Tüm Versiyonu Göster : Sinan Tuzcu

Sayfalar : [1] 2 3 4 5 6 7 8

Melal
18-10-06, 00:46
Ihlamurlar Altında cuma 22.00de Kanal Dde sevgili Melal.

Bu arada sana hep bilgi verecektim Sinan Tuzcu hakkında detaylı unutuyorum. Daha önceden sormuştun ama yanıtlayamamıştım. Sinan Tuzcu 10 Temmuz 1977, Gaziantep doğumlu. Yengeç burcu. 1996-1998 yılları arasında Bilkent Üniversitesi İngilizce Önlisans (yani iki yıllık bir bölüm) okudu. Sonra Bilkent dört yıllık turizme devam etti. Bilkent Turizmin 3. yılında bu okulu bırakıp Mimar Sinan Üniversitesi Konservatuvarı Tiyatro Bölümüne geçiş yaptı. Konservatuvarı 3 yılda sınıf atlayarak bitirdi. Sonra bir yıl İngilterede tiyatro üzerine çalışmalar yaptı. Türkiyede de İngilterede de çeşitli tiyatro oyunlarında hem oyuncu hem de ışık şefi olarak görev aldı. Türkiyede tiyatronun gidişatı konusunda pek çok başarılı makaleye imza attı. Çok iyi düzeyde İngilizce bilir.

Rol aldıgı sinema filmleri: İnşaat, The Net 2.0

Rol aldıgı diziler: Ihlamurlar Altında, Kabuslar Evi.

Geçen yıl İstanbulda sergilenen Ayşe Operetinde de Dolunay Soysert, Hazım Körmükçü ve Ceyda Düvenciyle başrolü paylaştı. Bu yıl Ayşe Opereti yok. Tiyatro Duruda Hamlet adlı oyunda oynayacak Ocak 2007de kısmetse.

Ek olarak geçen temmuz ayında Dolunay Soysertle evlenmiştir.

Sağolasın Forever_Bim
sayende Sinan Tuzcu hakkında baya bir bilgi sahibi oldum:)
daha 29 yaşındaymış ha ben 32-33 var diyordum:)
umarım ilerleyen yıllarda uluslararası arena'da da
gurur duyacağımız işlere imzası atar yetenekli adam
her an herşey olabilir değil mi ama artık avrupa'da
oyuncularımızın da boy göstermesi gerekir çok
yetenekli,kültürlü oyuncularımız var...:img-grin2

forever_bim
18-10-06, 00:58
Sağolasın Forever_Bim
sayende Sinan Tuzcu hakkında baya bir bilgi sahibi oldum:)
daha 29 yaşındaymış ha ben 32-33 var diyordum:)
umarım ilerleyen yıllarda uluslararası arena'da da
gurur duyacağımız işlere imzası atar yetenekli adam
her an herşey olabilir değil mi ama artık avrupa'da
oyuncularımızın da boy göstermesi gerekir çok
yetenekli,kültürlü oyuncularımız var...:img-grin2

Rica ederim Melal.

Güzel temennilerinin de gerçekleşmesi en büyük dileğimiz.

Bu arada arkadaşlar 16 eylülde D&Rdaki imza törenine gitmişlerdi. Onunla tanışanlar oldu. Çok cana yakın ve mütevazi bir kişiymiş. Forumumuzu da sürekli okuyormuş. Hatta arkadaşlar bu konuda emin olmak için küçük testler yaptılar dogru yanıtlar verdi.

Umarız daha uzunca bir süre bizlerle olur. İlk sayfadan itibaren röportaj, resim, makale, özel çalışma, yorumlarla dolu bir başlık burası. Okumaya başlarsan çok seveceksin bu forumu sevgili Melal.

Melal
18-10-06, 01:01
Rica ederim Melal.

Güzel temennilerinin de gerçekleşmesi en büyük dileğimiz.

Bu arada arkadaşlar 16 eylülde D&Rdaki imza törenine gitmişlerdi. Onunla tanışanlar oldu. Çok cana yakın ve mütevazi bir kişiymiş. Forumumuzu da sürekli okuyormuş. Hatta arkadaşlar bu konuda emin olmak için küçük testler yaptılar dogru yanıtlar verdi.

Umarız daha uzunca bir süre bizlerle olur. İlk sayfadan itibaren röportaj, resim, makale, özel çalışma, yorumlarla dolu bir başlık burası. Okumaya başlarsan çok seveceksin bu forumu sevgili Melal.

okurum canım okumam mı yarın ilk işim bu forumu baştan sona okumak olsun:)
nerdeyse yazmadığım forum kalmadı forumun gezentisi oldum valla:)
mesaj sayımdan da belli zaten bir gezineyim forumu ısınırsam belki
Sinan Tuzcu için çalışma falanda yaparım sizlere:):)
hımm madem burayı arada bir okuyor ben pek yazmıyayım foruma malum ısındığım forumlarda pek güzel uçarım Sinan Tuzcu okursa yazdıklarımı
bu kız uçmuş der bir daha bakmaz valla buraya:):)

forever_bim
18-10-06, 01:09
okurum canım okumam mı yarın ilk işim bu forumu baştan sona okumak olsun:)
nerdeyse yazmadığım forum kalmadı forumun gezentisi oldum valla:)
mesaj sayımdan da belli zaten bir gezineyim forumu ısınırsam belki
Sinan Tuzcu için çalışma falanda yaparım sizlere:):)
hımm madem burayı arada bir okuyor ben pek yazmıyayım foruma malum ısındığım forumlarda pek güzel uçarım Sinan Tuzcu okursa yazdıklarımı
bu kız uçmuş der bir daha bakmaz valla buraya:):)

Forumu çok seveceginden eminim nerdeyse Melal. Sen yaz düşüncelerini eksik etme bence. Bu arada söylemişmiydim sizin BGdeki Ağahan gibi bizde de I.A.da canlandırdıgı karakterin adı Ömer. Zaten linklerden de görmüşsündür. Cuma akşamı bence vakit buldukça bak diziye. Dizideki Ömerin kızkardeşini en büyük rakibi Yılmaz kaçırdı. Kızgın olduğu sahnelerde de görmen lazım ekrandan kızgınlığı yüzüme çarpıyor. Bu cuma o tarz bir bölüm var bence.

Dip not: Diziye bakmaya başlamadan önce kendisi hakkında en ufak bir bilgim yoktu. (Tabii cahillik bende). Şimdi ise diziyi izleme sebebim kendileri.

Melal
18-10-06, 01:18
Forumu çok seveceginden eminim nerdeyse Melal. Sen yaz düşüncelerini eksik etme bence. Bu arada söylemişmiydim sizin BGdeki Ağahan gibi bizde de I.A.da canlandırdıgı karakterin adı Ömer. Zaten linklerden de görmüşsündür. Cuma akşamı bence vakit buldukça bak diziye. Dizideki Ömerin kızkardeşini en büyük rakibi Yılmaz kaçırdı. Kızgın olduğu sahnelerde de görmen lazım ekrandan kızgınlığı yüzüme çarpıyor. Bu cuma o tarz bir bölüm var bence.

Dip not: Diziye bakmaya başlamadan önce kendisi hakkında en ufak bir bilgim yoktu. (Tabii cahillik bende). Şimdi ise diziyi izleme sebebim kendileri.

umarım BG'deki Ömer gibi bizim forumdaki tabirimizle Odun değildir bu Ömer:)
Yılmaz Elif'in ilk aşkıydı değil mi sonra Elif Ömer'le evlenince
Yılmaz Filiz'e yanaştı Filiz'de aşık oldu Elif kızını dünyaya getirirken öldü
ve yeni sezonda 4 sene atlandı ee biraz biliyor muşum neler olduğunu dimi:)
canım bende birçok diziyi seyretmeye başlarken oyuncularından birini tanımıyorsam hakkında birşey bilmiyorumdur ve araştırım cahillik değil seninkisi:)
bu cuma bakalım seyredebilecek miyim I.A'yı zaten
Sıla'nın büyük ihtimal yarısını kaçıracağım içime
dert oldu yolda olacağım çünkü
Bursa'ya doğru seyir halinde olacağım için Sıla kaçacak
accık ama I.A'nın özellikle Ömer'in sahnelerini kaçırmamaya çalışacağım:)

forever_bim
18-10-06, 07:33
umarım BG'deki Ömer gibi bizim forumdaki tabirimizle Odun değildir bu Ömer:)
Yılmaz Elif'in ilk aşkıydı değil mi sonra Elif Ömer'le evlenince
Yılmaz Filiz'e yanaştı Filiz'de aşık oldu Elif kızını dünyaya getirirken öldü
ve yeni sezonda 4 sene atlandı ee biraz biliyor muşum neler olduğunu dimi:)
canım bende birçok diziyi seyretmeye başlarken oyuncularından birini tanımıyorsam hakkında birşey bilmiyorumdur ve araştırım cahillik değil seninkisi:)
bu cuma bakalım seyredebilecek miyim I.A'yı zaten
Sıla'nın büyük ihtimal yarısını kaçıracağım içime
dert oldu yolda olacağım çünkü
Bursa'ya doğru seyir halinde olacağım için Sıla kaçacak
accık ama I.A'nın özellikle Ömer'in sahnelerini kaçırmamaya çalışacağım:)

Evet Melal ana konuyu dogru biliyorsun. Arada da bir sürü detay olarak adlandırabilecegimiz olaylar gerçekleşti.

Burdaki Ömer Odunhan gibi degil. İlk sezon Elife tapıyordu Elif ona aşık olmamasına ragmen. Yani Beyaz Gelincikteki Ceren-Ömer gibi degil daha ziyade platonik bir aşktı. Hatta hep demişimdir Elif kıymet bilmedi diye.

Yalnız bu karakterin de hataları dogruları var. Her normal insan gibi.

Neyse yorum senin Melal. Şimdiden keyifli seyirler.İyi yolculuklar...

forever_bim
19-10-06, 21:31
İmzalar için çok teşekkürler sevgili Barbiee. Hepsi birbirinden güzel olmuş.

nazlıe
19-10-06, 21:55
barbiee canım imzaların yine mükenmel olmuş ellerine sağlık

forever_bim
20-10-06, 00:25
barbiee canım imzaların yine mükenmel olmuş ellerine sağlık

Valla ben birini hemen sectim kullanmaya başladım bile nazlıe. Bence sen de sec. Bu arada senin de avatarın süper.:img-grin2

barbiee
20-10-06, 10:16
forever_bim ve nazlıe teşekkürler o güzel yorumlarınız için beğenmenize sevindim...bu gün eski resimlerden imza yapıcam eğer vakit bulabilirsem

forever_bim
20-10-06, 10:50
Sevgili barbiee

Eklediğin resimleri görünce içim bir tuhaf oldu. Nasıl da acımıştım Ömere o sahnelerde. Donmuştu gözaltındayken sogukta.

Yine de çok mersi eklediğin için.

barbiee
20-10-06, 10:59
Sevgili barbiee

Eklediğin resimleri görünce içim bir tuhaf oldu. Nasıl da acımıştım Ömere o sahnelerde. Donmuştu gözaltındayken sogukta.

Yine de çok mersi eklediğin için.

evet canım bende resimleri görünce o bölümlere gittim ya bir insan bu kadar mı etkileyici oynar o anı resmen yaşatıyor bize

forever_bim
20-10-06, 11:13
evet canım bende resimleri görünce o bölümlere gittim ya bir insan bu kadar mı etkileyici oynar o anı resmen yaşatıyor bize

Hep dediğimiz gibi barbiee, bu adamda star kumaşı var. Herkes de farkında zaten. Çok şey kazandıracak bizlere.

esoşş
20-10-06, 15:54
imzalar çok güzel olmuş barbiee birini alıyorum;)

krnca_
23-10-06, 00:51
forever_bim resimler harika yine... çok teşekkürler

mıstaa
23-10-06, 18:50
forever bu kadar resim ekleyecek zamanı nerden buluyorsun helal valla. 110 sayfadada senin imzan var...

forever_bim
23-10-06, 19:54
forever bu kadar resim ekleyecek zamanı nerden buluyorsun helal valla. 110 sayfadada senin imzan var...

Öncelikle şunu belirteyim sevgili Mıstaa, ben bu sayfa açıldıgından beri yani eylül 2005ten beri takipteyim ama mayıs 2006da yazmaya resim eklemeye başladım, 13 sayfa vardı mayısta, şimdi 111 sayfa oldu, ama en çok sevdiğim oyuncunun böyle bir ayrıcalığı hak ettiğini düşünüyorum. Sevgimle..

forever_bim
23-10-06, 23:01
forever_bim resimler harika yine... çok teşekkürler

Rica ederim. Daha eklenmemiş bir sürü resim var bende. Vakit buldukça ekliyecegim...

Bu arada eger burayı okuma fırsatı bulursa da sevgili Sinan Tuzcu'nun bayramını en içten dileklerle kutluyorum..

krnca_
24-10-06, 09:56
YAZ BAŞINDA EVLENEN SİNAN TUZCU İLE DOLUNAY SOYSERT, AYNI FİLMDE ROL ALIYOR. NAZIM HİKMET'İN HAYATININ ANLATILDIĞI 'MAVİ GÖZLÜ DEV'DE OYNAYAN ÇİFT, HEM BİRLİKTE ROL ALMAKTAN, HEM DE BÖYLE CİDDİ BİR PROJEDE OLMAKTAN ÖTÜRÜ ÇOK KEYİFLİ.
Evde bile sürekli filmi konuşan çift, eleştirileri sabırsızlıkla bekliyor

acaba filmde Sinan Tuzcu kimi canlandırıyor???

forever_bim
24-10-06, 12:32
Arkadaşlar ben bu haberi gecce internet sitesinde okudum ve de çok sevindim. Bir de resim için çok teşekkürler. Her zamanki gibi olağanüstü bir tatlılıkta çıkmışlar.

Bu yıl Sinan Tuzcu için çok renkli bir yıl, Ihlamurlar Altında haricinde Kabuslar Evi, Tiyatro Oyunu Hamlet ve şimdi de sinema filmi Mavi Gözlü Dev.

Aynı şekilde Dolunay Soysert için de çok renkli bir kariyer yılı, Bebeğim dizisi, İlk Aşk ve Mavi Gözlü Dev sinema filmleri. Harika olacak bu ikiliyi seyretmek.

yılmaz_bengusu
24-10-06, 13:31
haberde olan resim...

http://img82.imageshack.us/img82/2778/dolunaysoysertwo6.jpg (http://imageshack.us)

birbirlerine çok yakışıyor bu çift resimdede belli oluyor.allah mutluluklarını hiç bozmasın...

esoşş
25-10-06, 21:50
resimler harika forever_bim havincim in de ellerine sağlık, kirli sakal çok yakışmış sinan tuzcuya:img-grin2

ozzde
26-10-06, 12:10
Canım ya..Çok tatlı çıkmış.Ellerinize sağlık.Çeken arkadaşın da ekleyen arkadaşında...Saçlarını azıcık kestirse keşke.Ama sakal çok yakışmış...:img-kiss:

RoseMarry
26-10-06, 15:20
katılıyorum çok değil ama saçlarını biraz kestirse iyi olur.gerçe biz onu her hâliyle seviyoruz.forever_bimin dediği gibi sakalı çok yakışmış karizma olmuş.resimleri çeken arkadaşa ve forever_bime çok teşekürler

elif219
26-10-06, 15:47
sakallrı uzatmış sinan abimiz herşey yakışır ona yaa...böyle gereçkten çok karizma olmuş aman hep böyle kalsın bıyığa fln dokunmasında..evt saçları biraz kestirmeli gereçktn ama olsn bölede çok güsel galiba bn bu adama bi kusur bulamıycm herşeyiyle mükemmel cnm bnm...

cropsy
26-10-06, 18:59
Sayın ....
Geçmiş bayramınızı kutlarız. Ocak ayında sahnelenecek olan Hamlet adlı
oyunumuzda Vahide Gördüm ve Sinan Tuzcu'nun oynayacakları doğrudur.
Diğer oyuncularla ilgili çalışmalar devam etmektedir. Detaylı bilgi için
0216 414 03 32 nolu mumaradan tiyatroya ulaşabilirsiniz.
İlginize teşekkür ederiz.

Tiyatro Duru

bu habere çok sevindim..sinan tuzcu'yu bir kez daha tiyatro sahnesinde izlemek çok güzel olacak benim açımdan..kendisini çok beğenirim çünkü,çok iyi bir oyuncu..gerçi şu an oynadığı diziyi izlemiyorum,kendisini geçen sezon yer aldığı müzikal sayesinde keşfettim diyebilirim..çok yetenekli biri gerçekten,umarım ilerde çok daha iyi yerlerde görürüz kendisini..yeni tiyatro macerasında da başarılar dilerim kendisine,mutlaka gitmeye çalışacağım..vahide gördüm'ü de çok beğenirim zaten..iyi bir oyun olacaktır eminim ki..bir de sanırım ''mavi gözlü dev'' filminde de oynuyor,bu demektir ki sinemada da kendisini izleme şansına erişeceğim..ne güzel:)bilgi için forever_bim'e de teşekkürler..

averaj
26-10-06, 19:14
bu sabah özge özberk star da bi programa konuktu.bu oyundan bahsetti ve o da oynayacağını söyledi...

forever_bim
26-10-06, 21:02
bu habere çok sevindim..sinan tuzcu'yu bir kez daha tiyatro sahnesinde izlemek çok güzel olacak benim açımdan..kendisini çok beğenirim çünkü,çok iyi bir oyuncu..gerçi şu an oynadığı diziyi izlemiyorum,kendisini geçen sezon yer aldığı müzikal sayesinde keşfettim diyebilirim..çok yetenekli biri gerçekten,umarım ilerde çok daha iyi yerlerde görürüz kendisini..yeni tiyatro macerasında da başarılar dilerim kendisine,mutlaka gitmeye çalışacağım..vahide gördüm'ü de çok beğenirim zaten..iyi bir oyun olacaktır eminim ki..bir de sanırım ''mavi gözlü dev'' filminde de oynuyor,bu demektir ki sinemada da kendisini izleme şansına erişeceğim..ne güzel:)bilgi için forever_bim'e de teşekkürler..

Demek Ayşe Opereti'ni izleme fırsatınız olmuş. Ne kadar güzel. Canlı canlı izlemek.

Bu arada ek bilgi. Sinan Tuzcu Çağan Irmak imzalı Kabuslar Evi adlı dizinin 10. bölümünde de Melisa Sözenle başrolü paylaştı. Her bölüm farklı öykü her bölüm farklı oyuncular.

Ya biraz Ayşe Operetinden bahsetseniz nasıl olur? İzleyemedim de.:img-grin2

ozzde
26-10-06, 21:23
Harika bir haber bu ...Herkese teşekkürler...

esoşş
27-10-06, 15:39
resimler süper forever_bim teşekkürler...

elif219
27-10-06, 16:37
resimler çok güsel her zmnki gibi,bugün hülya avşar'ın programında(hala nası izleyebildm kendime şaşıyorum)ama iiki açmışım bi baktım karşıma sinan tuzcu ve bülent inal hangisi daha yakışıklı? böle basit bi yarışma görmedm ama neyse halk yani işte ordakiler bülent inalı seçtiler hmde baya farkla(farkı söylmeye dilim varmıyo) ama sinan tuzcu bizim gönlümüzn yakışıklısı ve çokda ii bi oyuncu ztn bu yetmez mi...kim kimi seçerse seçsin...

cropsy
27-10-06, 18:12
Demek Ayşe Opereti'ni izleme fırsatınız olmuş. Ne kadar güzel. Canlı canlı izlemek.

Bu arada ek bilgi. Sinan Tuzcu Çağan Irmak imzalı Kabuslar Evi adlı dizinin 10. bölümünde de Melisa Sözenle başrolü paylaştı. Her bölüm farklı öykü her bölüm farklı oyuncular.

Ya biraz Ayşe Operetinden bahsetseniz nasıl olur? İzleyemedim de.:img-grin2
evet çok güzeldi gerçekten benim için..en azından izlerken vaktimi boşa harcadığımı hiç düşünmedim..sinan tuzcu'yu da oradan keşfettim zaten,ıhlamurlar altında'yı izlemiyorum çünkü,arada rast geldiğimde bakıyorum..

aslında burada uzun uzun anlatma gibi bir şansım olsaydı seve seve yapardım ama zor:):)en kısa haliyle;dolunay soysert'in oynadığı karakter ile hazım körmükçü'nün karakteri birbirlerine aşıklar ve bu aşıkların arasında da ceyda düvencinin oynadığı karakter var..sinan tuzcunun karakteri de ayşeye(dolunay soysert'e) aşık ve çevrelerinde gelişen olaylar,vs vs..(biliyorum güzel anlatamadım ama:dito )

aslında türkiyedeki çoğu müzikal sonradan tv'de gösteriliyor..mucizeler komedisi,üç baba hasan gibi..o yüzden bence ayşe operati de gösterilir bir gün tv'de,umarım o zaman izleme şansınız olur..

sinan tuzcu'nun kabuslar evinde oynadığını bilmiyordum ben,gerçi bir ara resmi sitesine girip bölümlere ve oyunculara bakmıştım ama sinan tuzcu gözümden kaçmış demek ki:fighting2 en iyisi ben bir daha bakayım siteye daha dikkatli:)teşekkür ederim söylediğiniz için de..

ayrıca eklenen resim ve çalışmalar çok hoş,emeği geçen tüm arkadaşların ellerine sağlık..

ozzde
27-10-06, 18:54
resimler çok güsel her zmnki gibi,bugün hülya avşar'ın programında(hala nası izleyebildm kendime şaşıyorum)ama iiki açmışım bi baktım karşıma sinan tuzcu ve bülent inal hangisi daha yakışıklı? böle basit bi yarışma görmedm ama neyse halk yani işte ordakiler bülent inalı seçtiler hmde baya farkla(farkı söylmeye dilim varmıyo) ama sinan tuzcu bizim gönlümüzn yakışıklısı ve çokda ii bi oyuncu ztn bu yetmez mi...kim kimi seçerse seçsin...

Bende çok az izledim.Denk gelmedim.Bülent iNAL'IN DA hoş tarafları var ama bana göre SİNAN TUZCU çok farklı ve çok daha hoş.O programa takılıp kalsaydık,ohooo.Boşver sen.Biz sevmeye devam edelim:img-kiss:

forever_bim
27-10-06, 18:57

Valla şaşırmadım dersem yalan olur az biraz şaşırdım. Ama sonuçta oradaki insanların kişisel zevkleri ve biraz da dizideki rollerin etkisi bence elif219. Halk çocugunu oynayan daima sevilir bagra basılır. Ömer Türkiye'de şanslı azınlığın yaşadığı hayatı yaşıyor. Kendi şahsi fikrimi söylememe gerek yok, Sinan Tuzcu'nun yakışıklılığı öteki meziyetlerinin yanında çok da önem arz etmese de göze hitap eden bir erkek olduğunu hatta son zamanlarda dizilerde gördüğümüz tüm tiplerden çok açık ara yakışıklı olduğunu düşünüyorum. Hülya Avşar'ın programına bir kaç defa baktım ama Hülya Hanımın da kalitesinde değil bu program.

evet çok güzeldi gerçekten benim için..en azından izlerken vaktimi boşa harcadığımı hiç düşünmedim..sinan tuzcu'yu da oradan keşfettim zaten,ıhlamurlar altında'yı izlemiyorum çünkü,arada rast geldiğimde bakıyorum..

aslında burada uzun uzun anlatma gibi bir şansım olsaydı seve seve yapardım ama zor:):)en kısa haliyle;dolunay soysert'in oynadığı karakter ile hazım körmükçü'nün karakteri birbirlerine aşıklar ve bu aşıkların arasında da ceyda düvencinin oynadığı karakter var..sinan tuzcunun karakteri de ayşeye(dolunay soysert'e) aşık ve çevrelerinde gelişen olaylar,vs vs..(biliyorum güzel anlatamadım ama:dito )

aslında türkiyedeki çoğu müzikal sonradan tv'de gösteriliyor..mucizeler komedisi,üç baba hasan gibi..o yüzden bence ayşe operati de gösterilir bir gün tv'de,umarım o zaman izleme şansınız olur..

sinan tuzcu'nun kabuslar evinde oynadığını bilmiyordum ben,gerçi bir ara resmi sitesine girip bölümlere ve oyunculara bakmıştım ama sinan tuzcu gözümden kaçmış demek ki:fighting2 en iyisi ben bir daha bakayım siteye daha dikkatli:)teşekkür ederim söylediğiniz için de..

ayrıca eklenen resim ve çalışmalar çok hoş,emeği geçen tüm arkadaşların ellerine sağlık..

Bilgi için çok ama çok teşekkürler. Bunları ben de öğrenmiştim yaptığım araştırmalardan hatta isimleri de biliyorum. Dolunay Soysert (Ayşe), Hazım Körmükçü (Ahmet), Ceyda Düvenci (Hale) ve de Sinan Tuzcu (Balıkçı Hasan) karakter isimleri bu şekildeydi sanırım.

TVde yayınlanırsa izleyecegim mutlaka. İnşallah yayınlanır. Sanırım Sinan Tuzcu orada şiveli konuşuyormuş.Merak ediyorum nasıl oluyor standart Türkçeyle konuşmasına alışkın birisi olarak.

Kabuslar Evi- Seni Beklerken adlı 10. bölüm. Melisa Sözen, Nur Sürer, Sinan Tuzcu, Levent Özdilek ve de Özhan Sargın var kadroda.

İmzam Kabuslar Evinden çekilen resimlerden oluşan bir kolaj. Sevgimle.

sadece_ozge
27-10-06, 22:08
sinan tuzcuyu forever_bim in avatarından dıkkatımı cektı. sonra forumuna gırdım baktım kı hoş hakıkaten dıkkat etmemısm yalnız fazla bılgısızım bılıyorum ama sormak istedım bu melısa sozenle dızı fılm işi falnmı var imzalardan pek bsey cıkaramadım ama bıde dolunay ıda acyıp begenırım evlılk falan yazıyodu dorumu ne durumda yanı merak ettım

forever_bim
27-10-06, 23:13
sinan tuzcuyu forever_bim in avatarından dıkkatımı cektı. sonra forumuna gırdım baktım kı hoş hakıkaten dıkkat etmemısm yalnız fazla bılgısızım bılıyorum ama sormak istedım bu melısa sozenle dızı fılm işi falnmı var imzalardan pek bsey cıkaramadım ama bıde dolunay ıda acyıp begenırım evlılk falan yazıyodu dorumu ne durumda yanı merak ettım

Aydınlatmak görevimiz,

Sinan Tuzcu ile Melisa Sözenin birlikte bir projesi var. Çağan Irmakın Kabuslar Evi adlı dizisi. Her bölüm farklı oyuncuların oynadığı bu dizide 10. bölümde de Sinan Tuzcu ve Melisa Sözen var.

Sinan Tuzcu Dolunay Soysertle 9 temmuz 2006da hayatını birleştirdi. Birlikte Mavi Gözlü Dev filminde oynadılar ayrıca.

forever_bim
28-10-06, 10:26
1999-2000 akademik yılında Bilkent Üniversitesinde Sinan Tuzcu tiyatro klübü başkanıymış(sanırım)Başkanı mı tam bilmiyorum ama tiyatro klübünde olduğunu biliyorum.Artık siz de biliyorsunuz.Bilmiyorum daha önce bu konuyu aktaran arkadaşım var mıydı?Neyse fazla Sinan Tuzcu bilgisi göz çıkarmaz:img-grin2

Bence de çıkarmaz. Ben de bilmiyordum...

krnca_
28-10-06, 19:26
krnca inanılmaz bir özel çalışma yapmışsın süper olmuş. Ellerine sağlık.

rica ederim iki çok sevdiğim oyuncu olunca yapmaya çalışıyorum işte birşeyler

sadece_ozge
28-10-06, 23:54
Aydınlatmak görevimiz,

Sinan Tuzcu ile Melisa Sözenin birlikte bir projesi var. Çağan Irmakın Kabuslar Evi adlı dizisi. Her bölüm farklı oyuncuların oynadığı bu dizide 10. bölümde de Sinan Tuzcu ve Melisa Sözen var.

Sinan Tuzcu Dolunay Soysertle 9 temmuz 2006da hayatını birleştirdi. Birlikte Mavi Gözlü Dev filminde oynadılar ayrıca.

bu dızıyı hıc hatrlamıyorum nemzna nerde gosterıldı peki? ayrıca cok teskkurler evlenmelrınede acyıp sevındım dolnayda süper oyuncu yanı

forever_bim
29-10-06, 00:14
bu dızıyı hıc hatrlamıyorum nemzna nerde gosterıldı peki? ayrıca cok teskkurler evlenmelrınede acyıp sevındım dolnayda süper oyuncu yanı

Rica ederim

Kabuslar Evi dizisi piyasaya DVD ve VCD olarak yeni çıkmaya başlayan 13 bölümlük bir korku gerilim dizisi. İlk 2 bölümü Takip ve Son Dans adıyla piyasadaki yerini aldı. Melisa Sözen ve Sinan Tuzcu'nun başrolünü paylaştıkları Seni Beklerken adlı bölüm ise 10. bölüm. Piyasaya çıkmasını sabırsızlıkla bekliyorum. Tabii filmin de vizyona girmesini.

Dolunay Soysert'i 1997'den beri takipteyim...Çok iyi bir oyuncu. Bir çok rolü başarıyla oynadı ve pek çok ödülü de var.

wonke
29-10-06, 15:08
teşekkürler forever bim resimler gerçekten çok güzel.ben uzun zamandır giremedim internete.çok güzel resimler koymuşsun koyduğun tüm resimler için çok teşekkürler

forever_bim
29-10-06, 15:36
teşekkürler forever bim resimler gerçekten çok güzel.ben uzun zamandır giremedim internete.çok güzel resimler koymuşsun koyduğun tüm resimler için çok teşekkürler

Valla seni gördüğüme çok sevindim. Ben de diyorum wonke nerde uzun zamandır. Gerideki sayfalarda pek çok haber var Sinan Tuzcu'yla ilgili resim var özel çalışma var bakarsan sevineceğin haberler göreceksin.:img-grin2

wonke
29-10-06, 15:55
Valla seni gördüğüme çok sevindim. Ben de diyorum wonke nerde uzun zamandır. Gerideki sayfalarda pek çok haber var Sinan Tuzcu'yla ilgili resim var özel çalışma var bakarsan sevineceğin haberler göreceksin.:img-grin2

evet baya sayfa birkmiş ama üşenmeden okuyacağım walla mavi gözlü dev filmi falan varmış.birsürü yeni haber var sanırım

ozzde
29-10-06, 21:35
Sinan Tuzcu ne olur saçlarını biraz kısalt..Sesimi duymaz ki ama:img-sorry

Photoshopta özel çalışma yaparken tekrar farkettim.Sinan Tuzcu çoooooook yakışıklı...

forever_bim
29-10-06, 22:29
Sinan Tuzcu ne olur saçlarını biraz kısalt..Sesimi duymaz ki ama:img-sorry

Photoshopta özel çalışma yaparken tekrar farkettim.Sinan Tuzcu çoooooook yakışıklı...

Ozzde zaten imaj değişikliği yakında yönetmen Aydın Bulut'un isteği üzerine bıyıklar da gidecekmiş. Kesmesin bıyıklarını. Şu ilk bölümlerdeki kısa saçlı haline dönsün yeter...:img-grin2

barbiee
30-10-06, 08:03
öncelikle herkese günaydınlarr uzun zamandır bu sayfaya giremedim bu gün forever_bim söyledi de bi bakayım dedim arkadaşlar harikalar yapmışsınız emeği geçen herkese teşekkürler bugün bende vaktim olursa birkaç çalışma ekleyeceğim bu kadar ara vermek bana yakışmaz :)

ozzde
30-10-06, 08:21
Ozzde zaten imaj değişikliği yakında yönetmen Aydın Bulut'un isteği üzerine bıyıklar da gidecekmiş. Kesmesin bıyıklarını. Şu ilk bölümlerdeki kısa saçlı haline dönsün yeter...:img-grin2

nEEE..Bıyıklarda mı gidecekmiş.Olamaz ya.Biz saçlar kısalsın derken:img-sorry
Bu kötü haber işte...

forever_bim
30-10-06, 09:44
nEEE..Bıyıklarda mı gidecekmiş.Olamaz ya.Biz saçlar kısalsın derken:img-sorry
Bu kötü haber işte...

Ya ben de bıyıkların kalması taraftarıyım. Aşırı yakışıyor ve böyle görmeye alıştık. Ama sayın yönetmenin isteği bu. Dizide Ömer yeni bir sayfa açacakmış hayatında (gerçi 8 haftadır bekliyorum bu bir türlü açılamayan sayfayı ama olsun), sayfada olumlu şeyler olacaksa çaresiz katlanacagız bu duruma.

Barbiee beğenmene çok sevindim. Akşama resimlerim ve ena'nın özel çalışmalarıyla yine burada olacagım...:img-grin2

cemotara
30-10-06, 10:12
Bende sinan tuzcunun bıyıklarını kesmesini istemem çünkü bıyık çok yakışıyor sinan tuzcuya daha bir karizma oluyor ama bıyıksız halini görmediğim için kötü olurmu bilemem belkide bıyıksız halide çok güzel olur bu arada yaptığınız çalışmalar süper olmuş ellerinize sağlık
sinan tuzcuyu çok seviyorumya çok sempatik vede çok yakışıklı vede harika bir oyuncu ı.a. oyunculuğuyla harikalar yaratıyor ayıretten gözleride muhteşem allah nazardan saklasın inş. onu başka projelerdede görürüz

forever_bim
30-10-06, 10:20
Bende sinan tuzcunun bıyıklarını kesmesini istemem çünkü bıyık çok yakışıyor sinan tuzcuya daha bir karizma oluyor ama bıyıksız halini görmediğim için kötü olurmu bilemem belkide bıyıksız halide çok güzel olur bu arada yaptığınız çalışmalar süper olmuş ellerinize sağlık
sinan tuzcuyu çok seviyorumya çok sempatik vede çok yakışıklı vede harika bir oyuncu ı.a. oyunculuğuyla harikalar yaratıyor ayıretten gözleride muhteşem allah nazardan saklasın inş. onu başka projelerdede görürüz

Cemotara maalesef bıyıksız hali bıyıklı hali kadar harika değil. Daha da sert bir ifade alıyor yüzü. The Net 2.0 filminde bıyıksızdı. Geri sayfalarda resimleri var.

Başka projeler zaten hazır Kabuslar Evi-Seni Beklerken'in DVDsinin çıkmasını ve de Mavi Gözlü Dev Filminin vizyona girmesini bekliyorum sabırsızlıkla.

Çalışmaları beğenmene çok sevindim:img-grin2

elif219
30-10-06, 15:26
forever_bim haklısın o resimlerde olağnüstü çıkmışlar küçük elifimzle birlikte..işte bnm istediim sahnelerde bunlar ama ömerle elifin gelgitli ilişkisindn artık bn sıkıldım..biran önce bi karar vermeli ne yapmak istediine bi bölüm de bakıorz gayet sevecn,diğer bölümde bağırıp çağırmalar..bu bölümde az sahneleri olmasına rağmen elifin feride ablasını da istemesine elif bin arabaya diğerek cvp vermesi ve elifin ordaki hem kızgın hem üzgün surat fiadesi çok kötüydü...düzelmesi şart artık...

ozzde
30-10-06, 16:52
Sinan Tuzcu bıyıksız hali diğer sayfalarda var.Bir de İnşaat filminde bıyıksız gibi bir şeydi zaten:img-grin2 Bu arada izlemeyen varsa İnşaat filminde Sinan Tuzcuya bir baksın.Çok küçük bir rol ama çok güzel:D

forever_bim
30-10-06, 20:47
Sinan Tuzcu bıyıksız hali diğer sayfalarda var.Bir de İnşaat filminde bıyıksız gibi bir şeydi zaten:img-grin2 Bu arada izlemeyen varsa İnşaat filminde Sinan Tuzcuya bir baksın.Çok küçük bir rol ama çok güzel:D

ozzde ben daha izleyeceğim o filmi. Amma hayırsızmışım. İçinde Emre Kınay var, Şevket Çoruh var, Yeşim Büber var, Binnur Kaya var ve Sinan Tuzcu kısa da olsa bir rolde var ve ben izlemedim. Sadece Cemal adında birini oynadıgını biliyorum.(Hatta bir katilmiş Cemal)

Bir de geçenlerde özel çalışma yaparken farkettim. Sinan Tuzcu özellikle çaresizlik rolünü müthiş oynuyor. Hareketi şöyle...Eliyle alnını tutuyor, bezmiş bir ifadeyle tam önündeki (karşıya değil önüne bakıyor)yere bakıyor ve ağzını hafif sarkıtıyor. Olağanüstü bir çaresizlik ifadesi çıkıveriyor o andan adamdan. Tabii agladıgı güldüğü kızdıgı bagırdıgı sahnelerde de mükemmel. Hakkı Devrim'in deyişiyle sahneye ayağını saglam basan bir oyuncu o.:img-icecr

ozzde
31-10-06, 18:02
ozzde ben daha izleyeceğim o filmi. Amma hayırsızmışım. İçinde Emre Kınay var, Şevket Çoruh var, Yeşim Büber var, Binnur Kaya var ve Sinan Tuzcu kısa da olsa bir rolde var ve ben izlemedim. Sadece Cemal adında birini oynadıgını biliyorum.(Hatta bir katilmiş Cemal)

Bir de geçenlerde özel çalışma yaparken farkettim. Sinan Tuzcu özellikle çaresizlik rolünü müthiş oynuyor. Hareketi şöyle...Eliyle alnını tutuyor, bezmiş bir ifadeyle tam önündeki (karşıya değil önüne bakıyor)yere bakıyor ve ağzını hafif sarkıtıyor. Olağanüstü bir çaresizlik ifadesi çıkıveriyor o andan adamdan. Tabii agladıgı güldüğü kızdıgı bagırdıgı sahnelerde de mükemmel. Hakkı Devrim'in deyişiyle sahneye ayağını saglam basan bir oyuncu o.:img-icecr

Evet katili canlandırıyor.Emre Kınay(ali) ölüleri gömüyor.Ama katil olma sebebi çok komik.Kesinlikle izlemelisin.Bende cd var izleyip izleyip gülüyorum.Bu arada rolünde kekekmeyi canlandırıyor:img-grin2

elif219
01-11-06, 14:16
ozzde ve barbiee çalışmalarınız harika..forever_bim resimler çok güsel bide elifin ömeri öptüğü resmi koyarmısın aynı sahneden orası çok güseldi..bende artık böle sahnelerle tatmin ediyorum kendimi napiim bi içten sarılma bi sevcenlik olmayınca içelerinden seçip böle sahneleri istiyorum işte...

cemotara
01-11-06, 16:41
sevgili forever_bim resimler muhteşem sinan tuzcu kirli sakallı çok karizmatik olmuş bari bıyıklar gidince sakallı olsun
birde bende izlemiştim o inşaat filmini çok güzel bir filmdi ama sinan tuzcuyu hatırlayamadım demekki sinan tuzculu olan sahneleri kaçırmışım onun için filmi yeniden izliyecem bu arada kabuslar evi tvde nezaman gösterilecek dvdleri çıktı ama ben alamıyacam ne yazıkki

forever_bim
01-11-06, 17:59
sevgili forever_bim resimler muhteşem sinan tuzcu kirli sakallı çok karizmatik olmuş bari bıyıklar gidince sakallı olsun
birde bende izlemiştim o inşaat filmini çok güzel bir filmdi ama sinan tuzcuyu hatırlayamadım demekki sinan tuzculu olan sahneleri kaçırmışım onun için filmi yeniden izliyecem bu arada kabuslar evi tvde nezaman gösterilecek dvdleri çıktı ama ben alamıyacam ne yazıkki

Cemotara rica ederim arkadaşım. Volvox sag olsun çekmişti. Ben de ekliyorum.

Ya İnşaat filmi güzel bir filmmiş. Ben Sinan Tuzcunun rolünü arkadaşlara sormuştum. Düzgün konuşamayan (kekeme) bir adam ve hafif meşrep bir kadını öldürüp gömmeleri için Sudi ve arkadaşına getiriyormuş. Kısa bir rolmüş. Zaten oynarken daha öğrenciydi Sinan Tuzcu.

yılmaz_bengusu
01-11-06, 19:42
arkadaşlar bu bölümde ömer filize çok kötü bakyıor korktum walla nerde o çok iyi anlaşan iki kardeş eski bölümleri ne kadar özledim bi bilseniz.bi fincan kahveyi ömerle filiz nasılda paylaşırdı demi??çok özledim walla.ne eski ömerden eser var neden eliften bi görüntü :(

not:bu sayfanın yenilenmesi gerekmiyo mu 1.250 msj geçmişde...

forever_bim
01-11-06, 20:12
arkadaşlar bu bölümde ömer filize çok kötü bakyıor korktum walla nerde o çok iyi anlaşan iki kardeş eski bölümleri ne kadar özledim bi bilseniz.bi fincan kahveyi ömerle filiz nasılda paylaşırdı demi??çok özledim walla.ne eski ömerden eser var neden eliften bi görüntü :(

not:bu sayfanın yenilenmesi gerekmiyo mu 1.250 msj geçmişde...

Şimdi açıyorum. Valla farketmedim 1250 mesajı geçtiğini başlığın.

forever_bim
01-11-06, 20:27
SİNAN TUZCU

http://img502.imageshack.us/img502/5629/140x2201ok8iziy6.jpg (http://imageshack.us)

Kısa Özgeçmiş

10 Temmuz 1977 yılında doğdu. Bilkent Üniversitesi İngiliz Dili Meslek Yüksek Okulu Yabancı Dil Eğitimi (1996-1998) ve Bilkent Üniversitesi, Turizm ve Otel İşletmeciliği Ön Lisans (1998-2000) eğitiminden sonra, 2003 yılında Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Ana Sanat Dalı’ndan mezun oldu. Sınıf atlayarak mezun oldu.

Görev aldığı bazı oyunlar:
2000 - Kaos, Işık Reji Tasarım-Işık Uygulama
(Stüdyo Drama)
2001 - Sevdalı Bulut, Oyuncu, (İstanbul Gölge Oyuncuları)
2002 - Op’la Zo’nun Dramı, Işık Reji Tasarım-Işık Uygulama, (Krek TiyatroTopluluğu)
2002 - Kısmet, Stage Maneger, (Arcola Theatre/Londra)
2002 - Americans, Oxforf Stage Company, (Arcola Theatre/Londra)
2002 - Headstones, Touring Young Company (Arcola Theatre/Londra)
2002 - İSTANBUL 9O Derece, Oyuncu/ProjeAsistanı (Eminönü Halk Eğitim Merkezi)
2002 - ReleaseThe Beat, Oyuncu(ArcolaTheatre/Londra

Rol aldığı filmler

Film Adı-------------- Canlandırdığı Karakter---------- Yıl

İnşaat-------------------- Cemal ----------------------2003
The Net 2.0------------- Sahte Polis------------------- 2005
Ihlamurlar Altında--------- Ömer Tekiner ----------------2005
Mavi Gözlü Dev---------------------------------------- 2005
Kabuslar Evi-Seni Beklerken---------------------------- 2006

Rol aldığı müzikal

Ayşe Opereti---------------- Hasan-------------------- 2006

forever_bim
01-11-06, 20:53
Değerli Üyelerimiz;

Bir önceki başlık 1250 mesaj sayısına ulaştığı için kapatılmıştır. Lütfen yorum, resim ve öteki paylaşımlarınıza bu başlıktan devam ediniz.

Önceki başlık en kısa zamanda arşivlenecektir.

saygımla

forever_bim

DİZİFİLM MODERATÖRÜ

ozzde
02-11-06, 14:16
Yeni başlığımız açıldı demek hayırlı olsun.Sinan Tuzcunun nice güzel başarılarını okuyalım burada...Fragmanı izledim.Saçlar gene aynı.Annesi sanırım bu bölümde iyileşiyor.Belki diğer bölüme saçları kısalır.(taktım bende saça kafayı ya:img-huh:

mıstaa
02-11-06, 20:49
çok Değişik Fotolar Saol Forever..

merveeeeee
03-11-06, 15:50
sinan tuzcunu bıyıksız fotoları varmş nerde onlar ben bulamadım da!

ozzde
03-11-06, 16:22
sİNAN tUZCU'NUN ÖNCEKİ BAŞLIĞI altında.Ama biraz ilerleyen sayfalarda.Biraz araman gerekecek:img-fullm

elif219
03-11-06, 18:52
forever_bim resimler çok güsel çok saol....ama ömerin göbeğide almış başını da gitmiş valla ilk bölümlerdeki o zapzayıf adamdn eser kalmamış.....bu ara ztn dizilerdeki herkes kilo almaya başlamış niyeyse..neyse o her haliyle mükemmel ztn gözleri yeter..bu bölümde yine sinirdn sinir küpüne dönmüş..yaw yazıktır yaaa yakında adamın sürekli kaşlarını çatmaktn yüzünde kırışıklıklar çıkıcak...senarsitler duyun sesimi....

forever_bim
03-11-06, 19:01
forever_bim resimler çok güsel çok saol....ama ömerin göbeğide almış başını da gitmiş valla ilk bölümlerdeki o zapzayıf adamdn eser kalmamış.....bu ara ztn dizilerdeki herkes kilo almaya başlamış niyeyse..neyse o her haliyle mükemmel ztn gözleri yeter..bu bölümde yine sinirdn sinir küpüne dönmüş..yaw yazıktır yaaa yakında adamın sürekli kaşlarını çatmaktn yüzünde kırışıklıklar çıkıcak...senarsitler duyun sesimi....

Aslında çok az olmak koşuluyla ilk bölümlerde de çok hafif kiloluydu. Şimdi evlilik yaradı. Bir de oturma pozisyonundan dolayı daha da kilolu çıkmış resimlerde. Yoksa o kadar uzun ki onun yerine ben kilo alsam tekere dönerdim herhalde. Neyse 47. bölümden resimler az sonra..

elif219
03-11-06, 19:06
valla bide ömerin gülen resimlerine hasret kaldık bu bölümde de yine aynısı oluck galiba. forever_bim umarm bikaç gülen resiminide eklersin özledim o ilk sezondaki ömeri...

Melal
03-11-06, 23:10
bu akşam Ihlamurlar Altında'nın tamamını seyretmedim ama
Sinan Tuzcu'nun sahneleri çok güzeldi yine özellikle
Filiz'e ''hemen gel'' derken ki siniri yüz ifadesi şahaneydi bayıldım:)
bu arada adama kirli sakal çok yakışıyor...:img-grin2

TubaBülent
03-11-06, 23:44
bu aksam ömer cok sinirliydi ve cok ne bilim saff ceme hemen güvendi bilmiyorum ama insallah filiz engel olur diyecem ama bu pek mümkün degil diye gözüküyor
yani anlicaniz bu bölümde cok saff ömeri oynadi

Melal
03-11-06, 23:52
Sevgili Melal

Biz ona kısaca Işıldayan Yetenek diyoruz.

vayy Işıldayan Yetenek güzel bir isim bulmuşsunuz
tabiri caizse cuk oturmuş:)
ayrıca resimler de çok güzel
emeğine sağlık Forever_Bim'cim
vakit buldukça diğer forumlardan buraya
uğrayacağım:)

yılmaz_bengusu
06-11-06, 09:42
Bu resimde muhteşem çıkmışlar. Hem Sinan Tuzcu hem de Tuba Büyüküstün...

bu galiba gerçek hayattan çekilmiş demi forever_bim.süper çıkmışlar gerçekten...

forever_bim
06-11-06, 11:01
bu galiba gerçek hayattan çekilmiş demi forever_bim.süper çıkmışlar gerçekten...

Yok Bengüsu bu resim 43. bölümden yanlış hatırlamıyorsam. Malikanenin önündeler çünkü ve dizide bu kıyafetlerle gördük onları.

forever_bim
06-11-06, 23:04
Değerli Arkadaşlar;

SİNAN TUZCU'ya ait bir önceki başlıkta eklemiş olduğumuz;

*Resimler,
*Özel Çalışmalar,
*Kendi kaleminden çıkan Makaleler,
*Hakkında basında yer alan haberler,
*ve arşiv niteliği taşıyan bilgi ve yorumlar,

tarafımca 6 Kasım 2006 itibarı ile YERLİ OYUNCULAR ARŞİV BÖLÜMÜNE taşınmıştır. Toplam 125 sayfalık kilitli başlıktan 70 sayfalık arşiv elde etmiş bulunmaktayız.

Arşive ulaşmak için LİNK veriyorum:

http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?t=11257 (http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?t=11257)

Saygımla

forever_bim

DİZİFİLM MODERATÖRÜ

elif219
07-11-06, 18:31
forever_bim resimler çok güsel umarm eklmeye devam edersn ömerin akşam elifin yanına geldiiği sahnedeki halleri çok güseldi...ayrıca da çok karizmatikde gözüküyordu,böle çatık kaşşlı görmesek keşke artık ömeri ama isteyince olmuyo işte...

RoseMarry
07-11-06, 19:55
forever_bim resimler harika ellerine sağlık devamını bekleriz...

forever_bim
07-11-06, 19:59
forever_bim resimler harika ellerine sağlık devamını bekleriz...

Rica ederim. Ben yalnızca ekledim. Sevgili volvox çekti. Resimler bahane, Sinan Tuzcu şahane.

wonke
07-11-06, 23:46
arkadaşlar sinan tuzcunun resmi web sitesi ne zaman açılıyomuş bilen var mı?bu konu hakkında bir gelişme oldu mu??

forever_bim
08-11-06, 01:08
arkadaşlar sinan tuzcunun resmi web sitesi ne zaman açılıyomuş bilen var mı?bu konu hakkında bir gelişme oldu mu??

Bu konuda bilgi aktarmıştım önceki başlıkta ama gene aktarayım.

admin@sinantuzcu.com a mail gönderdim. Gelen yanıtta sitenin resmi web sitesi olduğu ve Sinan Tuzcu yoğunluktan fırsat bulursa sitenin açılacağı söylendi. Admine mail atın bence.

yılmaz_bengusu
08-11-06, 09:20
ıhlamurlar altında özge borak'ın eşi ömeri canlandıran Sinan tuzcu dolunay soysertle evli.dün onları televizyonda gördüm avrupa yakasının 100.bölümün kutlamasına konuk olmuş.gülse birselle konuşuyorlardı.ama ne konuştuklarını duyamadım.

nazlıe
08-11-06, 10:42
sinan tuzcunun oynadağı film ne zaman gösterime girecek bilen varmı arkadaşlar

forever_bim
08-11-06, 14:06
sinan tuzcunun oynadağı film ne zaman gösterime girecek bilen varmı arkadaşlar

Mart 2007'de Mavi Gözlü Dev filmi vizyona girecek.

merveeeeee
08-11-06, 17:38
arkadaşlar yeni bölümün fragmanını izledim az önce ve ömer vuruluyor ya nolcak acaba!:img-sorry

yılmaz_bengusu
09-11-06, 07:14
ya ben bacağından filan vurulur zannettim cem bu kadar ileri gitmez dedim ama çok kötü bir yerden vuruluyo.minik elifi uykuda izlemesi ve elifin bebeği için yazdıklarını okurken çok güzeldi ömer.bende ağladım.o ağlamasın kıyamam ben :icon_cry:

TubaBülent
09-11-06, 13:12
evet ya bu ne yaaa bende sandim bacandan falan vurur ne kalbinin yakinindan vuruyo ya bu ne bu kadarda insafsiz olmaz insan cem yani
vurulduna üzülmüyorum ama suc yilmazin üstüne kalcak ömeri ve handan veee filizi dolduranda CEM olacaktir kesin

nazlıe
09-11-06, 16:36
ya sinan tuzcu gibi kaç oyuncu var şu ülkede müthiş oyunculuk yeteneği ama en son şu vurlma sahnesinde göstermiş olduğu performasda gözümde adeta devleşti henüz o sahneyi fragmanda izleyebildim ve sinana birkezdaha hayran kaldım birde sahnenin tamamı izlersem ne kadar hayran kalıcağımı tahmin bile edemiyorum umarım bu büyük yeteneği çok güzel işlerde görürüz ülkenin en iyi oyuncularından biri olmayı sonuna kadar hak ediyor

forever_bim
09-11-06, 16:46
Arkadaşlar bu başlık Ihlamurlar Altında başlığı değil, Sinan Tuzcu başlığıdır. Burada Sinan Tuzcu ve oyunculuğunu tartışın lütfen.

forever_bim

cemotara
09-11-06, 21:33
Resimler harika forever_bim yine herzamanki gibi muhteşem çıkmış sinan tuzcuyu çok seviyorum ya hem harika bir oyuncu hemde çok yakışıklı vede karizmatik

forever_bim
10-11-06, 08:02
Resimler harika forever_bim yine herzamanki gibi muhteşem çıkmış sinan tuzcuyu çok seviyorum ya hem harika bir oyuncu hemde çok yakışıklı vede karizmatik

Teşekkür ederim cemotara,

Ben de senin imzanı çok beğendim, süper bir imza olmuş.

Bende gene pek çok resim var Sinan Tuzcu'nun. Vakit buldukça buraya eklerim.

cemotara
10-11-06, 09:48
sağolasın forever_bim valla arkadaşlar yapıyor bende kullanıyorum çünkü pek beceremiyorum bu işleri zaten programda yüklü değil birde bütün programlar ingilizce pek iyi değildir ingilizcem yeni fotoğrafları sabırsızlıkla bekliyorum
Bu arada BARBİEE çalışman muhteşem olmuş ellerine sağlık

barbiee
10-11-06, 09:55
cemotara teşekkürler canım yorumun için beğenmene sevindim...

barbiee
10-11-06, 15:45
Öncelikle barbiee'ye çok teşekkür ederim. İki özel çalışma da muhteşem olmuş. İkincinin üzerindeki söz hakikaten çok doğru. Resim eklemeye devam ediyorum. Volvox çekti ben ekliyorum.

canım beğenmene çok sevindim ikinci çalışmam da ki söz Ömer'in Elif e söylediği bir şiirden alıntıdır...keşke Elif İle Ömer'i mutlu olarak yanyana görebilseydik....

forever_bim
10-11-06, 16:02
[quote=forever_bim;1596193]Öncelikle barbiee'ye çok teşekkür ederim. İki özel çalışma da muhteşem olmuş. İkincinin üzerindeki söz hakikaten çok doğru.

canım beğenmene çok sevindim ikinci çalışmam da ki söz Ömer'in Elif e söylediği bir şiirden alıntıdır...keşke Elif İle Ömer'i mutlu olarak yanyana görebilseydik....

Şiirden olduğunu biliyorum zaten. 39. bölümde yani sezon finalindeydi bu şiir.

forever_bim
11-11-06, 00:51
Barbiee bunlar da çok güzel olmuş. Ellerine sağlık. Bu arada eşi Dolunay Hanım röportajında Sinan Tuzcunun kabak dolması sevmediğini söyledi. Reklam arasında kabak dolmalarını gördükçe aklıma hep Sinan Tuzcu geldi.

barbiee
11-11-06, 08:06
Sinan TUZCU'nun dün akşam ki performansı yine süperdi kendisini tebrik ediyorum ağlama ve vurulma sahnesini harika oynadı ...

barbiee
11-11-06, 10:36
Dün akşam muhteşem bir oyunculuk sergiledi ELif'in defterini okurken ağladığı sahne ve vurulma sahnesini çok iyi canlandırdı burdan kendisini tekrar tebrik ediyorum ve Sinan TUZCU'nun daha iyi projelerde rol almasını sabırsızlıkla bekliyorum....:good:

yılmaz_filiz
11-11-06, 21:03
resimler için saol forever_bim ellerine sağlık.yaa ömere nolcak çok merak ediyorum umarım bişey olmaz.ama kurşun kötü bir yere isabet etti.cemin adamlarından hakkı mı ne ömeri vuran adamın yüzü ne kadar iğrenç korkuyorum walla o adamdan.cemdende öylee tiksiniyorum ondanda :(

gurbetci
12-11-06, 13:11
bu sabah harika pazarda gördüm kendisini.esi ile birlikte avrupa yakasi dizisinin yemeginelerdi ve gülse birseli tebrik ediyorlardi.spor giyinmisti,basinda spor bir sapka,spor bir ceket,ceketinin disina atilmis bir kapison:img-grin2 hos bir sahneydi.zaten hos bir cift baska ne beklenir ki :img-grin2

forever_bim
12-11-06, 13:21
bu sabah harika pazarda gördüm kendisini.esi ile birlikte avrupa yakasi dizisinin yemeginelerdi ve gülse birseli tebrik ediyorlardi.spor giyinmisti,basinda spor bir sapka,spor bir ceket,ceketinin disina atilmis bir kapison:img-grin2 hos bir sahneydi.zaten hos bir cift baska ne beklenir ki :img-grin2

Haberi bizlerle paylaştığın için teşekkürler sevgili gurbetçi;

Zaten evleneceklerini duyduğumda iki çok sevdiğim insan birbirini buldu diye sevinmiştim. Allah daim etsin mutluluklarını ne diyelim:img-grin2

Dolunay Soysert 3. sezonda Avrupa Yakasına konuk oyuncu olmuştu belki bu sezon da Sinan Tuzcu konuk olur. Bir de komik rolde görelim, süper olur bence...

wonke
12-11-06, 17:56
Haberi bizlerle paylaştığın için teşekkürler sevgili gurbetçi;

Zaten evleneceklerini duyduğumda iki çok sevdiğim insan birbirini buldu diye sevinmiştim. Allah daim etsin mutluluklarını ne diyelim:img-grin2

Dolunay Soysert 3. sezonda Avrupa Yakasına konuk oyuncu olmuştu belki bu sezon da Sinan Tuzcu konuk olur. Bir de komik rolde görelim, süper olur bence...

katılıyorum kesinlikle sinan tuzcu avrupa yakasına konuk olursa çok güzel olur.forever bim resimler için çok teşekkürler.
sinan tuzcu bu bölüm de de çok güzel bir performans sergiledi.harika bir oyunculuk yeteneği var.walla muhteşem bir oyuncu doğru söze ne denirki kutluyorum onu.

sudeniz
12-11-06, 18:59
arkadaşlar sizden bir ricam olabilirmi ömerin elifin kızına yazdığı defteri okurken ne yaptığını anlatabilirmisiniz ve resimleri varsa ekleyebilirmisiniz
ben artık konusundan uzaklaştığını düşündüğüm için izlemeyi bıraktım ki bu son bölümde yani ömerin vurulması neden ya dedirtiyor insana konusu
söz vermiş aşklara ama anlaşılan artık bu konudan eser yok silahlar falan patlaması ben bu dizide sadece aşkın ve güzel duyguların anlatılmasını isterdim ama olmadı malesef
umarım resimleri vardır teşekkürler şimdiden

forever_bim
12-11-06, 19:13
arkadaşlar sizden bir ricam olabilirmi ömerin elifin kızına yazdığı defteri okurken ne yaptığını anlatabilirmisiniz ve resimleri varsa ekleyebilirmisiniz
ben artık konusundan uzaklaştığını düşündüğüm için izlemeyi bıraktım ki bu son bölümde yani ömerin vurulması neden ya dedirtiyor insana konusu
söz vermiş aşklara ama anlaşılan artık bu konudan eser yok silahlar falan patlaması ben bu dizide sadece aşkın ve güzel duyguların anlatılmasını isterdim ama olmadı malesef
umarım resimleri vardır teşekkürler şimdiden

Sevgili sudeniz;

Elimde 48. bölümden yaklaşık 10, 49. bölümden de 80'e yakın eklemeyi planladığım resim var. Zaman buldukça da ekliyorum zaten.

Kısaca özetleyim: Ömer küçük Elif'e gene kızdı, sonra hatasının farkına varıp gönlünü almak için odasına gitti. Zeynep çocuğu yatırmıştı. Ömer örtmek için battaniye almak amacıyla dolabı açtı. Battaniyeyi alırken Elif'in günlüğü yere düştü. Okudu, Elif'in hastanedeki hali ve de evlendikleri akşam aklına geldi, gözyaşları sicim gibi akmaya başladı. Sonra çocukla uykuya daldı. Artık da kızına karşı tavrı değişti ve de çok ilgili olmaya başladı.

sudeniz
12-11-06, 19:23
Sevgili sudeniz;

Elimde 48. bölümden yaklaşık 10, 49. bölümden de 80'e yakın eklemeyi planladığım resim var. Zaman buldukça da ekliyorum zaten.

Kısaca özetleyim: Ömer küçük Elif'e gene kızdı, sonra hatasının farkına varıp gönlünü almak için odasına gitti. Zeynep çocuğu yatırmıştı. Ömer örtmek için battaniye almak amacıyla dolabı açtı. Battaniyeyi alırken Elif'in günlüğü yere düştü. Okudu, Elif'in hastanedeki hali ve de evlendikleri akşam aklına geldi, gözyaşları sicim gibi akmaya başladı. Sonra çocukla uykuya daldı. Artık da kızına karşı tavrı değişti ve de çok ilgili olmaya başladı.

çok teşekkürler hala k.elifi görünce elifi hatırlıyor dimi bende izlemek isterdim ama artık senaryo bu hale geldiği için bakamıyorum ilk bölümleri özlüyorum
ve bize neden ömer elif aşkını izletmediklerini anlıyamıyorum

forever_bim
12-11-06, 21:09
krnca_ çok teşekkürler. Çok şirin olmuş çalışman. Ben sonra yine resim eklerim. Kabuslar Evinin 4. bölümü de çıktı. Daha alacak vakit bulamadım. 10. bölümde de Sinan Tuzcu ve Melisa Sözen var. Sabırsızlıkla bekliyorum.

krnca_
13-11-06, 14:31
krnca_ çok teşekkürler. Çok şirin olmuş çalışman. Ben sonra yine resim eklerim. Kabuslar Evinin 4. bölümü de çıktı. Daha alacak vakit bulamadım. 10. bölümde de Sinan Tuzcu ve Melisa Sözen var. Sabırsızlıkla bekliyorum.

rica ederim
bende sabırsızlıkla bekliyorum 10. bölümü...en azından fragmanı görseydik:icon_cry:

forever_bim
13-11-06, 15:59
rica ederim
bende sabırsızlıkla bekliyorum 10. bölümü...en azından fragmanı görseydik:icon_cry:

Sevgili krnca_

Peki I.A.'yı ,izliyormusun? Bölüm yorumlarında seni görmüyorum da. Sinan Tuzcu oscarlık bir oyun çıkardı bu hafta. Tek kelimeyle bayıldım.

ozzde
13-11-06, 16:59
Vizeler başladı sayfaları yeni okuma fırsatım oldu.Ellerinize sağlık.Çok güzel fotoğraflar.Kabuslar evi için de biraz bekleyeceğiz sanırım.Son bölümde harikaydı.Ne olacak merak ediyorm.Çok güzel oynadı.Elifle olan sahneleri çok güzeldi.Feride işle de aralarında bir şey olacak bu gidişle...Her şey çok güzel.Sinan Tuzcu harika....

krnca_
13-11-06, 18:35
Sevgili krnca_

Peki I.A.'yı ,izliyormusun? Bölüm yorumlarında seni görmüyorum da. Sinan Tuzcu oscarlık bir oyun çıkardı bu hafta. Tek kelimeyle bayıldım.

Ihlamurlar Altında'yı ne yazık ki tam izlemiyorum. doğruyu söylemek gerekirse sadece Sinan Tuzcu'nun olduğu sahneleri seyrediyorum, onun sahnesi bitince değiştiriyorum veya içeri gidiyorum :img-grin2 tam anlamıyla izlemediğim bir dizi hakkında da yorum yapmak istemiyorum... bu hafta gerçekten de süper Sinan Tuzcu ağlmasıylla beni bitirdi:icon_cry:

forever_bim
13-11-06, 19:50
Ihlamurlar Altında'yı ne yazık ki tam izlemiyorum. doğruyu söylemek gerekirse sadece Sinan Tuzcu'nun olduğu sahneleri seyrediyorum, onun sahnesi bitince değiştiriyorum veya içeri gidiyorum :img-grin2 tam anlamıyla izlemediğim bir dizi hakkında da yorum yapmak istemiyorum... bu hafta gerçekten de süper Sinan Tuzcu ağlmasıylla beni bitirdi:icon_cry:

Ben de hiçbir jestini mimiğini tonlamasını kaçırmamak için ekrana kilitleniyorum o çıkınca. Yalnızca ağlama sahnesi mi? Vurulma sahnesi de kendi klasında oldu. İlk defa bir oyuncu gerçekten vurulmuş gibi vurulma sahnesi çekti. Muhteşemdi.

yılmaz_filiz
14-11-06, 08:08
Ben de hiçbir jestini mimiğini tonlamasını kaçırmamak için ekrana kilitleniyorum o çıkınca. Yalnızca ağlama sahnesi mi? Vurulma sahnesi de kendi klasında oldu. İlk defa bir oyuncu gerçekten vurulmuş gibi vurulma sahnesi çekti. Muhteşemdi.

gerçekten vurulma sahnesi süperdi.bir oyuncu bu kadar mı izleyecilerini yansıtır o olayları.oyunculuğunu bin kat daha beğendim harika ayakta alkışlıyorum...

sudeniz
16-11-06, 20:15
forever_bim çok teşekkür ederim elifin günlüğünü okurkenki resmini koymuşsun vede vurulduğu bnirde fragman resimlerini eklemişsiniz çok teşekkürlerkeşke ı.a bu hale gelmeseydi ve bende izlerken en çok keyif aldığım sinan tuzcuyu izleyebilseydim umarım onu daha güzel ve istikrarkı bir projede izlerim

forever_bim
16-11-06, 21:09
forever_bim çok teşekkür ederim elifin günlüğünü okurkenki resmini koymuşsun vede vurulduğu bnirde fragman resimlerini eklemişsiniz çok teşekkürlerkeşke ı.a bu hale gelmeseydi ve bende izlerken en çok keyif aldığım sinan tuzcuyu izleyebilseydim umarım onu daha güzel ve istikrarkı bir projede izlerim

Ben zaten Sinan Bey için izliyorum. Her hafta biraz daha mükemmel oluyor, Allah yolunu açık etsin.

Resimler için de rica ederim. Büyük zevkti.

((LG))_34
17-11-06, 14:09
Forever_bim teşekkürler,çok güzel resimler.

forever_bim
17-11-06, 14:36
Ozzde çalışman süper bir şey olmuş. Bayıldım ellerine sağlık.

LG 34. Volvox çekiyor ben ekliyorum. Sagolasın. Begenmene sevindim.

forever_bim
17-11-06, 14:38
Evet LG 34.

Geçen Temmuz ayında evlendiler.

ozzde
17-11-06, 14:46
Ozzde çalışman süper bir şey olmuş. Bayıldım ellerine sağlık.

LG 34. Volvox çekiyor ben ekliyorum. Sagolasın. Begenmene sevindim.

Çok sağol.beğenmene sevindim bende.Vaktim olsa da keşke daha çok güzellerini yapsam.Ama olmuyor işte.Bölüm fotoğrafları için de teşekkürler....

forever_bim
17-11-06, 18:36
Ozzde rica ederim. Adam bize TVden en büyük hediye olarak yeteneğini sunuyor, biz de bir şeyler yapıp teşekkür etmeye çalışıyoruz işte. :img-grin2

wonke
17-11-06, 19:07
forever bim resimler için çok teşekkürler.biz teşekkür etmekten sen de resim eklemekten bıkmadın:):)ama bu resimler için gerçekten çok teşekkür ederim.

((LG))_34
18-11-06, 06:48
Sinemcim çok sağol,süpersin.

sudeniz
21-11-06, 20:27
Evet arkadaşlar yazıyı önce özel mesajla iletelim dedik ama sonra herkes görebilsin diye açık olarak forumlara yazacağız. İlk buraya adresleri ve yazıyı ekliyorum.

[b]Siz de dizilerdeki kötü gidişattan memnun değilseniz bu kapmanyaya katılın. Aşağıdaki yazıyı yazarlara,gazetecilere yollayın. Yazar adreslerini Ö.M isteyebilirsiniz.B] İlginiz ve sabrınız için şimdiden teşekkürler

KIRIK KANATLARIN ÇİLESİ

Başta ne güzel başlamıştı dimi ölümsüz bir aşk hikâyesi diye.
Kurtuluş savaşında karşılaştığımız zorluklar ve yaşadığımız o büyük zafer
İnancımızın ayağında ayakkabısı, yiyecek yemeği olmayan, silahında mermisi olmayan, süngüsüyle savaşan, başında miğferi olmayan her şeyini kurtuluş için harcayan o insanların öyküsü, tek başlarına kalan üç kızın hikâyesi nişanlısını şehit veren bir kızın hayat hakkında pek bir şey bilmeyen iyi eğitim almış Nazlının ve anaç bir kız olan Ayşe’nin ,kardeşine bakan güçlü bir kızın hikayesi. Diğer tarafta ise kahraman iki askeri izlemiştik. Teğmen Nevzat korkusuz gözü kara zeki bir askerdi ve Yüzbaşı Cemal soğukkanlı düşünerek hareket eden cesur bir askerdi.

Cemal Nazlıyı gördüğü anda sevdi, Nevzat ise Ayşe'nin o korkusuz diye nitelendirdiği gözlerine vuruldu. Ama olmadı ilk önce senaristler Nevzat ı görevden attılar Ayşe’nin cemali sevdiğini öğrendi, sevdiği için savaştı aşkı için savaştı.

Nazlı Ayşe için sevdiğinden vazgeçti, öğretmen olmak için, çokçuklara bir şeyler öğretmek için direndi, kendini yeni tanımaya başladı. Ayşe ise annesinin ölümünden sonra kardeşine annelik yaptı anaç bir kızdı çok gururluydu babasının ölümde bile dik bir şekilde durabiliyordu alacaklılar kapıya geldiğinde bile .

ŞİMDİ BENİM ANLATMAK İSTEDİĞİM SENARYODAKİ BU KÖTÜ GİDİŞAT

İlk önce Kırık Kanatlar yeni sezona merhaba dedi ve cumhuriyetin anlatılacağı söylendi ama olmadı. Bir sezon boyunca yakalanamayan eşkıyalar bir gecede öldüler, ilk önce bir yüzbaşının ve öğretmenin intiharını izledik, Nazlının ölümünden sonra hiçbir şekilde eğitim için bir şey yapılmadı okul müdürü kayıplardaydı, Leyla kayboldu, Nevzat'ın annesi babası nerde bilen yok onlar hakkında hiçbir bilgi yok. .Şeref'in vilayete sevk edilecekken kaçması, Ayşeye saldırması ve ölmesi halimin ifadesiyle Nevzat’ın kurtulacakken ölmesi…böylece dizide ölmeyen kişi ya da intihar etmeyen kişi kalmadı..
Şimdi ise bir aşk üçgeni yaratılmaya çalışılıyor Şahin'in Ayşe'yi düşünmesi, Emine'nin Nevzat'ı düşünmesi ve bu yönde yazılan senaryoda Nevzat'ın Ayşe'yi kıskanması ve Ayşe'nin sanki ben ona aslında aşık değildim manasındaki konuşmaları. Bu mu istiklalin gölgesinde yaşanan aşk hikayesi dedirtiyor insana. Özelliklede 29. bölüm özetindeki; Nevzat'ın Emine'yi hastaneye getirdiği ve uzun zamandır tutmayı beklediği elleri başkasını elini tutarken görür. Yazısı.
Senaryonun en başından beri kötü adam aynıydı o kadar çok şey yaptı kı; biri bile ortaya çıkmadı adam şimdide saltanat yanlılarının yanında daha da güçleniyor .
Başrol oyuncularının bir figuran olarak kullanılması daha büyük çelişki doğuruyor. En son bölümde Nevzatı sadece dağda uyurken, otururken gördük Ayşeyi ise ev yandığında ve kardeşinin yanında,ama Şahin,Emine ,Recep ,Bekir,Feraye,biz bunları daha çok izliyoruz ve gerçektende hikayeden çok uzaklaşılıyor. Şu anda herkes başladığı zaman çok emek harcadığı için izliyor ve bu durum herkesin sabrını zorluyor hiç birimiz bu durumu kabul edemiyoruz senaryodan memnun değiliz

BİZLER YANİ İZLEYİCİLER BU DURUMDAN HİÇ HOŞNUT DEĞİLİZ VE KIRIK KANATLARIN MUTLU BİR FİNALLE SONLANDIRILMASINI BEKLİYORUZ NEVZATIN TESLİM OLMASINI VE AYŞEYLE EVLENDİKLERİNİ GÖRMEK İSTİYORUZ UMARIM BU KADARINI BİZE YAŞATIRSINIZ VE UMARIM BU SEFER BİZE BİR YANIT VERİRSİNİZ

sudeniz
21-11-06, 20:28
SİZDE BİZE DESTEK VERİN

Evet, bu gün birçok kaliteli yapımın raiting denilen şey yüzünden yayından kaldırıldığını ya da raiting kaygısı yüzünden senaryoların bozulduğunu görüyoruz.…. önümüzde bir sürü örnek var. Mesela birde yayından kaldırılan yapımlar var harcanan onca çaba, emek heba olup gidiyor birilerinin buna dur demesi lazım ya da bir şeyler yapması.. evet bu raitingler bizler yani halk tarafından seçiliyor ama Türkiye'de 2000 kişi değil 70.000.000 kişi var ve bende o 70.000.000 kişinin içindeyim.

Öncelikle yayından kalkan dizilere değinelim. Bir sürü dizi bir iki bölüm sonra yada dört bölüm sonra yayından kalktı; Esir Kalpler,Seher Vakti ,Rüzgarli Bahçe,Unutma Beni, Koçum Benim,bir sürü var ama benim(bizim) aklıma gelenler bunlar

Reyting uğruna senaryosu değişime uğrayan diziler;

Kırık Kanatlar: Kurtuluş Savaşı'nı konu alarak ölümsüz bir aşk destanını işlemişti başlarda. İnsanların inancını ve yürekliliğini sonraları yapılan bir analaşma sonucu Yunanistan da yaşayan Türklerin yurda geri dönmesini ve Yunanlı'larında Türkiye'den zorla ayrıldıklarını gördük oradaki dostluğu gördük, eğitim için neler yapıldığını ne zorluklara göğüs gelindiğini gördük.
Daha sonra ise bir yüzbaşı'nın ve bir öğretmen'in intiharını izledik, o savaşta galip gelen askerlerin dağda bir grup eşkıyayı yakalayamadığını, eski bir teğmen'i bir kaçak durumunda izledik, kanunları hukuku kabul etmeyen eski bir teğmen. Yaşlı bir kervancı'nın ağzından bu ülkede hukuk var kelimesinin duyulmasına karşın sürekli kötülerin kazandığı, evlerin yandığ…bir diziyi izler olurduk ve hiç birimiz bu durumdan memnun değiliz. Senaryoyla ilgili sorunları yapım şirketine bildirdik mail attık telefon açtık ama bu diziyi izleyen halkın sözüne kulak verilmedi. Her bölüm düzelecek umuduyla baktığımız dizi şimdi daha da kötüye gidiyor.

Ihlamurlar Altında: Başta ne güzel başlamıştı söz verilen aşklara diye. Delikanlı Yılmaz ve mahallenin en güzel kızı Elif’in aşk öyküsüydü.. Birde Elife âşık zengin oğlu Ömer'in aşkları. Yılmaz başta çok kıskançtı ve güvensizdi buda onu Elifi kaybettirdi. Ömer ise her zaman Elif'in yanında oldu ona güvendi ve onunla evlendi. Ama hiçbir zaman onun aşkına sahip olamadı. Yılmaz uğruna dayak yediği uğruna hapse girdiği kızdan vazgeçti intikam uğruna yaklaştığı Ömer'in kardeşi Filizi sevdi. Aslında benim(bizim) anlatmak istediğim bir süre sonra senaryodan uzaklaşılması bir işyerine bomba koyulması, Ömer'in ayağından vurulması, Ekrem'in vurulması, Kemal Bey'in vurulması ve ölmesi, Filizin babasına verdiği söz için Yılmaz'dan uzaklaşması ve aradan dört yıl geçmesi ve şimdide yeniden birlikte olmaları yani madem böyle bir şey yazacaksınız niye zaman atlaması yaptınız ki, yavru bir kedinin yüksekten inmesine yardım eden bir adamın bir anda kötü olması Yılmazı dövdürmesi, çocukluk arkadaşı olan Ömer i vurdurması ve tabiî ki birde Ömer in hala Elifi sevmesi ve düşünmesi, hatırlaması. Ama Yılmaz'ın ise Elif'i hiç düşünmemesi bu mu söz verilmiş aşklar hayır bu değişen bir senaryo, rayından çıkan ve benim artık izleyemediğim bir proje.

Gümüş: ilk başlarda sevdiği kadını kaybeden bir adam ve çocukluk'tan beri sevdiği adamla evlenme hayalleri kuran ve sonunda istediğine kavuşan bir kadın. Önceleri sevgisi karşılıksızdı ama sabretti ve sonunda ikisi de birbirini sevdi. Ama olmadı burada da senaryo bozulmaya başladı.. İlk önce gümüş düşük yaptı, enişte dedikleri onları sırtından vurdu şirketi dolandırdı, uyuşturucu kaçakçılığı bile işlendi, buda yetmedi ilk başta dost olan ama daha sonra paronayak olduğunu anladığımız bir adam çıktı ortaya. ,buda yetmedi öldüğünü sandığımız kız tekerlikli sandalyeyle karşımıza çıktı.
Gerçektende ağır bir kaza yapmıştı ama karnındaki çocuğa bir şey olmamıştı ameliyatta verilen narkoz ve de verilen ilaçlara rağmen çocuğu gayet sağlıklıydı. Şimdi ise eşini çocuğundan kıskanan bir eş ve eski sevgiliye olan ilgisi yüzünden bir ayrılığı daha izliyoruz.… daha mutluluğu yakalayamadılar.

Sıla: Aslında çok güzel bir dizi ama konusunda berdel'i ve töreyi anlatmak için başladı. Ama Sıla'nın çok zengin olması ve dik başlı olması ve Boran'a karşı bir şeyler hissetmesi.

Ama doğuda insanlar daha çocukken evlendiriliyor,kızlar neredeyse ilkokuldan sonra okula gönderilmiyor Hatta bu yüzden bir kampanya başlatıldı baba beni okula gönder diye
Ve insanlar sevmediği biriyle evlendiriliyorlar ve ayrılmaları demek ölmeleri demek töre bunu emrediyor. Son bölümdeki o örnek tecavüze uğrayan ve hamile kalan kadın ve zorla o kişiyle evlendirilmesi yani çaresizlik. Bu kişi köylü ve elinden hiç bir şey gelmeyecek birisi işte töre bence(bizce) bu.

Nerde o eski günler öyle değimli: ADİLE NAŞİT, MÜNÜR ÖZKUL,HALİT AKÇETEPE,KEMAL SUNAL,TARIK AKAN,TÜRKAN ŞORAY, FİLİZ AKIN,HÜLYA KOÇYİĞİT,GÜLŞEN BUBİKOĞLU,CÜNEYT ARKINLI Benim aralarında en çok sevdiğim Adile Naşit ve Münir Özkul'un oynadığı Neşeli Günüler O birbirine kilitlenmiş güzel insanlar kışın soğukta dışarıda kaldıklarında bile birbirine sımsıcak sarılan insanlar, o ayrı kalan kardeşlerin birbirlerini bulduklarındaki sarılmaları ve tabiî ki de en çok sevdiğim o mutlu biten hikâyeler her zaman içinde kahkahanın olduğu sahneler.

Birde mavi boncuk vardı hatırlarsanız Emel Sayını kaçıran beş altı kişinin komik hikayesi ve Emel Sayın'ın onların arasında kalırken o sıcaklığı, o sevgiyi, dostluğu aşkı bulduğu o güzel ,o komik hikayesi olan film. yani anlatmak istediğim şimdi bunlar yok sürekli kötü şeyler işleniyor ve sırf projenin ömrünü uzatmak için .

PEKİ HİÇ KONUSUNDAN SAPMAYAN YAPIMLAR OLMADIMI OLDU TABİ AMA ÇOK AZ
İŞTE BUNLARDAN BİR KAÇI

SICAK SAATLER, Sedat yalçın, Buket hazar, cehennem Cevdet, ve Bosnalı o çocuk tüm kadroyu hatırlamıyorum konusu ise gazetecilerin yaşadığı zorluklara rağmen gerçekleri halka duyurmak isteyen iki gazetecinin aşkı.

ÇALI KUŞU:bu aslında hepinizin bildiği bir hikâye bir muallimin aşkında kaçmak için Türkiye'yi gezmesi ve yaşadığı zorluklar yanında da bir kız.

SÜPER BABA: üç çocuğuyla birlikte yaşan Fikret’;in hikâyesi evet bu bence unutulmaz bir dizi birbirine sığınan bir aile ve bir babanın hayatı. çocuklarına örnek olmak için çabalayan bir babanın hikayesi.

HAYAT BİLGİSİ: Kir öğretmenin haksızlığa boyun eğmeden öğrencilere dostluğu ve arkadaşlığı ve öğretici konuşmaları benim için harikaydı.

ARKA SOKAKLAR:i Polislerin hikayesi onların yaşadığı zorluklar aldığı tehditler görev başında yaşadığı zorluklar

GÜLBEYAZ: İki düşman ailenin konusunu anlatan bir yapım. Ama hiç kimsenin çocuklarının torunlarının bile bilmediği bir düşmanlık eski bir aşk hikayesi.

ÇEMBERİMDE GÜL OYA: O kadar güzel bir hikâyeye sahipti ki 1970 li yılların ki o kadar güzel bir aşk hikayesi izledik ki tekrarlarını hiç bıkmadan izleyebiliriz Yurdanur la Mehmet in hikayesi o güzel sımsıcacık hikaye. insanın içini ısıtan bir dizi. Bence en güzel dönem dizilerinden biriydi.

Evet umarım sizde bize destek verirsiniz ve medya sektöründe hala yapılacak bir şeyler vardır çünkü sizin yazdığınız bir yazıyı milyonlar okuyor desteklerinizi bekliyoruz ve umarım bize bir cevap verirsiniz teşekkürler

cemotara
22-11-06, 09:25
sevgili forever_bim resimler herzamanki gibi muhteşem adam çok yakışıklıya sinan tuzcunundamı göz rengi değişip duruyor ya ama gözleri muhteşem zaten renkli gözlü insanları severim inş. daha çok doğru projelerde görürüz sinan tuzcuyu mesela eşiyle birlikte şöyle romantik bir dizide görürüz inş.Eklediğin resimler için çok sağolasın

nazlıe
22-11-06, 22:28
bende sinan tuzcunun saçlarını kesmesini istiyorum kanald nin yeni yayın dönemi için hazırladıkları görüntülerde saçları kısacıktı ve o na çok yakışmıştı şimdi neden uzattıki :(

yılmaz_filiz
23-11-06, 07:43
bencede sinan tuzcu saçını kestirmeli uzun saç yakışmadı.neyse dizide bir ayağa kalksın yeniden hayata tutunsun kendine imaj değişikliği yapar artık :img-yes: :img-hyste

miskin
23-11-06, 09:23
kusura bakmayın ama hep kendi açımızdan düşünüyoruz biz izleyiciler...kısa saç meselesi saçma geldi bana biraz...oyuncu iin saç sakal bıyık kesmek oyle düşündüğümüz kadar kolay olmasa gerek...oyunu var..sinema fili var...karakter tutarlılığı var hatta...gelecek projeler bile var bu saç sakal kesme meselesinde...bence sinan tuzcu kısa saç e bıyıksız halini saklıyor...öyle bir çıkacak ki karşımıza hiçbirimiz tanıyamayacağız bence!:)

forever_bim
23-11-06, 15:44
kusura bakmayın ama hep kendi açımızdan düşünüyoruz biz izleyiciler...kısa saç meselesi saçma geldi bana biraz...oyuncu iin saç sakal bıyık kesmek oyle düşündüğümüz kadar kolay olmasa gerek...oyunu var..sinema fili var...karakter tutarlılığı var hatta...gelecek projeler bile var bu saç sakal kesme meselesinde...bence sinan tuzcu kısa saç e bıyıksız halini saklıyor...öyle bir çıkacak ki karşımıza hiçbirimiz tanıyamayacağız bence!:)

Aslında sana katılıyorum ama ilk sezonki süper bakımlı hali çok daha hoştu. Hani çakı gibi derler ya öyleydi. Ama sen de haklısın, oyuncu saçıyla başıyla değişiklik yapmalı ki canlandırdığı karakterin ruh durumunu yansıtsın. Şimdiki saç baş hayatının kadınını kaybetmiş bir adama gidiyor aslında.

((LG))_34
23-11-06, 16:24
Kesinlikle ilk sezon daha hoştu ama yine hoş..Nasıl desem bıyıkları felan.Hatta bence en güzel hali Elif'İ ameliyata gönderirkenki halleriydii..

((LG))_34
26-11-06, 07:20
Sonunda aradığım resimler çıktı.Forever_bim teşekkürler.

forever_bim
26-11-06, 08:46
Sonunda aradığım resimler çıktı.Forever_bim teşekkürler.

Rica ederim. Vakit buldukça eklemeye çalışıyorum.

forever_bim
26-11-06, 14:18
Cemotara resimler çok güzel. Eklediğin için de çok teşekkür ederim. Uyurken pek bir masum çıkmış.

yılmaz_filiz
27-11-06, 07:07
yaa arkadaşlar ömerin ölme sahnesini berbat ettiler.ömer müthiş oynadı ama doktorlar iğrençti.ne kadar sakin davranıyolardı çook büyük saçmalıktı.

yeşil_2
28-11-06, 10:44
foverer bim sende 11. bölümün fragmanı var mı? nerden buldun?

asli&ekin
28-11-06, 12:36
çok karizmatik bi adam çokta tatlı

forever_bim
28-11-06, 14:17
foverer bim sende 11. bölümün fragmanı var mı? nerden buldun?

Son uygulamadan çok önce indirmiştim ben fragmanı...

çok karizmatik bi adam çokta tatlı

Doğru söze ne demeli? Aynı fikirdeyiz.

merveeeeee
02-12-06, 09:33
sinan tuzcu gene süperdi hele elifle feridenin yastık savaşı yaptığı sahne çok güzeldi

((LG))_34
02-12-06, 18:18
Forever_bim eline sağlık,paylaşım harika=)

wonke
02-12-06, 19:00
resimler çooook güzel.teşekkürler forever bim.nostalji oldu biraz.eskilere gittim.ne güzel bölümlerdi yaa:):):)o zamanki sinan tuzcu daha güzeldi bence.(yankış anlaşılmasın her haliyle iyi de ben kısa saçlı halini daha çok seviyorum:))

wonke
02-12-06, 19:08
Rica ederim wonke, imzan çok şirin bu arada. Kaçıncı bölümden?

bilmiyorum ki.hatırlayamadım.ama elifle yeni evlendikleri zamanlardı.

yılmaz_filiz
04-12-06, 07:16
Bir imza

http://img382.imageshack.us/img382/2415/untitled50jdys4.jpg (http://imageshack.us)

süper bi avatar forever_bim.ellerine yüreğine sağlık cnm...

forever_bim
04-12-06, 07:40
süper bi avatar forever_bim.ellerine yüreğine sağlık cnm...

Ben yapmadım Bengüsu ama gene de teşekkürler. Ben de çok beğendim.

gülbeşeker
04-12-06, 13:22
Bir imza

http://img382.imageshack.us/img382/2415/untitled50jdys4.jpg (http://imageshack.us)

ben özge ile sinanı birbirine çok yakıştırıyorum eğer özge bu sene dizi yapmazsa gelecek sene sinan tuzcuyla güzel bir dizide oynamasını isterdim.

forever_bim
04-12-06, 15:33
ben özge ile sinanı birbirine çok yakıştırıyorum eğer özge bu sene dizi yapmazsa gelecek sene sinan tuzcuyla güzel bir dizide oynamasını isterdim.

Ben en fazla Melisa Sözen'le oynasa keşke derken Çağan Irmak beni duydu ve de 10. bölümde Kabuslar Evinde başrolü onlara verdi.

yengecs
04-12-06, 15:43
Ben en fazla Melisa Sözen'le oynasa keşke derken Çağan Irmak beni duydu ve de 10. bölümde Kabuslar Evinde başrolü onlara verdi.

Kabuslar evi ne zaman basliyo.. bi senedir haberini aldik ama hala tam bi bilgiye sahip degiliz.

Bu arada nasil yani kim tam olarak basrolu aliyo simdi.. ??

forever_bim
04-12-06, 15:53
Kabuslar evi ne zaman basliyo.. bi senedir haberini aldik ama hala tam bi bilgiye sahip degiliz.

Bu arada nasil yani kim tam olarak basrolu aliyo simdi.. ??

Kabuslar Evi piyasaya DVD ve VCD olarak çıkmaya başladı. Her bölüm farklı bir oyuncu kadarosu başrolde ve her bölüm farklı bir konu var.

10. Bölümün adı Seni Beklerken. Daha çıkmadı. O bölümde Melisa Sözen ve de Sinan Tuzcu var başrolde.:img-wink:

((LG))_34
05-12-06, 15:27
Forever_bim harikasın,çok güzel paylaşım.

((LG))_34
06-12-06, 16:54
2. bölüm harikaydı teşekkürler forever_bim ve benim.

£speranza
06-12-06, 16:59
Başrolde izleyeceğimiz yapımları sabırsızlıkla bekliyorum I.A'dan daha iyilerine layık şüphesiz birde bıyık işini çözmesi lazım:)ve de burdan avazım çıktığı kadar bağrıyorum: SENİ SEVMEYEN ÖLSÜN:)

miskin
06-12-06, 20:01
mademe figaro dergisinin aralık sayısında mükemmel iki fotosu ve çoook tatlı kısa bir röpörtajı var sinan tuzcunun.

forever_bim
06-12-06, 20:40
mademe figaro dergisinin aralık sayısında mükemmel iki fotosu ve çoook tatlı kısa bir röpörtajı var sinan tuzcunun.

Miskin çok sağolasın heber için o dergiyi bulmamız lazım. İnşallah bulurum. Röportajı da eklerim buraya.

Başrolde izleyeceğimiz yapımları sabırsızlıkla bekliyorum I.A'dan daha iyilerine layık şüphesiz birde bıyık işini çözmesi lazım:)ve de burdan avazım çıktığı kadar bağrıyorum: SENİ SEVMEYEN ÖLSÜN:)

Efendim yeni bombalar yolda zaten bekliyoruz hevesle. Son söze katılmamak ne mümkün. Neyse ben daha resim ekleyeceğim de umarım vakit bulurum ekleyecek kadar.

forever_bim
06-12-06, 22:30
Birincisi

Fragman resimleri için sinem'e teşekkürler.

İkincisi

Madame Figaro Dergisi Aralık sayısını satın almış durumdayım. İlk fırsatta tarayıcıdan geçirip eklemeye çalışacağım. Resmi görmeniz lazım arkadaşlar. Dehşet bir şey.

Barakuda
06-12-06, 22:49
kendisi galatasaray-liverpool maçında kapalıdaydı...
gayet mütevazı çok canayakın bir hali vardı : )
yeri geldi zıpladı yeri geldi haykırdı...
fotoğraf isteklerini hiç geri çevirmedi...
açıkçası hiç beklemiyordum onun bu sivil halini : )
yanılmışım : )
resim koyabilirim müsait bir zamanımda isterseniz...

forever_bim
06-12-06, 22:56
kendisi galatasaray-liverpool maçında kapalıdaydı...
gayet mütevazı çok canayakın bir hali vardı : )
yeri geldi zıpladı yeri geldi haykırdı...
fotoğraf isteklerini hiç geri çevirmedi...
açıkçası hiç beklemiyordum onun bu sivil halini : )
yanılmışım : )
resim koyabilirim müsait bir zamanımda isterseniz...

Evet mümkünse lütfen alalım resimleri. Benim gibi fanatik GS'li o da.

miskin
07-12-06, 20:54
sinan tuzcu fanatik bir galatasaraylı zaten...dolunay soysertle evlilikleri basına yansıdıgında haberlerin şu kısmı enteresandı düğünde gösterilen bir kısa filmde ezeli fenerbahçe galatasaray rekabeti anlatılmış...komik bir şekilde...sanırım dolunay soysert ve sinan tuzcu oynamış filmde.... ayrıca nihat sırdarın programında devamlı mesajla birbirlerine takılıyorlar nihat sırdar fenerbahçe taraftarı olduğu için çekişiyorlar.... kombine kartı olduğunu ve her hafta maça gittiğini söylüyorlar nihatla sivrisinek....

secoms
07-12-06, 21:03
walla önceden de dediğim gibi sinan tuzcuyu cok seviyorummm... ve bence dizinin en kaliteli oyuncusu...
burdan foverbim e cok tesekkür ederim bu röportajları ekledigi için...bilkenti 3. sınıfta bırakıp oyuncu olmaya karar vermiş .. bu verilmesi zor karar için kendisini kutluyorumm... iyi ki de bırakmıs da biz de onun hamlet oyununda izleyeceğizz...

not:diziden anladıgıma göre boyu cok uzun ...ama sunu söylemeden gecemeyecegim yürüyüşü bi tuhaf geliyo bana:)

forever_bim
07-12-06, 21:13
sinan tuzcu fanatik bir galatasaraylı zaten...dolunay soysertle evlilikleri basına yansıdıgında haberlerin şu kısmı enteresandı düğünde gösterilen bir kısa filmde ezeli fenerbahçe galatasaray rekabeti anlatılmış...komik bir şekilde...sanırım dolunay soysert ve sinan tuzcu oynamış filmde.... ayrıca nihat sırdarın programında devamlı mesajla birbirlerine takılıyorlar nihat sırdar fenerbahçe taraftarı olduğu için çekişiyorlar.... kombine kartı olduğunu ve her hafta maça gittiğini söylüyorlar nihatla sivrisinek....

Miskin dergi haberi için çok sağolasın. Buldum ve scan yaptım resmi buraya da ekleyecegim. Ya çok sevindim dün akşam. Çok teşekkürler.

forever_bim
07-12-06, 21:15
walla önceden de dediğim gibi sinan tuzcuyu cok seviyorummm... ve bence dizinin en kaliteli oyuncusu...
burdan foverbim e cok tesekkür ederim bu röportajları ekledigi için...bilkenti 3. sınıfta bırakıp oyuncu olmaya karar vermiş .. bu verilmesi zor karar için kendisini kutluyorumm... iyi ki de bırakmıs da biz de onun hamlet oyununda izleyeceğizz...

not:diziden anladıgıma göre boyu cok uzun ...ama sunu söylemeden gecemeyecegim yürüyüşü bi tuhaf geliyo bana:)

Rica ederim. Yapıyoruz işte bir şeyler.

Ha boyu gerçekten uzun 1.88 diye biliyorum ben. Yürüyüşü hafif efevari bir yürüyüş. Ömer karakterine uydurmak için mi yoksa hep mi öyle yürüyor bilmiyorum.

miskin
07-12-06, 21:58
Miskin dergi haberi için çok sağolasın. Buldum ve scan yaptım resmi buraya da ekleyecegim. Ya çok sevindim dün akşam. Çok teşekkürler.

rica ederim... bu arada fenerbahçeliyim ama toplanım galatasaray maçına mı gitsek sinan tuzcu yu görmek için...:img-hyste saka bir yana o kalabalıgın içinde onu bulabileceğime inansam bir an durmam giderim :img-pilot

miskin
07-12-06, 22:05
bu sayfadaki röpörtajların önümüzdeki haftalar artacağını düşünüyorum... hamlet sergilenmeye başlayınca basında yer alır bol bol diye umuyorum... bu arada sinan tuzcu www.idiletisim.com.tr (http://www.idiletisim.com.tr) adresinde cv si ve resmiyle yer alıyor... dolunay soysert dahil bir çok iyi aktörü bu sayfada bulmam mümkün... özellikle fikret kuşkan, nejat işler, halit ergenç, çetin tekindor gibi bir aktörle aynı şirkette çalıştığını görünce sinan tuzcu yu ilerde çook daha etkili rollerde izleyeceğimiz anlıyoruz...:happy0064

miskin
07-12-06, 22:52
gurbetçi ellerine sağlık... çok güzel gözüküyorlar.. . imzanı beyenecektir sinan tuzcu:good:

secoms
07-12-06, 23:35
arkadaslar ben forumun bu bölümüne abone olmayı daha yeni farkettim... hiç aklıma gelmedi ki tuba ve bülent gibi sinanın da bi sayfası oldugu ... ömer karakteri ve sinan hakkındaki yorumlarımı hep bölüm özetleri bölümünde yaptım .... ta ki sevgili modumuz bana '' mesajını alt baslıga attım '' diyene kadar... o zaman kafama dank etti :) bundan sonra daha cok mesaj atarım ....

yılmaz_filiz
08-12-06, 08:45
gurbetçi çalışman süper olmuş.ellerine yüreğine sağlık.devamını bekliyoruz.

forever_bim
08-12-06, 09:39
Pinkzone avatarını kaptım. Süper olmuş. Ellerine sağlık.

Gurbetçi senin çalışman da çok güzel ve anlamlı olmuş. Sağ olasın.

averaj
08-12-06, 13:11
slmlr..sinan tuzcunun oynayacağı hamlet alaturka adlı oyun hakkında yeni bir haber var mı?mesela oyuncular kesinleşti mi?oyun ocakta sahnelenecekti.belli olması gerek...

forever_bim
08-12-06, 16:01
Sevgili barbiee;

Özel çalışmaların çok şık olmuş. Teşekkürler.

Sevgili benim;

Çok güzel kareler yakalamışsın. Ellerine emeğine sağlık.

((LG))_34
08-12-06, 16:28
Barbie,Pinkzone ve Benim ellerinize sağlık.

secoms
08-12-06, 17:48
ya arkadaslar baktım foruma ama bulamadım.... bu sinan tuzcunun hamlet oyunu ne zaman gösterime girecek ...cünkü biletleri önceden almak lazımmmm....

nil_culha
08-12-06, 20:41
YA BİŞEY SORUCAM DİZİDE ömer ÖLDÜ MÜ?UZUN ZAMANDIR İZLEYEMİYORUM

forever_bim
09-12-06, 01:20
ya arkadaslar baktım foruma ama bulamadım.... bu sinan tuzcunun hamlet oyunu ne zaman gösterime girecek ...cünkü biletleri önceden almak lazımmmm....

Ocak 2007. Çok büyük ihtimalle.

YA BİŞEY SORUCAM DİZİDE ömer ÖLDÜ MÜ?UZUN ZAMANDIR İZLEYEMİYORUM

Yaşıyor. Taburcu oldu. Hayatına devam ediyor.

Sevgili gzd_gzd ve Merve'ye teşekkürler. Çalışmaları için.

((LG))_34
09-12-06, 06:58
Gzd_gzd ve 61MERVE61 çalışmalar için sağolun.

elif219
09-12-06, 08:36
arkadaşlar ömerle feride dans mı etti nasıl olduğunu neler konuşulduğunu biri söylerse çookkkk sevincm...

barbiee
09-12-06, 08:57
arkadaşlar ömerle feride dans mı etti nasıl olduğunu neler konuşulduğunu biri söylerse çookkkk sevincm...

ewet malesef dans ettiler Ömer feridenin yanına gitti güzel bayan dans etmek istermi dedi feride de bilmem ki falan dedi ve dansa kalktılar ve benim sinirden kendimi yiyip bitirdiğim an işte o andı

gzd_gzd
09-12-06, 10:00
forever_bim we lg_34 beğendiğiniz için çook teşekkr ederm arkadaşlar:):img-wink:

cropsy
09-12-06, 10:48
herkese merhabalar..geçen salı akşamı okuldan bir arkadaşım galatasaray'ın liverpool'la oynadığı maçı izlemişti stadta ve kendisi sinan tuzcu'yu görmüş sanırım..sanırım diyorum çünkü kendisi oyuncunun adını bilmiyordu,bana anlatırken cuma akşamları yabancı damat'tan sonra oynayan dizideki erkek oyunculardan biri dedi..ben de ya sinan tuzcu'dur ya da bülent inal'dır dedim..arkadaşımın tasvirlerine göre sinan tuzcu'ya benzettim o kişiyi..eğer o'ysa kendisini bir kez daha takdir ettim..zaten beğendiğim bir oyuncudur(geçen sene ayşe operati'nde izlemiştim),şimdi bir de gs'li olduğunu öğrendim daha da bir kanım ısındı:):)..şaka tabii hangi takımlı olduğu önemli değil hiç,önemli olan işini nasıl yaptığıdır..onu da layığıyla yerine getirdiğinden eminim..umarım ilerde çok çok daha iyi yerlerde görebiliriz kendisini..

şu anda oynadığı diziyi izlemiyorum,zaten bundan sonra avşar yapım'ın bir dizisi daha izlemeyi pek düşünmüyorum kk'da yaşadığım hayal kırıklığından sonra ama bildiğim kadarıyla ıa'nın da senaryo açısındna problemleri var..izleyenlerden duyduğum kadarıyla dizinin çizgisi değişmiş baya..aynı yapım şirketinden çıkma iki dizinin de durumu ortada o zaman..tek denilebilecek şey oyunculara yazık olduğudur..

bu arada bir ara bu foruma girdiğim zaman sevgili forever_bim sinan tuzcu'nun vahide gördüm ile birlikte hamlet'te oynayacağını yazmıştı yanlış hatırlamıyorsam..oyun ne zaman sergilenecekti bileniniz var mı?ocak ayı gibi aklımda kalmış ama..

secoms
09-12-06, 13:04
harikasın walla cok tesekkür ederim sevgili modum ben hemen arayıp bilgi alacam ....bu oyun kacmaz diyorumm...

cropsy
09-12-06, 13:45
Evet stadta başlka görenler de olmuş. Galatasaraylı zaten hem de her maça gidecek kadar nerdeyse.
demek başka görenler de olmuş..o zaman arkadaşımın gördüğü kişi de sinan tuzcu'dur:)

ayrıca verdiğin bilgiler için de teşekkür ederim forever_bim..

forever_bim
09-12-06, 16:49
Benim çok teşekkürler. Yakalarsan dansa sahnesini falan da çek lütfen....

sudeniz
09-12-06, 20:31
arkadaşlar öncelikle eklediğiniz haberler,çalışmalar ce resimler için çok teşekkürler hepinizin emeğine sağlık
feride ve ömer dansmı etti hiç şaşırmadım doğrusu ömerede elifi unutturdular ya helal olsun senaristleri tebrik ediyorum benim inandığım herşey bir bir yok oldu ilk önce ı.a.sonrada k.k

forever_bim
10-12-06, 12:24
Benim harikasın ne diyebilirim ki. Müthiş kareler çektin gene. Tebrikler.

yılmaz_filiz
11-12-06, 06:51
benim süpersin tek kelimeyle.ömer karekteri fotopraflarda çok güzel çıkmış.siyah gömlek ona çok yakışıyo:D

forever_bim
11-12-06, 09:31
benim süpersin tek kelimeyle.ömer karekteri fotopraflarda çok güzel çıkmış.siyah gömlek ona çok yakışıyo:D

Normalde siyah takım elbisenin içinden siyah gömlek pek tercih edilmez ama iş Sinan Bey olunca değişiyor. Aşırı derecede beyaz tenli olduğu için siyah takım elbise içinde siyah gömlek süper durdu, gümüş rengi kıravat da bu kıyafeti tamamladı.

Sakalını kesmesi ve saçını da kısaltması harika olmuş. 29 yaşında ama 25 gösteriyor.

forever_bim
11-12-06, 15:51
Pinkzone avatar ve imzaların süper olmuş. Ellerine sağlık...

elif219
11-12-06, 16:00
pinkzone izninle birini kullanıorm...bu arada bu resimleri ekleyn arkadaşa çok teşekkürler....

forever_bim
11-12-06, 21:39
Pinkzone ben de ilkini aldım çok teşekkür ederim. Ellerine sağlık...

pinkzone
12-12-06, 08:01
Rica ederim arkadaşlar.. :)

Ya o dans ederkenki takımına bayıldım ya.. Bu kadar siyah takımın içine siyah gömlek yakışır birine ya.. Normalde uyuşmazlar ama.. Sinan Beyde bir karizma durmuş.

forever_bim
12-12-06, 08:06
Rica ederim arkadaşlar.. :)

Ya o dans ederkenki takımına bayıldım ya.. Bu kadar siyah takımın içine siyah gömlek yakışır birine ya.. Normalde uyuşmazlar ama.. Sinan Beyde bir karizma durmuş.

Mesela ben esmer tenliyim. Hayatta o renk bir takım elbise içine koyu renk gömlek hele de siyah hiç giyemem, beni boğar çünkü. İşte önceden de dediğim gibi beyaz tenli olmanın avantajını kullanıyor. :good:

((LG))_34
12-12-06, 14:37
Forever_bim sağol.

pinkzone
12-12-06, 14:46
Ya geçenlerde Sinan Tuzcu ve eşini bir magazin programında gördüm.. Takva adlı filme gitmişler çok beğenmişler :) Sinan bey öve öve bitiremedi.. Valla sırf onun teşviki ile bu filme gitmeyi düşünür oldum.. :) Çok mutlu gözüküyorlardı.. Sinan Bey ve Eşinin gözlerinin içi gülüyordu valla.. :) Allah mutluluklarını daim etsin.. Nazar değmesin.. Çok yakışıyorlar.

wonke
12-12-06, 15:05
Ya geçenlerde Sinan Tuzcu ve eşini bir magazin programında gördüm.. Takva adlı filme gitmişler çok beğenmişler :) Sinan bey öve öve bitiremedi.. Valla sırf onun teşviki ile bu filme gitmeyi düşünür oldum.. :) Çok mutlu gözüküyorlardı.. Sinan Bey ve Eşinin gözlerinin içi gülüyordu valla.. :) Allah mutluluklarını daim etsin.. Nazar değmesin.. Çok yakışıyorlar.

arkadaşlar bu magazin programındaki resimlerden bulursanız lütfen buraya da ekleyin.
forever bim resimler her zamanki gibi müthiş.çok teşekkürler...

forever_bim
12-12-06, 16:07

Aaaa, insan en azından telepatik bir ileti yollar, foreverciğim falanca kanalda senin sevdiğin insanlar çıkmış aç izle falan diye...Nerde...:img-hyste

pinkzone
12-12-06, 17:56
Aaaa, insan en azından telepatik bir ileti yollar, foreverciğim falanca kanalda senin sevdiğin insanlar çıkmış aç izle falan diye...Nerde...:img-hyste

Gecenin bir yarısı olunca internete giremedim kusura bakma :img-hyste

elif219
14-12-06, 15:14
forever_bim sen ekleyince dikkatimi daha bi çekti bu adama uzun saç yakışmıo...ama sakala diick lafım yok çünkü çok yakışıo gereçktn...şu son bölümdeki hali gerçektn mükemmeldi...hem saçları hem sakalı gidince daha bi gençleşmiş gibi gördm...bu arada o dans sahnesinde de ayrı bi karizmaymış yaaa...

forever_bim
14-12-06, 16:27
forever_bim sen ekleyince dikkatimi daha bi çekti bu adama uzun saç yakışmıo...ama sakala diick lafım yok çünkü çok yakışıo gereçktn...şu son bölümdeki hali gerçektn mükemmeldi...hem saçları hem sakalı gidince daha bi gençleşmiş gibi gördm...bu arada o dans sahnesinde de ayrı bi karizmaymış yaaa...

Aslında özenli bir kuaförün elinden çıktığında uzun saçlı hali de gayet etkileyici. Bak mesela senin ve de benim avatarımdaki resimde de saçları uzun ama iyi bir kuaförün elinden çıktığı için gene süper.

Son bölümde saçlar kısacık, sakal sinek kaydı olmuştu ve süperdi.

Burayı okuyorsa ki okuduğunu biliyoruz, sakın bıyıklarını kesmesin.

((LG))_34
14-12-06, 16:29
Forever_bim resimler için sağol.

elif219
14-12-06, 16:49
bu resimlerde süper forever_bim....bu arada kesinlikle haklısn burayı okuduğuna göre duysn sesimizide bıyığın nadir yakıştığı bi insan olark sakın kesmesn onları...bu arad şu son resme bittim...

forever_bim
14-12-06, 16:58
bu resimlerde süper forever_bim....bu arada kesinlikle haklısn burayı okuduğuna göre duysn sesimizide bıyığın nadir yakıştığı bi insan olark sakın kesmesn onları...bu arad şu son resme bittim...

O zamanlar daha zayıftı. Favorileri sivriydi. Sonradan bir ara kilo almıştı hızla, şimdi tekrardan vermeye başladı. Forma girdi tekrardan. İyi oldu.

gzd_gzd
14-12-06, 17:00
forever_bim resimler için çok teşekkrler ,hepsinde ayrı bi hoş çıkmış sinan tuzcu,we elif219;cnmcım sana katılıyorum bıyık çoook yakışıyor we bıyığın yakıştığı nadir insanlardan;)

ayrıca demek burayı da okuyor ne kdr güzel;)

forever_bim
14-12-06, 17:10
forever_bim resimler için çok teşekkrler ,hepsinde ayrı bi hoş çıkmış sinan tuzcu,we elif219;cnmcım sana katılıyorum bıyık çoook yakışıyor we bıyığın yakıştığı nadir insanlardan;)

ayrıca demek burayı da okuyor ne kdr güzel;)

Evet canım okuyor. İmza töreninde Eylül ayında imza mesela makalelerini eklediğimizinden haberdar olduğunu söylemişti.

Bu arada 2. başlığı da yarıladık. Helal bize.

secoms
14-12-06, 17:31
walla bu resimde (521) adam bazı seyleri asmıs.....ya ben yapabilsem su göz kesitinden nefis bir avatar yapardım ... biri el atarsa cok sevinirim :)

secoms
14-12-06, 17:32
Şimdilik son kare...

bir sey sormak istiyorum... bu bölümlerde sinan tuzcunun gözleri biraz farklı sanırım genc göstermek gözlere bir seyler yapılmıs ...birseyler sürülmüş gibi :):)

forever_bim
14-12-06, 21:09
bir sey sormak istiyorum... bu bölümlerde sinan tuzcunun gözleri biraz farklı sanırım genc göstermek gözlere bir seyler yapılmıs ...birseyler sürülmüş gibi :):)

Secoms ilk iki bölümde;

Farklı bir hava vermek amacıyla gözlerine sürme çekmişlerdi. Tam anlamıyla nerde okudum hatırlamıyorum ama 2. bölüm çekimlerinde gözleri göz kaleminden tahriş olup feci kanlanmış. Artık da sürmemişler.

forever_bim
14-12-06, 21:13
walla bu resimde (521) adam bazı seyleri asmıs.....ya ben yapabilsem su göz kesitinden nefis bir avatar yapardım ... biri el atarsa cok sevinirim :)

Bende de o yetenek yok maalesef. Sagdan soldan otlanıyorum...

forever_bim
14-12-06, 21:55
Sevgili gzd;

Üsttekinin aslında imzası daha iyi olur. Böyle tek resim yanına da Sinan Tuzcu yaz tam süper olur.

gzd_gzd
14-12-06, 22:07
Sevgili gzd;

Üsttekinin aslında imzası daha iyi olur. Böyle tek resim yanına da Sinan Tuzcu yaz tam süper olur.
forever_bim; fikrin için teşekkrler,şimdi photoshopum açık değil ama yrn mutlaka deniycem anlattığın şekilde yapmayı;)

secoms
14-12-06, 22:22
walla gzd_gzd ellerine saglık bence cok güzel olmus tesekkür ederim ... biraz da bu avatarı kullanayım...

not: bu hafta son... kitabını buldum artık bende bir seyler yapmaya baslıyacam...

forever_bim
14-12-06, 23:44
walla gzd_gzd ellerine saglık bence cok güzel olmus tesekkür ederim ... biraz da bu avatarı kullanayım...

not: bu hafta son... kitabını buldum artık bende bir seyler yapmaya baslıyacam...

Avatarın süper olmuş. Güle güle kullan.

gzd_gzd
15-12-06, 07:40

beğendiğin için ben çok teşekkr ederm;)

cemotara
15-12-06, 17:02
resimler muhteşem ya sinan tuzcu tam karizma çıkmış ençok ta siyah renk yakışmış BENİM ve FOREVER_BİM ellerinize sağlık resimler harika

forever_bim
15-12-06, 17:07
resimler muhteşem ya sinan tuzcu tam karizma çıkmış ençok ta siyah renk yakışmış BENİM ve FOREVER_BİM ellerinize sağlık resimler harika

Resimleri benim çekti, bir kısımını ben ekledim. Onun ekledikleri 7. bölümden benim eklediklerim 2. bölümden. Dizi acayip tempolu gidiyordu o zamanlar.

pinkzone
15-12-06, 19:46
Resimler çok güzel.. Benim ellerine sağlık.. :) Bir çalışma yaparım artık :)

Memo_İSOM
15-12-06, 21:12
Dizide aşk olarak Yılmaz_Filiz aşkı ama oyuncu olarak kesinlikle sinan tuzcuyu çok beğeniyorum.iyi oynamış bu dizide .çok güsel oynuyor.özellikle gözleri süper

wonke
16-12-06, 14:29
sevgili "benim" ve sevgili "foreverbim" eklediğiniz resimler için çok teşekkürler.hepsi de benim en sevdiğim bölümlerden resimler.özellikle de şu beyaz gömleğin üzerinde turuncu ağırlıklı çizgili olan gömlekli resimleri çok güzel(!):) gerçi sinan tuzcu ne giyse yakışıyor ya neyse...:)

forever_bim
16-12-06, 15:16
sevgili "benim" ve sevgili "foreverbim" eklediğiniz resimler için çok teşekkürler.hepsi de benim en sevdiğim bölümlerden resimler.özellikle de şu beyaz gömleğin üzerinde turuncu ağırlıklı çizgili olan gömlekli resimleri çok güzel(!):) gerçi sinan tuzcu ne giyse yakışıyor ya neyse...:)

Rica ederim canım. Oldukça fotojenik birisi o yüzden resimleri çok hoş çıkıyor. Daha yeni resimler ele geçirdim. Ekleyeceğim.

elif219
16-12-06, 15:18
dün yine mükemmeldi sinan tuzcu çok rolü yoktu ama o yüz boymam sahnesi bile bana yetti....deliriorm artık nolur bi ferde ömer sahnesi göriim sonlara doğru die ama bekle bekle yine çıkmadı...buarada birbirlerine bakışları harikaydı..handn cadısı bozdu ama ortamı....

secoms
16-12-06, 15:24
bence sinan abinin en mükemmel sahnesi bilmiyorum belki duygusal düsünüyorum ama filizin derdinin yılmaz olamasını duyunca, ona inanmalıydım deyinceki halii....sanki kendisinin sorumlu tutarmıs gibi bir hava sezdim orda nefisti...

forever_bim
16-12-06, 15:54
Pinkzone ellerin dert görmesin canım. Kapıyorum birini....Hatta avatarı da değişeyim.

Figan
17-12-06, 00:25
Sinan Tuzcuyu bu böLümde yine cok begendik..Kalender bir havasi var..
Herkesin yardimina kosmasi, mert olmasi, yardimsever olmasi tüm bu özellikleriyle ayri bir hava katiyor diziye..

Davranislari,tavirlari vede mimikleriyle cok begendigimiz biri..
Sempatik tavirlari bizi mest ediyor...:)

Basarilar kendisine..

nazlıe
17-12-06, 11:55
resimleri ekleyen ve çeken herkeze teşekkürler sinanın yeni yeni resimleri görmek çok güzel maziyi hatırlatıyorlar ah eski günler nede güzelmiş sinan tuzcunun son zamanlarda ıhlamurlar altında koyulmuş olduğu pozizyon beni çok rahatsız ediyor yanlız dizide çok az görülüyor ve bir ara resmen kötü adam muamelesi görüyordu özge borak gibi sahneleri azaltıldı bu durum acaba sinanın hamlet için hazırlanmasındanmı kaynaklanıyor merak ediyorum

forever_bim
17-12-06, 12:21
resimleri ekleyen ve çeken herkeze teşekkürler sinanın yeni yeni resimleri görmek çok güzel maziyi hatırlatıyorlar ah eski günler nede güzelmiş sinan tuzcunun son zamanlarda ıhlamurlar altında koyulmuş olduğu pozizyon beni çok rahatsız ediyor yanlız dizide çok az görülüyor ve bir ara resmen kötü adam muamelesi görüyordu özge borak gibi sahneleri azaltıldı bu durum acaba sinanın hamlet için hazırlanmasındanmı kaynaklanıyor merak ediyorum

Sevgili nazlıe;

Ömer karakterinin vurulduğu 49. bölüme kadar sahneleri oldukça falzaydı. 50,51 ve 52. bölümlerde azdı. Şimdi yeniden artmaya başladı. Son iki bölümdür arttı yani.

Dizide bir ara kötü pozisyonuna sokmaya çalıştılar ama son 3 haftadır eski senarist I'm back dedi ve eski Ömer'e kavuştuk. Hele şükür.

wonke
17-12-06, 12:42

bu durumdan sanırım hepimiz rahatsızız.ben de sinan tuzcu nun oynadığı sahneleri iple çekiyorum.en fazla iki kez bilemedin üç kez çıkıyor.keşke birileri bizi duysa da bol bol izlesek onu.LÜTFEN BİRİLERİ BİZİ DUYSUN!!!

forever_bim
17-12-06, 13:00
bu durumdan sanırım hepimiz rahatsızız.ben de sinan tuzcu nun oynadığı sahneleri iple çekiyorum.en fazla iki kez bilemedin üç kez çıkıyor.keşke birileri bizi duysa da bol bol izlesek onu.LÜTFEN BİRİLERİ BİZİ DUYSUN!!!

Canım son iki bölümde arttı zaten moralini bozma. 3 bölüm azdı sahneleri hem kendi tiyatrosuna çalışıyordu hem de hastane çekimleri fazla uzun olmaz dizide. Şimdi Feride Ömer aşkı işlenmeye başladı ya sahneler artacaktır. Don't worry be happy diyorum.

wonke
17-12-06, 13:28
Canım son iki bölümde arttı zaten moralini bozma. 3 bölüm azdı sahneleri hem kendi tiyatrosuna çalışıyordu hem de hastane çekimleri fazla uzun olmaz dizide. Şimdi Feride Ömer aşkı işlenmeye başladı ya sahneler artacaktır. Don't worry be happy diyorum.

evet bana da öyle geliyor ki ferideyle aşk sahneleri işlenecek.ben pek sevmiyorum ya ferideyi neyse.yeter ki sinan tuzcu yu ekranda daha fazla görelim.:):):)

gzd_gzd
18-12-06, 07:21
forever_bim resimler için(özellkle de çizgili gömlekli olanlar :img-in_lo )
elif_gs imza için çook teşekkrler

bence de şu son bölümlerde ömer sahneleri olduukça azdı ,umarım feride-ömer sahneleri daha çok olur...;)

secoms
18-12-06, 14:57
forever_bim ve benim ellerinize saglık...resimler harika

bu arada gözünde gözlük oldugu sahnede(arkadaslar calısma yaparsa cok sevinirim :img-blush ) adam karizmasını bir kere daha konusturmus... sanki matrix den cıkıp gelmiş...vayt be yürü be sinan abi :):)

pinkzone
18-12-06, 15:00
walla forever_bim ve benim ellerinize saglık...

bu arada gözünde gözlük oldugu sahnede(arkadaslar calısma yaparsa cok sevinirim :img-blush ) adam karizmasını bir kere daha konusturmus... sanki matriz den cıkıp gelmiş...vayt be yürü be sinan abi :):)

Hakkatten öyle.. Süper çıkmış.. :) Valla çok kararsız kaldım.. Hangisine imza yapsam acep.. :img-wink:

forever_bim
18-12-06, 15:11
Benim her kare için ayrı teşekkür ediyorum sana. Dehşet çıkmış resimler. Yıkılıyor.

secoms
18-12-06, 15:20
walla bu kareleri cekebilmek için özel bir fotografcılık yetenegi falan olması lazım yoksa kolay iş değil...mükemmel fotolar az önce biraz erken davrandım ama:) cok tesekkürler herkese

pinkzone
18-12-06, 15:23
Benim ve hasan ekl