Tüm Versiyonu Göster : Sağır Oda- Bölüm Yorumları/1

Sayfalar : 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10 11

onegin
22-02-07, 13:30
orhan öldü mü şimdi ya?saçmalığa bak iyice sinirim bozuldu artık

tree
22-02-07, 13:57
bence aras biliyordu arkasindakilerin aras veya onlardan birilerinin oldugunu. bence nejat onu cok güzel korkuttu, ve arasa hic birsey diyemedi. belkide cigdem konusunda tehdit etti nejat onu.

Aslında Nejat orhanı tehdit etti.Onu bulundukları yerin dışına götürüp birisiyle ( ki kesin o kişi yetkili bir kişiydi veya orhanın ailesinden biri olduğunu tahmin ediyorum) )telefonla görüştürdü. O telefon görüşmesinden sonra sanki orhan mecbur kaldı.

Enes Aktaş
22-02-07, 14:00
bence aras biliyordu arkasindakilerin aras veya onlardan birilerinin oldugunu. bence nejat onu cok güzel korkuttu, ve arasa hic birsey diyemedi. belkide cigdem konusunda tehdit etti nejat onu.

doğru diyosun aras bekle dedi o da kaçacak diye vurdu sanırım

Melal
22-02-07, 16:50
Üzülerek bu haberi ekliyorum.Kod Adı Kaos'un forumunda buldum.

İki dizi daha sansür yiyecek

Kurtlar Vadisi Terör dizisinin Show Tvde yayından kaldırılmasından sonra RTÜK’ün iki dizi için daha uyarıda bulunduğu öğrenildi.

Bu uyarının ardından Kanal D, Kod Adı ve Sağır Oda dizilerini yayından kaldırmayı kararlaştırdı.

Kod Adı’nın bu hafta, Sağır Oda’nın ise gelecek hafta yayından kaldırılacağı belirtiliyor.

RTÜK’ün bu uyarısını şiddet içeren diziler kapsamında yaptığı bildirildi. Kurtlar Vadisi Terör dizisinin kaldırılmasından sonra RTÜK’e Kod Adı, Sağır Oda, Acı Hayat gibi dizilerle ilgili de şikayetler gelmişti.

KV Terör'ün resmi sitesinde çıkmış.

gülfem_bengisu
22-02-07, 17:16
:sad53: :sad53: Korktuğum başıma geldi.Çok üzgünüm.:sad53::sad53:
Şiddet sadece fiziksel değildir.Şiddeti içeren,ahlaksızlığı körükleyen onca dizi var ama olan bizim dizimize oluyor.Halkın bilinçlenmesi birilerinin işine gelmiyor tabii.Bu kafayla bir arpa boyu yol gidemeyiz.Yazıklar olsun.

cemotara
22-02-07, 17:18
Bu diziyi neden kaldırıyolar ki çok sinir oldum zaten K.V.T. dizisini kaldırdıkları için rtükten nefret ettim şimdide sdağır odayı kaldırıyorlar ozaman töre dizilerinide kaldırsınlar sabah programlarınıda hem sağır odada fazla şiddetde yok valla ben bu rtükü anlamadım gitti işlerine geleni kaldırıyorlar çokta güzeldi sağır oda inş. yalan bir haberdir

ekin_26
22-02-07, 17:33
sagir odayi çok severek izlemem ragmen forumuna fazla yazmiyodum
yukaridaki haberi kodadi forumunda görünce açikçasi kodadi için sasirmadim kodadi zaten anlatcagini anlatigi zaman bitecekti aima sagir odanin bu kervana girmesi kötü oldu bu haber kv nin resmi sitesinde yayinlanmiş ancak sitede ben göremedim dogrulugu nedir tam da bilinmiyor umariz iki dizi içinde böyle bir sey olmaz

sondakika
22-02-07, 17:40
Üzülerek bu haberi ekliyorum.Kod Adı Kaos'un forumunda buldum.

İki dizi daha sansür yiyecek

Kurtlar Vadisi Terör dizisinin Show Tvde yayından kaldırılmasından sonra RTÜK’ün iki dizi için daha uyarıda bulunduğu öğrenildi.

Bu uyarının ardından Kanal D, Kod Adı ve Sağır Oda dizilerini yayından kaldırmayı kararlaştırdı.

Kod Adı’nın bu hafta, Sağır Oda’nın ise gelecek hafta yayından kaldırılacağı belirtiliyor.

RTÜK’ün bu uyarısını şiddet içeren diziler kapsamında yaptığı bildirildi. Kurtlar Vadisi Terör dizisinin kaldırılmasından sonra RTÜK’e Kod Adı, Sağır Oda, Acı Hayat gibi dizilerle ilgili de şikayetler gelmişti.

KV Terör'ün resmi sitesinde çıkmış.

sevgili melal, bu nasıl haber.. korku gerçek oldu.. zira sağır oda vadinin bile ulaşmadığı derin sulara yelken açmıştı..

düşünme özürlü milletiz.. akıl ve fikir olgunluğumuz maalesef yok.. tehlikeli genlerimiz var.. sahte bir milliyetçilik mantığımız var.. sevgimizde yalan sevdamızda.. hepsi yalan.. yazıklar olsun.. evet her anlamda olgunluğumuz tamamlayamamış bir milletiz.. o yüzden iş, akla, ilme, siyasete geldi geleli tam 300 yıldır sürünüyoruz.. yazıklar olsun başka bir şey demiyorum..

kaldırın ne var ne yok kaldırın.. tartışma programlarınıda kaldırın.. açık oturumlarıda kaldırın. hepsini kaldırın..verin tvlere selanaları cadıları büyücüleri satılık anaları verin(bbg).. verin ekranlara kıytırık dizileri. verin.. sizi allah bildiği gibi yapsın. ben daha ne diyeyim.. ama korkunun morkunun ecele faydası yok.. 85 yıldır bu ülkede çevrilen ve milletten saklanan onca dolap bir gün açığa açıkacak ve tarih sizi yaptığınız adiliklerle anacak... elbet bir gün...

emosss
22-02-07, 17:50
SAĞIR ODA VE KOD ADI YOLUNA DEVAM EDİYOR
22.02.2007 14:44

Kanal D'nin dizileri Sağır Oda ve Kod Adı, yoluna devam ediyor.

İki dizi için de RTÜK'e ihbar geldiği için yayından kaldırılacağı söylenmişti. Ancak iki dizide de bir sorun yok. Ancak Kod Adı, bir iki hafta içinde reytinglerini yükseltmezse tekrar yayından kaldırılabilir. Çünkü daha önce de düşük reytingleri yüzünden ekrana veda etmişti.

kaynak:medyatava
http://www.medyatava.net/haber.asp?id=34814

diziniz için bi tehlike yok arkadaşlar.....

nalan-k
22-02-07, 18:32
SAĞIR ODA VE KOD ADI YOLUNA DEVAM EDİYOR
22.02.2007 14:44

Kanal D'nin dizileri Sağır Oda ve Kod Adı, yoluna devam ediyor.

İki dizi için de RTÜK'e ihbar geldiği için yayından kaldırılacağı söylenmişti. Ancak iki dizide de bir sorun yok. Ancak Kod Adı, bir iki hafta içinde reytinglerini yükseltmezse tekrar yayından kaldırılabilir. Çünkü daha önce de düşük reytingleri yüzünden ekrana veda etmişti.

kaynak:medyatava
http://www.medyatava.net/haber.asp?id=34814

diziniz için bi tehlike yok arkadaşlar.....

:img-wink: bak iste bu habere cok sevindim, yani acikcasi sagir odanin kalkma tehlikesi bence coktan gecti. kac bölümdür oynuyor. kvt kalkmasina acayip bir sekilde üzülenlerdenim, ama malesef bagzi arkadaslar, iste ozaman sagir odada kalkmasi lazim, bilmem kod adi kaos niye kaldirilmiyor diye sacma sacma saldirilar yapiyorlar. sagir oda cok güzel ve kaliteli bir yapim, her hafta bizi sasirtiyor, yani bos bir dizi degil, kac bölümdür dogru dürüst bir ask olmadigi halde, kesinlikle yinede insani heycanla izlettiriyor. bu dizinin en büyük sanssizligi pazar günü oynamasi, baska hic birsey degil.

gülfem_bengisu
22-02-07, 20:08
:img-wink: bak iste bu habere cok sevindim, yani acikcasi sagir odanin kalkma tehlikesi bence coktan gecti. kac bölümdür oynuyor. kvt kalkmasina acayip bir sekilde üzülenlerdenim, ama malesef bagzi arkadaslar, iste ozaman sagir odada kalkmasi lazim, bilmem kod adi kaos niye kaldirilmiyor diye sacma sacma saldirilar yapiyorlar. sagir oda cok güzel ve kaliteli bir yapim, her hafta bizi sasirtiyor, yani bos bir dizi degil, kac bölümdür dogru dürüst bir ask olmadigi halde, kesinlikle yinede insani heycanla izlettiriyor. bu dizinin en büyük sanssizligi pazar günü oynamasi, baska hic birsey degil.

siz ve son dakika duygularıma tercüman oldunuz.Çok teşekkür ederim.Haberi ilk duyduğumda dumura uğradım.İçimden hiç bir şey yazmak gelmedi.Ben dizimi yüreğim ağzımda seyretmek istemiyorum.Ben benim dizim kalktı diye başka diziler de kalksın mantığına karşıyım ama ÇİFTE STANDARTtan da nefret ediyorum.

paçiii_melos
23-02-07, 00:25
Size göre rating rekorları kıran dizilerin çok beğenilen "erkek" karakterlerinden hangisinin yerinde olmak istersiniz?

- Aras Dağlı (Sağır Oda)
- Boran Ağa (Sıla)
- Burhan Abi (Avrupa Yakası)
- Çınar (Hırsız-Polis)
- Doktor Levent (Doktorlar)
- Esmer (Kaybolan Yıllar)
- Gaffur (Avrupa Yakası)
- Mehmet (Acı Hayat)
- Onur (Binbir Gece)
- Ömer (Ezo Gelin)
- Serdar (Yaralı Yürek)
- Tarık (Yalancı Yarim)
- Yılmaz (Ihlamurlar Altında)

http://www.ucankus.com/haberic.asp?pw=31405

stormy
23-02-07, 06:23
Kotu haber...

İki dizi topun ağzında

Kurtlar Vadisi'nin yayından kalkmasının ardından Kanal D'deki benzer içerikli dizilerin de RTÜK baskısıyla yayından kaldırılacağı iddiası şok etkisi yarattı.

İddiaya göre Kurtlar Vadisi Terör'den sonra RTÜK iki dizi için daha uyarıda bulundu. Bu uyarının ardından Kanal D, Kod Adı ve Sağır Oda dizilerini yayından kaldırmayı kararlaştırdı. Ancak BUGÜN Gazetesi'ne açıklama yapan, Sağır Oda dizisinin yapımcısı Cüneyt Özdemir, "Kod Adı Kaos ve Acı Hayat dizilerini bilmiyorum ama bizim diziyle ilgili böyle bir şey gündemde değil. Yayınlanmaya devam edeceğiz" dedi. Özdemir'in bu sözleri akıllara iddialar acaba doğru mu sorusunu getirirken, Kanal D Genel Müdürü yardımcıları aracılığıyla Sağır Oda ve Kod Adı dizilerinin kaldırılmasının söz konusu olmadığını belirtti. Kurtlar Vadisi Terör dizisinin kaldırılmasından sonra RTÜK’e Kod Adı, Sağır Oda, Acı Hayat gibi dizilerle ilgili de şikayetler gelmişti.

Bugun

tree
23-02-07, 10:13
Arkadaşlar boşverin yayından kaldırılıyor muhabbetlerini. Biz dizinin tadını çıkaralım. eğer kaldırılsa bile ki hiç ihtimal vermiyorum hepimizin gerçekten severek izlediğimiz bir dizi bu. Demekki insanlar boş yarışmaları gereksiz sabah programlarını veya ne bileyim töre dizilerini daha çok seviyor.Onlar türkiyenin gerçeklerini izlemekten hoşlanmıyorlar.

Bu arada Sağır odanın yeni bölümünde Nogayhan vuruluyor.ve onu tutanda bizim badem bıyık Aras.:happy0064 :happy0064 :happy0064

cadii_sheker
23-02-07, 13:52
Kanal D Diziyi Yayında Kaldırmayı Kararlaştırdı...

Kurtlar Vadisi Terör dizisinin yayından kaldırılmasından sonra RTÜK’ün iki dizi için daha uyarıda bulunduğu öğrenildi.

Bahar61
23-02-07, 17:07
Dizimiz bu hafta 22.30 da başlıyor ve çok güzel bir bölüm olacağı izlediğim fragmandan belli.HİÇ KİMSE üzülmesin dizimiz devam edecek.düşmanlarımız çatlasın,patlasın:happy0064 :happy0064 :happy0064 :happy0064

nalan-k
23-02-07, 17:15
Arkadaşlar boşverin yayından kaldırılıyor muhabbetlerini. Biz dizinin tadını çıkaralım. eğer kaldırılsa bile ki hiç ihtimal vermiyorum hepimizin gerçekten severek izlediğimiz bir dizi bu. Demekki insanlar boş yarışmaları gereksiz sabah programlarını veya ne bileyim töre dizilerini daha çok seviyor.Onlar türkiyenin gerçeklerini izlemekten hoşlanmıyorlar.

Bu arada Sağır odanın yeni bölümünde Nogayhan vuruluyor.ve onu tutanda bizim badem bıyık Aras.:happy0064 :happy0064 :happy0064

merhaba!!!
bak senin yazini cok begendim, gercekten bosverelim bu kalkma konusunu ve dizimizi simdiye kadar nasil izlediysek yine öyle büyük bir keyifle izleyelim. saldiran, saldirsin!!!

cerenimo
23-02-07, 20:54

Bence de biliyodu ama nejat onu ne kadar korkutmus olursa olsunn Arasla herşeyi halledebilirlerdi bence.Hala anlamıs diilim NEDEN???

Arkadaslar bu ne olaydır yaaa.Bu ne RTÜKtür yaaa.Bi dediği bi dediğini, bi yaptığı bi yaptığını tutmuyo.Bööle bişy olcağını tahmin etmiştim kurtlar wadisi kaldırılınca.Ama bence sadece sözde kalcak bu.Bunu da kaldırırlarsa yuh dicem.Bence kvte yaptılar baska dizilere yapmadılar olaylarından uzak durmak için cıkarıyolar boyle haberleri.Üzülmeyin siz.Devam etcek dizimiz inş.Bu da kalkarsa zaten izlicek baska dizi kalmıcak sacma sapan dizilerden baska :)

ismpmk
23-02-07, 22:59
bence Cenap Zahit'in adamı
Nejat onu kayıtlarda bulamadı
mutlaka o Zahit'in aradığı adam Cenap'tır o da büyük ihtimal Aras ve arkadaşlarının yanına gelecektir

gülfem_bengisu
24-02-07, 09:38
[QUOTE=tree;2461656]Arkadaşlar boşverin yayından kaldırılıyor muhabbetlerini. Biz dizinin tadını çıkaralım. eğer kaldırılsa bile ki hiç ihtimal vermiyorum hepimizin gerçekten severek izlediğimiz bir dizi bu. Demekki insanlar boş yarışmaları gereksiz sabah programlarını veya ne bileyim töre dizilerini daha çok seviyor.Onlar türkiyenin gerçeklerini izlemekten hoşlanmıyorlar.

Haklısınız belki de ama elimde değil.Sabun köpüğü dizilere gösterilen hoşgörünün bizim dizilerimize gösterilmemesi düpedüz ÇİFTE STANDART.Bu benim hassas noktam.Fakat yine de keyifle seyredeceğim.
Bir diziyi yayından kaldırmak onu efsaneleştirir.

gülfem_bengisu
25-02-07, 12:09
Aras fragmanda büyük bir laf etti:'Türkiye üzerine rüya görenlerin kabusu olacağım.'Tabii birileri izin verirse...

ekin_26
25-02-07, 16:24
sagir oda 20. bölüm
http://img262.imageshack.us/img262/3453/140x220qo8dz1.jpg (http://imageshack.us)

Aras Dağlı için ölüm emri veriliyor!

Arif İnce'yi öldüren Orhan'ın sırrı ne?
Uçak düşmesi kaza mı, suikast mi? Sırada kim var?
Aras Dağlı ve ekibi gizemleri çözebilecek mi?
Nejat, Cenap'ı sorguluyor.

Vatikan'ın Giray'a verdiği süre kısalıyor. Giray Kırımlı altınlara ulaşabilecek mi?
Oğuz Bey neden Ankara'da? Derin devlet içindeki çekişmeden Oğuz Bey ve hücresi nasıl etkileniyor?
Aras'ın kardeşi Tuna kurtulacak mı?
Aras yeni bir gerçekle karşılaşıyor.
Aras Dağlı'nın kalemi kırılıyor.
Ölüm emrini kim veriyor?

tree
25-02-07, 23:14
Ben geçen haftaki bölümde orhanın ailesi nejatın elinde rehin orhan bu yüzden bu işi kabul etti demiştim.
Sonunda nejat bunu itiraf etti. Telefonda onları serbest bırakın dedi.

Bu arada cenap ta istihbatçı çıktı. O güzel bir gülüştü öyle:happy0064 :happy0064

sondakika
25-02-07, 23:23
şuraya bakın ya.. devlete bakın az.. az devletin uluslararası arenadeki ciddiyetine bakın.. güldüm.. evet ama sinirden.. ankaraya, cia ayrı afra tafra yapıyor.. vatikan ayrı takılıyor. herkes dalgasında.... devletin izzeti şamar oğlanı.. takan yok.. bizimkilerde korku imparatorluğu aman aman abd ile ilişkilerimiz bozulmasın .. ne olur ha.. ne olur.. bozulsa ne olur..şimdiye kadar bozulmadıda ne hal oldu ?! arkamızdan kazmadıkları kuyu mu kaldı.. ama biz hala o kucaktayız.. şimdeye kadar irana ne oldu ki, bizde olsun... gelecek bir cia ajanları benim ülkemde ahkam kesecek, darbe yaptıracak benim gıkım cıkamayacak.. devlete bak ya..!! ve dahası bu adamalar devletin hayati organaları olan derin yüzüne bile sızacak ? ve bizde türkiye tüklerindendir ne mutlu türküm diye övüneceğiz..

azizim birileri bizi fena kandırmakta.. hemde çok fena... birşeyler yanlış birşeyler eksik birşeyler bize ait değil.. galiba biz tipiye en çok güvendiğimiz dağlarda yakalandık.. ne demek?! demekki önce korkuyu sileceksin.. bizim geçmişimizde böylesi yoktu... bir afra tavra yapmayan arap ülkeleri kaldı.. hehe oda yakındır.. biz el muhaberattan uzak durun falan... hey yavrum hey.. suyu bol toprağı bol bir ülkeyiz.. tabi hainide bol.. neden acep ?

alican00
25-02-07, 23:36
cok guzeldi yine ...nogay'in vurulmasiyla onumuzdeki hafta bence bir dolu tas yerinden oynayacak. umarim mejat'in sonu gelir haftaya. cenap'in gulusu cok enteresandi istihbaratcisin sen dediginde nejat. nejat yoksa devletin bir baska istihbaratcisina iskence yaptigi icin extra basi derde giricek gibi sanki..

oguz bey'e ne oldu acaba.. yoksa onudami oldurecekler.
dizinin gidisati sanki aras ve arkadaslari yeldegirmenlerine karsi savasiyor gibi .. merak ediyorum senaristler nezaman aras ve arkadaslarina yardim etmeye baslayacaklar. her sey ters gidiyor onlar icin su anda.
allah yardimcilari olsun ...

sondakika
25-02-07, 23:42
oguz bey'e ne oldu acaba.. yoksa onudami oldurecekler.
dizinin gidisati sanki aras ve arkadaslari yeldegirmenlerine karsi savasiyor gibi .. merak ediyorum senaristler nezaman aras ve arkadaslarina yardim etmeye baslayacaklar. her sey ters gidiyor onlar icin su anda.
allah yardimcilari olsun ...

vallaha kardeşim benim, öldürürlermi öldürürler.. bizimki çiftlik nasılsa.. elin oğlu geliyor bizimkilerin kalemini kırıyor, sonra gidip leblebi gibi topluyor.. olay bu yani.. cia keyfine bizimkiler vatansever bir adamı azledebiliyorlar.. cia sonra ne der.. abd ne der ?! aman aman.. koca askeri uçağı düşürüyorlar delilleri kayıp ediyorlar.. bizimkilerde aciz oğlu aciz.. kafa yok, ekip yok, teknoloji yok o yok bu yok.. ya ankarada ki odak başları (dizidekileri kast ediyorum) yok efendim cia ile aramız bozulur.. adamlar Allahtan korkmadıklar kadar ciadan ABD'den korkuyorlar.. aman aman ilişkimiz bozulmasın sonra ne olur.. mazallah ülke yıkılır.. gelde kahrolma.. sinir oldum gece gece.... keşke bizde dirayetli olabilseydik.. tıpkı yanıbaşımızdaki bir komşu devlet gibi.. keşke ama nerdeeee...

Hirotaro
26-02-07, 00:07
Cenap bence,Oğuz Bey'in adamı.Oda istihbaratçı.Helal olsun Oğuz Bey'e.Ekip üyesini satmak yerine,görevi iade etti.Bu adama hastayım :img-wink:

stormy
26-02-07, 00:07
Nejat Nogayin vurulmasina hatta belkide olumune neden olarak kendi olum fermanini kesin imzaladi..Adama bak hastanede kim varsa vurun diyor..Kendin degilmiydin Nogay carpmis diyen..

Hirotaro
26-02-07, 00:12
Nejat artık ölmeli,Sıkıldım bu Nejat serserisinden,ne biçim J-15 başkanı anlamak mümkün değil.Ama Aras onu halledecek.Bu arada OĞUZ süper karakter bravo

gülfem_bengisu
26-02-07, 08:32
Bu Nejat çirkefi de fazla oldu artık.Bir insan(!) bu kadar mı sadist olur ya hu!
İşin komik tarafı,bu herif beceriksizin teki.5.bölümde delilleri taşıyan aracı çalayım derken adamı Duru'nun arabasına çarpmıştı ve Nejat Afşar Kırımlı'nın gazabına uğramıştı.Şimdi de adamları Aras'ı vurayım derken Nogay'ı vurdular.Bakalım şimdi ne olacak?
Cenap da istihbaratçı çıktı.Hadi hayırlısı!
Acaba Sitare ve Mansur Efendi'nin sakladıkları sır ne?
Altınlar nerede acaba?Gelecek bölümde ortaya çıkar sanırım.

hyoldas
26-02-07, 11:07
Dün ilk defa dizinin sonunu kaçırdım. Açıkçası bu kadar heyecanlı bir bölümde uyuyacağımı tahmin etmemiştim neyse :icon_sorr
Bu arada dün setten resimler ekledim multimedya bölümüne sahip çıkın lütfen. Bomboş kalmış! Ayrıca bu bölümle ilgili resim eklerseniz sevinirim.

Nogay'ın birden bire kişilik değişimine uğraması beni şaşırtıyor. Ayrıca sinir olduğum bir konuda ailenin bu kadar gamsız olması! Duru dışında kimsenin umrunda değil! Çok garip bir aile...

Benim bu dizide favorim Zahit; Özellikle Galip Hoca'yla ilk yaptığı konuşma beni çok etkilemişti. Herkesin onu kullandığından bahsetmişti. Şimdi de onları ayırmaya çalışıyorlar. Oğuz bey ve İmam Efendi ikilisini çok beğeniyorum. Umarım ikiside diziden ayrılmaz! Dün Oğuz Bey'in Zahit'i savunması çok güzeldi.

Ayrıca hergün dizinin senarist kadrosu azalıyor. Nedendir bilinmez Hakan Karahan'da kadroda yoktu. Kötü sinyaller alıyorum.

Reytingleri sabırsızlıkla bekliyorum

Tüm bildiklerinizi unutun!

Sevgiler...

hyoldas
26-02-07, 12:08
ab Grubu

1 Popstar Alaturka [net] Star 9,60 26,50
2 Buzda Dans [net] Show 9,30 23,40
3 Sagir Oda [net] Kand 6,10 18,00

total

1 Popstar Alaturka [net] Star 8,20 23,00
2 Buzda Dans [net] Show 7,10 17,70
3 Stadyum [net] Trt1 7,00 15,40
4 Orumcek Adam 2 (y.s) [net] Kand 6,50 14,60
5 Show Tv Ana Haber Bulteni [net] Show 6,40 17,20
6 Sagir Oda [net] Kand 5,30 16,90

tree
26-02-07, 12:32
Bu sonuç beni memnun etmedi açıkcası.Gece 11 de başlarsa böyle olur diye düşünüyorum. (Neden böyle yapıldı anlamadım zaten örümcek adamı geçenlerde vermişlerdi. Acemi cadıda yoktu )herhalde kasıtlı yapıldı. Yazmıyacam dedim ama inşallah korktuğumuz başımıza gelmez.

SAĞIR ODAYI KALDIRMAK ONU UNUTTURMAZ EFSANELEŞTİRİR

ARAS DAĞLI
OĞUZ BEY
ZAHİT
GALİP HOCA
SİZLERİ ÇOK SEVİYORUZ

hyoldas
26-02-07, 13:30
Kanal D hep bunu yapıyor arkadaşım panik olmaya gerek yok! Filmlerden parsayı toplanamk için dizilerini harcıyor. Ben aylardır Hırsız Polis'ten sebep bu sıkıntıyı yaşıyorum. O kadar geç saatte başlayan bir diziye göre çok iyi reytingler bence!!!

Bu sonuç beni memnun etmedi açıkcası.Gece 11 de başlarsa böyle olur diye düşünüyorum. (Neden böyle yapıldı anlamadım zaten örümcek adamı geçenlerde vermişlerdi. Acemi cadıda yoktu )herhalde kasıtlı yapıldı. Yazmıyacam dedim ama inşallah korktuğumuz başımıza gelmez.

SAĞIR ODAYI KALDIRMAK ONU UNUTTURMAZ EFSANELEŞTİRİR

ARAS DAĞLI
OĞUZ BEY
ZAHİT
GALİP HOCA
SİZLERİ ÇOK SEVİYORUZ

tree
26-02-07, 13:39
Arkadaşlar SAĞIR ODA 4 Mart 2007 saat 22.00'de kanal D de Bu demekki korktuğumuz şey olmadı :happy0064 :happy0064 :happy0064 :happy0064

elwiens_86
26-02-07, 18:12
Ben bu bölümü hem beğendim hem beğenmedim...
Bi kere Oğuz beye yin ehayran kaldım adam yürüyen cephane mübarek..
Ama bu senaristler eksildiğinden beridir bu dizi pek bi sıradan olmaya başaldı replikler bile ikinci sınıf sıradan aptal dizilere döndü...Ne o ya sanki türk filmi izliyoruz "Allah'tan ümit kesilmez" bu ne ya...
Bu arada Nogayhan ölmesin son bölümde pek bi sevdim ben onu ayy insan olmaya karar vermiş soğuk nevale..
Cenap olayı tam sürpriz oldu benim için..Adam istihbaratçı çıktı ya..Parmak izlerini yaktırmış...Harika bir sahneydi Nejat'ın şaşkına uğramış hali....
Aras Dağlı meselesi zaten sarpa sardı...
Ama inşallah bitirmezler...Biraz düzeltilmesi lazım sadece...

Hirotaro
27-02-07, 00:48
Çok sevindim.İnşallah bir aksilik olmaz.

hayırdır yaa,noldu,biri bana açıklasın.neye sevindin,noldu ki.
Bu arada Aras ile Oğuz'un performansları olağanüstü,çiğdemde karşılıksız bir sevgi yaşadığını Duru geldiğinde anladı.Duru'ya hastayım yaw :)

gülfem_bengisu
27-02-07, 10:41
hayırdır yaa,noldu,biri bana açıklasın.neye sevindin,noldu ki.
Bu arada Aras ile Oğuz'un performansları olağanüstü,çiğdemde karşılıksız bir sevgi yaşadığını Duru geldiğinde anladı.Duru'ya hastayım yaw :)

Rtükten Sağır Oda'ya uyarı geldi.Kanald'nin dizimizi yayından kaldırmasından endişe ediyorduk.O yüzden sevindik.
Sahi Çiğdem onları ilk kez bir arada görüyor değil mi?Vah zavallım.
Ben Oğuz Bey'in sakızı ağzına atma sahnesine bayıldım.İnsan o kutudan sakız çıkacağını tahmin edemez.Çok komik.:img-hyste

nalan-k
27-02-07, 20:36
iyi aksamlar sagir oda izleyicileri!
ben birazcik izninizle sitem edicegim. dizimiz cok güzel, ama malesef sagir oda formumuz cok bos. günde kac kere giriyorum bakiyorum kimse dogru dürüst birsey yazmiyor. simdi diyeceksinizki kendin de yazmiyorsun, ama ne yazayim, kimse yok ki, dizi hakkinda birsey sorucak olsam cevapliyacak kimse yok ki burda. halbuki dizimiz cok güzel, ve konusulacak cözülecek okadar cok sey var ki. her hafta süpriz dolu, basit bir dizi degilki. haydi biraz hareketlenelim. iyi aksamlar.

elwiens_86
27-02-07, 22:47
neden öyle diyorsunki arkadaşım sürekli girip bölümle ilgili yorumlar yapıyoruz ama asıl sorun üyelerin aynı anda takılmamaları o yüzden böyle..bide kimse kimsenin yorumuna bişey yazmıyor yada birşey eklemiyor..herkes girip yazıp çıkıyor...ama diğer forumlar öyle değil...
Ben diyorum bu bölümü hem beğendim hem beğenmedim...artık bu senaristler replik yazarken saçmalamaya başladılar...eski sağır oda böylemiydi..eskiden çok güzel replikler çok değişik konular işleniyordu...ama inşallah düzelir...ben ilk bölümleri hatırlıyorumda hayran kalmıştım ne mükemmel bir konu demiştim ama Engin Cezzar çıktı iş başka bir boyuta taşındı resmen konu değişti...
Arada yine eski nazi olaylarına değiniyorlar ama asıl konu Giray efendinin tepesinde dönmeye başladı onun kumpasları falan sıkmaya başladı...

nalan-k
28-02-07, 10:42
herkese günaydin, arasin gercek adi neydi, bir türlü getiremiyorum

buldum, orhan kilic. arasin fotograflarini aramistim, ondan.

cerenimo
28-02-07, 19:19
Nogaya ben de şaştım.Nasıl oldu da o adam o adama dönüştü anlamadım :D Bu dizi bitmez kanımca.Gerçi RTÜK artık her şeye bir bahane bulup sansürlediği için bu konuda sadece kendi fikrimi söyliyim.KALDIRILMAZ BU ;)
Son bölüm hoşuma gitti.Nazi altınlarından uzaklaştıkları doğrudur, ama o kadar da değil bence.CIA sıkıştırıp duruyo ya Girayı.Yani o kadar da uzaklaşılmış değil gerçek konudan bence.Ama en yakın zamanda daha cok üzerinde duracaklarmış gibi geliyo önümüzdeki bölümlerde yani.

nalan-k
28-02-07, 21:17
Nogaya ben de şaştım.Nasıl oldu da o adam o adama dönüştü anlamadım :D Bu dizi bitmez kanımca.Gerçi RTÜK artık her şeye bir bahane bulup sansürlediği için bu konuda sadece kendi fikrimi söyliyim.KALDIRILMAZ BU ;)
Son bölüm hoşuma gitti.Nazi altınlarından uzaklaştıkları doğrudur, ama o kadar da değil bence.CIA sıkıştırıp duruyo ya Girayı.Yani o kadar da uzaklaşılmış değil gerçek konudan bence.Ama en yakın zamanda daha cok üzerinde duracaklarmış gibi geliyo önümüzdeki bölümlerde yani.

evet nogay gercekten bir acayip oldu, yani kizi dogru dürüst görmüs olsa kiza ilgi duydu diyecem ama oda yok. hem acikcasi ben nogayi cok acayip bulmuyorum, cünkü nogay dogru bir bayana rastlamadigi icin soguk duruyor sanki kadinlara. ama anlamadigim sey bizim kötü nejat neden hastanedeki herkesi indirin dedi, nogayin da orda oldugunu biliyor, neyse insallah gicik giray iyi bir ders verirde, bizde böylelikle kurtuluruz bu kötü adamdan. cünkü bu nejatin ilk hatasida degil, biliyorsunuz birde duruya zarar vermisti.

ziyadayi
01-03-07, 15:12
merhaba arkadaşlar. biri bana bu dizinin konusundan bahsedebilir mi? ne işleniyor? şöyle genel itibarıyla bi anlatıverseniz diyorum bir zahmet.

RODYA
01-03-07, 15:27
merhaba arkadaşlar. biri bana bu dizinin konusundan bahsedebilir mi? ne işleniyor? şöyle genel itibarıyla bi anlatıverseniz diyorum bir zahmet.

Dizinin an kahramanı aras,vatansever bir istihbararçı.Ülkee oyanan ıyunlara karşı,oğuz bey,zahit adlı arkadaşlarıyla,galip hoca adlı bir başka istihbaratçı önderliğinde savaş veriyor.İzle,çok hoşuna gidecek

ziyadayi
01-03-07, 15:46
misyon itibarıyla yine devletin derinleri gibi bir konusu var yani.. peki KV ile kıyaslanırsa konuyu işleme biçimi dışında ne gibi farklılıklar görürüz?

BLaCK-WoLF
01-03-07, 16:30
misyon itibarıyla yine devletin derinleri gibi bir konusu var yani.. peki KV ile kıyaslanırsa konuyu işleme biçimi dışında ne gibi farklılıklar görürüz?

KV ile kıyaslanmasını yanlış buluyorum ... ikisi de farklı farklı güzel diziler kaçmaması gerek boyle bir dizinin

tree
02-03-07, 08:33
Aras ve Oğuz’u bekleyen sürpriz ne
Nogay Kırımlı hayatta kalabilecek mi? Aras Dağlı ve ekibi, yeni suikast planlarını açığa çıkarabilecek mi? Komutanın öldürülmesiyle ilgili bağlantılar gün yüzüne çıkıyor. Bu durum kimlerin huzurunu kaçıracak? Altınlar son olarak kimin elinde? Emirhan Uncu, Giray Kırımlı ile neden görüşüyor? Cenap, Nejat’ın elinden kurtulabilecek mi? Aras’ı ve Oğuz’u buluşma yerlerinde bekleyen büyük sürpriz ne? ,

cerenimo
02-03-07, 19:28
Özet gelmişş.Yine güzel, heycanlı bi bolum bizi bekliyor her hafta old. gibi.Ama ben fragmanı hala gormedim.Gören war mı yaaa?

ekin_26
02-03-07, 19:34
Sağır Oda'dan ayrılmıyorum 2007-02-26

Gazetelerde çıkan benim Sağır Oda dizisinden ayrılacağım yönündeki haberler tamamen asılsızdır...
bu çagla kubatin resmi sitesinde yaptigi açiklamadir sagir odadan ayrilmiycakmiş

nalan-k
02-03-07, 21:40
Özet gelmişş.Yine güzel, heycanlı bi bolum bizi bekliyor her hafta old. gibi.Ama ben fragmanı hala gormedim.Gören war mı yaaa?

evet ben bugün gördüm yeni fragmani. biraz karisikti, fazla birsey anlamadim, ama eminim herzamanki gibi cok güzel olucak

elwiens_86
02-03-07, 21:44
Sağır Oda'dan ayrılmıyorum 2007-02-26

Gazetelerde çıkan benim Sağır Oda dizisinden ayrılacağım yönündeki haberler tamamen asılsızdır...
bu çagla kubatin resmi sitesinde yaptigi açiklamadir sagir odadan ayrilmiycakmiş

zaten bir programa katılmış cüneyt özdeirle beraber orda deiş ayrılmayacağını nereye kadar devam edebilirsem demiş hatta....neyse ya olsada olur olmasa...önemli olan senaryoda saçmalamamaları(ay nasıl bir kelime oldu:img-hyste )....bu hafta çok güzel olacak galiba...fragmanda gördüm giray efendi arasa dayılanıyordu...sonra aras'ta kevın miller'ın karşısına çıkıyor falan baya heyecanlı olacak.....

ekin_26
02-03-07, 22:49
zaten bir programa katılmış cüneyt özdeirle beraber orda deiş ayrılmayacağını nereye kadar devam edebilirsem demiş hatta....neyse ya olsada olur olmasa...önemli olan senaryoda saçmalamamaları(ay nasıl bir kelime oldu:img-hyste )....bu hafta çok güzel olacak galiba...fragmanda gördüm giray efendi arasa dayılanıyordu...sonra aras'ta kevın miller'ın karşısına çıkıyor falan baya heyecanlı olacak.....
ben fragmani görmedim ama anlattigina göre gerçekten güzel olicak çagla kubattin ayrilmamasida çok iyi olur çünkü çok iyi oynuyo duru rolünü

gülfem_bengisu
03-03-07, 09:51
Fragmanda Zahit,Aras ve Oğuz Bey'e silah çekiyordu.Bakalım bunun altından ne çıkacak?

cerenimo
03-03-07, 13:05
evet ben bugün gördüm yeni fragmani. biraz karisikti, fazla birsey anlamadim, ama eminim herzamanki gibi cok güzel olucak

Kesin güzel olur zaten.Ben fragmanı hala görmedim.Ama yakında görürüz.Göremesek de diziyi izlicez yaa :)

Bahar61
03-03-07, 13:43
Fragmanda Zahit,Aras ve Oğuz Bey'e silah çekiyordu.Bakalım bunun altından ne çıkacak?

evet ya,inşallah birileri zahitin kulağına "oğuz bey seni cıa'ye verecek" diye su kaçırmamıştır.bunun dışında ben zahitin oğuza ,hele helede arasa silah çekeceğine asla ihtimal vermem,illaki ortada bir iftira olması lazım.

fragmanı tam göremedim ama yanılmıyorsam nejat haininin sonu geldi.inşallah yanılmıyorumdur,yakalanır ve cezasını çeker umarım.adi şerefsiz.vatan haini

yalcinersonmez
03-03-07, 17:59

evt ya fagmanda zahit oğuz beye ve arasa silah çekiyo Aras'ta seni ilk gördüğüm zaman öldürmeliydim diyo inş. zahit köstebek çıkmass...:icon_whis

nalan-k
03-03-07, 21:04
merhaba biraz önce yine fragmani verdiler, giray, arasa sen artik cok oldun, yemin ederimki senide babanin yanina gönderirim dedi. (bu biraz sikar giray beb, öyle degilmi arkadaslar):img-hyste l

tree
04-03-07, 07:21
evt ya fagmanda zahit oğuz beye ve arasa silah çekiyo Aras'ta seni ilk gördüğüm zaman öldürmeliydim diyo inş. zahit köstebek çıkmass...:icon_whis

Zahite söyleyeceğini tahmin etmiyorum bence bu sözleri Kevin veya Giraya söylemiştir.Yine şaşırtma var herhalde.Bence içlerinde en açık olan zahit .Oda Köstebek olamaz :good:

columba35
04-03-07, 19:05
Az kaldi merak ediyorum neler olacak.Duru ve Aras uzun zamandan sonra beraberler(ama yine cok kisa bi gorusmedir bu)
Zahit kostebek olmasin aman dizide kotu ve hain insan yeterince var zaten

nalan-k
04-03-07, 20:43
Az kaldi merak ediyorum neler olacak.Duru ve Aras uzun zamandan sonra beraberler(ama yine cok kisa bi gorusmedir bu)
Zahit kostebek olmasin aman dizide kotu ve hain insan yeterince var zaten

evet haklisin aras ve duru uzun zamandan sonra bir arada, ama malesef hic güzel seyler olmuyor, silahlar nogay falan. bide zahitin köstebek olmasina hic ihtimal vermiyorum, yani öyle olursa büyük bir sok degilmi.ben önceleri oguzdan cok süpheleniyordum, ama oda tam devlet adami cikti. bakicaz, görücez. herkeze iyi seyirler, artik gercekten az kaldi.:img-yes:

nalan-k
04-03-07, 22:36
bizim kevin miller altinlara ulasmis, ve yerine teslim etti bile, ama cenapta bir sir var, herhalde birazdan cözülür.

dizi bir harika gidiyor, herhalde sagir oda fanatikleri reklamlarda bile yerinden kipirdamiyorki kimse girip cikmiyor foruma:img-wink:. bizim kötü nejat yine siyirdi, yani yine kurtulamadik bu beladan, resmen nogay vuruldu, bizim girayhan dogru dürüst birsey demedi. bakalim daha ne hatalar yapacak kötü nejat.

çaplin
04-03-07, 22:51
ya bişi anlayan varmı niye vurdu oğuzu zahit..vurmadı desem oğuz beey diye bağırdı aras..yanındaki adama blöf yapıyo zannetmiştim ben ilk...

nalan-k
04-03-07, 22:54
inanmiyorum ya, zahite bakin. ondan asla böyle birsey beklemezdim.:icon_sorr :icon_sorr :icon_sorr . bu simdi nedemek oluyor, dogrusu anliyamadim. galip hoca, oguz bey hepsinden her türlü birsey beklerdim, ama zahiten asla.

ya bişi anlayan varmı niye vurdu oğuzu zahit..vurmadı desem oğuz beey diye bağırdı aras..yanındaki adama blöf yapıyo zannetmiştim ben ilk...

evet, bende mahsustan yanindakine karsi blöf yaptigini düsünmüstüm, gercekten bende acikcasi pek birsey anlamadim. acikcasi böyle polita falan filandan fazla anlamiyorum, ama yinede pür dikkat izliyorum büyük bir begeniyle sagir odayi yine de birsey anlayamadim. birileri yardim etsin:sad53:

derandamir
04-03-07, 22:55
arkadaslar dizi gittikce karisiyor,oguzun olecegi kesindi ama Zahit tarafindan oldurulmesi beni sok etti,bu bolumu ben cok begendim,gelde bu isin icinden cik artik her hafta birisi oluyor bu gidisle hic kimse kalmayacak vallah bakalim ama cok sasirdim oguzun zahit tarafindan vurulmasina.

mrfargos
04-03-07, 22:56
Nasıl ya??????? anlamadımki bisey ya bu dizidende k.vadisi gibi haz almaya basladım. Oguz Bey vuruldu resmen ama bi iş var bu işin içinde bacagından fln vurmustur heralde. O Nurettinin guvenini kazanmak için,, ama anlamadım Aras fln cok ciddiydi:S:S

çaplin
04-03-07, 22:57
ya ben o adamın ölmesini istemiyodum ya çok yakışıyodu diziye zaten onda tam bi ajan tipi var...

nalan-k
04-03-07, 22:58
ben kesinlikle inanamiyorum ya, bu zahit, aras bir ara aras ortalikta yokken, korkudan cildirmasi, oguzu o bölüm vurmasi, hepsi blöf miydi yani.

ya ben o adamın ölmesini istemiyodum ya çok yakışıyodu diziye zaten onda tam bi ajan tipi var...

ölmek zorunda degilki, niye hemen ölüdürüyorsun oguzu. insallah öyle birsey yoktur ya. dedigin gibi cok güzel götürüyor rolünü.

eroglu_forever
04-03-07, 23:02
Zahit, Omzuna Bacağına Falan Sıkmıştır,

Başka Türlüsü Olamaz,

Nurettinin Güvenini Kazanıp, Suikasti Öğrenecekler...

Başka Türlü Nurettin' İ Okutamazlardı...

nalan-k
04-03-07, 23:04
Zahit, Omzuna Bacağına Falan Sıkmıştır,

Başka Türlüsü Olamaz,

Nurettinin Güvenini Kazanıp, Suikasti Öğrenecekler...

Başka Türlü Nurettin' İ Okutamazlardı...

ay bak bu fikir cok güzel, ve kesinlikle buna inanmak istiyorum. insallah hakli cikarsin arkadasim.

derandamir
04-03-07, 23:04
arkadaslar birde unutmayinki Oguz bey yani (HAKAN KARAHAN) bu dizinin senaristi adam ikisini kaldiramiyor o nedenle bence olduruldu ama bu sekil olmasaydi keske belli olmaz belki aldatmacadir

tng
04-03-07, 23:06
hakan karahan zaten konuk oyuncu olarak oynuyordu.ama bu şekilde öleceğini zannetmem.

derandamir
04-03-07, 23:07
bence bu bolumde olmesi gereken Kevin Millerdi ama belliki bu adam daha dizide olacak,cunku artik Arasta babasin vuran Kevin oldugunu biliyor

nalan-k
04-03-07, 23:08
bence bu bolumde olmesi gereken Kevin Millerdi ama belliki bu adam daha dizide olacak,cunku artik Arasta babasin vuran Kevin oldugunu biliyor

aaa evet, dogruya hastanede aras duruya sordu nerdeydi bu kahvalti yeri diye, ama orasi gecistirildi.

derandamir
04-03-07, 23:15
birde sunu soylemek istiyorum bence bu dizinin kadin oyuncusunun Cagla Kubat olmamasi gerekiyor cunku kadinda oyunculuk ve ruh diye birsey yok,ve aras ve duru arasindaki yakinlik bana hic zevk vermiyor.

aslinda bu dizide korktugum karakter Yigit ama su an adamin kotulugunu gormedim,nedense Yigit birseyler yapacak birde adam hemen geldi Arasin sag kolu oldu iste bunu anlamadim vallah.

stormy
04-03-07, 23:41
aslinda bu dizide korktugum karakter Yigit ama su an adamin kotulugunu gormedim,nedense Yigit birseyler yapacak birde adam hemen geldi Arasin sag kolu oldu iste bunu anlamadim vallah.

bende Yigite pek guvenemedim..Adam Arasa sen saglikli dusunemiyorsun dinlen gibi birseyler soyledi..Nejat icin bahaneler bulur gibi oldu...Zahit belkide oteki adamin guvenini kazanmak icin Aras ile Oguzu bagladi, Oguzu vurdugunu sanmiyorum...Ya adamlar hastane basti, Nogay vuruldu Nejat halen geziyor ortalarda..

birde sunu soylemek istiyorum bence bu dizinin kadin oyuncusunun Cagla Kubat olmamasi gerekiyor cunku kadinda oyunculuk ve ruh diye birsey yok,ve aras ve duru arasindaki yakinlik bana hic zevk vermiyor.

Cagla Kubat diziyi birakiyor nisanda surf calismalari icin..merak etme

gülfem_bengisu
04-03-07, 23:49
Buyurun cenaze namazına!Ne yani Zahit hain mi?Yok yok bu bir oyun olsa gerek suikastin kime yapılacağını öğrenmek için.Hem vurmuş olsaydı Oğuz Bey'i gösterirlerdi bence.Hem Zahit madem haindi neden Arkadaş'ı gönderdi?Gel de çık işin içinden!Anlayan beri gelsin!:bilmim

hyoldas
05-03-07, 08:12
Dizinin adının "sağır oda" yerine "sır odası" olması gerekiyordu. Bu kadar sırın içinde valla haftanın nasıl geçtiğini bile anlamıyorum. Geçtiğimiz haftalarda yazmıştım. Bu dizide en sevdiğim karakter Zahit'ti çünkü onlar içinde en uçta olan kişiydi buna rağmen vatanseverdi. Ve onların arasında idi . Ama böyle bir oyunu oynayamaz. Zaten Oğuz Bey dizinin lokomotifi ben her ikisininde diziden çıkmasını istemiyorum zaten senarist grubunun içinde Hakan Karahan'ın da olmaması kendini hemen hissettiriyor. Umarım bizi birazcık olsun dikkate alırlar. Zahit'i oynayan oyuncuyu da pek tanımıyorum ama böylesine amatör oyuncuların harika oynadığı bir dizi bu! Lütfen oyuncularınıza sahip çıkın Oğuz bey'i ve Zahit'i Arasın ekibi olarak bir arada görmek istiyorum.
Ayrıca Nogay'da ne iyi bir çocukmuş hastanede sayıklamalar falan çok duygulandım :img-hyste

Eski Sağır Oda fanlarını göremiyorum. Bu forumu yalnız bırakmayın lütfen !
O saatte başka birşeyde yok ama :icon_sorr

Sevgiler, saygılar
Hyoldas

tree
05-03-07, 08:15
Buyurun cenaze namazına!Ne yani Zahit hain mi?Yok yok bu bir oyun olsa gerek suikastin kime yapılacağını öğrenmek için.Hem vurmuş olsaydı Oğuz Bey'i gösterirlerdi bence.Hem Zahit madem haindi neden Arkadaş'ı gönderdi?Gel de çık işin içinden!Anlayan beri gelsin!:bilmim

Sana katılıyorum bence Zahit hain olamaz. Kesinlikle suikasti öğrenebilmek için yaptı bunu hem hain olsa arkadaşı (namı diğer Müslümü :img-hyste )serbest bırakmazdı.Garibim arkasına bakmadan kaçtı. Nurettinin güvenini kazanmak için yaptığını zannediyorum . Hain olsaydı daha önceki bölümlerde Aras kaybolduğunda onu o kadar merak edermiydi yada Oğuz beyi vurdum diye kendi kendini yermiydi. Ben inanmıyorum bence her bölüm sonunda olduğu gibi 1 hafta daha merakla yeni bölümü bekleyeceğiz.

Bu arada Nogayın ikide bir Tuna nasıl diye sorması da bi hoştu.ve de tabiiki Girayın burnundaki pamuk süperdi gülmekten bayılacaktım.Burnu o kadar küçükki pamuğun yarısı dışarıda kalmıştı.:img-hyste :img-hyste :img-hyste

tree
05-03-07, 08:44
Aklıma şu takıldı acaba Cenap, Kevin Millerin adamı olabilirmi ? Kevin zaten Opus Dei nin üyesi .Hastanede sırtı kanıyordu. (kendini arındırmak için kırbaçladığı için )Cenabın da sırtında izler vardı. Şehbal görünce bayağı bir ürkmüştü Cenapta eskiden kalma izler dedi. Kevin cenabı dergaha onların içine altınlar için sokmuş olabilirmi

hyoldas
05-03-07, 09:19
Valla arkadaşım tebrik ediyorum. Herhalde gecenin bir vakti yayınlandığıu için seninn gibi dikkatli izleyemiyorum :)
Doğru söylüyorsun Cenap'ın ne olduğu belirsiz zaten parmak izleri falan yok! Ama cenap sanki kevin Miller'in değilde Hançer birliğine bağlı olabilir gibi. Eve giriş amacı Hürriyet hn. ölümü falan H.B. bana daha mantık geliyor.

Eğer Zahit hainse Oğuz bey'in onu satmamak için nelerden vazgeçtiğini öğrenince neler olacak!

Oğuz Bey ölürse ki hiç istemiyorum. Tecrübeli oyuncular istiyorum. Sürekli ölenler oluyor. Dizi çok kan kaybetti.

Hakan Karahan'ı senarist olarak görmek istiyorum...

İstiyorum istiyorum istiyorum....
:img-help:

Aklıma şu takıldı acaba Cenap, Kevin Millerin adamı olabilirmi ? Kevin zaten Opus Dei nin üyesi .Hastanede sırtı kanıyordu. (kendini arındırmak için kırbaçladığı için )Cenabın da sırtında izler vardı. Şehbal görünce bayağı bir ürkmüştü Cenapta eskiden kalma izler dedi. Kevin cenabı dergaha onların içine altınlar için sokmuş olabilirmi

Rana_su
05-03-07, 09:59

Aynı şey benimde aklıma geldi. Nejat hiç ona sırtından işkence etmedi. Yaralar da eski. Bana kalırsa opus dei üyesi. O kadar işkenceye rağmen konuşmadığına göre kesin tecrübeli. Opus dei üyeleri okuduğum kadarıyla amaçları uğruna herşeyi göze alırlar hatta ölümü bile. Ayrıca Kevin Miller'in altınları nerden bulup teslim ettiği de belli değil. Belki Cenap onları alırken Hürriyet abla gördü . o da kadını öldürmek zorunda kaldı.Altınların dergahta olduğunu bir tek Cenap biliyordu. Yerini de Miller'e onun söylemiş olması büyük ihtimal.

MasalTeam
05-03-07, 10:09
Dünkü bölüm daha jenerikte beni sasirtmayi basardi.Hakan Karahanin senaryo ekibinde olmayisi gecici birseydir diye umuyorum.. Öyle olmasini istiyorum.Cünkü bu diziye hemen yansidi.Hakan Karahan Haziran ayina yeni kitabini yetistirmeye calisiyor.. Bunun icin gecesini gündüzüne katiyor.Belkide bu yüzden böyle bir degisiklik olmus olabilir.Tabi eger Oguz bey ölürse anlariz ki diziden cikacagi icin ayrilmistir.Bu olasilik cok düsük.Muhtemelen bacagindan vuruldu.Zahidin hain cikmasi beni hic sasirtmadi.Aksine bu kadar uc noktalarda biri olarak bu kadar iyi olmasina sasiriyordum.Insallah Hakan Karahan diziden cikmamistir.. :icon_sorr

Rana_su
05-03-07, 10:18

Yiğitte rahatsız edici bir durum var. Dün akşam seyrederken aklıma geldi. Bunların içinde bir köstebek var dedim kendi kendime. Millerin Girayhanla konuşurken benimde kendi yöntemlerim var demesi ve Nejatın baskın yapılacak yerin adresini öğrenmesi ki kimse bilmiyordu birinin bilgi sızdırdığının göstergesi.

tree
05-03-07, 10:35
[QUOTE=hyoldas;2554676]Valla arkadaşım tebrik ediyorum. Herhalde gecenin bir vakti yayınlandığıu için seninn gibi dikkatli izleyemiyorum :)
Doğru söylüyorsun Cenap'ın ne olduğu belirsiz zaten parmak izleri falan yok! Ama cenap sanki kevin Miller'in değilde Hançer birliğine bağlı olabilir gibi. Eve giriş amacı Hürriyet hn. ölümü falan H.B. bana daha mantık geliyor.

Tebrik etmenize gerek yok . Bu sadece kendi fikrim ve bence benim gibi düşünen arkadaşlarımda vardır.(dediğim gibi benimki sadece tahmin) Sizin dediğinizde olabilir cenap hançer birliğinin adamıda olabilir. ama o zaman altınları o alırdı bunun için almanyadan hürriyet ablanın gelmesine gerek kalmazdı sanırım.

tree
05-03-07, 12:58
Buzda Dans [net] Show 9,30 24,50
2 Popstar Alaturka [net] Star 8,30 23,10
3 Stadyum Trt1 7,60 17,20
4 Sagir Oda [net] Kand

1 Buzda Dans [net] Show 7,70 20,50
2 Stadyum Trt1 7,70 17,30
3 Popstar Alaturka [net] Star 6,90 19,60
4 Acemi Cadi [net] Kand 6,70 15,80
5 Show Tv Ana Haber Bulteni [net] Show 6,60 18,30
6 Sagir Oda [net] Kand 5,10 14,00

nalan-k
05-03-07, 14:47
merhaba arkadaslar, dün aksamki güzel bölümden sonra bugün ancak girebildim az da olsa birseyler yazilmis. reytinglerde fena degil. malesef bizim millet yarisma meraklisi, kim kaldi kim atildi. ben yine diyorum eger bu dizi hafta icine oynamis olsa acayip reytin alir. ama reytin fena sayilmaz, iyiye gidiyoruz.

stormy
05-03-07, 17:49

Belkide olabilir.Hatta adi Cenap bile olmayabilir..Zaten dikkat ettimde Kevin Miller, adami onemsemiyormus gibi davrandi..Istihbaratci denilince, orali olmadi...birakilmasindan yanaydi...

nalan-k
05-03-07, 18:13
Belkide olabilir.Hatta adi Cenap bile olmayabilir..Zaten dikkat ettimde Kevin Miller, adami onemsemiyormus gibi davrandi..Istihbaratci denilince, orali olmadi...birakilmasindan yanaydi...

evet gercekten öyle, bencede öyle yani, cünkü hastahanede birkac kere giraya tekrarladi o cocugu birakin hic birseyden haberi yok dedi. bakicaz, görücez. cok güzel dizi ya, sanki birhaftadan fazla bekliyormusum gibi geliyor bana, bir türlü pazar gelmiyor.

ismpmk
05-03-07, 22:38
Cenap kesin Kevin Miller'ın adamı
Zahit'te hain değildir
çünkü yaptığı herşeyi Galip Hoca'ya bildirdi
yanındaki adamı kandırmak için ateş etti

nalan-k
05-03-07, 22:44
Cenap kesin Kevin Miller'ın adamı
Zahit'te hain değildir
çünkü yaptığı herşeyi Galip Hoca'ya bildirdi
yanındaki adamı kandırmak için ateş etti

dediklerin dogru olabilir, ve insallaah"da öyledir. cünkü zahit böyle birsey yapamaz , aralarinda en duygusal oydu. birkac bölüm önce aras ortalikta yokken en cok o cirpindiydi, adam yerinde duramiyordu arasdan haber varmi diye diye.yani böyle birsey yaptiysada zahid gercekten senaryo degisti, yani bu demek ki bu dizide her an hersey olabilir, cok dikkatli olmamiz lazim.

gülfem_bengisu
05-03-07, 23:55
Herkes altınları alanın Cenap olduğunu söylüyor.Kimse bir hafta önce sessizce türkiye'ye gelen hançer birliği üyesi Hürriyet hanımı hesaba katmıyor.Sizce onu kim göndermiş olabilir?Bence altınları almak için o kullanıldı ve iş bitince de konuşmaması için öldürüldü.

nalan-k
06-03-07, 17:38
arkadaslar lütfen ya, dizimiz hakkinda güzel seyler yazip paylasalim.yerli dizilere gecemediyimiz gibi, gündemdeki dizilerin ikinci sayfasinda düsmüsüz, birsey yazilmiyor diye. neyse simdilik kurtarayim dedim.

cerenimo
06-03-07, 17:39
Aynı şey benimde aklıma geldi. Nejat hiç ona sırtından işkence etmedi. Yaralar da eski. Bana kalırsa opus dei üyesi. O kadar işkenceye rağmen konuşmadığına göre kesin tecrübeli. Opus dei üyeleri okuduğum kadarıyla amaçları uğruna herşeyi göze alırlar hatta ölümü bile. Ayrıca Kevin Miller'in altınları nerden bulup teslim ettiği de belli değil. Belki Cenap onları alırken Hürriyet abla gördü . o da kadını öldürmek zorunda kaldı.Altınların dergahta olduğunu bir tek Cenap biliyordu. Yerini de Miller'e onun söylemiş olması büyük ihtimal.

Bence olayın cenapla bir ilgisi yok.Cenapta da war bi numara ama altınlarla bi ilgisi yok bence.Hürrüyeti Lala o ewe getirmişti zaten.Lala Alman yanlısı bi tipti.Girayı falan ona göre yetiştirmiş.Kevin da Alman.Bence bu olay, Cenapın da dediği gibi Hürriyetin basının altından cıktı.Yani bence Hürriyet bi Alman ajanı olabilir dizide.:img-wink:

nalan-k
06-03-07, 18:31
Bence olayın cenapla bir ilgisi yok.Cenapta da war bi numara ama altınlarla bi ilgisi yok bence.Hürrüyeti Lala o ewe getirmişti zaten.Lala Alman yanlısı bi tipti.Girayı falan ona göre yetiştirmiş.Kevin da Alman.Bence bu olay, Cenapın da dediği gibi Hürriyetin basının altından cıktı.Yani bence Hürriyet bi Alman ajanı olabilir dizide.:img-wink:

dedigine katiliyorum, bu cenapta gercekten bir numara var, sanki birileri onu o eve sokmus falan, ama henüz birsey cikmadi. bakalim cenap neyin nesi, oda bu yakinlarda cikar ortaya.

çaplin
06-03-07, 22:28
ya bence oğuz bey ölürse arasta zahiti vurmak zorunda kalır ve dizi tamamen şaşırır..bencede bacağında nfalan vurmuş olabilir..

gülfem_bengisu
07-03-07, 09:25
dedigine katiliyorum, bu cenapta gercekten bir numara var, sanki birileri onu o eve sokmus falan, ama henüz birsey cikmadi. bakalim cenap neyin nesi, oda bu yakinlarda cikar ortaya.

Cenap karakterini dizinin senaristlerinden biri canlandırdığına göre 'kötü' olması beklenemez.

nalan-k
07-03-07, 15:10
Cenap karakterini dizinin senaristlerinden biri canlandırdığına göre 'kötü' olması beklenemez.

dogrudur, ben cenap kötü falan demedim, yalniz var birsey, iyi veya kötü ama birsey var bu adamda. sonradan diziye girdi, her bölümde rolü var kesin birileri tarafindan sokuldu sanki o eve, yani bu benim düsüncem.

cerenimo
07-03-07, 16:45
Bence Cenap Şahin.Ölmemiş, bir şekilde kurtulmuş ve istihbrata alınmış olabiir bence.Parmak izlerini de yakmış zaten ;)
Ölüm konusunda da arkadaslar, bence Oğuz ölmedi.Zait öbür adamda, ben bunların düşmanıyım gibi bi izlenim yaratmak istiyodu ve Oğuzu zarar gelmicek bir yerinden vurdu.Ama bilmiyorum tabi.İzleyelim, görelim. :)

nalan-k
07-03-07, 17:39
Bence Cenap Şahin.Ölmemiş, bir şekilde kurtulmuş ve istihbrata alınmış olabiir bence.Parmak izlerini de yakmış zaten ;)
Ölüm konusunda da arkadaslar, bence Oğuz ölmedi.Zait öbür adamda, ben bunların düşmanıyım gibi bi izlenim yaratmak istiyodu ve Oğuzu zarar gelmicek bir yerinden vurdu.Ama bilmiyorum tabi.İzleyelim, görelim. :)

dogru anladiysam sen cenapin gercek hayatta sahin oldugunu diyorsun. bence kesinlikle degil, yani öyle birsey hic aklima gelmedi. ozaman bence biraz sacma olur. kurtlar vadisinde alinin polat olmasi gibi olur. neyse dedigin gibi bakicaz görücez.

cerenimo
07-03-07, 17:52
dogru anladiysam sen cenapin gercek hayatta sahin oldugunu diyorsun. bence kesinlikle degil, yani öyle birsey hic aklima gelmedi. ozaman bence biraz sacma olur. kurtlar vadisinde alinin polat olmasi gibi olur. neyse dedigin gibi bakicaz görücez.

Eet.Öyle olabileceğini dusunuyorum.Yani Cenapın istihbarattan old.nu dusundukce, Şahin olabileceğini dusundum.Bilmiyorum neden ;)
Kesin oyle olur demiyorum, ama kesin oyle olmaz da demiyorum.Yakın geliyo bana.Oyle olabilir yanii.
Amma abarttım haaa :)

nalan-k
07-03-07, 18:00
[QUOTE=cerenimo;2579305]Eet.Öyle olabileceğini dusunuyorum.Yani Cenapın istihbarattan old.nu dusundukce, Şahin olabileceğini dusundum.Bilmiyorum neden ;)
Kesin oyle olur demiyorum, ama kesin oyle olmaz da demiyorum.Yakın geliyo bana.Oyle olabilir yanii.
Amma abarttım haaa :)[/QU

yok canim estafurulallah, abartigini düsünmedim, yalniz bukadarinida düsünemedim, evet olabilirde olmayabilirde, ama cok büyük bir süpriz olur öyle olursa degilmi. neyse su pazar bir gelsede bir-iki dügüm daha cözülse. mesela cenap kim?
oguza neoldu?
duru anlatimmi, yoksa daha anlaticakmi hangi kahvalti yerinde kevin millerle kahvalti ettigini?
:happy0064

birde birseyi daha merak ediyorum. nejat nasil anladi cenapin parmak izlerinin yakildigini. yanlis hatirlamiyorsam, nejat cenapin parmagini mi kesiyordu öyle birseydi. nasil anlasiliyor? kesincemi belli oluyor. onu daha anliyamadim acikcasi

delfin23
08-03-07, 06:46
Sağır Oda'nın yeni kehaneti

Geçen haftalarda Kanal D'deki Sağır Oda dizisinin kehanetinden söz etmiştim. Dizide, Hırant Dink suikastının ardından yeni hedefin belirlendiği, ikinci bir suikast ile gündemin değiştirilmeye çalışılacağı söylenmişti. Bu hafta Vatikan-ABD-Kuzey Irak üçgeninde yaşanan para trafiğinden haberdar olan gazeteci/yazar Emirhan Uncu (Gazetecinin soyadındaki Uncu-Mumcu kafiyesine dikkatinizi çekerim) şebekenin başındaki Giray Kırımlı'yı adeta sorguya çekti. Gazetecinin elindeki bilgilerin kendilerini mahvedecek kadar önemli olduğunu anlayan Kırımlı da menfaat ortağı ABD'li avukat ve derin devlet yapılanması J-15 örgütünün lideriyle birlikte gazeteci Uncu'nun kalemini kırdı. Suikast planı ise "herkesi memnun edecek" şekilde yapıldı. Suikast için radikal bir örgüt "taşeron" olarak kullanılacaktı. Böylece ABD hem hedef saptıracak hem generallerin bulunduğu uçağın düşmesiyle oluşan tehditkar gündemi değiştirecek hem de dikkatleri Kerkük'ten uzaklaştıracaktı. Sağır Oda, Türkiye'nin geçmişi ve geleceği arasına "kaya ağırlığında" laflar sıkıştırmaya devam ediyor. Bu haliyle dikkatle izlenmeye değer...

tree
08-03-07, 16:09
Yeni bölüm fragmanı verildi. Zahit ve Oğuz bey arabanın içinde beraberdiler.Yani Oğuz hayatta tahminlerimiz doğru çıktı:happy0064 :happy0064

Emirhan uncu bir çantayı galip hocaya verdi, Bu arada arasın yanında yerde yatan biri vardı emin değilim ama sanki kevin millerdi vurulmuştu (yanlış görmüşte olabilirim) aras'ın elinde de silah vardı. Ne dersiniz aras ,kevini yurinin yanına mı gönderdi acaba:img-hyste :img-hyste :img-hyste

nalan-k
08-03-07, 16:11
Yeni bölüm fragmanı verildi. Zahit ve Oğuz bey arabanın içinde beraberdiler.Yani Oğuz hayatta tahminlerimiz doğru çıktı:happy0064 :happy0064

Emirhan uncu bir çantayı galip hocaya verdi, Bu arada arasın yanında yerde yatan biri vardı emin değilim ama sanki kevin millerdi vurulmuştu (yanlış görmüşte olabilirim) aras'ın elinde de silah vardı. Ne dersiniz aras ,kevini yurinin yanına mı gönderdi acaba:img-hyste :img-hyste :img-hyste

ay cok güzel, anlattiklarin bayagi ic acici. insallah senin dedigin gibi yerde yatan kevin millerdir. adamin tipine konusmasina falan cok sinir oluyorum.

tree
08-03-07, 16:27
ay cok güzel, anlattiklarin bayagi ic acici. insallah senin dedigin gibi yerde yatan kevin millerdir. adamin tipine konusmasina falan cok sinir oluyorum.

Sana katılıyorum bu dizinin oyuncuları arasında en itici ve gıcık Kevin bence Yuri bile daha sempatikti. DA :img-hyste

nalan-k
08-03-07, 20:34
Sana katılıyorum bu dizinin oyuncuları arasında en itici ve gıcık Kevin bence Yuri bile daha sempatikti. DA :img-hyste

evet gercekten öyle. juri olsun veya yanindaki bayan vardiya, adina birtürlü getiremiyorum. onlar mesela acayip gamsizlardi, ama adamda bir sempatizim vardi, türkceyi bile cok güzel seslendiriyorlardi, ama kevin miller konustugu zaman acayip gicik oluyordum, hos konusmasinada gerek yok, kendisi zagten gicikin tekiydi. ama juri öyle degil, keske juri arasa karsi degilde, mesela arasin gurubundan olsaydi, gercekten bir baskaydi juri, ama arasin düsmani bizimde düsmanimiz degilmi

cerenimo
08-03-07, 21:55
[/QUOTE]yok canim estafurulallah, abartigini düsünmedim, yalniz bukadarinida düsünemedim, evet olabilirde olmayabilirde, ama cok büyük bir süpriz olur öyle olursa degilmi. neyse su pazar bir gelsede bir-iki dügüm daha cözülse. mesela cenap kim?
oguza neoldu?
duru anlatimmi, yoksa daha anlaticakmi hangi kahvalti yerinde kevin millerle kahvalti ettigini?
:happy0064

birde birseyi daha merak ediyorum. nejat nasil anladi cenapin parmak izlerinin yakildigini. yanlis hatirlamiyorsam, nejat cenapin parmagini mi kesiyordu öyle birseydi. nasil anlasiliyor? kesincemi belli oluyor. onu daha anliyamadim acikcasi[/QUOTE]

Tam parmağını kesiyordu Cenapın, izlere dikkat etti, daha doğrusu edemedi.Çünkü iz miz yoktu :)

Melal
08-03-07, 23:01
Arkadaşlar ben bu hafta sağır oda'yı seyredemedim.
Bu haftaki bölüm kaçıncı bölümdü.Nette arıyorum da henüz bulamadım.

gülfem_bengisu
08-03-07, 23:51
Arkadaşlar ben bu hafta sağır oda'yı seyredemedim.
Bu haftaki bölüm kaçıncı bölümdü.Nette arıyorum da henüz bulamadım.

Bu hafta 21.bölüm oynadı.

BEYNURAN
09-03-07, 08:31
ben ilk defa yazıyorum Sağır odanın forumuna;

Eşimle birlikte büyük bir zevkle seyrettiğimizi belirtmek istedim.Gerçekler bence bütün çıplaklığıyla göz önüne seiliyor her vatanını seven kişinin bu diziyi dikkatle takip etmesi ve bazı dersler çıkarıp arkamızdan nasıl oyunlar çevrildiğini düşünmesi gerekir bence;

Yapımcıyı ve bu harika yapıma emeği geçen oyuncudan yönetmene,yazarlardan konsept danışmnına kadar herkesi tebrik ediyorum.....

nalan-k
09-03-07, 19:23
ben ilk defa yazıyorum Sağır odanın forumuna;

Eşimle birlikte büyük bir zevkle seyrettiğimizi belirtmek istedim.Gerçekler bence bütün çıplaklığıyla göz önüne seiliyor her vatanını seven kişinin bu diziyi dikkatle takip etmesi ve bazı dersler çıkarıp arkamızdan nasıl oyunlar çevrildiğini düşünmesi gerekir bence;

Yapımcıyı ve bu harika yapıma emeği geçen oyuncudan yönetmene,yazarlardan konsept danışmnına kadar herkesi tebrik ediyorum.....

merhaba ilk defa yaziyormussun, bence artik sürekli yaz, cünkü dizimiz gercekten cok güzel, yazik ya 21 bölüm oynadi, hala buralardayiz, birtürlü ana sayfaya gecemedik.

ekin_26
10-03-07, 18:44
fragmani sonunda gördüm aras iki kadin arasinda kaliyo ve galiba yigit vuuluyodu umarim ölmez diziden ayrilmaz

gülfem_bengisu
10-03-07, 22:38
fragmani sonunda gördüm aras iki kadin arasinda kaliyo ve galiba yigit vuuluyodu umarim ölmez diziden ayrilmaz

Ya ne olur dizim pembe dizilere dönmesin.Hem sanki erkek kıtlığı var!Çiğdem de gitsin Yiğit'i sevsin sevecekse!Aslan gibi çocuk maşallah:img-polic !Gerçi o da vuruluyormuş ya neyse.Yoksa Yiğit köstebek mi?Durun daha neler göreceğiz.

cerenimo
10-03-07, 23:40

Bunu yapmasınlar işte yaaa.Ne 2 kadını.Hadi aşk koydular, abartı olmadıkça iyi duruyo dedik, ama bu konuları da etkilemeye başlıcak anlaşılan.Bunu yapmasın senaristler.Kod adını da cok sewiyodum ilk bolumlerini, daha sonra aşk abartılmaya basladı ve dizi yayından kaldırıldı.Aynı olaylar sağır odanın da basına gelmesin yaaa :icon_sorr

Hirotaro
11-03-07, 03:49
Bunu yapmasınlar işte yaaa.Ne 2 kadını.Hadi aşk koydular, abartı olmadıkça iyi duruyo dedik, ama bu konuları da etkilemeye başlıcak anlaşılan.Bunu yapmasın senaristler.Kod adını da cok sewiyodum ilk bolumlerini, daha sonra aşk abartılmaya basladı ve dizi yayından kaldırıldı.Aynı olaylar sağır odanın da basına gelmesin yaaa :icon_sorr

şu aralar dizide herbölümde kişi öldü,muhtemelen bu bölümdede emirhan beyin ölmesi hiç iyi olmaz,umarım ölmezde,bu arada imamefendi rolunu iyi kesti,güvenini kazandı,örgütün

nalan-k
11-03-07, 11:35
merhabalar! nihayet bende fragmana denk gelebildim. anladiklarimi sizinle paylasmak istedim. herhalde duru arasa cigdem seni seviyor söylüyordu. cigdem de hastahanede tunaya sevgisini anlatiyordu. birde su hastahanedeki doktor bozuntusu, agni zamanda kirimlilarin aile doktoru kirimli holdingdeydi ve girayla konusuyorlardi. herhalde tuna kanser degil girayin bir oyunu. fragmandan bunlari cikartabildim, hem biliyorsunuz fragmanlar yaniltiyorda bizleri. birde su adam zahite emirhana karsi suikat kurucagini söylüyor. insallah birseyler anlamissinizdir, dedigim gibi ne derece dogru bilmiyorum. aksam gelsede bir kac dügüm cözülse.

ekin_26
11-03-07, 12:47
aras iki kadin arainda kaliyo derken çigdem duruya kizgin gibi bir seyler söylüyodu duruda arasa bakip bir seyler dedi belki tunanin basina gelenler hakkinda çigdem kırımlılari suçluyordur hastanede tunanin kaldigi odada konusuyolardi
bide duru kevinle bulusuyodu otelde galiba aras onlari birlikte görüyodu

sagir oda aski ve siyasi olaylari tatinda veren bir dizi bence bu bölümde de o tadi bozmazlar

ekin_26
11-03-07, 21:50
inanmiyorum yaaa kanser olmayan kizi kanser yapti giray o doktorda nasil hipokrat yemini etmişse arasi mahmetveki herseyi yapiyo bu giray alcagi bakalim daha neler olur
durununkiskançligi gerçekten gereksizdi

Hirotaro
11-03-07, 23:21
İşler iyice karıştı,özellikle Yiğit'ten böyle birşey beklemezdim.Yanılmışım;Demek yanılmayacağımız sadece 5 kişi var; Aras,Oğuz,Galip,Zahid ve arkadaş

gülfem_bengisu
12-03-07, 00:00
Bu bölüm gerçekten süperdi.Her duyguyu yaşattı bana:güldürdü(Oğuz-Zahit),mest etti(Zahit Oğuz'a nişan alıp örgüt üyesini vurduğunda),baydı(Aşk üçgeni),şok etti(Yiğit,Cenap) vs.Helal olsun.Öyle bir yerde bitiriyor ki adamlar,işin yoksa hindi gibi düşün bakalım bir hafta boyunca.:icon_whis

Hirotaro
12-03-07, 00:08
Bu bölüm gerçekten süperdi.Her duyguyu yaşattı bana:güldürdü(Oğuz-Zahit),mest etti(Zahit Oğuz'a nişan alıp örgüt üyesini vurduğunda),baydı(Aşk üçgeni),şok etti(Yiğit,Cenap) vs.Helal olsun.Öyle bir yerde bitiriyor ki adamlar,işin yoksa hindi gibi düşün bakalım bir hafta boyunca.:icon_whis

ben hala Cenap'ın olayını çözebilmiş değilim,o adam kimin adamı,hakikaten düşündürücü bir bölüm oldu bu bölüm :icon_whis

stormy
12-03-07, 01:15
ben hala Cenap'ın olayını çözebilmiş değilim,o adam kimin adamı,hakikaten düşündürücü bir bölüm oldu bu bölüm :icon_whis

Cenap Kevinin adami bu tamamen belli oldu..Nejat Galipi sordugunda Girayhan Nejata o isle Kevin ilgileniyor dedi ve Cenap Galipin evine patlayiciyi koydu..Ayrica o cikardiig sesler ve sirtindaki izlerde KEvinle ayni tarikattan oldugu anlasiliyor..Cenap niye surekli tavanlara bakiyor onu cozemedim..

Sehbal cok ilginc birsey dedi ben zaten hastanede Sahin abimi gordum dedi..Buna anlam veremedim acaba Sahin kim?

Birde Tunayi hasta olmadigi halde bobreginden edecekler bu Giray korkunc bir adam..Farkinda degil ama Kevinin Hurriyeti temizlettiginden..Aras bence Cigdemede dikkat etmeli..Yigitte tuhaf birseyler oldugunu gecen hafta soylemisti cogumuz belli oldu ne oldugu..

Bu arada Aylinin bindigi jaguar bu hafta ihlamurlar altindada vardi :)

tree
12-03-07, 07:31
Yine heyecan dolu ve güzel bir bölüm izledik.Yiğitin köstebek olduğunu ve Cenabında Kevinin adamı olduğunu daha önceden söylemiştim. Valla nerde nasıl bitireceklerini iyi biliyorlar.Şimdi 1 hafta Galip Hocaya ne olacak diye bekleyeceğiz.

Zahitin Oğuz beye çok güzelsin ondan kurşun döktüm demesine koptum.Oğuz beyden intikamını iyi aldı Zahit:img-hyste

Birde gelecek hafta artık ölenler kervanına Çiğdem de katılsın istiyorum.Baydı artık bu kız sinir olmaya başladım.zaten hastanede Tunanın yanında kalmaktan J15 e uğramaz oldu

nalan-k
12-03-07, 09:46
yine süper heyecanli dolu güzel bir bölüm izledim. yigite yanlis isim vermisler insan birazcik adi gibi yigit olur öyle degilmi, ama nekadar istemeyerek yaptiysada yinede o bir köstebekdir. giray gercekten cok acimasiz ve alcak, nasil böyle birsey yapabilirya, arasa sürekli önünde diye resmen, saglikli kizi kanser yaptiriyor, ama bence birsekil öyle olmuyacak gibi geliyor bana. cenapa yuh yani, o adamda birseyler oldugunu az cok hepimiz anladik ama kevin millerle beraber olduguna, hepimiz sastik, gerci gecen bölüm birazcik belli olmustu sirtindaki izlerden, ama bukadarda olmaz. herbölüm en 1 kisi kayipina ugruyoruz, okadar kayipa ragmen dizide sessizlik yok, bagri bir kac kisi kalsa, bu gidiste dizide oynuyacak adam kalmiyacak:img-hyste

shemaran
12-03-07, 09:55
Cenap Kevinin adami bu tamamen belli oldu..Nejat Galipi sordugunda Girayhan Nejata o isle Kevin ilgileniyor dedi ve Cenap Galipin evine patlayiciyi koydu..Ayrica o cikardiig sesler ve sirtindaki izlerde KEvinle ayni tarikattan oldugu anlasiliyor..Cenap niye surekli tavanlara bakiyor onu cozemedim..

kesinlikle cenap kevınin adamı bu belli oldu.
dediğin gibi tavana bakmasının ayrıca bir özelliği varmı acaba?

gülfem_bengisu
12-03-07, 10:18
Zahit:'Sana nazar değmesin diye kurşun döktüm!':img-hyste :img-hyste :img-hyste
Oğuz:'İnna sabirin!':img-hyste :img-hyste :img-hyste
Uzun zamandır bu kadar gülmemiştim.
Bu arada Nogay'ı da es geçmemek lazım.Damdan düşer gibi patavatsız patavatsız konuşması çok hoşuma gitmeye başladı.Neydi öyle Duru'ya söyledikleri.Çok komik!:img-hyste :img-hyste

tree
12-03-07, 11:09
Arkadaşlar sizce Sitare arasla ne konuştu ve birden onunla ilgili görüşleri neden değişti. Duru bile annesindeki bu değişikliği farketti.Sitarede ben ömrümde çok insan tanıdım dedi.

Birde içimden bir ses Duru da boş değil diyor. Bence en az annesi kadar o da gizemli.

Galip hocaya gelince herhalde ona bişey olmaz çünkü aras çıkarken arkadaşa zahite mesaj çek galip hocanın evine gelsin dedi. Bizim bombacı zahit galip hocayı kurtarır.zaten hoca ölürse oğuz bey ve arası kim aklıyacak emirhan uncu cinayetinden.

paçiii_melos
12-03-07, 11:44
Hangi Dizinin Kahramanı Olmak İsterdiniz ?????

- Ahmet ( Hatırla Sevgili )
- Aras Dağlı ( Sağır Oda )
- Murat ( Arka Sokaklar )
- Esmer ( Kaybolan Yıllar )
- Gaffur ( Avrupa Yakası )
- Ömer ( Beyaz Gelincik )
- Mehmet ( Acı Hayat )
- Boran Ağa ( Sıla )
- Onur ( Binbir Gece )
- Ömer ( Ezo Gelin )
- Çınar ( Hırsız Polis )
- Doktor Levent ( Doktorlar )
- Serdar ( Yaralı Yürek )
- Tarık ( Yalancı Yarim )
- Yılmaz ( Ihlamurlar Altında )

Cevaplarınızı ' tvanket@gazetevatan.com ' Oy gönderenler arasından kurayla belirlenen bir kişi ile en sevdiği oyuncuyla tanışma şansını yakalayacak. Adınızı, adresinizi, telefonunuzu ve tanışmak istediğiniz oyuncuyu yazmayı unutmayın...

paçiii_melos
12-03-07, 11:49
HEDEF KİTLE : A/B
11 MART 2007 PAZAR
NO PROGRAM ADı KANAL RATING (%) SHARE (%)
1 BUZDA DANS [NET] SHOW 10,80 28,90
2 STADYUM TRT1 8,30 18,30
3 POPSTAR ALATURKA [NET] STAR 8,00 20,90
4 SAGIR ODA [NET] KAND 7,00 18,10
5 STAR ANA HABER BULTENI [NET] STAR 5,00 15,50
6 KANAL D ANA HABER BULTENI [NET] KAND 5,00 15,10
7 SHOW TV ANA HABER BULTENI [NET] SHOW 4,60 14,20
8 ACEMI CADI [NET] KAND 4,40 10,80
9 ATV ANA HABER BULTENI [NET] ATV 4,20 12,80
10 STADYUM (OZET) [NET] TRT1 4,10 10,10

TELE - BAROMETRE
11 MART 2007 PAZAR
NO PROGRAM ADı KANAL RATING (%) SHARE (%)
1 BUZDA DANS [NET] SHOW 8,70 24,10
2 STADYUM TRT1 7,30 16,40
3 POPSTAR ALATURKA [NET] STAR 7,00 19,00
4 ACEMI CADI [NET] KAND 6,30 14,80
5 SHOW TV ANA HABER BULTENI [NET] SHOW 5,80 16,50
6 KANAL D ANA HABER BULTENI [NET] KAND 5,50 15,40
7 STAR ANA HABER BULTENI [NET] STAR 5,30 15,10
8 SAGIR ODA [NET] KAND 5,20 14,90
9 YESEREN DUSLER [NET] STV 4,50 10,90
10 KANAL 7 HAFTASONU HABERLERI [NET] KAN7 4,10 12,50

september_06
12-03-07, 13:06
Süper bir bölümdü süpeeeer. Ağzım açık izledim herbir dakikasını. Ama Yiğit belliydi zaten. Sitare'de hiç göründüğü gibi değil bence.
Duru'ya sinir oluyorum. Oyunculukta çok çok çok yeteneksiz. Ne diye oynatmışlarsa o kızı böyle bir dizide. Ne alaka.Öyle donuk donuk bakışları, tepkisiz konuşmaları deli ediyor beni yaaaaa:dito

shemaran
12-03-07, 13:08
Zahit:'Sana nazar değmesin diye kurşun döktüm!':img-hyste :img-hyste :img-hyste
Oğuz:'İnna sabirin!':

aynen çok güldüm bende burada :img-hyste
zaten ikilinin her diyaloğu hoşuma gidiyor :good:

CveB
12-03-07, 14:48
Sehbal cok ilginc birsey dedi ben zaten hastanede Sahin abimi gordum dedi..Buna anlam veremedim acaba Sahin kim?

İstermisiniz Oğuz Bey Şahin olsun?

Birde içimden bir ses Duru da boş değil diyor. Bence en az annesi kadar o da gizemli.

Bence Nogay'da boş değil.Hastanede Duru'yla olan konuşmaları biraz gizemliydi.

Bu arada Aylin hala yaşıyormudur?Bence en çok şeyi Aylin biliyor.Çünkü Giray'a "Beni de mi öldürteceksin yoksa Şehbal gibi delirtecekmisin?" diye sordu.

Ayrıca galiba Şehbal'de deli numarası yapıyor.

Sır küpü gibi aile:)

stormy
12-03-07, 17:51
İstermisiniz Oğuz Bey Şahin olsun?

Bende iki uc bolumdur boyle dusunuyorum bunun nedeni..Eve paket geldiginde yani Yuri bir kalp gonderdiginde hepsi oradaydi..Ve ayrilirlarken Sitare ile Oguz anlamli bir sekilde goz goze geldiler..Belkide Oguz bey estetik ameliyat olmustur..yada dun Sitare Arasa bunu anlatti belkide belli olmaz..herbisey olabilir..sirli dizi..Ben cigdemede pek guvenemiyorum artik..

nalan-k
12-03-07, 18:35
Bende iki uc bolumdur boyle dusunuyorum bunun nedeni..Eve paket geldiginde yani Yuri bir kalp gonderdiginde hepsi oradaydi..Ve ayrilirlarken Sitare ile Oguz anlamli bir sekilde goz goze geldiler..Belkide Oguz bey estetik ameliyat olmustur..yada dun Sitare Arasa bunu anlatti belkide belli olmaz..herbisey olabilir..sirli dizi..Ben cigdemede pek guvenemiyorum artik..

bende cigdemi artik pek hos bulmuyorum, gerci hastahanede tunaya abini bir baskasini sevdigini bile bile yinede cok seviyorum dedi, ama yinede bende pek güvenmiyorum bu dizide hersey olabilir, orhan mecburi nejatin istegi üzeri kötülük yapti ve öldü, yigit bile nezamandir nejatin köpegimis, her an her sey olabilir, degilmi?

stormy
12-03-07, 18:43
Bende bu dizide Duru haric herkesin ajan olabilecegini dusunmeye basladim..:)..Herkes supheli yani..kimin ne olacagi belli degil...

EzGy16
12-03-07, 19:28
Çok güzel bir bölüm izledik zahit in adamın ağzından suikast planını almak için o kadar gerçekci yaptı ki bir an acaba hain mi diye düşündüm
Oğuz un şahin olabililme ihtimelini ben de düşünüyorum sitare hanımın arasa dergahta ne anlattığını çok merak ettim.

Hirotaro
13-03-07, 01:26
Galip Bey'i öyle tutup;muhtemelen Zahid'i çağrıp bomba imla edilecek.Hatırlarmısınız bilmem ,dizinin başlarında El-Kaide'ye ait 4 bombacı vardı;2 si ölmüştü biri de Zahid'ti,sizce diğer hayalet bombacı Cenap olabilir mi ?

nalan-k
13-03-07, 17:10
Galip Bey'i öyle tutup;muhtemelen Zahid'i çağrıp bomba imla edilecek.Hatırlarmısınız bilmem ,dizinin başlarında El-Kaide'ye ait 4 bombacı vardı;2 si ölmüştü biri de Zahid'ti,sizce diğer hayalet bombacı Cenap olabilir mi ?

bak buda olabilir, cünkü bu dizide yok diye birsey yok, ama cenap kevin adami olduguna göre olmayabilir.

Hirotaro
13-03-07, 17:33
bak buda olabilir, cünkü bu dizide yok diye birsey yok, ama cenap kevin adami olduguna göre olmayabilir.

Bu dizide yok yok,sınırları yok.Yanii herşey olabilir.Bu arada Sitare Hanım acaba Aras'la hangi konuda ve ne amaçlı konuştu.Bu da başka bir yanıtsız soru olarak aklımda kaldı ?

nalan-k
13-03-07, 19:01
Bu dizide yok yok,sınırları yok.Yanii herşey olabilir.Bu arada Sitare Hanım acaba Aras'la hangi konuda ve ne amaçlı konuştu.Bu da başka bir yanıtsız soru olarak aklımda kaldı ?

evet bak buda cok önemli bir konu, ama gercekten cok zor bunu cözebilmek, bilmiyorum ama belkide giray hakkinda konusmus olabilir, nebiliyim oglunun tavirlarindan acayip hareketlerinden. bilmiyom yaaaa, gercekten cok gizemliydi görüsme. görüsme boyunca müzik, sonunda seslendirmede,aras anladim efendim dedi.

cerenimo
13-03-07, 19:55
Bu bölümü tıpkı diğer bölümler gibi çok beğendim.Ama girayın o kanserli böbrek olayına gıcık oldum.Aras da sadece 1 doktora bağlı kaldı ona da şaşırdım.
Zaitten öyle bişi bekliodum zaten beklediğim gibi çıktı.Aralarındaki dialoglar yine harikaydı her zamanki gibi ;) Bol bol güldük.
İnşallah Galip hoca ölmez, yetişirler çünkü bana sanki Aras, Galip hocaa diye bağırdığında kolu tutup bırakmıştı.Ölmez heralde ama her olayı düşünmek lazım :)

Hirotaro
13-03-07, 23:52
Bu bölümü tıpkı diğer bölümler gibi çok beğendim.Ama girayın o kanserli böbrek olayına gıcık oldum.Aras da sadece 1 doktora bağlı kaldı ona da şaşırdım.
Zaitten öyle bişi bekliodum zaten beklediğim gibi çıktı.Aralarındaki dialoglar yine harikaydı her zamanki gibi ;) Bol bol güldük.
İnşallah Galip hoca ölmez, yetişirler çünkü bana sanki Aras, Galip hocaa diye bağırdığında kolu tutup bırakmıştı.Ölmez heralde ama her olayı düşünmek lazım :)

Yok yok kolu bırakmadı Galip Hoca,eli halen koldaydı.dediğim gibi olacak.Fakat Aras 1-2sn daha gecikseydi; Galip Beyi'de kaybederdik.Haftaya pazarı iple bekliyorum

FoRzA
14-03-07, 01:34
Her bolum birileri ölüyo

ayrıca ARAS nasıl olurda suç işlenen sılaha dokunur ben böyle saçmalık görmedim böyle istihbaratıcmı olur.

dokunduysa bile o silahi alip yaninda goturmesi lazimdi

Bakalim senaristler bu olayi nasil temize cikaracak

nalan-k
14-03-07, 07:57
[QUOTE=FoRzA;2645796]Her bolum birileri ölüyo

ayrıca ARAS nasıl olurda suç işlenen sılaha dokunur ben böyle saçmalık görmedim böyle istihbaratıcmı olur.

dokunduysa bile o silahi alip yaninda goturmesi lazimdi

Bakalim senaristler bu olayi nasil temize cikaracak [/QUOTE

benim anladigim kadariyle sanki silah arasindi, yani parmak izler degilde, yigit arasin silahiyla emirhani vurdu. yada ben yanlis anlamis olabilirim.

tree
14-03-07, 09:54
benim anladigim kadariyle sanki silah arasindi, yani parmak izler degilde, yigit arasin silahiyla emirhani vurdu. yada ben yanlis anlamis olabilirim.[/QUOTE]

Evet doğru diyosun silah arasındı. Zaten aras yiğiti bu şekilde ortaya çıkardı silahımı yiğite vermiştim köstebek o dedi.

Bu arada dikkat ettinizmi bilmiyorum ama bomba gece yiğitin arabasına kondu . yiğit sabah emirhan uncuyu öldürmeye gitti ama nedense bomba gündüz j 15 önünde patladı (bu hata nedense yönetmenin dikkatinden kaçmış):img-hyste :img-hyste

tree
14-03-07, 10:13
Bir de arkadaşın bulduğu alman doktor mark zimmer namı diğer " hayalet adam" eğer hançer birliğindense bence o CENAP,

zahit gelip galip hocayı kurtaracak ve bombayı cenabın yaptığını anlayacak diye tahmin ediyorum (zaten yaşayan bombacılardan birinin zahit diğerinin ise hayaleT olduğunu biliyoduk)

(CENAP=CIA AJANI=MARK ZİMMER)
HAYALET ADAM

erten07
14-03-07, 11:56
Kanserlileri üzmeyin!

Hep yazıyorum, yazmaya da devam edeceğim. Yerli dizilerde kanser hastalığı bir istismar unsuru olarak kullanılmaya devam ediliyor. Ekran başındaki gerçek kanser hastalarının çektikleri yetmiyormuş gibi onlara bir "dizi" azap daha çektiriliyor. Son olarak Kanal D'nin Sağır Oda dizisinde kanserin "çirkin bir silah" olarak kullanılmasına şahit oldum. Girayhan Kırımlı adlı holding sahibi, emniyet görevlisi Aras Dağlı'nın kız kardeşine sahte bir kanser teşhisi koyması için hastane başhekimini satın aldı. Doktor Ahmet de bu "acı gerçeği" (!) geçen hafta ağabey Aras Dağlı'ya söyledi. Girayhan Kırımlı, bu "operasyonun" nedenini şu sözlerle açıkladı: "Kanser, yakalananı bir kez öldürür ama yakınlarını bin kez öldürür. Ben Aras'ın bin kez ölmesini istiyorum..." Ama bu kadar çirkinlik de yetmedi. Bu hafta Doktor Ahmet, Aras Dağlı'nın, teşhisi doğrulatmak için diğer hastane ve doktorlara danışabileceğini söyleyince, Girayhan Kırımlı yeni planını devreye soktu: "Eğer Aras'ı, kardeşinin kanser olduğuna inandıramazsak, o zaman biz de kızı gerçekten kanser yaparız. Ona kanserli bir böbrek naklederiz..." Doktor Ahmet, karşı çıkacak gibi oldu ama Kırımlı lafı ağzına tıkadı: "Ne o? Aklına Hipokrat yeminin mi geldi? Sana bunun için 10 ailenin ömür boyu geçinebileceği kadar para ödedim. Hem bu organ değişimi sonucunda gerçek bir böbrek hastasının hayatını kurtarmış olmak vicdanını soğutur sanırım!.." Aman Allahım!.. Aklıma ekran başındaki kanser hastaları ve umutla böbrek bekleyenler geldi... Kim bilir neler hissetmişlerdi. Onların o anda en az dizideki oda kadar sağır olmalarını diledim!..

gülfem_bengisu
14-03-07, 19:27
Sağır Odam beni hepten paranoyak yaptı ya hu!Şüphelenmediğim bir tek Aras kaldı ki Sitare Hanımla konuşmalarından sonra onun kim olduğuna dair de şüphe oluştu bende.
Yakında kendimden bile şüphelenmeye başlarım!!:img-hyste Zaten ne diyordu Giray:'Bu devirde değil babana,kendine bile güvenmeyeceksin!'Allah sonumuzu hayretsin!:icon_sorr

anatoliawash
14-03-07, 20:30
Arkadaşlar Dizi Saçmaladı Motosikletli kişi son surat hız ile geliyor yavaş geliyordu demeyin Motorun onunude kaldırdı ve Oğuz beyden Sonra Tekme Yedi Bak Sen Bak Bunu Yonetmende Yiyor Oyuncuda Böyle Bir Saçmalık varmı ya Yiğit konusuna Gelince Bencede Gülfem Bengisu Arastanda suphe et çünkü ne yaptıklarını şaşırdılar konu guzel ama işleyiş yok..

nalan-k
14-03-07, 20:40
Kanserlileri üzmeyin!

Hep yazıyorum, yazmaya da devam edeceğim. Yerli dizilerde kanser hastalığı bir istismar unsuru olarak kullanılmaya devam ediliyor. Ekran başındaki gerçek kanser hastalarının çektikleri yetmiyormuş gibi onlara bir "dizi" azap daha çektiriliyor. Son olarak Kanal D'nin Sağır Oda dizisinde kanserin "çirkin bir silah" olarak kullanılmasına şahit oldum. Girayhan Kırımlı adlı holding sahibi, emniyet görevlisi Aras Dağlı'nın kız kardeşine sahte bir kanser teşhisi koyması için hastane başhekimini satın aldı. Doktor Ahmet de bu "acı gerçeği" (!) geçen hafta ağabey Aras Dağlı'ya söyledi. Girayhan Kırımlı, bu "operasyonun" nedenini şu sözlerle açıkladı: "Kanser, yakalananı bir kez öldürür ama yakınlarını bin kez öldürür. Ben Aras'ın bin kez ölmesini istiyorum..." Ama bu kadar çirkinlik de yetmedi. Bu hafta Doktor Ahmet, Aras Dağlı'nın, teşhisi doğrulatmak için diğer hastane ve doktorlara danışabileceğini söyleyince, Girayhan Kırımlı yeni planını devreye soktu: "Eğer Aras'ı, kardeşinin kanser olduğuna inandıramazsak, o zaman biz de kızı gerçekten kanser yaparız. Ona kanserli bir böbrek naklederiz..." Doktor Ahmet, karşı çıkacak gibi oldu ama Kırımlı lafı ağzına tıkadı: "Ne o? Aklına Hipokrat yeminin mi geldi? Sana bunun için 10 ailenin ömür boyu geçinebileceği kadar para ödedim. Hem bu organ değişimi sonucunda gerçek bir böbrek hastasının hayatını kurtarmış olmak vicdanını soğutur sanırım!.." Aman Allahım!.. Aklıma ekran başındaki kanser hastaları ve umutla böbrek bekleyenler geldi... Kim bilir neler hissetmişlerdi. Onların o anda en az dizideki oda kadar sağır olmalarını diledim!..

evet gercekten cok cirkin girayin yaptigi. resmen saglikli kizi kanser yaptiracak. gercekten senin dedigin gibi bu hastaliga yakalananlari hic düsünmek istemiyorum, ama demistim zagten yine diyorum, bence birsekil böyle birsey olmuyacak. allah iyilerden yanadir. ne aras nede kizkardesi bu aciyi cekmiyecek.

cerenimo
14-03-07, 22:17
Yok yok kolu bırakmadı Galip Hoca,eli halen koldaydı.dediğim gibi olacak.Fakat Aras 1-2sn daha gecikseydi; Galip Beyi'de kaybederdik.Haftaya pazarı iple bekliyorum

İnş. öyle olur.Çünkü yavaslatılmış sahne seklinde gösterdiler, bıraktığını düşündüm.Bırakmasın, bizim en güvenilir grup da dağılmasın ;) :)

Hirotaro
15-03-07, 00:14
evet gercekten cok cirkin girayin yaptigi. resmen saglikli kizi kanser yaptiracak. gercekten senin dedigin gibi bu hastaliga yakalananlari hic düsünmek istemiyorum, ama demistim zagten yine diyorum, bence birsekil böyle birsey olmuyacak. allah iyilerden yanadir. ne aras nede kizkardesi bu aciyi cekmiyecek.
Yüksek bir ihtimalle Ahmet Bey Giray'a kanserli böbreği koydum diyecek,ama koymayacak,yoksa kendisine ve tıpa hakaret etmiş olacak,(oda böyle düşünecek) :img-wink:

nalan-k
15-03-07, 20:19
Yüksek bir ihtimalle Ahmet Bey Giray'a kanserli böbreği koydum diyecek,ama koymayacak,yoksa kendisine ve tıpa hakaret etmiş olacak,(oda böyle düşünecek) :img-wink:

vallah kanser olmasindan kiz cagiz nasil yaparlarsa yapsinlar, eger senin dedigin gibi yapilirsa, kötü adam giray doktorun burnundan getirir. bence bir sekil aras bu isi cözsün. doktorada yazzik. girayin kurbanlarindan biri olucak. bakarsin haftaya da doktoru indiriirler :img-hyste :img-hyste :img-hyste (ne dersiniz)

paçiii_melos
16-03-07, 00:05
http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?p=2664758#post2664758

Arkadaşlar Sağır Oda'nın 23. Bölüm Özeti eklenmiştir. Linki tıklayıp okuyabilirsiniz. Haberiniz olsun...
İyi Seyirler.

Hirotaro
16-03-07, 04:42
vallah kanser olmasindan kiz cagiz nasil yaparlarsa yapsinlar, eger senin dedigin gibi yapilirsa, kötü adam giray doktorun burnundan getirir. bence bir sekil aras bu isi cözsün. doktorada yazzik. girayin kurbanlarindan biri olucak. bakarsin haftaya da doktoru indiriirler :img-hyste :img-hyste :img-hyste (ne dersiniz)

valla @nalan-k, bu dizide olmaz olmaz değil,ama ben sanki Dr.beyin o böbreği ona koyacağına inanmıyorum.Muhtemelen dediğim gibi yapacak :img-yes:

tree
16-03-07, 07:56
Aras, suçlamalardan kurtulabilecek mi?
Galip Bey ve diğerleri bombalı tuzaktan kurtulabilecek mi? Zahit “deve kapanı” adını verdiği bu tuzak hakkında neler biliyor? Tuna, Giray’ın hain planlarına kurban gidecek mi? Nogay, Nejat’ın adamlarını hastaneden niçin kovuyor?
Çiğdem, Duru’ya neden yalan söylüyor? Şehbal, neden Şahin hakkında sorular sormaya devam ediyor? Cenap dergahta neyin peşinde?
Aras, Oğuz ve Zahit, suçlamalardan kurtulmak için ne yapacak? Ne gibi yeni bir eylem görevi alacaklar? Nejat’ın bulaştığı pislikler üst makamları harekete geçirecek mi? “Arkadaş” neden hiç konuşmuyor?
Sitare ve Mansur’un buluştukları gizli dehlizde ne var? Onları kim takip ediyor?
Vatikan’ın temsilcisi altınları Türkiye’den çıkarmayı başarabilecek mi?

nalan-k
16-03-07, 09:09
Galip Bey ve diğerleri bombalı tuzaktan kurtulabilecek mi? Zahit “deve kapanı” adını verdiği bu tuzak hakkında neler biliyor? Tuna, Giray’ın hain planlarına kurban gidecek mi? Nogay, Nejat’ın adamlarını hastaneden niçin kovuyor?
Çiğdem, Duru’ya neden yalan söylüyor? Şehbal, neden Şahin hakkında sorular sormaya devam ediyor? Cenap dergahta neyin peşinde?
Aras, Oğuz ve Zahit, suçlamalardan kurtulmak için ne yapacak? Ne gibi yeni bir eylem görevi alacaklar? Nejat’ın bulaştığı pislikler üst makamları harekete geçirecek mi? “Arkadaş” neden hiç konuşmuyor?
Sitare ve Mansur’un buluştukları gizli dehlizde ne var? Onları kim takip ediyor?

ay cok sagol canim özet icin. desene herzamanki gibi cok güzel bir bölüm bekliyor bizi.

ay demin kanal d de yeni bölümün fragmanini verdiler, cok güzel cok heyecanli yine ya. gel pazar gel. iki gün kaldi. oh oh

eroglu_forever
16-03-07, 17:42
SAĞIR ODA'NIN GÜNÜ DEĞİŞTİ, DİZİ BU PAZAR YOK

KANAL D'de pazar akşamları yayınlanan Sağır Oda'nın günü değişti. Dizi bu pazar ekrana gelmeyecek, peki hangi gün yayınlanacak.

Sağır Oda bu perşembe son bölümü yayınlanan Hırsız Polis'in yerine perşembe akşamları yayınlanacak.

Bu pazar ekrana gelmeyecek olan dizi, önümüzdeki perşembe 22.00'de yeni bölümüyle devam edecek.

Medyatava

stormy
16-03-07, 17:52
Ne guzel pazarlari izliyorduk ne persembesi ya..sacmalamislar..kendi kafalarina gore degistriyorlar

sefa66
16-03-07, 20:49
bu cok sacma bir karar benim icin dizi bitti cunku bir ayni gun ayni saat Ayrilik var Affedilmeyen var Kader var ve ben ustelik Sagir Oda'yi seyrediyorum ama artik canli seyretmicen cunku zaten ben persembe gunu hem Kader hem Kaybolan Yillar'a ve Affedilmeyen bakiyorum bencede Sagir Oda Ilk onbese girmez raytingte ve gelecek haftalarda reyting kurbani olur!!!!!!!!!!

nalan-k
16-03-07, 21:23
SAĞIR ODA'NIN GÜNÜ DEĞİŞTİ, DİZİ BU PAZAR YOK

KANAL D'de pazar akşamları yayınlanan Sağır Oda'nın günü değişti. Dizi bu pazar ekrana gelmeyecek, peki hangi gün yayınlanacak.

Sağır Oda bu perşembe son bölümü yayınlanan Hırsız Polis'in yerine perşembe akşamları yayınlanacak.

Bu pazar ekrana gelmeyecek olan dizi, önümüzdeki perşembe 22.00'de yeni bölümüyle devam edecek.

Medyatava

iyi aksamlar, pardon ama bu bilgiyi nerden aldin, ben daha bu sabah fragmanini gördüm pazar günün yeni bölümünü. eger kanal d bu sacmaligi yaparsa pes yani, ortalikta doktorlar var, kader var, kaybollan yillar var, ayrilik var yani bu nedemek oluyor ya. birde birsey daha sorucagim size, yani sirf türkiyede degismis olabilirmi, cünkü ben avrupadayim ve pazar günü oynuyacak diye reklam verdiler, cünkü mesela candan öte tr de carsamba burda cuma oynuyor. inanmiyorum ya, gün degissin istiyorduk ama böyle bir gün degil, resmen diziyi öldürecek kanal d

eroglu_forever
16-03-07, 22:40
iyi aksamlar, pardon ama bu bilgiyi nerden aldin, ben daha bu sabah fragmanini gördüm pazar günün yeni bölümünü. eger kanal d bu sacmaligi yaparsa pes yani, ortalikta doktorlar var, kader var, kaybollan yillar var, ayrilik var yani bu nedemek oluyor ya. birde birsey daha sorucagim size, yani sirf türkiyede degismis olabilirmi, cünkü ben avrupadayim ve pazar günü oynuyacak diye reklam verdiler, cünkü mesela candan öte tr de carsamba burda cuma oynuyor. inanmiyorum ya, gün degissin istiyorduk ama böyle bir gün degil, resmen diziyi öldürecek kanal d

İlgili Haber Linki :

http://www.medyatava.com/haber.asp?id=35363 (http://www.medyatava.com/haber.asp?id=35363)

nalan-k
16-03-07, 23:20
İlgili Haber Linki :

http://www.medyatava.com/haber.asp?id=35363 (http://www.medyatava.com/haber.asp?id=35363)

bilgin icin cok sagol, ama dedigim gibi daha bu sabah fragman verildi. sagir oda icin hayirlisi olsun

gülfem_bengisu
17-03-07, 00:16
Ben dizimin gününün zırt pırt değişmesinden hoşlanmıyorum.Hele perşembe hiç olmamış.Bir emek harcanıyor,bir dizi yapılıyor,sonra o dizinin kaderi kanal yöneticilerinin ellerine bırakılıyor.Yanlış bir yayın politikası bütün emekleri boşa çıkarıyor.Bu ne biçim iş.

Hirotaro
17-03-07, 01:19
Muhtemelen bu pazar bölüm yayınlanıp,diğer perşembe de hemen diğer bölüm yayınlanabilir.Ama bence de bu pazar bölüm yayınlanacaktır :)

samsunlu10
17-03-07, 02:04
kanal d nin interned sitesinde persembe günü yayin aksini koymuslar

euro d persembe yayin akisi
18:00 KANAL D ANA HABER BÜLTENİ
18:40 AVRUPA HABER
18:50 SPOR
19:00 OYUN BİTTİ
21:00 KÖPRÜ
22:00 ELVEDA DERKEN
23:30 Yarışma: 9 LIVE TÜRKİYE

kanal d persembe yayin akisi

19:50 Spor
20:00 SinemaSevimli Kahramanlar: Maceraya Devam
22:00 Sağır Oda
00:00 32. Gün
02:00 Yıldızlar Savaşı

stormy
17-03-07, 02:37
kanal d nin interned sitesinde persembe günü yayin aksini koymuslar

euro d persembe yayin akisi
18:00 KANAL D ANA HABER BÜLTENİ
18:40 AVRUPA HABER
18:50 SPOR
19:00 OYUN BİTTİ
21:00 KÖPRÜ
22:00 ELVEDA DERKEN
23:30 Yarışma: 9 LIVE TÜRKİYE

kanal d persembe yayin akisi

19:50 Spor
20:00 SinemaSevimli Kahramanlar: Maceraya Devam
22:00 Sağır Oda
00:00 32. Gün
02:00 Yıldızlar Savaşı

eee Euro D'de niye yok?Cok sacma bu karar

nalan-k
17-03-07, 03:02
eee Euro D'de niye yok?Cok sacma bu karar

evet bende anlayamadim, ben almanyada kaliyorum ve cuma sabahi kanal d de yeni bölümün fragmanini gördüm. aksam da arkadasin biri gününün degistiyini eklemis. eger gercekten günü degistiyse, ozaman herhalde sirf türkiyeye gecerli. cünkü mesela candna öte tr de carsamba burda cuma oynuyor. ama hic iyi degil öyle olmasi. hem bir önceki msjlarimdada dedim, persembe cok kötü bir gün. dizimizi göz göre göre yakicaklar.

tree
17-03-07, 07:58
Bence merak etmeyin perşembe yayınlanır .ratingler iyi gelmezse ( ki gelmez doktorlar, affedilmeyen ve kader var kaşısında eminim ancak 7-8 sırada olur)tekrar pazara alınır. Siz sadece dizimizden vazgeçmeyin yeter.

nalan-k
17-03-07, 08:29
Bence merak etmeyin perşembe yayınlanır .ratingler iyi gelmezse ( ki gelmez doktorlar, affedilmeyen ve kader var kaşısında eminim ancak 7-8 sırada olur)tekrar pazara alınır. Siz sadece dizimizden vazgeçmeyin yeter.

gecermeyiz hic. nediyordu hirsiz polis fanatikleri (siz vazgecmis olabilirsiniz, ama biz kelepcelendik) bizimkide o hesap.

ekin_26
17-03-07, 10:15
günün deismesi kötü olmus kanald izleyicilerin isteklerini hiç bir zaman dikkate almayan bir kanal sagir oda reytinglerde 1.olup alsalar anlardim ama pazar günü yarismalari geçemeyip 4 oluyooo yani benim takip ettigim kadariyla öylee
persembeye alinirsaa dediginiz gibi reytingler daha düsük gelebilir artik izleyip görücez bide fragman görülmüs nlerde oldugudan bahsedermisiniz ? ben daha görmedim

ekin_26
17-03-07, 11:15
yarin sagir oda yok yerine yabanci bir film film fragmni gösterdiler

cerenimo
17-03-07, 16:24

Of of of of.....
Ne güzel bi bolum olcak yaaa :happy0064 :happy0064
Şimdiye kadar hiç bu kadar uzun tutmamışlardı özeti.Bu sefer gercekten mükemmel bi bolum olcak oleyyy:happy0064

nalan-k
18-03-07, 00:52
evet gercekten persembeye alinmis, fragmanini uydu anteni olan birisinde biraz bugün gördüm. ama ben sadece avrupa yayindan baktigim icin ben herhalde ve insallah pazar günleri bakmaya devam edicegim. tabiiki dizimiz okadar zor bir güne dayanabilirse.

Hirotaro
18-03-07, 00:54

bence perşembe günü zirvede bile olabilir :img-yes: ben şaşmam eğer 1.nci olursa

nalan-k
18-03-07, 00:57
bence perşembe günü zirvede bile olabilir :img-yes: ben şaşmam eğer 1.nci olursa

nediyorsun sen, agzindan bal damliyor keske senin dedigin gibi olsa. ah ah. ama persembe günü iki güzel yeni dizi basladi birisi kader ve cok iyi reyting aldi, doktorlar falan da var. aslinda doktorlardan korkmuyorum ama kaderlen ayni saate basliyacak, bence hic iyi degil, ama dedigim gibi insallah senin dedigin gibi olur.

Hirotaro
18-03-07, 03:43
nediyorsun sen, agzindan bal damliyor keske senin dedigin gibi olsa. ah ah. ama persembe günü iki güzel yeni dizi basladi birisi kader ve cok iyi reyting aldi, doktorlar falan da var. aslinda doktorlardan korkmuyorum ama kaderlen ayni saate basliyacak, bence hic iyi degil, ama dedigim gibi insallah senin dedigin gibi olur.

Hiçbirin konusu Türkiye'deki Gerçekleri,gizli hesaplaşmaları anlatmadığı için Sağır Oda zirvede olabilir mantalitesini yürüttüm.Eğer diziden anlıyorsam ve halkımızı tanıyorsam Sağır Oda'yı zirveye taşıyacak :img-wink:

nalan-k
18-03-07, 09:17
Hiçbirin konusu Türkiye'deki Gerçekleri,gizli hesaplaşmaları anlatmadığı için Sağır Oda zirvede olabilir mantalitesini yürüttüm.Eğer diziden anlıyorsam ve halkımızı tanıyorsam Sağır Oda'yı zirveye taşıyacak :img-wink:

evet bak bu cok dogru, zagten bu dizide beni ceken buya iste, halbuki türkiyenin gerceklerinden cok fazla bilgim yok, ama cok begeniyorum diziyi gercekler üzeri oldugu icin. ama söylede bir gercek var böyle dizilerden cok yarismalar tutuluyor bizim memlekette:icon_sorr . kim gitti kim, kim kaldi diye.

bal gözlüm
18-03-07, 10:07
ya neden perşembe'ye aldılar bu diziyi ? kanal d'nin yaptığı iş mi yani? ben çok seviyorum sağır oda'yı ilk bölümünden itibaren kaçırmadan izliyordum. ama perşembe kader başladı ve ben özcan hayranıyım seçimim kader'den yana olacak. buzda dans bitti bence sağır oda pazar günü, ilk yayınlandığı günlerdeki reytinglerini alabilirdi.....................ya neden böyle yapıyorlar ben sağır oda'yı da kaçırmak istemiyorum ama seçimim kader olacak yani..........
aranızdan bir arkadaş kader forumunda euro d'de pazar günü devam edecek diyordu o kesin mi , bir bilgisi olan var mı? eğer öyleyse çok mutlu olurum iki diziyi de kaçırmamış olurum..................

nalan-k
18-03-07, 10:14
ya neden perşembe'ye aldılar bu diziyi ? kanal d'nin yaptığı iş mi yani? ben çok seviyorum sağır oda'yı ilk bölümünden itibaren kaçırmadan izliyordum. ama perşembe kader başladı ve ben özcan hayranıyım seçimim kader'den yana olacak. buzda dans bitti bence sağır oda pazar günü, ilk yayınlandığı günlerdeki reytinglerini alabilirdi.....................ya neden böyle yapıyorlar ben sağır oda'yı da kaçırmak istemiyorum ama seçimim kader olacak yani..........
aranızdan bir arkadaş kader forumunda euro d'de pazar günü devam edecek diyordu o kesin mi , bir bilgisi olan var mı? eğer öyleyse çok mutlu olurum iki diziyi de kaçırmamış olurum..................

evet pazar günü euro 'D de devam ediceyini sagir odanin ben demistim, dedigim gibi cuma günü euro D de yeni bölümün fragmanini gördüm pazar aksami diye, eger bir degisiklik yapmadiysalar, az kaldi, aksama bakicaz görücez. hem bu arada buzda dans bitmis olabilir, ama bu aksam yeni bir yarisma basliyor yanilmiyorsam.

bal gözlüm
18-03-07, 10:23
evet pazar günü euro 'D de devam ediceyini sagir odanin ben demistim, dedigim gibi cuma günü euro D de yeni bölümün fragmanini gördüm pazar aksami diye, eger bir degisiklik yapmadiysalar, az kaldi, aksama bakicaz görücez. hem bu arada buzda dans bitmis olabilir, ama bu aksam yeni bir yarisma basliyor yanilmiyorsam.

buzda dans kadar izleneceğini sanmıyorum ben o yarışmanın gerçi bizim Türk insanının ne yapacağı belli olmaz . Türkiye gerçeğini anlatan bir dizi varken yarışmaları izliyorlar. ama yani bari başka güne alsaydılar neden perşembe ? hem perşembe çok zor bir gün olacak . kader'in ilk bölümüyle aldığı reyting ortada ve bence hırsız-polis izleyicisinin çoğunluğu kader'e kayacak çünkü baktığınız zaman ikisi de aşk hikayesi...................
neyse umarım dediğin gibi euro d'de bugün yayınlanır da izleyebilirim yoksa çok sevdiğim diziden vazgeçmek zorunda kalacam...................

nalan-k
18-03-07, 10:35
buzda dans kadar izleneceğini sanmıyorum ben o yarışmanın gerçi bizim Türk insanının ne yapacağı belli olmaz . Türkiye gerçeğini anlatan bir dizi varken yarışmaları izliyorlar. ama yani bari başka güne alsaydılar neden perşembe ? hem perşembe çok zor bir gün olacak . kader'in ilk bölümüyle aldığı reyting ortada ve bence hırsız-polis izleyicisinin çoğunluğu kader'e kayacak çünkü baktığınız zaman ikisi de aşk hikayesi...................
neyse umarım dediğin gibi euro d'de bugün yayınlanır da izleyebilirim yoksa çok sevdiğim diziden vazgeçmek zorunda kalacam...................

hic belli olmaz, cünkü yanlis hatirlamiyorsun bu aksamki baslagan yarisma ünlüler düet seklinde yarisicak (müzik) bilmiyorum artik sagir oda icin hayirlisi olsun. bide birsey daha diyecegim. kaderi gercekten cok begendim, acayip güzel dizi, hic bir diziye ilk bölümden itibarem baglanmadim, bir binbir gece birde kader beni bu denli etkiledi. sanada söylüyorum arkadasim, dizine sahip cik kac haftadir izledigin sagir odayi bir kalemde atma derim. okay:img-yes:

bal gözlüm
18-03-07, 10:40
hic belli olmaz, cünkü yanlis hatirlamiyorsun bu aksamki baslagan yarisma ünlüler düet seklinde yarisicak (müzik) bilmiyorum artik sagir oda icin hayirlisi olsun. bide birsey daha diyecegim. kaderi gercekten cok begendim, acayip güzel dizi, hic bir diziye ilk bölümden itibarem baglanmadim, bir binbir gece birde kader beni bu denli etkiledi. sanada söylüyorum arkadasim, dizine sahip cik kac haftadir izledigin sagir odayi bir kalemde atma derim. okay:img-yes:

valla ben de bırakmak istemiyorum ama diğer tarafta özcan var fanatik hayranıyım dizisini izlememek ihanet olur gibi geliyor. artık euro d'de bakarım sağır oda'ya ........... ama ben tekrar gününü değiştireceklerini düşünüyorum çünkü perşembe çok zor bir gün. ya gününü geçtim bari saati değişsin 20.00'de yayınlasınlar hem iki kanal da doğan grubunun birbirlerine destek olmaları lazım kanal d'nin yaptığını hiç doğru bulmadım. zaten ne zaman istediğimizi yaptı ki bu kanal her zamanki gbi izleyicisine saygısız...................

cerenimo
18-03-07, 15:31
Arkadaslar yaaa, bu perşembeye alınma olayı ne demek oluyo?
Ne zaman soylendi?Fragman mı gösterdi?
Bu konuda hiç bişey duymadım, görmedim ben ama.
Perşembe olayı gerçek mi?
Eğer gerçekse, dizimizin o gün ,rating konusunda, düşeceğini tahmin edemiyolar mı?
Anaaaa ben bu Sağır Oda'ya bayaa kaptırmışım galiba.:) Yazım bile dizinin özeti gibi oldu:img-hyste

ekin_26
18-03-07, 17:31
bu gün hürriyet gazzetesinin tv ekinde sagir odanin özeti var ama aksama dizi yok dizinin persembe gününe alinmasi ani bir karar oldugu çok belli perseme günü yeni baslayan ayrilk dizisini yarina almişlar onun yerinede aci hayaati aldilar mi bilmiyorum ama aci hayatla karsi karsiya olursa reytingler düsük gelecegi

nalan-k
18-03-07, 20:54
arkadaslar birazdan acemi cadimidir nedir biticek, ve normalinde sagir oda baslamasi lazim. tvyi yeni actim, eger baslarsa sagir odanin yeni bölümü buraya hemen bildiririm, bakalim benim düsündügüm gibimi olucak. pazar euro d de, persembe kanal d de.

nalan-k
18-03-07, 21:12
arkdşlar eoro d de az sora yaprak dökümü die reklam çıktı..sağır oda yok :(

evet ya bu simdi neoluyor anlamadim, demin bende gördüm, bu kanal dye aklim ermiyor. resmen yeni bölümün fragmanini pazar aksami diye verdiler cuma günü, simdi de yaprak dökümü söylüyorlar. hem ben biraz önce kanal d yayin akisina baktim. ordada euro d de pazar 22.00 yaziyor, persembe de kanal de de yaziyor. of of of.

nalan-k
18-03-07, 21:20
eveeeeeet iste budur. su an euro d sagir odanin yep yeni bölümün fragmanini veriyor bundan sonra persembe aksamlari diye. arkadaslar size karsida mahcupum , pazar euro d de oynuyacak demistim. ama buda kanal d nin hatasiydi. ama böylesi daha iyi oldu, cünkü hepimiz hep beraber izliyecegiz. kader var ama neolucak bakicaz.ben asla vazgecmem sagir odadan. sagir oda canli canli izlenecek, kaderde sonradan napalim. mecbur. dünkü baslayan dizi icin 2oküsür bölümlük sagir odayi degisemem.

Hirotaro
18-03-07, 22:42

açık bir seçim yapacaksın
Türkiye üzerinde oynanan oyunları,neler yaptıklarını izlemek istiyorsan Sağır Oda'yı ,ama ben masal izleyeceğim diyorsan kaderi izleyecen.
Aslında Perşembe Akşamları KURTLAR VADİSİ TERÖR'ündü.Eğer Kurtlar seyircisi Sağır Oda'ya destek verirse,diğer dizilerin hiçbir şansı olmaz

nalan-k
19-03-07, 14:46
evet bende aynen senin gibi görüyorum. gerceken dizi izleyicileri secimini yapmak zorunda. sonuna kadar "SAGIR ODA" ya devam destek. dedigin gibi persembe günü zagten türkiyenin gerceklerin günü olucakti, sagir odada bunu devam ettirecek.

tree
19-03-07, 16:57
evet bende aynen senin gibi görüyorum. gerceken dizi izleyicileri secimini yapmak zorunda. sonuna kadar "SAGIR ODA" ya devam destek. dedigin gibi persembe günü zagten türkiyenin gerceklerin günü olucakti, sagir odada bunu de