PDA

Tüm Versiyonu Göster : Sağır Oda- Bölüm Yorumları/1

Sayfalar : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 [10] 11

hyoldas
10-05-07, 00:03
Kızlar ana sayfaya alınmamız için bol bol yorum yazmamız, resim vs. multimedia eklememiz ve an sayfaya alınma konusunda ısrarcı olmamız gerekiyor. Bence de alınmamız için hiç engel yok! Sanırım en çok kuralara uyulan bölümlerden birisi burası.
Admin Rose'a özel mesaj attım umarım cevap gelir bizde yapılması ya da uyulması gereken kriterleri öğreniz.
:img-yes:

Bahar61
10-05-07, 08:54
günaydın vatansever arkadaşlarım:good: :happy0064

nihayet perşembe gününe geldik,hayırlısıyla akşamıda yaparsak oohh oturup dizimizi seyredeceğiz ve belkide sorularımıza cevap bulabileceğiz.hiç değilse bir veye ikisine.ben şuan en çok volkanın hayatta olmasına takmış bir durumdayım.kahramanlarımız onu kendi elleriyle defnetmedi mi,etti...

hatta mezarı başında bizlerde onlarla fatiha okumadık mı,okuduk......
oğuz bey veya aras gibi bu işlerin uzmanı insanlar onun ölüp ölmediğini anlayamayacak değiller ya.sanki zehirlendide toprağa girince toprak zehirini aldı ve adam dirildi.(böyle bir takım olaylar olmuş yalan değil:img-yes: )

acaba diyorum amerikan askerleri mezarı açıp volkanın yüz kalıbını çıkarıp kendi askerlerine maske mi yaptı,sesinide benzetmişlerdir......görevimiz tehlikede öyle yaparlardı ya.............ne de olsa karşımızda sam amca var,o herşeyi yapar.
böyle düşünmemim sebebide volkanın iki kulağı üzerindeki çizgiler.........ama sam amcanın adamları böyle bir hata yapmaz herhalde değil mi?
neyse helebir akşam olsunda görelim ne neymiş,nasıl olmuş..............

nalan-k
10-05-07, 09:05
günaydın vatansever arkadaşlarım:good: :happy0064

nihayet perşembe gününe geldik,hayırlısıyla akşamıda yaparsak oohh oturup dizimizi seyredeceğiz ve belkide sorularımıza cevap bulabileceğiz.hiç değilse bir veye ikisine.ben şuan en çok volkanın hayatta olmasına takmış bir durumdayım.kahramanlarımız onu kendi elleriyle defnetmedi mi,etti...

hatta mezarı başında bizlerde onlarla fatiha okumadık mı,okuduk......
oğuz bey veya aras gibi bu işlerin uzmanı insanlar onun ölüp ölmediğini anlayamayacak değiller ya.sanki zehirlendide toprağa girince toprak zehirini aldı ve adam dirildi.(böyle bir takım olaylar olmuş yalan değil:img-yes: )

acaba diyorum amerikan askerleri mezarı açıp volkanın yüz kalıbını çıkarıp kendi askerlerine maske mi yaptı,sesinide benzetmişlerdir......görevimiz tehlikede öyle yaparlardı ya.............ne de olsa karşımızda sam amca var,o herşeyi yapar.
böyle düşünmemim sebebide volkanın iki kulağı üzerindeki çizgiler.........ama sam amcanın adamları böyle bir hata yapmaz herhalde değil mi?
neyse helebir akşam olsunda görelim ne neymiş,nasıl olmuş..............

günaydin bahar_61. ya sen napmissin ya, kafanda birseyler yorumlamassin, benim aklimi fikrimi hepten karistirmissin. ya acikcasi, su volkan isi benim gercekten takdigim bir konu degil, cünkü eger oda dirildiyse, bence hic inandirici degil, cünkü senin dedigin gibi, adami kendi elleriyle gömdüler, mezarinin üstüne oguz bey türkiye ignelikten koydu.hüngür hüngür agladi bizimkiler, kanin yerde kalmiyacak dediler, kaldirmadilarda, bu nasil is oluyor anlamiyorum.
allahim surda 2gramm aklim kaldiydi onada sen mukayet ol:img-hyste

tree
10-05-07, 11:58
Volkan olayına fazla takmayalım arkadaşlar zaten akşam neler olup bittiğini öğreneceğiz. Ama ben en çok neye gülüyorum biliyormusunuz eğer volkan gerçekten hayatta ise geçen bölümde neredeyse bizler onu şehit edip bide üzerine adamı bizden iyiler gibi bir şahsiyet yapmıştık. EEEEEEEE ne de olsa bu dizi adamı piskopat eder

Aklıma gelmişken şu şehbalide bir korku filminde oynatsalar kız kesin oskar alır valla:img-hyste

MoOnDaNcE-11
10-05-07, 14:47
Herkese merhaba .

Ozellikle volkan konusuna ben de kafayi takmis durumdayim . Bir de oguzbeyle birbirlerine girdiler fragmanda.Valla acayip merak ediyorum . Insallah guzel bir bolum olur

cerenimo
10-05-07, 18:51
Nihayet bu gun perşembe.Ama dizimizin saatinde eurovision olmasaydı her şey daha güzel olurdu, her ikisini de izlerdik, neyse artık:)
Bu arada Nalancım yorum yazdığım hemen hemen her forumda seninleyiz canım.Sen de farketmişsin zaten:) Başka hangi forumlara yazıyorsun söyle ben de yazayım:) Nasılsa bir gün farketcem, bari erken farkedeyim güzel şeyleri.Uyuyoruz seninle:)

cerenimo
10-05-07, 18:56
Kızlar ana sayfaya alınmamız için bol bol yorum yazmamız, resim vs. multimedia eklememiz ve an sayfaya alınma konusunda ısrarcı olmamız gerekiyor. Bence de alınmamız için hiç engel yok! Sanırım en çok kuralara uyulan bölümlerden birisi burası.
Admin Rose'a özel mesaj attım umarım cevap gelir bizde yapılması ya da uyulması gereken kriterleri öğreniz.

:happy0064 :happy0064
İnşallah gelir cevap.Gelirse hemen ekle cnm.Olumlu veya olumsuz :img-wink:
Bu arada multimedya bölümüne resimler ekledim.Girişimlere başlayalım artık değil mi ama:) Resimler alıntı ama uploadını ben yaptım:):)
Sağır Oda Resimler bölümü:)
Linki:
http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?p=3269052#post3269052

hyoldas
10-05-07, 20:44
İnşallah gelir cevap.Gelirse hemen ekle cnm.Olumlu veya olumsuz :img-wink:
Bu arada multimedya bölümüne resimler ekledim.Girişimlere başlayalım artık değil mi ama:) Resimler alıntı ama uploadını ben yaptım:):)
Sağır Oda Resimler bölümü:)
Linki:
http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?p=3269052#post3269052

Tabi canım resimler harika olmuş çalışmalara devam et sen yorumcubaşısın... ama resim ekleme katkılarını da +1 oy olarak hanene işliyorum. :img-hyste

Hepinize iyi seyirler ve yorumlar...
Ben bir süre aranızda yokum.
Gel tezkere geeeell
bye

nalan-k
10-05-07, 21:29
Nihayet bu gun perşembe.Ama dizimizin saatinde eurovision olmasaydı her şey daha güzel olurdu, her ikisini de izlerdik, neyse artık:)
Bu arada Nalancım yorum yazdığım hemen hemen her forumda seninleyiz canım.Sen de farketmişsin zaten:) Başka hangi forumlara yazıyorsun söyle ben de yazayım:) Nasılsa bir gün farketcem, bari erken farkedeyim güzel şeyleri.Uyuyoruz seninle:)

iyi aksamlar tüm sagir odacilar, nasilsiniz bakim, sunun surasinda cok az kaldi, ama biliyorsunuz ben, durumum malum:icon_sorr öbür tarafa bakiyorum:icon_sorr . siz biliyorsunuz:icon_sorr . ama olsun yorumumu esirgemem sizden, zagten ciddi diyorum, en cok buraya yazmayi seviyorum, burda bir aile gibiyiz.
bu arada cerenimo arkadasim, evet ikimiz de masallah iyi dizi izliyoruz,
sürüsüne bereket:img-hyste :img-hyste :img-hyste .
bu sezon bayagi bir dizi izliyorum, sana hangi birini sayayim, ama forum olarak, yogun bir sekilde burda,kvp,ve o gördügün yerlerdeyim, ama en cok buraya seviyorum, amanin öbür taraflar duymasin vallah:img-hyste

kinslayer
10-05-07, 23:30
galip hoca neden öldü ya:icon_sorr .. ağlamaklı oldum eski görüntülerini izlerken .. volkana benzeyen herif ne kadar uyuz etti milleti ya ..oysaki volkan olarak şehid olduğunda nasıl üzülmüştük ve çok sevmiştik onu :icon_sorr

tree
10-05-07, 23:31
Nogay efendinin yeni bir marifeti daha çıktı ortaya. Gözü Girayın yerindeymiş. ama allah var onun kadar dolduramaz o koltuğu şu kürdan haliyle

tree
10-05-07, 23:55
[QUOTE=tree;3239660]Bir şey dikkatimi çekti Giray sandıktaki altınlara baktığında "bunlar babamın koleksiyonu "dedi. Peki ama bu altınlar galip beyde değilmiydi. o koleksiyonu oraya her bölüm sadece ayaklarını gördüğümüz malum şahıs koydu ve o adam muhtemelen şahin.( ki eğer şahinse demekki şahin de galip beylerle istihbaratta. Sitarenin arasa dediğine göre galip şahini kırımlılardan almak istediği zaman şahin araba kazasında ölmüş. Yani aslında mansur dayı bu ailede herşeyi çok iyi bilen biri ve şahini saklayanda o belkide, Şehbalide gerçekleri bildiği için dergahta yanında tutuyordu bence.

Bana kalırsa galip beyin ancak 1 veya 2 bölümlük ömrü kaldı dizide eğer o ölürse şahin devreye girecek gibime geliyor

Arkadaşlar ben kendimi sağır oda medyumu ilan ediyorum Galip beyin öldüğü zaman ŞAHİN'in ortaya çıkacağını biliyordum Gizli yerden defteri alanda oydu kesinlikle (bu arada şahin hakkında tek bildiğimiz uzun saçlı oluşu)Handenin dediğide doğru bence Şahin Hançer birliğinin başı (kolunda nazi işareti vardı şehbale işaret ederken)

Bu arada galip beye üzüldüm bence erken bir ayrılıktı.onu özleyeceğiz.

bu arada sizce şahin kim olabilir ve bizler 1 hafta daha nasıl bekleyeceğiz

stormy
10-05-07, 23:58
Nogay efendinin yeni bir marifeti daha çıktı ortaya. Gözü Girayın yerindeymiş. ama allah var onun kadar dolduramaz o koltuğu şu kürdan haliyle

evet aynen..aralarinda yakinda bir husumet cikacak..Ben Kenani izliyordum. Galip beyi Kaiser mi oldurdu orasini goremedim ama su anda tek anahtar kisi Sehbal..Onu ele geciren herhalde herseyi ogrenir..Su Nogay cok gicik bir tip aynen Cenap gibi..

philosophy
11-05-07, 00:01
Way bee diyorum!! Süperdi yine ya, yine kafam karıştı!! Ama Galip Bey'e acaip üzüldüm ya gözlerim doldu walla :img-cray:Nasıl harcadılar böyle muhteşem bi adamı!!! Şimdi kim geçecek bakalım ekibin başına.. Zahit de ellerinde ama o bu tuzağa düşmeyecektir. Ama oda eroin krizine girip duruyor garibim ya :icon_sorr

Nogay'ın da abisinin yerine göz dikmesi gayet normal, bunlar Kırımlı ailesi hepsi birbirinden garip, hepsi birbirie rakip!! Ama yinede arada çok karışıklıklar var, cevapsız sorular var.

Şimdi Şahin'i görmek için 1 hafta daha beklicez ya off!!:img-help: Galip Bey gitti oğlu geldi. Bu arada Şahin'in silahını Nogay'a dayaması da onunda babasının yolunda gittiğini gösterir! O da Araslardan yana! Ne de olsa babası koskoca Galip bey... Ama gitti walla dağ gibi adam ya..:img-cray:

tree
11-05-07, 00:08
Biraz komik olacak ama Şahinin saçı uzun demiştim.istermisiniz Bizim ARKADAŞ Şahin olsun (yok be saçmaladım yine )

Şahin de artık hücrenin başına geçer herhalde.
Yahu şu onur tan bizi tam ters köşeye yatırdı valla. artık birhafta kafayı yiyecez

Melal
11-05-07, 00:12
Bu akşam KV'ye bakmaktan Sağır Oda'yı izleyemedim.
Galip hoca öldü yazdıklarınızdan anladığım kadarıyla yazık olmuş adama.:icon_sorr
Şahin mi ortaya çıktı neler oldu.

stormy
11-05-07, 00:16
Sehbal bastan beri dogru soyluyormus..Simdi Zahitte dusman tarafina gecti..Bu kada kolay kanacagi aklima gelmemisti...Ee Sahin niye kendini afise etti anlamadim..Giray ile Nogay hic tekin degil...Galip bey herhalde oglunu yetistirmistir kendi gibi..

philosophy
11-05-07, 00:23
Biraz komik olacak ama Şahinin saçı uzun demiştim.istermisiniz Bizim ARKADAŞ Şahin olsun (yok be saçmaladım yine )

Yahu şu onur tan bizi tam ters köşeye yatırdı valla. artık birhafta kafayı yiyecez

Neden Şahin'in saçı uzun? Ben kaçırdımmı onu yani?

Melal
11-05-07, 00:24
Amanın Zahid karşı tarafa mı geçti yoksam numaramı çekiyor.
Şehbal doğruyu söylüyor derken Şahin'in yaşadığını söylerken mi haklıydı yani.:)

philosophy
11-05-07, 00:26
Şahin Arkadaş olamaz, Galip Bey tanımıyo muydu oğlunu...

Ama Zahit kendini kullandırtmaz o pislik Amerikalılara..Ay çok sinirlendim ya!!:img-help:

Melal
11-05-07, 00:32
Şimdi ben doğru mu anladım.
Şahin Afşar beyin değil Galip beyin oğlu.
Giray bunu bildiği içinde abisini öldürdü veya öldürttü.
Ama Şahin ölmedi yaşıyor.
Amanın ne çok şey kaçırmışım ben bu hafta.

stormy
11-05-07, 00:39
Sahini daha goremedik ki sacinin uzun oldugunu nereden cikardiniz..Pek uzun boylu gibi gelmedi bana..Sadece o defteri aldi..Sehbal belkide dedigi gibi Galip beyle anlasma yapmisti..Ya ne tuhaf dizi bu hic birsey anlasilmiyor...:(..

philosophy
11-05-07, 00:59
Aslında Şahin'in Arkadaş olma olasılığı da yok değil hani yani!! Kafa yine karıştı walla bende:sad53:

stormy
11-05-07, 01:06
Aslında Şahin'in Arkadaş olma olasılığı da yok değil hani yani!! Kafa yine karıştı walla bende:sad53:

onun sirrini bir tek Galip biliyordu galiba..neden konusmuyorsun dediginde susturmustu Galibi..birde onu getiren Galip ti degil mi?

bal gözlüm
11-05-07, 01:37
ben de hep şahin arkadaş diye düşünüyordum ama bence o değil............:img-yes:
size komik gelecek ama ben zahid şahin olabilir diye düşündüm tabi oradan nasıl kaçtı bilemeyecem ama ..........:icon_whis belki galip bey'i hemen vurunca adamın volkan olmadığını anlamıştır ve elinde bıçak vardı zahid'in...:img-yes:
nerden çıkardın zahid'in şahin olduğunu derseniz üzerindeki gömlekten ve de arkadaş daha zayıf şahin diye gösterdikleri biraz kiloluydu.... saçmalıyor da olabilirim sadece bir fikirdi neyse kafanızı kurcalamayım....:img-yes:

Pı_nar
11-05-07, 02:32
Şahin'in Arkadaş olma ihtimalini ben de düşünmedim değil. Başlarda gösterdiler adam uzun saçlıydı ve zayıftı. Ama son sahnede yani nogay mıdır nedir tam yazılımını bilmiyorum onun başına silahı dayayan ama yüzünü bir türlü göremediğimiz şahıs oldukça şişkoydu. Zahid olamaz çünkü o içeride eroin çekiyodur. Yazık ya adamı da harcıyolar ama onun da hemen onlara inanmasına gıcık oluyorum. Ayrıca Galip Bey'e çok üzüldüm o sahne çok berbattı ve müzik tam yerindeydi. Ha bu arada ben de hoşgeldim.:happy0064 Diğer forumları okumaktan yazmaya hiç fırsatım olmadı. Ama baktım en çok sevdiğim dizi ön sayfaya bile alınamamış dururmuyum hemen daldım.:img-yes: Bundan sonra sizlerleyim...:D :D :D

kinslayer
11-05-07, 05:40
galip bey'in ölmüş olmasını hala kabullenemiyorum yaa:icon_sorr
hele o eski sahneler gösterilrken çok tuhaf oldum .. çakma volkan nasıl da acımadan bi hamlede öldürdü galip hoca'yı ..bi yandan ise zahite üzüldük zavallı sürekli kriz geçiriyordu ...benim anlamadığım şey şahin nazi ise galip bey'in yanında yetişmiş olamaz ... ve yahut galip bey onu nazilere ajan olarak yetiştirdi ..bu dizi sayesinde sürekli düşünme halindeyiz yahu :icon_whis

stormy
11-05-07, 06:13
Volkan mi sahte mi artik Zahiti iyice dolduruyor, Galip, Oguz ve Arasa karsi..Zahit Galip hocanin yanina bicakla gider..

Galip: Zahit beni kurtarmaya mi geldin?
Zahit: (Bicagi dayayarak adama) Sus konusma seni oldurmeden bana herseyi anlat..nasil kandirdiniz beni
Galip: Zahit dur yapma o adam Volkan degil..sana yalan soyluyorlar

O sirada Galip hocanin tarifiyle sahte Volkan gelip..bammmm..Galip hocayi alnindan vuruyor.ve adamin butun goruntuleri renksiz sekilde geciyor...

Bahar61
11-05-07, 10:06
.........."bu bey kim?"
..........."nişanlım"
:happy0064 :happy0064 :happy0064 :happy0064 :happy0064

gördünüz değil mi arkadaşlar arasımız dağlımız,kahramanımız durunun verdiği bu cevaba nasılda şaşırdı vede mutlu oldu,tabii bizde mutlu olduk(yani en azından ben mutlu oldum)inşallah o uyuz ailesine inat eşim dediği günleride görürüz.....

nogay tam bir şeytan,sinsi bir yılan,ben bu yaşıma kadar bir çok dizi izledim ama böyle bir aile hiç görmedim.umarım görmemde.anne baba kardeş sevgisi asla ve katiyyen yok bunlarda,nerdeyse durudan bile şüpheleneceğim,arasa oyun mu oynamaya,aklını başka şeylerle meşgul etmeye mi çalışıyor diye.
umarım yakında nogay ve giray birbirlerini yerde aras ikisinden birden kurtulur,ülkemde iki pislikten kurtulur.mark zimmer nogayı çözdü ve giraya karşı ilk hamlesini yaptı bekleyip sonuçlarını göreceğiz inşallah......

en çok kızdığım şeylerden biride zahidin dindar, aklı kıt,kolaylıkla kandırılabilir biri gibi gösterilmesi.herkes onu kandırmaya çalışıyor,ama bu kez yutmadı gibi geldi bana,hatta son iğneyi enjekte etmedi galiba,ya da ben öyle olsun istediğim için öyle gördüm,dahası o koluna sardığı serum hortumunuda cebine sakladı kesin james denen iti onunla boğacak......inşallah,inşallah,inşallah

mansur dayının defterini alan zatın saçları uzundu,özellikle görelim ve iyice kafamız karışsın diye gösterdiler,ben daha önce acaba arkadaş galip beyin oğlu olabilir mi diye düşünmüştüm ama pek olası gelmemişti.galip bey ,şahin ve şehbal bu üçü bir ortaklık içindeler ama nasıl bir ortaklık çözemiyorum.galip bey herhalde şahini öğrenince(nasıl öğrendi,öğrendiğinde şahin kaç yaşındaydı,kaza nasıl oldu,şahin o zaman kaç yaşındaydı vs.vs.sorular hiç bitmiyor) yanına almak istedi,sitare karşı çıkınca belkide o kazayı kendi düzenledi ve oğlunu kaçırıp kendi yetiştirdi......................

galip beyin öldüğüne helede öyle kolaylıkla ele geçirilmiş olmasına hiç inanamıyorum,onun gibi yılların kurdu bir adama hiç yakışmadı,bundada bir iş var diyeceğim ama adamı tam alnının ortasından vurdular var mı daha ötesi.?
ama eğer gerçekten öldüyse arasımız ona olan son davranışından sonra çok vicdan azabı çekecektir diye düşünüyorum......

ve birde devlet başkanımıza yapılacak suikast olayı var değil mi?oğuz bey ve başkanımız güzel bir plan yapmıştırlar herhalde.....................
hadi bakalım bekle babam bekle.bekleki perşembe olacak...........:img-yes:

Messa
11-05-07, 10:12
Arkadaşlar o adam Volkan değildi değilmi? Olamaz yaa Zahit'i Araslara karşı dolduracak Galip Hocayı vuracak, bence volkan değil ama o kadar'da benzerlik olmaz ki kardeşim. Galip Hocaya çok üzüldüm hiç beklemiyordum fragmanda falan görseydik belki alışırdık ama...! Jame Sart'mıdır nedir nasıl'da acımadan vurdu.

Şahin, uzun saçlı ama bence arkadaş değil. Çünkü arkadaş'ın saçları çok uzun vede kır gibi. Şahin'inki sarıya dönüktü vede omuz hizasında kısaydı. Ayrıca kameranın çekiş açısına göre saçını gördüğümüz yer sol tarafıydı Şahin'in oysa Arkadaş'ın saçının sol tarafında emin değilim sağ'da olabilir ama tokaya benzer birşey var toka değil'de ip gibi birşey sarılı. Birde Arkadaş daha uzun boylu ama Şahin kısa... Galip Bey gitti Şahin geldi. Şimdi benim merak ettiğim Şahin kimin tarafında yer alacak. Silahı Nogay'ın başına doğrulttu ama!

Ayrıca Sitare biliyormuydu acaba Şahin'in yaşadığını belkide kendisi saklamıştır Şahin'i, Galip Hocadan... Baksanıza Galip Hocada hiç inanmamış Şahin'in kazada öldüğüne.

Şehbal, tüm haberleri abisiyle paylaşıyordu bence belkide Galip Bey ve Şahin arasında ajanlık yapıyordu. Bu Şehbal çok tuhaf çözmek çok zor ama acayip zeki olduğu bir gerçek.

Altınların yerini yalnızca Sitare ve Mansur Dayı biliyordu ama ikiside birbirlerine güvenmediler ve sırlarını 3. bir kişiyle paylaştılar. Bu Sitarenin aklına gelmedi ama Mansur Dayının aklına geldi ve altınları bence Kapalıçarşı'daki adama verdi. O halde anahtar nereyi açıyor?

Duru'nun Aras'ı tanıtırken nişanlım demesi çok hoşuma gitti, Arasında öyle... Yakında düğünlerini görelim yaaa. Bu dizide düğün görmek çok tuhaf olacak yaa.

Sitare ve Giray'ı geçitte kilitleyen Şahin'di dikkat ettiyseniz kapı kilitlendiğinde ve açıldığında gösterilen kişinin üzerinde koyu mavi bir mont vardı. Son sahnede Şahin'i gösterdiklerinde de aynı kıyafet vardı üzerinde. Acaba bu Şahin yıllarca geçitte mi yaşadı.

Giray uyuduğunda annesi tuhaf tuhaf onu gözlüyordu, bence o'da onları burada kilitleyenin Şahin'in olduğunu biliyordu ve bu yüzden o kadar rahattı. Giray'ı gözlemesinin nedeni'de belki etrafta Şahin'i görmüştür yada görmeye çalışıyordur. Ama Giray'da üsteleyerek uyumuyordum uyanıktım sadece gözlerimi kapatıp düşünüyordum dedi. Giray'da annesinin bu kadar rahat olmasına bir anlam veremedi, gece uyuduğumuzda belki biri gelip boğazımızı kesecek ama sen çok rahatsın gibilerinden birşey dedi ama Sitare gülüp geçti.

Hayalet'te kaleyi içten yıkmayı hedefliyor Nogay'ı Kırımlı Holding'in başına getirecekmişşş.

En çok güldüğüm sahne (Replikler eksik olabilir.)

Nogay:Nerdesin kızım sen yaa...
Şehbal:Şahin abimi ziyarete gittim.
Nogay:Helal olsun valla öteki dünyaya gidip gelen tek kişi sensin herhalde.:img-hyste :img-hyste

Zahit'in aklı bence Galip Hoca vurulduktan sonra yerine geldi. Uyuşturucunun etkisiyle böyle düşündüğünü anladı. Jame Sart yada Volkan Galip Hocayı vurdu artık Oğuzlardan birşey isteyemez Başkan'ı vurma konusunda gerçi Zahitte ellerinde.

Düşün düşün işin içinden bir türlü çıkılamıyor...

tree
11-05-07, 11:45
ben de hep şahin arkadaş diye düşünüyordum ama bence o değil............:img-yes:
size komik gelecek ama ben zahid şahin olabilir diye düşündüm tabi oradan nasıl kaçtı bilemeyecem ama ..........:icon_whis belki galip bey'i hemen vurunca adamın volkan olmadığını anlamıştır ve elinde bıçak vardı zahid'in...:img-yes:
nerden çıkardın zahid'in şahin olduğunu derseniz üzerindeki gömlekten ve de arkadaş daha zayıf şahin diye gösterdikleri biraz kiloluydu.... saçmalıyor da olabilirim sadece bir fikirdi neyse kafanızı kurcalamayım....:img-yes:

Zahit kesinlikle şahin değil. Öyle olsaydı kırımlıların evine Yuri kutuyu (celal dağlının sözde kalbi) gönderdiği zaman bunu zahit bomba diye incelemişti. Sitarede yanındaydı öyle olsaydı o zaman tanırdı oğlunu

tree
11-05-07, 11:52
Arkadaşlar o adam Volkan değildi değilmi? Olamaz yaa Zahit'i Araslara karşı dolduracak Galip Hocayı vuracak, bence volkan değil ama o kadar'da benzerlik olmaz ki kardeşim. Galip Hocaya çok üzüldüm hiç beklemiyordum fragmanda falan görseydik belki alışırdık ama...! Jame Sart'mıdır nedir nasıl'da acımadan vurdu.

Şahin, uzun saçlı ama bence arkadaş değil. Çünkü arkadaş'ın saçları çok uzun vede kır gibi. Şahin'inki sarıya dönüktü vede omuz hizasında kısaydı. Ayrıca kameranın çekiş açısına göre saçını gördüğümüz yer sol tarafıydı Şahin'in oysa Arkadaş'ın saçının sol tarafında emin değilim sağ'da olabilir ama tokaya benzer birşey var toka değil'de ip gibi birşey sarılı. Birde Arkadaş daha uzun boylu ama Şahin kısa... Galip Bey gitti Şahin geldi. Şimdi benim merak ettiğim Şahin kimin tarafında yer alacak. Silahı Nogay'ın başına doğrulttu ama!

Ayrıca Sitare biliyormuydu acaba Şahin'in yaşadığını belkide kendisi saklamıştır Şahin'i, Galip Hocadan... Baksanıza Galip Hocada hiç inanmamış Şahin'in kazada öldüğüne.

Şehbal, tüm haberleri abisiyle paylaşıyordu bence belkide Galip Bey ve Şahin arasında ajanlık yapıyordu. Bu Şehbal çok tuhaf çözmek çok zor ama acayip zeki olduğu bir gerçek.

Altınların yerini yalnızca Sitare ve Mansur Dayı biliyordu ama ikiside birbirlerine güvenmediler ve sırlarını 3. bir kişiyle paylaştılar. Bu Sitarenin aklına gelmedi ama Mansur Dayının aklına geldi ve altınları bence Kapalıçarşı'daki adama verdi. O halde anahtar nereyi açıyor?

Duru'nun Aras'ı tanıtırken nişanlım demesi çok hoşuma gitti, Arasında öyle... Yakında düğünlerini görelim yaaa. Bu dizide düğün görmek çok tuhaf olacak yaa.

Sitare ve Giray'ı geçitte kilitleyen Şahin'di dikkat ettiyseniz kapı kilitlendiğinde ve açıldığında gösterilen kişinin üzerinde koyu mavi bir mont vardı. Son sahnede Şahin'i gösterdiklerinde de aynı kıyafet vardı üzerinde. Acaba bu Şahin yıllarca geçitte mi yaşadı.

Giray uyuduğunda annesi tuhaf tuhaf onu gözlüyordu, bence o'da onları burada kilitleyenin Şahin'in olduğunu biliyordu ve bu yüzden o kadar rahattı. Giray'ı gözlemesinin nedeni'de belki etrafta Şahin'i görmüştür yada görmeye çalışıyordur. Ama Giray'da üsteleyerek uyumuyordum uyanıktım sadece gözlerimi kapatıp düşünüyordum dedi. Giray'da annesinin bu kadar rahat olmasına bir anlam veremedi, gece uyuduğumuzda belki biri gelip boğazımızı kesecek ama sen çok rahatsın gibilerinden birşey dedi ama Sitare gülüp geçti.

Hayalet'te kaleyi içten yıkmayı hedefliyor Nogay'ı Kırımlı Holding'in başına getirecekmişşş.

En çok güldüğüm sahne (Replikler eksik olabilir.)

Nogay:Nerdesin kızım sen yaa...
Şehbal:Şahin abimi ziyarete gittim.
Nogay:Helal olsun valla öteki dünyaya gidip gelen tek kişi sensin herhalde.:img-hyste :img-hyste

Zahit'in aklı bence Galip Hoca vurulduktan sonra yerine geldi. Uyuşturucunun etkisiyle böyle düşündüğünü anladı. Jame Sart yada Volkan Galip Hocayı vurdu artık Oğuzlardan birşey isteyemez Başkan'ı vurma konusunda gerçi Zahitte ellerinde.

Düşün düşün işin içinden bir türlü çıkılamıyor...

Messacığım dikkat ettiysen mahzende iki ayrı kişi vardı. Bunu iyice gösterdiler. Biri kısa boylu montluydu dediğin gibi sandığın kapısını hızla kapatıp giden , bir diğeride siyah pantalonlu ve temiz ayakkabılıydı. Sanki oda nogaydı çünkü dergahtada özellikle ayakkabılarına dikkat çektiler.

Bu arada helal olsun Şehbale kız güzel deli taklidi yaptı.Evet aslında baştan beri doğruyu söyleyen ama bir türlü inandıramayan taraftı.Baksanınza o bile galip beyle ortak hareket ediyormuş

tree
11-05-07, 12:16
Hedef Kitle : A/b
10 Mayis 2007 Perşembe
No Program Adı Kanal Rating (%) Share (%)
1 Kurtlar Vadisi Pusu [net] Show 11,30 30,60
2 Doktorlar [net] Show 7,30 23,00
3 Eurovision Sarki Yarismasi (yari Final) Trt1 6,90 20,00
4 Atv Ana Haber Bulteni [net] Atv 4,20 20,00
5 Sagir Oda [net] Kand 4,20 11,30

Tele - Barometre
10 Mayis 2007 Perşembe
No Program Adı Kanal Rating (%) Share (%)
1 Kurtlar Vadisi Pusu [net] Show 12,50 35,50
2 Doktorlar [net] Show 7,40 22,40
3 Yersiz Yurtsuz [net] Atv 5,50 16,40
4 Arka Sokaklar (tkr) [net] Kand 4,50 13,90
5 Sagir Oda [net] Kand 4,10 11,30

delfin_26
11-05-07, 12:32
ya nası bir bölümdü bu ya... başım döndü seyraderken... ama sanki dügümler yavaş yavaş çözülüyo gibi... ay şahinin yüzünü göstermediler ya çatladım resmen ya...nası beklerim ben haftaya kadar:img-fie:

ben demiştim ama heryol şehbale çıkıyo diye... bu kızdan korkulur ya... acyip zeki:img-yes: bütün dügümleri şehbal çözücek kesin... ya galip hocaya çok üzüldüm adam bir anda öldü... ben hiç tahmin etmemiştim öldürceklerini:sad53:

Bahar61
11-05-07, 12:41
Messacığım dikkat ettiysen mahzende iki ayrı kişi vardı. Bunu iyice gösterdiler. Biri kısa boylu montluydu dediğin gibi sandığın kapısını hızla kapatıp giden , bir diğeride siyah pantalonlu ve temiz ayakkabılıydı. Sanki oda nogaydı çünkü dergahtada özellikle ayakkabılarına dikkat çektiler.

Bu arada helal olsun Şehbale kız güzel deli taklidi yaptı.Evet aslında baştan beri doğruyu söyleyen ama bir türlü inandıramayan taraftı.Baksanınza o bile galip beyle ortak hareket ediyormuş

evet ikinci şahıs bencede nogaydı,yürümesi :) ve ayakkabıları nogaya benziyordu:img-yes: altınların yerini bilmeyen yok galiba

Messa
11-05-07, 12:45

Treecim bak bu hiç dikkatimi çekmemişti. O halde Nogay biliyordu Annesinin ve Abisinin mahzende olduğunu, belkide o yüzden o kadar telaş yapmadı ve geldiklerinde üstelemedi neredeydiniz diye.

Gerçekten Şehbal'a helal olsun. Ailedeki en akıllı kişi. Bence Şehbal;Galip Bey ve Şahin arasında birbirlerine bilgi taşıyordu. Yani kötü amaçlı değil, üçü beraber birçok şeyi planlıyorlardı belkide. Ama eğer öyleyse Galip Bey kaçırıldığı sırada Şehbal neden öyle gülüyordu ve birşey yapmadı. Pekala birşeyler yapabilirdi.

Bazı arkadaşlar Şahin'in Zahit veya Arkadaş olabileceğini yazmışlar bence bu imkansız çünkü ikisininde yaşı çokça büyük neredeyse Sitarenin yaşındalar onun oğlu olmalarına imkan yok. Üstelik kamera dergahta Mansur Efendinin defterini alan kişiyi gösterdiğinde ki, bu kesinlikle Şahin.. Saçları uzundu ama Arkadaşınki kadar değil.

Arkadaşlar altınların nerede olduğu konusunda bir fikriniz varmı? Bence kapalıçarşıda'ki adam'da.

Mansur Efendinin mezarına gömülen poşetin sırrı hala önemini koruyor. Bence onu Şahin gömdü oraya dinleme cihazı var içerisinde.

cerenimo
11-05-07, 12:58
Tabi canım resimler harika olmuş çalışmalara devam et sen yorumcubaşısın... ama resim ekleme katkılarını da +1 oy olarak hanene işliyorum. :img-hyste
:) :img-hyste
Çok teşekkürler :img-hyste
Oleey, 1 oy daha kazandım:)
bu arada cerenimo arkadasim, evet ikimiz de masallah iyi dizi izliyoruz,
sürüsüne bereket:img-hyste .
bu sezon bayagi bir dizi izliyorum, sana hangi birini sayayim, ama forum olarak, yogun bir sekilde burda,kvp,ve o gördügün yerlerdeyim, ama en cok buraya seviyorum, amanin öbür taraflar duymasin vallah:img-hyste

:img-hyste :img-hyste
Bence de duymasınlar, ya da boşver duysunlar ne güzell:)
KVPyu da izliyorum ama jaydederek.Oraya yorum yazmıyorum ama:) Oraya da mı yazsam ne:icon_whis

tree
11-05-07, 13:02
Treecim bak bu hiç dikkatimi çekmemişti. O halde Nogay biliyordu Annesinin ve Abisinin mahzende olduğunu, belkide o yüzden o kadar telaş yapmadı ve geldiklerinde üstelemedi neredeydiniz diye.

Gerçekten Şehbal'a helal olsun. Ailedeki en akıllı kişi. Bence Şehbal;Galip Bey ve Şahin arasında birbirlerine bilgi taşıyordu. Yani kötü amaçlı değil, üçü beraber birçok şeyi planlıyorlardı belkide. Ama eğer öyleyse Galip Bey kaçırıldığı sırada Şehbal neden öyle gülüyordu ve birşey yapmadı. Pekala birşeyler yapabilirdi.

Bazı arkadaşlar Şahin'in Zahit veya Arkadaş olabileceğini yazmışlar bence bu imkansız çünkü ikisininde yaşı çokça büyük neredeyse Sitarenin yaşındalar onun oğlu olmalarına imkan yok. Üstelik kamera dergahta Mansur Efendinin defterini alan kişiyi gösterdiğinde ki, bu kesinlikle Şahin.. Saçları uzundu ama Arkadaşınki kadar değil.

Arkadaşlar altınların nerede olduğu konusunda bir fikriniz varmı? Bence kapalıçarşıda'ki adam'da.

Mansur Efendinin mezarına gömülen poşetin sırrı hala önemini koruyor. Bence onu Şahin gömdü oraya dinleme cihazı var içerisinde.

Messa ortaya şöyle bir- iki iddia atıyorum ve senden ve diğer arkadaşlardan da yorum bekliyorum belki böyle daha kolay bulabiliriz soruların cevabını ne dersiniz.

1.Bende arkadaşın Şahin olduğunu zannediyorum . Artı bir ihtimal Şehbal ben şahini akıl hastanesinde gördüm dedi. Ordaki delilerden biride olabilirmi acaba?
belki oğuz beyde biliyordu orada olduğunu çünkü sıkılınca gelip burada birkaç gün yatıyorum diyordu arasa

2-Defteri alan Mansur dayının Kapalı çarşıdaki arkadaşıda olabilir.Eğer oysa dayının sırrı paylaştığı 3.şahıs ta o. Defteri ve içinde (nazi altınların sahiplerinin ismi yazılıymış ve adamda yahudi tipi vardı ) yazılanları bildiği için yanına aldı . Ve de dayı ben ölürsen gelen kişiye ver dediği anahtar konusunda da çok acemi davrandı ki o da şehbali bekliyormuş .Ayrıca defteri alan kişinin Saçları onun gibi uzundu (galiba şu uzun saça taktım)

3-Birde dergahta şehbale işaret eden kişinin montunun kolundada nazi ss işareti vardı veya ben öyle gördüm. Eğer Şahin hançer birliğinin lideriyse (bir ihtimal )girayın nasıl haberi olmuyor sizce

4-Mezara konan poşette dinleme cihazı olacağını zannetmiyorum.Ordakide ayrı bir sır zaten

cerenimo
11-05-07, 13:20
İlk önce yorumları okuyayım, daha sonra kendi yorumumu yapayım diye düşündüm, ama sonra vazgeçtim.İlk önce yorumumu yapacağım, daha sonra sizinkileri okuyacağım:)
Başlıyorum:
Bu bölümü doğru dürüst izleyemedim açıkçası, daha da doğrusu başını kaçırdım, ama çok güzel bir bölümdü.Sadece şu Zahit olayını uzatırlarsa bayabileceğini düşünüyorum.
Başta çok fazla hareket yoktu bu bölümde.Daha sakin, durgun bir bölümdü.Ama bu bölüm yine bize bir sürü soru işareti bıraktı.
Şahin kim?
O defteri kim aldı? (İçinde yahudilerin isimlerinin yazdığı iddia edilen defter.Çünkü onu alan Şahin değildi bence, montlarının rengi farklıydı:))
Annem Şahinin saçlarının uzun olduğunu düşünüyor.Eee silahı da Nogayın kafasına dayadıysa bu kişiyi Aras ve Oğuz Bey tanıyor.
Açıkçasını söylemek istiyorum benim düşündüğüm şey (biraz sacma olacak, hatta başta espri olarak bunu düşünmeye başlamıştım ama, sonradan olabileceği kanısına vardım) bu kişinin Arkadas (Hackerimiz:)) olabileceği.Hem uzun saçlı, hem de Aras ve Oğuz tanıyor.
Giray ve Sitarenin o mahzene de Şahin tarafından kilitlendiğini düşünüyorum.Ama Şahin nerden çıktı?
Başını izleyemediğim için görmemiş olabilirim, ama bunu cidden size soruyorum:
Duru ve Arasın anahtarı aldığı adam kimdi? O aktar mı? Hayır. Peki Duru nereden biliyordu o adamı, kim söylemişti?
Bu bölüm Şehbal mükemmeldi.Diğerlerinin yanında deli gibi davranıyor.Ama Oğuz ve Arasın yanında gayet de akıllıydı.Konuşması, hareketleri.... Bu değişimin sırrı ne?
James Hard'a gıcık oldum bu bölüm.Tahmin edebiliyorsunuzdur.Ayrıca Zahite de...Hemen inandı ve o verilen iğneleri cidden yaptı kendine.Oysa ben saklar, daha sonra o adamlara yapar diye üşünmüştüm:( NAsıl olacak bu iş, Zahit nasıl kurtulacak? Bunlar mantıklı bir şekilde çözülmeli... Galip Bey öldürüldü Zahit gerçekleri öğrenmesin diye...Bunlara rağmen hala James Hard'a inanırsa başka söylenecek bir şey kalmayacak.Sahara bile inanmayan adam buna nasıl inanır ya? Gerçi Volkan sanıyordu ama, düşünemiyor mu Volkanın öldüğünü? Hiç sormadı sen ölmüştün diye.
Sonuç olarak bu bölüm hoşuma gitti.Ama başını görememem bana çok şey kaybettirdi sanırım.Birbirine bağlayamadım olayları.Neyse siz anlatırsanız öğrenebilirim.:)
NOT!: Başında gerçekten nelerin olduğunu öğrenmek istiyorum bilen biri bana anlatabilir mi lütfen?
NOT!:(içses) Çok şey mi istiyorum acaba. :icon_whis Yok ya forum arkadaşlarım bana anlatmaktan mutlu olurlar heralde:)

cerenimo
11-05-07, 13:25
evet aynen..aralarinda yakinda bir husumet cikacak..Ben Kenani izliyordum. Galip beyi Kaiser mi oldurdu orasini goremedim ama su anda tek anahtar kisi Sehbal..Onu ele geciren herhalde herseyi ogrenir..Su Nogay cok gicik bir tip aynen Cenap gibi..

Hayır.Galip beyi James Hard öldürdü.Tam Zahitle konuşacaktı Galip Bey, Zahit herşeyi öğrenecek, onun Valkan olmadığını da dahil diye, vurdu Galip Beyi.Bir de bunun üstüne Zahit "Niye öldürdün onu?" diye sorunca sana yalan şeyler anlatacaktı demez mi???:dito :icon_evil :img-gun: :img-huh: :img-black :img-fear2 :mad72: :img-weigh

cerenimo
11-05-07, 13:28

:img-hyste :img-hyste :img-hyste
İnanmıyorum, ben sacmalamış olabilirm diye düşünmüştüm, ama benim gibi düşünen biri daha varmış.:) Tree...
Demek ki gerçek olabilirmiş:) :happy0064 :happy0064

cerenimo
11-05-07, 13:31
Şahin Arkadaş olamaz, Galip Bey tanımıyo muydu oğlunu...

Ama Zahit kendini kullandırtmaz o pislik Amerikalılara..Ay çok sinirlendim ya!!:img-help:

Zaten sakal bırakmış bilmem ne... Zaten Şahin hayatta kaldıysa yapmıştır bir şeyler:) Sakallarını kesip gelmiştir belki, Sitare de o şekilde tanımıştır:) Ne diyorum ben, olabilecek bir şey mi, yoksa olamayabilecek bir şey mi? Bence olabilir, ama olamayabilir de:) Eveet, bir Sağır Oda ertesine daha hoş geldiniz.:)
EDİT: Bir şeyi eklemeyi unutmuşum da:)
Galip Beyin tanımaması normal.Çünkü bunlar sevigliyken olmuş bu çocuk.Sitare de göstermediyse büyüyünce falan tanıyamamıştır.Çocuğunu görmemiş, ölmüş biliyor olabilir:) Veya başka bir açıdan, Sitare Galipin çocuğu öldü bilmesi için yapmış olabilir her şeyi.Yani bu olay ya Sitarenin ya da Galip Beyin numarası :img-wink: Başka bir açıdan da Gelip Bey Arkadaşın, oğlu olduğunu biliyordu, Sitarenin öldü bilmesi için ayarladı her şeyi:) Arkadasla konuşuyorlardı belki, bize göstermediler:)
Oooooo kopmuş gördüm beni yahu:)

cerenimo
11-05-07, 13:33
Sahini daha goremedik ki sacinin uzun oldugunu nereden cikardiniz..Pek uzun boylu gibi gelmedi bana..Sadece o defteri aldi..Sehbal belkide dedigi gibi Galip beyle anlasma yapmisti..Ya ne tuhaf dizi bu hic birsey anlasilmiyor...:(..

Saçının uçları görünmüş.Annem uzundu baya diyor.Ben dikkat etmedim tam olaraktan.:) Ama var öyle bir şeyler:) Yani saçları uzun:)

cerenimo
11-05-07, 13:37
Şahin'in Arkadaş olma ihtimalini ben de düşünmedim değil. Başlarda gösterdiler adam uzun saçlıydı ve zayıftı. Ama son sahnede yani nogay mıdır nedir tam yazılımını bilmiyorum onun başına silahı dayayan ama yüzünü bir türlü göremediğimiz şahıs oldukça şişkoydu. Zahid olamaz çünkü o içeride eroin çekiyodur. Yazık ya adamı da harcıyolar ama onun da hemen onlara inanmasına gıcık oluyorum. Ayrıca Galip Bey'e çok üzüldüm o sahne çok berbattı ve müzik tam yerindeydi. Ha bu arada ben de hoşgeldim.:happy0064 Diğer forumları okumaktan yazmaya hiç fırsatım olmadı. Ama baktım en çok sevdiğim dizi ön sayfaya bile alınamamış dururmuyum hemen daldım.:img-yes: Bundan sonra sizlerleyim...:D :D :D

Forumumuza hoşgeldin Pınar.Bol bol,bizimle paylaşacağın yorumlar olacaktır, olamyacaksa bile olacak tır değil mi ama:).Söylediklerine katılıyorum:) Ana sayfaya alınmama olayını biz de konuşuyoruz bu gunlerde...Ama bana yakında olacak gibi geliyor :icon_whis :img-wink: Neden acaBa:)
O şişkoluğa ben de takıldım, ama o konuda bir yorum getiremiyorum.Ben sadece Tree benim gibi düşünüyor sanmıştım, ama baya varmış :)
Tekrar hoşgeldin forumumuza.İyi eğlenceler.

Messa
11-05-07, 13:44
Messa ortaya şöyle bir- iki iddia atıyorum ve senden ve diğer arkadaşlardan da yorum bekliyorum belki böyle daha kolay bulabiliriz soruların cevabını ne dersiniz.

1.Bende arkadaşın Şahin olduğunu zannediyorum . Artı bir ihtimal Şehbal ben şahini akıl hastanesinde gördüm dedi. Ordaki delilerden biride olabilirmi acaba?
belki oğuz beyde biliyordu orada olduğunu çünkü sıkılınca gelip burada birkaç gün yatıyorum diyordu arasa

2-Defteri alan Mansur dayının Kapalı çarşıdaki arkadaşıda olabilir.Eğer oysa dayının sırrı paylaştığı 3.şahıs ta o. Defteri ve içinde (nazi altınların sahiplerinin ismi yazılıymış ve adamda yahudi tipi vardı ) yazılanları bildiği için yanına aldı . Ve de dayı ben ölürsen gelen kişiye ver dediği anahtar konusunda da çok acemi davrandı ki o da şehbali bekliyormuş .Ayrıca defteri alan kişinin Saçları onun gibi uzundu (galiba şu uzun saça taktım)

3-Birde dergahta şehbale işaret eden kişinin montunun kolundada nazi ss işareti vardı veya ben öyle gördüm. Eğer Şahin hançer birliğinin lideriyse (bir ihtimal )girayın nasıl haberi olmuyor sizce

4-Mezara konan poşette dinleme cihazı olacağını zannetmiyorum.Ordakide ayrı bir sır zaten

1-Şahin, arkadaş olabilir diyorsun ama benim kafama yaş sorusu takılıyor. Arkadaş ve Sitare neredeyse aynı yaştalar. (Bu arada Arkadaş dediğimiz Arasların yanındaki Bilgisayar kurdu değil mi) Şehbal, ben Şahin'i akıl hastanesinde gördüm dedi, peki Arkadaş'ın akıl hastanesinde yattığını biliyormuyuz? Oğuz Bey, Arkadaşın Şahin olduğunu biliyor mu demek istiyorsun yani? Hiç zannetmiyorum ben.

2-Bu konuda sana katılıyorum o adamında saçı omuz hizasına kadar uzundu ama defteri alan kişinin saçı daha çok sarı gibiydi.

3-Ben Şehbal'e işaret eden kişinin koluna heyecandan dikkat etmedim ve işaret falan'da göremedim. Ama dediğiniz gibi Hançer Birliğinin Lideri olduğunu sanmıyorum. Eğer öyleyse bu durumdan Girayın haberi mutlaka vardır ve belkide onun kardeşi olduğunu bilmiyordur yada hiç görmeden görüşüyorlardır. Sadece sesini duyuyordur falan...:icon_whis

4-Dinleme Cihazı değil ise ne olabilir başka aklıma hiçbirşey gelmiyor.

MasalTeam
11-05-07, 13:56
Dünkü bölüm yine cok güzeldi.Galip beyin ölüm sahnesinde epey hüzünledim.Ve kac bölümdür bekledigimiz sey oldu.. Sahin ortaya cikti.Bencede Arkadas sahin olabilir.. Ilginc olur :img-yes:

MoOnDaNcE-11
11-05-07, 13:56
Harika bir bolum izledik . Galip bey'e gercekten yazik oldu , volkan'in sirri desifre oldu . Umarim zahit kanmaz bunlara. Sahin de ortaya cikti . Haftayaki bolumun de cok saglam olacagindan eminim

cerenimo
11-05-07, 14:07
].........."bu bey kim?"
..........."nişanlım"
:happy0064 :happy0064 :happy0064 [/B]
gördünüz değil mi arkadaşlar arasımız dağlımız,kahramanımız durunun verdiği bu cevaba nasılda şaşırdı vede mutlu oldu,tabii bizde mutlu olduk(yani en azından ben mutlu oldum)inşallah o uyuz ailesine inat eşim dediği günleride görürüz.....

nogay tam bir şeytan,sinsi bir yılan,ben bu yaşıma kadar bir çok dizi izledim ama böyle bir aile hiç görmedim.umarım görmemde.anne baba kardeş sevgisi asla ve katiyyen yok bunlarda,nerdeyse durudan bile şüpheleneceğim,arasa oyun mu oynamaya,aklını başka şeylerle meşgul etmeye mi çalışıyor diye.
umarım yakında nogay ve giray birbirlerini yerde aras ikisinden birden kurtulur,ülkemde iki pislikten kurtulur.mark zimmer nogayı çözdü ve giraya karşı ilk hamlesini yaptı bekleyip sonuçlarını göreceğiz inşallah......

en çok kızdığım şeylerden biride zahidin dindar, aklı kıt,kolaylıkla kandırılabilir biri gibi gösterilmesi.herkes onu kandırmaya çalışıyor,ama bu kez yutmadı gibi geldi bana,hatta son iğneyi enjekte etmedi galiba,ya da ben öyle olsun istediğim için öyle gördüm,dahası o koluna sardığı serum hortumunuda cebine sakladı kesin james denen iti onunla boğacak......inşallah,inşallah,inşallah
mansur dayının defterini alan zatın saçları uzundu,özellikle görelim ve iyice kafamız karışsın diye gösterdiler,ben daha önce acaba arkadaş galip beyin oğlu olabilir mi diye düşünmüştüm ama pek olası gelmemişti.galip bey ,şahin ve şehbal bu üçü bir ortaklık içindeler ama nasıl bir ortaklık çözemiyorum.galip bey herhalde şahini öğrenince(nasıl öğrendi,öğrendiğinde şahin kaç yaşındaydı,kaza nasıl oldu,şahin o zaman kaç yaşındaydı vs.vs.sorular hiç bitmiyor) yanına almak istedi,sitare karşı çıkınca belkide o kazayı kendi düzenledi ve oğlunu kaçırıp kendi yetiştirdi......................

galip beyin öldüğüne helede öyle kolaylıkla ele geçirilmiş olmasına hiç inanamıyorum,onun gibi yılların kurdu bir adama hiç yakışmadı,bundada bir iş var diyeceğim ama adamı tam alnının ortasından vurdular var mı daha ötesi.?
ama eğer gerçekten öldüyse arasımız ona olan son davranışından sonra çok vicdan azabı çekecektir diye düşünüyorum......
ve birde devlet başkanımıza yapılacak suikast olayı var değil mi?oğuz bey ve başkanımız güzel bir plan yapmıştırlar herhalde.....................
hadi bakalım bekle babam bekle.bekleki perşembe olacak...........:img-yes:

Bahar, o ilk basettiğin sahne harikaydı.Dediğin gibi Arastaki o bakış, hafif gülümseme...:) Mükemmeldi.

2. koyuluk::) ona ben de kızdım.Ama bana inanmış gibi geldi.Çünkü uyuşturucuyu koluna yapmadan önce her şeyi yere çarpıyordu.Sonra sakinleşti.Ve Galip Beyin yanına öyle bir gidişi vardı ki...Anlatamıyorum.Öbür türlü bir şey olsaydı, (Galipi öldürme gibi) göz kırpardı, Galip de bir şey söylemez ölmezdi diye düşünüyorum.:img-wink: Ama tabiki dizimizin bize neler sunacağı belli olmaz:)

3. koyuluk:) Galip Bey kesin öldü.Çünkü alnının ortası...Ama dediğin gibi ben de yakıştıramadım.Bir de Şehbal anlatırken ben onu bir kafede bekliyordum, o düz gitti dedi.Eğer Şehbalin yanına gitseydi, orası hareketli olduu için, adamlar büyük ihtimal bir şey yapamazlardı.Aras Galip Beyin öldüğünü öğrenince direk intikam almayı düşünecek, oratada ne Cenap, ne Mark, ne Giray,... hiç birini bırakmaz diyorum.Zaten adam sadece intikam almak için öldürüyor, gerekmediği sürece tetiğe bastı mı hiç :icon_whis :) Gerçi genelde havaya uçurdu ama:)

cerenimo
11-05-07, 14:16
carragher ve tree, ratingler için çok teşekkürler.
Eurovisionun olduğu bir günde ratingler biraz düşmüş de olsa (ee araya girdi eurovision olacak o kadar:)) her zamanki gibi...Kemikleşmiş izleyicilerimiz var bizim gibi.Düşünsenize ilk defa izleyecek olan biri var , bunun neresini anlar:) Ben basını izleyemedim, bölümü düzgünce yorumlayamadım, bir de onları düşün.Kafayı yerler heralde.:) (Sanik biz yemedik:) Yemedik tabi canım aaa :icon_whis )Ondan dolayı bundan sonra bu sıralamanın çok de fazla değişeceğini zannetmiyorum.İşte araya girebilir bazen böyle şeyler o kadar:)
Yani ratinglerimiz beklediğim(iz) gibi:)

cerenimo
11-05-07, 14:28

Ben cevap veriyim:)
2.Defteri alan kişi farklıydı.Belki arkadası olabilir ama hiç aklıma gelmemişti.Ama olabilir.
3.Hiç dikkat etmedim ona da nedense.
Ama bir şey soylemek istiyorum.Arasla Duru konuşurken (defterle ilgili) falshback girdi ve defteri ve alan kişiyi gösterdi.Flashback girebilmesi için, onu birinin düşünmesi gerekiyor.Bence Aras o defteri alanı biliyor olabilir veya Duru.Bir o flashback bir de cami ve ayakkabılar dikkatimi çekti.Nogayın ayakkabıları zoomu ve bir de aynı gecen bölümde olduğu gibi bu bölümde de olan caminin tepesine yapılan zoom.Sandığa bakan Nogay olabilir, ve bu bölümde de gözüme gözüme sokulan durum, caminin tepesi, Nazi altınlarının eritilip koyulduğunu bana ciddi ciddi düşündürdü.Bilmiyorum.

4.Bence de dinleme cihazı olamaz, altınların bir kızmı falan olabilir belki, veya Mansur Dayının bir konudaki suçluluğunu belirten bir şeyler olabilir:)

NOT!: Biraz fazla mı konuştum bu gun :icon_whis :)
NOT!: Anasayfa istiyoruz, anasayfa istiyoruz:)

tree
11-05-07, 14:42
Bakın ufak bir detayı gözden kaçırıyorsunuz gibi (veya ben öyle zannediyorum :img-hyste ) Giray sandıktaki sıra sende yazan altınların babası afşar beyin koleksiyonu olduğunu ve sitareye bu koleksiyonun kimde olduğunu sordu .Sitarenin cevabı galip beydi.Altınların galip beyde olduğunu bizde biliyoruz.O zaman o altınlar nasıl geldi sandığa,
1 -Şahin, galip beyle beraber çalışıyor o götürdü altınları
2- mahzenin yerini Dayı ve Sitareden başka 1 kaç kişide biliyor
3-İşte bu ihtimali bir türlü bulamıyorum (immmmmdaaaaaaaaaaaaaaaatttttttttt kafayı sıyıracam yardım edin )

cerenimo
11-05-07, 14:47
Harika bir bolum izledik . Galip bey'e gercekten yazik oldu , volkan'in sirri desifre oldu . Umarim zahit kanmaz bunlara. Sahin de ortaya cikti . Haftayaki bolumun de cok saglam olacagindan eminim

Ben de önümüzdeki bölümün harika olacağından eminim de Volkanın sırrı mı?
O kişi Volkan değildi ki.James Harddı. Volkan zaten ölmeden önce deşifre olmamışmıydı.Yani ondan öldü zaten:):blink:

cerenimo
11-05-07, 14:50
Bakın ufak bir detayı gözden kaçırıyorsunuz gibi (veya ben öyle zannediyorum :img-hyste ) Giray sandıktaki sıra sende yazan altınların babası afşar beyin koleksiyonu olduğunu ve sitareye bu koleksiyonun kimde olduğunu sordu .Sitarenin cevabı galip beydi.Altınların galip beyde olduğunu bizde biliyoruz.O zaman o altınlar nasıl geldi sandığa,
3-İşte bu ihtimali bir türlü bulamıyorum (immmmmdaaaaaaaaaaaaaaaatttttttttt kafayı sıyıracam yardım edin )

Cevabı söylüyorum.:)
3:)

tree
11-05-07, 14:51
Cevabı söylüyorum.:)
3:)

Aşkolsun cerenimo sende benimle kafa buluyorsun .Yoksa sen beni beğenmiyürmüsün

MoOnDaNcE-11
11-05-07, 14:52
Ben de önümüzdeki bölümün harika olacağından eminim de Volkanın sırrı mı?
O kişi Volkan değildi ki.James Harddı. Volkan zaten ölmeden önce deşifre olmamışmıydı.Yani ondan öldü zaten:):blink:

Ya volkan'i hepimiz oldu biliyorduk da o adami volkan sandik adam ona cok benzeyen bir amerikali cikmis o iste :img-wink:

Son sahnede de ekranin 6'ya bolunmesi ve ordakilerin yuzlerine zoom yapilmasi guzeldi bu arada :good:

tree
11-05-07, 14:59
Tim’s Productions & Project adına Onur Tan’ın yönettiği Kanal D’nin
favorilerinden ‘Sağır Oda’, ‘Kurtlar Vadisi’ perşembe gecesine taşınana kadar
rahattı. Yine de reytinglerde ilk 5’e girme başarısını gösteren dizinin 28.
bölümü geride kalırken ilginç bir olay yaşandı ve koca dizi boyunca tek bir
el ateş edildi. O da kimin başına?

Geçen bölümde Sitare Hanım’ın (Arsen Gürzap)bir kazada öldüğünü söylediği,
küçük kızı Şehbal’in (Biğkem Karavus) ise ısrarla akıl hastanesinde
yattığını iddia ettiği ilk çocuğu Şahin’in babası Galip Bey’in (Ahmet
Levendoğlu) başına..

O sırada fonda Cem Karaca’dan ‘Deniz Üstü Köpürür’ çalmaktaydı ve bir
önceki gece ‘Bin bir Gece’nin bir yerinde çalınan Tanju Okan’ın ‘Hasret’i
kadar anlamlıydı.. Gereken sahnede anlamlı bir ‘nostalji’ şarkısı koyan
yapımcılara bravo!

Gerçi sandıktaki altınlar da kuş olup uçtu ya. Dün gece İstihbarat
savaşları İstanbul’da nefes nefese devam etti. Derin Devleti’in hücresi
bölündü mü? İstihbaratının önemli ismi Galip Bey neden öldürüldü?
Türkiye’nin en büyük holdinglerinden Kırımlı Holding, Derin Amerika ile
nasıl bir işbirliğine gitti?

Geçen bölümde bir mezarlıkta eroin komasında bıraktığımız Zait [Mehmet
Çevik] salaş bir odada karşımıza çıktı.Geçen bölümde bir parkta 4- 5 kişilik bir grubun kuşatmasında kalan Galip Bey de bir başka odada işkence görüyordu. Odalar yan yanaydı.

Son sahnede dergahın kapısında silahlar çekilir.. Aras Dağlı ile Nogayhan
Kırımlı [Ertan Saban] ve Oğuz Bey’le de Giray Kırımlı [Mahir Günşiray]
namluları birbirlerinin kafalarına doğrultmuştur. Ve beklenmeyen bir son:
Dizi boyunca sürekli ayaklarını gördüğümüz gizemli kişi ortaya çıkmıştır.
Sitare Hanım’ın ağzından şu kelime çıkar:ŞAHİN

Yani; Giray’ın, Nogayhan’ın, Duruşah’ın ve Şehbal’in ‘üvey’ kardeşleri.
Bu arada 50 yaş üzeri izleyicileri iki gece arka arkaya iki ayrı dizide
70’li yılların unutulmaz Yeşilçam filmlerine götüren, ‘Sağır Oda’daki Erol
Tezeren ile ‘Bin bir Gece’deki Suphi Tekniker’in muhteşem oyunculuklarını da
not etmeden edemedik.

cerenimo
11-05-07, 14:59
Aşkolsun cerenimo sende benimle kafa buluyorsun .Yoksa sen beni beğenmiyürmüsün

:img-hyste
Aşk olsun.Hayır kafa bulmuyorum.Cidden 3:)
Seni beyenmemü:)

Messa
11-05-07, 15:20

Altınlar Galip Bey'demi acaba gerçekten benim bu konuda hiçbir bilgim yada fikrim yok. Eğer bu doğruysa;

1-Altınları öteden beri işbirliği içerisinde olduğu oğlu Şahin götürdü Galip Bey'e ve sandığa "Sıra Sende" yazdı. Sıra bence Sitare de...

2-Şehbal götürdü altınları diyeceğim ama saçma mı olacak ne. Yoo neden saçma olsun Şehbalden beklerim ben zaten sürekli kayboluyor ortadan...

3-Nogay götürdü....!:img-hyste :img-hyste

Peki ortaya başka bir soruyu atalım şimdi. James Sart'mıdır nedir işte o yani dünkü bölümde Galip Bey'e işkence yapan kişi Volkan mı? Yoksa gerçekten ona çok benzeyen James Sart mı? Eğer Volkansa mezardan nasıl çıktı, gerçekten vurulmadı mı Aras-Oğuz Bey-Zahit böyle bir tuzağa nasıl düştü?

MoOnDaNcE-11
11-05-07, 15:28
- Sahin'in ortaya cikmasina cok sevindim , nihayet sadece ayaktan ibaret olduguna inanmaya basladigim adamin yuzunu gorecegiz :img-hyste Sahin'in arkadas olma ihtimalinden baska sitelerde bahsediyorlar ,eger boyle bir sey olursa pes yani :img-wink:

- Hayatimda bu kadar entrikaci aile az gordum . Nogay abisinin yerine gecebileceginin sinyallerini verdi . Ama bu bunlarin genlerinde var . :img-wink:

- Kahramanlardan birisi gercektir diyor , keske kim oldugunu da ogrenebilsek... :img-wink:

Bu arada dogru yazilis james heart sanirim...

tree
11-05-07, 15:31
Altınlar Galip Bey'demi acaba gerçekten benim bu konuda hiçbir bilgim yada fikrim yok. Eğer bu doğruysa;

1-Altınları öteden beri işbirliği içerisinde olduğu oğlu Şahin götürdü Galip Bey'e ve sandığa "Sıra Sende" yazdı. Sıra bence Sitare de...

2-Şehbal götürdü altınları diyeceğim ama saçma mı olacak ne. Yoo neden saçma olsun Şehbalden beklerim ben zaten sürekli kayboluyor ortadan...

Peki ortaya başka bir soruyu atalım şimdi. James Sart'mıdır nedir işte o yani dünkü bölümde Galip Bey'e işkence yapan kişi Volkan mı? Yoksa gerçekten ona çok benzeyen James Sart mı? Eğer Volkansa mezardan nasıl çıktı, gerçekten vurulmadı mı Aras-Oğuz Bey-Zahit böyle bir tuzağa nasıl düştü?

Evet altınlar galip beyde hatırlarsanız Kevin ve Papa altınları kaçıracakken Bizim üçlü gelmişti.Kevin arasa silah sıkmıştı kurşun da çantaya gelmişti.O zaman oğuz zahit ve aras çantayı Galip beye getirip teslim ettiler (hatta orada aras hayatımı nazi altınlarını kurtaracağını tahmin etmemiştim diye arkadaşları ile şakalaşmıştı )

Eğer altınları şahin aldıysa neden annesine sıra sende yazsınki. Birde altınların yerini kesinlikle şehbalde biliyordu gibime geliyor

Sorduğun soruya gelince Volkan değil .zahit ve arası bilmem ama oğuz nasıl düştü bu tuzağa, çünkü Volkanı yakından tanıyan ve bizimkilerle tanıştıran oğuz beydi.

Messa
11-05-07, 15:41
Evet altınlar galip beyde hatırlarsanız Kevin ve Papa altınları kaçıracakken Bizim üçlü gelmişti.Kevin arasa silah sıkmıştı kurşun da çantaya gelmişti.O zaman oğuz zahit ve aras çantayı Galip beye getirip teslim ettiler (hatta orada aras hayatımı nazi altınlarını kurtaracağını tahmin etmemiştim diye arkadaşları ile şakalaşmıştı )

Eğer altınları şahin aldıysa neden annesine sıra sende yazsınki. Birde altınların yerini kesinlikle şehbalde biliyordu gibime geliyor

Sorduğun soruya gelince Volkan değil .zahit ve arası bilmem ama oğuz nasıl düştü bu tuzağa, çünkü Volkanı yakından tanıyan ve bizimkilerle tanıştıran oğuz beydi.

Tamam tamam hatırladım valla dizi öyle bir diziki önceki bölümlerde neler olduğunu bile unutturuyor insana. Sitare nasıl bu kadar emin olabiliyor altınların Galip Bey'de olduğu konusunda ve ben buradan şöyle birşey çıkarıyorum Sitare Aras'ı kullanıyor.

Şahin aldıysa altınları vede eğer yaşadığını annesi biliyorsa ve ortaya çıkarmamışsa falan ne bileyim belki nefret duygusu-intikam... Giray'ada yazılmış olabilir.

Bu kadar benzerlikte olamaz doğrusu yaa pess. Ses tonları bile aynı. Hadi tipi benziyor diyelimde ben sesinin bu kadar benzemesine şaşırdım.

delfin_26
11-05-07, 15:43
arkadaşlar bişey sorucam... arasla duru arabayla giderken duru neden arbadan indi... ben kaçırdım orayıda:icon_redf biri bana anlatırsa çok sevinirim:happy0064

Messa
11-05-07, 15:52
arkadaşlar bişey sorucam... arasla duru arabayla giderken duru neden arbadan indi... ben kaçırdım orayıda:icon_redf biri bana anlatırsa çok sevinirim:happy0064

O sırada Çiğdem aradı ve Şehbal'in kaçtığını söyledi. Aras, Duruya Çiğdem aradı ben seni Dergah'a bırakayım dedi. Duru sanırım ne söylediğini sordu Aras'ta söyleyemem gibilerinden birşey dedi. Duru'da kızdı ve indi.

delfin_26
11-05-07, 16:02
O sırada Çiğdem aradı ve Şehbal'in kaçtığını söyledi. Aras, Duruya Çiğdem aradı ben seni Dergah'a bırakayım dedi. Duru sanırım ne söylediğini sordu Aras'ta söyleyemem gibilerinden birşey dedi. Duru'da kızdı ve indi.

çok teşekkür ederim bende 2dk da niye kapıştılar diyorum... bu çigdemde olmadık yerde arıyo yani olmaz ki canım:img-beee: ben olsam bende kızırım yanii. duru haklı tabi kızmakta:good:

zekii35
11-05-07, 16:20
[QUOTE=Messa;3279074]Altınlar Galip Bey'demi acaba gerçekten benim bu konuda hiçbir bilgim yada fikrim yok. Eğer bu doğruysa;

Arkadaşlar bence şahin götürmedi.çünkü hatırlarsanız mahzenin kilidini açıp içeri girmişti ve sandığı açmıştı.sonra sinirli bir şekilde sandığı kapatmıştı.bence şehbal aldı ve o yazıyı yazdı.günlük içinde geri gelmişti hatırlarsanız.kesin anahtarı falan da biliyor şehbal.

zekii35
11-05-07, 16:22
bu arada pardon alıntının başındakiler kalmış kusura bakmayın.alıntıyı katlettim resmen.özür dilerimmmmmm.neden böle oldu onu da anlamadım.

zekii35
11-05-07, 16:22
bu arada pardon alıntının başındakiler kalmış kusura bakmayın.alıntıyı katlettim resmen.özür dilerimmmmmm.neden böle oldu onu da anlamadım.

zekii35
11-05-07, 16:27
bilgisayarım sapıttı ya çifter çifter gönderiyo.tekrar özür dilerimmmmmmmm.

stormy
11-05-07, 16:53
Sahin abimi gordum..bu lafi kac bolumdur surekli duyduk..Sahin demek ki Sehbali arada bir gelip ziyaret ediyormus..Sehbal surekli evdekiler farketmeden deli rolune yatiyordu...O mahzeni mutlaka Sehbal de biliyordu..Bir ara o mahsende altinlari almaya gelen bence Cenapti..Icini bos bulunca hizla sandigin kapagini o kapatti, o sirada Sahin muhtemelen altinlari alip gitmisti...Ben son sahneye takildim hepsi gozlerini acip hayretle baktilar henuz yuzunu goremedigimiz Sahine acaba Sahin hepsinin tanidigi birimiydi?....

Nogay, Giraydan bile guclu olma hayalleri pesinde anlasildi..Ne onun ne annesinin kaybolmasi umurunda degil..Durunun dedigi gibi bazen Giraydanda kotu oldugunu dusunuyorum..dogruydu..Nogay daha kotu kesin...Girayin yerine oturur..

september_06
11-05-07, 17:32
Altınları alan Nogay efendi. Kalıbımı basarım. Defteri alan Şahin altınlar Nogayın. Nogay saman altından su yürüten cinsten.

september_06
11-05-07, 17:44
Dikkat ederseniz Nogay odadan çıktıktan sonra direkt ayağına zoom yapıldı. Duruda birşeyler söyledi ayakkabısı hakkında. Özellikle zoom yapıldı bence.

zekii35
11-05-07, 18:07
peki benim anlamadığım bir şey var.neden sitare hanım abisini zehirledi ki?

Hirotaro
11-05-07, 18:25
son 2 bölümdür Sağır Oda'dan biraz koptum,ister istemez.Şimdii netten indirip 2 bölüme arka arkaya bakacam.ondan sonra yorumlarımla dönecem :img-yes:

delfin_26
11-05-07, 18:45
belkide şahin hiç tanımadıgımız biridir... dizimiz yeni bir yüz kazanmış olabilir... olmaz mı yoksa:icon_sorr sizler nedüşünüyosunuz arkadaşlar... ama şuna eminimki bu şahin giraydan ve nogaydan nefret ediyo kesinlikle:good:

ekin_26
11-05-07, 19:34
bölüm gene çok güzeldi sehbal nihayet çözmeye basladim yavas yavas dizide çözücez zahitini hain çikmamasina sevindim umarim oyuna gelmez
sahinin arkadas oldugunu tahmin ediyorum
nogaayda girayi öldürüse hiç sasirmam ailede herkes biribirini öldürüyor aslinda iyi olur arasta nogayi öldürü duruyla mutlu mutlu yasarlardi hos yasamalari için çigdemin arasi aramamasi lazim arayinca duru çildiriyor bu çok belli oldu bu bölümde
bide bizim nisanlilar kuyumcuya gitmisken bide yüzük seçselerdi ne güzel olurdu firsattan istifade

ekin_26
11-05-07, 20:28
iste bu altin meselesi sahinnin arkadas oldugu ihtimali dahada artiriyor altinlar galipte oldugunu sitare oguz aras va arkadas biliyordu aras ,oguz koyamiycagina göre geriye arkadas kaliyor
bide nogayin da yakinda girayi öldürüse hiç sasirmam ailede birbirini öldüren öldürene hos iyi olur arasta nogayi öldürür böylece hersey yoluna girer arasla duru evlenir ama sehbale ne olur onu kestiremiyorum

cerenimo
12-05-07, 00:04
Tamam tamam hatırladım valla dizi öyle bir diziki önceki bölümlerde neler olduğunu bile unutturuyor insana. Sitare nasıl bu kadar emin olabiliyor altınların Galip Bey'de olduğu konusunda ve ben buradan şöyle birşey çıkarıyorum Sitare Aras'ı kullanıyor.

Şahin aldıysa altınları vede eğer yaşadığını annesi biliyorsa ve ortaya çıkarmamışsa falan ne bileyim belki nefret duygusu-intikam... Giray'ada yazılmış olabilir.

Bu kadar benzerlikte olamaz doğrusu yaa pess. Ses tonları bile aynı. Hadi tipi benziyor diyelimde ben sesinin bu kadar benzemesine şaşırdım.

Arası kullanıyor diyemeyiz ama kullanmak istiyor diyebiliriz :img-wink: Çünkü kandırmaya çalıştı.Ama olmadı, gerçi olacaktı ama olmadı, gerçi kafasında bir şüphe uyandı ama:)
Volkan konusunda da, bana kalırsa diriltceklerdi, son anda vazgeçtiler:)
Şaka bir yana bir şey soracağım: Hani Volkan dirilmişti de Zahite yardım etmişti ya, o zaman o James miydi ki?:)

nalan-k
12-05-07, 00:31
son 2 bölümdür Sağır Oda'dan biraz koptum,ister istemez.Şimdii netten indirip 2 bölüme arka arkaya bakacam.ondan sonra yorumlarımla dönecem :img-yes:

kopma arkadasim kopma, bak bana ben ikisini nasil idare ediyorum, sende öyle yap, sagir odadan kopulmaz. ah ah ne vardida bunlari karsi karsiya getirdiler. koca yedi günde iki tr gercekleri karsi karsiya:icon_sorr :icon_sorr :icon_sorr

stormy
12-05-07, 02:09
belkide Nogay, Sehbal gibi Giray yuzunden 2. plana atildigi hissinde oldugu icin.Giraydan gizli bir cok sey biliyordu..Olabilir herseyi ayarlamis olabilir..Ya Duruyla falan konusma tarzi cok basit ne oyle hoduk gibi..ben begenmiyorum o tavirlari..Nasil yetismis

bal gözlüm
12-05-07, 12:04
Zahit kesinlikle şahin değil. Öyle olsaydı kırımlıların evine Yuri kutuyu (celal dağlının sözde kalbi) gönderdiği zaman bunu zahit bomba diye incelemişti. Sitarede yanındaydı öyle olsaydı o zaman tanırdı oğlunu

evet pardon ben o sahneyi unutmuşum haklısın arkadaşım............:img-yes:
ben şahin'i acayip merak ettim şimdi. şahin'i bir tek şehbal
biliyordu sanırım... acayip merak ediyorum kim çıkacak acaba?:img-wink:

tree
12-05-07, 17:00
evet pardon ben o sahneyi unutmuşum haklısın arkadaşım............:img-yes:
ben şahin'i acayip merak ettim şimdi. şahin'i bir tek şehbal
biliyordu sanırım... acayip merak ediyorum kim çıkacak acaba?:img-wink:

Sevgili bal gözlüm hepimiz Şahinin acaip merak ediyoruz.İnşallah bu merakımıza değer ve yüzü gösterildiği zaman hepimiz derin bir aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa olllllleeeeeeeeeyyyyyyyy çekeriz.Yani herhalde bu kadar merakımıza değer biri olur şahin:happy0064 :happy0064 Günlerdir o mu bu mu diye diye helak oldukAklımıza kim geldiyse şahin yaptık valla

cerenimo
12-05-07, 18:07
Hani o Nogayın kafasına gelen tabancadan ve Sitarenin de ""Şahin" diye hayretle bakmasından sonra neredeyse "Burada bitirilir mi ya??" diyerekten elimdeki yastığı koca televizyona fırlatma girişimindeydim ki, bunun sadece bir dizi olduğunu hatırlayarak kendime geldim.Tabi bu annem ve babama baktıktan sonra onların bana garip bakışlarından sonra oldu:) Yoksa şu an nerde olurdum bilinmez.Ya bakırköyde ya da hastanede (Flaş flaş flaş!... Evindeki televizyona yastık atan ve o da kesmediği için televizyona bazı cisimler fırlatan Sağır Oda delisi hastaneye kaldırıldı:)) İyiki ailemle birlikte izliyorum diziyi :img-hyste :img-hyste Allah sonumuzu hayır etsin inşallah...Daha doğrusu sonumu:)

cerenimo
13-05-07, 02:08
Aaaaa, ben yazdıktan sonra kimse yazmamış.Neyse ben yazıyım, sonra cıkarım heralde:)
İlk çalışmalarımdan olan avatarları sizinle paylaşmak istedim.
İşte linki:
http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?p=3300090#post3300090

nalan-k
13-05-07, 11:50
Aaaaa, ben yazdıktan sonra kimse yazmamış.Neyse ben yazıyım, sonra cıkarım heralde:)
İlk çalışmalarımdan olan avatarları sizinle paylaşmak istedim.
İşte linki:
http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?p=3300090#post3300090

günaydin cerenimocum, ben aslinda yazmak istiyorum, malum persembe aksami bakmadim, ama bak bu aksam baktiktan sonra ilk isim buraya girip yorumumu yapmak. aslinda hic girmek istemiyorum buraya diziye daha bakmadigim icin, ama dayanamiyorum neyapim, cünkü bakmadigim icin burdan ögreniyorum, oda heyecan birakmiyor, zagten ister istemez galip beyi kayip ettigimizi ögrendim:icon_sorr .
bu arada cerenimocum yaptiginiz resim imza avatarlari gördüm yorumumuda yaptim:img-wink: :img-wink: :img-wink: :img-wink: :img-wink:

ekin_26
13-05-07, 17:32
sagir oda 30 bölüm resimleri multimedya bölümüne eklenmis
alintidir paylasana tskler

hyoldas
13-05-07, 22:07
İyi Akşamlar kızlar ben geldim bu hafta tam olarak izleyemediğim için yorum yazamayacağım, en kısa zamanda izleyip bu çoşkuya katılmak istiyorum. Burada okuyamadığım sayfalarca yorum görüm ya artık sırtımız yere gelmez...

ANA SAYFAYA ÇIKMAK İSTİYORUZZZZZ....

nalan-k
14-05-07, 01:12
iyi geceler, hos kimse yok ama ben yinede slm vereyim:img-hyste :img-hyste . yaw arkadaslar birsey dicem kimse gülmesin gecenin bu saati sagir odayi izliyordum, internetten indirdim, aman allah korusun vallahi 25dakika izledim kapatmaya karar verdim, cok korktum bu ya, horror dan berbat. bilseydim bir korkuluk filmi alirdim. devamini yarin sabah söyle gündü:img-yes: gözüne bakicagim. bu arada baktigim yere kadar yorumumu yapayim.
zahite acayip bir sekilde acidim ya, köpek cennap gene deligin altindan cikti, ama zahitin tr olduguna sevindim, insallah yarin devamina bakinca zahitin arkadaslariyla beraber olmasini görürüm. bu arada ben acikcasi volkan ve zahitin konusmasindan fazla birsy anlamadim, bu gecen bölüm ölen ve mezara koyulan cocuk degilmi, eger öyleyse zahit neden hic demedi, biz seni kendimiz gömdük falan diye allah allah.
birde su giray ve sitarenin bulunduklari yere sanirim nogay kilitledi onlari, cünü nogayin abisin koltuguna oturmasi, ve bayagi bir rahat gözükmesine sasirdim, hem bundan birkac bölüm önce eve bir yazi gelmistiya sira sende diye, onuda nogay yazmisti, yanlis hatirlamiyorsam. neyse ben yarin devam bakim söyle heryer aydinlikken ondan sonra yorumumu yaparim.bye

Hirotaro
14-05-07, 01:52
29.bölüm hakkında birşeyler yazayım,malum netten indirip izledim :img-yes:

Oğuz Bey'in meğerse Zahid'i ne kadar çok merak ettiğini öğrenmiş oldum.Zahid'in geveze halini bile özledim dedi.maille gelen resimde hepsi soluklarını tutup,zahid olmamasını dilediler.
Bu arada bu Şehbal'i acaip sevmeye başladım :):),Aras'ın Duru'ya "Evlen benimle" demesi süperdi :img-blush

stormy
14-05-07, 02:13
Bende bugun bir ara tekrarina baktim son bolumun..Nogayin, Nejata emir vermesi falan Nejatin hosuna hic gitmedi..Sizin ailenin fertleride birsey dedi tam hatirlamiyorum..Nogaya cok sert bakti giderken Duruya sadece saygilar dedi ve somurtarak gitti..Yani Nejat Nogaydan pek memnun degildi..

nalan-k
14-05-07, 11:39
arkadaslar herkese slm (gene kimse yok:icon_sorr )
öncelikle biraz önce kaldigim yerden devam ettim, söyle gündüz gözüne aksam korktum ya:img-hyste
stormy arkadasim orda nejat nogaya diyorki: böyle yüksek perdeden konusmak sizin ailenin gelenegi diyor, yani nogayi afvsar bey ve giray kadar ciddiye almiyor, ben olsam bende almam nogay kendini bir nigmetden sayiyor herhalde.
bu arada zahite gercekten cok fena acidim, eger zahit bunlarin ellinden kurtlursa nasil olucak bilmiyorum, resmen eroinman oldu, ama benim bildigim kadariyle zahite sahar birkere eroin vermisti, nezaman vucut hemen müptela olduda kirize girdi.
sitare ve girayin oraya kilitlenmesini ben nogaya baglamistim, ama devam baktiktan sonra fikrimi degisirdim, ya sehbal yada sahindir bence.
su antikciye gidince durunun anahtar verdigi adam, ilk defami görüyoruz bu dizide, yoksa ben mi karistiriyorum, malum dizi cok bende:img-hyste .
ben daha biraz önce diziyi izledigim icin, tekrar son iki dakikasina baktim yorumlari okuduktan sonra, sitaranin büyük bir sokta sahin degisinde, ben hic sac falan göremedim, yalniz dikkatimi ceken sahin önce silahi nogayin kafasina, ve sitrare sahin diyince, silahi indirmesini fark ettim. ama oguz beydede büyük sok bakislar vardi. gördügünüz gibi bende sizler gibi hic birsey cözemedim, cözmeye calisiyorum, ama sonuca varamiyorum.
ha bu arada biraz sacmalamis gibi olmasinda, söyle düsünüyorum. eger sahin bizim arkadassa, onu getiren herhalde galipti. bence galip biliyor onun oglu oldugunu ve onu o gizlice yetistirdi. oguzun hayretler icerisindeki bakisi bence o yüzden.

cerenimocum gel kiz vallah sende gel kvp forumuna biz ikimiz oraya ucuruz:img-hyste :img-hyste :img-hyste

pi_nar bu arada sende hos geldin, gördügün gibi vallahi her yoruma ihtiyacimiz var, isin icinden bir türlü cikamiyoruz, belki sen bize yardimci olursun:img-wink:

cerenimo
14-05-07, 22:42
iyi geceler, hos kimse yok ama ben yinede slm vereyim:img-hyste :img-hyste . yaw arkadaslar birsey dicem kimse gülmesin gecenin bu saati sagir odayi izliyordum, internetten indirdim, aman allah korusun vallahi 25dakika izledim kapatmaya karar verdim, cok korktum bu ya, horror dan berbat. bilseydim bir korkuluk filmi alirdim. devamini yarin sabah söyle gündü:img-yes: gözüne bakicagim. bu arada baktigim yere kadar yorumumu yapayim.
zahite acayip bir sekilde acidim ya, köpek cennap gene deligin altindan cikti, ama zahitin tr olduguna sevindim, insallah yarin devamina bakinca zahitin arkadaslariyla beraber olmasini görürüm. bu arada ben acikcasi volkan ve zahitin konusmasindan fazla birsy anlamadim, bu gecen bölüm ölen ve mezara koyulan cocuk degilmi, eger öyleyse zahit neden hic demedi, biz seni kendimiz gömdük falan diye allah allah.
birde su giray ve sitarenin bulunduklari yere sanirim nogay kilitledi onlari, cünü nogayin abisin koltuguna oturmasi, ve bayagi bir rahat gözükmesine sasirdim, hem bundan birkac bölüm önce eve bir yazi gelmistiya sira sende diye, onuda nogay yazmisti, yanlis hatirlamiyorsam. neyse ben yarin devam bakim söyle heryer aydinlikken ondan sonra yorumumu yaparim.bye

Merhaba arkadaslar, 2 gündür bakamıyorum yorumlarınıza girebildim nihayet.:)
Nalancın çok teşekkürler yorumun için beğendiğine sevindim:) Çünkü ilk çalışmalarım daha:)
O Volkan olayına gelirsek o herif James Hard, Volkanın normalde yerine geçtiği adam yani :img-wink: Ama Zahitin "Biz seni öldürdük, sen ne arıyorsun burada" gibi bir şey söylemesini beklerdim.Ama uyuşturucuya bağlıyorum.
Nogay olayını ben de öyle düşündüm.Çünkü hiçbir şeyden bir şey yokken Nogayın ayakkabılara zoom yaptılar :img-wink:

nalan-k
14-05-07, 22:49
Merhaba arkadaslar, 2 gündür bakamıyorum yorumlarınıza girebildim nihayet.:)
Nalancın çok teşekkürler yorumun için beğendiğine sevindim:) Çünkü ilk çalışmalarım daha:)
O Volkan olayına gelirsek o herif James Hard, Volkanın normalde yerine geçtiği adam yani :img-wink: Ama Zahitin "Biz seni öldürdük, sen ne arıyorsun burada" gibi bir şey söylemesini beklerdim.Ama uyuşturucuya bağlıyorum.
Nogay olayını ben de öyle düşündüm.Çünkü hiçbir şeyden bir şey yokken Nogayın ayakkabılara zoom yaptılar :img-wink:

yakaladim seni:happy0064 :happy0064 :happy0064 asagida görüntülünüyor adin ha ha ha. simdi cerenimocugum bana tekrar anlat, yada ben yazayim sen düzelt anlamadiysam okay canim. bak simdi 2 bölüm önce falan hani volkan ölmüstüya, bizimkiler gömdüler dua okudular, tr ignelik koydu oguz, hatta bu yüzdende biraz vakit kayip etmislerdi, o gercek volkan di degilmi?
peki bu adam kim,,, james hard isminide ilk kez duyuyorum
imdat cerenimo yardim et canim:img-help: :img-help: :img-help:

cerenimo
14-05-07, 22:59
arkadaslar herkese slm (gene kimse yok:icon_sorr )
öncelikle biraz önce kaldigim yerden devam ettim, söyle gündüz gözüne aksam korktum ya
stormy arkadasim orda nejat nogaya diyorki: böyle yüksek perdeden konusmak sizin ailenin gelenegi diyor, yani nogayi afvsar bey ve giray kadar ciddiye almiyor, ben olsam bende almam nogay kendini bir nigmetden sayiyor herhalde.
bu arada zahite gercekten cok fena acidim, eger zahit bunlarin ellinden kurtlursa nasil olucak bilmiyorum, resmen eroinman oldu, ama benim bildigim kadariyle zahite sahar birkere eroin vermisti, nezaman vucut hemen müptela olduda kirize girdi.
sitare ve girayin oraya kilitlenmesini ben nogaya baglamistim, ama devam baktiktan sonra fikrimi degisirdim, ya sehbal yada sahindir bence.
su antikciye gidince durunun anahtar verdigi adam, ilk defami görüyoruz bu dizide, yoksa ben mi karistiriyorum, malum dizi cok bende.
ben daha biraz önce diziyi izledigim icin, tekrar son iki dakikasina baktim yorumlari okuduktan sonra, sitaranin büyük bir sokta sahin degisinde, ben hic sac falan göremedim, yalniz dikkatimi ceken sahin önce silahi nogayin kafasina, ve sitrare sahin diyince, silahi indirmesini fark ettim. ama oguz beydede büyük sok bakislar vardi. gördügünüz gibi bende sizler gibi hic birsey cözemedim, cözmeye calisiyorum, ama sonuca varamiyorum.
ha bu arada biraz sacmalamis gibi olmasinda, söyle düsünüyorum. eger sahin bizim arkadassa, onu getiren herhalde galipti. bence galip biliyor onun oglu oldugunu ve onu o gizlice yetistirdi. oguzun hayretler icerisindeki bakisi bence o yüzden.

cerenimocum gel kiz vallah sende gel kvp forumuna biz ikimiz oraya ucuruz

pi_nar bu arada sende hos geldin, gördügün gibi vallahi her yoruma ihtiyacimiz var, isin icinden bir türlü cikamiyoruz, belki sen bize yardimci olursun

Orada 2 kişi vardı zaten cnm.Biri Nogay, diğeri Şahin... O sandığı açan kişi Nogay, diğeri Şahin bence. Bir de o antikacıyı sormuşsun.Kim o biliyor musun cnm? Sıkı duur... Ayrılıktaki Meryemin Ermeni babası :) (Ermeni deyince Eurovisionu hatırlayıp sinirlerim tepeme çıkıyor, 12 puan bu yaa, boru değil :icon_evil :dito Verilen ülkeye bak)
Bu arada, kulağım çınladı bir ara, neden diyordum ben de:) Demekki Nalancım beni anıyormuş :) Hande nerelerdesin, görünmüyorsun yine ortalarda?? Nalancım sen de yoksun?? Aaaaa, hadi ama canlanalım:)
Ana sayfa istiyoruz, ana sayfa istiyoruz,.........
NOT!: KVni de izliyorum ama yorum yazmıyorum oraya, çünkü kaçırdığım bölümler falan oldu başlarda, ama oraya da yorum yazarsam :img-in_lo :img-help:
NOT!: Çalışmalarım devam edecek:) İmza yapmayı da öğrendikten sonra imza da yapacağım:)

cerenimo
14-05-07, 23:03
yakaladim seni:happy0064 :happy0064 :happy0064 asagida görüntülünüyor adin ha ha ha. simdi cerenimocugum bana tekrar anlat, yada ben yazayim sen düzelt anlamadiysam okay canim. bak simdi 2 bölüm önce falan hani volkan ölmüstüya, bizimkiler gömdüler dua okudular, tr ignelik koydu oguz, hatta bu yüzdende biraz vakit kayip etmislerdi, o gercek volkan di degilmi?
peki bu adam kim,,, james hard isminide ilk kez duyuyorum
imdat cerenimo yardim et canim:img-help: :img-help: :img-help:

Oh be, ne zamandır nihayet karşılaşabildik:)
Hemen başlıyorum cnmcım.
James Hard, Volkanın yerine geçtiği adam.Hani Volkan Mark Zimmeri, Kevini, bir de o boynu kırık adamı kandırıyordu ya ben Amerikalıyım diye.İşte yerine geçtiği adam James Harddı:) Ama bana James Hard o sıralarda ne yapıyordu diye sorma, çünkü bilmiyorum:)
O kişi Volkandı ölen.Hatta farkettiysen Oğuzla karşılaşınca James, "Demek adamınıza o kadar benziyorum ha?" diye bir cümle kurdu:)

nalan-k
14-05-07, 23:11
Oh be, ne zamandır nihayet karşılaşabildik:)
Hemen başlıyorum cnmcım.
James Hard, Volkanın yerine geçtiği adam.Hani Volkan Mark Zimmeri, Kevini, bir de o boynu kırık adamı kandırıyordu ya ben Amerikalıyım diye.İşte yerine geçtiği adam James Harddı:) Ama bana James Hard o sıralarda ne yapıyordu diye sorma, çünkü bilmiyorum:)
O kişi Volkandı ölen.Hatta farkettiysen Oğuzla karşılaşınca James, "Demek adamınıza o kadar benziyorum ha?" diye bir cümle kurdu:)

aman aman, cok sagol canim benim, bak ciddi kafa kütüledi benim, dogru meryemin babasiydi, bu arada senin dedigin gibi nasil 12puan bizden oraya gitti hala anlamis degilim. okadar ermeni yokki trde destekliyecek. buarada canim kenanimizinda 4. olmasi biz gurbetcilerin sayesinde, ama daha fazlasini hak ediyordu nepalim, bunada sükür, vallah burdan bol bol msj attim helal olsun türkiyeye, birde vallahi cok utandim bugün isyerinde, ben almanyada kaliyorum ve ise varir varmaz is arkadaslarina dedim, cok güzeldik degilmi, onlar acikcasi pek begenmemisler türkiye cok daha iyi olabilirdi, en azindan türkce söylese daha iyi olurdu, utandigim konuya gelince biz herhalde hic desteklemedik onlari, ama onlardan tam puan 12 geldi sekerim. eeee gelelim sagir odaya neolacak bu dizi böyle dügüm üzerine dügüm, zahit kurtulacakmi, hem onlarin elinden hemde eroinden, neyse onlarin ellinden kurtulup, kimin dogru ve yanlis oldugunu ögrenince oguz bey vallah onun ellerini kollarini baglar, istedigi kadar kriz gecirsen vermez, düzeltir zahiti, eminin o arada bile bunlarin repliklerine bayiliriz biz.

cerenimo
14-05-07, 23:23
aman aman, cok sagol canim benim, bak ciddi kafa kütüledi benim, dogru meryemin babasiydi, bu arada senin dedigin gibi nasil 12puan bizden oraya gitti hala anlamis degilim. okadar ermeni yokki trde destekliyecek. buarada canim kenanimizinda 4. olmasi biz gurbetcilerin sayesinde, ama daha fazlasini hak ediyordu nepalim, bunada sükür, vallah burdan bol bol msj attim helal olsun türkiyeye, birde vallahi cok utandim bugün isyerinde, ben almanyada kaliyorum ve ise varir varmaz is arkadaslarina dedim, cok güzeldik degilmi, onlar acikcasi pek begenmemisler türkiye cok daha iyi olabilirdi, en azindan türkce söylese daha iyi olurdu, utandigim konuya gelince biz herhalde hic desteklemedik onlari, ama onlardan tam puan 12 geldi sekerim. eeee gelelim sagir odaya neolacak bu dizi böyle dügüm üzerine dügüm, zahit kurtulacakmi, hem onlarin elinden hemde eroinden, neyse onlarin ellinden kurtulup, kimin dogru ve yanlis oldugunu ögrenince oguz bey vallah onun ellerini kollarini baglar, istedigi kadar kriz gecirsen vermez, düzeltir zahiti, eminin o arada bile bunlarin repliklerine bayiliriz biz.

Kesinlikle:) Ama ermenistana verilen oylar sadece ermenilerden değil, Türkiyedeki bilimum milletlerden de geldi... Türkiyeye de Almanlardan, Fransızlardan gelmedi ki, orada yasayan TÜRKLERDEN geldi :img-wink:
Türkçe söylemesini ben de istemiştim ama, geçti gitti artık...
Dizi hakkında şunu söyleyebilirim cnm, bu düğümler bir bu kadar bölüm sonraya kadar ÇÖZÜLMEZZ!...Ama Zahit-Oğuz repliklerini özledik yahu:) değil mi millet:)

nalan-k
14-05-07, 23:26
Kesinlikle:) Ama ermenistana verilen oylar sadece ermenilerden değil, Türkiyedeki bilimum milletlerden de geldi... Türkiyeye de Almanlardan, Fransızlardan gelmedi ki, orada yasayan TÜRKLERDEN geldi :img-wink:
Türkçe söylemesini ben de istemiştim ama, geçti gitti artık...
Dizi hakkında şunu söyleyebilirim cnm, bu düğümler bir bu kadar bölüm sonraya kadar ÇÖZÜLMEZZ!...Ama Zahit-Oğuz repliklerini özledik yahu:) değil mi millet:)

he kiz, ciddi cok özledik zahite ama inanamiyorum ya, okadar etkisindeki su müptelanin, nerdeyse kendi elleriyle öldürecekti galip beyi, bide seyi gördünmü gicik kaiserin nasil hosuna gidiyordu zahitin galipe yüklenmesi, pis pis siritiyordu. birbiriniz yigin, beter olun gibilerinde

cerenimo
14-05-07, 23:31
he kiz, ciddi cok özledik zahite ama inanamiyorum ya, okadar etkisindeki su müptelanin, nerdeyse kendi elleriyle öldürecekti galip beyi, bide seyi gördünmü gicik kaiserin nasil hosuna gidiyordu zahitin galipe yüklenmesi, pis pis siritiyordu. birbiriniz yigin, beter olun gibilerinde

Evet ya, zaten var ya orada Zahite sinir oldum.Sen nasıl hiç sorgulamadan şimdiye kadar kendi tarafında olan birini suçlarsın.Ama işte normalle rüyanın bile farkında değil.Normalde Zahit yapmazdı öyle şeyler canım :icon_whis :) Tamamen bu meretin yüzünden:)

nalan-k
14-05-07, 23:45
Evet ya, zaten var ya orada Zahite sinir oldum.Sen nasıl hiç sorgulamadan şimdiye kadar kendi tarafında olan birini suçlarsın.Ama işte normalle rüyanın bile farkında değil.Normalde Zahit yapmazdı öyle şeyler canım :icon_whis :) Tamamen bu meretin yüzünden:)

evet ama bu meretin müptelasi oldu bile, bu gidiste kimbilir daha neler olur ama bence haftaya bunlardan insallah kurtulacak bizim zahit.
bide deli meli diyorduk diziyi götüren bütün sorularin cevabi ciddi bizim piskopat bakisli sehbaldeymis. aras ve oguz bey bile kendi aralarinda konusurken dediler ya, pes yani. ama anlamadigim birsey daha var. sehbal ve galip bey nasil ve nezaman tanistilar ya. önceden oldugunu bu bölüm ögrendikte hangi sifatla, oda ayri bir dügüm. cöz cöz bitmiyor, bu neya:img-blush

cerenimo
14-05-07, 23:55
evet ama bu meretin müptelasi oldu bile, bu gidiste kimbilir daha neler olur ama bence haftaya bunlardan insallah kurtulacak bizim zahit.
bide deli meli diyorduk diziyi götüren bütün sorularin cevabi ciddi bizim piskopat bakisli sehbaldeymis. aras ve oguz bey bile kendi aralarinda konusurken dediler ya, pes yani. ama anlamadigim birsey daha var. sehbal ve galip bey nasil ve nezaman tanistilar ya. önceden oldugunu bu bölüm ögrendikte hangi sifatla, oda ayri bir dügüm. cöz cöz bitmiyor, bu neya:img-blush

Sanırım bir arkadaş şöyle bir yorum getirmişti:
Hani mansur efendinin zehirlendiği kafe var ya, işte orada Şehbal ben daha önce gördüm burayı fotoğrafta, annemle arkadasları vardı dedi ya, işte o gördüğü kişinin Galip Bey olabileceğini ve o şekilde tanışmış olabileceğini söylemişti sanırım, yanlışl hatırlamıyorsam.
2. bir durum da şuydu:
Şahinin yasadığını şehbal biliyordu zaten.Şahin de Galipin oğlu olduğuna göre, bu şekilde tanışmış olabilirler:)
NOT!: Daha önce konuştukları belli, (en azından telefondan) çünkü şehbal buna dair bir şeyler söylemişti :img-wink:

nalan-k
15-05-07, 00:00
Sanırım bir arkadaş şöyle bir yorum getirmişti:
Hani mansur efendinin zehirlendiği kafe var ya, işte orada Şehbal ben daha önce gördüm burayı fotoğrafta, annemle arkadasları vardı dedi ya, işte o gördüğü kişinin Galip Bey olabileceğini ve o şekilde tanışmış olabileceğini söylemişti sanırım, yanlışl hatırlamıyorsam.
2. bir durum da şuydu:
Şahinin yasadığını şehbal biliyordu zaten.Şahin de Galipin oğlu olduğuna göre, bu şekilde tanışmış olabilirler:)
NOT!: Daha önce konuştukları belli, (en azından telefondan) çünkü şehbal buna dair bir şeyler söylemişti :img-wink:

evet olabilir. cünkü sehbal gercekten bende hatiliyorum o kafede annesini beklerken dayisiyla, demisti. ama ondan sonra tansitiysa eger galip beyle, nezaman buldu galip beyi, hayretler icerisindeyim. peki su kafeye gelince bu sitare neden öldürdü mansur beyi anlamis degilim acikcasi, adamin gözü altinlarda falan gibi degildiki, senelerdir emanete iyi dikkat ediyordu, neolduda simdi. bu arada bu sitare kesin biliyordur girayin babasini öldürttügü, baksaniza kardesine bile hic acimadi.

cerenimo
15-05-07, 00:03
evet olabilir. cünkü sehbal gercekten bende hatiliyorum o kafede annesini beklerken dayisiyla, demisti. ama ondan sonra tansitiysa eger galip beyle, nezaman buldu galip beyi, hayretler icerisindeyim. peki su kafeye gelince bu sitare neden öldürdü mansur beyi anlamis degilim acikcasi, adamin gözü altinlarda falan gibi degildiki, senelerdir emanete iyi dikkat ediyordu, neolduda simdi. bu arada bu sitare kesin biliyordur girayin babasini öldürttügü, baksaniza kardesine bile hic acimadi.

:img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste
Zaten Sitare hançer birliğinin başı mıdır nedir?
Başından beri öyle düşünüyorum ciddiyim.Kadın ne kadar soğuk kanlı, ne kadar iki yüzlü bir şey ya.Bir yere öyle diyor bir yere böyle:)
Ben kaçtım cnm.İyi geceler.Yarın girebiirsem konuşuruz daha :img-wink: :img-hyste Hiç sanmıyorum ama...
NOT!: Yazılım var yarın, bana başarılar dileyin.Bu gün kaç saat ona çalıştım ya:(

nalan-k
15-05-07, 00:20
tabiiki cerenimocum, dersler önce canim, bu arada benden sana tam12puan, ama yazilina canim. he dur kiz ciddi ben sana puan vereyim, niye aklima gelmediki, hak ediyorsun ama kac saatir benim kahrimi cekiyorsun:good:

bu arada arkadaslar bu sitarenin belki bu mahsende kiitli kalamalarindada haberi vardi, vallah olurmu olur, nekadar genistiya, insan bukadarmi rahat olur. birde bir ara giray uyukluyordu ikide birde o da tavana bakti cenaptami onun cocugu ney:img-hyste :img-hyste tavana bakmak onun da adetiydi ya o yüzden.

yalcinersonmez
15-05-07, 00:26
arkadaşlar az önce kv ırakı serederken yeni fragmanı gördüm gine baya şeyler oluyo e en önemliside şahin bizim arkadaş çıkıo ealla şaşırdım kaldım...

nalan-k
15-05-07, 00:31
arkadaşlar az önce kv ırakı serederken yeni fragmanı gördüm gine baya şeyler oluyo e en önemliside şahin bizim arkadaş çıkıo ealla şaşırdım kaldım...

amanin ben bak buralarda gezmekten görmedim, ciddi sahinmis ha, hayretler icerisindeyim diyecegim, ama pekte hayret etmedim, cünkü bagzi arkadaslar bundan nerdeyse 10 bölüm önce tahmin edenler olmustu.
eger öyleyse bizim galipte ciddi var bir numaralar, sitare öldü zanlediyordu, demekki galip cekmis almis oglunu. (oldu mu kizlar yoksa sacmaladimmi:img-hyste )

stormy
15-05-07, 02:13

Ya demek Sahin Arkadasmis..Anasina mi benzemis Babasina mi cozemedim cangal gibi masallah :img-hyste...O yuzden Galipi konusturmamisti..Galip soylecekti bir kere kim oldugunu susturmustu soyleme diye...nette fragmani var 31. bolumun izlemek isteyen olursa..Cenapta Sehbali kaciiriyor, Zahit sahte Volkani zimbaliyor, Son sahnedede Aras Zahit yanyana

stormy
15-05-07, 04:55
Sagir Oda fanlari, multimedya bolumunde yeni fragmandan goruntuler ve imza yaptim .unuttuysam birilerinin ismini kusura bakmasin..genelde surekli yazanalri koymaya calistim

Hirotaro
15-05-07, 05:27

Giray'ı ve Sitare hanımı,Nogay kilitledi mahzene.Nogay gitgide kötü olmaya devam ediyor.Ayakkabının burun şekli bile aynıydı.Bence Giray'dan çok,Nogay ortalığı karıştıracak.BU arada caminin tepesine birdaha dikkatli bakayım.(altınlar orada nasıl olurki acaba) :img-help:

tree
15-05-07, 08:28
Evet gerçektende fragman süper valla. Dediğimiz gibi Şahin Arkadaş çıktı.Oğuz bey ile Zahit yine yanyana. Ama tabi daha öncesinde James Heart denen alçak yine eroin veriyor zahite.(Keşke Aras veya Zahit O enjektörü onun tam................) Nejat birisini sanki lavabo gibi bir yerde bıçaklamaya çalışıyor.Aras ve Duruda her zamanki gibi koklaşıyor.

Çok güzel bir bölüm olacak çooooooooookkkkkkkkkkkkkk

Bu arada Sevgili Hande nerelerdesin Yoksa sen kendi arasından ayrılamayınca askerlik yapmaya mı karar verdin başladın kız. Yanlız koma bizi buralarda

DİKKAT HANDE ARANIYOR

hyoldas
15-05-07, 08:42
Bu arada Sevgili Hande nerelerdesin Yoksa sen kendi arasından ayrılamayınca askerlik yapmaya mı karar verdin başladın kız. Yanlız koma bizi buralarda

DİKKAT HANDE ARANIYOR

Aranan Hande bulundu :img-hyste

Ben burdayım canlarım, ancak dün gelebildim malum internet sorunumuz çözülmek üzere. Mod'larımızdan biriyle görüşmem sonucu SO 'nın ana sayfaya alınmasında her hangi bir engel olmadığını forumcak desteklersek, genel bir mesaj yazıp hepimiz altına imzamızı atarsak sonuca daha çabuk ulaşacağımızı söylediler. Uygun olduğumuz zaman bir yazı yazalım. Bence hemen sonuca ulaşırız. Bizi almayacaklar da kimi alacaklar canım :img-blush

Fragmanı izledim bu arada neler oluyor öyle yahu...
Şehbal'ime dokunmayın, onun psişik bakışları olmadan ne etcezz..

hyoldas
15-05-07, 08:47
Sagir Oda fanlari, multimedya bolumunde yeni fragmandan goruntuler ve imza yaptim .unuttuysam birilerinin ismini kusura bakmasin..genelde surekli yazanalri koymaya calistim

Stormy ellerine sağlık! Zaten unutsanda tamamlarız altına üstüne biryerlere yazarız. Ben bu hafta sonu çalışacağım bu konu üzerine bir üst mesajımda belirttiğim genel mesajımıza SO fanları olarak bir resim ekleriz. Daha süper olur değil mi? :happy0064

tree
15-05-07, 08:56

Teşekkürler stormy gerçekten güzel olmuş ellerine sağlık. BU arada hande hoşgeldin canım.Seni bulmak güzelmiş.:happy0064

nalan-k
15-05-07, 09:35
herkese günaydin. stormy arkadasim bende henüz bakamadim ama simdiden ellerine emegine saglik, eminim cok güzeldir.
:happy0064 :happy0064 kiz hande hos geldin :happy0064

bu arada bende yeni fragmani az önce gördüm, süper kelimesi yaninda az kalir, ama cok karisik pek birsey anliyamiyorum, hos diziye bakinca sanki cok birsey cözüp anliyoruzda:img-hyste :img-hyste . en cok sevindigim sahne aras ve zahitin yan yana durup herkimeyse artik silah dogrultmasi.
bu arada cenapta kiminle ugrastigini bilmiyor herhalde kacirdigi onun bildigi rahatsiz sehbal degil, diziyi götüren ve herseyin yolu onda olan sehbal bu:img-hyste .

september_06
15-05-07, 10:10
Amaniiin booo, Şahin arkadaşmış meğer. Allah allaaaah neler bekliyor bizi neler. Yav iyice aklım karıştı benim.:img-help:

tree
15-05-07, 10:23
Ahanda size Şahin Kırımlı .Kırımlı ailesinin en büyük ferdi
Durun bakalım bu garibin başına neler gelecek .Yada Şahin kimlerin felaketi olacak

http://www.galeriturk.net/getimg/bscap003110.jpg (http://www.galeriturk.net)

philosophy
15-05-07, 10:36
Evet arkadaşlaaar, benle birlikte emin olmamak kaydıyla Arkadaşın Şahin olabileceğini düşünenler kazandı :happy0064

Ne karışık bi fragmandı o öyle ya, Sitare Hanım'a da helal olsun nasıl tanıdı oğlunu, 5 yaşındayken ölmemişmiydi Şahin... Yoksa daha mı büyüktü kaza geçirdiğinde...

MoOnDaNcE-11
15-05-07, 11:24
Arkadasin sahin cikmasina sasirmadim , bunu ciddi ciddi baska sitelerde konusuldugunu duymustum .Ama gorunce daha bir sasiriyor insan ...

september_06
15-05-07, 12:24
Evet arkadaşlaaar, benle birlikte emin olmamak kaydıyla Arkadaşın Şahin olabileceğini düşünenler kazandı :happy0064

Ne karışık bi fragmandı o öyle ya, Sitare Hanım'a da helal olsun nasıl tanıdı oğlunu, 5 yaşındayken ölmemişmiydi Şahin... Yoksa daha mı büyüktü kaza geçirdiğinde...

Hakkaten ya. Şahin küçükken ölmemişmiydi. Sitare nasıl tanıdı hemencecik

hyoldas
15-05-07, 12:40

Hakkaten ya. Şahin küçükken ölmemişmiydi. Sitare nasıl tanıdı hemencecik

Ana yüreği işte hissetmiştir yavrusunu.:img-yes:
Benim anlamadığım şey bu arkadaşın hikayesi, ben Şahin Kırımlı deyince böyle Giray'a kök söktürecek birşeyler bekliyordum desem yalan olmaz.
Şİmdi bakalım arkadaşın yani Şahin'in sırları ne olacak... :img-pilot

nalan-k
15-05-07, 12:49
Ana yüreği işte hissetmiştir yavrusunu.:img-yes:
Benim anlamadığım şey bu arkadaşın hikayesi, ben Şahin Kırımlı deyince böyle Giray'a kök söktürecek birşeyler bekliyordum desem yalan olmaz.
Şİmdi bakalım arkadaşın yani Şahin'in sırları ne olacak... :img-pilot

hosgeldin handecim, ama ben fragramanda sahininde büyük bir sokta oldugunu gördüm, yani oglum sahin dedikten sonra sahinin yüzünü gösteriyorlarya oda bir acayip olmus. :happy0064 cok hareketli bir bölüm olucak, nezaman degilki zagten.

NOT: handecim anasayfa konusu icin görüsmüssün anladigim kadariyle, canim madem bir sorun yok, sen iyi becerirsin, yaz kiz buraya yorumunu yapanlarinda, bir an önce gecelim artik anasayfaya, olmuyor canim böyle 30. bölümü devirdik yani:img-yes: :img-yes: :img-yes:

delfin_26
15-05-07, 13:54
ay şok oldum yaa... dmek şahin arkadaşmış... ben ihtimal vermiyodum ama... tahmin eden arkadaşalrı tebrik ederim... ama daha fragmanı izleyemedim.... çok merak ediyorum gerçekten... yazdıklarınızı okudumda yanlış anlamdıysam şehbalin şahin dedigi adam vardıya(adı aklıma gelmedi) şehbalimi kaçırıyo... işler iyice çıgrından çıktı vallahi:blink: :blink: :blink: bakalım bundan sonra neler olucak...

nalan-k
15-05-07, 14:07
ay şok oldum yaa... dmek şahin arkadaşmış... ben ihtimal vermiyodum ama... tahmin eden arkadaşalrı tebrik ederim... ama daha fragmanı izleyemedim.... çok merak ediyorum gerçekten... yazdıklarınızı okudumda yanlış anlamdıysam şehbalin şahin dedigi adam vardıya(adı aklıma gelmedi) şehbalimi kaçırıyo... işler iyice çıgrından çıktı vallahi:blink: :blink: :blink: bakalım bundan sonra neler olucak...

evet canim dergahtaki adam cenap kaciriyor sehbali. yok vallah sehbalin hakkindan ne cenap ne nejat bey gelebilir, bizim deli dedgiimiz kiz vallah onlardan bile akilli:img-hyste :img-hyste :img-hyste

delfin_26
15-05-07, 15:05
evet canim dergahtaki adam cenap kaciriyor sehbali. yok vallah sehbalin hakkindan ne cenap ne nejat bey gelebilir, bizim deli dedgiimiz kiz vallah onlardan bile akilli:img-hyste :img-hyste :img-hyste

haklısın valla şehbale vız gelir tırıs gider... içlerinde en aklılısı şehbal zaten... cenabı suya götürür susuz getirir deli kızımız...:img-hyste :img-hyste

Hirotaro
15-05-07, 15:12
Nalan'cım haklısın.Şehbal hepsinden daha akıllı ve zeki.Bu arada hastanede şahin'i gördüm demişti kimse inanmamıştı.Galiba OğuzBey ile Arkadaş o günlerde ordaydı.Şehbal'de gördü.Artık Şehbal ne söylese inanacam :):)

nalan-k
15-05-07, 15:18
Nalan'cım haklısın.Şehbal hepsinden daha akıllı ve zeki.Bu arada hastanede şahin'i gördüm demişti kimse inanmamıştı.Galiba OğuzBey ile Arkadaş o günlerde ordaydı.Şehbal'de gördü.Artık Şehbal ne söylese inanacam :):)

zagten buzamana kadar ciddiye almadikya sehbali, ne geldiyse basimiza ondan geldi:img-hyste . eger kizi birazcik dinleseydik simdiye dügümler bir bir cözülmüstü dermisim:img-wink:

Hirotaro
15-05-07, 15:22
zagten buzamana kadar ciddiye almadikya sehbali, ne geldiyse basimiza ondan geldi:img-hyste . eger kizi birazcik dinleseydik simdiye dügümler bir bir cözülmüstü dermisim:img-wink:

Ama Şehbal'i bize öyle bir tanıttılar ki taa en başından beri.Ama son birkaç bölümdür Şehbal'i önplana çıkardıklarının farkındaydık.Ayrıca Şehbal'in niye sevgilisi yok :).
Hakikaten Nogay bu altınları ne yaptı.caminin neresine koydu :img-help:
Ben orayı anlamadım.Galiba bölümü tekrar izleyecem.
Bu Sağır Oda'yı çok seviyorum.İnanılmaz çetrefilli :):).Arkadaşın Şahin olabilmesi bile süper bir senaryoya sahip olduğunu gösterir.Ahh Kanal d ahh.Şu dizinin saatini değiştirsen ölürmüsün :img-help:

Luckdown
15-05-07, 15:26
Kesinlikle sizler kadar iyimser değilim...Arkadaş'ın Şahin çıkıcağını resmi forumunda 1 hafta değil çoook önceden konuşuyorduk...Senaristlerin başarısızlığıdır bu.. Sağır Oda ciddi anlamda düşüşe geçmiştir.. Önce James Heart vakası şimdi bu Şahin vakası..Yanlış çok basite kaçıyorlar... Tabiki Sağır Oda'yı izlemeye devam edicez diziyi merak ediyoruz ama yapılan saçmalıklar zevk almamızı artık engelliyor...

nalan-k
15-05-07, 15:29
Ama Şehbal'i bize öyle bir tanıttılar ki taa en başından beri.Ama son birkaç bölümdür Şehbal'i önplana çıkardıklarının farkındaydık.Ayrıca Şehbal'in niye sevgilisi yok :).
Hakikaten Nogay bu altınları ne yaptı.caminin neresine koydu :img-help:
Ben orayı anlamadım.Galiba bölümü tekrar izleyecem.
Bu Sağır Oda'yı çok seviyorum.İnanılmaz çetrefilli :):).Arkadaşın Şahin olabilmesi bile süper bir senaryoya sahip olduğunu gösterir.Ahh Kanal d ahh.Şu dizinin saatini değiştirsen ölürmüsün :img-help:

sehbal öyle ask la meskle ugrasicak degil canim, baksana diziyi yönetiyor:img-hyste . nasil vakit ayirsin:img-hyste :img-hyste

ya evet ya günü degissin öbür tarafin degisirecegini sanmiyorum ilkinden beri ayni gün ayni saat, sagir oda artik böyle sezona kadar yapsin, biticek olan diziler vardir yeni yayin döneminde belki söyle güzel bir gün bulurlar. bu arada sagir odanin reytingleri yinede cok güzel bence. persembe aksami cok iddiali bir gün.

Hirotaro
15-05-07, 15:31
Kesinlikle sizler kadar iyimser değilim...Arkadaş'ın Şahin çıkıcağını resmi forumunda 1 hafta değil çoook önceden konuşuyorduk...Senaristlerin başarısızlığıdır bu.. Sağır Oda ciddi anlamda düşüşe geçmiştir.. Önce James Heart vakası şimdi bu Şahin vakası..Yanlış çok basite kaçıyorlar... Tabiki Sağır Oda'yı izlemeye devam edicez diziyi merak ediyoruz ama yapılan saçmalıklar zevk almamızı artık engelliyor...

Yalnız dediğin gibi bazı konularda basite kaçıyorlar.Ama bazı durumlarda yaptıklarını çok zor çözüyoruz.
Mesela Nogay konusu,ayakkabıya o kadar zoom yapılırmı,oysa ilerleyen dakikalarda Şehbal girdiğinde,Nogay ve diğer 2 kişinin odaya girdiği sahnede.Nogayın ayakkabısı çok kısa olsada dikkat çekilmeyecek şekilde görünüyordu.zoom yapmasalardı yine de çözülürdü(tabii dikkatli izleyenler)

nalan-k
15-05-07, 15:32

yapma be luckdown, niye düsüse geciyormus bence son sürat gidiyor, bu sahinin arkadas olabilecegini haftalar önce kim oldugunu hatirlamiyorum birisi ummustu, oda sadece bir fikirdi.

hyoldas
15-05-07, 15:34

Aynen bende şehbal ne derse inanıcam hatta Şehbal'i imzamda koruma altına aldım hemen :img-hyste :img-hyste
Hele O Cenabı gördükten sonraki bakışları katil bile olabilir bu kız şeytan valla billa

31 .Bölüm özeti :happy0064
Teşekkürler CveB:good:

Derin Amerika, Başkan’a suikast yapmayı planlıyor

Devlet Başkanı’na suikast yapmayı planlayanların Derin Amerika olduğu ortaya çıkıyor. Kırımlı Ailesi’nin öldü sanılan oğlu Şahin ortaya çıkar ve ortalık karışır. J15’in başkanı Nejat ile Aras Dağlı hesaplaşmasına Kırımlılar son noktayı koyarlar. Aras ve Duru aşkında şoke edici gelişmeler yaşanır. Duru Kırımlı, bu aşkla ilgili kararını verir. Devlet Başkanı’na suikast yapmayı planlayanların Derin Amerika olduğu ortaya çıkar. Galip Bey’in ölümü üzerine çok sarsılan Zahit, kendisine verilen uyuşturucunun etkisinden kurtuldukça bir şeyler hatırlamaya başlar. Mark Zimmer ve adamları, Başkan’a yapacakları suikastte Aras ve Oğuz’u kullanmayı tasarlamaktadırlar. Oğuz ise gizli olanaklarını kullanarak Hayalet’in yuvasını saptamaya çalışmaktadır. Zahit düşmanlarının elinden kurtulup arkadaşlarıyla buluşabilecek mi? Aras’la Oğuz’un çağrıldığı randevu yerinde onları neler bekliyor? Tüm bu soruların cevabı, Sağır Oda’nın bu akşamki bölümünde yanıt buluyor.

Hirotaro
15-05-07, 15:35
yapma be luckdown, niye düsüse geciyormus bence son sürat gidiyor, bu sahinin arkadas olabilecegini haftalar önce kim oldugunu hatirlamiyorum birisi ummustu, oda sadece bir fikirdi.

Tv kartımdaki sorunu hallettim.Kurtları izlerken,aynı anda da Sağır Oda'yı kaydedecem.Başka yapabilecem bişey yok.Ama herkesinde bırakın Tv kartı olmasını pc si bile yok.
Hadii ben yırttım,ama Kanal D den ricamız,dizinin saatini değiştirmesi.Bence günü gayet güzel.
Bu arada fragmanda Duru ile Aras sarmaş dolaştı.Galiba Aras,Duru'ya olan biteni anlattı :img-yes:

hyoldas
15-05-07, 15:40
Yani bazı konularda basite kaçsalar ne olur ki! Sonuçta ilginç bir durum arkadaşın Şahin çıkması beni hayal kırıklığına uğratmış olsa da heyecanlandırdı. Şimdi kafamda bir soru işareti varken bin soru işareti oldu.
James Heart konusuna gelince, tamamiyle gereksiz bir kişiydi. Ama diziyi izlerken şunu düşünüyorum gerçekçi olmasını beklemiyorum. Sonuçta sıradan insanların dizisi değil ki bu sıradan yaşantıların, sonuçta haftaya heyecanla bekliyor muyum? Saçmalasalar bile bunun bir dizi olduğunun farkında mıyım
Evet!

Bu bana yeter :good:

nalan-k
15-05-07, 15:45
ozaman aslinda arkadasinda dili acilir artik. hala susucak degilya, oooo desenize bir dügüm daha cözülecek:img-yes:

Hirotaro
15-05-07, 15:48
ozaman aslinda arkadasinda dili acilir artik. hala susucak degilya, oooo desenize bir dügüm daha cözülecek:img-yes:

Nalancım acaba şehbal'le şahin,görüşüyorlarmı,birkaç bölümden beri.Pekii Şahin nasıl olduda ölü gösterildi.Yoksa Giray'mı öldürdü,(daha doğrusu öldürdüğünü sandı) :img-help:

nalan-k
15-05-07, 15:53
Nalancım acaba şehbal'le şahin,görüşüyorlarmı,birkaç bölümden beri.Pekii Şahin nasıl olduda ölü gösterildi.Yoksa Giray'mı öldürdü,(daha doğrusu öldürdüğünü sandı) :img-help:

ne bilim hirotaro, ben birsey cözemiyorumki, ögrenince banada haber et:img-hyste :img-hyste :img-hyste . saka bir yana olabilir, sehbal diyip duruyorduya, ortadan kayboldukca. sehbal nerdesin sen: giray abi sahin abimin yanindaydim:img-hyste :img-hyste :img-hyste. girayda: anne bu sehbalin durumunu hic begenmiyorum:img-hyste :img-hyste :img-hyste

philosophy
15-05-07, 16:01
Sonuçta Şahin için bikaç kişinin adı geçiyordu hep fikirlerde Arkadaş olduğu kesin değildi ki dizi düşüşe geçsin ben katılmıyorum. Daha önceden verilmiş bazı tüyolar var dizide Arkadaşla ilgili Oğuz Beyle falan, şimdi ortaya çıkınca insan parçaları daha iyi birleştiriyor. Arkadaşın konuşma zamanı gelecek falan demişti...

Sitare iyi tanıdı Şahinini, o an çok kanı ısındı oğlum diyebilir miyim dedi heralde :img-hyste Oğlunun sakal bıyık birbirine girmiş :img-hyste Ana yüreği işte :img-in_lo

Walla perşembe gelsede bi an önce seyretsek yaa!! Gerçi şu Duru'nun Orhan'a ayy pardon Aras'a sarıldığı sahneyi kesseler iyi olurdu, burdan yetkililere sesleniyorum... :img-hyste :img-hyste :img-hyste

Handecim ya senin o güzel resimlerin nerdeeee :happy0064

tree
15-05-07, 16:01
Bana göre arkadaşın şahin çıkması diziye dahada bir heyecan katacak.En azından bazı soruların cevabını alacaz .Belkide arkadaş sitarenin ve diğerlerininde maskesini düşürecek.

James heart'ıda kafanıza takmayın.Tamam saçmaladılar ama bence o gereksiz bir detaydı. 1-2 bölüm sonunda bizler bu gereksiz ayrıntıyı unutacağız. Bu tür saçmalıklarda diğer tüm dizilerde hatta alasıyla oluyor.O Yüzden lütfen dizimizden sıkılmayın ve izlemekten zevk alın.En azından türkiye gerçeklerini öğrenmek bile bu diziden zevk almamı sağlıyor.

september_06
15-05-07, 16:09
Bakalım Şahin abim niye hiç konuşmuyormuş. Dilini yutmadı herhalde. Şahin neredeyse Sitare yaşında ya nasıl oğlu olabilirki. Belkide saçını sakalını kesse daha genç gösterir.

Neyse Şahinin bildiğimiz arkadaş olması hayal kırıklığı oldu bende.

Hirotaro
15-05-07, 16:13
Gerçi şu Duru'nun Orhan'a ayy pardon Aras'a sarıldığı sahneyi kesseler iyi olurdu, burdan yetkililere sesleniyorum... :img-hyste :img-hyste :img-hyste

Niye yaww,ben o sahneyide merak ediyorum.Arasla Duru birbirine çok yakışıyor.Şehbal'e de birini bulmak lazım :img-cool2

tree
15-05-07, 16:15
Niye yaww,ben o sahneyide merak ediyorum.Arasla Duru birbirine çok yakışıyor.Şehbal'e de birini bulmak lazım :img-cool2

Şehbalinki olsa olsa kayzer olur. Biri planlar öbürü yok eder. Nasıl olsa bizimkinin adı deliye çıkmış suçuda olmaz böylelikle kayzerden de kurtuluruz:img-hyste

hyoldas
15-05-07, 16:23

Bencer de çok yakışıyorlar ama filozofumuz öyle diyorsa öyledir! :img-hyste
malum kendisi istiklal sokaklarında hacı olmuş bir şahsiyettir.
Yalnız şöyle de bir durum var. Bu Kırımlı ailesinde çirkin biri yok hepsinin maşallahı var. :img-yes:
Dizi sonunda toplu düğün isterük :happy0064

hyoldas
15-05-07, 16:28
Şehbalinki olsa olsa kayzer olur. Biri planlar öbürü yok eder. Nasıl olsa bizimkinin adı deliye çıkmış suçuda olmaz böylelikle kayzerden de kurtuluruz:img-hyste

Tree abla'cığım seni de bizim senaristlerin arasına alalım. Buyursunlar canım...
senaristlerden eksik kalır yanın yok! Bu ne komplo teorileri, bu ne planlar :img-hyste :img-hyste
Oğuz Bey'e de birini bulmak lazım şöle fiyakalı bir abla ! Adam kurumuş kalmış :img-hyste

philosophy
15-05-07, 16:30

Ayy şekerim neyini merak ediyosun ya, kız ikide bir Aras'a sarılıp duruyo işte!! Aras Iraktan döndüğünde dergahın avlusunda nasılda koştu atladı çocuğun boynuna görmediniz mi, ama Aras zoraki sarıldı :img-hyste :img-hyste Yok yok kesin öyle :img-help:

philosophy
15-05-07, 16:32
Ya bide Hande Oğuz Bey dedin de aklıma geldi. Oğuz Bey Arkadaşı ilk getirdiğinde, kayınbiraderim diye tanıtmıştı... Meğersem Aras'ın kayınbiraderiymişte haberimiz yokmuş... :img-hyste :img-hyste

hyoldas
15-05-07, 16:32
Filozofum vakit yokki şöyle iki resim şeettireyim! Ama hafta sonu evde bol bol çalışacağım. Wrat arkadaşımızın yaptığı çalışmaları görünce benimkilerin sönük kaldığının farkına vardım ama nediyim :img-blush çalışma çalışmadır de mi?

Not: Full bölümler olsa çeker çeker eklerim ama full bölüm bulamıyorum ki!
Bulan varsa lütfen bana özel mesaj atsın :img-polic

tree
15-05-07, 16:41
Tree abla'cığım seni de bizim senaristlerin arasına alalım. Buyursunlar canım...
senaristlerden eksik kalır yanın yok! Bu ne komplo teorileri, bu ne planlar :img-hyste :img-hyste
Oğuz Bey'e de birini bulmak lazım şöle fiyakalı bir abla ! Adam kurumuş kalmış :img-hyste

Valla çok güzel olur. Fenamı yani.Durun çıkmadan oğuz beye de bulayım .Onunkide sitare olsun .1.kaç bölüm önce birbirlerine hiçte fena bakmamışlardı hani:good:

hyoldas
15-05-07, 16:52
Ya bide Hande Oğuz Bey dedin de aklıma geldi. Oğuz Bey Arkadaşı ilk getirdiğinde, kayınbiraderim diye tanıtmıştı... Meğersem Aras'ın kayınbiraderiymişte haberimiz yokmuş... :img-hyste :img-hyste

Ana Oğuz Bey'e de dikkatle bakıyormuşun. Ben sadece Orhan'ın olduğu sahneleri izlediğini düşünüyordum :img-hyste
Cidden canım ya bu kadar dikkatle bakma, endişelenmeye başladım.
:happy0064 Tebrikler filozofum

Hirotaro
15-05-07, 16:56
Ailenin en kötüsü olarak Nogay'ı ilan ettim :):),Bir adamın aklı bu kadarmı kötülüğe çalışır.Yalnız Aras o aklı ona yedirir :)

hyoldas
15-05-07, 16:58
Valla çok güzel olur. Fenamı yani.Durun çıkmadan oğuz beye de bulayım .Onunkide sitare olsun .1.kaç bölüm önce birbirlerine hiçte fena bakmamışlardı hani:good:

Onlar anne oğuz olarak bakışmışlardı sanki :img-blush
yapma canımcım Oğuz Bey delikanlılara taş çıkarır valla ona şöyle Duru'nun arkadaşlarından birini bulsak fena olmazdı yani...:img-hyste
Ne diyorlar (pek akraba şeettirmem) kayınço olurlar Aras'la

Candan abla gelir mi diziye gerçeklik payı olur :img-polic

philosophy
15-05-07, 17:03
Ayy evet ya Candan gelse ne güzel olur. Ama o zaman herkes kendi sevgilisini getirmek ister diziye, bukadar torpili kabul edemeyiz :img-hyste

nalan-k
15-05-07, 17:14

evet dogru, bende öyle hatirliyorum oguz bey kayinbiladerim diye tanitmisti arkadasi, niye ya olurmu olur oguz-sehbal amanin:img-hyste , aras-duru, bak ben bunu begendimde yazzik zahit arada kaldi, tüh onu neydcez:icon_sorr . onada söyle eroinci kiz bulalim:img-hyste :img-hyste :img-hyste . aman allah korusun zahitimiz tez elden normale dönsün. ha buarada oguz ve arasin imam nikahlarinida artik imam efendi kiyar:img-hyste :img-hyste :img-hyste fesupannallah diyerek:img-hyste :img-hyste

hyoldas
15-05-07, 17:16
Ailenin en kötüsü olarak Nogay'ı ilan ettim :):),Bir adamın aklı bu kadarmı kötülüğe çalışır.Yalnız Aras o aklı ona yedirir :)

Valla sen kötü ilan ettin ama genç kızlar bayılıyor adama :img-wink:
Geçen gün resim aramaya çalışıyordum Bizim bu Nogay'ın adını yazdım aman ne göreyim. Bir sürü insan buna mesaj yazmış şöyle yakışıklı süper, harika cidden dizinin oyuncularının ayrı bir çekiciliği var galiba. Şehbal için bile neler yazmışlar! hele Çağla Kubat için yazılanları okuyunca dumur oldum...
Bizimkiler aslına epey fanları var da bizim dizifilm.com yönetmi farkında değil bizi daha an sayfaya almıyorlar :icon_sorr

hyoldas
15-05-07, 17:18
Ayy evet ya Candan gelse ne güzel olur. Ama o zaman herkes kendi sevgilisini getirmek ister diziye, bukadar torpili kabul edemeyiz :img-hyste

Akşam akşam yıktın beni ya :img-hyste
Öyle deme ya Orhan istikalde seni görürde diziye çağırsa o zaman aynı şey geçerli olur mu :img-wink:
Olmaz Candan ablamız gelsin isterük isterükk :img-pilot

philosophy
15-05-07, 17:21
Akşam akşam yıktın beni ya :img-hyste
Öyle deme ya Orhan istikalde seni görürde diziye çağırsa o zaman aynı şey geçerli olur mu :img-wink:
Olmaz Candan ablamız gelsin isterük isterükk :img-pilot

O zaman takdir edersini ki mantık olarak benimde diziye katılmam lazım :img-hyste Hem zaten yaz sezonu açıldı Çağlacım surf yapmaya hade canım hade :img-hyste :img-hyste

philosophy
15-05-07, 17:22
hande kiz candan kim, benim niye haberim yok:icon_sorr

Nalancım ben cevaplıyım, Candan; bildiğimiz Candan Erçetin ve Hakan Karahan'ın (Oğuz Bey) sevgilisi...

hyoldas
15-05-07, 17:34
Nalan'cım akşam fiyakalı birşeyler yazacağım. Sabahtan beri onu tasarlıyorum.
Etkili ve şiddetli birşeyler yazıcam. Ara sıra bloguma bakıyorsun. bu konuda tecrübeliyim canımcım.
1 haftaya aklmaz an sayfadayız inşallah!

"aman da aman itibar puanı da veririmiş ay ay" imgdrag

Nalan'a 2. not: memleketinden sana bol bol selam getirdim, seni bekliyormuş... :sad53:

philosophy
15-05-07, 17:36
Hatta Hakan Karahan Candan Erçetin'in bilaç şarkısının da yazarı. Sinan kod adını kullanıyor... Mesela; ONLAR YANLIŞ BİLİYOR(adı buydu sanırım) şarkısı...

Hirotaro
15-05-07, 17:36
Valla sen kötü ilan ettin ama genç kızlar bayılıyor adama :img-wink:
Geçen gün resim aramaya çalışıyordum Bizim bu Nogay'ın adını yazdım aman ne göreyim. Bir sürü insan buna mesaj yazmış şöyle yakışıklı süper, harika cidden dizinin oyuncularının ayrı bir çekiciliği var galiba. Şehbal için bile neler yazmışlar! hele Çağla Kubat için yazılanları okuyunca dumur oldum...
Bizimkiler aslına epey fanları var da bizim dizifilm.com yönetmi farkında değil bizi daha an sayfaya almıyorlar :icon_sorr

4 ayda bir sayfa bitirirsek niye alsınlarki bizi anasayfaya.başlık yılbaşında açılmış.daha hala bir sayfayı kapatamadık.Yazık olsun bize :img-blush
Çağla Kubat hayranlarından biride zaten benim :):)

hyoldas
15-05-07, 17:40
O zaman takdir edersini ki mantık olarak benimde diziye katılmam lazım :img-hyste Hem zaten yaz sezonu açıldı Çağlacım surf yapmaya hade canım hade :img-hyste :img-hyste

Ah canım çok interaktif gördüm sizi hangi birinize cevap yazayım!
Sonra cici mod'larımız :img-wink: kızıyorlar bakın. Ardarda yazmayın diyorlar dayanamıyorum :img-hyste
Filozofum ben senin Sağır Oda'da oynama ihtimalini sevdim canım... Ah şu fotoşopu bilsem seni Duru'nun yerine koysam ama olmaz ki!
O Aras'a, sen Orhan'a karıştırmayalım lütfen :img-hyste
gerçek hayata dönün canım :img-polic

nalan-k
15-05-07, 17:41
Nalan'cım akşam fiyakalı birşeyler yazacağım. Sabahtan beri onu tasarlıyorum.
Etkili ve şiddetli birşeyler yazıcam. Ara sıra bloguma bakıyorsun. bu konuda tecrübeliyim canımcım.
1 haftaya aklmaz an sayfadayız inşallah!

"aman da aman itibar puanı da veririmiş ay ay" imgdrag

Nalan'a 2. not: memleketinden sana bol bol selam getirdim, seni bekliyormuş... :sad53:

ay hande kiz ciddi cok tecrübelisin, napim kiz dayanamiyorum nerde bu hande ancak bu bizi kurtarir gibilerinde:img-hyste
bu arada güzel birseyler düsündügün icin anasayfa icin sevindim, dedigim gibi eger elimizden gelen birsey varsa, yardim falan burdayiz hep beraber degilmi arkadaslar.
puanida fazlasiyla hak ettin canim benim.
:happy0064 :happy0064 oh oh memleketten slm da gelmis:happy0064 :happy0064
philosophy arkadasim demek bizim oguzbey sarkida yaziyor, ay bu adamda kimbilir daha ne marifetler var:icon_sorr

philosophy
15-05-07, 17:49
Tabi ya Oğuz Bey aslında ''aikido''cuymuş. Zamanında Sabancı Holding'de yöneticilik falan yapmış. Çok kaliteli bir şahsiyet ki bence dizimizin bütün oyuncuları kaliteli. Arsen Gürzap, Mehmet Çevik, Mahir Günşiray, ORHAN KILIÇ, ORHAN KILIÇ (ay hızımı alamayıp 2kere yazmışım :img-hyste :img-hyste ) ... Çok iyiler ya:good: Evet biz anasayfaya geçemicez de kim geçicek ya off!!

stormy
15-05-07, 17:56
Ya bakiyorumda Sahine..:)..hik demis anansinin burnunda..hik demis babasinin burnundan dusmus diyemicem...:)...Galiba iki grubada ofkeyle bakiyor...AZO(Aras-Zahit-Oguz) birbirinden zor ayrilir...

Hirotaro
15-05-07, 17:58
@hyoldas

eline sağlık,şahane bir resim.Hediyene çok mutlu oldum :):)
Yorumlarımızı bu güzel dizimizden esirgemeyelim lütfen :good:
bu arada resmi çaldım :img-hyste :img-hyste

hyoldas
15-05-07, 18:09
@hyoldas

eline sağlık,şahane bir resim.Hediyene çok mutlu oldum :):)
Yorumlarımızı bu güzel dizimizden esirgemeyelim lütfen :good:
bu arada resmi çaldım :img-hyste :img-hyste

İstediğin resim olsun, istediğin Çağla olsun :img-yes:
Kendi imalatımız buyrunuz linkte

http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?t=11068&page=4
Hepsi bu linkte Hiro
Hepsini çalabilirsin...

Stormy ellerine sağlık çok beğendim, devamını bekliyoruz...

"Umarım dizi bittiğinde unutulmaz bir ekip olarak kalırız..." :good:

nalan-k
15-05-07, 18:11
ay resim yikiliyor, bu ne güzellik böyle, cok seksi cikmis duru, bizim gördügümüz duru ya saci toplu yada sade düz fönlü, böyle bayagi bir yikmis yani. durumuz zagten güzel canim, zagten cok yakisiyorlar birbirlerine, ikisininde yüzünde masumiyet var.

Hirotaro
15-05-07, 18:37
Dünyalar tatlısı bu Duruşah Kırımlı :):)
Hele bide kuyumcuda Aras'ı Nişanlım olarak tanıtması yokmu.Öyle tatlı dedi ki :):)
Eridim resmen

http://img523.imageshack.us/img523/5876/capture1ic3.jpg
benim orana baksanıza :img-hyste :img-hyste

stormy
15-05-07, 19:43
Fragman ile ozeti karsilastirinca..Duru ile Aras ayriliyor gibime geldi..Bilmiyorum o anlamli sarilmalar ve uzgun haller.Sizce?

hyoldas
15-05-07, 19:46
Fragman ile ozeti karsilastirinca..Duru ile Aras ayriliyor gibime geldi..Bilmiyorum o anlamli sarilmalar ve uzgun haller.Sizce?

Stormy yapma etme böyle tahminlerde bulunma aha aşk başlamadı ki ne ayrılması. gelinimizden böyle bir talep gelirse ne ederiz ona bilmiyorum... :fighting2
yazık olur valla Duru'ya!

stormy
15-05-07, 19:48
Ne yazigi bu kiz surf icin diziden cikacak denilmiyor muydu bir ara?

Aras ve Duru aşkında şoke edici gelişmeler yaşanır. Duru Kırımlı, bu aşkla ilgili kararını verir.

Bu cumleler ve fragmandaki uzgun sarilma sahneleri baska ne olabilir?sok karar?

philosophy
15-05-07, 19:49

Keşkeee :img-in_lo (:img-hyste ) Yok ya şaka bi yana ayrılmasınlar tabi :love05: Yakışıyolar birbirlerine... Bana pek ayrılıyolar gibi gelmedi aslında.

hyoldas
15-05-07, 19:58

Şok olurmuyuz acep! Bilemiyorum ki bak şimdiden düşünmeye başladık. Yok yok şok olmayız ama olmasın ayrılmasınlar.
Duru Amerika'ya gitmemeli ama Derin USA ile savaşan bir aşkı varken olmaz yakışmaz racona ters :img-hyste

Keşkeee :img-in_lo (:img-hyste ) Yok ya şaka bi yana ayrılmasınlar tabi :love05: Yakışıyolar birbirlerine... Bana pek ayrılıyolar gibi gelmedi aslında.

Ahh aşk ile bakan gözler neler görüyor di mi filozof'cum bende şey düşündüm. Bu Aras acep gizli dünyasını Duru'ya mı açıyor o da aaah aşkım falan mı diyor ne ama o tam dönüş sırasında bir öpüşme sahnesi iyi giderdi di mi?
:img-help:

nalan-k
15-05-07, 20:04
Dünyalar tatlısı bu Duruşah Kırımlı :):)
Hele bide kuyumcuda Aras'ı Nişanlım olarak tanıtması yokmu.Öyle tatlı dedi ki :):)
Eridim resmen

http://img523.imageshack.us/img523/5876/capture1ic3.jpg
benim orana baksanıza :img-hyste :img-hyste

hirotarocum bu ney ya, senin hic isin gücün yokmu, masallah sürüsüne bereket:img-hyste .

bu arada arkadaslar duru aras ayriliktan falan bahsediyorsunuz, bunlar daha gecen hafta antikacida nisanlanmadilarmi:img-in_lo ,insallah öyle birsey olmaz, yani hic öyle birsey düsünmemistim. birdaha nerden dogru dürüst bir kiz bulcagiz, bizim arasin o taraklarda pek bezi yokta ondan yani.

hyoldas
15-05-07, 20:08
hirotarocum bu ney ya, senin hic isin gücün yokmu, masallah sürüsüne bereket:img-hyste .

bu arada arkadaslar duru aras ayriliktan falan bahsediyorsunuz, bunlar daha gecen hafta antikacida nisanlanmadilarmi:img-in_lo ,insallah öyle birsey olmaz, yani hic öyle birsey düsünmemistim. birdaha nerden dogru dürüst bir kiz bulcagiz, bizim arasin o taraklarda pek bezi yokta ondan yani.

Ay Aras'ı bilmem ama Orhan çok çapkın bişey! O bıyık altından gülmeler falan!

Bizde öyle başka aşklar olmaz Sevdi mi Aras'ımız bir kere sever başka yenge, abla kardeş istemezük! İlla Kırımlı'ların kızını alıcaz..

Orhan'a kalsa onyüzmilyonbaloncuk kadar yengemiz olurdu o da ayrı :img-hyste

nalan-k
15-05-07, 20:12
Ay Aras'ı bilmem ama Orhan çok çapkın bişey! O bıyık altından gülmeler falan!

Bizde öyle başka aşklar olmaz Sevdi mi Aras'ımız bir kere sever başka yenge, abla kardeş istemezük! İlla Kırımlı'ların kızını alıcaz..

Orhan'a kalsa onyüzmilyonbaloncuk kadar yengemiz olurdu o da ayrı :img-hyste

yapma ya, hande ciddi durum bukadar vahim mi, bak simdi hayal kirikligina ugradim böyle capkin adam mi o:icon_sorr :icon_sorr :icon_sorr . tüh bende tam evlenilecek biri zanlediyordum:icon_sorr :icon_sorr :icon_sorr

hyoldas
15-05-07, 20:20
Nalan'cım ne bileyim belki öyle değildir. Ama ben öyle bir izlenim aldım. Zaten çapkın adam bağlanırsa daha iyi ev erkeği olur değil mi? Sonuçta iyiyi kötüyü daha iyi ayırdeder. Şu filozofun avatarına baksana, adamdaki gülüşe gel buna çapkın deme :img-hyste

philosophy
15-05-07, 20:23
Handecim ya aşkolsun Orhan'ın ne çapkınlığını gördün ki...:icon_sorr Bak kaç aydır aynı kişiyle beraber, daha napsın çocukcağızımız...

Gerçi Aras tarzı erkekler aşık oldumu ayak bağı pozisyonları olabilir.Adam ülkeyi mi kurtarsın, Duruyla mı uğraşsın :img-hyste Ama aşk işte...:img-in_lo

stormy
15-05-07, 21:35
Duruyu hic kahkaha atarken hayal edemiyorum..Ya birazcik gulumseme var..Gerisi hep solgun uzgun bir yuz ifadesi..Hic Sehbale bezememis :img-hyste

philosophy
15-05-07, 21:51
Duruyu hic kahkaha atarken hayal edemiyorum..Ya birazcik gulumseme var..Gerisi hep solgun uzgun bir yuz ifadesi..Hic Sehbale bezememis :img-hyste

Youtube 'a Sağır oda D magazin yaz, Aras'la Duru'nun ropörtajı var.Orda duru biraz gülüyo :)

stormy
15-05-07, 21:59
Youtube 'a Sağır oda D magazin yaz, Aras'la Duru'nun ropörtajı var.Orda duru biraz gülüyo :)

iyide o Cagla Kubat. Duru degil :D...yani ben karakterden bahsediyorum..Birde bu kadar donuk gorunen bir karakterin yani surekli kollarini birlestirip dusunen karakterin..Arasi uzun gunler gormedikten sonra pat diye optugu bir sahne aklima geliyor cok sasirtiyor...:img-hyste Duru zamaninda Nejat yuzunden oluyordu ama Nejata halen birsey olmadi..

philosophy
15-05-07, 22:05
Nasıl yani şimdi Çağla Kubat Duru değilse Orhan Kılıç'ta Aras mı değil kafam karıştı :icon_sorr (:img-hyste ) EEE koşana değil canım benim koşturana bak karşısında Aras var yani :img-hyste :img-hyste

cerenimo
15-05-07, 22:19
tabiiki cerenimocum, dersler önce canim, bu arada benden sana tam12puan, ama yazilina canim. he dur kiz ciddi ben sana puan vereyim, niye aklima gelmediki, hak ediyorsun ama kac saatir benim kahrimi cekiyorsun:good:

bu arada arkadaslar bu sitarenin belki bu mahsende kiitli kalamalarindada haberi vardi, vallah olurmu olur, nekadar genistiya, insan bukadarmi rahat olur. birde bir ara giray uyukluyordu ikide birde o da tavana bakti cenaptami onun cocugu ney:img-hyste tavana bakmak onun da adetiydi ya o yüzden.

Yok canım, ne kahrı :icon_whis Pişman değilim:)
O kadın zaten çuban başı, ben ondan herşeyi beklerim...

:img-swoon :img-swoon
Tuttu:) Düşündüğüm tuttu:)
Ama ne kadar cabuk, fragmanı ben de istiyorumm:) Neyse görürüz yakında:)

cerenimo
15-05-07, 22:23
Ya demek Sahin Arkadasmis..Anasina mi benzemis Babasina mi cozemedim cangal gibi masallah :img-hyste...O yuzden Galipi konusturmamisti..Galip soylecekti bir kere kim oldugunu susturmustu soyleme diye...nette fragmani var 31. bolumun izlemek isteyen olursa..Cenapta Sehbali kaciiriyor, Zahit sahte Volkani zimbaliyor, Son sahnedede Aras Zahit yanyana

Çok teşekkürler söylediğin için.Bakayım bari hemen :happy0064
Cenap Şehbali ha...Şehbal bulur bir yolunu.Zahit olayına çok sevindim.Sonunda kendine gelmeye başlamış desenize.Arasla buluştukalarına da çok ama çok sevindim.Oh be, bu bolum müthiş olacak demek:)

Hepsi harika olmuş, ellerine sağlık:)
NOT!: Ha geyret, ana sayfaya ramak kaldı:)

cerenimo
15-05-07, 22:28
Aranan Hande bulundu :img-hyste

Ben burdayım canlarım, ancak dün gelebildim malum internet sorunumuz çözülmek üzere. Mod'larımızdan biriyle görüşmem sonucu SO 'nın ana sayfaya alınmasında her hangi bir engel olmadığını forumcak desteklersek, genel bir mesaj yazıp hepimiz altına imzamızı atarsak sonuca daha çabuk ulaşacağımızı söylediler. Uygun olduğumuz zaman bir yazı yazalım. Bence hemen sonuca ulaşırız. Bizi almayacaklar da kimi alacaklar canım :img-blush

Fragmanı izledim bu arada neler oluyor öyle yahu...
Şehbal'ime dokunmayın, onun psişik bakışları olmadan ne etcezz..

:happy0064 :img-pilot :happy0064
Çok sevindim anasayfa olayına.Oleey.En kısa zamanda yapalım bunu.
Bu arada Handecim hoş geldin.Ne zamandır yokluğu hissettik valla:)
Bu arada sabahtan beri şu anda sonunu göremediğim kadar sayfa yapmışsınız.Çok mutlu oldum.Hepsi bir arada:)

stormy
15-05-07, 22:31
Nasıl yani şimdi Çağla Kubat Duru değilse Orhan Kılıç'ta Aras mı değil kafam karıştı :icon_sorr (:img-hyste ) EEE koşana değil canım benim koşturana bak karşısında Aras var yani :img-hyste :img-hyste

ya ne alaka ben karakterlerle oyunculari ayri tutuyorum..Duru donuk bir karakter..Cagla Kubat oyle mi degil mi bilemem..Mesela Sehbal cingoz bir karakter cin gibi masallah, hele bir siritiyor dersin Texas Chainsaw Massacre yi kendi yapmis :img-hyste :img-hyste Bu arada D Max ta dizinin ilk bolumlerini gosteriyorlar..Avsar beyin kacirildigi bolum..:)....Yalidalar..:)...Sanirim evleride kalmadi artik 2-3 bolumdur dergahta kaliyorlar..Bu kadar zengin ailenin evi yok cok gulesim geliyor :img-hyste bir mekan bulamadilar..:img-hyste

stormy
15-05-07, 22:36
Ya size birsey soracagim hep diyorya bu dizide..Karakterlerin hepsi hayal urunudur ama biri haric diye..Kim o biri?:img-hyste..

nalan-k
15-05-07, 22:40
Ya size birsey soracagim hep diyorya bu dizide..Karakterlerin hepsi hayal urunudur ama biri haric diye..Kim o biri?:img-hyste..

sehbal olmasin:img-hyste :img-hyste :img-hyste ,
ben bilmiyorum, bilen varmiki?
herhalde oda dizi bitince cikacak ortaya

hyoldas
15-05-07, 22:43
bayagi guzel olmus cok sagol...:)..

Stormy sen önümü açtın böyle bir çalışma yapmayı hiç düşünmüyordum. bayağı zormuş böyle tek tek isim eklemek. Emeğine şimdi daha çok saygı duydum sağolasın

handecim süpersin, kiz ellerine emegine saglik, burdaki herkes becerikli, biri haric:icon_sorr :icon_sorr :icon_sorr

Ah canım kıyamam sana bende bilmiyordum ama boş zamanlarımda karıştır karıştır buldum birşeyler sende yaparsın merak etme :img-in_lo

Nalan değil ona eminim :img-hyste
O birini hiç açıklamayacaklar bence hatta unuttular gibi geliyor.. :img-blush

Uyarı çok güzel olmuş benim bu uyarıya ihtiyacım vardı gerçekten :img-hyste Yaa Hande sen yaparsında çirkin olur mu hiç!! :img-clapp

Canım uyarı senin içindi zaten!
Daha önceden deneyimliyiz malum, kalp hastaları, kalp ağrıları çekenler falan :img-hyste
beğendiğin için çok teşekkür ederim tatlım :img-wink:

cerenimo
15-05-07, 22:45

Nasıl öldüğünü hatırlamıyorum, ama çok da zor olmasa gerek onu öldü göstermek.Sitarenin yaşadığını bilmesini istemiyorduysa halletmiştir.Bir de istihbaratçı, halletmiştir:)

hyoldas
15-05-07, 22:51

Yakında Şehbal sen bizim herşeyimizin diye bağırcam buralarda :happy0064
Şehbal olmadan biz etcektik.

"Şehbalsiz Sağır oda dikensiz güle benzer"
"Şehbal buraya ferfecir okuyan gözler tavana" :img-hyste

cerenimo
15-05-07, 22:52
Nalancım ben cevaplıyım, Candan; bildiğimiz Candan Erçetin ve Hakan Karahan'ın (Oğuz Bey) sevgilisi...

:img-swoon
Ne? Ciddi mi?
Anaaa ilk defa duyuyorum valla:) Ama iyidir:)

philosophy
15-05-07, 22:52
Ya bunlar ortaya bi laf attı ''biri hariç'' falan diye şimdi ayıkla pirincin taşını :img-hyste

Evet cerenimo hepsi gerçek...

cerenimo
15-05-07, 23:00

Bir ara öyle bir söylenti çıkmıştı.hatta söylenti değil, bir röportajında söylemişti Çağla Kubat.Ama çok mu tepki gitti bilmiyorum :) başka bir röpörtajında "Vazgeçtim, gitmemeye karar verdim.İkisini birden halledebiliyorum" demişti:) Ondan dolayı şimdilik böyle bir durum yok.Tabi öldürmezlerse:)

nalan-k
15-05-07, 23:01
:img-swoon
Ne? Ciddi mi?
Anaaa ilk defa duyuyorum valla:) Ama iyidir:)

hosgeldin cerenimocum, demek sende bilmiyordun, yani bir ben degilmisim uyuyan:img-hyste .

NOT: philosphy arkadasim demek sende benim gibi beceriksizsin, gene yalniz degilm:img-hyste
neyse canim uygun bir zamanda hande bizi calistirir:img-yes: :img-yes: :img-yes:

nalan-k
15-05-07, 23:04
Bir ara öyle bir söylenti çıkmıştı.hatta söylenti değil, bir röportajında söylemişti Çağla Kubat.Ama çok mu tepki gitti bilmiyorum :) başka bir röpörtajında "Vazgeçtim, gitmemeye karar verdim.İkisini birden halledebiliyorum" demişti:) Ondan dolayı şimdilik böyle bir durum yok.Tabi öldürmezlerse:)

ya arkadaslar birsey diyecegim bana neolur kimse kizmasin. duru gercekten cok hos zarif terbiyeli, ayrica arasin yaninada cok güzel yakisiyor. diyecegim su duru rolünü bence güzel oyniyamiyor, yani bu benim görüsüm, cok yavas miyminti ne bilim öyle görüyorum, ama kimse yanlis anlamasin bölümün icinde gördügüm zaman seviniyorum ama, neyse siz anladiniiz beni.

philosophy
15-05-07, 23:09
ya arkadaslar birsey diyecegim bana neolur kimse kizmasin. duru gercekten cok hos zarif terbiyeli, ayrica arasin yaninada cok güzel yakisiyor. diyecegim su duru rolünü bence güzel oyniyamiyor, yani bu benim görüsüm, cok yavas miyminti ne bilim öyle görüyorum, ama kimse yanlis anlamasin bölümün icinde gördügüm zaman seviniyorum ama, neyse siz anladiniiz beni.

oleeyy!! Bencede Duru çok kötü gitsin!! Deermişim :img-hyste :img-hyste Şaka tabiki ama evet Çağla Kubat biraz donuk kalıyor. Kötü rol yapmıyor ama hep aynı tepkileri verdiğinden donuk geliyor yani...

cerenimo
15-05-07, 23:10

Bence o zaman da çıkmayacak:)
Nasılsa alıştılar soru işareti bırakmaya:) Onu da Sağır Oda 2 de söylerler artık:)

cerenimo
15-05-07, 23:14
hosgeldin cerenimocum, demek sende bilmiyordun, yani bir ben degilmisim uyuyan:img-hyste .

NOT: philosphy arkadasim demek sende benim gibi beceriksizsin, gene yalniz degilm:img-hyste
neyse canim uygun bir zamanda hande bizi calistirir:img-yes: :img-yes: :img-yes:

Evet canım yanlız değilsin:) Ben de bilmiyordum:)
Aaaaa beceriksizlik olur mu yahu?? Özellikle bu forumda, kesinlikle olmaz.Karıştır biraz halledersin:)

cerenimo
15-05-07, 23:17

Anladık biz seni canım.:)
Ben de başlarda senin dediğin gibi düşünüyordum.Ama git gide oyunculuğunu ilerletmeye başladı sanki.Eskisi kadar sıkmıyor beni.Önceden cidden sıkıyordu.Hem, Duru sahnelerinin artmasına rağmen sıkılmıyorum artık.Biraz daha oynasın, daha da geliştirecek oyunculuğunu.Sen de sıkılmayacaksın canım :img-wink:

stormy
15-05-07, 23:33
Duru ismi gibi Duru mubarek..ne guluyor, ne agliyor..sadece donuk donuk bakip yorum yapiyor :)..Cidden oyle..Acaba butun karakterler icinde sahte olup gercek olan hangisiki dizinin ilk bolumunden beri aklima takildi..salak konumuna dusmemek icin sormamistim kim oldugunu?...

nalan-k
15-05-07, 23:38
ben geldiiiim:img-wink:

ya arkadaslar biliyorsunuz sali aksamlari reyting rekorlari kiran dizi varya siz biliyorsunuz onu (bbg) ona bakiyorum reklam aralarinda giriyorum birsey yaziyorum buraya birdahaki reklamlarda sagolusaniz herkes cevap veriyor. demek duru konusunda ben tek degilmisim, oh be simdi burda herkes üstüme cullanicak zanletmistim:img-hyste, burdada arkadasin biri dedigi gibi hep ayni hareket yüz ifadesi falan. söyle bir canlansa, bir gülümseme atsa, bir degisiklik yapsa neolur sanki.

philosophy
15-05-07, 23:41

ya arkadaslar biliyorsunuz sali aksamlari reyting rekorlari kiran dizi varya siz biliyorsunuz onu (bbg) ona bakiyorum reklam aralarinda giriyorum birsey yaziyorum buraya birdahaki reklamlarda sagolusaniz herkes cevap veriyor. demek duru konusunda ben tek degilmisim, oh be simdi burda herkes üstüme cullanicak zanletmistim:img-hyste, burdada arkadasin biri dedigi gibi hep ayni hareket yüz ifadesi falan. söyle bir canlansa, bir gülümseme atsa, bir degisiklik yapsa neolur sanki.

Nalan teesüf ederim bi arkadaş dedin bana :img-cray: Ben philosophy'im :img-hyste Ben Zahit'i çok beğeniyorum bide ya, Mehmet Çevik süper...:good:

stormy
15-05-07, 23:42

ya ben simdi yonetmen sakinca bulmuyor diyecegim ama Duru karakterinin oyle bir karakter oldugunu varsaydigimdan soyluyorum,..(Artik Cagla Kubatin rol yapmasi mi degil mi bilmiyorum)..ama bu kadarda agir basli olamaz..asiri agirbasliliktan gulme ozelligide kalmamis :img-hyste Aslinda Arasinda guldugunu gormedim oda birazcik donuk...Bir tek gulen Oguz var..birde gicik gicik gulen Giray ve Sehbal..geri kalanlar somurtuyor

nalan-k
15-05-07, 23:46
ya ben simdi yonetmen sakinca bulmuyor diyecegim ama Duru karakterinin oyle bir karakter oldugunu varsaydigimdan soyluyorum,..(Artik Cagla Kubatin rol yapmasi mi degil mi bilmiyorum)..ama bu kadarda agir basli olamaz..asiri agirbasliliktan gulme ozelligide kalmamis :img-hyste Aslinda Arasinda guldugunu gormedim oda birazcik donuk...Bir tek gulen Oguz var..birde gicik gicik gulen Giray ve Sehbal..geri kalanlar somurtuyor

öyle canim haklisin, mesela arasi gördügü zaman bile dudaklarini asaga egiyor sanki hic memnun olmamis gibi, tabiiki memnun oluyorda birazcik bir belli et be.

philosophy
15-05-07, 23:47
Ayy evet ya en çok gülen Giray!! Gerçi son gülen iyi gülermiş... :img-hyste Yaa Aras hiç gülmüyo walla ya, halbuki o kadar güzel gülüşü var ki...:img-in_lo

cerenimo
15-05-07, 23:50
Duru ismi gibi Duru mubarek..ne guluyor, ne agliyor..sadece donuk donuk bakip yorum yapiyor :)..Cidden oyle..Acaba butun karakterler icinde sahte olup gercek olan hangisiki dizinin ilk bolumunden beri aklima takildi..salak konumuna dusmemek icin sormamistim kim oldugunu?...

Evet ya, kızın bir kere şöyle bir içten güldüğünü görebilecek miyiz acaba:) Hiç sanmıyorum ama:)
Sahte olupta gerçek olan hakkında bir yorumum yok, ama baş karakter olarak Arasın old.nu düşünüyorum.Tabi bunun yanında Arkadas da olabilir.:) Bir Hackerın gizli defteri:) :img-hyste

cerenimo
15-05-07, 23:52
Aaaa arkadaslar, Zahiti unutuyorsunuz.O da gülüyüo.Yok yok vaz geçtim o gülümsüyor:) Şehbal de sadece gülümsüyor:) Gülen bir Giray var dediğiniz gibi, tabi bir de Nogay.Gerçi o da pek gülmüyor ama olsun.En azından gülümsüyor.

nalan-k
16-05-07, 00:04
Aaaa arkadaslar, Zahiti unutuyorsunuz.O da gülüyüo.Yok yok vaz geçtim o gülümsüyor:) Şehbal de sadece gülümsüyor:) Gülen bir Giray var dediğiniz gibi, tabi bir de Nogay.Gerçi o da pek gülmüyor ama olsun.En azından gülümsüyor.

cerencim canim birde söyle diziden cikan ve ölenleri hatirlarsak, bizim juri acayip gülerdi, yakisiyorduda hani.

cerenimo
16-05-07, 00:04
Arkadaslar biraz önce fragmanı gördün nihayet.Size söylemeyi unuttum:)
Fragman sanki biraz kırpılmış gibi, çünkü Nogayın kafasına dayatılan silahın kimin tarafından yapıldığı belli değil.Ama siz hızlı davranmışsınız, resimleri çekmişsiniz:) Bir de Zahitin tam iğne yapılırken o iğneyi alıp, sanki Jamese saplayacakmışçasına tutması mükemmeldi.:)
Hadi ayrıntılı fragman tyorumları:)
NOT!: Ben kaçıyorum.Size iyi muhabbetler arkadaslar.Bana tekrar başarılar dileyin:)(Aslında Nalancım benim yerime sınava sen girsen harika olur valla.Almanca sınavı var da yarın:))Bu hafta sürekli başarılar dileyin hatta.Full doluyum bu hafta.Yine de girerekten yorum yapabiliyorum, kendime şaşıyorum yahu:) yarın belki girebilirim, belki giremem.İyi yorumlar:) Artık giremezsem de daha sonra okurum :img-wink:

cerenimo
16-05-07, 00:05
cerencim canim birde söyle diziden cikan ve ölenleri hatirlarsak, bizim juri acayip gülerdi, yakisiyorduda hani.

Doğru ben onları hesaba katmadım.Onları düşünürsek baya var:)
İyi geceler tekrardan:)
Edit: Anaaa 600. msjımı atmaktayım şu anda:)

nalan-k
16-05-07, 00:14
Arkadaslar biraz önce fragmanı gördün nihayet.Size söylemeyi unuttum:)
Fragman sanki biraz kırpılmış gibi, çünkü Nogayın kafasına dayatılan silahın kimin tarafından yapıldığı belli değil.Ama siz hızlı davranmışsınız, resimleri çekmişsiniz:) Bir de Zahitin tam iğne yapılırken o iğneyi alıp, sanki Jamese saplayacakmışçasına tutması mükemmeldi.:)
Hadi ayrıntılı fragman tyorumları:)
NOT!: Ben kaçıyorum.Size iyi muhabbetler arkadaslar.Bana tekrar başarılar dileyin:) Bu hafta sürekli başarılar dileyin hatta.Full doluyum bu hafta.Yine de girerekten yorum yapabiliyorum, kendime şaşıyorum yahu:) yarın belki girebilirim, belki giremem.İyi yorumlar:) Artık giremezsem de daha sonra okurum :img-wink:

evet canim onu bende fark ettim, james igneyi veriyor bu vurur gibi yapip ona dogrultuyor, demekki farkina variyor onlarin yanlis oldugunu, belkide zagten hic inanmadi rol yapti, cünü zahit bunu cok güzel yapiyor biliyorsunuz.

stormy
16-05-07, 00:23
Arkadasim Sahin bile daha cok siritiyor Durudan..agzi var dili yok garibanin..Hic Sitareye cekmemis..Cangal gibi...:D

Hirotaro
16-05-07, 02:17
Duru ancak Aras yanındayken gülebiliyor.Aras artık onun yarısı.biryarısı olmadan gülemiyor.Ama o balışları bile beni eritmeye yetiyor

tree
16-05-07, 08:17
Arkadasim Sahin bile daha cok siritiyor Durudan..agzi var dili yok garibanin..Hic Sitareye cekmemis..Cangal gibi...:D

Duruya sırıtıyor diyoruz ama sanki aras çok gülüyorda. Adamlar ağır abi olacaz diye aşkını bile tam yaşayamıyor valla.halbuki durunun yerinde şu forumdakilerden biri olsaydı...........?

(Bu arada gizli kahraman benim şu an senaryoyu yazıyorum yakında diziyede katılacam :img-hyste :img-hyste HANDEYE duyurulur)

hyoldas
16-05-07, 08:42
Aslında gülmek çok yakışıyor ama malum dizilerde ağır başlı fazla gülmeyen hanımlar pek revaçta, Aliye, Şehrazat gibi...
O da Aras'ına kavuşsun o zaman güler. Zaten ağır başlı gelin isteriz değil mi?

Ama şuna katılıyorum gerçekten aralarında çok iyi bir elektrik yok!
Yani fazla beraber oynamadıkları için elek.i yansıtamıyorlar
Çağla ablamız daha güzel oynayabilir bunda suç sadece Çağla'nın değil tabi Orhan'ın da profesyonel bir oyuncu olarak eşine destek olması gerekiyor. Yönetmenin direktifleriyle belki o şekilde oynuyordur.

hyoldas
16-05-07, 08:47
Duruya sırıtıyor diyoruz ama sanki aras çok gülüyorda. Adamlar ağır abi olacaz diye aşkını bile tam yaşayamıyor valla.halbuki durunun yerinde şu forumdakilerden biri olsaydı...........?

(Bu arada gizli kahraman benim şu an senaryoyu yazıyorum yakında diziyede katılacam :img-hyste :img-hyste HANDEYE duyurulur)

Ah canm mesajı aldım. Bu diziyi ancak sen kurtarırsın. valla vaktim olsa ne senaryolar yazardım.
Düşünsenize Duru Aras'a döncem ben sana diyor. Aras ta Oki bebeeğem diyor :img-hyste :img-hyste

-Aras: Yaa Duru dün conconları pataklıyordum. kal geldi biliyourmuuuusnn
-Duru: İnanmıyorum yaaaww oha falan oldum :img-hyste

stormy
16-05-07, 08:49

valla bu dizide oynayanda izleyende herkesten korkulur..sehbalden virus gecti galiba herkese :img-hyste

Yanliz gecen seneki Serdar Akar roportajdan bir kesit buldum..

DİZİNİN YÖNETMENİ SERDAR AKAR BİLE “SAĞIR ODA”NIN HİKAYESİNİN BİR KISMINI BİLİYOR

Sağır Oda’nın içeriğinden biraz bahsetmeniz mümkün mü? Bir sır gibi saklıyorsunuz...

Diziye başlarken şunu söylüyoruz; bu dizideki bütün karakterler ve olaylar kurmacadır; biri hariç. Yalnızca birinin öyküsü gerçek yaşamdan. Hikayenin asıl kahramanını canlandıran oyuncu da bu karakteri canlandırdığını bilmiyor. Dizinin hikayesi zengin, varlıklı bir aileye odaklanıyor. Ailenin etrafında bir istihbaratçı, bir güvenlik, bir profesör var. Ancak bunlardan yalnızca birinin hikayesi gerçek hayattan.

nalan-k
16-05-07, 09:07
Alıntı:
DİZİNİN YÖNETMENİ SERDAR AKAR BİLE “SAĞIR ODA”NIN HİKAYESİNİN BİR KISMINI BİLİYOR

Sağır Oda’nın içeriğinden biraz bahsetmeniz mümkün mü? Bir sır gibi saklıyorsunuz...

Diziye başlarken şunu söylüyoruz; bu dizideki bütün karakterler ve olaylar kurmacadır; biri hariç. Yalnızca birinin öyküsü gerçek yaşamdan. Hikayenin asıl kahramanını canlandıran oyuncu da bu karakteri canlandırdığını bilmiyor. Dizinin hikayesi zengin, varlıklı bir aileye odaklanıyor. Ailenin etrafında bir istihbaratçı, bir güvenlik, bir profesör var. Ancak bunlardan yalnızca birinin hikayesi gerçek hayattan.

günaydinlar hepinze aksam bensiz bensiz iyi kaynatmissiniz:icon_sorr
simdi stormycim benim anladigim bu yazidan, o biri harici demek kendinide bilmiyor ha, normaldir canim, bana kalirsa bunlar kendileri bile isin icinden nasil cikacaklarini bilmiyorlardir baksana:img-hyste :img-hyste .

NOT: cerencim yaw kardesim sen bana niye demedin almancadan sinava girecegini ben seni ne güzel calistirirdim canim:img-wink: .

stormy
16-05-07, 09:11
Alıntı:

günaydinlar hepinze aksam bensiz bensiz iyi kaynatmissiniz:icon_sorr
simdi stormycim benim anladigim bu yazidan, o biri harici demek kendinide bilmiyor ha, normaldir canim, bana kalirsa bunlar kendileri bile isin icinden nasil cikacaklarini bilmiyorlardir baksana:img-hyste :img-hyste .

NOT: cerencim yaw kardesim sen bana niye demedin almancadan sinava girecegini ben seni ne güzel calistirirdim canim:img-wink: .

hayir adam acikca soylemis biri haric..dizinin basrol oyuncusu o karakteri oynadigini bilmiyor yani oradaki gercek kisi: Aras Dagli

Messa
16-05-07, 09:58
Sağır Odacılar Günaydın...

Burayı çok ihmal ettim galiba. Fragmanı gördüm ama aklımda birşey kalmadı.:img-hyste Şahin'i göremedim yine yaa. Duru ve Aras sarılıyorlardı...:happy0064 Elektrikleri olmadığını yazmışsınız bana'da biraz öyle geliyor ama bunun nedeni yaşanan olaylar ve sık sık görüşememeleri olabilir. Zahit James'a iğneyi batırmaya çalışıyordu galiba. Birde birisini kaçırıyorlardı ama kimdi?? Dedim yaa fragmandan aklımda birşey kalmadı diyee. En çokta merak ettiğim Şahin... Haa aklıma geldi Cenap Şehbal'imizi kaçırıyordu.:img-hyste

Son günlerde bu yazı şekli moda ...:img-yes:

nalan-k
16-05-07, 10:01

Burayı çok ihmal ettim galiba. Fragmanı gördüm ama aklımda birşey kalmadı.:img-hyste Şahin'i göremedim yine yaa. Duru ve Aras sarılıyorlardı...:happy0064 Elektrikleri olmadığını yazmışsınız bana'da biraz öyle geliyor ama bunun nedeni yaşanan olaylar ve sık sık görüşememeleri olabilir. Zahit James'a iğneyi batırmaya çalışıyordu galiba. Birde birisini kaçırıyorlardı ama kimdi?? Dedim yaa fragmandan aklımda birşey kalmadı diyee. En çokta merak ettiğim Şahin... Haa aklıma geldi Cenap Şehbal'imizi kaçırıyordu.:img-hyste

günaydin messa, etme ihmal etme arkadasim anasayfaya ramak kaldi:happy0064
sahin büyük ihtimal eger yaniltmaca yoksa, bizim dilsiz arkadas,
james igneyi hazirliyor zahitin eline veriyor, ama zahit ona batirmaya calisiyor canim,
evet canim cenap sehbali kacirmaya calisiyor, dikkat etsinde cenap kendi kaybolmasin, sehbal bu.

Messa
16-05-07, 10:07
günaydin messa, etme ihmal etme arkadasim anasayfaya ramak kaldi:happy0064
sahin büyük ihtimal eger yaniltmaca yoksa, bizim dilsiz arkadas,
james igneyi hazirliyor zahitin eline veriyor, ama zahit ona batirmaya calisiyor canim,
evet canim cenap sehbali kacirmaya calisiyor, dikkat etsinde cenap kendi kaybolmasin, sehbal bu.

Nalancım Anasayfaya taşınma gibi bir durum varmı acaba? Bir adminden duymuştum Anasayfaya birkaç diziyi taşımayı düşünüyorlarmış ama acaba Sağır Oda'yı taşırlar mı? İnşallah...

Eğer Şahin, Arkadaşsa ben çok şaşırırım yaa. Arkadaşlar Arkadaşın'ın yaşı çok büyük değil mi Sitarenin oğlu olması için. Galip Bey ve Sitare = Arkadaş :img-hyste valla komik oluyor.

Zahit, iğneyi batırmaya çalışırken yanında Cenapta var kaçması mümkün değil gibi.

Bu Cenap hala Şehbal'in kim olduğunu anlayamamış Şehbalciğimiz bu bölüm aklını başına getirir.

(Şehbal avatarım bayağı ilgi görmüş... :img-hyste Şehbal resimleri daha çok eklense yaa. Seviyorum ben bu kızı.)

nalan-k
16-05-07, 10:47
Nalancım Anasayfaya taşınma gibi bir durum varmı acaba? Bir adminden duymuştum Anasayfaya birkaç diziyi taşımayı düşünüyorlarmış ama acaba Sağır Oda'yı taşırlar mı? İnşallah...

Eğer Şahin, Arkadaşsa ben çok şaşırırım yaa. Arkadaşlar Arkadaşın'ın yaşı çok büyük değil mi Sitarenin oğlu olması için. Galip Bey ve Sitare = Arkadaş :img-hyste valla komik oluyor.

Zahit, iğneyi batırmaya çalışırken yanında Cenapta var kaçması mümkün değil gibi.

Bu Cenap hala Şehbal'in kim olduğunu anlayamamış Şehbalciğimiz bu bölüm aklını başına getirir.

(Şehbal avatarım bayağı ilgi görmüş... :img-hyste Şehbal resimleri daha çok eklense yaa. Seviyorum ben bu kızı.)

insallah o anasayfaya tasinacaklarin icinde bizde variz dir, bence hak ediyoruz artik önceki durgunluk yok burda bayagi hareketli, sende biraz katkida bulunursan, bizden 1-2 yorumunu esirgemessen cok seviniriz canim:img-wink: .

zahit konusuna gelince ben fark etmedim cenapin da orda oldugunu, ama zahittin bir bildigi vardir canim, zagten fragmanin sonundada göründügü gibi aras ve zahit ikisi yan yana silah dogrultuyorlar. bakicaz görücez canim sunun surasinda ne kaldi.

hyoldas
16-05-07, 10:59

Messa'cım bak! Burada olunca görüyorum seni :img-wink:
Mesajlarını esirgeme bizden, şurada kaç kişiyiz zaten...
Bu arada Sağır Odâ'cıların Şehbal aşkı bir başkadır. :img-hyste
Avatarına hepimiz bayılıyoruz canım...

Şahin'in Arkadaş olduğu ortaya çıktı...

Sonra yazı stili modaysa bende bir imza atayım
hyoldas

Not: İmzan çok beğendim umarım bizimde bir gün böyle kalabalık bir ailemiz olur.:img-blush

Messa
16-05-07, 12:04
insallah o anasayfaya tasinacaklarin icinde bizde variz dir, bence hak ediyoruz artik önceki durgunluk yok burda bayagi hareketli, sende biraz katkida bulunursan, bizden 1-2 yorumunu esirgemessen cok seviniriz canim:img-wink: .

zahit konusuna gelince ben fark etmedim cenapin da orda oldugunu, ama zahittin bir bildigi vardir canim, zagten fragmanin sonundada göründügü gibi aras ve zahit ikisi yan yana silah dogrultuyorlar. bakicaz görücez canim sunun surasinda ne kaldi.

Tamam canım bundan sonra sadece bölüm ertesinde değil tüm hafta burdayım. Benden kurtuluş yok... Ben son sahneyi falan hatırlamıyorum o zaman Zahit kurtuldu. :happy0064

Messa'cım bak! Burada olunca görüyorum seni :img-wink:
Mesajlarını esirgeme bizden, şurada kaç kişiyiz zaten...
Bu arada Sağır Odâ'cıların Şehbal aşkı bir başkadır. :img-hyste
Avatarına hepimiz bayılıyoruz canım...

Şahin'in Arkadaş olduğu ortaya çıktı...

Sonra yazı stili modaysa bende bir imza atayım
hyoldas

Not: İmzan çok beğendim umarım bizimde bir gün böyle kalabalık bir ailemiz olur.:img-blush

Öyle Hyoldascım... Doğru diyorsun bir avuç sağır Odacıyızz. Birbirimizi kaybetmeyelim. Evett yaa ben çok seviyorum Şehbal'i inşalah hain falan çıkmaz'da sevgimiz boşa gitmezz :img-hyste Kesin mi Şahin'in Arkadaş olduğu? Ama olamaz yaa Sitare+Galip Bey ve Arkadaş sanki aynı yaşlar. :img-hyste Valla ben ciddi ciddi taktım bu yaş mevzusuna.

Canım moda moda :img-hyste Bende ilk M. Ali Nuroğlu sayfasında görmüştüm. Hoşuma gitti. İnşallah birgün CE kadar büyük bir Sağır Oda ailesi olur...:happy0064 :happy0064 Bu hafta yeni başlığa geçeriz herhalde.

nalan-k
16-05-07, 12:12
messacim cok sevindim artik burdada olucagina, hem sirf sagir oda günü degil hergün gelicegine. bu gidiste biz yeni sayfaya senin dedigin gibi geceriz, insallah anasayfa isimizde hal olur.

zahit konusuna gelince kurtulumu bilmiyorum ama en azindan arasla beraber yan yana birilerine silah dogrultuyorlar, artik ikisi beraber kurtulacaktir canim, zagten fragmanin en son görüntüsü bu ondan sonra neolur bilemem. hadi ben kactim ise gidiyorum aksama görüsürüz hep birlikte insallah.

supernova
16-05-07, 12:43
bu dizi herşeyiyle son zamanların en iyi dizisi,karakterler orjinal,senaryo muhteşem,birazda yönetmen iyi olsa dahada keyifle izlenecek...ayrıca rating denen şeye beim için çok önemli değil.o tür araştırmaların nasıl yapıldığı hepimiz tarafından malum:img-wink:

hyoldas
16-05-07, 13:50
bu dizi herşeyiyle son zamanların en iyi dizisi,karakterler orjinal,senaryo muhteşem,birazda yönetmen iyi olsa dahada keyifle izlenecek...ayrıca rating denen şeye beim için çok önemli değil.o tür araştırmaların nasıl yapıldığı hepimiz tarafından malum:img-wink:

Supernova aramıza hoşgeldin! Sizler gibi diziyi seven arkadaşlara ihtiyacımız var:good:
Yorumlarını bekliyoruz!!!

Dediğin gibi reytinglere bende inanmıyorum. 2200 kişinin izlediği beni ilgilendirmez. youtube'de Sağır Oda'yı izleyenlerin sayısını gördükten sonra :img-cool2

supernova
16-05-07, 14:23
arkadaşlar duru ile aras arasındaki ilişkinin soğukluğu hepimizi rahatsız ediyor anlaşılan. bu durum bence zamanla düzelecek gibide görünmüyor.bir de sanırım şu konuyuda çözümlemek gerekiyor..biri hariç. kim olduğu hiçte sır değil aslında ceavp sorunun içinde gizli:img-wink: biraz dikkat,biraz göbek çatlattıktan sonra söliyim en iyisi:img-hyste :img-hyste

tree
16-05-07, 14:35
arkadaşlar duru ile aras arasındaki ilişkinin soğukluğu hepimizi rahatsız ediyor anlaşılan. bu durum bence zamanla düzelecek gibide görünmüyor.bir de sanırım şu konuyuda çözümlemek gerekiyor..biri hariç. kim olduğu hiçte sır değil aslında ceavp sorunun içinde gizli:img-wink: biraz dikkat,biraz göbek çatlattıktan sonra söliyim en iyisi:img-hyste :img-hyste

Evet duru ve aras arasındaki soğukluk rahatsız ediyor ama bizler çoğunlukla işin diğer kısmıyla ilgileniyoruz. yani tr gerçekleri ile .Bu dizide o kadar gizem sır varkı artık onların aşklarını düşünemiyoruz inanki

supernova
16-05-07, 14:42
evet dizide bir çok sır var ama en büyüğü aslında duru ile aras'ın birlikteliği,her şeyi düzenleyen her şeyi şekillendiren onların arasındaki ilişki.bütün senaryo aslında onların aşkları etrafında kurulu,yapılan operasyonlarda bile kurtulmalarının bir sebebi TÜRKİYE'nin en büyük ve zengin bir ailesinin kızı olan duru'nun konumu...dizinin ilerliyen bölümlerinde yavaş yavaş bunlarda ortaya çıkmaya başlıyacak bence

hyoldas
16-05-07, 16:27
Çok moralim bozuldu arkadaşlar! :icon_sorr

Dün gece evde bir yazı hazırlamıştım. Sağır Oda'nın ana sayfaya alınmasının gerekçeleriyle ilgili ama diğer diziler alındıktan sonra bizimkini göndermenin bir manası kalmadı. Umudumuzu yitirmeyelim yine de arkadaşlar. Adminlere mesaj attım. Bizde mi sıramızı beklemek yerine KVP izleyicileri gibi mesaj atsaydık. Ama cevap gelmedi hala... Büyük ihtimalle de gelmeyecek. Ama ben bu konuda kararlıyım. Şimdi olmasa da mutlaka alınacak ana sayfaya!

Messa
16-05-07, 16:55
Çok moralim bozuldu arkadaşlar! :icon_sorr

Dün gece evde bir yazı hazırlamıştım. Sağır Oda'nın ana sayfaya alınmasının gerekçeleriyle ilgili ama diğer diziler alındıktan sonra bizimkini göndermenin bir manası kalmadı. Umudumuzu yitirmeyelim yine de arkadaşlar. Adminlere mesaj attım. Bizde mi sıramızı beklemek yerine KVP izleyicileri gibi mesaj atsaydık. Ama cevap gelmedi hala... Büyük ihtimalle de gelmeyecek. Ama ben bu konuda kararlıyım. Şimdi olmasa da mutlaka alınacak ana sayfaya!

Hyoldascım yazının tamamını okuyamadım zamanım yok ama Anasayfa ile ilgili yazmışsın galiba ben konu hakkında "İstek Öneri Görüş" başlığında bir yazı yazdım. Daha 4-5 bölümdür devam eden ve devam edip etmeyeceği belli olmayan Kurtlar Vadisi Pusu'yu Anasayfaya alıp Sağır Oda'yı almamalarını kınadığımı yazdım. Sizlerde yazarsanız daha iyi olur.

Hirotaro
16-05-07, 17:57
Ohh be,şöyle güzel ve bol yorum görelim dimi.Sağır Oda'yada bu yakışır.
Valla işte tv kartım hazır kayıtta bekleyeceğim perşembe 22:00 de.
Tv de Kurtları izlicem,tv kartında da sağır oda'yı.güzel çözdüm olayı :):):)

stormy
16-05-07, 17:59
ÇAĞLA KUBAT

(Duruşah Kırımlı)

"İLK BÖLÜMDE BANA ANLAYIŞ GÖSTERİN"

"Karakterin özelliklerini okuduğum zaman kendimle çok özdeşleştirdim. Amerika'da okumuş, bir olaydan dolayı apar topar ailesinin yanına dönen bir genç kızı oynuyorum. Aile bağları güçlü, sosyal, babasına çok düşkün bir kız ki, ben de aynen öyleyim. Dizi oyunculuğunun sette öğrenildiğini, kamera oyunculuğunun tiyatro oyunculuğundan farklı olduğunu, tiyatrocuların da ilk zamanlar çok zorluk çektiğini biliyorum. Dolayısıyla böyle başlanıyorsa ben de bir kendimi deneyeyim dedim. Başarısız da olabilirim. Kötü olursam da bir kez daha aynı şeyi denemem. Denemek için de çok uygun bir set, Sağır Oda. Arsen Gürzap, Engin Cezzar, Köksal Engür, Mahir Günşıray gibi oyuncular var. Karşımda onları gördüğüm zaman inanılmaz etkileniyorum. Bu aslında biraz da baskı oluşturuyor ama çok yardımcı oluyorlar. İlk bölümlerde izleyiciler lütfen bana biraz anlayış göstersin, hemen saldırıya geçmesinler. Biraz zaman versinler eleştirmeden önce. Çünkü büyük bir ümitle başlıyorum."

Dizi baslamadan onceki ilk roportajinda Cagla Kubat bunalri demis..Daha ne kadar zaman verilecek 30 haftayi gecti ya :img-hyste

hyoldas
16-05-07, 18:00
Hyoldascım yazının tamamını okuyamadım zamanım yok ama Anasayfa ile ilgili yazmışsın galiba ben konu hakkında "İstek Öneri Görüş" başlığında bir yazı yazdım. Daha 4-5 bölümdür devam eden ve devam edip etmeyeceği belli olmayan Kurtlar Vadisi Pusu'yu Anasayfaya alıp Sağır Oda'yı almamalarını kınadığımı yazdım. Sizlerde yazarsanız daha iyi olur.

Messa'cım zaten yazıyı gönderemedim ki! Adminlere defalarca mesaj atmama rağmen yapılması gerekenleri öğrenmek için mesaj attım ama dönüş yapan olmadı. Sadece bu sayfanın sorumlusu olan arkadaşımız bana bilgi aktardı. Onun yardımlarıyla bir yazı yazmaya karar verdim. onunda sonucu olmadan sayflar açılmış .Açıkçası çok şaşırdım.
Bende öneri bölümüne yazdım. umarım bu sefer kaile alıp sesimizi duyarlar.

stormy
16-05-07, 18:04
Gunde herkes 20 mesaj atsa en az bu basliga o zaman belki acilir..Ama dizinin ne kadar devam edecegine emin olmak lazim..

Hirotaro
16-05-07, 18:09
Gunde herkes 20 mesaj atsa en az bu basliga o zaman belki acilir..Ama dizinin ne kadar devam edecegine emin olmak lazim..

Zaten bu hikaye 1 yılda hayatta bitmez.Seneyede kesin var Sağır Oda :good:
Daha çözülmesi gereken o kadar çok şey varki.
Ancak 30 bölümde Yuri ve Kevin'ın işi bitti.Bence en az 1 sezonumuz daha var :img-wink:

hyoldas
16-05-07, 18:10

Ama arkadaşım bu iş sadece mesajla olmuyor ki! Boş mesaj yazıp herkes 20 mesaj yazar! Hayat Türküsüne Acı hayata kim günde 20 şer mesaj atıyor. dizinin devamlılığı istikrarlılığı önemli. yaprak dökümü ilk alındığında mesajsız günleri bile oluyoırdu. Ana sayfa olayı bir dinamiktir. Ana sayfaya alındığında diziye rağbet artar... Tamam KVP çok reyting alan bir yapım geçmiş yıllarda reytingle değil sırayla diyorlardı. Şimdi değişen ne !!!
Hem diğer dizi 3. bölümde iki kere kaldırıldı. Sağır Oda 31 . bölümde...

stormy
16-05-07, 18:14
Ama arkadaşım bu iş sadece mesajla olmuyor ki! Boş mesaj yazıp herkes 20 mesaj yazar! Hayat Türküsüne Acı hayata kim günde 20 şer mesaj atıyor. dizinin devamlılığı istikrarlılığı önemli. yaprak dökümü ilk alındığında mesajsız günleri bile oluyoırdu. Ana sayfa olayı bir dinamiktir. Ana sayfaya alındığında diziye rağbet artar... Tamam KVP çok reyting alan bir yapım geçmiş yıllarda reytingle değil sırayla diyorlardı. Şimdi değişen ne !!!
Hem diğer dizi 3. bölümde iki kere kaldırıldı. Sağır Oda 31 . bölümde...

Ben bos mesajdan bahsetmedim..Ciddi mesajlar olsun..Ben KV yi izlemiyorum.Cok siddet var orada..Bunda o kadar yok..Ayrica bu gizemli oldugu icin degisik hava katiyor...Hepsi dizisi bile daha 1 bolum gosterip 2.basligi acmis yani daha bizim basligi tenezzul edipte kapatan olmadi 1250 oldu neredeyse mesaj sayisi :icon_sorr

Messa
16-05-07, 18:14
Messa'cım zaten yazıyı gönderemedim ki! Adminlere defalarca mesaj atmama rağmen yapılması gerekenleri öğrenmek için mesaj attım ama dönüş yapan olmadı. Sadece bu sayfanın sorumlusu olan arkadaşımız bana bilgi aktardı. Onun yardımlarıyla bir yazı yazmaya karar verdim. onunda sonucu olmadan sayflar açılmış .Açıkçası çok şaşırdım.
Bende öneri bölümüne yazdım. umarım bu sefer kaile alıp sesimizi duyarlar.

Ben Soru-Duyuru-Yardım bölümünde isyan başlattım. Tamam anlıyoruz ve biliyoruz ki, fazla yorum yapılması ve dizinin rağbet görmesi lazım ama diğer dizi ile bu diziyi kıyaslayınca (İzlemiyorum forum bazında diyorum) tek farkın fazla yorum yapılıyor olduğunu görüyorum. Burada Kalite önemlidir. Bizlerde sayfaları doldurmasını biliriz vala vala yazmasını ama biz boşa geyik muhabbeti yapmıyoruz. Çok sinirlendim vallahi yaa. Diğer iki dizi için birşey diyemem Fırtına ve Doktorlar başlayalı epey oldu çünkü. Ama KVP daha 4 veya 5 hafta oldu yanılmıyorsam.

hyoldas
16-05-07, 19:18
Ben bos mesajdan bahsetmedim..Ciddi mesajlar olsun..Ben KV yi izlemiyorum.Cok siddet var orada..Bunda o kadar yok..Ayrica bu gizemli oldugu icin degisik hava katiyor...Hepsi dizisi bile daha 1 bolum gosterip 2.basligi acmis yani daha bizim basligi tenezzul edipte kapatan olmadi 1250 oldu neredeyse mesaj sayisi :icon_sorr

Tam 1250 olunca kapatıyorlar. çokta önemli değil zaten Sevgili Stormy. Önemli olan tek mevzu haksızlık olmasın. yani en azından bugün yarın buraya biri gelip sizi şu sbepten almadıkta KVP'yu aldık desinler.
deselerki bize mesaj sayınız az azmeder ana sayfaya çıkmak için daha çok yorum yazarız ki. Buna gönüllü pek çok arkadaş çıkar.
Yani sonuç olarak bu kriterleri uymayacak ne yaptık...
Ayrıyetten böyle bir sitede ana sayfada yer almak yapımcılarında hoşuna giderdi. Ben dizifilm yönetimini ikna süreci içerisinde onlarla irtibat kurmayı planlıyordum. Çünkü cidden işlerine çok asılmış ve iyi işler yapan iki önemli yazar!
Kaldı ki Sağır Oda'nın burada bu kadar fanı olması bile mucize gibi! Benim gördüğüm gelmiş geçmiş en iyi fan siteleri Sağır Oda'da!
Keşke bizim forumumuzun yöneticileri de bunun farkına varmış olsayadı.... :icon_sorr

Ben Soru-Duyuru-Yardım bölümünde isyan başlattım. Tamam anlıyoruz ve biliyoruz ki, fazla yorum yapılması ve dizinin rağbet görmesi lazım ama diğer dizi ile bu diziyi kıyaslayınca (İzlemiyorum forum bazında diyorum) tek farkın fazla yorum yapılıyor olduğunu görüyorum. Burada Kalite önemlidir. Bizlerde sayfaları doldurmasını biliriz vala vala yazmasını ama biz boşa geyik muhabbeti yapmıyoruz. Çok sinirlendim vallahi yaa. Diğer iki dizi için birşey diyemem Fırtına ve Doktorlar başlayalı epey oldu çünkü. Ama KVP daha 4 veya 5 hafta oldu yanılmıyorsam.

Messa'cım canım canını sıkma sen!
Bizim değerimizi herkes anlıyor. Ama ne yazıkki ağlamayan bebeğe meme vermezler deyimi ortaya çıkıyor. Oysaki benim beklentim, talep etmesek bile hakettiğimiz için ana sayfaya alınmaktı. ben doktorların onca bölümden sonra ana sayfaya alınmasına bile şaşırıyorum. O kadar yorum yazan, fan grubu olan bir dizi olduğu için çoktan alınması gerekiyordu.
Sağır Oda 30. bölüme gelmiş gelecek sezon devam edecek bir dizi.
Eminim ki gelecek sezon bitecek olan dizilerin yerine bizi alacaklar. Ama şunu unutmasınlar ki Sağır Oda için değil sadece isyanım, sevdiğim bir dizi alınmadı diye değil!

Kimin başına gelse aynı şeyi yapar, arkasında dururdum.
Aynı izleyici kitlesine hitap eden bi iki dizi arasındaki "dizifilm.com"a göre 7 Fark nedir???

stormy
16-05-07, 19:43
Ben bazi resimler ekledim..bilmem biraz logo falan koydum..netten buldum..

GÜLÇEM
16-05-07, 20:08
arkadaşlar merak etmeyin sağır oda öbür sezon dewam edicek ;)

philosophy
16-05-07, 21:02
İnşallah devam eder ya!! Gelmiş geçmiş dizilerden çok farklı kalitede bir dizi, gerek oyuncularıyla gerek senaryosuyla... Perşembeleri sabırsızlıkla bekliyorum!! Diziye yaklaşık 24 saat kaldı çok mutluyum...:happy0064 :happy0064

stormy
16-05-07, 21:20
Sagir Odayla ilgili hangi resimler olsun?..Resim bolumunde herkes istedigi gibi resimleri belirtsin onlari bulup koyalim..3o bolumde cok sey oldu..AZO uclusu hic ayrilmasin :)

nalan-k
16-05-07, 21:38
herkese iyi aksamlar:img-wink:
ben yeni geldim, ve gördümkü burda isyan ve hüzün var. haklisiniz arkadaslar, gercekten bende anlam veremiyorum bu dizinin neden hala burda oldugunu. dizinin reytingleri bence süper hep ilk 5lerdeyiz. buraya girmeye basladigimdan beri hic uyari yazilmadi. örnegin yok büyük harflerle yaziyorsunuz, yok baska dizilere hakaret ediyorsunuz, burasi gayet düzgün gidiyor, sorun yani burda ney aciklasinlar, desinler su sebebten dolayi diye. kvpya gelince zagten belliydi ana sayfaya bugün yarin gecmesi ve cok sevindimde, ama sagir odada bunu gercekten coktan hak etmisti.

stormy
16-05-07, 21:41
Ben KV izlemiyorum SO izliyorum ama zamanini KV ile ayni gune koyduklari icin SO izleyicilerinin bir kismi KV yi tercih ediyor olabilir..Bazi gunler TVde izleyecek birsey olmuyor..nednese iki seyi ayni gune koyuyorlar..

philosophy
16-05-07, 21:50
Sagir Odayla ilgili hangi resimler olsun?..Resim bolumunde herkes istedigi gibi resimleri belirtsin onlari bulup koyalim..3o bolumde cok sey oldu..AZO uclusu hic ayrilmasin :)

Ben teknoloji özürlü olduğum için beceremiyorum ama siz yapabilen arkadaşlar şöyle dizinin can alıcı noktalarının resimlerini koyarlarsa süper olur! Yani resim o anın heyecanını yansıtsa :img-wink: Birde tabi Aras'ın gülümsediği anları yakalayabilirseniz çoooook mutlu olurum :good:

nalan-k
16-05-07, 21:54
Ben KV izlemiyorum SO izliyorum ama zamanini KV ile ayni gune koyduklari icin SO izleyicilerinin bir kismi KV yi tercih ediyor olabilir..Bazi gunler TVde izleyecek birsey olmuyor..nednese iki seyi ayni gune koyuyorlar..

stormycim cok haklisin canim, aslinda bende sagir odayi asla hic bir diziye degismem diyenlerdenim, ama isin icine kv girince isler degisiyor, neden dersen aslinda acikcasi politikayla tr gercekleriyle malesef pek bir alakam yok, cünkü taktiredersinizki ben almanyada dogma ve büyümeyim, ama kv sayesinde cok sey ögrendim gercekleri gördüm kv bitince sagir odayi gördüm ve ilk bölümden itibaren asla kacirmadan bakanlardanim. stormycim benim zagten hangisine canli canli baktigim birsey ifade etmiyor, reyting olayina girmiyor almanyada baktigim icin canim. sagir odada bana cok sey ögretti, sagir odadan asla vazgecmem canim, cünkü gercekten cok kaliteli bir dizi.