PDA

Tüm Versiyonu Göster : Sağır Oda- Bölüm Yorumları/1

Sayfalar : 1 2 3 4 5 6 7 8 [9] 10 11

nalan-k
26-04-07, 00:15
evt bende asla sağır odayı yalnız bırakmam bende senin dediğin gibi yapıcam...bu arada son dakika bi gelişme yayın akışı değişti 20:00 Özet 21:15 KVP Yeni blm

zagten degismeseydi sasardim, bu ne ya sasirdilar herhalde ne yayinlayacaklarini.

Hirotaro
26-04-07, 06:19
zagten degismeseydi sasardim, bu ne ya sasirdilar herhalde ne yayinlayacaklarini.
Nalan'cığım,anlaşılan ben yine TV kartımın yardımıyla Sağır Oda'yı izleyebilecem.Malum Kurtlar Vadisi var.bu haftalıkta olsa 20 de yayınlanması çok iyi olacaktı Kurtlar'ın.Kanal d de maşallah hiç yardımcı olmuyor

hyoldas
26-04-07, 13:55
Nalan'cığım,anlaşılan ben yine TV kartımın yardımıyla Sağır Oda'yı izleyebilecem.Malum Kurtlar Vadisi var.bu haftalıkta olsa 20 de yayınlanması çok iyi olacaktı Kurtlar'ın.Kanal d de maşallah hiç yardımcı olmuyor

bu arada arkadaslar ben büyük bir kv fanatikiyim, gecen hafta herseye ragmen yinede sagir odaya tv den kvp da bilgisayardan izledim, cünkü uzun zamandir bekledigim kevinin ipi cekilecek diye, ama bundan sonra malesef kvp tv den sagir odayi da hemen ertesi günü internetten izleyecegim. büyük konusmamak lazim, ben hic bir diziyi sagir odaya degismem demistim, ama isin icine kv girince akan sular durur gibi oluyor. ama sagir odayi asla birakmiyacagim.

evt bende asla sağır odayı yalnız bırakmam bende senin dediğin gibi yapıcam...bu arada son dakika bi gelişme yayın akışı değişti 20:00 Özet 21:15 KVP Yeni blm

Yaprak dökümü başlamış ne diyelim arkadaşlar hakkınızda hayırlısı, Umarım Kurtlar Vadisi beklentilerinizi karşılar. Ama internet seyri sonrasında yorumlarını bekliyoruz... :icon_sorr

Luckdown
26-04-07, 14:47
Önce kurtlar vadisi pusu izlenecek...Sora gece 4-5 gibi euro d de Sağı Oda izlenecek..Ezberledik artık;) Gayet güzel oluyo :D Herkese tavsiye ederiö hemde internetten indirmediğiniz için kota dostu :D

hyoldas
26-04-07, 14:56
Önce kurtlar vadisi pusu izlenecek...Sora gece 4-5 gibi euro d de Sağır Oda izlenecek..Ezberledik artık;) Gayet güzel oluyo :D Herkese tavsiye ederim hemde internetten indirmediğiniz için kota dostu :D

Kanal D tekrar veriyor diye suçlu mu oldu şimdi... :icon_sorr
Bari bir hafta onu bir hafta bunu izleseniz...
Reytingimizi düşürmeseniz olmaz mı ?
:img-wink:

Madem böyle bir şans var o zaman KVP izleyenleri burayı bırakmasınlar bari...
Yorumlarınızı bekliyoruz...

bu arada multimedia'daki anket bölümünü en sevdiğiniz karakteri yazın bakalım sonuçları görelim...
:good:

stormy
26-04-07, 17:24
Ben mumkunse su Nogay ile Nejati daha az gostermelerini rica edecegim..Ikisininde suratini gorunce insanin helva yiyesi geliyor :img-hyste..
Ya boyle itici olamaz kimseler..Mesela Nogay ile Cenap birbirini ortadan kaldirsa cok iyi olurdu.

hyoldas
26-04-07, 17:32
Ben mumkunse su Nogay ile Nejati daha az gostermelerini rica edecegim..Ikisininde suratini gorunce insanin helva yiyesi geliyor :img-hyste..
Ya boyle itici olamaz kimseler..Mesela Nogay ile Cenap birbirini ortadan kaldirsa cok iyi olurdu.

Stormy seni burada görmek ne güzel!
Bu kadar kayıp yaşadığımız bu günde... :icon_sorr

Ben zaten yakında geleneksel helva günleri düzenlemek istiyorum.
:img-hyste :img-hyste

Mümkünse en kansızından ve aşağılıklarından başlanarak teker teker...
Bir tek affım Duruşah'mın aile bireyleri geri kalanı savulsunlar...

Lütfen artık multimediamıza da uğrayın!
Sizler için başlık açtık, anket yaptık. :good:

Buyursunlar... :happy0064

http://www.dizifilm.com/forum/forumdisplay.php?s=&daysprune=&f=211

tree
26-04-07, 23:11
Yahu şu senaristler tiyoları bizim sitedenmi alıyorlar ne? Doktor tunaya kanserli böbreği takmamış ,hipokrat yeminini hatırlamış.:img-hyste :img-hyste Sanki bunları ben bu forumda hatırlıyorum gibi sizce ?:happy0064 :happy0064

nalan-k
26-04-07, 23:26
Yahu şu senaristler tiyoları bizim sitedenmi alıyorlar ne? Doktor tunaya kanserli böbreği takmamış ,hipokrat yeminini hatırlamış.:img-hyste :img-hyste Sanki bunları ben bu forumda hatırlıyorum gibi sizce ?:happy0064 :happy0064

ay treecigim inanmiyorum ya, bak buna cok sevindim, aslinda benim buraya bakana kadar girmemem lazim, cünkü burdan ögreniyorum, bakmadigim halde, ama napim elimde degil, yinede bir bakim diyorum. bu arada kvp da bir adam var sesi arasimin sesi, sordum yalcinersönmez arkadasimda evet sirf onun sesi degil ta kendisi dedi, yani adam kendi sesini kullaniyormus kvp da, arasin seslendirdigi sesi, ah ah icim yarildi arasin sesini duyuncak, kim bilir o nelerle ugrasiyordur diye.

Hirotaro
26-04-07, 23:37
Tempo artık Kuzey Irak'ta düşmeye başladı.ve ilk defa sağır oda'yı beğenmeme konumuna geldim.48 Saatliğine gittiler.48*3 oldu.Dizinin istanbulda anları süper geçiyor.Hele K.Irak'ta çalan şarkıyla birlikte beğenmeme düşüncem arttı.
Bu arada aferin bizim Ahmet Bey'e ameliyatta gerekeni yapmış ;)

hyoldas
26-04-07, 23:43

Ahmet Bey insafa gelmişte bizim Giray'ın insafa falan geldiği falan yok! Adamın canını aldı ama o tarzda bir insanın yaması gerekende buydu. eyvallah kardeş diyecek hali yok ya!

Ya yapacağım de ya da yapmayacağım olmadı Ahmet bey Allah rahmet eylesin.

tree
26-04-07, 23:43
Bu ne ya Giray babasını öldürdü şimdide sitare dayıyı öldürüyor galiba yani bu ailede herkes birbirine düşman.Herhalde duruyuda nogay öldürecek.bu gidişle arasa kimse kalmayacak.

Bu arada hiratoro sana katılıyorum biran önce istanbula gelseler iyi olacak

Hirotaro
26-04-07, 23:47
Bu ne ya Giray babasını öldürdü şimdide sitare dayıyı öldürüyor galiba yani bu ailede herkes birbirine düşman.Herhalde duruyuda nogay öldürecek.bu gidişle arasa kimse kalmayacak.

İlk kez Sağır Oda'dan bu bölümde sıkıldım gibi yaaa :(:(,yok böyle birşeyy.Umarım bu dakikalarda tempo artar.Kuzey Irak'ı çok abarttılar ve fazla kaldılar.
Bir an önce İstanbul'a dönmeliler
Tempo artmaya başladı :happy0064

stormy
26-04-07, 23:56
Sitare ayrana birsey koydurdu kesin ...Kadina bak be..Ya anlamiyorum basini gormedim dayiyi kim takip ediyormus?Kadin ozellikle o kafeye gonderdi onlari o ayrandada brisey vardi o yuzden Sehbale icme dedi..adam fenalasti abi iyimisin bile demiyor...Sehbal herseyin farkinda bence....Kimin eli neyin cebinde belli degil ya...Ana patron Sitare midir nedir?

hyoldas
27-04-07, 00:16

Irak iyi reyting yapıyor falan ama çıksınlar şuradan bende sıkıldım valla!
Onlar Irak'tan çıksın gizli görev sözü benden :img-hyste
Her türlü gizli görev tüyo verilir.

Bugün şunu anladım Sağır Oda hakkında yorum yapmak çok zor o konudan bu konuya atlanıyor. kafam karışıyor, neyi yorumlayacağımı şaşırıyorum.

Yalnız Zübeyde hakkındaki planlarımı açıklayayım. öhöm...
Aras bu kızı alsın acilen İstanbul'a dönsün. Duru'nun yanına gitsin.
-Duru bak bu bizim kızımız desin
Ne yakışır bizimkilere anne babalık valla çok mu oluyorum :img-blush

Sevgili Stormy; sanırım bilerek yapılan bir oyunun içindeyiz.
Hep böyle yapıyorlar bak geçen hafta altınların yayındaki adamı da göstermediler. ben hala çıldırıyorum.
Deli bakışlılık bu ailenin bütün bireylerinde var :img-hyste
o yüzden pis pis bakıyor diye kimseyi yargılamayalım.

Ne de olsa Afşar beyin çocukları Lost sahnesi neydi o :img-hyste

Multimediaaaaaaa

http://www.dizifilm.com/forum/forumdisplay.php?s=&daysprune=&f=211

Tree'ciğim akşam akşam şöyle bir gözümün önüne getireyim dedim.
Yığıldım valla :img-hyste

Hatta bunun değişik kombinasyonlarını ve permütasyonlarını da deneyelim...
herkes ölsün Duru, Aras ve Zübeyde kalsın (taktım :img-hyste )
Nasıl güzel oldu di mi?

İlhan nerde ilhan :img-pilot
beşik kertiği

stormy
27-04-07, 00:30
Sehbalin morali cok bozuldu cunku Sahin diye sevdigi adamin Girayin adami oldugunu anladi..Ya of be bu iki kardes altinlari kimse bilmiyor sanirken Giray biliyormus..Dayiyida kardesi ucurdu galiba..Harbi Lost gibi mubarek kim ne belli degil...Volkanda yasiyor mu acaba?

Sahara helva yapin :):):img-hyste

delfin_26
27-04-07, 00:39
kimin eli kimin cebinde belli degil... kırımlı ailesinin topu manyak yaaa... duru hariç demek istiyorum ama demiyorum ÇÜNKÜ,ilerleyen bölümlerde onunda manyaklıkların şahit olursak hiç şaşırmıcam... hakikaten bu senaristler süperrr...
ya bide şu altınların yanına kim gelip gidiyo çözsek rahata ericem gerçekten...
arkadaşlar dizinin sonunu kaçırdım biri kısa biözet gerse çok sevinirim...:happy0064

CveB
27-04-07, 00:52
Bu akşamki bölüm nasıldı öyle?:)(Her ne kadar başını kaçırsamda:()Sitare ve Şehbal nasıl da sırıta sırıta zehirlediler Mansur Efendi'yi...Sitare'den hiç beklemezdim.Kesin yakında Duru'da birşeyler çevirmeye başlar.Zahit'le Sahar'ın da bir kızları varmış.Gerçi neden ölmüş orasını pek anlayamadım.En son Volkan'ın hortlayıp gelmesiyle beraber anladım ki bu dizide her an her şey olabilir.

stormy
27-04-07, 00:56
Ya bu kadin Mansurdan ne istedide abisini ortadan kaldirdi? Adama ayrani icirttiler..Kim iyi kim kotu kimin nesi kimin sesi belli degil ya :)..Belkide Afsar bile olmemistir orasi belli mi olur?

Hirotaro
27-04-07, 01:04
Kırımlı ailesindeki tek temiz insan DURU'dur arkadaşlar.Diğer aile fertlerinin ne olduğunu az çok! gördük

stormy
27-04-07, 01:06
Herhalde Duruda uzun sure yurtdisinda oldugu icin temiz kalmis..Geri kalanlar gibi ne oldugu belirsiz degil...Tuna icin sevindim adam dogrusunu yapmis aslinda aklima gelmisti belki boyle birsey yapmis olacagi ama Girayin adami oldugu icin belli olmuyor..Belkide Afsar bile yasiyordur,..

tree
27-04-07, 08:29
Garibim dayı aktarda şehbale Cenap yakında beni öldürür dedi ama azrailinin kardeşi olduğunu bilemedi :img-yes: Birde arkadaşlar avşar beyin ölmediğini birkaç sayfa önce ben tahmin etmiştim ( tabii tutarsa ?)yine söylüyorum istermisiniz mahzendeki o olsun.(gerçi ben giray veya nogay kardeşler diyorum ama olurmu olur. Bu dizide neyin ne zaman olacağı belli değil.)

Hyoldascığım sahara helvaya değmez be canım. :good:

stormy
27-04-07, 08:39
Bence Afsar yada Sahin ikisinden biriydi dergahtaki..Kimin eli kimin cebinde belli degil ki?..Lost dizisini pek izlemedim ama cok gizemli oldugunu biliyorum yani oradada kim neyi dogru soyluyor belli degil ..bunuda ona benzetiyorlar galiba..Kirimli ailesindekilerin sinsi sinsi gulusleri bir garip...Aras, Oguz, Zahid, Duru disindakiler suphe uyandiriyor..

hyoldas
27-04-07, 08:43
Garibim dayı aktarda şehbale Cenap yakında beni öldürür dedi ama azrailinin kardeşi olduğunu bilemedi :img-yes: Birde arkadaşlar avşar beyin ölmediğini birkaç sayfa önce ben tahmin etmiştim ( tabii tutarsa ?)yine söylüyorum istermisiniz mahzendeki o olsun.(gerçi ben giray veya nogay kardeşler diyorum ama olurmu olur. Bu dizide neyin ne zaman olacağı belli değil.)

Hyoldascığım sahara helvaya değmez be canım. :good:

Afşar Beyi astılar yapmayın bence kesinlikle Afşar değil!
Giray ve Nogay'da olmaz. Giray o sırada cenap tarafından kaçırılmak üzereydi.
Belki dizideki gerçek kişidir o !

Mansur Dayı ayran yüzünden mi öldü, deli bakışlı aile bireyleri bizi kandırmak için mi böyle deli deli baktılar azzzz sonraaa

Bence de değmez Zahit'e şöyle helal süt emmiş, akça pakça, islami usullerde bir kız bulmak lazım tabi... Bu pis kadının acısını unutsun. Eroin verdiğini duyunca nasıl gözleri faltaşı gibi açıldı.
İmansız Zahar... :img-fear2

stormy
27-04-07, 08:46
Ya bence ayrandan oldu..cunku Sitare tam Sehbal icecekken dur icme dedi sonraki bahanesi senin midene zararli dedi...Ondan sonra bulusmadan once o kafenin ismini soyledi abisine..Abisi Girayin odasinda fenalasirken Sitare iyimisin bile demedi...Sehbalin aktarda dayisina Noldu dayi sira sende mi?demeside tuhafti

Ayrica aklima suda geliyor Cenap Afsarin mezarini acmaya calisiyordu belkide oldugunden emin olmak icin yani sonucta gomen dayilari belki olmedi..

hyoldas
27-04-07, 08:48
Bence Afsar yada Sahin ikisinden biriydi dergahtaki..Kimin eli kimin cebinde belli degil ki?..Lost dizisini pek izlemedim ama cok gizemli oldugunu biliyorum yani oradada kim neyi dogru soyluyor belli degil ..bunuda ona benzetiyorlar galiba..Kirimli ailesindekilerin sinsi sinsi gulusleri bir garip...Aras, Oguz, Zahid, Duru disindakiler suphe uyandiriyor..

Stormy Lost'la pek alakası yok. Ama Afşar beyin yeşil sayıları Lost'unb uğursuz sayılarıydı. Kırımlı Ailesi gerçekten çok esrarengiz kimin eli kimin cebinde belli değil. Kimseye güvenim kalmadı. Şehbal en uyanıkları cenap'ın kötü niyetli olduğunu anlayan ilk kişi...
Farkındamısınız Nejat'ın yerien koymuş gibi oldu Cenap'ı. Nejat kaç bölümdür ortada yok!

Artık İstanbul'a dönsünler istiyorum. :icon_sorr

Duru: Aras'ı bırakırsam fena olur!!! :img-hyste

stormy
27-04-07, 08:51
Nejat helvasi icin malzeme bakmaya gitmis oyle kaliteli seyler ariyormus ondan bir kac bolumdur yok :img-hyste..malzemesi cok olsunda yiyen bol olsun diyormus :img-hyste

tree
27-04-07, 09:13
Ya bence ayrandan oldu..cunku Sitare tam Sehbal icecekken dur icme dedi sonraki bahanesi senin midene zararli dedi...Ondan sonra bulusmadan once o kafenin ismini soyledi abisine..Abisi Girayin odasinda fenalasirken Sitare iyimisin bile demedi...Sehbalin aktarda dayisina Noldu dayi sira sende mi?demeside tuhafti

Ayrica aklima suda geliyor Cenap Afsarin mezarini acmaya calisiyordu belkide oldugunden emin olmak icin yani sonucta gomen dayilari belki olmedi..

Birde dikkat ettinizmi Şehbal çay bahçesinde dayıya ben burayı daha önce görmüştüm annem ve üniversiteden arkadaşları burada bu masada resim çekmişlerdi dedi.Yani sanki Sitare herşeyi ayarlanmış gibiydi. (sitarenin gözlerindeki o ışıltı sanki avrupa yakasındaki aslının şeytanlık düşünürken gözlerinden gelen ışıltıyla aynıydı:img-hyste :img-hyste )

Bahar61
27-04-07, 09:17
[QUOTE=hyoldas;3107585]************************************************** ************

Yalnız Zübeyde hakkındaki planlarımı açıklayayım. öhöm...
Aras bu kızı alsın acilen İstanbul'a dönsün. Duru'nun yanına gitsin.
-Duru bak bu bizim kızımız desin
Ne yakışır bizimkilere anne babalık valla çok mu oluyorum :img-blush

Zaten bu gidişle kendi çocukları olamayacak,senin dediğin gibi yapsınlar,gerçi biraraya gelebilecekleride yok ya neyse.sıra büyük ihtimalle duruda.nasıl bir aile bunlar benim aklım almıyor.giray ne güzel açıkladı kendi ve kendi gibi düşünenlerin duygularını;

paranın milliyeti yoksa benim için niye olsun,vatanmış,devletmiş,ulusmuş benim için hiç önemli değil(gözünüze dizinize dursun bu vatan,bu millet)

dr.ahmet gitti,zaten sonunun böyle olacağı belliydi çok şükür giderayak iyibirşey yaptı gencecik bir insanın hayatını karartmadı(daha önceki yazımda böbreği değiştirmediğini düşündüğümü yazmıştım,yanılmadığım için çok mutluyum,inşallah tuna bir daha kırımlıların gazabına uğramaz)

Luckdown
27-04-07, 09:18
Birde dikkat ettinizmi Şehbal çay bahçesinde dayıya ben burayı daha önce görmüştüm annem ve üniversiteden arkadaşları burada bu masada resim çekmişlerdi dedi.Yani sanki Sitare herşeyi ayarlanmış gibiydi. (sitarenin gözlerindeki o ışıltı sanki avrupa yakasındaki aslının şeytanlık düşünürken gözlerinden gelen ışıltıyla aynıydı:img-hyste :img-hyste )

Bişeyi daha atlıosunuz neden aktardaydılar?:img-wink: Bence Ayran la aktarın bir ilişkisi var..Şehbal telefonu açtığında üstüne basa basa aktardayız anne dedi..Bir çeşit zehir kapmış olabilir şehbal orda...Buda bir düşünce tabii kesinlik içermeyen :)

hyoldas
27-04-07, 09:26

Tree'ciğim biz buna kısaca septik diyoruz. Şüphe ettiğimden dahi şüphe ediyorum valla ne hale geldik söylediklerin mantıklı gelse de bu kadar vicdansızlığı kaldıramayacağım.

Aşk......
Nefret......
Entrika....
Hırs.....

Gel vatandaş gelll :img-hyste

hyoldas
27-04-07, 09:29
Zaten bu gidişle kendi çocukları olamayacak,senin dediğin gibi yapsınlar,gerçi biraraya gelebilecekleride yok ya neyse.sıra büyük ihtimalle duruda.nasıl bir aile bunlar benim aklım almıyor.giray ne güzel açıkladı kendi ve kendi gibi düşünenlerin duygularını;

paranın milliyeti yoksa benim için niye olsun,vatanmış,devletmiş,ulusmuş benim için hiç önemli değil(gözünüze dizinize dursun bu vatan,bu millet)

dr.ahmet gitti,zaten sonunun böyle olacağı belliydi çok şükür giderayak iyibirşey yaptı gencecik bir insanın hayatını karartmadı(daha önceki yazımda böbreği değiştirmediğini düşündüğümü yazmıştım,yanılmadığım için çok mutluyum,inşallah tuna bir daha kırımlıların gazabına uğramaz)

Öyle deme ama benim hala umudum var...
Duru ile Aras bir araya gelmeli.... Ayrıca bu çocuk düşüncesi ne kadar çok yakışıyordu çocukla Aras valla umarım dizide kendi çocuğuyla da görürüz.

Giray gibi vatan hainleri hiç bir zaman gerçekleşmeyecek ütopyalarıyla, hayalleriyle yaşadursunlar. Dünyanın bir yerlerinde onlara cevabını verecek vicdanda insanlar hala var... :good:

http://www.dizifilm.com/forum/forumdisplay.php?f=211

Multimedia'ya bekliyoruz....

yakupoglu61
27-04-07, 09:40
valla o uşağı görünce zahit gibi şaşırdım bu adam ölmemişmiydi üstelik mezara gömülmüştü nasıl olurda yaşar...!

acaba bunu arasla oğuz bey biliyolarmı...?

tree
27-04-07, 09:42
Arkadaşlar şehbal kırımlı holdingte cenapla karşılaştıktan sonra neden öyle nefes nefese durunun yanına gitti anlayan varmı.

http://www.galeriturk.net/getimg/006wm9.png (http://www.galeriturk.net)

september_06
27-04-07, 09:47
Yahu benim iyice kafam karıştı. Neler oluyor bu dizide böyle. Her bölümde şok oluyoruz. Entrika , entrika, entrika.:icon_whis

Gitti Mansur Efendi gittiii.Sitarenin ne denli kirli olduğunu daha önce söylemiştim. Bölümler ilerledikçe daha da anlaşılacak bu.:img-yes:

Bahar61
27-04-07, 09:47

bence o resimlerde galip beyde vardı.hazırlıklı olalım galip beyde heran farklı bir yönden karşımıza çıkabilir.gerçektende bu dizide nezaman neyin olacağı belli değil.
duru dışındaki tüm kırımlılar;sitareden,şehbale kadar hepsi potansiyel katil ve psikopat...............

september_06
27-04-07, 09:48
Zahit hayalmi gördü acaba, o asker ölmemişmiydi Volkan mıydı neydi.

Ya kafayı yiycem ben yaaa

hyoldas
27-04-07, 09:55
valla o uşağı görünce zahit gibi şaşırdım bu adam ölmemişmiydi üstelik mezara gömülmüştü nasıl olurda yaşar...!

acaba bunu arasla oğuz bey biliyolarmı...?

Bence hayal gördü Zahit uyuşturucunun etkisiyle...
Ama o adamları birisi öldürdüyse bu kim merak ettim.
Ömer Naci mi döndü geldi acep :img-cool2

hyoldas
27-04-07, 10:00
Arkadaşlar şehbal kırımlı holdingte cenapla karşılaştıktan sonra neden öyle nefes nefese durunun yanına gitti anlayan varmı.

http://img241.imageshack.us/img241/7628/006wm9za4.png

Şu Şehbal'in bakışlarına hastayım yahu bir insan bu kadar mı psikolojik manyak gibi bakar.... :img-hyste

Şehbal'in dizideki yaşını bilen var mı arkadaşlar?

Bugün sabah sabah canlılığınıza hayran kaldım.
Hep böyle yorumlar bekliyorum :img-wink:
sabah şekerleri gibiyizzz....

bence o resimlerde galip beyde vardı.hazırlıklı olalım galip beyde her an farklı bir yönden karşımıza çıkabilir.gerçektende bu dizide nezaman neyin olacağı belli değil.
duru dışındaki tüm kırımlılar;sitareden,şehbale kadar hepsi potansiyel katil ve psikopat.............

Bahar61 sen nerelerdeydin yahu ne potansiyel varmış sende!
Hafta sonu bu konuyla ilgili özel bir çalışma yapıcam söz valla billa

Bahar61
27-04-07, 10:51
Zahit hayalmi gördü acaba, o asker ölmemişmiydi Volkan mıydı neydi.

Ya kafayı yiycem ben yaaa

zahit uyuşturucunun etkisiyle halisinasyon görmüş olabilir,başka bir mantıklı açıklaması olabilir mi bilmiyorum.belkide başkası yardıma geldi ve zahit onu volkana benzetti.
aslında bununla ilgili bir söylenti vardır ama bilmiyorum yazarsam benimle dalga geçermisiniz,olsun ben yinede yazayım;

efendim,kurtuluş savaşında ve kore savaşında ,daha önceki savaşlarda şehit olanların gelip askerlere yardım ettiği söylenir.hatta bu söylentiler taa islamiyetin ilk zamanlarında peygamberimizin inanmayanlarla yaptığı savaşlara kadar uzanır,o savaşlardada meleklerin yeryüzüne inip müslümanlara yardım ettiği söylenir.

ben duyduklarımın yalancısıyım,inanıp inanmamak size kalmış.dersenizki, sen inanıyor musun?
evet inanıyorum,hayır aptal falan değilim...........

tree
27-04-07, 11:49
efendim,kurtuluş savaşında ve kore savaşında ,daha önceki savaşlarda şehit olanların gelip askerlere yardım ettiği söylenir.hatta bu söylentiler taa islamiyetin ilk zamanlarında peygamberimizin inanmayanlarla yaptığı savaşlara kadar uzanır,o savaşlardada meleklerin yeryüzüne inip müslümanlara yardım ettiği söylenir.

ben duyduklarımın yalancısıyım,inanıp inanmamak size kalmış.dersenizki, sen inanıyor musun?
evet inanıyorum,hayır aptal falan değilim...........[/QUOTE]

Doğru diyosun bu tür şeyleri büyüklerimden duymuştum. Gerçektende bende inanıyorum.Hatta büyük büyükanneannemde böyle birşeyle karşılaşmış zamanında .

Neyse hatırlarsanız Lala ilk bölümlerde bir dehlize gidiyordu ve bizler ilk o zamanlar gördük altınları. bence dayı ve sitarenin de girdiği dehliz buydu Peki Lala dehlizi biliyordu da bunu yetiştirdiği öğrencisi Giray'dan saklamış mıydı?

Hiç sanmam dayının dehlizde gördüğü Giraydı.Aslında dayı zaten sır dolu bir adamdı.birkaç bölüm önce gözünün altında yara izleri vardı .tam hatırlamıyorum ama sitare veya şehbal sorduğunda dayı geçiştirmişti olayı.O yara izi açığa çıkmadı neden nasıl olduğu?

Üfffffffff bu ne be kafamız iyice karıştı valla Allah sonunu hayır etsin diyelim

nalan-k
27-04-07, 11:57
herkese merhabalar, bende demin sagir odayi izledim, ya cok güzeldi ya. benim yazicak cok fazla seyim yok cünkü dün aksamdan beri bayagi sorulmus, ve cevaplanmis burada. müthis ötesi bir bölüm oynamis bence. yalniz akima takilan birsey var. bu sahra infision veriyorduya zahite, sana artik iki igne lazim dedi, biri infision biride eroin, eroinmen zahit dedi, peki bu eroin veriyormuymus yoksa vermeye basliyacakmiydi gebermeden önce. aslinda herhalde vermeye basliyacakti,ama sirf infisiondanda zahitin bukadar bitkin olmasi beni sasirtiriyor.

hyoldas
27-04-07, 12:03
Nalan'cığım KV seni sardı galiba iki yorumu da esirgeme bizden yahu...
Sen aynılarını yaz biz yorumlarız canım benim.

Bu hafta reytingleri çok merak ediyorum. Acaba kaçıncı oluruz.

Yorumlarınız... :img-wink:

tree
27-04-07, 12:21
herkese merhabalar, bende demin sagir odayi izledim, ya cok güzeldi ya. benim yazicak cok fazla seyim yok cünkü dün aksamdan beri bayagi sorulmus, ve cevaplanmis burada. müthis ötesi bir bölüm oynamis bence. yalniz akima takilan birsey var. bu sahra infision veriyorduya zahite, sana artik iki igne lazim dedi, biri infision biride eroin, eroinmen zahit dedi, peki bu eroin veriyormuymus yoksa vermeye basliyacakmiydi gebermeden önce. aslinda herhalde vermeye basliyacakti,ama sirf infisiondanda zahitin bukadar bitkin olmasi beni sasirtiriyor.

Nalancığım sahar zahite insülin yerine eroin veriyormuş. o yüzden eroinman zahit dedi.

Messa
27-04-07, 12:28
Dediğiniz gibi dizi hakkında yorum yapmakta tahmin yürütmekte çok zor.

Bencede Kuzey Irak meselesini fazla uzattılar biran evvel İstanbul'a dönsünler. Zahit'e de sinir olmaya başladım saf hemen inandı Sahar'a... Aras ve Oğuz Bey maşallah dünayyı kurtaran adam gibi tek başlarına peşmerge amerkan askeri götürüyorlar helal olsun valla. Züneydelerde kahvaltı yaptıktan sonra sofrayı toplamaya Aras ve Oğuz Bey'de yardım etti yaa ben çok sevindim tuhaf ama sevindim...

Sitare, kardeşini öldürdü inanamıyorum Sitarenin iyi olduğunu düşünüyordum ama Giraydan pek bir farkı yokmuş. Giray kendi yapmıyor yaptırtıyor annesi kendi yapıyor. Neden öldürdü ki acaba. Nazi altınları için mi?

Ahmet bey tunanaya kanserli böbreği nakletmemiş çok sevindim yaa. Ama adam gitti allah rahmet eylesin.

Cenapta ne adammış hemen girayla anlaştı gerçi buda dümen yaa. Kevin'ın ölmesi girayın çok işine yaradı.

nalan-k
27-04-07, 12:42
Nalan'cığım KV seni sardı galiba iki yorumu da esirgeme bizden yahu...
Sen aynılarını yaz biz yorumlarız canım benim.

Bu hafta reytingleri çok merak ediyorum. Acaba kaçıncı oluruz.

Yorumlarınız... :img-wink:

sagol canim arkadasim be, bende daha benimle kimse konusmaz, cevap vermez zanletmistim:img-hystekacakkimya ondan yani. yok yani simdi ben ne yazayimki benim kafamdaki soru isaretlerini az biraz ögrendim burdan, cünkü bengecikmeli baktigim icin soran sormus, cevaplayan cevaplamis, simdi aynisinida sormak olmaz degilmi.
bu arada reytin konusuna gelince, gercekten en icten duygularimla söylüyorum inaninki sagir odanin 1 numara olmasini kesinlikle istiyorum, simdi diyeceksinizki hayret birsey ya, bu kizin kafasi kirrikmi ne:img-hyste , ben öbürüne bakiyorum cünkü basindan beri kv fanatikiyim o yüzden ben ona canli canli diyeyim tv den bakiyorum, ama sagir odanin yeri ayri canim, benim yanimda.ben isiyorumki söyle ikisi ayni anda degilde, ayri ayri vakitlerde oynasa, herkes hak ettigine alsa daha güzel degilmi, ve herkes iki cok güzel büyük yapimin arasinda kalmasada bakabilse.

tree
27-04-07, 12:48
ratingler geldi arkadaşlar

1 KURTLAR VADISI PUSU [NET] SHOW 10,50 28,10
2 SAGIR ODA [NET] KAND 5,90 18,00
3 KURTLAR VADISI PUSU (OZET) [NET] SHOW 5,10 15,80

1 KURTLAR VADISI PUSU [NET] SHOW 11,80 29,80
2 KAYBOLAN YILLAR [NET] STAR 6,00 16,10
3 KURTLAR VADISI PUSU (OZET) [NET] SHOW 5,60 15,90
4 HABABAM SINIFI UC BUCUK (T.S) [NET] KAND 5,60 14,80
5 YERSIZ YURTSUZ [NET] ATV 5,60 14,70
6 SAGIR ODA [NET] KAND 4,60 15,10

nalan-k
27-04-07, 12:53

arkadasim bende tam ekliyecektim sen elini daha cabuk tutmussun. birsey sorcam ben simdi biz 2. miyiz 6. miyiz:img-help:

hyoldas
27-04-07, 13:00
Reytingler süper gelmiş hatta süper ötesi
6. olmamız bence çok kötü değil! Sanırım bu Irak olayı bizden başka herkesi sarmış gözüküyor.
KV'ne kafa tutabilen bir dizimiz var :happy0064

Kanal D'nin neden başka bir güne almadığını daha açık bir şekilde görmüş olduk...

AB GRUBU

65 SAGIR ODA (OZET) [NET] KAND 0,90 6,30

TOTAL

64 SAGIR ODA (OZET) [NET] KAND 1,00 8,50

Reyting yüksek olmasa da share epey yüksek reklam verenler için çok bile...

yalcinersonmez
27-04-07, 15:05
ark. ben kvyi izlediğim için sağır odayı az önce netten izledim gine süper bir blm olmuş ahmet bey ii yapmış böbreği değiştirmeyerek ama adam canından oldu...bence giray bu işi yarım bırakmaz böbreği yine değiştirir...zahit az daha gidiciydi seheri öldürmesi ii oldu şok olum seherin karısının oldğunu öğrendikten sonra bide kzınında olduğunu öğrendik...bu bölümde nedense hiç galip bey ve arkadaş gösterilmedi...ve volkan nerden çıktıda o admları temizledi sırıta sırata...adam ölmemişmi yoksa mezarındanmı dirildi anlamadım walla haftaya cumayı sabırsızlıkla bekliorum...

hyoldas
27-04-07, 15:22
ark. ben kvyi izlediğim için sağır odayı az önce netten izledim gine süper bir blm olmuş ahmet bey ii yapmış böbreği değiştirmeyerek ama adam canından oldu...bence giray bu işi yarım bırakmaz böbreği yine değiştirir...zahit az daha gidiciydi seheri öldürmesi ii oldu şok olum seherin karısının oldğunu öğrendikten sonra bide kzınında olduğunu öğrendik...bu bölümde nedense hiç galip bey ve arkadaş gösterilmedi...ve volkan nerden çıktıda o admları temizledi sırıta sırata...adam ölmemişmi yoksa mezarındanmı dirildi anlamadım walla haftaya cumayı sabırsızlıkla bekliorum...

Hem Tree'nin yazdıklarını düşünüyorum (belki görünüyorlardır)
hem de Şehitler Ölmez mesajı aklıma geliyor.
Volkan'ın yaşadığını düşünmüyorum. Sadece bir hayaldi, anlamlı ve bir o kadar duygu dolu.... :icon_sorr

Cuma çok güzel :img-hyste
Okumadan yorum yazın bak Nalan'cığım bizi okuduğu için yazacak birşey bulamıyor...

cerenimo
27-04-07, 15:25
Afşar Beyi astılar yapmayın bence kesinlikle Afşar değil!
Giray ve Nogay'da olmaz. Giray o sırada cenap tarafından kaçırılmak üzereydi.
Belki dizideki gerçek kişidir o !

Mansur Dayı ayran yüzünden mi öldü, deli bakışlı aile bireyleri bizi kandırmak için mi böyle deli deli baktılar azzzz sonraaa

Bence de değmez Zahit'e şöyle helal süt emmiş, akça pakça, islami usullerde bir kız bulmak lazım tabi... Bu pis kadının acısını unutsun. Eroin verdiğini duyunca nasıl gözleri faltaşı gibi açıldı.
İmansız Zahar... :img-fear2

Bence de Afşar değil.Aynen Giray ve Nogayın da olmayacağını düşünüyorum.Hatta bir yorum yapayım.Bence Şahin!...
Bu arada mutlu oldum doktorun o kanserli böbreği takmadığına.Oley be, bir yorumum tuttu :) Mansur Dayıyı zaten Sitare öldürdü.Ayranla.Şahbale içme demesinden anladım.Bir de Girayın orda adam ölünce üzülmüş numarasına yatıyor, çakaal :icon_twis :)
Bir de şunu söylemek istiyorum.Giray oradaki altınları bilmiyordu, ama Cenap dedi ya sen sadece o koleksiyon için mi geldim sandın diye...Orda daha altınlar olduğunu anlaadı Giray...
Bu bölüm harikaydı bence.Sıkılmadım.Özellikle o Türkmenleri gömecekleri zaman peşmergeler saldırıya geçti ya, orada koptum zaten...Şehbal her şeyi anladı zaten.Saharın da ölmesi beni baya bir mutlu etti.(Sadist miyim neyim??:))
İlk önce Zahit cidden Sahara güvendi sandım.Sonra annem hatırlattı paralar gitmemişmiydi diye:)Bir düşündüm, ooooo paralar gitmesi gereken yerlere gideli...........
Sonuç olarak güzel bir bölüm izledik.Ama bundan önceki bölümün daha güzel olduğunu söyleyebilirim.Zaten 1-2 bölüm sonra Türkiye'ye gelirler merak etmeyin...:img-wink:

cerenimo
27-04-07, 15:41
kurtuluş savaşında ve kore savaşında ,daha önceki savaşlarda şehit olanların gelip askerlere yardım ettiği söylenir.hatta bu söylentiler taa islamiyetin ilk zamanlarında peygamberimizin inanmayanlarla yaptığı savaşlara kadar uzanır,o savaşlardada meleklerin yeryüzüne inip müslümanlara yardım ettiği söylenir.

evet inanıyorum,hayır aptal falan değilim...........

Ben de inanıyorum tabiki. Neden aptal olasın ki??
Ben de duymuştum böyle durumlar olduğunu çünkü.Çoğu yerde bahsedilir...

Bu bölümde 1 kere verdi.Zahit de ondan dolayı bu kadar bitkindi.Halisünasyon bile gördü;"Volkanı"...Ne söyleyerek verdi tam hatırlamıyorum ama, damardan verdi hem de...

Dediğiniz gibi dizi hakkında yorum yapmakta tahmin yürütmekte çok zor.

Bencede Kuzey Irak meselesini fazla uzattılar biran evvel İstanbul'a dönsünler. Zahit'e de sinir olmaya başladım saf hemen inandı Sahar'a... Aras ve Oğuz Bey maşallah dünayyı kurtaran adam gibi tek başlarına peşmerge amerkan askeri götürüyorlar helal olsun valla. Züneydelerde kahvaltı yaptıktan sonra sofrayı toplamaya Aras ve Oğuz Bey'de yardım etti yaa ben çok sevindim tuhaf ama sevindim...

Sitare, kardeşini öldürdü inanamıyorum Sitarenin iyi olduğunu düşünüyordum ama Giraydan pek bir farkı yokmuş. Giray kendi yapmıyor yaptırtıyor annesi kendi yapıyor. Neden öldürdü ki acaba. Nazi altınları için mi?

Ahmet bey tunanaya kanserli böbreği nakletmemiş çok sevindim yaa. Ama adam gitti allah rahmet eylesin.

Cenapta ne adammış hemen girayla anlaştı gerçi buda dümen yaa. Kevin'ın ölmesi girayın çok işine yaradı.

Yoo, hemen inanma gibi bir durum yok ki.Biliyordu Sahardan böyle bir numara çıkacağını, zaten paralar gideceği yere gitti...Ondan dolayı istese de söyleyemez...Yani inanmadı Sahara, Oğuzları da dinleyerek sanırım:)

cerenimo
27-04-07, 15:48

Offf...Bence mükemmel ratingler yaa:)
KVPnun özetini bile geçmişiz, ki o erken saatte verildi:) Ama oranlarda baya bir fark var:)Bu arada Totalde düşmüş ratingler baya, neyse biz onu da hallederiz:)

Ben de duymuştum böyle durumlar olduğunu çünkü.Çoğu yerde bahsedilir...

Bu bölümde 1 kere verdi.Zahit de ondan dolayı bu kadar bitkindi.Halisünasyon bile gördü;"Volkanı"...Ne söyleyerek verdi tam hatırlamıyorum ama, damardan verdi hem de...

Ne yapmışım ben ya.Bir öyle yazmışım bir böyle:)
Ama bana kalırsa Volkan Zahite yardım etti, Zahit ise halisünasyon görüyor sandı :)

tree
27-04-07, 15:59
Ne yapmışım ben ya.Bir öyle yazmışım bir böyle:)
Ama bana kalırsa Volkan Zahite yardım etti, Zahit ise halisünasyon görüyor sandı :)

Sevgili cerenimo bence volkan değildi.Sadece zahit geçirdiği eroin şoku ve gördüğü halüsinasyon sonucu öyle gördü.Yok eğer volkansa bu dizi sır kapısına döndü :img-hyste

Birde volkanın kafasında yaraya benzer çiziklermi vardı ne ?Ayrıca oğuz bey galip hoca ile tf görüştüğünde volkanın öldüğünüde söylemedi. (yahu ben ne yapıyorum .)valla kendimi şehbal gibi görmeye başladım tam bir piskopat

hyoldas
27-04-07, 16:13
Cerenimo ne yaptın böyle hemencecik hepsini yorumlayıvermişsin. :img-wink:

Bu haftaki bölüm ne olursa olsun çok güzeldi.
Sağır Oda milliyetçi duygulara hitap etmeye devam ediyor ama esrarengiz olacağız diye iflahımızı kesiyorlar o ayrı bir konu!!!

Volkan'ın görünmesinin mantıklı bir açıklması olduğunu zannetmiyorum. Hem eroin etkisi hemde şehitler ölmez mesajından başka birşey değil...

merve ist
27-04-07, 16:22
Offf...Bence mükemmel ratingler yaa:)
KVPnun özetini bile geçmişiz, ki o erken saatte verildi:) Ama oranlarda baya bir fark var:)Bu arada Totalde düşmüş ratingler baya, neyse biz onu da hallederiz:)

kurtlar eskisi gibi degilki bende syretmiyorum artık ,birazda oyunculuk lazım kardeşim degilmi ama,baştakileri doldurmak için o kadar oyuncu koyarsan ancak gidersin ama bir yerde tıkanırsın ben inanıyorum sagır oda daha kaliteli bir dizi her yönü ile:good:

Melal
27-04-07, 16:27
Dün akşamki bölümü pek beğenmedim.
Irak işini fazla uzattılar.
Mansur dayı'da mefta oldu Giray'ın sayesinde.
Yakında Giray bütün aileyi temizleyecek.:)
Ama Mansur dayı'nın ölmesinde Sitare Hanım'ında parmağı var.
Bu arada Tuna'ya kanserli böbrek takılmamış olmasına çok sevindim.
Aras dönünce kardeşinin gerçekten iyi olduğunu görecek.:)
Şehbal artık daha çok görünmeye başladı.
Ve en önemlisi Cenap'ı şirkette görmesi iyi oldu.
Şehbal akıllı kız taşları yerine oturtursa abisinin ne mal olduğunu ortaya çıkarabilir.
Çünkü herkes Şehbal deli diye kaale almıyor.:)
Sahar'ın Zahid'e uyuşturucu vermesine üzüldüm inşallah Zahid'e birşey olmaz çünkü onsuz bir Sağır Oda olmaz.
Umarım haftaya daha iyi bir bölüm izleriz.

Bahar61
27-04-07, 17:10
sevgili arkadaşlarım,görüyorumki kahramanlarımızın ırakta fazla kalması sizleri sıkmaya başlamış,bizler ekran başında izlemeye tahammül edemiyoruz ya orada yaşayan soydaşlarımız,sadece müslüman oldukları,türkoldukları için soykırıma-evet bence tastamam soykırım-yapabilseler türklerin soyunu tamamen kazımak ,dünya üzerinden ebediyyen silmek isterler ama avuçlarını yalarlar yok öyle yağma,bu ülke sahipsiz değil.ben gençlerimize ,kahramanlarımıza ve derin devletimize:sad53: güveniyorum.
gerçi ülkemizi sadece gençlerimiz ve kahramanlarımız seviyor ve koruyor değil,yeri gelince çoluk çocuk,ihtiyar tüm türk halkı-lazı,çerkezi,kürdü,alevisi,sünnisi bu ülke üzerinde yaşayan herkes istisnasız,inanıyorumki elinden gelen herşeyi yapar,yapmıştır,yapacaktırda,bunu da tüm dünya bilir,zaten o yüzden işlerini gizli kapaklı,kahpece yapıyorlar,paralı askerlerle,satın aldıkları insan müsvetteleriyle iş görüyorlar.tabii er meydanında savaşmak erlere yakışır,kahpelere,hainlerede arkadan vurmak yakışır.
uzmanlar çocuk yetiştirme hakkında çeşitli kitaplar yazıyorlar,neymiş efendim çocuk anne babaya bağımlı olmayacakmış,anne baba çocuğuna aşkım türü sevgi sözcükleri söylemeyecekmiş,vs.vs birsürü şeyler,ben bu tür safsataların tamamen amerikanın ve avrupanın, yıllardır uğraştığı halde hiçbirşekilde yıkamadığı türkiye cumhuriyetini ,türk aile yapısını,yeni yetişmekte olan gençleri dejenenerasyona uğratarak yıkmaya çalışması olarak görüyorum.tabiki gençlerimiz kendi ayakları üzerinde durmayı bilecekler,kendileri ne kadar değerliyse karşılarındaki insanında o derece kıymetli olduğunu bilecek kabul edecekler,hiç sevgi dolu bir ailede yetişen bir insanla ,sevgisiz bir ortamda,sürekli kavga gürültünün olduğu bir ailede yetişen insan bir olabilir mi allah aşkına.Ayıptır söylemesi ben otuzüç yaşındayım sabahları annem beni
öperek ve şarkılar söyleyerek uyandırır.
pardon ya nereden nerelere geldim.......
evet türkmenlerin yaşadığı dramı bizimle birlikte tüm dünya izliyor,görüyor ama maalesef hiçbir şey yapmıyor,umurlarında bile değil,hani nerde insan hakları,benim gördüğün insan hakları sadece hıristiyanları ve yahudileri insan olarak görüyor.

hyoldas
27-04-07, 17:29
Bahar'cım genelde söylediklerine katılıyorum.
Özellikle de "son" paragrafına :img-wink:

Ama katılmadığım şu yanında smiley olan derin devlet mevzu :img-blush
Derin devlet hep konuşulur. Türkiye'nin bir köşelerinde bu derin devlet denen insanlar vardır...
Derin devletten medet ummak onun adını zikretmektense, Türkiye'nin arkasındaki güç demek daha doğru geliyor. Çünkü derin devlet adı yanlış amaçlar taşıyor. Bilmem anlatabiliyor muyum? Türkiye'nin arkasındaki adamlardan medet ummayı yanlış buluyorum. Çünkü her zaman halkın yanında değiller... Çok derin konulara girdik sanırım... :)

Bahar61
27-04-07, 17:44
Bence işin içine vatan, millet, toprak, bayrak sevgisi girerse herşey boştur insana. Zahit doğru olanı yapıyor hele bu sahar gibi kansız biriyse.Kadının para için yapmayacağı şey yok yani (ne olur yani oda para için can vermiş olsun:img-hyste )

eski bir yazıyı alıntı yaptım ama ancak okuyabildim.vatan-millet-bayrak buradaki herkes gibi benim içinde çok kutsal,bazı insanlar ki umarım sayıları azdır bizim gibilerin vatan sevgisini anlayamıyor,kafaları basmıyor ve dahası bu tür şeyler onlara anlamsız geliyorya çıldırıyorum ben.benim kafamda bunu basmıyor vatansız devletsiz millet olur mu? aa pardon yaa benim kafam gerçekten basmıyor hala vatan millet sakaryadan bahsediyorum,benimkide kafa değil ,nato mermer nato mermer:icon_sorr :icon_sorr

böyle düşünen insanları ölünce umursamadığı vatan toprağına koymasalar keşke........

saharı da birtürlü çözemedim,bir bakıyorum gözünden yaş geliyor hah tamam insafa geldi diyorum,hooop birde bakıyorum 360 derece dönmüş,nereye dönüyo be değişmemiştiki,hay allahım bu sağır oda beni iyice aptallaştırdı kafam çorbaya döndü.........

ve birde akşam öğrendikki zahit ve saharın hilal adında bir kızları varmış ve maalesef zahitin yüzünden-ben saharın yalancısıyım o dedi-ölmüş.büyük ihtimalle sahar kızının ölümünden sonra paralı asker olmuştur,bakalım ilerleyen bölümlerde zahidin bu ölüme nasıl sebebiyet verdiğini öğrenebilecekmiyiz.......

sorular ,sorular, sorular..........

hiç sonu gelmeyen birsürü soru......

1:sitare hanım kendi kardeşini niçin öldürdü?
2:şehbal gerçekten deli mi,yoksa bu bir oyun mu,oyunsa kimin oyunu ve niçin oynanıyor
3:duruşah(umarım ismi ve göründüğü gibidir-duru ve temizdir) kırımlıların gerçek kızı mı?
4:mansur dayı niçin öldürüldü?
5:galip bey;sitare hanım artık bizimle uğraşmaktan vazgeç diyince niçin o yüz ifadesiyle baktı ve hiçbirşey demedi.?
6:allahım yoksa galip beyde de birşeyler mi var?(n'olur o temiz olsun)
7:bu cumhurbşkanlığı seçimleri ne olacak:img-blush
8:volkan ölmüştü,nasıl zahidin yardımına koştu?

başkasıdır diyeceğim ama iyice baktım inceledim,tıpkısının aynısı,yanılmış olamam yani......:img-hyste :img-hyste :img-hyste

Bahar61
27-04-07, 17:49
Bahar'cım genelde söylediklerine katılıyorum.
Özellikle de "son" paragrafına :img-wink:

Ama katılmadığım şu yanında smiley olan derin devlet mevzu :img-blush
Derin devlet hep konuşulur. Türkiye'nin bir köşelerinde bu derin devlet denen insanlar vardır...
Derin devletten medet ummak onun adını zikretmektense, Türkiye'nin arkasındaki güç demek daha doğru geliyor. Çünkü derin devlet adı yanlış amaçlar taşıyor. Bilmem anlatabiliyor muyum? Türkiye'nin arkasındaki adamlardan medet ummayı yanlış buluyorum. Çünkü her zaman halkın yanında değiller... Çok derin konulara girdik sanırım... :)

vııyy anam girmeyelim derin sulara ,hem zaten ben yüzmede bilmem boğulurum maazallah.:img-blush
ben derin devlet derken aras ve oğuz bey gibi olanlardan,önce vatan ,önce vatan ve yine vatan diyenlerden bahsediyordum,bilmiyorum maksadını aşan bir cümle mi kurdum?

hyoldas
27-04-07, 17:58
vııyy anam girmeyelim derin sulara ,hem zaten ben yüzmede bilmem boğulurum maazallah.:img-blush
ben derin devlet derken aras ve oğuz bey gibi olanlardan,önce vatan ,önce vatan ve yine vatan diyenlerden bahsediyordum,bilmiyorum maksadını aşan bir cümle mi kurdum?

Bahar'cığım maksadını aşan ne demek konuşuyoruz işte.
Derin Devlet adı altında mafyacılık oynayan fakir fukaranın malını mülkünü gaspeden bir ülkede yaşıyoruz. Bunları düşünce derin devlet lafının derinliğinden çok sığlığı ortada kalıyor.
Çok garip bir cümle oldu ama anlatabildim sanırım....

Kendini derin devlet zanneden onca insan var ki!

Bizimkilere asker diyelim, istihbaratçı diyelim...

başka şeyler diyelim :img-hyste

Bahar61
27-04-07, 18:18
Bahar'cığım maksadını aşan ne demek konuşuyoruz işte.
Derin Devlet adı altında mafyacılık oynayan fakir fukaranın malını mülkünü gaspeden bir ülkede yaşıyoruz. Bunları düşünce derin devlet lafının derinliğinden çok sığlığı ortada kalıyor.
Çok garip bir cümle oldu ama anlatabildim sanırım....

Kendini derin devlet zanneden onca insan var ki!

Bizimkilere asker diyelim, istihbaratçı diyelim...

başka şeyler diyelim :img-hyste

evet konuşuyoruz değil mi?ne güzel,zaten insanlar konuşa konuşa anlaşır,konuşalım bizde,çok şükür özgür bir ülkede yaşıyoruz,isteyen istediği gibi konuşuyor,hatta çoğuda boş konuşuyor ya o da başka bir konu.kardeşim boş konuşmak istiyosan git okanın programına makina ya çık değil mi? :img-hyste :img-hyste :img-hyste

cümlen garip falan değil ayrıca,ben seni gayet iyi anladım merak etme......

ve biz en iyisi onlara;

vatansever türkler diyelim(hani dizimiz vatansever bir türk gencinin aras dağlının hikayesi ya o bakımdanyani)

neyse ben artık gitmeliyim.birsürü işim birikti,uzun zamandır yazmak isteyipte yazamıyordum,bugün acısını çıkardım,hepinize iyi akşamlar dilerim
sağlıcakla kalın.......

Hirotaro
27-04-07, 18:27
kurtlar eskisi gibi degilki bende syretmiyorum artık ,birazda oyunculuk lazım kardeşim degilmi ama,baştakileri doldurmak için o kadar oyuncu koyarsan ancak gidersin ama bir yerde tıkanırsın ben inanıyorum sagır oda daha kaliteli bir dizi her yönü ile:good:

Kurtlar Vadisinin bu haftaki düşüşüne saatin hafta içerisinde 2 kere değişmesi ve Bazı İllerin teknik bir yayın sorunundan dolayı izleyememesi yol açtı.
Haftaya 21:45 de yayınlanacağına Kurtlar yine %40 lık oranlarına geri döner :img-wink:

cerenimo
27-04-07, 19:34
Sevgili cerenimo bence volkan değildi.Sadece zahit geçirdiği eroin şoku ve gördüğü halüsinasyon sonucu öyle gördü.Yok eğer volkansa bu dizi sır kapısına döndü :img-hyste

Birde volkanın kafasında yaraya benzer çiziklermi vardı ne ?Ayrıca oğuz bey galip hoca ile tf görüştüğünde volkanın öldüğünüde söylemedi. (yahu ben ne yapıyorum .)valla kendimi şehbal gibi görmeye başladım tam bir piskopat

Evet ben de ona takıldım.Neden söylemedi Galip Hocaya acaba...Gerçi bu gidişle Galip Hocanın da bir şeyi çıkacak, söylemediği iyi olmuş, hiç bir şeyi soylemeseler mi acaba artık...? Ne diyorum ben ya:)
Volkanın çiziklere dikkat etmedim, ama olabilir.

Cerenimo ne yaptın böyle hemencecik hepsini yorumlayıvermişsin. :img-wink:

Bu haftaki bölüm ne olursa olsun çok güzeldi.
Sağır Oda milliyetçi duygulara hitap etmeye devam ediyor ama esrarengiz olacağız diye iflahımızı kesiyorlar o ayrı bir konu!!!

Volkan'ın görünmesinin mantıklı bir açıklması olduğunu zannetmiyorum. Hem eroin etkisi hemde şehitler ölmez mesajından başka birşey değil...

Bence de, aynen katılıyorum, bu bolum çok güzeldi.Esrarengiz olması da diziye cidden çok şey kazandırıyor.İnsan merak ediyor, ondan dolayı ratingler de harika yani:) O Volkan olayını da senin gibi düşünüyordum, ama biraz karışık anlattım galiba:) Hatta anlatamadım galiba:)

stormy
27-04-07, 19:40
Sehbala laf yok..asil patronice o :img-hyste..helva yapiyor herkese :img-hyste..yakinda Giraya yapacak :) Ya birsey diyecegim adam acaba ayrandan mi yoksa Girayin burosunda caydan mi zehirlendi ama bana daha cok ayran gibi geliyor..Sitare orayi isaret etti, kizi icmesin diye engel oldu..

cerenimo
27-04-07, 19:43
Sehbala laf yok..asil patronice o :img-hyste..helva yapiyor herkese :img-hyste..yakinda Giraya yapacak :) Ya birsey diyecegim adam acaba ayrandan mi yoksa Girayin burosunda caydan mi zehirlendi ama bana daha cok ayran gibi geliyor..Sitare orayi isaret etti, kizi icmesin diye engel oldu..

Valla bana kalırsa ayrandan.Çünkü Sitare Şehbale dur diye öyle bir dedi ki, ben burdan ne oluyor dedim:)

stormy
27-04-07, 19:54
Ya birde abisine diyorki dur ben oraya geleyim kafede bulusalim..adam sanki kafe kusu..sen oraya gittinmi hic diyor?:img-hyste..Sorma Sitarecigim arada bir reina felanda yaparim?:)...Dur kizim Sehbal sen icme midene sut yogurt zararli..Sehbalde olmadigini bildigi halde oyle der gibi bakti..Bence Sehbal herseyin farkinda ama deli numarasi yapiyor..Yanliz bu Cenapi gorunce bozuldu Giraya kaptirdi arkadasini diye herhalde..:img-hyste

ekin_26
27-04-07, 21:02
ben artik ıraktan çıkmalarını istiyorum ordaki yasananlar anlatması çok güzel amacınında bu oldugunun farkındayım ama artik sıkılmaya basladım ve açıkcassı dün fazla izlemedim o yüzden yorum yapamiycam ama genede merak ettigim bir sey var duru çigdem kızdigi sahnede ne oluyodu ??? orayı izlemek istedim ama kaçirdim bide dayida ölmüs galiba ne diyim allah rahmet eylesin
tuna içinde sevindim bu kadarda olmaz denicek seyi yapmadiklari içinde
senalistlere tskler umarım giray o kızla ugrasmayı bırakır

nalan-k
27-04-07, 23:03

ay igrenc bu kadin ya, neyse cok sükür bir pislikten daha kurtulduk. masallah bu dizide kötülerden bol ney var ki, biri gidiyor ikisi geliyor nerdeyse.

MoOnDaNcE-11
27-04-07, 23:05
Turkmenlerin irakta yasadiklari zorluklari dile getirmeleri cok yerinde buluyorum . Ozellikle turkiye'de insanlar bu konuda gereken bilgilere sahip degiller ya da umusamiyorlar , dizide bunlar gosterilince bir sekilde kafalarina giriyor . Guzelll

Son bolumu begendim . Yavas yavas bazi seyler aciga cikmaya basladi , heyecan da artiyor...:good:

gülfem_bengisu
28-04-07, 01:10
Turkmenlerin irakta yasadiklari zorluklari dile getirmeleri cok yerinde buluyorum . Ozellikle turkiye'de insanlar bu konuda gereken bilgilere sahip degiller ya da umusamiyorlar , dizide bunlar gosterilince bir sekilde kafalarina giriyor . Guzelll

Son bolumu begendim . Yavas yavas bazi seyler aciga cikmaya basladi , heyecan da artiyor...:good:

Size katılıyorum.Sağır Odam Kuzey Irak'taki drama dikkat çekiyor.Birileri bunu yapmalı.Fakat fazla uzatılırsa etkisini kaybeder.Onun için artık ekip İstanbul'a dönsün.Biraz daha gecikirlerse burada kimse kalmayacak!Baksanıza ölen ölene.Gerçi çoğu kötü adamdı ama olsun!Hem Aras için birbirini yiyen iki hatun var:dito .Aras Dağlı!Gel de duruma el koy:img-hyste

gülfem_bengisu
28-04-07, 01:16
ben artik ıraktan çıkmalarını istiyorum ordaki yasananlar anlatması çok güzel amacınında bu oldugunun farkındayım ama artik sıkılmaya basladım ve açıkcassı dün fazla izlemedim o yüzden yorum yapamiycam ama genede merak ettigim bir sey var duru çigdem kızdigi sahnede ne oluyodu ??? orayı izlemek istedim ama kaçirdim bide dayida ölmüs galiba ne diyim allah rahmet eylesin
tuna içinde sevindim bu kadarda olmaz denicek seyi yapmadiklari içinde
senalistlere tskler umarım giray o kızla ugrasmayı bırakır

Yanlış hatırlamıyorsam Çiğdem Duru'ya 'Sen Aras'a uygun değilsin.Onun hayatından çık' gibilerinden birşey söylüyor.Duru da sinirleniyor tabii.

Bahar61
28-04-07, 09:23
milliyetin tv ekinde sağır oda bölüm özeti;
çöl tilkisi operasyonu başarıya ulaştı.aras dağlı ve ekibi haklarındaki arama kararından kurtuldu.devletin zirvesindeki bir isme suikat yapılacağı yolundaki ihbar üzerine aras dağlı ve ekibi apar topar geri dönersıkılan arkadaşların gözü aydın

cerenimo
28-04-07, 15:44
Ooooo, özetimiz çok az verilmiş yine ama bu kadarı da yeter.:)
İstanbula dönüyorlar demek.Bence bir mahsuru yoktu, orada kalabilirlerdi ama sıkılanlar olmuş, onun için dönsünler madem:)
Arama kararından nasıl kurtuldular acaba??
Yine kime suikast yapılcak ki?? Sağır Oda genelde güncel konulara değinir, acaba öyl bir durum mu var:)

MoOnDaNcE-11
28-04-07, 16:21
milliyetin tv ekinde sağır oda bölüm özeti;
çöl tilkisi operasyonu başarıya ulaştı.aras dağlı ve ekibi haklarındaki arama kararından kurtuldu.devletin zirvesindeki bir isme suikat yapılacağı yolundaki ihbar üzerine aras dağlı ve ekibi apar topar geri dönersıkılan arkadaşların gözü aydın

Suikast yapilacak kisi Galip Bey ya da onun sefi olabilir...

hyoldas
28-04-07, 17:05
Acaba Kurtlar Vadisi'yle başedebilmek için aynı konulara mı değincekler.
Turgut Özal suikastindan falan bahsedecekler sanırım.

Güncel konulardan bahsetmesi diziyi izlenir kılan bir faktör tabi Kırımlı ailesinin işin içinde olması şart :img-wink:

ekin_26
28-04-07, 19:52
gülfem_bengisu saol açiklaman için
sonunda iraktan dönüceklerini ögrenmek güzel suikast olayida turgut özal olayini isliycegini sanmiyorum ama sagir oda bu beklenmedik herseyi bize gösterdi bunuda yaparsa sasirmam ama bunu kurtlar vadisiyle basetmek için yapmaz

hyoldas
28-04-07, 20:04
gülfem_bengisu saol açiklaman için
sonunda iraktan dönüceklerini ögrenmek güzel suikast olayida turgut özal olayini isliycegini sanmiyorum ama sagir oda bu beklenmedik herseyi bize gösterdi bunuda yaparsa sasirmam ama bunu kurtlar vadisiyle basetmek için yapmaz

Ne bileyim devletin zirvesi suikast falan deyince aklıma başka biri gelmedi.
Zaten kanal D'nin inadına hayran kaldım. Bence KV karşısından kaldırmayacak diziyi.... Daha fazla tempo kazandırıp onların reytinginden pay alması çok iyi bir strateji...
Ayrıca bizim gariban Cüneyt Ö. ve Soner Y.'da Pana Film kadar para olsa eminim ki daha iyisini bile çekeler...

Ayrıca eklediğin resimler çok güzel ellerine sağlık!

Multimedia'da ki anket sürüyor.
:good:

Buyrunuz buradan!!!!

http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?t=20579

hyoldas
28-04-07, 20:10
Size katılıyorum.Sağır Odam Kuzey Irak'taki drama dikkat çekiyor.Birileri bunu yapmalı.Fakat fazla uzatılırsa etkisini kaybeder.Onun için artık ekip İstanbul'a dönsün.Biraz daha gecikirlerse burada kimse kalmayacak!Baksanıza ölen ölene.Gerçi çoğu kötü adamdı ama olsun!Hem Aras için birbirini yiyen iki hatun var:dito .Aras Dağlı!Gel de duruma el koy:img-hyste

Gülfem seni burada eskisi kadar sık göremiyorum. Bundan sonra boş bırakmazsınız inşallah....
Birde bir-iki arkadaş daha vardı Orhancılardan :img-yes:

Onengin, efran-albatros onlar nerde....

Orhan pardon Aras'cığımız mütevazi çocuktur. Öyle çok kızdırırlarsa ikisini birden bıkarıverir.
Yenge adayları lütfen ayağınızı denk alın
Fazla yılışmayın... :img-hyste

gülfem_bengisu
28-04-07, 21:08
Bence yeni bölüm özetinde geçen suikast Özal suikastı olabilir.Çünkü dizimizde yakın geçmişte meydana gelmiş ve Türkiye gündemini sarsmış olaylar bugün oluyormuş gibi veriliyor.Ayrıca hatırlarsanız Sağır Oda'nın ilk tanıtım fragmanlarında Özal suikastı da vardı.
Bundan sonra işlerim yoğun olmadıkça buralardayım.Zaten ben Sağır Oda'dan bir yere gitmem.Herkese selambye ,Özellikle de yokluğumu farkeden hyoldas'a:img-wink:

cerenimo
29-04-07, 20:13
Seni tekrar burada görmek çok güzel Gülfem.Tekrardan hoş geldin aramıza.
Ben KVP dan etkilenerek senaryoyu değiştirdiklerini sanmıyorum Sağır Oda ekibinin, hatta bana kalırsa (gerçi KVP da izliyorum genelde ama) bu bölümleri çok da güzel değil, yani şöyle taparlayayım; çekimler, kalite, her şey yerinde, bölümler hareketli, ama konu beni KVT kadar çekmiyor.Dediğim gibi, her şeyi çok çok güzel, ama Terör beni çok daha fazla çekiyordu...
Toparlayabildim mi bari:)

ekin_26
29-04-07, 20:36
sagir odanin 15 bölüm arasın 20gün sonra ortaya çiktigi bölüm resimleri sagir oda sayfasina eklenmistir

nalan-k
30-04-07, 00:44
Seni tekrar burada görmek çok güzel Gülfem.Tekrardan hoş geldin aramıza.
Ben KVP dan etkilenerek senaryoyu değiştirdiklerini sanmıyorum Sağır Oda ekibinin, hatta bana kalırsa (gerçi KVP da izliyorum genelde ama) bu bölümleri çok da güzel değil, yani şöyle taparlayayım; çekimler, kalite, her şey yerinde, bölümler hareketli, ama konu beni KVT kadar çekmiyor.Dediğim gibi, her şeyi çok çok güzel, ama Terör beni çok daha fazla çekiyordu...
Toparlayabildim mi bari:)

toparlayabildin cerenimo, bence herhalde bu irak meselesi biraz fazla uzadigi icin biraz sikilmis olabilirsin. ama özete göre haftaya istanbuldayiz, bak gör ozaman neler olacak yine.

cerenimo
30-04-07, 22:47
toparlayabildin cerenimo, bence herhalde bu irak meselesi biraz fazla uzadigi icin biraz sikilmis olabilirsin. ama özete göre haftaya istanbuldayiz, bak gör ozaman neler olacak yine.

Yok yok beni yanlış anladın.Ben bu bölümleri çok da güzel değil derken KVPdan bahsetmiştim:)KVTü KVPdan çok daha fazla sevdiğimi söylemiştim yani.Daha çok konu bakımından...Gerçi KVP da izliyorum genelde kaydederek anlamında yani:img-wink: :) Sağır Odadan bıkmadım, şimdilik düşünmüyorum da:) Hatta bana kalırsa orada bile harikalar yaratıyorlar.Yani sıkılmış arkadaslar varmış ya:)
Çok mu uzattım sanki:)

MoOnDaNcE-11
01-05-07, 13:19
ay igrenc bu kadin ya, neyse cok sükür bir pislikten daha kurtulduk. masallah bu dizide kötülerden bol ney var ki, biri gidiyor ikisi geliyor nerdeyse.

O kadindan kurtuldugumuza ben de cok memnunum . Ama volkan nasil olmemis hala anlayamadim . Sakin bir baskasi olup da yuzune maske takmis olmasin , Mission Impossible misali :img-wink:

nalan-k
01-05-07, 15:15
Yok yok beni yanlış anladın.Ben bu bölümleri çok da güzel değil derken KVPdan bahsetmiştim:)KVTü KVPdan çok daha fazla sevdiğimi söylemiştim yani.Daha çok konu bakımından...Gerçi KVP da izliyorum genelde kaydederek anlamında yani:img-wink: :) Sağır Odadan bıkmadım, şimdilik düşünmüyorum da:) Hatta bana kalırsa orada bile harikalar yaratıyorlar.Yani sıkılmış arkadaslar varmış ya:)
Çok mu uzattım sanki:)

cerenimo uzatmadin gayet iyi, biliyorsun uzatmadigin zaman ben pek anlamiyom:img-hyste . evet pardon gercekten seni yanlis anlamisim, tekrar okudum ve kvp dan bahssettigini anladim. bagzi arkadaslar irak meselesinden biraz sikildilar, yoksa ben pek sikilacak birsey görmüyorum bu dizide. biraz dizikoliklik var bende, yani bir cok dizi izliyorum, ama gercekten hic bir dizi bence bunun kadar heyecanli degil, resmen süpriz dolu, kimin ne oldu belli degil, diger dizilerde biliniyor veya anlasiliyor.

CveB
01-05-07, 15:30
Aras, Kırımlı Ailesi’nin entrikalarını araştırıyor.

Ohoo... o entrikalar araştırmayla biter mi?:)
Çöl Tilkisi Operasyonu başarıya ulaşmış, Aras Dağlı ve ekibi haklarındaki arama kararından kurtulmuştur. Devlet Başkanına suikast yapılacağı yolundaki bir ihbar, Aras Dağlı ve ekibini Kuzey Irak’tan apar topar döndürür.
Sonunda Irak'dan dönüyorlar.
Türkiye’de yeni maceralar onları beklemektedir. Kırımlı Ailesi’nin entrikaları onları yalnız bırakmayacaktır. Sitare Hanım, kardeşi Mansur Efendi’nin ölümünden sonra Kırımlı Ailesi’nin geleceğiyle ilgili önemli kararlar alır.
Sitare Hanım, kardeşini de öldürdü.Bakalım ne planları var?
Bu kararlardan biri, Duru ile Aras’ın da kendileriyle ilgili bir karar almalarına yol açar.
Galiba Sitare Hanım Duru'yu Amerika'ya göndermeye karar veriyor.
Aras, adli tıpta Kırımlı Ailesi ile ilgili çok ilginç sonuçlara ulaşır.
Mansur Efendi'nin zehirlendiği ortaya çıkacaktır herhalde.
Sitare Kırımlı’ın, Aras’a aileyle ilgili verdiği sırlar Galip Bey’i zor duruma düşürür.
Galip Bey'in de sırları ortaya dökülüyor anlaşılan.Zaten dizide herkes sır küpü.
Şehbal, Cenap’ın yerleştirdiği dinleme cihazından dergahtaki gizli konuşmaları dinler ve ortadan kaybolur.
En sonunda Şehbal'in neler karıştırdığını öğrenebileceğiz herhalde.

cerenimo
01-05-07, 17:47
cerenimo uzatmadin gayet iyi, biliyorsun uzatmadigin zaman ben pek anlamiyom:img-hyste . evet pardon gercekten seni yanlis anlamisim, tekrar okudum ve kvp dan bahssettigini anladim. bagzi arkadaslar irak meselesinden biraz sikildilar, yoksa ben pek sikilacak birsey görmüyorum bu dizide. biraz dizikoliklik var bende, yani bir cok dizi izliyorum, ama gercekten hic bir dizi bence bunun kadar heyecanli degil, resmen süpriz dolu, kimin ne oldu belli degil, diger dizilerde biliniyor veya anlasiliyor.

:):) Sen anlamadın değil de ben biraz abarttım ondan bence:) Bir türlü bulamadım kelimeleri:)
Ben de görmüyorum sıkılınacak bir şey...Bende de var o dizikoliklik zaten:)
Dediğin gibi aralarından sıyrılmayı biliyor Sağır Oda...Beni de çeken bu zaten.:)

stormy
01-05-07, 18:54
Belkide o Mansuru mahzende takip eden Galip olabilir..Kimin eli kimin cebinde belli degil ki?Senaristler bile anlamiyordur herhalde..:)

gülfem_bengisu
01-05-07, 23:55
Arkadaşlar ben fragmandan pek bir şey anlamadım.Hoş,anlasam ne olacak?Nasılsa yine şaşkın ördeğe çevirecek beni Sağır Oda.
Benim en çok merak ettiğim Aras'la Duru'ya ne olacağı.O kadar ciddi mevzuun arasında bu muhabbeti özlemişim.Tam kavuşmuşken tekrar ayrılmasınlar.Benim kafamın tasını attırmasınlar!En iyisi Aras Duru'yu kaçırıp nikahı bassın,Kırımlılar da aval aval baksın:img-hyste :img-hyste

nalan-k
02-05-07, 09:56
herkese günaydin, bende dün fragmani gördüm ve birsey anlayamayanlardanim, gördügüm nihayet istanbuldalar, aras ve duru sarilarak kavusuyorlar, birde giray efendi dayisinin mezarini mi kaziyordu öyle birsey, hos onun kazdigi mezardan neolacaksa.

nalan-k
02-05-07, 12:59
arkadaslar hepnize merhabalar. ya benim ufak bir korkum var, insallah bizim dizimiz oynar bu hafta, cünkü kanal d bu hafta dogru dürüst hic bir dizi vermiyor. misal: ben arka sokaklari izlemiyorum ama burdan birisi yeni bölüm dedikleri halde eskiyi yayinlamislar, bütün hafta boyunca binbir gecenin fragmanini cayir cayir verdiler, yok efendim yogun üstek üzeriymiste eskiyi tekrar gösterdiler, halbuki binbirgecenin reytingleri ortada, herhafta büyük bir tálep var ona. bugünde elveda derkenin yeni bölümü oynayacakti oda büyük ihtimal eski bölüm oynayacakmis(yogun talep var herhalde:img-hyste ) neyse, sagir odanin yeni fragmani verildi, bir önceki msj imda belirtiyim gibi, e bunuda eski verirlerse olurmu olur vallah, kanal d bu neyapacagi belli olmaz, bu hafta nostalji haftasi herhalde:img-hyste . aman olmasin sagir oda bakalim ya, lütfen:img-yes:

gülfem_bengisu
02-05-07, 19:16
Aman sakın Sağır Oda'nın tekrarını vermesinler.Yok artık!Bizimkiler dönsün artık İstanbul'a.

gülfem_bengisu
03-05-07, 00:37
dönmesine dönüyorlarda, insallah yayinlarlar yeni bölümü.

Şimdi hatırladım da daha önce de benzer bir durum olmuştu.Bütün diziler bölüm tekrarı yapmıştı Sağır Oda hariç..
Bakalım göreceğiz.Zaten şunun şurasında az zaman kaldı.Yalnız bazı dizilerin 'yeni bölüm' denip eski bölümünün yayınlanması bir ciddiyetsizlik örneği bence.

nalan-k
03-05-07, 00:40
Şimdi hatırladım da daha önce de benzer bir durum olmuştu.Bütün diziler bölüm tekrarı yapmıştı Sağır Oda hariç..
Bakalım göreceğiz.Zaten şunun şurasında az zaman kaldı.Yalnız bazı dizilerin 'yeni bölüm' denip eski bölümünün yayınlanması bir ciddiyetsizlik örneği bence.

iyi geceler gülfem_bengisu, ciddiyetsizlik kelimesine kesinlikle katiliyorum arkdasim, bütün millet o kanalin dizisini izlesin ve o kanal ciddiye almasin, gercekten cok dogru bir kelime, dur bakalim persembeye sunun surasinda ne kaldiki zagten, ayrica sagir odanin fragmanini bugün bir kac kez gördüm, insallah yayinlarlar, zagten burdaki arkadaslarda bilirler, ben zagten ertesi sabah internetten indirip izliyorum, kesinlikle oynamali dizimiz.

stormy
03-05-07, 01:26
Fragmanda galiba annesi Giraya altinlarin yanina goturuyor ama galiba altinlar gitmis oluyor yerinden..Galipin pesine adam takiyor galiba Sitare.Duru Aras kavusuyor.

nalan-k
03-05-07, 08:46
Fragmanda galiba annesi Giraya altinlarin yanina goturuyor ama galiba altinlar gitmis oluyor yerinden..Galipin pesine adam takiyor galiba Sitare.Duru Aras kavusuyor.

evet, sonradan bende gördüm sitare girayi sagir odaya götürüyor, altinlar bulundugu sandik aciliyor, ve hayretler icersinde bakiyorlar, ya altinlarin büyüsüne kapildi giray, yada benceki olan ihtimal yok altinlar:img-hyste . oh canima degsin.

MoOnDaNcE-11
03-05-07, 11:50
Altin meselesi zaten ilginc . Mansur Dayi buyuk ihtimalle ictigi ayranda kesin bir seyler vardi ( ne bileyim kalbine etki edecek gibi ) , ve bunu da giray ayarlamisa benziyor ,ve bilerek de ustune gitti . Zaten diger doktor da kendi adamlari cikti hemen bitiverdi orda . Sitare'nin giray'in sozune kanip altinlari vermesi icin cok saf olmasi lazim , hele bunca olandan sonra ama fragmandan anlasildigi kadariyla sitareyi kandirdi giray ve altinlarin oraya goturdu . Ancak altinlarin orda olup olmadigi su an icin mechul ( bana fragmanda giray'in yapmis oldugu hareketten dolayi altinlar kayip gibi geldi ) o pantalonlu adam ( cenap da degil ) almis olabilir ... ( Bu adamin galip bey oldugundan da suphelenmiyorum da degil yani )
Cenap sehbal'e ne yapti acaba,sanki uyusturmus gibi geldi bana . Durusah da aras'ina kavusuyor . Volkan da olmustu , nasil kurtuldu gorecegiz...

Insallah guzel bir bolum olur

hyoldas
03-05-07, 15:32
Merhabalar :img-wink:

Bir süredir işyerinde internet kısıtlamasından dolayı yazamıyordum. Hala kaçak giriyorum ama olsun yasaklar delinmek için değil mi? :)

Bu haftaki fragmanı çok beğendim özellikle de Kırımlı ailesinin iç yüzünün ortaya çıktığı bir bölüm olacak!
Aras ile Duru'nun kavuşma sahnesi çok güzel görünüyordu....

Kafama takılan bir soru neden herkes siyah eşarp takmıştı. Siyahlara bürünmek bir hristiyan adetidir. Acaba Soner Yalçın sabetaizm üzerine bir mesaj verme niyetindemidir?
Bu akşamı sabırsızlıkla bekliyorum....

bye

hyoldas
03-05-07, 15:40
Gülfem'cim bir çok defa çağrı yapmama rağmen Melal dışındaki arkadaşlardan ses seda yok eskiden burası sanki daha yoğun oluyordu.
Aslında buranın böyle sakin bir forum olması benim daha çok hoşuma gidiyor galiba...
Her zaman bekliyoruz...
Özellikle bu gece Sağır Oda sonrası hepimiz burada olalım....

cerenimo
03-05-07, 16:41
Fragmanı baya bir gördüm.Harikaydı...Bu geceki bölüm de mükemmel olacak her zamanki gibi:)
Özledim Sağır Odayı yahu.Bu akşam izleyeceğiz inşallah:)
Arasla Duru, uzun süre sonrasında kavuşabiliyorlar nihayet, ama ne o sarılışları öyle...İçten, samimi,... Altınlar kesin kayıp, bir çaldı, bence o pantolonlu adam (ne diyorum ben ya, pantolonlu adam :img-hyste ) Giraydı ve şimdi başka birinin de orayı bildiğini düşünecek ve baya korkacak, hatta altınları alan Şehbal olabilir diye düşünüyorum.Çünkü özette Şehbal, Cenapın hazırladığı ses sisteminden duyduğu bir şeyden sonra ortadan kaybolur yazıyordu:) (Yanlış değil değil mi? Özette yazıyordu yani:)Yanlış olabilir de :))
Her zamanki gibi, heyecanlı bir bölüm bizi bekliyor.Akşamı beklicez, görcez:)

stormy
03-05-07, 19:37
Altinlari Mansurda yok etmis olabilir..Mantiksiz gelen Sehbal almis olsa o kadar kulceyi nasil nereye tasidi?Bence Sitare Galipin aldigini dusunuyor gibime geliyor..Ya artik bir iki sey aciga ciksin hep boyle sir dolu kalmasin.

hyoldas
03-05-07, 20:06
Altinlari Mansurda yok etmis olabilir..Mantiksiz gelen Sehbal almis olsa o kadar kulceyi nasil nereye tasidi?Bence Sitare Galipin aldigini dusunuyor gibime geliyor..Ya artik bir iki sey aciga ciksin hep boyle sir dolu kalmasin.

Bence Mansur dayı o gizemli adam girmişti ya içeriye ona verdi altınları...
E böylece diğer aile bireyları de avcunu yaladı. Demek böyle birşey düşünüyordu..
Yalnız bu dizide en çok hoşuma giden doğru dürüst silahla ölen yok...

Afşar Bey: Asılarak, Lala: Hançerle, Yuri: Çarmığa gerilerek, Mansur: Zehirlenerek,
Hürriyet: Hançerle, Kevin: Bombayla....
Başka var mı ?

:img-help:

stormy
03-05-07, 20:09
Bence Mansur dayı o gizemli adam girmişti ya içeriye ona verdi altınları...
E böylece diğer aile bireyları de avcunu yaladı. Demek böyle birşey düşünüyordu..
Yalnız bu dizide en çok hoşuma giden doğru dürüst silahla ölen yok...

Afşar Bey: Asılarak, Lala: Hançerle, Yuri: Çarmığa gerilerek, Mansur: Zehirlenerek,
Hürriyet: Hançerle, Kevin: Bombayla....
Başka var mı ?

Yigiti unutmussun..He birde su istihbarat sefimiydi neydi camdan ucmustu galiba :(..Col kartali havaya ucarak..yanliz ilk basta Zahidin yokettigi Mois silahla olmemismiydi..hatirlamiyorum.

hyoldas
03-05-07, 20:21
Yigiti unutmussun..He birde su istihbarat sefimiydi neydi camdan ucmustu galiba :(..Col kartali havaya ucarak..yanliz ilk basta Zahidin yokettigi Mois silahla olmemismiydi..hatirlamiyorum.

Mois silahla öldürülmüştü de o zaman Zahit bizimkileri tanımıyordu o sayılmaz:img-hyste
Sonra Orhan bile ilk önce silahla vurulmasına rağmen apartamandan düşüp öldü...:img-hyste

Silahla öldürülen Celal Dağlı var o da Kevin (yani bir amerikalı ) tarafından vuurulduğu için sayılmaz...

İnce mesaj: Türk gerekmediği sürece silah kullanmaz mı ACABA ???
:img-polic

stormy
03-05-07, 20:28
Mois silahla öldürülmüştü de o zaman Zahit bizimkileri tanımıyordu o sayılmaz:img-hyste
Sonra Orhan bile ilk önce silahla vurulmasına rağmen apartamandan düşüp öldü...:img-hyste

Silahla öldürülen Celal Dağlı var o da Kevin (yani bir amerikalı ) tarafından vuurulduğu için sayılmaz...

İnce mesaj: Türk gerekmediği sürece silah kullanmaz mı ACABA ???
:img-polic

e sonucta silah var bir iki yerde..hem taramali tufekler vardi gecen iki bolumdede onlarda sayilmaz deme :img-hyste

hyoldas
03-05-07, 21:00
Yersiz Yurtsuzu seyrediyordum. Sağır Oda'yla bir bağlantısı mı var bilmiyorum ama geçen haftaki bölümün sonunda SO 'da Suna türküsü çalındı. Bu haftada YY'de geçen hafta Sağır Oda'da dinlediğimiz ağıt vardı. kafam karıştı şimdi acaba onun müziklerini de Gökhan Kırdar mı yapıyor?

geweze
03-05-07, 21:33
arkadaşlar sağır odanın son yayınlanan bölüm değilde ondan önceki bölümün
fragmanında hani omuzlarında cenazeler taşıyorlardı...orada çalan şarkının adını
bilen varsa ve paylaşırsa çok sevinirim...

stormy
03-05-07, 23:16
Duru: Dayim o gun beni aradi kizim basima birsey gelirse Aktar bir arkadasim var onu bul o sana yardim eder...

Alin iste Mansur Sitareye guvenmiyormus demekki..Kesin altinlarida o aktara teslim etti ama malesef Sehbal herseyi duydu..Girayla isbirligi yaparsa pesss..Sehbal galiba o aktara gitti.

Ayrica mantik hatasi: Aras ile Oguz bey otopsi sonucunu almaya gidiyor..Doktor : Alo Engin, otopsiye sen girmissin kalp krizi vakasi..Mansur Kirimlioglu?mu Kirimlimi ne dedi....Sitare evlenince degisti anladikta Mansurunki nasil degisti pesss..:img-hyste

senemazra
04-05-07, 00:45
Duru: Dayim o gun beni aradi kizim basima birsey gelirse Aktar bir arkadasim var onu bul o sana yardim eder...

Alin iste Mansur Sitareye guvenmiyormus demekki..Kesin altinlarida o aktara teslim etti ama malesef Sehbal herseyi duydu..Girayla isbirligi yaparsa pesss..Sehbal galiba o aktara gitti.

Ayrica mantik hatasi: Aras ile Oguz bey otopsi sonucunu almaya gidiyor..Doktor : Alo Engin, otopsiye sen girmissin kalp krizi vakasi..Mansur Kirimlioglu?mu Kirimlimi ne dedi....Sitare evlenince degisti anladikta Mansurunki nasil degisti pesss..:img-hyste

bende soyadı olayına takıldım zira diziyi uzun süredir seyretmiyorum ama bunlar avşar bey ve dayı kırımdan birlikte geldiler diye biliyorum hatta avşar beyi sitarenin babası falan büyütmüş:img-yes: o yüzden duru'nun ailesinin soyadının kırımlı dayının soyadının da kırımlıoğlu olması o kadar garip değil

stormy
04-05-07, 00:56
Ayrica Galipin bir plani oldugunu dusunuyorum. Takip edildigini hemde bir kac farkli kisi tarafindan farkedip, o parka girdi..yani neden bir arabaya yada taksiye yada bir baska yere girmedi..Sehbalde izliyordu sinsi sinsi..

CveB
04-05-07, 01:01
Bu bölüm her şey birbirine girdi arap saçına döndü.

Bu bölüm kesin olan tek bilgi Nazi altınlarının tabut içinde gittiği.Ve Şahin'in yaşadığı.

Geriye sürekli çoğalan sorular kaldı.(Artık bir yerden çözmeye başlasalar...)
Mansur'un mezarına gömülen poşette ne vardı?
Devlette olan altınlar o sandığın içine nasıl girdi?
Mahsendeki gürültünün kaynağı ne olabilir?(İlk olarak aklıma Şahin olabileceği geldi.Ama bir anne sırf oğlunu babasına vermemek için mahsene kilitlemez herhalde.)
Şahin'in yaşadığını Sitare biliyor mu?
Galip Bey'i köşeye sıkıştırdıklarında Şehbal neden sırıtıyordu?
Oğuz Bey,Galip Bey'in ortadan kaybolmasını neden önemsemedi?
Yoksa herşeyi Oğuz-Şehbal mi yönetiyor?
Ve Zahit'e ne oldu?

stormy
04-05-07, 01:03
Giray dedi ya annesine suradaki kapi nereye gidiyor diye..Sitare, zamani gelince ogrenirsin dedi..acaba nereye gidiyordu orayida merak ettim...Aras Nogaya guvenmez umarim..

Luckdown
04-05-07, 06:37
Giray dedi ya annesine suradaki kapi nereye gidiyor diye..Sitare, zamani gelince ogrenirsin dedi..acaba nereye gidiyordu orayida merak ettim...Aras Nogaya guvenmez umarim..

o kapı büyük ihtimalle sitarelerin evine gidiyodu...Mansur Dayı ile buluşmalarda geçitten geliyodu sitare valla...Neyse o deil bu bölümdeki olay aslında..Diziyi ne hale getirmişler yaw..O onun oğlu çıkıo o bunu öldürüyo öteki berikinin kardeşi..Sora o kardeş ötekinin bacağını ısırıyo :img-hyste Ya biraz abartsamda ilk bölümlerde de entrika vardı ama sanki dozunu kaçırdılar gibi artık...Yani bir dizi sürekli soru işareti bırakmaz yaw arada yanıtta verir...Bi sorunun cevabı gelmeden yığınla soru geliyor...10 bölüm önceden kalan sorular hala yanıtlanmamış duruyor..Acaip...Bu dizi böle nasıl sürecek merak ediyorum...Bölümü beğenmediğim Irak'tan çıkın dedik adamlara çıktılarda noldu Irak daha güzeldi valla..Zahit'i de bıraktık orda 2 kat zarar valla..

Kısacası biraz cevaplar istiyoruz sora tekrar gizeme dönerler..Valla son 2 haftadır yan komşudaki KVP ye ezilmiyodu Sağır Oda...Ama dün akşam feci şekilde ezilmiş..Bir yanda tuhaf bir bölüm, diğer yanda KVP döndü döneli en iyi bölümü..Bakalım ratingler ne diyecek..

Senaristlere 2 çift lafım var bu diziyi boşlamayın kanala baskı yapın, kanal yöneticileri lütfen Sağır Oda'nın gününü değiştirin..

Söyliyeceklerim bu kadar...

gülfem_bengisu
04-05-07, 08:31
İnşallah bir problem çıkmaz.Neyse.Amanın ne bölümdü öyle.Bir gerildim(Altınlar,Galip Bey) bir gevşedim(Aras'la Duru).Hele Aras Duru'ya evlenme teklif edince koptum!Diziden önce şakasına bir 'Nikah' lafı etmiştim.Gerçek oldu yav.
Dün akşam foruma giremedim.Dizimi seyrettiğime şükür.O kadar çok işim vardı ki.Sabah dört buçukta yattım.Sağır odam da inadına uzun sürdü.Olsun benim bir şikayetim yok.Hala da işim bitmedi.Ancak akşam girebilirim sanırım.Sorularla dolu bir bölümdü.Zaten ben soruları severim.Eninde sonunda cevaplar gelir nasıl olsa.

Bahar61
04-05-07, 09:34
günaydın tüm sağır oda dostları bye bye
sizleri bilmem ama ben akşamki bölümü çok çok sevdim,beğendim.
öncelikle , kafamızda takılı kalan sorulara yenileri eklendi.zaten işin işinden çıkamıyordum ,artık değil ben senaristler bile çıkamayacak bu işlerin altından diye korkmaya başladım......
sitare kardeşini niçin öldürmüş olabilir,altınları girayhana sorunsuz vermek için mi?peki ya arasa niçin galip beyle olan ilişkisini ve şahini anlattı,amacı arasın galip beye olan güvenini sarsmak ve hücre içersinde bölünmeye sebep olmak olabilir mi?belkide sitare baştan beri şüphelendiğimiz gibi hançer birliğinin başıdır-üyesidir.galip beyin hücresinin başka türlü bozulmayacağını anlayınca böyle bir yola başvurmuştur.osmanlının son zamanları gibi.......içerden çökerterek......acaba diyorum oğuz veya arkadaş galip beyin oğlu şahin olabilir mi?.........tamam tamam vazgeçtim:img-in_lo

oğuz bey diyince aklıma geldi ,canım ya nasılda merak ediyor imam efendiyi,bazen öyle acı çekiyormuş gibi bakıyorki eyvah diyorum kalp krizimi geçiriyor yoksa.allah korusun.oğuz beysiz bir sağır odaya hayır

aylin ve duru dergahta konuşurken aniden müzik değişti veee aras geldi ya ben sanki kendi sevdiğim gelmiş gibi sevindim.çok güzel bir sahneydi.bu dizide aşk olmasada olur diyordum ama vazgeçtim olsun,hemde tüm diğer dizilere inat doğru düzgün olsun.çağla işleri yüzünden diziyi bırakmasın,aras-duru evlensin,birde oğulları olsun:img-yes: celal oğuz dağlı dedesi gibi ,babası gibi bir yiğit olsun nolur sanki ,olamaz mı,imkansız bir şey mi?

bu arada akşam çiğdemden ses seda çıkmadı,hayret ,arasın kokusunu mu alamadı acaba,onun gibi acar bir istihbaratçıya hiiç yakıştıramadım.:hıh
Aa yoksa kaleyi içten fethetmeye ve arası annesinden istemeye edirneye mi gitti?:bella

birde akşamki bölüm normalden daha mı uzundu ban mı öyle geldi?tempodan başım döndü vallahi ,zaten içinden çıkamadığım sorulardan kafam kazan gibi olmuştu birde süre uzayınca iyice afalladım.

marc zimmerin anlattıklarından ben artık türkiyenin gaflet uykusundan uyandığını,veya uyanmaya başladığını ve çok sevgili müttefikimiz sam amcanında bundan fevkalade rahatsız olduğu sonucunu çıkardım.umarım öyledir ve inşallah o mavi kitap gerçekten değişiyordur.

bitmeyen sorulara işte bir tane daha,mansur dayının mezarına poşet içinde saklanan şey neydi(öylede basit sakladıki heran yüzeye çıkabilir,bir yağmur yağsa veya kedi köpek eşelemeye kalksa tamamdır)yoksa ta kırımdan baba ocağından toprak mı getirdiler,eğer öyleyse niçin üzerine serpmedilerde poşetle koydular.?yok yok kesin hançer vardı o poşette :img-yes: eminim

ya şehbale ne demeli,galip bey için eyvah bu kez suikastten kurtulamayacak derken birden şehbal ortaya çıkınca hah tamam şimdi kurtuldu dedim ama neler olduğunu göremedik,arasın telefonu çaldı,şehbal gel beni al aras abi dedi.eee galip beye ne oldu?şehbalin bakışlarını görünce kendimi elm sokağındaki adamı izliyormuş gibi hissediyorum acaip psikopatça bakıyor,tıpkı sitarenin ,ayran içerken mansur dayıya baktığı gibi.

Messa
04-05-07, 10:11
Dediğiniz gibi sorular her geçen bölüm artıyor ama cevap'larda tık yok. Mansur Efendiyi'de gömdüler Sitarenin soğukkanlılığı Duru ve Aylin'in de dikkatini çekti. Sitare Galip Bey ile olan ilişkisini Aras'a bence onları bölmek ve aralarında gerginlik yaratmak yada dikkatlerini farklı bir yöne çekmek için söyledi. Yoksa alakaya maydonoz... Sitare sandığımızdan çok daha korkunç birisi ve herşeyin elebaşının o olduğunu düşünmeye başladım. Kontrolü ele geçirdi baksanıza Duru amerikaya, Şehbal tımarhaneye, Aylin'i baba evine, ve en dikkat çekenide Nogay ve Giray dergahta kalacakmışş neden çünkü oradan altınları çıkarmayı planlıyorlar bence ama avuçlarını yalayacaklar... Arkadaşlar altınlar şuan nerede ben takip edemedim. Mansur Efendinin mezarına gömülen poşette bence dinleme cihazı vardı Sitare gidip başında konuşursa diye veya bir başkası... Mumlar söndü yaa Sitare mezardayken acayip tıstım dizi korku-gerilim filmine dönüştü... Arasla Durunun sonunda kavuşmasına ve evlenme kararı almalarına çok sevindim...Zahit nerede acaba? Bu bölüm Oğuz Bey ile olan atışmalarını özledim... Aras, Galip Bey'e karşı çok saygısız konuştu biraz daha kibarca konuşabilirdi...Yaa ben şu Şahin'i hiç görmedim, siz gördünüz mü yani dizide gösterdiler mi? Şehbal çok akıllı bir kız... Ve bakışları korkunç... vede saçları çok güzel.... Son reklamdan sonrasını izleyemedim anlatabilirmisiniz ne oldu?

Bahar61
04-05-07, 10:17
[QUOTE=hyoldas;3179242]Kafama takılan bir soru neden herkes siyah eşarp takmıştı. Siyahlara bürünmek bir hristiyan adetidir. Acaba Soner Yalçın sabetaizm üzerine bir mesaj verme niyetindemidir?
Bu akşamı sabırsızlıkla bekliyorum....

evet ya,hem siyah örtüler,hemde sitarenin mezarda yaktığı mumlar bizim geleneklerimize ,inancımıza ters,tıpkı hristiyanlar gibi olmuşlar hiç sevmedim bende.ama tabii herkes istediğini istediği gibi yapmakta ,yaşamakta özgürdür .çok şükür özgür bir ülkede yaşıyoruz,değil mi?:happy0064 :img-yes:

ırmaknil
04-05-07, 13:23
ya bir türlü anlayamadım bu dizide kimin iyi kimin kötü olduğunu nogayı 3 bölüm öncesine kadar iyi sanıyodum meğerse abisinden fazla kötüymüş,sitare deseniz öyle kendi öz abisini öldürdüya,şehbal desen neyapmaya çalışıyo kim için çalışıyo belli değil bildiklerini ablasına filan anlatsa olur aslında...

acaba galip beyi şehbalmi tuzağa düşürdü,ayrıca aras'ı çağırdı onudamı tuzağa düşürcek yoksa işbirliğimi yapcak acaba meraktan ölücemya..

çoook merak ediyorum haftaya perşembeyi iple çekiyorum,bence en mükemmel dizi sağır oda çok heyecan verici,sürekli aynı gitmiyo her bölüm farklı bişeyler oluyo,merak uyandırıcı süper bence kaliteli bir dizi....

Hirotaro
04-05-07, 13:32
bu arada bizim Aras,Duru'ya evlenme teklifi mi etti.evet evet etti :img-in_lo
Desenize yakın zaman içinde bir nikah görecez :happy0064

Çılgınn
04-05-07, 13:50
tele - Barometre
Hedef Kitle : A/b
3 Mayis 2007 Perşembe
No Program Adı Kanal Rating (%) Share (%)
1 Kurtlar Vadisi Pusu [net] Show 12,30 33,40
2 Doktorlar [net] Show 8,40 23,60
3 Maskeli Besler ''intikam Pesinde'' (t.s) [ Kand 6,10 16,90
4 Sagir Oda [net] Kand 5,80 17,60
5 Yersiz Yurtsuz [net] Atv 4,30 11,50
6 Kanal D Ana Haber Bulteni [net] Kand 4,10 18,00
7 Atv Ana Haber Bulteni [net] Atv 4,00 17,70
8 Kaybolan Yillar [net] Star 3,60 10,00
9 Bebegim. [net] Atv 3,30 10,10
10 Kader [net] Star 3,30 9,60
11 Atv Spor Haberleri Atv 3,20 11,90
12 Show Tv Ana Haber Bulteni [net] Show 3,00 13,30

Tele - Barometre
3 Mayis 2007 Perşembe
No Program Adı Kanal Rating (%) Share (%)
1 Kurtlar Vadisi Pusu [net] Show 13,80 38,00
2 Doktorlar [net] Show 8,40 23,00
3 Maskeli Besler ''intikam Pesinde'' (t.s) [ Kand 5,80 15,60
4 Yersiz Yurtsuz [net] Atv 5,70 15,10
5 Sagir Oda [net] Kand 4,40 13,80
6 Kaybolan Yillar [net] Star 4,40 12,00
7 Kader [net] Star 3,80 11,30
8 Atv Ana Haber Bulteni [net] Atv 3,30 15,30
9 Sabahlarin Sultani [net] Kand 3,10 24,10
10 Kanal D Ana Haber Bulteni [net] Kand 3,10 14,50
11 Bebegim. [net] Atv 3,10 10,00
12 Soray Uzun Yolda [net] Kan7 3,10 8,60
13 Kanal 7 Haber Saati [net] Kan7 3,00 16,80
14 Show Tv Ana Haber Bulteni [net] Show 2,90 13,90
15 Trt Ana Haber Bulteni Trt1 2,50 10,2

september_06
04-05-07, 15:07
Ya ben bu Sağır Odada olan biteni takip etmekten helak oldum. Kurtarın beni. İmdaaaaaattt:img-help:

O kadar çok yanıtlanması gereken soru varki. Hangi birini cevaplayacaklar merak ediyorum. Üstelik bir sorunun cevabı gelmeden üstüne 5-10 tane daha soru geliyor. Ne kadar karışık.

Çok seviyorum ama Sağır Odayı. Favori dizim benim.

Şu Duruyu nolur çıkarın artık diziden. Hiç rol yapamıyor kız yaaa. Deli olucam onu izlerken.Ne kadar donuk ifadeleri var.

stormy
04-05-07, 17:00
Ya ben bu Sağır Odada olan biteni takip etmekten helak oldum. Kurtarın beni. İmdaaaaaattt:img-help:

O kadar çok yanıtlanması gereken soru varki. Hangi birini cevaplayacaklar merak ediyorum. Üstelik bir sorunun cevabı gelmeden üstüne 5-10 tane daha soru geliyor. Ne kadar karışık.

Çok seviyorum ama Sağır Odayı. Favori dizim benim.

Şu Duruyu nolur çıkarın artık diziden. Hiç rol yapamıyor kız yaaa. Deli olucam onu izlerken.Ne kadar donuk ifadeleri var.

Aras'ta donuk ona bakarsan..Arasin hic gulumsedigini hatirlamiyorum..Sadece uzun uzun bakiyor..yani birbirlerini tamamliyorlar..:img-hyste..Bu dizide bir gulumseyen Arkadas birde Oguz bey var..:img-yes:..

ekin_26
04-05-07, 18:57
dün aksam ne kurtlar vadisi ne de baska bir dizi tek izledigim dizi ,ohh be nihayet eski sagir oda dedigim bir bölümdü senalistle tesekkür ediyorum eskisi gibi bizi merak içinde biraktiklari için, duruyla arasimizi kavusturdukları için

ben artik giraydan degil sitareden korkmaya basladim arasa anlatigi seylere inanmiyorum malesef aileyi ayakta tutmaya çalisken aileyi kendisi parcaliyor
afsar kırımlının ölmesinde de payı varsa sasirmam mansur dayının mezarına konan seyi bende çok merak ettim ayrica sitarenin gece mezarin basinda niye mum yaktiginida anliyamadim sanirim böyle bir gelenek yok sehbal herzamanki gibi muhtesemdi o kızı çözersek dizide kesin çözülecek
ve arasla durunun kavusmasi çok güzeldi ama evlenme teklifi beklemiyodum
beklenmedik bir zamanda geldi durunun Aamerikaya dönmesini istemediginden herhalde umarım en kısa zamanda nikahlarını görürüz (basta sitare olarak girayın ve nogayın karsi çikmalarina ragmen) ayrıca bu haberi duyduklarindaki yüzlerinin ifadesini sabirsizlikla bekliyorum
bu bölümün resimlerini bulamadim buldugum zaman ekliycem

stormy
04-05-07, 19:22
Giray ile Nogay oldugu surece..Aras ile Duru zor evlenirler..Mansur efendide bir acaip adam..madem din adamiydi, herkese ogutler verirdi, o altinlari nasil sakladi oyle yillarca?...Sehbalede psikopat gibi gul demisler bol bol sinsi sinsi guluyor..Galip nasil kurtulacak merak ediyorum..Oguz bey yillarin kurdu o ona birsey olmaz demisti ama acaba onu takip edenleri taniyormu?oda olabilir.

hyoldas
04-05-07, 19:23
Maşşallah dizimize yorum yapanların sayısı artmış!

Ama bu kadar yetmezki her sahneyi tek tek irdelemek lazım.
Yorumlarımı birazdan yapacağım. Ama nazi altınlarının nerde olduğunu ben tahmin ediyorum... Kimi tabutun içinde demiş kimi şahin alıp gitti demiş....
Bence başka bir yerde ve dizide tüyo verildi...
Yanıtları bekliyorum....

hyoldas
04-05-07, 19:25
reytinglerde alt sıralrad olduğumuzu düşünüp sakın ama sakın üzülmeyin bence reytingler süper en azından istikrarlı kanal d nin gününü değiştirmeme konusunda hata yaptığını düşünmüyorum. Share çok yüksek zaten bu da dizinin devamlılığını sağlayan en büyük etken... Aynı zamanda 2200 kişi önemli değil! Bütün tanıdıklarım Sağır Odayı merakla izliyor. Merak edilemeyecek gibi de değil zaten :img-blush

MoOnDaNcE-11
04-05-07, 21:01
Bolumu sonra yorumlayacagim . Ama gordugum cok cirkin bir seyi sizlerle paylasmak istiyorum .

Mansur Dayi'nin cenaze toreni , arkada dua ediliyor , Euro D'nin ekranin altinda verdigi reklamda dansoz var .

Tamam dizi , hayal ama boyle bir sey olabilir mi ya ? :icon_evil

Son derece terbiyesizce , yakisiksizca, saygisizca ve ayip . Baska bir sahne bulamamislar mi bu reklam icin . :icon_evil :icon_evil :icon_evil

cerenimo
04-05-07, 21:24
Arkadaslar bu bolum yine her zamanki gibi harikaydı.Tam beklediğim gibiydi.Sizin de dediğiniz gibi bir sürü soru vardı, cevapları çok şıktı, ama veremedi, kimse buna cevap veremedi:)
Zahit orada ne yapıyor? Mansur ayı Sitarenin ne kadar tehikeli olduğunun farkında mıydı, eğer öyleyse neden Sitarenin dediklerini yaptı?
O aktar ne biliyor?
Galipten de bir şeyler çıkacak ama ne?Bunu gerçekten çok merak ediyorum.
Sitare, başından beri düşündüğüm(üz) gibi hançer birliğinin başı mı?
Aras evlenme teklif ederken aklı başında mıydı?:)(Gerçi bunun cevabı belli, oradaki konuşmalarında hani Aras sana bir şey sormak istiyorum dedi ya, ben orada benimle evlenir misin falan diyecek sandım, ama demedi tuh dedim, ondan sonra evlen benimle deyince ben koptum, dediğim çıktı diye:))
Mansur Dayının mezarına kim, ne koydu? Ben oraları görmedim nedense? Bir ara dalmışım (uyuyodum yani:)) o zaman mı çıktı ki?:)
Şahbal bu bölüm yine her zamanki gibiydi. Sinsi, zeki...de neden Galipin yakalanmasını görünce güldü öyle? Galipi aramıyor muydu ki?
Bu arada bence o altınları da Cenap almış olabilir, oradaki adam Cenapa benziyordu çünkü:)
Off of, bu dizi bizi ne yaptı böyle?Her şeyden şüpelenmeye mi başladık ki?:)
Şu cenaze törenine de takmış durumdayım.Resmen hristiyanların törenlerine benzetmişler.Karalar bağlamalar, hadi o çok da belli etmiyor ama bir de onun üstüne mum yaktı kadın yaa...Mansur Dayı dergahın hocasıydı, ve adama resmen hristiyan töreni yaptılar ve bence saçma da yaptılar yani...

hyoldas
04-05-07, 22:31
Sevgili cerenimo; sırları anlayabilmek için Soner yalçın'ın kitaplarını tavsiye ederim. Yahudi'den dönme müslümanların anlatıldığı Beyaz Müslümanlar'ın Büyük Sırrı kitabında sorunların cevaplarını bulacaksın dergah altındaki gizli geçit aslında yahudilerin gizli ibadet yaptıkları yeri gösteriyor.
Son zamanlarda Başbakanın danışmanı Cüneyd Zapsu'nun yeditepe Dergahındaki kadınlı erkekli cuma namazları epey konuşulur olmuştu. Bu şahısta kitapta ismi geçenlerden biri yani sabetaist olduğu iddia ediliyor... Bizimki de Çamlıca dergahı kadınlı erkekli namazlar kılınıyor :img-polic

Yani anlayacağınız bizim Kırımlı ailesi öz be öz müslüman değil. Hatta müslüman bile denemez. Gizli olarak yahudiliği yaşayan ama müslüman gibi görünen hatta müslümanlığı yahudi adetleri ile yaşayan bir aile diyebiliriz... :img-wink:

Not: Aşk olsun hiç biriniz altınların nerede saklandığını merak etmemişsiniz...
Tüyo var diyorum, gösterdiler diyorum sormuyorsunuz? :img-blush
Tahminleeeeer!!!

gülfem_bengisu
04-05-07, 23:15
Maşşallah dizimize yorum yapanların sayısı artmış!

Ama bu kadar yetmezki her sahneyi tek tek irdelemek lazım.
Yorumlarımı birazdan yapacağım. Ama nazi altınlarının nerde olduğunu ben tahmin ediyorum... Kimi tabutun içinde demiş kimi şahin alıp gitti demiş....
Bence başka bir yerde ve dizide tüyo verildi...
Yanıtları bekliyorum....

Hangi sahnede tiyo verildi?Lütfen söyle de hatırlamaya çalışayım.
Arkadaşlar benim aklım karıştı.'Sıra sende' sözü Giray'a mı yoksa Sitare'ye mi?Sitare ile Giray'ın mahzende duydukları ses beni ürküttü.O sesin sahibi gelip sırası gelenin icabına mı bakacak acaba?
Bu arada Şehbal de esrarengiz bir tip.Geçen bölümlerden birinde öyle kötü baktı ki korkudan ödüm patladı!:img-fie:

hyoldas
04-05-07, 23:20
Hangi sahnede tiyo verildi?Lütfen söyle de hatırlamaya çalışayım.
Arkadaşlar benim aklım karıştı.'Sıra sende' sözü Giray'a mı yoksa Sitare'ye mi?Sitare ile Giray'ın mahzende duydukları ses beni ürküttü.O sesin sahibi gelip sırası gelenin icabına mı bakacak acaba?
Bu arada Şehbal de esrarengiz bir tip.Geçen bölümlerden birinde öyle kötü baktı ki korkudan ödüm patladı!:img-fie:

Gülfem'cim sayfaları hareketlendirme sürecime başlayayım. :img-polic

Tüyooo: Şimdi dizinin bir sahnesinde hiç alakasız olmasına rağmen bir yere zoom yaptılar. Ve çok parlaktı. :icon_whis

Şehbal'in bakışları beni tırsıtıyor. Şu multimediyaya resim ekleyen olsa bu deli bakışlı şahin görünümlü aileye bir çalışma hazırlayacağım ama yokki! Ekin_26'da bulmasa başka resim göremeyeceğiz...

Not: Duruuuu canım mısın sen? Aras'ımın mısın sen? melek misin sen? Kırımlı mısın sennn? :img-hyste

gülfem_bengisu
04-05-07, 23:47
Hangi sahneden sonra o zoom yapıldı peki?Ben de çok oluyorum değil mi Hyoldaş?!

hyoldas
04-05-07, 23:51
Hangi sahneden sonra o zoom yapıldı peki?Ben de çok oluyorum değil mi Hyoldaş?!

Yaaa off iki kişiyle oynanmıyor ki Gülfem'cim... :img-icecr

"Bu arada ismim Hande nickim zordur biraz ama :img-wink:
Artık gizlimiz saklımız kalmadı tüm forum biliyor zaten:img-hyste "

Cenaze kaldırılırken gökyüzüne doğru caminin mihrabına doğru zoom yapıldı!
Mihrap altın görünümlüydü ve fazlasıyla parlıyordu. :img-yes:
Mansur dayının yanına gelen gizemli adama altınları teslim etti ve o da kimsenin akıl edemeyecği bir yere sakladı.
Caminin mihrabı olarak yaptılar altınları... Nasıl senaryo ???
Bize de gizliden gizliye tüyo verdiler mi acaba benim gibi düşünen var mı?

nalan-k
04-05-07, 23:57
herkese iyi aksamlar, bende daha demin sagir odayi izledim, ve yine muhtesem ötesi bir bölüm olmus. arasin duruya evlilik teklifi büyük bir süpriz, yalniz anlayamadigim sey, mansur beyin mezarina birisi bir poset koydu, aceba o pesete ne var, ve kim koydu.

cerenimo
05-05-07, 00:04
herkese iyi aksamlar, bende daha demin sagir odayi izledim, ve yine muhtesem ötesi bir bölüm olmus. arasin duruya evlilik teklifi büyük bir süpriz, yalniz anlayamadigim sey, mansur beyin mezarina birisi bir poset koydu, aceba o pesete ne var, ve kim koydu.

Ben o sahneyi hiç görmedim, kim, ne zaman, nasıl bir poşet koydu yaa?
Merak ettim cidden???
NOT!: hyoldas (Hande, ismini söylediğin harika oldu, her seferinde zor oluyordu:)) Senaryo müthiş de, o kadar kısa bir sürede hiç sanmıyorum:)

hyoldas
05-05-07, 00:06
Ben o sahneyi hiç görmedim, kim, ne zaman, nasıl bir poşet koydu yaa?
Merak ettim cidden???

Hani gece biri gelip Mansur efendinin mezarını eşeledi poşet gibi birşey koydu ya hatırlarsın...

Bende o poşetin içinde ne var merak ediyorum ama ilk yağmurda ortaya çıkar :img-hyste
İnsan gizli bişey gömecekse biraz derinlere gömer olmazki canım ulu orta...

Altınlar mihrap olmuş bunlar hala nazi altınları diyor :img-hyste

Not: Cerenimo az değil Aras Irak'tan dönecek hem geçen hafta değil ondan önceki hafta hatırlarsan dizi bitiminde verilmişti o sahne... Ben ihtimal veriyorum. Hiç bir zoomu kaçırmam, kaçırttırmam :img-pilot

nalan-k
05-05-07, 00:10
Hani gece biri gelip Mansur efendinin mezarını eşeledi poşet gibi birşey koydu ya hatırlarsın...

Bende o poşetin içinde ne var merak ediyorum ama ilk yağmurda ortaya çıkar :img-hyste

Not: Cerenimo az değil Aras Irak'tan dönecek hem geçen hafta değil ondan önceki hafta hatırlarsan dizi bitiminde verilmişti o sahne... Ben ihtimal veriyorum. Hiç bir zoomu kaçırmam, kaçırttırmam :img-pilot

iyi geceler handecim, baksana hani su sagir oda diyeyim gecen bölüm mansur beyin pesinden yine biri girdi ya, hani senmiydin demisti mansur bey, o koymusutur herhalde, ama o kim ve icindekiler ney (altinlar miki?) birde burdaki bagzi arkadaslar sahin ölmemis gibi birsey diyorlar, nerden variyorlar o kanaata, cünkü ben demin izledim, hic öyle birsey fark etmedim:icon_whis

GÜLÇEM
05-05-07, 00:13
ya ben şeyi merak ediyorum..

dizi başlarken bu hikayedeki kahramanların gerçek insanlarla hiçbir alakası yoktur...biri hariç...

derken; o biri dizideki ve gerçek hayattaki kim oluyo???

nalan-k
05-05-07, 00:16

dizi başlarken bu hikayedeki kahramanların gerçek insanlarla hiçbir alakası yoktur...biri hariç...

oda belki bizim piskopat sehbaldir:img-hyste . baksana kiza ya. birde ben birsey daha sorucam. sehbal arasi arayip buraya gelirmisin diyo, yoksa ben mi yanlis anladim.

gülfem_bengisu
05-05-07, 00:17
Haa şimdi anladım.Neden olmasın?Zaten imkansız diye bir şey yoktur.Özellikle Sağır Oda'da!
Handeciğim(Bu ismi çok severim)bence bu altınların peşini bırak yoksa yakında sana da 'Sıra sende' mesajı gelebilir bak ona göre!!:img-hyste :img-hyste

hyoldas
05-05-07, 00:18
iyi geceler handecim, baksana hani su sagir oda diyeyim gecen bölüm mansur beyin pesinden yine biri girdi ya, hani senmiydin demisti mansur bey, o koymusutur herhalde, ama o kim ve icindekiler ney (altinlar miki?) birde burdaki bagzi arkadaslar sahin ölmemis gibi birsey diyorlar, nerden variyorlar o kanaata, cünkü ben demin izledim, hic öyle birsey fark etmedim:icon_whis

Şimdi canımcım Mansur Dayı'cığımızın yanına canti bir amcamız girdi. Yüzünü göstermediler malum. Mansur Efendi tanıyordu. O kimdi peki...
Sen soluksuz izlediğin için reklam arasız falan kafan karışıyor tebii :icon_sorr
Sonra Sitare Hanım'ın Şahin'in ölümü hakkında kesin konuşmaması ve Meleğin pardon Duru'nun Giray'ın konuşmasına şahit olması (o bana lazım "Şehbal için diyor")
genel açıdan bakarsak Şahin ya da bir başkasının ortaya çıkması büyük bir olasılık. Bu kadar oklar Şahin'e dönmüşkene neden olmasın diyoruz...

Not: huhuuuu Treee nerdesin yahuu :img-dirol

Ekstraaa Not: Evet Aras'ı arayıp buraya gelir misin diyor?
Fazl mesaj işgal etmeleyelim di mi ama sonra siliniyor tek cümlelik diye!
Baksana benim laf yetiştirmem bile en az üç cümle tutuyor :img-hyste

hyoldas
05-05-07, 00:21

O gerçek kişi olarak hani ismi açıklanmayan bir Tosun Bey vardı milletvekili hep o mudur diye düşünüyordum? hani ismi de açıklanmıyor ama adam kaç bölümdür ortada yok!
:img-cool2

not: Birde Tosun bey diye gösterilen kişi Uzan'lara yardımcı olana Özal dönemindeki bir bakanı çağrıştırıyordu ama tam olarak hatırlamıyorum. :icon_sorr

GÜLÇEM
05-05-07, 00:23
hmm teşekkürler ilgilendiğiniz için...

ama daha iyi bi fikrim var sağır odanın senaristi çooook yakın bi arkadaşımın amcası :D gidicem istiycem bütün bölümleri yeter artık canım :) hep beyin fırtınası yapmak zorunda kalıyoruum

nalan-k
05-05-07, 00:25
Şimdi canımcım Mansur Dayı'cığımızın yanına canti bir amcamız girdi. Yüzünü göstermediler malum. Mansur Efendi tanıyordu. O kimdi peki...
Sen soluksuz izlediğin için reklam arasız falan kafan karışıyor tebii :icon_sorr
Sonra Sitare Hanım'ın Şahin'in ölümü hakkında kesin konuşmaması ve Meleğin pardon Duru'nun Giray'ın konuşmasına şahit olması (o bana lazım "Şehbal için diyor")
genel açıdan bakarsak Şahin ya da bir başkasının ortaya çıkması büyük bir olasılık. Bu kadar oklar Şahin'e dönmüşkene neden olmasın diyoruz...

Not: huhuuuu Treee nerdesin yahuu :img-dirol

pardon handecim, ama sen iyice benim kafami karistirdin, benim anladigim kadariyle sitare hanim arasa birsey acilarken oglumu ondan önce kaybettim diyor, ve galip de ondan kirimlilarlan ugrasiyor diyor. yani resmen öldü demek istiyor. handecim bir soru daha, bu bizim deli kiz sehbal mi ayarladi bukadar acayip adamlari galip beyin etrafina:img-help: . cünkü onunda orda olmasi herhalde bir ististna degil, ama galip beyi nerden buldu??? hayretler icindeyim. bu arada senin dedigin gibi tree arkadasimiz nerelerde, hayir olsun!!!

GÜLÇEM
05-05-07, 00:30
ya şehbal ayarladıysa neden arası çağırdıki :S ???

hyoldas
05-05-07, 00:32
Haa şimdi anladım.Neden olmasın?Zaten imkansız diye bir şey yoktur.Özellikle Sağır Oda'da!
Handeciğim(Bu ismi çok severim)bence bu altınların peşini bırak yoksa yakında sana da 'Sıra sende' mesajı gelebilir bak ona göre!!:img-hyste :img-hyste

Başım dertte desene bülbülün çilesi dili belası...
Allah Kırımlı'ların eline düşürmesin...

180 derece dönüş NOTU: Yok canım ne altını ve nazisi ben bilmem beyim bilir :img-hyste

Ben Hande deyip şirinlik mi yapsam yoksa :img-icecr

nalan-k
05-05-07, 00:33
ya şehbal ayarladıysa neden arası çağırdıki :S ???

ne bilim ben, bir anlasam bu delinin aklindan neler gectigini, zagten benim bu diziyi birde üstüne üstlük deli kizi anlamak icin herhalde 10 firin ekmek yemem lazim:img-hyste

hyoldas
05-05-07, 00:38
Bence olayın gidişhatı şu şekilde;
Şahin yaşıyor, bunu Mansur Dayı ve Şehbal biliyor (hastanede gördüm diyor ya )
Hançer Birliğinin başı da Şahin olabilir. Sitare hanım'a sıra sende yazılmadı bence Girayaydı not.
Amacı annesinin sadece ona kalması olabilir. galip beyi öldüren adamlar oradayken Şehbalin deli deli bakması sadece deliliğinden kaynaklanıyor :img-hyste
Belki de Galip Beyi birisi kurtarırken gördü ona gülüyordu.

Şahin'in ölmediğini iddia ettiği için Şehbal'i de yok etmek istiyorlar ben ne dedim yahu

Bu dizi benim çok kafamı karıştırıyor. :icon_sorr

hyoldas
05-05-07, 00:41
hmm teşekkürler ilgilendiğiniz için...

ama daha iyi bi fikrim var sağır odanın senaristi çooook yakın bi arkadaşımın amcası :D gidicem istiycem bütün bölümleri yeter artık canım :) hep beyin fırtınası yapmak zorunda kalıyoruum

Gülçem hangi senaristi tanıdığınız Ahmet Bey mi? Doğan Bey mi?

Lütfen onlara söyler misin? Zahit'siz bir Sağır Oda düşünemiyorum!
Çok rica edicem geri dönsün...

Beyin fırtınası iyidir iyidir gece gece zihnimiz açıldı bak :img-wink:

nalan-k
05-05-07, 00:43
Hançer Birliğinin başı da Şahin olabilir. Sitare hanım'a sıra sende yazılmadı bence Girayaydı not.
Amacı annesinin sadece ona kalması olabilir. galip beyi öldüren adamlar oradayken Şehbalin deli deli bakması sadece deliliğinden kaynaklanıyor :img-hyste

Şahin'in ölmediğini iddia ettiği için Şehbal'i de yok etmek istiyorlar ben ne dedim yahu

ay handecim surda iki üc kisiyiz olsun vallahi, biz bize yetiyoruz :img-yes: . yalniz ben iyice üsüttüm ya sen ne yaziyon öyle kiz. galip beyi kimler öldürdüde , o kanaata nerden variyorsun. uf ya nasil cözülecek bu dizi böyle, kimler daha kötü ki acaba burada???

nalan-k
05-05-07, 00:46

evet ya okadar actiona ragmen aklimdan zahid de birtürlü cikmadi, ah keske bir haber gelse gibilerinde. zahid ve oguz iyi götürüyorlar birlikte, ama biraz oluyorda sey duymustum zagten oguz beyde cikicak gibilerinden dizide, insallah asli astari yoktur, zahid ve oguz bey sagir odaya devam!

hyoldas
05-05-07, 00:50
ay handecim surda iki üc kisiyiz olsun vallahi, biz bize yetiyoruz :img-yes: . yalniz ben iyice üsüttüm ya sen ne yaziyon öyle kiz. galip beyi kimler öldürdüde , o kanaata nerden variyorsun. uf ya nasil cözülecek bu dizi böyle, kimler daha kötü ki acaba burada???

Şimdi canım diziyi izledin mi ona göre bak önümüzdeki hafta hepinizi sınava alıcam yoksa!! :img-polic

Galip Beyin peşindekiler Hayalet'in ekibi Mark Zimmer yani...
Galip beyi parkta sıkıştıdırlar. (4 kişi) Bak sormuyorum ama önümüzdeki hafta sorucam kaç kişiydi diye :img-hyste
O arada Şehbal onları gördü ok?
Sonra Deli Şehbal gülmeye başladı. Neden gülmüş olabilr. O sırada birisi Galip Beyi kurtarmıştır. Onun için gülüyordur. Ya da Şahin abisinin babasının öldürülmesi hoşuna gitmiştir. O yüzden gülüyordur.

valla iki-üç kişiyiz bizde dizi yüzünden kafayı yiyip Şehbalin yanına gönderilecez...:img-hyste

cerenimo
05-05-07, 00:54

Tamam yaa, hatırladım o sahneyi.Bir şey olmuştu da, son anda görmüştüm:D
Çok teşekkürler Handecim ya:) Bence de o torba, yağmuru bile beklemeyebilir:)

Arasın Iraktan döneceği zaman sadece altınlara bakmamış mıydı? Kaçırmış olabilir diyorsun yani o zaman.....Hmmmm....Öyle düşünürsek dediğin gibi az zaman olmamış, ama orada sadece girdi baktı, bu bolumde bir daha baktı o adam altınlara, bana bu bolum kacırmış gibi geldi:img-wink: Gerçi bu dizide her an her şey olabilir:)

nalan-k
05-05-07, 01:00
Şimdi canım diziyi izledin mi ona göre bak önümüzdeki hafta hepinizi sınava alıcam yoksa!! :img-polic

Galip Beyin peşindekiler Hayalet'in ekibi Mark Zimmer yani...
Galip beyi parkta sıkıştıdırlar. (4 kişi) Bak sormuyorum ama önümüzdeki hafta sorucam kaç kişiydi diye :img-hyste
O arada Şehbal onları gördü ok?
Sonra Deli Şehbal gülmeye başladı. Neden gülmüş olabilr. O sırada birisi Galip Beyi kurtarmıştır. Onun için gülüyordur. Ya da Şahin abisinin babasının öldürülmesi hoşuna gitmiştir. O yüzden gülüyordur.

valla iki-üç kişiyiz bizde dizi yüzünden kafayı yiyip Şehbalin yanına gönderilecez...:img-hyste

ay ask olsun handecim, sen simdi resmen beni sucluyorsun diziyi izlememekle, kiz vallahi izledim, ama pek anlamadim o baska:img-hyste :img-hyste .
cok zorluyor insani yaw, beynim yoruldu cözücem diye. peki galip beyin etrafini saran adamlarin hayaletin köpekleri oldugundan neden bukadar eminsin, hani su kirimli holdingdeki konusmadanmi yola cikiyorsun? not: sehbal deli meli, ama diziyi o götürüyor baksana, delinin bile ne yaptigini anlamiyoruz, resmen deli bizimle dans ediyor:img-hyste

cerenimo
05-05-07, 01:04
pardon handecim, ama sen iyice benim kafami karistirdin, benim anladigim kadariyle sitare hanim arasa birsey acilarken oglumu ondan önce kaybettim diyor, ve galip de ondan kirimlilarlan ugrasiyor diyor. yani resmen öldü demek istiyor. handecim bir soru daha, bu bizim deli kiz sehbal mi ayarladi bukadar acayip adamlari galip beyin etrafina:img-help: . cünkü onunda orda olmasi herhalde bir ististna degil, ama galip beyi nerden buldu??? hayretler icindeyim. bu arada senin dedigin gibi tree arkadasimiz nerelerde, hayir olsun!!!

Hayır, o adamları Giray ayarladı.
Hani dedi ya "Bana birbirini tanımayan 5 kişi bulun"...
İlk önce onları neden istediği anlaşılmıyordu, ama daha sonra Galip Beyin çevresini saran 5 farklı tipi görünce anlaşıldı her şey...:):)
Ölme konusunda da, Şahinin ölmediğini sanki her an bize hissettirmeye çalışıyorlar, yani ben öyle anladım.Sanki her cümlelerinde o ölmedi diyorlar:)

hyoldas
05-05-07, 01:06
Tamam yaa, hatırladım o sahneyi.Bir şey olmuştu da, son anda görmüştüm:D
Çok teşekkürler Handecim ya:) Bence de o torba, yağmuru bile beklemeyebilir:)

Arasın Iraktan döneceği zaman sadece altınlara bakmamış mıydı? Kaçırmış olabilir diyorsun yani o zaman.....Hmmmm....Öyle düşünürsek dediğin gibi az zaman olmamış, ama orada sadece girdi baktı, bu bolumde bir daha baktı o adam altınlara, bana bu bolum kacırmış gibi geldi:img-wink: Gerçi bu dizide her an her şey olabilir:)

Canım benim bu dizide her an herşey olabilir.
Komplo teorisinde son nokta şok şok flaş flaş :img-hyste
Şimdi bunlar sağ gösterip sol vuruyor ya acaba benim kafamı karıştırmak için kasıtlı olarak koymuş olabilirler mi?
Mihrap hemde som altın görünümünde ne alaka şimdi
:img-blush

hyoldas
05-05-07, 01:08
İlk önce onları neden istediği anlaşılmıyordu, ama daha sonra Galip Beyin çevresini saran 5 farklı tipi görünce anlaşıldı her şey...:):)
Ölme konusunda da, Şahinin ölmediğini sanki her an bize hissettirmeye çalışıyorlar, yani ben öyle anladım.Sanki her cümlelerinde o ölmedi diyorlar:)

Adamlar Giray'ın adamları ama holdingdeki konuşmada organizasyonu ayarlayan Mark Zimmer değil mi? Yoksa gecenin bu vakti yarın 7 de kalkacak olan benim yatma vaktim mi geldi ???

nalan-k
05-05-07, 01:08

ay sagol cerenimocum, resmen uyuyan yilani uyandirdin:img-hyste .( bu arada o yilan ben olmus oluyorum) tabiiki ya giriay by kaiser bana o bes kisiyi getir dedi, evet ya, tabiiki girayin köpekleri, ay cok sagol cerenimo, yalniz sehbal orda ne ariyordu, ve galip beyi sanirim önceden hic görmemisti, arasi ariyorya. allah allah 2 gramm aklim vardi, oda sagir odanin sayesinde uctu gitti:img-hyste .

nalan-k
05-05-07, 01:11
Adamlar Giray'ın adamları ama holdingdeki konuşmada organizasyonu ayarlayan Mark Zimmer değil mi? Yoksa gecenin bu vakti yarın 7 de kalkacak olan benim yatma vaktim mi geldi ???

handecim benim iyice kafam karisti, sen bir yandan cerenimo bi yandan. ben en iyisi yatim artik, yoksa iyice corba edicez diziyi. herkesin kafasi allak bullak oldu bu ne ya. artik bu dizide cözülüyorsa cözülsün, yoksa ben iyice üsütüceyim. iyice aptal oldum, hic birseyden anlamiyormus gibi. artik sora sora, yaw bu kiz hic birsey anlamiyor, öyle bos bos izliyor diyeceksiniz bana be.:img-hyste

cerenimo
05-05-07, 01:12

Bence Şahin yaşıyor, bunu Şehbal başta, Mansur Dayı, Sitare,.... biliyor.
Eve de sıra sende diye bir not gelmişti.O sırada çıkan özette, o sıra sende yazısını Nogay ve Girayın yaptığına ilişkin satırlar vardı yanlış hatırlamıyorsam. Hıh buldum, ekliyorum sadece o satırları.Ama buradan da anlaşıldığı üzere, o notu onların yazdığını ben mi düşünmüşüm mne:icon_whis :)
27. bölüm - Giray ve Nogay Kırımlı kızkardeşleri Duru’ya karşı neler planlıyorlar?
Yani Duruya yazılmış ve Girayla Nogay yazmış bence:) Burada da öyle bir durum var ama bunu kim yazmış o zaman.
Ama Cenap almış olabilir, Cenap Girayın adamı, Giray belki annesine çalınmış gibi göstermek istiyor.:):) Gece gece ne kurdum yahu:) Ama bakıyorum da gerçek olabilir:)

cerenimo
05-05-07, 01:15

Bence 7 de kalkcaksan eğer yatma vaktin geldi:)
Çünkü bildiğim kadarıyla Mark Zimmerle o olayın bir alakası yoktu:)

nalan-k
05-05-07, 01:16
sahinin yasadigindan bende kesinlike eminim, cünkü sehbal durup durup bunu diyor, belkide o sagir odaya gelende gecen bölümüydü neydi odu, hani mansur bey demistiya:sen miydin, ama acaba dizide bildigimiz bir karaktermi yoksa yep yeni birimi o benim su an co ilgimi cekiyor.

hyoldas
05-05-07, 01:17
Aramızda en sağlam kalan cerenimo bunun sırrını bilhare öğrenmek istiyorum canım:img-wink:
En iyisi ben yarın akşam geleyim yok yok öğleden sonra!
Gelicem ama bekleyin
Hepinize iyi geceler canlarım rüyanıza Aras'la Duru'nun bebişi girsin!

bye

cerenimo
05-05-07, 01:19
ay sagol cerenimocum, resmen uyuyan yilani uyandirdin:img-hyste .( bu arada o yilan ben olmus oluyorum) tabiiki ya giriay by kaiser bana o bes kisiyi getir dedi, evet ya, tabiiki girayin köpekleri, ay cok sagol cerenimo, yalniz sehbal orda ne ariyordu, ve galip beyi sanirim önceden hic görmemisti, arasi ariyorya. allah allah 2 gramm aklim vardi, oda sagir odanin sayesinde uctu gitti:img-hyste .

Hiç önemli değil:) ne yılanı canım sen de, aaaaa:icon_whis
Şehbal dinleme radyosundan dinledi ya annesiyle Arasın konuşmasını, orada Sitare Galipin çalıştığı yeri falan söylemiş olabilir:) Şahin abisinin de babasının Galip olduğunu öğrendi ya bir de Şehbal, ondan gülüyordu bence.Yani en sevdiğim abimin babası bu muymuş tarzı:) Yani bana orada Şehbal Galipi gördüğüne sevinmiş gibi geldi:)

hyoldas
05-05-07, 01:20
Bence 7 de kalkcaksan eğer yatma vaktin geldi:)
Çünkü bildiğim kadarıyla Mark Zimmerle o olayın bir alakası yoktu:)

Holdingte o işi ayarladın mı diye toplantıda konuşmadı mı bunlar. Ben tekrar bir izlleyeyim bakalım.

Bakalım avatarımdaki gibi bir sahne görecekmiyiz ne dersiniz!! :love04:
Kapanışım iyi olsun bari cevaplarınızı yarın bekliyorum...

nalan-k
05-05-07, 01:24
Hiç önemli değil:) ne yılanı canım sen de, aaaaa:icon_whis
Şehbal dinleme radyosundan dinledi ya annesiyle Arasın konuşmasını, orada Sitare Galipin çalıştığı yeri falan söylemiş olabilir:) Şahin abisinin de babasının Galip olduğunu öğrendi ya bir de Şehbal, ondan gülüyordu bence.Yani en sevdiğim abimin babası bu muymuş tarzı:) Yani bana orada Şehbal Galipi gördüğüne sevinmiş gibi geldi:)

evet o radyodaki cihazdan dolayi sahinin göya öldügünü, sahinin galipten oldugunu duydu, ama hala anlamadigim, sehbal galipi nasil buldu, neyse canim önemli degil, sehbal kadar kafam calismiyor:img-hyste . bunlarinda sirri bes belli cikar. neyse bende kacim artik , yoksa iyice kacircam. herkese iyi geceler. yarin insallah devam:sad53:

Bahar61
05-05-07, 09:56
gecikmelide olsa yorumlarınızı okumayı başardım.ama sizlere kırıldığımı belirtmeden geçemeyeceğim,benden hiç bahsetmiyorsunuz:icon_sorr evet belki sizler kadar girip yazamıyorum,çünkü çalıştığım yerde hoş karşılanmıyor böyle şeyler bende gizli kapaklı yazıyorum,ya da yazmaya çalışıyorum diyelim.sağır odayı çok severek ve beğenerek izliyorum,zaten perşembe akşamı ondan başka bir dizi izlemiyorum,k v. karşısında bugüne kadar sadece gümüş durabilmişti,eğer gümüş o dizi karşısında tutunabildiyse(gümüşü küçümsediğimi zannetmeyin,onuda severek izliyorum-izliyordum) sağır oda oooo haydi haydi tutar.senaryoda oyuncularda çok iyi bizim dizide.
gelelim şehbalin galip beyi nasıl bulduğuna ve yüzünde beliren sırıtışın(insanı korkutan ,hatta ödünü kopartan :img-hyste sırıtışına)sebebine......
sitare ve galip bey üniversiteden arkadaştılar değil mi yani galip beyin ders verdiği üniversitede tanışıp aşık olmuştular ve hatırlarsanız şehbal dayısıyla ,sitare hanımı çay bahçesinde beklerken "burayı tanıyorum annemin arkadaşlarıyla resimleri vardı "demişti ,kesin o resimlerde galip beyde vardır ,o yüzden tanımıştır hemen....
adamları görüncede girayın onu öldürmeye çalıştığını anlamış ve ben bu işi bozar girayı delirtirim diye düşünüp sırıtmıştır.yani ben öyle düşünüyorum:img-yes:

GÜLÇEM
05-05-07, 18:36

kusura bakma biraz geç cevap veriyorum :D ... ahmet saatçioğlu:img-yes: valla ben kendisini tanımıyorum ama arkadaşıma söylerim bunu:img-wink:

hyoldas
05-05-07, 19:14
kusura bakma biraz geç cevap veriyorum :D ... ahmet saatçioğlu:img-yes: valla ben kendisini tanımıyorum ama arkadaşıma söylerim bunu:img-wink:

Çok teşekkür ederim Gülçem!
Umarım taleplerimizi duyarlar zaten Orhan bey'de bu siteyi takip ediyormuş!
Zahit'i geri istiyoruuuzzzzz!!!!

Bahar'cım ne demek o hepinizi çok seviyoruz zaten şurada iki elin parmakları kadarız...:icon_sorr Sakın kırılma bize ne olur!!
Daha önce yazdığım forum çok az kişiyle devam ediyordu daha sonra koskocaman bir aile olduk. Büyük bir aile olmak istiyorsak hep burada olalım ve birbirimizie hiç küsmeleyim. :img-blush

$ewim
05-05-07, 21:01
Ben bu diziyi çok seviyorum her bölümü izlemeye çalışıyorum son 2-3 bölümü elimde olmayan nedenlerle kaçırıyorum ama telafi edicem herkes son zamanlarda daha da güzelleştiğini söylüyor :img-wink:
Son yayınlanan bölümün şehbalin radyodan dinleme sahnelerini izleyebildim sadece yorumlarınıza göz gezdirirken eVlenme teklifi okudum sanki.. Aras duruya evlenme teklifi mi etti?Zahit nerde Irakta mı kaldı?

hyoldas
05-05-07, 21:05
Ben bu diziyi çok seviyorum her bölümü izlemeye çalışıyorum son 2-3 bölümü elimde olmayan nedenlerle kaçırıyorum ama telafi edicem herkes son zamanlarda daha da güzelleştiğini söylüyor :img-wink:
Son yayınlanan bölümün şehbalin radyodan dinleme sahnelerini izleyebildim sadece yorumlarınıza göz gezdirirken eVlenme teklifi okudum sanki.. Aras duruya evlenme teklifi mi etti?Zahit nerde Irakta mı kaldı?

$ewim aramıza hoşgeldin! Umarım engellerin en kısa zamanda ortadan kalkar bu bölüm bence çok güzeldi. Aras Duru'ya evlenme teklif etti. Güzel bir sahneydi. Aras'la Duru'nun her sahnesi o kadar içte ve masum ki! Onca entrika içinde çok masum duruyor...
Zahit ise şu anda kayı umarım en kısa zamanda dönecek!

Multimedia bölümüne resimler ve çalışmalar eklenmiştir.
:img-wink:

ekin_26
05-05-07, 21:14
valla dün erken çiktim çosmussunuz hep böyle olsun ne güzel bir arkadasimiz
karakterler hayal ürünüdür biri hariç kim diye sormus ben aras diye tahmin ediyorum bir istihbaratçi olarak böyle olaylar sadece onun basina gelebilir hos girayda olabilir türkiyede onun gibi psikobatlarda vardir ama ben aras diyorum handecim altinlar hakkinda dizideki ip uçunu gördüm ama anliyamadim altinlar mihrabin altinda mi diyorsun?
resimler içinde saol ben baska bulamadim
bu arada avartarla imzam nasil saolsun çok sevdigim bir arkadasim yapti eski resimler ama elimizde bu vardi

hyoldas
05-05-07, 21:22
valla dün erken çiktim çosmussunuz hep böyle olsun ne güzel bir arkadasimiz
karakterler hayal ürünüdür biri hariç kim diye sormus ben aras diye tahmin ediyorum bir istihbaratçi olarak böyle olaylar sadece onun basina gelebilir hos girayda olabilir türkiyede onun gibi psikobatlarda vardir ama ben aras diyorum handecim altinlar hakkinda dizideki ip uçunu gördüm ama anliyamadim altinlar mihrabin altinda mi diyorsun?
resimler içinde saol ben baska bulamadim

Ben çok göz önünde bulunan birisi olduğunu sanmıyorum. Kırımlı Ailesinden birisi olamaz. Çünkü onların Uzan'la olduğu iddia edilmişti. ve hiç birinde isim benzerliği yok! Dediğin gibi Aras olabilir. Sonuçta istihbaratçıların ismni nerden bileceğiz...

Bence mihrabın kendisi altındı. Keşke resim olsada eklesek som altın görünümündeydi.
Belki bir kandırmacaydı ama nazi altınlarını saklamak için iyi bir yöntem gibi görünüyor.

Bende diyordum ki günden güne artıyoruz. Ekin'cim imza ve avatarına bayıldım. :img-in_lo

ekin_26
05-05-07, 21:32
benim bide su sitarenin mezar basinda mum yakmasina çok sasirdim kırımlı ailesinin müslüman oldugundan süpe ediyordum galiba süpelerim dogru çikiyor
geçen bölümü izlemedigim için su mahsur beyin konustugu adami ve sahneyi bilmiyorum takim elbiseli falan demisiniz acaba galip olabilir mi sitarenin ne yapcagini anliyp ona söylemistir belki sitarede süpelenip öldürmüstür galip beyin sonu ne olucak merak ediyorum sehbalin onun takip etmesinide çözemedim valla herzaman dedigim gibi sehbali çözersek bu diziyide çözücez yani ben öyle olucam

nalan-k
05-05-07, 22:26
gecikmelide olsa yorumlarınızı okumayı başardım.ama sizlere kırıldığımı belirtmeden geçemeyeceğim,benden hiç bahsetmiyorsunuz:icon_sorr evet belki sizler kadar girip yazamıyorum,çünkü çalıştığım yerde hoş karşılanmıyor böyle şeyler bende gizli kapaklı yazıyorum,ya da yazmaya çalışıyorum diyelim.sağır odayı çok severek ve beğenerek izliyorum,zaten perşembe akşamı ondan başka bir dizi izlemiyorum,k v. karşısında bugüne kadar sadece gümüş durabilmişti,eğer gümüş o dizi karşısında tutunabildiyse(gümüşü küçümsediğimi zannetmeyin,onuda severek izliyorum-izliyordum) sağır oda oooo haydi haydi tutar.senaryoda oyuncularda çok iyi bizim dizide.
gelelim şehbalin galip beyi nasıl bulduğuna ve yüzünde beliren sırıtışın(insanı korkutan ,hatta ödünü kopartan :img-hyste sırıtışına)sebebine......
sitare ve galip bey üniversiteden arkadaştılar değil mi yani galip beyin ders verdiği üniversitede tanışıp aşık olmuştular ve hatırlarsanız şehbal dayısıyla ,sitare hanımı çay bahçesinde beklerken "burayı tanıyorum annemin arkadaşlarıyla resimleri vardı "demişti ,kesin o resimlerde galip beyde vardır ,o yüzden tanımıştır hemen....
adamları görüncede girayın onu öldürmeye çalıştığını anlamış ve ben bu işi bozar girayı delirtirim diye düşünüp sırıtmıştır.yani ben öyle düşünüyorum:img-yes:

merhaba bahar61, ask olsun neden kirliyorsunki tabiiki senin de burda yoklugun belli oluyor, yorumuna gelince, bana göre mantikli geliyor, zagten sehbal dayisiyla o bahcede oturken ben buraya biliyorum annemin resmi var arkadaslariyla diyince orda bende anlamistim, ama benim icin hala soru isareti olan, sehbal galip beyi nasil tanidi? resimden olsa, aradan yillar gecti, ve nasil buldu??? ama güzel olan bu ya, resmen beni hafta bekleyin, pür dikkat izleyin diyor sagir oda, persembe gelseden bir iki dügüm daha acilsa, tabiiki 4 dügüm daha aticaktir sagir oda, napalim bizde kafamizi kasiya kasiya düsüncez artik.

hyoldas
05-05-07, 22:30
Nalan'cım gelmiş hoş gelmiş dün gece artık kafayı yemeye başladığımızı düşündüm bugün okuyunca :img-hyste
Cerenimo sağolsun bizi şöyle bir silkeledi. Komplo teorilerinin sınırı yok bu dizide tabi bu bizim delirmemize en büyük etken...

Sen çalışmaları gördün mü tatlımcım. Multimedia coştu bugün :happy0064

hyoldas
05-05-07, 22:35
Ekin'cim dün yazdım bu Soner Yalçın abimiz sabeteyistlere takmış durumda Kırımlı ailesini de beyaz müslüman yapıverdi aslında yahudi bunlar yani ama müslüman gibi yaşıyorlar :img-wink:
Mois Abiah'nın kankileri...
Duru'cum gelsin biz ona kelime-i şahadet falan, namaz kılmayı öğretiriz.
Zahit dönsün bir kaç saat dini vaaz gelinimizi müslüman örf ve adetlerine göre düzenler Aras'ımıza sunarız...:img-hyste

hyoldas
05-05-07, 23:08
Dizinin en başı ilk zoom dizi buradan başlıyor....

http://img524.imageshack.us/img524/3217/adszox0.png (http://imageshack.us)

Bu da ikinci zoom cenaze bitiyor. cenaze alanından dağılanları bırakıp mihraba zoom yapıyorlar Neden acaba???

http://img524.imageshack.us/img524/6763/adsz2vb2.png (http://imageshack.us)

ekin_26
06-05-07, 13:58
Ekin'cim dün yazdım bu Soner Yalçın abimiz sabeteyistlere takmış durumda Kırımlı ailesini de beyaz müslüman yapıverdi aslında yahudi bunlar yani ama müslüman gibi yaşıyorlar :img-wink:
Mois Abiah'nın kankileri...
Duru'cum gelsin biz ona kelime-i şahadet falan, namaz kılmayı öğretiriz.
Zahit dönsün bir kaç saat dini vaaz gelinimizi müslüman örf ve adetlerine göre düzenler Aras'ımıza sunarız...:img-hyste

anladim handecim saol açikladigin için zahit bir dönse onun yapcagi çok is var zaten

yalcinersonmez
06-05-07, 15:56
mrb arkadaşlar ben yebi bölümü ancak dün izleyebildim yine güzel bi bölümdü ırak taki bölümler fazla olmuştu iiki geldiler türkiyeye inş. zahite bişi olmamıştır. galip beyinde kirli çamaşırları ortaya çıktı adam neymişte bizim haberimiz yokmuş sonunda hayalet mark zinneride görebildik galp beyde kaçırıldı acaba kimler kaçırdı...

gülfem_bengisu
06-05-07, 17:00
mrb arkadaşlar ben yebi bölümü ancak dün izleyebildim yine güzel bi bölümdü ırak taki bölümler fazla olmuştu iiki geldiler türkiyeye inş. zahite bişi olmamıştır. galip beyinde kirli çamaşırları ortaya çıktı adam neymişte bizim haberimiz yokmuş sonunda hayalet mark zinneride görebildik galp beyde kaçırıldı acaba kimler kaçırdı...

Zahid'e birşey olduğunu sanmıyorum.Olsaydı şimdiye kadar olurdu.Hem kara haber tez duyulur derler.Galip Bey'i kimin kaçırdığına gelince..Giray beş kişilik bir tim kurdurmuştu Kayzer'e.Belki onlar kaçırmıştır.Fakat Şehbal'in pis pis sırıtması aklımı karıştırdı.Onun da parmağı olabilir.Bu kızı küçümsememek lazım.

tree
06-05-07, 18:54
Selam arkadaşlar. eşimin hastalığı nedeniyle 1 haftadır aranızda yoktum. diziyide izleyemedim.ama maşallah sizler formu hiç boş bırakmamışsınız yorumlarda süper .Şimdi diziyi izleyeyip sonrada yorumları yazacağım.Ama etrafımda izleyenlerin dediğine göre gerçekten süper ötesi bir bölümmüş.İnanın diziyi izleyemediğim için hastanede epeyce bir kızdım eşime neredeyse ameliyatına ben girecektim.:img-hyste

hyoldas
06-05-07, 19:01
Selam arkadaşlar. eşimin hastalığı nedeniyle 1 haftadır aranızda yoktum. diziyide izleyemedim.ama maşallah sizler formu hiç boş bırakmamışsınız yorumlarda süper .Şimdi diziyi izleyeyip sonrada yorumları yazacağım.Ama etrafımda izleyenlerin dediğine göre gerçekten süper ötesi bir bölümmüş.İnanın diziyi izleyemediğim için hastanede epeyce bir kızdım eşime neredeyse ameliyatına ben girecektim.:img-hyste

Tree'cim çok geçmiş olsun canım. umarım en kısa zamanda eski performansına dönersin. Sağır Oda buradaki müdavimleri olmdan olmuyor.
Sen izle beraber yorum tazeleriz. Bu arada multimedia bölümündeki haraketlenmeyi görmüşsündür haberler, resimler, çalışmalar süper gidiyor maşallah diyelim dilimizi ısıralım.

Bu arada kafama takılan bir durum var acaba dizi ikinci sezona kadar sürecekmi yoksa bitirmeyi düşünüyorlar mı?
Merak ediyorum doğrusu :img-yes:

hyoldas
06-05-07, 19:08

Gülfem'cim yazmış ama ben kaçırıldığını hiç düşünmemiştim. Yani oracaıkta katlederler dedim adamı 5 kişi bir yaşlı adamı kaçırmak için oraya gelmez demiştim. Yanlış mı düşündüm acaba ???

Evet iyiki geldiler! Bizi dikkate aldığı için bir defa daha teşekkürler Sağır Oda :good:

angelstone505
07-05-07, 01:36
Bu dizi başta bir sallanır gibi oldu ,ödüm patlamıştı ozaman,ama neyaptılar ettiler ,başlara yerleştiler sıralamda ,ben bu diziyi çok severek izliyorum:img-wink: Aras Dağlı da favorim:img-yes:

Bahar61
07-05-07, 10:39
öncelikle Tree arkadaşımıza geçmiş olsun ,eşine allah acil şifalar versin.

hande'cim resimleri görünce bende olabilir diyorum,altınları eritip mihrap yaptırmış olabilirler.altınları korumak için çok iyi bir yol.:happy0064
ama tabutu neden öylesine apar topar götürdüler onu anlayamadım,o tabuttada kesin birşeyler var.......

nalan-k
07-05-07, 10:54

hande'cim resimleri görünce bende olabilir diyorum,altınları eritip mihrap yaptırmış olabilirler.altınları korumak için çok iyi bir yol.:happy0064
ama tabutu neden öylesine apar topar götürdüler onu anlayamadım,o tabuttada kesin birşeyler var.......

evet canim var birsey o tabutta, hatirlarsan yüzü gözükmüyen bir adam bir poset koydu, hafif topragi eserek.

MoOnDaNcE-11
07-05-07, 12:53
Soru isaretleri , gizemler , bulmacalar her gecen bolum daha da artiyor ... O altinlari alan adami gercekten merak ediyorum.

Bu arada tree arkadasim buyuk gecmisler olsun...

37 numarali isme dikkat :img-wink:

http://www.tepetaklak.com/images/sagiroda2.jpg

nalan-k
07-05-07, 13:36
37 numarali isme dikkat
baki mercimek? ben birsy cikartamadim burdan, yardimci olurmusun???

zekii35
07-05-07, 17:01
ya ben bir şey sorucam.şehbal şahin abim ölmedi diyo ya şahin abi yaşıyor mu şimdi ben anlamadım.yaşıyorsa ortaya çıkar heralde di mi?yoksa ölmedi derken öldürüldüğünden mi bahsediyor?

gülfem_bengisu
07-05-07, 19:04
Gülfem'cim yazmış ama ben kaçırıldığını hiç düşünmemiştim. Yani oracaıkta katlederler dedim adamı 5 kişi bir yaşlı adamı kaçırmak için oraya gelmez demiştim. Yanlış mı düşündüm acaba ???

Evet iyiki geldiler! Bizi dikkate aldığı için bir defa daha teşekkürler Sağır Oda :good:

Yalcinersönmez kaçırılma demiş,bana da mantıklı geldi.Ya kaçırılma ya da gözdağı olsa gerek.Yoksa yaşlı bir adamı tenhada öldürmek için beş kişiye gerek yok.Sonuçta Galip Bey süpermen değil ki!Aras olsa neyse.Ne de olsa kendisi bıyıklı süper kahraman!
Bu arada Tree'nin eşine geçmiş olsun.

cerenimo
07-05-07, 19:17
Nalan'cım gelmiş hoş gelmiş dün gece artık kafayı yemeye başladığımızı düşündüm bugün okuyunca :img-hyste
Cerenimo sağolsun bizi şöyle bir silkeledi. Komplo teorilerinin sınırı yok bu dizide tabi bu bizim delirmemize en büyük etken...

Sen çalışmaları gördün mü tatlımcım. Multimedia coştu bugün :happy0064

Giremiyorum 2 gündür yaa, zaten dün de elektrikler kesildi:( Ama sonunda buradayım:img-wink:
Ben mi silkeledim sizi :icon_whis Aaaaa:)
NOT!: Multimedya harika olmuş, emeği geçenlerin ellerine sağlık.
NOT!: Bu arada Bahar, öyle düşünmene çok üzüldüm, aslında daha önce okumuştum ama cevap yazamamıştım.Sen de bizdensin, nasıl unuturuz seni:)

cerenimo
07-05-07, 19:23

Zaite birşey olmamıştır bence.Çünkü senaristler de eğer Zait ölürse repliklerin eğlencesinin kalmayacağını biliyorlar :img-wink: Dizinin eğlencesi onlar.
Galip Bey konusunda katılıyorum.Daha tam ortaya çıkmış değil ama, önümüzdeki 1-2 bölüm içinde onun da ne olduğunun açıkça ortaya çıkacağını düşünüyorum.:) Mark Zimmeri görebildik de, bir şey soracağım: O adam Iraktaki adam değil mi? Kevinla birlikteydi hani.O değil mi? Bir de boynu kırık adam vardı.Muhteşem üçlü, üç kafadarlar veya üç kafasızlar diyebiliriz:)

cerenimo
07-05-07, 19:27

Geçmiş olsun tree.Gerçi geçmiş ama :)
Evet harika bir bölümdü, izleyince anlayacaksın.Ama Zaitin olmamasına rağmen iyi toparladılar.Gerçi yokluğu hissedildi ama (-) :)

cerenimo
07-05-07, 19:35
Arkadaslar 2 gün girmedim, nolmuşuz böyle ya:)
Sağır Oda ailemiz genişlemiş sanki:)
Hemen sorumu soruyoeum.Bu 37 numara ne iş? Bilmediğim bir şey mi var? Benden bir şey mi saklıyorsunuz söyleyin bakıyım:) Yok yok, siz benden saklamazsınız bir şey.Di mi? :)
Bize yeni katılan arkadaslara hoş geldiniz diyorum.
Bu arada Galip Beyin kaçırılmasından bahsedilmiş.Bence de öyle olabilir.Zaten Giray, Galip Beyi yakalarsa öldürmez, süründürür:img-pilot :)

cerenimo
07-05-07, 19:46
ya ben bir şey sorucam.şehbal şahin abim ölmedi diyo ya şahin abi yaşıyor mu şimdi ben anlamadım.yaşıyorsa ortaya çıkar heralde di mi?yoksa ölmedi derken öldürüldüğünden mi bahsediyor?

Evet, bana kalırsa yaşıyor.Çünkü dizide sürekli bundan bahsediyorlar ve sürekli ölmediğini ima edip duruyorlar:)

MoOnDaNcE-11
07-05-07, 19:59
37 numarali isme dikkat
baki mercimek? ben birsy cikartamadim burdan, yardimci olurmusun???

Baki Mercimek Besiktas'in oyuncusu . Ve bilgisayardaki listede ismi var , ustelik otopsi listesinde :img-wink:

Nasil dikkat etmemisler anlamadim valla :img-yes:

cerenimo
07-05-07, 20:08
Baki Mercimek Besiktas'in oyuncusu . Ve bilgisayardaki listede ismi var , ustelik otopsi listesinde :img-wink:

Nasil dikkat etmemisler anlamadim valla :img-yes:

Evet şimdi baktım.Cidden öyle yapmışlar.
Ama sanmıyorum öyle düşündüklerini, yani Türkiye'de kaç tane Baki Mercimek var kim bilir :icon_whis :)

hyoldas
07-05-07, 21:03
Cerenimo'cum tekrar hoşgeldin. Öyle kuru kuruya süper coşmuşunuz demek olmaz ki!
Bol bol yorum isteriz, tek tek yorum isteriz... :img-hyste
Buranın kalabalıklaştığını görünce o kadar çok seviniyorum ki keşke gündüzleri aranızda olabilsem ama ne yazıkki işyerinde problem yaşıyoruz. :icon_sorr
Bir zamanlar Hp forumunu hareketlendirmek için neler yapmıştık ah eski günler ahhh!
Bu haftaki fragmanı sabırsızlıkla bekliyorum amanin bizim Duru ile Aras evlenecek mi şimdi :img-pilot

hyoldas
07-05-07, 21:07
Yalcinersönmez kaçırılma demiş,bana da mantıklı geldi.Ya kaçırılma ya da gözdağı olsa gerek.Yoksa yaşlı bir adamı tenhada öldürmek için beş kişiye gerek yok.Sonuçta Galip Bey süpermen değil ki!Aras olsa neyse.Ne de olsa kendisi bıyıklı süper kahraman!
Bu arada Tree'nin eşine geçmiş olsun.

Gülfem harikasın tatlım ya süper bıyıklı kahraman ama biz ona kısaca
BBSK diyoruz (badem bıyıklı süper kahraman)
Adamın orjinali sesini duyunca bir hoş oldum ne çapkın şeymiş o öyle!
Önüne gelene kur yapıyor amanıin süper kahraman karizma falan bahane Çapkın Orhan şahane :img-hyste

galip beyi beş kişinin kaçırması da bana garip geldi adam BBSK değil ki 5 kişi birden gelsin...

cerenimo
07-05-07, 21:16
Handenin 1. mesajına cevap(alıntı yapmak zor geldi de:))Evet Handecim.Katılıyorum, harika yorum yapmışız, kopmuşuz diyerekten olmaz.Ama giremedim 2 gün ondan yorum falan da yazamadım:)

Handenin 2. mesajına cevap:img-hyste :img-hyste
Handecim adam MİTçi ya, ondan korkmuşlardır:)
Herkese istediğini yaptırıyor sonuçta:)

hyoldas
07-05-07, 21:18
Bu dizi başta bir sallanır gibi oldu ,ödüm patlamıştı ozaman,ama neyaptılar ettiler ,başlara yerleştiler sıralamda ,ben bu diziyi çok severek izliyorum:img-wink: Aras Dağlı da favorim:img-yes:

Forumuza hoşgeldin canım. Ara sıra durgunlaşsakta ne zaman kalkışa geçecği kesin olmayan bir başlığıa düştünüz.
Aras dağlı hepimizin favorisi :good:
Dünden sonra artık benimde favorim :img-hyste

Bahar'cım bilmiyorum ki dizinin iki önemli sahnesinde kamerayı mihraba döndürmenin ne anlamı var diye düşünmekten kendimi alamıyorum. Sırlar dizisi bu canım her an her şey olabilir. Kandırıkçı senaristler bunları ters köşeye yatıralım da nasıl olursa olsun diyorlardır kıs kıss.... :img-hyste
İyi bir yol di mi daha kafayı sıyırmadım di mi daha çok gencim böhüüü :img-fie: :img-cray:

hyoldas
07-05-07, 21:24
Forumumzda eşin hastalanan kim Tree!
pekiii forumumuzun en ağır 1. Beşiktaşlısı kim Tree!

Eee Baki Mercimek komplo teorisinin çözümü arkadaşlar çok dedektif gördüm kendimi canım :img-cool2
Sağır Oda ne hale getirdi beni yaww

Tree'mize sen andık demişler, geçmiş olsun demişler, forumun bir numaralı Beşiktaşlısı demişler :img-wink:
(2. benimde)

hyoldas
07-05-07, 21:35
Bu da son tartışma konumuz;
Öhöm başlıyorum...

Bu dizide gerçek isimler nedir yahuu kafam karışıyor...

1- Boris Tachayev-Celal Dağlı
2- Zahar-Sahar-Seher
3- Duru Kırımlı-Duruşah Kırımlı
4- Afşar Kırımlı-Avşar Kırımlı
5- Zahit-Zait-Hayalet
6- Girayhan ve Nogayhan brothers
7- Galip Bey-Gaip Bey :img-hyste -Mösyöö
8- Mansur Efendi-Mansur Dayı
....

Dizideki gerçek kişi karakteri;
Cvp: Tek Gerçeğimiz Aras'ımız ve Oğuz Bey sanırım...

Başka var mı?

FEL!ADE
07-05-07, 23:19
cok farkli bir dizinin farkli forumuymus burasi, sizi gözetledim bir süre ve sormak istedim. özelikle hyoldas cim sana sormak lazim gelir degil mi ?! :)

benim bu diziye hep ilgim oldu ama günü uymuyordu, Hp nin acisindan baska dizileri izlemedim hic.. e artik zamani geldi diyorum ve arayis icindeyim. sagir oda gibi farkli kulvarda ki bir diziyi bastan izlemeye baslasam size yetisirmiyim..yoksa nafile mi, bu kadar bölümden sonra hic baslamasam mi .. bilemedim.
vatansever ve vizyon sahibi bir kahraman iyi olurdu oysa ki :)
bana tavsiye eder misiniz dizinizi hande cim ;)
bir soru daha 20 li bölümleri devirmis bir dizinin forumu neden halen burada ? yerli dizi filmler bölümüne neden gecmiyor ? sasirdim dogrusu..

buyrun efendim, sohbetinize devam ediniz; hic rahatsiz olmayin :img-wink:

hyoldas
07-05-07, 23:30
cok farkli bir dizinin farkli forumuymus burasi, sizi gözetledim bir süre ve sormak istedim. özelikle hyoldas cim sana sormak lazim gelir degil mi ?! :)

benim bu diziye hep ilgim oldu ama günü uymuyordu, Hp nin acisindan baska dizileri izlemedim hic.. e artik zamani geldi diyorum ve arayis icindeyim. sagir oda gibi farkli kulvarda ki bir diziyi bastan izlemeye baslasam size yetisirmiyim..yoksa nafile mi, bu kadar bölümden sonra hic baslamasam mi .. bilemedim.
bir soru daha 20 li bölümleri devirmis bir dizinin forumu neden halen burada ? yerli dizi filmler bölümüne neden gecmiyor ? sasirdim dogrusu..

Amanınn benim forumdaşım gelmiş! Hoşgelmiş!!
Şimdi canım şöyle diyeyim Sağır Oda'nın bir sürü fan sitesi var ve youtube de full bölümleri var! Şimdi başlarsan pek birşey kaçırmış sayılmazsın. Çünkü konu her hafta değişiyor. yani sabit olan konular Aras, Zahit Ve Oğuz Bey üçlüsü!
Ve Kırımlı Ailesi bu haftaki bölümü izlersen bir kaç haber ve yorum okursan kısa zamanda çözersin!

Bu forumda en çok hoşuma giden de gurbetçi arkadaşların çokluğu cidden mafyacılık oynamadan gerçek vatanseverliği gösteren bir dizi en azından ben birinci bölümden beri izliyorum. Pazar günüydü biliyorsunuz!Ufak tefek hataları olsada çok sağlam bir ekip, izleyicisine saygılı bir ekip! İşte bu yüzden o hatalar ufacık kalıyor.

Birde bizim Aras Dağlı'mız var Mavicinar'cım, Çınar'ın yerini tutmasa da (aşk konusunda) cidden çok karizmatik...

http://img504.imageshack.us/img504/2195/kahrolasisonbaharlardokrw5.jpg (http://imageshack.us)

İşte budur!! :good:

hyoldas
07-05-07, 23:37
Bende hala anasayfaya neden alınmadığımza anlam veremiyorum.
İlla kampanya mı düzenleyeyim yani :img-hyste

KV seyircileri alınmak istiyor ama bu bize ve dr'lara haksızlık olmaz mı?
Lütfen bunu değerlendirin. Bu kadar seviyeli yazışmların olduğu forumu ana sayfaya almak istemezler mi acep? :img-blush

nalan-k
08-05-07, 00:06

Lütfen bunu değerlendirin. Bu kadar seviyeli yazışmların olduğu forumu ana sayfaya almak istemezler mi acep? :img-blush

iyi aksamlar handecim, bende ancak girebildim.
he kiz ciddi biz niye alinmiyoz anasayfaya, dizi olmus bilmem kac bölüm, e reytinlerde yerinde, neyi yanlis yapiyoruz ki. dur ben diyim, senin dedigin gibi burda cok üvey evlat var(biz gurbetciler yani):img-hyste. sen tecrübelisindir, ciddi niye alinmiyoruz, hani burda 1 günde 30-40 sayfa dolmuyor diyemi öbür forumlardaki gibi???

bu arada mavicinar diye bir arkadasda gelmis, bence kesinkez oda baslasin diziye, tr nin gercek yüzü var arkadasim burda, görde bak neler oluyor bizim vatanda.

stormy
08-05-07, 06:08
Nete fragmani koymuslar bir acaip ben anlamadim..Oguz Bey Volkanla dovusuyor,..Zahit bir yerlerden cikiyor..Galipin elini ayagini baglamislar..Giray ile Sitare mahzende birseylerden gizlerniyor urkuyorlar...Cenap galiba...Bir acaip fragmandi. adamin biri Duru ile Arasa bir anahtar veriyor..

nalan-k
08-05-07, 09:05
herkese günaydin, bende demin fragmani gördüm. ay zahit var:happy0064. zahit bir odada cok sinirli bir sekildi bir dolapi darma dagin ediyor, krize mi girdi ne:img-hyste . giray ve anneside o altinlarin bulundugu yerde sessiz ve korkakca oturuyorlar. bayagi bir olaylar var yine.

tree
08-05-07, 11:04
Evet fragman gerçekten te çok güzel ama galiba kafalarımız bayağı bir karışacak. Yani elleri ile gömdükleri Volkan nasıl dirildi anlayamadım.Zahit belliki eroin krizinde ama galipin yanında ne işi vardı.
Sonra aras ve duruya anahtar veren adam sanki afşar beyin ilk bölümlerdeki kuyumcusuna benziyordu hatta ta kendisiydi (hani şu sahte hanedan aynasını yapan kuyumcu)
Sadece hoşuma giden giray ve sitarenin mahsende demir parmaklıklar arasında kalmaları ve korkuyla etraflarına bakmaları ( vayys giray efendide korkarmış :img-hyste )

Bu arada Handeciğim gerçektende 1.bjk lı benim hemde en fanatiğinden :happy0064

nalan-k
08-05-07, 11:17
günaydin tree, benden de sana büyük gecmis olsun canim, ne mutlu aramizda görmek seni. evet cok büyük olaylar var yine, fragman bayagi bir karisik. dedigin gibi gercekten acayip güzel o girayai öyle cömelmis korkulu bakislarla görmek, beter olsun, insallah artik hep öyle korkulu görürüz onu.

tree
08-05-07, 12:34

Bir şey dikkatimi çekti Giray sandıktaki altınlara baktığında "bunlar babamın koleksiyonu "dedi. Peki ama bu altınlar galip beyde değilmiydi. o koleksiyonu oraya her bölüm sadece ayaklarını gördüğümüz malum şahıs koydu ve o adam muhtemelen şahin.( ki eğer şahinse demekki şahin de galip beylerle istihbaratta. Sitarenin arasa dediğine göre galip şahini kırımlılardan almak istediği zaman şahin araba kazasında ölmüş. Yani aslında mansur dayı bu ailede herşeyi çok iyi bilen biri ve şahini saklayanda o belkide, Şehbalide gerçekleri bildiği için dergahta yanında tutuyordu bence.

Bana kalırsa galip beyin ancak 1 veya 2 bölümlük ömrü kaldı dizide eğer o ölürse şahin devreye girecek gibime geliyor

Arkadaşlar ben kendimi sağır oda medyumu ilan ediyorum Galip beyin öldüğü zaman ŞAHİN'in ortaya çıkacağını biliyordum :good: Gizli yerden defteri alanda oydu kesinlikle (bu arada şahin hakkında tek bildiğimiz uzun saçlı oluşu)Handenin dediğide doğru bence Şahin Hançer birliğinin başı (kolunda nazi işareti vardı şehbale işaret ederken)

Bu arada galip beye üzüldüm bence erken bir ayrılıktı.onu özleyeceğiz.

delfin_26
08-05-07, 13:03
fragmanı gördüm... süperbir bölüm olucak... gene entrikalar kol geziyo vallahi... bu diziyi seyrederken inanın başım dönüyo... olayları çözmeye çalışmak çok zor ya... kafam allak bullak .... nezaman alıcaz bu soruların cevabını.... enazından bir kısmını tez zamanda alırız işalllah.... benim baş agrılarım başka türlü geçmicek yoksa:dito

CveB
08-05-07, 15:25
İstihbarat savaşları İstanbul’da nefes nefese devam ediyor. Türk Derin Devleti’nin hücresi bölünüyor mu?

Bölünmez herhalde.O kadar olayın üstesinden geldikten sonra.

Türk istihbaratının önemli ismi Galip Bey neden kaçırıldı?

Hücrenin bölünmesi için galiba.

Türkiye’nin en büyük holdinglerinden Kırımlı Holding, Derin Amerika ile nasıl bir işbirliğine gidiyor? Devlet Başkanı’na seçimler öncesinde neden suikast yapılmak isteniyor?

Türkiye’nin yakışıklı istihbaratçısı Aras Dağlı, düşmanının kardeşi Duru ile evlenebilecek mi?

Bu karışıklıkta...ve de Giray'a karşı...çok zor gibi görünüyor.Bu arada Çiğdem'e ne oldu acaba?

Tekrar ortadan kaybolan Şehbal bu kez neyin peşinde? Dergahta bulunanların hepsini birden şok edecek olan yeni gelişme neler?

Sonunda Şehbal Şahin abisini alıp dergaha getiriyor herhalde...

ZuzuLa
08-05-07, 15:28
30.Bölüm

Derin Amerika, Derin Türkiye’ye karşı
İstihbarat savaşları İstanbul’da nefes nefese devam ediyor. Türk Derin Devleti’nin hücresi bölünüyor mu? Türk istihbaratının önemli ismi Galip Bey neden kaçırıldı?
Türkiye’nin en büyük holdinglerinden Kırımlı Holding, Derin Amerika ile nasıl bir işbirliğine gidiyor? Devlet Başkanı’na seçimler öncesinde neden suikast yapılmak isteniyor? Türkiye’nin yakışıklı istihbaratçısı Aras Dağlı, düşmanının kardeşi Duru ile evlenebilecek mi? Tekrar ortadan kaybolan Şehbal bu kez neyin peşinde? Dergahta bulunanların hepsini birden şok edecek olan yeni gelişme neler?

Bahar61
08-05-07, 16:43
[QUOTE=CveB;3241287]
[B]Türkiye’nin yakışıklı istihbaratçısı Aras Dağlı, düşmanının kardeşi Duru ile evlenebilecek mi?

Bu karışıklıkta...ve de Giray'a karşı...çok zor gibi görünüyor.Bu arada Çiğdem'e ne oldu acaba?

Duru ve arasın evliliği imkansız gibi birşey.duru ailesini karşısına alıp evlenmeye kalksa bile giray o düğünü engellemek için ortalığı kana bular,bende korkarım ikinci bir deli yürek faciası yaşarız(izleyenler bilir,deli yürekte zeynep ve yusufun düğünü turgay atacan denen yerden bitme yüzünden kana bulanmış ve o düğün gerçekleşememişti)aman ağzımdan yel alsın ......zaten çağla bırakacak mı devam mı edecek bilemiyorum ve bunun tedirginliğini yaşıyorum,sanki arasın başka hiçbir problemi yokmuş gibi birde sevdiğinin acısını çekmek zorunda kalırsa benim kalbim buna dayanamaz,n'olur sanki bu sefer işler yolunda gitse.....arasta başkasına aşık olamadı,çiğdem gül gibi kız işte,hem aynı meslekte çalışıyorlar ,yıllardır birbirlerini tanıyorlar,ama yoook olur mu hiç illaki zor olucak herşey.eee ne demişler en güzel aşk zor olandır.hem kolay olan hiçbirşey bizim badem bıyıklıya yakışmaz değil mi?o zor işlerin adamıdır.:happy0064 :happy0064 :happy0064

çiğdem istihbaratçılık oynamaktan sıkılmış,nejat başkanın baskısından kaçıp artis olmuş,reklam filminde oynuyor:img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste

Bahar61
08-05-07, 16:50
Evet fragman gerçekten te çok güzel ama galiba kafalarımız bayağı bir karışacak. Yani elleri ile gömdükleri Volkan nasıl dirildi anlayamadım.Zahit belliki eroin krizinde ama galipin yanında ne işi vardı.
Sonra aras ve duruya anahtar veren adam sanki afşar beyin ilk bölümlerdeki kuyumcusuna benziyordu hatta ta kendisiydi (hani şu sahte hanedan aynasını yapan kuyumcu)
Sadece hoşuma giden giray ve sitarenin mahsende demir parmaklıklar arasında kalmaları ve korkuyla etraflarına bakmaları ( vayys giray efendide korkarmış :img-hyste )

Bu arada Handeciğim gerçektende 1.bjk lı benim hemde en fanatiğinden :happy0064

ben henüz fragmanı görmedim ama yazdıklarından bana sanki anahtarı veren adam mansur dayının duruya bahsettiği aktar olabilirmiş gibi geliyor.belki aras ve duru o adamı bulmuşturlar ve adam da onlara o anahtarı vermiştir.şimdi asıl mesele o anahtarın nereye ait olduğunu bulmak,hadi hep beraber düşünelim:img-yes: tüm gizleri çözdük bir bu kaldı ya boş durmayalım,beyin cimnastiği yapalım:good:

ekin_26
08-05-07, 18:44
fragmani 3 kere gördüm süper bir bölüm zahit ortaya çikiyor oguz bey siyah bir odada aras ve duruda bir adamla konusur galip bey kaçirilmis ve kötü haber
galipi gözleri kapali bir yere bagli ve yaninda zahit var umariim o da hain çikmaz bu kadari kaldiramayizi güvendigimiz herkes hain çikiyor
persembeyi dört gözle bekliyorum

nalan-k
08-05-07, 18:57
fragmani 3 kere gördüm süper bir bölüm zahit ortaya çikiyor oguz bey siyah bir odada aras ve duruda bir adamla konusur galip bey kaçirilmis ve kötü haber
galipi gözleri kapali bir yere bagli ve yaninda zahit var umariim o da hain çikmaz bu kadari kaldiramayizi güvendigimiz herkes hain çikiyor
persembeyi dört gözle bekliyorum

yok canim asla, kesinlikle öyle birsey olamaz, adam okadar iskence cekti, yani oda bir oyunsa artik yuh derim.

cerenimo
08-05-07, 22:10

Handecim anasayfaya alınmamamızın nedeni, çok fazla paylaşım yapmadığımız içindi heralde.Bir de uzun bir süre ben ve 1-2 arkadasım yazdık sadece foruma.Bu kadar fazla değildika yani :img-wink:
Ama artık anasayfa vakti geldi bence:) Paylaşımlara devam:)

cerenimo
08-05-07, 22:14
Nete fragmani koymuslar bir acaip ben anlamadim..Oguz Bey Volkanla dovusuyor,..Zahit bir yerlerden cikiyor..Galipin elini ayagini baglamislar..Giray ile Sitare mahzende birseylerden gizlerniyor urkuyorlar...Cenap galiba...Bir acaip fragmandi. adamin biri Duru ile Arasa bir anahtar veriyor..

:img-swoon
Ne???
NAsıl ya?
Volkan nerden çıktı yine?
Zait nerden çıktı acaba?
(Bu 2 soru farklıydı fark ettiyseniz:))
Cenapmıymış yoksa o kişilik :icon_whis
Ne anahtarı ya?
:):)
Amma çok soru sordum ha:) Neyse butun bunların cevaplarını bu perşembe bulabileceğiz:) İnşallah tabi:) (Ne zamandır soru falan cevaplamıyorlar da:))

cerenimo
08-05-07, 22:23

Hoş geldin aramıza, yoksa hoş geleceksin mi demeliyim:)
Şimdiye kadar izlememekle bazı şeyler kaçırmışsın, ama bundan sonra izlersen baya bir şeyler kazanacksın diyeyim bari:)
Mükemmel bir dizi, kesinlikle her TÜRK insanının izlemesi gereken bir yapım:)
Bir de bize katılırsan tam süper olur:)

cerenimo
08-05-07, 22:27
30.Bölüm

Derin Amerika, Derin Türkiye’ye karşı
İstihbarat savaşları İstanbul’da nefes nefese devam ediyor. Türk Derin Devleti’nin hücresi bölünüyor mu? Türk istihbaratının önemli ismi Galip Bey neden kaçırıldı?
Türkiye’nin en büyük holdinglerinden Kırımlı Holding, Derin Amerika ile nasıl bir işbirliğine gidiyor? Devlet Başkanı’na seçimler öncesinde neden suikast yapılmak isteniyor? Türkiye’nin yakışıklı istihbaratçısı Aras Dağlı, düşmanının kardeşi Duru ile evlenebilecek mi? Tekrar ortadan kaybolan Şehbal bu kez neyin peşinde? Dergahta bulunanların hepsini birden şok edecek olan yeni gelişme neler?

Özet için çok teşekkürler.

Çok heyecanlı bir bölüm yine.Düşündüğümüz gibi Galip Bey kaçırılmış.Ama bunun uzun süreceğini sanmıyorum.Ya ölür, ya kurtarılır, ya da işkence yapılarak bırakılır:) (Normal şeylermiş gibi bahsediyorum sanki, noluyo bana:))
Arasın Duruyla evlenme olayının bu yakında olacağını sanmıyorum.Biraz ileriye atmak zorunda kalacaklar bence.:) Kırımlı Holdingden beklenecek bir şey yapıyor yine heralde, Amerikayla işbirliği.Bakalım sonucunda ne kazık yiyecekler bu olayda:) Şehbal yine karıştıracak ortalığı anlaşılan.Ama her şeyi bu kız halledecek:img-wink: Ama ne zaman bakalım:)

nalan-k
08-05-07, 22:29
ben fragmani gördüm ama volkani kacirdim:img-hyste . simdi su volkan dedidiginiiz bizimkilerin kendi elleriyle gömdükleri, ve hatta bu son bölümde zahitin belki hayal gördügü dedigimiz volkanmi? eger öyleyse, pardon yani ama bir bu eksikti, biz burdan dügüm cözmeye calisiyoruz, masallah onlar üzerine iki dügüm daha atiyor.

stormy
08-05-07, 22:33
ben fragmani gördüm ama volkani kacirdim:img-hyste . simdi su volkan dedidiginiiz bizimkilerin kendi elleriyle gömdükleri, ve hatta bu son bölümde zahitin belki hayal gördügü dedigimiz volkanmi? eger öyleyse, pardon yani ama bir bu eksikti, biz burdan dügüm cözmeye calisiyoruz, masallah onlar üzerine iki dügüm daha atiyor.

evet o Volkan..Acaba Oguz beyle sakadan mi dovusuyor yoksa ciddi mi dovusuyor anlamadim..Neyse bu dizide herkesten hersey beklenir..Aras ve Duru haric yani..geri kalanlarin herseyleri muammali...cozebilene ask olsun :img-hyste

nalan-k
08-05-07, 22:39
evet o Volkan..Acaba Oguz beyle sakadan mi dovusuyor yoksa ciddi mi dovusuyor anlamadim..Neyse bu dizide herkesten hersey beklenir..Aras ve Duru haric yani..geri kalanlarin herseyleri muammali...cozebilene ask olsun :img-hyste

a aa inanmiyorum ya, bunlar adami üsütürürler iyicene, neyse sunun surasinda iki gün kaldi bende ancak cuma günü izlerim, ondan sonra görürüz bakim kimin eli kimin cebinde:img-hyste

delfin_26
09-05-07, 00:49
yok yok ben bu işin içinden çıkamıcam... vallahi başım tuttu:fighting2

ya sevgili senaristler azcık acıyın ne olur... üç kuruşluk aklım vardı onuda yicem artık... bari birkaç soru işaretini aydınlatsanızda bizde azcık rahata ersek..buda can yani:img-swoon

vallahi çorba oldu herşey... ben karar verdim artık yorum yapmıcam hatta düşünmemeye çalışıcam... nede olsa çıkamıyorum bu işin içinden:img-fie:
en iyisi bekle gör... oh beee süper:)

nalan-k
09-05-07, 09:20
yok yok ben bu işin içinden çıkamıcam... vallahi başım tuttu:fighting2

ya sevgili senaristler azcık acıyın ne olur... üç kuruşluk aklım vardı onuda yicem artık... bari birkaç soru işaretini aydınlatsanızda bizde azcık rahata ersek..buda can yani:img-swoon

vallahi çorba oldu herşey... ben karar verdim artık yorum yapmıcam hatta düşünmemeye çalışıcam... nede olsa çıkamıyorum bu işin içinden:img-fie:
en iyisi bekle gör... oh beee süper:)

günaydin delfin_26, olurmu canim niye yorum yapmiyormusun, yap yap, surda1-2 yorumunu esirgeme bizden, bak buralar artik nihayet birazcik doldu, yorumda yapiliyor, anasayfaya gecmek istiyoruz canim, hakkimiz artik degilmi, bak gecemezsek sana sorariz:img-wink: .

Bahar61
09-05-07, 14:15
D max Dizimizin eski bölümlerini veriyor.akşamki bölümde duru arasla buluşmak için tam evden çıkarken afşar bey gelip engel oluyor ve herkesi toplayıp kırımdan türkiyeye nasıl geldiklerini anlatıyor.hatırlarsınız afşar beyin anne ve babası deniz yolculuğu sırasında ölüyor ve denize atılıyorlar.şimdi ben diyorumki eğer volkan ölmediyse (ki bence hiç imkanı yok,bakalım altından ne çıkacak) afşar beyin anne babasıda yaşıyordur veee hatta onlarda hançer birliğinin beyin takımıdır..........

nasılım arkadaşlar senaristlerimize komplo teorileri üretmekte ,kıyıdan köşeden yaklaşabilmiş miyim?

september_06
09-05-07, 14:19
:img-swoon
Ne???
NAsıl ya?
Volkan nerden çıktı yine?
Zait nerden çıktı acaba?
(Bu 2 soru farklıydı fark ettiyseniz:))
Cenapmıymış yoksa o kişilik :icon_whis
Ne anahtarı ya?
:):)
Amma çok soru sordum ha:) Neyse butun bunların cevaplarını bu perşembe bulabileceğiz:) İnşallah tabi:) (Ne zamandır soru falan cevaplamıyorlar da:))

:img-hyste :img-hyste Ay başım döndü sorulardan.

SEviyorum seni SAĞIR ODAAAA:happy0064

september_06
09-05-07, 14:22
Fragmandan birşey anladıysam noliyim emi. Volkan nerden çıktı şimdi. Bir o eksikti sanki.:icon_whis

cerenimo
09-05-07, 19:34
Arkadaslar, fragmanı gördüm sonunda:)
Yine mükemmel.Zahit kesin eroin krizi geçiriyor, ama atlatacak bunu da:)
Anahtarı ben de anlamadım, ama o anahtarı veren adam Ayrılıktaki Meryemin babası rolündeki adam.Aaaa o da nerden çıktı şimdi:)
Oğuz Bey yine bir görüşme yapıyor, ama baya sıkı bir şey anlaşılan, derin devlet olayı...Galip Beyi belki kurtarabilir Şehbal diye düşünmüştüm, ama öyle bir iz falan yok....Sorulara devam etmeyeyim bence, herkesin kafası karışmış durumda:) Ama şunu söyliyim gerçekten ama gerçekten fragman müthiş.
NOT!: Bu arada yine sessizleşmişiz???? Neredesiniz milleeet:)

cerenimo
09-05-07, 19:38
:img-hyste :img-hyste Ay başım döndü sorulardan.

SEviyorum seni SAĞIR ODAAAA:happy0064

Herkesin başı döndü, ondan burada değiller heralde.:icon_whis :)

Fragmandan birşey anladıysam noliyim emi. Volkan nerden çıktı şimdi. Bir o eksikti sanki.:icon_whis

Ben de çözemedim onu, rüya desek, kavga ne???
Bu sorudan sonra forum ahalisi:
:img-help: :img-angel :img-swoon :img-gun:

philosophy
09-05-07, 19:50
Sağır Oda'nın 29. bölümü muhteşemdi, hele o Irak muhabbetinden sonra, 30. bölüm fragmanlarıda çok ilgi çekici, Dünya gözüyle Zahiti de gördüm fragmanda çok şükür:img-pilot Ama Volkan ne iş anlamadım, Zombie mi acaba :img-hyste

nalan-k
09-05-07, 21:17
D max Dizimizin eski bölümlerini veriyor.akşamki bölümde duru arasla buluşmak için tam evden çıkarken afşar bey gelip engel oluyor ve herkesi toplayıp kırımdan türkiyeye nasıl geldiklerini anlatıyor.hatırlarsınız afşar beyin anne ve babası deniz yolculuğu sırasında ölüyor ve denize atılıyorlar.şimdi ben diyorumki eğer volkan ölmediyse (ki bence hiç imkanı yok,bakalım altından ne çıkacak) afşar beyin anne babasıda yaşıyordur veee hatta onlarda hançer birliğinin beyin takımıdır..........

nasılım arkadaşlar senaristlerimize komplo teorileri üretmekte ,kıyıdan köşeden yaklaşabilmiş miyim?

eger yanlis hatirlamiyorsam o aksam bütün aileyi evde tutup anlattiginda, su usakin adi neydi, oda hancer birligindeydi ya, icecegini o konusma olurken birsey karistirip vermisti, öyle degilmiydi???

nalan-k
09-05-07, 22:02
amanin amanin ya kimler gelmis. asagidaki su an bu konuyu görüntüleyen iki kisi var. hyoldascim, sen nerdesin ya. özlettin iyice, yorumlarini beklemekten bir hal oldum. vallah bugünde gözükmeseydin, artik öm atticaktim, hersey yolundami diye canim.

hyoldas
09-05-07, 22:06
Ben geldim canımlarım, malum internet krizinden sonra buraya pek uğrayamıyorum ama olsun gönüller bir nede olsa:img-wink:
Fragmanı gördüm acayip heyecanlı bir bölüm olacak ben yarın gece Ankara yolcusuyum ama bakıcaz artık 11 e kadar izlerim sanırım... geri kalanı da sizlere görev düşüyor bir güzel anlatırsınız...
Dediğiniz gibi çok ama çok kafa karıştırıcı şimdi bakıyorum. Oğuz Bey karanlık bir oda da o odada ne konuşuluyor niye başının baş ucunda oturuyoır. Acaba Oğuz Beyin bilmediğimiz görevleri mi var!
Zahit kriz geçiriyor mu acaba :img-polic
Belki de dediğimiz gibi değildir. ne de olsa sürpizlerle dolu bir dizimiz!
Şimdi peki bu volkan nerden çıktı yok canım o kadar da değil ahaa şok oldum :img-pilot

hyoldas
09-05-07, 22:10
amanin amanin ya kimler gelmis. asagidaki su an bu konuyu görüntüleyen iki kisi var. hyoldascim, sen nerdesin ya. özlettin iyice, yorumlarini beklemekten bir hal oldum. vallah bugünde gözükmeseydin, artik öm atticaktim, hersey yolundami diye canim.

Canım benim işerinde internet sorunumuz var o sebepten giremiyorum. Akşamları da yorgunluk böyle gidiyor. Bu hafta sonu Ankara'ya gidiyorum :love01: (anladın sen) Önmüzdeki hafta sürekli burada olucam inşallah. Hepinizi çok sevdim ben Nalan'cığım burayı kolay kolay bırakmam artık...

Artık anasayfaya geçme çalışmalarımıza devam edelim. eminimki bir çok kişi daha diziyi izliyor ama buralara pek rağbet olmadığı için yorum yazmıyor. El birliğiliyle dizimizi zirveye oturutacağız.

nalan-k
09-05-07, 22:10
Ben geldim canımlarım, malum internet krizinden sonra buraya pek uğrayamıyorum ama olsun gönüller bir nede olsa:img-wink:
Fragmanı gördüm acayip heyecanlı bir bölüm olacak ben yarın gece Ankara yolcusuyum ama bakıcaz artık 11 e kadar izlerim sanırım... geri kalanı da sizlere görev düşüyor bir güzel anlatırsınız...
Dediğiniz gibi çok ama çok kafa karıştırıcı şimdi bakıyorum. Oğuz Bey karanlık bir oda da o odada ne konuşuluyor niye başının baş ucunda oturuyoır. Acaba Oğuz Beyin bilmediğimiz görevleri mi var!
Zahit kriz geçiriyor mu acaba :img-polic
Belki de dediğimiz gibi değildir. ne de olsa sürpizlerle dolu bir dizimiz!
Şimdi peki bu volkan nerden çıktı yok canım o kadar da değil ahaa şok oldum :img-pilot

handecim sen nerdesin ya, gözümüz yollarda kaldi iyice ne ankarasi ya, kim cözücek, cevapliyacak sorumuzu:img-yes: . bu arada arkadasim demek ankara ha, söyle seda sayanin dedigi gibi kokulu kokulu öpücükler benden, ben ankaraliyim canim, zagten haziran ortasinda insallah memlektimdeyim ankarada.

hyoldas
09-05-07, 22:13

bahar'cım harikasın valla ne diyeyim. Bu dizi sayseinde uzayan ve bir türlü kısalmak bilmeyen soru işaretlerine maruz kalıyoruz.
İstermisin birde Avşar Bey ortaya çıksın...

Yalnız benim anlamadığım bu Avşar bey koskoca iş adamı bu kadar salakmıymış aile içinde dönen entrikaların farkında değilmiş!
Hançer birliği, nazi altınları, Şehbal valla akıllara zarar bir ailede nasıl olan bitenin farkına varmamış şaşarımmm:img-help:

hyoldas
09-05-07, 22:19
handecim sen nerdesin ya, gözümüz yollarda kaldi iyice ne ankarasi ya, kim cözücek, cevapliyacak sorumuzu:img-yes: . bu arada arkadasim demek ankara ha, söyle seda sayanin dedigi gibi kokulu kokulu öpücükler benden, ben ankaraliyim canim, zagten haziran ortasinda insallah memlektimdeyim ankarada.

Nalan'cım benim Aras'ım, vatansever'im Polatlı 'da asker ! :img-wink: Onun yemin töreni için gideceğim belki bütün bölümü izleyemem gelince anlatırsınız artık ne yapayım! Memleket havası doldurur getiririm tatlım sana :img-in_lo

Bu hafta bir sürü cevaplayacak sorumuz var! Zahit'in ölmediğini gördüm ya o da yeter bu hafta bana. Bakalım Galip Beye neler olacak sanki bölüm sonunda sorularıma cevap buluyoruz ya boşuna işte! :img-blush

hyoldas
09-05-07, 23:01
Cerenimo gelmiş hoşgeldin canım!
Bizim sayfaların durgunlupu da çoşkusu da bizden canım kendimiz yazıp kendimizmi cevaplasak ne yapsak olmuyor ki böyle ana sayfaya nasıl alınsak imzamıza mı yazsak, modlara öm mi atsak :img-hyste :img-hyste
Bu soruların cevapları Sağır Oda nın tüm soruları gibi muallakta mı kalır yoksa cevaplanır mı acaba :img-blush

hyoldas
09-05-07, 23:04
Hep ben yazıyorum olmuyor ama bu philosophy 'e
aman da aman Sağır Oda'ya da gelirmiş yorum da yazar mış?
Volkan'ı da zombie'de yaparmış :img-hyste
Seni bizim foruma götürsem gelirmisin cuma hayrına Orhanı görür müsün (yalnızkene) :img-hyste
hı ?
:img-hyste

cerenimo
09-05-07, 23:19
Cerenimo gelmiş hoşgeldin canım!
Bizim sayfaların durgunlupu da çoşkusu da bizden canım kendimiz yazıp kendimizmi cevaplasak ne yapsak olmuyor ki böyle ana sayfaya nasıl alınsak imzamıza mı yazsak, modlara öm mi atsak :img-hyste :img-hyste
Bu soruların cevapları Sağır Oda nın tüm soruları gibi muallakta mı kalır yoksa cevaplanır mı acaba :img-blush

Evet valla.Haklısın canım.Biraz önce girdim, çıktım hemen:)
Biz açıyoruz muhabbeti, biz cevaplıyoruz.:)
Bu arada üzüldüm iş yeri olayına.Oradan da girebilsen harika olurdu.:)
İmza olayına da şçyle söyliyeyim.Neden olmasın:)

nalan-k
09-05-07, 23:39
handecim, reytingler bence gayet iyi, e burda cok bir hatada yapilmiyor, büyük harflerle yazmak veya yasak olan seyleri yapmiyoruz diyeyim, hem forumdada artik bayagi bir ilerleme var, e dizimiz gelmis 30.bölüme. neden gecemiyoruz sence anasayfaya, ben anlamis degilim.

cerenimo
09-05-07, 23:51
handecim, reytingler bence gayet iyi, e burda cok bir hatada yapilmiyor, büyük harflerle yazmak veya yasak olan seyleri yapmiyoruz diyeyim, hem forumdada artik bayagi bir ilerleme var, e dizimiz gelmis 30.bölüme. neden gecemiyoruz sence anasayfaya, ben anlamis degilim.

Buna ek olarak çalışmalar da yapılmaya başlandı.:)
Neyse canım.Ben burada da mutluyum ama
anasayfa istiyoruz, anasayfa istiyoruz:)