Tüm Versiyonu Göster : Nursan Esenboğa

bugra9
15-10-06, 12:51
Şu sıralar İki Aile gibi bir diziyi müthiş bir başarı,doğallık ile yönetmeyi başaran usta yönetmenimiz hakkında yorumları buraya yazalım...Fazlası ile hak ediyor güzel yorumları...Bu lafı çok sık kullanıyorum ama yeni kullancağım...Birbirine gülen gözlerle bakan samimiyet dizisi İki Aile ve onun başarılı yönetmeni Nursan Esenboğa...Güzel yorumlarımız paylaşalım...

Nursan EsenBoğa...

Doğumu
1959 - Ankara

Eğitimi
9 Eylül Üniversitesi Sinema Tv

Filmleri - Yönetmen (10 Film)

İki Aile 2006
Bir Salkım Üzüm 2005
Camdan Pabuçlar 2004
Beyaz Yalanlar 2000
Ona Bakma Bana Bak 2000
Tam Pansiyon 1996
Şehnaz Tango 1996
Palavra Aşklar 1995
Küçük Bey 1994
Mahallenin Muhtarları

bugra9
13-11-06, 23:28
YÖNETMENİMİZ

Nursan Esenboğa...Nasıl bir cevherdir...Nasıl bir yönetmendir...Ayakta alkışlıyorum...Bu doğallığı..Sıcaklığı bize ancak böyle güzel yansıtabilirdi...İnanın dizimizde öyle kiçük ayrıntılar varki...Ben çok iyi görüyorum...(Öernek Eda ile Oyanın eski resimlere bakması...)...Ve daha saymadığım çok sahne var...İki Aile=Doğallık=Sıcaklık=Samimiyet=TEBRİKLER...

bugra9
20-11-06, 22:52
SEVGİLİ YÖNETMENİMİZ...

Profosyonel senaristlerimizin ve dev oyuncu kadromuzu bize sevdiren olağanüstü şahsiyet...Bu doğallıkta...Sevgide sizin etkiniz çok büyük...Tüm sahneleri en ufak ayrıntısına kadar bize hissettiriyorsunuz...Ellerinize sağlık...Sizi çok seviyoruz...Nursan Esenboğa gibi bir yönetmen tanımadım ben...

Ben ve İki Aile Ailesi sizi çok seviyor...İnanın bu yorumlarımdan çok daha fazlasını hak ediyorusunuz...Hep böyle kalın...İyikine varsınız...

bugra9
05-12-06, 16:34
Bizde onu çok sevdik...Nursan ESENBOĞA...Her Zaman bizim kalbimizde farklı bir yeri olacak...Tam 24 hafta,dile kolay...Bugün diziyi bukadar seviyorsak,bağlandıysak bunda Nursan Esenboğa'nın çok büyük etkisi var...Dizide her zaman bahsettiğimiz Sıcaklık,Doğallık onun sayesinde oldu...Biz bu aşkı bu hikayeyi seviyorsak,gönül verdiysek Nursan Esenboğa'yı görmezden gelemeyiz zaten...Ama biz onu çok sevdik...Ve gitmeden önce bize çok güzel bir hediye bırakıp gitti...Ona ve ekibine herşey için yüzlerce kez teşekkür ediyorum....

NURSAN ESENBOĞA VE EKİBİ İKİ AİLE AİLESİ SİZİ ÇOK SEVİYOR...YOLUNUZ AÇIK OLSUN...