Tüm Versiyonu Göster : Sinan Tuzcu

Sayfalar : 1 2 [3] 4 5 6 7 8

elif219
13-01-07, 17:44
teşekkr ederm cnm beğendiğin için

zerone resmler süper ellerne sağlık cnmm

çok güzeldi begümcüm ya çook :):) eski bölümlerden gelen filiz-ömer resmleri we imzaları uğurlu geldi heralde ki bu kdr güzel sahneler izliyebildk snnda ;)

ya gösdecm bn kaçırmışm feride-ömer sahnelerini..bide ömern yüzüğü çekmceye koymasını fln...sadece filizle konuşması ve feridenin evine gitmesi var o kdr...ama iikide gitmiş..umarm geri döner feride gerçi alışrm fln diyo ama alışması biraz zor oluck kızımızn gördüğüm kadarıyla ve okuduğm kadarıyla feride baya aşık olmş ömere..kahve takını kırmk üzere olmalar fln:img-hyste ....

bu bölümdn sonra iice anladmki ömer ferideye artık aşık olmş...feride dn sözsel olark bişey göremedk daha onda sadece utanmalr ve bakmalr var ,birine seviyorum gibi bişiler dese ya da kendi kendine konuşsa anlıycm ama duymadn inanasm gelmiyo.....belkide kendini ömerdn uzak tutar olur mu olur ....

forever_bim
14-01-07, 00:06
Gözde'cim rica ederim. Bende çok fazla cevherler var yani resimler. Photoshopu ögreneyim sen asıl o zaman gör bak neler yapıyorum.

Bu arada farkettim de yüzü iyice süzülmüş. 2. sezon başladığında kilo aldı demiştik baştan verdi kiloları. Yüzü sivri hatlara sahip zaten kilo verir vermez farkediliyor.

gzd_gzd
14-01-07, 00:23
Gözde'cim rica ederim. Bende çok fazla cevherler var yani resimler. Photoshopu ögreneyim sen asıl o zaman gör bak neler yapıyorum.

Bu arada farkettim de yüzü iyice süzülmüş. 2. sezon başladığında kilo aldı demiştik baştan verdi kiloları. Yüzü sivri hatlara sahip zaten kilo verir vermez farkediliyor.
cevherlerin gerçekten süperler hasancım :) photoshopu öğrenmeni merakla bekliyorum walla:):)(şaka bi yana photoshop hakkında soruların olursa memnuniyetle cevaplarım:))

sinan tuzcu bence de kilo wermiş,ama bu hali kalsın, ne daha fazla kilo alsn ne de kilo versin,böyle süper görünüyor ;) :img-in_lo

forever_bim
14-01-07, 12:15
Mervecim imza için çok teşekkürler. Çok güzel bir imza olmuş. Sağolasın canım.

gzd_gzd
14-01-07, 12:38
imza çok güzel merve,ellerne sağlıkk :)

elif219
14-01-07, 13:03
imza çok güzel mervecm çok saol....ama tubaya bu şehrazat modeli gerçektn gitmemiş bence bn onu açık saçıyla daha çok beğeniyorum..forever-bim imzanı değiştirmişşin böylece imzadaş olmşuz....

BERNA
14-01-07, 14:46
cevherlerin gerçekten süperler hasancım :) photoshopu öğrenmeni merakla bekliyorum walla:):)(şaka bi yana photoshop hakkında soruların olursa memnuniyetle cevaplarım:))

sinan tuzcu bence de kilo wermiş,ama bu hali kalsın, ne daha fazla kilo alsn ne de kilo versin,böyle süper görünüyor ;) :img-in_lo

Gozdecim bence de daha fazla kilo vermesin simdi gayet iyi bence, gecen sezonun basinda bence zayifmis simdi cok iyi.

Her neyse, Sinan Tuzcu'ya ben bu bolum bayildim, o ne bakislardi oyle, ben Feride'nin yerinde olsam atolyeden sonra eve donmustum ;) Saka bir tarafa, sevdiklerine hep boyle guzel bakiyorsa sevdikleri cok sansli bence. Insana gurur verir boyle bakilmak :img-in_lo

Bakislar disinda oyunculuk olarak da her zamanki kalitesini konusturdu, karsisindaki Irem Altug da ona ayak uydurunca en azindan benim icin tadina doyulmaz sahneler izledim. Alkislarim Sinan Tuzcu'ya :happy0064

61MERVE61
14-01-07, 15:37
imza çok güzel mervecm çok saol....ama tubaya bu şehrazat modeli gerçektn gitmemiş bence bn onu açık saçıyla daha çok beğeniyorum..forever-bim imzanı değiştirmişşin böylece imzadaş olmşuz....

Tskurler canim ben aksine cook yakistigini dusundum tabi kendi fikrim...aksine yakistigini dusunuyorum arkadaslar yorumlariniz icin tskurler

gzd_gzd
14-01-07, 22:59
Gozdecim bence de daha fazla kilo vermesin simdi gayet iyi bence, gecen sezonun basinda bence zayifmis simdi cok iyi.

Her neyse, Sinan Tuzcu'ya ben bu bolum bayildim, o ne bakislardi oyle, ben Feride'nin yerinde olsam atolyeden sonra eve donmustum ;) Saka bir tarafa, sevdiklerine hep boyle guzel bakiyorsa sevdikleri cok sansli bence. Insana gurur verir boyle bakilmak :img-in_lo

Bakislar disinda oyunculuk olarak da her zamanki kalitesini konusturdu, karsisindaki Irem Altug da ona ayak uydurunca en azindan benim icin tadina doyulmaz sahneler izledim. Alkislarim Sinan Tuzcu'ya :happy0064

eheh ben gece ömer eve özür dilemeye geldiğinde onla beraber eve dönerdim ya bernacım :):)

we bence de cnm insana gerçekten gurur werir böyle bakılmak:)
mükemmel oynadı bu hafta sinan tuzcu,irem altuğla çok süper bi uyumları war,we inan cnm benm için de tadına doyulmaz sahnelerdi,bu arada annem bile ferideye "ne kdr tatlı bi kız bu" dedi:img-hyste

gzd_gzd
15-01-07, 15:18
benim resmler için çook teşekkürler cnm,ellerne sağlıkk:):)

pinkzone avatarlarn her zmnki gibi mükemmeller,özellkle kurabiye avatarına bayıldım;);)

BERNA
15-01-07, 16:06
benim resimler muhtesem canim gerci Sinan Tuzcu da ayri bir muhtesem, hele asik rolundeyse ;)

pinkzone senin calismalarinin hastasi olduk resmen :)

forever_bim
15-01-07, 16:22
Benim olayı aşmışsın, enfes resimler bunlar. Artık imzaları bekliyoruz.

forever_bim
15-01-07, 16:35
Secoms

Bakmak bir sanatsa Sinan Tuzcu bu konuda bir sanatkardır.

Tabii bu benim görüşüm:)

benim
15-01-07, 16:38
Rica ederim .Beğenmenize sevindim.İsterseniz kaldığım yerden çekmeğe devam edip eklemeye çalışırım.

secoms
15-01-07, 16:40
Secoms

Bakmak bir sanatsa Sinan Tuzcu bu konuda bir sanatkardır.

Tabii bu benim görüşüm:)

Bu konuda kesinlikle seninle aynı fikirdeyim..Gercekten harika..Cok büyük bir yetenek..Yolu acık olsun..

NOT: Sevgili modum seni kıskandırmak istemem :) ama onu canlı izlyecegim için kendimi cok sanslı hissediyorum.. İnsallah gelirsin de beraber gideriz..

forever_bim
15-01-07, 16:45
Bu konuda kesinlikle seninle aynı fikirdeyim..Gercekten harika..Cok büyük bir yetenek..Yolu acık olsun..

NOT: Sevgili modum seni kıskandırmak istemem ama onu canlı izlyecegim için kendimi cok sanslı hissediyorum.. İnsallah gelirsin de beraber gideriz..

Oyundan haber var mı? Yani tam tarihinden? Aradın mı?

Ya bir de neye yanıyorum biliyor musun? Bu adam 11 yıldır profesyonel tiyatrocu ama bizim onu tanımamız I.A.'yla oldu. Amma tiyatroya uzak toplummuşuz yani.

Benim ekle canım ekle:) Çok süpersin. Harika resimler çekiyorsun:)

BERNA
15-01-07, 16:49
http://img296.imageshack.us/img296/7453/vlcsnap150481ma9.jpg (http://imageshack.us)

Valla ne yalan soyleyeyim benim favorim bu oldu :) Ustelik ickinin etkisi de yok :img-in_lo

Ya kac kere seyredecegim bu sahneleri bilemiyorum :img-hyste ama ne yapayim 'bakmak sanatini' ogrenmeye calisiyoruz hep beraber yoksa yani Sinan Tuzcu'ya olan hayranligimla hic alakasi yok :img-blush

secoms
15-01-07, 16:52
Oyundan haber var mı? Yani tam tarihinden? Aradın mı?

Ya bir de neye yanıyorum biliyor musun? Bu adam 11 yıldır profesyonel tiyatrocu ama bizim onu tanımamız I.A.'yla oldu. Amma tiyatroya uzak toplummuşuz yani.

Benim ekle canım ekle:) Çok süpersin. Harika resimler çekiyorsun:)

O günden sonra aramadım ama aklımda yarın bir daha arıyacagım..Dedigin gibi cok gec tanıstık.. Bundan sonra sürekli iyi yapımlarla karsımıza cıkar öyle düşünüyorum..

NOT: Finallerim bitiyor Trabzon'a gidecem sırf oyun için erken dönecegim walla..Ben cok tiyatroya giden biri degilim(Hatta hayatımda 5-6 kere gitmişimdir)ama sırf Sinan abi için fedakarlık yapıyorum walla..Gerci oyunun kadrosuna haksızlık etmemek lazım gercekten cok kaliteli oyuncular..(Ekranlarda gördügüm kadarıyla Özge Özberk cok kaliteli bir oyuncu..)

forever_bim
15-01-07, 17:00
O günden sonra aramadım ama aklımda yarın bir daha arıyacagım..Dedigin gibi cok gec tanıstık.. Bundan sonra sürekli iyi yapımlarla karsımıza cıkar öyle düşünüyorum..

NOT: Finallerim bitiyor Trabzon'a gidecem sırf oyun için erken dönecegim walla..Ben cok tiyatroya giden biri degilim(Hatta hayatımda 5-6 kere gitmişimdir)ama sırf Sinan abi için fedakarlık yapıyorum walla..Gerci oyunun kadrosuna haksızlık etmemek lazım gercekten cok kaliteli oyuncular..(Ekranlarda gördügüm kadarıyla Özge Özberk cok kaliteli bir oyuncu..)

Ya secoms bir de oyun Hamlet. Baş kahraman Hamlet yurtdışında tahsildeyken, annesiyle evlenmek niyetindeki amcası babasını öldürüyor. Oyun Hamlet'in intikamı üzerine kurulu. Bir dünya klasiği olmuş. Fazla övgü dolu konuşmak istemiyorum ama Sinan Tuzcu'ya böyle kendi klasında roller yakışıyor:)

benim
15-01-07, 17:30
57.bölümde kahvaltı sahnesinde Feride'nin içeri girmesiyle Ömer bir bakış attı yarı gülümseme halinde.Mahçupluk , beğenme birbirine karışmış.Ben o sahneyi beğendim onu yakalayabilirsem ekleyeyim.

gzd_gzd
15-01-07, 17:36
Ya secoms bir de oyun Hamlet. Baş kahraman Hamlet yurtdışında tahsildeyken, annesiyle evlenmek niyetindeki amcası babasını öldürüyor. Oyun Hamlet'in intikamı üzerine kurulu. Bir dünya klasiği olmuş. Fazla övgü dolu konuşmak istemiyorum ama Sinan Tuzcu'ya böyle kendi klasında roller yakışıyor:)
Hamlet Shakespeare'in okuduğum ilk eseri olduğu için önemi baya bi büyük bende,hatta 8. snftaydım okuduğumda, o kdr yıl geçmesne ramen hala hatırlıyorum :)gerçekten sinan tuzcuya çok yakışcak hamleti oynamak,we hasan; bence sinan tuzcu övgü dolu konuşmaları fazlasıyla hakediyor;)

bu arada Özge özberk de ophelia olcak heralde,walla bu oyun gerek ismi gerek de oyucuları açısından izlenmeyi fazlasıyla hakediyor,diyebilceğim tek şey bu:)

gzd_gzd
15-01-07, 17:39
57.bölümde kahvaltı sahnesinde Feride'nin içeri girmesiyle Ömer bir bakış attı yarı gülümseme halinde.Mahçupluk , beğenme birbirine karışmış.Ben o sahneyi beğendim onu yakalayabilirsem ekleyeyim.
benim favori resmimin bi kaç sahne öncesi,o resmi merakla bekliyorum walla cnm, yakalayıp eklersen tam süper olur,oraya bayıldım ben de,bi yandan gözlerini kaçırıyor utandığı için, bi yandan da süper bi tebessüm war yüzünde ömer'in orda,çok şirin:):)

elif219
15-01-07, 17:49
benim favori resmimin bi kaç sahne öncesi,o resmi merakla bekliyorum walla cnm, yakalayıp eklersen tam süper olur,oraya bayıldım ben de,bi yandan gözlerini kaçırıyor utandığı için, bi yandan da süper bi tebessüm war yüzünde ömer'in orda,çok şirin:):)

ya siz beni delitceksnz valla sinan tuzcu hayranı olup onun en güsel sahnelerini izleyememiş bi insana bu yapılır mı ztn nereye baksm bulamdm o sahnleri deliricm..şaka bi yana nası izleyemem ben diye hayıflanıp duruyodumki imdadıma resimlerinz yetişti...gerçi bunlar da beni kesmez bizzat bu bakışları görünce artık sete gdip izlemem lazm....hadi o olmadı madem şu hamlet oyunu ankaradaki garibanları da bi sevindirse ya gelip:D...

gzd_gzd
15-01-07, 19:50
ya siz beni delitceksnz valla sinan tuzcu hayranı olup onun en güsel sahnelerini izleyememiş bi insana bu yapılır mı ztn nereye baksm bulamdm o sahnleri deliricm..şaka bi yana nası izleyemem ben diye hayıflanıp duruyodumki imdadıma resimlerinz yetişti...gerçi bunlar da beni kesmez bizzat bu bakışları görünce artık sete gdip izlemem lazm....hadi o olmadı madem şu hamlet oyunu ankaradaki garibanları da bi sevindirse ya gelip:D...
benim çok teşekkür ederm cnm resmler içinn:)

begümüm ,walla bence de ankaradaki biz garibanları:D sevindirse de hamlet turneye gelse buraya,biz de canlı canlı izlesekk süper olur yaa:):img-in_lo

bu arada avatarına bayıldım,özgecim yine harikalar yaratmış:)

forever_bim
15-01-07, 21:47
Gözdecim ellerine sağlık, süper olmuşlar, ben de tam başlığa benim arkadaşımız o kadar eklemiş değerlendirelim demek için geliyordum:) İyi yolculuklar bu arada:)

gzd_gzd
15-01-07, 22:18
Gözdecim ellerine sağlık, süper olmuşlar, ben de tam başlığa benim arkadaşımız o kadar eklemiş değerlendirelim demek için geliyordum:) İyi yolculuklar bu arada:)
teşekkür ederm hasancım, walla resmleri görünce direk photoshopu açtım ztn çalşma yapmak için ,hepsinde o kdr güzel çıkmış ki sinan tuzcu:)

bu arada iyi yolculuklar dileğin için tekrar teşekkür ederimm;))

miskin
16-01-07, 02:42
ömer karakteriyle ilgili enteresan bir detay dikkatimi çekti...sinan tuzcu nun bilinçli olarak bunu yaptığını düşünüyorum... 111'inci sayfadaki geçen sezona ait ofis sahnelerinin resimlerine bakın...sonra 3 bölüm önceydi sanırım yılmazla olan ofis sahnesine ve düşününce daha da çok olduğunu bulacaksız...ömer gergin olduğu bütün ofis sahnelerinde tutarlı olarak elinde hep mektup açacağını tutuyor!!!:) neden acaba???? düşünmek gerek...!!!

gzd_gzd
16-01-07, 08:09
bu geçen haftanın haberiydi ama buraya da eklemek istedim...

Hamlet’in Ophelia’sı

Özge Özberk, önümüzdeki ay bir tiyatro projesiyle sanatseverlerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Can Yücel’in "Bir İhtimal Daha Var O da Ölmek mi Dersin" adlı oyununda rol alacak olan Özberk’in rol arkadaşları ise Sinan Tuzcu ve Vahide Gördüm... Yücel’in Shakespeare’in ünlü oyununu yorumladığı alaturka Hamlet’te, Hamlet’i Sinan Tuzcu, Hamlet’in annesi Gertrude’u Vahide Gördüm, sevgilisi Ophelia’yı ise Özge Özberk canlandıracak. Emre Kınay’ın sahneye koyduğu oyun, şubat ayında Göztepe AFL Kültür Merkezi’nde...
haber için çok teşekkürler, demek oyunu çeviren de büyük usta Can Yücelmiş,walla bu oyun kaçırılmaz,umarım en kısa zamanda turneleri başlar:)

BERNA
16-01-07, 11:12
benim canim atolyedeki hos bakislar da gelmis valla ben bundan sonra bir marka olarak 'Sinan Tuzcu Bakislari' terimini kullanmaya karar verdim yorum yazarken bu bolumden sonra, cok tesekkurler :happy0064

Bu resimleri hunerli ellere birakiyoruz ozel calismalar icin, her kareden bir calisma cikacak kadar guzel resimler cunku, tekrar saol

barbiee
16-01-07, 11:38
Sevgili benim resimler için sonsuz teşekkürler diyorum ve ben photoshop'umun başına geçiyorum :D

forever_bim
16-01-07, 12:38
Denizciğime ve sevgili benim'e özel çalışma ve resimleri için çok teşekkürler.

Ben de dizi bahane onun bakışları şahane diyeyim.

İlk sezon da mükemmeldi Sinan Tuzcu ama bu sezon dizide oyunculuk anlamında arayı açtı. Hatta F1deki gibi rakiplerine tur bindirecek:)

Diziyi götürüyor resmen şiir gibi oyunculuğuyla.

Bu arada MAVİ GÖZLÜ DEV 23 şubatta vizyonda:happy0064

barbiee
16-01-07, 13:23

İlk sezon da mükemmeldi Sinan Tuzcu ama bu sezon dizide oyunculuk anlamında arayı açtı. Hatta F1deki gibi rakiplerine tur bindirecek:)

HER ZAMAN HER YERDE SİNAN TUZCU ötesi yok.... gerçektende Hasan'cığımın dediği gibi Ihlamurlar Altında bahane SİNAN TUZCU ŞAHANE.. Tek geçerim kendisini..:happy0064 :happy0064 :happy0064

gzd_gzd
16-01-07, 20:03
benim resimler harika cnm ellerne sağlıkk,insan böyle mükemmel ,sinan tuzcunun mütiş çıktığı resmleri görnce walla photoshpunu özlüyor,döniyim tatilden her resmden birer tane avatar yapcam walla:)

deniz ablam imzaların mükemmel olmuş,ellerne sağlık,pinkzone cnm çalşmların süper olmuş ellerne sağlıkk;)

forever_bim
16-01-07, 20:05
Fatma imza ve avatarlar çok güzel olmuş. Ellerine sağlık.

gzd_gzd
16-01-07, 20:49

hasancım kesnlkle we kesnlkle dizi bahane sinan tuzcunun bakışları şahane:img-in_lo walla geçen sezon çok fazla bölüm izleyemedim hlamurlar altında'dan ama bu sezon mükemmel oynuyor,bakışlarıyla fln,hiç konuşmasa sadece baksa bile olur yani,,anlaşılıyor ne demek istediği ztn bakışlarından:img-in_lo

mavi gözlü dev'e de 23 şubat akşamı giderim heralde:) snra burda bol bol sinan tuzcunun filmdeki oyunculuğunu yorumlarız:happy0064

BERNA
16-01-07, 23:32
hasancım kesnlkle we kesnlkle dizi bahane sinan tuzcunun bakışları şahane:img-in_lo walla geçen sezon çok fazla bölüm izleyemedim hlamurlar altında'dan ama bu sezon mükemmel oynuyor,bakışlarıyla fln,hiç konuşmasa sadece baksa bile olur yani,,anlaşılıyor ne demek istediği ztn bakışlarından:img-in_lo

mavi gözlü dev'e de 23 şubat akşamı giderim heralde:) snra burda bol bol sinan tuzcunun filmdeki oyunculuğunu yorumlarız:happy0064

Sevgili Gozde

Gecen sezon oyuncularin hepsinin genel olarak performanslari daha iyiydi, maalesef senaryodan da kaynaklanan sorunlar nedeniyle cogu oyuncu kendini tekrarlar oldu ama Sinan Tuzcu cizgisini arttirarak ilerledi bence. Gecen bolum ozledigimiz ask sahnelerinde gorunce cok etkilendik tabi ki, hem ilk sezonun aksine kendine ayni sekilde karsilik veren bir kadin var karsisinda, bu da performansi daha tadina doyulmaz yapti bizim icin.

Bu arada ben de 24 Subat'ta Turkiye'deyim herseyi gec seyrediyorum bu sefer vizyonda yakalayacagim herhalde filmi :) Tatilime denk gelmesi cok iyi oldu, bol bol yorumlariz artik canim.

Hasancigim bolum resimleri yine harika cok tesekkurler.

gzd_gzd
16-01-07, 23:33
hasan ne kdr güzel resmler bunlar böyle:)klavyene sağlıkk:)

özellikle sondan 2. resm war tek olduğu, gülüyor, sanrımı kurabiye'ye bakıyor,o resmi 5 dkdır fln seyrediyorum;)

inşallah gerçek hayatta da güzller güzeli dolunayla bi çocukları olur,ona da böyle gülümser(amin!!)

gzd_gzd
16-01-07, 23:47
Sevgili Gozde

Gecen sezon oyuncularin hepsinin genel olarak performanslari daha iyiydi, maalesef senaryodan da kaynaklanan sorunlar nedeniyle cogu oyuncu kendini tekrarlar oldu ama Sinan Tuzcu cizgisini arttirarak ilerledi bence. Gecen bolum ozledigimiz ask sahnelerinde gorunce cok etkilendik tabi ki, hem ilk sezonun aksine kendine ayni sekilde karsilik veren bir kadin var karsisinda, bu da performansi daha tadina doyulmaz yapti bizim icin.

Bu arada ben de 24 Subat'ta Turkiye'deyim herseyi gec seyrediyorum bu sefer vizyonda yakalayacagim herhalde filmi :) Tatilime denk gelmesi cok iyi oldu, bol bol yorumlariz artik canim.

Hasancigim bolum resimleri yine harika cok tesekkurler.

bernacım inan senin yazdıklarını da okuyunca geçen sezon izliyemediğim bölümleri teker teker indirmeyi düşünmeye başladım,o zmn geçen sezonla bu sezon arasndaki büyük gelişmesini daha iyi farketmiş olurum:) ama bu artan oyunculuk performansnda irem altuğla olan uyumları da war tabiki,grçekten ekrana çok yakışan bi ikili oldular feride-ömer bence:img-in_lo

bu arada filmi waktinde izlicek olmana çok sevindim,bakarsn o sırada hamlet de başlar ona da gidersin:)

bu arada sevgili modum we bölüm sorumlu'm; 3. başlığa doğru hızla ilerliyoruz:happy0064

forever_bim
16-01-07, 23:57
Sevgili Berna sevgili Gözde

Rica ederim. Zevkle ekledim. Ihlamurların bu haftaki özeti feci derecede canımı sıktı. Resim ekleyip moral depolayım dedim.

Bu arada Mavi Gözlü Dev'de Nazım Hikmet'in hapishane arkadaşı rolünde ve adı Yusuf'muş. Bakalım benim kafamda sadece Ömer olarak yer etti. Farklı bir rolde ilk kez izleyeceğim.

barbiee
17-01-07, 09:44
Günaydın arkadaşlar sabah sabah duru tiyatroyu aradım ve provaların başlandığını ama Şubatta belli olacakmış oyunun tarihi haber vereyim dedim:icon_whis :icon_whis

gzd_gzd
17-01-07, 11:19
Günaydın arkadaşlar sabah sabah duru tiyatroyu aradım ve provaların başlandığını ama Şubatta belli olacakmış oyunun tarihi haber vereyim dedim:icon_whis :icon_whis
figan resmler için çok teşekkrler

deniz ablacım sana da günaydın:) demek provalar başlamış:) hazır isanbuldayken şimdi , provalara mı gitsem acaba;);)

şubat içinde kesin başlar oyun ozmn,nisanda fln da turnesi başlasa,we ankaraya gelseler çook güzel olur walla:)

barbiee
17-01-07, 11:46
Madem Ömer böyle mutlu bende kabullendim artık ne yapayım :img-in_lo :icon_whis

BERNA
17-01-07, 12:08
Madem Ömer böyle mutlu bende kabullendim artık ne yapayım :img-in_lo :icon_whis

Ben de cok sasirdim gorunce, calismalarin cok guzel olmus ellerine saglik canim
:good:

Bu arada figancigimin ekledigi fotograflar da gayet guzel Omer'in mutlu oldugu nadir zamanlarmis ve cok guzel fotograflar cikmis oradan da. Tesekkurler

barbiee
17-01-07, 12:41
Ben de cok sasirdim gorunce, calismalarin cok guzel olmus ellerine saglik canim
:good:

Bu arada figancigimin ekledigi fotograflar da gayet guzel Omer'in mutlu oldugu nadir zamanlarmis ve cok guzel fotograflar cikmis oradan da. Tesekkurler

Walla yaparken bende şaşkınlık içinde yaptım ama sonunda karar verdim Ömer nasıl mutluysa benimde mutlu olmam lazım gönül ister ki benimle mutlu olsaydı ama ne yapalım Feride'yle mutlu :icon_whis :icon_whis

gzd_gzd
17-01-07, 12:49
Walla yaparken bende şaşkınlık içinde yaptım ama sonunda karar verdim Ömer nasıl mutluysa benimde mutlu olmam lazım gönül ister ki benimle mutlu olsaydı ama ne yapalım Feride'yle mutlu :icon_whis :icon_whis

deniz abla çalışmalarını görnce ağzım açık kaldı walla, sen we feride-ömer çalşması:good: ,çook güzel olmuş ellerne sağlıkk, bize düşen onun mutluluğunu kabul etmek işte ablacım,yoksa eminim ki sennle çook daha mutlu olcaktır ömer:img-wink: :img-in_lo

gzd_gzd
17-01-07, 13:18
benim resimler harika,ellerine sağlık:) bunlar geçen sezondan heralde elif de olduğuna göre;)

barbiee
17-01-07, 13:43
deniz abla çalışmalarını görnce ağzım açık kaldı walla, sen we feride-ömer çalşması:good: ,çook güzel olmuş ellerne sağlıkk, bize düşen onun mutluluğunu kabul etmek işte ablacım,yoksa eminim ki sennle çook daha mutlu olcaktır ömer:img-wink: :img-in_lo

sizleri çok şaşırttım bugün değil mi eminim Hasan da görünce çok şaşıracak SEVMEK SEVDİĞİNİ MUTLU GÖRMEKTİR...Bende SİNAN TUZCU'YU ÇOK SEVDİĞİME GÖRE onu mutlu görmek beni de mutlu ediyor..

forever_bim
17-01-07, 13:50
Sinan Tuzcu

Kısa Özgeçmiş

10 Temmuz 1977 yılında doğdu. Bilkent Üniversitesi İngiliz Dili Meslek Yüksek Okulu Yabancı Dil Eğitimi (1996-1998) ve Bilkent Üniversitesi, Turizm ve Otel İşletmeciliği Ön Lisans (1998-2000) eğitiminden sonra, 2003 yılında Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Ana Sanat Dalı’ndan mezun oldu. Sınıf atlayarak mezun oldu.

Görev aldığı bazı oyunlar:
2000 - Kaos, Işık Reji Tasarım-Işık Uygulama
(Stüdyo Drama)
2001 - Sevdalı Bulut, Oyuncu, (İstanbul Gölge Oyuncuları)
2002 - Op’la Zo’nun Dramı, Işık Reji Tasarım-Işık Uygulama, (Krek TiyatroTopluluğu)
2002 - Kısmet, Stage Maneger, (Arcola Theatre/Londra)
2002 - Americans, Oxforf Stage Company, (Arcola Theatre/Londra)
2002 - Headstones, Touring Young Company (Arcola Theatre/Londra)
2002 - İSTANBUL 9O Derece, Oyuncu/ProjeAsistanı (Eminönü Halk Eğitim Merkezi)
2002 - ReleaseThe Beat, Oyuncu(ArcolaTheatre/Londra

Rol aldığı filmler

Film Adı-------------- Canlandırdığı Karakter---------- Yıl

İnşaat-------------------- Cemal ----------------------2003
The Net 2.0------------- Sahte Polis------------------- 2005
Ihlamurlar Altında--------- Ömer Tekiner ----------------2005
Mavi Gözlü Dev---------------------------------------- 2005
Kabuslar Evi-Seni Beklerken---------------------------- 2006

Rol aldığı müzikal

Ayşe Opereti---------------- Hasan-------------------- 2006

Sinan Tuzcu'nun önceden kapatılan ilk 2 başlığındaki arşivlik resim ve dökümanlarından oluşan Yerli Oyuncular Arşiv Linki:

http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?t=11257

İlk iki başlıktaki yorumlara ulaşmak için link:

http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?t=1045

forever_bim
17-01-07, 13:53
Bir önceki başlık 1250 mesaj sayısını aştığı için tarafımca kilitlenmiştir. En kısa zamanda arşivlenecektir. Sinan Tuzcu ile ilgili yorum ve paylaşımlara lütfen bu başlıktan devam ediniz.

Saygımla

forever_bim

DİZİFİLM MODERATÖRÜ

gzd_gzd
17-01-07, 14:05
yeni başlık hayırlı olsun:) bu başlıkta sinan tuzcuyla ilgili çook güzel paylaşmlar yapmak we onun güzel haberlerini görmek dileğiyle;)

benim kapanan başlıkta eklediğin son resmler çook güzel,tekiner kardeşlerin dostluğunu görmek çok güzel ,ama özetten anlaşıldığı kadarıyla ıa'nın bu cumaki bölümde bu dostluğun yernde yeller escek gibi görünüyor:(

deniz ablacım kapanan başlkta yazdığın en son ki "sevmek sevdiğini mutlu görmektir cümlesne" ayynenn katıldığımı da belirtmek istiyorum;)

gzd_gzd
17-01-07, 14:12
ya bu arada ilk msjda hasanın yazdığı sinan tuzcunun özgeçmişine takıldı gözüm,yazmadan geçemiycem sinan tuzcunun ne kdr eski bir tiyatro geçmişi warmış,anlaşılan londrada da tanınan bir oyuncumuş we tiyatronun arkasnda da çalışmış

belki de onu mükemmel kılan da bu;) ama biz(en azndan ben) malesef onu geç farketmişiz:(

barbiee
17-01-07, 14:18
Yeni başlığımız hayırlı olsun arkadaşlar umarım daha yeni bir sürü güzel çalışmalar ve paylaşımlarla dolu Sinan TUZCU sayfalarımız olur :happy0064 :happy0064 :happy0064

forever_bim
17-01-07, 14:20
Arkadaşlar öteki başlığı artık yarın arşiv yaparım buraya da eklemek için bayağı resim var elimde.

Resimler için benim'e, ve paylaşımları için Deniz'e ve gözde'ye çok teşekkürler.

barbiee
17-01-07, 14:27
Arkadaşlar öteki başlığı artık yarın arşiv yaparım buraya da eklemek için bayağı resim var elimde.

Resimler için benim'e, ve paylaşımları için Deniz'e ve gözde'ye çok teşekkürler.

Ne demek canım seve seve yapıyoruz biz bu çalışmaları eee Sinan beyde bu bakışlar ve bu karizmada olduğu sürece bizim çalışmlarımızda olmaya devam edecektir..

benim
17-01-07, 14:38

Rica ederim.Resimleri özellikle başta Sevgili Hasan, Sevgili Deniz ve Sevgili Berna için çekiyorum.Sizler için çekerken Sinan Tuzcu'ya hayranlığım gittikçe artıyor. Gözleri hakikatten ömre bedel. Bakış, duruş fevkalade mükemmel.

barbiee
17-01-07, 14:45
Rica ederim.Resimleri özellikle başta Sevgili Hasan, Sevgili Deniz ve Sevgili Berna için çekiyorum.Sizler için çekerken Sinan Tuzcu'ya hayranlığım gittikçe artıyor. Gözleri hakikatten ömre bedel. Bakış, duruş fevkalade mükemmel.

Sağol canım bizlere güzel bir göz ziyafeti çektirdiğin için... gerçekten gözleri bir ömre bedel :img-in_lo :img-in_lo :img-in_lo

BERNA
17-01-07, 17:00

Cok tesekkur ederim canim bizi dusundugun icin. Biz de bu kervana gec katilanlardan olduysak da, gercekten de cok basarili bir oyuncu hayran olmamak elde degil. Daha once de yazmisim ya aslinda ben gizli bir hayranmisim da ortaya cikarilmasi gerekiyormus :img-hyste Tesekkurler Hasan ;)

Ya bu arada Insaat filmini izlemis ve cok begenmistim ama Sinan Tuzcu'yu hic hatirlamiyorum, cogu yan rolu hayal meyal hatirliyorum ama o yok hafizamda. Siz biliyor musunuz Cemal hangi karakterdi?

gzd_gzd
17-01-07, 17:19

ne demek hasancım zevkle yapıyorum ben sinan tuzcu çalışmalarımı,gerçi ondaki karizma we yakışıklılık sayesnde benim pek bişey yapmama gerek kalmadan çalışmalar kendiliğinden güzelleşiyor;)
yeni başlığımızda daha çok çalışmalarım olcak inşallah;)

gzd_gzd
17-01-07, 17:23

benim adımı yazmamışsn ama bn de sana çok teşekkr ederim,izleyemdiğim eski bölümleri resmlerin sayesnde kafamda canlandırabiliyorum:) we bence de gözleri hakikaten bir ömre bedel,bak bak doyamıyorum walla;);)
:img-in_lo
deniz ablam avatarların süper olmuşş ellerne sağlık,yeni başlığın ilk çalışmaları:)

benim
17-01-07, 17:32
benim adımı yazmamışsn ama bn de sana çok teşekkr ederim,izleyemdiğim eski bölümleri resmlerin sayesnde kafamda canlandırabiliyorum:) we bence de gözleri hakikaten bir ömre bedel,bak bak doyamıyorum walla;);)
:img-in_lo
deniz ablam avatarların süper olmuşş ellerne sağlık,yeni başlığın ilk çalışmaları:)

Sevgili gzd_gzd kusura bakma seni unutmuşum.

benim
17-01-07, 17:35
Cok tesekkur ederim canim bizi dusundugun icin. Biz de bu kervana gec katilanlardan olduysak da, gercekten de cok basarili bir oyuncu hayran olmamak elde degil. Daha once de yazmisim ya aslinda ben gizli bir hayranmisim da ortaya cikarilmasi gerekiyormus :img-hyste Tesekkurler Hasan ;)?

Sevgili Berna , çok haklısın bize Sinan Tuzcu'yu sevdiren Sevgili Hasan oldu.Sinan Tuzcu'nun ne kadar mükemmel bir oyuncu olduğunu biliyoruz ama gözlerimiz Hasan sayesinde açıldı sanırım.

ozzde
17-01-07, 17:36
Arkadaşlar Sinan Tuzcu Ve özge Özberk 2007 sonbaharında kanal D de yeni diziye başlıyormuş.Ben yeni duydum.Sizin bilginiz var mı???

gzd_gzd
17-01-07, 19:12
Cok tesekkur ederim canim bizi dusundugun icin. Biz de bu kervana gec katilanlardan olduysak da, gercekten de cok basarili bir oyuncu hayran olmamak elde degil. Daha once de yazmisim ya aslinda ben gizli bir hayranmisim da ortaya cikarilmasi gerekiyormus :img-hyste Tesekkurler Hasan ;)

Ya bu arada Insaat filmini izlemis ve cok begenmistim ama Sinan Tuzcu'yu hic hatirlamiyorum, cogu yan rolu hayal meyal hatirliyorum ama o yok hafizamda. Siz biliyor musunuz Cemal hangi karakterdi?

ben de malesef geç katıldım sinan tuzcu hayranları arasna bernacım ama kesnlikle bana sinan tuzcuyu ya da içimdeki sevgiyi ortaya çıkartmamda yarıcı olan ,bu forumdaki yazılarından dolayı sevgili deniz abla'ya, sevgili hasana we tbk de sevgili elif219cuuma sonsuz teşekkürlerimi sunarım;)

bernacım inşaat filmini izlemedim ben ya,emre kınay mı oynuyordu o filmde ,şevket çoruh mu yoksa ikisi de mi? ama dvdsini alıp izlemek isterim sinan tuzcu orda nasıl oynamış çok merak ediyorum walla;)

cemotara
17-01-07, 19:16
Yeni başlık hayırlı olsun nice nice yeni başlıklara
Resim ekleyen herkese teşekkürler gerçektende çok yakışıklı sinan tuzcu bir okadarda sempatik ben kendisini çok ama çok sevdim
Barbiee çalışmaların herzamanki gibi muhteşem olmuş harikasın sinan tuzcu yakıyor ortalığı hele gözleri muhteşem
sevgili özzde sinan tuzcuyla özge özberkin yeni bir diziye başlayacağını zannetmiyorum çünkü özge özberkin dizisi daha yeni başladı ama tiyatroda beraberler ayrıcada çok iyi bir ikili olduklarını düşünüyorum

gzd_gzd
17-01-07, 19:22
Arkadaşlar Sinan Tuzcu Ve özge Özberk 2007 sonbaharında kanal D de yeni diziye başlıyormuş.Ben yeni duydum.Sizin bilginiz var mı???

benm bildiğim kadarıyla özge özberkle sinan tuzcunun tiyatro projesi wa,r hamlet'de oynayacaklar şubat ayında,dizi projesini ilk senden duydum walla , ikisinin de şu anda oynadığı dizi war hatta özgenin dizisi yeni başladı, ama umarım doğrudur,özge özberk we sinan tuzcu'lu bi dizi yıldızlar geçidi gibi olur:img-in_lo

averaj
17-01-07, 20:05

nereden duydun acaba?özgenin dizisi yeni başladı ama...ayrıca eğer bu duyum doğruysa -ki bence bahsedilen hamlet oyunudur ama- bu ancak bir sit-com olabilir.çünkü özge artık komedide oynamak istiyor ve tercihi sit-com olacakmış...ama ne yalan söyleyim izleyenler olduysa özge geçen hafta bir demet tiyatrodaydı ve süperdi...sinan tuzcuda da böyle bir potansiyel olduğuna eminim:img-wink:...

bu arada yeni başlık hayırlı olsun.çalışma yapan herkesin emeğine sağlık...

BERNA
17-01-07, 20:16
bernacım inşaat filmini izlemedim ben ya,emre kınay mı oynuyordu o filmde ,şevket çoruh mu yoksa ikisi de mi? ama dvdsini alıp izlemek isterim sinan tuzcu orda nasıl oynamış çok merak ediyorum walla;)
[/I]

Her ikisi de oynuyordu canim. Sevket Coruh karakter torpiliyle biraz daha iyiydi oyununda ama dort ana karakter de cok iyiydi (Yesim Buber ve Binnur Kaya). Harika oynayan bir suru yardimci oyuncu vardi insaata gelip giden da Sinan Tuzcu bu karakterlerden hangisiydi iste onu bir turlu cikartamiyorum, birden fazla gelmis genc bir karakter vardi oydu herhalde ama bir turlu yuzu gozumun onune gelmiyor. :sad53:

gzd_gzd
17-01-07, 20:42
Her ikisi de oynuyordu canim. Sevket Coruh karakter torpiliyle biraz daha iyiydi oyununda ama dort ana karakter de cok iyiydi (Yesim Buber ve Binnur Kaya). Harika oynayan bir suru yardimci oyuncu vardi insaata gelip giden da Sinan Tuzcu bu karakterlerden hangisiydi iste onu bir turlu cikartamiyorum, birden fazla gelmis genc bir karakter vardi oydu herhalde ama bir turlu yuzu gozumun onune gelmiyor. :sad53:

kimbilir belki diğer yardımcı oyuncular da şu anda dizilerde sinan tuzcu gibi yıldızlaşmışlardır:img-wink: ama kafaya koydum ben alıcam dvdsini filmin,o zmn size sinan tuzcunun o filmdeki rolünü de anlatırım;)

barbiee
18-01-07, 09:44
ben de malesef geç katıldım sinan tuzcu hayranları arasna bernacım ama kesnlikle bana sinan tuzcuyu ya da içimdeki sevgiyi ortaya çıkartmamda yarıcı olan ,bu forumdaki yazılarından dolayı sevgili deniz abla'ya, sevgili hasana we tbk de sevgili elif219cuuma sonsuz teşekkürlerimi sunarım;)

günaydın arkadaşlar Gözde'cim içindeki Sinan tUZCU sevgisini çıkarmamda bi rolüm varsa bu beni ne kadar mutlu etti anlatamam bu sayfayı böyle görmek çok güzel çok mutlu oluyorum valla :happy0064 :happy0064 :happy0064

forever_bim
18-01-07, 10:38

Ah keşke oynasalar birlikte. İki çift yemyeşil göz karşılıklı süper olur.

Rica ederim arkadaşlar. Doğru insanı tanımanıza vesile olduysam, ne mutlu bana.

Yeni başlık hayırlı olsun nice nice yeni başlıklara
Resim ekleyen herkese teşekkürler gerçektende çok yakışıklı sinan tuzcu bir okadarda sempatik ben kendisini çok ama çok sevdim
Barbiee çalışmaların herzamanki gibi muhteşem olmuş harikasın sinan tuzcu yakıyor ortalığı hele gözleri muhteşem
sevgili özzde sinan tuzcuyla özge özberkin yeni bir diziye başlayacağını zannetmiyorum çünkü özge özberkin dizisi daha yeni başladı ama tiyatroda beraberler ayrıcada çok iyi bir ikili olduklarını düşünüyorum

Cemotara da bizden arkadaşlar fırsat buldukça da gelip yazıyor sürekli.

İnşaat filmindeki rolü:

Efendim sağolsun £speranza anlattı. Kendileri bir kekemeymiş. Gayet komik bir şekilde hafif meşrep bir kadını öldürüp Katil (evet ben de şaşırmıştım) oluyor ve gömmeleri için Emre Kınay ve de Şevket Çoruh'a getiriyormuş. Filmdeki çekimi sadece 2 gün sürmüş ama tüm vaktini sette geçirip, yönetmen Ömer Vargı'ya yardımcı olmuş. Monitör bile taşımış. Hiç gocunmadan.

Tomris Giritlioğlu 2005 yazında I.A.'yı oluştururken Ömer için yeni bir yüz kullanalım demiş. İnşaat'ı izlemiş Sinan Tuzcu'da karar kılmış. Tam o esnada da Sinan Abi Londra'dan tatil için dönmüş. Bir sezon oynarım diye düşünüp tatili uzatmış. Allah'a çok şükür ki şimdi artık temelli burada:)

BERNA
18-01-07, 10:55
İnşaat filmindeki rolü:

Efendim sağolsun £speranza anlattı. Kendileri bir kekemeymiş. Gayet komik bir şekilde hafif meşrep bir kadını öldürüp Katil (evet ben de şaşırmıştım) oluyor ve gömmeleri için Emre Kınay ve de Şevket Çoruh'a getiriyormuş. Filmdeki çekimi sadece 2 gün sürmüş ama tüm vaktini sette geçirip, yönetmen Ömer Vargı'ya yardımcı olmuş. Monitör bile taşımış. Hiç gocunmadan.

Boylece filmde dusundugum kisi olmadigi ortaya cikti :img-hyste O karakteri hatirliyorum, kisa bir roldu ama guzel bir oyun ortaya cikiyordu, diger butun yan roller gibi, ama yuzu gozumun onunde canlaniyor mu hayir :img-hyste

Yok yok bende kesin erken bunama basladi :img-hyste

barbiee
18-01-07, 12:45
Hasan'cım aynı resimleri neden ekleyip duruyorsun Feride ile Ömer i illa gözüme sokmak zorunda mısın??????????? :icon_whis :icon_whis

cemotara
18-01-07, 13:21
sevgili Hasan resimler çok güzel ellerine sağlık ama nedense hep aynı resimler ekliyorsun herhalde bu resimleri daha öncede burda görmüştüm ama yinede resimler muhteşem bu arada buraya fırsat buldukça yazıyorum sinan tuzcuyla ilgili değişik resimler geçerse hemen ekleyeceğim.Gerçekten sinan tuzcuyu izlerken çok büyük bir keyif alıyorum hem oyunculuğu hemde aile yaşantısıyla ilgili örnek alınacak insanlardan birkaçı inş. bu çizgisini hiç bozmaz ve onu yeni projelerde görürüz.

cemotara
18-01-07, 13:37
sevgili Hasan şu son eklediğin resimlerde çok tatlı çıkmış sinan tuzcu uyurken bile çok süper gözüküyor resimler için tekrar teşekürler sayenizde bilgisayarımda dünya kadar resim oldu tubanın vede sinanın nekadar resmi varsa hepsi arşivimde mevcut çok kaliteli ve süper resimler

forever_bim
18-01-07, 13:41
sevgili Hasan şu son eklediğin resimlerde çok tatlı çıkmış sinan tuzcu uyurken bile çok süper gözüküyor resimler için tekrar teşekürler sayenizde bilgisayarımda dünya kadar resim oldu tubanın vede sinanın nekadar resmi varsa hepsi arşivimde mevcut çok kaliteli ve süper resimler

Rica ederim can arkadaşım ne demek. Volvox sağ olsun çekiyor ben de ekliyorum. Benim de pc iflas etmek üzere.

Bu arada kareler birbirine benziyor ama dikkat ediyorum numaralarına. Siz merak etmeyin:) Aynı resmi eklemem:)

elif219
18-01-07, 16:18
barbieecm döktürmşsün yine hepsi harika ellerine sağlık.,bnm önceki başlıktaki resmler yine harika ve tabiiki forever_bim seninde...anca forma girebldm ve fragmanı izledm,bu senaistler yine ömeri kötü adam yapmaya kararlılar gibi görünüo...yılmaz vegazi mahallesini sasıck olay ne merak ettim doğrusu...buarada ömerle filiz geçen sezonun 34-35. bölümlerinden sonra bi daha hiç abi kardeş olamadlr eskisi gibi tam oldu derkn yine bozuluo araları...feride de yok ztn ne inatçı kızmş o kdr dil döktü ömer ya. dönüceği fln yok eve....

barbiee
18-01-07, 16:28
barbieecm döktürmşsün yine hepsi harika ellerine sağlık.,bnm önceki başlıktaki resmler yine harika ve tabiiki forever_bim seninde...anca forma girebldm ve fragmanı izledm,bu senaistler yine ömeri kötü adam yapmaya kararlılar gibi görünüo...yılmaz vegazi mahallesini sasıck olay ne merak ettim doğrusu...buarada ömerle filiz geçen sezonun 34-35. bölümlerinden sonra bi daha hiç abi kardeş olamadlr eskisi gibi tam oldu derkn yine bozuluo araları...feride de yok ztn ne inatçı kızmş o kdr dil döktü ömer ya. dönüceği fln yok eve....

teşekkürler canım beğenmene sevindim senaristlere gelince onların işi bu Yılmaz has delikanlı Ömer kötü adam sinir oluyorum hepsine

gzd_gzd
18-01-07, 17:00
İnşaat filmindeki rolü:

Boylece filmde dusundugum kisi olmadigi ortaya cikti :img-hyste O karakteri hatirliyorum, kisa bir roldu ama guzel bir oyun ortaya cikiyordu, diger butun yan roller gibi, ama yuzu gozumun onunde canlaniyor mu hayir :img-hyste

Yok yok bende kesin erken bunama basladi :img-hyste

çok teşekkrler anlattığı için esperanzaya;) kekeme rolünü nasıl oynadığını çok merak ediyorum ama,karizmatik iş adamı ömer tekineri kekeme olarak hiç hayal edemiyorum,ayrıca monitör bile taşımış demek sinan tuzcu,walla boşuna değil bizim bu sevgimiz,gerçekten çook mütevazı birine hayranız;):img-in_lo

Hayatım bunlar aynı sahneden farklı pozisyonda kareler. Aşk olsun. Ömer'i mutlu gördük 2-3 bölüm zaten senaristler yapacaklarını yapmış.

Şimdi bir de sen beni üzme.][/URL]

yok aynı resmler değil,eklenen tüm resmleri photobucketimde upload ediyorum ben aynı olsa farkederdim;),hem hasancım walla sayfalarca feride-ömer-elif resmleri ekle bana uyar,ikisini mutlu mesut görmek o kdr mutlu ediyor ki beni:img-in_lo Allah bozmasn dicem,feride artık o evde değil malesef ama:icon_sorr(hep bu senaristlern yüzünden:()

gzd_gzd
18-01-07, 17:05
teşekkürler canım beğenmene sevindim senaristlere gelince onların işi bu Yılmaz has delikanlı Ömer kötü adam sinir oluyorum hepsine
deniz ablam çalışmaların mükemmel olmuşlar ellerne sağlıkk:)

we senaristler konusnda sana aynnen katılıyorum ben de sinir oluyorum hepsine!!

BERNA
18-01-07, 17:10
Internet baglantim benden bagimsiz hareket ettigi icin ne resimleri ne imzalari gorebiliyorum, dizifilm ve universite sayfasi haric hicbir sayfa acmiyor da bilgisayar :img-hyste :img-hyste, ama eminim fotograflar da imzalar da cok guzeldir :img-hyste

Bu senaristler yuzunden yasadigim hayal kirikligini anlatmam mumkun degil, Yilmaz'i toparlamanin yolunun Omer'i batirmak olmasi beni cildirtti resmen. Oysa askin etkisiyle beraber gelen o degisim nakis gibi islendi kac bolumdur, simdi hicbir mantigin almadigi sacma sapan bir karar aldirarak kendileriyle celisiyorlar resmen.

BERNA
18-01-07, 18:24
Denizcigim imza disinda avatarlar da varmis tabi yeni gorebildigim icin ;)
Hepsi birbirinden guzelmis yine :good:

Internet baglantim simdilik duzeldi bakalim, ne guzel heyecan oluyor hayatimda :img-hyste

forever_bim
18-01-07, 19:43
Deniz her geçen gün imzaların daha iyi oluyor canım. Süpersin de hangisini kullanayım bir türlü karar veremedim:)

gzd_gzd
18-01-07, 22:34
Internet baglantim benden bagimsiz hareket ettigi icin ne resimleri ne imzalari gorebiliyorum, dizifilm ve universite sayfasi haric hicbir sayfa acmiyor da bilgisayar :img-hyste :img-hyste, ama eminim fotograflar da imzalar da cok guzeldir :img-hyste

Bu senaristler yuzunden yasadigim hayal kirikligini anlatmam mumkun degil, Yilmaz'i toparlamanin yolunun Omer'i batirmak olmasi beni cildirtti resmen. Oysa askin etkisiyle beraber gelen o degisim nakis gibi islendi kac bolumdur, simdi hicbir mantigin almadigi sacma sapan bir karar aldirarak kendileriyle celisiyorlar resmen.

bence de bernacım ya,yılmazı toparlamanın yolunun ömeri batırmak olduğunu düşünüyor sevgili(!) senaristler, we rol icabı bile olsa sinan tuzcunun üzülmesi hiçç hoşuma gitmiyor walla,ben de çook üzülüyorum o zmn :sad53:

barbiee
19-01-07, 08:06
deniz ablam çalışmaların mükemmel olmuşlar ellerne sağlıkk:)

we senaristler konusnda sana aynnen katılıyorum ben de sinir oluyorum hepsine!!

canım çok sağol o güzel yorumun için evet senaristler Ömer'i kötü adam yapmaya izleyiciden soğutmaya çalışsalarda malesef bunda pek başarılı olamıyorlar Ömer aşk adamı onun Elif'e olan aşkı vurmuştu beni zaten her ne kadar kötü adam yapmaya çalışsalarda o bize göre AŞK ADAMIDIR..:img-in_lo :img-yes: :img-yes:

barbiee
19-01-07, 08:07
Denizcigim imza disinda avatarlar da varmis tabi yeni gorebildigim icin ;)
Hepsi birbirinden guzelmis yine :good:

Internet baglantim simdilik duzeldi bakalim, ne guzel heyecan oluyor hayatimda :img-hyste

Berna'cım çok teşekkür ederim resimde ki güsel olunca imzalarda avatarlarda ister istemez güzel oluyor Sinan TUZCU karizması hiç birşeye benzemiyor yahuuuu

launara
19-01-07, 09:06
yine döktürmüşsün barbiee çok güzel olmuş çalışmaların.emeğine ve yüreğine sağlık arkadaşım.diğer arkadaşlarıda unutmayalım dimi.emeği geçen herkese çok tşk.ler arkadaşlar

barbiee
19-01-07, 09:20
yine döktürmüşsün barbiee çok güzel olmuş çalışmaların.emeğine ve yüreğine sağlık arkadaşım.diğer arkadaşlarıda unutmayalım dimi.emeği geçen herkese çok tşk.ler arkadaşlar

canım hoşgeldin aramıza sonunda msj atabildin çok sevindim çok teşekkürler o güzel yorumun için

forever_bim
19-01-07, 12:11
Sevgili launara aramıza hoş geldin. Bir de Deniz'cim enfes çalışmalar yapmış, özellikle dördüncüsü süper yani en sadesi. Bu arada kahverengi olmuş gözleri photoshop sayesinde, yine yakışıklı mı? Evet:)

nazlıe
19-01-07, 13:32
denizcim harika olmuş çalışmaların
nede yakışmışlar birbirlerine ne ömerin yanında nede elifin yanında başkası bu kadar güzel durmuyo bence tv nin en yakışan çiftlerinden
bu arada sinan tuzcu kahverengi gözlerlede tam bir karizma

barbiee
19-01-07, 13:48
ister yeşil,ister mor,ister kahverengi,ister mavi hangi renk olursa olsun gözleri adam karizma yafff :img-in_lo :img-in_lo :happy0064

miskin
19-01-07, 15:25
Sinan Tuzcu

Kısa Özgeçmiş

10 Temmuz 1977 yılında doğdu. Bilkent Üniversitesi İngiliz Dili Meslek Yüksek Okulu Yabancı Dil Eğitimi (1996-1998) ve Bilkent Üniversitesi, Turizm ve Otel İşletmeciliği Ön Lisans (1998-2000) eğitiminden sonra, 2003 yılında Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Ana Sanat Dalı’ndan mezun oldu. Sınıf atlayarak mezun oldu.

Görev aldığı bazı oyunlar:
2000 - Kaos, Işık Reji Tasarım-Işık Uygulama
(Stüdyo Drama)
2001 - Sevdalı Bulut, Oyuncu, (İstanbul Gölge Oyuncuları)
2002 - Op’la Zo’nun Dramı, Işık Reji Tasarım-Işık Uygulama, (Krek TiyatroTopluluğu)
2002 - Kısmet, Stage Maneger, (Arcola Theatre/Londra)
2002 - Americans, Oxforf Stage Company, (Arcola Theatre/Londra)
2002 - Headstones, Touring Young Company (Arcola Theatre/Londra)
2002 - İSTANBUL 9O Derece, Oyuncu/ProjeAsistanı (Eminönü Halk Eğitim Merkezi)
2002 - ReleaseThe Beat, Oyuncu(ArcolaTheatre/Londra

Rol aldığı filmler

Film Adı-------------- Canlandırdığı Karakter---------- Yıl

İnşaat-------------------- Cemal ----------------------2003
The Net 2.0------------- Sahte Polis------------------- 2005
Ihlamurlar Altında--------- Ömer Tekiner ----------------2005
Mavi Gözlü Dev---------------------------------------- 2005
Kabuslar Evi-Seni Beklerken---------------------------- 2006

Rol aldığı müzikal

Ayşe Opereti---------------- Hasan-------------------- 2006

forever cv de bazı hatalar var 2003 den sonra londraya gitti sinan tuzcu... yani mezun olduktan sonra...röpörtajlarda öyle diyor... cv de ise londrada ki oyunları için 2002 tarihi var... sanırım bir yalnışlık var orda??:kahve

forever_bim
19-01-07, 15:32
forever cv de bazı hatalar var 2003 den sonra londraya gitti sinan tuzcu... yani mezun olduktan sonra...röpörtajlarda öyle diyor... cv de ise londrada ki oyunları için 2002 tarihi var... sanırım bir yalnışlık var orda??:kahve

Sevgili miskin;

Nette bulduklarımı koydum. İdiletişime bakayım bir. Belki orda daha farklıdır.

launara
19-01-07, 15:33
aranızda olmak bana çok büyük bir keyif veriyor.tşk.ediyorum barbiee ve forever bim arkadaşıma.artık msj yazabileceğim için ve yaptığınız çalışmaları izleyip yorum yapacağıma inanın bende çok sevindim arkadaşlar.herşey gönlümüzce olsun.selamlar...

barbiee
19-01-07, 15:44
aranızda olmak bana çok büyük bir keyif veriyor.tşk.ediyorum barbiee ve forever bim arkadaşıma.artık msj yazabileceğim için ve yaptığınız çalışmaları izleyip yorum yapacağıma inanın bende çok sevindim arkadaşlar.herşey gönlümüzce olsun.selamlar...

Canım seninde burda msjlarını okumak inan çok keyifli her nekadar msnde görüşsekte burda fikirlerini bizimle paylaşman çok güzel artık senden de bu sayfa için faaliyetler bekliyoruz ona göre :D

gzd_gzd
19-01-07, 16:36
ister yeşil,ister mor,ister kahverengi,ister mavi hangi renk olursa olsun gözleri adam karizma yafff :img-in_lo :img-in_lo :happy0064

bence de deniz abla'm gözleri hangi renk olursa olsun adam karizmaa işte:img-in_lo

kahverengi gözlü çalışmaların mükemmel olmuş;)

we tubi ablamın çalışması da çook güzel olmuşş;) eklediğin için çok teşekkrler

ozzde
19-01-07, 17:02
Geçen akşam radyo dinliyordum.Çok beğendiğim bir radyocu var,Nihat Sırdar.Nihat Sırdarın da yakın arkadaşıymış Sina Tuzcu.Hatta 1 kere yayınına katılmıştı.Ve sık sık da yayına mesaj atıyor zaten.Benim Sinan Tuzcu ile Özge Özberk'in gelecek sezonki dizi projesini duymam şöyle oldu.Sinan Tuzcu yayına gene mesaj attı.Onun üzerine Nihat Sırdar bu dizi projesinden bahsetti.Ona dayanarak bende buraya yazdım.Bir şey öğrenirsem gene yazarım buraya:img-wink:

BERNA
19-01-07, 17:17

Aramiza hosgeldin launara :happy0064

Buradan bizim gibi cok keyif alacagini dusunuyorum. Ben genelde oyuncu sayfalarina yazmiyorum ama buradaki ortam cok hos cunku sevdigimiz oyuncu ile ilgili hem yorum yapabiliyoruz hem de haberlerini aliyoruz.

Bu arada Hasan ve Deniz bakiyorum burayi kalabaliklastirmak icin elinizden geleni yapiyorsunuz, cok da iyi yapiyorsunuz :img-wink:

Dizi projesi olabilir, cok da memnuniyet verici olur hepimiz icin. Sonucta Genis Zamanlar hikayesinin basi ve sonu belli olan bir roman uyarlamasi, uzayacagini da sanmiyorum.

gzd_gzd
19-01-07, 17:48
Geçen akşam radyo dinliyordum.Çok beğendiğim bir radyocu var,Nihat Sırdar.Nihat Sırdarın da yakın arkadaşıymış Sina Tuzcu.Hatta 1 kere yayınına katılmıştı.Ve sık sık da yayına mesaj atıyor zaten.Benim Sinan Tuzcu ile Özge Özberk'in gelecek sezonki dizi projesini duymam şöyle oldu.Sinan Tuzcu yayına gene mesaj attı.Onun üzerine Nihat Sırdar bu dizi projesinden bahsetti.Ona dayanarak bende buraya yazdım.Bir şey öğrenirsem gene yazarım buraya:img-wink:

a demek nihat sırdardın da arkadaşıymış,ben çok severim nihat sırdarı:img-wink:

eğer bu olası dizi projesnden yine bahsederse buraya yazarsan çok iyi olur walla cnm,ıhlamurlar altında 2 sezondan fazla sürmez sanırım,geniş zamanlar da kitaptan uyarlama olduğu için çok uzun bi dizi olmazsa eğer böyle bi dizi projesi olabilir we gerçekten süper olur

bu arada aramıza hoşgeldin launara,eminim ki burdan çok keyif alcaksın;)

launara
19-01-07, 18:15
umarım hepimiz burda daha çok güzel vakit geçiririz arkadaşlar.berna1 ve gzd-gzd ye selam ve saygılarımla...görüşmek üzre arkadaşlar...

forever_bim
19-01-07, 19:41

Nihat Alem Fm'de Nihat'la Sivrisinek programını sunan DJ değil miydi? Dizide Ömer vurulduğunda da "Hazırlayın mendilleri taziyeye gidiyoruz" demişti:)

İnşallah çıkar Özde'cim, ben 2007 sonbaharını beklerim yani dizi için. Bir de evet Kanal D'de olsun. Atv bu sezon çok başarısız dizi politikasında maalesef.

forever_bim
20-01-07, 18:16
Arkadaşlar Kabuslar Evi-Seni Beklerken'in fragmanı yayınlandı. İzlemek için Kabuslar Evi dizisinin resmi web sitesine gidin, Seni Beklerken'i bulun, fragmana tıklayın. Melisa Sözen ve Sinan Tuzcu arasına acayip bir sinerji var ve fragman dehşet bir şey. Replikli fragmanın repliklerini de yazarım...

miskin
20-01-07, 22:21
fragmanı izledim.aksanlı konuşması kulağıma biraz garip gelsede... at üstündeki bölümlerde mükemmel gözüküyordu!! henüz 4 bölüm yayınlandı umarım çok yoktur bu bölümün dvd sinin yayınlanmasına. bu arada melisa sözenle sinan tuzcu nun bakışları da mükemmel!!sanırım güzel bir film seyredeceğiz.nur sürer diziden sonra ikinci defa sinan tuzcuyla beraber oynuyor olacak.

gzd_gzd
21-01-07, 01:16
Arkadaşlar Kabuslar Evi-Seni Beklerken'in fragmanı yayınlandı. İzlemek için Kabuslar Evi dizisinin resmi web sitesine gidin, Seni Beklerken'i bulun, fragmana tıklayın. Melisa Sözen ve Sinan Tuzcu arasına acayip bir sinerji var ve fragman dehşet bir şey. Replikli fragmanın repliklerini de yazarım...

aa süper ,demek oluyor ki filmin dvdsinin de çıkması yakındır:):)

fragmanı da evime dönüp kendi bilgisayarıma kavuşur kavuşmaz (yani yarın akşam) izlicemm:img-wink: :img-wink:

averaj
21-01-07, 01:30
program harikaydı ya bayıldım yine çok tatlıydı özge ablamız..
hatırladıklarımı yaziyim belki izlemeyenler vardır
kk için keman dersi aldığını biliyoduk ama bir buçuk ay almış ben o kadar tahmin etmiyodum baya almış yani
kk ve ç.g.o. dönem dizileri olduğu için çok araştırma yaptıklarını ve bu dizilerde oynarken çok şey öğrendiğini söyledi özellikel kk kurtuluş savaşı zamanında olduğu için daha çok çalışmış rlüne,özellikle diziyle paralel zamanda çıkan şu çılgın türkler onun için büyük bi kaynak olmuş..zaten okul döneminde 20li dönemlerini çok iyi öğrendiklerini o dönemde yaşayan kadınların fedakarlıklarını,yaptıklarını bildğini ,işte kendisi de kkda savaş zamanında hemşireyken neler yaptığını falan söyledi..
bildiğimiz gibi bu yıl dizi düşünmediğinden biraz bu furyadan çıkmak isteyip kendini tiyatro ve sinemaya odaklamak istediğinden bahsetti zaten kkdan da ayrılma sebebim biraz buydu dedi ama geniş zamanların senaryosu kadrosu yüzünden geri çeviremediğini anlattı ama artık dramdan sıkıldığını her sahnede aynı göründüğünü düşündüğünü ve seneye dizi devam etmezse bi sit-com yapmak istediğini söyledi geçen haftaki bir demet tiyarodaki rolünden bahsetti çok olumlu mailler aldığını kendisinin de artık komedide oynamak istediğini söyledi bu arada doğa rutkay ona hep bu tür rolleri oynadığı için kendisinde romantiklik olup olmadığını sordu özge abla da kesinliklee hayır gerçekten kendim asla öyle bi insan değilimdir ben hep neşeli,pozitif biriyimdir oynadığım rollerdeki gibi değilim dedi ama oynadığı karakterlerde kendini gördüğünü yani izlerken onlarla gülüp ağladını söyledi sonuna doğru da hamletten bahsettiler kısaca oyundan bahsetti oyunu martın ilk haftası sergileyeceklerini söyledi ve bu arada istanbulda olmayanlara müjde, tiyatro geiziciymiş turneler varmış aklında kaldığı kadarıyla 27 mart izmir dedi ama biçok ile var sanırım
beraber konuk olduğu kişi de ferda anıl yarkındı kendisini çok severim çok iyi bi muhabbet oldu aralarında zaten..
sonunda da yakınında olan duman üfleme aletinden kaçması çok komikti kısacası süper bi programdı...

bu yazı bugün özgeyi çıktığı programında izleyen özge_letyy adlı arkadaşın yazısıdır...

bu duyumlardan iki sonuç çıkıyor.ilki hamlet oyunu gezici, ki bu süper...

ikincisi de özge ve sinan tuzcu ancak bir sit-com da bir araya gelebilir(tabi dizileri biterse)

gzd_gzd
21-01-07, 01:35
bu yazı bugün özgenin programını izleyen arkadaşın yazısıdır...

bu duyumlardan iki sonuç çıkıyor.ilki hamlet oyunu gezici ki bu süper...

ikincisi de özge ve sinan tuzcu ancak bir sit-com da bir araya gelebilir(tabi dizileri biterse)
averaj çok teşekkrler haber için,oyunun gezici olmasna çook sevindim

hamleti en kısa zamanda da ankaraya bekliyoruz ;);)

we özge özberkle sinan tuzculu bi sit-com gerçekten tam süper olurr:):)

Figan
21-01-07, 02:49
Resimleri büyük bir keyifle ekledim..Hepsini kare kare cektim..
Sinan Tuzcuyu bende cok seviyorum..
Oyunculugu inanilmaz güzel..Vücut dilini ustalikla kullaniyor..Burnunu cok begeniyorum özelliklede..Allah özene bezene yaratmis..
Ben bir erkekte böylesine e$siz bir burun ilkkez Sinan beyde gördüm valla..Allah esine bagislasin..:)

Acayip bakislari var..Hemen üstteki resimde ise bence OLAGANüSTü cikmis..

sevgiler.

forever_bim
21-01-07, 02:56
Resimleri büyük bir keyifle ekledim..Hepsini kare kare cektim..
Sinan Tuzcuyu bende cok seviyorum..
Oyunculugu inanilmaz güzel..Vücut dilini ustalikla kullaniyor..Burnunu cok begeniyorum özelliklede..Allah özene bezene yaratmis..
Ben bir erkekte böylesine e$siz bir burun ilkkez Sinan beyde gördüm valla..Allah esine bagislasin..:)

Acayip bakislari var..Hemen üstteki resimde ise bence OLAGANüSTü cikmis..

sevgiler.

Valla helal olsun abla bu kadar ustalıklı çekebildiğini bilmiyordum. Her kare için ayrı teşekkürler.

Süper kareler yakalamışsın bir de resim görüntüsü cam gibi bende:happy0064 :happy0064

P.S: Aynı burundan bende de var. Ah bir de kapkara olmasaydım:)

Figan
21-01-07, 03:02
Valla helal olsun abla bu kadar ustalıklı çekebildiğini bilmiyordum. Her kare için ayrı teşekkürler.

Süper kareler yakalamışsın bir de resim görüntüsü cam gibi bende:happy0064 :happy0064

P.S: Aynı burundan bende de var. Ah bir de kapkara olmasaydım:)

öncelikle Tsk.ederim Hasancim..
Valla Fotografcilik vede Kamera cekimleri hobimdir..Ugrasiyorum..
Begendigin icin sagolasin...

Demaa sende de mi öyle bir burun var..iyi iyiiii:)
Amann kapkaraligi ne sorun ediyon..Senin yüregin güzel gerisini bosverrrrr:img-wink:

Figan
21-01-07, 03:04
Devami varrrr
Geliyor...:)

launara
21-01-07, 12:43
emeğine sağlık arkadaşım.çok güzel kareler yakalamışsın.çalışmalarının devamını bekliyoruz...

elif219
21-01-07, 14:06
allah özene bezene yarartmış valla sinan tuzucuyu...çok saol figan abla harika kareler yakalamışsn çalışmalrının devamını bekleriz artık bunlar kesmez bizi:D....yine oyunculuğunu konuşturdu herzmnki gibi...

forever_bim
21-01-07, 16:14
Mervecim avatar çok güzel olmuş. Ellerine sağlık.

Sinan Tuzcu'nun ilk iki başlığından toplam 1468 adet arşivlik mesaj çıktı. Bir rekor kırılmış oldu yani. Arşive ulaşmak için.

http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?t=11257

Önceki iki başlıktaki yorumlar da tarafımca birleştirilmiştir onlara ulaşmak için de link

http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?t=1045

Figan
21-01-07, 16:19
launara vede Elif tsk.ederim canlar..
Valla eklerim tabiiki ne demek.. Seve seve..
Cektigim resimleri begenmenizede cok sevindim.. sagolun..

ozzde
21-01-07, 16:49

Hasan çok sağol ben unutmuşum filmi.Şu an bilgisayarımın ses sistemi bozulduğu için dinleyemeyip,izlemekle yetindi.Fakat çok etkili bir fragman gibi gelmedi.Ben daha güzel bir tanıtım filmi beklerdim.Ama olsun Sinan Tuzcunun olduğu her yer , her şey çok güzel....

forever_bim
21-01-07, 16:49
Merveciğim avatar ve imzan takım olduğu için kapmış vaziyetteyim. Çok güzel olmuşlar. Ellerine sağlık. Kabuslar Evi- Seni Beklerken'in fragmanında süper görünüyordu bir de aksanlı konuşuyor. Çok şaşırdım.

Figan Abla resimler için bir kez daha teşekkürler. Ek olarak ben de daha sonra buraya resimler ekleyeceğim.

Figan
21-01-07, 16:50
Benden bi imza:)

Merve Canimcim;

Sen bu imzayi, avatari benim cektigim resimlerden mi yaptin?
Eger evetse valla harika yapmissin.. Ellerine saglik..:img-wink:

Figan
21-01-07, 16:52
Valla Avatarinda, imzanda yakiyor ortaligi Hasann.. :img-wink:
Yakismis..
Bu benim cektigim resimlerden mi acaba ? :img-cool2

forever_bim
21-01-07, 16:55
Hasan çok sağol ben unutmuşum filmi.Şu an bilgisayarımın ses sistemi bozulduğu için dinleyemeyip,izlemekle yetindi.Fakat çok etkili bir fragman gibi gelmedi.Ben daha güzel bir tanıtım filmi beklerdim.Ama olsun Sinan Tuzcunun olduğu her yer , her şey çok güzel....

Özde

O fragmanı sesli izlemen lazım. Çok şey kaçırdın fragmandan. Replikler çok güzel çünkü senaryo yazarı Çağan Irmak. Ben replikleri yazmıştım etkilemişti beni replikler çünkü buraya taşırım.

BERNA
21-01-07, 16:58
Seni Beklerken'in fragmanini tavsiye uzerine ve de gercekten uzuuun ugraslar sonucu seyretmeyi basardim ;)

Bir kere fragmani cok profesyonelce hazirlanmis buldum. Konu ilginc, Nur Surer'e ayri hayranim, onun da bu bolumde oynamasina cok sevindim. Sinan Tuzcu ve Melisa Sozen arasindaki enerjiyi ben de farkettim. Tabi Ege Sivesiyle konusan Sinan Tuzcu surpriz oldu benim icin 'goca egeli seni' ben de dayanamayip 'gelcem valla' sizin yaniniza :img-wink: Genelde araba icinde gordugum Sinan Tuzcu'yu at ustunde gormek de ayri bir hosluk oldu.

DVD'nin cikmasini heyecanla bekleyecegim belli oldu. Zaten genel olarak Sinan Tuzcu'nun yeni calismalari bizi heyecanlandiriyor artik, yoksa I.A.'da don dolas hep ayni yere cikmiyor muyuz?

Figancim resimler nefis cikmis ellerine saglik. Burun konusunda genel begenilere katiliyorum zaten imzamdaki resimde de burna carpilmistim :icon_whis

ozzde
21-01-07, 16:58
İyice merak ettim şimdi...Bilgisayar düzelse de dinleyebilsem kendi sesinden:img-in_lo

61MERVE61
21-01-07, 17:13
Merveciğim avatar ve imzan takım olduğu için kapmış vaziyetteyim. Çok güzel olmuşlar. Ellerine sağlık. Kabuslar Evi- Seni Beklerken'in fragmanında süper görünüyordu bir de aksanlı konuşuyor. Çok şaşırdım.

Figan Abla resimler için bir kez daha teşekkürler. Ek olarak ben de daha sonra buraya resimler ekleyeceğim.

Kulanmana sevindim....:img-yes:

yaa bu adamdaki kasa goze bayiliyorum...maslah kirk bir kere...
yakismis forever imza avatar tam senlik vala..kimseye kaptirma:)

61MERVE61
21-01-07, 17:14
[B]Merve Canimcim;

Sen bu imzayi, avatari benim cektigim resimlerden mi yaptin?
Eger evetse valla harika yapmissin.. Ellerine saglik..:img-wink:

cook tskur ederim figan ablacigim vala karisik yaptim bagzileri seninkinden bagzileri rabishin eklediklerinden...yani ikisindende resim aldim..
begendiginize cok sevindim..

Figan
21-01-07, 17:42
Ok.. Mervecim..
Deger verip kullanmana sevindim canim.. Sagol..

Bernacim;
Tsk.ederim canim.. Bu güzelligi cekmek benim icin keyifti..
Evet adamdaki burun kimsede yok..Feci güzel.. Masallah! :)

cemotara
21-01-07, 18:57
sevgili figan resimler muhteşem ellerine sağlık resimlerin hepsindede olağanüstü çıkmış sinan tuzcu çekim kaliteside çok hoşuma gitti
sevgili Hasan acaba seni beklerken filminin fragmanını nerde izledin çok merak ettim nasıl bir rolde kabuslar evinde başlığındamı fragman izlemek istiyorumda
Birde çağan ırmakın kabuslar evi tvdede gösterilecekmi

gzd_gzd
21-01-07, 19:32
figan resimler çook güzel ellerne sağlık
hepsi birbirinden netler,evime dönüp photoshopuma kavuştuğum için çalışmalarm da en kısa zamanda gelceklerr;)

we sinan tuzcu hepsinde birbirinden mükemmel çıkmış,gerçekten Allah özene bezene yaratmış ;);)

forever_bim
21-01-07, 20:47
sevgili figan resimler muhteşem ellerine sağlık resimlerin hepsindede olağanüstü çıkmış sinan tuzcu çekim kaliteside çok hoşuma gitti
sevgili Hasan acaba seni beklerken filminin fragmanını nerde izledin çok merak ettim nasıl bir rolde kabuslar evinde başlığındamı fragman izlemek istiyorumda
Birde çağan ırmakın kabuslar evi tvdede gösterilecekmi

Sevgili cemotara,

Kusura bakma mesajını geç yanıtlıyorum. Kabuslar Evi'nin fragmanını izlemek için resmi web sitesi olan

www.kabuslarevi.com (http://www.kabuslarevi.com) adresine git.

Bölümlere tıkla.

Seni Beklerken bölümünü bul. Fragmanı tıkla. Geç yükleniyor ama olsun. Bir dakika 40 saniye sürüyor fragman. Canlandırdığı rolün Ömer'le hiç alakası yok.

Kabuslar Evi'nin ilk beş bölümü çıktı. Seni Beklerken 10. bölüm. VCD fiyatı 7 ytl DVD fiyatı 15 ytl. Çıkınca seni haberdar ederim. TVde de artık bir yıl kadar sonra oynar.

Sevgili Figan Abla,

Resim çekme olayında kendini aştın. Hep çek biz de kaydedelim olur mu?

Sevgili Gözde,

Avatar ve imza şahane olmuş. Ellerine sağlık.

Figan
21-01-07, 21:31
Hepinize Tsk.ederim arkadaslar..Resimleri begenmenize sevindim..
Dizimizin bölümlerinden ilginc vede hosuma giden güzel kareleri elbette sizlerle paylasmak bana keyif verecektir..
Sinan Tuzcu`nun resimlerini cekmek ise ayrica hosuma gidiyor..

ilginiz vede begeniniz icin Sagolun.

gzd_gzd
21-01-07, 22:54
Sevgili Gözde,

Avatar ve imza şahane olmuş. Ellerine sağlık.

teşekkür ederim hasancım beğendiğin için;)

bu arada kabuslar evi-seni beklerken'in fragmanını izledim sonunda ,son dans'ı izlemiştim daha önce we "korku filmi" konulu filmde ağlamıştım,daha fragmandan hikaye oldukça duygusal geliyor,bence filmde korkmak yerine ağlicaz:sad53:

bu arada melisa sözen-sinan tuzcu ikilisini sevdim ben,çok güsel bi ekran uyumları war;)

Figan
21-01-07, 23:15
Ne zaman bu film ?
Sinema filmi mi yoksa dizimi anlamadim ?... Vede saatleri nedir ?
Bilgilendiren olursa sevincem..

forever_bim
21-01-07, 23:24
Figan Abla;

Kabuslar Evi 13 bölümlük dizi. Ama TV'de şimdilik yayınlanmayacak. Her bölümde farklı bir öykü var ve her bölümde farklı oyuncular başrolde. 10. bölümün adı Seni Beklerken. Melisa Sözen, Sinan Tuzcu ve Nur Sürer başroldeler.

Kabuslar Evi'nin ilk beş bölüm DVD ve VCD leri çıktı. 10. bölüme daha 5 bölüm var. Tüm VCDler çıktıktan sonra da Kanal D yayınlayacak sanırım.

Daha ayrıntılı bilgi ve fragman için

www.kabuslarevi.com (http://www.kabuslarevi.com)

resmi web sitesi.

Figan
22-01-07, 01:09
Figan Abla;

Kabuslar Evi 13 bölümlük dizi. Ama TV'de şimdilik yayınlanmayacak. Her bölümde farklı bir öykü var ve her bölümde farklı oyuncular başrolde. 10. bölümün adı Seni Beklerken. Melisa Sözen, Sinan Tuzcu ve Nur Sürer başroldeler.

Kabuslar Evi'nin ilk beş bölüm DVD ve VCD leri çıktı. 10. bölüme daha 5 bölüm var. Tüm VCDler çıktıktan sonra da Kanal D yayınlayacak sanırım.

Daha ayrıntılı bilgi ve fragman için

www.kabuslarevi.com (http://www.kabuslarevi.com)

resmi web sitesi.

Tamam anlasilmistir Hasan..
Cok tsk.ederim.. :img-yes:

Resimler harika..Paylasimin icin sagol..

gzd_gzd
22-01-07, 14:37
hasan; kabuslar evi'yle ilgili resimler ve bilgiler için çok teşekkürler;)

deniz abla'm çalışmaların her zamanki gibi....mükemmeller:) emeğine sağlık;)

barbiee
22-01-07, 15:35
hasan; kabuslar evi'yle ilgili resimler ve bilgiler için çok teşekkürler;)

deniz abla'm çalışmaların her zamanki gibi....mükemmeller:) emeğine sağlık;)

canım Gözde'm çok teşekkürler güzel yorumun için keşke Elif kalsaydı dizide ve Ömer'e aşık olsaydı ne kadar harika olurdu çok özlüyorum ikisini yanyana :sad53:

forever_bim
22-01-07, 15:51
Deniz'cim çalışmaların çok güzel olmuş. Ellerine sağlık.

BERNA
22-01-07, 16:08
canım Gözde'm çok teşekkürler güzel yorumun için keşke Elif kalsaydı dizide ve Ömer'e aşık olsaydı ne kadar harika olurdu çok özlüyorum ikisini yanyana :sad53:

Denizcim calismalarin cok guzel ellerine saglik.

Feride'nin cok buyuk bir hayrani olarak cok sacma gelecek belki yazdiklarim ama samimiyetime inanacaginizi biliyorum gecen sene Elif ve Omer evlendikten sonra benim de beklentim hep bu yondeydi. cok istedim Elif de Omer'e asik olsun diye. Cunku Omer'e cok uzuluyordum :( Elif olmeseydi bence senaryo bu yone dogru kayacakti tahminimce ama olmadi.

barbiee
22-01-07, 16:17
Denizcim calismalarin cok guzel ellerine saglik.

Feride'nin cok buyuk bir hayrani olarak cok sacma gelecek belki yazdiklarim ama samimiyetime inanacaginizi biliyorum gecen sene Elif ve Omer evlendikten sonra benim de beklentim hep bu yondeydi. cok istedim Elif de Omer'e asik olsun diye. Cunku Omer'e cok uzuluyordum :( Elif olmeseydi bence senaryo bu yone dogru kayacakti tahminimce ama olmadi.

Evet canım Elif çıkmasaydı kesin senaryo öyle olurdu bende ne güzel Feride yi görmek zorunda kalmazdım :D

elif219
22-01-07, 16:44
arkadaşlar resmleriniz ,çalışmalrınız,imza ve avatarlarınız hepsi harika....gösdecm imzan süpr hermznki gibi bende kaptm tabiiki:D...kısacası bu form herşeyiyle mükemmel,en seviyeli, saygılı formalrdn biri kesinlikle ee sinan tuzcu gibi bi insana ztn böyle bir form yakışır dimi ama.... ahh ahh bide bn göreblsm artık sinan tuzcuyu ama nerdeeeee.....

forever_bim
22-01-07, 19:02
Fatma fragman resimleri için ve de imza için çok teşekkürler. Ellerine sağlık.

gzd_gzd
22-01-07, 19:21
arkadaşlar resmleriniz ,çalışmalrınız,imza ve avatarlarınız hepsi harika....gösdecm imzan süpr hermznki gibi bende kaptm tabiiki:D...kısacası bu form herşeyiyle mükemmel,en seviyeli, saygılı formalrdn biri kesinlikle ee sinan tuzcu gibi bi insana ztn böyle bir form yakışır dimi ama.... ahh ahh bide bn göreblsm artık sinan tuzcuyu ama nerdeeeee.....

bitanem çok teşekkür ederiim kullandığın içinn:img-wink:
bence de bu forum herşeyiyle mükemmel:)

we pinkzone(yani fatma;)) seni beklerken-sinan tuzcuyu beklerken:img-in_lo filminin resimlerini koyduğun için çook teşekkürler emeğine sağlıkk,fragmanı sürekli izlemekten zaten ezberledim artık:img-in_lo

ayrıca imza da süper:img-wink:

elif_gs
22-01-07, 19:27
merhaba arkadaşlar uzun zamandır yazamıyorum Sinan Beyin forumuna. bütün çalışmalar için ve resimler için teşekkürler hepsi birbirinden güzel olmuş. bu arada elif hakkında bir şey söylemek istiyorum ben hiçbir zaman elifi sevemedim bunu itiraf ediyorum. yılmazla birlikteyken mutlu değildi ömerle evlendi yine mutlu olmadı. hem yılmazı üzdü hem ömeri. şimdi feride de seviyor ömeri gerçi daha pek bir şey yok ortada ama olsun. elif yaşasaydı da ömer mutlu olmayacaktı bence.
bu arada şunu da söylemek istiyorum Kabuslar Evi'nde Sinan Beyin oynadığı bölümün yönetmeni Kırık Kanatlar dizisinin yönetmeni. ayrıca çekim yeri de Ayvalık yine Kırık Kanatlar dizisinin çekildiği köy. ufacık bir bilgi

cemotara
22-01-07, 19:34
sevgili Barbiee yaptığın çalışmalar muhteşem olmuş
sevgili Pinkzone resimler için çok sağolasın sinan tuzcu yine çok yakışıklı çıkmış.
sevgili Hasan bilgi verdiğin için çok teşekkürler fragmanı defalarca izledim mükemmeldi ayrıca çağan ırmakı tebrik ediyorum muhteşem bir çalışma çıkmış ortaya çekim kalitesi tek kelimeyle harika müzüikleride hoşuma gitti birde sinan tuzcu çok şekerdi şimdiki ve geçmiş zamanda geçiyor öykü galiba çünkü geçmiş zamanda sinan tuzcu ege şivesiyle konuşuyordu çokda güzel konuşuyordu şimdiki zamanda ise normal şekilde konuşuyordu kısacası muhteşem bir proje çıkmış ortaya

BERNA
22-01-07, 22:07
bu arada şunu da söylemek istiyorum Kabuslar Evi'nde Sinan Beyin oynadığı bölümün yönetmeni Kırık Kanatlar dizisinin yönetmeni. ayrıca çekim yeri de Ayvalık yine Kırık Kanatlar dizisinin çekildiği köy. ufacık bir bilgi

Elifcim ben de diyorum tanidik geliyor diye oradaki binalar :img-wink:
Ama ben o kadar buyuk zorluklarla izledim ki tekrar bakamadim sonra :icon_whis

Feride'yle Omer bu hizla giderlerse aralarinda bir iliski olmasi yakindir bence, tabi senaristler dizide guzel giden tek seyi katletmeye karar vermezlerse :good:

forever_bim
22-01-07, 22:09
sevgili Pinkzone resimler için çok sağolasın sinan tuzcu yine çok yakışıklı çıkmış.
sevgili Hasan bilgi verdiğin için çok teşekkürler fragmanı defalarca izledim mükemmeldi ayrıca çağan ırmakı tebrik ediyorum muhteşem bir çalışma çıkmış ortaya çekim kalitesi tek kelimeyle harika müzüikleride hoşuma gitti birde sinan tuzcu çok şekerdi şimdiki ve geçmiş zamanda geçiyor öykü galiba çünkü geçmiş zamanda sinan tuzcu ege şivesiyle konuşuyordu çokda güzel konuşuyordu şimdiki zamanda ise normal şekilde konuşuyordu kısacası muhteşem bir proje çıkmış ortaya

Cemotara çok güzel detaylar yakalamışsın fragmandan.

Evet reenkarnasyon konuda önemli bir yer tutuyor ve Ege şivesi var. Süper olmuş.

gzd_gzd
22-01-07, 22:18
evet geçmiş zamanda ege şivesiyle konuşuyor sinan tuzcu,ve çok şirin olmuş o kıyafetlerle,o şiveyle;) we müzikleri bence de çook güzel,filmi çook fazla merak ediyorum umarım dvdsi bi an evvel çıkar

BERNA
22-01-07, 22:24
Gozdecim bence gecmis zamani anlattigi icin soluk renk daha guzel daha nostaljik olmus ben cok begendim imzayi :good: Avatar da son derece hos onu da es gecmedik yani :)

secoms
22-01-07, 22:26
Sevgili gözde,

Her calısman mükemmel de bu son yaptıgın imza tek kelimeyle harika olmus.. İzninle kullanıyorum.. Ellerine saglık...

forever_bim
22-01-07, 22:37
Gözde gördüğün gibi imzaların kara borsa gidiyor. Ben de çok bayıldığım için hemen kaptım.

elif_gs
22-01-07, 22:41
Elifcim ben de diyorum tanidik geliyor diye oradaki binalar :img-wink:
Ama ben o kadar buyuk zorluklarla izledim ki tekrar bakamadim sonra :icon_whis

Feride'yle Omer bu hizla giderlerse aralarinda bir iliski olmasi yakindir bence, tabi senaristler dizide guzel giden tek seyi katletmeye karar vermezlerse :good:

canım ben de ilk gördüğümde şaşırdım bayağı ama normal sonuçta ikisi de Avşar Yapım'ın projesi. bence de Feride ile Ömerin arasında bir ilişki olmalı. en azından filiz yılmaz aşkını yere batırsalar da tutunacak bir dal olmalı dizide.
bu arada gözde avatarın ve imzan süper olmuş ellerine sağlık

gzd_gzd
22-01-07, 23:29
Gozdecim bence gecmis zamani anlattigi icin soluk renk daha guzel daha nostaljik olmus ben cok begendim imzayi :good: Avatar da son derece hos onu da es gecmedik yani :)

Sevgili gözde,

Her calısman mükemmel de bu son yaptıgın imza tek kelimeyle harika olmus.. İzninle kullanıyorum.. Ellerine saglık...

Gözde gördüğün gibi imzaların kara borsa gidiyor. Ben de çok bayıldığım için hemen kaptım.

bu arada gözde avatarın ve imzan süper olmuş ellerine sağlık

çalışmalarımı beğendiğiniz için çook teşekkr ederim arkadaşlar:img-wink:

forever_bim
23-01-07, 12:48
Sevgili Fatma sevgili Deniz

İmzalarınız çok güzel olmuş. Ellerinize sağlık. Deniz ilkini kaptım.

barbiee
23-01-07, 14:10
Sevgili Fatma sevgili Deniz

İmzalarınız çok güzel olmuş. Ellerinize sağlık. Deniz ilkini kaptım.

Teşekkürler Hasan'cım beğenip kullanmana sevindim Sinan TUZCU böyle şahane olunca yapılan tüm çalışmalar harika oluyor ne yapalım...:img-yes: :img-wink: :icon_whis

gzd_gzd
23-01-07, 15:35
deniz abla'm we pinkzone çalışmalarınız we imzalarınız şahane olmuşş,ellernze sağlıkk ;);)

barbiee
23-01-07, 15:40
deniz abla'm we pinkzone çalışmalarınız we imzalarınız şahane olmuşş,ellernze sağlıkk ;);)

sağol canımcım bende senin çalışmalarına hastayım bu arada sana sabah pm attım bişi sormam lazım ama msj kutusu dolu dedi bi baksan diyorum :D

cemotara
23-01-07, 18:10
sevgili gzd_gzd,Barbiee ve pinkzone avatar ve imzalarınız muhteşem olmuş ellerinize sağlık hepside süperler

forever_bim
23-01-07, 23:57
Sevgili Deniz;

Özel çalışmaların deyim yerindeyse fevkaladenin fevkinde olmuşlar. Adam fevkalade zaten çalışması da öyle olur. Bir babama bir de Sinan Tuzcu'ya bıyığın bu kadar çok yakıştığını düşünüyorum. Son bir iki yılda erkek oyuncularda en iyi çıkış yapan oyuncu olarak görüyorum onu ben. Ve etrafta görmeye başladığımız tek tip insanlardan da gerek görünüm gerek havasıyla çok farklı. Ama en fazla şu sıralar Kabuslar Evi-Seni Beklerken'de Ege şivesiyle söylemiş olduğu "Korkmayasın, döncem" repliği aklıma takıldı.:img-wink:

gzd_gzd
24-01-07, 12:38
sevgili gzd_gzd,Barbiee ve pinkzone avatar ve imzalarınız muhteşem olmuş ellerinize sağlık hepside süperler

teşekkr ederm yorumun için ;)

deniz abla'm tek sinan tuzcu olan wall'lar mükemmller,hatta birini pcme duvar kağıdı yaptım,böyle bakıyor bana sinan tuzcu, bn de mutlu oluyorum:img-in_lo
Sevgili Deniz;

Özel çalışmaların deyim yerindeyse fevkaladenin fevkinde olmuşlar. Adam fevkalade zaten çalışması da öyle olur. Bir babama bir de Sinan Tuzcu'ya bıyığın bu kadar çok yakıştığını düşünüyorum. Son bir iki yılda erkek oyuncularda en iyi çıkış yapan oyuncu olarak görüyorum onu ben. Ve etrafta görmeye başladığımız tek tip insanlardan da gerek görünüm gerek havasıyla çok farklı. Ama en fazla şu sıralar Kabuslar Evi-Seni Beklerken'de Ege şivesiyle söylemiş olduğu "Korkmayasın, döncem" repliği aklıma takıldı.:img-wink:

kesinlikle,başarıları bi yana,o k dr yakışıklı ki,ben de bıyıklı birine ilk kez bu kadar hayran oluyorum;),bambaşka bir havası war çünkü o'nda bıyığın we umarım kestirmez:img-in_lo

bu arada hasancım; ben de pazar akşamından beri "korkmayasın,döncem" dediği replikteyim,özellikle senin imzanı her gördüğümde aklıma daha da çok geliyor o hali,sinan tuzcuya her şey çok yakışıyor ama ege'li olmak ayrı bi yakışmış ya:img-in_lo

BERNA
24-01-07, 13:13
Egeli olmak yakismis gercekten de cok Sinan Tuzcu'ya. Gerci benim cevremde konusan azdir boyle ama ister istemez kanim kaynadi o replikleri duyunca :img-wink:

I.A. yeni bolumunun fragmanini gordugumden beri bende bir gevseme, bir rahatlama, ay o ne bakis oyle :icon_whis Izlemek icin sabirsizlaniyorum. Hem cok sevdigim aski gormek istiyorum hem de Sinan Tuzcu'nun oyunculugunu gormeye sabirsizlaniyorum. Gecen seneden bir fikrim var gerci ama karsisinda ona aynen eslik eden bir karakter yoktu daha once, bu daha bir degisik olacak bence ;)

(Doktorlar dizisinin basligindan alintidir) Bu diziyi beklerken hastanelik olacagiz, benimki de o hesap oldu :img-hyste :img-hyste

forever_bim
24-01-07, 14:57
Deniz bu ne şahane çalışmadır. 10 üzerinden 100 aldın. Harikasın.

barbiee
24-01-07, 15:14
Deniz bu ne şahane çalışmadır. 10 üzerinden 100 aldın. Harikasın.

Canım teşekkürler ama şahane ve harika olan ve 100 puanı hak eden biri varsa o da SİNAN TUZCU'dur....:happy0064 :happy0064

sinem*
24-01-07, 15:17
Sevgili Barbiee hanımcım ,

Sizi bir kaç başlıkta takip ediyorum ama çalışmalarınızın hiçbiri Sinan Tuzcu bey'in başlığındaki çalışmalar kadar güzel olmuyor.Sanırım buradaki çalışmaları gerçekten aşkla yapıyorsunuz o yüzden bu kadar güzel oluyor.
Size teşekkür ederim,çalışmalarınızın devamını merakla beklemekteyiz.

gzd_gzd
24-01-07, 15:20
Egeli olmak yakismis gercekten de cok Sinan Tuzcu'ya. Gerci benim cevremde konusan azdir boyle ama ister istemez kanim kaynadi o replikleri duyunca :img-wink:

I.A. yeni bolumunun fragmanini gordugumden beri bende bir gevseme, bir rahatlama, ay o ne bakis oyle :icon_whis Izlemek icin sabirsizlaniyorum. Hem cok sevdigim aski gormek istiyorum hem de Sinan Tuzcu'nun oyunculugunu gormeye sabirsizlaniyorum. Gecen seneden bir fikrim var gerci ama karsisinda ona aynen eslik eden bir karakter yoktu daha once, bu daha bir degisik olacak bence ;)

(Doktorlar dizisinin basligindan alintidir) Bu diziyi beklerken hastanelik olacagiz, benimki de o hesap oldu :img-hyste :img-hyste

bernacım şöyle diyim,ayakta izliyordum cuma günkü olcak bölümün fragmanını we fragmandaki feride-ömer sahnelerini görünce sevnçten dengemi kaybedip yere düştüm:img-hyste :img-hyste o nasıl bi bakıştı yaa,ne kdr güzeldi ne kdr sevgi doluydu:img-in_lo

deniz ablam wallpalerların her zmnki gibi şahaneler,senin yeteneğinle sinan tuzcunun yakışıklılığı birleşiyor we ortaya bi şaheser çıkıyor:img-wink:

barbiee
24-01-07, 15:21
Sevgili Barbiee hanımcım ,

Sizi bir kaç başlıkta takip ediyorum ama çalışmalarınızın hiçbiri Sinan Tuzcu bey'in başlığındaki çalışmalar kadar güzel olmuyor.Sanırım buradaki çalışmaları gerçekten aşkla yapıyorsunuz o yüzden bu kadar güzel oluyor.
Size teşekkür ederim,çalışmalarınızın devamını merakla beklemekteyiz.

Çok değerli Sinem* hanımcığım,
yaptığım çalışmaları takip etmeniz ve beğenilerinizi belirtmeniz beni ne kadar mutlu etti anlatamayacağım...şimdi bir şey itiraf edeyim Sinan Bey'e olan büyük ve imkansız aşkım dolayısı nedeni ile yaptığım çalışmalara yansıyor..Ama birde şu var kendisinde bu yakışıklılık,bu karizma olduğu müddetçe benim pekte birşey yapmama kalmıyor ve dolayısı ile yapılan çalışmalar FEVKALEDENİN FEVKİNDE oluyor..(Bu lafı çok tuttum yaa )
Saygılarımla..
barbiee :img-wink: :img-wink:

barbiee
24-01-07, 15:24
bernacım şöyle diyim,ayakta izliyordum cuma günkü olcak bölümün fragmanını we fragmandaki feride-ömer sahnelerini görünce sevnçten dengemi kaybedip yere düştüm:img-hyste :img-hyste o nasıl bi bakıştı yaa,ne kdr güzeldi ne kdr sevgi doluydu:img-in_lo

deniz ablam wallpalerların her zmnki gibi şahaneler,senin yeteneğinle sinan tuzcunun yakışıklılığı birleşiyor we ortaya bi şaheser çıkıyor:img-wink:

Canım aman dikkat et bi yerlerini düşüp incitme sensiz biz ne yaparız sonra canımıniçi gerçi bigün beni de Sinan TUZCU 'yu izlerken kalp krizinden kaybederseniz hiç şaşırmayın dizifilm ailem olarak sizleri cenazeme beklerim ee bi zahmet Sinan TUZCU'YU da getirirsiniz artık..

Dip not:Sinan TUZCU'nun yakışıklılığına diyecek kelime bulamıyorum valla :)

barbiee
24-01-07, 15:25
http://img48.imageshack.us/img48/5162/475es1my.jpg

Bu aşk tablosu içimi ısıttı.. :) Heleki bakışlar..

valla Fatma'cım Sinan bey in bakışı benimde içimi ısttı ama aşk tablosu tümmmm sinir damarlarımı kabarttı ne yalan söyleyeyim

pinkzone
24-01-07, 15:27
Belli oluyor.. :) Ama bu çiftin bu bölümki sahnelerinden heleki aşk karelerinden süper imzalar çıkar.. İster istemez insanı yapmaya şevk ediyor.. :) Bakışa bittim.. :)

secoms
24-01-07, 15:34
Sevgili modum,

Yeniden baktım da hastanedeki bakıslar gercekten iyimiş.. Resimlere bakınca daha iyi anladım..

Barbiee, yaptıgın özel calısma mükemmel olmus.. Ellerine saglık.. Bu konuda cok basarılısın..

NOT: Aynı kaderi paylasmaktayız.. Ben de imkansız bir ask yasıyorum.. Korkma tabiki Sinan abiye karsı değil benimkisi :img-hyste

gzd_gzd
24-01-07, 15:34
Canım aman dikkat et bi yerlerini düşüp incitme sensiz biz ne yaparız sonra canımıniçi gerçi bigün beni de Sinan TUZCU 'yu izlerken kalp krizinden kaybederseniz hiç şaşırmayın dizifilm ailem olarak sizleri cenazeme beklerim ee bi zahmet Sinan TUZCU'YU da getirirsiniz artık..

Aman diyim deniz ablam düşüncesi bile korkunç, asıl sen dikkat et kendne, diziyi izlerken(zor ama:img-in_lo ) mümkün olduğunca sakin olmaya çalış,olmadı kolonya falan bulundur yannda fenalaşmalara karşı:img-hyste :img-hyste , sen bize lazımsınnn:img-wink:

http://img48.imageshack.us/img48/5162/475es1my.jpg

Bu aşk tablosu içimi ısıttı.. :) Heleki bakışlar..

kesinlikle benim de içimi ısıttı:img-in_lo

ellerne sağlıkk :)

bu resimlerden -hele ki bölümden snra eklenen daha büyük resmlerden o kdr güsel çalışmalar çıkar ki:img-yes: ;)

barbiee
24-01-07, 15:35
Sevgili modum,

Yeniden baktım da hastanedeki bakıslar gercekten iyimiş.. Resimlere bakınca daha iyi anladım..

Barbiee, yaptıgın özel calısma mükemmel olmus.. Ellerine saglık.. Bu konuda cok basarılısın..

NOT: Aynı kaderi paylasmaktayız.. Ben de imkansız bir ask yasıyorum.. Korkma tabiki Sinan abiye karsı değil benimkisi :img-hyste

Ay canım çok sağol beğenmene sevindim bu arada yüreğimi ağzıma getirdin Dolunay ve Feride iklisi yetiyor zaten bana bi de sen çıktın başıma sanmıştım :img-hyste :img-hyste

pinkzone
24-01-07, 15:36
Feridede az değil nasıl adamı aşkla öpüyor.. Mest oldum valla.. :)

sinem*
24-01-07, 15:38
Aman diyim deniz ablam düşüncesi bile korkunç, asıl sen dikkat et kendne, diziyi izlerken(zor ama:img-in_lo ) mümkün olduğunca sakin olmaya çalış,olmadı kolonya falan bulundur yannda fenalaşmalara karşı:img-hyste :img-hyste , sen bize lazımsınnn:img-wink:

bence de yalnız izleme :img-hyste izleyeceksen de yanında kesici,delici aletler bulundurma ne olur ne olmaz şeytan doldurur:img-hyste

secoms fragman resimleri için çok sağol,pinkzone avatar çok güzel olmuş.

barbiee
24-01-07, 15:38

[/I][/B]

Canım zaten annem sağolsun ikide bir azarlıyor manyaksın sen diye :img-hyste :img-hyste ama ne yapayım elimde değil diyorum anlamıyolar AŞK bu başka şeye benzermi?? :D :D

valla benimde bu resimlerden sonra resmen içim dışım soğudu :img-hyste :img-hyste

barbiee
24-01-07, 15:39

Ee Fatma'cım karşısında Sİnan TUZCU var nasıl öpmesin :img-hyste :img-hyste

pinkzone
24-01-07, 15:40
deniz canım.. Asıl sen o bölümden sonra burda.. Gerek yorumlarla.. Gerek aşk dolu resimlerle neler yapıyoruz bak gör sen.. :) Ne imzalar ne çalışmalar çıkar.. Şimdiden ağzım sulandı... :)

secoms
24-01-07, 15:43
Ay canım çok sağol beğenmene sevindim bu arada yüreğimi ağzıma getirdin Dolunay ve Feride iklisi yetiyor zaten bana bi de sen çıktın başıma sanmıştım :img-hyste :img-hyste

Sevgil barbiee,

Bu ikisinin dısında da dişli rakiplerin var.. (Örnegin Berna abla) .. Benden söylemesi :img-wink: :) Tabi söz konusu Sinan abi olunca örnekleri cogaltmak mümkün..

NOT: Rica ederim sinem. Fragmanı idirmiştim ekleyeyim dedim..

BERNA
24-01-07, 15:44

Senin kime asik oldugunu biliyoruz canim Yilmaz'la Filiz isi tumden olmazsa sana destegimiz tam merak etme :img-hyste

Denizcim resimleri ne buyuk bir askla yaptigin belli zaten, Sinan Tuzcu'yu ben de cok begeniyorum ama senin gibi olamam herhalde :icon_whis
Ne yapalim ben de Omer gibi kadin ruhundan anlayan adam ariyorum, dizi bizi iyice yoldan cikardi :img-hyste Sanirim ben karaktere asigim farkli olarak :img-in_lo

Bu hafta sonu izleyene kadar benim de meraktan cat diye catlama tehlikem var, zaten demin sahneleri dusunurken kar yagmis burada buzda dusuyordum :img-hyste :img-hyste

Calismalari yaparsaniz zevkle kullaniriz bu arada :img-wink:

gzd_gzd
24-01-07, 15:45
aaaaaa yapmayın yaaaaaaa bana bu işkenceyiiii nollluuuuuuurrr arkadaşlar kıymayın bana :icon_sorr :icon_sorr
walla deniz ablacım,tıpkı pinkzone gibi benm de ağzım sulandı desem? bölümü izlemeyi geçtim, bi an evvel bölüm bitse,resim çeksler ekleseler we o sahnelerden imza yapsam diye düşünür oldum ;)

sen de ömer'in mutluluğu için katlanrsn artık bizim çalışmalarımıza ;) kapanan başlıktaki son feride-ömer-elif çalşmalarn ne kdr güseldi ,bu sahnelernden de bşiler yapsan keşke eminim ki mükemmel olurr:)

edit :oley! pinkzone; o resmin büyüğünü eklemişşin bi önceki sayfaya,çok teşekkrlerr:img-in_lo

barbiee
24-01-07, 15:46
Sevgil barbiee,

Bu ikisinin dısında da dişli rakiplerin var.. Örnegin Berna abla vs.. Bnden söylemesi :img-wink: :) Tabi söz konusu S.nan abi olunca örnekleri cogaltmak mümkün..

NOT: Rica ederim sinem. Fragmanı idirmiştim ekleyeyim dedim..

Canım valla Sinan TUZCU 'yu onlar geç keşfetti onlar yokken ben vardım o yüzden en güçlü rakibim DOlunay sonra da Feride :img-hyste :img-hyste :img-hyste

pinkzone
24-01-07, 15:47
Şu manzara karşısında.. Ağzımın sulanmaması mümkün mü ya.. :) İmzalar çalışmalar beni bekleyin..

Valla sırf o sahnelerden oluşan imzayı bende kullancam.. :)

barbiee
24-01-07, 15:48
Berna'cım ve Gözde'cim o Feride&Ömer çalışmalrını bi an gaflete kapılıp yaptım ve daha sonra gelen tepkilerle kendi özüme döndüm diyebilirim SADECE SİNAN diyorum bundan sonra bi de küçük elif tabiii

sinem*
24-01-07, 15:49
Canım valla Sinan TUZCU 'yu onlar geç keşfetti onlar yokken ben vardım o yüzden en güçlü rakibim DOlunay sonra da Feride :img-hyste :img-hyste :img-hyste

bence tek rakibin dolunay soysert pardon dolunay tuzcu :img-blush ,sen ferideden önce de buradaydın :img-hyste senin yerin tartışılmaz zaten canım :)

Bende ömerin fevri olmayan hallerini beğeniyorum,kadınlara karşı tavrına da bayılıyorum:img-blush

secoms

:img-hyste walla haklısın ne diyeyim.. Bu arada Sinan abinin forumunu bayan hayranları sardı..İzninizle ben cıkayım.. Sizi Sinan abiyle yalnız bırakım :):)

Herkese iyi aksamlar...

elif219
walla deniz ablacım,tıpkı pinkzone gibi benm de ağzım sulandı desem? bölümü izlemeyi geçtim, bi an evvel bölüm bitse,resim çeksler ekleseler we o sahnelerden imza yapsam diye düşünür oldum ;)

sen de ömer'in mutluluğu için katlanrsn artık bizim çalışmalarımıza ;) kapanan başlıktaki son feride-ömer-elif çalşmalarn ne kdr güseldi ,bu sahnelernden de bşiler yapsan keşke eminim ki mükemmel olurr:)

vay vay forma bi gidrm ne göriim feride-ömer aşk sahneleri....bakmadn önce gözlerimi bir iki kez açıp kapadm tamma anldm hayl diilmş....senarsitler bu çiftide düşünü sonunda hayret cem beydn nası fırsat kaldıysa...

ee gözsedecm artık sendn bu harika resimlerdn bi çalışma bekliorz yani....ve tabiiki deniz abladn hemde feride-ömer:D...

barbiee
24-01-07, 15:51
bence tek rakibin dolunay soysert pardon dolunay tuzcu :img-blush ,sen ferideden önce de buradaydın :img-hyste senin yerin tartışılmaz zaten canım :)

Bende ömerin fevri olmayan hallerini beğeniyorum,kadınlara karşı tavrına da bayılıyorum:img-blush

evet haklısın Sinem'cim Feride de kim oluyo daha dün gelmiş diziye adamı nasıl öpüyooo alla alla :img-pilot :img-pilot

ya bu arada sende de ufak ufak bi Sinan aşkı mı seziyorum yoksam bana mı öyle geldi...

sinem*
24-01-07, 15:55
evet haklısın Sinem'cim Feride de kim oluyo daha dün gelmiş diziye adamı nasıl öpüyooo alla alla :img-pilot :img-pilot

ya bu arada sende de ufak ufak bi Sinan aşkı mı seziyorum yoksam bana mı öyle geldi...

yok canım dünya ahiret abim olsun:img-hyste Ben sadece ömerin kadınlara karşı tavrına ve gözlerine bayılıyorum diyebilirim.:img-in_lo

pinkzone
24-01-07, 16:00
Valla bende senin gibi bakmıyorum denizciğim. :) Bende onun o bakışlarına ve kadınalra olan tavrına tabi sevdiği kadınlara bakışlarını beğeniyorum.. :) Oyuncu olarakta çok beğeniyorum. O gözle hiç bakmadım.. :)

Feride dün gelmiş olabilir.. Ama bak lokum gibi çocuğu kaptı.. Bize izlemek düşer.. Ama keyifle ama.. Sinirle.. Tabi ben keyifle izleyeceğim. Geçmişe mazi demişler.. Feride yeni olabilir ama... Eskisini hiiiç aratmayacağa benzer..

barbiee
24-01-07, 16:14
Valla bende senin gibi bakmıyorum denizciğim. :) Bende onun o bakışlarına ve kadınalra olan tavrına tabi sevdiği kadınlara bakışlarını beğeniyorum.. :) Oyuncu olarakta çok beğeniyorum. O gözle hiç bakmadım.. :)

Feride dün gelmiş olabilir.. Ama bak lokum gibi çocuğu kaptı.. Bize izlemek düşer.. Ama keyifle ama.. Sinirle.. Tabi ben keyifle izleyeceğim. Geçmişe mazi demişler.. Feride yeni olabilir ama... Eskisini hiiiç aratmayacağa benzer..

ahh Fatma'cım ahh zaten bu adama aşık olmam daki en büyük etken ELif'e olan davranışları ve ona duyduğu aşk ile başladı..bi baktım ben Sinan'a aşık olmuşum hele bide yakından görünce ateş iice bacayı sardı ama nafile Dolunay benden önce davrandı gözü açık valla kaptı adamı :img-yes: :img-yes:

pinkzone
24-01-07, 16:35
Sorma yazarken birden aklıma geldi.. Ama cuk diye oldu.. :) Çok şekerler ya..

BERNA
24-01-07, 16:37
Ortam steril :img-hyste

Fatmacigim ellerine saglik senin de katkilarinla iki gundur nesemiz tam :img-wink:

pinkzone
24-01-07, 16:45
Bu aşk sahneleri ve.. Bu resim beni çok etkildi.. Fotoroman yaptım.. Ya 2 günden beri kendi kendime gülüyorum.. Bizimkiler bana deli gözüyle bakmaya başladı..

forever_bim
24-01-07, 17:00

Ben de sabah uyanınca gözlerimi iyiden oğuşturdum gerçek mi yoksa uyuyormuyum halen diye.

Deniz!!! O ne kelime. Duymamış olayım. Herşey konuşulur burda ölüm hariç.

Ben de onu demek için gelmiştim aslında. Hakikaten aşkla öpüyor.

Berna'cım ve Gözde'cim o Feride&Ömer çalışmalrını bi an gaflete kapılıp yaptım ve daha sonra gelen tepkilerle kendi özüme döndüm diyebilirim SADECE SİNAN diyorum bundan sonra bi de küçük elif tabiii

Deniz beni kırmaz bana imza avatra bile yapar bu sahnelerden.

Keyifle izleyeceklerden biri de benim. Avatar için çok sağ ol. Ayrıca da secomsa muhteşem fragman resimleri için çok mersi.

sinem*
24-01-07, 17:15
yoldaşım tam seni yansıtan bir fotoroman olmuş :) devamını bekliyoruz.

ayrıca pinkzone yaptıkların gerçekten çok eğlenceli olmuş,"ortam steril" gerçekten de ama handan hanım çıkarsa hiç şaşmam :)

gzd_gzd
24-01-07, 17:47
pinkzone cnm son bi kaç gündür ıhlamurlar altnda-özel çalışmalar başlığına koyduğun fotoromanların sıkı takipçisiyim ,ama bu mükemmel olmuş yaa,ortam steril demekk,süpersin ya kırk yıl düşünsem aklıma gelmez böle bşi :):)

deniz abla'm senin duygularını yansıtarak:img-in_lo yaptıın çalışma da çok güsel olmuş ellerne sağlıkk;)

BERNA
24-01-07, 17:55
Denizcigim biz Feride'yi sevsek de senin askin da cok guzel bence; hem ne guzel yaraticiligini kamciliyor. Sahneyi kendine gore yorumlamani sevdim bu arada, yine gayet yaratici ;)

cemotara
24-01-07, 18:31
Arkadaşlar yaptığınız çalışmaların hepside çok güzel ellerinize sağlık
sevgili BARBİEE nasıl yapıyorsun bilmiyorum ama yaptığın çalışmaların hepside fevkaladenin fevkinde çalışmaların resmen ortalığı yıkıyor ellerine sağlık
Sevgili secoms; fragman resimleri için çok teşekkürler gerçekten feride ömer sahneleri bir harika
Bu aradada ortamda baya bir güzelleşmiş allah muhabbetinizi arttırsın
bu arada unutmadan sevgili HASAN, aynına yakın resimler için yine teşekkürler :img-hyste

cemotara
24-01-07, 18:57
sevgili gzd_gzd yaptığın feride&ömer avatarları çok güzel olmuş çok tatlı çıkmışlar ellerine sağlık
Bu arada bende bir egeli olarak sinan tuzcunun ege şivesiyle konuşması çok hoşuma gitti vede çok güzeldi

gzd_gzd
24-01-07, 19:30
sevgili gzd_gzd yaptığın feride&ömer avatarları çok güzel olmuş çok tatlı çıkmışlar ellerine sağlık
Bu arada bende bir egeli olarak sinan tuzcunun ege şivesiyle konuşması çok hoşuma gitti vede çok güzeldi
cemotora; çok teşekkr ederim beğendiğin için cnm ;)

forever_bim
24-01-07, 20:48
Arkadaşlar yaptığınız çalışmaların hepside çok güzel ellerinize sağlık
sevgili BARBİEE nasıl yapıyorsun bilmiyorum ama yaptığın çalışmaların hepside fevkaladenin fevkinde çalışmaların resmen ortalığı yıkıyor ellerine sağlık
Sevgili secoms; fragman resimleri için çok teşekkürler gerçekten feride ömer sahneleri bir harika
Bu aradada ortamda baya bir güzelleşmiş allah muhabbetinizi arttırsın
bu arada unutmadan sevgili HASAN, aynına yakın resimler için y