PDA

Tüm Versiyonu Göster : Yabancı Damat- Bölüm Yorumları/1

Sayfalar : 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10

aylince
22-09-06, 23:24
bence kırıldı ben onu havaalanında daha net anladım

nazlı:dun için ozur dilerim
niko:ikimize de ayrılık iyi gelecek dedi ve sarılmadı

bu repliklerdi galiba

olumlu duşunelim tabi billurcum :)

ben ne şanslı adam mışım,seni evlenmeye nasıl ikna ettim deyişi superdi.bakışlar konuştu.duygular repliklerle buluştu yine.super sahneydi.çook tatlılar

Billush
22-09-06, 23:25
Niko tabi o söze kırıldı.Zate kim olsa kırılırdı ama doğru olan oydu zaten.Nazlı hamile ve karnındaki çocuğunun babası kendisini hatırlamıyor.Bu Niko'nun yaşadıklarından da zor ama Niko'da kendini baskıda hissediyor.Herkes "Var mı bir gelişme?" dedikçe o kendini zorluyor ve hata yapıyor.

Billush
22-09-06, 23:27
Merak ettim cnm ya söylesene...
Benim suanda aklıma gelemedi.!!
Of cok kötü ama belki hafızası aklına gelemezse inntihara kalkısır gibi geldi gecti ki alh korusun.!!!
Bir önceki sayfada yazmıştım Nazlıcan ama yine kopyalıyayım buyur;

Bence bunları düşünmeyelim.Bu dizide her zaman kriz zamanları oldu ama Nazlı'yla Niko hiçbir zaman uzun süre ayrı kalamadılar.Ben hala olumlu düşünüyorum.Bence Atina'da kaza gibi bir şey olabilir mesela Niko'ya bir araba çarpar ya da Niko arabayla kaza yapar ve ağır yaralanır.Bunu öğrenen Nazlı dayanamaz ve uçağa binip Atina'ya yola çıkar.Atina'da sancısı tutar ve doğum yapar.Aileler bir Niko'ya bir Nazlı'ya koşarlar sonra Nazlı sağlıklı bir benek dünyaya getirir Niko da iyileşir hatta hafızası da yerine gelir.
Önce üzülüp heyecanlanır sonra seviniriz yine :)

aylince
22-09-06, 23:29
nazlı uyurken nikonun yanına gelmesi çok hoştu çok tatlılardı:)

sevgi-saygı-aşk çook butunleşiyor onların sahnelerinde.birbirlerine çook yakışıyorlar:)

__SEYMEN__
22-09-06, 23:32
bnce niko kçacak gibi gelior ama nasıl olcak bilmiom :img-swoon

aylince
22-09-06, 23:33
nereye kaçacak seymen

Billush
22-09-06, 23:33
Evet Aylin benim beğendiğim ilk üç sahne içinde dediğin sahne.Sonra Nazlı'nın "Gelsene." demesi ve karşılıklı uyumaları güzeldi.Bence Niko hafızası kaybetmiş olsa da onun için Nazlı tamamen silinmemiş anılar yok ama duygular yerinde.Hala eski sözlüsüne kızabiliyor,sözlerine kırılabiliyor hala onun için bir şeyler yapmak istiyor(Atina'ya gitmesi)

aylince
22-09-06, 23:34
efsane aşk onların aşkı:)

aysede
22-09-06, 23:35
Kaçabilir aslında ama nasıl? Kendini bilmiyor, bu yüzden kaçacağını zannetmiyorum...ama intihar falan olabilir allah korusun!!!

Billush
22-09-06, 23:36
aysede,yok canım iyice paranoyaklaştık neden intihar etsin ki?O Atina'ya Nazlı ve ailesini üzmemek için gitti intihar nereden çıktı şimdi?

*deniz*
22-09-06, 23:41
Özgür dizi yemeğinde ''bu adam hafıza kaybının arkasına sığınıp bir çapkınlık yapabilir artık abi''demişti niko için.Bu bir tüyo olabilir Atinada bir aldatma olayı yaşanabilir belkide.Asla olmasını istemem ama..

__SEYMEN__
22-09-06, 23:47
ya kaçacak derken şöle inanmayacak artık onlara tedavi işe yaramayınca bunlar bana yalan sölüor fşn deip kaçabilir onlardan uzaklaşır anlamında

Billush
22-09-06, 23:47
Niko mu?Yok canım daha neler...Hatırlamadığı karısının eski sözlüsünü düğün videosunda görüp huylanan Niko'dan mı bahsediyorsun?Daha neler :)
Seymen bence saçma olur.O kadar kanıt var,tarihleri var üstünde her şeyin.Bu kadar iyi bir düzenleme olmaz zaten böyle bir düşünceye de kapılacağını sanmıyorum.

cansel_özge
22-09-06, 23:51
Özgür dizi yemeğinde ''bu adam hafıza kaybının arkasına sığınıp bir çapkınlık yapabilir artık abi''demişti niko için.Bu bir tüyo olabilir Atinada bir aldatma olayı yaşanabilir belkide.Asla olmasını istemem ama..
bencede böyle olabilir.Ayriyetten bencede nazlıya kırıldı.Aynı zamandadaüzüldü.

tuğba filiz
22-09-06, 23:52
ya ben hiç sanmıyorum öle bişi olacağını intahar falan da olmaz

Billush
Bence ne intihar ne de Niko'nun Nazlı'yı aldatması söz konusu olmaz.Ben böyle düşünüyorum.Adam geçmişinin peşine düşmüş durumda.Bence bulmadan ne ölür ne de başka bir şeyle ilgilenir...

tuğba filiz
bencede böyle olabilir.Ayriyetten bencede nazlıya kırıldı.Aynı zamandadaüzüldü.

evet artık çapkınlık yapabilir demişti bu olabilir belki

Güneş-07
22-09-06, 23:56
ya süper bir bölümdü...
o gözler o bakışlar neydi öyle hele o sözler çok güze ya özlemişim dizimizi...
cuma çabuk gelsin...
bence nico çocukların anılarının yaşadığı yerleri gitcek ve hiç istemiyorum ve ihtimal vermiyorum ama çocukluk aşkıyla karşılaşabilir... nazlı her zaman hissediyor bence kadınlar konusunda örnek esra yani nicoda yakışıklı hani bırakmıyorlar çocuğu, bide hafıza kaybı ama olumlu düşünelim dimi...

cansel_özge
22-09-06, 23:58
bence intihar falan etmez hem niye etsin ki.yani çok saçma olur.

Billush
22-09-06, 23:59
bence intihar falan etmez hem niye etsin ki.yani çok saçma olur.
Bence de intihar çok saçma.Neden intihar etsin ki?Bunun için bir sebep lazım ve Niko'nun hatırlayabileceği bir sebebi yok!

Güneş-07
23-09-06, 00:02
yok artık intihar olmaz dizi sapıtır ozaman yapmazlar öle...

eylemm
23-09-06, 00:05
Ne intiharı ya...onun için bir sebep yokki bu ihtimali konuşmaya bile gerek yok..Ama aldatma olabilir de şu şekilde olur;niko içkilidir morali bozuktur hiç bir şey hatırlayamadığı için bunalımdadır istemeden yani çok bilincinde olmadan yapabilir.Nikonun karakteri bilerek isteyerek aldatmaya müsait değil.

__SEYMEN__
23-09-06, 00:05
aldatmaz ya karısı hamile dielim nazlıya kızdı çocuğuna acırdı yapmaz öle şey evt kanıtları bn unuttum o zmn kçamazda ee o znm nolcak:img-patsa ama nazlıda niko oraya gitme içimde kötü bi his var fln demişti ne olabilirki nikoya bişi olcak bnce ya başka bişi gelmior aklıma:icon_sad:

Billush
23-09-06, 00:12
Ya Niko asla bile bile aldatmaz Nazlı'yı hafızası yerinde olmasa bile yapmaz ama sarhoşluk başka ona bir şey diyemem.

Güneş-07
23-09-06, 00:13
umarım mutlu sonl biter yada hiç bitmesin yaw süper dizimiz..
müziklerde öyle valla
kısaca herşey güzel konu güzel oyuncular iyi özgürle-nehir çok iyi oynuyorlar ya kendilerini bayağı geliştirmişler geleceğin çifti bence...

Billush
23-09-06, 00:15
Bence de hiç bitmese de olur saçmalamadığı sürece sonuna kadar varım :)
Gökhan Kırdar'ın yenii şarkısı çok güzel olmuş ya çok beğendim:)

Güneş-07
23-09-06, 00:22
EVT ya şarkı çok güzel acaba adı ne???
ama bilen varsa müzik bölümüne eklesin ya...

tuğba filiz
23-09-06, 00:25
bende şarkıya bayıldım

Billush
23-09-06, 00:26
Çeken biri varsa mutlaka multimedia bölümüne ekler.Yarını bekleyelim bakalım :)
Neyse arkadaşlar saat geç oldu ben çıkıyorum.Hepinize iyi geceler.Bye

cansel_özge
23-09-06, 00:28
ya bence nikonun başına kötü birşey gelmez.kötü birşey derken kaza falan diyorum.çünkü daha yeni kaza geçirdi.

Güneş-07
23-09-06, 00:41
yok ya biz pozitif düşünelim bişey olmaz nicomuza...

tuğba filiz
23-09-06, 01:21
yok ya biz pozitif düşünelim bişey olmaz nicomuza...

inşallah tek dileğimiz o

Rabish
23-09-06, 06:32
Ya arkadaslar ben yeni Egemize bayildim :)
O ne sekerlik oyle , o ne sar kafalik .. Babasinin kopyasi sanki :)
Babasina cekmis masallah:icon_shad

_duygucuk_
23-09-06, 08:12
evet yeni ege çok şekerdi doğru valla rabish ama nazlı niko sahneleri dışındaki sahneler fazla hoşuma gitmedi en güzel nazlı niko sahnaleriydi nazlı ya helal olsun hala umudu var onu çok seviyor çokkk:):)

GSealment
23-09-06, 08:51
Ben Sılayı İzlediğim İçin Ancak Reklamlarda Baktım :( Yaa Yabancı Damatın Tekrarı Ne Zaman Arkadaşlar ?

Rabish
23-09-06, 09:17
Gsealment , sanirim carsamba veya pazar gunleri ama emin degilim cunku degisiyor ..

Ms.Alabora
23-09-06, 10:56
Evt ege zaten cok seker bi cocuk...
Kendine iyi bak demesi cok sekerdi cnm bnmm!!

gümüş-ilayda
23-09-06, 11:41
bu gece 02.00 da tekrarı var kaçırmayın:cheer:

tuğba filiz
23-09-06, 12:07
harika yaaaaaa çok sevindim

ozsun
23-09-06, 12:44
Tele - Barometre
22 Eylül 2006 Cuma
No Program Adı Kanal Rating (%) Share (%)
1 Ihlamurlar Altinda [net] Kand 8,50 30,40
2 Yalanci Yarim [net] Star 8,20 25,10
3 Sila [net] Atv 8,00 23,70
4 Yabanci Damat [net] Kand 7,60 21,60
5 Yabanci Damat (ozet) [net] Kand 4,40 13,90

1 Ihlamurlar Altinda [net] Kand 11,50 40,70
2 Yabanci Damat [net] Kand 8,60 27,20
3 Yalanci Yarim [net] Star 6,90 21,70
4 Sila [net] Atv 6,40 21,40
5 Yabanci Damat (ozet) [net] Kand 4,50 16,10

yesilcay
23-09-06, 13:26
ooo ıhlamurum gene birinci!! Ama yalancı yarim falan nasıl geçmiş yabancı damatı hayret doğrusuu!!!:(

tuğba filiz
23-09-06, 13:35
evet ya yabancı damat nasıl öle 5 inci olmuş gayette güzedli

aylin_c6
23-09-06, 13:39
yabancı damat dier dizilere oranla daha geç başladığı için dezavantajı war ama olsun...özgür süperr rol yaptı oyuncuyum dien kişilerden çok daha iidi.esra ile olan sahnelerde falan süperdi.hep niko nun atinaya gittiğini düşünüoruz ama gitmemiş vazgeçmiş olamas mı yani belki küçük bi ihtimalde olsa...çünkü atinada çekimler olduğu zmn ekranlara önceden yansıo ama tekrar zmn atlarlarsa bilemem....

esuk
23-09-06, 14:00
bu bolum cok guzeldi yaa.nazlı ve nikoya okdr cok uzuldum kii....

__SEYMEN__
23-09-06, 14:06
çok tatlıydı hakketten ya bn doğcak olan bebği mrk ediorum ya:love01:

sarp_manyagi
23-09-06, 14:30
yeni bölüm harikaydı ya off nasıl üzüldüm ben nazlıyla nikoya bu çocuklar hiç mutlu olamayacaklar ya off off neyse inş. niko atinada yeni bir kıza aşık olmaz yoksa nazlının vay haline off off niko çok tatlı olmuş valla gözlemlediğim kadarıyla niko nazlıya yeniden aşık oluyordu bakışları falan müthişti

sarp_manyagi
23-09-06, 14:46
sılanın reytingleri çok ii ya maaşallah dizi çok ii başladı ama bizim dizimiz daha iiydi reklam aralarında baktım sılaya o da güzel ama yabancı damat daha güzel hatta süperdi nie reytingler böle oldu anlamadım normalde ilk 3 te olmamız gerekirdi:icon_conf :icon_conf

*deniz*
23-09-06, 15:27
Ratinglerin düşük olmasının nedeni etkisiz fragmandı.Y.D'ın bizler gibi fragmanlarına falan bakmadan izleyen bir kemik kitlesi var ama fragmana göre izleyen bir kitlede var.Bir yıldır yazıyoruz ama senaristler maalesef buralara girmiyorlar girip baksalar seyircinin Gaziantep sahnelerini de sevdiğini ama asıl ilgilendiklerinin Nazlı-Niko olduğunu anlarlardı.Duygusal fragmanlı bölümleri her zaman daha yüksek rating yaptı.Hiç olmazsa sezonun ilk bölümünü daha etkili tanıtsalardı ellerinde ilgi çeken bir konu var hafıza kaybı bunu daha etkili yansıtsalardı şimdi totalde 4. A/B de 2. olmak yerine eminim yine 1. olurduk.

Güneş-07
23-09-06, 15:27
ya arkiler zaten önemli olan ilk 5 te olmak ki zaten yabancı damat tekrarı ile ilk 5 te bu çok iyi ayrıca abde zaten 2.ci olmuşuz 3 aydan sonra başlaması bu kadar iyi oldu işte...

aylince
23-09-06, 15:33
sıla yalancı yarim bu ne ya inanmıyorum şaşırdım açıkçası.yine de saygı duyuyoruz

ratingler daha iyi olmalıydı bence.zaten bilinen bir dizi diger diziler nasıl ilgi çekmiş ya reklam ayarlarından falan mı bilmiyorum ama begenmedim

Güneş-07
23-09-06, 15:43
arkiler yeni bir teori ürettim ...
şimdi nico atinaya gitmek için uçağa biniyor uçak türbülansa falan girio sallanıyor şiddetli bri şekilde yada fırtna çıkıyor niconun hayatı gözlerinin önünde film şeriti gibi geçio ve herşeyi hatırlıo....
nasıl ama olabilir mi sizce...

tuğba filiz
23-09-06, 15:47
sıla yalancı yarim bu ne ya inanmıyorum şaşırdım açıkçası.yine de saygı duyuyoruz

ratingler daha iyi olmalıydı bence.zaten bilinen bir dizi diger diziler nasıl ilgi çekmiş ya reklam ayarlarından falan mı bilmiyorum ama begenmedim

bende ratinglere kafayı taktım bu kadar kötü beklemiyodum haftya düzelir inşallah

aylince
23-09-06, 15:49
olabilir ben de nazlı dogum yapabilir havaalanında diye duşunuyorum.cunku niko kırgın gitti nazlı uzulebilir buna

__SEYMEN__
23-09-06, 15:52
aa evt buda olabilir ama daha haftalar var denmemiş miydi ama düşük bi ihtimal gibi glior bana doum

dFKto
23-09-06, 15:55
Fargmanda asıl merak edilen konunun cevabı verildi. Bence bu önemli bir etken. Bir de aynı saatte sıla çok izlenmiş. O yüzden raitingler biraz düştü heralde. Atv nin pirme time 2' de tekrar dizisi vardı bu da o saatte yayınlanan dizilerin işine yaradı raitingleri yükseldi. Sanırım Tv8'de de yunan dizisi başlamış onun da etkisi vardır. bir de ilk 4 bölüm galiba önceden çekilen stok bölümler. Onlar bitince bir strateji belirler heralde senaristler.

tuğba filiz
23-09-06, 15:56
bende doğum diyorum nikoya haber gelcek o da egenin doğumunu hatırlıycak ve hafızası yerine gelicek

__SEYMEN__
23-09-06, 15:59
olabilir de sanki bana da doğumu sonra yapcaklar gibi glior önce nazlıyı biraz üzerler üzüldüğü zmnda erken doğüum mecburen yani

aylince
23-09-06, 16:01
fragman konusunda yanlış yapıldıgını duşunuyorum

mesela nazlı-niko nun yatak odasında konuştukları sahne fragman olarak verilmeliydi.super sahnelerdi.etkileyiciydi bence

havaalanı da superdi ama gidiyor diye anlaşılıyor fragmanda.nazlının gitme deyişi ve acaba niko gidiyor mu duşuncesi fragmana bakanlar için hoş olurdu bence

ve digerlerini az gosterecekler fragmanda niko-nazlı gosterilecek bence de

ve bir ayrıntı daha yine bir yanlış nazlı-niko sahneleri çok azdı ilk başlarda.ben bakarken nerede niko-nazlı dedim.bu konuda da yanlış yapıyorlar.sonra iyi ayarlanmış ama ilk başları geçiştirilmiş gibi bir kaç replikti.bu ratingler de duşuşe neden olabilir

tuğba filiz
23-09-06, 16:03
bu benim düşüncem bilmiyorum katılır mıısınız ama nazlı niko sahneleri azdı ve sanki bu bölüm biraz kısa gibiydi

Güneş-07
23-09-06, 16:03
evt belkide az önce bir teori üretmiştim ya
nazlı niconun uçağının fırtınaya yakalandığını falan haber alırsa erken doğum yapabilir tabiii...
yada başka bir nedenle...

aylince
23-09-06, 16:08
tugbacım sahneleri az degildi iyiydi.ama ilk başlara ayarlamamışlar sahnelerini çok fazla.ondan zaplamıştır bazıları

tamam herkes super oynuyor.digerlerinin hikayeleri de guzel ama aşk var orada.ve aşkı anlatan en guzel ikili oynuyor.bu açıdan da şanslılar.prens ve prensesi bir araya getirmişler.guzel sahneler,replikler yapın bakın ratingler nasıl olur.onların sahneleri rating getirir

diger dizilere bu şansı vermeyin onlar hep aşka onem veriyorlar galiba ondan.takip etmiyorum ama oyledir aşk izlenir

tuğba filiz
23-09-06, 16:09
tugbacım sahneleri az degildi iyiydi.ama ilk başlara ayarlamamışlar sahnelerini çok fazla.ondan zaplamıştır bazıları

tamam herkes super oynuyor.digerlerinin hikayeleri de guzel ama aşk var orada.ve aşkı anlatan en guzel ikili oynuyor.bu açıdan da şanslılar.prens ve prensesi bir araya getirmişler.guzel sahneler,replikler yapın bakın ratingler nasıl olur.onların sahneleri rating getirir

diger dizilere bu şansı vermeyin onlar hep aşka onem veriyorlar galiba ondan.takip etmiyorum ama oyledir aşk izlenir

çok haklısın cnm

aylince
23-09-06, 16:09
bence niko geri donebilir ya da diziden zaman geçmiş olur bebek dogmuş,ama niko donmemiş olabilir.ben nikonun hemen donecegini duşunmuyorum.ya hiç gitmez ya da hemen donmez bence

aylin_c6
23-09-06, 16:23
bu benim düşüncem bilmiyorum katılır mıısınız ama nazlı niko sahneleri azdı ve sanki bu bölüm biraz kısa gibiydi

katılıorum..;) yani nazlı-niko ne zmn çıkıcak die bekliorum...ama yine çoğunlukla g.antep tarafını gösterio böle olunca konu dizinin adından farklılaşıo...

ayrıca bu böölümde nazire süperdi ya hiç estetik kaygısı taşımıo süper bir oyuncu...feride ile atışmaları falan güseldi ama ben daha çok nazlı-niko-ege(çok tatlı ya)görmek isterdim...

eylemm
23-09-06, 17:09
Dizinin başlarının o kadar etkisiz olmasına inanamadım.Üç aydır bekliyoruz ve ilk onbeş dakika Baklavacı dükkanını izletiyorlar.Bu yapımcıların kafası almıyor galiba o sahnelerin çok sevildiğini zannediyorlar.o sahneler aralarda gerekli tamam ama dizinin ana temasını oluşturmamalı.Biz heyecanla bekliyoruz niko nasıl oldu,ilişkileri nasıl diye onlar ruşen kahraman ilişkisini veriyorlar.Dizinin yeni sezon bir kaç bölümü önceden çekilmiş şimdi yayınlanıyor artık değişiklik yapamazlar ama hiç olmazsa frgmanları değiştirsinler biraz niko,nazlı ağırlıklı yapsınlar dizimizi mahvetmesinler.

evanescencefreak
23-09-06, 17:12
Bende bu bolumu pek sevmedim. Normalde Yabanci Damat'tan sonra Ihlamurlar Altinda'ya bakarim, ve ikinci diziye bakarken hala Yabanci Damat'in etkisinde kalirim, ama bu sefer etkisinde kalamadim.

Ege cok tatli olmus! Bu bolumde pek heyecan falan yoktu.
Aslinda cok onemli bir konusuda kalmadi gibi.
''Niko'nun hafizasi yerine gelecek mi?''ve ''Eftalya ve Memik barisirmi?''
Ilk sezonda o kadar cok heyecan vardi ki, evlenebilecekler mi diye..

Niko bence dogumdan sonra doner. Banada aslinda oyle geliyorki, bebege birsey olacak diye.
Olu dogabilir bence.. Ondan sonrada Nazli depresyona girebilir falan.
Bir istanbul Masalindaki gibi olmasinda...bosanmasinlar..

aylince
23-09-06, 17:34
boşanma falan olursa ratingler duşer bence yapmazlar ama bilemeyiz

antepi izledik hep ilk başlarda çok yanlıştı.tamam onları da gosterin.ama niko-nazlı çook daha fazla gosterilsin

çok yanlış yapıyorlar.zaten ayrıldılar şimdi bakalım bim gibi yaparlarsa yandık.dizinin sonunda birleştirmişlerdi.ben esma-demir desem de yine de selim-esma sevenler için hiç hoş degildi.umarım bu yanlışı yapmazlar

aylin_c6
23-09-06, 17:41
ya bişi sorucam yani yanlış anlamayın ama ayrıldıklarından nası bu kdr emin olabiliosunuz??? yani niko uçağa binmemiş olamas mı?...

Billush
23-09-06, 17:46
Niko'nun Atina'ya hiç gitmemesi yani uçağa binmemesi bir bakımdan saçma bir bakımdan güzel olabilir ama Nazlı'ya kırıldığı için bence kesin gider.

dFKto
23-09-06, 17:48
Aslında raitingler düşük değil ama biz birinci olmaya fazla alıştık galiba. ama Yabancı Damat böyle inişler yaşamıştır zaman zaman. eldeki bölümler bitince yeni çekilenlerde daha dikkatli olurlar sanırım.

aylince
23-09-06, 17:59
bence gitmez dedim ben aylin ya gitmez ya da hemen donmez dedim ben duşundum.bence de gitmesin:)

aylin_c6
23-09-06, 18:08
giderse nikonun geçmişini öğreniriz yaşadığı yerleri(tabii gösterirlerse)...ama sanki bana gitmicekmiş gibi gelio...bide özgür niko çapkınlık yapabilir demişti ve burda bununla ilgili konuşulmuştu,dediğine bakarsak nazlı niko yu bi öpse niko herşeyi hatırlar da demişti yani aldatma bi tüyo olsa buda olurdu...ama niko,niko olduğunu bilmesede aldatmas ya...;)

merveve
23-09-06, 19:01
ama ne olursa olsun ben genede özlemişim :):)....

elmali-turta
23-09-06, 19:12
hiç istemiyorum ama aldatma gbi bişey yaşanabilir hani demişlerdi ya bi röportajda belki niko nazlıyı aldatır fln diye ama inşallah şakadır:img-pilot

tuğba filiz
23-09-06, 19:13
ya ben boşanacaklarına ya da bebeğin düşeceğiğne kesinlikle inanmıyorum bu ikisinden biri olursa çok saçma olur

eylemm
23-09-06, 19:20
Neler olacağı çok büyük merak konusu..biz cumaya kadar nasıl sabredeceğiz bakalım..çarşambadan önce fragman da verilmezki...belki fragmanı görürsek tahminlerde bulunabiliriz.

_yeniFnd_
23-09-06, 20:01
mrb arkadaşlar ben yeni üyeyim ben özlemişim diziyi ama genelde g.antepi gösterdiler ben niko nazlı ve ege yi bekledim hep ama çok güzel yakışıyolar arkadaşlar hani dedi ya nazlı içimde kötü bi his ar die bence bebeğe bi şi olcak gibi geliyo siz ne dersiniz bilemem bence niko gitcek sonra nazlı orda ağrı falan gircek hastanede bebeğin öldüğünü örencek yapayalnız olduğu için bence trawma geçirebilir ........

özgür_fanatiği
23-09-06, 20:13
evet _yenifnd_ bende senin gibi düşünüyorum...bu arada aramıza hoşgeldin:img-grin2

yagmur94
23-09-06, 20:15
ya bende nikonun nazlıyı aldatmasından korkuyorum inşallah aldatmaz seti basarım yoksa:icon_twis :icon_twis :icon_twis :icon_twis :mad72:

gözdeee_17
23-09-06, 20:29
Arkadaşlar Bence Niko Başkasina Aşik Olabilir Ya Da Herzaman Olduğu Gibi Haftayaki Bölümde Niko Iyileşir Ama çok Güzel Bi Bölümdü En çokda Ege Nin Kendine Iyi Bak Baba Dediği Yer çok Duygusal Di Hepenize Iyi Akşamlar.

sarp_manyagi
23-09-06, 20:57
arkadaslar eğer niko oralarda yeni birine aşık olmazsa dizinin tadı kalmaz hem şu yıllarda ya ağlatcak diziler ya da kan gölüne çevirecek ortalığı başka türlü tutmuyor ki tamam bende onların mutlu mesut yaşamalarını istiyorum ama şu hayatta herşey için kavga ediliyor ekmek kavgası reyting kavgası bizi bağlayan konu reytingler hem bende düşündüm bir teori buldum niko atinaya gidiyor sonra simiye gidiyorlar simi de bir kız görüyor ve ona aşık oluyor ve nazlıdan boşanıyorlar sonra nikoyla sevgilisi atinaya taşınıyorlar aradan birkaç yıl geçiyor tabi nazlı hala yasta nikoyla karısı(artık evleniyorlar)evlilik yıl dönümleri için ilk tanıştıkları yere simiye gidiyorlar sonra niko ve karısı ilk bölümlerde nazlının simiden ayrılırken oturdukları bankın ordan geçiyorlar ve nikonun karısı tam orda seni çok seviyorum beni hiç bırakma diyor ve nikoya ani birşey oluyor bir anda hafızası yerine geliyor ve nazlının nerde olduğunu soruyor kız tabi şaşırıyor ne nazlısı ya nikocum ben senin karın eleni diyor tabi niko hemen babasını arıyor ve neler olduğunu soruyor herşeyi öğrenen niko kızdan ayrılmak istediğini söylüyor ve g.antepe gidiyor sonra nazlıyla konuşuyor nazlı nikoyu affedip herşeye tekrar başlamaya karar veriyorlar ama eleninin(nikonun eski karısı)nikonun peşini bırakmaya niyeti yoktur sonra yine bela yine bela(bunu birkaç sezon daha oynasın diye yaptım heyecean olur)

özocan
23-09-06, 21:25
herkese ii akşamlar arkadaşlarımm
evt cuma günü burada olucaz die sözleşmiştik ama bnm için olmadı o kadar üzgünüm ki bilgisayarım çöktü arkadaşlar evt tam da zamanında olucak iş değilk cuma günü sizin aranızda olamamaktan dolayı o kadar çok üzgünüm ki anlatamam:(:(:(
gelelim diziye(ah bnm ne yorumlar olcakrtı ya şunlar şunları yazarım die planlaıodm ne güzel ama olmadı işte :(:(:()
süperr bi bölümdü arkadaşlar gerçekten çok beğendm yani hele o ilk başta sahildeki halleri çok güzeldii niko gerçekten çok boş bakıyor nazlı onun için hiç bir fedakarlıktan kaçınmıyor bu çok güzel onun için her şeyi yapar nazlı we nazlının niko ya sürekli hayatım canım nikocum demesi bnm çok hoşuma gitti nazlı süper birde sahilde niko ben ne kadar şanslıymışım demesi harikauydı o da biliyor bence nazlının onu ne kadar çok sevdiğini
hele nazlıyla nikonun şu konuşması beni derinden etkiledi gerçekten "sen benim ne yaşadığımının farkındamısn " "niko sen hafızanı kaybettin ben sevgilimii kaybettim " gerçekten kelimenn tam anlamıyla muhteşemm sahnelerdii
geleliim egyee ayy bir çocuk bu kadar kendine iyi bak diyebilir ya hem gerçek adıda ege süper yaa acaip şeker süper bir çocuk ya bayıldm valla hem küçüklüğünede benzziyor çok tatlı ya ayy canımm bnmmm:)
yine nazire feride ruşen kahraman süperdii civelek aysell bittim ya orda o sinirle bile bni güldürdü gerçekten:)
memik eftalya ayrı bi güzldi tabi
sanırım nikonun nazlıyı aldatacağından konuşmuşsunuz ahh ahh ben uzak kaldmm tabi :( bence yapmazlar öle bişi hem nazlı hamile yani kaldıramaz böle bişiyi ama yapadabilirler yani belli olmaz tabi
ben çok özlemişim dizimiz yaa nazlksıyla nikosuyla feridesiyle kahramaıyla süperr yaa
ben daha çok nazlı niko sahhnesei beklemiştm ama olsn yinede süperddi
o gece aranızda her ne kadar olamsamda inann bana kalbim sizinleydi
hepinizi çook seviyorum
yabancı damatt süprsnnnnnnnnnn:)
kucak dolsus sevgilerimle Özlem...

Nazli_Niko 4eve
23-09-06, 21:40
Özlem yorumun cooooookkk güzel olmus, harikasin.
Bölüm gercektende cok güzeldi yaaaa.
Sahildeki sahnede nazli cok güzel anlatti yaa.
Sonra aksam yemekte cok güzeldi.
Yaaa bütün nazli niko sahneleri cok güzeldi.Nikonun balkondan düstügü sahneyi hatirlamasi cook güzeldi, nasil korkmustu, canim benim yaaa. Sonra yatakodasindaki konusma cok dokundu. "sen benimle yasadiginin farkindamisin" bukadar olur yaaaaa. Sonra nazlinin konusmasi süperdi "Niko sen hafizani kaybettin, ben sevgilimi kaybettim". Havaalaninda niko nasil vedalasmadan gidiyodu, ama öpmüstü genede. Egenin orda nerdeyse aglamaya baslamasi. "baba baba güle güle byebye, kendine iyi bak" demesi süperdi yaaaaaaa.

Ama Niko hep tedavi konusu fln acilinca hep ya sinirlenir gibi oluyordu yada gidiyodu.Üzülüyodu galiba Nazlilarin onun icin üzüldüklerini görünce.

Bütün kadro süper yaaa. Hepsini cok seviyorum, ege de cooooook tatli

özocan
23-09-06, 21:46
yasocum çok sağol cnm sende harikasın:)
hele o yamek sahnesi gerçekten harikaydı ya nazlıyla nikonun düğünlerini izleesm harikaydı tabi nkonun hatırlamaması o berbattı gerçekten:(
niko tedavi denince bi duruyor yani bu çok kötü ee tabi o da haklı yani o kadar tedavi uygulanmış ama sonuç wermeyince durum üzücü gerçekten ya:( ,
ama bence atinaya gidoyya o tedavi sonuç weerivcek inş. yaa
süperssnnn yabancı damat tek kelimeyle süpersnnnnnnnnnnn:)

özgür_fanatiği
23-09-06, 22:08
FARK ETTİYSENİZ ÖZGÜR (NİKO) HEP TEDAWİYİ DUYUNCA SİNİRLENİYORDU WE SIKILIYORDU CNM YAA, NE DEMİŞTİ;HERGÜN SİZE UMUT WERİYORUM AMA HERGÜNDE UMUTSUZ ÇIKIYORSUNUZ DEMİŞTİ... BU BÖLÜM GERCEKTENDE SÜPERDİİİİ KUSURSUZDU YANİ, BAYA DA BİR ÖZLEMİŞTİM YABANCI DAMAT'I YAA BU CUMANIN GELMESİ COOK UZUN GELİYOR BANA YAA, NASIL BİTECEKSE...:icon_sad:NELER OLACAĞINI GERCEKTEN COK MERAK DİYORUM...EĞER BUNA DA DİKKAT ETTİYSENİZ ÖZGÜR HEP NEHİRE SOĞUK DAWRANDI...BENCE NEHİRDEN AYRILACAK ÖZGÜR ÇÜNKİ;YUNANİSTAN'A GİDİNCE İLK BÜTÜN HERŞEYİ ORDA HATIRLAYACAK EE DİZİDEDE ÖZGÜRÜN İLK SEWGİLİSİ ANNAY'DI...BENCE ÖZGÜR BAŞKA BİRİNE AŞIK OLACAK WE Bİ ŞOK YAŞIYACAK SONRADA BÜTÜN HERŞEYİ HATIRLAYACAK ÇÜNKİ;AKLINA O DÜŞME SAHNESİ GELİNCE ESRAYI HATIRLADIĞI GİBİ...;)

aylin_c6
23-09-06, 22:30
niko nazlısına o bakışları attıktan sonra nası başkasına aşık olucak ya...dediğiniz gibi nazlı ya hava alanında bişi olur niko gitmes belki gider ve gelmes...ama biz niko-nazlı görelim ege yide unutmayalım şirinlik abidesi şey....:img-angel

Nazli_Niko 4eve
23-09-06, 22:48
FARK ETTİYSENİZ ÖZGÜR (NİKO) HEP TEDAWİYİ DUYUNCA SİNİRLENİYORDU WE SIKILIYORDU CNM YAA, NE DEMİŞTİ;HERGÜN SİZE UMUT WERİYORUM AMA HERGÜNDE UMUTSUZ ÇIKIYORSUNUZ DEMİŞTİ... BU BÖLÜM GERCEKTENDE SÜPERDİİİİ KUSURSUZDU YANİ, BAYA DA BİR ÖZLEMİŞTİM YABANCI DAMAT'I YAA BU CUMANIN GELMESİ COOK UZUN GELİYOR BANA YAA, NASIL BİTECEKSE...:icon_sad:NELER OLACAĞINI GERCEKTEN COK MERAK DİYORUM...EĞER BUNA DA DİKKAT ETTİYSENİZ ÖZGÜR HEP NEHİRE SOĞUK DAWRANDI...BENCE NEHİRDEN AYRILACAK ÖZGÜR ÇÜNKİ;YUNANİSTAN'A GİDİNCE İLK BÜTÜN HERŞEYİ ORDA HATIRLAYACAK EE DİZİDEDE ÖZGÜRÜN İLK SEWGİLİSİ ANNAY'DI...BENCE ÖZGÜR BAŞKA BİRİNE AŞIK OLACAK WE Bİ ŞOK YAŞIYACAK SONRADA BÜTÜN HERŞEYİ HATIRLAYACAK ÇÜNKİ;AKLINA O DÜŞME SAHNESİ GELİNCE ESRAYI HATIRLADIĞI GİBİ...;)

Özgür_fanatigi. Sence böyle bi sacmalik olur mu, nazli ve niko 4 ay boyunca ayni cati altinda yasamislar, niko hatirlamadigi halde. Simdi bi yunanistana gitti diye neden hersey böyle degissinki. Hem dizinin konusu nazli ve nikonun aski.
Onlar birbirlerine deli gibi asik, Niko kisa bir süreligine hatirlamasa bile. ama en sonunda hatirlayacak ve eski güzel mutlu günlerine geri dönecekler.

Kisa süre dedim, cünki Niko düsüs sahnesini fln biraz hatirladi, zaten yabancidmatta neyi uzattilerki, bunu uzatsinlar.Uzatsalar bile biz farkina varmayiz.

eylemm
23-09-06, 23:10
sarp_manyağı yazdıklarına kısmen katılıyorum her şey yolunda gidince hem ratingler düşüyor hemde niko ve nazlı arada bir diğerlerinin yanında gözüküyorlar.Dizinin selameti için ve bizimkileri daha çok görebilmemiz için problemler şart.Ama senin yazdıkların gibi vahim şeyler olmaz :)olursa abartmış olurlar.Bence Nikonun hatırlaması uzun sürer aradaki mesafe ve soğukluk devam eder başka bir kadın problemi çıkabilir.

tuğba filiz
23-09-06, 23:53
ya bir röportajında özgür demiştiki e niko hafızasını kaybediyo küçük bi kaçamak yapar artık demişti belki biişiler olabilir ki olmasını istemem ama nazlıdan ayrılacağına ihtimal vermiyorum

ebrush_05
24-09-06, 02:00
Peki nazirenin 3'uzler nerede ? cvp bekliorm, tenk u :icon_shad

Nazli_Niko 4eve
24-09-06, 11:04
evet ücüzleri göstermediler. Ama dizinin jenerik müziginde ücüzlerde vardi.

özgür_fanatiği
24-09-06, 11:37
özgür canlı canlıya çıktığında şöyle demişti;çapkınlık yapabilirim demişti...bu söznü unuttunuz galiba...

aylin_c6
24-09-06, 11:45
ya özgür niko nun hafıza kaybına nolcak soruna cvp verirken öle bi espri yapmıştı ama olabilir die düşünenlerde war.ama ondan sora nazlı niko yu öpsede hafızası gelir demişti yani o bilinçli veya bilinçsizce verilen bi tüyo deil bence...

özgür_fanatiği
24-09-06, 11:57
artık cuma gününü bekleyip görecez...

Nazli_Niko 4eve
24-09-06, 11:59
Özgür: Artik hafiza kaybini kullanip bi capkinlik yapar bu adam abi!
Nehir: Aradan kaynatabilir tabii.
Sonra Özgür sakasina: bi kere öpse ben hatirlarim.

Ama Özgür_fanatigi sen ayrilirlar diyosun. Tamam böyle bi kacamak olabilir ama abartili derecede olacagini sanmiyorum. Zaten Özgür magazinde dedigi "Artik hafiza kaybini kullanip, bi capkinlik....." Demesi sanki sakaymis gibime geldi.

tuğba filiz
24-09-06, 12:02
Özgür: Artik hafiza kaybini kullanip bi capkinlik yapar bu adam abi!
Nehir: Aradan kaynatabilir tabii.
Sonra Özgür sakasina: bi kere öpse ben hatirlarim.

Ama Özgür_fanatigi sen ayrilirlar diyosun. Tamam böyle bi kacamak olabilir ama abartili derecede olacagini sanmiyorum. Zaten Özgür magazinde dedigi "Artik hafiza kaybini kullanip, bi capkinlik....." Demesi sanki sakaymis gibime geldi.

bencede öyle abartıp ta ayrılacaklarını hiç sanmıyorum

Hilo
24-09-06, 12:09
Hayirli sabahlar arkadaslar...
Ya izledim cuma gününü ama ancak yazma firsatim oldu...
Cok güzel bir bölümdü...Ama Niko nun haline cok üzüldüm...Ege ne kadar büyümüs acaip tatli olmus özellikle babasna"kendine iyi bak"demesi yakti beni yaaa cnm bnm:)
Nazli icinde cok zor ya icinde kötü bir hisi oldugu icin korkuyorum sanirim kötü birsey olacak...Ama umarim bu cok etkileyici birsey olmaz...Kadirin derdide kötü valla ama zorla mi o kizla tanisacak isteyerek mi anlayamadim dogrusu:)Ayrica Niko ve Nazlinin o dügün videosunu izlediklerindeki Nikonun Nazliyi Kadirden kiskanmasi cok hosuma gitti...Eminim Nazlininda cok gitmistir;)

aylince
24-09-06, 12:34
arkadaşlar coşmuşsunuz supersiniz:)

ozlemcim cnmm kardeşim hoşgeldin.seni çok ozledik tatlım:)

ben birşeyi hatırlatacagım sizlere.niko-nazlı çok mutluydu.ve hep onların sahneleri gosterilmişti hatırlayın.ratingler superdi.niko-nazlı sahneleri rating yapar bence.ve ben mutlu sahneler gormek istiyorum.neden bir sorun olacak anlamıyorum.bu dizinin tarzı romantik-komedi.niko hemen hatırlasın herşeyi bence boyle daha guzel olur.nehir-ozgur muhteşem oynuyor her sahneleri arşivlik muhteşemler.niko başkasına aşık olursa bence hiç hoş olmaz.umarım boyle bir saçmalıgı yapmazlar

Hilo
24-09-06, 12:40
arkadaşlar coşmuşsunuz supersiniz:)

ozlemcim cnmm kardeşim hoşgeldin.seni çok ozledik tatlım:)

ben birşeyi hatırlatacagım sizlere.niko-nazlı çok mutluydu.ve hep onların sahneleri gosterilmişti hatırlayın.ratingler superdi.niko-nazlı sahneleri rating yapar bence.ve ben mutlu sahneler gormek istiyorum.neden bir sorun olacak anlamıyorum.bu dizinin tarzı romantik-komedi.niko hemen hatırlasın herşeyi bence boyle daha guzel olur.nehir-ozgur muhteşem oynuyor her sahneleri arşivlik muhteşemler.niko başkasına aşık olursa bence hiç hoş olmaz.umarım boyle bir saçmalıgı yapmazlar

Haklisin cnm...Eger Niko a$ik olursa baska birine resmen sacmaliktan ötesi olur...Izlemem hatta belki diziyi...

dFKto
24-09-06, 13:48
En yüksek raitingler Ege kaçırıldığında gelmişti. Bence biraz heyecan gerek diziye.

Billush
24-09-06, 13:56
Ben bölüm boyunca dikkat etmemiştim kardeşim sordu "Abla üçüzler nerde?" diye belki de üçüzlerin büyük halini bulamamışlardır.Aynı kalsalar olmaz 4 ayda çok da değişmez :)

eylemm
24-09-06, 14:03
Ohh ya ne güzel dizimiz için bür sürü yorum yapılmaya başlandı.:happy0064 İnş.bütün sezon böyle devam eder.

Niko ve nazlı arasında hiç bir sorun çıkmasın diyen arkadaşlara;
Hepimiz onların mutlu romantik sahnelerini izlemak isteriz ama geçen sezonu hatırlayın,bebekleri dğduktan ve her şey yoluna girdikten sonra haftalarca nazlı niko sahnesine hasret kalmıştık onlarla ilgili hiç bir gelişme olmuyordu.Diğerlerinin yanında gözüküyorlardı şekil olarak varlardı ama konuları yoktu.Ratinglerde çok düşmüştü 5. 6. oluyorduk.Ne zamanki Esra mevzusu başladı ratingler tavan yaptı nazlı niko sahneleri çoğaldı.Daha sonrada barıştıklarında mutlu romantik görüntüleride çok seyredildi izlendi çünkü hepimiz çok üzülmüş onların mutlu görüntülerini beklemiştik.Ama şimdi her şey hep yolunda giderse biz yine onların sahnelerine hasret kalırız.Çünkü bizim senaristler böyle,diğer konulara eğilmeyi tercih ediyorlar.Yoksa ben saatlerce onların mutlu görüntülerini izleyebilirim.

Bir şeyler olsun derken Nikonun başkasına aşık olması değil tabiki öyle bir saçmalık olabilirmi.Aşk çok farklı bir şey o zaman Niko Nazlı diye bir şey kalmaz.Özgür'ün söylediğinden yola çıkarak belki bir KAÇAMAK olabilir diyoruz aşk değil.Tam tersi bir şey de olabilir Niko yokken nazlıyı rahatsız eden biri olabilir,Bebeği kaybedebilirler ve Nazlı bunalıma girebilir,bir sürü şey olabilir ne olur bilemem ama bir hareket şart hem dizinin ratingleri hemde bizimkileri daha çok görebilmek için.

purna
24-09-06, 14:35
üçüzler nerde ben göremedim.bu aRda dizinin sonunda ne oldu kacırdım oryI

tuğba filiz
24-09-06, 16:04
niko uçağa doğru gitti nazlıyla egede el salladılar orda bitti

esuk
24-09-06, 18:46
ya o ege ne tatlı bişiii cok seker cnm yaa....ama nazlıya da nikoya da cok uzuluorm.niko yabancı gibi.sadece hatırlamamak nelere maloluomus meger.cok guzel bi bolumdu ama....

esuk
24-09-06, 18:47
ucuzler baslangıcta resimleri wardı dizi baslarken onların da adı gecti yani bu demek oluo ki hala varlar..

aylin_c6
24-09-06, 21:26
üçüzler değişmedi verilen oyuncu isimlerine göre... nese dizinin adı yabancı damat,şimdi niko atinada başkasına aşık olsa diziye sadık kalmaları için aşık olduğu kişinin türk olması gerekir amnnn acaip komplolu bişi oldu...:icon_conf

ayrıca nazlı-niko aşkı olmadan,niko nun başkasına aşık olduğu bi yabancı damat olmas olamas....;)

tuğba filiz
24-09-06, 21:46
üçüzler değişmedi verilen oyuncu isimlerine göre... nese dizinin adı yabancı damat,şimdi niko atinada başkasına aşık olsa diziye sadık kalmaları için aşık olduğu kişinin türk olması gerekir amnnn acaip komplolu bişi oldu...:icon_conf

ayrıca nazlı-niko aşkı olmadan,niko nun başkasına aşık olduğu bi yabancı damat olmas olamas....;)

bencede çook haklısın bu arada katina halaya noldu ne balayıymış yani bitmek bilmedi

aylin_c6
24-09-06, 21:57
o oo nikonun halası artık balayını aştı balyılına doğru ilerlio bunu çok sölemiştik yeğeni trajik kaza geçirior ama halası yok(ki niko ile halası arasındam su sızmaz gibi gösterilmişti,herşeylerini paylaşırları birbirlerine destek çıkarlardı)ee tabii senaristlerimiz şimdi niko nası olsa hatırlamıo boşu boşuna getirmeyelim diolardır halasını taaaa americadan...;) bide o kaza zmnında anna nında araması gerekiodu nede olsa eski sevgilisi yani küste ayrılmamışlardı...

Nazli_Niko 4eve
24-09-06, 22:51
aylin_c6 Nilgün Belgün(katina) diziden ayrildi. zaten Niko hapise girdigindede aramisti, daha dogrusu stavro aramisti Katina da yeni ögrendigini söylemisti.
NEden ayrildi diye sorarsan ya annesi yada babasi vefaat etmisti.

Annada diziden cikti, yani sonucta gene aramasina gerek yok bence, her dizide zaten öyle olur, biri ayrildimi birdaha o dizide oynamaz.

esuk
24-09-06, 23:00
bnce niko baskasına asık olmamalı dizinin buyusu bozulur yaa!!!!

tuğba filiz
24-09-06, 23:21
ya arkadaşlar isterseniz bana kızabilrsiniz ama bu benim düşüncem bence niko ne başkasına aşık olur ne de intahar eder tamam bi röportajında gülerek dedi bi kaçamak olabilir diye ama sanmıyorum akıllarda şüphe olsun diye söledi

yagmur94
24-09-06, 23:27
Haklisin cnm...Eger Niko a$ik olursa baska birine resmen sacmaliktan ötesi olur...Izlemem hatta belki diziyi...
aynen niko başkasına aşık olursa bende izlemem büyük ihtimal :@

yagmur94
24-09-06, 23:28
ya arkadaşlar isterseniz bana kızabilrsiniz ama bu benim düşüncem bence niko ne başkasına aşık olur ne de intahar eder tamam bi röportajında gülerek dedi bi kaçamak olabilir diye ama sanmıyorum akıllarda şüphe olsun diye söledi
bence tiyo olabilir cnm her şakanın altında bi gerçek vardır.

esuk
24-09-06, 23:38
bilmiorm ama kotu olur.hani niko hafızasını kaybetti kndinde diil die blki olabilir yaparlar bole bisi ama cok kotu olur..

Rabish
24-09-06, 23:49
Arkadaslar arkadaslar panik yapmayin , emin olabilirsiniz ki Niko ister hafizasini kaybetsin ister travma gecirsin , Nazli'yi asla aldatmaz ;)
Dizinin konseptine uymaz bir kere .. Yani hafizasini kaybetmisse 180 derece karakteri donmus demek degildir .. Neden mi ? Cunku son bolumde Nazli'nin degerini bu haliyle bile bildigini gorduk .. " Ben seni evlenmeye nasil ikna etmisim" gibi kelimeler sarf etti .. Ustelik oglunuda cok seviyor.
Degil aldatma , capkinlik bile yapmasi soz konusu degil .. Rahat olun :)

esuk
24-09-06, 23:59
haklısın rabish ama bu senaristlerin napcagı belli olmuo insan endiselenio.umarım dedigin gibi olurr!!!!=)....

tuğba filiz
25-09-06, 00:00
Arkadaslar arkadaslar panik yapmayin , emin olabilirsiniz ki Niko ister hafizasini kaybetsin ister travma gecirsin , Nazli'yi asla aldatmaz ;)
Dizinin konseptine uymaz bir kere .. Yani hafizasini kaybetmisse 180 derece karakteri donmus demek degildir .. Neden mi ? Cunku son bolumde Nazli'nin degerini bu haliyle bile bildigini gorduk .. " Ben seni evlenmeye nasil ikna etmisim" gibi kelimeler sarf etti .. Ustelik oglunuda cok seviyor.

evet ya bende ihtimal vermiyorum ya bence bebek doğucak onun için gitme falan dedi içine doğdu kızın yani bu saatten sonra bebeği de düşürtmezler çok kötü olur

Rabish
25-09-06, 00:27
haklısın rabish ama bu senaristlerin napcagı belli olmuo insan endiselenio.umarım dedigin gibi olurr!!!!=)....

Yok , bizim senaristlerimiz akillidir , gercekten cileden cikartmadan cok iyi bir sekilde yazdilar bugune kadar ;)

Billush
25-09-06, 00:28
Sana sonuna kadar katılıyorum Rabish.Aklımızdan bu düşünceleri çıkartalım.Özgür'ün bir esprisiyle paçalarımız tutuştu.Bu dizinin ana temasında imkansız gibi görülen eskiden düşman olan iki ülkenin iki gencinin aşk öyküsü var.Onlar bütün engellere rağmen aşklarından vazgeçmediler geçmezler de.Niko değil geçmişini hiçbir şeyi hatırlamasa bile Nazlı'ya bunu yapmaz.Nazlı'ya ne kadar kırılsa da sırf o ve oğlu için gitti Atina'ya onları daha fazla üzmemek için...

aylince
25-09-06, 11:53
arkadaşlar ozgur fan sitesinde soyle bir haber var aynen aktarıyorum

Aldigimiz bilgilere gore bu aksam saat 19.30 da Ozgur Cevik dizi ekibiyle birlikte Istanbul Ataturk havalimanindan Bodrum'a uctu.
Yeni sezonun cekimlerini yapmak uzere Bodrum'dan Simi adasina gececek olan ekipte Ozgur ile beraber Nehir Erdogan'da bulunmakta..
Yeni sezon cekimleri icin tum Yabanci Damat ekibine ve Ozgur Cevik'e basarilar diliyoruz. Insallah iyi bir sezon gecirirler.
Sevgilerimizle...
BRONZ-MELODICA

guzel sahneler bizleri bekliyor.niko-nazlı ayrılmıyor:)

tuğba filiz
25-09-06, 13:29
süpersin aylincim bu hafta güzel sahneler görücez demekki

esuk
25-09-06, 14:43
ewet ya ciddenn ya belki sey olur nazlı tanısmalarını fln anlatır orda cok guzel olur yaa..eminim cok guzel bi bolum olcakk!!!!

lebis_tr
25-09-06, 16:13
ben diyorum ki aynı egenin doğumu gibi olcak yani nazlının sancıları tutacak niko da yetişmekye çalıyacak gibi bişey olcak bana göre

dFKto
25-09-06, 16:39
Döne'nin bebeği ne kadar tombişti öyle.

aylince
25-09-06, 16:59
niko-nazlı bebegi kaçırılnca rating yaptı.bunun nedeni niko-nazlı sahnelerinden yine zaten.ben şunu anlamıyorum neden onların guzel sahneleri az.onlar bir hayatı paylaşıyorlar.hep sorun olacak degil ya guzellikler de yansımalı.bence rating yapar niko-nazlı sahneleri.mutlu sahneleri de yapsınlar bence

arkadaşlar ilk bolumleri onceden çektiler zaten.hemen bodrum simi sahnesi yayınlanmaz.ama hoş bir gelişme.nehir ve ozgurun beraber gitmesi.niko-nazlının guzel sahneleri var demektir:)

Billush
25-09-06, 19:05
Oley ya haber için çok sağ ol Aylin.Bir an o kadar rahatladım ki yanımda olsan seni öperdim :)
Pozitif olayım diyorum ama tabi zor oluyordu şimdi baya rahatladım :D

aylince
25-09-06, 19:19
billurcum çook tatlısın:) evet super haber bence de.onların aşkı efsane.efsane devam ediyor:)

Billush
25-09-06, 19:27
O senin tatlılığın Aylin'ciğim.Oh ya efsanemiz bozulmadan devam ediyor şükürler olsun...!

Rabish
25-09-06, 21:04
Yahooo , biliyordum evet !!
Simi adasi ha :) Arkadaslar ucunce kez cildirmaya ,ucmaya, zevkten dort kose olmaya , gercek aski en saf haliyle izlemeye hazir misiniz ? :cheer: :cheer:

Super bir haber , Aylincim haber icin tesekkurler

tuğba filiz
25-09-06, 21:10
yaşasın cuma harika bi bölüm bekliyo bizi hemen fargmanı verseler ama şöyle nazlı niko ağırlıklı güzel bi fragman olsun

aylin_c6
25-09-06, 22:00
aylin_c6 Nilgün Belgün(katina) diziden ayrildi. zaten Niko hapise girdigindede aramisti, daha dogrusu stavro aramisti Katina da yeni ögrendigini söylemisti.
NEden ayrildi diye sorarsan ya annesi yada babasi vefaat etmisti.

Annada diziden cikti, yani sonucta gene aramasina gerek yok bence, her dizide zaten öyle olur, biri ayrildimi birdaha o dizide oynamaz.

bunları biliorum ve katılıorum. bi soru sorulmuştu ben de ona cevaben sölemiştim ama bir dizide mantık arandığı zmn ortaya bu gibi sorunlar çıkıo yani nilgün belgün ün annesi öldü diziden ayrıldı ama bu dizideki sahnelerde bize nası olabilirdi bilemiorum, bize farklı aktarılsaydı bizde bu tür bi mantık beklemsdik yani diziden ayrılan oyuncunun geri gelmeyeceğini biliorum ama yeni diziye başlıyacağına göre bazı şeyleri atlatmıştır belki dizi ye konuk oyuncu olarak girer. yani konu bu deil ben yanlış anlaşılmaması için yazdım
konuşulan konuyu böldüğüm içinde ösür dilerim....

aşk_oyunu
25-09-06, 23:19
çok güzeldi yaa bu haftaa niko ile nazlı çok mutlu dieldi ama niko sn hafızanı kaybettin bn sewiglimi kaybetitm dmeesi çko etkileyiyicydi

tuana:)
26-09-06, 00:03
niko git-mi-cek!! geri dönücek havalimanında dayanamıcak onları öle bırakmaya hafızası yerinde olmasa bile,nazlı'ya yeniden aşık olucak ztn yakında yerine gelir hafızasıı

KOMİK
26-09-06, 15:36
niko git-mi-cek!! geri dönücek havalimanında dayanamıcak onları öle bırakmaya hafızası yerinde olmasa bile,nazlı'ya yeniden aşık olucak ztn yakında yerine gelir hafızasıı
sen nerden duydun emin misin ay inşallah böle bişey olur ya

_duygucuk_
26-09-06, 17:17
bölüm yine müthiş olacak inşallah döner gelir niko ve hafıza sı yerine gelir:):)

Nazli_Niko 4eve
26-09-06, 18:26
yok bence gidecek. yeni bölümlerin resimlerinde niko odada resimlere bakiyodu, yatak da baska bi yatakti
ama öyle olsa sper olur

Billush
26-09-06, 18:46
Ay kızlar fragmanı gördüm :)Oh ya içim rahatladı fena bir görüntü yoktu.Memeik dede çok komikti ya :)

_duygucuk_
26-09-06, 18:49
evet bende gördüm nazlının doğum sancıları tutuyor galiba kahraman yunanistana mı gidiyor acaba çünkü stavroların yanında hadi bakalım yine müthiş bir bölüm bizi bekliyor:):)

tuğba filiz
26-09-06, 19:06

ya bence gider ama az kalıp döner

Billush
26-09-06, 19:19
Evet ben de Niko'nun baba diyerek Kahraman için endişelendiğini gördüm fragmanda sanırım yine şekeri yükselmiş :)

Rabish
26-09-06, 21:20
Yaaa , ben gormedim hala :(
Kizlar biraz daha detay verseniz fragman hakkinda ??

ünall
26-09-06, 22:53
yaw nazlı gecen haftakı bolumde cok guzel olmustu bu arada stella neden dızıden ayrıldı ve nılgun belgun merak ettım bılen varsa soylerse sevınırım nıkoda artık hatıalsın yaww bebgı gelıyo nazlsı oırda acı cekıyo ...

27-09-06, 00:21
fragmanda nazlı ağlıyordu ve telefonda birine "niko atina'ya gitti" diyordu sanırım gidicek ama fena bişi yok mrk etmeyin güzel bi bölüm bekliyor bizi..
ya ben en çok feride ile nazire'ye gülüyorum onları izlerken kopuyorummm hele tekrarlar varya şimdi eski bölümler müthiş yani gülmekten ölüorum kahraman'a ruşen'e fln:img-grin2 :img-grin2 :img-grin2

Billush
27-09-06, 00:25
Yaaa , ben gormedim hala :(
Kizlar biraz daha detay verseniz fragman hakkinda ??
Aileden kişileri gösteriyordu.Nazlı annesine "Niko Atina'ya gitti." diyordu.Feride Kahraman'a söylüyor.
Niko Atina'da annesinin babasının aynında.Birkaç kez gösteriyor.
Memik dedeyi gösteriyor.Gazilerle atışıyor.Gazilere "Asıl benim size ihtiyacım yok." filan diyor.Telefonda Eftelya Hanım'la konuşuyor "Senden kıymetli mi Eftelya Hanım?" filan diyor.
Sanırım Kahraman Atina'ya gidiyor.Orada şekeri yükseliyor sanırım ki Niko. "Baba!" diyerek ona yardım ediyor...
Hatırladıklarım bunlar.

Güneş-07
27-09-06, 01:00
fragmanı izlemedim ama yazdıklarını okuudm...
oh be dizimiz süper devam edio ya nazlı-nico sahneleri daha çok olucak bence ve hafıza olayı yüzünden geçmişte olanlara geri dönecekler ve tabi nazlı ve niconun aşkına da tabiiiii simi adasına....

tuğba filiz
27-09-06, 01:28
bence kahraman atinaya gitmiyo niko gidip erken dönüyo çünkü ege nikoya sarıldı sonra kahraman fenalaştı galiba bebek te geliyo nazlı bi ara sıkıştı sanki sancısı geliyo gibi

27-09-06, 11:34
evet bebek geliyor bencede..niko hemen döner inşallah ya..:love05:

yagmur94
27-09-06, 12:01
özet gelmedi mi daha.

ÖZGÜRCÜ
27-09-06, 12:35
özeti daha yok ama niko dönüyor nazlınında bebeği geliyor sanırım

Rabish
27-09-06, 13:48
Tuana ve Billur anlatimlariniz icin tesekkurler ;)
Guzel bir bolum bizi bekliyoooor =)

tuğba filiz
27-09-06, 15:43
arkadaşlar özette diyoki kahraman atinaya gidiyomuş ama tek dönüyomuş niko gelmiyomuş o zaman fragmanda niko egeye nasıl sarılıyo niko çok üzülüyomuş nazlının söylediğine kendini yetersiz hissediyomuş

elmass
27-09-06, 16:07
71. Bölüm

Nazlı ile Niko ayrılıyor

Feride ve Kahraman, Niko’nun ailesi ile birlikte Atina’ya gittiğini duyar duymaz soluğu İstanbul’da Nazlı’nın yanında alırlar. Kahraman kızlarını mağdur ettikleri için çok kızgındır. Herkesten habersiz Atina’ya gitmeye karar verir.
Eleni, Niko’ya çocukluk anılarını anlatarak bir şeyler hatırlamasına yardım etmeye çalışır. Bu arada Eftelya , Memik’in evden gitmesini hazmedememiştir ve ayrılmaya karar verir. Kadir, Aysel’i aklından çıkaramaz, telefon eder ve mesajlaşmaya başlarlar. Niko ve Nazlı arasındaki soğukluk devam eder. Niko, Nazlı’nın söylediğini aklından çıkaramaz. ‘Sen hafızanı kaybettin ben sevgilimi.’ Kendini yetersiz hissetmektedir. Kadir ve Ruşen geceleri dışarı çıkmaya devam eder. Nazire bu durumdan çok sıkılmıştır. Buna bir son vermek için bir planı vardır. Kahraman Atina’da hastalanır, şekeri çıkar. Bir an için Niko’nun gözünün önüne Kahraman’ın fenalaştığı bir görüntü gelir ve ilacın yerini hatırlar. Nazlı, Niko’nun yolunu gözler. Atina’dan gelirken babasının Niko’yu da beraberinde getireceğini düşünür. Fakat Kahraman arayıp Niko’nun gelmeyeceğini İstanbul’a yalnız döneceğini söyler.
Gaziler derneğinde ise seçim vardır. En güçlü aday Memik’tir.

yagmur94
27-09-06, 16:29
71. Bölüm

Nazlı ile Niko ayrılıyor

Feride ve Kahraman, Niko’nun ailesi ile birlikte Atina’ya gittiğini duyar duymaz soluğu İstanbul’da Nazlı’nın yanında alırlar. Kahraman kızlarını mağdur ettikleri için çok kızgındır. Herkesten habersiz Atina’ya gitmeye karar verir.
Eleni, Niko’ya çocukluk anılarını anlatarak bir şeyler hatırlamasına yardım etmeye çalışır. Bu arada Eftelya , Memik’in evden gitmesini hazmedememiştir ve ayrılmaya karar verir. Kadir, Aysel’i aklından çıkaramaz, telefon eder ve mesajlaşmaya başlarlar. Niko ve Nazlı arasındaki soğukluk devam eder. Niko, Nazlı’nın söylediğini aklından çıkaramaz. ‘Sen hafızanı kaybettin ben sevgilimi.’ Kendini yetersiz hissetmektedir. Kadir ve Ruşen geceleri dışarı çıkmaya devam eder. Nazire bu durumdan çok sıkılmıştır. Buna bir son vermek için bir planı vardır. Kahraman Atina’da hastalanır, şekeri çıkar. Bir an için Niko’nun gözünün önüne Kahraman’ın fenalaştığı bir görüntü gelir ve ilacın yerini hatırlar. Nazlı, Niko’nun yolunu gözler. Atina’dan gelirken babasının Niko’yu da beraberinde getireceğini düşünür. Fakat Kahraman arayıp Niko’nun gelmeyeceğini İstanbul’a yalnız döneceğini söyler.
offffffffff offffffffffffff yaaaaaaa niko niye dönmüyo ya çıldıcam merak ediyorum bir dahaki bölümde ne olcak.

__SEYMEN__
27-09-06, 19:40
ya onlar ayrılmazlar da işin içine keşke aileler karışmasaydı onalr işi çok karıştırıyorlar

aylince
27-09-06, 19:45
arkadaşlar niko kırgındı bu anlaşılıyordu zaten.bu ozetten ben de belki daha fazla ayrı kalabilirler derdim.ama biliyoruz nehir ve ozgur dizi için once bodruma oradan da simiye gidiyorlar.bu sahneler guzel olacaktır bence.onların aşkı efsane.efsane devam ediyor:)

tuğba filiz
27-09-06, 19:49
evet niko çok kırgındı bu acayip belli oldu nazlı 'sen hafızanı kaybettin ben sevgilimi kaybettim' diyince ona yetmediğini düşündü çok üzüldü ama simi ye gideceklerine göre harika sahneler bekliyo bizi zaten onların bütün sahneleri güzel bu kırgınlığı fazla uzatmazlar heralde

27-09-06, 22:33
offf Ya Offf..hiç Bişi Düzelmiyor Ya..ayrilmazlarr Olmaz Sanmiyorum Olamaz Ya..

Rabish
27-09-06, 22:47
Guzel bir bolum bizi bekliyor :)
Eminim yine cok gulup , huzunlenip , ayilip bayilicaz =)
Detayli ozet yorumunu daha sonra yapicam.
Yanliz bir seye hem uzulup hem guldum : Niko hatirlaya hatirlaya Kahramanin fenaliklarini mi hatirladi ? :):icon_cry:
Alem bu senaristler yaa ..

tuğba filiz
27-09-06, 23:43
Yanliz bir seye hem uzulup hem guldum : Niko hatirlaya hatirlaya Kahramanin fenaliklarini mi hatirladi ? :):icon_cry:

evet ya başka hatırlıyck bişi yok sanki nalzıyla ilgili bişi hatırlasa

28-09-06, 00:10
harbi ya yemin ederim bende onu dicektim hatırlaya hatırlaya ilacın yerini hatırladı:img-grin2 :img-grin2 çok gülücez,ağlıcaz yine dediğin gibi bomba bi bölüm bekliyor bizi:img-polic

hala
28-09-06, 10:29
Bu bölümde kesinlikle Niko hatırlıyor.Bence Kahraman Niko Atina kalıyor gelmiyor diyo nazlıya ama bir sürpriz kokusu alıyorum.Birlikde dönecekler.

gsozgur
28-09-06, 12:06
Bencede sürpriz yapıp haber vermeden geri dönecek gibi çünkü fragmanda evde Ege'ye sarılıyordu. Herzamanki gibi çok güzel bir bölüm olacak inşallah.

tuğba filiz
28-09-06, 12:22
Bu bölümde kesinlikle Niko hatırlıyor.Bence Kahraman Niko Atina kalıyor gelmiyor diyo nazlıya ama bir sürpriz kokusu alıyorum.Birlikde dönecekler.

bence de geri gelicek nazlı babasıyla telefonda konuşurken nikonun gelmeyeceğini öğrenince üzülcek ve sancısı başlıycak ama niko dönücek kahramanla çünkü egeyle sarılıyo

özgür_fanatiği
28-09-06, 13:09
bence hatırlayamıyacak...hemen hatırlayamaz ki abarttınız hemen hatırlayacak diye bişi yok ki...zaten tedavi icin gitti atina'ya hatırlaması cok sacma olur...

tuğba filiz
28-09-06, 15:59
bence hatırlayamıyacak...hemen hatırlayamaz ki abarttınız hemen hatırlayacak diye bişi yok ki...zaten tedavi icin gitti atina'ya hatırlaması cok sacma olur...

ya bizimki sadece ihtimal:icon_cry:

28-09-06, 16:32
hemen hatırlıcaını sanmıorum bende malesef hemen yapmazlar bunu..ama gelicek atina'dan bence bu bölüm sürpriz falan yapıcak gibime gelio

_duygucuk_
28-09-06, 16:48
çok yakında gelir inaşallah hafızası :):)zaten fazla uzun sürmez umarım ve nazlı ile niko mutlu olurlar artık:):)

aylince
28-09-06, 19:40
arkadaşlar bence de hatırlayabilir.ve niko donuyor galiba nazlısına:)

Rabish
28-09-06, 20:18
Arkadaslar yazilarinizdan bal damliyor resmen :)
Bir supriz olasiligi var mi acaba ?
Ya bence Niko bu kadar cabuk hatirlamaz , imkansiz ya ..
Biraz daha oyalarlar bence.

28-09-06, 20:45
bende öle düşünüyorum hemen hatırlamıcak ama aklı nazlı ve ege'de biliyorsunuz..o yüzden bir sürpriz söz konusu olabilir ege'ye sarıldığı bi sahne var sanırımm

yrnı sabırsızlıkla bekliyorumm

tuğba filiz
28-09-06, 23:09
bende öle düşünüyorum hemen hatırlamıcak ama aklı nazlı ve ege'de biliyorsunuz..o yüzden bir sürpriz söz konusu olabilir ege'ye sarıldığı bi sahne var sanırımm

yrnı sabırsızlıkla bekliyorumm

ya belki hemen hatırlamayabilir ama kahramanla birlikte dönücek süpriz yapıcak çünkü egeye sarılıyo fragmanda

28-09-06, 23:12
ya belki hemen hatırlamayabilir ama kahramanla birlikte dönücek süpriz yapıcak çünkü egeye sarılıyo fragmanda
bende böle düşünüyorum olabilir evet ;)

ünall
29-09-06, 12:05
alın bu haftanın ozetı belkı yazan olmustur uyarısn hemen sılerım

Nazlı ile Niko ayrılıyor

29-09-06, 12:28
eklenmişti canım :img-grin2

sumisali
29-09-06, 12:44
bencede dönücek kahramanla yada başka türlü yani mutlaka gelicek çünkü fragmanda egeyle birlikte gözüküyor...

özgür_fanatiği
29-09-06, 12:57
alın bu haftanın ozetı belkı yazan olmustur uyarısn hemen sılerım

Nazlı ile Niko ayrılıyor

arkadaşlar siz o kadar cok ayrılmıyacak dediniz ama ayrılıyorlar işte
Nazlı ile Niko ayrılıyor yazıyor özette..

*özgürkız*
29-09-06, 15:43
Evet kahraman nikoyu getiremiyo....ooooofff

KOMİK
29-09-06, 16:37
ama ege yi nasıl kucaklıyoır ypoksa hayl jmi görüyor belkide nazlı doğum yapınca gelecek....

dFKto
29-09-06, 16:38
ATV ve show tv adeta kumpas kurmuşlar. Yabancı Damat'tan öyle korkuyorlar ki tekrarların raitinglerini gördükçe sadece prime time 1 yani yabancı damatın yayın saatine en çok iş yapan yapımlarını getiriyorlar. Atv çok izlenen Sıla dizisini ve show tv çarkıfeleki koymuş. Oysa prime time 2de yayınlanan dizilerin karşısına film ya da dizi tekrarı koymuşlar iki kanal da. O diziler elbette ki daha şanslı raiting toplama açısından.

_duygucuk_
29-09-06, 16:43
niko geliyor mu belki bölüm sonunda bir süpriz olur gelir çünkü oğluna sarılı bir de şu var çocuk başka bir çocukta olablilir yabancı damat tan korkuyorlar kesin :):)

özgür_fanatiği
29-09-06, 21:29
ÖZGÜRÜM süperdi ya, coook güzl bakıyor "DENİZ GÖZLERİYLE"kırmızı we mawi cook yakışıyor ÖZGÜRÜME...:love05:

KOMİK
29-09-06, 21:33
ya süperdi bu bölüm çok duygulu dah da güsel bölümler olur umarım

_duygucuk_
29-09-06, 21:34
yine süper bir bölümdü nazlı ile nikonun romantik sahneleri daha çok olsun :):)

defneee
29-09-06, 21:35
çok güzeldi yaa hayranlıkla izledim ama sanki biraz kısa sürdü yada bana öyle geldi nehir,özgür,feride,kahraman,nazire,ruşen süperlerdi valla hele nazira eb çok gözüme çarpan karakterdi bu bölümde muhteşemdi nehir ve özgür pek yoktu sanki

Ms.Alabora
29-09-06, 21:35
ya 10 dan sonra bitmez miydi.
hicbisey analmadım 1 saat kdr sürdü anormal değil mi ya???
ne zmn basladı ne zaman bitti cok az sürdü yoksa bana mı öyle geldi ama 10 dan sonra btmesi gerekiodu:(

defneee
29-09-06, 21:37
19.55 te falan başladı galiba erkendende bitti bana kısa sürdü gibi geldi öyle olmuş heralde

aylince
çok guzeldi superdi.niko ve nazlı sahneleriyle dolu doluydu.herşey superdi:)

nazlının ailesini aramayışı ve feride-kahramanın nazlının yanına gelmesi çok duygusaldı.nazlı-feride konuşmaları çok tatlıydı:)

nikonun nazlı arayınca gozlerinin parlaması ve hiçbirşeyi hatırlamasa da nazlıyı sevmesi ve deger vermesi çok guzeldi:)

nazlının nikoyu nikonun nazlıyı duşunmesi ve birbirimizi kırdık demeleri çok duygusaldı

niko-kahraman konuşmaları ve nikonun kahramana yardımı çok duygusaldı.niko onu uzen şeyleri hatırlıyor digerlerini hatırlamıyor

kahraman nikoyla dondu superdi.nikonun bavuluyla "iyi olacaksam karımın yanında iyi olayım" deyişi superdi.niko bu ya cnmm super niko

ve niko-nazlı buluşması muhteşemdi.bakışalr konuştu.nazlının gozlerinin dolması çok duygusaldı.ve çok tatlı sarıldılar.herşey çok guzeldi.niko da hatırlasa daha da guzel olacak tabi.niko hatırlasın:)

tuğba filiz
harika bi bölümdü niko nazlıyı nazlı nikoyu düşünüyo çok tatlılardı niko resimlere bakarken nasıl ağladı ikidebir beni sormadı mı diye söylenip durdu nazlı da çok üzüldü geldiğinde nasıl da sarıldılar çok şekerlerdi yaaaaaa

KOMİK
29-09-06, 21:40
bu gün dizimiz erken başlayıp erken bitti daha iyi oldu burda yorum yapamk için daha fazla zamanımız kaldı :):):)

defneee
29-09-06, 21:42
evet nikonun bavulunu alıp iyi olacaksam karımın yanında olayım dedi ya çok güzeldi orası
sonra niko resimlere bakarken gözleri falan dolu duygulandım o kısımlarda
feride,nazire ve ruşen yine güldürdü beni çok tatlılar ya kadirin yanında şarkı falan söylüyodu ya ayselle konuştuktan sonra
bide nazirenin bilardo salonundaki hali çok şirindi ya koptum valla

_duygucuk_
29-09-06, 21:44
bugün dizinin süresi mi azdı hem reklam boldu görüntü sahnesi azdı bana göre ama sakin bir bölümdü nikonun ağlamsı karısının ve çocuğunun yanına dönmesi çok güzeldi:):)

Ms.Alabora
29-09-06, 21:45
bana da az geldi ya cok cabuk bitti:(
19:55 te her zmaanki gibi saatinde baslayan bi dizi görülmedi:(

aylince
29-09-06, 21:47
biraz once başladı dizi ondan daha once bitti.rating meselesi bence bunu ayarlamak için yaptılar.bizim dizimiz super ya super muhteşemdi.herşey çok guzeldi:)

defneee
29-09-06, 21:47
normalde 3 kere reklam oluıyo özet dışında bu sefer 2 reklam oldu sonrada sonunu verdiler yanlış hatırlamıyosam bendev çok şaşırdım normalde 20:10da falan başlıyodu özetide kısa verdiler gibi geldi bana

özgür_fanatiği
29-09-06, 21:53
bence ÖZGÜR'ÜN geri dönmesi sacma oldu, :icon_evil ... zaten atina'ya tedawi icin gitti neden geri döndü ki ya, sacma oldu...

Nazli_Niko 4eve
29-09-06, 21:53
Ben bu bölümden pek bisey anlamadim, misafirler vardi.Ama baktim nerdeyse bütü bölüme.
Baktigim sahneler süperdi yaaaa. Niko resimlere bakarken gözlerinin dolmasi, Sonra bavuluyla bende istanbula geliyorum demesi. Anteodekiler herzamankigibi cok komiklerdi.

Birdahaki haftayi nasil beklicez yaaa!!!

aylince
29-09-06, 21:54
arkadaşlar geçen sefer sıla geçmiş ya bizi bence ondan yaptılar.rating meselesi.ben diger dizileri bilmem de bu dizi muhteşem.hiç bitmesin hep devam etsin.aşkı boyle guzel anlatan ikiliyi bulmuşlar hep devam etsin..:)

Boojoo
29-09-06, 21:56
niko döndüğünde nazlının bakışları çok donuk geldi bana. daa mutlu olmalıydı bnce, gözlerinin içi gülmeliydi. niye döndün der gbi baktı sanki.

aylince
niko-nazlı aşkı efsane aşk.aşıklar ayrı kalır mı ya.niko bile ne guzel soyledi "iyi olacaksam karımın yanında olayım" diye bence çok guzeldi nikonun eve gelmesi ve nazlıya sarılması:)

özocan
herkese ii akşamlarr
Alahım o ne bölümdü öle yaa süpertdi gerçekten bayıldımm ya nazlı niko sahneleri muhteşemdiii
hele nazlının ferideyle konuşuşu "ha anne ben öle mi yapıyorum şimdi abart zaten deyişi " süperdi ya
sonra nazlının yapıcışığı olgunluğpu yani hemen stavro babasını ardaı ve babasının geleceğini söledi ne kadar da büyük olgunluk yaa
sonra ege anllahım yerim bn onu yaa:) ressam olcak bu çocuk ressam:)
nzlının nikoyla konuşurken nasılda
nazlıyla egenin resimlere bakması ve nazlının duygulanması annseinin onu teselli etmesi
we sonundaa nikonun gelmesiiiiiiiiiiiii süperdi ya ne kadarda özlemişler birbirlerini yaa gözlerinden belli valla sarılışları harikaydı
kısaca harika bir bölümdüüüüüüü:)

_duygucuk_
evet bölüm süperdi kahraman falan bağırıp kavga çıkmayınca sakin bir bölüm oldu nazlı ile niko bir kere yanyana geldiler ya az dı yine nazlı niko sahnesi:):)

aylince
29-09-06, 21:57
bence çok guzel baktı nazlı.ikisi de kırgındı birbirine.yine de gozleri doldu.çok mutluydu nazlı:)

tuğba filiz
29-09-06, 21:58
bence ÖZGÜR'ÜN geri dönmesi sacma oldu, :icon_evil ... zaten atina'ya tedawi icin gitti neden geri döndü ki ya, sacma oldu...

valla bence dönmesi harika oldu hafta içi o kadar kendimi yırttım süpriz yapcak diye sonuçta aşk dolu bir hikaye anlatılıyo dönmesi harika oldu nasılda sarıldı karısına ben iyi olucaksam karımın yanında olmalıyım dedi bayıldım

özocan
29-09-06, 21:59
özgür_fanatiği ya niko döndü çünkü nazlının onu ne kadar çok sevdiğini anladı yani hafızasını yitirmiş olsa bile
ablacım haklıosn yani " ii olacaksam karımın yanında iii olurum " dedi daha ne olsn yaa onlarr süper valla yaaaaa:)
vaklla bence nehir süper baktı sonuçta çok duygulu bir sahneydi yaaa süerdi süperdii:)

defneee
29-09-06, 22:02
ikiside kırgın ayrılmışlardı benimde ilgimi çekti nazlı pek mutlu olmadı gibi görünüyodu ama sevinmiştir yine içten içe kırgında biraz sadece

özgür_fanatiği
29-09-06, 22:07
ozgur fanatigi niko-nazlı aşkı efsane aşk.aşıklar ayrı kalır mı ya.niko bile ne guzel soyledi "iyi olacaksam karımın yanında olayım" diye sen ne diyorsun.yapma boyle nehir-ozgur super yakışıyorlar.sen de yakıştır artık onları:)

neden yakıştıriyim??? bu benim düşüncem sni ilgilendirmez ki... yakıştırıpta ne anlayorsunuz ya hicc hiic anlamış değilim onu bi söylerseniz anlayacam neden yakıştırdığınızı yakıştırıp ta ne anlıyorsunuz ya? lütfen cewaplayın...

aylince
29-09-06, 22:08
tamam ozgur fanatigi mesajımı duzelttim ben oyle demek istemedim ama yine de yanlış anladıysan pardon

neden yakıştırdıgımızı sormuşsun onlar çok yakışıyorlar.bunu artık anlatmayalım herkes anladı bizlerin duygularını bu konuda.biraz yorumlarımıza bakarsan anlarsın:)

özgür_fanatiği
29-09-06, 22:14
sorumun cavabını alamadım ama, yakıştırıpta ne anlıyorsunuz? eden yakıştırıyorsunuz aylince tek sana söylemiyorum bütün yakıştıranlara söylüyorum merak ettim de çinkü;bana bu tarz yakıştırmalar sacma geliyorda..

aylince
29-09-06, 22:14
nazlının telefonda nikoya "seni ozledim" deyişi çok guzeldi.niko da "sizi ozledim" dedi o da talıydı.egeyi ve kızımı op diyor:)

özocan
29-09-06, 22:16
özgür_fanatiği sormuşsn ya ondan cevaplıom seviyoruz yakıştırıyoruz artık bizi forumdkailer bile biliyor forumdaki yorumlarımıza bak isetrsn
ayy ben ide nazire sahnelerine koptumm yaa süperdii bilardo oynayışı falan
hele bide kadir ayselede taktı yaa allhm yaa "hayırlı akşamlar aysel" mesajı süperdii yaa öldm gülmektenn
bide böle nazlı diyince nikonun gözleri ışıl ışıl oluo nşko diyincede nazlının gözleri ışıl ışıl oluo yaa süper onlar yaa aşk işte bu yanii yaa :)

*özgürkız*
29-09-06, 22:16
Çok tatlılardı ya birşeye de çok sevindim geçen sene çok beklemiştim olmamıştı bu yıl evlilik yıldönümlerini kutluyacaklar + resim çeken var mı?

aylince
29-09-06, 22:18
ayy kadirle aysele çok guldum ya çok komiklerdi.kadir bu kızı çok sevdi bence:)

*özgürkız*
29-09-06, 22:20
sorumun cavabını alamadım ama, yakıştırıpta ne anlıyorsunuz? eden yakıştırıyorsunuz aylince tek sana söylemiyorum bütün yakıştıranlara söylüyorum merak ettim de çinkü;bana bu tarz yakıştırmalar sacma geliyorda..
Bir dizi izliyoruz değil mi onlarda iki aşığı oynuyorlar ve çok iyi oynuyorlar ekrandada ikisi birlikte çok iyi duruyorlar.Yakışıyorlar birlikte o ekrana...

KOMİK
29-09-06, 22:21
O kız da sanki kadir e yaralar açacak onunda bir yüzü gülmedi

*özgürkız*
29-09-06, 22:23
ayy kadirle aysele çok guldum ya çok komiklerdi.kadir bu kızı çok sevdi bence:)
Ayran gönüllü ya ''ocakta yemeği varmış''dedi ya mütişti.Nezire ile Feride çok komiklerdi.

Billush
29-09-06, 22:23
Ya Niko'nun "Düzeleceksem karımın yanında düzelirim." demesine bayıldım.Çok şekerdi.Nazlı Stavro'yu arayıp,telefon kapandığında Niko'nun "Kapattı mı?" diye sorup,kendisiyle konuşmasını umut etmesi çok güzeldi.
Bizde bir ara elektirik gitti.Bölüm zaten kısaydı 20 dakikasını izleyemedim:(Niko'nun Kahraman'ın krizi sırasında ne yaptığını göremedim:(
Anlatır mısınız lütfen?

_duygucuk_
29-09-06, 22:24
nazlı ile niko haftaya daha çok romantik olacak gibi geldi bana :)kadir bu sefer gülecek gibi hadi bakalım nazirenin kızları yok hiç ortada :(mustafa cana yazık oldu:(

britneysinem
29-09-06, 22:25
bencede yaa kadir bir gülmedi yaa

aylince
29-09-06, 22:25
yok bence bu kız mutlu edecek gibi kadiri.biraz komik biri ama yine de eglenceli.kadir sevdi.yazık mutlu olsun kadir ya:)

ege daha alışamamış bence.diger bebek superdi ya o ne sevgi dolu hallerdi oyle.nazlıyla da nikoyla da arası superdi.bu da çok tatlı.tabi yaşça daha buyuk oldugu için sonra alışır.adı da ege çok tatlı:)

*özgürkız*
29-09-06, 22:26
O kız da sanki kadir e yaralar açacak onunda bir yüzü gülmedi
Yok be Çisem oda yara açarsa atsın kendini bir yerlerden yazık çocuk terk edilenlerin efendisi oldu zaten....diyo ya bu Türk Kızlar ne iyi oluyo diyeAyy yazıktır onada

KOMİK
Ya Niko'nun "Düzeleceksem karımın yanında düzelirim." demesine bayıldım.Çok şekerdi.Nazlı Stavro'yu arayıp,telefon kapandığında Niko'nun "Kapattı mı?" diye sorup,kendisiyle konuşmasını umut etmesi çok güzeldi.
Bizde bir ara elektirik gitti.Bölüm zaten kısaydı 20 dakikasını izleyemedim:(Niko'nun Kahraman'ın krizi sırasında ne yaptığını göremedim:(
Anlatır mısınız lütfen?
Nik nun gözünün önünde Kahraman oınlar Gaziantep tekerl odalarına gittiği zaman bayılmıştı ya o an gelsi ondan hatırladı Niko Mucize gibi bişey ya :):):)

britneysinem
Anlatır mısınız lütfen?

billurcum canım o sırada kahramanın daha önceki bayılmaları karekare aklına geldi o sırada kahramanın cebinden ilaçları çıkarıp içirdi kahramanda düzeldi yani niko yavaş yavaş hatırlamaya başkıyo

_duygucuk_
29-09-06, 22:27
o sırada niko garsonadan siparişleri getirip koymasına yardımcı oluyordu sonra kahramanın bayıldığını ördü yunanaca yardım edin doktor diye söyledi daha sonra stavroların odasında nazlının odasında basıldıktan sonra bayılamasını hatırladı ve ilaca gitti aldı ceketin iç cebinden masaya döktü ilaçları bir tanesini suyla içirid işte böyle billurcum:):)

KOMİK
29-09-06, 22:27
Yok be Çisem oda yara açarsa atsın kendini bir yerlerden yazık çocuk terk edilenlerin efendisi oldu zaten....diyo ya bu Türk Kızlar ne iyi oluyo diyeAyy yazıktır onada
Evet galibsa o hem şıpsevdi hem de kendine uygun olup olmadığını nanlayamöıyor

*özgürkız*
29-09-06, 22:28
Anlatır mısınız lütfen?
Kahraman konuştu baya Niko ile zaten oruçluydu Niko garson ile ilgileniyordu bir baktı kahraman fenalaşmış baba diye bağırdı kalktı yanına gitti doktor falan dedi sonra aynı balkondan düşüşünü hatırlması gibi Kahraman'ın diğer krizleri aklına geldi heme ceketin cebinden ilacı çıkarttı su istedi.

britneysinem
29-09-06, 22:29
sonunda nikonun sevdiğimin yanında iyileşicem demesine çok sevindim çok güzeldi dizimiz eski haline dönüyo galiba

özocan
29-09-06, 22:29
Anlatır mısınız lütfen?
cnm tabiki anlatırızz:)
ilk önce ne yapacağını bilemedi sonra hatırladı kahramanıon daha ö-nce böle hastalandığını hemen kahramanın ceketinin içinden ilaçlarını çıkardı içirdi faln hatırladı yani bişiler cnm:)
haftaya umarım romantik nazlı niko sahneleri görğvcez süperdii yaa
evrty katılıyotrum size kadirinde bi yüzü güledi gitt yaa yazık valla:(

*özgürkız*
29-09-06, 22:32
Billur birşey sordun birsürü kişi açıkladı ayy ne güzel özgürlük nehri böyle birşey işte
egede etrafta gezip duruyordu çok tatlı ya...

KOMİK
29-09-06, 22:34
Evet çok tatlı artık onun simide yazıt-yor başta rrsim yapması falan çok şeker bir çocuk

britneysinem
29-09-06, 22:35
evet ege zaten allahım minik minik bıdı bıdı geziyo ortada ya daha karar vermediler dimi kızım adını

*özgürkız*
29-09-06, 22:36
Hani çekim dışı diye düşündüğümüz mutlu bir fotoları vardı herhalde o gerçek olucak çekim dışı değildir inş. doğumdan sonra fln

KOMİK
29-09-06, 22:38
galiab o fotolar sırasıyla çıkıor ya ne güsel yine skisi gibi olurlarsa :):):)

Güneş-07
29-09-06, 22:39
süper bir bölümde ya..muhteşemdi
nico ve nazlı ile bende ağladım ya...
niconun resimere bakarak ağlaması nazlıyı düşünmesi nazlının nicoyu düşünerek ağlamsı birbirlerini gördüklerinde bakışları ve sarılışları çok ama çok güüzeldi..brova nehir ve özgüre tabi diğerleride muhteşemdi kahraman nazire feride çok güldürdüler yaw bence gelecek bölüm romantik olacak ve umarım bu haftaki gibi kısa sürmez...

KOMİK
29-09-06, 22:40
süper bir bölümde ya..muhteşemdi
nico ve nazlı ile bende ağladım ya...
niconun resimere bakarak ağlaması nazlıyı düşünmesi nazlının nicoyu düşünerek ağlamsı birbirlerini gördüklerinde bakışları ve sarılışları çok ama çok güüzeldi..brova nehir ve özgüre tabi diğerleride muhteşemdi kahraman nazire feride çok güldürdüler yaw bence gelecek bölüm romantik olacak ve umarım bu haftaki gibi kısa sürmez...
umarım ya bu arada hoşgeldin

aylince
29-09-06, 22:43
fotolarına bakması çok duygusaldı her foto çok tatlıydı:)

aylince
29-09-06, 22:46
http://img501.imageshack.us/img501/8742/nehirozgur5ys3.jpg

bu sahneyi soruyorsunuz galiba bence burada nazlı hamile sanırım bu sahne geçti arkadaşlar.bu foto çekim dışı ozel foto.bu kıyafetleri geçen bolumde vardı.fotoyu siyah-beyaz yaptım.aşk hikayesi:)

ama yine aynı kıyafetleriyle sahneleri varsa bilemem:)

*özgürkız*
29-09-06, 22:51
ablam kıyafetlere kadar biliyo maaşallah bende tekrar bölümlerde Nehir'i görüyorum aaa diyorum bu kıyafetiyle bir resmi vardı sitede....:)

özocan
29-09-06, 22:52
süper foto evt ya bu sahneler geçti yaa ama foro harikaa yaa niko fotolar bakarken ağladı yaa onun içinde çok zor gerçektn yaa
güneş-07 yorumun ççok güzel haklsın ya hoşgeldn aramıza:):)
ablacım aşk hikayesi gerçekten nlarınki süpersn valla

_duygucuk_
29-09-06, 22:54
süper bir bölümdü çoğu resim daha önce hiç görmediğimizdi :):)ama bölüm çok güzeldi:):)

sarp_manyagi
29-09-06, 22:54
ya biri bana ne olduğunu anlatabilir mi son bölümde ben izleyemedim off ya lütfen nikonunn hafızası yerine geldi mi

aylince
29-09-06, 22:56
gokcecim ben boyle detaycıyımdır cnmm:)

fotolar çok tatlıydı ya ben fotoları çok sevdim bize verseler dedim:) nikonun baktıgı bir nazlı fotosu vardı ay tatlışş ya çok tatlıydı:)

Güneş-07
29-09-06, 22:56
hoşbulduk arkadşlar yorumumu beğendiğiniz için teşekkürler sizinkilerde çok güzeldi ya resim çeken yok mu bu arada şöle bi baksak...

aylince
29-09-06, 22:58
guneşcim fotolar rabish arkadaşımızdan gelir ama yok bilmiyoruz cnmm.çekerse ekler zaten rabishcim:)

KOMİK
29-09-06, 22:59
ewet ya resim çekilse artık bisde awatar imza falan tyapsak

aylince
29-09-06, 23:00
feride nazlıya "sen beşik guzeliydin" dedi.çok tatlıydı ya:)

KOMİK
29-09-06, 23:02
evet kara bbir kız doğdu dedi bebeklik fotosu olarak gösterselrdi keşike merakettim şimdi:):):) acab onun kızı nasıl olacak ???? :D

özocan
29-09-06, 23:03
evtt ya nikonun baktığı resimler harikaydıı yaa nazlıyla egenin fotosu falan süperdi yani
fotolar rabishciğimzden yada zerobnze dene gelr ya gelir fotolar
syy süğper bi bölüdüü ya bak bak doyamam bn yani bu bölüme:):):)):

_duygucuk_
29-09-06, 23:05
nazlı nın durgunluğu çok güzeldi çünküaklı nikodaydı bölümdü kısa ve özdü valla::):)

aylince
29-09-06, 23:07
evet ozlemcim bir de zerone dan gelir.cnmm buşracıgımız nasıl unuturum ya.rabish ve zerone superler bu konuda:)

nazlının telefonda nikoya "seni ozledim" demesi çok guzeldi.telefonda boyleler aşkı super anlatıyorlar.yanyana gelince muhteşem oluyorlar:)