Tüm Versiyonu Göster : Arka Sokaklar - Bölüm Yorumları - 3
Sayfalar :
1
2
3
4
5
6
7
8
[ 9]
10
11
derinmavi_642 13-06-07, 21:01 sorduğum şeyin saçma olduğunun farkındayım ama emin olmak istedim.bu kadar gülüceğinizi de tahmin etmemiştim.:icon_sorr ayrıca tek mesajlık ve konu ile alakası olan bir mesaj olmalı demişsiniz bu konuda haklısınız ama ben başka nerde sorabilirdim.daha önce yorum yaptığım tek yer burası.o yüzden burda yazmak istedim.
evet gelecek bülümlerle ilgili bilgiler gelmiş :happy0064 :happy0064 :happy0064 valla emmax arkadaşımıza çok çok tşk ediyorum gerçi ne kadar tşk etsem az ama
demek rıza baba öğreniyo ha acaba sarhoşken mi söylüyo gerçi 43. bölüm olabilir denmiş ama
zeynep ve murat gidip aliyle uğraştıklarına göre hatta lae lakabını değiştirip arşiv lale yaptıklarına göre iyile herhalde ama bellide olmaz
tekrar tşk ederim emmax
evet böylece ciddi birşey olmayacağını biliyorduk ama sonuçta bu herhangibirinin vurulmayacağı anlamına gelmez... zeynep 8. bölümde ameliyata alınmış, 9. bölümde operasyona katılmış... murat da 18. bölülmde ameliyata alınıp hemen 18. bölümde operasyona katılmıştı.. yani böyle bir potansiyelleri var...:img-hyste
emmax a ben de bir kes daha teşekkür etmek istiyorum... sonuçta bunu bize anlatmamak gibi bir şansı da vardı ama bizimle paylaştı...:happy0064
evet böylece ciddi birşey olmayacağını biliyorduk ama sonuçta bu herhangibirinin vurulmayacağı anlamına gelmez... zeynep 8. bölümde ameliyata alınmış, 9. bölümde operasyona katılmış... murat da 18. bölülmde ameliyata alınıp hemen 18. bölümde operasyona katılmıştı.. yani böyle bir potansiyelleri var...:img-hyste
emmax a ben de bir kes daha teşekkür etmek istiyorum... sonuçta bunu bize anlatmamak gibi bir şansı da vardı ama bizimle paylaştı...:happy0064
haklısın duygucum ben dizi başlarda o kadar sıkı takip etmediğim için hatırlamıyom her hafta izliyodum ama aklımda kalmaış işte
hem ikisine de bişi olmasını iztemiyoz ya kandimizi avutuyoz böle
sorduğum şeyin saçma olduğunun farkındayım ama emin olmak istedim.bu kadar gülüceğinizi de tahmin etmemiştim.:icon_sorr ayrıca tek mesajlık ve konu ile alakası olan bir mesaj olmalı demişsiniz bu konuda haklısınız ama ben başka nerde sorabilirdim.daha önce yorum yaptığım tek yer burası.o yüzden burda yazmak istedim.
canım merak etme arkadaşlar dalga amaçlı gülmemişlerdir... biz forumca gülmeyi eğlenmeyi çok sevdiğimiz ve birbirimize çok sıcak davrandığımız için böyle rahatça yazmışlardır....:img-wink: bunu kafana takmana, dert etmene hiç gerek yok...
ayrıca sen de haklısın... ama istersen bundan sonra bir sorun olduğunda herhangibirimize öm atabilirsin.. hiçbirimiz seni geri çevirmeyiz...:img-wink: (aslında bu yorumum da kurallara aykırı oldu... eee ne yapayım o zaman...?)
bilmiyorum farkettiniz mi ama en arka sokakları çok severek izliyorum arkadaşlar...:img-hyste (eee mesajın içinde arka sokkalar geçti mi geçti:img-wink: )
haklısın duygucum ben dizi başlarda o kadar sıkı takip etmediğim için hatırlamıyom her hafta izliyodum ama aklımda kalmaış işte
hem ikisine de bişi olmasını iztemiyoz ya kandimizi avutuyoz böle
merak etme... aslında anormal olan benimkisi.. ben genelde bölümleri izlemeyip ezberlediğim için böyle oluyor....:img-hyste aslında nasıl olsa sonunda birine çok kötü birşey olmicanı biliyoruz... o yüzden ben zeynep in başucunda acı çeken br murat izlemek isterim açıkcası....:img-wink: yani acı dediysem yanlış anlaşılmasın. şöyle biraz üzülsün, gitsin asım ı parçalasın bir de aşklarını pekiştirsinler bana yeter....:img-in_lo :img-in_lo(:img-hyste :img-hyste )
sorduğum şeyin saçma olduğunun farkındayım ama emin olmak istedim.bu kadar gülüceğinizi de tahmin etmemiştim.:icon_sorr ayrıca tek mesajlık ve konu ile alakası olan bir mesaj olmalı demişsiniz bu konuda haklısınız ama ben başka nerde sorabilirdim.daha önce yorum yaptığım tek yer burası.o yüzden burda yazmak istedim.
canım Duygu yani benhermi haklı,kesinlikle dalga amacı yok :) Vallahi akşam akşam güldürdün beni,teşekkür etmem lazım..Anladığım kadarıyla forumda yenisin o yüzden tek msj olayını hatırlattım ama yine Duygunun dediği gibi (e be ustaa) bu konularda bizlere özel mesaj göndermen daha sağlıklı olur,seve seve yardımcı oluruz.. :)
Ustaa özellkle senle ben ters köşelerden kalkamaz olduk,ne olacak halimiz bilemiyorum yanii :img-hyste Rıza Baba arşive yollamakla aslında beklediğim tepkilerden birini verdi..Yılan Hikayesi nde de Memoli bi kabahat işlediğinde direk arşive postalanıyodu.. Ama Hüsnü yle Mesut baya dalga geçicekler garibimle :img-blush
canım Duygu yani benhermi haklı,kesinlikle dalga amacı yok :) Vallahi akşam akşam güldürdün beni,teşekkür etmem lazım..Anladığım kadarıyla forumda yenisin o yüzden tek msj olayını hatırlattım ama yine Duygunun dediği gibi (e be ustaa) bu konularda bizlere özel mesaj göndermen daha sağlıklı olur,seve seve yardımcı oluruz.. :)
Ustaa özellkle senle ben ters köşelerden kalkamaz olduk,ne olacak halimiz bilemiyorum yanii :img-hyste Rıza Baba arşive yollamakla aslında beklediğim tepkilerden birini verdi..Yılan Hikayesi nde de Memoli bi kabahat işlediğinde direk arşive postalanıyodu.. Ama Hüsnü yle Mesut baya dalga geçicekler garibimle :img-blush
eee artık birbirimizi çok iyi tanır olduk... siz yoken adınıza ben cevapladım arkadaşı.... umarım yanlış yapmamışımdır...:img-blush
usta ne olacak bizim bu halimiz... sanırım çok konuştuğumuz için bunlar başımıza geliyor....:img-hyste birazını da içimizde tutmamız lazım ama di mi...:img-hyste yok biz illa aklıma ne gelirse yazıyoruz...
yılan hkayesinde bir de trafik polisliği yapma cezası vardı usta hatırlarsan...:img-hyste ama ben aliyi o şekilde düşünemiyorum....:img-hyste bizimkilerin dalga geçmesi olasılığı zaten %100...:img-hyste ama bu tabii işin eğlencesi olacaktır.. sonra hepberaber ali yi rıza babaya affettirme çabalarına başlarşar :)
derinmavi_642 13-06-07, 23:10 ben rıza babanın affediceğini pek sanmıyorum.sonuçta birtanecik kızı.ali kızılcık sopasıyla kovalamadığına dua etsin.tabi yeni bölümü izlemeden konuşamam ama rıza baba pek kızmamış gibime geldi benim.yani arşive aldığına göre sadece uzaklaştırmakla yetinmiş.
ben rıza babanın affediceğini pek sanmıyorum.sonuçta birtanecik kızı.ali kızılcık sopasıyla kovalamadığına dua etsin.tabi yeni bölümü izlemeden konuşamam ama rıza baba pek kızmamış gibime geldi benim.yani arşive aldığına göre sadece uzaklaştırmakla yetinmiş.
evet canım.. zaten ilk duyduğumda aynı yorumu ben de yazmıştım...:img-wink: ben çok daha ağır birşeyler bekliyormuşum sanırım rıza babadan... yani ilk okuduğumda süper demek atlatmış diye düşünmüştüm...:img-wink:
aslında ben en baştan beri çok kararsızdım rıza babanın tepkisinden... her ne kadar kızılcık sopası olaylarına girmeyecek olsa da bayaa bir bağırır çağırır diye düşünmüştüm.. üstelik ali bu konuda daha kötü bir durumda... yani askerliği var, şark hizmeti var... bunların her an başlaması rıza babanın elinde di mi...?
derinmavi_642 13-06-07, 23:22 bence pek atlatmış gibi gözükmüyo.yani rıza baba bunu duyunca pınarla aliyi görüştürmemek için elinden geleni yapar sanırım.tabi bu sadece bir tahmin.ali içinde kötü bir durum.yani sen o kadar eğitim al keskin nişancı ol.sonra arşivde görev yap.çocuğun yıllarına yazık değil mi?pınara ne ceza vercek acaba.
bence pek atlatmış gibi gözükmüyo.yani rıza baba bunu duyunca pınarla aliyi görüştürmemek için elinden geleni yapar sanırım.tabi bu sadece bir tahmin.ali içinde kötü bir durum.yani sen o kadar eğitim al keskin nişancı ol.sonra arşivde görev yap.çocuğun yıllarına yazık değil mi?pınara ne ceza vercek acaba.
aslında süper bir soru... ben daha bu konuyu düşünmeye cesaret edememiştim de...:img-hyste acaba pınara ne yapacak... aslında tahmin yürütmem gerekirse (yine ters köşeyey yatıcam sanırım...) pınara abartı tepkiler göstermez... yani ilk anda bayaa fevri davranıp, esip gürleyebilir... ama sonra fazla abartmaz... zaten pınar ı çok seviyo rıza baba...
ama aynı anlayışı aliye gösterir mi orasını bilemem... ama haklısın yani o kadar keskin nişancı ol... operasyonlarda hep son-kahraman hamley yap.. ama sonra arşivde sıkış kal...
derinmavi_642 13-06-07, 23:45 haklısın yani pınarı çok sevdiği için ona fazla kızmayabilir.yani kızarda iki üç gün sonra geçer.ama ben şöyle tahmin ediyorum:rıza baba pınarı afişlerde gördüğü günki gibi yapıp koltuğa oturtur pınarı kendisi dikilir kızın tepesine bağırır çağırır.sonra bir kaç gün küs durur.sonra yeniden eskisi gibi olurlar.son söylediğime bende pek inanmıyorum ama neyse.ama aliye çok daha sert tepki gösterir.ali mangal partisinde söyleyebilirse güzelim parti zehir olur.bana sölicek gibi geliyo.yani çok iddaalıydı
haklısın yani pınarı çok sevdiği için ona fazla kızmayabilir.yani kızarda iki üç gün sonra geçer.ama ben şöyle tahmin ediyorum:rıza baba pınarı afişlerde gördüğü günki gibi yapıp koltuğa oturtur pınarı kendisi dikilir kızın tepesine bağırır çağırır.sonra bir kaç gün küs durur.sonra yeniden eskisi gibi olurlar.son söylediğime bende pek inanmıyorum ama neyse.ama aliye çok daha sert tepki gösterir.ali mangal partisinde söyleyebilirse güzelim parti zehir olur.bana sölicek gibi geliyo.yani çok iddaalıydı
evet ben de o afiş olayında olanlardaki gibi brkliyorum ama arayı oakdar da açmazlar bence.. birkaç gün beklemezler barışmk için ama eski hallerine dnmek için bekleyebilirler...
evet ali iddalıydı ama o idda içkiyi imeden önceydi.... :img-wink: biz onu son gördüğümüzde ayakta sor duruyordu neredeyse... üstelik daha partinin başındalardı...(yani mangal keyfinin, parti demek biraz garip geldi de bana birden:img-hyste )
ayrıca umarım sarhoşken söylemez.. bu rıza babanın tepkisini çok daha kötü etkiler...
derinmavi_642 14-06-07, 00:02 evet ben de o afiş olayında olanlardaki gibi brkliyorum ama arayı oakdar da açmazlar bence.. birkaç gün beklemezler barışmk için ama eski hallerine dnmek için bekleyebilirler...
evet ali iddalıydı ama o idda içkiyi imeden önceydi.... :img-wink: biz onu son gördüğümüzde ayakta sor duruyordu neredeyse... üstelik daha partinin başındalardı...(yani mangal keyfinin, parti demek biraz garip geldi de bana birden:img-hyste )
ayrıca umarım sarhoşken söylemez.. bu rıza babanın tepkisini çok daha kötü etkiler...
o sarhoşlukla daha bi güzel söyler.yani bizim gülmemiz açısından.ortaya konuşur.bide saçmalar.tabi komedi açısından iyi olur.
bence hala iddaalıydı.pınara bu gece sölicem falan derken yani söyler o gece.veya tam sölicekken muratla zeynepten haber gelebilir.tabi hiçbizaman söylememesi daha hayırlı olur bence.
o sarhoşlukla daha bi güzel söyler.yani bizim gülmemiz açısından.ortaya konuşur.bide saçmalar.tabi komedi açısından iyi olur.
bence hala iddaalıydı.pınara bu gece sölicem falan derken yani söyler o gece.veya tam sölicekken muratla zeynepten haber gelebilir.tabi hiçbizaman söylememesi daha hayırlı olur bence.
evet ali sarhoşken çok komik görünüyordu zaten.... bir de rıza babanın karşısında daha bir komik olur..:img-hyste ama ben bir şekilde mesutun fln aliyi durdurmasından yanayım.. hem mesut yanındaydı zaten ben pek izin vereceğini sanmıyorum..
ama gerçekten ali bir şekilde yolunu bulur o halde rıza babayla konuşursa....:img-help: :img-help: :img-help: bene düşünmeyelim... hem 43. bölüme daha var... o kadar bölüm arasında rıza baba birçok şey yapabilir aliye... son olarak da arşive yollar... o da affetme gibi birşey olur zaten....
derinmavi_642 14-06-07, 00:18 evet ali sarhoşken çok komik görünüyordu zaten.... bir de rıza babanın karşısında daha bir komik olur..:img-hyste ama ben bir şekilde mesutun fln aliyi durdurmasından yanayım.. hem mesut yanındaydı zaten ben pek izin vereceğini sanmıyorum..
ama gerçekten ali bir şekilde yolunu bulur o halde rıza babayla konuşursa....:img-help: :img-help: :img-help: bene düşünmeyelim... hem 43. bölüme daha var... o kadar bölüm arasında rıza baba birçok şey yapabilir aliye... son olarak da arşive yollar... o da affetme gibi birşey olur zaten....
ben mesutun aliyi durdurabiliceğini sanmıyorum.yani adam sarhoş.istediğini yapar gibime geliyo.mesutunda aliyi durdurması mantıksız.sabah söyledi mesuta ben bu gece sölicem diye ama akşam mesutun dibinde içti rakıyı.eğer durdurma gibi bir niyeti olsa o gece alinin rıza babaya herşeyi anlatıcağını bildiği halde içmesine izin vermezdi.ama hüsnü durdurabilir.
ben mesutun aliyi durdurabiliceğini sanmıyorum.yani adam sarhoş.istediğini yapar gibime geliyo.mesutunda aliyi durdurması mantıksız.sabah söyledi mesuta ben bu gece sölicem diye ama akşam mesutun dibinde içti rakıyı.eğer durdurma gibi bir niyeti olsa o gece alinin rıza babaya herşeyi anlatıcağını bildiği halde içmesine izin vermezdi.ama hüsnü durdurabilir.
aslında genele bakınca mesut un her hali mantıksız...:img-wink: ama haklısın.. aslında zaten o halde onuşmaya niyetlense ayla da hemen ortalığı karıştırır, zaten karışıklıkdiyince işin içine hemen çobanlardan biride girer... eee sonuç? ali de arada kaynamış olur...:img-wink:
peki diyelim ki sarhoş haliyle arada kaynadı... acaba nasıl öğrenecen rıza baba....?
derinmavi_642 14-06-07, 00:35 o karışıklıkta arada kaynarsa başka bir zaman söyler.kafasına koymuştu.bu sefer ayık kafaylada olur.daha düzgün söyler.böyle alıştıra alıştıra.gerçi ne kadar alıştırırsa alıştırsın rıza baba mutlaka kızar.vede komedi sıfır olur.belki ali mangal keyfinde söyleyemezde sezon finali olan bölümün sonunda söyler.bizde üç ay boyunca çatlarız meraktan.eğer sezon finali öyle biterse ben kafamda teoriler kurmaktan senarist olurum.
KESKİN_NİŞANCI 14-06-07, 06:13 sorduğum şeyin saçma olduğunun farkındayım ama emin olmak istedim.bu kadar gülüceğinizi de tahmin etmemiştim.:icon_sorr ayrıca tek mesajlık ve konu ile alakası olan bir mesaj olmalı demişsiniz bu konuda haklısınız ama ben başka nerde sorabilirdim.daha önce yorum yaptığım tek yer burası.o yüzden burda yazmak istedim.
herkese merhaba
cnm ya benhermi gibi bende yazayım dedim
roxel şaka amaçlı demiştir
onun içinde kötü niyet olamas:img-hyste
ilk konuştuğumda anlamıştım bunu:)
bende hep sorarım ama bunu sormamıştım
deneyimim olduğu için hatta bi kere görevli bile yapılmıştım bi sitede:img-hyste
mesela $ewim de bana casus der:) kızıyo muyum ben çok sakinim:img-dirol
benhermi sen yılan hikayesi de mi izledin:icon_whis
dün de şenayım bahsetti yh den
demek ki yh yolundan geçenler burdalar
arşiv meselesi gene iyi arkadaşlar
rıza baba başka bi şey yapmadı iii ki
sıcak havada trafik polisi olsaydı(cem gibi):img-hyste
not:duygu arka sokaklar geçti mi geçti yorumun içinde eeee o zaman:):icon_whis
(anladın sen):img-polic
arkadaşlar şu sayfayı kapatma bende gurur haline geldi:icon_sorr
bi şeyler yapalım
Erkencisin casusçum:img-wink: Sen de bana bi lakap bul ya:)
Dizi yılan hikayesinin yolundan gitmesin!!Eğer bizim Murat'ımız Memoli olursa Zeynep ölür..Yerine de Yunanistan'dan bir kız gelir(Yunanistandı di mi)Ama Yılan Hikayesinden özenebileceğimiz durumlarda var...Mesela polis balosu yapılabilir...Ki dizinin başından beri ben ya finali ya da sezon finalini böyle görmek isterim..O polis balosunun olduğu yerde de bomba vardı..Hem olaya heyecan da katılımış olur..Vazgeçtim heyecanlı olmaz ne de olsa Akut Murat var:)Hemen imha eder:)
KESKİN_NİŞANCI 14-06-07, 07:57 Erkencisin casusçum:img-wink: Sen de bana bi lakap bul ya
Dizi yılan hikayesinin yolundan gitmesin!!Eğer bizim Murat'ımız Memoli olursa Zeynep ölür..Yerine de Yunanistan'dan bir kız gelir(Yunanistandı di mi)Ama Yılan Hikayesinden özenebileceğimiz durumlarda var...Mesela polis balosu yapılabilir...Ki dizinin başından beri ben ya finali ya da sezon finalini böyle görmek isterim..O polis balosunun olduğu yerde de bomba vardı..Hem olaya heyecan da katılımış olur..Vazgeçtim heyecanlı olmaz ne de olsa Akut Murat var Hemen imha eder
ewt erkenciyim:)
sen de ölesin anlaşılan:)
lakap konusunu düşünürüz aklıma daha bi şey gelmedi:)
yh i valla iyi düşünmüşün aklıma o gelmedi benim:)
zeynep no no ölemes:icon_sorr /zaten zeyno çıkmıştı ben diziyi bırakmıştım:img-beee:
kız yunandı ewt elenamıydı ne:img-blush
balo olabilir ama:happy0064 / ha bomba falan olursa atmaca el atar diyosun yani:icon_roll
şenay da burda slm şenay:)
merhabalar arkadaşlar bombalar varmış dünden beri tiyolar falan gelmiş vallahi şaşırdım exama çok teşekkürler canım tiyolara bayıldım arkadaşlar yani demekki bizim mahzun lale sonunda dediğini yapıyor ve Rıza Babaya söylüyor ha vallahi brawooo:happy0064 :happy0064 ee alkışı hakketti lale bu arada arkadaşlar Murat la Zeynep orda olduklarına göre ya daha bir şey yapmamış olacak yani biliyorsunuz adam sonra demişti belki şilede yapmaz sonra diye düşünür bizimkilerin tatili güzel geçer eğlenirler istanbula geldiklerinde ali arşivde sahnelerini izleriz sonra zeynep murat itiraftan haber alır ve aliyle dalga geçmeye giderler sonra düğün için yine şileye giderler ve Allah korusun orda bir şey olur:'( felaket tellali gibi hissetim kendimi bu arada sz bana bakmayın sevgili senaristler siz bizlere güzel ve mutlu bir düğün izletin:good: :img-hyste
Keskin nişancı selam canım benim günaydın nasılsın evet cnm kız yunandı bende hatılıyorum yani yılan hikayesinin fanıydım gerçi o zamanlar böyle forumlar yoktu herkes ertesi gün okulda tartışırdı konuları ahh ahh bizim gençliğimizde böyle miydi internetmi vardı:img-hyste :img-hyste :img-hyste balo olayı süper olur böylece belki bizim şu iki müzmin bekar yavuzla aylin birlikte baloya katılırlar malumunuz aylinin partneri yok ee tek başına gidemeyeceğine göre daha doğrusu gitmeyeceğine göre bizm tarzan kardeşini ayarlar artık:img-hyste
KESKİN_NİŞANCI 14-06-07, 08:13 Keskin nişancı selam canım benim günaydın nasılsın evet cnm kız yunandı bende hatılıyorum yani yılan hikayesinin fanıydım gerçi o zamanlar böyle forumlar yoktu herkes ertesi gün okulda tartışırdı konuları ahh ahh bizim gençliğimizde böyle miydi internetmi vardı:img-hyste :img-hyste :img-hyste balo olayı süper olur böylece belki bizim şu iki müzmin bekar yavuzla aylin birlikte baloya katılırlar malumunuz aylinin partneri yok ee tek başına gidemeyeceğine göre daha doğrusu gitmeyeceğine göre bizm tarzan kardeşini ayarlar artık:img-hyste
hep sen mi çınlatacaksın kulaklarımızı:)
iyiyim hoşum bugün:) seni sormalı
hey gidi gençlik:img-hyste
o gün nail(cem) abiyi gördüm(kız kardeşi yan apartmanda) önümden geçti
bi slm diyemedim:icon_sorr
kız bizim kanımızda var polisiye dizi:img-dirol
yavuzla aylinin çıkmasını bende istiyorum ya:happy0064
çiftsiz kalmasın dizi:img-hyste /sanki hiç yok
Ben de Sermin'i geri istiyorum..Mesut'umun başını bağlamamız lazım...Baloda aşk başkadır:)Yavuzla Aylini dans ederken hayal ediyorum:)
Aylin:Geçmiş olsun
Yavuz:Ne için
Aylin:Asuman olayı
Yavuz:Sağol...
Aylin:Asuman'ı hala seviyor musun?(Aylin hayır demesini bekler)
Yavuz:Tabi ki de hayır şimdi başkasını seviyorum(Aylin hayal kırıklığına uğrar.İçinden Asuman bitti,yenisine geçmiş der)
Aylin:Sevdiğini kız biliyor mu?
Yavuz:Hayır bilsin mi?
Aylin:Bilsin...
Yavuz:Ben seni seviyorum
Aylin:Ne ben beklemiyordum aslında ben de seni..
Yavuz:Ben de seni ne?
Aylin:Ben de seni seviyorum..
Dansa devam ederler....Senarist mi olsam ne:):)
ooo arkadaşlar baya ilerletmişsiniz sayfaları..
tüyolar da gelmiş. Ali ile Pınar tekrar ayrılma kararı almasında her türlü cezayı izlemeye razıyım ben.
Balo olamasa bile aylın ve yavuz arasında bu konuşma düğünde de geçebilir.
ve yeni sezonda yeni bir çift.
Zeynep ile Murata da birşey olmaması güzel . Asımdan da tamamen kurtulsalar süper olacak.
En çok ali ve pınarı merak ediyorum.
günaydınn..! hepimiz erkenciyiz galba bu sabah :img-yes: ben tüyoları çözemedim ya.. biri bana sıralayabilir mi? Alinin Rıza Babayla konusucağını anladım(zaten konusucağı belliydi).. Muratla Zeynep kurtulucaklarmıs (cok cokkk sevindim sezonu bi hastanede kapatmak kötü olurdu)) Yavuzla Aylin.. evet ben de cok istiorum onların beraber olmasını.. aslında başlarda Yavuz Pınarı sewiodu.. Ali olayı yokken Yavuzla-Pınar diodum.. ama işin içine Ali girdi iş değiştii.. Yavuzla-Aylin.. ins. en kısa zamanda onları da birlikte görürüzz :img-wink:
Günaydııın :) Ekip bugün erkenci bakıyorum :)
Pınar'a ne gibi bi ceza geleceği konuşulmuş..ee Falakaya yatırcak halleri yok,bence evden okula gitmek dışında çıkamicak,telefonu denetim altında tutulcak (hatta dinlemeye bile alınabilir :) :) ) ve Rıza Baba küsecek gibi biraz..
Ben yazayım da olmasın :) :) :)
Balo olamasa bile aylın ve yavuz arasında bu konuşma düğünde de geçebilir.
ve yeni sezonda yeni bir çift.
Bencede OlBİLİR..
Ben de Sermin'i geri istiyorum..Mesut'umun başını bağlamamız lazım...Baloda aşk başkadır:)Yavuzla Aylini dans ederken hayal ediyorum:)
Yavuz:Tabi ki de hayır şimdi başkasını seviyorum(Aylin hayal kırıklığına uğrar.İçinden Asuman bitti,yenisine geçmiş der)
sevimcim seneryon gerçekten çok güzel olmuş tebrik ederim
inşallah onlarda çıkmaya başlarlar bir gün
ya biran önce salı gelsede alinin nasıl söylediğini görsek ya da özeti okuyabilsek
Yazdığın cok mantıklı Roxelanne (adını bilmiorm (: )) bn de öyle bisi düsünüorum.. Pınar için en büyük ceza babasının onunla konusmaması tatlı bi küslük olması zaten.. ama simdi kendimizi Rıza babanın yerine koyarsakk, o kadar da kızıcak bisey yok sonucta kızı gelmis kac yasına ölene kadar onlarla oturucak değil, sadece kızını kaybetmekten korkabilir o kadar.. Aliyle birlikte olmasına hatta evlenmesine asla karsı cıkmaz cünkü o zaman kızının mutsuz olucağını bilir :img-wink:
Yazdığın cok mantıklı Roxelanne (adını bilmiorm (: )) bn de öyle bisi düsünüorum.. Pınar için en büyük ceza babasının onunla konusmaması tatlı bi küslük olması zaten.. ama simdi kendimizi Rıza babanın yerine koyarsakk, o kadar da kızıcak bisey yok sonucta kızı gelmis kac yasına ölene kadar onlarla oturucak değil, sadece kızını kaybetmekten korkabilir o kadar.. Aliyle birlikte olmasına hatta evlenmesine asla karsı cıkmaz cünkü o zaman kızının mutsuz olucağını bilir :img-wink:
Adım Kübra canım :)
Zamanla Ali'nin damadı olması fikrine kesinlikle sıcak bakacak ama alışma sürecinde olan Pınar ve Ali'ye hatta özellikle Ali'ye olacaktır..Durumu önceden bildikleri ortaya çıkarsa ekip ve Ayla da zor zamanlar yaşayabilir..
Sevimcim yazma şöyle görmek istediğimiz senaryolar ya,bak ters tepecek.. Biz istemiyoruz Aylin&Yavuz ikilisini aa (yerseen:img-hyste ) Eline sağlık canım :D Bu olay düğünde cereyan edebilir gerçekten...
bu arada arkadaşlar daha geçen sayfalara bakmadım ama anladıgım kadarıyla rıza baba ögreniyo ve aliyi arşive yolluyo zeynep&murat mesut hüsünü felan dalga geçiyo sarı laleyle:img-hyste .yani sonuçta zeynep&murata bişey olmuyo.:happy0064
tanıstığıma memnun oldum kübracımm :)
evet gercekten Aliyi zor günler beklio.. zaten cocuk zor durumdaydı bi ara durmadan Hüsnüyle Mesutun tehtidleri altında eziliodu.. Hele o sinema sahnesini hic unutmicam.. "Suat bak tuvalette ne buldum: LALE..!!"
zaten ne basladıysa sonradan basladı durum Mesutun kulağına gitti.. Uyarmadan önce bi güzel dalga gectiler.. :img-yes: Alinin söylemesi iyi olucak bence.. olur da Rıza baba bi gün Aliyle Pınarı bi sekilde görürse o zaman hersey daha kötü olur.. işini sağlama alıo.. cok zeki cocuk :P
"KaRtAnEsİ" 14-06-07, 10:03 zeynep ve murata birşey olmıcağından emin olamıyorum ben ama inşallah birşey olmaz birde onlara birşey olursa dayanamam ben...
ali, rıza babaya ne şekilde söylicek söylerken yüz ifadesi nasıl olacak çok merak ediyorum güzel bir bölüm olur inşallah...
oo süper herkes toplanmış valalhi bu repliklere bayıldım ama bence öyle gerçekleşmez yani çok aceleye gelir çünkü Yavuz Aylini seviyor olsaydı bir şekilde belli ederdi yani balo yada düğün ondan sonra aralarında bir ilişki başlayacaktır bu arada sermin olayına kesinlikle bende katılıyorum dönsün ve mesutumuzu yanlız bırakmasın yani o güzelim sahneleri bir bölümcük içinmi koymuşlar olmaz ki ama ben devamını bekliyordum ve istiyordum gerçi hala bekliyor ve isityorum ya neyseee artık:img-hyste :happy0064
derinmavi_642 14-06-07, 10:14 evet ya sermin geri dönse ne kadar güzel olur.çok uyumlu bir çift olurlar mesutla.biri öfke kontrol problemi olan bir polis diğeri psikolog gibi bişey.
KESKİN_NİŞANCI 14-06-07, 10:18 oo süper herkes toplanmış valalhi bu repliklere bayıldım ama bence öyle gerçekleşmez yani çok aceleye gelir çünkü Yavuz Aylini seviyor olsaydı bir şekilde belli ederdi yani balo yada düğün ondan sonra aralarında bir ilişki başlayacaktır bu arada sermin olayına kesinlikle bende katılıyorum dönsün ve mesutumuzu yanlız bırakmasın yani o güzelim sahneleri bir bölümcük içinmi koymuşlar olmaz ki ama ben devamını bekliyordum ve istiyordum gerçi hala bekliyor ve isityorum ya neyseee artık:img-hyste :happy0064
ne uğurum var dimi şenay bi sabahın 8 inde geldim
ardından yazan yazana:)
replikleri sorma yazan kim:) muhteşem dimi /devam et...
sevim sen bizim her şeyimizsin:img-hyste
mesutlar nasıl yaptı ama fidan ablaya
kartanesi,
bende merak ediyorum cnm ya rıza baba nın ilk tepkisi nolcak die:)
ne yapacağını öğrendik ama bu da önemli:)
Zaten adı üstünde hayal:img-wink: Ben şipşakçı gibiyim:img-hyste Senaristler benim gibi halledemezler..Aylin de Yavuz da utangaç tipler sanki..Aylin'in Yavuza ilgisi olsa Zeynep ve Murat'a günde 3 öğün Yavuz'u sorar..Yavuz da abisini ve yengesini(kesin abisi ve yengesi için:img-hyste ) ziyaret etmek için merkeze gelip durur..Bi de ilk etkilenme sahneleri olması lazım aynı ortamda uzun süre bulunacakları bir yer:)Bu yeri yılbaşı bölümündeki sahneleri sayarsak bizimkileri birleştiririz:)Çıktıklarını düşünemiyorum ben onların:)Aylin bilgisayarın bekçisi Aylin olmazsa çalarlar bilgisayarı:img-hyste Yavuz da genelde nöbetçi:)3-5 bölümde bir bi yere gezmeye giderler:)
hey noluyo burda sabah sabah (size göre öğlen dimi:img-wink: ) vaLLa coşmuş başlık ya biz geç bile kaldık sayılır. bu arada bu arada sewim o ne teoridir öle süper ama aylin laptopu da götürür yanında yaaa nolur nolmaz acil bi durum fln :img-wink:
Arkadaşlar bölümü bugün indirip izlyeceğim ancak anlatıklarınıza göre süper bi bölüm olmuş
bu arada oylar arka sokaklara
http://www.dizifilm.com/modules.php?name=Reviews&file=viewarticle&id=74
Zeyneple Murat nasıl olucak ta kurtulucaklar asıl bomba soru bu bence.. Mükemmel bi aksam, yıldızlar, deniz, müzikk.. en mutlu anlarından birini yasıosun.. benim asla aklıma birinin bana suikast düzenleyeceği gelmezz.. gelse de o an gelmez.. :img-yes: O duman denen korkunc insan (cüssesi yeter) nasıl olucak ta vazgecicek ya da baska bi yere istabet ettiricek hic bilmiorum.. gercekten cok cok merak ediorum neler olucağını.. Adam biraz daha böle "normal" olsa Muratla Zeynebe acır kıyamaz vuramaz fln dicem de gözlerinde hic o acıma duygusu yok ,sanki normal biseymis hergün yaptığı günlük bi olaymıs gibi vurmayı beklio yani..
Murat'ın geçen bölümde anlattığı hikayeye bakarsak Murat avcı oluyor..Murat o an bence hazırlıksızdı..Ya acaba ordan kalkma nedenleri Murat'ın ya da Zeynep'in farketmesi falan olamaz mı?Son gelen tüyolardan sonra ben öyle düşünüyorum:img-wink: Şimdi o sahneyi 4-5 kez izlicem..Bir ayrıntı bulmam lazım!!!Murat'ın babası geldiği bölümde bizimkileri takip ediyordu ve bizimkiler farketti..Sonra da güzel bir planla adamı kıstırdılar..Tabi sonra Murat babası olduğunu farketti..Böyle bir şey olamaz mı bu sahnede de?
Aslında haklısın Sevim.. farkedebilirler.. Zeynep olmasa da Murat farkedebilir.. cünkü Zeynep herseyden uzakta aşık olduğu adamın yanında huzur icinde ve gayet mutluydu.. Murat ise biraz tedirgindi, sanki tetikteydi.. o yüzden Murat farkedebilir ya da etrafa bakarken adamın silahını görebilir.. Buraya kdr tamam.. Murat cok güclü gercekten ama Dumanla kıyaslarsak (bi kere görünüs olarak) Duman Muratı ezer gibi gelio :img-hyste Dumanla nası basa cıkıcaklar bilmiorum, yanlarında silah var mıydı? ceplerinde fln gören var mı? silah varsa eğer Duman duman olur yani
Aslında haklısın Sevim.. farkedebilirler.. Zeynep olmasa da Murat farkedebilir.. cünkü Zeynep herseyden uzakta aşık olduğu adamın yanında huzur icinde ve gayet mutluydu.. Murat ise biraz tedirgindi, sanki tetikteydi.. o yüzden Murat farkedebilir ya da etrafa bakarken adamın silahını görebilir.. Buraya kdr tamam.. Murat cok güclü gercekten ama Dumanla kıyaslarsak (bi kere görünüs olarak) Duman Muratı ezer gibi gelio :img-hyste Dumanla nası basa cıkıcaklar bilmiorum, yanlarında silah var mıydı? ceplerinde fln gören var mı? silah varsa eğer Duman duman olur yani
İzledim izledim izledim ama fark edemedim..Murat ya Zeynep'in gözünün içine bakıyor,ya yıldızlara ya da yere doğru..Zeynep de aynı şekilde..Kalktıktan sonra görebilirler belki...Yanlarında da silah yok gibi..Görseler bile kurtulmaları da ayrı bir mesele:icon_whis Zeynep converse giymiş sanki..İlk bölümlerinde ayakkabısından silah çıkartmıştı..Bu bölümde de belki öyle yapar:)
Belki duman yanında kurşun getirmeyi unutmuştur:img-hyste Biz burda boşuna kasıyoruzdur:img-hyste :img-hyste :img-hyste
herkese merhaba
cnm ya benhermi gibi bende yazayım dedim
roxel şaka amaçlı demiştir
onun içinde kötü niyet olamas:img-hyste
ilk konuştuğumda anlamıştım bunu
bende hep sorarım ama bunu sormamıştım
deneyimim olduğu için hatta bi kere görevli bile yapılmıştım bi sitede:img-hyste
mesela $ewim de bana casus der kızıyo muyum ben çok sakinim
benhermi sen yılan hikayesi de mi izledin
dün de şenayım bahsetti yh den
demek ki yh yolundan geçenler burdalar
arşiv meselesi gene iyi arkadaşlar
rıza baba başka bi şey yapmadı iii ki
sıcak havada trafik polisi olsaydı(cem gibi)
not:duygu arka sokaklar geçti mi geçti yorumun içinde eeee o zaman:)
(anladın sen)
arkadaşlar şu sayfayı kapatma bende gurur haline geldi:icon_sorr
bi şeyler yapalım
süpersin nişancı... işte böyle... yorumun içinde arka sokaklar geçsin ki bölüm yorumları başlığına uyalım di mi.... (:img-hyste )
bu arada ben de sana nişancı diyorum rahatsız değilsindr umarım... keskin_nişancı yazmak uzun sürüyor da...:img-hyste
ılan hikaysi izlenmezmiydi canım ya... hoş ben o zamanlar fazla büyük sayılmazdım ama aklıma kazınmış gibi sanki...her sahnesini hatırlıyorum..:img-hyste
aslında arka sokaklar foruuna ilk yazmaya başlayanlar veya sadece okuyucu olarak katılanlar bilir... murat ı inanılmaz derecede memoli ye benzetenler vardı... saç şekli, arabasından fln... ama açıkcası ben bu yorumlara çok sinir olurdum çünkü sonuna kopya dizi izlemeye gerek yok diyenler de çıkardı... herşeyi anlamışımdır da yk ile as arasında içinde polis bulunması dışında başka ne (senaryo açısından) benzerlik buluyorlar.. aaa tabii bir de suç var...:img-hyste
şenayımla iki gündür bir türlü karşılaşamadık zaten...:icon_sorr ama demek o da izliyomuş.... yorum yaptığına göre sende:img-wink:
aslında rıza babanın ilk tepkisini öğrenebilseydik keşke... çünkü belki zaman geçtikçe siniri gemiş, arşive kapamıştır... zaten eğer öylyse sorun yok..:img-wink: yakında ordan da kurtulur ali:img-wink:
sevim süpersin...:happy0064 aslında yazın senden ve şenaydan süper senaryolar bekliyorum ben. yoksa koca yaz geçmez....:icon_sorr aslında belki gaza gelirsem ben de yazarım ama sanırım eklemeye utanırdım...:img-blush
neyse yh senaryosunu konuşması bitmiş, balo sahnesninin bizde de olmasına karar verilmiş, şimdide senaryo yazıyoruz...:img-hyste
ama bayıldım canım özellikle kalınlaştırdığım bölüme bayıldım...:img-in_lo
İzledim izledim izledim ama fark edemedim..Murat ya Zeynep'in gözünün içine bakıyor,ya yıldızlara ya da yere doğru..Zeynep de aynı şekilde..Kalktıktan sonra görebilirler belki...Yanlarında da silah yok gibi..Görseler bile kurtulmaları da ayrı bir mesele:icon_whis Zeynep converse giymiş sanki..İlk bölümlerinde ayakkabısından silah çıkartmıştı..Bu bölümde de belki öyle yapar:)
Belki duman yanında kurşun getirmeyi unutmuştur:img-hyste Biz burda boşuna kasıyoruzdur:img-hyste :img-hyste :img-hyste
phaha:img-hyste :img-hyste işte ben buna gülerim ya.. alemsin gercekten.. bi de dediğin gibi oluomus.. Ne gülerim yaa, ya da silaha bisey olsun ates etsin ama bisi olmasın sonra suratına doğru doğrulttuğunda kendine ateş etsin tam alnından vursunn (cok caniyimmm)) filmlerde (daha doğrusu cizgifilmlerde fln) hep öyle olur ya..
KESKİN_NİŞANCI 14-06-07, 11:48 süpersin nişancı... işte böyle... yorumun içinde arka sokaklar geçsin ki bölüm yorumları başlığına uyalım di mi.... (:img-hyste )
bu arada ben de sana nişancı diyorum rahatsız değilsindr umarım... keskin_nişancı yazmak uzun sürüyor da...:img-hyste
hoşgeldin cnm sabahtan beri burda yazıyoruz
eksikliğini farketmedim sanma:icon_shad
ya ne dersen de:)hiç önemi yok:) rahatsız olmam bentroest
ewt...sabah hatırlattım
sende öğlen hatırlattın saolasın
bölüm yorumları burası arkadaşlar nolur fazla sohbet ortamı yaratmayalım
olan konularımıza oluyo ve açmıyorlar modlarımız:icon_sorr
aman konu dediniz de hele bi tane açayım:)
dizimizin EN lerini seçtik mi?:icon_whis
en güzel:
en yakışıklı:
en karizma:
en güzel bakan:
en masum:
en sessiz:
en çok konuşan:
en aşık:
en tatlı:
en sevimli:
en marifetli:
en yardımsever:
en komik:
en deneyimli:
...
burda olanlar parmak kaldırsın başlayalım:)
önce sizden yorumlar:)
phaha:img-hyste :img-hyste işte ben buna gülerim ya.. alemsin gercekten.. bi de dediğin gibi oluomus.. Ne gülerim yaa, ya da silaha bisey olsun ates etsin ama bisi olmasın sonra suratına doğru doğrulttuğunda kendine ateş etsin tam alnından vursunn (cok caniyimmm)) filmlerde (daha doğrusu cizgifilmlerde fln) hep öyle olur ya..
Bizimkilere tabancayı doğrulttuğunda su tabancası falan çıkıyormuş:img-hyste Ayyy oyuncağımı getirmişim diyormuş duman:)Ya da bücür cadı mı ne bir dizide vardı tam silahı sıkıyordu silah o anda çiçeğe dönüşüyordu..Senaristler iyice kafayı yedirdiniz bana:img-hysteNeyse özete bir gün kaldı bize bir iyilik yapıp bugünden özeti gönderseler keşke..
Ahanda duygucuğumda gelmiş amanın sevindirik oldum ya hakaten görüşemedik bir türlü canım benim bu arada arkadaşlar iki dakka girmiyom hemencecik sayfaları ilerletiyorsunuz süpersiniz ya arka sokakalr sizinle gurur duyor:happy0064 :happy0064 bu arada aylin laptop ve yavuz mutlu mesut yaşarlar artık:img-hyste :img-hyste
hoşgeldin cnm sabahtan beri burda yazıyoruz
eksikliğini farketmedim sanma:icon_shad
ya ne dersen de:)hiç önemi yok:) rahatsız olmam bentroest
ewt...sabah hatırlattım
sende öğlen hatırlattın saolasın
bölüm yorumları burası arkadaşlar nolur fazla sohbet ortamı yaratmayalım
olan konularımıza oluyo ve açmıyorlar modlarımız:icon_sorr
aman konu dediniz de hele bi tane açayım:)
dizimizin EN lerini seçtik mi?:icon_whis
en güzel:
en yakışıklı:
en karizma:
en güzel bakan:
en masum:
en sessiz:
en çok konuşan:
en aşık:
en tatlı:
en sevimli:
en marifetli:
en yardımsever:
en komik:
en deneyimli:
...
burda olanlar parmak kaldırsın başlayalım:)
önce sizden yorumlar:)
ahada formun bidenicik soru makinası yada konu açma makinasımı deseydim bulmuş bir tane daha konu gerçi bu uzun zamandır aklımda ama çene yapmaktan bir türlü yazamamıştım newyseki benle aynı düşüncede olan sevgili keskin :img-hyste bu arada canım kızma farklı olsun istedim durgu nişancı diyor sevim casus diyor bende keskin deyim tabi iznin olursa sorularınıda yani enlerinide birazdan cevaplıyorum canım
Ahanda duygucuğumda gelmiş amanın sevindirik oldum ya hakaten görüşemedik bir türlü canım benim bu arada arkadaşlar iki dakka girmiyom hemencecik sayfaları ilerletiyorsunuz süpersiniz ya arka sokakalr sizinle gurur duyor:happy0064 :happy0064 bu arada aylin laptop ve yavuz mutlu mesut yaşarlar artık:img-hyste :img-hyste
Ama birbirlerini tamamlıyorlar ne güzel:)Aylin vurulsa doktor Yavuz yetişir..Yavuz gaspa falan uğrasa Polis Aylin yetişir:)Aylin Yavuz ve laptop'un yanına bence Yavuz'un steteskopunu da koymalı..
ahanda cevaplara geçtik
en güzel: Zeynep:img-in_lo
en yakışıklı: Murat-Ali ayrım yapamam özür dilerim ama ikisinede aşığım ben yaaa:img-blush
en karizma: Murat ve Zeynep
en güzel bakan: Alinin bakışlarına kopuyorum ama sanırım Zeynep yine:good:
en masum: Şule:icon_sorr
en sessiz: Tunç?
en çok konuşan: Suat
en aşık: bu galiba aptal aşık sorusu:img-hyste ben dermişim tabiki Ali
en tatlı: Pınar:img-wink:
en sevimli: Metin-Tekin ikilisi:img-pilot
en marifetli: Fidan Ablam:img-yes:
en yardımsever: Komik belki ama Mesut:good:
en komik:Çobanların tümü:img-hyste
en deneyimli: Rıza Babamız
canım bu da benden olsun
en güzel gülen: Zeynepin kahkası:img-hyste :happy0064
KESKİN_NİŞANCI 14-06-07, 12:05 ahada formun bidenicik soru makinası yada konu açma makinasımı deseydim bulmuş bir tane daha konu gerçi bu uzun zamandır aklımda ama çene yapmaktan bir türlü yazamamıştım newyseki benle aynı düşüncede olan sevgili keskin :img-hyste bu arada canım kızma farklı olsun istedim durgu nişancı diyor sevim casus diyor bende keskin deyim tabi iznin olursa sorularınıda yani enlerinide birazdan cevaplıyorum canım
şenay beni şımartıyorsun:img-hyste /çok çok mersi cnm
deyin deyin az önce de söledim:)
ya keskin
ya nişancı
ya da keskin_nişancı
ya ya ya da kn:img-hyste
küçük emrah olmasın da:img-hyste
benim için farketmez:)
konu için,
paylaşmak,dayanışmak,bir tebessüme karşılık vermek ve ağlarken bir sineye yaslanabilmek en güzeli…
hep böyle olmak dileğiyle...
1000 ci mesajı ben atacam :img-hyste :img-hyste :img-hyste biri benden önce davranmazsa tabi bu arada sizlere bir soru Sermin dönerse Tunçla arası nasıl olur yani severmi tun sermini anlaşırlarmı biliyorsunuz ilk etapta bıukete tepkiliydi tunç
En güzel:Zeynep
En yakışıklı:Murat
En karizma:Mesut
En güzel bakan:Yine Mesut bakışlarına hastayım ya:img-in_lo Bu bölümdeki kravata bakışı kopardı beni:img-hyste
En masum:Suat (bela mıknatısı)
En sessiz:Şule
En çok konuşan:Suat
En aşık:Zeynep
En tatlı:Mesut
En sevimli:Şule
En marifetli:Fidan
En yardımsever:Ayla
En komik:Çoban yıldızları
En deneyimli:Rıza Baba ve Ayla
1000 ci mesajı ben atacam :img-hyste :img-hyste :img-hyste biri benden önce davranmazsa tabi bu arada sizlere bir soru Sermin dönerse Tunçla arası nasıl olur yani severmi tun sermini anlaşırlarmı biliyorsunuz ilk etapta bıukete tepkiliydi tunç
Sever sever hem de çok sever..Ben Buket'i de çok seviyordum..Hatta Mesut'un Buket'e haksızlık yaptığını düşünüyordum:img-wink: Buket'in geri dönmesini çok isteyen biri olarak Sermin'i ben kabullendiysem Tunç hayli hayli kabullenir:)Geri dön geri dön..Geçenlerde internette kız isimlerinin anlamalarına bakıyordum,gözüme Sermin çarptı Sermin utangaç demekmiş:)
Yeni bölümün fragmanı çıkmadı online17:img-wink:
Aylin - laptop , Yavuz- steteskop isi süpermis..!! ben hemen parmak kaldırıp cevaplamaya baslıorum o zaman hocamm..
en güzel : Zeynep.. Pınar da aday bnce..
en yakışıklı : ALii
en karizma : Murat
en güzel bakan : Ayla (Rıza babaya öle sewgiyle bakıo kii melek gibi kadın wlla)
en masum : Yavuz (cok masum bi yüz ifadesi var gercekten))
en sessiz : Suat dersm kafama bisiler yerim herlde :img-hyste bence de Tunç
en cok konusan : kuşkusuz Suat
en aşık : dizide herkess cok güzel aşık ayrım yapamıorum gercekten.. Ali-Pınar olsun Zeynep-Murat olsun, Rıza B.- Ayla olsun, Hüsnü-Suat olsun (onlarınkisi cok rekli bi evlilik allah iciin) Zeliha-Kerem var bi de.. :img-yes:
en tatlı : Şule
en yaramaz : Metin-Tekin
en marifetli : Fidan ablaa (bigün mantı yapsın bize çok özendim))
en yardımsever : hepsi birbirinden yardımsever.. hadi rıza baba olsun
en deneyimli : tabi ki rıza baba!!
Yeni BöLümün frangmanı Çıktımı ?
yok nerdee bizim fragmnın erkenden geldiği görülmüş şeymi en az c.tesiye kadar beklememiz gerekir yarında inşallah özet gelir yani öyle umarım da bizim özetçinin aklı pek belli olmaz yani ne zaman göndereceği falan:happy0064
En güzel:Buket ( Bir ZamanLar)
En yakışıklı:Murat
En karizma:Mesut
En güzel bakan: Rıza Babanın Kızı( Adı aklıma gelmiyo :happy0064)
En masum:Suat (bela mıknatısı)
En sessiz:Şule
En çok konuşan:Tekin
En aşık:Zeynep
En tatlı:Hüsnü
En sevimli:Şule
En marifetli:Tekin & metin
En yardımsever:Ayla
En komik:Tekin
En deneyimli:Rıza Baba & Mesut
Sever sever hem de çok sever..Ben Buket'i de çok seviyordum..Hatta Mesut'un Buket'e haksızlık yaptığını düşünüyordum:img-wink: Buket'in geri dönmesini çok isteyen biri olarak Sermin'i ben kabullendiysem Tunç hayli hayli kabullenir:)Geri dön geri dön..Geçenlerde internette kız isimlerinin anlamalarına bakıyordum,gözüme Sermin çarptı Sermin utangaç demekmiş:)
sevimciğim haklısın bukete bende mesutun çok haksızlık yaptığını düşünmüştüm babsının yaptıklarının suçlusu olarak her zaman buketi gördü ve hiç bir zamanda bukete ilgisini göstermedi hep mesafeliydi dediğin gibi aslında güneri ailesinden sorumlu as forum bakanı olan sevgili duygunun fikirleri çok önemli o günerileri çok iyi analiz etti bu arada umarım soyadını yanlış yazmamışımdır mesutların:img-hyste :good: :happy0064
Ahanda duygucuğumda gelmiş amanın sevindirik oldum ya hakaten görüşemedik bir türlü canım benim bu arada arkadaşlar iki dakka girmiyom hemencecik sayfaları ilerletiyorsunuz süpersiniz ya arka sokakalr sizinle gurur duyor:happy0064 :happy0064 bu arada aylin laptop ve yavuz mutlu mesut yaşarlar artık
merhaba canım sonunda... :)
arkadaşlar bugun burası süper... iki tane resim ekliyip bakayım diyorum sayfa ilerlemişiz...:happy0064 böyle giderse bir saate başlığı kaparız biz..:happy0064
aylin&yavuz hepimizin aklında canım....:happy0064 işe bu sezonu bekliyoruz ama.. zaten ayln in bziim doktorda gözü var...:img-hyste aylin de aşık olunmicak gibi değil yani...:img-in_lo eee bu durumda bize ne kalıyor... aylin-yavuz ve aylinin laptop ına ömür boyu mutluluk dilemek..:happy0064 (:img-hyste )
bu arada başka bir mesajında da o doktor kadın (sen adını yazsan da ben adını hatırlamıyorum:img-beee: ) ile tunç hiç iyi geçinemezler... hem ne şi var canım onun mesut ile fln.... onun sevgilisi de vardır benden söylemesi...:img-hyste
Evet Buket gercekten cok güzel, cok iyi bi kadındı.. Mesuta da aşıktı.. Hatta cok aşık olduğundan onu daha fazla üzmemek icin hayatından cıkmanın daha iyi olucağını düsündü.. Bence de Mesut kıymetini fazla bilemedi Buketin.. Ama Buket Mesutla beraberken böyle şeylerin olabileceğini farkındaydı zaten Mesut uyarmıstı onu.. Yeşimden dolayı da kadınlara fazla güvenemio ya da bağlanmamaya calısıo gibi bisey.. Mesutun bu hali gercekten üzücü, ama adam da haklı yani, en zor zamanlarından karısı ondan ayrıldı tek basına kaldı adam ve tek basına atlattı onca seyi
KESKİN_NİŞANCI 14-06-07, 12:35 şenayım,
illa ki herkesi birbirine yakıştırcaz:)
buket te sermin de kriterlermize uygun mu önce?:icon_whis
bunu belirledikten sonra yollarız malum yerlere:)
ama şunda kararlıyız
mesuta aşk şarabından bir yudum içirmek:)
ve
yaşanan aşktan bir dilimde bizim yememiz:)
ikisini de çok seviyorum ben:img-blush (bu durumda ikisi olamas):img-hyste
ama mesut ikisini de istemiyo anlaşılan kaçırdı malumunuz:img-hyste
meliscim estağfurullah cnm ne demek:img-blush
böle olmuycak oylayalım:)
A)buket
B)sermin
C)hiç biri
D)üyelerden biri(burdan:img-hyste)
parmağımı kaldırdım ve hemen başlıyorum....
en güzel:zeynep
en yakışıklı:murat
en karizma:mesut
en güzel bakan:mesut(forever:img-blush )
en masum:kimse:happy0064 bizde herkesin sabıkası var:img-hyste
en sessiz:şule (ama hiç konuşmadığından... aslında başka sessiz yok zaten dizimizde:img-hyste )
en çok konuşan: suat (hatta suat rekora koşuyor:img-hyste )
en aşık:zeynep :img-in_lo :img-in_lo (aslında murat da olabilir:img-wink: )
en tatlı:zeynep... özellikle güldüğünde :img-in_lo
en sevimli:tekin(sizin anlicanız küçük sapık... bayılıyorum ben onun yüzüne:img-hyste )
en marifetli:suat&fidan ikilisi.. bir de yan yana gelseler neler yaparlar kim bilir:happy0064
en yardımsever:aylin
en komik:çoban soyadlı herkes:happy0064
en deneyimli:ayla&rıza soylu çifti
keskin oylamayı ilk ben yapayım buket gitti gelmez geri dönüşün kimseye faydası olmaz bunu bana öznrcuğum öğretti hiçbiride olmaz yanlız kalması ha yeni birid ersen o olabilir ayrıca üyelrden biri işi iyi ya böylece o kişi sayeseinde bizde sete gideriz:img-hyste :img-hyste arkadaşlar sizler için kendimi feda edebilirim sonra arkamdan bağırırsınız şenay bizi sete götür şenay bizi sete götür (bir zamanlar vardıya nouma bizi diskoya götür bir an aklıma o geldi:img-hyste :img-hyste )
selam millet ben size fotoraf çekip yollarım dedim fakat ekip yemeğe gelmedi yemeği paket götürdüler burda ceken arkadaşlara bir bakıcam fotoraflara size yinede yollamaya çalışcam:happy0064
şenayım,
illa ki herkesi birbirine yakıştırcaz:)
ama şunda kararlıyız
mesuta aşk şarabından bir yudum içirmek:)
ve
yaşanan aşktan bir dilimde bizim yememiz:)
ikisini de çok seviyorum ben:img-blush (bu durumda ikisi olamas):img-hyste
ama mesut ikisini de istemiyo anlaşılan kaçırdı malumunuz:img-hyste
meliscim estağfurullah cnm ne demek:img-blush
A)buket
B)sermin
C)hiç biri
bu arada baya çoşmuşsunuz yaaaa.sevgili casus ben a seçenegi diyorum mesutun bukete çok haksızlık yaptı sinirli anlaında bile buketten aldı sinirini.ama ben senaristlere güveniyorum.buket geri gelicek ve mesutla birlikte olucak.
bugünde özet gelse tam süper olur.buarada kanldnin sitesinin içerigi degişmiş güzel olmuş.:happy0064
-blush
A)buket
B)sermin
C)hiç biri
D şıkkı ve o üye benim:)Parçalanmadan kaçıyım en iyisi forumdan..Bence şıklara Pamela Spence(gerçek hayattaki sevgilisi) ve 17. bölümde bir kız vardı..Fidan diye bir kız evden kaçıp intihar edecekti ve onu kurtardı..1-2 kere Mesutla başbaşa sahnesi oldu.Neydi o kızın adı ya??Onu da ekleyelim.Bize resim getirirsen çok mutlu edersin bizi himaliya:happy0064 :happy0064 :happy0064
bence şermin tek bölümlük bişeydi...:img-yes: yani mesut un sakinliğinin öne çıkması için...:img-hyste ben şermin in geri döneceğini sanmıyorum (zaten istemiyorum da:img-wink: )
ama buket diyince bende akar sular durdu... mesut a kızdığım sinir olduğum tek konu (ki onun için böyle hissetmenin benim için zorluğunu düşünün:icon_sorr ) buket konusuydu... mesut çok büyük haksızlık yaptı yani buket e buket onu her koşulda sevip, her şartta yardımcı olmaya çalışmıştı... zaten son konuşmalarında da mesut a son sözleri """ben bu kadarını haketmedim "" olmuştu ki bence haklı da....:icon_sorr
ßuket'in Diziye Dönme İhtimæLi vær mı ? Dönse Çok iyi OLur .
aa ayıp ediyon sevimciğim evet pamela olabilir nasılsa tecrübeside var yani gerçi tam değil müzikhalde oynadı ama olsun şevket her şeyi öğretir ona canım benim ya seni parçalamakmı kıyabilirmiyiz asciler olarak biz sana
bu arada baya çoşmuşsunuz yaaaa.sevgili casus ben a seçenegi diyorum mesutun bukete çok haksızlık yaptı sinirli anlaında bile buketten aldı sinirini.ama ben senaristlere güveniyorum.buket geri gelicek ve mesutla birlikte olucak.
bugünde özet gelse tam süper olur.buarada kanldnin sitesinin içerigi degişmiş güzel olmuş.:happy0064
hoşgeldin ismail özeti bizde heyecanla bekliyoz amma benim şahsım adına bu gün için umudum yokta Alalh verede yarın erken gönderseler valalhi tam süperolur onada razıyım yani ya arkadaşlar buket geri gelirseo eski büyü kalmaz ki yani Buketi eskiden var olan Mesuta bakışları aynı olmaz ki bilmiyorum ama ben Pamelayı isterim şahsım adına yani şöyle içten rol keserler bknz Murat Zeynep:img-hyste
bence şermin tek bölümlük bişeydi...:img-yes: yani mesut un sakinliğinin öne çıkması için...:img-hyste ben şermin in geri döneceğini sanmıyorum (zaten istemiyorum da:img-wink: )
ama buket diyince bende akar sular durdu... mesut a kızdığım sinir olduğum tek konu (ki onun için böyle hissetmenin benim için zorluğunu düşünün:icon_sorr ) buket konusuydu... mesut çok büyük haksızlık yaptı yani buket e buket onu her koşulda sevip, her şartta yardımcı olmaya çalışmıştı... zaten son konuşmalarında da mesut a son sözleri """ben bu kadarını haketmedim "" olmuştu ki bence haklı da....:icon_sorr
bencede duygu buket o kadarını hakketmeişti çok üzdü mesut onu kırdı yani dönmez bence ama tabi senaristler beni her zamanki gibi ters köşe yapmazsa ki onlar duramazlar ne çok seviyorlar canım beni ters köşe yapmayı :img-hyste :img-hyste
hadi herkes farklı bi sık söylemis benimki de farklı olsun ben C diyeyim.. yani hicbiri.. Tabi ben de Buketle olmasını cook isterim ama o kıza da yazık sonucta.. onun üzülmesine gönlüm razı olmass.. (: Mesut bi süre kimseye asık olmamalı bence.. ağır şeyler yaşadı atlatması lazım.. şermin hiç olmaz gibi gelioo, Buket geri gelmez gibi cok yara aldı.. gelse de Mesut artık Buketi tamamen unuttu bence.. Gayet te mutlu görünüo.. Amaa D şıkkına bisi diyemicemm cünkü komşuda pişer bize de düşer hesabı olucakk gidicek kişinin peşine takılıp ekibi görme gibi bi şansı yakalıcazz o yüzdenn D mi desem yaa :P:P
D şıkkı ve o üye benim:)Parçalanmadan kaçıyım en iyisi forumdan..Bence şıklara Pamela Spence(gerçek hayattaki sevgilisi) ve 17. bölümde bir kız vardı..Fidan diye bir kız evden kaçıp intihar edecekti ve onu kurtardı..1-2 kere Mesutla başbaşa sahnesi oldu.Neydi o kızın adı ya??Onu da ekleyelim.Bize resim getirirsen çok mutlu edersin bizi himaliya:happy0064 :happy0064 :happy0064
sevim bencede kaç her an benim tarafımdan bir saldırıya uğrayabilirsin...:img-hyste :img-hyste
nişancı kesinlikle d şıkkı ve kesinlikle ben....:img-hyste
canım ben genelde mesut a yaklaşanların adını fln duymuyorum...yani duymamayı tercih ediyorum o yüzden unuttum desem:img-blush (ama hadi sana söyliyim :) öncelikle 17. deil 16. bölümde çıkıyor fidan ve o kızın da adı da ceydaydı :img-wink: )
hoşgeldin ismail özeti bizde heyecanla bekliyoz amma benim şahsım adına bu gün için umudum yokta Alalh verede yarın erken gönderseler valalhi tam süperolur onada razıyım yani ya arkadaşlar buket geri gelirseo eski büyü kalmaz ki yani Buketi eskiden var olan Mesuta bakışları aynı olmaz ki bilmiyorum ama ben Pamelayı isterim şahsım adına yani şöyle içten rol keserler bknz Murat Zeynep:img-hyste
hoşbulduk bu sefer çagırmadan geldim ama:happy0064 .ama bence buket gelsin ya mesutla süper yakışıyolardı umarım gelir evlenseler felan tam süper olur.artık senaristler yavuz ve aylini birleştirsinler.:img-in_lo
Yazılarınızda vurgulamak istediğiniz yerlerde ve dikkat çekmek istediğiniz kelime veya cümlede Renkli Yazı ,Yazı Tipi (Kalın, İtalik, Altı Çizgili) kullanılabilir. Bunun dısında lütfen renkli yazı yazmayınız
Tek cümlelik mesajlar yazmayınız.
Bölüö Sorumlusu
gzm
hoşbulduk bu sefer çagırmadan geldim ama:happy0064 .ama bence buket gelsin ya mesutla süper yakışıyolardı umarım gelir evlenseler felan tam süper olur.artık senaristler yavuz ve aylini birleştirsinler.:img-in_lo
yavuz aylin konusunda sonuna kadar katılıyorum forumcak el birliğiyle birleştircez dörtlüyü yani aylin laptop steteskop ve yavuzu evet imza kampayısı düzeliyleim yazu aylin birlikte görmek isteyenler ortada bir yerde buluşup ferman gibi bir imza kampanyası başlatalım :img-hyste :img-hyste
Yazılarınızda vurgulamak istediğiniz yerlerde ve dikkat çekmek istediğiniz kelime veya cümlede Renkli Yazı ,Yazı Tipi (Kalın, İtalik, Altı Çizgili) kullanılabilir. Bunun dısında lütfen renkli yazı yazmayınız
Tek cümlelik mesajlar yazmayınız.
Bölüö Sorumlusu
gzm
Sorun Nedir Ki ? Sorunu Tam oLarak AçıkLarsanız Sevinirim:)
sevim bencede kaç her an benim tarafımdan bir saldırıya uğrayabilirsin...:img-hyste :img-hyste
nişancı kesinlikle d şıkkı ve kesinlikle ben....:img-hyste
canım ben genelde mesut a yaklaşanların adını fln duymuyorum...yani duymamayı tercih ediyorum o yüzden unuttum desem:img-blush (ama hadi sana söyliyim :) öncelikle 17. deil 16. bölümde çıkıyor fidan ve o kızın da adı da ceydaydı :img-wink: )
Hadi ya emin misin ben eski özetlerden minik bi kopya çekmiştim:img-cool2 Tamam canım seni mi kırcam al Mesut senin olsun:)Aslında Mesut'a olan aşkımdan bu kadar kolay vazgeçmem de arkadaşımın aşkısın deyip susuyım bari..Bi de saldırı var işin ucunda:)
valla güzel fikir senay :img-hyste sol köşede bi laptop sağ köşede bi steteskop ortada aylinle yavuzz.. üstte carpıcı bi baslık altta da isimler :img-hyste ne komik olur yaa :img-yes:
valla güzel fikir senay :img-hyste sol köşede bi laptop sağ köşede bi steteskop ortada aylinle yavuzz.. üstte carpıcı bi baslık altta da isimler :img-hyste ne komik olur yaa :img-yes:
:img-hyste :img-hyste :img-hyste canım sen çok yaşaya beni güldürdün ya Allahta seni güldürsün bu arada herbiden ben yapmaya kararverdim isimler arkadaşlar:img-hyste :img-hyste hala gülüyorum
Zuhahahh Süper Olur Ya ..)))).):)
Hadi ya emin misin ben eski özetlerden minik bi kopya çekmiştim:img-cool2 Tamam canım seni mi kırcam al Mesut senin olsun:)Aslında Mesut'a olan aşkımdan bu kadar kolay vazgeçmem de arkadaşımın aşkısın deyip susuyım bari..Bi de saldırı var işin ucunda:)
canım benim ya...:img-in_lo paylaşılacak bişey olsa paylaşalım dicem ama :img-hyste :img-hyste
ayrıca doğru hatırlamışım canım...:img-wink: 16. bölümmüş....http://www.dizifilm.com/forum/showpost.php?p=2127386&postcount=18 ama 16 ceydanın ilk çıkışı... 17. bölümde de karşılaşıyorlardı mesutla.. yani 3 bölülm fln olması gerekiyor bu ceyda nın... ama birden kayboldu...
(bu arada canım gzm uyarmış.. dikkat çekilecek yerler dışında harfleri kalın kullanamıyormuşuz...:icon_sorr )
İmzanın başlığı da Mutluluğu Bir Doktor Ve Bir Polisin Steteskopu ve Laptop'unda Bulanlar:img-hyste Ben de bir denemeye kalkayım bu imza işini:)İsmini yazdırmak istemeyen var mı??Bugün harbiden coştuk:)
canım benim ya...:img-in_lo paylaşılacak bişey olsa paylaşalım dicem ama :img-hyste :img-hyste
ayrıca doğru hatırlamışım canım...:img-wink: 16. bölümmüş....http://www.dizifilm.com/forum/showpost.php?p=2127386&postcount=18 ama 16 ceydanın ilk çıkışı... 17. bölümde de karşılaşıyorlardı mesutla.. yani 3 bölülm fln olması gerekiyor bu ceyda nın... ama birden kayboldu...
(bu arada canım gzm uyarmış.. dikkat çekilecek yerler dışında harfleri kalın kullanamıyormuşuz...:icon_sorr )
ya ama biz böyle iyiydik ne güzel sevim kalın keskinde kalın ve bazı noktlaarı kırmızı yazıyordu rahatsız olan varmıydı yaa offf neyse ya ben şu ceydayı merak ettim hemen bir arşiv taraması yapmaam lazım bu konuda alinin yardımı olurmu acaba malum o şimdi arşivde tecrübeldir:img-hyste :img-hyste :img-hyste
İmzanın başlığı da Mutluluğu Bir Doktor Ve Bir Polisin Steteskopu ve Laptop'unda Bulanlar:img-hyste Ben de bir denemeye kalkayım bu imza işini:)İsmini yazdırmak istemeyen var mı??Bugün harbiden coştuk:)
canım benim coşmazmıyız gerçi Allah tutütüttü nazarlardan korusun maşallah bayağı bir ilerledik yani harbiden decoştuk dur dilimi ısırayım :img-hyste :happy0064 :happy0064 yanlız canım benim başlığın 10 numara:img-hyste Mutluluğa Bir Doktor ve bir Polisin Steteskopu ve Laptopunda Bulanlar müthiş bu arada ahanda aklıma bir başlık geldi Laptop ile Steteskopun Aşkı:img-hyste :img-hyste :img-hyste
İmzanın başlığı Mutluluğu Bir Doktor Ve Bir Polisin Steteskopu ve Laptop'unda Bulanlar:img-hyste Ben de bir denemeye kalkayım bu imza işini:)İsmini yazdırmak istemeyen var mı??Bugün harbiden coştuk:)
:img-hyste :img-hyste
süper aslında isimleri toplayıp yapsak :img-wink: ben de bşeyler yaparım :img-wink: aslında tekrardan aile imzaları yapsak... bayaa arttık da:happy0064
gerçekten bugün ne oldu bize...? ortada özet ve fragman olduğu zamanlarda bile böyle olmazdı... nazar değmesin arkadaşlar... nazarboncuğu mu koysak avatarlara...:img-hyste
bu arada özet demişken... hazır kanal d siteyi yenlemiş özetimizi de koysaydı ya... ama yarın akşama doğru ancak gelir sanırım özet...:icon_sorr olsun... bizim tüyolarımız var...:happy0064
bu arada himaliya adlı arkadaşımız aramızda... kusura bakma canım ben sen geldiğinde yoktum sanıırm teşekkür edememiştim sana... çok saol :) gelmemeleri de beni çok üzdü.. foto alırız ne güzel demiştim... olsun sen bşeyler bulabilirsen lütfen ekle...
oohh..!! bulunan isimler gercekten mükemmel..!! bugün okul günü olmasına rağmen sabahtan beri burdayız ve gercekten costuk allah bozmasın :img-hyste grcekten kocaman bi nazar boncuğuna ihtiyacımız var.. :img-hyste
ya biri beni durdursunnnnnnnnnn hızımı alamıyorum:img-hyste :img-hyste
ya nazarboncuğu arayışına geçiyom ben yoksa bi şey olacak mazaalh forumcuğumuza bu arada evet canım aile imzası yaparmısın bende isterem as ailesinden bende isterem:img-hyste :img-hyste
evet hepimiz aynı durumdayız....:img-hyste nazar değmesin ama sizin yüzünüzden resimleri ekleyemiyorum....:img-hyste :img-hyste
ee arkadaşlar buraya kadar mı...? azıcık sustuk sanki birden de ...
o zaman banko konuyu açıyorum bende...:happy0064
son bölümde (41) en sevdiğiniz 3 sahne...?
(aile imzaları gerçekten süper olur.. :) )
derinmavi_642 14-06-07, 13:39 aslında özeti okuyunca merak olmuyo.nasıl bir olay olucağını nasıl çözüceklerini bilince diziyi izlerken heyecanlanmıyo insan.
bu arada bence aylinin yavuza ilgisi var yani yılbaşında çok yakındılar ve asumanı duyunca şok bir tepki göstermişti.
walla keske imza yapabilsemm..!! bu günün hatırası olarak (nazar boncuğu fln da koyalım imzaya :img-hyste ) gerci aramızda mükemmel imza yapanlar war.. haklarını yememek lazımm.. sabırsızlıkla yeni imzaları bekliorum walla, komedi olucak yani Steteskopla Laptopun büyük aşkıı :img-hyste :img-hyste :happy0064 (bgn cok güldüm yaa))
evet hepimiz aynı durumdayız....:img-hyste nazar değmesin ama sizin yüzünüzden resimleri ekleyemiyorum....:img-hyste :img-hyste
ben yazayım gülüm
1) Mangal Keyfi
2) Zeynep le Muratın tatili (ki son sahne hariç malum onun şokunu atlatmamız 2 günümüz aldı:sad53: )
3) Mesutlar da ki ve Çobanlar da ki karne heyacanı :img-hyste
:happy0064 :happy0064
Tüm Zeynep Murat sahneleri
Mesut'un evdeki sahneleri
Mangal partisi
(3 tane az geldi içimde kaldı söyleyemediklerim valla:icon_sorr )
Edit:Alışkanlık olmuş koyu yazmak onu düzelttim...
Duyduk zilin sesini cevaplamaya baslıorum hocamm..
1-) Mesutun kravat olayı.. O kravata bakısı, o düdük gibi kravatı görünce herkesin kopusu flnn
2-) Metinle Tekinin babalarını sasırtmaları telefonla da kontrol ettikten sonra oğulcuklarına sarılması (ilk defa bu kadar gurur duydu heralde :img-hyste )) Zelihayla konusması, ordaki mutlu aile tablosu
3-) Mangal partisinde Aliyle Pınar.. Alinin içmesi Pınarın "cok fazla icme" demesi, Alinin " bisi olmaz" demesi.. ve sonra icerken Pınara bakısı.. =) bu cocuk düpedüz sarhos olucakk kesiinn..
4-) Muratla Zeynebin balkon konusması.. Muratın gözlerinde yanıp sönen o hınzır ışılar.. "bu gece napıoruz" fln..
5-) Ateş başında gitar keyfi.. sarmaş dolaş oturmaları... sonra kalkıp denize bakmaları
vee bu böyle gider.. ben öyle 3 sahneyle kalamadım walla secmek cok zoor :img-hyste
walla keske imza yapabilsemm..!! bu günün hatırası olarak (nazar boncuğu fln da koyalım imzaya :img-hyste ) gerci aramızda mükemmel imza yapanlar war.. haklarını yememek lazımm.. sabırsızlıkla yeni imzaları bekliorum walla, komedi olucak yani Steteskopla Laptopun büyük aşkıı :img-hyste :img-hyste :happy0064 (bgn cok güldüm yaa))
evet aslında bugunun bir imzasını yapmak lazım... inanılmaz eğlendim bende...:img-hyste bu arada seni burda görmek çok güzel canım... bayaadır hatta bayaa bayaadır yazmıyordun...
aslında arkadaşlar aranızdan biri bana bugun forumda olanların niclerini yollasın istediğiniz bir resim ve bir başlıkla hemen yapayım imzayı..(aramızda resim ve başlık seçmekta usta olanlar var nasıl olsa....:))
evet bayadır hatta baya bayaadır yazmıorum farkındayımm.. sizleri de burda görmek inan cok güzell..burda olmayı özlemisim bilio musunuz? insanda alışkanlık yapıo gercekten (: bu forumdan ayrı kalmak cook zor (: bi daha arayı bu kadar açmıcam.. bugün de tarihe gecmeli zaten :img-wink:
eee ben de cevap vereyim değil mi... :)
1.zeynep murat tatilde sahneleri...(ayşecik tatilde gibi oldu sanki:img-hyste ) ama nanılmaz süperlerdi o sahnelerde... benim zaten aklıma tek takılan aynı oda meselesi oldu.. gerisinde dumanı görene kadar süperdi..:img-in_lo :img-in_lo
2.mesut sahneleri... evde kahvaltıda, kravat sahnesinde, tunç il karne sonrası sahnelerde... gerçetken süperdi...
3.çobanlar...:happy0064 sapıkların karne heyecanları... hüsnünün ayrı karne heyecanı... hüsnü nün notları kontrol ettirmesi fln süperdi...
biliyorum bunlar 3 sahnecik değil... hemen içim acıyarak ayırıyorum..:icon_sorr
1.ateş başında zeynep-murat .. çocuk muhabbetleri özellikle:img-wink:
2.mesut ve kravatı...:img-hyste
3.veletlerin karneyi aldıktan sonraki halleri ve karnelerini torunlarına gösterme hayalleri...:img-hyste
KESKİN_NİŞANCI 14-06-07, 13:57 canlarım...
dedim size coştuk / devam...
bu arada,
http://img388.imageshack.us/img388/1108/878xy61vn81dm4.jpg (http://imageshack.us)
şenay,
ben kızmızıyla isimleri belirtmek için yazıyordum uyardığı iyi olmuş modumuzun bi daha yazmam:img-polic /pardon dikkat çekilecek yerde yazın demiş:img-blush
benhermim,
mangal keyfi,
alinin rakı içmesi,
çoban ailesi:)
evet aslında bugunun bir imzasını yapmak lazım... inanılmaz eğlendim bende...:img-hyste bu arada seni burda görmek çok güzel canım... bayaadır hatta bayaa bayaadır yazmıyordun...
aslında arkadaşlar aranızdan biri bana bugun forumda olanların niclerini yollasın istediğiniz bir resim ve bir başlıkla hemen yapayım imzayı..(aramızda resim ve başlık seçmekta usta olanlar var nasıl olsa....:))
cancağızım bence bugünün anlam ve önemini en iyi steteskop ve laptop birde ortaya nazar bönucuğu analtır o nednele aylinli yavuzlu laptoplu steteskoplu bir imza yaparsan benide eklemeyi unutma canım:img-hyste
ben bu bölümde Zelihaya üzüldüm aslında.. kız kaç saat ağladı (: çoban da güzel konuştu ama.. rahatlattı kızını :img-yes: acaba Kerem yüzünden mi oldu.. olabilir bence, Zeliha Keremi düşünmekten ders çalışamıodur belki :P nası ağladı ama yazıkk.. bu arada imzalar ne alemdee, cok cok merak etmeye basladımm
evet 41 bölümden sevdigim 3 sahne
1)mangal keyfi
2)tüm zeynep&murat sahneleri
3)eşek sıpalarının konuşması.:img-hyste
KESKİN_NİŞANCI 14-06-07, 14:06 canlarım...
dedim size coştuk / devam...
bu arada,
http://img388.imageshack.us/img388/1108/878xy61vn81dm4.jpg (http://imageshack.us)
şenay,
ben kızmızıyla isimleri belirtmek için yazıyordum uyardığı iyi olmuş modumuzun bi daha yazmam:img-polic /pardon dikkat çekilecek yerde yazın demiş:img-blush
benhermim,
mangal keyfi,
alinin rakı içmesi,
çoban ailesi:)
şenay,sevim,duygu
demek mesut ha
biraz ara vermiştim şimdi okudum
alemsiniz varya:img-hyste
imzayı ben de bekliyorum:img-polic
benhermim son bölümü 3 taneyle sınırlamasak daha yazalım mı?:img-blush
derinmavi_642 14-06-07, 14:08 41. bölümden en çok beğendiğim üç sahne
1-sahilde zeynep murat sahneleri
2-alinin rakı içmesi
3-meleğin kurtarılması
ayy.. bak gercekten duygulandım simdi yaa..!! cok mutlu ettiniz benii.. ne demek boynu bükük bırakmakk.. hergün burdayımm :img-hyste ayy sizi cok sewiorum wallaa !!! cokk mutlu ettiniz bni, walla duygulandımm :img-in_lo
şenay,sevim,duygu
demek mesut ha
imzayı yapmaya başlıyorum şimdi arkadaşlar.... resim eklemeyi de bıraktım bu arada... akşam bana neden resimleri eklemedin diyen olursa size yönlendiririm ona göre....:img-hyste :img-hyste
canım tabii yazalım o zaman..
hatta en beyendiğiniz sahneler ve nedenleri olsun....:img-wink:
bi dk. bi dk. ben kaçırdım yahu bende söliim 3 favori sahnemi yaw:happy0064
şimdi;
1- mesut'un düdük kravatı :img-hyste (koptum)
2-tabi ki metin-tekin diyalogları
3- zeynep ve muratlı tüm sahnelerrr
evet o kravatlı sahne unutulmaz gercekten.. Hüsnü Mesutun kravatını yaparken arkada Murat düğünde kravat takmıcağını sölüodu, Zeynep te papyon tak diodu, Ali de papyon bizi bozar gibi bişey söylemişti.. onlar konusurken Hüsnü patlattı bombayı.. ama o da yakıştı Mesuta ne de olsa komik adam..!! Hüsnü de az değil hani :img-hyste
şenay,sevim,duygu
demek mesut ha
keskinim canım benim ara vermeye gelmiyoruz bugün sadece 10 sayfa birden ilerletmişiz her gün böyle olsak var ya off offf her bölüm başlık kapatırız :img-hyste :img-hyste ama bu günü cidden resmen coştuk yani bir ara şirkette kendi kendime gülüyordum Alalhtan kimse yoktu iş yerinde yoksa Bakırköye yollardı sonra siz bensiz napardınız şımardım hemen be:img-hyste :img-hyste
KESKİN_NİŞANCI 14-06-07, 14:38 imzayı yapmaya başlıyorum şimdi arkadaşlar.... resim eklemeyi de bıraktım bu arada... akşam bana neden resimleri eklemedin diyen olursa size yönlendiririm ona göre....:img-hyste :img-hyste
tamam o zaman cnm:img-kiss:
mesut/tunç sahneleri:good:
kıravat:img-hyste olayı(kim kopmas ki)biraz uzasaydı keşke:icon_sorr
zeynep/murat >>>kumsal aşkı:love05:
ayla hocamın efe olayındaki sabır ve cesareti
ayy.. bak gercekten duygulandım simdi yaa..!! cok mutlu ettiniz benii.. ne demek boynu bükük bırakmakk.. hergün burdayımm :img-hyste ayy sizi cok sewiorum wallaa !!! cokk mutlu ettiniz bni, walla duygulandımm :img-in_lo
melisciğim napalım ama forumdan bir kişi eksik olsa hemen yeri belli oluyor bak bugün kübra fazla yorum yapmadı öznur burcu yoktu hemen yerleri belli oluyor yani o nednele gelmeyen her kişide boynumuz biraz daha bükülüyor uygun bir ikon olsa hemen gösterecem nasıl olduğunu ama yok işte:img-hyste :img-hyste
bu arada arkadaşlar şu misafir senaristlerimizden ibri olaiblirimi kimliğini söylesede bizde ona göre yorum yapsak biliyorsunuz senaristlerden biriyse istemediğimiz sahnelri yazacağız oda bizi ters köşe yapıp tam tersini koyacak bizde böylece istediğimiz sahneleri görmüş olacağız biraz karışık oldu ama sevgili asciler anladınız siz onu:img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-cool2
KESKİN_NİŞANCI 14-06-07, 14:42 keskinim canım benim ara vermeye gelmiyoruz bugün sadece 10 sayfa birden ilerletmişiz her gün böyle olsak var ya off offf her bölüm başlık kapatırız :img-hyste :img-hyste ama bu günü cidden resmen coştuk yani bir ara şirkette kendi kendime gülüyordum Alalhtan kimse yoktu iş yerinde yoksa Bakırköye yollardı sonra siz bensiz napardınız şımardım hemen be:img-hyste :img-hyste
hadi ya
iyi ki yokmuşlar:happy0064
bakırköy mü? allah etmesin ya duymum
şımarmakta haklısın ama:)
napcaktık tabi:icon_sorr
tamam ara vermeyelim o zaman
of aklıma bi şey de gelmiyo:img-hyste
canlarım ben bi konu repertuvarıma bakim da geleyim:img-blush
duygum o zamana kadar imzasını halleder zaten
roxel de gelse keşke ya:)/öznurum hiç uğramıyo zaten/dediğin gibi burcum da
sevim iki senaryo attırsan gülüm:happy0064
off benim kafama takıldı o Duman ya.. Muratla Zeynep kurtulucaklarmıs ama nasıll..? Daha 5 gün varr.. O iri yarı adamdan kurtulması o kadar da kolay değil, en azından yara almadan.. Murat daha önce de sırtından bıçaklanarak korkutmustu hepimizi, insallah baslarına bisey gelmeden kurtulurlar :img-yes: bu arada bilgisayara bisi oldu yeni yazılan yorumlar cıkmıo eski yorumlarda kaldı okuyamıorum ins acilen düzelir yaa :(
bu arada arkadaşlar şu misafir senaristlerimizden ibri olaiblirimi kimliğini söylesede bizde ona göre yorum yapsak biliyorsunuz senaristlerden biriyse istemediğimiz sahnelri yazacağız oda bizi ters köşe yapıp tam tersini koyacak bizde böylece istediğimiz sahneleri görmüş olacağız biraz karışık oldu ama sevgili asciler anladınız siz onu:img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-cool2
anladık biz onu vaLLahi:img-hyste bu arada şu misafirler bi zahmet üye olup diziye oy verseler hiç fena olmicak 12. sıradayız yaw:icon_sorr ne diziler geçmiş bizi.haksız mıyım yaff:img-yes: :img-wink:
off benim kafama takıldı o Duman ya.. Muratla Zeynep kurtulucaklarmıs ama nasıll..? Daha 5 gün varr.. O iri yarı adamdan kurtulması o kadar da kolay değil, en azından yara almadan.. Murat daha önce de sırtından bıçaklanarak korkutmustu hepimizi, insallah baslarına bisey gelmeden kurtulurlar :img-yes: bu arada bilgisayara bisi oldu yeni yazılan yorumlar cıkmıo eski yorumlarda kaldı okuyamıorum ins acilen düzelir yaa :(
o duman az dğl ya ben bi kere tipinden cüssesinden korktum adamın tarzı da bi tuhaf üstelik eğer yakalanırsa asım'la da uzaktan yakından bi alakası yok bişey çıkarmak çok zor olur. senaycım vaLLahi doğru sölüosun şu misafir senarist olsa:happy0064
ah canım üzüldüm inş bir an evvel düzelir :img-cray: :img-kiss: bu arada o çamyarmasından kim korkmadı ki yani sofa adam tam duman yani bir lakap bir yarmaya bu kadarmı yakışır yani:img-hyste :img-hyste ayrıca cancağızım o aklımızın bir köşesinde ama bir şey olmayacağını duydukya artık içimiz birazcık rahatladı:happy0064 :bella :bella
aslında kurtulacakları zaten kesindi... :) yani aslında nasıl kurtulacakları soru işaretiydi... yaralanacaklar mı...? yaralanmicaklar mı...? yaralanmicaklarsa kim farkedecek...?
ben hala zeynep in yaralanması taraftarıyım... hem böylelikle murat o acıyla asımı ve arkadaşlarını fln yokeder... başımızda başka tehdit kalmaz... hem de aşk tazelemelerini izleriz..
bu arada arkadaşlar imza nasıl...? mutluluğu bir laptop, bir strestopu ve FORUMDA bulanlar :)bizimkilerin uygun resim bulamadım da... nazar boncuğu kullandım ben de bol bol...
umarım beyenmişsinizdir...:img-wink:
hadi ya
iyi ki yokmuşlar:happy0064
bakırköy mü? allah etmesin ya duymum
şımarmakta haklısın ama:)
napcaktık tabi:icon_sorr
tamam ara vermeyelim o zaman
of aklıma bi şey de gelmiyo:img-hyste
canlarım ben bi konu repertuvarıma bakim da geleyim:img-blush
duygum o zamana kadar imzasını halleder zaten
roxel de gelse keşke ya:)/öznurum hiç uğramıyo zaten/dediğin gibi burcum da
sevim iki senaryo attırsan gülüm:happy0064
canım özletme kendini ya yine yoksun Allah benzetmesi duman oldun:img-hyste haa anladım sen konu repertuvarına bakmaya gittin demi seni seni:img-hyste :img-hyste
bu arada ana sayfaya bi göz attım da ratinglerde binbir geceyi geçemedik bi türlü ama oylamada geçmişiz vaLLahi:happy0064 :happy0064 58-59 puanımız vardı yanılmıosam. ee yani her şey rating dğl ki yahuu:img-hyste
3 tane imza attırmaya hazırlanıodum o yüzden biraz sustum:)Sen iste attırırım dicem de çok saçma oluyorlar benimkiler...Ben şimdi Z&M'ye senaryo attırmaya kalksam 5 dakika içinde 3 tane çocuğu olur Zeynep'in..Aliyle Pınar'a attırsam onlar da evlenir...Mesut'a attırmaya kalksam Tunç'a anne gelir:)Veletlere attıracak kadar içimde komedi ruhu yok bugün:)Ben en iyisi becerebildiğim işi yapıyım şurda güzel güzel yorum yapıyım:)Replik yazayım:)İdare eden imzalarımdan yapayım:)
Arka Sokaklar çok güzel bir dizi..İzlemeye başlayacağım andan itibaren beni mutlu ediyor:)Ne alaka demeyin:)Mesajımın biraz konudan çıktığını hissettim:)
KESKİN_NİŞANCI 14-06-07, 15:05 bu arada arkadaşlar imza nasıl...? mutluluğu bir laptop, bir strestopu ve FORUMDA bulanlar :)bizimkilerin uygun resim bulamadım da... nazar boncuğu kullandım ben de bol bol...
biz beğenmeyelim de kim beğensin kız:icon_whis
sibelle yorumu yaptık/multimedya da/burda da yapalım nolcak:)
süper süper süper...
ellerin dert görmesin kuşum:img-wink:
canım özletme kendini ya yine yoksun Allah benzetmesi duman oldun:img-hyste haa anladım sen konu repertuvarına bakmaya gittin demi seni seni:img-hyste :img-hyste
:img-hyste :img-hyste :img-hyste
tabi yaw yapalım keskincim biz bi aileyiz yahu multimedyanın bölüm yorumu başlığının lafı mı olur aramızda cnm:img-wink: duygucum harika oluş vaLLahi aLLah nazarlardan saklaSın dizimizi de forumdaki ark.ları da yanii ailecenek nazarlardan korunalım (amma da uzattım yaw:img-blush ):happy0064
KESKİN_NİŞANCI 14-06-07, 15:09 3 tane imza attırmaya hazırlanıodum o yüzden biraz sustum:)Sen iste attırırım dicem de çok saçma oluyorlar benimkiler...Ben şimdi Z&M'ye senaryo attırmaya kalksam 5 dakika içinde 3 tane çocuğu olur Zeynep'in..Aliyle Pınar'a attırsam onlar da evlenir...Mesut'a attırmaya kalksam Tunç'a anne gelir:)Veletlere attıracak kadar içimde komedi ruhu yok bugün:)Ben en iyisi becerebildiğim işi yapıyım şurda güzel güzel yorum yapıyım:)Replik yazayım:)İdare eden imzalarımdan yapayım:)
bunlar attırmamış halinse:)
tamam sen de yap imza:) >>> idare eden imza mı? bu durumda benimkiler noluo düşünmek istemiyorum:img-hyste
ama sakın öle düşünme(sen de bi şeyler var senaryo bakımından)
keşfetmiş biri olarak söylüyorum bunu:img-dirol
AS/aşkı/güzeldir:)
KESKİN_NİŞANCI 14-06-07, 15:13 sibel,
bizim için bi şey olmaz ama modlar için oluo:)
ya unuttum söylemeyi
benhermi boşuna mı yaptı imzayı
koşalım profile güzelim imzamızı kullanalım bugünün bi anlamı olsun dimi?
dilimi eşşek arısı soksun ya
imza boyutu normal deilmiş:icon_sorr /images te yavaş
benhermi sen nasıl koydun:icon_whis
şenay,
bulamadım valla:)
ilham da gelmiyo ilham:img-hyste
oo keskinimde gelmiş ee baktınmı repertuvarına bize göre bi şeyler varmı:img-hyste :img-hyste arka sokaklarla ilgili o kadar güzel şeyler yapıyoruz ki burda düşnün bir kere zamanımızın bugün neredeyse tamamını dizmiz için harcadık anla ey arka sokaklar ekibi sizleri nasıl sevmişiz benimsemişiz:img-hyste :img-hyste
aslında kurtulacakları zaten kesindi... :) yani aslında nasıl kurtulacakları soru işaretiydi... yaralanacaklar mı...? yaralanmicaklar mı...? yaralanmicaklarsa kim farkedecek...?
ben hala zeynep in yaralanması taraftarıyım... hem böylelikle murat o acıyla asımı ve arkadaşlarını fln yokeder... başımızda başka tehdit kalmaz... hem de aşk tazelemelerini izleriz..
bu arada arkadaşlar imza nasıl...? mutluluğu bir laptop, bir strestopu ve FORUMDA bulanlar :)bizimkilerin uygun resim bulamadım da... nazar boncuğu kullandım ben de bol bol...
duygucum imzan süper ellerine saglık.harikasın.:happy0064 .zeynep&murata bişey olamaması süper oldu.evet bende aşk tazelemlerini istiyorum artık bakıcaz.senaristler forumdasınız biliyorum.duyun sesimi.geçnde zeynep&murat sahnesi olmadıgı zaman isyan etmiştim ya nasıl duymuşlardı:img-hyste .bu seferde duycaklar hadi bakalım:happy0064 :img-hyste
biz beğenmeyelim de kim beğensin kız:icon_whis
sibelle yorumu yaptık/multimedya da/burda da yapalım nolcak:)
süper süper süper...
ellerin dert görmesin kuşum:img-wink:
tabi yaw yapalım keskincim biz bi aileyiz yahu multimedyanın bölüm yorumu başlığının lafı mı olur aramızda cnm:img-wink: duygucum harika oluş vaLLahi aLLah nazarlardan saklaSın dizimizi de forumdaki ark.ları da yanii ailecenek nazarlardan korunalım (amma da uzattım yaw:img-blush ):happy0064
arkadaşlar çok saolun....:img-in_lo beyenmenize çok sevindim gerçekten... ve sibelcim çok haklısın allah her koşulda hepimiz nazarlardan saklasın..:happy0064
bu arada arkadaşlar bunu saymayız di mi yarın da hepberaber burdayız...
ayrıca konu ile alakası olsun...
41. bölüm için ben en çok zeynep-murat sahnesi izleyeceğimiz için heyecanlanmıştım.. bayaadır sadece yanyana görüyorduk o kadar ama bu sefer çok şirinlerdi... özellikle de çocuk konusunda...:img-in_lo
ya unuttum söylemeyi
benhermi boşuna mı yaptı imzayı
koşalım profile güzelim imzamızı kullanalım bugünün bi anlamı olsun dimi?
dilimi eşşek arısı soksun ya
imza boyutu normal deilmiş:icon_sorr /images te yavaş
benhermi sen nasıl koydun:icon_whis
başka bir resim upload sitesinden yüklemeyi dene canım... ben images normalken kullanmıştım da...
duygucum imzan süper ellerine saglık.harikasın.:happy0064 .zeynep&murata bişey olamaması süper oldu.evet bende aşk tazelemlerini istiyorum artık bakıcaz.senaristler forumdasınız biliyorum.duyun sesimi.geçnde zeynep&murat sahnesi olmadıgı zaman isyan etmiştim ya nasıl duymuşlardı:img-hyste .bu seferde duycaklar hadi bakalım:happy0064 :img-hyste
keşke canım keşke öyle olsa yani bu sefer belki daha doğrusa hayatımda ilk defa ters köşe olmak için can atıyorum yani biz böyle bekliyrouz ya onlardan birine bir şey olacak diye şimdi ters köşe yapsınlarda bizi sevinelim:img-hyste :img-hyste
keskin_nişancı da çare tükenmez
buldum işte imzam nasıl duygu:)
ya arkadaşlar koşmadınız mı hala profile:)
arkanızdan ağlıycak imza:icon_sorr
benim ki olmadı sizinki olsun:img-cray: :img-cray:
canım ya süpersin gerçekten....:img-in_lo
aklıma bir çare daha geldi... istersen benim multimedyaya ekledim ya orda mesajıma alıntıya bas... orada benim kullandığım link çıkacak...:img-wink: eğer onu kopyalayıp yapıştırırsan sanırım sorun hallolur... :)
bu arada sevdğim sahneleri yazarken alinin sarhoşluğundan bahsetmeyi unutmuşum....:img-hyste gerçekten süperdi....:img-hyste
KESKİN_NİŞANCI 14-06-07, 15:56 canım ya süpersin gerçekten....:img-in_lo
aklıma bir çare daha geldi... istersen benim multimedyaya ekledim ya orda mesajıma alıntıya bas... orada benim kullandığım link çıkacak...:img-wink: eğer onu kopyalayıp yapıştırırsan sanırım sorun hallolur... :)
bu arada sevdğim sahneleri yazarken alinin sarhoşluğundan bahsetmeyi unutmuşum....:img-hyste gerçekten süperdi....:img-hyste
tamam cnm ben denemeye gidiyorum:)
ya sevimin senaryoluktan sonra imza koyma yeteneğini farkettim:img-polic
hatunun profiline bakın 2 imza ben bi tane koyamadım:img-hyste :img-hyste
şimdi silmiş birini:)
sevim,ofis kuşu gzl olmuş bu arada:good:
imzayı yapmaya başlıyorum şimdi arkadaşlar.... resim eklemeyi de bıraktım bu arada... akşam bana neden resimleri eklemedin diyen olursa size yönlendiririm ona göre....:img-hyste :img-hyste
yettim :img-hyste
hemen sorunu cevapliim usta..
1-Sarhoş Lale : Valla Ali'yi o halde göreceğim hiç aklıma gelmezdi.. İçtikçe ağzı burnu yer değiştirmeye başladı ya,koptum orda..Hele de Pınar'a bakış atması...
2-Düdük Kravat : Mesut'un kravatı farkettiği an çok komikti,yerlere yattım resmen :img-hyste Heyecanlı baba tipi süperdi..
3-Veletler bu hafta gözlerimi yaşarttılar...Onların böyle azimle çalıştığını görmek Arka Sokaklar tarihine geçesi bi olay bence...
E bide tabi ki Z&M sahneleri var ki,bahsetmeye lzum yok :)
Duygu'ya pmle resim nasıl ekleniyor diye sorduğum günleri bilirim:)Nerden nereye:)Bugün kasam tamire gidiyormuş sinirlerim bozuldu biraz...Ben forumsuz ne yaparım:icon_sorr Sizleri çok özlicem..Ooff sizle özet,fragman yorumu yapamayacağım..Aaa ben özeti de göremeyeceğim..Neyse yarın ola hayrola olmazsa internet cafeye giderim:)Bu mesajımın silinme ihtimali %100..Görmeyenlere onları da özleyeceğimi söylersiniz:img-wink:
canım benim ya eskilere götürdün beni... forumun bomboş olduğu zamanları fln... :icon_sorr :icon_sorr ama şimdi süperiz di mi... güne uygun imzalar bile yapıyoruz... ben senin ilk zamanlarını da biliyorum... aşapıda ismini görüp merak ederdim neden yazmıyo acaba diye düşündüğüm günleri... ne günlerd di mi...
canıkm ne zaman gelecekmiş kasan...? yani o kadar özletme kendini canım ya... internet kafe fln bişeyer yaparsın artık...:img-wink:
neys eforumdaşlar bu günlük benden bu kadar her biriniz hoşçakalın canlarım yarın sabah okurum yazılanları bu arada siz bu gidişte bu akşam kapatırsınız başlığı bende sizleri sabah bol bol alkışlarım :img-hyste :img-hyste arka sokaklarsız kalmayın beni özleyin anacığım ayy bu sözden nefret ederim ben yaaa:img-hyste :img-hyste :img-hyste sevim kendini özletme olurmu tamirciye rüşvet ver yarına yetiştirsin:img-hyste
Ne günlerdi di mi..Ben de yeni üyeler gibi çekiniyordum..İlk yorumum aklıma geldi..Selamsız sabahsız yılbaşı bölümündeki Murat'ın jesti için yorum yapmıştım:) Ne günlerdi be:img-yes:
2 ay önce falan da ekranım gitmişti..Kargoyla ana bayiye gidiyor:img-yes: 20 günde geldi..Yedek ekranım olduğu için sorun olmamıştı o..Sezon finaline gelse barii..Burda yorum yapmazsam çatlarım:)
Arada kafeden girerim.Giremediğim zamanlarda da kalbim sizinle:img-wink:
"KaRtAnEsİ" 14-06-07, 16:26 benhermi imzan çok güzel olmuş cnm adımı görünce çok mutlu oldum cnm unutmadığın için teşekkürler...
yorumlarınızı okumaya çalıştım ama o kadar çok yazmışsınız ki okuyamadım süpersiniz...
ya ben tam olarak ne zaman sezon finaline girecek dizimiz bilmiyorum bilen varsa yazarsa sevinirim...
murat ve zeynebe birşey olmamasına çok sevindim ama çok merak ediyorum nasıl bir şey olmıcak anlıcaklar mı yoksa vaz mı geçecek fazlada vaz geçecek birine benzemiyordu ama neyse izleyip görecez...
bugun gerçekten süperdi forum.. eee artık yarında özet gelir biz yine coşarız... :happy0064 (hatta özeti beklemeden burda olalım...:img-wink: )
aslında ben özetin pek aydınlatıcı olacağını sanmıyorum... zaten son haftalarda özet yayonlamıyorlar sanki bölümle ilgili bikaç cümle... o kadar...
bu arada arkadaşlar bugun dizifilmin dergisini aldım...(tebrikler çok iyi hazırlanmıştı:img-yes: ) ama ilk 10 favori dizi listesinde adımız yoktu arkadaşlar... lütfen
başlığına oy verin arkadaşlar...:happy0064 :happy0064
KESKİN_NİŞANCI 14-06-07, 18:18 bugun gerçekten süperdi forum.. eee artık yarında özet gelir biz yine coşarız... :happy0064 (hatta özeti beklemeden burda olalım...
aslında ben özetin pek aydınlatıcı olacağını sanmıyorum... zaten son haftalarda özet yayonlamıyorlar sanki bölümle ilgili bikaç cümle... o kadar...
bu arada arkadaşlar bugun dizifilmin dergisini aldım...(tebrikler çok iyi hazırlanmıştı:img-yes: ) ama ilk 10 favori dizi listesinde adımız yoktu arkadaşlar... lütfen
başlığına oy verin arkadaşlar...:happy0064 :happy0064
ben daha burdayım:)
dergiyi almana sevindim cnm:happy0064
bi iki ark şöle diyodu:)
dergisiz kalan bir dizifilmcinin hayat damarlarından biri kopmuş demektir:)
dediğin gibi keşke as miz de olsaymış:icon_sorr
o linke oy bir defa veriliyor cnm
ve her yeni gelen asci den oraya oy vermesini istiyorum:icon_sorr
sayfayı yarın kapatırız sanırım:icon_whis
özet saatini de biliyo musun duygu ona göre gelelim:img-hyste
Kalıyor kalıyor bugünde bilgisayarım benimle yarın meçhul:)Gzm silmeden ben sildim mesajımı..Arka Sokakların ilk 10da olmamasına üzüldüm:icon_sorr Yarın özet günü..Açıklayıcı olmasa da gelen resimlerden belli olur bizimkilerin hali umarım...Resmi site de çalışsa keşke..Resimleri yollasa...
ben daha burdayım:)
dergiyi almana sevindim cnm
bi iki ark şöle diyodu:)
dergisiz kalan bir dizifilmcinin hayat damarlarından biri kopmuş demektir:)
dediğin gibi keşke as miz de olsaymış:icon_sorr
o linke oy bir defa veriliyor cnm
ve her yeni gelen asci den oraya oy vermesini istiyorum:icon_sorr
sayfayı yarın kapatırız sanırım:icon_whis
özet saatini de biliyo musun duygu ona göre gelelim:img-hyste
canım ben de gelip gidiyorum mecburen... neyse şimdi yine burdayım...:img-wink:
dergide arka sokaklar ile ilgili yazılar olsaydı gerçekten çok sevinirdim ama ne yazıkki arka sokakların a si bile geçmiyor...:icon_sorr artık önümüzdeki ay inşallah olur..
ama sıralamamızı yükeltmek için yeni arkadaşlardan rica ediyorum..
linkine oylarımızı verelim..
bu arada canım... genede 6 gibi yayınlanıyor özet... yani 5-6 arası ama 6ya yakın... ama tarihimizde sabah 10 da yayınlanmış özetler de vardır...:img-wink: (bir-iki tane de olsa:img-hyste )
(inanılmaz sanki ama bunu bile ezberlemişim... :img-hyste )
Ona ben oy vermiştim:)Dergiyle ilgili öneri-istek-görüş bölümü var oraya Arka Sokakların setine gidilmesini istiyoruz diye yazalım..Ben yazmıştım ama fazla istek göz çıkarmaz :)Gerçi çekimler biter yakın zamanda..Ben hala çekimlerin sürdüğüne şaşırıyorum..Sezon finali 26 Hazirana diye bir fan sitesinde yazmışlar doğru mu bilmiorum ama:img-cool2
Sonunda gelebildimm, aniden kapatmak zorunda kaldım cünkü pc kafayı yedi yorumlarınızı okuyamıodum, ben cıldırıp bilgisayarı yumruklamadan önce kapattığım iyi oldu :img-wink: sewimcim.. bi süre seni burada görmemek bizim icin zor olucakk.. senaryolarını espirilerini cıvıl cıvıl yorumlarını özlicem.. steteskopla laptopun askını asla unutmicam zaten :img-hyste insallah pc'n hemen düzelirr.. cok özletme kendinii :img-wink: duygucum senin imzanı hala göremiorm.. neden bilmiorum ama cıkmıo, cıldırıcam yakında yani.. şenayınkini gördüm o da cok güzel olmus.. Bgn icin herkese tesekkürler o kadar güldüm o kadar eğlendim kii :happy0064 forumumuz icin asla unutulmaz bi gün oldu altın harflerle yazalım bgnü :img-hyste
ben cıkıorum canlarımm.. bu sefer haber weriim dedimm.. kendinize cook iyi bakın arka sokaklarla kalınn.. bol bol imza we awatar yapınn (baya kafiyeli olduu yaa)) rüyanızda beni görünn :P:P yok yok zeyneple muratı görün ben sahsen bu aksam Aliyle Pınarı görmeyi planlıorumm :img-hyste ii aksamlarr..!!
Şenay imza mı yaptı o da ben de görünmüyor herhalde:)Şimdi ben de bölüm sonrası sendromu belirtileri gösteriyor:)Neden acaba???Zeynep ve Murat için acayip endişeleniyorum:)Özetten konuşunca herhalde onlara kötü bir şey olmasından korktum..Ben yeni bir karar aldım:)Yavuzla Aylin'i ayıralım:)Yavuz'u ben alıyım:)Yakışıklı,eli iş tutuyor,boğazında da steteskop tam benlik:)Zaten Duygu Mesut'u vermedi:img-cool2 Benim arka sokaklar hastalığıma da ilaç bulur:)Gerçi psikolog değil ama bahanesi çokkk göz koydum ona..Zeynep'le de elti oluruz:)Güle güle Meliscim iyi dileklerin için çok sağol...
Şenay imza mı yaptı o da ben de görünmüyor herhalde:)Şimdi ben de bölüm sonrası sendromu belirtileri gösteriyor:)Neden acaba???Zeynep ve Murat için acayip endişeleniyorum:)Özetten konuşunca herhalde onlara kötü bir şey olmasından korktum..Ben yeni bir karar aldım:)Yavuzla Aylin'i ayıralım Yavuz'u ben alıyım.Yakışıklı,eli iş tutuyor,boğazında da steteskop tam benlik:)Zaten Duygu Mesut'u vermedi:img-cool2 Benim arka sokaklar hastalığıma da ilaç bulur:)Gerçi psikolog değil ama bahanesi çokkk göz koydum ona..Zeynep'le de elti oluruz:)Güle güle Meliscim iyi dileklerin için çok sağol...
bende de görünmüyo şenayın yaptıgı imza.bende korkuyorum ama zeynep&murat bişey olmasından inşallahda olmicak.sevim ayvuz&aylini ayırdıysan ben aylini alıcam:img-hyste .ondan sonra bende aylinin sevgilisi olarak diziye giricem bu da benden tüyo olsun:img-hyste :happy0064 .bak herkese vermem bu bilgileri.
nedim_bahar 14-06-07, 20:43 ya ben zaten murat&zeynep için çok endişeliyim acaba neler olacak
bi de ali var ali rıza baba ya söyler ama sarhoş bi halde içer içeer ve herkesin içide söyler yani hani pınar demişti ya içme o da bana bişey olmaz deyip bol bol içiyodu ordan bağlantı kurdum ki kesin öyle olur diye düşünüyorum ama rıza baba nın ne tepki vereceğini bi türlü kestiremedim acaba nasıl bi tepki verecek???
bende diyom ki zeynepe yada murata Alalh korusun ölüm gibi bir şey olursaa basalım sete sizlerde gelirmisiniz dedim arkadaşlarda sağolsunlar gelmezmiyiz dedilerşimdi anladınmı canım neden işi set basmaya kadar götürdüğümüzü sahi sende gelirmisin bizimle:img-hyste
Gelirim gelirim hemde buyuk bir zevklee:happy0064
y6anliz cnm kucuk bir sorun var:icon_sorr
Ucak biletimi gonderirsseenn benn gelirim
yeterkii siz isteyim:img-hyste
ali rıza babayla konuşacam dedi ama daha konuşmadı bu gidişle de konuşamıcak heralde....
merhaba cnm,
sen bayağı kaçırmışsın be güzelim:icon_sorr /şenayım anlatmış ama:img-blush
bölüm özetleri genelde cuma günü geliyor pzrts bile verildiği oldu cnm gününü biliyosun sanırım salı:)(gülücük günü):img-hyste (sevim nerdesin)şimdi gelir
ali geçen bölümde çıtlattı rıza baba ya anlatacağım die
bu bölümde mangal partisi vardı/ali içti içti:)/pınar a bi bakış attı sorma
orda kestiler
sonra z/m olayında onlar biraz mola vermek istediler daha doğrusu zeynep
asım da tabi peşini bırakmıyor bizim tatlı çiftlerin
işte bunlar kumsaldalardı arkalarında tetikçi
orda bitti güzelim
seti basma konusuna gelince
günlük ağzımızdan düşmeyen bir hal aldı o cümle
alıştım ben:)
saolun canlarim anlattiniz icin insallah pazartesi verirler ozetii salidaa yeni bolum ohh 2 gun ust uste arka sokaklar:happy0064 super olur
Aaah alimm vaah alimm durumm vahimmm:img-hyste
Yaa bence anlatsinda bitsin artik bu cilee gizli gizli gorusmeler kacismalar filannn Insallah riza babada pek ters tepmezz((ki ondan pek emin degilimm))
ay riza baba duyuncaa ne yapar cook merak ediyorum
Aldığımız tüyolara göre Ali'yi arşive gönderiyormuş..Hatta bizim ekip Ali'ye Arşiv lalesi demeye başlamış:img-wink: Pınar'a ne yapacağı meçhul..
Bölümü indirip izledim
Gerçekten bölüm süperdi daja ne diyebilirim ki çoban ailesinin karne sevinci süperdi adam weletlerin böle güzel karne getireceklerine inanamadı tabi zelişede üzüldüm kız karnesinde bitane sayıf var diye kendni helak etti ama ağlamasının sebebide zaten ailesinin ona çok güvenmesi diye düşünüyorum
mesutun merkezdeki hali ne öle :):):) hüsnü dalga geçmek için kıravatı öle bağlayacağını tahmin etmştim fragmandada gördük zaten mesut kıravatı takınca gülme krizine girdim diyebilirim :) alide ordan " bune ya düdük gibi olmuş " diyince artık ben iyice koptum :)
neyse bu asım çok akkılı adam böreğin içine telefon koydurtmuş :)
zeynep ve murat tatile çıktı sonunda peki daha 1 kaç saat önce kapılarında bekleyen korumalar sahilde neredeydi ben onu anlayamadım yani bakalım haftaya ne olacak
şu melek olayınıda heycanlı bi şekilde izledim zaten ben olayın başında bunun bir fuhuş tuzağı olduğunu anlamıştım internet üzerinden çocukları kandırıyorlar
ekip son anda yetişti yetişmeseydi belki kız ölebilirdi
Kamil hoca olayını nesef nesefe izledim ama kamil hocanın o yaştaki bir genci itip azarlaması gencin gururunu zedeler zaten çocukta hocayı isteyerek başını yarmadı ama daha sonra ayla amirimiz devreye girdi :9 mesutlar çocuğu bi güzel korkuttu :)
"KaRtAnEsİ" 15-06-07, 07:52 slm arkadaşlar coşmuşsunuz bakıyorum umarım her gün böle olur bugün özet günü bakalım neler olacak merakla bekliyoruz:)
evet bugün özet günü çook merak ediyorum neler olacak...
bizi neler bekliyor acaba...
ya inşallah zeynep ve murata birşey olmaz ama bana bu sefer birşey olacak gibi geliyor çünkü adamın farkında bile değiller ama aklıma geldi o korumalar birden geliyormuş adamda korkup kaçıyormuşş:happy0064 :happy0064 (gerçekle alakası yok ama napıım)
:img-hyste :img-in_lo bu arada başlık 1100 leri bulmuş gerçi dün ben çıktıktan sonra fazla ilerlememiş galiba ama neysee bugün özetle beraber toplaşmaya başlar millet bu arada duygucuğum senin yaptığın imzayı herkes ben yaptım sanıyor galiba :img-hyste :img-hyste bu arada canım özet resim yok ortada bakalım nasıl geçirceğiz günleri hayırlısı artık Bay Egzosun Zeynep Murat ikilisini vurmaktan vazgeçmeyeceği bence açık ama bencede koruma oalyı mantıklı çünkü şehir içinde sürekli korunan zeynep murat ikilisini Rıza baba savunmasız göndermez gibi geliyor malumunuz ekibin bitaneleri onlar
Özet halaa yok gerçi akşama doğru geliyor genelde bakalım bu hafta neler olacak zeyneple murat kurtulabilecekmi kim kurtaracak bakalım sezon finalinide az kaldı
:img-hyste :img-in_lo bu arada başlık 1100 leri bulmuş gerçi dün ben çıktıktan sonra fazla ilerlememiş galiba ama neysee bugün özetle beraber toplaşmaya başlar millet bu arada duygucuğum senin yaptığın imzayı herkes ben yaptım sanıyor galiba :img-hyste :img-hyste bu arada canım özet resim yok ortada bakalım nasıl geçirceğiz günleri hayırlısı artık Bay Egzosun Zeynep Murat ikilisini vurmaktan vazgeçmeyeceği bence açık ama bencede koruma oalyı mantıklı çünkü şehir içinde sürekli korunan zeynep murat ikilisini Rıza baba savunmasız göndermez gibi geliyor malumunuz ekibin bitaneleri onlar
artık özet gelince millet toplanmaya başlar canım.... :) özet geldiğinde dünki gibi olursak bu başlığı kapar diğer başlıkta da bayaa ilerleriz...:happy0064 canım aile imzalarına isim yazmayı sevmiyorum zaten ben... yani sonuçta bana o imzayı yaptıranlar üzerinde isimleri olanlarsa imza da hepimizin sayılır....:img-wink: o yüzden sorun değil yani...
özet hala gelmedi... ama daga saat 2.. artık 5-6 gibi bekleriz özet... zaten 6 dan sonra da gelmezse:sad53: ama zannetmiyorum yani sezon finaline bu kadar kala bize bunu yapmazlar... kanal d ye özet eklendiğinde de buraya resimleri koyuyorlar.. farkettiyseniz resmi siteden hiç bahsetmiyorum... ben ordan umudumu keseki çok oldu...
korunma meselesine iyi değğinmimşsin canım... şimdiye kadar görmediğimiz koumaları bu bölümde görebiliriz... ama sanki senaristler bu durumda zeynep ile murat ı yalnız bırakmıştır.... hem kendi kahramanlıkları kurtulmaları daha bir süpeer olur....:img-wink:
Valaha arkadaşlar ben sahil sahnelerini merak ediyorum bakalım nasıl kurtulacak zeyneple murat ben diyorumki muratın gene tarzanlığı tutacak:img-hyste ( eee neden olsa sahildeler kayalar ağaçlar falan:img-hyste )
tarzanlığı tutup son anda biyere atlayabiirler veya korumalar yetişebilir meraktan çatlamak üzereyim :img-hyste
:img-hyste artık özet gelince millet toplanmaya başlar canım.... :) özet geldiğinde dünki gibi olursak bu başlığı kapar diğer başlıkta da bayaa ilerleriz...:happy0064 canım aile imzalarına isim yazmayı sevmiyorum zaten |