Tüm Versiyonu Göster : Sinan Tuzcu

Sayfalar : 1 2 3 4 5 6 7 [8]

barbiee
04-05-07, 11:20
tşkler Hasan'cım beğendiğine sevindim..
Milyongül sana da tşkler yorumun için..

gzd_gzd
05-05-07, 00:08
Hasancım
resimler için çok teşekkrler,ellerne sağlık :)

forever_bim
05-05-07, 00:28
Bu akşamki bölümde aklımda kalan tek sahne, Cem'le Filiz'in peşinden gayet atletik gayet zarif bir şekilde süzüle süzüle yaptığı koşuydu. Bayıldım ama. Ablam bile dedi maşallah ne de güzel koşuyor. Sevgili Sinan Tuzcu ağabeyimizin bizi okuduğunu biliyorum ve onun gibi bir sanatçıyı izlediğim ve takip ettiğim için de çok mutluyum ama Ihlamurlar Altında'nın onu hak etmediğini düşünüyorum. Sinan Tuzcu oyunculuğu çok daha iyi etüt edilmiş senaryolarda yer almalı. Naçizane görüşüm budur. Bizi kendinden mahrum etmesin iyi işlerle hep gelsin karşımıza biz de bayıla bayıla izleyelim. Kader'in sözüne de katılıyorum. Adam ne yapsa kendine yakıştırıyor:)

forever_bim
05-05-07, 00:41
Bu arada Gurbetçi yaptığın avatara bayıldım. Ve tabii hemen kullanmaya başladım. Ellerine sağlık. Senin güzel sürprizlerin başlığımıza çok yakışıyor.

gurbetci
05-05-07, 00:49
güzel sözlerin icin cok tesekkürler.yaptigim calismalari begenip kullanmaniz da benim icin oldukca hos sürpriz oluyor.
sinan tuzcu hakkinda yazdiklarinda da hemfikirim.bu aksam takip sahnelerindeki performansi farkedilmeyecek gibi degildi hani.

**ŞEKERKIZ**
05-05-07, 15:16
benim,fotoğraflar için teşekkürlerr ellerine sağlıkk:img-yes:

forever_bim
05-05-07, 15:53
Sevgili Benim

Eklediğin resimler için çok teşekkürler. Ellerine sağlık.

gzd_gzd
06-05-07, 00:40
Hasan;Secoms'un çektiği resimleri eklediğin için çok teşekkrler
ellerne sağlık :)

gzd_gzd
06-05-07, 21:41
asperanas resim için çok teşekkrler ;)

benim
07-05-07, 06:54
Sevgili Hasan , Şekerkız yorumlarınız için teşekkür ederim.

forever_bim
07-05-07, 08:11
Gözde Sinem'in çektiği resimleri eklediğin için ve yapmış olduğun imza ve avatarlar için çok teşekkürler. Ben de bugün öğleden sonra resim ekleyeceğim:)

nil355
07-05-07, 10:53
bu habere çok sevindim sinan abiyi bende beğeniyorum ben pek forumlara yazı yazmazdım ama onunla ilgili düşünceler,im şöyle bazı insanlar dizilerde çok iyi bir karakteri oynasada normal hayatta soğukkanlı olduklarını düşünüyorum siznn abi onlardan değil kendi samimiyetinden birşeyler katıyor son bölümdede çok güzeldi sağolun haber ve resimler için

dişi-kartal
07-05-07, 14:34
Herkese selam arkadaşlar;
Sinan Tuzcu'yu beğeniyorum çok ii bir oyuncu aynı zamanda karizmatik:DUmarım çeşitli projelerde onu görebiliriz

gzd_gzd
07-05-07, 21:09
Benim ve Irmak
resmler için çok teşekkrler arkadaşlar :)

forever_bim
07-05-07, 23:21
Gözde benim ve Irmak'cım resimler için çok teşekkürler. Sinem imzan çok güzel olmuş. Ben de şimdi resim ekleyim bari.

benim
08-05-07, 08:07
Sevgili Hasan , Gözde yorumlarınız için teşekkür ederim.

gzd_gzd
08-05-07, 09:01
Sinem;imzan için teşekkrler cnm,ellerne sağlık ;)

gzd_gzd
08-05-07, 09:02
Hasan;Secoms'un çektiği resmleri eklediğin için çok teşekkrler
ellerne sağlık ;)

LG_34
08-05-07, 10:31
Hasan resimler harika..Bayıldım hepsine o kadar güzelki..Pekde yakışıklı çıkmış :)

forever_bim
08-05-07, 16:17
Gözde'cim imzaların pek yakışıklı çıkmışlar. Zerone avatar için çok teşekkürler.

LG_34
08-05-07, 17:15
Hasan resimler harika..
Gossdem imzalar süper.
Büşra gifler harika..

Ellerinize $aglık :)

gzd_gzd
08-05-07, 18:02
Hasan resimler harika..
Gossdem imzalar süper.
Büşra gifler harika..

Ellerinize $aglık :)

meltemim teşekkrler yorumun için bitanem :)

hasancım imzalarımı beğendiğin için we kullandığın için teşekkr ederim

ayrıca resmler için de çok teşekkrler hasancm,
ama ben en çok şarap içtiği we fincanla kahve içtiği resimleri beğendim

bişey içmek yakışıyor sinan'a kanımca :):)

forever_bim
08-05-07, 22:07
Sevgili Asprenas eklediğin resim için teşekkürler. Sanırım Sadri Alışık Ödül gecesinden.

Sevgili yasden avatar için de çok teşekkürler.

gzd_gzd
08-05-07, 23:49
asperanas;resm için çok teşekkrler
sinanla doli çook tatlı çıkmışlar :)

tuğçem;avatarın çok güzel olmuş,ellerne sağlık ;)

gzd_gzd
09-05-07, 23:39
Hasancım resmler için çok teşekkrler

ayrıca imzalarımı eklediğin için de teşekkrler
renklerini beğenmedim pek imzaların,ama imzanın içinde sinan warsa zaten ,güzel oluyo :):)

forever_bim
10-05-07, 10:29
Sevgili averaj

Eklediğin haber için,

Sevgili Berna

Bu sayfayı unutmadığını kanıtladığın için ve arşivlik oyunculuk yorumun için

çok teşekkürler. İyi ki varsınız.

masal_perisi
10-05-07, 16:01
Arkadaşlar biz Gözde ile bir karar aldık...Sinan&Doli ailesi yapıcaz...Eğer sizde bu ailede olmak istiyorsanız...Bana özel mesaj ile bende bu ailede olmak istiyorum diye mesaj yollayabilirsiniz...

forever_bim
10-05-07, 16:14
Yelda'cım ben oldukça kalabalık bir listeyi Gözde'ye göndermiş bulunmaktayım:) Sen de yeni isim bulursan Gözde'ye atarsın.

masal_perisi
10-05-07, 16:24
Tamam Hasan'cım...Gözde ile konuşuyoz zaten...yeni isim geldiği an ona bildiriyorum...

LG_34
10-05-07, 16:41
Averaj ablacım haberler için tşkler..
Gossde kız neresini begenmedım bıtenem..SprR..
Hasancım resimLer harika..

**Gerçekten ışıldıyan yetenek..Güneşten fazla ışıldıyor vallahi :) **

gzd_gzd
10-05-07, 17:14
bernacım;enfes bölüm yorumun için
we teşekkrlerin için çook teşekkrler :)

averajcım haber için çok teşekkrler

meltemim,imzalarımı beğendiğin için çok teşekkrler
bence de güneşten fazla ışıldıyor,hiç sönmesin bu ışıltısı inşallah :)

hasancm,resmler için çook teşekkrler

forever_bim
10-05-07, 22:08
Cine 5'te dizi magazin ekibi I.A.'nın setine konuk olmuş. Hastane çekimlerini gösterdiler. Çok eğlenceliydi. Tabii Sinan Tuzcu da şeker gibi adam:) Esprileri çok komikti karnım ağrıdı gülmekten.

forever_bim
11-05-07, 10:01
Denizcim imzaların çok şahane olmuşlar canım. Ellerine sağlık.

gzd_gzd
11-05-07, 10:25
Ablacım imzaların süper olmuşlar ellerne sağlık :)

barbiee
11-05-07, 10:55
G+H+S friendslerden Hasan'cım ve Gözde'cim yorumlarınız için tşkler beğenmenize sevindim :)

forever_bim
11-05-07, 12:38
Denizcim valla harikalar yaratmışsın. Kelimeler kifayetsiz kalıır bu güzel imzalar karşısında. Ellerine sağlık.

gzd_gzd
11-05-07, 14:38
Hasancım resimler için çok teşekkrler

forever_bim
11-05-07, 14:42
Hasancım resimler için çok teşekkrler
Rica ederim Gözde'cim ne demek? Bir de şu upload siteleri hızlı çalışsa ne var sanki? Esas teşekkür secoms'a gitmeli ama hep o çekiyor.

gelincik89
11-05-07, 17:41
Arkadaşlar Sevgili Kankim vede Candosttum'un fikrini sizede söylüyorum..Yelda(masal_perisi) bir site kurmak istiyor..Dolunay ve Sinan..Ama site kurmak için gerekli ayrıntıları gerek biz gerek tanıdıklarımız pek bilmiyor.. O yüzden bilgisi olan vede bizim bu fikrimize destek verenlerden yardım istiyoruz...

Yardımlarınız için (masal_perisi) Yelda'ya ve bana pm ile ulaşabilirse çok sevinicez..

forever_bim
12-05-07, 00:13
Gözde'cim maşallahın var bu ne hız? Hepsi birbirinden güzel olmuşlar. Ellerine sağlık.

gzd_gzd
12-05-07, 00:49
Gözde'cim maşallahın var bu ne hız? Hepsi birbirinden güzel olmuşlar. Ellerine sağlık.

hasancım walla merveye teşekkür etmek lazım
anında resmleri bana yollamasa ben de çalışma yapamicaktım :)
teşekkrler beğendiğin için ;)

forever_bim
12-05-07, 01:04
Gözde'cim bunlar da süper olmuş. Ellerine sağlık. Ne kadar güzel ağlıyor değil mi? İnce bir gözyaşı damlası birden şıp diye süzülüyor yanağından.

dişi-kartal
12-05-07, 13:28
Herkese Selamlar arkadaşlarr;
Dünkü bölümü izlediğimde üzüntüyü ve sevinci bir arada yaşadım feride ve ömer'in birleşmesine sevindim umarım artık feride akıllanmıştır artık ikisinide mutlu görmek istiyorumm..

mıstaa
12-05-07, 15:13
Haberiniz ola....:img-wink:
You tube girip "dizi magazin ıhlamurlar altında" yazıldığında kamera arkası görüntüler geliyor..Tuba-Bülent vede Sinan Tuzcu'nun röportajı vede esprileri var...:):D:)

forever_bim
12-05-07, 19:38
Mustafa sağol haber verdiğin için.

Deniz imzaların çok güzel olmuşlar. Ellerine sağlık. Resimler için de çok sağol.

Elif seni burda görmeyeli çok zaman olmuştu. Daha sık gel.

dişi-kartal
12-05-07, 23:38
Selamlar arkadaşlar;
Bu başlığa fazla yazdığım sölenemez ama dizide Sinan Tuzcuyu çok seviyorum ve sıkı takip ediyorum geçen gün meçhul bi alışveriş merkezinde gördüm çok karizmatik birisi:happy0064 :img-in_lo Umarım onu çeli projelerde görürüzz..

forever_bim
13-05-07, 00:57
Selamlar arkadaşlar;
Bu başlığa fazla yazdığım sölenemez ama dizide Sinan Tuzcuyu çok seviyorum ve sıkı takip ediyorum geçen gün meçhul bi alışveriş merkezinde gördüm çok karizmatik birisi:happy0064 :img-in_lo Umarım onu çeli projelerde görürüzz..

Biraz daha anlatabilir misin? Yalnız mıydı, eşiyle miydi? Yanına gittin mi?

dişi-kartal
13-05-07, 10:38
Biraz daha anlatabilir misin? Yalnız mıydı, eşiyle miydi? Yanına gittin mi?

Hayır yanlızdı eşi yoktu yanında yanına gittim:happy0064 :happy0064 çok cana yakın çok sempatik birisi dizide sizi çok beğeniyorum dedim sağolun dedi tokalaştık ve gitti..Bazı sanatçılar gibi değil herkese sıcak kanlı

gzd_gzd
13-05-07, 11:53
Öncelikle Hasancım;resmler için çok teşekkrler ellerne sağlık

Dişi-kartal;senin adına çok sevindim
inşallah bi gün bn de Sinan abi'yle tanışma fırsatı yakalayabilirim:)

dişi-kartal
13-05-07, 13:13
Sağol gzd_gzd iyişallah hepiniz bir gün tanışabilirsiniz çok cana yakın çok sıcakkanlı insan.

Bu arada adım Tuğçe:img-wink:

elif_gs
13-05-07, 19:06
Yorumalr için teşekkürler. Ayrıca resim ekleyenlere de sonsuz teşekkürler.
Gözdecim süper olmuşlar hakikaten ya:good:

forever_bim
14-05-07, 00:09
Uzun süredir giremeyenlerden biri de benim :img-blush Benim mazeretim de yok :img-blush

Bu arada röportajdaki resimde Sinan Abi ve Dolunay Hanım nefis cıkmışlar gercekten de cok yakısıyorlar. Allah onların mutlulugunu bozmasın diyorum ve tesekkürlere geciyorum;

Sevgili Deniz'e yapmış oldugu birbirinden güzel imzalar ve eklediği logosuz resimler;
Sevgili Gözde'ye yapmış oldugu nefis imzalar ve harika avatarlar;
Sevgili Karınca'ya yapmış oldugu imza;
Sevgili Elif'e yapmış oldugu avatar için sosuz tesekkürler.. Ellerinize emeginize saglık arkadaslar..

Bu arada Tugce 'ye de aramıza hosgeldin diyorum ve ayrıca Sinan Abi tanısmana cok sevindigimi söylemek istiyorum.. Gercekten mükemmel biri :img-wink:

Ve son olarak Sevgili Hasan'a cok cok tesekkürler.. Gayreti ve emegi cok büyük.. Alkışlar forumun en iyi MOD'una.. İyi ki varsın :img-wink:

NOT: Unutmadan forumdaki varlıgından dolayı sinem' e de sonsuz tesekkürler :img-hyste O olmazsaydı kimin avatarını kullanırdım..
Aman aman aman başımıza taş meteor yağacak yakındır. Secoms'um hatırlamış bu başlığı. Efendim hep gelin siz bir zahmet. Son bölümde farkettim de mavi tişörtü giydiği sahnede acaba diyorum spor yapıp vücut mu geliştiriyor? Öyle bir izlenim edindim de. Gayet formda görünüyordu.

gzd_gzd
14-05-07, 07:06
Hasancım;Secoms'un çektiği şahane resmleri eklediğin için çok teşekkrler

yorumlarınız için çok teşekkrler arkadaşlar
we söylemeden geçemiycem
Yelda'mın eklediği resim çook güzel,çok yakışıyorlar birbirlerine Dolunay ve Sinan,nazar değmesin :)

gzd_gzd
14-05-07, 12:41
gurbetçi çalışmaların çok güzel olmuş

forever_bim
14-05-07, 21:54
Sevgili gurbetci avatarlar için

Sevgili Gözde ve benim resimler için

Sevgili Sinem imzalar için

Sevgili Buket imzalar için ve

Sevgili Elif muhteşem imza ve avatarların için çok teşekkürler.

elif_gs
14-05-07, 21:56
Sevgili Elif muhteşem imza ve avatarların için çok teşekkürler.[/B]
Muhteşem yorumun için ben teşekkür ederim Hasancım

Buket_TY
14-05-07, 22:01
Sevgili Modum yorumun icin cok tskr ederim

Sevgili GZD haber icin cok saol

gzd_gzd
14-05-07, 23:00
Hasancım;Secoms'un çektiği şahane resmleri bizlerle paylaştığın için çok teşekkrler
walla Sinan Tuzcu'nun olduğu her kare ayrı bi güzel
o bölümleri kaçırdığım için büyük bi pişmanlık duyuyorum

özellkle en son eklediğin resmlerdeki bakışlarına çok üzüldüm ya

çok çaresizce ve umutsuz bi şekilde bakıyor:(

forever_bim
14-05-07, 23:03
Hasancım;Secoms'un çektiği şahane resmleri bizlerle paylaştığın için çok teşekkrler
walla Sinan Tuzcu'nun olduğu her kare ayrı bi güzel
o bölümleri kaçırdığım için büyük bi pişmanlık duyuyorum

özellkle en son eklediğin resmlerdeki bakışlarına çok üzüldüm ya

çok çaresizce ve umutsuz bi şekilde bakıyor:(

Gözde'cim muhakkak ki izlemen gereken bir bölüm 30. Bölüm. İnanılmaz bir duygu geçişi, duygusal patlamalar fırtınalar vardı o bölümde. Hep diyorum bu adamın yüzündeki duygusal ifade mükemmel, hüzün bir adamın yüzüne bu kadar mı yakışır? (Tabii sadece rol yaparken gerçek hayatta değil)

gzd_gzd
14-05-07, 23:13
Gözde'cim muhakkak ki izlemen gereken bir bölüm 30. Bölüm. İnanılmaz bir duygu geçişi, duygusal patlamalar fırtınalar vardı o bölümde. Hep diyorum bu adamın yüzündeki duygusal ifade mükemmel, hüzün bir adamın yüzüne bu kadar mı yakışır? (Tabii sadece rol yaparken gerçek hayatta değil)

Hasan'cım,mutlaka izlemek istiyorum ben de zaten

gerçekten hüzün çook yakışıyor Sinan Tuzcu'ya,ama senin de dediğin gibi sadece rol yaparken hüzünlü olsun

bu arada hüzün den bahsetmişken söylemeden geçemiycem
cuma günü iizlediğimiz 73. bölümde de mükemmel ağlıyordu ya,gerçek hayatta hiç ağlamasın ama rol icabı ağlamak çok yakışıyor Sinan'a

benim
15-05-07, 07:03
Sevgili Hasan , Sevgilii Sinem yorumlarınız için teşekkür ederim.

Sinem , gözde , Buket_Ty , elif_gs imzalarınız çok güzel ellerinize sağlık.

forever_bim
15-05-07, 11:13
Sevgili Hasan , Sevgilii Sinem yorumlarınız için teşekkür ederim.

Sinem , gözde , Buket_Ty , elif_gs imzalarınız çok güzel ellerinize sağlık.
Asıl ben teşekkür ederim sevgili benim. Senin bu sayfadaki emeğin yadsınamayacak kadar fazla. Emeğine sağlık.

gzd_gzd
15-05-07, 12:08
benim;yorumun için çok teşekkr ederim :)

gzd_gzd
15-05-07, 17:44
ablacıım
eklediğin resmler için çook teşekkrler:)

meltemim,resmler için çok teşekkrler :)

forever_bim
15-05-07, 22:50
Denizcim eklediğin resimler için, Zerone avatarların için ve Gözde'cim imzaların için çok teşekkürler.

Benim inşaat resimlerini bekliyorum:)

gzd_gzd
15-05-07, 23:21
Hasancım;resimler için çok teşekkrler
Ömer resimlerde çook çaresiz gözüküyo walla içim parçalandı resmlere baktıkça :icon_sorr

forever_bim
15-05-07, 23:26
Gözdecim eklediğim resimleri beğenmene çok sevindim. İmzalar da şahane olmuşlar. Helal olsun.

barbiee
16-05-07, 10:51
benim,Hasan,Meltem ve zerone resimler için
Yawruceylanım imzalar için çok teşekkürler

__FİLİZ__
16-05-07, 13:17
benim resimler süper yaa..hehe bende izlemiştim inaşatı aaklıma gelemdi valaa sinan tuzcunun oynadığı neyse çok saol yineede..zerone fotolar ve gifler için çok saol..gözde süper fömer imzalrın..meletm ekledğin resimler için sanada çok teşekküer ederim..forever_bim resimlerin süper...:happy0064

forever_bim
16-05-07, 13:31
Sevgili Benim resimler için çok teşekkürler. Daha 25 ya da 26 yaşındaydı ilk filminde. İnşaat güzel bir film, Sinan aynı Sinan hep yakışıklı en yakışıklı:)

Pelin rica ederim. Secoms çekiyor ben de seve seve ekliyorum:)

benim
16-05-07, 14:31
Sevgili Hasan , Sevgili Pelin , Sevgili Deniz , Sevgili Büşra yorumlarnız için teşekkür ederim.

LG_34
16-05-07, 16:35
Gözzdem cnm benim imzaların harika canım bnm ..
Hasan,Benim ve -Irmak- çook güzel resimler..

İnşaat filmindede gerçekten mükemmelmiş..Hasancım katılıyorum hiç değişmemiş ve bence yıllanmış şarap gibi..

gzd_gzd
16-05-07, 17:44
Hasancım,zeronecim,meltemcim,_FİLİZ_ ve ablacım; yorumlarınız için çok teşekkrler

benim;resmler için çok teşekkrler
aradan yıllar geçmiş olmasna ramen hiç yaşlanmamış gerçekten,süper resmler

Irmak;resmler için çok teşekkrler

forever_bim
16-05-07, 22:10
Irmakcım eklediğin resimler için çok teşekkürler. İnşaat filminde bayağı esmer çıkmış halbuki kaymak gibidir teni. Yazın böyle yanmış demek:)

gzd_gzd
16-05-07, 22:36
Hasancım Secoms'un çektiği resmleri eklediğin için teşekkrler
ellerne sağlık

özellkle eklediğin son üç resme bayıldım :)

forever_bim
16-05-07, 22:41
Gözde'cim madem beğendin, şöyle bir imza bekliyorum senden şu son dört resimden. Işıldayan yetenek imzası:)

Duygu~Aydin
16-05-07, 23:05
Irmak;resmler için çok teşekkrler

Irmakcım eklediğin resimler için çok teşekkürler. İnşaat filminde bayağı esmer çıkmış halbuki kaymak gibidir teni. Yazın böyle yanmış demek:)

Rica ederim Ne mutlu bana Begendiyseniz :img-wink:

secoms
16-05-07, 23:14
Ben yine geldim :)
Ne calısma yapabiliyorum ne de Berna Abla gibi bölüm yorumu sadece tesekkür edebiliyorum mazur görün :img-blush En iyi yaptıgım seyle devam edeyim;

Sevgili Gözde yine mükemmel imzalar yapmışsın.. Walla hep seninkini kullanıyorum zaten.. Ellerine emegine saglık..
Sevgili Asperans da Sinan-Dolunay-Tuba-Bülent resmi eklemiş.. Cok seker cıkmıs hepsi.. Cok tesekkürler..
Sevgili Benim insaat resimleriyle forumu şenlerdirmiş.. Walla resimlerde Sinan Abi yine-yeni-yeniden cok iyi cıkmış özellikle agzı acık olan resim favorim oldu cok komik çıkmış :) Sonra Hasan 'dan ögrendiğim ki filmde bir kekemeyi canlandırmış..Her rolün altından kalkabiliyor Sinan Abi..Alkışlar kendisine :happy0064
Sevgili Irmak ve Sevgili zerone da ekledikleri birbirinden kaliteli resimlerle sayfayı canlı tutmuşlar.. Cok tesekkürler arkadaslar..
Son olarak Hasan'cım; bu emek karsılıksız kalmamalı.. Ekim ola hayrola :img-wink:

forever_bim
16-05-07, 23:17
Ben yine geldim :)
Ne calısma yapabiliyorum ne de Berna Abla gibi bölüm yorumu sadece tesekkür edebiliyorum mazur görün :img-blush En iyi yaptıgım seyle devam edeyim;

Sevgili Gözde yine mükemmel imzalar yapmışsın.. Walla hep seninkini kullanıyorum zaten.. Ellerine emegine saglık..
Sevgili Asperans da Sinan-Dolunay-Tuba-Bülent resmi eklemiş.. Cok seker cıkmıs hepsi.. Cok tesekkürler..
Sevgili Benim insaat resimleriyle forumu şenlerdirmiş.. Walla resimlerde Sinan Abi yine-yeni-yeniden cok iyi cıkmış özellikle agzı acık olan resim favorim oldu cok komik çıkmış :) Sonra Hasan 'dan ögrendiğim ki filmde bir kekemeyi canlandırmış..Her rolün altından kalkabiliyor Sinan Abi..Alkışlar kendisine :happy0064
Sevgili Irmak ve Sevgili zerone da ekledikleri birbirinden kaliteli resimlerle sayfayı canlı tutmuşlar.. Cok tesekkürler arkadaslar..
Son olarak Hasan'cım; bu emek karsılıksız kalmamalı.. Ekim ola hayrola :img-wink:

Secoms'um canım arkadaşım. Bir kere sen saatlerce vakit ayırıp çekiyorsun, ben sadece böyle gelip ekliyorum. Benim yaptığım bundan ibaret. Kendi katkı payını küçümseme.

Ah ah yarama tuz bastın be secomsum. Görebilecek miyim o günü?:img-blush

gzd_gzd
17-05-07, 06:25
Gözde'cim madem beğendin, şöyle bir imza bekliyorum senden şu son dört resimden. Işıldayan yetenek imzası:)

yaparım tbk de Hasancım
sen yeter ki iste :)

özellkle Sinan'dan imza yapmak bana büyük bi keyif veriyor zaten ;)

Secoms'cum yorumun için teşekkrler ;)

LG_34
17-05-07, 15:06
Hasancım resimler harika..Secoms'a da çektiği için teşekkürler...
Bende çok beğendim harikalar .

gzd_gzd
17-05-07, 16:38
messacım imzan süper olmuş

LG_34
17-05-07, 17:06
Messacım canım benim çok güzel bir imza olmuş..Stilin çok güzel ztn ..Ellerine SaĞlk..

__FİLİZ__
17-05-07, 19:48
hasan footlar için saol..gözde süper imzaların...hasandan önc eben yorum yapayım bari..:happy0064 messa imzan çok şker ellerine sağlık..

forever_bim
17-05-07, 22:57
Sevgili Gözde'cim imzaların için, sevgili asprenas resimlerin için çok teşekkürler. Sevgili Messa inşaat imzan çok güzel olmuş. Ellerinize sağlık.

gzd_gzd
17-05-07, 23:43
Hasancım;eklediğin resmler için çok teşekkrler
özellkle 30. bölümden resmlere bayıldm

forever_bim
17-05-07, 23:52
Hasancım;eklediğin resmler için çok teşekkrler
özellkle 30. bölümden resmlere bayıldm
Gözde'cim rica ederim canım. Secoms hakediyor esas teşekkürü zaten:)

LG_34
18-05-07, 05:40
Asprenas resimler çok güzel canım ..
Hasan resimler mükemmel :)

Bu arada Rüyamda Sinan abiyi gördüm böyle saçları şuankinden biraz daha açıktı ..Bir programa gidiyordu sanırım orada gördüm :) ..Kısaydı ama kusursuzdu =)

Messa
18-05-07, 08:08
Gözdecim, Meltemcim, _FİLİZ_ ve Forever_Bim teşekkür ederim güzel yorumlarınız için. Gözdem seninde imzalar şahane canım ellerine sağlık.

gzd_gzd
18-05-07, 13:52
messacım yorumun için çok teşekkrler cnm ;)

forever_bim
18-05-07, 16:01
Gözde imza için çok teşekkürler canım. Ellerine emeğine sağlık.

Sevgili Meltem rica ederim.

gzd_gzd
18-05-07, 19:11
Gözde imza için çok teşekkürler canım. Ellerine emeğine sağlık.

Sevgili Meltem rica ederim.

Hasancım
beğendiğin için teşekkr ederim ;)

telefon
18-05-07, 20:53
sinan tuzcu resimleri bastan sona ekleyen herkese tesekürler
calismalari cok güzel:happy0064

(isim saysam iki gün burdayim:D)

gzd_gzd
19-05-07, 00:19
ellerne sağlık ;)

forever_bim
19-05-07, 01:30
Gözde'cim imzaların avatarların resimlerin çok güzel olmuşlar. Ellerine sağlık. Sinem'e de çok teşekkürler.

gzd_gzd
19-05-07, 11:05
Gözde'cim imzaların avatarların resimlerin çok güzel olmuşlar. Ellerine sağlık. Sinem'e de çok teşekkürler.

Hasan'cım;yorumun için çok teşekkr ederim ;)

elif_gs
19-05-07, 11:59
Sevgili Hasan resimler süper. Çok teşekkürler eklediğin için:good: Ayrıca Sinem'e de teşekkür ederim
Gözdecim avatarların ve imzaların çok güzel olmuş. Bayıldım hepsine. Ne kadar hızlısın ayrıca:img-wink: Ellerine sağlık

gzd_gzd
19-05-07, 19:04
Sevgili Hasan resimler süper. Çok teşekkürler eklediğin için:good: Ayrıca Sinem'e de teşekkür ederim
Gözdecim avatarların ve imzaların çok güzel olmuş. Bayıldım hepsine. Ne kadar hızlısın ayrıca:img-wink: Ellerine sağlık

elifcim teşekkr ederim yorumun için

zerone cim,resm için çok teşekkrler ;)

forever_bim
20-05-07, 01:05
Sinem rica ederim canım. Secoms sağolsun çekiyor. Ben de ekliyorum. Bu arada imzan çok şeker olmuş. Ellerine sağlık.

gzd_gzd
20-05-07, 01:07
hasancım resmler için çok teşekkrler

sinemcim,imzan çok güzel olmuş
yine harikasın,yine harikasın ;)

sinem*
20-05-07, 01:11
Sinem rica ederim canım. Secoms sağolsun çekiyor. Ben de ekliyorum. Bu arada imzan çok şeker olmuş. Ellerine sağlık.

ikiniz de sağolun :) yorumun içinde teşekkürler :)

hasancım resmler için çok teşekkrler

sinemcim,imzan çok güzel olmuş
yine harikasın,yine harikasın ;)

öyleyim valla :) yine harikayım yine harikayım :img-hyste :img-hyste :img-hyste

forever_bim
20-05-07, 01:19
ikiniz de sağolun :) yorumun içinde teşekkürler :)

öyleyim valla :) yine harikayım yine harikayım :img-hyste :img-hyste :img-hyste
Sinem çok tevazu sahibisin valla:) Neyse canım sen bizi çalışmalarından mahrum etme.

LG_34
20-05-07, 14:39
Allah 'ım Sinan abi ne kadar yakışıklı başarılıdyı I.A da..Bu bölüm gözüme prensler gibi geldi iyicene ...İlk foruma geldıgımdede soylemıstım Mavi Gözlü Prens :)

Hasancım sağol resimler için =)

tuba_buyukustun
20-05-07, 17:00
yaaa ben bu ferideyi öldürsem günah olmaz dimi ya şaka bi yana sinan abiyi cok kıskanıyorum ferideden yaaa diziyi izlerken sinirden ne yapacağımı bilemiyorum :D:D

LG_34
20-05-07, 17:17
GössDem resimler harika ..Vallahi çok beğendimm ..Hem SiNemin hem senin ellerine sağlık ..

gzd_gzd
20-05-07, 18:38
GössDem resimler harika ..Vallahi çok beğendimm ..Hem SiNemin hem senin ellerine sağlık ..

meltemim teşekkrler cnm yorumun için:)
merwem,imzan süper olmuş,ellerne sağlık :)

ırmakcım,resmler için çok teşekkrler ;)

forever_bim
20-05-07, 21:19
Gözde ve Merve imzalar için

Gözde Sinemin cektiği resimleri eklediğin için ve

Irmak resimleri eklediğin için çok teşekkürler.

gzd_gzd
20-05-07, 22:31
merwoşumm ,imzalarn mükemmel olmuşlar
ellerne sağlık:)

hasan;resmler için çok teşekkrler cnm,ellerne sağlık

gzd_gzd
21-05-07, 12:17
bu da benden :)

http://img522.imageshack.us/img522/1728/filmaz4vd3.jpg (http://imageshack.us)
Sinem'cim imzan süper olmuş

Duygu~Aydin
21-05-07, 15:08
meltemim teşekkrler cnm yorumun için:)
merwem,imzan süper olmuş,ellerne sağlık :)

ırmakcım,resmler için çok teşekkrler ;)

Gözde ve Merve imzalar için

Gözde Sinemin cektiği resimleri eklediğin için ve

Irmak resimleri eklediğin için çok teşekkürler.

hic Birsey degil Begenmeniz beni mutlu etti ;)

forever_bim
21-05-07, 15:22
Bir önceki başlık 1250 mesajı aştığı için arşivlenmek amacıyla kapatılmıştır. Lütfen yorum ve de paylaşımlarınıza bu başlıktan devam ediniz.

Noy: Bu 6. başlık:)

benim
21-05-07, 15:24
Yeni başlık hayırlı olsun.
Bölüm resimlerini ekleyecektim bugün .Yeni başlığı bekledim.Kısmetse yarın eklemeğe çalışırım..

gzd_gzd
21-05-07, 16:35
6. başlığımız hayırlı olsun arkadaşlarr :)
inşallah bol bol paylaşmılar yaptığımız,sinan'ın başarılarını
konuştuğumuz bir başlık olur bu da :)

forever_bim
21-05-07, 16:45
Gözde ve Sinem imza ve resimler için çok teşekkürler. Hepsi çok güzel olmuşlar. Ellerinize sağlık.

gzd_gzd
21-05-07, 17:18
Gözde ve Sinem imza ve resimler için çok teşekkürler. Hepsi çok güzel olmuşlar. Ellerinize sağlık.

Hasancım yorumun için çok teşekkr ederim:)

gzd_gzd
21-05-07, 17:19
Hasancım;resmler için çok teşekkrler
Sinan her zamanki gibi mükemmel çıkmış resmlerde :img-blush

masal_perisi
21-05-07, 18:46
Gözde ve Sinem imza ve resimler için çok teşekkürler. Hepsi çok güzel olmuşlar....Ellerinize sağlık...

Hasancım....Resimler için çok sağ ol...Çok yakışıklı Eniştemiz....

gzd_gzd
21-05-07, 21:32
Gözde ve Sinem imza ve resimler için çok teşekkürler. Hepsi çok güzel olmuşlar....Ellerinize sağlık...

yeldacm yorumun için teşekkrler cnm ;)

forever_bim
21-05-07, 23:51
Hasancım;resmler için çok teşekkrler
Sinan her zamanki gibi mükemmel çıkmış resmlerde :img-blush

Sevgili Gözde;

Sevgili Yelda;

Beğenmenize çok sevindim. Evet maşallahı var. Bu akşam dizinin tekrarına baktım da mavi gömlek giyince gözler masmavi yeşil giyince yemyeşil. Harika ya.

gzd_gzd
22-05-07, 06:42
Hasan'cım resmler için çok teşekkrler
ellerne sağlık ;)

tuba_buyukustun
22-05-07, 13:09
arkadaşlar bu güne kadar resim ekleyen herkese çok teşekkürler

gzd_gzd
22-05-07, 20:19
benim resimler için çok teşekkrler ;)

forever_bim
22-05-07, 22:00
Sevgili benim eklediğin resimler için.

Sevgili Gözde avatarların için

Sevgili Eva özel çalışman için çok teşekkürler. Ellerinize sağlık.

Cropsy'cim seni de unutmadım. Haber için çok sağol.

gzd_gzd
22-05-07, 23:02

secoms
22-05-07, 23:06
Hasan'cım ellerine saglık.. Walla resim eklemek bir hayli zor iş.. Emegine, gayretine saglık..

forever_bim
22-05-07, 23:20

Hasan'cım ellerine saglık.. Walla resim eklemek bir hayli zor iş.. Emegine, gayretine saglık..

Rica ederim canlar.

Ne varsa sizde var. Biriniz imzaları yapar ben kullanırım, ötekiniz resim ceker ben sadece eklerim. Sizin emeğiniz de çok fazla.

benim
23-05-07, 06:35
Sevgili Hasan ve Gözde yorumlarınız için teşekkür ederim.

EvaLongoria
23-05-07, 11:43
Forever bim emeğine sağlık.

Gözde imzalar çok güsel.. ellerine sağlık..

tuba_buyukustun
23-05-07, 13:07
forever bim emeğine saglık canım cok zor bir iş oldugunun farkındayım daha bol bol resimler eklemen dileğiyle biz seni tutmayalım sen devam et senden bir ricam var eğer mümkünse ilk bölümlerden elif bir katalog cekimi yapıyordu yanılmıyorsam ömerde vardı orada o sahnelerin resimlerini eklersen cok memnun olurum.

ayrıca imzaları yapan arkadasımda emeğine saglık süper şeyler cıkartmış devamını bekliyoruz.

gzd_gzd
23-05-07, 13:41
Forever bim emeğine sağlık.

Gözde imzalar çok güsel.. ellerine sağlık..

evacım yorumun için çok teşekkrler ;)

tuba_buyukustun
23-05-07, 14:13
gözdecim bunlar yeni bölümden büyük bir ihtimalle teşekkürler bu güzel sürprizin için

gzd_gzd
23-05-07, 15:06
gözdecim bunlar yeni bölümden büyük bir ihtimalle teşekkürler bu güzel sürprizin için

evet cnm,75. bölümün resimleri
beğendiğin için bn teşekkr ederim
resmleri multimedyaya ekleyen Michelle'ye de teşekkrler :)

__FİLİZ__
23-05-07, 15:31
gözde bende eklicektim hehe sn önce davranmışın çok şker çıkmışlar yaw...saol elleirne sağlık..çalışmlarda süper..forever_bim resimlerr için çok saol hepsi çok güsel..

gzd_gzd
23-05-07, 20:09
gözde bende eklicektim hehe sn önce davranmışın çok şker çıkmışlar yaw...saol elleirne sağlık..çalışmlarda süper..forever_bim resimlerr için çok saol hepsi çok güsel..

yorumun için teşekkrler cnm ;)

cansucum avatarın çok güzel olmuş

kordugum
23-05-07, 20:18
Harikasin Gözde vallaha senin hizina yetismek mumkun deyil super olmus imzalar ellerine kollarin saglik
Bu arada yorumuniçin çok tskler seninkiler kadar olmasada benden birseyler yapmaya calisiyorum

ihlamurdelisi
23-05-07, 20:24
offf offff gözdecim döktürmüşsün....
elllerine kollarına sağlık....
ya sinanda çok samimi biri benide aranıza alırsanız sevinirim:D:D

gzd_gzd
23-05-07, 21:31
Harikasin Gözde vallaha senin hizina yetismek mumkun deyil super olmus imzalar ellerine kollarin saglik
Bu arada yorumuniçin çok tskler seninkiler kadar olmasada benden birseyler yapmaya calisiyorum

cansucum çok teşekkr ederim yorumun için ;)
ihlamur delisi;yorumun için teşekkr ederim ;)

forever_bim
23-05-07, 23:29
Aramıza yeni arkadaşlar katılmış. Hepinize hoşgeldiniz diyorum. Gözde Cansu avatar ve imzalarınız şahane olmuşlar. Gözde resimler için de çok sağol.

gurbetci
24-05-07, 00:38
takim elbiseyi cok güzel tasiyor sinan tuzcu.aslinda bir katalog cekiminde yer alsa ne güzel olur.
resimler icin de cok tesekkürler hasan :good:

forever_bim
24-05-07, 00:49
Rica ederim sevgili Gurbetci;

Evet takım elbise çok yakışıyor, çünkü maşallah omuzları çok geniş.

gzd_gzd
24-05-07, 06:27
mavi gömlekli Ömer'i tek geçiyordum,ama kırmızı gömlekli halini çook daha sevdim
acayip yakışmış:img-blush

forever_bim
24-05-07, 08:46
mavi gömlekli Ömer'i tek geçiyordum,ama kırmızı gömlekli halini çook daha sevdim
acayip yakışmış:img-blush

Gözde'cim ne demek? Zevkle ekliyorum. Keşke daha da fazla resmi olsa bende.

__FİLİZ__
24-05-07, 12:13
gözde imzlar ve avattrlar süper ötesi..döktürmüşsün valla..forever_bim resimler süperr..çok şeker yaww kırmızı kırmızı ..:img-in_lo

tuba_buyukustun
24-05-07, 12:44
forever bim emeğine saglık canım cok zor bir iş oldugunun farkındayım daha bol bol resimler eklemen dileğiyle biz seni tutmayalım sen devam et senden bir ricam var eğer mümkünse ilk bölümlerden elif bir katalog cekimi yapıyordu yanılmıyorsam ömerde vardı orada o sahnelerin resimlerini eklersen cok memnun olurum.

.

forewer bim kardeş hani benim istediğim resimler yaaa :( ayrıcakırmızı gömlekli hali süper yaaa ALLAH nazarlardan saklasın

gzd_gzd
24-05-07, 14:44
gözde imzlar ve avattrlar süper ötesi..döktürmüşsün valla..forever_bim resimler süperr..çok şeker yaww kırmızı kırmızı ..:img-in_lo

beğendiin için teşekkr ederm cnm :)

gzd_gzd
24-05-07, 14:50
Sinemcim eklediğin resme bayıldıım
Sinanın gözleri masmavi çıkmış ya:img-blush

forever_bim
24-05-07, 18:51
forewer bim kardeş hani benim istediğim resimler yaaa :( ayrıcakırmızı gömlekli hali süper yaaa ALLAH nazarlardan saklasın

Yok ki bende beşinci bölüm. Keşke olsa eklerdim seve seve. Ama beşinci bölüm yok.

forever_bim
24-05-07, 19:32
Krnca

Operet afişi için çok teşekkürler. Bu operetin yeri her ikisi de çok başka. Hayırlara vesile olmuş bir operet Ayşe Opereti. Sen gitmiştin bu oyuna değil mi?

gzd_gzd
24-05-07, 21:19
Hasancım;birileri çok mutlu oldu bu kırmızı gömlekleri resmleri görünce :)
özellkle gözlüklü resmlere bayıldım
eklediğin için teşekkrler:)

forever_bim
24-05-07, 21:21
Begüm resim için çok sağol. Ben çok beğeniyorum bu resmini. 4. Bölümden değil mi?

bego87
24-05-07, 21:21
Begüm resim için çok sağol. Ben çok beğeniyorum bu resmini. 4. Bölümden değil mi?

evet öyle olması lazım 4. bölümdü :good: .. 2 tane daha var onlarıda ekliyim ama küçük çıkıyo nedenini anlamadım..

forever_bim
24-05-07, 21:24
evet öyle olması lazım 4. bölümdü :good: .. 2 tane daha var onlarıda ekliyim ama küçük çıkıyo nedenini anlamadım..
Begüm thumnbail olarak ekliyorsun, o yüzden küçük. Üzerine tıklarsan büyür.

bego87
24-05-07, 21:36
Begüm thumnbail olarak ekliyorsun, o yüzden küçük. Üzerine tıklarsan büyür.
tamam hasan sağol oldu galiba son resimde büyük çıkıyo o çizgili kazaklı resim yani..

forever_bim
24-05-07, 23:25
Gözde'cim imzan tabir-i caizse yakıyor. Maşallah çok karizmatik çıkmış.

gzd_gzd
24-05-07, 23:29
Gözde'cim imzan tabir-i caizse yakıyor. Maşallah çok karizmatik çıkmış.

Hasancım yorumun için teşekkr ederim
gözlük gerçekten çook yakışıyor Sinan'a
keşke yine böyle takım elbiseler içine renkli gömlekler giyse dizide :)

forever_bim
25-05-07, 00:19
Sevgili gurbetci;

Emeğine sağlık avatar için. Üstelik resim çok yakın çekim olmasına rağmen çok kaliteli ve kusursuz çıkmış. Tekrardan teşekkürler.

gurbetci
25-05-07, 00:25
rica ederim.
resmin kusursuz olmasi resimdeki kisiyle alakali bence.:)

gzd_gzd
25-05-07, 08:58
gözdecigim imzan gercekten de sahane :img-cool2 cok havali bir imza olmus.ben de tuba forumuna da eklenen sinan tuzcu resmine bayildim.sinem arkadasimiz buraya da eklemis.bakislari o kadar samimi ve huzurlu ki insan ister istemez takilip kaliyor :)

bir avatar :img-wink:

http://img85.imageshack.us/img85/5286/karizmatikbiyikinsaniru2.png

gurbetçi;teşekkr ederim imzamı beğendiğin için
yaptığın avatar şahane olmuş,ellerne sağlık
Sinan'ın gözleri masmavi çıkmış bu resmde,çok güzel bakıyo :img-blush

tuba_buyukustun
25-05-07, 12:08
forewer bim kardeşim yinede her şey için saol üzüldüm olmamasına ama neyse bu resimler bile bize yetiyor saol.gözdecim ellerine saglık çalışmaların düper olmuş saol

tuba_buyukustun
25-05-07, 12:10
forever bim kardeşim saol yinede herşey için.ayrıca eklediğin bu resimlerde şahane olmuş.
gözdecim ellerine saglık calışmaların mükemmel.
gurbetçi yaptıgın avatar da cok şeker olmuş seninde ellerine saglık

gzd_gzd
25-05-07, 12:31
forever bim kardeşim saol yinede herşey için.ayrıca eklediğin bu resimlerde şahane olmuş.
gözdecim ellerine saglık calışmaların mükemmel.
gurbetçi yaptıgın avatar da cok şeker olmuş seninde ellerine saglık

yorumun için çok teşekkr ederim cnm
benim bşii yapmama gerek kalmıyor aslnda çalışmaları yaparken
çalışması yapılan kişi sinan olunca kendiliğinden mükemmelleşiyo ;);)

forever_bim
25-05-07, 14:18
Gözde avatar ve imzalarını beğendim. En güzel sahneleri seçip yapmışsın. Ellerine ve emeğine sağlık.

Geçen bölüm özellikle Müjgan Hanım Ömer sahnesinde müthişti. Tv'de gördüğüm en güzel ağlayan adam.

gzd_gzd
25-05-07, 15:11
Gözde avatar ve imzalarını beğendim. En güzel sahneleri seçip yapmışsın. Ellerine ve emeğine sağlık.

Geçen bölüm özellikle Müjgan Hanım Ömer sahnesinde müthişti. Tv'de gördüğüm en güzel ağlayan adam.

Hasancım
teşekkr ederim yorumun için

kesinlikle katılıyorum,müjgan hn-ömer sahnesi şahaneydi
çook güzel ağlıyo gerçekten de

sevgili secoms un çektiği resmleri eklediğin için teşekkrler hasancım
ellerne sağlık

kırmızı gömlek li sinan ın hali ayrı bi yakışıklı oluyo walla:img-blush

benim
25-05-07, 15:54
Sevgili Hasan , hergün mütemadiyen resim ekliyorsun.Her sabah gelip bakıyorum Hasan ne resimler eklemiş diye..Hergün aynı şeyleri yazmak istemiyorum.Resim eklemek bayağa zaman alıyor.Sana ve secoms'a teşekkür ederim.Elleriniz dert görmesin..

masal_perisi
25-05-07, 16:37
Öncellikle....Sevgili Sinan Formu Resim Paşası Hasan....Eklediğin resimler için sana teşekkür etmeyi bir borç bilirim....Teşekkürler efendim...Kırmızılar pek yakışmış Eniştemize...Hele gözlükleri de takınca süper olmuş...Karizmaya karizma eklemiş...

Deniz Abla....İmzan çok güzel olmuş...Ellerine sağlık...Kırmızılardan yapmışın....

Gözdem....O resme bittim ben...Çok süper....Yakışıklılığın doruğua çıkmış...Çok sağ ol eklediğin için....

forever_bim
25-05-07, 16:49
Sevgili Gözde'nin tahminimce nette bulduğu resim 37. Bölümden. Petrol mavisi tişört var üzerinde. O sahnede Elif'in yıllardır cezaevinde olan ve ceazevinden yeni çıkan babasıyla tanışmıştı. Hastanedeydi çekimler o zaman da.

Sevgili benim ben resimleri periodik ekleme taraftarıyım. Forum hep canlı kalıyor o zaman.

Sevgili Deniz imzan çok güzel olmuş.

Sevgili Yelda rica ederim. Beğenmene sevindim.

aysenurboz
25-05-07, 17:11
Sevgili Biricik Modum Hasan'cım...Eklediğin resimler olağanüstü...Kırmızılarla enistemiz cok yakısıklı resimlerde...Eklediğin icin tesekkür ederim...Emeğine sağlık...

Gözde'cim bidenem eklediğin resim sahane..Eklediğin icin tesekkürler ...

Deniz ablam imza ve özel calısman harika olmus..Ellerine sağlık..

Not:Bu foruma ilk mesajım :) Hayırlı olur insallah...

forever_bim
26-05-07, 00:58
Sevgili Begüm eklediğin resimler için. Ve diğer değerli arkadaşlar eklediğim resimlere yaptığınız yorumlar için çok teşekkürler.

forever_bim
26-05-07, 11:40
Oy oy oy oy. Begümcüm dizinin dizi olduğu zamandan resimler eklemiş. Ellerine dsağlık Begüm'üm.

bego87
26-05-07, 11:55
Saol hasancım o sahneleri bende çok özledim izliyodum ,ekliyim dedim.Artık yavaş yavaş o bölümleri eklemeye çalışıcam..:)

gzd_gzd
26-05-07, 13:35
begümcüm resmler içn çok teşekkrler
hasancım;secomsun çektiği resmleri bizimle paylaştıığın için teşekkrler
sinan her bir resimde ayrı bi yakışıklı çıkmış walla:img-blush

forever_bim
26-05-07, 14:25
Elifcim bunlar hepsi birbirinden güzel canım ellerine sağlık. Yine harikalar yaratmışsın. Birini secip kullanayım bari.

PS: Bu başlığın tadı tuzu biberisin. Valla gözüm yollarda kalıyor Elifim nerelerde diye.

Bir de imzandaki M.Ali Nuroğlu ve Okan Yalabık'ı da çok seviyorum ben.

elif_gs
26-05-07, 14:31
Elifcim bunlar hepsi birbirinden güzel canım ellerine sağlık. Yine harikalar yaratmışsın. Birini secip kullanayım bari.

PS: Bu başlığın tadı tuzu biberisin. Valla gözüm yollarda kalıyor Elifim nerelerde diye.

Bir de imzandaki M.Ali Nuroğlu ve Okan Yalabık'ı da çok seviyorum ben.

Hasancım çok teşekkür ederim. Böyle düşünmene çok sevindim. Sen de demirbaşısın bu sayfanın...:img-wink:
Aslında daha çok uğramak istiyorum ama dersler falan :icon_sorr
Yaz bir gelsin o zaman daha sık geleceğim:img-yes:
ps: Mehmet Ali Nuroğlu ve Okan Yalabık'ı sevmene de ayrıca sevindim canım.

forever_bim
26-05-07, 15:47
Evet başlığın demirbaşı olduk. Gözdecim bu arada yorumun için teşekkürler. Senden çalışma bekliyorum.

gzd_gzd
26-05-07, 16:14
Evet başlığın demirbaşı olduk. Gözdecim bu arada yorumun için teşekkürler. Senden çalışma bekliyorum.

Hasancım en kısa zamanda gelcek benim de çalışmalarım

Elifcim avatarların süper olmuş,ellerne sağlık :)

gzd_gzd
26-05-07, 16:46
Buda benden :img-wink:

http://i157.photobucket.com/albums/t77/charm-GLCN/ferideomer.png

gülcanımm
imzan mükemmel olmuş,ellerne sağlık :)

Gülcan
26-05-07, 16:58
gülcanımm
imzan mükemmel olmuş,ellerne sağlık :)

Gözdemm canim cok tesekkür ederim,
senin calismalarinda harika olmuslar,
ee Sinan sevgisi bu :img-wink:

gzd_gzd
26-05-07, 21:24
Gözdemm canim cok tesekkür ederim,
senin calismalarinda harika olmuslar,
ee Sinan sevgisi bu :img-wink:

gülcanıım cnm teşekkr ederim yorumun için
bence de,sinan sevgisi bu ;)

begümcüm resmler için çok teşekkrler :)

merwoşum gifler için çok teşekkrler süper olmuş hebsi :)

forever_bim
26-05-07, 21:33
Sevgili Gülcan yapmış olduğun imzan çok güzel olmuş. Ellerine sağlık.

Sevgili Merve gifler çok güzel.

Sevgili Begüm 8. bölüm resimleri için çok teşekkürler.

Sevgili Gözde'cim 4 adet şahane imza yapmışsın. Çok güzel olmuş.

Hepinizin ellerine sağlık.

bego87
26-05-07, 21:55
Hasancım ve gözdecim yorumunuz için teşekkürler
Gözde bu arada avatarlar çok güzel eline sağlık..
Çalışma yapan herkesin eline sağlık:)

forever_bim
26-05-07, 22:31
Begüm'cüm asıl ben teşekkür ediyorum. Çünkü çok güzel resimler ekleyip bizi dizinin en güzel bölümlerine götürüyorsun. Sinan da pek yakışıklı çıkmış yine.

gzd_gzd
26-05-07, 22:31
Sevgili Gülcan yapmış olduğun imzan çok güzel olmuş. Ellerine sağlık.

Sevgili Merve gifler çok güzel.

Sevgili Begüm 8. bölüm resimleri için çok teşekkürler.

Sevgili Gözde'cim 4 adet şahane imza yapmışsın. Çok güzel olmuş.

Hepinizin ellerine sağlık.

Hasancım ve begümcüm yorumlarınız için teşekkr ederim
begümcüm resimler şahane,eklediğin için çok teşekkrler :)

bego87
26-05-07, 22:47
Katılıyorum hasan.Çok tatlı ya bakışları falan muhteşem yani fotografları çekerken iyice anladım sinan tuzcu tamamen gözleriyle oynuyo,her duyguyuda çok güzel yansıtıyo

Gülcan
26-05-07, 23:16
Güzel yorumlariniz icin tesekkür ederim,
Gözdem canim yeni imzalarinda herzamanki gibi harika olmuslar ellerine saglik.
bego87 resimler icin tesekkürler, ellerine saglik

gzd_gzd
27-05-07, 00:22
Güzel yorumlariniz icin tesekkür ederim,
Gözdem canim yeni imzalarinda herzamanki gibi harika olmuslar ellerine saglik.
bego87 resimler icin tesekkürler, ellerine saglik

gülcanım cnm çok teşekkrler yorumun için :)

forever_bim
27-05-07, 00:28
Gözde'cim avatarların şahane olmuşlar. Ellerine emeğine sağlık.

Ihlamurlar Altında bitiyor. Umarım gelecek sezon daha fazla severek izleyeceğimiz bir dizi projesi ile geri gelir, birçok sinema filminde oynar Hamlet'i sahneye koyar, ve biz de onu izlemenin tadına doyasıya varmış oluruz. Kalitesinden bizi hiç mahrum etmemesi temennisi ile.

gzd_gzd
27-05-07, 00:46
Gözde'cim avatarların şahane olmuşlar. Ellerine emeğine sağlık.

Ihlamurlar Altında bitiyor. Umarım gelecek sezon daha fazla severek izleyeceğimiz bir dizi projesi ile geri gelir, birçok sinema filminde oynar Hamlet'i sahneye koyar, ve biz de onu izlemenin tadına doyasıya varmış oluruz. Kalitesinden bizi hiç mahrum etmemesi temennisi ile.

teşekkrler yorumun için Hasancım

temennilerine aynen katılıyorum Hasan,umarım gelecek yıl onu çok daha kaliteli yapımlarda görürüz...;)

bego87
27-05-07, 09:13
bunlar da benden:)

http://i160.photobucket.com/albums/t178/_gozde89_/ablm75icon1.jpg http://i160.photobucket.com/albums/t178/_gozde89_/ablm75icon1copy.jpg http://i160.photobucket.com/albums/t178/_gozde89_/ablm75icon2.jpg
http://i160.photobucket.com/albums/t178/_gozde89_/ablm75icon3.jpg http://i160.photobucket.com/albums/t178/_gozde89_/ablm75icon3copy.jpg http://i160.photobucket.com/albums/t178/_gozde89_/ablm75icon4.jpg

gözdecim avatarlar şahane eline sağlık..
charm yorumun için teşekkürler:)

gzd_gzd
27-05-07, 10:40
gözdecim avatarlar şahane eline sağlık..
charm yorumun için teşekkürler:)
yorumun için teşekkr ederim begümcüm :)

forever_bim
27-05-07, 13:20
Begümcüm eklediğin kareler için çok teşekkürler. Emeğine sağlık:)

gzd_gzd
27-05-07, 13:31
begümcüm resmler için çok teşekkrler cnm :)

forever_bim
27-05-07, 15:40
Sevgili Gözde eklemiş olduğun Kabuslar Evi-Seni Beklerken resimleri için ve yapmış olduğun imzalar için çok teşekkürler. Ellerine sağlık.

gzd_gzd
27-05-07, 17:02
Sevgili Gözde eklemiş olduğun Kabuslar Evi-Seni Beklerken resimleri için ve yapmış olduğun imzalar için çok teşekkürler. Ellerine sağlık.

Hasancım yorumun için teşekkrler
secoms un çektiiği resmleri eklediğin için teşekkrler
eline sağlık ;)

bego87
27-05-07, 17:25
Hasancım 30.Bölüm resimleri için teşekkürler
Gözdecim imzalar süper eline sağlık canım..

forever_bim
27-05-07, 21:31
Sevgili Begüm birbirinden şahane 12. Bölüm Resimleri eklemişsin. Yüreğine sağlık arkadaşım.

gzd_gzd
27-05-07, 21:41
begümcüm eklediğin resmler için çok teşekkrler

forever_bim
27-05-07, 22:19
Gözde imzaların çok güzel olmuş. Ellerine sağlık. Devamını bekliyorum:)

gzd_gzd
28-05-07, 00:07
Gözde imzaların çok güzel olmuş. Ellerine sağlık. Devamını bekliyorum:)

Hasancım beğendiğin için teşekkr ederim ;)

forever_bim
28-05-07, 00:37
Gözde çalışma bekliyorum dedim. Maşallah çok hızlısın. avatarın çok güzel olmuş. Ellerine sağlık.

hilalnaz
28-05-07, 00:42
bu da benden ;)

http://i160.photobucket.com/albums/t178/_gozde89_/ablm75mer1.jpg

gözdem

yine süpersin avatar muhteşem olmuş canım
çok tatlı çıkmış sinanın burda:happy0064

forever_bim
11-06-07, 23:23
Sinan Tuzcu

Kısa Özgeçmiş

10 Temmuz 1977 yılında doğdu. Bilkent Üniversitesi İngiliz Dili Meslek Yüksek Okulu Yabancı Dil Eğitimi (1996-1998) ve Bilkent Üniversitesi, Turizm ve Otel İşletmeciliği Ön Lisans (1998-2000) eğitiminden sonra, 2003 yılında Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Ana Sanat Dalı’ndan mezun oldu. Sınıf atlayarak mezun oldu.

Görev aldığı bazı oyunlar:
2000 - Kaos, Işık Reji Tasarım-Işık Uygulama
(Stüdyo Drama)
2001 - Sevdalı Bulut, Oyuncu, (İstanbul Gölge Oyuncuları)
2002 - Op’la Zo’nun Dramı, Işık Reji Tasarım-Işık Uygulama, (Krek TiyatroTopluluğu)
2002 - Kısmet, Stage Maneger, (Arcola Theatre/Londra)
2002 - Americans, Oxforf Stage Company, (Arcola Theatre/Londra)
2002 - Headstones, Touring Young Company (Arcola Theatre/Londra)
2002 - İSTANBUL 9O Derece, Oyuncu/ProjeAsistanı (Eminönü Halk Eğitim Merkezi)
2002 - ReleaseThe Beat, Oyuncu(ArcolaTheatre/Londra

Rol aldığı filmler

Film Adı-------------- Canlandırdığı Karakter---------- Yıl

İnşaat-------------------- Cemal ----------------------2003
The Net 2.0------------- Sahte Polis------------------- 2005
Ihlamurlar Altında--------- Ömer Tekiner ----------------2005
Mavi Gözlü Dev---------------Yusuf-------------------- 2005
Kabuslar Evi-Seni Beklerken----Ziya--------------------- 2006

Rol aldığı müzikal

Ayşe Opereti---------------- Hasan-------------------- 2006

Işık Tasarımını yaptığı son oyun

Can Tarlası--------------------------------------------2007