Tüm Versiyonu Göster : Sinan Tuzcu

Sayfalar : 1 2 3 4 5 [6] 7 8

EvaLongoria
06-03-07, 09:10
sevgili gözde yorumun için çok teşekkür ederim...

sevgili barbie.. imza gerçekten muhteşem oLmuş.. ellerine ve emeğine sapLık..

barbiee
06-03-07, 09:57
Eva;wall ların süper olmuşlar cnm,ben de Gözde gibi kabuslar eviyle ilgili olanı çook beğendm,ellerine sağlıkk:)

masal_perisi
06-03-07, 11:34
Hasan.....Ve Benim...Resimler için çok sağ olun...Çok yakışıklı ya...

Eva...Walllar süper...Ellerine sağlık....

Deniz{Abla dememde bir sakınca olur mu}....İmzaların çok güzel...

Hasan...Ben bir ailede olmak siteyenlere bakayım seni ekelrim...

Gözdecim...Tamam ben Dolunay ABlamızın güzel resimlerini bulurum....

Buradan da Dolunay ailesine katılmak isteyen var mı

barbiee
06-03-07, 12:14
Hasan.....Ve Benim...Resimler için çok sağ olun...Çok yakışıklı ya...

Eva...Walllar süper...Ellerine sağlık....

Deniz{Abla dememde bir sakınca olur mu}....İmzaların çok güzel...

Hasan...Ben bir ailede olmak siteyenlere bakayım seni ekelrim...

Gözdecim...Tamam ben Dolunay ABlamızın güzel resimlerini bulurum....

Buradan da Dolunay ailesine katılmak isteyen var mı

Canım teşekkür ederim beğenmene sevindim bu arada tabi ki abla diyebilirsin çok memnun olurum...

barbiee
06-03-07, 12:19
Hasan.....Ve Benim...Resimler için çok teşekkürler........

EvaLongoria
06-03-07, 12:39
Bizde bir Sinan Ailesi imzası mı yapsak acaba?
Ne dersiniz sevgili barbiee ve gözde?

barbiee
06-03-07, 12:40

valla ne yalan söyleyeyim geçen gün benimde aklıma gelmişti süper bi fikir

EvaLongoria
06-03-07, 13:00
sevgiili barbiee çalışman çok güzeL oLmuş. Arka pLanı özellikle mavi tutman daha da bi anlam katmış. ellerine sağLık..

O zaman Sinan ailesine katıLmak isteyenLerin listesini yapaLım sonra da imza yaparız değil mi ?

masal_perisi
06-03-07, 13:12
Deniz Abla...Çalışman çok güzel olmuş..Mavi olması ayrı bir güzel olmuş...Sinan Ailesine ebni de ekelrseniz sevinireim

gzd_gzd
06-03-07, 13:19

walla süper bi fikir bu Eva:) aslnda benm de uzun zamandır aklımda olan bişeydi bu

Yeldacım tabk de senn adını yazarız Sinan Tuzcu Ailesi imzamıza;)

gzd_gzd
06-03-07, 13:20
ha bu arada Deniz ablam wall şahane olmuş walla,ellerne sağlıkk :):)

cemotara
06-03-07, 13:26
sevgili BARBİEE, çalışmaların bir harika ellerine sağlık
sevgili gzd_gzd,avatar ve imzaların muhteşem ötesi ellerine sağlık
sevgili Eva, imzan çok güzel olmuş ellerine sağlık
sevgili Hasan ve Benim resimler için çok teşekkürler
Resimlerde sinan tuzcu yine ortalığı yakıyor hele eşiyle birlikte olan fotoları muhteşem zaten dolunay hanımın sinan tuzcuya bir bakışı var harika

forever_bim
06-03-07, 13:48
Sevgili Eva Arkaplanların şahane olmuş. Denizciğim de döktürmüş sağolsun. Şimdi Sinan Ailesi yaparsak kimler var bir bakalım. Başta ben varım:) Deniz, Eva, Gözde, Cemotara(gelirsin değil mi?:)), ozzde, berna1, masal_perisi, launara, benim, pinkzone, sinem* diğer gelmek isteyenler de burada belirtebilirler. Tabii Dolunay ailesine de bu isimler yazılabilir sanırım:)

masal_perisi
06-03-07, 13:52
Hasancım...Haklı olabilrisn...Doluany ailesine de bu siimleri verebilirz...Ama krnca_'yı de eklemeliyiz Doluany ailesine...Sinan Ailemizde ena zından yazdığın simelrle gheniş duruyır

forever_bim
06-03-07, 14:02
Bu arada bize sürekli haber getiren averaj ve crospy'i de unutmayalım. Ek olarak elif219 var. 61MERVE61 var. LG_34 var. Ya nasıl unuturum secoms var. Süpermodumuz volvox var. elif_gs var. yılmaz_filiz yani bengüsu var. esoşş var. LOLLY var. Eskiden çalışmalar yapan ena var. Yelda'cım not et bu isimleri de.

EvaLongoria
06-03-07, 14:09
sevgili forever bim bu isimleri toparlayaLım istersen.. sonra imza için Lazım oLacak ;)

cemotara
06-03-07, 14:10
Sevgili Eva Arkaplanların şahane olmuş. Denizciğim de döktürmüş sağolsun. Şimdi Sinan Ailesi yaparsak kimler var bir bakalım. Başta ben varım:) Deniz, Eva, Gözde, Cemotara(gelirsin değil mi?:)), ozzde, berna1, masal_perisi, launara, benim, pinkzone, sinem* diğer gelmek isteyenler de burada belirtebilirler. Tabii Dolunay ailesine de bu isimler yazılabilir sanırım:)

sevgili Hasan tabikide seve seve hem bende tam bir sinan tuzcu hayranıyım onu okadar çok seviyorum ki iyiki ıhlamurlar altında onu tanıdık ayrıcada şüphen mi vardı benim sinan tuzcu hayranı olduğumdan yani eğer yaparsanız ve benide yazarsanız çok mutlu olurum

forever_bim
06-03-07, 14:16
Sevgili Eva avatar için teşekkürler. Madem imza yapabiliyorsun adları sen not et.

Cemotara; Bilmez miyim? Şaka yollu takıldım sana:) Senin imzadan kopya çekmeliyim çünkü Tuba severlerin önemli bir kısmı bu başlığa da geliyor.

Sevgili Eva iki isim daha buldum. Eskilerden si_nice ve de yenilerden korduğum.

forever_bim
06-03-07, 14:19
Sevgili Eva şu ana kadar 27 isim saydım ben yazdıklarımdan. İyi midir bu sayı yoksa daha bulalım mı?

gzd_gzd
06-03-07, 14:22
arkadaşlar,yarın okulum yok benim,ondan gece de geç yatabilirim,eğer biriniz bana tam listeyi gönderebilirseniz(şimdiye kadar yazdıklarınız hariç biri warsa eğer),imzaları en geç yarına yapabilirim:):)

forever_bim
06-03-07, 14:28
gözde iki isim daha var. gurbetçi ve de seawitch. 29 olduk. Sen de not edip bir bakıver. Doğru saymış mıyım. Tabii bir de nicklere göre yazacaksın. Unutma. krnca_ arkadaşımızı da masal_perisi yazmıştı:img-wink:

EvaLongoria
06-03-07, 14:33
aa çok güzeL.. tamam gözde. yazaLım sana isimLEri.
tabi sevgili forever bim bu konuda çok daha hızLı..

gzd_gzd
06-03-07, 14:36
gözde iki isim daha var. gurbetçi ve de seawitch. 29 olduk. Sen de not edip bir bakıver. Doğru saymış mıyım. Tabii bir de nicklere göre yazacaksın. Unutma. krnca_ arkadaşımızı da masal_perisi yazmıştı:img-wink:
evet Hasan,tam olarak 29 kişi war(3 kere saydım,kendimi unutmuşum çünkü ,28 çıkıp duruyodu:):)) uygun bişiiler yapmaya başlıyorum ben o zaman,eğer sonradan katılmak isteyen olursa da eklerm ismleri;)

barbiee
06-03-07, 15:00
arkadaşlar €sparanza yı unutmayın oda koyu bir Sinan TUZCU hayranıdır ve si_nice var eskilerden canım şimdi pek giremiyor nete ama olsun onlarıda ekleyelim :)

barbiee
06-03-07, 15:03
Arkadaşlar bu arada yaptığım çalışmalara beğenip yorum yazan tüm arkadaşlara teşekkürlerimi belirtmek istiyorum seviyorum ben bu aileyi ya Sinan Ailesini yani :D :D :D

forever_bim
06-03-07, 15:07
Deniz öteki sinem'i yani si_nice'ı yazdık da. Kaderi unuttum bak. Hiç göremiyorum onu artık ya. £speranza ile 30 olduk:)

LG_34
06-03-07, 15:42
Bu arada bize sürekli haber getiren averaj ve crospy'i de unutmayalım. Ek olarak elif219 var. 61MERVE61 var. LG_34 var. Ya nasıl unuturum secoms var. Süpermodumuz volvox var. elif_gs var. yılmaz_filiz yani bengüsu var. esoşş var. LOLLY var. Eskiden çalışmalar yapan ena var. Yelda'cım not et bu isimleri de.

Çok teşekkürler şahsen çok mutlu oldum arkadaşlar..Ama bence ''Tubi''(Tuğbayıda) ekleyelim..O da sıkı Sinan fanıdır..

LG_34
06-03-07, 15:44
Denizcim çalışmalar süper..
Evalongoria imzalar harika..

Mavi Gözlü Dev eminim harika olucaktır..Oyuncular çok kaliteli..Dolunay Soysert Özge Özberk ve birçok isim..Çok kalitelii bir yapım!!

EvaLongoria
06-03-07, 16:00
off kimseyi tanımıyomuşum ben yaa??

tubi kim? Esperanza kim? si_nice kim ??

of....kendimi çok yalnız hissettim...

LG_34
06-03-07, 16:04
off kimseyi tanımıyomuşum ben yaa??

tubi kim? Esperanza kim? si_nice kim ??

of....kendimi çok yalnız hissettim...

Canım bende birtek cnm Tubi'yi yani Tuğbayı tanıyorum..O eski modlardan ama banlandı malesef..O da çok ister bu listede yer almayı!!:img-yes:

gzd_gzd
06-03-07, 16:12

Mavi Gözlü Dev eminim harika olucaktır..Oyuncular çok kaliteli..Dolunay Soysert Özge Özberk ve birçok isim..Çok kalitelii bir yapım!!

kesnlkle cnm,çook kaliteli bi yapım,asıl başrol Yetkin Dikinciler'i de unutmayalım tabi :) inanılmaz benziyor Nazım'a

Deniz Ablacmm,msnde de belirttiğim üzere imzan we avatarın şahane olmuşlar,ellerne sağlıkk:):)

LG_34
06-03-07, 16:14
kesnlkle cnm,çook kaliteli bi yapım,asıl başrol Yetkin Dikinciler'i de unutmayalım tabi :) inanılmaz benziyor Nazım'a

Deniz Ablacmm,msnde de belirttiğim üzere imzan we avatarın şahane olmuşlar,ellerne sağlıkk:):)

Zaten bu devirde Nazım Hikmet gibi yazarların ele alınması bile o filmin kalitesini gösterir..Neyse artık yavaş yavaş sansürler kalkıyor ve o filmde Sinan Tuzcu var gerçekten çok mutluyum..

EvaLongoria
06-03-07, 16:14
Canım bende birtek cnm Tubi'yi yani Tuğbayı tanıyorum..O eski modlardan ama banlandı malesef..O da çok ister bu listede yer almayı!!:img-yes:

anLadım sevgili LG_34

keşke tanıma fırsatım olsaydı benim de.. ne yapaLım kısmet değilmiş. banlanmasına üzüLdüm.. ama onunda adını mutlaka yazıcaz..

LG_34
06-03-07, 16:19
anLadım sevgili LG_34

keşke tanıma fırsatım olsaydı benim de.. ne yapaLım kısmet değilmiş. banlanmasına üzüLdüm.. ama onunda adını mutlaka yazıcaz..

Çok mutlu oldum eminim oda çok mutlu olucaktır..Neyse yapacak kişiye kolay gelsin..

EvaLongoria
06-03-07, 16:25
ben yarın bi imza yaparım..

sevgili gözde bu akşam yapacak sanırım..

LG_34
06-03-07, 16:27
ben yarın bi imza yaparım..

sevgili gözde bu akşam yapacak sanırım..

Canım senden küçük bir ricam var..Listeyi verir misin canım??

LG_34
06-03-07, 16:33
Denizcim çalışman mükemmel..Gerçekten Sinan Tuzcu masumeyet çağının mavi gözlü prensi..Keşke daha önce tanısaydık böyle bir şahsiyeti..

barbiee
06-03-07, 16:33

teşekkürler canım beğenmene sevindim Mavi Gözlü dev bence de harika bir yapım olmuştur oyuncular kaliteli ,hikaye NAzım Hİkmet in hayatı daha ne olsun ki:)

barbiee
06-03-07, 16:35
Denizcim çalışman mükemmel..Gerçekten Sinan Tuzcu masumeyet çağının mavi gözlü prensi..Keşke daha önce tanısaydık böyle bir şahsiyeti..

teşekkürler canım çok uğraştım bu çalışma için umarım güzel olmuştur..Sinan TUZCU 'yu geç keşfetmiş olabiliriz ama yine buna da şükür ya hiç keşfetmemiş olsaydık :) (Allah korusun)

benim
06-03-07, 16:48
Sevgili Hasan , benide unutmayıp Sinan Tuzcu ailesine kattığın için çok teşekkür ederim.

Resim ekleyen,imza ,avatar ve özel çalışma yapan Sinan Tuzcu ailesine (aileme) çok teşekkürler.

Not:Hasan istediğin bölümü bugün çekebildim. Ama İşlerimin yoğunluğu nedeniyle ekleyemedim.Yarın inşallah eklerim.

gzd_gzd
06-03-07, 16:51
Canım senden küçük bir ricam var..Listeyi verir misin canım??

cnm 2 ön sayfada yazılan nickler :D

deniz ablam çalışman şahane,bi de burdan belirtiim dedim,ellerne sağlıkk :):)

masal_perisi
06-03-07, 17:48
Valla bir gittim geldim...Ailemize ne kadar üye katılmış...Gözdecim sen Dolunay ailesine de bu isimelri ekle...

masal_perisi
06-03-07, 17:49
Deniz Abla..Ve Meltem çalışmalarınız çok güzel olmuş...Ellerinize sağlık

LG_34
06-03-07, 18:12
Deniz Abla..Ve Meltem çalışmalarınız çok güzel olmuş...Ellerinize sağlık

Teşekkürler canım..Sinan abinin bu resmi zaten yakıyor hani..Ben çok seviyorum şahsen..

61MERVE61
06-03-07, 19:39
Benide kat haa gozdem sinanimin imzasina:):)imzayida dort gozle beklom

gzd_gzd
06-03-07, 20:02
Benide kat haa gozdem sinanimin imzasina:):)imzayida dort gozle beklom
katmam mı bidenem,sen ztn en başndan beri wardın,bu arada arkadaşlar en son haliyle imza hazır olmak üzere,şu ödevim bitsn eklicem inşallah:)

Meltemcim imzalarn çok güsel olmuş,ellerne sağlık ;)

krnca_
06-03-07, 20:22

inanamıyorum kimse beni unutmamış...gözlerim yaşardı:sad53:

gzd_gzd
06-03-07, 21:57
Sinemcim resmler süper ,ellerne sağlık :)

volvox
06-03-07, 22:06
İmzaların çok güzel olmuş Gözde'ciğim. Beni de unutmadığınızı görünce çok mutlu oldum. Bu aralar çok fazla nete giremediğim için çalışmalarınıza yorum yapamadım. Emeği geçen tüm arkadaşların ellerine, yüreğine sağlık.

Sevgilerimle

forever_bim
06-03-07, 22:07
Sinem resimler için

Deniz, krnca_, Meltem şahane imza ve avatarlar için

çok teşekkürler.

krnca_, benim sizleri unutmak mümkün mü?

barbiee
07-03-07, 07:15
arkadaşlar günaydın ya dün aklıma geldi ama nette bi problem vardı son zamanlarda giremedim Sinan Tuzcu ailesine baharh ve nazlıe yıda yazalım onlar da çok seviyolar Sinan TUZCU'yu

cemotara
07-03-07, 07:21
sevgili gzd_gzd sinan tuzcu ailesi imzan muhteşem olmuş tek kelimeyle harikasın ellerine ve emeğine sağlık ayrıca ismimimde olması beni gururlandırdı vede çok mutlu etti sağolasın
sevgili SİNEM,resimler için çok teşekkürler hepsinde ayrı bir karizma çıkmış bu adamın gözlerine bayılıyorum süper

EvaLongoria
07-03-07, 08:20
herkese günaydın...

sevgili gözde imzalar çok güzel. ellerine sağlık...

forever bim bence de resimden asalet akıyor bu arada eklediğin resimler için teşekkürler..

sinem sana da eklediğin resimler için sonsuz teşekkürler..

gzd_gzd
07-03-07, 08:23
İmzaların çok güzel olmuş Gözde'ciğim. Beni de unutmadığınızı görünce çok mutlu oldum. Bu aralar çok fazla nete giremediğim için çalışmalarınıza yorum yapamadım. Emeği geçen tüm arkadaşların ellerine, yüreğine sağlık.

Sevgilerimle

teşekkr ederim cnm beğendiğin için ;)

Sevgili Gözde kısa sürede organizasyonu başarıyla tamamladık ellerine sağlık bu güzel imza için.

yorumun içi teşekkr ederim Hasan;)

arkadaşlar günaydın ya dün aklıma geldi ama nette bi problem vardı son zamanlarda giremedim Sinan Tuzcu ailesine baharh ve nazlıe yıda yazalım onlar da çok seviyolar Sinan TUZCU'yu

sana da günaydın,
yazdım şimdi Deniz Ablacım,eklicem birazdan en son halini:)

sevgili gzd_gzd sinan tuzcu ailesi imzan muhteşem olmuş tek kelimeyle harikasın ellerine ve emeğine sağlık ayrıca ismimimde olması beni gururlandırdı vede çok mutlu etti sağolasın
sevgili SİNEM,resimler için çok teşekkürler hepsinde ayrı bir karizma çıkmış bu adamın gözlerine bayılıyorum süper

teşekkrler yorumun için :)

herkese günaydın...

sevgili gözde imzalar çok güzel. ellerine sağlık...

forever bim bence de resimden asalet akıyor bu arada eklediğin resimler için teşekkürler..

sinem sana da eklediğin resimler için sonsuz teşekkürler..

sana da günaydın,teşekkr ederm beğendiğin için;)

Averaj; eklediğin haberler için,we Hasan; resmler için çook teşekkrler:)

barbiee
07-03-07, 09:05
Gözde'm imzalar çok güzel. ellerine sağlık...

Yoldaş sana da eklediğin resimler için sonsuz teşekkürler..

Averaj sana da eklediğin haber için teşekkürler hepinizi iyi ki varsınız arkadaşlar...

EvaLongoria
07-03-07, 11:02
sevgili barbiee;

çok güzel çalışmalara imza atmışsın ellerine sağLık..

gerçekten mükemmel oLmuşlar..

barbiee
07-03-07, 11:07
sevgili barbiee;

çok güzel çalışmalara imza atmışsın ellerine sağLık..

gerçekten mükemmel oLmuşlar..

teşekkürler sevgili Eva beğenmene sevindim...

barbiee
07-03-07, 11:32
resimde gözleri muhteşem çıkmış ya...dün söyledim yine söyleyim hatta sonra tekrar söylerim gözlerin maşallahı var :)

aynen katılıyorum maşallah Allah nazarlardan korusun Sinem'cim msnde de demiştim şimdi de diyorum sen birde yakından görsen :img-in_lo :img-in_lo :img-in_lo

baharh
07-03-07, 12:33
barbiee canım çalışman cok güzel olmuş eline sağlık

benim resimler cok güzel eline sağlık

bende cok giremiyrum bu sıralar ama sinan tuzcu resimleri cekip koyucam en kısa zamanda

forever_bim
07-03-07, 14:01
Benim muhteşem resimler için çok sağol. Ellerine sağlık. Gözde Eva Deniz imza ve çalışmalar olağanüstü olmuş. Ellerinize sağlık.

barbiee
07-03-07, 14:06
benim harikasınn yaaa bu bölümleri ne kadar çok özlemişim resimleri görünce aklıma geldi geçmişe bakıyorumda böyle güzel bi diziyi ne hale getirdiler yok psikopat cem yok dansöz feride bu nedir canım :icon_whis :icon_whis

LG_34
07-03-07, 14:07
Güzel yorumlarınız için sonsuz teşekkürler..

Sinem* ve Benim eklediğin mükemmel resimler için sağolun..
Krnc_ Gözde ve Eva..(nickin devamı aklımda değil) çalışmalar süper..Umarım kimseyi atladım..

EvaLongoria
07-03-07, 14:14
LG 34 ve forever bim teşekkürlerimi sunuyorum..

benim resimler için sonsuz teşekkürler...

LG_34
07-03-07, 14:50
Benim eklediğin bu süper resimlerle beni kalpten götürcen..Tam karizma çıkmış resimlerde..Bu bölümde çok hoştu..

benim
07-03-07, 14:51
Resimleri beğenip yorum yapan tüm Sinan Tuzcu ailesine çok teşekkür ederim.

gzd_gzd
07-03-07, 15:15
meltem ve hasan;teşekkrler yorumlarınız için ;)

benim,eklediğin resmler çook güzeller ellerne sağlık
deniz ablam wall lar şahane olmuş ellerne sağlık
we eva;çalışman süper olmuş ellerne sağlıkk:)

barbiee
07-03-07, 16:01
Sinan Tuzcu Ailesi gururla sunar..

http://img406.imageshack.us/img406/7159/unbenannt1bl8.jpg (http://imageshack.us)

Meltem'cim imzan çok güzel olmuş bir an için kendi adımı göremedim dedim yoksa beni aileye almadı mı Meltem:icon_sorr :icon_sorr

LG_34
07-03-07, 16:06
Meltem'cim imzan çok güzel olmuş bir an için kendi adımı göremedim dedim yoksa beni aileye almadı mı Meltem:icon_sorr :icon_sorr

Denizcim olurmu canım sen varsın seni nasıl unuturum şeker..İmzadasın canım benim..:img-wink:

Bu arada imzaların süper ötesi..:happy0064

barbiee
07-03-07, 16:10
Denizcim olurmu canım sen varsın seni nasıl unuturum şeker..İmzadasın canım benim..:img-wink:

Bu arada imzaların süper ötesi..:happy0064

sonradan bende gördüm kendimi ohh be dedim unutulmamışız imzama yorumun içinde teşekkürler canım :img-blush :img-blush

bu arada evacım seninde imza ve özel çalışmaların süper ellerine sağlık

LG_34
07-03-07, 16:36
sonradan bende gördüm kendimi ohh be dedim unutulmamışız imzama yorumun içinde teşekkürler canım :img-blush :img-blush

bu arada evacım seninde imza ve özel çalışmaların süper ellerine sağlık

Senin gibi fanlar unutulur mu canım..

Benim eklediğin tüm resmler süper..Ellerine sağlık..Acaba Sinan abinin doğumgünü ne zaman??:icon_whis

barbiee
07-03-07, 16:39
Senin gibi fanlar unutulur mu canım..

Benim eklediğin tüm resmler süper..Ellerine sağlık..Acaba Sinan abinin doğumgünü ne zaman??:icon_whis

Sinan TUZCU'nuın doğum günü 10 Temmuz canım :)

barbiee
07-03-07, 16:39
benim sana ne diyebilirm ki tek kelime ile M U H T E Ş E M S İ N :happy0064 :happy0064 :happy0064 :happy0064

LG_34
07-03-07, 16:41

Çok güzel yazın doğmuş benim gibi..Yengeç burcu demek..Benim gerçekten süpersin!!

gzd_gzd
07-03-07, 17:05
Deniz ablam imzalarn şahane olmuş,Meltemcim imzan şahane olmuş,ellernze sağlıkk

we benim,resmler süper ötesi,ellerne sağlıkk :):)

LG_34
07-03-07, 17:13
Deniz ablam imzalarn şahane olmuş,Meltemcim imzan şahane olmuş,ellernze sağlıkk

we benim,resmler süper ötesi,ellerne sağlıkk :):)

Teşekkürler Gözdecim..Ihlamurlar Altındaya 2 gün kala sabırsızlanıyorum..Feride-Ömer cephesinde neler var acaba??:icon_whis

yılmaz_filiz
07-03-07, 20:30

Galiba Dolunayla evlilik yıl dönümleride 9 temmuz.tam emin değilim ama.Arkadaşlar aileye benide kattığınız için çok saolun çok mutlu oldum.pek resim ekleyemesemde aranıza kabul ettiğinizden dolayıı çok sevindim.

BERNA
07-03-07, 21:03
Uzun bir aradan sonra merhaba 'Süper Bıyık İnsanı' Ailesi :) Ay ne güzel bir benzetmeymiş öyle! Bu arada ben yokken bütün resimler canım Gözde'ye adanmış kıskandım valla :icon_whis

Öncelikle kayıp aile üyenizi unutmadığınız ve imzalara eklediğiniz için teşekkürler :) Şu aralar ile evimi ziyaret ettiğimden ve sürekli birileriyle buluştuğum veya ziyarete gittiğim için şöyle istediğim gibi bir vakit ayırıp teşekkürcü başılık bile yapamadım. Neyse şimdi hemen telafi ediyoruz üzülmeyin :happy0064

Hepsi birbirinden güzel özel çalışmaları için Eva, Deniz, Gözde'ye en büyük alkışlarımı gönderiyorum :happy0064 Kırmızı hala favori rengim bu arada :img-wink:

Şahane avatarları için Eva, Gözde, Deniz ve Kördüğüm'e çok teşekkürler. Sinan Tuzcu'nun birbirinden güzel pozları ve güzide çiftimizin güzel resimleri ancak böyle etkili değerlendirebilirdi.

İmzalar desek almış başını gitmiş resmen :) Eva, Deniz, Gözde, Lolly, Bengüsu, Merve, Kördüğüm, Pinkzone, Meltem, Krnca_, elif_gs hepinize bravo!! Herbiri birbirinden güzel muhteşem imzalara siz de imza atmışsınız. :good:

Aile imzalarının da hepsi birbirinden güzel. Gözde, Denizciğim, Eva ve imzasını kaptığım LG_34'e (Meltem miydi?) sevgilerimi ve teşekkürlerimi yolluyorum.

Resimleri büyük bir başarıyla çeken sevgili benim, Merve, Secoms kardeşim, Sinemcim, Sweet Julia, Volvox, masal_perisi ve kaç zamandır göremediğim dostum Ekin'e teşekkürler. Tabi ki modumuz Hasan'a bu konuda özel bir ödül verilmesini de teklif ediyorum :img-yes:

Basından haberler ve resimler için de Averaj, Pinkzone ve Eva'ya :happy0064 İngiltere'ye dönmeden önce filmi seyretme şansı da bulabiliyorum, bu yüzden de çok mutluyum :)

Sinan Tuzcu yorumu yazmayı çok özledim acaba üç bölümü birleştirip de mi yazsam??

forever_bim
07-03-07, 21:57
Sevgili Eva

Özel çalışmaların için

Sevgili Deniz sevgili Meltem

Şahane imzalarınız için

Sevgili Elif şahane imzan için

çok teşekkürler. Bu sayfaya emeği geçen herkesin bu ailede yeri vardır. 33 kişiyiz emek verenler. Helal olsun hepimize.

krnca_
07-03-07, 21:59
krnca_, benim sizleri unutmak mümkün mü?

:happy0064 harbi duygulandım yaa........imzalar için çoook teşekkürler en kısa zamanda kullanmaya başlayacağım.....

gzd_gzd
07-03-07, 22:18
Galiba Dolunayla evlilik yıl dönümleride 9 temmuz.tam emin değilim ama.Arkadaşlar aileye benide kattığınız için çok saolun çok mutlu oldum.pek resim ekleyemesemde aranıza kabul ettiğinizden dolayıı çok sevindim.

evet Temmuz ortaları diye hatırlıyorum ben de,hatta evlendikleri haberini gazeteden okuduğumda Bodrumdaydım:):)

Bernacım bana 4 kez teşekkr etmişsn hehe:):) çooook teşekkr ederm güsel yorumlarn için,we uzuun Sinan Tuzcu bölüm yorumlarını merakla bekliyorum:)

elif,imzalarn çokk güzel olmuş,ellerne sağlık cnm :)

bu arada filmin galası bugün yapıldı,we bizim izlememze de 2 gün kaldı:happy0064

forever_bim
07-03-07, 22:34
Ya ne yalan söyleyim şimdi en güzel Sinan ailesi imzasını bana göre Denizciğim yaptı:) En en yakışıklı çıktığı pozu çekmiş. Gözde Meltem ve Eva da şahane işler çıkarmışlar. Onlardan da kullanacağım zaten:)

Evet Sinan Abimiz, 10 Temmuz 1977 doğumlu. Yani 29 yaşında yazda 30 olacak. Düğün tarihleri de 9 Temmuz 2006 pazar. Belki de 10 Temmuz istemişlerdir de bizdeki kural Türkiye'de de geçerli mi bilmiyorum. Yani hafta içi düğün olmaz. Neyse bu onların tercihi zaten. Ama demeden geçemeyeceğim bir şey var. 41 kere maşallah birlikteliklerine nazar değmesin kem gözler ikisinden de ırak olsun.

Figan
08-03-07, 02:10
Arkadaslar valla gücendim
Sinan Tuzcu Ailesine neden benim ismim eklenmemis..A-aaa valla üzüldüm.
Oysaki bende Sinan Tuzcu hayraniyim..Ask olsun..
Figan nickinide ekleyin birzahmet..

Bu arada;
Mavi gözlü Dev filminde Nazim Hikmeti Sinan Tuzcu oynamiyacak miydi?
Bir bilen yazsin lütfen...

barbiee
08-03-07, 07:20
Arkadaslar valla gücendim
Sinan Tuzcu Ailesine neden benim ismim eklenmemis..A-aaa valla üzüldüm.
Oysaki bende Sinan Tuzcu hayraniyim..Ask olsun..
Figan nickinide ekleyin birzahmet..

Bu arada;
Mavi gözlü Dev filminde Nazim Hikmeti Sinan Tuzcu oynamiyacak miydi?
Bir bilen yazsin lütfen...

Merhaba Figan inan unutmuşuz valla ben benim yaptıklarıma eklerim senin ismini bu arada Nazım HİKMET'i Yetkin DİKİNCİLER oynuyor Sinan TUZCU değil

cemotara
08-03-07, 07:44
sevgili BARBİEE,sinan tuzcu ailesi imzaların muhteşem olmuş ellerine sağlık
sevgili EVA,yaptığın çalışmalar çok güzel olmuş seninde sinan tuzcu ailesi imzan şahane olmuş ellerinize sağlı
sevgili HASAN ve Secoms'a da resimler için çok teşekkürler herzamanki gibi çok güzel çıkmış sinan tuzcu
Diğer arkadaşlarında yaptığı çalışmalar çok güzel ellerinize sağlık

EvaLongoria
08-03-07, 08:17
Sinan Ailesine günaydınlar...

Arkadaşlar hepinize değerli yorumlarınız için çok teşekkür ederim. (Forever bim, LG 34, cemotara, berna1, barbiee)

Güzel çalışmalar ve imzalar için barbiee ye sonsuz teşekkürler.. eline emeğine sağlık....

gzd_gzd
08-03-07, 08:24
günaydın sevgili Sinan ailesi arkadaşlarım ;)

figan;eve gidip photoshopumu açar açmaz eklicem adını imzalarıma;)

Hasan;Secoms'un çektiği birbirinden güzel resmlerin ne kadar mükemmel olduğunu belirten yorumlarımı dün gece yapmıştım zaten:)tekrr çok teşekkrler:)Sinan Tuzcu güneş gözlüğüyle daha bi karizmatik yahu;)

gurbetçi;eklediğin resmi ben görmemiştm walla daha önce,çok teşekkrler:)

LG_34
08-03-07, 13:51
Uzun bir aradan sonra merhaba 'Süper Bıyık İnsanı' Ailesi :) Ay ne güzel bir benzetmeymiş öyle! Bu arada ben yokken bütün resimler canım Gözde'ye adanmış kıskandım valla :icon_whis

Öncelikle kayıp aile üyenizi unutmadığınız ve imzalara eklediğiniz için teşekkürler :) Şu aralar ile evimi ziyaret ettiğimden ve sürekli birileriyle buluştuğum veya ziyarete gittiğim için şöyle istediğim gibi bir vakit ayırıp teşekkürcü başılık bile yapamadım. Neyse şimdi hemen telafi ediyoruz üzülmeyin :happy0064

Hepsi birbirinden güzel özel çalışmaları için Eva, Deniz, Gözde'ye en büyük alkışlarımı gönderiyorum :happy0064 Kırmızı hala favori rengim bu arada :img-wink:

Şahane avatarları için Eva, Gözde, Deniz ve Kördüğüm'e çok teşekkürler. Sinan Tuzcu'nun birbirinden güzel pozları ve güzide çiftimizin güzel resimleri ancak böyle etkili değerlendirebilirdi.

İmzalar desek almış başını gitmiş resmen :) Eva, Deniz, Gözde, Lolly, Bengüsu, Merve, Kördüğüm, Pinkzone, Meltem, Krnca_, elif_gs hepinize bravo!! Herbiri birbirinden güzel muhteşem imzalara siz de imza atmışsınız. :good:

Aile imzalarının da hepsi birbirinden güzel. Gözde, Denizciğim, Eva ve imzasını kaptığım LG_34'e (Meltem miydi?) sevgilerimi ve teşekkürlerimi yolluyorum.

Resimleri büyük bir başarıyla çeken sevgili benim, Merve, Secoms kardeşim, Sinemcim, Sweet Julia, Volvox, masal_perisi ve kaç zamandır göremediğim dostum Ekin'e teşekkürler. Tabi ki modumuz Hasan'a bu konuda özel bir ödül verilmesini de teklif ediyorum :img-yes:

Basından haberler ve resimler için de Averaj, Pinkzone ve Eva'ya :happy0064 İngiltere'ye dönmeden önce filmi seyretme şansı da bulabiliyorum, bu yüzden de çok mutluyum :)

Sinan Tuzcu yorumu yazmayı çok özledim acaba üç bölümü birleştirip de mi yazsam??

Evet canım Meltemdi..Kullanmışsın imzayı çok teşekkürler..Hasan gerçekten sonsuz teşekkürler..İsteyenler kullanabilir en kısa zamanda bende kullanıcam ayrıca eklediğin süper resimler içinde teşekkürler..Deniz ve Gözde yeni imzalarda harika..:happy0064

barbiee
08-03-07, 15:59
Selamlar ailem bugün yoğunluktan hiç uğrayamadım buraya akşamda selam vermeden çıkmayayım dedim buarada yaptığım çalışmalara yorum yapan tüm arkadaşlara sonsuz teşekkürler hepinizi öpüyorummm bye bye

Figan
09-03-07, 02:14
Coookkk Tsk.ettim arkadaslar..
Valla nickimi gördüm mutlu oldum. Emegi gecen herkese sonsuz tesekkürler.
Süpersiniz..:img-yes:

gzd_gzd
09-03-07, 06:24
öncelikle hepinize günaydınlar:)

averaj haberler için çook teşekkrler,yarın gitcem walla filme,çook merak ediyorum:)

EvaLongoria
09-03-07, 08:23
averaj ; haberler için teşekkürLer..

barbiee paylaşımın için teşekkürLEr...

bütün sinan ailesine günaydın..

barbiee
09-03-07, 08:56
averaj haberler için teşekkürler..

EvaLongoria
09-03-07, 09:01
barbiee çok güzeL oLmuşş Ellerine sağLık..
bu filme gitmeyi çok istiyorum. umarım gidebilirim yarın...

gzd_gzd
09-03-07, 09:12
Deniz ablam,haber için,we süper imzaların için çook teşekkrler:)

barbiee
09-03-07, 10:43
Gözde'cim ve Evacım çok teşekkürler yorumlarınız için ben bu akşam gidicem inşallah filme anlatırım size yarın :)

LG_34
09-03-07, 14:25
Averajcım eklediğin haber için sağol..
Denizcim haber süper ilk kadın örneği anneannesiymiş..İmzalarda süper..Bu arada bir Ihlamurlar Altında günü daha geldi çattı.

forever_bim
09-03-07, 17:11
Bu arada Hamlet Eylül'e kaldı ama Sinan Tuzcu tiyatrodan vazgeçmiyor. Belki oyuncu olarak değil ama Işık Şefi olarak Kenter Tiyatro'sunda eşinin oynadığı Can Tarlası adlı oyunda yer alacak. Hayırlısı ne diyeyim. Bir de bu ayki MARIE CLAIRE MAISON'u aldım. Süper çıkmış. Röportajı yazıcam. Deniz de ekler artık resmi. Haberler için çok teşekkürler averaj.

masal_perisi
09-03-07, 20:20
Işık Şefi de olsa yine Doli Abla ile aynı yerde olamsı çok güzel bir şey...Hasan ve averaj...Bilgiler içinç ok sağ olun

LG_34
10-03-07, 06:51
Dünki bölümde yine harikaydı ama senaristler yine tadımızı kaçırdı..Dağ gibi adam gitti..Feride Özlem çıktı bu yetmez gibi dansöz çıktı..Neyse sezon finalinde hem filiz-yılmaz hem feride-ömer evlenecekler beni teselli eden tekşey doğrusu..

Averajcım eklediklerin harika..
Gurbetçi herzamanki gibi çalışmalar süper..
Hasan haberi eklemişsin gerşekten Dolunay Soysert şanslı biri bu kadar romantik bir kocası varken..

barbiee
10-03-07, 07:58
günaydın sevgili ailem,dün akşam filme gittim hepinize şiddetle tavsiye ediyorum.. Sinan'ımız muhteşem ötesiydi bi insana şive ile konuşmak bu kadar mı yakışır yaa şu bi gerçek sinema da Sinan TUZCU yu izlerken hiç Ömer Tekiner'i görmedim o kadar usta bii oyuncu ki rolünü üstüne yapıştırmadı alllahtan mahkum Yusuf olarakta beni büyüledi ...:happy0064 :happy0064 :happy0064 :good: :good:

Not: Dolunay hanımda filmde oyunculuğuyla göz dolduruyordu...

barbiee
10-03-07, 08:01
“Mavi Gözlü Dev”in bir sorunu da finali. Film paldır küldür ve çok Amerikanvari biçimde sona eriyor. İzleyiciyi havada bırakıyor.

buraya katılıyorum sonu çok paldır küldür bitti filmin...

LG_34
10-03-07, 09:43
Deniz gidicektim önemli tavsiyelerinle artık tamam gidiyorum..Hasan&Secoms resimler süper..Ellerinize sağlık!

masal_perisi
10-03-07, 12:00
Hasan resimler çok güzel....Umalım da hafataya gelsin...Gelmezse yandık...Ya Kıbrıs'ta olamanın en kötü tarafı bu...O filme geldiği ilk gün kesin gidicem

yılmaz_filiz
10-03-07, 18:20
hasan ve secoms resimler için çok saolun süper ya.bi çalışma yapabilsem sinan çalışmalarını yapcam ama nerdee :sad53:

__FİLİZ__
10-03-07, 19:06
herkese eklemiş oldukları çalışmlar içn çok teşekkür ediyorum..artık bende sinan tuzcunun forumuna giricem sık sık hemde..bu aile imzalarına benide ekler misiniz acba???

gzd_gzd
10-03-07, 20:09
filme bugün gittim arkadaşlar ben de:)
ne diyebilirim ki şahaneydi,aslnda ben Sinan Tuzcu'nun daha az rolü olduğunu sanıyodum ama özellkle filmin başnda baya konuşmaları war,o şivesi,kılığı kıyafeti falan çook hoştu ya,filmi çok beğendm,Sinan Tuzcu'nun sahnelerini daha çok beğendim

Yeldacım we Hasancım;umarım en kısa zamanda gelir Kıbrıs'a we siz de bu şahane filmi görürsnz

bu arada Yelda avatarına bayıldım ah ah:img-in_lo

krnca_
10-03-07, 20:16
bir kaç gün önce gazetede Can Tarlasının ilanını gördüm...tabii o küçücük ilanın içine girip kim var kim yok öğrendim anneme sevinçle biletleri almamız gerektiğini söyledim galiba, yani o kısmı hatırlıyorum sonra bayılmışım, gazetede son okuduğum şey ise "Işık:Sinan Tuzcu" :img-hyste

*{LOLLY}*
10-03-07, 21:02
ne diyebilirim ki şahaneydi,aslnda ben Sinan Tuzcu'nun daha az rolü olduğunu sanıyodum ama özellkle filmin başnda baya konuşmaları war,o şivesi,kılığı kıyafeti falan çook hoştu ya,filmi çok beğendm,Sinan Tuzcu'nun sahnelerini daha çok beğendim

Yeldacım we Hasancım;umarım en kısa zamanda gelir Kıbrıs'a we siz de bu şahane filmi görürsnz

ben de çok gitmek istiyorum buraya gelsin hemen gidicem.. bu arada cnm imzanı çok beğendim.. adımın olması çok gurur verici çok teşekkür ederim:happy0064

oslemm
10-03-07, 22:59
resimlerin hepsi birbirinden güzel eklediğin için teşekkürler forever bim

EvaLongoria
10-03-07, 23:45
resimler için teşekkürler..

hala gidemedim filme. çok moralim bozuk...

LG_34
11-03-07, 08:59
Arkadaşlar bende gidemedim..Ama bize yakın olan yerlerde yoktu..Malum Isparta küçük bir yer..

--Hasan resimler için teşekkürler..Çok hoşlar Elif&Ömeride çook özledim eski Ihlamurlar Altındayı ..Neyse dizi sohbeti yapmayayım!!

masal_perisi
11-03-07, 11:20

İnşallah Gözdecim...Gelir de gideriz...En kötü ihtimalle Hasan'ın dediği olur VCD sini beklemek zorunda kalırız....

Hasan...Resimelr süper...Ellerine sağlık...

Bu arada Gözdecim..seninki bayıldım...Izzie nin yeniden doğuşu...Benim ki de Der'in çabaları

__FİLİZ__
11-03-07, 15:27
hasan resimler için çok saol...bu arada yorumun için çok saol..başımızın üzerinde yerin var bu cümle beni çok mutlu etti..saol..artık hep buradyım..bulabildğim fotoları ekliycem buraya...

launara
11-03-07, 16:58
sinan tuzcu ailesine benide eklediğin için çok teşekkür ediyorum arkadaşım.çalışma yapan ve resim ekleyen bütün arkadaşlara çok teşekkür ediyorum...

__FİLİZ__
11-03-07, 17:58
arkadaşlar rica etsem benide ekler misiniz aile imzasna lütfen...!!!

PAMUK_MELEGIM
11-03-07, 18:45
cook birsey soylemek istemiyorum cok iyi birr oyuncu;)

forever_bim
11-03-07, 22:50
Sevgili Gözdem; Sweetheartım benim.

Ellerine sağlık. Çok güzel olmuşlar.

Sevgili Gurbetçi

Ben çalışmana bayıldım. Çok özel bir hale getirdin. Arada öyle ufak sürprizler yap bize. Bir de izliyor musun diziyi hala? Geçen yıl az mı savunuruduk Ömer'i Filiz'i Yılmazcılara karşı? Hey gidi günler. Yanıtlarsan sevinirim.

gurbetci
11-03-07, 23:01
begenmene sevindim gercekten.itiraf edeyim yorumunu merak ediyordum.

acikca söylemek gerekirse diziyi fazla takip edemiyorum.ara ara izliyorum.birseyler sIkIyor beni.ama forumdan takip ediyorum.
sahi hatirliyor musun gecen sene yazdiklarimizi?kim ne derse desin;aslinda,elife gercekten deger verenin ömer oldugunu düsünüyorum ben yine

gzd_gzd
12-03-07, 07:53
Sevgili Gözdem; Sweetheartım benim.

Ellerine sağlık. Çok güzel olmuşlar.

Sevgili Gurbetçi

Ben çalışmana bayıldım. Çok özel bir hale getirdin. Arada öyle ufak sürprizler yap bize. Bir de izliyor musun diziyi hala? Geçen yıl az mı savunuruduk Ömer'i Filiz'i Yılmazcılara karşı? Hey gidi günler. Yanıtlarsan sevinirim.

canım benim çook teşekkr ederm beğendiğin içinn :) eklediğin resmler için çook teşekkrler:)

gurbetçi;çalışman çook güzel olmuş :D ellerne sağlıkk
_Filiz_;resmler için çok teşekkrler
averaj;resm için çokk teşekkrler

bu arada herkese günaydınn :)

elif_gs
12-03-07, 08:34
günaydın arkadaşlar...
tüm avatar,imza, çalışma vs yapan arkadaşlara çok teşekkürler. çok güzel olmuş ellerinize sağlık.
dün Mavi Gözlü Dev'e gittim ve çok beğendim. herkesin izlemesi gereken bir film olmuş. bütün oyuncular gibi Sinan Tuzcu da harikalar yaratmış. Yusuf karakterini çok güzel yansıtmış. tebrik ediyorum kendisini.

barbiee
12-03-07, 08:41
Herkese günaydın arkadaşlar tüm resim,imza,avatar ve özel çalışma ekleyen tüm arkadaşalra sonsuz teşekkürler bu sayfayı böyle dolu dolu görmek çok mutlu ediyro beni çünkü geriye dönüp baktığımda bu kadara kalabalık değildi ama şimdi kocaman ve sımsıcak bi aileyiz bu da çok sevindiriyor beni...
Hasan'cım dün telefonumda sorun olduğu için sms ine svp veremedim kusura bakma ama daha dergiyi bulamadım bu akşamda bakıcam bi kaç yere inşallah bulurum ve yarın resimleri tarayıp siteye eklerim..

forever_bim
12-03-07, 17:08
Sevgili Gözde;

Arkaplanların çok şahane olmuş. Harikasın. Ellerine sağlık.

__FİLİZ__
12-03-07, 18:41
ayy çok güssel olmuş gözde çalıman ben bittim yani..harika cnm elleirne sağlık..gurbetçi çalışman çok güsel..eline sağlık..

gzd_gzd
13-03-07, 07:42
öncelikle günaydın arkdaslarr :) derse gitmeden önce bi uğriyim dedm başlığıma ;)

Hasancım we _FİLİZ_ wallpaperlarma yorumlarınısdan dolayı çook teşekkrler:)

Hasan;resmler her zamanki gibi,şahane:) akşama devamını bekliiorm ;):):)

forever_bim
13-03-07, 08:23
Gözde gala resmi için çok teşekkürler. Galada şıklık yarışı yaşanmış resmen. Herkes birbirinden şık. Ben çok beğendim herkesin kıyafetini. Gecenin anlamına yakışan bir şıklık içerisinde herkes.:happy0064

__FİLİZ__
13-03-07, 14:20
öncelikle günaydın arkdaslarr :) derse gitmeden önce bi uğriyim dedm başlığıma ;)

Hasancım we _FİLİZ_ wallpaperlarma yorumlarınısdan dolayı çook teşekkrler:)

Hasan;resmler her zamanki gibi,şahane:) akşama devamını bekliiorm ;):):)

bişiy değil cnm da adım pelin...yani öle nicikmle hitap edilmesinden pek hoşlanmıyorum da....

LG_34
13-03-07, 16:29
Pelin resim için çok teşekkürler..
Gözde hem çalışmalar hem resimler süper..
Eva.. çalışman harika..Ellerinize sağlık!!

forever_bim
13-03-07, 21:49
Sevgili Eva;

Arkaplanların şahane olmuşlar. Ellerine sağlık.

Sevgili Pelin sevgili Melike

Resimler için çok sağolun.

barbiee
14-03-07, 07:10
Gözde'm canım kardeşim wallpaperların yedi bitridi beni resmen daha yeni gördüm kaç gündür uğrayamamıştım buraya çok güzel olmuşlar ellerine sağlık canım...

gzd_gzd
14-03-07, 10:04
Gözde'm canım kardeşim wallpaperların yedi bitridi beni resmen daha yeni gördüm kaç gündür uğrayamamıştım buraya çok güzel olmuşlar ellerine sağlık canım...

canım ablamm çook teşekkr ederm güsel yorumların içinn :)

Eva;wallpaperların şahane olmuş cnm,ellerne sağlıkk
Deniz ablam senn çalışmaların da şahane her zamanki gibi,ellerne sağlıkk
Hasancm çokk teşekkrler resmler için,ellerne sağlık:)

launara
14-03-07, 13:01
sabah fragmanı izledim arkadaşlar.sinan tuzcu şiir okuyodu çok güzeldi şiir.çalışmalarınız çok güzel olmuş bu arada arkadaşlar.....

BERNA
14-03-07, 13:13
merhaba arkadaşlar

Eğer çok büyük bir terslik olmazsa filme yarın gidiyorum. İngiltere'ye dönmeden bir gün önce de olsa ıskalamayacağım umarım :) Size düşüncelerimi yazarım izlemeyenlere çok da fazla ipucu vermemeye çalışaral çünkü ben sinir olurum öyle bir yazarlar ki filmin tüm sürprizi kaçar :icon_sorr

Sayfaya yine bir süredir yorum yazamadım ama görevimi asla ihmal etmem ;)

Resimlerden başlayayım bu sefer, çektikleri veya buldukları resimleri bizimle paylaştıkları için Gurbetçi, moonrose, averaj, Gözde ve Melike'ye çok teşekkürler. Tabi ki secoms & forever_bim ikilisini es geçmiyoruz zaten geçmem mümkün değil :) Bu ikili aynı zamanda esprileriyle beni en çok güldüren ikili de :) Her neyse, eski bölümleri onlar sayesinde hatırlıyoruz. Birbirinden güzel çalışmalar hepinizin sayesinde ortaya çıkıyor arkadaşlar

İmzalar ve avatarları için Deniz, Gözde ve Pelin'e alkışlarımı gönderiyorum ve bir Gözde avatarından başka bir Gözde avatarına geçiş yapıyorum :)

Muhabirlerimiz geçen sürede fazlalaşmış Averaj en başta olmak üzere Deniz ve Hasan'a da teşekkürler.

Özel çalışmaların her birisi öyle güzel olmuş ki yazacak sözcük bulmakta zorlanırım her biri için yazsam ama deneyeceğim :) Gurbetçi karizmatik Sinan Tuzcu çalışmanı çok beğendim. Gözde Feride ve Ömer çiftine kullandığın renkler çok yakışıyor, ister istemez içim ısınıyor çalışmalarınla :) Eva ah gözler yok mu o gözler, renk bir yana bakışlar da gerçekten çok şeyler anlatıyor, yoksa ben o kadar çok yazacak şeyi nereden bulurdum yorumlarımda :img-hyste Muhteşem olmuş canım. Denizciğim yoğunmuş benim gibi ama o benden daha çalışkan çıkmış ve de o harika kırmızı tonuyla ve de çok hoş bir yeşille şahane çalışmalara imza atmış, bayıldım yine ilk kırmızı çalışmana :)

Figan
14-03-07, 14:52
merhaba arkadaşlar

Eğer çok büyük bir terslik olmazsa filme yarın gidiyorum. İngiltere'ye dönmeden bir gün önce de olsa ıskalamayacağım umarım :) Size düşüncelerimi yazarım izlemeyenlere çok da fazla ipucu vermemeye çalışaral çünkü ben sinir olurum öyle bir yazarlar ki filmin tüm sürprizi kaçar :icon_sorr

Berna;

Ne mutlu sana valla. Filmi izleyeceksin demekki..
Anlat bari yorumlarini sonra. Bu arada merak ettim; ingiltereye dönmeden demissin, bizim buraya mi geliyorsun ? Yani burda mi yasiyordun sen ?
Merakimi maruz gör canim.

Mavi Gözlü Dev filmini bende biran evvel izlemek icin sabirsizlaniyorum.
Ne yazik ki; film yurt disina acilmayacakmis suan icin. Bende internetten izleyecegim büyük ihtimal sanirim. :icon_sorr

gzd_gzd
14-03-07, 16:18
bernacım güzel yorumların için çook teşekkrler,avatarımı kullandığın için de çook teşekkr ederm,umarım filme gidersin,şimdiden iyi seyirler ,bi de iyi yolculuklarr :)

Figan
14-03-07, 16:54
gzd-gzd

Calismalarin harika olmus.
Bir tanesini aldim imzam yaptim. Sagol canim.

gzd_gzd
14-03-07, 19:39
gzd-gzd

Calismalarin harika olmus.
Bir tanesini aldim imzam yaptim. Sagol canim.
yorumun için çok teşekkr ederm sevgili figan :)

gurbetci
14-03-07, 19:43
sevgili barbiee (ismini bilemedigimden böyle yazdim,kusura bakma)

yapmis oldugun calismalar birbirinden güzel ama ne yalan söyleyeyim ücüncü calismana tek cümleyle hayran kaldim :good: ellerin dert görmesin
sevgili berna1 güzel yorumun icin cok tesekkürler,sinan tuzcuya yakisirdi neo olmak hani :)

krnca_
14-03-07, 19:47
Ellerinize sağlık arkadaşlar...Resimler, Özel Çalışmalar, imzalar harika olmuş:happy0064

LG_34
15-03-07, 14:54
Sayfalar o kadar geç ilerliyorki dolanamadım sayfaları malesef..

Ama Gözdenin süper çalışmalarını gördüm..Ellerine sağlık canımm..

gzd_gzd
15-03-07, 16:49
Sayfalar o kadar geç ilerliyorki dolanamadım sayfaları malesef..

Ama Gözdenin süper çalışmalarını gördüm..Ellerine sağlık canımm..

saol meltemcim güsel yorumun için :)
Hasan;resmler için çook teşekkrler:)
benim;fragman resmleri için çook teşekkrler:)

forever_bim
15-03-07, 17:25
Sevgili benim fragman resimleri için sana çok teşekkür ediyorum. Çok ince bir hediye olmuş bu.

Sevgili Gözdecim secoms çekiyor ben ekliyorum. Beğenmene sevindim canım.

BERNA
16-03-07, 00:12
merhaba Sinan Tuzcu sevenler

Bugün Mavi Gözlü Dev filmine gitme şansına eriştim, mutluyum o açıdan :happy0064 Öncelikle film hakkında kısa bir yorum yapayım, sonra da Sinan Tuzcu hakkında daha uzun bir yorum yazacağım.

Film çok hoşuma gitti. Bu kadar değerli bir kadronun biraraya getirilmesi ve büyük rol küçük rol demeden herkesin tüm doğallığıyla oynaması çok etkiledi beni. Sadece tek repliği olanları bile tiyatro oyuncularından seçmişler ve de kalite fışkırmış oyunculuk açısından. Başrol oyuncusu Yetkin Dikinciler harika oynuyordu. Dolunay Soysert de çok başarılıydı. Ahmet Mümtaz Taylan, Metin Belgin ve ismine bu filmde kimdir diye merak edip baktığım Ferit Kaya'yı da çok beğendim.

Filmin konusu şair Nazım Hikmet Ran'ın hapishanede geçirdiği 12 yılı ve oradayken hatırladığı anıları üzerine kurulu. Filmde keskin bir mesaj var ama siyasi değil humanist bir mesaj, genel olarak düşünce suçu eleştirilmiş. Bir de sahnelerdeki geçişler şiirlerle bezenmiş. Çok beğendim ve de sonunda çok duygulandım ve de ağladım :icon_sorr Hızlı tempodaki filmleri sevenler biraz yavaş bulabilir tempoyu ama ben çok severim sindire sindire oyunculuğun gösterilmesini.

Sinan Tuzcu'yu oyunculuk yıldızı olarak sayamadım çünkü karakteri çok başarılı canlandırmasına, şivesiyle ve sesini çok farklı kullanımıyla kalitesini kanıtlasa da çok duygusal sahnelerde Yusuf karakteri yoktu. Ancak siyasi parti kavgası yüzünden hapse girmiş o dönemin tipik bir halk adamı kimliğini yine çok gerçekçi yansıtmış filme. Sinan Tuzcu da diğer birçok ünlü oyuncu gibi hiç gocunmadan Yetkin Dikinciler'in oyunculuğunu göstermesine izin vermiş :good:

İnşaatta onu hatırlayamasam da İnşaat'tan sonra bu filmde de yer alması Sinan Tuzcu'nun attığı adımların tutarlılığını gösteriyor bence. Her iki film de mesajlarını çok bağırmadan, insanı rahatsız edecek derecede kafasına kakmadan, kahramanlık değil de insan öyküleriyle veren filmlerlerdi bana göre.

Figan
16-03-07, 23:15
Sinan Tuzcu;

Sana yazacak kelimeler bulamiyorum .... Bu bölüm beni yine aglattin ya ne desem bos. Bu kadar mi iyi oynanir, bukadar mi masum, bu kadar mi gercekci durulur?

Yemin ederim;
gözlerimden yaslar süzüldü. Mapushanede parmakliklar ardinda bir Nazim Hikmetten farkin yoktu..

Cok duygulandim cok..

gzd_gzd
17-03-07, 10:33
öncelikle bernacım filme gitmene çok sevindim,film yorumun için teşekkrler
hasancım resmler için çok teşekkrler
we figan;yazdıklarına +imzam desem yeterli olur sanırım,dün çok ağlattı beni walla sinan'ın sahneleri,o kadar gerçekçi oynadı ki......

LG_34
17-03-07, 13:49
Berna çok hoş yorum yapmışsın ama ben gidemıyorum malesef dersler çook dolu..

Hasan&Secoms ve Benim resımler için sağolun..
Bengüsu resım çok şeker ya..Tuba&Sinan çok şekerler..

paçiii_melos
17-03-07, 13:58
Sinan Tuzcu 'yu çok beğeniyorum. Harika bir oyuncu.

Kendisini Ihlamurlar Altında dizisinde tanıdım. İyi ki de tanımışız.

Özellikle de dün akşam ki bölümde bütün oyunculuğunu konuşturdu. Özellikle de o hapishane sahnelerinde çok ama çok iyiydi.
Herşeyi o güzelim bakışlarıyla anlattı, dayak yediği sahnede bile süperdi. Çok gerçekçi yapmışlar. Kendisini ve de dizi ekibini canı gönülden tebrike diyorum.

Dün akşam ki bölüm de resmen türkü gecesi yaşadık sayılır ;)

Bir de Filiz, Ömer'i ziyarete geldiğinde oradaki konuşmaları ve de arka fonda çalan türkü beni mahvetti. Gözlerimden yaşların akmasına da engel olamadım.

Kendisini tebrike diyorum :happy0064 :happy0064 :happy0064

elif_gs
17-03-07, 15:16
merhabalar...
dün herkes etkilenmiş sanırım. ben de çok duygulandım gerçekten çok iyi bir performansı vardı. hele filizle demir parmaklıklar arkasındaki konuşmaları. gözyaşlarımı tutamadım valla. özür diledi ya bir de. ömeri hatalı bulduğum yerler var benim de. ama özür dilemesi ve söyediklerini duyunca çok üzüldüm. bir de dövdüler üstüne üstlük:icon_sorr
bu arada hapishanede görünce onu aklıma mavi gözlü devdeki halleri geldi:img-yes:

ozzde
17-03-07, 18:12
Nerden başlayayım bilmiyorum ki....Mavi Gözlü devden mi, yoksa dün akşamki muhteşem bölümden mi?...
Dün akşamdan başlayayım o zaman:img-wink:
Uzun zamandır dizide duygulanamıyordum ama dün akşam gözyaşlarımı tutamadım.Neyseki tek başımaydım da '' dizi için mi ağlıyorsun?'' sözüne maruz kalmadım.:img-wink: Ama ben diziye değil, Ömer Tekiner'i bize yaşattığı için Sinan Tuzcu'ya ağlıyordum. Rol değildi o bence...Bambaşka bir şeydi.Yorumlara bakılırsa sizlerde gözyaşlarınızı tutamamışsınız..Yalnız değildim yani...:img-wink:

Gelelim ''Mavi Gözlü Dev'e''...İlk sahnelerde çıkıyor Sinan Tuzcu izleyenler bilir...İşte o çıktığı anda benim ağzım kulaklarımdaydı.Ve kafamı çevirdiğimde arkadaşımın bana baktığını gördüm...Sinemada görünce Sinan Tuzcu'yu dev perdede gözlerime ve aklıma hakim olamadım çünkü:img-in_lo
Keşke daha daha daha çok oynayabilseydi.Ama inanıyorum onu yakın zamanda başrolde de göreceğiz....Bu arada Yetkin Bey'i de kutlarım.Nazım'ı hissettirdiği için:happy0064

Anlayacağınız 2 günüm Sinan Tuzcu'yla doldu...Darısı izlemeyenlerin başına.......

forever_bim
17-03-07, 21:32
Bu arada erkek olarak utanmadan söyleyim, gelin hasretine nasıl dayanam gelin türküsü çalınca o sarılma sahnesinde hüngür hüngür ağladım. Ama dayak sahnesi var ya muhteşemdi. Sanki gerçekten dayak yemiş gibi. Ya bu adamda herşey var ya. Müthiş yetenek var, ses tonu çok şahane, bir de güzel vurgular yapıyor şiir okurken, bir de güzel adam be kardeşim. Hemcinsiyim ama bakarken ondaki ışığı kaçırmak olanaksız. Ne diyelim yolu hep açık olsun.

BERNA
17-03-07, 22:12
Benim de tipki sevgili ozzde gibi iki gunum Sinan Tuzcu'nun hapishane goruntuleriyle gecer oldu ;) Saka bir tarafa, iki performansi karsilastirinca onun ne kadar iyi bir oyuncu oldugunu bir kez daha gorduk. Yusuf hapiste olmayi nasil kaniksamis ve adeta yasaminin bir parcasi haline getirmisse Omer Tekiner de aksine hali, tavri, durusu, giyinisi, hersesiyle 'ben buraya ait degilim' diye bagiriyordu adeta :icon_whis

Ben alisildigi uzere diziyi yaklasik 1 gun gecikmeli izledim ama buna da sukur tabi. Sanirim Sinan Tuzcu'nun oldugu sadece dayak yeme sahnesi ve Filiz'in ziyareti oncesindeki sahnede aglamadim veya gozlerim dolmadi :img-cray: Durum o derece vahimdi yani :img-help:

Sinan Tuzcu bu olaganustu performansiyla sinemada bence de daha etkili roller almasi cok uzun surmeyecektir. Gerci son derece mutevazi oldugu icin her rolun hakkini vermeye odaklanmis gibiydi filmdeki her tiyatrocu gibi. Bu da ne kadar saglam adimlar atmaya niyetli oldugunun bir gostergesidir diye dusunuyorum.

forever_bim
18-03-07, 10:19
Gözde'cim haberi bizlerle paylaştığın için çok ama çok teşekkür ediyorum. Umarım Sinan Tuzcu ile alakalı daha fazla haberlere de ulaşırız.

LG_34
18-03-07, 11:45
Hasan resimler için sağo..
Gözde haber için sağol..İyi insanın hali bir başka zaten her halinden belli oluyor..Bu arada ders çalışmaktan I.A izleyemedım zaten izlemeyi pek düşünmüyorum batırdılar iyice..Eminimdir Sinan Tuzcu süperdir yine.:img-in_lo

kordugum
18-03-07, 12:58
Merve canim imzan harika olmus ellerine salik

LG_34
18-03-07, 13:18
61Merve61 imzan süperr..
Kordugum ımzan harika..

Elifde resimde süper..Benim bir haberde okuduğuma göre Elifin ailesiyle Sinan&Dolunay çifti sık sık buluşuyormuş..

61MERVE61
18-03-07, 13:29
sagolun arkadaslar begendiginize sevindim cansucum seninki de cook guzel olmus elerine saglik..

gzd_gzd
18-03-07, 14:13
Hasancım we Meltemcim,teşekkr ederm :)
Hasancım;Secoms un çektiği süper resmleri eklediğin için çok teşekkrler :)
kördüğüm we Mervem;çalışmalarınız harika olmuş,ellernze sağlık

forever_bim
18-03-07, 15:05
Gözde Merve ve Cansu

Harikasınız kızlar. İmzalar yakıyor. Hangisini kullanayım karar veremedim. Hepsini kullanacam söz.

Sevgili averaj;

Çok çok teşekkür ederim. Sağolasın haber için.

BERNA
18-03-07, 16:17
Iki mesajdir tesekkurci basicilik gorevimizi ihmal ediyorduk yakismadi :)

Yine resimlerden baslayayim; bikmadan usanmadan bolumlerdeki resimleri ceken Mr. Secoms'a ve de ayni sekilde sabirla bunlari foruma ekleyen sevgili modumuza alkislarla baslayalim :happy0064 Onlarin disinda benim, Bengusu ve Buse'ye de ekledikleri resimler icin tesekkurler.

Gozde, Cansu ve Merve birbirinden hepsi birbirinden guzel imzalar eklemisler. Madem yapilmis bize de kullanmak duser oyle degil mi ;) (Modumdan bize de sira gelirse tabi :img-hyste ) Saka bir tarafa, bizim bu konuda yetenegimiz yok ama itinayla degerlendiririz :img-cool2

Arastirmaci uyemiz Averaj ve Gozde Sinan Tuzcu ile ilgili iki haber eklemisler, cok saolun. Hamlet gittikce gecikiyor ama kadronun yonetmen de dahil tamamina hayran birisi olarak gec olsun ama guc olmasin diyorum. Guzel olacagina zaten kuskum yok :)

Not 1: Meltem I.A. nin tumunu izlemesen de hapishane ziyareti konusmasi var Filiz ve Omer'in imkanin olursa sadece o kismi izlemeni siddetle oneririm. Tuba Hanim'in da performansi ust duzeyde o sahnede.

Not2: Figan canim bu ders yilinda degisim programi ile Ingiltere'deyim gecici olarak. Aslinda seni sehrin de bana cok yakin simdi farkettim ben de ;)

kordugum
18-03-07, 19:26
Yorumlariniz için çok tskler arkadaslar beyenmenize cok sevindim

gzd_gzd
19-03-07, 20:40
Hasancım resimler we haber için,
pinkzone we denizkizi55,çalışmalar için çook teşekkrler arkadaşlar ellernze sağlık :D

gzd_gzd
19-03-07, 22:43
Gözde'ye , Fatma'ya ve de Denizkızı55'e çalışmaları için çok teşekkürler..

Gözde bak bakalım. Bunları beğenecek misin?

Hasancım beğenmek de laf mı,bayıldm walla,çook saoll :)
resmleri çektiği için Secoms'a we eklediğin için sana çook teşekkr edermm :):)

gzd_gzd
20-03-07, 10:08
benim resimler için çook teşekkrler cnm :)

deniz ablam,avatarların şahane olmuş,ellerne sağlık :)

barbiee
20-03-07, 12:23
benim resimler için çook teşekkrler cnm ellerine sağlık :)

Gözde'm canum benim sağol yorumun için senin dediğin renk açma taktiklerini uyguladım anladın sen onu :D

gzd_gzd
20-03-07, 18:58
benim resimler için çook teşekkrler cnm ellerine sağlık :)

Gözde'm canum benim sağol yorumun için senin dediğin renk açma taktiklerini uyguladım anladın sen onu :D

ablamm anladım ben onu :D
dedim yine diyorum,mükemmel olmuş,ellerne sağlıkk:img-wink:

miskin
20-03-07, 22:12
arkadaşlar fotolar süper ellerine sağlık herkeslerin...

gzd_gzd
20-03-07, 22:55
Hasan resimler için çok teşekkrler,resmleri çektiği için secomsun,we eklediğin için senin ellernize sağlıkk :D

forever_bim
21-03-07, 15:29
Sevgili Gözde eklediğin Dolunay'lıu resimler için ve 66. Bölüm Resimleri için

Sevgili benim fragman resimleri için

Can-ı gönülden teşekkürler.

barbiee
21-03-07, 16:20
Gözde'm resimleri için çok teşekkürler çok hoş çıkmışlar ikiside gerçekten çok yakışıyolar (Allahım bunları ben mi yazıyorum :img-blush :img-blush )

secoms
21-03-07, 17:40
Arkadaslar,
Resimler birbirinden güzel..Cok tesekkürler..
Gözde, Dolunay-Sinan Tuzcu ciftinin bu resimlerini ilk defa görüyorum aıkcası..Logo falan hikaye Sinan Tuzcu Şahane :img-wink:

Bu arada bugün gidip Can Tarlası adlı oyunun Cadde-Bostan Kültür Merkezi'ndeki gösterimi için bilet aldım..Eğer utangaclıgımı yenip kulise girebilirsem Sinan ve Dolunay Hanım'ın fotolarını cekecegim..Haydi hayırlısı :img-wink:

gzd_gzd
21-03-07, 20:01
yorumlarınız için çok teşekkrler arkadaşlar:)

ablam;walla senden böyle şeyler duymak beni çook şaşırtıyo ya ehuehue,gerçi senden iyisini mi bulcak Sinan ama...(anladın sen onu :):))

secoms;oyuna gitcek olmana çok sevindim,ben de çok merak ediyorum ama malesef Ankara'ya turneye gelmelerini beklemek zorundayım,resimlerini de merakla bekliyorum;)

forever_bim
21-03-07, 22:22
Sevgili averaj

Bu muhteşem haberler için çok teşekkürler. Film iyi gişe yapıyor demek ki

BERNA
21-03-07, 22:51
Super internet hizim en sonunda butun sayfalari acti da buraya da gelip resimlere bakabilme sansi buldum.

Sevgili Gozde ve sevgili Deniz super avatarlar hazirlamislar. Deniz deneme cok basarili olmus canim. Fatma da ayni sekilde birbirinden guzel imzalar ve avatarlar hazirlamis. Ben Omer'in Feride'nin fularini icine cekerek kokladigi avatari cok begendim.

Resimler yine tum hiziyla gelmis, sadece diziden degil Sinan Tuzcu'nun sevgili esiyle birlikte olan resimleri de gelmis. Gozde bunun icin cok tesekkurler, Michelle'in ekledigi resimler de buraya iletilmis sayende ;) Ben de Dolunay Soysert'in sacini savurdugu resimdeki gozlerinin parlayacak gulumsemesine bayildim :) Sinan Bey'in Antepli oldugu da mutfaktaki dogalligindan belli oluyor :good:
Benim'e 65. bolum ve de fragman fotolari ve de Sinem'e de cabul acilan fragman fotograflari icin ayrica tesekkurler. Tabi ki made by Secoms uploaded by forever_bim markali fotograflara da bunyemiz alisti haberiniz olsun (ne yapayim yeni soz bulmak kolay degil biz de Ingilizce'den medet umduk :img-hyste )

Secoms kardesim ne cekingenligi git bence firsatin olursa. Hem belki Tuba B.'e giden yol Sinan Tuzcu'dan geciyordur :icon_whis Herkes birilerine full destek oluyor benden de sana full destek :happy0064

Averaj filmin iyi bir gise yapmasina sevindim. Gerci salonun ogle vakti dolu olmasindan anlamistim ama yine de rakamlari gormek daha bir guzel oldu. Bu arada ben organizasyon yapmasaydim o sayi 124 174'te kaliyordu. Uc kisi uc kisidir degil mi :img-wink:

61MERVE61
22-03-07, 07:16
gozdem cok sagol resimler icin cok guzel resimler vala bayildim da su kocaman logone ustunde simdi kactane imza yapardik dimi yani:)
sinemcim frgaman resimleri icin sagol..

gzd_gzd
22-03-07, 08:23
bernacım teşekkrlerin için çook teşekkrler:)
mervem walla sinir oldum cnm yaa, o logolar olmasa ne imzalar-avatarlar çıkardı o resmlerden ah ah:icon_whis
sinemcim fragman resimleri için,
hasancım secomsun çektiği resimleri eklediğin için çook teşekkrler
we averaj;walla süper haberlerle gelmişsin filmin iyi gişe yapıyor olmasına çok sevindim,eminim ki bu sayı kat kat artarak devam edicek

not:bernacım walla ben hem 3 arkadaşımla gittim,hem de filmi o kadar çok anlattım ki annemle babamın,artı bi de ananemin filme gitmesini sağladım,eğer ben olmasam da o sayı 124 bin 170 oluyodu walla:img-wink: :img-hyste

forever_bim
22-03-07, 12:08
Sevgili Figan Abla;

Ben de en fazla o resmini beğendim. Hoş adam neme lazım. Bir de tanışanlar karakteri görünümünden 1000 kat daha hoş diyor. Demek ki ruhu da güzelmiş bu adamın.

Figan
22-03-07, 18:07
Sevgili Figan Abla;

Ben de en fazla o resmini beğendim. Hoş adam neme lazım. Bir de tanışanlar karakteri görünümünden 1000 kat daha hoş diyor. Demek ki ruhu da güzelmiş bu adamın.

Eminim öyledir. Kalbinin güzelligi yüzüne yansiyor.
Harika bir insan gercekten...

gzd_gzd
23-03-07, 06:09
Eminim öyledir. Kalbinin güzelligi yüzüne yansiyor.
Harika bir insan gercekten...
kesinlikle katılıyorum Figan,kalbinin güzelliği yüzüne yansıyor
mükemmel bi insan Sinan Tuzcu ;)

forever_bim
24-03-07, 10:25
Efendim dün yine mükemmeldi. İçinde şiddet olan sahneleri de harika oynadığını bir kez daha gördük. Vurulma sahnesine bayılmıştım 49. bölümde sonra 51. bölümdeki elektroşok sahnesi de çok inandırıcıydı. 65. bölümde dayak yediği sahne de güzeldi, 66. bölümde dayak attığı sahne de güzel oldu. Ama bıçaklanma sahnesi fevkaladenin fevkindeydi. Vücut hava aldı, dudakları titredi işte bu işte oyunculuk bu. Harikasın Sinan Tuzcu. Allah seni yanıbaşımızdan eksik etmesin. Amin.

gzd_gzd
24-03-07, 10:38
öncelkle Hasancım resimler için çook teşekkrler :)

we Sinan'ın dünkü performansına gelince...

kesinlikle mükemmeldi,her sahneyi süper oynadı,mahkemeye çıktığındaki ruh hali,hapishanede mektubu okurkenki üzüntüsü we mektubun kokusunu içine çekmesi, ferideyle mahkemeden snra hapse giderken vedalaşması,hapishanede o adama attığı gerçekten şahane dayak we en sondaki bıçaklanma sahnesi süperdi,yere düşüş anının biraz da ağır çekimle oluşu mükemmel oldu,şahane oynadı gerçekten
tebrikler:img-blush

LG_34
24-03-07, 14:47
Hasan resimler için teşekkürler..

Ömerin başına gelenlerde pişmiş tavuğun başına gelmedi.Adam 3 kere hastahanelik oldu yani..Ama eminim sezon finali herşeyin telafisi olucak..

gzd_gzd
24-03-07, 15:10
arkadaşlar yarın Sinan'ın sevgili eşi Dolunay Soysert'in doğumgünü...:)
bu yüzden bir imza yapıyoruz,burdan katılmak isteyenler bana özel mesajla ulaşsınlar :)

yılmaz_filiz
24-03-07, 19:22
arkadaşlar yarın Sinan'ın sevgili eşi Dolunay Soysert'in doğumgünü...:)
bu yüzden bir imza yapıyoruz,burdan katılmak isteyenler bana özel mesajla ulaşsınlar :)

beni eklersen gözde çok mutlu olurum.dün sinan muhteşemdi ya.birincide olmuşuz:D

tuğba filiz
25-03-07, 08:17
resimler süper arkadaşlar ellerinize sağlık mavi gözlü dev filmine dolunay soysert ve sinan tuzcu çiftini görmk için gittim süper performans göstermişler tebrik ediyorum ikisinide

forever_bim
25-03-07, 08:23
resimler süper arkadaşlar ellerinize sağlık mavi gözlü dev filmine dolunay soysert ve sinan tuzcu çiftini görmk için gittim süper performans göstermişler tebrik ediyorum ikisinide

Resimleri ekleyen kişi olarak rica ederim canım. Ben gidemedim filme çünkü bulunduğum ülkeye (Kuzey Kıbrıs) gelmedi maalesef:(

LG_34
25-03-07, 15:40
Ekincim cnmm bnm resimler için sağol..Hiç görmemiştim..Çok uyumlu ve fotojenik çıkmış..:img-yes:
Hasan haberler ve resimler için teşekkürler..

forever_bim
25-03-07, 19:29
Arkadaşlar

Secoms arkadaşımız bugün Can Tarlası adlı oyuna gitmiş, hem Sinan Tuzcu'yla hem de Dolunay Soysert'le tanışmış ve konuşmuş. Kendisini mikrofona davet ediyorum, tüm kıskançlık hislerimle beraber.

sinem*
25-03-07, 20:48
Arkadaşlar

Secoms arkadaşımız bugün Can Tarlası adlı oyuna gitmiş, hem Sinan Tuzcu'yla hem de Dolunay Soysert'le tanışmış ve konuşmuş. Kendisini mikrofona davet ediyorum, tüm kıskançlık hislerimle beraber.

hislerimiz bir hasan ...:img-yes: bir de o kadar tembihledim :) unutma dedim unutmam dedi arkadaş ...kime demişiz :icon_sorr neyse bir de sete gidecekmiş sevgili secoms arkadaşımız :) gerçi orada da tubayı görür bizi tamamen unutur ama :) olsun ben umutlarımı taze tutayım :img-hyste

resimler için çok teşekkürler...

tuğba filiz
25-03-07, 21:06
çok şekerler nazar değmesin

blackpascal349
25-03-07, 21:08
baya yakışmışlar.sinan tuzcunun eşi çok masum duruyo

gzd_gzd
25-03-07, 21:13
secoms gerçekten çok şanslısın böyle mükemmel iki insanla tanıştığın için:)
ayrıca resimleri bizimle paylaştığın ve izlenimlerini anlattığın için de çok teşekkrler;)

forever_bim
25-03-07, 21:15
Az önce bilmem duydunuz mu ama "çatttt" diye bir ses çıktı. İşte o ses benim kıskançlıktan ortadan çatlayışımın sesiydi.

cemotara
25-03-07, 21:19
sevgili secoms çok teşekkürler haber için ayrıcada çok şanslısın sinan beyi ve eşini gördüğün için eminim ki çok sıcakkanlılardır zaten sinan bey muhteşem birisi ayrıca resimlerde çok güzel ama son eklediklerin çok komik olmuş yani tombiş tombiş çıkmışlar
Birde setede gidecekmişin galiba inş. bolbol foto çekersin vede eklersin hemen foruma

forever_bim
25-03-07, 21:27
sevgili secoms çok teşekkürler haber için ayrıcada çok şanslısın sinan beyi ve eşini gördüğün için eminim ki çok sıcakkanlılardır zaten sinan bey muhteşem birisi ayrıca resimlerde çok güzel ama son eklediklerin çok komik olmuş yani tombiş tombiş çıkmışlar
Birde setede gidecekmişin galiba inş. bolbol foto çekersin vede eklersin hemen foruma

Secoms'un son eklediklerinin orijinal hali bende var. En güzel pozlar onlar yalnız forum için küçültmek zorunda kaldı. Ondan tombiş oldular:):)

gzd_gzd
25-03-07, 22:26
Hasancım gerçekten şahane bi süpriz oldu;);)
demek bi de Kuru Gürültü'de oynadı Sinan,resim de mükemmel
çook teşekkrler :)

gurbetci
25-03-07, 22:29
resimler ne güzel.insanin icini isitiyor,Allah ayirmasin :img-yes: :img-blush

forever_bim
25-03-07, 22:47
Sevgili gurbetçi

Özel çalışman fevkaladenin fevkinde olmuş. Olağanüstü. Bayıldım. Bittim bu çalışmaya.

secoms
25-03-07, 22:55
Gurbetci,
Calısman olaganüstü olmuş bayıldım..Ellerine saglık..
Hemen kapayım :img-wink:

gurbetci
25-03-07, 22:59
arkadaslar agolun.birsey de yapmadim aslinda yalnizca dolunayin gözlerini koyulastirdim ve bir de isiltili efekt ekledim.sanirim resimdeyer alan sirinliklerin etkisinden güzel oldu calisma :)
gercekten cok yakisiyorlar keske nazar boncugu da ekleseydim :D

61MERVE61
25-03-07, 23:17
secomssssss niye anlatin..kiskandim simdi yaa uff kafayi yiycem...
ayrica resimler paylastigin icin tskurler iyice kiskandim:)

forever_bim
25-03-07, 23:37
Gurbetci

Nazar boncuklu çalışman da fevkalade olmuş. Ellerine emeğine sağlık.

gurbetci
25-03-07, 23:46
cok tesekkürler,begenmenize sevindim
asil emek bu güzel insanlarin resimlerini cekerek siteye ekleyen arkadasindir.kendisine de sonsuz tesekkürler.ayrica cok da sansliymis :img-wink:

forever_bim
26-03-07, 08:03
Sevgili gurbetçi

İlk yaptığın ışıltılı çalışmayı laptopa arka plan yaptım gelen geçen benim pc'ye yapışıyor, "Ay ne tatlılar" diye. :)

Allah mutluluklarını daim etsin. Kem gözlerden ırak olsunlar. Amin.

barbiee
26-03-07, 08:07
Arkadaşlar hepinize günaydın ikincii çaaatttt diye sesini duydunuz mu oda benim çatlama sesimdi off yaa ben görmedim oyunun dün olduğunu bilsem gitmez miydim Sinan'cığımı görmez miydim şimdi ben başımı nerelere vursam oyun tekrar oynarsa mutlaka giderim de acaba O zaman Sİnan TUZCU'yu görür müyüm oda ayrı bi durum tabi:icon_sorr :icon_sorr :icon_sorr

forever_bim
26-03-07, 08:11
Arkadaşlar hepinize günaydın ikincii çaaatttt diye sesini duydunuz mu oda benim çatlama sesimdi off yaa ben görmedim oyunun dün olduğunu bilsem gitmez miydim Sinan'cığımı görmez miydim şimdi ben başımı nerelere vursam oyun tekrar oynarsa mutlaka giderim de acaba O zaman Sİnan TUZCU'yu görür müyüm oda ayrı bi durum tabi:icon_sorr :icon_sorr :icon_sorr

Deniz

Oyun bugün Akatlar Kültür Merkezinde sanırım. Bugünden sonra 28 ve 29 martta da AFL'de oynayacak canım sanırım. Google'dan search yap. Can Tarlası diye. Gazete haberlerinde çıkar mutlaka tarihler:happy0064

gzd_gzd
26-03-07, 08:34
gurbetçi;çalışmaların mükemmel olmuşlar,birbirlerne çok yakışıyorlar ya Allah nazarlardan korusun onları :)

deniz ablam ;oyunun bi dahaki gösterimine gidersen görürsün Sinan'ı ya :)haftada 1 falan oynuyodur heralde oyun zaten :) sen yine istanbulda oturuosn, ya kardeşin naapsın :(

tuğba filiz
26-03-07, 09:36
çok şekerler allah nazardan korusun oyunun olduğunu bilseydim giderdim çalışmalar için herkese teşekkürler

barbiee
26-03-07, 13:38
eveettttttttt oyun 6 ve 7 nisanda kenter tiyatrosunda var büyük ihtimalle 7 nisanda bende oyuna gidiyorum :) size bi sürü resimler çekicem arkadaşlar çooookk sefindim valla :happy0064 :happy0064 Sinan TUZCU yu görme şansını kaçırsam çok üzülürdümmmm :icon_sorr :icon_sorr

tuğba filiz
26-03-07, 13:50
süper bir haber eğer sınavlarım olmazsa bende giderim resimleri bekliyoruz barbiee

forever_bim
26-03-07, 19:58
Sevgili Gözde

Şahane avatarların için

Sevgili Sinem

Şahane resimlerin için çok teşekkürler. İyi ki varsınız.

sinem*
26-03-07, 20:50
gözdecim avatarlar çok güzel ; hatta kendime :) alakası yok dersiniz ama :) sophia ve ömer avatarı yaptım (gözdenin avatarlardan ) .Çok tatlı oldular yalnız :)

hasancım resimler için çok teşekkürler...ferideye yapacağı teklifi de görürüz bakalım ona nasıl teklif edecek :)

gzd_gzd
26-03-07, 20:58
avatarlarımı beğendiğiniz için çok teşekkr ederm arkadaşlar
hasancım we sinemcim resimler için çok teşekkrler

sinem;avatar şahane olmuş walla,bayıldım :) Sinan Tuzcu çok yakışıklı,Sophia da çok güsel bi hatun,süper gözüküolar :D :D

forever_bim
26-03-07, 21:13
Sophia Sinan. Hayırdır Sinem doğu batı sentezi mi yaptın. Rica ederim bu arada resimler için:)

sinem*
26-03-07, 21:18
avatarlarımı beğendiğiniz için çok teşekkr ederm arkadaşlar
hasancım we sinemcim resimler için çok teşekkrler

sinem;avatar şahane olmuş walla,bayıldım :) Sinan Tuzcu çok yakışıklı,Sophia da çok güsel bi hatun,süper gözüküolar :D :D

valla öyleler ...bir de çok hoş mimiklerle yakaladım :) övünmek gibi olmasın ama :img-hyste

Sophia Sinan. Hayırdır Sinem doğu batı sentezi mi yaptın. Rica ederim bu arada resimler için:)

ama güzel bir sentez değil mi :img-hyste bu ikisini de kısaltayım sophia + sinan = sopan :img-hyste

BERNA
26-03-07, 23:01
Foruma 1,5 gun girmedim neler olmus neler :)

Hemen gorevimi baslatiyorum ;)

Denizcigim oncelikle oyuna gidebiliyor olmana cok sevindim. Artik sen de Sinan Tuzcu'yu gorme sansina eriseceksin insallah. Aman sakin oralarda heyecandan falan bayilip bu firsati tepme ;) Avatarlarini cok sevdim bu arada. Sinan Tuzcu en dogal haliyle, ne guzel.

Sinem ekledigin resimler icin tesekkurler, esprine de bayildim bu arada :img-hyste Biz gercekten de surekli basa sariyoruz bu dizide, daha dogrusu Omer Tekiner basa sariyor :) Elif'in hastalik bolumlerini de sayarsak, Filiz, Handan Hanim ve Erol Bey'in de en az bir kere hastaneyi ziyaret ettigini dusunursek Omer dizinin toplam bolumlerinin ucte birinde hastanede :img-hyste Hapishane bolumleri bu sefer cok daha ozenerek yazilmis ama haklarini yemeyelim senaristlerin.

Ekincigim Sinan Tuzcu resimlerin icin tesekkurler, adamin dizi disinda da cok pozitif bir enerjisi var belli.

Gurbetci Sinan & Dolunay ozel calismalarin cok basarili. Ben isiltili olani daha cok begendim ama digeri de cok anlamli, umarim saglik, mutluluk ve basari acisindan nazar degmez bu ciftimize :good:

Gozde imzalarin sahane, avatarlarin da ayri bir guzel. Senin Omer imzanin farkli bir yorumunu hemen kaptim, artik burada tesekkur edeyim onun icin de ;)

Hasan ekledigin resimler ve de haberler icin sana da tesekkurler. Demek Kuru Gurultu'de oynamis. Shakespeare'in dogum yeri buraya cok yakin ben de oraya gidip izlenimlerimi yazarmisim :) Saka bir tarafa, oyunla ilgili bir elestiri buldum onu ekleyecegim ben de simdi.

En buyuk alkis ise Secoms'a geliyor. Heyecanlansa da bence destegimi haketmis kardesim. Cok sevindim senin adina, cektigin resimler icin de, izlenimleri yazdigin icin de tesekkurler. Zaten biliyorduk onlarin ne kadar sicakkanli olduklarini ama sen de soyleyince artik hic suphemiz kalmadi :good: Cok sanslisin. Bu arada 8, bolum resimlerini boyle ayrintili cektigin icin de ayrica :happy0064

forever_bim
27-03-07, 07:43
Gurbetçi resim için teşekkürler. Dolunay Soysert'in doğumgününden bu resim. Bu kadar ünlüyü aynı karede görmek zordur yahu. :img-polic

Çok eğlenmişler bu arada çok belli.

gzd_gzd
27-03-07, 09:34
öncelikle günaydın arkadaşlar:)

bernacım,teşekkürlerin için ben teşekkr ederim :) ayrıca eklediğin yazı için çok teşekkrler
gurbetçi;eklediğin resim gerçekten mükemmel,Sinan Tuzcu ve etrafında birbirinden güzel oyuncular;şahane bi kare :)
Deniz ablam;mükemmel bi çalışma yapmışsn her zamanki gibi,ellerne sağlık

ayrıca bu şahane çiftin dünya tiyatrolar günü kutlu olsun :):)

barbiee
27-03-07, 10:01
Gözde'cim avaların çok güzel olmuş canımmcımmm ellerine sağlık...:happy0064 :happy0064

Berna'cım bende sana güzel yorumun için ve eklediğin yazı için teşekkür ediyorum..bu arada ben Sinan'la tanışmıştım zaten canım 16 Eylül 2006 ıhlamurlar altında şiir kitabı imza gününde kısmetse ikinci defa göreceğim kendisini umarım kalpten falan gitmem imza gününde ucuz atlatmıştım çünkü :img-hyste :img-hyste :)

forever_bim
27-03-07, 16:39
Sevgili Sinan Tuzcu'nun 27 Mart Dünya Tiyatrocular Günü'nü en içten dileklerimle kutluyorum. Hep sahnede hep başarılı olur inşallah.

Deniz anlamlı özel çalışmaların için, Fatma imzan için çok teşekkürler.

LG_34
27-03-07, 17:16
Denizcim çalışman çook güzel..
Gurbetçi eklediğin resim çok güzel..Bu kadar ünlüyü ilk defa gördüm yan yana..
Pinkzone imzalar süper..
Gözde avatarlar süper..
Hasan resimler için teşekkürler..

Ellerinize Sağlık!!

gzd_gzd
27-03-07, 21:54
Hasancım resimler için çok teşekkrler
Meltemcim yorumun için çok teşekkrler
ayrıca İstanbul film festivali'ni Sinan-Dolunay çiftinin suncak olması harika birşey,bu arada açılış törenini cuma günü saat 20:00de CNNTurk'de izleyebilirsiniz arkadaşlar ;)

miskin;haber için çok teşekkrler,nisanda kesinlikle alıcağım marie claire'yi we söylemeden geçemiycem Sinan Tuzcu'nun küresel ısınmayla ilgili söylediklerine aynen katılıyorum ;)

EvaLongoria
28-03-07, 08:55
herkese merhabalar..

uzun süredir iş yoğunluğu nedeni ile aranızda olamadım. herkesten özür dilerim kendi adıma...

hepinmizin ellerine sağlık döktürmüşsünüz yine..

miskin
28-03-07, 10:07
miskin;haber için çok teşekkrler,nisanda kesinlikle alıcağım marie claire'yi we söylemeden geçemiycem Sinan Tuzcu'nun küresel ısınmayla ilgili söylediklerine aynen katılıyorum ;)

çıktı zaten...:img-pilot nisan dergilerinini arasında gördüm bende işyerinde

masal_perisi
28-03-07, 16:46
Hasan...Resimler için çok sağ ol...Çok karizmatik ve yakışıklı bir adam...Resimlerde bunu doğruluyor

forever_bim
28-03-07, 16:50
Hasan...Resimler için çok sağ ol...Çok karizmatik ve yakışıklı bir adam...Resimlerde bunu doğruluyor

Yelda rica ederim canım ne demek? Yalnız o zamandan bu yana 6-7 kg vermiş olmalı. Diyetisyenden önceydi bu resimler Ekim 2006 döneminden.

LG_34
28-03-07, 19:08
99-100 bu sayfa aralıklarını dolandım durdum..Şaşırdım bir an çook sessiiz kalmıiş burası..

Hasan çok güzel resimler eklemiş..Özellikle şu Mavi Gözlü Dev galasına bittimm

gzd_gzd
28-03-07, 23:03
Hasan;Sinan Tuzcu nun şimdiye oranla bayaa bi kilolu hallerinin olduğu bölüm resimleri için çok teşekkrler
Secoms;fragman resimleri için çok teşekkrler ;)

forever_bim
29-03-07, 07:04
Secoms fragman resimleri için çok teşekkürler.

Gözde ve Meltem

Rica ederim. Vakit buldukça eklemeye devam edeceğim.

forever_bim
29-03-07, 07:42
Arkadaşlar cuma akşamı saat 20'de CNN Türk'teyiz unutmadınız umarım. 26. Uluslararası İstanbul Film şenliğinin sunuculuğunu üstleniyor sevgili Sinan Tuzcu sevgili eşiyle beraber. Daha önceden de Ceyda Düvenci ile beraber AVON Yüz Güzeli yarışmasını sunmuşlardı. Umarım tüm böyle özel geceleri sunarken görürüz sevgili Sinan Abi'yi:)

EvaLongoria
29-03-07, 08:13
Arkadaşlar cuma akşamı saat 20'de CNN Türk'teyiz unutmadınız umarım. 26. Uluslararası İstanbul Film şenliğinin sunuculuğunu üstleniyor sevgili Sinan Tuzcu sevgili eşiyle beraber. Daha önceden de Ceyda Düvenci ile beraber AVON Yüz Güzeli yarışmasını sunmuşlardı. Umarım tüm böyle özel geceleri sunarken görürüz sevgili Sinan Abi'yi:)

Aaa bu güzel haber için çok teşkküerler Sevgili forever bim. Ben bilmiyordum. Kaçırmayacağım...

gzd_gzd
29-03-07, 12:13
arkadaşlar Sinan Tuzcu'nun küresel ısınmayı durdurmak için düzenlenen kampanyada resminin we yorumunun olduğu Marie Claire dergisini aldım bugün,199. sayfada rresmi we 208. sayfada yorumu war,resimde IŞIKLARI SÖNDÜRÜN yazılı bir t-shirt giymiş,ayrıca bi ayrıntı da gerçekten eski haline oranla çok zayıf gözüküyor,süper kilo wermiş,tam formunda :) ;)

LG_34
29-03-07, 16:17

Unutmak mümkünmü..Gerçekten çok merak ediyorumm

arkadaşlar Sinan Tuzcu'nun küresel ısınmayı durdurmak için düzenlenen kampanyada resminin we yorumunun olduğu Marie Claire dergisini aldım bugün,199. sayfada rresmi we 208. sayfada yorumu war,resimde IŞIKLARI SÖNDÜRÜN yazılı bir t-shirt giymiş,ayrıca bi ayrıntı da gerçekten eski haline oranla çok zayıf gözüküyor,süper kilo wermiş,tam formunda :) ;)

Gözde çok teşekkürler canım..Tam formunda belli oluyor..Ahh malesef seneye Sinan abiden yoksun kalıcaz:icon_sorr

Secoms resimler için teşekkürler!

gzd_gzd
30-03-07, 09:03
Hasan;bölüm resimleri için çok teşekkrler cnm
Deniz ablam dergide çıkan resim için çook teşekkrler,gerçekten süper çıkmış Sinan Tuzcu bu resimde :)

gzd_gzd
30-03-07, 11:20
http://img401.imageshack.us/img401/3430/omersa0.jpg
mervem imza mükemmel olmuş,ellerne sağlık cnmcm ;)

61MERVE61
30-03-07, 12:40
mervem imza mükemmel olmuş,ellerne sağlık cnmcm ;)

cook tskurler canim benim:img-yes:
ayrica evet gazetede verdigi poz da super:img-yes:

barbiee
30-03-07, 13:00
MErve imzaların çok güzel olmuş canım ellerine sağlık Sinan TUZCU dergide hakkaten süper ötesi karizma çıkmış ve zayıflayınca tam formuna kavuşmuş bence tam süper olmuş :happy0064 :happy0064 :happy0064

elif_gs
30-03-07, 16:47
teşekkür ederim gurbetçi ablacığım:img-wink: asıl sen döktürmüşsün. çok beğendim çalışmanı:img-yes:

gurbetci
30-03-07, 16:59
sagol canim :img-blush

forever_bim
30-03-07, 17:43
CNN TURK'te pusu kurmuş açılış törenini ve onu bekliyorum.

Deniz resim şahane. Tabii ki biz de bu dergiyi alacağız.

Benim 47. Bölüm resimleri için çok ama çok sağol. Saçlar sakal uzun ve perişan ama gene de çok yakışıklı.

Elif imzalar şahane ve çok dramatik olmuş. Kullanıcam hepsini söz.

Mervecim çok sağol imzan için.

Gurbetci harikası. Emeğine sağlık.

elif_gs
30-03-07, 18:24
Hasan( Hasan dememde bir sakınca yoktur umarım) teşekkür ederim imzlara yorumların için. valla ben de yaparken duygulandım. hele mahkeme sahnesinde... izlerken de çok duygulanmıştım zaten

ozzde
30-03-07, 19:42
Program çok güzel gidiyor.Sinan Tuzcu sahnede harika görünüyor...Ama bitti sanırım sunum,çünkü Ferzan Özpetek'in filmini yayınlıyorlar.Olsun...Çok güzeldi.Kutluyorum Sinan Tuzcuyu...

NOT: Hasan bu yayını haber verdiğin için sağol:img-wink:

gzd_gzd
30-03-07, 23:46
malesef sinan-dolunay çiftinin tören sunumları tahmin ettiğimden daha kısaydı,ama olsn çok güzellerdi
Hasan;dün demiştin ya bakıp eriyeceğim formatta olsunlar diye :D,öyleydiler walla,sinan çook yakışıklı dolunaysa çook güzeldi
umarım kapanış törenini de onlar sunar ;)

barbiee
31-03-07, 07:21
Dün akşam CNN Türk ü izlerken bir an için acaba televizyonun içine giremez miyim diye düşündüm ahh ahh o yakışıklılık o ses tonu Rabbim tüm güzellikleri Sinan TUZCU'da toplamış yahuuu :) sunumu bende daha uzun bekliyordum ama kısa sürdü ikiside gayet başarılıydı ve sahnede çok hoş duruyorlardı...ALKIŞLAR SİNAN&DOLUNAY çiftine:happy0064 :happy0064 :happy0064 :good:

masal_perisi
31-03-07, 07:55
Sunumun uzun olmasını ümit etmiştim ama kısa sürdü...Ama çok yakışıklıydı...Doli Abla Duygu Sağıroğlu'nun anons etmeden yani daha o kısa film gösterilemden Sinan Abi'nin bir bakışı vardı yedi bitirdi beni...Gaytet başarılı bir sunumda+ sahneye de çok yakıştılar ki burada parantez açıcam(Yeniden beraber bir tiyatro yapmanz dileğiyle)....Sinan&Doli http://www.dizifilm.com/forum/images/smilies/happy0064.gif http://www.dizifilm.com/forum/images/smilies/happy0064.gif

tuğba filiz
31-03-07, 11:28
dün akşam süper performans gösterdi çok şekerdi

forever_bim
31-03-07, 19:22
Akşamki organizasyonda her ikisinin de sunuculuk performansı olağanüstüydü. Özellikle Dolunay Soysert daha bir heyecanlıydı. Lacivert elbisenin içerisinde bir kuğu gibi zerafet timsali bir biçimde süzülüyordu sahnede. Bayıldım desem yeridir. Böylesine muhteşem bir kadına böylesine muhteşem bir adam yakışır. Sinan Tuzcu'nun da sunuş yaparken harika vurgular bastığını gördük. Smokin içerisinde o da çok yakışıklı ve asildi. Başka organizasyonlarda da ikisini bir arada görme temennisi ile yolları hep açık olsun. Kem gözlerden ırak bize yakın olsunlar.

Sevgili Benim Resimler için çok sağol.

gzd_gzd
01-04-07, 20:54
benim; bölüm resimleri için çok teşekkrler;)
averaj;haber we resim için çok teşekkrler;)
gurbetçi;imzalar şahane olmuş cnm;)
hasancım;resimler ve gurbetçinin süper imzalarını eklediğin için çok teşekkrler;)

forever_bim
01-04-07, 21:17
Gözdem döktürmüşsün gene bak avatarı kaptım ama fiyakalı imzamdan ancak bir kaç gün sonra feragat ederim. Sonra senin imzalardan da kullanıcam. Ellerine sağlık.

secoms
01-04-07, 21:28
Bölüm resimleri için Benim'e;
Haberler için Averaj'a;
Sinan Tuzcu imzaları için gurbetci'ye;
Fömer imza ve avatarları için gözde'ye;
Birbirinden güzel resimleri bizlerle paylastıgı için Sevgili modum'a;
Ve unuttugum :icon_sorr ama emegi gecen herkese sonsuz tesekkürler :img-wink:

forever_bim
02-04-07, 06:33
Berna'cım bir geldin, pir geldin. Ya 61'den 67'ye neler olmuş öyle. Belki ben de daha sonra beğendiğim sahnelerinden yazarım. Bu oyunculuk yorumu için teşekkürler. Çok büyük keyifle okudum. Ellerine sağlık.

yılmaz_filiz
02-04-07, 08:52
benim resimleer için çok saol.
gurbetçi ve gözde çalışmalarınız için çok saolun.uzun zamandır sinan tuzcunun formunda yoktum.baya coşmuş sayfa:happy0064