PDA

Tüm Versiyonu Göster : Yabancı Damat- Bölüm Yorumları/1

Sayfalar : 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10

yd hastası
24-03-06, 22:22
Süper bir bölümdü ya Nazire yine son sahnede yaptı yapacağını :blush: Acaba haftaya neler olacak çok merak ettim Ben şimdi cumaya kadar nasıl beklicem :icon_ange

dFKto
24-03-06, 22:35
Çok güzel bir bölümdü. Niko nasıl da asil davrandı. Böyle harika bir erkekten vaz geçilir mi hiç? ahh Nazlı ahh! Şarkı söyleyişini de özlemişim. Çok iyi geldi.

aylince
24-03-06, 23:16
cok guzeldi yine.niko-nazlı telefon konusmaları cok guzeldi.birbirlerine seni ozledim diyemediler.niko da ozledi nazlıyı.tamam artık hadi seni ozledim deyin birbirinize

nikonun sarkı soyleyisi superdi.gitar elinde,fotolarda cok guzeldi.asklarının basladıgı yer simi adasını hatırlattılar bizlere

nikonun esrayla diyaloglarında esranın soylediklerine sasırdım.istersen herseyi unuturuz diyor.bu adam seni sevmiyor niye anlamıyorsun

nikonun nazlıya guvenmesi cok guzeldi.esler birbirine guvenmeli bunu anlattılar ve nazlı da hata yaptıgını yine anladı.nazirenin niko icin "bizim yaptıgımıza bak,adamdaki asalete bak "demesi cok hostu

rusenin satıcılık halleri cok komikti.feridenin kızının yanlıs yapmayacagını soyledigindeki replikleri ve oyunculugu superdi.diger oyunculuklarda cok iyiydi

ve nazlı hamile mi,belli degil.nazirenin bu konudaki tepkisi cok komikti.yine yaptı yapacagını esprileri cok hos matrak kız nazire:)

hala
25-03-06, 00:13
Çok güzel bir bölümdü. Özgürün sesini çok özlemişim.Fırtına şarkısını çok güzel söyledi Rumca yorumuda çok güzeldi

KeremCem_Yasemi
25-03-06, 00:33
evet yaa
süperdi hele o sarki söyledigi sahne ceken varsa koysun
Insallah Nazli hamiledir ozaman kesin birlesirler hehe...

Rabish
25-03-06, 01:16
Bugunki bolum superdi , cok begendim ;)
YD eski tadini almaya basladi ve bu benim cok hosuma gidiyo :)
Niko'nun sarkiyi soyledigi sahnede anladim ki Ozgur'un sesini gercerten cok ozlemisim ..
Canim ya ..
Umarim Nazli hamiledir .. Birlesmeleri kacinilmaz olur :)
Bu arada Nehir'in yeni sac modeli ve rengi yikiliyo ..

*deniz*
25-03-06, 01:31
Of ya çok güzel bir bölümdü nikonun şarkısı süperdi nasılda özlemişim o güzel sesini.Nikonun bir saniye tereddüt etmeden nazlıya güvenmesi nazlıya en büyük ders oldu galiba.Aralarında yakınlaşma başladı bebekte varsa barışmaları yakındır.

Mustafacan'ın dedesiyle telefonda konuşması gözlerimi yaşarttı.
Ruşen'in sessiz sessiz satmaya çalışırken işler açılınca kırkyıllık seyyar satıcılar gibi bağırmaya başlaması çok hoştu.

Nazirenin son sahnesi süperdi - yetişirsin nereye gidiyonki -alem kız.

purna
25-03-06, 08:57
nazlının arkadası zeynep kezban yenge dızısındekı kız

avrilcansu
25-03-06, 11:01
sanırım yd nin eski tadı gelmeye başlıyor...

dün kü bölüme bayıldım.... tek kelimeyle SÜPERDİ

nikonun şarkı söyleyip eski zamanları hatırlaması, nazlının hamile olması,ve nikonun nazlıya gazetede çıkan haberden dolayı güvenmesi çok hoşuma gitti...

sanırım artık barışmak için yol gözüktü...:)

ferideyle nazire öldürdü beni yine yawww :)
nazirenin sonda bağırması ve ferideninde telefonde eleniye "ananız babamız la kaçmaamış!!" demesi :) :D

sumisali
25-03-06, 13:13

nikonun şarkı söyleyip eski zamanları hatırlaması, nazlının hamile olması,ve nikonun nazlıya gazetede çıkan haberden dolayı güvenmesi çok hoşuma gitti...

nazirenin sonda bağırması ve ferideninde telefonde eleniye "ananız babamız la kaçmaamış!!" demesi :) :D
evet ya akşamki bölüm çok güzeldi ayrıca nazire beni gül gül öldürdü son sahnede ya.....iönnümüzdeki bölüm güzel olucak yaaa...

britneysinem
25-03-06, 13:31

evet sana katılıyorum çok güzel bir bölümdü vallaha

dFKto
25-03-06, 14:21
S.No PROGRAM ADI KANAL Rt-TOTAL Sh-TOTAL
1 BUYUK YALAN [NET] ATV 10.90 25.90
2 HAYAT BILGISI [NET] SHOW 10.40 24.30
3 IHLAMURLAR ALTINDA [NET] KAND 10.10 27.70
4 YABANCI DAMAT [NET] KAND 10.00 23.60
5 KURTLAR VADISI (TKR) [NET] SHOW 8.10 23.60
6 YABANCI DAMAT (OZET) [NET] KAND 6.30

S.No PROGRAM ADI KANAL Rt-A/B Sh-A/B
1 YABANCI DAMAT [NET] KAND 12.70 33.50
2 IHLAMURLAR ALTINDA [NET] KAND 12.50 34.70
3 BUYUK YALAN [NET] ATV 9.90 26.50
4 HAYAT BILGISI [NET] SHOW 9.10 23.80
5 YABANCI DAMAT (OZET) [NET] KAND 6.90 21.70

Boojoo
25-03-06, 14:38
Ben Milliyetin verdiği televizyon ekinde bi sonraki haftanın özetini okudum. Nazlı hamileymiş. ama aldırmaya karar veriyomuş ama son anda vaz geçiyomuş. nikoyu arıyomuş haber vermek için hamile olduğunu ama kötü bi haberle karşılaşıyomuş çünkü niko ABD'ye gidiyomuş.

Ay90
25-03-06, 14:40
ay bu bölüm cok güzeldi. nazlı nın belki hamile olmasına cok şaşırdım ve nazire ye de cok güldüm. esra da tam hasta ya niko iyi yaptı. o şarkı yı söylemesi ve eski günleri hatırlaması müthiş di. eftalya da resim bakarken memikli resimi durdurmasına cok güldüm... inşallah yakında barışılar

sumisali
25-03-06, 14:41
Ben Milliyetin verdiği televizyon ekinde bi sonraki haftanın özetini okudum. Nazlı hamileymiş. ama aldırmaya karar veriyomuş ama son anda vaz geçiyomuş. nikoyu arıyomuş haber vermek için hamile olduğunu ama kötü bi haberle karşılaşıyomuş çünkü niko ABD'ye gidiyomuş.
dur bismillah ne zaman aldın haberi ya vay be niko abd gidiyor he aman ya öğrenirse gitmez heralde ama nazlı söylerse tabiki hamile olduğunu ...

nympha
25-03-06, 16:00
ya niko oğlunu bırakıp nereye gidiyormuş ki :( bence nazlı belki sölemez ama kesin birileri yetiştirrir ;) zaten hamile olduğu duyulursa barışırlar umarım niko dayanamaz zaten son bölümde telefonda seslendi ama konuşamaı sonra da kendine kızdı ya , hamile olduğunu öğrenirse koşa koşa gelir

dFKto
25-03-06, 16:17
İzlenme oranları arttı ya tekrar bir araya gelmelerini uzatacaklar heralde onun için. Zaman kazanıyorlar.

*deniz*
25-03-06, 18:33
Yine A/B de 1. olmuşuz çok sevindim.Özgür sever kitle A/B grubunda dolayısıyla Nikoyla ilgili önemli bir durum olduğunda bu hafta şarkı söylemesi gibi hemen dizi bu gurupta birinciliğe yükseliyor.

nisan_kerem
26-03-06, 11:23
son bölüm hakikatten mükemmmeldi bana kalırsa da eski tadı yerine gelmeye başladı aşk oyunundan sonra izlediğim tek dizi yabancı damat oyuncular mükemmel hele nazlı nın ailesi su katılmamış deli hepsi ne kadar güzel yapıyorlar rollerini beğenmemek imkansız doğrusu

yagmur94
27-03-06, 23:20
ya arkadaslar nazli gercekten hamile olabilir mi ya olabilecegini zannetmiyorum ama ne bilim bence degildir

ozzge
27-03-06, 23:59
gerçekten hamileymiş arkadaşım.bir arkadaşı dediğine göre buhaftaki bölümde nazlı çocuğu aldırmayı düşünüyormuş.sonra vazgeçiyormuş.nikoyu arıyormuş hamile olduğunu söylemek için niko da amerikaya gidiyomuş.
acaba nazlı söyleyecek mi?işallah söyler ozaman barışırlar

Nazli_Niko 4eve
28-03-06, 21:52
evet bende baska bir sitede okuum. nazli hamileymis. ama niko ab ye gidiyomus is icin. Insallah coookk gecmeden niko ögrenirde barisirlar.

sumisali
28-03-06, 22:01
evet bende baska bir sitede okuum. nazli hamileymis. ama niko ab ye gidiyomus is icin. Insallah coookk gecmeden niko ögrenirde barisirlar.
inaallah bende onu istiyorum bakalım ama nkonun öğrenmesi biraz zor gibi görünüyor nazlı hayatta söylemez gibi geliyor bana fakat kahramanla ferideyi kim tutar onu bilemeyeceğim...

dFKto
28-03-06, 22:46
Mutlaka öğrenir. Mustafa Can var. Gizli kalır mı hiç?

ozzge
29-03-06, 07:33
haklsın valla mustafa can hemen yetiştirir...

aylince
29-03-06, 13:25
konuyu uzatmak icin nikoya soylemeyebilirler.ama birileri soyleyebilir.nazlı hamile.bir bebek daha.baska dizilerde daha asıklar kavusamıyor.askı anlatan en guzel ikili niko-nazlının bir bebegi daha oluyor ne guzel super.gerci araları iyi degil ama onemli olan birbirlerini sevmeleri.baska biri yok onlar icin.onlar asıklar birbirlerine.en guzeli de bu.aska saygı var bu dizide.bu cok hosuma gidiyor.birbirleri icin ne kadar ozeller.ask boyle olur niko-nazlı askı gibi:)

*deniz*
29-03-06, 14:37
Yine çok heyecanlı bir bölüm bizleri bekliyor.Son anda niko ABD'ye giderken nazlıdan gelen telefonla yıkılır diyor.Nedir acaba nazlı düşük tehlikesi mi yaşayacak ne dersiniz?Bu arada demekki Milliyet tv eki bir hafta önceden yeni bölümün konusunu veriyormuş şimdiye kadar nasıl farketmedik?

gönülçelen
29-03-06, 14:44
GELECEK BÖLÜM

Nazlı Nazire ile jinekologa gidip hamilelik testi yaptırır. Sonuç pozitif çıkar. Ama Nazlı aldırmaya karar verir. Kürtaj için her şey hazırlanır ve Nazlı odaya alınır.

Hamit askere gideceği için evde bir veda yemeği hazırlanır.

Esra Niko’ yu rahatsız etmeye devam eder. İntikam almaya kararlıdır.

Nazlı son anda kürtajdan vazgeçmiştir. 5.Torunun geleceği duyulunca ev bayram yerine döner.

Nazlı Niko ya söylemek için aradığında ise kötü bir haberle karşılaşır. Niko bir süreliğine Amerika ya gidecektir.

Stavro ve Eleni Niko nun gitmesine mani olmak için İstanbul a gelir. Ama Niko kararlıdır.

Gaziantep’ de ise Hamit davulla zurnayla askere uğurlanır. Dönenin iki gözü iki çeşme ağlamaktadır.

Kahraman Muharrem’ e bankaya yatırması için bir zarf dolusu para verir. Muharrem bankaya giderken 2 adam yolunu kesip, kumar borcunu ödemesi için tehdit ederler.

Niko uçağına binmek üzereyken Nazlı dan gelen bir telefonla yıkılır. Acilen Gaziantep’ e gitmesi gerekmektedir.

http://www.yabancidamat.tv/bolum/bolumler.asp

dFKto
29-03-06, 15:10
Düşük tehlikesi olabilir. Canım Niko yıkılacakmış. Çok üzüldüm. Umarım birbirlerine daha fazla yakınlaşırlar. Ne de olsa epeyce ders aldılar. Gittikçe heyecanlı olmaya başladı.

*deniz*
29-03-06, 15:47
Bana saçma gelen bir durum var Niko uzun süreliğine ABD'ye gidiyorsa eğer oğlunu görmeye vedalaşmaya Gaziantep'e gitmesi gerkmezmi?Ayrılırken birbirlerine giren çiftler bile çocuklarını ihmal etmiyor görmek için ellerinden geleni yapıyorlar bunlarda öyle bir durumda yok.Neyse o kötü durum sayesinde(umarım çok kötü bir şey değildir)Niko Gaziantep'e gidecekte onları yeniden bir arada izleyebileceğiz.

dFKto
29-03-06, 16:33
Evet doğru Niko gibi oğlunu çok seven bir baba oğlunu görmeye gitmeliydi ayrılmadan önce. Senaryo işte.

hala
29-03-06, 16:47
Niko'nun kütü bir haber alıp yıkılmasından kasıt Nazlının Düşük yapması değil kanımca Bu işte Esranın bir parmağı var İntikam için Nazlıya yada Egeye bir şey yapmış olabilir Aklıma Egeyi kacırmış olabileceği geliyor

*deniz*
29-03-06, 17:01
O ihtimali hiç düşünmemiştim.Öyle bir şey olursa korkunç olur.
Ama zannetmiyorum kolaymı o kadar insanın yanından ege'yi kaçırması.Büyük çocuk olsa sokakta oynarken kaçırır ama Ege çok özen gösterilen bir bebek.

sumisali
29-03-06, 19:06
Ama zannetmiyorum kolaymı o kadar insanın yanından ege'yi kaçırması.Büyük çocuk olsa sokakta oynarken kaçırır ama Ege çok özen gösterilen bir bebek.
evet benimde aklımdan ege bebek geçti ama egeyi nasıl kaçıracak dediğin gibi ya bende çok merak etmeye başladım.....

dFKto
29-03-06, 20:08

Ben de hiç düşünmemiştim ama olabilir. Hepsi perişan olur o zaman.

*deniz*
31-03-06, 17:11
Korkumuz gerçek oluyor galiba.Ozgurcevikfan.com da bahsedilmişti yabancı damat resmi sitesine baktım nazlının elinde egenin oyuncak ayısı sokakta perişan halde fotoğrafı vardı.Herhalde esra kaçırmıştır başka bir ihtimal aklıma gelmiyor.

Boojoo
31-03-06, 18:03
bende bgn gazetede resmini gördüm. nazlı ağlıyo, yanında polisler var fln. elindede oyuncak ayı war.

ceyil
31-03-06, 20:37
oley başladı. yeni bölümbu arada fragmanı çok güzeldi

sumisali
31-03-06, 21:24
bende bgn gazetede resmini gördüm. nazlı ağlıyo, yanında polisler var fln. elindede oyuncak ayı war.
evet galiba daha göremedik ama ege kaçırılıyor ......
kesin öyledir yani nik daha neden gelsinki antepe.....

ceyil
31-03-06, 22:05
güzel bölümdü.nehir iyi oynaımış.ama polis sorunca düşmanınız var mı diye nazlının aklına gelmelydi. ya da nikonun

sumisali
31-03-06, 22:13
güzel bölümdü.nehir iyi oynaımış.ama polis sorunca düşmanınız var mı diye nazlının aklına gelmelydi. ya da nikonun
nerden gelsin o panikle onların aklına ama en sonunda gelecek akıllarına onların ..ama nazlı hamile şimdi üzüntüden düşürür çocuğu ya eftelya da ne dönek kadın ya memikle iyi olunca nazlı bir melek memikle kavga edince nazlı şeytan böyle bişey görmedim ben ya :):):):)

yagmur94
31-03-06, 22:20
slm ya yabanci damadin bu bölümü çok hüzünlüydü ya o esrayi bogasim geliyor ya niye kaçirdi çocugu yaa sinir iste bir daha ki bölümde insallah esrayi yakalar.nikolar antebe geliyor nazli hamile oldugunu nikoya söylecek mi ki acaba insaallah söyler ama niko ne tebki verir bilemeyecegim ya nezli ne ara hamile kaldi ya hala saskinim

ZeHrA_K
31-03-06, 22:27
ya cok guzel bir bolumdu ama sonu kotuydu ya yazik nazliya ya umarim o esra bozuntusu egeye birsey yapmaz ya yoksa gider kendi elimle bogarim o cadiyi ya zavvalli nazli nasil perisan oldu ya hamilede

gönülçelen
31-03-06, 22:30
slm ya yabanci damadin bu bölümü çok hüzünlüydü ya o esrayi bogasim geliyor ya niye kaçirdi çocugu yaa sinir iste bir daha ki bölümde insallah esrayi yakalar.nikolar antebe geliyor nazli hamile oldugunu nikoya söylecek mi ki acaba insaallah söyler ama niko ne tebki verir bilemeyecegim ya nezli ne ara hamile kaldi ya hala saskinim

gerçekten yine güsel we hüzünlü bi bölümdü bana sanki çok kısa sürmüş gibi geldi ya. Anlamadan bitti.bence nazlı nikoya hamile olduğunu sölicek sölemeli zaten niko şaşırır sewinirde heralde

yagmur94
31-03-06, 22:45
insallah sevinir çünkü bosanmaak çok istiyordu
ewet ya sanki çok kisa sürdü
bi de çok heycenli bitirmediler
mesele nazli nikoya hamile oldugunu söyleyip orda bitirebilirlerdi

dağhan
31-03-06, 22:48
Ben ve benim gibi düşündüğüme inandığım birçok kişi adına bu satırları yazıyorum.
Bizler Yabancı Damat bitiminden bir sonraki dizinin yayınlanmasına kadar ki süreyi zevkle ve sabırsızlıkla bekleyen bir topluluk olarak Cuma akşamlarınmızı güzel bir seyire çeviren birçok evin kendini bulduğu kahramanlarıyla iç dış olan, içten, sıcak ve herşeyiyile bizden olan bu diziyi bizlerle nasıl tanıştırdıysanız ve nasıl vazgeçilmez yaptıysanız şimdi bir seyirci olarak bunu söylemek biraz bizim de hakkımız olduğunu sanıyorum.Çok Çok büyük bir emek var.Kabul ve tüm kahramanlar karşısında saygıyla eğiliyoruz.İyi ki evimizin içine soktunuz iyi ki, varsınız. Reklamlar tabiki dizilerin, programların yaşam damarı. Saygıyla karşılıyorum.Ama yavaş yavaş verilen reklamlar diziyle kişilerin arasını okadar açıyorki, toplam seyredilen dizinin dakikası çok az bir zamana indirgeniyor.

SÖZÜN KISASI SAYIN YAPIMCI VE YÖNETMENLERİMİZ;
ARTIK AĞLAK VE ACI KOKAN DİZİLERDEN YETER DEDiĞİMİZ BİR ZAMANDA, EKRAN AÇILIP BİRDE BUNA BAKIN DEDİNİZ.NE GÜZEL DEDİNİZ.BİZLERE İKİ SENEYE YAKLAŞAN BİR ZAMAN ÖNCESİNDE SAAT:20.00 DE CUMA AKŞAMLARINI ÇOK ÖZEL İNSANLARLA GEÇİRMEMİZİ VE MÜTHİŞ KEYİFLENMEMİZİ SAĞLIDIYSANIZ; LÜTFEN BU KEYFİN AZALMASINA İZİN VERMEYİNİZ. BİZLER ONLARI DAHA DA ÇOK HİSSETMEK VE ONLARLA DAHA ÇOK YAŞAMAK, İÇİM BURUK OLARAK DEĞİL, SEVDİKLERİMLE TAM OLARAK BULUŞMANIN VERDİĞİ HAZLA TELEVİZYONUN ÖNÜNDEN KALKMAK İSTİYORUZ.
EĞER SESİMİZE BİRAZ KULAK VERİRSENİZ, EĞER HEPİMİZ BİR ORTAK PAYDA DA BULUŞABİLİRSEK BÜYÜK BİR TOPLULUĞUN DAHA UZUN SÜRELİ KEYİF ALMASINA VE GÖNÜLLERDEKİ MUTLULUĞUN DAHA DA ARTMASINA OLANAK VERİRSİNİZ.
DİZİ EKİBİNİN GEREKLİ DUYARLILIĞI GÖSTERECEĞİNE OLAN İNANCIMLA HERKESE SAYGILAR SUNARIM.
Hayatımıza hep böyle güzel insanlar, bir yerden girmesi dileğiyle iyi akşamlar...

sumisali
31-03-06, 23:05
Ben ve benim gibi düşündüğüme inandığım birçok kişi adına bu satırları yazıyorum.
Bizler Yabancı Damat bitiminden bir sonraki dizinin yayınlanmasına kadar ki süreyi zevkle ve sabırsızlıkla bekleyen bir topluluk olarak Cuma akşamlarınmızı güzel bir seyire çeviren birçok evin kendini bulduğu kahramanlarıyla iç dış olan, içten, sıcak ve herşeyiyile bizden olan bu diziyi bizlerle nasıl tanıştırdıysanız ve nasıl vazgeçilmez yaptıysanız şimdi bir seyirci olarak bunu söylemek biraz bizim de hakkımız olduğunu sanıyorum.Çok Çok büyük bir emek var.Kabul ve tüm kahramanlar karşısında saygıyla eğiliyoruz.İyi ki evimizin içine soktunuz iyi ki, varsınız. Reklamlar tabiki dizilerin, programların yaşam damarı. Saygıyla karşılıyorum.Ama yavaş yavaş verilen reklamlar diziyle kişilerin arasını okadar açıyorki, toplam seyredilen dizinin dakikası çok az bir zamana indirgeniyor.

SÖZÜN KISASI SAYIN YAPIMCI VE YÖNETMENLERİMİZ;
ARTIK AĞLAK VE ACI KOKAN DİZİLERDEN YETER DEDiĞİMİZ BİR ZAMANDA, EKRAN AÇILIP BİRDE BUNA BAKIN DEDİNİZ.NE GÜZEL DEDİNİZ.BİZLERE İKİ SENEYE YAKLAŞAN BİR ZAMAN ÖNCESİNDE SAAT:20.00 DE CUMA AKŞAMLARINI ÇOK ÖZEL İNSANLARLA GEÇİRMEMİZİ VE MÜTHİŞ KEYİFLENMEMİZİ SAĞLIDIYSANIZ; LÜTFEN BU KEYFİN AZALMASINA İZİN VERMEYİNİZ. BİZLER ONLARI DAHA DA ÇOK HİSSETMEK VE ONLARLA DAHA ÇOK YAŞAMAK, İÇİM BURUK OLARAK DEĞİL, SEVDİKLERİMLE TAM OLARAK BULUŞMANIN VERDİĞİ HAZLA TELEVİZYONUN ÖNÜNDEN KALKMAK İSTİYORUZ.
EĞER SESİMİZE BİRAZ KULAK VERİRSENİZ, EĞER HEPİMİZ BİR ORTAK PAYDA DA BULUŞABİLİRSEK BÜYÜK BİR TOPLULUĞUN DAHA UZUN SÜRELİ KEYİF ALMASINA VE GÖNÜLLERDEKİ MUTLULUĞUN DAHA DA ARTMASINA OLANAK VERİRSİNİZ.
DİZİ EKİBİNİN GEREKLİ DUYARLILIĞI GÖSTERECEĞİNE OLAN İNANCIMLA HERKESE SAYGILAR SUNARIM.
Hayatımıza hep böyle güzel insanlar, bir yerden girmesi dileğiyle iyi akşamlar...
yazıkdlarında sonuna kadar yanındayım arkadaşım tebrikler ....güzel bir konuya açıklık getirmişsin ....

özocan
31-03-06, 23:15
slm bu bölüm çok güzel we hüzünlüydü ben çok ağladım o esra cadısı yaptı yine yapacağını ama niko anlıcak bence esranın kaçırdığını yinede süüper bi bölümdü nehir erdoğan süper oynamış bu bölümde...(hep süper oynuyor ama)

*deniz*
01-04-06, 00:10
İnanılmaz bir bölümdü Yabancı Damat başladığından beri ilk kez gözlerim şişti ağlamaktan.Nehir o dayanılmaz acıyı ne kadar iyi yansıttı.Esra korkunç bir şey yaptı ruh hastası olduğu için çocuğa iyi bakamıyacak kötü davranacak diye çok korkuyorum.Sanki otel görevlisi bebeğin ağlamasını duydu haberleri izleyince aklına gelir belki polise söyler diye düşünüyorum.Allahtan Gaziantepte kaldı istanbula götürseydi bulunması zorlaşırdı çabuk bulunacak gibi geliyor.Son sahnede nikonun kapıdan girmesini ve nazlıyla sarılırlerken bitmesini bekledim öyle olmalıydı.

Boojoo
01-04-06, 00:19
gerçekten çok güzel bi bölümdü,çok ağladım.herşey çok gerçekçiydi.ama bence daha çok uzatıcaklar. hemen öle zınk die buluncağını sanmıorum. esra nikoyu tehdit eder belki bnle ewlenmezsen çocuunu öldürürm gibilerinden.ama haftalarca acıklı olmasıda bayabilir diziyi.

hala
01-04-06, 00:23
Güzel ve duygu yüklü bir bölümdü. Günler öncesinde bölüm özetini okuyunca ilk aklıma gelen Ege bebeğin Esra tarafından kaçırılması olasılığı idi. Düşündüğüm gibi oldu. Nehir Erdoğanın oyunculuğuda süperdi Acısını yansıtması çok başarılıydı .İnşallah bu kaçırılma olayını uzatmazlar yoksa bizler ağlamaktan bitap düşeceğiz.

*deniz*
01-04-06, 01:35
Hamit'in askere uğurlanma görüntüleride çok hüzünlüydü Dönede çok başarılıydı ağlamaktan yüzü gözü şişti çok gerçekçiydi üzüntüsü.

Evet hala ilk sizin aklınıza gelmişti Egenin kaçırılacağı bizimde aklımıza siz sokmuştunuz haklı çıktınız.

gülbin
01-04-06, 10:40
dünkü bölüm çok süperdi hepsi oyunculuklarını konuşturdu hele nazirenin halleri çok hoştu ruşeninde terlik satarkenki hali zabıtadan kaçışı...
ege kaçırıldıgında nazlının, kahramanın,feridenin rollerini sanki yaşamış gibi yapmaları... hepsi hepsi çok güzeldi

_canan
01-04-06, 11:08
dünkü bölüm gerçekten çok iyiydi.
nazlı harikaydı,rolün hakkını verdi doğrusu.
döne de çok inandırıcıydı,güseldi o uğurlama sahnesi.
nazire yine uçtu,süper bi karakter ve çok iyi bi oyuncu birleşince her bölüm kahkaha garanti oluyo.
esra nasıl gıcık bi tip ya!tam bulmuşlar doğrusu.esra olayı bitsede bi çıksa artık şu diziden.

didou_didem
01-04-06, 13:05
ya güzel bir bölümdü ama o psikopat esra olmasaydı daha iyi olurdu bir insan bir bebeği bavulda taşıyaaaa psikopat işte

sumisali
01-04-06, 13:17
ya güzel bir bölümdü ama o psikopat esra olmasaydı daha iyi olurdu bir insan bir bebeği bavulda taşıyaaaa psikopat işte
evet ya manyak çocuğu bavulda taşıdı .......ne diyim piskopattı zaten iyice delirdi ..............

dFKto
01-04-06, 13:46
Yazık Nazlı perişan oldu. Tabi hepimiz de. Buna yürek mi dayanır? Nehir çok inandırıcıydı. Rolünün hakkını verdi gerçekten de. Özgür de çok iyiydi.

ozsun
01-04-06, 13:46
TELE - BAROMETRE
31 MART 2006 CUMA
No Program Adı Kanal Rating (%) Share (%)
1 YABANCI DAMAT [NET] KAND 10,40 26,50
2 IHLAMURLAR ALTINDA [NET] KAND 9,90 29,10
3 BUYUK YALAN [NET] ATV 9,80 25,40
4 HAYAT BILGISI [NET] SHOW 9,50 22,90
5 KURTLAR VADISI (TKR) [NET] SHOW 7,20 19,10
6 HAYAT BILGISI (GIRIS) [NET] SHOW 5,90 15,10
7 YABANCI DAMAT (OZET) [NET] KAND 5,60 17,10
8 YA SUNDADIR YA BUNDA (FINAL) ATV 4,50 21,60
9 KARA SAHIN DUSTU (Y.S) [NET] ATV 4,00 14,40
10 SIHIRLI ANNEM [NET] STAR 4,00 10,60

TELE - BAROMETRE
HEDEF KİTLE : A/B
31 MART 2006 CUMA
No Program Adı Kanal Rating (%) Share (%)
1 IHLAMURLAR ALTINDA [NET] KAND 11,40 35,40
2 YABANCI DAMAT [NET] KAND 10,70 32,90
3 HAYAT BILGISI [NET] SHOW 10,40 28,50
4 BUYUK YALAN [NET] ATV 8,40 25,80
5 BEYAZ SHOW [NET] KAND 5,10 35,40
6 HAYAT BILGISI (GIRIS) [NET] SHOW 5,10 15,60
7 YABANCI DAMAT (OZET) [NET] KAND 5,00 19,90
8 KURTLAR VADISI (TKR) [NET] SHOW 4,80 14,30
9 KARA SAHIN DUSTU (Y.S) [NET] ATV 4,30 15,70
10 RENKLI HAYATLAR.(PLUS) [NET] STAR 3,70 12,50

dFKto
01-04-06, 13:47
İzlenme oranları çok iyi. çok mutlu oldum.

*deniz*
01-04-06, 14:03
Ratingler çok iyi nihayet dizi eski günlerine döndü umarım senaristler bu yakaladıkları tempoyu devam ettirirler.

aylince
01-04-06, 14:26
yine cok guzeldi:)

nazlı-nazire hamilelik diyalogları muthisti.nazlının bebeginden vazgecerken dusundugu fotograflar cok hostu.feridenin ve kahramanın hamileligi ogrendiginde gosterdigi tepkiler superdi.cok mutlu oldular.nazlının nikoyu arayısı ve bu guzel haberi vermek isteyisindeki halleri cok guzeldi.ama once niko konustu ve gidiyorum dedi.nazlı birsey diyemezdi cunku niko kararlıydı.nikonun bu kadar kararlı olmasına uzuldum.bosanmaya bile gelmiyordu ve bu nazlıyı cok etkiledi tabi.nazlı birsey diyemezdi artık dogruydu yaptıgı

rusenin satıslardan dolayı mutlu olması cok guzeldi.cok keyifliydi rusen.hamitin askere gidisi ve donenin mutsuzlugu duygulandırdı.herkes cok basarılıydı rollerinde

nazlı bebegini gezdirirken nikodan gelen bir telefonla etkilendi.onemli bir gorusme yapıyordu esiyle.bebegin yanından kalktı ve bebek kacırıldı.dalmıstı nazlı nikoyla,askıyla konusuyordu cunku.esra nazlıyı takip etti herhalde ve kacırdı bebegi.esra nasıl bir kız hic iyi degil ve cok zarar veriyor herkese.artık bu konuyu hallederler sanırım esra birsey yapmasın artık
ve nehir muhtesem bir performansla bebegi kacırılmıs bir anneyi oynadı.zaten cok begeniyorum annelik duygusunu muthis yansıtıyor.yine cok basarılıydı.bebegi kacırıldı nazlının herkes de huzun.ne yapacaklarını bilemediler.polislerin sordukları sorular etkiliyiciydi."esinizden ayrısınız,bu gibi durumlarda bebek onun tarafından kacırılmıs olabilir" dediler.nazlı ve digerleri aileye ne kadar guvendiklerini ve boyle birsey yapılmayacagını soylediler.cok iyiydi

niko ve digerleri durumu ogrenince antepe giderlerken ucakta eftelya yine eftelyalıgını gosterdi ve "nazlı nikodan bosanmak istemiyor,bu yalanı uydurmus olabilir" dedi.nazlının ailesi ise hic olumsuz birsey dusunmediler onlar icin.ama eftelya yine dusundu.nazlı nikoya bir bebekleri olacagını bile soylemiyor nikoyu dusundugu icin ama eftelya neler dusunuyor.neyse belki de saskınlıktandır
nikonun nazlının "bebek kacırıldı" dediginde,"her yere baktınız mı" demesini sacma buldum.saskınlıktan demistir belki.bakmazlar mı heryere baktılar ,hem bebek bir yere gidemezki.nikonun duyguları gecistirilmis gibi geldi bana.bakalım antepte daha duygusallasabilir belki.orada saskınlıktan pek duygularını yansıtamadı.olayın farkında degildi

dededin gelmesi duygusaldı ve ben de deniz66 gibi niko-nazlı sarılmasıyla biter diye dusunmustum ama oyle olmadı.bakalım umarım bebek bulunur ,nazlı-niko barısırlar ve nazlı bebegini dusurmez.nazlının nikoya "hamileyim "dediginde,nikonun sevincini gorebiliriz.cunku diziyi atlatarak verdikleri icin nazlının ilk hamileliginde nikonun bu sevincini gorememistik.bakalım ozgur o sahneyi nasıl oynayacak,o duyguyu nasıl yansıtacak bizlere

ratingler super.forumda diziyle ilgili yorumlar da artmıs super:)

*deniz*
01-04-06, 15:30
Çoğunlukla duygusal ve hüzünlü sahnelerden bahsettik ama her zamanki gibi çok komik sahneleride vardı.Nazirenin sözde aileden bebeği gizledikleri sahnelerde yaptıklar, nazlıya bebek işaretleri,dudak hareketleriyle bebe bebe diyip kahkahalar atmaları çok güldürdü.
Ruşeninde nikoya paraya sıkışırsan kapı gibi bacanağın var çekinme ara demesi çok iyiydi

Aylince evet nikonun tepkileri donuktu ama ilk tepkinin öyle olması doğal.Uzaktayken olayı tam olarak algılamak daha zordur.Gaziantepe gidince oğlunu göremeyince dank edecektir.Eminmisiniz, heryere baktınızmı gibi gereksiz laflar gerçek hayattada o gibi durumlarda bilinçsizce edilen laflardır.O yüzden ben gerçekçi buldum.

MiLi_
01-04-06, 15:59
slm dünki bölüm cook güzeldi ya
bisey sorcam nikonun söyledigi sarkiyi nerden bulabilirim acaba??

adviş
01-04-06, 16:19

özgür çevik fan sitelerinde bulabilirsin:

dFKto
01-04-06, 17:41
profilimde yazan sitede bulabilirsin

özgür_keremcem
02-04-06, 15:37
bence dünkü bölüm çok güzeldi ama keşke nazlı söyleseydi hamile lduğunu nikoda çopk güzel şarkı söylefdi:P

çapkın.merve
03-04-06, 21:24
bence dünkü bölüm çok güzeldi ama keşke nazlı söyleseydi hamile lduğunu nikoda çopk güzel şarkı söylefdi:P
ya haklısın..ama ben niko'nun şarkı söylediğini görmedim...ay birde o niko'nun hayatını karartan pislik ESRA ege'yi kaçırdı...nazlının haline acayip üzüldüm!...yazık ya!

*deniz*
04-04-06, 19:00
Bu hafta bölüm özetlerini çok merak ediyorum şansımıza bir çok dizinin özetleri dört beş gün kala açıklanırken bizim dizinin iki gün önceden açıklanıyor.Niko nazlı karşılaşmasını çok merak ediyorum o büyük üzüntü esnasında nasıl diyaloglar gelişecek,nasıl sahneler yaşanacak acaba.İnşallah ailelerde birbirine girmez (Muhtemelen girerler)aksine kenetlenirler.Acaba Esra önce kimin aklına gelir niko o olacağını düşünürmü yoksa resepsiyonist mi ihbar eder daha çok var cumaya sabırsızlıkla bekliyorum bu bölümü.

sumisali
05-04-06, 13:32
Bu hafta bölüm özetlerini çok merak ediyorum şansımıza bir çok dizinin özetleri dört beş gün kala açıklanırken bizim dizinin iki gün önceden açıklanıyor.Niko nazlı karşılaşmasını çok merak ediyorum o büyük üzüntü esnasında nasıl diyaloglar gelişecek,nasıl sahneler yaşanacak acaba.İnşallah ailelerde birbirine girmez (Muhtemelen girerler)aksine kenetlenirler.Acaba Esra önce kimin aklına gelir niko o olacağını düşünürmü yoksa resepsiyonist mi ihbar eder daha çok var cumaya sabırsızlıkla bekliyorum bu bölümü.
nedense benim fanatik olduğum diziler hep öyle özetler iki gün kala geliyor.
evet özet gelmiş ama esra cadısı yine bizim nikoyla nazlıya hayatı dar etmeye kararlılar ya yazık değilmi ama ....nazlı hamile hamile perişan oldu kız bu bölümde nikoya söylermi acaba ahamile olduğunu...

*deniz*
05-04-06, 13:34
Heyecan dozu yüksek bir bölüm bizi bekliyor.Kimsenin tahmin etmesine gerek kalmadan Esra arayıp çocuğu kaçırdığını söylemiş.Tahmin edildiği üzerede aileler birbirine girmiş.Son anda Esranın söyleyeceği şey ne olabilir acaba?Bekleyip göreceğiz.

dFKto
05-04-06, 13:47
Heyecan devam ediyor. Bu bölümde de Ege'ye kavuşamayacaklar demek. Ben de Esra'nın ne söyleyeceğini çok merak ediyorum. Ama birbirlerine destek olmaları çok güzel. Hamile olduğunu söyleyecek mi acaba?

aylince
05-04-06, 16:31
bebegi bulma calısmalarına devam bulunamadı bebek.niko-nazlı birbirlerine destekler ve biraradalar bu cok iyi.kanaldnin sitesindeki fotoyu gordum birlikte uyuyorlar koltukta cok tatlılar:) umarım bebek bulunur.hamilelik olayı ne oldu acaba nazlı soyler mi bakalım bebegi

çapkın.merve
05-04-06, 17:34
İŞTE YENİ BÖLÜM ÖZETİ

Ege nin kaçırıldığını öğrenen Niko Amerika Seyahatini iptal edip ailesiyle Gaziantep’ e gider.

Kahramanlar Ege yi bulana para ödülü vaadederler.

Nazlı ve Niko birbirlerini görünce sımsıkı sarılıp destek olurlar.

Eftalya, Nazlı nın Ege yi ihmal ettiğini, kaybolmasının da Nazlı nın suçu olduğunu söyleyince ortalık karışır.

Bu arada eve dönen Memik , Kahraman la aynı evde kalmamaya kararlıdır. Bu yüzden Ökkeş’lere gider.

Ertesi gün Esra Niko’ yu arayıp Ege nin yanında olduğunu ve bebeğe zarar gelmesini istemiyorsa kendisine iyi davranmasını gerektiğini söyler. Bir taraftan polis, bir taraftan aşiret Esra ile Ege yi dip bucak aramaya devam eder.

Esra Ege yi otelde daha fazla saklayamayacağı için şehri terk etmeye karar verir. Bir taksi tutar fakat çantanın içinde Ege bebek ağlamaya başlayınca ne yapacağını şaşırır.

Bu arada Hayriye ve Feride Ege nin nerede olduğunu öğrenebilmek için kendilerince bir yöntem dener ve hoca çağırırlar.

Esra ile ilgili ipuçları bulan polis takibe başlar. Beklemekten sıkılan Nazlı ve Niko da Ege ye yaklaştıkları ümidiyle polisle birlikte giderler.

Evde ise herkes perişan, Nazlı ve Niko dan haber beklemektedir.

Bu arada Esra nın başka planları vardır. Sonunda Niko ya telefon eder ve niyetini söyler.

çapkın.merve
05-04-06, 17:39
Bence çok güzel bir bölüm kesinlikle izleyeceğim...ayrıca ya şu ESRA salağı inşallah yakalanır yaw...yeter artık ya..egeye zarar verecek diye korkuyorum...neyse inşallah çok güzel bir bölüm!!..

yagmur94
05-04-06, 17:48
[B]Bence çok güzel bir bölüm kesinlikle izleyeceğim...ayrıca ya şu ESRA salağı inşallah yakalanır yaw..yeter artık ya..egeye zarar verecek diye korkuyorum...neyse inşallah yakalanır..o cani esra!..bence çok güzel bir bölüm bizi bekliyor!!..
bence egeye zarar verecek fragmanin birseyler gördüm ama fazla bir sey anlamadim esra egeyi küvete koyuyordu suyu açiyordu galiba pek anlamadim ama küvate koyup kapii kapatiyordu

çapkın.merve
05-04-06, 17:51
yaa varya esrayi bovcam ya çok sinir yaaaaa esranin bir akil hastanesine gözükmesi gerekiyor ruhhh hastasi ya kiz resmen ay merak ettim nazli nikoya hamile oldugunu söylecek mi ki özette böyle birseyden bas etmiyor insallah söyler söylemek zorunda
vallahi bilmiyorum yağmur..inşallah söyler...ama söylemesi biraz kötü olmazmı?..yani bu kadar derdin arasında birde niko ile nazlının 2. bebekleri bence daha söylememeli diye düşünüyorum..hem egenin kaçırılması hem nazlıyı hemde nikoyu fena halde yıktı...bence nazlı kendini toparlayıp böyle bişeyi hayatta söyleyemez...bence de söylemesin zaten..yani daha değil...daha vakitleri var...diye düşünüyorum..tabi bu benim düşüncem...siz ne dersiniz onu bilemem!..düşüncelerinize yinede saygı duyuyorum!!!

çapkın.merve
05-04-06, 17:55
bence egeye zarar verecek fragmanin birseyler gördüm ama fazla bir sey anlamadim esra egeyi küvete koyuyordu suyu açiyordu galiba pek anlamadim ama küvate koyup kapii kapatiyordu
neeeeee
yok canım bu kadarda olmaz yani...
yapmaz o kadarını yaw...ama eğer yaparsaaaaa...bir yaparsaaaaaa NİKO onu ÖL-DÜ-RÜR..bu kadar açık!..ama inşallah yapmaz...cani esra ne olcak!

melda-yelda
05-04-06, 17:58
Bence çok güzel bir bölüm kesinlikle izleyeceğim...ayrıca ya şu ESRA salağı inşallah yakalanır yaw...yeter artık ya..egeye zarar verecek diye korkuyorum...neyse inşallah çok güzel bir bölüm!!..

bencede cok güzel bir bölüm bende izlicem ben de korkuyorum egeye sarar verir diye ama ihsallah nasli nikoya hamile oldunu söyler

*deniz*
05-04-06, 18:00
Bu hafta nazlı hamile olduğunu söylemez bebekleri bulunduktan sonra belki söyler.Zaten üzüntünün arasında söylerse niko o heyecanı yaşayamaz her şey yoluna girince söylesinki nikonun tepkisi güzel olsun.Fragmanı izledim polisiye dizi tadında olmuş kaçma kovalama sahneleri esranın piskopat halleri gerilimli bir bölüm olacak.Bu arada yukarda bahsedilmiş esra bebeği küvete yatırdıktan sonra küvetin değilde lavabonun musluğunu açıyor ses duyulmasın diye.

yagmur94
05-04-06, 18:01
neeeeee
yok canım bu kadarda olmaz yani...
yapmaz o kadarını yaw...ama eğer yaparsaaaaa...bir yaparsaaaaaa NİKO onu ÖL-DÜ-RÜR..bu kadar açık!..ama inşallah yapmaz...cani esra ne olcak!
ben böyle birseyler gördüm bilmiyorum ama küvete kapatiyor çocugu bu dogru böyle bir sey yapacak sonra vazgeçebilir.zaten yapsa niko kesin onu gebertir o ayri

yagmur94
05-04-06, 18:08
Bu hafta nazlı hamile olduğunu söylemez bebekleri bulunduktan sonra belki söyler.Zaten üzüntünün arasında söylerse niko o heyecanı yaşayamaz her şey yoluna girince söylesinki nikonun tepkisi güzel olsun.Fragmanı izledim polisiye dizi tadında olmuş kaçma kovalama sahneleri esranın piskopat halleri gerilimli bir bölüm olacak.Bu arada yukarda bahsedilmiş esra bebeği küvete yatırdıktan sonra küvetin değilde lavabonun musluğunu açıyor ses duyulmasın diye.
ewet bende gördüm ama ses duyulmasin diye açiyor ama çocuk bogulcak bunuda düsünmesi gerekiyor ama nazli nikoya gerçegi bencede bu bölümde söylemiyecekk

Boojoo
05-04-06, 19:40
bölüm özetinde esra amacını açıklar tarzı bşi war.bence bnmle ewlenmezsen çocuğunu öldürürüm dicek.

yagmur94
05-04-06, 20:02
bölüm özetinde esra amacını açıklar tarzı bşi war.bence bnmle ewlenmezsen çocuğunu öldürürüm dicek.
ama esrayi yakalarlarsa onu kesin timarhaneye atarlar çünkü o kiz deli ya dedigin gibi kesin benimle evlenirsen çocuga bir sey yapmam diyecek ama niko esrayla evlenmek istemecegi için esrayi kandircak yani oyun oynayacaklar bence

Boojoo
05-04-06, 20:47
ama o sökmez çünkü niko esrayı daa öncede kandırdıı için esra yemez.nikonun ewlenmesine fırsat kalmadan polis yakalayabilir.

sumisali
06-04-06, 10:05
yok artık ya bence başka bişey var kesin başka bişey isteyecek esra .....ama dediğiniz de olabilir esra aptalın teki ya onu kolay kandırır niko siz merak etmeyin.....

avrilcansu
06-04-06, 13:46
yaa o esra gıcıgı çocugu duşa kapatıp musluğu açıyodu mu öle birşeydi

psikopat zaten o kız yaaa deli işte

ama bence nikodan onunla evlenmesini isticek yada öle bişi

ama tabii oyun oynayabilirlerde

avrilcansu
06-04-06, 13:49
haa bidee şu resimdeki tatlılığa bakar mısınız!!

ne kadar güzel çıkmışlarrr...

http://img97.imageshack.us/img97/2128/sanstitread4jy.png

geçen haftaki kadar güzel ve heycanlı bir bölüm olucak bu bölümde

yagmur94
06-04-06, 18:35
yaa o esra gıcıgı çocugu duşa kapatıp musluğu açıyodu mu öle birşeydi

psikopat zaten o kız yaaa deli işte

ama bence nikodan onunla evlenmesini isticek yada öle bişi

ama tabii oyun oynayabilirlerde
bencede oyunayacaklar baska cagreeleri yook çünkü.niko esrayla evlenmekte istemedigine göre oyun oynayacaklar

sumisali
06-04-06, 19:33
bencede oyunayacaklar baska cagreeleri yook çünkü.niko esrayla evlenmekte istemedigine göre oyun oynayacaklar
evet öyle bişey olucaktır egey alanakadar ama ben en çok nazlının hamileliğini öğrenecekmi herkes onu merak ediyorum...

avrilcansu
07-04-06, 13:37
bence öğrenmezler
sonuçta o telaşta bide nazlı tutup ben hamileyim demez...

zaten o üzüntüden bana kalırsa nazlı çocugunu düşürmüştür bile..

dFKto
07-04-06, 16:52
Heyecanla bekliyorum akşam olmasını. Bence Ege'ye gelecek bölümde kavuşabilecekler.

yagmur94
07-04-06, 18:45
Heyecanla bekliyorum akşam olmasını. Bence Ege'ye gelecek bölümde kavuşabilecekler.
bencede gelecek bölümde egeye kavuşacakklar
hatta sonunda nazli hamile olduğunu söyleyecek
orda bitecek bence yaada
egeye kavuşacaklar böyle biter
ikisinden birirsi bence

aylince
07-04-06, 23:11
superdi cok guzeldi:)

nikonun nazlıya bakarak "merak etme bulacagız oglumuzu" demesi,nazlıyı sakinlestirmeye calısması ,sonra da gozlerinin dolması ve
niko esranın yanına giderken nazlı ile nikonun bakısmaları ve nikonun nazlıya "cok az kaldı "demesi cok etkileyiciydi

cok duygusaldı.herkes duygusaldı herkes cok basarılıydı

bebegi bulur nazlı sesi farketti cunku.bebegine kavusur ozledik mutlu sahneleri.hamile oldugunu soyler mi.bu konu acılmasın dedi haklıydı.bakalım soylerse niko cok sevinir

Ahu92
07-04-06, 23:19
Ya evet arkadaslar bu bölüm benim hosuma gitti babam da türkiyedeydi bu hafta ! Biz Gaziantapliyiz o yüzden bu diziyi cok seviyoruz! Bu bölümde de teyzemin yaninda celkim yapilmis haberleri yok babam da simdi kafasi sarz etti niye okadar cok polis vardi nedense cekim varmis!!!

Ama Ay ihsallah Ekin bulmustur yavrucani! Ama sanki biz ailece icimizde hiz var köpek alip götürdü cocugu gerci agladigini duyduk! Ayyy Nikodan Önce Nazli bulacak! Bence Egeyi buldukdan sonra güzel bir an da hamile oldugunu söylicektir!!!

*deniz*
08-04-06, 01:58
Oldukça heyecanlı bir bölüm oldu artık egede bulunmuş oldu nazlının bulmaması olanaksız artık.Bölümün başlarını zayıf buldum Nikonun tepkileri yetersizdi.Daha etkileyici bir karşılaşma sahnesi bekliyordum nazlı ve niko arasında.O kadar nüfuzlu bir baba öyle oturup beklememeliydi çözümler üretmeye çalışmalıydı.Nazlıyı teselli etmekten başka bir şey yapmadı bence pasif kaldı.Bölümün ortalarına doğru heyecan dozu yükseldi.Esranın bebeğe olan davranışları çok sinir bozucuydu hele bahçeye öyle çantayla bırakması ve çıkıp duş alması gidip bakmaması ne denli tehlikeli bir deli olduğunu gösterdi.Artık Esra defteri kapanır her halde nazlı bebeği bulunca esrayıda tutuklarlar ve dizide işi kalmaz diye düşünüyorum.Tabi deli diye hastaneye sevk edilp oradan da kaçmazsa.

purna
08-04-06, 09:39
bana bıraz korku fılmınden cıkm ıs bırını ı anımsattı dun nazlı

esra kızımız dun o bebegı oraya koydu ama kopekler vardı hadi bişey olsa

dFKto
08-04-06, 10:35
Aslında ne kadar nüfuslu olurlarsa olsunlar insanların bazı durumlarda ne kadar çaresiz olduğunu yansıtması açısından iyiydi. Ama Niko'nun bu kadar soğukkanlı olması normal miydi bilemiyorum. Erkekler bazı durumlarda duygularını açığa vurmazlar Nazlının yanında güçlü görünmeye çalışmış olabilir. Her şey bitince bir kenara çekilip bir duygu boşalması yaşayabilir belki. Nazlının tepkilerini de çok beğenmedim. Elinden geleni yapmış
Nehir ama biraz yapmack olmuştu çaresiz bir annenin tepkileri. Sesini falan iyi ayarlayamamıştı. Geçen hafta muhteşem oynamış hepimizi ağlatmıştı ama bu hafta biraz eksiklik vardı performanslarında. Yine de çok heyecanlı ve sürükleyici bir bölümdü, bunlar çok göze batmamıştır. eminim .Biz biraz fazla inceliyoruz galiba.Ne de olsa Yabancı Damatın sürekli izleyicileri olarak mükemmelliğe alıştık. beklentilerimiz fazlalaştı. Nehir'in güzel görünme endişesi olmadan rolünün hakkını vermeye çalışması, makyajsız kamera karşısına geçmesi takdire değer. Özgür bakışlarıyla çok şey anlatıyor aslında. Niko tepkisini fazla göstermese de bakışlarındaki endişe ve korku apaçık ortadaydı. Güzel bir bölümdü. İki haftadır Cumartesi sabahları tekrarını veriyorlar. az önce yine izledim.

yagmur94
08-04-06, 13:18
ewet ya köpeklerin arasına koydu çocuğu bende korktum o zaman çocuğa birşey olur diye bence esra nikonun dinlediğini anlıyacak napar bilmiyorum ama insallah kötü birşey yapmaz.nazlı çocuğunu düşürebilir belki ama düşürmez herhalde.nazlı ve nikko ilerki bölümlerde barışacaklar bence

ozsun
08-04-06, 13:34
1 YABANCI DAMAT [NET] KAND 12.10 29.70
2 IHLAMURLAR ALTINDA [NET] KAND 10.10 27.60
3 BUYUK YALAN [NET] ATV 9.90 24.60
4 YABANCI DAMAT (OZET) [NET] KAND 7.30 21.10
5 HAYAT BILGISI [NET] SHOW 7.00 16.50
6 STAR AVI [NET] ATV 5.80 15.00
7 EMRET KOMUTANIM (TKR) [NET] SHOW 5.70 15.70
8 HAYAT BILGISI (GIRIS) [NET] SHOW 5.60 14.20
9 YA SUNDADIR YA BUNDA (FINAL) ATV 4.50 22.80
10 ATV SPOR HABERLERI ATV 4.50 13.60

1 YABANCI DAMAT [NET] KAND 14.00 39.40
2 IHLAMURLAR ALTINDA [NET] KAND 12.20 35.50
3 BUYUK YALAN [NET] ATV 8.60 24.80
4 YABANCI DAMAT (OZET) [NET] KAND 8.00 27.20
5 HAYAT BILGISI [NET] SHOW 6.40 17.30
6 STAR AVI [NET] ATV 5.80 16.50
7 RENKLI HAYATLAR. [NET] STAR 5.30 20.10
8 HAYAT BILGISI (GIRIS) [NET] SHOW 5.30 15.80
9 BEYAZ SHOW [NET] KAND 5.10 32.50
10 SHOW TV ANA HABER BULTENI [NET] SHOW 4.30 18.90

aylince
08-04-06, 13:36
bebegi niye oraya bıraktı esra anlamadım.sanırım otele almıyorlardı.sorun cıkar diye ya da oyle ne yaptıgı belli olmadıgı icin oraya bıraktı.pek de neden aramamak gerekir esra konusunda

deniz66 nikonun tepkileri zayıftı demissin.niko-nazlı karsılasması daha heyecanlı olabilirdi.niko nazlıya sarılabilir ve daha duygusal yansıtabilirlerdi.ama niko-nazlı nın arası da pek iyi degil ve niko herkesi ve herseyi bırakıp,bosanmaya bile gelmeyecekti.yurtdısına gidiyordu.yine de bebek icin sarılabilirlerdi.ama o karısıklıkta duygular karısabiliyor.niko cok daha sakin davranan biri.nazlı hic sakin degildi.niko da oyle yapsaydı iyi olmayabilirdi.ikisi de cok gergin,birinin mantıklı hareket etmesi daha iyi.niko nazlıyı sakinlestirirken bile gozleri doldu o da cok mutsuzdu ve bunu nazlıya belli etmek istemedi

niko-nazlı birlikte uyurken dikkat ettiniz mi,gosterilen sahnelerde nazlının t-shirtu vardı.ama fotoda oyle degil.sanırım birkac kez cektiler ve t-shirtle olmasına karar verdiler.bu da detay tabi detaycıyımdır

niko-nazlı barıstı mı sizce,bebek icin biraradalar ama kırgınlıkları da var gibi.nazlı bebegi soyler mi,bosanmadan vazgecekler mi,cunku bebegin kacırılmasıyla ilgileniyorlar.barısısınlar ama sanki nazlı kırgın gibi geldi bana.niko da kırgın gibi.bu konuyu bakalım nasıl konusacaklar aralarında.artık nazlı nikoya guven duymalı ve niko da nazlıya her sekilde gercegi anlatmalı.bence bu sekilde iliskilerinde sorun olmaz.birbirlerini cok seviyorlar zaten.neyse bakalım neler konusacaklar aralarında:)

ratinglerde super:)

MiSz_CaniSi
08-04-06, 14:09
ya gercekten oyle bir yerde bitti kii vallah ne diyim super bir bolumdu

esra ya gicik oluyordum zaten ilk geldiginden beri

ya arkadaslar 6 gun nasil bekliyecegizzzzzzzzzzzz

insallah nazli cantayi gorur ve ege nin aglamarini duyar

ama benim en sinirlendigimm bolum kopeklerin oraya gitmeleri insan kotu kotu dusunuyor adate yerimden oynadimmm

neyse ratingle de super gidiyoooo

dFKto
08-04-06, 14:27
1 YABANCI DAMAT [NET] KAND 12.10 29.70
2 IHLAMURLAR ALTINDA [NET] KAND 10.10 27.60
3 BUYUK YALAN [NET] ATV 9.90 24.60
4 YABANCI DAMAT (OZET) [NET] KAND 7.30 21.10
5 HAYAT BILGISI [NET] SHOW 7.00 16.50

1 YABANCI DAMAT [NET] KAND 14.00 39.40
2 IHLAMURLAR ALTINDA [NET] KAND 12.20 35.50
3 BUYUK YALAN [NET] ATV 8.60 24.80
4 YABANCI DAMAT (OZET) [NET] KAND 8.00 27.20
5 HAYAT BILGISI [NET] SHOW 6.40 17.30

Yabancı Damat büyük çıkışta.

Bir önceki sayfada özsun yazmış raitingleri. ben görmemiştim. Neyse tekrar etmiş oldum. özsuna teşekkürler.

ozsun
08-04-06, 14:48
Ratingler gerçekten süper. Benim hiç kaçırmadan izlediğim tek dizi. Hakettiği yerlerde görmek beni çok mutlu ediyor.

*deniz*
08-04-06, 15:09
Ratingler müthiş çok mutluyum.Bu konu çok yaradı o yüzden ne yapar eder uzatırlar diye düşünüyorum artık.

Önceki yazımda nikonu tepkilerini yetersiz bulduğumu yazarken senaryonun zayıflığını kast etmiştim yoksa Özgür kendisine biçilen rolü büyük bir başarıyla yerine getirdi Hele bir sahnede nazlıya bir bakışı vardı aynı anda hem çaresizliği,hem endişeyi hemde Nazlıya her şey yoluna girecek güvenini vermeyi yansıtıyordu çok iyiydi.

çapkın.merve
08-04-06, 15:14
acayip güzeldi...ben bayıldım...ay inşallah egeyi bulur nazlı...süpeeer bir bölümdü merak etmeyin yeni bölüm özetini arıyorum...bulur bulmaz koyacam!...

dFKto
08-04-06, 15:45
Galiba Esranın rolünü biraz daha ön plana çıkaracaklar. Raitinglerdeki bu yükselme karşısında bu kaçınılmaz. Ege'nin bulunması sürecini de uzatablirler. Nazlı Ege'yi bulamadan polisler tarafında geri çağırılabilir ve o kadar yaklaşmışken bulamayabilir. Bunlar dileğim değil tabi, çok gerildim bebek o çantanın içindeyken ama izlenebilmesi için diğer diziler gibi biraz sündürebilir senaristler.

arrzzu
08-04-06, 18:50
son bölümlerde o kadar güzel olmaya eski monotonluğundan öyle kurtulmaya başladı ki dizi, soluksuz izler oldum.son bölümde niko dan daha büyük tepkiler bekledim ben de.çırpınma,pişmanlık,suçluluk duygusu,acı hatta belki de ağlama...ama hiçbiri yoktu.nehir erdoğan ise cidden harika oynadı.'anne' gibiydi daha ötesi var mı?bu bölüde ayrıca sumru yavrucuk'a bir kez daha hayran kaldım.

esra nın bebeği çantasına taşıması ise biraz garipti.normal durup duruken sürekli ağlayan bebek havasız(ağzı nerdeyse tamamen kapalı) karanlık daracık çantada arada bir iki gık çıkararak mı durur allah aşkına?

bana nazlı ege'yi bulacak gibi geliyor ama başka bir olay olacak belki de esra yukardan bunu görecek ve nikoya zarar verecek ya da ne bileyim köpeklerle alakalı bir şey olabilr,esra yakalanamaz veya kaçar ve başka planlar yapar...yani kısaca nazlı bebeği bulacak ama olay böyle kapanmayacak.hem reytingler de epey iyi olmuş bu konuyu hemen kesmezler herhalde

meryemce84
08-04-06, 23:19
İlk bölümünden beri izliyorum ama yani dizi nazlı ile Niko Evlenince bitseydi..
İyi olurdu...
Tamam şuanda da iyi gidiyor ama yani geçen seneki bölümler bi başkaydı daha güzeldi.

Oyuncuların hepsi çok yetenekli ben özellikle Binnur Kaya'yı çok beğeniyorum.

Nazlı Egesini bulur inşallah...

dazzle
08-04-06, 23:25
ilkdefa bukadar soluksuz izledim bu diziyi tek kelimeyle harikaydi özellikle nehire bayildim acayip etkiledi beni ama özgür çok ruhsuz oynadi gerçekten nasıl babasin sen çok fazla tepki vermedi umarim nazli egecigi bulur yazik o çocuga az küfür etmedim esraya deli işte ne yapacagi belli olmaz ama son haftalardaki en iyi bölümlerden biriydi valla

GeLiNcIk88
08-04-06, 23:31
ya super bir bolumdu cuma gununki......umarim nazli egeyi bulur yoksa kopeklere yem olur....

gul_solmaz
09-04-06, 00:42
benim icim yandi o kopekler egenin etrafina toplandiklarinda
cok heyecanliydi bu bolum ve yinede komik sahneleri araya sikistirmaya basarmislar, cok guzeldi!

hani niko antepe geldiginde nazliya bakti ya nazli kaybolmus kuzu gibi nasil bakiyodu ah canim... babam diziyi hic kacirmaz arada sakli sakli mendil alip goz yaslarini sildi.

avrilcansu
09-04-06, 12:58
reytingler süperrr...

yabancı damat eski tadına geliyor galiba...
çok harika bir bölümdü...nefesimi tutarak izledim..
ve çok heycanlı bir yerinde bitirdiler..
sanırım nazlıyla niko tekrar barışırlar...

gurbetci
09-04-06, 13:00
hic bu bolüme yazmasim, kendime sasirmadim degil.ailecek izledigimiz (coluk cocuk,dede,babaanne :)) tek dizi diyebilirim.cok keyifli bir dizi.

son iki bolümdür anne olmadig halde ,o duyguyu yasamadigi halde cocugu kayboldugunda gozyaslarina bogulan nehir erdogani tebrik ediyorum.hepimizi aglatti gercekten.

avrilcansu
09-04-06, 13:03
hic bu bolüme yazmasim, kendime sasirmadim degil.ailecek izledigimiz (coluk cocuk,dede,babaanne :)) tek dizi diyebilirim.cok keyifli bir dizi.

son iki bolümdür anne olmadig halde ,o duyguyu yasamadigi halde cocugu kayboldugunda gozyaslarina bogulan nehir erdogani tebrik ediyorum.hepimizi aglatti gercekten.

kesinllikle katılıyorum... büyük oyunculara taş çıkarttı, dizinin diger oyuncuları da öylelerdi...

eylül-emreAltuğ
09-04-06, 13:27
slm gerçi ben ve senem den başka kımse yok ama ben yinede yorumumu yazayım gerçekten süper bir bölümdü reytinglerde iyiymiş bence gelecek bölüm ege bulunur zaten nazlı iz peşindeydi belki kendisi bulur.zaten ege bulununca niko diğer bebeği bir yerden öğrenir ve böylece boşanmazlar
4.MEHMET GÜNSUR
5.RUHİ YAPICI
HEPSİDE ÇOK TATLILAR YAAAAAAAAAA

arzu_
10-04-06, 09:37
çok heyecanlı hüzünlü bi bölümdü benim için..yavrum yaa egeciği o çantanın içine soktukça o cadı benim nefesim kesildi sanki içime fenalık geldi..gerçek hayatta Allah kimsenin başına böyle bi şey vermesin ama benim başıma gelse o esrayı o köpeklerin arasına ben atarım herhalde..nasıl kıydı anlamıyorum.. Nehir Erdoğanı gerçekten tebrik etmek gerek muhteşem oyunculuğu için...

barbiee
10-04-06, 11:07
bir insan nasıl bu kadar acımasız olabilir gerçekten anlamış değilim esra cadısı o bir parçacık yavruyu nasıl da çantaya koyup dolaştırdı bu da yetmezmiş gibi sokağa bıraktı ya köpekler yada başka birileri ona bişey yapar başına bişey gelir diye hiç düşünmedi..allahım inşallah nazlı bulur ege bebeği ve niko da o esra cadısına hakettiği dersi veriri
bu bölümde nehir erdoğan ın oyunculuğuna da hayran kaldım tebrikler gerçekten harika oynadı

sumisali
10-04-06, 13:57
bir insan nasıl bu kadar acımasız olabilir gerçekten anlamış değilim esra cadısı o bir parçacık yavruyu nasıl da çantaya koyup dolaştırdı bu da yetmezmiş gibi sokağa bıraktı ya köpekler yada başka birileri ona bişey yapar başına bişey gelir diye hiç düşünmedi..allahım inşallah nazlı bulur ege bebeği ve niko da o esra cadısına hakettiği dersi veriri
bu bölümde nehir erdoğan ın oyunculuğuna da hayran kaldım tebrikler gerçekten harika oynadı
evet ya küçücük bebeği nasıl davranıyor manyak ya o zaten ruh sağlığıda yerinde değil...ama sonunda buldu nazlı bebeği galiba...

daywalkerac
10-04-06, 14:08
kimse kusura bakmasin, ben bu diziyi ilk ciktigi günden beri izliyorum ama artik bence dizinin havasi kalmadi. konu bulamadikca sacmalayarak uzatiyorlar konuyu.. arti o kadar cok hata varki dizinin icinde.. heleki son bölümlerde artik icimden yeter be bakmiyaagim bu diziye demeye kadar geldim... bence diziyi yavas yavas bitirseler süper olacak.. arti su cocuk kacirma olayida cok sacma.. kacirilisi imkansiz sekilde oluyor. otelde aglayan cocuk takside tik yok. disari cikiyor agliyor.. bu cocuk ne yiyor? veya kamyon soförü indiriyor biraz geride biraktim diyor kiz benzincide inmis yani helikopter vede polis o kadar aptal benzinciye bakmayi düsünmüyor falan filan... yani yapmayin allahaskina yapmayin....

fazla sacmalamadan bitirin diziyi lütfen

*deniz*
10-04-06, 14:35
kimse kusura bakmasin, ben bu diziyi ilk ciktigi günden beri izliyorum ama artik bence dizinin havasi kalmadi. konu bulamadikca sacmalayarak uzatiyorlar konuyu.. arti o kadar cok hata varki dizinin icinde.. heleki son bölümlerde artik icimden yeter be bakmiyaagim bu diziye demeye kadar geldim... bence diziyi yavas yavas bitirseler süper olacak.. arti su cocuk kacirma olayida cok sacma.. kacirilisi imkansiz sekilde oluyor. otelde aglayan cocuk takside tik yok. disari cikiyor agliyor.. bu cocuk ne yiyor? veya kamyon soförü indiriyor biraz geride biraktim diyor kiz benzincide inmis yani helikopter vede polis o kadar aptal benzinciye bakmayi düsünmüyor falan filan... yani yapmayin allahaskina yapmayin....

Kesinlikle katılmıyorum şu an gündemde olan ve ikinci sezonunu yaşayan dizilere bir bakın hepsi uzatmak için ne saçmalıklar yapıyorlar.Yabancı Damat hepsinden daha iyi zaten ratinglerindende belli toplamda da A/B gurubundada birinci.Çocuk kaçırma olayında nazlının bebeği uyuyordu telefon konuşması rahatsız etmesin uyanmasın diye uzaklaşarak konuştu nikoyla konuştuğu için birazda heyecanlıydı çocuğundan bir an için kopmuştu o arada hemen kaçırıldı.Normal hayattada olmuyormu iki gün önce haberlerde verdi babasının yanında oynayan bir erkek çocuk bir anda ortadan kaybolmuş her yeri aramış bulamamışlardı.Türkiyeden yardım istiyorlardı çocuğu bulmak için.Dizide olunca saçma diyoruz nedense.Esranında benzincide indiğini bilmiyoruz sonradan yürüyerek oraya ulaşmış olabilir.Yani hiç olmuyormu polisin yanından kaçan suçluları hiç izlemiyormuyuz gerçek hayatta.Zaten öyle çok inceleyerek hata arayarak izlersek zevk alamayız ufak tefek hataları olsa bile en sıcak en keyifli dizi bence Yabancı Damat.

dFKto
10-04-06, 15:14
En az mantık hatası olan dizi Yabancı damat. Hala çok büyük keyifle izleniyor. Bence dizi her bölümüyle çok güzeldi ve hakettiği ilgiyi görüyor

adviş
10-04-06, 20:04

bende bunu anlamıyorum.kendince bir nedenle kızan herkes bitirin bu diziyi
diyor.izlemezsiniz olur biter.sizin içinde bitmiş olur zaten.

saçma şeylerden hoşlanan çok kalabalık bir topluluğuz diziyi reytinglerde ilk 5 in altına indirmiyoruz.siz mantıklı şeyler izlemeye devam edin lütfen bizlerinde basit zevklerini engellemeyin.dizi bitince birden hidayetemi ereceğiz nedir anlamadım.izlemezsiniz dolayısıyla sinirlenmezsiniz.yorum yapmanızı gerektirecek bir şeyde kalmaz.hayatta bile öyle saçmalıklar varki .tv başından gülümsemeyle kalktığım bir dizi .son 2 sezonun en güzel dizisi ayrıca.

daywalkerac
10-04-06, 23:32
:)

arkadaslar ben sadece kisisel düsüncemi söyledim yani allahaskina bitirir bitirmezler onlar bilir... ama ben kendi düsüncelerimi söyledim..

yani siz bakin ne güzel devam edin tapmaya.. benim icin sadece dizi eglence bos zaman gecirme..

ama yinede iyi seyirler

adviş
10-04-06, 23:37
pardon tapmak mı? ne izleyiciler kabile ne de bir dizi mabed .herkes için tv eğlence ve hoş vakit geçirme aracı zaten.eğitim için başka kurumlar var .

Ay90
11-04-06, 02:12
uzun zmndır seğrettiğim halde pek keyif alamıyordum ama sanırım eski tadına geri dönüyor bu dizi. Soluk soluğa izledim gercektn cuma günkü bölümü. VE esra yı boğasım geldi ya bi bebek akşam o soğukta dışarda bırakılır mı ya? Bide köpekler de başında ısırırlar diye korktum gercekten.Nazlı Nikodan önce bulucak ege yi ve inşallah böyle birbirlerinden kopamadıklarını anlayıp evlerine geri dönecekler. Cok heycanlı bir yerde bitti ve raringler süpermiş ya.

sumisali
11-04-06, 09:45
uzun zmndır seğrettiğim halde pek keyif alamıyordum ama sanırım eski tadına geri dönüyor bu dizi. Soluk soluğa izledim gercektn cuma günkü bölümü. VE esra yı boğasım geldi ya bi bebek akşam o soğukta dışarda bırakılır mı ya? Bide köpekler de başında ısırırlar diye korktum gercekten.Nazlı Nikodan önce bulucak ege yi ve inşallah böyle birbirlerinden kopamadıklarını anlayıp evlerine geri dönecekler. Cok heycanlı bir yerde bitti ve raringler süpermiş ya.
evet dizi eski havasına girecek gibi reytinglerde yerine gelmeye başladı .....şu esra manyağıda bu bölümde yakalanır heralde...

aylince
11-04-06, 11:08
ratingler super,niko-nazlı super.ozgur-nehir super.hersey super.nazar degmesin:)

bakalım konu nasıl devam edecek.bu ask cok guzel bir ask.boyle asklar var mıdır acaba.cunku niko-nazlı askı bence ask kavramını en guzel anlatan ask:)

yalanın olmadıgı,askın-sevginin bitmedigi,aile kavramına saygı duyan,birbirini cok seven bir ciftin askı.aldatmak yok,saygısızlık yok,art niyet yok,hesap yok.hep guzellikler var.sevgiyle bakan bir cift var.birbirlerini ozlemlerini bakıslarıyla bile anlatan iki asık var.cok sevdik biz bu askı.bu ask hic bitmesin.dizi bitmesin yeni konularla devam etsin.yunanlılar da seviyor ne guzel.super

eskiden cok guzeldi demisler.bence hep guzeldi.konu biraz niko-nazlıdan uzaklasmıstı biraz sıkıcı olabiliyordu.ama o zamanlarda bile niko-nazlı sahneleri cok ozel ve cok guzeldi.az cıksalar bile birkac replikle birkac bakısla yine askı en guzel sekliyle anlatıyorlardı

*deniz*
12-04-06, 13:34
GELECEK BÖLÜM

Niko Esra ile buluşmak için Esra'nın verdiği adrese gider. Üstüne bağladıkları dinleme cihazı ile polis ekibi ve Nazlı konuşmaları dinleyecektir.

Bu arada Nazlı duyduğu bir sesi takip ederek köpeklerin çevrelediği bir çantanın içinde Ege'yi bulur. Esra akıl hastanesine, Nazlı ve Niko ise oğullarıyla birlikte evlerine giderler. Bütün aile hasretle Ege'yi beklemektedir. Nazlı ve Niko'da Ege'nin bulunmasıyla birbirlerine yakınlaşır.

Emniyet müdürü basın açıklaması yapmaları için Nazlı'ları emniyete çağırır. Habercilerin soruları karşısında Kahraman sinirlenir. Tv de yayınlanan haberi herkes izlemektedir.

Memik, Ökkeş'ler de kalmaya devam eder. Bu arada Kahraman Ökkeş'i kıskanmaya başlar ve babasıyla arasını açmakla suçlar.

Üçüzlere reklam teklifi gelir. Anne rolünü Nazire kapmaya çalışır,ama yapımcılar rolü Stella'ya teklif eder.

Ege'nin bulunmasını kutlamak için Kahraman bir mangal partisi düzenler. Partiye bütün aile davetlidir. Araları hala bozuk olan Eftalya ve Memik'de partiye katılır. Ama Eftalya'nın Memik'e kötü bir sürprizi vardır, partiye eşi ile gelir.

Nazlı ve Niko birbirlerine dönmek istediklerini söylemeye çalışsalar da gururlarına yedirip ilk adımı atamazlar. Niko Amerika'ya gitmeye Nazlı' da Antepte kalmaya ve bebekten bahsetmemeye kararlıdır.

Fakat hem Nazlı ve Niko'yu hem de Eftalya ve Memik'i finalde bir sürpriz beklemektedir.

*deniz*
12-04-06, 13:40
Neyseki daha fazla eziyet çektirmeden Ege bebek bulunmuş.Esra akıl hastanesine gitmiş ama onun işi belli olmaz ilerleyen bölümlerde karşımıza tekrar çıkabilir.Birbirlerine barışmak istediklerini itiraf edememelerini bekliyordum zaten.Büyük sürprizi çok merak ettim cumaya kadar bekle dur şimdi.

çapkın.merve
12-04-06, 14:20
ohh be...sonunda EGE bulunmuş...ve GERİZEKALI ESRA AKIL HASTANESİNE GİTMİŞ....YAŞASIIIIIIN!...
BAK ÇOK MUTLU OLDUM ŞİMDİ...
neyse..inşallah nazlı ile nikoda tekrar barışırlar!!...

dFKto
12-04-06, 14:22
Az önce tanıtımı izledim. Nazlı ve Niko çok az görünüyor yine. Bebeğin bulunmasına sevindim. Nazlı ve Niko'nun birbirlerine dönmek istediklerini gururlarına yedirememeleri de ilgi çekici olacak ama Eftalya ve Memik olayı abartılı ve dizi için gereksiz buluyorum.

çapkın.merve
12-04-06, 14:26
İŞTE BUNLARDA BAZI BÖLÜM RESİMLERİ;

http://img84.imageshack.us/img84/4131/58010ui.jpg

http://img84.imageshack.us/img84/6315/58027ah.jpg

http://img85.imageshack.us/img85/7884/58030gq.jpg

http://img85.imageshack.us/img85/9194/58049rk.jpg

_-_SON_-_

aylince
12-04-06, 15:41
bebek bulunmus oley.zaten uzatmaları sacma olurdu.esranın yaptıklarından sıkıldık cunku

niko-nazlı birbirlerine nasıl bakıcaklar,nasıl konusacaklar bakalım.hem birbirlerini sevip hem de hicbirsey soyleyemiyorlar.cok ilginc ve cok guzel.asıklar bakalım neler yapacaklar.piknik fotoları cok hosuma gitti.ozgur ne tatlı cıkmıs bebekle.nehirin de bebekle fotosu cok hos.superler.niko-nazlı umarım barısırlar.cok ozlediler birbirlerini:)

onceki mesajda niko-nazlı super.ozgur-nehir super.hersey super demistim.baktım mangal keyfi falan cok guzel super eglenmislerdir cekimlerde.buradan oyle gorunuyor tabi:)

Boojoo
12-04-06, 20:56
kanal d'nin sitesinde,özetin olduğu sayfada,nazlı bana dr odasında gibi geldi.arkada paravan fln war.bnce niko bebeği öğrenicek.o sahnede bebekle ilgili bi sahneden alınma sanırım.

*deniz*
12-04-06, 23:53
Olabilir benimde aklıma bebek müjdesi geldi ama özette Nazlı ve nikoya sürpriz var diyor bebek olsaydı nikoya derlerdi.Ayrıca memik ve eftayayada sürpriz varmış acaba ayrı ayrı iki sürprizmi yoksa aynı şeymi?

avrilcansu
13-04-06, 01:47
yaa ben bu bölüme çok sevindim,
yaşasın yaa egecik bulunuyooo
esrada tımarhaneye gitti
piknikte süper geçer...
e bebish te geliyo..
ama nazlıda inat söylemez nikoya, gerçi sürpriz varmış
acaba sürpriz ne?

umur3
13-04-06, 13:56
Nazlı hamile oldugunu ne zaman söyleyecek acaba

sumisali
13-04-06, 14:00
yaa ben bu bölüme çok sevindim,
yaşasın yaa egecik bulunuyooo
esrada tımarhaneye gitti
piknikte süper geçer...
e bebish te geliyo..
ama nazlıda inat söylemez nikoya, gerçi sürpriz varmış
acaba sürpriz ne?
evet bende en çok on u merak ediyorum nazlı inat dediğin gibi ne zaman söyler acaba o süpriz de ne dir acaba...

k€r€mc€m
14-04-06, 11:18
yine süpğer bi bölümö bizi bekliyor.egenin bulunmasına sevindim.keşke nazlı niko gururlarını bi kenara atsalar..mutlu mesut istanbula dönseşler egecikle beraber.ama bi süpriz var diolar bence o süpriz niko nazlının hamile olduğunu öğrencek.tabi izleyip görcez...

nazlı-niko
ege - ?

sumisali
14-04-06, 14:29
yine süpğer bi bölümö bizi bekliyor.egenin bulunmasına sevindim.keşke nazlı niko gururlarını bi kenara atsalar..mutlu mesut istanbula dönseşler egecikle beraber.ama bi süpriz var diolar bence o süpriz niko nazlının hamile olduğunu öğrencek.tabi izleyip görcez...

nazlı-niko
ege - ?
evet süpriz en dir ya akşam olsa da görsek ne olduğunu ....
bende aşırı merak ettim...
ya sonuçta dönecekler niko nazlı ege istanbula multu olacaklar o kesin de ne zaman onu merak ediyorum...

didou_didem
14-04-06, 18:35
ya sonunda ege bulundu çok sevindim yaa geçen bölüm az mı ağladım yaa..esra da gidiyo akıl hastanesine ohh yaa sonunda..Eftelya'nın sürprizi fena yaa bakalım sondaki sürpriz ne?

burrcu
14-04-06, 20:07
öncelikle herkese merhaba arkadaşlar şu gurur yüzünden açılamadılar bizimkiler sonundaki sürprizi gerçekten merak ettim acaba ne????

MiSz_CaniSi
14-04-06, 22:41
dizi iyiden iyie gidiyor o ne bolumdu oyle ama biraz gec basladi yeni bolum 19.45 herneyse nazlin esra ya tokat atmasi varya helal beee nazli ve niko baristilar artik sonunda da soyledi nazli gercegi artik ayrilmiyacaklar

niko nun gunde 50 sefer kavga etsek bile ayrilmam demesi cok hostu...

bayiliyorummmm ya bu diziye

bakalim 2.bebege ne isim verilecek :icon_ange :icon_ange

turk_babe
14-04-06, 22:42
Bence eftalya Memik dedye ona asik oldgunu itiraf edecek sonra ailelerden sakliycaklar sonrada evlemeye karar verdiklerinde ayleler karsi cikacak özellikle Kahraman ve Stravo yada evleniöer ama saklarlar!!!!!!!1 olabbilir yani

MiSz_CaniSi
14-04-06, 22:46
ya artik stella ve kadir aski cikmali ortaya neden hala cocuk yok anlamiyorum stella neden istemiyor yada kadir biraz otarafa cevirseler iyi olur her dizide mutlaka 2 asik cift meydana gelir :icon_ange umarim bidaki sefere

sedef naz
15-04-06, 00:17
Bu diziye bayiliyorum hele o feridenin konusmalari halleri tavirlari yokmu bayiliyorum. Tabii ki nazli ve niko askinida unutmayalim dizi ilk basladigi gunden beri hala eski tadin da hic bozulmadi diger diziler gibi. Hele su son 3 haftadir cumalari iple cekiyorum. Insallah nazli'yla niko'nun bi kizlari olur. Ben bu bolumde bi nazlinin egeyi bulup sarildigi sahne ye bide hastaneden nikonun bebegi ogrendikten sonra konustuklari sahneyi cok beyendim. Herhalde bu onumuzde ki bolumde memik ve eftalya barisirlar, memik eve doner.

*deniz*
15-04-06, 00:38
Çok güzel çok keyifli bir bölümdü.Hele Niko Nazlı çok tatlılardı ikisini seyretmeye doyamadım.Parkta yürürlerken birbirlerine bakışları nikonun ümitle heyecanla nazlıya bakışı müthişti Birbirleri için yanıp tutuşurken açılamamaları birinin diğerinden beklemesi çok etkileyici sahnelerdi.Nikonun bebeği öğrenmesi sonraki konuşmalarını ağzım kulaklarımda heyecanla izledim.Ayrılığı uzatırlar diye düşünüyordum yanılmışım umarım artık bir aksilik çıkmaz onları mutlu görmeyi çok özlemiştim.

dazzle
15-04-06, 01:22
bencede harika bir bölümdü arkadaslar katiliyorum size zaten bwn kahraman ve ferideye hastayim nazirede var tabi acayip güldüm yine müthiş yaaa
nazli niko sahneleride enfesti yine nazli çok güzeldi basin toplantısinda ve nikoyla beraberlerken haftaya yine iyi bi bölüm olacak galiba

bavarde
15-04-06, 01:55
Yine çok keyifli bir bölümdü.
Son 2 bölümdür Ege'nin kaçırılmasından doğan üzüntü,Nazire ve Feride ikilisinin bizde gülme krizi yaratmalarına engel olmuştu.Bu bölüm ikisi de çözüldü.. Üçüzlerin reklam çekiminde,Feride'nin hastane odasında Nazlı ve Niko'yu öpüşürken yakaladıgı sahnede,Nazire ve Ruşen'in tüm sahnelerinde ve Stella'nın reklam filminde üçüzlerin annesi olarak seçilmesine Nazire'nin verdiği tepkilerde gülmekten kırıldım diyebilirim. :)

Nazlı ve Niko sahneleri de harikaydı.Önce Ege'ye kavusmaları,sonra odada Ege'yi uyuturken ki konusmaları,bakısmaları..Parktaki diyaloglar,bakısmalar..Ne cok sey anlattılar yine bakıslarıyla..Ve barısmalarına cok sevındım.Her ne kadar ayrılıklarında Nazlıyı haksız Niko'yu haklı bulduysam ve aslında bu ayrılık iyi oldu dediysem de;Nazlı'nın da artık aklının başına geldiğini düşünüyorum.Umarım bu sefer yıpratmaz ilişkilerini..

burrcu
15-04-06, 10:46
arkadaşlar aksilik oldu ve bu bölümü izleyemedim:( okuduguma göre nazlı ve niko barıştı çççççççççççokkkkk sevindim.sürpriz neymiş?bide nazlı ikinci bebegi söyledimi nikoya

dalya
15-04-06, 11:14
Nazli ve Niko ciftinin baristigina sevnidim. Yinede bu dizinin en kisa zamanda bitmesinden yanyim..
Eski tadini vermiyor.. Ben sadece o saatde TVde baska dogru düzgün olan birsey olmadigi icin izliyorum..

dFKto
15-04-06, 11:46
Evet ,Niko ikinci bebeği öğrendi. Pek te sürpriz değildi yani. Ben diziden hala aynı tadı alıyorum. Biraz hızlı geçirdiler Ege'in bulunması sürecini. Hemen oldu ve bitti.

avrilcansu
15-04-06, 12:29
bence,bu diziyi seneye kadar sürdürmesinler .bu sene bitsin, yoksa dizi iyice bozulur...
ama ben nazlıyla nikonun barışmasına, ikinci bebegi nikonun öğrenmesine, ve istanbula dönmelerine çok sevindim...

bu arada nikoya sürpriz bebek; memike de sürpriz ise; eftelya huzurevine gidiyo

burrcu
15-04-06, 12:31
huzur evine hee vay be çok şaşırdım
tühh en güzek bölümlerden birini kaçırmışım

avrilcansu
15-04-06, 12:38
evet bölüm yorumlarım;
nazlıyla nikonun barışmasına çok sevindim,
ege kurtarıldıgında ikside birbirlerine nasıl bakıyorlardı...
ikiside takım elbiseliyken konuşmalarında, birbirlerini sevdiklerini söylememek için kendilerini zor tutuyorlardı...nasıl bakıyorlardı birbirlerine
bu arada nikonun bebegi böyle öğrenmesi daha iyi oldu, hem o doktordaki sahne çok güzeldi...feride doktoruda alet etti işin içine :)..sonrada kapıyı açıp bakınca... :) :D
ege bebekte çok tatlıydı,yerim ben onu
birde nazlı'nın bebegi bulurken olan sahnesinde çok ağladım...
--------
nazire,feride ve ruşen yine kırdı geçirdi bizi...
ruşen: "he ben bi çocuk yapıp geleyim" :) :img-hyste
helede reklam filmi :img-hyste "oh'mis gibin kokıyı!" heh :img-hyste

yani bence çok güzel bir bölümdü...

eylül-emreAltuğ
15-04-06, 12:53
gerçekten güzel bir bölümdü ama sonunu göremedim biri yazarmı......nazire ve ruşenini olduğu sahneler süperdi bide niko hastanedeyken bebeği öğrendiğinde orayı gözümüm kırpmadab izledim harikaydı :happy0064 :happy0064

EZGİ1
15-04-06, 13:06
PROGRAM ADI KANAL Rt-TOTAL Sh-TOTAL
1 YABANCI DAMAT [NET] KAND 12.50 30.80
2 IHLAMURLAR ALTINDA [NET] KAND 10.30 29.10
3 BUYUK YALAN [NET] ATV 8.80 22.20
4 YABANCI DAMAT (OZET) [NET] KAND 8.70 25.40
5 HAYAT BILGISI [NET] SHOW 8.40 20.10

1 YABANCI DAMAT [NET] KAND 13.60 38.30
2 IHLAMURLAR ALTINDA [NET] KAND 10.90 31.80
3 HAYAT BILGISI [NET] SHOW 9.70 26.10
4 YABANCI DAMAT (OZET) [NET] KAND 8.90 30.90
5 BUYUK YALAN [NET] ATV 7.10 20.30

özgür_keremcem
15-04-06, 13:47
bu bölümm çokk güzelldi okadar çokk sevindimkii nerdeyse sevindiğimden ağlıcaktimm

*deniz*
15-04-06, 14:26
Bu kadar güzel diziyede böyle ratingler yakışırdı.Özetleri bile en çok konuşulan dizilerden fazla izleniyor bu şimdiye kadar bir dizi dışında hiç bir diziye nasip olmamıştı.Diziye emeği geçen herkesin yüreğine sağlık.

özgür_keremcem
15-04-06, 14:36
Bu kadar güzel diziyede böyle ratingler yakışırdı.Özetleri bile en çok konuşulan dizilerden fazla izleniyor bu şimdiye kadar bir dizi dışında hiç bir diziye nasip olmamıştı.Diziye emeği geçen herkesin yüreğine sağlık.

sana katılıyorummmm

dFKto
15-04-06, 14:54
Raitinglere çok sevindim. Belli ki herkes hala aynı tadı alıyor. hatta daha da fazlasını.

aylince
15-04-06, 18:10
superdi.cok guzeldi.yorumlarınıza baktım genelde aynı dusuncelerdeyiz.oyle komik sahneler vardı ki.ve oyle duygusal sahneler vardı ki.hepsi cok etkileyiciydi.dizinin boyle sevilmesine de cok seviniyorum.su yorumlara baktıgımda niko-nazlı bakısmaları falan demissiniz.yine herseyi anlattılar demissiniz.cok sevindim bu yorumlara.onlar askı anlatan en guzel ikili.cok seviyorum ikisini de

nazlının bebegine kavustugu sahne ve duygusallıgı muthisti.esraya attıgı tokat superdi.esra onceden de nikoyu kandırıp cagırdıgında nazlıda asagıda nikoyu bekliyordu.o sahneyi dusundum.niko dogruyu soyleseydide.nazlı yukarı cıkıp esraya o zaman o tokatı patlatsaydı.bu sorunlar olmazdı.neyse dizi bu tabi.niko orada dogruyu soylememisti onu dusundum.o tokat super giderdi orada da.nazlının tokatı cok iyiydi
eve geldiklerinde nikoyu kutlamaları,feridenin kızına "kahraman kızım" deyisi cok hostu.niko-nazlı odada beraberlerken konusmaları superdi.uykum gelmedi deyisi,birbirlerine bakısları oyle ozlemisim ki onları birarada gormeyi.onlar da ozlemislerdi ama soyleyemiyorlardı tabi
sonra birlikte yururlerken konusmaları,bakısları,nazlının bir ara bebegi soyler gibi olusu ama vazgecisi cok guzeldi.oyle guzel baktılarki yine hep soyluyorum nazar degmesin:)
aileleriyle konusurken nazlının annesine "bebegi koz olarak mı kullanayım anne" deyisi cok duygusaldı.niko cok sanslı bence.niko da ailesiyle konusurken "zorla mı getireyim,kal dese antepte bile kalırdım" deyisi cok duygusaldı.nazlı da cok sanslı bence.zaten bulmuslar birbirlerini askların en guzeli onların ki:)
piknikteki halleri de cok sempatikti.nikonun egeyi yurutmeye calısması,nazlının da "yuruyunce sana dvd gondeririz bakarsın" deyisi cok guzeldi.etkiledi bu cumle nikoyu
nikonun bebegi ogrenmesi,nazlının gulusu,nikonun bakısları hersey cok guzeldi
nazirenin reklam cekimleri cok komikti
nazlının ailesinin nikoyu bu kadar sevmesi cok guzel.ne guzel seyler soyluyorlar.niko bu asalete bak diyorlar.cok hostu.nazirenin ben gitseydim neler olurdu deyisi,feridenin de bunu onaylaması cok komikti
nazlının kardesine ve ailesine olan sevgisi cok guzeldi.diyalogları,bakısları etkileyiciydi.nikonun ailesiyle bebek haberini kutlaması da cok guzeldi

ratinglerde cok guzel.bu dizi bitmesin.hepsini cok ozleyecegim.ozellikle niko-nazlıyı

didou_didem
15-04-06, 23:47
çok güzel bir bölümdü bu bölüm ya hele nazlı'nın ege'yi bulduğu o sahne olağanüstüydü ya..nazlı'nın esra'ya attığı tokat(orda bir tanede benim yerime at dedim valla:))kahraman ve feride ikisili yine beni kırdı her zaman ki gibi...nazlı ve niko'nun barışmaları
çok güzel bir bölümdü ya ökkeş'lerin bulduğu bebeği galiba evlatlık alıcaklar kadir ve stella..ama o da çok tatlı yaa

Ay90
16-04-06, 06:19
evet ya cok güzel bir bölümdü. hele nazlını esra ya tokat atışı süperdi. ve egenin kardeşi olucak cok güzel ya. niko-nazlı barıltılar nihayet. cok güzel di meik-eftalya arasında şidmi nolucak belki de onların düğünleri yakındır:)

çapkın.merve
16-04-06, 08:07
Allahım ya...muhteşem hatta olağanüstü bir bölümdü...acayip güzeldi ya...helede nazlının egeyi bulur bulmaz ağlaması çoooooooook ama çooook duygusaldı yaw...BİRDE NAZLI'NIN ESRA'YA TOKAT ATMASI HARİKAYDI...EEE HAKETTİ AMA!..Oohh be esra gerizekalısı AKIL HASTANESİ'NDE!..Sonunda kurtulabildik....veeeeeee mutlu haber;

NİKO VE NAZLI BOŞANMIYOR....VE NİKO NAZLININ HAMİLE OLDUĞUNU ÖĞRENDİ...ALLAHIM NASIL SEVİNDİM ANLATAMAM...AY BAKALIM HAFTAYA NELER OLACAK?..

burcugün
16-04-06, 15:03
böyle bir diziye reyting dayanırmı ,bu dizinin reyting le işi yok, çünkü bu diziyi yurtdışı yabancılar bile izliyor. yapımcısından emegi geçen herkese bravo diyorum çünkü bu diziyi hakikatten izliyorum :happy0064 :happy0064

özgür_keremcem
16-04-06, 15:32
Allahım ya...muhteşem hatta olağanüstü bir bölümdü...acayip güzeldi ya...helede nazlının egeyi bulur bulmaz ağlaması çoooooooook ama çooook duygusaldı yaw...BİRDE NAZLI'NIN ESRA'YA TOKAT ATMASI HARİKAYDI...EEE HAKETTİ AMA!..Oohh be esra gerizekalısı AKIL HASTANESİ'NDE!..Sonunda kurtulabildik....veeeeeee mutlu haber;

NİKO VE NAZLI BOŞANMIYOR....VE NİKO NAZLININ HAMİLE OLDUĞUNU ÖĞRENDİ...ALLAHIM NASIL SEVİNDİM ANLATAMAM...AY BAKALIM HAFTAYA NELER OLACAK?..

sana aynen katılıyorumm cumayo iple çekiyoprumm

cnsfb
16-04-06, 22:21
böyle bir diziye reyting dayanırmı ,bu dizinin reyting le işi yok, çünkü bu diziyi yurtdışı yabancılar bile izliyor. yapımcısından emegi geçen herkese bravo diyorum çünkü bu diziyi hakikatten izliyorum :happy0064 :happy0064

eet ya bn bıle btn yaz bu dızıyı ızledım mega tw den :D oncelkle oyncu kadrosu spr we ayrıca özgur oynuyo yaaa bnm tek sıkıntım bu forumun gecn sene gıbı olmaması :( gecen sene cok kalabalktı bu forum yaa

g.z.d
17-04-06, 18:02
cuma günü yine çok güzel bir bölüm izledik.nazlının egeyi bulması,esraya tokat atışı,nikonun egeye sarılışı,nazire ve ruşenin reklam çekimindeki halleri,özelliklede nikonun bebeği öğrendikten sonra aralarında geçen konuşmalar tek kelimeyle muhteşemdi...dizimizin raitingide muhteşem.bakalım cuma günü neler olacak...

kane
17-04-06, 23:47
arkadaslar iyi hos bölümdüde peki bitme zamani gelmedimi sizce cünkü dolaniyor duruyor tekrar ayni yere geliyoruz niko ile nazli kavga ediyor ayriliyorlar sonra tekrar barisiyorlar , bu kacinci ayrilma barisma ,ya senaristler bitirsin artik bu diziyi yada konuyu baskalar üzeri yogunlastirsinlar niko ile nazli biraz daha arka plana alsinlar .

ben mi yoksa yanlis düsünüyorum acaba? sakin yanlis anlasilmasin severek izliyorum hala yabanci damati ama eskisi gibi güzel degil cünkü dedim gibi hep ayni olaylar uzandiriyor insani

*deniz*
18-04-06, 01:11
Bu zevk meselesi.Ben dizi üçüncü sezon devam etsin diye dua ediyorum.Her hafta bir önceki haftadan daha fazla zevk alıyorum.Nazlı-niko konusuna gelince ikinci sezonun başından beri nazlı-niko daha arka planda zaten o dönem biraz tadı kaçmıştı.Son dört beş bölümdür ikisine döndü ve eski tadına kavuştu.Ama bende artık nazlı-niko arasında kıskançlık yaşanmasını istemiyorum o zaman artık saçmalamış olurlar bol bol nazlı niko olsun ama farklı konularla.

dFKto
18-04-06, 01:32
Bence kesinlikle bitme zamanı falan gelmedi. Yurt dışında yıllarca devam eden diziler var. Onlar her bölümde çok farklı hiç yaşanmamış olayları mı konu ediyorlar sanki? Usanılsaydı bu kadar çok izlenmezdi. Ben de bir ara izlenme oranları düşer endişesiyle tadında bitsemi acaba diye düşünmüştüm. Ama o zamanlar bile hep aynı olaylar kıskançlıklar olsa bile her hafta ne kadar zevk alarak izlediğimi görüp şaşırıyordum. Farklı konu bulamazlar. İnsan hayatında ne yaşanıyorsa o olayları işliyorlar. Belki biraz heyecanlı duyguların daha yoğun olduğu sahneler daha fazla ilgi çekebilir. Bana göre bu dizide bambaşka bir şey var. Aynı konu olsa bile öyle bir işliyorlar ki keyif alarak izliyor seyirci. Muhteşem oyunculukların da katkısı var elbette buna. bence de dizi 3. sezonda da devam etsin.Nasıl olsa konu sıkıntısı çekilmez. Bazı dizilerde konuların nasıl sarpa sarıldığını uzatıldıkça uzatıldığını görüyoruz. Zaten bu raitinglerle kolay kolay bitmez diye düşünüyorum.

Hilo
18-04-06, 01:54
dizi bitmez ya sanmiorum

*deniz*
18-04-06, 02:27
Defakto ''belki biraz daha heyecanlı duyguların daha yoğun olduğu sahneler daha fazla ilgi çekebilir' cümlen çok doğru bir tespit.Bir çok dizide öyle sahneler yoğun olarak var ama izlenirliği çokda arttırmıyor ama bizim dizide çok ilgi çeker çünkü Niko çok sevimli,romantik ve tabiri caizse fırlama olmayan bir karakter biraz çekingen, nazlı ağır, ismi gibi nazlı,biraz mesafeli,cazibeli bir karakter ve vıcık vıcık bir ilişkileri yok onların arasıda geçecek olan duygusal romantik sahneler çok beklenen merak edilen sahneler ve çok ilgiyle seyredilir diye düşünüyorum.

dFKto
18-04-06, 02:40
Haklısın deniz ama ben sadece romantik sahnelerden bahsetmiyorum. Ege'nin kayboluşu ve polis tarafından aranması ne kadar heyecanlı sahnelerdi öyle değil mi? Nazlı'nın oğlu kayıpkenki üzüntüsü hepimizi ağlatmadı mı? Duygu yoğunluğu derken bu tarz şeyler de olabilir. Tabi Niko Nazlı arasındaki romantik sahnelerde güzel ama tek başına yeterli değil.

aylince
18-04-06, 10:59
dizi bitmesin ne guzel devam etsin.ekip tamam,hersey tamam.niye bitsin ki.zevkle izliyoruz.yan karakterlerde cok basarılı onlarada hep konu bulunsun tabi.bir sekilde onların hikayelerini de keyifle izliyoruz.ama ben daha cok niko-nazlı sahnesi istiyorum.onların ev halleri,birlikte yaptıkları keyifli aktiviteler,nikonun gitarı elinde nazlıya sarkı soylemesi,hatta beste yapması,nazlının duygulanmasını,egeyle gecirdikleri keyifli saatler,egenin buyuyunce evde kucuk kucuk yaramazlıklar yapması ve niko-nazlının onun pesinde kosturması,ozel gunlerde birbirlerine aldıkları kucuk hediyeler,ara ara birbirlerini kızdırmalarını,tatlı tatlı atısıp sonra barısmalarını istiyorum.birlikte gezsinler,sinemaya gitsinler.nikonun mutfaga girip yemek yapmasını,tabi mutfagı bir sekilde duzensiz hale getirince nazlının kızmasını istiyorum.ne bileyim bir cok sey.birlikte gecirdikleri her an bence cok ozel.eger bitireceklerse buna cok daha fazla dikkat edilsin derim.daha cok niko-nazlı sahnesi lutfen.bu ask cok baska ve cok ozel.sizleri bilmem ama benim icin boyle.cok seviyorum bu askı:)

kıskanclık istemiyorum ben de.gerci hamileler daha da kıskanc oluyorlar.hassas donemi nazlının.niko yine alttan alacak bircok seyi.bir de soyle diyorlar "sen beni sevmiyorsun artık" cok komik oluyor.nasıl hassaslasıyorlar:)

merve ist
18-04-06, 11:22
arkadaslar iyi hos bölümdüde peki bitme zamani gelmedimi sizce cünkü dolaniyor duruyor tekrar ayni yere geliyoruz niko ile nazli kavga ediyor ayriliyorlar sonra tekrar barisiyorlar , bu kacinci ayrilma barisma ,ya senaristler bitirsin artik bu diziyi yada konuyu baskalar üzeri yogunlastirsinlar niko ile nazli biraz daha arka plana alsinlar .

ben mi yoksa yanlis düsünüyorum acaba? sakin yanlis anlasilmasin severek izliyorum hala yabanci damati ama eskisi gibi güzel degil cünkü dedim gibi hep ayni olaylar uzandiriyor insani
çok degişken bir toplum oldugumuz gerçek her an bir yerlere akar digerini unuturuz ancak sizin şunu unutmamanız gerekiyor. dizi son bölümünde REYTİNG 1. olmuş genel begeniyorsa iş tamam demektir. hazır elde bu kadar kaliteli oyuncuların oldugu ve gerçek sanatın sergilendigi diziyi birdaha bulmak zor olur.
bir yerlerde okudum diziye tiyatro oyuncusu orhan aydın da katılmış hani şu hırsız polis,gümüş,emret komutanımda oynayan demek dizide farklı şeyler olacak kanatindeyim

dizibarca
18-04-06, 11:27
aa biliyorum orhan aydını kesin dizide enteresan şeyler olacak gerçekten dogrumu başladıgı rolü neymiş peki

gönülçelen
19-04-06, 16:53
Nazlı ve Niko barışıyor

Muharrem, kumar oynamak için Kahraman'dan para sızdırmaya başlar. Kahraman üçüzlerin reklam filminde oynamasına hala çok kızgındır.
Niko ve Nazlı mutludur ve evlerine dönüş yolundadırlar.
Memik ve Eftelya barışmıştır. Gelecek planları yaparlar. Memik, ona Gaziantep'te kalmasını teklif eder ama Eftelya cevap vermek için biraz zaman ister. Havaalanında ayrılırken Memik, Eftelya'ya bir yüzük hediye eder.
Ökkeş bebeği merak ettiği için sürekli Hayriye'yi aramaya ve eve gelmeye başlar. Kahraman bir şeyler olduğundan şüphelenir. Evde herkes bebeğin başındadır. Bu arada Ökkeş'i eczanede bebek bezi ve maması alırken gören Rabia, onu takip edip kendine dedikodu malzemesi arar.
Nazlı ve Niko mutluluklarının bozulmaması için bir daha ayrılmamaya ve kıskançlık yapmamaya söz verirler. Fakat Niko, Nazlı'ya bir kıskançlık sınavı yapacaktır.
Niko'nun yokluğunda şirket hesapları karışmış, hesaplarda para kalmamıştır. Nazlı hesapları inceleyip yardımcı olmak için şirkette işe başlar.
Atina'ya dönen Eftelya, Memik'in hasretine dayanamaz. Telefon edip İstanbul'da buluşmayı ve baş başa güzel bir tatil yapmayı teklif eder.
Bu arada Gaziantep, Ökkeş'in metresinden bir çocuğu olduğu ve çocuğa da Hayriye'nin baktığı dedikodularıyla çalkalanır.
Muharrem'in karısı çocuklarıyla dükkana gelince, Kahraman Muharrem hakkında bütün gerçeği öğrenir. Mustafa Can sokakta bulduğu bir köpeği çok sever ve gizlice eve alır. Ancak Nazire'nin kedi ve köpeklere alerjisi vardır.

http://img19.imageshack.us/img19/9986/59blm0me.png (http://imageshack.us)

Ay90
19-04-06, 17:05
Özet icin sağol gönülcelen arkadaşım. Oooo Memik ve Eftalya işleri ilerletiyor bakıyorum şunlara, beraber tatiller falan. Nazlı ve Nikonun barışmasına cok sevindim. Niko onu denicekmiş cok merak ediyorum Nazlı bu oyuna yutucak mı diye...

gilmoregirls
19-04-06, 18:12

belki kızanlar olabilir ama sana tamamen katılıyorum dediğin gibi konu hep aynı yere geliyor ama cuma günkü bölüm bu sezonun en iyi bölümüydü

britneysinem
19-04-06, 20:29
çok güzel bir bölüm olucak merakla bekliyorum neler olacağını

*deniz*
19-04-06, 22:56
Nikonun nazlıya oyunu ilginç olabilir.Anladığım kadarıyla nikonun şirketinde hesapların karışması nazlıdan yardım istemesi oyunun bir parçası.Şirkette çalışmasını sağlayarak orada onu test edecek.

sumisali
20-04-06, 13:12
Nikonun nazlıya oyunu ilginç olabilir.Anladığım kadarıyla nikonun şirketinde hesapların karışması nazlıdan yardım istemesi oyunun bir parçası.Şirkette çalışmasını sağlayarak orada onu test edecek.
evet olabilir ya zaten ne kadar çalışıcakki şirkette bir kaç ay sonra doğum olur .....ama bu oyun işi dediğin gibi...olabilir...merakla bekliyorum...

aylince
20-04-06, 15:13
bakalım neler yapacak niko.nazlı da oyuna gelecek mi acaba.farkederse kızar bile nikoya

nazlının sirkette calısması cok hosuma gitti.hemen birseyler uydurdum arkadaslar mesela nazlı nikoya soyle diyormus "burada bana nazlı hanım diyeceksiniz,siz benim patronumsunuz.oyle nazlım demek yok" he he ne komik olur.gerci nazlının kıskanması icin niko oyun yapıyormus.o sekilde dusununce yine nazlı kıskanıyor.niko kıskansaydı bak esi calısıyor.bir de onun bakıs acısını anlamıs olurduk.kadiri kıskanmıstı evlendiginden beri hic nazlıyı kıskanmadı niko.gerci nazlının kıskanclıklarından fırsat kalmadı ondandır:) umarım onların arasındaki replikler cok olur.muthis bir ikili cunku.cok seviyorum.fotolarda super hep boyle gulumsesinler.dizide de gercekte de.cok tatlılar bunlar
http://img378.imageshack.us/my.php?image=59016zt.jpg

bir de nazlının elinde birseyler var nikoya gulumseyerek bakıyor o resim super.nasıl da tatlı bakıyor nazlı nikosuna:)

arkadaslar bakıyorum yine pek yorum yok.herkes cok tepkisiz biz de tepki verelim.ozgur severler,nehir severler ya da diger oyuncuları sevenler sizler de yorum yapın.bu forum bu sekilde daha eglenceli olur.bir de dizi bitsin diyenleri anlamıyorum.sadece dizi bitsin diye yorum yapmıslar.niye bitsin biz seviyoruz bitmesin dizi

*deniz*
20-04-06, 15:34
Nazlı nikonun oyununu farkederse kızmamalı bence kıskançlıklar yüzünden defalarca ayrıldılar o kadarına hakkı var nikonun.Aksine benim endişem nazlı yine kıskançlık yapıp nikoyu kızdırabilir.Aslında Aylincenin dediği gibi birde tersi bir durumu görmek iyi olurdu nikoda biraz nazlıyı kıskansın bakalım.Aslında daha önce şahit olmuştuk ilk bölümlerde daha ilişkileri bile başlamamışken Simi'de bir düğünde nazlıyı dansa kaldıran birini bir yumrukta yere sermişti buda gösteriyorki nikoda çok kıskanç.Ama artık kıskançlık olmasın aslında yeter farklı konularla izleyelim artık onları.

çapkın.merve
21-04-06, 13:47
ay bu hafta çok güzel bir bölüm...ama ben izleyemiyorum...offf yaaa....KURSUM VAR ÇÜNKÜ...neyse bakın iyi izleyin yabancı damatı bu akşam....özetleri sizden alacam haaaaa...ona göre!.. :icon_roll

özgür_keremcem
21-04-06, 14:15
bir an önce akşam gelsin ya çok heyacanlıyımm

dizibarca
21-04-06, 22:25
muhasebeci paraları götürmüş niko napıcak şimdi

zerone
21-04-06, 22:38
Baştan sona ağzım kulaklarımda seyrettim çok güzel bi bölümdü
nazlı niko sahneleri süperdi :happy0064 :love01: :character
dondurmacıya gittikleri sahnede niko kızlarla konuştuktan sonra nazlı belli etmemeye çalışsada bariz kıskandı... :img-yes:
egeyi yıkadıkları sahne, feride nazire sahneleri(veled-i zina özellikle) çok hoştu
kısaca çok beğendim böyle devam etsinler.

gönülçelen
21-04-06, 22:54
bu bölümde herzamanki gibi çoook güseldi özellikle nazlı ve niko muhteşemdi.nehir kusursuz oynadı, gülümsemesinde ayrı bi güzellik vardı sanki. kimi zaman komik, kimi zaman romantik, kimi zaman da duygusal bi bölümdü genel anlamda süperrrrdi.:) :) :)

dizibarca
21-04-06, 22:56
ailelerin çiftleri serbest bırakırsa daha mutlu oluyor herşey ,güzel bir bölümdü niko nun muhasebecisini oynayan oyuncu orhan aydın sanırım niko nun şirketinin paralarını tırtıklamış görünüyor. ilerki bölümler heyecanlı olacak galiba

ateveci
21-04-06, 22:59
herkese selamlar
ben aslında buradan değilim yani bu forumdan.ben komşu forumdan geldim ziyaretinize:aşk oyunu forumundan.gerçi yabancı damatı iki senedir ayıla bayıla seyrediyorum ama foruma girişim diğer diziyle oldu.
bu bölüm de yine her bölüm gibi çok güzeldi.mantık hataları aramak isteyene her diziden ekmek çıkar elbette.ama bu dizide olan şey,o mantık hatalarına göz yumulmasını sağlıyor bence.sumru yavrucuk'un o muhteşem oyunculuğu,akademi türkiye yarışmasına ilk bölümkü halk oylamasıyla katılan özgür'ün başarılı oyunculuğu,elbette inanılmaz binnur kaya,o baklavalar...
her şeyiyle dört dörtlük bir dizi.bizim aileyi de bir araya getiren bir dizi.her cuma akşamı aile toplantısı oluyor yani:)
bu sezon sonu bitirecekler sanırım.doğrusu da bu zaten.çok uzatmdan ve insanları sıkmadan güzel bir yerde bitirsinler diziyi.biz bütün oyuncuları diğer yapımlarda izleyelim.

burrcu
21-04-06, 23:00
çok güzel bi bölümdü harikaydı niko o salih beyi nasıl tersledi ama
çok güzeldi yıne kusursuz oynadılar
ben bıde sunu soylemek ıstıyorum nazlıya perçem çok yakışmış diger turlu saçları kötü duruyodu ve iş koltugunada çok yakıştı hani:)
bıde bısey sorucam dizi bittikten sonra nikonun söyledıgı b ı sarkı vardı yanında eftelya falanda vvardı o sarkının adı ney acaba

Rabish
21-04-06, 23:02
58. bolum yorumum :

Cok guzel bir bolumdu , Nazli & Niko sahneleri muhtesemdi :
Restoran'daki atismalari , yatak odasindaki sahne , dondurma aldiklari yer,
Sirketteki sahneler cok guzeldi :)
Ege'cikli sahneler'de muhtesemdi :wink: Nasil da buyumus farkina yeni vardim
konusmalari falan cok tatli yaa :D
Umarim N & N 'un yeni cocuklari kiz olur :)
Antep: Yine beni kirip gecirdiler , Feride'ye gelen telefon yasagi falan cok
guzel ben cok guldum yine yaf .. :D
Rusen'in havalanmasi , Nazirella terlik'in basarisi cok guzel ..
Ucuzlerin reklam filmi cok guzel olmus, sukur konusabildiler :)
Kahramanin ozur sahneside cok guzeldi , opturdu ya Memik Kahramana
Okkes'in elini , peehh :D
Atina:Stravro & Eleni'de tipki dizimiz gibi 2. baharlarini yasaiyolar ,
onlarda cok sekerdi valla :)

Eftelya & Memik tam komedi zaten , 42. baharlarini yasiyolar :D
Ne diyelim Allah mesut etsin ..
O Muarrem salaginada iyi oldu , gocmen kusmus , gorduk gocmen kuslari
Cocuklar cok tatlilardi .. Keske Kahraman biraksaydi'da cocuklar baklavalari yeselerdi :)

Herneyse ben cok begendim bu bolumu

merve ist
21-04-06, 23:04
gümüş dizisinde cevdet rolü ile KIVANÇ TATLITUGa zor günler yaşatan ORHAN AYDIN sanırım dizide NİKO nun başına çorap örecek nazlı muhasebecinin arkasından çok şüpheci baktı

burrcu
21-04-06, 23:08
gümüş dizisinde cevdet rolü ile KIVANÇ TATLITUGa zor günler yaşatan ORHAN AYDIN sanırım dizide NİKO nun başına çorap örecek nazlı muhasebecinin arkasından çok şüpheci baktı
evet canım gumus mafya rolundeydı ve buyuk ıhtımal
buradaki paralarıda o kaptı
ya tekrar soruyorum
nıkonun en son bıttıgınde söledıgı sarkının adı ney

zerone
21-04-06, 23:19
bizim aileyi de bir araya getiren bir dizi.her cuma akşamı aile toplantısı oluyor yani:)

aynen bizimde ailecek seyrettiğimiz nadir dizilerden.
bi kere dizinin konusundan önce bütün oyuncular çok samimi dublaj yapmadıklarından dolayı refleksleri, tepkileri daha güzel daha inandırıcı oluyo
dizinin bu yönünü çok seviyorum işte

dFKto
21-04-06, 23:56
Çok beğendiğimbir bölüm oldu. Niko'yu bol bol gördüm. Hepsi süper zaten. Harikaydı. bakalım Esra ne planlar yapacak. Bu defa kıskançlık sırası Niko'da sanırım. Ege çok tatlı bir bebek. yemek yiyişine bayıldım. Banyoda da hiç ağlamadı.

*deniz*
22-04-06, 00:11
Henüz izleyemedim kaydettim birazdan tv bana kalınca tadını çıkararak izleyeceğim.Dayanamadım foruma girdim yorumları okudum ve çok keyifli bir bölüm olduğunu anladım şimdi daha büyük bir heyecanla geçeceğim video nun başına anladığım kadarıyla bol bol nazlı niko sahneleri olmuş çok sevindim.

Boojoo
22-04-06, 00:38
Bu arada nazlıyla nikonun evi deişmiş,sanırım mecbur kalmışlar.ama nikonun sen gittiğinden beri hiç bişi değişmedi herşey anı demesine koptum,alay eder gibi=))))sanırım bunu mantık hatalarınada yazmam grekio=)))
bide sanırım esra kaçıcak akıl hastanesinden, bana öle gibi geldi. pek bi uzun uzun gösterdiler.ztn ratingler onun sayesinde yükseldi,kolay kolay ayrılmaz diziden.

adviş
22-04-06, 00:44
çok güzel bir bölümdü yine. niko ve nazlı sahnesi çoktu çünkü.bir ara olduğu gibi konu onlardan uzaklaşmamış.ağırlık ikisinde olduğu zaman çok keyifli oluyor izlemek.sanırım romantizmi özledik .silahlı,vurdulu,kırdılı dizilerden ve günlük hayat içindeki sıkıntılardan sonra iyi geliyor.komedi var zaten romantizm de olunca süper.bu akşamda gülümseyerek kalktım tv başından.izlerkende gülümseyerek izlediğimi farkettim.dizi kadrosundaki herkese sonsuz teşekkürler bu güzelliği yaşattıkları için.

*deniz*
22-04-06, 02:19
Çok çok güzel ve keyifli bir bölümdü bol bol nikolu bölümler izlediğim için çok mutlu oldum.Her zaman yeterince nazlı-niko olur umarım artık bütün hafta tekrar tekrar izler dururum.Esra diziden ayrılmadığına göre yakında yine kötü şeyler olabilir.En tahammül edemediğim sahneler memik eftelya aşkı olan sahnelerdi.

adviş
22-04-06, 02:25
.En tahammül edemediğim sahneler memik eftelya aşkı olan sahnelerdi.

kesinlikle aynı düşünüyorum.çok sevimsiz ve gereksiz bir konu.iki aile büyüğü arasında aşk olmazsa olmuyormu yani.hem birbirini anlamış seven sayan hemde tatlı tatlı didişen iki dost olsalardı ya.

*deniz*
22-04-06, 02:31
Ben normalde memik dedeyi çok severim ama şimdi antipatik gelmeye başladı.Torunu kaybolduğunda bile tek derdi eftelyaydı torunu bulundu yine sevincini yaşamadan eftelyanın etrafında döndü durdu neden bu kadar abartıyorlar bu konuyu anlamıyorum.

Ay90
22-04-06, 02:43
Cok güzel bir bölümdü bol bol Nazlı&Niko nun mutlu sahnelerini gördük. cok tatlıydılar. En güldüğüm sahne Memik-Eftalya sahneleriydi onlarda ikinci baharlarını yaşıyorlar. Nikonuda bu bölü bir yerde kıskanc olduğunu gördük. Esra yı gösterdiklerine göre Esra yakında bence haplarını icmicek ve hastaneden kacabilir. Sonra yine birine zarar vermeye kalkar ama bu sefer Nazlıya. Ege yine cok tatlıydı bölüm. Bide ücüzlerin reklam filminide unutmamak lazım.

zerone
22-04-06, 09:36
Arkadaşlar şu an kanal d de Yabancı Damatın tekrarı var
izlemek isteyenlere duyrulur.:happy0064 :img-hi:

ekinvesarp
22-04-06, 11:21
ben de nazlıyla nikoyu beğendim bu bölüm.gerçek bi çitf gibiydiler.kavgasız ve aşık. çok beğendim.

barbiee
22-04-06, 11:49
akşam çok keyifli bi bölümdü açıkçası nazlı ve niko yu gülerken ve yanyana görmek inanılmaz güzeldi...hele o dondurma siparişi verirken ki hallerine bayldım ikiside çok tatlılar yaa :img-icecr

barbiee
22-04-06, 11:51
esra yı gösterdiklerine göre esra yine ilerki bölümlerde nazlı ve nikonun başına bela olacak galiba ama inşallah olmaz ben onların mutlu mesut huzurlu ege ve yeni doğacak bebekleriyle yaşamalarını istiyorummmmm :icon_ange

aylince
22-04-06, 12:47
cok guzeldi.superdi.niko-nazlı sahneleriyle dolu dolu muhtesem bir bolumdu.nasıl guzel bir asktır bu.ask bu bence.askın baska tarifi yok.ask bu.ve nehirle ozgur yine muhtesem oynadılar.sanki oynamıyorlar,yasıyorlar gibi.oyle guzeldilerki.ikisini de kutluyorum.onlarla konusma fırsatım olsaydı su icin ic yuzunu ogrenirdim.tabi anlatırlar mıydı bilmem ama sorardım hic mi hoslanmadılar gercekten birbirlerinden inanamıyorum buna.sanırım hoslandılar sonra da uyusmadıklarını anladılar vazgectiler

niko-nazlı antepte yemektelerken konustukları konular cok sempatikti.niko yine erkek cocuk istiyor bak sen.aslında kız cocuklar cok tatlı oluyor.kız cocuk olsun bence.tabi saglıklı olması en onemlisi."siz iki cadı beni ve egeyi perisan edersiniz de ondan "deyince,nazlının cevabı superdi."biz iki cadı bir olur egeyi degil ama seni perisan ederiz" cok tatlılardı,bakıslardaki anlam muthisti

esrayı gosterdiler demekki esra yine birseyler yapacak.ama bence yapmasa daha iyi.cunku esra yapacagını yaptı zaten

havaalanındaki veda sahnelerinde yine cok tatlılardı.herkes birbirine sevgiyle baktı,sarıldı.feridenin nikoya" olgun oglan bu baska " deyisi,sevgiyle sarılması ve nazlıya bakısı cok hostu.kızını cok sevdigi damadına emanet ediyor ama yine gozlerinde huzun var.cok basarıyla oynuyor kutluyorum

niko-nazlı eve geldiklerinde nazlının eve girisi,nikonun mutlulugu evdeki yardımcının sevinci.cok guzeldi.birbirlerini oyle cok ozlemisler,gozlerinde bu ozlemi cok guzel yansıttılar.zaten ozgur de nehir de bakıslarıyla cok sey anlatan iki kisi ve bence ikisi de cok hassas kisilikler bunu onlara bakınca cok daha fazla anlıyorum.her ne kadar rol yapsalar da bu detaylar kacmıyor bizlerden

feride ve eleninin nazlı ve nikoyu aramayı istemeleri stavro ve kahramanın onları bu konuda engellemeleri cok iyiydi.cok karısılmayacak boyle seylerde.sonra isler cok karısıyor

niko-nazlı cok mutlulardı zaten.nikonun nazlıya "sen yokken sarkı soyledim" demesi,nazlının da "yeni calısmalarınızı bekliyoruz artık niko bey" deyisi cok hostu:) sen dalga gec dedi bak gorursun dedi.orada birsey var sanırım.acaba ozgur sarkı mı soyleyecek onu mu soylemek istedi.belki de bol bol sarkı dinleriz.ben de istiyorum nazlıya sarkı soylemesini.hic soylemedi nazlıya sarkı niko.bir de "ayrılacak mıyız "dedi nazlı,niko da "ne ayrılması,en tatlı en guzel kadını bul