Tüm Versiyonu Göster : Arka Sokaklar - Bölüm Yorumları - 3
Sayfalar :
1
[ 2]
3
4
5
6
7
8
9
10
11
eveeet arkadaşlar artık bölüm öncesi son yorumumu yapıyorum..
biraz önce haberler bitti yani dizimiz her an başlayabilir..:happy0064 kardeşim bile benimle dalga geçiyo.. 2 haftadır bekliyodum en sonun da muradına erdin diye....:img-hyste
bu bölümde alinin pınara olan aşkını....
zeynep ile murat ın kavga sebebini...
zeynep murat kavgasının nerelere gideceğini...
mesut un o patlayan evden nasıl çıkacağını...
çoban ailesinin başına gelecek komedileri...
arabayı görünce hüsnü nün verdiği tepkinin sonuçlarını...
rıza babanın amirliği şerefine verilecek partide olacakları...
süper heyecanlı operasyon sahnelerni....
ve her bölümde olduğu gibi daha önce haber verilmeyen sürpriz sahneleri izlicez....:happy0064 :happy0064
hepimize iyi seyirler arkadaşlar... artık son dakikalar...
bölüm bitince burda olmayı ve rekamlarda da olabildğince mesaj yazmayı unutmayalım....:img-wink:
ilk mesaj benden olsun ilk baştaki zeynep&murat sahnesi harikaydı.ondan sonra muratın kıza yardım etmesi ve zeynebin yine kıskanması.hüsnünün suatla dalga geçmesi.(:img-hyste :img-hyste :img-hyste)eşek sıpalarının suatı gazlaması ve söylemek istemiyorum ama zeynep&murat kavgası.:good:
Arkadaşlar bölüm süper gidiyor zeynep ile murat tartıştı evlilik konusunda eh olur artık okadar zeynebin yere attığı cisimde kutu değil katolog muş ya şu z+m inşallah kazasız belasız evlenirler hemen
:img-hyste süper süper süper...harika gidio ya biz neler uydurduk zeyneple murat kavgası için kavga sebepleri:muraTIN evlilikten korkmasıu...tuhaf yani muratın istekleride bayaa zor gerceklescek gibi sabahj eve gelcek her sey hazır...komik çobanlar harikaydı söylemeden edemiycem
ilk reklama girildi hemen yazıyım bişeyler dedim ooofff muratla zeynepin kavga nedenlei çok küçük bişeydi bence murat biraz zeynebi anlamalı kadınlar böyle şeylere çok önem verirler zeynepin yere attığı şeyde katologmuş ama yer çıplak olduğu için bayağı ses çıkardı birazdanda en heyecanlı yerlere gircez
zeynepin ne attıggını kimse tahmin edemedi ama tahmin edilemez bişeymiş kimin aklına gelirdi katalog olacagı ama her ne kadar büyük bi kavga olmasada(bekledimiz kadar)yine de bence önemli bi kavgaydı yani önemli bi sebepten cıktı kavga inş uzun sürmez
Ve reklam arası 1!!
Ali'nin tek başına yaşadığını öğrendik :) :) (ailesini fln merak ediyoduk,bu bi ipucu oldu) Pınar'a olan sevgisini de gösterdi bize,ama Hüsnü ve Mesut çok fenaydılar,,nasıl da ayırdılar hemen :( Ya bırakın iki dk konuşsunlar dimi...
Kutlama sırasında fragmanda duyduğumuz "bi işi tam yapsanız şaşarım" repliğine getirdiğim bıçak yorumum da tuttu bu arada ( :P :) )
Murat yine iyi niyetinin kurbanı oldu kadına yardım ederken, "Allah kavuştursun.." "Saol" replikleri süperdi,senaristler yine döktürmüş.. Mektup,kağıt parçası,kutu hatta fayans muamelesi yaptığımız şeyin boya kataloğu çıkması da bizi ters köşeye yatıran olaylardan biri oldu :) Kavga zannettiğim kadar ciddi görünmüyor,ama Zeynep kırıldı hakikaten,yani birazcık da haklı sanki..
Çoban Ailesi yine formunda.. "yılan gibi traktör kullanma" olayı nasıl çok merak ettim :) :) :) Oğlanlar Suat'ı fena gaza getirdi,sonu çok kötü olcak... :(
Fidan ne iyi yürekli kadın demekten kendimi alamıyorum,Leman'ın onca kötü davranışına rağmen nasıl da sahip çıktı kadına.. Valla helal olsun...
E şimdilik bu kadar....
bencede kavga nedenleri çok küçük birşeyden bence murat zamanla alışır evet kadınlar böyle şeylere çok önem verirler.evet katologdanda çok ses çıktı.
evet ilk reklama girdik... biz de ne komplolar kurmuşuz..:img-hyste zeynep yere altı-üstü iki kağıt attı... murat da birazdan ikna eder zaten zeynep i ... biz de 1 haftadır o kadar heyecan yaptık....
ama gerçeği söylemek gerekirse.... murat ın söylediklerini hiç beyenmedim... ama tabiki önemli olan benim değil zeynep in düşündükleri:img-wink:
ayyy bu kadarda olmaz ya eşek sıpaları nasıl gaz verdi küçücük kadınlar koca cipleri kullanıyo sende kullanırsın anne ondan sonrası zaten gülmekten yerlerdeyim hala gülmekten bogazım agrıdı.
arkielr ilk başını kaçırdımda zeyleple murat nie kavga ettiler??
murat evlilikten korktugunu zeynebe hissettirdi ve sonrada kavga ettiler boya katolgunu yere attı çıkan ses katologdan çıktı.
ewet 2. reklam arası yine herkes burda sayılır...ya suatın''debiriaj''demesine bayıldım araba çöktü bu sefer bu kadar hasarı kaldıramaz.ayrıca farkındaysanız zeynep ve murat hala küsler ve rıza baba murata kadına yaklas deddiğinde zeynep hiç bi tepki vermedi kız harbiden bozulmus:img-in_lo
2.reklam arası....
zeynep ve murat hala küsler... ama yakın zamanda barışırlar bu olay fazla uzamaz bence....
bizim veletler de amma yüzsüzler ya.. kadını ayarttılar o kadar illa sür gezdir bizi diye sonra da elimizi bile sürmedik de.... ama yani suat da hiç kızmadı çocuklara.. sonuçta onlar gaz verdiler....
bakalım hüsnü ne dicek...?
Bıraktım Alp'i falan,önce senaristlerle tanışmak istiyorum..Yahu Ali & Pınar olayı tam istediğim gibi gidiyor..Replikler süperdi,içim gitti ya :( :( Ali'ye çok yüklenildi ama baştan beri söylüyorum çok yazık çocuğa.. Hakikaten zamana ihtiyacı var... Pınar kapıyı çarpıp gitmek istiyorum dediğinde tepkisizce "Yap o zaman" demesi bittiğim noktadır.. :( Gerçekten beklediğime değdi..
Senaristlere bi alkış daha,çünkü cinayet işini,Murat'ın kadınla karşılaşmasını ve de içinde muhtemelen ceset olan kutuyu taşımasını muhteşem kurgulamışlar...
Söylemeden edemicem,çöp kutusu ne de sağlammış,haşat oldu araba .........
sonunda gördk ne mektup nede kalebodurmuş boya kataloğuymuş sonunda rahatladık. walla aliyle pınara bayıldım çok tatlılar yaa
ali-pınar ilişkisine gelince... pınar çok cesaretli yani... aslında tamam aliyi de anlıyorum... emanete ihanet etmem diyo.. haklı ama pınar ın onu ne kadar sevdiği belli...
ben pınarın yerinde olsam bu konuşmadan sonra süründürürdüm li yi süründürür...
ama aslında ali ye de yazık... zaten üstünde ağır tahrik var... pınar ve ali aynı cümle içinde geçince hüsnü de mesut da kırmızı alarm veriyor resmen... çocuk ne yapsın....
bu arada ali rehine olayında süperdi...:good: keskin nişancı işte kolay değil....:img-yes:
(arkadaşlar kısa mesaj yazmayalım... nasıl olsa moduuz silecek... yazık yani...)
riza babada resmen kurda kuzu emanet etti yaa nasildi o halleri pinarla alimin cook tatlilardi ama yaa alinin bagirmasi indiriyourm felan süperdi
reklamlarr... sonunda yine Pınarla Aliyi yan yana gördük ya yani =)=) daha ne diyimm.. Ali cok sinirliydi, cok korkmustu.. ikisi de birbirini (doğal olrk) hala cok sewio.. cok sewindm öle görüncee :happy0064
evet yine reklam arası iyi ya hüsnünün ciddi bişeyi yokmuş ayrıca muratın hatasını anlaması iyioldu ve barıştılar.ayrıca bu bomba olayı için senaristleri tebrik ederim bakalım daha neler olucak ayrıca suatın halleri çok komikti.
3.reklam arası.....
canım ya hüsnü ne de güzel geldi hadi gidelim biraz deniz kenarı fln gezerz dedi... canım ya... ama baılması kötüydü ya...
ayılır ayıllmaz da yine veleyleri suçlu buldu ki haklıydı...:img-yes: hani dedi ya ""istanbul ile uğraşıyorum sizinle uğraşamıyorum.. ne yapıcam ben ya..."" diye... çok güldüm orda...
bu arada veletlerin de kendini savuna tarzları süperdi... hepsi o çöp bidonu yüzündenmiş... eğer o orda olmasaymış sorun çıkmazmış....:img-hyste
Abi her reklam arasında senaristlere övgü yazmaktan bıktım ama napim,katil adamın özbeöz oğlu çıktı yaa,pes artık,valla tebrikler..
Hüsnü'nün ciddi bişiyi olmamasına nası sevindim anlatamam.. Ama kafasında buz torbası olan halleri çok komikti :)
(Duygucum Ali ve Pınar'ın her sahnesinden bolbol resim isticem senden bu hafta,coşmak,çalışma yapmak istiyorum..Videolar olunca ben de saniye saniye fotoğraf çekicem inşallah :) )
zeynep murat a gelince... barıştılar tabii:img-wink: murat iyi gönlünü aldı zenep in...:img-in_lo ama hiç sarılırken ya da yanyana sahneleri geçmedi... geçmeyecek mi acaba...? yani o kadar imza yaasım var ki.... şöyle güzel bir sarılma sahnesi olsun da bol bol imza yapalım...:happy0064
bu arada ev dikkat ettinz mi arkadaşlar bana biraz garip geldi yani farklı br evmiş gibi...(zeynep ile muratın evinden bahsediyorum...) acaba evlerini mi değiştirdiler yoksa çekimler farklı br açıdan mıydı...?
bu diziyi işte bunun için seviyorum senaristleri bir kez daha tebrik ediyorum.bomba sahnesi harikaydı ama zeynep baya korktu bii daha muratı üzmez.:happy0064
ayrıca adamda elinin yüzünden gitti.
valla zeynebin yüregi agzına geldi çünkü gerçekten çok korktu bütün kahramanlıklar sana kaldı ve sonrada muratın rıza babaya sarılması bölüm bitti ama nasıl bitti anlamadım.
Süper bir bölümdü arkadaşlar şu cinayet olayında en başta ben kadın yaptı diye düşünmüştüm ekip bizi yanıltı :D muratın son sahnede yaptığı büyük bir cesareti
Ne yazıcam ne yorum yapıcam,inanın bilmiyorum..Tipik bölüm sonrası sendromu işte,eller titrer,düşünceler karışır vsvsvs....
Bomba olayı harikaydı...Boşu boşuna korktuk Mesut'a bişi olacak diye..Neyseki kimseye bişey olmadan bir bölümü daha atlattık.. Yemin ederim dizide olsa,onlara birşey olacak diye hop oturup hop kalkıyorum..
Çekimler Kadıköy'de yapılmış,aah ah 1 saat yol.. Neden orda seyreden insanlar arasında ben de yokum.. (:
Evet ekip,tekrarlarını 55 kere de izlesek bıkmayacağımız nur topu gibi bi 36. bölümümüz oldu..Emeği geçen herkesin yüreğine sağlık,ne diyeyim.......
(finaldeki yürüyüş sahnesini unutmamak gerek,çok asillerdi :) )
ya bence zeynep & murat ı brz uzatsalardı ama nese
bide şuna dikkar ettim arkadaşlar bu bölümde 2 olay yaşandı biri işlenirken öbürüde hazırlanıyorud giderke iyice süperleşiyo bölümler:happy0064 :happy0064
süperdi,harikaydı,mükemmeldi,denebilecek en ii sözler ARKA SOKAKLAR için...ya abicim bu kadar güzel yapılır mı sahneler,bu kadar mı güzel yazar senaristler,bu kadar mı güzel çeker yönetmen harika bi bölümdü...bayıldım ya son sahneye.süperdi bu murat zeynepi kıskandırmaktan,üzmekte,korkutmaktan zevk alıo resmen ya bu kadar mı tarzan olur bi adam.ama süperdi yani hani bittikten sonra beraber yürüdüler ya çok tatlılardı....
(baba bizim araba çarpısan arabamısüper bi espiriydi tekrar tekrar TEBRİKLER....):img-hyste
Ne yazıcam ne yorum yapıcam,inanın bilmiyorum..Tipik bölüm sonrası sendromu işte,eller titrer,düşünceler karışır vsvsvs....
Bomba olayı harikaydı...Boşu boşuna korktuk Mesut'a bişi olacak diye..Neyseki kimseye bişey olmadan bir bölümü daha atlattık.. Yemin ederim dizide olsa,onlara birşey olacak diye hop oturup hop kalkıyorum..
Çekimler Kadıköy'de yapılmış,aah ah 1 saat yol.. Neden orda seyreden insanlar arasında ben de yokum.. (:
Evet ekip,tekrarlarını 55 kere de izlesek bıkmayacağımız nur topu gibi bi 36. bölümümüz oldu..Emeği geçen herkesin yüreğine sağlık,ne diyeyim.......
ben demiştim mesut un olduğu ev deil die çünkü mesut zati dışardayıd:img-hyste
ve 36. bölüm süperdi ben anasıl beklicem haftaya yaaa üff
yürüyüş sahnesinde de bi hava
mesut zeynep murat rıza baba ali hüsnü
bölee dvm ettiler süperdii:happy0064
Güzel bir bölümdü ay ne desem bilmiorum ki...:happy0064 :happy0064 :happy0064 Bu bölümü de her zamanki gibi çok beğendim deyip ayrıntılı yoruma geçiyim...
Mesutla Leman çok tatlıydı onları böyle mutlu MESUT görmek çok güzel bir duyguymuş:img-hyste Zeyneple Murat bu bölüm bir acayip geldi çok tatlılardı yine ... Ali-Pınar da güzeldi Ali hala emanetsin diyor ya üzülüom valla ikisi içinde birbirini seviolar ama kavuşamıolar:img-in_loVeletler verdiler coşkuyu Suat'a arabaya olan oldu:icon_sorrOperayonlar da iyiydi kısacası ben yine beğendim bu bölümü:good:
süperdi,harikaydı,mükemmeldi,denebilecek en ii sözler ARKA SOKAKLAR için...ya abicim bu kadar güzel yapılır mı sahneler,bu kadar mı güzel yazar senaristler,bu kadar mı güzel çeker yönetmen harika bi bölümdü...bayıldım ya son sahneye.süperdi bu murat zeynepi kıskandırmaktan,üzmekte,korkutmaktan zevk alıo resmen ya bu kadar mı tarzan olur bi adam.ama süperdi yani hani bittikten sonra beraber yürüdüler ya çok tatlılardı....
(baba bizim araba çarpısan arabamısüper bi espiriydi tekrar tekrar TEBRİKLER....):img-hyste
bölüm bitti ama bende nasıl bittigini anlamadımki.:img-in_lo senaristler yapmcı ve yönetmeni ne kadar tebrik etsek az ya.özellikle senaristler bulursam veya görürsem ellerinden öpücem .:img-hyste bi senaryo bu karamı güzel yazılır ayrıca zeynep&murat barıştı.öbür bölüme kalsaydı diger dizilerden farkı kalmazdı.ayrıcada halı olayının diger bölüme kaldı yaa ona üzüldüm.:img-hyste
dizimiz taze btti.. ya bu bölüm çok zevkliydi :)..
suat ve çocukları iş başında:).. ama suatın gaza gelişi süperdi çok tatlılardı
mesutla lemanın arasının düzelmesinede sevindim.. leman ii kadınmış yine suçunu kabul etti...
ali ve pınar arasında gelişenler ii oldu yaa.. en azından hala sevdiklerini bilioz.. pınar kızamadı ali'ye yine öpücüğü kondurdu..
ve yine geleyiiiiim ZEYNEP'ime çok güseldi ve başarılıydı... muratla olan küçük küsmelerine bayılıom surat yapışı fln:).. ve yine istediğini yaptırdı... artık murat ayrıntılara önem verio:).. ee kadının gücü... son sahnede murat ii yaptı valla..
ama yazk ya veletler bişe yapmadıki cnmm ama bence zeliş te kardeşlerin koruması gerekiodu cani ablaa:img-hyste
evet ya bende şu an tam ne yazıcam bilmiorm ama süper bi bölümdü.. bu arada kübra katılıyorum son kısımdaki yürüyüş sahnesi de çok güzeldi.bi de yazılar geçerken onlar hala yürüyolardı yani daha değişik ve güzeldi..
bölümle ilgili olarak mesuta ve pınara bişi olmadı çok şükür.. pınar ve alinin sahneleri gerçekten çok güzeldi.. zeynep murat da barıştılar bu bölüm neyseki. zaten muratın bu kahramanlıkları bigün zeynepi öldürcekk
ya bence zeynep & murat ı brz uzatsalardı ama nese
bide şuna dikkar ettim arkadaşlar bu bölümde 2 olay yaşandı biri işlenirken öbürüde hazırlanıyorud giderke iyice süperleşiyo bölümler:happy0064 :happy0064
evt zeynep-murat uzun olmasını bende isterim..ama polisiye dizimiz farkı olsun biraz.. bu bölüm aralara koydular zeynep ve muratı böle daha ii oldu bence.. diğer türlü bi uzun sahne oluodu gerisi hep ekip.. ama karışık daha ii oldu
arkadaşlar daha yorumlarınızı okuyamadım kusura bakmayın... bölümn etkisinde olduğum için de hemen yorum yazamadım...
reklam aralarında gelip yorum yazsamda yine de hevesimi alamadım... her sahneyi daha kaç kere izleyebilirim bilmiyorum.... bölümün kısaca yorumu süperdi olur ama o da yetmez yani...
özellikle bölüm bitince sponsorları yazarken arkada ekipim yürüme sahnesi vardı ya orayı ancak bu kadar seveblirdim... yani aslına bkılırsa yürümelerini bile sevdiğime inanamıyorum ama süperdi hemde süper...:happy0064 :happy0064
ama yazk ya veletler bişe yapmadıki cnmm ama bence zeliş te kardeşlerin koruması gerekiodu cani ablaa:img-hyste
zeliş gibi ablam olmasın valla ne öle.. hep gıcık hep gıcık:).. veletlere hak veriom valla.. ama çok güsel gaza getirdiler suatı yaa
bide küçük kız dedi ya çarpışan araba mı die:)..
aynen yani kübracım aynen... bölülm sonrası buraya gelip rahatça yorum yazabilmek için önce bir ayağa kalktım odamın içinde yürüdüm yetmedi balkona çıktım.... yani yoksa yazacak birşey bualamazdım...
gerçekten süper br bölümdü... dediğin gibi nur topu gibi bir 36. bölümümüz oldu....:happy0064 2 hafta beklediğimize değdi.. her saniyesi süperdi.. tek üzüldüğüm murat ile zeynep hiçbir karede beraber değillerdi...eee ben nasıl imza yapıcam şimdi... (çok bencilim ya:img-hyste )
zeliş gibi ablam olmasın valla ne öle.. hep gıcık hep gıcık:).. veletlere hak veriom valla.. ama çok güsel gaza getirdiler suatı yaa
bide küçük kız dedi ya çarpışan araba mı die:)..
maşallah senle hep aynı düşünüorz :img-hyste snr olmd ama hmn ispiyonluo hiç bana çekmemiş abim bana bişe yapınca ben hmn aplıyark gidiom:img-hyste :img-hyste :img-hyste şaka tabii artık onlara benim kafa ben onlarn şu kçk velet benm kardeşm olcak varya abooo:img-hyste :img-hyste :img-hyste
Son yürüyüş sahnesine ben de bittim gelip bilgisayarı mı açsam televizyon başında mı kalsam diye düşündüm ve reklamlara girene kadar izledim o sahneyi sonunda resmi sitenin adını yazdılar ona biraz gıcık oldum(2 haftadır resimleri vermiyorlar) ama bu kadar güzel bir bölümden sonra fazla da önemsemedim:img-wink:
Zeynep'in yerinde olsam hemen barışmazdım iyi ki zeynep değilim son sahne de zeynep kızınca aklıma intihar edecek adam geldi Muratın yere düştükten sonra zeynep'in kızdığı sahne...Zeliş de kötü abla rolünü güzel yapıyor valla 2 şeytan falan:img-hyste
Son yürüyüş sahnesine ben de bittim gelip bilgisayarı mı açsam televizyon başında mı kalsam diye düşündüm ve reklamlara girene kadar izledim o sahneyi sonunda resmi sitenin adını yazdılar ona biraz gıcık oldum(2 haftadır resimleri vermiyorlar) ama bu kadar güzel bir bölümden sonra fazla da önemsemedim:img-wink:
Zeynep'in yerinde olsam hemen barışmazdım iyi ki zeynep değilim son sahne de zeynep kızınca aklıma intihar edecek adam geldi Muratın yere düştükten sonra zeynep'in kızdığı sahne...Zeliş de kötü abla rolünü güzel yapıyor valla 2 şeytan falan:img-hyste
aynı şeyi ben de yaşadım...reklama girene kadar izledim o muhteşem sahneyi.. ama resmi sitenin orda kabak gibi görünmesi tam bi fiyaskoydu bence.. bu hafta daha dikkatli olmalarını bekliyorum...
Zeynep'e de yazık ya,Murat yüzünden kafayı yicek.. Tabi Jane olmak kolay değil,Tarzan'a sahip çıkacaksın...
Başlığımızın zarar görmemesi açısından lütfen tek cümlelik mesaj yazmayalım arkaadaşlar,kurallara uygun biçimde coşsun sayfalar ki silinmesin ;)
maşallah senle hep aynı düşünüorz :img-hyste snr olmd ama hmn ispiyonluo hiç bana çekmemiş abim bana bişe yapınca ben hmn aplıyark gidiom:img-hyste :img-hyste :img-hyste şaka tabii artık onlara benim kafa ben onlarn şu kçk velet benm kardeşm olcak varya abooo:img-hyste :img-hyste :img-hyste
ben de bu konuda hemfikirim... zaten zeliş ile kerem yakalanınca ben pek üzülmediğimi yazmıştım... ama zaten veletler de öyle sağlam değiller yani... nasıl da suat ı ikna edip arabayı haşat ettirdiler...
bir de kendlerini savunmaları çok komediydi....:img-hyste herşey çöp tenekesinin suçuymuş....:img-hyste
valla en sonuna kadar izledim o yürüyüş sahnesini..:happy0064 :happy0064 ayrıca resmi sitenin adresini görünce benim de bayaa bir sinirim bozuldu...bari resimleri fln ekleselerdi de biz de resmi sitenin adresini içimiz rahat olarak izleseydik..:img-yes:
yani murat ın ki de acemi şansı... ayrıca o şekiller neydi öyle ya mesut bakınca nasıl bir çırpıda anladı onun cep telefonuna bağlı olduğunu mırat nasıl küt diye kabloyu çekip bombayı etkisiz hale getirdi anlayamadım...
ama zeynep in kızış sahnesni fazla göstermediler... bence o sahneyi haftaya bıraktılar.. yine merkezde dalga konusu olarak açarlar muhabbeti bu da bzim 37. bölümümüzün ilk sahnesi olur...:happy0064
(not:ismail heyecandan ne yaptığını bilen var mı ki aramızda... kusura bakma ve saol....:img-yes: )
Ekip sahnelerinin başı da güzeldi Zeynep yarı çıplak kadın falan deyince ben bir ara bu meseleyi uzatıp kavgayı burdan mı çıkaracaklar diye düşündüm ama değilmiş...Kavga meselesinde Murat odunluk yaptı belki onu sıkıyor böyle şeyler ama zeynepin orda o kadar sinirlendiğini görünce peşinden falan gitmeliydi ben affetmezdim valla arabadaki sahne beni tatmin etmedi duygu ben de senin gibi sarılmalarını falan bekledim ...
valla en sonuna kadar izledim o yürüyüş sahnesini..:happy0064 :happy0064 ayrıca resmi sitenin adresini görünce benim de bayaa bir sinirim bozuldu...bari resimleri fln ekleselerdi de biz de resmi sitenin adresini içimiz rahat olarak izleseydik..:img-yes:
yani murat ın ki de acemi şansı... ayrıca o şekiller neydi öyle ya mesut bakınca nasıl bir çırpıda anladı onun cep telefonuna bağlı olduğunu mırat nasıl küt diye kabloyu çekip bombayı etkisiz hale getirdi anlayamadım...
ama zeynep in kızış sahnesni fazla göstermediler... bence o sahneyi haftaya bıraktılar.. yine merkezde dalga konusu olarak açarlar muhabbeti bu da bzim 37. bölümümüzün ilk sahnesi olur...:happy0064
(not:ismail heyecandan ne yaptığını bilen var mı ki aramızda... kusura bakma ve saol....:img-yes: )
evet ya bende kızdım sanki herhafta foto veriyolarda .evet mesutun zaten bu konularda kesin bilgisi vardır ayrıca muratada hela olsun valla bombayı etkisiz hale getirdi ama zeynep çok korktu evet 37 bölümde ilk sahne olur alide der zaten eski polislerden kim kaldı yaa(bi murat bide mel gibson:img-hyste :img-hyste bu arda ne demek duygucum haklısın bende biraz acele ettim kusuru olmaz bu arda bu hafta sana anaşılan baya imza görevi düşücek.bu arada duygu sen benle böyle konuş kimse teşekkür etmesede olur.:happy0064 :happy0064 )
Ekip sahnelerinin başı da güzeldi Zeynep yarı çıplak kadın falan deyince ben bir ara bu meseleyi uzatıp kavgayı burdan mı çıkaracaklar diye düşündüm ama değilmiş...Kavga meselesinde Murat odunluk yaptı belki onu sıkıyor böyle şeyler ama zeynepin orda o kadar sinirlendiğini görünce peşinden falan gitmeliydi ben affetmezdim valla arabadaki sahne beni tatmin etmedi duygu ben de senin gibi sarılmalarını falan bekledim ...
cnm zaten dedim ya bende zeynep in yerinde olsam afetmezdim... ama işte mesele benim affetmemden affetmememden geçmiyor tabii... (:img-hyste ) zaten murat ın zeynep in arkasından gitmemesi tam anlamıyla odunluktu.. ama olsun yine de halıları yaptırıyo... (:img-hyste )
ama ne olursa olsun aslında murat ın ""sen yeterki yüzünü düzelt ben her türlü ince işlerle uğraşırım"" demesi çok şirindi....:img-in_lo
Onların aslında yanyana durmaları bile şirin de çaktırmayalım:img-hyste :img-hyste Senaristler daha aşk dolu sahneler yazsınlar hatta işi en kısa zamanda düğüne getirsinler diye yapıyorum.Onlar da beni dinlerler tolga olsa kesin dinlerler de beni dinleyeceklerinden şüpheliyim. :img-hyste Gerçi ne kaldı düğüne bir hafta halılar bir hafta perdeler bir hafta mobilyalar bir hafta düğün salonu bir hafta kına gecesi bizimkiler bakmışsın balayında:img-in_lo :img-in_lo :img-hyste
Ali pınar konuşmaları çok güzeldi ben diyorum ki bir araya tekrar gelmeleri bi ihtimal diyorum çünki rıza baba aliye çok güveniyor
gelelim çobanlara:D weletler analarına gazı verdiler verdiler :) sonra kadının üstüne atılar hüsnünün bayılma sahnesi gerçekten korkutucu idi ama bayılma sonrası muhteşemdi
Şule:Baba Bizim Araba Çarpışan Arabamı
İşte Burası çok muhteşemedi :D:D:D:D
betü$_ozan 08-05-07, 20:37 merhaba arkadaslar...
buraya ilk defa yaziyorum...
arka sokaklari cok sevyiorum cok güzel bi dizi... resmen türkiyenin arka sokaklarini anlatiyo.. oralarada neler cevirildigini !!
ama tabi en cok murat&zeynebi cok seviyorum... hele murati... ama simdi kafami duvarlara vuruyorum cünkü onu yazin görmüstüm ve yanina gidip konusmadim.. halbuki dip dipeydik.... ama tv den daha yakisikli !! masallah ...
Muratın Yapmış olduğu tamamen muratın tarzı idi nerde olay var hemen atlıyor bi kahramanlık yapıyor :) bi gün başına iş alacak ama allah korusun ayrıca o patlayan ev de mesut yoktu çok sevindim adamın elinin titremesi hayatına mall oldu bomba sahnesinde kulanılan efectler süperdi tebrik ederim yapımcıları ve kurgucuları
Arkadaşlar fark ettinzmi murat jipin tepesini çıkarmış eee yaz geldi artık :)
Onların aslında yanyana durmaları bile şirin de çaktırmayalım:img-hyste :img-hyste Senaristler daha aşk dolu sahneler yazsınlar hatta işi en kısa zamanda düğüne getirsinler diye yapıyorum.Onlar da beni dinlerler tolga olsa kesin dinlerler de beni dinleyeceklerinden şüpheliyim. :img-hyste Gerçi ne kaldı düğüne bir hafta halılar bir hafta perdeler bir hafta mobilyalar bir hafta düğün salonu bir hafta kına gecesi bizimkiler bakmışsın balayında :img-hyste
:happy0064 :happy0064 :happy0064
yakın sevimcim yakın merak etme... o günleri de görücez...:img-in_lo :img-in_lo
zaten bu hafta halıları yaptırıyolar... dediğin gibi yavaş yavaş eşyalar da gelir... bir bakmışsın murat damatlıkların zeeynep de gelinliğin içinde...:happy0064 ay ne çok eğleniriz onların düğününde...
arkadaşlar tamam bölüm bitti hatta biteli yaklaşık 1 saat fln oldu... yaşadığımız şoktan çıkıp forumu coşturalım artık hala 50. sayfadayız... ben reklamlardaki fln yoğunluğa bakınca 70 yaparız bu akşam dedim ama bu gidişle...:icon_sorr :icon_sorr
(bu arada ben imzamı göremiyorum arkadaşlar siz görebiliyo musunuz...?)
Farkettim uzun zamandır görünmüyor muydu jip bana mı öle geldi kadının kitaplarını taşıdığı yerde de daha önceden bir operasyon sahnesi geçmişti galiba yanlış mı hatırlıyorum
Betü$_ozan yanyanaydınız ve konuşmadın ben bu fırsatı tepsem delirirdim herhalde ben de bir gün seti görcem onun hayalleriyle yanıp tutuşuyorum binbir gecenin setini bile gördüm ama bizimkini göremedim:icon_sorr
Not:Ben de göremiyorum imzanı:img-wink:
Meryemce90 08-05-07, 20:48 bugünkü bölüm süperdi hele o bizim veletlerin yaptigi sey yazik annelerine yani insan annesini kötü duruma gösterir mi?? yani cok komikti yaw:D:D:D:D:D
ve bide muratin sahnesi acayipti yawwss, nefes kesiciydi.... heyecanla izledim aferin ona iyi is becerdi:)
Ali pınar konuşmaları çok güzeldi ben diyorum ki bir araya tekrar gelmeleri bi ihtimal diyorum çünki rıza baba aliye çok güveniyor
gelelim çobanlara:D weletler analarına gazı verdiler verdiler :) sonra kadının üstüne atılar hüsnünün bayılma sahnesi gerçekten korkutucu idi ama bayılma sonrası muhteşemdi
Şule:Baba Bizim Araba Çarpışan Arabamı
İşte Burası çok muhteşemedi :D:D:D:D
bence ali-pınar çiftinin birleşmesine çok var...:icon_sorr yani ali en azından küçük de olsa bir sinyal vermeliydi ama bu sinyal bir kahve teklifinden öteye gitmedi... o da arada kaynadı zaten:icon_sorr ...
bence bu haftanınn görüntüsü hüsnü nün başında buz torbasıyla sayıklar gbi konuşup ""eşşek sıpalarısınız siz eşşek sıpaları"" demesiydi..:img-hyste o sahneyea bayıldım... eee bu hafta bol çalışma yaparız artık di mi usta....:img-wink:
betü$_ozan 08-05-07, 20:49 vallah cnm ya teptim iste.. ne yapalim .. ama insallah gene görürüm.. yani sizde! :)
evet bencede tam muratin tarziydi ! zeynepte nasil bagrdi ama .. cok tatlilar ya..
Farkettim uzun zamandır görünmüyor muydu jip bana mı öle geldi kadının kitaplarını taşıdığı yerde de daha önceden bir operasyon sahnesi geçmişti galiba yanlış mı hatırlıyorum
Betü$_ozan yanyanaydınız ve konuşmadın ben bu fırsatı tepsem delirirdim herhalde ben de bir gün seti görcem onun hayalleriyle yanıp tutuşuyorum binbir gecenin setini bile gördüm ama bizimkini göremedim:icon_sorr
Not:Ben de göremiyorum imzanı:img-wink:
sanırım jip i özellikle üstü açıkken uzun zamandır görmüyoduk da üstü kapalı larak da bikaç bölümdür ortada yoktu...
evet orası kasapın kızın evine girdiği sahnenin geçtiği yerdi... kısacası kızın evinin olduğu yer... (hani kıymayı mıncıklayan sapık kasap:img-help:) yani bana öyle geldi... yer tanımlamasında iyiyimdir biraz ama yanılıyo da olabilirim....
ii akşamlar herkese gerçekten gzl bi bölümdü yani 10 defa daha verseler sıkılmadan izlenecek gzllikteydi ama o katolog neydi öle ya çok ses çıkardı gerçektende bnce zeynep orda hemen affetmeseydi biraz süründürseydi hee bide bu zeyneple muratın evi binbir gecede şehrazatın eviymiş galiba daha öncede yılan hikayesinde polis memolinin eviydi yanlış hatırlamıorsam
merhaba arkadaslar...
buraya ilk defa yaziyorum...
arka sokaklari cok sevyiorum cok güzel bi dizi... resmen türkiyenin arka sokaklarini anlatiyo.. oralarada neler cevirildigini !!
ama tabi en cok murat&zeynebi cok seviyorum... hele murati... ama simdi kafami duvarlara vuruyorum cünkü onu yazin görmüstüm ve yanina gidip konusmadim.. halbuki dip dipeydik.... ama tv den daha yakisikli !! masallah ...
arkadaşım merhaba...:img-yes:
şimdi ben tam olarak anlayamadım da sen bizim ekiple yanyana geldin ve tek kelime konuşmadın mı...:img-swoon :img-swoon
yanlış anlama yani ben onları görünce konuşmayı bırak makinalı tüfeğe bağlardım sanırım.. aklıma ne gelirse sorardım da ondan diyorum...
ayrıca dediğin gibi dizimiz tam da adını anlatıyor...süper hatta süper ötesi....:happy0064 :happy0064
Bana dövmeci olayında geçen yer gibi geldi ama tam emin değilim bi gözden geçiririm operasyon sahnelerini biraz anlatsana betü$_ozan nasıl nerde yanayana geldiniz bu arada hoşgeldin umarım sık yazarsın buraya:img-wink:
Rıza Baba telefonda Pınar'ın rehin alındığını duyunca Pınaaaar ahhh Pınar demesi benim hoşuma gitti bir de..Mesut telefonu kulağından uzağa götürdü:img-hyste
Bana dövmeci olayında geçen yer gibi geldi ama tam emin değilim bi gözden geçiririm operasyon sahnelerini biraz anlatsana betü$_ozan nasıl nerde yanayana geldiniz bu arada hoşgeldin umarım sık yazarsın buraya:img-wink:
Rıza Baba telefonda Pınar'ın rehin alındığını duyunca Pınaaaar ahhh Pınar demesi benim hoşuma gitti bir de..Mesut telefonu kulağından uzağa götürdü:img-hyste
evet aslında duvardaki grafiti zeynep in o dövmeciyi yakaladığı yerdeki duvarın üstndeki grafitiye benziyor... ama o bir cadde sonunda değil miydi.... bu daha sokak arasıydı sanki... ayrıca sarı apartman da o kızın evine benziyordu...:img-wink: (halimize bakın ya ne kadar dikkatli seyircileriz...:happy0064 )
evet o sahne süperdi.. mesut canım benim ya bu bölüm fazla ön planda değildi ama nasıl da uçtu o kaçan adamın arkasından....:happy0064
ayrıca anlayanınız var mı şimdi leman hala gidiyor mu gitmyor mu...?
betü$_ozan 08-05-07, 21:16 yazicam buraya.. cünkü cok sicak bi forum...
neyse simdi asil meselege gelelim... ben murati gecen sene yazin aksam lunaparkta gördüm.. o zmn arka sokaklar yoktu veya cekimleri vardi ama ben bilmiyordum böyle bi dizide oynicani... iste gördüm yaninda bi kadin bi cocuk ama cok tatliydi böyle kiz cocugdu sarisin kivircik sacli fln bide bi adam vardi...
böyle yani yoksa cekimlerde görmedim cnm.. görmeme ztn imkan yok cünkü ben almanyada yasiyorum !!
Hayır anlamadım kalsa mı kalmasa mı karar da veremedim(Yine senaristler bana soruyorlarmış gibi davrandım:img-hyste )ama vurulması çok iyi oldu diyorum artık süt dökmüş kediye döndü Mesutla sahneleri çok güzeldi bu mutluluk sahnesi bu kadar geç olmasaydı keşke mesut mutluluğu çoktan hakediyor:img-wink:
Bugünkü bomba sahnesinde aklıma Beşir geldi arabadaki bombayı imha etmişti Zeynep hastanedeyken...Özledim onu da ya bi de Hüsnü'nün dedesini(!) çok özledim..
Bu akşamlık benden bu kadar yarına sınavım var fazla bile kaldım:img-wink:
Hayır anlamadım kalsa mı kalmasa mı karar da veremedim(Yine senaristler bana soruyorlarmış gibi davrandım:img-hyste )ama vurulması çok iyi oldu diyorum artık süt dökmüş kediye döndü Mesutla sahneleri çok güzeldi bu mutluluk sahnesi bu kadar geç olmasaydı keşke mesut mutluluğu çoktan hakediyor:img-wink:
Bugünkü bomba sahnesinde aklıma Beşir geldi arabadaki bombayı imha etmişti Zeynep hastanedeyken...Özledim onu da ya bi de Hüsnü'nün dedesini(!) çok özledim..
Bu akşamlık benden bu kadar yarına sınavım var fazla bile kaldım:img-wink:
evet zaten böyle bir sahne lazımdı mesut ile leman ın barışması için... en azından ema hala bunu ucuz atlattı ve şimdi barıştılar... ayrıca artık her şeyin sorumlusu ve suçluu olarak mesut u görmüyor en azından... ben de karar veremedim aslında kalsın mı kalmasın mı diye...
bomba sahnesi de korktuğumuza değmemiş... ama fragmanda süper ayarlamışlar hepimiz orda mesut var zannettik.. birde tabii alışkanlık var nerede mesut orada bomba...:img-yes:
(edit:kusura bakma canım unutmuşum sınavında başarılar:happy0064 )
yazicam buraya.. cünkü cok sicak bi forum...
neyse simdi asil meselege gelelim... ben murati gecen sene yazin aksam lunaparkta gördüm.. o zmn arka sokaklar yoktu veya cekimleri vardi ama ben bilmiyordum böyle bi dizide oynicani... iste gördüm yaninda bi kadin bi cocuk ama cok tatliydi böyle kiz cocugdu sarisin kivircik sacli fln bide bi adam vardi...
böyle yani yoksa cekimlerde görmedim cnm.. görmeme ztn imkan yok cünkü ben almanyada yasiyorum !!
forumuuzu beyenmene ve buraya yazmaya karar vermene çok sevindim canım...:happy0064
hmm sen sadece murat ı mı gördün... geöen yaz gördüysen dizi çekimi olabilir dicektim ama yazım gösterilen bölümlerden tek lunapark sahnesi mesut-tunç-beşir sahnesiydi... demekki bölüm çekimi değil...
ama önemli değil zaten bizim ekipten birini görmek yeter...:img-yes: :img-in_lo
pınar kaçırıldığında rıza banın ahh pınar ahh demesi güzeldi yazık alim içerde pınarı görünce deliye döndü vala şak diye indirdi adamı :img-hyste
evet ya ali süperdi o sahnede.. pınarı görür görmez kıpkırmızı kesildi...sonra da resmenn an kolladı adamı vurmak için... ayrıca pınar ı eve götürürken de korktuğunu bayaa açık söyledi zaten..:img-yes: aslında ali resmen kendyle savaşıyor... o kadar istiyor ki aslında pınar ile tekrar birlikte olmayı...
ama olsun ben kararımdan caymadım ... hala pınar ali yi süründürsün diyorum...:img-yes: (:img-hyste )
evet ya ali süperdi o sahnede.. pınarı görür görmez kıpkırmızı kesildi...sonra da resmenn an kolladı adamı vurmak için... ayrıca pınar ı eve götürürken de korktuğunu bayaa açık söyledi zaten..:img-yes: aslında ali resmen kendyle savaşıyor... o kadar istiyor ki aslında pınar ile tekrar birlikte olmayı...
ama olsun ben kararımdan caymadım ... hala pınar ali yi süründürsün diyorum...:img-yes: (:img-hyste )
kalpsizsin be usta...:icon_whis durumu çok güzel özetlemişsin ama.. Ali kendiyle savaşıyor.. En basitinden Hüsnü ve Mesut nasıl girdi aralarına.. Komik gibi görünse de acı verici bişi ya.. :icon_sorr Süründürmesin yeter!!! :sad53:
kalpsizsin be usta...:icon_whis durumu çok güzel özetlemişsin ama.. Ali kendiyle savaşıyor.. En basitinden Hüsnü ve Mesut nasıl girdi aralarına.. Komik gibi görünse de acı verici bişi ya.. :icon_sorr Süründürmesin yeter!!! :sad53:
mesut ile hüsnü ali ile pınarın arasına girdi ama iyilikleri için yaptı rıza baba bu durumu öğrenseydi olacakları tahmin edemzdik demi arkadaşlar
aslında herşeyi ali ye bıraksalardı.. ohooo çoktaan pınar ve ali mutlu olmşlardı..:img-in_lo ama işte hüsnü ve mesut var arada... tamam aslına bakarsan bu konuda herkes haklı... ama sonuç ne tüm taraflar mutsuz.. şu olayı bir güzel halletseyd senaristler tam süper olacaktı ama herkes acı çektiğiyle kalıyor....:icon_sorr
bu arada kalpsizlikle alakası yok be usta ben alinin acı çekerek pınar ı gerçekten sevdiğini anlasın istiyorum... bu bölümde ne adar heyecanlandı di mi.. böyle sahneler istiyorum kıskansın fln... ayrıca çaktırma biz de bu sayede ali-pınar sahneleri izleriz...:img-wink:
mesut ile hüsnü ali ile pınarın arasına girdi ama iyilikleri için yaptı rıza baba bu durumu öğrenseydi olacakları tahmin edemzdik demi arkadaşlar
ya aslında ben de bunu anlayamıyorum... tamam rıza baba kıskanç hemde bayaa kıskanç ama kısını başka kiminle eraber görmek onu mutlu eder ki...? ve tabii rahat olmasını sağlar ki...? kısacası pınara daha iyi ali den başka kim bakabilir...?
zaten ben ayla nın olaya tepkisini de anlamamıştım.. ben de pınar ın ali ile çıkması onun için iyi bir sicil oluşturur diye düşünmüştüm.. ama tam tersi oldu....
olaylara bi de Ali açısından bak.. ordaki minik selamlaşmadan Rıza Baba hiç bişi anlamazdı,kaldı ki Rıza Baba ortada yoktu bile.. Tamam Ali & pınar sahnesi izleyelim ama acı çeken,içinde fırtınalar kopan tek Ali olunca yüreğim kaldırmıyor artık...
ya aslında ben de bunu anlayamıyorum... tamam rıza baba kıskanç hemde bayaa kıskanç ama kısını başka kiminle eraber görmek onu mutlu eder ki...? ve tabii rahat olmasını sağlar ki...? kısacası pınara daha iyi ali den başka kim bakabilir...?
zaten ben ayla nın olaya tepkisini de anlamamıştım.. ben de pınar ın ali ile çıkması onun için iyi bir sicil oluşturur diye düşünmüştüm.. ama tam tersi oldu....
Tamam kıskanç ama sonuçta rıza baba da kızının iyliğini ve hayatını düşünüyor bazen üstüne çok gidiyor ama pınarı seven bi kişi ekibinden biri olunca bi tuhaf olur işte sana okadar güvendim bunu bana nasıl yaparsın gibisinden
walla bu muratı bi güzel sopalamak lazım. her riskli göreve bodoslama atlıyor. kaçtır kurtuluyor ama çekirge olayını unutmamak lazım. :img-wink:
pınara çok üzülüyorum. ne zaman bir şeyler yapsa mutlaka başına bela alıyor. rıza baba da doğal olarak haklı. bela nerde pınar orda. :img-hyste
hüsnünün ailesi bu dizinin tadı tuzu her şeyi.. çocukların araba kullanması için suatı gazlaması ve suatın tepkileri mükemmeldi. öldüm gülmekten.. :img-hyste sonrasında da tabiki hüsnünün arabayı görünce bayıldığında yine suat'ın "gitti dağ gibi adam" demesi süperdi :img-hyste
çok sıcak bir dizi. ben çok seviyorum arka sokakları..
keşke yine şöyle bütün aileler toplansa da bi eğlence falan yapsalar..
iyi geceler
ali ile pınar sahnelerinin hepsi dolu doluydu bayıldım arabada alinin pınarla konuşmasını hüsnü ile mesutun ali bir falso vermesin diye göz kulak olmasını ve en çok dokunan ali ile pınarın arabada vedalaşması birde ali pınara beni korkuttun gibi bişey dedi o kısım bu arada söyliyim o bombalı sahne kadıköyde çekildi hatta ali rıza baba ve zeynebin birarada olduğu sahne ablamın çalıştığı yerdeydi bahariye altıyol kısımları ağırlıktaydı alide çok tatlı ve yakışıklıymış
harika bir bölümdü ali pınar arasında geçenler alinin sözleri ayrıca pınarı emniyete götürürken alinin pınara bakışı herşey çok güzeldi murat gene zeynep'i çok korkuttu ayrıca onlarında kavgaları mutlu sonla bitti buda çok güzeldi yani bu salı muthiş bi arkasokaklar izledik
Süper bir bölümdü arkadaşlar şu cinayet olayında en başta ben kadın yaptı diye düşünmüştüm ekip bizi yanıltı :D muratın son sahnede yaptığı büyük bir cesareti
Günaydın arkadaşlar Duygucuğum biliyordur ben demiştim kesinlikle oğlu Oğuz öldürmüştür diye Arka Sokakları izleye izleye bizde artı olayları çözer olduk
Evet İşte yine burdayım yorumlarıma geçmeden önce hepinizi tebrik ederim bir gecede 10 sayfa ilerlemişsiniz vallahi bravo :happy0064
Bölüm yorumlarıma gelince öncelikle senarsitleri bol bol tebrik ederim hepimizi ters köşeye yatırdılar Zeynepimin yere fırlattığı ne bir kutu ne bir fayanstı sadece katologdu yani forumcak aklımızın ucundan dahil geçmeyen bir şey kavganın sebebi ise yine bizi ters köşe yaptırdı kendime kızıyorum şimdi bir ara Zeynepin Muratın aldattığında şüphelendiğini bile yazmıştım burda hepinizin önünde Murattan özür diliyorum br çoğunuz da Murattan şüphelenmediniz ne kadar ince bir karakter analizi yapmışsınız. Evlilik korkusu konusuna gelince bu noktada Murat ciddi ciddi bir odunluk yaptı yani sen kalk sevdiğin kıza bu ince işlerle uğraşmak istemediğini söyledi orda onu dövesim geldi ya kız bir hevesle bütün işleri yapıyor beyfendi hala uğraşmak istemiyorum bir sabah kapıyı açıyım herşey hazır olsun istiyorum diyor oldu canım başka bir emriniz Zeynep ne güzel dedi ama ben bunları yaparken heyacan duyuyorum bayıldım o lafa ne kadar gerçekçi bir laftı öyle neyseki uzamadı hemen barıştılar zaten aksinde yani bir sonraki bölüme kalsaydı klasik aşk dizilerinden farkı kalmazdı biz Arka Sokakları bu yüzden sevmedikm hepsinden farkl ve samimi olduğu için
Operasyonlara gelincede arkadaşlar zaten katilin kadın değil adamın oğlunun yani Oğuzun olduğunu özet gelir gelmez söylmeiştim gerçi bir çoğunuz hatırlamıyordur bile 15 gün geçti yani normal yani ilk operasyon beklediğim gibiydi :happy0064 :img-polic
Ali Pınar ikilisine gelince onlar bu bölümde çok iyiydiler özellikle Ali nin indirecem abi demesine bitti tamda beklediğim mimiklerdi yani brawo oyunculuğunu konuşturdu Alp Korkmaz tebrikler Pınar la Ali birleşsin artık yaaa ben onları yanyana ama mutsuz görmek istemiyorum mutlu ve yanyana olsunlar bu bölümde ALinin Pınarı ne kadar sevdiğini ve değer verdiğini analdık dün söylediğim bir şeyde aynen gerçekleşti bu arada Ali profosyonelce adamı sadece elinden vurdu Mesutla Hüsnüde artık rahat bıraksalar çocukları mutlu görsek şimdi içimden ne geçiyor biliyormusunuz arkadaşlar keşke sinema sahnesinde Hüsnü Suat çifti yerine Ayla Rıza çiftine yakalansalardı böylece herşeyi öğrenmiş olurlardı bizde rahatlardık olmayacaksa bile baştan olmazdı böyle sürünmezdik bizde onlarda :happy0064
Mesut için diyecek söz yok bir numara o Lemanın iyiliğinede çok sevindim sanırım kalıcı gibi ne dersiniz ama yok eğer eskisi gibi olacaksa hemen Amerikanın yollarını tutsun derim :img-hyste
Hüsnünün rahatsızlığının ciddi omamasına çok sevindim ama şakada değilmiş hani Şulenin çarpışan oto lafınada çok güldüm :img-hyste :img-hyste vallahi gerçi Çobanlardan kim çıkarsa çıksın kopuyorum ben Metin Tekinin biz elimize bile sürmedik lafı çok komikti :img-hyste hele Suatın gaza gelişi harikaydı çok güldüm orda Metin Tekin süper ikilisinin hani şu bacak kadar kadınlar koca cipi kullanıyorda dalyan gibi sen küçücük arabayımı kullanamıycağın deyişi bende filmin koptuğu yerdir :img-hyste :img-hyste :img-hyste :happy0064 :happy0064
Son operaysona geldi sıra o operasyonda ilki gibi çok iyi kurgulanmıştı evdeki sahneler sonra bombanın patlayış anı hepimiz nasıl da korkmuştuk Mesuta bir şey oalcak diye halbuki adam evde bile değilmiş yani kadının başkan dediği kişi ile teldeki konuşmaları çok iyiydi yakalanma sahneside iyiydi brawo valla ama Muratın bombayı imha edişini sevmedim orda bir hata vardı gerçi günümüzde olan bir şey yani bir polisin hiç bir güvenlik önlemi almadan bombayı imha etmeye gidişi malesef ülkemizin gerçeği ama Murattan böyle bir şey beklemiyordum yapmamalıydı bence ayrıca sonraki zeynepin tepkisinede bayıldım valalhi Gamzenin mimiklerine bayılıyorum zaten çok iyi bir çoklarınız gibi bende en çok Zeynepin surat asmalarını ufak kavgalarını seviyorum ve tatlı buluyorum
Birde söylemeden geçemiyceğim cinayet olayında kadının her şeyden önce Muratla karşılaşması ve Muratın kutuyu taşıması gerçekten süğer ötesi bir kurgu böylece bütün deliller Baharı gösteriyordu birde o sahnede ki Zeynepin Allah kavuştursun deyişi ve Muratında sağol dedikten sonra ne diyorsun sen be demesi çok güzeldi:img-hyste :happy0064 :img-polic
hoşgeldin şenay seninde dedigin gibi bölüm süperdi bu bölümü bidaha izlemek için heyecanlanıyorum anlatılacak çok şeyvar zeynep&murat sahneleri harikaydı.
ne yazıkki hafta sonları diğer diziler var belki araya sıkıştırırlar die düşünüyorum umarımm
inşallah özgürcü sıkıştırırlarda bizde bu bölümü tekrar izleme şansına sahip oluruz ben ilk izleyişte bölüm heyacanından bir çok detayı kaçırıyorum yeni bölüm olunca öyle oluyor hele ki bu sefer 15 gün bekledik kesinlikle vermeliler
bencede vermeliler yaaa bende foto çekcem verirlerse umarım verirler alp şahaneydi bu bölümde
kesinlikle Alp Korkmaz oyunculuğunu kpnuşturdu yani ben ondan Mesut ve Murat gibi prpfpsypnel olmasını bekledim ve oda öyle yaptı adamı sadece elinden vurdu
merhabalar arkadaşlar.... ben geldiiim:happy0064
Günaydın arkadaşlar Duygucuğum biliyordur ben demiştim kesinlikle oğlu Oğuz öldürmüştür diye Arka Sokakları izleye izleye bizde artı olayları çözer olduk
evet canım zaten kadının öldürmediğinde hemfikirdik...:happy0064 aslında böyle izlemek süper oluyor... yani sağ gösterip sol vurmalarına bayılıyorum...
ayrıca dünkü bölümde farkındaysanız neredeyse tüm olaylara aynı anda başladılar... ama sırayla bitirdiler... yani zaten baştan eri olması gereken buydu bence..:img-yes: sırayla yapınca da tabii heyecanlı oluyor ama böylesi çok daha heyecanlıydı....
merhabalar arkadaşlar.... ben geldiiim:happy0064
evet canım zaten kadının öldürmediğinde hemfikirdik...:happy0064 aslında böyle izlemek süper oluyor... yani sağ gösterip sol vurmalarına bayılıyorum...
ayrıca dünkü bölümde farkındaysanız neredeyse tüm olaylara aynı anda başladılar... ama sırayla bitirdiler... yani zaten baştan eri olması gereken buydu bence..:img-yes: sırayla yapınca da tabii heyecanlı oluyor ama böylesi çok daha heyecanlıydı....
Hoşgeldin Duygu nasılsın okuldamısın
bencede böylesi daha iyi oldu yani olayların gelişimini güzel kurguluyorlardı ama sıra ile başlayığ bittiği zaman insanda hep sanal bir izlenim bırkıyor ama artık gerçekten var olan ve sırasıyla değil aynı anda başlayıp farklı farklı zamanlarda biten olayların olması heyecan veiyor senaristlerimiz hep daha iyisini yapıp bizlere sunuyorlar gerçekten brawo onlara yanlız canım hatırlarsan Zeynepin yere attığı şey konusunda ne kadarda tartışmalar yaşamıştık boşa çene yapmışız hiç birimizin dediği çıkmadı hep farklı şeylerdi ve bu beni çok mutlu etti:img-hyste :happy0064 :img-polic
Evet İşte yine burdayım yorumlarıma geçmeden önce hepinizi tebrik ederim bir gecede 10 sayfa ilerlemişsiniz vallahi bravo :happy0064
Bölüm yorumlarıma gelince öncelikle senarsitleri bol bol tebrik ederim hepimizi ters köşeye yatırdılar Zeynepimin yere fırlattığı ne bir kutu ne bir fayanstı sadece katologdu yani forumcak aklımızın ucundan dahil geçmeyen bir şey kavganın sebebi ise yine bizi ters köşe yaptırdı kendime kızıyorum şimdi bir ara Zeynepin Muratın aldattığında şüphelendiğini bile yazmıştım burda hepinizin önünde Murattan özür diliyorum br çoğunuz da Murattan şüphelenmediniz ne kadar ince bir karakter analizi yapmışsınız. Evlilik korkusu konusuna gelince bu noktada Murat ciddi ciddi bir odunluk yaptı yani sen kalk sevdiğin kıza bu ince işlerle uğraşmak istemediğini söyledi orda onu dövesim geldi ya kız bir hevesle bütün işleri yapıyor beyfendi hala uğraşmak istemiyorum bir sabah kapıyı açıyım herşey hazır olsun istiyorum diyor oldu canım başka bir emriniz Zeynep ne güzel dedi ama ben bunları yaparken heyacan duyuyorum bayıldım o lafa ne kadar gerçekçi bir laftı öyle neyseki uzamadı hemen barıştılar zaten aksinde yani bir sonraki bölüme kalsaydı klasik aşk dizilerinden farkı kalmazdı biz Arka Sokakları bu yüzden sevmedikm hepsinden farkl ve samimi olduğu için
canım zaten arka sokakları sevmemi sağlayan en önemli nedenlerden biri bu... senaristler bize özette ve fragmanda başka şeyler söylüyorlar bölüm bambaşka oluyor... böylece biz 1 hafta boyunca heyecandan kıvranıyoruz... birsürü de yorum yapıyoruz....
bir deiğer sevdiğim nokta da gerçeğe uygun olması.. normal bir dizide başroldeki karakterlerden biri sevdiği kadına böyle der mi sizce?... tam tersine romantizmin doruklarında anlar yaşanır fln... biz b anları zaten yaşıyoruz murat zeynep arasında.. (her ne kadar bu bölümde fazla olmasa da) ama gerçekte murat ın karakterine sahip kim olsa aynı tapkiyi verirdi ve senaristleri bir kz daha tebrik ediyorum bunu gözardı etmediler....:happy0064
ama eğer benim kabul edip eetmiyeceğim konusuna gelinirse... ben zeynep kadar çabuk affetmezdim... çünkü senin de dediğin gibi şenaycım ciddi odunluktu yaptığı...ama olsun zeynep affeti bile önemli olan da bu....:img-in_lo
Hoşgeldin Duygu nasılsın okuldamısın
bencede böylesi daha iyi oldu yani olayların gelişimini güzel kurguluyorlardı ama sıra ile başlayığ bittiği zaman insanda hep sanal bir izlenim bırkıyor ama artık gerçekten var olan ve sırasıyla değil aynı anda başlayıp farklı farklı zamanlarda biten olayların olması heyecan veiyor senaristlerimiz hep daha iyisini yapıp bizlere sunuyorlar gerçekten brawo onlara yanlız canım hatırlarsan Zeynepin yere attığı şey konusunda ne kadarda tartışmalar yaşamıştık boşa çene yapmışız hiç birimizin dediği çıkmadı hep farklı şeylerdi ve bu beni çok mutlu etti:img-hyste :happy0064 :img-polic
canım kusura bakma daha önce de o kadar güzel şeyler yazmışsın ki onları da yorumsuz bırakmiyim diyorum.... :img-yes: o yüzden böyle karışık cevap vericem sanırım... bir yeni yazdıklarına bir sabah yazdıklarına..:img-hyste
hoşbulduk.... evet canım okuldayım... dersim başlayana kadar yine burdayım... hemen kantinden sandvich aldım ve foruma koştum:happy0064
evet dünkü olay sırası mükemmeldi... dediğim gibi böyle olması daha da iyi oldu...:img-yes: ve dediğin gibi senaristler bizi ciddi ters köşeye yatırdılar... ne zeynep in yere attığını tutturabildik.... ne de patlayan ev mesut un iinde bulunduğu evlerden biriymiş... (:bella )
:img-hyste :img-in_lo :img-in_lo canım zaten arka sokakları sevmemi sağlayan en önemli nedenlerden biri bu... senaristler bize özette ve fragmanda başka şeyler söylüyorlar bölüm bambaşka oluyor... böylece biz 1 hafta boyunca heyecandan kıvranıyoruz... birsürü de yorum yapıyoruz....
bir deiğer sevdiğim nokta da gerçeğe uygun olması.. normal bir dizide başroldeki karakterlerden biri sevdiği kadına böyle der mi sizce?... tam tersine romantizmin doruklarında anlar yaşanır fln... biz b anları zaten yaşıyoruz murat zeynep arasında.. (her ne kadar bu bölümde fazla olmasa da) ama gerçekte murat ın karakterine sahip kim olsa aynı tapkiyi verirdi ve senaristleri bir kz daha tebrik ediyorum bunu gözardı etmediler....:happy0064
ama eğer benim kabul edip eetmiyeceğim konusuna gelinirse... ben zeynep kadar çabuk affetmezdim... çünkü senin de dediğin gibi şenaycım ciddi odunluktu yaptığı...ama olsun zeynep affeti bile önemli olan da bu....:img-in_lo
Kesinlikle canım Zeynepin affetmesi beni inanılmaz sevindirdi etmese etmezdi kzı yani haklıydı bende seninle aynı fikirdeyim canım bende affetmezdim ama Zeynep çok seviyor ee Muratta bütün şiriliği ile sen yeterki suratını asma ben bütün ince işlerle uğraşırım deyince yelkenler fora tabi düşününce Murat gibi şirin birini belki ben bile affederdim o kadar şirindi ki o sözü söylerken:happy0064
canım kusura bakma daha önce de o kadar güzel şeyler yazmışsın ki onları da yorumsuz bırakmiyim diyorum.... :img-yes: o yüzden böyle karışık cevap vericem sanırım... bir yeni yazdıklarına bir sabah yazdıklarına..:img-hyste
hoşbulduk.... evet canım okuldayım... dersim başlayana kadar yine burdayım... hemen kantinden sandvich aldım ve foruma koştum:happy0064
evet dünkü olay sırası mükemmeldi... dediğim gibi böyle olması daha da iyi oldu...:img-yes: ve dediğin gibi senaristler bizi ciddi ters köşeye yatırdılar... ne zeynep in yere attığını tutturabildik.... ne de patlayan ev mesut un iinde bulunduğu evlerden biriymiş... (:bella )
Hiç önemli değil canım akşam sizlerin yorumlarını tek tek okudum sabah ve tek tek alıntı yapıp cevaplamak yerine toplu yarum yazdım ve sanırım böylesi daha iyi oldu reytingler bir önceki yeni bölüme göre birazcık düşmüş ama toparlanır merak etme sen vallahi aynen öyle hiç bir şeyi tuturamadık ama olsun ben tuturamamaya rağzıyım yeterki dizimiz hep böyle her hafta üzerine koyarak ilerlesin ben razıyım ters köşelere:img-pilot :img-polic :happy0064 :img-hyste :good:
duygu ve nizar 09-05-07, 10:48 dün akşam süper bir bölümdü....senaristleri burdan tebrik ediyorum....muratla zeynep tartıştılar ama muratın söylediği sözlerde kırıcıydı...ama neyse ki tatlıya bağlandı....aylamla rızam süperdi canlarım benim ya hele şükür ayla mı gördüm....hüsnüyle suat süperdi...gül gül öldüm ya....mesutla lemanın konuşmaları da güzeldi....ve pınarla ali ye geldi çok güzeldi ya rıza baba kurda kuzuyu emanet etti ama süperdi....pınarın sözleri çok güzeldi.....
Ali Pınar ikilisine gelince onlar bu bölümde çok iyiydiler özellikle Ali nin indirecem abi demesine bitti tamda beklediğim mimiklerdi yani brawo oyunculuğunu konuşturdu Alp Korkmaz tebrikler Pınar la Ali birleşsin artık yaaa ben onları yanyana ama mutsuz görmek istemiyorum mutlu ve yanyana olsunlar bu bölümde ALinin Pınarı ne kadar sevdiğini ve değer verdiğini analdık dün söylediğim bir şeyde aynen gerçekleşti bu arada Ali profosyonelce adamı sadece elinden vurdu Mesutla Hüsnüde artık rahat bıraksalar çocukları mutlu görsek şimdi içimden ne geçiyor biliyormusunuz arkadaşlar keşke sinema sahnesinde Hüsnü Suat çifti yerine Ayla Rıza çiftine yakalansalardı böylece herşeyi öğrenmiş olurlardı bizde rahatlardık olmayacaksa bile baştan olmazdı böyle sürünmezdik bizde onlarda :happy0064
evet pınar ali ikilisi dün iyiydi.. yani en zaından merak ettiğimiz soruların cevabını bulduk...zaten pınar ın ali yi sevdiğini biliyorduk ama alinin de pınarı sevdiğini daha da belli etmesini bekliyorduk ki dün en iyi şekilde belle etti...:img-in_lo
ayrıca dediğin gibi tamamen profosyonelce davrandı... ve son vuruşu o yaptı... yine ali hep ali yani:happy0064
ve pınarla arabada yaptığı konuşmaya gelirsek... bence saygısını tamamiyle belli etti artık burda... konuşmaları çok mantıklıydı... daha önce de bu yorumu yazmıştım ama sanki kendisiyle bir savaş halindeydi... pınar ""ne zaman peki bir zaman söyle "" dediğinde ""sonra, çok sonra"" derken gerçekten acıdım aliye....:img-in_lo ama ben hala kıskançlıktn çatlayan bir ali görmek istiyorum... gördüklerimiz bana yetmedi sanıırm....
Ne güzel formumuz tekrar harektelniyor yavaş yavaş herkes geliyor öznur nerelerde acaba çok merak ettim onuda. duygu ve nizar arkadaşın dediği gibi bencede kurda kuzu emanet etti Rıza Baba ama bir şey varki Alimiz öyle emanet hıyanet edecek bir adam değil
:img-hyste :img-in_lo :img-in_lo
Kesinlikle canım Zeynepin affetmesi beni inanılmaz sevindirdi etmese etmezdi kzı yani haklıydı bende seninle aynı fikirdeyim canım bende affetmezdim ama Zeynep çok seviyor ee Muratta bütün şiriliği ile sen yeterki suratını asma ben bütün ince işlerle uğraşırım deyince yelkenler fora tabi düşününce Murat gibi şirin birini belki ben bile affederdim o kadar şirindi ki o sözü söylerken:happy0064
ay evet daha önce de dediğim gibi o kadar şirin söyledi ki o sahnede....:img-in_lo :img-in_lo (ama çaktırmayalım:img-wink:)
ayrıca bölümün sonunda zeeynep in murat a kızma sahnesini her ne kadar kısa da kesseler süperdi... yani murat da bayaa bir kaşındı... her ne kadar cesur da olsa... sonuçta murat ın bunu yapabilmesi şansına bağlıydı... kadın koşarken de basabılırdı tuşa...
ama murat bombayla uğraşırken zeynep in hali de çok kötüydü... bayaa bir endişelendi yani... eee haklı zeynep bir bakıyo murat bir adama kelepçeli binanın üstünden yere düşüyor... bir bakıyo bombanın işlevini yitirmesini sağlamaya çalışıyo....
evet pınar ali ikilisi dün iyiydi.. yani en zaından merak ettiğimiz soruların cevabını bulduk...zaten pınar ın ali yi sevdiğini biliyorduk ama alinin de pınarı sevdiğini daha da belli etmesini bekliyorduk ki dün en iyi şekilde belle etti...:img-in_lo
ayrıca dediğin gibi tamamen profosyonelce davrandı... ve son vuruşu o yaptı... yine ali hep ali yani:happy0064
ve pınarla arabada yaptığı konuşmaya gelirsek... bence saygısını tamamiyle belli etti artık burda... konuşmaları çok mantıklıydı... daha önce de bu yorumu yazmıştım ama sanki kendisiyle bir savaş halindeydi... pınar ""ne zaman peki bir zaman söyle "" dediğinde ""sonra, çok sonra"" derken gerçekten acıdım aliye....:img-in_lo ama ben hala kıskançlıktn çatlayan bir ali görmek istiyorum... gördüklerimiz bana yetmedi sanıırm....
Kıskançlıktan çatlayan bir Aliyi kim görmek istemez ki bunuda yapacak yne sadece Pınar Pınar biri ile çıksın karşısına yani gerçek anlamda değil oyun yapsın bakın bakalım Ali nasıl kıskançlık krizlerine giriyor :img-hyste
dün akşam süper bir bölümdü....senaristleri burdan tebrik ediyorum....muratla zeynep tartıştılar ama muratın söylediği sözlerde kırıcıydı...ama neyse ki tatlıya bağlandı....aylamla rızam süperdi canlarım benim ya hele şükür ayla mı gördüm....hüsnüyle suat süperdi...gül gül öldüm ya....mesutla lemanın konuşmaları da güzeldi....ve pınarla ali ye geldi çok güzeldi ya rıza baba kurda kuzuyu emanet etti ama süperdi....pınarın sözleri çok güzeldi.....
evet ayla çok iyiydi bölümde... üstelik bu sefer hem evde hem de merezde gördük... ama yine kutlamada birşeyi eksik bırakmışlar:img-hyste murat zeynep nişanında makas bulamamışlardı... bundada önce bıçak bulamadılar....
mesut lman olayının tatlıya bağlanmasına sevindim... yani her suçu mesuttan biliyordu leman ama artık anladı gerçekleri....
evet rıza baba kurda kuzu emanet etti ama ne yapsın zavallım... birşeyden haber yok ki...ama o sahnede asıl komik olan mesut ve hüsnü nün ali nin kulağına eğilip ""fazla abartma ona göre"" demesiydi... yani pınar ile ali aynı cümle içinde geçince mesut ve hüsnü hemen kırmızı alarmı veriyor....
ay evet daha önce de dediğim gibi o kadar şirin söyledi ki o sahnede....:img-in_lo :img-in_lo (ama çaktırmayalım:img-wink:)
ayrıca bölümün sonunda zeeynep in murat a kızma sahnesini her ne kadar kısa da kesseler süperdi... yani murat da bayaa bir kaşındı... her ne kadar cesur da olsa... sonuçta murat ın bunu yapabilmesi şansına bağlıydı... kadın koşarken de basabılırdı tuşa...
ama murat bombayla uğraşırken zeynep in hali de çok kötüydü... bayaa bir endişelendi yani... eee haklı zeynep bir bakıyo murat bir adama kelepçeli binanın üstünden yere düşüyor... bir bakıyo bombanın işlevini yitirmesini sağlamaya çalışıyo....
Ay sorma ordan ne kadrda endişelendi Zeynepim ya kıyamam ben ona yani Muratın yaptığı kahramanlık değil başka bir şey ama artık ben söyleyemiyceğim anlarsınız siz ya bir şey olsaydı Mesut kadının peşine düşmeden yada kıstırmadan önce patlatıverseydi Muratın bu kadar acemiyce davranmasına gerçekten çok şaşırdım yani tamam düzenekle ilgili kağıt vardı ama bu bence Muratın öyle korumasızca bombayı imha etmeye gitmesini gerektirmiyordu geçi ne yalan söyliyim bu hareket tam Mesutluktu yani onun yapacağı türden bir harektti ama olsun neyse ki bir şey olmadı Murata:happy0064 :happy0064 Zeynepin tepkiside çok güzeldi kısaydı belki ama tam yerindeydi gerçi o gelişinde belliydi tepki vereceği ama:img-hyste :img-hyste iyi yaptı
canım ayrıca merak etme sen kesinlikle yeni bölümün başında bu konu gündeme gelecektir Murat bu kadar çabuk paçayı sıyıramaz Zeynepten kolay kolay sessiz kalmaz:img-polic :happy0064 :happy0064
Ne güzel formumuz tekrar harektelniyor yavaş yavaş herkes geliyor öznur nerelerde acaba çok merak ettim onuda. duygu ve nizar arkadaşın dediği gibi bencede kurda kuzu emanet etti Rıza Baba ama bir şey varki Alimiz öyle emanet hıyanet edecek bir adam değil
evet yeni bölümümüz olmadığı için kaç haftadır bu başlıkta sürünüyoruz....:icon_sorr artık bitirelim şu başlığı yani ben fenalaşıyorum gördükçe....
ama dün yeni bölülm olunca hareketlendi yine forum... reytingler için de işte bundan korkuyodum... yani 3.lüğe düşmekten.. tamam önemli olan ab çünkü şirketler ona göre reklam veriyor ama total de de 2. olmak isterdim ben... oolsun haftaya düzeltiriz ama...:img-yes:
ve evet canım zaten ali sadece emanete ve emaneti edene duyduğu saygıdan dolayı bitirmedi mi ilişkisini... hem de o adar mutluyken...:icon_sorr :icon_sorr
Ay sorma ordan ne kadrda endişelendi Zeynepim ya kıyamam ben ona yani Muratın yaptığı kahramanlık değil başka bir şey ama artık ben söyleyemiyceğim anlarsınız siz ya bir şey olsaydı Mesut kadının peşine düşmeden yada kıstırmadan önce patlatıverseydi Muratın bu kadar acemiyce davranmasına gerçekten çok şaşırdım yani tamam düzenekle ilgili kağıt vardı ama bu bence Muratın öyle korumasızca bombayı imha etmeye gitmesini gerektirmiyordu geçi ne yalan söyliyim bu hareket tam Mesutluktu yani onun yapacağı türden bir harektti ama olsun neyse ki bir şey olmadı Murata:happy0064 :happy0064 Zeynepin tepkiside çok güzeldi kısaydı belki ama tam yerindeydi gerçi o gelişinde belliydi tepki vereceği ama:img-hyste :img-hyste iyi yaptı
canım ayrıca merak etme sen kesinlikle yeni bölümün başında bu konu gündeme gelecektir Murat bu kadar çabuk paçayı sıyıramaz Zeynepten kolay kolay sessiz kalmaz:img-polic :happy0064 :happy0064
evet muat bombayı imha edince hiç kenardan fln dolaşmayıp hemen atlaya atlaya yanına geldi murat ın...:img-hyste yani ben kesin kafasına bner diye düşünmüştüm :img-hyste ama canım o kadar korkmuş ki....
evet hareket aslında tam mesutluktu... ama bu bölümde dikkatinizi çekmiştir mesut genelde kovalayandı... yani patlayan evin orda adamın peşine hemen mesut düştü... kaçan kadının peşine mesut düştü... ama hepsini de yakaladı... (:img-in_lo )
önümüzdeki bölülm bence bu konuyla açılır... artık zeynep de ağzına geleni söyler de biz de rahat ederiz... zeynep de...:img-hyste ama tabii jane olmak kolay değil...:img-hyste
evet yeni bölümümüz olmadığı için kaç haftadır bu başlıkta sürünüyoruz....:icon_sorr artık bitirelim şu başlığı yani ben fenalaşıyorum gördükçe....
ama dün yeni bölülm olunca hareketlendi yine forum... reytingler için de işte bundan korkuyodum... yani 3.lüğe düşmekten.. tamam önemli olan ab çünkü şirketler ona göre reklam veriyor ama total de de 2. olmak isterdim ben... oolsun haftaya düzeltiriz ama...:img-yes:
ve evet canım zaten ali sadece emanete ve emaneti edene duyduğu saygıdan dolayı bitirmedi mi ilişkisini... hem de o adar mutluyken...:icon_sorr :icon_sorr
Evet canım reytinglerde biraz düşme oldu ama ab de 2. sırayı koruduk buda önemli bir şey totalde bende tabiki isterim yeniden ikinciliği ve eminim önümüzde ki hafta tekrardan ikinciliğe çıkacağız hiç kuşkun olmasın
nedim_bahar 09-05-07, 11:24 ben geldim
mübarek bana söyleyecek bişey bırakmamışsınız ya neyse ben düşüncelerimi yazıyım
zeynep murat kavgasından başlayalım valla ben konuyu kavradığım gibi anladım kavganın uzun sürmeyeceğini iyi ki de öyle olmu böyle uzun küslükler olsa hiç hoş olmazdı...
çoban ailesine gelince...onlara gülmekten karnıma ağrılar girdi amma da komiktiler ya... hüsnü nün istanbulla baş ediyorum ediyorum sizinle edemiyorum sözü çok komikti ya ama haklı da...bi de eve gelirken ne de neşeliydi hiç içeri girmeyelim sahile gidelim falan bu da kazaya denk geldi işte...
eşşek sıpaları nasılda suçu suatın üzerine attılar sanki onların hiç kabahati yokmuş gibi...
ali sahnesinde ben içeriyi gördüğüm an tahmin etmiştim alinin adamın eline ateş edeceğini...rıza baba pınarı aliye teslim etti demek ki güveniyomuş hele ki bu olaydan sonra artık gözü yolda kalmaz...ali de en iyisini yaptı gerçektende zmana ihtiyacı var...şimdi bi yerlere gitseleredi mesela ve bi olay olsa alinin başı derde girmez miydi...girerdi tabi
şu adamın ölümünden başta ben kadın öldürdü diye tahmin etmiştim oğlu öyle bi inandırıcı konuştuki öyle düşünmemek elde değildi...ama ekip her zamanki gibi olayı aydınlattı...suçlu da ortaya çıktı
muratın bomba sahnesi var ya bence orda en iyisini yaptı eğer bombayı imha etmeseydi şimdi bomba patlayacaktı ve orda da onca insan vardı gerçi zeynepde haklı ama ne yapsın murat başka yapacak bişey yoktu...
zeliş zaten kardeşlerini korudu şule arabaya bak baba araba dediğinde zeliş şulenin ağzını kapaya çalışmadı mı???
Bu Jane olayı çok hoş ya Tarzan Muratın Jane Zeynosu :img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste çok güldüm bu yorumu görünce bencede söylesin hakketti bizde şöyleeee bir ağız dalaşı izleyelim
evet canım Mesut ilk defa kovalayna oldu nerdeyse hep tehlikeli işlerle uğraşırdı yani ben Muratın kadını yakalamasını Mesutun bombayı imha edişini olağan karşılardım ama bu farklı oldu:img-hyste :img-hyste :happy0064 :img-polic :happy0064 :img-hyste :img-polic
ali sahnesinde ben içeriyi gördüğüm an tahmin etmiştim alinin adamın eline ateş edeceğini...rıza baba pınarı aliye teslim etti demek ki güveniyomuş hele ki bu olaydan sonra artık gözü yolda kalmaz...ali de en iyisini yaptı gerçektende zmana ihtiyacı var...şimdi bi yerlere gitseleredi mesela ve bi olay olsa alinin başı derde girmez miydi...girerdi tabi
şu adamın ölümünden başta ben kadın öldürdü diye tahmin etmiştim oğlu öyle bi inandırıcı konuştuki öyle düşünmemek elde değildi...ama ekip her zamanki gibi olayı aydınlattı...suçlu da ortaya çıktı
muratın bomba sahnesi var ya bence orda en iyisini yaptı eğer bombayı imha etmeseydi şimdi bomba patlayacaktı ve orda da onca insan vardı gerçi zeynepde haklı ama ne yapsın murat başka yapacak bişey yoktu...
zeliş zaten kardeşlerini korudu şule arabaya bak baba araba dediğinde zeliş şulenin ağzını kapaya çalışmadı mı???
Ben sana katılamıycağım canım beklemeliydi bomba imha uzmanı gelmeli o imha etmelydi yani ülkemizde daha önce yaşandı bu tür olaylar ve ucuz atlatıldı bir çoğu ama sırf bu nednele bir bacağını kaybeden polislerde var daha dikkatli davranmalıydı bence ayrıca Rıza babanında tepki göstermesini bekledim ben ama o sarılıp kutlamayı tercih etti bana garip geldi Allah korusun ama o bomba patlayabilidrdi ve Murat'a bir şey olabilirdi çünkü hatırlarsanız kadın tam düğmeye bastığında Murat kabloyu kopardı yani snaiyelerle atlattı tehlikeyi bence üstün körü değil ciddi ciddi uyarmalılar bir sonraki bölümde
Evet canım reytinglerde biraz düşme oldu ama ab de 2. sırayı koruduk buda önemli bir şey totalde bende tabiki isterim yeniden ikinciliği ve eminim önümüzde ki hafta tekrardan ikinciliğe çıkacağız hiç kuşkun olmasın
bencede toparlarız... zaten arka sokaklar kendisine genş bir izleyici kitlesi oluşturdu artık...:img-yes: sadece bu haftalık birşeydir bu büyük ihtimalle... haftaya her iki sıralamada da 2. oluruz :happy0064
eee artık akşam olsun forum daha çok dolsun da yeni konuşar açarız... sanırım bölümün her karesini tartıştık....
bencede toparlarız... zaten arka sokaklar kendisine genş bir izleyici kitlesi oluşturdu artık...:img-yes: sadece bu haftalık birşeydir bu büyük ihtimalle... haftaya her iki sıralamada da 2. oluruz :happy0064
eee artık akşam olsun forum daha çok dolsun da yeni konuşar açarız... sanırım bölümün her karesini tartıştık....
Ah canım evet kesinlikle her karesini tartıştık malesef akşamları ben sizlerle olamıyorum ama ertesi gün gelip hepsini tek tek okutorum bu arada artık parmakları hızlandıralım ve cumaya kadar yeni başlığa geçelim yeni bölüm yorumlarını yen, başlıkta yapmak keyifli olmazmı?:good: :happy0064 :img-polic
ben geldim
mübarek bana söyleyecek bişey bırakmamışsınız ya neyse ben düşüncelerimi yazıyım
zeynep murat kavgasından başlayalım valla ben konuyu kavradığım gibi anladım kavganın uzun sürmeyeceğini iyi ki de öyle olmu böyle uzun küslükler olsa hiç hoş olmazdı...
çoban ailesine gelince...onlara gülmekten karnıma ağrılar girdi amma da komiktiler ya... hüsnü nün istanbulla baş ediyorum ediyorum sizinle edemiyorum sözü çok komikti ya ama haklı da...bi de eve gelirken ne de neşeliydi hiç içeri girmeyelim sahile gidelim falan bu da kazaya denk geldi işte...
eşşek sıpaları nasılda suçu suatın üzerine attılar sanki onların hiç kabahati yokmuş gibi...
hoşgeldin canım :happy0064 :happy0064
evet nedimcim sanırım her sahneyi tartıştık bile...:img-hyste eee 2 hafradır yeni bölüm görmyince neye uğradığımızı şaşırdık aslında... ilk yorumlarımızı okursan herke ""ne diyeceğimi bilemiyorum"" diye başlamıştı....:img-wink:
zzeynep ile murat ın hemen barışmsı güzel oldu... ama bu bölülm onları güzelce sarılırken göremedik o kötü oldu sadece... her bölümde mutlak bi şapıırt sahnesi ya da sarılma sahnesi olurdu ya:img-wink:
ali yine keskin nişancılığını konuşturdu... süperdi:good: ali-pınar olayındada herkes kendine göre haklı aslında... ama bir türlü sonucu göremediğimiz için ne olacak bizde merak ediyoruz....
murat olayında da aslında bence herşey şansa bağlıydı... yani kadın çok daha önce basabilidi düğmeye ki onun kafasında düşünürsek doğrusu da basmak olurdu... ama allahtan basmadı... bir polis kafasıyla düşünürsek de doğrusu hemen o alanı boşaltmak olurdu... böylece sadece maddi zararla atlatılırdı olay...
bu arada bence zeliş kardeşleriden çok annesini korumak için şule nin ağzını kapatmıştır...:img-hyste genelde veletleri korumaz ya ondan söyledim... ayrıca mesut dedi ya ""usta şule de yetişiyo artık"" diye... orda çok güldüm ben.... bu düşünce tarzıyla bence şule 10 metin-tekin i cebinden çıkarır....
nedim_bahar 09-05-07, 11:43 Ben sana katılamıycağım canım beklemeliydi bomba imha uzmanı gelmeli o imha etmelydi yani ülkemizde daha önce yaşandı bu tür olaylar ve ucuz atlatıldı bir çoğu ama sırf bu nednele bir bacağını kaybeden polislerde var daha dikkatli davranmalıydı bence ayrıca Rıza babanında tepki göstermesini bekledim ben ama o sarılıp kutlamayı tercih etti bana garip geldi Allah korusun ama o bomba patlayabilidrdi ve Murat'a bir şey olabilirdi çünkü hatırlarsanız kadın tam düğmeye bastığında Murat kabloyu kopardı yani snaiyelerle atlattı tehlikeyi bence üstün körü değil ciddi ciddi uyarmalılar bir sonraki bölümde
şöyle bişey var dimi eğer bomba imha ekibini beklese bomba çoktan patlardı yani murat eğer bombayı imha etmese şimdi patlamşıtı onca insanda vardı orda (bizim ekip dahil mesut orda yoktu ama)
hoşgeldin canım :happy0064 :happy0064
evet nedimcim sanırım her sahneyi tartıştık bile...:img-hyste eee 2 hafradır yeni bölüm görmyince neye uğradığımızı şaşırdık aslında... ilk yorumlarımızı okursan herke ""ne diyeceğimi bilemiyorum"" diye başlamıştı....:img-wink:
zzeynep ile murat ın hemen barışmsı güzel oldu... ama bu bölülm onları güzelce sarılırken göremedik o kötü oldu sadece... her bölümde mutlak bi şapıırt sahnesi ya da sarılma sahnesi olurdu ya:img-wink:
ali yine keskin nişancılığını konuşturdu... süperdi:good: ali-pınar olayındada herkes kendine göre haklı aslında... ama bir türlü sonucu göremediğimiz için ne olacak bizde merak ediyoruz....
murat olayında da aslında bence herşey şansa bağlıydı... yani kadın çok daha önce basabilidi düğmeye ki onun kafasında düşünürsek doğrusu da basmak olurdu... ama allahtan basmadı... bir polis kafasıyla düşünürsek de doğrusu hemen o alanı boşaltmak olurdu... böylece sadece maddi zararla atlatılırdı olay...
bu arada bence zeliş kardeşleriden çok annesini korumak için şule nin ağzını kapatmıştır...:img-hyste genelde veletleri korumaz ya ondan söyledim... ayrıca mesut dedi ya ""usta şule de yetişiyo artık"" diye... orda çok güldüm ben.... bu düşünce tarzıyla bence şule 10 metin-tekin i cebinden çıkarır....
Evet canım Şule hepsinden beter olacak cin gibi maşallah yani 10 tane Metin 10 tanede Tekini cebinden çıkaracak zeka var kızda çok cin fikirli ya çok da şeker tabi aynı zamanda
şöyle bişey var dimi eğer bomba imha ekibini beklese bomba çoktan patlardı yani murat eğer bombayı imha etmese şimdi patlamşıtı onca insanda vardı orda (bizim ekip dahil mesut orda yoktu ama)
Sende haklısın yani orda ki insanların canını tehlikeye atamzlar ama bence alanı boşaltıp beklemek daha mantıklı gibi geliyor tabi bu benim fikrim
Ah canım evet kesinlikle her karesini tartıştık malesef akşamları ben sizlerle olamıyorum ama ertesi gün gelip hepsini tek tek okutorum bu arada artık parmakları hızlandıralım ve cumaya kadar yeni başlığa geçelim yeni bölüm yorumlarını yen, başlıkta yapmak keyifli olmazmı?:good: :happy0064 :img-polic
evet canım akşamları aramızda olamıyosun ama saahları forumda hareketliliği en fazla sen sağlıyosun..:good: iyiki burdasın canım... ve tabi hepimiz iyiki burdayız...:happy0064
bencede parmakları hızlandıralım artık yeni bölüm özetinin yorumlarını ne kadar yeni başlıkta yapmak isterim bilemezsiniz... ama onuda yaparız... :happy0064 :happy0064 :happy0064
çok hakısın... yani aslında aşşağı tükürsen sakal, yukarı tükürsen bıyık hikayesi... murat üstüne düşenden fazlasını yaptı zaten... burdan koca bir alkış..:happy0064
ve de düşünürsek mesela ben o şekillerden bişey anlamamıştım... yani bombanın kurulum şekillerinden... ama murat şıp diye anladı hatta olayı çözdü... demek daha önce bu konuda eğitim almış...:img-wink: belki de önümüzdeki bölümde murat zeyep ve diğerlerine karşı kendini böyle savunur....:img-wink:
nedim_bahar 09-05-07, 11:55 Ah canım evet kesinlikle her karesini tartıştık malesef akşamları ben sizlerle olamıyorum ama ertesi gün gelip hepsini tek tek okutorum bu arada artık parmakları hızlandıralım ve cumaya kadar yeni başlığa geçelim yeni bölüm yorumlarını yen, başlıkta yapmak keyifli olmazmı?:good: :happy0064 :img-polic
akşamları olamıyorum bi sınavlardan kurtulabilsem şu okulda bi türlü bitmiyo ya bitse burdan bi dakka ayrılmam
bide cumaya kadar bu başlık kapanır inşallah yeni bölüme yeni başlık çok güzel olur hatta süpper olur
akşamları olamıyorum bi sınavlardan kurtulabilsem şu okulda bi türlü bitmiyo ya bitse burdan bi dakka ayrılmam
bide cumaya kadar bu başlık kapanır inşallah yeni bölüme yeni başlık çok güzel olur hatta süpper olur
aslında hepimizin başında aynı dert...:icon_sorr ama ben olabildiğince girmeye çalışıyorum işte..:img-wink:
cumaya kadar bu başlığı bitirmek istiyorsak arkadaşlar önümüzde sadaece 2 günümüz var... genelde cuma dabahları yayınlanıor ya özet... ve de geçmemiz gereken 70 sayfa yani 700 mesaj var...:img-wink: hadi parmaklara kuvvet..:happy0064
evet ismail hala resmi siteden tık yok... yani bölüml sonunda çarşaf gibi adreslerini yayınlamayı niiyorlar ma resimler hala ortada yok....:icon_sorr
aslında hepimizin başında aynı dert...:icon_sorr ama ben olabildiğince girmeye çalışıyorum işte..:img-wink:
cumaya kadar bu başlığı bitirmek istiyorsak arkadaşlar önümüzde sadaece 2 günümüz var... genelde cuma dabahları yayınlanıor ya özet... ve de geçmemiz gereken 70 sayfa yani 700 mesaj var...:img-wink: hadi parmaklara kuvvet..:happy0064
evet ismail hala resmi siteden tık yok... yani bölüml sonunda çarşaf gibi adreslerini yayınlamayı niiyorlar ma resimler hala ortada yok....:icon_sorr
Haklısın çarşaf çarşaf adreslerini yazıyorlar ama dizi hakkında doğru dürüst hiç bir şey yok böylemi olur resmi site çok aceiyce
nedim_bahar 09-05-07, 12:25 neyse ben çıkıyorum cumaya sınav var
inşallah cumaya kadar kapanır bu başlık grçi az kaldı ya şurda 650 mmesaj var cymaya kadar kapanır hem daha konuşacak şeyler vardır kesin ama şuan kimsenin aklına bişey gelmiyor...
cumaya yeni başlığa geçmek dileğiylebye
duygu ve nizar 09-05-07, 12:45 evet ayla çok iyiydi bölümde... üstelik bu sefer hem evde hem de merezde gördük... ama yine kutlamada birşeyi eksik bırakmışlar murat zeynep nişanında makas bulamamışlardı... bundada önce bıçak bulamadılar....
mesut lman olayının tatlıya bağlanmasına sevindim... yani her suçu mesuttan biliyordu leman ama artık anladı gerçekleri....
evet rıza baba kurda kuzu emanet etti ama ne yapsın zavallım... birşeyden haber yok ki...ama o sahnede asıl komik olan mesut ve hüsnü nün ali nin kulağına eğilip ""fazla abartma ona göre"" demesiydi... yani pınar ile ali aynı cümle içinde geçince mesut ve hüsnü hemen kırmızı alarmı veriyor....
adaşım haklısın canım ya çok güzel bir bölümdü süperdi....bu arada aylanın kıyafetine de bayıldım....çok yakışmıştı...eeeee güzele ne yakışmaz.....:D aylacım canım benim SENİ ÇOK AMA ÇOK SEVİYORUM....BİTANEM.....
bencede arkadaslar yeni bölüm yeni baslıkta süper olur....özeti yeni baslıkta konussak falan süper olur..ben yeni bölüm hakkında bi bi sey söyliim:yeni bölüm kesinlikle merkezde baslar muratla dalga gecerler zeynep yine bağırır cağırır manyak mısın bomba ya patlasaydı die...bu bi kesinat zaten ama yeni bölümde baska neler olabalir.mesela pınarla ali arasında,muratla zeynep arasında,çoban ailesinde,mesutta falan işte..bence bu sefer özet gelene kadar kendi özetimizi kendimiz yazalım
Reytingler biraz moralimi bozdu ama ben tahmin ediyordum geçen tekrar bölümünden sonra da total'i toparlamak biraz zor olmuştu onlar bizim gönlümüzde birinciler gerisi hikaye...
Bombayı Murat'ın imha etmesi o kadar da kötü olmadı bence ama patlasaydı tabi çok kızardım...Ne de olsa AKUT Murat:img-hyste
Bence de tarzanımıza takılırlar biraz ekipçe Zeyneple Murat arasında halı sahnesi bekliyorum ben gerçi içime burayı atlayacaklar gibi doğuyor umarım yanılıyorumdur(ne bekliyorsam o halı sahnesinden de halının üstünde aşk başkadır:img-hyste:img-hyste ) .Sonra Suat altınlarıyla arabayı yaptırır Bir boğaz keyfi yapamadan araba kaza yapar kaza yapacağı yer belli de(çöp bidonu:img-hyste :img-hyste )Şule mi arabayı çarpar Zeliş mi yoksa Hüsnü mü arabayı çarpar bilmiyorum Leman'ın Amerika işi belki açıklığa kavuşur gidip gitmeyeceğini çok merak ediyorum yeni bölüm tahminlerim şimdilik bu kadar:img-wink:
amanda aman senoryo gurubu pınarlı cok guzel bır bolum yazarmıs
pekı nekadar devam eder bu 1 bolum 2 bolum yada bır ıkı bolum olmaz
masallah masallah
ıstekte bulunsak buraya yazsak
bızım ıcın bırseyler yaparmısınız
cok tesekkurler cok
son gunlerde bır reklam cok hosuma gıdıyo aceyle ona uygun bırseyler yazmaya calıstım
bolume gelınce valla cok guzeldı pınarlı alılı bolume bayıldım tam hersey super derken alı yaptı yıne yapacagını neyse pınar tam tavrını koydu beklemıycem dıcem dedı sonrada alınyı optu cok tatlılardı ama alıye hakvermekle bırlıkte sınırde oluyorum bencede acı cekmelı pınar uzerıne dusenı fazlasıyla yaptı cunku
husnu aılesınede cok guldum ya hele o ıkı bıtırım cok ıyıydı
İNANAMIYORUM!!!
arkadaslar bu kadar da olmaz ama ya arkadaslar dün salı değilmiydi ve binbir gecenin yeni bölümü yok muydu...az önce euro d de binbir gecenin taa haftaya salı gününün reklamını verdiler...ya bizim daha özetimiz yok adamların fragmanı dönüo.. ya bu resmen ayrımcılık ne bu ya bizim dizimizde salı günü bizimkinide versinler banane..ya cok sinirlendim bayaa morelim bozuldu..insallah yarın güzel ve uzun (bol bol zeynepli:img-in_lo muratlı)bi özet gelir de morelim düzelir..:icon_sorr
ben yine geldimmmm
arkadaşlar daha 56. sayfadayızzz hadi ama biraz hızlı parmaklarrr nese yarın ve cuma günleri sabahları bende burda olcamm:happy0064
nerdeyse herkes yorumunu fln yaptı bi konu bulalım.
1.Ekipte en çok kime gülüyorsunuz_?
2.Pınar ve Ali ilişkisini onaylıyormusunuz_?
3.Yeni bölüme kadar nasıl sabrediceksiniz_?
selam valla uzun zamandır ugrayamıyorum gecen haftada dızımız yoktu ama bu hafta acısı cıkardık galıba super bır bolumdu
ya gercektenya bu alıye daha acı cektırılmesı gerekıyo dıyenlerdenım pınar superdı duygularını nasıl dıle getırdı cesaretle alı yıne son sanıyelerde olayı bıtırdıya neyse guzel bır seyler yazıcaz artık alı ıcın umarım okuyup ısteklerımızı gozardı etmezler zaten pınar album konusundada ıdallerı ugrunada bunu yapıyo o hep cesur davranıyo aslında dızıdekı bayanlar daha cesur duygularını dıle getırme konusunda zeynepte suatta ayla hocamda daha cesur mesala rıza babanın dogumgunune ayla h. okadar hazırlandı hazırlıklar yaptı rıza baba pınarı ve evı dusunmustu bır taraftanda komık tabı
bu bolumde zeynep ve murat arasındakı kucuk gergınlıkte cok ıyı ıslenmıstı hayattan bırseydı tabı sonununda boyle guzel bıtmesıde ıyıydı
alı acı cekmelı devamı az sonraaaaaaaaaaaaaaa
ben yine geldimmmm
arkadaşlar daha 56. sayfadayızzz hadi ama biraz hızlı parmaklarrr nese yarın ve cuma günleri sabahları bende burda olcamm:happy0064
inşallah sayfayı kapatıcaz.hemen sorularına cevap verim.
1.aslında ekipte herkes komikde(:img-hyste )özellikle mesuta kopuyorum.
2.evet pınar ali ilişkisini onaylıyorum.
3.sabredicegimi hiç sanmam ama dünkü bölümü indirip bol bol izlerim.:happy0064 :happy0064 :happy0064
sorular süper hemen cevap veriorum
1.tabik her zaman he ryerde hüsnü&mesut
2.rıza babayı düşünürsek onaylamıyorum ama durum ciddi gibi görünüo ayrıca cok tatlılar ve bu acıdan bakarsak biran önce evlenmeleri lazım:img-hyste
3.diğer bölümleri izlersem,sürekli birilerine arka sokaklardan bahsedersem veeee foruma girersem sanırım yarına kadar sabredebilirim...:img-blush
ben yine geldimmmm
cevap veriyorum...:img-hyste
1- Mesut ve Hüsnü tabi ki... Ama yeri geliyo hepsi komik oluyo.. Yani iiye indirgemeye içim elvermiyo..
2-Ee tabi ki.. Ama daha az acı çeken bi Ali olmalı..
3-Tabi ki sabredemicem.. Videoları bekliyorum :)
evet alıye acı cektırecek bır onerı
pınar mezun olmustur rıza babanın tanıdıgı guvendıgı bır arkadasıyla album yapmaya karar verırler bu sayede rıza babanında gozu arkada kalmıycaktır.sonra album cok basarılı olur pınara cok buyuk bır ılgı vardır televızyon radyo ve konserlere kosturur tabı rıza baba bu durumu hemen kabullenemez.neyse pınar alıden vazgecmemıstır ama o uzerıne dusenı yaptıgı ıcın alıyı aramaz onun hakkında konusmaz tabı aycayla herseyı ıcınde yasar ama alı pınarla konusmak ıster acı cektıgını herseye hazır oldugunu rıza babayla acık acık konusacagını dıle getırır ve en onemlı sahne pınarda derkı zaman der alıde nekadar zaman dıye sorar pınarda cok uzun konserlerım vs calısmalarım var der ıstemeye ıstemeye
ılk acı cektırme operasyonum bu kadar hızlı yazdım aksaklıklar olabılır k. bakmayın
KESKİN_NİŞANCI 09-05-07, 15:15 herkese merhaba,
hırsız_polisten sonra arka sokaklar bana çok iyi geldi
25 bölümdür izliyorum ilk bölümleri de sağolsun benherminin you tube ye koyduğu videolardan açığı kapattım
dün kü bölüme gelince,
pınar_ali sahneleri gittikçe artmaya başladı ( bu herkesin eminim hoşuna gidiyor)
bence en komik mesut_hüsnü(ver odunu ver odunu:img-blush )
suata gelince arabadaki sahnelerinde gülmekten yerlerdeydim artık :img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste
murat kaç defa zeynebin yüreğini agzına getirdi ya:img-hyste
haftaya salı yı nasıl bekleyeceğim bilmiyorum ya
arkadaşlar bu bölümü bir defa daha nasıl izleyebilirim yardımcı olursanız sevinirim
iyi akşamlar...
en cok husnu ve aılesı guluyoruz
pınar ve alıyı onaylıyorum ama alının daha cok acı cekmesı sartıyla
valla hem merak var hem yok
var cok guzel bır bolumdu dahada guzellesegıne ınandıgım ıcın
merak etmıyorum cunku onumuzdekı bolumde pınarı ve ayla hocamı ızleme sansımızın pek olmadıgını bılıyorum cunku bır bolum oluyorlar bır bolum olmuyorlar
encok ekıbın bırbırlerıyle sakalasmalarına guluyorum
pınar ve alı askını onaylıyorum ama bende alı acı cekmelı dıyorum
merak edıyorum ama umarım pınarsız ve aylasız bır bolum olmaz arkadasların yazdıgı gıbı
ya benım farklı bır sorum olacak pınarın ve alının konusmalarını hangı bolume eklıyorsunuz bılgısı olan varmı yazarsanız sevınırım. buna yarın bakabılırım sanırım .gıtmem gerekıyo herkese ıyı sohbetler
ya unutmusum pınarın rıza babayla konustuktan sonra plakcıya gıtmesı cok ıyıydı artık gızlı bırseyler yapmıyo senaryo gurubumuza bu nedenlede cok tesekkurler .bende cok begenıyorum pınarın muzık ve ıdeallerını cesur bır sekılde takıp edıp calısmasını basarılarda boyle gerceklesmıyomu herkese sevgıler
arkadaslar yarın saat 20:00 da arka sokakların 36. bölümü yani dünkü bölümü varmıs izleyemeyenlere ve bi daha izlemek isteyenlere duyrulur...:happy0064
ben yine geldimmmm
1.husnu ye guluyorum
2.evet cok yakısıyolar bence
3.sabrederız
Yeri geliyor hepsine gülüyorum ama en çok hüsnü ve mesutun birlikte bizi kopardıkları sahnelere ve Suatın temiz kalbine gülüyorum..Zaten kadının başına ne geldiyse temiz kalbinden geldi:img-hyste :img-hyste
Ali-Pınar ilişkisi bitmeyecek bir şekilde başlasa güzel olur ama senaristlerin Rıza Babayı düşünmesi de güzel böyle bir sonuca bağlayacaklarına inanıyorum bi de sahnelerini düzene koysalar tam süper olacak bir hafta varlar bir hafta yoklar ne de olsa:icon_sorr
Foruma yazıp eski bölümleri tekrardan izliyorum genelde her hafta öyle sabrediyorum en azından zaten özet ve fragman gelince burda bol bol konuşuoruz ben pazartesiye kadar sabrediom da pazartesi salı oluncaya kadar canım çıkıyor:icon_sorr
Not:Canan bu süper bir haber:happy0064 :happy0064 :happy0064
walla herkes yorumunu yapmış eeee sıra bende :happy0064
walla ilk başta zeynep murat müthişti ya zeynepin allah kawuştursun deyişi snra muratın ewt kadın görünce dayanamıyorum saldırasım geliyo dmeişi:img-hyste süeprdi walla orda koptum ztn gülmekten merkezde aliyle mesutun bzm ew war kızı getircek demeleri aybi güzeldi:img-hyste
aliyle pınara bittim ya ancak bukdr tatlı olabilrlerdiya çok şekerlerdi walla :img-in_lo
hüsnünün weletler süperdi ya hepsin çöp tenekesinin suçu süperdi walla:img-hyste hele arabnın içinde o gözlükler karizmalr walla
herşeyiyle süperdi yaaa izleymeye doyamadım walla:good:
Yeri geliyor hepsine gülüyorum ama en çok hüsnü ve mesutun birlikte bizi kopardıkları sahnelere ve Suatın temiz kalbine gülüyorum..Zaten kadının başına ne geldiyse temiz kalbinden geldi:img-hyste :img-hyste
Ali-Pınar ilişkisi bitmeyecek bir şekilde başlasa güzel olur ama senaristlerin Rıza Babayı düşünmesi de güzel böyle bir sonuca bağlayacaklarına inanıyorum bi de sahnelerini düzene koysalar tam süper olacak bir hafta varlar bir hafta yoklar ne de olsa:icon_sorr
Foruma yazıp eski bölümleri tekrardan izliyorum genelde her hafta öyle sabrediyorum en azından zaten özet ve fragman gelince burda bol bol konuşuoruz ben pazartesiye kadar sabrediom da pazartesi salı oluncaya kadar canım çıkıyor:icon_sorr
Not:Canan bu süper bir haber:happy0064 :happy0064 :happy0064
nedemek canım her zaman...benden fazla kötü haber cıkmaz..
arkadaslar bu arada cumartesi günü fragmanı ilk görenin gideceği ilk yer bilgisayarının bası gireceği ilk sitede burası olsun lütfeenn:img-blush
dün super bi bölüm daha izledik tabi ben yeni böllümün heyecanıyyla cogu ayrıntıyı kacırdım o yüzden bi daha izlemeyi çook isterim
bölüm özetine gelirsek
ilk olarak zeynep murat kavgalarında murat sacma davrandı zeynep o kadar ugraşıyo ev için o evin gelince hazır olmasını istiyomuş zeynep giderkende arkasından gitmesi gerekirdi bence ben olsam biraz muratı süründürürdüm yanı o kadar çabuk affedemezdiimm
murat kadına yardım ettikten sonra zeynepin gelip Allah kavuştursun dedikten sonra muratın saol demesi çook superdi komediler gerçekten
hüsnülere gelince hüsnünün suatla dalga gecmesi cook güzeldi sonra eşşek sıpalarının annelerini gaza getirmesi ve sucu çöp bidonuna atmaları vee şullenin baba bizim araba çarpışan araba mı sorusu beni bitirdi
bomba olayına gelince bence muratın yaptıgı dogruydu çünkü eger bombayı etkisiz hale getirmeseydi bomba patlardı ve oradaki herkes ölebilirdi çünkü cok az bi süre vardı ve ordaki herkess o kadar kısa bi zamanda uzaklaştırılamazdı ve bombayı imha etttikten sonra zeynepin sözleri ve mimikleri superdii böyle sahneleri coook seviyorum 28.bölümde murat intihar eden bi adamla berraberr atlamıştı sonra zeynepın kızması o sahneye de bayılıyorum
ve ali pınara gelirsek ali bence haklı rıza baba ona güveniyo eger böyle bişeyi ögrenirse bi daha ona güvenmez bence ama pınarla ali cook yakışıyolar ve birlikte olmalılar çook tatlılar çünkü
arabadaki konuşmaları coook güzeldi pınarın kapıyı çarpıp çıkmak istiyorum ddedikten sonra aliyi öppmesi çokk güzeldii
operasyonlar da superdi bomba olayı cook güzeldi adamın hastalıgı yüzünden patlaması sonra kadının başkanıyla konuşması ve mesutun peşşinden koşması ve fragmanda gördügümüz eger o tuşa basarsan beynini patlatırım bu söz benim çokk hoşuma gitti
en son olarakta bitişteki yürüyüşleri çokk güzeldii
bi de 3 soruya cevap verip çıkıyım yarın sınavım var benimde şu okul bitsede artıkk
bence ekipte herkes çokk komik ama özellikle mesut hüsnü ama ekibin hepsi çokkkk komikk
pınar ali ilişkisini tabi onaylıyorum ama pınar aliyi biraz kıskandırsın ama bence bu gidişle biraz zor birlikte olurlar başlarında mesut hüsnü ve tabi ki de rıza baba var
sabretmek çotkkk zor olcak iyiiki burası varr
KESKİN_NİŞANCI 09-05-07, 16:05 en komik oyuncular:mesut_hüsnü
ali ve pınarı inş zeynep_murat gibi görmek dileğiyle(bu haftadan itibaren başladı zaten)
gelecek haftayı sabırsızlıkla bekliyorum allah sabır versin tüm AS sevenlerine
not:suat ın araba kullanmaya çalışmasına(iki küçük şeytana uyarak) acaba :img-hyste meyen var mıydı?
Sevgiler...
en komik oyuncular:mesut_hüsnü
ali ve pınarı inş zeynep_murat gibi görmek dileğiyle(bu haftadan itibaren başladı zaten)
gelecek haftayı sabırsızlıkla bekliyorum allah sabır versin tüm AS sevenlerine
not:suat ın araba kullanmaya çalışmasına(iki küçük şeytana uyarak) acaba :img-hyste meyen var mıydı?
Sevgiler...
sanmıorm bi süre ne yazıkki zeynep_murat gibi olmıcklarr:img-in_lo
__________________________________________________ ______
7 kişiye düştk ve 2 si misafir hadi arkadaşlar yaa
KESKİN_NİŞANCI 09-05-07, 16:37 ali ve pınarın farkına varılmasını isityorum artık ya
ama bu bölüm gerçekten beni memnun etti:happy0064
niye kimse konuşmuyo acaba bi konu bulun da konuşalım böyle oturmayalım boş boş canım sıkılıyyor sınavım var yarın hiçç calışmak istemiyorum bende buraya geldim burda da kimse konuşmuyooo :sad53: :sad53:
merhaba arkadaşlar en sonunda döndüm okuldan...:happy0064
ben yokken bayaa bir sayfa ilerlemişsiniz arkadaşlar süpersiniz...:happy0064 hadi şimdi bende geldim yine sayfa sayfa ilerleyelim toplanın buraya...:happy0064
hemen yorumlarınızı okumaya başlicam ama yarın dünkü bölümünn tekrarı olduğunu öğrendim ve bu süper haber...:happy0064 :happy0064
yani yarın yeni yorumlarımıza da yeni baştan başlayabiliriz....:img-hyste :img-hyste
evet yarın dünkü bölümün tekrarı olması cok iyi oldu cünkü ben öyle bi heyecanla izledim ki bu bölümü(malum 2 hafta sonra olunca) konuşmaları dogru düzgün anlayamadım cokk iyi olmuş böyle yapmalarıı
merhaba arkadaşlar en sonunda döndüm okuldan...:happy0064
ben yokken bayaa bir sayfa ilerlemişsiniz arkadaşlar süpersiniz...:happy0064 hadi şimdi bende geldim yine sayfa sayfa ilerleyelim toplanın buraya...:happy0064
hemen yorumlarınızı okumaya başlicam ama yarın dünkü bölümünn tekrarı olduğunu öğrendim ve bu süper haber...:happy0064 :happy0064
yani yarın yeni yorumlarımıza da yeni baştan başlayabiliriz....:img-hyste :img-hyste
hoşgeldin usta...
valla bölüm tekrarırın olması süper oldu.. inşallah 35. bölüm gibi aynı haftada 3 kez izlemek zorunda kalmayız.. dün reklam aralarında yeni bölümün sarhoşluğuyla onca yorum yazdım.. yarın daha dikkatli izlicem
Reytingler biraz moralimi bozdu ama ben tahmin ediyordum geçen tekrar bölümünden sonra da total'i toparlamak biraz zor olmuştu onlar bizim gönlümüzde birinciler gerisi hikaye...
Bombayı Murat'ın imha etmesi o kadar da kötü olmadı bence ama patlasaydı tabi çok kızardım...Ne de olsa AKUT Murat:img-hyste
Bence de tarzanımıza takılırlar biraz ekipçe Zeyneple Murat arasında halı sahnesi bekliyorum ben gerçi içime burayı atlayacaklar gibi doğuyor umarım yanılıyorumdur(ne bekliyorsam o halı sahnesinden de halının üstünde aşk başkadır:img-hyste:img-hyste ) .Sonra Suat altınlarıyla arabayı yaptırır Bir boğaz keyfi yapamadan araba kaza yapar kaza yapacağı yer belli de(çöp bidonu:img-hyste :img-hyste )Şule mi arabayı çarpar Zeliş mi yoksa Hüsnü mü arabayı çarpar bilmiyorum Leman'ın Amerika işi belki açıklığa kavuşur gidip gitmeyeceğini çok merak ediyorum yeni bölüm tahminlerim şimdilik bu kadar:img-wink:
reytingler benim de moralmi bozmuştu ama haftaya düzelteceğimizden eminim.... o yüzden pek takılmayalım bence bu konuya.. ben ab de de 3. olabiliriz diye korkmuştum da iyiki o olmadı...:happy0064
bence de o halı sahnesini atlarlar... zaten atlasınlar hemen eşya seçimlerini izleyelim.. kendi evlerinin eşyalarını kendileri seçer umarım.. yani bunu anneleri yapmasın... :img-yes:
bundan sonra artık o araba çarpılmasın bir zahmet.. yoksa şule nin çarpışan arabalar esprisi espi olmaktan çıkacak....:img-hyste bu arada suat ın altınları hala duruyomuş kasada ben alış-verişleri o parayla yaptılar zannediyodum.. iyi iyi yani bizim hüsnü fazlaca bi para ödemicek... suat diyodu ya o benim param diye o yüzden diyorum...
hoşgeldin usta...
valla bölüm tekrarırın olması süper oldu.. inşallah 35. bölüm gibi aynı haftada 3 kez izlemek zorunda kalmayız.. dün reklam aralarında yeni bölümün sarhoşluğuyla onca yorum yazdım.. yarın daha dikkatli izlicem
saol usta hoşbulduk:img-wink:
bencede süper oldu... yorumlarımızı daha da sağlıklı yaparız artık. ve haklısın canı umarım önümüzdeki hafta da 36. bölümü yayınlamazlar.. 37. bölümü zevkle izleriz....:happy0064 ben şimdiden heyecana başladım ama çaktırmayaım... daha 36. bölüm hakkında çoook yorum yapıcaz..:happy0064
İNANAMIYORUM!!!
arkadaslar bu kadar da olmaz ama ya arkadaslar dün salı değilmiydi ve binbir gecenin yeni bölümü yok muydu...az önce euro d de binbir gecenin taa haftaya salı gününün reklamını verdiler...ya bizim daha özetimiz yok adamların fragmanı dönüo.. ya bu resmen ayrımcılık ne bu ya bizim dizimizde salı günü bizimkinide versinler banane..ya cok sinirlendim bayaa morelim bozuldu..insallah yarın güzel ve uzun (bol bol zeynepli:img-in_lo muratlı)bi özet gelir de morelim düzelir..:icon_sorr
canım her hafta 1001 gecenin fragmanı bölümden sonra veriliyor... bu onların ilk bölümden beri yayın politikaları oldu.....:img-yes: ayrıca sadece fragmanla da kalmıyorlar.. resmi sitelerinde yeni bölüm özeti bölümden sonraki gün hemen veriliyor... aslında bu özet konusu sadece 1001 gece için değil tüm tmc yapımları için geçerli...
ama boşverelim bence karşılaştırma yapmayı... kendimizi sinir etmeyelim... o dzinin de birçok hayranı var...
zaten bence özetimizin daha geç gelmesi güzel oluyor... salı-cuma arası olan süreçte izlediğimiz bölümü iyice özümlüyoruz... sonra da önümüzdeki bölümle ilgili heyecana başlıyoruz...:img-wink:
ben yine geldimmmm
konu için saol canım.... ben de eve gelirken yeni konular düşünüyodum... bu konuyu konuşalım hemen onları da sorarım ben.. böylece forumumuz hep kalabalık olur...
ama şuan da kimse yok forumda...:icon_sorr hadi arkadaşlar nerdesiniz...?
neyse ben cevaplarıma geçeyim hemen...:img-wink:
1_tabiki mesut ve hüsnü.... ustaaa diye başlayınca özellikle süper oluyorlar.. ama suat da veletler de inanılmaz komik oluyorlar....:img-wink:
2_evet ben en baştan beri onaylıyordum.. hatta bence ali hiç ayrılmamalıydı... belki ayrılması çok daha gururlu olduğunu anlattı bize ama biz zaten onun gururunu biliyoruz... (emanete ihanet etmeyeceğini de)
3_forum olmasaydı çok zordu ama şimdi forumla güzel oluyor.. önce eski sonra da yeni bölümü konuşuyoruz zaman geçiyor...:img-wink:
herkese merhaba,
hırsız_polisten sonra arka sokaklar bana çok iyi geldi
25 bölümdür izliyorum ilk bölümleri de sağolsun benherminin you tube ye koyduğu videolardan açığı kapattım
dün kü bölüme gelince,
pınar_ali sahneleri gittikçe artmaya başladı ( bu herkesin eminim hoşuna gidiyor)
bence en komik mesut_hüsnü(ver odunu ver odunu:img-blush )
suata gelince arabadaki sahnelerinde gülmekten yerlerdeydim artık :img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste
murat kaç defa zeynebin yüreğini agzına getirdi ya:img-hyste
haftaya salı yı nasıl bekleyeceğim bilmiyorum ya
arkadaşlar bu bölümü bir defa daha nasıl izleyebilirim yardımcı olursanız sevinirim
iyi akşamlar...
merhaba canım hoşgeldin....:happy0064 umarım seni burda bol bol görürüz.... bu arada you tube a videoları koyan benhermi benim...:img-wink: bana duygu dersen daha iyi olur....:img-wink: merak etme 36. bölüm videoları da yarın eklenmiş olur...:happy0064
evet pınar ali sahneleri arttı... ama bakalım ne olacak şimdi... ?
murat da akut murat ya zaten... ve de tabii tarzan :img-hyste olacak o kadar:img-wink:
merhaba arkadaşlar dün forumdan çıkmak zorunda kaldım.şmdi yazdıklarınızn hepsini okiycam ama okuyana kadar genel yorummu yapiyim.. bu bölümü çok beğendim.zeynep ve muratın kavgasının bir sonraki bölüme sarkmamsına sevindim.ayrıca ali ve pınarın sahnleri de çok güzeldi. opersayon sahnelerini de çok beğendim.ve senarsitlerin ilk olayda bizi şaşırtmasını beğendim çok akıllıcaydı..
|