xKubrax
22-09-05, 19:04
Unutulmaz replikler buraya..
|
Tüm Versiyonu Göster : Yağmur Zamanı-Replikler xKubrax 22-09-05, 19:04 Unutulmaz replikler buraya.. xKubrax 22-09-05, 19:05 ben balsimmm iste Eylul: Bende Size Alaha simarladik demeye geliyordum Firat: Hemenmi Gidiyorsun? Eylul: Evet tekrar tsk ederim size cok gusel gunler geciridm sizle ve tabi cocuklarla Firat: Uzun zamandan beri Nazi gulduren tek insansin butdugu zamadna yaptikalrini hic unutmicak Eylul: bende onu Firat: Boray Birden muzisyen oldu egenin birden kendine guveni geldi senden cok iyi bir anne olucak Eylul: saolun Firat:Tabi egerr bir gun donmek istersen kapimiz sana her zaman acik olucak Eylul: Ben artik Gidim Firat:Ersalmi BIrakicak seni Eylul: Hayir ben kendim giderim Firat: Yurdami? Eylul: Yurda Evime Bi sure sonra Firatin Gozleri Dolar ve cok zorlanarak elini uzatir ve el SIKISIP guel gule der sonrada ayrilirlar xKubrax 22-09-05, 19:05 asli: merhaba eylulcum eylul:merhaba hosgeldiniz asli: sende hosgeldin, haberi eylulede verelim dimi? firat: hiiii ii evt asli: eylulcum firatla ben evlenmeye kara verdik biraz once cocuklarada soyledik eylul: oylemi cok sveidim ikiniz adinada sonra bi an firatla bakisirlar eylul: aslinda ben sizi aricaktim yarin hazir burdayken soylim burs konusnda hakliydiniz ben yanlis karar verdim simdi degerlendirmek istioyrum bu sansi ben kararimi verdim teklifinizi kabul ediyorum ve londraya gidiyorum sonra eylul evin anahtarini firata uzatir ve baksisrlar yinee firatt yuz ifadesiylee gitmeee gibi bakar ve sonraa firat anahtari alirkenn eylulun elini tutar eylul elini cker ve asagiya iner firat arkasi doner ve cok sinirli bi skilde bakar xKubrax 22-09-05, 19:06 Fırat : işt işt işt bi Dakka Eylül : ne oldu Fırat : içerde ben sana bi şey söleyin aaaa dogru diyeceksin Eylül : niye Levent : abi gelmiyormusunuz Fırat : geliyoruz Fırat : sen dediğimi yap gerisini ben hallederim Naz : dede benim buraya getiedigim fasulyeler vardı ya Reis bey : evet evet hatırladım cam kesenin içinde Naz : ah işte ben onarlı bahceye ektim Reis bey : aferin sana Naz : boyları ne kadar oldu biliyormusun dede Reis bey :yooo görmedim ki Naz : tam bu kadar oldu Fırat : ooo saat kac olmus Reis bey : ne oluyo kacsa kac Fırat: eee bizim bu gece toplantımız yokmuydu Eylül : dogru Fırat : bak 10 dakıka kalmıs Eylül : dogru Fırat : bizim hemen çıkmamız lazım Eylül dogru Ege oturdugu masadan güler Reis bey : bu saatte ne toplantısı ya günler cuvala mı girdi Fırat : böle işte baba müşteri ne yapacaksın Eylül : dogru Fırat : cocuklar siz kalın biz biter bitmez gelip sizi alırız Eylül : dogru Naz : eylül gitmese Fırat : ama melegim onunda toplantıda bulunması lazım Naz : o zaman erken gelin Fırat : tamam hadi sende beni uyarıcagına her söledigime dogru dogru deyip duruyosun Eylül : efendim Etraftakiler güler Eylül : aaa dogru Etraftakiler tekrar gülmeye baslar Fırat : müsadenizle Ege : ne oldu ya böle birden bire Reis bey:meyhanecilik böledi.r işte gecesi gündüzü yok işte kanıtı xKubrax 22-09-05, 19:06 Araba Eylül : yani pravo Fırat bey hem bana ne dersem bana aa dogru de diyosunuz bende aa dogru diyorum sonra da niye aaa dogru dedim niye kızıyosunuz Fırat : bak hala sölüyosun Eylül : yaaaa Fırat : ben sana ciddi olsun yalanımız anlasılmasın diye kızdım Eylül : ben yalan sölemedim ki daha nereye gittigimizi bilmiyorum Fırat : söle diyelim sen yalan sölemedin patronunun yalanının ortaya cıkmasına engel oldun Eylül : eee tamam o zaman peki hangi toplantıya gittigimizi ögrenebilirmiyim artık Fırat : sabırlı ol biraz Eylül : sabır sabır xKubrax 22-09-05, 19:07 Yemek Afiyet olsun Fırat : saol baba Eylül : sahane bir toplantı yeri burası Fırat : dogru Eylül : yarın merveye söleyim bütün müşteri toplantısnı buraya alsın Fırat : anlamadım Eylül : sizinle özel toplantıları burada yapalım diyorum Fırat : aaaa iyi fikir hayat ne kadar tuhaf degil mi suraya bak aslı senin işe girmen içi daha dogrusu seni bana kabul ettirebilmek için ne kadar cok ugrasmıstı Eylül : biliyorum gercekten cok mınnettarım kendisine Fırat : ilk geldigin gunu hatırlıyormusun Eylül : aaaa unuturmuyum sekiz dakika gec kaldınız cv pardon özgecmiş Fırat : o kadar sert demedim bi kere Eylül :aa tabi tabi Gülerler fırat : bi kere söle yaptım sekiz dakika gec kaldınız ama cvnizi alabilirmiyim eylül güler Fırat : böle sölemiştim ( deyip oda güler ) Eylül : peki bu ne burada disiplin hakımdir eglenırkende calısırkende dakikakar üğstüğnew konusulur ve itiraz edilmez uygulanır Fırat : sen hiç fil hafıza diye bi sey duydun mu Eylül : evet turkce ögretmenim bana sölerdi Fırat : o ögretmenin ellerinden öpüyorum hadi toplantıta içelim hadi Eylül : aaa dogru Fırat : senin hakkında ilk verdigim karar dogruymus meger Eylül : neymiş o Fırat : seni gecici olarak kabul etmiştim yerine birisini bulunca gider demiştim Eylül : ay Allah kekse gitseydim yani bulsaydınız birini Fırat : bana kalsa çoktan sen naza dua et sende artık ne bulduysa napalım Eylül :eeee yani ben zorla kaldım Fırat : okadarda degil vardır baksa bi nedeni Eylül : neymiş mesela Fırat : bilinmezki hersey hikmetinden sual olunmayan durumlar vardır Fıratın telefonu calar : Fırat : alo melegim Naz : toplantı bittimi Fırat : bitti kızım Naz : hadi gelseni ze cok uykum geldi özledim de Fırat : tamam canım birazdan geliyoruz siz hazırlanın Naz : tamam bekliyorum Fırat : öpüyorum hanım efendi bekliyo Eylül : hadi gidelim hemen Fırat : Mehmet baba Mehmet baba : saol tesekkür derim yine bekleriz yine bekleriz kızım Fırat : hadi gel afiyet olsun Yanmasadaki bir adam eyvallah Eylül : ah Fırat : hop sisede durdugu gibi durmuyor tabi Eylül: hayır takıldım Fırat : ehehe ben işimi sansa bırakmam bak cocuklar felan sorarsa aman aaaa azından kacırma Eylül güler birbirlerine gülerek cevap veririler Fırat : biz toplantıdaydık Eylül : konu neydi Fırat : konu neydi bir üniversitenin mezuniyet balosu Eylül : gülerek vay canına kırk yıl düşünsem aklıma gelmez Fırat : evet sen simdi soranlara ne diyecektin imtahan hadi hemen sölemen lazım ne toplantısıydı Eylül:eee Fırat : hadi hadi cabuk Eylül : unuttum Fırat : hemen şimdi sölemen lazım ne diyecektin Eylül :eeee dogru Gülerler Fırat :evet hop hop ordan degil burdan gidiyoruz gulerek ordan uzaklasırlar ve bölum biter xKubrax 22-09-05, 19:10 1. bolum FIRAT: 8DK GEC KALDINIZ , SIVI EYLUL: PARDON fırat:OZGECMIS EYLUL:HII FIRAT: DEMEK FAKULTEYI 3. BITIRDIN... NE GUZEL ..( alaycı bir şekilde) DAHA BOYLE VEYA BUNA BENZER BIT ISTE CALISTINMI? EYLUL: EVET FIRAT:SON OLARAKATA ŞUNU SÖYLİYİMBU EVDE DİSİPLİN HAKİMDİR EĞLENİRKENDE ÇALIŞIRKENDE.DAKİKALAR ÜZERİNE KONUŞUŞURVE İTİRAZ EDİLEZ UYGULANLR ÇOCUKLARIN YEMEK SAATLERİ BUNLAR ZORUNLU BİR DURUM OLMADIKÇA ASLA DEĞİŞMEZSİZCE SÖYLEDİKERİM SİZCE KOMİK Mİ EYLUL:HA HAYIR FIRAT: ÖYLEYSE GÜLMEDEN DİNLEYİN BU İŞ İÇİN NE KADAR PARA İSTİYOSUNUZ EYLÜL:SİZ NASIL UYGUN GÖRÜRSENİZNE FIRAT: NE DEMEK ŞİMDİ BU NEKADAR ÜCRET İSTEDİĞİNİ SÖYLEYECEK CESARETİN YOK MU? EYLU:YOO OKULU BİRİNCİLİKLE BİTİRMİŞ OLSAYDIM HARLDE SÖYLİYEBİLİRDİM 3. OLUNCA PEK SÖZ HAKKIM OLMADIĞINI DÜŞÜNÜYORUM... xKubrax 22-09-05, 19:11 : Edanin eve donmesine cok sevindim E:Siz dondurdunuz F:Once kacirtiyorum sonrada eve donsunler diye bekliyorum E:Siz dondurdunuz edyai bi kez daha soyluyorum siz iyi bi babasiniz F:Gidip donmiyenlerde var. Silanin olumunden hep kendimi suclu gordum ben alti yildir bunu kendi icimde yasadigimi sanirken edanin bunu bilmesine bunca yil bunu bilip susmasina cok sasirdim kizimin gercekten cok cani yandi E:Bunu soylemesi cok iyi oldu belkide yillar icinde hic soylemicekti bu daha buyuk bi aci olurdu F: Belkide ben onun olumunden kendimi sorumlu titum ve kendime bi ceza verdim hic bi kadina silaya baktigim gibi bakamdim kimseyi onun yerine koysmaidm cocuklarimii annesiz birakmanin suclugunu yasadim E:ben siz9in evinizde yasioyrum size daha once soylediigmi tekrarlamak isiyorum siz iyi bi babainizz couklairnzda bunu bilyiorr ve irat eylul doigru yaklair ve SeGeNiGiSeGeViGiYoGoRuGuM E: Bi daha soylermsiiniz F: olmaz kus dili bi kere soylnir azra14 23-10-05, 15:26 Son sahne eylül taxide ey:tam arkandaki taxideyim ben gittigin yere kadar gelicem mutlaka konusacayim nereye gidersen git konusucam eylül telefonu kapatir firat durur ey:durabilirmiyiz eylül parayi verir ey:tesekür ederim ve iner kosarak firatin yanina gelir ey:beni dinlemek zorundasin sürekli aciklama yapmaktan biktim konusamiyorum bile fi:konusma o zaman bana söyliycek birseyin oldugunu hic sanmiyorum ey:var hersey karsisin biliyorum sebebini ama benimde sinirlerim oldugunu unutuyorsun fi:yeter ey:ne yeter erola taktin anladim fi:kimseye takmadim ey:taktin o benim bir arkadasim bir defa fi:ha ey:evet abuk sabuk haraketleri var evlenme teklif edebilir erol bunuda söyledim cevabimida söyledim fi:git gez o zaman arkadasinla bana hesap vermek zorunda degilsin ey:hep ayni sey fi:neeeee ey:erol filan hepsi bahane aslinda sen bana güvenmiyorsun fi:ne ilgisi var ey:tamda bu benim söylediklerime inanmiyorsun sen güvensizlik üzerine kurulu hic birsey olmaz bana güvenmeyip ona hakaret etmek istiyorsun ama beni kirdigini görmüyorsun bu arada fi:ben niye hakaret ediyim ona o kim ey:su anda bile ayni seyi yapiyorsun fi:napyiorum ey:ama ben en gergin günlerde asli hanim icin kötü bir söz söylemedim niye anladim cünkü onu anladim ve sana güvendim ama sen bana güvenmiyorsun acev bahane okula gec kaldim fircalari bahane erol bahane ne fark eder sen böyle bakinca yarin baska seyler bulursun fi:yeter bagirma bana ey:ama ben böyle yasayamam bir karar vermek zorundasin ben sadece burda calisan birimiyim bana güveniyormusun güvenmiyormusun bu karari ya sen ver yada ben vericem ama asla asli hanim gibi aylarca beklemiycem http://www.showtvnet.com.tr/dizi/images/100x62/yagmurzamani31.jpg 31.bölüm sonu arzuinan 14-02-06, 10:54 A: çocuklara sölemedin dimi E: yok...haberleri yok A: eylül ... senin bilgin varmı yanii fıratın burada olmasıyla ilgili. E: anlamadım A: belki şu arkadaşınla ilgili olabilir diye düşünmüştüm zorla eddaya ortak olmak isteyen E: bilmiyorum A: hiçbirşey bilmiyorsun ama fıratın başı bir türlü beladan kurtulmuyor ....bilmiyorsun yaniiii E: hayırrr.... hem sizin çok daha bilgi sahibi olmalısınız, daha yakınsınız ... halkla ilişkiler sorumlusu olarak yaniii E: efendim F: eylül benim E: fıraatttt F: merak etme diye aradım. Bir aksilik çıktı, tatili biraz erteleyeceğiz. E: biliyorum ... dışarıdayım binanın önünde F: ne zaman haber aldın. .... gördüm E: iyimisin sen F: iyiyim ... eve git sen burada bekleme E: kalmak istiyorum F: iyiyim dedim. Sabaha kadar burada miafirim. Diğerlerinede söyle burada beklemesinler E: ama ... F: eve gitmen daha doğru olur. Naz bekler .... haa eylül çocuklara E: tamam bir şey söylemem. ...kendine iyi bak. F: sende ... yarın görüşeceğiz merak etme ebruertg 21-02-06, 13:58 Mutfakta Fırat, Eylül'ün yaptığı sandviçi yerken...:) Fırat: Hiç fena değil. Eylül: Beni böyle kandıramazsın. Fırat: Ciddiyim çok güzel. Çok lezzetli. Eylül: Bal gibi anladın neden bahsettiğimi. Fırat: Anlamadım. Eylül: Ne dilediğini söyler misin artık Kıbrıs'da. Fırat: Ha o mu. Söylemem. Eylül: Ben söyledim ama. Fırat: Söylemeseydin. Eylül: Ama sen beni kandırdın. Fırat: Sen de hemen kanmasaydın. Eylül: Ben de bir daha hasta olurum o zaman. Nasılsa o zaman duymak istediklerimi söylüyorsun hep. Fırat: Bir daha hasta ol da ambulansa attığım gibi doğru hastaneye. Eylül: Başından savacaksın beni yani. Bakışırlar... Fırat: Bir daha beni öyle korkutma. Eylül birkaç saniye durduktan sonra Fırat'ın koluna sarılır. Fırat: Seni ilk gördüğümde bu kız başıma büyük bela açacak dedim. Çünkü anlamıştım. Bu kız aradığım kız. Eylül: Bence yalan söylüyorsun. Fırat: Doğru söylüyorum. Eylül: O yüzden mi bağırıp çağırıyordun bana. Elim ayağıma dolaşıyordu. Fırat: Sen de bilmiş bilmiş konuşup beni sinirlendiriyordun. Eylül: Nasıl dayandığımı bilmiyorum. Kaçıp gidecektim nerdeyse. Fırat: Ben zaten sana en fazla bir hafta vermiştim. Ama ne yalan söyleyim içimden bu kız burdan asla gitmesin diyordum. Eylül: Hissettim. O yüzden gitmedim. Fırat: İyi ettin... |