PDA

Tüm Versiyonu Göster : Yabancı Damat- Bölüm Yorumları/1

Sayfalar : 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10

sedabegüm
01-07-06, 21:43
sana katılıyorum gözde bencede ya tüm dizilerin sonu böyle acı böyle hüsranlı bitti ama en acısı yabancı damatta oldu:'(

girl01
01-07-06, 22:51
arkadaslar size katiliyorum, cok kötü bir sezon finalidi!:icon_cry: hele nikonun düsdügnde ve nazli niko bagrisi cok kötüydü! bütün bölüm süre agladim ya!!!

*özgürkız*
02-07-06, 12:37
hüzünlü bi sezon finaliydi ama nazlının esraya bakıp oğluma bişey yapma deyişi birde niko gelince bari oğlumu babasına verim deyişi çok güzeldi fakat acayip güzel rol yaptılar hele nikonun sonsahnede boş bakışı tam yakışmış yani

*özgürkız*
02-07-06, 13:15
nikoya daldık ama stellada kaçtı yazık oldu kıza çokda haklıydı en çok ökkeşin bizde artık başkalarının çocuklarını severiz lafına acayip sinir oldum

aylince
02-07-06, 14:43
nikonun nazlıya tekrar asık olması sizce guzel mi ne bileyim belki hos olabilir de bence onların askı oyle guzel ki.bu pek iyi olmadı nikonun herseyi unutması.hersey oyle guzel ki umarım niko herseyi hatırlar hicbiri unutulmaz onların cok tatlı anlardı hepsi degil mi:)

stella diziden ayrılıyor mu acaba ne bileyim niye boyle birsey yaptılar anlamadım

diger usta oyuncuların niko icin duygulanmasını nehirin performansı kadar begenmedim.nehir super oynadı.nazlı nikoya cok asık ve nehir bunu super yansıttı

sizin bu hosunuza gitmedi mi artık yabancı damat degil bizim damat ifadesi superdi.pek bu konuda yorum yapmamıssınız.bazen baska seylerden etkilenip baska seylere mi duygulanıyorum diyorum cunku hic yorumlarıma birseyler yazılmıyor.cokta seviyorum bu forumu ama bazen de bos mu konusuyorum diyorum.ben bir de seye inanmıyorum diziyi izliyoruz ama yorum yapmıyoruz bence yorumlar cok guzel seyler.bu diziyi takip edenlerin aktifligini gosterir ve hosuma gider.bos yorumlar ya da konusmak amacıyla yapılan yorumlardan bahsetmiyorum.dolu yorumlar ve herkesin soyleyebilecek birseyleri olması hosuma gider.az da yapsanız da yorum yapın arkadaslar bu guzel birseydir

ozguru hatırlayın cok konusmazdı ama konustugu zaman sezen aksuyu bile etkiledi.bence konusalım,yorumlar yapalım,paylasalım.umarım hep guzellikleri paylasırız:)

tabi konusmak isterseniz secim sizin ben yorum yaparım yine ne yapalım bizlerin dizi yorumcuları boyle derim.sadece bakıs açımı soyledim.sakın kimse kırılmasın herkes super

aylin_c6
02-07-06, 15:07
bence niko nun bizim damat olduğu gibi türk arkadaşları yunanla evlenio die düğününü basan gazilerin de kapıda beklemesi çok hoştu ayrıca gerçekten yazık stella yaa kolay kolay bir insan kaldıramaz o lafları ama o yine çok dayandı yaptıkları baskıya. kadirin ailesi anna yı ne kdr sahiplenmişti ama bırakıp gidince stella gelince onu hiç kabullenmediler baştan şansızdı yani

efsda
02-07-06, 15:59
Merhabalar
aylincenin yazdığı yazıyı görünce hak verdim yabancı damat gibi bir diziye "yorum" yapmak aslında bir bakıma boynumuzun borcu.böyle güzel bir diziye,muhteşem oyunculara ve de ailece oturup izlediğimiz şu dünyada ki dert ve sıkıntılarımızı unutturup eğlendiren bir diziye "yorum" yapmamak vefasızlık olur.bende bu vefasızlardan biri olarak özür diliyor ve artık "yorum" yapmaya özen göstereceğimi ifade etmek istiyorum.
sezon finali hakkında birkaç yorumda bulunacağım
*nikonun düştüğü sahnede nazlının niko diye bağırışı
*nikonun yoğun bakıma alınıp herkesin odaya gittiği sahnede nazlının arkasını dönüp bakışı
*yabancı damat değil de bizim damat diye bahsetmeleri
*memik dedenin kan verirken eftalyanın söylediklerine cevabı ve camideki duası
*nazlıya yemek yedirmeye çalışan nazirenin söylediği şarkı
*mustafa canın duası ve sonunda zaten az bişeydi diyerek vazgeçmek istemesi
*stavro ile kahramanın dayanışması eftalyanın Türk doktordan özür dilemesi niko uyandığında nazirenin ruşenle yaptığı konuşma ve en son sahnede nikonun boş gözlerle nazlıya bakışı
en çok beğendiğim sahnelerdi.(gerçi pek birşey kalmadı ama)
kısacası acıklı ama "muhteşem" bir sezon finaliydi.son birşey söylemek istiyorum en güzel sezon finali anketini unutmamanızı ve oylarımızla yabancı damatı desteklememizi...sevgiler elif sıla
not: sevgili*CADI* senaryon çok güzel devamını bekliyoruz

aylince
02-07-06, 16:22
cok tesekkurler arkadaslar supersiniz.bu forumu aktiflestirdiginiz icin tesekkurler:) ozguru ve nehiri seviyorsanız dizifilmde onların kosesinde de yorumlarınızı yapabilirsiniz.ben hep yorum yapıyorum hem burada hem de orada tabi seviyorsanız bu oyuncuları sizler de gelin,paylasalım yorumlarımızı cok tesekkurler:)

mervemre cok komik bir sarkıydı nazirenin nazlıya soyledigi ben de hatırlamıyorum hatırlayan var mı.nazlıyı guldurdu cok tatlılardı.feride de baska sarkı mı bulamadın diyor

aylin_c6
02-07-06, 16:40
dikkatinizi çektimi bilmiyorum ama SULHİ DÖLEK öldüğünden sora dizinin gidişatı çok değişti. birliktelikler ayrılıklara dönüştü niko hapse girdi bence bu olay bu dizi için abartıydı ama dizi her haliyle komedi unsuru taşımaya dvm etti bu son bölüm duygu yüklü olmasına rağmen yine güldüren sahneler içerdi ne olursa olsun dizimiz çok güsell bence ve 3 sezon dvm etmeyi hakedio:img-grin2 (kim ne derse desin sıkılanlar izlemeye bilir :img-grin2 )

efsda
02-07-06, 16:42
bende tam hatırlamıyorum ama dik kulaklı nazlı çöp bacaklı nazlı dediği aklımda kalmış
yazıldımı bilmiyorum ama 17:30 da sezon finalinin tekrarı var artık orda duyarız o güzel şarkının güftesini

harvard
02-07-06, 17:30
Şu anda dizinin finalinin tekrarını izliyorum.Bu diziyi çoktandır izliyor olmama rağmen hiç yorum yapmamış;bu foruma mesaj yazmamıştım.Ama tekrarbölümü başlayınca ben de bir yorum getirmek istedim...

Feride,Kahraman ve Nazire...Bu üçlü beni çok güldüroyor.Nazire'nin lafları oturtması,Kahraman'ın kızınca suratının kıpkırmızı oluşu,Feride'nin bütün konuşmaları...Hepsi çok doğal...Her biri birer oyunculuk dersi sanki...

İnşallah dizimiz gelecek sezon da devam eder...

aylin_c6
02-07-06, 18:19
dizimiz gelecek sezonda dvm edio zaten :img-grin2 bende daha önce forumlarda yazmamıştım ama aylince kullanıcısının düşüncelerine katılıorum bide aklıma takılan bişi war resimlerde nazlı ege ile nikonun başında bekliodu ama ben dizide göremedim warmıydı?

aylin_c6
02-07-06, 19:23
teşekkür ederim aylin_c6

önemli deil. görevimiz :img-grin2 ya bu bölümde anlıyorum niko hafızasını kaybedio ama nie konuşmuyo,konuşmayıda mı unutuo:img-grin2 bi arkadaş kanald nin sitesine yazmış sağır mı oldu niko die

gormlaith
02-07-06, 19:46
Ben bu forumun yabancısıyım aslında ama hic kacırmadan izlediğim bir dizi.Şimdi tekrarını izleyince tekrar Nehir'e hayran kaldım ve yorum yapayım dedim.Nehir gercekten müthişti.Diğer usta oyucunlardan bile daha güzel yansıdı bana acısı.Gercekten hayran kaldım.Hafıza kaybı olayı dizi ve filmlerde en sinir olduğum olaydır.Ben önce, kulaklarında bir sorun var diye düşündüm..Bakalım ne olacak..

aylin_c6
02-07-06, 20:02
Ben bu forumun yabancısıyım aslında ama hic kacırmadan izlediğim bir dizi.Şimdi tekrarını izleyince tekrar Nehir'e hayran kaldım ve yorum yapayım dedim.Nehir gercekten müthişti.Diğer usta oyucunlardan bile daha güzel yansıdı bana acısı.Gercekten hayran kaldım.Hafıza kaybı olayı dizi ve filmlerde en sinir olduğum olaydır.Ben önce, kulaklarında bir sorun var diye düşündüm..Bakalım ne olacak..

bende öle düşündüm doktor cevap verin dio niko hala bakıo doktorlar hafıza kaybı desede bence hala bi gariplik war yani hafıza kaybı olsa son sahnede sen kimsin derdi yada uyandığından beri içinde ege kelimesi geçen kısa bi cümle duyduk o kdr ya biz sağır olduk ya niko:img-grin2

Boojoo
02-07-06, 20:37
bncede hafıza kaybı yok, çünkü gözleri sürekli nazlıya bakıodu. hafıza kaybı olsa boş boş bakınırdı etrafına. egeyide sordu. bence duymasında we knşmasında problem war.

*özgürkız*
02-07-06, 20:51
ama o ege dedi başka bişey demedi yani konuşabiliyo duyamıyo olsaydı doktorlar kesin anlardı ve ne olursa olsun nazlıya bişey derdi ama..sürekli nazlıya bakıyo çünkü orda birtek nazlı var

aylin_c6
02-07-06, 20:59
ama o ege dedi başka bişey demedi yani konuşabiliyo duyamıyo olsaydı doktorlar kesin anlardı ve ne olursa olsun nazlıya bişey derdi ama..sürekli nazlıya bakıyo çünkü orda birtek nazlı var

tmm nazlıya bakıo ama sesli bi tepki versin doktor nazlı hnma bişi sölemicekmisiniz dio o bakıo bide ege deyişi bi garipti sanki bunun yunancayla ilgili olduğunu düşünmüorum ama olabilir belki aksandır

*özgürkız*
02-07-06, 21:02
kimseyi tanımıyo gibi duruyo ama nazlı en sonunda ne olur bişey söyle niko dedi offff görücez işte bi dahaki sezon:(

aylin_c6
02-07-06, 21:10
orası öle kimseyi tanımıo gibi gözüküo ama sanki tepkileride sadece hafıza kaybıyla ilgili deil ewt gelecek sezon senaristler diziyi hangi yöne sürükleyecekler izleyip görücez:fighting2

aylin_c6
02-07-06, 21:22
eğer başka bişey olsaydı en azından nazlıya gülümserdi

bende onu diorum davranışlar farklı hem hafıza kaybı hemde işitme kaybı gibi yada ne biliyim yani kafada mı bişi oluştu :img-haha: anlayamıorum senaristlerde bu konuda amma açık kapı bıraktılar:fighting2

gönülçelen
02-07-06, 23:52
biraz geç oldu ama bence de çok harika bi sezon finaliydi(sonuç olarak diil)... çok heycanlı, çok duygusal bi bölümdü. daha önce hiç bir diziyi izlerken bu kadar ağlamamıştım :(:(
oyuncuların özellikle nehirin performansı büyüleyiciydi. çoğu arkadaşın dediği gibi niko düştüğündeki oyunculuğu mükemmeldi. sanki gerçekti o kadar inandırıcı oynadı ki...

yeni bölümlere yaklaşık 10 hafta var yani önümüzdeki 10 cuma benim için anlamını yitirdi. birazdan 1. bölümü izlicem artık yeni bölümler gelene kadar eskileriyle idare edicem :(:( birkez daha nazlı-niko aşkını görmek istiyorum :D

aylince
03-07-06, 16:32
arkadaslar niko nazlıyı unuttuysa tekrar asık olacak mı belki sevmez nazlıyı bosanma falan olursa umarım hatırlar herseyi niko.hic sevmedim bu isi super tatlı anlar var.tanısmalarından ve bu ask icin yaptıklarından hersey ama hersey oyle guzel ki umarım unutmaz niko.peki bu asamada o bebek ne olacak kızları cok zor ya nazlı cok asık nikoya.ama karsısında hicbirsey hatırlamayan tepkisiz bir es cok zor nazlı icin.umarım nazlının yuzu guler artık hep aglıyor canım ya ah bu esra ah neler yaptı neler

*deniz*
03-07-06, 16:36
Hafıza kaybının çok uzun süreceğini zannettmiyorum bende onları mesafeli,uzak görmeye tahammül edemem.İkisinin aşklarını daha fazla görmek isterken bu durum dizinin tadını kaçırır.

Nickwarren
03-07-06, 20:23
cok fena bi finaldi.. gercekten noljak cok merak ediorz.. ama hafızasını yerine getirmek için belki eski yaptıkları seleri yapabilrler.. aşklarının başladığı yere giderler simiye yani.. bakalım ama benim sevindiiğim tekk sey dizi bitmedi.. ama biyandan da aklıma bu dizinin belki gelejek sezon erken bitmesi olabilr.. yani belki 5 6 bolum daha yapıp bitirebilrler.. hee yok bitrmesler 3sene dolmadan bu olursa mukemmel olur.. super supper..

aylin_c6
03-07-06, 20:34
artık bi zahmet senaristler nazlı ile niko sahnesi sunsun bize yani hasta olan niko olduğuna göre buna rahmen yine gazianteptekileri eftalya ve memik i gösterirse iyicene soğuturlar bu diziden nazlı-niko sahnesi görmek isteyenleri
:fighting2

esmerseker
04-07-06, 13:24
Tatildeydim dolayisi ile sezon finalini kaçirdim. Tekrarını da kaçirdim. Acaba tekrar son bölümünün yayınlanacaği bir zaman varmi? foruma biraz bakindim ama sadece bölüm yorumlarında özetini bulabildim. Acaba sonunda tam olarak ne oldu niko hafizasini mi kaybetti? acaba tekrari olacakmi son bölümün?

yd hastası
04-07-06, 14:01
az öznce reklamını tekrar gördüm yabancı damat sezon finali tekrarıyla bu akşam eurod de avrupa saatiyle 21:30 türkiye saatiyle 22:30 da var

betul93
04-07-06, 21:45
ben anlamıyorum askı anlatan en guzel ikilinin sahneleri hep az boyle olur mu ya.bulmuslar bu asıkları gecistiriyorlar sahnelerini

bir dizi yapsınlar sadece ozgur-nehir oynasın o bile izlenir.bir de arkadasları olsun dizide.super bir dizi olur.bunlar digerlerini gosteriyorlar tamam da olmaz asıklar izlenir ask sevilir.ki boyle tatlıysa bir baska sevilir bu asıklar
haklısında halkımız kaza cinayet ve benzeri olaylara daha çok ilgi gösteriyor o yüzden koyuyorlar yoksa ben de istiyorum şöyle yarım saat ara vermeden nazlı niko sahnesi izlemek ama olmuyor ne yaparsın

zerone
06-07-06, 17:52
Niko nun türkçeyi unutma gibi bi durumu olucağını sanmıyorum. Orası biraz çelişkiliydi bence. Doktor beni duyuyo musunuz dediğinde bişey demedi. Belki yunanca sorulsa cevap verirdi ve Nazlı Egeyi soruyo dediğinde Ege kim? demiş olabilir yunanca(sonuçta ana dili yunanca)...

Hafıza;Geçmiş bir olayı ya da bilgiyi zihinde tutma, hatırlama yetisidir. Beyinde tespit edilmiş bir hafıza merkezi yoktur.
*Beynin tamamen harap olmasının dışında mutlak unutma yoktur.

İŞTE HAFIZA KAYBI BÖYLE OLUYOR;
http://i74.photobucket.com/albums/i253/zerone_2004/haf305zakayb305.jpg

evanescencefreak
08-07-06, 23:46
Aglamamak icin kendimi zor tuttum sezon finali bolumunde.
Sezon Finali aslinda guzel yerde bitti, eger Niko'yu hala kritik bir sekilde yatarak oluyor gorseydim cok cok fazla merak ederdim gelecek bolumu. Ama gozlerini actigi icin cok mutlu oldum. Hafiza kaybi, bence bir kac ay surer ama cok kotu sonuclari olmaz gibime geliyor.
Gelecek sezonu merakla bekliyorum!

gözdeee_17
25-07-06, 21:54
Bence Yabanci Damat Biraz Sikici Olacak Galiba çünkü Hep Ayni şeyler Nazli Kizyor Nikoya Ayrilcakkan Vazgeçiyolar Ve Bide Ya 1 Kaç Bölümü Başlar Heyecanli Olur Ama Bence Hep Ayni Genede çok Merak Ettim Acaba Niko Nun Hafizasi Yerine Gelcekmi Ama Hakkini Vermek Lazim Nazli çok Güzel Oynadi Son Bölümde!

zeynep_ikra
26-07-06, 19:14
iii akşamlar arkadaşlar ben bişey soracaktım. nazlı ve nikonun internette görüntülü konuşurlarken niko nazlıya şarkı söylemişti ya okaçıncı bölümdü bileniniz var mı en azından istemeye gelmeden önceki bölümlerde miydi onu söylerseniz ben o bölümü arıyorum şimdiden tşkler:img-nyam:

*özgürkız*
26-07-06, 22:24
ilk sezonun ortaları falan olması lazımdı

**mcfb**
26-07-06, 22:59
nikonun nazlıya gitar çaldığı sahne 9. bölümde...

eylemm
28-07-06, 16:18
Muhteşem bir dizi yeni sezon başlasada izlesek sabırsızlıkla bekliyorum.Acaba yeni sezon bölümlerinin çekimlerine ne zaman başlanacak.

zeynep_ikra
30-07-06, 22:15
nikonun nazlıya gitar çaldığı sahne 9. bölümde...
çok tşkler :img-grin2

*özgürkız*
30-07-06, 22:38
Muhteşem bir dizi yeni sezon başlasada izlesek sabırsızlıkla bekliyorum.Acaba yeni sezon bölümlerinin çekimlerine ne zaman başlanacak.
magazind yattaki yemeği gösterirken çekimlerden önce dedi demekki yakında başlıyorlar.:img-grin2

esmer07
02-08-06, 16:50
valla bence süper dizi. ama anlamadigim bisey var ve onu sizlerle paylasmak istiyorum: niko yani özgür cevik akademi türkiyede sanatci olmak istemiyormuydu? simdiyde oynadigi tek bi dizide söhret oldu. aslinda tek o degil daha bicok öyle oyuncular var. ama aslinda sikayet etmiyorum sonucta isini iyi yapiyo.e o zamanda sorun olmuyo tabii.
özgür devam et böyle iyisin ok?:img-kiss: !!!

eylemm
02-08-06, 17:42
Esmer,Özgüre güzel bir teklif yapıldı oda kabul etti bu demek değildirki şarkı söylemeyecek.ekim kasım gibi albümü çıkıyor bir aksilik olmazsa.

gilmoregirls
04-08-06, 09:21
anketlere bölümüne girdiğinizde en iyi çift bölümüne de bi uğrayın anket 15 ağustosa kadar açık linkine de yazdım http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?t=6803 belki bu anketten haberiniz vardır ama nazlı-niko 41 oyda olunca buraya da yazmak istedim...

cnsfb
04-08-06, 12:02
anketlere bölümüne girdiğinizde en iyi çift bölümüne de bi uğrayın anket 15 ağustosa kadar açık linkine de yazdım http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?t=6803 belki bu anketten haberiniz vardır ama nazlı-niko 41 oyda olunca buraya da yazmak istedim...
efet ya bnde grdum :( ztn bu foruma gıren az kısı war gecen senekı gıbı dgl bu forum artık :(

dizi_tirya
04-08-06, 12:36
Özgür Çevik Gülşen Bubikoğlu sayesinde Yabancı Damat dizisinde oynamaya başlamış.Röportajlarında öyle diyordu.
Ama çok başarılı.Bence en iyi Yabancı Damat o olabilir.Yakışıklı,sevimli,tatlı,sevecen,şirin canım benim:)

eylemm
04-08-06, 12:54
Özgür Çevik Gülşen Bubikoğlu sayesinde Yabancı Damat dizisinde oynamaya başlamış.Röportajlarında öyle diyordu.
Ama çok başarılı

Ama çok başarılı demişsin ama dediğin için bu durumu eleştirdiğini düşündüm bilmem yanılıyormuyum.Fakat bunda eleştirilecek bir durum olmadığını düşünüyorum her yeni oyuncu birileri tarafından keşfedilir ve yapımcılara önerilir birilerinin aklına özgürün dizide oynayabileceği gelmeliydi buda g.bubikoğlu olmuş ahmet mehmet de olabilirdi.Eğer başarılı olmasaydı deneme çekiminden sonra diziye dahil edilmezdi kim önermiş olursa olsun.Bende senin gibi onun çok başarılı,çok tatlı olduğunu ve rolünün fazlasıyla hakkını verdiğini düşünüyorum.o benimde canım:img-grin2

britneysinem
06-08-06, 14:55
ya bu hafıza kaybı diziyi uzatmalarına sebep olucak dahada uzatıcıklar ama bu sezon bitsin bence

çağloş
07-08-06, 13:04
bence güzel ve komik bir dizi bir daha devam ettirmeleri iyi olur diye düşünüyorum:img-grin2

*özgürkız*
07-08-06, 16:06
biliyorum çok eskilerden ben ne zamandır koyucam unutuyorum
Nazlı:Atina'da Stavro'nun iyileşme daveti
Meryemce:Cerne ile Ömer'in düğünü
http://img339.imageshack.us/img339/1264/untitled9yf7.png

eylemm
09-08-06, 22:26
Aynı elbise gibi cadı hatta gibisi fazla aynı.

Bir an önce eylül gelsin şu dizi başlasın artık çok özledim.Hele Özgüre olan özlemim had safhada.

ozgursevgi
10-08-06, 22:08
selaaam ben bu siteye yeni uye oldum ismim sevgi..yabanci damat 15 augustos cekimlere baslicakmis..herhalde eyluldede baslicak yabanci damat.!!:img-kiss: ....ve ben ozgur cevike(niko)ziiirr deliler gibi asigim.cooooooooooooooooooooooooooooooooooooook yakisikli ozguruuumm.
asigiim ben ozgure yaa!!!!!yabanci damat diziside coooooook guzel bii dizi cidden gulmekden oluoom yauww...hahaaa:img-grin2 :img-haha:
ozgur seni cok seviyorum nikocuuuuuuuuumm deniz gozlum
seni benim kadar kimse sevemezzzzzzzz!!!!!!!!:love05: optum mavi gozlum:love05: ..YABANCI DAMAT FORE EVER!!!!!!!

ozgursevgi
10-08-06, 22:16
OZGUR SENI COOK OZLEDIM..YABANCI DAMATIN BIR AN ONCE BASLAMASINI ISTIYORUM...ASKIM OZGURUM SENI COOOOOK OZLEDIM YAAA.....SARISINIM.
MUKKEMELSIIIIIIIIN CNM!!!!!!!ASKIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIMMM M!!!!!!
OZGUR SENI OMRUMUN SONUNA KADAR SEVICEM ASKIIIIIIIIIIM:love05:
SENI HIC BIR ZAMAN UNUTMIYICAM OZGURUM!!:love05: OBUR DUNYADA SANA BOYLE SIMDIKI GIBI ZIIIIIIRR DELILER GIBI ASIK OLACAM!!:love05:
ASKIIIIIIIIM SANA ASIGIIIIIIIIIIIM DENIZ GOZLUUUUUUUUUUUUUUM!!!!!

ozgursevgi
10-08-06, 22:17
OZGUR SENI COOK OZLEDIM..YABANCI DAMATIN BIR AN ONCE BASLAMASINI ISTIYORUM...ASKIM OZGURUM SENI COOOOOK OZLEDIM YAAA.....SARISINIM.
MUKKEMELSIIIIIIIIN CNM!!!!!!!ASKIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIMMM M!!!!!!
OZGUR SENI OMRUMUN SONUNA KADAR SEVICEM ASKIIIIIIIIIIM:love05:
SENI HIC BIR ZAMAN UNUTMIYICAM OZGURUM!!:love05: OBUR DUNYADA SANA BOYLE SIMDIKI GIBI ZIIIIIIRR DELILER GIBI ASIK OLACAM!!:love05:
ASKIIIIIIIIM SANA ASIGIIIIIIIIIIIM DENIZ GOZLUUUUUUUUUUUUUUM!!!!!
HIC BIRZAMAN SENDE VAZGECMIYICEEEEEEEMM!!SEN BENIMSIIN (SADECE):love05:

ozgursevgi
10-08-06, 22:20
aksima bakin yauWw ne kadar guzel cikmis fotolardaaaa..
her fotodaki gibii..nazlilaa birbirilerine muhtesem cook guzel yakisiyorlar..
eeh acik kiskaniyorum..ama aslinda kiskanmaya gerek yoook.
birbirilerine muhtesem yakisiolaaaarr!!!!!!!!!!!!!!!!
seni seviyorum ozgur!!!!!!!!!!!!!!:love05: :love05: :love05: :love05: :love05:

*özgürkız*
10-08-06, 22:29
Canım sen Özgür başlığıına git bence bölüm yorumlarıyla ilgisi yok ceza alırsın haberin olsun.

yabancıdamat
11-08-06, 14:36
ya bence ilk bölümler simi de olcak yine bu sefer topluca bütün aile gitcekler çünkü niko herşeyi en iyi orda hatırlar

c_gs_8
12-08-06, 15:05
arkadaşlar merhaba ya bir dizi ancak bu kadar mı güzel ve eğelndirici olabilri nazire e bayılıyorum ya kendini bu kadar odaklayıpta rolünü en iyi şekilde yapan bir oyuncu...başarılarının devamınu diliyorum.

Boojoo
12-08-06, 19:54
geçen gün nilgün belgün'ü gördüm. gerçi artık diziyle pek alakası kalmadı ama ben yine de sevindirik oldum :)

_duygucuk_
19-08-06, 15:26
bence en güzel bölüm evlendikleri ve her türlü zorluğu aştıkları bölümdü ya o bölüm müthişti :):):):):):):)

essra
03-09-06, 14:27
Bence Bu Dizi çook Güzel Her Izlediğimde Gülmekten Yerlere Yatiyorum

pelinSİ
03-09-06, 20:23
umarım daha uzun süre devam eder yunanlar gözümde sempatikleşti çok güzel bi dizi bu kadar usta bünyesinde toplayan dizi az

pelinSİ
03-09-06, 20:24
hele sumru yavrucuk la binnur kayanın beraber olan sahnelerinde kopuyorum

pink_girl
03-09-06, 20:54
umarım daha uzun süre devam eder yunanlar gözümde sempatikleşti çok güzel bi dizi bu kadar usta bünyesinde toplayan dizi az
Tabikide güzel bir dizi olucak için Özgürümmm oynayınca :)

nazlii1
11-09-06, 17:36
ya tekrar bölümü başlayınca anladım ne kadar özlemişim onları ekranda görmeyi...

_duygucuk_
11-09-06, 22:41
evet ya ilk bölümden tekrar izlemek çok güzel oldu özlemişim bende hemde çooook :)

özgür_fanatiği
11-09-06, 23:14
çok güzeldi özgürüm ne güzel yunanca konuşuyordu öyle...2. bölümünde daha çok görürüz onu...:img-grin2 çok özlemişim özgürümü yaa:love05: :love05:

dFKto
12-09-06, 00:01
Yunanca konuşmadı İngilizce konuştu.

*özgürkız*
12-09-06, 10:43
Ben büyük aptallık etmişim.İlk bölümlerini izlememiştim sonra biraz internetten kapatmışım açığımı ama çok güzeldi komikdi mütişdi harikaydı....

*özgürkız*
12-09-06, 23:43
Çok güzeldi yaa...ve komikdi nazlı, niko ve anna restoranttan çıkınca ''Bir daha görüşüceğimizi hiç sanmıyrum''dedi ya accayip komikdi...:)

_duygucuk_
13-09-06, 11:47
evet çok hoştu nikonun nazlıya falan bakşı çok şeker di halbuki artık hep göreşeceklerdi:)

KOMİK
13-09-06, 12:17
ya ben isleyememiştim dün o yüsden göremedim artık kısmet bu güne

nazlii1
13-09-06, 12:42
evet ya çok tatlılar hepimiz çok özlemişiz onları zaten 2 yıldır cuma akşamlarının vazgeçilmezi oldu bizim ev için... bugün yayınlanacak bölümde en güzel bölümlerden biri kaçırmayın derim ben:img-icecr

_duygucuk_
13-09-06, 19:36
bugünkü bölüm en sevdiğim bölümlerden ilki çünkü nazlı ile niko birbirlerine aşık oldu nikonun kıskanması falan çok müthişti hele nazlının yatağa yattığıunda nikoyu öpüşü çok süperdi çoook :):):)

lebis_tr
13-09-06, 23:55
bu yeni bölümler ne zaman başlayacak ya...:icon_cry:

nazlı niko
14-09-06, 00:08
bencede ya ne zaman başlıcak şu yeni bölümler

*özgürkız*
14-09-06, 10:02
Çok güzeldi.Niko'nun Nazlı'ya bağırmaları yok mu ''Sen nerden çıktın''diye çok komikdi.Romantik sahnelere söylenilcek söz yok zaten...

_duygucuk_
14-09-06, 11:54
evet çok süper nazlı ile nikonun sahneleri çok süper bir bölümdü dün akşam akşamı iple çekiyorum:):):):)nikonun nazlıyı kıskanışına bayılıyoruım ya:):)

*deniz*
14-09-06, 15:21
Bu gün Yabancı damat yok onun yerine 17.15 de maç yayını var.

mydestiny
14-09-06, 21:31
ilk bölümleri tekrardan izlemek çok keyif verici ..

Nazlı ve Niko'nun düğüne gittiği bölüm çok güzeldi.

Billush
14-09-06, 22:00
Evet.Hele Niko'nun Nazlı'yla dans etmek isteyen çocuğa yumru attı ya sonra da dans ettiler karşılıklı o çok güzeldi:)

esuk
15-09-06, 18:53
bn ilk bolumleri tamamen izlememistim simdi izliorm o kdr guzel ki hele bugunku bolum harikaydıı!!!!iiki tekrarlarını werdilerr!!!!

Billush
15-09-06, 20:03
Evet ya.Niko nezaretteyken sevdiğim kadın karşımda deyince içim gitti zaten yeniden...Sonra Nazlı Bodrumda Niko Simide birbirlerini düşündüler.Nazlı'nın arkadaşı sen aşık olmuşsun deyince Nazlı'nın tepkisi çok güzeldi."Öyle mi olmuşum?":)

esuk
15-09-06, 21:30
ewet Ya Cok Guzeldi Bugunku Bolum Hergun Kacirmadan Izliorm Mukemmell!!!!nazli Giderken El Salladi Ya Orasi Da Cok Guzeldi Bugunku Bolumde.bide Niko Aradi Ya Sonunda Gelmis Hangi Oda Senin Die Soruo Koptumm!!!!

_duygucuk_
15-09-06, 21:31
çok güzeldi bu akşamki bölüm yine nazlının ve nikonun ayrılırken ağlaması bence en romantik sahneydi sonra gecenin bir vakti nikonun seninki hangi pencre demesi çok şekerdi:):)

evanescencefreak
15-09-06, 23:14
Arkadaslar, siz o bolum bu bolum guzeldi diyorsunuz ama benim hic birseyden haberim yok!!!
Euro D tekrarlarini vermiyormu???
Veriyorsa saat kacta???
Benim bildigim Gümüsü tekrarliyorlardi oglenleri, ama yabanci damat'i hic gormedim.
Ben yeni bolumu iple cekiyorum, artik baslasin diye sefil oldum..
Eski bolumleri superdi...ahh..ahh...gercek ask iste...
Gercek ask diziler ve filmler haricinde hic bir yerde yok.
Su an gokhan Kirdar'in sarkisini dinliyorum, ve ne kadar ozledigimi yine farkediyorum..
NE ZAMAN BASLIYACAK??!!!!!

Billush
16-09-06, 00:18
Valla bütün bölüm boyunca finali bekledim desem yalan olmaz.Ya bu kadar güzel bir dizi olabilir mi?Valla bazen insan özenmekten kendini alamıyor...
Özellikle dediğim gibi final çok güzeldi.Niko Nazlı'ya bir anda bağlandı/çarpıldı resmen.Kız için önce Simi'den Bodrum'a gelmiş,Nazlı'nın arkadaşıyla konuşup ev adresini öğrenmiş ordan Gaziantep'e gelmiş bir de seninki hangi pencere diye soruyor.Herhalde bu gerçek olamaz....

esuk
16-09-06, 17:30
kanal d de gumusten snra hayat bilgisini veriolar ondan snra yabancı damat.yanı hbrlerden once oluo euro d de veriolarmı bilmiorm hic bakmadım dikkat etmedimm....ama bu bolumler cok guzel hic kacırmıorm!!!!

Billush
16-09-06, 17:36
Valla Gümüş Euro D'de veriliyor ama Yabanca Damat'ın saatinde Euro D'de sağlık programı var o yüzden verilmiyordur bence.

eylemm
16-09-06, 17:42
Valla bütün bölüm boyunca finali bekledim desem yalan olmaz.Ya bu kadar güzel bir dizi olabilir mi?Valla bazen insan özenmekten kendini alamıyor...
Özellikle dediğim gibi final çok güzeldi.Niko Nazlı'ya bir anda bağlandı/çarpıldı resmen.Kız için önce Simi'den Bodrum'a gelmiş,Nazlı'nın arkadaşıyla konuşup ev adresini öğrenmiş ordan Gaziantep'e gelmiş bir de seninki hangi pencere diye soruyor.Herhalde bu gerçek olamaz....

Evet Niko gibi fedakar bir aşık gerçek olamaz bencede o yüzdende bu kadar sevildi herkes öyle bir aşkın kahramanı olmak ister herkes nazlı gibi sevilmek ister.Niko Nazlısı için yerini yurdunu terk etti hayatını değiştirdi böyle bir aşk gerçek hayatta çok nadir olur maalesef.

Billush
16-09-06, 17:46
Evet Niko gibi fedakar bir aşık gerçek olamaz bencede o yüzdende bu kadar sevildi herkes öyle bir aşkın kahramanı olmak ister herkes nazlı gibi sevilmek ister.Niko Nazlısı için yerini yurdunu terk etti hayatını değiştirdi böyle bir aşk gerçek hayatta çok nadir olur maalesef.
İşte insan bu yüzden özenmeden edemiyor zaten.Bazen diyorum ya ben şanssızım ya da geçrekten böyle aşklar kalmadı :)
Niko Nazlı'yı Nazlı da Niko'yu gerçekten seviyor.Bu aşkı ne aileleri bitirebildi ne de evlilik :)

gözdeee_17
16-09-06, 21:25
arkada_lar ben okullar1n aç1lmas1na çok sevindim çünkü benim hafta içi dershaenim 13 30 dan 18 e kadar sürüyordu bu yüzden hep kaç1r1yodum yabanc damadin tekrarlarini ama _imdi sabahçiyim sabah okula gitcem gelcem ders yapcam ve yabanci damadi izlicem çoooook mutluyum iyi aksamlar

eylemm
16-09-06, 22:41
İşte insan bu yüzden özenmeden edemiyor zaten.Bazen diyorum ya ben şanssızım ya da geçrekten böyle aşklar kalmadı :)
Niko Nazlı'yı Nazlı da Niko'yu gerçekten seviyor.Bu aşkı ne aileleri bitirebildi ne de evlilik :)

Özendiğimiz gibi hedef büyütüyoruz karşımıza çıkanlardan böyle fedakarlıklar bekliyeceğiz ama dediğin gibi bu devirde böyle insanlar böyle aşklar kalmadı.Ne yapalım bizde onların aşkıyla avunuruz:img-grin2

gözdeee_17 senin adına sevindim ama ilk 3 bölüm çok güzeldi kaçırdığına üzüldüm.

Billush
16-09-06, 23:12
Özendiğimiz gibi hedef büyütüyoruz karşımıza çıkanlardan böyle fedakarlıklar bekliyeceğiz ama dediğin gibi bu devirde böyle insanlar böyle aşklar kalmadı.Ne yapalım bizde onların aşkıyla avunuruz:img-grin2

gözdeee_17 senin adına sevindim ama ilk 3 bölüm çok güzeldi kaçırdığına üzüldüm.
Bak buna sonuna kadar katılıyorum.Böyle mükemmel aşkları gördükçe insan mükemmeliyetçi oluyor.Bulduğunu "Bu da ne televizyondaki nerde bu nerde?" diyor.

Aşkları çok güzel.Hele birbirleri için yaptıkları,fedakarlıkları...İnsan gerçekten özeniyor.

Tekrarlarının başlaması çok güzel.Benim kaçırdığım birkaç bölüm vardı böylece hem onları izlerim hem de tekrarlarla anıları tazelerim :)

papatyayca
17-09-06, 00:01
off yaa ne zmn başlıyacak bu dizinin yeni bölümleri sinir oluyoum yaa başlamadı daa...

eylemm
17-09-06, 00:42
Yeni bölüm fragmanları dönmeye başlamış bir arkadaş izlemiş Nehir başlığında anlatmış ama biraz karışık anlatmış pek anlayamadım.Ege büyümüş herkes değişmiş falan diyor ama bence yıllar geçmiş gibi başlarsa saçma olur nikoyu hastane odasında bırakmıştık hafıza kaybından sonra neler yaşandığını vermeleri lazım.

Billush
17-09-06, 01:21
Eğer yıllar geçmiş olarak başlarsa anlaşılan Niko'nun hafızası yerine gelmemiş demektir.Yoksa kaldığı yerden devam ederdi.

stormy
17-09-06, 08:15
Evet Ege'yi buyutmusler..Niko havaalaninda bir yere gidiyordu..Ege pesinden el salliyordu..Nazli Nikonun arkasindan sen hafizani kaybettin ben ise sevdigimi gibi birsey soyluyordu.

tuğba filiz
17-09-06, 10:35
arkadaşlar fragmanı gören birisi ekleyebilirse çok sevinirim

aylince
17-09-06, 10:48
ortega hayranı super yorumlar yapmışsın:) niko-nazlı aşkı super ve boylesine guzel anlatan ikili de ozgur-nehir.aşk onların anlatımıyla çook guzel

hikaye çook guzel ama marifet hikayede degil,marifet nehir erdogan-ozgur cevikte.super anlatıyorlar:)

ayrılıyorlar mı ya kıyamam onlara arkadaşlar bu esra neler yaptı ya niko-nazlıya

özocan
17-09-06, 10:53
ortegahayranı aylin ablama katılıyorum gerçekten yorumların süper canım yüreğine sağık valla:img-grin2
aylin ablacım çok haklısn valla mariifet hikayede değil nehir le özgürde çünkü nalzı we nikoya nehirle özgür hayat weeriyorlar ayy fragmanda ayrılıyorlarmış galiba yaa ayy dayananam ben ya nehir süper oynatr eminim o sahneleri ya anlaşıldı ben her bölümde olduğu gibi bu bölümdede hıçkırklara boğularak ağıcam valla:img-grin2 :img-grin2
inş. eklenir en kısa zamanda fragman ya inş.:img-grin2

tuğba filiz
17-09-06, 11:12
ya ayrılırlarsa çok üzülürüm gerçekten birbirlerine çok yakışıyolar ve çok iyi oynuyolar

aylince
17-09-06, 11:19
arkadaşlar oyle guzel bir aşk bu ancak niko hafızasını kaybedince bitiyor.aşk boyle birşey ya onlar aşkı super anlatıyorlar.niko hafızası yerine geldiginde ilk hatırladıgı nazlı olacaktır.nazlıyı çook seviyor niko

bakın niko-nazlı arasında replik soyle ben uydurdum:) (şaka tabi aralarında)

nikonun hafızası yerine gelmiştir
nazlı:aslında diger niko da bana aşık olacaktı az kalmıştı..
niko:diger niko pek yuz vermedi sana galiba
nazlı:nikoo sen ne diyorsun ya birisinin bana aşık olmaması için hafızasını kaybetmiş olması gerekir

ikisi de gulerler.birbirlerine sarılırlar:)

özocan
17-09-06, 11:22
aylin ablacım süpersn ya replikler süper özellikle:img-grin2 :img-grin2

onlar gerçekten aşkı enn gzel en içten en samimi anlatan ikili ya onlarıı çook seviyoruuz

sanırım dizide yine zaman atlaması olucak nikonun hafızası yereine gelmicek yani bir kaç ay yada bir kaç yıl:( olsun ya yinede sonunda gelivcek yani çok güzel duygusal bölümler bizi beklio gerçekten nehirde özgürde süper anlatıyorlar bize herşeyi ya :img-grin2

Rabish
17-09-06, 11:32
Arkadaslar acikca soyluyorum : SIZLERI COK KISKANIYORUM !
Ya neden EuroD'de yayinlamiyorlar ki dizimizi ! Alman Basbakaniyla saatlerce konusup yayin yapip kendilerini ovmeyi biliyorlar , keske bir Yabanci Damat'i da yayinlasalarda gorsek neymis kaliteli kanal :)
Bende sizinle birlikte pc'den izliyorum bolumleri ama hepsi elimde yok ..
En son uçuncu bolumde kaldim :love05:
Hani varya , muhtesem oyunculugun , gercek askin , guzel manzaralazin , tatli bakismalarin oldugu bolum :) En guzel bolum .. Bugune kadar en az 30 kere izledim bu bolumu , hic bikmam herhalde ..
Ayrica belirtmek istiyorum , bizimkiler sadece cok iyi asik olmuyolar , cok da iyi bagiriyorlar :img-haha:
Gemideki sahneden bahsediyorum , hani Niko 40 kere "sen kacak yolcu tasimanin cezasini biliyormusun?" diyor ya , orda super kavga ediyorlar :img-nyam:

Nazli_Niko 4eve
17-09-06, 11:43
07 eylül o resimler 67. bölümün sonundan.

Birde ben yabancidmaatin fragmanini gördüm. Niko gidiyordu dedim, ama ayrildilar gibi görünmüyolardi. Niko belki tatile fln gitmistir. Havaalaninda nazli ve egeye el salliyordu.
VE sonra dikkatli baktim videoya nazli havaalanindayken hamileydi galiba. yani aradan bir kac ay gecmistir diye düsünüyorum.

Nazli_Niko 4eve
17-09-06, 11:52
07 eylül birsey degil

Aslinda tedavi icin de olur ama Nazli sen hafizani kaybettin ben sevgilimi kaybettim gibi birseyler söylüyor. yani ayrilik olacaginida sanmiyorum

Nazli_Niko 4eve
17-09-06, 12:07
kanald de de bakabilirsin. Ama üye olman lazim. 67 bölüm cok güzel gösteriyor.

Rabish
17-09-06, 12:20
67.bölüm için multimedya bölümüne baktım ama rar olarak varmış wmv li olan varmı?

Arkadasim kolayi var , indir bilgisayarina bir WinRar , izle butun videolari :)
Zaten artik hersey rar formatinda bu yuzden wmv pesinde kosmak zorunda kalmazsin ;)
Ustelik paylasilan rar formatindaki videolarin kaliteleri muhtesem ..

Rabish
17-09-06, 14:46
Rica ederim ;) Bende ayni sorunlari yasiyordum ..

LASEL
17-09-06, 19:17
arkadaşlar yeni bölüm çarşambamı cuma mı???????

Billush
17-09-06, 19:28
aylince ve özlem sağ olun.İçimden geçenleri yazıyorum.Zaten izleyip de bu aşktan etkilenmeyecek insan yoktur.
Biraz özel bir şey olacak ama bu dizi yeni başladığı sıralarda ben de ilk kez biriyle çıkıyordum arkadaşlarım bana "İnşallah Nazlı'la Niko gibi büyük bir aşk olur." diyorlardı.Bende "Amin." demekle yetiniyordum.Düşünsenize insanlar onları örnek verip öyle olmamızı diliyorlardı.Dizi etkilerini düşünebiliyor musunuz?:)

Nazli_Niko 4eve
17-09-06, 19:46
Arkadasla yabancidmatimiz eski gününde ve eski saatinde kaldi.
Yani kanld ye göre cuma günü saat 20.00 euro d de cuma günü 19.00 da
Bence böyle daha iyi. Carsamba olsaydi gicik olurdu zaten!

Billush
17-09-06, 20:41
2 sezondur cuma günleri oynayan bir diziyi hangi akla hizmet başka güne alacaklardı ki?2 sezon boyunca cuma günleri benimsenmiş,yerini değiştirirlerse sahip oldukları reytingleri kaybetmekten korkmuşlardır.
Bence de böyle daha iyi.

tuğba filiz
17-09-06, 20:46
cuma en iyisi başka bi güne alırlarsa kötü olur gibi geliyo bakalım cuma neler olcak

*deniz*
17-09-06, 21:16
Genellikle ratingleri düşmüş dizilerin günleri değiştiriliyor Y.D gibi her zaman yüksek rating alan bir dizinin günü niye değiştirilsinki.

Hala fragmanı göremedim çok merak ediyorum,dizilerin fragmanları siteye ekleniyor biriside bizim diziyi eklese ne iyi olurdu.

aysede
17-09-06, 22:14
deniz'cim fragman eklendi videolar bölümünde var... ;)

aylince
17-09-06, 22:19
arkadaşlar bu ne ya niko gidiyor çok duygusal ya.niko nazlıyı ve egeyi bırakıp gidiyor.birşey hatırlamıyor

nazlı uyurken ona dokunuyor nazlı da bakıyor

nazlı niko sahilde konuşuyorlar

nazlı guluyor niko çok tatlı bakıyor

ayy çok duygusal ya super sahneler var

Nazli_Niko 4eve
17-09-06, 22:35
evet aylin abla yaaaa.
ama niko nazliyi gece uyardiginda nazlida uyanmisti aniden arkaya cekilir gibi oldu niko, veya bana öyle geldi
AMa öbür sahneler cok güzeldi.
Sahil kenarindaki sahnede nazli galiba simi adasinda yasadiklarini anlatiyordu, elinde cünkü elinde deniz kabugu vardi.

ama bence niko yunanistana gidiyor.

aylince
17-09-06, 22:40
neye dikkat etmişsin yaso onları mı anlatıyordu.ben de nikonun hayır birşey anlamıyorum gibi bakışı vardı onu gordum.nehir dogru soyluyor "nazlının işi zor" diyor.nazlı da zor niko da zor.nehir de ozgur de ikisi de zor rollerdeler

nazlının "niko sen hafızanı kaybettin ben sevdigimi kaybettim" dedigi replik çok duygusal ya.nehir super bakıyor

bir de masada mı ne niko kıskanıyor mu nazlıyı ben onu anlamadım nazlı guluyor niko ters bakıyor

Nazli_Niko 4eve
17-09-06, 22:54
ben o videoya kac kere baktim, ezberledim artik, ama hala doyamiyorum.

Birde kahraman söyle demisti:Niko ya deyilerki bak bu senin karin nazli.......
Birde sonra söyle demisti,rusene:Öbür damadin akli bi gidip geli ama sende hic akil yok dedi.

Birde simdi ben fragmani gene gördüm daha cok dikkat ettim.
En sonunda niko giderken nazli söyle demis.
"niko sen hafizani kaybettin, ben ise sevgilimi"
Cooookk güzel demis yaaa. ama sevgilimi kaybettim nedemek yaaa. Hafiza kaybindan mi dedi yoksa ne!

eylemm
17-09-06, 22:58
Çok heyecan verici yeni bölümü sabırsızlıkla bekliyorum cumalarımız şenlenecek yine çok güzel ya.

Sevgili özgürlük nehiri gurubu :) umarım bu sene dizimizin forumundada bol bol yazarsınız yalnızca Nehirin forumunda değil :)dizimiz en az mesaj yazılan dizi neredeyse bu güzelim diziye haksızlık oluyor sizlerde oldukça aktifsiniz burayıda şenlendirirsiniz umarım.

aylince
17-09-06, 23:11
eylemcim tabi bizler burayı da coştururuz bak canım yapıyoruz.bu arada ozgur forumda yorum yapamıyoruz çok fazla cunku çok tepki geliyor ondan.bununla ilgili yorum yaptım zaten ozgur forumda niye yapamıyoruz diye.ozguru çok seviyoruz ama ozgur degiliz o forumda.ama artık anladılar ozgurce yorum yapıyoruz artık buna tepki yok.ama bu seferde hiç yorumlara yorum yok.çosku yok cnmm.ama nehir forumda coşuyoruz.evet biz "ozgurluk nehri" ndeyiz.nehir forumdayız:)

nehir forumda ve burada coşarız tabi.sizler de katılın eylemcim senin yorumların da super:)

çook tatlılar fragmanda.yasocum birşey sordum.niko nazlıyı kıskanıyor mu ters bakıyor orada

eylemm
17-09-06, 23:52
Fragmanın videosu için çok teşekkürler izledim ama en sonunda niko diye bir ağlama sesi var o ağlayan kimdi anlamadım.

Rabish
17-09-06, 23:57
Ya ben Niko'nun bu "duygusuz" halini cekebilirmiyim bilmiyorum ..
Ben onlari hep sarmas dolas , el ele , goz goze , diz dize gormeye alistim ..
Nolur gitmesin Niko yaa :img-sorry
Fragmani TV'de gormek icin can atiyorum , ama lanet olasi kanal sadece abuk sabuk spor aletini ve de salyangoz reklamini veriyor :img-sorry
Zaten en geç bizim dizi basladi , bari insafa gelip bol bol yayinlasalar fragmani ..
Siteden indirdigim fragmandan pek bir sey anlayamadim malesef ..
Bu yuzden de detayli yoruma girmek istemiyorum .
Tek soyleyebilecegim sey kadromuzu tekrar ve yeni goruntulerle gormek cok guzel ;)
Seni seviyorum YD ! :love05:

Rabish
17-09-06, 23:59
cnmm.ama nehir forumda coşuyoruz.evet biz "ozgurluk nehri" ndeyiz.nehir forumdayız:)

nehir forumda ve burada coşarız tabi.sizler de katılın eylemcim senin yorumların da super:)

Haklisin Aylincim , bu sene YD severler olarak bu forumu hoplatalim bence !:)
Sevgili Bavarde'a (kullakciklari cinlasin) soz vermistim hoplaticaz diye bu forumu ama pek katilim olmadi ..
Insallah Ozgurluk Nehri sakinleri sayesinde bu amacimiza da ulasicaz ..

tuğba filiz
18-09-06, 00:00
ya kadroyu bir arada görmek harika bişi rabish e katılıyorum onları sarmaş dolaş görmeden çok kötü olucak ama fragmanı indiriyorum sadece ses çıkıyo görüntü yok 4 defa indirdim hepside aynı

tuğba filiz
18-09-06, 00:04
arkadaşlar hç bir forumda bu kadar seven sürekli yorum yapan kimse görmedim valla sizi görünce sevgim daha da arttı inşallah yeni sezondada yorumlarınız böyle devam eder herkesin yorumları çok güzel

Rabish
18-09-06, 00:14
arkadaşlar hç bir forumda bu kadar seven sürekli yorum yapan kimse görmedim valla sizi görünce sevgim daha da arttı inşallah yeni sezondada yorumlarınız böyle devam eder herkesin yorumları çok güzel

Ee , ozgurluk nehri derler buna .. :)
Sende katil ve gor : cok guzel bir yer burasi :love05:
Bende umarim ki yorumlarin arkasi kesilmez ;)

*deniz*
18-09-06, 02:15
Fragmanı izledim ekleyen arkadaşa teşekkürler.Bir ayrıntıda benden,Nazlı uyurken Niko elini nazlının omuzuna uzatıyor tam dokunacakken nazlı uyanır gibi oluyor niko hızla elini çekiyor.

tuğba filiz
18-09-06, 09:10
evet çok haklısın rabish harika bi yer burası:love05:

aylince
18-09-06, 10:42
rabishcim coşarız tabi.ozgurluk nehri olarak hep coşarız hepiniz supersiniz:)

tugba filiz hoşgeldin yorumların çok tatlı.ozellikle sizi gorunce sevgim daha da arttı demen çok hoşuma gitti.bu yorumları samimi yapıyoruz.onları çok seviyoruz.oyuncular koşesinde nehir forumda nehirden,ozgurden,hayata bakış açılarından,roportajlarından,fotolarından, bakışlarından,guluşlerinden,katıldıkları programlardan,birbirlerine olan sevgilerinden konuşuyoruz.ve coşuyoruz bu yorumlarda.sevgi dolu yorumlar bizlerin yorumları:)

burada da diziden konuşuyoruz.nikodan nazlıdan,sahnelerden,repliklerden,dizideki muhteşem aşktan.herşeyden konuşuyoruz.sizler de katılın arkadaşlar super hepiniz supersiniz

arkadaşlar euro d fragmanı gosterdi.ben de baktım.çok birşey anlaşılmıyor

soyle bir şey diyor ruşen galiba "ingilizceyi hatırlıyor da başka şeyleri niye hatırlamıyor" diyor

kahraman da "ikisi aynı şey degilmiş" diyor

bu arada goruntulerle replikler farklı gosteriliyor.mesela nazire konuşurken bir başka goruntu var gibi

niko-nazlı yine çook tatlılar.nazlı uyurken niko ona dokunuyor nazlı bakıyor oyle bir sahne var.ama niko gidiyor ya arkadaşlar nereye gidiyor.yasocum yunanistan olabilir demişsin ama bilmem hiç anlamadım

yabancıdamat
18-09-06, 16:23
ya fragmanı nereye koymuşular ben bulamadım

Billush
18-09-06, 18:06
Yarım yamalak izleyebildim fragmanı.Multimediada vardı fragman.Çekim iyi olmasa da en azından merakta kalmadım.Aslında daha da meraklandım ya :)
Nazlı orada ne diyor tam anlamadım ama duyduğum "...ben de sevgilimi kaybettim." kısmıydı.Herhalde "Sen hafızanı ben de sevgilimi kaybettim." gibi bir şey diyordur.
Ya Niko çok güzel bakıyordu ama nedense bakışları çok donuk,çok soğuktu.Ben alıştım onu böyle neşeli,aşk dolu görmeye...Şimdi tekrarlarda da böyle görünce daha bi üzülüyorum:(

tuğba filiz
18-09-06, 18:59
sonunda fragmanı izleyebildim çok güzeldi ya niko yaşadığı yerlere giderse hafızası yerine gelebilir diye yunanistana gidiyomuş bence niko herşeyi hatırlayıp geleceği zaman nazlı da doğum yapacak inşallah bir an önce hatırlar

aylince
18-09-06, 19:07
Herkesle yeniden tanışır; Nazlı'ya olan aşkını hatırlamaya çalışır.

Nazlı Niko'ya yardımcı olmak için sürekli aşklarını anlatır. Birbirlerine yazdıkları mektupları okutur, sevdikleri şarkıları dinletir, düğünlerini izletir.

Artık karar Niko'ya kalmıştır. Ya Nazlı ile İstanbul'da kalıp kızlarının doğumunu bekleyecek yada Atina'ya gidip geçmişini hatırlamaya çalışacaktır.

ozetten anlaşılıyor niko hiçbirşeyi hatırlamıyor nazlı ugraşıyor ama yok tabi hatırlamıyor.ve nikonun kararı gitmek fragmandan anladıgımız kadarıyla

burcu_daniel
18-09-06, 19:45
bu cuma sanırım baslıyor yabancı damat bu dizide diğer diziler gibi süper...en ii diziler ,yapımlar kanal d den çıkıyor vallaa..özgür çevik te herkesin bildiği gibi akademi türkiye den sonra ün kazandı o yarışmadan itibaren bu çocoğun hastası oldum..ynai oldum demeyeyimdee ..herneyse..tatlı biri ayrıcada yakısıklı..sanki o dizide 40 yıllık oyuncu gibiii..ayruyettende onun canlandırdığı karakterde zor biraz ...yani tanımasam gerçek hayatta onu yunan zannedicem o derece etkili...nehir erdoğanla özgür çeviği çok yakıstıyorum ama bu işler bizim yakıştırmamızla olsaydıı.......

eylemm
18-09-06, 19:46
Yeni bölüm fragmanını etkili bulmadım.O kadar üzücü bir finalden sonra daha Niko-nazlı ağırlıklı olmalıydı.Onların replikleri daha fazla olmalıydı ama her zamanki gibi komediyi öne çıkarmışlar ailelerin anlamsız konuşmaları şamataları arasında kaynayıp gidiyorlar.

_duygucuk_
18-09-06, 19:51
uff ya keşke hatırlayabilse niko civelek ayseli merakettim ben birde aylin abla özeti nerden buldun saol:)

Billush
18-09-06, 19:56
Aslında ben de Nazlı-Niko ağırlıklı bir fragman isterdim.Hatta insanı daha da merakta bırakacak daha profesyonel bir fragman bekliyordum ama şimdi napalım aradan sahneleri seçip ayıklayacağız.
Bi sahne vardı Nİko ve Nazlı yatıyordu yatakta sanırım.Niko'nun gözleri öyle yapancıydı ki konuşmalarda alışamıyor insan...

aylince
18-09-06, 20:02
duygucum ben bulmadım başka bir arkadaş bulmuş.ona teşekkurler.ben niko-nazlı bizi ilgilendiren kısımları ekledim:)

arkadaşlar sizce dogru mu nikonun yaptıgı bilmiyorum ya eşi hamile ve onu çok seviyor.ama o gidiyor.onun da durumu zor hiçbirşey hatırlamıyor.çok duygusal yapmışlar ya zor karar nikonun

nazlı için de zor

"niko sen hafızanı kaybettin ben sevgilimi kaybettim"

aylince
18-09-06, 20:07
ortega hayranı evet boyle yapıyorlar fragmanı .bizlerde tepki gosteriyoruz ama onların tarzı bu alıştık bizler buna.niko-nazlı goruntulerini az gosteriyorlar

bence o sahnede niko nazlı uyurken dokundu belki de onu sevmek tanımak istiyor.birşeyleri hatırlamak.ama nazlı farkedince bozuldu galiba suratını astı biraz

ben başka bir sahnede nazlı gulumsedi niko ters baktı onu soruyorum arkadaşlar ben de onu anlamadım niye ters baktı

eylemm
18-09-06, 20:08
Kesinlikle Niko için daha zor hiç kimseyi hatırlamamak kafanda koca bir boşlukla yaşamak kolaymı nazlı sadece kocasının iyleşmesini bekleyecek çocuğunun sevgisi,anne babasının sevgisi onunla beraber hiç olmazsa.Niko hiç bir sevdiği olmadan kimseyle yaşadıklarını hatırlamadan anıları olmadan yaşıyor en zor durum,ben tercih yapmak zorunda kalsam hiç kimseyi hatırlamamayı değil sevdiğimin hatırlamayı beklemesini seçerdim.

aylince
18-09-06, 20:12
bilmem bence ikisi için de zor.nazlı hamile olmasa belki niko için daha zor derdim.ama nazlı hamile bir bebegi olacak.çok duygusal anları ve eşi yanında degil.yine de ona yardım etmeye çalışıyor.niko için de çok zor hiçbirşeyi hatırlamıyor.zor karar bence çok zor karar veremiyorum ya hangisi için zor diye sadece şunu soyluyorum ikisi için de zor bence

Billush
18-09-06, 20:31
Valla bilmiyorum ama benim için fazla üzücü.Valla bana birden biraz fazlaca ilham kaynağı olduğunu söyleyebilirim.Aklıma bir anda çok güzel fikirler geldi.
Ama Nazlı için çok zor.Karnında aşık olduğu adamın çocuğunu taşıyor ama kocası onu tanımıyor bile.Ne kadar zor bir durum...

aylince
18-09-06, 20:33
aysedecim nehir forumda sordugun sorunun cevabı:)

aysedecim ege zaten bir yaşındaydı.nazlı da hamileydi.ama daha yeni ogrenmişti.aradan 5-6 ay geçti dersek artık doguracaktır nazlı.o sıralardadır.tam bilmiyorum ama bebekler 1.5-2 yaşlarında konuşuyorlar.ege de 2 yaşına geliyor belki ondan oyle yapmışlardır

ama yine de net konuşuyor diyorsanız bilemem ben boyle yorum yaptım

aylince
18-09-06, 20:36
evet ya çok zor niko nazlıyı tanımıyor.zaten bir ogulları var bir de bebekleri olacak.çok duygusal nazlı ve nikonun sevgisine ihtiyacı var.o bebek ikisinden bir parça cunku

arkadaşlar ben soyle dusundum niko-nazlı bir suru engel aştılar.hep birlikteydiler cunku.sevgileri,aşkları onları bir arada tuttu.ayırmadı.ama bu çok zor nazlı yalnız artık.yalnız ugraşıyor.nikoya herşeyi hatırlatmaya çalışıyor.bir de bebek var.niko hiçbirşeyin farkında degil onun için de zor.ben karar veremiyorum kararım ikisi için de zor

özocan
18-09-06, 21:03
hepinize ii akşamlar arkadaşlar ben geldmmm:img-grin2 :img-grin2
hepiniz süper yorumlar yapmıuşsınız
aysede bende aylin ablaa katılıyorum öel olabilir ama nette konuşuo ama bence büyük olasılıkla ayllin ablann dediği gibidr yani
bide bence nazlı içinde çok zor çünkü hamile niko içinde çok zor hiç bişi hatırlamıo ya valla inş. ayrılmazlar yaa egede süper fragmanda bu arda eylem sana katılıyorum frgman etkileiyci değildi gerçekten nazlı niko daha çok olabilirdi hakılsın yni inş. ayrılamzklar valla ne diyim ya:img-grin2

aysede
18-09-06, 21:26
aysedecim nehir forumda sordugun sorunun cevabı:)

aysedecim ege zaten bir yaşındaydı.nazlı da hamileydi.ama daha yeni ogrenmişti.aradan 5-6 ay geçti dersek artık doguracaktır nazlı.o sıralardadır.tam bilmiyorum ama bebekler 1.5-2 yaşlarında konuşuyorlar.ege de 2 yaşına geliyor belki ondan oyle yapmışlardır

ama yine de net konuşuyor diyorsanız bilemem ben boyle yorum yaptım
bn de öyle düşünmeye başladım ama ege 3.5 yaşında fln gözüküyor ona biraz şaşırdım...

özocan
18-09-06, 21:50
evet ya çok zor niko nazlıyı tanımıyor.zaten bir ogulları var bir de bebekleri olacak.çok duygusal nazlı ve nikonun sevgisine ihtiyacı var.o bebek ikisinden bir parça cunku

arkadaşlar ben soyle dusundum niko-nazlı bir suru engel aştılar.hep birlikteydiler cunku.sevgileri,aşkları onları bir arada tuttu.ayırmadı.ama bu çok zor nazlı yalnız artık.yalnız ugraşıyor.nikoya herşeyi hatırlatmaya çalışıyor.bir de bebek var.niko hiçbirşeyin farkında degil onun için de zor.ben karar veremiyorum kararım ikisi için de zor
aylin ablacım çok haklısn nazlı artık yalnız gerçketen o büyük aşk nikonun haytırlamamsı çok kötü ya nazlı içinde çok zor bir dönem gerçekten ya bi yandan hamilelik bi yandan ege bi yandan niko çok zor yani bide dediğin gibi yalnız kalıyor yani allah sabı wersn nazlıya gerçekten ya o büyk aşk sayesnde yapmayacağı yok gerçkten:img-grin2

Rabish
18-09-06, 23:26
70. BÖLÜM

Esra'nın Niko'yu sürüklediği kazadan sonra her şey değişir. Niko komadan çıkar fakat hiçbir şeyi hiç kimseyi hatırlamaz.

Bu bildigimiz bir seydi , burdan tekrar soylemek istiyorum : Esra Allah belani versin ! Manyak ya , ne hale getirdi guzelim Niko'yu :img-elvis

Bütün doktorları, tedavileri denerler. Ama işe yaramaz. Niko her şeyi baştan öğrenir; okumayı, yazmayı….

Buda kesin birseydi , hicbir tedavinin ise yaramamasi yani. Ama okumayi yazmayi tahmin edememistim , pes yani .. Allah kimseye boyle bir dert vermesin ..

Herkesle yeniden tanışır; Nazlı'ya olan aşkını hatırlamaya çalışır.

Lista baya kabarik , kendi oz ailesi yine neysede , Anteplileri garipser herhalde :) Malum yeni dogmus bir bebecik gibi Niko ..

Memik ve Eftelya ise artık evlidir. Ama anlaşamadıkları çok konu vardır. Memik türkü dinlerken Eftelya yan odada buzuki müziğinin sesini sonuna kadar açar.

Ya lutfen , ben bu ikisinin bagirismalarini izlemek istemiyorum .. Bu sorunlar yasanacakti ve daha once yasandi da , neden tekrar ayni seyleri izlemek zorundayiz ?:img-help: Rahat rahat yasasinlar iste .. Bu arada Istanbulda yasiyorlar degil mi ?

Ruşen tekrar Kahrama'nın yanında çalışmaya başlar. Muharrem'le çekişmeleri Kahramanı deli eder.

Heyoo , bu sezonda cumbus var :) Yine kopmalarda olucaz , hayirli ugurlu olsun

Kadir Stella'dan boşandığı için bunalımdadır. Ruşen'le her akşam efkar dağıtmaya giderler. Ruşen eve geç gelince Kahraman ortalığı birbirine katar.

Gaibimin yuzude bir gulmedi gitti :) Kahramanin hala Rusen'e yuklendigini ogrenmek uzucu .. Ben Rusen'e cok aciyorum dogrusu .. :(

Nazlı Niko'ya yardımcı olmak için sürekli aşklarını anlatır. Birbirlerine yazdıkları mektupları okutur, sevdikleri şarkıları dinletir, düğünlerini izletir.

AAAAAAAAAAAAA !!:love05: Bu sahneleri izlemek icin sabirsizlaniyorum ! Ahh o guzelim gunleri gostericekler bol bol :) Super be ! Flash-Back neymis gorsun cumle alem :img-nyam:

Ökkeş ve Hayriye Kadir'e Stella'yı unutturabilmek için helal süt emmiş bir kız bulmaya karar verip Kadir'i Civelek Aysel'le tanıştırırlar.

Her zamanki hareket .. Civelek ne demek bu arada ? Bakalim bu sefer ne tur bir yaratik cikacak karsimizda :)

Bu arada dünyaca ünlü bir doktoru Niko'nun tedavisi için Amerika'dan getirtirler. Doktor fiziksel bir sorun olmadığını, doğup büyüdüğü yerlere gitmesinin tedavi için iyi olacağını söyler.

Ayriligin nedeni anlasildi .. Saglik bu .. Ne ask dinler ne yurek .. Ama anlamadigim sey , neden Nazli & Ege onunla gitmiyor .. Nikocugumun kafasinin karismamasi icin mi acaba ?

Artık karar Niko'ya kalmıştır. Ya Nazlı ile İstanbul'da kalıp kızlarının doğumunu bekleyecek yada Atina'ya gidip geçmişini hatırlamaya çalışacaktır.

Gidiyor .. :img-sorry

eylemm
19-09-06, 00:03
Rabish özeti paragraf paragraf yorumlama fikrin ve yorumların süper olmuş tebrikler :)bundan sonraki özetlerde de aynı performansı bekliyoruz :)

aylince
19-09-06, 10:44
rabishcim supersin super yorumlamışsın:)

nazlı hamile nikoyla gidemez.bebek dogacak sanırım ondan

aylince
19-09-06, 10:49
http://img148.imageshack.us/img148/7231/yd6762pc.jpg

arkadaşlar çok tatlı foto ve egeye bakın evet ege buyumuş ya bakın burada bile yemegini yiyor.artık buyumuştur.kardeşi de geliyor:)

aylince
19-09-06, 10:50
bakalım nazlı nikoya nasıl hatırlatacak.bu arada sevdikleri şarkılar neler acaba:) birbirlerine yazdıkları mektuplar çok romantik ya:)niko da hatırlsaydı çook daha romantik olurdu ama boyle de guzel.nikonun hafızası yerine geldiginde hatırladıgı şey nazlı olacaktır.niko nazlıyı çook seviyor

seninki hangi pencere..efendim..seninki diyorum hangi pencere..

aylince
19-09-06, 11:03
http://img126.imageshack.us/img126/6848/lv607ux16js.jpg
http://img126.imageshack.us/img126/4746/lv426tp13na.jpg
http://img127.imageshack.us/img127/6286/lv407lu10xq.jpg

bu fotoları hatırlıyorum çook tatlılardı.nazlı kutlama yemegi hazırlamıştı.niko da şaka yapmıştı olmadı diye:) nazlı hamile niko yanındaydı.nazlı yine hamile ama niko yanında degil.onun açısından da zor su fotolara bakınca duygulandım.ikisi için de zor

aylince
19-09-06, 12:49
rabishcim coşturacagız dedim ama zor galiba.bakıyorum hiç yorum yok.başka forumlar dolup taşıyor bizde boyle.dizi başlamadı diye olabilir ama başka forumlar dizi başlamadan da doluyor.neyse hayırlısı

eylemm
19-09-06, 13:32
Hııımm mektuplar..merak ettim şimdi eski bölümlerde hiç mektuplara şahit olmamıştık sesli okusalarda bizde duysak acaba niko nazlıya mektuplarda nasıl hitap ediyordu,nazlı nikosuna neler yazıyordu ilginç olurdu...

Aylincim eklediğin resimler çok güzel Nazlı neden öyle hüzünlü duruyor hatırlayamadım?

*özgürkız*
19-09-06, 13:41
eylemm Nazlı üzülmüştü Niko işlerin olmadığını söyliyip şaka yapmıştı.Dünkü bölüm çok güzeldi komikdi romantikdi bu dizi o yüzden bu kadar iyi herkese hitap ediyor...

aylince
19-09-06, 14:16
eylemcim gokce cevabını vermiş.niko şaka yapmıştı nazlıya ondan:)

evet çook tatlılar gokçecim.eski sahneleri tekrar izlemek super

şimdi bir bakacagım herşey ruyaymış..ruya..o kadar kolay kurtulamazsınız benden nazlı hanım..

anne nakiyi seviyorum..seversin tabi kızım arkadaşın..o da beni seviyor..tabi kızım seversiniz arkadaşsınız..yok anne naki benim arkadaşım degil..o benim sevgilim..

tekrarlarında bile ratingler super nazar degmesin

*özgürkız*
19-09-06, 15:36
nazlı:kapıda kapandı ne yapıcam şimdi
niko:zile basarsın açarlar
nazlı:Yaa tabi çalarım açarlar

nazlı:oof ne yapıcaz şimdi
niko:Otele gidelim
nazlı:Saçmalama olmaz öyle şey
niko:Ya kızım otele gel diyorum odama değil!
nazlı:Olsun bir gören olur
Çok tatlılar ya hele o maç sahneleri yok mu accayip komikdi...

aylince
19-09-06, 15:42
evet çok tatlı sahnelerdi.niko aşkı için neler yapıyor:)

tuğba filiz
19-09-06, 19:08
aylince resimler ve resimlerin altında yaptığın yorumlar çok güzel ayrıca dizi bi başlasın cuma günü bence burası coşucak ayrıca şu mektupları hiç görmedik okurlar inşallah ikisi içinde çok zor niko hiç bişey hatırlamıyo çok mahsun duruyo nazlı da niko hatırlamadığı için çok üzgün

aylince
19-09-06, 19:11
arkadaşlar hangi arada mektuplar yazmışlar birbirlerine:)

tuğba filiz
19-09-06, 19:13
bende anlamadım ama özette öyle söylüyo mektup yazacak ara olmadı ki

LASEL
19-09-06, 20:15
arkadaşlar ne mektubu biri anlatsın çatlıcam şimdi burda

tuğba filiz
19-09-06, 20:34
sevgili lasel öztte diyoki nazlı nikoya hatırlaması için evlilik kasedini gösteriyo yazdığı mektupları okututyomuş bizde diyoruz ki o mektuplardan haberimiz yok ne ara yazıldı acaba

LASEL
19-09-06, 21:50
tamam anladım şimdi çok saol

Rabish
20-09-06, 14:43
Arkadaslar az once fragmani tekrar izledim ve guzel bir sey farkettim .
Yabanci Damat cocuk oyuncularini da cok iyi seciyor :)

1- Ucuzler : Nazire gibi esme ve sekerler
2- Ege: Dunyalar tatlisi ve babasini andiran beyaz bir teni vardi
3-Yeni Ege : Cok tatli bir cocuk secmisler , dublaj harika olmus , cocugun sesi asiri yapay olabilirdi ama cok guzel bir secim bayildim yeni Egemize
4- Junior Kahraman:) : Kara kuzu secmisler birtane, Hamite benzedigi icindir oda cok sirin kara kara gozleri var ..

aylince
20-09-06, 15:24
evet her seçimleri super ama en guzel seçimleri nehir erdogan-ozgur çevik

onları biraraya getiren herkese teşekkurler :)

aşk boyle guzel anlatılır.boyle tatlı boyle sevgi-saygı dolu anlatılır:)

defneee
20-09-06, 15:50
sonunda gördüm fragmanı çok güzel olcak yine kesin
ege çok tatlıydı ya niko giderken kendi ii bak dedi ya çok tatlıydı nazlı'nın niko sen hafızını kaybettin,ben sevgilimi kaybettim dediği yer harikaydı bide yeni biri katılmış tuçe galiba esmer bi kadın vardı iple çekiyorum valla cumayı

KOMİK
20-09-06, 16:06
sonunda gördüm fragmanı çok güzel olcak yine kesin
ege çok tatlıydı ya niko giderken kendi ii bak dedi ya çok tatlıydı nazlı'nın niko sen hafızını kaybettin,ben sevgilimi kaybettim dediği yer harikaydı bide yeni biri katılmış tuçe galiba esmer bi kadın vardı iple çekiyorum valla cumayı
o kadın kim acaba ya nese isleyip görücez artık

defneee
20-09-06, 16:23
arkadşlar nikonun nereye gittiğini öğrendim
atinaya geçmişini hatırlamak için gidiyomuş

defneee
20-09-06, 16:25
KOMİK kadir steelaqdan boşanmış onu unutturmak için civelek ayselle tanıştırcaklar o galiba bide tuçe varmış ama onu bilmiyom

_duygucuk_
20-09-06, 17:16
bölümler muhtşem çok iyi seçiyorlar herşeyi yabancı damat muhteşem sin:):)dünkü bölüm çok hoştu nazlı ile niko kafede iken falan aşkları hiç bitmesin:):)

tuğba filiz
20-09-06, 18:48
bugünkü bölümde güzeldi ama biraz hüzünlüydü

Billush
20-09-06, 19:25
Evet.Ya kendime hayret ettim valla o zaman ben Niko'nun Kahraman Amca'ya Yunanlı olduğunu söyleceği sahneyi nasıl bekledik bilemiyorum.Havaalanındaki konuşmaları çok güzeldi.
"3 gün kaldın Gaziantepli oldun." :)

yabancıdamat
20-09-06, 20:32
ya bence niko nazlıya yeni gördüğü birisiymiş gibi yeniden aşık olacak

Rabish
20-09-06, 21:47
evet her seçimleri super ama en guzel seçimleri nehir erdogan-ozgur çevik

onları biraraya getiren herkese teşekkurler :)

aşk boyle guzel anlatılır.boyle tatlı boyle sevgi-saygı dolu anlatılır:)

Kesinlikle katiliyorum ! Yilin hatta yuzyilin cifti bu ikisi :)
Onlar cok ayrilar gozumde ..:img-icecr

lebis_tr
21-09-06, 12:56
niko hani gidiyomuş ya atinaya bence o atina dayken nazlının sancıları tutacak ona haber verecekler oda gelmeye çalışırken ege nin doğumunu hatırlayarak herşeyi hatırlamaya başlayacak bence:img-pilot

eylemm
21-09-06, 13:29
Yeni bölüm resimlerinde Niko ve nazlının kanepede sarılmış çok samimi bir pozları var yine bir başka resimde sahilde elele yürüyorlar demekki Niko hatırlamasada bir soğukluk söz konusu değil nasıl yakınlaştılar acaba çok merak ettim.

*özgürkız*
21-09-06, 16:39
niko hani gidiyomuş ya atinaya bence o atina dayken nazlının sancıları tutacak ona haber verecekler oda gelmeye çalışırken ege nin doğumunu hatırlayarak herşeyi hatırlamaya başlayacak bence:img-pilot
Çok iyi tahmin ya...

tuğba filiz
21-09-06, 16:52
bencede güzel tahmin

_duygucuk_
21-09-06, 17:14
güzel tahmin bencede dün kü ve bugünkü bölümde çok süper yine aşkı çok güzel anlatıyorlar romantik sahneler müthiş:):)

aylince
21-09-06, 18:11
super tahmin bence de:)

nehir-ozgur super oynuyorlar.telefonda bile ne tatlı anlatıyorlar aşkı.çook tatlılar

*özgürkız*
21-09-06, 19:51
süpper bir bölümdü ya....hele nikonun yaptığı numara yok mu...:)

_duygucuk_
21-09-06, 21:06
evet orası çok güzeldi nikonun nazlıyı özlemesi falan halasının kendi hikayesi müthişti :):)

tuğba filiz
22-09-06, 21:35
arkadaşlar ben ıhlamurlar altındayı da izlediğim için şimdi ve ıhlamurlar altındanın reklmlarında yorum yapıcam dönenin oğlu ve ege çok şeker çok iyi seçmişler niko hiç bir şeyi hatırlamamasına rağmen gene de şeker çok güzel oynuyo sonunda şu meşhur mektupları da gördük civelek aysele gelince daha çok gülücez gibi duruyo ama ben şu kanepede nazlıyla nikonun sarılma sahnelerini beklliyorum o çok güzel herkese iyi seyirler

Rabish
22-09-06, 21:35
Ay nasil ozlemisim Nazlimi Nikomu , Feride'yi , Nazire'yi , Kahraman'i , Mustafacan'i , Rusen'i , Kadir'i :)
Ya yerim ben onlari :) Onlari tekrar izlemenin bu kadar guzel olacagini hic tahmin edemezdim ..

Nazli&Niko sahneleri cok guzel ya , yazik Nikoma be , anlamsiz anlamsiz bakiyor , ariyor ariyor bulamiyor :(:(
Dugun sahneleri gosterildigi an cok guzeldi ya Allah'im ne kadar guzel bir cift .. Nazli'nin karni biraz abartilmis ama olsun .. Yatak odasindaki sahne superdi .. Niko nasil tatli tatli gulumsuyordu .. Yerim ben onlari ..
Hele o mailler yok mu :love01: "Nazli seni seviyorum" bende seni seviyorum Niko :) Canim ya vallahi cok aciyorum .. Umarim su Houston'dan gelen doktor Niko'yu gondermekten baska bir seyler de bulur ..
Oyuncular marifetlerinden birsey kaybetmemis:cheer: Hatta daha da gelistirmisler. Ozellikle Ozgur'cum super oynuyor ya , sanki gercekten hafizasini kaybetmis gibi.
Binnur , Sumru zaten hepsi dort dortluk oyuncular ya nasil ozlemisim canlarim benim ya :) Cekismeleri nasil bir zevkle izliyorum anlatamam .
Birtek Aysel'imiz eksikti , o da tamamlandi =)

tuğba filiz
22-09-06, 22:04
ayyyyyyy yerim onları yaaaa ağladım valla kendimi tutamadım o düşme sahnesini hatırladı ya çok kötü oldum nazlı canım nasıl bakıyodu gidicek misin diye ' niko sen hafızanı kaybettin ben sevgilimi kaybettim ' dedi ya çok kötüydü niko giderken nasıl oğluna sıkı sıkı sarıldı canlarım ya çok özlemişim hepsini

defneee
22-09-06, 22:09
şimdi biiti çok güzeldi çok duygusal anlar yaşandı bende tv başında ağlamamak için zzor tuttum kendimi özellikle reklamdan önceki 10 dk falan bayağı dokunu bana ve sonu harikalardı yine kutluyorum valla hepsini

aysede
22-09-06, 22:13
Harika bir bölümdü, ağlamayacağım diye söz vermiştim ama tutamadım kendimi hüngür hüngür ağladım. Bir hafta meraktan çat diye çatlayacağım. Nikomu da Nazlımı da o kadar özlemişim ki... Mıstık'ı bile özlemişim yaa harikaydı :)

Rabish
22-09-06, 22:14
Ya ben , ben ne diyim simdi ..
Agliyorum ya :icon_sad: O dusme sahnesi neydi oyle canim Niko yavrucum nasil olmus ya , ne hale getirmisler uzelim cocugu ya valla cok uzuldum simdi :(
Yatak odasindaki son sahne cok huzunluydu , ben cok uzuldum , ikiside birbirinden anlayis bekliyor :( Off dagildim resmen , hastanede Nazli Niko'nun gidecegini ogrendiginde nasil uzuldu .. Umarim fazla kalmaz , bu arada Eftelya CADI'si yine is basinda , evlendi tamam kurtulduk diyorduk , yok hala ayni , eski tas eski hamam , Memik'le iyi olsun Nazli el ustunde , Memik'le kotu olsun Nazli ayaklar altinda ! Kizin ne suçu var ya canim benim .. Hem hamile, hem kocasinin hafiza kayip, hem buyutecek bir oglu var , hemde sevgilisini kaybetti Ay ne sahneydi o ya .. Offf
Havaalanindaki sahne de cok dokundu , Niko kacti resmen vedalasmamak icin eskiden oyle yapmiyordu , simdi bir an once gidip geliyim diyor gibi.
Yatak odasinda "hepiniz iyilesmem icin gozumun icine bakiyorsunuz" dedigi anda anladim , ailesi , sevenleri ve Nazlisi icin gittigini ..

Billush
22-09-06, 22:15
Ya ben düğün sahnelerinin gösterildiği kısımı kaçırmışım salak gibi kanalı değiştirip bir şeye dalmışım bir açtım başlamış.

Neyse,gerçekten beklediğimden güzel bir bölümdü.1 sezonda sapıtan dizilere inat Yabancı Damat her sezon daha da güzel geliyor.Konu kısırlığına düşmemeleri senaristler ve Yabancı Damat ekibi açısından çok büyük bir kazanç.Televizyonda hala böyle projeler görmek çok güzel.

Bölümün final sahnesi çok güzeldi.

Özgür'ü kutlamak istiyorum gerçekten Yabancı Damat'ı ünlüne ün katmak için değil de kadroda yer alan diğer değerli oyunculardan eğitim almak bir şeyler öğrenmek için kullanmış.İlk bölümleri tekrar izlediğimiz şu günlerde zaten farkı görmek mümkün.Kendini o kadar geliştirdi ki şu an o kadar şeyi hiç yaşamamış gibi hisseden,geçmişini,aşkını,ailesini hatırlamayan bir adamı çok güzel oynadı.Hatta "Ben oyuncuyum." diyen birçok kişiden çok daha iyiydi.

Bu bölümde bizleri sadece hüzüne bağmayıp arada Aysel'le,Mustafacan'la,baklavacıdaki diyaloglarla,Feride ve Nazire'yle de güldürdüler.Zaten bu dizinin en çok bu yanını seviyorum.Komediyle dramı dengelemeyi başarıyor.Bence başarısı da buradan geliyor.Babam bile bazen izlediğini ve çok güldüğünü söylemişti sezon finalini izlerken,ki benim babam dizi izlemez.Şimdiye kadar beğendiği 2.dizi.Birincisi Bir İstanbul Masalı'ydı ikincisi Yabancı Damat oldu.

Bu bölümde beğendiğim birçok sahne oldu.Diğer diziler gibi oldu bittiye getirilmemiş bir senaryo olduğu her halinden belliydi.Özellikle Nazlı uyurken Niko'nun onun yanına gelmesi ve birlikte yatmaları,Niko'nun mektupları okuyup Ege'yle konuşması,oğluyla diyalogları ama en güzeli Nazlı'yla Niko'nun odada konuşasıydı."Sen benim ne yaşadığımı biliyor musun Nazlı?" ve Nazlı'nın cevabı,"Niko sen hafızanı kaybettin,ben sevgilimi..."

Uzun lafın kısası beklentilerimi fazlasıyla karşılayan bir bölümdü :)

gzd_gzd
22-09-06, 22:15
bu diziyi gerçekten çook özlemşm:)

çok güzel bi bölmdü yaa,nikoya çok üzldm walla nası boş boş bakıyo etrfna, hele mektpları fln okurken çok tatlıydı, de nazlınn "sen hfızanı kybettin ben sevgilimi kaybettim" dediği kısım çok duygusaldı......dönenin oğlu acayip tatlı olmuş ya tombiş bişe,ege de aynı şeklde çok tatlı konuşuyo hele tam niko giderken "kendine iyi bak" dedi ya çook tatlıydı....

aysel de ehehe bizi baya bi güldürcek ilerleyen bölmlerde de:)

tüm oyuncularn süper oynadığı 3.sezonunu yaşamasna ramen hala insann bıkmadan izliyeblceği bir dizi yabancı damat we bu bölüm bence çook güzeldi:)

Ms.Alabora
22-09-06, 22:16
Resmen ağlamamak icin zır tuttum kendimi,yeğenim vardı gidince her taraf sel oldu vallaha da cok güzel ve acıklı bi bölümdü.!!!

Niko kesin 5 blme kalmaz iyilesir.Nazlı da doğum yapar zaten.Ege cok seker ya kendine iyi bak demesinde cok ağladım of hala da ağlıyorum..

Oyuncular yine süperdi basta nehir-özgür ve feride vee diğerleri süperlerdi..

Niko nun uyuz esrayı hatırlaması iyi bi baslangıc umarım diğerleri gelir.!!
Niko farkettiyseniz eğer nazlıyı bence tanıyo gibi,tanımasa bile eş olduğunu bilio yanına gitti beraber yattılar..

Özlemisim dizimi ya!!!Umarım ilerdeki blmlerde ağlamayız!!:(

Rabish
22-09-06, 22:19
Cok dogru bir noktaya deginmissin sevgili ortegahayrani :
Ailelerimiz bizden cok takip ediyor bu diziyi :)
Babam kapidan girip YD'yi gorunce "insan bir telefon eder cabuk gel diye" demez mi ? :)
Buyuk kucuk zevkle izleniyor dizimiz .. Insallah reytinglerde yuzumuzu kara cikartmaz ..

aylince
22-09-06, 22:19
çok guzeldi superdi:)

ilk başlangıç harikaydı.deniz kenarında prens ile prensesimiz:)

nazlı nikoyu anlattı bizlere çok hoştu.neleri ogrendigini,neler yaptıgını ve hatırlmadıgını anlattı.nehirin ses tonunu çok seviyorum çok tatlı

nikonun nazlıya "ben ne şanslı adam mışım,seni evlenmeye nasıl ikna ettim" deyişi çok hoştu:)

çook ozlemişim onları.birbirlerine bakışlarını çook ozlemişiz.çook tatlılardı:)

daha devam edecegim ay her sahneleri superdi:)

Billush
22-09-06, 22:21
Valla unutmuşum bakın aklıma şimdi geldi Nazlı sofra hazırlarken Niko Nazlı'yı izliyordu ya hani Nazlı "Bir şey mi var?" dedi Niko da "Senin gibi bir kadın benle evlenmeye nasıl ikna oldu onu düşünüyorum." dedi ya orası çok güzeldi.İkinci kez aşık oluyor galiba kıza :)

Boojoo
22-09-06, 22:21
çok güzel bi bölümdü.bide klasik türk filmlerinde olduu gbi bi hafıza kaybı olmamış. bn öle yaparlar die korkmuştum. daha bilimsel yaklaşmışlar olaya. ayrıca gökhan kırdarın sölediği yeni dizi müziğini çok beğendim.

Ms.Alabora
22-09-06, 22:24
Heh ben farketmedim iyi mi.!!!
Valla misafirler gelmisti babam zaten tv de dizi izlemez annem de daha cok feride hastasıdır.Ama herkese tavsiye.!!!

Nazlı her zaman duygularında haklı cıktı.!Özellikle su esra cadısında.Yine haklı cıkıcakk cıktı da niko demisti ya iyi bisey cıkmazsa dedi nazlı da cıkar cıkar cıkıcak dedi gelisme var dedi..
Yıkılmak pes etmek yok Nikomu..!!

gzd_gzd
çok güzel bi bölümdü.bide klasik türk filmlerinde olduu gbi bi hafıza kaybı olmamış. bn öle yaparlar die korkmuştum. daha bilimsel yaklaşmışlar olaya. ayrıca gökhan kırdarın sölediği yeni dizi müziğini çok beğendim.
ewt ben de çok beğendm o müziği, gökhan kırdar muhteşem sesiyle süper sölemişş:):)

Billush
Cok dogru bir noktaya deginmissin sevgili ortegahayrani :
Ailelerimiz bizden cok takip ediyor bu diziyi :)
Babam kapidan girip YD'yi gorunce "insan bir telefon eder cabuk gel diye" demez mi ? :)
Buyuk kucuk zevkle izleniyor dizimiz .. Insallah reytinglerde yuzumuzu kara cikartmaz ..
Taktir edilmeyecek bir dizi değil ki Yabancı Damat.Ne diğer diziler gibi reyting arttırmak için silah girdi,ne hikaye kıtlığından dizide bozulma oldu(aksine gittikçe güzelleşiyor) ne de bize kötü örnek olacak bir şey var içinde...Aksine güzel örnekler var.Aşkın yüceliğini anlatan nadir dizilerden biri.Hem çok kaliteli hem çok güzel.Ailelerimizin onaylamadığı dizilerle Yabancı Damat'ı kıyaslarsanız ne demek istediğimi anlarsınız.
Yani kısaca içi boş değil,güzel mesajlar veriyor bize.

defneee
22-09-06, 22:25
süperdi çok duygulandım ağlayacaktım nerdeyse tüm oyuncular yine çok başarılıydı nazlının nikoya söylediği"niko sen hafızanı kaybettin ben sevgilimi kaybettim" dediği yer beni mahvetti bide niko balkonda esranın onu çektiğini falan hatırladı nefis bi bölümdü nazire yine mükemmeldi özgür ve nehire söylenicek laf yok zaten

aylince
22-09-06, 22:25
birlikte dugun sahnelerini izlediler çok tatlıydı.niko bence onu uzen,kızdıran,ona zarar veren kişileri hatırlıyor.kadir ve esrayı hatırladı

dugun sahneleri ne guzeldi ya birlikte baktılar:)

yatak odasında nazlı ve niko çok tatlıydı.ikisi de birbirinden anlayış bekledi.yalnız arkadaşlar orada nazlının soyledigi birşey var dikkatimi çekti "niko bu sefer gitmesen içimde kotu bir his var" dedi.bilmiyorum ama arkadaşlar nikonun gelmesi uzun surebilir

ben niko başka birine aşık olur mu acaba diye duşundum.nazlı içimde kotu bir his var dedi.umarım oyle degildir.bunlar ayrı biz yapamayız.onlar birbirleri için varlar.her sahneleri muhteşemdi.bakışlar konuştu yine :)

*deniz*
22-09-06, 22:29
Çok güzeldi,son sahneler çok duygusaldı.Nazlının nikonun gözünün içine bakması o eski sevdiği adamı özlediğini yansıtan hüznü,çektiği acı çok etkileyiciydi.Nikonun çaresizliği,hatırlayamadığı için kendini suçlu hissetmesi,insanları hayal kırıklığına uğratmaktan duyduğu rahatsızlık...çok etkileyici ve hüzünlü sahnelerdi..izlerken onların hallerine içim acıdı.

LASEL
22-09-06, 22:30
ewet ya çok güzeldide 3 dizi birden izliyince pek anlamadımbiri nolur bana anlatsın lütfennnn nazlı ve niko sahnelerine baktım ama diğerlerine bakmadım lütfen anlatın bana

tuğba filiz
22-09-06, 22:30
birlikte dugun sahnelerini izlediler çok tatlıydı.niko bence onu uzen,kızdıran,ona zarar veren kişileri hatırlıyor.kadir ve esrayı hatırladı

dugun sahneleri ne guzeldi ya birlikte baktılar:)

yatak odasında nazlı ve niko çok tatlıydı.ikisi de birbirinden anlayış bekledi.yalnız arkadaşlar orada nazlının soyledigi birşey var dikkatimi çekti "niko bu sefer gitmesen içimde kotu bir his var" dedi.bilmiyorum ama arkadaşlar nikonun gelmesi uzun surebilir

ben niko başka birine aşık olur mu acaba diye duşundum.nazlı içimde kotu bir his var dedi.umarım oyle degildir.bunlar ayrı biz yapamayız.onlar birbirleri için varlar.her sahneleri muhteşemdi.bakışlar konuştu yine :)

inşallah niko başkasına falan aşık olmaz

defneee
22-09-06, 22:32
birbirlerine nasılda aşkla bakıyolar değilmi çok yakışıyolar maşallah canlarım kavuştuk sonuında dizimize:happy0064 :happy0064

*özgürkız*
22-09-06, 22:32
Kadir:Terk edilenleri efendisi
Niko:Bozuk internet bağlantısı ya da antensiz televizyon...gidiii geliii
Ne kötü bölümdü ya acayip acıklı olmuş hele niko sen benim ne yaşadığımı biliyor musun? dedi ya bittiimmm....

defneee
22-09-06, 22:33
birine aşık olcağını falan sanmıyorum ama belki de olur kimbilir

aylince
22-09-06, 22:33
havaalanında nikonun nazlıyı sadece opmesi çok duygusaldı..eskiden nasıl aglayarak vedalaşırlardı..

çook tatlılar ya ikisi de tatlışş

ne şanslı adam mışım,ben seni evlenmeye nasıl ikna ettim:) niko ben hala buradayım evet niko nazlı hala burada senin yanında

ah cnmm ya nazlı uyurken yanına gitmesi,nazlının mutlu olması çok hoştu

gokhan kırdar şarkısını çok begendim:)

Billush
22-09-06, 22:34
inşallah niko başkasına falan aşık olmaz
Yok kızlar saçmalamayın.Eğer bu diziye de üçüncü bir şahıs ya da başka bir deyişle ikinci bir kadın gelirse o zaman gerçekten dizi bozulur.Hangi diziye ikinci bir kadın gelse bu oluyor.Esra bize yetti sonuna kadar da yeter.Bence daha orjinal bir şeyler olmalı.

Ms.Alabora
22-09-06, 22:34
Alh korusun ya..!!!
Ya bence hatırlar hissediyorum ben...

Billush
22-09-06, 22:36
Ya bence de bu hafıza kaybı mevzusunu fazla uzatmazlar.Siz ne zaman bu dizide bir olayın aşırıya kaçtığını gördünüz?Tamam Esra biraz fazla oldu ama sonuç olarak demek ki o olaylar da bugün izlediklerimiz içinmiş.Bence farklı bir şeyler olur.Şu an bir örnek bulamıyorum ama bulunca hemen yazacağım :D

aylince
22-09-06, 22:39
nazlı nikoya "bu sefer gitme içimde kotu bir his var" dedi orada çok etkilendim.birşeyler olacak gibi arkadaşlar.umarım guzel şeyler olur

biz nikoyla başkasının aşkını kabullenemeyiz.bu tatlı aşıkları boyle ayırmasınlar

niko-nazlı mektupları ne diyorduk.teknolojik mektuplarmış.çook romantikti çook tatlılar :)

ayy heşey ne guzel aslında bakınca ama esra mahvetti hayatlarını

nazlı nikoya "kadınlar anlar niko bu esrayı sevmedim" demişti.ama dinlemedi niko

şimdi de "gitme" dedi.gitti ayy nazlı oyle demese tamam diyecektim ama dedi "gitme" dedi.orada takıldım arkadaşlar

onları ayırmayın.sakın bu aşkı bozmayın

Ms.Alabora
22-09-06, 22:41
Diyorum zaten bi kavga etseler 2 bölüm sonra mucuklasıyolar.En fazla sınır 5 bölüm sonra mutlu ailemiz geri gelice yaa.!!

defneee
22-09-06, 22:41
bişey bi kötülük olcak heralde nazlı gitme içim de kötü bi his var dedi boş çıkmacak bu bişey olcak

Billush
22-09-06, 22:42
Valla bak şimdi benim de içime bir kurt düşürdünüz.Esra da evet öyle demişti şimdi de "Gitme" dedi umarım dediğiniz gibi olmaz.Ay aklıma takıldı şimdi...!

emirdag_güzeli
bence bu hafiza kaybi meselesini cok uzatmasinlar.... yazik ama genede niko ya...son sahne de biraz goz yasi duktum cook guzeldi bee.. bide kucuk egenin laflari...

aylince
umarım nazlıcancım biz onların ayrı olmasını istemiyoruz

billurcum senin avatardaki sahne yoktu.ozel fotoydu galiba.yine şahane fotolarından:)

::.CaniQ.::
22-09-06, 22:43
ya evet ya o düsme sahnesini hatirladigi an sicrayip gözleri doldu cocugun ya bu bölüm herzamanki gibi duygusal&sahaneydii ya ben bayiliyorum bu diziyiyee yaa ya son sahnede coookk süperdii ya nazlinin o gözleri nasilda dolmustu acaip oynuyorlar yaa tüm kadro :happy0064 :happy0064 :happy0064
oo egeee nasil tatli olmuss yaaa konusmasi KENDINE IYI BAK:love01: :happy0064
yaaa cok özlemisim su diziyi ya süperrrdiiii!

Ms.Alabora
22-09-06, 22:43
nazlı nikoya "bu sefer gitme içimde kotu bir his var" dedi orada çok etkilendim.birşeyler olacak gibi arkadaşlar.umarım guzel şeyler olur

biz nikoyla başkasının aşkını kabullenemeyiz.bu tatlı aşıkları boyle ayırmasınlar

niko-nazlı mektupları ne diyorduk.teknolojik mektuplarmış.çook romantikti çook tatlılar :)

ayy heşey ne guzel aslında bakınca ama esra mahvetti hayatlarını

nazlı nikoya "kadınlar anlar niko bu esrayı sevmedim" demişti.ama dinlemedi niko

şimdi de "gitme" dedi.gitti ayy nazlı oyle demese tamam diyecektim ama dedi "gitme" dedi.orada takıldım arkadaşlar

onları ayırmayın.sakın bu aşkı bozmayın
kankim yaa efsane asklarr ayrılmaz zaten.!!

*özgürkız*
22-09-06, 22:44
çekim dışı sanırım ablacımü
ya düğün sahnesini izlemelerini göremedim ben anlatsanıza ne olurrrrr

aysede
22-09-06, 22:45
Bence de Nazlı öyle dedi, mutlaka birşeyler olacak...Bence şimdi bebek 7 aylık oluyor sanırım, muhtemelen doğum yapar gibi geliyor :)

LASEL
22-09-06, 22:47
Bence de Nazlı öyle dedi, mutlaka birşeyler olacak...Bence şimdi bebek 7 aylık oluyor sanırım, muhtemelen doğum yapar gibi geliyor :)
walla benimde aklıma gelen ilk şey buydu işallah başka bişi çıkmaz

aylince
22-09-06, 22:50
nazlı dogum yapar da niko geri geliyor mu acaba..ayy arkadaşlar niko nazlıya sarılmadan gitti..bilmiyorum ama umarım guzel şeyler olur

bu arada egenin gerçek adı da ege çook tatlı:)

tuğba filiz
22-09-06, 22:52
egeyi çok şeker bulmuşlar zaten bence nazlı şimdi doğum yapıcak ve nikoya haber vercekler nikonun aklına egenin doğumu gelcek ve hatırlıycak en fazla 2 bölüm daha hafıza kaybı devam eder sonra düzelir ama giderken nazlıyla niko sarılmadı ya çok üzüldüm

cansel_özge
22-09-06, 22:54
ya arkadaşlar ben izledimde sanki niko atinaya gidince kötü birşey olcak gibi geliyor bana eğer bilen biri varsa bana söylesin:img-patsa :img-patsa

Billush
22-09-06, 22:55
umarım nazlıcancım biz onların ayrı olmasını istemiyoruz

billurcum senin avatardaki sahne yoktu.ozel fotoydu galiba.yine şahane fotolarından:)
Evet canım sanırım öyleydi.Zaten şimdi değiştim.Bir şeyi uzun süre kullanamıyorum da :)Olsun yine yabancı damat fark yok gibi :)
Ya şimdi içim sıkıldı.Umarım düşündükleriniz olmaz...

eylemm
22-09-06, 22:56
Muhteşem bir bölümdü...Hele sonlara doğru resmen ağlattı beni..Ayrılmaları çok kötü oldu bu öyle bir kaç günlük bir ayrılığa pek benzemiyor nazlının içimde kötü bir his var demesi hayra alamet değil.kesin Atina'da bir şeyler olacak..

Billush
22-09-06, 22:57
ya arkadaşlar ben izledimde sanki niko atinaya gidince kötü birşey olcak gibi geliyor bana eğer bilen biri varsa bana söylesin:img-patsa :img-patsa
Biz de bilmiyoruz canım.Zaten beni düşündüren de bu.Arkadaşlar senin düşündüğün gibi düşünüyorlar ve ben de korktum açıkçası.İçime kurt düştü napacağım bilmiyorum ama bize gelen bir bilgi yok.Bilmiyoruz.

Nazli_Niko 4eve
22-09-06, 22:58
herzamanki gibi süper bir bölümdü. Herkesi okadar özlemisimki. En bastata nazli ve nikoyu.

Sahildeki sahne cok güzeldi, nazlinin aradan gecen 4 ay da neler oldugunu... Birde o sira simiden birkac sahne hatirlamisti niko.

Nikonun balkondan düstügü sahneyi hatirlamasi cok dokundu yaa, yüzündeki ifade süperdii. Sonra yatakodasindaki o konusma tamamemn bitirdi, Nazlinin gitme icimde kötü bir hisvar demesi benimde aklima takilmisti. Kessin kötü bisey olacak

aylince
22-09-06, 22:58
arkadaşlar sizleri uzmek istemedim.ama nazlının oyle demesinden çok etkilendim."gitme,sonra beraber gideriz" dedi.ayy bilmiyorum ya ayırmayın aşıklarımızı

artık niko oyle bir arar nazlıyı..nazlı için zor cnmm ya kıyamam bebegi de var..

niko onun da zor ayy çok zor ya çok duygulandım

masal_perisi
22-09-06, 23:00
Valla Niko Atina dayken ters bişeyler olacak orası bence kesin.Nazlı yla Niko nun ayrılışı çok kötüydü insan bi sarılır yani ya.Bence ya Anna yı görecek ya da Nazlı doğum yapacak.

Billush
22-09-06, 23:01
Aylin ya deme böyle bak başım ağrımaya başladı.Ayrılmayacaklar.Bir şey olsa da bu aşklarını güçlendirir azaltmaz belki Niko orada bir kaza geçirir ve şokla hafızası yerine gelir ha ne dersiniz :)

Nazli_Niko 4eve
22-09-06, 23:03
Yaa ben nikoyada acidim Nazliyada.
Niko Nazli onun karisi oldugunu biliyor, elinden geldigi kadar da yakin davranmaya calisti.

Nazliyada üzülüyorum kocasi hatirlamiyor, yasadiklarini...

Ama havaalindaki sahne cok kötüyü yaa. niko vedalasmak istememisti ama sonra öpmüstü, egenin ordan baba deyisi.....

OOOFFFFFFF biran önce gene cuma olsada izlesek

cansel_özge
22-09-06, 23:05
Biz de bilmiyoruz canım.Zaten beni düşündüren de bu.Arkadaşlar senin düşündüğün gibi düşünüyorlar ve ben de korktum açıkçası.İçime kurt düştü napacağım bilmiyorum ama bize gelen bir bilgi yok.Bilmiyoruz.
cevap verdiğin için sağol

cansel_özge
22-09-06, 23:06
Valla Niko Atina dayken ters bişeyler olacak orası bence kesin.Nazlı yla Niko nun ayrılışı çok kötüydü insan bi sarılır yani ya.Bence ya Anna yı görecek ya da Nazlı doğum yapacak.
valla benim aklımada aynı şey geldi yani.acaba anna yı falan mı görcek dedim.:icon_conf

*özgürkız*
22-09-06, 23:06
Bana fotoraflara bakarken ne olduğunu anlatabilecek bir arkadaş varmı??

aylince
22-09-06, 23:10
billurcum olabilir cnmm.ama niko nazlıya sarılmadı ya ben çok etkilendim arkadaşlar.bir de "ikimize de ayrılık iyi gelecek" dedi ayy bilmiyorum ya niko biraz kırgın gitti sanki.nazlıya sarılmadı

bence nazlıya kırıldı o nazlının o lafı onu kızdırdı arkadaşlar "niko sen hafızanı kaybettin,ben sevgilimi kaybettim" bunu dedikten sonra niko gitti hatırlayın

umarım guzel şeyler olur.başka dizilerde yaptıkları gibi aşıkları ayırmazlar

aylince
22-09-06, 23:13
gokçecim dugunlerini izlediler biraz.vtrde nazlı kadiri tebrik ediyordu.onu gordu niko "bu kim" dedi.hatırladım gibi dedi.nazlı da "eskiden sozlumdu,seni tanımadan once" dedi.o kadar eskiyi hatırlmana gerek yok dedi nazlı guldu.ama niko gulmedi.kadire bakarken birşeyler hatırladı

Billush
22-09-06, 23:16
Bence bunları düşünmeyelim.Bu dizide her zaman kriz zamanları oldu ama Nazlı'yla Niko hiçbir zaman uzun süre ayrı kalamadılar.Ben hala olumlu düşünüyorum.Bence Atina'da kaza gibi bir şey olabilir mesela Niko'ya bir araba çarpar ya da Niko arabayla kaza yapar ve ağır yaralanır.Bunu öğrenen Nazlı dayanamaz ve uçağa binip Atina'ya yola çıkar.Atina'da sancısı tutar ve doğum yapar.Aileler bir Niko'ya bir Nazlı'ya koşarlar sonra Nazlı sağlıklı bir benek dünyaya getirir Niko da iyileşir hatta hafızası da yerine gelir.
Önce üzülüp heyecanlanır sonra seviniriz yine :)

aysede
22-09-06, 23:17
bence de kadiri biraz olsun hatırladı, kavga edişlerini falan ama bence nazlıya da biraz kırıldı sen hafızanı kaybettin ben sevgilimi kaybettim demesine hani sanki kasten yapar gibi ben olsam ben de kırılırım ama onlar kötü olmasınlar..:)

*özgürkız*
22-09-06, 23:18
gokçecim dugunlerini izlediler biraz.vtrde nazlı kadiri tebrik ediyordu.onu gordu niko "bu kim" dedi.hatırladım gibi dedi.nazlı da "eskiden sozlumdu,seni tanımadan once" dedi.o kadar eskiyi hatırlmana gerek yok dedi nazlı guldu.ama niko gulmedi.kadire bakarken birşeyler hatırladı
Teşekkürler ablacığım
Ortaga hayranı Niko'ya arba çarpar fln sanmıyorum zaten yeni kaza gçirdi yine öyle birşey yapmazlar...
Neyse hepinize keyifli sohbetler...

aylince
22-09-06, 23:18
tamam billurcum olumlu duşunelim bak olabilir dediklerin:)

Billush
22-09-06, 23:19
bence de kadiri biraz olsun hatırladı, kavga edişlerini falan ama bence nazlıya da biraz kırıldı sen hafızanı kaybettin ben sevgilimi kaybettim demesine hani sanki kasten yapar gibi ben olsam ben de kırılırım ama onlar kötü olmasınlar..:)
Ya bence Niko'nun geçmişi hatırlaması için Nazlı'yı kıskanması lazım.Kadir'le olan kısım bittiği halde kasette görünce hatırladığına göre birinde alakasız birinden bile olsa kıskanmalı Nazlı'yı bence bu her şeyi çözer :)

Ms.Alabora
22-09-06, 23:20
Arkdslr ya bi fikir üretelim sizde atinada ne olabilir???

tiyatrom26
22-09-06, 23:20

Kadir'i hatırlamadı bence, hatırlamış olsaydı bizde görürdük, bence kıskandı...

Billush
22-09-06, 23:21
Arkdslr ya bi fikir üretelim sizde atinada ne olabilir???
Valla ben bir şeyler ürettim Nazlıcan ama bilmiyorum acaba fazla mı saçma oldu :)
Aylin canım pozitif olalım ki pozitif şeylerle karşılaşalım değil mi?;)

*deniz*
22-09-06, 23:21
Aylin bence Niko Nazlının ''sen hafızanı kaybettin ben sevdiğimi''lafına kırılmadı üzüldü,nazlıyı üzdüğü ona acı çektirdiği için kendini suçlu hissetti ondan gitti gibi geldi bana.

tuğba filiz
22-09-06, 23:24
Valla ben bir şeyler ürettim Nazlıcan ama bilmiyorum acaba fazla mı saçma oldu :)

kesinlikle katılıyorum pozitif düşünelim

Ms.Alabora
22-09-06, 23:24
Merak ettim cnm ya söylesene...
Benim suanda aklıma gelemedi.!!
Of cok kötü ama belki hafızası aklına gelemezse inntihara kalkısır gibi geldi gecti ki alh korusun.!!!