Tüm Versiyonu Göster : Sağır Oda- Bölüm Yorumları/1

Sayfalar : 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 10 11

nalan-k
27-03-07, 17:27
bölüm özetin icin cok sagol hyoldas

herzamanki gibi büyük süprizler bekliyor bizi, cok güzel olucak herzamanki gibi sagir oda. yalniz sen yazarken mi hata yaptin bilmiyorum ama, bu aksamki bölümde yazmissin. persembe aksami degilmi canim sagir oda`?

hyoldas
27-03-07, 21:25
bölüm özetin icin cok sagol hyoldas

herzamanki gibi büyük süprizler bekliyor bizi, cok güzel olucak herzamanki gibi sagir oda. yalniz sen yazarken mi hata yaptin bilmiyorum ama, bu aksamki bölümde yazmissin. persembe aksami degilmi canim sagir oda`?

canım öyle yazıyordu ne yapayım değiştirmedim Kanal D utansın :img-blush
perşembe saat 22:00 de sanırım fragmanda yayınlanmış ama ben görmedim

nalan-k
27-03-07, 22:39
canım öyle yazıyordu ne yapayım değiştirmedim Kanal D utansın :img-blush
perşembe saat 22:00 de sanırım fragmanda yayınlanmış ama ben görmedim

ama ben gördüm :happy0064 :happy0064 :happy0064

evet canim ben söyle bir yarim saat önce gördüm fragmanini ay cok güzeldi ya. aynen senin yazdiklarin gibi ve daha neler neler. mesela kevin miller ve papa yi bunlarin bulustugu bodrum kat varya, oraya götürmüsler agizlari elleri bagli bir sekilde kivraniyorlar, birde hadi bil kim bekcilik yapiyor? hadi söyleyeyim bagri arkadas:img-hyste , evet evet arkadas baslarinda dikiliyor.

Hirotaro
28-03-07, 01:00
ama ben gördüm :happy0064 :happy0064 :happy0064

evet canim ben söyle bir yarim saat önce gördüm fragmanini ay cok güzeldi ya. aynen senin yazdiklarin gibi ve daha neler neler. mesela kevin miller ve papa yi bunlarin bulustugu bodrum kat varya, oraya götürmüsler agizlari elleri bagli bir sekilde kivraniyorlar, birde hadi bil kim bekcilik yapiyor? hadi söyleyeyim bagri arkadas:img-hyste , evet evet arkadas baslarinda dikiliyor.

bakalım o arkadaşında hikayesini bir gün Oğuz Bey'den dinleriz.Ayrıca operasyon nasıl gelişecek,bu arada fragmanın sonundaki kadına dikkatli baktınızmı,sizce kim.Benim ciddi bir tahminim var o kadın hakkında :img-wink:

tree
28-03-07, 07:32
Özet için teşekkürler. Gerçekten yine güzel bir bölüm olacağı muhakkak. Birde fragmanın sonundaki kadın bence kesinlikle zahitin sevdiği kadındı.

nalan-k
28-03-07, 08:52
ay inanmiyorum ya demek zahit bir ihtimal askina kavusacak, ama ben fragmanda öyle birsey görmedim, neyse masallah kanal d de bir hizlanma var, sagir oda konusunda bugün artik bol bol verirler,versinlerde zagten, eh bende iyice dikkat ederim,

Bahar61
28-03-07, 10:32
bakalım o arkadaşında hikayesini bir gün Oğuz Bey'den dinleriz.Ayrıca operasyon nasıl gelişecek,bu arada fragmanın sonundaki kadına dikkatli baktınızmı,sizce kim.Benim ciddi bir tahminim var o kadın hakkında :img-wink:
......selam arkadaşlar.bye bye
sakın bu arkadaş bizim meşhur şahin abimiz olmasın.birden aklıma böyle bir fikir geldi,olur mu ,olur bence:img-yes:
ayrıca okuyabildiğim kadarıyla hiç kimse galip beyin görüştüğü kişiyle ilgili bir yorumda bulunmadı.(gözümden kaçmışta olabilir yani)çok şükür merkezdekilerin nejat başkanın pisliklerinden haberi varmış.umarım en kısa zamanda ipini çekerler vatan haini pislik herifin:img-yes:

nalan-k
28-03-07, 11:35
......selam arkadaşlar.bye bye
sakın bu arkadaş bizim meşhur şahin abimiz olmasın.birden aklıma böyle bir fikir geldi,olur mu ,olur bence:img-yes:
ayrıca okuyabildiğim kadarıyla hiç kimse galip beyin görüştüğü kişiyle ilgili bir yorumda bulunmadı.(gözümden kaçmışta olabilir yani)çok şükür merkezdekilerin nejat başkanın pisliklerinden haberi varmış.umarım en kısa zamanda ipini çekerler vatan haini pislik herifin:img-yes:

vallah bu dizide yok yok olurmu olur böyle süpriz dolu dizi görmedim ben, neyse gelelim bizim kötü adam nejata. o adamlarindan biri fragmanda nejat bey silahta sizin parmak izlerniz cikti diyor. oh oh canima deysin, ay su nejatin ipi bir cekilse, arkadasin biri kevin miller ölünce helvasini yapicakti, nejatin helvasida benden olsun.

Hirotaro
29-03-07, 03:43
Valla meğerse Sitare hanım,Aras'a altınların yerini söylemiş,geçen bölümden bu anlaşılıyor.demek Sitare hanım'da Duru ile Aras'ın ilişkisini onaylıyor.Güzel bir gelişme.Bakalım bugün neler olacak dizide,merakla bekliyorum

cerenimo
29-03-07, 17:59
Bu bolum de diğerleri gibi harika olcak.:happy0064
Gelişmeleri merak ediyorum.
Arkadaslar bişey sorcam, Nogay telefonda konuşurken aynen şunları soyledi;
"Kıza arabayla çarp, hastaneye getir, kanser yap; benden kafasına sıkmamı isteseydin daha kolaydı."
Bu ne demek oluyo yaaa? Nogay özellikle mi çarptı yani kıza?
Şaşkınlıklar içindeyim.Sizce nasıl? Göründüğü gibi mi, yoksa bunun altından baska bişey mi çıkçak???:icon_sorr :icon_sorr

nalan-k
29-03-07, 20:39
Bu bolum de diğerleri gibi harika olcak.:happy0064
Gelişmeleri merak ediyorum.
Arkadaslar bişey sorcam, Nogay telefonda konuşurken aynen şunları soyledi;
"Kıza arabayla çarp, hastaneye getir, kanser yap; benden kafasına sıkmamı isteseydin daha kolaydı."
Bu ne demek oluyo yaaa? Nogay özellikle mi çarptı yani kıza?
Şaşkınlıklar içindeyim.Sizce nasıl? Göründüğü gibi mi, yoksa bunun altından baska bişey mi çıkçak???:icon_sorr :icon_sorr

ay evet ya zagten fragmani bir kac kere gördüm herseferinde tam orasini pür dikkat izledim yine tam olarak anliyamadim, ama acikcasi bende senin anladigin gibi anladim, eger öyleyse yaziklar olsun nogaya derim, bende onu adam insan zanletmistin, ama gercekten öyleyse adamin babasinin sülalesi bozuk, nogayda öyleyse ne fark eder yani. ama ben yinede diyorum birsekil tuna bu kanser olayini yirticak gibi.

stormy
29-03-07, 23:25
Olamaz ya su Nogay ne pis bir herifmis..Giray kadar kotu..Herseyi planlamis birde kiza iyi gorunmeye calisiyor..Zaten basindan beri itici gelmisti...Olan Tunaya oldu..Bu ailede bir tek masum Duru galiba...

nalan-k
29-03-07, 23:29
evet dizi bitti ve birdahaki persembeyi bekliyecegiz. ya yine ne bölümdü be, hele nogay yaziklar olsun sana, sen nekadar ikiyüzlü bir artistmissin, inanmiyorum ya bu kadarda olmaz. ve burada birisi o kadindan bahsetmisti, herhalde tam senin dedigin gibi zahitin aski, ama bana yinede biraz acayip geldi, cünkü kadin biraz genc gözüküyor. yine süperdi ya. birde reytingler en gecen hafta gibi gelse, daha ne olsun.

Olamaz ya su Nogay ne pis bir herifmis..Giray kadar kotu..Herseyi planlamis birde kiza iyi gorunmeye calisiyor..Zaten basindan beri itici gelmisti...Olan Tunaya oldu..Bu ailede bir tek masum Duru galiba...

evet gercekten herhalde bir duru dogrudürüst ama dedigin gibi "galiba" bu nogay hic birseye karismiyor hicbirseyden habersiz gibi duruyordu, farkindamisiniz arkadaslar herhafta yeni süpriz cikiyor ortaya ve biz büyük bir saskinlik geciriyoruz. birde su cenap meselesi var ampulün patlak olmadigini kontrol ettigini söyledi, ve orada kapandi konu, bakalim daha neler olucak neler.

stormy
29-03-07, 23:37
bence Sehbal su Cenapin neler yaptiginin farkinda..Ona ozellikle yakin duruyormus gibime geliyor..bu ailede kizlar iyi erkekler kotu roldeler muhtemelen..Adamlara bak ya kimse anlamasin diye birde vurulmayi goze almis..Igrenc adam.

Hirotaro
29-03-07, 23:44
Hakikaten o ailede en temiz ve saf olan "DURU" bide sitare hanım galiba.Sitare hanım büyük sırrı Aras'a söylemişti.Offf yaa hakikaten Giray lanetmiş,ama Nogayda çok yaşamayacak

nalan-k
29-03-07, 23:47
bence Sehbal su Cenapin neler yaptiginin farkinda..Ona ozellikle yakin duruyormus gibime geliyor..bu ailede kizlar iyi erkekler kotu roldeler muhtemelen..Adamlara bak ya kimse anlamasin diye birde vurulmayi goze almis..Igrenc adam.

evet bencede farkinda, ama ben bile korktum sehbal birseyleri ima edince, masallah sehbal hic korkmadi. issiz bir dergah, sehbal bir kiz ve yasli dayi. helal olsun sehbale.

stormy
29-03-07, 23:49
Sehbal bence onun Girayin adami oldugunu dusunuyor ve yakinmis gibi davraniyor..Bence o Cenap Sehbalden korksun eminim birseylere engel olacak..O yuzden dergahtan gitmek istemedi..Ama Cenap Arasla olan telefon konusmasini duydu..o yuzden radyo tamir etmis..

nalan-k
29-03-07, 23:51
ya evet benimde dikkatimi aldi. külüstür radyoyu megerse kendi icin yapmis cenap bey. hic belli olmaz belki sehbal bu arada ampüllün ordaki cihazi bile fark etti, ama aras ve sitare hanimin konusmalarini malesef duydu.

stormy
29-03-07, 23:54
Bence Arkadasida savunmasiz biraktilar..O adamlarin neler yapacaklari belli olmaz..Aylin neler biliyor acaba?Bence o Girayin pisliklerinin cogunun farkinda..Bundan sonra Sitare ile kardesi konusursa ayni yerde bu herif hep dinleyecek..Sehbalede cok guldum Sahinde gelsin eve diyor :)

nalan-k
29-03-07, 23:57
Bence Arkadasida savunmasiz biraktilar..O adamlarin neler yapacaklari belli olmaz..Aylin neler biliyor acaba?Bence o Girayin pisliklerinin cogunun farkinda..Bundan sonra Sitare ile kardesi konusursa ayni yerde bu herif hep dinleyecek..Sehbalede cok guldum Sahinde gelsin eve diyor :)

he hic sorma orasi gercekten cok komikti "ama sahinde gelsin":img-hyste . birde dedigin gibi su arkadasda tek kalti kötü adamlarla. ya aklima birde o sahne bu arkadas belki konusur monusur dedim ama yok.dilsiz milsiz ama masallah bayagi birseyler beceriyor.:img-hyste

stormy
30-03-07, 00:00
iki tane laptopla yapmadigi kalmadi..ya Zahitin o rahipe soyledigi cok anlamliydi buna inanmiyorum ama senin bu tasidigin seye bile saygin yok demesi guzeldi..Yanliz o kadini tanimalari iyi olmadi kendilerini riske atabilirler..

nalan-k
30-03-07, 00:02
iki tane laptopla yapmadigi kalmadi..ya Zahitin o rahipe soyledigi cok anlamliydi buna inanmiyorum ama senin bu tasidigin seye bile saygin yok demesi guzeldi..Yanliz o kadini tanimalari iyi olmadi kendilerini riske atabilirler..

eger o dizinin sonundaki kadin gercekten, arabada oguza anlatigi kadinsa ki odur, hic birsey olmaz.

stormy
30-03-07, 00:05
Evet o kadin Zahitin bahsettigi kadin..Ama o bankada ne isi var anlamadim..Zahiti ele vermese iyi eder..Yoksa butun herseyi mahvedecek..Belkide Nogay bile babasinin oldurulme isinin icindedir..Kevinle bu kadar yakin olduuguna gore..Cigdemi nereye goturduler kimbilir...

nalan-k
30-03-07, 00:08
Evet o kadin Zahitin bahsettigi kadin..Ama o bankada ne isi var anlamadim..Zahiti ele vermese iyi eder..Yoksa butun herseyi mahvedecek..Belkide Nogay bile babasinin oldurulme isinin icindedir..Kevinle bu kadar yakin olduuguna gore..Cigdemi nereye goturduler kimbilir...

bak bu nogayin babasinin öldürme isinden büyük ihtimal haberi olabilir, cünkü artik nogayin nekadar sinsi oldugunu hepimiz gördük. cigdem konusundada bilemiyorum, ama insallah nejatin elline düsürmezler, zagten nejattanda kötü birsey gelemez bir insanin basina degilmi?. neyse siz yorumlariniza devam edin, artik hafta sonu okurum. iyi gecer herkeze.

Hirotaro
30-03-07, 00:58
bak bu nogayin babasinin öldürme isinden büyük ihtimal haberi olabilir, cünkü artik nogayin nekadar sinsi oldugunu hepimiz gördük. cigdem konusundada bilemiyorum, ama insallah nejatin elline düsürmezler, zagten nejattanda kötü birsey gelemez bir insanin basina degilmi?. neyse siz yorumlariniza devam edin, artik hafta sonu okurum. iyi gecer herkeze.

valla bu ailenin erkeklerinin soyu bir an evvel tüketilmeli,bayanları ise tam tersi melek gibiler,özellikle DURU.
Bu arada Nejat'ın sonu geldi artık.Operasyon dönüşünde,Nejat görevden alınacaktır

tree
30-03-07, 07:25
Gerçekten çok güzel bir bölümdü.Zahitin papaza merhaba papaz efendi bende imam efendi diyip, gidip gelip papazın alnına şaplağı indirmesine koptum valla.
Hele oğuz beyin şalvarına bayıldım.Hepsine çok güzel yakışmıştı.:img-hyste

Nogayın ne kadar adi olduğunu bu bölümde anladık .Geçen bölümlerde ne kadar da inandırmıştı bizi melek hallerine .Olan Tuna ya oldu (ama yinede ben bi şekilde Tunanın o ameliyattan kurtulacağını sanıyorum . en azından doktor belki insafa gelir.)

Şu Cenap olayını galiba Şehbal çözdü. Zaten kızın adı deli ama kardeşlerin içlerinde durudan sonra en akıllısı o.Adam tam bir piskopat bence o radyoyu dinleyerek Sitarenin başına tam bir bela olacak.Sonunda Giray efendi babası gibi sitareyide öldürmezse iyidir..

Bu arada fragmandaki kadının Zahitin aşkı Sahara olduğunu söylemiştim. Bu da doğru çıktı. Bakalım onların aşkı ne olacak ? Birde oğuz bey imam efendi aşkını artık diline iyice dolar . :dito

september_06
30-03-07, 09:03
Allahım yaaa ne bölümdü ama.

Şehbalin bakışlarını çok korkunç buluyorum. Ürkütüyo kız yaa.Niye ampülü alıp gösterdiyse Cenap'a. Artık hiçbirşey eskisi gibi olmayacak. Biraz daha dayansana Şehbal. Tamam şüpheleniyorsun ama bu kadar çabuk çıkarma ortaya.

Nogay sen ne hainmişsin meğer. Hiç de şüphelenmedik iyimi.Saman altından su yürüten cinstenmişsin demek. Nasıl şok oldum.İğrençsin Nogay:icon_whis

Çiğdem kıskançlık olayını ne kadar abarttı öyle. Çık Arasın hayatından filan. Sana ne be sana neee

Zahit güzel kadın sevmişsin valla.Yıllar sonra karşılaştınız bakalım neler olacak.

Zahit, Oğuz, Aras harikasınız.

Messa
30-03-07, 09:21
Nogay'a bende çok şaşırdım acaba bu bir oyun olabilir mi? Yani Nogay biliyordur Girayın böyle birşey yapacağını ama engel olur falan... Pek sanmıyorum yaa... İnşallah böyle birşey olur. Yoksa yazık olur Tuna ya... Duru'da nasıl izin verdi Nogayın Çiğdem'i öyle apar topar götürmesine... Ben Nogay'a çok inanmıştım, inşallah dün izlediklerimiz gerçek değildir.

Şehbal'a deli diyorlar ama en akıllıları o çıktı, Durudan bile... Duru anca Çiğdem ile Aras için atışıp dursun... Cenap yakında Şehbali yok eder...

Kardinal ile Kevın'ı ne güzel yakaladılar ama...Keşke daha fazla işkence yapsaydılar hiçbirşey yapmıyorlardı ki...Orada ben olacaktım... Nasıl Kevın'ın sesini bilgisayarda konuşturuyorlardı helal olsun konuşamayan adama...Sonra parmak izleride süperdi... Bush çıkınca gülmekten koptum ben... :)

Bende en çok Oğuz Bey'i beğendim en çok ona yakışmıştı kıyafetler... Mayın'ın olduğu yerşn koordinatlarını adama söylediler 2 dk haritasını çıkardı helal olsun....

Silahın üzerinde Nejat'ın parmak izi çıkmışya tam süper oldu... :)
İnşallah işi başarıp Türkiyeye dönerler...

tree
30-03-07, 09:28
Nogay efendi tunaya çarptığı gece " Şansa bak gitti parti" gibi sözler söylemişti. Herşey planlıysa neden böyle dedi sesini çıkarmadan alıp hastaneye götürseydi. Böyle bizleri sinir hastası etmezdi en azından başından beri ne kalleş olduğunu bilirdik.

Birde şu dayı Mansur efendiyi ilk kez ezan okurken gösterdiler.Bu adamda tam bir sır. İstermisiniz oda galip hocanın adamı olsun ve şahini saklayan o olsun . adam yıllarca altınları sakladığına göre pekala şahini de saklamış olabilir. (yok daha neler saçmaladım artık. Valla bu dizi insana senaryolar yazdırır oldu)

Messa
30-03-07, 09:35
Nogay efendi tunaya çarptığı gece " Şansa bak gitti parti" gibi sözler söylemişti. Herşey planlıysa neden böyle dedi sesini çıkarmadan alıp hastaneye götürseydi. Böyle bizleri sinir hastası etmezdi en azından başından beri ne kalleş olduğunu bilirdik.

Birde şu dayı Mansur efendiyi ilk kez ezan okurken gösterdiler.Bu adamda tam bir sır. İstermisiniz oda galip hocanın adamı olsun ve şahini saklayan o olsun . adam yıllarca altınları sakladığına göre pekala şahini de saklamış olabilir. (yok daha neler saçmaladım artık. Valla bu dizi insana senaryolar yazdırır oldu)

Mansur Efendi hakkında uçmuşsun sen yaa...Sanmam öyle birşey olacağını. Bildiğimiz sıradan bir hoca işte... Ama ezan okurken ben ürperdim...:icon_whis Galip Hoca dedinde geçen günde onu gördüm...:img-yes:

Ama ben Nogay konusunda Nogayın bu kadar kötü olabileceğini kabullenmek istemiyorum. Birde Giray aradığında ameliyatı sorduğunda Nogay dedi ya, "Sende amma taktın bu ameliyata" neden böyle desinki... Pekala işler yolunda merak etme falan diyebilirdi.

september_06
30-03-07, 09:55
Ama ben Nogay konusunda Nogayın bu kadar kötü olabileceğini kabullenmek istemiyorum. Birde Giray aradığında ameliyatı sorduğunda Nogay dedi ya, "Sende amma taktın bu ameliyata" neden böyle desinki... Pekala işler yolunda merak etme falan diyebilirdi.

E tabi orası doğru aslında. Ama niye Duru'ya yalan söyledi.Giray aradı filan dedi. Kendisi aramadımı Giray'ı.
Kafasına sık desen daha iyiydi demedimi. Hem 1 ay öncesini gösterip Girayla Nejatın konuşmasında Giray, Tunayla Nogay ilgileniyor demedimi. Ay ne bilim ben yaa. Aklım karıştı:img-help:

september_06
30-03-07, 09:57
Ayrıca Mansur Efendi sır dolu bir insan. Neler çıkacak ondan neler, göreceğiz.
Galip Bey'in ses tonu müthiş. Nasıl güzel yaaaa:img-yes:

Messa
30-03-07, 09:59
E tabi orası doğru aslında. Ama niye Duru'ya yalan söyledi.Giray aradı filan dedi. Kendisi aramadımı Giray'ı.
Kafasına sık desen daha iyiydi demedimi. Hem 1 ay öncesini gösterip Girayla Nejatın konuşmasında Giray, Tunayla Nogay ilgileniyor demedimi. Ay ne bilim ben yaa. Aklım karıştı:img-help:

Hayır Giray aradı... Çok karışık ama ne bileyim belki Giray'ın planlarına uymuş gibi görünüyordur ama arkasından uymuyordur belki...:icon_whis Birde Nogay Hastahaneden çıkacağı sıra ben gidip Tunayı göreceğim dedi Giray'da bu Aras ne yaptı bunlara böyle falan dedi annesine... Nogay farkında olmadan Girayın yanında yapmaması gereken birşeyi yaptı galiba...

Bahar61
30-03-07, 11:20
maalesef akşam doğru düzgün izleyemedim ama izleyebildiklerim de beni şoka uğrattılar.yarım yamalak gördüğüm fragman yüzünden nogayın tunayı son andan ameliyattan kurtaracağını zannederken ve umutla beklerken nogayın çiğdem için birimin adamlarına yok edin demesi ve girayla tlf.da konuşması beni şoke etti.çok yazıl olacak tunaya,umarım doktor insafa gelirde değişmez böbrekleri.

gzd_gzd
30-03-07, 11:22
TELE - BAROMETRE
HEDEF KİTLE : A/B
29 MART 2007 PERŞEMBE
NO PROGRAM ADı KANAL RATING (%) SHARE (%)
1 DOKTORLAR [NET] SHOW 9,80 25,50
2 SAGIR ODA [NET] KAND 6,90 19,20
3 BEBEGIM. [NET] ATV 6,20 16,90
4 YERSIZ YURTSUZ [NET] ATV 6,20 16,10
5 ATV ANA HABER BULTENI [NET] ATV 5,20 19,50
6 ATV SPOR HABERLERI ATV 5,00 16,20
7 KADER [NET] STAR 5,00 12,80
8 KANAL D ANA HABER BULTENI [NET] KAND 4,30 16,60
9 TRUVA (Y.S) [NET] FOX 3,90 12,00
10 PROPAGANDA (T.S) [NET] KAND 3,80 10,00
11 TRT ANA HABER BULTENI TRT1 3,50 11,50
12 KAYBOLAN YILLAR [NET] STAR 3,40 9,00

TELE - BAROMETRE

29 MART 2007 PERŞEMBE
1 DOKTORLAR [NET] SHOW 8,80 21,50
2 YERSIZ YURTSUZ [NET] ATV 6,70 16,30
3 KADER [NET] STAR 6,00 15,70
4 SAGIR ODA [NET] KAND 5,90 17,60
5 KAYBOLAN YILLAR [NET] STAR 5,80 14,30
6 BEBEGIM. [NET] ATV 4,70 13,60
7 PROPAGANDA (T.S) [NET] KAND 4,70 11,40
8 KANAL D ANA HABER BULTENI [NET] KAND 4,20 15,10
9 ATV ANA HABER BULTENI [NET] ATV 3,90 13,70
10 SHOW TV ANA HABER BULTENI [NET] SHOW 3,80 13,90
11 KURTLAR VADISI (TKR) [NET] SHOW 3,80 11,00
12 ARKA SOKAKLAR (TKR) [NET] KAND 3,60 21,00

nuro
30-03-07, 11:26
nogayın bu yaptığına inanamadım..neydi o çiğdemi tutup götürüşü.ohh ne güsel çiğdem gelip tunayı ameliyettan kurtarıcak diye beklerken...
demek nogay en başından beri..ama çok karışık değilmi yaa.tunaya çarpması da mı planın bi parçasıydı.aşık olma ayakları filan..nogay değişti iylik meleği oldu diyoduk..şimdi olanlara bakın.
oğuz,aras,volkan,zahit sahnelerini heyacanla izledim..
zahit sahrasını gördü.umarım kötü bişi olmaz adını söyledi yaa.kimse duymamıştır umarım..

hyoldas
30-03-07, 12:04
Reytingler muhteşem!
Sağır Oda'nın oynucularını ve ekibini tebrik ediyorum. Zirveyi hakediyorlar.
:happy0064

TELE - BAROMETRE
29 MART 2007 PERŞEMBE
1 DOKTORLAR [NET] SHOW 9,80 25,50
2 SAGIR ODA [NET] KAND 6,90 19,20
3 BEBEGIM. [NET] ATV 6,20 16,90
4 YERSIZ YURTSUZ [NET] ATV 6,20 16,10
5 ATV ANA HABER BULTENI [NET] ATV 5,20 19,50

TELE - BAROMETRE

29 MART 2007 PERŞEMBE
1 DOKTORLAR [NET] SHOW 8,80 21,50
2 YERSIZ YURTSUZ [NET] ATV 6,70 16,30
3 KADER [NET] STAR 6,00 15,70
4 SAGIR ODA [NET] KAND 5,90 17,60
5 KAYBOLAN YILLAR [NET] STAR 5,80 14,30

Bahar61
30-03-07, 12:52
REYTİNGLER güzel olmasına güzelde ,1.lik bizim hakkımızdı.doktorlar gibi bence çok sıradan,bilindik bir dizi nasıl 1.oluyor anlayamıyorum.
zaten büyük çoğunluğumuz kafalarımızı deve kuşları gibi kuma gömdüğümüz için içte ve dıştaki düşmanlarımız ülkemizde istedikleri gibi at koşturuyorlar,kuyumuzu kazıyorlar......
eee ne yapalım,zevkler ve renkler tartışılmaz değil mi?saygı duymak lazım.

evet başta orhan kılıç,hakan karahan olmak üzere tüm ekibi kutlarım,çok iyi bir iş çıkarıyorlar ve eminim dahada iyi olacaklar.:good: :img-yes: ah birde hakan karahan diziden hiç çıkmasa

gülfem_bengisu
30-03-07, 13:53
Reytingler bana göre gayet iyi.Şarkıcıların,medyatik kişilerin oynadığı diziler birinci oluyorsa aman benim Sağır Oda'm olmasın.
Bu bölümü seyrederken iyice şaşkın ördeğe döndüm.Herkesten şüphelenirdim ama Nogay'dan asla!HİÇBİR ŞEY GÖRÜNDÜĞÜ GİBİ DEĞİLDİR.Seyirciyi şaşırtma konusunda Sağır Oda bir ekol!:img-swoon

Melal
30-03-07, 14:05
Uzun zamandır buraya yorum yazmamıştım,özlemişim.:)
Neyse geleyim sadete dün akşam ki bölüm güzeldi.
Oğuz Bey ve Zahid'in atışmaları zaten süper.:good:
Nogay'ı iyi birisi sanıyordum ama Tuna'ya çarpma işi,hastalık olayı düzmecesindense gözümden bir kere daha düştü.
Çiğdem'e bu bölüm gıcık oldum.Duru Tuna'nın odasına girdiğinde ki tafrası neydi öyle sanki Aras'ın nikahlı karısı.
Ayrıca reytinglere de çok sevindim.İnşallah dahada iyi olacak.
Perşembe akşamı yayınlanan diziler içerisinde en farklı ve gerçekçi tek dizi.

gülfem_bengisu
30-03-07, 14:20
Oğuz Bey(galiba Kevin Miller'a):'Çok gergin gördüm seni.Yay burcumusun?!':img-hyste :img-hyste

Zahit(piskoposa):'merhaba papaz efendi,ben imam efendi!':img-hyste :img-hyste

Melal
30-03-07, 14:54
Zahid'in Zahar mıydı neydi adı eski sevdiğiyle karşılaşması süper oldu.
Bne kadını görünce kesin dedim bizimkilerden birisini tanıyacak.
Ve bingo Zahid'le tanışık çıktılar.:)
Bakalım haftaya neler olacak.Zahid neler yapacak bu mevzuyu Oğuz Bey biliyor.
Sakın Türkiye'ye dönerken kadını da kaçırmasın bir şekilde Zahid'e kıyak yaparmış.:img-hyste

alican00
30-03-07, 15:18
Yine harika bir bolumdu. Senaryoyu yazanlar bence Coen kardeslerden daha iyi yaziyor. Hic kan silah gormeden boyle bir konuyu iki saat boyunca her hafta izlenilir kilmak cok buyuk basari.
Bence Nogay iki tarafli oynuyor. Giray'la en basta anlasmasina ragmen daha sonra tuna'ya asik olmasi sebebiyle bence doktor'u ayarladi. ve doktor kanserli bobregi takmayacak ama Giray oyle bilecek. Nogay o konuda bence garanti verdi doktor'a.
Dergah bence daha cok seylere gebe. Sitare giray'in karisiyla konusacagini soyledi sonra bir daha gorunmediler. Bence girayin karisi sitare'ye bazi seyler anlatacak.

Bence Cenap'in da dizide sonuna gelindi. onumuzdeki hafta ve bir sonraki hafat bir sekilde oldurulecelek. Senaryo o kadar guzelki Her hafta yeni birileri dahil oluor diziye gizemli sekilde ama cok guzel monte ediyorlar ve asla siritmiyor. mesela galip hoca'nin emir aldigi ses. kimdir? yoktu daha once. veya zahit'in sevgilisi o kadin. ilginc olacak.
Bu arada yuzbasi james Hart rolundeki kisi cok inandirici degildi. Ozellikle ingilizcesi amerikali olmaktan cok uzakti. en azindan orada amerikali bir ses kullanabilirlerdi.

hyoldas
30-03-07, 15:39
Bayılıyorum şu dizinin repliklerine son zamanlarda senaryo gayet iyi gidiyor.
Perşembe gecelerinin en iyi dizisi olmaya aday! Diğer dizileri eleştirmek istemiyorum ama konusu özgün, oyuncuları medyatik değil! Çağla Kubat'ı çok başarılı buluyorum (Diğer alanlarda :img-wink: )
Umarım çok daha iyi yerlere gelecek.

Melal'cim de gelmiş hoşgelmiş bu sayfaları boş bırakmayalım ki bizler için daha iyi şeyler yapsınlar.

Bu arada multimedya bölümüne o kadarresim ekliyorum bir teşekkür eden yok! :img-blush

Oğuz Bey(galiba Kevin Miller'a):'Çok gergin gördüm seni.Yay burcumusun?!':img-hyste :img-hyste

Zahit(piskoposa):'merhaba papaz efendi,ben imam efendi!':img-hyste :img-hyste

Melal
30-03-07, 15:40
Hyoldas'cım valla görmedim resim eklediğini sağolasın,emeğine sağlık.:)
Kaç haftadır Sağır Oda forumuna uğramıyordum özlemişim burada ki sohbetleri.:)
Ne güzel yeni arkadaşlar katılmış.Dizimizin reytingleri yükseldikçe buranın da reytingi yükseliyor çok sevindim.:happy0064

sondakika
30-03-07, 15:50
bilmiyorum daha önce denildi mi ama bu dizinin seyirciyi yan köşe etme kısmını hiç sevmiyorum.. hoşta değil zaten.. kıyasıya bir uğraş var nasıl ederizde seyirciyi dumur ederiz.. şaşırtırız endişeşi hakim gibi.. buda yeri geliyor hoş olmuyor..

geçen bölümde bizleri oldukça şaşırtan bir gelişme oldu.. nogay’ın durumunu ele alalım.. seyircinin aklından geçenlerle son gelinen nokta arasında ucurum var.. emin olun o sahnelerde sadece dumur olup hayretlere gark olan seyirci değil, bilakis nogay karakterini oynayan oyuncumuz bile şoke olmuştur.. bu gelişme sonradan belirlendiği daha önce gösterilen oyunculuk performansıylada ayan beyan belli.. buda, bizde inandırıcılıgı gölgeledi.. insanın nutkunu tutan, sıtkını sıyırtan bu tarz gelişmeler her daim hoş karşılanmıyor.. biz, ne kadar zekiyiz nasılda yamulturuz telaşı hoş değil.. bu kv'de oluyordu fakat bu denli bol, bu denli yoğun değil.. tuna olayını anlamadım korkarım anlayamayacağımda.. nedir gaye çözmüş değilim.. illaki bir yere bağlanacak ama bu yola ne gerek var.?! hedef, arası tamamen yanlız bir kahraman mı yapmak.?!. hem dünyanın neresinde olur sağlam tetkikler alınmadan bu denli ağır ameliyat. komik olmuş gerçekten komik..

herkesin peşinden koştuğu altınların, altına girmediği taş yok.. maşallah her olay bir şekilde altınlara geliyor.. vatikandan kardinalın dahası ortadoğu ve kuzey ırakta söz sahibi olan cia şefi kevinın... herkes.. gerçi altın, altın olalı bir işe yaradı.. aras'ın hayatını kurtardı.. kevin demişken, dergahtaki cenabın sitare ile mansur dayının konuşacağı lambayı önceden bilmesi ve onların orada konuşacağını düşünmesi olsa olsa bir mücizedir... arkadaşın sanal alemde yaptığı sihirbazlıklar biraz daha profesyonel olabilirdi.. ne bileyim holivud(hollywood) filimlerinde hep başka gördük. ((:

ama şunu dürüst olarak söyleyebilirim: 24 bölümlük süreçte dizinin konsepti ne, tam olarak çözmüş değilim.. kurtlar vadisinde konsept belli.. deli yürektede belliydi.. dahası, kurtlar vadisi terörde ayan beyan durum ortadaydı.. dizi bu yöndede oldukça ismi gibi sağır..

oldukça derinden bir karakter kıyımı var.. gelen ve gidenin haddi hesabı belli değil.. korkum kevin karakterinin son anda bir numara yapıp arkadaş karakterini yok etmesi. keza oguz bey gibi oyuncuların halen konuk oyuncu gibi gösterilmesi bizlerde var olan endişeyi stabil tutmakta.. bitmedi giti şu konuk oyunculuk durumları.. senaryodaki kalemlerin birer birer azalması (ki iki kişi oyuncu kadrosuna dahil oldu hakan ile cenap karakterini oynayan şahış, dahası set ekibinden tutunda, görüntü yönetmenine kadar herkes dizide rol aldı bir ben eksiğim ((: ) ama gölgeleri senaryo üzerinde halen duruyor..

çok gerginsin yay burcunda mısın replikleri ile zahit ve aras arasında ki takılmalar bana hakan abinin kalemini hatırlatıyor.. kaldıki en komik sahnelerdi. dizinin sonunda ki ıslık sahnesi hoştu.. tam oguz bey profili..

dizinin artan ratingleri olumlu işaret.. birde yeni müzikler duyalım diyorum.. ve konsept artık bizleri şaşırtmadan sağlam bir dengeye oturursa bu iş tamamdır.. alır başını gider odamız..

gelelim ratinglere.. artık kanıksandı sağır oda.. ve perşembe günündede izleniyor.. yersiz yurtsuz disinin ilerleyen haftalarda düşeceği kanısındayım zira halk töre dizilerine doymuş.. belki yapım, ferdi hatırına sürünmesede , o günlerde yayında olan dicle ile affedilmeyen dizilerinin gün değiştirmesi; bu tarz "ağa" dizileri için hayırlı işaretler değil.. affedilmeyen pazar günü saat 02:00 'de bu yapımın pimi çekildiği anlamına gelir... hoş kara duvakta sürünen ağa dizilerden.. sıla dizinin ratinglerde düşmekte.. şimdilik rakibi doktorlar ile kader dizileri gibi görünsede gelecek olan bir kurtlar vadisi var.. gelen rakipte rakip ama.. bekleyip göreceğiz keşke pazar gününde kalsaymış.. kısa süren rating sonucu ele gelen nihayi karar: artık kaliteli olmayan yapımlar ekranda şans bulamıyor buna özcanın kader diziside dahil.. bu son iki hafta ratingleri düşüyor bu hafta keskin bir düşüş gördü.. ilginç...

Melal
30-03-07, 16:04
Perşembe akşamları Sağır Oda'nın dahada yükseleceğini umut ediyorum.
Doktorlar artık zirvenin sahibi bu artık belii değişmeyecek bir sonuç.
Yersiz Yurtsuz perşembe akşamı ilk 5in içerisinde yer almaya devam eder mi bunu zaman gösterecek.
Kader dizisi için iyi reklam yapıldı ve bu reklamın meyveleri ilk 2 hafta toplandı.
Ama 3. haftada bir düşüş içerisine girdi.Sanıyorum ki bu düşüş devam edebilir.
Yada ilk 5 içerisinde kendine yer bulabilir.Ama 1. olabileceğini sanmıyorum.
Bebeğim dizisi zaten kitlesi olan bir diziydi perşembe akşamları ilk 5in içerisinde yerini almaya devam edecektir.
Ama eğer olur da Kurtlar Vadisi yeniden ekranlara dönerse bütün bu diziler nal toplar gibime geliyor.
1.liği Doktorlar'ın elinden alabilir.İşte o zaman Sağır Oda ve Kurtlar Vadisi'ni aynı gecede izlemek güzel olmaz.

hyoldas
30-03-07, 16:15
Neyse Melal geç kalmış sayılmazsın :img-hyste
Çok teşekkür ederim. Umarım setten fotolar gelirde bende eklerim

Reytingler yansıyor ama eski arkadaşlardan bazıları eskisi gibi yazmıyor.

Sevgili Son dakika tespitlerinin çoğuna katılıyorum. Fakat çok olumsuz bakmamak gerektiğini düşünüyourm. Onca oyuncu değişikliği, senarist ve yönetmen değişikliğine rağmen bu işi en iyi şekilde götürmekteler. tabi gönül isterki bir fenomen olsun. Ama yine de her hafta bizi o koltuğa oturttuyorlar ya. O da büyük bir başarı.

Diğer dizilerden konsepti çok farklı belkide yok ama mesela Arka Sokaklar dizisi gibi düşünmek lazım. Orada farklı polisler her hafta farklı görevdeler.
Burada da vatansever istihbaratçılar farklı görevlerde farklı konumlarda yer alıyor.

Hyoldas'cım valla görmedim resim eklediğini sağolasın,emeğine sağlık.:)
Kaç haftadır Sağır Oda forumuna uğramıyordum özlemişim burada ki sohbetleri.:)
Ne güzel yeni arkadaşlar katılmış.Dizimizin reytingleri yükseldikçe buranın da reytingi yükseliyor çok sevindim.:happy0064

Köstebek
30-03-07, 16:58
Yine harika bir bolumdu. Senaryoyu yazanlar bence Coen kardeslerden daha iyi yaziyor. Hic kan silah gormeden boyle bir konuyu iki saat boyunca her hafta izlenilir kilmak cok buyuk basari.
Bence Nogay iki tarafli oynuyor. Giray'la en basta anlasmasina ragmen daha sonra tuna'ya asik olmasi sebebiyle bence doktor'u ayarladi. ve doktor kanserli bobregi takmayacak ama Giray oyle bilecek. Nogay o konuda bence garanti verdi doktor'a.
Dergah bence daha cok seylere gebe. Sitare giray'in karisiyla konusacagini soyledi sonra bir daha gorunmediler. Bence girayin karisi sitare'ye bazi seyler anlatacak.

Bence Cenap'in da dizide sonuna gelindi. onumuzdeki hafta ve bir sonraki hafat bir sekilde oldurulecelek. Senaryo o kadar guzelki Her hafta yeni birileri dahil oluor diziye gizemli sekilde ama cok guzel monte ediyorlar ve asla siritmiyor. mesela galip hoca'nin emir aldigi ses. kimdir? yoktu daha once. veya zahit'in sevgilisi o kadin. ilginc olacak.
Bu arada yuzbasi james Hart rolundeki kisi cok inandirici degildi. Ozellikle ingilizcesi amerikali olmaktan cok uzakti. en azindan orada amerikali bir ses kullanabilirlerdi.

21. Böölümden itibaren senarist değişmiş, yeni senarist Ahmet Saatçioğlu, geçen sene Hacı'yı yazıyordu. sinematurk.com dan baktım, Maçolar'da da onun adı geçiyor...

cerenimo
30-03-07, 22:46
Allah'ım neydi bu bolum boyle.
İlk önce butun forum arkadaslarım, kandiliniz mübarek olsun hepinizin.
Yine her zamanki gibi mükemmel ötesi bir bölüm izledik.Şimdiye kadar izlediğim Sağır Oda bölümlerinin en iisiydi.Zaten bu ratinglere de yansımıs. Ratingleri görünce havalara uctum yaa.İlk defa bu kadar yuksek oluyo tahmin edebiliyodum gerci de bu kadarını da diil.
Nogayın yaptığı olay beni sinir etti.Bu kadar soğuk kanlı olcaanı beklemiyodum.
Ama ben şeyi hatırlayamadım.Arasın kardesi bişi olmustu, ewden cıkmıştı.
Bi de hatırlıyorum da, Nogay kıza carptığında Allah kahretsin bu nerden cıktı şimdi falan demişti.Bence ilk düşünce oyle diildi.Nogayı aşık etceklerdi.Sonradan nedendir bilinmez wazgeçtiler.Konu üremedi heralde.
Ama bu bolum ciden harika bir bolumdu.Iraktaki olaylar falan...
Anlatmakla bitmez.Ama dediğim gibi Nogayın olayında kesin bi problem oldu.;)

derandamir
31-03-07, 04:40
merhaba arkadaslar ilk once raytingleri gorunce cok sevindim,cunku bunu hak ediyoruz,persembe gunleri iyi diziler var ve biz 2 oluyoruz,demek istedigim su KANALD 22 bolum boyunca diziyi harcadi,boyle bir dizi hic pazar gunleri yayinlanirmi,bunu hic anlamadin pazar gunleri futbol gunu demektir ama kanald bunu dinlemedi,neyse bu bolum cok superdi her zamanki gibi artik bu dizide ne olacagi belli degil,NOGAY zaten hic guvenilir birisi degil,bunu normal karsiladim,benim anlamadigim hala cenaptan neden kuskulanmiyor su Mansur efendi,bakalim artik dizi persembe gunune damga vuracak.

nalan-k
31-03-07, 07:23
herkese günaydinlar, ay inanmiyorum ya, cok güzel olmus hersey. persembe gecesinden sonra hic giremedim, simdi bir girdim herhalde yanlis forum girdim dedim, bu ne hareket masallah 4 sayfa yazilmis, buralara kimseler ugramazdi. reytingler o bicim, süper yani resmen ikinci olmusuz ya, öbür arkadaslarda belirtti bende birkerecik belirteyim icimde kalmasin, dizi persembeye aliniyordu nerdeyse burdaki herkes ayaga kalktiydi, buna bende dahilim, ama okadar güzel kaliteli dizilere ragmen, sagir oda zirvede, gec ve güc oldu ama cok güzel oldu. bu arada sagir oda persembeye alindigindan beri bu forumada biraz daha fazla giriliyor. cok sevindim ben ya.

stormy
31-03-07, 18:33
Bana kalirsa Sehbal Giraya karsi cok buyuk ofke duyuyor..Belkide Sehbal onun Sahini oldurdugunu gordu ve o hanceri onun eline tutusturdu..Herkes o isi Sehbalin yaptigini saniyor..Hatirliyormusunuz Sehbal su Cenapin resmini yaparken Sahin diye, Giraya benzer birini cizmisti..Emin degilim ama sanki Sehbal Sahinin Girayin adami oldugunu dusunuyor olabilir..

sev_can
31-03-07, 21:30
Sağır Oda oyuncuları üniversite öğrencileriyle buluştu
BALIKESİR (İHA) - Kanal D televizyonunda yayınlanan 'Sağır Oda' isimli dizinin oyuncuları, Balıkesir'in Bandırma İlçesi'nde düzenlenen panelde üniversite öğrencileriyle biraraya geldi.

Bandırma İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi tarafından düzenlenen 'Kariyer Günleri' kapsamında yapılan panele dizide 'J-15 Başkanı Nejat' rolünü oynayan Erol Tezeren, dizinin senaristi ve oyuncusu Ayhan Bozkurt, Şehbal Kırımlı'yı oynayan Bigkem Körövus, Aylin Kırımlı rolündeki Zeynep Kumral ve oyuncu Vedat Güney katıldı. Panelde, öğrencilerin dizinin ilerleyen bölümlerinde neler olacağını sorması üzerine oyuncu Zeynep Kumral, bir bölüm sonrasını dahi bilmediklerini söyledi. Kumral, "Dizinin 25. bölümünü bitirdik. İnanın burada bulunan kimse ve diğer oyuncular da neler olacağını bilmiyor. Bunu bilenler Soner Yalçın, Cüneyt Özdemir ve senaristimizdir. Biz sizlerden sadece bir bölüm önde gidiyoruz" dedi.

Diziyle ilgili öğrencilerin sorularını yanıtlayan oyuncular, yaşadıkları ilginç anları da anlattı. Dizideki dayak sahnelerini anlatan Erol Tezeren, "Dizideki dayak sahnelerinde Ayhan Bozkurt kardeşimizle son olarak oynadık. Kendisine bu sahnelerde yardımcı oldum. Provalarda vuruyormuş gibi yaptım ama motor denildiğinde bir patlatıyorum nereden geldiğini anlamıyor. Kendisi de bana şaşkınlıkla bakıyor" diye konuştu. Dizi oyuncuları, öğrencilerin soruları üzerine, Kurtlar Vadisi dizisinin yayından kaldırılmasının yanlış bulduklarını da ifade etti.

Panel sonunda öğrenciler tarafından yılın en iyi dizisi seçilen Sağır Oda dizisinin ekibine Dekan Prof. Dr. Edip Örücü tarafından plaket verilirken, sahneye çıkan öğrenciler dizi ekibiyle hatıra fotoğrafları çektirdi.

yalcinersonmez
31-03-07, 22:13
yaw arkadaşlar bu arada ilk bölümlerde hep gösterilen behlül yok ortalarda acaba dizidenmi çıktı...(yoksa sırrı sonradanmı çıkcak)

bal gözlüm
31-03-07, 23:58
sağır oda'nın son bölümü muhteşemdi yine............gerçi ben sadece son 45 dakikasını izleyebildim çünkü o saatte başka bir dizi izliyorum. nogay'a çok şaşırdım ben hep son anda öğrenecek ve tuna'yı kurtaracak diyordum ne kadar da sinsiymiş. yalnız benim anlayamadığım bu adam tuna'ya çarptığında tüh partiyi kaçırdık gibisinden birşeyler demişti. acaba senaristler sonradan mı karar verdiler bu duruma .... yoksa nogay soğukkanlı bir katil mi? yine de ben nogay'ın bu kadar kötü olabileceğine inanmak istemiyorum belki doktorla anlaşmıştır giray'a söylemem siz böbreğini değiştirmeyin falan demiştir olabilir mi acaba?
çiğdem'e de sinir oldum. duru'yla ne hakla öyle konuşuyor? aras'a zarar veriyormuş , ondan uzak durmalıymış sana ne kıskanç şey.........
sonu çok heyecanlı bitti. o kadın zahid'in daha önce bahsettiği , aşık olduğu kadın büyük ihtimalle. yalnız orada neişi var anlamadım.. umarım bizimkilerin işini zora sokmaz o kadın... ya bir de ben o oyuncuyu daha önce izlemiştim başka dizilerde ama hatırlayamıyorum................

nuro
02-04-07, 09:36
zahidin aşık olduğu kadın yani sahra esas adıyla onuryay evrentan..daha önce bir istanbul masalında oynamıştı.ya selimin yada zekeriyanın asistanı gibi bir şeydi.adı yasemindi.sensiz olmuyorda da oynamıştı..

bal gözlüm
02-04-07, 13:24
zahidin aşık olduğu kadın yani sahra esas adıyla onuryay evrentan..daha önce bir istanbul masalında oynamıştı.ya selimin yada zekeriyanın asistanı gibi bir şeydi.adı yasemindi.sensiz olmuyorda da oynamıştı..

evet hatırladım teşekkür ederim.. bakalım bu hafta ne olacak o kadın yüzünden işler karışacak gibi geliyor bana. :img-yes: bir de inşallah tuna'ya kanserli böbreği nakletmemişlerdir. nogay son anda bir iyilik yapsa şu kıza.... çünkü ben nogay'ın bu kadar kötü olabileceğine inanmak istemiyorum....

Bahar61
03-04-07, 08:58
selam arkadaşlar.
ben akşam fragmanı gördüm,şok oldum resmen. ilk kez bu kadar erken gördüğüm için şaşırdım,gördüklerimden dolayıda şok oldum.herzamanki gibi karışık bir fragmandı,kahramanlarımız tutuklanıyor ve oğuz bey vuruluyor,daha sonra biryerlerde çatışmaya giriyorlar,kevin miller ,türkler ırağa girdi ankara bunun hesabını verecek diyor,şehbali,duruyu,girayı herkesi gösterdi ama tunayı göremedim ,özet gelseydide okusaydık keşke.
umarım daha beter kafanızı karıştırmamışımdır:img-blush

tree
03-04-07, 15:01
Ekip, operasyonu başarırsa Türk İstihbaratı büyük bir zafer kazanmış olacak, yakalanırlarsa devlet onları tanımayacaktır. Operasyon için verilen süre dolmak üzeredir. Soygunu süresi içinde gerçekleştiremezlerse Amerikalı Kevin Miller ve Vatikanlı Kardinal serbest bırakılacaktır.

Ekip’in karşısına sürpriz bir şekilde çıkan Zahit’in eski sevgilisi dost mu, düşman mı? Hayalet adam Mark Zimmer operasyona müdahale edecek mi? Onlar Irak’tayken İstanbul’da neler oluyor? Tuna’nın ameliyatı nasıl sonuçlanacak? Sitare ile Aylin baş başa neler konuşuyorlar? Nogay şimdi de Çiğdem’in mi peşine düşecek? Dergahtaki Cenap’a ne görev verilecek?

yalcinersonmez
04-04-07, 17:48
Ark. bende dün akş. gördüm fragmanı güzel blm olcağa benziyo bizim Kewin Miller hala ölmemiş dolayısıyla yanındaki papazda bizim 3'lü kahramanlar mapusa düşmüş oğuz bey vuruluyo sonra şu zahitin sevdiği kıs seher zahitin göbeğine taramalı doğrultuyo ama vurmuyo en son olarak frag. sonunda bizim kahramanlar K. Irak ta bi arabadan inip anıra anıra koşuyolar :)

ekin_26
04-04-07, 18:22
kevin yasadigina göre bizimkiler operasyonu tamamlayamadilar adam bir ölemedi
yaaa özette nogay çigdemin pesine mi düsücek diyor merak ettim tuna bitti simdi onu kanser yapmak içn ugrasicak herhalde

cerenimo
04-04-07, 21:25
Arkadaslar süper bir bölüm olacak yine her zamanki gibi... :)
Bence o Zaitin sevgilisi taramalıyı doğrultuyor ama dost o dost.İyilik yapcak Zaitlere kesin.Düşman old.nu zannetsinler diye oyle yapıyor bence.
Yani yine harika bi bolum olcak harika :)

Melal
05-04-07, 23:13
Çok güzel bir bölümdü,çok güzel bir bölüm finaliydi.
Volkan'ın ölmesine üzüldüm hele ki gömülürken ki Oğuz Bey'in sözleri çok acıklıydı.
Nogay'ı,Giray'ı bir kaşık suda boğabilirim.Bu Şehbal iyicene sıyırdı.
Acaba gerçekten Şahin yaşıyor mu?Bu arada Cenap'ın da Cıa'den olduğunu öğrenmiş olduk.
Giray sanırım Aylin'i öldürtmek istedi ama işler karışınca vazgeçti.
Ben hala dizinin son sahnesindeyim.
Allah için,Vatan için,Bayrak için şehit olmaya sözleri beni çok etkiledi.
Gözlerim doldu.Ve Volkan'ı gömerlerken de gözlerim doldu.
Bu bölüm gerçekten çok iyiydi.Umarım haftaya üç silahşörden birisine bir şey olmaz.
Birinden birisi eksik olsa dizinin tadı olmaz çünkü.
Biz sıcacık evimizde rahat içinde otururken askerimiz,polisimiz ülkesinin güvenliği için canını tehlikeye atıyor.
Bu akşam diziyi seyrederken ismini bilmediğimiz onbinlerce şehidimizin ruhu şad olsun dedim.

Hirotaro
05-04-07, 23:49
Bölüm aslında gayet güzel bir ders niteliğindeydi.Bir solukta izledim diziyi.Ama bu Girayhan ve Nejat bey kaşınıyor.Ama bu bölüm Nejatın ipi çekilmedi.Acaba önümüzdeki bölümmü çekilecek

nalan-k
05-04-07, 23:56
herkese iyi geceler. ben buseferlik yorum yapamiyacagim, cünkü ben malesef bakamadim, ama ilk isim haftasonu indirip bakmak olucak, birazcik okudum yazdiklarinizi yine masallah ne bombalar patlatmis sagir oda. haydi bakalim simdi de yarin öyleye dogru yine sagir oda reytingini patlatir.

Hirotaro
05-04-07, 23:58
herkese iyi geceler. ben buseferlik yorum yapamiyacagim, cünkü ben malesef bakamadim, ama ilk isim haftasonu indirip bakmak olucak, birazcik okudum yazdiklarinizi yine masallah ne bombalar patlatmis sagir oda. haydi bakalim simdi de yarin öyleye dogru yine sagir oda reytingini patlatir.

Tabii ki sevgili Nalan-k,bu bölüm tek kelime ile süperdi.hele hele dizinin son replikleri,gelde bu diziye hasta olma.Bugünkü bölüm beklediğimden de güzel ve süper çıktı :good:

derandamir
06-04-07, 00:07
ne yazikki bende seyremedim ama yorumlarinizi okudum ve herzamanki gibi guzel gecmis,son sahneyi cok merak ettim saat 03 bekleyip euro d seyredecegim.

tree
06-04-07, 07:43
Gerçekten süper bir bölümdü izlerken gözlerim dolu dolu oldu.Oğuz beyin espirilerine alıştığım için ağlaması benide bayağı üzdü.

Hala Nogayın, Tunanın ameliyatında doktoru ikna ettiğini düşünüyorum.Birkaç bölüm sonra bence nogay bizleri tekrar şaşırtacak.

Zahitin Sahar'a söylediği sözler de bayağı etkiliydi.Zaten dizinin dünkü replikleri süperdi.

Herzaman 1.favorim Oğuz Bey 2. ise Zahitti bu bölümden sonra piskopat
Şehbal 3.sırada (Kız bence hepsinden daha akıllı, hepsini deliliğine inandırıp parmağında oynatıyor.Hele o şeytani gülüşüne bayılıyorum .:good:

Unutmadan Arkadaşın hacker arkadaşlarıda süperdi.Hele tarçın Sinemis Candemir çok şekerdi.(Arkadaşın arkadaşlarıda ona benziyor.:img-hyste )

derandamir
06-04-07, 11:39
gercekten super bir bolumdu,heycanli,kaliteli ve oyuncularin hakkini vermek gerek,dizimizin raytingleride iyi hersey guzel

tree
06-04-07, 12:25
1 YERSIZ YURTSUZ [NET] ATV 8,30 20,60
2 DOKTORLAR [NET] SHOW 7,90 20,10
3 SAGIR ODA [NET] KAND 7,40 20,20

1 YERSIZ YURTSUZ [NET] ATV 8,80 21,50
2 DOKTORLAR [NET] SHOW 8,40 20,80
3 SAGIR ODA [NET] KAND 6,30 17,50

ratingler de dizimiz gibi süper

Bahar61
06-04-07, 12:37
Çok güzel bir bölümdü,çok güzel bir bölüm finaliydi.
Volkan'ın ölmesine üzüldüm hele ki gömülürken ki Oğuz Bey'in sözleri çok acıklıydı.
Nogay'ı,Giray'ı bir kaşık suda boğabilirim.Bu Şehbal iyicene sıyırdı.
Acaba gerçekten Şahin yaşıyor mu?Bu arada Cenap'ın da Cıa'den olduğunu öğrenmiş olduk.
Giray sanırım Aylin'i öldürtmek istedi ama işler karışınca vazgeçti.
Ben hala dizinin son sahnesindeyim.
Allah için,Vatan için,Bayrak için şehit olmaya sözleri beni çok etkiledi.
Gözlerim doldu.Ve Volkan'ı gömerlerken de gözlerim doldu.
Bu bölüm gerçekten çok iyiydi.Umarım haftaya üç silahşörden birisine bir şey olmaz.
Birinden birisi eksik olsa dizinin tadı olmaz çünkü.
Biz sıcacık evimizde rahat içinde otururken askerimiz,polisimiz ülkesinin güvenliği için canını tehlikeye atıyor.
Bu akşam diziyi seyrederken ismini bilmediğimiz onbinlerce şehidimizin ruhu şad olsun dedim.

evet sevgili melal söylediğin herşeyde haklısın.çok güzel hatta harika bir bölümdü,oğuz bey,zahit,aras,volkan ve isimlerini bilmediğimiz binlerce kahramanımız ........bu vatan size minnettar,vallahi volkan şehit olurken kahroldum,arasın sözleri yüreğimi deldi;bak görüyormusun hilal var,yıldızıda sen olacaksın,oğuz beyin hali canımı acıttı,kendimi onlarla fatiha okurken buldum.
nejat,nogay,giray sizler ve sizin gibiler ,ne kadar adi ne kadar iğrençsiniz size söyleyecek laf bulamıyorum,vatan toprağını satan ,yarın öbür gün neleri satmaz.....hırslarınız ve çıkarlarınız için gözünüzü kırpmadan insan öldürüyor ,gencecik insanların hayatlarını söndürmekten hicap duymuyorsunuz,tabii bunun için insanda vicdan olması lazımki buda ne yazıkki sizde yok.tez zamanda inşallah bulacaksınız cezanızı.
şehbali bende hala çözemedim,şahin evet kesinlikle yaşıyor,ya da bu şehbalin karşısındakilere uyguladığı bir çeşit işkence yöntemi,.oyunun bir parçası sanki.mansur efendi ve sitarede daha başka gizlerde saklı kesin.aylin neler biliyor,bildikleri hayatını kurtarmasına mı yoksa kaybetmesine mi sebep olacak göreceğiz.
cenap-kevin-sahar-martin-kardinal ve binlercesi allah sizi tez zamanda kahretsin,yerin dibine giresiniz,yok yok külleriniz etrafa yayılsın..........
allah için-bayrak için-vatan için ey güzel allahım bu vatanı bize kazandıran atalarımıza mahçup etme bizi.yurt açan, yurt tutan,yurt kurtaran savaşlarının kahramanları hepinizin ruhu şad olsun.............
son olarak ;kahramanlarımıza nerden yardım gelecek acaba ,yoksa o cehennemden kurtulmak çok zor geliyor bana.sahar mıdır nedir ,ondan fayda beklerken zarar gördük,bu saatten sonra döner mi acaba?

Bahar61
06-04-07, 12:49
[QUOTE=tree;2885465]
Hala Nogayın, Tunanın ameliyatında doktoru ikna ettiğini düşünüyorum.Birkaç bölüm sonra bence nogay bizleri tekrar şaşırtacak.

keşke söylediğin gibi olsa,ama zannetmiyorum.nogayda abisi kadar iğrenç bir insan,pardon ya insan dedim düzeltiyorum yaratık
çiğdem için söyledikleride ancak ona ve onun gibilere yakışacak laflardı.kendilerini kral holdinglerinide kraliyet zannediyorlar ama inşallah o krallık tepelerine çökecek.
duruda sadece şüphelenmekle,etrafta söylenerek dolaşmakla meşgül,insan azıcık cin fikirli olur be kardeşim,hangi ailede yaşıyorsun.
tunanın ameliyatında çiğdem dışarıda isyan çıkarınca dr.(ismi çok severim o yüzden yazmayacağım siz anladınız zaten)yanındakini dışarı yolladı ya belki diyorum insafa gelmiştirde böbrekleri değiştirmemiştir.adamı zaten ailesiyle tehdit etti şerefsizler.akşam çiğdeme "[COLOR="Black"]ben onun hayatını kurtardım"demesinide buna bağlıyorum.inşallah yanılmam

Melal
06-04-07, 12:54
1 YERSIZ YURTSUZ [NET] ATV 8,30 20,60
2 DOKTORLAR [NET] SHOW 7,90 20,10
3 SAGIR ODA [NET] KAND 7,40 20,20

1 YERSIZ YURTSUZ [NET] ATV 8,80 21,50
2 DOKTORLAR [NET] SHOW 8,40 20,80
3 SAGIR ODA [NET] KAND 6,30 17,50

ratingler de dizimiz gibi süper

Reytingler gayet iyi gelmiş.
Ama KV başlayınca 3.lükte kalabileceğimi sanmıyorum.

yalcinersonmez
06-04-07, 16:01
evt reytingler tahminimdende iyi gelmiş tabiiki KV başlıyınca butün perş. günü dizilerde bi düşüş yaşancak ama sağır oda gibi kaliteli bir dizinin altta kalmasını isteme inş. kv başlamadan önce günü değişirde garantiye alır kendini

Bahar61
06-04-07, 17:37
ben kurtlar vadisinin tekrar başlayacağını bilmiyordum,peki ne zaman başlayacak,aynı gecede birbirine benzeyen iki dizi bence biraz fazla olur,üzüldüm şimdi,perşembe dizimiz için iyi bir gündü ve ben başka hiçbir diziye bakmıyordum o akşam.:img-yes: neyse büyüklerimiz bulur bir hal çaresi herhalde

cerenimo
06-04-07, 20:20
Bu bölüm yine her zamanki gibi mükemmeldi.
Başta replikler olmak üzere bütün bölümün aşırı derecede büyüleyici olduğunu söyleyebilirim.Zaitin eski sevgilisinin böyle biri çıkacağını hiç tahmin etmemiştim.Ona sinir oldum başta.
Volkanın vurulma ve gömülme sahneleri çok mükemmel bir şekilde düşünülmüş ve oyuncular da bunu harika yansıttılar.Herbiri şehitleri düşünerek oynadı bence bu bölümü çünkü o kadar iyi yansıttılar ki duygularını...
Ben dizinin başını görmemiştim.Bunun için euro d ile kanal d arasında mekik dokudum.Ondan kaçırdığım bölümler olabilir.
Şehbal zaten ayrı bir muhabbet konusu.O kız deli falan değil.Her şeyi biliyor fakat kimseye söylemiyor bence.Şahini, onu kimin öldürmek istediğini, .... her şeyi yani.Kevın da bunu farketmiş olsa gerek Şehbale dikkat etmesi gerektiğini söyledi Cenap'a.(Her kimse...Asıl ismi muamma, önümüzdeki bölümlerde onu da öreniriz).Gerçi fragmanda gördüm ama, yanlış değildir heralde.
Bi durum daha war.Arasın kızkardeşi Tuna...Doktorun söyleyiş tarzından mıdır bilmem, yoksa öyle istediğimden midir, ben Tunaya o böbreği taktıklarına inanmıyorum.Bence doktor yapamayacak o işi.Gerçi manyak bir bakışı wardı ama...bilmiyorum.
Hacker zaten favorim.:)Bu bolum yine harikaydı.Biraz daha beklseydik falan.Çok iyi düşündüler onu diziye almakla.Bayaa da işlerine yaradı yani aldıklarından beri.Çok iyi bi arkadaş, çok iyi bir insan :)
Yani kısacası bu bolum coook hosuma gitti.Özellikle Aras, Oğuz, Zait ve VOLKAN, bu ülke için neler yapabileceklerini sonuna kadar gösterdiler ve bence diziyi izleyen bir sürü insanın ya hislerine tercüman oldular ya örnek oldular ya da TÜRK insanının ülkesi için neler yapabileceğini ve kendi yaptıklarından da fazlasını yapabileceğini gösterdiler bizlere.İnşallah bu dizi uzun süre devam eder.Ve biz de böyle dizilerle (aldığı retiglere de bakarsak) sesimizi, bu vatanı her zaman koruyacağımızı, kendimizden fazla düşüneceğimizi duyurabiliriz bu vatanı satmak isteyenlere.
NOT!: Normalde bu kadar uzun yazamazdım, şimdi bir çırpıda yazıverdim butun duygularımı.Bu diziyi çok seviyorum yaaa.
NOT!: Bu arada ratingler müthiş bence.

ekin_26
06-04-07, 20:31
ben kurtlar vadisinin tekrar başlayacağını bilmiyordum,peki ne zaman başlayacak,aynı gecede birbirine benzeyen iki dizi bence biraz fazla olur,üzüldüm şimdi,perşembe dizimiz için iyi bir gündü ve ben başka hiçbir diziye bakmıyordum o akşam.:img-yes: neyse büyüklerimiz bulur bir hal çaresi herhalde
kurtlar vadisi gelecek hafta basliyomus galiba ve gene persembe günü olucak tabikide ama bu sagir odanin reytinglerin kötü etkilycek dediginiz gibi birbirine benzeyen dizileri ayni gün olmasi ayni kitleye hitap etmesi kötü olucak bence sagir oda persembe gününden alinmali ama kanald bunu yapmaz eminim ki

hyoldas
06-04-07, 20:33
Dizide bahsedilen Ömer Naci hakkında bilgiler!

1878 yılında İstanbul'da doğdu. Bursa'daki Işıklar Askeri Lisesi'nde okurken hocaları da, arkadaşlarının hemen hepsi de kendisinin geleceğin başarılı bir askeri değil de güçlü bir şair ve ateşli bir hatip olarak görüyorlardı.

Çok okuyordu, okuduklarının çoğu Namık Kemal'in, Tevfik Fikret'in şiirleri ve Jön Türklerin gizli yayınlarıydı. Bu yüzden de sık sık başı derde giriyordu. Bunun sonucu olarak Bursa'daki öğrenim yıllarında izin zamanlarını okulun cezaevinde geçiriyordu.

Okuldan kovulmasının düşünüldüğü bir sırada bir hocasının arka çıkmasıyla 1895 yılında Manastır İdadisi'ne sürüldü. Ne var ki Ömer Naci'nin bu yeni okulda ilk ilgilendiği kişilerden biri de o tarihlerde aynı okulda okuyan Mustafa Kemal oldu. Ömür boyu sürecek bir dostluk hemen o günlerde başladı. Ömer Naci güzel konuşmasıyla Mustafa Kemal'i etkiledi. Ömer Naci Subay çıktıktan sonra İttihat ve Terakki Fırkasına girdi. Burada yönetim kurulu üyeliğine kadar yükseldi. İttihat ve Terakkicilerin hükümeti ele geçirmelerini sağlayan Babıali Baskınını düzenleyenlerin başında o vardı.

Subay olarak Kafkas Cephesinde, İran'da bulundu. Buralarda Teşkilatı Mahsusa görevlisi olarak baskınlar düzenledi, çete savaşları vardı. 1916 yılında Kerkük'te bulunduğu bir sırada Tifüse yenildi ve öldü.

hyoldas
06-04-07, 20:38
Bu bölümü çok beğendim ama şu uzun hava işini fazla uzatıtılar. Bir daha ki bölümlerde mümkünse daha kısık sesle duymayı diliyorum. Tamam konu bütünlüğüyle uyuyordu ama çok fazla çalındı! Zahit sevdiği kadının bu kadar hain olmasını beklemiyordum. Zahit'i Volkan vurunca bakışları falan değişti. Aslında Zahit'i o da seviyor galiba...
Birde Hayalet denilen kişiyi duyunca biraz şaşrıdığımı söyleyeceğim. Bir An Zahit'in vatan haini olduğunu düşündüm malum ilk bölümlere kod adı hayalet idi.
Ayrıca Oğuz Bey ilk defa ağlattı. Bu adam oyunculuğa alıştı cidden hem komedi hemde dram alanında iyi rol kesiyor. Umarım bir işte karar kılar Hakan Karahan! Bu da oyunculuk olmalı!

Reytingler dizinin kitlesinde artış olduğunu gösteriyor. Aslında reytinglerin pek gerçekçi olduğunu hala düşünmüyorum. Ama en azından kaldırılma korkusu olmadan devam etmesi için gerekli.

Kurtlar vadisinin reytinglerinin Sağır Oda'yı etkileyeceğini düşünmüyorum. Yine 2.-3. olacaktır. Kurtlar Vadisi bu sefer umulanı veremeyecek çok yıpratıldı. Kanal D her perşembe Sağır Oda'nın önüne iyi bir vizyon filmi koyarsa Sağır Oda pekte zorlanmaz.
Umarım :img-blush

cerenimo
06-04-07, 22:21
Bu bölümü çok beğendim ama şu uzun hava işini fazla uzatıtılar. Bir daha ki bölümlerde mümkünse daha kısık sesle duymayı diliyorum. Tamam konu bütünlüğüyle uyuyordu ama çok fazla çalındı! Zahit sevdiği kadının bu kadar hain olmasını beklemiyordum. Zahit'i Volkan vurunca bakışları falan değişti. Aslında Zahit'i o da seviyor galiba...
Birde Hayalet denilen kişiyi duyunca biraz şaşrıdığımı söyleyeceğim. Bir An Zahit'in vatan haini olduğunu düşündüm malum ilk bölümlere kod adı hayalet idi.
Ayrıca Oğuz Bey ilk defa ağlattı. Bu adam oyunculuğa alıştı cidden hem komedi hemde dram alanında iyi rol kesiyor. Umarım bir işte karar kılar Hakan Karahan! Bu da oyunculuk olmalı!

Reytingler dizinin kitlesinde artış olduğunu gösteriyor. Aslında reytinglerin pek gerçekçi olduğunu hala düşünmüyorum. Ama en azından kaldırılma korkusu olmadan devam etmesi için gerekli.

Kurtlar vadisinin reytinglerinin Sağır Oda'yı etkileyeceğini düşünmüyorum. Yine 2.-3. olacaktır. Kurtlar Vadisi bu sefer umulanı veremeyecek çok yıpratıldı. Kanal D her perşembe Sağır Oda'nın önüne iyi bir vizyon filmi koyarsa Sağır Oda pekte zorlanmaz.
Umarım :img-blush

Genel olarak katılıyorum.Ama en çok da koyu renkli olan yerlere katılıyorum.Bir önceki yazımda hayalet konusundan bahsetmeyi unutmuş olabilirim.Eğer bahasettiysem tekrar söylemiş olayım.Bence bu Şahin o hayalet de çıkabilir.Öyle bir düşünce war bende.Zaten dizide üstünde durulduğu kadarıyla bence Şahin, ya Oğuz çıkacak ya da o hayalet Mark Zimmer...

sondakika
06-04-07, 22:54
yahu canlar siz kurtlar vadisini ne zannediyorsunuz.. sadece bir dizi mi? yapmayın.. başlayınca görünsünüz.. neymiş..!!! ben daha hiç bir diziyi bir cafede hinca hınc maç havasında izlendiğini görmedim..!!! daha görmem.. o yüzden fazla heveslenmeyin.. kurtlar vadisinin en iğrenç suriyeli bölümleri bile sağır odayı 4 katlar.. daha sağır oda kv nin en iğrenç suriyeli bölümlerinin ratingini almış değil..

deli yüreği izlemiş kv bölümlerine kadar ezberlemiş ve sağır odayıda izleyen biri olarak söylüyorum sağır oda, kv nin ne müzik ne senaryo ne kurgu olarak yanından bile geçemez.. şuraya bak yahu azizim sağır odayı izleyenlerin %80 kv fanı zaten.. ben dahil..

nalan-k
06-04-07, 23:50
:happy0064 reytingler süüüper:happy0064
evet ilk önce herkese iyi geceler. ben bu persembe diziyi izleyememistim, indirdim ve demin baktim, yahu neydi yine ya, süper bir bölümdü. helal olsun bizim aslanlarimiza, parayi altinlari nasil kurtardilar. hele bölüm sonunda vatan icin dediklerinde ben koptum. birde birsey cok dikkatimi cekti, su girayin gelen gidenlerine bakan bayanin hali ney öyle allah askina, kiz gelis gidislere bakan degilde, neyse, ama o üstü basi, hele o yüksek topuk ayakkabiyla yürüyemiyor bile.

Hirotaro
07-04-07, 02:57
:happy0064 reytingler süüüper:happy0064
evet ilk önce herkese iyi geceler. ben bu persembe diziyi izleyememistim, indirdim ve demin baktim, yahu neydi yine ya, süper bir bölümdü. helal olsun bizim aslanlarimiza, parayi altinlari nasil kurtardilar. hele bölüm sonunda vatan icin dediklerinde ben koptum. birde birsey cok dikkatimi cekti, su girayin gelen gidenlerine bakan bayanin hali ney öyle allah askina, kiz gelis gidislere bakan degilde, neyse, ama o üstü basi, hele o yüksek topuk ayakkabiyla yürüyemiyor bile.

Sana da iyi geceler Nalan'cım.Ama maalesef Volkan'ı şehit verdik.gömmeselerdi muhtemelen Sahar'a yakalanmadan sınırdan geçeceklerdi.Olsun böyle yine de geçer.Oğuz Bey bu bölüm harikaydı,aslında hepsi harikaydı :good:

hyoldas
07-04-07, 06:55
Evet Kurtlar Vadisi bir fenomendir. Fakat çok kan kaybetti yeni bölümleri senin dediğin gibi olmayacak diye düşünüyorum. Serdar Akar, Soner Yalçın olmadan usta oyuncular olmadan sadece Polat Alemdar tiplemesi ile bu işi götürmeye çalışacaklar elbette başarılı olacaklar. Ama Kurtlar Vadisi Irak filmi çok fazla kişi tarafından izlenmesine rağmen seyirciye bir macera filmi dışından bir şey katmamıştır.
Belki K.V kadar reyting alamaz ama Sağır Oda'nın izleyici kitlesi oluşmuştur. ve umduğunuz gibi zorlanmayacaktır.

yahu canlar siz kurtlar vadisini ne zannediyorsunuz.. sadece bir dizi mi? yapmayın.. başlayınca görünsünüz.. neymiş..!!! ben daha hiç bir diziyi bir cafede hinca hınc maç havasında izlendiğini görmedim..!!! daha görmem.. o yüzden fazla heveslenmeyin.. kurtlar vadisinin en iğrenç suriyeli bölümleri bile sağır odayı 4 katlar.. daha sağır oda kv nin en iğrenç suriyeli bölümlerinin ratingini almış değil..

deli yüreği izlemiş kv bölümlerine kadar ezberlemiş ve sağır odayıda izleyen biri olarak söylüyorum sağır oda, kv nin ne müzik ne senaryo ne kurgu olarak yanından bile geçemez.. şuraya bak yahu azizim sağır odayı izleyenlerin %80 kv fanı zaten.. ben dahil..

sondakika
07-04-07, 08:48
güzel kardeşim serdar akar kim.. o adamın kurtlar vadisine katkısı ne? yönetmenden anladığın çok belli ettin kardeşim.. Allahtan son bölümlerde sadullah şentürk geldide bizi o rezil çekimlerden kurtardı.. serdar akar çok değerli yönetmen olduğundan gelen eleştiriler yüzün sağır odadaki koltugunu yoğunum ayağına onur tan bırakmadı mı.. kv ırakta bile kepaze bir yönetim çıkarmıştı.. kv terör tercih olmamasının yegane sebebi budur..

sonar yalcın kim? konsept danışmanı.. araştırmacı gazeteci.. peki tek o mu var? hayır.. başka kim var.?! hem deli yürek hemde deli yürek bumerang cehenneminin konsept danışmanı aynı zamanda kurtlar vadisi ırakın senaryo danışmanı ömer lütfi mete. sen daha kim ne ki ondan bi habersin azizim..

neyse kardeşim sana en iyi cevabı zaman verecektir.. bizim acelemiz yok.. ama emin ol bu forumdaki vatandaşların büyük kısmının tercihi kv olacaktır.. ben dahil.. bakacağız kan kaybına nasılmış.. gerçi kurtlar vadisi terörün ilk bölümün ratingi ve ardında kopan fırtına gösterilen özlemin kanıtıdır.. bekleyip göreceğiz..

çünkü etrafımda sağır oda izleyipte kv nin yollarını gözleyen o kadar tanıdığım var.. bilmem anlatabildim.. senin o izleyici kitle dediğin yerin adresini verdim sadece.. :img-wink:

papatya67
07-04-07, 15:31

haklısın sonkakika, sana bir tek konuda katılmıyorum.kv nin suriyedeki bölümleri gayet güzeldi. benim çok hoşuma gitti.üstelik kısa bir zamanda çekim yapmalarına rağmen.
sağıroda izleyicilerinin affına sığınarak dizi hakkında biraz eleştiri yapmak istiyorum.zaten kv ve sağırodanın izleyici kitlesi hemen hemen aynı.beni umarım mağzur görürler.sağır oda konsept olarak çok iyi,fakat senaryosu beni fazlasıyla yordu. akıcı değil.eğer bu konsept kv senaristlerinin elinden çıksaydı, o zaman ki tadı daha başka olurdu.bir eleştirimde dublajı için ağız hareketleri birebir tutmuyor.

ekin_26
07-04-07, 20:59
benim birkaç sayfa önce demek istedigim malesef suan burada yasaniyor.ben kurtlar vadisinide izledim ,sagir odayida izliyorum ikisini konu yönünden karsilastirma yapamam ikiside türkiyenin gerçeklerini anlatmaya çalisiyor bu yüzdende daha öncede yazdigim gibi ayni kitleye hitap ediyor ister istemez
reyting meselesine gelince kurtlar vadisi yayinlanmaya basayinca sagir odanin reytingleri düsecek sagir odayi birakin persembe günü bütün dizilerin reytingleri düsücek bu bir gerçek çok sevilmesi terör konusunu isleyeme çalisirken ugradigi durum vazgeçilmiyip tekrar geri döndürülmeye çalisimasi bunlar izleyici kitlesinn gene yüksek olcaginin göstergesi sagir oda izlenmez deemiyorum ama sayi azalir ama benim derdim bu deil böyle kaliteli ,izleyicilere gerçekleri anlatmaya çalisan yapimlarin karsi karsiya getirilip izleyicilerin birini seçmek zorunda birakilmasi kurtlar vadisinin günün bir sey diyemem ama ben sagir odanin günün persembeye alinmasin bastan beri istemiyodum ama kanald böyle yapti.Ben biraz kanald d düsmani gibi görünüyorum ve ewt düsmanim çok sevdigim kodadi dizisini harcadigi için onu samarogluna cevirdigi için ama bunlari sagirodaya yapamaz ama sagir oda için izledigi politikada güzel deil genede sagir odayi ilk 4 ün içinde görecegimizi düsünüyorum

Hirotaro
07-04-07, 21:35
benim birkaç sayfa önce demek istedigim malesef suan burada yasaniyor.ben kurtlar vadisinide izledim ,sagir odayida izliyorum ikisini konu yönünden karsilastirma yapamam ikiside türkiyenin gerçeklerini anlatmaya çalisiyor bu yüzdende daha öncede yazdigim gibi ayni kitleye hitap ediyor ister istemez
reyting meselesine gelince kurtlar vadisi yayinlanmaya basayinca sagir odanin reytingleri düsecek sagir odayi birakin persembe günü bütün dizilerin reytingleri düsücek bu bir gerçek çok sevilmesi terör konusunu isleyeme çalisirken ugradigi durum vazgeçilmiyip tekrar geri döndürülmeye çalisimasi bunlar izleyici kitlesinn gene yüksek olcaginin göstergesi sagir oda izlenmez deemiyorum ama sayi azalir ama benim derdim bu deil böyle kaliteli ,izleyicilere gerçekleri anlatmaya çalisan yapimlarin karsi karsiya getirilip izleyicilerin birini seçmek zorunda birakilmasi kurtlar vadisinin günün bir sey diyemem ama ben sagir odanin günün persembeye alinmasin bastan beri istemiyodum ama kanald böyle yapti.Ben biraz kanald d düsmani gibi görünüyorum ve ewt düsmanim çok sevdigim kodadi dizisini harcadigi için onu samarogluna cevirdigi için ama bunlari sagirodaya yapamaz ama sagir oda için izledigi politikada güzel deil genede sagir odayi ilk 4 ün içinde görecegimizi düsünüyorum

evet sana katılıyorum,Perşembe günleri Kurtlar Vadisi'nin günü.Sağır Oda'nın günü yanlış oldu.Bence 3 bölüm sonra final diyecek olan Yabancı Damat'ın yerine yanii Cuma Gününe kaydırılması sözkonusu olabilir.Cuma günleri Sağır Oda'yı izleyebiliriz gibime geliyor.

nalan-k
08-04-07, 01:14
Sana da iyi geceler Nalan'cım.Ama maalesef Volkan'ı şehit verdik.gömmeselerdi muhtemelen Sahar'a yakalanmadan sınırdan geçeceklerdi.Olsun böyle yine de geçer.Oğuz Bey bu bölüm harikaydı,aslında hepsi harikaydı :good:

evet haklisin, volkani gömmeselerdi böyle olmazdi, ama böyle olmadanda dizinin heyecani olmazdi. dedigin gibi bizim üclüler bir sekil tabiiki kurtulucaklar, hem volkana okadar üzüldülerki onu da öyle yüz üstü yakisik almazdi degilmi arkadasim.

stormy
08-04-07, 04:30
Bu Nogay varya..yani onu tarif edecek kotu kelime bulamiyorum..Sitare hanima bak cocuklarina bak Duru haric geri kalani acaip kotu niyetli...En cokta sinir bozan tipler Nejat, Nogay ve su Kevin..gordukce kanal degisesim geliyor.

Hirotaro
11-04-07, 04:19
bu hafta yine,K.Iraktayız ekipce,bakalım fragman çok ateşliydi ve harikaydı.Umarım Aras ve ekip bölümün sonunda yurda girerler.

nalan-k
11-04-07, 08:11
evet bende fragmanin sonunu gördüm, bayagi berbat bizimkiler icin, hele zahit düsmüski sara nin eline eli yüzü kan icinde of of. ama bizimkiler insallah kurtulacak.

tree
11-04-07, 10:21
Aras ve ekibi ateş çemberinde
Çöl Tilkisi Operasyonu başarıya ulaşmış ancak operasyon için verilen süre dolduğu için Aras ve arkadaşları zor durumda kalmışlardır.
Aras ve ekibi, İran-Irak sınırında içine düştükleri ateş çemberinden kurtulup Türkiye’ye dönebilecekler mi?
Kaptırdıkları paraların peşinde olan Hayalet ve Sahar yeni tuzaklar mı planlıyor?
Son olaylara çok sinirlenen Kevin Miller’ın Giray Kırımlı’ya yapacağı ve ülkeyi sarsacağını düşündüğü yeni teklif ne?
Kevin ile Cenap ne gibi yeni planların peşinde?
Kırımlı Ailesi’nin bütün fertlerini sarsacak olan olay ne?

ekin_26
11-04-07, 17:50
herkese merhaba öncelikle özet için tskler bu hafta gene çok güzel bir bölüm seyredicez
bir de su konuya katilmak istiyorum tv- sinema arenasinda her zaman birbir üzerinden reklam yapmak vardir böyle bir sey olmasa televizyonlarda en az
5 tane töre dizisi olmazdi bu bir furyaya dönüsüyor kurtlar vadisi deli yürekten sagir oda kurtlar vadisinden etkilenmis olabilir ama ününü kullanmak demek bu dizi için çaba sarfedenlerler haksiklik olur ayrica etkilenmeleri iyi olur böyle güzel yapimlari ekranlarda daha çok görürüz.benim her zaman dedigin gibi böyle iyi yapimlar karsi karsiya getirilmemeli birini seçmeye zorlanmamaliyiz

nalan-k
11-04-07, 20:53
herkese merhaba öncelikle özet için tskler bu hafta gene çok güzel bir bölüm seyredicez
bir de su konuya katilmak istiyorum tv- sinema arenasinda her zaman birbir üzerinden reklam yapmak vardir böyle bir sey olmasa televizyonlarda en az
5 tane töre dizisi olmazdi bu bir furyaya dönüsüyor kurtlar vadisi deli yürekten sagir oda kurtlar vadisinden etkilenmis olabilir ama ününü kullanmak demek bu dizi için çaba sarfedenlerler haksiklik olur ayrica etkilenmeleri iyi olur böyle güzel yapimlari ekranlarda daha çok görürüz.benim her zaman dedigin gibi böyle iyi yapimlar karsi karsiya getirilmemeli birini seçmeye zorlanmamaliyiz

dedigine aynen katiliyorum, sagir oda cok kaliteli düzgün bir dizi, eminim kurtlar vadiside önceki kalitesini ve heyecanini koruyacaktir ve öyle olucaktir, bence cok yazzik iki diziyi karsi karsiya getirmek, hic olmamali, ama bence kassten yapilan birsey degil kv tarafindan, cünkü sagir oda pazar günleri oynarken kvt persembe aksamlari oynuyacakti, biliyorsun ilk kv de persembe aksamlariydi, e simdi hirsiz polis bitince sagir oda persembeye alindi, neolucak bilmiyorum, ben gercekten her ikisinide izlemek istiyorum. kv kesin persembe aksamlari oynar herzamanki gibi, sagir oda artik tekrar günmü degisir neyapar, ama sagir odadan hic vazgecmeye niyetim yok.

cerenimo
11-04-07, 22:25
Özet için çok teşekkürler.Fragmanı görüyorduk, özeti okumak da ayrı bir zevk.Bu bölüm yine çok heyecanlı ve güzel olacak.Bana kalırsa bu Kuzey Irak olayını halledebilirler.Bu arada Saharın Zaitin nikahlı karısı olmasına şaşırdım.Ben onları sadece sevgililer falan sanyordum.

yalcinersonmez
12-04-07, 00:33
arkadaşlar aklıma takılan fragmanda zahit, seher benim nikahlı karımdı diyodu acaba bunun aslı ne??? neyse yarın izliyip öğrencez..

cerenimo
12-04-07, 20:22
arkadaşlar aklıma takılan fragmanda zahit, seher benim nikahlı karımdı diyodu acaba bunun aslı ne??? neyse yarın izliyip öğrencez..

Ben de ona takıldım.Ama gerçekten öyle bir şey var demek ki, söylüyor.Zaitin daha ne olaylarını öğreneceğiz bakalım :)

nalan-k
12-04-07, 22:00
evet gercekten varmis, hemen dizinin basinda acikladi bizimkilere: sahra benim dünya ahret imam nikahli karimdir dedi, sadece imam nikahli esiymis. (birde oguz bey dedi ya, iyiye ozaman ückere benden bossun de dedi, olur biter dedi, ama zahit bu okadar kolay degil dedi) demekki bayagi derinlerde yeri var sahra nin. vay vay.

stormy
12-04-07, 22:41
Her gecen gun dizideki kotu karakterler dahada gicik oluyorlar..Oguz ile Zahit halen espri yapabiliyorlar komikler..Sanirim Giray ile Nogay annelerini ortadan kaldirmayi planliyorlar..kadin resmen yilan dogurmus..

BaşBAKAN
12-04-07, 22:59
güzel bir bölüm daha izledik...
1.Eskisi gibi kurgu hatası yapılmadı
2.Replikler çok iyi ve sağlamdı
Ve son bölümde yine can alıcı yerde bitirdiler!
Bakalım haftaya neler olacak!Ama eminim ki alnımızın hakkıyla kuzey ıraktaki operasyonlarımızı tamamlıyacaz!

Hirotaro
12-04-07, 23:25
Bakalım haftaya operasyonu başarıyla bitirebilecekler mi.Aras'ın elinden birşey kaçmaz zaten.Bakalım önce kim kimi halledecek.Giray mı Kevini,yoksa Kevin mi Giray'ı

stormy
12-04-07, 23:42
Birsey olmayacak sanirim Nejatin adamlari catisma cikaracaklar..Giray istemeden Arasa yardim etmis olacak bence..

Hirotaro
13-04-07, 06:13
Galip bey,Araslar döndüğünde acaba Nejat'ın ipini çekecek mi.Bu bölümde Sahar ile İmamefendinin :) evli olduğunu(imam nikahlı) öğrendik.Kanal D ,Sağır Oda'yı Perşembe 20:00 de yayınlar umarım.Önümüzdeki haftadan itibaren.

tree
13-04-07, 07:31
Arkadaşlar itiraf edeyim bu akşam sağır odayı beğenmedim.Sanki aceleyle çekilmiş gibi tuhaf saçmalıklarla doluydu. İlk kez hayal kırıklığına uğradım .

Ben merakla geçen haftanın sahnesi ilan ettiğim yerde hala nasıl kurtulduklarını anlayamadım.Vatan icin, allah icin, millet icin diyip arabalardan firladilar sonra yere yattilar bir iki kisiyi vurdular o sınır yerine gectiler. (iki ateş arasında olmalarına rağmen ) Aras havada ucup adamin anlindan vuruyor.Oğuz bey tam orta yerde hiç vurulmadan döne döne nasıl kaçtı.(Acaba bir taraf ateş ederken saharın olduğu taraf izliyormuydu)

Silahlardan cikan ateş maalesef çok komikti. Benim oğlumun oyuncak silahında bile böyle olmuyor. Aksiyon sahnelerinde maalesef sagir oda sıfır.

Oğuz bey ve Zahit o kadar süre filistin askısında kalmalarına ve o kadar sopa yemelerine rağmen elleri açılınca oğuz beyin hemen suya koşması bi acaipti. (KOllarını nasıl kullanabildi hala anlamadım ne uyuşmuştu ne de ağrı vardı)

Hele arasın onları bu kadar rahat hapishaneden kurtarmasına ne demeli. 2 monotof kokteyli attılar tüm amerikan askerleri hapishaneyi boş bırakıp aynı yere gitti.Onlarda elleriyle koymuş gibi çok kolay bir şekilde arkadaşlarını kurtardılar. Bide arkadaşın bilgisayar başında elektiriği ve jeneratörü kesmesi neydi yani bunlar Cüneyt Arkın filimlerinde bile olmuyor.

Yine her zamanki gibi son bölümü merakla bekliyorum .Kevinin elinden nasıl kurtulacaklar, acaba önce Giraymı yoksa kevinmi ortadan kalkacak.

nalan-k
13-04-07, 07:54
Her gecen gun dizideki kotu karakterler dahada gicik oluyorlar..Oguz ile Zahit halen espri yapabiliyorlar komikler..Sanirim Giray ile Nogay annelerini ortadan kaldirmayi planliyorlar..kadin resmen yilan dogurmus..

bu zahit ve oguz bey gercekten bir alemler. adamlar resmen icerde iskence dayagi cekiyorlar, hala birbirleriyle nasil ugrasiyorlar, buda bunlarin nekadar vatanlarina bagli oldugunu gösteriyor, resmen dünya umurlarinda degil, vatan sagolsun hesabi.

tree
13-04-07, 12:27
Ratingler geldi arkadaşlar ;

12 NİSAN 2007 PERŞEMBE
1 DOKTORLAR [NET] SHOW 8,00 23,70
2 YERSIZ YURTSUZ [NET] ATV 7,60 21,60
3 SAGIR ODA [NET] KAND 6,60 19,90

1 DOKTORLAR [NET] SHOW 9,10 24,50
2 YERSIZ YURTSUZ [NET] ATV 7,70 20,00
3 SAGIR ODA [NET] KAND 5,70 16,90

yakupoglu61
13-04-07, 12:31
keyif aldığım bir bölümdü...
herşey güzel ama Şu çatışma sahneleri çok kötü aras atlarken arabanın içindeki adamı anında vuruyo tabi bu çoğu aksiyon türk filminde olan şeyler...

orda bi çatışma çıkacağından hiç şüphem yok; aras ve ekibi daha avantajlı ellerinde kız var ama kevın önemsermi artık kızı o meçhul...!

alican00
13-04-07, 13:53
Arkadaşlar itiraf edeyim bu akşam sağır odayı beğenmedim.Sanki aceleyle çekilmiş gibi tuhaf saçmalıklarla doluydu. İlk kez hayal kırıklığına uğradım .
.
Katiliyorum sana. Dizi cok iyi bir senaryo ve oyunculara ragmen bence daha yalin anlatilirsa daha fazla ilgi cekecek. Cok karmasik ve kim kimin cebinde belli degil. nejat, kevin, giray , dergahtaki dayi, sehbal , sitare hanim, Nogay, cenap ..bu 8 karakter halen cok fazla sirlarlarla bir bolumden oburune tasiniyor. bence suratle bir ya da iki tanesiyle ilgili sirlar cozulmeli ki dizi istedigi tempoyu yakalasin.
gereksiz yer sonucsuz bolumler oluyor.
Kurtlar vadisini izlenilir kilan sebebler ve alinan aksiyonlar arasinda karmasa olmadan kisa gecisler vardi.
Ayrica aksiyon sahneleri silah kullanilmasin matigiyla cok kotu cekiliyor. irak'a girilmis savas var orda. her gun gercek hayatta onlarca insna oluyor orada. su tabancasi sikar gibi o kadar masraf yapliip bu kadar amamtor catisma sahnesi yapmalari bence cok amatorce.

cerenimo
13-04-07, 14:54
Bence bu bolum şimdiye kadar izlediğim bölümlerin en iyilerinden biriydi.Tabiki çatışma sahnelerini saymazsak...Maalesef çatışmalarda zayıf kalınmış, özellikle Aras, Oğuz ve Zahit hiç bir şekilde vurulamıyorlar. İsteseler de olmuyor maalesef. :)
Ama her şeye rağmen gerçekten kurgulanması falan müthişti bence. Konuyu işlemesi, oradaki duyguları yansıtması falan müthişti. Önümüzdeki bölümleri merakla bekliyorum. İnşallah önümüzdeki bölümde böyle silahlı çatışmalarda daha mantıklı olurlar.Bölümün diğer kısımları harikaydı dediğim gibi, böyle devam etsinler.Zaten 1.5-2 saat nasıl geçti anlamadım, sanki 10 dk gibi geldi bana.Su gibi geçti walla.:)

delfin_26
13-04-07, 15:04
ben en çok arasın kız kardeşine üzülüyorum ya. gencecik kızın hayatını kararttılar ya. bu nasıl insanlık .içim acıdı gerçekten. kızın saglam böbregini alıp kanserli bi böbrek takmak insanlık dışı. şeytanca birşey. giray ve nogay efendiye artık bir ders verilmeli. yeter bu kadar kötülük. artık iyilerin kazanma zamanı

cerenimo
13-04-07, 16:18
ben en çok arasın kız kardeşine üzülüyorum ya. gencecik kızın hayatını kararttılar ya. bu nasıl insanlık .içim acıdı gerçekten. kızın saglam böbregini alıp kanserli bi böbrek takmak insanlık dışı. şeytanca birşey. giray ve nogay efendiye artık bir ders verilmeli. yeter bu kadar kötülük. artık iyilerin kazanma zamanı

Şimdiye kadar yorumlarım pek tutmadı ama yine de ben düşündüğümü söyliyeyim :)
Bana kalırsa o böbreği takmadılar.Doktor özellikle...Ama bu olayı Türk filmlerine çevirebilecekllerini düşünmüyorum, aynı zamanda zannetmiyorum da.Heralde doktor yaptığı yemine ters hareket etmiyecek, en azından bana öyle geliyor.
Evet siz şimdi söylediklerimin tam tersini düşünebilirsiniz:)

Hirotaro
13-04-07, 17:20
Ratingler geldi arkadaşlar ;

12 NİSAN 2007 PERŞEMBE
1 DOKTORLAR [NET] SHOW 8,00 23,70
2 YERSIZ YURTSUZ [NET] ATV 7,60 21,60
3 SAGIR ODA [NET] KAND 6,60 19,90

1 DOKTORLAR [NET] SHOW 9,10 24,50
2 YERSIZ YURTSUZ [NET] ATV 7,70 20,00
3 SAGIR ODA [NET] KAND 5,70 16,90

Sağır Oda'nın bence 2.nci olması lazım.Y.Yurtsuza nasıl geçildiğini kabul etmek zor.Ama bölümünün zaman zaman temposu indi.Ama genelde yüksek tempolu bir bölümdü

stormy
13-04-07, 18:34
Sitareyi tehdit eden yaziyi Giray ile Nogay yolladi bence..Yada Cenap..Ama benim anlamadigim Aylindeki 180 derece donus..noldu birden simdi bu kadina?Niye Giraya yakin duruyor?

ekin_26
13-04-07, 18:48
gene çok güzel bölümdü çatisma sahnelerini saymazsak biraz basit olmus ama ben diger herseyi begendim özellikle gökhan kırdarin gecenin karanligiyla yapilan klip çok güzeldi arasin kardesi tunaya hala çok üzülüyorum ama aras istanbula dönünce olayi çözücek ozaman girayin vay haline demekle yetiniyorum girayin kevinden ne zaman kurtulmak istiycegini merak ediyodum ve sonunda oldu kevinden bencede kurtulmanin zamani geldi ama kevin gitse mark denen adam onun gibi bir sürü adam var .mahsur dayida gerçek yüzünü gösterdi sonunda bu ailedeki hirs kimsede yok herhalde biri güç için babasini öldürür öbürü nazi altinlari yüzünden insanlarin ölmesine seyirci kalir bu ailenin sonu hiç iyi deil aras oguz ve zahit artik iraktan dönseler iyi olur gene yakalanip ayni seylerin olmasi sıkıcı olur bence
reytingleriyi gelmis ama ben haftayiki reytingleriçok merak ediyorum umarim sagirodanin reytingleri beklediklerimizin altina düsmez

cerenimo
13-04-07, 19:06
Sitareyi tehdit eden yaziyi Giray ile Nogay yolladi bence..Yada Cenap..Ama benim anlamadigim Aylindeki 180 derece donus..noldu birden simdi bu kadina?Niye Giraya yakin duruyor?

Yakın durmuyor, ama öyle göstermek istior.Çünkü dikkat ettiysen Giraya bir sürü laf soktu.Sonra giray efendim deyince, bir şey yok dedi yemekte:).
Hala gıcık yani Giraya.:) Ama neden olduğunu bilmiyorum iyi görünmeye çalışmasının nedeninin.Bu arada ratingler çok güzel bence.İnşallah böyle devam eder.

nalan-k
13-04-07, 22:34
arkadaslar reytingler süper ya, masallah ne diyeyim, bu persembe günü sagir odaya ilac gibi geldi, ama haftaya artik degisir gibi, biliyorsunuz efsane geri dönüyor, ikisi karsi karsiya gelmesede, her ikiside hakkini alsina daha iyi olmazmi, nerdeyse iki dizi ayni konu gibi, (türkiyenin gercekleri). bu arada süper bir bölümdü herzamanki gibi,

Hirotaro
13-04-07, 23:49
arkadaslar reytingler süper ya, masallah ne diyeyim, bu persembe günü sagir odaya ilac gibi geldi, ama haftaya artik degisir gibi, biliyorsunuz efsane geri dönüyor, ikisi karsi karsiya gelmesede, her ikiside hakkini alsina daha iyi olmazmi, nerdeyse iki dizi ayni konu gibi, (türkiyenin gercekleri). bu arada süper bir bölümdü herzamanki gibi,

Nalan-k,yapmaları gereken şey basit,Sağır Oda'yı saat 20:00 çekmeleri gerekir.21:45 de de zaten EFSANE var.Böylece Sağır Oda hem etkilenmemiş olur hemde izlemiş oluruz.Umarım kanal D aynı saate koymaz yine.Yoksa çok severek izlediğim ve 26 bölümünü birbir hiçkaçırmadan izlediğim diziden vazgeçmek zorunda kalacam.Ancak netten indirip izleyebileceğim.Kanal D inşallah ayarlar

nalan-k
14-04-07, 00:07
Nalan-k,yapmaları gereken şey basit,Sağır Oda'yı saat 20:00 çekmeleri gerekir.21:45 de de zaten EFSANE var.Böylece Sağır Oda hem etkilenmemiş olur hemde izlemiş oluruz.Umarım kanal D aynı saate koymaz yine.Yoksa çok severek izlediğim ve 26 bölümünü birbir hiçkaçırmadan izlediğim diziden vazgeçmek zorunda kalacam.Ancak netten indirip izleyebileceğim.Kanal D inşallah ayarlar

insallah öyle olur, cünkü bende bir kv fanatigiyim, zagten böyle siddet iceren dizileri aslinda hic sevmem bunu bana kv sevdirdi, ve sagir oda da öyle gibi oldugu icin ben sagir odaya bakiyorum, tüm gercekler falan diye. ama bilmiyorum öyle erken saate bu tür dizileri koyarlarmi, genelde gec basliyor, gerci aci hayat ta erken basliyor, ama bilmiyorum. benim zagten neye canli baktigim fark etmiyor, yurt disinda oldugum icin zagten reytinglere girmiyor, ama her ikisinide aslinda tv de izlemek isterim.

Bahar61
14-04-07, 11:57
Vay be ,kanald de genç magazinde sağır odanın kamera arkası görüntüleri ve oyuncularla röportajlar var,aras ve oğuz beyle konuştular,zahit,oğuz ve aras çok hoşlar,anlaşılan çekimlerde çok eğleniyorlar.......alttada yeni bölüm reklamını veriyorlar,galip beyin arkasında bir kadın var galip bey dönüp ona bakıyor,cenapın elinde bir resim(giray olabilir)ve silah ,karşısında girayhan kırımlı var.aras ve diğerlerinide gösterdiler ama birşey anlayamadım,anladığım tek şey yine güzel bir bölüm izleyeceğimiz:img-yes: :good:

ekin_26
14-04-07, 13:36
ben bu konuda kanaldye fazla güvenemiyorum malesef izleyicileri dikkatte almadigini son 6 aydir bana çok güzel gösterdi umarim beni sasirtir ve sagir odayi ya persembe gününden baska bir güne alir yada dediginiz gibi 20.00 de yayinlar

Hirotaro
15-04-07, 03:41
Giray'ın Irak'a yolladığı tim,galiba ister istemez Aras'ların işine geliyor.Bakalım Cenap,Şehbal'i kaçırabilecekmi.Gerçi Şehbal evde ama,muhtemelen SIRA SENDE diye gelen not,Şehbal için yollandı

nalan-k
15-04-07, 11:15
Giray'ın Irak'a yolladığı tim,galiba ister istemez Aras'ların işine geliyor.Bakalım Cenap,Şehbal'i kaçırabilecekmi.Gerçi Şehbal evde ama,muhtemelen SIRA SENDE diye gelen not,Şehbal için yollandı

bence biraz zor kacirir cenap sehbali, sehbal aptal falan degil, anasinin gözü, hepsinden uyanik. cenap sehbali hafife almasin.

delfin_26
15-04-07, 12:27
arkadaşlar katılıyorum size bu şehbal çok uyanık bir kız. ilerleyen bölümlerde bence buda ortaya çıkacak. bu kızın bildigi çok şey var gibi geliyo bana. perşembe gününü ipleçekiyorum. eger efsane ile aynı saatte yayınlanırsa çok kötü. ben ikisinide seyretmek istiyorum ya. lütfen sagır odanın saati degişsin...

ekin_26
15-04-07, 19:10
Sağır Oda’nın (Kanal D) Kuzey Irak operasyonu Barzani’nin açıklamalarından önce başlamıştı. Perşembe günü yeni bölümü yayınlanacak Sağır Oda'da başka neler olacak?

Sıcak gündemi takip eden dizi Sağır Oda Perşembe günü 22:00’de Kanal D’de yayınlanacak olan bölümünde Kuzey Irak operasyonuna devam ediyor.

Barzani’nin “Türkiye’nin Kerkük’te hakkı varsa bizim de Diyarbakır’da hakkımız var” açıklaması Türkiye’de tartışılırken, Sağır Oda’nın kahramanları, Kuzey Irak operasyonuna devam ediyor.

Sağır Oda’nın kahramanları Aras, Oğuz ve Zahit Kuzey Irak’ta Türkmenleri ve Kürtlere karşı asimile politakası yürüten ABD askerleri ve peşmergelerle savaşıyor ve Türkiye’nin Kerkük’teki haklarını savunuyor.

Medyatava

yalcinersonmez
16-04-07, 16:57
arkadaşlar sağır odayı kv nedeniyle saat 21:00 a almışlar yeni frag. gördüm bu aradada fragmandan hiç bişi anlamadım biraz saçma olmuş keşke saati 20:00 yapsalardı...

nalan-k
16-04-07, 19:57
arkadaşlar sağır odayı kv nedeniyle saat 21:00 a almışlar yeni frag. gördüm bu aradada fragmandan hiç bişi anlamadım biraz saçma olmuş keşke saati 20:00 yapsalardı...

ay bak buna cok sevindim, süper ya, ben yinede bakamam cünkü o saate genelde iste oluyorum, ama olsun, her ikiside kendi hakkini alicak gibi, ve TR ve burdaki bizler dizilermizden mahrum kalmayacagiz(kurtlar vadisi ve sagir oda)

cerenimo
16-04-07, 21:49
Yeni bölüm fragmanını gördüm.Bu kadar güzel bir bölüm...Harika olcak bu yaa.Kurtlar vadisi ratingleri kesinlikle etkiler, ama bana bu sefer Sağır Oda daha heyecanlı olacakmış gibi geliyor.Ondan KV mi, Sağır Oda mı diye sorsanız, Sağır Oda derim.Ne de olsa KV artık gündemi değil, geçmişi kurcalayacak.Ondan dolayı ratinglerin çok da etkileneceğini söyleyemem bana kalırsa.Ama tabi hiç etkilenmez desek de bayaa bir yalan olur.
Saat 21.00 e alındıysa iyi.Ama 20.00 a alınsaydı daha az etkilenirdi.Ama ben artık bu dizinin rating kaygısı olarak yapıldığını sanmıyorum.Doğal olarak bu saatten sonra kaldırılacağına da inanmıyorum.Ondan dolayı da korkmuyorum ratingler konusunda.
Bu bölüm harika olacak ama...
Amma düşük cümle kullanmışım yaa.:)

Hirotaro
17-04-07, 04:11
Yeni bölüm fragmanını gördüm.Bu kadar güzel bir bölüm...Harika olcak bu yaa.Kurtlar vadisi ratingleri kesinlikle etkiler, ama bana bu sefer Sağır Oda daha heyecanlı olacakmış gibi geliyor.Ondan KV mi, Sağır Oda mı diye sorsanız, Sağır Oda derim.Ne de olsa KV artık gündemi değil, geçmişi kurcalayacak.Ondan dolayı ratinglerin çok da etkileneceğini söyleyemem bana kalırsa.Ama tabi hiç etkilenmez desek de bayaa bir yalan olur.
Saat 21.00 e alındıysa iyi.Ama 20.00 a alınsaydı daha az etkilenirdi.Ama ben artık bu dizinin rating kaygısı olarak yapıldığını sanmıyorum.Doğal olarak bu saatten sonra kaldırılacağına da inanmıyorum.Ondan dolayı da korkmuyorum ratingler konusunda.
Bu bölüm harika olacak ama...
Amma düşük cümle kullanmışım yaa.:)
Bence Kanal D hata yapıyor,mutlaka diziyi 20:00 ye almalı,sana katılıyorum @cerenimo,umarım hatasından çabuk döner,ve perşembe akşamı 20:00 de izleriz diziyi :good:

delfin_26
17-04-07, 11:36
diziyi saat 21:00 alması bile kanal d için büyük bir adım. genelde izleyicilerin düşüncelerini dikkate almayan bi kanaladır. bukadarı bile beni şaşırttı dogrusu.. biraz daha şaşırtıp 20:00 ye alsa daha güzel olur tabi ama bunada şükür... belki haftaya alır (umarım alır). yeni saati hayırlı olsun...

tree
17-04-07, 12:52
diziyi saat 21:00 alması bile kanal d için büyük bir adım. genelde izleyicilerin düşüncelerini dikkate almayan bi kanaladır. bukadarı bile beni şaşırttı dogrusu.. biraz daha şaşırtıp 20:00 ye alsa daha güzel olur tabi ama bunada şükür... belki haftaya alır (umarım alır). yeni saati hayırlı olsun...

Sağır odanın saati değişmemiş arkadaşlar.Kanal D nin sitesinde sağır oda 22.00
de başlayacak diye yazıyor.

cerenimo
17-04-07, 16:12
Sağır odanın saati değişmemiş arkadaşlar.Kanal D nin sitesinde sağır oda 22.00
de başlayacak diye yazıyor.

Evet ben de aynı şeyi yazacaktım, fragmanında 21.00 falan yazmıyor.Direk 22.00...
Heralde euro d de o bahsettiğiniz arkadaslar.Hani Türkiye'den euro d yi izleyince 21.00 diye gösteriyo ya saat farkından dolayı:( :icon_sorr

nalan-k
17-04-07, 22:51
Evet ben de aynı şeyi yazacaktım, fragmanında 21.00 falan yazmıyor.Direk 22.00...
Heralde euro d de o bahsettiğiniz arkadaslar.Hani Türkiye'den euro d yi izleyince 21.00 diye gösteriyo ya saat farkından dolayı:( :icon_sorr

ay bak bu hic iyi olmadi, napicaz ya. sagir odayi hic bir diziye degismezdim, ama kv girince araya isler degisiyor. of of of. bilmiyorum neyapicagim.

ay inanmiyorum ya demin binbir gece arasi, sagir odanin yeni fragmanini verdiler. kevin milleri bir bombaya baglamislarki dit dit dit diye geri sayiyor:img-hyste . beter olsun. bu arada arkadasin biri kevin miller ortadan kalkinca helvasini dagiticakti, bende isterem.

Hirotaro
18-04-07, 03:05
ay bak bu hic iyi olmadi, napicaz ya. sagir odayi hic bir diziye degismezdim, ama kv girince araya isler degisiyor. of of of. bilmiyorum neyapicagim.

ay inanmiyorum ya demin binbir gece arasi, sagir odanin yeni fragmanini verdiler. kevin milleri bir bombaya baglamislarki dit dit dit diye geri sayiyor:img-hyste . beter olsun. bu arada arkadasin biri kevin miller ortadan kalkinca helvasini dagiticakti, bende isterem.

hakikaten aynı saatte olmaları hiç ama hiç olmadı.Kanal D olaya müdahele etmiyor nasıl iş anlamadım.Umarım haftaya hatalarını anlarlar :img-yes:

nalan-k
18-04-07, 07:27
hakikaten aynı saatte olmaları hiç ama hiç olmadı.Kanal D olaya müdahele etmiyor nasıl iş anlamadım.Umarım haftaya hatalarını anlarlar :img-yes:

evet insallah anlarlarda, TR bu cok güzel iki diziden bizleri mahrum etmez, ben her ikisinede tv de bakmak istiyorum, cok yazzik iki türkiyenin gercekleri dizisi ayni gün ve ayni saat.

stormy
18-04-07, 08:11
Bu bolumde Kevin'e asta la vista baby diyecegiz galiba oyle gorunuyor...Arasin intikami aci oluyor galiba fragmandan oyle anlasiliyor..Bu bolum birazda huzun doluymus gibi olacak.

delfin_26
18-04-07, 12:36
fragmanı bende fördüm çok heyecanlı ya. üffff hem sagır odayı hemde kv izlemek istiyorum. ya bu nasıl iş ya. kanal d hayatta dizinin saatini degiştirmez bence. çok sinir bi durum ya. insanları bu ikidizi arasında seçim yaptırmaları haksızlık. ikiside izlenilmesi gereken diziler. neden hiç izleyicinin istekleri dikkate alınmıyo ya. sonrada dizi izlenmiyo diyo yayından kaldırılıyo. yok öyle bişey aslında sadece yayın saati yanlış olmasından dolayı diziler kurban oluyo...
çoook yazık oluyo yaaaaaaaaaaaaaa

tree
18-04-07, 12:51
[QUOTE=delfin_26;3011260]fragmanı bende fördüm çok heyecanlı ya. üffff hem sagır odayı hemde kv izlemek istiyorum. ya bu nasıl iş ya. kanal d hayatta dizinin saatini degiştirmez bence. çok sinir bi durum ya. insanları bu ikidizi arasında seçim yaptırmaları haksızlık. ikiside izlenilmesi gereken diziler. neden hiç izleyicinin istekleri dikkate alınmıyo ya. sonrada dizi izlenmiyo diyo yayından kaldırılıyo. yok öyle bişey aslında sadece yayın saati yanlış olmasından dolayı diziler kurban oluyo...
çoook yazık oluyo yaaaaaaaaaaaaaa[/QUOTE

Arkadaşlar içinizde en şanlı yine benim herhalde çünkü tercih yapma zorunluluğum yok. Kurtlar Vadisinin hiç bir bölümünü izlemediğim için yeni başlayan kurtlar vadisi pusuyu izlemeyeceğim. Benim için hep ve daima SAĞIR ODA ötesi yok .İnanıyorumki Sağır Oda Perşembe akşamı ratinglerdede yüzümüzü kara çıkarmayacak

BU arada NALAN_K arkadaşım helva sözüm hala geçerli Perşembe hayırlı gündür Kevin de o gün havaya uçacak gibi görünüyor.:img-hyste :good:

tree
18-04-07, 14:05
Arkadaşlar son haberlere göre;

mixer kevin ortalığı karıştıra karıştıra kendi ölümünüde karıştırdı,artık havaya uçarken düşeceği toprağı seçme şansı yok... (bide ölmezse nasıl da mort olacam)

tree
18-04-07, 14:32
Dünyanın gözardı ettiği Kuzey Irak’taki Türkmen soykırımı Sağır Oda’da.
Aras Dağlı ve arkadaşlarının kuzey Irak operasyonu ,Türkiye'ye dönüşleri sırasında trajik bir patlamayla nasıl yön değiştiriyor?
Aras Dağlı, CIA'nın Ortadoğu istasyon şefi Kevin'den intikamını nasıl alıyor?
İşkence altındaki Oğuz ve Zahit’e yardıma gelen Aras, içine düştüğü tuzaktan kurtulabilecek mi?
Zahit ve Oğuz Bey ölüm kalım mücadelesinden kurtulabilecek mi?
Sitare Kırımlı, Galip Bey ile neden buluşuyor? Giray ve Nogay Kırımlı kızkardeşleri Duru’ya karşı neler planlıyorlar? Cenap ile Giray’ın yolları nerede kesişiyor?
Tüm bu soruların cevabı, Sağır Oda’nın perşembe akşamki bölümünde yanıt buluyor. Sakın kaçırmayın!

cerenimo
18-04-07, 17:45
Of Of Of............
Özet müthiş, fragman harika ötesi.Çok güzel bir bölüm olacak bu.Ben Sağır Odayı izleyeceğim.KVni değil.Kevin bu bölümde mefta, hem de kendini kırbaclarken yakalandı, Aras da bi o kadar halletmiş herhalde ki ağzı-burnu kann...
O bomba kesin Kevini halletcek çünkü Arasın arkasından bir patlama,Arasın yüzünde bir gülümseme...
Bir de dikkatinizi çekti mi bilmiyorum, dizinin basında bu bolumde yaşananlar tamamen gerçektir diye bir şeyler yazıyordu.Bir dahaki fragmanda daha dikkatli olcam:)

nalan-k
18-04-07, 20:02
[QUOTE=cerenimo;3014918]Of Of Of............
Özet müthiş, fragman harika ötesi.Çok güzel bir bölüm olacak bu.Ben Sağır Odayı izleyeceğim.KVni değil.Kevin bu bölümde mefta, hem de kendini kırbaclarken yakalandı, Aras da bi o kadar halletmiş herhalde ki ağzı-burnu kann...
O bomba kesin Kevini halletcek çünkü Arasın arkasından bir patlama,Arasın yüzünde bir gülümseme...
Bir de dikkatinizi çekti mi bilmiyorum, dizinin basında bu bolumde yaşananlar tamamen gerçektir diye bir şeyler yazıyordu.Bir dahaki fragmanda daha dikkatli olcam:)[/QUbi

bir of ki hemde nasil. of of. napicam ben ya, deli edicek beni bu kanalllar. sagir oda müthis ötesi, persembe izledigim dizilerden biri de kader, ve cok güzel ve kaliteli, ama sagir odaya tv den kadere net ten bakiyorum, hic bir diziyi sagir odaya degismem diyorudum, herhalde allah sesimi duyduki, kurtlar vadisini tam önüne dikti. simdi isler degisiyor. neolur haftaya bu problemi tekrar yasamiyalim. kesin bagri saat farki olsun.:icon_sorr

Hirotaro
18-04-07, 22:13
bir of ki hemde nasil. of of. napicam ben ya, deli edicek beni bu kanalllar. sagir oda müthis ötesi, persembe izledigim dizilerden biri de kader, ve cok güzel ve kaliteli, ama sagir odaya tv den kadere net ten bakiyorum, hic bir diziyi sagir odaya degismem diyorudum, herhalde allah sesimi duyduki, kurtlar vadisini tam önüne dikti. simdi isler degisiyor. neolur haftaya bu problemi tekrar yasamiyalim. kesin bagri saat farki olsun.:icon_sorr

Bende SAğır Oda'yı pek değişmem diyordum,ama karşısında KV var.KV bende herzaman ilk sıradadır ve yeri değişemez.Kanal D umarım uyumaz.:img-wink:

nalan-k
19-04-07, 08:00
bugün dananin kuyrugu kopacak dersem yeridir, sagir oda ve kurtlar vadisi karsi karsiya, kötüden ötesi bizler icin, eger reyting farki fazla olmassa, yani sagir oda yinede iyilerde kalirsa, ki zanletmiyorum (tabiiki iyilerde kalsin isterim) ozaman bizler icin cok daha kötü olur, kanal d resmen gününü ve saatini ayni birakir sagir odanin, yaris etmek icin. eger aksama kadar fikrim degismesse bugünlük sagir odaya bakicam, nede olsa kevin millerin ipi cekilecek, o sahneyi canli canli seyretmem lazim, bu kadar bekletik bunu degilmi!

bu arada tree arkadasim sana sesleniyorum, söz verdigin gibi kevinin helvalarini dagitmak senden, serbetide benden olsun.:img-hyste

Bahar61
19-04-07, 09:55
[QUOTE=tree;3011409][QUOTE=delfin_26;3011260] Arkadaşlar içinizde en şanlı yine benim herhalde çünkü tercih yapma zorunluluğum yok. Kurtlar Vadisinin hiç bir bölümünü izlemediğim için yeni başlayan kurtlar vadisi pusuyu izlemeyeceğim. Benim için hep ve daima SAĞIR ODA ötesi yok .İnanıyorumki Sağır Oda Perşembe akşamı ratinglerdede yüzümüzü kara çıkarmayacak

oooh be benim gibi düşünen birinin daha olması çok güzel:happy0064 :happy0064 .perşembe akşamı sade ve sadece sağır oda'yı izlerim,başkada birşey izlemem.ama yinede böyle iki diziyi aynı gün ve saate koymaları hiç hoş değil,keşke insanlar seçim yapmak zorunda kalmasalardı.çünkü her iki dizidende alınacak çok dersler olduğunu düşünüyorum.:img-yes:

delfin_26
19-04-07, 10:06
bahar61 sana katılıyorum... keşke insanları seçim yapmak zorunda bırakmasalar... çünkü kv ve sagır oda herkez tarafından izlenmesi gereken diziler.. ikisini yarıştırmaları çok kötü oldu...
bu hafta sagır odada çok heycanlı ya... allahım napcaz ya.. iki arada kaldım valla.. ikisinide çok merak ediyorum ben... bu yaptıkları haksızlık ama...

tree
19-04-07, 21:43
Evet arkadaşlar gözümüz aydın olsun .
Kevinin muhteşem bir toz bulutu haline gelmesini büyük bir zevkle izliyoruz.

nalan-k
19-04-07, 21:59
Evet arkadaşlar gözümüz aydın olsun .
Kevinin muhteşem bir toz bulutu haline gelmesini büyük bir zevkle izliyoruz.

evet gazamiz mubarek olsun..
:happy0064 kevin uctuuuuuuuuu:happy0064
ee helvaci tree nerde benim helvam
serbetide benden arkadasim:img-hyste
artik bu gece rahat uyuruz.

stormy
19-04-07, 22:01
Ya bu Sehbal harbi tehlikeli ha..Bence ozellikle Cenapin abisini ortadan kaldirmasini bekliyor..Yada evdekiler kendine deli muhammelesi yapiyor diye onalrdan gizli herseyi ogreniyor...

nalan-k
19-04-07, 22:08
Ya bu Sehbal harbi tehlikeli ha..Bence ozellikle Cenapin abisini ortadan kaldirmasini bekliyor..Yada evdekiler kendine deli muhammelesi yapiyor diye onalrdan gizli herseyi ogreniyor...

evet sehbal acayip manyak, bizlere kendini deli diye yutturduya pes. gerce tabiiki anladiydikda bukadarda uyanik oldugunu bilmiyorduk, giraydan akilli kiz neme lazim. bu arada arkadaslar öbür tarafta kv firtina gibi esiyordur. az önce girdimde foruma masallah kayniyor forum:icon_sorr . lütfen neolur sagir oda, kanal d duyun bizi, neolur bir degisiklik yapin ya. yalana gerek yok, aklimim yarisida öbür tarafta, artik haftaya kesin bir degisiklik olsun, yoksa... ben sagir odayi hic birseye degismek istemiyorum, ama kv bir efsane ve geri döndü.

stormy
19-04-07, 22:37
KV falan izlemiyorum..Bu bolumde cok sinirlerim bozuldu..Sizi bilmiyorum ama sinir bozucuydu ya yasananlar..Su Sahar varya kesin numara yapiyor..Dikkat ettiniz mi ben sasirmistim..O odadaydi su boynu kirilmayan herif girdi Sahara bakti birsey yapmadi ve cikti..Bende acaba baska bir goruntu mu falan dedim..Bence o kadin bunlara tuzak kuruyor.

ayrica Sitarenin kardesini kim takip etti acaba?Giray olabilir mi?

nalan-k
19-04-07, 22:44
KV falan izlemiyorum..Bu bolumde cok sinirlerim bozuldu..Sizi bilmiyorum ama sinir bozucuydu ya yasananlar..Su Sahar varya kesin numara yapiyor..Dikkat ettiniz mi ben sasirmistim..O odadaydi su boynu kirilmayan herif girdi Sahara bakti birsey yapmadi ve cikti..Bende acaba baska bir goruntu mu falan dedim..Bence o kadin bunlara tuzak kuruyor.

ayrica Sitarenin kardesini kim takip etti acaba?Giray olabilir mi?

evet bu sahra bildigin vatan hayini (YILAN) resmen oyun oynuyor. oguz bey ve aras gidince basladi aglamaya, ben parali asker olmak istermiyorum falan filan diye, ondan sonrada hemen paralarin yerini sordu zahite, ve silahini yavastan cikardi pis sahra. üstündeki karalar cok yakisiyor sahraya eminim onun icide ayni disi gibi kara. bu arada gercekten kimdi o altinlarin bulundugu yere gelen, hic hayre alamet degil gibi, bakicaz, görücez.

derandamir
19-04-07, 22:44
arkadaslar bir bolum bu kadar mi guzel ve acili olur,ilk kez sagir odada gozlerim doldu,cocuklara bu yapilirmi,gencecik cocuklari hedef alinirmi maalesef bu gercek hayattada yasaniyor boyle bir sahne cektikleri icin cok sevindim ABD bunlari yapiyor ama medya gostermiyor,bu bolum cok acikli ve bol bol aksiyon bakalim reklamlardan sonra bombalar patlayacak,20 dakika sonra gorusuruz

derandamir
19-04-07, 22:57
super,super bana gore sagir odanin en guzel bolumunu seyrettik,gercekten hersey vardi aci,aksiyon,huzun,ofke emegi gecen herkese sonsuz tesekurler

tree
20-04-07, 07:28
1 hafta boyunca Kevinin ölümünü bekledik.Ama dün gece bu sevinci yaşayamadık yada daha doğrusu 10 dk.lık bir sevinç oldu. Okulun bombalanması ve 12 çocuğun ölümü sevincimizi kursağımızda bıraktı.Sevincimiz bir anda gözyaşına dönüştü.

Gerçekten çok ama çok güzel bir bölümdü.Saharın gerçek yüzünü bir kez daha gördük.Paralı asker olmaktan bıktım derken gerçekten de para için babasını bile satabileceğini anladık.Ya Kevine ne demeli adam uçarken bile kalleşliğinden geri kalmadı.ama onun gibi süper (?) ajana ölürken korkakça altını ıslatmak hiçte yakışmadı.:img-hyste

Sitare ve Galip Beye gelince buluşmalarının altında eski bir aşk hikayesi varmiş meğer.Ama Sitare neden Galip Beye ailemden uzak dur dedi anlamadım.Yani Sanki Galip Bey intikam için Kırımlı ailesiyle uğraşıyor .

Şehbal yine her zamanki gibi süper bir piskopatı oynadı.Kızın bakışlarındaki piskopatlığa ve o süper gülüşüne bayılıyorum.Valla deli denilen kız cenapın oyunlarını süper çözdü.Hele radyoda anne ve dayısını dinlerken ve lambadaki dinleme cihazını bulduğundaki hareketleri beni öldürdü.Bu arada Giray Nogaya bu yazıyı şehbal yazdı çünkü ailemizdeki tek deli o derken aslında şehbalin ne kadar güzel deli takliti yaptığınıda gördük.Giray kadar sinsi bir yılan nasıl oluyoda kendini bu yalana inandırdı. Birde dayıyı mahsen de takip eden kişi bu sefer farklıydı.çünkü geçen bölümdeki kişinin kirli pantalonlu ve eski ayakkabıları
vardı ama bu bölümdeki temiz siyah pantalon ve ayakkabılarıda yeniydi.(gıcır gıcır)Bence o adam da Giraydı.Bir iki bölüme kalmaz bence dayınında grayın kuklası olduğunu görecez bence.

nalan-k
20-04-07, 08:27
1 hafta boyunca Kevinin ölümünü bekledik.Ama dün gece bu sevinci yaşayamadık yada daha doğrusu 10 dk.lık bir sevinç oldu. Okulun bombalanması ve 12 çocuğun ölümü sevincimizi kursağımızda bıraktı.Sevincimiz bir anda gözyaşına dönüştü.

Gerçekten çok ama çok güzel bir bölümdü.Saharın gerçek yüzünü bir kez daha gördük.Paralı asker olmaktan bıktım derken gerçekten de para için babasını bile satabileceğini anladık.Ya Kevine ne demeli adam uçarken bile kalleşliğinden geri kalmadı.ama onun gibi süper (?) ajana ölürken korkakça altını ıslatmak hiçte yakışmadı.:img-hyste

Sitare ve Galip Beye gelince buluşmalarının altında eski bir aşk hikayesi varmiş meğer.Ama Sitare neden Galip Beye ailemden uzak dur dedi anlamadım.Yani Sanki Galip Bey intikam için Kırımlı ailesiyle uğraşıyor .

Şehbal yine her zamanki gibi süper bir piskopatı oynadı.Kızın bakışlarındaki piskopatlığa ve o süper gülüşüne bayılıyorum.Valla deli denilen kız cenapın oyunlarını süper çözdü.Hele radyoda anne ve dayısını dinlerken ve lambadaki dinleme cihazını bulduğundaki hareketleri beni öldürdü.Bu arada Giray Nogaya bu yazıyı şehbal yazdı çünkü ailemizdeki tek deli o derken aslında şehbalin ne kadar güzel deli takliti yaptığınıda gördük.Giray kadar sinsi bir yılan nasıl oluyoda kendini bu yalana inandırdı. Birde dayıyı mahsen de takip eden kişi bu sefer farklıydı.çünkü geçen bölümdeki kişinin kirli pantalonlu ve eski ayakkabıları
vardı ama bu bölümdeki temiz siyah pantalon ve ayakkabılarıda yeniydi.(gıcır gıcır)Bence o adam da Giraydı.Bir iki bölüme kalmaz bence dayınında grayın kuklası olduğunu görecez bence.

günaydin tree arkadasim.
dün aksamki bölümde olan biteni kisaca anlatmissin, cok güzel olmus. gercekten kevinin ölümüne cok sevindik, ama öbür ölüler, kevinin sevincini malesef bastirdi, birde kevinin havaya uctugunu görmek isterim, söyle param parca falan diye. dayiya gelince, bende birazcik artik adamin masumiyetinden süphelenmeye basladim, dedigin vallahi olur mu olur.sitarenin galiple bulustugunda aralarinda eski bir ask meselesi oldugu anlasildi, bakalim daha neler cikacak ortaya.

Luckdown
20-04-07, 08:28
Bölümü izledim sabah tekrarında..Akşam pusuyu izlediğim için..Bölüm gerçekten Sağır Oda için en hareketli en soluksuz izlenen bölümüydü..Herşey güzeldi ancak yine tabiki mükemmel deildi..Ama bölüm okadar anlamlıydıki hataları görmedim bu sefer ;)

Dağhan Külegeç
20-04-07, 09:51
Irağa 4 kişi giriyo altına üstüne getiriyo.Türkmenlerin öcünü alıyolar.Ohh yanında acılı adana isteyen KV laf sölüyolardı.Ama Sağır oda Kv yi beşe katladı

Messa
20-04-07, 09:55
Bence Mansur Efendi'yi takip eden kişi Nejat'tı. Ayakları kısa ve genişti. :)
Şehbal'e deli diyorlar ama o ailedeki tek akıllı kişi. Cenap'ın hain olduğunu ve Abisinin ne mal olduğunu biliyor. Giray'ın resmini çizerken ki, radyoyu dinlerken, lambayı sökerken ki halleri çok hoştu. Resmin üzerine nasıl çizik attı.

Sahar bencede oynuyor Zahit nasıl hemen kandı inanamıyorum. Boyunduruklu olan adam onu odada gördü ama birşey demedi. Bu arada kimsede demedi seni burada görmediler mi diye...

Zübeyde ve Yunus çok tatlı çocuklardı. Okuldaki patlama çok üzücüydü çocukların halleri anne babalarının halleri... Ama ben Yunus'uın babasına kızdım biraz amerikan askerleri ateş açarken kendini hiç korumadan gayet rahat koruyabilirdi önlerine attı isteyerek ölmek istedi. Halbuki geride kızın var karın var...

Giray iğrenç bir adam vede korkunç... Nogay'da onun kadar pislik. Notu kesinlikle Giray gönderdi ve hedef Sitare...

Sitare ve Galip Bey'in aralarında eskiden bir aşk mevzuu bahismiş anlaşılan. An