Tüm Versiyonu Göster : Sağır Oda- Bölüm Yorumları/1
Sayfalar :
1
2
3
4
5
[
6]
7
8
9
10
11
gülfem_bengisu
15-01-07, 10:41
arkadaşlar dikkat ettinizmi bilmem ama Oğuz beyin alnında uzunca bir yaraya benzer bir iz vardı .Belkide kurşun yarasıydı. ayrıca süper bir bölümdü ölüsü bile yeter bu dizinin
Eyvallah aynen katılıyorum.Ölüsü bile yeter.Kaldı ki hiç de saçma değildi.Bu dizi diğerlerinden FARKLI.Herkes anlasın artık.Klişe beklenmesin.
Bir akıl hastası Oğuz Bey' kaşıkla saldırıyordu ya :img-hyste :img-hyste :img-hyste
'BEN BİR GÜN GİDERİM Kİ NEYİM KALIR;
EKSİK BIRAKTIĞIM HER ŞEYİM KALIR!'
Süper süper süper.Sırf bu mısralar için bile seyrettiğime değdi.
Daha onceki forumun mesaj sayisi 1250'yi astigi icin yorumlariniza bu forumda devam ediniz.Daha onceki basliga asagidaki linkten ulasabilirsiniz.
http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?t=10455
Tek cümlelik mesajlar, baslikla ilgisi olmayan mesajlar, büyük harflerle yazilan mesajlar ve tüm kural disi mesajlariniz uyari birakilmaksizin silinecektir. Sohbet ortami olusturmayiniz.
Saygilarimla
Bolum Sorumlusu
BERNA
paçiii_melos
15-01-07, 14:12
total
1 BUZDA DANS [NET] TV Games SHOW 20:00 7.9 18.4
2 BUZDA DANS (FINAL) [NET] TV Games SHOW 23:06 7.7 25.5
3 ACEMI CADI [NET] Serials Turkish KAND 20:02 7.4 17.1
4 SAGIR ODA [NET] Serials Turkish KAND 21:51 6.3 17.3
5 STAR ANA HABER BULTENI [NET] Newscast STAR 18:40 6 15.8
ab grubu
1 BUZDA DANS [NET] TV Games SHOW 20:00 9.8 22.5
2 BUZDA DANS (FINAL) [NET] TV Games SHOW 23:06 8.8 26
3 SAGIR ODA [NET] Serials Turkish KAND 21:51 7.2 18.4
4 HARRY POTTER VE AZKABAN TUTSAGI (Y.S) [N Film Foreign ATV 20:04 6.8 15.7
5 ACEMI CADI [NET] Serials Turkish KAND 20:02 6.7 15.5
yalcinersonmez
15-01-07, 14:47
sonunda yeni foruma geçebildik arkadaşlar yeni forumumuz hayırlı olsun...!!!bu arada reytingler güzel gelmiş ama acemi cadı gibi bir dizi nasıl 3. olabildi hayret...
siz ab grubuna bakın reklam verenler oraya bakarak reklam veriyolar ab grubunun tercihi Sağır oda olmuş ama bu hafta piyangodan çıkan buzda dansın 1.ci olması bide aynı programı 2 ye bölmesi sürpriz oldu tek olarak düşünürsek total de 3 ; Ab de 2. yiz.
Zaten anlayacak adamlar izlesin bünyesi kaldırmayanlar acemi cadı gibi şeyleri izlesin.Daha kolay anlarlar.
nemesisandforce
15-01-07, 15:40
ben hastanedeki adamın pardösüyü açıp emekli asker olan oğuz a "memleketi aha buna benzettiniz" deyip dalgasını göstermesine hasta oldum.lafı tam gediğine otutturdu.her ihtilalde türkiyeyi 10 yıl geriye götürenlere en uygun cevap o olsa gerek.....tam benzedi yani.... :img-hyste :img-hyste :img-hyste :happy0064 :happy0064 :good: :good:
yakupoglu61
15-01-07, 15:51
akşamki bölüm güzeldi... helede zahidin o evdeki operasyona karşı çıkışı falan...
arasa gelirsek; açıkçası bn boris otele gelip o kellerle konuşana kadar aras ın nasıl kurtulacağını düşünüp durdum ölmüştür demedim ama...
borisin oteldeki tavırları çok şüpheliydi... sorada ortaya çıktı zaten
bana arasın ölmediğini oğuz bey biliyo gibi geldi
baakalım bundan sora ne olacak aras ne kadar daha ortalıkta olmayacak...
nihayet yeni bölümü verdiler.umarim bundan sonra her hafta izleyebiliriz :)
gelecek bölümü sabirsizlikla bekliyorum.
reytingler icin üzülmeyin yakinda tavan yapariz :img-yes:
gülfem_bengisu
15-01-07, 17:31
Ben reytinglere kafayı takmıyorum.Beni kendi reyting sıralamam ilgilendiriyor.Orada bir numara hiç değişmiyor:Sağır Oda.:img-yes: :img-yes:
İlk defa bir diziyi bu kadar seviyorum.Öyle ki ondan başka hiç bir dizi bana tat vermiyor.
arkadaşlar aras vuruldu ama sonra ne oldu hiç gözkmedi bi bilginiz varmı umarım ölmemiştir
Alonewolf.
15-01-07, 18:21
Bu bölümde aras vurulma babasinin onu iyileştirme özetlerini gösterir gibi
şimdi zaten bayagi sıkı bi bölüm bekliyor
buarada su nogayda konusmasi durusu herseyi ile ofsayt diziye göre
Bence Arasin babasi ona boyle bir sey yaptiracaklarini tahmin etmisti ve Arasi ilk karsilastiklarinda o yuzden uyardi..Bulasma, cok kotu seyler olacak tuzak gibi birseyler soyledi, dunde gorduk tekrarinda o konusmanin..Ve bunun icin Oguzdan yardim istedi muhtemelen..Belki bir sekilde silahi baska bir silahla degistiler ve Arasa oldu susu verdiler..Hastanedeki delileri abartmislar, senaristler pek incelememis galiba delileri..Ayrica Duruya madem mesaj yollayacak neden eve herkesin icinde yolluyor ilginc.
Bence Arasin babasi ona boyle bir sey yaptiracaklarini tahmin etmisti ve Arasi ilk karsilastiklarinda o yuzden uyardi..Bulasma, cok kotu seyler olacak tuzak gibi birseyler soyledi, dunde gorduk tekrarinda o konusmanin..Ve bunun icin Oguzdan yardim istedi muhtemelen..Belki bir sekilde silahi baska bir silahla degistiler ve Arasa oldu susu verdiler..Hastanedeki delileri abartmislar, senaristler pek incelememis galiba delileri..Ayrica Duruya madem mesaj yollayacak neden eve herkesin icinde yolluyor ilginc.
Herkesin takıldığı konu;
Duruya mesaj yollamadı ki!
Duruya o kutuyu Oğuz Abisi yolladı. Farketmediniz mi? Hastanede elinden düşürdü çelme taktılar ya.
Herhalde Arasın yaşadığını ona göstermek maksadıyla yaptı ama Aras'a danışmadan yaptığı için maksadını aşan ve yanlış anlaşılan bir şey oldu :img-blush
Ya ben ab grubu bc grubu bilmem ama Acemi Cadı'nın Sağır Oda'yı değil geçmesi, yakınından bile geçmesini kabul edemiyorum.
minotauros
15-01-07, 20:44
arkadaşlar, öncelikle oğuz beyin kafasında bir yara var. demek ki vuruldu, ama kurtuldu. nasıl kurtulduğunu eminim ki ilerleyen bölümlerde öğreneceğiz. zahit le çiğdem konuşurken zaten duymuşsunuzdur, birisi hastaneye kaldırmış-ve zaahit gözünü kaçrıdı... belki de zahit onu vurdu ve hastaneye götürdü-bilmiyoruz... arasın nasıl sağ kaldığını ben de bilmiyorum ama öyle ya da böyle bir cevap vereceklerdir dizi ekibi oalrak...
sorular cevaplanmadı diye kızıyporsunuz ama, şu tarafından bakın, bir bölüm daha cevaplanacak sorular ve heyecan devam ediyorç... bu bölümün güzel olmadığını söyleyenlere katılmıyorum, bence gayet iyi bir bölümdü... tabii pek adam ölmedi diye güzel deniyorsa o başka... beni ölü ve patlama sayısı ilgilendirmiyor-gayet tansiyonu yüksek-heyecanlı, keyifli bir bölümdü.
benim tek şikayetim, diğer karakterlere yeterince yer verilmemesi... yani arasın üzerine o kadar çok odaklı ki dizi... halbuki isterm ki dergahta mansur şeyhin, kırımlıların küçük kızının hikayeleri olsun... ne biliim, yan hikayelere de ağırlık verilsin. ama sanırım, bir süre daha böyle sinema filmi tadında izleyeceğiz... ama nereye kadar götürebilirler blmiyorum bu şekilde, çünkü çok zor bir şey böyle hikaye kurmak..
15'e ilişkin ise gerçekten hiçbir şey tahmin edemiyorum... çok komik.ç evet aras ölmedi-nasıl ölmediğini anlatacaklar ama. sonra yuriyi öldürecek mi-başka neler olacak... tısss. hiçbir tahminim yok. ama merakla bekliyorum valla...
reytingler de bence iyidir arkadalşar. varsın birinci olmasın... yayından kalkmayacağı garanti zaten... çok birinci olursa-düşman kanallar ve düşman ayzarlar saldırır durur, bizim de sinirimizi bozarlar... bence böyle gayet iyi....
Herkesin takıldığı konu;
Duruya mesaj yollamadı ki!
Duruya o kutuyu Oğuz Abisi yolladı. Farketmediniz mi? Hastanede elinden düşürdü çelme taktılar ya.
Herhalde Arasın yaşadığını ona göstermek maksadıyla yaptı ama Aras'a danışmadan yaptığı için maksadını aşan ve yanlış anlaşılan bir şey oldu :img-blush
Bence Arasin haberi vardi.Oguz Arasi ele verecek birsey yapmaz.Muhtemelen kutuyu vermesini Aras istedi..Arasi o eve babasiyla anlasip goturdugunu dusunuyorum..Kanal D nin sitesindeki resimde sanirim bir sonraki bolumde cekilmis..Zahid dunku bolumde Cigdeme sordu noldu o deveye diye, Oguz bey hakkinda..Cigdemde hastaneye kaldirilmis durumunu bilmiyorum dedi..zaten Zahid dun Aras 20 gundur yok demisti..Demekki vurulmadan itibaren 20 gun gecti..O sirada Oguz da kursun siyirdigi icin iyilesmistir.
gülfem_bengisu
15-01-07, 21:26
Ben hala bir akıl hastasının Oğuz Bey'e KAŞIKLA saldırdığı sahneye takılı kaldım.Aklıma geldikçe gülmekten kendimi alamıyorum.:img-hyste :img-hyste :img-hyste Amma absürd bölümdü ha.Haftaya acısını çıkartırlar.Görünen o ki Sağır Oda bizi daha çok şaşırtacak.Ben de şaşırmak istiyorum zaten.Bıktım artık basmakalıp dizilerden.
13/01/2007
İnsanın isyan edeceği geliyor ve HERKES SUSUYOR
Artık onu televizyon dizilerinde görmeye başladık. Tiyatronun usta isimlerinden Mahir Günşiray'ı. 'Sağır Oda' dizisindeki karakteri ile 'Girayhan Kmmh'yı. Hasan Ali Toptaş/ın 'Yalnızlıklar' adlı metnini oyunlaştırdı, sahnelere taşıdı. Bir yandan ekranlarda, bir yandan da tiyatro sahnesinde oyunculuğuna devam ediyor. Geçtiğimiz yıl salonu kapatılan Mahir Günşiray;" Tiyatro Oyunevi'nin yönetmeni olmam nedeniyle beni cezalandırmak isterken tiyatroyu da yok saymış oldular. Bu hukuk dışı bir durum. Zaten kendilerine para alan komisyon üyelerinin olduğu tek ülkeyiz yeryüzünde" diyor. İlk DGM'ye çıktığında da savunmasında Kajka'nm 'Duruşma' adını taşıyan ve sahnede oynadığı diyaloglara yer vererek bir ilke de imza atan isimlerden biri olmuştu. İşte Mahir Günşiray ile dünü ve bugünü konuşmak için randevulaştık. Randevuyu gazetede verdi Günşiray. "Hem de ziyaret etmiş olurum" diyerek.
» Tiyatro sahnesinden sonra sizi dizilerde de görmeye başladık. Kimi tiyatrocular dizileri ekmek teknesi olarak görüyor. Sizin için diziler ne anlam ifade ediyor?
İki farklı yanı var. Birincisi, heyecan vermeyen, şaşırtmayan, merak ettirmeyen "ölü tiyatro" seyirciyi tiyatrodan uzaklaştırdı; tiyatro gelişmesini doğru yönde kullanamadı ve hızla değişen, vahşile-şen, paradan başka her şeyin değersizleştiği kültürsüz, vicdansız dünyanın karşısında yenilgiye uğradı. Dolayısıyla, tiyatro seyirciyi kazanmak için kendisine farklı yollar aramalı ve bu kez seyirci döndüğünde onu zevkli bir canlı şölenle karşılayabilmen. Bu düşünceyle tiyatromuza da gelirlerse ve onlara bir Genet, Kafka, Cervantes, So-fokles, Hasan Ali Toptaş, Murat Uyurkulak izlete-bilirsek, bunun önemli olduğunu düşünüyorum. Bir yanda da işin parasal kısmı var. O doğru. Eğer tiyatro yaparak yaşamımı sürdürebilseydim ve hakikaten haftanın 6 günü tiyatro yaparak ya-şasaydım o zaman sadece yılda bir tane film yapardım. Fakat dizilerde sırf para için oynuyorum demek de doğru değil. Oyuncu olarak orada en iyi şekilde oynamaya çalışıyorum. Dizide oynamaktan, dizinin izleniyor olmasından da mutluluk duyuyorum. Bir anlamda oyuncu olarak da 50 kişiye değil, televizyonda ki beşyüz bin kişiye ulaşmış oluyorsunuz. Kaldı ki Girayhan Kırımlı karakterini oynamanın da politik bir tavır olduğunu düşünüyorum. Çünkü bir faşistin, Türkiye'yi yönetmek için her türlü hileyi yapacak olan böyle şeytanların güzel gülüşlü, güler yüzlü ve temiz yüzlü gözükmesi, bizlerden biri görünümünde olması politik olarak da iyi bir şey.
» Muhalif bir oyuncu kimliğiniz var, tiyatro izleyicisi muhalifliğinizi biliyor ama dizide tanıyanlar sizi sadece bir dizi oyuncusu olarak biliyor. Bu durum size nasıl yansıyor?
Dizilerde rol alan kimi sanatçılarımızın da muhalif kimliklerinden, sağlam duruşlarından söz edebiliriz. Haluk Bilginer, Mehmet Ali Alabora, Zuhal Olcay, Uğur Yücel, Halil Ergün gibi. Bu insanları seyreden kişilerin, bir süre sonra onlara sevgisi, hayranlık duymasıyla birlikte düşüncelerini de anlamaya çalışması iyi bir şey olacak gibi geliyor. Beni orada gördüğü zaman dizideki kötü adam olarak kalmıyorum. İnternet sayesinde oyuncuların adlarını araştırdıklarında bugüne kadar neler yapmışım çıkıyor. Hakkımda her şeyi bulmaları mümkün. Biraz benim düşüncelerimi merak ediyorsa burada çok küçük bir şans var.
» Sanatta siyaset olmalı mı sizce?
Sanat içerikten yoksun salt güzellik üstüne kurulu ise bir aldatmacadır. Sanat burjuva olan her şeye karşı durmak ve her zaman anti-faşist olmak zorundadır. Politik olmayan insan kurumuş bir ot gibidir. Fakat politik olmanın ne olduğu konusuna bakmak gerek. 70'Ii yılları düşünürsek toplumsal olarak söylenecek bir söz vardı. Devrim fikri vardı. Çok da doğruydu. Dolayısıyla politik tiyatro bunun söylenebildiği bir yerdi. Bugün politik tiyatro yapmak isteyenler ne söyleyeceğini bilme zorluğu çekiyor. Büyük bir esaret altındayız, değil memleketin kaleleri feth edilmiş, insanların evleri odaları, beyinleri, ruhları, parmakları, düşünceleri, gözleri farkında olmadan öylesine feth edilmiş durumdaki. Değişime hücrelerimizi yenilenmekten başlanmamız gerekebilir. Bir çok insan kaçış içinde. Çantasını alıp gidiyor. Denize gidiyor, kimisi tarıma gidiyor, tamamen her şeyi bırakıyor. Bir yanda da bazı deliler hala bir şeyler değiştirebiliriz umudu taşıyor. Her gün , her saat, her an kendisiyle yüzleşiyor, bedenini delik deşik ediyor, başkalarıyla paylaşacak -küçük de olsa, suya da yazılsa- dünyayı değiştirme umudu saklı anlar yaratmaya çalışıyor. Bu sanatçı kimliğidir...
» Politik olmanın bedellerinden korkuluyor mu sizce?
Bugün politik olarak şöyle duruyorum demek de pek bir anlam ifade etmemeye başladı. Ne deseniz boş. Her şey karman çorman. Kim solcu? Solcu kim? Kim demokrat? Demokrasi ne? Kim adil? Adalet ne? Kim sanatçı? Sanatçı ne? Çok güçlü bir silme politikası var, öyle bir dünya içinde oluyorsunuz ki çıkışlar yok ediliyor. Acayip bir kapatma, üstünü örtme ile karşı karşıyayız. Çok planlı yapılan şeyler bunlar. Bunun için tam saat mesai yapanlar var. İşleri bu. Para için her şeyin yapıldığı köleleşmiş, fahişeleşmiş bir dünya içindeyiz. Güle oynaya bizi düzüyorlar.
» Sizde bir çok kez DGM'de yargılandınız. 1996 yılında çıktığınız bir duruşmada Kafka'nın 'Duruşma' oyununda yer alan diyaloglara yer vermiştiniz... O diyalogu söyleme ihtiyacı nereden çıktı? Birdenbire miydi?
Evet durumu yorumlamak arzusu doğdu. Baktım ki durum Kafkavâri: grotesk, ağır, komik tuhaf ve akıl dışı, olamayacak bir şey gibi ama var. Yüzlerce aydın kişiyle berabersin. İlginç bir ânı aktarayım; herkes gibi Ertuğrul Kürkçü'ye de sordu hakim, "sabıkanız var mı?" diye, o da "bilmiyorum hakim bey" dedi. Hakim, "nasıl olur, nasıl bilmezsiniz Ertuğrul bey" deyince, "zamanında varmıştır belki ama şimdi var mı bilmiyorum" dedi. Ben ilk kez orada hukuki bir tanım öğrendim. Ben başlayınca "nedir bu adalet komedyası..." diye, savcı sinirden deliye dönmüş halde, kitabı aldı eline aradı bana bir şey bulacak ya! "Bunu bizi kastederek mi söyledin?" diye bağırdı. "Hayır" dedim, "sizi kastetmiyorum, sadece Kafka'dan bir alıntı yapıyorum." Neyse hemen sorgulamaya başladılar. Oradan hemen fısıltıyla "susma hakkımı kullanıyorum de" dediler. Ben de hemen "susma hakkımı kullanıyorum" dedim ve iş bitti. DGM'ye hakaret etmekten dava açıldı.
» Tiyatro Oyunevi cezalandırdı. Devlet desteğini çekti...
Başvurular proje bazında ve bir kurumsal kimlikle yapılır. Tiyatro Oyunevi'nin yönetmeni olmam nedeniyle beni cezalandırmak isterken tiyatroyu da yok saymış oldular. Bu hukuk dışı bir durum. Zaten kendilerine para alan komisyon üyelerinin olduğu tek ülkeyiz yeryüzünde. Kültür Bakanlığının özel tiyatrolara destek yönetmeliğindeki kriterlere neredeyse yüzde yüz uyan sadece bir kaç tiyatrodan biri olan Tiyatro Oyunevi'ni bu biçimde dışarıda tutmaları barbarca bir tutum. Abidik gubidik eğlendiren, ucuz ticari işlerle halkı uyutan tiyatroya en üst düzeyde yardım çıkıyor, yıllardır tiyatroya yeni metinler kazandıran, dünya edebiyatının en klasiğinden en modernine kadar şaşırtıcı, merak uyandırıcı yorumlarıyla herkesin beğenisini kazanmış, yurt içinde ve dışında festivallerde dolaşan, bir projeye en az 6 ay çalışan genç bir tiyatroyu yok sayıyorsun. İnsanın isyan edeceği geliyor. Ve HERKES SUSUYOR.
» Devletin sanata yaklaşımını nasıl değerlendiriyorsunuz?
Aman hükümetlerin kültür politikası falan olmasın. Bir parti gelir. İslama yakındır. İslami kültürü öne çıkartır. Sol kültürü önemsemez. Başka biri gelir "islami kültürü önemsersek irtica olur" diye başlarsa o da olmaz. Çünkü hepsi çok önemli.
» Mümkünü var mı?
Artık olmayacak. Bu maçı para kazandı. Ama oyuna devam! Demokrat diye düşüneceğiniz kişi ya da partilerden en faşist yaklaşımları görebildiğiniz meclis düşünün. Hayretlere düşüyor insan. Hiç oy vermeyeceğim adam benimle aynı düşünüyor. Ya da tersi oluyor. Böyle bir şey olabilir mi? Başka bir ülkede bu yok. Türkiye'de yönetmek uğruna çok tuhaf şeyler yapılıyor Aslında ülkenin ve dünyanın başındaki en büyük bela erkekler. Yani kısaca pipilerinin bir işe yaramayacağı korkusuyla iktidar peşinde olanlar. Savaş da, koltuk kavgaları da, doğayı tahakküm altına alma arzusu da bizim cinsimizde var. Yani aslında zavallı bir durumdayız, hep annesinin memesini arayan doyumsuz bir şımarık çocuk gibiyiz.Tiyatro Oyunevi yola çıkışında Hizmetçiler oynamıştı. Efendi köle ilişkisi ana temalardan biriydi. Kendinizi köle olarak gördüğünüzde zaten efendiyi kabul etmiş oluyorsunuz. Bugün sistem bunu yaptı. İktidar böylece daha efendi oldu. Biz de daha köle olduk. Oysa politik olarak, bu çatışmanın var olduğundan haberdar olup, bu çatışmanın içinde kalarak bir çıkış yolu arayışı sürecini hep birlikte yaşama yolunu seçmemiz gerekiyor.Çatışmanın içinde durup "mutlaka buradan bir çıkış yolu var" diyerek bu sürece yaşamak gerekiyor. Ve beklemek ki, bir gün bu sistem çarkının bir yerine bir toprak parçası yada bir çakıl gelsin, orada çentik açsın, yavaş yavaş o mekanizma arzalanmaya başlasın. Küçücük bir kum tanesi lazım.
»Tahammülsüzlükten söz edersek, 'Gavara' oyunu Hakkari'de oynanamamıştı. Sineklikte kırmızı, sarı ve yeşil renkler sakıncalı bulunmuştu. Bu da tahammülsüzlük neden?
Buradan doğan, hep bir şeyleri elde edememek, geri kalmak duygusu, hız nedeniyle hayatı yaşaya-mamak durumu ve en temelde cinsellik. Faşizmi besleyen tüm öğeler mevcut toplumda: tutunacak dal aramak, ötekini dışlamak, farklı olana düşmanlık, içerde ve dışarda bizi sevmeyen düşmanlar olduğu fikri vs. Sineklik olayı tahammülsüzlükten öte bir şeydi. Bizi ihbar ettiği söylenen kişiye göre, düşman bayrağının renklerinin öğretmen evi bahçesinde görülmesi gibi bir şeydi. Olay geçtikten sonra daha objektif bakmaya çalışıyorum. Orada, ne legal ya da illegal yollardan kurt meselesini ifade etmeye çalışan herhangi bir Kürt'ün öldürülmesinden yanayım, ne de doğduğunda bir pipisi olduğu için askere gitmek zorunda kalan ya da "ülkeme hizmet etmek için ben asker olayım" diyen bir erkeğin öldürülmesinden yanayım. Şunu gördüm ki o sineklik için, "kaldırın bu vatan hainlerinin bayraklarını, öğretmen evinde ne arıyor" diyen adamın, belki en yakın arkadaşı PKK'le girdiği bir çatışmada öldü. Bu insanın artık Kürtler iyidir demesi mümkün mü?
» Her iki taraf içinde geçerli bu söyledikleriniz...
Hiç kuşkusuz öyle... İşkencede kızının ırzına geçilmiş bir baba, oğlunun ölü bedeni dahi bulunamamış bir ana, köyü yakılmış bir bir çocuk ne düşünebilir sanıyoruz?
» Sahnede 'Yalnızlıklar' var. Hasan Ali Toptaş'ın şiirsel denemesi. Sanırım yaşadığınız ruh halini yansıtıyor...
Hollanda'daki Theater Rast'dan geldi bu teklif, metni okudum ve çok sevdim. Yalnızlık edebiyatı ve sömürüsü yapmadan yalnızlık kavramına çok farklı noktalardan bakarak kişinin kendisiyle hesaplaşması... Kendi dönemime de denk düştü.
Hükümet bildiğini okuyor
» Tecride Karşı Sanatçılar'da sizin de imzanız var. 122 kişi hayatını kaybetti. 3 kişi ölüm orucunda. Bugün baktığınızda bu tepkisizliği nasıl değerlendiriyorsunuz?
Ne diyeceğimi bilemiyorum bu konuda. Sadece ölüm orucuna girenler değil, içerde F tiplerinde ruhları, bedenleri kapatılanlar da acı içerisinde. Bu konu toplum tarafından yalnış anlaşıldı ve kasıtlı olarak yanlış aktarıldı. Ölüm orucunu göze alacak insanlar çoğunlukla politik görüşleri olan ve içerde politik görüşleri olan insanları desteklemek isteyen insanlar, doğal olarak. Devlet içeridekileri 'anarşist' gösterdiği sürece, toplumda vicdani etki yaratmak zor oluyor. Halkın değer verdiği bir meseleden çok solcuların, aydınların tepki gösterdiği bir mesele oluyor ki, bu da bir baskı yaratmıyor hükümette. Zaten her iktidardaki hükümet hep bildiğini okuyor. Hiç halkın ve sağduyunun sesine kulak vermiyor. Yoksa şimdiye kadar onlarca bakan, başbakan, hükümetler, üst düzey yöneticiler hatta cumhurbaşkanları bile istifa edebilirlerdi. Tecridin insani bir mesele olduğunu anlatmanın başka yolları olması gerek. Bunun ölüm orucuyla olabileceği inancında değilim. Ama ölüm orucundaki kişileri de destekliyorum. Her noktada yaşadığım ikilem burada da benim yakamı bırakmıyor.
Sanatçı Mahir Günşiray ile Birgün Gazetesi'nde yaptığımız söyleşinin bir bölümüne 'Tol' romanını oyunlaştırdığı ve aynı zamanda dış haberler editörümüz olan Murat Uyurkulak da eşlik etti.
Ciddi çok merak ediyorum: acaba arasın ve oğuzun vurulmalarını ve ozellikle kurtulmalarını nasıl acıklayacaklar.İnşallah sacmalamazlar.Arasın içinden çelik yelek gibi bişi cıkmasın da :D Çünkü hiçbir şeyden haberi yoktu adamın.Nasıl kutulduklarını öğrenmek için önümüzdeki bölümleri iple çekiyorum.Tabi açıklığa kavustururlarsa onumuzdeki bolumlerde de...
yalcinersonmez
16-01-07, 01:07
Ciddi çok merak ediyorum: acaba arasın ve oğuzun vurulmalarını ve ozellikle kurtulmalarını nasıl acıklayacaklar.İnşallah sacmalamazlar.Arasın içinden çelik yelek gibi bişi cıkmasın da :D Çünkü hiçbir şeyden haberi yoktu adamın.Nasıl kutulduklarını öğrenmek için önümüzdeki bölümleri iple çekiyorum.Tabi açıklığa kavustururlarsa onumuzdeki bolumlerde de...
cerenimo manyaq bi fikirdi çelik yelek olayı aras başına gelcekleri biliyordu aras arabadayken nazmi amcası baban burda demişti ve durumu çaktı o sırada çelik yelek giymiş olabilir kanları dersin içine boya yerleştirmiştir bence... eğer senaristler bu forumda yazanları okuyorsa seneryoyu böyle yaparlardı heralde... :happy0064
angelstone505
16-01-07, 03:33
Arasın taaa en sonda çıkması hiç hoşuma gitmedi,ayrıca dizide ucuzlatmaya yönelik bir durum söz konusu gibi geldi bana ,Kırımlılar yalıdan bile sudan sebeple ayrıldılar ,oyuncuların en kalitelileri çıktı,bütün bölüm neredeyse tımarhane ile Zahidin tutuklandığı ev arasında geçti,ayrıca koca Kırımlılar otel açıyor davetliler 3 - 5 kişi o ne soluk davet öyle ve böyle daha neler ...bunları yazdım diziyi karalamak için değil çok sevdiğim için ,aman neolur bu diziye gereken özen gösterilsin,çünkü bu dizi gerçekten güzel bir dizi ,yazık olur hem diziye hem benim gibi bu diziye tutkulu olanlara.:bilmim :bilmim
dizi başlamadan önce yılın dizisi falan diye yazmıştım , geçde olsa kendi adıma hatamı düzeltmek istiyorum.İlk bölümün yarısına kadar bakıp sıkılıp kapattığım.Ve birdaha da hiç izlemediğim bir dizi.Kurtlar vadisinin yerini dolduracağını sanmıştım.Ama çok büyük yanılmışım.Hayallerim yıkıldı.Çünkü bu dizi kurtlar vadisinin tırnağı bile olamadı :icon_sorr
Yeni bölümü sonunda seyredebildim.
Bir geçiş bölümü olmuş.Oğuz Bey başrol olmuş bu bölüm:)
Hastane sahneleri güzeldi.
Artık Aras ve babası işbirliği içinde anlamış olduk.
Ben demiştim babası Aras'ı vurdu ama bu bir oyundu diye:):)
Bu bölümde Gökhan Kırdar'ın seslendirdiği şarkı çok hoşuma gitti.
Bu bölümü çok beğendiğimi söyleyemeyeceğim.
Ama 15. bölüm eminim daha güzel olacak.:)
Heyecan dozu yüksek olabilir...
çıldırdım izlerkenn.oğuz beyin hastanede ne işi var??zait napıyor??arasım çıktı sonunddaaaa
ya arkadaşlar sağır odada bazı sahnelerde fona bi müzik veriliyo.sağır odada da var.hatta gökhan kırdar'ın şarkısı.onun ismini bilen var mı aranızda??
Diziye her bölümde biraz daha hayran oluyorum.Benim en cok dikkatimi ceken Hastenede Oguz bey & Deli arasinda gecen konusmalar.Ülkemizde siyasetin git gide isinacagi önümüzdeki aylarda Soner Yalcin birilerine mesaj vermis gibi :)
Deli: Darbeci !! Darbelerle mahvettiniz ülkeyi
Oguz Bey:Merak etme birdahakine daha iyisini yapariz.
Deli: (Tam olarak böyle deyip demedigine emin degilim)Ne zaman yapacaksiniz ? Mayista mi yapacaksiniz ?
Bu replik üzerine yorum yapmak pek dogru olmaz.Epey derin bir konu :)
Yeni bölümü sonunda seyredebildim.
Bir geçiş bölümü olmuş.Oğuz Bey başrol olmuş bu bölüm:)
Hastane sahneleri güzeldi.
Artık Aras ve babası işbirliği içinde anlamış olduk.
Ben demiştim babası Aras'ı vurdu ama bu bir oyundu diye:):)
Bu bölümde Gökhan Kırdar'ın seslendirdiği şarkı çok hoşuma gitti.
Bu bölümü çok beğendiğimi söyleyemeyeceğim.
Ama 15. bölüm eminim daha güzel olacak.:)
Heyecan dozu yüksek olabilir...
13. bölümün telefisi oldu yani diyebilirmiyiz.
malesef ben yine izliyemedim :(
ama dizinin artık 1 kandırmacalı başrol oyuncusu (arasın yerine geldi gibi gösterilen )
bide yedeklikten Asilliğe terfi eden Oguz Beyimiz var ... :)
herkes hemen halinden memnun . Asıl geçen bölüm çok kızanlarımızın yorumlarını bekliyorum bakalım onlşar neler düşünüyor
Murat nerdesin ????? yoksa izlemedinmi ? :(
ben de son reklamdan sonrasını izleyemedim.sanırım aras ortya çıkmış ama ben göremedim.oğuz beyle hastanedeki teşhirci deli arasında geçen diyaloglar benim de dikkatimi çekti.bu bölümde nazi altınları uzun zaman sonra tekrar anıldı.bi de komser yiğit(ozan dağgez) umarım dizide geçici bi rol oynamaz.madem girdi diziye ben isterim ki hiiçç çıkmasın...
Ekip, yeniden görev başında...
Aras Dağlı cehennem ateşinden nasıl kurtuldu? Oğuz Bey, neden ölmedi? Zahit cezaevinden çıkabilecek mi? Tüm bu sorular yanıtlanıyor, ekip yeniden görev başına dönüyor.
Aras'ın babasının yeni planı ne? Yuri bu planı bozabilecek mi? Kanlı Kartal Yuri'nin vahşi planı ne? Giray ve Yuri arasında anlaşmazlık başlıyor. Tarihi kardeşlik sona mı eriyor? Afşar Kırımlı'nın mezarı neden açıldı?
Aras Dağlı, Giray Kırımlı ve Kanlı Kartal'a gün geçtikçe daha çok yaklaşıyor. Büyük hesaplaşma ne zaman?
İstanbul'da istihbarat savaşları büyüyor. Büyük oyunun, yeni aktörü kim?
yeni özetmi geldi banamı öyle geliyor
hayırlı olsun
Aras beyimiz resmi olarak çıktı ortaya
ama benım en çok dikkatimi
İstanbul'da istihbarat savaşları büyüyor. Büyük oyunun, yeni aktörü kim?
hadi bakalım
fragmanda çıkar yarın öbürgün
minotauros
18-01-07, 21:18
tanıtım baya merak ettirici, gerçekten de, yeni aktör kim acaba??? mossad filan mı, yoksa yine galiçya tümeni gibi değişik bir şey mi?
bu arada, şehbal de girayı bıçakladı ya... aras öldü möldü derken bunu unutuyoduk... abisini bıçakladı kız, ve şahini de giray öldürmüş ya... demek ki şahin ölmüş arkadaşlar... ya da acaba şehbal mi öyle biliyor ki? karışık:)
Diziye her bölümde biraz daha hayran oluyorum.Benim en cok dikkatimi ceken Hastenede Oguz bey & Deli arasinda gecen konusmalar.Ülkemizde siyasetin git gide isinacagi önümüzdeki aylarda Soner Yalcin birilerine mesaj vermis gibi :)
Deli: Darbeci !! Darbelerle mahvettiniz ülkeyi
Oguz Bey:Merak etme birdahakine daha iyisini yapariz.
Deli: (Tam olarak böyle deyip demedigine emin degilim)Ne zaman yapacaksiniz ? Mayista mi yapacaksiniz ?
Bu replik üzerine yorum yapmak pek dogru olmaz.Epey derin bir konu :)
oğuz bey sayesinde masal team.diziden ümidimi kestiğim noktada diziye katıldı,ve müthiş bir dinamizm getirdi.biran evvel muhteşem üçlümüz yani zahit,oğuz-aras biraraya gelsin.
deliyle olan konuşmalar gerçekten harikaydı.ülke gündeminde şimdi kerkük olayı var.bakalım buna dizide ne göndermeler yapılacak
Alonewolf.
19-01-07, 02:09
Yeni aktör geliyorsa bu şahin olur o kadar çok konusuldu yani
sagir oda'nin içinden çikar
gizli olan odanin
Fragmandan
Aras kaldığı evi iz bırakmamak için yakıyor. Bunun için içki şişelerini(emin değilim) kullanıyor. Oraya sonradan bir baskın düzenleniyor ama adamlar yangın sebebiyle kaçıyorlar.
2. Zahit hapishanede Oğuz Bey ile sohbet ediyor. Zahit: "Burası hapishane nasıl çıkarız burdan diyor, Oğuz Bey ise şok edici bir cevap veriyor: "Burası sana hapishane bana değil. Ben devletim."
3.Duruşah Aras'ın yaşadığını nihayet öğreniyor.
4. Yuri, Celal Dağlı'ya bir oyun oynamış bu ortaya çıkıyor. Boris'in Aras Dağlı'nın babası olup olmadığını test etmek için bir tezgah hazırlamış. Boris bu bölümde Yuri tarafından sorguya çekilecek. Öldürülmesi de olası. Aras yetişmezse.
5. Nogayhan ile ilgili bir paket olayı var. Ortada şüpheli bir paket var. Oğuz Bey bu paketin bomba olmasından şüpheleniyor.
6. Yuri, Girayhan ile ilişkilerini koparıyor. Bir anlamda tehdit ediyor onu.
böle işte bu bölümde sorularımıza cvb bulacaz sanırım.
Fragmanı bende izledim.Yine güzel bir bölüm olacak. Dört gözle pazarın gelmesini bekliyorum ama içime bir şüphe düştü arkadaşlar frgmanda Yuri, Celal Dağlıyı yakalamıştı bayağıda hırpalamıştı ,acaba Aras a gönderdiği pakette bomba değilde Celal Dağlının kafasımı var.Girayla da kardeşlik bozulduğuna göre böyle bir piskopatlık yaparmı sizce
Acaba yanlışmı düşünüyorum
gülfem_bengisu
19-01-07, 10:14
Fragmanı bende izledim.Yine güzel bir bölüm olacak. Dört gözle pazarın gelmesini bekliyorum ama içime bir şüphe düştü arkadaşlar frgmanda Yuri, Celal Dağlıyı yakalamıştı bayağıda hırpalamıştı ,acaba Aras a gönderdiği pakette bomba değilde Celal Dağlının kafasımı var.Girayla da kardeşlik bozulduğuna göre böyle bir piskopatlık yaparmı sizce
Acaba yanlışmı düşünüyorum
Müthiş bir fragman.Evet haklı olabilirsiniz.Ama bunu bu hafta öğrenemeyiz bence.Tam paketin açılacağı zaman bölüm biter.
Bu bölümü iple çekiyorum doğrusu.
Paket Aras dağlıdan gelmedimi yaaa
hem benım anladıgım kadarıyla paket Nogaya değil Duruya geldi . Acep Girayhan işlerine karışan sevgili kardeşini ortadan kaldırmakmı istiyor sorunua yöneltti beni ..
Allahtan tam o sırada sanırım duru telefonda Arasla konuşuyor.
Bol askiyonlu bir bölüm olacagı kesin .
duru kısımız maşallahı var sanki bu bölüm
her dizide artık bildik görüntü haline gelen sevenlerin buluşmasıda var bu bölüm ...Aras ve duruda aştı kendilerini ve ilişkilerini ... ama şu nişanlılık olayı askıda kalmasaydı iyi olurdu ..
ayrıca sadece bu değil askıda kalan çok var sanki dizide
cerenimo manyaq bi fikirdi çelik yelek olayı aras başına gelcekleri biliyordu aras arabadayken nazmi amcası baban burda demişti ve durumu çaktı o sırada çelik yelek giymiş olabilir kanları dersin içine boya yerleştirmiştir bence... eğer senaristler bu forumda yazanları okuyorsa seneryoyu böyle yaparlardı heralde... :happy0064
saol :D :img-hyste
dizi başlamadan önce yılın dizisi falan diye yazmıştım , geçde olsa kendi adıma hatamı düzeltmek istiyorum.İlk bölümün yarısına kadar bakıp sıkılıp kapattığım.Ve birdaha da hiç izlemediğim bir dizi.Kurtlar vadisinin yerini dolduracağını sanmıştım.Ama çok büyük yanılmışım.Hayallerim yıkıldı.Çünkü bu dizi kurtlar vadisinin tırnağı bile olamadı :icon_sorr
aslında en basta cok doğru düşünmüşsün.yani yılın dizisi konusunda.ilk bölümler ciddi sıkıcı gibiydi.çünkü tabiri caizse kimin eli kimin cebinde belli diildi.kurtlar wadisi bu konuda iiii bi başlangıc yaptı.yani hersey ortadaydı ilk bolumden beri.acıkcası soylemek gerekirse sağır odayla kod adı aynı zamanlardaydı yaa ben sağır oda olmasa da olur kod adı yeter die düşünüodm.ama dizinin bolumleri ilerledikçe ne kadar harika olduğunu anladım.kod adı olmasa da olur demeye basladım :D bence o kadar cabuk bırakmıcaktın izlemeyi.bolumler ilerledikçe zewk almaya baslayacağından eminim.çünkü cidden coooookkk buyuk zewk almaya basladım ben.
Gazeteci Hrant Dink'in öldürülme haberini dün Show, atv ve KanalD hemen hemen aynı anda son dakika logosuyla duyurdular izleyicilere. Habercilik refleksleri aynı oldu. Saat 15.15 civarında Ali Kırca ekrandaydı atv'de. KanalD ise Deniz Arman'la yarıştı son dakika haberciliğinde ve en doyurucu kanal oldu... Muhabirleri Ekrem Açıkel tecrübesini konruşturdu. Olay yerinden ilk görüntüleri de Kanal D'de izledim. Star'da ise göremedim. Haber kanalları da iyi çalıştı. CNNTürk'te olay yerinden canlı yayında bilgileri veren isim ilginçti. 5N1K ve Sağır Oda dizisinin yapımcısı Cüneyt Özdemir anlatıyordu olayın perde arkasını. Sağır Oda malum derin olayları anlatıyor. Yapımcısı Cüneyt olay yerindeydi. Sanırım en kısa zamanda bu cinayeti de Sağır Oda dizi senaryosu içinde göreceğiz.
Bekir Hazar-Yeni Şafak
umarım sagır oda da bu konuya degınılır guncel olayların dızıde ıslenmesı dızıyı daha zevklı hale getırıyor!!!cok ıyı bır kurtlar vadısı ızleyıcısı degıldım ama ordada guncel konulara degınılıyordu yanlıs hatırlayamıyorsam buda ızleyıcının cok hosuna gıdıyordu!!umarım sagır oda da guzel bır sekılde ıslenır bunu konu belkı zaıd ın yada oguz beyın bu konuda yapacagı ıkı uc yorumlada gecebılırler!!!
yakupoglu61
20-01-07, 22:46
arasın ölmediği çok çabuk ortaya çıkıyor...demekki yapımcılar diziyi fazla uzatmak istemiyolar...
arasın babasını yuri nasıl kaldırıyo... bu adam arasın yanından ndn ayrıldıki...
oğuz bey dimek ki hain değilmiş... herşeyi bilen birisi...kurbanlık pazarına o gün kesin borisle ARAS ın vurulma planını konuştular...O YÜZDEN oğuz duruya arasın ölmediğini ima etti ve ona arasla ilgili paket yolladı...
minotauros
21-01-07, 03:33
arasın ölmediği çok çabuk ortaya çıkıyor...demekki yapımcılar diziyi fazla uzatmak istemiyolar...
arasın babasını yuri nasıl kaldırıyo... bu adam arasın yanından ndn ayrıldıki...
oğuz bey dimek ki hain değilmiş... herşeyi bilen birisi...kurbanlık pazarına o gün kesin borisle ARAS ın vurulma planını konuştular...O YÜZDEN oğuz duruya arasın ölmediğini ima etti ve ona arasla ilgili paket yolladı...
ya arkadaşlar, arası ortaya çıkarmasalar dizi bitecek dersiniz, çıkarsalar çabuk çıkardılar diziyi uzatmak istemiyor dersiniz... valla billa anlamadım ben sizi ya... izleyin işte... çok büyük bir terslik olmadığı sürece(deprem-yangın-sel-ölüm-zulüm) sağır oda, sezon sonuna kadar bitmiyor... tıpğkı diğer diziler gibi... seneye ne olur elbette bilinmez... ama bu sezon-normal diziler gibi- dizi kapanma seonuna kadar gidiyor...
bu dizide oğuz bey varyaa hakan karahan gerçek adı benim candanımın (yani candan erçetin :) ) uzuuun zun yıllardan beri sevgilisi :D süper yaa sağır odanın reklamlarını ilk gördüğümde bi baktııım ''hakan karahan'' ilk başta onun için izlemeye başladım:D
elwiens_86
21-01-07, 22:21
ya harbiden iyi bağladılar konuyu......... bu arasın babası neymiş ya adam neler yapmış bu arada oğuz beyin yaşaması güzel oldu ya.... adam konuk oyuncu diye girdi başrol oyuncularından biri oldu yaw.............
gülfem_bengisu
21-01-07, 23:42
Ya neler oldu bu bölümde yaw.Sanki su gibi aktı.Yazmayı unuttum sanki.O paketten korktuğum şey çıkacak galiba.Ama bu bölümde değil.Şimdi bitirirler.
Ya şu duruya sinir oluyorum ben. Sözde sevdiği adamı öperken bile kadında ruh yok ya .Keşke onun yerinde daha iyi bir oyuncu olsaydı. İnsanlara zorla bişey yaptıramazsın duruya da öyle :good: :good:
yalcinersonmez
21-01-07, 23:54
ben size demedimmi ya arasın içinden çelik yelek çıkcak yada başka bişey buyrun işte...bu arada ben bugünkü bölümden çok bişi anlayamadım çok basit ve kısa yapmışlar!!!
Maalesef Aras i kotu surpriz bekliyor kutuda babasinin kalbi var... mezari acan adam in sirri ne acaba altin dis icin actim diyor baska birsey var arkasinda.. oguz bey'i oynayan hakan karahan hem senaryoyu yaziyor hemde bravo cok iyi oynuyor.Aras cok basarili. polat alemdar'dan daha karizmatik kesin.. bence harika bir dizi.. yakinda ratingleri altust edecek... duru cok guzel... zahit de cok iyi yonuyor..herkes iyi oynuyor yaa.. bir tek anlamadigim konu su.. babasi otele arabayla giderken nasil yolda yuri buldu orasi sacmaydi biraz ama genelde cok basarili bir senaryo var bu tur filmlerin cok fazla silah olmadan da basarili olabilecegini gosteriyor..ayrica bizleride surekli dusundurmeye sevk ediyor..bravo dogrusu
Ya neler oldu bu bölümde yaw.Sanki su gibi aktı.Yazmayı unuttum sanki.O paketten korktuğum şey çıkacak galiba.Ama bu bölümde değil.Şimdi bitirirler.
Aynen ya bu kadar iyi bağlayabileceklerine hiç ihtimal vermiyordum. Pakete gelince tam herşey düzelmiş derken hiç olmadı yani. Neyse Çiğdem Kevin'in kaldığı oteli öğrenmeye çalışıyor. Ben Yuri ordayken bir baskın bekliyorum, inş yanılmam.
Ya bu tip dizilerde başroller öpüşmeyi bilmeyen adamlardan mı seçiliyor yoksa senaryo gereği mi kötü öpüşüyorlar:D:D Ama yine'de söylüyorum kimse Polat kadar kötü öpüşeme:D:D:D:D
bence o kutudan video cd çıkacak..yaptıkları çekim cd si..ama herkeste kalpmi acaba sorusunu yaratmak amaç:))bu arada öpüşme sahnesi gerçekten çok ruhsuzdu.:)çağla kubat sanki bir vazife yapar gibiydi..:)
ayrıca baştaki aras ve babasının tünelden çıkışlarında nasıl olduda zahit ve oğuz onları buldular.yani nerden bildiler orda olduklarını????orası açık nokta kaldı..
gecenin esprisi ise nogayın oğuz için duruya sorduğu soruydu..''kim bu karayip devesi'' :)))))))))
ayrıca baştaki aras ve babasının tünelden çıkışlarında nasıl olduda zahit ve oğuz onları buldular.yani nerden bildiler orda olduklarını????orası açık nokta kaldı..
)))
Aras'in babasi mesaj cektiydi cunku nerede olduklarini daha sonra yolda oguz bey ve zahit arabayi terkedilmis bulunca obur taraftan dolandilar bence.
Ama senin de dedigin gibi ikili diyaloglar ve replikler cok basarili. ozellikle aras'in babasinin mesaj cekerken gulerek cici annene diyerek ogu'za mesaj cekmesi zahit'le oguzun konusmalari hem cok komik hemde enteresan cunku oguz bey'in soyledigi herseyde aslinda guncel olaylara bir atifta bulunuyor gibi.
gülfem_bengisu
22-01-07, 00:17
Aynen ya bu kadar iyi bağlayabileceklerine hiç ihtimal vermiyordum. Pakete gelince tam herşey düzelmiş derken hiç olmadı yani. Neyse Çiğdem Kevin'in kaldığı oteli öğrenmeye çalışıyor. Ben Yuri ordayken bir baskın bekliyorum, inş yanılmam.
Ya bu tip dizilerde başroller öpüşmeyi bilmeyen adamlardan mı seçiliyor yoksa senaryo gereği mi kötü öpüşüyorlar:D:D Ama yine'de söylüyorum kimse Polat kadar kötü öpüşeme:D:D:D:D
Bence Orhan Kılıç gayet iyiydi o sahnede.Ben senaryoda Aras neden soğuk durdu sevdiği kıza onu anlamadım.
O kadar kursunlardan kurtul, kimligini sakla sonrada git keklik gibi kolayca avlan..Arasin babasindan bu beklenmezdi..20 kusur sene bosuna mi gizlendi simdi..Bana sorarsaniz adami oldurmediler gibi geliyor, o kutudada kaset olmasi lazim..Mutlaka oldurduler imaji veriyorlar, tabi o kadar parayi hesaba gecirmeden oldurmezler herhalde...cok guzel bir bolum degildi mesela Arasin evde hazirladigi bubi tuzaklari cok basitti...Arabada hemen bir kamera oldugunu anlamasi babasini cok guvenliymis gibi Cigdemin evine goturmesi ve ayrica Nogay denen karateri anlamiyorum..Guya zengin bir ailenin cocugu ama konusma tarzi aynen sokak magandalari gibi...biraz basit geldi bu bolum bana acikcasi..Ayrica Sitareninde Avsarin intihari konusulurken rahatsiz olup konuyu degistirmeside ilgincti.
O kadar kursunlardan kurtul, kimligini sakla sonrada git keklik gibi kolayca avlan..Arasin babasindan bu beklenmezdi..20 kusur sene bosuna mi gizlendi simdi..Bana sorarsaniz adami oldurmediler gibi geliyor, o kutudada kaset olmasi lazim..Mutlaka oldurduler imaji veriyorlar, tabi o kadar parayi hesaba gecirmeden oldurmezler herhalde...cok guzel bir bolum degildi mesela Arasin evde hazirladigi bubi tuzaklari cok basitti...Arabada hemen bir kamera oldugunu anlamasi babasini cok guvenliymis gibi Cigdemin evine goturmesi ve ayrica Nogay denen karateri anlamiyorum..Guya zengin bir ailenin cocugu ama konusma tarzi aynen sokak magandalari gibi...biraz basit geldi bu bolum bana acikcasi..Ayrica Sitareninde Avsarin intihari konusulurken rahatsiz olup konuyu degistirmeside ilgincti.
sence sitare hanim'da hancer birligindeki 4 kisiden birimi( kukuletalilardan) bende supheleniyorum dogrusu..
simdi sen soyleyince olabilir diyorum bende.. sadece 500 milyonu degil belkide 2.5 milyar dolari ele gecirmek istiyorlar.haklisin sanirim. evdeki kacis olayi dedigin gibi cok basitti ancak bu dizde bence kurtlar vadisinde gordugumuz iki kisinin 20 kisiyi oldurme sahnelerinden ozelliklekaciniyorlar. memati kurtlar vadisinde kacarken arkasina bakmadan ates edip uc bes kisi olduruyordu.. o daha da sacmaydi..
bana bu bolumde sacma gelen tek yer ustteki mesakimda da dedigim gibi celal dagli'nin cigdem'in aranasiyla otele giderken keklik gibi avlanmasi sahnesi oldu. eger yerini biliyorlarsa cigdem'in evindede kolayca oldurebilirlerdi ustelik aras'ta ordaydi. veya ev biliniyorsa arasi takip edip duruyla bulusmalarini da takip edebilirlerldi
kimbilir!
gülfem_bengisu
22-01-07, 00:31
Arkadaşlar benim bugün kafam durdu.Bir şey daha anlamadım.Aras'ın paketi neden Kırımlıların evine geldi?Makul bir açıklama bekliyorum.
Yuri yi oynayan Oyuncunun Adi ne?
Bu akşam ki bölüm güzeldi.
Çok güldüm.Özellikle Nogay'ın repliklerine Aras için Duru'ya senin badem bıyıklı demesine koptum.:img-hyste
Oğuz Bey her zaman ki gibi formundaydı.:)
Duru iyice kaptırdı kendini Aras'ı nasılda öptü.Aras bile afalladı.:)
Bu arada gelen paketten ya Celal Bey'in kalbi çıkacak.
Yada cd çıkacak.Ben ikinci şıktan yanayım.
Hani belki hala yaşama ihtimali vardır diye
Arkadaşlar benim bugün kafam durdu.Bir şey daha anlamadım.Aras'ın paketi neden Kırımlıların evine geldi?Makul bir açıklama bekliyorum.
Dikkat çekmek için olabilir.
Aras ve Duru arasındakileri biliyorlar.
Duru'nun evine gelince hemen Aras'ı arayacağını da biliyorlar.
Başka bir sebep yok bence yani en azından şu anda aklıma gelmiyor.
Haklisin.. bu aslinda benim az onceki tezimi de curutuyor. eger cigdem'in evini bilseler hepsi ordayken oraya yollarlardi.. bence kirimlilara yollamasini Mahir Gunsiray istedi. boylece duru'ya da gozdagi vermek istiyordu. adam o kadar kotuki babasini oldurten adam herhalde diger aile fertlerini de gozden kolayca cikarabilir.
aklima gelen bu.
sence sitare hanim'da hancer birligindeki 4 kisiden birimi( kukuletalilardan) bende supheleniyorum dogrusu..
simdi sen soyleyince olabilir diyorum bende.. sadece 500 milyonu degil belkide 2.5 milyar dolari ele gecirmek istiyorlar.haklisin sanirim. evdeki kacis olayi dedigin gibi cok basitti ancak bu dizde bence kurtlar vadisinde gordugumuz iki kisinin 20 kisiyi oldurme sahnelerinden ozelliklekaciniyorlar. memati kurtlar vadisinde kacarken arkasina bakmadan ates edip uc bes kisi olduruyordu.. o daha da sacmaydi..
bana bu bolumde sacma gelen tek yer ustteki mesakimda da dedigim gibi celal dagli'nin cigdem'in aranasiyla otele giderken keklik gibi avlanmasi sahnesi oldu. eger yerini biliyorlarsa cigdem'in evindede kolayca oldurebilirlerdi ustelik aras'ta ordaydi. veya ev biliniyorsa arasi takip edip duruyla bulusmalarini da takip edebilirlerldi
kimbilir!
Ben o kadindan uzun zamandir supheleniyorum...Bak gecen hafta Nogay yemekte hancerlerden bahsedince, gecistirmeye calisan Girayhan oldu..Ayrica bu hafta babalarinin oldurulmus olacagindan bahsetmeye kalkinca Duru, Sitare birden kalkip lutfen bunlari konusmayalim gibi birsey soyledi..Ayrica gelini Aylin babam Lalayi neden oldurdu dedi..kadin onuda gecistirmeye kalkti..Halbuki magdur durumda kocasi intihar etmis ve kendisinin tehditler aldigini bilen birisi oyle davranmaz, sormaya sorusturmaya kalkardi..suphelenmeye kalkardi..Ayrica su mezari acmaya calisan adam altin falan aramiyordu bence adamin nasil oldugunu anlamaya calisiyordu..Sitare herseyi biliyor bence..ve isin icinde olabilir diye dusunuyorum...
Ayrica belkide Arasin babasi ozellikle kendini yakalatti..Yoksa yillarin tecrubesi birisi kendisini niye riske atsin..
Ben o kadindan uzun zamandir supheleniyorum...Bak gecen hafta Nogay yemekte hancerlerden bahsedince, gecistirmeye calisan Girayhan oldu..Ayrica bu hafta babalarinin oldurulmus olacagindan bahsetmeye kalkinca Duru, Sitare birden kalkip lutfen bunlari konusmayalim gibi birsey soyledi..Ayrica gelini Aylin babam Lalayi neden oldurdu dedi..kadin onuda gecistirmeye kalkti..Halbuki magdur durumda kocasi intihar etmis ve kendisinin tehditler aldigini bilen birisi oyle davranmaz, sormaya sorusturmaya kalkardi..suphelenmeye kalkardi..Ayrica su mezari acmaya calisan adam altin falan aramiyordu bence adamin nasil oldugunu anlamaya calisiyordu..Sitare herseyi biliyor bence..ve isin icinde olabilir diye dusunuyorum...
Ayrica belkide Arasin babasi ozellikle kendini yakalatti..Yoksa yillarin tecrubesi birisi kendisini niye riske atsin..
Haklsiin. aklima ne geliyor biliyormusun. girayhan hancer birligi ugruna babasini olduruyor.. sitare de neticede girayhanin annesi ve oda babasini hancerle olu buluyor:) kafam karisti. ama ote yandan sitare isin icindeyse neden bu kasam duru'ya baban o gece aksam beraber yemek yiyelim dedigini soyledi. ipucu o da bence.!
Aras'in babasi konusunda benim de kafam karisti cok. adam madem herseyin ortasinda neden otele gidecegini sakliyor herkesten? ayrica oguz bey biliyor amerika'dan avukat gelecegini ama bulusmaya neden gitmiyorar o zaman yalniz basina gonderiyorlar!
Acaba Yuri'de mi Celal'in oğlu?? O kadar zaman Ukrayna'da kalmış olmaz olmaz demeyin:D:D Hani diyorum ki; Celal künye takmıştır Yuri de bıçağı oraya sokmuştur:D:D
Birinci olarak bu dizinin adi neden halen Sagir Oda o ortaya cikmadi..Sagir Oda Sitarenin odasi mi acaba? Hani su koskte gizli gizli girdigi oda..Belkide Girayhan emirleri Sitareden aliyor..Sitarenin abiside bir tuhaf..Bu dergah neyin nesi?
Ayrica su yasli adam ile kadina ne oldu?Orasi havada kaldi..Onlari oldurduler mi oldurmediler mi?
Daha cok soru isareti var..Arasin babasi nereye gidiyordu?Belkide tuzaga dusen Yuri..
Nejat ortalarda yok o neler yapiyor?
minotauros
22-01-07, 00:57
nejat yurtdışında demişlerdi geçen bölüm zahitin yakalandığı operasyonda... ya yurtdışından bir hikayesiyle dönecek yakında ya da oyuncu hasta oldu vb. diye yazmıyorlar...
sitare nin ne olduğunu ben de çözemedim hala... ama şundan eminim, öyle ya da böyle o kadında bir şeyler var.elbet çıkacak ortaya...
ayrıca yurinin borisin oğlu olması da şaka gibi de olsa bir olasılık... olmaz olmaz demeyelim arkadaşlar... her şey olabilir, yeter ki kılıfına düzgün uydurulsun...
gülfem_bengisu
22-01-07, 00:58
Yuri yi oynayan Oyuncunun Adi ne?
Umut Karadağ.Adam rolünün hakkını veriyor doğrusu.
Yurinin Borisin oglu oldugunu sanmiyorum..Bana mantiksiz gelen Borisin Celal olduugunu anlamalari icin boyle bir oyuna ne gerek vardi ki?Adam neden kendini yalakatti onuda anlayamadim.Ayrica adamin Cigdemin arabasinda oldugunu nereden anladilar..Demekki oraya gittiklerini biliyorlardi...Birde Yuri gitti Kevin'e kendini Boris diye tanitti..Umarim bazi seyler mantik hatasi degildir cunku cok sacma geliyor.
gülfem_bengisu
22-01-07, 01:05
Haklisin.. bu aslinda benim az onceki tezimi de curutuyor. eger cigdem'in evini bilseler hepsi ordayken oraya yollarlardi.. bence kirimlilara yollamasini Mahir Gunsiray istedi. boylece duru'ya da gozdagi vermek istiyordu. adam o kadar kotuki babasini oldurten adam herhalde diger aile fertlerini de gozden kolayca cikarabilir.
aklima gelen bu.
Bence işin içinde başka bir iş var.Yoksa ben mi fazla şüpheciyim?Bu dizi beni paranoyak yaptı ya.
bölüm güzeldi.. oturmaya başlamış bazı şeyler.. zevkliydi.. imam efendi oguz beyle kırdı geçirdi.. nogayda fena değildi hani..
ve gelelim taze aşıklara.. yahu azizim o nasıl öpme. bu nasıl sevda.. bu nasıl sevmek.. 5 dakikada beşiktaş işine döndü olay.. valla kızdım.. duru iyi değildide sanki aras iyi midi.
ama imam efendinin dediği gibi.. herkes oğuz mu.. büyüğü var küçüğü var utanma denen duygu var.. belkim aras utandı ha.. kim bilir.. yoksa kim kaçardı.. :img-cool2
bölüm güzeldi.. oturmaya başlamış bazı şeyler.. zevkliydi.. imam efendi oguz beyle kırdı geçirdi.. nogayda fena değildi hani..
ve gelelim taze aşıklara.. yahu azizim o nasıl öpme. bu nasıl sevda.. bu nasıl sevmek.. 5 dakikada beşiktaş işine döndü olay.. valla kızdım.. duru iyi değildide sanki aras iyi midi.
ama imam efendinin dediği gibi.. herkes oğuz mu.. büyüğü var küçüğü var utanma denen duygu var.. belkim aras utandı ha.. kim bilir.. yoksa kim kaçardı.. :img-cool2
valla 2 bölüm önceki olaylara çok güzel kılıf bulmuşlar. özellikle aras ve babasının oyunu çok zekiceymiş. "tek kurşunla bitir, yalnız başımdan vurma yakışıklılığım gitmesin" ben onu öylesine söyledi sandım ama meğer şifreymiş :)
oğuz bey yine güldürdü bizi. "ben devletim" çok iddalı konuştu.
öpüşme sahnesi gerçekten çok yapmacıktı. sondakika, kıyaslanır mı sence, avatarımdakilerin öpüşmesiyle :img-wink: .
yalnız senaryo da mantık hataları yok değil. "yani 2 tane uyku ilacı içen kişinin mışıl mışıl uyuması gerekirken, aras'ı arayabiliyo" :)
yine de güzel bölümdü. bakalım kutudan ne çıkacak. cd mi, kalp mi. yoksa ikisi birden mi.
angelstone505
22-01-07, 03:02
Güzel bir bölüm izledik,ufak mantık hataları olsada izlemeye doyamadım,Aras Dağlının dönmesi beni mutlu etti dizi eski havasını yakaladı bence:img-yes: :img-yes:
gülfem_bengisu
22-01-07, 08:36
Bence Aras gayet iyiydi.Ama senaryo duygusallıktan uzaktı biraz.Kardeşim insan sevdiğine kavuştuğu an böyle mi yapar?Önce ne bileyim sarılır özlediğini söyler.Kız direk konuya girdi.Aras da korktu afalladı garibim.Sonra toparladı.O telefon gelmeseydi iş nereye varırdı tahmin etmek zor değil.
Ama ne bileyim ben biraz şaşırdım.:img-huh: Zaten Sağır Oda beni hep şaşırtıyor.
Bu dizi gerçekten çok güzel ama biraz daha hareket olursa daha güzel olucak.Oğuz Bey ve İmama bayılıyorum aralarındaki replikler süper.Aras çok güzel rol yapıyor hele o gözlerini kısıp konuşmasına bayılıyorum ama şu Duru'ya dediğim gibi sinir oluyorum yani güzelliğinin dışında söyleyecek laf yok sadece güzel.Dizide en kötü rol yapan o en kısa zamanda bir oyuncu koçu ile anlaşsın.Biraz rol yapmayı öğrensin .yani insan sevdiğini öperken bu kadarmı ruhsuz olur be. hele o mimikler .....
Diğer taraftan her bölümde süpriz üstüne süpriz yaşıyoruz.Bu bölümde çok güzel di hele KARAYİp DEVESİ repliğine bayıldım
Bu gidişata bakılırsa dizide mantık hataları var önce Celal Dağlının nerde olduğunu bilmiyorlardı ,adam dışarı çıkınca hemen buldular eğer adresi biliyorlarsa paketi neden o adrasa göndermediler de Duru'nun evine gönderdiler.Ayrıca Aras ve Durunun buluşup öpüşme sahnesi çok sıradandı sanki izleyicinin isteği yerine gelsin bu anı bekledikleri için yapılmış alalade bir sahneydi malesef
ya ben dünkü bölümün sadece sonuna bakabildim.o kutudan herhalde hem cd hem de kalp çıkacak ** arasın onları gördükten sonraki yüz şeklini çok merak ediyorum.bi de şu badem bıyık olayı çok hoştu ya.neyse başını da izleyeyim sonra yeniden yazarım...
TELE - BAROMETRE
21 OCAK 2007 PAZAR
NO PROGRAM ADı KANAL RATING (%) SHARE (%)
1 BUZDA DANS [NET] SHOW 9,20 21,60
2 BUZDA DANS (FINAL) [NET] SHOW 8,30 25,60
3 ACEMI CADI [NET] KAND 7,50 17,00
4 STAR ANA HABER BULTENI [NET] STAR 6,80 17,90
5 BIR ZAMANLAR MEKSIKA''DA (Y.S) [NET] STAR 6,50 14,90
6 SAGIR ODA [NET] KAND 6,40 16,70
HEDEF KİTLE : A/B
21 OCAK 2007 PAZAR
1 BUZDA DANS [NET] SHOW 11,80 26,90
2 BUZDA DANS (FINAL) [NET] SHOW 9,40 27,50
3 KANAL D ANA HABER BULTENI [NET] KAND 7,40 20,30
4 SAGIR ODA [NET] KAND 7,20 17,90
yakupoglu61
22-01-07, 13:02
dün akşamı bölümü beğendim... arasın babası neden ayrıldı evden
bile bile ölüme gitti ...
o pakette kaafası war kesin... reytingler bu diziye göre normal bana göre
burcu_yağmur
22-01-07, 13:03
reytingler iyi arkadaşlar bence dizi böle devam etsin dizi süper hele aras bayılıyorum onaa
Bence bu dizi her bölümde biraz daha güzellesiyor.Dün aksamki bölüm bugüne kadar izlediklerimizin en iyisiydi.(Gelecek haftada önümüzdeki bölüm icin ayni seyi söyleyecegim :) )Bana göre geceye yine Zahid & Oguz Bey arasinda gecen konusmalar yani hem oyuncu olarak hem senarist olarak Hakan Karahan damgasini vurdu. :)
http://www.kanald.com.tr/dizi/sagiroda/#dizi
Bence bu dizi çok güzel izlemenizi tavsiye ederim
Bu bölüm gerçekten çok güzeldi.
Pek bir hata bulamadım.
Hakan Karahan iyi ki diziye dahil olmuş.
Hatta seyrederken sen daha önceleri nerelerdeydin bile dedim.
Süper yetenek adam ya çok doğal oynuyor.
Zaid ve Oğuz Bey muhteşem ikili zaten dizinin artık olmazsa olmazları bu bölüm Nogay'ın replikleri de güzeldi.
Şirinlik mi katmaya çalıştılar ne ama Duru'ya paket geldiğinde Aras için ''senin badem bıyıklıya gelmiş'' demesine çok güldüm.:)
Ya bizim Oğuz Bey ile Çiğdem arasında ilerleyen bölümlerde bir şey olabilir mi?
Oğuz Bey pek bir dikkatli baktı Çiğdem'e nedense hatta aferin falan dedi.:):)
Arkadaslar bu arada dizimizin oguz beyi ve senaristi Hakan Karahan hakkinda ilginc birsey daha ögrendim.Kendisi 2000 yilina kadar büyük bir bankanin yönetim kurulu üyesiymis.Sonra yeni meslegim diyerek yazar & senarist olmus.Yani dizide oldugu gibi pek bir garip pek bir gizemli insan kendisi :)Insallah sitemizi takip ediyordur...
Birinci olarak bu dizinin adi neden halen Sagir Oda o ortaya cikmadi..Sagir Oda Sitarenin odasi mi acaba? Hani su koskte gizli gizli girdigi oda..Belkide Girayhan emirleri Sitareden aliyor..Sitarenin abiside bir tuhaf..Bu dergah neyin nesi?
Ayrica su yasli adam ile kadina ne oldu?Orasi havada kaldi..Onlari oldurduler mi oldurmediler mi?
Daha cok soru isareti var..Arasin babasi nereye gidiyordu?Belkide tuzaga dusen Yuri..
Nejat ortalarda yok o neler yapiyor?
Sagir oda; istihtibaratta hic bir teknikle dinlenemeyen oda anlaminda imis.
Starenin abisi; dini butun,yolgosterici bir musluman.
Yasli kadin,adam muhtemelen su an uzaktalar.
Arasin babasi nereye gidiyordu ve tuzaga kim dustu sorulari onumuzdeki bolum yanit bulur.
Diziyi begenerek izliyorum.
Guncel msjlar vermesi ayrica hosuma gidiyor.
Yeni oyuncular kazandirmasi ve senaristin is adamligini birakip yazip+oynamasi ilgimi daha da cok cekiyor.
:happy0064
elwiens_86
22-01-07, 14:59
ya ben dünkü bölümün sadece sonuna bakabildim.o kutudan herhalde hem cd hem de kalp çıkacak ** arasın onları gördükten sonraki yüz şeklini çok merak ediyorum.bi de şu badem bıyık olayı çok hoştu ya.neyse başını da izleyeyim sonra yeniden yazarım...
bak ben hiç öyle düşünmemiştim valla o kutudan kesin kalp çıkacak.....bu arada badem bıyık olayı gerçekten komikti o gerginliğin içine biraz espri katmış oldular.......
bu arada Hakan Karahan yazarlık dışında bide şarkı sözleri yazıyo ama kendi ismini kullanmadan Candan Erçetin'in albümünde şarkıları var ama ölen kardeşinin adını yani Sinan olarak kullanıyor..........
vala bu bolum guzeldi. hiç degılse gecen bolumdeki bazı seylere guzel sebepler bulmuslar(Arasın vurulması,OGuz beyin vurulması)
beni bu bolum en gulduren adam Nogay oldu. Hakkaten tuttum bu cocugu:D
Oguz Bey= Bayanlar lutfen guvenlık için biraz daha geri çekilelim
Nogay= sen kimsin lan (alaycı ses tonu) Duru bu Karayip Devesi kim:D
Nogay= yok burda Aras Daglı falan yanlış gelmişin kardeşim
Duru= bi dk Aras Daglımı
Nogay= evet var ya senin badem bıyıklı hane o işte
heueheue Nogay Girayhana en yakın isim ama coğu işini bilmiyor. En onemli istibaratıda Girayhana o verdi( Kevin Miller ile Borisin buluşacagı)
Nogay number one:happy0064 :D
bak ben hiç öyle düşünmemiştim valla o kutudan kesin kalp çıkacak.....bu arada badem bıyık olayı gerçekten komikti o gerginliğin içine biraz espri katmış oldular.......
bu arada Hakan Karahan yazarlık dışında bide şarkı sözleri yazıyo ama kendi ismini kullanmadan Candan Erçetin'in albümünde şarkıları var ama ölen kardeşinin adını yani Sinan olarak kullanıyor..........
bence bir kalp cıkacak ve o kaset cıkacak. Duru daha onceden onlarla Holding te tanıstıgı için hemen abisine gidecek(Girayhan) hesap soracak.. Nogay da dicekki noldu lan bu badem bıyıklıya kimin ki bu kalp:D
vala bu bolum guzeldi. hiç degılse gecen bolumdeki bazı seylere guzel sebepler bulmuslar(Arasın vurulması,OGuz beyin vurulması)
beni bu bolum en gulduren adam Nogay oldu. Hakkaten tuttum bu cocugu:D
Oguz Bey= Bayanlar lutfen guvenlık için biraz daha geri çekilelim
Nogay= sen kimsin lan (alaycı ses tonu) Duru bu Karayip Devesi kim:D
Nogay= yok burda Aras Daglı falan yanlış gelmişin kardeşim
Duru= bi dk Aras Daglımı
Nogay= evet var ya senin badem bıyıklı hane o işte
heueheue Nogay Girayhana en yakın isim ama coğu işini bilmiyor. En onemli istibaratıda Girayhana o verdi( Kevin Miller ile Borisin buluşacagı)
Nogay number one:happy0064 :D
Senaryoyu kendisi yazdigina gore Oguz beyin (Hakan Karahan), kendi kendisiyle bir problemi var galiba kendine deve densin mi istiyor once Zahid, sonra Nogay :img-hyste :img-hyste :img-hyste
Bu dizi en azindan milleti KV gibi kara elbiseler giyip dolasmaya ozendirmiyor, konusu insani baymiyor ayrica her bolum bir baska bolumde ne olacak diye merak uyandiriyor..Cok fazla siddet yok aslinda.
bu bolum cidden cok guseldi.arasın içinden celik yelek cıkmadı yaaa bu adamlarda iş war be:D bi de nogay,oğuz ve imam efendinin manyak gusel replikleri war.Koptum.diziye cok fazla duygusallık katmamıslar bence bu da cok iiii olmuss.çünkü ask izlemek isteyenler için ekranda cok fazla dizi war :img-wink: bi de bence o kutudan celal dağlının kafası da cıkabilir.cünkü yuri senin pis kalbinle urasamam gibi bişiler sooledi
Bence Aras gayet iyiydi.Ama senaryo duygusallıktan uzaktı biraz.Kardeşim insan sevdiğine kavuştuğu an böyle mi yapar?Önce ne bileyim sarılır özlediğini söyler.Kız direk konuya girdi.Aras da korktu afalladı garibim.Sonra toparladı.O telefon gelmeseydi iş nereye varırdı tahmin etmek zor değil.
Ama ne bileyim ben biraz şaşırdım.:img-huh: Zaten Sağır Oda beni hep şaşırtıyor.
bence duygusallıktan uzak olmasının nedeni diziyi normal aşk dizilerine cevirmek istememeleri.bence iyi de yaptılar.çünkü biz en azından ben sağır odayı boyle sewiyorum :img-wink:
Alonewolf.
23-01-07, 03:54
Umut Karadağ.Adam rolünün hakkını veriyor doğrusu.
Bu adam harbi 10 numara
Buarada celal daglı durmasi lazim dizide en azindan bi kaç bölüm daha
Oguz bey ile zahid'siz bu dizi olmaz ikiside dehset diyaloglari
ya anlayamadım gerçekten bu bölümü sadece ben beğenmedim galiba.izlediğim en kötü bölümdü 6.bölümle birlikte tabii.arasla durunun öpüştüğü sahnedeki o saçmalık anlamsız bakışlar neydi allah aşkına??özellikle yuri.o adam dizinin tüm ahengini kaçırdı.bu hafta hata üstüne hata vardı.sadece oğuz bey ve zait'in çekişmeleri renk kattı diziye.ya inanamıyorum diziyi sadece onlar ve orhan kılıç için izliyorum artık.hepten saçmaladılar
elwiens_86
26-01-07, 00:59
fragmanı gördüm......çok güzel bi bölüm olacak yine....
gerçektende tahmin ettiğimiz gibi Aras'a gelen kutunun içinden kalp,cd ve saat çıkıyor......
yalcinersonmez
26-01-07, 12:02
arkadaslar az önce fragmanı izledim link cıkmadan önce rahatlatması dileğiyle
!-Paket acılıo ve iicinden kalp ve cd cıkıo
2-Amerikadan gelen avukat Cıa ajanı cıkıo
3-Arasın kardesini kacırıolar galiba buna karsılık Arasda Oliviayayı rehin alıyo
4-Sehbal Cenap'a senin adın Sahin olsunmu diye soruyor{Cenap Sahin olabilir mi??? }
5-Sitare Hanım oglu Sahin'in Sehbal tarafından öldürüldüğünü söylüyor
son olarak da Yuri tarafından sıkılan bi kursun var ama bende anlamadım..
umarım rahatlatır arkadaslar link gelene kadar
yalcinersonmez
26-01-07, 14:35
http://img443.imageshack.us/img443/5664/140x22010sp.jpg
Büyük Ortadoğu Projesi'nin hayata geçirilmesinde Türkiye'nin ve Giray Kırımlı'nın rolü ne? Darbe söylentilerinin, suikastlerin ardında ne yatıyor? Kırımlılar'ın evine gelen paket açılıyor. Ve taşlar yerine oturuyor. Yuri hamlelerine devam ediyor. Aras Dağlı ve ekibi Yuri ile pazarlık etmek zorunda mı kalacak? Kanlı Kartal Yuri Krikov, Celal Dağlı'nın iki buçuk milyar dolarını ele geçirebilecek mi? Giray Kırımlı, Yuri'nin kendisinden bilgi sakladığını fark ediyor! Kevin Miller, operasyonun neresinde? Kevin Miller ve Duru ilişkisinde ilginç gelişme… Sitare Kırımlı aile sırlarının saklı kalmasını istiyor. Ailenin büyük sırrı ne?
Evet arkadaşlar bi özetle daha karşınızdayım:img-yes: özette gördüğünz gibi bu seferde büyük ortadoğu projesini ele alıolar.aynı KV'de olduğu gibi...:img-wink: bakalım bizim ekibi bu sefer neler bekliyo...:icon_whis
Yaa yine düzgün bir tüyo wermemişler yaaa :( Ama bu bölümü bayaa merak ediyorum.Cidden Celal Dağlı'yı öldürdüler mi?Yoksa bu sadece bi kandırmaca mı?İzlicez görcez ;)
heyecanlı olacağı kesin, ama bence dizi biraz daha ivme ve hız kazanabilir...
Ayrıca; dergah ve sitare hanımın abisi ne alaka diye sormuşlar, az evvel okurken gözüme çarptı.. buradan çok fazla birşey çıkarmaya çalışmayın derim ben.
Çünkü Bu tarz dizilerde işin bir de tasavvuf yönünün incelenmesi var...
BKZ:
Deliyürek - Kuşcu
Kurtlar Vadisi: Ömer Efendi
sagır odanın bu haftaki bolumude harıka gececegınden suphem yok
bu akşam kacırmayalım arkadaşlar
Kırımlı Ailesi’nin büyük sırrı ne?
Sağır Oda Türkiye'nin dünü ve bugününü anlatmaya devam ediyor.
Büyük Ortadoğu Projesi'nin hayata geçirilmesinde Türkiye'nin ve Giray Kırımlı'nın rolü ne? Darbe söylentilerinin, suikastlerin ardında ne yatıyor? Kırımlılar'ın evine gelen paket açılıyor. Ve taşlar yerine oturuyor. Yuri hamlelerine devam ediyor. Aras Dağlı ve ekibi Yuri ile pazarlık etmek zorunda mı kalacak? Kanlı Kartal Yuri Krikov, Celal Dağlı'nın iki buçuk milyar dolarını ele geçirebilecek mi? Giray Kırımlı, Yuri'nin kendisinden bilgi sakladığını fark ediyor! Kevin Miller, operasyonun neresinde? Kevin Miller ve Duru ilişkisinde ilginç gelişme… Sitare Kırımlı aile sırlarının saklı kalmasını istiyor. Ailenin büyük sırrı ne?
gülfem_bengisu
28-01-07, 18:06
Fragmanda Yuri sanki istemediği birini vuruyor gibiydi.Muhtemelen Olivia.
Aras'ın babası da ölmemiş.Fragmanı dikkatli seyredin.HİÇ BİR ŞEY GÖRÜNDÜĞÜ GİBİ DEĞİLDİR.İnşallah güzel bir bölüm olur.
Alonewolf.
28-01-07, 23:23
Yeni aktör geliyorsa bu şahin olur o kadar çok konusuldu yani
sagir oda'nin içinden çikar
gizli olan odanin
Artık şahin herhalde bu sakalli adam diyecemde oda karişik bisey şehbal bu kadar bu adamla zaman geciriyorsa bu kadar bu adam gösteriliyorsa vardir bisey
zaten dayisida adami hoşgörülü karşiladi
Adamda görmek için geldi mezara zaten herhalde yani
Alonewolf.
28-01-07, 23:41
Tamamdir bu adam şahin artık kesinleşti yani
bunun altindan nasil bir mantıklama gelecek bakalım
Bu bölüm güzeldi.Ve baya karışıktı.
Özellikle Kevin Miller ve Giray Kırımlı'nın konuşmaları güzeldi.
Ülkemiz üzerindeki oyunları bir kere daha görmüş olduk.
Hrant Dink olayına da bir gönderme yapıldı.
Nogay bu bölüm yine formundaydı.
Şahin'in o adam olduğuna inanmak istemiyorum.
Lütfen olmasın.Bu arada Şahin'i Şehbal'in öldürdüğünü öğrenmiş olduk.
Kız hakikaten raporlu deliymiş.:)
Bu bölüm güzeldi.Ve baya karışıktı.
Özellikle Kevin Miller ve Giray Kırımlı'nın konuşmaları güzeldi.
Ülkemiz üzerindeki oyunları bir kere daha görmüş olduk.
Hrant Dink olayına da bir gönderme yapıldı.
Nogay bu bölüm yine formundaydı.
Şahin'in o adam olduğuna inanmak istemiyorum.
Lütfen olmasın.Bu arada Şahin'i Şehbal'in öldürdüğünü öğrenmiş olduk.
Kız hakikaten raporlu deliymiş.:)
bence Şahini Şehbal oldurmedi Giray oldurdu onun gozu onunde o yuzden kız delirdi. Girayhan da hep örtpas etmek istiyo farkındaysanız;)
bence Şahini Şehbal oldurmedi Giray oldurdu onun gozu onunde o yuzden kız delirdi. Girayhan da hep örtpas etmek istiyo farkındaysanız;)
Böyle olma ihtimali de var.
Eğer Giray öldürdüyse neden öldürdü?
Bundan çıkarı neydi?
Şahin nasıl biriydi?
Bu sorular umarım en kısa zamanda cevaplanır...
Ben En başından beri diyom
Şahini Giray öldürdü. Şehbal gördü aklını yitirdi diye .. halada aynı şeyi söylemeye devam ediyorum..
Giray neden öldürsüne gelince .. hançer birliğinin veliahtı olmak için .. kendisinin daha güçlü oldugunu kanıtlamka için
Şahini Giray öldürdü. Şehbal gördü aklını yitirdi diye .. halada aynı şeyi söylemeye devam ediyorum..
Giray neden öldürsüne gelince .. hançer birliğinin veliahtı olmak için .. kendisinin daha güçlü oldugunu kanıtlamka için
İyi o zaman yakında Nogay'ı da ortadan kaldırırsa şaşırmayalım.
Gerçi Nogay çok akıllı,uyanık biri değil.
Duru Giray için daha tehlikeli bile olabilir.:)
Aynen oyle:good: .Şahin buyuk bi ihtimal Giraydan buyuk o en buyuk ve tek soz sahibi olabilmek için Nogay ztn Giraya yakın ve kucuk o
adam gozunu kırpmadan Olivia yı vurdu ya:S
aras ta sasırdı. Yuride duygu denen bi sey yok mantıkla hareket ediyor. Bizimkiler tam tersi
Şu ana kadar Şahin hakkında hiç bir şey anlatılmadı.
Şahin'in nedir,necidir bilmiyoruz.
Bir resmini bile görmedik.Nasıl öldüğünü bilmiyoruz.
Tamam Şehbal öldürdü öğrendik.Ama nasıl kaç sene oldu.
Ve en önemlisi Sitare Hanım'ın odası neden kaç bölümdür gösterilmiyor.
Valla ben unutmadım o odayı var orada bir işler ama ne var bilmiyoruz.
gülfem_bengisu
29-01-07, 00:41
Vay be ne bölümdü ama!:img-yes: Türkiye üzerinde oynanan olaylar açıkça dile getirildi.Ortaya konulan gerçekler hiç de hafife alınacak gibi değil.Sağır oda eski temposunu yakaladı nihayet.
Yuri Oliviasını vurdu.Artık son kozlarını oynuyor.Onun da suyu ısındı.Gidicidir kendisi.
Daha söyleyecek şeyler var.Onları da sonraya bırakayım.
yalcinersonmez
29-01-07, 00:41
Girayhan: Kim Bunlar Ne işleri var evimizde??! :S
Nogayhan: Gönüllü Bombacılar... :D :img-hyste
ilk bölümünden beri merakla aynı zamandada TV de izlediğim tek dizi.
kurgusu konusu çok iyi ama bu bölümdede örneklerini gördüğümüz o bariz hatalar ilk bölümden beri devam ediyor. severek izlediğim bir dizi olduğu için eleştirel bir yazı yazmak istemedim hiç bir zaman ama bu bölümde sabrım taştı.
bir amerikalı ve bir ukraynalı neden otel lobisinde oturup türkçe konuşur ?
(karadeniz fıkraları gibi)
üstelik birde türkçe alt yazı var ki hiçgerek yok tanıdığım pek çok Türk ten daha iyi konuşuyorladı.
Dizide oynayan çok tecrübeli, bu işe yıllarını vermiş oyuncular var da neden yan rollerde sokaktan topladıklarını tahmin ettiğim adamlar oynatılıyor en azından konuşurken biraz hissedebilen rol yapabilen birileri şeçilemezmi ?
arasın kardeşi senoryonun yazılı olduğu kağıt elindeymiş gibi rol yapıyordu sahne kritik ve sinir bozucu bir sahne ama oyuncunun konuşma tarzı işin tüm ciddiyetini bozuyor
geçmiş bölümlerdede benzeri pek çok sahne oldu dizi ilerledikçe bunlar elbet düzelicek dedim ama hep yanıldım.
dediğim gibi beğenerek izlediğim bir dizi amacım ağır bir eleştiri yapmak değil ama küçük hatalar daha çok göze batar kaliteyi düşürür sinek küçüktür benzetmesi gibi.
teşekkürler..
gülfem_bengisu
29-01-07, 00:48
Nogay(Giray'ın yarasıyla ilgili):Şehbal'in eli ağırmış!:img-hyste :img-hyste
Oğuz ve Zahit de formundaydı.Zaten Zahit'in her hali komik geliyor bana.Gerçekten İYİ oyuncu.
elwiens_86
29-01-07, 00:57
Oğuz beyin öldürmek istediği adamı Zahit öldürünce ne sinirlendi adam o anda aklıma yüzüklerin efendisindeki Gimli'yle Legolas'ın halleri geldi....:img-hyste :img-hyste bu arada baştan beri şu şahin olayı açığa çıktığından beridir ben kesinlikle onu Giray'ın öldürdüğünü bunu Şehbal'in üstüne attığını tahmin ediyordum ki masada yemek yerlerken Nogay'ın konuyu açması üzerine annesi konuştuğunda Giray efendinin yüz hali onu eleverdi....yapımcı Cüneyt Özdemir olurda hiç Hrant Dink cinayetine değinilmezmi çok acı ve anlamlı bir sahneyle değindiler konuya tebrik ediyorum......olaylar gittikçe açığa çıkıyor bakalım Giray efendinin daha neleri çıkacak ortaya..........
Alonewolf.
29-01-07, 00:57
Akıl var mantık var şahin ölmüş olsa bu kadar konusulur mu?
Diger ölen kişiler bile bu kadar konusulmadi
Şahin buyuk ihtimalle o adam
Bu bölümde açiklanir artık dayisi tarafindan
aysa-17310
29-01-07, 01:12
göya 'Olivia olmadan benim eksik bi parça' diyodu gözünü kırpmadan vurdu valla Aras kesin kurtulucak da nası kurtulucak ben onu merak ediyorum
gülfem_bengisu
29-01-07, 01:18
Tanıştırayım;yeni kötü adamımız Kevin Miller.Güle Güle Yuri,hoş(!)geldin Miller.Ee iki cambaz bir ipte oynamaz değil mi?
Acaba Miller'in Giray'a hedef gösterdiği 'Kuzey Irak'taki en aktif Türk' kim?Giray'ın tanıdığı biri ama kim?
Tanıştırayım;yeni kötü adamımız Kevin Miller.Güle Güle Yuri,hoş(!)geldin Miller.Ee iki cambaz bir ipte oynamaz değil mi?
Acaba Miller'in Giray'a hedef gösterdiği 'Kuzey Irak'taki en aktif Türk' kim?Giray'ın tanıdığı biri ama kim?
turk olmayabilir ya Oguz Bey ya da Yuri bence.
bu arada Galip Bey nerelerde hiç gorunmuyo bilgisi olan varmı? Galip bey teşkilatın başı degılmıydı yok oldu birden??
Valla ilk aklıma gelen Oğuz Bey oldu.
Yuri olması zor gibi yada diziye yeni birisi gelecek.
Şimdi bu dediğime çok güleceksiniz ama ben yinede diyorum.
Bu kişi Şahin olmasın.İlla Şahin'i diriltecez ya:):)
Alonewolf.
29-01-07, 03:12
Valla ilk aklıma gelen Oğuz Bey oldu.
Yuri olması zor gibi yada diziye yeni birisi gelecek.
Şimdi bu dediğime çok güleceksiniz ama ben yinede diyorum.
Bu kişi Şahin olmasın.İlla Şahin'i diriltecez ya:):)
polat alemdar kuzey ırak'da etkili olan Türk o'da şahin :)
şaka bi yana şahin sehbalin yanındaki
göya 'Olivia olmadan benim eksik bi parça' diyodu gözünü kırpmadan vurdu valla Aras kesin kurtulucak da nası kurtulucak ben onu merak ediyorum
Hatırlarsanız Yuri bir bölümde siz kadınlara taparsınız biz kullanırız demişti. Onun için bence kimsenin değeri yok bu Olivia olsa bile.
Bide fark ettinizmi bilmem ama Oğuz Beyin Sitareye bakışlarını .Bayağı bi dikkatli bakıyordu.Bunun altından da bişey çıkacığını tahmin ediyorum. zaten her bölüm bir gizem
september_06
29-01-07, 09:43
Yandın Aras, nasıl kurtulacaksın bakalım Yuri'nin elinden. Olivia sayesinde kurtulmayı düşündün ama atta gitti Olivia.bye
september_06
29-01-07, 09:47
Bu arada Şahin'i Şehbal değil Giray öldürdü. Sitare nasılda yanıltıyor bizi. Ama yemezler Sitare. Ayrıca dergahtaki o adam da Şahin filan değil, nerden çıkardınız bilemiyorum.Duru'nun oyunculuğu da berbat ötesi. Nasıl donuk nasıl tekdüze oynuyor kız yaaa.:dito
gülfem_bengisu
29-01-07, 11:31
Yandın Aras, nasıl kurtulacaksın bakalım Yuri'nin elinden. Olivia sayesinde kurtulmayı düşündün ama atta gitti Olivia.bye
Bizim Aras bir yolunu bulur elbet.Zaten Yurinin de elinde koz kalmadı.O da attaa gidecek yakında!
yakupoglu61
29-01-07, 11:50
güzel bir bölümdü...celal dağlının ölmemesine sevindim...
aras yurinin elinden nsıl kurtaracak kurtuldu diyelim kız kardeşini nasıl kurtaracak merak ediyorum açıçası...
Ab Grubu
1 Buzda Dans [net] Show 11,60 28,20
2 Popstar Alaturka [net] Star 8,30 21,40
3 Sagir Oda [net] Kand 6,50 15,90
Total
1 Buzda Dans [net] Show 9,70 24,10
2 Popstar Alaturka [net] Star 7,80 20,80
3 Star Ana Haber Bulteni [net] Star 7,20 19,10
4 Kanal D Ana Haber Bulteni [net] Kand 6,90 18,30
5 Acemi Cadi [net] Kand 6,40 14,70
6 Show Tv Ana Haber Bulteni [net] Show 5,80 15,50
7 Sagir Oda [net] Kand 5,60 14,80
AB grubunda çok iyi hatta süper reytingler ama totalde düşüşe geçmiş...
Bu hafta çok güzel bir bölümdü çok fazla gönderme vardı. Tabi bunun yanında mantık hataları da...
Umarım önümüzdeki hafta yükselişe geçer...:img-yes:
Yaaa düzgünce izleyemedimm.Hatta sonradan izlemeye basladığım için hiçbir şey anlamadım yaaaa.Ne oldu ki bu bolumdee :sad53:
elwiens_86
29-01-07, 18:27
Bu arada Şahin'i Şehbal değil Giray öldürdü. Sitare nasılda yanıltıyor bizi. Ama yemezler Sitare. Ayrıca dergahtaki o adam da Şahin filan değil, nerden çıkardınız bilemiyorum.Duru'nun oyunculuğu da berbat ötesi. Nasıl donuk nasıl tekdüze oynuyor kız yaaa.:dito
Gerçekten de Çağla Kubat çok kötü oynuyor ağlayamıyor kızın gözüne o kadar çok göz yaşartıcı bişeyler sıkıyorlar ki kızın gözleri şişiyor artık:img-hyste ...Bence en iyi oyunculuklar yine Mahir Günşiray ve Arsen Gürzap'tan geliyor....Bu arada dergahtaki adam bencede Şahin değil ama bağlantılı biri bunuda ancak dayıları biliyordur...
Arkadaşlar ,dün dikakt ettiyseniz,baştaki ev sahnelerinde ,sitare hanım, ve oğuz bey iki defa öz göze geldi ,ve buna vurgu yapıldı.Şahin, oğuz bey çıkarsa hiç şaşırmayın
Bence dünkü bölüm son haftalardaki en iyi bölümdü hatalardan arındırılmış olaylar hızlı şekilde gelişti ve dünkü bölümde gerçekten ajan casus istihbarat dizisi izledimizi anladık.
Bence eger Sahin gercekten olduyse, onu Girayhan oldurdu ve hanceri Sehbalin eline verdi..Boylece onlari bulan Sitare bunu Sehbalin yaptigini dusunuyor.Sahinin neden olduruldugude belli degil..Sehbalin yaptigi resim dikkat ettiyseniz Girayhana benziyordu, sadece sakallari vardi..Sitarenin israrla bu evde kalmasinin nedeni nedir onu anlamis degilim..Oguzla Sitarenin surekli birbirine bakmasi benimde dikkatimi cekti..Butun dugum belkide Sitarede cozuluyordur...Kimse niyeyse akil edip su morgtan gelen raporu sormuyor Girayhan'a..Birde dikkat ettim Girayhan hic annesine itiraz etmiyor, sanki ondan cekiniyormus gibi...
Bence eger Sahin gercekten olduyse, onu Girayhan oldurdu ve hanceri Sehbalin eline verdi..Boylece onlari bulan Sitare bunu Sehbalin yaptigini dusunuyor.Sahinin neden olduruldugude belli degil..Sehbalin yaptigi resim dikkat ettiyseniz Girayhana benziyordu, sadece sakallari vardi..Sitarenin israrla bu evde kalmasinin nedeni nedir onu anlamis degilim..Oguzla Sitarenin surekli birbirine bakmasi benimde dikkatimi cekti..Butun dugum belkide Sitarede cozuluyordur...Kimse niyeyse akil edip su morgtan gelen raporu sormuyor Girayhan'a..Birde dikkat ettim Girayhan hic annesine itiraz etmiyor, sanki ondan cekiniyormus gibi...
Bence bunlardan sitarenin haberi war.Yani hiçbir şeyi Şehbalin yapmadığını biliyo bence.Bi de bir şey sorcam.Dizinin tekrarının olup olmucaanı bilen warsa sooleyebilir mi?Weya tekrarı falan olcaanda siteye yazalım?
:img-help: arkadaslar,
pazar aksami bolumun tamamini izleyemedim misafirim vardi boluk pocuk baktim.Neler oldugunu bilen veya dizinin tekrarinin olup olmadigini bilen var mi acep?
yaw kimse yokmu sagir oda forumunda.valla pess yani.dizinin basi ortasi sonu belli butun dizilerde dunya kadar sohpet var.bu kadar heyecanli bir dizide 2 kelime sohpet yok valla ne diyeyim.bari HP ye bakiim orda kimler var..
Ben de sordum aynısını.Ama cevap weren olmadı maalesef.Ben de izleyemedim.İzlemeye başladığımda dizinin yarısı gecmişti. :(
angelstone505
31-01-07, 18:07
:img-help: ya bende izliyemedim,ilkdefa bir bölümü izliyemedim :img-in_lo tekrar gününü bilen varmı lütfen:img-help: :img-help:
elwiens_86
01-02-07, 15:09
valla arkadaşım özeti bilmiyorum ama ben fragmanı gördüm harika bir bölüm olacak....
Aras böyle bir yolda koşup duruyor...sonra babası vuruluyor..sanırsam Kevin Miller vuruyor çünkü silahını elinde gördüm...
Aras'ı yine birileri yakalıyor ellerinden iplerle asılmış duruyordu....tabi yine hançer birliği toplantısını gösteriyorlar....
Nejat ortaya çıkıyor bu bölümde...
Hrant Dink'in resminin olduğu bir televizyonun önünde bir toplantı gibi bişey yapıyorlar sanırsam askerlerdi....
gülfem_bengisu
01-02-07, 20:51
Yeni bölüm özetleri perşembe günleri çıkıyordu ama Kanald'nin sitesinde henüz yeni bir şey yok.
Ben aslında her gün forumu ziyaret ediyorum ama bakıyorum kimseden ses yok benim de bir şey yazasım gelmiyor.Eğer bilirsem ki siz her gün buradasınız ben de seve seve katılırım foruma.Tek başına tadı çıkmıyor.:img-yes:
elwiens_86
01-02-07, 20:55
Yeni bölüm özetleri perşembe günleri çıkıyordu ama Kanald'nin sitesinde henüz yeni bir şey yok.
Ben aslında her gün forumu ziyaret ediyorum ama bakıyorum kimseden ses yok benim de bir şey yazasım gelmiyor.Eğer bilirsem ki siz her gün buradasınız ben de seve seve katılırım foruma.Tek başına tadı çıkmıyor.:img-yes:
Arkadaşım ben hergün burdayım ama bişey yazıyorum kaç saat sonra cevap geliyor....yani isterseniz belli saatlerde takılıp dizi hakkında yorular yapabiliriz çokta güzel olur...ben fragmanı gördüm çok güzeldi...ama özet için bütün forumlara baktım yoktu hiçbirinde.....
angelstone505
01-02-07, 21:22
Bu forumdan birarkadaşın yardımı ile izleyebildim dizinin 16.bölümü nü çok beğendim ,sanki senaryo daha güzelleşimiş gibi ,Arasında rolü tam iztediğim gibiydi yani az değildi rolü.....haftayı sabırsızlkla beklyorumbye
yalcinersonmez
02-02-07, 01:28
bayanlar baylar fragman çıkmıştır isteyen özelden aysın. şimdilik kayıtlı üyelere gönderiom özelden. bu arada bende forumdan soğumaya başlıom :( örneğin; hatırla sevgilinin yeni bölümü yayıınlandığı gün forum ayağa kalkıyo hatta diğer haftaki bölüm yayınlanana kadarda forumda en az 7 kişi oluyo. ama bizim yeni bölüm yayınlandığı gün forumda 10 kişi zar zor yapmayı arkadaşlar kıymetini bilelim şu dizinin!!!
duruşah kırımlıyı oynayan sevgili çağla kubat diziden ayrılıyormuş.sebebide önümüzdeki ay sörf çalışmalarına başlayacak olmasıymış.yani ben vatan tv nin yalancısıyım.demek ki arasımız bunca sıkıntının arasında birde sevdiğini kaybetmenin acısını yaşayacak.yazıklar olsun.ama belkide rolü bir başkası devam ettirir ha ne dersiniz olabilir mi?
bu arada ben fragmanı göremedim.
Arkadaşlar süper bir bölüm daha bizleri bekliyor. Fragmanı yeni izledim .Aras yurinin elinden kaçıyor. Sevimsiz kevin celal dağlıyı öldürüyor.Bu arada nihayet Nejat ortaya çıktı. Yuri, giray ve nejat tokalaşıyorlardı sanırım. herhalde artık yeni kötümüz kevin olacak
Buarada lütfen formu boş bırakmayalım arkadaşlar böyle giderse ana sayfayada biraz zor geçeriz
Arkadaşlar diziyi iyi kötü takip eden belli bir kitle var.Bu reytinglerden bile belli baksanıza.Ama ben kendi adıma söyliyim.Ben Sağır Odayı merak etmiyorum.Olaylar basit bir mafya(yuri,girayhan vs.)-çete(aras,oğuz,zahit vs.) çatışamsına üstelik neredeyse nedensiz(tabi ortada bir para meselesi var ama kaç yüz milyon dolardı?)bir şeklide dönüştü.Güya seyirciyi şaşırtmak için bir hafta arasın kız kardeşi bir hafta babası giriyor.Alakasız yerde.Nasıl bir senaryo bu?Hani Nazi altınları nerde?Kırımlı ve lalanın öldürülmesi üzerine devlet niye gitmiyor?Zahit nasıl bir vatansevere dönüştü?
Yani şunu demek isityorum ki;dizi beni gözümde inandırıcılığını kaybetti.Bir bakıyorsun birden idealist bir komiser giriyor diziye.Tamam diyosun merak etcek bişey.Haftaya ondan eser yok.Sonra Arasın,Durunun o soğuk soğuk bakışları,Oğuz beyin kötü dövüş sahneleri.Sonra bu Yuri madem bu kadar kötü.Kalp falan çıkarıyo.Niye elinden arsı,celali birer kez kaçrdı?Öldürüp kurtulsun ya.Tamam dizide güzel şeyler de oluyor ama.Şimdi o konuya girmiycem
Eleştirimin yerine oturması için bir efsaneden örnek vericem(karşılaştırmak adına söylemiyorum.sadece türleri yakın olduğu için söylüyorum)Şimdi kurtlar vadisinde ana bir konu vardı.Yüzü ve kimliği estetikle değiştirilen devlet görevlisinin mafyayla mücadelesi.Ama bunun yanında yan hikayeler vardı.Elifin ölümsüz aşkı,Mafyanın acımasız yüzü,devletin içindeki ihanetler.Gelin biz bu yan hikayelere ana hikaye devam ederken gelişen olaylar diyelim.
Şimdi Sağır Odada ana hikaye ne?Fragmanın sloganındaki gibi:Vatansever yalnız bir Türkün ateşle imtihanı mı?Hani nerde?Peki o zaman diziye niye nazi altınları hikayesiyle başladık?
İnanın dizi gittikçe saçmalıyor.Yani bu benim düşüncem.Ha yine de niye izliyoruma gelince:Ben bu tür dizilerin(kurtlar vadisi,şubat soğuğu,sağır oda...)en azından ülkemiz ve dünyayla iligili karanlık odaklar biraz olsun ışık tutabilir mi? sorusuyla yaklaşılıp imkanlar doğrultusunda takip edilmesi taraftarıyım.
Galiba çok uzun bir yorum yaptım.Ama içimde birikmiş uzun zamandan beri.Eleştirilerim iyi niyetli olarak yapılmıştır.Umarım dizinin hayranlarına saygısızlık etmemişimdir.Bunlar benim düşüncelerim sadece:good:
Arkadaşlar diziyi iyi kötü takip eden belli bir kitle var.Bu reytinglerden bile belli baksanıza.Ama ben kendi adıma söyliyim.Ben Sağır Odayı merak etmiyorum.Olaylar basit bir mafya(yuri,girayhan vs.)-çete(aras,oğuz,zahit vs.) çatışamsına üstelik neredeyse nedensiz(tabi ortada bir para meselesi var ama kaç yüz milyon dolardı?)bir şeklide dönüştü.Güya seyirciyi şaşırtmak için bir hafta arasın kız kardeşi bir hafta babası giriyor.Alakasız yerde.Nasıl bir senaryo bu?Hani Nazi altınları nerde?Kırımlı ve lalanın öldürülmesi üzerine devlet niye gitmiyor?Zahit nasıl bir vatansevere dönüştü?
Yani şunu demek isityorum ki;dizi beni gözümde inandırıcılığını kaybetti.Bir bakıyorsun birden idealist bir komiser giriyor diziye.Tamam diyosun merak etcek bişey.Haftaya ondan eser yok.Sonra Arasın,Durunun o soğuk soğuk bakışları,Oğuz beyin kötü dövüş sahneleri.Sonra bu Yuri madem bu kadar kötü.Kalp falan çıkarıyo.Niye elinden arsı,celali birer kez kaçrdı?Öldürüp kurtulsun ya.Tamam dizide güzel şeyler de oluyor ama.Şimdi o konuya girmiycem
Eleştirimin yerine oturması için bir efsaneden örnek vericem(karşılaştırmak adına söylemiyorum.sadece türleri yakın olduğu için söylüyorum)Şimdi kurtlar vadisinde ana bir konu vardı.Yüzü ve kimliği estetikle değiştirilen devlet görevlisinin mafyayla mücadelesi.Ama bunun yanında yan hikayeler vardı.Elifin ölümsüz aşkı,Mafyanın acımasız yüzü,devletin içindeki ihanetler.Gelin biz bu yan hikayelere ana hikaye devam ederken gelişen olaylar diyelim.
Şimdi Sağır Odada ana hikaye ne?Fragmanın sloganındaki gibi:Vatansever yalnız bir Türkün ateşle imtihanı mı?Hani nerde?Peki o zaman diziye niye nazi altınları hikayesiyle başladık?
İnanın dizi gittikçe saçmalıyor.Yani bu benim düşüncem.Ha yine de niye izliyoruma gelince:Ben bu tür dizilerin(kurtlar vadisi,şubat soğuğu,sağır oda...)en azından ülkemiz ve dünyayla iligili karanlık odaklar biraz olsun ışık tutabilir mi? sorusuyla yaklaşılıp imkanlar doğrultusunda takip edilmesi taraftarıyım.
Galiba çok uzun bir yorum yaptım.Ama içimde birikmiş uzun zamandan beri.Eleştirilerim iyi niyetli olarak yapılmıştır.Umarım dizinin hayranlarına saygısızlık etmemişimdir.Bunlar benim düşüncelerim sadece:good:
Şu görüşlerini son bölümü izleyip de söylemedin heralde.Çünkü son bölümde herşeyi değiştirmişler ve gayet ciddi bir şekilde devlet konularına girmeye başlamışlar.Yani 2. bi kurtlar wadisi.Ama bu ondan daha karmaşık, anlaması daha zor.Zait oleyını da soyle soyliim: Zait zaten başından beri devlet adına çalışan bir vatanseverdi.Devlet için Afganistan'da da görev alan bir vatansever hem de.Yani soradan olma bir şey değil.Bir de o para meselesi Türkiye ile ilgili bir şey.İlerki bölümlerde daha ayrıntılı anlatırlar heralde.Ama kesinlikle Türkiye ile igili bir mevzu bu.Hemde bayaa önemli.adam kızını feda edebilecek durumdaysa düşünün artık!...Bence soğuma diziden.Yeniden ısınmaya çalış.Çünkü çok iyi yerlere gidiyor dizimiz.Asıl şimdi başlıyor bu sağır oda mevzusu.:img-wink:
Şu son bölümde gercekten harika bir gelişme gördüm.İnşallah hep böyle devam eder.:good:
çağla kubat sörf çalismalari için nisan ayinda diziden ayrillicakmiş zaten yapimcilarla böyle bir sözlesme imzalamiş
elwiens_86
04-02-07, 00:40
ne saçma bir karar ya madem ayrılacaktın o zaman niye başladın diziye....şimdi onu çıkarmak için diziden bakalım senaryoda nasıl değişiklikler yapacaklar...bu bölümde gazeteci suikasti olayına acayip bir gönderme olacak....merakla bekliyorum.......
duruşah kırımlıyı oynayan sevgili çağla kubat diziden ayrılıyormuş.sebebide önümüzdeki ay sörf çalışmalarına başlayacak olmasıymış.yani ben vatan tv nin yalancısıyım.demek ki arasımız bunca sıkıntının arasında birde sevdiğini kaybetmenin acısını yaşayacak.yazıklar olsun.ama belkide rolü bir başkası devam ettirir ha ne dersiniz olabilir mi?
bu arada ben fragmanı göremedim.
kötü bir haber hemde çok kötü.. hayret yahu.. dizide bir çok kaliteli oyuncular geldi geçti.. hatta bu hafta arasın babası rolundeki usta oyuncumuzu gönderiyoruz.. umarız o karaktere, duru karakterine, birşey olmaz.. yerine başka biri dahil olur.. çağla da ciddi bir kariyeri elinin tersiyle itmiş oldu.. sörf çalışmasımış.. töbe yarabbim..
dizi hançer birliğinden gittikçe uzaklaştı.. hafif hafif dokunup teğet geçmeye başladı.. daha çok gündeme ve gündemki olaylarlar ortadoğu üzerine gitmeye başladı.. bir parça kurtlar vadisi teröründe konuları bunlar..
dizi bu hafta dink cinayetini ele alacak. tabiki cinayet büyük sır.. birçok neden ile bir çok sonucada bizi götürecek.. fragmandan gördüğümüz kadarıyla, bizim dış politikada, ülkenin dağılan dikkati konu alınmış gibi.. buda bir yorum tabi.. ülke, dıştaki oyunların ayyuka çıkıp tavan yaptığı bir anda, değişen dengelerin alıp başını gittiği bir ortada, iç olaya kitlenip dikkati dağılıp bir dizi hareketi kaçırması istenildi.. dikkat bu bir yorumdur bir çok uzmanın ele aldığı.. dizi sadece bu kısmı desteklemiş.. peki bunda başarılı oldular mı? onuda bu türkmen seçimlerinden sonra göreceğiz..
k. ıraktan bize iki çalım geldi.. bizde o çalımlara ustaca cevap verdik.. bir takım krizlerin akıllı manevralarla gardları kırıldı..en sonu şu petrol antlaşmaları.. bakalım bunun üstesinden nasıl geleceğiz zira sınıra yapılan yığınak, gerek silah gerek asker, akıllarada soru işaretleri getirmekte.. sağır oda ile birlikte kurtlar vadisi terörde bu konuları ayrıntılı göreceğiz gibi..
sondakika
demek çağla kubat ayrılıyomuş ya bütün dengeler bozulucak yani senaristler için çoz zor olucak...ya neyse oğuz beye (hakan karahan'a) bişey olmasında :D
bizimkiler istihbaratçılık oyunu oynasın baksınlar millet nasıl şakır şakır isini görüyor.. yazık be.. yok abi yok bunlar çok güçlü bunlarla baş edilmez.. yılların kurdunu nasılda bitiridiler işte bu kadar.. bir istihbaratçının ömrü kısadır abd ve israile karşıysa çok kısadır.. adam küfür eder gibi çekti vurdu. yazıklar olsun bir haltıde becerin beeee...
adamlar bizim derin devletin içine kadar sızmışlar.. daha murat ne desin anasını satayım.. şimdi anlıyorum bunlar nasıl dünyayı parmaklarında çevirdiğini.. :icon_evil
demek çağla kubat ayrılıyomuş ya bütün dengeler bozulucak yani senaristler için çoz zor olucak...ya neyse oğuz beye (hakan karahan'a) bişey olmasında :D
bence Duru'nun ayrılması hiç biseyi degıstırmez. Cok kolay senaryo yazılır. Duru Giray ın işlerine cok karısmasından dolayı, babasını nasıl oldurttuyse onuda oldurtecek o kadar;)
ayrıca Celal Daglı cok basit bir sekılde oldu. Bu kadar basit ölmemeliydi. Gelecek bölüm büyük ihtimal Galipte gidici o da ölüyor malesef. Zahit ise Nejat tarafından alınıyor. Nolacagı muamma.. Zahid ölmez ama Galip ölür cunku o operasyonda aldıkları emirler Zahid dısında herkesi öldürmek.
Aras bilmiyo Kevin'ın yaptıgını. Kevin hem Duruya yazılıyo hem babasını oldurdu Aras'ın bakalım nolacak:D
Ya cok sinir bozucu bir bolumdu..Eminim izleyen herkesin sinirleri gerilmistir..Sitare yine ayni seyi yapti..Dikkat ettiniz mi..Duru Giraya engel olmasini soylediginde Sitare yine gecistirdi..Giray emirleri acaba Sitareden mi aliyor?..
Zahid ile Galipi Oguz kurtarabilir
Bana sorarsaniz Aras Yurinin kalbini sokecek...
Muhtemelen Çağla Kubat'ın rolunu başka bir oyuncuya verecekler,çünkü dizide 17bölümde o kadar çok kişi öldü ki,bence galip hoca da ölmeyecek,Çünkü Oğuz her an çıkıp bu kıskaçı çözecek gibi geliyor bana.Oğuz bu ondan herşey beklenir
super bir bolumdu. sonunda bekledigimiz cikis gerceklesti. inanilmaz bir bolumdu heyacandan yerimde duramadim. kevin miller'in celal dagli'yi oldurme sahnesi olaganustu basarili bir senaryoydu. hepimiz soke olduk. duru'nun ayrilmasi kesinmi?
oguz bey'in ortada olmamasi cok ilginc. nejat bey'in donusu de muhtesem oldu. bence sagir oda artik hancer birliginden irak cia turkiye ucgenine odaklanicak.yuriy bile gidebilir.
harikaydi
Muhtemelen Çağla Kubat'ın rolunu başka bir oyuncuya verecekler,çünkü dizide 17bölümde o kadar çok kişi öldü ki,bence galip hoca da ölmeyecek,Çünkü Oğuz her an çıkıp bu kıskaçı çözecek gibi geliyor bana.Oğuz bu ondan herşey beklenir
bencede olabilir Oguz her an cıkabilir ohh bu hafta artık kurtlar vadiside baslıyo 2 dizimiz olacak haftada super;)
Aras, Yurinin kalbini sokecek ben oyle tahmin ediyorum..Yuriyi kendi yontemiyle oldurecek diye dusunuyorum....Altinlari Giray bulamayacak galiba :)..O zaman ne yapacak :)..Sitare Patronice olabilir..herseyi gecistirmede bir numara hanimefendi...
super bir bolumdu. sonunda bekledigimiz cikis gerceklesti. inanilmaz bir bolumdu heyacandan yerimde duramadim. kevin miller'in celal dagli'yi oldurme sahnesi olaganustu basarili bir senaryoydu. hepimiz soke olduk. duru'nun ayrilmasi kesinmi?
oguz bey'in ortada olmamasi cok ilginc. nejat bey'in donusu de muhtesem oldu. bence sagir oda artik hancer birliginden irak cia turkiye ucgenine odaklanicak.yuriy bile gidebilir.
harikaydi
Gerçekten de çok güzel bir bölümdü.Oğuz bey (devlet )olduğu için Devlet Konukevinde önemli işlerle meşguldu. ( Bu arada Nejatı nasıl mort etti toplantıda ) Benim merak ettiğim Durunun altınları saklamasıydı.yani bu kadar değerli altınları hangi akıllı götürüp yiyecek ambarında öylece ortaya bırakır. Şimdi işimiz yoksa Cenap altınları çalacakmı çalmayacakmı diye kafa yoralım.
Aras Yuriden şüphelendi ama kardeşi Tuna, babasıyla Kevinin birlikte geçtiğini gördü.E o zamanda Allah kevine yardım etsin diyelim .
Arkadaslar, Cagla Kubat'in diziden ayrilma durumunu forumdan ogrendim. Giray Kırımlı'nın hakkında olum kararini verdigi kisi kardesi Duru mu olacak? Cagla Kubat'in ayrilisini boyle mi cozumleyecekler?
Celal Dagli'nin olumu, onun gibi deneyimli birisine gore cok kolay olmadi mi? Ayrica Galip Hoca da onumuzdeki bolum dustukleri tuzaktan kurtulamayacak sanirim... Geriye Aras, Oguz Bey ve Zahit kalacak. Ekip birden azaldi.
Ya dizinin bitmesi ne kadar çok isteyen var her bölümden sonra bitecek yakında fazla sürmez yok su öldü bu öldü yakında biter yeter ya istemiyosanız izlemezsiniz.
A/B
1 BUZDA DANS [NET] SHOW 12,00 30,00
2 POPSTAR ALATURKA [NET] STAR 8,10 21,10
3 SAGIR ODA [NET] KAND 6,90 17,50
Total
1 BUZDA DANS [NET] SHOW 10,40 25,40
2 POPSTAR ALATURKA [NET] STAR 6,80 17,20
3 ACEMI CADI [NET] KAND 6,70 15,60
4 SAGIR ODA [NET] KAND 6,50 16,40
Valla dizi süper her hafta ayrı bir heyecan var. Girayhanın ortadan kaldıracağı resimdeki kişi kim ? Bence bunu açıklamayacaklar sadece üstü kapalı bir mesaj olacak gibime geliyor .sizce ne ?
Bu arada dizi kalkacak yorumları yapmayın artık bu kadar seveni varken böyle rating alırken nasıl kaldırılır yayından böyle bişey yok .
Siz sadece forumu boş bırakmayın arkadaşlar lütfen. O kadar konuşulacak konu varken şu an forumda kimse yok
yakupoglu61
05-02-07, 16:15
iyi bölümdü beğendim.celalin ölümüne şaşırdım...bi dahaki bölümde yuri aras tarafından öldürüleceğini düşünüyorum...
en çok merak ettiklerim oğuz bey toplantıdaydı sora nereye kayboldu ,
bide imam efendi ve hoca nasıl kurtulacak,
BEnim içimden oğuz beyin gelip kurtaracağı geçiyo ama...
Bu bölümde güzel şeyler vardı ama çook saçma şeyler de wardı.Mesela Zaitle Galip bekliyorlar orda.Aşağıda patika gibi bir yol, yukarda da ana cadde var.Zait: "Allah'ım bana şehit olmayı nasip et inşallah." diyor.Kapışalım tarzı.Galip de "Yarabiliriz barikatı." diyor.Zaten üstteki anayol bomboştu.Onlar patika muhabbeti yapıyorlar.Çok güldüm orda yaaa.Böyle bir diziden böyle saçma bir şey beklemezdim cidden.
Ama şunu söyleyebilirim ki geçen bölüm, bu bölümden kat kat güzeldi.Maalesef...
oğuz bey bence yardımlarına koşacak.Orada karışık bir durum var.Sanırım senaristler izleyicileri boşlukta bırakmaktan hoşlanıyorlar
Valla dizi süper her hafta ayrı bir heyecan var. Girayhanın ortadan kaldıracağı resimdeki kişi kim ? Bence bunu açıklamayacaklar sadece üstü kapalı bir mesaj olacak gibime geliyor .sizce ne ?
Bu arada dizi kalkacak yorumları yapmayın artık bu kadar seveni varken böyle rating alırken nasıl kaldırılır yayından böyle bişey yok .
Siz sadece forumu boş bırakmayın arkadaşlar lütfen. O kadar konuşulacak konu varken şu an forumda kimse yok
Acaba Duru olabilir mi o resimdeki..Girayhanin onundeki tek engel Duruymus gibime geliyor..ya su dizinin ozeti niye cok gec geliyor anlamiyorum...Bana Girayhan emirleri Sitareden aliyormus gibi geliyor..Bu Oguz beyde Superman gibi nereden cikacagi belli olmuyor :)..Cok sinirim bozuldu bu bolumde..Arasin Yuriyi yakalayip kalbini sokecegini tahmin ediyorum..Yurinin hep yaptigi gibi..
PoLaT_ALeMdAr60
06-02-07, 13:40
toplantıda girayhanın herkese gösterdiği resim kim olabilir
tahmin varmı:icon_whis
sabah gazetesinde yuksel aytuu mudur nedir yine salak saçma yorumlar yazmıs.ne bu çekememezlik anlamıyorum.sırf rakip grupta diye yanlı yorumlar yapıyolar zaten malum gazetede Kv terör içinde yaylım ateşi başladı üstelik yayınlanmayan bir dizi için.Para hepsinin gözünü kör etmiş.
diziyi uzun zamandan sonra ilk kez bu hafta beğendim.uzun uzun yorumlar yapmak istiyorum ama hiç vaktim yok.umarım başka zaman:img-wink:
Belki o resimdeki Oguzda olabilir...Butun paralar Oguza aktarilmisti...Birde su Girayin yanindaki, babasini olduren adam ortadan kayboldu.
Geçen haftaki eleştirlerime nazire yaparcasına çok heyecanlı bir bölümdü.Tabi aklımda bir kötü durum oluştu sağır oday karşı.Misal bu Çiğdem dizide istihbaratçı değil miydi?Niye bir cinyet vakasında ilk aklına gelen duygusal bağı aras oluyor anlamış değilim.Üstelik amerikalı ajana bir bakın.Hem duruyu idare ediyor,hem de istihbarat işlerini.Bizim deers almamız lazım ders.Ama onun dışında aksiyonu yüksek,diyaloglar fena değildi.Hackerların savaşı da iyi yansıtıldı.ARasa da gerçekten üzüldüm.Bir de Zahite niye aşpağılıyo bu ekip,hiç birşey anlatmıyorlar ona.Nasıl ekip bu?:img-yes:
havinim_baranım
06-02-07, 23:37
slm ben çok beğeniyom sağır odayı hele hele aras dağlı adlı karakterini çok güzel oynuyo bravooo yaaaaa her bölümünü kaçırmam ya süperrrr bravooo :img-punk: :img-punk: :img-punk: :img-punk: :img-punk: :img-punk: :img-punk: :happy0064
Diziyi sevmedim bir şey bana sürekli eksik geliyor(Mendille aşık olma durumu gibi),bir de dalga geçer gibi böylesine ciddi bir dizide Ajdar ile işkence yapılıyor ajana???(Ne alaka).Her ne olursa olsun konsept danışmanlığını Soner Yalçın gibi bir dev yapıyor ne olur bilemem ama böyle bir dizi PAZAR gününe koymak hangi akla hizmet hiç bilmiyorum.
Geçen haftaki eleştirlerime nazire yaparcasına çok heyecanlı bir bölümdü.Tabi aklımda bir kötü durum oluştu sağır oday karşı.Misal bu Çiğdem dizide istihbaratçı değil miydi?Niye bir cinyet vakasında ilk aklına gelen duygusal bağı aras oluyor anlamış değilim.Üstelik amerikalı ajana bir bakın.Hem duruyu idare ediyor,hem de istihbarat işlerini.Bizim deers almamız lazım ders.Ama onun dışında aksiyonu yüksek,diyaloglar fena değildi.Hackerların savaşı da iyi yansıtıldı.ARasa da gerçekten üzüldüm.Bir de Zahite niye aşpağılıyo bu ekip,hiç birşey anlatmıyorlar ona.Nasıl ekip bu?:img-yes:
O Kevini de,yuri de Aras öyle bir plan yapıp,tufaya getirecekti.Onlar bile anlamayacak Aras çok kızgın,aynı Yaralı Kartal gibi
Bu ne şimdi yani ;
Özel bir televizyon kanalında yayınlanan 'Sağır Oda' adlı dizinin senaryosunun çalıntı olduğu iddia edildi. Tiyatrocu-yazar Canan Aydınoğlu, dizinin Cüneyt Özdemir ile Soner Yalçın'ın imzasıyla ekrana sürülen senaryosunun 1999 yılında Ankara 24. Noterliği'ne tescil ettirdiği 'Kırk Tilki' adlı eseriyle birebir aynı olduğunu dile getirdi. Yazdığı senaryonun dizi film olarak yayınlanması için bir yıl boyunca bazı yapım ajanslarıyla görüştüğünü belirten Aydınoğlu, bu nedenle 'hakları saklı kalmak şartıyla' senaryonun bazı bölümlerini yapımcılarla paylaştığını ifade etti.
Yayınlanmasın! Geçtiğimiz aralık ayında İstanbul Fikri Sınai Haklar Hukuk Mahkemesi'nde diziyi yayınlayan kanal ile dizinin senarist ve yapımcılarına dava açan Aydınoğlu, 110 bin YTL'lik maddi ve manevi tazminat talebinde bulundu. Ayrıca dizinin yayınının dava sonuçlandırılıncaya kadar durdurulmasını talep etti.
Kurguyu değiştirdiler
Dava dosyasında, noterden gönderilen ihtarnamenin yayıncı kuruluşa tebliğinin ardından, dizinin yayımına 1 hafta ara verildiği, sonrasında ise ihtarnamede belirtilen tüm kurgunun değiştirilmeye çalışılıp, ana karakterlerin tasfiyesinin gündeme getirildiği belirtildi. Amacının emeğine sahip çıkmak olduğunu belirten Aydınoğlu, "İki eser arasında büyük benzerlikler var. Olay yargıda. Artık durumu hakim inceleyecek" dedi.
Sabah Gazetesi de filmleri karalamaktan başka bir iş görmüyor.Daha yeni mi aklına gelmiş filmin çalıntı olduğu
Aynı fikirdeyim.Dizi ortalama 4,5-5 aydır oynuo.O zamandan beri bişi yoktu da şimdi mi oldu çalıntılık acaba?Çok saçma bence.Zaten sabah gazetesinin bir kanalı war ve o kanlada oynamayan diziler hakkında karalamalar yapıyorlar.Bence bu cok sacma.KVT de aynı şekilde karalamlara maruz kalıo zaten.Bi de RTÜK demiş ki KVT, kurtlar wadisi gibi olursa yayınlattırmayız.O da sinir etti beni yaaa.
Arkadaşlar, karalamalara kulak asmayın, dizi güzel gidiyor.Pek basında yer bulamıyordu,karalanmaya başladığına göre,dikkat çekmeye,misyonunu üstlenmeye başlamış demektir.Yani anlayın ki dizi iyi yolda:img-wink:
Hangi gazeteyi açsak Sağır Oda ile ilgili bir haber görüyoruz. Doğru, yalnış, taraflı, düşmanca...
Pek çoğuna yanıt vermek istemiyoruz. Sonuçta bir dizi yapıyoruz yayınladıktan sonra artık bize ait olmayan bir popüler kültür nesnesine dönüşüyor. O yüzden seven olur, sevmeyen olur, beğenen de çıkar beğenmeyen de...
Yapılan haberler yalnış ve yanlı bile olsa hemen hiçbirine dava açmayı da düşünmüyoruz.
BİRİ HARİÇ.
Bir süre önce elimize bir tebligat ulaştı. Hayatımızda görmediğimiz, adını duymadığımız Ankara'da yaşayan bir kadın Sağır Oda'nın senaryosunu ondan çaldığımız söylüyordu. Yayının durdurulmasını ve hemen 1.400.000YTL ödememizi istiyordu. BİRMİLYON DÖRTYÜZBİN YE TE LE... Ciddiye alınacak bir yanı yoktu. Güldük geçtik.
Ama yanıldık.
Bir süre sonra hakkımızda bir dava açılınca avukatlarımızla bir araya gelip bu işin ucunu sonuna kadar bırakmamaya karar verdik.
Hemen bize dava açan kadına dava açtık. Aynı davada hem davalı hem davacı konumuna geçtik. Bu da yetmedi kendisine bir de 100.000 YTL'lik manevi tazminat davası açtık. Ve bu davadan kazanacağımız geliri hayır kurumlarına bağışlayacağız.
SONUNA KADAR TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ
Artık mesele kişisel değil çünkü.
İnsanları bu kadar kolay hırsızlıkla suçlayıp ünü şöhreti yakalamak da bu kadar kolay olmamalı.
Bakın kadın kadın diyorum adını yazmıyorum çünkü biliyoruz ki bu davalar sonuçta adı sanı bilinmeyen isimlere şöhret getiriyor, ün getiriyor.
Soner Yalçın ve Cüneyt Özdemir ismini bilen bilir. Şunu yaptık bunu yaptık demeye gerek yok. Ama bakın bu davanın peşini bırakmayacağız. Ve bu kadının adını aradan ne kadar zaman geçerse geçsin DAVACI olduğumuz bu davadan sonra yazacağız.
Üreten insanları suçlamanın bu kadar kolay olmadığına inandığımız bir ülkede yaşadığımızı umduğumuz için.
Bir kez daha detaylara girmeden tekrar ediyorum.
SAĞIR ODA'ya bir iftira atılmıştır ve Sağır ODA yapımcıları DAVACIDIR.
Cüneyt Özdemir
gülfem_bengisu
08-02-07, 21:19
Selam arkadaşlar çoktandır yoktum forumda.Bir süre daha da olamayacağım ama bir çift laf edeyim.Çalıntı senaryo iddialarına bakılırsa dizimiz birilerini rahatsız etmeye başlamış.Bu hoşuma gitti.Böyle ucuz yollarla soğutamazlar beni dizimden.Zaten gayet iyi gidiyor.Aras'ın intikamı acı olacak ama biraz uzun sürebilir gibime geliyor.Ne demişler (X-Files dizisinde)'Dünyada her şeyini kaybetmiş bir adamdan daha tehlikelisi yoktur.'
çamur at izi kalsın.sağır odanın iyi bir seyirci kitlesine ulaşması birilerinin canını sıkmış belli.
zaten böyle sağlam dizilere hep oluyor.senaryo çalıntı diyip geçiyorlar.Sonuç nedir peki? dizi son sürat devam ediyor
İstihbarat dünyası hareketleniyor!
İstanbul’da Opus Dei…
Kırımlı Ailesi’nin altınları ve Büyük Orta Doğu Projesi’nin Opus Dei ile ilgisi bu bölümde ortaya çıkıyor. Giray bir taraftan kayıp altınların peşindeyken, bir taraftan da Hançer Birliği ile birlikte ülke gündemine bomba gibi düşecek yeni bir suikast hazırlığında.
Galip ve Zahit, düştükleri pusudan nasıl kurtulacaklar?
Yeni komiser Yiğit’in sırrı ne?
Aras Dağlı ve ekibi, Aras’ın babasının intikamını alabilecekler mi?
Sağır Oda yine gündem yaratacak.
merhaba arkadaslar yine cok güzel bir bölüm izledik. yalniz kacirdigim bir nokta oldu, belki aranizdan birisi bana yardimci olabilir. giray kimin ölümünü nejat"tan istedi, ve cok zor oldugunu nejat söyledi. simdiden tesekkürler
Güzel bir bölümdü.. Yuri şerefsizi cezasını buldu.
Deniz üstü köpürür ve hekimoğlu türkülerinin bu bölümdeki versiyonlarına bayıldım:good:
minotauros
11-02-07, 23:58
onu henüz biz de bilmiyoruz, iki bölümdür merakla bekliyoruz. umarım önümüzdeki bölümlerde ortaya çıkacak arkadaşım... ve evet, katılıyorum, iyi bir bölümdü.
derandamir
12-02-07, 00:03
bencede bolum guzeldi muziklerde cok guzeldi,umarim hep boyle heycanli ve kaliteli devam eder gelecek icin umutluyum,bende herkes gibi giray kimi oldurmek istedigi merak ediyorum kim olabilir?
Güzel bir bölümdü.. Yuri şerefsizi cezasını buldu.
Deniz üstü köpürür ve hekimoğlu türkülerinin bu bölümdeki versiyonlarına bayıldım:good:
gercekten guzel bolumdu dedıgıne katılmamak elde
degıl yurü sonunda cezasını buldu cok ıyı oldu bu:img-yes:
gülfem_bengisu
12-02-07, 00:15
Bence süper bir bölümdü.Sıcağı sıcağına tekrar seyretmek isterdim.Müziklere de diyecek yoktu doğrusu.Hekimoğlu türküsü finale çok yakışmış.Yalnız 'Deniz üstü köpürür'ü Cem Karaca gibi kimse yorumlayamaz bence.Olsun yine de emeğe saygı göstermek lazım.
Bu arada Yiğit'i de çok sevdim.İsmiyle müsemma!Ekipte kalıcı olur inşallah.
Benden size bir soru:Sizce altınları kim aldı?Bence Giray değil.
derandamir
12-02-07, 00:19
arkadaslar unutmayalim nogay arasin kiz kardesine vurdu degilmi,eger arasin kiz kardeside olurse of of bitti nogay vallayi tabi artik aras-duru diye birseyde kalmaz,bakalim ne olacak
yine harika bir bolum izledik. gercekten harika bir senaryo ve oyuncular da her hafta daha iyi oluyor. Aras cok karizmatik bence polat alemdar ;dan daha iyi rol yapiyor. oguz bey olaganustu..zavalli zahit her bolum soka giriyor. acaba suikast duzenlenecek kisi kim.?
bu arada kevin miller'in otelodasindaki kendini kamcilama sahnesi da vinci sifresinden alinti sanki ama superdi.
baglantilar konu gecisleri cok harika..
bu bolumde adini hatirlayamadim dizideki ama arsen gurzap'in hancer birligi ile alaksi olduguna innadim.duruya nasil soruyordu bari bana soyle diye..ilginc degilmi?
bence iki uc haftaya ekranlarin en iyi dizisi olur.
gülfem_bengisu
12-02-07, 00:47
Hey yavrum hey!Her bölümde birkaç düğüm çözülüyor ve yeni düğümler atılıyor.Yine haftaya cevaplanacak sorular kaldı.Bayılıyorum Sağır Oda'ya.
arkadaslar unutmayalim nogay arasin kiz kardesine vurdu degilmi,eger arasin kiz kardeside olurse of of bitti nogay vallayi tabi artik aras-duru diye birseyde kalmaz,bakalim ne olacak
Bence girayın kardeşi,arasın kardeşine aşık olacak.Dikkat ederseniz,nogay aşık olmadın mı?Yok ben aşık olmam muhabbetleri geçiyordu.Bakalım nogay bey badem bıyıklının bacısına aşık olunca ne düşünecek:img-hyste
Arkadşlar açık konuşuyorum.Şu an konsept olarak k.v terörden daha güzel sağır oda
hackere hayran kalmamak mümkün.. üstad manyak birşey yahu.. hemde nasıl.. :) birde konuşsa süper olacak.. :) :)
bölüm geneli güzeldi.. artık taşlar yerine oturmaya başlamış.. oyuncular kendini iyice belli etmeye başladılar ama
aşk mevzusu halen girdapta.. bir türlü dikiş tutturamadılar.. bir türlü denge olmadı gitti.. ilginç yani.. işin kötü yanı usta oyuncularda erken yolcu oldu hep.. bu akşa yuri.. ileride kevin miller büyük ihtimal.. döndük dolaştık yeniden altınlar geldik..
ilk başlarda altını çalanın şu cenap olduğunu düşünürdüm ama giray çıktı.. adama helal olsun dedim.. :good: vaybe manevi atmosfer kulu değiştirirmiş.. :img-cool2
editasyon: serkan.. serkan.. keşke bana göre deseydin.. şu sağır oda ile kv terör kıyas ederken.. ama sana bir sır vereyim mi.. biz daha vadiye inmedik.. :) daha neler göreceğiz neler.. ahanda buraya yazıyorum.. terör terör derken salt bir pkk yada o oluşuma ışık tutmayacak vadi.. terör konseptin buzdağının görenen kısmı kadarı bile değil.. dur hele dur.. nerler olacak neler.. :img-cool2
Evet yuriden iyice sıkılmıştım,defolsun gitsin,Nejat desen zaten başa ayrı bir dert,bu kadar çok olumsuzluk yazmasın bu senaristler yaa
diziye verilen 3 haftalık ara gerçekten yaradı. her bölüm, bi önceki bölümün üzerine koyarak güzelleşiyo. diziye farklı şarkılarında girmesi renk katıyo. önce "nerden bileceksiniz" sonra "deniz üstü köpürür"ün farklı bi versiyonu ve son olarak "hekimoğlu". ve hiçbiri de sırıtmadı.
*yuri'nin gitmesi güzel oldu. sıkmaya başlamıştı "da" demesi :)
*giray acaba kimin ölmesini istedi ve o zarfın içinde kimin resmi vardı
*aras, baba acısından sonra kardeş acısı da yaşayacak mı?
*720 milyon doların akibeti ne olacak.
ayrıca dizinin başlangıç amacı olan "altın" konusuna dönülmesine sevindim. ve trenle taşınan "120 milyar dolarlık" altın lafını duyunca dudağım uçuklayacaktı :)
haftaya da güzel bi bölüm olacak. bekleyip görecez.
yakupoglu61
12-02-07, 09:31
aynı saatlerde ramboyu izlediğim için ancak nejata uygun bir ses ayarlarlaken izlemeye başladım.başları kaçırdım en merak ettiğim imam efendiyle hocanın nasıl kurtulduklarını haliyle göremedim...
yuriden kurtulduk sinirlerimi çok bozuyodu...
arasın kardeşi başını yere çarpmış kanlar içinde yerde yatıyo nogayda hanımefendi uyanın uyanın deyip durdu ...içmeden sarhoşmu olmuş nedir...
aynı saatlerde ramboyu izlediğim için ancak nejata uygun bir ses ayarlarlaken izlemeye başladım.başları kaçırdım en merak ettiğim imam efendiyle hocanın nasıl kurtulduklarını haliyle göremedim...
yuriden kurtulduk sinirlerimi çok bozuyodu...
arasın kardeşi başını yere çarpmış kanlar içinde yerde yatıyo nogayda hanımefendi uyanın uyanın deyip durdu ...içmeden sarhoşmu olmuş nedir...
merhaba, zagten imam efendi ve hoca bu ses ayari sayesinde kurtuldular. ankaradan gelen ve oguz, kayincosuna nejat sesi ayarlayip öbürlerine dur emri verdi, böylece kurtuldular, demeden duramiyacagim, acayip güzel bir bölümde
gülfem_bengisu
12-02-07, 10:25
Umut Karadağ o kadar iyi bir kötü adam tiplemesi yaptı ki Yuri geberdiğinde resmen rahatladım.Sanki gerçekmiş gibi.Böyle iyi tiyatro oyuncularımızın olması beni gururlandırıyor.Kendisini yeni projelerde görmek isterim.Yuri'nin gitmesine sevindim:happy0064 ama Umut Karadağ'ın gitmesine üzüldüm:sad53:
Aslında bizimkiler iyilik ettiler Yuri'ye.Herifi 720 milyon doları bulma derdinden kurtardılar!!Aslanlarım benim:img-polic :img-polic :img-polic :img-polic
Gerçekten güzel bir bölüm izledik. Yuri nin ölmesi iyiydi ama madem silahla vuracaktı bence dövüş sahnesine gerek yoktu. zaten dövüş sahneleri bence biraz abartılı ben beğenemiyorum nedense.Bu arada Nogay -Tuna aşkı başlayacak gibi. Gruba Yiğitin ve arkadaşın katılması hoş oldu. her haftayı merakla bekliyorum bakalım bu hafta Yuri yi görünce ne yapacak. bu arada yurinin ağzında dolarlar ve çarmıha yatırılmış gibi yatmasıda iyiydi:happy0064 :happy0064 :sad53:
evet arkadaslar yurinin gebermesine bende cok sevindim hakkettigi yerde, ama söylemeden edemiyecegim, yuri rolünü acayip güzel yapiyordu, gicik micik ama iyi götürdü rolünü. bende isterim baska projelerde juri görmek, ama yine böyle sinir bir tiplemede.
paçiii_melos
12-02-07, 12:58
TELE - BAROMETRE
HEDEF KİTLE : A/B
11 ŞUBAT 2007 PAZAR
1 BUZDA DANS [NET] SHOW 11,70 29,10
2 POPSTAR ALATURKA [NET] STAR 7,70 20,10
3 SAGIR ODA [NET] KAND 7,30 18,40
4 STAR ANA HABER BULTENI [NET] STAR 6,60 19,50
5 STADYUM [NET] TRT1 6,10 13,30
6 ACEMI CADI [NET] KAND 5,80 13,30
7 KANAL D ANA HABER BULTENI [NET] KAND 5,40 15,50
8 SHOW TV ANA HABER BULTENI [NET] SHOW 5,20 15,30
9 ATV ANA HABER BULTENI [NET] ATV 5,00 14,40
10 SPOR SAYFASI SHOW 4,40 11,80
TELE - BAROMETRE
11 ŞUBAT 2007 PAZAR
1 BUZDA DANS [NET] SHOW 9,10 23,10
2 POPSTAR ALATURKA [NET] STAR 7,10 19,10
3 STAR ANA HABER BULTENI [NET] STAR 6,60 17,60
4 ACEMI CADI [NET] KAND 6,60 14,80
5 SAGIR ODA [NET] KAND 6,30 16,80
6 STADYUM [NET] TRT1 6,20 13,80
7 SHOW TV ANA HABER BULTENI [NET] SHOW 6,10 16,30
8 KANAL D ANA HABER BULTENI [NET] KAND 5,30 14,00
9 ARKA SOKAKLAR (TKR) [NET] KAND 4,80 16,10
10 YESEREN DUSLER [NET] STV 4,60 10,60
hackere hayran kalmamak mümkün.. üstad manyak birşey yahu.. hemde nasıl.. :) birde konuşsa süper olacak.. :) :)
bölüm geneli güzeldi.. artık taşlar yerine oturmaya başlamış.. oyuncular kendini iyice belli etmeye başladılar ama
aşk mevzusu halen girdapta.. bir türlü dikiş tutturamadılar.. bir türlü denge olmadı gitti.. ilginç yani.. işin kötü yanı usta oyuncularda erken yolcu oldu hep.. bu akşa yuri.. ileride kevin miller büyük ihtimal.. döndük dolaştık yeniden altınlar geldik..
ilk başlarda altını çalanın şu cenap olduğunu düşünürdüm ama giray çıktı.. adama helal olsun dedim.. :good: vaybe manevi atmosfer kulu değiştirirmiş.. :img-cool2
editasyon: serkan.. serkan.. keşke bana göre deseydin.. şu sağır oda ile kv terör kıyas ederken.. ama sana bir sır vereyim mi.. biz daha vadiye inmedik.. :) daha neler göreceğiz neler.. ahanda buraya yazıyorum.. terör terör derken salt bir pkk yada o oluşuma ışık tutmayacak vadi.. terör konseptin buzdağının görenen kısmı kadarı bile değil.. dur hele dur.. nerler olacak neler.. :img-cool2
Murat,zaten şu an için dedim.K.V bu ,bilmezmiyiz.İlerde kimbilir neler neler olacaktır.Övdüğüm sağır oda da bu noktaya ancak 18. bölümde geldi zaten:good:
Dünkü bölüm muhteşemdi ben çok beğendim şarkılar süperdi hele arasın babasını uğurlarken çalan şarkı beni bitirdi harikaydı bu dizi süper ya
Birde benim anlamadığım dizinin reytinglerinin düşük olması böyle bir diziye böyle reytingler hiç yakışmıyor hep bekliyorum reytinglerin tavan yapmasını ama hala aynı hatta bazen düşüyorda ne diyelim inş. birgün hakettiği reytingleri alır sağır oda çünkü gerçekten muhteşem bir dizi yurinin ölmesinede çok sevindim gerçektende psikopat birisiydi ölüsünüde girayhan kırımlının görmesi için cesedi kırımlı holdinge bıraktılar acaba girayhan kırımlı ne yapacak acaba
güzeldi beğendim bu bölümü.yurinin ölmesine çok sevindim.ama şu kevin ölse daha çok sevinicem
bence Kevin Miller in verdigi zarfta öldürülmesi istenen kişi Oguz Bey. Başka kişi su anda yok ama Oguz ne yapar ne eder kurtulur:D. Kevin Miller in de suyu ısındı.. Türkcesine kıl oluyorum ztn. Herseyi tezgahlayan o. Ya gercekten boyle bir dizinin reytingleri nasıl düşük olur ben anlamıyorum:S ilginçleşti insanlar acemi cadıyı izliyolar boyle diziyi izlemıyolar pes:S
gülfem_bengisu
12-02-07, 19:59
Önceleri böyle ciddi bir dizide biraz aşk gerekir diye düşünüyordum ama o kadar da gerekli değilmiş.Kaç bölümdür bir hareket yok fakat gayet de güzel seyrediliyor.Hatta daha iyi olduğu bile söylenebilir.Aman zaten sakın Aras ile Duru bir araya gelmesinler.Neme lazım bu sefer ilk buluşmadan daha vahim durumlar olur.Sonra Duru hamile falan kalır.Sağır Oda pembe dizilere döner.(Şu sıralar gösterimde olan dizilerin çoğunun baş kadın karakteri hamileymiş).Kalsın istemez!
angelstone505
12-02-07, 20:53
Önceleri böyle ciddi bir dizide biraz aşk gerekir diye düşünüyordum ama o kadar da gerekli değilmiş.Kaç bölümdür bir hareket yok fakat gayet de güzel seyrediliyor.Hatta daha iyi olduğu bile söylenebilir.Aman zaten sakın Aras ile Duru bir araya gelmesinler.Neme lazım bu sefer ilk buluşmadan daha vahim durumlar olur.Sonra Duru hamile falan kalır.Sağır Oda pembe dizilere döner.(Şu sıralar gösterimde olan dizilerin çoğunun baş kadın karakteri hamileymiş).Kalsın istemez!
ben bu diziyi çok seviyorum ,yolu açık olsun:good: aman Arasa bir şey olmasın ,habire birileri çıkyorda:img-blush
Bence bu bölüm cok güzeldi.Hepsinden bahsetmişiniz arkadaslar.Sadece bir şeyden bahsetmemişsiniz.720 milyon dolar olayında grubun konuşmaları en dikkatle dinlenmesi gereken yerlerden biriydi bence.Çünkü bazı şeyleri çok iyi ortaya koymuslar.Ratingler de cidden böyle bir diziye karşılık düşük bence de.
Bunları soyledikten sonra bişey sormak istiyorum.Ben son reklamdan sonra ne oldu görmedim.Kanalı deiştirmiştim açtığımda bitmiş.Çok üzüldüm.Son reklam arasından sonra ne oldu acaba yaaa?Ayrıntılı bir şekilde Yuri'nin ölmesini ve ilersini anlatabilirmisinizz??
Bence bu bölüm cok güzeldi.Hepsinden bahsetmişiniz arkadaslar.Sadece bir şeyden bahsetmemişsiniz.720 milyon dolar olayında grubun konuşmaları en dikkatle dinlenmesi gereken yerlerden biriydi bence.Çünkü bazı şeyleri çok iyi ortaya koymuslar.Ratingler de cidden böyle bir diziye karşılık düşük bence de.
Bunları soyledikten sonra bişey sormak istiyorum.Ben son reklamdan sonra ne oldu görmedim.Kanalı deiştirmiştim açtığımda bitmiş.Çok üzüldüm.Son reklam arasından sonra ne oldu acaba yaaa?Ayrıntılı bir şekilde Yuri'nin ölmesini ve ilersini anlatabilirmisinizz??
aras ve grubu juriye, nejatin sesiyle telefon görüsmesi ayarladilar. tabii bizim tilki juri pek yutmadi, hemen bir kontrol yapti, nejati aradi, ve anladi aras gilin oldugunu, ama yinede cetesiyle gitti. bizimkiler jurinin adamlarini bir bir indirdi. tam juri arasi vurucakti, arkadan oguz bey geldi ve jurinin ellerine bagladi. bizim grup juri karsilarini dikti. aras sen okadar kötü bir insansinki yinede soruyorum:son söyliyecegin ne var dedi. ondan sonra oguz juriye dogru yaklasti, aras barbar bagirdi oguz yapma, yani o benim gibilerinde. oguz ellerini cözdü jurinin adam gibi geber dedi. aras ve juri alana indiler ve kiyasiya dögüstüler. o arada zagten reklam verdiler ve birde baktik ki jurinin agzinda dolarlar kirimli holdingde yatiyor. ( cok güzel ve heyecanliydi) umarim birazcik yardimci olabilmisimdir.
Galiba altinlari Sehbal aldi..Cenap ben alani biliyorum dediginde Sehbal basini ellerinin arasina koymus gizliyordu..Aras, Zahid, Oguz, Galip, Cigdem, Arkadas, Yigit, birde Nejatin diger yakaladigi ismini unuttum yavas yavas cogaliyorlar.
gülfem_bengisu
13-02-07, 10:52
Bazı arkadaşlar Duru'nun erkek kardeşiyle Aras'ın kız kardeşini birbirlerine yakıştırmışlar.Bence de gayet iyi uyarlarlove05:.İkisi de saftirik çünkü!Ama ben artık dizide aşk meşk görmek istemiyorum.Böyle gayet iyi.:
aras ve grubu juriye, nejatin sesiyle telefon görüsmesi ayarladilar. tabii bizim tilki juri pek yutmadi, hemen bir kontrol yapti, nejati aradi, ve anladi aras gilin oldugunu, ama yinede cetesiyle gitti. bizimkiler jurinin adamlarini bir bir indirdi. tam juri arasi vurucakti, arkadan oguz bey geldi ve jurinin ellerine bagladi. bizim grup juri karsilarini dikti. aras sen okadar kötü bir insansinki yinede soruyorum:son söyliyecegin ne var dedi. ondan sonra oguz juriye dogru yaklasti, aras barbar bagirdi oguz yapma, yani o benim gibilerinde. oguz ellerini cözdü jurinin adam gibi geber dedi. aras ve juri alana indiler ve kiyasiya dögüstüler. o arada zagten reklam verdiler ve birde baktik ki jurinin agzinda dolarlar kirimli holdingde yatiyor. ( cok güzel ve heyecanliydi) umarim birazcik yardimci olabilmisimdir.
Çok teşekkür ederim.Gerçekten çoook yardımcı oldun.Özellikle sonu cok güzelmiş yaa keske görebilseydimm.
:happy0064
gülfem_bengisu
15-02-07, 00:18
Arkadaşlar kafama takıldı.Aras Yiğit'i nereden tanıyor,'Canım kardeşim'diyecek kadar?
Perşembe gecesi 23.30'da Habertürk kanalında Full Ekran programında Sağır Oda konuşulacakmış.İlgilenenlerin dikkatine!:img-meeti
Bazı arkadaşlar Duru'nun erkek kardeşiyle Aras'ın kız kardeşini birbirlerine yakıştırmışlar.Bence de gayet iyi uyarlarlove05:.İkisi de saftirik çünkü!Ama ben artık dizide aşk meşk görmek istemiyorum.Böyle gayet iyi.:
Arkadaşım aşksız olmaz.Tatsız tussuz oluyor öbür türlü.Hem aksiyon,hem gizem, hem aşk.İşte muhteşem 3 lü karışım:img-wink:
ya ben sizden bişey isticem
hani duruya gelen bi paket vardı içinde durunun resmi ve bi not
not ta ne yazıodu
ya ben sizden bişey isticem
hani duruya gelen bi paket vardı içinde durunun resmi ve bi not
not ta ne yazıodu
Ben bir gün giderimki, neyim kalır ?
Eksik bıraktığım herşeyim kalır..
gülfem_bengisu
15-02-07, 22:47
18.bölümü kaçıncıdır seyrediyorum.Hala bıkmadım.Bu ilk defa oluyor.Hele hekimoğlu türküsü beni coşturuyor.Seçilen müzikler bir dizi için ne kadar da önemliymiş.Oyuncuların performansları da gayet iyi.Hele Orhan Kılıç süper!
gülfem_bengisu
16-02-07, 10:39
Arkadaşlar 19.bölüm fragmanını gördüm.Bölüm olaylarıyla ilgili sadece tuna'nın hasteneye götürülüşü var.'Eklemedir koca konak'(ki süper bir aşk türküsüdür)eşliğinde Aras ve Duru'nun melankolik görüntüleri var.Aşk istemiyorum diye bana bu yapılır mı?Bu türküyü kullanmakla beni mahvettiler!:img-cray: Eminim güzel bir bölüm olacak yine.Çünkü suikast olacak.En azından kime yapılacağını öğreneceğiz.
Bu arada dün gece Habertürk'te Cüneyt Özdemir'le Sağır Oda konuşuldu.'Cenap' karakterini oynayan kişi(sanırım Ayhan Bozkurt) de senaristlerden biriymiş.
Dizinin yapimcisi Cüneyt Özdemirle oyuncu Cagla Kubat dün aksam "Full Ekran" programindaydi.Cagla Kubat dizide oynamaktan gurur duydugunu ve Durusah karakterine cok benzedigini söyledi.Diziye gittigi yere kadar devam edecekmis.Yani diziden ayriliyor haberleri gercegi yansitmiyormus...
Ayrica dizide ilerleyen bölümlerde iki büyük suikast olacakmis.Cok büyük süprizler varmis.. :img-wink:
ya Kurtlar vadisinden sonra Sagır Oda nında kaldırılma riski varmıs. Show tv buna karsılık Sagır Oda nında kaldırılmasını fln istiyo heralde. Kurtlar vadisini kaybettik. Sagır odaya dayanamayız ya!!....
Yok artık.Olmaz oyle şey yaaa.Gerçi show boyle bişey istese haklı olur.Bunun nedeni de KVT e haksızlık yapılması.Ama ben bu diziyi cok sewerk izliorm.Kaldırılmaz yaaa.Di mii??Off bak kafama kusku soktun şimdi :icon_sorr
Sağır Oda ülkeyi sarsan olayların içyüzünü açıklamaya devam ediyor!
Kevin'in Giray'a verdiği fotoğrafın sırrı bu bölümde çözülüyor. Suikast kime yapılacak? Türkiye tartışıyor…
Kaza mı, suikast mi? Aras ve ekibi, araştırma derinleştikçe daha büyük sürprizlerle karşılaşıyor! Dergahtan kaybolan altınlar kimde? Kırımlı Ailesi'nde büyük şaşkınlık! Altınlarla ilgili beklenmedik gelişme…
J Onbeş Başkanı Nejat, Cenap'ı sorguya götürüyor… Aras'ın kardeşi Tuna hastaneye götürülüyor… Aras kardeşine ulaşabilecek mi? Nogay'ın karşılaşacağı kötü sürpriz ne? Sağır Oda Türkiye'nin ezberini bozmaya devam ediyor...
gülfem_bengisu
17-02-07, 01:07
ya Kurtlar vadisinden sonra Sagır Oda nında kaldırılma riski varmıs. Show tv buna karsılık Sagır Oda nında kaldırılmasını fln istiyo heralde. Kurtlar vadisini kaybettik. Sagır odaya dayanamayız ya!!....
NEDEN?Neden bir diziyi severek seyrediyorsak hep ha kalktı ha kalkacak diye tedirgin olmak zorundayız?Reyting kaygısı yetmiyormuş gibi bir de bu çıktı.Zaten Cüneyt Özdemir bile söyledi bu kadar kişinin ekmek yediği bir projeye son verilirse diye uykularının kaçtığını.Bu nedir ya?Kurtlar Vadisine olanları zaten ağzım açık seyrettim.Bu dizinin yayınlanacağı aylar öncesinden belliyken dizinin zararlı olduğunu düşünen kamuoyu neredeydi acaba?Bazı insanlar yasakla bir yere varılamayacağını ne zaman öğrenecekler?Hem Kurtlar Vadisinin başına gelenler için neden Sağır Odamın da bedel ödemesi gerekiyor?Artık bu kadarı da fazla.
elwiens_86
17-02-07, 16:05
off off bu bölüm çok güzel olacak....geçen bölüm uzun zamandan sonra gelen çok güzel bir bölümdü bence.....bu bölümde harika olacak....Hürriyet abla ları çalmış altını diyorlar o kadın uzun zamandır ortalarda yoktu zaten nasıl bir bağlantı kurmuşlar ya...o kadın da Giray'ın ajanı olamasın Şehbal'i kontrol etsin diye belki dergahta kalıyordu...valla bu Giray'dan herşey beklenir.........
Enes Aktaş
18-02-07, 11:40
acaba bu hafta ne olcak aras dağlıyı silahsız yakaladı orda ya vurulcak yada kurdulcak saat 10:00 iple çekiyorum
Off yaa harika bir bölüm bizi bekliyo yine, bakalım neler olacak.Bi de kim arası silahsız yakalamıstı? Hatılamıyorum.
gülfem_bengisu
18-02-07, 17:31
Nedense dizimizin yayınlanacağı gün forum çok durgun oluyor.Halbuki bugün bilgisayarın başına geçmek için en uygun gün.Yanılıyor muyum?
Her neyse 19.bölümü merakla bekliyorum.Altınları aldığı söylenen Hürriyet hanım öldürülüyor galiba.(Ben fragmandan öyle anladım).Bakalım bizimkiler çiğdem ile Orhan'ı nasıl kurtaracak ve suikastı nasıl çözecek.Ayrıca Nogay'la Aras'ın karşılaşınca ne yapacaklarını da çok merak ediyorum.
Arkadaşlar bu bölümde rahmetli orgeneral eşref bitliser yapılan suikasta gönderme yapılacak.Çok güzel bir bölüm bizi bekliyor:img-wink:
dizi bittikten sonra bir ozet yazarsaniz sevinirim ne oldu bitti diye..izleyemiyorum artik anca malum siteye biri yuklerse :((
cok güzeldi yaa, sonunda kacanin kesin arasin tanidigini anliyabildim, ama orhan olucagi hic aklima gelmedi. bizim nejat cok kötü bir nejat
derandamir
18-02-07, 23:56
yine cok guzel bir bolum seyrettik,gercekten bu dizi cok iyi ama hala istenilen yere gelmedi bunu anlayamiyorum boyle bir dizi hic pazar gunu yayinlanirmi yapma kanald yapma,her gecen bolum daha heycanli ve aksiyonlu BRAVO.
evet bencede gün olarak cok sanssiz dizimiz. bukadar kaliteli, her hafta yeni sürpriz, ve insanlarin ic yüzü, bende anlamiyorum reytinglerin düsük olmasini, ben bunu pazar günü oldugundan baska birseye bagliyamiyorum. korktugum bu sekil devam ederse reytingler, yani orta sekerli, yeni yayin döneminden sonra oynamaz diye. bence kanal d gercekten gün degisikliyi düsünsün.
derandamir
19-02-07, 00:04
cok haklisin nalan-k gercekten bu dizi super nerdeyse hic mantik hatasi yok sanirim sen bir sila fanatigisin bende sila hayraniyim ama silada oyle hatalar varki ama sila zirvede,bence gun olarak cok yanlis bir gun yazik
gülfem_bengisu
19-02-07, 00:28
Vay be ne bölümdü ama!Hele final çok can yakıcıydı.Aras'ın Orhan'la bu şekilde karşılaşmasını istemezdim.Umarım Aras onun hain olduğundan şüphelenmez.Zavallı Orhan zaten öldü:sad53: .Bir de hain damgası yemesin.Yahu bu Aras'ın başına gelenler pişmiş tavuğun başına gelmez.Kardeşi de kansermiş baksanıza.
Hürriyet hanım da meğer hançer birliğindenmiş.Onu Türkiye'ye lala getirmiş.Zaten hançerle öldürüldü ve de cesedi kayzer tarafından ortadan kaldırıldı.Muhtemelen hançerleyen de kayzerdir.O zaman altınlar nerede?
Bu Cenap'ta da bir tuhaflık var ama neyse.Yakında çıkar ortaya.Üf amma çok şey oldu.Hangisinden bahsedeceğimi şaşırdım.
Acaba Oğuz Bey'e Ankara'da ne yapacaklar?Aman başına bir iş gelmesin.
gülfem_bengisu
19-02-07, 00:32
dizi bittikten sonra bir ozet yazarsaniz sevinirim ne oldu bitti diye..izleyemiyorum artik anca malum siteye biri yuklerse :((
Özet yazmak isterdim ama her şeyi doğru sırada aktaramayabilirim.Siz en iyisi salı gününü bekleyin o zaman tamamını seyredebilirsiniz.
Vay be ne bölümdü ama!Bu Cenap'ta da bir tuhaflık var ama neyse.Yakında çıkar ortaya.Üf amma çok şey oldu.Hangisinden bahsedeceğimi şaşırdım.
Acaba Oğuz Bey'e Ankara'da ne yapacaklar?Aman başına bir iş gelmesin.
Harika bir bolumdu gercekten.her hafta daha iyioluyor. bence kurtlar vadisinin kaldirilmasinin arkasinda kurt-turk ayrimciligi olmasin vardi.sagir oda ise tamamen farkli bir kulvada.
altinlari bence sehbal aldi ve babasinin mezarina gomdu cenap'la... cenap sanirim zahit'in ben birini biliyorum dedigi kisi. cunku kimligi olmayan biri dedi mosyo'ye... nejat'da cenap'a kimsin sen kimligin yok demisti. oyle bir baglanti kurdum.
Bkalim daha neler olacak. bu kadar karmasik bir diziyi bu kadar guzel yazan senaristlere bravo dogrusu.
Hurriyet kim?Yeni birilerimi var dizide of ya canak bozuk izleyemiyorum :(...Orhan hangisiydi..Aras kardesini bulabildimi?
gülfem_bengisu
19-02-07, 01:36
Hurriyet kim?Yeni birilerimi var dizide of ya canak bozuk izleyemiyorum :(...Orhan hangisiydi..Aras kardesini bulabildimi?
Hürriyet İlk bölümlerde dergahta olan türbanlı bir bayandı.Orhan da J-15'ten Aras'ın can dostuydu.Aras'ın istifasından sonra Çiğdem'le birlikte J-15'teki görevine devam etmişti.Aras da daha kardeşine ulaşamadı.Olanlardan haberi yok henüz.O suikastı araştırıyor.
gülfem_bengisu
19-02-07, 01:41
Harika bir bolumdu gercekten.her hafta daha iyioluyor. bence kurtlar vadisinin kaldirilmasinin arkasinda kurt-turk ayrimciligi olmasin vardi.sagir oda ise tamamen farkli bir kulvada.
altinlari bence sehbal aldi ve babasinin mezarina gomdu cenap'la... cenap sanirim zahit'in ben birini biliyorum dedigi kisi. cunku kimligi olmayan biri dedi mosyo'ye... nejat'da cenap'a kimsin sen kimligin yok demisti. oyle bir baglanti kurdum.
Bkalim daha neler olacak. bu kadar karmasik bir diziyi bu kadar guzel yazan senaristlere bravo dogrusu.
Bence Cenap ile ilgili tespitinizde haklısınız.Zahit'in adamı o olabilir.
.:img-yes: Ben bu dizinin hastasıyım:img-in_lo
Bu akşam ki bölüm güzeldi.
Özellikle eklemelidir koca konak türküsü şahaneydi.
Sanırım Gökhan Kırdar'ın düzenlemesi şahane olmuş.:)
Hürriyet'in de Lala'nın adamı olduğunu öğrenmiş olduk.
Bence Hürriyet ölmedi.Kaiser onu ordan çıkardı.
Zahidîn aradığı kişi Cenap bildiğimiz kişi kimliksizdir o deyince aklıma tek Cenap geldi.
Bu bölüm Nogay baya bir sempatimi kazandı.Ne kadar iyi yürekliymiş.
Ödü koptu kız ölecek diye ama Tuna'da kanser çıktı.
Sakın bu Nogay Tuna'ya aşık falan olmasın.
Giray ve Nogay'ın kardeş olduklarına inanmıyorum.
Ne kadar farklılar kesin Şahin'de Nogay gibi birisiydi.
Tek kötü Giray ailede sanırım.:)
Bu bölüm derin devlet mevzuları baya bir deşildi.
Mevzuları anlayana güzel bölümdü.
Reytinglerde yine bir çok programında arkasında kalacağız.
Ama olsun.Artık çok reyting alıp dikkat çekmesin diyorum.
KV'nin başına gelen bizim başımıza gelmesin.:):)
Çünkü Sağır Oda'da çok önemli şeyler anlatıyor.
gülfem_bengisu
19-02-07, 09:53
Orhan'a çok yazık oldu.Şu nejat ne kadar sinsi bir adam.Resmen kardeşi kardeşe kırdırdı.Gerçi Yiğit Orhan'ı bacağından vurdu ama o dengesini kaybedip düştü.Maskenin altından Orhan çıkınca bittim.Çok sarsıcı bir finaldi.
dizi ile alakalı yorum illa yapacağımda sinirim geçmiş değil.. kv den boşalan yeri sağır oda dolduracak gibi..
sağır oda güzel konulara temas ediyor.. ABD nin yaptıkları ortada israilin yaptıkları ortada.. ya bizimkiler.. ya bizimkiler ne halt yapıyor.. ne ha ne ? genelkurmay başkanımızın washington'da yaptığı açıklamalar.. yok çuvalcı generale, çuvalcı demeyin üzülüyormuş, böylesi laflar. buram buram çekingenlik kokan açıklamalar. efendim kuzeyde iki grup destek veriyormuş pkk ya.. ya ya bunu alamak için asker olmaya gerek var mı.. einstein olmaya gerek varmı. tabiki iki grup barzani ve talabani.. peki ey genelkurmayım onlara destek veren eğiten silah veren kim.. senin açıklama yaptığın ülke değil mi.. el bekldeğin ülke değil mi. bize çuval geçiren ABD değil mi. ama başımıza çuval geçiren ülkede çuvalu geçiren generale aman çuvalcı demeyin kendileri üzülüyormuş diye demeç verirsen bu sefer kim üzülür düşündün mü. ha ilmi siyaset yapıyorum böyle dedim ama içim başka.. buna karşı taraf inanır mı Allah aşkına.
iranın füzeleri tedirgin ediyor!!. peki paşam, peki genelkurmay başkanım Allah aşkına bölge üzerinde planları olanlar kim.?!. bu coğrafyayı karıştıranlar kim.. emelleri olanlar kim.?!. kerkükü kendi toprağı gibi gören kim.?. burada ki planların olmazsa olmaz, parçası kim.?!. iran mı ? tabiki hayır.. israil.. irandaki tedirgin ediyorda israilde bizlere huzur mu veriyor.?!. iran çapulculara karşı hayatta kalmaya çalışıyor.. bizim 1914 lerde yaptığımızı yapıyor.. buna hakkı yok mu.. biz yapamıyoruz iran kendi silahını yapıyor.. hakkı yok mu. ?!
basireti bu kadar bağlı bir ülkenin söz söyleme hakkı makkı yoktur.. BİZİM BASINADA kızmıyor değilim.. ağlıyorlar zira.. hiç ağlamayn misaki milli edebiyatları yapmayın.. kıbrıs mıbrıs demeyin.. önce başkalarının uydusu olmaktan kurtulun, o kucaklardan inin sonra politikalarınızı uykulan.. kendi ayakları üzerinde duran ülkeyide kıskanıp, MANŞETLERDEN yok efendim iran füzeleri tedirgin ediyor diye ortalığı germenin bir manası yok.. iran türkiyenin yapamadığnı yapıyor.. iranın ki geriyor israilinki topraklarında gözü olan israilin ki huzur veriyor.. çekinip laf edemiyorsan, bari onlara laf edene karışma..
ancak yer yüzünde haini bu kadar bol bir ülke var mıdır.. türkiye gibi.. her kesimde haini bol. satılmışı bol.. ama her noktada her alanda.. itihbarat ağında da var.. aydın kesimdede var.. basında çalpana çalan kalemlerde de var.. eğitim dünyasında da.. sadece yerimizde saydığımıza üzülelim mi yoksa şukür mü edelim öylesi kararsız bir düşünce içindeyim ki.. Allah ordumuza ve memleketimize zeval vermeye
sondakika
akşamki bölümü çok beğendim,CENABIN birimden olduğunu düşünmüştüm,ama sonra sizin yazdıklarınızı okuyunca zahitin tanıdığı olması ihtimali daha fazla gibi geldi.
VAH benim canım ülkem,dışarıdaki düşmanlar yetmiyormuş gibi birde içimizdeki düşmanlarla uğraşmak zorundayız ki asıl tehlike onlar.hem o ülkenin hizmetinde çalışacaksın(güya),hemde ülkenin kuyusunu kazacaksın,onurdan vatan,millet sevgisinden,insanlıktan nasibini almamış mahluklar ülkemin kuyusunu kazıyorlar.
bu bölümde nogay 360 derecelik bir dönüş yaptı,zaten saftirik halleri beni güldürüyordu pek kızamıyordum ona şimdi insani tarafı olduğunuda gördük.
bana öyle geldiki oğuz bey bu hafta gidici,"ben askerim çıkamayacağım yere girmem"dedi ya ben öyle hissettim her nereye girecekse bu kez çıkamayacak,zaten ismi hala konuk oyuncu olarak geçiyor,umarım yanılırım.
tunanın kanser olması beni şok etti,arasa acaba daha ne acılar yazılmış.
orhana çok üzüldüm,nejat köpeği en kısa zamanda cezasını bulur inşallah.keşke çiğdem olanları arasa anlatabilseydi
elwiens_86
19-02-07, 12:37
Hürriyet'in ajan olduğu belliydi zaten ama ben Giray efendinin ajanı sanıyordum meğer iş daha derinmiş...bu arada Tuna'nın kanser olduğu haberine acayip güldüm ya sanki türk filmi gibi olmuş..Nogay efendini insanlık yanınıda gördük...ama en çok Oğuz Bey'in "ben askerim çıkamıyacağım yere girmem" lafı süperdi...inşallah Hakan Karahan diziden çıkmaz böyle iyiydi ya...adam kaç bölümdür oynuyor ama hala konuk oyuncu diyorlar......
S.No PROGRAM ADI KANAL Rt-TOTAL Sh-TOTAL
1 BUZDA DANS [NET] SHOW 9.30 24.30
2 POPSTAR ALATURKA [NET] STAR 6.50 17.60
3 ACEMI CADI [NET] KAND 6.10 14.30
4 SAGIR ODA [NET] KAND 6.00 15.50
S.No PROGRAM ADI KANAL Rt-A/B Sh-A/B
1 BUZDA DANS [NET] SHOW 11.60 30.60
2 POPSTAR ALATURKA [NET] STAR 7.20 19.90
3 SAGIR ODA [NET] KAND 5.90 15.30
Enes Aktaş
19-02-07, 13:58
bu haftada çok güzel di ama son yer insan merak eder oluyor yanloş adamı vurdular oda kaçıyım derken bilemeden öldü:sad53:
cok haklisin nalan-k gercekten bu dizi super nerdeyse hic mantik hatasi yok sanirim sen bir sila fanatigisin bende sila hayraniyim ama silada oyle hatalar varki ama sila zirvede,bence gun olarak cok yanlis bir gun yazik
evet arkadasim bende bir sila fanatigiyim. dedidigimiz gibi sagir odanin talihsizligi, pazar günü olmasi, bak sagir odayi bir hafta icindeki günlerden birine alsalar, bak gör neoluyor ozaman. bunu kanal d coktan yapmasi gerekiyordu, cünkü kac bölüm oldu oynuyali. herkez pazar gelince, bugün buzda dans var, popstar var diye konusuyorlar, cünkü bizim millet yarismalara cok merakli, acaba neolucak kim kalicak, kim atilacak falan diye.
Arkadaşlar hırsız polis bitiyor yakın zamanda.Bu durumda sağır oda perşembeye alınabilir.Gerçi bu konuda ikilemdeyim. K.V.T yayınlanamadığı için sanki, fırsatçılık olarak algılanabilir.Neyse bekleyip görelim bakalım
arkadaslar,
tek kelimeyle super bir dizi.Bir onceki haftanin gundeminin diziye aninda yansitilmasida daha bi super.Aslinda izledigimiz hersey hepimizin bildigi durumlar..Ama insanin canini dis dusmanlar degilde,bizi para pul mevkii icin iceride satan kansizlar uzuyor.Ekmegini yedigi vatana ihanet edenler ne kadar aci..Hafta arasina alinirsa reytinglerin 2 ye katlanacagini dusunuyorum.Umarim bu dizide yayindan kalkmaz..Ama pek umidim yok dogrusu. :(((:sad53: abuk sabuk , sadece hayal satan dizileri elestiriyorlar fakat yayindan kaldiramiyorlar.Ama KVT kaldirirabiliyorlar.Ve kimsede hukuk yoluyla hakkini aramayi dusunemiyor.Anayasanin esitlik ilkesine ve sansurle ilgili kanuni maddeler nicin one surulmuyor anlamiyorum.
Super bir bolum daha izledik gercekten. Cok gzl dizi kurtlar vadisinin yerini dolduruyo bana göre. Gercekleri anlatıyor. Bu bolumde altınların kimin aldıgı muamma Cenap altınları buldu ama kendisi almaya cesaret edemeği için bence bir hırsız arkadasına soledi o almıs olabilir.(varsayım sadece).Arkadaş(isme bak ha allahım ya:D) herseyi yaptı yine ne bilgisayar kurduymuş. Bence Nejat Orhan'a yaşamak istiyosan bu gorevi yapacaksın dedi o yuzden Araslardan kaçtı hiç ateş etmedi yazık oldu cocuga:sad53: . Nogay super ya hastanedeki hemşireye yazılıyor:D garibin abisinden haberi yok nelerle ugrastıgını yaşıyo işte. Sitare iyimi kotumu cozemedim:S
gülfem_bengisu
20-02-07, 21:42
Benim dizim gerçekleri film tadında veriyor.Hem dizi seyrediyor hem de bazı konularda aydınlanıyoruz.Fakat çoğu kişiler kafa yormadan seyredebilecekleri sadece vakit öldüren sabun köpüğü dizileri ve yarışmaları tercih ediyor.Asıl zararlı olan programlar onlar.Çünkü insanları tepkisizleştiriyorlar.
Habere bakın arkadaşlar,
SÖRF DİZİDEN AĞIR BASTI
SAĞIR ODA DİZİSİNDE ROL ALAN ÇAĞLA KUBAT, BİR AY SONRA DİZİYİ BIRAKACAĞINI AÇIKLADI.
Tescilli güzellerden Çağla Kubat'ın sörfe düşkünlüğünü bilmeyen yok. Bu uğurda birçok iş teklifini geri çeviren Kubat bahar dönemini iple çekiyor. Şu sıralar Sağır Oda dizisinde rol alan güzel oyuncu, bir ay sonra sörf çalışmalarına ağırlık vermek için diziyi bırakacağını açıkladı. Sörfte dünya dördüncülüğü bulunan Kubat, diziden ayrıldıktan sonra ekranlardan kopmayacağını ve kendi programını hazırlayıp sunacağını söyledi. Daha önce de NTV'nin spor bültenlerini sunan Kubat, bir hayli iddialı görünüyor. Programının konseptini sır gibi saklayan yetenekli oyuncu, 'Spor benim için vazgeçilmez bir yaşam biçimi. Birikimlerimi ekrandan yansıtmak istiyorum. Program, herkesin beğeniyle izleyeceği bir yapım olacak. Seyircime sporu sevdireceğim' dedi.
sağır oda dizisinede bayılıyorumya diğer dizilerden çok farklı gerçekleri yansıtan bir dizi..çağla kubatta tek kelimeyle mükemmel bir bayan eğitim var,spor var,mankenlik var,oyunculuk var,spikerlik var,güzellik var,kültür seviyesi zaten en üst seviyede ayrıca çookta kaliteli bir bayan magazinlerde hiç görünmüyo açıkçası tek idolüm..çook başarılı bir bayan çookta zeki italyan lisesinde okul birincisiymiş,itü makina mühendisliğini bitirmiş okulda ilk 3teymiş....
ayrıca sağır oda dizisinin bütün ouncuları çook başarılı hepsi rolünün hakkını veriyor...
Arkadaslar ben seyi anlayamadım.Orhan neden kar maskesini cıkarıp Aras'a herseyi anlatmadı?Hadi onu yapamadı, bari kafasındakini cıkarıp kendini gösterseydi de vurmaslardı adamı yaaa :(
Enes Aktaş
21-02-07, 16:43
Arkadaslar ben seyi anlayamadım.Orhan neden kar maskesini cıkarıp Aras'a herseyi anlatmadı?Hadi onu yapamadı, bari kafasındakini cıkarıp kendini gösterseydi de vurmaslardı adamı yaaa :(
orhan belki bilmiyordur arkasındakiler aras olduğunu hızlı hızlı kaçışıyorlardı
orhan belki bilmiyordur arkasındakiler aras olduğunu hızlı hızlı kaçışıyorlardı
bence aras biliyordu arkasindakilerin aras veya onlardan birilerinin oldugunu. bence nejat onu cok güzel korkuttu, ve arasa hic birsey diyemedi. belkide cigdem konusunda tehdit etti nejat onu.
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.