Tüm Versiyonu Göster : Lost-Bölüm Yorumları (Digiturk)

Sayfalar : [1] 2 3

bart92661
21-09-05, 09:13
arkadaslar LOST dizisi hakkında bılgınız var mı? herkezın dılınde valla noluyo bole, merak edıyorum bıkac bolumun ozetını yazarsanız cok memnun olurum :p :p :p

Zerdar
24-09-05, 01:48
Baylar bayanlar bu dizi hakkinda hersey burda paylasaim..!!!
Bu dizi öyle birseyki aklinizin yerinden oynamasai tuaf bir durum degil..Ben hayatim boyunca dizi takip etmemisimdir ama ne olduysa bu dizi ile oldu

Bu dizi hakkinda baya internet sayfalari var onlardan biri http://www.lost-tv.com/ fakat ne yazikki ingilizce dir...Ayrica DC++ kullanan arkadaslarimiz varsa bu dizinin sezon 1 isteyen varsa bende var hatta sezon 2 den bölumleri gelmeye basladai!!

spikey
24-09-05, 14:16
michelle ve benim aylardır umutla beklediğimiz muhtesem abc yapımı dizi!!! :( sırf desperate housewives ve lost için evde abc izlemek istiyoruum!!

OrLy
16-10-05, 18:56
bn daha birinci sezonu izliorm diznn şu anda kaç sezonu çekildi ki toplam?? bde siz hangi kanallrdn iziliosn bn digiurkte dizimax ten izliorm cnbce verio mu ki lostu hiç duymdm

Zerdar
16-10-05, 19:33
Söyle söyleyim simdi bir sezon 25 bölum idi ve Amerikan kanali olan ABC yayinlan bu dizi ikinci sezona basladi ve 4 bölumunde su an...Direct connect kulaniyorsan veya Torrent ordada bulabilirsin =)...Su an zaten dizi iyicene sapitmak uzere cok seyler olmaya basladi...

michelle
16-10-05, 19:37
Spikey ben kendi çözümüm kendim ürettim sonunda.İlk sezonun ilk 8 bölümü indi.Geriside inme aşamasında şu an.Bizim alt yazı siteleri dizinin 1.sezonuna alt yazı hazırlamışlar,ara ara senkranizasyon bozukluğu var ama onu da bişekilde düzelteceğim.Tamamen bittiğinde de oturup keyifle izleyeceğim.... :D :D :D

Arkadaşlar bu başlığı diğer LOST başlığı ile birleştirdim.Lütfen yeni başlık açarken açacağımız konunun daha önceden açılıp açılmadığına bakalım.Sevgiler...

nhy-DC
13-11-05, 04:43
dehset bir dizi..her hafta merakla bekliyorum...Eminim yakinda cnbc-e bu diziyi de gostermeye baslar..dunya bu diziyle calkaniyor zaten :D

toplu bir sekilde izlemek de ayri bi keyif veriyor..zaten her bolum sonunda ayri bir esrarengiz durumla bitiyor..1 hafta beklemek iskencesi olmuyor..2. sezonu haftalik takip ediyorum, zor oluyor boyle :D

@michelle: yabanci diziler icin bitto tavsiye ederim ;)

OrLy
13-11-05, 15:49
dizimax ztn şu anda ilk sezonu verio norml tv de bn ordn izliorm o bitince de ikinci sezona başlck inetrenetteen indrmk çok daha zor gelio bna hem hafta da iki kere verio gayet rahat oluo yanni...
hem bnce brs merklnmk daha güslll... =))

pebeofrvr
14-11-05, 20:19
Lost güzel bir dizi ve izleyiciyi ekrana bağlıyor...

irene
17-04-06, 19:55
dizinin henuz sadece ılk bolumunu ızledım ve ben gercektende bayıldım bu dızıye ılk bolumu cok etkılıyıcıydı sevgılı gaby cıgımdende o kadar cok sey duydumkı bu dızı hakkında kesın ben bu dızının fanı olucam ınsallah ındırdıgım 2.bolum acılırda artık basları bu dızıyı takıp etmeye :img-huh:

irene
17-04-06, 20:15
http://img352.imageshack.us/img352/217/cast5dk.jpg (http://imageshack.us)

Korkunç bir uçak kazası... Issız bir adaya düşerek kurtulan 48 kazazede... Ve onları bu adada bekleyen daha korkunç bir tehlike... Bu ıssız Güney Pasifik adasında hayatta kalmayı başaran toplumun her kesiminden gelen bu insanlar, sadece adada hayatta kalabilmek için değil, aynı zamanda adanın içinde yaşayan başka şeylerden de kendilerini korumak için birlik olmak zorundalar...

Karakterler
Sayid (Naveen Andrews)
Claire Littleton (Emilie de Ravin)
Jack Shepard (Matthew Fox)
Hugo "Hurley" Reyes (Jorge Garcia)
James/Sawyer (Josh Holloway)
Walt (Malcolm David Kelley)
Jin-Soo Kwon (Daniel Dae Kim)
Sun Kwon (Yoon-jin Kim)
Kate (Evangeline Lilly)
Charlie Pace (Dominic Monaghan)
John Locke (Terry O'Quinn)
Michael Dawson (Harold Perrineau)
Michelle Rodriguez .... Ana-Lucia Cortez
Adewale Akinnuoye-Agbaje .... Mr. Eko
Cynthia Watros .... Libby

Dizinin Yaratıcıları
Jeffrey Lieber
J.J. Abrams
Damon Lindelof

Yapımcılar
Bryan Burk
Carlton Cuse
Damon Lindelof
J.J. Abrams

Yönetmenler
J.J. Abrams
Daniel Attias
Jack Bender
Tucker Gates
Marita Grabiak
David Grossman
Rod Holcomb
Kevin Hooks
Robert Mandel
Dan Tallias
Stephen Williams
Greg Yaitanes
Michael Zinberg

Boone Carlisle (Ian Somerhalder)
Shannon Rutherford (Maggie Grace)

ToeX
22-04-06, 21:23
omg! Kimse Lost izlemiyor mu ? bu kadar forum gezdim ilk defa böyle 2 sayfalık ezik bir Lost başlığı gördüm :) En son bölüm 19 SOS izledim. biraz durgunlaştı dizi ama yine de bomba!

-Life is easier when your eyes closed-

michelle
10-06-06, 10:26
Aynı Alias dizisi gibi Lost'ta cnbc-e'de vermezse Türkiye'de malesef belli bir kitleyicinin dizisi olur çıkar,herkes indirip izleme şansına sahip değil çünkü ve çoğu kişinin evinde Digiturk yok....

emekb
12-06-06, 08:05
aynı fikirdeyim cnbc-e bu diziyi yayınlamalı.

corak topraklar
15-06-06, 22:21
ben bu dizinin 2.sezon dahil butun bolumlerini sadce 3gunde izledim.ve adeta hastası oldum diyebilirm.ama burda goruorumki bu diziyi izleyen pek yok.kaçırılmaması gereken bi dizi bence.

ToeX
19-06-06, 05:05
Ne alaka vcd kalitesi ? sanki kendin sikistirdin lost'u, internetten indirdin iste hdtv kalitesinde. hdtv 5.1 channel 300-400 arasi degisiyor. merak ettim sendeki nasil bir cekim oyle. bir sample falan uploadlayabilir misin acaba ?

gaby
19-06-06, 10:10
sezon finali yine müthişdi bunu yazanlar nasıl beyinlerdir bilemiyorum gene herşey birbirine karıştı
düğmeye basmadıklarında hiçbirşey lmayacağından o kadar emindim ki şok oldum

hSyin
25-06-06, 10:51
dvd'cikardeş bende anlayamadım seni bizde hdtv yazıyoruz dvd ye..

5 tane çok az nerdeyse 1gb her bir bölüm ben öyle bir release bilmiyorum.. ilginçç... Ama şu var hdtv rip değildir belkidirek HDTV olabilir...

Ben bu diziyi torrent olarak paylaşacağım yakın zamanda.. Torrent nasıl kullanılır onu da anlatırız artık :)

Spoiler...

Buton yok artık ama dünya yok olmadı.. Ve o ada da olmayıp o adanın varlığını bilen birileri var. Ama yerini saptamnaya çalışıyorlardı ve saptadılar.. hepten birbirine girdi herşey....

gaby
29-06-06, 13:20
Buton yok artık ama dünya yok olmadı.. Ve o ada da olmayıp o adanın varlığını bilen birileri var. Ama yerini saptamnaya çalışıyorlardı ve saptadılar.. hepten birbirine girdi herşey....
sezon sonunda hiçbir soru cevaplanmadan gene bir sürü soru çıktı ortaya
1-desmond öldü mü?
2-desmon'ın kız arkadaşının babası bütün işlerin arkasındaki adam mı?
3-kate jack ve sawyer'a ne olacak?
4-hatch'dekiler öldü mü?
5-düğmeye basmamakla birlikte 815 numaralı uçak güşmüştü bu sefer nolucak?
ve........................
daha bir sürü soru:img-help:

KuRt_CoBaiN
03-07-06, 09:54
Harika bir dizi ya.Hatta Son yılların en iyi dizisi

HiraNur
04-07-06, 00:31
Muhteşem bir dizi insan anlatacak kelime bulamıyor. Dizideki oyuncular çok başarılı helede Naveen Andrews ve Evangeline Lilly. İmkanı olan herkesin mutlaka izlemesi gereken bir dizi.

http://img81.imageshack.us/img81/2331/katecharliejack28wv.jpg

gaby
04-07-06, 10:34
yeni sezonda bir tane daha uçak düşerse nasıl olur acaba biz zaten kendi karakterlerimizi doğru dürüst tanımıyoruz ki mesela jack hakkında bişey bilmiyoruz inatla onun hikayesini bekliyorum ama

elizabeth_darcy
06-07-06, 18:14
süper dizi.hatta en iyi dizi diyebilirim.kurgu senaryo bi harika.ama sezon fianlini fena yaptılar.o kadar çok soru işareti varki??
en sevdiğim karakterde sawyer:))

dFKto
12-07-06, 12:23
Çok merak ediyorum bu diziyi ama izleme imkanım olmadı. mozartın ricasına katılıyorum.

cnorkun
12-07-06, 15:32
1. bölümünden beri ailecek LOST izliyoruz..zaten bi bunu izliyodum bi de denizler imparatorunu..Lost un ikinci sezonu bitti Denizler imparatorunun da tamamı bitti :img-sorry :img-sorry izliycek hiç bişey kalmadı..

Ama lost 'un ağustos ta 3. sezon çekimlerine başlıycaklar heralde dimi??

Bi de ne biçim SON du öyleya..çok kötü bitti..herkesi yakaladılar..kim liderleri olcak şimdi iyilerin kimse kalmadı ki.. bi tek böyle güçlü, akıllı adam sayid kaldı..kel kafalıyı saymıyorum deliye benziyo :img-grin2 :img-grin2 :img-grin2

equilibre
24-07-06, 17:52
lost için bu forum a üye oldum. süper bi dizi. tüm bölümlerini 1 haftada izledim. bu kadar iyi bi dizinin türkiyede bukadar az bilinmesi en üzücü olaylardan biri.

kafama takılan bir diğer soru ise o rakamlar sadece bizim aklımızı karıştırmak için mi yoksa diğer tüm olaylar gibi bunudamı bi manası var?

elizabeth_darcy
24-07-06, 18:25
lost için bu forum a üye oldum. süper bi dizi. tüm bölümlerini 1 haftada izledim. bu kadar iyi bi dizinin türkiyede bukadar az bilinmesi en üzücü olaylardan biri.

kafama takılan bir diğer soru ise o rakamlar sadece bizim aklımızı karıştırmak için mi yoksa diğer tüm olaylar gibi bunudamı bi manası var?
spoil olabilir
numaraları toplayınca 108 ediyo.yani hani 108 dk bir o düğmeye basmaları gerkiyo ya.o numaralar toplanınca 108 ediyo

equilibre
25-07-06, 14:11
ya bide yeni bölümde geniş bi özet olacakmış. yani ilk hafta özet ondan sonra yeni bölüm çıkacak :img-sorry

gaby
30-07-06, 17:17
5 ağustostan itibaren lostun tekrar bölümleri her cumartesi ve pazar 23.00 da arka arkaya 2 bölüm verilicek tabiki dizimax de ilgilenenlere duyrulur

equilibre
31-07-06, 18:07
dizimax tada abc kanalıyla eşzamanlımı veriyo acaba?

aliasaddict
07-08-06, 17:12
dizimax tada abc kanalıyla eşzamanlımı veriyo acaba?
hayır,genelde abc'de başladıktan bi 8-9 bölüm sonra dizimax'te başlıyor.(telif hakları meselesi)

equilibre
07-08-06, 17:27
zaten ben uğraşamadığım için olayı abimin ve diğer lost çu ark ların üstüne atmak suretiyle işin içinden sıyrılıyorum :)

gaby
12-08-06, 22:21
resimler çok güzel sağol daylight kate le jack birbirlerine çok yakışıyorlar

equilibre
12-08-06, 22:34
kate e kim yakışmaz be :)

daylights
12-08-06, 23:19
resimler çok güzel sağol daylight kate le jack birbirlerine çok yakışıyorlar

rica ederim ve katılıyorm sana bnce de kate ve jack çok yakışıolar ;)

sema0ih
12-08-06, 23:46
6 sayfayı doldurcak kadar var :)
ben lost u arkadaşım sayesinde izlemiştim süper bir dizi tatildeyken bir arkadaş cnbc e verecek bu sezon dedi doğrumu biliyormusun?

equilibre
12-08-06, 23:51
kesin bilmiyorum ama cnbc-e yayınlamıck galiba

A.P.W.B.D
13-08-06, 06:41
ben burayı daha önce neden görmemişim yav
hastasıyım bu dizinin ama sadece 1.sezonu izlemek nasip oldu aramıza öss engeli girdi:img-grin2
gerçekten çok kaliteli bir dizi

gaby
13-08-06, 20:33
ben lost u arkadaşım sayesinde izlemiştim süper bir dizi tatildeyken bir arkadaş cnbc e verecek bu sezon dedi doğrumu biliyormusun?
cnbce nin vereceğini sanmıyorum çünkü şu anda yayın hakları gigitürkte ama büyük ihtimalle dizi bittikten sonra baştan alıp gösterirler ama bu reytinglerle dizinin kolay kolay biteceğini sanmıyorum

equilibre
13-08-06, 20:38
bitmesin zaten yaa.
sonunu tahmin edemediğim bi dizi bulmuşum bırakırmıyım :))

elizabeth_darcy
21-08-06, 11:23
ben kate-sawyer ne biliyim daha çok seviyorum
arkadşlar daha fazla awatar koyabilirmisinz

berfupamir
25-08-06, 10:46
Şu anda ilk bölümleri Dizimax veriyor...Eylül'de 3.ncü sezon başlıyacak...Bende sıkı takipçisiyim...Bu dizide güzel...Ben doktoru seviyorum.:love05: :love05: :love05:

gaby
25-08-06, 18:30
Şu anda ilk bölümleri Dizimax veriyor...Eylül'de 3.ncü sezon başlıyacak...Bende sıkı takipçisiyim...Bu dizide güzel...Ben doktoru seviyorum.:love05: :love05: :love05:
yeni bölümleri ekim 4 de başlıyor bildiğim kadarıyla resimlerden belli olduğu gibi bende doktoru seviyorum

aslanerh
25-08-06, 22:25
izlediğim tüm dizilerin (the oc, prison break, the x files gibi vs) (konu olarak aynı olmasalar da ) genel klasmanda sıralamasını yaparsam bence en sürükleyici dizi bu.. dizi başlığı dizinin izleyicilerini tanımlamak için kullanılmaktadır, akşama doğru 1 bölümünü izlemek için giriştiğiniz "lost dizisi" olayı, sizin dizi içindeki serüvenlerde kaybolmanıza ve "dharma-duman" olmanıza sebep olarak ancak 9-10 bölümü izledikten sonra falan sabaha doğru bitecektir. tabii bu durum elinde hazır lost dvd si olanlar için geçerli. internetten hala indirme durumunda olanların zamanı ise manyak bir heyecanla ve saniye başına kaç kilobayt indirdiğini izlemekle geçer.. yalnız şu ana kadar 2 sezonu çekilen film için 3. sezonda tıkanmalar var gibi ve 3. sezonun yalnızca ilk 6 bölümü için yapımcı jj abrahms ile anlaşma yapılmış durumda.. geri kalan bölümler muamma yani şu durumda.. güya 5-6 sezon olacaktı dizi.. bakalım verdikleri soruları tatmin edici bir şekilde cevaplayabilecekler mi..

gaby
26-08-06, 12:19
izlediğim tüm dizilerin (the oc, prison break, the x files gibi vs) (konu olarak aynı olmasalar da ) genel klasmanda sıralamasını yaparsam bence en sürükleyici dizi bu.. dizi başlığı dizinin izleyicilerini tanımlamak için kullanılmaktadır, akşama doğru 1 bölümünü izlemek için giriştiğiniz "lost dizisi" olayı, sizin dizi içindeki serüvenlerde kaybolmanıza ve "dharma-duman" olmanıza sebep olarak ancak 9-10 bölümü izledikten sonra falan sabaha doğru bitecektir. tabii bu durum elinde hazır lost dvd si olanlar için geçerli. internetten hala indirme durumunda olanların zamanı ise manyak bir heyecanla ve saniye başına kaç kilobayt indirdiğini izlemekle geçer.. yalnız şu ana kadar 2 sezonu çekilen film için 3. sezonda tıkanmalar var gibi ve 3. sezonun yalnızca ilk 6 bölümü için yapımcı jj abrahms ile anlaşma yapılmış durumda.. geri kalan bölümler muamma yani şu durumda.. güya 5-6 sezon olacaktı dizi.. bakalım verdikleri soruları tatmin edici bir şekilde cevaplayabilecekler mi..
3.sezondaki ilk altı bölüm genel olarak Eko,Desmond ve Locke'un hikayelerine yönelik olacak ve bu 6 bölüm sonucunda adadaki bazı olaylar hakkında ve bu 3 karakter hakkında çaoğu şey açıklanacakmış ben çok ilginç buldum bu fikri ayrıca 3. sezon others ağarlıklı olacakmış

8nil8
26-08-06, 19:42
3. sezonun yalnızca ilk 6 bölümü için yapımcı jj abrahms ile anlaşma yapılmış durumda.. geri kalan bölümler muamma yani şu durumda.. güya 5-6 sezon olacaktı dizi.. bakalım verdikleri soruları tatmin edici bir şekilde cevaplayabilecekler mi..
dizi yine 24 bölüm çekilcek ama amerika'da geçen sezon yayınlanırken aralarda çok bölüm tekrarı yaptılar. bu sene 6 bölüm yayınlıcaklar mini-seri gibi olcakmış, ondan sora 14 hafta ara ve 18 bölüm aralıksız werceklermiş

cropsy
26-08-06, 20:10
valla tek diyebileceğim şey;4 Ekim'i sabırsızlıkla bekliyorum..:img-icecr 2 sezondur izliyorum ve hiçbir zaman beni hayal kırıklığına uğratmadı..

sezon finalini de öyle bir yerde bitirdiler ki zaten heyecanlanmamak,sabırsızlanmamak elde değil..emmy'e de aday olmuştur sanırım,geçen sene de ödül almıştı galiba buradan..umarım yine alır,gerçi almasa da sorun değil..bana göre son yıllarda yapılmış en iyi dizilerden biri..;)

gaby
26-08-06, 20:51
valla tek diyebileceğim şey;4 Ekim'i sabırsızlıkla bekliyorum..:img-icecr 2 sezondur izliyorum ve hiçbir zaman beni hayal kırıklığına uğratmadı..

sezon finalini de öyle bir yerde bitirdiler ki zaten heyecanlanmamak,sabırsızlanmamak elde değil..emmy'e de aday olmuştur sanırım,geçen sene de ödül almıştı galiba buradan..umarım yine alır,gerçi almasa da sorun değil..bana göre son yıllarda yapılmış en iyi dizilerden biri..;)
malesef emmy ödüllerine yeni kurallardan dolayı sadece 9 dalda aday oldu ve genelde önemsiz dallarda en önemli adaylıklarından biri en iyi erkek konuk oyuncu dalında Henry Gale karekterini oynayan oyuncu aday

daylights
28-08-06, 11:21
http://img181.imageshack.us/img181/4185/evangelinelilly9bt9.jpg http://img243.imageshack.us/img243/6545/emmys06gnf5.jpg http://img136.imageshack.us/img136/5848/emmys06g3sr2.jpg

barkın
28-08-06, 11:25
Sezon yaklaştıkça, bir sürü yeni spoiler ortaya çıkıyor. bu sefer ortaya çıkanlar oldukça iddialı.

öncelikle daha hafiflerden başlayıp, ilerledikçe ağırlaşıyoruz. dikkatli olalım. buyrun;

- Sezon önce 6, sonra 16 bölüm olmak üzere aralıkla yayınlanacak.
- Libby'nin geçmişi ile ilgili çok fazla detay var.
- Sezon'un ilk bölümü, 4 Ekim'de başlıyor.
- Jack, Sawyer ve Kate'in kaçırılma hikayesi, ilk bölümlerde işlenecek.
- Bu sezon, diğerleri ve onların topluluğu hakkında çok şey öğreniyoruz.
- Locke, 3.sezon'da çok farklı bir karaktere bürünecek.
- Penny, yeni sezon'da önemli bir role sahip olacak.
- Ada ile dış dünyanın ilişkisi, bu sezonun ana konularından biri olacak.
- Canavar ve Kutup ayısı, bu sezon geri geliyor.
- Duman ve canavar (monster) olarak anılan şeyler, aynı şey.
- Michael ve Walt, tamamen diziden gitmediler.
- MI:3 ve Alias'ın çekimlerinin bitmesinden sonra, son zamanlarda sadece yapımcılık ile uğraşan JJ. Abrams, artık yeni sezonda yazarlık da yapacak. Hatta ilk bölümü, Damon ile ortak yazıyorlar.

- 3.sezon'da, macera ön planda olacak.
- Alex'in hikayesi de açığa kavuşuyor.
- Libby'nin soyadı Winchester.
- Bir çoğumuzun tahmin ettiği gibi, Hurley'nin öldürdüğü (kilosundan dolayı bir iskeleyi yıkmıştı) kişiler arasında, Libby'nin kocası da var.
- İlk altı bölümün sonunda, şok edici ve çok büyük bir olay olacak.
- ilk bölümün adı, "the tale of two cities". neresi olabilir ki acaba bu şehirler?
- Henry olarak tanıdığımız the others'ın başının gerçek adı "Thomas Radzinsky".
- Desmond, Eko ve Locke'a neler olduğu açığa kavuşacak.
- Dış dünya'dan daha çok sahne ile karşılaşacağız.
- İlk bir kaç bölüm içerisinde, kate biriyle birlikte oluyor.
- İlaç mucizeleri açığa kavuşacak.
- Shannon'ın babasının ölümünün, Locke ile alakası var.
- Daha önce de belirttiğimiz gibi, Flame adlı sığınağın bir kısmı suyun altında.
- 4 ve 5. sezonların başından sonuna tüm konular ve gidişat, şu andan planlıymış. Sonrasını düşünmüyorlarmış henüz. Yani bu demek ki, en az 3 sezon daha lost'umuz var. sevinsek mi, endişelensek mi...?
- Locke'ın sakatlığı, fiziksel bir kazaya bağlı değil.
- İzleyicilerin ve hayranların internette yayınladıkları görüşleri, kesinlikle dizinin gidişatını etkiliyormuş.
- Önümüzdeki sene, ubisoft tarafından üretilecek bir "lost oyunu" geliyor.

Ayrıca iyice sert spoilerlarımız var. Sonra kızmayın lütfen;
- Rose, bu sezon kanserden dolayı hayatını kaybediyor. E peki noldu adanın iyileştirici gücüne?
- Kate, Jack ve Sawyer arasından, Sawyer'ı seçecekmiş.
- Yine tahmin edildiği gibi, Jack'in babasının avusturalya'da görmeyi gittiği gayrimeşru kızı, Claire. Yani Claire ile Jack kardeş!

Evet, beklemeye devam

http://www.22dakika.org/yazi/lost-sezon-3-ile-ilgili

Alıntıdır...

barkın
28-08-06, 11:30
1- Others, Jacklerin ekibine hiç saldırmadı, sadece Ethan geldi ve Claire'i kaçırdı daha sonra Claire geri geldi. Ethan'ı Charlie öldürdü ve sonra gelen giden olmadı. Ardından Walt kaçırıldı. Eğer hedef Claire'in bebeği değilse neden bebeği kaçırdılar? Hedef bebek ise neden bir daha gelen giden olmadı? Ethan ellerindeki tek adam mıydı, niye başkasını yollamadılar?
Walt'u almak için neden salla yola çıkmasını bekledir yani yaklaşık 40 gün beklemiş oldular. ne gerek vardı ki, Walt ormanda defalarca kendi başına takıldı.
2- Eko'ların ekibine karşı Others bu kadar insaflı davranmadı. İlke geceden gelip 3 kişiyi kaçırdılar, sonra da gelip tüm çocukları aldılar. Neden iki gruba olan yaklaşım bu kadar farklıydı? İsteseler Ekolara yaptıkları gibi gelip Walt ve Claire'i alıp gidemezler miydi?

3- Henry Ana Lucia'nın boynunu sıktığında " bizden 2 kişiyi öldürdün" falan dedi. Tamam Ana Lucia bir kadını bir de Goodwin'i öldürdü ama Charlie de Ethan'ı öldürdü niye kimse onun peşinde düşmüyor?

4- Bir de Goodwin ile Ana Lucia konuşurken, Goodwin, Nathan için dedi ki " o zaten iyi bir insan değildi, bu yüzden listede de yoktu.". Eğer yanlarına çocukları ve iyi olanları alıyorlarsa Jack'lerin ekibinde hiç mi iyi biri yok?
Başka sorularım da var tabii ki.

1- Desmond o hatch'in içinde kelvin diye birisi ile birlikte yaşadığını söylemişti. 3 yıl önce Kelvin ölmüş. Orientation kasedinde konuşan bilimadamı " burada en az 540 gün kalacaksınız" diyordu "partneriniz olması ve shiftler halinde bu ögrevi üstlenmeniz önemli, ayık olmanız ve bu kodu girmeyi atlamamanız gerek" falan diyordu. Kelvin 3 yıl önce ölmüş ve onun yerine kimse gelmemiş. Desmond 3 yıldır yalnız ve 108 dakikada bir kodu girmesi gerekiyor, bu nedenle de " uçak kazasından haberim yok, 108 dakikaya bir girmem gereken bir kod var" demişti Jack'e...

Hatchin deposundaki yiyecekler oraya nasıl geliyor?
Daha sonra adaya dharma logolu yiyecekler atıldı paraşütle. Hatch'deki yiyecekler hatchin içine birileri tarafından getirilmediyse Desmond'ın gidip almış olması gerekiyor, o zaman da hatch'den çıkmış olması gerekiyor. Desmond hatch'den hiç çıkmamış gibi konuşmuştu oysa.

Adada bu kadar önemli işler oluyor, kodun girilmesi önemli ama Kelvin'in yerine 3 yıldır kimse gönderilmiyor ve çok önemli olduğu söylenen bir iş, adamın birinin üzerine bırakılıyor. Oysa others kalabalık bir gruba benziyor ve dış dünya ile de bağlantıları olduğu aşikar ( yiyecekler+ claire'in bebeği için düzenlenmiş oda vesaire), üstelik güçlüler de... O zaman ya düğme çok önemli değil ya da Desmond uyduruyor. Hangisi doğru?

Orientation'da kasetteki bilimadamı " burada bir sosyal bilim araştırması yapılıyor" demişti. " aralarında zoologların, meteorologların, jeologların, parapsikologların, psikologların olduğu bir grup bilimadamı". O zaman:
Tropik bir adadki kutup ayısının açıklaması zoologlar mı?
Önemli anlarda yağmur yağmasının nedeni meteorologlar mı?
Jack'in babasını, Hugo'nun Dave'i görme nedeni parapsikologlar mı?

Yani amaç bu insanları test edip, testi geçerlerse bir görev vermek mi, adadaki çalışmaları onlara devam ettirtmek mi?

gaby
29-08-06, 09:51
sorular çok hoş ve benimde aklıma takılan sorular ama sadece birine yorum yapabilirim
bence hatchdeki yiyecekler desmonddan önce oraya yerleştirildi yada kevin dışarıdan edinmiş olabilir çünkü kevin karantine elbisesi giyip dışarı çıkıyordu

benimde sorum var hatchin gözlendiği locke la ekonun bulduğu yerde neden kimse yoktu neden böyle bir yer yapılmasına rağmen kimse düğmeye basılıp basılmadığını kontrol etmiyordu bide eğer orası sadece görüntüeri göstermiyorsa görüntüyü kaydediyorsa bizimkiler michealın ana lucia ve libbyi öldürdüğünü öğrenebilir

gaby
29-08-06, 09:55
1- ?

1- Desmond o hatch'in içinde kelvin diye birisi ile birlikte yaşadığını söylemişti. 3 yıl önce Kelvin ölmüş. Orientation kasedinde konuşan bilimadamı " burada en az 540 gün kalacaksınız" diyordu "partneriniz olması ve shiftler halinde bu ögrevi üstlenmeniz önemli, ayık olmanız ve bu kodu girmeyi atlamamanız gerek" falan diyordu. Kelvin 3 yıl önce ölmüş ve onun yerine kimse gelmemiş. Desmond 3 yıldır yalnız ve 108 dakikada bir kodu girmesi gerekiyor, bu nedenle de " uçak kazasından haberim yok, 108 dakikaya bir girmem gereken bir kod var" demişti Jack'e...

aslında desmonda gönderilmedi oda kaza yaparak düştü oraya yani yedek gönderme işini daha önce bırakmışlar acaba yedek diye gelen insanlar otherslardan mı
bide otherslaeda nasıl o kadar fazla teknoloji var jack sawyer ve kate'i bayılttıkları şey madem bunların dış dünyayla iletişimi var desmon niye kaçamadı eğer desmond kaçamıyosa micheal nasıl kaçacak?

barkın
29-08-06, 11:44
Ewet görüşlerine katılıyorum eğer desmond adadan kacamıyorsa micheal nasıl peki?B:img-grin2 izim bütün sorularımızın cevaplarını 4 ekimde öğreniceğiz malesefff...

gaby
29-08-06, 19:46
yatıyorum 4 ekim kalkıyorum 4 ekim hiç gelmicek gibi:img-sorry

A.P.W.B.D
30-08-06, 16:22
yatıyorum 4 ekim kalkıyorum 4 ekim hiç gelmicek gibi:img-sorry

aynen valla 2.sezonu indirdim pc ye onları izleyip avunuyorum:img-grin2

cropsy
08-09-06, 21:56
A.P.W.B.D;imzaların çok güzel olmuş,çok beğendim..ellerine sağlık..

hakikaten gelsin artık şu 4 ekim..çok merak ediyorum üçüncü sezonunu..galiba en az 5 sezon sürecekmiş,saçmalamadan devam edecekse ne ala,büyük bir zevkle izlerim yani:)

barkın
09-09-06, 22:38
Bu sezon diziye 3 yeni karakter daha katılıyor. ABC geçtiğimiz günlerde Rodrigo Santoro, Elizabeth Mitchell ve Kiele Sanchez’in oyuncu kadrosuna dahil olduğunu açıklamıştı. Tabi yapımcılar yeni oyuncuların hangi rolle karşımıza çıkacağını açıklamıyor ama internette yeni karakterlerle ilgili bir çok spekülasyon yeralıyor.
Haberin devamı spoiler içeriyor!!

1970 Los Angeles doğumlu olan Elizabeth Mitchell adını ilk olarak Angelina Julie ile kamera karşısına geçtiği Gia filmiyle tanıttı. Ardındanda bir çok TV dizisinde yer aldı.
ER dizisinin fanları Elizabeth Mitchell’i Dr. Kerry Weaver's sevgilisi Dr. Kim Legaspi rolünde hatırlayacaklardır. Mitchell ER dizisinin yanısıra “House,” “Everwood” ve “Boston Legal” dizilerindede oynadı.
Elizabeth Mitchell yeni sezonda Juliet karakterini canlandıracak. Juliet karakterinin Jack (Matthew Fox) ile bir aşk ilişkisi yaşayacağı söyleniyor.
http://imdb.com/name/nm0593310/

1977 doğumlu olan Kiele Sanchez kısa soluklu dizilerde karşımıza çıktı. Sanchez’in oynadığı diziler arasında “Related,” “Married to the Kelleys” , “That Was Then” ve “Four Kings”i sayabiliriz.
Sanchez dizide Nikki karakterini canlandıracak. Nikki'nin kampta arka planda gördüğümüz karakterlerden biri olduğu ve Rodrigo Santoro’nun canlandıracağı karakterle bir aşk ilişkisi olacağı söyleniyor
http://imdb.com/name/nm0760989/

Rodrigo Santoro Brazilya’nın Tom Cruise’u olarak tanınıyor. 1975 doğumlu olan Brezilyalı aktör kendi ülkesinde çok tanınan ve bir çok ödüle sahip bir oyuncu.
Rodrigo Santoro’u “Love Actually” ve “Charlie's Angels: Full Throttle” filmlerinden tanıyabilirsiniz.
Yapımcılar şimdilik Rodrigo’nun hangi karakteri canlandıracağı açıklamıyor ve onun Nikki karakteriyle romantik bir ilişkisi olacağını söylemekle yetiniyorlar.
TV Guide dergisine göre ise Santoro’nun canlandıracağı karakter Jack ve Sawyerla rekabet edecekmiş.
http://imdb.com/name/nm0763928/

2. sezon konuk oyuncu olarak gördüğümüz Henry Ian Cusick(Desmond) ve Michael Emerson( Henry Gale) bu sezon ana oyuncular arasına katılıken Michael karakterini canlandıran Harold Perrineau ve Walt’u canlandıran Malcolm David Kelly bu sezon dizide yer almayacak.

Umalım da yeni karakterlerin ömrü uzun olsun zira geçen sezon diziye eklenen 3 karakterden ikisi sezon sonunda öldürülmüştü.

http://losttr.6te.net/modules.php?name=News&file=article&sid=104 alıntıdır.

Ay90
10-09-06, 01:35
Lost cok güzel bir dizi ama nr yazık ki alman kanallarında sonradan fark ettim. Şimdi merakla yeni bölümleri bekliyorum...

crazydanmania
10-09-06, 12:11
Ayrıca bilmem haberiniz var mı dizideki Charlie ve Kate gerçek hayatta sevgililer..

barkın
10-09-06, 13:27
Kate karakterini canlandıran Evangeline Lilly ile Charlie'yi canlandıran Dominic Monoghan'ın sette başlayan aşkı evlilik yolunda.EWET SÜPER YAA...
:img-grin2

A.P.W.B.D
10-09-06, 15:04
A.P.W.B.D;imzaların çok güzel olmuş,çok beğendim..ellerine sağlık..

hakikaten gelsin artık şu 4 ekim..çok merak ediyorum üçüncü sezonunu..galiba en az 5 sezon sürecekmiş,saçmalamadan devam edecekse ne ala,büyük bir zevkle izlerim yani:)

saol:img-grin2 burada değilde üye olduğum her forumda o imzaları kullanıyorum valla tam bir lost hastasıyım ben saçmalamaz diye düşünüyorum o sonradan saçmalama potansiyeli daha çok bizim yerli yapımlara özgü birşey yabancı diziler iyi başlarsa iyi devam edip öyle de bitiyor genelde

gaby
11-09-06, 14:54
Ayrıca bilmem haberiniz var mı dizideki Charlie ve Kate gerçek hayatta sevgililer..
dizideki kate karekterini oynayan kadın dominic için kocasını terk etti

elizabeth_darcy
11-09-06, 15:40
dizideki kate karekterini oynayan kadın dominic için kocasını terk etti
sevgili olduklarını biliyodum.ama evangeline nın evli olduğunu faln bilimyodum
ya yeter bu bekleyiş o kadar çok soru varki gelsin artık 4 ekim

gaby
15-09-06, 15:23
Teşekkürler Barkin

cropsy
16-09-06, 17:39
Barkın,silen_fairytale;ekledikleriniz için çok teşekkürler,ellerinize sağlık;)

barkın
16-09-06, 22:22
Kitaplar:
Bir süre önce Lost seneristleri bazı kitapların Lost ile ilgili tüyolar içerdiğinii söylemişlerdi.
Daha sonra gerçekten de söyledikleri kitaplar bir bir film'in içinde görünmeye başladı.
İşte Lost'da görünen kitaplar:
Watership Down Yazar Richard Adams
Kate in "in Confidence Man" bölümde ,Sawyer'ın zulasında bulduğu aslında Rahmetli Boone'a ait olan kitap.
Kitapla ilgili bilgi

The Green Lantern Comic Book
Walt'ın resimlerine baktığı ispanyolca kitap."Exodus" Bölümde kitabın Hurley'ye ait olduğunu anlamışdık.
İngilizce tam e-book'u

A Wrinkle in Time Yazar Madeleine L'Engle
Sawyer'ı "Deus Ex Machina" bölümde bu kitabı okurken gördük.
Kitapla ilgili bilgi

The Turn of The Screw Yazar Henry James
"Orientation" Bölümünde, Orientation kasetinin önünde duran kitap.
Kitapla ilgili bilgi
İngilizce tam e-book'u

The Third Policeman Yazar Flann O'Brien
Yapımcılar bu kitabın çok "Lost" ile ilgili önemli bir kitap olduğunu söylüyorlar.Kitap "Orientation" bölümde Desmond kaçmaya hazırlanırken görülüyor.
Kitapla ilgili bilgi

The Epic of Gilgamesh (Gilgamış Destanı)
Her ne kadar filmde kitabını görmesekde "Collision" bölümünde
Locke'un yaptığı kare bulmacada referans edilmiş.
İngilizce tam e-book'u
Bilgi:Endiku ve Gilgamesh

Bad Twin Yazar Gary Troup
Hurley'inin "The Lon Con" bölümünde bulduğu kitap müsveddesi

Müzikler:
1. Sezon

"Tabula Rasa"
Patsy Cline - "Leavin' On Your Mind"
Joe Purdy - "Wash Away"
"House of the Rising Sun"
Willie Nelson - "Are You Sure"
"The Moth" / "Homecoming"
Driveshaft - "You All Everybody"
"Confidence Man"
Blind Boys of Alabama - "I Shall Not Walk Alone"
"...In Translation"
Damien Rice - "Delicate"

2. Sezon

"Man of Science, Man of Faith" / "Adrift"
Mama Cass Elliot - "Make Your Own Kind Of Music"
"Everybody Hates Hugo"
The Uniques - "My Conversation"
Drifters - "Up On The Roof"
Billy Joel - "Easy Money"
"Abandoned"
Dave Mathews Band - "Stay"
"Collision"
Staind - "Outside"
"What Kate Did"
Skeeter Davis - "The End of the World"
Patsy Cline and Lorreta Lynn - "Walking After Midnight"
"The Hunting Party"
Pousette-Dart Band - "Fall on Me"
"Fire + Water"
The Kinks - "He's Evil"
Perry Como - "Papa Loves Mambo"
"The Long Con"
Glenn Miller - "Moonlight Serenade"
The Duke Ellington Orchestra - "Just A-Settin' and A-Rockin"

Karakterlerin seslendirdiği (:P) şarkılar

"Raised By Another"
Perry Como - "Catch A Falling Star"
Claire, Arlene ve Joseph den evlat vermek üzere olduğu bebeğine söylemelerini istediği şarkı.
"Whatever the Case May Be"
Charles Trenet - "La Mer (Beyond the Sea)"
Shannon'nın bölüm sonunda söylediği şarkı.
"Do No Harm"
"Heart and Soul"
Jack ve Sarah'ın beraber pianoda çalıdıkları şarkı.
"The Greater Good"
James Brown - "I Got You"
Hugo'nun Aaron'a söylediği şarkı.
"Exodus Part 2"
Bob Marley - "Redemption Song"
Sawyer'ın salda bir kaç kuple sölediği şarkı.
"The 23rd Psalm"
The Kinks - "He's Evil"
Charlie'nin Jin ile balık tutarken söylediği şarkı.

elizabeth_darcy
17-09-06, 14:12
bilgileer için sağol barkın

vudoq
29-09-06, 12:49
selam, bana bu diziyi yollama ihtimalin varmi acaba? epey merak ettim de..eger yollarsan yada indirebilecegim link adresi ya da paylasim adresi verirsen cok secinecegim. simdiden tesekkurler.

barkın
29-09-06, 20:42
abc yayın tarihi: 11 Ekim 2006

Flashback:Sun

Bölüm Özeti:
Sayid'in Jack'in yerini bulma planı Sun ve Jin'in hayatlarını tehlikeye sokar. Bu arada Kate ve Sawyer zorlu koşullarda çalıştırılırken Henry Jack'e reddetmesi zor bir teklifte bulunur.

Konuk Oyuncular:
M.C. Gainey - Mr. Friendly
Tania Raymonde - Alex
Paula Malcolmson - Colleen
Michael Bowen - Pickett
Byron Chung - Mr. Paik
Tony Lee - Jae Lee
Sophie Kim - genç Sun
Joah Buley - Luke
Tomiko Okhee Lee - Mrs. Lee
Teddy Wells - Other

Yazar: Jeff Pinkner & Drew Goddard

Yönetmen: Paul Edwards

barkın
29-09-06, 20:44
abc yayın tarihi: 18 Ekim 2006

Flashback:Locke

Bölüm Özeti:
Hurley sahildekilere Jack, Kate ve Sawyer'ın başına gelenleri anlatırken, hatchdeki patlamanın ardından Locke, Eko ve Desmond'a ne olduğu ortaya çıkacak. Claire Paulo ve Nikki yi Jack'in çadırında bulduğunda oldukça şaşıracak.
Bölümde Ian Somerhalder Boone rolüyle konuk oyuncu olarak yer alıyor.

Konuk Oyuncular:
Kiele Sanchez - Nikki
Rodrigo Santoro - Paulo
Ian Somerhalder - Boone
Justin Chatwin Eddie
Joel Himelhoch - Sheriff
Christian Mulkey - Mike
Virginia Morris - Jan
Dion Donahue - Kim

Yazar: Carlton Cuse & Elizabeth Sarnoff
Yönetmen: Stephen Williams

barkın
29-09-06, 20:47
yazı iyi hoş da çevirmek kabus gibi kusura bakmayın....

LOS ANGELES (Reuters) - The cast of "Lost," ABC's hit drama of air crash survivors marooned on a mysterious island, have won one battle -- they beat a 40-year-old virgin and King Kong's girlfriend for the title of 'Entertainer of the Year."
Entertainment Weekly named what it called a group of "treasured islanders," the cast of "Lost," as its Entertainer of the Year, calling the show one of the "biggest cult breakouts since The X-Files."
In second place was Steve Carell, the star of the hit film "The 40-Year-Old Virgin" and the magazine cited him for his ability to play an implausible boob.
"You're telling me I have a gift for the pathetic. I have no idea where my pathetic nature comes from. If I thought about it too long, it would depress me," Carell told the magazine.
Third was Naomi Watts, who plays the blond actress befriended by Kong in the new film reviving the classic tale of ape meets girl, ape loves girl, ape loses girl.
Kayne West, the producer-turned-rapper, was fourth and actress Felicity Huffman was fifth, praised both for her performance in "Desperate Housewives" and as a man on the verge of completing a sex-change operation in "TransAmerica."
Actor/director George Clooney placed sixth on the list with Entertainment Weekly saying that his direction of the McCarthy-era drama "Good Night, and Good Luck" helped transform him into "a man of both passion and principle."
"The one thing you get to do when you're famous is shine a light on something. But if you want to shine a light on something that isn't so palatable, you should expect to catch ... (criticism) for it and take it," Clooney told the magazine.
Completing the top 10 were in order: actor Vince Vaughn, pop star Gwen Stefani, children's book hero Harry Potter and rising Hollywood star Terrence Howard, who the magazine said "stunned audiences with Oscar-caliber performances in not one but two of the year's best independent films, "Crash" and "Hustle and Flow."

gaby
03-10-06, 10:29
yarın büyük gün amerikada yayınlanacak öldüm meraktan acaba digitürk ne zaman başlar göstermeye

elizabeth_darcy
03-10-06, 10:46
evet çok heyecanlı.ben hemen indircem

elizabeth_darcy
08-10-06, 12:07
3 sezon 1. bölümü izleidm

SPOLİLERRRRR
başlangıç güzeldi ama devamı durağandı.
jullietin surat ifadaeleriyle başladı.bi kitap okuma seansı sonra sarsıntı ve herkes dışarıya çıktı sanki bi uçak bekliyolarmış gibi havaya baktılar ve uçak düştü.henry(ben) liste istedi ve ethan ları gönderdi.yani beklenen bişey gibi oldu hepsi
.sonra bizim 3 lü.vallahi sağolsun sawyer koparttı beni yemek alma daki ilk deneyimi güzeldi.jack in flaşbeckleri.babası jack yüzünden ölmüş.jack baya psikopat olmuşş ;D.yani 2 sezon adamı iyilerin iyisi yap sonra piskopat çıksın ;D.kate ne yapcaklar anlmadım kızı süslenip püslendirip denize sıfır mükemmel bi kahvalti hazırlamışlar.neden önce sawyer dedin.bunlar nasıl biliyo.kate in sawyeri yada jack i sevdiğini.gerçi baya şeyler biliyolar ya neyse.bide niye jack sawyer ve katen ten farklı bi yere koymuşlar ki...bu bölüm durağandı diğer bölüm aksiyon bekliyorumm

insatiable
12-10-06, 11:55
İlk bolum bıraz yavastı ama bazı soruları yanıtlaması acısından guzeldı.Yavas yavas resım tamamlanıyor:img-artis Ikıncı bolumun altyazısını bulamadım.Haberı olan var mı?:img-help:

insatiable
12-10-06, 19:21
Tesekkur ederım ikinci bolumu izleyen var mı?Ben bastım cok yavas ınıyor.Yarın ancak ızleyebılırım.Jack o akvaryumdan cıkabılecek mı acaba bu bolum?:not_i: Kate ve Sawyer ne yapacaklar parmaklıklar arkasında cok merak edıyorum..

barkın
14-10-06, 17:17
abc yayın tarihi: 25.10.2006

Flashback:Sawyer

Bölüm Özeti:
Sawyer, Kate ve kendisinin kaçış planlarını engellemek için "diğerleri"nin ne kadar ileri gidebileceğinin farkına varır. Jack'in ise "diğerleri"nden birinin hayatını kurtarmak için tekrar doktor kıyafetlerini giymesi gerekir. Bilinmeyen bir araç yapmaya başlayan Desmond'ın hareketleri diğer kazazedelerin kafasını karıştırır.

Konuk Oyuncular:
Kiele Sanchez - Nikki
Rodrigo Santoro - Paulo
M.C. Gainey - Mr. Friendly
Michael Bowen - Pickett
Ian Gomez - Munson
Bill Duke - Warden Harris
Ariston Green - Jason
Dustin Geiger - Matthew
Kim Dickens - Cassidy
Dorian Burns - Gadiyan
Peter Ruocco - Ajan Freedman

Yazar: Edward Kitsis & Adam Horowitz

Yönetmen: Stephen Williams

elizabeth_darcy
18-10-06, 14:58
3/02 spoileeerrr
süper bölümdü tadı damağımda kaldı valla
ya sun öyle seviyodumki.güzel temiz saf bilmem ne kadın ne çıktı.kesin bebek kelden (bu adaanın hiç bi özelliği yok ya).sawyer yine müthişti.gerçi çoçuk yemek yerine durmadan şok yiyo.tabi kate le yakınlaşmalar oldu.planlar ben tarafından dinlendi.julliet sır kapısı kadında acayip bi soğukkanlılık var bakalım

FACU
19-10-06, 22:54
çok severim ben lost tu çok güzel bir dizi reytingleride harika

insatiable
28-10-06, 01:33
Bölümler ilerledikçe Henry(Ben)i daha çok sever oldum.Çok manyak rol yapıyor jest ve mimikleri harika.Acaba Jack'in gördüğü röntgen Sawyer ınmı?Hani tümör olan.Eğer öyleyse çok üzülürüm.:img-fear2 :img-fear2

cropsy
28-10-06, 16:43
DEV YAPBOZ ÇÖZÜLECEK Mİ?

Digitürk'ünüz olmayabilir, dvd'lerini görmemiş, kısacası bu diziyi hiç izlememiş olabilirsiniz. Fark etmez! bu yazı, LOST'un nasıl ve ne çeşit bir fenomen haline geldiğini anlamak isteyenler için bir rehber

Bir uçak kazası olur ve bir grup insan ıssız bir adaya düşer... Klasik, değil mi? Oysa bu temelle başlayan bir televizyon dizisi, yani Lost (Kayıp) şu anda Azerbaycan'dan İspanya'ya, Rusya'dan ABD'ye kadar uzanan geniş bir coğrafyada milyonlarca insanda 'hastalık' haline gelmiş durumda... "Peki niye?" Bu sorunun gerçekten "onlarca yanıtı var". Her şeyden önce dizi, pek çoğumuzun içinde var olan "doğada bir başına kalma" korkusunu didikliyor... İnsan "Ben o adaya düşseydim ne yapardım?" gibi sorgulamalar içine giriyor.

Her dilden, her milletten!
Sonra... "Lost"ta bir dizide olması gereken her şey var; yakışıklı erkekler, güzel kızlar, gizem, aşk, entrika, eşsiz manzara, doğa üstü güçler ve insanın içinde söndürülmeyen bir merak ateşi yakan gizem... "Televizyon dünyasının en büyük yapbozu" olarak adlandırılan dizi, her bölümde insanın eline farklı bir parça veriyor. Ama o yapboz parçaları çok nadir bir araya geliyor ya da "parçalar bütünden fazla ediyor".
Bir dizide, bir sır ne kadar gizli kalabilir ki? Bir, hadi bilemediniz 5 bölüm sonra açığa çıkar. Ya da seyirci gizemleri görür ve dizi kahramanlarının o sırrı bilmeyişiyle çırpınışlarını izler değil mi? Oysa "Lost"ta öyle mi? Her bölüm, insanın kafasında soru işareti yaratacak bir sonla bitiyor, yanıtı almak için sonraki bölüme geçtiğinizde kâğıdınıza yeni sorular yazılıyor!
E böyle olunca da en normal insan bile "teori manyağı" oluveriyor. İnsanlar çevrelerinde "Lost" izleyen ve sorularına yanıt, dertlerine derman olabilecek, teorilerini paylaşacak insanlar aramaya başlıyor. Bu da yetmiyor pek çok "Lost" fanatiği internet üzerinde forumlar oluşturup milletler arası bir tartışmanın ortağı oluyor. "Lost" efsanesi bir kartopu gibi büyüyor...
"Numaralar" burada da bitmiyor. Karakterlerin çeşitliliği de fanatizme ayrı bir anlam katıyor. Adada Kore'den ABD'ye, Irak'tan Fransa'ya pek çok farklı ülke, dil ve dine sahip insan var bir kere... Hinduizm, Budizm ve Taoizm'den Yunan mitolojisine, Müslümanlık'tan Hıristiyanlık'a geniş bir alanda yüzüyor adadakiler...
Dostoyevski'den Hemingway'e, Charles Dickens'tan Stephen King'e pek çok yazara göndermeler yapılarak "dizi hastası olmanın ezikliğini hisseden" okumuş izleyicilerin gazını alan senaristler, "aşk, entrika, suç, ihtiras, dövüş ve tesadüf"lerle de her kesimden izleyiciyi çekiyor.
"Lost", Türkiye'de CNBC-e'de gösterilen pek çok başarılı Amerikan dizisinin "bisküvilerini ayırıp kremasını yemiş" sanki. Prison Break'teki "kaçış ve planma", The 4400 ve X Files'daki "The Others-Diğerleri" kavramı, Smallville'deki "doğaüstü güçler" dizinin ana öğelerinden...

DVD'si çıkınca 'patladı'
Bir de senaryonun "çift zamanlı" ilerlemesi durumu var ki o da tadından yenmiyor! Kısaca "Lost" bir oyun, ama izleyici mi onunla oynuyor, o mu bizimle dalga geçiyor belli değil! Tabii bu etki, bölümleri üst üste izleyenlerde daha büyük oluyor.
Lost aslında Türkiye'de Digitürk'ün Dizimax kanalında 2005'te gösterilmeye başlandı. Ancak Türkiye'de büyük bir hayran kitlesine ulaşması daha çok DVD'lerinin elden ele dolaşmasıyla oldu.
Ve şimdi 3. sezonun başlamasıyla "Bu adamlar bu senaryoyu nasıl toparlayacak?" sorusu da yeniden günyüzüne çıktı. Oysa"Sana ne!" koltuğunda otur, izle, bekle değil mi? Yok olmuyor; "Lost"un aktif izleyicisi "çok bilinmeyenli bir denkleme dönüşen" dizinin bir çözüme ulaşıp ulaşmayacağını gerçekten kendine dert ediyor.
"Lost" hakkında her yazı yazan da, bunun suya yazı yazmaktan farksız olduğunu, bir bölüm sonra her şeyin silinebileceğini biliyor. Yine de hiç "Lost" izlememiş olanlara soruluyor: Lost'un kör kuyularında merdivensiz kalmaya hazır mısınız?

cropsy
28-10-06, 16:45
'LOST'LAR ALIŞVERİŞTE GÖRSÜN!
Sıcak su konulunca rengi değişen bardak: Lost'un yaratıcıları, dizinin gördüğü ilgiyi ürünlerle de besliyor. Dizide görülen hemen hemen her şey ve fazlası satılıyor, alıcı da buluyor. Dizi karakterlerinin birer küçük kopyası olan konuşan bebekler (sağda Hurley'ninki var), şapka, tişört, anahtarlık, poster, imzalı fotoğraf, yapboz, DVD ve bilgisayar oyunları, en çok satılanlar. Dizide yenilen "Apollo" marka çikolatalar ile üzerinde dizideki numaraların yazılı olduğu, içine sıcak bir içecek konulduğunda renk değiştiren bardaklar ilginç ürünlerden... http://www.everythinglost.co.uk/ ürünlerin görülebileceği en kapsamlı sitelerden biri.
Bir pakette onlarca ürün "http://www.creationent.com/lost/index.htm" adresinden ulaşılabilecek 'fan club kit'leri satın aldığınızda birçok Lost eşyasına bir anda sahip olabiliyorsunuz.
Bölümleri 'indirin' "Lost"un her bölümü, abc'de yayımlanmasının ertesi günü internetten indirilebiliyor.
Ölü yazardan roman: Mart 2006 itibariyle Lost ile bağlantılı 4 roman piyasaya çıktı. "Endangered Species", "Secret Identity" ve "Signs of Life" ve "Bad Twin"! Bad Twin adlı kitabın yazarı Gary Troup. Burada ilginç olan nokta şu: Kitabın kapağına göre Troup, Oceanic'in 815 numaralı uçuşunda hayatını kaybetmiş yazarın ilk romanı!

Dergisi bile çıkıyor
Dizinin bir de dergisi çıkıyor. Şu an sadece ABD ve Kanada'da satılan derginin geçmiş sayıları, kapakları ve içindekilere şu adresten bakılabilir: http://lostpedia.com

haberden resimler:
http://img230.imageshack.us/img230/332/1wn5.jpg http://img230.imageshack.us/img230/2158/2vu8.jpg http://img235.imageshack.us/img235/3527/3kk7.jpg

bu da haberin linki:
http://www.milliyet.com.tr/2006/10/28/magazin/amag.html

A.P.W.B.D
13-11-06, 07:01
sonunda 3.sezon bölümleri digiturk te yayınlanmaya başlıyor. 26 Aralık tan itibaren dizimax te...

FACU
16-11-06, 18:20
çok güel bir dizi

FACU
16-11-06, 18:21
sonunda 3.sezon bölümleri digiturk te yayınlanmaya başlıyor. 26 Aralık tan itibaren dizimax te...
evet digiturkte yayınlanıcak

FBuse
22-11-06, 21:52
@sienna, denizcim calismalarin cok gzl olmus cnm bnm! cok begendim!

bende gecen hafta ilk kez izledim pek anlamadim ama gzl bi dizimis bundan sonra bakicam ve anlamaya calisicam hehe =) anladigim kadariyla 2 hayat var birisi ucak kazasindan önceki hayat biride sonrasi ama baska biseyde henüz anlayamadim hehe =)

sienna
24-11-06, 13:02
sağol buseciğim,kesinlikle izlemeni tavsiye edrim,mükemmel bir dizi..
http://img91.imageshack.us/img91/969/sienna1vd0.jpg http://img91.imageshack.us/img91/7687/sienna13bm9.jpg http://img91.imageshack.us/img91/7028/sienna113mi8.jpg

http://img91.imageshack.us/img91/7785/sienna12gb9.jpg http://img19.imageshack.us/img19/1420/sienna116ps4.jpg http://img167.imageshack.us/img167/4938/sienna117ly7.jpg

cropsy
26-11-06, 15:12
ikinci sezon bölümlerini izleyemedim nereden bulabilirim?
baya önceki sayfalarda bir arkadaş(adını hatırlayamadım şu an) kendisinde 1. ve 2.sezonun tüm bölümlerinin olduğunu,isteyenlere linklerini verebileceğini söylemişti..eğer tüm sayfalara bakarsan bulabilirsin bu konuyla ilgili bir bilgi..

3.sezondan da birkaç bölüm eklenmişti yanlış hatırlamıyorsam,2.bölümü de eklenmiş olabilir..önceki sayfalara bakılması lazım..

denizciğim seni bu sayfada da görmek ne güzel..çalışmaların harika olmuş her zamanki gibi,ellerine sağlık..bir ara mutlaka kullanacağım..

8nil8
27-11-06, 13:13
Arkadaşlar 3. sezon 8. bölüm ne zaman çıkar bilen varmı?

14 şubat ta amerikada yayınlancak

fawwka
27-11-06, 22:39
http://www.sabah.com.tr/2006/11/18/cpsabah/im/83A837A0F10F194798A09117b.jpg

Kaybolanlar Kulübü

Uçak kazası sonucu sırlarla dolu bir adaya düşenlerin yaşadıklarını anlatan dizi Lost'u fenomen haline getiren aldığı ödüller değil, yarattığı fanatikler oldu. Saatlerce ekrana çakılıp, dizinin bölümlerini peş peşe izleyenlerin sayısı bizde de hızla artıyor. Fanatikleri bu diziyle hayatlarının değiştiğini bile söylüyor.

Lost izlediler hayatları değişti

Her bölümünde milyonlarca kişiyi ekran başına toplayan Lost, uçak kazası sonucu sırlarla dolu bir adaya düşen insanları anlatıyor. Seyirciyi merak ve heyecan içinde bırakan dizi kısa sürede Türkiye'de de ekran başından kalkmayan fanatiklerini yarattı.

Dünya bu diziye çıldırdı. Şimdi sıra sizde!' İşte böyle tanıtılıyor, sokaklarda gördüğümüz yeni reklam kampanyasıyla Lost. Pek abartıldığı da söylenemez, dünya bu diziye gerçekten çıldırdı. Milyonlarca kişi bu diziyi, kahramanlarını ve adanın sırrını konuşuyor. Lost izleyen birkaç kişi bir araya geldiği zaman kısa sürede etrafta adayla ilgili teoriler uçuşmaya başlıyor. Aslına bakarsanız Lost adeta salgın bir hastalık gibi. İzleyen herkes birbirine tavsiye ediyor ve fanatik sayısı her geçen gün artıyor. Şifreli bir kanalda yayınlanmasına rağmen Türkiye'de bile kendi fanatiklerini yaratmayı başaran Lost, ilk olarak Amerika'da ABC kanalında 2004 güz döneminde ekrana geldi. İlk bölümünün 5 milyon doları bulan maliyeti, yapımcı müdürün işten kovulmasına neden olmuştu. Sonra gördükleri ilgi karşısında önüne kırmızı halılar sererek yeniden davet edeceklerini bilmeden tabii... En iyi TV Drama Dizisi dalında 2005 Emmy ve Altın Küre ödüllerini alan Lost, Türkiye'de Digitürk'ten yayın yapan Dizimax'te yayınlanıyor. Ama Lost fanatikleri Dizimax'in yayınlayacağı bölümleri beklemiyor. Yeni bölüm Amerika'da yayınlandıktan yaklaşık dört-beş saat sonra, hem de Türkçe altyazıyla internetten indirilebiliyor. Herkes işini gücünü bırakıp yeni bölümü izlemek için ekranın karşısına geçiyor. Dediğimiz gibi neredeyse bir bağımlılık haline gelen Lost'un izleyicileriyle görüştük ve dizide ne bulduklarını konuştuk. İşte 'Lost izledim hayatım değişti,' diyecek kadar bu dizinin fanatiği olanların söyledikleri...

'İzledikçe, kafam iyice karışıyor'

Nurbanu Anter
(31 - SONY BMG Türkiye Basın ve Tanıtım Müdürü)
İlk sezonu neredeyse birkaç günde, sadece zorunlu ihtiyaçlarımı gidererek verdiğim aralarla izledim. Ardından ikinci sezonun da peşine düştüm. Her bölümde bazı belirsizlikler çözülecek, bazı sırlar açığa çıkacak diye beklerken olaylar iyice karıştı kafamda. Kendimi bir anda internette 'Lost çılgınlığı' ile ilgili forum ve siteleri araştırırken buldum. ATM'lerden para çekerken duyduğum sesleri bile hatch'deki (dizideki ambar) sesler zannetmeye başladım. Jack, Kate, Sawyer, Hurley ile yatıp, onlarla kalktım. Etrafımdaki tüm yakın arkadaşlarıma da bu hastalığı bulaştırdım. Bütün bu adada yaşananlar rüya mı? Yoksa bu insanlar hükümet tarafından bazı deneyler için bu adaya yollanan denekler mi? Cevapları merakla beklemekteyim.

'Hayatımda izlediğim en iyi dizi'

İmdat Beşikçi
(34 Muhasebeci ve lostforum.gen.tr sitesinin sahibi)
"Lost bence bir salgın hastalık gibi, bir kere izlediniz mi bir daha bırakamıyorsunuz. Çünkü hep soru işaretleri var ve bu soru işaretleri yavaş yavaş çözülmeye başlıyor, insanı meraklandıran da bu. Adaya düşen insanların, geçmiş hayatlarında bir şekilde birbirleriyle karşılaşmış olmaları çok ilginç. Bu da insanı ekran başına kilitliyor. İlk iki sezonu orijinal DVD'sinden izledim. Ama ne izlemek; günde üç, dört bölüm, bazen gece iki, üçlere kadar izledim. Lost, hayatımda izlediğim en iyi dizi. Olayların altında yatan sırrı kimse çözebilmiş değil, bu konuda forumumuz da dahil tüm dünyada bir çok teoriler üretiliyor. Zaten diziyi yazanlar da bu teorilerden faydalandıklarını belirtiyorlar. Bir noktaya kadar bir fikir üretebiliyorsunuz ama bölümler yayınlandıkça ya yanıldığınızı anlıyorsunuz ya da bir yerden sonra bir çıkmaza girdiğini düşünüyorsunuz."

' Lost'un başarısı merak yaratması'

Ulvi Bahtiyar (37 - İnşaat mühendisi)
Banu Bahtiyar (33 - Avukat)
Lost önümüze parça parça sunulan bir puzzle oldu. Lost'un ne olduğunu bulmak için zaman geçirir olduk doğrusu. Maalesef üçüncü sezonun altıncı bölümüne geldiğimizde elimize geçenlerin toplamı SIFIR. Lost'un başarısı merak. Başka hayatların geçmişleriyle hesaplaşmalarını seyrederken, bir yandan da adanın gizemini çözme yolunda Jack, John, Sawyer, Kate ve diğerleriyle maceraya atılıyorsunuz. Ama nafile... İşin cazip yanı da bu aslında. Sırrı çözmenize izin vermiyorlar. Tam 'Hah...' dediğiniz anda, senaristlerin başka bir sürpriziyle karşılaşıyorsunuz. Sanırım hepimiz, soru işaretleri arasında boğulmanın cazipliğinden bahsediyoruz."

'Seyrederken kendinizi yiyip duruyorsunuz'

Özgür Can Öney
(26 - maNga'nın davulcusu )
Eşim sayesinde Lost'u keşfettim. Her türlü fikrin ya da senaryonun tükendiğini düşündüğüm bir anda bu kadar farklı, bilimkurgu ve psikolojiye bu kadar açık bir dizi olması hoşuma gitti. İnsanı çok fazla düşündürüyor. Gayet keyifli bir gerginlik içinde 'Şimdi ne olacak?' diye kendinizi yiyip duruyorsunuz. Çok sürükleyici ve güzel bir senaryosu var, hemen herkes kendini bir karakterle ya da birkaç karakterin farklı özellikleriyle özdeşleştirebilir. Ayrıca her bölümün çözüldüğü anda, diğer bölümü de izlemezseniz sizi meraktan uykusuz bırakacak ipuçlarıyla karşılaşıyorsunuz. İzlemeden uykusuz kalacağıma, izleyip uykusuz kalayım diyorsunuz. İlk iki sezonu birkaç gün içinde sabahlayarak izledik. Şimdi üçüncü sezondan ilk üç bölümü izledik ama artık izlemediğimiz bölüm sayısı azaldığı için zamanla ilgili bir problemimiz yok. Dizinin sonunda, kayıp kıta Atlantis'le bir bağlantı kurulursa hiç şaşmam.

fawwka
27-11-06, 22:40
'Rahat rahat izlemek mümkün değil'

Kazım Karagülmez
(26 - Gazeteci)
Televizyon izlerken 'Ne arayabilirim ya da ne beklerim?' diye düşünüyorum. Bunun en doğru yanıtı Lost galiba. Oyunlarla dolu. Oturup rahat rahat izlemek mümkün değil. İnsanı içine çekiyor, başka bir şeyle ilgilenemiyorsunuz. TV bile izlemeyen beni ekranın karşısında esir aldı. Bu biraz, çocukken en sevdiğim çizgi filmi bir hafta boyunca heyecanla beklemeye benziyor. Bu yaşta aynı şeyi yaşayacağımı hiç düşünmezdim. Lost izleyen iki kişi yan yana geldiğinde masadaki 'diğerleri' ile bağlantıları kopuyor. Heyecanla diziden bahsetmeye başlıyorlar. Git gide yayılan gizli bir işbirliği gibi bu dizi... Lost'ta yanıtı olmayan o kadar çok şey var ki, her şeyin mantıklı bir nedeninin olduğunu umuyorum. Nedeni çok eğlenmek isteyen biri bile olabilir. Bunca insanla dalga geçen...

'Bana DVD oynatıcı aldırttı'

Melis Danişmend
(29 - Gazeteci)
Bu senenin başında bir arkadaşımın evinde televizyon izliyorduk. 'Durun Lost diye süper bi dizi var, onu indirdim internetten,' dedi. Adını duymuştum ama konusundan bihaberdim. 'Bir uçak adaya düşüyor,' diye söze girince 'Aman aman,' dedim, 'kalsın.' Uçak korkum var, düşmeli hiçbir şey izlemem. Fakat play'e çoktan basmıştı. Hani ilk görüşte aşk denir ya, Lost benim için öyle oldu. Gizemliydi ve inanılmaz sürükleyiciydi. O gece üç-dört bölüm peş peşe seyrettik. Sonrasında ise Lost seyretmek için kıvranmaya başladım. Arkadaşımın evine gidip gelmekle olmayacağını anlayınca, ilk iki sezonun internet kopyalarını buldum. DVD player'ım kopya CD okumadığı için yeni DVD oynatıcı aldım. Dizinin bulmaca gibi olması hoşuma gidiyor. Ve çok dozunda bir gerilim var. Bu arada konu Lost'tan açıldığında, izlemediğim bölümlere dair bir şeyler söylenmeye başlanırsa hemen kulaklarımı kapatıp şarkı söylüyorum.

'Lost manyağı oldum, arkadaşlarımı unuttum'

Ersu Akgüner
(27 - Organizasyon Genel Koordinatörü)
Lost'ta bugüne kadar bir televizyon dizisinde arayıp da bulamadığım her şeyi buldum. Gerilim, macera, aşk, polisiye, her şey var. Dizinin tansiyonu çok iyi ayarlanmış. Her adımı bulmaca gibi. Bir cuma akşamı iş çıkışı Lost'un birinci sezonunun DVD'lerini alıp arkadaşımın evine gittim. İlk kez Lost'u izleyecektik. Hafta sonu için de bir aydır görüşmeyi ertelediğim arkadaşlarımla sözleşmiştim. Sizce hafta sonu onlarla görüşebildim mi? Tabii ki hayır! Arkadaşlar çok üzgünüm ama hasta değildim, Lost manyağı olmuştum ve evden çıkamamıştım. Lost'ta karakterler sadece fiziken değil psikolojik olarak da kayıplar ve kendi iç dünyalarında sürekli geçmişleriyle hesaplaşıyorlar. Senaristler tüm olayları nasıl açıklayacaklar çok merak ediyorum doğrusu.

'Diziyi izleyince rahatlıyorum'

Varol Yaşaroğlu
(38 - Karikatürist)
Açıkçası Lost'u izlediğimde nedenini tam açıklayamadığım bir 'rahatlama' duygusu yaşadığımı söyleyebilirim. Çoğu zaman bir an önce eve dönüp diğer bölümlerini de izlemek istedim. Sanki o gün izlediğimde bir şeyler sonuçlanacaktı ve ben daha da rahatlayacaktım. Ama öyle olmadı hiç. Sonuçta olgunluk yaşımda böyle bir şey yaşayacağımı pek düşünmezdim. Bence insanları bu kadar sarmasının en büyük nedeni 'merak' duygusu. Bir nedeni de insancıl olması ve psikolojik boyutu. Her insan diziyi izlerken kendi yaşamına yönelik sorgulamalar yapabilir. Bazen tatil günü öğlen başlayıp gece geç saatlere kadar diziyi izlediğim oldu. Mutlaka ardından gelecek bölümü de izlemek zorunda hissediyorsunuz kendinizi.

'İşe üç saatlik uykuyla gittim'

Önder Kiremitçi
(33 - Halkla ilişkiler uzmanı)
Toplam altı dvd'deki 24 bölümü izlemek için sabahlara kadar oturup, işe üç-dört saatlik uyku ile gitmeye başladım. İkinci sezon bittiğinde bir bağımlının yaşadığı titreme vücuduma yayıldı. Çünkü üçüncü sezonun Amerika'da gösterime girmesine üç hafta vardı. Lost seyirciyi daha ilk saniyelerden itibaren adrenalin, heyecan ve milyonlarca soru işaretinin içinde bırakıyor. Adanın esrarını her karakterin ağzından çıkan bir kelimede arıyorsun. Kendi teorilerini, kendi kahramanlarını yaratıyorsun. Uzun saatler DVD'de diziyi izleyince mutfağa gittiğimde dizi karakterlerinden birini göreceğimi düşünmeye başlamıştım. Zaten bu dizinin en güzel yanı herkesin kendine göre bir Lost'u var.

'İlk görüşte aşkı yaşadım'

Sinan Demirez
(28 - Reklamcı)
Lost ile 40 dakikada birçok duyguyu aynı anda yaşıyorsunuz. Tüylerinizi diken diken edebiliyor, hüzünlendirebiliyor, güldürebiliyor, heyecanlandırabiliyor, korkutuyor ve eksiksiz her 40 dakikada hep merak ettiriyor. Çok rahat söyleyebilirim ki 'ilk görüşte aşk'tı yaşadığım. Birinci sezonun sonuna geldiğimde iki soluksuz gün geçirmiştim ekran başında. Öyle ki, yağmur çamur demeden kaçırmadığım Beşiktaş maçının biletini yakmak bir yana, yanı başımda duran kumandayla Lig TV'yi açmak bile içimden gelmemişti Lost'u bölüp. İkinci sezonu tamamen bitirdiğim bir sonraki hafta sonu ise, bana iki kilo aldıran, dışarı adım atılmamış heyecan dolu bir periyottu.

Sabah
EYLEM BİLGİÇ

Haberin Linki (http://www.sabah.com.tr/cp/yas113-20061118-101.html)

VeNoM
28-11-06, 07:56
bende 3.sezon 4. bölüm e kadar izledim ve manyağı oldum evde arşivledim duruyor ama devamını da görmek isterim digitürk hangi kanal da veriyo devam bölümleri yani evde yokta üst katta alt katta dayılarda amcalarda var digitürk onlarda izlemeyi düşünüyorumda yardımcı olursanız :D

8nil8
28-11-06, 13:13
dizimax te 3. sezon 26 aralık ta başlıcak

dea
03-12-06, 19:02
su an kimse yok forumda ama yinede herkese merhaba.ben burda yeniyim,diziyi 2.sezsonuna kadar izledim geri kalan bolumleri bu hafta icinde izlemeyi umuyorum ama bisey duydum foxy (jack)ayrılacakmıs galiba dogrumu bilen var mı?ben abc nin sitesine girdim forumlara baktım herkes jack-kate-sawyer ask ucgeninden konusuyor bu konudan pek bahseden yok.bilgisi olan birisi varsa lutfen yazsın.tesekkurler

ya birde bisey daha istiycem ben uzerinize afiyet tam bir bilgisayar cahiliyim ve su avatar isinden hic anlamıyorum.anlayan ve vakti olan bir arkadas bana bir jate avatarı yapabilir mi??

gaby
04-12-06, 10:52
3.sezon ilk 6 bölümü syretttim ve resmen deliriyorum bunu nasıl yaparlar anlamış değilim nasıl şubat 7 ye kadar bekleyebilirim ki

Ama bölümlerin her biri birbirinden güzeldi bence 3. sezon 2. sezondan daha iyi başladı 2. sezonda hatch olayını çevirip çevirip göstermişlerdi 3. sezonda hiç tekrar yok olaylar tam gaz ilerliyor:happy0064

8nil8
04-12-06, 13:13
ewt bende duydum foxy nin ayrılcaını ancak şu anda spekülasyondan ibaret. resmi bi açıklama yok. her ne kadr jack karakterini sewmesemde ölmesini istemem dorusu

dFKto
04-12-06, 20:24
Ayrılmaz umarım. Jack karakterini seviyorum ben. En az sevdiğim karakter Kate.

gaby
05-12-06, 10:47
istemiyorum çıkmasın matthew fox ben 2 senedir Jack piskopatlaşacak diye bekliyorum şimdi tam istediğim gibi olmaya başladı çıkcak mı?

dea
05-12-06, 18:12
ya abc nin sitesine girip bakıyorum ordada bisey yazmıyo foxy ile ilgili sadece forumlarda ve bir iki gazete yazısında gordum ayrılma ihtimalini.bilmiyorum nekadar dogru!buarada 8nil8 imzandaki yazı asla gercegi ifade etmiyor biliyosun dimi?:icon_whis

8nil8
05-12-06, 19:53
gerçekler acıdır dea.:img-wink:kabul etcen artık. yapımcılar bile üçgenin sonlandıını söledi

FBuse
07-12-06, 10:50
denizcim, bütün calismalarin tek kelimeyle MÜKEMMEL!

gaby
07-12-06, 11:25
gerçekler acıdır dea.:img-wink:kabul etcen artık. yapımcılar bile üçgenin sonlandıını söledi

bitsin zaten artık insanın içini baymasınlar ben Julieti sevdim gözü kara ve hafif piskopat bir kadın Jackle yakışcaklar bence hem benim tahminime göre Jack bir süre daha otherslarla kalıcak bu yüzden anlamsız olur kate-jack ikilisi

8nil8
07-12-06, 13:13
bence de juliet le daha çok yakışıolar, hem ayrıca kate sawyer la beraber olduktan sora nası dönsün jack e. bu üçgeni bitirmeleri ii oldu ama sanırm başka bi üçgen yapcaklarmış. desmond-claire-charlie arasında

dea
09-12-06, 08:16
arkadaslar hicbisey bitmis degil tam tersine hersey yeni baslıyor...dogrudur foxy film cekimleri nedeniyle bir sure ayrı kalacak gercek losties den ama birsure tamamen degil.ve dondugunde hersey cok guzel olacak eminim.yani ,i have faith....bu arada su juliette hatunu bence lost'a giren gelmis gecmis en ama en itici yaratık .anna luc.'dan bile gıcık kendisi yaw.bi lafımda sawyer'a olacak tez vakitte kendini toparlayıp o ilk sezondaki tatlı gıcıklıgına donmesini bekliyorum.oyle aygın baygın bakmalar,asklar meskler ona hic yakısmıyo.

gaby
11-12-06, 11:08
bence de juliet le daha çok yakışıolar, hem ayrıca kate sawyer la beraber olduktan sora nası dönsün jack e. bu üçgeni bitirmeleri ii oldu ama sanırm başka bi üçgen yapcaklarmış. desmond-claire-charlie arasında

desmond ve claire tutarım ben zaten charlie ölsün diye bekldedim durdum 1. sezondan beri 3. sezon oldu herif hala yaşıyor desmond zaten çok tatlı

Aslı_01
11-12-06, 13:34
denizcim calsmalar süper cnm :) bu diziyede bayılıorumm baslamsını ilkle cekiorum ;);)

bark
12-12-06, 20:26
bence bugüne kadar yapılan en güzel dizi, locke ve sawyer süper karakterler gerçekten.

Mojima
13-12-06, 22:06
Öncelikle merhaba,

Bütün sezonları yeni izledim.Aslında üzüldüm Jack'le Kate olmasını istedim ama Sawyer'la oldu madem daha da Jack'e döndürmeye çalışmazlar umarım.Bilmiyorum ama Juliet'e kanım ısındı ve o da Jack'e kaptırdı kendini...Bu arada Jack'in karısı çok güzeldi ya Juliet rolüne onu alsalardı keşke :(

Mojima
14-12-06, 22:16
@A.P.W.B.D resimler için teşekkürler.

supercem291
21-12-06, 15:28
Oy kullanabileceğimiz adres:

http://www.tv.com/feature/bestof2006/

LOST'un aday olduğu dallar:
Yılın en iyi show'u
En iyi drama
Ateşli aktris
En iyi bölüm "Live Together,die alone"

çabuk olun en iyi drama dalında lost geriye düştü.
oy atmayanı black smoke kapsın:):img-help:

fawwka
22-12-06, 01:31
http://www.sabah.com.tr/2006/12/22/gny/im/82C3F8666717EB46AA880EA3b.jpg

Lost'un 3. sezonu başlıyor

Tüm dünyanın hakkında konuştuğu 'Lost' adlı dizinin 3. sezonu, 26 Aralık Salı'dan itibaren Digitürk'ün Dizimax kanalında. 'Lost' çılgınlığı; gizemleri ve aklımızda bıraktığı soru işaretleriyle devam edecek. Jack, Kate ve Sawyer, 3. sezonu 'Diğerleri'nin tutsağı olarak esaret altında açıyor. 'Diğerleri'nin kim olduğu ve ne istedikleri, yeni sezonun yanıt arayacağı başlıca sorular... Adada aşk maceraları ise ön plana çıkıyor; Jack ilgisini yeni, gizemli bir kadına yöneltiyor. Sun ve Jin, hamilelik döneminin mutluluğunu yaşıyor. Locke ve Sayid; Jack, Kate ve Sawyer'ı kurtarmak için harekete geçiyor. Ambarın patlamasının ardından kaybolan Locke'un yazgısının ne olduğu da yeni bölümlerde açıklık kazanıyor...

http://www.sabah.com.tr/gny/gny152-20061222-200.html

hattori ha
24-12-06, 00:38
sonunda başlıyor...çok mutluyum. digitürk alma sebebim geri dönüyor ;)

hydatron
24-12-06, 07:40
26 Aralık'tan itibaren başlayacak olan LOST severek ve merakla izlediğim dizilerin başında gelir!İnşallah bu sezonda kaçımadan izleme şansına erişirim:img-blush

8nil8
24-12-06, 11:23
ben aslında netten hepsini izledim ama bi daha izlemenin bi zararı olmaz:)

A.P.W.B.D
24-12-06, 15:55
yok ama tvde izlemesi çok daha iyi oluyor ben netten de izliyorum tvde izlemek gibi olmuyor

gaby
25-12-06, 13:07
yok ama tvde izlemesi çok daha iyi oluyor ben netten de izliyorum tvde izlemek gibi olmuyor

bencede altyazılar falan daha özenli oluyor 1 kere daha izlerim noolcak:img-yes:

Aslı_01
27-12-06, 14:45
ohhh sonunda basladı :):) ilk bölümde hatırlatmalar fln wardı ama her haliyle güsel 20 kere fln izlerim sıklmadn :):) kate avt. by me ;);)
http://img185.imageshack.us/img185/3578/evicon2vy9.jpg (http://imageshack.us) http://img185.imageshack.us/img185/1748/evicon3st0.jpg (http://imageshack.us) http://img185.imageshack.us/img185/3528/evicon4ac8.jpg (http://imageshack.us)

A.P.W.B.D
27-12-06, 15:25
yalnız ben özeti görünce kaldım öyle yeni bölüm verilecek diye pek sevinmiştim

8nil8
27-12-06, 19:33
ben de yeni bölüm die oturdum, bi baktım Ben anlatıo bişiler

gaby
28-12-06, 11:22
özet bölüm fena olmamış yeni bölümleri syrettiğim için çok sinir olmadım 7 şubata kadar beklicez zaten

kadelen
28-12-06, 16:11
arkadaşlar ben 2. sezonun 16. bölümünde kaldım we 1 hafta içinde yetişmem lazım 3. sezona o yüzden bölümleri indirebileceğim bi site verirseniz bana çok sevinirim

fawwka
30-12-06, 01:00
http://www.sabah.com.tr/2006/12/30/gny/im/B16C1DCDC5D8EA4AB362A623b.jpg

Yeni sezon başladı Lost fanatikleri bayram ediyor

Amerika'dan sonra, gösterildiği her ülkede izleyenleri ekran başına kilitleyen 'Lost', üçüncü sezon bölümleriyle Digitürk'te yeniden hayranlarıyla buluştu. Ülkemizde de geniş bir hayran kitlesi bulunan dizinin yeni sezonu, Amerika'da fırtınalar estiriyor. İşte, fanatikleri için Lost'un dünden bugüne hikayesi....

Televizyon icat olduğu günden beri Amerikalı dostlarımız sağolsun, her zaman bizi oyalayacak bir dizi mutlaka buluyor. 60'larda 'Görevimiz Tehlike', 70'lerde 'Kaçak', 'Charlie'nin Melekleri', 80'lerde 'Mavi Ay', 'Miami Vice', 90'larda 'Kuzeyde Bir Yer', 'X Files', 2000'lerde 'The Sopranos', 'Desperate Housewives' ve bu zincirin son halkası 'Lost'! Hem Amerika'da hem de ülkemizde şu sıralar bir 'Lost' fırtınası esiyor. 4 Ekim'de Amerika'da üçüncü sezonu başlayan (Bizde de 26 Aralık'ta başladı) dizi, gerek oyunculukları, gerek çekimleri, gerekse de öyküsüyle son derece kaliteli bir yapım. İlk iki sezonu (birinci sezon 24, ikinci sezon ise 23 bölüm) ABD'de her hafta ortalama 20 milyon izleyiciyi ekran başına toplamayı başarmış. İngiltere'de dizinin ilk bölümü 6 milyon kişi tarafından izlenmiş ki bu Kraliçe'nin ülkesi için bir rekor! Dizinin konusu kısaca şöyle; Oceanic Havayolları'na ait 8-15 sefer sayılı yolcu uçağı Avustralya-Amerika seferi sırasında Büyük Okyanus'ta bir adaya düşer. 48 yolcu kurtulur! Ada bildiğimiz adalardan değildir. Yolcular da adanın bildiği yolculardan değildir. Her şey gizemli bir hal alırken, yolcular da adadan bir türlü kurtulmayı başaramaz...

SENARYOSU SÜREKLİ ŞAŞIRTIYOR

Aslında Lost'la ilgili yazılacak tonla şey var; adadaki kutup ayısından başlayıp, lanetli sayılara, kahramanların okudukları kitaptan dinledikleri şarkılara kadar! Dev bir labirent gibi bu dizi; çıkışı bulayım derken daha da içine dalıp, daha da kayboluyorsunuz. Gerçi sıradan bir izleyici için bunların çok da önemi yok! Çünkü her bölümün sonunu insanın midesine kramplar sokan bir merak unsuruyla bitiren senaryo ekibi de, daha nereye kadar gideceklerini bilmiyor! ABC televizyonunun yöneticisi Lloyd Braun'un bu sıradışı hikayesini; J.J Abrams ve Damon Lindelof kağıda dökmüş. Lindelof, dizinin pilot bölümünün, oyuncu seçimi, senaryo, çekim, kurgu dahil 11 haftada yaklaşık 14 milyon dolara mal olduğunu anlatıyor. NORMAL BİR ADAYA DÜŞMEDİLER Lost, yayınlandığı akşam Amerika'da 19 milyona yakın izleyiciyi ekran başına topladı. Bu sayı ortalama 28-30 milyon izleyici çeken 'Crime Scene Investigation'a nazaran azdı ama kanal izlenme oranlarından memnun kaldı ve Lost çok geçmeden bir fenomen olarak televizyon tarihindeki yerini aldı! İnternette açılan hayran siteleri, forumlar ile dizinin ünü kulaktan kulağa yayıldı. Lost'un genç yaratıcıları J.J Abrams ve Damon Lindelof, dizinin geldiği noktadan memnuniyetlerini dile getirseler de başlangıçta ne yazacakları konusunda hiçbir fikirleri olmadığını söylüyor. Lindelof o günleri şöyle anlatıyor: "Adaya düşen bir uçak ve kurtulanlarla ilgili bir hikaye istendiğinde J.J'le farklı bir şey yapalım istedik. Ada normal bir ada olmazsa ve yolcular adadan da garip olursa elimize bir çok done geçeceğini düşündük. İkimizin de çok iyi birer 'Alacakaranlık Kuşağı', 'X Files' izleyicisi olmamız dizinin hikayesinin gelişmesine oldukça katkıda bulundu." Abrams ve Lindelof oyuncuları seçerken de farklı bir yol izlemiş. Seçmeye gelen oyunculara önce diğer roller okutulmuş. Hatta çok beğendikleri bazı oyuncular için karakterler yaratılmış. İkili, Jorge Garcia'yı 'Curb Your Enthusiasm' dizisinde görüp mutlaka Lost'ta olmalı diyerek onun için 'Hugo Hurley Reyes' karakterini yazmış. Seçmeler sırasında Yunjin Kim'i o kadar sevmişler ki orijinal senaryoda Japon olan evli çifti Güney Koreli'ye çevirmişler. Damon Lindelof, bölüm hikayelerinin nasıl çıktığını da şöyle anlatıyor: "Senaryo toplantısında bu bölümde kimin öyküsünü anlatalım diye başlıyoruz. Karaktere karar verdikten sonra da öykünün adayla bağlantısını nasıl yapacağımızı kararlaştırıyoruz. Sonrası geliyor..."

Ünlülerden diziyle ilgili görüşler:

Aslı Tandoğan (Oyuncu): Yayınlanmadan getirtiyorum
Başından beri takip ediyorum. Türkiye'de yayınlanmadan bölümlerini Amerika'dan getirtiyorum. Arkadaş çevremde çok popüler. Senaryosu çok başarılı. Düğümü çözdüğünüzü düşündüğünüz her an iyice karışıyor işler...

Ayça İnci (Oyuncu): Kaçırmadan izliyorum
Başından itibaren izliyorum. Çok beğendiğim bir dizi. Kurgusu, çekim kalitesi, senaryosu, oyunculuklar çok başarılı. Kaçırmamaya çalışıyorum. Kaçırdığım zaman kayıttan izliyorum. Bende zaten bütün eski bölümleri mevcut.

Cem Davran (Oyuncu): Ben pek sevmedim
Etrafımdaki herkes izliyor diye ben de oturup izledim. Ama pek sevemedim. Ben daha çok 24'ü seviyorum. Daha gerçek ve sıcak geliyor. Lost, doğaüstü olaylarla dolu. Bana Amerikan fabrikasyon işlerinden biri gibi geliyor.

Birol Güven (Senarist): Dizi merak uyandırıyor
Bence Lost, dünyanın içinde en çok merak unsuru olan dizisi. Ben bu yönünü çok beğeniyorum. Bir sonraki bölümü merakla bekletme işini Amerikalılar iyi başarıyor. Bir de dizinin gerçek mi gerçeküstü mü olduğuna karar veremiyor seyirci. Artık finalde göreceğiz.

http://www.sabah.com.tr/gny/gna113-20061230-200.html

jade_tuana_89
02-01-07, 07:52
süper bi dizi ama izleyemiorum ne yazık ki :( inş yazn 1.bölümden itibaren izlicem

8nil8
02-01-07, 10:45
3. sezon için yeni 1 dakkikalık promo video daha çıktı, izlemek isteyenler ******* da bulabilir

Mojima
04-01-07, 17:31
Dizi çok kötü 1 yerde bitti.Şubata kadar nasıl dayanıcam bilmiyorum.Bir kaç promo gösterdiler ama yeterli olmadı.Bu arada sahilde bizim Kate ile Sawyer'ı yakalıyorlardı ama sonrası ne olur bilemem...

j_deep
04-01-07, 19:37
arkadaşlar bende lostun 1. ve 2. sezon bölümlerini izledim.Şimdi 3. sezon bölümleri nerede yayınlanmakta bilen varmı merak ediyorum.Geçen gün dijiturkde reklamları dönüyordu.

Vivera
04-01-07, 19:48
normalde Digitürk 5 nolu dizimax kanalında aralığın son haftasında başlamış olması lazım lostun 3.sezonunun Lost gibi bir dizinin Cnbc-e veya tv8 gibi bir kanalda orjinal diliyle yayınlanmasını isterdim.

A.P.W.B.D
04-01-07, 20:11
başladı zaten dizimax'te bir özet ve 1. bölüm verildi şimdiye kadar

8nil8
04-01-07, 20:49
Dizi çok kötü 1 yerde bitti.Şubata kadar nasıl dayanıcam bilmiyorum.Bir kaç promo gösterdiler ama yeterli olmadı.Bu arada sahilde bizim Kate ile Sawyer'ı yakalıyorlardı ama sonrası ne olur bilemem...

izlediim son promo da kate ve sawyer bi bota atlayıp gidiolardı

She7a
05-01-07, 03:28
4.sezon bizde'de direk 7 subat'da baslar mı.
baslamazsa dayanamam netten indiririm zaten.
reklamını gordum dayanamam sanırım sabretmeye. =)

ikarus75
06-01-07, 09:04
arkadaşlar ben 2. sezonun 16. bölümünde kaldım we 1 hafta içinde yetişmem lazım 3. sezona o yüzden bölümleri indirebileceğim bi site verirseniz bana çok sevinirim

Öncelikle Lost dizisinin ilk 2 sezonunun dvd 'ni internetten 10 ytl ye satın aldım.Tabii banka havalesi hariç.Fakat deydi doğrusu.3 günde 1 sezon seyredince insan bir hoş oluyor.Neyse sezonları bitirdim tam Lost u unutmaya başlamışken bu sefer 3. sezonu internete düştü hadi onlarıda (ilk 6 bölümü )bir solukta izledim.İşin gerçeği şuki bu şekilde giderse bu dizi daka 10-15 sezon uzar.Hala elimizde somut bir şey yok.

dFKto
09-01-07, 15:15
2. sezonun 12 bölümünü izleyebildim henüz, diğer bölümler elimde yok.

movie_monster
09-01-07, 16:18
1.sezonun ilk 4 bölümünü izledim 2buçuk saat nasıl geçti analamadım.çok iyi bi dizi adeta bağımlılık yaratıyo.bıkmadan usanmadan bütün gün izleyebilirim:img-yes:

gaby
11-01-07, 11:23
buranın imza boyutuna uygun değil ama koyayım yine de,imzadaki resimler 3x01-A Tale of Two Cities'den

niye canım şahsen ben yakıştırıyorum:img-wink:

legolın
11-01-07, 18:16
bütün bölümleri izledim.artık başlasa da yeni bölümü görebilsek.beklemek ne zormuş.

hulya
11-01-07, 21:07
Merhaba arkadaşlar.
Lost dizisini bu kadar kendimi kaptıracağımı düşünmeden izlemeye başladım. Şu an itibariyle 2. sezonu bitirdim. Dizide Kate en sevdiğim karakter.

Ayrıca avatar, imza yapan ve resim ekleyen arkadaşlara teşekkür ederim. Ben bir tanesini kullanıyorum bile. Devamını bekliyoruz, emeğinize sağlık.

ikarus75
12-01-07, 08:44
Lost un en dikkat çeken özelliği biten her bölümün seyredende bir sonraki bölümü izlemek için merak ve istek uyandırması.Bence çok akıllı bir proje olmuş.Bu dizi eğer cnbc-e de olsaydı millet herhalde meraktan dokuz doğururdu ve her hafta rating tavan yapardı.

.:princesse:.
12-01-07, 15:24
namını cok duydum güzel bi diziye benziyor...

A.P.W.B.D
12-01-07, 15:57
duyulmayacak gibi bir dizi değil valla gerçekten süperdir

movie_monster
12-01-07, 18:34
1.sezonda 20. bölümdeyim... bence bu diziyi beğenmeyen yoktur.izlerken vakit nasıl geçiyor anlıyamıyorum.en sevdiğim karakterler kate,charlie,hurley.

teletabi
12-01-07, 23:43
arkadaşlar bende lostun 1. ve 2. sezon bölümlerini izledim.Şimdi 3. sezon bölümleri nerede yayınlanmakta bilen varmı merak ediyorum.Geçen gün dijiturkde reklamları dönüyordu.

3. sezon bölümleri digiturk te yayınlanmaya başladı..

abc de de üçüncü sezondayız ama üçüncü sezon altıncı bölümden sonra uzun süre ara verdi 7 şubat 2007 de üçüncü sezon yedinci bölümden başlayarak aralıksız yayınlanacak her hafta..

dFKto
13-01-07, 12:13
Benim en sevdiğim karakter Sawyer ve Sayid. Aslında tüm karakterlere sempati duyuyor insan. Özellikle hikayelerini izledikten sonra. Kate hariç.

bastille
13-01-07, 22:45
ayyy manyak bi dizi bu arkadaşlar..diğer arkadaşlarıma DVD leri verirken "dikkat bağımlılık yapar günde 3 taneden fazla seyretmeyin" diye not yazdım resmen.. :img-hyste

neyse, biraz evvel 3. sezonun I DO isimli son gösterilenide seyrettim ama sanki rahatladımmı HAYIIIRRRRRR ....Yine binlerce soru, acabalar,nasıllar, hadi yalar falan derken bu dizinin acilen bitmesini ister buluverdim kendimi..Yok anacım..bu dizi oldukça ben ne binbir gecemden zevk alıyorum nede sılamdan yeter gayriii !!

Annem beni kopardı..(o da modaya uyup bakim neymiş şu kült lost dizisi der benle 2.sezonun hepsini seyreder ve dün patlatır)

"Yaw kızım... bizim Hatırla Sevgili, Lost dan daha güzel"..:blink: :blink:

ANNNEEEEE!!!!! Seni seviyoruuummmm !!! :img-hyste

harvard
14-01-07, 13:34
ben diziyi çok merak ediyodum.geçen gün 1.sezon DVD lerini aldık ... ve resmen bayıldım !! süper ve ötesi bir dizi olmuş !! gerçi daha 5 bölüm izleyebildim ama bulduğum her boş vakitte izlemeyi planlıyorum :D

mercan_dede
14-01-07, 14:24
selam arkadaşlar diziden öyle bahsediyosunuzkiinsanın izleyesi geliyor ama galiba türkiyede yayınlamıyor acaba siz nerden izliyosunuz?ve de türkiyede yayınlanacakmı?lütfen biri söylesin çok merak ettim...

8nil8
14-01-07, 15:03
selam arkadaşlar diziden öyle bahsediyosunuzkiinsanın izleyesi geliyor ama galiba türkiyede yayınlamıyor acaba siz nerden izliyosunuz?ve de türkiyede yayınlanacakmı?lütfen biri söylesin çok merak ettim...

türkiyede digitürk ün dizimax kanalında yayınlanıo ama geriden gelio tabiki. ben bekleyemediim için internetten indiriorm. istersen sana pm atarım nerelerdn indirdiimi

A.P.W.B.D
14-01-07, 15:57
şu an digiturk'te 4 bölüm geride ama Amerika'da da ara verilmiş durumda 7 şubatta başlayacak yeni bölümleri ilk 6 bölümü verilmişti 7. bölüm verilecek.

hulya
14-01-07, 16:13

Evet ne yazık ki Türkiyede sadece digiturkten yayınlanıyor diğer arkadaşların da dediği gibi. Ama şu anda öyle bir lost fırtınası ve furyası var ki biraz araştırdıktan sonra cdlerini bulmaman imkansız. Bir şekilde bunları bulup izlemeni tavsiye ediyorum, şu ana kadar izlediğim hiçbir diziye benzemiyor. Her bölüm soru işaretlerini azaltacak, birşeyler çözülecek diye beklerken yeni sorular çıkıyır karşımıza.

fawwka
15-01-07, 10:31
Yolda yürürken keşfedildi

Yolda yürürken bir ajans sahibi tarafından keşfedilen ’Lost’un yıldızı Evangeline Lilly, çıplak sahnelerde oynamayı reddedecek kadar utangaç, 14 ülkeyi gezebilecek kadar maceraperest ve yoksullara yardım için Ruanda’ya gidecek kadar duyarlı...

Tüm dünya onu ‘Lost’la tanıdı... Dayanılmaz bir cazibe ve doğal yeteneğin kombinasyonu Evangeline Lilly... 3 Ağustos 1979’da Kanada’da doğan güzel yıldız, ev ekonomisi öğretmeni bir baba ile güzellik uzmanı bir annenin kızı... Hristiyan inançlarına sıkı bağlı olarak yetiştirildi. Hatta evlerinde televizyonları bile yoktu. 14 yaşından beri çocuklar için yürütülen projelerde gönüllü olarak çalışan Lilly, 18 yaşındayken Filipinler’de misyoner bir grupla otlardan yapılmış kulübelerde yaşadı. British Columbia Üniversitesi’nde Uluslararası İlişkiler okuyan Lilly, bu alanda kariyer yapmak istiyordu ama yapımcılardan fazla kaçamadı. İngiliz Kolombiyası’nda Kelowna caddesinde yürürken Ford Models Ajans’ı tarafından keşfedildi. Önce modellik yapmak istemediği için teklifi geri çevirdi ama sonra okul masraflarını karşılamak uğruna kabul etti. İlk oyunculuk deneyimi ise bir TV reklamı oldu. Ardından korku dizisi ‘Kingdom Hospital’da misafir oyuncu olarak yer aldı. Ve tabii sonrasında ‘Lost’ geldi. ‘Lost’ta rol alması kararlaştırıldıktan bir süre sonra çalışma vizesi alamadığı için ABD’ye giremedi. Tam yerine başka biri düşünülmeye başlanmıştı ki vizesi çıktı. Gecikmeli de olsa sete katıldı. 2004’te ‘Entertaintment Weekly’ dergisi tarafından ‘Yılın Çıkış Yapan Yıldızı’ seçilen oyuncu, Kanadalı hokey oyuncusu Murray Lane ile kısa bir evlilik yaptı. Şu sıralar ise rol arkadaşı Dominic Monaghan’la nişanlı... Düğün için çift yazı bekliyor.

İşte Kate’in bilinmeyenleri...

* Rol arkadaşları ağaçlara tırmanmayı çok sevdiği için maymun lakabını takmış Lilly’e...

* Gereksiz olduğunu düşündüğünü için çıplak sahnelerde oynamayı ısrarla reddediyor.

* Küçük yaşta boğulma tehlikesi geçiren Lilly’nin sudan ödü kopuyor.

* 18’den 23 yaşına dek depresyon tedavisi görmüş. Ünlü olmaktan nefret ediyor.

Vatan TV

enderakgul
15-01-07, 11:48
merhaba.dizifilmi hep takip ediodum da burası yeni açıldı herhalde lost yoktu çünkü! ben dvd'sini aldım arkadaştan.bütün bölümlerini.tabe iki günde bitti iki sezon ve altı bölüm.bence manyak bi dizi.yane smallville i de çok seviom ama bunun kadar kurgusu güzel deil.genelde dizilerde bölümler arasında kopukluk olurdu ama lost'da bütün bölümler birbirine bağlı. sanki 50 saatlik bi diziyi bölmüşlerde yayınlıyolar.gerçekten senaristleri tebrik etmek gerek.

ben de 7 şubatı bekliom yeni bölüm gelsin die.son bölümler çok heyecanlı bitmişti

A.P.W.B.D
15-01-07, 13:13
eski mesajlara bakarsan uzun zamandır lost başlığının olduğunu görürsün eskiden diğer dizilerdeydi şimdi anasayfaya taşındı sadece ;)

Vivera
15-01-07, 13:23
Lost'u anasayfaya açmaları iyi olmuş..
Dizimax de reklamını veriyordu bazı bölümlerini kaçırmıştım tekrar 2. sezondan başlayıp bitirmeyi düşünüyorum

almosthuman
15-01-07, 16:34
Lost'u anasayfaya açmaları iyi olmuş..
Dizimax de reklamını veriyordu bazı bölümlerini kaçırmıştım tekrar 2. sezondan başlayıp bitirmeyi düşünüyorum

Elimdeki arşivden demezsiniz umuyorum.Tekrarları yayınlanacak mı biliyor musunuz?

Vivera
15-01-07, 20:00
Elimdeki arşivden demezsiniz umuyorum.Tekrarları yayınlanacak mı biliyor musunuz?

ben arşivden filan izlemiyorum direkt dizimaxın gösterdiğine odaklıyım olmazsa telefon filan açarım digitürk yetkililerine onca tekrar veriyorlar lostun eski bölümlerinide koysunlar.Ama eğer bunu başaramazsam tekrarı indiricem artık

fawwka
17-01-07, 06:48
http://img.takvim.com.tr/2007/01/17/im/C05ADC27F5BF2C45ADE568E4b.jpg

Lost'un sonu geldi

TÜM dünyada olduğu gibi ülkemizde de bağımlılık yaratan 'Lost' dizisinin sonuna doğru yaklaşılıyor. Bugüne dek yapımcılarının bile "Sonunu bilmiyoruz" denilen gerilim dolu dizinin finaliyle ilgili bazı ipuçları ortaya çıktı.

NEW York Times'ın haberine göre; finalde Jack, Sawyer ve Kate başka adaya kaçacak, diğer karakterlerden bazılarının ölümü ise üzüntü yaratacak. Finalle ilgili bu kadar yorum yapan yapımcılar, "İzleyin ve görün" diyor.

Takvim-17.01.2007

dea
17-01-07, 09:00
http://img.takvim.com.tr/2007/01/17/im/C05ADC27F5BF2C45ADE568E4b.jpg

Lost'un sonu geldi

TÜM dünyada olduğu gibi ülkemizde de bağımlılık yaratan 'Lost' dizisinin sonuna doğru yaklaşılıyor. Bugüne dek yapımcılarının bile "Sonunu bilmiyoruz" denilen gerilim dolu dizinin finaliyle ilgili bazı ipuçları ortaya çıktı.

NEW York Times'ın haberine göre; finalde Jack, Sawyer ve Kate başka adaya kaçacak, diğer karakterlerden bazılarının ölümü ise üzüntü yaratacak. Finalle ilgili bu kadar yorum yapan yapımcılar, "İzleyin ve görün" diyor.

Takvim-17.01.2007

hic zannetmiyorum!!!!daha dun abc ve bir iki baska yerde en az 2-3 sezon daha devam edecegini hatta oyuncuların kontrat yeniledigini okudum.yapımcılar diziyle ilgili tuhaf spekulasyonlar yapmayı pek seviyorlar nedense!!ayrıca dun bir spoiler sitesinde dizinin sonuyla ilgili bisey okudum ama hemen arkasından yapımcıların sonu kendilerininde bilmedigini vs soyledikleri baska bir yazı gordum.yani hersey yalan lost gercek

sharman
17-01-07, 14:02
Selam Arkadaslar
Acaba Ilk Sezondan Itibaren Lost Dizisinin Dvdlerini Nerden Bulabilirim.turkce Alt Yazili.
Tesekkurler.

MiLay
17-01-07, 16:10
Bi arkadaşımdan Dvdilerini aldım.Bu dizi bağımlılık yaratıyor.İzleyince insan meraktan çıldırıyor.1 haftada 1 sezonu bitirdim.bazen günde 5 bölüm izliyorum.Jack ve sawyer a bayılıyorum!!
Böyle güzel bir dizi bitmesin.Yıllarca uzatılabilecek bi dizi bu.Devam etsinler.HEr bölüm ayrı güzellikte ve akıcı.
Bİzi bu dizden mahrum etmesinler!!!bye

kcbilir
17-01-07, 17:35
Şu anda Digiturk'te kaçıncı sezon/bölüm oynuyor?

lil
17-01-07, 20:56
dizinin biteceğini hiç sanmayanlardanım.. benim favorilerimde jack sawyer ve çilli..
öleceklerde favorilerimde var ama onları söylemiyim şimdi:img-blush

8nil8
17-01-07, 21:15
Şu anda Digiturk'te kaçıncı sezon/bölüm oynuyor?

şu an 3. sezon yayınlanıo,en son 3. bölüm verildi

A.P.W.B.D
17-01-07, 22:54
benim bildiğim 4 ya da 5 sezon sürecek dizi zaten fazlası sıkar tmm Lost'u çok seviyoruz da daha da uzar 7-8 sezon olursa herkes sıkılır tadında bıraksınlar 5. sezonda bitirsinler bence ;)

DaveMustaine
18-01-07, 07:58
Eğer Lost 5.sezonda bitmez ve uzarsa; izleyeceğimi hiç sanmıyorum. 3.Sezonun başındayız o kadar soru işareti var, 5.Sezon sonunda bir şeyleri anlamak için beynimizin %50'lik kısmını kullanmamız gerekecektir... Vasat bir 3.Sezon izlettikleri de cabası...

enderakgul
18-01-07, 09:21
benim bildiğim kadarıyal senaristler dizinin sonunun nasıl biteceğini biliolar.hatta her olay başladığında nasıl süre geleceğini planlıyolar. bence o kdr fazla uzamaz.bu sezon veya bi dahaki sezon biter...

taybong
19-01-07, 18:14
ben sawyerla kateden nefret ediyorum nedense..tam birbirlerini bulmuşlar bence hiç jake'e bulaşmasın kate..onların dışında hurley çok sempatik..:):)boone'u çok severdim ahah ama erken öldü garibim:(shanon da öyle demek ki genetik bişeyler..ilk sezonlar daha gerilimliydi çünkü bilmediğimiz çok fazla şey vardı ama othersın biraz çözülmeye başlamasıyla çok daha güel hale geldi dizi bence..diziyi çok uzatmasınlar sonra tadı kaçıyo zaten..ben de çok sempatik:):)onlar nasıl gözler yavvv:):)locke da çok gizemli hala..ekoya da yazık oldu..siz kaçıncı bölümdesiniz benim elimde cd var da ordan izliyorum belki önde olabilirim sizden..ama bitti artık cd izliycek bi lostum bile kalmadı:(alex de tatlı bi kız ama bunlar hayatları boyunca adada yaşamışlarsa nasıl oluyo da bu kadar kültürlü oluyolar???bi de 3.sezonun ilk sahnesi süperdi uçağın düşüşü falan..orda hemen emir veriyo ya ben ethanla goodwine..onlar da tereddüt emeden hemen koşuyolar..yalnız uçağın kuyruk kısmandan kimse kalmadı hepsi ölüyo teker teker:(michael da bi walt tutturmuş ömrü boyunca toplam 1ay görmüş çocuğu ama onun için kaç adam feda etti çok ilginç..acaba ona ne oldu??çook soru var kafamızda inşallah bunları en kısa zamanda çözeriz..

enderakgul
23-01-07, 13:42
Lost hakkında bilinmesi gereken 10 şey((((spoiler))))
1. Lost 4 ya da 5 sezon olarak planlanmış...Hikayenin nasıl başlayıp nasıl biteceği en başından beri biliniyormuş. Yapımcılar, fazladan bir sezonun, hikayeyi uzatmak olacağını düşünüyor...

2. Dizide bir soru işareti ortaya konulduğunda, cevabı mutlaka yapımcılar tarafından biliniyordur. Ancak yapımcıların, tepkilerini dikkate aldığı fan'ların, dizinin gidişatını etkileyebidiklerini de belirtelim.

3. Lost'un merakla beklenen 3. sezonuna çok farklı bir duygu hakim olacak ve yeni sezon, daha çok macera üzerine odaklanacak.

4. 3. sezonun mini bir seri şeklinde planlanan ilk altı bölümü; Kate, Jack ve Sawyer'ın tutsaklığı konusuna ayrılacak.

5. Yeni sezonda "Diğerleri" hakkında çok fazla bilgi edineceğiz. Ayrıca Locke, Desmond ve Echo'ya neler olduğu da açığa çıkacak.

6. Yeni bir hikaye üzerine odaklanan bir Lost oyunun UBISOFT tarafından gelecek yıl çıkarılması planlanıyor.

7. Lost'un cep telefonları için tasarlanan mobil oyunu ise, 2007'nin başlarında oyun tutkunlarıyla buluşacak.

8. Dizinin 2. sezon DVD'sinde, Sawyer'ın dillere pelesenk olmuş repliklerinin tamamı yer alıyor...Ayrıca DVD'de, diziden çıkarılmış sahneleri bulmak da mümkün...

9. Dizide Sayid'i canlandıran Naveen Andrews, geçtiğimiz ay gizemli bir sarışınla California sahilinde öpüşürken yakalandı. Oysa ünlü aktör, birkaç saat önce People'a Barbara Hershey'le olan ilişkisini "iyi ve saf" olduğunu açıklamıştı.

10. Uzay Yolu serisinin yeni filminde yönetmen koltuğuna, Lost'un yaratıcısı, ünlü yapımcı JJ Abrams oturacak. Abrams'ın da bir Uzay Yolu fanatiği olduğunu belirtelim...

Alıntı...

buket16
24-01-07, 11:24
ben diziyi yeni keşfedenlerdenim:P elimde 1. sezonun tamamı ve 2.sezonun yarısı var...sabah başladım izlemeye, henüz 6 bölüm seyredebildim.bir yandan çabucak izlemek istiyorum,diğer yandan bitmesin istiyorum delirmek üzereyim:P müthiş birşey ya!bir de ilerisinin daha heyecanlı olduğunu söylüyorlar...uffff ya,harika:P

hulya
24-01-07, 11:52
ben diziyi yeni keşfedenlerdenim:P elimde 1. sezonun tamamı ve 2.sezonun yarısı var...sabah başladım izlemeye, henüz 6 bölüm seyredebildim.bir yandan çabucak izlemek istiyorum,diğer yandan bitmesin istiyorum delirmek üzereyim:P müthiş birşey ya!bir de ilerisinin daha heyecanlı olduğunu söylüyorlar...uffff ya,harika:P

Ben 3. sezonun 6. bölümünü de izleyerek bitirdim. Şubat ayını bekliyorum yeni bölümler için. Tabi Türkiyede daha 3. sezon yeni başlıyor, ben elimdeki cdlerden izledim. Sevgili buket, ben sana şu kadarını söyleyeyim, 2. sezonu izlerken 1. sezonun, 3. sezonu izlerken de 2. sezonun hiçbirşey olduğunu anlıyorsun. Yani her bölüm soru işaretleri kalkacağına, yenileri ekleniyor. Ama 3. sezon bazı noktalar için açıklama getiriyor.

dFKto
24-01-07, 13:46
:P elimde 1. sezonun tamamı ve 2.sezonun yarısı var...
Ben de aynı durumdayım. birinci sezonu ve ikinci sezonun yarısını izledim ama sonraki bölümleri henüz bulamadım.

dibidibi
24-01-07, 14:07
--- spoiler ---

bolum, juliet'in, kiz kardesini ziyareti ile basliyor. kardesine,
dogurganligini kazanmasina yardimci olacak deney asamasinda bir ilac enjekte
ediyor.

juliet, ethan ve daha once tanimadigimiz (24'te terorist rolunde oynayan bir
oyuncu) biri tarafindan ziyaret ediliyor ve portlan'da calismasi icin bir
teklif aliyor. ancak malesef, juliet'in eski kocasi ile yaptigi anlasma,
portland'de calismasina olanak saglamiyor. juliet, ethan ve diger kisiye,
ancak kocasina otobus carparsa portland'da calisabilecegini soyluyor. ertesi
sabah, juliet'in eski kocasina bir otobus carpiyor. morgta juliet, ethan ve
adamlari ile karsilasiyor. isi kabul ediyor.

juliet ile calismak istiyorlar cunku juliet hanim kizimiz dunyanin sayili
dogum uzmanlarindan birisiymis. bu da, digerleri'nin dogurganliklari
olmadigi yonundeki teorileri destekler nitelikte.

adaya dondugumuzde, ben kendine geliyor ve jack'in mr. friendly'e, "juliet,
ben'i oldurmemi istedi" dedigini duyuyor. bunun uzerine ben, juliet'e, kate
ve sawyer'in kacmasi icin yardimci olmasini soyluyor. juliet de yardim
ediyor.

kate ve sawyer, pickett ve adamlari ile ormanda bir kovalamaca yasiyorlar.
tam koseye sikistiklari anda, alex ortaya cikip, pickett ve adamlarina ates
acarak, kate ve sawyer'a yardimci oluyor. bu noktada kate ve sawyer, adadan
ayrilmak icin bir bot gerekeceginin farkina varirlar. alex de onlara bir
sartla yardimci olacaktir: adada bir binada esir tutulan erkek arkadasi
karl'i kurtarmak. sawyer'i, bu binanin girisinde nobet tutan birisine
tufeginin dipcigi ile vururken gorecegiz.

karl'in yer aldigi sahne onemli bir sahne. elleri baglanmis, ilacla
uyusturulmus ve hizlica akip giden resim ve goruntulerin oldugu bir filmi
izlemeye zorlanmaktadir. (60'li yillardan kalma bir beyin yikama teknigi)

kahramanlarimiz karl'i kurtarip sahile geri donduklerinde, pickett onlari
orada beklemektedir. tam pickett sawyer'i oldurecekken juliet gelip
pickett'i oldurur, alex'e, karl'in gidebilecegini ancak kendisinin kalmasi
gerektigini, babasi olan ben'in oyle istedigini soyler.

jack ameliyati bitirir ve ben'i kurtarir. pickett'in telsizi ile kate ile
konusur ve kendisini kurtarmak icin asla geri donmemelerini soyler. buradaki
duygusal ortam ve kate'in yuzundeki uzgun ifade (kucuk emrah ifadesi)
sawyer'in pek hosuna gitmez.

jack ile juliet'in arasinda guven artik sarsilmistir ancak juliet yine de
jack'e gayet acik davranmaktadir. (asik mi oluyorlar ne) jack, juliet'e,
ben'in ne soyledigini sorar. juliet, eve donmesine izin verdigini soyler ve
ekler: 3 yil, 2 ay, 23 gundur bu adadadir. buna gore juliet adaya 11 eylul
2001'de gelmistir. (ikiz kulelere saldiri duzenlenen gun)
--- spoiler ---

dibidibi
24-01-07, 14:57
arkadaşlar bşi sormaki stiyorum..bu 3 sezon 3 bölümde locke hayal görüo.aşağıda linki de verdim..izelemek isteyen izzleyebili. burda ben i de mi görüo yoksa ben benzettim mi?

8nil8
24-01-07, 17:00
arkadaşlar bşi sormaki stiyorum..bu 3 sezon 3 bölümde locke hayal görüo.aşağıda linki de verdim..izelemek isteyen izzleyebili. burda ben i de mi görüo yoksa ben benzettim mi?

evt, Ben i de görüoo güvenlik görevlisi olarak yanlış hatırlamıosam

enderakgul
24-01-07, 17:30
walla izlememek için kendinizi nasıl frenliyosunuz??? ben 3 sezon 6 bölümü 3 günde bitirdim.gerçi s3e3 yoktu onu izleyemedim yanlışlık olmasın

spoiller güzelmiş dibidibi.teşekkürler.ama anlamdığım bi nokta var.ben ameliyat sırasında mı uyanıyooo???

smryna
24-01-07, 18:30
diziye geç olsa da yeni başladım...mükemmel bir dizi..sizi kesinlikle yerinize çiviliyor....şu an 1.sezonun ortalarındayım ama günde 5 bölüm seyredince 3.sezona yaklaşmam daha hızlı oluyor....:)

enderakgul
25-01-07, 12:14
aslına bakarsan yavaş oluyooo.günde 10 bölüm izle bak nasıl hızlı oluyooo:):):)

buket16
25-01-07, 12:51
Ben 3. sezonun 6. bölümünü de izleyerek bitirdim. Şubat ayını bekliyorum yeni bölümler için. Tabi Türkiyede daha 3. sezon yeni başlıyor, ben elimdeki cdlerden izledim. Sevgili buket, ben sana şu kadarını söyleyeyim, 2. sezonu izlerken 1. sezonun, 3. sezonu izlerken de 2. sezonun hiçbirşey olduğunu anlıyorsun. Yani her bölüm soru işaretleri kalkacağına, yenileri ekleniyor. Ama 3. sezon bazı noktalar için açıklama getiriyor.

eveeeeet,1.sezonu bitirmek üzereyim:P bende digitürk olmadığı için geri kalanını da cd den bulmaya çalışacağım artık...ya çok merak ediyorum ama kesinlikle spoiler okumadan bitirmek istiyorum:P bakalım o kadar sabırlı mıyım...:)3.sezona bi gelsem zaten...gerçi o zaman da gerisi isterim:P zor iş bu yaaaa:(

dibidibi
25-01-07, 16:01
ben in nerede uyandığı hakkında tam bi bilgi yok..ameliyat masasında uyandığını sanmıyorum ama..

bu arada bi söylentiye göre sezon sonuna doğru matthew fox saturday night live adlı bi programa katılıcakmış..bu da jack in diziden ayrılması gerekio..aa hemen eklemeliyim ki bu sadece bi söylenti..yani hmn üzülmeyelim..

enderakgul
25-01-07, 17:41
jack ameliyati bitirir ve ben'i kurtarir

uyanma olayı bundan önce olduğu için öle bi yorum yapmıştım

dea
25-01-07, 18:08
ben in nerede uyandığı hakkında tam bi bilgi yok..ameliyat masasında uyandığını sanmıyorum ama..

bu arada bi söylentiye göre sezon sonuna doğru matthew fox saturday night live adlı bi programa katılıcakmış..bu da jack in diziden ayrılması gerekio..aa hemen eklemeliyim ki bu sadece bi söylenti..yani hmn üzülmeyelim..

yok yok dibidibicim foxy hicbiryere gitmiyo:img-yes: SNL'a aralık ayının baslarında katıldı(cokta komiktişpekte hostu herzamanki gibi:good: )birkac hafta ara verdi ama simdi isinin basında.(neyseki:img-wink:) ,ya bisey soyliycem ve tamam kabul bunu soyleyerek boylesi kaliteli bir diziyi biraz laylom sınıfına koyuyorum ama napiyim elimde degil kendisi benim lost'u soluksuz izlememin enbirinci sebebi olur azıcık:img-blush

badger
25-01-07, 22:02
bu hala daha sırrı açıklanmamış dizi hakkındaki yorumlariniz nedir?
bu adaya herkes gecmiş yaşamlarında bir şekilde birbirlerini tanıyarak geldi... bu nasıl bir ayarlamadır? Said Irakta kate'in babasıyla birlikteydi, saidin para aldığı amerikalı, desmondın yerine geçtiği sığınak bekçisi olarak karşımıza çıkıyor falan filan...kate babasını görmeye gittiginde askerlik şb.ndeki arka fondaki tvde saidin görüntüsü...saidin bulmak istedigi ıraklı kızın abd de kaldığı evin tesisatçılığını locke yapıyor, yine falan filan....
bu adanın sırrı nedir? tesla bombası gibi manyetik bir deneyin sonucunda zaman ve mekan kopukluğu mu yaşanıyor...Oradaki host vatandaşların bir üreme problemleri, bebeklerin ve dışarıdan gelen kadınların peşindeler...vs.vs..bence french chick danielle dışarıdan gelmiş biri değil gibi geliyor....ayrıca desmond onca zaman o tekneyi nerede sakladı ve cok akıllı ben ve digerleri nasıl bulamadılar?
Eveet yorumlar???

hulya
26-01-07, 07:56
bu hala daha sırrı açıklanmamış dizi hakkındaki yorumlariniz nedir?
bu adaya herkes gecmiş yaşamlarında bir şekilde birbirlerini tanıyarak geldi... bu nasıl bir ayarlamadır? Said Irakta kate'in babasıyla birlikteydi, saidin para aldığı amerikalı, desmondın yerine geçtiği sığınak bekçisi olarak karşımıza çıkıyor falan filan...kate babasını görmeye gittiginde askerlik şb.ndeki arka fondaki tvde saidin görüntüsü...saidin bulmak istedigi ıraklı kızın abd de kaldığı evin tesisatçılığını locke yapıyor, yine falan filan....
bu adanın sırrı nedir? tesla bombası gibi manyetik bir deneyin sonucunda zaman ve mekan kopukluğu mu yaşanıyor...Oradaki host vatandaşların bir üreme problemleri, bebeklerin ve dışarıdan gelen kadınların peşindeler...vs.vs..bence french chick danielle dışarıdan gelmiş biri değil gibi geliyor....ayrıca desmond onca zaman o tekneyi nerede sakladı ve cok akıllı ben ve digerleri nasıl bulamadılar?
Eveet yorumlar???

Yorumlarını gerçekten çok beğendim, aslında benim de kafamda bir sürü soru var, senin yazdıkların dışında da bir sürü nokta var, bir tanesi Ana Lucia ile Jack'in babasının da birbirlerini tanıdığı ya da Sawyer ve yine Jack'in babasının birlikte içki içmeleri gibi. Bir şekilde hayatları birbirine teğet geçmiş insanların adada buluşmuş olmaları o kişilerin tesadüfi değil bir şekilde seçilmiş oldukalrını çağrıştırıyor bana.

tesla bombası gibi manyetik bir deneyin sonucunda zaman ve mekan kopukluğu mu yaşanıyor...???

Bu şekilde hiç düşünmemiştim, olabilir gerçekten. Ben zaman zaman bütün bunların psikolojik bir deney olduğunu ve adadakilerin dış dünya tarafından izlendiğini düşündüm.

ayrıca desmond onca zaman o tekneyi nerede sakladı ve cok akıllı ben ve digerleri nasıl bulamadılar?

Bu soru benim de kafamı çok kurcaladı, önce Benin ve diğerlerinin bunu bildiğini fakat izin verdiğini düşündüm ama sonradan Ben o tekneyi istiyorum deyince bunun böyle olmadığını anladım. Bu sorunun cevabını ben de merak ediyorum.

dea
26-01-07, 08:20
evet nerdeyse herkesin aklına gelen ama birturlu cevap bulunamayan sorular...teknenin nerde saklandıgı cidden mantıklı bir bicimde acıklanabilirmi bilmiyorum ama yayınlanan promolardan birisinde picket'in ben'e jack icin ''o jackhop(isimden emin degilim Joshep'ta olabilir)listesinde bile degildi''dedigini duymustum.yani ortada bir liste var ve evet bu kisiler sanki secilmisler!!!!

badger
26-01-07, 14:55
daha bir sürü insanların birbirini tanima örneği var da ben bir kac tanesini saydım. Olaylar daha cok Jack ve babasi ustunde toparlanıyor. Babasında da bir iş var, belki grupla da bir bağı vardı. Jack karısının peşindeyken babasını bir grup toplantısında bastı.. bu dharmacılar mıydı yoksa AA cı mıydı karar veremedim...Bir yandan da aklıma adada iki others grubu var gibi geliyor, bir HG wells in romanındaki gibi elitler -ben ve taifesi- diğeri de yeraltında yasayanlar gibi, bunlarla anlaşmazlık yaşayan diğerleri kuyruktan kurtulanların cocuklarını kaçıranlar bunlar...bir manyetizma var locke ve o yaslı zenci kadının caresiz hastalıklarını iyi eden....bir deneyde var kabul, psikolojik denekler belki ara ara adanın yakınından gecen kim varsa yakalayıp koyuyorlar hatchlerin oraya ama liste var desek dunyanın her tarafından toplasalar buyuk bir komplo, tesadüf desen bu kadar da kader olur mu dedirtiyor. Onceden gelenler acaba eskiden tanıdıklarının bir listesini verip te bunların hepsini bir uçağa koydular diyecegim o da ayrı bir tantana...
Bir de sawyerla kate beraberligine gelince cok zoraki gibi geldi, sanki orada da bir telkin vardı gibi geliyor ama neyse...3.sezonun tekrar baslamasını 4 gözle bekliyorum, artık su sırları birer acsalar iyi olacak derim herkes gibi.

dea
26-01-07, 21:18