stormy
16-05-07, 21:09
Sagir Oda..artik sagir degil, dilsiz..bkz.Sahin :D:D..ya of bir bolumumuz bile yok duyan yok mu?:D bir bolumumuz bile yok hadi gulumsee....
|
Tüm Versiyonu Göster : Sağır Oda- Bölüm Yorumları/1 stormy 16-05-07, 21:09 Sagir Oda..artik sagir degil, dilsiz..bkz.Sahin :D:D..ya of bir bolumumuz bile yok duyan yok mu?:D bir bolumumuz bile yok hadi gulumsee.... metken.06 16-05-07, 21:10 sağır odanın değişik bi havası var, öncelikle görüntü kalitesi çekti beni, müzikleri, senaryosu, ardından aras, oğuz bey, giray.. derken birden içinde buldum kendimi, sürüklendim anlıycanız, annemin 'ne anlıyosun bu diziden' laflarını unutturdum kendisine ve onu da tutkunu yapmayı başardım, artık 'ne ilginç bi diziymiş bu' diyor. bundan sonra ben de burda olucam, yorumlarınıza katılamıyordum ama bayadır izliyorum çok izleyicisi var gerçekten de, anasayfaya alınması gerek! nalan-k 16-05-07, 21:13 sağır odanın değişik bi havası var, öncelikle görüntü kalitesi çekti beni, müzikleri, senaryosu, ardından aras, oğuz bey, giray.. derken birden içinde buldum kendimi, sürüklendim anlıycanız, annemin 'ne anlıyosun bu diziden' laflarını unutturdum kendisine ve onu da tutkunu yapmayı başardım, artık 'ne ilginç bi diziymiş bu' diyor. bundan sonra ben de burda olucam, yorumlarınıza katılamıyordum ama bayadır izliyorum çok izleyicisi var gerçekten de, anasayfaya alınması gerek! metken.06 canim sende hosgeldin, burda herkes sevgiyle karsilaniyor, cok güzel bir aile sayiliriz. bundan sonra sende yorumlarini esirgeme canim. philosophy 16-05-07, 21:42 Hoşgeldin Metkencim bende Orhan Kılıç forumundan transfer oldum :img-wink: Ama tabi diziyede bayılıyorum senin de dediğin gibi bence şu an ekranlardaki en kaliteli 2 diziden biri. Hele ki oyuncuları itibarıyle! Belki aynı senaryoda başka oyuncular oynasaydı bukadar muhteşem yansıtmazdı duyguları... PanicSong 16-05-07, 21:46 Herkese Merhaba, Uzun zamandir bu forumu misafir olarak takip ediyordum.Bundan sonra kayitli kullanici olarak takip edecegim insallah.Ana sayfaya alinma sorununuzu da okudum,uzuldum.Fakat bildigim kadariyla TR de ki en buyuk dizi hayran siteleri Sagir Oda`ya ait,burada da ileriki zamanlarda istenilen olacaktir umarim.Herneyse,bundan sonra bende nacizane yorumlarimla sizlere katilacagim.Insallah kabul edersiniz.Saygilar. philosophy 16-05-07, 21:58 Hoşgeldin PanicSong :happy0064 :happy0064 Evet Sağır Oda fan sitesi daha dizi başlamadan önce açılmış ve çok fazla üyeye sahip site. Hatta Sağır Odanın birkaç hayran sitesi var... Dizimiz umarım bu sitede de HAKETTİĞİ yere gelir... :img-help: :img-help: nalan-k 16-05-07, 22:09 Herkese Merhaba, Uzun zamandir bu forumu misafir olarak takip ediyordum.Bundan sonra kayitli kullanici olarak takip edecegim insallah.Ana sayfaya alinma sorununuzu da okudum,uzuldum.Fakat bildigim kadariyla TR de ki en buyuk dizi hayran siteleri Sagir Oda`ya ait,burada da ileriki zamanlarda istenilen olacaktir umarim.Herneyse,bundan sonra bende nacizane yorumlarimla sizlere katilacagim.Insallah kabul edersiniz.Saygilar. amanda aman ne bereketli bir gün bölye, tabiiki sende hosgeldin panisSong, seninde bol bol yorumunu bekleriz okis:img-wink: sagir odada bitmek bilmeyen cözülmeyen dügümlerine belki sen cözersin ha ne dersin canim:img-wink: . ay bu arada bir güncük kaldi hemen ertesi günüde ben izleyecegim kesinlikle ortalik yikilacaktir. acayip bir bölüm bekliyor bizleri. |