CANSEL_Tugce
10-11-06, 23:09
önemli değil ece önemli değil gözdee....haberinizz olsunn.ZAfer algözz resimleri lütfen.ön
|
Tüm Versiyonu Göster : Sınav CANSEL_Tugce 10-11-06, 23:09 önemli değil ece önemli değil gözdee....haberinizz olsunn.ZAfer algözz resimleri lütfen.ön daniel_angel 11-11-06, 08:01 :img-grin2 cansel_tuğce haberi werdiğin için çok Saollll..mutlaka izlicemm özelliklede ismail hacıoğlu içinn..:img-kiss: başak61 11-11-06, 08:53 çok beğendim filmi,son yıllarda yapılmış en iyi Türk filmlerinden birisi. angal_dange 11-11-06, 09:57 sınav film resimlerini buraya koyabilirsiniz Sef(K)aT 11-11-06, 10:53 Makina'nın bu haftaki (11 Kasım 2006) konukları: Pınar Altuğ, Yağmur Atacan, "Sınav" filmi oyuncuları, Ömer Faruk Sorak, Emre Aydın, Asuman Krause, Manga, Göksel, Binnur Kaya, Ferhan Şensoy, Yıldo, Ali Çatalbaş, "Bana Mastika Çalsana" Müzikali Oyuncuları, Faruk Peker, Taner Eyüpoğlu, Mesut Yar ve Selin Karacehennem. Oleyyyy BEaaaa :D:cheer: cemotara 11-11-06, 11:40 arkadaşım haber verdiğin için sağolasın acaba tuba büyüküstünde konuk olacakmı çünkü oda sınav filminde oynuyor inş. oda vardır dizici_manyak 11-11-06, 11:44 Film karşı bazı önyargılarım vardı fakat yine de gitmeye karar verdim ne de olsa öğrenciyiz Dün gittim iykide gitmişim çok güzel bir filmdi tek kelimeyle hayran oldum başka filmler yalan özellikle çekimlerine bayıldı şarkılar süper olmuş çok güzeldi Herkese tavsiye ederim gzd_gzd 11-11-06, 12:38 ben dayanamadm ve bugün filme br daha gittim ve yine acayip ağladım aynı sahnelerde,o kdr duygu yüklüydü ki,özellkle de son sahne bu filme ve oyuncularına ama bence en iyi performansndan dolayı ismail hacıoğluna kesinlikle ödül verilmeli..... britneysinem 11-11-06, 12:40 Arkiler yarın sınav filmnin oyuncuları MAKİNADA...ARkilerr zafer algözzzz eğer çıkarsa fotoğraf çekersiniz çok sevinirim saol tuğçe haber verdiğin için teşekkürler britneysinem 11-11-06, 12:41 ben dayanamadm ve bugün filme br daha gittim ve yine acayip ağladım aynı sahnelerde,o kdr duygu yüklüydü ki,özellkle de son sahne bu filme ve oyuncularına ama bence en iyi performansndan dolayı ismail hacıoğluna kesinlikle ödül verilmeli..... bencede ismaile ödül verilemli gdemirdiken 11-11-06, 13:01 İsmail Hacıoğlu'nun oyunculuğunu ben de çok beğendim. Komik sahnelerle dramatik sahneler çok güzel harman edilmiş.Ben bir filme bu kadar çok ağlamamıştım.Bir daha izlesem bir daha ağlarım.(İnsan içinde olunca bu olayın daha çok dokunuyor film)Üniversite sınavına girecek olan adayların aileleri ile birlikte gidilmesi gereken bir film. -özgü_namal- 11-11-06, 16:02 bende bugün sonunda gidebildim sınava.filmi çok çok beyendim ve bayaa agladım babam ve oğlumdan sonra agladığım ikinci film sınav oldu.özellikle mertin annesiyle sarıldıkları sahnede bayaa agladım. o sırada calan sen aglama sarkısı tam uymuş tabi benim o anda gözlerimden yaslar akıyordu:icon_cry: :icon_cry: film bi güldürüp bir aglattı şu bana bi yamuk çiz sahnesinde gülmekten koptum:) son sahnede ismail hacıoğlunun oyunculuğu mükemmeldi.ben haftaya bi daha gitmeyi düşünüyorum....;) össye hzırlanan her genç bu filme gitmeli bence!!.... aylin_c6 11-11-06, 18:15 bugün gidebildim ve süperdi!!!.izlemeyen warsa şiddetle tavsiye ederim...:D http://www.ntv.com.tr/news/249910.jpg ECE...:) 11-11-06, 22:05 Arkdlsr yaprak dokumu basladı alt yazı gecti bu gece değil haftaya alınmıs makınanın ilk bolumu :( özgenuroğlu 12-11-06, 17:44 bende bugün sonunda gidebildim sınava.filmi çok çok beyendim ve bayaa agladım babam ve oğlumdan sonra agladığım ikinci film sınav oldu.özellikle mertin annesiyle sarıldıkları sahnede bayaa agladım. o sırada calan sen aglama sarkısı tam uymuş tabi benim o anda gözlerimden yaslar akıyordu:icon_cry: :icon_cry: film bi güldürüp bir aglattı şu bana bi yamuk çiz sahnesinde gülmekten koptum:) son sahnede ismail hacıoğlunun oyunculuğu mükemmeldi.ben haftaya bi daha gitmeyi düşünüyorum....;) össye hzırlanan her genç bu filme gitmeli bence!!.... aynen benimde babam ve oğlumdan sonra ağladığım ikinci filmdi.. tüm oyuncular süperdi ama ismail hazıoğlunun döktürdüğünü kimse inkar edeme heralde.. ayrıca daha 18 im şarkısı vardı sanırım o şarkıyı bulan arkadaş lütfen bizimle paylaşsın bayıldım.. görüntüler,oyuncular,müzik,konu herşeyiyle süperdi.. tek össye hazırlananlar değil herkezin gitmesini öneririm hocaların,velilerin...Annem ve babamı göndercem:) ececim evet dün makina yokdu altyazı geçdi haftayayı bekliceğiz artık:( britneysinem 12-11-06, 17:52 ya evet dün niye yayınlanmadı yaa çok üzüldüm alt yazıyı görünce inş haftaya olur ve yine sınav ekibi gelir Billush 12-11-06, 17:59 Sınav filmini çok merak ediyordum.Kardeşimin babama olan ısrarları sayesinde gittik bugün.İyi ki gitmişim... Gerçekten çok güzeldi.Türkiye'nin ÖSS çilesini,sönen hayatları,yıkılan hayalleri,umutları,stresleri,baskıları,yanlışlıkla rı ...(v.b:)) çok güzel aktarmış. Oyuncularında beklediğimden iyi bir performans,konusunda(özellikle öğretmen,müdür ve velilerin davranışlarında) gerçekçilik vardı.Şarkılar uygun yerleddeydi... Kısaca çok beğendim ... hilary38 12-11-06, 17:59 Süper bi filmdi tek kelmeyle!Annmi zorla gtürdm o bile iiki götrmisn dedi..Çook ağladım bndee;) -özgü_namal- 12-11-06, 18:06 dün bende tv makinesini bekliyordum ama yayınlanmadı umarım haftaya olur:icon_evil :icon_evil prensesss 12-11-06, 18:21 Filmi bugün izledim ve beğendim. İsmail Hacıoğlu harikaydı.Resmen hayran kaldım.O kadar güzel oynamış ki düşündükçe ağlayasım geliyor.Aslında tüm oyuncular iyiydi.Kötü olarak göze çarpan kimse yoktu. Ve aslında filmin en özel yanlarından biri klasik türk komedi filmleri gibi izleyiciyi küfür ile güldürmeyi amaçlamıyor.Küfürsüz olarak seyirciyi güldürüyor. Daha önce işlenmemiş bir konu işlendi sınavda;eğitim sistemi,sınav sistemi eleştirildi.Belki de birçoğumzu kendi sorunlarımızı gördük.Nasıl da yarış atı gibi yarıştırıldığımızı... Ağlattı,ağlattıkça güldürdü.Son dönemde Babam ve Oğlum dışında en iyi Türk filmlerinden bence. Hele bir sahne vardı ki aslında hepimizin çok hüzünlendiği belki de benim gibi ağladığı .... Mert ve annesi konuşuyorlar,fonda bademin sen ağlama parçası...Annesi Mert'e "ben seni nasıl bırakıp gideceğim" diyor...ve gözyaşları sel oluyor tabiri caizse. Bence çocukları össye girecek olan ebeveynler kesinlikle izlemeli!!!!! Son olarak... "Ben daha on sekizim,ya hepsi ya da hiçbiriyim.Sanmaki şu son üç saatte hiçkimse ya da birisiyim!" prensesss 12-11-06, 18:35 Ayrıca yazmayı unutmuşum çekim tekniklerini ve görüntü yönetmenini çok beğendim filmin.Bir de müziklerin kullanımı çok güzeldi.:) özgenuroğlu 12-11-06, 18:48 evet kesinlikle süperdi büşracım.. böylelikle herkez bir nebze kendini buldu filmde tek biz gençler ddeğil evebeynler öğretmeler... gerçekdende çok güzeldi gerek konu gerek oyuncular gerek görüntü gerk müzikler olarak zaten bademin sen ağlama çaldığı anda ben hüngür hüngür ağladım.. babam ve oğlumdan sonra beni en çok etkiliyen türk sinema filmiydi ismail hacıoğlu tüm filmin dışında özellikle son sahnede beni çok etkiledi diğer oyuncularda harikaydı... makinayı hiç bir hafta kaçırmam ama bu defa özellikle izleyeceğim saat 4'e kadar;) CANSEL_Tugce 12-11-06, 20:05 Arkadaşlar maalesef,makina sanırım bi dahaki haftaya ertellendi,son dakikada böyle oldu nedenini bilmiyorumm,ama konuklar sanırım aynı olıcak haftaya,Zafer algöz çıkarsa mutlaka çekin olurmu.herkesi çekinnnn. angeleyes18 12-11-06, 22:14 Yani ben bügun baktim filme daha yeni geldim sinemada, salonda bir tane bos yer bile yoktu Film gercekten cokkk süper Tr okumadim icin bu ÖSS telasini hic anamastim ... ama simdi gercken isin cok sormus vallah En cok da Mert ve Gamze benim hosuma gidi izlem_91 13-11-06, 10:26 Ben de yoğun sınav tempomdan dolayı ancak dün gidebildim filme ve tabi ki de çok beğendim. Oyuncular desen mükemmel zaten konusu da tam bana göre olduğundan müthişti. Ama filmin en son sahnesi çok ama çok üzücüydü.:icon_cry: Son sahne bitirdi beni. Ağla ağla... Ve son sahnede İsmail Hacıoğlu da mükemmel oyunculuğunu tüm filmde olduğu gibi bu sahnede de sergilemişti. Çok doğaldı... Bu filmde herkes kendini bulabilir bence.... Öğrenciler,anne-babalar ve de öğretmenler... prensesss 13-11-06, 15:07 Benden bir imza... http://i125.photobucket.com/albums/p47/busraa_/55copy.jpg irem_mehmetcan 13-11-06, 15:12 prensesss yardım ett bende bütün şarkıalr var o arada çalan ama nasıl yükleyeceğimi bilmiorum formda başka olanlarda yarım etsin lütfen şarkılar baştan sona:icon_neut -özgü_namal- 13-11-06, 17:39 bunlarda benden;) http://img163.imageshack.us/img163/7861/sky3.jpg http://img243.imageshack.us/img243/924/snaaavgn9.jpg + http://img163.imageshack.us/img163/9923/animation2lw0.gif yagmurece 14-11-06, 09:54 bnde sınawı çok beğendm en etkilendiğim sahne mertin annesyle sarılma sahnesydi çok duygulandm:img-sorry irem_mehmetcan 14-11-06, 15:55 arkiler bi site buldum sınavın fragmanlarını açamadım kayıttaoldum ama açılırsa buraya koyarımm bi de nasıl müizk yüklenioo sitede müziklern isimleri yazıodu ben lime wireden indirdim please söyelyin:img-help: irem_mehmetcan 14-11-06, 16:04 http://ul40l3.**********.com/cgi-bin/upload.cgi?rsuploadid=149123674079415336# arkiler olmdu mu bilmiorum ama bu şarkı mert ve anesinin sarıldıkalrı andaki şarkı:img-help: burcumm 14-11-06, 16:06 arkiler bi site buldum sınavın fragmanlarını açamadım kayıttaoldum ama açılırsa buraya koyarımm bi de nasıl müizk yüklenioo sitede müziklern isimleri yazıodu ben lime wireden indirdim please söyelyin:img-help: www.sendspace.com'a ykleyip linkini buraya yazarsan sewiniriz =) bu da benden: http://img151.imageshack.us/img151/5343/snavvtl4wn8.jpg (http://imageshack.us) Billush 14-11-06, 16:53 http://img166.imageshack.us/img166/7389/s305navus1.jpg (http://imageshack.us) lether 14-11-06, 20:36 vasat ötesi bir film diye yorum yapabilirim hakkında,(10 üzerinden 6 veririm) lise günlerini özlemle anan birisi olmama rağmen bu filmi pek beğenmememin nedenlerini anlatayım sizlere kısaca:(tek kelimeyle vasat ötesi demeye içim el vermedi) - en temelden baslarsak, her kim olursan, her ne yasamis olursan, her ne kadar umutsuz olursan ol, kimse kalkip da oss sorularini bu sekilde bireysel sebeplerden calmaya kalkmaz... -hadi sen delirdin niyetlendin, akli basinda olmasa da hic bir kankan sana ortak olmaz, hele ki babasi polis olan biri, hele ki eline gecen sinav sorulara bakmayacak kadar denyo biri, hele ki her ne kadar oyle olmasindan hosnut olmadigini iddia etse de babasi zengin, bir yandan asiret basi gibi bir durumu olan kisi... -ne kadar takla atarsan at, seni zamaninda affetmemis hicbir kiz (ki ikinci kiz olmayi bile kabul edenler var su dunyada) aman sevdikleri icin neler de yaparmis diye birini affetmez, yani de ki ben seni hala seviyorum de (ki dedi), unutamadim kendime hakim olamiyorum de, ama sen sevdiklerin icin super bi insan oluyormussun, ben de bu sebepten affettim seni de, olmaz, yemezler, bu bir af sebebi degildir, kafasi bu sekilde romantik calisan biri bence aksine lan bu demek ki beni hic sevmiyormus da gidip baskalari ile beraber oluyor diye dusunur insan... -eskiden ne kadar fırlama biri olursan ol, koca isadami olduktan sonra hem de hic memnun olmadigin okuluna yardim etmek, ustelik nebileyim anadolu'daki yokluk icinde bir okul degil de bogaz kenarinda, velileri nasil sogusleyecegini calisan bir okula konusmaci olarak gelmek da yardimci olmak hic mi hic inandirici degil, oyle bir isadami olup, vaktini bilumum veletlere oyun oynamak icin harcamak, bunun icin ebesinin nikahindan vandam getirtmek felan, yine hic inandirici degil, malesef okan bayulgen'in karakteri hic mi hic inandirici degil, lan olum film bu, yazmislar olmus demeyin, hic mi film izlemedik derim, anlasamayiz... -idealist rehber mudur muavini kisilik de aynen hic inandirici olmadigi gibi, ona da iyi oldugu icin artistik yapan basmudur de hic inandirici degil, o tarz mudur ancak hababam sinifinda olur, o tarz mudur muavini de yine ancak mahmut hoca olur ki o da neticede cocuklara yardimci olan dogruyu gosteren bir insandir, ailesinin evine gidip de ispiyonlayan biri hic degildir, sen cocukla, olayi gordugun halde noluyor diye bir konusma ama kalk evine git,olayı çözüp çocukların sınavda çuvallayacağını bildiğin halde hiç müdahelede bulunma, dediğim gibi böyle rehber öğretmen olmaz -ayrica sen basmudursun, karsindaki istedigi kadar delikanli olsun, santaja hop diye boyun egmek ha, hade len diyor geciyoruz... kaset cikarticak, evlenicek diye mudurle beraber olmak, istedigin kadar obsesif ol, tanimadik bir adamin lafina kanip sokaga cikmak, sonra da lan neydi bu diye hic merak etmemek ve neticede her gun gordugun ve o kadar ogrencinin arasinda belki de tek olan cocugun sesini tanimamak, sivesinden anlamamak ha, bir kere daha hade len diyoruz... baban mafya olacak, uc kisi beraber dolasican, hesapta herkese dehset salican sonra da bir kisiden kacican ha, insan en azindan bi kavga eder be. sonuc olarak genele bakarsak, karakterlerdeki bu dengesizlik ve sifir gercekcilik konusuna takmis durumdayim, cunku basroldeki bes karakter bunlara 180 derece ters. bunların haricinde senaryoda gözüme çarpan saçmalıklar da vardı: -mesela van damme'in filme dahil olması için yazılmış senaryo çok kötüydü,neymiş çocuk bunu at çalarken çiftlikte görmüş de ses çıkarmadı diye ona borçlu kalmış ihtiyacın olduğu zaman bana ulaş demiş e yuh artık, ya bunların bilmem kaç bin kişiye mail yollması cevap gelince hemen inanıp para yollamalarına ne demeli,neyse filmin bu kısmı nerden tutarsam elimde kalır daha girmeyeyim. -çocukların öss kitapçıkların ne zaman hangi binaya hangi odaya konulacaklarını hatta ve hatta binadaki güvenlik sayısını ve kamera sayısını bilmelerine ne demeli ve de o binanın krokisini nerde bulmuş bunlar? -filmde bazı eksik yerler var; misal bunlar matematik sorularını çalmak için o kadar uğraştılar ve çaldılar ama matematik sımavında ne yaptıklarını göremiyoruz. -filmin asıl konusu olan öss sorularını çalma işlemine çok girdikleri için acele bir final yapmışlar kanımca. yani senaryo ve karakter yazımı o kadar kopuk ki, oyuncuların başarılı performansları da güzel müzikler de kurtaramamış filmi maalesef, kesinlikle izlediğim en iyi türk filmi olamaz ilk 20 ye bile giremez hatta... bir de not:baş roldeki kızın yerine ceren moray oynasaymış daha güzel olurmuş gibi geldi zira asi kız profilini görünce direk aklıma o geldi de eheheh, neyse burada bitiriyim benim yazının da sonu aceleye geldi aklıma bi şeyler geldikçe ekleme yaparım, sonuna kadar okuyan varsa teşekkür ettim . akin 27 14-11-06, 20:54 Yaw acaba benim gittigim sinemadan mı bilmem filmin çekimleri çok karanlık geldi bide sesi az gibiydi sanki... filmmin orjinalimi öle acaba yoksa benim gittigim sinemadan mı kaynaklanıyordu:bilmim :bilmim :bilmim faa 14-11-06, 20:56 allaım bu film çok güzel dün arkadaşlarımla giddim iyi bir film olacaını bilirdim ama bu gadar güzel olduunu bilmezdim hele enson sahnee çok ağladım herkesin yorumuna saygım war ama lether ben senin konuşmalarına katılmıorum nedenini sorarsan adı üstünde bir film we olacaını sanmıyorduk bizde ama film kendimizi inanmasaklda kaptırıp gideriz işte en azından tatınada bıraksaydın haksızlık olmuş biraz ama tabii bunlar benim düşüncelerim filmi düşündülçe ağlama gelir bana etkisindeim hala :img-sorry mercan_dede 14-11-06, 21:11 selam arkdaşalr valla ben çok beyendim valla birde kardeşimle gittim o olmasına reğmen izledim ve çok beğendim bizim salonda bazıları ağladı ama ben ağlamadım içimden gelmedi...ama güzeldi -özgü_namal- 14-11-06, 22:09 http://img172.imageshack.us/img172/3291/44gn6.gif http://img120.imageshack.us/img120/4192/animation1rd0.gif http://img172.imageshack.us/img172/3821/oohb5.gif http://img120.imageshack.us/img120/3413/ppki4.gif http://img120.imageshack.us/img120/5143/yybt8.gif fawwka 15-11-06, 00:41 http://www.sabah.com.tr/2006/11/15/gny/im/0F4E70AED6190F4F9FEAB4F6b.jpghttp://www.sabah.com.tr/2006/11/15/gny/im/218FE455D89D4541822B9736c.jpg Oyuncu olmasam bir baltaya sap olamazdım 'Sınav' filmindeki performansıyla adından söz ettiren İsmail Hacıoğlu, filmde canlandırdığı karakterle çok benzer özellikler taşıyor! Sisteme ayak uyduramayınca liseden atıldığını ve dışarıdan bitirme sınavına girdiğini belirten genç oyuncu itiraf ediyor: İyi ki oyunculuğa yeteneğim varmış, yoksa işim gerçekten çok zor olurdu. Onu önce 'Bir İstanbul Masalı'nda Kozan Ailesi'nin küçük oğlu Ozan olarak tanıdık, sonra 'Beyaz Gelincik'te Aliş karakteriyle şöhretini pekiştirdi. 'Karşılaşma' adlı filmdeki rolüyle 'Umut Veren Oyuncu' ödülünü aldı. Şimdi ise herkes 'Sınav'daki başarılı oyunculuğunu konuşuyor. Genç oyuncu İsmail Hacıoğlu, bu başarısını ise şanslı oluşuna bağlıyor: "Çünkü çok insan var; bütün donanımları tam... Bakıyorsun adam benden daha iyi oynuyor ama şansı olmamış. Ben doğru zaman, doğru insan denen şeye çok inanırım." * Çok parladınız bu filmle, oyunculuğunuzla... Kendinizi nasıl buldunuz; beğendiniz mi? Bir bütünün içinde evet... O çorbanın içinde bir tuzum olduğu için çok mutluyum. Ben diğer arkadaşlarımla birlikte bu işi kotarabildiğimize inanıyorum, sonra tabii ki Ayda Aksel vardı... Sevdik birbirimizi * Van Damme'la da birlikte sahneleriniz var. Nasıl bir insan, çekimler nasıl geçti? Kıyak bir insan! Odamda afişleriyle büyümüştüm. İlk okuduğumda 'Hadi canım gelmez herhalde' diyordum, sonra bir baktım sette... Sevdik birbirimizi. Çok enteresan bir deneyim oldu. Yani tabii ki aksiyon starı bir insanla çalışıyorsun, ben ilk defa karşılaştım o türden bir insanla. Çevremdeki bir Türk gibi veya herhangi bir arkadaşın gibi bekleyemezsin onu... * Bu film, öğrencileri destekliyor, sınav sistemini eleştiriyor derken, bambaşka bir sonla bitiyor. Sizce filmin mesajı tam olarak nedir? Eğitim sisteminin baştan aşağı değişmesi gerektiğini anlatan bir hikaye. Bu sistemde olmayan bir şeyler var. Bu 3 saatlik sınavın nasıl insanların hayatlarını belirlediğini, bu soru kitapçığının hayat denen şeyden daha mı önemli olduğu, anne ve babaların farkında olmadan gençleri bu maratonda nasıl yorduklarını sorguluyor. 'Sınav' filminin insanlara tuttuğu koskoca bir ayna var. Lise 2'de okuldan atıldım * Siz de zamanında 'Sınav'dakine benzer durumlar, aile baskısı, ÖSS sıkıntısı vs. yaşadınız mı? Tabii benim de ailemin baskısı oldu ama konservatuvarı istediğim günü söyleyene kadar... Almam gereken baraj puanım düşüktü. O yüzden bu gençler kadar parçalamadım kendimi. Bu benim şansım. Ama rahat da geçmedi o dönem. Çünkü ben de liseyi dışarıdan bitirmiş bir öğrenciyim... * Nasıl yani? Lise 2. sınıfta okuldan atıldım. Hem arkadaşlarla, hem okulla, okulun içindeki bölümlerle anlaşamadık. Sakın yanlış anlaşılmasın, gidin okulu açıktan bitirin, kendinizi attırın gibi bir şey söylemiyorum. Ben uğraşmadım tabii böyle bir şey için, attılar beni. Okumadım, sevmedim, uzlaşmadım. Sistem, içinde var olamayacağınızı anladığı zaman, zaten sizi içinden bir şekilde çıkarıyor. Bu bizim piyasa için de böyle, okul için de böyle, hayatın geneli için de böyle... *Okula ve sisteme karşı muhalif bir tavrınız var ve böyle bir filmde, benzer bir karakteri oynuyorsunuz... Çok uzak şeyler değil. Evet Mert'le böyle bir benzerliğimiz var. Senaryoyu ilk okuduğum zaman 'Nasıl yani, Allah Allah' filan olmuştum. * Asi misiniz? Asi değilim ama sevmediğim bir şey olursa da 'bunu seviyorum' diyemem, kendimi kandıramam. Böyle bir tavır da olmalı zaten. Arıza yoksa bir yerde üretim olmaz, pembe gözlükleri takıp da bu işi yapamazsınız. Sanırım hokkabaz önde * Yeteneğiniz varmış iyi ki oyunculuğa, yoksa bir baltaya sap olamayacakmışsınız belki de. Çünkü okulu sevmiyorsunuz vs... Tabii tabii... O üç yıl benim için çok karanlık geçti. Ne yapacağımı bilmiyordum, lise bitecek ama açıktan nasıl bitecek, başarılı bir öğrenci değilim, okuldan atıldım. Yeteneğim olmasaydı, konservatuvar derdim olmasaydı, benim işim gerçekten çok zordu... * Aileniz aldığınız eğitimden memnun mu? Yoksa filmdeki gibi sizi beyaz önlüklü bir doktor olarak görmek isterler miydi? Hayır hiç öyle dertleri, hayalleri yoktu. Annem de zaten vakti zamanında çok istermiş sanatla uğraşmak ama olmamış. O yüzden bana çok destek oldu, babam da tabii... * Sınav ile aynı gün vizyona giren Hokkabaz'ı nasıl buldunuz? Samimi buldum. Benim için önemli olan o. Sanırım Hokkabaz önde. * 40 yıl sonra, geriye dönüp baktığımda elle tutulan bir şey olsun istiyorum. İnsanlar beni sadece TV'den tanırsa, bir sürü şeyi boşa yapmış olurum. İşiyle anılmak isteyen bir adamım ben. Yaşadıklarıyla değil! * Jönlüğe hiç sıcak bakmıyorum. Jönlük dediğimiz şey; insanlara yakışıklı gelen adamlara hiç olmayan karakterler yazılıp, yüceleştirilmesi... Ben öyle insanlar görmedim hiç. Öyle yaşayan bir insan nasıl tuvalete gider, gözümün önüne gelmez hiç! (Gülüyor) Kim ne derse desin ilişkimiz harika gidiyor * Ceyda Düvenci ile birliktesiniz. 'Kendinden büyük biriyle aşk yaşıyor' eleştirilerine maruz kaldınız. Bu eleştirilerin kariyerinizi baltalayacağını düşündünüz mü? Hayır düşünmüyorum. Birilerinin karşısına çıkıp 'bakın biz beraberiz, bunu yaşıyoruz, buralarda geziyoruz' demiyoruz ki! Biz bir hayat yaşıyoruz ve bu kimseyi ilgilendirmez. İnsanların ne düşündüğü umurumda değil. Beni öyle algılayacak insanlar için bir şey yapamam. Beni 'Ceyda'nın sevgilisi' diye tanıyorsa, kadın programları ve iğrenç televole programları mantığında yaşıyorsa, o insanlar için bu işi yapmıyorum! * Yaşadığınız ilişki neden insanlara battı? Batan varsa gelsin çıkarayım! Çevremdeki herkes bu ilişkiyi en başından destekliyor. Ben bunun stresiyle yaşayamam ki! Manyak ederim kendimi; 'O ne dedi, bu ne dedi, ne düşünüyorlar benim hakkımda' diye... Şu aralar zaten her şey sakinlemiş durumda. Şu anda ikimiz de mutluyuz. BUGE CANKAT TV SERVİSİ Haberin Linki (http://www.sabah.com.tr/gny/gny101-20061115-200.html) nisann 15-11-06, 12:09 güzel olmuş.. beğendim açıkcası.. sevgi86 15-11-06, 20:42 vasat ötesi bir film diye yorum yapabilirim hakkında,(10 üzerinden 6 veririm) lise günlerini özlemle anan birisi olmama rağmen bu filmi pek beğenmememin nedenlerini anlatayım sizlere kısaca:(tek kelimeyle vasat ötesi demeye içim el vermedi) - en temelden baslarsak, her kim olursan, her ne yasamis olursan, her ne kadar umutsuz olursan ol, kimse kalkip da oss sorularini bu sekilde bireysel sebeplerden calmaya kalkmaz... -hadi sen delirdin niyetlendin, akli basinda olmasa da hic bir kankan sana ortak olmaz, hele ki babasi polis olan biri, hele ki eline gecen sinav sorulara bakmayacak kadar denyo biri, hele ki her ne kadar oyle olmasindan hosnut olmadigini iddia etse de babasi zengin, bir yandan asiret basi gibi bir durumu olan kisi... -ne kadar takla atarsan at, seni zamaninda affetmemis hicbir kiz (ki ikinci kiz olmayi bile kabul edenler var su dunyada) aman sevdikleri icin neler de yaparmis diye birini affetmez, yani de ki ben seni hala seviyorum de (ki dedi), unutamadim kendime hakim olamiyorum de, ama sen sevdiklerin icin super bi insan oluyormussun, ben de bu sebepten affettim seni de, olmaz, yemezler, bu bir af sebebi degildir, kafasi bu sekilde romantik calisan biri bence aksine lan bu demek ki beni hic sevmiyormus da gidip baskalari ile beraber oluyor diye dusunur insan... -eskiden ne kadar fırlama biri olursan ol, koca isadami olduktan sonra hem de hic memnun olmadigin okuluna yardim etmek, ustelik nebileyim anadolu'daki yokluk icinde bir okul degil de bogaz kenarinda, velileri nasil sogusleyecegini calisan bir okula konusmaci olarak gelmek da yardimci olmak hic mi hic inandirici degil, oyle bir isadami olup, vaktini bilumum veletlere oyun oynamak icin harcamak, bunun icin ebesinin nikahindan vandam getirtmek felan, yine hic inandirici degil, malesef okan bayulgen'in karakteri hic mi hic inandirici degil, lan olum film bu, yazmislar olmus demeyin, hic mi film izlemedik derim, anlasamayiz... -idealist rehber mudur muavini kisilik de aynen hic inandirici olmadigi gibi, ona da iyi oldugu icin artistik yapan basmudur de hic inandirici degil, o tarz mudur ancak hababam sinifinda olur, o tarz mudur muavini de yine ancak mahmut hoca olur ki o da neticede cocuklara yardimci olan dogruyu gosteren bir insandir, ailesinin evine gidip de ispiyonlayan biri hic degildir, sen cocukla, olayi gordugun halde noluyor diye bir konusma ama kalk evine git,olayı çözüp çocukların sınavda çuvallayacağını bildiğin halde hiç müdahelede bulunma, dediğim gibi böyle rehber öğretmen olmaz -ayrica sen basmudursun, karsindaki istedigi kadar delikanli olsun, santaja hop diye boyun egmek ha, hade len diyor geciyoruz... kaset cikarticak, evlenicek diye mudurle beraber olmak, istedigin kadar obsesif ol, tanimadik bir adamin lafina kanip sokaga cikmak, sonra da lan neydi bu diye hic merak etmemek ve neticede her gun gordugun ve o kadar ogrencinin arasinda belki de tek olan cocugun sesini tanimamak, sivesinden anlamamak ha, bir kere daha hade len diyoruz... baban mafya olacak, uc kisi beraber dolasican, hesapta herkese dehset salican sonra da bir kisiden kacican ha, insan en azindan bi kavga eder be. sonuc olarak genele bakarsak, karakterlerdeki bu dengesizlik ve sifir gercekcilik konusuna takmis durumdayim, cunku basroldeki bes karakter bunlara 180 derece ters. bunların haricinde senaryoda gözüme çarpan saçmalıklar da vardı: -mesela van damme'in filme dahil olması için yazılmış senaryo çok kötüydü,neymiş çocuk bunu at çalarken çiftlikte görmüş de ses çıkarmadı diye ona borçlu kalmış ihtiyacın olduğu zaman bana ulaş demiş e yuh artık, ya bunların bilmem kaç bin kişiye mail yollması cevap gelince hemen inanıp para yollamalarına ne demeli,neyse filmin bu kısmı nerden tutarsam elimde kalır daha girmeyeyim. -çocukların öss kitapçıkların ne zaman hangi binaya hangi odaya konulacaklarını hatta ve hatta binadaki güvenlik sayısını ve kamera sayısını bilmelerine ne demeli ve de o binanın krokisini nerde bulmuş bunlar? -filmde bazı eksik yerler var; misal bunlar matematik sorularını çalmak için o kadar uğraştılar ve çaldılar ama matematik sımavında ne yaptıklarını göremiyoruz. -filmin asıl konusu olan öss sorularını çalma işlemine çok girdikleri için acele bir final yapmışlar kanımca. yani senaryo ve karakter yazımı o kadar kopuk ki, oyuncuların başarılı performansları da güzel müzikler de kurtaramamış filmi maalesef, kesinlikle izlediğim en iyi türk filmi olamaz ilk 20 ye bile giremez hatta... bir de not:baş roldeki kızın yerine ceren moray oynasaymış daha güzel olurmuş gibi geldi zira asi kız profilini görünce direk aklıma o geldi de eheheh, neyse burada bitiriyim benim yazının da sonu aceleye geldi aklıma bi şeyler geldikçe ekleme yaparım, sonuna kadar okuyan varsa teşekkür ettim . evet sıkılmadan okudum iyi hoş da bunlar hemen herkesin aklına gelmiştir tamam bazı saçmalıklar yok değil ama öss de başlı başına bir saçmalıklar silsilesi değil mi ama öss sistemi gibi bir şeyden daha neler neler çıkardı espriler sığ olmuş dersanecilere biraz daha gönderme yapılabilirdi en basitinden lisedeki hocalar dersanlerde çalışırlar,okulda dinlenirler hatta aynı hocadan hem okul hem de lisede ders almış olanlarınız olabilir benim gibi... suya sabuna dokunmadan film yapmışlar karakterler de haliyle ütopik oluyor okan bayülgen ve tuba büyüküstünün ahlak timsali gibi ortada gezinmelerine de şaştım kaldım böyle bir dersi gerçek hayatta kim vermeyi düşünür allah aşkına söyleyim ama yine de keyifli bir 2 saat geçirdim eşe dosta da tavsiye ettim ECE...:) 16-11-06, 15:22 vasat ötesi bir film diye yorum yapabilirim hakkında,(10 üzerinden 6 veririm) lise günlerini özlemle anan birisi olmama rağmen bu filmi pek beğenmememin nedenlerini anlatayım sizlere kısaca:(tek kelimeyle vasat ötesi demeye içim el vermedi) - en temelden baslarsak, her kim olursan, her ne yasamis olursan, her ne kadar umutsuz olursan ol, kimse kalkip da oss sorularini bu sekilde bireysel sebeplerden calmaya kalkmaz... -hadi sen delirdin niyetlendin, akli basinda olmasa da hic bir kankan sana ortak olmaz, hele ki babasi polis olan biri, hele ki eline gecen sinav sorulara bakmayacak kadar denyo biri, hele ki her ne kadar oyle olmasindan hosnut olmadigini iddia etse de babasi zengin, bir yandan asiret basi gibi bir durumu olan kisi... -ne kadar takla atarsan at, seni zamaninda affetmemis hicbir kiz (ki ikinci kiz olmayi bile kabul edenler var su dunyada) aman sevdikleri icin neler de yaparmis diye birini affetmez, yani de ki ben seni hala seviyorum de (ki dedi), unutamadim kendime hakim olamiyorum de, ama sen sevdiklerin icin super bi insan oluyormussun, ben de bu sebepten affettim seni de, olmaz, yemezler, bu bir af sebebi degildir, kafasi bu sekilde romantik calisan biri bence aksine lan bu demek ki beni hic sevmiyormus da gidip baskalari ile beraber oluyor diye dusunur insan... -eskiden ne kadar fırlama biri olursan ol, koca isadami olduktan sonra hem de hic memnun olmadigin okuluna yardim etmek, ustelik nebileyim anadolu'daki yokluk icinde bir okul degil de bogaz kenarinda, velileri nasil sogusleyecegini calisan bir okula konusmaci olarak gelmek da yardimci olmak hic mi hic inandirici degil, oyle bir isadami olup, vaktini bilumum veletlere oyun oynamak icin harcamak, bunun icin ebesinin nikahindan vandam getirtmek felan, yine hic inandirici degil, malesef okan bayulgen'in karakteri hic mi hic inandirici degil, lan olum film bu, yazmislar olmus demeyin, hic mi film izlemedik derim, anlasamayiz... -idealist rehber mudur muavini kisilik de aynen hic inandirici olmadigi gibi, ona da iyi oldugu icin artistik yapan basmudur de hic inandirici degil, o tarz mudur ancak hababam sinifinda olur, o tarz mudur muavini de yine ancak mahmut hoca olur ki o da neticede cocuklara yardimci olan dogruyu gosteren bir insandir, ailesinin evine gidip de ispiyonlayan biri hic degildir, sen cocukla, olayi gordugun halde noluyor diye bir konusma ama kalk evine git,olayı çözüp çocukların sınavda çuvallayacağını bildiğin halde hiç müdahelede bulunma, dediğim gibi böyle rehber öğretmen olmaz -ayrica sen basmudursun, karsindaki istedigi kadar delikanli olsun, santaja hop diye boyun egmek ha, hade len diyor geciyoruz... kaset cikarticak, evlenicek diye mudurle beraber olmak, istedigin kadar obsesif ol, tanimadik bir adamin lafina kanip sokaga cikmak, sonra da lan neydi bu diye hic merak etmemek ve neticede her gun gordugun ve o kadar ogrencinin arasinda belki de tek olan cocugun sesini tanimamak, sivesinden anlamamak ha, bir kere daha hade len diyoruz... baban mafya olacak, uc kisi beraber dolasican, hesapta herkese dehset salican sonra da bir kisiden kacican ha, insan en azindan bi kavga eder be. sonuc olarak genele bakarsak, karakterlerdeki bu dengesizlik ve sifir gercekcilik konusuna takmis durumdayim, cunku basroldeki bes karakter bunlara 180 derece ters. bunların haricinde senaryoda gözüme çarpan saçmalıklar da vardı: -mesela van damme'in filme dahil olması için yazılmış senaryo çok kötüydü,neymiş çocuk bunu at çalarken çiftlikte görmüş de ses çıkarmadı diye ona borçlu kalmış ihtiyacın olduğu zaman bana ulaş demiş e yuh artık, ya bunların bilmem kaç bin kişiye mail yollması cevap gelince hemen inanıp para yollamalarına ne demeli,neyse filmin bu kısmı nerden tutarsam elimde kalır daha girmeyeyim. -çocukların öss kitapçıkların ne zaman hangi binaya hangi odaya konulacaklarını hatta ve hatta binadaki güvenlik sayısını ve kamera sayısını bilmelerine ne demeli ve de o binanın krokisini nerde bulmuş bunlar? -filmde bazı eksik yerler var; misal bunlar matematik sorularını çalmak için o kadar uğraştılar ve çaldılar ama matematik sımavında ne yaptıklarını göremiyoruz. -filmin asıl konusu olan öss sorularını çalma işlemine çok girdikleri için acele bir final yapmışlar kanımca. yani senaryo ve karakter yazımı o kadar kopuk ki, oyuncuların başarılı performansları da güzel müzikler de kurtaramamış filmi maalesef, kesinlikle izlediğim en iyi türk filmi olamaz ilk 20 ye bile giremez hatta... bir de not:baş roldeki kızın yerine ceren moray oynasaymış daha güzel olurmuş gibi geldi zira asi kız profilini görünce direk aklıma o geldi de eheheh, neyse burada bitiriyim benim yazının da sonu aceleye geldi aklıma bi şeyler geldikçe ekleme yaparım, sonuna kadar okuyan varsa teşekkür ettim . Bn de kendımce saana cvp vermek istedim .. Bazı yerlerde haklısın ama bazı yerlerde de anlasamadıgımızı goruyorum : ) 1.Gamze'nin Mert'i affetmesi : Hic bi kız da bn sana deli gibi asıgım seni unutamıyorum demez .. Öle demesindense ileri sürdüğü neden cook daha mantıklı sanırım erkeksin o yuzden bu konuda fikir yurutmen sacma brz sonucta nerden bılebilirsin bi kzıın hissediklerini : ).. 2. Okan Bayulgen - Kolsuz Levo : Nie gelmesin ki okulaa.. Her isadamı da havalar da olcak die bisi yok pekala gelebilir ayrıca bogaz kıyısından olan her okulun durumu ii diye bir sey yok, ortakoy diildi orası .. 3.Öss Binası O bina ile bilgileri van damme bulmustu .. Diğer konularda pek haksızsın diyemıycem ama kötu bir film değildi, cılgınlık fln konusun da genclık cılgın zaten o kdr olur :):) Bi de Ceren Moray'a takıldım, brz kisisel bakmıssın olayaa bnce tanınmamıs birinin oynaması değil ayrıca Ceren Moray'da bana asi kız kız havasını hic hissettirmio ama tabı kısısel gorus meselesi : ) .. HaLuK PİYESss 16-11-06, 16:55 geçde olsa izleme fırsatı buldum we çok beğendim filmi izleyince öss ye hazırlanırken yasadıklarım aklıma geldi çok güzel bi film yapmışlar,çok başarılı buldum özellikle ismail hacıoğlu gayet iyiydi faa 16-11-06, 18:12 gerçekden çok güzel bir film ben pazartesi günü giddim bugün de giddim bugün daha çok aladım hayatımda aladıım ilk film ezgo 16-11-06, 18:14 arkadaşlar bir film bu kadar mı mükemmel olur ya.ben filme pazartesi günü gitmiştim çoooooooook etkilendim zaten ben de bu ÖSS ŞEHİTLERİnden biriyim yani ben de bu sene sınava hazırlanıyorum kendimden çok şey buldum ve salı günü gidip film müziklerinin albimünü aldım tüm şarkılar ayrı ayrı muhteşem veeeeeeeee biraz önce yine sinemaya gittim 2. defa izledim çünkü filme doyamamıştım zaten dvd si çıkar çıkmaz alıcam gün sayıyorum herkes gitsin her yaş grubu özellikle anne babalar ayrıca film bence hakettiği yerde değil bu arada son olarak İSMAİL HACIĞOLU NU ÇOK ÇOK TEBRİK EDERİM muhteşerm oynamış ve GAMZE rolündeki RÜYA ÖNAL da çok uygun bi oyuncu filmin cast ı mükemmel hepsi bir bütün ve GAMZE-MERT aşkıda çok samimi herkese bol bol tavsiye ederim mutlaka izleyin.... faa 16-11-06, 18:26 film gerçekden çok güzel mesajlar werdi ben şahsen çok beendim ağlama sahnelerinde ise o samimilii werdiine inanıyorum hele mert-gamze aşkı sinanın gamzeye bakışları faa 16-11-06, 18:39 arkadaşlar bişey sorayım yağmur atacanın formu yok mu? lether 16-11-06, 19:20 Bn de kendımce saana cvp vermek istedim .. Bazı yerlerde haklısın ama bazı yerlerde de anlasamadıgımızı goruyorum : ) 1.Gamze'nin Mert'i affetmesi : Hic bi kız da bn sana deli gibi asıgım seni unutamıyorum demez .. Öle demesindense ileri sürdüğü neden cook daha mantıklı sanırım erkeksin o yuzden bu konuda fikir yurutmen sacma brz sonucta nerden bılebilirsin bi kzıın hissediklerini : ).. 2. Okan Bayulgen - Kolsuz Levo : Nie gelmesin ki okulaa.. Her isadamı da havalar da olcak die bisi yok pekala gelebilir ayrıca bogaz kıyısından olan her okulun durumu ii diye bir sey yok, ortakoy diildi orası .. 3.Öss Binası O bina ile bilgileri van damme bulmustu .. Diğer konularda pek haksızsın diyemıycem ama kötu bir film değildi, cılgınlık fln konusun da genclık cılgın zaten o kdr olur :):) Bi de Ceren Moray'a takıldım, brz kisisel bakmıssın olayaa bnce tanınmamıs birinin oynaması değil ayrıca Ceren Moray'da bana asi kız kız havasını hic hissettirmio ama tabı kısısel gorus meselesi : ) .. bari ben de kullanayım cevap hakkımı; 1)Erkeğim evet, ama "seni unutamıyorum, sana hala deli gibi aşığım " diyip sevgililerine dönen(ya da dönemeye çalışan) çok kız gördüm, benim takıldığım nokta da böyle dememesi değil zaten, kızın ortaya koyduğu bahane çok saçma; "aman sevdiklerin, arkadaşların için çok fedakarlıkta bulundun ne süper insanmışsın sen" gibi bi şey söylemesi 2)İş adamı olan herkes illa da havalarda olmak zorunda demedim zaten, okulda kopyalacığıyla nam salmış birisinin konferansa çağrılması ne kadar mantıksızsa okuldan bu denli nefret eden ve eğitim sistemininden hiç hoşnut olmayan birinin o konferansa gelmesi o kadar mantıksız, görüdğüm kadarıyla okulun da maddi durumu gayet iyiydi ayrıca. 3)Hayır bina ile bilgileri van damme'a çocuklar vermişti, hatta soruların hangi odada saklandığını 12b miydi neydi gamze söylemişti yanlış hatırlamıyorsam, yina binanın planını da bunlar verdiler adama. ceren moray meselesine gelince senin de dediğin gibi benim kişisel düşüncem o, ben beğenirim sen de beğenmezsin gayet doğal bi şey bu. ayrıca daha önceki mesajı yazdıktan sonra(daha önce başıma gelenlerden kelli)"nasıl olur da beğenmezsin" "beğenmiyosan buraya gelme" gibi tepkiler beklerken, verdiğiniz bu olumlu cevaplar da hoşuma gitti neyse bi kez daha teşekkür ettim. ECE...:) 17-11-06, 17:06 bari ben de kullanayım cevap hakkımı; 1)Erkeğim evet, ama "seni unutamıyorum, sana hala deli gibi aşığım " diyip sevgililerine dönen(ya da dönemeye çalışan) çok kız gördüm, benim takıldığım nokta da böyle dememesi değil zaten, kızın ortaya koyduğu bahane çok saçma; "aman sevdiklerin, arkadaşların için çok fedakarlıkta bulundun ne süper insanmışsın sen" gibi bi şey söylemesi 2)İş adamı olan herkes illa da havalarda olmak zorunda demedim zaten, okulda kopyalacığıyla nam salmış birisinin konferansa çağrılması ne kadar mantıksızsa okuldan bu denli nefret eden ve eğitim sistemininden hiç hoşnut olmayan birinin o konferansa gelmesi o kadar mantıksız, görüdğüm kadarıyla okulun da maddi durumu gayet iyiydi ayrıca. 3)Hayır bina ile bilgileri van damme'a çocuklar vermişti, hatta soruların hangi odada saklandığını 12b miydi neydi gamze söylemişti yanlış hatırlamıyorsam, yina binanın planını da bunlar verdiler adama. ceren moray meselesine gelince senin de dediğin gibi benim kişisel düşüncem o, ben beğenirim sen de beğenmezsin gayet doğal bi şey bu. ayrıca daha önceki mesajı yazdıktan sonra(daha önce başıma gelenlerden kelli)"nasıl olur da beğenmezsin" "beğenmiyosan buraya gelme" gibi tepkiler beklerken, verdiğiniz bu olumlu cevaplar da hoşuma gitti neyse bi kez daha teşekkür ettim. 1 ve 2 konularada hala ikna olamadım ama 3 konuda haklısın sanırım : ) :) gamzenin 12b demesini hatırladım :):) .. ECE...:) 17-11-06, 17:24 SINAV 672.632 Cem Yılmaz'ın senaryosunu yazdığı "Hokkabaz", 1 milyon 400 bin seyirciye ulaştı. Aynı gün vizyona giren ve rakip olarak gösterilen "Sınav"ı, 672 bin 632 kişi izlerken, geçtiğimiz hafta vizyona giren "Eve Dönüş" filmi ise 70 bin sinemasevere ulaştı. Yiğit Güralp'in senaryosunun yazdığı ve yönetmenliğini Ömer Faruk Sorak'ın üstlendiği "Sınav" filmi, üçüncü haftasında 672 bin 632 kişi tarafından izlendi. İsmail Hacıoğlu, Yağmur Atacan, Zafer Algöz, Hümeyra, Altan Erkekli, Tuba Büyüküstün, Güven Kıraç ve dünyaca ünlü sanatçı Jean-Claude Van Damme'ın başrollerini üstlendiği film, "Hokkabaz"la aynı gün gösterime girdi. Büşra BOZOK ECE...:) 17-11-06, 17:34 -------------------------------------------------------------------------------- Mars sinema önderliğinde olan geceye kayserinin protokolü katıldı 5 tanede oyuncu vardı .. Sadece birisi ile görüştüm .... Bi oyuncuylada ayak üstü sohbet ettim ... Teknik ekipten kimse katılmamış ... Burada ilk olarak sizlere bildiyorum . Ömer faruk sorak DERİNSU adlı ynei bi aşk filminin çekimlerine başladı ... 2007 de sinemalarda. Görüntü yönetmenliğini yine veli kuzlu yapıyor filmin sanırım oyuncularda değişiklik olcak .... İşte bu filmin çekimlerine başlanıldığı için teknik ekip galaya katılamadı ... Geçelim anadolu galasına ... Görüştüğüm tek insan filmdeki 5 öğrenciden , aralarında bir tek kız olan RÜYA ÖNAL 'dı ... Çalıştığım tv nin mikrofonlarını uzattım .. Kayseriyi sevdiğini söyledi ... Film hakkında 1 2 soru sordum .. Forumlarımızda da konu başlığı olan hokkabaz ve sınav filmlerinin aynı anda vizyona girmesiydi konumuz ... Rüya soruyu duyunca biraz şaşırdı ... Elbetteki cem yımaz faktörü çok ayrı bir faktör .. Bende SINAV filmiyle anlaşmadan bana sorsalardı SINAV MI HOKKABAZ MI ? diye , ben direk cem yılmazı seçerdim ... cvb'ı açıkcası garibime gitti Sanırım ordan cast ajansına gönderme yaptı ... Ki filmin sonundaki görüşmemizde de cast ajansıyLa aralarında problem olduğunu söyledi ... Neyse Rüyayı fazla sıkıştırmadım ... Protokele takılırken gözüme AYDA AKSEL takıldı .... hiç kaçırırmıyım Hemen yakaladım .... Film hakkında bi iki özel soru sordum Oda cvpladı saolsun ... Zamanı gelince o soruları ve cvpları yine burdan sizlere ileteceğim .. Bundan bi önceki forum başlığında Sormak istediğiniz soruları iletin demiştim... CARiZMa nickLi arkadaşımız bi soru sormuştu .... ' Rahmi GEniş ismini nasıL düşünmüşler nerden bulmuşlar ...' AYDA AKSEL'e sordum kimin fikriydi diye .. Kesin bişey yok senaristin fikriydi çok aramadık dedi ... Zaten amacımız , Türk insanında argo kelimeler kullanmadan ufacıkta olsa bi tebessüm bırakmaktı ... Sanırım bıraktıkta ... 3-4 yerde bu isim hakkında olumlu eleştiriler aldım dedi.... Şimdilik yazacaklarım bu kadar kusura bakmayın .. Gözlerim uyumam gerektiğini söylüyor ... Kendinize ii bakın bi forumdan buldum .. ECE...:) 17-11-06, 17:36 http://http://www.ntvmsnbc.com/news/249731.jpg *Gunesim* 17-11-06, 17:47 ben açıkçası süper bi film bekliyordum espriler süperdi ama onun haricinde süper diyemicem güseldi sadece sevgi86 17-11-06, 23:20 SINAV 672.632 Cem Yılmaz'ın senaryosunu yazdığı "Hokkabaz", 1 milyon 400 bin seyirciye ulaştı. Aynı gün vizyona giren ve rakip olarak gösterilen "Sınav"ı, 672 bin 632 kişi izlerken, geçtiğimiz hafta vizyona giren "Eve Dönüş" filmi ise 70 bin sinemasevere ulaştı. Yiğit Güralp'in senaryosunun yazdığı ve yönetmenliğini Ömer Faruk Sorak'ın üstlendiği "Sınav" filmi, üçüncü haftasında 672 bin 632 kişi tarafından izlendi. İsmail Hacıoğlu, Yağmur Atacan, Zafer Algöz, Hümeyra, Altan Erkekli, Tuba Büyüküstün, Güven Kıraç ve dünyaca ünlü sanatçı Jean-Claude Van Damme'ın başrollerini üstlendiği film, "Hokkabaz"la aynı gün gösterime girdi. Büşra BOZOK artık hokkabaz o kadar izlenmese ayıp olurdu gece gündüz reklamı yapılıyor bazı olaylar nedeniyle bugün de sihirbazlık yapıyorlardı tüm haberlerde saatlerce cem yılmza reklamlarda cem yılmaz sınav ın bu kadar reklamı yapılmadı tv makinasına gelseydi kadro biraz daha izleyici çekeriz(bana da komisyon verirler) artık bu hafta ya da olmadı gelecek hafta bekliyoruz ECE...:) 18-11-06, 09:02 ha bn de onu mrk edıyorum bu hafta makına da cıkcaklar mı ?? sevgi86 18-11-06, 14:09 Makina 18 Kasım'da Başlıyor... "Televizyon Makinası"nın adı bu sezon "Makina" olarak değişiyor. Hakkı Devrim ve Zerrin Özer'in de yer alacağı programda Medya Arkası, Tiyatro Makinası, Zaman Makinası, Öfkeli Kalabalık ve Mülayim Kalabalık adlı bölümler ile sokak röportajları, stüdyo dışı bağlantılar ve canlı yayın konukları olacak. • Bu haftaki konuklarımız: "Sınav" filmi oyuncuları, Ömer Faruk Sorak, Emre Aydın, Asuman Krause, Manga, Göksel, Binnur Kaya, Ferhan Şensoy, Yıldo, Ali Çatalbaş, "Bana Mastika Çalsana" Müzikali Oyuncuları, Faruk Peker, Taner Eyüpoğlu, Mesut Yar, Selin Karacehennem, Mustafa Sarıgül, Safiye Soyman, Faik Öztürk ve Nez. Makina, 18 Kasım 2006 gecesi Kanal D'de... kaynak:makina.tv deadly_angel 18-11-06, 14:23 haber için çok sağol ;) eğlenceli olacağa benziyor yagmurece 18-11-06, 15:28 bn bugün ikinci kez izledm we hç sıkılmadm bayldm filme hele mertin annesiyle sarılma sahnesinee... CANSEL_Tugce 18-11-06, 15:33 MAKina sonunda başlıyor. ve ömer faruk sorak vee sınav filminin oyuncuları umarım zafer algözde gelir.resimlerini çekin tamam mı arkiler sevda_cicegimm 18-11-06, 17:29 ben sinav filmine gitmedim.film gercekten guzel mi?gitmek cok istiyorumda.:img-grin2 -özgü_namal- 18-11-06, 17:34 bugün ikinci kere gittim filme ve sanki ilk izliyormuş gibi heycanlandım güldüm agladım.insanın izledikçe izleyesi geliyor bir film bu kadar mı güzel olur:) Mojima 18-11-06, 19:05 Bence süper tam ÖSS sınavına gireceklerin duygularını anlatıyor.(Yani benim gibi...) gzd_gzd 18-11-06, 23:00 ben de 3 haftada 3 kere gittim sınava ve yine aynı yerlerde ağladım ,bu film beni okdr etkliedi ki bu gidişle vizyondan kalkana kdr her hafta gitcem;) bu arada makina daki öfkeli kalabalıkta Sınavdaki Gamze war,daha önce yer alıyormuydu yoksa bu sezon mu geldi..?? ECE...:) 19-11-06, 11:24 Arkdslr ya dun bn 2 ye kdr izledim cıkmadılar 2 ye kdr .. Daha sonra cıktılar mı makinada foto cekeniniz fln var mı :S ?? Mojima 19-11-06, 12:57 Filmde o kadar ağlancak bir sahne olduğunu zannetmiyorum.Üzüldüğüm yer oldu ama ağlama durumuna gelmedim. daniel_angel 19-11-06, 13:01 ya ben yattım 3 de fln kalktım sınaw filmi oyuncuları çıktı warya şansa kalktım.çünkü herkes gibi izlemek öyle çok istiordum ki anlatamam..ama maalesef ismail hacıoğlu yoktu..olsun yinede güzeldi...ee nede olsa sınaw filmi söz konusu..:icon_cry: dizici_manyak 19-11-06, 13:02 Sınav ekibinden ismail hacıoğlu ve yağmur atacan katılmadı ismail hacıoğlunun çekimleri varmış adana da bu yüzden gelemedi galiba okan bayülgen gamzeyi yani rüya’yı ekibine almış öfkeli kalabalıkt ömer faruk sorak neden gamzeyi şeçtiğini anlattı çekimlerde çok istekliymiş ayrıca yağmur altındaki sahneyi çok güzel canlandırmış okan bayülgen o bölümü hazırlattırdı ve izledik çok güzeldi yine manga ve göksel dursun zaman adlı şarkıyı yani final şarkısını canlı performansla söylediler çok güzeldi ayrıca ismail hacıoğluyla ayda akselin sahnesini hani tatile gidelim diye evde konuştukları sahneyi müzikle beraber yani badem-sen ağlama şarkısıyla verdiler yine çok duygulandım van damme den bahesettiler onun olmasını çok istediklerini güzeldi daha sonrada ekip içeri gitti bende tv ‘yi kapattım bilmiyorum artık daha kaç saat sürdü. Malesef ben foto çekemiyorum yada video yapabilme imkanım olsaydı güzel olurdu :img-sorry -özgü_namal- 19-11-06, 13:04 dün bende okadar bekledim ama dayanamayıp 2,5da yattım.öfkeli kalabalıkta gamze vardı bi tek onu gördüm diğerlerini göremedim malesef:img-sorry :img-sorry AySe__ 19-11-06, 14:12 22 Kasımda Sınav Filmi ekibi Genç Bakıştaymışş duyurulur.... ea_ezgi_ea 19-11-06, 15:08 bende dün gittim Sınav'a.. gerçketende çok süper olmuş.. şu ana kadar izlediim en ii film diyebilirim yani.. O derece beğendim :D duyguları falan çok güzel yansıtmışlar.. Duygudan duyguya geçiş falanda çok güzel olmuş.. En kötü daha doğrusu acıklı(o yüzden kötü diorm yani :P ) sahneler hep İsmail Hacığlu ve annesi arasında geçenlerdi:icon_cry: annesinin saçını taraması bir de son sahne:icon_cry: :icon_cry: soru olayıda süperdi ama yazık oldu gençlere ya o kadar uğraştılar o sorular için :img-grin2 Rüya Önal da başlarda asi kızı oynarken, sonradan aşık bir karaktere güzel geçti açıkçası :love05: :D Okan Bayülgeninde kol olayı güzeldi hani:img-grin2 nese çok uzadı :) Bu arada Makinadaydılar dün bahsettiniz gibi Rüya nın dizideki haliyle(görünüş olarak yani) makinadaki hali çok farklıydı :D insan daha bir farklı hayal ediyor normal hayatındaki halini :D gizmo771 19-11-06, 15:29 Evet film süper ezgi gitmişsin sonunda;) Dün makinayı sonuna kadar izlemedim en son şu dursun zamanı söylediler ondan sonra dayanamadım :img-grin2 ECE...:) 19-11-06, 18:04 Demek cıktılar ha bn 2 de yattım keske erken yatıp gece kalksaydım : ( .. Foto ceken yok mudur acaba ?? bu arada nese genc bakısa bakcz artık : ) daniel_angel 19-11-06, 19:45 22 Kasımda Sınav Filmi ekibi Genç Bakıştaymışş duyurulur.... haberi werdiğin için çok çok saol..arkadaşlar mutlaka kaçırmayalım genç bakışı.. sevgi86 19-11-06, 20:08 22 Kasımda Sınav Filmi ekibi Genç Bakıştaymışş duyurulur.... haber için sağol da acaba bu sefer yağmur ve ismail gelebilecek mi?:img-elvis -özgü_namal- 19-11-06, 20:13 22 Kasımda Sınav Filmi ekibi Genç Bakıştaymışş duyurulur.... haber verdiğin için saol umarım tam kadro gelirler!! gzd_gzd 20-11-06, 07:06 22 Kasımda Sınav Filmi ekibi Genç Bakıştaymışş duyurulur.... haber verdiğin için çook teşekkrler inşallah ismaille yağmur da gelir bu seferr... __gözde__ 20-11-06, 09:57 genç bakıştan resim cekebilen ceksin lütfen keremcem&ekin 20-11-06, 13:46 biri bana pm ile sınav filminin internet sitesinin adresini gönderir mi kerem__cem 20-11-06, 13:57 böle güzel bi film olurmu yaa hem güldüm hem ağladım hem düşündüm süperdi bütün oyuncuların performansı süpperdi müziklerde çok güzeldi yağmurla ismail çok güzeldi yaa sarp_manyagi 20-11-06, 19:09 http://img293.imageshack.us/img293/7769/snavphotoshopwq6.jpg (http://imageshack.us) arkadaşlar ilk deneyimim nasıl olmuş?birde photo filtre midir nedir o prograı bana iyice öğrenit misiniz lütfen gzd_gzd 21-11-06, 07:36 sarp_manyağı çalışman güzel olmuş ama burası photofiltre öğretme başlığı değil bu isteğini imza-avatar yapımı bölümüne yazsan daha iyi olur;) mliSrkan 21-11-06, 16:36 Herkesin izlemesi gereken hem komik,hem düşündürücü,hem de hüzünlü bir film...Çok beğendim...Özellikle İsmail Hacıoğlunun oyunculuğuna hayran kaldığım film Sınav...Bence son dönemin en yetenekli ve en başarılı genç oyuncusu... gamzeli&k 21-11-06, 17:24 tek kelimeyla mükemmeldiii.....:img-grin2 :img-grin2 filmi izlerken hem kahkalarla güldüm hemde gözyaşlarımı tutamadımm..:icon_cry: :icon_cry: bende bi öss kazazedesi olarak filmde anlatlanları kendimde olan şeyler warmış gibi izledim.hem ailelere hemde YÖK ün izlemesi gereken bi filmm......... gitmeyen arkadaşlar için ve özellikle bu sene benim gibi öss ye giricek arkadaşlar için diyebilceğim tek şey ilk fırsatda gidin ve izleyin filmii:img-grin2 pc_ko_oguzz 22-11-06, 11:23 arkadaşlar mertle annesinin oldugu sahne http://**********.com/files/4370720/s__305_navfilm.wmv.html akin 27 22-11-06, 12:29 “Sınav” filminin yıldızları Genç Bakış’ta Kanal D’nin forum tartışma programı “Abbas Güçlü ile Genç Bakış”, yine gündem yaratacak bir programla ekranlara geliyor. ÖSS, OKS… Öğrencilerin korkulu rüyası sınavlar “Abbas Güçlü ile Genç Bakış”ta farklı bir boyutuyla ele alınıyor. Sınav filminin yıldızları Abbas Güçlü ile Genç Bakış’ta gençlerle buluşuyor. Jean Claude Van Damme’ın da rol aldığı Sınav filminin oyuncuları; Okan Bayülgen, Güven Kıraç, Kadir Çöpdemir, İsmail Hacıoğlu, Yağmur Atacan, Rüya Önal öğrencilerle keyifli bir sohbet için bir araya geliyor. Yıldız oyuncuların sınav maceralarını anlatacakları ve öğrencilerle sınav gerçeğini tartışacakları Abbas Güçlü ile Genç Bakış’ı kaçırmayın! İzleyeme çalışıcam:happy0064 :img-grin2 faa 22-11-06, 13:41 peki bu program ne gün? gzd_gzd 22-11-06, 13:59 peki bu program ne gün? bu gece......... AySe__ 22-11-06, 14:25 http://www.youtube.com/watch?v=N3dnLm1_V-k AySe__ 22-11-06, 14:35 arkadaşlar mertle annesinin oldugu sahne http://**********.com/files/4370720/s__305_navfilm.wmv.html çokk saol:):):) -özgü_namal- 22-11-06, 15:39 arkadaşlar mertle annesinin oldugu sahne http://**********.com/files/4370720/s__305_navfilm.wmv.html video için çok tesekkürler;) bu aksam genç bakışta sınav ekini tüm kodro var cekebilirsem resim cekmeye calışıcam:img-wink: :img-wink: sevgi86 22-11-06, 17:10 “Sınav” filminin yıldızları Genç Bakış’ta Kanal D’nin forum tartışma programı “Abbas Güçlü ile Genç Bakış”, yine gündem yaratacak bir programla ekranlara geliyor. ÖSS, OKS… Öğrencilerin korkulu rüyası sınavlar “Abbas Güçlü ile Genç Bakış”ta farklı bir boyutuyla ele alınıyor. Sınav filminin yıldızları Abbas Güçlü ile Genç Bakış’ta gençlerle buluşuyor. Jean Claude Van Damme’ın da rol aldığı Sınav filminin oyuncuları; Okan Bayülgen, Güven Kıraç, Kadir Çöpdemir, İsmail Hacıoğlu, Yağmur Atacan, Rüya Önal öğrencilerle keyifli bir sohbet için bir araya geliyor. Yıldız oyuncuların sınav maceralarını anlatacakları ve öğrencilerle sınav gerçeğini tartışacakları Abbas Güçlü ile Genç Bakış’ı kaçırmayın! İzleyeme çalışıcam:happy0064 :img-grin2 akın haber için saol program 2400 da ismail ve yağmur da geliyor hadi resimleri bekliyoruz:good: daniel_angel 22-11-06, 18:55 arkadaşlar mutlaka izleyeceğim.:img-wink: .özelliklede ismail hacıoğlu için :img-yes: NUMBER ONE İSMAİL HACIOĞLU:img-in_lo arkadaşlar birde fotoları çekmeyi unutmayın çekebilenler..:img-wink: akin 27 22-11-06, 19:31 akın haber için saol program 2400 da ismail ve yağmur da geliyor hadi resimleri bekliyoruz:good: Rica ederim önemli degil:img-wink: :img-polic ECE...:) 22-11-06, 19:34 Oh oh bn de izliycem !! Foto cekin arkdslrr bol bol : ) .. İsmail ve Yagmur'un da olması ii olmys .. Sef(K)aT 23-11-06, 09:22 ARkadaşlarr REsim ÇEken Oldu Mu ACabaa:img-blush gzd_gzd 23-11-06, 09:34 dün gece program süperdi ya:) kadir çöpdemire çok güldüm özellikle:) genç oyuncularla çok fazla konuşmadılar yalnız, keşke onlara biraz daha fazla söz verselerdi..... gzd_gzd 23-11-06, 09:37 Beyaz Show’da “Sınav” heyecanı ve Asena’dan göbek şov var! Kanal D’nin, sunuculuğunu Beyazıt Öztürk, nam-ı diğer Beyaz’ın yaptığı sevilen talk- show programı “Beyaz Show”a bu hafta; “Sınav” filminin oyuncuları Okan Bayülgen, Kadir Çöpdemir, Güven Kıraç, İsmail Hacıoğlu, Volkan Demirok, filmin yönetmeni Ömer Faruk Sorak, “Sınav Orijinal Film Müzikleri” adlı albümü için yazdıkları ve seslendirdikleri şarkılarıyla Nil Karaibrahimgil ve Gece Yolcuları konuk olacak. Ünlü oryantal Asena da muhteşem dansları ve sürprizleri ile bu gece Beyaz Show’da olacak. Programa ayrıca şarkıları ve besteleri ile tanınan Burçin Birben de katılacak. Dinamik, seviyeli ve eğlenceli içeriğiyle Cuma gecelerini şenlendiren programda birbirinden keyifli ve komik skeçleri de ekrana gelecek. Müzik, sohbet ve espri dolu bu şovu sakın kaçırmayın! bu hafta onları 2 kez canlı yayında izliyebilcez oleyy:) akin 27 23-11-06, 10:14 Program saat kaçta bitti dün gece :icon_whis :icon_whis gzd_gzd 23-11-06, 10:48 Program saat kaçta bitti dün gece :icon_whis :icon_whis 3e çeyrek kala bitti;) -özgü_namal- 23-11-06, 14:01 dün programı sonuna kadar izledim çok süperdi.ama nedense hep okan bayulgen ve kadir çöpdemir konuştu.yagmur'un össye girerkenki anlattığı hikaye çok komikti. beyaz show'ada cıkıcaklarmış bol bol görücez hepsini:happy0064 akin 27 23-11-06, 14:06 Baya geç bitmiş be soruma cevap verdigin teşekkürler:img-wink: Mojima 23-11-06, 14:17 Güzel bir programdı gerçi sonuna kadar izleyemedim ama...Yağmur'un hiçbirşey bilmeden sınava girip kazanması ayrı bir olaydı izlem_91 23-11-06, 15:25 Ya arkadaşlar dünkü programı bir yerden indirme imkanım var mı acaba? Başladıktan sonra yarım saat izledim ama ancak o kadar çünkü ben de filmdeki gibi bir lise öğrencisi olduğum için maalesef izleyemedim... Bir de Beyaz Show'a ne zaman çıkıyorlar? Bu hafta mı? Çok şey istedim ama konu çok beğendiğim film "Sınav" olunca sormaktan kendimi alamadım... :img-yes: ECE...:) 23-11-06, 15:56 Bu hafta sanırım .. Ben de ilk reklama kdr ızledim, malum ogrencilik : ) .. Beyaz Show a da cıkcaklarmıs iyii onu rahat izleriz : ) ... Ruya'yı da hanım hanımcık gorduk ilginc : ) .. Nur'cum foto cektın mı ? .. izlem_91 23-11-06, 16:01 Teşekkürler ECE cevap verdiğin için. Ben yine rahat rahat Beyaz Show'u izleyemiyeceğim çünkü hafta sonu da dersane var; ama tabi dayanabildiğim kadar dayanmaya çalışacam. Bakalım showun sonunu getirebilcek miyim? Beyaz Show'a da acaba 5i de katılacak mı? İH büyük ihtimal katılmaz ama belli de olmaz. :img-yes: izlem_91 23-11-06, 16:23 Arkadaşlar bir de DVD-VCDsi ne zaman çıkacak bilen var mı? Geçen gün Makinada Okan B.nin elinde bir cd vardı da... :img-help: :img-help: -özgü_namal- 23-11-06, 16:56 Ece'cim çektim tabi cekmemmi bu gece felan ekliycem foruma bol bol cektim:happy0064 :happy0064 izlem_91 dün geceki programı kanaldnin sitesinden izleyebilirsin bazı program ve dizileri izleniyor çünkü:icon_whis pc_ko_oguzz 23-11-06, 16:56 Arkadaşlar bir de DVD-VCDsi ne zaman çıkacak bilen var mı? Geçen gün Makinada Okan B.nin elinde bir cd vardı da... :img-help: :img-help: elindeki soundtrack albümünün cd'siydi ,film daha 3 hafta gösterimde kalcakmış gösterimden cıktıktan 1 ay sonrada dvd si cıkar herhall izlem_91 23-11-06, 17:30 Cevap verdiğin için saol "pc_ko_oguzz"... Artık 1.5 ay bekliyeceğiz napalım. DVDsinin çıkmasını sabırsızlıkla bekliyorum. Artık kaç kere seyrederim bilemem... 4-5... :img-yes: bye SLN 23-11-06, 18:03 evt arkadaşlar ben sabırsızlıkla bekliorum ama çıkınca 4-5 i geçtim başa sarıp tekrar tekrar izlicem :happy0064 :img-hyste sınav film ekibi yrn gece beyaz showda hbriniz olsun :img-yes: bu arada makinadan ya da başka bi programdan resim ya da video çeken yok mu acaba:icon_whis KoSiAr 23-11-06, 19:55 yaa ben makinayida oburunede seyredemedim off off ya resim yada video ceken felan varmi??? ozellikle yagmurunkini:img-in_lo varsa koyabilirmi bide ben o kizi ya ismini unuttum filmdeki basrol kiz iste cokkk hanim hanimcik felan diyorsunuz cook merak ettim:img-help: sheqer_shey 23-11-06, 20:18 slm ark. ya bnde isleyemedim dun genc bakısı resim varsa koyabilirmsinız??:);) SLN 23-11-06, 20:30 yaa ben makinayida oburunede seyredemedim off off ya resim yada video ceken felan varmi??? ozellikle yagmurunkini:img-in_lo varsa koyabilirmi bide ben o kizi ya ismini unuttum filmdeki basrol kiz iste cokkk hanim hanimcik felan diyorsunuz cook merak ettim:img-help: başroldeki kızın adı rüya önal cnm -özgü_namal- 23-11-06, 21:38 dünkü programdan resimler cektim.gözdemde(gzd_gzd)uploadtta bana yardım etti:img-wink: http://img466.imageshack.us/img466/2807/23002215lq3.png http://img144.imageshack.us/img144/4319/23002207xg1.png http://img353.imageshack.us/img353/1143/23002359ru3.png http://img355.imageshack.us/img355/3021/yaamuurds0.jpg http://img73.imageshack.us/img73/5585/1rg4.jpg http://img120.imageshack.us/img120/7780/2ou9.jpg -özgü_namal- 23-11-06, 21:41 http://img75.imageshack.us/img75/1579/3oo4.jpg http://img169.imageshack.us/img169/874/4az3.jpg http://img75.imageshack.us/img75/7062/5ge5.jpg http://img169.imageshack.us/img169/381/6ax0.jpg http://img392.imageshack.us/img392/7586/8ik0.jpg -özgü_namal- 23-11-06, 21:51 http://img55.imageshack.us/img55/8067/7ey4.jpg http://img392.imageshack.us/img392/7586/8ik0.jpg http://img359.imageshack.us/img359/6671/9ky0.jpg http://img359.imageshack.us/img359/3909/10in8.jpg http://img158.imageshack.us/img158/907/11kv7.jpg http://img158.imageshack.us/img158/6057/12jb7.jpg -özgü_namal- 23-11-06, 21:54 http://img140.imageshack.us/img140/1164/14rr9.jpg http://img390.imageshack.us/img390/8153/15qz7.jpg http://img480.imageshack.us/img480/6925/16xl4.jpg http://img480.imageshack.us/img480/193/13ly0.jpg http://img480.imageshack.us/img480/193/13ly0.jpg gzd_gzd 23-11-06, 21:57 resmleri çektiğin için çook teşekkrler nurcum:) sana yardm etmek benm için bir zevkti:):) ECE...:) 23-11-06, 22:02 Arkdslr ellerinize saglık !! Genc Bakıs'ın tkrrı var mı ?? __gözde__ 23-11-06, 22:22 -özgü_namal ve gzd_gzd emekleriniz için çook tesekürler KoSiAr 24-11-06, 09:27 başroldeki kızın adı rüya önal cnm Ha evet simdi hatirladim :img-wink: saol canim:img-grin2 Diger arkadaslarada resimler icin tesekkur ederim ya bide birsey sorcam bunlar burda tartisiyorlarmi?? ya ne bilim yuzundeki ifadlere bakilirsa sanki oyle gorunuyor ama ..?? gzd_gzd 24-11-06, 11:08 Ha evet simdi hatirladim :img-wink: saol canim:img-grin2 Diger arkadaslarada resimler icin tesekkur ederim ya bide birsey sorcam bunlar burda tartisiyorlarmi?? ya ne bilim yuzundeki ifadlere bakilirsa sanki oyle gorunuyor ama ..?? tartışmıyolardı ama öss hakknda konuşuolardı s:s: gzd_gzd 24-11-06, 11:11 bu arada bugün sabah kanald de yayınlanan dobra dobra isimli programda okan bayülgenle rüya önal konuktu ve film hakknda konuştular:) kaya_maniaa 24-11-06, 11:49 Ne zmndır böyle güzel bi film izlememiştim süper ötesiydi hokkabazdan daha cok beğendim gibi birşey herkes süperdi okan ı pek sewmem ama ona bile bayıldım doğrusu...:happy0064 :happy0064 AySe__ 24-11-06, 13:07 saoll resimlerr için.... KoSiAr 24-11-06, 13:30 tartışmıyolardı ama öss hakknda konuşuolardı s:s: anladim:img-yes: cevap verdigin icin saol canim SLN 24-11-06, 14:40 upload eden de edilmesine yardımcı olanda :img-wink: çok saolsuun harikasınız ellerinize sağlık. bu gece beyaz showdan da çekebilrseniz çok sevinirim Sef(K)aT 24-11-06, 20:18 REsimlerrr İÇinn Çoook SAollunn:img-blush YAğmurr Ne tAtlıydı Öyle Yaaa:img-in_lo :img-in_lo :img-in_lo :img-in_lo Sef(K)aT 24-11-06, 20:21 ARkadaşlarr Bugünn YAĞmur aTacan Beyaz Show'daymışş Yanlış Duymadıysamm.. Acaba ONunda Fotolarını Çekebilir Misinizz Please:icon_sorr :img-wink: ECE...:) 24-11-06, 20:50 Simdilik : http://img69.imageshack.us/img69/5574/isob3.jpg Yagmurdan da kesın gelcek : ) .. özgenuroğlu 24-11-06, 21:40 ooo ececim ellerine sağlık... valla bugün beyazda okanda var:img-wink: ardından kadir çöpdenir ismail hacıoğlu ve ömer faruk solak isimleri geçdi sonrada sınav oyuncuları dedi bakalım kimler gelcek başka:happy0064 :happy0064 gzd_gzd 24-11-06, 21:45 evet ya birazdan başlıcak beyaz show sonunda:) arkadaşlar resim çekebilen çeksin lütfen bu geceki programdann;) bu arada ececim bi daa diyorum burda imzan mükemmel ellerne sağlıkk:) KoSiAr 24-11-06, 22:25 YA offffffffffffff sinir kirizleri keciriyorum yaaaaaa yagmur yok ruyada yok nerde bunlar yaaaaaaa offffff beyaz showda yagmur atacan yok offf deliricem ALLahim sen aklima mukayit ol offff ne yagmur var nede ruya acaba ilerliyen saatlerde gelirmi ??? InsallaH ben yagmur icin izliyorum beyaz showu ama yokkkk off zaten abin ikidebir arada hollanda kanalini acip duruyor KoSiAr 24-11-06, 22:27 ya genc bakisin tekrari varmi varsa nezaman lutfen :img-help: lutfen yardim edin:img-help: Mojima 24-11-06, 22:28 Evet Beyaz Show başladı Sınav'ın kodrosu burda galiba Yağmur gelmiyecek veya geç kaldı... KoSiAr 24-11-06, 22:30 Evet Beyaz Show başladı Sınav'ın kodrosu burda galiba Yağmur gelmiyecek veya geç kaldı...insallah oyledir insallah gec kalmistir insallah daha gelirr ya ben yagmuru istiyommm tam yeni birisini cagaracak tmm simdi yagmuru cagiracak diyom o degil bir daha birini cagiriyor tmm bu sefer kesin yagmur yine yokkkk offfff offffffffff o özgenuroğlu 24-11-06, 22:42 insallah oyledir insallah gec kalmistir insallah daha gelirr ya ben yagmuru istiyommm tam yeni birisini cagaracak tmm simdi yagmuru cagiracak diyom o degil bir daha birini cagiriyor tmm bu sefer kesin yagmur yine yokkkk offfff offffffffff o sanırım gelmicek okanada gelememişdi ama kampda demişlerdi...şimdi geleceğini sanmıyorum ama belki gelir özgenuroğlu 24-11-06, 22:47 ooff nilde geldi ben bu sahnede ağlamışdım bu şarkıylaa... pebbles 24-11-06, 23:38 arkadaslar ben sınv filminin sınıf kadrosundaydımm gercekten o film için cok uğras verildi herkezin beenmesine cok sevindim tüm ekipde cok mutlu 2ncisi cekilcek yazınn umarım oda aynı basarıyı getirir. :D:happy0064 gzd_gzd 24-11-06, 23:50 arkadaslar ben sınv filminin sınıf kadrosundaydımm gercekten o film için cok uğras verildi herkezin beenmesine cok sevindim tüm ekipde cok mutlu 2ncisi cekilcek yazınn umarım oda aynı basarıyı getirir. :D:happy0064 gerçekten 2.si çekilcek demek ha mükemmel bi haber:) eminim ilk film gibi mükemmel olcaktır:) gzd_gzd 24-11-06, 23:50 bu arada bu da benden;) http://img95.imageshack.us/img95/9746/snavsu5.jpg (http://imageshack.us) pebbles 24-11-06, 23:54 evet bize böle bi haber geldi umarım cekilecek bizde cok istioruz cnkü set cok zevkliydii umarım gerceklesirr. :D o cekilen film için temmuz ayında kalın kazaklarla oturduk sette ama değmişş gercektenn :P:good: -özgü_namal- 25-11-06, 00:14 arkadaslar ben sınv filminin sınıf kadrosundaydımm gercekten o film için cok uğras verildi herkezin beenmesine cok sevindim tüm ekipde cok mutlu 2ncisi cekilcek yazınn umarım oda aynı basarıyı getirir. :D:happy0064 ooooo güzel 2.cisi geliyo ha ilki kadar mükemmel olacagına eminim:img-wink: aylin_c6 25-11-06, 12:30 bildiğim kadarıyla sınav filmi üçleme.yani 3 film çekilcek....çok güsel bi film ya vcd si çıktığı anda alıcam:D ezgo 25-11-06, 13:50 arkadaşlar bana avatar yapabilecek bi arkadaş var mı acaba ya da yaptıklarını kullandıracak biri. özellikle gzd_gzd senin avatar ve imzaların çok güzel kullananbilir miyim acaba? ben biraz yeniyim de ark.lar pek bilmiyorum bu işleri Sef(K)aT 25-11-06, 16:13 Bunlarda Bendenn =)) BEğenen ARkadaşlar Kullanabilirlerrr:img-in_lo http://img167.imageshack.us/img167/325/ane9.jpg (http://imageshack.us) + http://img177.imageshack.us/img177/6263/a1fq3.jpg (http://imageshack.us) http://img149.imageshack.us/img149/1108/22vj9ys7pg8.jpg (http://imageshack.us) burrcu 25-11-06, 17:00 film bi harika olmuş.yönetmene,senariste,oyunculara,soundrac için müzik yapanlara,kamera arkadasına herkese çoooooooooook teşekürler. filmde her tad bulunuyo.her yeri kare kare harikaydı.sonu çok ağlattı beni.ikincisinin çekilmesini bugun arkadaslarla konusuyoduk ki çekiliyomuşçok mutlu oldum umarım oda en kısa zamanda vizyona girer... sevda_cicegimm 25-11-06, 17:07 bende bugun sinav filmini izlemeye gittim.lsuper bir filmdi yaw!sonuna bayildim yaw!utfen imza ve avatar calismalari yaparmisiniz sinav filmiyle ilgili!!!!!!!!!! KoSiAr 25-11-06, 17:28 Ikinciside cekiliyormus mekemmel cok sevindim bu habere:img-yes: aslinda ben tahmin etmistim ikincisinin cekilicegine Flora 25-11-06, 17:42 Bende gideli 2-3 hafta oluyor. Gerçekten çok güzel filmdi.Özellikle son sahnelerinde sanki kendim giriyormuş gibi heyecanlandım sınava.Sonu acıklıydı yalnız. Nil Karaibrahimgil yine yapmış yapacağını.Organize İşlerden sonra Yaş 18'de de döktürmüş. Tavsiye ederim. burrcu 25-11-06, 17:55 bi çalışmada benden sadece ismail hacıoğluna yalnız:D:D http://img156.imageshack.us/img156/955/untitled1zj9.jpg (http://imageshack.us) _pegasus_ 25-11-06, 18:40 iyi aksamlar ben de yarın gideceğim sınav filmine anlatılanlara göre cok güzel bir filmiş iyice merak ettim:img-yes: elif_nz 25-11-06, 18:55 herkesin mutlaka gitmesi gereken bi film acayip gsl çok beendim bnde bugün gittim ve sprdii hala etkisindeyim şuan:) Sef(K)aT 25-11-06, 19:11 Bi İmza DAhaa:img-blush :img-in_lo :img-wink: http://img467.imageshack.us/img467/4531/0000vn1.jpg (http://imageshack.us) burrcu 26-11-06, 11:56 bende herkjesin gitmesini tavsiye ederim arkadaşlar harika bi film (aslında özellikle velilere izletilmesi gereken bi film bence) _yeniFnd_ 26-11-06, 12:21 arkadaşlar öncelikle mrb henüz filmegitmeye vaktim olmadı ama tam bizlik yani öss ye girecekler için acaba gökhanım_sefkat arkadaşımın yaptığı imza yı kullanabilirmiyim.. :) ezgo 26-11-06, 13:35 Bi İmza DAhaa:img-blush :img-in_lo :img-wink: http://img467.imageshack.us/img467/4531/0000vn1.jpg (http://imageshack.us) arkadaşım umarım yaptığın imzayı kullandım diye kızmazsın.Ama bi önceki sayfada yağmur atcan imzalarını kullanabilirsiniz yazmışsın ona güvenerek kullandım.Yine de şimdiden teşekkürler!!! _pegasus_ 26-11-06, 15:03 meraba sonunda izledim filmi ve hala etkisindeyim film öncelikli gercekte yasanılabilecek daha doğrusu yasanan olayları cok güzel ele almıs basarısı öncelikle burdan geliyor:img-yes: oyuncularında hakkını yememek lazım hepsi cok gercekci oynamıs bide son sahnesi cok güzeldi bence de herkesin mutlaka izlemesi gerek:good: Sef(K)aT 26-11-06, 16:58 arkadaşlar öncelikle mrb henüz filmegitmeye vaktim olmadı ama tam bizlik yani öss ye girecekler için acaba gökhanım_sefkat arkadaşımın yaptığı imza yı kullanabilirmiyim.. :) Kulanabilirsin Tabikiiiiii:img-blush SOrmana Bİle Gerek YOkk:img-in_lo :img-yes: :img-wink: ECE...:) 26-11-06, 17:39 Arkdslr Beyaz Show cok guzeldi, foto ceken yok sanırım,Nil, tum ekip süperdi .. Anasayfadaki hbri okudunuz mu ? : ) Bu arda filmi izleyenler sayısı artıo, sınav ekibi bu hafta programdan programa cıktı, iyi reklam yaptı, umarım giseye yansır : ) .. burrcu 26-11-06, 17:59 Evet beyaz showda harikalardı resimler yok mu arkadaslar bu arada ececim sağol anasayfada dikkatimi çekmeişti sen deyince okudum okumayan arkadaşlar varsa işte haber Bayülgen, 'Sınav'daki genç oyuncuları gölgelememek için geri planda kalmış !. İlgi bana yönelecekti Okan Bayülgen, 'Sınav' filminin gösterime çıktığı günlerde beş genç rol arkadaşı İsmail Hacıoğlu, Yağmur Atacan, Rüya Önal, Caner Özyurtlu ve Volkan Demirok'u gölgede bırakmamak için geri planda kaldığını açıkladı. Bayülgen, "Baştan beri ön planda olsam ilgi bana yönelecekti. Gençler geri planda kalmasın istedim" dedi. bence çok iddalı bi konuşma konusu öss ve öğrenciler olduğu için o kadar ilgi gelmezdi bana göre. benim ilgimi çeken yerler mert ve annesi arasında ilişki ve mertin okul hyatıydı açıkçası kısacası MERT MERT MERT di....:D:D:D _rebelde_ 26-11-06, 19:07 bence güzel bir filmdi...filmin içinde tüm duygular vardı...ama bir şeyi anlamadım...eğer gerçekten soruları çalmamışsa niye çalıyormuş gibi çalma sahneleri var...yani biraz mantıksız...filmden yeni geliyorum...ve keşke filmi devam ettirseler diye düşünürken burada okudum ki filmin 2.si geliyomuş...çok mutlu oldum... pebbles 26-11-06, 23:25 ve ismail sınav setindee :) üzgünm kendimi sildimm :( pebbles 26-11-06, 23:35 sınav setii :) o sette sadece afişte ismi gecenler yoktu bizlerde vardık ve temmuz sıcagında o film için bakın ne haldeydik :D:img-yes: gzd_gzd 27-11-06, 06:44 pebbles çook teşekkrler resmler için,özellikle de ismailin resmi için:):) gzd_gzd 27-11-06, 07:20 Sınav'ı dizi film yapın! Nihayet sınav filmini izleme fırsatım oldu. Galasına gidememiştim. İki kez sinemada izlemeye niyetlenmiş, ama denk düşürememiştim. Sonunda ben de "Sınav"dan geçtim... Filmin ana fikrini, Okan Bayülgen bir sahnede tek cümleye sığdırıyor: "Hayat öyle acımasız bir öğretmendir ki, önce sınav yapar, sonra öğretir!.." Tıpkı bizim yarış atına benzettiğimiz, hayatları 90 dakikalık sınavda işaretledikleri şıklara bağlı olan zavallı öğrencilerimiz gibi: a) Eğtime devam b) Uygun adım askere c) Çeyizler hazırlansın d) Kaportacıya hayat stajına e) Hiçbiri... Ne yazık ki bu ülkede hayatın tedrisatından geçmek için önce bu ÖSS denilen sırat köprüsünü aşmak gerekiyor. Filmi izleyen pek çok kişi "Bu bir gençlik filmi gibi görünse de, öncelikle ebeveynlerin izlemesi lazım" demişlerdi. Katılıyorum. Ama ekleyeceğim bir şey var: Keşke bu film geçen haftaki Milli Eğitim Şurası'nda izlenseydi. Sanırım oradaki bütçe üzerine yapılan konuşma ve tartışmalardan çok daha faydalı olurdu. Bu arada filmin finalini eleştirenlere hiç katılmıyorum. Yönetmen Ömer Faruk Sorak, son derece hassas ve çetrefilli bir konuyu, mektup kadar açık, klip kadar renkli bir üslupla perdeye taşımış. Üstelik finali de "balyoz etkisi yaratan" sürpriz bir sonla noktalamış. Filmin en başından beri simgesel olarak tekrarladığı ikonları da finalde yerli yerine koymuş. Eee? Daha ne olacaktı ki? Film, yarışa hazırladığımız öğrencilerin her şeyden önce birer "evlat" olduklarına keskin bir vurgu yapıyor. Eminim, bu filmi birlikte izleyen ebeveynler ve çocukları, salondan çıkarken ilk iş olarak birbirlerine sarılmışlardır, bir "annenin" ve "evladın", sınav stresinden arınmış, steril bir dünyadaki gerçek anlamlarını yeniden kavramış olarak... Sınav'ın senaryosu ve sinema dili çok sağlam. Tekrarlar ile ana mesajların altı kalınca çiziliyor ama film bu haliyle hiç de kekeliyormuş gibi görünmüyor. İsmail Hacıoğlu'nun oyunculuğunun giderek büyüyüp, serpilmesinden çok mutlu oluyorum. Filmdeki tek hayalkırıklığım ise ekran yüzünü çok beğendiğim Tuba Büyüküstün'ün donukluğu ve tutukluğuydu. Genç oyuncuların tamamı belli bir başarı çizgisi tutturmuş. Altan Erkekli, Hümeyra ve Okan Bayülgen de filmi isimleriyle değil, yürekleriyle imzalamışlar. Ama ben yine de baş köşeye Güven Kıraç'ı oturtuyorum. Bir Rafet Müdür tiplemesi oynamış ki, Hayat Bilgisi dizisinin Amil Bey'i onun yanında zemzemle yıkanmış gibi kalır... Ve bir de öneri: Sınav filmini taş çatlasın 1 milyon kişi izler. Televizyonda gösterildiğinde ise en fazla 3-4 milyon kişiye ulaşır. Ama bu filmin verdiği ciddi mesaj "bir atımlık barut" olarak kalmamalı. Bunun da yolu Sınav'ı, bir televizyon dizisi yapmaktan geçiyor. Devir, "diziyle mesaj verme devri" olduğuna göre, böyle bir projenin Türk eğitim sisteminin yeniden yapılanmasına yardımcı olacağını düşünüyorum. Bugüne kadar okul dizileri, mirasını yedikleri "Hababam Sınıfı"nın yıllar önce verdiği toplumsal mesajlara yetişmekte bile güçlük çektiler. Oysa Sınav bunu tek hamlede başardı. Sınav'ı dizi müfredatına sokmak, onlarca eğitim şurasına bedel olur. Benden uyandırması... kaynak:Günaydın missryan 27-11-06, 12:28 filme gideli iki haftadan fazla oldu ama henüz yorum yapma fırsatım oldu...cidden abartmıyorum ben böyle güzel bir film izlememiştim daha önce...aşk,dram,komedi her türlü şey vardı içinde...oyuncular karakterlerine cuk oturmuş ve hepsi de mükemmeldi...ama ben film boyunca gözlerimi mert'ten yani ismail hacıoğlu'ndan alamadım....bu kadar yetenekli ve bu kadar tatlı:) olduğunu bilmiyordum yaa:P ikinci yarı boyunca hep ağladım...gözlerim kıpkırmızı ve şişmiş bir halde çıktım filmden:)mert'in dramıyla beraber stres attım sanki..ne de olsa bende hazırlanıyorum ve hemen hemen aynı şeyleri bizde yaşıyoruz...okulla beraber zor yürütüyoruz,deneme sınavları,ailelelerin beklentileri,baskıları... film müziklerine söylicek birşey bulamıyorum zaten...bu kadar uygun ve güzel müzikler seçilebilirmiş yani... bence tüm gençlerin özellikle ÖSS'ye hazırlananların ve ailelelerinin izlemesi gereken bir film... padme_01 27-11-06, 12:46 bu filme gitme şansını daha dün yakaladım başta endişelerim vardı jean claude van damme (yanlış yazdıysam özür dilerim)ne alaka dedim içi boş bir film izlemekten korkmuştum ama anladımki yersiz endişelere kapılmışım.film güldürürken ağlatıyor.okan bayülgenin canlandırdığı Levent Lemi karakteri filmdeki karakterlerle beraber hepimizi kandırdı doğrusu böyle biteceğini tahmin etmemiştim başında ne kadar eğlendiysem sonundada o kadar içim burkuldu. kesinlikle çok güzeldi. -özgü_namal- 27-11-06, 14:06 pebbles,resimler süper ya bizlerle paylaştığın için saol:img-wink: sazimet_121 27-11-06, 15:45 http://img185.imageshack.us/img185/6336/2da7.jpg http://img343.imageshack.us/img343/9046/4yy2.jpg http://img185.imageshack.us/img185/368/6kx6.jpg http://img165.imageshack.us/img165/3251/8de0.jpg http://img165.imageshack.us/img165/1968/9dm5.jpg http://img343.imageshack.us/img343/1853/12nz0.jpg sazimet_121 27-11-06, 15:48 http://img165.imageshack.us/img165/3307/13tz8.jpg http://img185.imageshack.us/img185/4500/21bb3.jpg http://img185.imageshack.us/img185/4914/22mt9.jpg http://img165.imageshack.us/img165/2342/23je5.jpg _ilay_ 27-11-06, 15:49 filmden şimdi geldim ve müthişti yaaa böyle güzel bi film olmaz ismail hacıoğlu süper oynamış çok başarılılardı..... sselin 28-11-06, 10:02 ya fiLm tek kelimeyle süperrr!! bayıldm, bugüne kadarki en iyi türk filmi bence.. müziklerde tam yerine oturmus, harika bi film, gitmeyen warsa kacrmayn derim!! güler 28-11-06, 10:37 slm arkadasare bencede harika bir film olmus herkes gitmeli özelliklede o zihniyette olan aileler nil karaibrahimgil bu sarkısıylada kalitesini yne ortaya koydu her yönüyle harika bir filmdi bence bu filme herkes gitmeli 6123m 28-11-06, 11:20 ben bu fılıme 2 kez gıttım 10 kez daha gıderım harıka bı fılm özellıkle ısmaıl hacıoglu harıka yaa ayrıca fılm muzklerı spr olmus ellrıne saglık hepsının SweLL 28-11-06, 12:12 babam ve oğlumdan sonra gittiğim en güzel türk filmiydi. oyuncuların hepsi harikaydı tuba büyüküstün hariç dizideki kadar başarılı gelmedi bana okan bayülgen ise muhteşemdi ömer faruk sorak güzel bir iş çıkarmış gerçekten:good: muratimran 28-11-06, 12:27 Yapılmış en iyi çalışmalardan birisi bence.Filmin sürekliliği zamanın nası geçtiğini anlamamanızı sağlıyor.Emeği geçen herkese teşekkürler. ADA:) 28-11-06, 13:26 Muhteşem bir film:) Özellikle müzikleri tabiri caizse cuk oturmuş! Sinemada izlemek de ayrı bir keyif:) yagmurece 28-11-06, 14:46 arkadaşlar grçktn ikincisi çeklcekmi sınawn nerden duyuldu bu hbr merve_buse16 28-11-06, 15:38 inş. çekilir süper bi filmdi yaa ilk çıktığı hafta gittim mükemmeldi:happy0064 -özgü_namal- 28-11-06, 20:22 http://img164.imageshack.us/img164/5425/25003259mt0.png http://img110.imageshack.us/img110/9080/25003309eu2.png http://img66.imageshack.us/img66/6024/25013355rq3.png gzd_gzd 28-11-06, 20:23 evet beyaz showdan ismail resmleri:) resmleri çeken -özgü_namal- yani nura çooook teşekkür ederimm:) http://img163.imageshack.us/img163/8213/25013400bd8.png (http://imageshack.us) http://img76.imageshack.us/img76/2683/25014503gs3.png (http://imageshack.us) http://img73.imageshack.us/img73/7892/25014505ty0.png (http://imageshack.us) ezgo 28-11-06, 20:42 ey sınav filmine gitmemiş olanlar daha ne kadar tavsiyede bulunmalıyız ki ya.görmüyo musunuz şu forumda yazılanları.ne kadar mükemmel ötesi olduğu tartışılmaz bile ben bu filme 5 DEFA GİTTİM.hiç abartmıyorum tam 5 defa ve vizyondan kalana kadar da gitmeyi düşünüyorum hatta en son dün yine bi arkadaşımla gittim gerçi merak edenler vardır söyliyim gnctrkcll kampanyası ile gidiyorum ama bu kampanya olmasa bile giderdim henüz gitmeyenler de ellerini çabuk tutsun bence vizyondaki son haftalar DUYURULUR gzd_gzd 28-11-06, 21:06 ey sınav filmine gitmemiş olanlar daha ne kadar tavsiyede bulunmalıyız ki ya.görmüyo musunuz şu forumda yazılanları.ne kadar mükemmel ötesi olduğu tartışılmaz bile ben bu filme 5 DEFA GİTTİM.hiç abartmıyorum tam 5 defa ve vizyondan kalana kadar da gitmeyi düşünüyorum hatta en son dün yine bi arkadaşımla gittim gerçi merak edenler vardır söyliyim gnctrkcll kampanyası ile gidiyorum ama bu kampanya olmasa bile giderdim henüz gitmeyenler de ellerini çabuk tutsun bence vizyondaki son haftalar DUYURULUR demek 5 kere gittin ha,helal olsn:) ,ben 3 kere gittim valla ya,sınavlar fln 2 haftadır gidemiyorum ama bu pazar bi daha gitmeyi düşünüyorum:) ezgo 28-11-06, 21:19 demek 5 kere gittin ha,helal olsn:) ,ben 3 kere gittim valla ya,sınavlar fln 2 haftadır gidemiyorum ama bu pazar bi daha gitmeyi düşünüyorum:) git arkadaşım git buna gidilmez de hangi filme gidilir ya,testere 3 e mi :))) benim de sınavlar var ama ben h.içi dersaneye gittiğim için pek sorun olmuyo öğleden sonra gidiyorum ve her seyrettiğimde ayrı birşeyler keşfediyorum,her seferinde sahnelerin farklı bi tarafını görüyorum.eh ne diyimmm yawww gidin işte ayrıca bu 2. film muhabbeti ne ya hakkaten çekilecek mi kaynak kim acaba? KoSiAr 28-11-06, 21:22 Ben bu filme bir kere gittim ama 10 kere daha gitmek isterim dogru cook mukemmel bir film olmus cok beyendim muziklerde yerine tam oturmus ozellikle manga ve gokselin dueti dursun zaman cok guzeldi yaa gulmekten kirildim filmde acayip komik olmus espiriler felan bi okadarda agladim uzun lafin kisasi guzeldende oteydi :img-wink: :img-yes: KoSiAr 28-11-06, 21:25 ezgocum imzan cook guzel olmus cook beyendim ozellikle altindaki yaziyi : Hayat bazen zelim bir ogretmen gibidir.Once sinav, sonra ders verir..... cook guzel :img-yes: cook dogru bir soz :img-wink: -özgü_namal- 28-11-06, 21:26 bende 2 kere gittm kısmetse hafta sonu yine gidicem izle izle doyamıyor insan ya.DVDsi çıkdığı gün alıcam kesinlikle.... ezgo 28-11-06, 21:31 ezgocum imzan cook guzel olmus cook beyendim ozellikle altindaki yaziyi : Hayat bazen zelim bir ogretmen gibidir.Once sinav, sonra ders verir..... cook guzel :img-yes: cook dogru bir soz :img-wink: teşekkür ederim arkadaşım sağol evet o söz bilirsin büyük usta LEVENT LEMİ nin sözü eh buraya da bu sözün çok yakışacağını düşündüm bu arad bi kere daha sorayım sınav 2 ne zaman ve nasıl çekilecekmiş ya.yani neden çekiceklermiş ayrıca bu haberin kaynağı kim yani sağlam bi kaynaktan mı acaba :) cevaplarınızı bekliyorum gzd_gzd 29-11-06, 08:57 bende 2 kere gittm kısmetse hafta sonu yine gidicem izle izle doyamıyor insan ya.DVDsi çıkdığı gün alıcam kesinlikle.... ya bi an evvel dvdsi çıksa aslnda da sabah akşam izlesemm ne güsel olurduu:) -özgü_namal- 29-11-06, 14:06 ya bi an evvel dvdsi çıksa aslnda da sabah akşam izlesemm ne güsel olurduu:) evet ya sabah aksam izlesek hiç bıkmam vallaha .....:happy0064 __gözde__ 29-11-06, 14:13 evet ya sabah aksam izlesek hiç bıkmam vallaha .....:happy0064 bende bıkmam kine kerem__cem 29-11-06, 14:15 kim bıkar yaa öle güzel bi filmde süpper ötesi izlediğim en iyi türk filmi 6123m 29-11-06, 14:46 arkdaslar sınav ıle ılgıli avatar yoqmu acep ? _ilay_ 29-11-06, 19:34 bence bu filmin devamı gelmeli...sonuçta sonlarını göremedik...sınavdan sonra hayatları nasıl olucak bu şekilde devamını getirebilirler.... KoSiAr 29-11-06, 19:53 bence bu filmin devamı gelmeli...sonuçta sonlarını göremedik...sınavdan sonra hayatları nasıl olucak bu şekilde devamını getirebilirler.... evt haklisin kesinlikle devami gelmeli...:img-yes: ezgo 29-11-06, 19:55 bence bu filmin devamı gelmeli...sonuçta sonlarını göremedik...sınavdan sonra hayatları nasıl olucak bu şekilde devamını getirebilirler.... ya bence ikincinin yada üçüncünün pek tadı olmaz ayrıca bu kadro hiç eksilmeden hep beraber yine ömer faruk sorak ın çekeceği bi filmde oynayacak eh bu film bize yeterli olur heralade :) _ilay_ 29-11-06, 19:59 ya bence ikincinin yada üçüncünün pek tadı olmaz ayrıca bu kadro hiç eksilmeden hep beraber yine ömer faruk sorak ın çekeceği bi filmde oynayacak eh bu film bize yeterli olur heralade :) aaaa ben bunu bilmiyodum...yeni bi projemi varmış aynı kadroyla...çok iyi yaa süper olur valla:D _denizcan_ 29-11-06, 20:00 sınav 2 gelicek arkadaslar yeni proje yok _ilay_ 29-11-06, 20:02 sınav 2 gelicek arkadaslar yeni proje yok bencede en iyisi sınavın 2.cisi aynı kişiler bi başka filmde biraraya gelirse kafalar karışır sonuçta sınavdaki rolleriyle benimsedik biz onları... -özgü_namal- 29-11-06, 20:07 sınav 2 gelicek arkadaslar yeni proje yok bende öyle duymuştum.:img-yes: KoSiAr 29-11-06, 20:07 yaa aslinda bencede sinav 2 gelse daha iyi olur,,,... ama eger gelmeyeceksede baska bir filmde gormek isterim tabii ayni oyunculari...,,,,:D AMA yinede en iyi sinav 2 olur bencede _ilay_ 29-11-06, 20:08 bende öyle duymuştum.:img-yes: bu bilgiyi nerden aldınız acaba? hulya 29-11-06, 20:20 Bu filme gitmeden önce çok önyargılıydım ve konusu basit sıradan bir film diye düşündüm. Ama filmi izledikten sonra fikirlerim tamamen değişti, başta İsmail Hacıoğlu olmak üzere tüm genç arkadaşlar son derece başarılıydı. Türkiye'de yaşayıp da bu konunun ilgilendirmediği kimse yoktur herhalde, ya bu yoldan geçmişizdir, ya tam ortasındayızdır ya da bu gidişle mutlaka geçeceğiz. Sonuçta sadece üniversite sınavına gireceklerin değil büyük küçük herkesin izlemesi gereken bir film olmuş. Emeği geçen herkese teşekkürler. -özgü_namal- 29-11-06, 20:21 arkadaslar ben sınv filminin sınıf kadrosundaydımm gercekten o film için cok uğras verildi herkezin beenmesine cok sevindim tüm ekipde cok mutlu 2ncisi cekilcek yazınn umarım oda aynı basarıyı getirir. :D:happy0064 bu bilgiyi nerden aldınız acaba? bu arkadas söylemişti:) _ilay_ 29-11-06, 20:32 bu arkadas söylemişti:) umarım doğru bilgidir öyleyse çok sevinirim:) -özgü_namal- 29-11-06, 20:37 umarım doğru bilgidir öyleyse çok sevinirim:) umarım dogrudur ya 2.cisi gelsin hatta 3.cüsü ben izlerim valla....:img-hyste gzd_gzd 29-11-06, 20:46 umarım dogrudur ya 2.cisi gelsin hatta 3.cüsü ben izlerim valla....:img-hyste aynen ben de...yeterki ismail oynasın:) özgenuroğlu 29-11-06, 21:04 bende gelse 2 kere 3 kere giderim onlarada zaten 2.ye gittim daha doymadım:img-wink: candy girl 29-11-06, 22:07 fiLm süper 2 oLrsa tam süper oLr nisann 30-11-06, 14:19 film başlı başına harika... her yeri ayrı bir güzel olmuş... inş. ikinciside çıkar!! zalimyar 30-11-06, 14:28 süper bi film ollmuş ya.. harika. sorak bizim stresimizi çok güzel anlatmış.. okan bayülgende süper oynamış aylin_c6 30-11-06, 15:22 SINAV İLE HOKKABAZ BAŞ BAŞA Ömer Faruk Sorak ın yönettiği Jean Claude Van Damme,Yağmur Atacan,İsmail Hacıoğlu ve hümeyra nın rol aldığı ''Sınav'' filmi,6 hafta sonunda 1 milyon 800 bin kişi tarafından izlendi.''sınav''la rekabet halinde olan Cem Yılmaz ın ''Hokkabaz''ının ise 5 haftalık rakamı 1 milyon 639 bin 138.Halit Ergeç'in ''İlk Aşk''ını 10 günde 139 bin 863,oscar aday adayı ''Dondurmam Gaymak ''ı ise 4 günde 83 bin kişi izledi. kanyak:VATAN gazetesi miracle girl 30-11-06, 19:33 Sınav süper diye başlamak istiyorumm...:) Hokkabaza giden arkadaşlarım Sınavın dha güzel olduunu sölüorlar valla... miracle girl 30-11-06, 19:36 ben izlemedm hokkabazı ama şimdiden söylüorm Sınavdan dha güzel değildr kesnlkle:) bence tbi :) ECE...:) 01-12-06, 20:18 OOhh Ohh maasallah Sınav, Hokkabaz'ı gecmis ii olmus : ) Bu arda Sınav 3 le arkdlr 1-2-3 film olcak zaten, 2.sinin cekimlerine yaz basında baslanacak .. deadly_angel 01-12-06, 21:00 Hokkabaz'ın izlenmeye değer bir film olduğunu düşünmüyorum, zaten pekçok insanın Hokkabaza gitme sebebi sırf cem yılmaz filmi olmasıdır.Sınav filmi oldukça başarılı bir filmdi ve Hokkabazı geçmiş olmasına çok sevindim -özgü_namal- 01-12-06, 21:08 sınav hokkabazı geçmiş ha çok sevindim.hokkabaza giden pek çok arkadasım filmi beyenmediğini sınavın daha güzel olduğunu söylüyordu...gecmesi çok normall çünkü film süper:img-wink: gzd_gzd 01-12-06, 22:16 bence hokkabaz da güzel bi filmdi ama sınav filmi güzel değildi...çünkü sınav filmi MÜKEMMELDİİ!! ve hokkabazı geçmiş olmasına çook sevindim:) Darille 01-12-06, 23:21 ya inanmiyorum ya bu filim bi fransaya gelemedi ve ben bi izleyemedim Inanamiyorum artik anca ruyamda gorurum ...:icon_cry: kissorkill 02-12-06, 16:24 ya süper bi filmdi yaaa da demin geldim .sonun da ağlıcaktım yaaa ezgo 02-12-06, 16:40 SINAV İLE HOKKABAZ BAŞ BAŞA Ömer Faruk Sorak ın yönettiği Jean Claude Van Damme,Yağmur Atacan,İsmail Hacıoğlu ve hümeyra nın rol aldığı ''Sınav'' filmi,6 hafta sonunda 1 milyon 800 bin kişi tarafından izlendi.''sınav''la rekabet halinde olan Cem Yılmaz ın ''Hokkabaz''ının ise 5 haftalık rakamı 1 milyon 639 bin 138.Halit Ergeç'in ''İlk Aşk''ını 10 günde 139 bin 863,oscar aday adayı ''Dondurmam Gaymak ''ı ise 4 günde 83 bin kişi izledi. kanyak:VATAN gazetesi Arkadaşlar üzgünüm ama bu yanlış haber. 02.12.2006 Saat:18:36 itibariyle gerçek box office listesi: SINAV:1.001.110 kişi HOKKABAZ:1.630.845kişi tarafından izlenmiştir. Kaynak:www.beyazperde.com okidoky 03-12-06, 00:52 sonuna ağlamaktan gözlerim şişti benim insan kendisiyle bağdaştıracak birşey buluyo bu filmde süper bişeydi oyuncuları,yönetmeni vs tebrik ediyorum reihelen 03-12-06, 08:55 bunu buldum: http://www.*******.com/watch?v=_uvbNe_EvUc gzd_gzd 03-12-06, 09:27 bunu buldum: http://www.*******.com/watch?v=_uvbNe_EvUc video koymak yasak arkadaşım,bence sil... HermionesDream 03-12-06, 17:04 Bence şimdiye kadar Türk sinemasındaki en başarılı yapıt Hem macera hem komedi hem de romantik.Gerçekten film çok güzeldi.Ama filmin sonunda çok ağladım _ilay_ 03-12-06, 17:04 ben bugün yine gittim muhteşemdi yaaa defalarca izleyebilirim bu filmi.... mrs mcCartney 03-12-06, 18:13 film harikaydı.bütün oyuncular muhteşemdi ismail hacıoğlu başrolde çok güseldi kısacası süperdi.gitmeyenlere tavsiye ederim.kesinlikle gitsinler:img-yes: :img-wink: HermionesDream 03-12-06, 18:40 Bir de mendillerini unutmasınlar:img-wink: ezgo 03-12-06, 19:49 hala inatla gitmeyen yoktur heralde değil mi arkadaşlar bu sezon vizyona giren ve girecek olan yaklaşık 80 türk filmi içinde sıyrılacak SINAV buna inanıyorum ama nerede okuduysam hep bi ''Gençlik filmi işte ! 3-5 fırlama velet soruları çalmaya çalışıyo van dame da onlara alet oluyo'' kanısı var insanlarda sonra bir giden de bir daha gidiyo aslında filmin kendini izlemeyen seyircilere karşı anlatamadığını düşünüyorum rain 1907 04-12-06, 14:02 filmi çok beyendim espiriler çok kaliteliydi.yanlız içinizde bana filmin sonunu anlatacak birileri var mı? o şişko çocuğun chars diye birinden yardım istediğinden okanın nasıl haberi oldu ben hala daha anlamadım.maillere bile okan cvp vermiş!!:icon_sorr padme_01 04-12-06, 14:12 evet kasım ayının en çok izlenen filmiymiş 1.000.000 nun üzerinde seyirci izlemiş ama totalde hokkabaz daha fazla. film gerçekten çok güzeldi. espiriler çok orjinanaldi. cemotara 04-12-06, 16:12 Sonunda filmi izledim tek kelimeyle muhteşemdi oyuncular rollerine cuk diye oturmuş müthişti espiriler çok güzeldi ve yerindeydi hele müzikleri muhteşemdi filmde hem çok güldüm hemde duygulandım oyuncuların performansıda olağanüstüydü kesinlikle dvdsi çıkınca alıcam oyuncuların hepsini beğendim ama en çokta ismail hacıoğlu,okan bayülgen,güven kıraç ve tuba büyüküstünü çok beğendim tabi diğer 4 gençde çok iyiydi uluç karakteri çok iyiydi abusra 04-12-06, 16:44 süper bi filmdi ama 1 kere izlemek tatmin etmedi beni :D ben bu gün sıralamaya baktım 3. görünüyodu hokkabazdan sonra ama eski listed eolabilir burcumm 04-12-06, 18:31 süper bi filmdi ama 1 kere izlemek tatmin etmedi beni :D ben bu gün sıralamaya baktım 3. görünüyodu hokkabazdan sonra ama eski listed eolabilir Beni de 1 kere izlemek tatmin etmedi we dün 2. kere izledim.İnsan izlemeye doymuo.DWD'si çıksa hmn alıcam ama henüz çıkmadı.Yarın müziklernin cdsini alıcam. Bi replik war ki hiç aklımdan çıkmıo.Hatırladıkça kopuorum: Uluç:...aşağıdakilerden hangisi değildir? Sinan:Aşağıdakilerden hangisi,zaten aşağıda değildir? :D :D :D :D :D Sef(K)aT 04-12-06, 20:54 Ewtt Oda Çook Komiktii.. Bnm De Şu Çıkmadııı :) Hoca : Bi Yamuk Çiz Oğlum.. Mert : Delikanlı Adamda Yamuk Olmaz Hocam :D :D ( Tam Olarak BÖyle Olmayabilir.. Uzun Bİ SÜre Oldu Bn Gİdeli Çünküü :( ) gzd_gzd 04-12-06, 22:10 ben de 3 kere gittim walla ama 4., 5., 6., kez de gidebilirim her an:):) o yamuk'lu sahne bence de mükemmeldii -özgü_namal- 04-12-06, 22:13 Ewtt Oda Çook Komiktii.. Bnm De Şu Çıkmadııı :) Hoca : Bi Yamuk Çiz Oğlum.. Mert : Delikanlı Adamda Yamuk Olmaz Hocam ( Tam Olarak BÖyle Olmayabilir.. Uzun Bİ SÜre Oldu Bn Gİdeli Çünküü :( ) evet ya bu sahne çok komikti baya gülmüştüm burda:img-hyste :img-hyste :img-hyste CagkaNero 04-12-06, 23:22 evet o sahnede cok gülmüstüm birde ulucun siz yine iyisiniz beni büyük bir asiret bekliyor dediginde gülmekten kopmustum :):) hulyafan_88 05-12-06, 08:38 hem güldürüp hem ağlatmayı başarabilen nadir yapımlardan...bu sezon en keyif aldığım popüler film buydu:)Badem'in sen ağlama şarkısının çaldığı sahnede,yani çocuğun kanserli annesiyle konuştuğu sahnede kendimi tutamadım.bi de final çok kötü etkiledi ya neye uğradığımı şaşırdım:(Ve salondaki herkes çok etkilendi... hulyafan_88 05-12-06, 08:40 sorgu sahnesinde kimin için çalışıyosun diye soruyodu ya adam yağmur da Kimin için çalışacam kendim için çalışıyorum diyodu:)Çok sevimliydi orda bence...hem de komikti! |