*{LOLLY}*
09-02-07, 14:40
Sevgili Eva ve Deniz ablam yorumlarınız için çok teşekür ediyorum..
Merak etme Deniz abla istesem de dayanamıyorum :):):)
Merak etme Deniz abla istesem de dayanamıyorum :):):)
|
Tüm Versiyonu Göster : Sinan Tuzcu *{LOLLY}* 09-02-07, 14:40 Sevgili Eva ve Deniz ablam yorumlarınız için çok teşekür ediyorum.. Merak etme Deniz abla istesem de dayanamıyorum :):):) *{LOLLY}* 09-02-07, 14:41 Eva çalışman çok güzel.. Ellerine sağlık arkadaşım.. barbiee 09-02-07, 14:43 Eva çalışman çok güzel.. Ellerine sağlık arkadaşım.. sinem* 09-02-07, 14:45 *{LOLLY}* imzan çok güzel olmuş,ellerine sağlık Eva çalışmaların çok güzel oluyor,ellerine sağlık Denizcim özel çalışmaların alaladenin fevkinde :):) şaka şaka her zamanki gibi fevkaladenin fevkinde :):) ellerine sağlık canım forever_bim 09-02-07, 14:46 Sevgili Deniz vur dedik öldürdün ama iyi ki öldürdün. Muhteşem ötesi olmuşlar. Sana maille atarken bu kadar iyisini beklemiyordum ben. Şimdi bende kaşkollu deri ceketli resimleri var tabiri caizse jilet gibi. Onlardan sana atayım sen de çalışmanı yap. Sevgili Eva'nın yapmışl olduğu sarı fonlu Feride Ömer çalışması da şahane olmuş. *{LOLLY}* 09-02-07, 14:49 teşekkür ederim sinem* Deniz abla her çalışmanda kendini de aşmışsın.. özellikle şu sonuncuya bittim:):) barbiee 09-02-07, 14:49 Denizcim özel çalışmaların alaladenin fevkinde :):) şaka şaka her zamanki gibi fevkaladenin fevkinde :):) ellerine sağlık canım Sevgili Yoldaş; böyle güzel bir yorumu senden duymak inan çok güzel beni ne kadar mutlu ettin anlatamam bu arada unutmadım aklımda bi ara sizin Tuba'nın sayfasına da uğrayacağım ama ellerim Sinan'dan başkasına gitmiyo çalışma yaparken :D :D :D barbiee 09-02-07, 14:51 Sevgili Deniz vur dedik öldürdün ama iyi ki öldürdün. Muhteşem ötesi olmuşlar. Sana maille atarken bu kadar iyisini beklemiyordum ben. Şimdi bende kaşkollu deri ceketli resimleri var tabiri caizse jilet gibi. Onlardan sana atayım sen de çalışmanı yap. Sevgili Eva'nın yapmışl olduğu sarı fonlu Feride Ömer çalışması da şahane olmuş. Sevgili Hasan beni bilirsin Sinan'ın resimlerini görünce dayanamıyorum zaten mailime bakarken kalpten gidiyordum bu resimleri görünce sen şu jilet gibi olanlarıda biran önce gönderde canım bende kendimi çalışma yaparken bulayım :D :D sinem* 09-02-07, 14:53 Sevgili Yoldaş; böyle güzel bir yorumu senden duymak inan çok güzel beni ne kadar mutlu ettin anlatamam bu arada unutmadım aklımda bi ara sizin Tuba'nın sayfasına da uğrayacağım ama ellerim Sinan'dan başkasına gitmiyo çalışma yaparken :D :D :D canım yoldaşım :) sinandan başkasına elin gitmiyorsa çalışmaların bir ucuna da tuba'yı koy canım,benim için hiç sorun yok :) tekrardan ellerine sağlık canım :) Bu arada sevgili yapımcılar,senaristler bu ikiliyi kaçırmayın,ikiliden kastım da Tuba Büyüküstün ve Sinan Tuzcu ..ikisini bir projede birbirine aşık bir çifti oynatırsanız çok mutlu olacağım..aralarındaki uyum ve çekim :) çok güzel,izleyicilerinizde hazır . barbiee 09-02-07, 14:56 canım yoldaşım :) sinandan başkasına elin gitmiyorsa çalışmaların bir ucuna da tuba'yı koy canım,benim için hiç sorun yok :) tekrardan ellerine sağlık canım :) Bu arada sevgili yapımcılar,senaristler bu ikiliyi kaçırmayın,ikiliden kastım da Tuba Büyüküstün ve Sinan Tuzcu ..ikisini bir projede birbirine aşık bir çifti oynatırsanız çok mutlu olacağım..aralarındaki uyum ve çekim :) çok güzel,izleyicilerinizde hazır . Canım benim ben koymasına koyarım da bir kere iki kardeşin resimlerinden oluşan bi çalışma yaptım diye nerdeyse taşa tutuluyordum mazallah bülent fanları sadece SİNAN&TUBA çalışması yapsam beni ne yaparlar bilemiyorum :D :D: EvaLongoria 09-02-07, 14:58 yorum yapan herkese çok teşekkürler.. sevgili barbiee kadar olamasak da kendi çapımızda uğraşıyoruz. sevgilerimle eva BERNA 09-02-07, 15:26 Ne diyecegimi bilemiyorum ki arkadaslar bu baslikta hicbirsey yapmayip tesekkurcu basi bile olmak yeterince yogunluk katiyor. Denizcigim 'biri beni durdursun' yazmisti ya aman kimse bizi durdurmasin bu yogunluga canimiz feda :) Denizcigim forumun en cosmus kisisi olarak seni ilan ediyorum ama muthis olmus hepsi gercekten de fevkadelenin fevkinde ozellikle kirmizi fonlu olanlar (bugunlerde de kirmiziya taktim) :good: Denizin calismalarinda araciligi icin ayrica Hasan'a tesekkurler. Eva calismalarinin hepsi ayri bir guzel ama en cok Feride ve Omer hakkinda yazmis oldugun sozlere bayildim. Bizim canimiz cikiyor anlatacagiz diye bu askin farkini sen bir siirle olayi ozetleyivermissin bile :icon_whis Ben de gecikmeli olsa da sevincinize ortak olacagim :img-cool2 Loly imzani cok sevdim, Sinan Tuzcu'nun farkli bir rolu ve farkli bir yonu :) Sevgili Benim'e Omer ve Elif'in resimleri icin cok tesekkurler. Secoms & Hasan ikilisinde ben buyuk potansiyel gormeye basladim, o nasil bir pozu yakalamaktir oyle. Bize aciyin canim biraz :img-in_lo Sinem Sinan Tuzcu ve Tuba Buyukustun konusunda onlarin sahnelerinden son derece zevk alan bir seyirci olarak tamamen ayni fikirdeyim dostum. *{LOLLY}* 09-02-07, 15:32 Çok teşekkür ederim yorumun için sevgili Berna.. gzd_gzd 09-02-07, 15:34 deniz ablam msnde de dedğim gibi son çalışman harika olmuş,ellerne sağlık ;) resimleri sana göndere hasan'a da teşekkrler ;) seçimler süper:) eva çalışmaların bi yana,çalışmalarının üzerndeki sözler de en az çalışmaların kadar mükemmel,ellerne sağlık;) sinem seninle kesinlikle aynı fikirdeyim,sinan tuzcu ve tuba büyüküstünün beraber süper bi ekran uyumları war,hem olası bi projede bi izleyici de ben olurum ya :) lolly;imzan süper olmuş cnm,ellerne sağlıkk;) benim'e de elif-ömer resimleri için teşekkrler;) *{LOLLY}* 09-02-07, 15:36 gözde teşekkür ederim cnm.. beğenmene çok sevindim :):) barbiee 09-02-07, 15:49 Gözde'm imzaların süper ötesi ellerine sağlık... Berna'cım o güzel yorumun için çook teşekkürler canım *{LOLLY}* 09-02-07, 16:08 Deniz ablam süpersin ellerine sağlık:happy0064 Eva çok güzel ellerine sağlık.. forever_bim 09-02-07, 18:03 Sevgili Eva, sevgili Deniz ve sevgili Merve ve de sevgili Gözde, tüm özel çalışma ve imzalar için hepinize teşekkürler. En kısa zamanda yeni resimlerle yanınızda olacagım. Yani korkmayasınız döncem size ben. gzd_gzd 09-02-07, 22:43 Sevgili Eva, sevgili Deniz ve sevgili Merve ve de sevgili Gözde, tüm özel çalışma ve imzalar için hepinize teşekkürler. En kısa zamanda yeni resimlerle yanınızda olacagım. Yani korkmayasınız döncem size ben. yorumun için teşekkr ederm hasan :) yeni resimlerini merakla bekliyorum(z) :) barbiee 10-02-07, 09:41 Gözde'm avatarların muhteşem ötesi canım ellerine sağlık... Sevgili Mervee seninde imzaların çok güzel olmuş... ve sevgili Eva tekiner kardeşler imzan süper olmuş ellerine sağlık canım EvaLongoria 10-02-07, 09:53 sevgil barbiee senin çalışmaların da olağanüstü olmuş... RoseMarry 10-02-07, 09:55 Uzun bi aradan sonra teyzemin bize gelmesi vesilesiyle Ihlamurlar Altında'yı izledim.Kısa ve öz bi özetle neler olup bittiğini öğrendim.Sinan Tuzcu'nun muhteşem bi oyuncu olduğunu hep söylemişimdir.Yeni sezonun 4-5 bölümünü izledikten sonra bırakmıştım izlemeyi.Dün izleyince Sinan Abi'ye olan hayranlığım depreşti.Sırf onun için izlemeye devam edicem. Gerçekten çok başarılı bi oyuncu Ihlamurlar Altında'dan sonra yeni projelerde görmek isterim kendisini.. İzmir'de imza günü varmış bende Aydın'da yaşıyorum fazla uzak değil(biraz mesafa var gerçe) ama malesef gidemiyeceğim:( Bu arada çalışma yapan herkese çok teşekkürler.... barbiee 10-02-07, 10:31 Bu arada dün bende H.S başlamadan ve reklam aralarında I.A yı izledim Sinan TUZCU her zamanki gibi olağanüstüydü veeeeeeeee sizleri şok edeyim arkadaşlar dün Feride ile birlikte olan sahnelerine bayıldım Ömer sonunda hakettiği mutluluğu bulmuş bu da beni mutlu etti tabi çünkü o sevilmeyi en çok hakeden birisi Aşık olmak ona yarıyor... :D :D :img-yes: :img-yes: :img-wink: gzd_gzd 10-02-07, 11:38 Gözde'm avatarların muhteşem ötesi canım ellerine sağlık... Sevgili Mervee seninde imzaların çok güzel olmuş... ve sevgili Eva tekiner kardeşler imzan süper olmuş ellerine sağlık canım teşekkr ederim deniz abla'm beğendiğin içinn :) senin çalışmaların da her zamanki gibi mükemmel olmuşş ,ellerne sağlık ;) eva;çalışmaların çok güzeller cnm ellerne sağlık ;) gzd_gzd 10-02-07, 11:44 dünkü bölümde Sinan Tuzcu her zamanki gibi bizi kendine hayran bıraktı,bölümde keyif alarak izlediğim tek sahneler Feride-Ömer-Elif sahneleriydi ;) o aşkı çok güzel yansıtıyolar bize İrem Altuğla Sinan Tuzcu,kendilerini tebrik ediyorum,we inşaattaki büyük tersliklere sinirlendiği sahnelerde de mimiklerini mükemmel kullandı,süper oynadı gerçekten,we inşaat durduğunda ferideyle olan sahneleri "hiç bişeyi beceremiyorum ben" gibi bişey diyerek üzülme sahneleri de şahaneydi gerçekten,Sinan Tuzcu mükemmel bi oyuncu we üzgünüm hiç mütavzı olamicam dün dizide bu mükemmel performansıyla tüm oyuncuların arasından sıyrılıp gözümde 1 numaraya yerleşti :) forever_bim 10-02-07, 14:59 Öncelikle sevgili Eva'ya imzası için sevgili Deniz'e benim gönderdiğim resimlerden yaptığı şık özel çalışmalar için ve sevgili baharh'a 43. bölüm fragman resimleri için çok teşekkürler. Akşamki her sahnesi olağanüstüydü. Gerek Feride'yle olan aşk sahneleri gerekse toplantıdaki çıkışları gerekse kendiyle hesaplaşması. Her duyguyu bize çok iyi yansıttı. Teşekkür ediyoruz bu güzel oyunculuk için. forever_bim 10-02-07, 18:26 Benim en yakın arkadaşımın kuzeni İstanbul Dünya Göz Hastanesinde sıra beklerken Sinan Tuzcu Dolunay Soysert çiftiyle karşılaşmış. 5 dakika sohbet etmişler doktoru beklerken. Dolunay Hanım Bebeğim dizisi için bizim Kıbrıs'a gelmiş ve de çok beğenmiş. Her zaman gelsinler diyorum ben de. Ege TvDe İmza Gününde Sinan Tuzcu'yu gördüm. Sarı bir kazak giyiyordu. Çok şirindi. elif_gs 10-02-07, 18:32 merhaba arkadaşlar... dün diziyi izledim ve sinan beyi çok beğendim. her zamanki gibi muhteşemdi. bugün bizim buralarda bir alışveriş merkezine özge özberk geldi. imza falan aldım. HAMLETi sordum. maalesef üzücü bir cevap verdi. Vahide Gördüm ve Sinan Tuzcu ile birlikte oyunuyoruz ve onların da dizileri var. Ayrıca yönetmenimiz de iki aile dizisinde oynuyor. bu yüzden provalarda aksaklık olabiliyor. bu sezon yetiştiremeyebiliriz oyunu dedi. ama yetişmezse eylül ekim gibi sahnelenecek dedi. violettt 10-02-07, 18:38 slm arkadaşlar ben bu bölüme ilk defa yazıyorum geçen sezon sinan tuzcu (ömer) için çok üzülüyordum çünkü elif onun sevgisine layık değildi başta ferideyi pek sevmedim ama şimdi feride geldiği için çok mutluyum Sinan tuzcuyu çok seviyorum özellikle de gözleri de harika :img-yes: :img-yes: gzd_gzd 10-02-07, 18:53 LG_34 çok teşekkrler cnm eklediğin resmler için,bu arada Sinan abinin üstündeki kazağın aynısını babama almıştım doğumgününde :):):):) orda ben de olmak için neler vermezdim yaa;) ben de Ege Tvde izledim imza günüyle ilgili haberi,resmen izdiham olmuş ;) ıhlamurlar altında forumunda imza gününe giden arkadaşların yazdıklarına göre de Sinan Tuzcu bu forumu okuyormuş ;) violettt 10-02-07, 18:59 LG_34 çok teşekkrler cnm eklediğin resmler için,bu arada Sinan abinin üstündeki kazağın aynısını babama almıştım doğumgününde :):):):) orda ben de olmak için neler vermezdim yaa;) ben de Ege Tvde izledim imza günüyle ilgili haberi,resmen izdiham olmuş ;) ıhlamurlar altında forumunda imza gününe giden arkadaşların yazdıklarına göre de Sinan Tuzcu bu forumu okuyormuş ;) Sinan Tuzcu'nun forumu okumasına çok sevindim.:happy0064 LG_34 10-02-07, 19:40 LG_34 çok teşekkrler cnm eklediğin resmler için,bu arada Sinan abinin üstündeki kazağın aynısını babama almıştım doğumgününde :):):):) orda ben de olmak için neler vermezdim yaa;) ben de Ege Tvde izledim imza günüyle ilgili haberi,resmen izdiham olmuş ;) ıhlamurlar altında forumunda imza gününe giden arkadaşların yazdıklarına göre de Sinan Tuzcu bu forumu okuyormuş ;) Sinan Tuzcu bu forumu okuyormuş çok mutlu olduk..Feride-Ömer evlencekmiş finalde..Sinan Tuzcu çok tatlıymış,herzaman öyleydi tabide..Bu bölüm süperdi zaten.. yesimcan 10-02-07, 19:58 sinan tuzcu okuyomus bademm bendee onu cokk seviyorummm bülent len tubaya selam yerime öpsün özgenin selami var desinn lütfennn!!! forever_bim 10-02-07, 23:02 Arkadaşlar Önceden eklediğim resimleri küçültüp ideal boyutta ekledim. Böylece sayfamız ideal boyutuna geri döndü. Sinem'e 15. Bölüm Resimleri için çok teşekkürler. gzd_gzd 10-02-07, 23:16 Sinan Tuzcu bu forumu okuyormuş çok mutlu olduk..Feride-Ömer evlencekmiş finalde..Sinan Tuzcu çok tatlıymış,herzaman öyleydi tabide..Bu bölüm süperdi zaten.. feride-ömerin finalde evlencek olmasına çook sevindim,sanırım çifte düğün olcak dizinin finalinde :D imza günü resmlerini çeken archshe'ye we ekleyen hasan'a çok teşekkrler ;) 15. bölüm resmleri için de sinem'e çok teşekkrler ;) bu arada okuduğum kadarıyla imza gününe giden arkadaşlar sinan tuzcunun ne kadar sempatik we canayakın biri olduğundan bahsediyor,bu beni hiç şaşırtmadı çünkü dışı neyse içi de o sinan tuzcu'nun,ah bi de ben tanışabilsemm ;);):img-in_lo forever_bim 10-02-07, 23:52 Volvox süpersin. Ne diyebilirim ki. Senin yaptığın imzayı yine senin yaptığın imzayla değiştireyim. Ellerine sağlık. averaj 11-02-07, 02:08 eğer programdan foto çeken olursa özgenin forumuna da ekler misiniz? şimdiden tşk... oyun öncesi bakalım uyumları nasıl? gzd_gzd 11-02-07, 10:38 http://www.sabah.com.tr/2007/02/11/gny/im/CE3BFFF78C513A4CBF9C80CBd.jpg Mutfakta Yenilik Var 14:10 atv Sedef İybar'ın sunduğu ve birbirinden lezzetli yemek tarifleri verdiği, alternatif yemek programı "Mutfakta Yenilik Var" atv'de ekrana gelmeye devam ediyor. Programa bugün iki ünlü oyuncu; Sinan Tuzcu ve Özge Özberk konuk oluyor. Keyifli bir sohbet izleyeceğiniz programda Ispanaklı Sarıkanat Pane ve Muzlu Milföy tariflerini de alabileceksiniz. çok teşekkrler haber verdiğin için,14:40da kesinlikle izlicem programı umarım resm çekenler olur ;) krnca_ 11-02-07, 11:53 merhaba arkadaşlar... dün diziyi izledim ve sinan beyi çok beğendim. her zamanki gibi muhteşemdi. bugün bizim buralarda bir alışveriş merkezine özge özberk geldi. imza falan aldım. HAMLETi sordum. maalesef üzücü bir cevap verdi. Vahide Gördüm ve Sinan Tuzcu ile birlikte oyunuyoruz ve onların da dizileri var. Ayrıca yönetmenimiz de iki aile dizisinde oynuyor. bu yüzden provalarda aksaklık olabiliyor. bu sezon yetiştiremeyebiliriz oyunu dedi. ama yetişmezse eylül ekim gibi sahnelenecek dedi. Vahide Gördüm Hırsız-Polis'te oynuyor şu anda 46. bölümde bu dizi ve 50. bölümde biteceği söyleniyor:icon_sorr hem çok fazla rolüde yok şu sıralarda....kısaca yaaaaaaaaaaa ne demek Eylül-Ekim'e kalır:icon_evil ben bu sene sahnede görmek istiyorum Sinan Tuzcu'yu :icon_sorr averaj 11-02-07, 12:48 elif fotolar için sağol... izninle bunları özgenin forumuna da ekleyebilir miyim? emeğine sağlık yeniden... elif219 11-02-07, 12:52 elif fotolar için sağol... izninle bunları özgenin forumuna da ekleyebilir miyim? emeğine sağlık yeniden... tabii ekleyebilrsn cnm bn özegenin de bikaç fotosunu koycm ztn.. elif_gs 11-02-07, 13:48 Vahide Gördüm Hırsız-Polis'te oynuyor şu anda 46. bölümde bu dizi ve 50. bölümde biteceği söyleniyor:icon_sorr hem çok fazla rolüde yok şu sıralarda....kısaca yaaaaaaaaaaa ne demek Eylül-Ekim'e kalır:icon_evil ben bu sene sahnede görmek istiyorum Sinan Tuzcu'yu :icon_sorr valla özyle dedi özge. ben de çok üzüldüm ama sadece Vahide Gördüm'ün dizisi bitiyor. diğerlerinin devam ediyor. bugün programda martta dedi ama program canlı yayın değildi sanırım. yeni bir gelişme mi oldu artık bilmiyorum ama bana büyük ihtimalle eylül ekim gibi olabilir dedi. kesin o trihte demedi ama kalabilir yetitiremeyebiliriz dedi. napalım bekleriz:icon_sorr MAVİ GÖZLÜ DEV'e az kaldı. dün NTV de tanıtımını gördüm. ama sadece Yetkin Dikincileri gördüm. çok iyi iş çıkarmışa benziyor. bu arada programdan fotoğraflar için çok teşekkürler gzd_gzd 11-02-07, 15:06 resimler için çok teşekkrler begümm we yami ;) program süperdi :)izleyemeyenler için anlatiyim ben,telefonumla videoya çektm,tekrr tekrr izliorm :) öncelikle programda oyunun mart başında göztepe afl diye bi yerde sahnelenceğini söylediler,eylül ekim gibi değilmiş yani :S oyunda yönetmen dahil tüm oyuncuların dizileri olduğu için dizi çekimlerini provALAra göre ayarlamaya çalıştıklarını,hepsinin çekim saati farklı olduğu için de bunun baya bi zor olduğunu söylediler,sonra Sinan abinin dolunayla brliklte diyet yaptığını bi kez de kendi ağzından öğrenmiş olduk,sinan abi antepli,dolunay da adanalı olduğu için aslnda ikisinin de damak tatlarına çok düşkün olduklarını sürekli birbirlerne yemek yapmayı çok sevdiklerini söyledi,sonrA dolunayla tanışma hikayelerini anlattı(ki biz bunu zaten biliyoduk röportajdan dolayı :)) sonra o yemek programnda yapılan balık yemeğini çok beğendiğini we dolunaya tarifi yapması için verceğini söyledi,85den beri tiyatro yaptğını we insanların şöhretinin tiyatroyla değil de televizyonla başladıını we bnun yurtdışında da böyle olduğunu söyledi,ayrıca dolunayla evde tiyatrodan we yaptıkları işlerden konuşmayı sevmdiklerini ama ister istemez bu konunun özellkle arkadaş toplantılarında açıldığını söyledi;) herkesin artık tiyatro yüzünden değil televizyon yüzünden sanaçtı olmak istediğini söyledi,ayrıca karabiberden hiç vazgeçemiyomuş bunu da öğrenmiş olduk :D bi de Sinann abinin oyunculuk ustası Tilbe Saran mış,ondan "annem" diye bahsetti ;)bi de yapılan yemeklerden biri balıktı,bunun yannda rakı çok iyi gider dedi :D :D krnca_ 11-02-07, 19:27 bi de yapılan yemeklerden biri balıktı,bunun yannda rakı çok iyi gider dedi :D :D :happy0064 :happy0064 vayyy Sinan baba rakı-balık haa.......bu adamı sevmem için bir neden daha işte:img-hyste forever_bim 11-02-07, 20:49 Öncelikle programı kaçırdığım için kendimi yüzyılın safı ilan ettim. Programı anlatan Gözde'ye, resimleri çekn Yami, Begüm ve de Nur'a çok teşekkür ediyorum. Çok sağolun varolun arkadaşlar. violettt 11-02-07, 21:07 Öncelikle programı kaçırdığım için kendimi yüzyılın safı ilan ettim. Programı anlatan Gözde'ye, resimleri çekn Yami, Begüm ve de Nur'a çok teşekkür ediyorum. Çok sağolun varolun arkadaşlar. aynen katılıyorum bende programı izleyemediğim için çok üzülmüştüm resimler harika olmuş çekenlere çok teşekkür ederim sinanın gözleri harika ya bir kez daha hayran kaldım:happy0064 ozzde 11-02-07, 21:28 Arka sayfalarda kalmış,yeni haberim oldu..SİNAN TUZCU forum sayfasını okuyor muymuş....HARİKAAA:img-in_lo gzd_gzd 11-02-07, 21:52 Öncelikle programı kaçırdığım için kendimi yüzyılın safı ilan ettim. Programı anlatan Gözde'ye, resimleri çekn Yami, Begüm ve de Nur'a çok teşekkür ediyorum. Çok sağolun varolun arkadaşlar. teşekkr ederm hasancım ;) ececim resimler için çoook teşekkrler,hepsi birbirinden güzel :) (yarın özge özberk-sinan tuzcu ikilisnden imza yapmak şart oldu artık :)) we bölüm resmlerini çeken merveyle ekleyen hasan'a da çok teşekkrler ;) BERNA 11-02-07, 21:56 Bolumu gec izledigim ve de mutlaka bolumle ilgili birseyler yazacaginizi tahmin ettigim icin gorevimden biraz uzak kaldim ama tekrar isbasindayim. Oncelikle Sinan Tuzcu'nun insaattaki sahnesini ucuncu kez seyredisimde bile agladigimi dusunursek oyunculugunun benim ustundeki etkisini anlamaniz cok zor olmaz sanirim. Sevgili Sinan Tuzcu yuzunden gozumde yas kalmadi :icon_whis Izmir'deki imza gunu fotograflari biraz beni duygulandirdi acikcasi keske orada olabilseydim. Yine kilpayi kacirdim sadece iki haftayla :) Sinan Tuzcu ayri ama diger oyunculari da gormeyi isterdim, hepsini severim cok cunku. Rakiyi ayda yilda bir icsem de ben de severim dogrusu ;) Bir de Elif'i cok sevenlere bile Omer'in Feride ile olan sahnelerindeki mutlulugu gecmis bu bolum, buna ayrica cok sevindim :happy0064 Gelelim tesekkurlerimize; Birbirinden guzel ozel calismalari icin Deniz'e, hepsi birbirinden nadide avatar ve imzalar icin Eva'ya, Gozde'ye, her iki Merve'ye de, ILG_34'e ve de Volvox'a tesekkurler, hepinizin elleri dert gormesin. Resimleri ceken Sinem, Merve, Baharh, Secoms, Arschshe'ye, Volvox'a, Elif219'a, Yami'ye, Nur'a ve de bunlarin bize ulasmasini saglayan Hasan ve Gozde'ye de cok saolun diyorum. Son olarak programi anlatan Elif'e ve Gozde'ye binlerce tesekkur. Arkadaslar hepiniz muhtesemsiniz ne diyeyim. Umarim kimseyi atlamamisimdir :) gzd_gzd 12-02-07, 06:53 bernacım 3 kere teşekkr etmişsn bana,ben teşekkr ederm asıl :) ece yorumun için teşekkr ederm cnm,senin gif in de süper olmuş,ellerne sağlık mervecim avatarların harika olmuşlar,ellerne sağlık cnm;) hasan; secoms'un çektiği makina resmlerini eklediğin için teşekkrler:) barbiee 12-02-07, 07:19 Arka sayfalarda kalmış,yeni haberim oldu..SİNAN TUZCU forum sayfasını okuyor muymuş....HARİKAAA:img-in_lo Herkeslere Günaydın arkadaşlar Sinan TUZCU'nun forumu okuduğunu 16 eylül de imza gününde tanıştığımızda da söylemişti ve hatta ben nickimi söyşedğimde ''Benim yazılarımı ekleyen Sen'miydin demişti ve ayrılırken Hamlet'Te oynayacağını ve foruma lk sen haber verirsin dediğini'' ben sizlere daha önce söylemiştim ve I.a'nın sayfasında çıkan tartışmaları bile söylemişti bana :D :D :D barbiee 12-02-07, 07:23 yaa dün kursum olduğu için malesef programın başladığı saatlerde yollara düşmüş vaziyetteydim eğer Sinan TUZCU'nun atv'ye çıkacağını bilseydim kursa gitmezdim valla resim ekleyen arkadaşlara programda konuşulanları anlatan Gözde'me sonsuz teşekkürler iyi ki varsınız arkadaşlar... EvaLongoria 12-02-07, 08:05 herkese günaydın... berna1 çok teşekkür ederim güzel yorumun için.. sevgili volvox resimler için çok çok teşekkürler.. sevgili barbiee çalışmaların yine birbirinden olağanüstü ellerine sağlık. sevgili forever bim sana da resimler için sonsuz teşekkürler... gzd_gzd 12-02-07, 08:20 yaa dün kursum olduğu için malesef programın başladığı saatlerde yollara düşmüş vaziyetteydim eğer Sinan TUZCU'nun atv'ye çıkacağını bilseydim kursa gitmezdim valla resim ekleyen arkadaşlara programda konuşulanları anlatan Gözde'me sonsuz teşekkürler iyi ki varsınız arkadaşlar... ne demek deniz apla'mmm,aramızda lafı bile olmas :):) bi geliim istanbul'a, telefonma kaydettiim program görüntülerini izlerz beraber inşş;) we çalışmaların her zamanki gibi...olağanüstü olmuşş,ellerne emeğne sağlıkk:):) forever_bim 12-02-07, 08:46 [B]Arkadaşlar benim pc tamirde. O yüzden uzaktan takip ediyorum. İmza gününde vakit buldukça burayı okuduğunu söylemiş. Ben EGE TV'den imza gününü az da olsa izledim. Sarı kazak giymişti lacoste ve acayip hereketliydi. Bir de dünkü programda çok şık giyinmiş (bir Sinan klasiği diyelim) Buraları daha sık takip edecekmiş, takip etsin de ne kadar sevildiğini görsün istiyorum. O en başka çünkü bizim için. Bir de hem Tv makinasında hem de dünkü programdaki saç stilinin çok yakıştığını söylemeden geçemeyeceğim. Deniz'ciğim paketleri işleme almışsın. Oy oy oy bende daha neler var sana atacağım mail olarak. Sevgili Eva'ya imzaları için çok teşekkürler. Pc geri gelsin söz kullanacağım bi tanesini. PS. Programdaki saç stili Ozan Güven'in BİMdeki imajını andırıyor. Sanırım bu modelin yakışması için böyle buğulu gözlere sahip olmak lazım. barbiee 12-02-07, 09:17 Gözde'm yine yakıcı imzalar ve avalar yapmışsın ellerine sağlık bidenem... berna1 çok teşekkür ederim güzel yorumun için.. sevgili volvox resimler için çok teşekkürler.. sevgili eva çalışmaların yine birbirinden olağanüstü ellerine sağlık. sevgili Hasan sana da resimler için sonsuz teşekkürler.. ve Merve sana da çok teşekkürler o güzel çalışmaların için ... barbiee 12-02-07, 09:40 ne demek deniz apla'mmm,aramızda lafı bile olmas :):) bi geliim istanbul'a, telefonma kaydettiim program görüntülerini izlerz beraber inşş;) we çalışmaların her zamanki gibi...olağanüstü olmuşş,ellerne emeğne sağlıkk:):) Canım benim bak İstanbul'a gelip beni görene kadar sakın telefonundan silme program görüntülerini olur mu şekerim.. İmza:Aplan :D :D :D gzd_gzd 12-02-07, 11:04 Gözde'm yine yakıcı imzalar ve avalar yapmışsın ellerine sağlık bidenem... berna1 çok teşekkür ederim güzel yorumun için.. sevgili volvox resimler için çok teşekkürler.. sevgili eva çalışmaların yine birbirinden olağanüstü ellerine sağlık. sevgili Hasan sana da resimler için sonsuz teşekkürler.. ve Merve sana da çok teşekkürler o güzel çalışmaların için ... ablamm çok teşekkr ederim yorumun içinn,benm bşi yapmama gerek kalmıyo zaten,Sinan Tuzcu nun kendi yakışıklılığından dolayı güsel oluo çalışmalar ;);) imza :kardeshin :D :D gzd_gzd 12-02-07, 11:05 http://i139.photobucket.com/albums/q286/Aysenur_/2004803474936842735_rscopy.jpg ayşenurumm mükemmel olmuş avatarın süpersn bitanem ellerne sağlıkk :D :D aysenurboz 12-02-07, 11:10 ayşenurumm mükemmel olmuş avatarın süpersn bitanem ellerne sağlıkk :D :D gössdeem cnm arkim beğenmene sevindim,senin ve butun sinan tuzcular icin yaptım devamı gelcek bitanem:img-wink: barbiee 12-02-07, 13:48 Aysenur avatarına bayıldım yaff çokk güsel olmuş ellerine sağlık..... barbiee 12-02-07, 13:50 Sevgili Eva ellerin dert görmesin çok güzel olmuş çalışmaların EvaLongoria 12-02-07, 13:54 teşekkür ederim barbiee.. seninkiler kadar olmasa da yapıyoruz bir şeyler... gzd_gzd 12-02-07, 13:57 sevgili eva,çalışmaların çook güseller, ellerne sağlıkk ;) EvaLongoria 12-02-07, 14:47 teşekkürler sevgili gzd_gzd. seninde imzan muhteşem olmuş.. barbiee ellerine sağlık.. çok çok çok güzeller... barbiee 12-02-07, 15:49 BAHAR'cım teşekkürler resimler için... baharh 12-02-07, 15:56 BAHAR'cım teşekkürler resimler için... rica ederim canım beyenmene cok sevindim seninde çalışmaların cok güzel olmuş özgenin sayfasında söyledim ama bide burda söylemek istedim:img-wink: forever_bim 12-02-07, 16:08 Sevgili Deniz , sevgili Gözde, sevgili Eva Çalışmalarınız çok hoş olmuş. Ellerinize sağlık. gzd_gzd 12-02-07, 17:00 teşekkürler sevgili gzd_gzd. seninde imzan muhteşem olmuş.. barbiee ellerine sağlık.. çok çok çok güzeller... yorumun için teşekkr ederm eva ;) Sevgili Deniz , sevgili Gözde, sevgili Eva Çalışmalarınız çok hoş olmuş. Ellerinize sağlık. yorumun için teşekkr ederm Hasan ;) not:deniz aplamm süper olmuş wallpaperların her zamanki gibi,ellerne sağlıkk:img-wink: sefgiler imza:kardeshin:D :D averaj 12-02-07, 17:10 özge özberk forumuna denizce nickli bir arkadaş yazmış sağolsun...sonunda mavi gözlü devin fragmanı you... (adını tam olarak yazamıyorum ama tıkla ve izle sitesine işte) eklenmiş diye...o çok etkilenmiş..az önce ben de izledim ve çok beğendim...çok duru bir filme benziyor...hemen siteye girip izleyin derim...ve 9 martta gösterimde.... BERNA 12-02-07, 21:03 Resimlerin bu kadar cabuk degerlendirildigi baska bir baslik var midir bilmiyorum, hepiniz harikasiniz. Gozumu gonlum aciliyor burada. Hem esin kaynagimiz hos hem de sizin calismalariniz cok hos. Gozdecim canim madem kendimizi tesekkurcu basi ilan ettik o zaman isimizi layikiyla yapmak lazim degil mi, yeri gelir bes kere de tesekkur edebilirim ;) En aktif uye siralamasinda birinciligi kimseye kaptirmayan Denizcigim'in tum ozel calismalari cok guzel olmus ve bu sefer Sinan Tuzcu'nun tek oldugu yesil bir calismasi var, onu favorim ilan ediyorum :) Eva da basliga hizli giris yapti, onun da hem ozel calismalari hem de yakisikli Sinan Tuzcu imzalari can yakiyor. Gozdecim de hemen resimleri degerlendirmis ve de cok klas seri imzalar yapmis her zamanki gibi. Aysenurboz ve sevgili Merve bize jest yapmislar avatarlariyla tesekkur ederiz ona da cok. Volvox canim animasyonuna ben de bayildim :) :good: Averaj bizim muhabirimiz oldu adeta cok tesekkurler guzel haberlerin icin. Tabi ki bu calismalarin olusmasinda ilk adimi atanlar resimleri ceken Merve, Benim, Secoms, Baharh oluyor, siz olmasaniz bu sayfa bu kadar zengin olmayacakti :happy0064 Tabi bir de siteye ne aksilik olursa olsun bikmadan fotograf yukleyen, o olmazsa ozel kuryeyle yollayan sevgili moderatorumuzu de unutmuyoruz ;) Not: 60. bolum Sinan Tuzcu oyunculuk yorumum bir aksilik olmazsa yarin sitede olacaktir. Artik son insaat sahnesini aglamadan izlemeyi basarabiliyorum o yuzden sahneyi daha net gorebiliyorum :img-hyste gzd_gzd 13-02-07, 07:30 bernacım,forumumuzun teşekkürcü başı;); çook teşekkr ederm imzalarımı beğendiğin için :) 60. bölüm Sinan Tuzcu oyunculuk yorumunu da merakla bekliyorum,bu arada o inşaat sahnesnde annemle ben de çok ağladık ;) EvaLongoria 13-02-07, 07:57 sevgili forever bim ; sevgili berna; sevgili gözde; hepinize çok çok teşekkürler ediyorum. Kendimi sizin yanınızda hiç yabancı gibi hissetmiyorum bu yüzden tekrar teşekkürler.... barbiee 13-02-07, 07:59 Gözde'm,Bahar'cım,Hasan'cım,Eva ve forumumuzun nadide teşekkürcü başı sevgili Berna'cım hepinize o güzel yorumlarınız için teşekkür ederim...umarım bu ara vakit bulursam yeni çalışmalar ekleyeceğim... BERNA 13-02-07, 09:04 Sinan Tuzcu icin gecen bolum icin uzun zamandir en cok gorundugu bolum demistim ve cok begenmistim oyununu cunku karisik duygulari birarada kisa surede verebilmisti. Bu bolum ise bence bu sezonun en iyi performansini cikardi, Elif'in olumunde de muhtesemdi (Sinan Tuzcu'nun oldugu istisnasiz tum sahnelerde aglamistim) ama tek bir duygu vardi o bolumde korkunc bir aci. Oysa bu bolum Omer adeta her sahnede farkli bir duygudaydi ve Sinan Tuzcu'nun bunlarin hepsini basariyla verdigini dusunuyorum. Son sahne performansi ise nefes kesiciydi. Omer'in aktif olarak icinde bulundugu ilk sahne Feride'ye defile hakkinda fikrini sormasiyla basladi. Klasik Omer Tekiner olarak yine bu sorusu laf olsun diye sorulmus bir soru degildi (vurgu onemli oyunculuk acisindan), Omer gercekten de sevdigi kadinin fikrini ogrenmek istiyordu, guzel seyler duyunca da dogal olarak cok sevindi. Gelinlik konusu ilk acildiginda Feride'ye sevgiyle bakti (Sinan Tuzcu bakislari yazsam yeterli olur mu?). Ellerini tutunca Omer her zaman daha az heyecanli oluyor belki ama ufak da olsa bir heyecan hissi verdi Sinan Tuzcu bana o sahnede. Belki de evlilik hayali onu da heyecanlandirdigini dusundu ;) Her neyse, defile sonunda tipki gecen bolumde oldugu gibi farkli duygular kisa surede geldi. Defilenin bitimiyle ve begeniler sonucu yasanan gurur, rahatlama, mutluluk ve Feride'den ayrilmak zorunda olmasi nedeniyle yasadigi hayal kirikligi ayni anda vardi Omer'in yuzunde. Sonrasinda Feride'yi Elif'le gorunce aklina gelen fikir sonucu kisa sureli rahatlama, Ali'nin ters cevabiyla icinden 'ya sabir' cekmesi ve annesiyle konusurken hissettigimiz nazik fakat bir o kadar da kesin tavri. Sinan Tuzcu butun bunlarin hepsini son derece dogal gecislerle bize hissettirdi. Sonraki sahne arabadaki dikiz aynasi bakislariydi (secoms'un Omer Tekiner'e tescilledigi bakislar) Orada yine sevgiyle fakat bir o kadar da capkin bir bakisi vardi Omer'in, sonra Feride utaninca Omer'in yine daha bir hosuna gitti (Omer yeri geldiginde utangac olmasina bayiliyor Feride'nin bence) Sahne de sadece bakislar vardi aslinda. Arabadan cikistan sonra artik saklanmalari gerekmedigi anda cift birbirine yaklasti ve bakislar daha da kesinlik kazanmaya basladi karsilikli. Bakislar disinda Omer'in Feride olmadan yalniz oldugunun itirafinda durgunlasmasi, sonra Elif'ten dolayi duydugu hatirlamasi ve hemen ardindan gelen kaybetme korkusuyla durgunlugun dusunceli bir tavira donusmesi vardi Omer'de. Daha sonra Feride'nin cevabini ozumseyip, farkli bir ask itirafiyla bu kadini niye cok sevdigini hatirlamasi ve durgunlugun farkli bir hal alip sarilmayla beraber huzura donusmesi vardi. Bu arada benim simdiye kadar seyrettigim dizilerde bu kadar sevgi dolu sarilan baska bir cift hatirlamiyorum, bakis olarak baska ciftlerden de bu derece etkilendigim olmustu ama sarilmayi hatirlamiyorum. Neyse, konumuza devam edelim. Bir sonraki sahne yine Omer ve Feride'ye aitti. Orada Omer yine son derece rahat ve sakin ve de niye basarmak zorunda oldugunu anlatirken yine gayet acik ve samimiydi. Dogumgunu konusmasinda once Feride icin uzuldu, sonra da fikir aklina geldigi anda gozleri parladi Omer'in daha dogrusu Sinan Tuzcu'nun. Fakat bu sahnede senaryo geregi Feride daha hakim olmaliydi ve Sinan Tuzcu bunun icin de tum firsatlari yaratti bence Irem Altug'a. Her neyse, Elif'le olan her sahnesinde oldugu gibi Sinan Tuzcu'yu bu dizide az olan bir durumda yani gulerken ve kocaman gulumserken gorduk. Tahminimce Sinan Tuzcu cok egleniyor kucuk Deniz'le olan sahnelerinde; cok belli oluyor cunku ;) Ustelik o kucucuk kiza bile oyunculuk konusunda yardimci oluyor bence gerektiginde geri cekilerek. Dadi konusunu duydugu andaki yuzunun degisimi ama yine de kizi ve o kadin varken olay cikarmamak icin sakin olmaya calismasi da vardi elbette evdeki ve sonraki kacis sahnelerinde! Omer Tekiner en gercekci karakterlerden biri derken bunu anlatmaya calisiyoruz aslinda. Omer'in biraz senaryo daha cok da oyuncu destegiyle her yonunu biliyoruz. Nasil bir abi, nasil bir ogul, nasil bir baba, nasil bir asik, nasil (kotu) bir isadami, nasil bir es, nasil bir sevgili, nasil bir dusman, nasil bir dost hepsini biliyoruz Omer hakkinda. UStelik her durumunda da hem sevip hem de sevmedigimiz farkli farkli yonler var. Dogumgunu sahnesinde ilk olarak 'mutluluk tablosu bakisi' vardi Omer'in. Hakikaten bir baba icin kizinin ve sevdigi kadinin boyle anlasmasindan daha mutluluk verici ne olabilir ki? Surpriz aciklama konusunda da yine Sinan Tuzcu Omer'i kizina farkli baktirdi, Feride'ye farkli baktirdi, ses tonu bile cok degisik ikisine karsi. Tabi bir de Omer'in hediyeyi verdiginde meraktan cok (begenecegini biliyordu Feride'nin surprizi ve hediyeyi) Feride'yi mutlu etmis olmaktan dolayi duyulan memnuniyet vardi. Omer'in tarzi da bu zaten kendisini mutlu eden herkese bu mutlulugun cok daha fazlasini vermek istiyor. Sahnenin sonunda ise Feride'nin tesekkur ederim bakisina birsey degil bakisiyla cevap vermeyisi de hostu. Adam oyle daldi ki kendini unuttu :) Cem'le evde konusmasinda tabi Feride'yle bulusmus olmaktan gelmesinin de etkisiyle isler hakkinda cok mutlu konusmasi, insaat isini tamamlamanin gerekliligi hakkinda konusurken gozlerindeki umut isigini Cem de maalesef hissetti. Keske Sinan Tuzcu gozleriyle bu kadar iyi oynamasaydi :img-hyste Toplanti sahnesi finale yaklastikca artan cok basarili performansinin baslangici oldu. Once isler iyi gidiyor derken duydugu mutluluk, cevresine sactigi pozitif enerji sonra da gittikce kotulesen haberler karsisinda once sinirlenmesi sonra da ne yapacagini bilememesi durumu vardi toplantida. Cem'in kotu haberlerim var dediginde gozlerindeki isigin direkt yokolusu vardi once, sonra dosyaya once inanamaz bakisi sonra ustaya patlayisi. Ben adami dovecek sandim ama onun kavga etmesi Yilmaz'a mahsus herhalde. Her neyse, ilk tepkiden sonra ustabasinin bence Cem'den daha inandirici yalan soylemesiyle (Cenk Ertan yorumu da araya SIKISTIRDIM :)) sakinlesti biraz ve sonra daha cok sinirlenmemek icin onu gozunun gormemesini istemesi, sonra avukata artik umitsisiz bakisi, en sonunda da ben ne yapacagim, bu isten nasil kurtulabilirim dusuncesiyle Cem'in de gaziyla anlamadan dinlemeden Cem'in onerisine sarilmasi vardi Omer'in. En son patlama da gercekci ama Omer'in o anda kaldiramayacagi kadar kotumser olan Asli'ya oldu. Toplanti sahnesinde Sinan Tuzcu sov vardi adeta ve simdiye kadar yorumladigim tum sahnelerin aksine karsisindaki tum oyuncular bence ezildi (ustabasi en iyisiydi cunku zaten ezik duruyordu Omer'in karsisinda :img-wink: ) Bu konuda Sinan Tuzcu hayrani olarak politik olamayacagim. Benzer durum belediyeden ekibin geldigi anda da yasandi. Once Cem'in bayagi masrafli olan teklifinden sonra (bazen yikip yeniden yapmak guclendirmekten cok daha ucuz olur) Omer'in insaat bitmemeli umuduyla bu teklifi dusunmesi, kisa bir anligina da olsa acaba makus talihimi yendim derken gelen ekiplerle Omer'de artik umidin toptan tukenisi vardi. Sonrasinda Cem'in gazina fazla gelmemesinin bir nedeni de buydu aslinda, yine basarisiz oldugunun ve artik hicbir umidinin de kalmadiginin farkinda olmasiydi. O sirada onun icin kim ihbar etmis, kim bu isin sorumlusuymus onemli de degildi. Asli'nin istifasi da onun icin hicbirsey ifade etmedi Omer'e (Cem'in aksine). O sirada o kadar cok daldi ki yaninda manyak Cem'in icten ice sirittigini bile farketmedi. Zaten hemen sonraki sahnede ifade ettigi gibi bundan sonra ne yapacagini bilemedigi icin Omer de o an iptal oldu, dolayisiyla Sinan Tuzcu da. Sonra bolumun en iyi (bence son 10 bolumun de) sahnesi geldi. Feride'nin arkadan gelisiyle yine sevdigi kadina acilmaktan cekinmedi Omer. Surekli tekrarlanan basarisizliktan duyulan rahatsizlik, babasina layik bir evlat olamamanin uzuntusu ve kimsenin yuzune bakamayacak kadar fazla olan utanci. Once donuk olan gozler gittikce duygu yuklendi ve en sonunda 'senin bile' derken yavas yavas dolmaya baslayan gozler haline donustu. Feride'nin onunla konusmaya baslamasi ve yuzune baktirdigi andan itibaren de tam tersine dogru bir degisim basladi gozlerde. Once son derece uzuntu ve utanc doluyken once biraz inanmama, sonra hafif bir gulumseme ve en sonunda hayranlik bakisina donustu Feride'ye karsi. Buyuk bir ihtimalle o anda sunu dusunuyordu Omer 'Ne kadar sansliyim yanimda boyle beni seven bir kadin oldugu icin' Son sarilista ise herseyin paylasimi vardi; SIKINTININ, uzuntunun, sevginin, askin ve de umudun. Daha once yazdigim gibi duygu aktarimi sarilmayla bu ciftin :) Iste bu sahnede karsisinda belki de kendisi kadar basarili bir oyuncu vardi. Eger Feride'nin gozundeki destegi, sevgiyi, aski ve herseye ragmen hayranligi hissedemeseydik bu sahneden bu kadar etkilenmezdik diye dusunuyorum cunku gercekci olmazdi duygu paylasimi. Ozetleyecek olursam Sinan Tuzcu her bolum klasini konusturuyor ama bu bolum sanki bir baskaydi, ders gibiydi bazi sahneler. Yalniz yorumlarimizda artik Sinan Tuzcu bakislarini da kategorize etmeye basladik ya hadi hayirlisi :) Umarim her bolum yorumumda bunlari yazarim da gittikce artan bir oyunculuk gosterisi izleriz :) averaj 13-02-07, 09:05 Averaj bizim muhabirimiz oldu adeta cok tesekkurler guzel haberlerin icin. berna tşk ederim:img-wink: ... eilimizden geldiğince ve yeni bilgiler de buldukça paylaşıcam tabi ki... yeter ki hep güzel haber gelsin...paylaşmak öyle daha bir güzel.... gzd_gzd 13-02-07, 09:12 sevgili forever bim ; sevgili berna; sevgili gözde; hepinize çok çok teşekkürler ediyorum. Kendimi sizin yanınızda hiç yabancı gibi hissetmiyorum bu yüzden tekrar teşekkürler.... aramızda olduğun için asıl ben(biz) sana teşekkür ediyorum(z) sevgili eva,çalışmalarınla foruma renk kattın teşekkrler....;) gzd_gzd 13-02-07, 09:16 bernacım Ömer yorumun her zamanki gibi şahane olmuş,bi ben beceremiyorum heralde bu kadar uzun ve kapsamlı forum yazmayı(Doktorlar başlığını okuduğun için biliyosundur,fazla heycan yapıyorum yazarken:)),ellerne we klavyene sağlık ;) EvaLongoria 13-02-07, 10:30 sevgili berna o kadar güzel bir analiz yapmışsın ki gerçekten şaşırarak okudum. ellerin dert görmesin. sevgili gzd(sanırım gözde ismin) bu syfada olmaktan çok ama çok mutluyum... sevgili barbiee (merak ediyorum gerçekten barbiee gibi sarışın mısın) çalışmaların yakıyor yine... secoms 13-02-07, 12:51 Berna abla, Yorumun tek kelimeyle harika olmuş..Müthiş keyifle okdum..Süper analizler yapmışsın.. Sevgili Barbiee,eva,gözde ve messa calısmalarınız harika.. Ellerinize saglık.. Averaj getirdigin haberler için sana da cok tesekkürler.. NOT: Hasan'ı gören var mı? :icon_shad barbiee 13-02-07, 14:02 Berna'cım yorumun tek kelimeyle harika olmuş..keyifle okudum.Ellerine,klavyene sağlık canım... barbiee 13-02-07, 14:03 Messa canım imzaların çok güzel olmuş ellerine sağlık.. Eva seninde Feride&Ömer çalışman çok hoş olmuş ellerine sağlık... gzd_gzd 13-02-07, 14:46 Berna abla, Yorumun tek kelimeyle harika olmuş..Müthiş keyifle okdum..Süper analizler yapmışsın.. Sevgili Barbiee,eva,gözde ve messa calısmalarınız harika.. Ellerinize saglık.. Averaj getirdigin haberler için sana da cok tesekkürler.. NOT: Hasan'ı gören var mı? :icon_shad secoms yorumun için çok teşekkr ederm ;) we eva; evet adım gözde :) barbiee 13-02-07, 15:30 sevgili barbiee (merak ediyorum gerçekten barbiee gibi sarışın mısın) çalışmaların yakıyor yine... Sevgili Eva sarışın değilim canım nickimin barbiee olması tamamıyle çocukluktan gelen barbiee bebeklere karşı duyduğum ilgiden kaynaklanıyor :) şaka bir yana üye olurken birçok ismi denemiştim ama olmamıştı en sonunda bu aklıma geldi ve yazdım canım :D :D :D averaj 13-02-07, 15:51 barbiee, messa çalışmalarınız için çok tşk...bunları özgenin forumuna da eklemeniz büyük incelik:img-wink: secoms tşk etmişsin....ne demek, paylaşıcaz tabi... barbiee 13-02-07, 16:03 Arkadaşlar Hasan'la cepten görüştüm bilgisayarına format atılmış akşama aramızdaymış haber vereyim dedim... gzd_gzd 13-02-07, 17:05 sevigli eva,messacım,we cnm denis aplam,çalışmalarınız harika olmuş,ellernze sağlıkk :) forever_bim 13-02-07, 18:32 Berna sağolsun sahne sahne yorumlamış oyunculuğunu hakikaten de enfes bir yorum olmuş. Denizciğim paketleri çok az değerlendirdin aşkolsun diyorum. Ve sevgili Eva özel çalışman şahane olmuş ellerine sağlık. forever_bim 13-02-07, 18:47 Ben de bugüne kadar dizide izlediğim en harika en muhteşem sahneyi yorumlayım. Tabii bu sahnenin en muhteşem olması için içinde Sinan Bey'in olması lazım. Bölüm 49. Ömer Cem'le ihale sonrası yediği akşam yemeğinden eve dönmüştür.Küçük Elif'le oynamakta olan Filiz, Yılmaz'ı Ömer'in dövdürdüğünü düşündüğünden Ömer'in geldiğini görünce Elif'i bırakıp odasına çıkar. Ömer buna bozulur. Elif yarım kalan oyuna devam etmek için babasına ısrar eder. Ömer çocuğa bağırır. Zeynep Elif'i yatırır. Ömer gerek Handan Hanım'ın uyarısı gerekse kendi yanlışını anlaması sonrası yukarı çıkıp çocuğa bakmaya karar verir. Zeynep'ten sütü alır. Odaya girdiğinde Elif çoktan uyumuştur. Ömer üzerini örtecek battaniyeyi almak için dolabı açar. Battaniyeyi çeker tam o sırada battaniyeyle birlikte pat diye bir ses duyulur. Yere düşen deftere dikkatlice bakar. Çocuğun üzerini iyice örttükten sonra defteri eline alır. Yatağın ucuna oturur. Defteri açar. Defter Elif'in hastane günlüğüdür. Karısının yazısını tanır. Sabırsızlıkla bebeklerini ve karısının iyileşmesini beklediği o günleri anımsar. Küçük Elif derin uykudadır. Bir yanda annesini hiç tanımamış, baba sevgisinden mahrum kalmış bir çocuk ve bir yanda canından çok sevdiği ölmüş karısı için gözünden sicim gibi yaş akıtan çocuğuna hak ettiği sevgiyi veremeyen bir adam. Günlüğü Ömer'in okuması dizinin Ömer ve Küçük Elif açısından dönüm noktasını teşkil eder. Karısından kalan en değerli armağana sıkıca sarılır. Bir daha da onu hiç üzmeyecektir. 60 bölümünün tümünü izlediğim I.A.'nın en iyi oynanmış sahnesinin dizinin en iyi oyuncusundan gelmesi kaçınılmazdı tabii. Ama o sahnenin kurgulanışı da oyunculuk kadar başarılıydı. Teşekkürler Sinan Tuzcu. Hatırladığım zaman bile beni hüzünlendirmeyi başardığın için. zehr-i_zakkum 13-02-07, 18:51 ya bi insana bıyık anca bu kadar güzel yakışır. :D severek izlediğim oyunculardan biri.. forever_bim 13-02-07, 18:58 ya bi insana bıyık anca bu kadar güzel yakışır. :D severek izlediğim oyunculardan biri.. Değil mi ama? Hiç kesmesin bıyıklarını. Öyle alışmışız ki The Net 2.0 da bıyıksız görünce bir tuhaf oldum. forever_bim 13-02-07, 21:47 Volvox müthişsin canımın içi. Bak söz yarın senin şu son imzalardan birini kullanacağım. Çok güzel olmuşlar. Ellerine emeğine sağlık. gzd_gzd 13-02-07, 22:31 Arkadaşlar yorumlarınız için çok teşekkür ederim. Sevgili barbie, Gözde, Eva, Messa çalışmalarınız çok güzel olmuş. Emeğinize sağlık. http://i135.photobucket.com/albums/q147/volvox1980/ps%20denemeler/feride-omer1a.jpg http://i135.photobucket.com/albums/q147/volvox1980/ps%20denemeler/feride-omer1dcopy.jpg ececm çok teşekkr ederm yorumun için imzaların şahane olmuş walla ellerne sağlık :) hasan, secomsun çektiği birbirinden güsel makina resmleri için teşekkrler cnm, programı izlemiş kadar oldum walla resmler sayesnde:) EvaLongoria 14-02-07, 08:22 sevgili forever bim ; sevgili sinem* eklediğiniz resimLer için çok teşekkürLer.. sevgili volvox imzalar birbirinden güzel ellerine sağLık... barbiee 14-02-07, 08:29 Berna sağolsun sahne sahne yorumlamış oyunculuğunu hakikaten de enfes bir yorum olmuş. Denizciğim paketleri çok az değerlendirdin aşkolsun diyorum. Ve sevgili Eva özel çalışman şahane olmuş ellerine sağlık. Hasan'cım aşkolsun o kadar yoğun olmama rağmen çalışma yapıyorum sen aşkolsun diyorsun küstüm sana :icon_sorr :icon_sorr gzd_gzd 14-02-07, 09:59 Sinemcim resmler için çook teşkkrler:) sevgili eva çalışman günün anlam we önemine(:() uygun olmuş we çook güsel olmuş ellerne sağlık ;) EvaLongoria 14-02-07, 14:32 sevgili gözde çalışmaların çok güzel oLmuş ellerine sağLık.. bu arada güzel yorumun için çok teşekkür ederim.. barbiee 14-02-07, 15:12 Gözde'm canımıniçi yaptığın imzalar ve avalar süper ellerine sağlık :happy0064 :happy0064 barbiee 14-02-07, 15:13 Sevgili Eva Sevgililer Günü çalışman çok güzel olmuş ellerine sağlık... Vee saygıdeğer Yoldaş'ım fragman resimleri için çok sağolasın ellerin dert görmesin... :D :D :D forever_bim 14-02-07, 16:05 Öncelikle Sevgililer Günü Temalı şahane çalışmalar için sevgili Eva'ya Denizciğime çok teşekkürler. Avatar ve imzalar için Gözdeciğime çok teşekkürler. Sevgili baharh 3. bölümden şahane resimler eklemişsin. Ellerine sağlık. baharh 14-02-07, 16:11 forever_bim beyenmene sevindim senin ve deniz abla için koydum dahası da var ama yarın koyucam onlarıda barbiee 14-02-07, 16:43 Bahar'cım resimler için çok teşekkürler canım bi ara çalışma yapayım bari :) :) gzd_gzd 14-02-07, 17:05 sevgili gözde çalışmaların çok güzel oLmuş ellerine sağLık.. bu arada güzel yorumun için çok teşekkür ederim.. çok teşekkr ederm yorumun için sevgili eva ;) Gözde'm canımıniçi yaptığın imzalar ve avalar süper ellerine sağlık :happy0064 :happy0064 cnm ablam,çook teşekkr ederm yorumun için :) senin çalışmaların da harika olmuşlar,ellerne sağlıkk ,süpersn :happy0064 Öncelikle Sevgililer Günü Temalı şahane çalışmalar için sevgili Eva'ya Denizciğime çok teşekkürler. Avatar ve imzalar için Gözdeciğime çok teşekkürler. Sevgili baharh 3. bölümden şahane resimler eklemişsin. Ellerine sağlık. çok teşekkr ederm yorumun için Hasancım;) eklediğin makina resimleri ve bölüm resimleri için çok teşekkrler;) sinemcim fragman resimleri için baharh,eski bölümlerden resimler için çok teşekkrler :) forever_bim 14-02-07, 17:07 Sevgili Sinan Tuzcu'nun 14 Şubat Sevgililer Günü kutlu olsun. Sevgili eşi ile birlikte daha nice 14 Şubatlar kutlamaları temennisi ile. BERNA 14-02-07, 18:31 Oncelikle yorumumu begenen tum dostlarima asil ben tesekkur ediyorum cunku eger siz bu basliga bu kadar emek harcamasaydiniz ben de nasil bir katki yaparim diye dusunmezdim buyuk bir ihtimalle ;) Analizlerimi yerinde bulmaniza da ayrica sevindim. Bilenler biliyor dizi basliginda ciddi ciddi anlasilamadigimi hissediyorum da bazen ;) Neyse, sonucta ben de inanilmaz zevk aliyorum diziden sonra sindire sindire yaptigim bu yorumu yazarken. Gelelim bir gunlugune aksattigimiz tesekkurcu basicilik gorevimize; Basligimizin en caliskan uyesi yine sevgili Deniz olmus, ozel calismalari yine harika. Sevgililer gunu calismasi benim icimi titreten sahneden alinmis olsa da ben Omer ve kucuk Elif calismasina tek kelimeyle bayildim :good: Diger bir verimli uyemiz Eva'nin ozel calismasi da sahane olmus. Messa ve Volvox'un imzalari da gayet klas olmus ellerine saglik her ikisinin de :good: Gozdecigim Doktorlar forumu o kadar hizli ilerliyor ki cok normal hem kisa yazman hem de herkesin heyecanina ortak olman! Neyse, (uyari almayalim;)) senin imzani kaptim gordugun gibi; tesekkur ederim! Resimleri ceken arkadaslarimiz yine Sinan Tuzcu'nun birbirinden karizmatik pozlarini yakalamislar ve de guzel calismalara zemin hazirlamislar; Baharh, Secoms, Merve, Volvox ve Sinem'e cok tesekkur ederiz, sayenizde biz de faydalaniyoruz bu calismalardan hem ;) Uyari almamak icin biraz yagcilik yapip moderatorumuzu sona biraktim :img-hyste Saka bir tarafa, Sinan Tuzcu soz konusu olunca o da bayagi detayli yorum yapiyormus tek sahneden. Senin de klavyene saglik Hasan, cok guzel olmus yorumun. Ben son 10 bolumun en iyi sahnesi yazmistim ya tam da bu sahneyi dusunup oyle yazmistim aslinda. Resimleri bize bikmadan usanmadan ulastirdigin icin de tesekkurler bu arada. krnca_ 14-02-07, 20:50 Sinan Tuzcu ve sevgili eşi Dolunay Soysert'in sevgililer günü kutlu olsun:img-in_lo ................bir ömrü beraber geçirirler inşallah:happy0064 gzd_gzd 14-02-07, 21:07 bernacım çok teşekkr ederm imzamı beğendiğin we kullandığın için ;) hasancım bnce kimse seni durdurmasın:):) resmleri eklemeye devam et sen,hepsi süperler,ellerne sağlık,hem senin,hem çekenlerin ;) baharh,resmler süper,ellerne sağlık ;) we krnca_ senin dileğine ben de can-ı gönlden katılıyorum,Sinan Tuzcu ve sevgili eşi Dolunay'ın sevgililer günü kutlu olsn:img-in_lo sinem* 14-02-07, 22:48 herkesin ellerine sağlık :) teker teker sayayım dedim baktım ki bu başlık bıraktığım sayfada değil :) o yüzden teşekkür edenlere katılıyorum :) yoldaşım çalışmalar yakıyor gene :) bu arada unutmadan :) sevgili sinan tuzcu ve eşi dolunay soysert'in ya da tuzcu'nun geçmiş sevgililer gününü en içten dileklerimle kutlarım :):) sevgiyle ve sağlıcakla kalmaları ümidiyle:img-hyste forever_bim 15-02-07, 01:07 Evet film 9 Mart'ta vizyona giriyor demek. Sinan Tuzcu'nun da rolü Nazım'ın koğuş arkadaşlarından Yusuf. Yetkin Dikinciler'le aynı karede görmek hoş olacak. Bir de mahkum rolünde. İzlemeliyim bu filmi. gzd_gzd 15-02-07, 08:25 filmin 23 Şubat'ta gösterime girceğini zannediyordum,heralde ben yalnış biliyormuşum veya günü ileriye alınmış Nazım'a benzerliğine hayran olduğum yetkin Dikinciler'i,Sinan Tuzcu'yla rol arkadaşı olarak görmek gerçekten süper olcak,9 mart akşamı sinemaya gidiyorum walla ;);) __FİLİZ__ 15-02-07, 18:08 bnce çok şker bi adam ya..ıhlamurlar altındada ilk başlarada pek sevmiyordum ama şu son 3 bölümden beri seviorum valla... :):):):) forever_bim 15-02-07, 19:47 Sinan Tuzcu Kısa Özgeçmiş 10 Temmuz 1977 yılında doğdu. Bilkent Üniversitesi İngiliz Dili Meslek Yüksek Okulu Yabancı Dil Eğitimi (1996-1998) ve Bilkent Üniversitesi, Turizm ve Otel İşletmeciliği Ön Lisans (1998-2000) eğitiminden sonra, 2003 yılında Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Ana Sanat Dalı’ndan mezun oldu. Sınıf atlayarak mezun oldu. Görev aldığı bazı oyunlar: 2000 - Kaos, Işık Reji Tasarım-Işık Uygulama (Stüdyo Drama) 2001 - Sevdalı Bulut, Oyuncu, (İstanbul Gölge Oyuncuları) 2002 - Op’la Zo’nun Dramı, Işık Reji Tasarım-Işık Uygulama, (Krek TiyatroTopluluğu) 2002 - Kısmet, Stage Maneger, (Arcola Theatre/Londra) 2002 - Americans, Oxforf Stage Company, (Arcola Theatre/Londra) 2002 - Headstones, Touring Young Company (Arcola Theatre/Londra) 2002 - İSTANBUL 9O Derece, Oyuncu/ProjeAsistanı (Eminönü Halk Eğitim Merkezi) 2002 - ReleaseThe Beat, Oyuncu(ArcolaTheatre/Londra Rol aldığı filmler Film Adı-------------- Canlandırdığı Karakter---------- Yıl İnşaat-------------------- Cemal ----------------------2003 The Net 2.0------------- Sahte Polis------------------- 2005 Ihlamurlar Altında--------- Ömer Tekiner ----------------2005 Mavi Gözlü Dev---------------------------------------- 2005 Kabuslar Evi-Seni Beklerken---------------------------- 2006 Rol aldığı müzikal Ayşe Opereti---------------- Hasan-------------------- 2006 Sinan Tuzcu'nun arşivine ulaşmak için: http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?t=11257 Sinan Tuzcu'nun önceki 3 başlığında arşivden artakalan mesajları toplu halde okumak için http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?t=1045 forever_bim 15-02-07, 19:49 Bir önceki başlık 1250 mesaj sayısını aştığı için tarafımca kilitlenmiştir. En kısa zamanda arşivlenecektir. SİNAN TUZCU hakkındaki yorum ve paylaşımlara lütfen bu başlıktan devam ediniz. Tek cümlelik mesajlar yazmayınız. Saygımla forever_bim DİZİFİLM MODERATÖRÜ gzd_gzd 15-02-07, 21:22 yeni başlık hayırlı olsn arkadaşlar ;) we sevgili baharh;yeni başlığımızın ilk resimleri mükemmel ellerne sağlıkk .) gzd_gzd 16-02-07, 08:18 tuğçecim eklediğin röportaj için çok teşekkrler jnm ;) demek erol günaydın alnından öpmüş Sinan Tuzcu'yu,güzel bi duygu olsa gerek böyle bi usta tarafından takdir edilmek;) ferideyle ömer arasnda da artık engel olmasn,gerçi ne kadar büyük aşk yaşadıklarını anlayacaklarmış engeller sayesnde ama,o engeller sırasnda izleyicinin halini düşünen yok :):) we "eşimle beraber internette bazı forumları takip ediyoruz" dediği forumlarda biri de burası,ne güzel yaa ;);) forever_bim 16-02-07, 09:05 Röportaj için yasden'e teşekkürler. Fotoğraflar için baharh'a teşekkürler. Yeni başlık hayırlı uğurlu olsun. Ben de resim ekleyeceğim.:img-wink: forever_bim 16-02-07, 09:58 Sinan Tuzcu'nun arşivine ulaşmak için: http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?t=11257 Sinan Tuzcu'nun önceki 3 başlığında arşivden artakalan mesajları toplu halde okumak için http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?t=1045 EvaLongoria 16-02-07, 10:53 Öncelikle yeni başlık hayırlı olsun... Röportaj için yasden'e , fotolar için baharh'ye teşekkürler... benden de bir özel çalışma gelecek... gzd_gzd 16-02-07, 11:50 sevgili eva ;özel çalışmaların şahane olmuşlar,ellerne sağlık özellikle 1. çalışmanda yazan sözler de çook güzel olmuş :) EvaLongoria 16-02-07, 11:54 sevgili gözde çok teşekkür ederim. beğenmeniz gerçekten beni onurlandırıyor.. sevgilerimle.. BERNA 16-02-07, 12:33 Tesekkurcu basilik gorevimizi ihmal etmemek icin biraz arsive baktiktan sonra seri tesekkurlere basliyoruz: Ozel calismasi icin Eva'ya binlerce tesekkurler, her ikisi de son derece anlamli olmus, biri romantik oburu karizmatik Omer Tekiner. Ilk calismadaki sozler de son derece anlamli, kim yazmissa yuregine saglik. Son zamanlarda haber ekleyen muhabirlerimiz artiyor. Sevgili Averaj, sevgili Yasden ve Hasancigima tesekkurler. Tabi ki bu guzel calismalara sebep olan resimleri ceken ve ekleyen arkadaslarimiz Merve, Eva, Baharh, Hasan ve de Sinan Tuzcu gozluklerini takmak icin havalarin duzelmesini bekleyen sevgili Secoms'a da tesekkurlerimizi sunmak boynumuzun borcu :) krnca_ 16-02-07, 13:10 ooooooooooooooooo Yeni başlık açılmış maşallah maşallah............Sinan Tuzcu'yu bir de beyazperdede izlesek:happy0064 :happy0064 değmeyin keyfimize baharh 16-02-07, 16:15 rice edrim arkadaşlar resimler beyenmenize sevindim devaları da gelicek forever_bim 17-02-07, 02:11 Sevgili averaj haber için sevgili eva özel çalışmaların için ve sevgili baharh resimlerin için çok teşekkürler. gzd_gzd 17-02-07, 18:50 sevgili baharh resmler için çok teşekkrler averaj haber için teşekkrler we pinkzone,çalışmalarını özlemiştim doğrusu,avatarn şahane olmuş,ellerne sağlık;) yılmaz_filiz 17-02-07, 21:17 Süper olmuş Fatma Abla ellerine sağlık. Baharh resimler için çok saol gerçekten muhteşem çıkmış her resimde. violettt 18-02-07, 09:55 resimler çok güzel olmuş çeken herkesin eline sağlık vallahi :img-hyste baharh 18-02-07, 11:42 beyenmenize cok sevindim arkadaşlar daha sinan tuzcunun ne resimlerini cekicem burda sizinle paylaşıcam gzd_gzd 18-02-07, 16:14 baharh;resmler için çok teşekkrler we makina resmlerini çektiği için secomsa,we buraya eklediği için hasan'a çok teşekkrler not:bu bölümden hiç resm yok mu ya ?:icon_sorr :icon_sorr BERNA 18-02-07, 21:52 Yeni bolumu izledikten sonra yine buraya gorevimi ihmal etmemek icin geldim elbette ;) Bu sefer resimlerden baslayacagim cunku bu hafta sonu basligimizin en caliskan uyesi unvanini Baharh elde etmis, kendisine en buyuk alkisi yolluyoruz :happy0064 Tabi ki basligimizin degismez TV makinesi ikilisi Secoms & Hasan'a da hala o kisa surede bu kadar cok resim nasil cekildigini tam olarak anlayamadiysam da cok tesekkur ediyoruz tabi ki :) Bu azime sapka cikarmak lazim, bravo!! Eva ozel calismasiyla ve sevgili Fatma da avatariyla basligimiza renk getirmisler yine, son derece sevdim her iki calismayi da, tebrikler :img-yes: Muhabirimiz averaj diger basliklarda oldugu gibi son derece caliskan bir sekilde medyayi yakindan takipte, onu da ayrica kutluyorum arkadaslar :good: EvaLongoria 19-02-07, 09:35 herkese iyi bir pazartesi dilerim... sevgili forever bim yaptığım imzayı kullanman gururumu okşadı teşekkürler.. eklediğin resimler içinde eline sağlık.. sevgili barbiee.. ellerine sağlık... çok çok çok çok güzel olmuş.... gzd_gzd 19-02-07, 14:01 herkese iyi bir pazartesi dilerim... sevgili forever bim yaptığım imzayı kullanman gururumu okşadı teşekkürler.. eklediğin resimler içinde eline sağlık.. sevgili barbiee.. ellerine sağlık... çok çok çok çok güzel olmuş.... teşekkr ederm sevgili eva,sana da iyi pazartesiler ;) deniz aplammm,yine süpersn,çalışmalarn şahane olmuş,ellerne sağlıık :D sevgili eva,imzalarn şahane olmuş,ellerne sağlıkk;) baharh 19-02-07, 21:54 Yeni bolumu izledikten sonra yine buraya gorevimi ihmal etmemek icin geldim elbette ;) Bu sefer resimlerden baslayacagim cunku bu hafta sonu basligimizin en caliskan uyesi unvanini Baharh elde etmis, kendisine en buyuk alkisi yolluyoruz :happy0064 Tabi ki basligimizin degismez TV makinesi ikilisi Secoms & Hasan'a da hala o kisa surede bu kadar cok resim nasil cekildigini tam olarak anlayamadiysam da cok tesekkur ediyoruz tabi ki :) Bu azime sapka cikarmak lazim, bravo!! Eva ozel calismasiyla ve sevgili Fatma da avatariyla basligimiza renk getirmisler yine, son derece sevdim her iki calismayi da, tebrikler :img-yes: Muhabirimiz averaj diger basliklarda oldugu gibi son derece caliskan bir sekilde medyayi yakindan takipte, onu da ayrica kutluyorum arkadaslar :good: berna1 teşekür ederim en caşışkan unvanın aldım alkışlarınız duyabiliyorum sinan tuzcunun resimleri beyenmenize cok sevindim bende sizin gibi sinan tuzcu hayranı olmaktan dolayı cok mutluyum :img-wink: forever_bim 19-02-07, 23:26 Sevgili Eva'ya imzaları için çok teşekkürler. Denizciğime teessüflerimi iletiyorum. Benim yolladığım paketler yerine başka tellerden şarkılar çalıyor. Olsun yine de emeğine sağlık. Gözde süpersin. İmzalar çok güzel. gzd_gzd 20-02-07, 08:56 Sevgili Eva'ya imzaları için çok teşekkürler. Denizciğime teessüflerimi iletiyorum. Benim yolladığım paketler yerine başka tellerden şarkılar çalıyor. Olsun yine de emeğine sağlık. Gözde süpersin. İmzalar çok güzel. teşekkr ederm Hasancım yorumun için ;) ayrıca Secoms'un çektiği resmleri eklediğin için de teşekkrler we Averaj,röportaj için teşekkrler ;) EvaLongoria 20-02-07, 10:52 sevgili gözde ellerine sağLık imzalar yine çok güzel.. sevgili forever bim eklediğin resimler için çok teşekkürler.. gzd_gzd 20-02-07, 17:53 sevgili gözde ellerine sağLık imzalar yine çok güzel.. sevgili forever bim eklediğin resimler için çok teşekkürler.. teşekkr ederm sevgili eva yorumun içinn ;) BERNA 20-02-07, 23:28 Baslik yine calismis arkadaslar herkesin ellerine saglik :good: Son iki gunun en caliskan ve kesinlikle en azimli uyesi moderatorumuz Hasan olmus :img-yes: :img-yes: Ona tum resimleri ekledigi icin, Secoms, Merve ve Aglayan Gitar'a da resimleri cektigi icin tesekkuru bir borc biliriz. Emre Kinay soylesisinde verilen haberleri bizimle paylastigi icin averaja cok tesekkurler. Zaten hep basarili ve yetenekli insanlarla biraraya geliyor projelerinde Sinan Tuzcu. Ona da tesekur edeyim de gorevimi hakkiyla yerine getirmis olayim :img-wink: Son derece ozenildigi belli olan ozel calismalari icin Deniz'e, birbirinden guzel imzalari icin Gozde ve Eva'ya da alkislar :happy0064 Sinan Tuzcu yorumum bugunlerde cok yogun oldugum icin yarina kaldi ama unutmadim ;) forever_bim 20-02-07, 23:45 Haber için averaja teşekkürler. Denizciğim kaybolmuş. Nerelere gitti acaba? Forum sessizleşti hayırdır arkadaşlar. Siz olmadan olmuyor ama. Berna'nın yorumunu bekliyorum. Ben de 51. Bölümden bayıldığım bir iki sahesini yorumlayacağım. gzd_gzd 21-02-07, 13:31 baharh resimler için çok teşekkrler ;) ozzde 21-02-07, 14:19 Sonunda...Sonunda ...Sonunda.... Ihlamurlar Altında 'nın yeni fraagmanını izledim.En sonunda fragmanın hepsinde Sinan Tuzcu'yu görebildim.Güzel sesinden şiir dinledim.Çok güzel bir bölüm yaşatacak bize eminim...Şiir harikaydı...Sağol Sinan Tuzcu..... yılmaz_filiz 21-02-07, 14:43 baharh resimler için çok saol ellerine sağlık. forever_Bim harikasınn yaa feride ve ömer süper çıkmış. gzd_gzd 21-02-07, 16:55 Sonunda...Sonunda ...Sonunda.... Ihlamurlar Altında 'nın yeni fraagmanını izledim.En sonunda fragmanın hepsinde Sinan Tuzcu'yu görebildim.Güzel sesinden şiir dinledim.Çok güzel bir bölüm yaşatacak bize eminim...Şiir harikaydı...Sağol Sinan Tuzcu..... ben fragmanı izliemedm daha,sinan tuzcu şiir okuyo demek bu fragmanda süper yaa :D :D we tüm fragmanda o warmış demek,bu daha da süper,mtş bi cuma akşamı olcak demek kii:img-in_lo violettt 21-02-07, 17:57 ben fragmanı izliemedm daha,sinan tuzcu şiir okuyo demek bu fragmanda süper yaa :D :D we tüm fragmanda o warmış demek,bu daha da süper,mtş bi cuma akşamı olcak demek kii:img-in_lo bende fragmanı izleyemedim sinan tuzcu şiir okuyorsa zaten yine tadına doyum olmaz bir bölüm izleyeceğiz ben zaten bu güne kadar sina tuzcunun okuduğu tüm şiirleri çok beğenmiştim :happy0064 gzd_gzd 21-02-07, 20:14 bende fragmanı izleyemedim sinan tuzcu şiir okuyorsa zaten yine tadına doyum olmaz bir bölüm izleyeceğiz ben zaten bu güne kadar sina tuzcunun okuduğu tüm şiirleri çok beğenmiştim :happy0064 fragmanı izlemek isteyenler weya fragmana doyamayanlar, meşur video sitesi sen:Dtube broadcast yourselfde war fragman,sesi şahane gerçekten,şiir de şahane,we bu bölüm baya bi Ömer Tekiner sahnesi olcak gibi ....:) secoms resimler için çoook teşekkürler;) forever_bim 22-02-07, 00:30 Fragmanı defalarca izledim. Ses tonunun etkileyiciliğine muhteşem vurgular eşlik etmiş. Bugüne kadar 30. 33. 39. 40. 43. 51. bölümlerde şiir okumuştu. Birde 62. bölümde okudu tam oldu. Fragman süper. Gözler ağladıkça daha da güzelleşiyor. gzd_gzd 22-02-07, 06:50 walla fragmanı o kadar çok izledim ki,sayısını hatırlamıyorum bile,Sinan Tuzcunun şiir okurkenki sesi çok etkileyici gerçekten:good: :img-in_lo Hasan; resimler için teşekkrler;) yılmaz_filiz 22-02-07, 08:18 ıhlamurlar altında forumuna Michelle'nin eklediği bölüm resimleri:) http://img470.imageshack.us/img470/3350/ihlamur622wk8.jpg http://img403.imageshack.us/img403/3412/ihlamur624jk2.jpg İlk resmi hiç görmemiştim.Kesin Ali Yılmaza haber verir.Birbirlerine çok yakışıyolar yaa bayıldım. İkinci resimde gerginlik tavana vuracak.Yılmazı Aslımızz sakinleştircek heralde kolundan filan tutarak:img-pilot barbiee 22-02-07, 14:33 Forumun en pasif üyesi oldum malesef işlerimden dolayı ama bu hafta şiiri görünce dayanamadım ve çalışma yaptım şiiri harika okumuş Sinan TUZCU her zamanki gibi çookk çoookk beğendim...:img-in_lo :img-in_lo :img-in_lo launara 22-02-07, 17:45 denizcim gidişin suskun olmuştu ama dönüşün muhteşem olmuş arkadaşım.yaptığın her çalışma birbirinden güzel ve bende seni yaptığın bu güzelim çalışmalardan dolayı kutluyorum.ayrıca çalışma yapan bütün arkadaşlarada çok teşekkür ediyorum....saygılar... gzd_gzd 22-02-07, 18:34 deniz ablammm şahane olmuş çalışmalarnn,msnden dedim bi de burdan söyliyim dedm :) ellerne sağlıkk ;) benim resimler için çok teşekkrler,geç olsun güç olmasın ;) ozzde 22-02-07, 20:00 Bir an önce yarın olsa da izlesek diziyi.Sinan Tuzcu ' yu çok merak ediyorum bu bölümde:img-in_lo sinem* 22-02-07, 22:03 benim ve forever_bim eklediğiniz resimler için teşekkürler, Denizcim ,yoldaşım :) valla yaptığın çalışmalar çok güzel olmuş, özellikle sonuncusu diğerlerinden daha güzel geldi bana :) Ellerine sağlık canım.. forever_bim 22-02-07, 22:05 Sevgili baharh ve de sevgili benim eklemiş olduğunuz tüm resimler için çok sağolun. Sevgili Deniz'e de özel çalışmaları için çok teşekkürler. Ellerinize emeğinize saglık. BERNA 23-02-07, 01:34 Ya bu basligin en tembel uyesi ben olmusum :( Kusura bakmayin ama gercekten bir telas icindeyim, evimi ziyarete gidiyorum da ama gec de olsa Sinan Tuzcu yorumumu yazacagim sozum soz ;) Denizcigim ozel calismalarina bayildim. Fragmandaki siir harika, Sinan Tuzcu'nun okuyusu harika, senin calismalarin da daha bir harika. Boyle guzel bir fragmana boyle guzel bir calisma yakisirdi :good: Diger iki calisman da cok guzel, onlari da es gecmedim. Gozdecim imzalarin cok guzel olmus ellerine saglik. Michelle'in ekledigi resimleri foruma tasidigin icin de ayrica tesekkurler. Fotograflar tum hiziyla gelmeye devam etmis. Secoms ve Merve imzali kareleri Hasan sagolsun her zamanki caliskanligiyla bize ulastiriyor :happy0064 Son olarak Baharh, Benim ve bu guzel fragmanin fotograflari icin de Secoms'a da ozel alkis :happy0064 :happy0064 Not: Iki Aile forumunda da farketmistim zaten ozzde imzan ne kadar guzel oyle :img-cool2 ozzde 23-02-07, 05:03 Çok teşekkür ederim Berna..Beğendiğine sevindim...:img-wink: Bugün nasıl geçecek bilmiyorum.Diziyi çok merak ediyorum(daha doğrusu Sinan Tuzcuyu) barbiee 23-02-07, 07:03 Sevgili Launara,Gözde'm,Hasan,Berna ve Sinem hepinize çok teşekkür ediyorum o güzel yorumlarınızdan dolayı inanılmaz yoğunum bu aralar dilerim çabuk geçer ve bende sık sık Sinan TUZCU çalışmaları yaparım çok özledim valla :img-in_lo :img-in_lo gzd_gzd 23-02-07, 11:13 Berna'cım yorumun için çok teşekkrler :) Sevgili eva,wallpaperlerin şahane olmuş,ellerne sağlıkk :):) ozzde 23-02-07, 21:39 Doya doya Sinan Tuzcu'yu izleyebildik nihayet.....Fotoğrafları bekliyoruz arkadaşlar...Özellikle sahilde Ferideyle oturdukları sahneyi..... gzd_gzd 23-02-07, 23:05 sinem resmler için çok teşekkrler cnm,çok tatlı çıkmışlar abi-kardeş :D benim resmler için çok teşekkrler:) pinkzone imzan şahane olmuş ellerne sağlık :) barbiee 24-02-07, 08:43 Yoldaş resimler için çok teşekkürler pazartesi mutlaka çalışma yaparım artık Tekiner kardeşlerden :D :D :D gzd_gzd 24-02-07, 11:17 deniz ablamm imzaların şahane olmuş,ellerne sağlıkk akşama benim de Tekiner kardeşler imzalarım gelcek,bekleyin....:):) gzd_gzd 24-02-07, 11:20 bu arada dün Sinan Tuzcu performansıyla mahvetti beni,şahaneydi tek kelimeyle,gerçekten Ömer Tekiner diye biri olduğunu we iflas ettiğini falan zanneder oldum,iflas etmekte olan birinin ruh halini pişmanlığını,o anda sevdiği kadına ihtiyaç duymasını o kadar iyi yansıttı ki,ağlamaktan gözlermde yaş kalmadı walla,hala da kıpkırmızı zaten gözlerm,lens falan takılmıyo ağrıdan, nasıl dışarı çıkcaksam bu halde:(;) şaka bi yana haftalardır yükselen grafiği artık en üst seviyeye ulaştı Sinan Abi'nin ve bundan sonra da o en üste seviyede devam edicek ,bu mükemmel performansndan dolayı kendisini tebrik ediyorum;) sinem* 24-02-07, 14:24 Yoldaş resimler için çok teşekkürler pazartesi mutlaka çalışma yaparım artık Tekiner kardeşlerden :D :D :D tubaya ekliyordum baktım abisi yanında :) sinanada ekleyim dedim ... gözdecim çalışmaları iimzaları bekliyoruz ..hatta teki benimdir şimdiden söyleyim :):) Yoldaşım hiç önemli değil sen yeterki çalışma yap, bu bölümdende resim çekerim bir ara ve eklerim :) Yoldaşım bu arada imzalar süper olmuş ellerine sağlık canım ..yani diyebilirim ki fevkaladenin fevkinde imzalar :) Benim eklediğin resimler içinde çok teşekkürler :) EvaLongoria 24-02-07, 15:20 sevgili barbiee imzalar için ellerine sağlık çok güzel olmuşlar.. sevgili sinem* resimler için sonsuz teşekkürler... assi_yılllar 24-02-07, 15:44 bu arada dün Sinan Tuzcu performansıyla mahvetti beni,şahaneydi tek kelimeyle,gerçekten Ömer Tekiner diye biri olduğunu we iflas ettiğini falan zanneder oldum,iflas etmekte olan birinin ruh halini pişmanlığını,o anda sevdiği kadına ihtiyaç duymasını o kadar iyi yansıttı ki,ağlamaktan gözlermde yaş kalmadı walla,hala da kıpkırmızı zaten gözlerm,lens falan takılmıyo ağrıdan, nasıl dışarı çıkcaksam bu halde:(;) şaka bi yana haftalardır yükselen grafiği artık en üst seviyeye ulaştı Sinan Abi'nin ve bundan sonra da o en üste seviyede devam edicek ,bu mükemmel performansndan dolayı kendisini tebrik ediyorum;) sana aynen katılıyorum jnm resmen hislerime tercüman olmuşsun... forever_bim 25-02-07, 00:25 İmzalar için sevgili Deniz'e, avatarlar için sevgili Eva'ya ve resimler için de sevgili Sinem'e çok teşekkürler. Ellerinize sağlık. Hepsi şahane olmuş. gzd_gzd 25-02-07, 15:10 Hasan resmler için çok teşekkrler Yılmaz_filiz,Lolly,ve Eva ; çalışmalarınız harika olmuş arkadaşlar ellernze sağlıkk :) *{LOLLY}* 25-02-07, 15:18 sevgili eva ve gözde çok teşekkürler arkadaşlar yorumlarınız için.. *{LOLLY}* 25-02-07, 15:19 gözde imzan muhteşem olmuş ellerine sağlık.. ben çok beğendim walla :):) forever_bim 25-02-07, 18:31 Sevgili Eva Arkaplanlarınıza bayıldım ve hemen arka plan yaptım. Ellerinize sağlık. Sevgili Bengüsu Özel çalışman için Sevgili Gözde, sevgili Lolly İmzalar için ve Sevgili Eva avatar için çok çok teşekkürler. yılmaz_filiz 25-02-07, 18:53 Hasan resmler için çok teşekkrler Yılmaz_filiz,Lolly,ve Eva ; çalışmalarınız harika olmuş arkadaşlar ellernze sağlıkk :) teşekkürler gözde bu arada ismim bengüsu. hasan değerli yorumun için çok saol.ben bir anda ömeri sevmeye başladım bunda yılmaz karekterinden soğumamında etkisi var herhalde :img-hyste gzd_gzd 25-02-07, 21:47 gözde imzan muhteşem olmuş ellerine sağlık.. ben çok beğendim walla :):) çok teşekkr ederim cnm beğendiğin için ;) Sevgili Eva Arkaplanlarınıza bayıldım ve hemen arka plan yaptım. Ellerinize sağlık. Sevgili Bengüsu Özel çalışman için Sevgili Gözde, sevgili Lolly İmzalar için ve Sevgili Eva avatar için çok çok teşekkürler. beğendiğin için teşekkrler Hasan,bu arada önceki sayfadaki şahane bi Ömer resminin üstüne "Gözdeciğimin bayılcağı bi poz" yazmışsn,we ben yeni gördm(körüm ben:icon_whis ),bayılmak ne kelime eridim resmen:img-in_lo ,teşekkrler cnm ;) yılmaz_filiz 26-02-07, 07:43 Hasan eklediğin resimler için çok saol. Ömer Yılmazı boğsunda aklı başına gelsin...:img-yes: gzd_gzd 26-02-07, 07:49 Hasan resimler için teşekkrler cnm ;) bence de Yılmazı boğcakmış gibi bakıyo ya,korktum walla o bakıştan.....:) yılmaz_filiz 26-02-07, 18:53 bunlar benden;) http://img180.imageshack.us/img180/7408/frdmer1mc9.jpg (http://imageshack.us)+http://img180.imageshack.us/img180/9378/frdmer2va8.gif (http://imageshack.us) Gözdecim çalışmaların yinee her zamanki gibi çok şeker olmuş ellerine sağlık. gzd_gzd 26-02-07, 19:10 Gözdecim çalışmaların yinee her zamanki gibi çok şeker olmuş ellerine sağlık. bengüsu teşekkr ederm cnm beğendiğin için ;) gzd_gzd 26-02-07, 20:02 Sinemmm süpersin canıım,çook teşekkrler:) resm çeken ellerne klavyene sağlıkk :):) gzd_gzd 26-02-07, 21:07 Sinemcim gerçekten çook teşekkr ederm beni kırmayıp resmleri çektiğin için :) ellerne sağlıkk forever_bim 27-02-07, 08:47 Gözdecim avatarlar ve de imzalar için Sinemcim 62. Bölüm Yorumları için çok teşekkürler. EvaLongoria 27-02-07, 09:35 sevgili forever bim çok teşekkür ederim. gerçekten beğenmene çok sevindim.. gzd_gzd 27-02-07, 10:54 Gözdecim avatarlar ve de imzalar için Sinemcim 62. Bölüm Yorumları için çok teşekkürler. teşekkr ederim Hasancım yorumun için,resimler için de teşekkrler Sevgili Eva,wallpaperin çok güzel olmuş,üstnde yazan söz de çok güzel(söz bi yerden tanıdık ama çıkaramadm,daha önce okudum heralde başka bi yerde :img-wink: ),ellerne sağlık :) forever_bim 27-02-07, 16:11 Benim nefis kareler yakalamışsın. Ellerine sağlık. Merve imzan çok şahane olmuş. Hemen kapmalıyım bu imzayı. gzd_gzd 27-02-07, 16:18 http://img155.imageshack.us/img155/816/vlcsnap333504ns8.jpg (http://imageshack.us) benim resimler için çook teşekkrler,ama bu resm çook güzel yaa,o gözyaşı damlası tam yanağından akarken:icon_sorr :icon_sorr çok kötü oldm walla mervecm imzan çokk güsel olmuş,ellerne sağluk canum :D launara 28-02-07, 16:21 çalışma yapan bütün arkadaşlar,emeğinize, yüreğinize sağlık.hepinizin yaptığı çalışmalar çok güzel olmuş. gzd_gzd 28-02-07, 18:01 kordugum,imzaların çok güzel olmuş,ellerne sağlıkk :D kordugum 28-02-07, 18:51 gzd_gzd canim yorumun icin cok tsk ederim beyenmene çok sevindim seninde imzalarin avatarlarin ve son yaptigin wallpaper harika olmus ellerine saglik ;) *{LOLLY}* 28-02-07, 18:57 kordugum imzaların süper olmuş ellerine sağlık.. *{LOLLY}* 28-02-07, 18:58 gözde imzaların ve wallpaperin çok çok güzel olmuş cnm ellerine sağlık ;);) gzd_gzd 28-02-07, 20:35 gzd_gzd canim yorumun icin cok tsk ederim beyenmene çok sevindim seninde imzalarin avatarlarin ve son yaptigin wallpaper harika olmus ellerine saglik ;) teşekkr ederm cnm beğendiğin için :D gzd_gzd 28-02-07, 20:36 gözde imzaların ve wallpaperin çok çok güzel olmuş cnm ellerine sağlık ;);) saol cnmm beğendiğin için,senn imzan da çook güzel ellerne saalık :D gzd_gzd 28-02-07, 22:03 Merve'nin çektiği resmleri eklediğin için teşekkrler Hasan;) yalnız son resm feci yaa,bu bağırmanın ve bakışın sonu şöyle sert bi yumruk olsa aslnda süper olurdu walla :):):) 61MERVE61 28-02-07, 22:44 Merve'nin çektiği resmleri eklediğin için teşekkrler Hasan;) yalnız son resm feci yaa,bu bağırmanın ve bakışın sonu şöyle sert bi yumruk olsa aslnda süper olurdu walla :):):) zaten icim gitti bu bakisa caktirma:)bencede sert bi yumruk caksin bitane yapistirsin cemi duvara fena mi olur:) 61MERVE61 28-02-07, 22:52 Benim nefis kareler yakalamışsın. Ellerine sağlık. Merve imzan çok şahane olmuş. Hemen kapmalıyım bu imzayı. aaa kapmisin bille:)vala en cok imzandaki o dort poz hosuma gitti bi hos oldum hele birincisi:img-in_lo adam rol yapmiyor sanki poz veriyor bi insan bukadar guzel cikar resimde:):)ooyooyy.. kulan tabi hasancim.... gzd_gzd 01-03-07, 10:07 zaten icim gitti bu bakisa caktirma:)bencede sert bi yumruk caksin bitane yapistirsin cemi duvara fena mi olur:) iç gidilmicek gibi değil yaff mervecmm :D bu arada ben büyük ihtimalle yrnki bölümü izliemicem çnk cumartesi günü en sevdiğim(!!) ders matematkten wizem war,bu kez dvdyi kaptırma kimselere:img-wink: , resmlerini bekliyorum mervecm :img-in_lo gzd_gzd 01-03-07, 16:25 sevgili eva,imzalarn çok güzel olmuş,ellerne sağlıkk :D forever_bim 01-03-07, 17:13 Merveciğim sen hep imza yap ben kullanayım. Olur mu? Süpersin yine. 61MERVE61 01-03-07, 17:51 Merveciğim sen hep imza yap ben kullanayım. Olur mu? Süpersin yine. olur:img-yes:yorumun icin tskurler canim begenip kulandigina sevindim sen yeterki iste:img-yes: kordugum 01-03-07, 18:05 Mervecim canim yine harikalar yaratmissin omer ve feride imzan çok guzel olmus ellerine saglik devamini bkliyoruzz...;):) 61MERVE61 01-03-07, 18:07 Mervecim canim yine harikalar yaratmissin omer ve feride imzan çok guzel olmus ellerine saglik devamini bkliyoruzz...;):) begendine sevindim canim...benim yaptigim imzada guzelik yok feride ve omerde guzelik var onlar imzayi susluo..onlar sagolsun biseyler yaptik iste:img-blush :) forever_bim 01-03-07, 18:10 Sevgili Eva senin de imzaların çok güzel olmuş. Ellerine sağlık. gzd_gzd 01-03-07, 18:12 mervecimm imzan şahane olmuş ya cnmm :D süpersn ellerne sağlıkk ;) 61MERVE61 01-03-07, 18:28 mervecimm imzan şahane olmuş ya cnmm :D süpersn ellerne sağlıkk ;) Tskur ederim canim benim abartmayin yaa okadarda degil...imzada bisey yok olam resimlerde:) gzd_gzd 01-03-07, 20:38 http://img440.imageshack.us/img440/8910/buolurcopycopyrrrrrcopyjb0.jpg avatarn çok güzel olmuş cnm ellerne sağlık :D gzd_gzd 01-03-07, 20:41 arkadaşlar,Fox Tvde yayınlanan Powerturk müzik ödüllernde "en iyi websitesi ödülü"nü biraz önce Sinan Tuzcu we sevgili eşi Dolunay hanım anons ettiler we sahibine werdiler :happy0064 :happy0064 meltem cumbulun anonsunu duyunca o hızla pcnin olduğu odadan oturma odasna koşarken bileğimi burktum,çok acıyo şimdi, ama değdi doğrusu :D ikisi de çook şıklardı walla,Sinan Tuzcu'nun uzun çok şık bi ceketi wardı we Dolunay'ın da çook güsel mor bi elbisesi wardı,salondaki konukları zoomlarken de gösterebilirler onları:img-in_lo :img-in_lo pyaar 01-03-07, 21:07 Evet bende demin gordum adam acaip sicakkanli ve sempatik vallahi bayildim resmen gzd_gzd 02-03-07, 06:39 sweetjulia çook teşekkrler resmler için :) pinkzone 02-03-07, 09:36 Resimler için çok teşekkürler.. Valla süper çıkmışlar.. Bilseydim izlerdim.. Ama bilmiyordum.. Powertürk yakında gecenin tekrarını kanalda yayınlar. EvaLongoria 02-03-07, 09:55 gözde wallpaper çok güzeL oLmuş eLLerine sağLık.. merve imza çok şık.. barbiee çok güzeL çaLışmaLar.. eLLerine sağLık. pinkzone röportaj için teşekkürLer.. gzd_gzd 02-03-07, 10:06 gözde wallpaper çok güzeL oLmuş eLLerine sağLık.. merve imza çok şık.. barbiee çok güzeL çaLışmaLar.. eLLerine sağLık. pinkzone röportaj için teşekkürLer.. yorumun için teşekkrler Eva ;) pinkzone haber için çook teşekkrler,Dolunay baya ilginç bi poz wermiş walla:img-hyste Powerturk büyük ihtimalle önümüzdek hafta içinde bi akşam yayınlar töreni,eğer yakalrsam burda haber weririm ben ;) deniz ablam çalışmaların şahane,ellerne sağlıkk:) walla yrn vizem war ama eve gidince bu şahane çiftten bi kaç imza yabmama heç bişey mani olamas:happy0064 EvaLongoria 02-03-07, 10:08 bildiğim kadarı ile power türk yarın yayınlayacak programı... pinkzone bence de çok güzeL bakmış... aşkını gözLErinde resmen anLatıyor... gzd_gzd 02-03-07, 10:13 Dolunay hanım burda sinan tuzcuya çok güzel bakmış.. Resmen içinin yağları erimiş.. Allah mutluluklarını daim etsin.. Bu programın tekrarını kesin powertürkte gösterirler o zaman kaçırmamaya dikkat etcem. :img-wink: bence de,çook güzel bakmış yaa,yaşadıkları mutluluk we aşk gözlernden okunuyor walla,inşallah heb böyle mutlu olurlar ;):img-in_lo gzd_gzd 02-03-07, 10:22 Eve;çalışman çook güsel olmuş,ellerne sağlıkk :) barbiee 02-03-07, 10:36 gözde'm canum benim wallpaper mükemmel ötesi oLmuş eLLerine sağLık uğraşmana değmiş bitanem... merve imza çok şık ve güzel olmuş ellerine sağlık.. kördüğüm avatarın çok çok güzeL eLLerine sağLık. pinkzone sana da röportaj için teşekkürLer.. Eva çalışman harika olmuş yaa çok beğendim ellerine sağlık canım.. barbiee 02-03-07, 10:36 Sevgili Gözde ve Eva sizlere de yorumlarınız için çok teşekkürler beğenmenize sevindim.. gzd_gzd 02-03-07, 10:54 gözde'm canum benim wallpaper mükemmel ötesi oLmuş eLLerine sağLık uğraşmana değmiş bitanem... merve imza çok şık ve güzel olmuş ellerine sağlık.. kördüğüm avatarın çok çok güzeL eLLerine sağLık. pinkzone sana da röportaj için teşekkürLer.. Eva çalışman harika olmuş yaa çok beğendim ellerine sağlık canım.. ablamm benim çook teşekkr ederm beendiin içinn :) tek Sinan Tuzculu wall ların da tüm çalışmaların gibi süferrr olmuş,ellerne sağlıkk :) barbiee 02-03-07, 12:28 ablamm benim çook teşekkr ederm beendiin içinn :) tek Sinan Tuzculu wall ların da tüm çalışmaların gibi süferrr olmuş,ellerne sağlıkk :) merciiiiiii canum benim yaa bu programın tekrarı var mı ben dün Timuçin ESEN'in oyununa gittim o yüzden kaçırdım bilgisi olan varsa yazarsa çoook sefinirim :) barbiee 02-03-07, 14:26 arkadaşlar az önce AFL yi aradım HAMLET Eylül ayına kalmış dizi çekimlerinden dolayı yazın provalara başlanacakmış çok üzüldüm yaaa:icon_cry: :icon_cry: :icon_cry: :icon_cry: :icon_cry: :icon_cry: :icon_cry: :icon_cry: yılmaz_filiz 02-03-07, 19:11 Dün Dolunayla Sinan Tuzcuyu birlikte görmek çok güzeldi.onların çıkacağını duyunca çok şaşırdım.sinan tuzcu mükemmel ötesiydi çok yakışıklıydı. deniz ablam çalışmaların harika ellerine sağlık. gzd_gzd 02-03-07, 19:43 arkadaşlar az önce AFL yi aradım HAMLET Eylül ayına kalmış dizi çekimlerinden dolayı yazın provalara başlanacakmış çok üzüldüm yaaa:icon_cry: :icon_cry: :icon_cry: :icon_cry: :icon_cry: :icon_cry: :icon_cry: :icon_cry: üsülme deniz ablam yaa,dediğim gibi eyllde ilk gösterimine beraber gitces işallah ;) inşallah izleyici kabul ediyolarsa da yazın provalara gidersn artıkk :):) barbiee 02-03-07, 23:20 Gözde'm Banner ve özel çalışmalar muhteşem ötesi olmuş yaa çok beğendim bu arada bakışlara bende bittim söylemeden edemeyeceğim okadar güzel ve aşk dolu ki ahh ahh :D barbiee 02-03-07, 23:22 üsülme deniz ablam yaa,dediğim gibi eyllde ilk gösterimine beraber gitces işallah ;) inşallah izleyici kabul ediyolarsa da yazın provalara gidersn artıkk :):) inşallah canım umarım yazın provalara alırlar bizi de bende görürüm kendilerini ama ben kendimi hep Mart ayına şartlandırmıştım Eylül e daha çok var yaa :icon_cry: :icon_cry: :icon_cry: gzd_gzd 02-03-07, 23:59 Gözde'm Banner ve özel çalışmalar muhteşem ötesi olmuş yaa çok beğendim bu arada bakışlara bende bittim söylemeden edemeyeceğim okadar güzel ve aşk dolu ki ahh ahh :D abla'm çook teşekkr ederm beğendiğin içinn :D barbiee 03-03-07, 03:09 61MERVE61; canım imzan süper olmuş ya ellerine sağlık sanırrım herkek uyuyo arkadaşalr hepinize ii geceler byyybye bye bye barbiee 03-03-07, 03:11 Dün Dolunayla Sinan Tuzcuyu birlikte görmek çok güzeldi.onların çıkacağını duyunca çok şaşırdım.sinan tuzcu mükemmel ötesiydi çok yakışıklıydı. deniz ablam çalışmaların harika ellerine sağlık. canım yorumun için çok teşekkürler daha yeni gördüm valla She7a 03-03-07, 04:23 cok guzel olmus imzan imzanın solda ki ilk kısmına bakar mısınız nasıl da kocasına oyle hayran hayran bakıyor.:happy0064 bunnar da benden;) umarım beğenrsnzz http://img338.imageshack.us/img338/2492/dolunaywesinan1ml7.jpg (http://imageshack.us) + http://img163.imageshack.us/img163/4388/dolunaywesinan2kf6.jpg (http://imageshack.us) gzd_gzd 03-03-07, 10:21 cok guzel olmus imzan imzanın solda ki ilk kısmına bakar mısınız nasıl da kocasına oyle hayran hayran bakıyor.:happy0064 çokk teşekkr ederm beğendiğin için gerçekten şahane bi bakış yaa,walla avatarını da yabmam lasım o resmin :):) yılmaz_filiz 03-03-07, 21:32 canım yorumun için çok teşekkürler daha yeni gördüm valla önemli değil deniz ablacım.çok güzel çalışmalar yapıyorsun valla hayranım. sinem resimler için çok saol. averaj 03-03-07, 23:03 birazdan makina programına mavi gözlü dev ekibi katılacak...maalesef sinan tuzcu yok...fakat eşi dolunay hanım konuk..izleyebilecekler açsın makinayı..birazdan çıkarlar... violettt 04-03-07, 09:55 tekiner kardeşler çok şeker çıkmışlar resimleri hazırlayan herkese çok teşekkür edreiz harika olmuşlar vallahi :happy0064 :img-hyste elif_gs 04-03-07, 14:39 arkadaşlar az önce AFL yi aradım HAMLET Eylül ayına kalmış dizi çekimlerinden dolayı yazın provalara başlanacakmış çok üzüldüm yaaa:icon_cry: :icon_cry: :icon_cry: :icon_cry: :icon_cry: :icon_cry: :icon_cry: :icon_cry: merhaba arkadaşlar...hepinizin çalışmaları birbirinden güzel olmuş ellerinize sağlık. bu habere pek şaşırmadım. zaten özge özberk söylemişti. büyük ihtimalle önümüzdeki sezona kalır diye. zaten neye niyetlensem bir sorun çıkıyor. :icon_sorr bu arada ödül törenin ben de tesadüfen gördüm. haberim bile yoktu ödül töreni olduğundan. çok tatlılardı gerçekten. Dolunay Soysert burada olmak ne kadar heycanlı falan dedi. Sinan Tuzcu da ona katıldı. maalesef çok fazla kalmadılar. averaj 04-03-07, 15:18 hamlet haberi için çok tşk... önümüzdeki sene sanıyorum hepsinin dizisi bitmiş olur..belki emre kınay ve özgeninki devam eder...daha rahat çalışırlar hem..olsun geç olsun ama güç olmasın..bol ödüller gelsin... yılmaz_filiz 04-03-07, 17:49 meltmecim çalışman süper olmuş ellerine sağlık hoş geldin sinanın sayfasına. gözdecim ve merve çalışmalarınız için çok saolun. forever_bim 04-03-07, 20:30 Hi. I'm home. Arkadaşlar böyle bir giriş yaptığıma bakmayın. Bu başlığa gelince kendimi evime dönmüş gibi hissettim de. En baştan başlarsam ben yokken. İmza avatar ve de arkaplanları için GÖZDE'ye yine avatar imza ve arkaplan yapan sevgili EVA'ya Arkaplan yapan DENİZ'e İmza yapan MELTEM'e ve de MERVE'ye ve de resimler için sevgili SWEETJULİA, CROSPY ve de SİNEM'E Gönül dolusu teşekkürler. Filme sadece 5 gün kaldı. forever_bim 05-03-07, 07:53 Arkadaşlar sözlük yorumlarından hangisi favoriniz? Benimki şu kırmızıya boyadığım yorum:):img-wink: EvaLongoria 05-03-07, 08:06 marilyn monroe'yu canlandırabilecek kadar güzel bir kadınla (bkz: dolunay soysert) evlenmiş şanslı insan... kesinlikle buna bayıLdım ben de... sevgili forever bim tekrar hoşgeLdin.. seni tekrar aramızda görmek çok güzeL.. gzd_gzd 05-03-07, 08:09 inşaat filmininde de oynamış, tiyatro adına çok hoş fikirler üreten kişi. ayrıca sadece kendi sahnesi için değil çekimlerin nerdeyse tamamında sete gelip şahsıma yardım etmiş hatta koca koca monitörleri taşıyıp nazımı fazlasıyla çekmiş süper bıyık insanı. kesinlikle bunu seçtim ben ,özellkle de süper bıyık insanı lafı süperr :):):img-in_lo gzd_gzd 05-03-07, 08:14 meltmecim çalışman süper olmuş ellerine sağlık hoş geldin sinanın sayfasına. gözdecim ve merve çalışmalarınız için çok saolun. teşekkrler cnmm yorumun içinn :) Hi. I'm home. Arkadaşlar böyle bir giriş yaptığıma bakmayın. Bu başlığa gelince kendimi evime dönmüş gibi hissettim de. En baştan başlarsam ben yokken. İmza avatar ve de arkaplanları için GÖZDE'ye yine avatar imza ve arkaplan yapan sevgili EVA'ya Arkaplan yapan DENİZ'e İmza yapan MELTEM'e ve de MERVE'ye ve de resimler için sevgili SWEETJULİA, CROSPY ve de SİNEM'E Gönül dolusu teşekkürler. Filme sadece 5 gün kaldı. o zaman WeLcome to Home Hasan :) teşekkrler yorumun için bölüm resimleri we ekşi sözlük yorumlarını eklediğin için teşekkürler;) gzd_gzd 05-03-07, 17:57 yeldacım resmi ben görmüştm daha önce ,ama sanırım yoktu burda,teşekkrler cnm ;) masal_perisi 05-03-07, 18:30 Hoşbulduk Hasancım...Sinan Tuzcu başlığı benim takip ettiğim bir başlık..Ama daha öcne bir kere falan yazmıştım..Artık sık sık burdayım....Resim içinde çok sağ ol..Bıyıksız Sinan Tuzcu olmaz ya.... Gözdecim...İmzaların avataralrı ne oldu?...Bekliyoruz onalr hala Bu arada 25 Mart Sevgili Dolunay Abla'nın doğum günüymüş....Acaba Sinan Bey bir sürpriz düşünüyor mu? forever_bim 05-03-07, 19:01 Hoşbulduk Hasancım...Sinan Tuzcu başlığı benim takip ettiğim bir başlık..Ama daha öcne bir kere falan yazmıştım..Artık sık sık burdayım....Resim içinde çok sağ ol..Bıyıksız Sinan Tuzcu olmaz ya.... Gözdecim...İmzaların avataralrı ne oldu?...Bekliyoruz onalr hala Bu arada 25 Mart Sevgili Dolunay Abla'nın doğum günüymüş....Acaba Sinan Bey bir sürpriz düşünüyor mu? Valla sürpriz falan olur mu bilemem neticesinde onların özeli bu. Ama doğumgününü kimse boş geçirmez. Evet 25 Mart doğumlu. Adanalı Dolunay Hanım. Sinan Tuzcu da 10 Temmuz doğumlu. Gaziantepli. masal_perisi 05-03-07, 19:13 Doğru bu onların özeli....Bir Adanalı Bir Gaziantepli...10 Temmuz&25 Mart... Bu arada eklediğin son resimelrde çok güzel gzd_gzd 05-03-07, 19:13 Hoşbulduk Hasancım...Sinan Tuzcu başlığı benim takip ettiğim bir başlık..Ama daha öcne bir kere falan yazmıştım..Artık sık sık burdayım....Resim içinde çok sağ ol..Bıyıksız Sinan Tuzcu olmaz ya.... Gözdecim...İmzaların avataralrı ne oldu?...Bekliyoruz onalr hala Bu arada 25 Mart Sevgili Dolunay Abla'nın doğum günüymüş....Acaba Sinan Bey bir sürpriz düşünüyor mu? yeldacım bu ara o kdr yoğun we dalgınım ki inan kendimi bile unutabilirim,daha bi de senin omuz omuza imzan war,çok mahcubum sana karşı:img-blush mutlaka yapcam en kısa zamanda:) demek 25 mart Dolunay'ın doğumgünü,kesinlikle güzel bi doğumgünü süprizi düşünüyodur ya Sinan Bey ,daha Sinan Tuzcu'nun doğumgününe baya bi war yaa :( masal_perisi 05-03-07, 19:20 yeldacım bu ara o kdr yoğun we dalgınım ki inan kendimi bile unutabilirim,daha bi de senin omuz omuza imzan war,çok mahcubum sana karşı:img-blush mutlaka yapcam en kısa zamanda:) demek 25 mart Dolunay'ın doğumgünü,kesinlikle güzel bi doğumgünü süprizi düşünüyodur ya Sinan Bey ,daha Sinan Tuzcu'nun doğumgününe baya bi war yaa :( Aman Gözdecim..sen kendine hakim ol da...Varsın benim omuz omuza ve yapcağın diğer avatraalr bekelsin....Mahcub olmana gerek yok.... Evet canım 25 Mart Dolunay Abla'mın doğum günü...Dolunay Abla'nın doğum günü için..Dolunay Ailesi topalrsak forever_bim 05-03-07, 21:20 Benim açımdan uygundur Yelda'cım. Benim nickimi yazabilirsiniz imzaya. gzd_gzd 05-03-07, 21:39 Aman Gözdecim..sen kendine hakim ol da...Varsın benim omuz omuza ve yapcağın diğer avatraalr bekelsin....Mahcub olmana gerek yok.... Evet canım 25 Mart Dolunay Abla'mın doğum günü...Dolunay Abla'nın doğum günü için..Dolunay Ailesi topalrsak Yaptım walla yeldacım avatarlar,eğer imageshack lütfedip da açılırsa ekliicem :D Dolunayın doğumgünü için olan fikrini tuttum ben,sen onun en güsel resmlerini gönder bana, ben doğumgünü imzaları yaparım;);) krnca_ 05-03-07, 22:28 foreverbim resimler için çoook teşekkürler:happy0064 forever_bim 06-03-07, 08:01 |