Tüm Versiyonu Göster : Böyle mi olacaktı?
Bu diziyle ilgili görüşlerinizi bildirirseniz çok sevinirim.
:P[/img]
off amma uzatmışlardı bu diziyi ya nerdeyse bütün oyuncuları değişti dizi dizi olmaktan çıktı. zaten bütün bayan oyuncuları değişti di mi?
selamlar, ismini duymustum ama seyredememistim bu diziyi. ana kadro kimden olusuyordu? resim ya da bilgi ekleyebilirseniz sevinirim. tesekkurler simdiden.
Berna Laçin , Ceyda Düvenci, Açelya Akkoyun, bu 3 arkadaşın hikayesini
anlatıyor. Diğer oyuncular Şebnem Özinal, Atilla Saral, Yaşar Alptekin,
Hakan Ural ,Tanju Gürsu,Selda Alkor, Faruk Peker, Funda Barın,
http://213.194.124.76/acelyaakkoyun/resimler/boylemi01.ipg
bencede güzel diziydi ya. ama berna lacin ve ilk bölümlerde oynayan oyuncular ciktiklarindá üzülmüstüm. berna lacin ceyda düvenci ve berna lacin in yerine baskalari girmisti.o andan beri hic sarmamisti.......
bencede güzel diziydi ya. ama berna lacin ve ilk bölümlerde oynayan oyuncular ciktiklarindá üzülmüstüm. berna lacin ceyda düvenci ve berna lacin in yerine baskalari girmisti.o andan beri hic sarmamisti.......
_hasret çok doğru söylemişsin onlar varken çok güzeldi.Bunlar zaten üç arkadaştı.Pervin (Berna Laçin) uçak kazasında öldü.Sonra onun yerine Pınar (Funda Barın) oynadı.Gül (Ceyda Düvenci) trafik kazasında öldü.Ayşe'de Açelya Akkoyun'un yerine başka biri geldi, devam etti dizi.Sonunda üç arkadaştan Ayşe kalmıştı Pınar'la birlikte :(
Dizi ilk başlarda iyiydi ama uzadikca fenalaştı...Hele aile büyüklerinin yaşadıklarını tekarardan kücükler büyüyüp yaşayınca iyice zıvanadan cikti...Oyuncular bile degişti. :D Senelerce surunce boyle olacakti yani
o diziyi hiç sevmemiştim berna laçin'ini yani pervin'i uçak kazasında öldürdüler küllerini kutuya koydular kocasına getirdiler.çok sinirlenmiştim çokkk sırf berna laçin var diye seyrediyordum zaten
yalniz_kurt
10-12-04, 13:24
evet güzeldi ama hani bir dizinin böyle bazı bölümleri olurya sıkıcı ben o zamanına rastlamışım ... onun için sonradan tekrardan çok beğendim ...
Ben çok seviyordum bu diziyi.Baslarda çok çok güzeldi,her zaman seyretmiyordum ama olsun,güzeldi. :icon_smile:
Ama dediginiz gibi sonunda bütün bayan oyuncular degismisti ve bu çok kötüydü ama ben yine de,birsürü oyuncunun degismesine ragmen her zaman severek izledim.
berna laçin, hande ataizi ve açelya akkoyunla başlayan güzellik...kaosla bitti... geçmişimde heyecanla izlediğim ve sonlara doğru artık bayan bir dizi olarak anımsıyorum sadece..ama güzeldi... kadro iyiydi yane başlarda...
first lady
07-10-05, 11:54
bencede o konunun yeri değil.diziye gelince ben bi arkadaşımla 2 sene küs kaldım bu dizi yüzünden.oyun oynarken ben pervin(berna laçin) olmak istedim o da ben olucam diye tuuturdu kavge edip küstük.çok komik geliyo şimdi ama o zamanlar pervin olmak çok önemliydi :p ;)
bu dizi başladığında ilkokul ikide bittiğinde orta ikideydim başlarda arkadaşlarım hilal ve nadireyle kendimizi onlara benzetirdik ben pervin olurdum nadire ayşe hilal şuan ismin hatırlayamadığım dier kız en son gördüğümde 200 bölümü geçmişti sanırım bi süre sonra acaip sıktı bende bıraktım ve tabi arkadaşlarımda
berna laçin ne yazık ki bir sezon oynuyabildi...ilk sezon hatta ilk bölümü çok güzeldi ..2.seneden sonra sıkmaya başladı..
Sanırım 169 bölüm sürmüştü. ben de sonradan sewmeye başladım.Özellikle Şebnem Özinal'ın oyunculuğuna hayranım.
dizinin basi kesinlikle cok harikaydi ilerleyen bölümlerde güzeldi ama sonlara dogru iyice sacmaladi hem sürekli oyuncu degisikliligi yapilmasi da siziyo bozan baska bir etkendi
o diziyi hiç sevmemiştim berna laçin'ini yani pervin'i uçak kazasında öldürdüler küllerini kutuya koydular kocasına getirdiler.çok sinirlenmiştim çokkk sırf berna laçin var diye seyrediyordum zaten
sonradA funda BARIN ıle evlendı gıcık sey sonra kız butun pervının butun arkadasları ıle ıyı anlastı 40 yıllık dost gıbı canım arkadasım falan demeler sınır
Çoook uzun sürmüştü ve dizide oynamayan manken-oyuncu kalmamıştı.Karakterler süzekli değişti.Bir anda 20 yıl sonrasına gittiler.Dizi ondan sonra koptu zaten.. :confused:
Arkadaşlar Ben Bu Diziye Bayiliyodum 163 Bölümü Kaçirmadan Izledim Tüm Bölümleride Elimde Var Izliyorum Tekrar Tekrar özellikle şebnem özinala Bayiliyodum.... ( Yilan Kadin şebnem )
Hayatta Unutamayacağim Dizilerden Biri
7 yılmı o kadar uzunmu sürdü bence daha kısadır bende başta çok ama çok seviyordum hiç kaçırmadan izlerdim ama sonu gerçekten böyle bir diziye yakışmayacak bir sondu birde oyuncu değişikliği çok fazla olan bir diziydi otel gibi biri giriyor biri çıkıyordu
selam aranıza yeni geldim.
ve böyle mi olacaktının geçtiği yeri görür görmez damladım
ilk başta muhteşemdi harika bir diziydi gerçek dostluğu anlatıyordu
sonuna kadar izledim ama inanın o baştaki zevki asla alamadım
bence en çok oyuncu değiştiren tek diziydi.
ilk oyuncu kadrosu olsaydı büyük bir zevk alabilirdim :mad:
bence de haklısın berent. dizi başlarda mükemmeldi ama bir dizi 300 bölümü geçiyorsa insan bir noktada sıkılmaya başlıyor. ama şebnem özinalın perfoprmansı süperdi. rolünü belki beğenmeyebilirisniz. ama ben rolünü de kendisini de çok beğeniyorum.
bu diziyi gündüzleri verseler oooooooooo. 300 küsür bölüm. izle izle bitmez. gerçi güzel olurdu ama zannetmiyorum. keşke diyeceğimize atvye sabahları böyle mi olacaktıyı vermesi için e-mail yoluyla görüşlerimizi bildiririz.
Bende çok severdim bu diziyi.Tabii ki ilk bölümleri en güzeliydi. Pervin- Berna Laçin, Gül-Ceyda Düvenci, Ayşe-Açelya Akkoyun bunlar çok güzel bir performans sergiliyorlardı hatırladığım kadarıyla. O zamanlar hastaydım bu diziye.Ama artık Açelya Akkoyun da gidince bende bıraktım.Resimleri olan arkadaşlar varsa buraya ekleyebilirlermi acaba.
Bir de dizi 162 bölüm filan sürmüştü.
bencede süperdi evet çok fazzla oyuncu değiştirmişti ama ilk başlarda daha güzeldi ohoo
diziden
berna laçin
hande ataizi
açelya akkoyun
ceyda düvenci
hakan ural
ismet özhan
faruk peker
selda alkor
demet şener
belma canciğer
kurtlar vadisindeki memati
esra balamir
ayçam inci
gibi birçok isim geçmişti unuttukjlarımda var tabi üstelik hepsinin rollerini hatırlıyorum keşke yeniden oynasa
arkadaşlar ben atvye daha önce mail atmıştım ve o zamanlar dizi akşam kuşağında yayınlanmıştı yaklaşık 3 yaz önce acaba yine denesek mi
evet bi deneyelim yaa çok iyi olur.
bende bütün oyuncuları biliyordum ama belma canciğer ve ayçam incinin hangi karakterleri canlandırdıklarını hatırlayamadıııııım
belma canciğer: muratın (atilla saralın)almanyada tanıştığı bi ksdını oynuyodu hatta ilk bölümlerde ayşenin(açelya akkoyunun)çocuğuna orda o bakmıştı adıda mariaydı yanlış hatırlamıyosam
bende sizinle aynı fikirdeyim
atv ile iletişime geçip bu dizinin tekrar yayınlanmasını istiyelim
ilk bölümleri üç kız arkadaş iken çok sevimliydiler
pervin herkes için ideal bir karakterdi
biteli 7 yıl olmadı 4 yıl falan oldu anca ama çok güzeldi birde bu dizide Halit ergençin de oynadığı yazıyo ama ben hatırlayamadım bilen varsa buraya yazabilir mi
beraber güldük
öyle ağladık
el ele tutuşup maziyi andık
yıllar sonra bir yabancı olduk
söyleyin böyle mi olacaktı
böyle mi olacaktı böyle mi olacaktı
tanrım günahımız neydi
tanrım suçumuz neydi
hani hayalleri gerçek yapacaktık
yılları asırlara taşıyacaktık
hani mutluluklara koşacaktık
söyleyin bömyle mi olacaktık
tanrım günahımız neydi
tanrım suçumuz neydi
galiba sözleri böyleydi
bencede berna laçini hemen tam dizi tadında iken öldürmeyeceklerdi.onunla başladı dizide kopukluklar ve devam etti.neredeyse sonlara doğru ilk sezondan kimse yok gibiydi.atilla saral ve yaşar alptekin hariç
ewet çok oyuncu değişikliği oldu.21. bölümde gül(hande ataizi) başına silah dayamış intahar ediyordu. sonraki bölümde de elinde silahla ceyda düvenci yere düştü. noluyoruz falan oldum. o kadar oyuncu değiştirmesine rağmen yine de çok güzel bi diziydi.
cyprus_hsn
13-02-06, 16:03
Baştan sona bütün bölümlerini hiç kaçırmadan heyecanla izlediğim bir diziydi. Ayrıca arkadaşlar bi yanlışlık yaptınız. Gül karakterini ilk önce Hande Ataizi oynuyordu. Daha sonra onun yerine Ceyda Düvenci getirildi. Açelya Akkoyun'un yerine ise Seray Gözler getirildi. Ama keşke hiç biri değişmeseydi. Berna Laçin zaten dizi de uçak kazasında ölmüştü.
SEBNEM ÖZINALIN DIZIDEKI ADDIDA SEBNEMDI SANIRIM o suan gurbetçiler dizisinde oynuyor
evet adı şebnem emre'ydi. gurbetçilerde oynadığını bilmiyordum. ayrıca şu anda tiyatro istanbul'un sahnelediği 'tepetaklak' adlı oyunda oynuyor.
http://img446.imageshack.us/img446/7262/bolacakti17jf.jpg
http://img351.imageshack.us/img351/9228/bolacakt1py.jpg
http://img351.imageshack.us/img351/3788/bolacakt14ji.jpg
http://img351.imageshack.us/img351/6272/boylemi016ka.jpg
Bu dizi daha dün gibi hatırlıyorum.Pervin'in ölümünde çok kötü olmuştum..Önceleri cuma günü Baba evininden sonra veriyorlardı sonra çarşambaya almışlardı..Oyuncu değişikliğinin en fazla yaşandığı dizilerden bir tanesiydi....
ya şarkısı çok güzel ve de yerine uygundu
hala ne zaman bir filmde bir kızın başına kötü bir şey gelse(ilaç+gazoz+kötü yol üçgeninde gelişen olaylarda)
kardeşimle bu şarkıyı mırıldanırız
tanrım suçumuz neeeeeeeeydi
cyprus_hsn
23-04-06, 23:16
arkadaşlar KANAL 1, ATV'nin "süper baba", "kurşun asker", "istanbul şahidimdir" ve "zerda" gibi eski dizilerini şimdi yayınlıyor. lütfen "böyle mi olacaktı"yı yayınlamaları için kanal 1'e mail atalım... ben attım sizde "Böyle mi olacaktı"yı tekrar ekranda görmek isterseniz ne olur kanal 1'e mail atın.
Gerçekten bu dizi çok guzeldi ya, hic abarti olmadan gerçek hayatta da insanin basina gelebilecek seyleri bi dizide seyrettik. Ama oyuncular degistikçe, benim gozumde dizi biraz bozuluyo. Bana gore dizi bi ekiple baslayip bi ekiple bitmeli.
Bu arada, böylemi olacakti dizisinde Gül'ün oglu vardi hani, Ayse'nin kizi Deniz ile çikiyordu. simdi de Atv deki söhret dizisinde Bartu rolünde. Acaip tuhafima gitti ya, 5 sene sonra tekrar gorunce. Bu arada bu oyuncunun gerçek ismini bilen varmi, merak ettim :)
Insallah yine gece yayin akisina sokarlar bu diziyi ....
deadly_angel
18-05-06, 23:53
bu diziyi hiçbir zaman unutmaaycağım.O kadar severek izliyordumki bitirdiklerinde çok üzülmüştüm.Keşke tekrarları verilse.Jeneriği yada resimlerini koyabilirmisiniz?
Berna laçin yani Pervin öldükten sonra izlemedim diziyi...Hande ataizi çok başarılıydı rolünde..
cyprus_hsn
24-06-06, 23:43
dizinin oyuncuları
Ceyda Düvenci
Açelya Akkoyun
Tanju Gürsu
Selda Alkor
Faruk Peker
Atilla Saral
Yaşar Alptekin
Funda Barın
Tuğrul Meteer
Selma Köksal
Nedim Doğan
Meltem Berent
Berna Laçin
Şebnem Özinal
Seray Gözler Yeşilay
Meral Orhonsay
Derya Aslan
Cem Bosnalı
Öznur Dursun
Müge Cinman
Özgül Kavruk
Kerem Alışık
Aliye Uzunatağan
Selma Sonat
Ümit Erim
Begüm Ertem
Engin Tiftik
Korhan Soydan
Taner Barlas
Deniz Erkanat
Erol Tezeren
Seda Yıldız
İsmet Özhan
Hakan Ural
Hande Ataizi
Halit Ergenç
Uğur Taşdemir
Bahadır Tok
Gani Şavata
Kazım Kartal
Özlem Argon
Didem Taslan
Demet Şener
Kaan Girgin
Mahmut Cevher
Murat Bayar
Sezgin Erdemir
Berat Yenilmez
Sibel Ceylan
Tuğba Ağaoğlu
Beste Sönmezocak
Funda Cansever
Görkem Gönülşen
Hülya Erçel
Selçuk Gürmeriç
Yıldırım Öcek
Selma Kutluğ
Turan Çiçekci
Uğur Armutçu
Halil Doğan
Levent Sülün
Burak Sarımola
Kahraman Sivri
Güzin Usta
Cüneyt Sayıl
Sinan Alkan
Ahmet Yazıcı
Metin Aşar
Yılmaz Terzioğlu
Şahin Çevik
Demiray Erül
Cemil Usal
Halil Can
Mehmet Polat
Mert Şengül
Kaya Gürel
Ender Tarhan
Nesime Alış
Rüyam Olunçay
Özlem Özkızılcık
Sibel Topaloğlu
Zeynep Kaçar
Banu Değer
Nami Esatgil
Şebnem Zorlu
Muhammet Uzuner
Şahin Irmak
Zeki Ocak
Tolga Üstüner
Tuğba Leki Deniz
Atilla Engin
Erol Alpsoykan
Handan Karaadam
Perim Amaç
Can Bana
Oktay Tosun
Gürol Güngör
Yakup Yavru
Savaş Barutçu
ilk bölümden son bölüme kadar takip ettiğim bir diziydi. tekrar yayınlamalarını çok istiyorum. arkadaşlar daha önce de belirttiğim gibi Kanal 1, ATV 'nin zerda, süper baba, aile bağları ve benzeri bir çok eski dizisini yayınlıyor. Böyle mi olacaktıyı da yayınlamaları mümkün bence. bu yüzden Kanal 1 e mail atalım..
bende bu diziyi ilk bölümünden itibaren izledim kanal 1 emesaj bile attım ama şu sıra bu pek mümkün değil malum dünya kupası var ya ama belki 1 ay sonra yayınlarlar umarım yayınlarlar çünkü çok keyifli bir diziydi ayrıca yazmayı unuttuğun bi kaç isim daha var bu dizide oynayan şarkıcı Tuğba özerk, Melih görgün, Yıldız kaplan
özellikle sebnem ozinal müthişti. karnına bomba sarıp da düğün salonunu uçurduğu sahne haala aklımdan çıkmadı. sonra da sezon tatiline girmişti dizi. 3 ay geçmemişti bi türlü. :img-grin2
perikizi1984
25-06-06, 22:47
slm Arkadaslar..
Bende bu diziyi cok severek islemistim. tekrar yayinlasalar ne iyi olur.
yaa orada umut adinda bi oglan vardi. gercek ismini bilen varmi?? sanirim sebnemin kafaya taktigi adamlardan biriydi.
nurgül deniz
29-06-06, 21:38
valla ben bu diziyi çok seviyordum
çok entrikalı çok sürükleyici bir diziydi
ve garip ama ben şebnem özinalı çok seviyordum o rolde her türlü psikopatlığına rağmen:img-grin2
çok sağol sparkle birde bu dizide yıldız kaplan vardı yanlış hatırlamıyosam ilk bölümlerde yüzüne kezzap dökmüşlerdi sen hatırlıyomusun
yaa onur 29 bu diziyle ilgili pek çok ayrıntıyı biliyorum ama yıldız kaplanın yüzüne kim kezzap attı neden attı pek hatırlayamıyorum. yani bi kezzap olayı olmuştu ama...ilk bölümlerde olduğu içindir. yoksa kaçırmam, imkansız.:img-grin2
haklısın ilk bölümlerde gülü (ceyde düvenciyi) eroin tuzağına düşüren bi arkadaşı vardı eroinman genç bir oğlan hatta gül daha sonra bu adamı öldürmüştü işte bu adamla birlikte iş birliği yapıyodu yıldız kaplan mahkemede de herşeyi bildiği için aleyhine tanıklık yapıcağı için o adamın ailesi mahkemeye gitmemesi için suratına kezap atmışlardı hala aklımdadır osahne ve o kadının yüzü
evet hatırladım. yüz olaraktan duygunun yüzü aklımdan çıkmıyo benimde. patlamadan sonra yüzü yanmıştı. sonrada bunalıma girip intihar etti. organlarını bağışlamış ölmeden önce de. gözlerini alan kıza da daha sonra umut aşık olmuştu. yaa ne güzel nostalji yaptık. özlemişim bu diziyi çoook
valla ya keşke yenien yayımlasalar valla senle dizi hakkında sohbet etmek çok keyifli yani dizyi hatırladım tekrar ya ben bişey daha sorcam sen çok dikkatlisin bu konuda dizide Halit ergenç te oynamış ama hatırlayamadım ben hangi roldeydi
valla diziye girmemiş oyuncu yok gibi. hemen hemen bütün oyuncular küçük bi rolle de olsa girdiler. sanırım halit ergenç de dizinin ilk bölümlerinde konuk oyuncuydu. ilk bölümlerin ayrıntılarını pek bilmiyorum maalesef. son bölümlerden sor:img-grin2 kolay olsun:img-grin2
anladım bende pek hatırlamıyorum ilk bölümleri son bişey daha var aklıma takılan son bölümlerde zuhalin oğlu olmuştu bu çocuk yusuftanmıydı yoksa umuttanmı hatırlayamıyorum
umutun öz annesi demet şenerdi. o doğum yaparken öldü. çocuk berna laçine(pervin) kaldı. sonra da funda barın büyüttü umutu. yusufun 3 çocuğu da 3 farklı kadından.
evet ya üçüde farklı kadından hatta demet şener ölünce selda alkor annesi çıkıp torunun allmak istemişti sonradan galiba dost olmuşlardı. Gülünde oğlu Metinkendi oğlu değildi galiba hapishanedenmi ne almıştı
evet hapishaneye girince gül orda bi arkadaşı vardı. hatta bu oyuncu melda arattı. o hastalanıp ölünce metini gül büyüttü.
valla orayı hatırlayamayacağım ama metinn babası gülü tehdit edip para isteyip duruyodu..kocası olsaydı engel olurdu..sanırım metini yalnız büyüttü ama arada kaan girgin faln girmişti diziye..
zaten birden büyüdüler ne olduunu ben de anlayamadım..:img-grin2
o babası değildi galiba dayısıydı hapiste ölen kadının kardeşiydi daha sonra kaan girgin girmişti doğru bide karahan çağtay girmişti gül o zaman kaan girgini değildekarahan çağtayı tercih etmişti ama evlenmemişlerdi adam eroin kullanıyodu sonra zaten yıllar geçiverdi birden
ay evet dayısıydı yaa. hatta o adam asmalı konaktada yanaşmayı oynuyordu. zaman geçtikçe unutuyorum. yok yok olmayacak böyle. bu dizinin acilen tekrarları yayınlanmalı:img-sorry
superisicik
30-06-06, 17:21
güzel bi diziydi ya bol entrika vardı ama sonlarda baya sıkmışlardı ilk bölümleri çok hoştu hele berna laçinin çocuğunun kaçırılması ve onun uçak kazası felan çok hüzünlüydü
ewet öz annesi demet şenerdi 1. üvey annesi berna laçin 2. üvey anneside funda barındı 3. de zuhal diyebiliriz :)
zuhal son bölümde hapise girdi.birçok kişinin ölümüne neden olduğu anlaşılmıştı. hatta selda alkoru bile o öldürmüştü. son bölümde hapise girerken bide yusufa çocuğuna iyi bak. ne de olsa o senin çocuğun.diğer çocuklarından ayırma falan demişti. insafa gelmişti.
ama yine de şebnemle ikisinin psikopatlıkları çok hoştu. bide bi ara birlik olmuşlardı düşmanlarımız ortak diye...:img-haha:
hatırladım iş birliği yaqpmışlardı ya ben var ya hala şu bomba sahnesini düşünüyorum nasıl olurda o şebnem ölmedi gitti 10 metre ötedeki dede(ayşenin babası öldü) hayret yani
evet 167 bölüm sürdü. bi aralar psikopatlık derecesinde seviyodum bu diziyi. her ne kadar konuları dağıtıp, saçma sapan uzatsalarda hayatımda en çok etkilendiğim dizi....
aynen bende ya hatta var ya dizibnin son bölümünü kaçırmıştım görsen ne kadar üzülmüştüm daha sonra tekrarlarında izledim zaten 1 kere yayınlandı tekrarıda valla ne kadar saçmalasada her bölümünü iple çektiğim tek diziydi
ben hayatta çarşamba günlerine başka program yapmazdım.
yaa ilk sayfalarda birisi eski bölümleri elimde var isliyorum falan demiş. ben hiçbi yerde bulamamıştım.
o arkadaş da okursa yazdıklarımızı elinde olan bölümleri koyabilirmi acaba?
evet nerdeyse herkes değişmişti konuda kendini tekrarelamaya başlamıştı ama yinede keyifle izliyordum keşke bölümleri koysalar ya gerçekten hala bir çok anı var gözüm önünde
iyide neden pişman oldu ki o zaman dizi gayet iyidi olaylar falan yeni gelişiyordu dizi sonrdan aradan bi 10 15 yıl geötikten sonra cıvıdı ama yinede izliyordum en çokta şebnemin ömerle yaşadıkları ilişkiyi anlayamıyorum o baya saçmaydı ömer hiç mi hatırlamaz bu kadını halbuki o zaman oldukça büyüktü hayret yani
saanki bu diziden sonra çok iyi dizilerde oynadı neyse canım boşver kimler yoktu ki daha dizide şarkıcı lo lo lo tuğba (tuğba özerk) bile oynamıştı
ettim hangi dizi ses getirdi sadece dikkat bebek var iyiydi bide son olarak dabbede öne çıktı bence ama iyi oyuncu şimdi hakkını yememek lazım
superisicik
30-06-06, 22:03
demet senerin cocuguydu o berna lacinin degil
evet demet şenerin çocuğuydu berna laçinin üvey oğluydu büyüğünce baya yakışıklı olmuştu ya adını hatırlamıom ama galiba dizde onlara kötülük yapan bi kız daha vardı gerçek adı özgül kavruk onla gerçekte nişanlıydılar
http://img302.imageshack.us/img302/4763/bolacakt2dg.jpg
http://img302.imageshack.us/img302/4106/bolacakt19lv.jpg
http://img445.imageshack.us/img445/4505/bolacakti11nz.jpg
http://img302.imageshack.us/img302/2771/resim3216cu.jpg
http://img79.imageshack.us/img79/4683/adsz43ql.png
AÇELYA AKKOYUN
http://img302.imageshack.us/img302/3990/bernalacin39gw0so.jpg
BERNA LAÇİN
http://img349.imageshack.us/img349/8645/0086xz.jpg
CEYDA DÜVENCİ
http://img349.imageshack.us/img349/8465/02118az.jpg
Arkadaşlar süper bir diziydi bence,ben bu diziyi Engin Tiftik ve Derya Aslan için izliyodum(Duygu & Umut)Duygu çıkınca tadı kaçtı ama izlemeye devam ettim.Hiçbir yerde bulamadım.Sizde Böyle Mİ Olacaktı? dizisinin jenerik müziği var mı acaba.Varsa eklerseniz çok sevinirim.Müziği bana çok anlamlı geliyor çünkü.Mutlu günler herkeze...
hayatımda gördüğüm en karışık diziydi!!! :D :D :D
ya so bölümlerde biraz karıştıysada ilk bölümleri falan çok güzeldi...ilk başlarda falan ....bayağı entrikalıydı...ama oyuncu değişikliğide çok yapıldı diziye biri girdi biri çıktı yinede herşeye rağme güzeldi...
cyprus_hsn
11-07-06, 19:54
arkadaşlar bir kez daha söylüyorum.. Kanal 1 atv nin eski dizilerini yayınlıyor.. zerda, baba evi, süper baba, istanbul şahidimdir vb bir çok eski dizi.. şimdi de mahallenin muhtarları ve asmalı konak başlıyor Kanal 1 de.. böyle mi olacaktının da yayınlanması büyük bir olasılık. bu nedenle kanal 1e mail atın. bu dizinin en sıkı takipçilerindendim ben.. tekrarları dahil hiç bir bölümünü kaçırmamıştım.. hala daha hatırlıyorum. dizi hakkında bilmediklerinizi bana sorabilirsiniz.. çok iyi hatırlıyorum çünkü..
unutmayın Kanal 1e mail atın.. dizimizin tekrar yayınlanma şansı çok büyük...
hande ataizi ne kadar şuh bir kadındı bi zamanlar Sibel can onu hakan uraldan kıskandığı için zorla diziden attırmıştı Ayrıca bu dizi 3 arkadaşı anlatıyordu ama sonra bu 3 kızdan eser kalmadı Hande Ataizi 13.bölümde atıldı berna laçin 38.bölümde öldü Açelya akkoyun da 4 sene falan oynadı 150 bölüm felan sonra o da diziden çıktı Yani dizi senaryosu kadar gerçekte de çok sansasyon yaratmıştı Ama çok güzel bir diziydi tek gıcık kaptığım şebnem özinal sümsük gibi yapışmıştı o aileye ya 100küsür bölüm sen bıkmadın mı
BERİVAN BİR ÖNCEKİ SAYFADA MÜZİĞİ BULABİLİRSİN.
http://www.myehost.de/resim/images/omg23754.jpg
http://www.myehost.de/resim/images/7MY23868.jpg
http://www.myehost.de/resim/images/pHw23901.jpg
http://www.myehost.de/resim/images/9T923936.jpg
http://www.myehost.de/resim/images/Jwn23971.jpg
http://www.myehost.de/resim/images/C3m24007.jpg
http://www.myehost.de/resim/images/SnE24038.jpg
http://www.myehost.de/resim/images/nvA24069.jpg
http://www.myehost.de/resim/images/mYb24102.jpg
http://www.myehost.de/resim/images/uY024130.jpg
http://www.myehost.de/resim/images/t9e24169.jpg
deevam edicek...
http://www.myehost.de/resim/images/1zm80930.jpg
http://www.myehost.de/resim/images/0qQ81017.jpg
http://www.myehost.de/resim/images/Tye81050.jpg
http://www.myehost.de/resim/images/p9T81106.jpg
http://www.myehost.de/resim/images/AOw81149.jpg
http://www.myehost.de/resim/images/vdS81190.jpg
http://www.myehost.de/resim/images/IPy81232.jpg
http://www.myehost.de/resim/images/L9h81272.jpg
http://www.myehost.de/resim/images/XC481321.jpg
http://www.myehost.de/resim/images/sQL81368.jpg
http://www.myehost.de/resim/images/wF581423.jpg
http://www.myehost.de/resim/images/SWP81519.jpg
http://www.myehost.de/resim/images/3Wk81563.jpg
http://www.myehost.de/resim/images/QKB81625.jpg
devam edicek...
ben de izliyodum diziyi accayip sewiyodum etkilemişti beni bide şebnem özinal oynadıgı için di ama dizide güzeldi yani baştan sona kadar izledim
117.Bölümde Süreyya hanım öldü. zuhal onu saunada kilitli bırakmıştı. şebnemin annesi alinin velayetini alıp sebnemi hastaneden kaçırtmak istiyor. şebnem yeni krizler geçiriyor. hastameyi birbirine karıştırıyor.gülün ölümünden sonra metin kızların peşine düştü denizle ayrılma eşiğindeler. deniz mankenliğe merak saldı keram alışık ile pınar ın rolleri var şu sıralar
ömer acaba videoları nerden buldun???
http://www.myehost.de/resim/images/sxb58786.jpg
http://www.myehost.de/resim/images/vQT58867.jpg
http://www.myehost.de/resim/images/ITd58922.jpg
http://www.myehost.de/resim/images/9KH58998.jpg
http://www.myehost.de/resim/images/Zm262382.jpg
http://www.myehost.de/resim/images/gLT62496.jpg
http://www.myehost.de/resim/images/07R62553.jpg
http://www.myehost.de/resim/images/zae62599.jpg
ömer süpersin harika bunlar ya ama tek tek resim olarak ta eklermisin mesela esranın pınarın ya kim var sa işte lütfen çok güzel bunlar ellerine sağlık dah fazla resim eskiden yeniden herkesten inan çok sevindim
cyprus_hsn
14-08-06, 22:39
böyle mi olacaktının melekleri ve şeytanları... bir imza...
resimler için ömere çok teşekkürler..
http://img47.imageshack.us/img47/4149/boylemigd2.jpg (http://imageshack.us)
şebnem özinal ne kadar harika oynuyodu dizide
evet bende zaten diziyi şebnem özinaldan dolayı izlemeye başlamştım. çok mükemmel bir oyuncu.
ömer, bomba 1 süperdi ama çok heyecanlı bitti. 2. sahneyi sabırsızlıkla bekliyorm
Ömer merhaba...Bu başlığı canlı tuttuğun için sana çok teşekkürler..Senden bir ricam var elinde Berna Laçin foıtografları varsa eklermisin...Ben Berna Laçin oynarken diziyi çok seviyordum;)
Şimdiden teşekkürler...
arkadaşlar burda dizi ve bölümler hakkında konuşalım ya canlı kalsın sağolsun ömerde bölümleri ekliyo bizde konuşalım benim hatırladığım çok şeyvar mesela ahmetin gülün kocasının askerde teröristler tarafından rehin alındığını hatırlayan vardır umarım gül şehit olduğunu sanıp kriz geçirmişti
Evt arkadaşşlar bu sayfayı hep zirvede tutalım o zamanlar forumumuz yoktu şimdi tadını çıkaralım bendevıdoalr eklıycem dah sık sık eskı bolumlerıde tartısalım
sızcee en ıyı 7 yıl boyunca hangı oyuncuydu ?
kim götürdü diziyi
gumus & mehmet
16-08-06, 00:03
arkadaslar ellinizde umut ve duygunun videolari varmii birde metin ve deniz ben onlar icin izliyordum diziyi birturlu bulamiyorum videolari lutfen yardim edinn ???:icon_cry:
arkadaşlar burda dizi ve bölümler hakkında konuşalım ya canlı kalsın sağolsun ömerde bölümleri ekliyo bizde konuşalım benim hatırladığım çok şeyvar mesela ahmetin gülün kocasının askerde teröristler tarafından rehin alındığını hatırlayan vardır umarım gül şehit olduğunu sanıp kriz geçirmişti
Gül uyuşturucu batağına saplanıyordu Ahmet öldü diye. Cengiz'in tuzaklarına da düşmüştü. Sonra Cengiz'i öldürüp hapse girmişti yaa. Pervin de o sırada yaşıyordu değil mi
bencede vedat şebnem ve zuhal haraikaydı evet gül hapise girdiğinde pervin yaşıyodu bide bi ara pervinin çocuğunu umutu biri kaçırmıştı çatıda falan boğuşuyolardı beni yanlış hatırlıyom yoksa
evt 7 yıl boyunca baslarına gelmeyen kalmadı helekı yasar alptekının yusufun yanı 7 yıl boyunca cekmedıgı cıle kalmadı. kendı yasadıkalrı yetmedı cocuklarıda aynı seylerı yasadı bırazdaha torunlarıda yasayacaktı onlarıda gorecektıkk ... heralde bu dızı gıbı bır dızı daha cekılemezz efsane oalrak kalır.
haklısın valla böyle bi dizi çekilmez keşke devam etsydi ya türkiyede bi ilk olurdu izlenirdi de ne bileyim çocukları torunları falan
çok güzel olurdu acaba ben devamını yazsammı alternatif bi senaryo olarak:D
bencede vedat şebnem ve zuhal haraikaydı evet gül hapise girdiğinde pervin yaşıyodu bide bi ara pervinin çocuğunu umutu biri kaçırmıştı çatıda falan boğuşuyolardı beni yanlış hatırlıyom yoksa
evet pervinin bi hastası vardı psikopat. pervini elde edebilmek için umutu kaçırmştı. bide şebnemin çatıda boğuşma sahnesi vardı onu hatırladınızmı? aliyi atçam çatıdan çekilin falan derken kendisi düşüyordu yanlış hatırlamıyorsam.
evet şebnem kendisi düşüyodu ama önce alinin kuklasını atmıştı aşağı hatta sezon sonuydu o bölüm
bence dizide en beğendiğim sahne bombalı düğün ahmetin rehin alındıuğı sahne ve esranın arabasına bomba koyulduğu sahne hatırlıyosunuz demi arbaadan çıkarsa patlıycaktı ne heyecandı ama
aa evt onur o bölümü bende hatırlıyorum esranın arabasına bomba koymuşlardı ömer kurtarıyordu. o bombayı halil duman mı koydurtmuştu yoksa şebnemmi :) yoksa ikisi birdenmi :img-grin2 son şebnemle duman halil güçlerini birleştirmişlerdi :) he-man gibi oldu biraz ama ama sonra şebnem kalleşlik yapıp duman halili ihbaer edip yakalatmıştıı eee şebnem bu herşey beklenir valla.....
evt arkadaşlar şebnemin nişan sahnesinimi ekliyim ilk bölümlerdenmiii
Ömerciğim eski bölümleri çok özledik. Eğer onları ekleyebilirsen .....
Pervin'in hastasının adı da Tayfun'du, aşıktı Pervin'e.
Bir de Gül'ün Zeliha'nın evinde çalıştığı sahneler vardır ki, acı verir. Ahmet de onu bulmak için çok uğraşıyordu. Sonunda da eve müşteri gibi geliyordu. Kaçıyorlardı Zeliha'dan. Sonrasında ise Ceyda Düvenci'nin müthiş performansıyla yaşadığı travmayı çok güzel bir şekilde anlatmıştı, erkeklerden nefret ediyordu, kocasından bile tiksiniyordu. Tam iyileşeceği zaman da Ahmet öldü.
150.bölümü henüz izlemedim izler izlemez ekliycem. metin ile deniz videolarınıda seve seve eklerim....
bu arada umuttan video isteyen nihayet biri çıktı Kimin aklına gelicek diye çook merak etmiştim nihayet geldiiii umutuda unutmadığın için ççook teşekkürler.....
:img-grin2 murat yusuf hem ahmet bekarlıpa veda partisi mi ne için bir bara şebnemin şarkı söyleidği bara gitmişlerdii. yoksa eğlenmek içindi snaırım neyse işte şebnem muratı orda gördü aşık oldu e muratta şebneme ilgi gösterdiii. sonra ertesi akşam murat yalnız gitti eee geirsine anlatmama gerek yok :img-grin2 TEK SUÇLU MURATTTIR O KADIN O AİLEYE SARAN MURATTI O YÜZDEN ŞEBNEMLE EVLEMNİP CEZASINI ÇEKMELİYDİ ... TABİİ ŞEBNEMİ HAYAT BOYU ÇEKMEK İDAM CEASI GİBİ BİŞEY OLURDU HERALDE...
Merhaba Ömer beni bu defada görmezsen kendimi camdan atıcam ona göre :)
Senden Çok acil Berna LAÇİN fotografları varsa eklemeni talep ediyorum:)
Eğer yoksa canın sağolsun..
Bu arada ben diziyi azda olsa hatırlıyorum....Şebnem çok iyi oyuncuydu Bu dizide yapmadığı şey kalmadı....
HAKAN URAL'I hatırlayan var mı?Gül'ün eşi:=)
BİRAZDA ESKİLERE DÖNÜP NOSTALJİİ YAPALIM
http://www.myehost.de/resim/images/C9o60918.jpg
http://www.myehost.de/resim/images/RbC61042.jpg
http://www.myehost.de/resim/images/27z61095.jpg
Ah ah Pervin'im benim :icon_cry: canım...Nasılda herkesin yardımına koşardı..
İyilik meleğidi,uçak kazasında öldü küllerini bir kutuya koydular getirdiler:icon_cry:
Not:Bu sahnede ağlasam mı? gülsem mi ? şasırdım...Kutuya kyup getirmeleri biraz tuafima gitti..:img-sorry
Müge'cim beni çok güldürdün arkadaşım ya. (Hem biliyorsun Berna benim, anladın sen anladınn)
Ama unutmayın Ayşe'de çok iyidir.
Sevgili kupseker'cim bunu cümle alem biliyor BERNA benim:img-grin2 kanıtları ortada sen de biliyorsun..:fighting2
Evet Ayşe'de iyiydi hiç bir şeye kızmazdı kocası onu aldatınca azıcık soldan yedi ondan sonra zaten yuvası dağıldı:icon_cry:
cyprus_hsn
17-08-06, 00:15
tüm sahneleri hayal meyal hatırlıyorum ama bunları hiç unutamam..
1- şebnem küçük denizi buzdolabına kapamıştı :)
2- şebnemin düğüne yaptığı bombalı saldırı
3- zuhalin süreyya hanımı saunaya kilitleyerek öldürmesi
4- şebnem ve arif babanın kavgaları
5- gülün trafik kazasında ölüşü
6- pervinin uçak kazasında ölümü ve ardında kalan küçük bir sandık dolusu kül :)
7- bi tane de zeliha vardı... güle az kötülük yapmamıştı.. gül arabayla ezmişti kadını.. onu da unutamam ama ölmedi
8- şebnemin tinerci çocuklar tarafından bıçaklanması
9- Hatırlarsanız Hacer diye bir kadın vardı.. ölen oğlunun intikamı içi gülü öldürmek istiyodu sürekli.. polisten kaçarken trafik kazası geçirerek ölmüşlerdi hepsi.
10-Ayşe, oğlu ömerin izini bulmak için şebnem ve babasının evine hizmetçi kılığında giriyodu.. sonunda yakalanıyodu çekmediği işkence kalmıyodu..
11-Dizinin sonunda Şebnemin babası tarafından anlından vurularak öldürülmesi
diye uzar gider liste... hiç bir sahnesini unutmadım böyle mi olacaktının en sıkı takipçilerindendim :)
cyprus_hsn
17-08-06, 00:43
Dizi deki oyuncu değişiklikleri.. (bu dizi sayesinde işsiz oyuncu kalmadı :))
GÜL: Hande Ataizi = Ceyda Düvenci
AYŞE: Açelya Akkoyun = Seray Gözler
AHMET: Hakan Ural = İsmet Özhan
ZEHRA (Gülün annesi): Fatoş Sezer = Betül Arım = Aliye Uzunatağan
DENİZ (Ayşenin kızı): Begüm Erten = Sedef Avcı
arkadaşlar şebnemin bu diziye 3 bölümlük girdiğini sonra b eğenilince rolünü uzattıklarını ve kene gibi yapıştığını biliyomusunuz :img-grin2 normalde murat ayşeyi şebnemle aldatacak ayşede bunu öğrenip murattan boşanacaktı ama sonrada şebnemin hal ve tavırları beğenbilince rolü uzatıldı uzatılcıktada uzatıldı vazgeçilmez arasına girdi :)
amaa en unutamadığım sahnede ayşenin babası arif şebnemin evine konuşmaya gider . arifi çileden çıkartır arif dövmeye başlayıncaa adama rutnakları ile çizer üstünü başını yırtarak kendini dışarı atar imdaat bana tecavüz ediyor diyede bağırıp polisleri çağırmıştı :img-grin2
ewet şwbnwmin diziye 3 bölümlük girdiğini bende biliyorum. ama kadın rolünü mükemmel yapıyodu ya acaba ben hangi rolde oynamak isterdim hımmmmmmm oktay olabilir gazeteci gülün kocası öldükten sonra onunla ropörtaj yapmak için peşinden koşmuştu ama gül yüz vermemişte aptal gitti yine eroinmanın tekine tutulmuştu oktayda öyle kalmıştı yazık ya
benimde unutamadığım 10 sahne şunlar
1)bombalı düğün
2)zühalin süreyye hanımı sahunada öldürmesi
3)esranın arabasına şebnemin bomba koyduğu sahne
4)süreyyanın vedatı vurduğu sahne
5)pervinin umutu ilk doğduğunda hastanede gördüğü sahne ve ifadesi (tabi kocasının yasak ilişkisinin meyvesiydi sonuçta)
6)duygunun suratı
7)müjde(yıldız kaplanın)suratına kezzap atıldığı sahne)
8)ayşeyle şebnemin dövüşmeleri
9)gülün zeliha nın genel evindeki azapları
10)ahmetin rehi alınması (özellikle bu sahneyi unutamıyorum)
arkadaşlar bu arada ben bu dizinin devamını yazmaya karar verdim gerçekten ne dersiniz
tabi değilim amatörce yazıcam daha önce yedi numara nın devamını yazmıştım halada devam ediyorum kendi yazdığım bi dizi senaryosu daha var amatörce yani ama böylemi olacaktıyı yazmak isterim umarım sizde beğenirsiniz
yaw birakin nesini devam ettireceksiniz zaten cok uzamisti bari su gülün pesinden kosan oktaymiydi o gazeteci gercek adi neydi onu getir diziye yazacaksan o iyi rol yapmisti gercek adi neydi onun
ölenler
gül
pervin
vedat
şebnem
ahmet
hilal(demet şener)
süreyya
duygu
şebnemin annesi
esranın annesi
dede
ahmet hakan uraldı gülün kocası
duygu umutun karısıydı patlamada yüzü yanmıştı sarışın güzel bi kızdı
esranın annesi patlamada ölmüştü
dede de ayşenin babası işte o da patlamada öldü
Ooo Onur ölenleri Saymaya Kalktiysan Haddi Hududu Yoktur:)
Denizi Kaçiran Engin Koçun Kardeşi Filan
Sonra Gülün Eroinman Sevgilisi Karahan çantay Filan
onur ve ömer siz bilirsiniz metin diye biri vardi gülün evlatlik ogluydu o öldümü dizide ve su dayisi vardi o ne oldu öldümü metin denize asikti orayida hatirlamiyorum o ne olduydu onlar nisanlandiydi galiba birde
ewet o çocuk ölmedi dayısıda tutuklandı yanlış hatırlamıyosam metinle deniz nişanlanmıştı ama metin hastalandı
böbreklerinden ameliyat için amerikaya gitti son bölümde iyileşip döndü nişanlı kaldılar yani
ewet gül o kazada ölmüştü benimde en çok kızdığım veüzüldüğüm sahne buydu o kadar şey çekti ölmedei ama bi kazada hemde böyle saçma bire kazada öldü yazık olmuştu güle
evet simdiye kadar oyuncu degisikligi olmadan ve son bulmus bir dizi söyleyin pek fazla yok onca dizi seyrettik sadece son yazarak biten yani kaldirilmadan biten ve oyuncusu degismeyen iki dizi biliyorum arastirdim arkadaslar ve cok komikki ikisinede ben seyretmedim marziye ve bir istanbul masali bu iki dizi aslina sacmalamamis yani türkiyede yazik oluyor dizilere aslinda bosa seyrediyoruz zaten burdaki dizilerin hic birine seyretmiyorum tam 1 yildir birsey seyretmiyorum zaten bugüne kadarda 9 dizi izlemisimdir hepside yani hicbiride sonuc vermedi gercek bakin garip
trt dizilerini sayma arkadasim o devletin kanali genelikle insanlar özel kanallari izledikleri icin reyting yüzünden degisiyor oyuncular ve birde ondan son olarak bitmiyor bak iyi düsün yok arkadasim melekler adasi var birde ama onu saymadim konusu sacmaydi bana göre iyi düsün bulabilecekmisin
arkadaşlar hatırlıyomusunuz gülün bir sapığı vardı. gülü kaçırmıştı hakan kurtarmıştı filan. sonragül öldü oda akıl hastanesindeydi.. akıl hastanesinden çıkıyor ive gülün kzıını kendi çocuğu sanıyor. ve gidip onu alıcakmış hatırlıyomusunuz.. gülcanı kaçırıyodu filan
malesef bir yararı olucağını sanmıyorum. çünkü çok uzun soluklu bir dizi ve bölüm başı çok para. ve reklamlar bile bu parayı karşılamıyor nerdeyse.. bide eskide kalmış bi dizi kimse güvenipte yayınlamıyor.....:img-sorry
Unutamadığım sahneler;
Yusuf'un ralli yaparken kaza geçirmesi ve sakat kalması,
Yusuf'un Pervin'i aldattıktan sonra barışmak için yaptıkları şeyler,
Tayfun'un Umut'u kaçırması,
Ayşe'nin oğlu Ömer'e kavuşamaması sonucunda delirip onu Pervin'in iyileştirmesi,
Murat Ayşe'yi Şebnem ile aldatırken Ayşe'nin onları basması ve Murat'a okkalı bir tokat atması,
Gül'ün uyuşturucu krizine girmesi,
Pervin'in uçak kazasında ölmesi,
Gül'ün Cengiz'i ölüdrmesi ve hapis günleri,
Şebnem'in Deniz'i kaçırıp buzdolabına saklaması,
Gül'ün Zeliha'nın evinde geçirdiği günler ve Ahmet'İn onu kurtarması,
Pınar ile Yusuf nişanlanırken Pervin'e çok benzeyen birinin çıkması ve Yusuf'un Pınar'ı bırakıp Pervin'e koşması,
Ahmet'in öldürülmesi,
Şebnem'in her dakika Akman ailesin takip etmesi
.................................................. ........ diye gider bu.
adanali esmer
20-08-06, 15:49
ya evet cok süper bi diziydi sonunu hatirliyorum dizinin tabi öbürbölümleride ya su sebnemden nefretederdim o zamanlar süperdi dizi ya sebnemden baska videoda koyarmsiin mümkünse ömer .. simdiden tskler....
onur aksama ben burda yokum yarin girerim artik öyle alirim hemenpaylastan koyarsan cok sevinirim dogrusu cünkü ********** dan olmuyor bende neyse simdiden tskler ..
zeynep nazli
22-08-06, 15:26
http://www.stargazete.com/resimler/cumartesi/08042006/ct03.jpg
zeynep nazli
22-08-06, 15:27
http://www.erlerfilm.com/images_arsiv/large/boylemiolacakti.jpg
Dediğim gibi arkadaşlar tam emin değilim gece saat 2 gibi başlıyordu ama bahsettiğiniz dizimi bilmem. bEnim gördüğüm dizi de Başrolde şöyle 45 yaşlarında beyaz saçlı beyaz bıyıklı biri vardı ve bi önceki bölümün özetini o anlatıyordu. O mudur? Yardımcı olabildim mi?:img-huh:
Gercekten ilk baslarda güzel bir diziydi sonradan sacmalamaya basladılar dizi uzadıkça uzadı kimse izlemez oldu ama güzel bir diziydi(ilk zamanlar için söylüyorum aldırmayın):img-nyam:
muratın hayatının hatası şebnem :) :)
onlar nasıl tanışmışlardı byu arada unutmuşum orasını :D
ben şebnemi araba tamiri için muratın yanına gitti diye biliyodum. hatta kırmızı bi arabaydı orda gözüne kestirmişti. 27 veya 29. bölüm olsa gerek. ama tabi kaçırdıysam bunun öncesinde eğlenmeye gittiklerinde falan tanışmışta olabilirler. ömer tanışma sahnesini eklermisin?
168.BÖLÜMÖZETİ...:fighting2
ŞEBNEM İN İNTİKAMI ?
Artık Akman , Tuna ve Arıkan ailesi için hayat yeniden başlıyordu. Şebnem Öldü . Zuhal hapiste. metin iğleştii.. umut yeni bir yuva kurdu... Derkenn
Şükranın diğer kızı yasemin amerikadan döner. Amerikan dönen yasemin
soluğu annesi şükran ve ablası şebnemin mezarı başında alır. ve mezar başında intikam alma yeminleri eder. akman ailesinden ve arıkan ailesinden.. Akmanların kabusu yeniden başlıyordu.. Akman ailesi zehra hanımlardan döndükleri zaman evde masanın üzerinde şebnemin resmini görürler. ( Ölsemde ensenizdeyim.. hepinizin ciğerini söküp köpeklere yedirmeden peşinizi bırakmıyam) diye bir not. Tüm akman ailesinin rengi atmıştır.. ve hemen polisi ararlar...
Ömeri oğlu aliyi okula götürür. okulda çok güzel bir bayanla tanşır....
Yusuf ise Kadir ile pınarı ayırma planları yapmaya başlar..... ve ilk planını uygularr yusufun planına pınar ne tepki vericek... esra ömeri neden takip ediyor.. denizi kim tehdit ediyor ....
http://www.myehost.de/resim/images/QRC42429.jpg
BÖYLE Mİ OLACAKTI ? ( OYUNCU DEĞİŞİKLİĞİ )
AYŞE = ÜLKÜ DURU ( ALİYEDE VE KAYGISIZLAR DİZİNDE OYNUYORDU )
PINAR = ECE USLU( ZERDA - KAA MELEK )
YUSUF = TARIK TARCAN ( KARA MELEK VS.. )
Hidalgo benim senaryo hazır. Merak etme ama buraya koyarsam ömerin ayzdığıyla karışabilir neyseben yinede koyayım inşallah beğenirsiniz
168. bölüm
OYUNCULAR
Murat:Atilla SARAL
Yusuf:Yaşar ALPTEKİN
Pınar:Funda BARIN
Ayşe:Seray GÖZLER
Hakan:Burak HAKKI
Mary:Sibel TOPALOĞLU
Ömer:Ümit ERİM
Esra:Sinem ÖZTUFAN
Umut:Engin TİFTİK
Gözde:Yasemin HADİVENT
Burcu:Gökçe BAHADIR
Rana:Nergiz KUMBASAR
Nazan:Billur KALKAVAN
Zehra:Aliye UZUNATAĞAN
Aradan 3 yıl geçmiştir
Ayşe, murat, deniz ve sabiha(ayşenin annesi ) birlikte yaşamaktadırlar. Murat ve Ömer tekrar bi oto tamir dükkanı açmışlardır .Ömer esra ömerin şebnemden olan oğlu ali ve 3 yaşındaki kızları Leyla da mutlu mesut yaşamaktadırlar (neden Leyla çünkü Leyla esranın kanlı düğünde ölen annesinin adı) Fakat deniz için hayat hiçte iyi değildir.
Deniz tam 2 sene önce metinle evlenmeye karar vermiştir. Faka tam düğünden 1 gece önce metinin rahatsızlığı tekrar ortaya çıkmıştır ve metin böbrek yetmezliğinden dolayı tekrar amerikaya gitmiştir. Deniz tam mutluluk hayalleri kurarken metinin hastalığından dolayı çok üzülmüştür. Ve birgün acı haber gelir ne yazıki metinin hastalığı oldukça ilerlemiştir. Ve tüm müdahalelere rağmen metin kurtarılamamıştır. Bu olayın üstünden tam 2 sene geçmştir deniz bi süre psikolojik tedavi görmüştür. Ancak halaq tam olarak iğleşememiştir. Tedavisi sürmektedir.
Öte yandan hayattaki tek varlığı Gülden yadigar olan torunu metini kaybeden Zehra hanım hastalanmıştır. Ve onun üzerine Almanyadaki Hakan mary gülcen ve oğulları con türkiyeye dönmüşlerdir. Pınar ile kadir evliliklerini sürdürmektedirler. Fakat aralarındaki anlaşmazlıklkar günden güne artmaktadır. Kızları burcu ve elif büyümüştür. Burcu liseye başlamıştır. Bu arada yıllardır hastanede tedavi gören kadirin eski eşi Rana iyileşmiştir. Ve hastaneden çıkmıştır.V e tek amacı kız burcuyu yanına almaktır. Umut ise Gözdeyle mutlu bi yaşam sürmektedir. Gözde tam 6 aylık hamiledir. Yusuf ise küçük oğlu vedatla birlikte yaşamaktadır.. Günler geçip gitmektedir…..
(Ayşelerin evinde)
ayşe denizin odasına girer
AYŞE:Denzi kızım hadi artık uyan
DENİZ:(uykulu bi şekilde)Anne beş dakika daha ne olur
AYŞE:Ama kızım randevuya geç kalıcaksın
DENİZ(yataktan kalkar)Anne ben artık tedavi görmek istemiyorum
AYŞE:Ama deniz
DENİZ:Bak anne 2 yıldır tedavi görüyorum artık gayet iyiyim psikolojik yardıma artık ihtiyacım yok
AYŞE:Kızım emin misin
DENİZ:Eminim annecim artık tedavi görmek istemiyorum Engin beyi arayıp artık tedaviye devam etmiyceğimi söyler misin
AYŞE:Peki kızım sen nasıl istersen
(Pınarların evinde)
pınar, kadir, elif ve kahvaltı yapmaktadır.
ELİF:Anne bu gün babama gidicez demi
PINAR:(tedirgin)Gidicez kızım
ELİF:O zaman ben gidip hazırlanayım
(elif hazırlanmaya gider)
KADİR:Nerden çıktı bu pınar
PANİR:Ne nerden çıktı
KADİR:Elifi yusufa götürmek
PINAR:Kadir bu yıllardır olan bişey Elif hafta sonları babasında kalmıyor mu
KADİR:Ondan bahsetmiyorum pınar Elifi sen mi götüreceksin
PINAR:Evet ne var ki bunda
KADİR::Sen benimle evlisin ve eski kocanı görmeye gidiyosun . (bağırır.) Sen beni delirtmeye mi çalışıyosun
PINAR:Sesini yükseltme kadir
KADİR:Bana bak pınar yusufun yanına gitmiyceksin
PINAR:Kadir anlamıyosun. Elif babasını ve annesini bir arada görmek istedi ve bende onu kıramadım hem ne var ki bunda
KADİR:Ben anlamam pınar yusufu görmeye elifi şöför götürücek o kadar sen hiç biyere gitmiyosun
(kadir sofradan kalkar Pınar ise ağlamaklıdır. Elif gelir.)
ELİF:Ben hazırım anne hadi sende hazırlan bir an önce gidelim
PINAR:Şeyy ben gelemiycem kızım
ELİF:Neden ane
PINAR:Biraz önce hastaneden aradılar ağır bi hasta gelmiş bana ihtiyaç varmış bu yüzden seni şöför götürücek tamam mı
ELİF:(üzülür)Tamam ne yapalım
(Hakanların evinde)
Hakan erkenden spor salonuna gitmiştir. Zehra hanım ve Mary salonda oturmaktadırlar.
ZELİHA:Ahh ahh iyiki siz varsınız sizde olmasanızbu koca evde ne yaaprdım ben gülün metinin anılarıyla nasıl başa çıkardım
MARY:Üzülme artık Zehra anne Biz artık hep burada olucaz seni hiç yalnız bırakır mıyız.
O sırada kapı çalar hizmetçi kapıyı açar. Gelen Nazandır.
HİZMETÇİ:Buyrun kimi aramıştınız
NAZAN:Burası hakan beyin evimi
MARY:Buyrun hanımefendi burası
(nazan Zehra ve mary nin yanına oturur.)
NAZAN:Ben hakanla görüşmek için gelmiştim
MARY:Ben eşiyim siz kimsiniz
NAZAN:Demek eşisin. Hapiste olmamı fırsat bilip seninle evlendi demek
(mary ve Zehra şaşkındır)
MARY:Pardon siz ne diyosunuz
NAZAN:Ben hakanın çocuğunun annesiyim
(Mary ve Zehra hanım şaşırmışlardır)
DEVAMI GELİCEK.....
Yok Arkadaşlar Diziye Ece Uslu Filan Girmedi Ben Dizinin Devamini Yazdimm Bu Diide Oyuncu Değişikliği Meşhur Olduğu Için Bende Değiştiriyim Dedim :) Onur Seninde Senaryon Gayet Güzel Olmuşş..
Arkadaşlar 150.bölümü Zilemedim Arada Atlama Yaptim 149.bölümden 154.bölüme Geçtimm
169
(hakanların evinde)
ZEHRA:Seni tanıdım sen o yılansın yıllar önce hakanın kız arkadaşını öldürmüştün
NAZAN:Onun kız arkadaşı benim üvey kızmdı. Ve onlar beni aldattı. Ne yapmalıydım
MARY:Bidakika bidakika sen biraz önce çoçuğumun babası mı dedin
NAZAN:Evet aynen öyle dedim ben ayçayı öldürdükten sonra hapishaneye girdim vej o günlerde hamile olduğıumu öğrendim ve hapishanede oğlumu yani oğlumuzu dünyaya getirdim tam 5 yıl hapishanede büyüttüm oğlumu ama artık özgürüm Ve tek amacım hakan ve oğlumla mutlu bi yuva kurmak
MARY(sinirlenir)Bana bak sen ne dediğinin farkında mısın Hakan benimle evli geçmişte ne yaşadığınız umrumda bile değil. Ama şu an hakan benim kocam ve çok mutluyuz şimdi beni delirtmeden buradan git
NAZAN:Demek mutlusunuz ha. Bu senin fikrin Acaba hakanda senle olmaktan mutlumu ha mutlu mu
(mary iyice sinirlenir ve nazana okkalı bi tokat atar)
NAZAN:Size bunun hesabını sorucam görüceksin hakanı elinden alıcam. Çünkü o benim anladın mı benim
(nazan gider maryise Zehra hanıma sarılarak ağlamaya başlar)
(Rananın tedavi gördüğü hastanenin bahçesinde)
Rana ve en yakın arkadaşı Sevinç bahçede yürümektedirler.
SUNA:Bu gün çok iyi gördüm seni
RANA:Evet çok iyim biliyomusun doktorlar yarın yada öbür gün içinde taburcu olucağımı söylediler
SEVİNÇ:Gerçekten mi bu çok iyi bi haber
RANA:Evet sonunda buradan kurtuluyorum 5 yıllık mahkumiyet sonunda bitiyo
SEVİNÇ:Aslında iyileşmeyi ilk zaman istesen bu kadar uzun sürmezdi
RANA:Haklısın ama sonunda çıkıyorum ya bundan daha güzel bişey olamaz
SEVİNÇ::Eee Çıkınca ne yapıyoruz. Adaya gidelim mi şöyle güzel bi tatil yaparız
RANA:Yok önce halletmem gereken bi işim var
SEVİNÇ:Ne işiymiş bu
RANA:Pınarı görmem lazım
SEVİNÇ:Pınar mı o da kim
RANA:İyileşmeme yardımcı olan biri
SEVİNÇ:Doktor mu
RANA:Evet kendisi bi doktor ve aynı zamanda Kadirin karısı
(sevinç şaşırmıştır.)
(Pınarların evinde)
Pınar salonda koltukta oturmaktadır. Kapı açılır. İçeri burcu girer.
PINAR:Sen miydin hoş geldin canım
BURCU:hoş bulduk pınar abla
PINAR:Tiyatro çalışmanız nasıl geçti
BURCU:Yorucu. Sen neden burada oturuyosun bugün elifle birlikte sende gidiceksin diye biliyodum
PINAR:Evet ama sonradan vazgeçtim
BURCU:Neden ki
PINAR:Kendimi iyi hissetmedim burcu o yüzden
BURCU(sinirlenir)Yalan söylüyosun babam izin vermedi diğmi
PINAR:Yok burcu inan ben istemedim
BURCU:Bana artık babamı savunmaya kalkma pınar abla
PINAR:Tatlım sakin levet baban izin vermedi ama benimde gidesim yoktu zaten
BURCU:Bu adam hepimizin hayatını karartıyo görmüyo musun pınar abla
PINAR:Burcu tatlım o senin baban böyle konuşma
BURCU:Hangi baba kızına yıllarca annesinin öldüğünü söyler. Hangi baba kızını annesinden ayırır ha hangi baba
PINAR:Tatlım biliyosun Annen yıllardır ağır bi travma geçiriyo hala hastanede ve iğileşmesi imkansız bu yüzden sana annenin öldüğünü söyledi bunu sende biliyosun
BURCU:İmkansız değil annem iyileşebilirdi zamanında onu bi akıl hastanesine atıp kaderine mahkum etmek yerine ona yardımcı olabilirdi
PINAR:Tatlım hatırlasana anneni gördüğünde seni tanımamıştı bile hala travmanın etkisindeydi.
BURCU:Evet ne kadar uğraşsakta olmadı annem iyileşmedi ama bunun tek suçlusu babam anlıyomusun babam
PINAR:Tmam canım sakin ol tamam
(pınar burcuya sarılır.)
(Ayşelerin evinde)
Ayşe telefonda psikolog enginle konuşmaktadır
ENGİN:Bakın ayşe hanım tedavinin yarıda kalması deniz hanım açısından hiç iyi olmayabilir
AYŞE:Nasıl yani
ENGİN:Bakın deniz henüz tam olarak iyileşmiş değil. Bu yüzden zaman zaman yine ciddi krizler gerçekleşebilir.
AYŞE:Ama kendisi iyi olduğunu söylüyo
ENGİN:Evet 2 yıla nazaran gayet iyi ama dediğim gibi tamamen iyileşmedi. Bu yüzden tedaviyi bitirmesi lazım
AYŞE:Anladım engin bey peki ben denizle konuşucam iyi günler
ENGİN:İyi günler..
(ayşe telefonu kapatır.)
DENİZ:Ne dedi engin bey
AYŞE:Tedaviye devam etmen gerekliymiş kızım
DENİZ:İyide ben kendimi çok iyi hissediyorum
AYŞE:O da öylededi ama tedavi tamamen bitmeden sende tamamen iyileşemezmişsin
DENİZ:O benden daha mı iyi bilicek iyiyim diyorum ben
AYŞE:Tamam kızımsen nasıl istersen
SABİHA:Tamam ayşe ısrar etme kıza iyiyim diyor işte
AYŞE:Peki tamam tamam
(Yusufun evinde)
ELİF:Saat baya geç oldu ben artık gitsem iyi olur baba
YUSUF:Biraz daha kal istersen kızım beraber yemek yeriz ne dersin
ELİF:Çok isterim ama anneme akşam gelicem dedim
YUSUF:Telefon açarız haber veririz
ELİF:Bilmem ki
YUSUF:Tamam ben şimdi arıyorum
(pınarların evinde)
Pınarın cep telefonu çalar pınar açar
PINAR:Alo
YUSUF:Merhaba pınar ben Yusuf nasılsın
PINAR:Merhaba Yusuf iyiyim sağol sen
YUSUF:Bende iyiyim Elifle biraz daha vakit geçirmek istiyorum akşam yemeğine burada kalıcakta haber veriyim dedim
PINAR:Tamam Yusuf kalsın Görüşürüz
Pınar telefonu kapatır ve yukarı çıkar. O sırada kadir gelir. 5 dakika sonra pınar tekrar aşağı iner kadiri karşısında görür Kadir oldukça sinirlidir.
PINAR:Aaa geldiğini duymadım hoş geldin
(kadir pınara yaklaşır ve sert bir tokat atar.)
onur harika yazmışsın ama kadiri çok psikopat yapmışsın yaa. o pınara saygı duyuyo bu kadarını da yapmasın artık:img-sorry
bu arada burcu ve elif te büyümüş oluyo değil mi? aradan bayaa bi süre geçmiş.
2003te bitti. son bölümde şebnemi babası öldürdü. zuhalin, süreyya hanımın ve birçok kişinin katili olduğu ortaya çıktı hapse girdi.
ve mutlu son!! şebnem ve zuhal olmayınca herkes rahatladı bütün oyuncular pınarların evinde toplandı mutlu mesut mangal partisi yaptılar.:img-grin2
170. bölüm
OYUNCULAR
Kadir:Kerem ALIŞIK
Pınar ne olduğunu şaşırmıştır. Kadirin gözleri alev alevdir adeta öfke kusuyodur.
KADİR: Sen ne yaptığını sanıyosun ha ben yokken eski kocanla mı konuşuyosun
PINAR: Ne diyosun sen kadir
KADİR(telefonu gösterir)Bundan bahsediyorum tam 5 dakika önce yusufla konuşmuşsun
PINAR: Evet konuştum elifin yemeğe orda kalıcağını haber verdi
KADİR: Peki neden cep telefonunu aradı
PINAR: (bağırır) Sen nedemek istiyosun kadir açık konuş
KADİR: Sen ne demek istediğimi anlamışsındır.
PINAR: Sen sen beni hiç tanıyamamışsın kadir hiç.
(pınar ağlayarak yukarı çıkar. Kadir olduğu yerde koltuğa oturur. Burcu aşağı iner.)
BURCU: Ne oldu baba neden ağlattın pınar ablayı
KADİR: Sen karışma burcu odana gir
BURCU: Baba ne oldu dedim
KADİR: (sesini yükselterek)Sana odana gir dedim burcu
BURCU:Yeter artık baba herkese istedikleri bağırarak öfkelenerek yaptırıcağını sanıyosun. Şuraya baksana etrafına bi bak Çevrendeki hangi insan mutlu Ben pınar abla Elif son zamanlarda herkese kan kusturuyosun hepimizin hayatını zehir ediyosun
KADİR: Yeteeer(kadir burcuya da bi tokat atar)
(burcu ağlayarak yukarı çıkar)
(Ayşelerin evnde)
Tüm aile yemek yemektedir. Ömer esra oğulları Ali ve kızlaı leylada ordadır
ESRA: Yemekler harika olmuş annecim elinize sağlık
AYŞE: Afiyet olsun kızım
ÖMER: Eee deniz tedavi nasıl gidiyo
DENİZ:Artık gitmiyo
ÖMER: Nasıl yani
AYŞE: Denizartık tedaviye devam etmiycek oğlum kendini iyi hissediyomuş
Murat sinirlenir
MURAT: Ne demek etmiycem sen delirdin mi
DENİZ:Evet baba delirdim siz delirttiniz beni. Size iyiyim diyorum neden anlamıyosunuz beni Evet metini kaybettiğimde dünyam başıma yıkılmıştı. Çok zor günler geçirmiştim Ama hepsi geride kaldı. Artık tedaviye gitmek istemiyorum Çünkü oraya o kliniğe her girdiğimde Metin daha çok geliyo aklıma anlıyomusunuz
ESRA.Tamam canım sen nasıl istersen
SABİHA: Tamam artık kız devam etmiycem diyo üstüne gitmeyin
MURAT:İyi tamam ne haliniz varsa görün
(Hakanların evinde tüm aile yemek yemektedir.)
GÜLCAN: Ben doydum
ZEHRA:Tamam kızım hadi gel ellerimizi yıkayalım
Zehra gülcanı alarak banyoya götürür.
CON:Bende doydum
MARY:Tamam oğlum afiyet olsun
HAKAN:Valla çok güzel olmuş yemekler
MARY:Afiyet olsun……Hakan san bişey söyliycem
HAKAN:Evet mary seni dinliyorum
MARY:Hakan bu gün buraya bi kadın geldi
HAKAN: Bi kadın mı
MARY: Evet hakan Nazan adında bi kadın
Hakan nazan ismini duyunca şok olur
HAKAN:Nazan mı
MARY: Evet sanırım eski sevgilinmiş
HAKN: İnanmıyorum nazan yıllardır hapishanedeydi bu nasıl olur
MARY:Cezası bitmiş ve tahliye olmuş.
HAKAN:Peki neden gelmiş ne istiyomuş
MARY:Seni
HAKAN:Ne beni mi
MARY:Evet seni yani oğlunun babasını
Hakan dahada şaşırır
HAKAN:Sen ne diyosun mary ne oğlu ne babası anlamıyorum
MARY:Nazanın tam 4 sene önce hapishanede bi oğlu dünyaya gelmiş. V e bu çocuğun babası senmişsin
HAKAN:Yok yok bu olamaz kesin yalan söylüyor
MARY.Bilmiyorum hakan ama kadın gayet ciddiydi. Ve adeta gözü dönmüştü seni istediğini ve alıcağını söyledi
Hakan şaşkındır.
(Pınarların evinde)
Kadir elinde viski bardağıyla koltukta oturmaktadır. O sırada elinde bavuluyla merdivenlerden inen Burcuyu görür
BURCU:Gidiyorum baba
KADİR:Nereye
BURCU:Babaanneme orda kalıcam
KADİR:Hiç biyere gidemezsin
BURCU:Baba bana engel olmaya kalkma ne yaparsan yap gidicem
KADİR:Bak burcu sana öyle davranmak istemezdim ama çok kızgındım kendimi frenleyemedim kusura bakma
KADİR:Tamam baba önemli değil ama bi süre buradan gitsem hem senin için hemde benim için iyi olucak zannedersem
KADİR:Peki sen bilirsin şöföre söylede seni bıraksın
BURCU:Şöför elifi almaya gitti. Ben bi taksiye atlar giderim. Görüşürüz
KADİR:Peki kızım sen bilirsin babaannene selam söyle
Burcu gider.
(umutların evinde)
Umut ve gözde yemek yemektedirler
UMUT: Biliyo musun bugün yeni muhasebe müdürümüz geldi holdinge
GÖZDE:Eee Eskisine ne oldu
UMUT: Emekli oldu ee adam yıllardır yanımızda çalışıyodu bizde bi çalışanın tavsiyesi üzerine Namık beyi işe aldık. Genç biri oldukça da başarılı Bigün eşiyle yemeğe davet edelim diyorum ne dersin
GÖZDE: Olur tabi gelsinler. Hem tanışmış oluruz
(Hakanların evinde)
HAKAN:İnanamıyorum nasıl böyle bişeye cesaret eder bu kadın
ZEHRA:Tamam oğlum sakin ol
HAKAN: Nasıl sakin olayım Zehra kadın evime geliyo ve karıma benim hakkımda şeyler anlatıyo ve tehdit ediyo
MARY: Polise mi haber versek ben baya korktum hakan
HAKAN: Polis bişey yapamaz ki ortada bi suç teşkil eden hareket yok
ZEHRA: Neyse oğlum sıkma canını elbet bi daha gelir o zaman doğru düzgün konuşursunuz. Ben yatıyorum hadi sizde uyuyun artık geç oldu
MARY: Tamam Zehra anne iyi geceler
ZEHRA: İyi geceler kızım
HAKAN: Bende yatsam iyi olucak iyi geceler hayatım
Hakan ve Zehra yatmaya gider mary yalnız başına salonda oturur.
(ertesi sabah)
(Holdingte)
Yusuf odasında dosyalarla uğraşmaktadır. Kapı açılır sekreter içeri girer.
SEKRETER:Yusuf bey Kadir bey geldiler
YUSUF: (Şaşırmıştır)Buyursun al içeri
Kadir içeri girer yusufla tokalaşır. Ve oturur
YUSUF: Hoş geldin
KADİR: Pek hoş bulmadım Yusuf
YUSUF: Neden ki
KADİR: Son zamanlar da pınarla olan samimiyetin beni fazlasıyla rahatsız etmeye başladı
YUSUF: Ne samimiyeti açık olur musun
KADİR: Bak Yusuf biz tam 4 senedir Pınarla evliyiz Unuttuğunu düşünerek söylüyorum. Başlarda samimiyetinize laf etmedim. Ama bu samimiyet artarsa benimde tepem atar ona göre
YUSUF: Bak kadir ben pınarın seninle evli olduğunu unutmadım Ama sanırım sen Pınarla benim bi kızımız olduğunu unutmuşsun tabiki de görüşücez
KADİR: (sesini yükseltir ve yumruğuyla masaya vurur) O zaman sadece kızınla görüşüceksin pınarı artık rahat bırakıcaksın
YUSUF: Sen aklını kaçırmışsın
KADİR: Evet kaçırdım bu yüzden daha dikkatli ol Yusuf onagöre
Kadir kapıyı çarpıp çıkar
(Pınarın evinde)
Pınar tek başına salonda oturmaktadır kapı çalar. Hizmetçi kapıyı açar. Ve yanına gelir
HİZMETÇİ: Rana adında bi hanım sizi görmek istiyo pınar hanım
Pınar çok şaşırır
PINAR: Rana mı…..Pe peki al içeri
Rana içeri girer.
RANA:Merhaba Pınar hanım beni tanıdınız mı
PINAR:İnanamıyorum Rana sen
RANA: Evet pınaa hanım ben Rana Yıllar önce kocası tarafından akıl hastanesinde kaderine terk edilrn kadın
PINAR: Sen iyileşmişsin gözlerime inanamıyorum
RANA:Evet pınar hanım iyileştim sizin sayenizde hatırlarsanız yıllar önce benim aynıma gelip kızımdan bahsetmiştiniz onun için iyileşmem gerektiğini söylemiştiniz. Başardım kızım için, Burcu için iyileştim
PINAR: Hala inanmıyorum çok sevindim.. Buyur şöyle oturun kızım bi kahve getirirmisin Rana hanıma
(Hakanın spor salonunda)
Hakan işleriyle ilgilenirken Nazan kucağında oğluyla içeri girer. Hakan onu görünce ne olduğunu şaşırır.
NAZAN:Selam hakan ben geldim
HAKAN: Sen ne yüzle buraya geliyosun ha utanmaz kadın
NAZAN: Aaa oğlumuzun yanında böyle konuşmak san hiç yakışmıyo hakan
HAKAN: Ne oğlu be ne oğlu kim bilir kimden peydahladın bu çocuğu. Bana bak nazan bundan sonra beni ve ailemi rahatsız etmeni istemiyorum anladın mı. Şimdi defol buradan
NAZAN: Kabul etsende etmesende bu çocuk senin Hakan ve sen bize bakmak zorundasın anladın mı
HAKAN: Eehh sıktın ama hadi defol buradan defol
NAZAN: Bunu kanıtlıycam hakan sen kabul etsen de etmesende bu çocuğun senin oğlun olduğunu kanıtlıycam
Nazan gider Hakan ise sinirlidir.
(Ayşelerin evinde ayşe, murat, sabiha ve deniz kahvaltı yapmaktadır.)
DENİZ: Anneciğim bugün Zehra teyzeye gidelimmi uzun zamandır görüşemedik
AYŞE:Tamam kızım gideriz Sende gelsene anne
SABİHA: Bilmem ki aslında Zehracığımı görmek isterim ama.
Kapı çalar
DENİZ: Ben bakarım
Deniz kapıyı açar ve geleni görünce çok şaşırır.
cyprus_hsn
05-09-06, 02:20
onur güzel olmuş senaryon.. emeğine düşünce gücüne sağlık. ben de amatörce senaryo yazıyorum ve gerçekten çok beğendim.. gelen kim onu çok merak ettim yalnız.. yoksa şebnem mi ??? yok daha neler mezardan kalkacak hali yok ya.. ama belli de olmaz şebnem bu :)
ne diyosun şebnem 9 canlı, morgdan çıkmş mezardan da çıkar o
onur çok güzel olmuş ama şebnemin yokluğu hissediliyo dizide. bende okuduğum bölüm gereği bir kaç senaryo yazdım daha önce, demekki çok etkilenmişim:img-grin2 mutlaka bi psikopat koyup senaryoya şebnemin diyalogları da ekliyorum:img-grin2
olabilir aslında. dizide her türlü entrika yaşandı. neden olmasın. önce annesi çıktı, sonra babası şimdi de ona tıptıp benzeyen bir ikizi çıkabilir. kaldığı yerden devam ettirebilir. ama akman ailesi napar ikinci bi şebnem görünce orasıda sana kalmş artık.:img-grin2
171. Bölüm
OYUNCULAR
Namık:Murat YILDIRIM
Clara:Müge CİNMAN
Deniz kapıyı açar ve gördüklerine inanamaz karşısındaki yıllardır hapiste olan Claradır.
DENİZ:Teyze
CLARA:Evet canım ben
DENİZ:Anne anneanne teyzem geldi
Ayşe sabiha ve murat kapıya gelir hepsi Claraya sarılır.
(Pınarların evinde)
PINAR: Demek burcu için çabaladın ve iyileştin
RANA: Evet eğer sen kızımı bana getirmeseydin belki ölene kadar o hastaneden çıkamazdım
PINAR: Peki şimdi ne yapıcaksın kalıcakbi yerin var mı
RANA: Bi süre arkadaşımla kalıcam daha sonra ufak bi ev tutarım burcuyla birlikte orda yaşarım
PINAR: Burcuyla mı
RANA: Evet artık kızmla yaşamak istiyorum. Ondan yeterince ayrı kaldımzaten
PINAR: Tabi ama kadirin buna izin vereceğini zannetmiyorum
RANA: Kadir istesede istemese de kızımla yaşamama engel olamaz
PINAR: Haklısın
RANA: Ee burcu nerde evde yok mu
PINAR: Babaannesinde
RANA: Neden burada kalmıyo mu
PINAR: Yok burada kalıyoda dün orda kaldı
RANA: Anladım neyse ben oraya gideyim o zaman daha fazla rahatsız etmiyim sizi
PINAR: Siz bilirsiniz yine beklerim
RANA: Gelirim tabi
Rana gider
(Holdingte)
Umut odasında çalışmaktadı. Kapı açılır içeri Muhasebe müdürü Namık girer.
UMUT: Oooo hoş geldin Namık buyur
NAMIK: hoş bulduk. Ben aylık gider tablosunu getirdim.
UMUT: Vay be baya hızlısın
NAMIK: Eh işte
UMUT: Namık bu gece bi planınız var mı
NAMIK: Nasıl bi plan
UMUT: Bu gece eşinle birlikte bize yemeğe davet ediyorum sizi gelirseniz sevinirim
NAMIK: Bilemiyorum eşim ne der
UMUT: İitiraz istemem geliyosunuz. Artık karını ikna tmek sana kalmış
NAMIK: Eh ne yapalım müdür sizsiniz.
(Ayşelerin evinde)
Herkes salonda oturmuş Clara ile muhabbet etmektedir.
MURAT: E h size doyum olmaz ben kalıyorum
AYŞE: Tamam murat hayırlı işler hayatım
CLARA: Güle güle enişte
SABİHA: Ahh ahh nasılda özlemişiz seni
DENİZ: Sonunda özgürsün ha
CLARA: Evet artık özgürüm çok şükür bitti
AYŞE: Eee artık odanı hazırlayalım ne dersin
CLARA: Yok ayşe abla ben burada kalmıycam
SABİHA: Ne demek o kızım nerde kalıcaksın
CLARA: Ben yarın sabah Almanya ya geri dönücem
AYŞE: Neden ki
CLARA: Buraya geldiğimden beri başınıza açmadığım dert kalmadı artık size yük olmak istemiyorum.
SABİHA: Aaa o nasıl söz kızım sende bu evin bi ferdisin artık hiç bi yere gitmek yok
CLARA: Ama..
DENİZ: Aneannem son sözü söyledi. İtiraz etmen faydasız
CLARA: Peki madem öyle kalıcaz artık
(Yusufun evinde)
Yusuf işten eve erken gelmiştir. O dasında valizini toplamaktadır. Telefon çalar.
YUSUF:Alo
UMUT: Alo baba nerdesin
YUSUF: Evdeyim oğlum erken geldim biraz
UMUT: N e yapıyosun evde
YUSUF: Bavulumu topluyorum oğlum tatile gidiyorumda
UMUT: Hayırdır baba ne tatili
YUSUF: Çeşmeye gidicem biraz kafa mı dinlerim
UMUT: Nerden çıktı şimdi bu baba
YUSUF: Uzun zamandır aklımdaydı oğlum. Fırsat kolluyodum
UMUT: Ne zaman gidiyosun
YUSUF: 2 Saat sonra uçağa binicem
UMUT: N e kadar kalıcaksın
YUSUF: Bilmiyorum umut amabaya kalırım işler sana emanet hadi kendine iyi bak
UMUT: Tamam baba sen merak etme özletme kendini
YUSUF: Tamam umut hoşça kal
(Hakanların evinde)
MARY: Ben çıkıyorum Zehra anne
ZEHRA: Nereye kızım
MARY: Hakanın yanına gidiyorum
ZEHRA: Neden
MARY: Şu meseleyi halletmezsek içim rahat etmiycek
ZEHRA: Sen bilirsin kızım dikkat et
Mary çıkar.
(Akşam Hakanların evinde)
Kapı çalar. Zehra açar. Gelen hakandır.
ZEHRA: Aaa hoş geldin oğlum
HAKAN: hoş bulduk Zehra anne
GÜLCAN: (hakana koşarak sarılır) Babam geldi
HAKAN: Ee nasılmış bakıyım benim prensesim
ZEHRA: Eee mary nerde hakan
HAKAN: Mary mi bilmem
ZEHRA: E senle gelmedi mi
HAKAN: Yoo evde değil mi
ZEHRA: Hayır öğleyin senin yanına gelicekti.
HAKAN: Allah kahretsin
(umutların evinde)
Gözde sofrayı hazırlamaktadır.
UMUT: Her şey harika gözüküyo ellerine sağlık aşkım
GÖZDE: Dur bakalım tadına bakmadan karar verme
Kapı çalar
UMUT: Geldiler galiba
GÖZDE: Tamam ben bakarım
Gözde kapıya bakar gelen Namık ve eşidir. Onları salona alır. Umut onları salona beklemektedir. Namık ve eşi içeri girer. Umut gözlerine inanamaz. Karşısındakini görünce adeta şok geçirir.
172. Bölüm
OYUNCULAR
Merve:Selma ERGEÇ
Umut karşısında yıllar önceki sevgilisi Merveyi görünce adeta şok geçirir. Fakat merve gayet rahattır çünkü kocasının tuna holdingte çalıştığını biliyodur.
Umut, gözde, Namık ve merve selamlaştıktan sonra yeöeğe otururlar.
(Hakanların evinde)
HAKAN: Cep telefonuda cevap vermiyo kesin başına bi iş geldi
ZEHRA: Oğlum sakın şu nazan denen kadın bişey yapmasın kıza
HAKAN: Aklıma da gelmiyo değil. Ben hemen polise gidiyorum
ZEHRA: Tamam oğlum dikkat et
(Umutların evinde)
Yemekte
MERVE: Ellerinize sağlık yemekler çok güzel olmuş
GÖZDE: Afiyet olsun
NAMIK: Pardon lavabo ne tarafta
UMUT: (tedirgindir)Koridorun sonunda sağda
Namık tuvalete gider gözdede mutfağa gider. Merveyle umut yalnız kalmıştır.
MERVE: Eşin çok tatlı
UMUT: Öyledir
MERVE: Sanırım duygudan boşandın. Hayret o büyük aşka ne oldu acaba
UMUT: Ben duygudan boşanmadım
MERVE: Nasıl yani
UMUT: Duygu 4 sene önce öldü
MERVE: Çok üzüldüm. (Umutun elini tutar) Seni üzmek istememiştim özür dilerim
Gözde içeri girer. Umut elini hızla çeker.
(Ayşalerin evinde)
CLARA: Hepinizi çok özlemişim
ESRA: Bizde seni
CLARA: Keşke babamda burada olsaydı.
Herkes durgunlaşır
DENİZ: Şeyy yarın sen ben yengem alışverişe gidelim ha ne dersiniz
CLARA: Olabilir tabi
ESRA: Bilmem ki leylayla gezmek biraz zor olur.
AYŞE Aaa kızım biz ne güne duruyoruz ben bakarım torunuma
DENİZ: Anlaştık o zaman
(Pınarların evinde)
PINAR: Bu gün buraya kim geldi biliyo musun kadir
KADİR: Kim geldi
PINAR: Rana
Kadir çok şaşırmıştır.
KADİR: Rana mı
PINAR: Evet taburcu olmuş bu gün buraya geldi
KADİR: Ama bu nasıl olur nasıl iyileşir
PINAR: Bende gördüğümde çok şaşırdım. Ama çok iyiydi burcu için çaba sarfetmiş ve başarmış
KADİR: İnanamıyorum iyi ki burcu burada değildi
PINAR: Neden ki
KADİR: Bunca yıldan sonra burcu onu görseydi hiç iyi olmazdı
PINAR: Şeyy kadir ben ranaya annenin adresini verdim. Burcuyu görmesi için
KADİR: Nee sen ne yaptın pınar
PINAR: Ama bunu yapmak zorundaydım kızını görmesi çok doğal
KADİR: İnanmıyorum sana pınar inanmıyorum
PINAR: Onaları yıllardır birbirinden ayırdığın yetmedi mi bırak görüşsünler işte Hem unutma ki o bi anne ve kızını görmek onun en doğal hakkı
KADİR: Ehh yeter artık pınar üstüne vazife olmayan işlere karışma
PINAR: Tamam kadir bundan sonra seninle ilgili hiç bi işe karışmam hatta hayatından çıkarım Sanırım en doğrusu bu olucak
(Hakanların evinde)
Zehra salonda tek başına beklemektedir.Kapı açılır hakan gelir.
ZEHRA: Ne oldu hakan bi haber var mı
HAKAN: Yok Zehra anne hiç bi haber yok plakasınıda verdim arıycaklar
MARY: Allahım sen yardım et
(Umutların evinde)
(gece misafirler gitmiştir. Gözde uyumaktadır. Umut ise yatakta düşünmektedir.)
(sabah)
(Hakanların evinde )
Telefon çalar
HAKAN: Alo..Evet komiser bey….Evet…..Neee… peki hemen geliyorum
ZEHRA: Ne oldu bi haber mi var
HAKAN: Sanırım marynin arabasını bulmuşlar.Sanırım kaza yapmış . İçinden bi kadın ceseti çıkmış hastaneye çağırıyolar
(Zehra şok olmuştur.)
(Alışveriş merkezinde)
Esra, Deniz ve Clara ellerinde torbalarla bi cafede otururlar.
ESRA: Ohh ne çok şey aldık
DENİZ: Evet 6 ay alışverişe çıkmam artık
CLARA: Ben lavaboya girsem iyi olcak
(Clara tuvalete girer. Tam çıarken. Erkekler tuvaletinden çıkan bi adamla çarpışır)
CLARA: Pardon
ADAM: Ben pardon
(Clara adamla gözgöze gelir.)
(Pınarların evide)
Kadir kahvaltı yapmaktadır. Pınar bavuluyla ve Elif ile aşağı iner
KADİR: Hayırdır nereye
PINAR: Gidiyoruz
KADİR: Hiç biyere gidemezsiniz
PINAR: Bak kadir günden güne tartışmalarımız artıyo sanırım böylesi ikimiz içinde iyi olucak.
KADİR: Yusufun evine mi gidiyosunuz
PINAR: Hayır. Bi süre Umutlarda kalıcaz
KADİR: Hayır buna izin veremem sen benm karımsın pınar buradan böyle gidemezsin
PINAR: Burada her geçen gün mutsuzluğum artıyo kadir. Yok bu ilişki sürmiycek ben boşanma davası açıcam
(Hastanede)
Hakan başkomiser ile morga doğru ilerlemektedir.
HAKAN: Kaza nasıl olmuş
KOMİSER: Henüz tespit edemedik. Araç fene haldeydi. Umarım içindeki eşiniz değildir
(Hakan ve komiser içeri girer. Üstü örtülü olan ceseti açarlar ve……..)
gül de trafik kaZAsında ölmüştü. mary de ölürse hakan yıkılır.
vay be senaryo da hazır. bide senaryoya kendimizi kaptırıp etkileniyoruzda. bu böyle olmayacak çekelim biz bu dizinin yeni bölümlerini.:img-nyam:
http://img405.imageshack.us/img405/1788/dsc00129wz3.jpg
ya onurada yazik oluyor kimse ilgilenmiyorki senaryosuyla sadece iki kisi okuyoruz onur bence yazma daha fazla arkadasim baksana kimsenin umrunda degil seni cekemiyorlar kimse okumuyor senaryonu sen sakin senaryo yazmaktan vazgecme cok basarilisin süpersin
Sparkle ve Hidalgo ilginiz için teşekkürler senaryoyu yazıcam tabiki kimin okuyup okumaması beni ilgilendirmez 1 kişi bile okusa yeter brenim için. Ama bildiğiniz üzere okullar açılıyo o yüzden 3 5 gün giremedim foruma ama artık burdayım 174. bölüm geliyo
onur merakla bekliyoruz bakalim mary ölecekmi onur bu arada bazilarini öldürsene dizide ne biliyim yasar alptekin ölsün dizide cok kisi var yada su hakan olan yada digerlerinden biri
http://img151.imageshack.us/img151/2589/dsc00109wf0.jpg
http://img242.imageshack.us/img242/5751/dsc00123dq0.jpg
crazy_sinem
17-09-06, 00:10
bu dizi bildiğim kadarıyla bayağı uzun sürmüştü kaçıncı bölümle bittiğini hatırlamıyorum ama uzun soluklu bi diziydi aslında bencede başlarda çokk iidi sonlarını biraz saçmaladılar ama bu kadar tutulmuş bi dizi çok beğeniliyodu herhalde...
173. bölüm
OYUNCULAR
Hakan cesetin üstünü açtığında gözlerine inanamamıştı.
(o sırada nazan telefonla konuşmaktadır.)
NAZAN: Alo halit hallettinmi işi
HALİT: Merak etme abla o iş tamam
NAZAN: Peki Daha sonrdan birini arabanın frenleriyle oynadığı anlaşılır mı
HALİT: Merak etme abla anlamazlar. Anlasalarda kimin yaptığını anlamazlar
NAZAN: Tamam o zaman yarın gel paranı al bu konudan da kimseye bahsetme
Gözdelerin evinde Kapı çalar. Umut açarç. Gelen pınar ve eliftir.
UMUT: Pınar abla elif hoş geldiniz
PINAR: hoş bulduk umut
İçeri girerler
GÖZDE: hoş geldiniz pınar abla
PINAR: hoş bulduk gözdecim
UMUT: Hayırdır pınar abla ne oldu bu valiz ne
PINAR: Ben kadirden boşanmaya karar verdim. Bi süre burada kalıcam
Umut ve gözde şaşırmıştır.
Kadir evde salonda içmektedir.
KADİR: Bunu yapmıycaktın pınar bunu yapmıycaktın bunu sana ödeticem
Hakan eve glir Zehra hanım kapıyı açar
ZEHRA: Hoş geldin oğlum ne oldu
HAKAN: Yok bişey Zehra anne hiç bişey yok
ZEHRA: Nasıl yani
HAKAN: Arabadan çıkan ceset başkasına ait mary değil o
ZEHRA: Ohh çok şükür peki mary nerde
HAKAN: Bilmiyorum Zehra anne bilmiyorum
CON: Baba baba annem nerde o gelmedi mi
HAKAN: Gelmedi oğlum ama gelicek onu sana getiricem merak etme
Ömerlerin evinde
ESRA: Ömer seninle bişi konuşmam lazım
ÖMER : Seni dinliyorum
ESRA: Dün patron toplantı yaptı
ÖMER: Eee
ESRA: Bi iş için benim amerikaya gitmemi istedi
ÖMER: Neee Amerika mı
ESRA: Evet
ÖMER: Sen ne dedin peki
ESRA: Henüz cevap vermedim. Sana sormak istedim
ÖMER: Neden ki hemen cevap verseydin hayır dseydin oraya gitmeyi düşünmüyosun herhalde
ESRA: Ama ömer..
ÖMER: Ne yani istiyomusun
ESRA: Aslında gazetecilik kariyerim için bu çok önemli ömer
ÖMER: Sana inanamıyorum esra beni ve kızımızı bırakıp amerikaya gideceksin ha
(ömer bağırır çağırır. Ve odaya gider. Esra ise düşüncelidir.)
Ayşelerin evinde
Claranın telefonu çalar
CLARA:Alo
SES: Merhaba clara hanımla mı görüşüyorum
CLARA: Evet benim ……
Clara telefonu kapattıktan sonra rengi atmıştır. Herkes kimin aradığını merak etmiştir.
yine döktürmüşsün onur. marynin de gül gibi trafik kazasında ölmemesi iyi olmuş. ama acaba arabadan çıkan ceset kim? ve mary kayıp sanırsam. bu psikopat daha önce de ayçayı öldürmüştü. bakalım nolcak!!!....
clarayı da kim arar ki çok merak ettim, nese bakalım devamı gelince öğreniriz.
sağol yaa diziyi yaşatıyosun.
sağol beğendiğine sevindim dvamı yarın gelir heralde böyle kısa ama sıksık yazıcam artık sağol tekrar
ne demek!! emeği sen çekiyorsun biz sadece yorum yapıyoruz.
bi de yeni şebnem gelmiyomu?? ikizi falan.. onun diyaloglarını çok össledim:img-sorry
ölmüs insan geri gelirmi ikizinide cikartma insanlar oh kurtulduk diyor tam rahatlamisken yine cikartma sunu
ama onsuz olmuyo böylemi olcaktıyı şebnemsiz düşünemiyorm. başlarına başka belalar geleceğine şebnem gelse daha iyi olmazmı? hem şebnem 9 canlı. kaç kez ölümden döndü. üzerinde bomba patladı başkaları öldü o yaşadı. neden olmasın hatta ikizi değilde, şebnem gelse mezardan çıkıp....
benm keyifle izlediğim dizilerdendi küçüktüm bayağı ama hala hatırlıyorum iyi bi yapımdı gerçekten
şebnem özinal kötü kadın rolünde çok süperdi
Şebnem Özinal diziye ayrı bir renk katıyordu
evet. zaten bu diziyi de o var diye seyretmeye başlamıştım. çok iyi bir oyuncu :img-clapp kötü kadın, iyi kadın her rolü yakıştırıyor kendine.
bu arada onurun senaryonun devamı gelmiyor herhalde??
http://img144.imageshack.us/img144/4900/dsc00121dy3.jpg
http://img168.imageshack.us/img168/9101/dsc00122jl9.jpg
http://img167.imageshack.us/img167/3131/dsc00107xx5.jpg
http://img158.imageshack.us/img158/4987/dsc00125ty9.jpg
ewet ya başka resim varsa ekleyin arkadaşlar bu arda hidalgo ben okula gidiyorum tam gün hafta sonuda dersane senaryoyu o yüzden geç ekliyorum napiim
iyi tamam anliyorum sen yaz su senaryoyu biraz degisikli yap onur birilerini öldür mesela yarar alptekin sonra o mary onun kocasini ne biliyim azalt biraz amma aile var senin icinde kolay olur bende artik gireyim su senaryoya :img-cool2
http://img45.imageshack.us/img45/1056/dsc00104br6.jpg
http://img102.imageshack.us/img102/685/dsc00105xd9.jpg
http://img60.imageshack.us/img60/3976/dsc00110xo9.jpg
http://img60.imageshack.us/img60/4131/dsc00112is3.jpg
174.bölüm
OYUNCULAR
ÜMİT: Devrim NAS
Güden: Yasemin BALIK
Clara telefonu kapattır. fakat şaşkındır
AYŞE: Kimdi o clara
CLARA: Bi adam
DENİZ: Kötü bişey mi dedi
CLARA: Hayır beni çok svdiğini onun olucağımı söyledi
SABİHA: Aman canım sapığın tekidir
CLARA: Ama adımı da söyledi
Herkes telaşlanmıştır ama claraya belli etmemeye çalışıyodur
MURAT: Ver bakıyım şu telefonu. Numarası vardır
CLARA: Hayır enişte gizli
AYŞE: Aman canım boşverbelli ki biri şaka yaptı hadi biz yemeğimizi yiyelim
(Bir köy evinde)
Mary kanlar içinde yatakta yatmaktadır. 40 lı Yaşlarındaki adam yanınagelir ve yaralarını temizlemeye başlar. O sırada Mary gördüğü kabusun etkisiyle uykusunda söylenmeye başlar
Rüyasında kaza anını görmektedir.
Mary ve arkadaşı nilüfer arabada gitmektedir.
NİLÜFER: Üzülme canım DNA raporunda herşey açığa çıkar
MARY: Yinede sıkılmamak elde değil nilüfer ya o kadının dedikleri doğruysa ya o çocuk hakandansa
NİLÜFER: Sanmam ama öyle olsa da ne değişir ki eskiden yaşanmış bitmiş bi olay Bunun için hakanı yargılayamzın. Ki o dönemde eşini yeni kaybemişti böyle bi hata yapması çok normal
(o sırada marynin yüzünde endişeli vekorkulu bi ifade belirir)
NİLÜFER. Neoldu mary bi sorun mu var
MARY: Frenler frenler tutmuyo
NİLÜFER: Ne nasıl tutmaz ya
MARY: Bilmiyorum nilüfer
NİLÜFER: Peki napıcaz
MARY: Kemerini çıkar
NİLÜFER: Ne
MARY: Kemerini çıkar dedim..atlıycaz
NİLÜFER: Ama ben yapamam
MARY: Ölmek mi istiyosun
NİLÜFER: Off alllahım
MARY: Üç dediğimde kapıuyı atıp kendii dışarı atıcaksın tamam mı
bir.....iki.....üç
(mary hızla arabadan atlar. Nilüfer ise cesaret edemez ve arbayla şaranpole yuvarlanır. Kısa bi süre sonrada araba yanmaya başlar)
O sırada mary kabus görürken içeri bi kadın gelir
GÜLDEN: Nasıl oldu abi iyi mi
ÜMİT: Aynı hala ayılmadı
GÜLDEN: Hay allah kimkiüstünden adres falan çıkmadı mı
ÜMİT: Çıkmadı öyle yamaçta kanlar içinde yatıyodu. Bi kaza geçirdi heralde
GÜLDEN. O zaman polise haber verelim
ÜMİT: Saçmalama şahit falan tutarlar kendine gelsin çıkar kokusu
Umutların evinde
UMUT: İyi düşündünmü pınar abla gerçekten boşanmak istiyomusun
PINAR: Düşündüm umut olmuyo artık kadir çok değişti eskisi gibi değil
UMUT:Peki o boşanma kararını biliyo mu
PINAR: Söyledim ama pek razı olacağını sanmam
(o sırada umutun telefonu çalar. Umutgidip telefonu eline alır. Ve açar)
UMUT: Alo
MERVE: Selam umut naber ben merve
UMUT: (Tedirgin olmuştur) İyim sağol ne oldu bi problemmi var
MERVE: Yoo sadece sesini duymak için aradım
UMUT: Şeyy daha sonra konuşuruz kapatmam lazım hoşçakal
Telefonu kapatır.
MERVE: Görüşücez tabi görüşüceez.
(Sabah ömerlerin evinde)
Kahvaltıda Korna sesi duyulur.
ESRA: Hadi alicim bak servis geldi
ALİ: Tamam anne gidiyorum
Esra Aliyi kapıya kadar götürür.
ESRA: Çok koşturup terlemek yok tamam mı
ALİ: Tamam
ESRA: Hadi güle güle
esra sofraya gelir
ÖMER: Bende çıkıyorum
ESRA: Ama daha kahvaltını bitirmedin
ÖMER: İştahım yok
ESRA: Ömer bana hala kızgınsın dimi
ÖMER: Nerden anladın
ESRA: Bak ömer bu haber benim için çok önemli biliyosun lütfen lütfen ne olur izin ver
ÖMER: Ne izni sen kararınıçoktan vermedin mi
ESRA: Bak ama....
ÖMER:Geç kalıyorum görüşürüz
Ömer çıkar esra arkasından üzgünce bakar.
Hakanların evinde
Hakan geceden kanepede uyuyp kalmştır. Zehra gelir ve üstünü örter. Osırada uyanır.
HAKAN: Off burda uyuyp kalmışım
ZEHRA: Olsun oğlum uyu boşver
HAKAN: Offf uyuyamıyorum ki hrer gözümü kapatışımda maryi görüyorum of allahım nerdesin mary
ZEHRA: Üzülme oğlum bulucaz sabırlı ol dirayetli ol yeterki vageçme
HAKAN: Asla asla vazgeçmem
Osırada telefonu çalar
HAKAN: Alo... Evet komiserim...tamam hemen geliyorum
ZEHRA: Ne oldu bi haber mi var
HAKAN: Komiser beni çağırıyo. Sanırım arabayı incelemişler kazanın ve yangının sebebini bulmuşla. Benim gitmem lazım
ZEHRA: Tamam oğlum görüşürüz
Hakan çıkar con gelir.
CON:Günaydın babaanne
ZEHRA: Günaydın yavrum uyandın mı
CON: Uyandım
ZEHRA: Hadi gel bi güzel kahvaltı yapalım ha
CON: Tamam ama babam nerde
ZREHRA: Biraz önce gitti
CON: Nereye annemi bulmaya mı
ZEHRA: (ağlamaklı) Evet oğlum anneni bulmaya gitti inşallah bulup getiricek anneni
(Ayşelerin evinde)
Sabiha ile ayşe masada oturmaktadır. Deniz ve Clara da masayı toplamaktadır.
O sırada kapı çalar. Deniz bakar. Gelen engindir
DENİZ: Merhaba
ENGİN: Merhaba nasılsın
DENİZ: İyiyim buyrun içeri geçin
ENGİN: Yok geçmiyim acelem var da ilaçlarınızı getirdim
DENİZ: İlaçlarım bitmedi ki
ENGİN: Biliyorum aqma tedaviye devam etmeiğin için bunlardanda kullanman lazım
DENİZ: Özür dilerim ama ben gayet iyiyim ilaçlarım bitincede yenilerini kullanmayı düşünmüyorum kusura bakmayın
ENGİN: Ama bu ilaçlar...
DENİZ: Cevabımı verdim lütfen şimdi gidermisiniz
ENGİN: Tabii
Engin arabasına biner ve uzaklaşır.)
Umutun ofisinde kapı çalar.
UMUT: Gir
Gelen burcudur.
BURCU: Merghaba
UMUT: Aaa burcu hoşgeldin
BURCU : Hoşbulduk umut abi nasılsın
UMUT: İyidir senden
BURCU: İyi aynı işte ben şey için geldim.. Eve gittiimde babam pınar ablanın evi terkettiğini söyledi. Bende nerde olduğunu biliyomusun diye geldim konuşmak istiyorumda
UMUT: Evet pınar abla ve elif bizde istersen gidebilirsin
BURCU: Sağol görüşürüz kolay gelsin
UMUT: Sağol güle güle
Burcu çıkar birazdan kapı tekrar çalar.
UMUT: Gir
MERVE: Selam
UMUT: (Telaşlanır.) Sen senin ne işin var burda
MERVE: Namığı görmeye gelmiştim senide göriyim dedim ne oldu
UMUT: Yok bişery ama gidersen sevinirim.
MERVE: Aaaa ama onca yıl sonra ofisine geliyorum resmen kovuyosun olcak işmi
Merve umuta doğru akınlaşır ellerile kıravatını düzeltmektedir. Umut ise tedirgindir. O sırada kapı açılırve Namık içeri girer..............
yaşar alptekin ayni yusuf zaten gitti görmüyon mu mary ve hakanı da yok etmeye niyetim yok özellikle maryi ama başkalarının öleceğini söleyebilirim mesela bi bayab ölücek ilerki bölümde
yaşar alptekin ayni yusuf zaten gitti görmüyon mu mary ve hakanı da yok etmeye niyetim yok özellikle maryi ama başkalarının öleceğini söleyebilirim mesela bi bayab ölücek ilerki bölümde
onur ben senin icin diyorum kactane aileyi yaziyorsun aileleri azalt anlaminda mesela hakan ve maryde birtek ikisi var ikiside ölse aile bitmis olur o anlamda senaryo senin zaten ben sadece fikrimi diyorum bu arada benimde rolüm cok az ben diziden cikiyorum arkadasim ben yerime baska bi oyuncu bul bu dizide cok oyuncu degisikligi oldu zaten hehehe:img-grin2 benim yerimede birini bulursun toprak sergen gelsin yerime hehehe:img-grin2
ben başka birini düşündüm
pelin 111 melda arat kimdi hatırlayamadım dizide ne rolündeydi BU ARDA YAZDIĞIM SENARYOLARI OKURSAN SEVİNİRİM
biraz geç kalmışım hemen senaryonun yorumuna geçeyim.:img-grin2
onur çok güzel yazmışsın yine. sanırım bu sefer psikopat clara cephesinden gelicek.:img-grin2
maryyi birilerinin bulmasına gelince önceki bölümlerden esinlenmişsin heralde. hani ömer akmanı dövüp atıyorlardı birileri bulup iyileştiriyodu bana onu hatırlattı. ama genel olarak çok güzel yaratıcılığına sağlık.:img-clapp yazmaya dewammm:img-grin2
175. bölüm
OYUNCULAR
Deniz: Sedef AVCI
Namık içeri girdiğinde olanları farketmez fakat umut çok tedirgidir
NAMIK: Bu ayki tutar dosyasını getirdim bi yanlışlık olmuş ta
UMUT: Öyle mi sağol
NAMIK: Merve sen ne yapıyosun burda
MERVE: Hiç umutun yanına uğrayıp gözdenin telefon numarasını alıyım dedim belki buluşuruz falan diye
UMUT: Evet
MERVE: Neyse ben gideyim sonra görüşürüz
UMUT: Güle güle
(Merve çıkar umut hala tedirgindir)
Ayşelerin evine
Claranın telefonu çalar. arayan yine sapıktır
CLARA: Alo alo
SAPIK: Merhaba tatlım beni tanıdın mı
CLARA: Kimsin sen ya kimsin sen
SAPIK: Şişşşştt sakin ol sana yakışıyomu. Baka benim kim olduğumu merak ediyosan bu gece saat 10:00 da yıldz parkına gel ama yanlız sakın polise haber vereyim deme
CLARA: Sen delisin oraya geliceğimi nasıl düşünürsün
SAPIK: Sen bilirsin öyleyse yeğenin denizi bir daha göremezsin
CLARA: Ne deniz mi ne diyosun sen... bi dkka... alo...alo
AYŞE: Ne oldu kızım yine mi o sapık
CLARA: Evet ayşe abla deniz deniz nerde
AYŞE: Dur clara sakin ol
CLARA: Deniz nerde abla
AYŞE: Esraya gitti morali bozukmuş. Sanada haber verecekti ama banyodaydın esra hemen gelmesini istemiş
CLARA: Allah akahretsin
Clara telaşla ve hızla çantasını alıp evden çıkar
Umutların evinde
kapı çalar gözde açar. Gelen burcudur.
GÖZDE: Aaa burcu hoş geldin
BURCU: Hoş bulduk gözde abla. Pınar abla burda mı
GÖZDE:İçerde buyur.
Burcu içeri geçer
PINAR: Burcu
BURCU: Merhaba pınar abla naber
PINAR: İyidir sağol burda olduğumu nerden bildin
BURCU: Babam evden gittiğini söledi bende holdinge umut abiden öğrendim. Ne oldu
PINAR: Olmuyo artık burcu yapamıyoruz. Baban artık çok değişti
BURCU: Haklısın herkese kan kusturuyo
PINAR:Bende bu yüzden boşanma karaı aldım yarın dava için avukata gidicem
BURCU: Umarım böylesi dah iyi olur pınar ala
Kadirin evinde kadir bahçede oturmaktadır. hizmetçi yanına gelir.
HİZMETÇİ: Rana adında bi bayan geldi efendim burcu hanımı görmek istiyomuş
KADİR (şok olur) Rana mı
O sırada rana yanlarına gelir
RANA: Evet ben şaşırdın galiba
KADİR: Ben beklemiyodum
RANA: Biliyiorum ama geldim hemde sapasağlamım
KADİR: Sevindim
RANA: Sevinmedin beni bu durma düşüren sendin çünkü
KADİR: Rana üzgünüm
RANA: Üzgün mü sadece bumu tam 4 yıl 4 yıl boyunca bi asalak gibi yaşadım beni hayatan kazımdan kopardın şimdi bunların üzerine sadece "üzgünüm" mü diyosun
KADİR. Böyle olsun istemezdim hem ne yapmamı bekliyosun
RANA: Senden hiç bişey beklemiyorum sadece kızımı görmeye geldim
KADİR: Hayır burcuyu asla göremezsin seni hasta biliyo zaten beni bunun için yeteri kadar suçladı şimdi karşısına çıkamzsın
RANA: Bana engel olma kadir kızmı görücem
KADİR: Burda değil nerde olduğunu söleyemem
RANA: Ama ben bulurum
Rana arkasını dönüp gitmektedir.
KADİR. Sakın sakın onun karşısına çıkayım deme rana seni pişman edrim
Hakanların evinde
Kapı çalar Zehra bakar. gelen Hakandır
ZEHRA: Ne oldu hakan bumuşlar mı bi iz
HAKAN: Bulmuşlar anne bulmuşlar kazanın sebebini bulmuşlar
ZEHRA: Neymiş
HAKAN: Frenler bozulmuş daha doğrusu biri bozmuş
ZEHRA: Neeee.. iyide kim yaapr böyle bişeyi
HAKAN: Nazan...Ama ben ona gösteririm.(hakan hışımla tekraar çıkar)
ZEHRA: Dur dur oğlum bi delilik yapma hakan hakaaaan
Osırada gülden marynin başında onun ayılmasını bekliyodur. O sırada mary kendine gelir gözlerini açar
MARY: Nerdeyim ben
GÜLDEN: İyimisiniz iyimisiniz... Abi kendine geldi
Ümit koşarak gelir
MARY: Nerdeyim ben ne oldu bana
ÜMİT: Merak etmeyin iyisiniz sadece bi kaç kırığınız var
MARY: Ne oldu ki bana
GÜLDEN: Bilmiyoruz yamacın kenarında bulduk sanırız bi kaza geçirmişsiniz
Mary kaza anını hatırlar
MARY: Evet evet bi kaza bi kaza geçirdik Nilüfer o nerde ona ne oldu.
GÜLDEN:Bakın sakin olun olanları bikmiyoruz ama ifasde vermeniz için polis çağırıcaz sakin olun
Gülden dışarı çıkar odadan Ümitte çıkar
ÜMİT: Ne polisi delirdin mi
GÜLDEN: Abi kadın kendine geldi
ÜMİT:iEvet ama polise haber vermiycez
GÜLDEN: Neden
ÜMİT: Çünkü bu kadın bize lazım
GÜLDEN: Abi sakın düşündüğüm şeyi yapma...
Esranın evinde
Esra denizi beklemektedir. O sırada kapı çalar. Gelen claradır
CLARA. Deniz deniz geldi mi
ESRA: Hayır bende onu bekliyorum ama gelmedi
CLARA: İnanmıyorum (ağlamaklı) inanamıyorum
ESRA. Ne oldu ki
CLARA: Deniz kaçırıldı
ESRA: Neeee
O sırada clarya bi mesaj gelir mesajda elleri ve ağzı bağlı bi şekilde boğazında da bir bıçakla denizin resmi vardır.
Nazanın evinde
Kapı çalar nazan kapıyı açar hakan hızla içeri girer
NAZAN: Hakan
HAKAN: Sen yaptın arabanın frenlerini sen bozdun
NAZAN: Anlamıyorum ne freni
Hakan delirmiş gibidir nazanın boğazını elleriyle kavrar ve sert bi şekilde duvara vurur. O sırada nazanın başından kan gelir ve nazan yere yığılır. Hakan ise korkulu gözlerle bakakalır........
onur çok güzel olmuş yaa. şebnem kokusu alıyorum. :img-grin2 sapık da ayrı bi güzellik katmış senaryoya. o kötü sapık rolünü kime veriyosun?
işte budur yaaa:img-clapp onur iyi düşünmüşsün. şebnem olmayacak artık şebnemin akrabası olsun razıyım en azından kan çeker dimi?:img-grin2 tam tahmin ettiğim gibi yeni psikopatlıklar olucak heralde.. bakalım görücez:img-grin2 .....
ewet sparkle ayrıca kadiride iyice psikopatlaştırmayı düşünüyorum. sonra çok yakın bi zamanda birisi ölücek öenmli rollerden birisi üstelik benden sölemesi
nazan ölsün yaa. zaten yeni kötü şahsiyet giriyor diziye....ona gerek yok:img-haha: ama yine de tabi senaristin işine karışılmaz...
yaw onur yapma ipler elinde yusuf zaten dizinin ilk bölümlerinden kalan tek hatıra:img-nyam: !!(gerçi pek bi rolü yok ama), pınarı da zaten öldürmezsin kadir var, kim kaldı akmanların cephesinden heralde. tabi psikopatın işidir bu:img-grin2
duuur duur mary de var o olabilir!!
gdemirdiken
16-10-06, 01:35
Bu diziyi severek izlerdim. Belki de mecburiyetten.Çünkü fazla dizi furyası yoktu o dönemlerde
Ama iyiki izlemişim.Son bölümlerine doğru senaryo kafayı yesede güzel dizidir.Oyuncular ve yapım ekibi kaliteli bir kere :img-grin2
173. Bölüm
OYUNCULAR
Deniz: Sedef AVCI
Nazanın başından kan gelir ve nazan orada yığılır kalır. Hakan korkuyla ve panikle oradan uzaklaşır.
O sırada clara ve esrapanikle polise gitmek için yola çıkarlar.
CLARA: Hepsi benim suçum off allahım denizi yalnız bıraktım
ESRA: Sakin canım senin hiç bi suçun yok merak etme kurtarıcaklar denizi
O sırada telefon çalar arayan sapıktır.
CLARA: Alo
SAPIK: Nerdesin aşkım seni bekliyorum
CLARA: Adi pislik bırak o kızı bırak ne istiyosan bana yap
SAPIK: Merak etme o da olucak şimdi sana adresi yollıycam 1 saat içinde gelmezsen yeğenini öldürürüm ama yalnız geliceksin polisi karıştırırsan karışmam
Telefonu kapatır
CLARA: Alo alo pislik
ESRA: Ne diyo
CLARA: O raya gitmemi istedi ama polise haber verirsem denizi öldürücekmiş
ESRA: Tamam sakin ol polise haber vermiycez oraya beraber gidicez tamam
CLARA: Tamam
O saırada mary hala yatmaktadır
GÜLDEN: Abi bak bu kadının kim olduğunu dahi bilmiyoruz. Yazıktır. Gel polise haber verelim
ÜMİT: Saçmalama be bu kadın çok güzel üstelik kim olduğunuda bilmiyo biz bunun sayesinde yoklumuzu bulacaz kızım
GÜLDEN: Abi bu çok haince bana böyle bişey yaptıklarını düşünsene
ÜMİT: Ehh kes bee şimdi bunu güzelce hazırla giydir akşam bizim çocukları getirecem ben çıkıyom sakın bi nuamra yapma
GÜLDEN: Peki
Ümit çıkar gülden düşüncelidir.
Osırada esra veclara verilen adrese doğru gitmektedirler.
CLARA: Umarım denize bişey yapmamıştır umarım
ESRA: Merak etme hiç bişey yapamaz. Onu kurtarıcaz ve bu herife gününü göstericez
Hakanların evinde kapı çalar gelen hakandır. Korkulu ve telaşlıdır.
ZEHRA: Hayrola oğlum bi haber var mı
HAKAN: Zehra anne ben çok kötü bişey yaptım.
ZEHRA: Con oğlum hadi sen yukarı çık
CON: Babamın nesi var
ZEHRA: Yok bişey yavrum hadi sen odana git
Con yukarı çıkar. Hakan Zehra hanımın yanına oturur.
HAKAN: Ben nazanı öldürdüm anne onu öldürdüm
ZEHRA: Neeee saman allahım hakan sen ne yaptın
HAKAN: Çıldırmış gibiydim kendime hakim olamadım
ZEHRA: Ahh oğlum ne olacak şimdi.
(Umutun ofisinde)
Kapı çalar içeri pınar girer.
UMUT: Hoş geldin pınar abla
PINAR: hoş bulduk
UMUT: Hayrola
PINAR: Buraya avukatla buluşmak için geldim
UMUT: Avukatla mı
PINAR: Evet boşanma davasını açıcamda
UMUT: Eminsin yani
PINAR: Eminim umut boşanıcam
UMUT: Peki be şevket beye haber vereyim o zaman
O sırada umutun telefonuna mesaj gelir.
Umut mesaja bakar.
Slm aşkım bu gece buluşalımmı ben namığı oylarım sende bi yolunu bul kaç sahildeki restranda seni bekliycem MERVE
Osırada esra ve Clara adresin önüne gelirler
ESRA: Hazırmısın
CLARA: EVET
ESRA:: Hadi o zaman merak etme 15 dakika içinde çıkan olmazsa polise haber vericem kendine dikkat et
CLARA: Tamam
Clara ine ve evin kapısına doğru ilerler
Nazanın evinde. Ona gelen arkadaşı kapının açık olduğunu görür ve yavaşça içeri girer. O sırada bebeğin ağlamasını duyar ve salona doğru ilerler ve yerde kanlar içinde yatmakta olan nazanı görür
Esra merakla arabada beklemektedir. 15 dakika dolmuştur içerden kimse çıkmayınca esra telefona sarılır. Ve tam polisi arayacakken…bir silah sesi duyulur.......
yaw kimse uğramıyo buraya artık. onur senin senaryolarında olmasa hiç yorum yapan yok:img-sorry .....unutuldu gitti dizi. tekrarlarını verselerde seyretsek...
çok haklısın spakle ya kimse bişi yazmıyo senaryoyu yarın ekliycem bahsettiğim karakter yarınki bölümde ölücek
yarın akşam üstü ekliycem deniz konusunda bişey diyemem başkasıda olabilir ama:):):)
bu arada reklamımıda yappimm:D
Clara denizi sapığın elinden kurtarabilecek mi?
Burcu yıllar sonra annesini karşısında görünce ne tepki vericek?
Hakan nazanın ölümünün ardından ne yapacak?
Mary bulunacak mı?
Kadir'in hain planı ne?
Umutu bekleyen sürpriz ne?
tüm bu soruların cevabı yarın akşam bu başlıkta :D:D:D
onur çok hoş yaa. fragmanı da yaptın!!!:img-grin2 bi çekilmesi kaldı onu da halledelim. ilerde bu diziyi toparlayıp böyle de olacakmış isimli bi dizi yapmayı düşünüyorum. senaryoda yardımcı olursun değilmi
Arkadaslar birsey soracaktim, bu guzel eski dizimizin sarkisi vardi boyle mi olacak boyle mi olacak tanrim gunahimiz neydi...
bu sarki sizlerde varmi varsa link olarak yazarmisiniz
eger onceden veril