Tüm Versiyonu Göster : Arka Sokaklar - Bölüm Yorumları - 3

Sayfalar : [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

senaykurt
02-05-07, 13:20
eğer sabaktan alkşama kdar gözünü kırpmadan kanal d izlersen görebilme şamnsın var ama garanti değil...:icon_sorr canım küçücük fragmancığı eğer gördüğü anda kaydeden birisi yoksa (ki ben bizzat araştırdım nette yok:icon_sorr ) tek şansımız dediğim gibi kanal d izlemek.. ama aslında sürekli kanal d izlemenin küçücük fragmancığı görmekten daha fazla getirileri olabilir mesela bütün fragmanı görmek:happy0064 ama ben şimdi okuldayım bildiğim kadarıyla sen de işte o yüzden şu anlarda ikimizde yalnızca meraktan çatlayarak vakit geçirebiliyoruz...:icon_sorr

ay şu olayı bir çözebilsek ya... acaba murat mı bişey yapıyo.. yıksa başka birşey de biz mi yanlış yorumluyoruz...:icon_sorr özette tek bir cümle geçseydi keşke... en azından kavganın nasıl çıktığını dair bir ipucucuk verselerdi...:icon_sorr

Ya evet canım malesef işteyim sende okuldasın yani şansımız yok akşam olup evlerimize gidene kadar yaa bir arkadaş görüp detaylı bir bilgi verene kadar aa bak duygucuğum bu arada aklıma ne geldi acaba Muratla Zeynepi aynı sahnedemi gördüler yani ayrı ayrı gördülerse küçük bir ihtimalde olsa aileleri ile ilgili yani her ikiside kendi annelerine kızmış olabilir Zeynep o nedenle evi terk eder gibi çıkmıştır Murat ta artı annesi karşısında pes demiştir pes dediğim vazgeçmek anlamında değil canım sadece yani artı ksana bir şey diyemiyorum anne der gibi olailirmi inşallah böyledir tamam aileleri ile kavga etmelerinide istemem ama ikisinin kavgasından daha iyidir bu seçenek bence gerçi baştada dediğim gibi çok küçük bir ihtimal ama umut fakirin ekmeğidir canım:img-hyste :img-polic

benhermi
02-05-07, 13:26
Ya evet canım malesef işteyim sende okuldasın yani şansımız yok akşam olup evlerimize gidene kadar yaa bir arkadaş görüp detaylı bir bilgi verene kadar aa bak duygucuğum bu arada aklıma ne geldi acaba Muratla Zeynepi aynı sahnedemi gördüler yani ayrı ayrı gördülerse küçük bir ihtimalde olsa aileleri ile ilgili yani her ikiside kendi annelerine kızmış olabilir Zeynep o nedenle evi terk eder gibi çıkmıştır Murat ta artı annesi karşısında pes demiştir pes dediğim vazgeçmek anlamında değil canım sadece yani artı ksana bir şey diyemiyorum anne der gibi olailirmi inşallah böyledir tamam aileleri ile kavga etmelerinide istemem ama ikisinin kavgasından daha iyidir bu seçenek bence gerçi baştada dediğim gibi çok küçük bir ihtimal ama umut fakirin ekmeğidir canım:img-hyste :img-polic

hayır canım ne yazıkki o ihtimal çürüdü....:icon_sorr geçm,iş sayfalarda bir arkadaş ta bunu yaamış (o sıralarda nette değildim:icon_sorr ) ama fragmanı izleyen arkadaşlar emin olduklarını söylemişler.. yani ikiisnin bir ara aynı karede oldukları an mı vermış ne... bir de murat camdan aşağıya üzgün üzgün bakıyomuş.. yani böyle bir sahne de varmış...:icon_sorr

aslında ben hep zeynep ile murat çok çabucak aşık oldu çok çabucak olgunlaştılar düşüncesindeydim... (hemen barışıyolardı ya ondan) ama böyle büyük bir kavga da izlemeye ne kadar dayanabilirim bilmiyorum...:icon_sorr

ama kim ne derse desin ben hep aynı noktada gidip gelicem sanırım bu hafta... neden murat zeynep in peşinden koşmak yerine üzgün üzgün olduğu yerde kaldı senin de dediğin ihtimal geliyor sürekli aklıma ama bilmiyorum...

şu fotoları çabucak verseler bari de biz de çabucak heyecanımızı yatıştırsak.....

senaykurt
02-05-07, 13:30
hayır canım ne yazıkki o ihtimal çürüdü....:icon_sorr geçm,iş sayfalarda bir arkadaş ta bunu yaamış (o sıralarda nette değildim:icon_sorr ) ama fragmanı izleyen arkadaşlar emin olduklarını söylemişler.. yani ikiisnin bir ara aynı karede oldukları an mı vermış ne... bir de murat camdan aşağıya üzgün üzgün bakıyomuş.. yani böyle bir sahne de varmış...:icon_sorr

aslında ben hep zeynep ile murat çok çabucak aşık oldu çok çabucak olgunlaştılar düşüncesindeydim... (hemen barışıyolardı ya ondan) ama böyle büyük bir kavga da izlemeye ne kadar dayanabilirim bilmiyorum...:icon_sorr

ama kim ne derse desin ben hep aynı noktada gidip gelicem sanırım bu hafta... neden murat zeynep in peşinden koşmak yerine üzgün üzgün olduğu yerde kaldı senin de dediğin ihtimal geliyor sürekli aklıma ama bilmiyorum...

şu fotoları çabucak verseler bari de biz de çabucak heyecanımızı yatıştırsak.....

demek o ihtimalde kalktı ha off ya bu olayı bir an önce çözümlememiz gerekiyro yoksa geçmez koca bir hafta nasıl dayanacağım ben bir hafta ya haklısın canım en başta söylediğim dilim varmıyor ama ihanet dışında hiç bir şey Zeynepi bu kadar kızdıramaz üzemez Murat ta peşinden sadece baka kaldığına göre aklıma başka hiç bir neden gelmiyor fikri olan varsa söylesin lütfen ya kafayı yiyceğim burda ne oalbilir başka :sad53: :img-polic

benhermi
02-05-07, 13:35
demek o ihtimalde kalktı ha off ya bu olayı bir an önce çözümlememiz gerekiyro yoksa geçmez koca bir hafta nasıl dayanacağım ben bir hafta ya haklısın canım en başta söylediğim dilim varmıyor ama ihanet dışında hiç bir şey Zeynepi bu kadar kızdıramaz üzemez Murat ta peşinden sadece baka kaldığına göre aklıma başka hiç bir neden gelmiyor fikri olan varsa söylesin lütfen ya kafayı yiyceğim burda ne oalbilir başka :sad53: :img-polic

evet yani bu hafta nsıl geçecek benim de bir fikrim yok...:icon_sorr şu resileri erkenden verirler umarım... ynai şimdilik tek ümidimiz o birşeyler anlamak için.. biliyosunuz kanal d nin şu anda sürmekte olduğu bir yayın akışı var ve doğal olarak gösterinmine daha 1 hafta olan bir diznin fragmanı yerine gösterimine 1-2 gün olan dizilerin fragmanını yayınlayacaklardır....:icon_sorr

bu yüzden bence resimlerin tamamını görme ihtimalimiz fragmanı görme ihtimlaimizden daha fazla... hadi erler film bize bir iyilik yapıverde göster resimleri bize.. bol zeynep murat lı olursa süper olur...:img-yes:

senaykurt
02-05-07, 13:39
evet yani bu hafta nsıl geçecek benim de bir fikrim yok...:icon_sorr şu resileri erkenden verirler umarım... ynai şimdilik tek ümidimiz o birşeyler anlamak için.. biliyosunuz kanal d nin şu anda sürmekte olduğu bir yayın akışı var ve doğal olarak gösterinmine daha 1 hafta olan bir diznin fragmanı yerine gösterimine 1-2 gün olan dizilerin fragmanını yayınlayacaklardır....:icon_sorr

bu yüzden bence resimlerin tamamını görme ihtimalimiz fragmanı görme ihtimlaimizden daha fazla... hadi erler film bize bir iyilik yapıverde göster resimleri bize.. bol zeynep murat lı olursa süper olur...:img-yes:

Evet tek umudumuz Erler Film tabi onlarda ne kadar detay verir bilemem resimlerde gerçi gelsin Muratlı Zeynepli resimler biz çıkarırız birşeyler gerçi analdığım kadarıyla bugünde eski bölümler var dizilerin yani bu Kanal D ne yapmaya çalışıyor anlamış değilim doğrusu artık kendini toparlayıp dizilerine sahip çıkması lazım buda bir hafta yayınlayıp bir hafta yayınlamamakla olmaz değilmi duygucuğum artık aklını başına al Kanal D Arka Sokaklar başta olmak üzere bütün dizilerine sahip çık

ismail200
02-05-07, 13:44
benim dedigim ihtimalı siz niye yok sayıyosunuzki sanki ben forumda yokmuş gibi davranıyosunuz.bence eski nişanlı gelebilir ve zeyneple eski nişanlı konuşurken muratda bunları görür ve zeynepde murat olmadık bişey söyler ikiside üzülür.murat
bunun için peşinden gitmeyebilir bu da ihtimal.

senaykurt
02-05-07, 13:50
benim dedigim ihtimalı siz niye yok sayıyosunuzki sanki ben forumda yokmuş gibi davranıyosunuz.bence eski nişanlı gelebilir ve zeyneple eski nişanlı konuşurken muratda bunları görür ve zeynepde murat olmadık bişey söyler ikiside üzülür.murat

Seni yok saymaktan değilde ismail yani bence bu durumda bozulıp giden Zeynep değilde Murat olurdu ama tam tersi yani benim aklımdan sadece Muratın hatalı olabileceği geçiyor çokmu Zeynep tarafından bakıyorum bilemiyorum ama sanki Murat hatalı ve kendini Allah korusun ama çokk zor affettirecek gibi

$ewim
02-05-07, 14:12
İçimden bir ses bana abartılı bir kavga olmayacak diyor hatta hiç kavga olmayacak diyor.Küçücük minicik fragmancığı izleseydim farklı mı düşünürdüm bilmiyorum.Her gelen ikisi de kötü görünüyordu diyor umarım ben de fragmanı görürüm..

Bu arada aldatma maldatma demeyin yüreğime iniyor yapmaz Murat öyle birşey yapmamalı en azından

senaykurt
02-05-07, 14:14
İçimden bir ses bana abartılı bir kavga olmayacak diyor hatta hiç kavga olmayacak diyor.Küçücük minicik fragmancığı izleseydim farklı mı düşünürdüm bilmiyorum.Her gelen ikisi de kötü görünüyordu diyor umarım ben de fragmanı görürüm..

Bu arada aldatma maldatma demeyin yüreğime iniyor yapmaz Murat öyle birşey yapmamalı en azından

Öylede canım hiç birimiz tabiki istemez ama eğerki anlatıldığı gibi büyük bir kavga oalcaksa bundanda Murat sorumlu gibi görünüyorsa ne yapmış olabilir ki Zeynep o kadar sinirlensin

gözdejik
02-05-07, 14:59

.....

walla cnm sne onu demişsin ama shanelr ardardaydı yani farklı sahne olma olasılığı olablr (pek sanmıyorum ayrı sahnelrr olcağını ama) bide ikisinin aynı anda bulunduğu kare yoktu en azından o fragmancıkta ama zeynepin murata doğru baktığı belliydi.

sende haklı olablrsn ama şeyde olablr yine bu nişanlı yüzündne murat zeynepe bir sürü şey sölemiştir snrada zeynep haklı olduğunu ortaya çıakrmıştır we işte sne bana nasl güwenmezsin gibisinden kkızmış olabilr.
bu arada bazı arkadşlar 1-2 saat önce fragmanı (büyük olarak) resklam araısnda görmüşler.

meryem91
02-05-07, 15:28
bencede eski nişanlının geldigini düşünüyorum güvenle ilgili bişey olabilir gercekten ama bence murat kesinlikle aldatmamıştır bilmiyorum ama murat öyle bişey yapmazzz inş beni yanıltmaz 1 hafta nasıl geçcek yaa verseler şu fragmanı büyük olarak bi de azcık merakımız gitsee

ismail200
02-05-07, 15:50
valla ben kamp kurdum görürsem yazarım.ben bu fragman konusunda iyi bir şansım var duygu bunu biliyo herneyse görürsem hemen yazıcam.

meryem91
02-05-07, 15:57
ben gördüm ama öyle belirgin bişey yoktu ve çokk küçüktüü o yüzden ne gördügümden emin olamıyorum yanlış bilgi de vermek istemiyorumm

meryem91
02-05-07, 16:25
bişi diel cnm her zmn:img-wink: bu arada fragmanı büyük olarak gören arkdşlarım war onlardan şimdi öğranicem tam olrak neler olduğunu

cok iyi olur bir an önce ögrenirsen cook super olur tam olarak zeynep murat nasıldı nerdelerdi falan coook merakk ediyorum acaba neden kavga ettiler dah dogrusu kavga ettiler mii kii:happy0064

gözdejik
02-05-07, 16:42
ali cok sinirli gelince indircem adami diye bagriyomuş ( hani pinari rehiin adlilar ya):good:

zeynep muratin eline bi kagit verio ve murat cok üzgün bakio zeynep sinirli gibi biraz ikside ayakta ama ve kendi evlerindeymiş we galiba snra bzm küçük fragmanda gördüğümz gibi kağıdı yere atıyo we gidiyomuş)
uzun kafın kısası zeynep ve murat kavga edyio :sad53:

snra merkezde pasta fln kesiyolarmış (kcük bir kutlama yapicaklar yarıza baba amir oldugu icin) (ama burda zeynep murat yanyanymış)
riza baba sonra kosturuyorar ellerinde silah felan (operasyonlar war yani)
ayla felan cikyiomuş ortaya yine hani fragmanda oda warmış

walla arkaşdlar arkadşm bu kdr anlattı artk ne dkr doğru bilemem ama en azından mrkımız azda olsa giderilmiştir umarım.

meryem91
02-05-07, 16:47
ali cok sinirli gelince indircem adami diye bagriyomuş ( hani pinari rehiin adlilar ya):good:

zeynep muratin eline bi kagit verio ve murat cok üzgün bakio zeynep sinirli gibi biraz ikside ayakta ama ve kendi evlerindeymiş we galiba snra bzm küçük fragmanda gördüğümz gibi kağıdı yere atıyo we gidiyomuş)

snra merkezde pasta fln kesiyolarmış (kcük bir kutlama yapicaklar yarıza baba amir oldugu icin) (ama burda zeynep murat yanyanymış)

walla arkaşdlar arkadşm bu kdr anlattı artk ne dkr doğru bilemem ama en azından mrkımız azda olsa giderilmiştir umarım.

cok supersin çokkk sagol bu kadarı da yeter en azından biraz bilgimiz oldu zeyneple murat kavga ediyolar bu kesinleşti ama niye acaba o kağıt nee acaba kutlamada yanyanalarsa belki bu bölüm kavgalarından öncedir yada barıştılar ayy bende görmek istiyorum büyük fragmanı yaaa
:sad53: :sad53: :sad53: ali pınarın degerini anlar böyle inş ali pınarı kurtarırı sarılırlar falann rıza baba görmeden tabbi

SAHRA_IRMAK
02-05-07, 16:49
zeyneple muratın kavgaları cok sevımlı ya bayılıyorum onları seyrederken tabı husnu saz ekıbı aılesını unutmamalı:img-wink:

$ewim
02-05-07, 16:54
Teşekkürler gözdejik,küçük fragmanı anlatan arkadaşlara da teşekkürler bu fragman anlatımından sonra yine senaryo yazıyım..
Dizi belki emlakçı sahnesinin devamından başlıyordur Murat belki Zeynep bana güvenmiyor diye üzgündür Zeynep'in de geçen bölümden kalan siniridir.Sonra da barışırlar her zamanki gibi...Kutlamada da yan yana dururlar...Yine saçmaladım siz dikkate almayın beni:img-hyste

öznr
02-05-07, 16:58
bence kutlama ilk sahnelerde olur çünkü genelde ilk sahneye koyuyorlar böyle şeyleri ,operasyonları sona saklıyorlar.tüh ya acaba niye kavga ettiler?

ismail200
02-05-07, 17:09
Teşekkürler gözdejik,küçük fragmanı anlatan arkadaşlara da teşekkürler bu fragman anlatımından sonra yine senaryo yazıyım..
Dizi belki emlakçı sahnesinin devamından başlıyordur Murat belki Zeynep bana güvenmiyor diye üzgündür Zeynep'in de geçen bölümden kalan siniridir.Sonra da barışırlar her zamanki gibi...Kutlamada da yan yana dururlar...Yine saçmaladım siz dikkate almayın beni:img-hyste

bende böyle düşünüyorum ama evet dedigimiz gibi güven olayı olabilir kutlamada yanyana durduklarına göre büyük ihitmal barışırlar bakalım neler olucak.

gözdejik
02-05-07, 17:34
merakın gitmedi aksine geldi.şurada sakin sakin oturuyordum yani şimdi merakım tavan yaptı.ne kağıdı o ,niye sinirlendi zeynep :img-help:

walla cnm kusura bakma seni dahada mrklandırmak istemezdim :img-sorry ama doğru sölemk gerekirse bende acaiyp mkr ettim hele hele arkadşaım öle bi anlattıki neyse bana görede bölüm kutlamayla başlıycak we bölüm sonlarına dorğru(ortalarındada olabilr) zeyneple mruat kawga etcek ama inş kawga bu bölümde olup biterde daha fazla üzülmeyiz bizde:sad53:

ezzgiii
02-05-07, 17:35
bence kutlama önce olur sora pınar kaçırılır. ekip çıkar ali sinirlenir. zeynep le murat kavga eder dizini akışı bence böle olurr

benhermi
02-05-07, 17:45
arakadaşlar forum biraz durgunken çalışmalara başlayım dedim de neler olmş öyle asıl fragmanı görenler var... gözdecim anlattığın için sana çooook teşekkürler....:img-in_lo ayrıca gören arkadaşına da selam söyle:img-wink: bu arada biraz garip bir soru olarak görebilirsin ama acaba arkadaşın fragmanı saat kaç gibi görmüş acaba.. yani kanal d bazen fragman saatlerinde tutarlı davranıyorda o saatlerde daha bir dikkatli bakarız tv ye de o yüzden sordum...:img-wink:

zeynep murat a bir kağıt gösteriyomuş demek... bu kağıtta ne yazdığına ya da en azından bir resim mi var yazı mı onu görebilmiş mi acaba... demek murat ın yüzü kağıdı görünce bozuluyormuş ha...? uff acaba ne var o kağıtta...

ayrıca beni sevindiren olay da ali nin pınar ı kıskanıyormuş..:good: afferin ali gözüme girdin yani...:img-wink: artı bunda da pınar ı düşünmemezlik etseydi forumcak yuh derdik sanırım...

canannn53
02-05-07, 18:00
merhaba arkadaşlar
öncelikle gözdejk teşekkürler fragman için ama ben şimdi dha çok şey merak ediyorum.. o kaıtta neler yazıyo ki murat görünce bozuluyor zeynep te çk sinirleniyoo??.. bu arada bende öznür a katılıyorum özette de ilk yazdığına göre bence de kutlama ilk olur dolayısıyla sonra kavga ederler ama umarım kavga bölüm sonuna kadar çözülür

meryem91
02-05-07, 18:06
ya inş büyük bi kavga etmezler o kagıtta ne yazıyo acaba bende fragmanı görebilmek amacıyla kanal d yi actım bekliyorum belki dizi reklamlarının arasında verirler resimler gelse merakımız biraz gider ama
1 hafta nasıl gececek acaba

Roxelanne
02-05-07, 18:50

Herkese merhaba
anam anam iki gün yoktum,fragman bile çıkmış :) kendimi kötü hissediyodum ama birden düzeldim gibi oldu :img-polic

Ali,beklediğim tepkiyi vermiş.. Rüyam gerçek olacak gibi.. Başka türlü bi tepki de yakışmazdı zaten bizim keskin nişancıya.. Sinirlensin bakalım ;) Aşırı tepki verirse Rıza Baba'nın dikkatini çeker mi diye düşündüm bian ama o kargaşada farkedilmez ;)

Kutlama minik bişi olcakmış,bu konuda hayaller çöpe gitti o halde.. Umarım kavga ettiklerini sandığımız (ya da öyle olan) Z&M bu sahnelerde barışmış olurlar.. O kağıtta ne yazıyo ben de çok merak ettim...

ismail200
02-05-07, 19:08
Herkese merhaba
anam anam iki gün yoktum,fragman bile çıkmış :) kendimi kötü hissediyodum ama birden düzeldim gibi oldu :img-polic

Ali,beklediğim tepkiyi vermiş.. Rüyam gerçek olacak gibi.. Başka türlü bi tepki de yakışmazdı zaten bizim keskin nişancıya.. Sinirlensin bakalım ;) Aşırı tepki verirse Rıza Baba'nın dikkatini çeker mi diye düşündüm bian ama o kargaşada farkedilmez ;)

Kutlama minik bişi olcakmış,bu konuda hayaller çöpe gitti o halde.. Umarım kavga ettiklerini sandığımız (ya da öyle olan) Z&M bu sahnelerde barışmış olurlar.. O kağıtta ne yazıyo ben de çok merak ettim...

kübra rüyan bu gidişle çıkıcak herhalde.bencede farkedilmez.inşallah zeynep&murat braışırlar o kagıtta yazdıgını bende merak ediyorum meraktan çatlıcam valla:img-hyste

meryem91
02-05-07, 19:44
inş küçük bi kavgadır(o yüz ifadelerinden sonra hiç sanmıyorum ama) ama o kagıtta ne yazdıgını coooook merak ediyorum şu fragmanı bi görebilsem

Roxelanne
02-05-07, 19:45
Artık işi rüyalara vurarak sizi ne kadar daha kandırabilirim bilmiyorum,aslında ben ... ben var ya ben .....

Müneccim gibi kızım yaa :)

Z&M kavgası endişelendirdi beni,çünkü onların kavgaları hep çocukça nedenlerden dolayı patlak veriyor ve kısa sürede tatlıya bağlanıyordu..Anlattıklarınıza bakılırsa iş bu sefer çok ciddi,umarım kısa sürede araları düzelir..
(beni de Z&M ci yaptınız ya,helall)

gözdejik
02-05-07, 19:56
arakadaşlar forum biraz durgunken çalışmalara başlayım dedim de neler olmş öyle asıl fragmanı görenler var... gözdecim anlattığın için sana çooook teşekkürler....:img-in_lo ayrıca gören arkadaşına da selam söyle:img-wink: bu arada biraz garip bir soru olarak görebilirsin ama acaba arkadaşın fragmanı saat kaç gibi görmüş acaba.. yani kanal d bazen fragman saatlerinde tutarlı davranıyorda o saatlerde daha bir dikkatli bakarız tv ye de o yüzden sordum...:img-wink:

zeynep murat a bir kağıt gösteriyomuş demek... bu kağıtta ne yazdığına ya da en azından bir resim mi var yazı mı onu görebilmiş mi acaba... demek murat ın yüzü kağıdı görünce bozuluyormuş ha...? uff acaba ne var o kağıtta...

ayrıca beni sevindiren olay da ali nin pınar ı kıskanıyormuş..:good: afferin ali gözüme girdin yani...:img-wink: artı bunda da pınar ı düşünmemezlik etseydi forumcak yuh derdik sanırım...

bişi deil cnm ne dmk her zmn galiba bugün 3 gibi fln ama eurod de görmüş ztn galiba normal d de wermeişler daha hiç neyse walla kağıt olayını oda mrk ediyo çnkü o konu hakkında hiç bişi görememiş sadece bi kağıt warmış ortada.:img-blush
walla bend eçok mrk ettim bari fragmanı görsekte mrkımız azda olsa giderilse. bu arada bişi deil arakdaşlar her zmn.:img-wink:

ÖZGÜRCÜ
03-05-07, 05:57
bende hep kanaldyi izliyorum ama frangmanı göremedim bi türlü bu arada ali beklenen tepkiyi vermiş aferin ona bu bölümdede öne çıkacak sanırım z-m işinide merak ettim umarım kötü bişi deildir

nedim_bahar
03-05-07, 11:16
vayy be ese fragmanı verilmiş bende göremedim
zeynep&murat kavga mı ediyor alla alla neden acaba
ahh be şu fragmanı bi görebilsek herşeyi anlayacaz ama ortada bişey yok ben hala göremedim umraım bugün yarın verirlr

senaykurt
03-05-07, 14:20
Ay arakadaşlar neler olmuş dünden beri demek fragmanı net görenler var ha kağıt falan diyorsunuz ne yazıyor acaba Murata mektuğ falanmı geldi eski kız arkadaşından falan yada eski bir resimde olabilir ama umarım şu pasta kesilmesi falan kavgadan sonradır yoksa kavagayı sonra ederlerse işler kötü barışmayabilirler hemen Alinin aklını başına alıp Pınar için bir şeyler yapmasınada çok sevindim yavaş yavaş istediğimiz kıvama geliyor Ali Bey

ismail200
03-05-07, 15:07
1 kişi hariç herkese merhaba .bide fragmanı görsek süper olurdu.görenler varya herneyese kendi adıma konuşim bakalım bizimkiler arasında neler olucak.arkadaşlar sizin dediginiz yaptım .(duygudan defalarca özür dilememe ragmen reddetti neyse artık zaten bu saatten sonra ugraşmam bıktım artık özür dilemekten her insan hata yapar dahada bişey demicem nasıl biliyosa öyle yapsın.imzanıda kullanmıcam daha .rahatlarsın berki.)

meryem91
03-05-07, 15:11
ya bencede görebilsek fragmanı super olcak ama kanald işte niye göstermiyosa hazır fragman sonuçta nolcak verseler sankii yyaaa o kagıtta ne yazıyoo cokk merak ediyorum bir an önce salı gelsee

bişey sorcam murat mesut ve alinin soyadını ne

benhermi
03-05-07, 15:17
ya bencede görebilsek fragmanı super olcak ama kanald işte niye göstermiyosa hazır fragman sonuçta nolcak verseler sankii yyaaa o kagıtta ne yazıyoo cokk merak ediyorum bir an önce salı gelsee

bişey sorcam murat mesut ve alinin soyadını ne

evet, bende tv başında bekliyorum ama yok yani.... bir türlü veremediler fragmanı... resimler de yayınlanmadı...:icon_sorr şu fragmanı bir görebilseydik...:icon_sorr

canım murat ın soyadı ATEŞ mesut un soyadı da GÜNERİ ama ali nin soyadını bilmiyorum...:icon_sorr

Roxelanne
03-05-07, 15:25
Fragman neden kanald de yayınlanmıyor acaba?? Bir hafta fazladan bekledik ama fragman dönmemekte ısrar ediyor.. Resimler de yok.. Herhalde en geç yarın tüm bilgilere ulaşırız,yani inşallah..

kutlama sırasında Z&M yanyana demiştiniz galiba fragmanı anlatırken,yüz ifadelerinden birşey anlaşılıyor muydu?? Kağıdı atarken Zeynep'in yüzü nasıldı??? Sinirli mi kırgın gibi mi??

(çok soru sordum galiba.. :( )

gözdejik
03-05-07, 15:41
Fragman neden kanald de yayınlanmıyor acaba?? Bir hafta fazladan bekledik ama fragman dönmemekte ısrar ediyor.. Resimler de yok.. Herhalde en geç yarın tüm bilgilere ulaşırız,yani inşallah..

kutlama sırasında Z&M yanyana demiştiniz galiba fragmanı anlatırken,yüz ifadelerinden birşey anlaşılıyor muydu?? Kağıdı atarken Zeynep'in yüzü nasıldı??? Sinirli mi kırgın gibi mi??

(çok soru sordum galiba.. :( )

cnm fragmanı ebn anlattım ama banada arkadşım anlattı o eurod de görmüş yani kanald de wermediler kutlamada zeynep gülüyomuş kağıdı atarkende sninirliymiş bilmem yardımcı oalbildimmi?

benhermi
03-05-07, 15:46
tamam arkadaşlar madem çoğu kişi burada ve bir konuya ihtiyacımız var ve bütün bölümler hakkında herşeyi konuştuk.. (:img-hyste ) o zaman genellemelere girelim artık....

mesela bugun dizide yer alanlardan birini seçip kahramanlıklarını anlatalım.... ne derseiniz...?

benhermi
03-05-07, 15:54
konuyu ben başlattığımdan ilk cevaıb da ben vereyim o zaman:img-wink:

en kolayından başliyim o zaman..... :img-wink: suattan yani....

suatın dizide tek kahramanlığı var şimdiye kadar o da markette veletler hırsızlardan birini etkisiz hale getirince suat da diğerini kadınların sahip oldukları en kullanışlı aletlerden biri olan oklavayla etkisiz hale getirmişti:img-hyste :img-hyste

ama tek kahramanlığında da ödül almadan yapamadı tabii....:happy0064

benhermi
03-05-07, 15:58
iyi fikir bence boş boş durmamış oluruz en azından kimi sececegimize de karar veerirsenn konuşmaya başlayabilirizzz :good:

canım herkes birini seçip hatırlayabildiği kadar onun kahramanlıklarını anlatsın bence... daha uzun konuşulur...:img-wink: eksikleri olanları da hepberaber tamamlarız...:img-wink:

bu arada ezgicim sorun çok zor...:img-hyste ikisi de farklı tiplerde olduğu için farklı zevklere hitap eder....:img-wink:

Roxelanne
03-05-07, 16:01
tamam arkadaşlar madem çoğu kişi burada ve bir konuya ihtiyacımız var ve bütün bölümler hakkında herşeyi konuştuk.. (:img-hyste ) o zaman genellemelere girelim artık....

mesela bugun dizide yer alanlardan birini seçip kahramanlıklarını anlatalım.... ne derseiniz...?

şimcik kahramanlık dediğimiz zaman Çoban ailesinden başlamak farz bence :) Aile boyu kahramanlar ne de olsa... Hüsnü'nün balık tutmaya niyetlenip üst düzey Amerikan görevlisini kurtarması müthişti mesela..

Diğer örneklerim de... hıımmmm...

Meut'un el bombasının pimini çeken adamın üzerine gitmesi ve bomba patlayan evde sağ sağlim çıkışı büyük bir cesaret ve kahramanlıktı... Murat'ın intihar etmek isteyen adamla birlikte aşağıya atlayışı da aynı şekilde...

şimdilik bunlar aklımda...

ismail200
03-05-07, 16:14
şimcik kahramanlık dediğimiz zaman Çoban ailesinden başlamak farz bence :) Aile boyu kahramanlar ne de olsa... Hüsnü'nün balık tutmaya niyetlenip üst düzey Amerikan görevlisini kurtarması müthişti mesela..

Diğer örneklerim de... hıımmmm...

Meut'un el bombasının pimini çeken adamın üzerine gitmesi ve bomba patlayan evde sağ sağlim çıkışı büyük bir cesaret ve kahramanlıktı... Murat'ın intihar etmek isteyen adamla birlikte aşağıya atlayışı da aynı şekilde...

şimdilik bunlar aklımda...

Evet hüsnünün amerkalı bakanı kurtarması süperdi evet mesutunda bombayla resmen oynamasıdaharikaydı.

zeynepin her rehin alınışında muratın kurtarması bu da bi kahramanlık sayılır heraldee :img-wink:

zaten o sahneleri kaç defa izledigimi ben bile unuttum.

meryem91
03-05-07, 16:16
zaten o sahneleri kaç defa izledigimi ben bile unuttum.[/QUOTE]

ben de yine de hala izlerim çünkü super sahneler gerçektenn

hadi başka kimsenin kahramanlıgı yok muu niye kimse konuşmuyo yaaa

Roxelanne
03-05-07, 16:27
evet,Mesut buldozerin önünüe atlamıştı çoçuğu kurtarmak için... Ali Zeynep ve Rıza Baba nın bi kahramanlığı gelmiyor aklıma..

Rıza Baba nın kalantor işadamı kılığında dolandırıcı kadını ağına düşürmesi kahramanlık mıydı sizce??

meryem91
03-05-07, 16:31
evet,Mesut buldozerin önünüe atlamıştı çoçuğu kurtarmak için... Ali Zeynep ve Rıza Baba nın bi kahramanlığı gelmiyor aklıma..

Rıza Baba nın kalantor işadamı kılığında dolandırıcı kadını ağına düşürmesi kahramanlık mıydı sizce??

bence o sayılmaz o zaman zeynep te bi resmi almak için bi adamla buluşmaya gitmişti bunlar operasyonlar kahramanlık degil bence ama bilemem tabi alinin de inş salı günü akşamı bi kahramanlıgını görürüz pınarı kurtarırken tabi alidden salı günü bi kahramanlık bekliyoruzzz :img-yes:

benhermi
03-05-07, 16:41

:img-hyste :img-hyste :img-hyste canım yani hangi açıdan baktığına bağlı....:img-wink:

mesela rıza baba 8. bölümde uyuşturucu olayında kaçan adamları arabadan tam adam kaçarken tekme atıyodu.....:img-polic yani tam kahramanlık mı bilmiyorum ama çok şekil hareketti yani....:img-gun:

ezzgiii
03-05-07, 16:43
başka var mı kahramanlıkları ben hatırlayamıyorum daha ama
cnm ardarda yazıp durma uyarı alırız ;)

zeynep'İn ewt o reism almaya gitmesi vde onu kabul etmesi bile büyük cesarett ali'nin de yazk artık oda salıı

:img-hyste :img-hyste :img-hyste canım yani hangi açıdan baktığına bağlı....:img-wink:

mesela rıza baba 8. bölümde uyuşturucu olayında kaçan adamları arabadan tam adam kaçarken tekme atıyodu.....:img-polic yani tam kahramanlık mı bilmiyorum ama çok şekil hareketti yani....:img-gun:

hele yumruğuuu :img-hyste rıza baba da ii yaww ali yi de görcez umarmm:img-polic

Roxelanne
03-05-07, 16:44
bence o sayılmaz o zaman zeynep te bi resmi almak için bi adamla buluşmaya gitmişti bunlar operasyonlar kahramanlık degil bence ama bilemem tabi alinin de inş salı günü akşamı bi kahramanlıgını görürüz pınarı kurtarırken tabi alidden salı günü bi kahramanlık bekliyoruzzz :img-yes:

orda ince bi detay var Meryemcim,kahramanlık demiyorum zaten.:img-pilot . ben söyledim Ali kahramanlık yapıcak merak etme sen :P

Tam kahramanlık denemez ama Rehin alınan Utkan'ı bulmaya gittiklerinde Z&M Mesut ve Hüsnü galiba girmişlerdi kuşçunun dükkanına.. Ali ve Rıza Baba dışardaydı.. Son dkda silahıyla camı kırıp bizimkileri güç durumdan kurtarmıştı ;)

benhermi
03-05-07, 16:50
mesela hüsnünün kahramanlıklarının hepsni daha saymadık....:icon_whis

mesela rus kadın kafilesini onları hayat kadını yapmaya çalışan adamlardan tek başına kurtarmıştı...(her ne kadar istemeyerek de olsa:img-wink: )

sonra bankayı soyan adamlardan tüm parayı arabadayken tek başına kurtarmıştı....:happy0064

bir de hatırlarsanız aylanın öğrencilerinden biri evden kaçmıştı... bir dizi olaydan sonra bir adama götürülünce bu kız adam da işte tecavuz etmeye çalışırken hüsnü tam yerinden nurmuştu adamı...:img-hyste :happy0064

Roxelanne
03-05-07, 16:54
mesela hüsnünün kahramanlıklarının hepsni daha saymadık....:icon_whis

mesela rus kadın kafilesini onları hayat kadını yapmaya çalışan adamlardan tek başına kurtarmıştı...(her ne kadar istemeyerek de olsa:img-wink: )

sonra bankayı soyan adamlardan tüm parayı arabadayken tek başına kurtarmıştı....:happy0064

bir de hatırlarsanız aylanın öğrencilerinden biri evden kaçmıştı... bir dizi olaydan sonra bir adama götürülünce bu kız adam da işte tecavuz etmeye çalışırken hüsnü tam yerinden nurmuştu adamı...:img-hyste :happy0064

usta işte bu sonuncu olay süperdii:img-hyste :img-hyste :img-hyste .. o sahnede gülmekten çatlicaktım.. Mesut'un ordaki mimikleri,Zeynep'in bakmamaya çalışması falan hala gözümün önünde..

bak çok güldüm yine :)

benhermi
03-05-07, 17:08
usta işte bu sonuncu olay süperdii:img-hyste :img-hyste :img-hyste .. o sahnede gülmekten çatlicaktım.. Mesut'un ordaki mimikleri,Zeynep'in bakmamaya çalışması falan hala gözümün önünde..

bak çok güldüm yine :)

evet zeynep de süperdi o sahnede :img-hyste zaten o sahneden sonraki sahnede ekip merkezde dalga geçiyodu ya... hüsnüüüü ...... (adamın adını unuttum da:img-wink: ) tuvaletini yapmaya çalışırken senin kulaklarını çınlatıyomuş diye:img-hyste

murat ın 4. bölümde zeynep i kurtarması da süper bir sahneydi mesela...:img-in_lo katilin elinden bıçağı çekip olduğu gibi zeynep i kurtarıyodu.... süperdi orası...:img-in_lo :img-in_lo

$ewim
03-05-07, 17:14
evet zeynep de süperdi o sahnede :img-hyste zaten o sahneden sonraki sahnede ekip merkezde dalga geçiyodu ya... hüsnüüüü ...... (adamın adını unuttum da:img-wink: ) tuvaletini yapmaya çalışırken senin kulaklarını çınlatıyomuş diye:img-hyste

murat ın 4. bölümde zeynep i kurtarması da süper bir sahneydi mesela...:img-in_lo katilin elinden bıçağı çekip olduğu gibi zeynep i kurtarıyodu.... süperdi orası...:img-in_lo :img-in_lo

Hüsnünün o kahramanlığını hatırlayamıom ben ya kaçıncı bölümdü tekrardan izleyim 4. bölümdeki süper bir sahneydi balkondan atladı falan Murat aşk işte neler yaptırıo:img-in_lo :img-in_lo :img-in_lo
Darısı Aliyle Pınarın başına salı günü Ali napıcak bakalım???

meryem91
03-05-07, 17:16

evet gerçekten superdi zaten muratın zeynepi kurtardıgı her sahne güze daha dogurusu zeyneple muratın oldugu her sahne güzell :img-yes:

ismail200
03-05-07, 17:17

evet o sahne harikaydı orda baya gülüşmeler olmuştu evet muratın 4 bölümde zeynepi kurtarmasıda güzeldi.zaten bildigim kadarıyla ondan sonra tamamen murat&zeynep aşkı başlıyodu.

öznr
03-05-07, 17:22
ben geldimm(savaş ortamında)
4. bölüm başlı başına harika zaten muratın zeynepin gitmesinden korkması, onu kurtarması ve son sahne müüüüühteşemdi izle izle doyulmuyor.

benhermi
03-05-07, 17:38
Hüsnünün o kahramanlığını hatırlayamıom ben ya kaçıncı bölümdü tekrardan izleyim 4. bölümdeki süper bir sahneydi balkondan atladı falan Murat aşk işte neler yaptırıo:img-in_lo :img-in_lo :img-in_lo
Darısı Aliyle Pınarın başına salı günü Ali napıcak bakalım???

evet ya murat aslında süper gösteriyo aşkını...:img-in_lo tabii 36. bölümü izlemeden konuşmamak lazım ama....:icon_sorr

evet ali yi ben de çok merak ediyorum... yani kendini gösterir işeyler yapar tabii bz de ağzımız açık izleriz (:img-hyste ) ama zeynep ile murat gibi herkesin ortasında sarılarak romantizmi tamamlayamazlar....:icon_sorr

Roxelanne
03-05-07, 17:41
evet ya murat aslında süper gösteriyo aşkını...:img-in_lo tabii 36. bölümü izlemeden konuşmamak lazım ama....:icon_sorr

evet ali yi ben de çok merak ediyorum... yani kendini gösterir işeyler yapar tabii bz de ağzımız açık izleriz (:img-hyste ) ama zeynep ile murat gibi herkesin ortasında sarılarak romantizmi tamamlayamazlar....:icon_sorr

zaten bütün mesele de burada.. o romantizmi kolay kolay tamamlayamayacaklar gibi geliyor.. ama olayın şokuyla ne yaşanacağı hakikaten merak konusu.. tabi senaristlerin en büyük yardımcısı olarak size bikaç tüyo vermek isterdim ama :P

bildiğim tek şey,Ali'nin gerçekten aşık ve canı yanan bi adam gibi davranacağı!! :img-in_lo

gözdejik
04-05-07, 08:55

murat süper gösteriyo aşkını dmeişsin duygucum ama banada bazensanki zeynepi hiç sewmiyomuş gibi dawranıyo gibi geliyo yani sanki zeynepe bi yabancı gibi dawranıyo özellikle 35.bölüm öncelerinde öyledi ama:img-in_lo

walla ali konusuna gelince o gerçekten mrk konusu inş rıza baba öğrenmezde sorun çıkmaz

senaykurt
04-05-07, 10:00
Merhaba arkadaşlar ben geldim ama formumuzu çok yanlız bıraktınız fragmanı detaylı gören ve neler olduğunu analatacak kimse yokmu yaa dün akşam izledim ama göremedim fragmanı kanal d nin gıcıklığı tuttu yayınlamıyorlar bir türlü

benhermi
04-05-07, 10:40
Merhaba arkadaşlar ben geldim ama formumuzu çok yanlız bıraktınız fragmanı detaylı gören ve neler olduğunu analatacak kimse yokmu yaa dün akşam izledim ama göremedim fragmanı kanal d nin gıcıklığı tuttu yayınlamıyorlar bir türlü

merhaba canımk bende burdayım.... (yemek arasında kaçtım yine :))

evet forum çok boş kaldı ama işte bunun nedeni fragmanı detaylı gören yok aramızda sadece gözde arkadaşımızın bir arkadaşı görmüş gözde de bizimle paylaştı (ikisine de sonsuz teşekkür:img-in_lo onlar da olmasaydı...) evet ben de dün fragman kampındaydım ama vermediler... normalde bugun bizim özet günümüz olurdu ama özeti 1 hafta önce zaten aldık.. eee fragmanı veririler di mi bugun...artık akşam izleriz... ancak o zaman forum eski haline döner zaten....

ah şu fragmanı bir görsem...:icon_sorr

senaykurt
04-05-07, 10:52
merhaba canımk bende burdayım.... (yemek arasında kaçtım yine :))

evet forum çok boş kaldı ama işte bunun nedeni fragmanı detaylı gören yok aramızda sadece gözde arkadaşımızın bir arkadaşı görmüş gözde de bizimle paylaştı (ikisine de sonsuz teşekkür:img-in_lo onlar da olmasaydı...) evet ben de dün fragman kampındaydım ama vermediler... normalde bugun bizim özet günümüz olurdu ama özeti 1 hafta önce zaten aldık.. eee fragmanı veririler di mi bugun...artık akşam izleriz... ancak o zaman forum eski haline döner zaten....

ah şu fragmanı bir görsem...:icon_sorr

Ah Duygucuğum ahhh resmen çile çektiriyorlar canım ya resimlerde gelmedi ki en azından fotoğraflardan bir şeyler anlayalım ama yok yok yok fragman yok resim yok forumda boş ne olcak bu halimiz:img-polic :img-polic :img-hyste :img-hyste

ÖZGÜRCÜ
04-05-07, 11:04
yaa sinir etti kanald bu hafta bizi bari resim yollasa 2 resimle yorum yapılmıyo bikaç resim gönderselerdi iyi olcakti ben küçük frangmanı görünce sevinmiştim yayınlarlar reklam arasında artık die ama cuma oldu daha bişi yok meraktan çatlatacak bunlar bizi ya z-m kavga ediyolarmış dediğinize göre acaba neden ali ne yapacak birsürü soru cevapsız kaldı

benhermi
04-05-07, 12:09
Ah Duygucuğum ahhh resmen çile çektiriyorlar canım ya resimlerde gelmedi ki en azından fotoğraflardan bir şeyler anlayalım ama yok yok yok fragman yok resim yok forumda boş ne olcak bu halimiz:img-polic :img-polic :img-hyste :img-hyste

evet canım yani elimizde neredeyse hiçbirşey yok:icon_sorr forum da doğal olarak boş kalıyor tabii...

umarım resmi site bu akşam verir de resimleri hem onlar rahatlar hem de biz.... bari ben de boş durmiyim erler film e ekleyeceği resimlerde yardımcı olayim:img-hyste

bir zahmet.....

bol bol zeynep-murat.. kavga sahnesinden olmasa da olur onu fragmada görücez... kavganın nedenini gösteren bir foto tam süper olurdu:img-wink:

ali-pınar koysunlar.... özellikle ali nin pınar ı kurtarmaya çalışması fln:img-in_lo

sonra rıza babaya yapılan kutlamadan resimler olabilir herkes mutlu mesutken... bir de tabiiyine sürpriz resimler olsun... zeynep-murat resimleri mesela...:img-in_lo

aaaa operasyon unuttum.... operasyon resimleri olmadan olur mu... şöyle hepsinin elinde silahla süper bir pozunu yayınlasınlar... süper olur....:img-yes:

ismail200
04-05-07, 12:41
forum çok boş kaldı ama neyse bende geldim.bence fragmanı bugün vermezler ama yarın dolayısıyla kampta olucaz.offffffffffffff bekleye bekleye sabır taşına döndük.

benhermi
04-05-07, 13:23
duygucum önemli değil cnm ne demek.
walla şu fragmanıda inş yrn görürüz yoksa çatlıcaz

merak etme cnm ismailin de dediği gibi yarın kesin görünür....:img-yes: ama açıkcası ben bugunden de ümtliyim.... eve geldiğimden beri tv kampına başladım... bakalım görebilecek miyim...

bir de tabii fotoğraflar var... zaten bölümü yayınlamaları gereken zamanadan 1 hafta geç yayıınlıyorlar bari fotoları verselerdi.. neyse umarım bugun verirler hem fragmanı hem de resimleri.....:img-yes:

wcananw
04-05-07, 13:43
arka sokaklar yüzünden herkes benden sikayetci :icon_sorr bütün gün okulda evde heryerde arka sokaklardan bahsediorum.bölümlerden ,fragmanın yokluğundan,resimlerden,forumdan((özellikle bazı arkadaslardan nasıl güzel calışmalar yaptılarından bunlar kim olduğunu bilio)) herseyden...artık ailem arkadaslarım herkes bıktı benden.en cok kendimi burda rahat hissetdiorum cünkü burda herkes arka sokakları konusmaktan zevk alıo ve buraya arka sokaklardan konusmya gelio...bu sitenin olmasında emeği gecen herkese gercekten tşkler.
(((AYRICA DAHA FRAGMAN YOK ORTADA AMA GELMESİ YAKINDIR BENCE BUGÜN YABANCI DAMATIN REKLAM ARALARINDA VEREBİLİRLER ''İNSALLAH''.BU ARADA GÖRENLER GELİP HEMEN ANLATIRLARSA MERAKIMIZI BİRAZ OLSUN GİDERMİŞ OLURLAR SİMDİDEN HERKESE TSK.)))

senaykurt
04-05-07, 13:50
Merhabalar arkadaşlar ben geldim ama yine formumuz durgun duygu öznur ismail gözde ezgi nerelerdesin arkadaşlar yaa gerçi canan burda görünüyor ama sesizlik hiç yakışmıyor formumuza bu arada yorumlardan anladığım kadarıyla hala frgaman ortalarda yok:(

senaykurt
04-05-07, 14:01
geldim ben ama bi konu yokk bölcekimse yorum yapmıoo

Haklısın Ezgiciğim bir konu bulalım şu resimler gelseydi yorumlayacak bir ton şey olurdu ama şimdi böyle konu bulmak için uğraşa dururuz hımmmm ne olabilir mesela dizmizde en çok hangi karakteri hangi yönüyle seviyorsunuz tabi daha önce bu tür bu konu mutlaka açılmıştır:(

senaykurt
04-05-07, 14:17
bence dizide en cesur kim vea hımmm buldum dizini ismi YILDIRIM EKİP mi olsa ii olurdu? ARKA SOKALAR mı olsaydı?? neden?

açıklayınnn

Güzel bence ARKA SOKAKLAR iyi çünkü bana samimi geliyor şarkının sözleri nasıldı hatırlayın Bambaşka bir hayat var ARKA SOKAKLAR da yani polisiye bir dizi için biçilmiş kaftan yani YILDIRIM EKİP olsaydı sıradan olurdu çünkü bir çok dizi başrol oyuncusunun adını taşıyor misal Sıla, Gümüş v.s örnekler çoğaltılabilir ee bizim dizimizde de başrol birden fazla olduğu için ee o başrol oyuncularının toplamı Yıldırım Ekip adı altında olduğuna göre sıradanlaşırdı (bu arada yanlış anlaşılmasın Gümüşüde Sılayıda yermek için söylemedim ikisinide severek izlerim) yani diğerleri gibi olurdu:img-polic :img-polic :img-polic

senaykurt
04-05-07, 14:22
bence dizide en cesur kim vea hımmm buldum dizini ismi YILDIRIM EKİP mi olsa ii olurdu? ARKA SOKALAR mı olsaydı?? neden?

açıklayınnn

En cesur konusu olmaz gibi çünkü bu bir polisiye dizi her ne kadar aşkla harmanlanmış bile olsa polisiye :img-polic dizide birini diğerinden daha cesur gösteremem ben şahsım adına

Meryemce90
04-05-07, 14:35

açıklayınnn

merhaba arkadaslar gördügüme göre biraz forumumuz durgun neyse birazdan canlanir:D,

bence dizide en cesur diye bi söz konusu olamaz cünkü bunlarin hepsi polis ve hepsi cesur olmasi gerekirrr...

dizinin adi bence de ii böle cünkü yildirim ekip birazzz temin arkadasimizin dedigi gibi ozaman basrolleri göstermis olurdu...

wcananw
04-05-07, 14:35
bencede arka sokaklar ii.cünkü yıldırım ekip olsaydı bana cok sıradan gelirdi yani geneld öyle olmazmı süper ekip hızlı ekip yani hep klasik isimler ama bizimki BAŞKA...arka sokaklar isim bi kere klas yani insan oturur meraktan izler isim güz<el bence iikide yıldırım eki deil de arka sokaklar olmus..en cesura gelince bence herkes cesur;tekininden metinine,aylasından suatına herkes işte.bizim ekibi saymama gerek bile yok zaten..:img-hyste

benhermi
04-05-07, 14:36

açıklayınnn

bencede arka sokaklar....

dizinin adı eğer yıldırım ekip olsaydı başrol ekipte olurdu... şimdiye kadar yayınlanmış tüm polisiye dizilerle aynı olur... ama bizim dizimizin genel özetini hatırlarsak ""Bazen aynı mutluluğa kadeh kaldıracak, bazen de aynı gözyaşını paylaşacaklar. ‘Birliktelik ruhu’ ve ‘mücadele azmiyle’, hem kendi hayatlarında hem de şehir-i İstanbul’da yollarını bulmaya çalışacaklar."" zaten dizimizde olaylar bizim ekipin yaptıklarıyla değil istanbul un yaptıklarıyla şekilleniyor... bunu birçok kez gördük...

ayrıca arka sokaklar ismi süper... hem zaten biçok dizide aynı şeyler işlenirken biz diyoruz ki.... ""bambaşka bir ehir var arka sokaklarda""

not1:ezgi süper konu valla bayıldım.. bunlşarı yazmak çok hoşuma gitti
not2:şenaycım burdayım geldim :happy0064

RIZA_BABA
04-05-07, 14:37
Valaha arkadaşlar anlatığınıza göre süper bölüm olacak herzaman öle oluyor gerçi bu pınarında bahtı karaa 2. kez kaçırılıyor

benhermi
04-05-07, 14:41
merhaba arkadaslar gördügüme göre biraz forumumuz durgun neyse birazdan canlanir:D,

bence dizide en cesur diye bi söz konusu olamaz cünkü bunlarin hepsi polis ve hepsi cesur olmasi gerekirrr...

dizinin adi bence de ii böle cünkü yildirim ekip birazzz temin arkadasimizin dedigi gibi ozaman basrolleri göstermis olurdu...

aaa kimler gelmiş....:happy0064 canım bayadır göremiyodum seni özlettin kendini.....:icon_sorr

evet forum birazdan canlanır....:img-wink:

ayrıca cesur sorusuna ben de cevap vereyim... tamamiyle aynı fikirdeyim :img-yes: sadece polis olmaları bile cesur olduklarını gösterir... her biri sahnesine göre daha doğrusu olaylara göre daha cesur oluyorlar....:img-yes:

ama bizim ekip dışında en cesuru sorarsan tabiki veletler:img-hyste şimdiye kadar karışmadıkları olay berbat etmedikleri durum kalmadı.... zelişin dediği gibi görünür kaza onlar görünür kaza....:img-hyste

$ewim
04-05-07, 14:52
Senaykurt senin sorundan başlıyayım:img-wink:
Diziye Zeynep Murat için başladım ama şimdi hepsini seviorum Hüsnünün temiz kalbini,Mesut'un başına gelenlere rağmen dimdik ayakta durmasını,Rıza Babanın sakinliğini her olayda kendini kontrol edebilmesini kısaca babalığını Ali'yi Pınar'ı Aylin'i Ayla'yı hepsini seviom:img-in_lo
ezzgiii senin soruna geleyim:img-wink:
Arka Sokaklar adı bence de daha iyi Yıldırım Ekip sıradan bir isim ama Arka Sokaklar daha bir asil duruyor biraz saçma bir açıklama oldu ama:img-hyste

senaykurt
04-05-07, 14:52

dizinin adı eğer yıldırım ekip olsaydı başrol ekipte olurdu... şimdiye kadar yayınlanmış tüm polisiye dizilerle aynı olur... ama bizim dizimizin genel özetini hatırlarsak ""Bazen aynı mutluluğa kadeh kaldıracak, bazen de aynı gözyaşını paylaşacaklar. ‘Birliktelik ruhu’ ve ‘mücadele azmiyle’, hem kendi hayatlarında hem de şehir-i İstanbul’da yollarını bulmaya çalışacaklar."" zaten dizimizde olaylar bizim ekipin yaptıklarıyla değil istanbul un yaptıklarıyla şekilleniyor... bunu birçok kez gördük...

ayrıca arka sokaklar ismi süper... hem zaten biçok dizide aynı şeyler işlenirken biz diyoruz ki.... ""bambaşka bir ehir var arka sokaklarda""

Hoş geldin duygucuğum ama umarım boş gelmememişsindir yani fragman getirmişsindir tabi bu işin espirisi canım hoşgeldin sefalar getirdin bakıyorumda bizlerde o ekip ruhunu yakalamışız baksanınıza hepimiz ağız birliği etmişçesine aynı söylüyoruz Arka Sokaklar izlemek Ayırcalıktır burdan bile belli

:img-polic :img-polic FARKI FARKEDİYORUZ ARKA SOKAKLARI İZLİYORUZ:img-polic :img-polic

benhermi
04-05-07, 15:01
Hoş geldin duygucuğum ama umarım boş gelmememişsindir yani fragman getirmişsindir tabi bu işin espirisi canım hoşgeldin sefalar getirdin bakıyorumda bizlerde o ekip ruhunu yakalamışız baksanınıza hepimiz ağız birliği etmişçesine aynı söylüyoruz Arka Sokaklar izlemek Ayırcalıktır burdan bile belli

:img-polic :img-polic FARKI FARKEDİYORUZ ARKA SOKAKLARI İZLİYORUZ:img-polic :img-polic

evet canım arka sokakları zledikçe birletelik ruhunu... bir ekipin içinde bulunup sadece birey olarak kendini değil bir topluluğu düşünmeyi öğreniyoruz... biz de burda kendi içiizde bir ekip olduk aslında... o yüzden artık hepimiz boş kaldığımız zamanlarda burdayız...:happy0064 :happy0064

canım yanıda fragmanla gelmeyi çok isterdim ama ne yazıkki.....:icon_sorr ... büyük ihtimal verirler bugun fragmanı diyordum ama kanald bu sağı solu belli olmuyor....:icon_sorr

benhermi
04-05-07, 15:16
Haklısın Ezgiciğim bir konu bulalım şu resimler gelseydi yorumlayacak bir ton şey olurdu ama şimdi böyle konu bulmak için uğraşa dururuz hımmmm ne olabilir mesela dizmizde en çok hangi karakteri hangi yönüyle seviyorsunuz tabi daha önce bu tür bu konu mutlaka açılmıştır:(

canım ben bu soruyu sorduğunu gömemişim kuura bakma......:img-blush

hemen cevap vereyim.... bende hepsini çok seviyorum tabii :happy0064 ben bizim dzinin başladığı günden beri takipçisiyim... ama bu şekilde delisi olmaya 4. bölüm ile başladım.... ki zaten biliyosunuz 4. bölüm zeynep ile murat ın çıkmaya başladığı bölüm...:img-in_lo

ama hepsini ayrı ayrı çok ama çok seviyorum....:img-in_lo :img-in_lo

Meryemce90
04-05-07, 15:18
aaa kimler gelmiş....:happy0064 canım bayadır göremiyodum seni özlettin kendini.....:icon_sorr

evet forum birazdan canlanır....:img-wink:

ayrıca cesur sorusuna ben de cevap vereyim... tamamiyle aynı fikirdeyim :img-yes: sadece polis olmaları bile cesur olduklarını gösterir... her biri sahnesine göre daha doğrusu olaylara göre daha cesur oluyorlar....:img-yes:

ama bizim ekip dışında en cesuru sorarsan tabiki veletler:img-hyste şimdiye kadar karışmadıkları olay berbat etmedikleri durum kalmadı.... zelişin dediği gibi görünür kaza onlar görünür kaza....:img-hyste

ahhh canim bende cok girip yorum yapmak istiyom ama bu siralar baya bi sinavim vardi diziye bile bazen zor yetisiyom, haa bide bu konuda cok haklisin bizim veletler :img-hyste süper yaaaawww onlar bu dizzin hem coban ailesinin kahramani nede olsa ödül olarak leptop aldilar vede cok cesurlar:img-hyste

ezzgiii
04-05-07, 15:34

vay bee okurken duygulandım süper yazmışısnnn tşk ederm konu içinn ve sonunda gelmişsin foruma sensiz ve kübrasız olmuor tabi bensizdeee:img-hyste tabiki sizomasnızz kimse olmazz öbür arkilerimm benimmm

meryem91
04-05-07, 15:35
arka sokaklar yüzünden herkes benden sikayetci :icon_sorr bütün gün okulda evde heryerde arka sokaklardan bahsediorum.bölümlerden ,fragmanın yokluğundan,resimlerden,forumdan((özellikle bazı arkadaslardan nasıl güzel calışmalar yaptılarından bunlar kim olduğunu bilio)) herseyden...artık ailem arkadaslarım herkes bıktı benden.en cok kendimi burda rahat hissetdiorum cünkü burda herkes arka sokakları konusmaktan zevk alıo ve buraya arka sokaklardan konusmya gelio...bu sitenin olmasında emeği gecen herkese gercekten tşkler.
(((AYRICA DAHA FRAGMAN YOK ORTADA AMA GELMESİ YAKINDIR BENCE BUGÜN YABANCI DAMATIN REKLAM ARALARINDA VEREBİLİRLER ''İNSALLAH''.BU ARADA GÖRENLER GELİP HEMEN ANLATIRLARSA MERAKIMIZI BİRAZ OLSUN GİDERMİŞ OLURLAR SİMDİDEN HERKESE TSK.)))

sana bu konuda tamamıyle katılıyorum mesela ben arkadaşlarıma arka sokaklardan bahsetmeye başlıyorum 5 dk sonra hemen yüzlerini ekşitiyolar sıkılıyolar hemen oysa ben bütün gün boyunca oturup arka sokaklardan bahsedebilirim tek ben degil eminim burdaki herkes böyledir(bu da bizim farkımız tabii:img-hyste )
ben de burda çook rahat ediyorum çünkü burdaki herkes arka sokaklar deliisi böyle bi ortamda arka sokakları konuşmak benim için büyük bi zevk oluyo

ismail200
04-05-07, 15:48
sana bu konuda tamamıyle katılıyorum mesela ben arkadaşlarıma arka sokaklardan bahsetmeye başlıyorum 5 dk sonra hemen yüzlerini ekşitiyolar sıkılıyolar hemen oysa ben bütün gün boyunca oturup arka sokaklardan bahsedebilirim tek ben degil eminim burdaki herkes böyledir(bu da bizim farkımız tabii:img-hyste )
ben de burda çook rahat ediyorum çünkü burdaki herkes arka sokaklar deliisi böyle bi ortamda arka sokakları konuşmak benim için büyük bi zevk oluyo

evet haklsın bende arkadaşlarım arka sokaklardan bahsettigimde yüzlerini buruşturuyolar.bende dedigin gibi çok geç saatlere kadar arka sokakları izleyebilirim.ben brda olunca kendimi çok rahat hissediyorum.konuşmak bana zevk veriyo.:img-hyste

senaykurt
04-05-07, 15:55
canım ben bu soruyu sorduğunu gömemişim kuura bakma......:img-blush

hemen cevap vereyim.... bende hepsini çok seviyorum tabii :happy0064 ben bizim dzinin başladığı günden beri takipçisiyim... ama bu şekilde delisi olmaya 4. bölüm ile başladım.... ki zaten biliyosunuz 4. bölüm zeynep ile murat ın çıkmaya başladığı bölüm...:img-in_lo

ama hepsini ayrı ayrı çok ama çok seviyorum....:img-in_lo :img-in_lo

bende canım hepsini çok seviyorum ama benimde Murat-Zeynep ikilisi çok hoşuma gidiyor aynen katılıyorum canım gerçi bu sor cevaplanmamıştı ama neyse

meryem91
04-05-07, 15:58
bende dizideki herkesi cook seviyorum ama zeynep murat farklı onları daha bi cook seviyorum zaten zeynep murat sayesinde diziye başladımm ama şimdi bütün hhepsini çook seviyorumm

canannn53
04-05-07, 15:59
merhaba arkadaşlar..
bende fragmanı bekleyenlerdenim.bu arada sorulara cevap olarak öncelikle bence de bu dizinin adı arka sokaklar olarak daha güzel daha basitlikten uzak ve çok uyumlu bir isim.diğer soruda duyguya tamamen katılıyorum başlarda murat-zeynep için başladım ama sonra diziyi bütün karakterleriyle o kadar sevdim ki şimdi her saniyesini bayıla bayıla izliyorumm..
(bu arada rsimler yok dimi hala?)

senaykurt
04-05-07, 15:59
Neyse Arkadaşlar sizlere iyi yorumlar ben çıkıyorum kendinize iyi bakın bu arada bende sizler gibi kendimi burda çok rahat hissediyorum diğer insanlar anlamıyor bizim dilimizden yani Arka Sokaklar dilinden ama eminim bir gün herkes anlayacak dilimizden Arka Sokaklar dilinden hepinize iyi akşamlar bye

ÖZGÜRCÜ
04-05-07, 16:23
ezgiciğim harikasın ya dediğin gibi bi gün herkes arka sokakları seyredicek yaa hala frangman yok sinir oldum tv başına tünedim resmen sabahtan beri kanald yi izliyorum ama yok göremedim

sibeel
04-05-07, 16:47
sLm ark.lar tamı tamına 1 haftadır foruma ilk kez uğruyorum. baya özlemişim ortamı
ee yeni bölüm özeti,fragmanı resimler fln geldi mi. yine tekrar izlemeyelim. bi hafta daha dayanamam vaLLahi yaa:sad53:

ismail200
04-05-07, 17:13
hoşgeldin öncelikle bölüm özeti vardı artık resim ve fragman için kamptayız bekliyoruz.aynen bu hafta yeni bölüm büyük ihtimal.

ezzgiii
04-05-07, 17:17
bana artık musadee tv ba;ina ge.me sirasi bendeee

exam
04-05-07, 17:35
İsmail ve Duygu iki dargın arkadaş kalmışlar.Bir de ben.Barıştınız mı yoksa?:img-hyste
Siz Arka Sokaklar'ı ben sizlerin yazılarını zevkle okuyorum.:img-yes:

exam
04-05-07, 17:38
İsmail ve Duygu iki dargın arkadaş kalmışlar.Bir de ben.Barıştınız mı yoksa?:img-hyste
Arka Sokaklar'ı çok seviyorum.Yazılarınız çok eğlenceli.Hepinize teşekkür ederim.:happy0064

ezzgiii
04-05-07, 17:41
gittim geri geldim :img-hyste çünkü haberler wardıı ama yarın söz görücem ve gelip anlatıcammm

benhermi
04-05-07, 17:47
arkadaşlar öncelikle neden böyle bir mesaj yazdığımı açıklayım kanal d sağolsun bize neredeyse yeni bölümü unutturacak... ne resim var ne de fragman...:icon_sorr o kadar konu arıyoruz ama bence biraz da özeti değerlendirelim.. o kadar aceleye geldi ki ölüm yayınlanmayacak heyecanı fln...

Rıza baba artık Emniyet Amiri�Herkes mutlu, sürpriz bir kutlama yapılır.

bu fragmanda da varmış:happy0064 hep kutlama istiyoduk zaten... ama bizim düşündüğümüz gibi büyük br kutlama değil... merkezde küçük bir kutlama yapılıyor ki nu da süper......:img-wink:

Leman iyileşiyor. Mesut ve Leman� ın arası bu olaydan sonra yavaş yavaş düzelmeye başlar.Nihayetinde iki taraf da Tunç�u çok seviyor ve onun iyiliği için çaba gösteriyorlar�

bu 35. bölümde izlediğimiz sahneler... özetçi dikkatli izlememiş sanırım bir önceki bölümü:img-hyste

Pınar ve arkadaşları bir plakçıyla görüşmeye giderler.Görüşme esnasında plakçının kazık attığı İlyas ve Ferhat çıkar gelir.Plakçıda bulunan herkesi rehin alırlar�İşler karışır.Pınar yeniden başını derde sokar.

olmasaydı şaşardım zaten... pınarın bir koruma ordusuyla korunması lazım... kız bara gider gözünün önünde kadını bıçaklarlar... kaset için kasetçiye gider rehn alınır... ancak bu kadar şanssız olabilirdi ama ben bundan gayet memnunun eee lali-pınar sahneler de görücez....

Bir ceset bulunur.Ekip öldürülen işadamını araştırmaktadır.İhsan�ın oğlu Oğuz�un verdiği ifade sonucunda işadamını, sevgilisi Bahar�ın öldürdüğü düşünülmektedir, tüm deliller bu kadının katil olduğunu göstermektedir.Ekip gerekeni yapar.

özetin ilk geldiği gün şenay süper yorumlamıştı bu bölümü... katil kesin başkası çıkacak... hatta katilin üyük htimal oğuz çıkacağını söylemişti... ben kim çıkar bilmiyorum ama bencede katil bahar değil...

Suat araba kullanmaya heveslenir. Metin ve Tekin ise annelerine bu konuda gaz veririler.Suat direksiyonun başına geçer heyecanla.

fragmanı gören şanslı arkadaşımız saedinde arabanınn haşat olduğunu öğrenmiştik... bakalım suat nasıl çarpacak araayı.. arkadaşlar hazırlanın gülmeye...:img-hyste

İşlek bir otobüs durağına iki kişi bomba bırakır.Kadın son anda ekip tarafından yakalanır.Bomba imha edilir.

son günlerin olayları yine arka sokaklar ile brlikte akranlarda... bu konuyu işlemeleri süper... bizimkilerden güzel bir operasyon bekliyorum:good:

benhermi
04-05-07, 17:51
Arka Sokaklar'ı çok seviyorum.Yazılarınız çok eğlenceli.Hepinize teşekkür ederim.:happy0064

çok saol canım ama öyle okumakla olmuyo biliyosun...:img-hyste sen de yazsana bizimle....:img-yes: bizi takip ettiğine göre herkese kapımızın açık olduğunu anlamışsındır artık...:img-wink:

ayrıca yazdıkça emin ol daha da eğleniyosun....yani biliyorum da söylüyorum... bu siteye ilk üye oduğum zamanlarda sadece okuyup iki-üç cümlelik mesajlar yazıyodum.. ama böylesi çok daha eğlenceli...:img-wink:

ismail200
04-05-07, 18:02

yok nerde yaaa ben barışmak istiyorumda duygu hiç yanaşmıyo sagol bu arada.

canannn53
04-05-07, 18:27
duygucum saol walla bi özetin tekrarı olmuş.kanald yüzünden bölümle ilgili konuşamıyoruz doğru dürüst ama benim hala kafama şu zeynep-murat kavgasının konusu takıldı.. nolcak acaba??

benhermi
04-05-07, 18:53
duygucum saol walla bi özetin tekrarı olmuş.kanald yüzünden bölümle ilgili konuşamıyoruz doğru dürüst ama benim hala kafama şu zeynep-murat kavgasının konusu takıldı.. nolcak acaba??

evet canım bende bir özeti hatırayalım kendimize gelelim dedim.... zeynep-murat konusuna değinemememin nedeni özette bu konunun hiç geçmemesi... yani hiç anlayamıyorum bu kadar önemli bir olayı neden özette tek cümle olsun yazmadılar ki...?

ve canım ne kadar düşünürsem düşüneyim aklıma geçerli bir sebep gelmiyor...

wcananw
04-05-07, 20:05
duygu cok güzel özetlemişsin hepsini süper acıklamıssın..ya hala fragman ortada yok sürekli kanal dye bakıorum ama yok gören var mı???
(ayrıca arkadaslar acemi cadının simdiki bölümünde dizifilm.com dan bahsetmişler.öyle küçük bi sahnesinde ama yinede olsun adının gecmesi yeter.izleyenler hatırlarsa onun bi bölümdede arka sokaklardan bahsetmişşlerdi hatta konuk oyuncu olarak hüsnü gitmişti.)

benhermi
04-05-07, 20:05
aLLah aLLah bölüm gümbür gümbür gelio. duygucum içime de su serpmiş oldun yaa. çok şey kaçırdım die baya üzülüodm ama...:happy0064

ne demek canım hizmette sınır yok:img-hyste

evet bölüm süper geliyor işte hepimizin merak ettiği tek nokta (en fazla merak edilen yani) zeynep ile murat arasındaki kavga...yani nasıl ve neden başlıyor, nasıl bu kdar şiddetli bir hale geliyor... nasıl bitiyor....ne olucak bir öğrenebilsek....

benhermi
04-05-07, 20:21
duygu cok güzel özetlemişsin hepsini süper acıklamıssın..ya hala fragman ortada yok sürekli kanal dye bakıorum ama yok gören var mı???
(ayrıca arkadaslar acemi cadının simdiki bölümünde dizifilm.com dan bahsetmişler.öyle küçük bi sahnesinde ama yinede olsun adının gecmesi yeter.izleyenler hatırlarsa onun bi bölümdede arka sokaklardan bahsetmişşlerdi hatta konuk oyuncu olarak hüsnü gitmişti.)

yok canım benimde mümkün olduğunca tv de kanal d açık... ve fragmanın f sine rastlamadım.....:icon_sorr

yok canım ben acemi cadıyı izlemiyorum ama şans eseri zap yapaken bir bakmıştım hüsnüüü.... :img-hyste ay inanılmaz gülmüştüm ya... ordada para meselesini açıp hem arka sokaklarda hem de burda çalışıyorum olmuyo ama böyle rıza babayla konuşucam çift maaş istiyorum fln demişti:img-hyste

bir de arabadan inince ona özgü o surat ifadesiyle ""eee burası arka sokaklar değiiil"" demişti orda kopmuştum ben:img-hyste

Roxelanne
04-05-07, 20:30
yok canım benimde mümkün olduğunca tv de kanal d açık... ve fragmanın f sine rastlamadım.....:icon_sorr

yok canım ben acemi cadıyı izlemiyorum ama şans eseri zap yapaken bir bakmıştım hüsnüüü.... :img-hyste ay inanılmaz gülmüştüm ya... ordada para meselesini açıp hem arka sokaklarda hem de burda çalışıyorum olmuyo ama böyle rıza babayla konuşucam çift maaş istiyorum fln demişti:img-hyste

bir de arabadan inince ona özgü o surat ifadesiyle ""eee burası arka sokaklar değiiil"" demişti orda kopmuştum ben:img-hyste

anaa!! Hüsnü acemi cadıya mı konuk oldu,hiç haberim yok,ne zamandı... bilsem izlerdim valla.. .çok komikmiş valla anlattıklarına bile koptum.. :img-hyste

bu hafta bize napmaya çalışıyorlar anlamadım,hadi fragman yarın olsun eyvallah,ama resimler bile yok ortada..çıldırmamak içten değil.. 35. bölüm için gönderdiklerinin acısını çıkarıyolar galiba.. Zaten Ali & Pınar olayını bıraktım,ben de Z&M kavgasını düşünüyorum.. ve evet,düşün düşün aklıma hiç bi sebep gelmiyor... öyle anlatılan gibi bi kavga ise,mevzu derin olmalı.. tabi kağıtta ne yazdığı da ayrı bi merak konusu... şimdi Murat'ın eski bi aşkı ortaya çıktı desem,basit kalır.. acaba murat kendi kendine bi kağıt parçasını karalıyodu,bişiler yazdı (Zeynep in yanlış anlayacağı türden) ona mı bozuldu zeynep.. ama yok ya bunlardan hiçbiri değildir kanımcaa..:icon_sorr

draco-pansy
05-05-07, 07:30
arkadaşlar en sonunda fragmanı gördüm ...hele aliye bayıldım abi adamı ilk gördüğüm anda indiricem (bunun gibi bişey) bi de sinirlenerek söölemiş ya süperdi...:happy0064 :happy0064

hele şükrü yığıldığı zaman koptum adama kalp vuruyor heralde....:img-hyste

tabi siz izlemişsinizdir fragmanı ama ben yinede bu büyük mutluluk ve heyecanı szilerle paylaşmak istedim...:good: :good:

ezzgiii
05-05-07, 07:37
fragmanı bendegördüm ilk görenlerdenmmmm:happy0064 :happy0064

arkadaşlar zeynep murat sahnesi çok görmedimama zeynep yere bi kağıt atıo murat da ona bakıo üzgün şekilde zeynep çok sinirli ama:img-in_lo

Roxelanne
05-05-07, 08:47
az önce dublajlı fragmanı izledim,Allah'ım müthişti ya,hemen anlatayımm...

Ali,gerçekten çok sinirli.. Yine bi yere gizlenmiş,görüş aldığım anda indiriyorum adamı diye bağırıyordu mikrofonuna.. Durum ciddi.. Adamın teki silahının kabzasıyla bi arabanın camlarını kırıyordu,içerden bi kız yapma falan diye haykırıyordu.. Sarı saçlı bi kızdı,belki de Pınar'dır ama tam anlayamadım....

Suat arabayla kaza yapıyor ama araba tam haşat bu sefer..cam çerçeve iniyo yani.. Hüsnü arabayı görünce fenalaşıyor,arabanın üzerine yığılıp kalıyor.. Ama öyle komedi bi bayılma değil galiba,ciddi gördüm ben durumu..Üzücü şeyler olabilir..

Z&M fragmanda gösteriliyor.. Zeynep'in fırlattığı bi kağıt parçası değil galiba,çünkü yere atınca sert bi ses geliyor.. Benim aklıma bi deste mektup olabileceği ihtimali geldi,ya da beyaz bir kutu.. Ama Murat'ın surat ifadesi suç işlemiş gibiydi.. Yani olgun çiftimizin arasında büyük bi problem çıkacak gibi.. Zeynep kırgın ve sinirli görünüyordu..

Kutlama sahnesinde Rıza Baba bi işi de tam yapsanız şaşardım diyor.. Muhtemelen pastayı kesmek için bıçak hazırlamamışlardır ben öyle düşündüm.. Pınar falan da oradaydı ama rehin alınmadan önce mi sonra mı bilmiyorum... Kutlama sahnesi fragmanda iki kez gösterildi,son gösterilen parçada fotoğraf çekiliyordu ama Zeynep'in yanında Murat'ı göremedim malesef..

Bi de yüreğimi ağzıma getiren,belki de en önemli sahne var ki... Mesut biriyle konuşuyor,silahını doğrultmuş bi halde.. O düğmeye basarsan .... (burayı tam anlayamadım) diyordu.. Ve fragmanın finali bomba patlayan bir ev ile bitiyor.. Muhtemelen az önce Mesut'un bulunduğu evdi bu...

Ya bölüm gümbür gümbür geliyor,söylemedi demeyin!!!!!

öznr
05-05-07, 08:47
arkadaşlar yazdıklarınızı okumadım acelem var hemen yazıyım istedim.
fragmanı gördüm,resmen hüsnüye inme iniyordu arabanın üstünde bayıldı.suatın arabayı çarpınca ağlaması çok komikti.
zeynepin yere attığı şey çok ses çıkarttı kağıt olduğunu görmesem çerçeve dicem.murat suçlu suçlu baktı.
şimdilik aklıma gelenler bunlar.

Roxelanne
05-05-07, 08:54
Ben göremedim:icon_sorr Hangi kanald de çıktı fragman?Anlattığınıza göre bölüm 2 hafta aradan sonra gümbür geliyor:happy0064 :happy0064

kanal D de çıktı canım,ya öyle böyle değil.. fragman bile nefes kesiciydi.. yemin ederim bu kadarını beklemiyordum ben.. harikaydı.. az önce yazdıklarım anlatmak istediklerime yetmedi bile.. fragman nöbeti tutup,mutlaka izleyin arkadaşlar..

$ewim
05-05-07, 09:02
Ben normalde 11 civarlarında çıktığı için 11e çeyrek kala açtım tv'yi bugün izlemem lazım çok merak ediyorum Zeynep'in attığı kağıt değilse ne? Mesutun olduğu yerde mi bomba patlayacak?Sarı saçlı kız Pınar mıydı?Daha izlemeden kafama soru işaretlerini dizdiniz valla..Resimler de gelemedi ki....

wcananw
05-05-07, 10:16
arkadaslar fragmanı görmüşsünüz dediğinize göre gümbür gümbür gelio bölüm..
arkadaslar üzücü bi haber(fragmanı izleyemeyenler için bende dahil)az önce binibr gecenin reklamı gördüm genelde ondan önce arka sokakları veriolardı kacırdık sanırım ama olsun izleyenler var ve anlatmıslar bana yeter o.bide magazin programında asağıda vermişlerdi yine küçük fragmanı!!!:img-yes:

gözdejik
05-05-07, 10:19
biraz önce fragmanı gördüm resmen müthişti walla şok oldum böle bi fragman görünce ilk defa bukdr güzel bi fragman yapmışlar.:good:
zeynepin yere attığı şeyden snrasert bi ses çıkıyodu ewt yani o sadece tek bir kağıt parçası olamaz bakalım ne acayip mrk ettim ama salı günü görcez bakalım.:img-in_lo
ali acayip panikti indircem fln diodu bu haftada ali-pınar sahnesi bol bol izlicez herhalde.
ama merkezdeki kutlamada zeyneple muratı yan yna görmedm yalnız zeynep mutluydu herhalde ilk önce kutlama oluyo daha snra pınarın rehin alınışı we zeyneple murat kawgası oluyo herhalde neyse görcez bakalım salım günü:img-blush

RIZA_BABA
05-05-07, 10:53

Ali,gerçekten çok sinirli.. Yine bi yere gizlenmiş,görüş aldığım anda indiriyorum adamı diye bağırıyordu mikrofonuna.. Durum ciddi.. Adamın teki silahının kabzasıyla bi arabanın camlarını kırıyordu,içerden bi kız yapma falan diye haykırıyordu.. Sarı saçlı bi kızdı,belki de Pınar'dır ama tam anlayamadım....

Suat arabayla kaza yapıyor ama araba tam haşat bu sefer..cam çerçeve iniyo yani.. Hüsnü arabayı görünce fenalaşıyor,arabanın üzerine yığılıp kalıyor.. Ama öyle komedi bi bayılma değil galiba,ciddi gördüm ben durumu..Üzücü şeyler olabilir..

Z&M fragmanda gösteriliyor.. Zeynep'in fırlattığı bi kağıt parçası değil galiba,çünkü yere atınca sert bi ses geliyor.. Benim aklıma bi deste mektup olabileceği ihtimali geldi,ya da beyaz bir kutu.. Ama Murat'ın surat ifadesi suç işlemiş gibiydi.. Yani olgun çiftimizin arasında büyük bi problem çıkacak gibi.. Zeynep kırgın ve sinirli görünüyordu..

Kutlama sahnesinde Rıza Baba bi işi de tam yapsanız şaşardım diyor.. Muhtemelen pastayı kesmek için bıçak hazırlamamışlardır ben öyle düşündüm.. Pınar falan da oradaydı ama rehin alınmadan önce mi sonra mı bilmiyorum... Kutlama sahnesi fragmanda iki kez gösterildi,son gösterilen parçada fotoğraf çekiliyordu ama Zeynep'in yanında Murat'ı göremedim malesef..

Bi de yüreğimi ağzıma getiren,belki de en önemli sahne var ki... Mesut biriyle konuşuyor,silahını doğrultmuş bi halde.. O düğmeye basarsan .... (burayı tam anlayamadım) diyordu.. Ve fragmanın finali bomba patlayan bir ev ile bitiyor.. Muhtemelen az önce Mesut'un bulunduğu evdi bu...

Anlaşılan 1 Haftalık aradan sonra bölüm gümbür gümbür geliyor

çobanlara üzüldüm nzar deydi valaha :( umarım çobanın kötü birşeyi yoktur aliye gelince sevdiği için herşeyi yapar diyorum ben baksanıza adam görüş açısına geldiği an indirecek adamı aşk diye be buna derim :)

RIZA_BABA
05-05-07, 11:04
Bi de yüreğimi ağzıma getiren,belki de en önemli sahne var ki... Mesut biriyle konuşuyor,silahını doğrultmuş bi halde.. O düğmeye basarsan .... (burayı tam anlayamadım) diyordu.. Ve fragmanın finali bomba patlayan bir ev ile bitiyor.. Muhtemelen az önce Mesut'un bulunduğu evdi bu...[/I]

Ne olmaz ya acaba mesutun düşmanlarımı yoksa bi operasyon esnasındamı gerçekleşiyor bu olay çok merak ettim şimdi gerçi mesut bu tür şeyleri iyi biliyor hatırlarsanız bi evden gene son anda kurtulmuş şu şakir denen teröristi evde sıkıştırmıştı ve o ev patlamıştı son andada yırtmıştı mesut
kübra mesut o adamla konuşurken etrafında bizim ekipden birileri varmıydı yoksa yanlızmıydı

öznr
05-05-07, 11:37
Ne olmaz ya acaba mesutun düşmanlarımı yoksa bi operasyon esnasındamı gerçekleşiyor bu olay çok merak ettim şimdi gerçi mesut bu tür şeyleri iyi biliyor hatırlarsanız bi evden gene son anda kurtulmuş şu şakir denen teröristi evde sıkıştırmıştı ve o ev patlamıştı son andada yırtmıştı mesut
kübra mesut o adamla konuşurken etrafında bizim ekipden birileri varmıydı yoksa yanlızmıydı

canım o sahne belli ki bir operasyondandı.özetten de anlaşılan birisi bomba patlatacak ve mesut buna engel olmaya çalışıyordu.

fragmanı çoooooook güzel yapmışlar.yalnız hüsnünün durumu gerçekten çok ciddiydi böyle kalp krizi geçirir gibiydi.çok bile dayandı garibim

ismail200
05-05-07, 11:49
fragmanı yeni izledim suatın arabayı çarpması hüsnünün arabanın üstüne bayılması bu bölüm gümbür gümbür ali diyodu indriyorum mesut da adamın tekine elini çekmezse silahı kafasında patalatacagını söylüyodu.bu arada zeynep&murat acayip bi kavaga etmişler büyük ihtimalle yeni evlerinde.zeynebin elinde beyaz bir şey vardı ama salı günü izlemeden anlamak zor en sonundada ev patlıyodu heyecandan aklıma gelenler bunlar süper bir bölüm olucak bence 2 hafta bekledigimize deyecek.

meryem91
05-05-07, 11:49
şimdi fragmanı gördüm kalpten gidecektim aynen anlattıgınız gibi fragman superr evet zeynepin attıgı şey sert baya bi ses çıkartıyoo mesutta eger o tuşa basarsan beyniini patlatırım diyo acaba kime diyo ve sonda görülen ev acaba orda ekipten biri var mı bomba patlayan evde biri yoktur inş ali çook supperdii murat gerçekten çok kötüydü zeynephp çook sinirli kesin murat bişey yaptı çünkü suçlu gibi bakıyoduu hüsnü gerçekten bayıldı yaa inş kötü bişey olmamıştır yazıkk adama yaa coook super bbi bölüm olcak fragman superr mutalka izleyin ben derim ki kanal d nin başından ayrılmayın ben izlememe ragmen bi daha izlemek için bekliyorum valla

Roxelanne
05-05-07, 11:55

Tolgacım Mesut'un yanında kimse yoktu,yalnızdı.. Ev patlarken etrafında da bi hareket görünmüyordu.. Mesut yalnız olabilir.. Valla çok karışık..

duygu ve nizar
05-05-07, 12:12
arkadaşlar dediiğiniz gibi bu hafta gümbür gümbür geliyo....süperdi fragman suatın kazası,hüsnünün bayılması,rıza babanın birşeyi de düzgün yapsanız demesi,alinin sinirlenmesi ve daha aklıma gelmiyen büsürü sahne..ama ben en çok aylamı gördüm ona çok sevindim...bu hafta süper bir bölüm bizi bekliyor....tabi ki herzaman ki gibi......

Roxelanne
05-05-07, 12:57
Yanlış alarm vermiş gibi olmayayım ama..

Şuan kanald de reklam var,büyük ihtimal reklamın sonunda bizim fragman çıkacak..

hadi tv başına...

edit...

yaprak dökümü nü verdiler malesef.. sabah ben izlediğimde reklamın başında "pardon" filminin fragmanı vardı yine,ondan ortalığı velveleye verdim.. özür dilerim..

ezzgiii
05-05-07, 13:05

hayır cnm o pınar deildiii benim fragmanı 2 kez gördüm ama deildi adman dioduki senin yüzünden babamı öldürdüm die vutuodu
ve ewt zeynepbin elindeki beyaz bi kutu gbi bişe yere atınca sert bir ses geldi ve murat da suçluluk duygusu vardı bende kutlama sahnesinde göremedim murat la zeynep yanyana deil di içlerinde de pınar yok du muhtemeln tam kutluyolar sora pınar kaçırılıo apor topar çıkıolar

nazlikiz
05-05-07, 13:38
bi ben herhalde frgamani göremedim yaa ama catliyorum yaa herhald ebu bölüm laimi cok görücem umairm bi an önce nete ekelnir fragman vallahi sabahtan beri euro d acik ama yok iste yaa ama kübra cok güzel analttin nerdeyse fragmani izledim gibi olduu

ÖZGÜRCÜ
05-05-07, 15:14
yaşasın en sonunda frangmanı gördüm alim çok şekerdi yaaa bitanesi çok merak ediyorum merakla bekliyorum salı gününü

wcananw
05-05-07, 16:48
bende gördüm fragmanı gercekten çoban yıldızımızn hali harap görünü.cok kötügörünüodu...ayrıca zeynepcim bayaa kötüydü.kesin durum ciddi.neyse galiba fragmanı görmeyen kalmadı fotolarda gelse tam süper olcak:img-yes:

ezzgiii
05-05-07, 16:56
bende gördüm fragmanı gercekten çoban yıldızımızn hali harap görünü.cok kötügörünüodu...ayrıca zeynepcim bayaa kötüydü.kesin durum ciddi.neyse galiba fragmanı görmeyen kalmadı fotolarda gelse tam süper olcak:img-yes:

oda gelirr merak etme

ezzgiii
05-05-07, 16:58
yaşasın en sonunda frangmanı gördüm alim çok şekerdi yaaa bitanesi çok merak ediyorum merakla bekliyorum salı gününü

aynene heyacan dırukta beklemekteym

ÖZGÜRCÜ
05-05-07, 17:38
canım valla salı nasıl gelcek bilmiyorum aliciğim neler yapcak bakalım valla meraktan ölcem :)

$ewim
05-05-07, 17:43
Ben fragmanı hala göremedim:icon_sorr :icon_sorr Ama aranızda gören sayısı çok bu sizin şansınız mı kanald mi fragmanı daha çok yayınlıyor?Çok merak ediyorum fragmanı fotoları ve yeni bölümü...

benhermi
05-05-07, 17:49
merhaba arkadaşlar ancak gelebildim eve dolayısıyla foruma... :)

fragmanı görenleriniz var... süper ben daha göremedim fragmanı.....:icon_sorr neyse birazdan yorumlarınızı okur görmüş kadar olurum sanırım... :):):)

ama hala resimler gelmemiş... :icon_sorr bir de resimler gelse tam olacak yani....

nedim_bahar
05-05-07, 17:54
merhaba arkadaşlar ancak gelebildim eve dolayısıyla foruma... :)

fragmanı görenleriniz var... süper ben daha göremedim fragmanı.....:icon_sorr neyse birazdan yorumlarınızı okur görmüş kadar olurum sanırım... :):):)

ama hala resimler gelmemiş... :icon_sorr bir de resimler gelse tam olacak yani....

bende hala göremedim ya bi türlü denk gelemiyorum gerçi bugün tvye pek bakamadım ama yarın veya gece kesin verirler o zaman görürüm artık
neyse görenlerin bi yorumlarına bakalım neler varmış fragmanda

benhermi
05-05-07, 18:31

canım süper anlatmışsın... her ne kadar izlemesem de izlemiş kadar oldum... saol...

suat ciddi ciddi çarpıyomuş yani arabayı... o kadar kötümüydü ya... hüsnünün görünce bayılması çok normal yani... adamın tüm ödüllerle kazandığı para gitti...

zeynep murat olayına fragmanı izlemeden girmesem daha iyi sanırım... şimdi her şekilde yanlı yorum yaparım... bu konuda yorum yapma hakkımı sonraya bırakıyorum...

mesut yine bomba hattının ortasında mı kalıyor... neden peki ya... geçen seferkinde şansının yardımıyla işten kurtuldu...ama bu sefer nasıl işin içinden çıkacak...? ay inanamıyorum ya... ne olacak şimdi...?

erotamou
05-05-07, 21:45
canım süper anlatmışsın... her ne kadar izlemesem de izlemiş kadar oldum... saol...

suat ciddi ciddi çarpıyomuş yani arabayı... o kadar kötümüydü ya... hüsnünün görünce bayılması çok normal yani... adamın tüm ödüllerle kazandığı para gitti...

zeynep murat olayına fragmanı izlemeden girmesem daha iyi sanırım... şimdi her şekilde yanlı yorum yaparım... bu konuda yorum yapma hakkımı sonraya bırakıyorum...

mesut yine bomba hattının ortasında mı kalıyor... neden peki ya... geçen seferkinde şansının yardımıyla işten kurtuldu...ama bu sefer nasıl işin içinden çıkacak...? ay inanamıyorum ya... ne olacak şimdi...? bu bölümü gercekten cok mrk ettimm!dediğiniz gibi gümbür gümbür geliyo bu bölüm!

Roxelanne
05-05-07, 21:53

mesut yine bomba hattının ortasında mı kalıyor... neden peki ya... geçen seferkinde şansının yardımıyla işten kurtuldu...ama bu sefer nasıl işin içinden çıkacak...? ay inanamıyorum ya... ne olacak şimdi...?

canımm :) valla bilgisayara nasıl koştuğumu hatırlamıyorum usta.. acayip bi fragman.. hatta dizi tadında.. yani bugüne kadar yapılmış en iyi fragman bence..

Mesut nasıl kurtulacak bilmiyorum..inşallah o evde değildir diyecem ama anladığım kadarıyla bu imkansız bi durum :icon_sorr

canannn53
05-05-07, 21:54
merhaba arkadaşlar öncelikle bende evde olmadığım için fragmanı izleyemedimm.. ama sayenizde izlemiş kadr oldum valla teşekkür ederimm..
dediğiniz gibi bu bölüm gümbür gümbür gelyo heyecanla bekliyoruz valla..
fragmanı bile bu kadar herkesi etkilediğine göre kimbilir bölüm bizi nasıl etkilicek??

benhermi
05-05-07, 22:04
canımm :) valla bilgisayara nasıl koştuğumu hatırlamıyorum usta.. acayip bi fragman.. hatta dizi tadında.. yani bugüne kadar yapılmış en iyi fragman bence..

Mesut nasıl kurtulacak bilmiyorum..inşallah o evde değildir diyecem ama anladığım kadarıyla bu imkansız bi durum :icon_sorr

usta yani özetin yorumunu bile ne kadar uzun yazmışsın... o zaman artık bölüm yorumlarını yaz yaz bitmez....:happy0064 :happy0064

gerekten gümbür gümbür geliyormuş... çok heyecanlandım şimdi... bir hafta beklediğimize deyecek demek ki...:happy0064 zaten her şekilde değerdi ama olsun böyle bir bölümle gümbür gümbür dönmeleri daha bir güzel:img-wink:

ben de geldiğimden ber bekliyorum ama ne fragmanı f bile yok ekranda....:icon_sorr

Roxelanne
05-05-07, 22:27
usta yani özetin yorumunu bile ne kadar uzun yazmışsın... o zaman artık bölüm yorumlarını yaz yaz bitmez....:happy0064 :happy0064

gerekten gümbür gümbür geliyormuş... çok heyecanlandım şimdi... bir hafta beklediğimize deyecek demek ki...:happy0064 zaten her şekilde değerdi ama olsun böyle bir bölümle gümbür gümbür dönmeleri daha bir güzel:img-wink:

ben de geldiğimden ber bekliyorum ama ne fragmanı f bile yok ekranda....:icon_sorr

ustaa fragman böyleyse,bölüm yorumlarımızı düşünemiyorum.. her reklam arası bi sayfa attırmamız lazım en az.. bir hafta beklediğimize kesinlikle değecek diyorum ben.. Fragmanı ağzım açık izledim,bölümde kapatamam ben ağzımı kesin.. su gibi akıcı bi bölüm olacak,bu sefer farklı arkadaşlar.. gönlümüzü almaya niyetliler..

Hüsnü'ye çok üzüldüm ya,komik bi yanı yoktu bayılışının :( Çoban ailesi telaşla başına koşuyordu.. Umarım kötü birşey olmaz :icon_sorr

(Duygucum artık bi hafta aranın ardından bol bol fotoğraf bekliyorum(z) senden.. GIFleri tazelemeli değil mi :) valla benim açımdan bol malzeme çıkacak gibi )

Derya_Can
05-05-07, 22:59
ya kusura bakmayin arkadaslar uzun zamandir buraya ugruyamiyorum
sinav felan derken birde gecen hafta tekrar verildi sinirimi bozdu
ders mi calisim yorummu yazayi bilmiyorum bu mesaj pazartesine kadar son mesajim ondan sonra büsürü yorum azacagim pazartesi sinavim var ondan

ya insallah yeni bölümde bol bol ali pinar sahnesi görürüz cok özledim ben ali´yi

iki haftadir televizion yüzü görmedim

ÖZGÜRCÜ
05-05-07, 23:06
hoşgeldin derya duygucuğum umarız izlersin bıran önce frangman harika senden bu arada bol bol alp fotosu bekliyoruz

benhermi
05-05-07, 23:21
ustaa fragman böyleyse,bölüm yorumlarımızı düşünemiyorum.. her reklam arası bi sayfa attırmamız lazım en az.. bir hafta beklediğimize kesinlikle değecek diyorum ben.. Fragmanı ağzım açık izledim,bölümde kapatamam ben ağzımı kesin.. su gibi akıcı bi bölüm olacak,bu sefer farklı arkadaşlar.. gönlümüzü almaya niyetliler..

Hüsnü'ye çok üzüldüm ya,komik bi yanı yoktu bayılışının :( Çoban ailesi telaşla başına koşuyordu.. Umarım kötü birşey olmaz :icon_sorr

(Duygucum artık bi hafta aranın ardından bol bol fotoğraf bekliyorum(z) senden.. GIFleri tazelemeli değil mi :) valla benim açımdan bol malzeme çıkacak gibi )

yani usta öyle heyecan yaptım ki sayende beni uyku tutmaz şimdi tüm gece fragmanı beklerim...ama ben beklersem de çıkmaz zaten....:icon_sorr

hüsnü neden öyle ya... gerçekten çok mu üzülüyodu.... yani ilk anlatıldığında ben espri konusu diye düşünmüştüm ama... yani aslında gerçekten çok kötü yani...anlattığınıza göre araba olduğu gibi haşaat oluyor... eee artık onnu yaptırmak çok daha pahalıya gelir...nasıl kalkacaklar ki bu kadar şeyin altından....:icon_sorr

Roxelanne
05-05-07, 23:26
arabada çok hasar var,cam çerçeve iniyo yani,Hüsnü arabayı görünce komik bi tepki vermiyor,hani yüz ifadesinde bi komedi yok,yığılıp kalıyo.. çoban ailesi koşuyor yanına telaşla.. çok bile dayandı adamcağız :(

benhermi
05-05-07, 23:33
ya kusura bakmayin arkadaslar uzun zamandir buraya ugruyamiyorum
sinav felan derken birde gecen hafta tekrar verildi sinirimi bozdu
ders mi calisim yorummu yazayi bilmiyorum bu mesaj pazartesine kadar son mesajim ondan sonra büsürü yorum azacagim pazartesi sinavim var ondan

ya insallah yeni bölümde bol bol ali pinar sahnesi görürüz cok özledim ben ali´yi

iki haftadir televizion yüzü görmedim

canım öncelikle sınavında başarılar umarım bekledğin notu alırsın:img-wink:

evet yani bölümde bol bol ali görücez... yani öyle görülüyor... eee pınar kaçırıldığına göre bol bol ali görürüz zaten...:img-wink:

hoşgeldin derya duygucuğum umarız izlersin bıran önce frangman harika senden bu arada bol bol alp fotosu bekliyoruz

canim merak etme cekmez miyim... ben 2 haftadir bu bolumu bekliyorum... hic suphen olmasin...:happy0064 :happy0064

benhermi
05-05-07, 23:45
arabada çok hasar var,cam çerçeve iniyo yani,Hüsnü arabayı görünce komik bi tepki vermiyor,hani yüz ifadesinde bi komedi yok,yığılıp kalıyo.. çoban ailesi koşuyor yanına telaşla.. çok bile dayandı adamcağız :(

zaten dizinin en baslarinda durumlari cok kotuydu... iste oduldu fln ancak kendilerine geiyolardi....

ya ercekten cok merak ettim fragmani 4 gozle bekliyorum ama ortaliklarda gorulmuyor....:icon_sorr

ÖZGÜRCÜ
06-05-07, 00:10
tamam duygucuğum saol canım ya valla bende salı günün iple çekiyorum bakalım neler bekliyo bizi

ismail200
06-05-07, 10:07
fragmanı gördük çok güzeldi gümbür gümbür bi bölüm izlicez ama resimler hala ortalarda yok bir an önce izleyemeyen arkadaşlarda inşallah izlerde yorumlarını bizle paylaşır.

wcananw
06-05-07, 10:11
arkadaslar ben fragmanı bi kere euro d de gördüm kanal d mi vermio ben mi yakalayamıorum anlayamadım..ama bi kere izleyince anlasılmıo.aslında anlasılıo ama bi kaç kere daha izlesek fena olmaz yani..ayrıca fragmanı göremeyen arkadaslarımız var.bu yüzden sık sık verseler süper olcak...:img-yes:

ÖZGÜRCÜ
06-05-07, 10:14
kanald veriyor ama çok az veriyo bencede frangmanı sıklaştırmaları gerek

benhermi
06-05-07, 10:48
ben de fragmanı bekliyorum ama ortalarada yok... ben türkiyeden olduğu için bende sadece kanal d var... ve hala fragmanı göremedim....:icon_sorr

nete de hala yükleyen olmamış... yani o kadar anlattınız ki (tabii saolun:happy0064 ) tv nin başından kalkmıyorum fragmanı görcem diye....

bencede daha sık vermeliler fragmanı hatta aslında versinler o da yeter...

ezzgiii
06-05-07, 10:55
ben de fragmanı bekliyorum ama ortalarada yok... ben türkiyeden olduğu için bende sadece kanal d var... ve hala fragmanı göremedim....:icon_sorr

nete de hala yükleyen olmamış... yani o kadar anlattınız ki (tabii saolun:happy0064 ) tv nin başından kalkmıyorum fragmanı görcem diye....

ya demekki benim şansım yağwer gidio benim 4. görüşm nerdeysen her açtığım da fragman görmeki çok istemem karşıma çıkar isterm çıkmaz:img-wink:

$ewim
06-05-07, 10:57

Ben de göremedim ve meraktan çıldıracağım kafamda soru işaretleri doğru düzgün bir işe konsantre olamıyorum Mesut'a ne olcak Zeyneple Murat niye kavga etti Ali Pınar için ne yapacak diye ...Of bu dizi hayatımın bir parçası gibi oldu ya nasıl bir anda bu kadar benimsediğimi hala anlayamıyorum...

Fragmanı görememek hadi benim şanssızlığım diyelim:icon_sorr Resimler nerde resmi site uyuyor!!!

benhermi
06-05-07, 11:18
Ben de göremedim ve meraktan çıldıracağım kafamda soru işaretleri doğru düzgün bir işe konsantre olamıyorum Mesut'a ne olcak Zeyneple Murat niye kavga etti Ali Pınar için ne yapacak diye ...Of bu dizi hayatımın bir parçası gibi oldu ya nasıl bir anda bu kadar benimsediğimi hala anlayamıyorum...

Fragmanı görememek hadi benim şanssızlığım diyelim:icon_sorr Resimler nerde resmi site uyuyor!!!

sevimcim aynen yani mesajı ben yazsam ancak bu kadar anlatabliridim kend halimi... tamam biz fragmanı göremeyen şanssızlarız ama iyiki gören arkadaşlarımız var ve bizde görmüş gibiyiz ... ama resimler nerde.. resmi sitenin resimleri eklemek için 2 haftası vardı ama resimler hala ortada yok ...

ayrıca ezgicim gerçekten çok şanslıymışsın... keşke bende görebilsem....

Roxelanne
06-05-07, 11:24
fragman beklemiyorum ben,ama hala yayınlanmamış olması çok garip.. öylesine güzel bi fragmanı sık sık döndürüp seyircileri etkilemeleri gerekmez mi?? sonuçta bir hafta ara verildi,bizim gibi sıkı takipçi olmayanlar bırakabilir diziyi,fragman yok,yeni bölüm e yok galiba diye.. resmi sitenin de hala uyuyor olması düşündürücü!!

benhermi
06-05-07, 11:52
fragman beklemiyorum ben,ama hala yayınlanmamış olması çok garip.. öylesine güzel bi fragmanı sık sık döndürüp seyircileri etkilemeleri gerekmez mi?? sonuçta bir hafta ara verildi,bizim gibi sıkı takipçi olmayanlar bırakabilir diziyi,fragman yok,yeni bölüm e yok galiba diye.. resmi sitenin de hala uyuyor olması düşündürücü!!

evet bencede şuna sürekli arka sokaklar fragmanı dönmeliydi... ama kanal d biraz önce bir reklam arası daha verdi ki arka sokaklarmış... fragmanmış.. yok yani umurlarında değil sanki....

ayrıca resmi sitenin de uyumasına akıl sır erdiremiyorum.. hadi dizi 2 haftadır yayınlanmıyor... geçen hafta yeni bölümü yyınlanmış olsa biraz anlicam yani yapmadıkları şey değil... ama 2 haftadır dizi yok ortada zaten reytinglerde de gerilemişiz... versene resimleri hemen.... tabii fragmanları da bol bol göster....

$ewim
06-05-07, 12:22
Deneyimlerime dayanarak mesaj işinin yaramadığını söyleyebiliim bugüne kadar attığım bütün maillere 2 gün sonra otomatik cvp geldi:icon_evil
Bu yaptıklarını seyirciye yapılan bir haksızlık olarak görüyorum ama allahtan ben ve sizler ne resmi site ne de kanal için diziyi izlemiyoruz dizimiz çıkınca onların bu yaptığını unutuyoruz bile...

Not:Basında çıkan haberlere haber ekledim.Tekrar olayıyla ilgili:img-wink:

meryem91
06-05-07, 12:34
yaa salı günü bir an önce gelse meraktan çatlicam zeynep murat ne için kavga ediyo zeynepin elindeki nee pınarı kim kurtarcak(umarım bu kişi ali olur) hüsnüye önemli bişey olcak mı bomba patlayann evde mesut mu olcak vee tabiki de operasyonlarr

yaa resimler niye gelmiyo en azından biraz fikrimiz olurduu

öznr
06-05-07, 13:16
Deneyimlerime dayanarak mesaj işinin yaramadığını söyleyebiliim bugüne kadar attığım bütün maillere 2 gün sonra otomatik cvp geldi:icon_evil
Bu yaptıklarını seyirciye yapılan bir haksızlık olarak görüyorum ama allahtan ben ve sizler ne resmi site ne de kanal için diziyi izlemiyoruz dizimiz çıkınca onların bu yaptığını unutuyoruz bile...

inanmıyorumm.şimdi biz daha fazla arka sokaklar mı izleyeceğiz:happy0064 .belkide konu uzasın diye zeyneple muratın arasını bozmuşlardır.sevindim yahu o zaman iyi ki seçimler yazın yapılcak.tekrar da olsa arada arkada sokakların daha geç tatile girmesi benim adıma çok sevindirici bir şey:happy0064 .

canım çok sağol haber için.

ezzgiii
06-05-07, 13:37
inanmıyorumm.şimdi biz daha fazla arka sokaklar mı izleyeceğiz:happy0064 .belkide konu uzasın diye zeyneple muratın arasını bozmuşlardır.sevindim yahu o zaman iyi ki seçimler yazın yapılcak.tekrar da olsa arada arkada sokakların daha geç tatile girmesi benim adıma çok sevindirici bir şey:happy0064 .

canım çok sağol haber için.
benim adıma hiç deil tatile gitceksin ben 12 ye kdr eve gelmemkiii:(

benhermi
06-05-07, 14:19

eve kanal d bu konuda çok duyarsız gerçekten...:icon_sorr

ama eklediğin haber beni çok mutlu etti canı tabii doğru anladıysam.. şimdi arka sokaklarbölüm sayısı olarak uzicak mı...? yani benim anladığım o ama sadece tekrarlarla bölümün yayınlanma süresinin artacağı da çıkabilir bunun sonucunda....

ya inanmıyorum ya bütün kıi keşke arka sokalar yazın da devam etse dedim... ve en sonunda olacak mı şimdi....?

(not:hala fragmanı göremedim:icon_sorr :icon_sorr )

Roxelanne
06-05-07, 14:26
eve kanal d bu konuda çok duyarsız gerçekten...:icon_sorr

ama eklediğin haber beni çok mutlu etti canı tabii doğru anladıysam.. şimdi arka sokaklarbölüm sayısı olarak uzicak mı...? yani benim anladığım o ama sadece tekrarlarla bölümün yayınlanma süresinin artacağı da çıkabilir bunun sonucunda....

ya inanmıyorum ya bütün kıi keşke arka sokalar yazın da devam etse dedim... ve en sonunda olacak mı şimdi....?

(not:hala fragmanı göremedim:icon_sorr :icon_sorr )

ben eklenilen haberden daha çok tekrar bölümü izlemek zorunda kalacağımızı anladım.. mantıklı düşünürsek,reklam gelirlerinin azaldığı,piyasanın küçüldüğü bir ortamda yeni bölüm verilme olasılığı da düşecektir.. bence de tekrarlarla yeni bölümler birleşip yayın süresini uzatacak.. umarım en az kayıpla atlatırız bu dönemi..

usta senin bile hala fragmanı görememiş olsan çok acı,şu saat itibariyle resmi site hala uykuda :img-cool2

$ewim
06-05-07, 14:34
Duygu biz senle fragmanı salı günü görücez bu gidişle...
Haberi tam anladığım söylenemez tekrarlar artacaksa kötü biz zaten her boş anımızda tekrar tekrar bilgisayardan izliyoruz ki tekrarların yayınlaması reytinglere olumlu bir etki yapmıyor:icon_sorr
Eğer dizi yazın da devam edecekse ne diyim ne mutlu arka sokaklar izleyenlere...:happy0064 :happy0064 :happy0064

benhermi
06-05-07, 14:37
arkadaşlar en sonunda fraganı gördüm....:happy0064 :happy0064

hüsnü çok kötü bayıldı ya... suat diyerek yığıldı adam .... eeee kötü bir şok yani... yalnız suat da çöp kutusuna çarpmış arabayı.. çocuklar da aynı yere çarpmıştı.. ama suat ın ki berbettı ya... ayrıca bzim veletlerin traktör tecrübesi varmış... suat ın hiç yokmuş sanırım... (:img-hyste )

ayrıca zeynep in yere attığı şeyi bende anlayamadım....:icon_sorr ama yere atınca bayaa sert bir ses çıktı... mektup büyüklüğünde beyaz sert bir cisim... anladığım tek şey bu...:icon_sorr

benhermi
06-05-07, 14:55
Duygu biz senle fragmanı salı günü görücez bu gidişle...
Haberi tam anladığım söylenemez tekrarlar artacaksa kötü biz zaten her boş anımızda tekrar tekrar bilgisayardan izliyoruz ki tekrarların yayınlaması reytinglere olumlu bir etki yapmıyor
Eğer dizi yazın da devam edecekse ne diyim ne mutlu arka sokaklar izleyenlere...:happy0064 :happy0064 :happy0064

canım sanırım göremiicem dediğimde gördüm :):):)

inanılmaz şaşırdım... birden laptop ı bırakıp ayağa fırladım... gerçekten fragman bomba gibiymiş... ciddi ciddi gümbür gümbür geliormuşuz... yani bunları siz söyleyince de inanmıştım zaten ama gözlerimle görünce daha bir süper oldu :happy0064 :happy0064

evet canım haklısın bir tekrar bir yeni bölüm yaparlarsa çok kötü olur....:icon_sorr dediğin gibi biz zaten sürekli arka sokaklar izliyoruz.... ama bölüm sayımızı arttırırlarsa..:happy0064 :happy0064 :happy0064

benhermi
06-05-07, 17:53
arkadaşlar her ne kadar bölüm gotolarım kadar kaliteli olamasada fragman fotolarını da ekledim..... zeynep in murat a attığı şey in resinleirni saniye saniye çakmeye çalıştım ama ancak bu kadar oldu...

o elindekinin ne olduğunu ben anlayamadım.... yani mektup veya kağıt diyesim geliyor ama onlardan biri olsaydı yere atıldığında o kadar cıkmazdı... benim aklıma başka birşey gelmiyor arkadaşlar.. sizin...?

(bu arada birara hani tuvaletlerde fln duvara döşenen mermer vardır ya onlra benzetmiştim ben ama ne alaka?...)

ismail200
06-05-07, 18:07
arkadaşlar her ne kadar bölüm gotolarım kadar kaliteli olamasada fragman fotolarını da ekledim..... zeynep in murat a attığı şey in resinleirni saniye saniye çakmeye çalıştım ama ancak bu kadar oldu...

o elindekinin ne olduğunu ben anlayamadım.... yani mektup veya kağıt diyesim geliyor ama onlardan biri olsaydı yere atıldığında o kadar cıkmazdı... benim aklıma başka birşey gelmiyor arkadaşlar.. sizin...?

(bu arada birara hani tuvaletlerde fln duvara döşenen mermer vardır ya onlra benzetmiştim ben ama ne alaka?...)

öncelikle fotolar için teşekkürler.bencede kagıt veya mektup degil duygunun dedigi gibi o kadar ses çıkmazdı.(mermerde olabilir berki o da bir yaklaşım berkide arkadaşlar aileler ev işine karışmıştır muratda annesinin tatfını desteklediginden zeynep de sinirlenmiştir.elindekininde kalebodur oldugunu sayarsak onu atar ama bu sadece bir varsayım.):img-hyste

gözdejik
06-05-07, 18:10

duygu cnm aynı şey bnmde aklıma geldi çnkü çok fazla sert bi ses çıkıyo bend çözemedim hala ne olduğunu.
bu arada dizimizn yazın bitip bitmeme konusuyla ilgili bi haber bulmuştum hmn ekliyim bu kdr mrk ediyosunz madem.

$ewim
06-05-07, 18:13
Heleşükür İsmail'in sayesinde fragmanı izledim üstün yardımlarından dolayı çok teşekkürler ismail:img-wink:
Suat'ımın hali çok komikti Hüsnü bu sefer kesin öldürecek beni derken...Hüsnünün hali de bir o kadar vahim...Yüreğine indi çoban yıldızımın...
Duygu biraz uçmuşsun sanki mermer falan(gerçi bu dizide imkansız diye bişi olmayacağını da anladım):img-hyste ama onların kağıt olması imkansız gibi bişi o sesten sonra...
Ali de sinir yapmış valla..Vay o adamın haline derim başka bişi demem:img-hyste
Bir de dikkatimi boru sahnesinin olmaması çekti ben seviodum o sahneyi ama bu kadar dolu bi fragmana sığdıramamışlar bu kadar kusur kadı kızında da olur(bu deyim böle miydi tam hatırlamıom)
Sonuç:Bu bölüm süper olacak:happy0064 :happy0064 :happy0064

Roxelanne
06-05-07, 19:27
yaklaşık 1 dk önce yeniden izledim fragmanı..

Hüsnü hakikaten kötü oluyor ya,adamın nefesi kesiliyor.. :( Birkez daha önemli bişey olmamasını umuyorum..

Zeynep'in yere fırlattığı mermer değildir be usta,yani ne alaka ben çözemedim :) bi kutu olabilir diyorum ben..

Şimdi şöyle bi senaryo yazdım..

O kutuda Murat'ın eski kız arkadaşlarıyla çekilmiş fotoları vardır,hani eski bölümlerden hatırlarsınız,Zeynep kıskanmıştı.. Murat kişisel eşyalarının yanında onları da yeni evine getirince Zeyne