Tüm Versiyonu Göster : Sağır Oda- Bölüm Yorumları/1
Sayfalar :
1
2
[
3]
4
5
6
7
8
9
10
11
evet o sahne cok manalıydı oguzbeyın bakıslar falanda cok yerındeydı!!!
bunlar nerden tanısıyorlar acaba yanı hıkayeleri ne cok merak edıyorum!!ya yıne oguz beyın lafı geldı aklıma uzun zamandır iki ayaklı vurmuyordum? catlak biri ya ben cok sevdım bu karekterı dızıde uzun sure kalsın harcamasınlar hemen :):):)
evet o sahne cok manalıydı oguzbeyın bakıslar falanda cok yerındeydı!!!
bunlar nerden tanısıyorlar acaba yanı hıkayeleri ne cok merak edıyorum!!ya yıne oguz beyın lafı geldı aklıma uzun zamandır iki ayaklı vurmuyordum? catlak biri ya ben cok sevdım bu karekterı dızıde uzun sure kalsın harcamasınlar hemen :):):)
Oğuz Bey sanırım mit'ten falan yada ajanlardan birisi
dediğin gibi yarı çatlak bir karakter Zaid için dedi ya biz imamla bekleriz seni
yada onun gibi birşey Zaid'le atışacak bunlar belli zıt kutuplar:)
oyum bu ama afsar kırımlının eve donusude cok etkıleyıcıydı haklısın melal banada dokunsa adam yıkılacak gıbı geldı!!!!afsar bey olayını8n gelecek bolumde nasıl baglanacagını cok merak edıyorum!!!!
dikkat ettiyseniz Afşar Kırımlının sağ elindeki hayat çizgisi bıçakla çizilmişti .benide o sahne çok etkiledi ama hala oyu hangi sahneye versem diye düşünüyorum
bana bakışları çok donuk geldi . bende orda yıgılıp kalacagından yanayım .
kalmasa bile naptıysalar adam bitkisel hayatta kalıcak gibi ve bunuda evde lala sağlıycak
ama o evdeki gizli bölüm hala benım merak konusu
istermisin bayan Kırımlıda onlardan olsun yok o kadarda değil ama kesin Şahinin ölümüyle Girayın bi ilgisi var
ayrıca lala neden giraya sen saf kansın diyoda Nogayhanı bunun dışında bırakıyor . Onlar kardeş değilmi ?
burasıda çok kafa karıştırıcı
bazen dalıyorum sorulara çıkamıyorum işin içinden
hee bu arada Nejatta bence Girayın tarafında
kesin Afşar kırımlı ortada yok ama bizim Nejat hala Zahit ve Arasın peşinde ve hiçte patronuna sadık biri gelmedi bana
irene'cim ilk görüşte aşk canım Duru'nun ki ne demişler
Aşk engel tanımaz artık göreceğiz zamanla engel tanıyıp tanımadığını
bu arada Oğuz Bey dedi ya kim bu Duru orda Aras'ın bakışı çok hoştu
hiçbir şey demeden mandalina attı ağzına aa tabi Zaid'de neler oluyor
gibisinden baktı o sahneye bayıldım:):)
ben hala Oguz'un Duruyu nerden bildiğini anlamadım ama neyse
vardır bi Hikmeti
ama ne yalan söyliyim benim evde o üçlünün yaptıgı sohbet süperdi sanırım benım oyumda ona gidicek
bu arada oylar için sağolun Melal ve irene
diğer arkadaşlerında oylarını bekliyoruz
auryn yorumlarını okudum . :) öncelikle bu bilgileri bizlerle paylaştıgın için ellerini aklına, fikrine sağlık Ama katıldıgım katılmadıgım yerlerde yok değil o ayrı
teşekkürler
oyunuda bekliyoruz
ben hala Oguz'un Duruyu nerden bildiğini anlamadım ama neyse
vardır bi Hikmeti
ama ne yalan söyliyim benim evde o üçlünün yaptıgı sohbet süperdi sanırım benım oyumda ona gidicek
bu arada oylar için sağolun Melal ve irene
diğer arkadaşlerında oylarını bekliyoruz
auryn yorumlarını okudum . :) öncelikle bu bilgileri bizlerle paylaştıgın için ellerini aklına, fikrine sağlık Ama katıldıgım katılmadıgım yerlerde yok değil o ayrı
teşekkürler
oyunuda bekliyoruz
canım oguz bey surdan bılıyor aras zaıd den olanları ogrenınce duruyu aramam lazım tehlıkede olabılrler dedıya bunun uzerıne oguz bey oyle bır sey soyledı:)
cano_zzzzz
13-11-06, 18:46
İşte karşınızda yeni anketimiz...
8.Bölüm Haftanın Sahnesi
1- Aras ve Zahit'in Nejat'ın adamlarından kaçması ve Aras'ın Zahit'i ormandan kurtarması
2 - Girayhan Kırımlı'nın Lala tarafından eğitilmesi
3 - Afşar Bey'in in kaçırılması ve Hançer Birliği toplantısı
4 - Oğuz Beyin Nejat'ın adamı ile dövüşmesi
5 - Afşar Bey'in eve geri gelmesi
6 - Aras Dağlı ile Duru'nun sarılması :love05:
7 - Oğuz bey Aras ve Zahit'in evde geçen sahnelerinin tümü
herkese selam arkadaşlar, bende sağır oda müdavimi olarak hiçbir bölümünü kaçırmıyorum ama bu bölüm gerçektende diğerlerinden daha güzeldi ve biçok şaşırtıcı sahneyle doluydu.....
oğuz beyde diziye ayrı bi hava katmış tarzıyla falan çok farklı biri olduğunu belli ediyor:D ayrıca arasın onun evinde baktığı resim candan erçetinin resmiydi bundan eminim.....
yalnız bu haftaki anketinizde kesinlikle tercih yapmak çok zor ama ben oyumu Afşar Bey'in eve geri gelmesinden yana kullanıyorum çünkü adamı kapıda görünce gerçekten çok şaşırdım....gerçi Avşar beyde dediğiniz gibi kapıda pek iyi durmuyodu ama sonu ne olacak merak ediyorum....
offf haftaya ne olacak çok merak ediyorum :bilmim :bilmim
efran_albatros
13-11-06, 18:47
ben pek yorum yapamadım.şimdi pek faktim yok ama oyumu kullanayım en azından.benim oyum aras-zahid-oğuz bey üçlüsünün evdeki tüm sahnelerine.
bu arada arkadaşlar arasın oğuz beyin evindeyken baktığı fotoğraf candan erçetinin mi?o gibiydi ama pek de emin olamadım.
birde ben dizifilmin forumlarını açarken çok zorlanıyorum iki saat gelmiyor sayfa.birtek bendemi öyle yoksa sizdede öyle bir problem varmı?
Hakan Karahan'ın (Oğuz) evindeki kadın resmi Candan Erçetin'in resmiydi sanırım. Oğuz'un mezar kazarken söylediği şarkıda gene Candan Erçetin'in şarkısıydı (yanılmıyorsam sözleri Hakan Karahan'ın). Hakan Karahan diziye renklilik ve sıcaklık kattı. Donuk oynayan onlarca oyuncunun yanında Hakan Karahan çok daha gerçek kaldı.
Evet sevgili auryn fotografdaki kadın Candan Erçetin'di.Mezarı kazarken de söylediği şarkı Candan Erçetin'in "Onlar yanlış biliyor"du sözler evet Hakan Karahan'a ait .
Dediğin gibi diziye çok renk kattı Oğuz(Hakan Karahan).Oğuz isminide sanırım rahmetli babasından aldı "Oğuz Karahan"..
Dün ilk defa izlediğim için diziyi konuları bilmiyorum Hakan Karahan oynadığı için izledim..Konular bana çok uzak.Yine de çok gerçekci bir dizi..
evet hatırladım şimdi:)hala sevgilisimi bilmiyorum ama..bu bölümde candanın sanırım sözleri kendisine ait şarkılarından birinide mırıldandı cesetleri gömerken:) onlar yanlış biliyor,kimsenin suçu değil sözleriyle başlayan o nefis şarkıyı:)
Evet canım hala sevgilisi..Yanlız Hakan Karahan Candan Erçetin albümünlerinde Sinan isimiyle yer almakta Sinan Hakan Karahan'ın küçükken ölen erkek kardeşi, gerçek kimliğini sadece bu dizide gösterdi..Candan Erçetin hayranlığımdan dolayı Hakan Karahan hakkına epey bir bilgi sahibiyim. :)
Bu diziyide bundan sonra izlemek istiyorum artık bir yerden açığımı kapatıcam.. ;)
eee ben çok merak ettim şimdi
ben görmedim fotorafıı
irene, sondakika resim çeken yokmu yaww ?
beklemek ne zor şey!!!!!
Oğuz Bey sanırım mit'ten falan yada ajanlardan birisi
dediğin gibi yarı çatlak bir karakter Zaid için dedi ya biz imamla bekleriz seni
yada onun gibi birşey Zaid'le atışacak bunlar belli zıt kutuplar:)
ne yalan söyliyim bende Oğuzun diziye ayrı bi hat verdi diyenlerdenim.
hakkaten adamın yer aldıgı her sahne ayrı bbi zevkli geçti.
ilerleyen bölümde muhteşem üçlü
Aras--Oğuz ---Zahid
nasıl amaaa :)
efran_albatros
13-11-06, 20:25
ben görmedim fotorafıı
beklemek ne zor şey!!!!!
karamay az önce google'da arattım.hakan karahan(oğuz bey) candan erçetinin sevgilisiymiş.ve bana kalırsa ilerki bölümlerde onuda konuk oyuncu olarak görebiliriz.eee boşuna mı resmini gösterdiler.
karamay az önce google'da arattım.hakan karahan(oğuz bey) candan erçetinin sevgilisiymiş.ve bana kalırsa ilerki bölümlerde onuda konuk oyuncu olarak görebiliriz.eee boşuna mı resmini gösterdiler.
evet yaa bir sanatçıdan izin almadan resmi böyle bi dizide kullanılamaz sanırım telif hakkı falan olması lazım
tabi biizimkilerin arasında telif melif olmazda o ayrı konu ama bencede duvarda candan erçetinin fotosu varsa kesin ucundan köşesinden oda bu işe bulaşıcak gibi
yani en azından oğuz dizide eskiye dönüş yapabilir . ölmüş falan karısı gibilerden , artı arasla oğuz arasındada bağ kurmaları lazım
konuk oyuncu ama oğuzu bize tanıtmaları lazım
eveett yakında candan erçetinide görcez dizimizde o resim oraya boşu boşuna konulmadı
afşar bey eve ölü olarak geldı dımı yani ölü olarak gonderdiler dimi yani onlar ölü olarak getirip kapının onune koydular dimi ?:):):)
ben görmedim fotorafıı
beklemek ne zor şey!!!!!
bolumun ınmesıne 8mb kaldı ınınce ceker resımler bolumune eklerım canım:)
yaa bu dizinin tekrarlari ne zaman bilen varmi simdiden tesekkurler
efran_albatros
13-11-06, 21:43
birde arkadaşlar hani normalde ne olur hoca olan kişi daha sert daha ciddi olur ama burada tam tersi hocamız esprili ,sıcak vs. değil mi.aras da tam tersi daha seviyeli.yani hangisi hoca hangisi öğrenci biraz içiçe geçmiş ve farklı bir tarz yakalamışlar.açıkçası ben yeni bölüm özetinde arasın hocasıda diziye dahil olacak diye okuyunca buda onun aslanbeyi herhalde demiştim.ama çok farklı bir tip.yani ben çok sevdim ve diziye yeni bir heyecan katacağı düşüncesindeyim.tabi senaristler rahat durup adamı hemen öldürmesse hoş oğuzbeyin kendiside senarist kendini öyle kolay kolay harcamaz herhalde.
bolumun ınmesıne 8mb kaldı ınınce ceker resımler bolumune eklerım canım:)
ohh ohh hadi bakam
bolbol
süpersin
esmer88 veriyolarda gece yarısı euro d bazende kanal d de ama emin olmamakla birlikte her zaman veriyolarmı? zamananı da bilmiyorum
ben ramazanda hep öyle izlemiştim
kanal d nın sayfasından kontrol etmek lazım
Arkadaşlar sizden bir şey rica edibilirmiyim.Oğuz(Hakan Karahan)ın fotograflarını multimediya ya eklermisiniz...Şimdiden teşekkürler..
Bu bölümün bana göre en iyi sahnesi Aras-Zahid-Oğuz Bey sahneleriydi. Dizide eksik oldugunu düşündügüm sıcaklığın yansıtıldıgı ender sahnelerden biriydi. Evde çok hoştu, Allah sahibine bağışlasın.
Ben içeri gittigimde Afşar Kırımlı'nın eve geldigi sahneyi kaçırdım herhalde. Hayat çizgisinin bıçakla kesildiginden bahsetmiş bir arkadaş. Etkileyici bir detay gibi gözüküyor. Sahneyi anlatabilecek biri var mı?
Ben Aras'ın köydeki sahnelerindeki yürüyüşüne taktım. Yürürken çok fazla sallanarak yürüyordu. Yürüyüşü o kadar dikkat çekiciydi, acaba köyde yaşayan insanlar böyle yürüyorda onları mı taklit ediyor diye düşündüm bir ara? Ama hayır, Duru ile buluşmasına da aynı yürüyüşle geldi. Geçen bölümlerde böyle yürümüyordu, kamuflaj amaçlı desem degil. Kalabalık içinde böyle bir yürüyüş tarzı dikkat çekmeyecek gibi degil. Bu yürüyüşe bir anlam veremedim kesinlikle. Biraz daha az abartılı bir yürüyüş tarzı daha iyi olurdu.
Auryn'cim gerçekten o ev çok hoştu acaba orası neresi
İstanbul yakınlarında bir yerdir heralde bayıldım yeşillik
şahane bir yer orman sahnelerini görünce ilk önce belgrad ormanı
falan mı dedim ama o evin olduğu yer neresi çok merak ettim doğrusu:)
Ben o ev ve o eve ait bahçenin Candan Erçetin'in "Elbette" şarkısının klibinin çekildigi bahçe olacabileceğini düşündüm. İstanbul kıyısındaki herhangi göllerden biri olabilir. Hakan Karahan'ın veya Candan Erçetin'in kır evi bile olabilir. Pek pikaresk ve hoş bir ev ve bahçeydi. Huzur arayan birinin sığınabileceği bir yerdi.
Ben o ev ve o eve ait bahçenin Candan Erçetin'in "Elbette" şarkısının klibinin çekildigi bahçe olacabileceğini düşündüm. İstanbul kıyısındaki herhangi göllerden biri olabilir. Hakan Karahan'ın veya Candan Erçetin'in kır evi bile olabilir. Pek pikaresk ve hoş bir ev ve bahçeydi. Huzur arayan birinin sığınabileceği bir yerdi.
aa evet haklı olabilirsin Auryn o ev o bahçe sanırım
Candan Erçetin'in Elbette klibinde vardı bulup indirebilirsem
klibi bir bakayım dediğin gibi belkide Candan Erçetin'in veya Hakan Karahan'ın evidir ayy insanın öyle bir yerde böyle güzel bir evi olsa ne güzel:)
bölüm resimleri eklenmıstır!!duyrulur!!!bolbol oguz bey fotografı var merak etmeyın:)
Ben içeri gittigimde Afşar Kırımlı'nın eve geldigi sahneyi kaçırdım herhalde. Hayat çizgisinin bıçakla kesildiginden bahsetmiş bir arkadaş. Etkileyici bir detay gibi gözüküyor. Sahneyi anlatabilecek biri var mı?
auryn fotograflarını koydum fotograflarına bakıp anlayabılırsen zaten cunku bır dıyalog yok sitare hanım kapıyı acıyor ve karsısında afsar bey boyle ölü gıbı ona bakıyor sitare hanım afsar bey dıyor sonra kamera afsar beyın elıne donuyor yasam cızgısı kesık ve elınde bır bıcak!!!bu sekılde bır sahneydı fotograflarla daha cok oturtabılırsın:)
Da Vinci Şifresi'nden iyi
İKİ yıl öncesine kadar dünyanın her yerinde kiminle karşılaşsam herkes Da Vinci Şifresi'ni okuyordu. Daha sonra da milyonlarca insan, bu kitaptan yapılan filme gitti. Film, Tapınak Şövalyeleri ve anlamsız teoriler üzerine kurulmuştu, bence tam bir hayal kırıklığıydı. Kanal D'de yayınlanan Sağır Oda dizisinde aynı türden temalarla karşılaşıyorum, ama hangisi daha iyi derseniz, bence Sağır Oda, Da Vinci Şifresi'ne fark atar. En azından bazı bölümler daha akla uygun, daha mantıklı geliyor. Bu hafta dizide bir uyarı vardı, beynime kazındı, meğer kurşun yarasına dikiş atılmazmış! Pazar gecesi bu türden bir dizi için kötü bir zamanlama, erkeklerin izleyeceği dizi, erkek izleyici bulamıyor. Çünkü pazar geceleri futbola ayrılmış, her kanalda bir tartışma var. Programcılıktaki hata nedeniyle Sağır Oda olmadı, isteneni veremedi.
Sağır Oda kesinlikle Da Vinci şifresinden daha mantıklı bir dizi değil. Çok daha yakın dönemli bir konuyu ve efsaneyi işliyor. İnsan begenir, begenmez ayrı konu ama Da Vinci şifresi çok daha uzun süreli ve kapsamlı bir araştırmayı yansıtıyor belli.
Biri 2000 yılı öncesini, diğeri 60-65 sene öncesini anlatmaya çalışan, biri senaryo ve diğeri kitap olduğu için tümüyle farklı yapıda olan iki eseri karşılaştırmak çok anlamsız. Sağır Oda'yı övmek adına bu tür anlamsız benzetmelerin yapılması da çok garip. Tuna Serim kaş yaparken göz çıkartmış. Dizinin yayın günü konusundaysa haklı olabilir.
Bu hafta dizide bir uyarı vardı, beynime kazındı, meğer kurşun yarasına dikiş atılmazmış!!!!
insanlar neler neler öğreniyor bu dizilerden yaww
Pazar gecesi bu türden bir dizi için kötü bir zamanlama, erkeklerin izleyeceği dizi, erkek izleyici bulamıyor. Çünkü pazar geceleri futbola ayrılmış, her kanalda bir tartışma var. Programcılıktaki hata nedeniyle Sağır Oda olmadı, isteneni veremedi.
evet aslında buda reytingler için bizim düşündüklerimizi yansıtan çok iyi bir yazı
sağır oda hakkında çok fazla yazımı yok basında banamı öyle geliyor
benim takıldığım nokta neden arasla duru sarıyerde öyle kabak gibi buluştu.
arası tüm polis nejat müdür falan herkes arıyo.
bari taksimde meydanda buluşsalardı:img-grin2
orda birliğin başında girayı görünce bi anda dumur oldum ve vay bee dedim.güzel olmuştu yani.krmızı pelerinler falan...
işte son durum (gulseven oyuyla güncelleme yapılınca 5. dönüş ve 7. "Aras-Zahid-Oğuz Bey" sahneleri önde (beraberlik söz konusu ) (sonunda bende oyumu kullandım . hakketen zor oldu ama :)
8.Bölüm Haftanın Sahnesi
1- Aras ve Zahit'in Nejat'ın adamlarından kaçması ve Aras'ın Zahit'i ormandan kurtarması
2 - Girayhan Kırımlı'nın Lala tarafından eğitilmesi --- irene
3 - Afşar Bey'in in kaçırılması ve Hançer Birliği toplantısı ---
4 - Oğuz Beyin Nejat'ın adamı ile dövüşmesi ----
5 - Afşar Bey'in eve geri gelmesi --- Melal , cano_zzzzz , gulseven
6 - Aras Dağlı ile Duru'nun sarılması
7 - Oğuz bey Aras ve Zahit'in evde geçen sahnelerinin tümü --- efran_albatros , auryn , KARAMAY
Oylarını kullanan arkadaşlara teşekkürler
Diğer yeni katılan sağır oda severlerinde Oylarını bekliyoruz
(onegin jenn sondakika nerdesiniz , hani oylarr :) )
şimdiden hepinize hem oylarınız hem destekleriniz için teşekkür ediyoruz...
Sevgiyle kalın
efran_albatros
14-11-06, 09:06
aras ve durunun buluştuğu yerde adnan başkan da vardı.ve duru evden çıkarken giray çok imalı ve sinsi sinsi bakmıştı.acaba orada ne olacak dersiniz.bir çatışma çıkar mı aras yakalanır mı.şimdi eğer çatışma falan çıkarsa yanında duruda vardı.çok rahat hareket edemez.eee arkadaşlar gelecek bölümde o sahne nasıl devam eder.tahmini olan yok mu?
benim favorim
güzel bi sahneydi;)
aras duruya sarılırken cafenin camekanından arkasında bekleyen tilkileri görücek sanırım.e devamı derseniz tahmin yok:img-grin2
benim takıldığım nokta neden arasla duru sarıyerde öyle kabak gibi buluştu.
arası tüm polis nejat müdür falan herkes arıyo.
bari taksimde meydanda buluşsalardı:img-grin2
işte bu tek gözüme gözüme batan bu
ama daha önce 6. bölümde coştugum için susma hakkımı kullanayım dedim .başlarsam gerisi gelir dedim :)
şimcik
sıcaklık sıcaklık dedik . Alın size sıcaklık (bende dahil (aras ve durudan bahsediyom) ) pek istediğimiz gibi değildi ama idare etcez artık
Hatun atladı cocugun üzerine resmen :) Aras bile bi an duraksadı, dumur oldu .
keza sonra kendiside karşılık verdi .
kıs babam kaçırıldı diye atladı ama fotolardanda bariz belli "salla babamı yaa geri gelir nasılsa , Aras seni özledim seviyom "sarılışıydı o (gülümsemeden bu sonucu çıkardım ben )
Aras beyimizde o kadar heyecanlanmışki Duruyla buluşucam diye yılların istihbaratçısı , o kadar eğitimi almış adam bariz hatalar yapıyor . detayları dikkat etmesi gereken istihbaratçı aranır bir durumdayken tenha değilde bi kafede buluşuyor . hele hele öncede gelip ortalıgı kolaçan etmesi durunun pozisyonu itibariyle takip edilip edilmediğini gözlemesi gerekirdi
bu konu başka şekilde bağlanabilirdi.
bir istihbaratçı bu kadar kolay gazatelere verilip deşifre edilmemeliydi .
her ne olursa olsun bu adamın bir geçmişi, düşmanları ve can güvenliği söz konusu
aras ve durunun buluştuğu yerde adnan başkan da vardı.ve duru evden çıkarken giray çok imalı ve sinsi sinsi bakmıştı.acaba orada ne olacak dersiniz.bir çatışma çıkar mı aras yakalanır mı.şimdi eğer çatışma falan çıkarsa yanında duruda vardı.çok rahat hareket edemez.eee arkadaşlar gelecek bölümde o sahne nasıl devam eder.tahmini olan yok mu?
muhtemelen olucak bişeyler zaten ama bencede Duru yanlarındayken bişey yapmaya cesaret edemez gibi geliyor bana
ama hani diyorumki müdür bozuntusu bi işe yarasa müdahale etssede Duruda Arasla gitmek zorunda kalsa fene olmaz . Giray o zaman o müdürün tüm kırışıklık ve çizgilerini herhalde tek tek çizer :) :dito
Bende sağır odayı çok büyük keyifle izliyorum bu bölüm çok güzeldi benim oyum ise bütün sahneleri güzel ama ben
4 ve 7 ye veriyorum
oğuz beyin kel kafalı ile olan dövüş sahnesi vede aras oğuz bey zahid çiftlikteki bütün sahneleri çok güzel sahnelerdi
Bende sağır odayı çok büyük keyifle izliyorum bu bölüm çok güzeldi benim oyum ise bütün sahneleri güzel ama ben
4 ve 7 ye veriyorum
oğuz beyin kel kafalı ile olan dövüş sahnesi vede aras oğuz bey zahid çiftlikteki bütün sahneleri çok güzel sahnelerdi
amaa amaaa
bir tanesini seçmelisin , tek oy hakkın var .
2 - Girayhan Kırımlı'nın Lala tarafından eğitilmesi
3 - Afşar Bey'in in kaçırılması ve Hançer Birliği toplantısı
4 - Oğuz Beyin Nejat'ın adamı ile dövüşmesi
6 - Aras Dağlı ile Duru'nun sarılması
7 - Oğuz bey Aras ve Zahit'in evde geçen sahnelerinin tümü
ozaman aras oğuz bey ve zahid çiftlikteki sahnesini seçiyorum çok güzeldi hele oğuz beyin zahide sen hiç setskiye bindinmi demesi muhteşemdi
evet, burdayım efem.. :) yorumları okumakla meşguldum...oya yeni sıra geldi... efendim bendenizin oyu numara 7'ye.. keyif aldıgımı sahnelerdi..imam lafıyla jet ski muhabbeti olayı kopartan ince espirilerdi..!!!!
evet, 7 numara ...!!
ben en çok oğuz beyin evindeki sahneleri beğendim.o ev süper...bana amerikan filmlerini hatırlattı o sahneler ve üçlü konuşmaları..oğuz bey'in hal ve tavırları david carradine 'yi çok andırıyor:)
imza ve avatar bölümüne iki imza koydum arkadaşlar..
Eveeeeet
Sabah saatlerinde yaşanan beraberlik , öğle saatlerine doğru yerini 7 - (muhteşem üçlü diyorum artık ) numaranın üstünlüğüne bıraktı..
İşte son durum
1. 7 -- muhteşem üçlü 6 oy
2. 5 -- Afşar Bey'in eve geri gelmesi 3 oy
3. 2 -- Girayhan Kırımlı'nın Lala tarafından eğitilmesi 1 oy
8.Bölüm Haftanın Sahnesi
2 - Girayhan Kırımlı'nın Lala tarafından eğitilmesi ---- irene
3 - Afşar Bey'in in kaçırılması ve Hançer Birliği toplantısı---
4 - Oğuz Beyin Nejat'ın adamı ile dövüşmesi--
5 - Afşar Bey'in eve geri gelmesi ---- Melal , cano_zzzzz ,gulseven ,
6 - Aras Dağlı ile Duru'nun sarılması ---
7 - Oğuz bey Aras ve Zahit'in evde geçen sahnelerinin tümü ---- efran_albatros , auryn, KARAMAY , jenn , sondakika, cemotara
bakalım akşama kadar neler olucak
katılımlarından dolayı herkese teşekkürler .... :)
Not :jenn imzalar için teşekkürler , ellerine sağlık :)
efran_albatros
14-11-06, 12:10
arkadaşlar neden artık dergah sahneleri hiç yok.artık hiç göstermiyorlar dergahı.ben seviyordum şeyhin konuşmalarını.
evet dergahı pek göstermiyolar.sanırım şu an aras ve kırımlı cephesi çok karışık ondan.
ayrıca gündeme küçük küçük göndermeler hoş oldu
şu j 15 yan gelip yatma yeri değil veya imam efendi sen hiç jet skiye bindin mi:img-grin2
ilgi çekme açısından hoş olur
bende oyumu kesinlikle 7.sahne için kullanıyorum
evet şimdide 9 bölümün ilk sahnesi kesin Aras Duru buluşması ve Afşar Kırımlının akibeti
ben afşar kırımlının ölmediğini ama ölmekten beter oldugunu düşünmekteyim -ki bence o odadakide Şahin ve şahin ölmedi .
yarı bitkisel hayat gibi bişey herşeye tepkisiz bir yaşam
ne yaşamak ne ölmek gibi
Aras durunun yanında polis tarafından basılacak ama tabiki kaçıcak
ama Durunun bu yaptıgıyla ailesinin güvenını sarsabilir
kırımlılar tarafında işler bayagı karışıcak yani
bu bölümde ben dergaha doğru yollanıcaz derim kesin dergahten birkaç görüntü var
ya acaba diyorum Afşar Kırımlı'nın beynini falan mı yıkadılar:)
malum böyle şeyler yapılabiliniyor hipnoz falanda yapmış olabilirler
adam Giray'ın her dediğine peki evladım dermiş:)
ayrıca elinde kesik vardı ya hani derler insanın avucunda hayat çizgisi vardır
acaba öyle bir kesik mi o
ya acaba diyorum Afşar Kırımlı'nın beynini falan mı yıkadılar:)
malum böyle şeyler yapılabiliniyor hipnoz falanda yapmış olabilirler
adam Giray'ın her dediğine peki evladım dermiş:)
ayrıca elinde kesik vardı ya hani derler insanın avucunda hayat çizgisi vardır
acaba öyle bir kesik mi o
yok canım hipnoza benzemiyor .
sırtından bıçaklamada olamaz adam o kadar sağlam, dimdik duramaz ayakta
ama kesin kendinde değil, tepkisiz , aklı başında hareket ettiğini sanmıyorum
yaşada afşar kırımlının artık konuşacagını sanmıyorum onuda şahinin yanına koyarlar kesin ...
grayı kimse durduramaz artık Aras hariç nejatta artık (-ki bence öncedende ona hizmet ediyordu ) giraya hizmet edicek
nogayhan bu işin neresinde kalır onu bilmiyorum çok saftırıgı oynuyo ama bakalım
arkadaşlar akıl melekesi olmasa evin yolunu bulamaz..gerçi, eve kendi mi geldi, birileri mi getirdi, o noktaya malum değiliz ama gözlerindeki bakışlara bakarsak, şok durumunda.. şuan kesin olan sadece bu nokta...net durum haftaya kaldı.
benim merak ettiğim, infaz kararı çıktı..infaz etmek demek; avucu çizip bırakmak değil, değil mi ? kaldıki avuç çizmek ne demek ? çizdin, bıraktın madem, bıçak neden hala elde ? biri getirdi desek, bıçağı neden onun elinde bıraksın.. bu, delil olmaz mı ? yoksa bıçak zehirli falanda, zehir zamanla mı vucuda nufus edecek ? nedir işin esası? asıl düğüm haftaya kaldı..
arkadaşlar akıl melekesi olmasa evin yolunu bulamaz..gerçi, eve kendi mi geldi, birileri mi getirdi, o noktaya malum değiliz ama gözlerindeki bakışlara bakarsak, şok durumunda.. şuan kesin olan sadece bu nokta...net durum haftaya kaldı.
benim merak ettiğim, infaz kararı çıktı..infaz etmek demek; avucu çizip bırakmak değil, değil mi ? kaldıki avuç çizmek ne demek ? çizdin, bıraktın madem, bıçak neden hala elde ? biri getirdi desek, bıçağı neden onun elinde bıraksın.. bu, delil olmaz mı ? yoksa bıçak zehirli falanda, zehir zamanla mı vucuda nufus edecek ? nedir işin esası? asıl düğüm haftaya kaldı..
o adam kendinde değilse yürüyemiyorsa kapının önüne kadar nasıl geldi .
korumalar, alınan onca güvenlik önlemi nerde . (burda nejat akla geliyor ve girayla olan bağlantısı )
bilinçli olma ihtimali çok düşük bence
zehir olmaz çünkü o sırada bıçak elinden alınırsa zehir başkasına geçer .
aklı başı yerinde ama bilinci yok bu adamınn bakışlar çok garip
acep diyorum Aras kaçarken Duruda onla kaçarmı ?
aa evet haklı olabilirsin Auryn o ev o bahçe sanırım
Candan Erçetin'in Elbette klibinde vardı bulup indirebilirsem
klibi bir bakayım dediğin gibi belkide Candan Erçetin'in veya Hakan Karahan'ın evidir ayy insanın öyle bir yerde böyle güzel bir evi olsa ne güzel:)
Sevgili Melal,
Evet Candan Erçetin'in Elbette klibinin çekildiği ev .Ama onların evi değil sanırım ilk başlarda ben de düşündüm ama değil..
Klip ben de var öm den mesaj atarsan sana kilibi gönderebilirim canım..
Neyse başlığı bozmak istemiyorum..Hakan Karahan gerçekten başarılı işlere imza atıyor...En azından bu diziyi bana izlettirdi.. :)
efran_albatros
14-11-06, 17:10
yorumlarınızı okudum şahin ölmedi girayın yanında falan demişsiniz.tam anlayamadım.biri bana net olarak açıklayabilir mi.bu şahin afşar bey münesebetini falan.
arkadaşlar sağır odanın eski bölümlerini izlerken, bazen kurtlar vadisinin müzikleriyle harmanlayarak izliyorum :) :) yani geride hafif tonda çaldırıyorum..oto yol takiplerinde kv otoman yada kv istanbul miks...çatışma sahnelerinde kv pusu yada kv istanbul miks.. ajanların yada nejat ve adamlarının devreyilerinde kv devriye.. hancer birliği buluşmalarından kv konsey, flashbacklerde kv geri sayım, bazı araslı sahnelerde kv cendere.. valla acayip keyifli oldu yahu.. :) :) yahu hakikaten bir dizi için müzikler vazgeçilmez ve ciddi öneme sahip..off be offff..dergah sahnelerinde kv ebruli süper gidiyor..
ah gökhan abi ah ne oldu senin o performansına..lütfen sağır odada bu tarz muzikler bir el at yahu..varsa yoksa jenerik birde mezarlıkta çalan müzik..daha fazlası yok mu..!!!
Eveeeeet
Sabah saatlerinde yaşanan beraberlik , öğle saatlerine doğru yerini 7 - (muhteşem üçlü diyorum artık ) numaranın üstünlüğüne bıraktı..
İşte son durum
1. 7 -- muhteşem üçlü 6 oy
2. 5 -- Afşar Bey'in eve geri gelmesi 3 oy
3. 2 -- Girayhan Kırımlı'nın Lala tarafından eğitilmesi 1 oy
8.Bölüm Haftanın Sahnesi
2 - Girayhan Kırımlı'nın Lala tarafından eğitilmesi ---- irene
3 - Afşar Bey'in in kaçırılması ve Hançer Birliği toplantısı---
4 - Oğuz Beyin Nejat'ın adamı ile dövüşmesi--
5 - Afşar Bey'in eve geri gelmesi ---- Melal , cano_zzzzz ,gulseven ,
6 - Aras Dağlı ile Duru'nun sarılması ---
7 - Oğuz bey Aras ve Zahit'in evde geçen sahnelerinin tümü ---- efran_albatros , auryn, KARAMAY , jenn , sondakika, cemotara
bakalım akşama kadar neler olucak
katılımlarından dolayı herkese teşekkürler .... :)
Not :jenn imzalar için teşekkürler , ellerine sağlık :)
ben bu haftanın en güzel sahnesi olarak 7.yi seçiyorum.süperlerdi walla.en çok da oğuzbetin zahite adnan hocaya atıfta bulunarak sen hiç jet skiye bindin mi dediği sahneye koptum.acaba bu repliği kendi mi yazdı??çok hoş ve güncel bir ayrıntıydı bence.yalnız bu son sahnede arası nasıl buldu başkan ben onu merak ediyorum.umarım senaristler mantıklı bi açıklamasını yaparlar gelecek haftaya.bi de reytinglerin ii olmasına çok sevindim walla...
7 güzeldi ama ben bir dicem:)
Dizinin müzikleri konusunda Son Dakika'ya katılıyorum. Kurtlar Vadisinin müzikleri çok etkileyiciydi. Dizide anlatılan her sahneyi tamamlıyordu. Sağır Oda'nın müzikleri ise KV'nin soluk bir kopyası gibi. Gökhan Kırdar'ın bir an önce daha özgün ve bu diziye özgü tarzda müzikler yapması lazım.
yorumlarınızı okudum şahin ölmedi girayın yanında falan demişsiniz.tam anlayamadım.biri bana net olarak açıklayabilir mi.bu şahin afşar bey münesebetini falan.
şahin küçük kardeş hani başta bu konu işlemmişti . dergahtaki kıs varya (abi isim hafızası sıfır bende kusura bakmayın ) kaza sonrası hafif sıyırmıştıya o kazada şahinin öldüğü söyleniyor ama bayan kırımlının girdiği gizemli bi odada yaşadıgına inanıyoruz .
ki bu kazadan girayın sorumlu oldugunuda düşünüyorum ben . yani şahin öldüyse bile bunda girayın parmagı var derim ben
Ben arada bazı sahneler mi kaçırdım? Neden Şahin'in anne Kırımlı'nın girdigi odada yaşadığını düşünüyorsunuz ki?
Ben arada bazı sahneler mi kaçırdım? Neden Şahin'in anne Kırımlı'nın girdigi odada yaşadığını düşünüyorsunuz ki?
aslında net bir nedeni yok ama o oda üzerine yapılmış bir gizem var gibi durdu . başta hatta o konular işlenirken hepimiz o odada bişey olduguna kanat getirmiştik
şüpheli davranışları vardı anne kırımlının (istihare diyesim geliyor tövbe tövbe ) :)
bu şahin konusu tam olarak hangi bölümde geçti.?.dönüp o bölümü tekrar izlemek istiyorum..şuan, bu konuda biraz sisli kaldım..demek ince bir ayrıntı kaçırmışım.. nasıl izliyorum ben, bu diziyi... :)
bu şahin konusu tam olarak hangi bölümde geçti.?.dönüp o bölümü tekrar izlemek istiyorum..şuan, bu konuda biraz sisli kaldım..demek ince bir ayrıntı kaçırmışım.. nasıl izliyorum ben, bu diziyi... :)
aman sondakika sende bu kendine bunu diyosan ben atıyım kendimi bi yerden başlarda çok başlarda dergah olayının yogun olarak işlendiği bölüm yani sen ilk 3 bölüme bi bak derim o bölümlerde olması lazım tam hatırlamıyorum . anne kırımlının gizli gizli odaya girişleri var şahinin ölümü hakkında konuşmalr geçiyor
aman sondakika sende bu kendine bunu diyosan ben atıyım kendimi bi yerden başlarda çok başlarda dergah olayının yogun olarak işlendiği bölüm yani sen ilk 3 bölüme bi bak derim o bölümlerde olması lazım tam hatırlamıyorum . anne kırımlının gizli gizli odaya girişleri var şahinin ölümü hakkında konuşmalr geçiyor
efem hemen o bölümlere bir dönüş yapayım..tahmin ettiğim gibi ilk bölümlerdeymiş.. teşekkürler sevgili karamay..
aa herkes unutmuş Sitare Hanım'ın hergün girdiği odayı
hatta bir zamanlar burada baya konuşmuştuk
o odada Şahin yatıyor olamaz Şahin ölmüş çünkü
başka birşey var ama ne??
aa herkes unutmuş Sitare Hanım'ın hergün girdiği odayı
hatta bir zamanlar burada baya konuşmuştuk
o odada Şahin yatıyor olamaz Şahin ölmüş çünkü
başka birşey var ama ne??
yaa böyle isimler bulurlarsa unuturuz tabi
bence Şahin ölmedi yaşıyor bence . afşar beyide onun yanına koyarlar yakında
evet başlarda çok konuşmuştuk bu konuyu yaa
o gizemli oda birden gündemden düştü
şahin küçük kardeş hani başta bu konu işlemmişti . dergahtaki kıs varya (abi isim hafızası sıfır bende kusura bakmayın ) kaza sonrası hafif sıyırmıştıya o kazada şahinin öldüğü söyleniyor ama bayan kırımlının girdiği gizemli bi odada yaşadıgına inanıyoruz .
ki bu kazadan girayın sorumlu oldugunuda düşünüyorum ben . yani şahin öldüyse bile bunda girayın parmagı var derim ben
belkıde sehvallınde bu durumda olmasının sebebı hancer bırlıgı belkı o o kazada yanındaydı sahının herseyı gordu ama örgüt afsar beye ne yaptıysa onada oyle bır sey yaptı unutturdu falan ıste ne bıleyım!!belkıde ara sıra hatırlıyor ve o yanından hıc ayırmadıgı elınden aldılar dıye krıze gırdıgı defterıne yazıyor!!!yıne uctum galıba!!!
belkıde sehvallınde bu durumda olmasının sebebı hancer bırlıgı belkı o o kazada yanındaydı sahının herseyı gordu ama örgüt afsar beye ne yaptıysa onada oyle bır sey yaptı unutturdu falan ıste ne bıleyım!!belkıde ara sıra hatırlıyor ve o yanından hıc ayırmadıgı elınden aldılar dıye krıze gırdıgı defterıne yazıyor!!!yıne uctum galıba!!!
yooo hayır hiçte uçmedın bende aynı şeyleri düşünüyorum çünkü
şehval Şahinin ölümündeki kazadan sonra böyle olmuş hatta daha kötüymüş ama git gide kendini toparlamış
belki o kazada şahinin zarar görme nedeni hancer birliği ve şehvali öldürmektense o yaşlarda küçük oldugu için zaten girdiği depresyon sonucu bişeyler hatırlamıyor yada paylaşmıyor bu yüzden bıraktılar
aynı şeyin benzeri belkide şimdi afşar kırımlı için geçerli olabilir
Candan'ın sevgilisi oyuncu oldu
KANAL D'de yayınlanan "Sağır Oda" dizisinin senaristi Hakan Karahan, uzun bir süredir ünlü sanatçı Candan Erçetin ile birlikte. Aynı zamanda eski bir bankacı olan Karahan, dizinin 8'inci bölümünden itibaren de dizide Aras Dağlı'nın eski eğitmeni Oğuz Bey olarak rol alıyor. Karahan bir sahnede, sözlerini kendi yazdığı, Candan Erçetin'in söylediği "Onlar Yanlış Biliyor" adlı şarkıyı seslendirdi.
Aras'ın eğitmeniymiş Oğuz Bey öğrenmiş olduk bu sayede:)
belki bu haber sayesinde Candan Erçetin hayranları da bu diziyi izlemeye başlar
hani reyting açısından dediydim:):)
efran_albatros
15-11-06, 15:00
peki arkadaşlar şahin,şehbalin hastalığı,afşar kırımlının son sahnedeki hali başına gelenler...bunların giray ve hançer birliği ile bağlantısını bir şekilde kurmuşsunuz ama sitare hanımın bu olaydaki yeri ne.şimdi oda bir şekilde oğlu gibi hançer birliğine bağlı desek son bölümde feryat figan ağlıyordu.ama sizin dediğiniz gibi ilk bölümlerdeki gizli odaya girmesi falan onları düşünecek olursak kadın çok da masum sayılmaz.bence bu kadar olayın içinde kilit noktalardan biride sitare hanım ama ne şekilde işte onu tam çözemedim.
Sitare Hanım'da Lale misali sır bence
onun ne olduğu ilerleyen bölümlerde ortaya çıkar gibime geliyor...
ama bence herşeye hazırlıklı olalım bir gol de Sitare Hanım atabilir yani:)
Sitare Hanımımdan gol yemeyiz gibi geliyor bana .
Hele onun Hançer Birliğinin varlıgından olan biten bile haberi yok gibi
Hatırlarsanız Afşar Kırımlı başta o garip rüyaları yani kabusları görüdünde onun doktora gitmesi gerektiğini falan söylüyordu. ama yinemi aynı kabuslar demesi aslında onunda içeriği bildiği anlamına geliyor . kaçırıldıgındada gitti Afşer bey demesi ne olup bittiğini kimse bilmemişken o kesin yargıya vardı . Garip
ama tüm bunlar bi yana Sitare hanım başka bişey saklıyor. Belkide Şahini saklıyor . o kazada şahin ölmedi herkes saklayıp büyüttü yada o odada bilinçsiz oldugu ve ünlü bir aile olmalarından dolayı herkesten gizliyorlar öldüğünü söylüyorlar
aklıma bişey geldi . Sakin bu Arasın Kırımlı ailesiyle dolaylı yoldan bir bağı olmasın
Asıl sonunda Aras bir şekilde Şahin çıkarsa işte o zaman 90dan golü yeriz :)
tabi çok uzak bir ihtimal taki Arasın babası hakkındaki dergahta geçen konuşmalar gibi
ne hikmetse Arasın akrabaları Durunun akrabalarının dergahında
Ama bu durumda Aras ve duru kardeş olurlar
olmaz tabi bu çok saçma
napıyım insanın birbir komplo geliyor
bende bu konuda takıldım
neden infaz kararı verildiği halde afşar bey yaşıyo.
yani onu öldürmemelerinin sebebi ne???
adam ölü mü diri mi o da belli değil ya neyse.put gibi duruyodu.
bende bu konuda takıldım
neden infaz kararı verildiği halde afşar bey yaşıyo.
yani onu öldürmemelerinin sebebi ne???
adam ölü mü diri mi o da belli değil ya neyse.put gibi duruyodu.
benim merak ettiğim, infaz kararı çıktı..infaz etmek demek; avucu çizip bırakmak değil, değil mi ? kaldıki avuç çizmek ne demek ? çizdin, bıraktın madem, bıçak neden hala elde ? biri getirdi desek, bıçağı neden onun elinde bıraksın.. bu, delil olmaz mı ? yoksa bıçak zehirli falanda, zehir zamanla mı vucuda nufus edecek ? nedir işin esası? asıl düğüm haftaya kaldı...
Ama bi noktayı atlıyosunuz arkadaşlar . Bu sıradan bi avuç kesme değildi . Fal bakan yada fala merakı olan arkadaşlar bilirler sağ eldeki sağ elde baş parmagın hemen altındaki çizgi insanın yaşam çizgisidir. El falının detaylarına girmiycem ama o çizgi ne kadar uzun olursa insanın o kadar çok ömürlü olduguna inanılır .
Afşar kırımlının işte yaşamö çizgisi elinden silinmiş yada kazınmış olarak geri döndü
yani artık sende yaşamıyorsun yaşamın bitti gibi bişey demek buda
evet bu hayat çizgisi meselesini burda sizlerden öğrendim
izlerken o ne be eli mi kesilmiş gibi geliyodu:D
ama infaz kararı çıktı,kabul edildi.ne oldu da vazgeçildi bunu merak ediyorum
evet bu hayat çizgisi meselesini burda sizlerden öğrendim
izlerken o ne be eli mi kesilmiş gibi geliyodu:D
ama infaz kararı çıktı,kabul edildi.ne oldu da vazgeçildi bunu merak ediyorum
İnfazdan vazgeçilmedi . Öyle bi infaz kararı verildiki Afşar kırımlı dönülmez bi yola girdi . Bir insanın aniden tüm hayattan kopması -ki görücez önümüzdeki bölümde ben bilinçsiz şuursuz kalıcak diyorum bu zaten bi infazdır. canlı cesetten farklı bi yani yoktur . kalbin atıyor diye yaşıyorsun anlamına gelmez . düşünemiyorsun konuşamıyorsun = ölmek gibi
infaz kararı verildi ve uygulandı
elimdeki kesikte bunun işareti basit bir kısık değil yani
önümüzdeki bölümde tümden oraya yıgılıp kalıcakmı yoksa hissiz ruhsuz bişeymi olucak bakalım görücez ama infaz o yada böyle uygulandı .
ama alışık olmadıgımız bir yöntem olucak orası kesin
sevgili karamay düşüncelerin mantıklı ama gerçek düğüm önümüzdeki haftaya kaldı.. şu kanal D bir güzellik yapıp bari fragmanı çok geçiktirmese.. :) en azından bir kaç noktada fikir sahibi olurdum..ama nerde..
bu arada bende sitare hanımın leyla oldugu kanaatindeyim..yani bırakın hançer birliği olan biten cümle olaylardan bi haber..galiba tek vakıf oldugu şehbalin durumu...
Aras Dağlı : 'Beni magazin batağına çekmek istiyorlar; ama başaramayacaklar'
'Beni magazin batağına çekmek istiyorlar; ama başaramayacaklar'
'Sağır Oda'daki Aras Dağlı rolüyle dikkatleri üzerine çeken tiyatro oyuncusu Orhan Kılıç, Türkiye'deki medyadan, özellikle de magazin dünyasından şikâyetçi.
Sanat hayatını Almanya'da sürdürürken Türkiye'ye gelen ve Kanal D'de yayınlanan Sağır Oda'da rol alan oyuncu, dizinin sürekli Kurtlar Vadisi'ne, kendisinin de Necati Şaşmaz'a (Polat Alemdar) benzetilmesine anlam veremiyor. Kılıç, bu tür karşılaştırmalardan bıktığını, medyanın ise usanmadan aynı haberleri yaptığını ifade ediyor. Söylemediği şeylerin kendi ağızından yazılması, onu hayatıyla ilgili bazı önlemler almaya itmiş. Bu yüzden menajerle çalışmaya başladığını söyleyen Kılıç, "Söylediğimin tamamen tersi, hatta söylemediğim şeyleri yazdılar. Türlü tuzaklarla beni vahşi magazin dünyasına çekmeye çalıştılar. Kimseyle derdim yok.Kimseye de benzemeye çalışmıyorum. Herkesi beğeniyle izliyorum. Ayrıca herkes kısmetini yer. Bana düşen, şu dünyada ahlakımla, inandığım şekilde yaşamak ve işimi yapmak." diyor.
Türkiye'de henüz yeni tanınmaya başlayan Orhan Kılıç, Almanya'da ödüller almış, Alman tiyatro sahnelerinde başrollerde oynamış bir oyuncu aslında. "Oyunculuk Türkiye'de daha mı zor?" sorumuza verdiği cevap ilginç: "Dünyanın her tarafında set zordur. Türkiye'de başka zorluklar da var. Trafikten tutun da organizasyon hatalarına kadar her şey sorun. Türkiye'de çok çabuk tüketilme tehlikesi var. İnsanlar saman alevi gibi parlayıp sönebiliyor." Türkiye'de oyuncuları koruyacak sosyal bir yapının olmadığını söyleyen Kılıç, oyunculuk sanatına sahip çıkma konusunda Türkiye'deki meslektaşlarına seslenmeyi ihmal etmiyor: "Oyunculuk insana Allah tarafından verilen bir yetenek. Marangozluk, ya da kasaplık gibi. Her insanın kendine has özellikleri vardır. Biz de bu işi yaptığımıza göre demek ki bu özellik bize yaratan tarafından verilmiş. Bunu iyi kullanmak lazım. Türkiye'de çok zor olabilir; fakat amacına ulaşanlar zor badirelerden geçenlerdir."
'Ucuz işlerde oynanam'
"Sağır Oda, şu an çok iyi gidiyor. İnşaallah amacımıza ulaşırız. Her kareyi benden istenildiği gibi çekmeye çalışıyorum. Sanırım şu ana kadar da iyi gitti. Bunun altına düşmemem lazım. Burada oynadığım için tüm teklifler bana gelecek diye bir şey yok; ama ben Türkiye'de mutluyum. Polisiye olsun, ağır, dramatik işler olsun oynarım. Ancak yaptığım iş ucuz olmamalı. Türkiye'de böyle bir sıkıntı var. Olsun da ucuz olsun mantığı hakim."
Yusuf Bülbül
sevgili orhan kılıç, nam-ı değer aras dağlı, bak gelmişsin tr'ye ama kısa sürede, bizleri deşifre etmişsin..çok kısa bir zaman dilimide, bizleri dna kodlarımıza kadar çözmüşşün, özelliklede basın dünyamızı..bak, sana şu kadarını söyleyebilirimki; bizim basın, dünyada en çirkef basındır..işin zor yani..
Arkadaşlar inanamayacaksınız ? ben hala inanmıyom ama neyse sizinlede paylaşayım
şimdi aklıma geldi tekrar izlerden iyice dikkat ettim.. İmfaz emri verildiğinde lalalın oturduğu tarafta diğer baştaki hançer birliği üyesine yakın plandan bikaç kez girdi kamera..ve dikkat ettim bayandı..hatta ellerine falan baktım yemin ederlerken..kesinlikle bayandı..
ya herşey olabilir..afşar beyin ölmemesi gerekiyor aslında ama her ikiside olabilirtesi yüksek şeyler...
haftaya baya şaşıracağız galiba..ben iki türlüde şaşıracağım o kesin ...
sevgili karamay, yapma yahu..bende şimdi izledim, sen öyle söyleyince.. dedim, neler oluyor, gözden bir ayrıntı mı kaçtı.?. ama pek göremedim ben.. yada seçemedim.. o sahnenin resimlerini bizlerle paylaşırsan, çok memnun edersin bizleri..gerçekten merak etmeye başladım hani..
angelstone505
15-11-06, 23:15
Bukadar kaliteli bir dizinin hakettiği ilgiyi gömemesinden şikayetçiyim,yayından kaldırıcaklar diye ödüm kopuyor,herhafta nefessiz seyrediyorum hemde VHS banttan ,bu dizi uğruna videomu hayata geçirdim....ben bu diziyi ve yaratıcalırını alkışlıyorum:img-clapp :img-clapp :img-clapp
sevgili karamay, yapma yahu..bende şimdi izledim, sen öyle söyleyince.. dedim, neler oluyor, gözden bir ayrıntı mı kaçtı.?. ama pek göremedim ben.. yada seçemedim.. o sahnenin resimlerini bizlerle paylaşırsan, çok memnun edersin bizleri..gerçekten merak etmeye başladım hani..
iyide ben resim çekmeyi bilmiyomki :) irene yardım pls :( resimleri o hazırlamıştı baktım yok aralarında senden ricamız o sahnein ayrıntılı resimlerini eklermisin ...
sondakika bi yanım kesin yaa tabii falan diyo ama öteki yanım yok diyo ne işi var hatunun orda diğeri daha baskın çıktı yazdım .
hem niye böyle oluşumlarda hiç kadınlar olmuyo hep erkekler
:( baya baya kadınlarda çok şey başarabilir dimi ama :) bakınız kurtlar vadisindeki suikastçi rus kısın adı neydi unuttum gayet iyi örgüt elemanı :)
irene bekliyoruz
karamay sana bıraz kuskulu olmakla beraber katılıcam canım sanırım o bır bayan gorulen kısmıyla yuz hatları yumusak ellerı daha ınce ve yapı olarakta bır bayan fızıgınde gıbı daha ınce bır yapısı var bayan olması mutemel ayrıca sen dıkkat cekınce bende suphelı ızledım kamera cok gosterdı su bızım bayan mı erkek mı dedıgımız kısıyı!!!!bende sana katılıyorum buyuk ıhtımalle o bayan!!!duru cıkarmıs mesela ay nasıl gulerım duru arastan bılgı almak ıcın ajanlık yaparmıs!!!!he he ne komık olur ama cokta özgün olur!!!neyse resımlerı eklıyorum sızne dıyeceksınız bakalım
(bu arada karıstırmadım umarım lalanın yanının yanındakıni diyordun dımı!!!)
http://img374.imageshack.us/img374/6775/bscap000xu7.jpg (http://imageshack.us)
http://img68.imageshack.us/img68/2792/bscap001wz8.jpg (http://imageshack.us)
özellikle alttaki karede bayana cok benzıyor!
http://img374.imageshack.us/img374/7986/bscap002pw0.jpg (http://imageshack.us)
http://img374.imageshack.us/img374/6600/bscap003uw4.jpg (http://imageshack.us)
http://img70.imageshack.us/img70/769/bscap004zf1.jpg (http://imageshack.us)
http://img374.imageshack.us/img374/4981/bscap005rj8.jpg (http://imageshack.us)
http://img50.imageshack.us/img50/7294/bscap006as7.jpg (http://imageshack.us)
karamay sana bıraz kuskulu olmakla beraber katılıcam canım sanırım o bır bayan gorulen kısmıyla yuz hatları yumusak ellerı daha ınce ve yapı olarakta bır bayan fızıgınde gıbı daha ınce bır yapısı var bayan olması mutemel ayrıca sen dıkkat cekınce bende suphelı ızledım kamera cok gosterdı su bızım bayan mı erkek mı dedıgımız kısıyı!!!!bende sana katılıyorum buyuk ıhtımalle o bayan!!!duru cıkarmıs mesela ay nasıl gulerım duru arastan bılgı almak ıcın ajanlık yaparmıs!!!!he he ne komık olur ama cokta özgün olur!!!neyse resımlerı eklıyorum sızne dıyeceksınız bakalım
Yaa bi gariplik var ama belkide figüran bulamadılar, nasılsa güzleri görünmüyor diyip koymuş olabilerler ne biliyim .
senin aklından Duru geçti ama benım aklımdanda Şehbal geçti ne yalan söyliyim
hem duru o topantı esnasında ennesiyleydi :) ayyy bide girayın akrısı çıkarmış düşer bayılırım
yok yaa oda sitare hnm yanındaydı
ee kim bu hatun
sekreter olmasın girayın
patron sekreter ilişkisi hanı
bizim kerkenezin aralarından çıkma ihtimali varmı ?
Adnan başkan falan
çok sağol irene imdadımıza yetiştin hemen :) klavyen, bilgisayarın, ellerin ,programların dert görmesin inşallah :)
Yaa bi gariplik var ama belkide figüran bulamadılar, nasılsa güzleri görünmüyor diyip koymuş olabilerler ne biliyim .
senin aklından Duru geçti ama benım aklımdanda Şehbal geçti ne yalan söyliyim
hem duru o topantı esnasında ennesiyleydi :) ayyy bide girayın akrısı çıkarmış düşer bayılırım
yok yaa oda sitare hnm yanındaydı
ee kim bu hatun
sekreter olmasın girayın
patron sekreter ilişkisi hanı
bizim kerkenezin aralarından çıkma ihtimali varmı ?
Adnan başkan falan
çok sağol irene imdadımıza yetiştin hemen :) klavyen, bilgisayarın, ellerin ,programların dert görmesin inşallah :)
rica ederım canım ne demek!!!!valla haklısın duru olamaz annesının yanındaydı o!!!!sehbalde odada uyuyordu oyle konusmuslardı ama bılemıyorumki!!!!cıgdem olsun o zaman su arasın askadası dıcem ama oda arası orhandan cok dusunuyor oda olmaz!!!!!arasın eskı nısanlısı olsun ozaman bır o kaldı!!!!!:img-haha:
bence bu kız AZRA resimlerine dikkatle bakın sanki onu andırıyor
belkide yeni bir karakter olarak çıkacak ilerleyen bölümlerde...
belkide yeni bir karakter olarak çıkacak ilerleyen bölümlerde...
belkide çıkmıycak daha öncede yazdım belkide figüran bulamadılar, nasılsa güzleri görünmüyor diyip koymuş olabilerler ne biliyim .
makyoz falan olabilir .
Azra olabilir tabii eğer aralarına kadın alıyorlarsa
mesela Mason'lar kulübü sadece erkeklerden oluşur ve bunun gibi
birçok kulüp yada tarikat'a sadece erkekler alınır eğer böyle bir kuralı yoksa
Hançer Birliği'nin Azra neden olmasın üyeler arasında
Azra olabilir tabii eğer aralarına kadın alıyorlarsa
mesela Mason'lar kulübü sadece erkeklerden oluşur ve bunun gibi
birçok kulüp yada tarikat'a sadece erkekler alınır eğer böyle bir kuralı yoksa
Hançer Birliği'nin Azra neden olmasın üyeler arasında
yaww kusura bakmayın arkadaşlar ama Azra kim ?
ben onu atlamışım
azra moisin kızı;)
heyaa ben onu unutmuşum bende az kim diyip duruyorum.
sanmıyorum ama o kıs uzun süredir yurt dışındaydı ben
orhan ve onun arasında bişey olur diye bekliyordum ama uzun süredir ortalıkta yok bazen diziyi hızlandırıcaz diye yan karakterleri atlamışlar . kötü oluyor yaww bu durum
efran_albatros
16-11-06, 15:10
bende herhangi biri olduğu yönünda hemfikirim.ama belli de olmaz.ne zaman nereden vuracağı belli olmuyor senaristlerin.
azra ortalarda yok
ayrıca karamay güzel bi nokta yakalamış.gerçekten bayan gibi duruyo.
azra veya şehbal diye düşünüyorum
ama o sırada şehbal uyuyodu
Şehbal mi yok artık daha neler
Şehbal olmaz ama Sitare Hanım yok o da olmaz
akla en mantıklı gelen Azra
Yahudi bir işadamı ve Mossad ajanının kızının, Nazi uzantısı, Türk-Germen İmparatorluğu kurmayı hedefleyen gizli bir örgüt üyesi olmasının hiç bir mantığı olamaz.
Auryn'cim Ayşe arkadaşımız resimlerde birisini kadın'a benzetti bizde
bundna yola çıkarak tahminlerde bulunuyoruz sence eğer Hançer Birliği'nin
üyelerindne birisi kadın ise kimdir gerçi bana hiçbirisi kadın gibi gelmiyor ama
nedne dersen daha öncede yazdım böyle tarikatlar genellikle erkek üyelerden
oluşuyor bunun bir dolu örneği var...
şimdi, ortada kesin bir delil yok..sadece ihtimal, kadın olmayada bilir.. bu sebeblede, konuşmak bizi yanıltır gibi..bekleyelim görelim..ama ne azra nede şehbal, o üyeler içersinde olacağına olan inancım, sıfır noktasına çok yakın..
Farkındayım Melalcıgım, bu kişi bir kadın ise Azra olması çok saçma olur diyorum bende. Azra'nın babası Mossad Ajanı, kızı Nazi uzantısı örgütün üyesi olamaz. Bir kadın üye varsa o kişi, Kırımlı ailesinin Duru ile evlendirmeyi düşündüğü kişinin kardeşiyle evlendiği söylenen Aras'ın eski nişanlısı olabilir ki, biz daha kendisini görmedik.
efran_albatros
16-11-06, 16:22
bana kalırsa da hiçbiri kadın değil.yani küçük bir teferruat gibi.ama dediğim gibi senaristlerin ne yapacağı hiç belli olmuyor.ama az önce okuduğum kadarıyla tabi gözümden kaçan varsa bilmiyorum ama hiçkimse girayın karısını hesaba katmıyor.yani uzak bir ihtimal ama belkide odur.
Auryn'cim Ayşe arkadaşımız resimlerde birisini kadın'a benzetti bizde
bundna yola çıkarak tahminlerde bulunuyoruz sence eğer Hançer Birliği'nin
üyelerindne birisi kadın ise kimdir gerçi bana hiçbirisi kadın gibi gelmiyor ama
nedne dersen daha öncede yazdım böyle tarikatlar genellikle erkek üyelerden
oluşuyor bunun bir dolu örneği var...
yawww belkide yoktur böyle biri ilk gördüğümde heyecanlandım açıkçası birazda aksiyon olsun dedim :) :) :) bende böyle oluşumlarda kadınların oldugunu pek görmedim ama belki izleyenler vardır samanyolumu kanal7demiydi hatırlamıyorum Mavi rüya diye bi dizi vardı. ordada bu tarz bi oluşum vardı. oluşumun başındaki adamın yardımcısı bir kadın vardı. neden olmasın diye düşündüm birden
andırıyo ama belki yumuşak yüz hatlı bir erkektir.
bana kalırsa da hiçbiri kadın değil.yani küçük bir teferruat gibi.ama dediğim gibi senaristlerin ne yapacağı hiç belli olmuyor.ama az önce okuduğum kadarıyla tabi gözümden kaçan varsa bilmiyorum ama hiçkimse girayın karısını hesaba katmıyor.yani uzak bir ihtimal ama belkide odur.
ben kattım efran_albatros
ama o sırada Aylin sitare hanımın yanındaydı (bakın ismini unutmadım ögrendim bana alkış pls )
o olması imkansızz yanii
zaten git gide bende hatun olması imkansız gibi geliyor
efran_albatros
16-11-06, 17:13
neyse bu konunun şimdilik bir çözüme kavuşması imkansız gibi.benim soracağım başka birşey var.bölüm özetinde oğuzbey için arasın hocası diye bahsetti.peki bu oğuz beyde mi j15'deydi.yani çok yaşlı değil en azından adnan başkandan genç hani emekli oldu falan desem.tabi birde candan erçetin mevzusu var.eee sizce bu oğuz beyin hikayesi nedir.ben oğuz bey arasın babasıyla dost yada iş arkadaşı olabilir diye düşündüm ama siz ne dersiniz?
arkadaşlar dizimiz kanal d'nin yayın akışında yok onun yerine yaprak dökümü var kanal d yine yaptı yapacagını
Bu kararın bir gerekçesi var mı? Yayın akışında bulunmamasının nedeni açıklanmış mı? Dizinin gününü tekrar değiştirmiş olabilirler mi?
Bu kararın bir gerekçesi var mı? Yayın akışında bulunmamasının nedeni açıklanmış mı? Dizinin gününü tekrar değiştirmiş olabilirler mi?
var aslında bu pazar saat 20:00 ki bence anca buçukta başlar , Türkiye tarihinin en pahalı yapımı olan izlenme rekorları kıran bir dizinin devamı olup aynı zamanda izlenme rekorları kıran sinema filmi var
yani
KURTLAR VADİSİ - IRAK :)
açıkçası duydugumda sinirlenmiştim ama kurtlar vadisini yeniden izlemek beni oldukça bi sakinleştirdi .
napalım bizde bir hafta KV IRAK 'ı konuşuruz
kanal zaten reytinglerin tavan yapacagını bildiği için o akşam o diziyi harcamak istemedi
iyimi yaptı . Aslında KV yi izledikten sonra ne kadar adepte olurdum bilemiyorum ama bi yanım sanki iyi oldu diyor bakalım
aa neden yok ki yayın akışında off ya
kanal d yine bizi sinir etmeye başladı:dito
aa neden yok ki yayın akışında off ya
kanal d yine bizi sinir etmeye başladı:dito
beni sinir etmekten hiçbir zaman vazgeçmediki bu kanald
valla zaten gıcıgım kanala sahibinden dolayı
ama ne yazıktırki sevdiğim dizilerin hemen hemen hepsi orda
arkadaşlar biraz sabır diyorum..bazen oluyor böylesi aksilikler..evet dizi sitelerinin güncelleşmesinden bahsediyorum.. sondakikaya kadar sakin olalım diyorum.. dizi, tam oturmaya başladıgı anda, olmaması gereken bir durum bu.. umarız bu hafta yayın olur..
ilahi, kanal D madem kurtlar vadisi ırak gibi bir eser yayınlayacaksın, be adam, yayın saatini al 22 ye bu hafta diziyi ver saat 20'de millet kurtlar vadisi ırakı beklerken gözüde sağır odaya takılır elbet..hani ratingleri biraz etkiler gibi gözüksede ilerisi için önemli bir hamle olurdu..
arkadaşlar biraz sabır diyorum..bazen oluyor böylesi aksilikler..evet dizi sitelerinin güncelleşmesinden bahsediyorum.. sondakikaya kadar sakin olalım diyorum.. dizi, tam oturmaya başladıgı anda, olmaması gereken bir durum bu.. umarız bu hafta yayın olur..
ilahi, kanal D madem kurtlar vadisi ırak gibi bir eser yayınlayacaksın, be adam, yayın saatini al 22 ye bu hafta diziyi ver saat 20'de millet kurtlar vadisi ırakı beklerken gözüde sağır odaya takılır elbet..hani ratingleri biraz etkiler gibi gözüksede ilerisi için önemli bir hamle olurdu..
valla çok haklısın arkadaşım biz bunu düşünüyoruz da kanal d nedne düşünmüyor
akıllarına geliyordur ama nedne uygulamıyorlar dediğin gibi
sağır doa'yı koyun 20:00ye ardındın KV-Irak mis gibi dizi tanıtımı işte:dito
bende senın gibi düşündüm ama film 2,5 saatten fazla sürer önüne sağır odayı koysa film gümbürtüye gider . diziyi filmin arkasına koysa 23ten önce yayına başlayamaz millet ertesi gün işe mişe gidicek olmaz geçe kalır dahada batar
aslında mantıklı bir karar gibi görünüyor .
bana Kv biraz kısa sürseydi bence öncesine koymak çok iyi bir fikir olurdu .
Neyse burası Sağır Oda forumu konudan sapmayalım
acaba dizi haftaya pazara mı yayınlanacak yoksa yine gün mü değişti
inşallah gün değişmemiştir yine pazar günü reytingler gayet iyiydi...
valla daha yeni gördüm kanald de ki fragmanı. bu hafta sağır oda yok ha. üzüldüm valla. kanal d kurtlar vadisini alarak kasım ayını birinci bitirmeye kararlı anlaşılan.her ne kadar sinema ve cd'den izlemiş olsamda tv de izlemesi bi başka oluyo. filmin reytinglerini sabırsızlıkla bekliyorum fakat keşke sağır oda 20.00'da kurtlar vadisi 22.00 da başlasaydı. sağır oda reytinglerde tavan yapardı sanırım. tam da heyecanlı yerde bitmişti. böyle bi hafta verip bi hafta vermeyerek seyirciyi soğutuyolar.
efran_albatros
18-11-06, 13:15
arkadaşlar yayın akışı doğruysa bugün gece 3:40 da sağır odanın tekrarı var.
bari Kurtlar vadisi -ırak!ın ardından kolaj bölüm verseydiler . hem özet olur millet kaçırdıgı yerden yakalardı ilgilerini falan çekerdi . yaprak dökümene yatırım yapmayı tercih ettiler
gecenin bir vakti 3 :40 kim izler yaww
işte böyle bir planlamayla dizileri maf ediyorlar yok sonra reyting olmaz tabi
Dizi tam rayına oturmuşken,reytingler toparlanmışken Kanal D'nin yaptığı tam anlamıyla mantıksızlık.Bir kanal dizisini ancak bu kadar baltalayabilir.Umarım bir daha aynı hataya düşmezler....
AMANINNN AMANINNNN GÖRDÜNÜZ MÜ ?
Sağır odanın fragmanını verdiler
ayy ayy ayy
bizim kayıp Adnan Müdürün Müdürü çıktı ortaya
Aras J-15 te müdürün yerine geçiyor
Afşar Kırımlı ölmedi evde ama dediğim gibi hissiz ruhsuz onunn için hayat bitti.
başka Duru giraya rest çekti bende varım artık dedi
ee
başka başka durun başladı film yazcam yinee aklım durdu
sevgili karamay ben görmedim ..ama yakalarsamda foruma eklerim efem.. anlaşılan güzel bir bölüm bizi bekliyor..bekliyorda bir hafta sonra.. işe bakınız.. kurtlar vadisi ırak'ın benim tarafımda kanal D de verilesi pekte işime gelmedi zira zaten DVDsi mevcut.. keşke bu hafta olsaymış, şu bölüm..
ben de gördüm fragmanı. aras j-15'in başına geçecek galiba. duru, giray'a resti çekiyo ve bankayı yöneteceğini söylüyo. ya keşke bugün olsaydı yeni bölüm ya. fragmanı da gördükya haftaya kadar beklemek zor olacak.
sevgili karamay ben görmedim ..ama yakalarsamda foruma eklerim efem.. anlaşılan güzel bir bölüm bizi bekliyor..bekliyorda bir hafta sonra.. işe bakınız.. kurtlar vadisi ırak'ın benim tarafımda kanal D de verilesi pekte işime gelmedi zira zaten DVDsi mevcut.. keşke bu hafta olsaymış, şu bölüm..
yok yaa sondakika 50 kere izlesem 50sındede aynı heyecanı aynı mutluluk aynı hüzün hep olucakmış gibi geliyor neyse
reklama girdi şimdi kesin verirler eger çekebilirsen çok makbule geçer valla
dört gözle bekliyorum
çok önemli ipuçları var
haa bi yerde Arasla müdür ve uşagı karşı karşıya kalıyor müdür silah çekiyor Aras resttini çekiyor
oğuz bey ise yine muhteşem oda müdürü tanıyor
İmam diye bi takılması var Zaide adamı deli ediyor ama zaid zavallım katlanmak zorunda
ben de gördüm arkadaşlar fragmanı.babam bu dizinin,benden daha fazla hastası olduğu için,o çağırdı,yetişemediğim kısmı o anlattı.güzel bir bölüm bizi bekliyor.arasın müdürün yerine geçmesi zaten tam şok:)
evet yaa neysee bitti efsane ohhh beee kalbim sıkışıyor :) :)
yaww ne ara suçsuz olduguu ispatlandı ne ara biriimin başına geçti
keza Aras müdürle karşılaştıgında herkes herşeyi biliyor mu dedi öğrenicekmi dedi ama
kanal d yi takibe devam sondakika belki bir umut verirler
takibteyim efem.. ama siz, böyle bahsedince merakta acayip arttı.. demek aras müdürün yerine geçti ha.. bir hayli heyacan dozu yüksek bolum olacak gibi.. bak yine vermedi..
fragmanı gördüm ve çok sevimdim Aras'ın j15'in başına geçeceğine
demekki haftaya pazar'a Adnan Başkan'a ne diyeceğiz
yar saçların lüle lüle Adnan sana güle gülebye bye
ayy çok keyiflendim yaa:)
Allah iyiliği versin senın emii :img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste
bu kadar güleceğimi hiç tahmin etmemiştim lüle lüle güle güle
demekki dizide Adnanda vadesini doldurdu
bence olayların açıga çıkmasında burda Oğuz Beyin önemli payı var . Çünkü Oğuz Bey bilgisayarda Adnan başkanla konuşuyo Aras yanınada bilyoruz diyor
Zaten fragmanın başı duru ve Arasla açılıyor
bide Giray Afşar Kıırmlıdan şirketi yönetmek için vekalet alıyor hasta yatagında
"yepyeni bir sayfa açılacak kırımlı holdingde "falan diyor ve çok gıcık bir gülüşü var
Duru şirkete gidip Amerikaya gitmeyeceğini artık şirkette çalışacagını söyleyip resti çekiyor. Orda masaya bişey fırlatıyor sanırım bilet onlar Giray Durunun amerikaya dönmesi için baskı yapıyor herhalde
sevgili melal, valla artık gitsin yahu.. ilk bölümden beridir herifi hiç hazzetmedim.. dişlerimi gıcırdatarak izliyordum.. iyi oldu, hain herif.. bari gider ayak başka pislik yapmasa..
Gül Ayşe'cim gül iyidir gülmek:):)
ya bencede gitsin artık Adnan ama kesin bir pislikler yapar yine sopalık bu adam:dito
Gül Ayşe'cim gül iyidir gülmek:):)
ya bencede gitsin artık Adnan ama kesin bir pislikler yapar yine sopalık bu adam:dito
Yok yok kesin bu gider ayak bişey yapar .
Yada gider Nejdetin adamlarına katılır al başına bela işte
Anlamadıgım gazetelerde deşifre olan bir istihbaratçıyı nasıl hemencecik sorunlarını çözüp önemli bir birimin başına geçirirler. Varmı buunun bir mantıgı ben anlamadım...
Oğuz Bey arabada Zaidi fırçalıyordu . Net hatırlamıyorum ama özetlersek Bazen susmak iyidirmi en doğrusudur mu ne diyor, bunnu size öğretmedilermi imam efendi diyor ?
Yok yok kesin bu gider ayak bişey yapar .
Yada gider Nejdetin adamlarına katılır al başına bela işte
Anlamadıgım gazetelerde deşifre olan bir istihbaratçıyı nasıl hemencecik sorunlarını çözüp önemli bir birimin başına geçirirler. Varmı buunun bir mantıgı ben anlamadım...
Oğuz Bey arabada Zaidi fırçalıyordu . Net hatırlamıyorum ama özetlersek Bazen susmak iyidirmi en doğrusudur mu ne diyor, bunnu size öğretmedilermi imam efendi diyor ?
valla sevgili karamay kafam şuan bir parça onunla meşgul.. herhal bir yolunu bulacaklar.. ama bu kadar hızlı bir süreçin olması düşündürücü.. jet hızı.!! genelde bu ülkede, burokrasi kesimi kaplumbağa hızıyla ilerlerde, hele bıktıran bir prosödür yıgını var.. hayret.!!! herhal oguz beyin marifeti bunlar...
İmam Efendi Cıa size bunu öğretmedi mi gibi birşeyler diyordu Oğuz Bey Zaid'e
bu arada Zaid'in adı İmam Efendi kaldı Oğuz Bey sayesinde:)
valla sevgili karamay kafam şuan bir parça onunla meşgul.. herhal bir yolunu bulacaklar.. ama bu kadar hızlı bir süreçin olması düşündürücü.. jet hızı.!! genelde bu ülkede, burokrasi kesimi kaplumbağa hızıyla ilerlerde, hele bıktıran bir prosödür yıgını var.. hayret.!!! herhal oguz beyin marifeti bunlar...
yaww rüya falan olmasın bu böyle bi rüyayı görmeye en müsait kişide Duru gözüküyor . Hani vurgunya Arasa sevgilisi nasıl sıyrılır bu işten düşüne düşüne üstünü açmış bu rüyayı görmüş olabilir.
şaka bi yana kesin Oğuz beyin parmagı var
yada Adnan müdürün açık vermesini bekliyorlardı. Kendi adamını deşifre edince herkeste Arası bilip tanıyor ve güveniyor haliyle müdür kendi tuzagına düşüyor
sondakika yokmu fragmandan bi haber :(
rüya felan değil arkadaşlar,bunca bölüm iyilerin sürünüşünü gördük,biraz da keyfimiz yerine gelsin.aras müdürün yerinde,bu belli.hikayenin ilerleyişi içinde bu gerekliydi bence.neyse artık,bize bir hafta beklemek düşüyor
canlar, öncelikle günaydın diyorum hepinize.. sevgili karamay, yok efendim fragman yok.. bir ara verdim kazara, fragman çıktı, şimdi takipteyim ama bana nispet olsun diye kanal D fragman vermiyor ... inat işte..!!
serkan arkadaşıma katılıyorum, banada pek rüya gibi gelmiyor.. hele hele konsepti böylesi ciddi bir dizinin içinde, komedi yada komedi- romans karışım dizilerin büyük tercihleri arasında olan bu durumu, yani kahramanların rüya görmeleri, sağır oda dizisinde görmeyi açıkcası pek istemem.. yine serkanın dediği gibi fragman işi finito.!! çok bekleriz yani..!!!
yanlış mı gördüm bilmiyorum ama sanki arasta dinleme cihazı vardı adnanla karşılıklı konuşurken sanki onu konuşturup dinletiyordu. ondan adnan j 15 ten alındı gibi
yaww arkadaşlar şaka yaptım, espirik olsun dedim .
tabi rüya değil canım ...
Böyle ciddi bi dizide olma olasılıgı %0.1 olan bişey..
ne rüyası Ayşe'cim kim rüya görüyor
neden görüyor anlamadım:not_i:
yaww arkadaşlar şaka yaptım, espirik olsun dedim .
tabi rüya değil canım ...
Böyle ciddi bi dizide olma olasıgıyı %0.1 olan bişey..
ilahi, sevgili karamay bak şakanı anlamayınca ortalık nasıl karıştı :) sevgili melal bile sorar oldu.. valla attın ortaya bir top, ortada dolaşıyor.. artık izah edersin, melal kardeşimize...
ne rüyası Ayşe'cim kim rüya görüyor
neden görüyor anlamadım:not_i:
Olaylar çok çabuk çözüldü. Aras çok çabuk temize çıktı ve jet hızıylada J-15 başına geçti. fragmanın başında Aras Duru'ya ben suçsuzum diyor . Duruda tamam bunu ben biliyorum ama onlar bilmiyor gibi bişey diyor.
Bende espirik olsun diye ortaya rüya diye bişey attım,Durunun rüyasıdır açıkta kalmıştır dedim. onun yankıları bunlar
inanmayın bana yok öyle bişey
Olaylar çok çabuk çözüldü. Aras çok çabuk temize çıktı ve jet hızıylada J-15 başına geçti. fragmanın başında Aras Duru'ya ben suçsuzum diyor . Duruda tamam bunu ben biliyorum ama onlar bilmiyor gibi bişey diyor.
Bende espirik olsun diye ortaya rüya diye bişey attım,Durunun rüyasıdır açıkta kalmıştır dedim. onun yankıları bunlar
inanmayın bana yok öyle bişey
anladım ayy şaşırdım birden yani kekledin beni Ayşe yaa:):)
fragmanda öyle gösteriyorlar ama belki 1 hafta falan geçirirler
zaman atlaması olur belki de:)
Ne biliyim böyle olacagını keza bu aralar tüm dixilerde herkes rüya görüyor yaa belki biraz ona gönderme yapmak istemiş olabilirim istemeyerek
Maşallah dizi jet hızıyla gidiyor bide zaman atlatırlarsa ne diyim onlara
fragman olsa tree dedikleri doğrumu kontrol etme şansımız olabilir.
hani mikrofon falan
Biliyodum reytinginin böyle olacagını :) :) :)
Ayıptır söylemesi efsanının farkı işte :):):) neyse
bende yeni bölümün yayınlamasalar bile insan Sağır oda kolajı koyar ne biliyim her reklam arasında karınca yuvası tutturdu gitti insan Sağır odanın fragmanlarına yer veriri dizinin tanıtımını yapar . ama yok
Karınca yuvasıymış tepsin sizi emi :(
ama şuda bir gerçekki kanal bu diziyi yayından kaldırmaz, kaldıramaz .
o yüzden reklam olarak buna değil tehlikeli durumdakilere yatırım yaptı
ilahi, karamay doğru söze ne denir.. demek aziz ve kadirşinas milletimiz polat alemdarı çok özlemiş.. dürüst olursak , şu sıralar vadinin tekrar bölümleri ekrana gelsin, ne diyeyim birçok iddealı yapım kadar rating alacağına inanıyorum.. yöresel mutfaklarımızın seçkin damak tatlarının vazgeçilmezliği gibi bir etkiye sahipti, vadi.. ne zaman servis yapılsa, hatırı sayılır bir kabul oranı görüyor..
sağır odanın bu kıvamda olmasını çok isterdim..ama bu noktada iş konsept danışmanı aşıp, bir parça senaristlerin eline bakıyor... yahu replik yazarken bin düşünün, seçkin kelimeler olsun.. en iyisini bulana dek uğraşın.. yahu 5 kalem çalışıyorsunuz.. vadi en fazla 3 kişinin kaleminden çıkıyordu.. hakan abi, gözün sevem şarkı sözünde gösterdiğin seçiciliği buradada göster....!!!
ilahi, karamay doğru söze ne denir.. demek aziz ve kadirşinas milletimiz polat alemdarı çok özlemiş.. dürüst olursak , şu sıralar vadinin tekrar bölümleri ekrana gelsin, ne diyeyim birçok iddealı yapım kadar rating alacağına inanıyorum.. yöresel mutfaklarımızın seçkin damak tatlarının vazgeçilmezliği gibi bir etkiye sahipti, vadi.. ne zaman servis yapılsa, hatırı sayılır bir kabul oranı görüyor..
sadece Polat Alemdarı değilki sondakika , oda bir bütünde bir paya sahip ama
ben açıkçası Memati' yi onun Apdülle atışmalarını Güllünün Apdüle takılmalarını o muhteşem replikleri özledim. Kurtlar vadisi severlerin Özlenmemesi saçma olurdu ,çünkü başka hiçbir dizide bu replikler bu uyum yok
Ahh teşke diyorum teşke Sağır oda da bu tada ulaşsa sadece Aras değil de ana karakterlerin hepsi birden sırtlasa diziyi . biri diğeri olmadan asla olsa gitse bile unutulmasa. Dayı öldü diziden çıktığında bile son bölüme kadar kimse onu unutmadı varlıgını hep hissettik bi şekilde
Hayrına ben adamlardan sağır oda için replik dilenicem yaa
memati arabanın kapısına yaşlanmış uyuyor. O sıra sabah ezanını okuyor hoca minarede
Apdülhey : Abi bak hoca ne diyor (diyip kapıyı açıyor ,memati düşüyor uyanıyor)
Memati : Allah büyük diyor Apdülhey Allah büyük. Birde bunun İstanbulu var diyor .
bunun gibi her cümlede boşa sallanmış bir tek kelime bile yok.
dün akşam izlerken şehin zikir sahnesi önce dua ile sağır odada dayının kader konuşması ne kadar birbirini anımsattı
çok doğrusun sevgili karamay .. şimdi sevgili modlarımızın bir parça affına sığınarak birşeryler karalayacağım.. özellikle sevgili berna'nın.!!. ne edelim geldi, geçti, gitti..bir kaç yıllık fasıldı..!!
mematinin güllüye," bir sus burada birşey konuşuluyor" diye çıkışması, güllününde sanki anlıyorsun diye takılması geldi aklıma.. hakikaten espiride inceydi ,vadide.. nereye geldik abi diyen soran mematiye, polat: sınara dayandık memati.. memati boş durur mu ?iyide ben kırmızı halıları göremedim diye atılır.. "köşeyi geçince görürsün kırmızıyı sarıyı ve yeşili" diyen polata, memati ters ters bakınca, "hemen kızma memati trafik ışıklarını kast ettim" demişti alemdar..alemdi alem.. işte böylesi kıvamda replikleri görmeyi çok arzuluyorum sağır odada.. hakikaten dileneceğiz raci tayfasına, bir o kaldı..
tabiki racon kokan cümleler beklemiyoruz konsept farklı ama vadide bir aşk dizisinde olmayacak ağırlıkta aşk cümleleri vardı.. sevgi üzerine dökülen diyaloglar çok anlamlıydı.. olaylara ve problemlere bakış açısı, özellikle ömer babanın, insanı buhrandan kurtaracak, bir bakıma teselli yaklaşımındaydı.. sadece racon cümleleri değil, özlü sözleride bir başkaydı.. sağır oda dizimizde bu eksikliği çok hissetmekteyiz..
Kimsenin benı yanlış anlamasını istemem ;
kıyaslama yaptıgım yok her ikisi birbirinden farklı bir yapım herşeyiyle
ama olmuyorsa olmuyor işte
biz diziyi dizi yapan oyuncular ve onraları konuşturan repliklerdir
haa diğerleride var ama replik yoksa oyun ve konu süper olsa bile kalıyorsun bi yerde bakınız sağır oda
son bölüm Oguz bey sayesınde bıraz umut verici
hadi bakalım bekle bir hata daha işin yoksa off off
bari özet fragman olsaydı bee olmuyo böyle kuru kuru :(
Ideolojik tavrından hoşlanmasam da, Kurtlar Vadisi daima çok sürükleyici ve ilgi çekici karakterlerle doluydu. Hem öykü çatısı, hem karakterler, hem de replikler çok etkileyiciydi. Dizideki repliklerde önemli bir "tasavvufi" tat da mevcuttu.
Sağır Oda'da bütün bu unsurlar da aksama var. Kurtlar Vadisini çekici yapan sadece büyük bütçeli bir aksiyon dizisi olması değildi, öykünün yapısı ve repliklerin kendine özgü bir büyüsü vardı. KV'de çok ilginç veciz sözler duyabiliyordunuz. Sağır Oda'nın öykü yapısı, karakterlerin gelişimi ve replikleri açısından önemli sorunları var. Bana göre sorun birkaç ağdalı repliğin ötesinde. KV'nin senaristleri çok iyi hikaye anlatmayı biliyorlardı. Bakalım zaman içinde ne kadar gelişme kaydedecekler? Dizi sürdükçe, senaristlerden umut kesilmez. :img-grin2
arkadaşlar hiç bir şey değil,dünkü:
polat:ben apple-pie istiyorum,meşhurmuş.
memati: bana da bir künefe :)
diyaloğunda,kurtlar vadisinin,neden kurtlar vadisi olduğunu bir kere daha anladım.çok özledik,çok.
sağır oda senaristlerinin daha çok uğraşması gerekiyor.k.v nin yarısı olsalar başka bir şey istemeyiz.
Sağır Oda'da olmayan şey senaryoyu Raci Şaşmaz ve Bahadır Özdener
yazmıyor olması KV'deki o replikler o tat bu iki kişinin şahane yazdığı
senaryodan ötürü eğer Sağır Oda'yı Raci ve Bahadır yazıyor olsaydı
tadından yenmezdi Sağır Oda eminim...:)
sahiden dizi, geçen gün yayınlanmadı yani bunun anlamı çekilmiş demek.. o zaman özetin elimizde olması gerekirdi.. ama yok.. bir reklam arası, birkereye mahsus, yalandan bir fragman koydular.. hepsi bu.!!!
dizi multimedia konusunda bizlere şevk vermiyor.. şimdi aras dağlı ve operasyon kokan sahneleri birleştirip bir klip yapsam diyorum ama hangi melodiyi koyayım.. yok yahu, cevap yok içimde.. şimdi pusu cendere falan filan koyacağım, aslında olurda, yakışık kaçmayacak... şöyle romantik kokan bir melodili eşliğinde araslı-durulu klip yapalım desek, nerede efem o kadar sahne dizide bile mevcut değil..o bir yana, vadi gibi o duyguya has melodisi yok.. off ki ne offff... bu dizide, tek yanlız olan aras dağlı değil gibi.. :)
Sagir Oda dizisiyle baglanti kurdugunuz surece polemik yaratmayacak bu tarz kiyaslamalara karsi degiliz. Sadece dozu fazla kacirmayalim. Simdiye kadar yazdiklarinizda bu doz iyi ayarlanmis.
Saygilarimla
BERNA
sahiden dizi, geçen gün yayınlanmadı yani bunun anlamı çekilmiş demek.. o zaman özetin elimizde olması gerekirdi.. ama yok.. bir reklam arası, birkereye mahsus, yalandan bir fragman koydular.. hepsi bu.!!!
dizi multimedia konusunda bizlere şevk vermiyor.. şimdi aras dağlı ve operasyon kokan sahneleri birleştirip bir klip yapsam diyorum ama hangi melodiyi koyayım.. yok yahu, cevap yok içimde.. şimdi pusu cendere falan filan koyacağım, aslında olurda, yakışık kaçmayacak... şöyle romantik kokan bir melodili eşliğinde araslı-durulu klip yapalım desek, nerede efem o kadar sahne dizide bile mevcut değil..o bir yana, vadi gibi o duyguya has melodisi yok.. off ki ne offff... bu dizide, tek yanlız olan aras dağlı değil gibi.. :)
bende bunu düşünüyordum biri bikaç klip yapsada şöyle izlesek ,
malum ben beceriksizim'de yapamıyom ama azimliyim öğrenicem kimden nasıl orasını bilmiyorum
neyse
dizimizdeki eksikilği bulduk replik
hayırlı uğurlu olsun ee çözüm ne sizce onlarda bunun farkındamıdır
ağlarken gülmek, gülerken ağlamak bu işi yapabilen
offf beee deyip oyunculara ağzından içine işlen sözcükler cümleler kurabilen tek ekip var onlarıda biliyoz.
auryn tamamen katılıyorum adamlarım yaşam tarzlarında karakterlerin konuştulmasında tasavvufi olması , Mevlanadan kesitler , muhteşem hikayeler olmasıydı belki bizi bağlayan
sizce onlarda bunun farkındamıdır. yani senaristler bunu bilip bunun için bişeyler yapıcakmı ? sanki son bölümde Oğuz bey biraz sinyal verdi gibi ama bilmiyorum yanlış algılama olabilir
sondakika evet bekliyoruz senden bi klip mesela cem karaca'nın türküsüyle bir klip olabilir
olmasın sen bir ara kurtlar vadisindeki müziklerle izlediğini söylemiştin bence öylede olur
yeterki olsun diyenlerdenim sanırım :)
peki o zaman, bol araslı bir klip yapıp, bunu kurtlar vadisi müzikleriyle donatıp foruma eklerim efem.. :)tabi biraz zaman alacak :) cem karaca nın sağır odada çalan parçası elimde olsaydı bak onuda koyardım...ama kv müzikleri daha hoş olur gibi.. dizimizde duygusal sahneler bir elin parmağı kadar olması hasabiyle o yönde bir klip hazırlamak oldukça zor olacak.. belki ileride....
peki o zaman, bol araslı bir klip yapıp, bunu kurtlar vadisi müzikleriyle donatıp foruma eklerim efem.. :)tabi biraz zaman alacak :) cem karaca nın sağır odada çalan parçası elimde olsaydı bak onuda koyardım...ama kv müzikleri daha hoş olur gibi.. dizimizde duygusal sahneler bir elin parmağı kadar olması hasabiyle o yönde bir klip hazırlamak oldukça zor olacak.. belki ileride....
cem karaca nın sağır odada çalan parçası var videolar kısmında eklemiştim ben
hem orjinali hemde dizide çalan haliyle bide eski versiyonuda olması lazım
hatta tüm müzikler orda
Kurtlar Vadisini tasavvuf sohbetleri ve replikleri ayrı bir hava ve renk katıyordu doğru. Ama tasavvuf muhabbetine girmeden de iyi bir aksiyon dizisi çekilebileceğine inanıyorum. Buradaki asıl sorun bana göre öykünün iyi kurulmuş olmaması. Elimizde güzel bir serüven ve sır var. Bundan iyi bir dizi olur gibi görüşle yola çıkmışlar sanki.
Bir dizi herşeyden önce bir öykü anlatmalıdır ve öyküyü iyi anlatmalıdır. Karakterler, çelişkiler, replikler öykünün ögeleridir. Kurtlar Vadisinde en karanlık ve itici karakterlerin bile izlenmesinin nedeni, bu karakterlerin boyutlu bir biçimde yansıtılmasıydı. Yani her karakter -ister sev, ister sevme-ilginç ve merak uyandırıcıydı. Aksiyon ve tasavvufla alakası olmayan 1001 Gece de çok başarılı, çünkü öyküsü var ve bu öyküyü güzelce izleyiciye aktarıyor. Aslında bu da öykünün ilginç veya orijinal olmasından ziyade nasıl anlatıldıgının önemli oldugunu gösteriyor.
Sağır Oda çok iddalı bir tanıtımla başladı, Sıla gibi vermeye çalıştığı mesajın altında ezildi sanki. Herşey olmaya çalışırken, olması gerekeni olmakta sıkıntı yaşamaya başladı. Bu kadar bölüm oldu, hanedan aynasının sırrı ne sorusu dışında dizide ilgi çekici çok fazla şey yok.
Ben hala karakterlerle empati kurmakta zorlanıyorum. Yalnız Türk Aras Dağlı'nın yalnızlığı ve duyguları seyirciye bir türlü ulaşmıyor; ulaşsa da etki yaratmıyor. En canlı karakterin senaristin canlandırdıgı Oğuz Bey olması ve izleyicinin onu daha çok merak etmesinde trajik bir yön yok mu?
Kurtlar Vadisini tasavvuf sohbetleri ve replikleri ayrı bir hava ve renk katıyordu doğru. Ama tasavvuf muhabbetine girmeden de iyi bir aksiyon dizisi çekilebileceğine inanıyorum. Buradaki asıl sorun bana göre öykünün iyi kurulmuş olmaması. Elimizde güzel bir serüven ve sır var. Bundan iyi bir dizi olur gibi görüşle yola çıkmışlar sanki.
Bir dizi herşeyden önce bir öykü anlatmalıdır ve öyküyü iyi anlatmalıdır. Karakterler, çelişkiler, replikler öykünün ögeleridir. Kurtlar Vadisinde en karanlık ve itici karakterlerin bile izlenmesinin nedeni, bu karakterlerin boyutlu bir biçimde yansıtılmasıydı. Yani her karakter -ister sev, ister sevme-ilginç ve merak uyandırıcıydı. Aksiyon ve tasavvufla alakası olmayan 1001 Gece de çok başarılı, çünkü öyküsü var ve bu öyküyü güzelce izleyiciye aktarıyor. Aslında bu da öykünün ilginç veya orijinal olmasından ziyade nasıl anlatıldıgının önemli oldugunu gösteriyor.
Sağır Oda çok iddalı bir tanıtımla başladı, Herşey olmaya çalışırken, olması gerekeni olmakta sıkıntı yaşamaya başladı. Bu kadar bölüm oldu, hanedan aynasının sırrı ne sorusu dışında dizide ilgi çekici çok fazla şey yok.
Ben hala karakterlerle empati kurmakta zorlanıyorum. Yalnız Türk Aras Dağlı'nın yalnızlığı ve duyguları seyirciye bir türlü ulaşmıyor; ulaşsa da etki yaratmıyor. En canlı karakterin senaristin canlandırdıgı Oğuz Bey olması ve izleyicinin onu daha çok merak etmesinde trajik bir yön yok mu?
haklısın auryn,bir türlü duyguyu seyirciye,bize geçiremediler.k.v yi izlerken biz de çakırla çakır,polatla polat oluyorduk(tabi lisede,medyada çıkan haberler gibi,adam kesmiyorduk,empati anlamında söylüyorum:) ama sağır oda da aras dağlıyla bile tam olarak bağ kuramadık ki,diğer karakterler şöyle dursun
Tabiki sevgili auryn tespitlerinde doğrusun.. sağlam bir öykü.. raci ve tayfası yetiştiği ortamın meyvelerini ve içinde yaşadığı toplumun beklentilerini alıcı gözüyle çok iyi gözlemleyip, gerek kültürel zenginliklerimizi gerekse dini hassasiyetlirimizi, gerekse türkiyede olan güncel olayları, izleyici kitlesine iletilmesi gereken asıl öykünün içine imlik imlik dokumuş... Yani başarı tesadüf değil....
Son derece etkin bir karakter analizi ise işi cabası.. karakteleri sadece analizle kalmayıp, onların toplum içinde statülerine bütünüyle ışık tutmasınıda başarmışlardır.. öyleki, iç dünyalarını bile yansıtmayı becerebilmişlerdir.. karaktelere uygun repliklerin ağzılarından dökülmesi ise etkileyeciliği ve çekiciliği artırmıştı.. sadece bu yönüyle değil.. biz, bize verilen ip uçları neticesinde krakterlerin psikolojik dünyalarını bile göz atabiliyoruz.. raci ve tayfası tüm eserlerinde bu noktayı çok iyi yakalayabilmişlerdir.. eserlerinde, belli bir hiyayarşinin olması ise gözden kaçmıyor..hikaye belli kanallar doğrultusunda ilerliyor.. osman hocanın zekası ve seçiciliğini, hesaba katarsak kurtlar vadisi aldı başını gitti..
Şimdi gelelim tasavvuf noktasına.. o kısım, bence, diziyi güzelleştiren mozayiklerden biri.. eksikliği göze batmaz ama olması ise göz doldurur, ki öyle olduda, yüreklere inen bir çok duygunun öncüsü olur..toplumları var eden bireylerin sağlam vicdan inşaası önemlidir, değil mi.?. tasavvuf ekolü, bu babta önem arzmekte, bence... dahası, tabiatıyla aksiyon vari bir dizide, destansı aşkada gerek yoktu.. öyle hulusa bir aşk öyküsü olsada, bu çokta göze batmazdı ama dizide, insanları fevkaleda büyülüyen saf ve halis bir aşk hikayesi vardı.. milli duygular, vatan sevgisine yada bunların alt kanallarına giden duygu yoğunluna hiç girmedim bile..
bütün bu etmenler, ortaya harikulade bir mozayik çıkardı.. Bu faktörlerin üzerine birde, o eşşsiz müzikleri eklenince, olanlar oldu.. efsane oldu, tabii türk tv tarihinde..
bu anlamda sağır odanın alacağı çok yol var.. hadi hayırlısı bakalım, malum çıkmamış candan umut kesilmez demişler..
Arkadaşlar çok güzel tespitleriniz yorumlarımız var ağzınıza aklınıza sağlık tabi bunları yazan parmaklarınızı ve klavyenize sağlık
ama size bi haberim var :) :)
garip ama gerçek
fragman için başka adreslerde geziniyordum. ne gördüm biliyormusunuz. Yorumlarımız ,haberlerimiz, resimlerimiz copy paste yapılmış bir başka kullanıcılar tarafından
haberler ve resimleri anlarımda (alıntı yapıldıgı belirtilerek ) ama kelimesi kelimesine yorumların kopyalanmasını anlamam bari değiştir bee kardeşim birkaç kelimeyi cümlelerin yazılış tarzını değiştir.
Hayır az önce bi sitede yorummumla karşılaştımda o yüzden yazdım bunları
nasıl dumur oldugumu yazmama gerek yok sanırım.
sondakika yorumun gerçekten Kurtlar vadisinin sevilmesindeki tüm nedenleri açıkça ortaya koyan nedenler umarım yani inşallah biz bunları Sağır odada görebiliriz
fragmandan yokmu bi haber benım gözüm özette valla tv izliyemediğim için :(
sevgili karamay bekliyorum ama fragman ufukta yok efem... onlar vermeyincede, yapacak bir gelmiyor elden.. :)
bu arada ne diyorsun (((: yorumlarımız yada metaryallerimiz sağda solda boy mu gösteriyor ? dediğin gibi multimedya kısmını anlarımda, şu yorumların noktasına kadar kopyalanmasını anlayamam.. hayda buda oldu ha.. ne milletiz yaw....
Atşe'cim bu yorum çalma olayı Beyaz Gelincik forumunda da başımıza geldi
Sevgili Auryn yazmış zaten korsan cd,korsan kitap işi vardı ama
birde yorum korsancılığı eklendi ne diyelim vatan millete hayırlı olsun:):)
oda değil ama bende daha önce başka bi forumda arkadaşın biri şunu yamış siz nedersiniz dediğim oldu olmadı desem yalan söylerim
hani yorumu begenip tam benım demek istediklerimi toparlamış güzel anlatmış deyip alıp ama kendindende mutlaka bişeyler ekler yada düzeltirsin ayrı bi konu
ama kopyala yapıştır ayrı bi konu
bu konuda çok fazla bişey demiyorum . sadece şok oldum
neyse kapatalım bu konuyu
bize replik hazırlıyorum bu kadar konustuk bari bişeyler yazam dimi :)
bölüm başından ama bitirmeye çalışıyorum
önce enverinki gelicek bitirirsem Arasınki arkasından :) :)
Üzülmeyin, Sağır Oda devam ediyor
Pazar gecesi ekranda Kurtlar Vadisi Irak fırtınası esti. Türk sinemasının en çok gişe yapan filmi, beyazcamda da geceyi açık ara birinci bitirdi. Bu sonuç, yakında çekimlerine başlanacak Kurtlar Vadisi’nin yine çok izleneceğini gösterdi.
Ancak Kurtlar Vadisi Irak’ın yayınlandığı pazar gecesi Sağır Oda tutkunlarını üzdü. Çünkü dizileri ekranda yoktu. Kurtlar Vadisi Irak’ın ardından Kanal D’de yayına, Yaprak Dökümü’nün tekrarı konulmuştu.
Hemen açtım, sordum. Merak etmeyin Sağır Oda devam ediyor. Bir haftalık rötarın nedeni, Kurtlar Vadisi Irak’ın geç saatte bitmesi. Sağır Oda haftaya pazar yeni bölümüyle ekranda olacak. Dizinin hayranları da Sağır Oda’sız kalmak korkusundan kurtulacak.
Memet Güler (21.11.2006)
http://www.gazetevatan.com
Bence sağır oda kaldirilmaz. sonuçta geçen haftaki reytingleri gayet iyiydi.
Enver : (Adnan Müdürün Müdürü) (Komutanlar ve diğer yetkililerle toplantısı )
İSTANBUL DEVLET KONUK EVİ
BÖLÜM -1
Enver : Bu saatte hepinizi rahatsız etmemizin nedenini biliyorsunuz. Hepinizden ricam cep telefonlarınızın bataryalarını sökmeniz. her olasılıga karşılık .
Enver : Mois Abijah. 48 saattir kayıp Kaçırılmış oldugundan süpheleniyor. Son bulundugu mevki ve ne şekilde kaybolduguna dair somut bilgileri bir araya getirmeye çalışıyoruz. Hakikaten kaçırılmışsa durumun ciddiyetini tahmin edebilyorsunuzdur.( Adnan başkan yakın çekim yapılır bu esnada . o zamandan belli ne oldugu )
X biri : Çifte vatandaş değilmi aynı zamanda
Enver : Tam üç pasoportu var. Türk Amerikan ve İsrail . Doğal olarak bunların büyük elçilikleride bizimle birlikte aynı anda harekete geçiceklerdir diye tahmin ediyoruz. Onlarla ayrıca uğraşmamız gerekecek. İş ekonomik krize yada siyasi kausa dönüşmeden Mois Abijah 'ı bulmamız gerekiyor. (herkes önündeki dosyaları açar ve moisin resmi görünür )
Y biri : Mois Abijah , Dünya altın piyasasının önde gelen isimlerinden biri oldugunu biliyoruz
Enver :Haklısınız ,gerekli izahatı hocamız Savaş bey verecek .
Savaş Bey : Mois Abijah Amerika'da Montegü (nasıl duyduysam öyle yazdım ) altın madenlşerinin ortagı. İtalyada .... mücevharat mağzaları zincirinin hissedarı aynı zamanda İsviçre'de .... bankanın %10 hissesine sahip (hehhh bee adamdaki paraya bakk ne diyim )
Z biri : Üff tüm dünyanın gözü İstanbul'a dönecek.
Enver : Adamın tek önemi zenginliği değil aynı zamanda Mossad'ın Türkiye istasyonu kasası oldugu tahmin ediyoruz.
K biri : Kayboldugunu ne kadar süreyle gizli tutabileceğız..
Enver : Mümkünse bulunana kadar.Gizli bir genelgeyle Adnan Beyin başkanlığında özel bir birim görevlendirilecektir.
K biri : Muhtemel operasyonda sınırlarımız nelerdir.
Enver : Yetkiyi Adnan Beyin (adı batasıca) özel istihbarat birimi J-15 veriyorum. Sınırları ben belirliycem.
Enver : (devam eder) Görev dağılımında extra görüş veyaa önerisi olan varmı?
------
Enver : Herşey gayet açık öyleyse. Arkadaşlar Mois Abijah'ın yoklugu gün geçtikçe daha ciddi sorunlar yaratacak. Onun için elimizi çabuk tutmalıyız. Yeni bir krizi ülkemiz şuanda kaldıramaz.
Not : Zahid bu arada Mois Abijah çoktan öldürmüş ve Zekeriyaköy'deki örgüt evinin bodrumunda gömmüştür bile ...
işte söylediğim replik :) :)
replikleri koyabileceğimiz ayrı bir bölüm olmadıgı için buraya ekliyorum
Ama bununla ilgili bölüm açıldıgında daha önce kapanan başlıga eklediklerimi ve bunu, bundan sonrakileri taşırım :)
İşte Tüm Türkiye'nın Aras Dağlı ile tanıştıgı ilk sahne devamıda var dün akşam dediğim gibi ama bitiremedim yogunluktan
en kısa sürede devamını ekliycem :)
Güvenlik görevlisi : Teyzecim buna biz bakmıyoruz diyorum yaa.
Teyze : Çocugun bak bi
(bu sırada Aras gelir damatlıklarıyla J )
Aras : Noldu ?
Güvenlik görevlisi anlatamadım der gibi omuzlarını kaldırıp indirir.
Teyze : Evladım burdamı çalışıyorsun sen
Aras : Evet
Teyze : Ben az aşşagıda oturuyorum evledım. Evimin 2 yanına apartman diktilerdi. Şimdide benım bahçemden araba koymaya yer alıcaklarmış dedilerdi. Onu bir sorayım dedim. Tapusu bilmem nesi hepsi benim üstüme. İmarda izin çıktı dediler. Bi zahmet napıcagımı söylesen.
Aras : O işlere burası bakmıyor teyzecim yanlış gelmişsin. Beşiktaş Belediyesine gideceksin.
Teyze : Bu oğlanda öyle dedide. Taa Beşiktaşa şimdi nasıl gidicem.
(Aras etrafına bakınır az ilede bekleyen taksiciye el gelmesini işaret eder.
Aras : Gel teyze ( teyzeyi taksiye bindirir ve taksiciye döner.) Kardeş teyzeyi Beşiktaş Belediyesine götüreceksin, bekle işini gördükten sonra evine bırak olurmu ?
Taksici : Tamam ( der kafa sallar aynı zamanda . Aras ona 20 YTL verir. )
Aras : Şunuda al
Taksici : Sağoll
Teyze : Allahrazı olsun evladım.
Aras : Sağolasın teyzecim.
Teyze : Allah tuttuğunu altın etsin , ne muradın varsa versin. (Aminnn :) )
Aras : Hangi sokakta oturuyorsun sen teyze ?
Teyze : Gündoğdu sokak oğlam 15 numara
Aras : Tamam teyzecim hadi ...
Güvenlik görevlisi :Günaydın efendim ...
Aras : Günaydın ...
Deyip binaya dönüp yürüyemeye başlar. Binaya girer ..üst kata çıkar
Aras binaya girer üst kapa çıkar bir kapıyı açar Orhan ve bi arkadaşı görünür kapıda silah tercihi yapmaya çalışırlarken )
Aras :Günaydın
Orhan : hahh kaptan bide sana soralım sence Glok mu? Barettamı?
Aras : Glok !! Hm şarjör kapasitesi daha fazla ,hem namlusu uzun, hemde ergonomik
(içeri doğru ilerler Orhan arkasındadır onunla içeri girer )
Aras : Günaydın arkadaşalar
(içerdeki topluluk hep bir ağızdan günaydın der Aras : Türküm , doğruyum diyip andımıza başlar :) :) :) şaka şaka )
Orhan : Olurmu kaptan yaa İsrail ordusu Barette kullanıyor. Adamlar hep savaşın içinde bir bildikleri vardır herhalde . (bu repliğe bişey demeden geçemiycem baba maden sen tercihini Barettadan yana yapmışsın niye soruyon , gıcıkmısın ? sen hayır sordun yaptın bi halt bari belli etme karşı çıkma dimi ama buda şaka :) )
Aras : (Orhana dönerek ) Amerikan ordusu da Glok kullanıyor . Onlar savaşın içinde değil mi?
Aras diğerlerine döner
Aras : Arkadaşlar girişe o imar müdürlüğü yazısını astık ama sanırım gelen gidenden rahatsız olucaz. Buna bi çare bulun. Halkın ihtiyacından uzak bir tabele asın.
Orhan : Bence direk j-15 asalım
Aras : ( gülerek ) İstersen altınada özel istihbarat yazalım tam olsun .....
korkmayın kaldırılmıyor orhan kılıcla cagla kubatın roportajı vardı az once onu izledim 10. ve 11. bölümler arası ask tamamen ortaya cıkacakmıs orhan kılıcın dedıgıne goıre klasık ask olmayacakmıs yıpratıcı ve cekıcı olacakmıs!!!esıntı olarak baslamıs ruzgara donmus ve kasırgaya dogruda gıdecekmıs!!!
İki oyuncuda bırbırlerını övünce tabıkıde hemen acaba ask mkı var aralarında dıyede soylendı!!!aralarında ask dedıkodularıda cıkmıs ama dogru degıldır buyuk ıhtımal basroldekı her bayan ve erkek oyuncunun basına gelıyor boylesı ıddıalar!!!!
ayrıca dızının altta kucuk fragmanını gordum!!pek bır sey anlamadım!!oguz bey falan vardı acaba fragman cıktımı yayınlanıyormu goren var mı?
temin Canlı Canlı'da Orhan Kılıç ve Kubat'ın röportajı vardı kayıt ettim ama
yükleyebilirsem yükleyeceğim kaçıranlar için:)
korkmayın kaldırılmıyor orhan kılıcla cagla kubatın roportajı vardı az once onu izledim 10. ve 11. bölümler arası ask tamamen ortaya cıkacakmıs orhan kılıcın dedıgıne goıre klasık ask olmayacakmıs yıpratıcı ve cekıcı olacakmıs!!!esıntı olarak baslamıs ruzgara donmus ve kasırgaya dogruda gıdecekmıs!!!
İki oyuncuda bırbırlerını övünce tabıkıde hemen acaba ask mkı var aralarında dıyede soylendı!!!aralarında ask dedıkodularıda cıkmıs ama dogru degıldır buyuk ıhtımal basroldekı her bayan ve erkek oyuncunun basına gelıyor boylesı ıddıalar!!!!
ayrıca dızının altta kucuk fragmanını gordum!!pek bır sey anlamadım!!oguz bey falan vardı acaba fragman cıktımı yayınlanıyormu goren var mı?
irene fragman çıktı ; Kurtlar vadisi- ırak reklam arasında bir kez yayınlandı bende şanslılardanım pek anlamadım ama
geçmiş sayfalarda neler oldugunu yazmaya çalıştık
en önemlisi Aras J-15 başına geçiyor hehalde
Enver bey ona bu görevi öneriyor
buda demek Aras temize çıktı
sondakika pusuda ama eger sende yakalarsan çok makbule geçer valla :) :)
yahu nereden çıktı, bu sağır oda devam ediyor, etmiyor muhabbetleri.. ben, bu basın dünyamızı anlayamıyorum.. nedir amaçları.? öyle içimize yer etmişki, her durumdan sansasyonel veriler üretmekteyiz.. sağır oda devam ediyormuş.!! sanki neden geçen hafta yayınlandığını bilmiyoruz..?!!. bu basının diline allah düşürmesin...
bu arada şu bahsedilen aşk artık gelsin. yahu ne müziklerinde hayır var nede duygusal yoğunluğu çekici, öykü zaten sendeledi..umarım şu bir hafta diziye olumlu katkıları ve yansımları olmuştur..
bu arada sevgili karamay replikler için çok teşekkürler efem ama ben sağır odadan daha çok imzandaki kv den yeni repliklere vuruldum.. özlem öyle artmışki pcden kaldırdıgım bölümleri tekrar yükledim.. o heyacanı, biraz nostalji rüzgarları eşliğinde tekrar yaşıyayım dedim... ama başlardaki bölümleri izlerken elifin sonda öldüğü bilmek , hemde sürüne sürüne öldüğünü, seyir keyfine biraz gölge düşürmekte.. hey gidi günler hey..!!
bu arada fragman için pusuda olsamda kanal d bana inat vermemeye kararlı.. ama yakalayacağım kaçarı yok... :)
gülfem_bengisu
22-11-06, 10:02
Herkese merhaba!Ben bu diziyi her haliyle seviyorum.Ama şu Aras-Duru aşkı yoğunlaşsa hiç fena olmaz yani.Dizi ciddi olunca insan biraz duygusallık arıyor.Aras'ın duygusal halini görmek istiyorum.Şöyle biraz aşk acısı!..10.bölümü merakla bekliyorum.:love05:
gülfem_bengisu
22-11-06, 17:48
Nihayet fragman ekranlarda gözüktü.Şu halimize bakın.Fragman avına çıktık!Neyse...Aras Adnan'a kendisini temiz çıkarmasına karşılık Zahid'i teslim etmeyi teklif ediyor.Aras Duru el ele...Bir de Aras'a-galiba Oğuz Bey tarafından(emin değilim) tuzak kuruluyor.
Arkadaşlar Cuma'dan itibaren fragmanı daha sık göstermeye başlarlar.Lütfen bu işten anlayan birisi fragmanı youtube'a indirsin.Şimdiden teşekkürler.
Nihayet fragman ekranlarda gözüktü.Şu halimize bakın.Fragman avına çıktık!Neyse...Aras Adnan'a kendisini temiz çıkarmasına karşılık Zahid'i teslim etmeyi teklif ediyor.Aras Duru el ele...Bir de Aras'a-galiba Oğuz Bey tarafından(emin değilim) tuzak kuruluyor.
Arkadaşlar Cuma'dan itibaren fragmanı daha sık göstermeye başlarlar.Lütfen bu işten anlayan birisi fragmanı youtube'a indirsin.Şimdiden teşekkürler.
yok arkadaşım Oğuz bey ve Aras bir olup Adnana tuzak kuruyor.
Arasın zahidi teklif edip etmediğine dair emin değilim ama karşı karşıya kaldıgında bana başka bişey konuştular gibi geldi.
daha doğrusu hep Adnan başkan konuştu.
hakkaten yaa fragman avı çok güzel bir adlandırma
ama daha çok bekliycez çok :( :(
başka yakalayan ve çeken yokmu ?
çok merak ettim gerçekten bu fragmanı ya.nerde bulucaz bunu??nasıl beklicez cumaya kadar??anca cuma günü verirler.neyse bulan arkadaşlar ekleyin lütfen
buldum fragmanı arkadaşlar video bölümüne de ekledim ama umarım sizdede yarım çıkmaz
Dayı : Şeh Ekber Muhidini Arabi anlatır.
İbrahim Peyganbere bir müşfik misafir olmak istemiş.
- İbrahim Aleyselam müslüman olursan seni misafir ederim demiş.
Oda kabul etmemiş , gitmiş .
Cenabıhak İbrahim “ bir lokma ekmek için adamın dinini , babasından miras kalan inancı, alışkanlıklarını terk etmesini teklif ettin.Oysa o 70 senedir gavurlık yapar. Ben onu beslerim, rızkını kesmem “ buyurunca ;
İbrahim Aleyselam arkasından koşmuş yetişmiş adama
- Gel seni misafir edicem.Çünkü Rabbim senin için beni azarladı.
diyince adam hem misafir olmuş ,hemde müslüman
böyle bir hoşgörü emreder bize yüce Allah
Hoşgörmek en büyük sevabıdır kulun
Yüce Mevlam bile bir tek kul hakkı yiyeni affetmez. Bizim ne haddimize ki düşmanlık beslemek ..
--- haydi buyrun sofraya . Afiyet olsun
O sırada Şehbale telefon gelir.Malikaneden .Duru Amerika’dan dönmüştür İstanbul’a.
Akşam yemegine çağırmaktadırlar Şehbal’i
buldum fragmanı arkadaşlar video bölümüne de ekledim ama umarım sizdede yarım çıkmaz
süper fragman geldide ben izliyemiyorum
anca yarın sabaha şirketteyim :(
ama onegin video.google yüklerse o zaman başka tabi :)
bu arada öneğin bikaç resim çekip ekleyebilirmisin fragmandan sana zahmet
tabi fragmanın en başı olsa fena olmaz
Duru Aras olanlar
bide Arasın Adnan müdürle konuşurken ki hali uzuerinde bişey varmı merak ettim
dinleme cihazından bahsedilmişti .
gülfem_bengisu
22-11-06, 22:09
Fragmanı indiren Onegin'e teşekkürler.Fakat benim bugün gördüğüm fragman farklıydı.Sonunda Aras'ı bayıltıyorlardı.Neyse bulmacayı çözmek için Pazar gününü bekleyeceğiz.Elimizde birşeyler olunca beklemek daha kolay...
Fragmanı indiren Onegin'e teşekkürler.Fakat benim bugün gördüğüm fragman farklıydı.Sonunda Aras'ı bayıltıyorlardı.Neyse bulmacayı çözmek için Pazar gününü bekleyeceğiz.Elimizde birşeyler olunca beklemek daha kolay...
Arası bayıltıyorlarmıydıı ???
nasıl yaaa
Kesinlikle farklı fragmanlar izlemişiz
bu 2 tane fragmanmı var demek genelde oluyo böyle tabi ama
benım izlediğimin sonunda Oğuz Bey ve Zaid arabada Oğuz bey Zaide Cıa sizi bazı durumlarda susmanız gerektiğini göretmedimi İMAM EFENDİ :) gibi bişey söylüyor
eeee......
hem önegin hem sondakika fragmanları ekledi sağolsunlar varolsunlar
ama kimseden yorum yok :(
ben daha izleme şansım olmadı ama en kısa zamanda tahminlerimi yazcam tabi merak ettiğim birçok nokta
sanırım 2 haftalık ara nedeniyle diziden biraz soğudukmu ne ?
kimsenin bişey yazasımı yok
gülfem_bengisu
23-11-06, 08:30
Aslında ben yorum yapacaktım da 2.fragmanı görünce kafam karıştı.Yine de bir iki şey söyleyeyim.Bence Aras Duru ile buluşmaya giderken üzerinde dinleme cihazı vardı.Yani oraya Adnan'a tuzak kurmak ve kendini temize çıkarmak için gitmişti.Yoksa her yerde aranan bir adamken niye açık hedef olsun ki.
Fragmanın sonlarında Aras Oğuz Bey'i görüp şaşırıyor,şaşkınlığını fırsat bilen birileri de gelip Aras'a bir şey yapıyorlar.O da yere yığılıyor.Ne güzel anlattım ama!Daha görevinin başına geçmeden Aras'ıma bu yapılır mı?Bu kısmın yorumunu yapmak için bana yardım lazım
NOT:Ben bu diziden soğumam.Sevdim bir kere.Bilakis özlerim.
arkadaşlar 2. fragmana raslayamadım hani şu arasın bayıldıgı fragmana.. ama ilk yayınlanan fragmana bakarsak, aras bilerek kasıtlı duruyla buluşma noktasına gelmiş.. tamamen bilinçli.. oda farkında j-15 hain başkanın kendisini takip edeceğinden ve oguz beyle birlikte bir plan kurmuşlar.. işte bu plan hainin kellesini alıyor..
uzun süredir gözükmeyen hocamız ve istihbaratın en üst adamını nihayet gördük.. bir gözüktü pir gözüktü..geldi arası j-15'in başı yaptı.. iyide yaptı..
aklım, bir yandanda sağır odanın ratinglerinde.. hayalimse kv' ye yakın olmak.. bu düşünceyle nostalji olsun diye KV nin rating oranlarına yeniden baktım, tabii hepsini sunmak zor.. 54. ve 55. bölümlerin rating oranları... 44 ve 45. bölümler %56 küsür share almış.. hadi biraz nostalji takılalım :img-blush total rating oranları.. :img-wink:
10 HAZIRAN 2004 PERSEMBE
NO PROGRAM ADI KANAL RATING (%) SHARE (%)
1 KURTLAR VADISI [NET] SHOW 20,40 54,10 (54. bölüm )
17 HAZIRAN 2004 PERSEMBE
NO PROGRAM ADI KANAL RATING (%) SHARE (%)
1 KURTLAR VADISI [NET] SHOW 17,60 51,00 (55. bölüm 2. sezon finali)
2 KURTLAR VADISI (OZET) [NET] SHOW 10,00 30,00
ve 3. sezon ilk bölümün rating oranı.. özeti bile çoşmuş...
23 EYLÜL 2004 PERŞEMBE
NO PROGRAM ADı KANAL RATING (%) SHARE (%)
1 KURTLAR VADISI [NET] SHOW 21,20 53,90
2 KURTLAR VADISI (OZET) [NET] SHOW 15,50 39,60
hey gidi günler hey.. gönül isterki sağır oda da böylesi ratingleri alsın.. şimdilik ufukta, bu durum çok zor gibi gözükmekte... inanılmaz ötesi ratingler.. total bazda bu oranlara yakın rating oranı alan yada alacak tek yapım şimdilik binbir gece gibi gözükmekte..
ps : arkadaşlar fragmanı rapide koyduğum gibi, ki link benim imza yerinde tıklayın indirin efem, google videoyada koydum.. sagir.oda.9.bolum.fragmani diye ararsanız görmeniz lazım..
Şimcik bende arkadaşlarımın sayesinde izledim. sağolsunlar varolsun :) :)
Arasla Adnan başkan laptop üzerinden görüntülü görüşme yapıyorlar, arkada dönenkayıt cihazlarını hepimiz fark ettik sanırım.
Adnan başkan (artık eski başkan olucak kısmetse ) "Zaid nerde "diye soruyor.
Aras :" bilmiyorum" diyor . Adnan efendi sonra "sabrımı zorlama aras" diyor. ama kamera geniş açıya geçtiğinde laptopun başında Oğuz bey ve yanında zaid var. şimdi burdaki gariplik ne biliyormusunuz aslında laptop üzerinden yapılan konuşma oguz bey ve adnan başkan arasında . fonda verilen konuşma ise Adnanın Arasa silah çektiği yakaladıgı diyelim sahne
Birde ;
Aras Duruyla buluşmasındaki kıyafetleri,
Arasın Adnan efendi tarafından yakalandıgı sahnedeki kıyafetler,
Arasın Enver Bey 'le yaptıgı konuşma (j-15 e başkan olarak atandıgı )sahnesindeki kıyafetler hep aynı
tüm bu olaylar kaç gün içerisinde oldu merak ediyorum.
Türkiye Bu Örgütü Tartışacak: HANÇER BİRLİĞİ
2. Dünya Savaşı'nda Nazilere katılan Müslüman Türkler'in kurduğu örgüt yıllar sonra hangi amaçla ortaya çıkacak?
Hançer Birliği, İstihbarat Daire Başkanı Enver Bey'i neden ve hangi yöntemle öldürecek?
Aras Dağlı bu cinayeti nasıl çözecek?
Sağır Oda'nın bu bölümünde, Aras Dağlı,Hançer Birliği'nin Enver Bey suikastini ve kendisine kurulan komployu çözüyor. Sakın kaçırmayın!
işte akşamın üzücü haberi :( :( :( :( :( :(
Hançer Birliği, İstihbarat Daire Başkanı Enver Bey'i neden ve hangi yöntemle öldürecek?
:sad53: :sad53: :sad53: :sad53: :icon_sorr :icon_sorr
bu akşam Enver Beyi son kez görücez sağır oda 'da gitmeseydi keşke yaa
Arası j-15 başına resmi olarak getirebilecekmi?
teklif havadamı kalıcak
ama teklifi yaparken şifreyi çözen bey amcada orda bundan sonra arasa o yardımcı oalbilir diye düşünüyorum ?
ahhh girayhan ahhh ne işler açıcan bakalım başımıza
efran_albatros
23-11-06, 18:59
arkadaşlar peki bu afşar beyin durumu nedir?en son şirketten istifa ediyordu sanırım fragmanda pek net göremedim ama yüz ifadesini falan. yaptılar bu adama birşey.fakat duru işkilleniyor giraydan.giray duruya karşı garip davranışlar sergiliyor.yani aras ile telefonda konuşup evden çıkarkende duru fragmanda artık bende görevimin başındayım gibi birşey söylerkende pis pis sırıtıyordu normalde küplere binmesi gerekirken.
aa oldumu şimdi yaa??enver bey zaten kaç bölümdür yoktu ortalıkta.adam göründü tekrar ama bu seferde öldürülüyor!çok merak ediyorum daha neler olacak.sabırsızlıklada bekliyorum:sad53: :sad53:
Aras Dağlı'nın sürpriz aşkı
Sağır Oda' dizisinin Aras Dağlısı Orhan Kılıç aşkı buldu. Merhum usta aktör Bilal İnci'nin oyuncu torunu Ayçam İnci ile özel bir davete katılan Kılıç'ın mutluluğu görülmeye değerdi.
Ayçam İnci ile samimi bir şekilde eğlenen namı diğer 'Aras Dağlı' basının davete alınmadığını sandıkları için rahatlarını hiç bozmadı. Görüntülendiklerinin farkına son an da varan çiçeği burnunda aşıklar, davet boyunca neşelerinden bir şey kaybetmedi.
bu haberi duymuştum zaten ama birlikte resimlerini ilk kez duydum.mutluluklar dileyelim ne diyim.gitti orhanım ahhh ahhh.bize kalmaz bu yalan dünyaa:sad53: :icon_sorr
azönce kanal d nin magazin programında çıktı orhanla çağla kubat bir davate katılmışlar.dizi hakkında sorular sordular.çok fırtınalı bir aşkımız olacak filan dediler.daha doğrusu orhan dedi.
:)
az bi zaman kaldı .
2. fragmanı gören varmı. şahsen ben rüyamda kendime göre 2 bir fragman gördüm . ne kadar merak etmişimki artık rüyalarıma girmiş :img-hyste :img-hyste
neyse bakalım nasıl bir bölüm olucak ?
kimse yok bu gün galiba :(
efran_albatros
26-11-06, 16:41
bende çok merak ediyorum bu bölümü.aras ekibin başına geçecek.bundan sonra artık kırımlı holdingin j15'in içinde köstebeğide kalmayacak hoş giray nejatı barındırır mı o da meçhul ama.
Ahada şifreci Galip Arasın babasını tanıyor :)
bu işin altında çok işyatıyor baba meselesi ayrı bir konu olucak anlaşılan
eyvahh eyvahhh girayhan coştu biri bunu durdursun yaa :(:(:(
ben başını kaçırdım Adnan başkan intahar etmedi o kesin kim öldürdü peki ?
anaaa
Enver beye o şemsiyenin ucundan zehirmi enjekte ettiler :( olamaz yaa adam saat geçtikçe eriyip bitiyor
ama anlamadıgım bu kadar bu konuların içinde olan bi adam nasıl anlamaz yaa nasıl anlamaz
kimi kandırıyor anlamadımki bizimi kendilerinimi
off yaa off allahtan herşeyi galipe anlatıyor
ama şurası kesin j- başına biz Arasın geçmesini beklerken Nejet geçicek ve bizimkisine yeni suçlar yükleyip kaçak konumuna düşürücek ve resmi olarak Arasın peşine düşücek Arasın ekibide bye bye Aras ve ekibi eger Galibin arkası yoksa yer altından (ne demekse işte ) faaliyetlerine devam edicek.
zorlu olucak çok zorluuu
Ahada şifreci Galip Arasın babasını tanıyor :)
bu işin altında çok işyatıyor baba meselesi ayrı bir konu olucak anlaşılan
eyvahh eyvahhh girayhan coştu biri bunu durdursun yaa :(:(:(
ben başını kaçırdım Adnan başkan intahar etmedi o kesin kim öldürdü peki ?
yok canım Adnan intihar etti Aras'ın,Enver Bey'in ve diğerlerinin
gözleri önünde tetiği çekti vurdu kendini
ya Aras sanırım j-15'in başına gelemeyecek
Giary yaptı yapacağını Enver Bey'i ortadan kaldırıyor
Nejat gelecek heralde j-15'in başına
Aras'a rahat yok yine Allah bilir Aras'ı atar Nejat j-15'ten
yok canım Adnan intihar etti Aras'ın,Enver Bey'in ve diğerlerinin
gözleri önünde tetiği çekti vurdu kendini
ya Aras sanırım j-15'in başına gelemeyecek
Giary yaptı yapacağını Enver Bey'i ortadan kaldırıyor
Nejat gelecek heralde j-15'in başına
Aras'a rahat yok yine Allah bilir Aras'ı atar Nejat j-15'ten
demek kendi kendini vurucak kadar şerefli çıktı bizimkisi hee iyi valla ilk ve sonkez şerefli bişer yaptı .
ya yanındaki o bi tane istihbaratçı noldu . yoltakçısı
:( :( :( Enver bey öldüüü :( :( :(
bir yaşıma daha girdim :
Duru nasıl oynadı öyle yaa ilk defa ilk defa begendim :)
Sitare hanım kesin ama kesin bişey saklıyor ve bence herşeyi biliyor.
istihbaratın yerimi değişti , yeni oda normal bi odaya diğeri daha güzeldi havalıydı :)
Afşar beyin bu halinin devam etmesi için lala ona ilaç içirmeye devam ediyor nereye kadar devam edicek bakalım
tane aynı bıçak :img-fie: :img-fie:
noluyo yawwwww Oğuz beyyy
Aras bayıldııı :img-fie: :img-fie: :img-fie: :img-fie:
NOLUYOOOO
yoksa oğuz beydemiii
inanmammm İnanamıyorum (inşallah altından kötü bişey çıkmazz inşallah )
bencede Sitare Hanım birşeyler biliyor hatta belki herşeyi biliyor
Giray'ın yaptıklarının arkasında durduğuna göre kesin birşeyler biliyor bu kadın
Afşar Bey devre dışı kaldı adamcağız Lala ilaç içirip duruyor adama
bu adam artık normale biraz zor döner:)
bencede Sitare Hanım birşeyler biliyor hatta belki herşeyi biliyor
Giray'ın yaptıklarının arkasında durduğuna göre kesin birşeyler biliyor bu kadın
Afşar Bey devre dışı kaldı adamcağız Lala ilaç içirip duruyor adama
bu adam artık normale biraz zor döner:)
Bıçakları gördünmü Melal Afşar beyin elinde bıçakla geldiği ve Sitare hanım kasadan aynı bıçagı çıkardı
mübarek dizinin her yanı sır oldu çıktı
sırlar dünyasında bogacaklar bizi
Oğuz beye inanamıyorum yaa ama kötü değildir diyorum ama kötü değilse Aras zaten onunla giderdi niye böyle bi yola başvursunki
anlamıyorum
neyse başlıyor
Bıçakları gördünmü Melal Afşar beyin elinde bıçakla geldiği ve Sitare hanım kasadan aynı bıçagı çıkardı
mübarek dizinin her yanı sır oldu çıktı
sırlar dünyasında bogacaklar bizi
Oğuz beye inanamıyorum yaa ama kötü değildir diyorum ama kötü değilse Aras zaten onunla giderdi niye böyle bi yola başvursunki
anlamıyorum
neyse başlıyor
aynen canım Oğuz Bey'in yaptıklarını görünce bende şok oldum
ayy bari Zaid'e birşey yapmasa yazık Aras'a güveneceği kimse yok çevresinde
diye düşündüm umarım Oğuz Bey kötü değildir yaa:icon_sorr
Ayşe noldu ya sonunda
ben buraya yazı yazayım derken kaçırdım diziyi:icon_sorr
minotauros
26-11-06, 23:33
arkadaşlar farkında mısınız, sitare hanımın açtığı kasanın şifresi var ya, hani afşar bey gelip numaraları söyledi... lost taki sayılar onlar yaaa... ne alaka...
ne yanii bittimiiii :img-pilot :img-fie:
bende kaçırıdım Melal yaa yazıyım derken ama biey olmamıştır arabada bitmiştir
saniyesinde bitirdilerse eger
minotauros lost nee kii ?
bu nee noldu şimdiii ben hiçbişey anlamadım
anlayan anlatsın bana
benim acilen sakınleşmem lazım ne olup bittiğini anlamak için :img-fear2 :img-fear2 :img-fear2
guzel bolumdu bence oguz bey kotu degıl belıkıde onunda devlete baglı ama gızlı bır bırımın basındadır hala ama sır gıbı saklanıyordur falan arasıda yanında calıstıracaktır valla super olur boyle olsa oguz bey ve aras yan yana vayy be harıka olur:):)arası sakın nkendı basına kahraman yapmasınlar hıc hos olmaz inandırıcılıgıda kalmaz bence!!!
nejat konusuna gelınce aras bu adamı gorunce tanıyacak kım oldugunu bılıyor ayrıca zaıd de hala sag yanı nejatın aleyhıne ıfade verebılır butun bunlara ragmen nıye nejatı sectı giray anlamadım baska bır kukla bulamazmıydıki!!!
ayrıca su profesorun ıstıhbarat konusunda yetkısı nerden gelıyor sadece sıfre ıcın danısılmıs bırıd egıl mı o onun baglantısı ne devletle?
ne yanii bittimiiii :img-pilot :img-fie:
bende kaçırıdım Melal yaa yazıyım derken ama biey olmamıştır arabada bitmiştir
saniyesinde bitirdilerse eger
minotauros lost nee kii ?
bu nee noldu şimdiii ben hiçbişey anlamadım
anlayan anlatsın bana
benim acilen sakınleşmem lazım ne olup bittiğini anlamak için :img-fear2 :img-fear2 :img-fear2
bır sey olmadı canım arabaya koydular arası sonra araba hareket ettı en son karede atamızın heykelı ıle bıttı sonra kıslalar turkusu caldı!!!
Bence Oğuz bey kötü değil bunu gelecek bölümde göreceğiz.Bana kalırsa Arası koruma amaclı bir kaçırmaydı bu
arkadaşlar farkında mısınız, sitare hanımın açtığı kasanın şifresi var ya, hani afşar bey gelip numaraları söyledi... lost taki sayılar onlar yaaa... ne alaka...
ben de kelimenin tam anlamıyla dumur oldum minotauros.ne diyim,hoş bir gönderme yapmışlar.ben severim böyle şeyleri:img-yes:
oğuz bey arasın iyiliği için kaçırdı onu,ama tam olarak sebebi nedir,haftaya göreceğiz
guzel bolumdu bence oguz bey kotu degıl belıkıde onunda devlete baglı ama gızlı bır bırımın basındadır hala ama sır gıbı saklanıyordur falan arasıda yanında calıstıracaktır valla super olur boyle olsa oguz bey ve aras yan yana vayy be harıka olur:):)arası sakın nkendı basına kahraman yapmasınlar hıc hos olmaz inandırıcılıgıda kalmaz bence!!!
nejat konusuna gelınce aras bu adamı gorunce tanıyacak kım oldugunu bılıyor ayrıca zaıd de hala sag yanı nejatın aleyhıne ıfade verebılır butun bunlara ragmen nıye nejatı sectı giray anlamadım baska bır kukla bulamazmıydıki!!!
ayrıca su profesorun ıstıhbarat konusunda yetkısı nerden gelıyor sadece sıfre ıcın danısılmıs bırıd egıl mı o onun baglantısı ne devletle?
iyi diyon hoş diyon irene 'de
şimdi Oguz bey Arasa gel seni bi yere götürücem dese Aras gitmiycekmiydi.
Aras bak durum bu bu dese gel bizle çalış dese çalışmıyacakmı ?
niye bu zor kullanma anlam veremedim .
Araski tereddütsüz en sağlam tanıgını aldı ve ona gitti onun ellerine teslime etti
kesin bişey var bu işin altında . ( Oguz beyin arabasıda allahlıktı hani bir istihbaratçı nerden buldu o kadar parayıda aldı ki vee vee + o araba Zaidin yakalanmasında nejatın eve baskın düzenlediklerindeki araba değilmiydi . hani oha polisin kullandıgı arabaya bak diye )
bide bu bölümde Arasın babasının adı geçti yeniden . sakın arasın babsı hala yaşıyor olmasın Oğuzda onun adamı falan
oo çok oldu bu ama Şifreci galipte çıkabilir bu işin altından o adamda sır
dedimya her yan sır oldu çıktı çöz çözebilirsen
düğüm düğüm üstüne bu bölüm
yok koca hafta komplo teorileri yazıp duracağız burada anlaşılan
off off azıcık aklım var zaten bunlar yüzünden gidecek:):)
Bence Oğuz bey kötü değil bunu gelecek bölümde göreceğiz.Bana kalırsa Arası koruma amaclı bir kaçırmaydı bu
ben de kelimenin tam anlamıyla dumur oldum minotauros.ne diyim,hoş bir gönderme yapmışlar.ben severim böyle şeyleri:img-yes:
oğuz bey arasın iyiliği için kaçırdı onu,ama tam olarak sebebi nedir,haftaya göreceğiz
iyide arkadaşlar ;
iyiliği için diyosunuz . Oguz bey Arasa gel seni bi yere götürücem dese Aras gitmiycekmiydi . Biliyoruzki gidicekti . eee niye bu zor kullanma
Batmandeki gibi gizli magrayamı gidecekler yolu öğrenmesin diyemi . Peki sonra herşeyi öğrenip kabul etmesse öldüreceklermi .
kötü bişey olduguna bende inanmak istemiyorum keze Aras - bölümde Duruyla daha bir yakınlaşma ver dediğine göre önümüz . bölüm oldguna göre
düğüm düğüm üstüne bu bölüm
yok koca hafta komplo teorileri yazıp duracağız burada anlaşılan
off off azıcık aklım var zaten bunlar yüzünden gidecek:):)
bu komplo teorileri bizi aşar gibi (şuan öyle hissediyorum )
bu arada minotauros lost nee kii ?
ben anlamadım neye gönderme yaptılar .
ya bu başkanlık olayı oldu bittiye geldi sanki çok cabuk oldu ve nasıl oldu hala anlamış değilim
avşar beyin odaya birden gelip bir robot bakışlı haliyle numaraları söylemesini çok saçma buldum açıkcası
diziyi izledikce hem kafam karışıyor hemde ben gerçekten böyle bir ülkedemi büyüyorum diye düşünüp moralim bozuluyor
Lost bir dizi canım Cnbc-e'de yayınlanıyor güzel bir dizi:)
valla aşacak bizi bu teoriler haftaya neler olacağını
tahmin bile edemiyorum umarım Oğuz Bey
ummadık taş baş yarar durumu olmaz
valla bağrıma basmıştım yani Oğuz Bey'i sevmiştim
zaten Candan Erçetin hayranıydım daha bir sevmiştim umarım
beni suküt-u hayale uğratmaz:)
ya bu başkanlık olayı oldu bittiye geldi sanki çok cabuk oldu ve nasıl oldu hala anlamış değilim
avşar beyin odaya birden gelip bir robot bakışlı haliyle numaraları söylemesini çok saçma buldum açıkcası
diziyi izledikce hem kafam karışıyor hemde ben gerçekten böyle bir ülkedemi büyüyorum diye düşünüp moralim bozuluyor
ee işte ülkemiz gerçekleri canım
bak dizide örnekler bile verdi Tosun efendi
kimlerin nasıl dönüp dolaşıp istifa ettikleri yerlere geri geldiklerini
ne yazıkki ülkemizde herley böyle yürüyor ve adaletli,şerefli bir şekilde
ülkesine hizmet etmek isteyenler bir şekilde ölüyor kimbilir böyle kimler gitti
bizler bilmiyoruz...
gülfem_bengisu
27-11-06, 00:07
Allaaah!Neler oluyor Sağır Odada?Ağzım açık seyrettim ben bu bölümü.Her bölümde yeni sürprizlerle karşılaşıyoruz.Tıpkı Prison Break'in 2.sezonundaki gibi.Her geçen gün daha vazgeçilmez oluyor bu dizi benim için.Yaşasın Sağır Oda!
Bence Sitare hanımda kesin bi' numara var.Oğuz bey beni şoke etti.Giray da sinir etti.Bakalım 10.bölümde neler olacak?Bir sürü soru işareti var kafamda.Sakın bu sefer de on beş gün bekletmesinler.Kafayı yerim!
Lost bir dizi canım Cnbc-e'de yayınlanıyor güzel bir dizi:)
valla aşacak bizi bu teoriler haftaya neler olacağını
tahmin bile edemiyorum umarım Oğuz Bey
ummadık taş baş yarar durumu olmaz
valla bağrıma basmıştım yani Oğuz Bey'i sevmiştim
zaten Candan Erçetin hayranıydım daha bir sevmiştim umarım
beni suküt-u hayale uğratmaz:)
heyaa ben o diziyi biliyom , ben başka bişeyden bahsediyosunuz sanmıştım .
Yaa mazagin programına bakılırsa yani bizim aşıklar arasınada bişey olucaksa durum iyi
lakın bu zor kullanarak kaçırma hiç hayra alamet değil geldi bana .
bunları çözersek ODTÜ burslu kazanırız dimi .
merak ediyom bu fragman ve özet hazırlayanlar eskiden istihbarattamı çalışıyorlardı (sadece bunun içindeğil )
ya ben diziyi son 2 bölümdür izliyorum şehbwl diye bir kız vardı bu bölüm hiç görünmedi nerde şehbal kırımlı...??
birde şehbal kimin kızı afşar beyin kızımı yoksa torunumu lütfen birisi cvp yazsın çook merak ediyorum...???
valla canım benım bıldıgım lost dıye bır dızı var ondan mı bahsettı arkadas acaba bılemedım ben daha cok baslarındakı dızının o yuzden numara falan bılmıyorum!!!Ama lost dıyıncede aklıma baska bır sey gelmedı!!bıde bam baska bır sey cıkarmıs rezıl olurum valla:):)
bu arada su adnan baskanın kenıdnı oldurdugu sahneyı begenmedım hıc bır yerde kan yoktu ne kapıda ne duvarlarda ne halıda ya adam beynını ucurdu hıc mı kan fıskırmaz oraya buraya!!!!yoksa kan gostermıyelım cocuklarımız zıvanadan cıkmasın dıyemı atlıyorlar bunları bılmıyorum
ıkıncı elestırımde enver gıbı bırısının koruması olmadan tek basına elınde cantayla devlet memuru edasıyla tek basına dolasması hıc bır koruma onlemının olmaması ayagından vurulunca bundan hıc suphelenmemesı normalmı adam kulagı kesıklerdense eger ki oyle hıc mı suphelenmedı ya!!
bu arada semsıye işi cok iyiydi ama bilinen bır sey sanırım annem bıle hemen bu bulgar ve rusların kullandıgı bır yontem dedı sonra bulgarların ısı dıyınce doktor bayagı bı sasırdım dogrusu!!!ha doktor demısken 3. bır sacmalık adam otopsıden gecıyor ve ayagındakı yara ızı gozukmuyor mu ya ne kadar sacma arası kahraman yapacaklar dıye ne yapacaklarını sasırıyorlar bazen!!ben bıle soyle baksam adama gorurum o yara ızını ne sacmalıktır ya!!!
bolumu cok begendım ama bıra zustun koru gecılıyor gıbı sankı!!!
ağzından yel alsın Gülfem'cim:)
ayy inşallah en kısa sürede özet ve fragman gelir yoksa
bu merakla napacağız biz:)
öncelikle dizi çok güzeldi. biraz durgun geçti ama doğal. yeni gelişmler öncesi zemin hazırlanıyo :)
avşar beyin odaya dalarak şifreyi söylemesinin ardında sanırım şu var. avşar beyin hafıza kaybı baya bi kısa süreli heralde. çünkü o şifreyi söyledikten sonra lala yine ilaçlı su içirdi ve hafızanı yeniden kaybettirdi sanırım.
oğuz bey neden böyle bişey yaptı bilmiyorum ama inşallah aras'ın iyiliği için yapmıştır. yoksa o da kırımlılardan çıkarsa yuh derim valla.
Allaaah!Neler oluyor Sağır Odada?Ağzım açık seyrettim ben bu bölümü.Her bölümde yeni sürprizlerle karşılaşıyoruz.Tıpkı Prison Break'in 2.sezonundaki gibi.Her geçen gün daha vazgeçilmez oluyor bu dizi benim için.Yaşasın Sağır Oda!
Bence Sitare hanımda kesin bi' numara var.Oğuz bey beni şoke etti.Giray da sinir etti.Bakalım 10.bölümde neler olacak?Bir sürü soru işareti var kafamda.Sakın bu sefer de on beş gün bekletmesinler.Kafayı yerim!
canım valla o kadarda degıl prısan break tekı gıbı ıslenmıyor burda devletın ajanların yaptıkları kurulan dolapların kurgusuda prıson dakı gıbı orgınal degıl bence!!ama tabıkıde onu butcesı bellı bunun butcesı bellı aksıyon sahnelerı ıcın degıl bu lafım ama orda kurulan tuzaklar bıle bır degısık boyle agzın acık ızlıyorsun hıc beklemedıgın yerden beklemedıgım olaylar cıkıyor bence sagır oda ona yetısecek bır yapım degıl sımdılık!!!
melalcım canım lost cnbce de gosterılmıyor ne yazıkki digiturk verıyor buda dıp not olsun ıyıce abd dızılerıne gırdım uzatmayayım neyse:)
ya ben diziyi son 2 bölümdür izliyorum şehbwl diye bir kız vardı bu bölüm hiç görünmedi nerde şehbal kırımlı...??
birde şehbal kimin kızı afşar beyin kızımı yoksa torunumu lütfen birisi cvp yazsın çook merak ediyorum...???
dizideki diğer karakterler gibi ondanada ses soluk yok bakalım
Afşar kırımlının kızı Şehbal
bu diğer bıçakla Şehbal ve şahin arasında bir bağ var, ve sitare hanım bunu biliyor . herşeyi oda biliyor
bide bana GİRAY demeyin adı bahsın hani batsın inşallah
deli oldum yaa akşam akşam onun o sinir gülüşü ile sinirim tavan yaptı. hele hele o Durunun arkasından gülüşü ile çok tedirgin oldun
kırımlı holding yıkılacak oda altında kalıcak haberi yok daha tabii oraya kadar bizede çok çektiricek belli
valla Şehbal'e ne oldu Duru'nun daysıına ne oldu
nerde şu anda ilgilenmiyorum beni bu akşam seyrettiğim
ve çok merak ettiğim düğümler ilgilendiriyor
Şehbal'in neden delirdiği ortada ailenin tamamı anormal canım
Duru'da kaçsın Aras'a kurtarsın canını:):)
giray kırımlı kendi sonunu hazırlamaya yavaş yavaş başlamış bu kadar para ve hırs tutkunu olnurmu ya şirkette nerdeyse bütün personeli çıkardı bence ilerleyen zamanlarda bu vermiş olduğu karadan çok pişman olacak bana giray karekteri iş hayatından hiç anlamayan bir karekter olarak yansıyor ve para için basını tanımayan adamlardan ki bunu bu bölümde kanıtladı bana bir evlat basına deli raporu alıyor neden hırsssss yüzünden
bu dizi benim bünyeme fazla geliyor ama ne yapayım arası çok seviyorum :)
melalcım canım lost cnbce de gosterılmıyor ne yazıkki digiturk verıyor buda dıp not olsun ıyıce abd dızılerıne gırdım uzatmayayım neyse:)
hadi ya kusura bakma birkaç kere baktığım için diziye
nerde yayınlanıyor,nedir bilmiyorum özür:)
Giray arap atı gibi sonradan açıldı Nogay'ın birlik'ten falan
haberi yoktur diye düşünüyorum Duru'nın dediği gibi Nogay
abisinin sözünden çıkmaz Giray kardeşini kullanıyor bence
hadi ya kusura bakma birkaç kere baktığım için diziye
nerde yayınlanıyor,nedir bilmiyorum özür:)
Giray arap atı gibi sonradan açıldı Nogay'ın birlik'ten falan
haberi yoktur diye düşünüyorum Duru'nın dediği gibi Nogay
abisinin sözünden çıkmaz Giray kardeşini kullanıyor bence
giray babısına deli roporu almaya çekinmiyor kardeşini niye kullanmasınki
avşar beye çok yazık o nekadar akıllıysa iki oğluda o kadar şapşall
arkadaşlar bakın ne okudum Sağır Oda'nın forumunda yani kendi sitesinde
biri demiş ki acaba Oğuz Bey j-15'e rakip bir istihbarat örgütümü kuruyor
ve acaba Aras'ı da oraya mı alacak
bunu okuyunca aklıma ne geldi
acaba Galip Bey Oğuz Bey ile bağlantıda mı Aras'ın babasını tanıdığına göre
böyle bir oluşum olacaksa bunun arkasındaki isimlerden biri olma ihtimali kuvvetli
ne dersiniz mantıklı mı bunlar:)
Şehbal'in neden delirdiği ortada ailenin tamamı anormal canım
Duru'da kaçsın Aras'a kurtarsın canını:):)
süpersin yaa hakkaten normal biri yok
irene adnan başkanın intihar ettiği sahneyi kaçırıdım bişey diyemiycem ama
diğer yazdıkalrının kelimesi kelimesine katılıyorum.
Bide Aras binadan çıkınca Hatunun bacaklarına niye baktı . yani o bakmadı tamam kamera onun gözüyle gösterdide . noluyoo bi kaç sanıye takılı kaldı gibi şahsen ben çorap desenini detaylı inceleme fırsatı buldum.
hakkaten dizii bu ara arkadan atlılar kovalıyor gibi gidiyor hayırlara inşallah
böyle bir oluşum olacaksa bunun arkasındaki isimlerden biri olma ihtimali kuvvetli
tabiki bu ilk akla gelen oldu zaten ama ben arasın zorla o arabaya bindirilmesine ve Oğuz beyin bakışlarına takıldım işte
hatta ben diyorum
Galip Bey , Oğuz Bey ve Arasın babasıda bi yerden çıkar gelir hadi yeni istihbaratımız hayırlı olsun gel oğlum aras derlerse hiç şaşırmayın :) olur mu olurr . Burası Türkiye yaşayan ölüyoda ölen niye dirilmiyo ( olda oluyoda hadi neyse gece gece girmiyelim bu konulara )
valla canım ger boyle bır sey varsa mantıklı olur yoksa galıpın nıye istihbaratta oldugunu anlayamam yanı adnan baskana kurulan bır tuzakta onu işi ne sadece vaktı zamanında danısılan bırı degıl mıydı o sımdı baktım adıda bayagı oncelerde adamın!!!!Sanırım bundan sonra oda aktıf rol alacak!!!!
nejat sankı ekıbıyle konusurken bır ara cıgdemle orhanı bayagı suzdu onların basına bır iş acmaya bari!!!gercı onlarda aras oguz bey bırımı oılacaksa orda olsalar fena olmaz!!
ya dızıdekı olaylar cok yavas gelısıyor gıbı hanı arasın aılesı nerde ogulları hakkında devlet haını suclaması cıktı ınsan bı arar ulasamayınca ıstanbula gelır ben oyle bır seyler bekledım zaten aılesıde gırecektı dızıye yanlıs hatırlamıyorsam!!dizide bazı seyler hızlı gecılıyor gıbı gelsede olaylar cok gec ılerlıyor her bolum her oyuncu her olay ıslenemıyor!!!!zaten bır bolumde en fazla 2-3 gun gecıyor!!!24 de boyle bır dızı sanırım o yuzden mı boyle kurgulanıyor olaylar!!!
gülfem_bengisu
27-11-06, 00:35
canım valla o kadarda degıl prısan break tekı gıbı ıslenmıyor burda devletın ajanların yaptıkları kurulan dolapların kurgusuda prıson dakı gıbı orgınal degıl bence!!ama tabıkıde onu butcesı bellı bunun butcesı bellı aksıyon sahnelerı ıcın degıl bu lafım ama orda kurulan tuzaklar bıle bır degısık boyle agzın acık ızlıyorsun hıc beklemedıgın yerden beklemedıgım olaylar cıkıyor bence sagır oda ona yetısecek bır yapım degıl sımdılık!!!
Prison Break'te her bölümde şaşırtıcı gelişmeler oluyor.Ben sadece bu bakımdan benzettim.Yoksa format ve bütçe bakımından çok farklılar.O diziyi de seviyorum ama benim gönlüm Sağır Oda'da.Çünkü o bir TÜRK dizisi!
Bu arada sakın Arasıma birşey olmasın!Daha Duru ile aşk yaşayacak!Zaten güvenebileceği bir tek o kaldı.
yok artık canım Aras'ın babası da dirilmez heralde
Aras şok olur yazıkk:)
olmaz dimi öyle birşey bak içime kurt düşürdünüz:)
Orhan ve Çiğdem bu yeni örgüte gelirler
hatta Zaid bile onların adına çalışmaya başlarmış:img-hyste
yok artık canım Aras'ın babası da dirilmez heralde
Aras şok olur yazıkk:)
olmaz dimi öyle birşey bak içime kurt düşürdünüz:)
bu yeni örgüte gelirler
hatta Zaid bile onların adına çalışmaya başlarmış:img-hyste
oooo naptın cotu Karadeniz sabahlar olmasın
olurmu olur ki hepsi zamanla olucak şeyler orası kesin
Orhan ve Çiğdem yeni yapılanmadan hiç memnun kalmayacak bir süre takılırlar j-15 te isyanlara yakın Aras alır onları yanına ben dizi başlarken Hayaletin Zahidin bu kadar uzun ömürli olacagını sanmıyordum .
kesin oda yeni örgütte istesede istemesede
oooo naptın cotu Karadeniz sabahlar olmasın
olurmu olur ki hepsi zamanla olucak şeyler orası kesin
Orhan ve Çiğdem yeni yapılanmadan hiç memnun kalmayacak bir süre takılırlar j-15 te isyanlara yakın Aras alır onları yanına ben dizi başlarken Hayaletin Zahidin bu kadar uzun ömürli olacagını sanmıyordum .
kesin oda yeni örgütte istesede istemesede
Zaid bakalım daha ne kadar dizide kalacak
bu Giray teker teker götürmek isteyecek bizimkileri:)
ama o kadar kolay değil tabii:)
evet kayıttan izledim ancada bitti.. ne yalan söyleyeyim öyle dumur edecek süprizler yoktu.. bizleri geren bir kaç olay dışında.. mesela final sahnesi gibi. bitti mi ? hayır.. ya nejat efendinin j- 15 başına geçmesine ne demeli ?. desenize şeytan tüylü birine emanet, koca istihbarat ağı.. bir ülke, işte bu kadar aciz.. acaba öyle mi..?! "vatan, milet, sakarya yada hangi çılgın bana zincir vuracakmış şaşarım", de gez sen... artık zincir başka yerlere vuruluyormuş.. çağla birlikte birçok olgununda içide boşaltıldı.. şavaş artık cephelerde değilmiş.. demekki; bizim ülkede, bürokrasi işleri böyle yürüyor.. selamlan, hatırlan ve türlü türlü katakullelerle.. gelde ıslık öttürme.... şimdi anlaşıldı, neden ulusal bir devlet stratejimiz yok, bölgeye göre yada değişen dünya dengelerine göre.. ve neden 100 yıldır kendi coğrafyamızda, safımızı hala netleştiremedik.. her gelen geçmişe sünger çek diyor..!! evet sünger çek.. çekelim anasını satim..!!!
lost dizisine yapılan göndermeyi yakışıksız buldum.. kardeşim ne alaka ? alt tarafı kıcı kırık bir dizi rakam söyleyeceksiniz.. bunun dizin losttaki rakamları almanın anlamı ne olaki ?! madem gönderme yapıyorsunuz, alın ben size rakam söyleyeyim; 14, 53, 19, 23, 20,01, 09, 11, 01 nasıl? açıkcası kızdım.. çekim taktikleri olarakta 24 dizisini takip edin bari...
forum ahalisi sitera hanım birşeyler biliyor demiş.. hayır, bilmiyor bildiğini sanıyor.. onun görüp göreceği en son nokta: o, odanın arkası ve eline aldığı hançerler..bitti ötesi yok.. fazlada düşünmeyin derim...
gelelim şu oguz beyin arası neden kaçırdığına.. ilginç.!! aklıma 3 ihtimal var.. ilki, olması en az olanı, o da bir hain.. ikincisi; yeni bir oluşum için düğmeye basıldı.. üçüncüsü; ortalık fena karıştı arasın dik kafalılık yapıp herşeyi iyice arapsaçına çevirebilme ihtimaline karşı ufak bir önlem..
kırımlı holding bünyesinde, olası planları sekteye uğratacak aykırı bir ses doğdu; duru.!! ileride arasın biricik aşkı olacak hanımefendi.. yolları bir çok noktada aras efendiyle kesişeceği açık..
zahitin ilerki durumda alacağı rolü merak etmiyorda değilim.. bundan sonra ne yapacaklar.. adnan yok, enver bey yok ve nejat birimin başında.. arasın j-15 bünyesindeki elemanlarınında başında karabulutlar olacağı işaretini aldık.. onlarıda artık orada rahat edeceğini zannetmiyoruz.. şimdilik santranç tahtasında arasın işi zor gibi.. bakalım nasıl bir hamle yapacak. bu birazda, onun gözlerini nerede açtığına bağlı..
dizi başlarken bir dizi istihbarat birimlerinin adı geçmekteydi.. biz sadece mossada tanık olduk birde bizimkilerden j-15.. diğerleri hakkında en ufak bir ip uçu yok.. hani istihbarat ajanların dansı.. bunun ötesinde biz, dizide ihtihbarat ajanlarının zaka oyunları yerine kıçı kırık bir örgütün savaşını görmekteyiz.. kurtlar vadisinde özellikle samuel vanunun brifinginde, bir ton resmi, gayri resmi vakıf yada oluşum isimleri geçti.. hepsinin birde arka planda, tüzükleri hariçinde yaptıkları bir dizi misyonları var.. inanın, onlar bana daha mantıklı geliyor.. öyle at hırsızlarının çirit atacağı bir dünya ortamı kaldı mı bilemiyorum... yinede devletler üstünde bir takım oluşumların olduğu gerçeğini kabullenmek ağrıma gidiyor..
gülfem_bengisu
27-11-06, 08:23
10.bölümle ilgili hiç bir şey yok henüz.Birkaç gün bekleyeceğiz.
Bu arada bu işi bilen arkadaşlardan birkaç Aras-Duru resmi rica ediyorum.Hem 9.bölümden hem de magazin programından.Mümkünse...
Bide Aras binadan çıkınca Hatunun bacaklarına niye baktı . yani o bakmadı tamam kamera onun gözüyle gösterdide . noluyoo bi kaç sanıye takılı kaldı gibi şahsen ben çorap desenini detaylı inceleme fırsatı buldum.
hakkaten dizii bu ara arkadan atlılar kovalıyor gibi gidiyor hayırlara inşallah[/QUOTE]
Kadının bacağında tül çorap, Baloncunun ayakkabıları ise yeni ve boyalı idi.Arasın dikkatini çeken buydu.Gerçi o bunları istihbaratın adamları olarak düşündü bence Oğuz Beyi düşünemedi
süpersin yaa hakkaten normal biri yok
irene adnan başkanın intihar ettiği sahneyi kaçırıdım bişey diyemiycem ama
diğer yazdıkalrının kelimesi kelimesine katılıyorum.
hakkaten dizii bu ara arkadan atlılar kovalıyor gibi gidiyor hayırlara inşallah
Kadının bacağında tül çorap, Baloncunun ayakkabıları ise yeni ve boyalı idi.Arasın dikkatini çeken buydu.Gerçi o bunları istihbaratın adamları olarak düşündü bence Oğuz Beyi düşünemedi
şimdi ben o lost dediğiniz dizyibiliyorum ama bikaçkez izledim ama lay lay lom işte neyse
14, 53, 19, 23, 20,01, 09, 11, 01 bu rakamlar ordaki rakamlarla aynımı ? yoksa orda bir şifreleme yöntemimi ?
yarın öbür gün bu rakamlar bize hava ,su ,yol :) olarak geri dönermi? yoksa sizce üstünde durmayalım mı?
sitare hanım az buçuk bişey biliç bu işi kendince çözücekmi kendince
yoksa bizimi kandırıyolar. (heryanı sır olduya dizinin ) peki o 2 bıçak nerden geldi. Daha önce nolduki. Lala bu çocukları küçükken lider seçimini belirlemek için belirbirbiriyle dövüştürmüş olabilrmi ? Bu durumda Şahin yaşıyor
Nogay neden bu kadar salak bı halt çakmıyor . yoksa onun bişeyden haberi olmadıgını sananlar bizlermiyiz ?
Galip Bey çoğumuz bu şifreci niye ortalıklarda diye merak ettik Arasın yeni patronumu olucak
Oğuz bey zaidi naptı ?
sor sor bitmiyo yoruldum yawww
ya ben sonuna kadar izleyemedim maalesef vizeler yüzünden.şimdi benim kaldığım yerde oğuz beyin bişey çıkaracağı belliydi.yani zahidi arasla konuştukları yere götürmüyordu ve sonunda da arası kaçırdı dediniz.artık oğuzbeyin de arkasından giray çıkarsa pes dicem.ne adammış ya.arasın adının temize çıkmasına çok sevindim ama sevincim resmen yarım kaldı.bu enver beyin böyle istihbarat işlerinde olup da kendisinin öldürülmeye çalışıldığını-sanırım zehirdi- anlamaması beni çok şaşırttı.gitti bi vatansever daha...neyse ben izleyim bu bölümün tamamını yorumlarıma devam ederim.bu arada reytingler gayet ii gidiyor.daha da başarılı olur umarım...
Tele - Barometre
26 Kasim 2006 Pazar
No Program Adı Kanal Rating (%) Share (%)
1 Popstar Alaturka [net] Star 8,10 23,10
2 Stadyum Trt1 7,40 17,60
3 Selena [net] Atv 6,80 16,50
4 Fear Factor [net] Show 5,70 15,50
5 Star Ana Haber Bulteni [net] Star 5,40 15,20
6 Binbir Gece (tkr) [net] Kand 5,30 16,20
7 Sagir Oda [net] Kand 5,20 14,10
Tele - Barometre
Hedef Kitle : A/b
26 Kasim 2006 Pazar
No Program Adı Kanal Rating (%) Share (%)
1 Popstar Alaturka [net] Star 10,40 31,20
2 Stadyum Trt1 8,20 21,00
3 Sagir Oda [net] Kand 5,80 16,10
4 Star Ana Haber Bulteni [net] Star 5,40 18,80
5 Fear Factor [net] Show 5,30 14,60
Total
7- Sagir Oda [net] Kand 5,20 14,10
A/B
A/B iyi Allah bu iyiliği Totalede göstersin inşallah !!!
Total
7- Sagir Oda [net] Kand 5,20 14,10
A/B
A/B iyi Allah bu iyiliği Totalede göstersin inşallah !!!
önemli olan ab grubudur reklam verenler ab grubuna göre veriyor bence reytingleri gayet iyi
a/b'de gayet iyi reytingler
inşallah dahada iyi olacak artık
dizinin temposu artmaya başladı
yani az da olsa:)
bu reytinglere de yansıyacak
sevgili karamay tabiki üzerinde durmayın ve benim verdiğim rakamlar lost dizisinde yok.. lost dizisi biraz karışık bir dizi.. yani rast gele bir bölümü izleyerek dizi hakkında yeterli kanı oluşturamazsın.. ama güzel bir dizi diyeyim ben..
gelelim benim verdiğim rakamlara tamamen sallamasyon efem.. 1453 tarihini biliyoruz, keza 1923 de biliyoruz.. 2001 krizi malum. ya september 11/2001 tarihini bilememek ne mümkün.. dünyanın dengeleri tam orta yerinden değişti.. aynı 1453 gibi.. :)..
neyse şifrelerle fazla kafayı yormaya gerek yok, zaten atmasyon usulu oldugundan.. ben, sadece lost disine ufak bir gönderme yapmalarına kızdım. hepsi hepsi bu.. alt tarafı şifre vereceksiniz, rakamlardan bol ne var.. efendim ne gerek var, el alemin dizilerine uzanmaya....?!!!
söz açılmışken, ratinglerede değinelim.. ilk defa şu aB denen grubu bir parça anlamaya başladım.. diğer programların, AB ratinglerini görünce bu grubu anlama gayretlerimin boş olduguna inanmaya başlamıştım.. iyi ab'de yüzümüz güldü.. tabii bu, sağır odanın alacağı çok yol var gerçeğini değiştirmiyor....
ben henüz yorumlarınızı okuyamdım ama kendi yorumlarımı yazıp çıkıcam.ama akşama herkesin yorumlarını opkuycam.ben bu bölümü genelde soluksuz,heyecanlı bir şekilde izledim.repliklerde de bir düzelme olduğunu düşünüyorum.böyle güzel vecizeli laflar falan.bi de bürokrasi ve ankaranın devreye girmesi iktidar oyunları falan da fena yansıtılmadı.çağlanın oyunculuğunda da kendimce gelişme gördüm.en azından abisine hodri meydan dedği sahnede inandırıcıydı.dünkü bölümde inandırıcı olmayan ve gerçekten çok güldüğüm sahne ise;adnan başkana operasyon düzenlendiğinde bütün j-15in arka arakaya sanki biribirine tutar gibi silahlarını çekişleri çok acemiceydi.ne biliyim operasyonlarda birisi camdan girer birisi eğilerek bekler falan filan..:img-hyste
valla bu bölüm benim en sevindiğim durum
Çağla Kubat'ın oyunculuğunu beğenmiş olmam dün akşam batmadı
bana oyunluğu nedense:)
önemli olan ab grubudur reklam verenler ab grubuna göre veriyor bence reytingleri gayet iyi
olsun totaldede iyi olsun :) ne var yani :) buna da şükür diycem
a/b'de gayet iyi reytingler
inşallah dahada iyi olacak artık
dizinin temposu artmaya başladı
yani az da olsa:)
bu reytinglere de yansıyacak
dizinin temposu gerektiğinden fazla artmaya başladı. öyleki başta gördüğümüz yan karakterler yok piyasada bir an önce onlarında dahil oldugu güzel bölümler seyretmek dileğiyle hayırlı olsun
bu arada video ekliyecek olan yokmu youtebuden yada video googledan
parçalayıp eklesek olmazmı ?
sondakikadan müzikleri değiştirerek bir klip bekliyoruz
ireneden resimleri
diğer arkadaşlar imza falan yapar
ohh ohh
olduda bitti
ben bi daha izliyebilirsem replikleri yazarım oldu
iş paylaşımı ne güzel :) :)
ahanda anketi unuttuk :(
bizrazdan inşallah geçen haftanın sonuçları ve yeni bölüm anketi geliyor :)
şu Şahin'in nasıl ve neden öldürğünü hala göstermediler ya
Şehbal'in neden sıyırdığını acaba bunların hançer Bilriği ile bağlantısı var mı?
şu Şahin'in nasıl ve neden öldürğünü hala göstermediler ya
Şehbal'in neden sıyırdığını acaba bunların hançer Bilriği ile bağlantısı var mı?
yani sevgili melal, öyle bir aile içinde olacaksın sıyırmıyacaksın.. bakarmısın son bölüme millet pimi çekilmeye hazır bomba gibiydi.. sağ duyulu bir duru vardı.. diğer hane halkı ise har hur.. kolay değil.. bak girayın eşide patladı.. malda mülkte yalan sözleri diline plesenk oldu, bu bölüm..
slm bu forma ilk defa yazıyorum açıkçası dizinin bu kadar uzun ömürlü olacağını zannetmiyodum kaldırılar diye düşündüm ama yanılmışım diziye ara ara bakıyodum konusunu anlamamıştım ilgimi çekmemişti ama dün izliyim dedim beğendim özellikle şu aras dağlının yaptığı oyun j15 başkanına süper bi oyun oynadılar adamı fena tuzağa düşürdü helal olsun ya arası başkan yapacakken birime buna ön ayak olan adam hakikaten ilginç bi yöntemle öldürüldü ,sonunda anlamadım arasın iş birliği yaptığı adam onu adamlarına bayıltıp götürüyodu iyi niyetlimi yaptı bilmiyorum ama dünkü bölüm çok dikakatimi çekti ama arasın iyiliği içindi muhakkak ya çağla kubatın babasını oynayan adamıda bu hale oğlu getirdi annesi kızına karşı çıkıyo ama bazı şeylerden haberi var gibi bakalım diğer bölümler nasıl olucak :good:
yani sevgili melal, öyle bir aile içinde olacaksın sıyırmıyacaksın.. bakarmısın son bölüme millet pimi çekilmeye hazır bomba gibiydi.. sağ duyulu bir duru vardı.. diğer hane halkı ise har hur.. kolay değil.. bak girayın eşide patladı.. malda mülkte yalan sözleri diline plesenk oldu, bu bölüm..
valla haklısın ailenin tümü enterasan iyi Duru sağlam kalabilmiş:)
Aylin'in o dediklerini duyunca acıdım ya bütün işadamlarının
aileleri bu durumda bence yada tamamı değilse bile %80i
böyle zenginlik olacaksa olmaz olsun demeye getirdi Aylin
haklı valla:good:
valla haklısın ailenin tümü enterasan iyi Duru sağlam kalabilmiş:)
Aylin'in o dediklerini duyunca acıdım ya bütün işadamlarının
aileleri bu durumda bence yada tamamı değilse bile %80i
böyle zenginlik olacaksa olmaz olsun demeye getirdi Aylin
haklı valla:good:
hakkaten bi sıyırmamış Duru kaldı Oda Arasın payına düştü hadi bakalım
Ben hala Şahinin yaşadıgına inananlardanım.
o kadar olay oluyor yaww bizim kerkenez nerdee
aman aman nerdeyse orda kalsın hiç gereği yok bi o bide türkücüler
ama bence dizide bu kadar kopukluklar yapmamalıydılar
daha durunun o arabanın anahtarlarını onun kafasında parçalamasını izliyecektik :)
Aylinin söyledikleri benide çok etkiledi ve sitare hanım bu bölüm kızmadım dersem yalan olur bi an bir istanbul masalındaki soyluluk (yanlış söylemiş olabilirim izliyenler bilir) düşkünü kadın halleri geldi aklıma :(
Şahin yaşıyor olabilir mi bilmiyorum ama o konuda büyük bir sır var ona eminim
Sitare Hanım ne zamandır o bilmediğimiz odaya girmiyor nedense:)
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.