Tüm Versiyonu Göster : Lost-Bölüm Yorumları (Digiturk)
arkadaslar selam herkese ben yenı katıldım aranıza ınsallah kabul edersınz benı aranıza bendee yenı zılmeye basladım dızıyıı ve suan 11.bolumdeyımm yaa cok zevklı suoer bır dızıı umarım benı kabu edersınız herkese ıı gecelerr
3.12'yi pek sevdim,1.sezon tadı vardı.sanırım haftaya daha da guzel bir bolum geliyor...gecmez simdi bu hafta oof of..
arkadaslar selam herkese ben yenı katıldım aranıza ınsallah kabul edersınz benı aranıza bendee yenı zılmeye basladım dızıyıı ve suan 11.bolumdeyımm yaa cok zevklı suoer bır dızıı umarım benı kabu edersınız herkese ıı gecelerr
Hoşgeldin İpek aramıza, biz zaten küçük bir aileyiz şimdilik ama görüyorum hergün yeni kişler katılıyor aramıza ne güzel. Biz senden epey ilerideyiz, ben inşallah yarın akşam 3x12 yi izleyeceğim. Spoiler kısmını okuma bence, tabi kendini durdurabilirsen.
3.12'yi pek sevdim,1.sezon tadı vardı.sanırım haftaya daha da guzel bir bolum geliyor...gecmez simdi bu hafta oof of..
Ben de şu 3. sezon bölümlerine bir türlü ısınamadım, bir tek Desmond flasbackli olanı sevdim, inşallah dediğin gibi 3x12 daha güzeldir.
Bu arada arkadaşlar lost başlığı altındaki her başlığı girip oylamayı unutmayın, bazılarına ben ilk oy verdim.
kendımı zor tutorum senem cım okumamak ıcın herkes okuma dıyor o yuzden okumayavagım ne olursa olsunn ama cok merak edıyorumm bazı seylerıı ızleyıpp gorecgız artık ben sıze yaklasırımm senmcım gunde 5 bolum ızlıyorumm suan 18.bolmu ızleyecgım bırazdan ınsllahh
her geçen gün losta daha çok bağlanıyorum :img-yes: artık hızlı gitmek yerine yavaş yavaş sindire sindire izlemeyi yeğliyorum 2. sezonun 13. bölümünü bitirdim ve olayların seyri gerçekten de çok hoş......:happy0064
favorim sawyer sen neymişsin öyle......:img-yes:
2. sezonu da bitirdim şimdi 3. sezon bölümlerinin peşindeyim, gittikçe çok daha karmaşık hale geldi işler. Sawyer benim de favorim en çok onu seviyorum ama Sayid de çok iyi. Nedense Kate'i sevemedim.
nihayet 3. sezona gelebildim 1. bölümü izledim bugün ve gerçekten de çok güzel ilerletmişler olayları.....benim sormak istediğim bir soru var aslında tam olarak anlayamadım sanırım dizimax te bu hafta 13. bölüm verildi peki amerikada hangi bölüm izleniyor şuan ..... biz amerikayla paralel mi gidiyoruz yoksa geridemiyiz?
angelstone505 23-03-07, 01:31 :img-yes: uzun zamandır bu siteye üyeyim,çokda memnunum ,bayılıyorum bu siteye,bir ara 24 dizisini gördüm oraya yazdım ,ama Lost un bu kadar bayılanlarından ve bu yüzden yabancı sitelere üye olurken elim altındaki sitemde onla ilgili bir köşe olduğundan haberim yok ve tesadüfen görüyorum:img-in_lo(diğer üye olduğum yerli yabancı siteve blog ve gruplarda avatarım Sawyer:img-yes: ) tüm yazılanları ilk fırsatta okuyacağım ve faydalı şeylr yapmaya çalışacağım ...:img-yes: :img-yes: ben 3 bölümün 12 sini izledim ve herşey dahada karışıyor....bu ara sitemizde link vermek yasakmıydı ? biriniz beni ikaz edin lütfen ,bende aranızda olmak istiyorum ....sanırım Sawyer Josh Holloway hepimize yeter.....sevgiler
sofa
angelstone505 23-03-07, 02:08 lütfen linkle ilgili bir özel mesaj atın ...teşekkürler
avrupa.yakasi 23-03-07, 14:39 nihayet 3. sezona gelebildim 1. bölümü izledim bugün ve gerçekten de çok güzel ilerletmişler olayları.....benim sormak istediğim bir soru var aslında tam olarak anlayamadım sanırım dizimax te bu hafta 13. bölüm verildi peki amerikada hangi bölüm izleniyor şuan ..... biz amerikayla paralel mi gidiyoruz yoksa geridemiyiz?
Amerika dizileri sanirim 1 sene geç yayinlaniyor en azindan benim yasadigim yerde boyle :icon_sorr
Turkiyede degisik oldugunu sanmiyorum:img-blush
Umarim yardimci olabilmisimdir:img-in_lo
lütfen linkle ilgili bir özel mesaj atın ...teşekkürler
Angelstone link verilmesi yasak forum içerisinde ancak özelden istediğin kişiye link
verebilirsin.
nihayet 3. sezona gelebildim 1. bölümü izledim bugün ve gerçekten de çok güzel ilerletmişler olayları.....benim sormak istediğim bir soru var aslında tam olarak anlayamadım sanırım dizimax te bu hafta 13. bölüm verildi peki amerikada hangi bölüm izleniyor şuan ..... biz amerikayla paralel mi gidiyoruz yoksa geridemiyiz?
Dizimax, Amerika'yla aynı anda gidiyor. Amerika'da da çarşamba günü 3*13 yayınlandı. Dizimax Lost 3.sezonun 6.bölümünden sonra uzun bir araya girmişti.O arada 3.sezonun tekrar bölümlerini yayınladı.13.bölümü yayınladığına gore Amerika'daki bölümlere yetişmiş demektir.Gerçi gözlemlediğim kadarıyla diziyi genelde netten indirip izliyor insanlar.
çok teşekkürler ..... o zaman geride değiliz 3. sezon 13. bölüme kadar dvd den izlicem ondan sonrada artık dizimaxe geçicem artık.....bazı sitelerde 14 ve 15 bölümün spoiler başlıkları vardı içlerinde ne yazıyordu okumadığım için bilmiyorum onun için acaba biz geridemiyiz diye düşünmüştüm değilmişiz .......
angelstone505 24-03-07, 00:25 Ben 3 sezonun 13 ncüsünü izleyeceğim ....yasakları anladımda önemli bir şeyde burda yazarım kim isterse özel mesajdan yazışırız......ay neler oluyor neler....bayılıyorum bu diziye:happy0064
slm arkadaşlar,
ben bu diziyi hiç izlemedim ama heryerde muhabbetine rastlıyorum. ilk bölümden itibaren nerden izleyebilirim? pm atarsanız çok sevinirim. tşk ler
slm arkadaşlar,
ben bu diziyi hiç izlemedim ama heryerde muhabbetine rastlıyorum. ilk bölümden itibaren nerden izleyebilirim? pm atarsanız çok sevinirim. tşk ler
Internetten bölümleri indirebilirsin ama çook uzun sürer.1 ve 2. sezon DVD'leri çıktı zaten piyasada var.3.sezonu da netten indirebilirsin.
Lost'u izlememek büyük eksiklik!!!bye
Internetten bölümleri indirebilirsin ama çook uzun sürer.1 ve 2. sezon DVD'leri çıktı zaten piyasada var.3.sezonu da netten indirebilirsin.
Lost'u izlememek büyük eksiklik!!!bye
al benden de o kadar arkadaşım lost mükemmel ötesi bir dizi lostu izlememek büyük bir eksiklik bence de:good: ,tavsiye eden arkadaşlarıma minnet borçluyum iyi ki lostu izlemişim :happy0064 tek kötü yanı lost yüzünden birçok diziyi izlemeyi bıraktım nickimden anlaşıldığı gibi sıla hayranıydım ....bana kırılmasın sılacılar ama lostu izledikten sonra bizim türkish dizilerin ne kadar basit , sıradan ve yapmacık olduğunu anladım..........:img-yes:
hepsi_ydamat 28-03-07, 13:50 bende çok bağlandım diziye yaa tvde kaç tane dizim vardı hepsini bıraktım bunu izliorm :D çok mrk edio insan :)
Arkadaşlar sürekli yeni bir başlık açıyorsunuz.Tamam guzel açın da bazı başlıklar gereksiz gibi geldi bana. Bölüm yorumları başlığının altında da tartışabiliriz bazı konuları. Bu arada aramıza yeni kişilerin katıldığını gormek çok hoş.
movie_monster 29-03-07, 11:34 ben şu an 3.sezon 9.bölümdeyim.özellikle son 3 bölüm mükemmeldi.dizideki her karakterin ayrı bi önemi var.her yönden süper bi dizi.
nihayet lostu bitirebildim....artık diziyle paralel gidiyorum....buraya ilk msj attığımda bazı arkadaşlar çok hızlı izleme sonra beklemek seni zorlar pişman olursun demişlerdi .... galiba şimdi anlıyorum onları :img-yes: çok değil 1 ay oldu diziyle tanışalı ve müptelası oldum çıktım ama işin kötü yanı artık her hafta beklemek zorunda kalıcam :icon_sorr aslında hergün ikişer üçer bölüm izlemek çok güzeldi....ama beklemek çok zor....
diyeceğim diziyi yeni izleyen arkadaşlara...... elinize şuana kadar ki bölümlerin hepsi geçerse sakın 3-4 bölüm izleyerek hemen bitirmeye çalışmayın ,hem lost izlerken lost olursunuz (tüm zamanınızı onla geçirmiş olup,arkadaşlarınız lostu izlerken sen de lost oldun der) hem de bitince büyük bir boşlukta hissedersiniz kendinizi.....
movie_monster 30-03-07, 20:25 nihayet lostu bitirebildim....artık diziyle paralel gidiyorum....buraya ilk msj attığımda bazı arkadaşlar çok hızlı izleme sonra beklemek seni zorlar pişman olursun demişlerdi .... galiba şimdi anlıyorum onları :img-yes: çok değil 1 ay oldu diziyle tanışalı ve müptelası oldum çıktım ama işin kötü yanı artık her hafta beklemek zorunda kalıcam :icon_sorr aslında hergün ikişer üçer bölüm izlemek çok güzeldi....ama beklemek çok zor....
diyeceğim diziyi yeni izleyen arkadaşlara...... elinize şuana kadar ki bölümlerin hepsi geçerse sakın 3-4 bölüm izleyerek hemen bitirmeye çalışmayın ,hem lost izlerken lost olursunuz (tüm zamanınızı onla geçirmiş olup,arkadaşlarınız lostu izlerken sen de lost oldun der) hem de bitince büyük bir boşlukta hissedersiniz kendinizi.....
katılıyorum.ben bi keresinde güne 11 bölüm izlemiştim sabahtan akşama kadar.dışarı çıktığımda kendimi adada gibi hissediyodem.gerçekten bağımlılık yapan bi dizi.insan kendine engel olamıyo.ama ben bölümlerin iyice birikmesini beklicem.1 bölüm izlemek ölüm gibi geliyo :S
1 gunde 15 bolum ızleme rekoruna sahıbım :D
ılk sezondu tabı tadı daha bı baskaydı ama bence bu dızıyı 2. kez ızlemekte fayda var cunku ayrıntılarda gızlı her sey
acayıp yerlerden ılgınc detaylar cıkıyor...
bu arada 3. sezon kacıncı bolume kadar geldı?
1 gunde 15 bolum ızleme rekoruna sahıbım :D
ılk sezondu tabı tadı daha bı baskaydı ama bence bu dızıyı 2. kez ızlemekte fayda var cunku ayrıntılarda gızlı her sey
acayıp yerlerden ılgınc detaylar cıkıyor...
bu arada 3. sezon kacıncı bolume kadar geldı?
Çok hızlı gitmişsin violet! İlk sezon bence en güzeliydi. Olay arap saçına dönmemiş masumane halde giderken, ıssız bir adaya düşseniz yanınıza ne almayı düşünürdünüz gibi sorularla uğraşırken, birden olaylar arap saçına döndü. Spoiller vermek istemediğim için ayrıntıya girmiyorum.
1.sezon 24 - 25 (ikisi birlikte) bölüm
2.sezon 24 bölüm
3.sezon çarşamba itibari ile 14. bölüm yayınlandı.
Çok hızlı gitmişsin violet! İlk sezon bence en güzeliydi. Olay arap saçına dönmemiş masumane halde giderken, ıssız bir adaya düşseniz yanınıza ne almayı düşünürdünüz gibi sorularla uğraşırken, birden olaylar arap saçına döndü. Spoiller vermek istemediğim için ayrıntıya girmiyorum.
1.sezon 24 - 25 (ikisi birlikte) bölüm
2.sezon 24 bölüm
3.sezon çarşamba itibari ile 14. bölüm yayınlandı.
3. sezona baslıcam yarın :D
herseyın ılkı guzel sanırım :D ılk sezondakı tempoyu yakalayamadım 2. sezonda...
her seyden paranoya oluyorsun bu dızıyı ızlerken..kopek balıgının ustunde ucagın usutnde dharmanın amblemını gordukten sonra
butun kurdukların bır anda yerle bır olabılıyor bu dızıde..
bı sonrakı bolum ne olacak dıye beklerken bır bakmıssın bır gunde 15 bolum ızleyıvermıssın :D
3. sezonun Desmondl'a ilgili bölümünü en az 7 kere izledim.Bence en güzel bölümdü.İzlememiş olanlar sindire sindire ağır ağır seyretsinler.3.13 de muhteşem finaliyle yine tüylerimizi diken diken etmeyi başardı.:good: Bu arada yapımcılar dizinin 6 sezon süreceğini söylemişlerdi.Demek ki 3 yıl daha,cevapsız sorulara yenilerini eklemeye ve adada kaybolmaya devam edeceğiz.:img-polic
avrupa.yakasi 31-03-07, 02:10 Bende 3 sezonu izlemeye baslayacagim umarim dediginiz gibi bosluga dusmem
gunde 1 -2 bolum yetmiyor izledikçe izleyesi geliyor insanin :img-in_lo
bende diziyi izlemeye başladım.hergün bi bölüm izliyorum ;)
çok harika gidiyor şuan.daha 2 bölüm izledim.sonuna kadar izlerim artık.çok sardı beni.bizim saçma dizilerden sonra iyi geldi.kıyaslanamaz bile yani..
ya ben tüm bölümleri izleyemedim benim teyzem hayranıydı kaçırdıklarımı o anlatıodu ama ben izlemek istiom annem dizinin dvdsini alıp ne yapcan dio :icon_sorr diziyi tam bölümler halinde bulabileceğim bi yer varmı???
Yerli LOST geliyor
DİZİMAX kanalında gösterildiği ilk günden bu yana yabancı dizi tutkunlarının vazgeçilmezleri arasına giren ünlü Lost dizisinin yerli versiyonu çok yakında ekranlarımızda olacak. Lost'un yerlisini çekmek için yapımcı Ferdi Eğilmez kolları sıvadı. Grey's Anatomy dizisinden kopyalanarak ekranlara getirilen Doktorlar dizisinin elde ettiği reyting başarısı, hem Show TV yönetimini hem de yapımcı Ferdi Eğilmez'i cesaretlendirdi. Yapımcı firma, yüksek bir prodüksiyon gideriyle çekilecek olan dizi için 13 bölüm yayınlanma garantisi istiyor. Eğer anlaşmada pürüz çıkmazsa, dizi, Kayıp adıyla Show TV ekranlarına gelecek. Lost'ta uçak kazası sonucu bir adada mahsur kalan insanların fantastik öyküleri anlatılıyor.
3. sezonun Desmondl'a ilgili bölümünü en az 7 kere izledim.Bence en güzel bölümdü.İzlememiş olanlar sindire sindire ağır ağır seyretsinler.3.13 de muhteşem finaliyle yine tüylerimizi diken diken etmeyi başardı.:good: Bu arada yapımcılar dizinin 6 sezon süreceğini söylemişlerdi.Demek ki 3 yıl daha,cevapsız sorulara yenilerini eklemeye ve adada kaybolmaya devam edeceğiz.:img-polic
6 sezon nerdeee!!??ABC gecenlerde 4.sezon icin anlasma yapıldıgını acıklamıstı ama reytingler malesef surekli dusuyor(I Do'dan beri).dolayısıylada beni sahsen bir korkudur alıyor ya bitiriverirlerse 4.sezonda diye.:icon_sorr :bilmim .Ayrıca yabancı forumlardan birinde okuduguma gore M.Fox (Jack:img-in_lo )henuz anlasma imzalamamıs gelecek sezon icin..yani dusunmek bile istemiyorum ama... neyse dusunmeyim...:not_i: :img-fie: yani olurda Jack olmazsa gelecek sezon ,Jack'siz bir lost nekedar Lost olur bilemem.ama ben izlemem onu biliyorum...
ablamın arkadasları bu dızının vcd mı yada dvd sınımı ne almışlar butun bolumlerın sabahtan akşama kadar bunu ızlıyorlarmıs 2.sezon bolumlerını ıslıyorlarmış suan
Yapımcıların söylemine dayanarak;bu sezon Jack,Sawyer veya Hurley'den birisi ölecekmiş.Matthew Fox 4.sezon için hala anlaşma yapmadığına göre umarım öyle olmaz Jack ölecek herhalde. :icon_sorr
hepsi_ydamat 02-04-07, 14:26 6 sezon nerdeee!!??ABC gecenlerde 4.sezon icin anlasma yapıldıgını acıklamıstı ama reytingler malesef surekli dusuyor(I Do'dan beri).dolayısıylada beni sahsen bir korkudur alıyor ya bitiriverirlerse 4.sezonda diye.:icon_sorr :bilmim .Ayrıca yabancı forumlardan birinde okuduguma gore M.Fox (Jack:img-in_lo )henuz anlasma imzalamamıs gelecek sezon icin..yani dusunmek bile istemiyorum ama... neyse dusunmeyim...:not_i: :img-fie: yani olurda Jack olmazsa gelecek sezon ,Jack'siz bir lost nekedar Lost olur bilemem.ama ben izlemem onu biliyorum...
inanamıormmm :( ben asla izlemem yaa aşkımsızzzz :( offf mattttt :( 3 sezon daha sürcek diye seviniyodum ama mattım yoksa napcam bennn :sad53:
Yapımcıların söylemine dayanarak;bu sezon Jack,Sawyer veya Hurley'den birisi ölecekmiş.Matthew Fox 4.sezon için hala anlaşma yapmadığına göre umarım öyle olmaz Jack ölecek herhalde. :icon_sorr
off off bütün kötü haberler üst üste allahmmmmm ben ölcemm :sad53:
angelstone505 02-04-07, 23:54 İlkdefa bu forumda böyle karartıcı haberler aldım:img-in_lo yok Sawyer veya Jack ölücekmiş :icon_sorr ...raitingler düşükmüş.....ben Sawyera bayılıyorum tamamda Jack siz Hugosuz bir LOST ta düşünmek bile istemiyorum ,herhalde başka sitelerede bakıp haberdar oldunuz ,inanmadığım için bende inceliyeceğim...14 bölümde Sawyer vardı çok mutlu oldum :happy0064 ama Jack ,Kate Said hiçbiri yoktu ama genede değişik bir bölümdü beğendim hemde çok ...bu ara 15. bölüm fragmanında Kate i hapis bırakıp gaz bombası gibi birşey atıp diğerleri orayı terkediyor gibiydi ....perşembe sabahını iple çekiyorum....bu ara LOst UN 10.ncu bölümden itibaren dışardan kiralıyan veya satın alan varsa bana özel mesaj atarmı ? ben internetten izledimde ailemden izlemiyen var :bilmim :bilmim
Bu diziyi fazla takip etme şansım olmadığı için fazla bir yorumda bulunmak istemiyorum...Genel olarak beğeniyle izlediğim fenomen bir dizidir!:img-yes:
bu sezon Jack-sawyer veya hugo'nun olecegi haberini bende okudum(yerli bir sitede)ama inanmadım zaten yalan olduguda acıklandı yanlıs hatırlamıyorsam.ama reyting meselesi malesef dogru.link veremiyorum burda ama abc'nin sitesinde lost'a gir message boards'u tıkla orada biryerlerde ayrıntılarıyla gorursun...ozellikle I Do'dan sonra nasıl hızlı bir dusus trendi var...en son bolum 11 milyonun biraz ustunde izlenmis. gelmis gecmis en az izleyici sayısı lost icin!!ve bu dizi 19 milyonlarla basladı izlenmeye.....haa bu dususe ragmen lost yeryuzunde en cok izlenen 2.show mu evet.. ama boyle kate&sawyer sacmalıklarıyla sadece liseli kızları mutlu etmeye yonelik bir dizi olmaya devam ederse sanıyorum ve de korkuyorum cok uzun surmeyecek!!!!!ya tamam durust olmak gerekirse tek suclu kate&sawyer degil belki,anladıgım kadarıyla bu amerikalılar cok erken yatıyorlar ve dizinin saatide aradan sonra degistirilmis eskiden 9'da baslarken simdi10'da baslıyormus .tabii buda etkilemis reytingleri.ve hiccevaplanmamıs hatta yenileri eklenmis sorulara deginmiyorum bile....ama ben yine altını cizerek soyluyorum reytinglerin asıl sorumlusu pembe dizi tadını vermeye baslayan gelismeler..ve bu I Do'dan sonra oldu.
soyleki;bu dizi bence sadece sorular teoriler,mistik gucler uzerine kurulu bir dizi degil bence.bunların en ustunde iliskiler var.insani iliskiler,insani zayıflıklar,takıntılar,aile sorunları vs vs..yani bu kisilerin bu ucakta olup bu adaya dusmeleri bile bu insani iliskileriyle ilgili bence.ve tabi bu cercevede adada ask ta olacak,arkadaslık-dusmanlık,yalan, riya...insana dair hersey..1.sezondan beri butun bu iliskiler cok dozunda guzel guzel islenirken(ve mesela Jack&kate'in birlikte olacakları, birbirlerini tanıyıp ,oldukları gibi kabul edip yaralarını tamir edecekleri gibi bir izlenim verilirken)3.sezonla adadaki diger onemli sırlar vs bir kenera atıldı ve sacma bir ask ucgeni yaratılmaya calısıldı ve I Do'da tabir yerindeyse bunların ustune'' tuy dikti''... benim fikrim budur!!!!!!ve kanıtıda malesef reytinglerdir...
hepsi_ydamat 03-04-07, 14:00 bu sezon Jack-sawyer veya hugo'nun olecegi haberini bende okudum(yerli bir sitede)ama inanmadım zaten yalan olduguda acıklandı yanlıs hatırlamıyorsam.ama reyting meselesi malesef dogru.link veremiyorum burda ama abc'nin sitesinde lost'a gir message boards'u tıkla orada biryerlerde ayrıntılarıyla gorursun...ozellikle I Do'dan sonra nasıl hızlı bir dusus trendi var...en son bolum 11 milyonun biraz ustunde izlenmis. gelmis gecmis en az izleyici sayısı lost icin!!ve bu dizi 19 milyonlarla basladı izlenmeye.....haa bu dususe ragmen lost yeryuzunde en cok izlenen 2.show mu evet.. ama boyle kate&sawyer sacmalıklarıyla sadece liseli kızları mutlu etmeye yonelik bir dizi olmaya devam ederse sanıyorum ve de korkuyorum cok uzun surmeyecek!!!!!ya tamam durust olmak gerekirse tek suclu kate&sawyer degil belki,anladıgım kadarıyla bu amerikalılar cok erken yatıyorlar ve dizinin saatide aradan sonra degistirilmis eskiden 9'da baslarken simdi10'da baslıyormus .tabii buda etkilemis reytingleri.ve hiccevaplanmamıs hatta yenileri eklenmis sorulara deginmiyorum bile....ama ben yine altını cizerek soyluyorum reytinglerin asıl sorumlusu pembe dizi tadını vermeye baslayan gelismeler..ve bu I Do'dan sonra oldu.
soyleki;bu dizi bence sadece sorular teoriler,mistik gucler uzerine kurulu bir dizi degil bence.bunların en ustunde iliskiler var.insani iliskiler,insani zayıflıklar,takıntılar,aile sorunları vs vs..yani bu kisilerin bu ucakta olup bu adaya dusmeleri bile bu insani iliskileriyle ilgili bence.ve tabi bu cercevede adada ask ta olacak,arkadaslık-dusmanlık,yalan, riya...insana dair hersey..1.sezondan beri butun bu iliskiler cok dozunda guzel guzel islenirken(ve mesela Jack&kate'in birlikte olacakları, birbirlerini tanıyıp ,oldukları gibi kabul edip yaralarını tamir edecekleri gibi bir izlenim verilirken)3.sezonla adadaki diger onemli sırlar vs bir kenera atıldı ve sacma bir ask ucgeni yaratılmaya calısıldı ve I Do'da tabir yerindeyse bunların ustune'' tuy dikti''... benim fikrim budur!!!!!!ve kanıtıda malesef reytinglerdir...
sonuna kadar katılıyorum sanaaaa!!! böle giderse sonumuz kötü olucakkk
angelstone505 05-04-07, 04:22 dea doğrusun ,ama ben yapımcıların aptal olmadığını ve bir şekilde bu durumu çözeceklerine inanıyorum ,bütün dünyada bu kadar sıkı bir şekide izlenen bu diziyi enayi değiller gözden çıkarsınlar son bölüm zaten tamamen değişikti sanki LOst değilde başka bit dizi gibi başladı zaten allahtan Sawyer vardı Hugo filan vardı...görün bakın 2 bölüm sabredelim dizi eski havasını bulucak:img-yes: :img-yes: :img-yes:
angelstone505,ozel mesajlarda bi sorun var herhalde onunicin buraya yazıyorum.ben hep altyazısız izliyorum dizileri ve malesef hicbir bilgim yok nerden bulunduklarına dair.yardımcı olamadım kusurabakma....
angeLcereN 05-04-07, 11:33 grdgme gre altyazı skntınız var aslnda bolumlerın altyazılarının ındrldgı bı ste wr ama steyı htrlamıorm egr tekrar bulablrsm o steyı mtlaka lnkını werrm arkadaslar bu arada benıde aranıza alrsanız cok mtlu olrm!!.(=
movie_monster 05-04-07, 20:31 kate sawyer ve jack in dizinin ana karakterleri olduğunu düşünüyorum.onlardan birinin diziden ayrılması diziyi olumsuz yönde etkikeyecektir.umarım böle bi şey olmaz.sadece bi dedikodu dan ibarettir.
angelstone505 05-04-07, 23:06 dea sana özel mesaj attım....bence en iyisi yuzsekiz:img-yes: alt yazı için:img-pilot bye
:happy0064 :happy0064 hey millet 15 nci bölümü izliyemedim daha ama 16 nın fragmanını izledim Jack sahile gerigeliyor:happy0064 tabi aranızda bilenler olabilir ama ben çok sevindim:img-yes: ama yanında kim var bilin bakalım:img-wink: :img-wink: :img-wink:
catwoman35 07-04-07, 13:29 arkadaşlar bu başlıkla bi ilgisi varmı bilmiyorum nereye yazcağımı bilemedim:icon_sorr şarkıcı yalın dün beyazın programında süper bi açıklama yaptı.meğer çıkış parçasını hangi diziden esinlenerek yazmış.tabiiikiiiii lost....:happy0064 sıkı birtakipçisiymiş hemde:img-yes:
mercan_dede 15-04-07, 20:15 selam arkadaşlar......
daha dün lost 1. sezon dvd aldım ve ilk bölümünü izledim süperdi gerçi bir şey anlamadım o insanları ne kim öldürüyor ama ikinci bölümü izliyecem çok merak ettimm....
bız 1.sezonu dun gece yarısı 4 bucuk gıbı bıtırdık çok harıka bı dızı sımdı ıkıncı sezona gectık
angelstone505 20-04-07, 03:25 17.nci bölümü şimdi bitirdim gene merakata bırakıcak bir final gelicek bölüme kadar bir sürü teori üretir insan:img-yes: ağılık Desmond gibi ama güzel canım Sawyer im az ama bana o hep az gözüküyormuş gibi geliyor ....2 haftadır başaka bir siteden indiriyorum nazar değmesin çok memnunum....
sawyerismylove sofa
Arkadaşlar bölüm yorumlarıyla alakalı değil biliyorum ama nereye yazacağımı bilemedim.Acaba yeni bir başlık mı açsaydım. Neden herkes kafasına gore bir başlık açıyor anlamıyorum gerçekten.Lutfen ya onemli olan kaç başlık olduğu veya başlığı kimin açtığı değil.Önemli olan burada ortak bazı şeyleri lost severlerle paylaşmak. Ben Lost sayfasına girdiğimde aradığımı bulmak istiyorum. Ama herkes kafasına gore bir başlık açtığı için ben aradığımı da bulamıyorum.Görüntü kirliğinden başka bir şey değil. Bi de açılan bazı başlıklar çeşitli bolumlerde tartışılabilir. Kimse kişisel algılamasın lutfen .Gereksiz başlık açmayın lutfen, ne yazılmış ne yapılmış diye bakmak zor olmasa gerek.
miracle girl 23-04-07, 16:33 ben demin 14. bölümü izledim valla süper yani her bölm ayrı güzel de alt yazılar kayık olmnasa tam süüper olacak amaa :(
bende dün gece 3.sezon 14.bölümü izledim harika bir dizi yaaa.
MoOnDaNcE-11 29-04-07, 10:58 Gercekten guzel gidiyor ama sanki eski sezonlar daha guzeldi
miracle girl 29-04-07, 21:37 demin 3x16 yı izledim süperdi valla 17yide yarın izlerim:)
her bölm ayrı bir heyecan ayrı süper:):)
angelstone505 29-04-07, 22:29 3x18 izledim çok güzeldi tek acı olan benim için:img-blush Sawyer yoktu....bölüm bayağı iyidi final insanı merakta bırakıcak cinstendi gene:happy0064 3x19 fragmanını izledim meraktan çatlıycam ...ama Sawyer vardı onu gördüm:img-blush ben bu dizi sezon finali yapınca ne yapacağım bakalım:sad53: birisi yazmıştı bu sitedemi hatırlamıyorum ,1x1 baştan başlıyacağım,hemde alt yazı almayacağım...Cd olarak 3x14 sonuna kadar var ,sonrakileride ben kaydediceğim ,sezon finalinden sonrada burda olalım dostlar:happy0064
walla arkadasım eski bölümlerini izlio basından berii.. süper dizi dedi hayatında izlediği en güzel diziymis.. bende cok merak ettim cdleri ondan alıp izlemeye baslıcam kısa zaman sonra burada görebilirsiniz beni.. simdilik bölüm özetlerini okumakla yetiniorum :img-yes:
miracle girl 01-05-07, 20:42 süper yaa süperrr:)
3x17 yide izledim süper ya bi an içim gitti öle charlieyi görünceee ah cnm beniiimm:)
mercan_dede 01-05-07, 22:27 bende şu an 1.sezon 5. bölümünü izledim güzeldi ama daha başlarındayım fazla heyecanlı değil....ama galiba gittikçe heyecanlancak gibi sanırsam yanılmıyosam....
walla arkadaşlar bende tutuldum LOST furyasına 3.sezon 8 bölüm bitti of aman yarabbi ama sınav var of neyse yaklaştım 18.bölüme
miracle girl 02-05-07, 18:11 bence her bölüm ayrı bir heyecan bölüm ayıramıorm :)
mercan_dede 02-05-07, 22:59 selam arkadaşlar okuduğum bir yazıya göre lostun ilk 18 bölümü heyecansız geçiyomuş ondan sonra bir heycan bir heyecan hiç durmuyomuş doğrumu.....ayrıca lostta 3. sezon adadamı kalıyorlar...
Bence ılk 24 bolum tadı damagında kalarak ızleyeceksın sonrası da guzel..kımsenın yorumunu dınleme ve ızle emınım cok keyıf alacaksın ıyı seyırler
dvd de 3 sezonu ızledık jack tatıldeydı denız kenarında ucurtmamı yapıyor ne sonra bı kız gelıyor yardım edıyor.o kız tamer karadaglı ıle beyaz showa cıkan kız sanırım
mrb arkadaşlar forumu takip etsem de yazmamıştım hiç. bugün 3. sezon 19. bölümü izledim. çok acayip şeyler oldu. gerçekten uçak bulunmuşsa bunlar da ölmüşse saçma olur gibi geliyo.:icon_whis bu da diğerlerinin oyunlarından biri heralde
catwoman35 04-05-07, 17:37 [QUOTE=purna;3176846]dvd de 3 sezonu ızledık jack tatıldeydı denız kenarında ucurtmamı yapıyor ne sonra bı kız gelıyor yardım edıyor.o kız tamer karadaglı ıle beyaz showa cıkan kız sanırım
eft o kız yani BAİ LİNG deniz akkaya ve tamer karadağlıyla Living and Dying de oynuyo..:good:
angelstone505 04-05-07, 20:17 3x19 çok beğendim ,Sawyer ı bol bol izledim......bölümüde çok beğendim:img-wink: :img-yes:
miracle girl 06-05-07, 14:57 arkadaşlar 19.bölümde ölen var mı???
evettt locke'un babası öldü ama izlemediysen demim kimin öldüğünü süperdi tek kelimeyle şok oldum
angelstone505 07-05-07, 00:20 Daha Lostta çok geri bölümlerde olanlar var ,bence miracle girl sorma ,senin için ve izlemiyenler için söylüyorum tadı kaçar:img-cool2 bu dizi öyle bir sarıyorki inasanı sanki izliyenleride ekrandan büyülüyor ...ben 3x20 fragmanını kaç yerden izledim ehhhh perşembe akşamına kadar sabredeceğim
miracle girl 07-05-07, 21:44 locke un babası mıı:img-cool2 ben dha 18 i izlemedim ama merak ettim kuzenm orda bilmeden jin ölmüş fln dedide merak ettim :) charlie ye bişi olmasında diğerlerini boşver :img-in_lo :icon_whis :happy0064 :good:
mercan_dede 07-05-07, 23:13 selam arkadaşlar ben şu an 1x12 bölümü izledim ve şu ana kadar hayret diyebilieceiğim bir şey olmadı heyecanlandığım oldu ama ağzım acık kalmadı yani o kadar heyecanlı değil ama izleyip görücez inşallah daha heyecanlı olur...
angelstone505 10-05-07, 01:12 biraz sabır bak neler olucak,sana aklıl değil moral veriyorum hele 2 nci sezon bir bitsin bayılıcan LOST hastalığına yakalanacaksın ayrıca tabi bazı beğenmeyenlerde olabilir ama çoğunlu ve beni büyüledi bu dizi ,bu akşam Amerikada 3x20 oynadı uyumadanbekliyorum indireceğim ,yaşasın çok heyecanlım:happy0064 :happy0064
digitürk ün dizimax kanalında yayınlanıyor
milla_jovovich 10-05-07, 16:50 selam arkadaşlar....
bende bu diziye tutuldum ya yok böle bir dizi şu an 1-15 . bölümü izledim....
Bu başlığın dizinin Digiturk'te yayınlanan bölümleri için açılmış olduğunu daha nasıl anlatabilirim bilmiyorum. Başlığa özellikle Digiturk yazdım. Buna rağmen spoiler içerikli bölüm yorumları yapılıyor. Arkadaşlar lütfen Digiturk'ten takip edenlere karşı biraz daha saygılı olalım.
Amerika'dan takip edenler spoiler başlığına yorumlarını yazabilirler. Link aşağıdadır.
http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?t=16095
Sudem
miracle girl 14-05-07, 19:02 evet sudem haklı dijiturte yayınlanan bölmler hakkında konuşalım lütfen
bu arda dijiturkte en son hngi bölm yayınlandı bilen var mı 20 mi?
en son 12. bölüm yayınlandı.
mercan_dede 14-05-07, 19:58 Selam Arkadaşlar Ben şu An 1x19 Izledim Ve Gittikçe Heyecanlanmaya Başladi Böle Devam Eder Inşallah....
miracle girl 15-05-07, 22:35 en son 12yse ben onlardan öncdeyim:) americada en son hngi bölm 20-21 ?
yarın amerika da 21. bölüm yayınlancak, bir de bu arada sezon finalinin detaylı spoilerları nette çıkmış-burdan link verilemiyor sanırım, isteyen pm atabilir- doğruluğu kesin değil ama, yabancı sitelerde dolaşırken istemeden bir kaç şey okumuş oldum ve gerçekten de acaip bir final olacağa benziyor.
bı sıtede okudum
Gelecek hafta 3. sezon finali var ve 2 saat sürecekmiş
fragmanını bıle koymuslar
P.S Has got acquainted with the girl, http://cyberblady.com, how it to you? Only it is fair!
dıgıturkte ben son bolumu kacırdım ınsallah kacırmassam pazar saat 3te tekrarı varmıs onu ızlıcem ama acayıp merak edıyorum en son kate sayıd fılan jack ı gormustu amerıcen futbolu mu ne oynuyordu..???
ne ıs yaw bırı bana anlatsın sonra sonunu yakaladım lockhe un babası cıktı sanırım ortaya....
MoOnDaNcE-11 19-05-07, 01:39 Arkadaslar lost'u pek takip ettigim soylenemez , ancak firsat buldukca bakabiliyorum bu yuzden iki sorum olacak , cevaplayan olabilirse sevinirim
1 - Adadaki the others diye adlandirilanlar tam olarak kimler ve neden bizimkileri esir tutuyorlar ?
2 - Bu adada onceden tam olarak neler donuyordu ?
arkadaşlar ben LOST'U yeni izlemeye başladım ve bırakamıyorum yani tek matthew fox için izlenir ama bişiy sorucam jack ile kate bir ilişki yaşayacak mı çünkü hem 2side başrol vede çok uyuyorlar
ayrıca böyle birşey varsa kaçıncı sezonda
öm de ata bilirsiniz
TEŞK...
hayır canım kate ile sawyer arasında bir ilişki başlıcak o da 3. sezonda:img-wink:
mercan_dede 21-05-07, 14:17 selam arkadaşlar bu akşam 2x3 izleyeçeğim çok heyecanlandı acayip bir hal alamay başladı çok merak ediyorum bende bağımlı oluyorum galiba...
Lost saat kaçta??
dizimax'te hangi günler ve hangi saat??
ama kate'le jack öpüşecek...
sonuçta aralarında bir anlıkta olsa birşey olacak mı?
miracle girl 21-05-07, 21:32 galiba salı gnleri 21:00 de
miracle girl 21-05-07, 21:41 yine salı günü gece 02:00de var o aynı bölm heralde yine salı günü sabah 09:00 da da var :D
pazar günüde 21:00 de var
ama gerçek günü salı
burcin_kaplan 24-05-07, 21:15 Lost saat kaçta??
dizimax'te hangi günler ve hangi saat??
ama kate'le jack öpüşecek...
sonuçta aralarında bir anlıkta olsa birşey olacak mı?
bende senin gibi yeni izlemeye başlayanlardanım şöle diyim daha 1 ay olmadı ama ben normal yayınlanan kısma yetiştim yani 3. sezonun sonundayım yarın onu da izlicem büyük ihtimalle.
Jake-kate arasında çok daha özel bir ilişki war yani aralarında bir bağ war ama sawyerla kate şimdilik berabermiş gibi gözüküyor.yani bende ilk bölümleri izlediğimde aynı şeyleri düşündüm kesin aralarında jack ve katein bişe olucak gibi ama olucak yani daha tam olarak bişe olmadıysada 3. sezona kadar ondan sonra bişeler olacağı kesin.Sawyerle ilişkisinin yürüyeceğini sanmıyorum katein
merhaba burcin_kaplan seni yalancı yarim forumlarından hatırlıyorum galiba!hic degistirmedigin bir JA avatarın vardı dimi?neyse Lost'a katılmana sevindim ve evet Jack&kate konusunda sonuna kadar katılıyorum sana:img-wink:
burcin_kaplan 25-05-07, 14:55 merhaba burcin_kaplan seni yalancı yarim forumlarından hatırlıyorum galiba!hic degistirmedigin bir JA avatarın vardı dimi?neyse Lost'a katılmana sevindim ve evet Jack&kate konusunda sonuna kadar katılıyorum sana:img-wink:
merhaba dea, evet doğru hatırlıyorsun :) Yalancı yarim de Jennifer aniston avatarımda doğru.Jennifer aniston Avatarımı bile değiştirip kate ve jack yaptım sen düşün artık nasıl bir lostçu oldum çıktım :)
MelodyGlory 25-05-07, 16:45 Ben yorumların hepsini okuyamadım ama bir sorum var...
İlk üş bölüm mü,dört bölümü mü ne izledim..Bir yaaratık var adada.Başta pilotu mahvediyor,kanlar içinde kalıyor...Çok büyük..O ne acaba?:img-pilot
"black smoke" diye geçiyor ama tam olarak bizde bilmiyoruz hala ne olduğunu.
arkadaşlar bir şey sormak istiyorum ben vu völümleri nereden indirebilirim bana pm atar mısınz?
o yaratık degıl bence duman bı tane duman var
arkadaşlar bir şey sormak istiyorum ben vu völümleri nereden indirebilirim bana pm atar mısınz?
Sezon finalinin son bölümünü izleyebilme şansını ancak internet sayesinde yakalayabildim...Pek fazla heyecan unsuru yaratabilecek bir özelliği olmayan bölüm pek de hoşuma gitmedi açıkçası!Yine de sevenlerine hoş gelebilecek görselliği bünyesinde barındırmasıyla hoşlanacakları bir bölümdü!:img-yes:
bana izleyenler bir uçak kazası sonucu olan olaylar ddedi
sanırım dünyanın en güzel dizisiymiş
dizi maxta saat kaçta başlıyor?
bilgi verrmisiniz
izlemeyi çok istiyorum
ya arkedeşler ben geçen bölümü izleyemedim.. bi önceki hafta hani elmaslarla gömdükleri çift vardı onların akibeti ne oldu merak ettim.. kız tam kendine gelmişti ki üzerine toprak sepmişlerdi.. onlar kurtuldumu.. ve çilli jackin işlerini karıştırmış anladığım kadarıyla.. o konuda neler oldu geçen hafta acaba..
bu bölüm sawyer yine çok iyiydi kesinlikle.. bebekle ilgili söyledikleri neydi öle:) iltifatın böylesi.. bu bebek eskisi kadar buruşuk değil:) süperdi valla.. bölümün en iyi repliği buydu sanırım:)
fakat sun hiç yüz vermedi ya sawyera:img-cool2
artık dönsünler.. sawyer çilli sahneleri görelim diy mi..
miracle girl 29-05-07, 21:48 bana izleyenler bir uçak kazası sonucu olan olaylar ddedi
sanırım dünyanın en güzel dizisiymiş
dizi maxta saat kaçta başlıyor?
bilgi verrmisiniz
izlemeyi çok istiyorum
galiba salı gnleri 21:00 de
yine salı günü gece 02:00de var o aynı bölm heralde yine salı günü sabah 09:00 da da var :D
pazar günüde 21:00 de var
ama gerçek günü salı
söylemiştim ben :)
ya arkedeşler bi geçen bölümü izleyemedim.. bi önceki hafta hani elmaslarla gömdükleri çift vardı onların akibeti ne oldu merak ettim.. kız tam kendine gelmişti ki üzerine toprak sepmişlerdi.. onlar kurtuldumu.. ve çilli jackin işlerini karıştırmış anladığım kadarıyla.. o konuda neler oldu geçen hafta acaba..
bu bölüm sawyer yine çok iyiydi kesinlikle.. bebekle ilgili söyledikleri neydi öle:) iltifatın böylesi.. bu bebek eskisi kadar buruşuk değil:) süperdi valla.. bölümün en iyi repliği buydu sanırım:)
fakat sun hiç yüz vermedi ya sawyera:img-cool2
artık dönsünler.. sawyer çilli sahneleri görelim diy mi..
Nikki ve Paulo toprağın altında kaldılar. Jack adadan denizaltıyla ayrılacaktı ama Kate le beraber gelen Locke patlatınca denizaltıyı Jack gidemedi.
Sawyer ve Kate sahnesi de gelecek bölümde var:img-wink:
Nikki ve Paulo toprağın altında kaldılar. Jack adadan denizaltıyla ayrılacaktı ama Kate le beraber gelen Locke patlatınca denizaltıyı Jack gidemedi.
Sawyer ve Kate sahnesi de gelecek bölümde var:img-wink:
cevap için çok teşekkürler 8nil8 :)
jack in tafrası neydi bu bölüm çilliye.. dünyanın sonu gibi.. hayır kate zaten üzüldü.. tüm tehlikelere hatta sawyera rağmen senin için geri döndü.. jack hiiç oralı değil yani.. önden önden gidiyor.. aman neyse böle davransın uzaklaştırsın kendini.. çilli ve sawyer önünde tehdit olmasın:img-blush :)
börtüböcek 04-06-07, 16:00 arkadaşlar bir şey soracağım şimdi LOST digitürkte final yaptı mı yoksa final Amerika'da mı oldu?
bi de final bölümünün adı ne?
digitukte final yapıldı sanırım geçen haftaydı. Ama finalin adı konusunda sana yardımcı olamayacağım
arkadaşlar bir şey soracağım şimdi LOST digitürkte final yaptı mı yoksa final Amerika'da mı oldu?
bi de final bölümünün adı ne?
final amerikada yapıldı ve bölümün adı da "Through The Looking Glass". digiturkte bu hafta 3. sezon 16. bölüm yayınlancak.
angelstone505 05-06-07, 00:53 Bir arkadaşım için soruyorum digitürkte 16 oynuyorsa 3. bölüm finali yazamı rastlıycak yoksa kışınmı devam edicek??? 3x22-23 sezon finali yazında oynıycakmı yani ??:img-in_lo
bye
mrb arkadaşlar ben funda daha yeni lost izleyicisiyim ama emin olun bağımlısı oldum çook güzel bi dizi ya benn ilk sezondan izlemeye başladım böle bi diziyi nasıl izlememişim anlamadım ama sanırım digiturk olmadığı için olabilir benide aranıza kabul ederseniz çokkk mutlu olurumm :D
miracle girl 06-06-07, 18:59 Bir arkadaşım için soruyorum digitürkte 16 oynuyorsa 3. bölüm finali yazamı rastlıycak yoksa kışınmı devam edicek??? 3x22-23 sezon finali yazında oynıycakmı yani ??:img-in_lo
bye
evet güzel bi soru :good:
16ysa yani yazında mı devam edicek:img-cool2 :img-help: :sad53:
miracle girl 15-06-07, 23:02 Bilindiği gibi Lost dizisi Türkiye’de DIGITURK üzerinden yayın yapan DiziMax kanalında yayınlanıyor. 7 Şubat 2007 tarihinde, ABC kanalında 3. sezon 7. bölümün yayınlanacağının açıklanmasıyla beraber akla gelen ilk soru; DiziMax’te 7. bölümle başlayan yeni serinin ne zaman yayınlanacağı oldu. DiziMax izleyicileri için üzücü bir haber fakat 3. sezon 7. bölümden başlayan yeni bölümlerin yayınlanması için en iyi ihtimalle 1,5-2 aylık bir süre (Nisan 2007) geçmesi bekleniyor. DiziMax’te 3. sezon 6. bölümün yayınlanmasının ardından tekrar yayınları başlayacak.
evet güzel bi soru :good:
16ysa yani yazında mı devam edicek:img-cool2 :img-help: :sad53:
slm arkadşlar yeni başladm lost izlmeye bnde 12 bölümü wr acaba dier bölümleri indrebileceğim bi yer wr mı bilen wrsa bna özel msj atablr mi walla çok mutlu olurm ilk 6 bölümü izledm süper bi dizii 12 den sona izleyemezsem çok üzülrm :icon_sorr şimdidem çok saolun bye
ya bu haftakı bolum neydı ole en sonunda naomı nın dedıklerı ne manaya gelıyor hanı 815 ocenıc ucagını budular kurtulan kımse yoktu herkes ölmustu dedı yaw... benım kafa ıyıce karıstı :img-cool2 bıde sımdı sun olecek mı?? sonucta cocugu adada olmus...
miracle girl 20-06-07, 13:27 ölme ihtimali çok yüksek ama o çocuk adanın mucizesiyle çocuk olduğuna göre yine bi mucize olup ta kurtulma şansı var(!) ;)
börtüböcek 24-06-07, 11:43 Digitürk finaline kaç bölüm var arkadaşlar
En son 18. bölüm yayınlandı. Yani 3 bölüm sonra sezon finalinin 1. bölümünü vercekler.
bu haftakı bolum yanı 3-19 ''the brig'' guzeldı yaw ben saawyerı pek sevmesemde cok uzuldum onun ıcın bu bolumde ılk defa kanım ısındı desem yerıdır sonunda aradıgı adamı bulmasına sevındım..kate ın jackle konusması naomının ucagın bulunup herkesın öldugnu soylemesınıde anlamadım gıttı yaw..
miracle girl 27-06-07, 11:31 Benim duyduğım kadarıyla adada zaman aşımı var her ne demekse:)
Yani adadayken hem o bulunan uçakta hem de kendi evlerin olabiliyolar ilginç birşey yani bu dizi o kadar heyecanlı ki anlamak çok zor yani mantık üretmeye çalışmamız lazım saatlerce:)
zaman asimi degilde onu paralel evrenler teorisi adi altinda arastirirsan daha anlarsin mantigi :)
adada olumlerle ilgili ise soyliyebilcegim ada hastaliklari iyi ediyor ve hamileligide bir hastalik goruyor ve iyilestirmeye calisiyor o yuzden dogumlar gerceklesmiyor.. anladigim kadari ile burdaki arkadaslar geriden geliyorlar sun ile ilgili birsey solemiyim ilerdeki yani sezon sonuna dogru bazi seyleri gorursunuz zaten :)
Digiturk te sezon finali yapıldı mı yoksa hala devam ediyor mu??
yok daha dıgıturkte fınal yapmadı.dıgıtıurkte bu hafta 3-20 yayınlnacak az kaldı ondada finale..
boran-kolik100 05-07-07, 17:25 ya bu haftakı bolum neydı ole en sonunda naomı nın dedıklerı ne manaya gelıyor hanı 815 ocenıc ucagını budular kurtulan kımse yoktu herkes ölmustu dedı yaw... benım kafa ıyıce karıstı :img-cool2 bıde sımdı sun olecek mı?? sonucta cocugu adada olmus...
Ben final bölümünü izledim ve sadece bunu söylemek istiyorum:
Naomi bence bu konuda yalan atiyor. Bence ucak asla bulunmadi.
Fazla sirr vermek istemiyorum, heyecan kacmasin.
angeLcereN 06-07-07, 09:35 Naomi'de bi ayaklar var ama..
Herkes bitirsin diziyi ondan sonra yorum yapcam!
Bütün içimdee kalanları sölicem(:
merhabalar. bn bu diziyi yeni izlemeye başladım. ancak 1. sezonu bitirdim, en son dinamitle o buldukları kapağı patlattılar. anladığım kadarıyla dizi şu anda 3. sezonda. peki 3. sezonda bittimi, şimdi 4. sezonamı geçilcek? dizinin yeni bölümlerini yakalamam için daha ne kdr izlemem gerekiyo:):) teşekkürler.
3. sezon da bitti, 4. sezon bölümleri şubatta başlayacak amerika da. yani daha çok zamanın var:)
boran-kolik100 11-07-07, 15:13 Naomi'de bi ayaklar var ama..
Herkes bitirsin diziyi ondan sonra yorum yapcam!
Bütün içimdee kalanları sölicem(:
Naomi yalan söylüyor.
Penny'de tanimiyormus onu.
Bence Naomi Dharma tarafindan gönderiliyor.
Bu yüzden Ben'de ona güvenmemelerini söyledi.
bu haftaki bölümde charlie nın hayatının en iyi 5 anısını gösterirken duygulandım adam tam kahraman gibi öldü
epack_adam 14-07-07, 19:17 hayatımda izlediğim en güzel ve sürükleyici bir dizi.insanı hemencecik fanı yapıyo:Dherkes izlesin
mercan_dede 15-07-07, 14:06 son bölümü 2 parçaya ayırıyorlar, 22-23 diye onlarda aynı boyutta oluyor
çok sağol ya teşşekkür ederim...
merhabalar. 3. sezonu yeni bitirdim ama charlie ölmedi:):) denizin altındaki yere gitti, 2 kadın onu esir aldı, snra desmondda gitti oraya. Ben, mikhaile charlieyi öldürmesini söyledi, ordada bitti. daha devamı var anladığım kadarıyla. varsa nerden bulabilirim. teşekkürler:)
miracle girl 21-07-07, 01:07 Sezon finalini zaten 2 bölüme ayırmışlardı. Ama onu nerde bulabilirsin bilmiyorum.
O bahsettiğin bölümde çok üzülmüştüm. Keşke Charlie ölmeseydi. Mikhaelde 9 canlı kedi misali ölmüyo yaa. O son patlamadan sonra ölür mü acaba. İnşallahh!
deadly_angel 21-07-07, 02:12 Senaristler resmen Charlie'yi harcadılar.Çok saçma bir ölüm oldu.Kaldı ki Desmond'un o gördüğü ve Charlie'nin aklını karıştırıp resmen ölüme götürdüğü o düğme onları kurtarmayacak.Naomi'nin gemisindekiler eminim ki Ben ve çetesinden daha tehlikeliler.Zaten Ben'in otoritesi artık bozuldu.Locke'dan bile korkup onu vurdu.Mikhail'in normal şartlarda o patlamada ölmesi gerek.
4. sezonun ilk bölümü son derece duygu ve aksiyon yüklü olacak.Umarım Clarie Desmond'u suçlar, dışlarlar onu.Charlie'nin ölümünden kesinlikle onu sorumlu tutuyorum ben.
yalnız degilsin deadly_angel,4.sezonda Desmond'ta kendisini suclayacakmıs Hobbitin olumunden dolayı..ama bizim diger losties ve izleyicilerin adada meydana gelen herhangi birsey icin ve hatta ada dısındaki kotu seyler icin bile garibim JACK'ten baska birini suclayacaklarını sanmıyorum.insanlar yine bir sekilde butun sorumlulugu Jack'e yukleyeceklermis gibi geliyor bana..:icon_sorr
((((((Jack))))):img-blush
deadly_angel 21-07-07, 07:38 yalnız degilsin deadly_angel,4.sezonda Desmond'ta kendisini suclayacakmıs Hobbitin olumunden dolayı..ama bizim diger losties ve izleyicilerin adada meydana gelen herhangi birsey icin ve hatta ada dısındaki kotu seyler icin bile garibim JACK'ten baska birini suclayacaklarını sanmıyorum.insanlar yine bir sekilde butun sorumlulugu Jack'e yukleyeceklermis gibi geliyor bana..:icon_sorr
((((((Jack))))):img-blush
Şu Juliet yüzünden adadakilerin Jack'e olan güvenleri fena halde azaldı.Hatta son iki-üç bölüme bakılırsa Sayid lider gibi birşey oldu.Ama Jack son bölümün son on dakikasında liderliği ele geçirdi gene:=) Juliet konusunda bende sinir olmuştum Jacke.Adam kafayı Kate'e öyle bir takmışki... Şöyle diyebilirimki Juliet Jacki Jack Julieti kullandı.Artık bir birleşme söz konusu olabilir diğerleriyle.bu gelenler (Naominin ekibi) çok tehlikeli gibime geliyor.
Des bol bol suçluluk hissetsin, hatta kendini gidip adanın en yüksek yerinden atsın bende kurtulayım o da kurtulsun.Charlie olayından sonra ama herhalde asla sempati besleyemem.
Bakalım 4. sezonda nasıl ölümler olacak... Daha çok var şubata, bekle bekle geçmiyor...
Senaristler Mikhail'İn daha ölmediğini söyledi. Yani 4. sezonda kendisini görmeye devam edicez malesef. Gerçi o patlamadan nasıl kurtulacak çok merak ediyorum.
bnde desmonda çok sinirliyim, charlienin boğazına ok saplandığını gördüğü yere de desmond götürdü, bişi demese charlie oturuodu yerinde. hem kendi götürüo ondan snra ölüceksin ölüceksin dio:D yine bu kurtarma işinden fln bahsetmeseydi yine charlie bişi yapmicaktı. desmondın gazıyla gitti o istasyona.
deadly_angel 22-07-07, 00:38 Desmond bide helikopter gördüğünü söyledi ya Charlie sırf Clarie ve Aaron kurtulsun diye bilebile ölüme gitti.Ama öyle olmayacak.Bir helikopter gelebilir ama bu ya Penny'dir yada Naominin adamlarıdır.Pisi pisine gitti Charlie.
aklıma bşi takıldı bgn finali izlerken. o patlayan camdan charlie dışarı çıkabilirmiş aslında ama taa yukarı kdr nefesi yetermiydi orasını bilemem
miracle girl 22-07-07, 22:13 aklıma bşi takıldı bgn finali izlerken. o patlayan camdan charlie dışarı çıkabilirmiş aslında ama taa yukarı kdr nefesi yetermiydi orasını bilemem
Aslında güzel bi düşünce. İsteseydi yapardı ama ölmeye odaklamış canım kendini:icon_sorr
deadly_angel 22-07-07, 22:20 Des Charlie'ye boğularak öleceksin demeseydi, Clarie ve Aaron'ın helikopterle kurtulacaklarını söylemeseydi eminimki Charlie ordan çıkmanın bir yolunu bulabilirdi.Kendini hemen bıraktı, geriye doğru kaymaya başladı Desmonda tekneyle ilgili mesajı verdikten sonra.Oysa mesajı yazarken sular tam olarak boyunu aşmış değildi.Ve eğer senaristler öldüğünü kesin olarak söylemeselerdi Charlie kesinlikle ölmedi derdim.
sezon finalini daha yeni izledim jack bırının cenazesıne gıdıo sonra kate'e sende gelırsın dıe dusundum dıe soruo o kımın cenazesıydıkı... bıde kate jacke soluyo merak etmıstr sımdı benı dıe adadan kurtulduktan sonradamı sawyer la brlıkte acaba... bı ark demıs charlıe o kırık camdan kurtulabılır dıe bencede ole bısı olcak charlıe ölmesın...
miracle girl 31-07-07, 18:07 Des Charlie'ye boğularak öleceksin demeseydi, Clarie ve Aaron'ın helikopterle kurtulacaklarını söylemeseydi eminimki Charlie ordan çıkmanın bir yolunu bulabilirdi.Kendini hemen bıraktı, geriye doğru kaymaya başladı Desmonda tekneyle ilgili mesajı verdikten sonra.Oysa mesajı yazarken sular tam olarak boyunu aşmış değildi.Ve eğer senaristler öldüğünü kesin olarak söylemeselerdi Charlie kesinlikle ölmedi derdim.
Bende sana katılıyorum. Charlie nasısa ölücem düşüncesiyle yaşıyodu Des onunla konuştuğundan beri. Eğer Claire ve Aaronun kurtulcağını söylemeseydi heralde kendini oraya kapatıp boğulmazdı. Ama bana kurtulcaklarmış gibi gelmiyor. Des yalan söylemiş olabilir mi? Naominin adamları kötü kişiler heralde ama ne kadar kötüü. Yani napcacaklar.. Amaçları ne...? Pen. onların yerini belirleyebildi mi acaba. Zor ama neden olmasın.. Amma kafam karıştı ya...
bence de charlie ölmek için ödlü:( desmond oksijen tüpü bulmamış mıydı? ya da charlie oraya gelirken nefesini tutabilmişti aynı mesafe değil mi tüpsüz de olsa? yüzebilirdi.kapıyı kapatmaz,o koca yere du dolana kadar da yüzerdi rahatça...hem aletlerin hepsinin su geçirmez olduğunu duymuştu diğer korkusu oysa.oof desmond yaktın charlie'ciğimizi! :(:(:( harcadılar güzelim karakteri.gerçekten de sırf ölmek için öldü.
senaristlerin ne dediğini bilmem ama bana Charlia ölmedi gibi geliyo yaa ne biliyim yanii mutlaka dayanabilirdi orda ama kendini bıraktı sanki!!!o kurtulmaya çalışmadı ki yani su onu öldürmedi, Charlie ölmek için suyu kullandı...sadece su yutmuş ve kurtarılcakmış gibi geliyo banaa! :img-yes:
ama maalesef yapımcılarla,oyuncuyla fln yapılan tüm röportajlarda öldüğünü söylediler:( umarım aldatmacadır ama pek sanmıyorum.hatta desmond'un nasıl tek başına geri döndğüne dair spoiler bile vardı:(
yaa işte bilmiyorum nasıl olcağını ama Charlie bi yolunu bulup kurtulcak ordan!! bu adaya bi geliş sebepleri vardı...herkesin hayatı çok iğrenç ilerliyodu ve herkes adada hayatını yava yavaş düzeltmeye başladı! Charlie de düzeltti ve en azından o da gerçek dünyada ölmeyi hakediyo :img-wink:
miracle girl 01-08-07, 16:50 Keşke Charlie ölmese ama yapımcılar öldü diyo aşka bişi demiyo. Belki bizi yanıltmak içnidir ya inşallah öyledirr..
Keşke Charlie ölmese ama yapımcılar öldü diyo aşka bişi demiyo. Belki bizi yanıltmak içnidir ya inşallah öyledirr..
inşallah öyledir ya çünkü Charlie artık kökleşmiş bi karakterdi!! keşke Boone kadaar erken ölseydi o zaman...çünkü bu kadar kurtulmak için uğraştıktan sonra ölmesi garip oldu :blink:
justlost03 01-08-07, 22:41 senaristlerin ne dediğini bilmem ama bana Charlia ölmedi gibi geliyo yaa ne biliyim yanii mutlaka dayanabilirdi orda ama kendini bıraktı sanki!!!o kurtulmaya çalışmadı ki yani su onu öldürmedi, Charlie ölmek için suyu kullandı...sadece su yutmuş ve kurtarılcakmış gibi geliyo banaa! :img-yes:
bencede charlie ölmedi gibi.yani senaristler yanıltmak amaçlı demişte olabilirler.sonuçta bu lost herşey bekleni :D ama bu yüzden desmonda çok kızdım :img-beee:
bence naomi masumdu yani kime çalıştığını bilmiyordu ama çalıştığı kimse o iyi değil bence büyük bir olasılıkla penny nin babası ve penny nin bundan haberi yok.birde ben tüm dharma çalışanlarını öldürmüştü peki desmond ve desmonla birlikte hatch de olan adama nie bişey yapmadı?others lar bizimkiler hakkında bilgi aldılarda bu kadar ayrıntıyı nerden biliyorlar .isimlerini ajanları sayesinde öğrendilerde sawyer ın yanlışlıkla bir adam öldürdüğünü nasıl öğrendiler?(kate sayid....hkkında bilgilerini bulabilirler bir yerlerde yazıyordurda)naomi sizin uçağı buldular hepiniz ölmüştünü dedi.buda bi muallakta olan bişey.yada jack babasını gördüğünde halisinasyonmuydu yoksa adanın ölüler üzerinde bir etkisimi var?.....bu sorular böyle devam eder her bölümde bişeyler var yasam aslıknda baya bişey çıkar
deadly_angel 09-08-07, 15:19 Kimilerine göre Charlie'nin ölümü bir hataydı yani o bombanın atılışı v.s böyle bir ölüm olamazdı deniliyor.O kadar kısa sürede gözlerini kapatması ve kendini bırakması bana çoksaçma geldi.herşey Desmond'un suçu!! Bu kadar kolau harcamamalılardı Charlie'yi.
merhaba arkadaşlar bende lost fanıyım:img-yes: en son 3. sezon 13. bölümü izledim ve çok güzeldi.bi de bişey rica edebilir miyim ? öncelikle benide aranıza almanızı istiyorum:img-blush 2.si 3. sezon 10,11 ve 12. bölümlerde ne oluyor acaba ?o bölümleri maalesef izleyemedim:img-blush kısaca anlatırsanız sevinirim.
bi de e2 de bu sabah ellen degeneres showda matthew fox u gördüm 16:00 da tekrarı var bildiğim kadarıyla:img-wink:
Ben de "Lost" dizisini hep merak etmiştim.İzlemeyi çok istemiştim ve sonunda bir arkadaşımda 1. sezon bölümlerini buldum.Öğlen saat 2'den akşam saat 9'a kadar ilk 12 bölümünü izledim.Tabi duraksadığım zamanlarda vardı.En beğendiğim diziler arasında 2.liğe erişti.1.lik hala "Heroes" da :)
Ama 1. sezon bittikten sonra ne yapacağımı bilemiyorum.Onun için sizlerinde yardımını bekliyorum.İndiremiyorum çünkü sınırlı adsl var yoksa şimdiye kadar çoktan hepsini indirmiş ve izlemiş olurdum :)
Şimdiden çok teşekkür ederim.
arkadaşlar söyleyen oldumu bilmiyorum ama dizimaxte salı ve perşembeleri lostun 3. sezon tekrarları var saat 8de!
dizide bazı mantık hataları var onları belirtmek istiyorum:) öncelikle sun'ın saçıyla başlicam. dizi başladığında omzundaydı, 80 gün geçti nerdeyse beline gelecek. flashbacklerdede hata var dolayısıyla. dizinin başında kaçacağı zaman kısaydı ama son bölümlerde o zamanlar gösterildiğinde yine uzun. booneda da aynı durum söz konusu. öldüğünde kısa saçlıydı locke'ın hayalinde geri döndüğünde saçları uzamış. hadi o hayal diyip boşverebiliriz:) dizinin ilk bölümünde sawyerın saçları kısa ama sydneyde geçen flashbacklerde saçları uzun. en fazla saçlarla ilgili problem oluyor:) en son olarak dizinin ilk bölümlerinde charlie bn yüzemem diyo, ama through the looking glass bölümünde gayet gzl yüzdüğünü gördük. gerçi bunun için bir arkadaşım yüzmekten korkuo normalde ama claire ve aaron için bunu yeniyo demişti. bilemicem artık. . .
Arkadaşlar ben bugün dizimaxde gördüm lost u ve izlediğim kadarıyla gayet güzel bir dizi. Ama kaçıncı bölümü anlayamadım... 14 ağustos bölümünü izleyen varsa söyleyebilir mi?
Yorumları topluca okudum. Fikrimi de topluca yazayım bari....
1- Bence Charlie öldü...yapımcıların, bu kadar açık bir şekilde konuştuktan sonra, '' şaka yaptıık...!!! '' diyeceklerini hiç sanmıyorum...İsteseydi tabii ki kurtulabilirdi...fırsatı da vardı ama çok sevgili arkadaşı Desmond (Penelope'ye kavuşamayasın Desmond...) sayesinde, ölmesi gerektiğine inandığı için öldü...Ben en çok Aaron'un beşiğinde, yüzüğü görünce duygulandım :icon_sorr Umarım yüzüğü bulurlar...
2- Bence Naomi masum değil...Son derece uyanık bir kişiydi...Elindeki fotoğraf ve Desmond'u tanıması neye işaret ediyor bilmiyorum...Pen'in babası bu kadar ileri gider mi...?
3- Mihail yine mi ölmemiş :img-swoon....bu kaçıncı canıydı acaba...!!! Kötülere birşey olmuyor baksanıza...
4- Final bölümünde, Jake-Kate sahnesinde, sanki görüşmeleri yasakmış gibiydi...Kate olanlar nedeniyle Jake'i suçluyor diyecem ama '' hiç bir şey değişmezdi...'' gibi bir laf etti...Kate'in hayatında birisi olduğu malum...o kimse neden böyle bir yasak koysun ki...? Sawyer bile yapmaz bence bunu...Acaba gizlemeleri gereken sır yüzünden mi...Yani onları kurtaran her kimse...onlar mı tehdit ediyorlar acaba...?
5- Acaba Kate hamile mi....??????
akirac;ben yorumları okumadım..ama senin maddelerden faydalanarak fikirlerimi belirteyim ben dee:img-icecr
1-desmond a niye kızıyorsun kii:icon_sorrkaç kere charlie nin ölümünü gördü..ve kurtardı daa..onca şeyden sonra charlie nin orda öleceğine inanması ve bunu ona söylemesi de doğal aslında...yine de bir yere kadar bencillik yaptığını düşünebiliriz..kii bu noktada charlie düğmeye basmak için gitmeden önce des in charlie yi bayıltması devreye giriyor:img-yes:
charlie tam da sevdiğim zamanlarda ölmese iyiydi yaa..Allah rahmet eylesin artık..bkz:ermeni mezarlarına Fatiha gönderen Türk annesi kılıklı izleyici:icon_whis
2-gerçekten naomi deyince gözümde atak, gözüaçık biri canlanıyor..çok fazla konuşmuyor..ama sessiz de değil...valla tehlikeli bir tip..öldü gerçi ama yapacağını da yaptı tabi..
jack ben'i dinleseydi keşke:img-yes:hem biliyor musun bence benjamin iyi bir kötü adam..takıntılı:img-wink:
3-filmlerde öyle hoşluklar vardır yaa....lost bittikten sonra mihail her ne kadar önemsiz bir karakter olsa daa..lost ta bi adam vardı,ölmek bilmezdi,erol taş misali en olmadık yerlerden çıkar,işini yapardı...denilecek işte....dizinin sonunda ölür ama artık:icon_whis
4-bence yasak değil..kişisel bir sorun olarak göründü bana..ama derin bir şeyler olmalı..lost..olduğuna göre..
5-bence hamile değil kate..olmasınn:icon_sorr
en son olarak dizinin ilk bölümlerinde charlie bn yüzemem diyo, ama through the looking glass bölümünde gayet gzl yüzdüğünü gördük. gerçi bunun için bir arkadaşım yüzmekten korkuo normalde ama claire ve aaron için bunu yeniyo demişti. bilemicem artık. . .
orada charlie yüzemem değil yüzmem diyor. ' I don't swim ' . Çeviride hata olmuş galiba. Bu daha önce konuşulmuştu ve bi arkadaş Charlie'nin o zamanlar uyuşturucu kullandığı için yüzmem dediğini söylemişti. Buda bana gayet mantıklı geldi.
-adı üzerinde-flashback'lerde saç uzunluklarının değişmesi bence daha gerçekçilik katıyor diziye.
2yıl öncesine döndük ama saçlar aynı model olmuyor...
:img-yes:
Çeviride hata olduğundan değilde, I don't swim diyince genelden bahsediyor gibi bir yargıya vardım, hani hiç bi zaman yüzmem gibilerinden:) flashbacklerdede 2 yıl öncesini demedim,adaya düşmeden hemen önce naptıklarını gösterdikleri yerleri söledim. mesela 3. sezonda sun'ın kaçmak üzere olduğu yerleri gösteriyo tekrar, saçları uzun, ama 1. sezonda o dönemlerde kısa saçlı, adaya düştüğündede kısa saçlıydı ztn. bnm yakalayabildiklerim bu kdr ama yinede takdir ediyorum valla, bizim dizilerde her bölümde 50 tane hata çıkıyo. lostta bu kdr, adamları tebrik etmek lazım. zor iş sonuçta böle bi diziyi çekmek.
ya bişi sormak istiyorum bi yeri tam anlayamadım. daha 2. ve 3.sezonu izlemeyen arkadaşlar okumasın bu arada:) 2. sezonda boone'u uçak telsiziyle konuşurken gösteriyolar ama aslında konuştuğu ana luciaymış. ama 3. sezondada ben'in adadaki tüm sinyalleri bozduğu söyleniyor. birtek kendi telsizleri çalışıyormuş. o zmn boonela ana lucia nsl konuşuyo telsizle.
deadly_angel 21-08-07, 11:55 Digiturk 3. sezonu tekrar göstermeye başladı.İzleyemediğim 12. bölümü izleyebilicem sonunda.Az sonra başlıyor 3. sezondan bir bölüm dizimaxte.
Jack ile Kate'in golf oynadıkları bölüme bittim ben.Her ikisi de çok şekerdi.Kate kadar olmasa da:)
kıskanmayalım kate her zaman şeker masum ve sexi bir kız birazda esmer tam benim tipim ah kate ahhhhhhh
deadly_angel 27-09-07, 15:10 Clarie'ın bölümü bu akşam sekizde Dizimax'te.İzlemek isteyenlere duyurulur:img-yes::img-wink:
3 günde 2. sezonu izledim. bugunde 3. sezon ilk 3 bölümünü izledim. kısmetse birazdan devamınıda getireceğim. izledikçe daha fazla ayrıntı görüyorsunuz. 3. sezonu birer hafta arayla izlediğim için şimdi üst üste izlemek ayrı bir güzellikte ve keyifli geliyor. kısmetse bu hafta sonu 3. sezonuda bitirecem..
justlost03 28-09-07, 21:29 ya aslında dizimax lostu en baştan werse iyi olurdu.hem unutulanları hatırlardık hemde lost başlayana kadar oyalanırdık :D
3.sezonu bitirdim ve ocak'a kadar takılırım buralarda ama dizi başladıktan sonra gelmicem.çok spoiler yazılıyor çünkü.
daha önceden izlemediğim bir sürü şeyi forumlarda öğrendim.
neyse dizi çok güzel bitti.skatecileri anlamıyorum.3.sezonun son sahnesini görüptenasıl skate olayının devam ediceğini düşündüler :)
jate ikilisi ayrılsa bile bu ada dışında oluyor görüldüğü gibi....olsuuun sonuçta demekki adada bir ilişki başlayacak.
kate'i kimin beklediği ve cenazenin kimin olduğu kafamı karıştırdı.bekleyen sawyer olabilir cenazeyi tahmin edemiyorum.
bu kadar süre nası bekleyeceğim bilmiyorum valla :)
ama süper bir bitişti kabul etmeliyiz ki...
deadly_angel 29-09-07, 15:05 3. sezon finalinin arkasında pek çok soru işaretini bıraktığı doğru.havaalanı sahnesiyle sınırla değil olan biten herşey.Bunu yağımcı sezon finalinin hemen arkasından açıklamıştı.Olaylar çok karışık şu an için.Bugün çok sevilen bir karakterden yarın nefret bile edebiliyoruz.Daha dizinin bitmesine, daha doğrusu adadan ayrılmalarına çok zaman var.Bu süre içerisinde en iyi anlaşanlar bile düşman olabilirler birbirlerine.Her ne olduysa artık Jack balataları fena sıyırmıştı son bölümde.
Skate bölümüne gelince, herşey bitmiş değil daha, belli mi olur Kate bu, karar veremiyor bir türlü.Ben hala son derece umutluyum Skate konusunda.Jules'a güveniyorum:img-wink::):img-yes:
Ben de asıl Jaters ların hala nasıl umutlandıklarını anlayamıyorum.Son bölüm gayet açıktı. Kate ada dışında da Jack le beraber değil işte, olmayacakta.Jack Juliet le takılsın:img-wink: Bir de dvd deki 'I Do' bölümünün yorumlarını dinledikten sora -Evi, Josh ve yapımcı Carlton Cuse un yorumları- her şey daha da net oluyor bence.
jack'in balataları fena halde sıyırmasının sebebi kate'le artık birlikte olmayışlarıydı çünkü adadan kurtulmuşlar ve artık birlikte değillerdi.
bu demek oluyor ki onlar adada güzel şeyler yaşadılar (yaşayacaklar)
ben böyle düşünüyorum.ayrıca skatecilerin niçin umutlandıklarını anlıyorum :)
kate'in sawyerla birlikte olmasını öne sürüyorlar ama bu,arada aşk olduğunu göstermez.jack'in kate'e seni seviyorum dediği andaki hisleri gözlerinden okunuyordu o sawyer gibi rahat biri değil ve her önüne gelen kadına aşıkmış gibi davranmıyor bu yüzden de kate'e seni seviyorum demekte bu kadar zorlandı.
ama o iki kelime kate'i nasıl mutlu etti kate'in gözlerine iyi bakın o sözcükleri duyduktan sonra...ve elinizi vicdanınıza koyup jack'e deli gibi aşık olduğunu kabul edin.
jack bir bölümde mayınları gizlice kate'in çantasından almış kendi çantasına koymuştu.sizxce niye bir erkek kendi canını tehlikeye atsın??soruoyrum yani :)
ya deli olmalı ya da aşık.
yapımcılar bunun zeminini çok sağlam hazırladılar.jate olayı süper olacak.
bekleyelim de görelim inşallah tahminlerim doğru çıkacak ;)
Jack in kendinden geçmiş halini sadece Kate le olamamasından kaynaklandığını düşünüyorsan yanılıyorsun bence. Dizi sadece Jack ve Kate den ibaret değil. Daha bilemediğimiz bir sürü olay var.
Ayrıca,tamam, Jack in Kate olan duygularında haklısın. Ama yani Kate in Sawyer la birlikte olmasından sora hala nasıl Jack e aşık olduğunu söyleyebiliriz ki? Madem bu kadar aşıktı, niye Sawyer la birlikte oldu? Ayrıca Lost un yazarlarından biri olan Carlton Cuse 'I Do' nun yorumunda kafesteki sahneden bahsederken birbirlerine aşık olan iki karakterin sonunda birlikte olması harikaydı gibi bir şey de diyor. Yani yapımcılar bile iki aşık diye bahsederken Kate ve Sawyer için, Jack nasıl bu konuya dahil olabilir ki artık?
Carlton Cuse: "It was great. I mean, you think about it, you know, in a show, in a television show, to basically go 55 hours before two characters who are in love (Evi in the background:“Aww, it`s beautiful.") with each other actually finally consummate and make love. It’s really amazing. And I think it was just as a starting point of the relationship, really kind of deepening it and existing in a different level. It was really a great scene."
jack'in balataları fena halde sıyırmasının sebebi kate'le artık birlikte olmayışlarıydı çünkü adadan kurtulmuşlar ve artık birlikte değillerdi.
kate'in sawyerla birlikte olmasını öne sürüyorlar ama bu,arada aşk olduğunu göstermez.jack'in kate'e seni seviyorum dediği andaki hisleri gözlerinden okunuyordu o sawyer gibi rahat biri değil ve her önüne gelen kadına aşıkmış gibi davranmıyor bu yüzden de kate'e seni seviyorum demekte bu kadar zorlandı.
ama o iki kelime kate'i nasıl mutlu etti kate'in gözlerine iyi bakın o sözcükleri duyduktan sonra...ve elinizi vicdanınıza koyup jack'e deli gibi aşık olduğunu kabul edin.
jack bir bölümde mayınları gizlice kate'in çantasından almış kendi çantasına koymuştu.sizxce niye bir erkek kendi canını tehlikeye atsın??soruoyrum yani :)
satırlarınıa katılıyorum..
3. sezonu bende bitirdim ve Kate Jack'in yanına girdikten sonra.. (others milletinin Jack'i tuttukları yer)
Jack den ters tepki gördüğü için.. o birliktelik gerçekleşti! (çünkü Sawyer'a insan olarak yardım etmek istiyordu ve Jack'den bunu istemeye gelmişti..)
Çıkışda hemen Sawyer'a koşmasının sebebi.. hali hazırda onu isteyen ve teselli edecek birinin var olması ve Jack'in onu şiddetle terslemesiydi..
Etki tepki meselesi yani..
Kate'in Juliet'ten Jack'in tüm olan biteni izlediğini öğrendiğindeki yüz ifadesine bakın..
Yıkılmış gibiydi...
Tüm koşullar göz önünde bulundurulursa.. asıl sevdiği! adamdan fırça yiyen Kate'in onu teselli edecek birine sığınması olanlar bence..
Başka bir birliktelikde de.. dikkat ederseniz, Kate, gece sahilde oturup konuşan Jack ve Juliet'i kıskandıktan sonra Sawyer'ın yanına koşmuştu! ve Sawyer'da bu durumu bal gibi fark ediyor, biliyordu..
Kaldı ki.. son bölümün finalinde ki..
Bakışları görmezden gelmek... bilemiyorum..:icon_whis
Kate Jack'i değer vererek seviyor.. hemde deli gibi :img-yes:
Yada benim anladığım bu...
sevgiler..
Jack in kendinden geçmiş halini sadece Kate le olamamasından kaynaklandığını düşünüyorsan yanılıyorsun bence. Dizi sadece Jack ve Kate den ibaret değil. Daha bilemediğimiz bir sürü olay var.
Ayrıca,tamam, Jack in Kate olan duygularında haklısın. Ama yani Kate in Sawyer la birlikte olmasından sora hala nasıl Jack e aşık olduğunu söyleyebiliriz ki? Madem bu kadar aşıktı, niye Sawyer la birlikte oldu? Ayrıca Lost un yazarlarından biri olan Carlton Cuse 'I Do' nun yorumunda kafesteki sahneden bahsederken birbirlerine aşık olan iki karakterin sonunda birlikte olması harikaydı gibi bir şey de diyor. Yani yapımcılar bile iki aşık diye bahsederken Kate ve Sawyer için, Jack nasıl bu konuya dahil olabilir ki artık?
Tabikide yanılıyor olabilirim ben sadece herkes gibi kendi fikirlerimi belirttim bunda bir anormallik yok.
Dizinin Jate'den ibaret olduğunu tabikide düşünmüyorum ama dizinin en kilit karakterleri olduklarını finalde bize göstermediler mi sizce?
Niçin finali bu iki karakterle yaptılar iyice düşünmek lazım.
Yapımcılar Skate ikilisinin birlikteliğini göstersinler istedikleri kadar :) Arada aşk olmadığı malum.Nedense izleyicilerin çoğu Jack ve Kate olayına daha çok inanmışlar..Öyle bir birliktelik yaşamamalarına rağmen.
*Kate madem Sawyer'ı seviyor neden Jack'i almak için geri dönüyor?
*Juliet ve Jack'i yemek yerken gördüğünde niçin hırsla Sawyer'ın üstüne atlıyor?
*Jack onların birlikteliğini gördüğü halde niçin kaçmalarına yardım ediyor?Bu gerçekten aşık olan bir erkeğin hemde öyle böyle değil deli gibi aşık olan bir erkeğin yapacağı bir delilik.Kıskanmadı mı?elbette kıskandı...yıkılmadı mı elbette yıkıldı.Mahfoldu.
Niçin jate jate diyorum aslında biliyormusunuz?
Jack'i o kadar çok seviyorum ki Kate ona layık olmadığı halde,onu mahfettiği halde onu seviyor ve onunla olsa mutlu olacak bu yüzden jate olayını istiyorum.Yapımcılar tüm bunlara rağmen skate derlerse de eyvallah...
diyecek fazla söz yok.
asia cnm evet bende senin dediklerine katılıoyrum sonuna kadar haklısın :img-yes:
deadly_angel 30-09-07, 06:48 Jack in kendinden geçmiş halini sadece Kate le olamamasından kaynaklandığını düşünüyorsan yanılıyorsun bence. Dizi sadece Jack ve Kate den ibaret değil. Daha bilemediğimiz bir sürü olay var.
Carlton Cuse: "It was great. I mean, you think about it, you know, in a show, in a television show, to basically go 55 hours before two characters who are in love (Evi in the background:“Aww, it`s beautiful.") with each other actually finally consummate and make love. It’s really amazing. And I think it was just as a starting point of the relationship, really kind of deepening it and existing in a different level. It was really a great scene."
Kesinlikle katılıyorum.Bu delirmenin tek kaynağı Kate ile olanlar yada olamayanlar filan değil.En başta o adadan kurtulmayada çalışsalar oraya bağlandılar bir kere.Eminim onları adadan alıp normal bir sokağa bir eve koysalar bulundukları yeri yadırgarlar.Orada bir aile gibi oldular.Ayrıca Kate Jackle gitmedi öyle değilmi? 'He wonders me' dedi.Ki bu Sawyer'dır.Hadi Sawyer olmadığını düşünelim.Ondan olan çocuğudur.O tabuttaki Sawyer olsa bile ki kesinlikle değil bence, Kate oraya kesinlikle gelirdi.Sonuçta hem sevdiği adam hemde çocuğunun babası.Gelmemesini gerektirecek birşeyi ne Sawyer yapar ne de Kate.Dizi Kate ve Jack aşkı üzerine değil.Tıpkı Clarie&Charlie aşkı üzerine olmadığı gibi.Kate Sawyer'a karşı çok ama çok farklı, inanılmaz duygular besliyor.Kafeste beraber olmalarının yanısıra daha pek çok kanıt var Skate için.Jack'e aşık olduğunu düşünmüyorum.Tamam JackKate'e karşı yoğun duygular besliyor olabilir ama bu kendi başına önemli birşey değil.Eğer Juliet ölmezse Jackess onunla iyi bir ikili olabilir.Ayrıca bunlar bir tarafa Jack'in Kate'den uzak durması diziyi izlerken en çok temennide bulunduğum konulardan birisi.Sawyer'ın Kate'i sevdiğini bile bile, Kate'in de onu sevdiğini biel bile 'Cause I love you' derken ne yapmaya kalktı bir fikrim yok.Sawyer ve Kate konusunda çok ama çok umutluyum:img-yes:
börtüböcek 30-09-07, 10:28 JATE is FATE ;)
Tabikide yanılıyor olabilirim ben sadece herkes gibi kendi fikirlerimi belirttim bunda bir anormallik yok.
Dizinin Jate'den ibaret olduğunu tabikide düşünmüyorum ama dizinin en kilit karakterleri olduklarını finalde bize göstermediler mi sizce?
Niçin finali bu iki karakterle yaptılar iyice düşünmek lazım.
Yapımcılar Skate ikilisinin birlikteliğini göstersinler istedikleri kadar :) Arada aşk olmadığı malum.Nedense izleyicilerin çoğu Jack ve Kate olayına daha çok inanmışlar..Öyle bir birliktelik yaşamamalarına rağmen.
*Kate madem Sawyer'ı seviyor neden Jack'i almak için geri dönüyor?
*Juliet ve Jack'i yemek yerken gördüğünde niçin hırsla Sawyer'ın üstüne atlıyor?
*Jack onların birlikteliğini gördüğü halde niçin kaçmalarına yardım ediyor?Bu gerçekten aşık olan bir erkeğin hemde öyle böyle değil deli gibi aşık olan bir erkeğin yapacağı bir delilik.Kıskanmadı mı?elbette kıskandı...yıkılmadı mı elbette yıkıldı.Mahfoldu.
asia cnm evet bende senin dediklerine katılıoyrum sonuna kadar haklısın :img-yes:
Kate in Sawyer ı sevmesi Jack için dönmemesini gerektirmez. Sonuçta adada ilk tanışıp, arkadaş olduğu insan oydu. İlla dönmesi gerekmezdi ama karakterinde var böyle bir şey. Son bölümdede hatırlıyorsanız sahilde others larla karşılaşacak olanlar için de geri dönmek istiyordu. Hepsine aşık mıydı şimdi?:img-wink:
Juliet ve Jack i birlikte yemek yediğini gördüğünde, Julıiet in yavaş yavaş yerini aldığını görmüş olmasından kaynaklanıyor. Yani arkadaşını kaybetmekten korktuğu için olabilir. Jack gibi 'mükemmel' bir kişilikle arkadaş olabilmesi onun için çok değerli. Elbette bunu kaybetmek istemiyor.
Jack in Kate olan duyguları maalesef karşılıklı değil. Madem bu kadar çok seviyordu, o zaman belli etseydi. Ben ne zaman Kate le birlikte görsem Jack i , çoğunlukla bir şekilde tersliyordu onu. Son bölümdeki 'I love you' sahnesini bende deadly_angel gibi anlamış değilim. Belki de yapımcıların Jater ların umutlarını kaybetmemesi için, 4. sezonu da izlemeleri için yapmış oldukları birşeydir. Bu sadece benim fikrim. Tabiki yanlış olabilir. Ama şu an için konuşuyorsak, Jate diye bir şey göremiyorum ben.
Ayrıca Kate de kafesinden kaçabildiği halde, Sawyer ı bırakmadı ve kafesine geri döndü. Son sahnede de Pickett Sawyer ı öldürmek için geldiğinde, Kate in ne kadar perişan olduğunu, ‘ne istersen yaparım’ demesi, ağlaması falan hep Jack i düşündüğü içindi zaten:)
Sonuçta dizi bitene kadar kimse birbirini ikna edemeyecek.:img-wink:
Selam herkese..
Arkadaşlar herkes kendine göre bir yorum getirmiş olabilir tabii..
Peki Kate madem Jack'i sevmiyor..
Mağaralarda göçük altında kaldığında neden kendini kaybetmiş gibiydi?
Çıplak elleriyle taşa toprağa saldırıyordu kazmak için.. :)
Michael ne demişti; Kate yeter artık kendini öldüreceksin!
Sonra neden kendi isteğiyle! ilk kez! öptüğü kişi Jack dir..
Sawyer'da Kate'i seviyor.. buna inanıyorum..
Fakat Kate ile birliktelik yaşadılar diye Kate'in onu Jack kadar sevdiğne inanmıyorum ben..
Üstelik Sawyer Ana Lucia ilede aynı şeyi yaşadı..
Bir kez bile olsa bu! onada aşık diyebilirmiyiz? bence hayır...
Pek çok karmaşık şey yine bizleri bekliyor olabilir ama..
Dizinin ilerleyen bölümlerinde Jack ve Kate kesinlikle en büyük izlenilme sebebi olacaktır.. ve aşkları..:img-wink:
tubi1986sağol canım demek ki biz aynı şeyleri düşünüyormuşuz..
sevgiler..
arkadaşım yorumlarına katılıyorum.jack maalesef kate e fena aşık:icon_sorrwalla ben jack in ne juliet ile nede kate ile olmasını istemiyorum.ama bu jack in kate e olan aşkının gerçekliğini değiştirmez.ama ben yinede kate ve jack in uzun süre birlikte olabileceğini sanmıyorum.evet jack kate e aşık ama unutmayalım,jack daha önce karısınada aşıktı.karısının onu terkederkenki söylediği şey çok doğruydu.jack kendine daima iyileştirebileceği birşey arıyor.kate e gelince,kate ne istediğini bilmiyor ki!1.sezonda bile sawyer a sayid in yaptığı şiddetten sonra,sawyer ın peşinden ayrılmamıştı.ama aynı bölümlerde jack ve charlie mağarada sıkıştıklarında kate in gösterdiği çaba,jack mağarada çıktıktan sonraki jack in üstüne atlaması,görende deli divane aşık zannederdi kate i jacke.ben aralarında bir ilişki olsa bile uzun soluklu olacağını zannetmiyorum.ki şimdide kate in hamile olabileceği söyleniyor.eğer olursa,bebeğinde babasının sawyer olduğunu unutmayalım...
Ada'dan kurtuldaktan sonra Katein Jack ile olmaması , kafeslerde sawyerla birlikte olmaları, yine kafeste sawyer öldürülmek üzereyken Kate'in ne isterseniz yaparım demesi
sawyera aşık olduğunu göstermez bence.
Sawyer - Kate , Jack - Kate bu iki çift arasında bir şeyler olduğu , yoğun duygular hissedildiği çok aşikar.Jack'in Kate'e aşık olduğunu biliyoruz sawyerında öyle ama bence Kate de Jack'e aşık.
3. sezon finalinden başlayarak bunu gösteren bir çok sahne var finaldeki bakışlar,Jack "çünkü seni seviyorum " dediğinde Kate'in bakışları, Jack için geri dönmesi ve Juliet ile olan samimiyetini görünce kıskanması,yine kafes sahnelerinde Jack' telsizde sensiz gidemem diyerek ağlaması.Jack mağarada göçük altında kaldığındaki hali ...bunlar gibi birçok sahne vardı.Kate'in aslında Jack'e aşık olduğunu gösteren.
Sawyer'da bunu anlamış gibiydi 3. sezon son bölümlerinde hatta hatırlarsanız Kate Jack'in Juliet'e yemek götürdüğünü gördükten sonra sawyerın çadırına gidip inadına birlikte olmuştu. Sawyer'da bunu anlayınca Kate'e " bir şeylere kızıp(Jack'i kastetmişti) benim yanıma gelmene gerek yok ben her zaman hazırım " gibi bir şey dedi.
Ayrıca Jack " çünkü seni seviyorum" derken bir şey yapmaya kalkmadı sadece duygularını ifade etti herkesin en doğal hakkı eğer Kate gerçekten sawyerı seviyorsa ( ki bence öyle değil) bu sözden etkilenmezdi.
Belki gelecek sezon Kate hamile olacak belki de Jack ve Kate hiçbir zaman bir ilişki yaşamayacaklar ama bu onların birbirlerini sevdiği gerçeğini değiştirmez.
asia ve tubi katılıyorum düşüncelerize bende ;)
Valla benle aynı fikirde olanları görünce çok mutlu oldum arkadaşlar :)
Ne yazıkki jack ve kate'in duyguları karşılık.ne yazık ki dedim çünkü skateciler bunu kabul etmiyor.
üzgünüm ama gerçek olan bu,arkadaşlar ;)
Yapımcılar skatecileri sevindirmek istediler heralde kate onunla birlikte oldu diye.
Benimde dikkatimi çeken sahnlerden biri sawyer'ın kate'le seviştikten sora
"beni seviyormusun?" diye sormasıydı.niye soruyor ki??...madem senle irlikte oldu bu seni sevdiğini belli etmiyor mu?
ama demekki sawyer öyle bir şey hissetmemiş ki kate'e soruyor.
Kate'de bu sorunun ardından evet seviyorum bile diyemedi.sadece güldü ve onu öptü.
iki kelimeyi söylemek zor gelmiş olsa gerek.
valla ilerde nolucak bilemiyoruz lost yapımcıları sürprizi seviyorlar.
ama jate ikilisine oynayacaklarını düşünüyorum.öyle yapacak olmasalardı son sahnede gözümüze sokmazlardı bu ikiliyi.
neden skate diil de jate?? acaba ;)
herkese selam..bu konu hakkında tabi 3 senedir herkesin çeşitli yorumları var..ben jate tarafındayım J8 is F8 sonuna kadar..skate diyenlerede saygım var tabiki..ama sorarım onlara bana lütfen açıklasınlar,hadi herşeyi anladımda s2 son bölüm ltda'da o son bakış neydi öyle????????onu lütfen nolursunuz bana bi açıklayın...ondan sonracıgıma 3.17'yi izleyipte hala skate diyenlere yorum yok..kate;jack ve juliet'in birlikte yemek yemelerini görünce gitti atladı sawyer'ın üstüne resmen,peki ya öpüşürken görseydi benimle evlenir misin dicekti heralde..o zaman kate jack'i hiç sevmiosa neden ve neden gitti aniden sawyer'ın çadırına(ki sawyer o günün öğlesinde kate'in çadırına dayanmıştı afternoon delight die)..ve sawyer ona sorduğunda sen ağlıomusun die neden "shut up and don't talk" dedi?????ve 3.13'te neden onca defa özür diledi jack'ten?yani o kadar seviosa sawyer'ı "aaa bizi gördüğün için" baabında özür dilemezdi yani bence..tabi bunlar sadece ve sadece benim kişisel görüşlerim..bu yorumlardan sawyer'ı sevmediim çıkarılmasın,jack'ten sonra en çok sawyer'ı seviorum...
Ya o bakışın hiç bir anlamı yoktu bi kere. sadece 'noolcak şimdi' bakışıydı bence. O sahnede Sawyer a vurulunca Kate in 'heey' demesi de var. O ne o zaman? Ya da, 3.07 de yanılmıyorsam Pickett Sawyer a elindeki silahı doğrulttuğunda Kate in Sawyer a koşması neydi? Aynı durum Jack in başına geldiğinde-3.sezonun son bölümünde,Locke silahı doğrulttuğunda Jack'e yanlış hatırlamıyorsam- Kate silahın önüne atlamadı.
Kate in o kadar özür dilemesi de, pişman olduğundan değildi elbette. Jack in ona geri gelmemesini söylemesine rağmen gelmiş olması ve Jack in adadan kurtulma şansını kaybetmesine yol açtığı için o kadar özür diledi. Jack in ona karşı olan iyi düşüncelerini kaybetmek istemiyor. Sonuçta Kate, Jack e değer veriyor. Bunu kimse inkar edemez. Ama Sawyer a başka türlü, Jack e başka türlü değer veriyor.
valla peki o zaman bakalım kime daha çok değer veriyormuş izleyip göreceğiz ;)
daha fazla bişi demiorum... :)
deadly_angel 30-09-07, 19:19 valla peki o zaman bakalım kime daha çok değer veriyormuş izleyip göreceğiz ;)
daha fazla bişi demiorum... :)
Hepimiz eminiz bence, gerek siz gerek biz Skate fanları, merakla bekliyorum, Kate'in doğruyu bulacağına eminim:img-wink:
özgenuroğlu 30-09-07, 20:44 Ne olur ne olmaz yada kim kimi seviyoır ne oalcak diyebirşey söyleyemem bu senaristlerin elinde....
Ama ben Sawyer ve Katei daha çok yakıştırıyorum ikisininde geçmişi çok farklı ve beni daha çok çekiyorlar...
Jacke gelince sanırım sürekli kahraman olan sıradan insanlardan sıkıldım her zaman ki kahraman çizgisinden sıkıldım ve bu neednle fazla ilgimi çekmiyor jackde lostda bu karakteri üstlendiğinden fazlaca ilgimi çekmiyor nefret ediyor değilim ama hoşlanıyorda değilim....Fblerinde falan çok sıkılıyorum kusursuz hayatında eksiklikleri olduğu mesajının verilmesinden de sıkıldım ve bunuda malesef jackin Fb üstleniyor:icon_whis
deadly_angel 30-09-07, 20:55 Ne olur ne olmaz yada kim kimi seviyoır ne oalcak diyebirşey söyleyemem bu senaristlerin elinde....
Ama ben Sawyer ve Katei daha çok yakıştırıyorum ikisininde geçmişi çok farklı ve beni daha çok çekiyorlar...
Jacke gelince sanırım sürekli kahraman olan sıradan insanlardan sıkıldım her zaman ki kahraman çizgisinden sıkıldım ve bu neednle fazla ilgimi çekmiyor jackde lostda bu karakteri üstlendiğinden fazlaca ilgimi çekmiyor nefret ediyor değilim ama hoşlanıyorda değilim....Fblerinde falan çok sıkılıyorum kusursuz hayatında eksiklikleri olduğu mesajının verilmesinden de sıkıldım ve bunuda malesef jackin Fb üstleniyor:icon_whis
Evet özgecim, Jack'in Fb'leri beni de aşırı sıkıyor.Bir numarada yok onun bölümlerinde çoğu zaman.Jack fazla sıradan, monoton bir adam, ayrıca lider olmayıda haketmiyor.Umarım 4. sezonda dah ilgi çekici birşeyler bulurlar.
özgenuroğlu 30-09-07, 20:57 Evet özgecim, Jack'in Fb'leri beni de aşırı sıkıyor.Bir numarada yok onun bölümlerinde çoğu zaman.Jack fazla sıradan, monoton bir adam, ayrıca lider olmayıda haketmiyor.Umarım 4. sezonda dah ilgi çekici birşeyler bulurlar.
Denizcim bi ara Jkatein yakıştığını düşünmedim değil ama böylesine hareketli bir kız Sawyera daha çok yakışır gibi geldi:)
Ayrıca Jackin lider olmasında tek neden Doktor olması eğer Doktor olmasaydı bunu yapabilecek çok daha iyi karakterler vardı sadece Sawyerdan söz etmiyorum bir çok şahıs var ama bölümleri tamamen bitirmeden karakter analizi yapmak şistemiyorum ilk işim sevdiğiniz karakterle bölümne uzun soluklu bir yorm yazmak olacak:img-yes::img-wink:
deadly_angel 30-09-07, 21:00 Denizcim bi ara Jkatein yakıştığını düşünmedim değil ama böylesine hareketli bir kız Sawyera daha çok yakışır gibi geldi:)
Ayrıca Jackin lider olmasında tek neden Doktor olması eğer Doktor olmasaydı bunu yapabilecek çok daha iyi karakterler vardı sadece Sawyerdan söz etmiyorum bir çok şahıs var ama bölümleri tamamen bitirmeden karakter analizi yapmak şistemiyorum ilk işim sevdiğiniz karakterle bölümne uzun soluklu bir yorm yazmak olacak:img-yes::img-wink:
Doğru en son bir yerde kalmıştın bölümlerde, şimdi hatırladım.Bak mesela Jack doktor olmasaydı dediğin gibi sıradan birisi olurdu, eminim Sayid ondan çok daha iyi bir lider olabilirdi.En azından olur olmaz şeylere inanıp, dik kafalılık etmiyor.Kate resmen bir amazon insanı, Sawyer'la harika bir çift olabilirler ki zaten öyleler.
Yorumunu merakla bekliyorum:img-wink:
özgenuroğlu 01-10-07, 13:13 Doğru en son bir yerde kalmıştın bölümlerde, şimdi hatırladım.Bak mesela Jack doktor olmasaydı dediğin gibi sıradan birisi olurdu, eminim Sayid ondan çok daha iyi bir lider olabilirdi.En azından olur olmaz şeylere inanıp, dik kafalılık etmiyor.Kate resmen bir amazon insanı, Sawyer'la harika bir çift olabilirler ki zaten öyleler.
Yorumunu merakla bekliyorum:img-wink:
Denizcim aslında ben yorumlarımı sezon sonuna saklıyordum ama napayım tutamıyorum kendimi...
Benimde ilk söyleyeceğim isim Sayid olurdu...Karakterler dediğim için Sayid dışındada birkaç isim var:)Ama ben bunları 3 sezonu bitirince söyliceğim:)(Şu an 2x19'dayım bilgin olsun:img-wink:)
Sayid gerçekdende öyle bir insan bana sorarsanız Jack dktor olmaya asla uymayacak bir tip ama naparsın baba mesleği:img-wink:Çünkü Jack mantığını değil duygularını kullanıyor,soğukkanlı değil,Serikanlı değil bunlar Tıp bilimine asla uymayacak özelliklerden sadece birkaçı oysa bunların tam zıttı Sayidde var gerçi oda bazen duygularını kullanan bir tip ama en azından gerçekçi...
Geçen bölüm izledim Benle ilgili bölümlerdi Sayid emin olmadan harekete geçmek istemedi aynı zamanda AnaLuciada ama Jack insanlara güvenen bir tip...Bir kişinin gerçek kimliği ortaya çıkmadan güvenmesi...Tamam bunlar hoş yanlar bir insana güvenmek ama bunların hiç biri bir lider için ideal özellikler değil...Eğer Jack doktor olmasaydı Lider olurmuydu işde ondan emin değilim yani dediğim gibi eminim ama lider olmayacağından eminim....Herkes tarafından sevilen biri olurdu sadece
Anam benim yorumlar sona kalmadı:icon_whis
Bu arada Jkate yada Skate içinde daha önce dediğim gibi belki seneristler Jkate i yazacaklar ama ben kişilik olarak Sawyer ve Katei daha yakın buluyorum...
Başlarda bende emin değildim Jkate mi Skate mi diye ama zaman ilerledikçe ve karakterlerin kişilikleri daha fazla açığa çıkdıkça bu ikilinin birbirine daha yakın olduğunu gördüm eminim kimse Kate ve Sawyerın kişiliklerinin Jack ve Kateden daha paralel olduğunu inkar edemez....
İster Jkate olsun ister Skate bunun beni pek etkileyeceğini sanmıyorum ama Sawyer ve Kate bir arada görürken daha çok eğleniyorum...Ehh dizide birazda mizah yönü olmalı değil mi??Ki bunuda Jack değil Sawyer sağlıyor belkide ondan daha fazla yakıştırıyorum Katele:img-wink:
Ayrıca Jackin lider olmasında tek neden Doktor olması eğer Doktor olmasaydı bunu yapabilecek çok daha iyi karakterler vardı
özgecim doktor olmasada bişey değişmezdi herhalde. dizide doktor olmasada onu lider olarak göreceklerdi. çünkü o hem büyük bir adam hemde bir lider(ben demiyorum dövmeler diyor valla:)) bir kere ilk ne olursa öyle gider. jack'in karakterine güvendiler. mesela doktorluk vasıfları dışında adada uçaktaki telsizi aramaya giden o suyu getiren o kimse el atmadı böyle şeylere insanın içinde varsa odur. jack'te doktor olsun yada olmasın bir lider. bence doktorluğu avantaj yerine dezavantaj sağlıyor.
hem lider olacak başkaları var demişsin açıkcası orada liderlik vasfına sahip 3 kişiden fazlası çıkmaz. şahsen ben birini lider olarak seçsem dürüst doğru ve iyi birini secerdim. sawyeri asla seçmem ada halkına davranışı malum nefret tohumları ekiyor sürekli.. sayid desen o da zor hem ıraklı hem işkenceci ne olduğu belli değil asla güvenmezdim geçmiş önemli değil belki ama daha temizi varken niye kirlisini isteyeyimki. john zaten ayrı bi alem o yüzden yine geriye jack kalırdı.
özgenuroğlu 01-10-07, 15:36 özgecim doktor olmasada bişey değişmezdi herhalde. dizide doktor olmasada onu lider olarak göreceklerdi. çünkü o hem büyük bir adam hemde bir lider(ben demiyorum dövmeler diyor valla:)) bir kere ilk ne olursa öyle gider. jack'in karakterine güvendiler. mesela doktorluk vasıfları dışında adada uçaktaki telsizi aramaya giden o suyu getiren o kimse el atmadı böyle şeylere insanın içinde varsa odur. jack'te doktor olsun yada olmasın bir lider. bence doktorluğu avantaj yerine dezavantaj sağlıyor.
hem lider olacak başkaları var demişsin açıkcası orada liderlik vasfına sahip 3 kişiden fazlası çıkmaz. şahsen ben birini lider olarak seçsem dürüst doğru ve iyi birini secerdim. sawyeri asla seçmem ada halkına davranışı malum nefret tohumları ekiyor sürekli.. sayid desen o da zor hem ıraklı hem işkenceci ne olduğu belli değil asla güvenmezdim geçmiş önemli değil belki ama daha temizi varken niye kirlisini isteyeyimki. john zaten ayrı bi alem o yüzden yine geriye jack kalırdı.
Elifcim idşe tamda demek istediğim noktaya parmak basmışsın...
Lideri güvendikleri ve duygularıyla hareket eden biri seçmişler ki bu Liderlik kavramıyla çok da çakışan bir kavram değil Jacki sevmediğimi filan sanmayın bunun onla alakası yok Lider deyince akla herkesi düşünen insanlar geliyor ki bende olsam kendi açımdan Jacke güvenirdim belki sizin için farklı ama benim için seçilmesinde en büyük etken güvenilir olması ve tabii ki de doktor olması zaten herkesin güvenmesinde en büyük etkenlerden biride bu...Neyse ama Liderlik çok farklı bir kavram Jackin karakteri liderlikle bağdaşmıyor birinin lider oalbilmesi için yani öne çıkabilmesi için önce kendini daha üstün görmeli ki kendini lider olarak düşünebilsin duygularıyla mantığını karıştırmamalı hırslı olmalı hedeflerini önceden belirleyebilmeli jack bu kavramların çoğuna ters düşüyor o sadece iyi bir karakteri olan kusursuz biri insanlara yardımcı olan kendini çok az düşünen duygusal bu açıdan bakarsak jack kesinlikle lider değil ama herkes ona inanıyor ve güveniyor yani jack liderlik kavramı altında değil liderliğe başka bir kavram yüklüyor...
Sayide gelince Sayid gibisini bulabileceğimizi sanmıyorum kendisini en sevdiğim karakterler içerisine almadığım halde (ki Jacki ondan daha çok severim) onun ne kadar güçlü ve akılcı olduğunu hiç kimse inkar edemez sanıyordum ilk sen çıkdın...Sayid liderlik kavramına ada da en çok uyan kişi eğer Sayid doktor olsaydı düşünüyorumda jackden çok farklı kararlar alırdı...Çünkü Jack kararlarını duygularına ve içgüdülerine göre hareket ediyor Sayidde bunun tam tersini yapacağı için alacakları kararlar farklı olurdu ama yanlış ama doğru...
Sayid için işkenceci demişsin ben bunda kötü bir yan göremiyorum...
Sayidinde taş kalpli olduğuna inanmıyorum koşulları ne gerektirdiyse onu yapmış bazende bu yönü işe yarıyor bana sorarsan ayrıca bir bakışda kişinin ne olduğunu anlayabilecek kadar çok savaşa katılmış çok insan tanımış çok acı çekmiş...
Jack ise lider değil lider ama lider kavramının etiğine uymayan bir lider tarzını beğenmediğimi söylemiyorm ama sürekli lider diye pohpohlanmasına şaşırıyorum ben bu açıdan bakınca lider kavramının çok dışında yumuşak kalpli bir lider görüyorum...
Lider olmasında demiyorum ama liderlik kavramını düşününce sadece liderlik kavramına uymayan bir lider olduğunu gözlemliyorum...Ayrıca söylemeden geçemiceğim doktor konusuna gelince Doktor olmasaydı bu kadar ön planda olurmuydu bilmiyorum...Evet bence bizim tayfada olurdu ama belkide lider olamazdı ilk günden onca insanın ona koşmasının başlıca nedeni Doktor olması zamanla onu sevmiş ve güvenmiş oalbilirler ama ilk günden "lider" olmasının nedeni doktor olması
"insanların ah yaralandım bu adam iyi birine benziyor ondan yardım alayım" dediklerini sanmıyorum çünkü adaya ilk düştüler ve daha birbirlerini tanımıyorlar hem böyle düşünüyorlarsa bile nedn jack orda bir sürü iyi görünümlü insan var...Jack çünkü doktor insanlar ilk günden ona koşdu sonra güvenmeye ve sevmeye başladılar buda jack karakterini doktorlukdan liderlik anlamıyla pek bağdaşmayan bir liderliğe götürdü....Dediğim gibib u kavramlar ldierlikle çok farklı
Jackin çok büyütülcek bir yanı olduğunu sanmıyorum bana çok basit yapılı geliyor onu çözmesi çok kolay iyi niyetli kusursuz sevilmesi için bir çok neden var ama büyütülcek bir yanıda yok her insanın yaratabileceği hoş bir karakter...
Ama ben "sıradan kahramanlar" görmekden sıkıldım ben daha ilginç olanlardan hoşlanıyorum sonuçda Lost gerçek değil bir yapım bizde izleyiciyiz bende kendi adıma şaşırdığım,farklı bakış açıları olan şeylerden daha çok keyif alıyorum bu açıdan bakıncada Jackden daha ilginç bir çok karakter görüyorum
Jackide seviyorum ama sadece basit bir kahraman olarak...
özgecim doktor olmasada bişey değişmezdi herhalde. dizide doktor olmasada onu lider olarak göreceklerdi. çünkü o hem büyük bir adam hemde bir lider(ben demiyorum dövmeler diyor valla:)) bir kere ilk ne olursa öyle gider. jack'in karakterine güvendiler. mesela doktorluk vasıfları dışında adada uçaktaki telsizi aramaya giden o suyu getiren o kimse el atmadı böyle şeylere insanın içinde varsa odur. jack'te doktor olsun yada olmasın bir lider. bence doktorluğu avantaj yerine dezavantaj sağlıyor.
katılıyorum elfkartal
Karakterler arasında öne cıkan , kararları veren biri mutlaka olacaktı.
Bu kişi Jack oldu ilk bölümden itibaren her şeyde en öndeydi zaten en zor anlarda karar vermek zorunda kaldı , en önemli ihtiyaç suyu buldu , bir kişiyi boğulmaktan kurtaramadım diyerek kendiini sucladı vs vs bunları adada kim yapabilirdi bilemiyorum.Doktor olması belki etkilemiştir ama sadece bu yüzden değil.Herkes Jack'e güveniyor. Juliet'i aralarına getirdikten sonra bile biraz sorgulasada herkes yine Jack'e güvendi. Sun'ın bir cümlesini çok iyi hatırlıyorum Charlie sanırım " ona güvenebilir miyiz " demişti 3. sezon son bölümlerde. Sun da " ama o Jack " demişti bu cümleden bile anlaşaılabilir her sey.
Jack ve Sayid yokken Locke da yokken Sawyer'ı lider ilan etmişti Hurley o bölüm cok komikti mesela kimse onu sevmiyor diye Claire'e battaniye vermişti.Sun ve Jin'e yaklaşmaya çalışıyordu.Ama olmamıştı.Liderlik vasıfları herkesde olamıyor maalesef.:img-wink:
börtüböcek 01-10-07, 19:19 -wink:Çünkü Jack mantığını değil duygularını kullanıyor,soğukkanlı değil,Serikanlı değil :
bende buraya takıldım
1.sezon 1.bölüm Jack gözlerini açar sahile koşar Rose'u kurtarır Claire ve sancılarıyla ilgilenir uçaktan kopan parçalardan uzaklaştırır vs vs pekçok kişiyi organize eder ve gidip kuytuda yarasını diker!
tabiri caizse ICE MAN!!
doktorluğunun yanısıra Jack'a liderlik yaftasını yapıştıran şey esasında organizasyon yeteneği ve soğukkanlılığıydı diye düşünüyorum
Ay yok artık bu kadarı da fazla olmamış mı?
Jack'i lider değil diye itham etmişsiniz.yani ne bekliyorsunuz Jack'ten.
O da bir insan tabiki duyguları olacak,tabikide soğukkanlılığını koruyamadığı zamanlar
olacak.Bu lider olmadığı anlamına gelmez.Jack 'in de adadaki herkes gibi
duyguları,acıları,zaafları var.Lider olan birinin bunlara sahip olmaması lazım derseniz
size diyecek söz bulamıyorum yani :icon_whis
Lider=tanrı???
Bilirsiniz Tanrı kusursuzdur...
Bence bu ayrımı iyi yapmak lazım.Liderlikten kastınız ne?Lider denilen kişi de bir insan sonuçta.Doğaüstü şeyler filan mı yapsın?Olaylar karşısında tepkisiz kalıp robot gibi mi olsun.
Ağlamasın mı ya da bazen yanlış kararlar vermesin mi?
Yapmayın yaa allah aşkına....Jack'te bir insan onunda hataları olur.Lider diye bu kadar da
uğraşılmaz yani bi adamla.
Adam lider çünkü güvenilir,kimseye kazık atmış değil.
Sawyer mı lider olacaktı?
O bir katil ister kabul edin ister etmeyin.Benim gözümde acımasız bir katilden başka birşey değil.Bu onu sevmediğim anlamına gelmez ama bu gerçeğide değiştirmez.
Dolandırıcı,kadınları kullanıyor para için.Yok geçmişindeki olaylardanmış zart zurt :)
Geçelim bunları.
Geçmişinde kötü şeyler yaşamış diye kötü olması gerekmiyordu.Ayrıca insanlara isimler takması ve komik şeyler söylemesi onu aklamaz.
Jack lider olmasaydı Sayid bu görevi üstlenebilirdi.Zeki oluşu en büyük avantajı.
zaten jack sayid'e çok güveniyor..Onun işkenceci oluşu ve ıraklı oluşu lider olmasına engel teşkil etmiyor bence.
Şimdilik diyeceklerim bu kadar bye
tubi1986 kesinlikle katılıorum..:img-wink: herşey o kadar açıkki aslında..jack yokken sahilde 1 hafta boyunca çeşitli olaylar oldu..jack dönünce insanlar onu sorgulamaya bile başladılar..ama sonra noldu,herşey eskisi gibi oldu..hatta jack bi laf etmişti 3.20'de,sayid'in "peki bunu neden bizle paylaşmadın" sorusuna "çünkü daha ne yapacagıma karar vermedim" demişti,bayılmıştım o sözüne..bide greatest hits bölümünde juliet ile birlikte herkesi uzakta bi açık alana götürüp danielle ile yaptıkları planı anlatırken bütün sahil halkının bakışları çok etkileyiciydi..bana göre.
tubi1986 kesinlikle katılıorum..:img-wink: herşey o kadar açıkki aslında..jack yokken sahilde 1 hafta boyunca çeşitli olaylar oldu..jack dönünce insanlar onu sorgulamaya bile başladılar..ama sonra noldu,herşey eskisi gibi oldu..hatta jack bi laf etmişti 3.20'de,sayid'in "peki bunu neden bizle paylaşmadın" sorusuna "çünkü daha ne yapacagıma karar vermedim" demişti,bayılmıştım o sözüne..bide greatest hits bölümünde juliet ile birlikte herkesi uzakta bi açık alana götürüp danielle ile yaptıkları planı anlatırken bütün sahil halkının bakışları çok etkileyiciydi..bana göre.
evet dün izlemiştim bende 3.20'yi ve o sözü gerçekten muhteşemdi. bu da en büyük kanıtıdır zaten. bu dikkat ederseniz sayid bu söz üzerine şöyle bir kalakaldı. jack ne olursa olsun o adanın lideri olarak kalacak. ondan sonra gelebilecek tek kişi sayid'dir. dahasıda yok maalesef. sayid konusunda yazdıklarım yanlış anlaşıldı galiba tubicim. sayid adada sevdiğim top 5 arasındadır ama ada halkı açısından baktığımızda sayidin sawyerin john'un hep defoları var ama jack'in şimdiye kadar olmadı. jack olmazsa tabiiki yerini dolduracak bi kişi kalıyor geriye.
jack gerçekten aşırı duygusal yumuşak kalpli bir lider olabilir özgecim sana bu konuda kesinlikle katılıyorum. ma gerektiği yerde düşman karşısında neler yapabildiğini herkes biliyor. illa lider olmak için senin tanımladığın özellikler olması şart değil bence. senin tanımın bana şirketlerdeki yöneticileri hatırlattı bize bu tanımı işletme derslerinde aynı dediğin gibi öğrettiler. ama jack'in o adadaki liderlik vasfı bu tanımların çok dışında.
özgenuroğlu 02-10-07, 12:31 İşde hepinizde kabul ettiğiniz gibi liderlik kavramının çok dışında bir lider o sevecen dürüst güvenilir...istediğiniz gibi yorumlayın ama liderin anlamı bu değildir....Jack liderlik kavramına çok daha başka bir çizelge getirmiş bir lider bunuda yazımda belirttim isteyen bir daha okusun lütfen.....
Ayrıca Jackin soğukkanlı olduğuna inamadığımıda belirtmek isterim jacke mantıksız da demedim sadece mantığının duygularımnı yenmesine izin vermiyor içgüdüs |