Tüm Versiyonu Göster : Lost-Bölüm Yorumları (Digiturk)

Sayfalar : 1 2 [3]

deadly_angel
21-01-08, 15:42
Digitürk'te Lost eş zamanlı olarak yayınlanmayacak. Buna göre Lost'un Dizimax'te 4. Sezon'un başlama tarihi 27 Şubat Çarşamba. :img-wink:

Eğer böyleyse ben buna son dakika golü derim.Böyle birşeyi bekliyordum açıkçası.Ama daha önce aynı zamanda izleyebileceğimiz Digitürk tarafından söylenmişti.Yine korsana kaldık o halde.

matrak
25-02-08, 16:24
Dizinin ilk 5 bölümünü bi tanıdıktan alıp seyrettim süper bi film her bölümde bi aksiyon var.Keşke daha önce keşfetseymişim.Devamını dda bulup izlemek istiyorum boşuna 4 sezon sürmemiş gerçekten

justlost03
09-03-08, 17:23
evet digiden takip edenler buraya yazalım :img-help:
1.bölüm için yapabilceğim yorumlardan biri ağzım açık kaldı...ne? nasıl yanı? giibilerinden..hurleyin adaya geri dönmek isteyişi charlie ile konusması..ufff iice merak ettirdiler:icon_sorr

cenup
28-03-08, 11:05
Arkadaşlar bu başlık adından da anlaşıldığı üzere Digitürk'te yayınlanan bölümlere ait yorumlar içindir.Dizinin TNT'de yayınlanmasıyla ilgili bilgileri Lost Hakkında Genel Bilgi+Genel Yorum başlığında bulabilirsiniz.Kısa bir süre içinde de TNT için bölüm yorumları başlığı açılacaktır.Lütfen bu başlığa sadece DiziMax'te yayınlanan bölümlerle alakalı yorumlar yazalım.Yazmış olduğunuz mesajlar tarafımca silinmiştir.

thearda
30-03-08, 09:32
sezon 4 bölüm 1 sanırım dijiturk te bu noktada.
l
kate, jack ve hurley bu altılının üçü. ben geri kalan üç kişi içinde claire'in de olabileceğini düşünmekteyim. çünkü desmond bromuz vakit zamanında charlie'ye claire ve bebeğinin bir helikoptere bindiğini ve kurtulduklarını gödüğünü ve bunun ancak charlie'nin ölmesi ile mümkün olabileceğini demişti. garibim charlie de bundan sebep kendini feda etmeyi göze almıştı. tabi benimki sadece bir tahmin. desmond'un gördükleri gerçeklenir de claire ve aaron bir helikoptere binse bile bu helikopterin onları adadan kurtuluşa götüreceği meçhul.

diğer mevzulara gelince. açıkçası jack'in hala içinde kabaran o adadan ayrılma ve kazazedeleri kurtarma isteğinin daha sonraları böylesi bir travma ile neticelenmesi hüzün verici. ve işte tüm sırları geçtim. sırf jack'in yaşadığı bu hayal kırıklığı ve travma için bile izlenir bu dizi. çünkü bir kahramandan bir anti-kahraman yaratmak gerçekten her babayiğidin yapacağı iş değildir.

ha bir de içime doğan bir hisle hemen belirteyim. adanın tüm hikayesi esasında bence ben, locke ve jack'in hikayesi. ben adanın dünü, locke bugünü ve her ne kadar jack çok sonraları farkına varacak olsa da adanın yarını.

ovely rita'nın yorumu. ekşide okuduğum çok iyi bir yorumu kısaltarak olsa eklemek istedim. 4. sezon birinci bölüm itibariyle üçten hallice 1 den 2 den fersah fersah geride bölümle ilgi hislerim aynıdır.

not: christian shepard'i gorebilirsiniz bir kac saniyeligine bölümde.

inca
30-03-08, 12:38
Aslında dijitürkte yayınlanan bölümler tabiki güzeldi...ancak bundan sonra dizinin çok farklı bir boyuta geleceğinden eminim bizi şaşırtmaya devam edecekler...

denizimsi
15-04-08, 17:54
Ya daha Digiturk'te 6.bölümde :icon_sorr Ben kaç ay bekledim :img-cray: Bu arada bu sezonda bitiyor dizi zaten :img-cray: Senaristlerin grevi yüzünden :bırr

batiperlin
15-04-08, 18:02
Dizi 2010 bitmiyormu arkadaşim

nasil bu sezon bitiyor..

deadly_angel
15-04-08, 21:50
Dizi 2010 bitmiyormu arkadaşim

nasil bu sezon bitiyor..

Dizi 2010'da bitiyor, daha çok uzun bir süre var yani.Bu arada Digitürk bu hafta 4. sezonun 7. bölümünü yayınlıyor.ABC'de yayınlanacak 9. bölüme çok rahat bir şekilde yetişmiş oluyorlar yani.

aysem_
01-05-08, 12:49
arkadaşlar acaba lost abc'de hangi günler yayınlanıyor..

Ve tabii digiturk'teki yayın gününnü de söyleyerebilir misinz...?

_yorumsuz_
01-05-08, 20:04
arkadaşlar lostu tam izlemediğim için bir şeyi anlamadım. charlienin ölümünü youtubedan izledim bir deniz altındaydı ve el bombası olan bir adam onu patlatıp charlienin bulunduğu yerin su ile dolup onu boğulmasını sağlıyordu. charlie nasıl bir deniz altına girdi adadayken? son bölümlerine kadar izleyenler saçma bulabilir bu sorumu ama...

deadly_angel
01-05-08, 20:48
arkadaşlar lostu tam izlemediğim için bir şeyi anlamadım. charlienin ölümünü youtubedan izledim bir deniz altındaydı ve el bombası olan bir adam onu patlatıp charlienin bulunduğu yerin su ile dolup onu boğulmasını sağlıyordu. charlie nasıl bir deniz altına girdi adadayken? son bölümlerine kadar izleyenler saçma bulabilir bu sorumu ama...

Tam olarak izlemediğin için ne kadar detaylı anlatırsam anlatayım anlamazsın.Çünkü 3. sezon Lost dizisi açısından son derece karışık bir sezondu.Ve o dönemde pek çok şey öğrendik ki bunların her biri birbiriyle bağlantılı.Dolayısıyla sana bunu anlatmam örnek vermek gerekirse beşinci bölümden on beşinci bölüme geçmek gibi birşey olacak.En iyisi izleyip görmen.

keremcem_didem
02-05-08, 23:55
ya kafam çok karıştı benim. 3. sezonun sonunu 4. sezonun 10. bölümüyle bağlamışlar arada geçen bölümler çok uzak değilmi en azından 3. bölümde bir bağlantı kursaylardı bu kadar parça parça izlemek zorunda kalmazdık. böyle oldukça bendeki zaman kavramı iyice karıştı... :S :S

siberya1
15-05-08, 07:09
dün dizini tekrarını mı vardı yeni bölümlerin hazirandan itibaren yayınlanacağını duydum nasıl iş bu anlamıyorum

gizemc
21-05-08, 15:38
slmm herkese son yayınlanan bölüm süperdii adadan ayrıldıkları anı gösterdi bütün bu gelecekteki olayları nsl birbirine bağlıycaklar çk merak ediyorumm

lostun szon finaline 2 bölüm kalmışş diye duydum gerçeklik payı var mı bilen biri var mı acaba:icon_whis

deadly_angel
21-05-08, 15:40
slmm herkese son yayınlanan bölüm süperdii adadan ayrıldıkları anı gösterdi bütün bu gelecekteki olayları nsl birbirine bağlıycaklar çk merak ediyorumm

lostun szon finaline 2 bölüm kalmışş diye duydum gerçeklik payı var mı bilen biri var mı acaba:icon_whis

1.5 hafta sonra sezon finalini izleyeceğiz.4. sezon 13 bölümden oluşuyor.Ancak son bölümün iki saat uzunluğunda olduğunu düşünürsek buna 13 + diyebiliriz.Yeni sezon Ocak 2009'da başlayacak.

gizemc
21-05-08, 17:16
1.5 hafta sonra sezon finalini izleyeceğiz.4. sezon 13 bölümden oluşuyor.Ancak son bölümün iki saat uzunluğunda olduğunu düşünürsek buna 13 + diyebiliriz.Yeni sezon Ocak 2009'da başlayacak.

off ocağa kdar yne tekrarlarla yetincezz yani çok saol bilgiler için:img-wink:

(N)(A)(Z)(L)(I)
21-05-08, 18:15
ocak çok uzun değil mi ya o zaman bu dizi çok az bi süre yayın yapıyo 5 ay kadar filan ocakla haziran yayın yapıyo sonra tatil offf çokmuş ya nasıl beklicem ben o zamana kadr

gizemc
26-05-08, 18:02
bu hafta lost yoktu dmi ben internetten baktım ama çıkmamıştı:icon_sorr
yardımcı olan olursa sevinirim

deadly_angel
28-05-08, 09:59
bu hafta lost yoktu dmi ben internetten baktım ama çıkmamıştı:icon_sorr
yardımcı olan olursa sevinirim

Cuma sabahı internete düşmüş olur 4. sezon finali.Bir hafta ara verdiler finalden önce.

kaçınkurası
05-06-08, 14:22
Merhabalar,

4 sezon 13. bölümün ilk 3 parçasını izledim. En son helikopterdekiler ada nerede diye sordular. Gerisini göremedim arkadaşlar. Yoksa orada bittimi onuda anlayamadım. Ocağa kadar bekleyemem kii :((

Görenler özel msj atarsa sevinirim.. Çokk teşekkürler.

kaçınkurası
05-06-08, 14:25
Bu arada az önce digitürkün sayfasında gezerken şu ibare gözüme takıldı ? Ocakta yeni sezon başlayacak bilgisini nereden aldınız arkadaşlar. kafam karıştııı

Grey's Anatomy ve Lost dizilerinin de yeni bölümleri haziran ayında ekranlara gelmeye başlayacak. 19 Haziran'dan itibaren Grey's Anatomy'nin 4. sezon ara tatilinden sonra çekilen yeni bölümleri, yine Duygusal Perşembe Kuşağı'nda saat 21.00'de yayınlanmaya devam edecek. Lost'un yeni bölümleri de 25 Haziran'da başlayacak.

crazy_cg
14-06-08, 19:00
arkadaşlar hangi bölümde benjamin türkçe konuşutordu? o bölümü izleyememiştim biri söyleyebilir mi?

fredie413
14-06-08, 19:04
4. sezonun sonlarına doğrudu ama hangi bölüm olduğunu tam olarak hatırlayamıyorum... :(

cansel_özge
14-06-08, 19:32
4. sezonun 9. bölümünde konuşuyodu

cennex
16-06-08, 12:36
sımdı hanı var ya lostta bır bolum 4. sezon 5. bolum sanırım . hanı su sabıt bulma olayı .
sımdı bslıyorum anlatamaaya umarım bana makul bır cevap verırısınız.
desmond gecmıse gıdıp gelıo yan etkı var cunku yakın zaman da bır radyasyona maruz kalmıs . burası tamam.beynındekı tum bılgıler o an ıcın yalnızca gecmıs ıle ılgılı cunku o an adaymıs saıdmıs hcbır sey hatırlamıyor. bu da tamam. gelglelım en sonunda faradayla konusuyor faraday onu bulmasını ıstıyor buluyor falan .
pekı faradaya gelırsek yanı o hıcbır yan etkıye maruz kalmadı ve desmondun onu bulması gecmıste yaşandı.faraday hatta bır sey olur da desmondun durumuna duserse dıye defterıne sabıt olarak onu sececeını de yazmıs . pekı desmondun onu bulması gecmıste yasandıgına gore faraaday nasıl oluyor da bunu bır turlu hatırlamıyor?

yanı aslında bır daha oturup ızleyecegm o bolumu ama dvd bnde degıl su anda . kafam acayıp karıstı 10 bolum ust uste ızledım . bı el at su olaya.
aklıma ne geldı bak sımdı :acaba bu faradayı bulma olayı adada oldukları anla es zamanlı gerceklestıgı ıcın mı hatrlayamadı ? ee o zman deftere nasıl o yazıyı yazdı?

uff neyse en ıyısı bn cevabı sızden bekleyeyım

kaçınkurası
16-06-08, 14:16
Şimdi soruna tam cevap olurmu arkadaşım bilmem ama. Benim düşüncem şu :

Geçmiş - şimdiki zaman ve gelecek

sürekli yenilenen bir kısır döngü gibi anlatılmış. Yani biz şimdiki zamanı yaşıyoruz ama geçmiş sürekli baştan yaşanıyor.

Dolayısıyla faraday geçmişte desmond ile hiç karşılaşmamış. Ama geçmiş sürekli yeniden yaşandığı için ve faraday 'da bunu bildiği için öyle söyledi desmond'a. ve kendiside geçmişi tekrar yaşayacağı için sabit olarak desmond'u seçti ve not defterine yazdı.

Lost bu mantık bekleme bence :) dediğim gibi bu benim anladığım yada düşündüğüm. zaten kafamda benimde okadar çok soru işareti varki en iyisi hiç sorgulamadan sonuna kadar izlemek :)

cennex
16-06-08, 14:37
Şimdi soruna tam cevap olurmu arkadaşım bilmem ama. Benim düşüncem şu :

Geçmiş - şimdiki zaman ve gelecek

sürekli yenilenen bir kısır döngü gibi anlatılmış. Yani biz şimdiki zamanı yaşıyoruz ama geçmiş sürekli baştan yaşanıyor.

Dolayısıyla faraday geçmişte desmond ile hiç karşılaşmamış. Ama geçmiş sürekli yeniden yaşandığı için ve faraday 'da bunu bildiği için öyle söyledi desmond'a. ve kendiside geçmişi tekrar yaşayacağı için sabit olarak desmond'u seçti ve not defterine yazdı.

Lost bu mantık bekleme bence :) dediğim gibi bu benim anladığım yada düşündüğüm. zaten kafamda benimde okadar çok soru işareti varki en iyisi hiç sorgulamadan sonuna kadar izlemek :)
hımm evet sanırım .
of ya bu kadar cok sır varken onunda nasıl hepsını toparlayacaklar cok merak edıyorum.
hala anlamaıgımız bırcok sey var .
bırıncı sezondan kalma sorularımız bıle var . aklımızdan gecen dusuncelerı bır karakter dıyerıne sorunca "heh "dıyorsun "ıste sonunda ogrenıyoruz "dıgeerı oyle bır sey soyluyor kı baska bır soru ısaretı daha olusuyor kafanda.:img-hyste
evet en ıyısı sorgusuz sualsız ızlemekk . "nasıl olsa sonunda her seyı anlıycaz. "
dıye umuyorum:img-wink:
madem cevap sen verdın bır sorum daha olacak sana . ya bn sımdı 4. sezon 13. ve 14. bolumlerı ızledım en son sanırım . sımdı 4. sezon fınalı 14. bolum muydu .
oyle bır sey gordum bır yerde sankı .
bılgılendırırsen sevınırım.

kaçınkurası
17-06-08, 09:30
hımm evet sanırım .
of ya bu kadar cok sır varken onunda nasıl hepsını toparlayacaklar cok merak edıyorum.
hala anlamaıgımız bırcok sey var .
bırıncı sezondan kalma sorularımız bıle var . aklımızdan gecen dusuncelerı bır karakter dıyerıne sorunca "heh "dıyorsun "ıste sonunda ogrenıyoruz "dıgeerı oyle bır sey soyluyor kı baska bır soru ısaretı daha olusuyor kafanda.:img-hyste
evet en ıyısı sorgusuz sualsız ızlemekk . "nasıl olsa sonunda her seyı anlıycaz. "
dıye umuyorum:img-wink:
madem cevap sen verdın bır sorum daha olacak sana . ya bn sımdı 4. sezon 13. ve 14. bolumlerı ızledım en son sanırım . sımdı 4. sezon fınalı 14. bolum muydu .
oyle bır sey gordum bır yerde sankı .
bılgılendırırsen sevınırım.

Canım 4. sezon 13. bölüm son.
13. bölüm 4 parttan oluşuyor. ve çok heyecanlı bir yerde bitiyor :)

NazNY
17-06-08, 10:04
4. sezonn kaldım öyle her sezonu cok heycanla izledim bekledim .Ama 5. sezonu gerçekten cok merak ediyorumbence süperdi 4. sezon ve 5 i iple cekiyorum

cennex
17-06-08, 12:30

evet eveeetttt .
acayıp heyecanlı bır yerde kaldı gercekten de .
ya bn 13. bolumu de ızledm ama baya uzundu . su grev olayı yuzunden o kadar uzun tutmuslardı dımı , sımdı aklıma geldı .
ya acaba nasıl toparlayacaklar cok merak edıyorum. ada nerede? dedıler oyle kalakaldım denızın ıcıne gomulunce.
bu arada colldekı benjamının de kolunun neden o halde oldugu bu bolumde acıklıga kavustu.
yalnız dıkkat ettınız ı benjamın de hep bulundugu yere gore kıyafet degısıklıgı yasıyor .
manyak bu adam ya bı bakıosun sayko gıbı pıyano calıo :img-hystebı bakıosun heman gıbı dovusuyor.
tam sayko.:img-hyste

M€LİS
18-06-08, 15:16
Vee 4. sezonu da devirdiikk :img-wink: Sezon finalini beğendm, annemle evde "ada nereye girdi ya" diye dalga gectik bir süre hatta :img-hyste Bölümlerdir deli gibi merak ettiğim tabut olayı da cözüldü de rahatladım, Jeremy kim Jeremy kim diye parcalıcaktım kendimi (: İleriki sezonlar sanırım adaya geri dönmeye calısmakla gececek, aklımda kalan tek soru (ada o kadar da önemli değil (: )) Claire'a ne oldu, öldüğünü biliyoruz ama nasıl? İleriki sezonlarda acıklanır ins, cünkü cok merak ediyorum.
Desmond-Penny olayına o kadar sevindim kii, kadındaki hırsa bak okyanusun ortasında bile buldu sevdiği adamı (: Jin'e üzüldüm, Sun icin cok zor olacak, Bakalım Charles Wildmore'la ortak cıkarları nelerr.. :img-wink: 5. sezonu sabırsızlıkla bekliyorum, ne zaman baslayacağı hakkında bilginiz var mıı?!

pınar_88
23-06-08, 23:56
Jin'e üzüldüm, Sun icin cok zor olacak, Bakalım Charles Wildmore'la ortak cıkarları nelerr..

bence Sun kocasının ölümünden onları sorumlu tutuyor ve bu yüzden intikam almak istiyor. onun için charles işbirliği yapmak istiyor. ben en çok hepsinin adaya geri dönmeseni nasıl sağlıyacağını merak ediyorum (jack'in) kate ve sun için ikna etmesi zor olucak........

M€LİS
29-06-08, 17:01
Haklısın, onu sorumlu tutabilir ortak cıkar bahanesiyle intikam alabilir, doğru :img-wink: Kesinlikle cok zor olacak, ama hepsinin icinde geri dönme isteği var bence az da olsa, biraz uğrasırsa kabul ettireceğinden eminim (:

ebrumm
05-08-08, 19:09
4. sezonuda tamamen bıtırdım..ama benım şaşkınlıgım 4. sezonda jack ın geldıgı durum..ben adadan kurtulduktan sonra jackı hıc o sekılde düşünmemıstım..o değil adam ada da kalsaydı daha ıyı dıcem nerdeyse..gercı amacları da bu sanırım..hepsı teker teker adaya döncekler..ama kate ve jack adayı donduklerınde juliet ve sawyeru sevgılı gorürlerse hiç şaşırmam:img-hyste
hugoya da üzüluyorum zavallım ıyıce kafayı yedı adaya dönduğünde inşallah hersey yoluna gırecek..bırde unutmadan charleının jackın claeirın cocuguna bakmasına ızın vermemesıne anlam veremedım..sonucta öp öz dayısı oluyor:img-hyste neyse uctum ben ama 5. sezondan umudum jackı eskı haline getırmelerı..sun bıle jackı sucluyor:(

YaPrAk_92
01-09-08, 13:13
Ben de yeni bitirdim 4. sezonu. Aklımda bir sürü soru işareti kaldı.Ada nereye gitti? İçindekilere ne oldu gibi. John Locke'ın durumu, Jack... Ama en çok düşündüğüm de Claire'e ne olduğu. Yani ölüm nedeni. Jack'in durumu da kritik. Ama söylediğiniz gibi bence biraz ikna etmeye çabalarsa onlar isteklidir. Hepsinin orada bıraktığı şeyler var çünkü. Ama en zoru Sun'dan çok Kate olacak gibi. Ben şimdiden 6. sezonu merak ediyorum. Bir an önce başlasa bari...

deadly_angel
02-09-08, 21:25
Yarın öğleden sonra saat üçte dizinin dördüncü sezon finalini tekrar verecekler.Sabah saatlerinde de veriyorlar.Yanlış hatırlamıyorsam ya dokuz ya ondu.

kaptan jack
03-09-08, 21:28
öncelikle merhaba arkadaşlar,ben lost'un rüzgarına geçen sene kapılmış olup,bir daha bırakamayanlardanım.1. sezonu TNT den takip ettim,baktım bu iş televizyondan izlemekle olmuyor,3 sezonu 1 haftada izleyerek kendi çapımda bir rekora imza attım.her bölüm için ayrı ayrı yorum yapmayı çok isterdim ama 4 sezonu anlatmak biraz zor olur gibi geliyor ama birayrıntı hakkında konuşmak istiyorum;

adanın yer değiştirmesi meselesinden başlamak istiyorum...ben adayı nasıl bir anda yok etti ben pek anlayamadım hayır koskoca adanın o kadar hızlı hareket etmesi fizik kurallarını aykırı,sulara gömüldüğünü idda eden bir grup var,onunda saçma olugunu düşünüyorum,aklıma adanın görünmez olması falan geliyor ama oda pek beklentimi karşılamıyor açıkçası,senaristlerin bu sahneyi açığa kavuşturmasını dört gözle bekliyorum...

deadly_angel
03-09-08, 21:41
öncelikle merhaba arkadaşlar,ben lost'un rüzgarına geçen sene kapılmış olup,bir daha bırakamayanlardanım.1. sezonu TNT den takip ettim,baktım bu iş televizyondan izlemekle olmuyor,3 sezonu 1 haftada izleyerek kendi çapımda bir rekora imza attım.her bölüm için ayrı ayrı yorum yapmayı çok isterdim ama 4 sezonu anlatmak biraz zor olur gibi geliyor ama birayrıntı hakkında konuşmak istiyorum;

adanın yer değiştirmesi meselesinden başlamak istiyorum...ben adayı nasıl bir anda yok etti ben pek anlayamadım hayır koskoca adanın o kadar hızlı hareket etmesi fizik kurallarını aykırı,sulara gömüldüğünü idda eden bir grup var,onunda saçma olugunu düşünüyorum,aklıma adanın görünmez olması falan geliyor ama oda pek beklentimi karşılamıyor açıkçası,senaristlerin bu sahneyi açığa kavuşturmasını dört gözle bekliyorum...

Aslında Lost yapımcıları ve doğal olarak dizi normal kavramlarla, yani normal olan şeylerle pek ilgilenmiyor.Zaten baştan bu yana olağanüstü olaylar sık sık karşımıza çıkıyor.Üçüncü ve özellikle dördüncü sezon ada ile ilgili çok şey öğrendiğimiz bölümleri kapsıyor.Ben adanın sabit olmadığını düşünüyorum.En azından bu sabitlik isteyenin adayı bulabileceği türden bir sabitlik değil.Adanın taşınma aşamalarının tek tek, üzerinde uzunca durularak anlatılacağını zannetmiyorum.Ama ada taşındıktan sonra dış dünyada yaşananlar Benjamin'in, ada içerisinde yaşananlar da Locke karakterlerinin üzerinden bir şekilde açıklığa kavuşturulacaktır.Zaten dizide olağanüstü olaylar tavan yapmış bir durumda olduğu için izleyicinin büyük bir kısmı ki bunlara ben de dahilim artık bu tarz şeyleri yadırgamaz bir hale geldik.:)

kaptan jack
05-09-08, 20:08
Aslında Lost yapımcıları ve doğal olarak dizi normal kavramlarla, yani normal olan şeylerle pek ilgilenmiyor.Zaten baştan bu yana olağanüstü olaylar sık sık karşımıza çıkıyor.Üçüncü ve özellikle dördüncü sezon ada ile ilgili çok şey öğrendiğimiz bölümleri kapsıyor.Ben adanın sabit olmadığını düşünüyorum.En azından bu sabitlik isteyenin adayı bulabileceği türden bir sabitlik değil.Adanın taşınma aşamalarının tek tek, üzerinde uzunca durularak anlatılacağını zannetmiyorum.Ama ada taşındıktan sonra dış dünyada yaşananlar Benjamin'in, ada içerisinde yaşananlar da Locke karakterlerinin üzerinden bir şekilde açıklığa kavuşturulacaktır.Zaten dizide olağanüstü olaylar tavan yapmış bir durumda olduğu için izleyicinin büyük bir kısmı ki bunlara ben de dahilim artık bu tarz şeyleri yadırgamaz bir hale geldik.:)

dizinin olagan dışı olayların had safhada oldugunu biliyorum ama koca adanın yok olması taktir edersin ki insanı şaşırtıyor,senarislerimiz sağolsunlar bu tür olayları belirli bir mantık çerçevesinde anlatmayı bugüne kadar başardı ben bu konuyuda yine bu çerçevede bağlar diye düşünüyorum....
açıkçası adanın kayboluşundan sonra adada kalanlar ne yaptı çok merak ediyorum...locke diğerlerinin lideri oldu anladığım kadarıyla ama jacke sen gittikten sonra adada çok kötü şeyler oldu demişti,neler oldugunu merak ediyorum...tabi birde sawyer ve juliet var onlar adada bu kadar zaman neler yaptı benim açımdan merak konusu....jack konusuna hiç girmek istemiyorum,adadan ayrılınca bu kadar deliricegini tahmin etmezdim,babasının izinden emin adımlarla ilerliyor,umarım adada toparlar nerde o eski jack....jack'in babası ise jacob'ın yerinde adanın efendisi olma yolunda ilerliyor....o kadar çok soru var ki aklımda 5. sezonu iple çekiyorum bakalım neler olucak.....

cerosh_87
20-09-08, 22:42

13 bölüm diosunzda ben 14.bölümüde izledm yane nette 14.bölüm die wermişlerdi:icon_whis

tekrar baktım 13.14 bölümleri bir gösterio

kvkyllrifan
27-09-08, 15:07
Bende 4 sezonu bitirdim şu ölülere takıldı kafam clairein öldüğünü nerden biliosunuz mesela? Bi de kate'e de görünmüşler demişti jack bi yerde kate'e gelen ölü kim? Son olarak charlie ne zaman jack'e aarona bakmamsını söyledi bi arkadaş öyle bişey yazmış ama ben hiç öyle bi sahne hatırlamıyorum. Cevaplar için şimdiden teşekkürler:img-wink:

sarıseren
02-10-08, 19:07
Ben de 4. sezonu bugün bitirdim.Son sezon ne çok şey oldu öyle:img-pilotAdanın yok olması herkes gibi benimde garibime gitti.Ancak Lost'u izleye izleye insan cidden alışıyor:DBir de en çok takıldığım konu Sawyer-Kate-Jack meselesi:icon_whisYani kim kimi seviyorsa hep onunla olsun bare,bir onla bir onla olmuyor:bilmimSawyer-Kate tarafındayım ama Kate'in Sawyer'ı çok sevdiğini düşünmediğim için soğumaya başladım:icon_sorr
Yeni sezonu merakla bekliyorum...

pelinSİ
05-10-08, 17:55
Ben ada nasıl döneceklerini merak ediyorum...Ayrıca Jack çok meraklı da diğer 5 kişi nasıl ikna olacak?

Jack - Zaten kendisi istiyor..

Sayid - Benjamin onun aklına irebilir,zaten onun için çalışıyor...

Hurley - Akıl hastalığının ilerlemesinin sebeplerinden birinin adadan ayrılmak ve geride o kadar insan bırakmak olduğunu düşünüp bunu yapabilir...

Desmond - Desmond için tek iyi bir sebep bile yok...Belki Charles Widmore karşı birşey yapmak isteyebilir:img-wink:

Sun - Kocasının ölümü yüzünden Jack'i sorumlu tuttuğu için istemez bence..

Kate & Aaron- Kate ve Jack arasından iyi şeyler geçmemiş...Adaya dönmek istemiyor...Zaten Claire de 'onu adaya götürme,geri dönmesine izin verme'' dedi ona kabusunda...Çok zor:img-wink:

~LOST~
05-10-08, 18:00
ewt dediklerine katılıorm büyük bi ihtimalle öyle olur ama bence Desmond'ın adaya dönmesine gerek yok çünkü zaten desmond onlardan öncede adadaydı...ayrıca charlie gerçekten öldü mü??çünkü desmond'ın gördüğü ff de herşey gerçekleşmedi yani claire adadan ayrılmadı hem adada ölenler tekrar canlanıo...

sarıseren
05-10-08, 19:05
Desmond'un ben de adaya geri dönmesi gerektiğini düşünmüyorum.Yani gelse de olur ama Benjamin'in söylediği uçaktan kurtulan herkes de olabilir.Tabi Lost'a pek akıl sır ermiyor.Ne olacağı belli olmaz:img-wink:

deadly_angel
05-10-08, 19:21
Zaman kavramı ele alındığında Desmond da Ocenic Six'in her bireyi gibi adaya dönmek zorunda kalabilir.Yeni sezonda Desmond&Penny ikilisini zor zamanların beklediği kanısındayım.

sarıseren
05-10-08, 19:49
Desmond da adaya gelirse herhalde bu sefer Penny'i bırakmaz.Penny'i de alır gelirmiş :D İkisinin birlikte adada olması hoş olur:icon_whisAma eğer Desmond Penny'den tekrar ayrılırsa çok üzülürüm:icon_sorr

Jate_Skate
05-10-08, 20:02
Arkadaşlar Desmond'ın adaya dönmesine gerek yok çünkü Oceanic altılısından değil. Oceanic 6'sı:Jack, Kate, Sayid, Hurley, Claire, Aaron(Claire'in Bebeği)

pelinSİ
05-10-08, 21:10
Ama Benjamin'in ''hepsini götürmek zorundasın'' lafından kimi kastettiğini bilemeyiz...Biliyorsunuz Locke'ı da götürmek zorundalar ama Locke Oceanic Six'ten mi?Hayır:img-wink:

Tabi Desmond'ı o adaya götürmek hele hele Penny'den ayırmak için çok sağlam bir sebep gerek..Charles ile alakalı olabilir diye düşünüyorum...

Kate'i yine Sawyer yüzünden götürebilirler..Gerçi Aaron'ı Sawyer'dan daha çok sevdiğini düşünüyorum,onu da adaya götürmemesi gerek:kahve

+Son olarak...

*Desmond&Penny'i bırakmasın
*Adaya döndüklerinde Sawyer&Juliet'i çift olarak görmeyelim:dito

deadly_angel
05-10-08, 21:42
Jate_Skate, Desmond'ın adayla fena halde bir bağlantısı var.Bir kere Wildmore olduğu sürece Desmond bu işten yakasını öyle kolay kolay kurtaramaz.Aynı zamanda yeni sezonla ilgili Desmond spoilerları da beni böyle düşünmeye itiyor.

Oceanic Six içinde ikna edilmesi en zor kişinin Sun olduğunu düşünüyorum.Kate'i James konusunu gündeme getirerek geri döndürebilirler.

pelinSİ
06-10-08, 11:39
Jate_Skate, Desmond'ın adayla fena halde bir bağlantısı var.Bir kere Wildmore olduğu sürece Desmond bu işten yakasını öyle kolay kolay kurtaramaz.Aynı zamanda yeni sezonla ilgili Desmond spoilerları da beni böyle düşünmeye itiyor.

Oceanic Six içinde ikna edilmesi en zor kişinin Sun olduğunu düşünüyorum.Kate'i James konusunu gündeme getirerek geri döndürebilirler.

Kate'i Aaron'u götürmek konusunda biraz zorlamaları gerek ama James için geri dönebileceğini düşünüyorum ben de...

Ama Sun için bayağı uğraşmaları gerek...Kocasının ölümünden babasını ve Jack'i sorumlu tutuyor.İntikam isteği hiç bitmemiş,Charles ile birşeyler yapmaya bile hazır...

+Desmond,3 yıl beraber kaldığı arkadaşı,şu Karantine meselesi,hergün kendine yaptığı özel aşı...bu konuların aydınlanmasını bekliyorum...