalama.Kadin Isterse son 15 dakikasi ile aldi bu reytingi.Genel Anlamda BELALI BALDIZ daha cok izlendi:)Tabi bunu anlamak icin Hülya Avsar gözlüklerini atmak gerekli
reytinglerde kadın istersenin çok izlendiği belli ama
hala belalı baldız çok izlenmiş diyor bazısı.
belli canım belli her şey.
artık at üstünden kadın istersenin iyi reyting almasını çekememezliği.
hep böyle iyi olacak sen ne dersen de ne yazarsan yaz....
Yeni Bölüm Fragmanini gördüm.Bu hafta BELALI BALDIZ gibi bir rakibi olmadigindan iki basamakli izlenme oranlarina cok rahat ulasir.
masalteam neler oldu anlatsana biraz ben izleyemedim de
Zafer bir zamanlar Alevle konustugu tarzda sürekli bilinmeyen biriyle telefonda konusuyor.Cananda Zaferin onu aldattigini düsünüyor.Fragmanin sonundada Büyük kizlarinin bir mektup birakarak evden kactigini ögreniyorlar.
Tabi ben bunlarin hic birinin niye oldugunu anlamadim.Uzun süredir izlemedigim icin :) Sadece gördüklerimi yaziyorum
Uzun bir aradan sonra "Kadin Isterse" yi izledim.Artik Canan ve Zafer olayinin kabak tadi verdigini düsünüyorum.Ayrica bir sitcom klasigi olan Gülme efektlerinin cok *** ve gereksiz yerlerde kullanildiginin farkina vardim.Ama Pazar günleri eglenmek icin iyi bir alternatif oldugunu düsünüyorum.
Arkadaslar dizinin yayin saatini degisti.
"Kadin Isterse" her pazar 21:45 te Show Tv de !
Kaynak: http://www.showtvnet.com/yayinakisi/
TELEVİZYON 31-10-05, 09:15 Vallahi Ben De Bu Diziyi çok Seviyorum Ama Bana Göre Son Zamanlar Abartili Bir şekilde Devam Ediyorlar Artik Bir Yenilik Yok Yaw
Emret Komutanim tekrari ile bu reytingi alirken, ayni derecede pahali bir yapim olan Kadin Istersenin aldigi bu reyting Show TV yöneticilerinin gözüne batabilir...
evet bencede çok haklısın yayınlandığı
sürede rakipsiz bir çok dizi yayın gününü
etkilenmemek için değiştirdi.buna en iyi örnek
belalı baldız dır.reytingler çok iyi hep aynı istikrarda
devam edeceğine inanıyorum.
bölüm git gide güzelleşiyor.
Aksine masalteam sitcomlar özellikle de kadın isterse gibi 4 mekanda çekilen bir dizinin maliyeti o kadar büyük olacağını sanmıyorum dikkat edersen kadın isterse çok istikrarlı ilerliyor çünkü karşısında gerçekten kimse duramıyor polemik için söylemiyorum ama yayınlandığı saatte rakipsiz
Dizinin 4 mekanda cekilmesi , dizinin ucuz bir yapim oldugunu göstermez.Show TV diziyi büyük bir bedel ödemeyi kabul ederek transfer etti.(Bölüm / 210.000 YTL) Star TV de dizi 180.000 YTL ye yayinlaniyordu.Oyuncularinda tipki diger büyük yapimlarda oldugu gibi yüksek bir ücret aliyor.Hülya Avsarin 25.000 YTL / Bölüm , Cihan Ünal 10.000 YTL/Bölüm.Bir dizinin cekildigi mekanlara bakarak dizinin fiyati belli olmaz.
ileri_2006 01-11-05, 15:51 Türk tv izleyicisi çok maymun iştahlı.Geçen yıl 16 rating 46 share verdiği dizeye bu yıl 5.5 rating ve 15 share veriyor.Üzücü.....Üstelik Kadın İsterse bu sene çoook daha komik!Birol Güven bi çıkış noktası bulmalı.
keremceme_sürgünüm 01-11-05, 22:25 ben bu diziden çok sıkıldım
Arkadaşlar galiba bugün yeni bölüm yok televizyonda saat 20:00 da emret komutanım sonrada pazar keyfi var diyo ama sabah gazetesinde saat 20:00 da yeni bölüm var diyo hattaa özeti bile koymuş kafam karıştı vallaa inşallah buakşam saat 20:00 da yeni bölüm vardır ...
buse feyza 07-11-05, 15:53 kadın isterseden mi bahsediyorsunuz.....
ya güzel ve komik bir dizi ama hülya avşara yakışmamış....
yada o beceremiyo....ben hülya avşarı daha farklı rollerde görmeye alıştığım için yabancı geliyoda olabilir :rolleyes: ama yapmacık biraz :(
Arkadaşlar yaa ben şeyde kaldım Aliye ve Aslı dışardan ewe geliyolardı Alev gene anahtarı gösteriyodu falan ordan sonra Canan ve Zafer arasında bişey geçtimi geçtiyse anlatailirmisiniz bu bölümde geç olduğu için hepsini izleyemedim ;) :(
avrilcansu 14-11-05, 19:43 arkadaşalr bende sonunu kaçırdım anlatabilirmisiniz?en son gördüğümde demetle semih nikah dairesindeydiler buketin saçı berbattı gülüyorlardı saten reklama girdi
Gerçekten son haftalarda senaryo inanılmaz haraketlendi Ve sonunda çok heyecanlı bir yerde bitti Bence birisi vurulacak ama kim ?Ama o çocuk iyi birine benziyor Ve bukete de birşeyler hissediyor sanki bakalım geleneklerinin
kurbanı mı olacak yoksa kalbinin sesini mi dinleyecek?
Fragmanı bugün gördüm Zafer vuruluyor ve hepsi hastanede
PROGRAM ADI KANAL Rt-A/B Sh-A/B
1 KADIN ISTERSE [NET] SHOW 8.20 21.20
2 KADIN ISTERSE (OZEL) [NET] SHOW 8.10 22.30
3 BU NASIL SARISIN (Y.S) [NET] KAND 8.10 21.80
4 CHARLIE''NIN MELEKLERI (Y.S) [NET] KAND 7.50 20.00
5 IBO SHOW (OZEL) [NET] ATV 7.00 18.10
6 IBO SHOW-1 ATV 6.60 17.50
7 AVRUPA YAKASI (TKR)-OPT [NET] ATV 6.40 24.30
8 YILDIZLARIN ALTINDA [NET] STAR 6.00 18.30
9 YILDIZLARIN ALTINDA (KUTUP) [NET] STAR 5.90 15.00
10 ATV ANA HABER BULTENI [NET] ATV 5.70 18.30
PROGRAM ADI KANAL Rt-TOTAL Sh-TOTAL
1 IBO SHOW (OZEL) [NET] ATV 9.00 20.30
2 IBO SHOW-1 ATV 8.80 21.90
3 IBO SHOW (NOSTALJI) ATV 8.00 19.00
4 CHARLIE''NIN MELEKLERI (Y.S) [NET] KAND 7.50 17.30
5 KADIN ISTERSE [NET] SHOW 7.00 16.00
6 BU NASIL SARISIN (Y.S) [NET] KAND 6.90 16.90
7 YILDIZLARIN ALTINDA (KUTUP) [NET] STAR 6.80 15.30
8 IBO SHOW [NET] ATV 6.40 14.80
9 STAR ANA HABER BULTENI [NET] STAR 6.00 15.80
10 SHOW TV ANA HABER BULTENI [NET] SHOW 6.00 15.70
ya bence kadın isterse bitmek üzere.en son zafer evlenme teklıf ettı canana.cananda kabul etcek ve evlenıcekler.tabı alev son anda herseyı bozmazsa.yanı 1_2 bolum kaldı dıye dusunuyorum.keske bıraz daha uzatsalar.
HazelAngel 14-01-06, 15:21 bence de dizi mutlu sona yaklaşıyor sanki. canan ile zafer evlenecekler. tabi alev cadısı gene bir haltlar karıştırmazsa. burdan alev cadısına bir kırmızı kart gönderiyorum :img-banne
bence artık dizi hazla uzatmadan mutlu sonla
bitmeli.dizi çok iyiydi 40 bölüm izlemişiz zaman ne kadar
çabuk geçmiş anlayamadım.artık hülya avşar ı yeni
yeni projelerd görmek istiyorum.pişti programı var.
umarım güzel güzel sinema filimleri çeker bir an önce
albüm filan yapar.
canım hülya avşar bir numarasın ve de öyle kalacaksın.
aksini yazana cevap bile vermeyeceğim.çünkü her şey ortada...
ZAFER ÇOCUK DERDİNDE, CANAN KARİYER PEŞİNDE!
Canan ve Zafer, sakin hayatlarına geri döndüklerini düşünürken Alev, yeniden ortaya çıkar. Alev, Canan ve Zafer’in hayatlarını alt üst edecek yeni bir planın peşindedir. Zafer, Canan’dan bi çocuk daha ister. Canan ise çalışma hayatına dönmeyi planladığı için Zafer’in bebek isteğine karşı çıkar. Zafer Canan’ın iş görüşmelerini gizlice engellemeye karar verir... Demet hamiledir. Fatma Demet’in test çubuğunu Buket’in odasında bulunca ortalık karışır. Cavit, internette tanıştığı bir bayandan randevu alır. Kendini bir deniz subayı olarak tanıtan Cavit, üniformalı olarak gittiği buluşmada Selin’e yakalanır...
Arkadaşlar fragmanı izledim Ayrıca özetten de anlaşılacağı gibi sanırım dizimiz tam sit com tarzı bir dizi olma yolunda Tıpkı Çocuklar duymasında ki gibi her bölüm farklı konular Bence böyle daha eğlenceli olacak :img-thumb
demet evlendımı hamıleymısde
olmadı ama sımdı.show tv bunu bı kac kez daha yaptı.farkettıysenız kadınisterse 1 hafta gosterılıyo 1 hafta gosterılmıyo.ben anlayamadım.sizce bunun nedenı ne.kadın isterseciler olarak ayaklanalım bence :)
Bence de ayaklanalım Ama bu hafta gösterilmeyişinin nedenini Hülya avşarın 12 günlük tatili olarak değerlendiriyorum Bu hafta gösterselerdi haftaya olmayacaktı Ama diğer haftadan sonra düzene girecektir Hatta hiç bitmmemek üzere Çünkü dizimiz artık çocuklar duymasındaki sit com anlayışa bürünmüş görünüyor haydi hayırlısı :img-thumb
Bence de ayaklanalım Ama bu hafta gösterilmeyişinin nedenini Hülya avşarın 12 günlük tatili olarak değerlendiriyorum Bu hafta gösterselerdi haftaya olmayacaktı Ama diğer haftadan sonra düzene girecektir Hatta hiç bitmmemek üzere Çünkü dizimiz artık çocuklar duymasındaki sit com anlayışa bürünmüş görünüyor haydi hayırlısı :img-thumb
bence de Hülya avşar bu hafta cekimlere gelemiycegi ıcın bu bolumu haftaya sakladılar.olsun yeterki hülya avşar dinlensin ben 1 hafta daha beklerim.o bize ve türk sinemasına lazım.o kadar calısıyo kı o dınlanmesın de ben mı dınlenıyım :img-thumb
Ama olmaz ki ya.Bunu çok sık yapmaya başladılar.yoksa kaldıracaklar mı yayından ?Reytinglerde iyi aslında ama.
Kaldırılacağını sanmıyprum hele ki fragmanı izledikten sonra dizi çok uzun sürecektir Çünkü Sit com tarzına dönülmüş gibi böyle daha eğlenceli olacaktır Eğer kaldırılırsa ki sanmıyorum bu reyting yüzünden olmayacaktır Çünkü yayınlandığı gün boyunca AB de hep birinciydi Bu da her diziye nasip olmaz :img-thumb :good: :img-meeti
HazelAngel 16-01-06, 23:51 Bence haftaya yeni bölümünü verirler arkadaşlar. dizinin kaldırılması için hiçbir sebep yok ki. yani biraz beklemiş olacağız sadece. :img-meeti
Evet benim de tahminim öyle haftaya artık düzenli bir şekilde yayınlanır Hiç ara vermemek üzere :img-meeti :good:
Yok rain buna cesaret edemezler Sanırım dizi 1-2 AY sonrasıyla başlamış olacak Çünkü Demet boşanmaktan bahsediyor Demek ki evlenmişler
ZAFER ÇOCUK DERDİNDE, CANAN KARİYER PEŞİNDE!
Canan ve Zafer, sakin hayatlarına geri döndüklerini düşünürken Alev, yeniden ortaya çıkar. Alev, Canan ve Zafer’in hayatlarını alt üst edecek yeni bir planın peşindedir. Zafer, Canan’dan bi çocuk daha ister. Canan ise çalışma hayatına dönmeyi planladığı için Zafer’in bebek isteğine karşı çıkar. Zafer Canan’ın iş görüşmelerini gizlice engellemeye karar verir... Demet hamiledir. Fatma Demet’in test çubuğunu Buket’in odasında bulunca ortalık karışır. Cavit, internette tanıştığı bir bayandan randevu alır. Kendini bir deniz subayı olarak tanıtan Cavit, üniformalı olarak gittiği buluşmada Selin’e yakalanır...
bencede oyle bısey olucak gıbı.cunku zaferde canandan cocuk ıstıyo.demekkı onlarda evlendı
Bakalım görelim Bu bölümü merakla bekliyorum Ayrıca Alev'in yeni planını da merak ettim Yine hangi cinliğin peşinde
Süperdi Ben seviyorum bu diziyi Her haliyle güzel ailenle izleyebileceğin ender hatta tek dizi izleyebilirim Bu bölümü de süperdi Zaferin yanlış anlaması Cananın Buketin hamile olmasına verdiği süper tepki gerçekten çok komikti Allahtan gerçekler anlaşıldı da rahatladık Alev yine kendini gösterecek rahat yok yani
dizi gercekten superdı.özüne donmus bence.bı de su alev olmasa.yine buyuk bı oyun pesınde.sankı bu sefer alev kılık degıstırıcek gıbı gelıyo bana.hanı makyaj kursuna falan yazılmıs ya ordan cagrısım yaptı.ama yınede ben cok guldum dogrusu.boyle devam... :img-thumb
Bana da öyle geliyor. Kılık değiştirebilir.Dizi bu bölüm çok iyiydi.
En komik an ise Buketin hamile olduğunu sanıp onu bir güzel dövmeleriydi Ve sonra gerçeğin anlaşılıp Buketin dayak yemiş halde orda durmasıydı :img-hyste
Dizi Eskisi Kadar Hos Diil Bence Artik Ilk Bolumlerinin Guselliği Kalmadi Cunku Basladiği Amacindan Uzaklasti Kadin Intikamini Alip Evlendikten Sonra Bitmesi Gerekirdi Bence!!!
Dizi Eskisi Kadar Hos Diil Bence Artik Ilk Bolumlerinin Guselliği Kalmadi Cunku Basladiği Amacindan Uzaklasti Kadin Intikamini Alip Evlendikten Sonra Bitmesi Gerekirdi Bence!!!
olur mu arkadasım sımdı ıntıkam sırası dıger kadına gectı.yanı dızı yenı bastan baslıyo :good: hem adı ustunde KADIN ısterse bu CANAN ısterse degıl kı :img-thumb :img-hyste
Hem dizi ismiyle senaryoyu bağdaştırmayı ilk kez sende gördüm Sana ismiyle şu andaki senaryoları taban tabana zıt olan bir sürü dizi sayarım Hem "Kadın isterse herşeyi başarır" sloganı dizinin her bölümünde kendini hissetiriyor İzlemeni tavsiye ederim :good:
Bu hafta kadın isterse yine çok komik.Canan, zaferin artık eskısı kadar romantik olmadıgını dusunuyo.zafere yıne cektırıcek gıbı.aynı sekılde demet de Selımden sıkayetcı.Demet ve Canan bır olup eşleri yola getırme planı yapacaklar gıbı.ızleyelım gorelım!! :img-thumb
Ben bir türlü izleyemedim fragmanı eminim yine çok komikti Bir pasta atma sahnesi varmış sanırım
Ben ızledım fragmanı ama pasta atma sahnesı falan gormedım.gercı fragmanların ıcerıklerı degısık oluyo.bırınde gosterdıgını dıgerınde gostermıyo.ama wolfman ınan cok eylencelı bı bolum olucak :good:
valla ben saçmalamış da olabilir Biri bana öyle anlattı da karıştırmış herhalde
Bende öyle düşünüyorum Komik bir bölüm bizi bekliyor :good:
anlatan dogru anlatmıs sen de ızlemıssındır vardı pasta sahnesı ve cok komıktı :img-hyste aslında dızı tam sit_com oldu ama alev cadısı yıne ortalıgı karıstırıcak.ya keske su alev artık olmasa dızıde,daha dogrusu dızıye entrıka katmasınlar.alev ısın ıcıne gırınce dızı komedı olmaktan cıkıyo korku fılmı gıbı oluyo.hıc sevmıyorum su alevı ya.yalnız kızın rolude kotunun kotusu yanı.nerdeyse kendısınden bıle nefret etmeye baslıycam.ne bıtmek bılmez bı kınmıs bu kardesım :img-banne
Bence de Alev artık olmasa. Başka konular bulsalar daha iyi bence. Yeni kişiler girebilir mesela.Ama böyle de çok güzel tabi ki.
Harbiden süper komik bir bölümdü Buketin iş yapmak istemeyişine koptum Ve ramazanı alet etmesi :img-hyste
Ardından cavitin kule izin vermiyor espirisi aynı şekilde iyi düşünülmüştü :good:
Alev perukla çok farklı bir bayan oldu Çok merak ediyorum ne yapacağını ama akıl dengesini kaybetmiş gibi geldi
benim de en çok hoşuma giden sahne.
canan ın pastayı zaferin suratına geçirdiği
andı ve de daha sonra sinirlenip ağlayarak
merdivenlerden çıkmasıydı.
koptum orada mükemmel sesler çıkar dı canan.
arkadaşlar acaba ne kadar sürecek bu dizi?
42. bölüm oldu.bence 50 de bitirsinler ki
tadında bitsin.uzatmanın anlamı yok.
hülya avşar ın pişti si ne zaman başlayacak acaba?
bir an önce başlasa keşke.sanırım canlı yayın olacak.
süper olur.tutmalı o program.
hülya avşar bence yeni yeni şeyler yapmalı bu arada
mailimi şubat ayı sayısında okumuş.
albümle ilgili soru sormuştum.
ama herkese bey demiş bana can demiş.
sanırım samimi buldu ya da biraz küçük olduğumu anladı!
siz neler düşünüyorsunuz arkadaşlar? :img-thumb
_butterfly_ 30-01-06, 13:20 TELE - BAROMETRE
29 OCAK 2006 PAZAR
7 KADIN ISTERSE (OZEL) [NET] SHOW 6,80 16,20
29 OCAK 2006 PAZAR
13 KADIN ISTERSE [NET] SHOW 6,20 12,60
Tele - Barometre
Hedef Kitle : A/b
29 Ocak 2006 Pazar
5 Kadin Isterse [net] Show 8,00 17,50
7 Kadin Isterse (ozel) [net] Show 6,80 16,20
Tele - Barometre
29 Ocak 2006 Pazar
13 Kadin Isterse [net] Show 6,20 12,60
Ben açıkcası dizinin bu sezonu bitirmesinden yanayım Artık tam anlamıyla
sit- com tarzına döndü Ve keyifli sahnelerin çekilmesine neden oluyor Pasta sahnesi gerçekten komikti Pastalı surat zafere de çok yakıştı :img-hyste
ayrıca buketin sahnelerinde koptum İşte Canan dan birşey kurtulmuyor hemen anladı olayı :good:
Cancım pişti ile ilgili haberleri Tv programları bölümünde Pişti başlığında okuyabilirsin Çünkü bilgileri oraya ekliyorum :good:
Bence de bu sezon bitmeli. Çok uzayınca tadı kaçıyor. Bir an önce de Hülya Avşar'dan sinema filmi bekliyorum.
Vallaha bu haliyle uzun süre devam etse de izlerim Çünkü sit - com tarzına tam anlamıyla dönüldü Yani çocuklar duymasını nasıl izlediysek bu da öyle bir tarz aldı bence seviyorum ben bu diziyi :good:
hulyafan_88 30-01-06, 21:08 Sevgili CAN!!!Sana mail attım ama cevap vermeye tenezzül bile etmedin!Ayrıca hülya avşar'ın senin mailine verdiği cevabı da yazmamışsın!!
hulyafan_88 30-01-06, 21:17 Sevgili CAN!!!Sana mail attım ama cevap vermeye tenezzül bile etmedin!Ayrıca hülya avşar'ın senin mailine verdiği cevabı da yazmamışsın!!neyse.....
HÜLYA AVŞAR’DAN İLGİNÇ KARAR. AVŞAR KIZININ ALDIĞI BU İLGİNÇ KARAR NE?..
Hülya Avşar önce kız kardeşi Helin Avşar’ın elinden tutarak kamera önüne çıkarmıştı. Hababam Askerde filminde küçük bir rolde oynamıştı Helin. Hatıra olsun diye gerçekleşen bu küçük denemeden sonra ünlü sanatçı şimdi de kızı Zehra’ya bir sürpriz yapıyor. Kadın İsterse isimli dizide kızını oynatma kararı alan Hülya Avşar, bu kararıyla da yine magazin gündemine bomba gibi düştü. Zehra ileride veteriner olmak istediğini açıklamıştı. Kadın İsterse dizisindeki bu rolünden sonra Zehra annesinin yolundan gidip film yıldızı olmaya kalkarsa şaşırmamak lazım...
Sevgili CAN!!!Sana mail attım ama cevap vermeye tenezzül bile etmedin!Ayrıca hülya avşar'ın senin mailine verdiği cevabı da yazmamışsın!!neyse.....
HÜLYA AVŞAR’DAN İLGİNÇ KARAR. AVŞAR KIZININ ALDIĞI BU İLGİNÇ KARAR NE?..
Hülya Avşar önce kız kardeşi Helin Avşar’ın elinden tutarak kamera önüne çıkarmıştı. Hababam Askerde filminde küçük bir rolde oynamıştı Helin. Hatıra olsun diye gerçekleşen bu küçük denemeden sonra ünlü sanatçı şimdi de kızı Zehra’ya bir sürpriz yapıyor. Kadın İsterse isimli dizide kızını oynatma kararı alan Hülya Avşar, bu kararıyla da yine magazin gündemine bomba gibi düştü. Zehra ileride veteriner olmak istediğini açıklamıştı. Kadın İsterse dizisindeki bu rolünden sonra Zehra annesinin yolundan gidip film yıldızı olmaya kalkarsa şaşırmamak lazım...
Çok güzel bir haber eklemişsin Bende diziye nasıl gireceğini çok merak ediyorum Çok keyifli olacaktır Şimdiden meraklandım :good:
hulya avsar kızınıda oynatıyor zehra hangı hangı rolde acaba
bizde onu çok merak ediyoruz Ama keyifli olacağı bir gerçek
bence zehranın rolu alev tarafında olucak.Alev kılık degıstırecegı ıcın zehrayı da kızı ya da bı akrabası olarak tanıtabılır.benımkı sadece tahmın tabı.baska bısey aklıma gelmıyo valla.bekleyıp gorcez artık :good:
hulyafan_88 02-02-06, 10:39 HÜLYA Avşar, başrolünü Cihan Ünal'la paylaştığı Kadın İsterse adlı dizide kızını da oynattı. Avşar, çok istediği için Zehra'nın dizide oynamasına izin verdiğini söyledi. İki hafta sonra yayımlanacak bölümde Zehra, Avşar'ın komşusunun kızını canlandırdı.
DİZİDE teyzesi Leyla'nın ismini kullanan Zehra'ya rolünde iki arkadaşı da eşlik etti. Kızlardan birinin Sinan Engin'in kızı olduğunu söyleyen Avşar, "Zehra, diziyi sürekli izliyor ve kendisini de oynatmamı istiyordu. Ama amacı veteriner olmak" dedi
Tahmınımle uzaktan yakından alakası yokmus :icon_mrgr acaba Zehra dızıde sureklımı oynıycak yoksa sadece 1 bolumluk mu gırmıs?? bence sureklı degıldır!!bakalım bu tahmınım tutucak mı? :)
lone and real haber için teşekkürler Bende meraklandım şimdi Kesin bir bölümlük girer Bakalım perfonması nasıl olacak
bence de bır bolum ya da ıkı bolum gırer.cunku ben Hulya hanımın Zehrayı pek fazla kameralar onune cıkartmak ıstemedıgını bılıyorum
Çok komikti yine bu bölüm Özellikle Cananın zaferi kıskandırma çabaları ,Zaferin her ne kadar kıskanmamış görünse de çıldırmak üzere olduğu anlar süperdi :img-hyste
Ayrıca demetin çocuğun cinsiyeti ne olacağı konusunda ki tartışmalar ayrı bir komikti :img-hyste Ayrıca Alev'i çok merak ettim O dişleri nasıl takti hala anlayamadım Eminim çok çirkinleşecek Konuşması felan da değişmişti
Gercekten dizi süper keyifli olmaya başladı.tam bi sit_com oldu.en cok beyendıgım sahne zaferın kıskanclıktan cıldırdıgı sahneler.ama sonunda dayanamadı tabi.canan da işi biliyo o elbıseyı gıyerse adam cıldırır tabı.gercı ılk gıydıgı sıyah elbıse daha acıktı.
Alev yine herseyı bozucak.eve hızmetcı olarak gırıcek sanırım.baya degıstıgıde kesın.ama bence alevın arkadası sonunda dayanamayıp alevın kımlıgını acıklıycak gıbı.tabı cok sonra olur bu.ama sonunda olucak bence(alev cok fazla zarar vermeden yani)
_butterfly_ 06-02-06, 13:35 TELE - BAROMETRE
5 ŞUBAT 2006 PAZAR
16 KADIN ISTERSE (OZEL) [NET] SHOW 5,90 16,00
TELE - BAROMETRE
5 ŞUBAT 2006 PAZAR
7 KADIN ISTERSE [NET] SHOW 6,90 16,30
TELE - BAROMETRE
5 ŞUBAT 2006 PAZAR
16 KADIN ISTERSE (OZEL) [NET] SHOW 5,90 16,00
TELE - BAROMETRE
5 ŞUBAT 2006 PAZAR
7 KADIN ISTERSE [NET] SHOW 6,90 16,30
Ayrica 55 dakika reklamsiz yayinlanan "Kadin Isterse" totalde 18. olmus.
18 KADIN ISTERSE [NET] SHOW 5,70 12,30
Masalteam diziyi izlemeden salladığın nasıl belli oluyor Neyse ben alıştım da Şimdi senin dediğin gibi kulaktan dolma bilgilerle bugünü tartma Kadın isterse dün akşam ilk defa 22:30 da reklama girdi Dizi zaten :21:58 gibi yayına giriyor Yani söylediğin gibi 55 dk lık bir yayın yok Matematik olayına girmeyelim
Dizi total de pek parlak görünmese de AB de çok iyi Kaldı ki gün dün itibariyle show total de en büyük rakibini geçerek 2. olmuş durumda Şimdi pazar reytinglerini hepimiz biliyoruz Tam çorba şekilnde programlar 4-5 er tane özel extra vs şekliyle karşımızdalar Pek doğru gibi gelmiyor Bunu en çok eleştiren de sen olmuştun Ama bütün bunları bırakıp sırf eskiye dayanıp dizi bitti aman çöktü yaygarasını koparmaya gerek yok Dizi bu sezonu rahatlıkla bitirebilecek kapasitededir En azından Show Ab deki prestijini yükselttiği bir gerçek
Sevgili Wolfman ;
AGBnin verdigi rakamlara göre dizi 21:58 de degil 21:46 yayina girmistir.
Saatli reyting raporu burada ;
http://www.medyatava.net/rating.asp
Ayrica ben 22:40 gibi reklama girdigini gördüm.Hesaplarsan "Kadin Isterse Özel" 20 dakika sürdü.Senin hesaplarina göre dizinin sadece 52 dakika olmus olmasi gerekiyor.Ayrica ne olursa olsun gecen sezon 14 reyting 40 Share alan bir dizi icin büyük bir kayip...
İşte o zaman yanlış görmüşsün Diziyi düzenli izlemeden nasıl dizi 22:40 da reklama girer dersin hakkettek komik Dizi 21:50 yayına girdi ve 22:30 da da reklama girdi Sanırım reklamların sonuna yetişmişsin Neyse hiçbir dizi ilk günkü veya ortasındaki perfonmansını koruyamaz Bunu anca fenomen olmuş diziler başarır Örneğin Aliye Kurtlar vadisi bundan başka örnek gelmiyor aklıma Haziran gecesinin reytinglerinden haberin var mı senin ??? Yani diyeceğim o dur ki Kadın isterse 42 bölüm başarıyla gelmiş bir dizidir Ortalama bir dizi olması onun aman yandı kül oldu YAYGARASINI koparmaya gerek kıldığını düşünmüyorum Hem bir dizi hem kötü gidecek hemde 42. bölümü yayınlanacak Bu sana mantıklı geliyor mu Hele bunu Türkiyenin 1. kanalı Show tv yapar mı??
İşte o zaman yanlış görmüşsün Diziyi düzenli izlemeden nasıl dizi 22:40 da reklama girer dersin hakkettek komik Dizi 21:50 yayına girdi ve 22:30 da da reklama girdi Sanırım reklamların sonuna yetişmişsin Neyse hiçbir dizi ilk günkü veya ortasındaki perfonmansını koruyamaz Bunu anca fenomen olmuş diziler başarır Örneğin Aliye Kurtlar vadisi bundan başka örnek gelmiyor aklıma Haziran gecesinin reytinglerinden haberin var mı senin ??? Yani diyeceğim o dur ki Kadın isterse 42 bölüm başarıyla gelmiş bir dizidir Ortalama bir dizi olması onun aman yandı kül oldu YAYGARASINI koparmaya gerek kıldığını düşünmüyorum Hem bir dizi hem kötü gidecek hemde 42. bölümü yayınlanacak Bu sana mantıklı geliyor mu Hele bunu Türkiyenin 1. kanalı Show tv yapar mı??
Haklisin Show TV kesinlikle böyle birsey yapmaz.Kadin Istersenin sezon sonuna kadar dayanmasi mümkün degil.Sözlesme geregi 9 Bölüm daha yayinlanacak ve sona erecektir.Tartismaya gerek yok.Zaten dizinin senaristi bile dizinin senaryosunun yoruldugunu söylüyor
9 bölüm sonra biteceğini söylüyorsun 9 bölüm o hafta yayınlamama süresiyle birlikte 2,5 aya denk gelir Öyleyse dizimi Nisan sonu mayıs başı gibi biter Yani benim dediğim gibi Sezon bitimine 1 ay kala
Show kötü giden bir diziyi sadece Sözleşme gereği bitirmez Kimsenin babasının oğlu filmi dizisi değil ki para konuşur bir şekilde Eğer senin dediğin gibi kötü gitseydi 9 bölüm hatta 16 bölüm bekleyeceğini sanmıyorum 16 bölüm diyorum Show tv de yayınla adeti
dizi_tirya 08-02-06, 01:10 senaryo uzadıkça saçmalamakla birlikte aynı formatta gidiyorlar.
canan da ilk zamanlarda değişime girdi.
alev de şimdi bir değişimin içine girerek canan gibi eve geldi.
dizi güzel bir dizi ama hem adı hemde başlangıç konusu itibariyle günümüze göre ilk sezonda bitmeliydi.daha gösterilecek ne var ki??
hatta öyle ki ne senarist ne de diziyi izleyen insanlar ipin başlangıcını göremiyorlar.çünkü iyice uzaklaştı ve kopma noktasına geldi..
yanlış anlaşılmasın idiyi seviyorum ama artık gerçekten haklı olduğuma inandım..
Açıkcası dizi başlangıç senaryosundan uzakaştığı konusunda size katılıyorum Ama hangi dizide böyle olmuyor ki bence bu hali de çok güzel ve çok komik Kadın erkek ilişkisi vs anlatıldığı çok güzel bir dizi Sonuçta adına yakışır ve adına uygun ilerliyor :icon_ange
dizi_tirya 08-02-06, 01:58 adına yakışır olduğu malum evet hatta kadın erkek ilişkileri de hala aynı komik formatta anlatılıyor ama artık eskidi.yani demek istediğim şey bir önceki yorumumda saklı zaten üstüne bir yorum daha yaparak düşüncemi çarpıtmak istemem...
Bence dizi hala eski tadında devam edıyo.Senaryodan uzaklastıgı gorusune kısmen katılabılırım cunku ılk basta senaryo canan uzerıne kuruluydu tamam sımdı oyle degıl belkı ama bu seferde Alev uzerıne kurulu oldu.yani sonuc olarak yıne bı kadın ve onun alacagı ıntıkama geldı sıra.zaten Alevın ıntıkam planları bı sure sonra suya dusucek ondan sonrada dızıyı bıtırırler.En azından dızı adından uzaklasmadı.önemlı olanda bu dıye dusunuyorum.oyle dızıler var kı 200 bolum cekılıyo ve hem adından hem senaryodan bı haylı uzaklasıyolar.
Arkadaslar Hulya hanımın kızını oynattıgı bolum bu hafta mı yayınlanıcak.bılen var mı???????
Rain bu hafta dizi yok Yaşasın Okul kampanyasının programı var Diziden gittikçe soğutacaklar adamı :icon_evil
ınanmıyorum yaaa!!!! neden hep kadın ısterseye denk gelıyo bu tarz programlar anlamıyorum kı.baska gun baska bı dızıyı yayınlamasınlar.2 hafta duzenlı yayınlandı ya ılle bı cıvıtıcaklar.dedıgın gıbı wolfman boyle gıderse soguycaz dızıden valla... :icon_evil
Fragmanı izledim Bölüm gelecek hafta yayınlanacak
Alev eve girdi Gerçekten tanınmayacak şekildeydi Dişlek birşey olmuş konuşması görüntüsü tamamen değişmişti Özellikle çirkinleşmek için herşeyi yapmış diyebilirim Fatma çok sevdi Sanırım evde kalıcı olacak
Hemen vermısler mı fragmanı.bu hafta yedıler dızıyı yani.neyse ole olsun bakalım.alevı cok merak ettım sımdı.ben daha ızleyemedım.yakın zamanda gorurum ınsallah...
arkadaşlar ben diziyi başladığından beri
hiç kaçırmadan izliyorum.hülya avşar ı
çok seviyorum ama buna rağmen bence
artık dizi bitmeli güzel bir şekilde.
çünkü amacından saptı.uzatıyorlar,
uazattıkça garipleşiyor.bence artık bitmeli
yeni yeni şeyler yapılmalı.
zaten reytingler çok düştü farkındaysınız.
bunun çözümü fazla olmaz artık olsa bile
dizi tadında kalmalı.ben izlerim gene ama
eski tadı bulamam.
katılıyor musunuz?
eski tadı bulamam.
katılıyor musunuz?
Bazı yerlerde haklısın tabı.Gercekten uzattılar ama amacından saptıgını dusunmuyorum.aynı konusunda devam edıyo.ben en azından bu sezonu bıtırsın derım.Hulya avsarı bende cok sevıyorum onun ıcınde dızıyı bıkmadan ızlerım.ratinglerın dusmesının nedenı bence eskı merak unsurlarının kalmamıs olması.hanı su kutudan ne cıkıcak olayı ya da zaferın sırrı ne olayı gıbı.su anda hersey sütliman o yuzden seyırcının ılgısı azaldı bence.ama ne olursa olsun ben yınede ızlıyorum
Öncelikle hiçbir dizi başladığı gün ve bugünü itibariyle aynı konuda ve kadroda olması düşünülemez Buradan yola çıkarak dizinin amcından saptığını demin söylediğim ölçüde anlayabilirim Ben sıkılılarak izlemiyorum Fatmanın wışşş demesini Buketin şımarıklıklarını izlemek Cananın zafere kök söktürmesini izlemek Cavitin çapkınlıkları:) vs.. Beni diziye bağlayan ve güldüren noktalar Bu dizi 10 yıl sürse ben yine izlerim Çünkü kadro ve karakterler çok sağlam En azında ben keyif alarak izliyorum :)
eski tadı bulamam.
katılıyor musunuz?
Ben de çoğunlukla sana katılıyorum çok uzadı dizi.Reytingler de gerçekten düşük. Ama ben yine de izlerim. Bitmesin bence.H Avşar olduğu için bıkmadan izlerim.
arkadaslar onumuzdekı hafta cok komık seyler olacak.aslında tam onumuzdekı hafta mı yayınlanacak bılmıyorum ama Canan ve Zafer rapçi kılıgına gırıyolarmıs.buketın gıttıgı dıscoya gııdıp onu kontrol edıceklermıs.dızı ekıbı Hulya avsar ve cıhan unalın o hallerını gordukce gulmekten dızıyı cekememısler.demek kı cok eylencelı bı bolum olucak!!!!
sandradares 12-02-06, 23:42 ben ilk eski bölümleri daha çok seviyodum :img-elvis
arkadaslar onumuzdekı hafta cok komık seyler olacak.aslında tam onumuzdekı hafta mı yayınlanacak bılmıyorum ama Canan ve Zafer rapçi kılıgına gırıyolarmıs.buketın gıttıgı dıscoya gııdıp onu kontrol edıceklermıs.dızı ekıbı Hulya avsar ve cıhan unalın o hallerını gordukce gulmekten dızıyı cekememısler.demek kı cok eylencelı bı bolum olucak!!!!
Bilgi için teşekkürler İşte benim söylediğim de bu... Bu hallerini izlemek de çok keyifli
Bu hafta nedense hep fragmana rast geliyorum Show tv kendini aştı sanırım Çünkü Kadın isterse fragmanlarını gösterme de biraz ağır davrandığı için şaşırdım doğrusu :icon_ange
yaseraydin 19-02-06, 11:37 arkadaşlar bence komik bi bölüm olmayacak ama güzel olacak. Alevin geri dönmesiyle yeni maceralar başlıycak. fragmanda yanlışmı gördüm bilmem. alev cananın odasına giriyor. canan uyuyor. alevde elinde yastıkla ona doğru gidiyor. Umarım o yastıkla cananı boğmaz.
Bence de güzel bölüm olacak gibi. Zaten özledik dizimizi.
arkadaşlar dün akşam dikkat ettiniz mi hülya avşarın saçı yukarı odada kesik aşağı bir iniyor aynı kıyafet ama saçlar kesilmiş bir kaç kere oldu bu hülya avşar saçlarını mı kestirmiş bana mı öyle geldi anlamadım :icon_whis
arkadaşlar dün akşam dikkat ettiniz mi hülya avşarın saçı yukarı odada kesik aşağı bir iniyor aynı kıyafet ama saçlar kesilmiş bir kaç kere oldu bu hülya avşar saçlarını mı kestirmiş bana mı öyle geldi anlamadım :icon_whis
evet Hulya hanım saclarını kestırdı.soyledıgın detay benım de gozume cok carptı.buyuk bı sureklılık hatası yapılmıs dızıde.ben cok rahatsız oldum.bı bakıyosun kısa bı bakıyosun uzun.ılk sahnelerı uzun saclarıyla ceklselermıs sonrakılerı kısa saclarıyla cekselermıs o zaman olurdu da bu sekılde olmamıs.gozden kactıgını pek sanmam.buyuk bı detay cunku.sankı ugrasmak stememısler.bı bolum boyle oluversın demısler gıbı geldı bana.
ama yınede coooook guzel bı bolumdu.yıne gulmekten öldüm yani.gercekten tam bı sıt_com a donustu.
hülyanın saçı beni de rahatsız etti, komik bir bölümdü hele bar sahnesi özellikle zaferin dans edişi ve karakol sahneleri komikti
hülyanın saçı beni de rahatsız etti, komik bir bölümdü hele bar sahnesi özellikle zaferin dans edişi ve karakol sahneleri komikti
Ben de saç olayından rahatsız oldum. Bence dikkat etmeliydiler.Bar sahnesine ben de çok güldüm doğrusu. Bence güzel bir bölümdü .
evet ben de uzun zamandır bu kadar gülmemiştim.
barsa sahnesinde canan ın yaptığı dans çok
komikti.süperdi.ne kadar genç gözüktü değil mi
arkadaşlar.peruk ne kadar çok değiştirdi.
karakolda büket i sıkıştırmaları daha sonra
canan zaferi tokatlaması,selin çok komik bir şekilde
kandırılması gerçekten çok komikti.
bir de fatma ve canan matematik soruları için verdiği
ona uğraş :icon_ange
arkadaşlar demetin çocuğunun cinsi ne imiş
ben izleyemedim de...
çoook Saol Kapo
Bakalim Canan Duyunca Ne Olacak
canan bılıyo zate.hatta sırf canan degıl herkes bılıyo
Kadın İsterse dizisi mükemmel ya..Diziyi çoooook seviyorum..Hiç kaçırmıyorum..Her hafta mutlaka seyrediyorum..Ve dizi çok komik...Çok gülüyorum ya ben..:))Selinin "CAVİTCİM" deyişi çok hoşuma gidiyor....:))))))))))) Cavitinde "Eşhedu enla...." deyişi çok hoşuma gidiyor..Çok gülüyorum ya..Hakikaten çok güzel dizi..Çok komik..Seyredilmesi gereken bir dizi bence...
inşallah dizimiz çok uzun sürer..Bence dizi harika ve çok güzel....
inşallah dizimiz uzun sürer.Bence çok güzel,çok harika bizi...Bence devam etmesi gereken bir dizi....inşallah hiç bitmez...
Arkadaşlar dizimiz süper ilerliyor Reytinglerde de bu hafta coştuk AB de 1. olmuşuz Bu da dizi bitti izlenmiyor diyenlere kapak olur :img-icecr
Bu hafta kıskançlık krizleri yaşanacak gibi Alev arayı bozuyor
slm Arkadaslar.emınım dunku bolumde herkes aleve gıcık olmustur.ya ne kadar sinir bı ınsan bu.dızı tam sit_com oldu dıyoduk alev dun dızıyı dram a cevırdı.bı anda herkes canan a sırtını dondu.ya gercekten hıc barısmıycaklar zannettım.cok uzuldum canana daha dogrusu karsımdakı Hulya Avsar olunca ayrı bı uzuldum.neysekı sonunda cadı alevın planı bozuldu.hepsı barıstı cananla.
dızıde bısey daha dıkkatımı cektı,mesela canan zaferle kavga ederken araya gulme efektı koyuyolardı.bence ortada gulunucek bı durum yoktu.cananın dustugu duruma ben o kadar uzuldum kı o sahnelerde ınanın tebessum bıle etmedım.bence bu bolum tam bı dramdı...
Dün gerçekten Alev çok etkili oldu Ve bunların bir başlangıç olduğunu düşünüyorum İleride daha çok etkili ve tehlikeli olacak gibi
Buketin ev alma olayı ciddileşti VE Cananla kavga edecekleri kesin gibi
Dünkü bölümde Buketin en çok müşterinin çayını içmesine,Cavitin yapımcı modunda konuşmalarına Cananla Zaferin atışmalarına bayıldım gerçekten :img-book:
arkadaşlar dizinin ne zaman biteceğinden haberi olan var mı?
bence reytingler daha fazla düşmeden bitsin arkadaşlar.
çünkü olmuyor böyle.güzel ama işlenecek konu kalmadı.
sonunda umarım canan ile alev kavga eder ve de canan bir güzel
döver.süper olur.mutlu son olmuş olur...
sizce?
Fragmanı izledim Alev canını bunatacak herhalde Herşeyine ilaç katıyor İş yerinde rezil oluyor Alev bu bölüm daha tehlikeli olacağa benziyor
Bu alev artık ıyıce cıgrından cıktı.yeter artık cananla ugrastıgı.resmen kadını ortadan kaldırmaya calısıyo.acaba attıgı ılac ne ılacı.sadece halsızlık versın dıyemı yoksa oldurucu bısey mı.oldurucu olucagını sanmam cunku bır ınsan o kadar da kalpsız olmaz heralde.
ama sunu anladım alev gercektende cok kıncıymıs.ya sonucta bu bı kere ıntıkam aldı.bılıyosunuz onun yuzunden zafer vuruldu.daha ne ıstıyo anlamadım.sankı canan ortadan kalkınca Zafer kosa kosa aleve donucek...
İlaç unutkanlık yapıyordu Canan herşeyi unutuyor Ayrıca lap topundaki bilgileri siliyor Canan iş yerinde zor durumda kalıyordu :icon_evil
Bu alev cok oldu artık.cananı yok edene kadar rahat etmıycek anlasılan.yıne komık bır bolumdu ama(aleve ragmen)ozellıkle selımın uyurgezerlıgı benı gulmekten oldurdu.ve cananın calısmak ıcın sessızlık ıstemesı ama alevın herzamankı gıbı cananı rahatsız etme sahnelerı de gercekten cok ıyıdı.orada Hulya avsar yıne oyunculugunu konusturdu.o ne guzel mımıklerdı oyle.kızarken bıle cok tatlı oluyo.
dızının bıtmesıne az kaldı bakalım alev daha neler yapacak.ama sonunda foyası ortaya cıkacak.
Alev ne istiyor artık canandan yeter . sinir oldum dün izlerken . Ben de Selim in uyur gezerlik olayına çok güldüm ya. Kaç bölüm kaldı acaba bitmesi yakın mı dizinin?
Bu bölüm yine çok keyifliydi Canana üzüldüm açıkcası Alev ileriye gitmeye başladı İlacı dozunda veriyorum birşey olmaz dediğinde iyice sinirlendim Sanki tıp eğitimi görmüş de yorum yapıyor
Diğer yandan Buketin sahneleri çok komikti Özellikle odasını boşaltırken Canan ve çetesinin oda hakkındaki planlar vs süperdi
Zafer haklı olarak kızdı ama bunca yıllık karısının bunları yapacağını düşünmez herhalde...
arkadaslar her sey bır tarafa canan ne oldu bunu kımse konusmadı.ben cok merak edıyorum.bence trafık kazası gecırdı.eyer boyleyse alev bıraz yumusar gıbı gelıyo ama bakalım.
ben anlamıyorum yaa bitmiş bir diziyi yayınlamaktan ne anlıyorlar anlamadım dün yine vermediler KADIN İSTERSE'yi bu kanal yöneticilerinin izleyicilerine hiç saygısı yok bence :icon_mad: :icon_mad:
aliyeaynalar 13-03-06, 12:13 tamam kurtlar vadisi iyi hoş dizide, yani kadın isterseyi vermemeleri çok büyük bi ayıp..
sen kalk bütün hafta neler olcak diye merak et, bi bakmışsın başka bi dizi.
ama size bişey söyleyimmi bu show star tvyi çok aratacak...
starın bu diziyi 1 hafta aksattığını görmedim çok değer verirdi bu diziye...
kadın istersenin yeri star tv diye düşünüyorum...
Kesinlikle katılıyorum Bu bir hafta verip bir hafta vermeme huyları adamı sinir ediyor Keşke stardan hiç ayrılmasaydı
starda hiç böyle bir durum olmamıştı bu ne yaa 2 haftada bir diziyi veriyorlar eğer yayından kalkmasını istiyorsanız güzel bir fianl yapın bitirin böyle daha kötü sanki izleyicilerle dalga geçer gibi bir hafta yayınlıyorlar bir hafta yayınlamıyorlar ayıp yani yaptıkları :fighting2
Fragmanı izledim Alevin foyası ortaya çıkacak gibi Arkadaşı anlattı sanırım :img-book:
Ben bölümler hakkinda yorum yapmiycam sadece genel olarak..
Dizi hala olmasina komik, ama bence fazla uzadi bitmesi gerek.
Ama espiriler hep tanidik geliyor, herzaman satamiyorlar..
artık şu alev in de oyunu ortaya çıksın dizi uzayınca tadı kaçıyor
Arkadaşlar dizinin bitmesine sayılı bölümler kalmış Sanırım Son 4 veya 5 bölüm sonra bitecekmiş Bu akşam ise dizimiz yayında :img-book:
Harbiden süper bir bölümdü Zaferle damat çekişmesi çok komikti Ramazanın karadeniz derneklerine gitmesi Ve bunu Cavitin arabasıyla yapması ve bunu cavitin öğrenmesi harbiden süper sahnelerdi Buketin Onurla yaşayacağı aşkda farklı olacak İkiside özellikle onur farkında da bukete aşık olduğunu ama Buketin zaman alacak gibi
Alevin oyunu bunla sonlanacak gibi değil Buket ne yapıp edip yine tekrar geri alacaktır Çünkü vicdan azabı çekecektir Ama bu işin sonu nereye varacak gerçekten merak ediyorum
Bu arada Cananla meral hanımın başkanlık çekişmesi de süperdi :img-book:
dızımız hala tadında devam edıyor.ben dunku bolumude cok beyendım.alev sonunda kovuldu ama gerı gelıcek bence.bı sekılde affedıcekler.cananın sabrınada hayran kaldım.ben olsam o cocugu en azından azarlardım.ama tabı alev yıne yaptı yapacagını.
acaba nasıl bır sona baglanıcak.alevın foyası kesın cıkıcak ama nasıl??? 1 aya kadar gorucaz sanırım. :blush:
Reytingi bitti dizi öldü diyenlere kapak olsun Bir hafta yayınlayınıp bir hafta yayınlanmyan dizinin reytingleri
AB
3 KADIN ISTERSE (OZEL) [NET] SHOW 6,80 22,50
7 KADIN ISTERSE [NET] SHOW 6,10 16,50
Total
10 KADIN ISTERSE (OZEL) [NET] SHOW 5,40 19,50
11 KADIN ISTERSE [NET] SHOW 5,40 14,00
arkadaşlar dizi bu akşam 20:00 da sitede öyle yazıyor bence çok iyi oldu.
eskisi gibi ne güzel.
bu arada dizinin tam olarak ne zaman biteceğini bilen var mı?
50.bölüm olabilir mi acaba?
22:00 Kadın İsterse
KADIN İSTERSE Show 22.00
Kadin İsterse'de bu akşam: Alev, Canan'ın onu yeniden işe alması için bir yol bulur. Canan ve Zafer kısa bir tatil kaçamağıyla başbaşa kalmayı planlarken; Alev, karı-kocanın tatil planlarını bozmak için Londra'daki bir arkadaşından yardım ister. Alev'in arkadaşı vasıtasıyla Canan, Yavuz Bey tarafından Londra'ya gönderilecektir. Ancak bu defa, Alev'in planı suya düşer. Zafer, Canan'ın Londra'ya gitmesini engellemek için küçük bir oyun oynar.
EL DESDİCADO 26-03-06, 19:46 arkadaşlar 3-4 bölümü kalmış dizinin.nisan ayında bitiyormuş.show tv genel müdürü saner ayar,haberturkte katıldığı bir proğramda açıkladı
çok sağol gerçekten.o zaman dediğim gibi 50. bölümde bitirecekler.
acaba hülya avşar diziden sonra ne yapacak?
bir daha dizi yapmaz bence sinemada yazın heralde sizce?
kaya_maniaa 26-03-06, 23:13 süperdi bu bölüm yaa bay1ld1m dogrusu hele cavit i gördükleri bay1ld1klar1 an koptum hülya süperdi özllikle.birde cavit yurtd1s1na giderken canan 1n yatakta elleriyle onu aray1p seslenmesi cok komikti k1sacas1 süper bi bölümdü insallah bitmezz bu dizi ama kesinmis san1r1m..gerçi belli olmas..
diziyi izlemiyorum hiç beğenmedim zaten hülya avşar ı da hiç sevmem izlemememin nedeni bu zaten
morelimin bozuk olmasına rağmen keyif almışım ben de.
bayılma sahnesi ve de misafirlerin geldiği sahne kızların yaptığı
çok komikti.hülya avşar gerçekten çok komikti bu bölümde.
selin e çok üzüldüm çok başarılı hepsi gerçekten.alev bile
ne kadar safca oynuyor hizmetci rolünü.
En çok güldüğüm ve en güzel Kadın İsterse bölümü diyebilirim
Zafer ve Canan'ın birbirlerine kariyer mi aşk mı sorularını öğrenmek için birbirlerine yaptıkları küçük oyunlar süperdi Hele sonunda Canan'ın patlatması süperdi
Diğer yandan Selin'in kandırılması Cavit'in ölmediğini hepsinin birer birer öğrenmesi Ve öğrendiklerinde verdikler süper komik tepkiler hakkatten çok iyi yazılmıştı
Zafer'in arkadaşılaya yaptığı üstünlük çabası ve evdeki yemekte potların kırılması çok komikti Özellikle Buket'in madonnayı izleme tutkusu Demet'in düzgün çizdiği karakterin o gece yan çizmesi ve babasını hayal kırıklığına uğratmaları süperdi
Gelelim Alev'e intihar haberi belli ki doğru değil Benim tahminim Zafer'in ilgisini çekmek istemesi ve ona son söylediklerinden dolayı vicdan azabı çektirmesi olarak algılıyorum Bakalım neler olacak :img-swoon
arkadaşlar 3-4 bölümü kalmış dizinin.nisan ayında bitiyormuş.show tv genel müdürü saner ayar,haberturkte katıldığı bir proğramda açıkladı
Evet o programı bende izledim Bence de isabet olmuş zamanında kaldırılmadan senaryo gereği bitmiş oalcak Hülya'ya da bu yakışır Ama dizinin bitmesi hüzün verici çünkü cidden farklı bir tad veriyorlardı Hatırladığımızda yüzümüzde güzel bir tebessüm yaratacağına eminim :img-nyam:
valla arkadaslar ben dün ıkı saat kendıme gelemedım.çok güzel bibölümdü.dizinin sonlarına yaklaşıldıkça herkes daha ıyı performans sergilemeye başladı.özellikle Hülya Avşar(her zaman olduğu gibi) bayılma sahnesinde süperdi.bu kadının oyunculuğunu nasıl beyenmıyolar anlamıyorum.neyse...ve zaferle bırbırlerını deneme oyunlarına bayıldım.
aleve gelınce muhtemelen yıne oyun oynuyo.onda ıntıhar edıcek göz yok.ama binali onun kimliğinı öğrendi.bence ne pahasına olursa olsun Alevin sırrını binali dökücek ortaya.yalnız 3 4 bolum kaldıysa Alev amacına ulaşamıycak demektir.çünkü 3_4 bolumle nasıl ayırabılırkı cananla zaferi.?????
aliyeaynalar 27-03-06, 13:19 bence alev kendini öldü gösterecek...
TELE - BAROMETRE
26 MART 2006 PAZAR
1 IBO SHOW [NET] ATV 8,50 20,90
2 STADYUM TRT1 7,60 19,00
3 IBO SHOW (OZEL) [NET] ATV 6,90 18,90
4 KIZLAR YURDU [NET] SHOW 6,40 16,90
5 STADYUM (OZEL) TRT1 5,90 14,80
6 EYVAH YAS OTUZBES (Y.S) [NET] KAND 5,20 16,50
7 IBO SHOW-1 ATV 5,10 16,40
8 KADIN ISTERSE (OZEL) [NET] SHOW 5,00 16,80
9 IBO SHOW (EXTRA) [NET] ATV 5,00 13,40
10 KADIN ISTERSE [NET] SHOW 4,70 11,90
ab
5 Kadin Isterse (ozel) [net] Show 6,40 20,90
6 Kadin Isterse [net] Show 6,20 17,40
Total
8 Kadin Isterse (ozel) [net] Show 5,00 16,80
10 Kadin Isterse [net] Show 4,70 11,90
bu dizi bitsindiye dort gozle bekliyorum sinir bir dizi mantiksiz sacmaliklar la dolu
Dizimiz yakında bitiyor Ama sen istiyorsun diye değil Senaryo gereği zaten 50 bölüm gibi çok güzel bir seri yakaladı En azından kaldırılmadı ve reytinglerde görüldüğü gibi hala eski formunda :) 7 bölümlük dizilere benzemiyor yani :)
kaya_maniaa 01-04-06, 09:46 sacma bi dizi he eglenmeyi bilmeyenler için olabilir..:)
bence harika bi dizi hem komediyi hem hüznü aynı anda yaşatabiliyor şimdiye dek izlediğim en iyi dizilerden biri :icon_ange
bence de öyle AMA artık bitmeli.tadında olmalı
her şey.
bu bölüm gerçekten çok güzeldi.ama hüzün daha çoktu sanki.
en komik sahne ise hastane de canan ın çocuk için kavga etmesiydi.
dizi arkadaşlar kaçıncı bölümde bitecek?kimsenin haberi yok mu?
acaba ayşe nin alev olduğunu anladıkları anda neler yapacaklar.
umarım canan üstüne yürür.bu arada alev rolünü bence çok iyi
yapıyor.
Hakketten yine çok güzel bir bölümdü Özellikle Demet'in Buket'i kandırması ve verdiği tepki çok komikti
Alev foyası bu bölüm çıkacak gibi haftayı iple çekiyorum Yalnız Zaferle Alev'in sahnesi çok güzel yazılmış ve oynanmıştı tebrikler
bencede bu bölümde hüzün hakimdi.ama komık sahnelerde vardı.mesela demetın buketı kandırması,cananla demetın kayınvalıdesının bebek için tartısması çok komikti.tabi bu arada alevde amacına gıttıkce yaklaşıyor.cananla zaferin arası bozulmaya başladı.ama düzelır ınsallah.bu arada bence bu dızı haftaya falan bıtmez.haftaya 50. bolum ama daha uzar gibi.cunku boyle bıterse sanki bişeyler havada kalıcakmış gibi geliyo.bakalım.haftaya gorucez artık
Reytingler yine süper Bu hafta AB' de 1. olmuş dizimiz :)
AB
1 KADIN ISTERSE (OZEL) [NET] SHOW 7,90 27,10
2 CHARLIE''NIN MELEKLERI ''TAM GAZ'' (Y.S) [N KAND 7,50 21,40
3 ILK ASKIM [NET] ATV 7,10 21,20
4 KADIN ISTERSE [NET] SHOW 6,80 19,00
TOTAL
4 KADIN ISTERSE (OZEL) [NET] SHOW 5,10 18,40
5 KADIN ISTERSE [NET] SHOW 5,00 13,40
Reytingler yine süper Bu hafta AB' de 1. olmuş dizimiz :)
AB
1 KADIN ISTERSE (OZEL) [NET] SHOW 7,90 27,10
2 CHARLIE''NIN MELEKLERI ''TAM GAZ'' (Y.S) [N KAND 7,50 21,40
3 ILK ASKIM [NET] ATV 7,10 21,20
4 KADIN ISTERSE [NET] SHOW 6,80 19,00
TOTAL
4 KADIN ISTERSE (OZEL) [NET] SHOW 5,10 18,40
5 KADIN ISTERSE [NET] SHOW 5,00 13,40
bu reytıngler gosterıyor ki hiç kimse dizinin bitmesinden yana değil.son bölümlere gelinmesine rağmen böyle bir sonuç olağanüstü.
EKRANLARA VEDA EDİYOR... SHOW TV’DE YAYINLANAN “KADIN İSTERSE”NİN SON BÖLÜMÜNÜN ÇEKİMLERİNDE “PASTALI VEDA” YAŞANDI!... TIKLAYIN...
6/4/2006 11:35
Kadın İsterse'nin son bölümünde ekip arasında buruk bir veda yaşandı...
Hülya Avşar, Cihan Ünal, Vildan Atasever ve Burçin Terzioğlu, gerçek bir aile gibi olduklarını söylerken birbirlerine veda ettiler...
http://www.ucankus.com/img/imgyeni/kadinisterse_veda.jpg
KAYNAK: ucankus.com
ya bitmesinnnnnnnnnnnnn.ben cok üzülüyorum.çünkü alısmıştım Hülyayı her hafta ekranlarda görmeye.yine görucez tabi ama bir diziyle değil.yeni diziside taaaa eylülde anca başlar.offff yaaaaa.dizide çok güzeldi.keşke her bölümde ayrı şeylerin yaşandığı bir dizi olsaydı.böylece istedikleri kadar uzatabilirlerdi.
peki o zaman bu hafta izleyeceğimiz bölüm son mu.yoksa dava var mı?
çünkü bu hafta tam 50. bölüm oluyor.çok merak ettim şimdi ????
ya ben geçen hafta kızı doğum yaptığı bölüme baktım biraz ve bebeğe bayıldım ya hele birde cavit konuştu ya ona ......gül gül öldüm çok tatlı bişey ya...
evet nasıl güldürmüşler küçücük çoğu o laf üzerine anlamadım.
bebek için canan ve de selim in annesinin kavga etmesi çok
güzeldi bence.hastanede bile birbirlerine girmişlerdi.
çok eğlenceli bir dizi gerçektenç :icon_ange
ya bitmez inşallah reytingler çok iyi en azından bu sezonu bitirmeli bence.ya ne olu bitmesin en azından hazirana dek sürsün...
Arkadaşla bu haftanın fragmanını izledim.dizinin son bölümü olabilir.çünkü zafer Alevin yaşadığını öğreniyor.ayrıca fatmada ayşenin alev olduğunu öğreniyor.Alevle fatma baya bi boğuşuyolar üs katta.sanki fatmaya bişey yapıcakmış gibi geldi bana.üs kattaki korkuluklardan düşebilir fatma.çok merak ettim valla.ama bu bölüm biter gibi geliyo.ve sonunu pek mutlu son gibi göremiyorum.
bence de fatma korkuluktan düşecek ama bu bölüm orda biticek hafaya da son bölüm olacak fatmaya birşey olmayacak sadece bir süre kendine gelemicek sonra olayları hatırlayacak ama kesinlikle mutlu son olacak...
Bakalım neler olacak Fragmanı izleme şansım olmadı Ama dizi biteceği için çok üzgünüm Bu kadro bu sıcaklak başka dizide yoktu :(
|