PDA

Tüm Versiyonu Göster : Yabancı Damat- Bölüm Yorumları/1

Sayfalar : 1 2 3 4 5 6 7 8 [9] 10

Billush
28-10-06, 23:24
Reytingler gerçekten çok iyi çok sevindim.A/Bde birinci olmakla birlikte özeti 5.Özet bile ilk 5'te ne diyebilirim :)

eylemm
29-10-06, 02:05
Reytingler süperr,dizimizede 1.lik yakışıyor zaten :)
Haftaya neler olacak çok merak ediyorum.Çok karanlık tipler katıldı.Herhalde ellerindeki resimlerden hemen olayı çözerler niko ve nazlıyı tanımayan yok zaten.Daha sonra evlerini bulup ayıcığı almaya çalışacaklar,tehlikeli şeyler olacak gibime geliyor :( Son sahnede Niko ve Nazlının Ege'ye el sallamaları,sarılıp sarılıp öpmelerinin bir anlamı olabilir.İnşallah egeyi kaçırmazlar yine :(Yada Niko ve Nazlının başına bir şey gelmez.

dFKto
29-10-06, 12:29
arada heyecan olsun diye polisiye konular katıyorlar diziye. hatırlıyorum Ege kaçırıldığı hafta ve polis arabalarıyla kovalamaca sahneleri geçen sene en yüksek raitingleri getirmişti diziye.

hala
29-10-06, 12:33
Bu sefer sıra Nazlıda .Nazlı alışverişe çıktı .Adamlardada resim var Nazlıyı resminden tanıyıp kaçırabilirler.Yada takip edip eve baskın yapabilirler.:img-grin2 :img-grin2

hala
29-10-06, 12:50
Bu sefer sıra Nazlıda derken yanlış anlaşılabilir fiye açıklama gereği duydum.

Ege kaçırıldı Niko hafızasını kaybetti .artk sıra Nazlıya geldi .:img-grin2 :img-grin2

eylemm
31-10-06, 21:32
Bu günkü tekrar bölümü harikaydı.Niko-Nazlı sahneleri çok tatlıydı,bayıldım bebekleri ile iletişimleri,birbirlerini özlemeleri,yalnız kalma çabaları :)çok şekerdi

Yalnız Nazlının bazı konuşmaları çok itici oluyor Niko ya karşı yani,mesela;''ne diyosun güzelim'',''kalk kalk kalk gidiyoruz'' ''sus Niko!''''şapşal''eşşek''(şaka da olsa)

Nazli_Niko 4eve
31-10-06, 21:40
Eger niko gine tutuklanirsa cok sacma olur bence!

Ama Nazliyada heran bisey olabilir, ama alisverisede nikoyla beraber gitmislerdi!!!!!

Billush
31-10-06, 22:44
Bu günkü tekrar bölümü harikaydı.Niko-Nazlı sahneleri çok tatlıydı,bayıldım bebekleri ile iletişimleri,birbirlerini özlemeleri,yalnız kalma çabaları :)çok şekerdi

Yalnız Nazlının bazı konuşmaları çok itici oluyor Niko ya karşı yani,mesela;''ne diyosun güzelim'',''kalk kalk kalk gidiyoruz'' ''sus Niko!''''şapşal''eşşek''(şaka da olsa)

Valla bana itici değil de komik geliyor.Özellikle kıskndığında zkullanıyor o sözleri zaten o sahneler de hep eğlencelidir.
Bugünkü tekrar bölümünde parktaki sahnede vardı mesela çok güldüm :)

Rabish
31-10-06, 22:48
Bende seviyorum boyle atistiklarinda :)
Yani hep canim, cicim, askim, zeytin gozlum, nazlim, nikom olmaz olmasin da zaten.
Bir fark olsun degil mi ?:)

Ben sahsen (belki abarti olcak ama gercekler bunlar) butun hallerini seviyorum. Tartistiklari anlari , birbirlerini kiskandiklari anlari , ask dolu anlari .. Hepsini izlemek benim icin ayri bir zevk ..:img-icecr

yakupoglu61
31-10-06, 22:52
bn eskisi gibi gülmüyorum bu dizide eskiden çok daha güzeldi memikin kuyu cadısıyla evlenmesi çok saçma oldu

eylemm
01-11-06, 01:53
bn eskisi gibi gülmüyorum bu dizide eskiden çok daha güzeldi memikin kuyu cadısıyla evlenmesi çok saçma oldu
Zaten gülmek şart değil yakupoğlu,salt komedi değil bu dizi :),ama eskiden daha güzeldi lafına katılmıyorum hala çok güzel bence.Memik-eftelya konusunda sana katılıyorum aşkları ve evlilikleri saçma oldu bencede.

ÖZGÜRCÜ
01-11-06, 07:36
Bende seviyorum boyle atistiklarinda :)
Yani hep canim, cicim, askim, zeytin gozlum, nazlim, nikom olmaz olmasin da zaten.
Bir fark olsun degil mi ?:)

Ben sahsen (belki abarti olcak ama gercekler bunlar) butun hallerini seviyorum. Tartistiklari anlari , birbirlerini kiskandiklari anlari , ask dolu anlari .. Hepsini izlemek benim icin ayri bir zevk ..:img-icecr

aynen bende sana katılıyorum herhalleriyle çok tatlılar onlar

aylince
01-11-06, 11:05
rabishcim billurcum size katılıyorum canım arkadaşlarım.tatlı atışmaları çok hoşuma gidiyor

eşek demesi de hoş bence.hep oyle diyor nazlı:)

arkamı doner donmez florte başladın..ne flortu kadın evli ve bebegi var..evli olmasa duşunecektin:)

çook tatlılar

ve nostalji yorumlardan sonra gelelim asıl konumuza
nazlı yine kıskanıyor nikoyu.huylu huyundan vazgeçmez :) aslında haklı bence ben de istemezdim.nikoya çok guvensem de ve beni çok sevdigini bilsem de istemezdim oyle bir dadıyı

aylince
01-11-06, 11:13
nazlının repligi çok tatlıydı ama uygulamaya gelince kıskandı yine:)

"hem ben nikoya soz verdim.degil natalie sharon stone bile gelse kıskanmayacagım"

Nazli_Niko 4eve
01-11-06, 11:17
Nazli kac kere söz verdi kiskanmicam diye. :img-wink:
Ama elinde degil, kiskanmamak! Ama kiskansin ya, ama fazlada büyümesin:) :)

aylince
01-11-06, 11:29
ben biraz da niko kıskansın diyorum artık hep nazlı hep nazlı olmuyor:) ama onu nasıl ayarlayacaklar eve yakışıklı bir dadı olabilir:)

Nazli_Niko 4eve
01-11-06, 11:32
hehehe yakisikli dadi;) ;)
Sana katiliyorum birazda niko kiskansin yaaa! Ben belki nazliya asik olan birisi fln gelir diyodum ama olmadi, dadi geldi.
Ama dadi da bi yere kadar. Nazli hep kiskanacak olursa gönderirler!

aylince
01-11-06, 11:35
evet istersen hemen gondeririz dedi niko nazlısına:) bebekte dadı da susuyor bir de egitimli dadı nazlının işi zor tabi yasocum.ama dogru karar gitmesidir bence.ben istemezdim hiç niko hiç bakmasa bile istemezdim ama niko bakıyor dadıya.hemen gondersinler bence.niko nazlıyı aldatmaz da yine de olmaz yanlış bence.bu gibi şeylerde duşunmeyeceksin.hemen gonder daha iyi dadı bulursun:)

ben nazlının kıskançlıklarını da hiç abartılı bulmadım.bence hep yerindeydi.ama tepkileri yanlış.konuşacaksın o kaçıyor sonra da uçakta doguruyor:)

Nazli_Niko 4eve
01-11-06, 11:41
Ablacim cok haklisin! Nazli abartili derecede kiskanmadi, ama problemi konusmadan cekip gidiyo.

Dadi meselesinde ben Eftalya hanima gicik oldum, sen ne karisiyosun, kendi dadi kendileri bulurlar. Ama yok illahi karisacak!:img-yes: :img-yes:

KOMİK
01-11-06, 15:38
yeni bölümüüz belli olmuş
her zamanki gibi nazlı nikosunu kıskanyor e normal:)
mafya peşlerine düşmüş bu kötü umarım onlara zarar wrmez?

aliyeaynalar
01-11-06, 15:45
ikinci bahar dizisinden sonra izlediğim en güzel ve en keyifli dizi..

tuğba filiz
01-11-06, 16:06
evet süper bir dizi nazlı nikosunu kıskanıyomuş e öyle kocam olsa bende kıskanırım kız haklı ne kadar güvensemde huy bu işte kıskanırım inşallah egemize bişey olmaz

_duygucuk_
01-11-06, 16:26
nazlının kıskançlıkları yine başladı ::)maceralı bir bölüm bizi bekliyor umarım egeye birşey olmaz:):):):)

eylemm
01-11-06, 16:36
Özet'e bakılırsa yine döndük dolaştık geldik kıskançlık konusuna.Uzun süredir Nazlının kıskançlık tripleri yoktu ama huylu huyundan vazgeçmiyor :)aslında kıskançlık sahneleri sevimli olabilir eğer nazlı eskisi gibi abartıp evleri terk etmeye kalkmazsa.Birada niko nazlıyı kıskansın diyorsunuz ama bu dizi geleneklere göreneklere bağlı olarak şekillenmiş bir dizi iki çocuklu evli bir kadını,bir anneyi,kocasının kıskanacağı bir konuma koymazlar.Niko nazlının davranışlarına anlam veremiyormuş demekki niko kıskandıracak bir şey yapmıyor nazlıcık kuruntu yapıyor :)Mafya konusu yine bizi gerecek gibi inşallah kaçırma durumları olmadan hallolur.

Dip not:dadı'da çok güzel bir kız Birazda Özgür'ün tipi gibi :)sette neler oluyordur acaba :blush:

adviş
01-11-06, 18:44
:img-grin2 :img-grin2 :icon_roll
Dip not:dadı'da çok güzel bir kız Birazda Özgür'ün tipi gibi :)sette neler oluyordur acaba :blush:

vallahi hınzırca bir düşünce belki ama benimde aklıma aynı şeyler geliyor.:img-grin2

özgür silis
01-11-06, 19:32
ben biraz da niko kıskansın diyorum artık hep nazlı hep nazlı olmuyor:) ama onu nasıl ayarlayacaklar eve yakışıklı bir dadı olabilir:)

ayy öyle olsa ne matrak olur ya...acaba öyle bişi düşünürlermi?

aylince
03-11-06, 22:46
superdi.çok guzeldi.nazlının kıskançlıklarını eskisi gibi sanmıştım hoş olmaz diye duşunmuştum.degilmiş zaten.super tatlıydı.yerli yersiz kıskançlık degil yerinde tedirginlikler vardı

nikonun yemekten natalie ile ayrılması saçmaydı.haber konusu olsun diye yapmışlar.karısını yalnız bırakmamalıydı.nazlı arkadan geliyor saçmaydı bence.niko yapmazdı da konu olsun diye yapmışlar :)

nikonun nazlıya soyledikleri çok guzeldi "ben hala bodrumdaki inatçı kızı goruyorum" çook tatlıydı.bir de senden once uyanıyorum sana bakıyorum bunlar superdi çook tatlılardı :)

bu ayıcıgı zor alacaklar gibi nazlı super bagırdı.egenin ifadesi de çok hoştu.çook tatlılar

aylince
03-11-06, 22:49
şeyde duygulandım "ben o işi abarttım galiba biraz baksana beni çocukların bakıcısı sanıyorlar" bu replik nazlının duygularını anlatıyordu cnmm super ifade etti nazlı duygularını :)

niko da nazlıya duygularını super ifade etti ne şanslıyım dedi orada da duygulandım çook tatlılardı:)

_duygucuk_
03-11-06, 22:49
aylin abla ne güzel demiş bende aynı kısaknçılkar olacak diye sanmıştım ama olmadı kendine bakma istediği geldi:):)güzelleşti:):)
niko da nasıl şaşırdı onun bu haline:):)
türkü bar fiyaskoyla sonuçlandı helal olsun nazireye herkes yardım ister oldu ondan:):)
ege çok şekerdi konuşmasıyla :)ayısı alacaklar çocuğun oda onu birsevdiki çocuk işte:):):)

tuğba filiz
03-11-06, 22:51
süper bi bölümdü nazlının kıskançlıkları yersiz değildi çok hoştu ama yemekten nikonun ddaıyla ayrılması hiç hoş değildi nazlı nasıl bağırdı ama bnece egeye bişey yapmazlar

*deniz*
03-11-06, 22:56
Güzel bir bölümdü ben çok beğendim.Nazlının kıskançlıkları çok şekerdi :)hangi kadın olsa bunları hissederdi zaten.Artık Nazlı da olgunlaştı iki çocuklu bir anne olmanın olgunluğu galiba :)kıskançlıklarını abartmadı içinde halletmeye çalıştı niko'ya belli etmemek için uğraştı.Dantelli bluz ve siyah tül çoraplar,topuklu ayakkabılarla park'a gitmesi çok tatlıydı nedense o sahnede duygulandım içime dokundu.Niko'nun karısına söyledikleri çok güzeldi.

Türkü bar sahneleri de güzeldi nazire'nin hapse girmesi,çıktıktan sonra ''içerde her şeye katlanılıyor ama hasretlik çekilmiyor'' demesi sonrasında kabadayı muamelesi görmesi..yani güzel bir bölümdü.

Nazli_Niko 4eve
03-11-06, 23:02
süper bi bölümdü, bol nazli niiko sahneleride vardi!!!

Nazlinin kiskancliklari cok hosuma gitti, hakli da yani. Kim olursa olsun kocasini okadar severse kiskanir.
kendini güzellestirmeye clismasi fln. Nikoda cok sasirdi nazlinin haline yaaa:img-grin2

Nikonun o bodrumdaki inatci kizi seviyorum... demeside cok güzeldi!!:img-grin2

O haberde yani tam oldu!!

Ama o adamlarda Egeye bisey yapmazlar, amaclari ayiyi almak sonucta, ama nazli da ordan ayaklandi fln süperdi!

:img-grin2 :img-grin2

_duygucuk_
03-11-06, 23:04
anne olarak kıskançlığı abartmadı kendinde buldu suçu bakım yapmya karar verdi :):)
bu sefer eftalya hanım az göründü birkaç bölümdür hüküm sürüyordu çünkü :):)
aysel de yani tembelin teki çıktı iş yapmazın biri:):):)

adviş
03-11-06, 23:20
dadı çokkk güzel allah için.kıskanılmayacak gibi değil.duru bir güzelliği var.kim olsa kıskanır.nazire çok tatlıydı yine.ve feride.

*özgürkız*
03-11-06, 23:23
Yaa biri bana anlatsın izliyemedimmm

eylemm
03-11-06, 23:37
Güzel bir bölümdü.Nazlı kocasına güvenmeyi ne zaman öğrenecek bakalım.Niko gibi güvenilir bir koca üstelik defalarca sadakatini ispatlamış birine de bu yapılmazki.Evde yalnız olduklarını duyunca koşarak yukarı çıkıyor konuşmayı duyunca onları basmak ister gibi aniden kapıyı açıyor,e be Nazlıcım Niko sana, üstelik kendi evinde yanlış bir şey yaparmı?onları ne yaparken yakalayacağını zannediyordun?Yinede kıskançlık sahneleri eskisi gibi sinir değildi sevimliydi,hiç olmazsa Niko'ya fazla yansıtmadı bu da bir gelişme :)Hele lokanta da yanyana oturmaları rahatsız edince Nikonun karşısına oturtması orada da karşı karşıya olmalarından rahatsız olup yine yer değiştirtmeye çalışması oldukça komikti :)Niko'nun karısını hala güzel olduğuna inandırmak için yaptığı konuşma çok güzeldi ahh ahh Allah herkese Niko gibi koca ihsan etsin..Amiiinn :)

dFKto
04-11-06, 00:06
Ben beğenmedim, Niko'nun rolü çok azdı. Aynı şeyler tekrarlanıyor senaristler iyice şaşırdılar ne yapacaklarını.

nazlii1
04-11-06, 00:07
tek kelimeyle yine bir yabancı damat klasiği :SüPeRDi

ferideyle nazirenin eftelyadan özür dilemesi, türkübardaki şarkı söyleyişleri ve nazirenin elini kana bulaması :) nazirenin kahraman ilan edilmesi, rabianın oğluma da böyle gelin yakışır demesi müthişti ya

nazlının kıskançlıklar , nikoyla banyodaki konuşmaları çok güzeldi

hele ayselin hiçbi iş yapmayıpta kadire naıl olmuş demesi yokmu koptum resmen hele nazireyle feridenin o anda ona bakışları... bi de kahramanın nazireye kızım sen niye elini kana buladın anan yapardı o işi gibi bişey demesi ya kısaca herşey çok güzeldi...

beyonce_lili
04-11-06, 01:05
sonunda tam olarak ne oldu arkadaslar ben sonunu kacirdim da!!!

Nazli_Niko 4eve
04-11-06, 01:41
Beyonce_lili en sonunda Nazli, Eleni, Ege ve Ada parka gittiler.
ege ayisiyla oynuyodu, o adamlar geldi egeye yaklastilar fln, ayisini almak icin.
Nazlida görünce bagirdi, kosarak yanlarina yaklasiyodu bitti.

Ay90
04-11-06, 06:06
Bende Sıla yüzünden bu bölümü izliyemedim artık cekip izlicem. Ama reklam arlarında baktım biraz. Merak ettim Nazire neden ellini kana buladı diye. Bide Nikonun arkadaşı Natalia yı anneleri sanması Nazlıyı baya bir bozdu.

_duygucuk_
04-11-06, 13:57
süper bir bölümdü bakalım gelecek bölümde neler olacak nazlı nın annesine inanaıp kendne bakaması çok güzel oldu makyaj ve bakım niko nun ilgisini çekmeye başladı bile:):):):)

özgür silis
04-11-06, 16:07
yine süper bi bölümdü retinglerde mükemmel eski haline geldi dizimiz hakettiği yerde ya feridenin sanki sesi kısılmış bana öyle geldi sizde farkettinizmi?

dazzle
04-11-06, 18:12
bugun annem izlerken gördüm ve çok şaşırdım ilkdefa magazin programı düzgün bişe verecek oldu onuda yarıda kestiler y.b nin set arkasina gittiler çok tatlılar yaaa nazlı 3.çocuk olabilir düşünüyoruz dedi yuhhh dedim:Dfutbol takımı kuracaklar:img-grin2 aysel ökkeş ve heyriyeyi delirtecekmiş hade bakalım yazık bukadirde bi doğrudürüst kız bulamadı:img-elvis nazlının parka giderken giydikleri biraz dadı gibiydi beni dadı sanıyolar dedi ama asıl böle dadıya benzemiş bu adamlar bela olacak gibiler bide ben şuna çok güldüm nazireye sordular içerisi nasıldı diye oda ay bir ilgi bi alaka beni kahraman ilan ettiler diyo koptum yaaaa millet gelio bizim şu adamın kulagini bük sanki kadın mafya:img-icecr :img-grin2

_duygucuk_
04-11-06, 20:02
reytingelrimiz çok güzel yavaş yavaş hakketttiğimiz yere dönyoruz bölüm ve reytingler süper:):):):)

tuğba filiz
04-11-06, 22:28
süper bi bölümdü reytinglere sevindim hakettiğimiz yere geliyoruz valla aman nazar değmesin inşallah böyle devam eder ama nazlıya çok üzüldüm nasılda kendine bakmaya başladı canım ya o da biliyo nikonun başkasına bakmayacağını ama genede aşkı için bişeyler yapmak istiyo çok seviyo kız nathalie nın konuşmasını duyunca içi gitti

dFKto
05-11-06, 01:33
Raitingler çok iyi, eskisi gibi.

eylemm
05-11-06, 13:01
Allahımıza bin şükür 3. sezonumuzda hala süper ratinglere sahibiz :)

Konu hakkında konuşalım arkadaşlar,forumda tık yok.Cuma gecesi biraz msj yazıyoruz sonra burayı unutuyoruz :(bu dizinin kaderi de bu herkes zevkle izliyor ama ratinglerde ilk ona giremeyen dizilerin yarısı kadar bile yorum yapılmıyor.

Sizce haftaya ne olacak?Adam ege'nin ayısını alıp kaçmayı başaracakmı yoksa ege ayıyı vermeyince ege ile berabermi kaçıracak?Nazlının bağırmasından ötürü adam hiç bir şey yapamadan da kaçabilir eğer öyle olursa takibe devam edeceklerdir.

Ruşen'in durumuda içler acısı adam neye elini atsa bir terslik çıkıyor artık bir şeyi de başarsın bu adam yahu.Kayınpederinin şamar oğlanı olmaktan kurtulsun yazıktır.İnşallah türkü barı ilk gecesinden kapatmazlar,artık mafya'da bulaşamaz ökkeşin varlığından dolayı.Bu arada Nazire yine süperdi :)özellikle spor salonundaki konuşma (zayıf olur yerden bacak olur ben şahsen istemem,hem nerden biliyosunuz belki giyimimden öyle gözüküyorum :)) kopardı, mimikler,ses tonu,sen çok yaşa emi Nazire :)

Kadirin durumuda kötü anna ve stella gibi iki zarif,alımlı ve çok güzel kızdan sonra Aysel hiç çekilmiyor tembelliği ve pişkinliğide cabası.

Nazli_Niko 4eve
05-11-06, 14:12
eylemm fragmanda o adami yere iktiriyolardi, eleni adayi alip kosa kosa gidiyodu. Ama o sahneleri göstermediler. Belki degistirmislerdir, yada bu hafta göstereceklerdir.
Ama bence ayiyi alamicak ve Egeyi de kaciracagini sanmiyorum:img-grin2
Zaten eger egeyikaciracak olurlsa biraz sacma olur, cünkü egeyi esrada kacirmisti. Ikinci kez sacma olur diye düsünüyorum.

Rusenin ve Kadirin bu sefer isi insallah ras gider.Kahramanda bikere Rusen hakkinda yanilsin yani:img-grin2

dFKto
05-11-06, 15:23
Aysel'i ve Döne'nin bebeğini nereden buldular merak ediyorum.

Nazli_Niko 4eve
05-11-06, 18:25

Neden merak ediyosun?????

*deniz*
05-11-06, 18:54

Aysel'i bende merak ediyorum ama Dönenin bebeği şirin :img-grin2 komik suratlı birşey:img-grin2

dFKto
05-11-06, 18:59
Aysel hoş bir genç kız gibi durmuyor. Halbuki Kadir'e nasıl ballandıra ballandıra anlatıyorlardı. Olgun bir kadın gibi görünüyor.
Döne'nin bebeği evet sevimli ama hayatımda gördüğüm en çirkin bebeklerden biri. Çirkin ama sevimli.

sweet smile
05-11-06, 22:30
aysel çok sinir ya benım öyle gelinim olsa bogardım:fighting2 nazlının yerınde olsam işten cıkratırdım o kızı olur bıterdı kmadem kocamı kıskanıyrm nıye hem onu hem kendımı uzeyım dımı ama:img-grin2

yabancıdamat
06-11-06, 16:56
bence bebk çekiştirirlerken kopçak ve içinden tarihi eser çıkcak daha sonra adam onu alıp kaçacak nazlıda polise ihbar edecek

özgür silis
06-11-06, 17:13
bence bebk çekiştirirlerken kopçak ve içinden tarihi eser çıkcak daha sonra adam onu alıp kaçacak nazlıda polise ihbar edecek

bencede senin dedğin gibi olabilir mantıklı düşünmüşsün :img-kiss:

_duygucuk_
06-11-06, 17:15
acaba hamit ne zaman dönecek çocuğu babasız büyüyor:):)
ege ye zarar vermek istemiyorlar bakalım tarhi eseri nasıl almya çalışcaklar bu iş karakolda biter:):)

EmmRe
07-11-06, 20:43
ben son bölümü izlemedim bu tarihi eser olayı ne?

*deniz*
07-11-06, 20:49
Bu gün ki tekrar bölümünde Nazire'nin Niko'yu takip ettiği sahne çok komikti,cidi ciddi paraladı çocuğu :)Ama içip sarhoş oldukları sahnelerde Nazire'nin mimikleri,oynaması çok abartılıydı.

Eski bölümler olmasına rağmen çok büyük bir keyifle izliyorum pek çok insanda böyle düşünüyor ki 11. likten aşşağı düşmüyor.Çok ilginç aslında,bazı gündemde olan dizillerin yeni bölümlerinden bile çok izleniyor.

özgür silis
07-11-06, 23:11
ewt çok haklısın her hafta bakıyorumda tekrarları bile çok izleniyo bazı gündemdeki dizileri bilee geride bırakabiliyo ee olsun okadar dimi böyle kaliteli bi dizinin hakkı:img-grin2

tuğba filiz
07-11-06, 23:14
süper ya tekrarları bile izleniyo eee o kadar ayrıcalık olsun ama dimi

arkadaşım bikaç adam tarihi eser kaçırdılar gaziantepten nazlılar çantası karıştı çantayı geri yollarken ege çaktırmadan ayıyı aldı çantadan eserde ayının içinde şimdi o ayıyı arıyolar

KOMİK
08-11-06, 15:47
yenş bölüm güzelmiş matrak gibi ama nazlılkardan bir yerde bashedior :(
az olacak galiba sahneleri izleyişp göreceiz :)

_duygucuk_
08-11-06, 16:07
yeni bölüm heyecanlı olacak galiba nazlıları takip edecekler saüper bir bölüm yine bizi bekliyor galiba yine nazlı niko sahnesi az:):):)

nazlii1
08-11-06, 18:51
evt ya yabanci damatın bütün bölümleri süper tekrarları bile çok çok iyi reyting alıyo bin kere izlesem bıkmam bende bunun sebebi herkesin işinin hakkını vermesi o kadar bizden biri oldularki rol yapmıyorlar gibi geliyo artık

ayşenurr
08-11-06, 19:54
yabancı damat dizisini severek izliyorum.şimdiye kadar hiç kaçırmadım.
yabancı damat dizisinin hiç bitmemesini istiyorum.karekterlerden kahraman usta, memik dede,nazire,hayırsız damat ruşen,nazlı ve annesi hepsi birbirinden şekerler.dizi oyuncuları ve ekibini başarılarından dolayı kutluyorum..:img-kiss:

armagan_60
09-11-06, 00:49
be eskilerinden takip ettiğim kadaıyla güzel bir diziye beziyo

eylemm
09-11-06, 01:26
Allahım özet'e bak,yabancı damatsız bir yabancı damat bölümü....Nikonun adının geçmediği bir bölümden ne beklenir...sinir oldum ya!

_duygucuk_
09-11-06, 18:26
dizide nazlı niko aşkı artık kalmamıştır neredeyse iki tane dahil oldu dizmize baksanıza neyse niko yine oynuyor arada:):):)

tuğba filiz
09-11-06, 21:20
bu haftaki bölümde nazlı niko sahnesi görücez galiba birlikte gaziantepe de gidiyolar süper ya

defneee
10-11-06, 21:24
aksiyonun olduğu bi bölüm çok güzel bitince burdayım yine
nehir&özgür süperler az görünselerde

britneysinem
10-11-06, 21:47
ya bölüm güzeldi ama yine bu kadar az nehir&özgür sahnesi vardı hatta hiç yoktu çok üzüldüm yaa

KOMİK
10-11-06, 21:49
nazlı nko hiç yoktu yani bu kadar olur
:(

defneee
10-11-06, 21:52
ay ben demin uzun uzun yazmıştım çıkmamış neyse
çok güzel bi bölümdü kahramana bayıldım nasıl saldırdı doktora:img-grin2
bu ruşenede yazık ya adam ne yapsa yaranamıyo
nazire adamalr makas istediğinde saplamaya çalıştı ya o gelişine koptum adam ensesine vurdu=)
bi nazlının kaçırlması eksikti oda oldu dizimizde bu hafta yoktu nazlı&niko sahnesi fazla ama haftaya nazlıyı görücez bayağı heralde
mustafa can telefonun kamerasıyla çekti adamalrı yakalanabilirler
haftayı iple çekiyorum valla ne olucak diye

britneysinem
10-11-06, 21:56
ay ben demin uzun uzun yazmıştım çıkmamış neyse
çok güzel bi bölümdü kahramana bayıldım nasıl saldırdı doktora:img-grin2
bu ruşenede yazık ya adam ne yapsa yaranamıyo
nazire adamalr makas istediğinde saplamaya çalıştı ya o gelişine koptum adam ensesine vurdu=)
bi nazlının kaçırlması eksikti oda oldu dizimizde bu hafta yoktu nazlı&niko sahnesi fazla ama haftaya nazlıyı görücez bayağı heralde
mustafa can telefonun kamerasıyla çekti adamalrı yakalanabilirler
haftayı iple çekiyorum valla ne olucak diye

evet yaaa kahraman nasıl rol yapıyo yaaa süper valla

ruşende garibanım o muharremde herşeyi berbat ediyo yaaa

mustafa canın çekmesi iyi oldu kolay yakalanırlar..

sarp_manyagi
10-11-06, 21:58
off ya nazlı-niko sahneleri çok azdı üsttelik ben artık çok sinir olmaya başladım bu kahramana yeter ya bıktım he bu kadar da olmaz ha bire ruşen ruşen çarp bi tane ağzına

arkadaşlar nazlıya ne olcak bilen var mı?????????

özgür silis
10-11-06, 22:06
yaa süperdi niko nazlı sahnesi çok azdı hatta yok denilebilir yani:icon_cry: ama ona ramen çok beyendim bence reytingler oldukça iyi olcak.kahramanın arabada ruşene söyledikleri çok komikti ve nazirenin adamın arkasından makasla saldırmaya çalışıp ensesine tokat yemesi bam başka bi olaydı:img-grin2 bu bölümü çok beyendim nazlıyı kaçırdıklarına göre haftaya bol bol niko nazlı sahnesi görürüz inşallah mıstık iyi aklı etti videoya aldı herşeyi

*deniz*
10-11-06, 23:29
Yok bu bölümü beğenmedim,büyük bir bölümü çok sıkıcıydı son 15dk biraz hareketlendi o kadar.Hele Niko hiç yoktu nerdeyse.Böyle bir bölüm yine rating alırsa(sanmıyorum ama)artık Y.D'ın sırtı hiç yere gelmez demektir.

dFKto
10-11-06, 23:37
sona dogru hareketlendi güzellesti neyse
raiting iyi olabilir heyecanli bir bölümdü
Bu arada dönenin bebeğiyle ilgili sözlerimi geri aldim. Cok tatli bir bebek.Cok hoşuma gitti surat ifadesi. Ama korkuttular cocuklari. O tür sahnelerde cocuk kullanmasalar iyi olur. Zaten karanlik güçler doldurdu diziyi.

*deniz*
10-11-06, 23:52
sona dogru hareketlendi güzellesti neyse
raiting iyi olabilir heyecanli bir bölümdü

Başlarda seyirci kaybetmemise tabi.umarım iyi olur ratingler.Soyguncuların eve girdiği sahneler gerçekten komik ve heyecanlı oldu Nazirenin ve feridenin tepkileri çok komikti:img-grin2 Haftaya daha ümitliyim,heyecanlı bir bölüm olacak gibi..

eylemm
11-11-06, 00:11
İlk yarım saat,45 dk bu ne ya! diyerek izledim hiç sarmadı,ama sonra toparladı çok iyi oldu,bakalım bu durum reytinglere nasıl yansıyıcak?Nikom'un sahneleri ne kadar azdı yahu..onun az göründüğü bölümlerden fazla zevk almıyorum..

_duygucuk_
11-11-06, 12:00
bölüm güzeldi komikti en azından :)
ama nazlı niko birbirlerine dokunmadılarbile :(sahneleri ne kadar azdı :(
yabancı damt gaziantep dizisi oldu baklavıoğlu ailesi olaylarına döndü:):)

*deniz*
11-11-06, 14:33
TELE - BAROMETRE
10 KASIM 2006 CUMA
NO PROGRAM ADı KANAL RATING (%) SHARE (%)
1 SILA [NET] ATV 13,90 34,40
2 YABANCI DAMAT [NET] KAND 9,80 24,50
3 BOB MIROVIC-SINAN SAMIL SAM [NET] STAR 9,40 24,90
4 IHLAMURLAR ALTINDA [NET] KAND 8,40 22,80
5 YABANCI DAMAT (OZET) [NET] KAND 5,90 15,90
6 GENARO ANDUJAR-MAHIR ORAL STAR 5,80 18,70
7 STAR ANA HABER BULTENI [NET] STAR 5,70 16,50
8 YABANCI DAMAT (TKR) [NET] KAND 5,40 20,40
9 MARIAN GABRIS-AYDIN SELCUK [NET] STAR 5,40 13,10
10 SHOW TV ANA HABER BULTENI [NET] SHOW 5,30 15

TELE - BAROMETRE
HEDEF KİTLE : A/B
10 KASIM 2006 CUMA
1 SILA [NET] ATV 12,40 33,70
2 YABANCI DAMAT [NET] KAND 10,70 29,70
3 IHLAMURLAR ALTINDA [NET] KAND 10,50 29,80
4 BOB MIROVIC-SINAN SAMIL SAM [NET] STAR 7,60 21,20
5 YABANCI DAMAT (OZET) [NET] KAND 6,70 21,20
6 BEYAZ SHOW [NET] KAND 4,90 29,80
7 YABANCI DAMAT (TKR) [NET] KAND 4,80 22,60
8 MARIAN GABRIS-AYDIN SELCUK [NET] STAR 4,80 12,70
9 KEVIN CARTER-MUSTAFA KARAGOL [NET] STAR 4,80 12,40
10 KANAL D ANA HABER BULTENI [NET] KAND 4

Sonuçlar yine çok iyi :img-grin2 ilk sekizin içinde üç tane Yabancı Damat var:img-grin2

eylemm
11-11-06, 15:23
Reytingler süper:img-grin2 :img-grin2
Ya! bu kadar izleniyorda niye hiç yorum yapılmıyor anlamıyorum:icon_cry: Reytinglerden haberi olmayan biri bu siteye baktığında en az yorum yapılan dizilerden biri olduğu için Y.D'ı hiç reyting almıyor zanneder.

Bu bölümde soyguncuların eve girdiği bölümden sonrası çok eğlenceliydi:img-grin2 Ayı nerde?diye sorduklarında bizimkilerin ''ayımı ne ayısı'' demeleri ve şaşkınlıkları daha sonra ''ya ne istiyorsun çocuğun ayısından parmak kadar çocuk bırak oynasın''demeleri kopardı beni:img-grin2 Nazirenin ''bu adam da bana taktı''Feridenin 'kuş diliyle gegelmege kıgız(gelme kız):img-grin2 demesi,safiyenin ayı yerine tavşan getirmesi nazirenin kızım ayı ayı, ayı getireceydin demesi,nazirenin ensesine yediği tokat:img-grin2 hepsi süper sahnelerdi son 15 dk'ya sığdırdılar bütün olayı:img-grin2

*deniz*
11-11-06, 16:34
Reytingler süper:img-grin2 :img-grin2
Ya! bu kadar izleniyorda niye hiç yorum yapılmıyor anlamıyorum:icon_cry: Reytinglerden haberi olmayan biri bu siteye baktığında en az yorum yapılan dizilerden biri olduğu için Y.D'ı hiç reyting almıyor zanneder.

Bu dizi başından beri çok yorum yapılan bir dizi olmadı buna rağmen 3 sezondur hep zirvede.Tv izleyicileri bu sitede yorum yapanlardan ibaret değil:img-grin2 .Çok yorum yapılan dizilerin pek çoğu Yabancı Damat gibi istikrarlı değil,yorum yapılmamasına rağmen bu dizi hiç bir zaman ratiglerde ilk 5'in altına düşmedi hatta pek çoğu 1. lik omak üzere neredeyse her zaman ilk 3'ün içinde.Sanırım insanların bu diziyle ilgili fazla eleştirecekleri bir şey yok,yorumu falan boşverip dizinin tadını çıkarıyorlar:img-grin2 Bu konuda bir başka örnekte ''Avrupa Yakası'' sanırım izlemeyen yoktur ama bizim dizi gibi çok az yorum yapılıyor.

KOMİK
11-11-06, 20:19
ratingler gerçkten süper 3. sezon olmamıza rağmen ::D:D:D:)

cansel_özge
11-11-06, 20:49
çok güzel ve komik bir bölümdü özellikle nazire gülmekten öldürdü beni.

paçiii_melos
11-11-06, 21:05
Herkese merhabalar ben de Yabancı Damat'ı severek izliyorum 3 sezondur gerçekten çok komik,çok doğal ve de harika bir senaryo ile devam ediyor. Gerçekten reytingleri hala çok güzel devam ediyor. Dün de Nazireye çok güldüm hele makas getiriyordu da adam gördü de aldı da kafasına patlattı ya orda koptuk yaa süperdi yani bir dahaki haftayaki merak ediyorum ....

Nazli_Niko 4eve
11-11-06, 21:19
raitingler süüüüper, 3. sezon olmasina ragmen:img-grin2

kahramanindan tut rusenden ferideye,...hepsi cok komikti:img-grin2

Ama nazli ve niko sahneleri gene coook azdi yaaa

gönülçelen
12-11-06, 02:18
inanın ilk defa yabancı damadı izlerken heycanlanmadım. bi kaç yerde hafif bi tebessüm yarattı o kadar nerde o izlerken gülmekten koptuğum anlar. sanki sıradan bi dizi izliyomuşum gibi izledim. bana sıkıcı geldi bölüm nazlı ve niko 2. reklama kadar yoktu bile konuk oyuncu gibilerdi bu bölümde. bide eski bölümlere bakın her an onlar çıkabilir diye bekliyoduk... dizinin adı yabancı damat ama eser yok nikodan tabi nazlıdan da...
beklediğimden baya bi yüksek rating almış bu güzel bişey ama bu gidişle ratingler düşer gibi geliyo :(

tuğba filiz
12-11-06, 12:57
cuma günü kablolu yayın gittiği için şimdi izleyebildim yabancı damatı bu bölüm biraz komikti nazlı niko sahnesi yoktu az sahnelere rağmen iyi bir reyting almış nazlının parkta adama vurması süperdi çok beğendim o sahneyi

_duygucuk_
12-11-06, 14:49
reytinglerimiz çok güzel bölüm eğelnceliydi :)
nazlı niko sahnesi çok az olsada:):):)

eylemm
13-11-06, 14:49
Yabancı damat bölüm özetleri ilk önce nerde yayınlanıyor acaba?

elmass
13-11-06, 15:26
Yabancı damat bölüm özetleri ilk önce nerde yayınlanıyor acaba?

Kanal D'nin sitesinde, bir de yabancı damat'ın resmi sitesinde.

eylemm
13-11-06, 16:01
teşekkürler elmass :)

eylemm
13-11-06, 22:00
Eski bölümlerde yine esra cadısı ortaya çıktı :( başlarda nasılda masum gözüküyormuş piskopatlığı sonradan çıkıyor.

eylemm
13-11-06, 23:38
Abooow,in cin top atıyor bu forumda,bir ses verin yahu,dizimiz halen yayında :( .yoksa yayından kalktı da benimmi haberim yok???? :(

*deniz*
14-11-06, 13:18
Bu forum böyle,özet gelince biraz canlanır :)

dFKto
14-11-06, 20:48
Çok rahat yabancı damat izleyicisi, ne forumda yorum yapar ne raitinglerle fazla ilgilenir, hatta oyuncularının büyük farkla birinci olduğu anketleri bile önemsemeyip gülmece bölümüne koyar. Saldırılara güler geçer. ama yabancı damatın bitmesine kolay kolay izin vermez, mutlaka en çok izlenen diziler arasında geçirir adını. belki de artık fenomen olmuş bir dizi olduğu için bu kadar rahatız kimbilir.

*deniz*
14-11-06, 21:50
Çok rahat yabancı damat izleyicisi, ne forumda yorum yapar ne raitinglerle fazla ilgilenir, hatta oyuncularının büyük farkla birinci olduğu anketleri bile önemsemeyip gülmece bölümüne koyar. Saldırılara güler geçer. ama yabancı damatın bitmesine kolay kolay izin vermez, mutlaka en çok izlenen diziler arasında geçirir adını. belki de artık fenomen olmuş bir dizi olduğu için bu kadar rahatız kimbilir.

Sözün özü budur hocam :img-grin2 :img-grin2

KOMİK
15-11-06, 14:53
bölm güzel aysel sahneleri komiğe benziyor ama
nazlı niko sahneleri yok galiba doğru düzügün yine
ama matrak bölüm mafya olayı da çabuk çözüleceğe benziyor mustafa can yine iş açıcak başlarına hişç akıllanmayacak mı bu çocuk ya :D:):)

_duygucuk_
15-11-06, 14:59
bölüm güzele beniyor ama niko ile tek satır bile yok neyazıkki:(:(:(
aysel fena karıştıracak ortalığı:)
mustafa can annesinin ve ablasının elinden çekicek galiba mafyalar çözülüyor galiba:)

aylince
15-11-06, 21:42
nazlıyı kaçıramıyorlar super niko goruyor nazlıyı :)

niko niye yok ozette anlamadım.gerrçi nazlı da çok az

dikkat ediyor musunuz ozeti gosterirken de nazlı-nikoyu az gosteriyorlar.fragmanı hiç konuşmayalım o zaten hep oyle

aylince
15-11-06, 21:47
geçen haftanın yorumunu yapamamıştım

nazlı-niko sahnesi çok azdı.begenmedim

nehir ve özgür yine super oynadılar.çok başarılılardı.ama daha fazla fırsat verilmeli daha çok sahne.birlikte çok sahne ozellikle

mesela memik eftelya gezdiler tekrar bolumlerde.tamam hoş.ama nazlı-niko da gezsin.onlar da birşeyler paylaşsın.hep birilerinin sorunlarıyla ugraşmak zorundalar mı,ya da sadece kıskançlık mı var evliliklerde,iki aşıgın paylaşımlarında anlamıyorum

MardiGras
15-11-06, 21:49
Bir onceki baslik 1250 mesaj sayisini gectigi icin kapatilmistir.

Yorumlariniza bu baslikta devam edebilirsiniz.

MardiGras
Super Moderator

aylince
15-11-06, 21:53
tekrar yorum :)

nazlıyı kaçıramıyorlar super niko goruyor nazlıyı:)

niko niye yok ozette anlamadım.gerçi nazlı da çok az

dikkat ediyor musunuz ozeti gosterirken de nazlı-nikoyu az gosteriyorlar.fragmanı hiç konuşmayalım o zaten hep oyle

geçen haftanın yorumunu yapamamıştım
nazlı-niko sahnesi çok azdı.çok begenmedim

nehir ve özgür yine super oynadılar.çok başarılılardı.ama daha fazla fırsat verilmeli daha çok sahne.birlikte çok sahne ozellikle

mesela memik eftelya gezdiler tekrar bolumde.tamam hoş.ama nazlı-niko da gezsin.onlar da birşeyler paylaşsın.hep birilerinin sorunlarıyla ugraşmak zorundalar mı,ya da sadece kıskançlık mı var evliliklerde,iki aşıgın paylaşımlarında anlamıyorum

tuğba filiz
15-11-06, 22:15
güzel bi yorum ben fragmanı izlemedim onun için bişey diyemiyeceğim betülcüm ama bu bölümün nalı niko üstüne olması lazım bence

aylince
15-11-06, 22:20
evet başakçım nazlı-niko muhteşemler.onları az gosteriyorlar olmaz boyle

birlikte sahnelerinde ne tatlılar ozluyoruz bazen onları boyle az gosterince

ege de alıştı artık nehirle ozgure.onceden daha mesafeliydi

tekrarlarında da bebek egeyi goruyorum.o da çook tatlıydı ozlemişim:)

tuğba filiz
15-11-06, 22:28
evet ya biz çok özledik onları ada bebek te çok tatlı maşallah valla bunların çocukları da kendileri gibi tatlı

ama artık gaziantep e az yer versinler asıl nazlı niko aşkı anlatsınlar gerçi ferideyle nazirede gülmekten öldürüyo ama

aylince
15-11-06, 22:33
repliklerde muhteşem oluyor

nazlı nikoya soyluyor "dogruyu soyle"
niko cevap veriyor "seni seviyorum"

efsane aşk onların aşkı:)

nazlı begenmiyordu kendini niko nazlıya soyluyor

"nazlı hanım lutfen karıma haksızlık etmeyin"

super tatlılar:)

tuğba filiz
15-11-06, 22:40
süper bi bölüm olcak cuma günkü bölüm bide fragmanı görebilseydim nasıllardı fragmanda

*deniz*
15-11-06, 22:45
Bir süre Niko-Nazlı sahnesi az olarak devam edecek galiba.Esra olayından itibaren Niko'nun hafızası yerine gelene kadar ağırlık onlardaydı çünkü,dengelemek için rolleri azaltılmış olabilir.Konu zamanla tekrar onlara dönecektir.

Bu hafta özet ve fragmanlar çok şey vaat etmiyor ama izleyelim bakalım belki eğlenceli olabilir.

Nazgül
15-11-06, 23:04
mükemmel bir dizi hala tadında devam ediyor 3 sezonu olmasına rağmen
ne demeliyim bütün dizi ekibine burdan tebrikler

yılmaz_filiz
16-11-06, 10:29
3.sezon olmasına rağmen süper.eski nefis bölümlerini ayartmıyor.harika 5-6 sezon daha devam etsin :img-icecr

KOMİK
16-11-06, 15:44
dün tekrar bölüm başlamadan önce bir fragman werdiler orada niko nazlı diyordu adamlar onu kaçıormöaya çalışırken sonra fragman değişti müzikler geldi yerine ...

_duygucuk_
16-11-06, 15:50
dizimiz süper gidiyor herzamanki gibi bugünkü bölümde süper olacak nazlı atinya gitmek zorunda kalacak:):)

_duygucuk_
16-11-06, 19:17
tekrarlarda bile günü yeni bölümlü dizilere yakın kapıyoruz süper bir şey bu efsanemiz tüm bölümlerriyle dizimiz:):):)

nazlii1
16-11-06, 20:40
bu dizinin mükemmelliği ortada zaten

kaç dizinin haftaiçi tekrarı (ki yayınlandığı saat bile prime-time değil) ilk 5 e giriyo? bence söz söylemeye bile gerek yok

dizimiz bi efsane:)

KIRMIZIGÜL
16-11-06, 21:57
aynen yabancı damat bir efsane tekrarları bile süper reytingler

ÖZGÜRCÜ
17-11-06, 07:43
bugünkü bölüm gene çok güzel olacak birçok arkadaşımız nazlı ve nikonun sahnelerinin azlığından yakınıyor ama bu aralar bildiğim kadarıyla özgür kaset hazırlığında ondan dolayı belki rolünü azaltmış olabilirler malum nehirde evlilik hazırlığı yapıyor sahnelerinin azlığının nedeni bu olabilir.Tekrar bölümlerini izlemek çok keyifli ve reytingleride harika

sawyer
17-11-06, 11:11
Bu dizi efsane oldu zaten. Bu kadar harika bir uyum her ekibe nasip olmaz. Mesleği oyunculuk olmayanlar bile hiç sırıtmıyor. Genç oyuncular da çok şanslı böyle ustalarla beraber oynama fırsatı bulup iyice piştikleri için.

KIRMIZIGÜL
17-11-06, 14:59
diziye bayılıyorum.tam bir fanatiğiyim.zaten dizi hiç izlemiyorum.sadece cuma günleri yabancı damat izliyorum.bir kere seyrettinmi bırakamıyorsun.bağımlılık yapıyor yabancı damat dizisi.çok kaliteli çokda başarılı bir yapım.oyuncusundan senaristine kadar süper bir kadro.

_duygucuk_
17-11-06, 15:57
dizimiz gönülleride taht kurdu süper bölümler bu sneki bölümler daha komik ve heyecanla gidiyoruz süper bölümler:):):)

aylince
17-11-06, 21:46
nazlı-niko sahnesi yok bu ne boyle anlamadım.neden boyle yapıyorlar

_duygucuk_
17-11-06, 22:00
haftaya nazlı programa katılacak bakalım neler olcak merak ettim valla:):)
niko-nazlı sahneleri çok azdı haftya daha çok olur umarım bayanlar mafyaya saldırdık dedileer görüntüleri görünce bozuldular:):)

KOMİK
17-11-06, 22:02
nazlı niko sahneleri azdı ya :(
kadir yien her zamankigibi perişan
kahraman bayan doktoru görünce stavro yu odadan çıkardı :):D çok komikti
umarım ratingler ii olur

*özgürkız*
17-11-06, 22:02
Nazlı Niko sahnesi = 0 ne bu ya bu sefer komik bile değildi.Böyle olacaksa bitsin daha iyi böyle bir dizinin çöküşünü izlemek İSTEMİYORUM!!

_duygucuk_
17-11-06, 22:09
sahnerler çok azdı niko sadce mafyadan sonra nazlıya sarıldı o kadar kahraman ve kadirlerle dolu bir bölümdü bu kadirinde artık yüzü gülsün aysel e Seda Sayan bile bağırdı orası güzeldi:)

aylince
17-11-06, 22:09
bitmesin hayır devam etsin.anlasınlar nazlı-niko sahnelerini arttırsınlar

kadir-aysel feride-kahraman

ne bu ya anlamadım

niko gidiyor.nazlı ugurlarken bile gostermiyorlar

*özgürkız*
17-11-06, 22:12
en çokta ona sinir oldum ya uğurlama sahnesini bile çok gördüler bizden kuru bir Allah kavuştursun
Tabii devam etsin ablacım diyorumki böyle olacaksa bitsin ama nazlı niko sahnesi koyarlarsa devam

_duygucuk_
17-11-06, 22:14
yabancı damat diyorlar ama yabancı damat kalmadı nazlı niko nun hiç aşk sahnesi yok bakmıyorlar bile birbirlerine aysel doluydu senaristlere duyurulur biz nazlı niko sahnelerini istiyoruz:):):

aylince
17-11-06, 22:15
nazlı programa katılacak ve dadıyla ilgili birşeyler var galiba.sahneler artabilir.ondan dolayı şans tanıyoruz.sonra mail atacagız diyorum.ne dersiniz.nazlı-niko sahneleri için mail atalım diyorum bir şans daha onlara sonra mail bombardımanı:)

_duygucuk_
17-11-06, 22:17
natalie erkan mı dedi telefondakine galiba kızın sapığı nazlılara da taklır bu adam bakalım programda neler olcaka:???bu bölüm güzeldi ama komik değildi hamit ne zman gelicek acaba haftya gelir herhalde:)

aylince
17-11-06, 22:18
duygucum çook haklısın.nazlı-niko birbirlerine bakmıyorlar bile.anlamadım ama boyle

*özgürkız*
17-11-06, 22:18
başak çaremizz yokki mail atalım derim...

aylince
17-11-06, 22:22
bir şans daha arkadaşlar.nazlı-niko sahneleri artacak gibi.dadı ve program biraz arttıracak gibi.ondan sonra yine de boyleyse mail bombardımanı

aylince
17-11-06, 22:31
nikonun adamlara saldırması süperdi.hiç korkmadan saldırdı adamlara.niko nazlıyı çook seviyor :)

nazlının kahramanla konuşması duygulandırdı

hala
17-11-06, 23:16
Nikonun yaptığı iş anlaşması adamları pek gözüm tutmadı.ordanda başları belaya girmez inşallah

yakupoglu61
18-11-06, 01:30
kendimce güzel bi bölüm oldu şu kadire sinir oluyorum çok şıpsevdi bi akıllı birini bulmuyoki ayselde şöhret meraklısı çıktı evde huzur kalmadı ökkeş normal ve haklı olarak sinirleniyo

eylemm
18-11-06, 02:01
Off çok sıkıcıydı! ne yapıyor bunlar anlamıyorum!dizinin seyredilmemesi için ellerinden geleni yapıyorlar.Dizi hala reyting alıyorsa eski bölümlerin hatırına alıyor ama bu böyle gitmez.Konu Nazlı Niko üzerine dönmezse yavaş yavaş düşeceğiz,böyle giderse düşsünde zaten.Yüksek reyting alınca nasıl olsa beğeniliyor diye düşünüyorlar galiba,reytingler düşsünde akılları başlarına gelsin ve toparlansınlar.

karamela
18-11-06, 13:15
dizideki eski tadı alamıyorum nazlı yok niko yok benim izledğim yabancı damat böyle değildi hep aileler ön planda mail atalım bencede

dFKto
18-11-06, 13:23
Raitingler iyi gidiyor.

EmmRe
18-11-06, 18:40
dizideki eski tadı alamıyorum nazlı yok niko yok benim izledğim yabancı damat böyle değildi hep aileler ön planda mail atalım bencede

Ben katılmıyorum.Yabancı dmat çok gzl bir dizi ayrıca eski tadını vermiyor diye bence birşey yok.Çok komik çok zevkli.Soruyorum ne bekliyosunki sen nazlı-niko için onlarında sahneleri çok ama artık evlendiler pek fazla olay yok onların üzeriinde yani öşöle yapsalar dahamı iyi;Nazlı ve Niko her bölümde kavga etseler boşanma karaı alsalar daahamı iyi?.Yabancı Damat tam formunda devam ediyor ve her bölümünde herkesin sahnesi gerektiği kadar oluyor...

karamela
18-11-06, 19:49
ben yalnız nazlı ve niko açısından söylemedeim yani nebilyim bence dizi eski adını vermiyor özellilede tekrarları verildikten sonra eski bölümlerde daha güzel bir neşe var nebiliyim daha güzel bir duydu var
ayrıca tabikide her bölümde kavga etmesinler ama yani nebiiyim barber yemek yapsınar gezsinler eğlensinler birlikte mesala adanın doğduğu bölüm çok güzeld ve bence 3.sezonun şimdiye kAdarki yayınlanmış en güzel bölümü

bronz
18-11-06, 20:42
Sanırım hepimiz aynı durumdayız. Yabancı damat dizisi "damat" sız devam ediyor. Bazı arkadasların Özgür'ün albüm calısmaları nedeniyle böyle olabileceği tahminine de katılmıyorum.
Raitinglerin iyi gelmesi bizi yanıltabilir çünkü hafta içi hergün eski bölümleri veriyorlar ve yeni katılımlar oluyor. Bu yüzden raitingler artmıs olabilir.
Böyle devam ederse cok kısa bir süre sonra büyük bir düsüs yasanabilir.
Bizler su anda yapmamız gerekeni yapalım ve asagıda mail adreslerini ve telefonlarını verdigim erler filme tepkimizi gösterelim.

ERLER FİLM: mail adresi : erler@erlerfilm.com
Telefon : 0 216 425 12 50
Fax : 0 216 425 12 69

tuğba filiz
18-11-06, 23:41
evet canım herkes bundn şikayetçi bişeyler yapmazsak çok geç kalmış olabiliriz hemen mail atalım bence

EmmRe
19-11-06, 01:08
Abartmayalım bı kadar 2 hafta dır az sahnelri var die bu kadar büyütmeyelim gelecek bölümlerde böyle olmaycak görürsünüz

eylemm
19-11-06, 01:19
Hiç abartmıyoruz kesinlikle Bronz'a katılıyorum Biz Bol bol Niko görmek istiyoruz en azından benim seyretme sebebim Özgür.Tepki mail'lerine varım.Bunlar ne yapmaya çalışıyorlar anlamıyorum hangi dizide başrol oyuncusu bu kadar az görünüyor söylermisiniz?dizinin adı ile çelişiyor ''yabancı damat''hani nerde damat ben göremiyorum????

EmmRe
19-11-06, 10:59
Kebdi ağzınızla söylüosununs sizin seyretme nedeninis Özgür müş aradaki aşk,komik olaylar değil.Zaten dizlerden bir oyuncu ayrıldımı sizin gibiler yuzunden o ddizinin gelceği olmuuyor
örenek:Aşk Oyunu kaçıncı oluyodu 1. 2. Keremcem gidinci 12. oldu ama!!!Çünkü sizler dizileri konuları için değil kişileri için izliyosnuz buda sağlam temmeli dizliserin ortadan kalkmasına neden oluyor:!

KIRMIZIGÜL
19-11-06, 11:08
ben nazlı ve niko sahnelerini çok istiyorum.çünkü dizinin temeli konusu nazlı niko aşkına dayanarak kuruldu.ama ben nazlı niko sahnelerini göremiyorum.inşallah gelecek bölümlerde sahneleri çok olur.

eylemm
19-11-06, 13:22
emreciğim sen bu haliyle beğeniyorsan senin için sorun yok demektir izlemeye devam et :)Ama başrol oyuncularından birini üstelik dizinin adı bile onunla ilgili olan bir oyuncuyu figüran durumunda görmek istemeyenlerin tepkisi ile de ilgilenme tamam mı canım.Sana iyi seyirler :)

dFKto
19-11-06, 16:11
Bu geçici bir durumdur, zaman zaman olmuştu böyle. Özgürün figüran durumunda olduğuna katılmıyorum kesinlikle böyle bir şey olamaz. diziyle ilgili etkinliklere her zaman o ve Nehir davet ediliyorlar. Dizinin resmi sitesine gelen mesajlara göre en çok Niko seviliyor. Hatta yunanistanda da en çok Niko ve Memik dede seviliyormuş.

ayşenurr
19-11-06, 18:44
niko birkaç bölüm az görünebilir.şunu unutmayalım diğer oyuncular senelerini vermiş çok sevilen oyuncular. ben ençok kahraman usta. memik dede,nazire,nazlının annesi ökkeş içinde izliyorum.hepsi birer değer.

eylemm
19-11-06, 20:06
niko birkaç bölüm az görünebilir.şunu unutmayalım diğer oyuncular senelerini vermiş çok sevilen oyuncular. ben ençok kahraman usta. memik dede,nazire,nazlının annesi ökkeş içinde izliyorum.hepsi birer değer.

Çok alemsin ayşenur arkadaşım:img-haha: ,daha önce ismine bu dizinin forumunda pek rastlamadığım için profilinden diğer gönderdiğin mesajlarına baktım da fan'ı olduğun yalancı yarim dizisinin forumunda burdakinin tam tersi bir yorum yapmışsın ''bizler tarık ve nazın aşkını görmek istiyoruz hulisi beyin espirilerini değil''demişsin :img-grin2 yani o dizideki senelerini vermiş değerleri gözardı edip hayranı olduğun genç insanın öne çıkmasını istemişsin.Ben bunda bir art niyet ararım.Boşver,sen bizim diziyi değerler için izlemeye devam et isteyende öyle yapsın ama niko'nun rolünün iki bölümdür de olsa azalmasına tahammül edemeyip mail atanlara da karışmayın''gölge etmeyin yeter''

dizi_tirya
19-11-06, 20:32
Ben bu bölümü izleyemedim.Acaba anlatabilecek bir arkadaş var mı?
Şimdiden teşekkür ederim.
Bu arada Yabancı Damat gerçekten bir numara bir dizi.Ben her izlediğim de Feride ve Kahramana gülüyorum.
Nazlı ve Niko aşkını geri istiyorum.Gerçekten kaç bölümdür sahneleri çok az..!

eylemm
19-11-06, 20:51
Dizi_tiryakisi özetlemeye çalışayım

Hırsızlar nazlının koluna girip arabalarına doğru götürürken Niko kahraman ve ruşen arabanın içinde onu gördüler hemen indiler niko ne oluyor nazlı dedi nazlıda niko dedi adamlar silahı nazlının başına doğrultup gelmeyin yoksa kızı vururuz dediler aynı anda niko adamın üstüne saldırdı silahlı kolunu havaya kaldırıp duvara sıkıştırdı kahraman diğer adama saldırdı o arada ökkeşin adamları yardımlarına yetişti ve adamları yakaladılar polise gittiler adamlar tutuklandı.Niko iş anlaşması için istanbula döndü nazlı babası bunalımda olduğu için antepte kaldı,Feride türkü barda arkadaşları ile gün yaparken kahramana yakalandı masanın üstünde oynuyordu :) kahraman çok kızdı iyice bunalıma girdi nazlı babasını razı edip istabula tedaviye götürdü.Kahraman zar zor psikoloğa gitmeyi kabul etti ama stavroya sende yanımda kal beni yalnız bırakma dedi sonra psikolog gelince genç ve güzel bir kadın olduğunu gördüler ikiside kadından etkilendi hatta kahraman zorla yanında getirdiği stavroya ben iyiyim sen çık :) dedi.Ayselde sütüdyoda albüm doldurdu ökkeş görünce çok kızdı ayselde seda sayanın programını arayıp ökkeşi şikayet etti ökkeş duydu kavga çıktı aysel evi terk etti kadirde karısının tarafını tuttu ayselin babasının evine taşındılar.

tuğba filiz
19-11-06, 21:06
biz nazlı niko sahnesi görmek istiyoruz inşallah haftaya daha bol sahneler görürüz

dizi_tirya
19-11-06, 21:07
Dizi_tiryakisi özetlemeye çalışayım

Hırsızlar nazlının koluna girip arabalarına doğru götürürken Niko kahraman ve ruşen arabanın içinde onu gördüler hemen indiler niko ne oluyor nazlı dedi nazlıda niko dedi adamlar silahı nazlının başına doğrultup gelmeyin yoksa kızı vururuz dediler aynı anda niko adamın üstüne saldırdı silahlı kolunu havaya kaldırıp duvara sıkıştırdı kahraman diğer adama saldırdı o arada ökkeşin adamları yardımlarına yetişti ve adamları yakaladılar polise gittiler adamlar tutuklandı.Niko iş anlaşması için istanbula döndü nazlı babası bunalımda olduğu için antepte kaldı,Feride türkü barda arkadaşları ile gün yaparken kahramana yakalandı masanın üstünde oynuyordu :) kahraman çok kızdı iyice bunalıma girdi nazlı babasını razı edip istabula tedaviye götürdü.Kahraman zar zor psikoloğa gitmeyi kabul etti ama stavroya sende yanımda kal beni yalnız bırakma dedi sonra psikolog gelince genç ve güzel bir kadın olduğunu gördüler ikiside kadından etkilendi hatta kahraman zorla yanında getirdiği stavroya ben iyiyim sen çık :) dedi.Ayselde sütüdyoda albüm doldurdu ökkeş görünce çok kızdı ayselde seda sayanın programını arayıp ökkeşi şikayet etti ökkeş duydu kavga çıktı aysel evi terk etti kadirde karısının tarafını tuttu ayselin babasının evine taşındılar.

Çok teşekkür ederim eylemm.Gerçekten çok güzel bir bölüm kaçırdım.

ayşenurr
19-11-06, 21:11
Çok alemsin ayşenur arkadaşım:img-haha: ,daha önce ismine bu dizinin forumunda pek rastlamadığım için profilinden diğer gönderdiğin mesajlarına baktım da fan'ı olduğun yalancı yarim dizisinin forumunda burdakinin tam tersi bir yorum yapmışsın ''bizler tarık ve nazın aşkını görmek istiyoruz hulisi beyin espirilerini değil''demişsin :img-grin2 yani o dizideki senelerini vermiş değerleri gözardı edip hayranı olduğun genç insanın öne çıkmasını istemişsin.Ben bunda bir art niyet ararım.Boşver,sen bizim diziyi değerler için izlemeye devam et isteyende öyle yapsın ama niko'nun rolünün iki bölümdür de olsa azalmasına tahammül edemeyip mail atanlara da karışmayın''gölge etmeyin yeter''

ben bu diziyi üç sezondur izliyorum.yalancı yarim fanı olmam bu diziyi izlemem için engel değil.sadece görüşlerimi bildirmiştim.sizde art niyet ararım düşüncelerinizden dolayı.:img-grin2

EmmRe
19-11-06, 21:27
Bir olayı ne kadar büyüttük ben fikrimi söledim sizlere katılmadığımı söledim ama siz alaycı bir tavırla iyi sen böle isle sana iyi seyirler dedinis lütfen fikirlerimise aalaycı cevaplar vermeyelim...Karsı çıkın ama hiç bir sekilde dalga geçmeye hakkınıs yok!!!

tuğba filiz
19-11-06, 22:14
tamam arkadaşlar herkesin kendi görüşü saygı duyuyoruz ama ben kendi adıma söyliyim dalga geçme niyetim yok kimseyle

eylemm
19-11-06, 22:23
ben bu diziyi üç sezondur izliyorum.yalancı yarim fanı olmam bu diziyi izlemem için engel değil.sadece görüşlerimi bildirmiştim.sizde art niyet ararım düşüncelerinizden dolayı.:img-grin2

yalancı yarim fanı olman bu diziyi izlemene engel değil tabi ben başka şey söyledim :img-grin2 o forumda senin deyiminle hepsi birer değer olan yılların oyuncularını görmek istemediğini naz tarık aşkını görmek istediğini yazarken bu forumda aynı şeyleri yazanlara niko az görünebilir çok değerli başka oyuncular var demen çelişkili geldi sen nasıl bol bol tarık naz sahnesi görmek istiyorsan bizde bol bol niko nazlı sahnesi görmek istiyoruz bu seni niye rahatsız etti onu anlamadım.

Emre seninle de asla alay etmedim sadece daha fazla nazlı niko sahnesi görmek isteyenlere katılmayabilirsin ama saygı göster demeye çalıştım.Eğer samimi hitap tarzımdan dolayı yani sana canım dediğim için böyle düşündüysen haklısın yanlış bir hitap olmuş.

sumisali
20-11-06, 10:22
biz nazlı niko sahnesi görmek istiyoruz inşallah haftaya daha bol sahneler görürüz

evet nazlı ve niko sahneleri gittikçe azalıyor..........
ama kahramana baylıyorum ya harika bir rol sergiliyor adam.....:)

_duygucuk_
21-11-06, 17:51
bakalım bu hafta neler olacak özet yarın iner nazlının katıldığı programada birşyeler olacak ahdi bakalım umarım nazlı niko sahnesi bol olur:):):)

KOMİK
21-11-06, 19:03
fragmanı gördüm en baştya nazlı ve ege oyun oynuyorlşardı çok şekerlerdi:):)
natali ile ilgili bir olay olacak galiba
bir de nazlı ile niko bir yere gidiyorlar giib görnüyordu ama izleyip görüzcez:):D

budala
22-11-06, 11:22
Çok güzel bir dizi. Fragmanını pek anlayamadım. Ama ben de Nazire için seyrediyorum daha çok.

aylince
22-11-06, 11:28
79. BÖLÜM

Stavro ve Kahraman psikolog dan çok etkilenmişlerdir. Stavro doktoru görebilmek uğruna terapiye başlar. Kahraman bu duruma bozulur.

Nazlı, Kanal D nin “Yabancılarla Evli Olan Türkler” kurulu bir programa katılır.

Kahramanın yokluğunda evdekilerin rahat ve huzurlu halleri devam eder. Fakat Feride kocasını özlemeye başlamıştır.

Nazire TV’ de gördüğü bir çocuk yarışmasına üçüzlerle katılmaya karar verir ve çalışmalara başlar.

Hayriye Kadirin evi terk etmesine çok üzülüyor. Ökkeş' le dünürlerin evine Kadir ve Aysel’i almaya giderler.

Bu arada Natali' nin kocası ortaya çıkar.Kızı tehdit edip bütün parasını almaya Nazlıların evine gelir.

Muharrem bin bir üçkağıtla Türkü Bar a alıcı bulur. Fakat foyası ortaya çıkacak ve silahlar patlayacaktır.

Niko ve ailesi yaptıkları büyük anlaşmayı kutlamak için Çinlilerle yemeğe gider.

Stavro' nun Doktor Olcay hanımı yemeğe davet ettiğini duyan Eleni şüphelenir ve takibe başlar. Sıkıştırınca da Stavro topu Kahramana atar. Kahramanın psikolog dan hoşlandığını yemeğe de onun için davet ettiğini söyler. Eleni' ye söylediği yalanı Kahramana itiraf ettiğinde ise Kahraman çıldırır. Feride ye söyleyeceğinden korkmaktadır.

Bu arada Memik gazetede Eftalya' nın bir Çinliyle dans ederken çekilen fotoğrafını görünce ortalığı birbirine katar.

Nazlı TV programında tanıştığı İhsan la Ege nin başlayacağı yuvanın önünde karşılaşır.

aylince
22-11-06, 11:36
fragmanda nazlı-niko var süper :)

özete baktıgımda da var süper :)

dadı ve çinlilerle ortalık karışacak gibi..
ihsan acaba nazlıya ilgi falan mı duyacak.. nikonun kıskanması biraz sempatik olabilir ama fazla abartmasınlar..nazlı-niko ayrılmasın..

ÖZGÜRCÜ
22-11-06, 11:40
çok güzel bir bölüm bizleri bekliyor anlaşılan atılan mailler işe yaramış gibi

özgür silis
22-11-06, 15:40
ben daha fragmanı görmedim ama özetten belli oluyo çok güzel bi bölüm olcak nazlı niko sahneleri artmaya başlamış sanırım acaba ihsan kim? nazlıya ilgimi dycak? niko onu kıskancakmı? bence artık kıskanma sırası nikoda olsun hep nazlı hep nazlı olmuyo birazda niko koysun tavrını dimi ama :img-wink: :img-yes:

_duygucuk_
22-11-06, 17:40
bu bölümde nazlı nikomuz bol bol negüzel nazlı ya birde aşık olacak hadi bakalım niko nazlıyı kıskancak :)hep nazlı kıskanacak değilya:)
bu şenşakrak bir bölüm yine hamit ne zaman dönecek acaba:):)

KOMİK
22-11-06, 19:01
niko başlkıyacak kıskanbma turlarına n güzel olay yaratmasa bari :):D

nazlii1
23-11-06, 14:21
Nazlı TV programında tanıştığı İhsan la Ege nin başlayacağı yuvanın önünde karşılaşır

tamam aşık olsunda oda psikopat çıkmasın nazlıyla nikoyu ayırmasın ya kesin böyle yanlış anlamalar filan olur araya kara kedi gibi girer :fighting2

_duygucuk_
23-11-06, 16:29
bu sefer kıskanma sırası niko da baklaım neler olacak ve o ihsan tanıdığımız ünlülerden mi acaba??:):)

iremege
24-11-06, 15:29
bu sefer kıskanma sırası niko da baklaım neler olacak ve o ihsan tanıdığımız ünlülerden mi acaba??:):)
o ihsan denen adam kötüadamın teki kesin o da piskopat cıkcak nazlıya asık olcak bilmiom valla ama gözüm tutmadı o adamı

eylemm
24-11-06, 16:11
Durun bakalım arkadaşlar İhsan'ı hemen kötü adam ilan ettiniz :) Bir öğrenelim diziye niye dahil olmuş rolü nasıl olacak ondan sonra.Gerçi birazda niko'nun kıskançlık yapması iyi olacak ama İhsan belkide çok farklı bir rolde olur.Neyse akşam öğreneceğiz nasıl olsa :)

dFKto
24-11-06, 16:35
Daha önce kıskanmamıştı Niko, sana güveniyorum demişti Nazlıya. Şimdi kıskanması tuhaf olur bence.

tuğba filiz
24-11-06, 21:47
bence gene nazlı niko sahnesi azdı artık dadının kocası da başlarına bela olursa çok saçma olur nikoyu sadece yemekte düzgün görebildik özgürün sahneleri azdı

aysede
24-11-06, 22:17
Bence de :) Güzel bir bölümdü ama Nazlı-Niko sahnesi azdı. Daha fazla Nazlı-Niko sahnesi istiyoruz ! :)

özgür silis
24-11-06, 22:23
ewt yine çok azdı ama ona rağmen hoş bi bölümdü ee ihsan ortaya çıktığına göre haftaya niko nazlı sahneleri artae inaşallah bu arada döne hamit geliyo dedi adamı yine unuttular askerde

_duygucuk_
24-11-06, 22:43
o ihsan adlı karakter dha önce trt nin ne senle ne sensiz adlı dizisinde batanay rolündeydi:):)
ama nazlı niko sahnesi yine azdı bu sefer nazlı biraz çoktu zavallı niko 3 sahnede vardı bu bölüm biraz vaasttı gülünecek yeride yoktu:(:(

dFKto
24-11-06, 23:39
Hiç güzel bir bölüm değildi, çok sıkıldım. Sulhi Dölek'in yokluğu iyice farkediliyor artık.

NERGIZ_CAN
25-11-06, 00:15
bilmiyorum amm ben her defasinda bu diziye bakdigimda nikoyla nazli ayriliyor hepde kiz yuzunden yani nikonun yuzunden ve ya nazlinin sacma kiskancliklari yuzunden her halde sikilmis olacaklar ki bu seferde nazli ile bu yeni adam arasinda ask olur bu seferde niko kiskanir yanlis anlar ve nazli ugrasir dogrulari anlatmak icin
basindan bu yana izlemeye calisiyorum yani 3 donemdir nazli ile niko arasinda annadan supelendi ,esradan supeleni,simdide rus hizmetciden (kacirdigim bolumlerdede vardir belki ufak tefek) yani anliyacaginiz 3 donem 3 sevgili ve 3 buyuk ayrilik ve birlesme
eee artik tak ettdi canim bir az deyisin ya da bitirin diziyi ask oyunununu basina gelen gelmeden

gönülçelen
25-11-06, 02:06
bu bölümü pek beğenmedim bir hafta bu bölüm içinmi bekledik! bence değmedi daha güzel bi bölüm bekliyodum en azından tanıtımlarda öyle gözüküyodu ama beklentilerim boşuna çıktı ilk defa diziyi izlerken sıkıldım nazlı ve niko sahnesi yoktu nerdeyse ayrı ayrı bakılcak olursa özgürü gökmek saniyelerimizi aldı nehir içinse bi kaç dakika :(

KOMİK
25-11-06, 11:58
nazlı niko azdı ya uff o ihsan da şu anda kod adı nda polis rolünde yada benzetiorum inşallah haftaya daha çok sahneleri olur
natali galiba gidior

_duygucuk_
25-11-06, 12:10
hamit dönmeyecek galiba birkç günü varmış dedi döne hafta olcak nerdeyse:):)
ihsan yandan yandan ısındı nazlıya ):):)
bakalım neler olcak:):)

eylemm
25-11-06, 14:58
Korkunç ötesi bir bölümdü :( Allahım güzelim dizimizi ne hale getirdiler :( bu bölümde ne güldüm ne duygulandım ne şaşırdım hiç bir şey hissetmeden izledim sırf alışkanlıktan öyle bön bön baktım ekrana.Şeytan diyor bırak artık izleme diziyi,geç sılaya onu izle artık.Ama yapamamki Özgür'ümün hatırı var işte :)

budala
26-11-06, 18:40
Arkadaşlar dizinin reytingleri nasıl gidiyor? Bilen var mı?

elmass
27-11-06, 10:32
Arkadaşlar dizinin reytingleri nasıl gidiyor? Bilen var mı?

Reytingleri Yabancı Damat Haberler bölümünden takip edebilirsin.

yabancıdamat
28-11-06, 20:36
böyle bir bölüme göre bence raytingler harikaydı çünük okadar iğrenç bir bölümdü ki ya nazlıyla nikonun göründüğü sahneler sayılcak kadar az yani şu ana kadar yabancı damatın 79 bölümünü de izledim ama böyle giderlerse beni yabancı damattan soğutcaklar artık izlerken sıkılyıorum ya önceden reklama girdiğinde bile haman başla felan derdim ama 3. sezon olduğundan galiba işleyecek konu bulamıyorlar

iremege
29-11-06, 14:37
ihsan kötü adam olur ayırmaya calısır nazlıya hayranlıgı artıyooo

tuğba filiz
29-11-06, 14:40
şimdi özeti okudum gene moralim bozuldu bu ihsandan bıktık inşallah esranın erkek versiyonu değildir nazlının geçirdiği küçük kazayı merak ettim gene nazlı niko sahnesi az gibi gözüküyo nikonun atinaya gitmesi kötü olmuş nazlı çok üzülücek

KOMİK
29-11-06, 16:25
ihsan ewliliğ mahvedcecek bir de niko gidior dizi avoldu ya :(:(
nazlı niko sahneleride aza benzior üstelik :(

*özgürkız*
29-11-06, 16:50
Bu ne yaa resimler eklenmiş 1 adet niko arada bulasın o hilmiyi 1 kaşık suda boğucam dizi gitti ya bu ne oooof!!!

_duygucuk_
29-11-06, 17:05
yanabcı damat ama nikonun bir resmi bile yok ihsan girdi iyice diziye yine evlilik sallantı geçirecek:(:(
nazirenin çenesi düşücekmiş bir tek ord agüleriz :):)
olcay hanım olayından ben sıkıldım:(

nazlii1
30-11-06, 13:54
Evet artık bence senaristler yeni şeyler bulmalı bu araya giren kişiler beni sıktı Esra gitti şimdide İhsan başladı...Evlilikleri yine bi çıkmaza girecek...

Ben mutlu Nazlı-Niko görmek istiyorum ...

sienna
01-12-06, 21:34
artık tüm konuları işlediler.yazacak yeni konu yok.dön dolaş kıskançlık,aldatma yanlış anlamalar.bir de nazlının bu tavırları da çok saçma niko başka bir kadınla yanyana dursa kıskançlık krizine giriyor,niko başka kadınla çocuğuyla gezmeye kalksa çocuğu boşar.o zaman nazlının hareketlerine dikkat etmesi gerekmez mi.

Billush
01-12-06, 21:59
Esra gitti İhsan geldi.Bu nedir ya?
O sahneleri gördükçe üzülüyorum Yabancı Damat böyle miydi?Nazlı'yla Niko uzaklaşmaya başladılar.Niko kendini işe verdi.Nazlı önce o program sonra Ege'nin kreşi sayesinde İhsan'la tanıştı.Nazlı ona pas vermiyor ama adam Esra gibi taktı bilgisayardan resimlere bakmalar filan off:(

iremege
01-12-06, 21:59
:icon_sorr ihsana gıcık oldum esra kılıklı.

iremege
01-12-06, 22:01
yakında montajda yapar.nazlı egenin omzuna yaslanarak bi fotograf vardı cocukları yok eder ortaya ask resmi cıkar valla daha neler olur kiiii.

*özgürkız*
01-12-06, 22:04
İhsan bizim kıza abayı yaktı hayırlı uğurlu olsun kızı yuvaya gitmiycem diyo adam 'ege sayesinde yuvaya koşa koşa geiyo''asıl adam nazlı sayesinde yuvaya koşa koşa gidiyo ama şu lunaparktaki nazlı ege fotoları çok güzedli bu bölüm foto çeken varmı?Nazlı pek bir güzel geldi gözüme niko ya bağırma sahnesinde bittim yalnız çok haklıydı kız ya bu ne?...

neslih@n
01-12-06, 22:07
Nikonn Nazlıya krşı tvrları fln neydi ya öyle.. Çok üzldüm Nerde eski Nazlı Niko ya .. Neden byle oldular.. :icon_sorr :img-cray:

gönülçelen
01-12-06, 22:16
nazlı ve nikoyu birlikte görmek istiyoruz!!!!!
beraber sahneleri yok denecek kadar azdı ve nikonun tavırları hiç güzel değildi agresif davrandı özgür bu bölümde yine çok az gözüktü konuk oyuncu gibiydi tamam albüm çalışmaları olabilir ama diziyi ikinci plana attı yada attırdılar
nehirin sahneleri yine idare ederdi tabi ihsanla olması pek güzel değil :) ama egeyle çok tatlılardı :) fotolarını bulursanız sevinirim
ayrıca nazlının son sahnede üstünde kırmızı bi hırka vardı aynı ilk bölümlerdeki gibi onu görünce eskiyi hatırladım süperdi yaa
nazire süperdi çok komikti yaa izlerken baya güldüm ona ferideyle ikisinin sahneleri çok güzeldi özellikle üçüzler yarışırken

özgür silis
01-12-06, 22:18
bence nikonun nazlıya olan tavırları hoş değildi sanki soğuduar birbirlerinden yaa eski niko nazlı sahneleri muhteşemdi... nikonun halii neydi öyle yaa çok bitkin göründü benim gözüme... yanii özgüre helal olsun gece gündüz çalışan birini böyle güzel canlandırabilmiş... gerçekten çok yorgun görünüyodu bunların dışında nazire yine kopardı beni yaa hele o şarkı söyletmesi yokmu "hissedin içten söyleyin" demesi süperdi bu bölümde yine niko nazlı sahnesi yoktu muhteşemde sayılmaz yani ama geçen haftaki bölüme göre en azından komikti baya güldüm ben. haftaya daha iyi olması dileklerimle:img-wink:

tuğba filiz
01-12-06, 22:19
ya ben artık bu ihsandan bıktım bu nedir ya esranın erkek versiyonu nikonun nazlıya karşı tavırları çok kötüydü baya üzüldüm nerde o eski aşıklar dilerim bir an önce mutlu bir şekilde görürüz onları

adviş
01-12-06, 22:23
ne kadar sıkıcı ne kadar tekdüze bir hale geldi güzelim dizi.herkesinki gibi normal geçen hayatlardan hikayeler çıkarılamazmı yani.illaki aldatma,eşlerden birine aşık birimi olması gerekiyor .niko olmadığı zaman ne kadar tatsız olduğunuda bu bölümde anladım.hiç ama hiç keyif almadığım bir bölümdü.niko ve nazlının hayatına sürekli aşık kişiler sokacaklarına evdeki çalışanlara komik tipler ekleseler evin içindeki hayat eğlenceli hale gelse olmazmı?
eski türk filmlerindeki köşklerde çalışan sevimli aşçı, komik hizmetçiler gibi.sadece antep değil istanbul ayağıda eğlenceli olurdu.

dFKto
01-12-06, 22:25
Niko'nun doğru dürüst tek bir sahnesi vardı ama bütün diziye bedeldi. Ben çok beğendim Özgür'ün oradaki performansını. ayrıca Nazlı'nın (rolden bahsediyorum) kaprislerinden sonra çok hoşuma gitti davranışı. Helal olsun Niko'ya...

dFKto
01-12-06, 22:28
ne kadar sıkıcı ne kadar tekdüze bir hale geldi güzelim dizi.herkesinki gibi normal geçen hayatlardan hikayeler çıkarılamazmı yani.illaki aldatma,eşlerden birine aşık birimi olması gerekiyor .niko olmadığı zaman ne kadar tatsız olduğunuda bu bölümde anladım.hiç ama hiç keyif almadığım bir bölümdü.niko ve nazlının hayatına sürekli aşık kişiler sokacaklarına evdeki çalışanlara komik tipler ekleseler evin içindeki hayat eğlenceli hale gelse olmazmı?
eski türk filmlerindeki köşklerde çalışan sevimli aşçı, komik hizmetçiler gibi.sadece antep değil istanbul ayağıda eğlenceli olurdu.
olmaz öyle. Yan karakterlerin hikayelerine odaklanınca dizi tatsızlaşıyor. Nazlı ve Niko ekseninde olaylar olmalı ki onları görelim. Ben beğendim bu bölümü. Ayrıca Kahraman hiç ortalarda görünmüyıor bu günlerde kulağını çekmek lazım gibi bir şey söyledi. Bence Özgür konser çalışmaları nedeniyle izin istedi bir müddet. Ben buna inanıyorum.

tuğba filiz
01-12-06, 22:32
benecde özgürün çalışmalarından dolayı az gösteriyolar ve araları bozuk sonradan düzelicek ve bol bol nazlı niko sahnesi görücez gibime geliyo

*özgürkız*
01-12-06, 22:47
nazlı dedi ya ege arabanın altında kalıyordu az kasın natali kurtardı dedi nikoda benim niye haberim yok dedi nazlıda ''sekreterine 2 defa not bıraktım arasaydın öğrenirdin''dedi ya bittim ya...

Nazli_Niko 4eve
01-12-06, 23:06
Yaa bence berbat bi bölümdü!

Hic Nazli niko sahnesi yoktu nerdeyse, olanlardada hep atistilar!
Ama Nazli cok hakliydi.
Eskiden hep güzel nazli, niko bide ege sahnleri vardi, bu bölümdede resmen ihsan nikonun yerine aldi.
Cok sacmalamislar!
Ayriliklari fln hep gösteriliyodu,ayriyken hep nazli niko üzülürdü simdi onlar bile yok yaaaa:sad53:

Olcayida cok uzattiler, bide feride bosanma davasi acarsa tam olur!!
Olcayin uzadigi kadar ayselide uzattilar!!!!!!!!

dFKto
01-12-06, 23:14
Niko eve gelince Nazlı kapıda karşılamıyor. Yemek sıcak istersen ye diyor soğuk soğuk. Sonra da Niko'yu ihmalkarlıkla suçluyor. Asıl o ihmal ediyor eşini.Niko çok fedakarlık yaptı şimdiye kadar.Bence Nazlı aklını başına toplamalı. Ayrıca Nazire'ye yine çok güldüm.

aylince
02-12-06, 00:11
niko-nazlı kavgası yapıyorlar hadi hayırlısı.nikonun tavırlarını begenmedim

nazlı-niko aşkı nerede artık niko nazlıya bakmıyor bile.eskiden gozlerini ayırmazdı..

purna
02-12-06, 10:04
nazlı nın yanındakı adam kim oluyordu esra giti bide bu adammı geldi nazlıya asık buda

_duygucuk_
02-12-06, 10:51
niko sahnesi çok denecek kadar azdı:(
nazlı niko sahnesi yok nazlı ihsan sahneleri var :(
bu bölüm komik bile değildi sıkıldım izlerken::(
bu ihsan nazlıyı eve filan kapatacak gibime geliyor ben seni götütürüm ege tabi annenle demesi ege ile nazlıyı zorla alıkoyacak gibi :(
nerde biizm nazlı niko sahneleri::::çook özledik onları kavga ediyorlar romantizm yerine:(:(

aylince
02-12-06, 10:59
ben de oyle dusundum duygucum ihsan nazlıya birşey yapacak gibi.ahh nazlı ahh nikonun esranın iyi biri oldugunu duşundugu gibi,nazlı da ihsanı iyi biri diye düşünüyor..nikoyla hiç vakit geçirmeyişi ve ihsanı nazlıya anlatmayışıda iyi degil bence.eşler herşeyi paylaşmalı.ama nikonun vakti yok ve çok sinirli.sanırım şirkette sorunlar var

_duygucuk_
02-12-06, 11:16
galiba öyle hep iyi dedikleri kötü çıkıyor adma bakışları resimlere bakışları iyi değil koydu kafasına nazlıyı birşey yapacak gibi:(
niko çok asabi oldu niye böyle yapıyorsa:)

KOMİK
02-12-06, 11:59
hiç güzeşl değildi
niko eskş niko gibi dawranmadı galiba batmak üzereler bu kadra işe önem weriorsa karısıyla çobuğuyla ilgilemmğyru bilr
brnfr dize katılıyorum esra 2 (ihsan) bir yıl bununla uğraşırız artık :(:(:(:(
nazlıya we de ege ye taktı kafayı bilgisayara aktarmış bütin resimleri belliydi böle bişey olacağı

yagmur94
02-12-06, 12:16
iyice şaçmaladı ya şimdide ilhan ohh şu diziyi uzatmak için daha mantıklı sahneler koysalar hep araya biri mi girmek zorunda nikoyu sevenler bitti şimdi nazlıyı sevenler başladı hem bu adam aklından bi zoru felan mı var ya 2 çocuk annesi evli bir kadına aşık oluyo.

_duygucuk_
02-12-06, 12:25
valla kıskançlık yanlış anlamalr aşık kişiler sıkıldık artık bu ihsanda nazlı ile nikonun arasını bozacaknazlı niko hiç mutlu olamıycak mı zavallı ada nın hiç olayı yok sanki çocukları değil:(

aylince
02-12-06, 13:02
evliliklerde sorunlar olur herşey süper gitmez tabi.kavgalar,ayrılıklar,bazı alışkanlıklardan oluşan sıkılmalar,yalnız kalamama,çocukların aileye girişiyle nazlı-nikonun birbirinden uzaklaşması bunlar dogal şeyler.nikonun asabiligi bile normal.olabilir.ama susmak olmaz herşey paylaşılmalı.kaçıp gitmek,susmak ya da birbirlerine sevgiyle bakmamak ya da hiç bakmamak sevdigine bunlar korkutur.bilmiyorum ama niko nazlıdan uzaklaşıyor gibi.işten dolayı olabilir.ama nazlıyla paylaşsa..biraz anlatsa..nazlı da ona anlatsa birşeyler..efsane aşkımızı bozmasınlar..

alperkaya
02-12-06, 13:09
http://www.magazinoku.com/index.asp?sayfa=rating
dün akşamın reytingleri bence çok iyi gidiyor dizi herzamanki gibi

aylince
02-12-06, 13:20
reyting oranları düşmüş

özgür silis
02-12-06, 13:33
ewt yaa neden böyle oluyo dünkü bölüm kötü değildi bence ıhlamurlar altındayı nasıl geçemedik of of

HBERTH
02-12-06, 13:50
TELE - BAROMETRE
1 ARALIK 2006 CUMA
1 SILA [NET] ATV 16 37,6
2 IHLAMURLAR ALTINDA [NET] KAND 7,9 20,4
3 YABANCI DAMAT [NET] KAND 7,9 18,5
4 SHOW TV ANA HABER BULTENI [NET] SHOW 7,4 20,3
5 YABANCI DAMAT (OZET) [NET] KAND 7,4 18,9
6 YABANCI DAMAT (TKR) [NET] KAND 5,7 18,4
7 ATV SPOR HABERLERI ATV 5,7 14,7
8 HABABAM SINIFI SINIFTA KALDI (T.S) [NET] STAR 5,6 13,2
9 KANAL D ANA HABER BULTENI [NET] KAND 5,5 14,9
10 ATV ANA HABER BULTENI [NET] ATV 5,2 14,1
11 CENNET MAHALLESI (TKR) [NET] SHOW 5,1 18,8
12 STAR ANA HABER BULTENI [NET] STAR 5,1 14,1
13 ONG BAK (Y.S) [NET] STAR 5 14,1
14 HATIRLA SEVGILI [NET] ATV 4,6 16,6
15 ASK OLSUN (AKSAM) [NET] SHOW 3,9 9,3

TELE - BAROMETRE
HEDEF KİTLE : A/B
1 ARALIK 2006 CUMA
1 SILA [NET] ATV 16,5 41,7
2 IHLAMURLAR ALTINDA [NET] KAND 9,2 24,2
3 YABANCI DAMAT [NET] KAND 7,5 19,2
4 YABANCI DAMAT (OZET) [NET] KAND 7,3 21,7
5 KANAL D ANA HABER BULTENI [NET] KAND 7 22,4
6 ATV SPOR HABERLERI ATV 6,6 20,1
7 HATIRLA SEVGILI [NET] ATV 6 20,4
8 YABANCI DAMAT (TKR) [NET] KAND 5,1 21,8
9 ATV ANA HABER BULTENI [NET] ATV 5,1 16,4
10 SHOW TV ANA HABER BULTENI [NET] SHOW 4,9 15,9

adviş
02-12-06, 16:48
ewt yaa neden böyle oluyo dünkü bölüm kötü değildi bence ıhlamurlar altındayı nasıl geçemedik of of

özgür yoktu .damat ortalıkta görünmeyince gelinde yalnız kaldı .ondan.:img-wink:

gülbeşeker
02-12-06, 19:26
arkadaşım yabancı damat dizisinin rakibi bence ı.altında değil sıla sılanın reytingleri çok yüksek ı.altında ikinci ama reyting oranları düşmüş geçen sene ne güzel ya ıhlamurlar ya da y.damat birinci olurdu ama bu sene sılayı geçen dizi yok neyse ben de sizin gibi düşünüyorum özgür dizide çok az görünüyor.Bugün sanırım kanaldnin magazininde annem görmüş özgür dizilerdeki en yakışıklı oyuncu seçilmiş inşallah özgür-nehir sahneleri daha çok artar biz de o yakışıklı özgürümüzü doya doya izleriz.

sarp_manyagi
02-12-06, 20:55
off ya eftalya-memik sahneleri bile daha çoktu sinir oldum ya bu ne böyle öfff zaten o yeni gelen adamı hiç sevmedim esradan kurtulduk şimdide bu var ya off offf
reytinglere gelince bence baya düşük sılayı geçemeyiz gülbeşeker haklı ı.altında deil de sıla rakibimiz öff sıla ya ama sıla gerçketen de çok ii dizi ya manyak konusu var y.damattan sıkılınca(n-n sahneleri olmayınca)sılaya bakim dedim valla takılmışım diziye ama topladım kendimi tekrar açtım y.damatı

aylince
02-12-06, 21:26
erler filme mail atıyoruz..

erler@erlerfilm.com

nazlı-niko sahnesi istiyoruz diye..:)

tuğba filiz
02-12-06, 21:44
evet mail atıyoruz lütfen nazlı niko sahnesi istiyoruz

aylin_c6
02-12-06, 22:58
güselim diziyi katlettiler:(...hele şimdi dizinin tekrar bölümlerini islerken,ayrılmaya krr verdiklerinde,ayrıldıklarında bile daha fazla görüoduk hm onları hm aralarında ki aşkı...

eylemm
03-12-06, 00:45
Uzatacağız diye diziyi bozdular.Bu hafta şaşırdım kaldım Nazlının elin adamıyla gezmede ne işi var ya!Niko yapsa canına okurdu kendisi mutlu mesut adamla geziyor.Birde nikonun ömrü nazlının dizinin dibinde onu mutlu etmeye çalışarak geçti şimdi yüz milyon dolarlık büyük bir işin altına girdi çok çalışıyor diye nazlıda bir surat sanki adam keyfinden onları ihmal ediyor.Destek olacağına cesaret vereceğine nerden çıktı bu seyahat niye çok çalışıyosun diyor,biraz ilgilenemedi diye yabancı adamlarla geziyor.Oh şimdi niko da atinaya gitti artık ihsanla samimiyeti ilerletir.Niko esraya bunun yarısı kadar bile ilgi göstermedi,bilgisayarda kurgulanmış resimler yüzünden boşamaya kalktı şimdi kendisinin gerçek resimleri var bakalım niko ne yapacak.

esmerseker
03-12-06, 00:51
bu nazlinin yaptiği kapriste kapris hani Niko iş gezisine çikiyo diye surat asti 100 milyon dolarlik iş bağliyo Niko hanım surat asıyo, iş herşeyden önce gelir bazi durumlarda...

yakupoglu61
03-12-06, 00:56
senaristler iyicene saçmalamaya başladılar dizinin asıl karakterleri, ortalıkta nasıl olmaz anlamış değilim eskisi gibi değil zaten dizi bana göre

_duygucuk_
03-12-06, 13:59
reytingler biraz düşük ee nde olsa nzalı niko sahnesi yok biz onları göremk istiyoruz umarım haftaya daha çok olur:):):)

özgür silis
03-12-06, 14:16
arkadaşım yabancı damat dizisinin rakibi bence ı.altında değil sıla sılanın reytingleri çok yüksek ı.altında ikinci ama reyting oranları düşmüş geçen sene ne güzel ya ıhlamurlar ya da y.damat birinci olurdu ama bu sene sılayı geçen dizi yok neyse ben de sizin gibi düşünüyorum özgür dizide çok az görünüyor.Bugün sanırım kanaldnin magazininde annem görmüş özgür dizilerdeki en yakışıklı oyuncu seçilmiş inşallah özgür-nehir sahneleri daha çok artar biz de o yakışıklı özgürümüzü doya doya izleriz.

bencede sıla, ıhlamurlar altındanın konusunu dağıtmışlardı çevremde izleyenler öyle diyodu ve reytingleri baya düşmüştü şimdi toparladılar ve yabancı damatın önüne geçti şimdide yabancı damatı bozdular umarım en kısa zamanda toparlarlar

dFKto
03-12-06, 18:18
Niko'nun sahnesinin az olması ve dizinin Nazlı-Niko aşkı ekseninden uzaklaşması düşürüyor raitingleri.

tuğba filiz
03-12-06, 19:14
evet ıhlamurlar altındada bi ara yabancı damattaki gibi azdı sahneler ratingler düşüktü ama şimdi topladılar raytingler gayet iyi bence nazlı niko sahnesi olsa biizim dizide çok güzel olucak

dimitrius
04-12-06, 01:19
http://img479.imageshack.us/img479/185/untitled4so2.png
yabancı damat ailecek severek izlediimiz bi dizi.bence 3.sezon olmasına rağmen gayet iyi.

eylemm
04-12-06, 20:18
Süperr bir bölümdü ya!tabiki tekrar bölümünden söz ediyorum yoksa yeni bölümler güzel olmaktan çok uzaklar.Bu günkü tekrar şahaneydi bol bol Niko-Nazlı sahnesi vardı.Evlerine dönüp şampanya içtikleri sahne,yatakta yaptıkları konuşma ;) ,dondurmacıdaki halleri,yemek ve anadolu ateşi gösterisine gitmeleri hepsi çok güzel sahnelerdi nasıl özlemişim böyle sahneleri.Bölüm sona erdi benim hala yüzümde bir tebessüm vardı.Yazıklar olsun senaristlere bizi böyle sahnelerden mahrum bırakıyorlar.

tuğba filiz
04-12-06, 20:47
Süperr bir bölümdü ya!tabiki tekrar bölümünden söz ediyorum yoksa yeni bölümler güzel olmaktan çok uzaklar.Bu günkü tekrar şahaneydi bol bol Niko-Nazlı sahnesi vardı.Evlerine dönüp şampanya içtikleri sahne,yatakta yaptıkları konuşma ;) ,dondurmacıdaki halleri,yemek ve anadolu ateşi gösterisine gitmeleri hepsi çok güzel sahnelerdi nasıl özlemişim böyle sahneleri.Bölüm sona erdi benim hala yüzümde bir tebessüm vardı.Yazıklar olsun senaristlere bizi böyle sahnelerden mahrum bırakıyorlar.

kesinlikle çok haklısın özlemişiz o güzel sahneleri

*deniz*
04-12-06, 21:21
Bende tekrar bölümünü çok zevkle izledim. Son bir kaç haftadır yeni bölümler eskileri fena halde aratıyor.

dFKto
04-12-06, 22:17
Evet bugünkü tekrar bölümü çok güzeldi. Çok zevk aldım.

aylince
05-12-06, 10:01
niko:bir daha gitme tamam mı
nazlı:sen de bir daha gonderme olur mu

repliklerle bakışlar bütünleşiyor.birşey soylenmediginde gözler konuşuyor :)

çook tatlılardı :)

tuğba filiz
05-12-06, 13:53
o replikler çok güzeldi

_duygucuk_
05-12-06, 15:51
evet o replikler o bölümler unutulmaz:):):)

nazlii1
05-12-06, 17:07
Fragmanı gördüm arkadaşlar...Sanırım bu bölümde daha çok ve daha güzel Nİko -NAzlı sahneleri var.....

nazlii1
05-12-06, 17:09
Feride sanırım İstanbul'a gidiyor.. Son sahnede de Döne çok şaşırmış herhalde Hamit gelecek
Nazlı ile Nİko sarılmışlar bi de sanırım yatakta konuşuyorlar..

gizgiz
05-12-06, 17:29
ya son bölümde çok tatlı olmuştu nazlıı:icon_whis

tuğba filiz
05-12-06, 22:14
bu bölüm güzele benziyo sonunda nazlı niko aşkı görücez galiba süper ya

tuğba filiz
06-12-06, 16:16
her zamnaki gibi özette gene nazlı niko yok inşallah dizide görürüz en güzel ikiliyi bu bölümde niko ihsanın varlığını öğrenir heralde