Tüm Versiyonu Göster : Yabancı Damat- Bölüm Yorumları/1
Sayfalar :
1
2
3
4
5
6
7
[
8]
9
10
tuğba filiz
08-10-06, 13:39
dün bütün gece bekledim ama yayınlamadılar ilk defa böle bişi oldu o kadar da bekledik lebis_tr nazlıyla niko simide alışveriş yaparken nazlı biraz kötü oldu niko da doğum olabilir diye bodruma gitmek istedi yolda sancı tuttu hemen ferideyi aradılar bodruma daha 5 saat var bakalım nolcak
_duygucuk_
08-10-06, 14:16
inşallah haberlerden önce veririler gece vermediler mahrum olduk tekrarından:):)süper bi bölümdü :):)
dün bütün gece bekledim ama yayınlamadılar ilk defa böle bişi oldu o kadar da bekledik lebis_tr nazlıyla niko simide alışveriş yaparken nazlı biraz kötü oldu niko da doğum olabilir diye bodruma gitmek istedi yolda sancı tuttu hemen ferideyi aradılar bodruma daha 5 saat var bakalım nolcak
harika şu tekrarı verseler keşke
reytinkler güzel ilk 3teyiz...
yabancıdamat.org açılmıo arkiler bir bilgisi olan var mı...
ewet açılmıo galiba herkes açamıor
dünde açılmıodu:fighting2 .72. bölümü nasıl izleyebiliriz bida ya?videolardaki açılmıo....
Nazli_Niko 4eve
08-10-06, 22:46
ben videolar bölümünde indirdim bende acildi!
free_spirit
09-10-06, 02:18
www.yabancidamat.tv deneyin
free_spirit
09-10-06, 02:21
valla arkadaslar ben ilk sefer saatinde izlemdim yabanci damati cunku silayi izledim ama ben londra da yasiyorum ve gece haberlerinden sonra tekrarini verdi orda izledim belki turkiyede vermedi ama cok guzel bi bolum du haftaya kacirmam.
dün gece sırf onun için uyumadım bekledim arka sokakları verdi ardından ıhlamurlar altındayı verdi şimdi yabancı damatı veir herhalde dedim ama gümüş başladı bende kapattım...yani dün yayınlanmadı...
_duygucuk_
09-10-06, 15:49
galiba euro d de verdiler keşek yine verseler süper bir bölümdü:):)
Nazli_Niko 4eve
09-10-06, 17:18
Euro d de cuma gecesi tekrarini verdiler, onuda hep veriyolar:) :) :) :) :) :)
ben videolar bölümünde indirdim bende acildi!
nası açtın?bende uygun programı bulmaya çalışıo tabii ordanda ben açamıorum....:(
free_spirit
09-10-06, 17:59
evet euro de veriryor benim gibi yurtdisinda yasanyanlar icin izleme firsati oluyor cok guzel bolum du bu hafta kacirmam
özgür silis
09-10-06, 22:21
arkadaşlar anlamıyorum neden yabancı damatın tekarrını vermiyolar yada verince geçe geç saatte yayınlanıyo? bakıyorumda bazı dizlerin sürekli tekrarları var ve erken gösteriliyo açıkçası bukadar izlenen bi dizinin bu durumda olması bence hoş değil öbür türlü izliyici kitleside gelişir sizce doğru değilmi?
tuğba filiz
09-10-06, 22:28
arkadaşlar anlamıyorum neden yabancı damatın tekarrını vermiyolar yada verince geçe geç saatte yayınlanıyo? bakıyorumda bazı dizlerin sürekli tekrarları var ve erken gösteriliyo açıkçası bukadar izlenen bi dizinin bu durumda olması bence hoş değil öbür türlü izliyici kitleside gelişir sizce doğru değilmi?
bencede verirlerse daha çok izleyen olur zaten iyi bi kitlesi var
Nazli_Niko 4eve
10-10-06, 11:10
nası açtın?bende uygun programı bulmaya çalışıo tabii ordanda ben açamıorum....:(
Ben herzaman indirdigim gibi yaptim.
Sifre fln da istemiyo, ama hepsini indirip acman lazim.
Nazli_Niko 4eve
10-10-06, 11:11
Ben fragmnai gördüm. Komik bi bölüme benziyo.Nazli ve niko antepe gelmisler.
***merve***
10-10-06, 11:16
3 sezondur izleyip acaip keyif aldıım tek dizi....
Böle bi kadro kolay kolay toplanmas herkes muhteşemmm
Ben fragmnai gördüm. Komik bi bölüme benziyo.Nazli ve niko antepe gelmisler.
ya biraz anlatsana nasıldı ne zaman gördün
Nazli_Niko 4eve
10-10-06, 11:43
Ben bu sabah iki kere gördüm, birkactane resim cektim telefonla ama pc ye geciremiyorum simdi(olmuyo)
Nazli dogumu yaptiktan sonraydi galiba, niko yaninda yatiyodu(teknede) kucaklarinda aliba bebek vardi. Nazli nin gözyaclari akiyodu.
Kahramanlar fln antepde seviniyodu.
Nazli ve Niko antepe gelmis. Galiba kiza mevlid okuyolardi.
Fragmanin sonundada feride galiba telefonda nazliyla nikoya anlatiyodu nasil yapacaklarini. Feride coooooook komikti. Anlatim derken kendisi doguruyomus gibiyidi.
Komik bu bölüme benziyodu!
Nazli_Niko 4eve
10-10-06, 12:41
çok saol canım
Bisey degil!
free_spirit
10-10-06, 16:22
arkadaslar yeni bolumun bilgilerini koydum bu bolum cok ii olacak
_duygucuk_
10-10-06, 16:30
çok güzel bir bölüm olacak galiba frgmanı yeni bölümüğn bilgisi vermeden oynatmışlar :)bölüm süper olacak galiba :):)
ya fragmanı görsek bir ne ne güsel olurdu zaten süper bir bölüm ama ben hala fragmanı görmüş değilim :):):):)
Ay az evvel fragmanı inanamadım ya Niko doğurtmuş ya Nazlı'yı:(
Nazlı kan ter içinde kalmış yanında yatan Niko'ya şefkatli ama yorgun bakıyor.
Gaziantep'te yine baklavacı dükkanında bilindik olaylar var.
Feride Nazlı'ya nasıl ıkınması gerektiğini anlatıyor bütün aile ona bakıyor :D
Nazlı ve Niko Gaziantep'e gelmişler.Nazlı'nın başında kırmızı kurdela,yanında Niko,kucağunda kızları ve Efe :DAile saadeti budur ya :D
_duygucuk_
10-10-06, 19:05
bende gördüm fragmanı niko kendi çocuğunu kendi doğurtuyor:):)
bebek nazlı gibi kara bişey ama çok şeker nazlı nın gözlerinden yaş boşalıyor çok süper ya niko kzıına bakıyor galiba orda::):)
yine gaziantepe geliyorlar egenin doğumunda olduğu gibi:):)süper olacak bölüm süper:):)
tuğba filiz
10-10-06, 19:23
fragman süper olmuş canım ya niko kendi doğurtmuş nazlı da doğumdan sonra nasıl ağlıyodu süper ya niko kan ter içinde kalmış feride nasıl ıkınması gerektiğini anlatıyo nazlıya
Ay özeti okudum da demek Niko iyileşmeye başlıyor.Çok sevindim gerçekten artık en geç 3 bölüm içinde iyileşir.Ya inşallah uzatmak için yine Esma gibi bir tip(mesela Nazlı'ya aşık bir erkek) girmez dizimize :(
:img-grin2 ayy fragmanı gördüm yeni bebiş çok tatlı maşallah yıne guzel ve komik bir bölüm bizi beklıor sanırım çok merak edıyorum nazlı ve niko bebişin adını ne koyacak acaba:img-grin2 yıne egenın ismını koyma aşamasındaki kargaşa bu bebektede yaşanacak sanırım
Ay yine çekilmez o kargaşa :)
En iyisini yapmışlar kendileri bir isime karar vermekle.Bence mutlaka çok anlamlı bir isim olacak biz de nasıl düşünemedik bunu diyeceğiz :)
acaba isim ne olacak???? deniz olabilir büyük ihtimal :img-grin2
Fragmanı izledim yine bilindik abuk subuk fragmanladan biriydi aradan bir iki Nazlı-Niko sahnesi cımbızlanıyor işte..ama o sahnelerde çok güzeldi yaa..
Kıyamam Nikoma,ter kan içinde bebeğini doğurtuyor Nazlı gözyaşları içinde ama mutluluk ve rahatlama gözyaşları çok güzel bir sahneydi.Ne güzel bir şey bir karı koca için o özel anı birlikte yaşamak,paylaşımın son noktası daha büyük bir paylaşım varmıdır.Niko ve Nazlı korkuyu,acıyı,heyecanı,paniği,sancıları,teri beraber yaşayıp minik yavrularını dünyaya getiriyorlar..harika sahneler olacak sabırsızlıkla cumayı bekliyeceğim..
Eylem sana katılıyorum.Eğer dizinin daha fazla izlenmesini istiyorlarsa Fragmana biraz önem vermeleri gerekir.Şimdiye kadarkı tüm fragmanlarda görüntü ve gürültü kirliliği var .
Burada yazılanları okuyorlarsa şayet biraz çiddiye alsalar iyi olur
Eylem sana katılıyorum.Eğer dizinin daha fazla izlenmesini istiyorlarsa Fragmana biraz önem vermeleri gerekir.Şimdiye kadarkı tüm fragmanlarda görüntü ve gürültü kirliliği var .
Burada yazılanları okuyorlarsa şayet biraz çiddiye alsalar iyi olur
Asla okuduklarını zannettmiyorum hala,okuyorlarsada zerre kadar kaale almıyorlar.Bu forumlarda hepimiz yırtınıyoruz niko-nazlı sahneleri,anlamlı fragman diye ama hiç bir şey değişmiyor:fighting2 değişmezde böyle geldi böyle gidecek.73 bölümdür sadece bir kez duygusal ve anlamlı fragman yapmışlardı ege'nin kaçırıldığı bölüm sonrasında onun dışındakiler hep harala gürele.
fragmandaki en güzel sahne feridenin....sahneleriydi gülmekten kırıldım ya...
ayrıca bebekte çok tatlı...
bende merak ettimm ismi ne olucak acaba...
free_spirit
11-10-06, 13:19
acaba isim ne olacak???? deniz olabilir büyük ihtimal :img-grin2
bence de deniz olacak
Nedense hep Türk isimleri düşünülüyor bu çocuğun babası Yunan,unuttunuz galiba?Her iki tarafında mutlu olacağı bir isim olmalı.Eminim Niko ve Nazlı Ege isminde olduğu gibi her iki ülkede de kullanılan bir isim bulacaklardır,başka türlü haksızlık olur.
_duygucuk_
11-10-06, 15:12
bölüm süper olacak yine Yunanlılarda ve Türklerden ortak bir isim bulurlar :)bölüm yine çok güzel olacak:):)
şu fragman bi türlü denk gelmedi çeken falan varmı
Sanırım çeken yok.Zaten sık sık gösteriyorlar.Ben sadece 2 kez denk geldim ama yetmedi tabi :)
İsim konusunda pek bir şey diyemiyorum pek hem Türk hem Yunan adı bilmediğimden...Babasıyla annesi ona güzel bir ad bulacaklardır :D
_duygucuk_
11-10-06, 19:09
evet güzel bir isim bulurlar nazlı çok şeker kızı onun gibi kara çok şeker bölüm süper yine:):):)
Ya eğer adını Deniz koyarlarsa Ege Deniz olacak :DSüper uyumlu olur iki kardeşin adı hem çok da güzel olabilir :)
_duygucuk_
11-10-06, 20:05
deniz olabilir bakalım ne olacak??yine uyumlu bişey bulurlar :)çocuki ismi nasıl tartşılacak yine çok matrak olacak:):)
deniz olabilir bakalım ne olacak??yine uyumlu bişey bulurlar :)çocuki ismi nasıl tartşılacak yine çok matrak olacak:):)
Deniz olma ihtimali yuksek , ama Damla ,Su veya Yagmur olursada cok hos olur :img-icecr
Bence su'yla alakali birsey koysunlar ..
şahane bir bölüm bebek çok tatlı nikonunda iyleşmesine ççoookk sevindim güzel bir bölüm bizi bekliyor
ben olsam bebeğe ADASU ismini koyardım .Nedeni ise adadan dönerken denizde doğduğu için Ama çok bilinen bir isim değil o yüzden senaristlerin aklın gelmez
Eh bebek denizin ortasinda doguduguna göre Deniz olur, Deniz, Denise... iki dile de yine uyuyor... zannedersem.
_duygucuk_
12-10-06, 16:53
süper bir bölüm olacak bakalım ne koyacaklar güzel bir isim bulmuşlardır:):):)
arkadaslar dizide yer yer calınan tas plaktan bi şarkı var .yunanca onu ısmını bılen var mı ya nolur yardım edın :))
Yeni bölüme az kaldı,özet de bitti reklamlardan sonra yeni bölümümüz geliyor haydi hayırlısı.Herkese iyi seyirler :)
meryemce84
13-10-06, 21:37
1. çocuk : Mehmet Ege
2.çocuk :Meryem Ada (yaşasın adaşım oldu :) )
Eğer dizi gelecek sezonda devam ederse 3.Çocuğun ismi ne olur acaba?
özgür_fanatiği
13-10-06, 21:46
cok güzel bir bölüm, herşey süperdi ama ceyranlar kesildi bazen:icon_evil burda kesildi;özgür feride'yi arıyordu, orda ya off:icon_evil , neyse izliyorum şimdi yine ismini ada koydular burda biri demişti ama kim demişti hatırlamıyorum:img-grin2 ege ada'yı görünce oda ağlıyor:img-grin2 özgür sanki ege'ye daha cok ilgi gösteriyor:img-grin2 süper bi bölüm:img-grin2
tuğba filiz
13-10-06, 21:47
bu gece süperdi nazlı da niko da nasıl ter döktüler doğumda sonradan nikonun hatırlaması nazlının ağlaması çok romantikti bebeğin adı çok hoş eftelya başka bişey isteyince mihriban koyulmasını isteyecek sandım kadir de süperdi valla çok güldüm nazlı niko sahneleri harikaydı bebek te çok şeker
muhteşem bi bölümdü feride ve kahraman nazlı'ya yakalandılar :img-grin2 çok tatlıydı yaa nehirin saçlarını çok beğendim at kuyruğu çok yakışmış prensesimize özgür şaşkındı iki çocukta ağlayınca ne yapcağını şaşırdı garibim:img-grin2 nazirede bayağı kıskanıyo nazlıyı daha çok ilgi görüyolar diye bişey sorcam en sonda ne oldu izlemedim gösterdilermi son reklamı görünce kapattım tvyi ben
ismin ne olacağını tahmin etmiştim ya ada yada deniz olabilirdi ada koydular çok güsel bi isim bebekte çok tatlı yhaaa bişey sorcam belki ilgisiz ama bu ege varya şimdiki hali adı ege uslu acaba ece uslunun oğlu falanmı:img-grin2
ay süperdi bölüm herşey tek kelime süper :):):)
eSmerCiiK_
13-10-06, 22:02
Ayy süper bir bölümdü yaww,, hele Nazli'nin dogum sirasi Feride öbür taraftan: "Derin nefes al" diyip kendini sikmaya basladigi an bittiiimm yaa yerlere yattim resmen gülmekten,, sanki o doguruyor hahaha:img-grin2 :img-grin2
Niko'nun eski haline dönmesine acayip sevindim..
Hele son sahne süperdi,, nazli'nin yatak odasina girdigi an,, ahahaha bakamadi dogru duzgun.. gülmekten öldüm yaa.. Süperdi tek kelimeylee!:img-grin2 :img-haha: :img-nyam:
:img-grin2 :img-grin2 :img-grin2
nasıl baksın kız uygunsuz durumda geldi odaya
Ms.Alabora
13-10-06, 22:12
Süüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüppppppppp pppppppppppppppppppppppperrrrrrrrrrrrrrrrr
bi bölümdü ya..
dediğim gibi niko hatırlar demistimm doğru cıktııı....
süperdi ya rsmler gelicek cok yakında...
özgür_fanatiği
13-10-06, 22:17
muhteşem bi bölümdü feride ve kahraman nazlı'ya yakalandılar :img-grin2 çok tatlıydı yaa nehirin saçlarını çok beğendim at kuyruğu çok yakışmış prensesimize özgür şaşkındı iki çocukta ağlayınca ne yapcağını şaşırdı garibim:img-grin2 nazirede bayağı kıskanıyo nazlıyı daha çok ilgi görüyolar diye bişey sorcam en sonda ne oldu izlemedim gösterdilermi son reklamı görünce kapattım tvyi ben
nazlı, kahraman'ın ve feride'nin yanına bırakınca ege'yi ege'de yatağa çiş yaptı:img-grin2 :img-grin2 :img-grin2 , güldü ve bitti.. ya ege'nin yüzü ekranı kaplayınca fark ettimde;ege özgür'e ne kadar da çok benziyor:img-grin2
çok güzel bir bölümdü bayıldım herzamanki gibi sonuda nico iyileşti nazlımız doğurdu maşallah çok tatlı ada meryem güzel isim koydular çok komik sahnelede vardıya kırıldım resmen ama en güzel sahne nazlının doğum sahnesiydi muhteşemdi....
eSmerCiiK_
13-10-06, 22:18
:img-grin2 :img-grin2 :img-grin2
nasıl baksın kız uygunsuz durumda geldi odaya
ahahaa.. evett..:img-grin2 ama cok komik bir sahneydi,, hele feride yatakta: "kahraman annen bakiyor" dedigi çok komikti ya..:img-haha: Kisacasi süper bir bölüm oldu yine herzamanki gibi.. Nazli ve Niko yine çok basarililardi.. bakalim haftaya ne olacak,,:img-grin2
ya ett harika bi bölümdü ya sonu çok komikti özellikleee :D:D::D
ya ege'nin yüzü ekranı kaplayınca fark ettimde;ege özgür'e ne kadar da çok benziyor:img-grin2
Haklısın canım,Herhalde Özgür'ün oğlu olsa ancak bu kadar benzerdi:img-grin2 Birde Niko'nun kime benzediği belli oldu annesine,babasına,yayasına hiç benzemiyordu vasili dedesine benziyormuş,fotoğraftaki dede niko gibi sarışın beyaz tenliydi:img-grin2
Bu arada Halabebeğin ismi ''Adasu''olabilir diyordu yarısını tutturdu Ada oldu,güzel isim.Güzel bölümdü doğum sahneleri ve Niko'nun hatırladığını anladığı sahneler çok güzeldi.
herşey çok guzeldi.superdi.dizimiz hiç bitmesin:)
herkesi kutluyorum.ozellikle nehir ve ozguru kutluyorum.nehir ozgur sizi çok seviyoruz:)
yhaa ben nazlının doğum sahnesini izleyemedim:icon_cry: o sırada tavaşanım üşümüştü bende hırkaya sarmıştım ona salatalık yediriyodum:img-grin2
ama gerçkten çok güzel bi bölümdü ewt ege özgüre çok benziyo kendi oğlu gibi nazlı çok güzeldi yaa bayıldım kırmız bi elbise vardı üstünde orda çok tatlıydı bide saçını at kuyruğu yapmıştı hani ordada çok şirindi niko hatılradı yaa geçmişi valla çok sevindim ama içimden bi ses yakında yine başlarına bi bela gelcek diyo
gerçekten harika bir bölümdü
tüm ekibi yürekten tebrik ediyorumm her şey ama her şey ksursuzdu tüm yd ekibine yürekten teşkkrler
ablacığımında dediği gibi özellikle nehirle özgürü:)
ayyy allahim müthiş ötesi bir bölümdü gülmekten neredeyse koltuktan düştüm anlatamam oyunculuk dedigin işte böyle olur aglatmak klaydır önemli olan güldürebilmek bence
Ms.Alabora
13-10-06, 23:14
nazlı cok iidi özgür de tabi.
dpğum sahnesi zor-uzun ve co..k basarılıydı yaa resmen ağlıyasım geldi bu kadar olur dedim ya cok duygulandım böyle oyunculuklara sahneye masallah
sadece_ozge
14-10-06, 00:02
ya arkadslar bu yenı bolumlerın haftaıcı tekrarları varmı bende bızım evın salonundna gelen seslerden muthış bir bölum oldugunu anladım kahkalar bı yandan. ama nazlının dogumdan sonrakı halını nıkonunda gördum olağanustuydu gercekten ter içndeler falan o ifadeler süper
elmali-turta
14-10-06, 00:18
arkadaşlar bişey sorcam bu bölmün tekrarı ne zaman verilcek biliyomusunuz eurod yada kanald de farketmez bn baktım ama göremedim??:img-help: :img-grin2
Evet güzel bir bölüm izledik Ben bebeğin adı simi adasını çok seviyorlar oradan ada ismini denizin ortasında doğduğu için su ile birleştirip ADASU olabilir demiştim ama (Senaristler benim gibi düşünmemişler) Ada oldu bebeğin adı oda güzel bir isim.
Birdahaki sefere daha çok Egenin kıskançlıklarının bol olduğu sahneler bizi bekliyor gibi geliyor .Hadi hayırlısı
arkadaşlar fransanın yaptığına tepkisiz kalmayalım. eğer ben de elimi taşın altına koymak istiyorum ve ben de soykırımı kabul etmiyorum diyorsanız
http://www.dizifilm.com/forum/showth...=10318&page=10
linke tıklayın ve görüşlerinizi yazın. neler yapabileceğimizi hep birlikte düşünelim
süper bir bölümdü..bebeğin adının ADA olması çok güzel..bu ismi çok severim hatta bebeğim olursa ve kız olursa ada koyucam ismini yıllardır bunu isterim hep..niko ve nazlı sahneleri muhteşemdi yine...niko hatırlamaya başlıyor yakındır hatırlar her şeyi..doğum sahnesi çok başarılıydı gözlerim doldu :icon_cry: ve yine çokkkkkkkkkkkk güldüm koptum resmen:img-hyste :img-hyste
_duygucuk_
14-10-06, 09:43
süper bir bölümdü nazirenin bizimkiler yine güme gitti ruşen demesine bayıldım:):)ada ismi çok güzel zaten tahmin etmiştik :):):)süper bir bölümdü bakjalım haftaya ne olacak:):):)
ben izliyemedım arkdaslar ynı bebegın adı ne oldu ???
off ins ece olr :D
egenin dizide gecen kimlik adı mehmet egeydi.
birde adobe photoshop cs de imza avtr yapılırmı
bir sonra yazacak kisi biliosa cevabını söleyebilirmiiii??
*özgürkız*
14-10-06, 10:35
Muhteşemdi ya Tele Ebe ye bayıldım zaten naklen doğum süperdi Ada ada diyordum kimse takmıyordu dediğim çıktı ada oldu meryem ada :) kahramala feride ayy koptum ya Nazlı egeyi bıraktı kahraman bağırdı ya ''bu altına işemişşş'' ege gülüyo çok komikti...
_duygucuk_
14-10-06, 11:01
en sonunda nazlı çok şekrdi iki çocuğa bakma telaşı ve egenin işemesinden sonra gülemesi :):)nazlının doğum sancılarınadki performansı süperdi :):)niko kızını kucağına alınca oğlunun doğumunu htırladı ne güzel:):):):)
özgür silis
14-10-06, 13:54
çok güzeldi ya nikonun adayı kucağına aldıktan sonra geçmişi hatırlaması çok duygusaldı nazlının doğum sancıları, nikonun nazlıya yardım etmeye çalışması, nazirenin ruşene bizimkiler yine güme gitti demesi hepsi muhteşemdi bayılıyorum ben bu diziye gönül isterki hiç bitmesin
aksam verdi euro d tekrarini
13 Ekim 2006 Cuma
No Program Adı Kanal Rating (%) Share (%)
1 Sila [net] Atv 11,7 33,1
2 Ihlamurlar Altinda [net] Kand 8,8 25,5
3 Yalanci Yarim [net] Star 6,5 18,8
4 Yabanci Damat [net] Kand 5,8 16,6
5 Show Tv Ana Haber Bulteni [net] Show 5,4 18,3
Hedef Kitle : A/b
13 Ekim 2006 Cuma
1 Sila [net] Atv 12,1 35,7
2 Ihlamurlar Altinda [net] Kand 11,2 32,8
3 Yabanci Damat [net] Kand 7,2 21,3
4 Yabanci Damat (ozet) Kand 5,2 16,5
5 Atv Ana Haber Bulteni [net] Atv 4,6 15,7
elcin_niko
14-10-06, 18:29
dünkü bölüm süperdi niko ve nazlı çok tatlılardı,nikonun doğum olurkenki şaşkın hallerine çok güldüm,napsın çocuk ebelik mi yapmış dahaönce herkes ona yüklendi:)ben özgür çevik'i ve nehir'i çok seviyorum.aile çokbaşarılı anne,baba,abla ,dede hepsi çok iyi umarım daha doğrusu eminim 3.sezonundada yabancı damat çok başarılı olacak.
britneysinem
14-10-06, 21:04
benide bebeğin adının ada olması çok sevindirdi ama benim aklıma sanki deniz koyarlar gibime geliyordu denizde doğum yaptığı için ama adada güzel bir isim
süper bi bölümdü tüm oyuncuları içtenliklerinden dolayı kutluorum....feride nin tele ebe olması sancıyı canlandırması süperdi,nehir-özgür süperdi...nazire'ye yasık!!!...herşeyi kıza yaptırıolar bide üçüzler torun muamelesi görmüo(ee tabii türk inancı;erkek torun...:D)ismine ada demiştim ada oldu...çok güsel oldu...:D
_duygucuk_
14-10-06, 21:44
haftaya neler olacak bakalım nazlı ile niko artık mutlu olurlar umarım haftaya yine böyle matrak olsun:):):):bu bölüm süperdi:):):)
britneysinem
14-10-06, 21:57
aslında senaroyoya tam olarak bakılırsa senaryo uzadıkça saçamlamaya başladı ama öle sahneler koyuyorlarki öle güldürüyorlarki yani hala izleyiceleri diziye bağlıyorlar
_duygucuk_
14-10-06, 22:14
senaryo bakalım bundan sonra nasıl devam edecek nazlı doğum yaptı niko iyileşiyor daha neler olablir acaba:):):)????
ya ilk dörtdeyiz reytinklerde ama anlamıyorum avrupada daha çok izleniyor yabancı damat...
neyse bölümün resimleri imzalri eklniyor galiba...
Nazli_Niko 4eve
15-10-06, 11:02
güzel bir bölümdü ama cok az nazli ve niko sahneleri vardi bence! daha fazla koybilirlerdi!
_duygucuk_
15-10-06, 11:39
nazlı ile niko sahnesi azdı gerçekten senaryoyu onların üzerine yoğunlaştırmları lazım:):):)ama nazlı niko sahneleri süperdi:):):)
resimler falan mütiş yani bravo
resim harika
n.a.z._17@hotmail.com
Bu aksam TGRTdeki anadolu Magazin programında diziden görüntüler var. sanırım röportaj da yapmışlar. Saatinden emin değilim ama 23.00 olmalı. Yeni bölümler hakkında konuşuyorlardı galiba.
dFKto,haber verdiğin için çok teşekkürler.Alarmı o saate kuracağım.Ne konuşulacak çok merak ettim doğrusu.Umarım birileri resimlerini çeker...
bu bölümün başları çok güseldi nazlı-niko ydu.ama genelde azdı.memik-eftalya yı,nazlı-niko dan daha çok islioruz.nese sonuçta yabancı damat ı islioruz 3.sezonda.....:D
aradığımız şarkıları müziklere koydum...:D(düşe kalka geldim aşka,yunanca üstüme basıp geçme)
hiç bu kadar gerçekci bir dogum sahnesi izlemedim..gerçekten cok etkileyici bir sahneydi..oyuncuları acısından cok şanslı olan bu diziyi maalesef her hafta izleyemesemde mutlaka bir iki sahnesine bakıyorum..
fragmanına bile gülerken izleyememek üzüyor beni..
bu arada katina hala diziden cıktımı hiç gözükmüyor..bana mı denk gelmedi yoksa..
free_spirit
16-10-06, 16:04
hiç bu kadar gerçekci bir dogum sahnesi izlemedim..gerçekten cok etkileyici bir sahneydi..oyuncuları acısından cok şanslı olan bu diziyi maalesef her hafta izleyemesemde mutlaka bir iki sahnesine bakıyorum..
fragmanına bile gülerken izleyememek üzüyor beni..
bu arada katina hala diziden cıktımı hiç gözükmüyor..bana mı denk gelmedi yoksa..
cnm katina americada yasiyor gorukuyor, ama belki ileri bolumlerde gerigelir.
Doğum sahnesindeki başarısından dolayı Nehir Erdoğan'a alkışlar gönderiyorum. Çok başarılıydı. Özgür'ü de kutluyorum oyunuyla onu destekledi. Gaziantep ahalisi için diyecek lafım yok. Çok başarılıydılar. Keyifli bir bölümdü.
Ama raytinglerin yükselmesi için daha fazla atraksiyona ihtiyaçları olacak :img-sorry :img-sorry :img-sorry :img-sorry
dün tgrt de çıkan haberi izleyen warmı???
tuğba filiz
16-10-06, 22:29
bu bölüm gene süperdi ya nehir erdoğanı yürekten kutluyorum sanki doğum gerçekti acayip güzel oynadı
Sana katılıyorum canım.Gerçekten bir an sanki gerçek doğum sancısı çekiyormuş gibi üzüldüm kıza yazık ya çektiği acıya bak diye sonra tekrar hatırladım onun rol yaptığını ve ne kadar iyi rol yaptığına şaştım :D
gerçeketn herkes oyunculuğunu konuşturdu...
nehir ve özgür çok iyidiler...kahraman,feride,nazire zaten çok ço iyidiler..
nehiri ve özgürü yürekten kutluyorum sanki gerçekten doğuruyordu...
Nehir ve Özgür doğum sahnesinde gerçekten çok iyiydiler.Bu dizinin onlara neler öğrettiğini,neler kazandırdığını açıkça gösterdiler.İkisini de kutluyorum.
jack daniel's
17-10-06, 11:31
arkadaşlar ben malesef elimde olmayan nedenlerden dolayı bu haftaki bölümü izleyemedim.ama sizin yorumlarınızdan okuduğum kadarıyla muhteşem bir bölüm olmuş..kaçırdığıma çok üzülüyorum.acaba son bölümü (73.bölüm) ekleyen varmı bir yerlere?ben göremedim ama oruçlu kafa ondan da görememiş gözden kaçırmış olabilirim..
free_spirit
17-10-06, 14:56
yeni bolum cok guzel gorukuyor cumayi beklemek zor...
süper bir bölüm olacak galiba ne güsel ya :):):)
_duygucuk_
17-10-06, 16:09
süper olcak yine bugün fragman döner umarım senaryoda neler var acaba???:):):):)
Bugün yarın fragman çıkar.Çok heyecanlıyım.Çok merak ediyorum yeni bölümü...Heyecanla bekliyorum.
sanırım yine çok gülecegiz harika bi bölüm olacak hele o rus dadı geldiginde olacak krizi düşünemiyorum arkadaslar:img-grin2
Özet yorumum olur kendileri :)
Gaziler Kahramanın dükkanını basarlar. Bebeğin adını Meryem Ana koyduklarını düşünmektedirler.
Hay Allah'ım ya Meryem Türk ismi işte ne istiyorlar anlamadım.Meryem Ana diye isim mi olur?Akıllarına mantıklarına hayran kaldım..:)
Eftalya Memik in doğum günü için sürpriz parti hazırlığındadır. Evdeki herkesi canından bezdirir.
Eftalya Hanım kim bilir yine neler neler istemiştir.Evdekilerin canından bezmeme gibi bir ihtimalleri kalmamıştır.Yazık ya Feride'ye Memik'ten sonra Eftelya çıktı başına.
Kadir Aysel in aşkından yemekten içmekten kesilir.Ökkeş sonunda Aysel i istemeye gitmeye razı olur.
Ee şükür ne diyeyim.Ayran gönüllü Kadir'imizin inşallah son ve mutlu birlikteliği olur çünkü kızlardan bıktık artık :D
Doğum günü partisinde herkesin Memik e bir hediyesi vardır. En önemlisi ise Eftalya nın hediyesidir. Memik e şirket hisselerinin bir kısmını armağan eder. Memik bu armağanı kabul edince Kahraman ve Stavro çileden çıkar. Memik ve Kahraman dükkanda büyük bir kavga ederler.
Vay Eftelya Hanım vay.Büyük bir hediye valla şaşmamak elde değil.Geçen sezon Türk düşmanı hanımefendimiz Memik dedeyle evlendi yetmedi şirketine ortak etti vay canına :DKahraman ve Stavro çileden çıkmasa şaşardım çok normal bakalım nasıl olacak tepkileri :D
Eftelya evde geçirdiği bir kaza sonucu ayağını burkar. Ama acısını abartır da abartır. Kendini taşıtır, Memike naz yapar, Etrafa emirler yağdırır. Yani her dediğini yaptırır.
Hah buyrun cenaze namazına.Tam Eftelya Hanım'lık bir durum.Tansiyonu düşünce ölüyorum diyen kadından ancak bu beklenir.Memik Dede'ye acıyorum:)
Bu arada Nazire evin işleriyle ilgilenmekten çok yorulmuştur. Sonunda Nazlı ya patlar ve iki kardeş kavga eder.
Nazire haklı ama şimdi herkes uşak gibi onu getir bunu götür diyor,kızları unutulup ilk göz ağrısı Ege oluyor,yaptıkları için bir teşekkür edilmiyor ben onun yerinde olsam daha önceden patlardım valla helal Nazire'ye.Ama Nazlı'ya patlaması kötü olmuş Nazlı'nın suçu ne?Hem kız loğusa ne diyim iyi olmamış ya
Eftalya nın Ada bebek için getirdiği Rus dadı güzelliğiyle evdeki bütün kadınları tedirgin eder. Kadınlar dadıyı çirkinleştirebilmek için ellerinden geleni yaparlar.
İşte haftanın bombası Rus Dadı.Allah bilir Nazlı kızı görünce ilk Niko'ya bakmıştır kıza bakıyor mu diye sonra da o kıza bakarsan gözlerini oyarım senin demiştir :)Klasik Nazlı...İnşallah bu dadı Niko'ya aşık olup yeni bir Esra olayı oluşturmaz çünkü Esra yeterince baydı zaten.Nazlı'nın kıskançlık sahnelerini görmek isterim tabi ardından Niko'nun da görmek isterim ama öyle bir aday yok galiba :)
Stavro ve Eleni Gaziantepten ayrılıyordur. Eftelya ise onlarla gitmeyi reddedip,kocasıyla kalacağını söyler. Fakat gitmende önce Memik Stavro yu ziyarete gelir. Ona verecek bir emaneti vardır
Onların Gaziantep'ten ayrılma zamanı gelmişti zaten canım ev edinecek değiller ya :)Bakalım Stavro Memik Dede'ye ne emanet edecek?Annesini evlendirirken emanet etti zaten bu ne acaba :D
tuğba filiz
17-10-06, 20:38
süper yorum yapmışsın ama memikin stavroya vereceği emanet var bence hisseleri verecek
Sağ ol canım özeti okuduğumda aklımdan geçenleri yorum olarak yazayım dedim.Ben şu Rus dadı olayını bir de Stavro'nın Memik dedeye emanetini merak ettim ben...
tuğba filiz
17-10-06, 20:53
ben artık tekrarını izleyebilcem çünkü tatile gidiyorum yabancuı damat başladığı saatte uçağım var ve 10 ün yorum yapamıycam inşallah cumartesi verirler tekrarrını ya dadıyı çok merak ettim ayrıca nazireyi çok eziyolar ama nazlıdan hırsını çıkarmamalıydı
73. bölümü izleyemeyen olmuştu. yabancidamat.org sitesinin forumunda var o bölüm.
offfffffffffffffffffffffff yaaaaaa!!!!
gicik oldum
nerden geldi o rus dadııııııııııııııııı
kesin o dizinin kötü kadını olur
eğer dizi baslarken diziye yeni biri katılırsa o kisi kadınsa kessssinn
KÖTTÜÜÜÜ KADDDINNNNNNNN
olurrrrrrrrrrrrrrrrrr.
eftalyada yaptı huysuzlugunu............:icon_evil :icon_evil :icon_evil
Bence Memik dede Eftelyanın verdiği Hisseleri Stavroya geri verecek.
bence bu sefer kisanma nazirenin sirasi
Off ya..bu ne biçim bir konu:fighting2 Şahsen ben memik eftelya ikilisinden bıktım:icon_evil Bazılarının hoşuna gidiyor olabilir ama iki yaşlının aşkı,cilveleşmeleri,nazları,kaprisleri ben hiçmi hiç cezbetmiyor.İşin yoksa onları izle dur.. off offf...
_duygucuk_
18-10-06, 15:01
billurcum yorumun süper olmuş bakalım bu hafta neler olacak nazlı ile niko sahnesi yine az galiba:(:(rrus dadıyı değiştirme işi çok matrak olacak galiba:):):)nazireye acıdım zavallı bütün işler ona kaldı ama keşke kavga etmeseydi:(:(
Fragmanda çok şekerler ya çok harika lunaparktaki halleri falan ege öpücük atıo orda çok şekerya hep beraber eğleniyorlar ne güsel bu hafta yine güsel llacak sahnelerinin az olmasına rağmen fragmanı izleyince sanki sahneleri az değilmiş gibi geldi ama umarım az değildir :):):):)
_duygucuk_
18-10-06, 20:41
nazlı ile niko sahnesi az gibi ama lunapark sahnesleri çok matrak çok şkerler hepsi dadı türkçe biliyor azcık galiba ama kız güzelmiş lunapark müthiş:):)bugün niko kurşun dökülecekken çok şkerdi:):):)
arkadaşlar son bölümü izliyebiliceğim bi yer varmı nolur yaaaaaa. sabahtan beri arıyorum yalvarıyorummmmmmm bi müslüman yardım etsin :(((
özgür_fanatiği
19-10-06, 07:06
arkadaşlar son bölümü izliyebiliceğim bi yer varmı nolur yaaaaaa. sabahtan beri arıyorum yalvarıyorummmmmmm bi müslüman yardım etsin :(((
kanal d'nin sitesinde yok mu?
forumda var indirebilirsin olmadı kanald nin sitesindede izleyebilirsin
fragmanda çook tatlılardı:)
memik-eftelyaya bu ne ilgi anlamıyorum tamam onlarında hikayesi guzel ama az yayınlanmalı.nazlı-niko geri planda yaparlarsa haksızlık yapıldıgını duşunecegim yine.umarım dikkat ederler buna.aşk onların aşkı neden guzel sahneler yapmıyorlar anlamıyorum
arkadaslar bisey sorcm
hani yabancı damatın gündüz tekrarlarını weriyolar ya bugünki bölümde nazlıyla nikonun dügününde yunanca bi sarkı caldı ya.o sarkıyı kim sölüyo bilen warmı.cok güzeldi.
arkadaslar bisey sorcm
hani yabancı damatın gündüz tekrarlarını weriyolar ya bugünki bölümde nazlıyla nikonun dügününde yunanca bi sarkı caldı ya.o sarkıyı kim sölüyo bilen warmı.cok güzeldi.
fırtına şarkısını diorsun o şarkı buzuki orhan die birinin galiba ama tam emin değilim
Nazli_Niko 4eve
19-10-06, 20:56
o sarkiyi buzuki orhan osman söylüyo, ama dizideki sahnede söyleyen nazliydi ve nikda da söyledi o sarkiyi!
yabancidamat.org 'da var.
74.bölümde bitti.sonunda bir an için gerçek sandım hops noluos falan sora özet aklıma geldi güldüm.ya senarist arkadaşlar bize inat yapıor herhalde ben memik-eftalya dan daha çok islemek istiorum nazlı-niko yu nie anlamıolar?:fighting2 ...:D
sarp_manyagi
20-10-06, 21:53
ya çok sinir oldum bu natalia mıdır nedir o kıza allahım sinir etti beni ne olcak acaba şimdi nikoyla nazlı yine mi ayrılcaklar offf ya bıktım artık yeter her bölümde nazlının gözler kırmızı burun kızmızıyla-mor arası bir renk yeter ya şu kız bir bölümü ağlamadan geçirsin ya
Ya bir an gerçekten korktum.Yeni bölüm özetini ekleyen arkadaşa çok teşekkürler.1 hafta hayatta bekleyemezdim bu şüpheyle...
ay sizin dediğiniz gibi bende çok kokrtum allahtan rüyaymış gerçek olsaydı o ewlilik kesn biterdi allah korusun ya kötü şeyler görmeyelim daah sezıon başında bile haftayı nasıl beklleyeceğim bakalım ?:):):)
Ya benim kalp atışlarım hızlandı bir an Allah'tan arkadaş yeni bölüm özetini eklemiş.Bir an bu aşk bitti diyi korktum :D
_duygucuk_
20-10-06, 22:07
neyseki rüyaymış gerçek olsa ne kötü ya artık nazlı ile niko mutlu olsun:):)
bölüm süper di hele lunapark:):):):)
sarp_manyagi
20-10-06, 22:09
rüyamıymış ohh be rahatladım peki kimin rüyası nazlının mı nikonun mu yoksa feridenin mi
eSmerCiiK_
20-10-06, 22:14
Aii kafayi yiyordum ya resmen, bu nee,, ben biliyordum o sari cadi'nin Niko'da gözü oldugunu.. sonuçta Rus,, beklenir yanii.. ya arkadaslar yeni bölümün özeti diye bir sey okudum. yeni bölümün özeti mi eklendi? eklendiyse tekrar eklermisiniz lutfen??:img-grin2
ya gerçek olsaydı die düğşnüyorum hala ya bombs gibi bitirdiler yani allahtan elimizde zet wart yoksa kafayı yeridm ha :):)
özgür silis
20-10-06, 22:22
arkadşalr rüyamıydı.... çok sevindim rüya olmasına
eSmerCiiK_
20-10-06, 22:27
ohhh evet ya bende,, içim rahatladi birden.. bir an kalpten gidiyom sandim. bi heycan basti orayi görünce.. :img-sorry ruya oldugu iyi oldu.. kimin ruyasi aslinda???
_duygucuk_
20-10-06, 22:28
valla bölüm süperdi bakalım haftya ne olacak???
havaalanında ya bebek karışcak ya da başka birşey hadi bakalım:):):)
eSmerCiiK_
20-10-06, 22:31
valla bölüm süperdi bakalım haftya ne olacak???
havaalanında ya bebek karışcak ya da başka birşey hadi bakalım:):):)
yaa evet,, kesin birsey olacak ama ne.. off haftaya kadar nasil beklicez ya..:img-sorry
yaa evet,, kesin birsey olacak ama ne.. off haftaya kadar nasil beklicez ya..:img-sorry
bu satın aldıklaşrı dükkan olabişir arkadaşlar vergi borcu falan warsa dükkanda niko'nun üstüneyse umarım böledir ada ve ya egeye bşişey olmaz tabi nazlı ve niko ya da :):)
eSmerCiiK_
20-10-06, 22:37
bu satın aldıklaşrı dükkan olabişir arkadaşlar vergi borcu falan warsa dükkanda niko'nun üstüneyse umarım böledir ada ve ya egeye bşişey olmaz tabi nazlı ve niko ya da :):)
evet bu dedigin dogru olabilir aslinda..
_duygucuk_
20-10-06, 22:55
bu bölümün yorumunu yapmadan öbür bölümü konuşuyoruz kadir anna ile velendide biz mi bilmiyoruz acaba???
nikonun başına ya da nazlının başına birşey gelicek hadi bakalım neler olacak öbür cuma nasıl gelicek???
çok güzel bi bölümdü. nazlıyla nazirenin kavga edip sonrada üst üste uyya kalmaları çok şekerdi:) lunapark sahneleride çok güzeldi.
_duygucuk_
20-10-06, 23:01
evet çok matrak bir bölümdü bayram üstü neşelendik valla mustafa canda yaya diyor :):)lunapark müthişti:):):)bölüm yine güzeldi:):)
özgür silis
20-10-06, 23:36
ayy nikonun ruşene bacanak demesi çok hoşuma gitti önceden ruşen abi diyodu böyle bi olgunluk gelmiş sanki daha oturaklı oldu niko ilk bölümdeki halinden eser yok ee nede olsa iki çocuk babası :img-grin2
bence dadı ile ilgili bir sorun çıkacak havaalanında:img-grin2 :img-grin2
crazy_tugce
20-10-06, 23:56
ya arkadaşlar yeni bölüm özetini yeniden ekleyebilirmisiniz?? lütfen ya
ya arkadaşlar yeni bölüm özetini yeniden ekleyebilirmisiniz?? lütfen ya
Evde ortalık karışıyor
Feride, dadının güzelliğinden çok tedirgin olmuştur. Geceleri rüyasına bile girer. Gaziantepli bir dadı aramaya başlar.
Gazetelerde Memik ve Eftelya’nın fotoğrafları “Türk Baklavasına Yunan Eli Değdi” başlığıyla yayınlanır. Kahraman aile mesleklerini Eftalya’nın sahiplenmesine bozulur ve Memik’le kavga eder.
Mustafa Can sokakta bulduğu papağanı eve getirir. Papağan etrafında konuşulanları duyup tekrarlamaya başlayınca ortalık karışır.
Kadir ve Aysel’in sözlenmelerini kutlamak için Niko, Ruşen, Muharrem ve Kadir eğlenmeye gider. Gittikleri türkü bar devredilmek istenen ve çok kar eden bir bardır. Niko, Ruşen ve Kadir ortak olarak barı işletmesini devir almaya karar verirler. Ama işin içinde Muharrem’in parmağı olduğundan ve onun bir dolap çevirdiğinden haberleri yoktur.
Eftelya burkulan bileğinin hala acıdığını söyleyerek yürüyememe yalanına devam eder. Ama Feride’nin onu herkesin içinde tazı gibi koşturacak bir planı vardır.
Celayir, Birgül’ü görmeye gider. Aralarında yakınlaşma başlar. Ama uzun sürmeyecektir. Kadir ve Aysel in düğününde Rabia, Celayir ve Birgül karşı karşıya gelirler.
Aysel evlendikten sonra birdenbire huy değiştirir. Hayriye bu durumdan çok rahatsızdır.
Eftelya evdekilerin onu istemediğini ve evden ayrılacağını söyler. Memik ise karısına sahip çıkarak birlikte otele yerleşmelerine karar verir. Nazlı ve Niko İstanbul’a dönmektedir. Ama havaalanında yaşadıkları bir karışıklık başlarına büyük bela açar.
evet dadıyla ilgili olabilir. kadın rus ya. fuhuştan falan aranıodur belki :D:D
daha eyni gelebildim buraya harika bi bölümdü
yalnız bu dadı ortalığı karıştıracak bayağıda güzel kız ama nehirden güsel değil tabe:img-grin2
nazire patladı bu sefeer yazık kadına köle gibi hissttei kendini ruşenin hali neydi öle dadıyı görünce koptum valla muhteşem bi bölümdü
Demek Feridenin gordugu ruyaymis..Bende noluyor ya bu kadina durduk yerde diyordum :)...Bu Ayselide pek gozum tutmamisti zaten...
*özgürkız*
21-10-06, 08:46
Accayip komikti.Nazlı diyor ya Bittim ben abla diye kopytum o kavga neydi öyle yaa niko_ruşen nazlı_nazire çok komikti dadı ayrı birşey ya o kadar şaşaırdım rüya çıktı yaaa aslında tahmin etmiştim rüya olduğunu ama neyse...harika bir blümdü
herkes merhaabaa ben geldm
arkadaşlarım inanmıyacaksınız ama ben akşam yd yi izlerken uyuyakaldm we sonunu göremedm yaa
ama bölüm süperdi yani bnm bakabildiğim kadarı:img-sorry
ya bide özet gelmişş süper
ya arkilerim birir bana anlatırmı noldu bu feridenn rüyası falan diosunuzz yaa ben izleyeemddmm off yaaa:img-sorry :img-sorry
umarım biri bana anlatırmı neler oldğunu yaa
şimdiden çoook sağolun
_duygucuk_
21-10-06, 11:21
ya bölüm çok güzeldi gül gül öldüm :):):)
nazire ile nazlı nın kavgası ruşen ile niko nun bacanak konuşması çok şekerdi:):)
aliyeaynalar
21-10-06, 13:06
o dadı ne şekerdi öyle :)
şeker ve şeytan :)
sanırım yeni sezonun esrası bu dadı....
gönülçelen
21-10-06, 15:22
3. sezon genel olarak süper gidiyor özellikle son iki bölüm mükemmeldi
gülmekten gözümden yaş geldi insanın tekrar tekrar izleyesi geliyor bıkmadan usanmadan süper bi dizi ya bu :):)
“TOTAL”
1-Sıla ATV… 11.70 rating, 33.70 share...
2-Ihlamurlar Altında Kanal D... 8.20 rating, 24.10 share...
3-Yalancı Yarim STAR TV... 7.20 rating, 20.40 share...
4-Yabancı Damat Kanal D... 6.70 rating, 19.30 share...
5-Star Ana Haber STAR TV... 5.90 rating, 19.40 share...
“AB”
1-Sıla ATV… 12.20 rating, 39.30 share...
2-Ihlamurlar Altında Kanal D... 10.50 rating, 31.60 share...
3-Yabancı Damat Kanal D... 7.30 rating, 23.60 share...
4-Yalancı Yarim STAR TV... 6.80 rating, 20.00 share...
5-Avrupa Yakası (tkr) ATV... 5.50 rating, 16.80 share...
okadar iyi bi bölüm deildi bence yani tabi güzeldi ama gecen haftaki kadar deildi umarım haftaya çok daha ii olur:img-grin2
***merve***
22-10-06, 03:50
ya ilginç bişe dikkatimi çekti yabancı damat yalancı yarim aynı günün dizileri raitingte hep arka arkaya oluolar işin garibi ise ikiside akademi türkiye yarışmacıları :img-kiss:
bu arada özgür arkadaşımın kuseni arkadaşlar öğrendiim bütün bilgileri size aktarıcam ....
Nazli_Niko 4eve
22-10-06, 08:47
herkes merhaabaa ben geldm
arkadaşlarım inanmıyacaksınız ama ben akşam yd yi izlerken uyuyakaldm we sonunu göremedm yaa
ama bölüm süperdi yani bnm bakabildiğim kadarı:img-sorry
ya bide özet gelmişş süper
ya arkilerim birir bana anlatırmı noldu bu feridenn rüyası falan diosunuzz yaa ben izleyeemddmm off yaaa:img-sorry :img-sorry
umarım biri bana anlatırmı neler oldğunu yaa
şimdiden çoook sağolun
özlemcim aksam nazli ve niko yatarken, ada agladi nazli bakmaya gitti.
Dadi da nikonun yanina girdi(yataga) sonra feride kapi araligindan gördü, ama rüyaydi!
Bölüm süperdi hemde cok komikti,
Bol nazli ve niko sahneleride vardi.
Luna park sahnelerinide en cok begendim!:img-grin2
Yeni bölümün özeti erken eklenmis! süper!
Acaba havaalaninda neler olacak! ama kessin geri antepe dönmek zorunda kalirlar!
Birde benim anlamadigim niko neden ortak oluyo dükkana yaaa!Basina bela acati!
özlemcim aksam nazli ve niko yatarken, ada agladi nazli bakmaya gitti.
Dadi da nikonun yanina girdi(yataga) sonra feride kapi araligindan gördü, ama rüyaydi!
Bölüm süperdi hemde cok komikti,
Bol nazli ve niko sahneleride vardi.
Luna park sahnelerinide en cok begendim!:img-grin2
Yeni bölümün özeti erken eklenmis! süper!
Acaba havaalaninda neler olacak! ama kessin geri antepe dönmek zorunda kalirlar!
Birde benim anlamadigim niko neden ortak oluyo dükkana yaaa!Basina bela acati!
yasocm ben çook sağol canım yaa çok güzelmiş yaa üff ben uyuya kaldmm inamıyorum yaa umarım tekrar izleme şansm olur çook teşkkrrler canım
Nazli_Niko 4eve
22-10-06, 10:01
yasocm ben çook sağol canım yaa çok güzelmiş yaa üff ben uyuya kaldmm inamıyorum yaa umarım tekrar izleme şansm olur çook teşkkrrler canım
biseydegil cnm!:img-grin2
şu sıla yüzünden izlenme oranı birazcık düştü bu sene.çok güzeldi yine.nazire ve feride çok komik. :) ayrıca memik&eftelya ikiliside süper. :)
Inanilmaz guzel bir bolum izledik bu hafta ..
Bayram hazriliklari , bayram gunu , dogum gunu hazirliklari , dogum gunu hepsi cok guzeldi.
Feride ve Nazire'yi 100000. kez tebrik ediyorum , ya seviyorum ben bu ikiliyi.
Repliklere bu bolumde hasta oldum , laf sokmalar muhtesem ya , iyiki varsiniz Binnur + Sumru =)
Mustafacan ne kadar yalaka Allah'im ya gule gule oldum.
Mustafacan :"Size yaya diyebilirmiyim?"
Nazire : "Bizde sana yalaka diyebilirmiyiz?" KoPtUm !! :D
Bayiliyorum bu kadroya , A'dan Z'ye kusursuzlar ..
Kadir & Aysel icinde cok sevindim , kiz isteme sahnesindeki konusulanlar biraz abartilmis bence ama mutlu sonla bittigi icin idare eder.
Ayrica Aysel'in kendine has bir guzelligi oldugunu dusunuyorum. Kapkara saclar , cok dogal , kas goz simsiyah cok guzel bence .. Otantik bir guzel bence.
Natali'ye gicik oldum. Cok guzel kiz , sinir sey .. Feridelerin cirkinlestirme :D operasyonu da bir ise yaramadi ama en azindan kapandi , ya superdi hele o kulaklari cikarmalar falan off ya ne kadar guldum =)
Gelelim bizimkilere : Nazli & Niko.:img-kiss:
Hep soyluyorum, yine soylicem : Aski en guzel anlatan ikili Nehir + Ozgur
Ya sanki gercekmis gibi nasil hos oluyor icim onlari izleyince , atismalari bakismalari konusmalari. Ne denir ki ? Iyiki varsiniz.
Bu arada Ozgur'e bir kere daha asik oldum cok yakisikli canim ya.
Disaridaki sahnede Nazli "Gercegi soyle" dediginde Niko'nun "Seni seviyorum" degisi sonra gulumsemeleri cok hostu ya , bayildim resmen ..
Sonra "sen her halinle guzelsin" degisi odadaki sahne muhtesemdi.
Birde "Kizgin gobekli" olayi var tabi =) Cok tatli bir sahneydi. "Nufusumuzada gecirelim istersen" , ya bu bolumun replikleri harikaydi ..
Tebrik ediyorum senaristleri , oyunculari , yonetmenleri , butun ekibi
Bize 3 sezon boyunca boyle guzel , icten , samimi , hos ve kaliteli bir dizi izlettiginiz icin. Bize gercek aski izlettirdiginiz icin , hersey icin size tesekkur ediyorum.
Reytinglere bakarsak bence ovunmekten baska bir sey yapamayiz ..
Kac dizi 3 sezon boyunca ilk 5'e girmeyi basardi ki ?
Sila mukemmel bir giris yapmis olabilir ama daha ilk bolumler , 20 bolum sonra Rabish demisti dersiniz , emin olabilirsiniz ki reytingler dusucek.
Anladigim kadariyla uzun sezonlar surmez bu dizi.
Herneyse , bu kadar guzel duygular barindiran Yabanci Damat reytinglerdede harika bence ;)
Ilk sezonunu yasayan dizileri ayni anda yayinlamalari cok dogal , guclu rakipler lazim YD icin ama eminim , bir sezon bile gitmez boyle ;)
75.BOLUM
Evde ortalık karışıyor
Feride, dadının güzelliğinden çok tedirgin olmuştur. Geceleri rüyasına bile girer. Gaziantepli bir dadı aramaya başlar.
Gazetelerde Memik ve Eftelya’nın fotoğrafları “Türk Baklavasına Yunan Eli Değdi” başlığıyla yayınlanır. Kahraman aile mesleklerini Eftalya’nın sahiplenmesine bozulur ve Memik’le kavga eder.
Mustafa Can sokakta bulduğu papağanı eve getirir. Papağan etrafında konuşulanları duyup tekrarlamaya başlayınca ortalık karışır.
Kadir ve Aysel’in sözlenmelerini kutlamak için Niko, Ruşen, Muharrem ve Kadir eğlenmeye gider. Gittikleri türkü bar devredilmek istenen ve çok kar eden bir bardır. Niko, Ruşen ve Kadir ortak olarak barı işletmesini devir almaya karar verirler. Ama işin içinde Muharrem’in parmağı olduğundan ve onun bir dolap çevirdiğinden haberleri yoktur.
Eftelya burkulan bileğinin hala acıdığını söyleyerek yürüyememe yalanına devam eder. Ama Feride’nin onu herkesin içinde tazı gibi koşturacak bir planı vardır.
Celayir, Birgül’ü görmeye gider. Aralarında yakınlaşma başlar. Ama uzun sürmeyecektir. Kadir ve Aysel in düğününde Rabia, Celayir ve Birgül karşı karşıya gelirler.
Aysel evlendikten sonra birdenbire huy değiştirir. Hayriye bu durumdan çok rahatsızdır.
Eftelya evdekilerin onu istemediğini ve evden ayrılacağını söyler. Memik ise karısına sahip çıkarak birlikte otele yerleşmelerine karar verir. Nazlı ve Niko İstanbul’a dönmektedir. Ama havaalanında yaşadıkları bir karışıklık başlarına büyük bela açar.
Arkadaslar fark ettiniz mi ? Sadece bir kere " Nazli&Niko " gecti ozette , pes ya :(
Bolum komedi olacaga benziyor , fakat N&N'in sahneleri azalmasin ya :'(
Rabish önceki mesajında dizi hakkında yazdıklarına yürekten katılıyorum:img-yes: rakip dizilerde 3.sezonlarını yaşasın ve ilk beş'e girsinlerde görelim:img-grin2 efsane oldu bu dizi efsane!:good:
Özet konusunda da haklısın Niko-Nazlı fazla yok gibi ama bellide olmaz,geçen hafta yine özette fazla yoklardı ama seyredince gördük ki bol bol Niko-Nazlı sahnesi var:img-grin2 Umarım bu hafta da öyle olur.
Bencede efsane oldu :) Hakikaten cok basarili bir dizi ..
Valla eylemcim insallah dedigin gibi olur ama Celayir ustanin capkinlik turlarindan ve de Memik-Kahramanin kavgalarindan vakit kalir mi bilemiyorum :img-sorry
Celayir ustanin capkinlik turlarindan ve de Memik-Kahramanin kavgalarindan vakit kalir mi bilemiyorum :img-sorry
Evet yaaa!!belki bazıları bana katılmayacaktır ama celayir ustaya da memik eftelya ilişkisini izlemeyede katlanamıyorum.Tabi sadece nazlı niko olsun demiyorum mesela feride-kahraman nazire-ruşen sahneleri süper:img-grin2 onları büyük bir zevkle izliyorum:img-grin2 Hele Nazire:img-grin2 beni benden alıyor:img-grin2
Evet yaaa!!belki bazıları bana katılmayacaktır ama celayir ustaya da memik eftelya ilişkisini izlemeyede katlanamıyorum.Tabi sadece nazlı niko olsun demiyorum mesela feride-kahraman nazire-ruşen sahneleri süper:img-grin2 onları büyük bir zevkle izliyorum:img-grin2 Hele Nazire:img-grin2 beni benden alıyor:img-grin2
Cok haklisin , 100% katiliyorum ;)
Mesela Eftelya+Memik'in danslarini gormesek de olurdu , veya bir suru konusmalarini .. Hele Celayir usta , onu izleyince gina geliyo ; bazen guldurdugu de oluyor tabii ama capkinlik turlarini gosterecek kadar onemli olmasi dogru degil bence.
Ama dedigin gibi digerlerini izlemek her zaman bir zevk benim icin
Basta Nazli & Niko :img-kiss:
Nazlı ve Niko'dan sonra izlerken en çok keyif aldığım karakterler Feride ve Nazire elbette.Onları da Nazlıyla Nikoyu da bol bol koyarlar gelecek bölüme inşallah.
Özellikle bu son bölümde Nazlı ve Nazire'nin kıskançlıkları süperdi :D
britneysinem
23-10-06, 15:46
Nazlı ve Niko'dan sonra izlerken en çok keyif aldığım karakterler Feride ve Nazire elbette.Onları da Nazlıyla Nikoyu da bol bol koyarlar gelecek bölüme inşallah.
Özellikle bu son bölümde Nazlı ve Nazire'nin kıskançlıkları süperdi :D
aynen valla abla sen bizi istemiyormusun sana çokmu geldik felan harikaydı ama sonunda birlikte uyumaları harikaydı
aynen valla abla sen bizi istemiyormusun sana çokmu geldik felan harikaydı ama sonunda birlikte uyumaları harikaydı
Zaten orda Nikoyla Ruşen gülüp işte onların kavgaları bu kadar bacanak diye gülmüşlerdi.Ya bu arada Nikoyla Ruşen'in birbirlerine bacanak demeleri çok komik oluyor :)
Zaten orda Nikoyla Ruşen gülüp işte onların kavgaları bu kadar bacanak diye gülmüşlerdi.Ya bu arada Nikoyla Ruşen'in birbirlerine bacanak demeleri çok komik oluyor :)
billurcum sana katılıyorum baya komik oluor ya bacanak ne bileyim o rum bacanak türk işi :):):)
_duygucuk_
23-10-06, 18:36
en nazirenin bacım geçmiş olsun ve niko ile ruşenin bacanak muhabbeti çok güzeldi:):)nikonun bacanak demesi çok tuhaftı:):):)
Evet ya cok sirindi , Rusen'de hic garipsemedim ama Niko soyleyince .. :) Ne biliyim garip oluyor .. Ama cok sekerdi , helede arabada ikiside eslerini savununca " ya biliyosun Nazire canindan cok sever Nazliyi " , " evet ya Nazli da oyle " falan :)
Birde ben Nazli & Nazirenin uykudaki pozisyonlarina bayildim :img-haha:
Cok sekerdi
Evet ya o kadar atışın sonra birlikte uyuya kalmışlar onları öyle gören Nikoyla Ruşenin yüz ifadesi süperdi :)
gamze_1992
23-10-06, 19:54
ya bu dizide en komik rusen ve Nazire bence bir bölümde rusen acayip komikdi yaa...! gülmekden ölmüsdüm...!
Bacanak muhabbeti alemdi gerçektende :)Abarttılar,saniye de bir bacanak dediler :) Dadı nazlı'ya''bebeği kucağıma alabilirmiyim''diye sorduğunda hemen Niko'nun atlaması ve ''tabi tabi alabilirsin''demesi yine dadı nazlıya İstanbul'da yatılı kalacağım değilmi''diye sorduğunda niko'nun atlayıp''tabi tabi yatılı''demesi ve Nazlı'nın Nazireye''abla bittim ben''demesi çok şeker sahnelerdi :)
Lunaparkta da çok tatlılardı :)hele niko fosforlu yeşil kazağıyla yakıyordu :)Birde Nazire'nin küçükler için olan uçağa binmesi, görevlinin onu indirmeye çalışması ve nazire'nin lütfen lütfen diye ısrar etmesi Niko ve Ruşenin onu indirmeleri çok komikti.
Lunaparkta da çok tatlılardı :)hele niko fosforlu yeşil kazağıyla yakıyordu :)Birde Nazire'nin küçükler için olan uçağa binmesi, görevlinin onu indirmeye çalışması ve nazire'nin lütfen lütfen diye ısrar etmesi Niko ve Ruşenin onu indirmeleri çok komikti.
Cok haklisin , Niko'cuguma yesil COK yakisiyor .. Her renk yakisiyor aslinda ya neyse =)
Gondol'da cok sirinlerdi Nazli'yla , cok dogal guluyorlardi :)
Ayrica Nazire beni yine kirdi gecirdi orda :img-haha: Deli bunlar yaa
komikti ama bn nikonunda dadıya sulanmasını yakıştıramadım. herkesden beklerdimde nikoya yakışmadı. snuçta dizinin knusu nazlıyla nikonun aşkı yani:) ztn geçen snede esraya ilgisi war gibiydi bi ara. birbirilerini arıyolardı sürekli, nişanlısıyla arasının nsl olduunu soruodu. nazlıda ondan o kdr kıskançlık krizlerine girdi ya. dmekki ne kdr sewerse sewsin erkeğin gözü bi yerden sonra dışarı kaymaya başlıyo:D:D
Katilmiyorum Bojooo , Niko Esra'li donemlerde tamamen iyi niyetle yaklasti ona , ustelik dikkatini cekerim surekli Esra ariyordu onu ;)
Hatta Nazli icin onunla tango dersleri bile almisti yani yakinlasmayida Nazli icin yapti ..
Dadiya sulanma konusuna gelince.
Kahramandan tut Mustafacan'a kadar herkes sulandi .. Bunu niçin yaptilar ? Kizin guzelligini ortaya cikarmak icin ..
Bizene Rusen'in veya Memik'in sulanmasindan , ozellikle Niko yan gozle bakti ki , kizin tehlike oldugunu anlayalim ..
Yani Niko takmasaydi kizi , bizde takmazdik dolayisiyla onemsiz bir karakter olarak dizimize giris yapmis olcakti ..
Ayrica son cumlene hic katilmiyorum , onlar gercek aski yansitiyo , gercek askta 50 sene sonra bile olsa disariya bakmak yoktur ;)
Ya bence Niko'nun yaptığına kıza sulanmak diyemeyiz çünkü kıza ne öyle dikkatle baktı ne de ilgi gösterdi.Olması gerektiği kadardı.Kız Ada'yı kucağına almak istedi doğal olarak izin verdi.Birbirlerine alışmaları gerek.Onun haricindekiler daha çok Nazlı'yı sinirlendirmek,aradan yıllar geçtiği halde Nazlı'nın kendisini ilk günki gibi kıskandığını görmek içindi diye düşünüyorum.
Ya bence Niko'nun yaptığına kıza sulanmak diyemeyiz çünkü kıza ne öyle dikkatle baktı ne de ilgi gösterdi.Olması gerektiği kadardı.Kız Ada'yı kucağına almak istedi doğal olarak izin verdi.Birbirlerine alışmaları gerek.Onun haricindekiler daha çok Nazlı'yı sinirlendirmek,aradan yıllar geçtiği halde Nazlı'nın kendisini ilk günki gibi kıskandığını görmek içindi diye düşünüyorum.
sana katılıyorum cnm zaten sonraki konuşmalarda da kıskandırmak için yaptığı belliydi.:):)
sana katılıyorum cnm zaten sonraki konuşmalarda da kıskandırmak için yaptığı belliydi.:):)
Evet özellikle de yemekte(başbaşa oldukları yemekte) halinden belliydi.Nazlı nüfusumuza geçirelim istersen Niko deyince Nikonun olur deyip gülmesi sonrada göbekli ve sinirli demesin filan demesinden belli oluyor zaten :)
komikti ama bn nikonunda dadıya sulanmasını yakıştıramadım. herkesden beklerdimde nikoya yakışmadı. snuçta dizinin knusu nazlıyla nikonun aşkı yani:) ztn geçen snede esraya ilgisi war gibiydi bi ara. birbirilerini arıyolardı sürekli, nişanlısıyla arasının nsl olduunu soruodu. nazlıda ondan o kdr kıskançlık krizlerine girdi ya. dmekki ne kdr sewerse sewsin erkeğin gözü bi yerden sonra dışarı kaymaya başlıyo:D:D
Niko hangi sahnede dadıya sulandı?ben hatırlayamadım.Dadıyı ilk gördüğünde kafasındaki ''ruşen'in deyimiyle 'daaadı':img-grin2 ''tiplemesine uymadığı için şaşırarak baktı evdeki herkesin,(bütün kadınların bile)baktığı gibi.Diğer sahnelerde de eğer dadı çirkin bir kadın olsaydı Niko'nun''tabi tabi alabilirsin'',''tabi yatılı kalacaksın''demesi yadırganmayacaktı yada masada dadı çocukları doyururken onlara gülümseyerek bakması...Nazlıyla konuşmalarında da tamamen Nazlıyı kızdırmak için söylediği sözlerdi,nitekim söyledi de zaten''seni kızdırmak hoşuma gidiyor ne yapıyim''dedi.:img-grin2
Biraz evvel kanalD'ni yayın akışı alt yazıyla geçti,bu gün Y.D'ın tekrar bölümü yok:icon_cry: .Sanırım bayramda fazla tv izlenmediği için harcamak istemediler.Ne de olsa eski sezon tekrarları bile ratinglerde ilk on'un içinde:img-grin2
Nazli_Niko 4eve
24-10-06, 15:09
Biraz evvel kanalD'ni yayın akışı alt yazıyla geçti,bu gün Y.D'ın tekrar bölümü yok:icon_cry: .Sanırım bayramda fazla tv izlenmediği için harcamak istemediler.Ne de olsa eski sezon tekrarları bile ratinglerde ilk on'un içinde:img-grin2
eylemmcim bende baktim ama var diye gösteriyor, hem kanald de hemde euro d de!!
Ya olsun evde canım sıkılıyor zaten Yabancı Damat'ı izlemek istiyorum olmazsa çok üzülürüm:(
tamam ama dierleri kdr olmasada baktı sonuçta :)
yılmaz_bengusu
24-10-06, 15:34
son bölüm süperdi.lunapark sahnesi hele çok güzeldi.nazirein gondola binmesi inişi filan harikaydı.binnur kaya ve sumru yavrucuk çok güzel rol yapıyor tebrik ediyorum walla.
eylemmcim bende baktim ama var diye gösteriyor, hem kanald de hemde euro d de!!
Sen KanalD'nin sitesine mi baktın??Ben televizyon da gördüm,alt yazı geçti öce gırgıriyede şenlik var sonra 17.00 da kahpe bizans yazdı.Sen tv de mi gördün? belki değişmiştir yine y.d vardır,inşallah.Alışkanlık yaptı seyredemezsem eksiklik duyuyorum:img-grin2
Ya bayram diye ne kadar eski,dandik film var onları gösteriyorlar.Atv ilk defa gündüz Okul'u gösterdi.Nehir oynamasa izleemezdim hayatta...
Ya bayram diye ne kadar eski,dandik film var onları gösteriyorlar.Atv ilk defa gündüz Okul'u gösterdi.Nehir oynamasa izleemezdim hayatta...
Sorma billurcum:img-grin2 bizim gibi bayramda tatile gitmeyenleri düşünmüyorlar hiç:fighting2
Bu günkü tekrar bölümü çok güzel olacaktı,nikonun suçsuz olduğuna önce kahramanı sonra diğerlerini ve nazlıyı inandırmaya çalışması(yazık niko'ma)sonra gerçeğin anlaşılıp her şeyin yoluna girmesi ..güzel bir bölüm olacaktı ama galiba bayram sonrasına kaldı :( perşembe günü izleriz artık:img-grin2
keremcem_b
24-10-06, 22:15
2 hafta falan önce nazli dogurdu ya cok komikdi ya annesi telefondan dogurtmustu ya :img-grin2
bi bunu demisti : bir cocugu havada dogurdu birini suda:img-haha:
Sorma billurcum:img-grin2 bizim gibi bayramda tatile gitmeyenleri düşünmüyorlar hiç:fighting2
Bu günkü tekrar bölümü çok güzel olacaktı,nikonun suçsuz olduğuna önce kahramanı sonra diğerlerini ve nazlıyı inandırmaya çalışması(yazık niko'ma)sonra gerçeğin anlaşılıp her şeyin yoluna girmesi ..güzel bir bölüm olacaktı ama galiba bayram sonrasına kaldı :( perşembe günü izleriz artık:img-grin2
Ya ben tam 5'te evde oluyorum 5:30'da kardeşimi almak için evden çıkıp 6'da dönebiliyorum arada 30 dkyı kaçırıyorum bayramda ne güzel izlicem demiştim oynatmıyorlar çok sinir oldum :(
Kanal D'nin sitesinde Yabancı Damat var görünüyor bugün oynamadı inyallah yarın oynar :(
free_spirit
25-10-06, 02:56
Ya ben tam 5'te evde oluyorum 5:30'da kardeşimi almak için evden çıkıp 6'da dönebiliyorum arada 30 dkyı kaçırıyorum bayramda ne güzel izlicem demiştim oynatmıyorlar çok sinir oldum :(
Kanal D'nin sitesinde Yabancı Damat var görünüyor bugün oynamadı inyallah yarın oynar :(
gosterdiler ya ben euro d de izledim.
_duygucuk_
25-10-06, 13:09
bu haftaki bölüm yine çok güzel olucağa benizyor fragman dönmeye başladı bayram dolasıyla kanal d bugünde vermeyebilir ama euro d veriyor:):)
KIRMIZIGÜL
25-10-06, 13:11
euro d de hangi bölümü gösterdiler
KIRMIZIGÜL
25-10-06, 13:21
ya kanal d de gösterirler inşallah en son 31.bölüm vardı.yarın bayram olmadığı için inşallah gösterirler.
gosterdiler ya ben euro d de izledim.
Normal Kanal D'de yoktu canım dün.Bayram diye birçok kişi tatilde onlarda bölümleri harcamak istemiyorlar.Umarım bu akşam oynar :(
free_spirit
25-10-06, 15:43
valla insallah beyenerek izlen bir dizi boyle guzel secilde devam eder.
özgür_fanatiği
25-10-06, 16:26
http://img93.imageshack.us/img93/5603/xsimmmmsv3.png
http://img93.imageshack.us/img93/9366/xxxxxxxxxxxxxak5.png
http://img106.imageshack.us/img106/4117/xxxxxxxii3.png
[COLOR="DarkOrange"][B]
Fragmani izledim ..
Mustafacan Natali'nin odasina giriyor gizlice Feride'de yakaliyor tabii :)
Eve bir kus aliyorlar , Eftelya sinirli gozukuyor , Nazirede firsattan istifade sinir ediyor cadiyi galiba =)
Niko Rusen'e bende ortak olurum diyor , sonra rakilar iciliyor ve dansoz geliyor ..
Niko da dansozle oynuyor *tehlikeli durum* ve tam o anda bir flash patliyor :img-help: hadi bakalim ayikla pirincin tasini !
Muhtesem uclu ( Feride Nazire Nazli:)) Mustafacan'a saldiriyor
Kadir & Aysel'in dugunu var , Nazli & Niko birlikte oynuyorlar cok sekerler ..
Nazli kusu Eftelya hanim'im uzerine ucuruyor , ve bu sefer olumcul dortlu (Feride Nazire Nazli Done) gulme krizine giriyor :)
Memik & Kahraman yine kavga ediyorlar =(
Yine guzel bir bolum bizi bekliyor =)
ewet çok harika bir bölüm ama o dadı hala onlarla :(:(:(
_duygucuk_
26-10-06, 16:02
feride gaziantepli dadı bulamıyor galiba şen şakrak bir bölüm bizi bekliyor:):):)dansözle ilgili bakalım ne olcak:):)
mozitekuto
26-10-06, 19:22
o dadıyla nikonun görüntüsü rüya heralde di mi?
Nazli_Niko 4eve
26-10-06, 20:15
o dadıyla nikonun görüntüsü rüya heralde di mi?
Evet rüyaydi!
:img-grin2 :img-grin2 Zaten gercek olsa cook sacma olur, yani niko uyanicak ve kiza öylece bakacak ha:img-grin2 :img-grin2
Evet rüyaydi!
:img-grin2 :img-grin2 Zaten gercek olsa cook sacma olur, yani niko uyanicak ve kiza öylece bakacak ha:img-grin2 :img-grin2
Öyle bir şey olsa herhalda Yabancı Damat fanları isyan ederdi artık.Gerçekten de çok saçma olurdu.Bize başından beri aşkın büyüklüğünü anlatıyorlar öyle olsa aşka inancımı yitirirdim.Zaten yitirmek üzereyim :)
mozitekuto
27-10-06, 06:47
ben bir gaziantepli olarak, bu bölümle ilgili şöyle bir eleştiri de bulunmak istiyorum. antepte ramazanda mutlaka yuvarlama diye bir yemek yaparlar. onu unuttular dizide... ya da ben görmedim yediklerini.
geçen haftaki bölümde ve ondan önceki bölümde krize girdim. nazire ve feride sayesinde.
hele nazirenin ruşene at at kalede ben varım dediği anda koptum. :img-grin2
bu hafta nazlı ve niko istanbula dönerken havaalanında bi karışıklık oluyormuş onu çok merak ettim.
akşamı iple çekiyorum walla
ben asıl kadire üzülüyorum çocuğun bahtı kara ayselde kötü çıktı senaristler ALLAH aşkına şu çocuğun yüzünü bir güldürün
ben bir gaziantepli olarak, bu bölümle ilgili şöyle bir eleştiri de bulunmak istiyorum. antepte ramazanda mutlaka yuvarlama diye bir yemek yaparlar. onu unuttular dizide... ya da ben görmedim yediklerini.
Gecen gun Yd tekrarlarini izlerken farkettim (1. sezonda) soylemislerdi yuvarlama yapacaklarini , bu sene atlamislar herhalde onceden yaptilar diye ..
Belki yine soylemislerdir geçen haftaki bolumde hatirlayamadim ama tekrarlarda yuvarlamadan bahsetmislerdi ..
ve yeni bölümümüza saatler kaldı)::)
bakalım neler olacak bu matrak bölümde:):)
cok komik yaa o papağan öldürdü beni kocakarı dio kuyu cadısı dio.. mustafacanın zoruyla da cici yaya dio =) ama zehranın mustafacana ne kdr aptalsın seni kıskandırmak icin yaptım demesi ve öpmesi cok gsldi.. nazlı bu yeni bölümlerde cok gsl yaa.. yabancı damat ilk basladığında da cok gsldi sonra bisey oldu bi aralar,, evlendikten ege doğduktan sonra da cok gsllesti simdi de sprr..! niko zatenn bitane cok yakısıklıı halaa sprr =) cokk komik yaa bi de en cok ferideyle nazirenin eftelyaya kurduğu plan beni cok güldürdü.. nası kostu amaa.. :)
guzeldi.nazlı niko sahneleri vardı ama birlikte sahneleri azdı.valizlerin karışması sanki nazlı-nikoya konu bulunmak için yapılmş gibi geldi bana.daha guzel sahneler daha başka bir konu bulabilirlerdi.ama yine de guzeldi
nazlının kadirin dugununde giydigi elbise çok hoştu.nehir supersin çook guzelsin nazar degmesin:)
ozgur de çok yakışıklıydı ve çook tatlıydı nazar degmesin:)
ikisi de super oynadılar:)
nazirenin çocuklarının sorunlarını inkar etmesi ve herkese tepki gostermesi çok hoştu
eftelyayı kaldırmak için kuşla yapılan oyun eglenceliydi
aysel komik birşey yapmayacak gibi çok istekleri de var ama yine de sevimli.itici degil bu iyi bence
bir de başımıza mafya çıktı resimde ellerinde ba<kalım neler olacak nese
dadıla igili bişey olmadı:)
diğer geri kalan zaten çok komikti:):):
bakalım haftaya neler olcak????
İnşallah bu kadarla kalır diyeceğim bu mafya olayı ama Ege ayıyı almışken zor o iş.Umarım kısa zamanda hallolur.Yeni güzel bir konu lazım onlara hafıza kaybı bitti acaba yeni konumuz ne?Bir ayrılık olmasın da...
İnşallah bu kadarla kalır diyeceğim bu mafya olayı ama Ege ayıyı almışken zor o iş.Umarım kısa zamanda hallolur.Yeni güzel bir konu lazım onlara hafıza kaybı bitti acaba yeni konumuz ne?Bir ayrılık olmasın da...
pek sinyalleri yok ama mafya üzüekmiş gibi gelior :(:(:(
pek sinyalleri yok ama mafya üzüekmiş gibi gelior :(:(:(
Umarım dadı olayında olduğu gibi yanılıyoruzdur.Hemencik bitip gitsinler.Bu kadar girmeleri bile yetti.Yabancı Damat'a yakışmıyor adamlar....
özgür silis
27-10-06, 22:24
yine süperdi ya nazlı niko ikilisi herzmanki gibi çok tatlıydı düğünde oynamaları falan hele hava alanında el ele tutuşup yürümeleri çok güzel bi görüntüydü... ama şu mafya keşke karışmasaydı ya inşallah sizinde dediğiniz gibi fazla uzun sürmez
mozitekuto
27-10-06, 22:26
ben asıl kadire üzülüyorum çocuğun bahtı kara ayselde kötü çıktı senaristler ALLAH aşkına şu çocuğun yüzünü bir güldürün
ay hakkaten yaaa. yazık yani. adamın 3. evliliği. biraz insaf di mi? hayır bi de babasına da yazık. kahramanın 5 tane torunu oldu. o adamcağıza 1 tane vermediler...
paçiii_melos
27-10-06, 23:38
Herkese merhabalar arkadaşlar ben bugün baştan sona kadar izledim valla tek kelimeyle çok güzeldi...Nerden başlasam bilemiyorum ama neyse aklıam gelenleri yazıyım.
1..Sizlerin de dediğiniz gibi ben kadire çok, üzülüyorum valla Nazlı ile söz attı,sonrada Anna ile nişan attı, ve daha sonrada Stella ile boşandılar...Yazık günah yavv gerçekten bu aysele de ii diyorduk annaaa bugünkü bölümde neydi o öyle yafff bir de gelin olcak inş. bir daha ki bölümlerde böyle olmaz...Daha ii güsel gelin modeli çizer.
2...Düğünde herkesin oynaması falan süperdi kii zaten ben de oynadım :)
3...Nazirenin kuyucadısı,cadı gibi kelimlerei öğretmesi aslında çok yanlıştı ama senaryo işte :) Ama yaff öyle bir kuşun olmsı da kötü bir şey insanın başını belaya sokar :D
4...Valla teker teker yapmayım en iisi kısacası şöyle diyim.Bütün oyuncular gene süper oynamışlar.Birde mafyanın diziye girmesi kötü yaff al başı belayı valla neysee artık nazlı ile niko harikaaa çok tatlılar bu kadar yeter :)
Yine guzel bir bolumdu , ama N&N sahneleri icin daha umutluydum ..
Biri annesine 'yle digeri bacanagiyla :(
Ama yinede onlari ayri ayri da olsa izlemek guzeldi ..
Nehir'in orulmus saclarina hasta oldum, yuzune o kadar yakismis ki.
Niko'nun ise bu repligi beni cok sevindirdi :
"Batarsak birlikte batariz , bende bu aileden sayilirim" ;)
Ikiside yine oyunculuklarini konusturdular , Nehir haliyle daha agir basiyor ama Ozgurde cok iyi.
Bu haftaki bolumde bence Nehir'in en iyi performans sergiledigi sahne Stavro karsisinda mahcup oldugu sahneydi .. Uzuldu , utandi .. Cok guzel yansitti ;)
Nazire'nin problemleri inkar edisini hic yakistiramadim , ovguyle bahsederken guzel kotu birsey soyledinmi bagirip cagiriyor ..
Ama ne yalan soyliyim reklamlardan bahsedince hosuma gitmesede guldum :)
Yakup bir suru yeni sorun yaratti , yazik , gelecek bolumlerde Kahramanin ve Feride'nin cadi'ya yalvarislarini izlicez ..
Natali harbi seker bir kiz ya , aksanini cok seviyorum ;)
Civelek Aysel U donusuyle tipik uyuz gelin moduna girmekte gecikmedi :img-elvis
Boyle olcagini tahmin etmeliydik. Bakalim simdi napcak Hayriye hanim ..
Yanliz bir sey mantiksiz geldi , Hayriye durmadan dillere destan bir dugun yapicam ogluma diyordu , bu mu dillere destan dugun ? 300m² bir bar'da ?:img-elvis
Rusen'e bayiliyorum ben ya , cok seker : Bar iicn anlastiklari sahne , sonra Nazlilari yolcu ettigi sahne falan cok guzeldi =)
Bu bölüm cok güzeldi yine. Bütün aile gülme krizine girdi.
Nazlı ve Niko sahneleri cok azdı maalesef. Natalienin Nikonun odasına girmesi ilk gördüğümde şok olmuştum ama sonrada rüya olduğunu anlamıştım ve yanılmamışım.
Nazireyle Ferideye bayılıyorum ikisi cete olup neler yapıyorlar...
Gerci yaptıkları cok komikdi Eftalyaya ama dünürleride düşünmeleri gerekirdi orda ayıp ettiler bence.
Zavallım Nazlıda baya bir utandı bu yüzden cünkü Stavronun dedikleri doğruydu bence.
Kadirin düğünü cok cabuk gelişti hicbişey anlamadım.
Ayseldede bişey cıkıcağı belliydi bu kadar mükemmel olduğunu düşünmemiştim zaten bellide oldu. Zavallı kadir birgünde yüzü gülmedi garibimin.
Gerci Heyriye biraz kaynanalığını gösterirse Aysel yola gelir bence.
Ruşen, Kadir ve Niko cok güzel kandılar ''Türkü Bar'' işine. Üc tane saf satın aldılar. Ama bellide olmaz belli onlarda bu sefer işler dükkan belki bu sefer başarırlar.
Cantaların karışması bana cok basit geldi. Ben bavulumu aldığımda ismim üstünde yazıyor mu diye bakarım. Mafyayla problem yaşicaklar kesin. Kolyede o Egenin ayısının icindedir.
Ruşen ve Nazire süperler. O dansözle fotoğrafı görmesi ve tepkisi cok komikti. Hele Kadirin düğününde Ruşenin oyanyışı yere yatım resmen.
Valla evdeki herkes Natalienin icine düşüyorlar ama haklılar cok tatlı kız.
Feridenin yeni dadı bulma arayışında o sağır kadını bulmasıda komikti.
ya arkadaşlar ben sonunu izleyemedim reklamlardan sorasını..
ne oldu biri anlatabilirmi...
Yine guzel bir bolumdu , ama N&N sahneleri icin daha umutluydum ..
Biri annesine 'yle digeri bacanagiyla :(
Ama yinede onlari ayri ayri da olsa izlemek guzeldi ..
Nehir'in orulmus saclarina hasta oldum, yuzune o kadar yakismis ki.
Niko'nun ise bu repligi beni cok sevindirdi :
"Batarsak birlikte batariz , bende bu aileden sayilirim" ;)
Ikiside yine oyunculuklarini konusturdular , Nehir haliyle daha agir basiyor ama Ozgurde cok iyi.
Bu haftaki bolumde bence Nehir'in en iyi performans sergiledigi sahne Stavro karsisinda mahcup oldugu sahneydi .. Uzuldu , utandi .. Cok guzel yansitti ;)
Nazire'nin problemleri inkar edisini hic yakistiramadim , ovguyle bahsederken guzel kotu birsey soyledinmi bagirip cagiriyor ..
Ama ne yalan soyliyim reklamlardan bahsedince hosuma gitmesede guldum :)
Yakup bir suru yeni sorun yaratti , yazik , gelecek bolumlerde Kahramanin ve Feride'nin cadi'ya yalvarislarini izlicez ..
Natali harbi seker bir kiz ya , aksanini cok seviyorum ;)
Civelek Aysel U donusuyle tipik uyuz gelin moduna girmekte gecikmedi :img-elvis
Boyle olcagini tahmin etmeliydik. Bakalim simdi napcak Hayriye hanim ..
Yanliz bir sey mantiksiz geldi , Hayriye durmadan dillere destan bir dugun yapicam ogluma diyordu , bu mu dillere destan dugun ? 300m² bir bar'da ?:img-elvis
Rusen'e bayiliyorum ben ya , cok seker : Bar iicn anlastiklari sahne , sonra Nazlilari yolcu ettigi sahne falan cok guzeldi =)
bncede ama ferıde dadı olayını chk bartıyo yaa kıs guzeL oLabıLır ama nıko naszlıya asık nası bıle anladı bı ferıde anlamadı ((:
1 Keloglan Karaprens''e Karsi (t.s) [net] Atv 10,30 26,00
2 Ihlamurlar Altinda [net] Kand 10,20 26,30
3 Yabanci Damat [net] Kand 9,00 22,70
4 Yalanci Yarim [net] Star 7,50 19,80
5 Star Ana Haber Bulteni [net] Star 7,30 22,30
1 Yabanci Damat [net] Kand 12,20 33,40
2 Ihlamurlar Altinda [net] Kand 12,10 31,90
3 Keloglan Karaprens''e Karsi (t.s) [net] Atv 8,60 23,80
4 Ihlamurlar Altinda (ozet) [net] Kand 7,90 21,40
5 Yabanci Damat (ozet) [net] Kand 7,10 23,10
Tele - Barometre
27 Ekim 2006 Cuma
1 Keloglan Karaprens''e Karsi (t.s) [net] Atv 10,30 26,00
2 Ihlamurlar Altinda [net] Kand 10,20 26,30
3 Yabanci Damat [net] Kand 9,00 22,70
4 Yalanci Yarim [net] Star 7,50 19,80
5 Star Ana Haber Bulteni [net] Star 7,30 22,30
6 Fear Factor [net] Show 6,70 17,30
7 Ihlamurlar Altinda (ozet) [net] Kand 6,70 16,50
8 Yabanci Damat (ozet) [net] Kand 6,60 18,90
9 Keloglan Karaprens''e Karsi (t.s) [net] Show 6,00 14,90
10 Kanal D Ana Haber Bulteni [net] Kand 5,50 16,30
11 En Son Babalar Duyar [net] Star 5,10 12,70
12 Show Tv Ana Haber Bulteni [net] Show 4,50 13,60
13 Yabanci Damat (tkr) [net] Kand 4,20 18,20
Tele - Barometre
27 Ekim 2006 Cuma
1 Yabanci Damat [net] Kand 12,20 33,40
2 Ihlamurlar Altinda [net] Kand 12,10 31,90
3 Keloglan Karaprens''e Karsi (t.s) [net] Atv 8,60 23,80
4 Ihlamurlar Altinda (ozet) [net] Kand 7,90 21,40
5 Yabanci Damat (ozet) [net] Kand 7,10 23,10
6 Fear Factor [net] Show 6,90 18,00
7 Yalanci Yarim [net] Star 6,20 16,50
8 Star Ana Haber Bulteni [net] Star 6,00 22,00
9 Kanal D Ana Haber Bulteni [net] Kand 5,30 18,60
10 Son Samuray (y.s) [net] Atv 5,10 14,60
11 Beyaz Show [net] Kand 4,70 22,00
12 En Son Babalar Duyar [net] Star 4,70 12,80
13 Keloglan Karaprens''e Karsi (t.s) [net] Show 4,40 12,00
14 Atv Ana Haber Bulteni [net] Atv 4,10 14,30
15 Yabanci Damat (tkr) [net] Kand 3,90 21,00
16 Show Tv Ana Haber Bulteni [net] Show
özgür silis
28-10-06, 15:00
yaaşasın reytingler yükselmiş...
Evet ya , yine 1. olmusuz hemde AB grubunda :img-polic
Meryemce90
28-10-06, 16:00
yabanci damat yine cooook güzeldi reytingler güzel iyi..
dün kadire baya bi üzüldüm yine yüzü gülmedi giittik su cocugun gidiyo karisina kasarli tost yapti tabii güzel bisey ama yine de biraz da su aysel in kaynanasina yardim etmesi gerekir diye düsünüyorum.
N&N de gercekten pek onlari yanliz böyle izleyemedik ama olsun yine de güzel di dünki bölüm.
rusen de harika kadirin dügününde oynamasi cooook komik di yine. ha o tutuklari türkü bar i da insallah cok kisi gelirdi bali bi gelirleri olur..
nazire de hic kimse ye inanmiyo ya doktor herhalde daha iyi bilir ama tabii o da hakli guruna yediremedi ve üzüldü..
kusu kafesinden cikardiklarinda da cok komik nasil kostu ama eftelya ...
rus kizi da cok iyi niyetli gibime geldi.. dizi yine dün HARika ydi..
sarp_manyagi
28-10-06, 16:59
reytingler çok ii ya çok sevindim nazlı&niko sahnelerini daha çok istiyorum ben ya bıktı şu eftelyalı sahnelerden ama yine de kuş sahnesi çok güzeldi:img-grin2 :img-grin2 ruşen ve kadir yine kazık yediler ama olan nikoya oldu ya yazık üsttelik ben o ayseli hiç sevmemiştim ve hala da sevmiyorum kıza bak ya yan gelip yatıyor resmen öldürücem onu:icon_evil :icon_evil nazireye de çok üzüldüm ya yazık kızlarına ne olcak çok merak ediyorum neyse uzun lafın kısası çooookkk süper bir bölümdü döktürmüş bizimkiler yine
_duygucuk_
28-10-06, 18:39
akşam girmedim ama bölüm süperdi özellkle egenin annesinin arkasına saklandığı bölüme bayıldım ayıyı aldı kaçtı o ayının içinde bir seervet var zavallı egenin haberi yok:):):):)
ratinglerde birinde 4. öbüründe 3. yüz gayet iyi ama daha iyi olabilirdi
ratinglerde birinde 4. öbüründe 3. yüz gayet iyi ama daha iyi olabilirdi
Komik yanlış yere bakmışsın:img-grin2 A/B de 1. totalde 3. olduk.
A/B de özet 4. olmuş,sen onu görmüşsün:img-grin2
_duygucuk_
28-10-06, 20:19
bu hafta brinciyiz yani hakkettiğiiiz yerdeyiz (bunda bir dizinin tekaraının oynması olabilir mi acaba)
ama bölüm çok güzeldi yakup un lafları:):):):)
ratingler super nazar degmesin:)
Komik yanlış yere bakmışsın:img-grin2 A/B de 1. totalde 3. olduk.
A/B de özet 4. olmuş,sen onu görmüşsün:img-grin2
ben milliyetin tv dergisine baktım onda öyle yazıordsu siz nettekini mi diyorsunuz
_duygucuk_
28-10-06, 22:50
bölüm çok güzeldi reytigimiz gayet iyi :):)milliyet tv deki geçen haftanın reytingleri ama yine de o da güzel:):):):)
raytingler süper yaa hep böle olsun.sıla her hafta geçio ama ileriki haftalarda ordaki hikaye tıkanabilir ve biz birinciliğimizi dvm ettirebilirz(inş:))
vBulletin® v3.8.0 Beta 2, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.