kupseker
26-09-04, 13:05
Ben onu çok iyi bir oyuncu olarak görüyorum.Sizin fikirlerinizi de almak
istedim.
istedim.
|
Tüm Versiyonu Göster : Berna Laçin Sayfalar :
[1]
2
kupseker 26-09-04, 13:05 Ben onu çok iyi bir oyuncu olarak görüyorum.Sizin fikirlerinizi de almak istedim. Slayer 27-09-04, 12:26 Eskiden ne dizisi olursa izlerdim benimde çok hoşuma gidiyor ama son zamanlarda yaptığı yapımları izleyemiyorum mugece 31-10-04, 19:37 berna laçin her zaman başarılı kültürü aklı başında bir oyuncudur ve her zaman öğle kalacaktır :) 01-11-04, 11:24 ben berna lacini ki$isel olarak pek sevmiyorum..mgd gecesinde yaptiklarini aklima geldikce ki$i olarak cok utanc verici.. Oyunculuk yönünden de begenmiyorum nedeni su: Dün dizinin son böllümünün tekrarini zorla izledim kardesim seyrediyorudu diye..yani kulaklarimin pasi indi resmen.dizinin 10 dakkasini gülmeyle gecirdi..tamam gülsün de o kadar abartilacak sekilde degil.. sevemedim! sevemeyecegim. damdabaca 01-11-04, 14:15 Berna Laçin gercekten oyunculugundan, kisiliginden ödün vermeden zirvedeki ender aktrislerden birisi diyebilirim. surgunum mgd gecesinde neler oldugunu yazarsan sevinirim 01-11-04, 16:40 damdabaca..berna lacini gercekten cok seviyorsan bence hakkinda arastirman gerekirdi :wink: mgd gecesindeki olaylari buraya yazmayacagim cok kötü bi geceydi o yüzden :wink: damdabaca 03-11-04, 13:22 Berna Laçin cooook tatlı...Hem güzel hem yetenekli.Ya bi kere o güldümü ölüyorum ben zaten.Meltem Cumbul ve Berna Laçin mükemmel oyuncular... kupseker 03-11-04, 13:31 Gerçekten çok güzel bana çok samimi , çok sempatik ve tatlı geliyor. onu çok seviyorum :P _hasret 17-11-04, 18:04 oyunculugunu ben de cok beyeniyorum. Özellikle "Böyle Mi Olacakti" da cok iyidi. Yapmacik degil rolünü güzel yapiyo da ben Surgunum ün yazdiklarina kafayi taktim ne yapti ki :roll: kupseker 20-12-04, 16:37 Berna Laçin'le tanışma fırsatı elde etmiş olarak çok şanslıyım.Onu önce sette sonra diziyi birlekte izlerken gördüm.Sette çalışıyorlardı ama dün gece çok güzel geçti. Bir kere çok zayıf ve uzun boylu.Hakikaten çok sempatik ve çok neşeli.Enerjik ve çok sevecen.Onu dün gördükten sonra bir kez daha hayran oldum. :P daybreak 29-12-04, 14:21 çok kaliteli bir bayan oyuncu. bir kere çok güzel ve bu güzelliğinin farkında. 2.si eğitimli. çook başarılı... sihir 22-01-05, 00:17 ben de merak ettim Surgunum. mgd gecesi neler oldu ki... mystery_girl 22-01-05, 21:11 bn de kendisini cok seker ve sempatik buluyorum cok dogal oynuyor gozleriyle de konusanlardan mormania 27-01-05, 20:33 çok tatlı,doğal ve sempatik biri...oyunculuğu da süper...hele de evdeki yabancı'da bir harikaydı :!: onu cidden seviyorum.... forgetmenot 27-01-05, 21:35 Şu anda, TV piyasasında, gerek fiziken,gerekse sıcaklığı ve sempatisi açısından bir benzeri yok! busee 27-01-05, 21:59 bu kadar tatlı bişe olur mu yaa :) normal hayatta da çoook sempatik ve tatlı! kupseker 29-01-05, 19:04 İnsan hani sevdiği bir sanatçıyı görürse, onu gözünde büyüttüğü için ve göründüğü gibi olmadığı için hayal kırıklığına uğrar ya, Berna Laçin tarafından hayal kırıklığına uğramazsınız.Ekranda nasıl ise aynen öyle.Tatlı, esprili, sempatik, güzel harika biri mugece 10-02-05, 15:55 dünyanın en tatlı sanatcısı gülümsemesi sıcak kanlı konuşması samimi ve içten olması sayesinde onu çok seviyorum. lisaGentina 10-02-05, 15:56 BEN BERNA LAÇİN'İ ÇOO..K SEVİYORUM mugece 10-02-05, 21:44 bendee umarım en kısa sürede televizyonda görürüz berna laçin'i tvrehberi 18-02-05, 14:07 berna laçin kültürlü birisi rollerini çok iyi oynuyor :D :o selinseyhan 22-02-05, 18:18 Siten Çok Güzel Olmuş Müge... mugece 02-06-05, 20:22 berna laçin kaliteli ve başarılı bir oyuncudur... mugece 06-06-05, 19:30 kasım ayında "dönme dolap" isimli tiyatroda rol alacakk.... kupseker 07-06-05, 17:22 19 Haziran'da atv'de "Hayallerim ve Aşkım" adlı bir program sunacak.Ayrıca bu sene tiyatro yapacak selin90 07-06-05, 17:34 Ewet bende duydum heycanla bekliyorum.Bir dilim aşktan sonra onu televizyonda görmeyeli epeyi oldu gözün aydın müge :) mugece 07-06-05, 21:28 yeni yayın döneminde inşallah yeni bir diziye başlar Müge 21-06-05, 15:34 pazar günü çok şirindi berna laçin ;) sanator 28-06-05, 15:46 berna laçini her zaman severek izledim çok iyi ve çok tatlı bir oyuncu bence müziktede başarılı olabilir sesini çok begeniyorum OXFORD 28-06-05, 16:16 berna laçin bence türkiyenin en başarılı ve güzel bayan oyuncularından biri. elif öztürk 28-06-05, 21:34 Ben De Kendisini çok Beğeniyorum Burcu Kara Dan Sonra En Sevdiğim Oyuncu Yalniz Nasil Resim Koyuyorsunuz Sayfaya ilkaygül 16-07-05, 15:18 Gerçekten bir dilim aşktki performansı çok iyi yalnız ağlama sahnelerine biraz daha çalışması gerekiyor Müge 25-07-05, 23:06 yeni yayın dönemimde inşallah bir dizide rol alır... duru80 09-11-05, 14:43 berna laçin en sevdıgım en basarılı buldugum oyunculardan foruma faha yenı uye oldum cok fazla konu ve yorum var henuz ınceleyemedım ama merak edıyorum forumu zıyaret edıyormu? selin90 13-11-05, 10:24 Dilancım son 3 resim gözükmüyo canım :( Sanemcik 20-11-05, 01:59 Oyunculgu ve sunuculguda cok ba$arılı bence! Harika bir kadın.Okadar senedir görüyoruz onu ve insallah hep görecegiz :) first lady 24-02-06, 08:51 ben ortaokuldan beri çooooookkkk seviyorum berna ablamı.tam 650tane resmi vardı bende.annem fare gibi kağıt biriktiriyorum diye kızınca atmak zorunda kaldım çoğunu :blush: .ama hala bi ajanda dolusu resmini saklarım.geçen gün gazetede kızını :icon_ange gördüm.4 yaşına gelmiş vay be.aynı babasına benziyodu merwednmz 19-03-06, 17:31 ya çok sinir oldum. pişti programında da neler dediler. bi kere berna laçinin reklama ihtiyaçı yok. çok iyi bi oyuncu. asıl piştide bunu diyen birileri reklam yapmaya çalışıyo her gün birileriyle polemiğe girerek. her şey ortada. kim olsa yakın arkadaşını zor durumunda yalnız bırakmazdı. berna laçin ünlü olmasının cezasınımı çekiyo yani? yukarıdaki yazıdada çok yüklenmişler :img-help: esma_ela 22-03-06, 19:26 ben bu yaziilanlara asla katilmiyorum.zaten berna lacin de ole super star olma gibi bi iddiasi da yokk ve bence cok iyi bi oyuncu..gercekten oyunculugun taniminin sonuna kadar hakkini veren bi insan.hem ozel yasantisiyla-aile hhayatiyla hemde is yasaminda bence ornek alinacak bi oyuncu az once bi roportajini okudum. roportaj da muhhabir soruyor: gunumuzdeki tiyatro oyunlarini nasil degerlendiriyorusunuz? berna'nin ustaca ve gercekten sanatci cewabi veriyor: zuhal olcayin oyunu olaganustu.gamze ozcelik'tede o kiz populer oldugu icin kkadroya onu almislar.aslinda turkiyede populer kultur co yanlis anlasiliyor.gundemde olan sansasyonel bi olayla gndeme gelrsn sen populer kkulturden sayiliyorsun..ama ote yandan bilgin,kulturun,hayata karsi bakis acin,insanlara ve toluma olan dgerlerle bakkilmiyor.."gercekten..berna lacine katiliyorum..beernna lacini kiyaslanan kisiler belli berna lacinin kim oldugu belli.. kkeske istanbulda otursammda tiyatro oyununa gidebilsem..konservatuar okumakla yetinmeyip uzerine de sinema masteri yapan bi insan berna lacin..onun icin bolum basina 30milyar-40milyar almakk onemli deil onemli olan oyunculugu... Martı75 26-03-06, 23:04 iyibir oyuncu ve güzel bir kadın oynadığı her rolün hakkını veriyor yagmur94 31-03-06, 22:23 rolunu ii yapiyor ilk olarak berna laçini evdeki yabanci da gördüm meline 20-04-06, 08:29 Geçen hafta sonu Berna LAÇİN ve Cihan ÜNAL'ın iki kişilik oyunları, Dönmedolap'ı izledim. Berna LAÇİN'in tiyatroculuk performansına hayran kaldım. Çok tatlı, neşeli, güçlü bir kadın bence. Oyunculuğu da çok etkileyici. Oyun bir Fransız oyunu ve Fransa'da Alain DELON erkek oyuncuymuş. Konusu gayet sürükleyici ama ilk yarı biraz daha durağan. Sonu çok büyük bir sürprizle bitiyor. İmkanı olanlar mutlaka izlesinler, Berna LAÇİN'e aşık olabilirsiniz.. dikkat! kupseker 28-04-06, 15:57 Dönmedolap'taki Juliet rolüyle Afife Jale Ödül Töreni'nde "Komedi dalında en iyi kadın oyuncu" ödülüne layık görüldü.Kendisini buradan tebrik etmek istiyorum. TubaBülent 24-05-06, 22:57 cok hos bir bayan ve anne Medea 24-05-06, 23:52 Berna Laçin gözönünde olma merakında olan birisi değildir ,bu durum istediği ilgiyi toplayamadı diye algılanamaz.O;yetenekli,güzel,alımlı ve kültürlü bir kadın.İstediğinde her şekilde ilgi çekebilir.Yıllardır belli bir çizgide giderek yerini sağlamlaştırmıştır bir erkeğin saçmalaması yüzünden,yani Kudret midir nedir o sevimsiz yönetmen,Berna Laçine hiçbir şey olmaz yani bitmez.Bazı insanlar ölçülüdürler bu da ayarsızlığı popülerlik sananlara geride kalmak gibi gelir.Bu saçma yorumlar da bundan çıkıyor. BÜ$RA 28-05-06, 14:13 bencede çok başarılı bir oyuncu bir dilim aşk ta çok beğenmiştim TubaBülent 28-05-06, 15:00 irmakcim bende seninle ayni fikirdeyim :img-icecr parlakz güneş 03-06-06, 19:26 ben çok seviyorum çooooooook başarılı bir oyuncu TubaBülent 04-06-06, 09:13 ben maxd de berna lacini gördüm hep orda eski programmlari gösteriyorlar cok tatli girl01 05-06-06, 16:47 berna lacin bencede cok iyi bir oyunucu ve cok güzel bir yüzü var TubaBülent 05-06-06, 16:52 girl01 berna lacin bencede cok iyi bir oyunucu ve cok güzel bir yüzü var evet sana katiliyorum alekhine 15-06-06, 14:06 Berna Laçin hem aile yaşantısı hem de etrafındaki olaylara karşı takındığı dürüst tavırla tam bir örnek sanatçıdır.Oyunculuğu hakkında yorum yapmaya gerek duymuyorum;çünkü bu zamana kadarki kariyeri ve aldığı ödüller ne kadar iyi bir oyuncu olduğunu zaten gösteriyor. SELXX 16-06-06, 20:09 Berna Laçin bence de çok iyi bir oyuncu. Eğitimli,mütevazi bir hayatı olan,başarılı bir sanatçı. Oldukça da güzel bence. hathor 16-06-06, 20:54 Berna Laçin'in tam olarak bu son skandalda nasıl bir duruş sergilediğini bende pek anlamayanlardanım!Koruduğu bayanında skandallarını hele duyduktan sonra!Savunduğu kişiden dolayı da sanırım biraz tavrım değişti!Ha ama bu ben bu kadını sevmiyorum anlamına gelmemeli!Şuana kadar çektiiği dizileri izlemişimdir tv'de görmekten hoşnut kaldığım biri! A tabi yıllar önce dediği bir laf vardı o laftada onu biraz düşünmeye çalışmıştım!Evli değildi doğal olarak da çoçuğu yoktu!Tv ye çıkıp çoçuğum güzel olmalı ben çok güzel bir kadınım evleneceğim adamın tipi çok güzel olmalı benim için evlenmek sadece çoçuğumun güzel olması için yapılacak bir girişimdir tarzı şeyler söylemişti!Gençliğine verelim o zamanki! Mesajın sonuna Sanem Çelik'i sevmediğimi eklemem gerek sanırım!Çünki beni öyle sanıp şu attığım mesajı o şekilde değerlendirmek çok yanlış olur!Sadece son olaydaki duruşunu anlamadım dedim ve eskiden dediği bir şeyi yazdım!Yani altında farklı anlamlar almazsak sevinirim!Forum kurallarına da eğer bu mesajım uymuyorsa silinsin ben kimsinen şahsına bir hakarette bulunmadım alt tarafı düşüncemi yazdım! cyprus_hsn 28-06-06, 21:37 Çok başarılı bir oyuncu Berna Laçin.. İlk olarak onu Böyle mi Olacaktı da izleme fırsatı yakaladım.. güçlü, kendi ayaklarının üzerinde duran, gururlu kadın portresi çizen "Pervin" karakterini çok güzel bir şekilde canlandırmıştı.. şimdi ise Belalı Baldız da bambaşka bir karakteri büyük bir başarıyla taşıyabiliyor.. Gerçek bir oyuncu Berna Laçin.. fazla söze gerek yok. Hilo 04-07-06, 11:47 Berna Lacin´i o kdr beegniyorumki onu cok seviyorum....her zmn oynadigi dizileri izlerim..Cok basarili..Seni cok seviorum ablacim;) SELXX 08-07-06, 11:28 Berna Laçin'i ben de çok beğenerek izliyorum her dizisinde. İyi bir oyuncu,kaliteli bir insan bence. Magazinden, reklamdan uzak hayatıyla da örnek bir oyuncu. forever_bim 09-07-06, 09:05 Değerli Üyelerimiz BERNA LAÇİNle ilgili resim haber ve de röportajları Yerli Oyuncular Arşiv Bölümünde bulabilirsiniz. SAYGILARIMLA forever_bim BÖLÜM SORUMLUSU sarışınım 11-07-06, 01:34 berna laçinin bir dilim aşk dizisi süperdi şimdide belalı baldızz cok tatlı ve güsel bir kadın onu cok seviyorum Ms.Alabora 17-07-06, 01:15 Örnek bir oyuncu Örnek bir anne Örnek bir eş Örnek bir *arkadaş* daha ne olsun favorimdir kendisi. LİBRA 17-07-06, 17:25 berna laçin in olduğu her diziyi izleyesim geliyor en çok evdeki yabancı ve bir dilim aşk ı sevmiştim forgetmenot 17-07-06, 21:58 Fanatik hayranlarının belki haberi vardır?Acaba yeni bir dizisi veya filmi varmıy mış?Filmde oynasa ne iyi olur! SELXX 18-07-06, 10:32 Bence de Berna Laçin özletmesin kendini. Yeni sezonda tekrar ekranda olmalı bence. Çok iyi bir oyuncu. Ekranlara kalite katan oyunculardan biri. oslemm 19-07-06, 13:38 çok şeker bir kadın ve de çok iyi bir oyuncu dilara_acemicadı 27-07-06, 13:09 berna laçin bir dilim aşkta süperdiii:)çok seviyorum ya çok güzel ve başarılı birii:)ço ta akıllı tabii yani röpörtajları söyleşileri filan okudukçaa çok güzel konuşuo:) cyprus_hsn 07-08-06, 00:28 böyle mi olacaktı dizisinden beridir takip ediyorum... çok başarılı bir oyuncu.. drama da olduğu kadar komedide de başarılı.. anil16 07-08-06, 03:11 Turkiye'nin bence en iyi kadin oyuncusu Nurgul Yesilcay'dan sonra.Belali Baldiz dizisi benim favorim.O dizide Nurgulle beraber super bir ikiliydiler. :) Ben Berna'yi Evdeki Yabanci dizisinden beri taniyorum.O dizidede cok tatliydi.Cok hos,guzel ve tatli bir kadin bence.Ona bayiliyorum. anil16 10-08-06, 06:10 Ya inanmiyorum su Berna'nin genclik haline bakin.O zamandan beri dunya tatlisiymis. :) http://www.fotoajans.com/turk_unlu/b/berna_lacin_02.jpg http://www.fotoajans.com/turkish/berna_lacin_02.jpg http://www.magazinci.com/pic_lib/berna_lacin.jpg http://www.fotoajans.com/turk_unlu/b/berna_lacin_03.jpg anil16 10-08-06, 06:22 Dilek Kahraman(Belali Baldiz'dak rolu) resimleri... :) http://img526.imageshack.us/img526/8770/62yd7.jpg http://img215.imageshack.us/img215/166/belalibaldiz27blmnazhil0190004.jpg http://img526.imageshack.us/img526/6729/bl2421120qa.jpg http://img271.imageshack.us/img271/950/baldz133il.jpg http://img265.imageshack.us/img265/1213/2712200512dx.jpg http://img213.imageshack.us/img213/1233/dsc00927dd.jpg http://img382.imageshack.us/img382/9373/phot00365pr.jpg http://img399.imageshack.us/img399/432/dsc00403ak.jpg nelliyattu 14-08-06, 18:55 çok sevimli ve profesyonel bir oyuncu..yalnız esra akkaya-kudret sabancı ayrılığında fazla agresif davranıp, gereksiz açıklamalar yaptı bence; tamam esra akkaya çok yakın arkadaşı olabilir ama böyle bi sorunu çiftler kendi aralarında çözmeliydi..karışacaksa bile bunu ikisiyle de karşılıklı oturup konuşarak yapmalıydı; kameralar önünde yangına körükle giderek değil.. ama yine de severim kendisini.. puduhepa 15-08-06, 18:43 Hiç bir zaman çok severek izlediğim ve takip ettiğim bir oyuncu olmamıştır. Ama dediğin gibi Esra Akkaya olayındaki uslubu,gereğinden fazla ve mahellevari konuşmaları bende fazlası ile bir antippatiklik oluşmasına sebep oldu. Öyle ki tesadüfen dizisine rast geldiğimde onu görmeye veya sesini duymaya bile tahammülüm yok anında zap yapıyorum. Komedi dizisinde başarılı olduğu doğrudur ancak dramda veya sinema filmlerinde başarılı bir karakter oyuncusu olduğu tartışılır. Üstüne vazife olmayan konularda gereğinden fazla konuşmasıda cabası. forgetmenot 15-08-06, 20:18 Olaylara ne taraftan baktığımıza da bağlı bazen yorumlarımız!Belki de bu sahte medya aleminde, Esra A.ile artık benzerine rastlanmayan bir dostluktur onu lüzumsuzca konuşturan!Bunun yanında, kuvvetli egosu da, ona bu tür davranışlar yaptırmış olabilir.O olaydaki davranış ve konuşmalarıyla, antipati topladığı doğru ama o olaydan kendisi için, gerekli dersi muhakkak çıkarmıştır!Ben, onu, daha tiyatro sahnesinde görmedim.TV ekranı, tam güvenilir bir kıstas olmamakla beraber komedi,dram,önüne ne gelirse her türü layığıyla yapmak için extrem bir hırsı ve çalışkanlığı var.Ayrıca,bence,oynadığı TV dizilerinde başarılı oldu(benim seyrettiklerim,Evdeki yabancı,Seni Yaşatacağım(özellikle bu dizide ciddi konularda da çok iyi rol yaptığına emin oldum),Belalı Baldız vs).Hem,takip ettiğim kadarıyla, tiyatro dünyasında da,her zaman çok sevilen, tutulan bir oyuncu olarak kabul ediliyor.Ustalarla, iyi oyunlarda oynama şansı veriliyor,onda birşeyler bulmasalar herhalde o oyunlarda oynayamaz.Güzel kadın,yetenekli,çalışkan ve dediğim gibi çok hırslı.Hem artık şimdilerde meslektaşlarında pek görülmeyen bir özelliği, daha var,'sebatlı' bir insan.Bence o 'engel' filan tanımaz,başarılı olmak için çok çalışır.Ama sanırım, her zaman 'çok sevilen' bir kadın oyuncu olmayacak, o başka!Bana bazen, az biraz 'güzelliği' de kıskanılıyor gibi geliyor,bu da bu işin cilvesi herhalde! Saruhan**Esmer 17-08-06, 11:33 Berna Laçin'i pek sevmiyorum ama O işini iyi biliyor... Müge 19-08-06, 22:27 İyi ki doğdun Berna Laçin..İyi ki varsın...Seni çok seviyorumm.. Yeni dizini merakla bekliyorum :img-grin2 forever_bim 22-08-06, 12:25 Geçmiş dogum günün kutlu olsun sevgili Berna Laçin. Sanırım 1971 dogumluydu yanılıyor da olabilirim. Oyunculuguna gelince çok başarılı çok yetenekli ve güzel bir oyuncu. Favorilerim arasında yer almakla birlikte magazinden genel anlamıyla uzak durup yüzünü eskitmemesi çok mantıklı bir karar bence. Başarılar diliyorum kendisine. muttalip 26-08-06, 12:48 Merhaba,yeni üye oldum. Berna Laçin hayranıyım .evdeki yabancı dizisini unutamıyorum. muttalip 27-08-06, 10:00 Merhaba, bir isteğim var! İlgilenlere duyurulur! Evdeki yabancı dizisinin bölümlerini bulabilirmiyim? Şimdiden teşekkürler... cosmicc_c 09-11-06, 20:44 çok tatlı bi kadın.ayrıca çok başarılı bi oyuncu... Freddie 11-11-06, 23:33 mükemmel bir kadın 90larda çektiği bütün dizileri izledim Gökkuşağı, Ateş Dansı.. Müge 10-12-06, 17:46 Şu sıralar ekranlarda görülmüyor Berna Laçin.Çok özledik kendisini.En kısa zamanda yeni bir dizi ile karşımızda olur inşallah;) ainley85 20-12-06, 21:47 Berna Laçin her zaman işinde çok başarılı ve özel hayatıyla da örnek bir tiyatro sanatçımızdır.Kendisinin yıllardır süren başarılı evliliğine rağmen ,iş yaşamında da gösterdiği başarılardan dolayı kutluyorum.Bir röportajında tiyatro çalışmalarından dolayı dizi çalışmalarına ara verdiğini duymuştum,umarım bu ara kısa sürer yine kendisi gibi değerli tiyatrocularla kendisini bir projede izlemeye devam ederiz. Müge 20-12-06, 22:28 Dönme Dolap tiyatro oyunu bu sezonda devam etmekte...Profilo Gösteri Merkezinde... drogbre85 20-12-06, 23:55 Berna Laçin'e,Evdeki Yabancı dizisinden beri hayranım.Çok başarılı(ki bu sene hem Afife Tiyatro Ödülleri'nde hem de Sadri Alışık Sinema ve Tiyatro Ödülleri'nde komedi dalında en iyi oyuncu ödülünü aldı),çok hatta çok çok güzel,ve aynı zamanda da çok düzgün ,nezih bir özel yaşamı var.Millet 3 gün evli kalamazken,Berna Hanım 17 yaşında tanıştığı eşi ile 11 yıldır evliliğini kazasız,belasız yürütüyor.Helal olsun valla! Şu anda tiyatroda oynadığı 'dönmedolap' oyununa da gittim,ve bir kez daha Berna Laçin'e hayran kaldım;ama bilet fiyatları biraz tuzlu geldi bir daha gidebilir miyim bilmiyorum.:) anil16 21-12-06, 07:52 cok seviyorum.cok tatli ve sevimli bir kadin oyuncu.Onu evdeki yabancidan beri taniyorum. En sevdigim dizisi belali baldiz.Nurgul yesilcayla super ikiliydiler. :) Yeni bi dizi yapsa ozletti kendini. Müge 21-12-06, 21:38 Bugün Dobra dobra programa konuktu Berna Laçin çok keyifli bir programdı...Yeni bir program yapacakmış televizyonda ama ne adını ne içeriğini nede kanalın adını söyledi... ainley85 22-12-06, 15:34 Sevgili Müge,Berna Hanım'ı tekrar bir programda görebilecek olmamız çok güzel bir haber.Uzun zamandır dizi çalışmalarına yoğunlaşmıştı.Bence kendisi çok başarılı da bir programcı.Sonuçta konservatuarı bitirdikten sonra,Sinema ve televizyon master'ı yapmış bir insan.Bu alanda da eğitimli.Zaten anladığım kadarı ile hayat felsefesinde eğitimin çok önemli bir yeri var.:) mliSrkan 22-12-06, 16:35 çok güzell bir bayan ve çok başarılı bir oyuncu...Evdeki yabancı,Bir dilim aşk ve belalı baldız dizilerini çook severdim..özledim onu izlemeyi :) anil16 23-12-06, 20:49 ooh bu cok iyi haber ya.Insallah yakin zamanda baslar programi.Acaba talk show falanmi olucak? Bence cok yakisir Berna ablamiza. :) adilcan 23-12-06, 20:50 ii bir oyuncu ama keşke bunnla herşey bitse.... bence fazla meraklı yani çok konuşan tiplerden... ama iyi bir tiyatrocu.. hayatta başarılar Müge 24-12-06, 22:26 Sevgili Müge,Berna Hanım'ı tekrar bir programda görebilecek olmamız çok güzel bir haber.Uzun zamandır dizi çalışmalarına yoğunlaşmıştı.Bence kendisi çok başarılı da bir programcı.Sonuçta konservatuarı bitirdikten sonra,Sinema ve televizyon master'ı yapmış bir insan.Bu alanda da eğitimli.Zaten anladığım kadarı ile hayat felsefesinde eğitimin çok önemli bir yeri var.:) Sevgili ainley85 evet söylediğin gibi Berna Laçin her iki daldada çok başarılı..Tiyatroda zaten diyece bir şey yok mükemmel..Keşke şu sıralar program dışında bir de dizi çevirseydi daha güzel olurdu..:) merlystreep 25-12-06, 10:53 Bugün Dobra dobra programa konuktu Berna Laçin çok keyifli bir programdı...Yeni bir program yapacakmış televizyonda ama ne adını ne içeriğini nede kanalın adını söyledi... ben bi itirafta bulunmak istiyorm belaı baldızdan önce berna laçini sevmezdim açıkçası bazen oyunculuğu teknik glirdi bana ama yeteneği yerli yerinde tabiki... bellaı baldızdan sonra daha çok sevdim diyebilirm şimdi belki ortalık sakinleşince uzaklaşınca ekrandan özlemişte olabilir... berna laçin gerçekten çok zeki bi kadın ve de çok iyi bir insan tabiki iyi de bir oyuncu... biliyosunuz ben nurgl yeşilçaya bayılıyorm oyunculuğuna doğallığına ve berna laçinle aralarındaki sinerji yetenek patlaması mıdır nedir samimiyet gerçekte de olan abla kardeş kadar yakın duurmlarını çok sevdim ve birlikte bir tiyatro oyununda oynamalarını istiyorm... berna laçin eğer okuyorsa nurülle konuşun bu sene olmaz belki ikisininde oyunları vr ama birlikte başka bi oyunda oynamalarını çok isterim... bellaıdaki o hallerini özledim içten sarılmalarını .... aslında bi sinema filminde olabilir ... neyse umarım gzle bi proram olur uzun ömürlü bi proram olur yapacağı program... ne üzerine olduğu hakkında bişey söylend imi... keşke bende izleseydim ya merlystreep 25-12-06, 11:40 burda çok şirinler http://img411.imageshack.us/img411/1732/yumrukcopypo9.jpg (http://imageshack.us) http://img81.imageshack.us/img81/9798/becm8.jpg (http://imageshack.us) http://img411.imageshack.us/img411/9619/glckeg2.jpg (http://imageshack.us) http://img214.imageshack.us/img214/5971/pembisze5.jpg (http://imageshack.us) drogbre85 25-12-06, 14:00 Sevgili merlystreep,bu güzel fotoğrafları eklediğin için çok teşekkür ederim.:)İkisi de birbirinden güzel.Allah nazarlardan korusun ... nil_culha 25-12-06, 14:09 ben şahsen berna laçini sevmiyorum çünkü sanem çelik hakkında zamanında çok atıp tuttu. adilcan 25-12-06, 14:46 evt sanki milletin namus bekçiliği kendisine kalmış... üstelik zaten başarılı olan isimlere(sanem çelik, gamze özçelik) gibi isimlere laf atıp duruo... kendi popülerliği yerlerde belki yükseğe tırmanabilir... evt iyi oyuncu ama bu yetse keşke drogbre85 25-12-06, 15:33 Eric Assous adı kulağıma yanılmıyorsam 1998 sonunda ya da 1999 başında senarist olarak çalınmıştı. Filmin adı, “Tatlı Kaçamaklar”dı. Aradan yıllar geçti, bu kere 2004 yılında "Les Montagnes Russes" başlıklı bir oyun yazdığını öğrendim. Oyunu, Paris'te Theatre Marigny'de, aynı yıl Anne Bourgeois'nın sahneye koyduğunu duydum. Üstüne üstlük, Alain Delon ile Astris Veillon oynuyorlardı. GENCAY GÜRÜN, GENE BULUP BULUŞTURMUŞ Tam da; bir olanak bulsam da, bir haftalığına Paris'te bir otele yerleşsem de, metroya binip Champs Elysees Clemenceau'da insem de, 1. Avenue Marigny'de Theatre Marigny'e gitsem de, günümüzde hâlâ kapalı gişe oynamakta olan şu oyunu görebilsem diye umut kapılarına çaput bağlarken; Gencay Gürün'ün oyun metnini bulup getirdiği, “Dönme Dolap” adıyla dilimize çevirdiği, yönetmeye başladığı ve oyunda Cihan Ünal-Berna Laçin ikilisinin görev aldığı haberi “vasıl” oldu. Doğrusu gönendim. GÖNENMEK NE KELİME… Gönendim, çünkü duyularının nasıl işlediğini; neye, nelere, nasıl tepki verdiğini bilen “en”lerden Cihan Ünal'ı, dünya gözüyle sahnede bir kez daha izleyecektim. Duyumsadığı her şeyin, ama her şeyin sahnede kendini sesli, sözlü, ya da fiziksel olarak ifade etmesine izin veren bir büyük oyuncuya, bir kez daha saygı duyacaktım. Gönendim, çünkü kısacık bir dönem sahnelerde izlediğim, sonra uzun yıllar göremediğim, o kısacık dönemde de canlandırdığı her karakteri akılla çözümlemesini bildiğine tanık olduğum, bu çözümlemenin önceden belirleme karşıtı bir süreci kapsadığının bilincinde olduğuna inandığım Berna Laçin'in “avdet”ini kutlayacaktım. FİNALİ ANLATACAK DEĞİLİM HER HALDE! Paris'e gidemedim, Alain Delon'a ile Astris Veillon'a ulaşamadım, ama ne gam! Geçen akşam, Cihan Ünal ve Berna Laçin ile seyirci koltuğundan kucaklaştım. Cihan Ünal, oyunda Pierre'e can veriyordu. (Pierre evli, çocuğu olan bir adam. Karısı ve çocuğu tatil için bir haftalığına şehir dışındalar, ama Pierre çalışmak için zorunlu olarak Paris'te kalmış. Yani, bir haftalığına bekâr…) Berna Laçin ise, Juliette ile özdeşleşmişti. (Juliette güzel, neşeli bir kişiliği olan, tek başına yaşayan bir genç kadın. İkisi de, bir akşam üstü aynı bara giderler, birbirleriyle konuşmaya başlarlar. Sonuçta birbirlerine ısınıp, Pierre'in daveti üzerine birer içki içmek üzere evine giderler.) Cihan Ünal'ın Pierre'i ile Berna Laçin'in Juliette'i arasında oldukça yaş farkı vardı, ama Cihan Ünal'ın Pierre'inin zarafeti, fiziksel çekiciliği bu makas ağzını olabildiğince kapamaktaydı. Gece başladı… Final ise seyirciyi fena halde çarptı… GENCAY GÜRÜN'E LÂF YOK… Oyunu sahneye Gencay Gürün taşımış. Taşırken, eylemi düşünüp tasarlarken; oyuncularına yerlerini, hareketlerini, dekorla, döşemeyle, aksesuarlarla ilişkilerini (örneğin önce Juliette'in, sonra Pierre'in çok ince porselen bibloya dokunmaları değmeleri), konuşmalarının hızını, susuşlarını, giriş çıkışlarının değişen temposunu iyi açıklamış. Gencay Gürün'ün çevirisine gelince, alışageldiğimiz titizlikte. Bana sorarsa, Türkçe'de kullanılmayan “Aynından” tümcesini (Jüliette: “Aynından lütfen”, diyor) “Aynısından” olarak düzeltmeli. Bir yerde “gizem” sözcüğünü kullanan Gencay Gürün'ün, “fahişe” sözcüğüne yer vermesi karşısında önce palamı kınından çıkarmaya hazırlandım, ama sonra “******” sözcüğü (bana da) pek kaba geldi, caydım… Kısacası, Gencay Gürün'e lâf yok! IŞIĞIN OYUNA ETKİSİ KABULLENİLİNCE Nilgün Gürkan-Ersin Satgan ikilisinin dekor tasarımı, dekoru ortaya çıkaran eskizin etkisi bakımından olduğu kadar, öğelerin seçilişi bakımından da, artistik sadelik yönünde kendini göstermekteydi. Bu açıdan, oyundan sonra oyunun (eksik olmasınlar) tüm mobilya ve aksesuarlarını sağlayan “IKEA” kuruluşu da “Dönme Dolap” sayesinde elde ettiği reklamın olamazcasına olumlu etkisine inanmalı diye düşündüm. Bu arada, itiraf etmeliyim ki, sağ taraftaki CD çaların cereyan kablosunu görünce, soldaki çalışma masasının üstündeki lâmbanın ve telefonun kablolarının olmamasına önce takıldım, ama sonra kiremit rengi duvarın önünde siyah kabloların oluşturacağı sakilliği gözümün önüne getirince ayıldım. Aytekin Sagay'ın ışık düzeni de, sağ ve sola düşürdüğü kırmızılar dışında iyiydi. Bence, perde açılmadan geniş huzmeyle aydınlatılan perde gereksizdi ya, neyse! Ama Aytekin Sagay'ın oyunu iyi incelediğini sağımdakine solumdakine söyledim. Atmosferik etkileri başarıyla belirlemişti, neden övmeyeyim? OYUNCULARI DA DEĞERLENDİRMELİYİM Kostüm tasarımı kimin bilemiyorum, ama Cihan Ünal'ın giydiği ve “Daniel Hechter” marka olduğunu öğrendiğim takım elbiseyi doğrusu pek beğendim. Berna Laçin'in baseni gizleyen, fevkalade zevkli, güzel ve kendisine son derece yakışan elbisesi de göz okşayıcı özelliğiyle ilgimi çekti. Oyuncuların değerlendirmesine geldiğimde, yukarıda Cihan Ünal ve Berna Laçin için söylediklerime ekleyecek doğrusu fazla bir söz bulamıyorum. İyisi mi, siz bu oyuna gidin, görün, seyredin, sonrasında beni yâd edin… Bu oyunu, oyunculuk adına da olsa, mutlaka seyredin. ainley85 25-12-06, 16:16 evt sanki milletin namus bekçiliği kendisine kalmış... üstelik zaten başarılı olan isimlere(sanem çelik, gamze özçelik) gibi isimlere laf atıp duruo... kendi popülerliği yerlerde belki yükseğe tırmanabilir... evt iyi oyuncu ama bu yetse keşke Evet.Zuhal Olcay,Tilbe Saran,Taner Birsel,Cihan ünal,Göksel Kortay gibi 'popülerliği yerde sürünen bir oyuncu'.Gamze Özçelik gibi gerçek sanatçıların(!) olduğu yerde popüler olmak da kolay değil zaten. Ne karın ağrınız varmış sizin de!Nerdeyse bir yıl geçmiş,hala ısıtıp ısıtıp aynı şeylere döndürüyorsunuz konuyu! DuyguForever 25-12-06, 18:06 http://www.vatanim.com.tr/pics/gulumsefoto/7673_1_1.jpg http://arsiv.sabah.com.tr/2004/12/02/gny/im/A3A3EFA20E5E654D99E6280Cb.jpg http://kelebek.hurriyet.com.tr/_newsimages/1188549.jpg http://images.habervitrini.com/haber_resim/berna-lacinn.jpg http://www.sabah.com.tr/2006/01/15/gny/im/65668761914D1547B43F0C4Eb.jpg http://www.sabah.com.tr/2006/01/15/gny/im/ED0CAEC3EC7CFD439B9227B6b.jpg http://www.sabah.com.tr/2006/01/15/gny/im/071CD08BF556914CAA89A767b.jpg http://www.sabah.com.tr/2006/01/15/gny/im/13D073BE7EF34F4198970A86b.jpg drogbre85 25-12-06, 18:09 Sevgili Duyguforever, Böyle birbirinden güzel resimleri buraya eklemen çok güzel ve nazik bir davranış.Sana çok teşekkür ederim.(Şunu da belirteyim ki ben de Burcu Kara'yı çok severim.:img-yes: ) DuyguForever 25-12-06, 18:16 Sevgili Duyguforever, Böyle birbirinden güzel resimleri buraya eklemen çok güzel ve nazik bir davranış.Sana çok teşekkür ederim.(Şunu da belirteyim ki ben de Burcu Kara'yı çok severim.:img-yes: ) Rica ederim, bernayi bende cok severim Cok tatli ve hos bir bayan ozge yeşim 27-12-06, 15:37 Berna Laçin bence gerçek oyunculardan biri.oyunculuğu tartışılmıycak,tartışılamayacak bir isim.uzun bir süredir oyunculuk yapmasına rağmen popüleritesinden hiçbir şey kaybetmedi.çok başarılı.çok hoş bir bayan. ainley85 29-12-06, 18:18 :happy0064 Vatan gazetesinde okuduğum bir habere göre şubat ayında Berna Laçin'in yeni dizisi başlayacakmış.Bu dizide Berna Laçin bir haber spikerini canlandıracak ve yeni bir imajla karşımıza çıkacakmış. drogbre85 29-12-06, 18:26 :happy0064 Vatan gazetesinde okuduğum bir habere göre şubat ayında Berna Laçin'in yeni dizisi başlayacakmış.Bu dizide Berna Laçin bir haber spikerini canlandıracak ve yeni bir imajla karşımıza çıkacakmış. :happy0064 :happy0064 :happy0064 tatli_kizim 31-12-06, 18:44 Bernayi sevmiuyorum ama sevenlerinede saygi duyuyorum :) SiNeMaCi_CoCuK 20-01-07, 19:43 bu kadın kadar haset birini tanımıyorum!Sanki oyunculukta otorite:img-blush Hülya'ya periyodik olarak sataşmadan duramaz kendileri... kupseker 21-01-07, 22:23 Yakında Fox Tv'de Çocuktan Al Haberi'ni sunacak. Ayrıca ekranlara bir sitcomla gelecek. (Okuduğuma göre Mehmet Ali Erbil ile oynayacakmış, umarım doğru bir haber değildir Mehmet Ali ile oynaması) drogbre85 21-01-07, 23:20 Sevgili Küpşeker bu haberleri bizimle paylaşarak verdiğin büyük zahmet için çok teşekkür ederim.'Çocuktan Al Haberi'programını tekrar sunacak olmasına çok sevindim;ama benim bildiğim kadarı ile bir haber spikerini canlandıracağı başka bir dizi ile kanal d 'de olacaktı.Anlaşmazlık çıktı herhalde... Bununla beraber bir sitcom'da oynayacak olmasına da sevindim(M.Ali Erbil'e rağmen...);çünkü Belalı Baldız'da ki performansı mükemmeldi. burcu_yağmur 21-01-07, 23:22 çok güzel biri bir dilim aşkda nehir karekterini çok güzel canlndrımıştı ve tabiki evdeki ybancı asla unutulmaz anil16 22-01-07, 00:42 OOo super ya bekliyemiyorum.Insallah Subat ayinda hemen baslar. Acaba bu sitcommu olucak? Insallah sitcom olur dramalari sevmiyorum pek. Ama ne olursa olsun izlicem.Ozledim onu. :) :) kupseker 22-01-07, 19:31 http://www.sabah.com.tr/2007/01/21/gny/im/CCFA7F61FD55484598CE5CDCb.jpg Eşim ilgilenmeyeceğine beni aldatsın daha iyi! Ünlü tiyatrocular Cihan Ünal ve Berna Laçin, Tiyatro İstanbul'da sahnelenen 'Dönme Dolap' adlı oyunda aldatma konusuna değiniyor. Ünal, "Ben kimseyi aldatmam" derken, Laçin ilginç bir itirafta bulunuyor: Gönül ister ki kocam hem sadık olsun, hem de ilgili. Ama benimle ilgilenmeyeceğine aldatsın daha iyi. Aldatma bugünlerde hayatımızın her alanında karşımıza çıkıyor. Televizyonda, kitaplarda, gazetelerde, günlük hayatta hep bu konu tartışılıyor. Berna Laçin ve Cihan Ünal da geçtiğimiz yıldan beri Tiyatro İstanbul'da kapalı gişe oynayan 'Dönme Dolap' adlı oyunlarında bu konuyu masaya yatırıyor. Laçin'in 'Juliette', Ünal'ın ise Pierre' karakterini canlandırdığı oyunda evli ve çocuklu bir adamın eşini genç bir kızla aldatırken yaşadıkları anlatılıyor. Oyunun yazarı Fransız. Hatta Paris'te, Ünal'ın rolünü ünlü sanatçı Alain Delon canlandırıyor. Ama konusu o kadar içimizden ki insan aldatmanın evrenselliğine bir kez daha şahit oluyor... KADINLAR DA YAPAR * Oyun karısını genç bir kızla aldatan bir adamın etrafında dönüyor. Bir erkek neden aldatır eşini? C.Ü.: Aldatmak sadece erkekte olan bir şey değil. Kadınlar da en azından düşünce olarak aldatır. Bu evliliğin monotonluğunun getirisi. Pierre' oyunda, "16 yıldır evliyim. İnsana çabuk geçer gibi geliyor ama geçmiyor" diyor. Bu durum çoğu evlilik için de geçerli. B.L.: Ne kadar şaşırtıcı değil mi? Etrafta karısını aldatan bir dünya tip var. * O tiplerden biri de Kudret Sabancı'ydı. Kendisinin Esra Akkaya'yı Sanem Çelik'le aldatmasına bir hayli tepki vermiştiniz Berna Hanım... B.L.: Eşler başkalarına aşık olabilirler. Ama adam evinde karısına canım cicim' derken, arkadan başka bir kadına karısını şikayet ediyorsa bu çok sevimsiz bir durum. Aldatma hikayesi bu ikili oynamada yatıyor. Esra'nın olayında ben Sanem'le ilgili hiçbir şey söylemedim ama bir sürü şey yazdılar. Bunun sebebi Kudret'in arkadaşı olmalarıydı. 'Mümkünse tüm kadınları paralayalım' gibi bir yaklaşımları vardı. Onlara göre ben de kötüydüm, Esra da, Sanem de. Ortada tek haltı yiyen Kudret vardı ama kimse çıkıp da ona bir şey demedi. Ya Sanem kuyruk sallamıştır, ya Esra ona iyi bakamamıştır ya da ben hasedimden ortalığı karıştırmışımdır. C.Ü.: Bu olay hakkında konuşamam ama bizim anlattığımız hikayade kadın da suçlu. Çünkü 'Juliette' gülümseyerek aldatmaya yönlendiriyor 'Pierre'i. * Aldatmak bu kadar kolay mı Cihan Bey? Bir gülüşle tahrik olunuyorsa yandık demektir... B.L.: Aynen öyle. C.Ü.: Hayır değil. Benim hiçbir beraberliğimde ya da evliliğimde tahrikler beni etkilemedi. Hiç aldatmadım. Önce ilişkini bitirirsin, sonra başkasıyla birlikte olursun. B.L.: İnsan bir başkasından etkilenebilir, gözü dönebilir. Ama böyle bir durumda bunu itiraf edersin. Kadın onu kabul eder ya da etmez. Çevremde bu tür aldatmaları kabul eden çiftler de var. Erkek ataerkil toplumda öyle alıştırıldığımız için daha kolay aldatıyor. Erkeğin elinin kiri aldatma, kadınınki ise salça. Ama aldatan kadın da var. Mesela Pınar Altuğ'un aldatması her tarafta gösterildi. * Erkekler daha çok aldatıyor... C.Ü.: Bu kadar tek taraflı bakmayın. Aynı durumda kadınlar da var. Richard Gere'in 'Sadakatsiz' filminde kadın aldatıyordu mesela. B.L.: Ama yani aldattığı adam da Olivier Martinez. (Gülüyor) Benim bir arkadaşım hamileliğinin 9. ayında, cinsel dürtüleri tükenmişken o filmi izlemiş. "Allah karşılaştırmasın o adamla insanı" dedi. ;) C.Ü.: Bakın buyurun işte. SHARON'A BİLE BAKMAM * Ama Cihan Bey, herkes için vardır akan suları durduran biri... B.L.: Beni de Allah Tom Cruise'la karşılaştırmasın...(Gülüyor) ;) C.Ü: Bakın işte; demek ki kadınlar da aldatabiliyor. B.L.: Şimdi Sharon Stone gelse 'hayır' mı dersiniz ona? C.Ü.: Evliysem kesinlikle bir şey olamaz aramızda. 'Hoş kadın derim' o kadar. O güzelse, benim evlendiğim insanlar da çok güzel ve değerliydi. En azından bir kısmı. (Gülüyor) B.L.: Bir tanesi için onay verebilirim. Adı T ile başlıyor. C.Ü.: Ben de onu kastetmiştim. Bir insanı sadece görerek karar veremezsiniz. Zarf var, bir de içi var. Ben işimi zarfla halletmem. Önemli olan içini keşfetmeye vakit bulmak. Benimkiler acele oldu. (Gülüyor) * Neden ayrıldınız Türkan Şoray'dan? C.Ü.: Beni Türkan'ı aldatmakla suçlayanların hepsi yalancı. İnsanlar Türkan'ı çok seviyor. Ayrılma olunca ona kıyamadıkları için böyle bir bahane yarattılar. İki insan çok değerli olabilir ama örtüşmez. Sorunumuz buydu. Türkan aldatılacak kadın mı? Bu iftiradır, ahlaksızlıktır, çamur atmaktır. Biz hala dostuz. Evliliğe acele karar verilmemeli. Ben çok mutlu bir ailede büyüdüm, mezun olur olmaz evlendim. Yenilen pehlivan güreşe doymaz. Karşıma biri çıksa yine evlenirim. * Ayrılıp da unutamadığınız biri var mı? C.Ü.: İlk defa açıklıyorum.19 yaşındayken 6yıl çıktığım sarışın, mavi gözlü biri vardı.1972'den beri onu hiç görmedim amaunutamadım. Onu saygı, sevgi, özlem vepişmanlıklarla anıyorum. Terk etmeseydimhayatımın nasıl olacağını düşünüyorum. * Karşılaşsanız, oyununuza gelse mesela... C.Ü.: Ne güzel olur. Beni tekrar görmek istermi ki? Bu sevgiyi hayatımdan silmedim. Buarada bir kopya daha vereyim Boşnak'tı. B.L.: Cihan Bey gerçekten gelsin diyeyapıyorsunuz galiba buaçıklamaları. (Kahkahalar) * Hala dostuz dediniz. Hülya Avşar da şu sıralar böyle bir durum yaşıyor. Eşiyle hala görüşüyor. Uğruna aldatıldığı kadına ve onun çocuğuna sahip çıkıyor. Bunu nasıl yorumluyorsunuz? B.L.: Aldatılmak bir gün herkesin başına gelebilir. Bu konuda büyük konuşmam. İş ki şık bir şekilde gelsin. Mesela Türkan Hanım'la Cihan Bey ayrılmış ama Türkan Hanım bizim oyunlarımıza gelir, birlikte yemeğe giderler. Model olarak bana onların modeli daha makul geliyor. Uygun zamanlarda birlikte olmak iyi ama her saniye onun sevgilisi benim sevgilim birlikte olmak yanlış. Eskiden bu aile kaç kişiyse yine o kadar kişi bir arada olunmasından yanayım. Kocamın beni aldattığı kadınla bir araya gelmek istemem. Çocuğumun da onunla bir araya gelmesini istemem. C.Ü.: Ben Hülya'yı Ankara'dan tanırım ve çok severim. Kendine göre bir nedeni vardır. Sonuçta bu onun hayatı. * Oyunda 'Sadakat bir adamın eşine göstereceği en büyük aşk ispatı değildir' deniliyor. Nedir sizce aşkın ispatının en büyük yolu? C.Ü.: İki tür aşk vardır. Biri tamamen cinselliğe dayanan aşk. Aşkın içinde cinsellik de olmalı ama bilinçli aşk bana daha cazip geliyor. Çünkü onda hem güzellik, hem cinsellik, hem de kafaca anlaşmak var. İlki 1-2 senede bitiyor. Ama ikincisi kalıcı oluyor. Aşkın en güzel ispatı karşımdaki insanın beni merak etmesidir. Meraktan kastettiğim kuşku değil. İnsan nasıl çocuğunu merak ederse, benim de sağlığımı, iyiliğimi düşünsün. Bana gösterdiği sevgi ve şefkati hissettirmeli. B.L.: Katılıyorum. Zaten tam Cihan Bey'in anlattığı gibi biriyim. Ben sadece bana sadık bir adamı istemem. Sadık olmakla her şey bitmez. Dilerim öyle bir tercih söz konusu olmaz ama kocam benimle ilgilenmeyeceğine aldatsın daha iyi. Tabii ki gönül ister ki hem sadık hem de ilgili olsun. Gülüyor) http://www.sabah.com.tr/2007/01/21/gny/im/EEEF6C207EB54E4DA96F6D23b.jpg Röportajdan notlar * Oyunda kahkaha ve gözyaşı iç içe geçiyor. Final sahnesinde Berna Laçin ağlıyor. Finalde ikili seyircilere Tiyatro İstanbul'un Genel Sanat Yönetmeni Gencay Gürün'ün ricasını iletiyor: "Oyunun sonunu kimseye söylemeyin!" * Fotoğraflar çekilirken Berna Laçin'in minik kızı Ada da kadroya dahil oldu ve objektifimize poz verdi. Röportaj sırasında yanımıza gelip, "Anne son 5 dakikan, sıkıldım" demeyi de ihmal etmedi. Laçin kızını eşi de dahil hayatındaki herkesten en az 1000 kat daha fazla sevdiğini söyledi. * Berna Laçin röportaj sırasında tam 2 tabak Spagetti Bolonez yedi ve "Ben hep böyle yerim. Şu sıralar biraz kilo aldım' dedi. Laçin çok nadir yemek yaptığı için eşinin her yaptığı yemeğin kıymetini bildiğini söylerken, Ünal "Yemek yapamam ama çok iyi sofra toplarım ve bulaşık yıkarım" diye konuştu. * Berna Laçin oyunda salsa yaptı. Cihan Ünal ise gençliğinde dans kralı olduğunu söyledi. İkili bazen oyun öncesinde kuliste birlikte dans ederek ısındıklarını belirtti. * Cihan Ünal'ı soğuk bulanlar halt etmiş! Belki de aramızda en çok o güldü ve anlattığı fıkralarla bizi çok güldürdü. Kızı Yağmur'la yemeğe çıkacağı için aramızdan erken ayrıldı. neşeligünler 22-01-07, 19:39 çok seviyorum berna laçini ve her dediğine imzamı atarım oyunculuğuna zaten laf yok:happy0064 ainley85 23-01-07, 03:08 Berna Hanım,'Çocuktan al Haberi'ni sunmaya başladığında kızı Ada kesinlikle programa konuk olur.O program da şahane olur bence. rafana81 23-01-07, 03:37 Berna Hanım,'Çocuktan al Haberi'ni sunmaya başladığında kızı Ada kesinlikle programa konuk olur.O program da şahane olur bence. Evet mükemmel olur.Dizi hakkında bir bilgim yok ;ama sizlerin söylediklerini birleştirdiğimde (gazeteciyi oynayacak,ve sit-com olması) bana çok eski bir dizi olan 'Morphy Brown'ı hatırlattı.Acaba 'Morphy Brown ' dizisinin uyarlamasında mı oynayacak? Eğer öyleyse o dizi çok komikti,ama Türkiye'deki şartlarla pek uyuşmuyordu. kupseker 23-01-07, 19:45 Fox Tv'de 26 Şubat'ta Çocuktan Al Haberi başlıyor. Bir kaç yıl önce Kanal D'de yayınlanan program, Amerikalıların yaptırdığı araştırma sonucu Türk halkının ailece ekran karşısına geçip izlediği programlar listesinde üst sıralarda yer alınca Berna Laçin'e yeniden programı sunması için teklif götürülmüş. Berna Laçin'de "Sürpriz bir gelişme oldu. Ben de çok düzeyli program olduğu için yeniden zevkle sunabileceğimi söyledim" diye söylemiş. Eskisi kadar güzel olması dileğiyle..... kupseker 24-01-07, 22:01 LAÇİN VE ERBİL’DEN YERLİ MURPHY BROWN Bir grup gazetecinin hayatını anlatan ünlü “Murphy Brown” dizisinin yerli versiyonu çekiliyor. Dizinin başrollerini ise Berna Laçin ve Mehmet Ali Erbil paylaşacak. Star Tv’de Şubat ayından itibaren ekranda olacak dizinin adı henüz netleşmedi. Çok eski arkadaş olmalarına rağmen ilk kez bir projede birlikte oynamaları gündeme gelen Berna Laçin ve Mehmet Ali Erbil’in birbirinden komik maceralarını izleyeceğiz dizide… Show Tv’de her sabah “Aşk Olsun” adlı programıyla hanımlarla buluşan usta komedyen Erbil de uzun bir aradan sonra bir dizi ile ekranda olacak. Anchorwoman’ı canlandıracak olan Laçin rolüyle ilgili olarak ise, “Türkiye’nin anchorman’leri Ali Kırca ile Uğur Dündar karışımı bir karakteri canlandıracağım. Bu dizinin orjinali Amerika’da 10 yıl boyunca başarılı olmuş ve bir çok televizyon ödülü almış bir komedi dizisi. Bu nedenle oldukça iddialı bir proje olduğunu söyleyebilirim” dedi. drogbre85 24-01-07, 22:03 Evet mükemmel olur.Dizi hakkında bir bilgim yok ;ama sizlerin söylediklerini birleştirdiğimde (gazeteciyi oynayacak,ve sit-com olması) bana çok eski bir dizi olan 'Morphy Brown'ı hatırlattı.Acaba 'Morphy Brown ' dizisinin uyarlamasında mı oynayacak? Eğer öyleyse o dizi çok komikti,ama Türkiye'deki şartlarla pek uyuşmuyordu. helal sana rafana.harikasın.Sağol küpşeker. drogbre85 24-01-07, 22:07 Yalnız benim hatırladığım kadarı ile, o dizide başrol morphy brown'ı oynayan karakterdi,ve diğerleri çok geride kalıyordu.Mehmet Ali Erbil büyük bir ihtimalle bunu sorun yapar.Senaryoyu değiştirir.Değiştiremezse da ayrılır.Ben de böyle bir tahmin yapayım. M.Ali erbil çok yetenekli ve eğitimli bir oyuncu ama böyle kaprisleri olduğunu da duymuştum anil16 24-01-07, 22:13 oo murphy brown'i yapicaklar demek? Ne guzel.O diziyi ben izlemiyorum burda Amerikada hep oynuyo.Ama guzel bir diziye benziyo.Ilginc. Sabirsizlika bekliyorum.Cok super olucak.Mehmet Ali komik bi adam,Berna Lacin'de baldiz'da komikti gecen sezon. Guzel bir sitcom olucak.Kesinlikle izlemek istiyorum.Kacirmam. :) alekhine 24-01-07, 22:54 Berna Hanım için kiminle oynayacağı,proje önemli değil.Eğer kabul etmişse seçimine sonsuz güveniyorum.Yalnız M.Ali ERbil sizin dediğiniz gibi arka planda kalırsa kesin problem çıkarır,söyleyeyim. alekhine 15-02-07, 15:06 İnsanın ilkeleriyle de bir yerlere gelebileceğini gösterdi bize Berna Laçin. Onun zirve yolu iş dünyası ile bire bir örtüşüyor Her daim güleryüzlü, her daim sıcak ve her daim yoğun... İşte Berna Laçin'in "özetle" tanımı. Berna Laçin, insanların çalışma hayatında ilkelerini sonuna kadar koruyarak, disiplinli davranarak zirveye çıkabileceği görüşünde. Bulunduğu noktaya gelene kadar yaptıkları iş dünyasında başarı için gerekenlerle örtüşüyor. Öncelikle çalışmaktan yılmıyor. Sağlam, ama yeri geldiğinde risk alabilecek bir yapıya sahip. Kamera karşısında tamamen doğaçlama konuşuyor. Yani kendi inisiyatifini kullanıyor. Berna Laçin, başarıya giderken izlediği yolu ve attığı adımları anlattı... İş dünyası ile paralellik gösteren özellikleriniz var mı? Yani mimar olsaydınız şu anki özelliklerinizden hangisi sizi başarıya götürürdü? 'Hangi işi yaparsam yapayım disipline, eğitimime ve içgüdülerime güvenirim. İyi bir eğitim aldığıma inanıyorum ve hayatımın her döneminde onun faydasını gördüm.' geçmiş tarihli bir sabah gazetesinden anil16 15-02-07, 23:57 Mehmet aliyi severdim ama sogudum artik bu dizide o olsun pek istemiyorum bence.Ama berna lacin icin tabiki izlicem. Müge 22-02-07, 23:00 Berna Laçin'i çok özlemiştim valla..Onu yeniden bir dizide izlemek büyük bir mutluluk...Ama Mehmet Ali Erbil için bir şey diyemiyeceğim..Mehmet Ali Erbil Berna Laçin'in yakın arkadaşlarından hatta okuldan arkadaşı...Eminim iki arkadaş güzel bir iş çıkaracaklar.... Merakla bekliyorum diziyi...:img-wink: alekhine 22-02-07, 23:56 'yıldız savaşları 'dizisi dışında Berna Laçin'in 26 şubat'tan itibaren fox tv'de haftaiçi her akşamüstü ana haberden önce ''Çocuktan Al Haberi' adlı yarışma programı da yayında olacak.Dizi ile birlikte bu programı da merakla bekliyorum. alekhine 23-02-07, 00:06 Berna Laçin'i çok özlemiştim valla..Onu yeniden bir dizide izlemek büyük bir mutluluk...Ama Mehmet Ali Erbil için bir şey diyemiyeceğim..Mehmet Ali Erbil Berna Laçin'in yakın arkadaşlarından hatta okuldan arkadaşı...Eminim iki arkadaş güzel bir iş çıkaracaklar.... Merakla bekliyorum diziyi...:img-wink: Mügecim sanırım sen yanılıyorsun.Berna Hanım,Mehmet Ali Bey'den en az 15 yaş küçük.Okul arkadaşı olamazlar yani,ama aynı konservatuardan farklı tarihlerde mezun olmuş olabilirler. anil16 23-02-07, 00:31 Dizi ne zaman baslicak ya baslada izlesek bir an once gittikce dahada heyecanlaniyorum. Subat demislerdi galiba ama Mart'a kaldi heralde. Müge 23-02-07, 21:55 Mügecim sanırım sen yanılıyorsun.Berna Hanım,Mehmet Ali Bey'den en az 15 yaş küçük.Okul arkadaşı olamazlar yani,ama aynı konservatuardan farklı tarihlerde mezun olmuş olabilirler. Evet alekhine dediğin şey doğru ben yanlış söyledim...Aynı okuldan arkadaşlar sanırım....Ama çok iyi arkadaşlar... Sevgiler..... ikinci_bahar 24-02-07, 15:44 Bence çok iyi bir oyuncu ve mükemmel bir insan.En başta bu kadar düzgün bir aile hayatı olması olağanüstü.Bir sanatçı olmasına rağmen evliliğini 10 yılı aşkın süredir devam ettirmesini ,evli bir bayan olarak çok takdir ediyorum.Umarım eşi ve kızı ile yaşadığı bu mutluluk sonsuza kadar sürer. Ayrıca geçen sene kazandığı Afife ve Sadri alışık tiyatro ödüllerinden dolayı kendisini kutluyorum.Aynı sene içinde tiyatro dünyasının en önemli 2 ödülünü almak herkese nasip olmayacak bir başarı kuşkusuz. ekranlara da yakında hem dizi hem de 'çocuktan al haberi' adlı yarışma programı ile geleceğini biliyorum.ikisinde de başarılar diliyorum. Merak ettiğim 'çocuktan al haber'programına Berna Hanım'ın kızı da katılacak mı?Bence çok hoş olur. alekhine 25-02-07, 02:16 Benim bildiğim kadarı ile Berna Laçin'in ünlüler dünyasındaki tek ve yakın arkadaşları Esra Akkaya ile Nurgül Yeşilçay.Keşke imkan olsaydı da onlarla oynasaydı.Ama tabi ki bir oyuncu olarak çalışacağı tüm ekibi belirleyemez:( Müge 25-02-07, 21:06 Keşke..... Ama bir tek Mehmet Ali Erbil ile bir projede yer almamıştı şimdi merak ediyorum nasıl bir dizi olacak diye... Şaka maka çok özlemiştim Berna Laçin'i :) sweetjulia 26-02-07, 18:23 http://www.megarsiv.biz/files/tjymzxg3znmmu1igzycx.jpg http://www.megarsiv.biz/files/mzblnurnmztyjy1enjnt.jpg http://www.megarsiv.biz/files/nvmykxxwezzgliyvzjmg.jpg http://www.megarsiv.biz/files/3md10w0qzzqymmqzjnyu.jpg sweetjulia 26-02-07, 18:24 http://www.megarsiv.biz/files/zj1wyjzi2nmyiz2yutnj.jpg anil16 26-02-07, 20:44 yaa bunlar superrrrr resimlerr.....hangi programi sunuyo berna? tuh fox kanalindaymis ya izliyemicem.Offf :( cok tatli olmus berna...saclari uzamis.Cok sirin herzamanki gibi. :) alekhine 26-02-07, 21:48 sevgili sweetjulia,bu resimleri bizimle paylaştığın için çok çok teşekkür ederim. Yüksek gönüllülüğün,nezaketin,göstermiş olduğun değerli emeğin için sana minnettar kalmamak elde değil. sweetjulia 27-02-07, 13:00 rica ederim ;) http://www.megarsiv.biz/files/n44y2tena0znmgmw4xcz.jpghttp://www.megarsiv.biz/files/2mn0gm2nyjzhye2jzzlu.jpg http://www.megarsiv.biz/files/nmm5uiwg5yyndynufyoj.jpg sweetjulia 27-02-07, 16:59 http://www.megarsiv.biz/files/5zinddljzzytgljzmilm.jpg http://www.megarsiv.biz/files/e1ibjmoznn4zzhz5zmdj.jpg http://www.megarsiv.biz/files/ddw35zomo2kycemd0yot.jpg http://www.megarsiv.biz/files/qntwcmixz33n4ynzdgdu.jpg http://www.megarsiv.biz/files/edt0dyzydyldltymnmqj.jpg FBuse 27-02-07, 17:51 http://img103.imageshack.us/img103/2708/01pg7.jpg (http://imageshack.us) http://img256.imageshack.us/img256/7121/02oo0.jpg (http://imageshack.us) sweetjulia 27-02-07, 18:03 teşekkürler Busecim :img-wink: bu arada sunduğu programın adı çocuktan al haberi... http://www.megarsiv.biz/files/2zmvvd0l2ukyjrjgmcnd.jpg http://www.megarsiv.biz/files/yn2nimyzdnl42hiuhdzi.jpg http://www.megarsiv.biz/files/im2kwtuvymnjdh4zzeyz.jpg http://www.megarsiv.biz/files/mxajnjdydym5mmdzzzzo.jpg sweetjulia 27-02-07, 18:05 http://www.megarsiv.biz/files/vx2jzmujlywhhzmdnm0o.jpg http://www.megarsiv.biz/files/yjztonrmjozkkgjidwim.jpg http://www.megarsiv.biz/files/ddjtuor2wyyznn14u1ck.jpg http://www.megarsiv.biz/files/dhtwinmzjjolmgawntgo.jpg sweetjulia 27-02-07, 18:06 http://www.megarsiv.biz/files/odyjwmmom5ynqjgd1gt1.jpg http://www.megarsiv.biz/files/zymmne2yxizq2ywii22x.jpg http://www.megarsiv.biz/files/2nz2injwxinmgj4myrwq.jpg http://www.megarsiv.biz/files/mim4qvzwzgiitywvwzdn.jpg sweetjulia 27-02-07, 18:07 http://www.megarsiv.biz/files/mjd4vmjitnynxaymcnz3.jpg http://www.megarsiv.biz/files/uyiztkyx3kdlwjmwemmy.jpg http://www.megarsiv.biz/files/q2tz1n2m5m4umutymtto.jpg anil16 27-02-07, 18:52 FBuse'cim cooook super resimler onlar ya...yeni dizisinden.Kadro cok iyi.Kalabaliklar baya cok tutulur insallah bu dizi berna cok tatli. hehe simdiden beyendim.Baslada izlesek ya. :) sweetjulia cokkk cok sagol programdan resimler icin...ne tatlili,sirinlik boyle...cok beyendim.Keske izliyebilsem. Müge 27-02-07, 21:43 Sevgili sweetjulia ve FBUSE çok teşekkür ediyorum sizlere eklediğiniz fotoğtaflar için...Gerçekten hepsi çok güzel.... sweetjulia avatar ve imzanda çok hoş bu arada :img-wink: anil16 28-02-07, 00:35 Oleyyyy arkadaslar fragman donmeye basladi.Star'da olmicak degisti heralde. Kanal D'de olucak ve dizinin adi yildiz savaslari. :) Hadi hayirlisi.Insallah tutar kanald'de sitcomlari cok bitirdi gecmisti insallah bunuda bitirmezler hemen. :) anil16 28-02-07, 00:41 Kanal D’de yepyeni bir dizi başlıyor! Kanal D’de, 5 Mart Pazartesi günü, başrollerinde Berna Laçin ve M. Ali Erbil’in oynadıkları “Yıldız Savaşları” adlı yepyeni bir dizi daha başlıyor. Yıldız Savaşları, Yıldız Aslan (Berna Laçin) ile Savaş Bozok’un (M. Ali Erbil) kamera önündeki hayatlarından evlerinin en ücra köşelerine, ofislerinden arabalarına kadar hayatın her alanında sürdürdükleri savaşlarını ve bu savaşın can alıcı her anını anlatan harika bir komedi dizisi. Amerika’da yayınlandığı yıllarda birçok ödül alan ve tam dokuz yıl süren ünlü sit-com “Murphy Brown”dan Türkiye’ye uyarlanan dizinin yapımcılığını Saran Prodüksiyon üstleniyor. Yönetmenliğini Bora Tekay’ın yaptığı dizinin uyarlama senaryosu ise Haluk Özenç’e ait. Birbirleriyle olduğu kadar, Mehmet Ali Erbil’in etrafındaki bir sürü güzel kızla, Berna Laçin’in de bir yandan evini dekore eden yakışıklı mimarla, bir yandan da programı birlikte sunmak zorunda olduğu 20’lik “çıtır” mankenle mücadelesini anlatan “Yıldız Savaşları”, güçlü oyuncu kadrosu, sürükleyici senaryosu ve rejisiyle izleyicilerin yeni ekran gözdesi olmaya aday. Dizinin genel konusu: Yıldız Aslan… Türkiye’nin en ünlü “anchorwoman”ı. Peşine düştüğü ya da programına konuk ettiği siyasilerin korkulu rüyası… Doğru bildiğini sonuna kadar savunan, sözünü asla esirgemeyen, canlı yayında her an patlamaya hazır bir bomba. İşine karışıldığı ya da üste çıkılmaya kalkıldığı anda tam bir “canavar”. Özel hayatı ise çalkantılarla dolu. Türkiye’nin en ünlü şovmeni Savaş Bozok’la aniden evlenir ve kimsenin sebebini bilmediği bir şekilde hızla boşanır. Savaş Bozok… Türkiye’nin en ünlü “showman”i. Programına konuk ettiği ünlülerin korkulu rüyası. “Reyting” uğruna ekranda yapmayacağı şey olmayan, seyircinin ilgisini çekmek için hiçbir fedakarlıktan çekinmeyen, canlı yayında her an patlamaya hazır bir başka bomba. Şimdi de eski eşi Yıldız Aslan ile “etik mi , yoksa reyting mi savaşı veren bir yönetici”. Ve bu iki bomba, birlikte bir haber programı hazırlamak zorundalar. “Bomba” gibi bir haber programı. Ve bu iki televizyon yıldızı, programı kendi istedikleri hale getirmek için, büyük bir savaş veriyorlar… Bu savaşın adı: “Yıldızlar Savaşı”… anil16 28-02-07, 00:50 http://img227.imageshack.us/img227/2255/lv01bmpyt8.jpg http://img227.imageshack.us/img227/8669/lv02bmpyq5.jpg http://img227.imageshack.us/img227/2862/lv05bmprr6.jpg http://img227.imageshack.us/img227/7250/lv08bmpgu0.jpg http://img227.imageshack.us/img227/8310/lv09bmpkr8.jpg anil16 28-02-07, 00:51 http://img227.imageshack.us/img227/675/lv12bmpaw7.jpg http://img227.imageshack.us/img227/2028/lv15bmpfk1.jpg sweetjulia 01-03-07, 15:24 http://www.megarsiv.biz/files/2zttzjymzymtzmkgrjnl.jpg http://www.megarsiv.biz/files/ojlmrmlodutgvnzwdiwz.jpg http://www.megarsiv.biz/files/y2wxiud3h1zoqmwndqzo.jpg Duygu~Aydin 01-03-07, 20:33 http://www.ans.com.tr/img/551x300/evdekiyabanci.jpg yılmaz_filiz 02-03-07, 06:43 anil16 resimler için çok saol. ırmak ve buse resimler için çok saolun. sweetjulia program resimler için çok saol. Duygu~Aydin 02-03-07, 15:16 anil16 resimler için çok saol. ırmak ve buse resimler için çok saolun. sweetjulia program resimler için çok saol. Rica ederim cnm ;) lombardo 03-03-07, 10:40 http://img227.imageshack.us/img227/7956/89557088dx3.png (http://imageshack.us) lombardo 03-03-07, 10:41 http://img241.imageshack.us/img241/5572/64365557zy7.png (http://imageshack.us) lombardo 03-03-07, 10:44 http://img227.imageshack.us/img227/3706/28145798bv8.png (http://imageshack.us) lombardo 03-03-07, 10:48 http://img150.imageshack.us/img150/8587/ppzg7.png (http://imageshack.us) Duygu~Aydin 05-03-07, 13:34 http://kelebek.hurriyet.com.tr/_newsimages/2978584.jpg =GaMzE= 05-03-07, 17:17 küçüklüğümden beri çok sewiorum berna laçini çok başarılı bi oyuncu.bi ara gamze özçelikle ilgili bişiler sölmişti ama herkesin düşüncesi farklıdır.bu akşam yeniden ekranlara bi diziyle dönüo inş hayırlı olur. lombardo 05-03-07, 18:24 http://img476.imageshack.us/img476/28/50255822ci3.png (http://imageshack.us) lombardo 05-03-07, 18:25 http://img476.imageshack.us/img476/2057/22929886cm9.png (http://imageshack.us) lombardo 05-03-07, 18:27 http://img103.imageshack.us/img103/9725/90140444xd4.png (http://imageshack.us) lombardo 05-03-07, 18:32 http://img103.imageshack.us/img103/6363/90784414yz7.png (http://imageshack.us) lombardo 05-03-07, 18:34 http://img521.imageshack.us/img521/9867/76513792up3.png (http://imageshack.us) lombardo 05-03-07, 21:52 http://img125.imageshack.us/img125/4951/05ym4.jpg (http://imageshack.us) http://img118.imageshack.us/img118/3851/01mx0.jpg (http://imageshack.us) lombardo 05-03-07, 21:53 http://img118.imageshack.us/img118/8703/03ja2.jpg (http://imageshack.us) neşeligünler 06-03-07, 14:22 dün Berna ablam çok komikti çok çok çok iyi bir oyuncu mimikleri süper her hali süper uzun saç çok yakışmış:img-in_lo anil16 06-03-07, 15:45 bayildim bernaya ya cok superdi.Saclarina bende bayildim.Baldiz'dan beri baya uzatmis cokta yakismis.Ve kolundaki dovmede tam super. Hersey yakisiyo. Dizi simdilik cok iyi.Bence belali baldiz'i asla gecemez ama yinede keyifli.Insallah daha guzellesir. :) özgür_cemre 06-03-07, 16:40 Resimler çok hoş tşkler dizide çok komikti anlatsam inanmazsınzı yani öle böle deil :) Sweet Julia 06-03-07, 17:25 yeni dizisini ve saçlarını bende çok beğendim...çok eğlendim izlerken... http://img266.imageshack.us/img266/7397/image04221805tv901or5.jpg http://img48.imageshack.us/img48/6871/image04221805tv907zy2.jpg alekhine 06-03-07, 17:49 lombardo ve özellikle sweetjulia çok teşekkürler.Sweetjulia eklediğin resimlerin yanısıra yorumlarını da bekliyorum ha! ona göre:img-yes: .harikasınız. Duygu~Aydin 06-03-07, 20:26 http://kelebek.hurriyet.com.tr/_newsimages/2978591.jpg Sweet Julia 07-03-07, 17:09 lombardo ve özellikle sweetjulia çok teşekkürler.Sweetjulia eklediğin resimlerin yanısıra yorumlarını da bekliyorum ha! ona göre:img-yes: .harikasınız. rica ederim :img-yes: http://img411.imageshack.us/img411/1892/image04231804tv901ut8.jpg http://img264.imageshack.us/img264/595/image04231804tv903ja2.jpg http://img411.imageshack.us/img411/7373/image04231804tv908ho9.jpg Sweet Julia 07-03-07, 17:10 http://img411.imageshack.us/img411/6402/image04231806tv903op3.jpg http://img264.imageshack.us/img264/3641/image04231806tv90xh6.jpg $ılgın_alev 11-03-07, 15:26 resimler için çok tskler:happy0064 ay çook $eker yaaa sarı cadıım benimmm:img-in_lo :img-in_lo :img-hyste lombardo 11-03-07, 20:17 http://img472.imageshack.us/img472/7205/0hoo3.png (http://imageshack.us) lombardo 11-03-07, 20:20 http://img258.imageshack.us/img258/5118/85678881yo3.png (http://imageshack.us) $ılgın_alev 11-03-07, 23:22 http://kelebekgaleri.hurriyet.com.tr/GalleryImages2//Kelebek%20Haber%20Galerisi/Berna%20Laçin-Mehmet%20Ali%20Erbil/Resize%20of%20DSC_0001.JPG $ılgın_alev 11-03-07, 23:23 http://kelebekgaleri.hurriyet.com.tr/GalleryImages2//Kelebek%20Haber%20Galerisi/Berna%20Laçin-Mehmet%20Ali%20Erbil/Resize%20of%20DSC_0006.JPG $ılgın_alev 11-03-07, 23:23 http://kelebekgaleri.hurriyet.com.tr/GalleryImages2//Kelebek%20Haber%20Galerisi/Berna%20Laçin-Mehmet%20Ali%20Erbil/Resize%20of%20DSC_0010.JPG $ılgın_alev 11-03-07, 23:24 http://kelebekgaleri.hurriyet.com.tr/GalleryImages2//Kelebek%20Haber%20Galerisi/Berna%20Laçin-Mehmet%20Ali%20Erbil/Resize%20of%20DSC_0014.JPG $ılgın_alev 11-03-07, 23:25 http://kelebekgaleri.hurriyet.com.tr/GalleryImages2//Kelebek%20Haber%20Galerisi/Berna%20Laçin-Mehmet%20Ali%20Erbil/Resize%20of%20DSC_0016.JPG $ılgın_alev 11-03-07, 23:25 http://kelebekgaleri.hurriyet.com.tr/GalleryImages2//Kelebek%20Haber%20Galerisi/Berna%20Laçin-Mehmet%20Ali%20Erbil/Resize%20of%20DSC_0017.JPG $ılgın_alev 11-03-07, 23:26 http://kelebekgaleri.hurriyet.com.tr/GalleryImages2//Kelebek%20Haber%20Galerisi/Berna%20Laçin-Mehmet%20Ali%20Erbil/Resize%20of%20DSC_0018.JPG $ılgın_alev 11-03-07, 23:26 http://kelebekgaleri.hurriyet.com.tr/GalleryImages2//Kelebek%20Haber%20Galerisi/Berna%20Laçin-Mehmet%20Ali%20Erbil/Resize%20of%20DSC_0020.JPG $ılgın_alev 11-03-07, 23:27 http://kelebekgaleri.hurriyet.com.tr/GalleryImages2//Kelebek%20Haber%20Galerisi/Berna%20Laçin-Mehmet%20Ali%20Erbil/Resize%20of%20DSC_0022.JPG $ılgın_alev 11-03-07, 23:29 http://kelebekgaleri.hurriyet.com.tr/GalleryImages2//Kelebek%20Haber%20Galerisi/Berna%20Laçin-Mehmet%20Ali%20Erbil/Resize%20of%20DSC_0038.JPG $ılgın_alev 11-03-07, 23:30 http://kelebekgaleri.hurriyet.com.tr/GalleryImages2//Kelebek%20Haber%20Galerisi/Berna%20Laçin-Mehmet%20Ali%20Erbil/Resize%20of%20DSC_0043.JPG $ılgın_alev 11-03-07, 23:30 http://kelebekgaleri.hurriyet.com.tr/GalleryImages2//Kelebek%20Haber%20Galerisi/Berna%20Laçin-Mehmet%20Ali%20Erbil/Resize%20of%20DSC_0052.JPG alekhine 12-03-07, 00:28 Berna Hanım bence yıldızlar savşı dizisinde mükemmel oynuyor.Dizinini ilk bölüm olmasından kaynaklana bazı aksaklıkları vardı. Karakterleri tanıtmak için dizi temposunun biraz olsun kaybetti ki temponun kaybolması özellikle bir komedi filmi için dezavantıjdır. Bununla birlikte artık 2.bölüm olması dolayısıyla hem Berna Laçin'den hem de diğer oyunculardan beklentimizi arttırabiliriz diye düşünüyorum. Kendimi tutamayıp bir ekleme daha yapmam gerekirse Bir dilim aşk dizisi kadar olmasa da Belalı Baldız'dan çok daha iyi bir proje olacağından eminim. ''Belalı baldız''da 3 mükemmel oyuncunun yanında senaryo biraz zayıf kalıyordu.Zaten orjinali iğrenç bir şeydi,buna rağmen iyi bir başarı elde ettiler. Yıldız savşları da Morphy Brow'ın uyarlamsı gibi görünse de hikaye de değişklik yapmışlar.Mehmet Ali Erbil'i kısa boylu(ki dizide çok dalga geçiliyordu bu özelliği ile) biri oynuyodu.Davranışları falan da çok farklıydı;oyuncunun tarzına göre değiştirmişler yani. Sonuç olarak Berna Hanım işini layığıyla yapan biri olarak bu dizide de parlamaya devam ediyor. :) :) ikinci_bahar 12-03-07, 00:38 Berna Hanım'a yeni dizisinde başarılar dilerim.İlk bölümünü izleyememiştim;ancak yarın akşam kaçırmayacağım. rolünün hakkını verdiğinden de şüphem yok ama Arkadaşları Esra Akkaya ya da Nurgül yeşilçay Hanımlarla oynamasını tercih ederdim. Yarın 20:00 KANAL D YILDIZLAR SAVAŞI ikinci_bahar 12-03-07, 00:48 Sevgili mügece'nin eklediği resim http://www.geocities.com/mykayra/14-34.jpg ikinci_bahar 12-03-07, 00:49 Sevgili küpşeker'in eklediği resimler http://img49.imageshack.us/img49/1133/hndw4ab.png ikinci_bahar 12-03-07, 00:54 Sevgili küpşeker'in eklediği 2 resim daha http://img49.imageshack.us/img49/7769/sdff5xb.png http://img49.imageshack.us/img49/3469/fdgdtr0ge.png ikinci_bahar 12-03-07, 00:59 Nurgül Yeşilçay ile özel hayatlarında da çok yakın iki dostlar. Sevgili sinemsert'in eklediği bir resim http://img219.imageshack.us/img219/3246/resim113ae4.jpg ikinci_bahar 12-03-07, 01:01 bu da anıl16'dan http://www.nurgulyesilcay.com.tr/fotograflar/bb3.jpg ikinci_bahar 12-03-07, 01:04 Sevgili Medea'dan bir resim.Belalı baldı'dan ... http://img159.imageshack.us/img159/9634/belalibaldizbl34finalbyhsito25.jpg ikinci_bahar 12-03-07, 01:08 Yine sevgili Medea'dan http://img382.imageshack.us/img382/861/belalibaldizbl34finalbyhsito9.jpg http://img394.imageshack.us/img394/9617/belalibaldizbl34finalbyhsito13.jpg http://img483.imageshack.us/img483/9617/belalibaldizbl34finalbyhsito13.jpg ikinci_bahar 12-03-07, 01:22 Yine Sevgili Medea'nın eklediği resimler http://img457.imageshack.us/img457/6529/belalibaldizbl34finalbyhsito24.jpg http://img478.imageshack.us/img478/5461/belalibaldizbl34finalbyhsito17.jpg http://img354.imageshack.us/img354/3311/belalibaldizbl34finalbyhsito19.jpg http://img354.imageshack.us/img354/129/belalibaldizbl34finalbyhsito21.jpg http://img354.imageshack.us/img354/7593/belalibaldizbl34finalbyhsito23.jpg http://img478.imageshack.us/img478/9634/belalibaldizbl34finalbyhsito25.jpg http://img475.imageshack.us/img475/9397/belalibaldizbl34finalbyhsito4.jpg ikinci_bahar 12-03-07, 01:35 Sevgili Medea'dan http://img288.imageshack.us/img288/9241/capture999pp.jpg http://img288.imageshack.us/img288/8541/capture780pg.jpg http://img83.imageshack.us/img83/1656/capture122za.jpg http://img83.imageshack.us/img83/7107/capture646fw.jpg http://img83.imageshack.us/img83/8441/capture693ow.jpg http://img83.imageshack.us/img83/2238/capture1329ea.jpg ikinci_bahar 12-03-07, 01:46 Yine Sevgili Medea'nın eklediği resimler http://img95.imageshack.us/img95/8469/capture635gm.jpg http://img95.imageshack.us/img95/7373/capture712or.jpg http://img78.imageshack.us/img78/5662/capture914ch.jpg http://img152.imageshack.us/img152/6467/300420061117mj.jpg http://img152.imageshack.us/img152/188/300420061176kr.jpg http://img452.imageshack.us/img452/8694/30nisan2006126gr.jpg ikinci_bahar 12-03-07, 01:51 http://img466.imageshack.us/img466/5317/30nisan2006529sp.jpg http://img423.imageshack.us/img423/5862/30nisan2006898qc.jpg http://img466.imageshack.us/img466/6387/capture34ob.jpg http://img420.imageshack.us/img420/1020/capture1652sk.jpg http://img517.imageshack.us/img517/7961/capture1669vj.jpg ikinci_bahar 12-03-07, 01:59 http://img420.imageshack.us/img420/9158/capture1772nm.jpg http://img517.imageshack.us/img517/3870/capture228ec.jpg http://img420.imageshack.us/img420/3974/capture383hk.jpg http://img83.imageshack.us/img83/6023/11042006941qz.jpg http://img98.imageshack.us/img98/272/capture322ty.jpg http://img122.imageshack.us/img122/4862/capture397db.jpg ikinci_bahar 12-03-07, 02:09 http://img98.imageshack.us/img98/425/capture1061bx.jpg http://img147.imageshack.us/img147/739/capture977qk.jpg http://img88.imageshack.us/img88/5186/capture1061wa.jpg http://img147.imageshack.us/img147/3143/capture1158ls.jpg http://img154.imageshack.us/img154/124/capture1217ge.jpg ikinci_bahar 12-03-07, 02:19 Son olarak yine Medea'dan http://img483.imageshack.us/img483/324/belalibaldizblm29amsterdamnl15.jpg http://img375.imageshack.us/img375/5567/belalibaldizblm29amsterdamnl17.jpg http://img483.imageshack.us/img483/9444/belalibaldizblm29amsterdamnl24.jpg http://img346.imageshack.us/img346/4545/belalibaldizblm29amsterdamnl22.jpg http://img346.imageshack.us/img346/3487/belalibaldizblm29amsterdamnl25.jpg http://img421.imageshack.us/img421/9444/belalibaldizblm29amsterdamnl24.jpg merlystreep 13-03-07, 09:33 bunlarda bendekiler...medeaya tşkürler burda berna laçin çok komikti sanırm birilerine gönderme yapmak için nurgülü boynundan falan öpüyodu.iş çalışıyoruz faaln diyodu..:img-hyste :img-hyste http://img219.imageshack.us/img219/8696/09042006274qzyx8.jpg (http://imageshack.us) http://img219.imageshack.us/img219/2858/09042006388eyaj7.jpg (http://imageshack.us) http://img204.imageshack.us/img204/2444/09042006315wdbe2.jpg (http://imageshack.us) http://img86.imageshack.us/img86/505/09042006408qyyx1.jpg (http://imageshack.us) merlystreep 13-03-07, 09:36 .tam abla kardeş giiblerdi keşke yeniden bi sitcomda birlikte oynasalar yada tiyatroda falan :img-hyste :img-hyste http://img72.imageshack.us/img72/6789/09042006339wdgm7.jpg (http://imageshack.us) http://img72.imageshack.us/img72/4043/09042006322xwyw0.jpg (http://imageshack.us) anil16 13-03-07, 14:56 Ya Belali Baldiz unutulmaz bir sitcom efsame bit sitcomdu.Cok komikti ve cok degisikti.Bitmis olmasina ragmen baldiz'in yeni benim icin ayri hayla cok severim ve bolumleri her hafta mutlaka izlerim.50 kere izlesem bikmam. :) Ve baldiz'in bu kadar sevilmesi ve izleyicelerin beyenmesinin nedeni berna ve nurgul'un super oyunculuklariydi bence...rollerini sanki gercektrn yasiyomus gibiydiler..hic yapmacik degil.Kendileri sanki gercek kardeslermis gibi hissedirdiler bize. Berna ve Nurgul sitcom'lardan en iyi ikili bence. :good: :good: Ve simdi yildizlar savaslarinda'da cokk cok basarili buluyorum berna'yi.Hep sitcom ve komedi yapiyo iyi oluyo cunku onada bu yakisiyo zaten. ;) Müge 13-03-07, 18:27 Ah Berna ah sen gerçekten çok tatlısın bir tanesin....Keşke benim de senin gibi bir ablam olsaydı...Resimler için teşekkürler ikinci_bahar...ellerine sağlık:img-wink: askasurguncu 13-03-07, 18:31 berna lacin cok guzel ya yeni dizisini cok begeniyorum super oyuncu seheripek46 14-03-07, 08:47 berna laçin hep komik rollerde gördük ama kendisine çok yakışıyor bayağı yetenekli çok tatlı çok şeker hele o gözleri lombardo 15-03-07, 19:57 http://img523.imageshack.us/img523/9339/bernalacin03ww6.jpg (http://imageshack.us) acemicadi_selim 17-03-07, 21:02 slm bence cok basarili bi oyuncu yildizlar savasindada mukemmel uzun sac ona cok yakismisss taner2786 18-03-07, 00:36 http://www.loadtr.com/2/3/69e7575894e10931d8fc174f22bd9576.jpg http://www.loadtr.com/2/3/4dd93d0e3d3659308fd7097439a6b6291.jpg http://www.loadtr.com/2/3/22ecc88dd9a3bbd0cddbd3fb53f429742.jpg taner2786 18-03-07, 00:37 http://www.loadtr.com/2/3/f17294157d675de5f1f8e671e27c0b6f3.jpg http://www.loadtr.com/2/3/5d862627cafc6bc96bc0396c3792d5e54.jpg http://www.loadtr.com/2/3/ff21c9322919d422e196eca11b2428ac5.jpg taner2786 18-03-07, 00:38 http://www.loadtr.com/2/3/8044371bf33d8c7a4463e2c0bc97b69e6.jpg http://www.loadtr.com/2/3/37fab428c2c4b7a5cdd033e822ed4b4d7.jpg http://www.loadtr.com/2/3/909e071c8854e133a22dcefbe0dce78d8.jpg taner2786 18-03-07, 00:39 http://www.loadtr.com/2/3/64b1444e44ba0699cfb05598a947e09d.jpg http://www.loadtr.com/2/3/f161ce3d87615df33beb4381cb9090041.jpg http://www.loadtr.com/2/3/3132dbdbde8c4a3dc63a33b272cafedb2.jpg $ılgın_alev 19-03-07, 18:01 http://www.loadtr.com/2/3/69e7575894e10931d8fc174f22bd9576.jpg http://www.loadtr.com/2/3/4dd93d0e3d3659308fd7097439a6b6291.jpg http://www.loadtr.com/2/3/22ecc88dd9a3bbd0cddbd3fb53f429742.jpg sıyrık contamla fiyonk makarnam:img-hyste :img-in_lo ayyy çook $ekerler yhaa :img-in_lo çok tesekkür hayatım resimler için:happy0064 Duygu~Aydin 24-03-07, 01:25 http://www.dbimaj.com/Resimler/PREV/2005/20050916/0000000000227672.jpg Freddie 31-03-07, 18:55 Bir dilima aşk http://img115.imageshack.us/img115/9968/birdilimak9og3.jpg http://img442.imageshack.us/img442/3986/birdilimak1wp5.jpg http://img380.imageshack.us/img380/6818/birdilimak15fx7.jpg http://img380.imageshack.us/img380/9129/birdilimak7wg9.jpg http://img115.imageshack.us/img115/1635/birdilimak2go5.jpg (http://imageshack.us) http://img115.imageshack.us/img115/3115/birdilimak4du8.jpg (http://imageshack.us) cemetu 01-04-07, 23:54 http://img174.imagevenue.com/loc329/th_68025_1_122_329lo.jpg (http://img174.imagevenue.com/img.php?image=68025_1_122_329lo.jpg)http://img43.imagevenue.com/loc441/th_68029_1_1_122_441lo.jpg (http://img43.imagevenue.com/img.php?image=68029_1_1_122_441lo.jpg)http://img155.imagevenue.com/loc522/th_68034_1_2_122_522lo.jpg (http://img155.imagevenue.com/img.php?image=68034_1_2_122_522lo.jpg)http://img171.imagevenue.com/loc545/th_68044_1_3_122_545lo.jpg (http://img171.imagevenue.com/img.php?image=68044_1_3_122_545lo.jpg) http://img16.imagevenue.com/loc1033/th_68045_1_4_122_1033lo.jpg (http://img16.imagevenue.com/img.php?image=68045_1_4_122_1033lo.jpg) http://img111.imagevenue.com/loc351/th_68050_1_5_122_351lo.jpg (http://img111.imagevenue.com/img.php?image=68050_1_5_122_351lo.jpg)http://img42.imagevenue.com/loc567/th_68055_1_6_122_567lo.jpg (http://img42.imagevenue.com/img.php?image=68055_1_6_122_567lo.jpg) http://img147.imagevenue.com/loc387/th_68060_1_7_122_387lo.jpg (http://img147.imagevenue.com/img.php?image=68060_1_7_122_387lo.jpg)http://img129.imagevenue.com/loc365/th_68070_1_8_122_365lo.jpg (http://img129.imagevenue.com/img.php?image=68070_1_8_122_365lo.jpg)http://img175.imagevenue.com/loc358/th_68075_1_9_122_358lo.jpg (http://img175.imagevenue.com/img.php?image=68075_1_9_122_358lo.jpg) Resimler Thumbnail üzerlerine tıklayınca büyük halleri açılır... ikinci_bahar 20-04-07, 01:06 Arkadaşlar Berna Laçin'i Çocuktan al haberi programı dışında(Cumartesi -Pazar 13:45'te yayınlanıyor)artık bir reklam kampanyasında da uluslararası büyük bir firmanın marka yüzü olarak göreceğiz.Bir haber sitesinden alıntılıyorum: RENEWAL™ STANDINDA BERNA LAÇİN’E BÜYÜK İLGİ 18.04.2007 Çarşamba 10:19 Farmavizyon Eczacılık Fuarı’nda yeni ürünü Renewal™’ı tanıtan Hunca Kozmetik A.Ş. , marka yüzü Berna Laçin ve Medikal Estetisyen Dr. Aylin Uğun’un stantta yaptığı keyifli sohbetlerle katılımcılardan tam not aldı Hunca Kozmetik A.Ş. son yıllarda kendine özen gösteren bay ve bayanların yakın takipçisi olduğu dermakozmetik ürünlerine eklediği Amerika’dan ithal edilen yeni markası Renewal™’ı Farmavizyon Eczacılık Fuarı’nda sektörün uzmanlarıyla tanıştırdı. 14 Nisan Cumartesi günü Renewal™ standına katılan marka yüzü Berna Laçin ve Medikal Estetiysen Dr. Aylin Uğun fuara katılanlardan büyük ilgi gördü. 13-15 Nisan 2007 tarihlerinde İstanbul CNR EXPO’da bu yıl 6. sı düzenlenenen Farmavizyon Eczacılık Fuarı’nda marka yüzü Berna Laçin ile tanıtımı yapılan Renewal™ , pazara iddialı bir giriş yaptı. Ünlü sanatçı Berna Laçin ve Medikal Estetisyen Dr. Aylin Uğun’un keyifli sohbetler yaptığı Renewal™ standında fuara katılanlar ünlü oyuncuyla bol bol fotoğraf çektirdiler. Standta ürünün özelliklerinden bahseden Laçin, “Ürünün içeriğindeki yeşil elma cildi yenilerken yaşlılığı geciktirici bir özelliğe de sahip olması beni ürünle buluşturdu” diye konuştu. Laçin, aynı zamanda stantta ürünleri de denedi.'' anil16 25-04-07, 06:56 Önce Tutsak,sonra Elif'in Günlüğü gibi güçlü projeleri yayından kalkan Fox'ta şimdi de "ÇOCUKTAN AL HABERİ" yarışması sona erdi... Berna Laçin'in 7 yıl aradan sonra yeniden sunmaya başladığı yarışma ilk 100'e bile giremeyince ekrana veda etti... Berna bu sezon hic sansli degildi napsa bitti bunu hak etmiyo cok uzuludum. :( ikinci_bahar 04-05-07, 07:39 Önce Tutsak,sonra Elif'in Günlüğü gibi güçlü projeleri yayından kalkan Fox'ta şimdi de "ÇOCUKTAN AL HABERİ" yarışması sona erdi... Berna Laçin'in 7 yıl aradan sonra yeniden sunmaya başladığı yarışma ilk 100'e bile giremeyince ekrana veda etti... Berna bu sezon hic sansli degildi napsa bitti bunu hak etmiyo cok uzuludum. :( Çocuktan al haberi programı devam ediyor.Cumartesi pazar 12:30 ,ve 13.00'da yayınlanıyor.Her sitenin haberine inanmayın,böyle iş olsun diye yazıyorlar,bir şey bilmeden.En güvenilir kaynak tv'lerin yayın akışlarıdır.Hatta en son konuklar da ırmak ünal ile teymuralp'ti ikinci_bahar 04-05-07, 07:42 Hürriyet Gazetesi'nden bir haber 'İnşaat işçisi kadar yerim' Kızı Ada'yı dünyaya getirdikten sonra da öncesinde de kilo problemi yaşamadığını belirten Berna Laçin ise diğer annelerin aksine aşırı yemek yediğini söylüyor. Hem de ne yemek: "Ben çok anormal yerim. Benim yemek kapasiteme inanamıyor insanlar. Bir inşaat isçisi kadar yerim. İstediğim kadar tok olayım, güzel bir yemeği yiyebilirim. Yani çok toksam bile üzerine bir tepsi mantı yerim, 'Bu mantıyı da kimse böyle yapamaz' derim, sonra da hiç vicdan azabı duymam. Her yıl yılbaşına doğru üç kilo alabiliyorum. Haziran ayına doğru da o üç kilo gidiyor. Bu 25 yaşından beri böyle. 1,75 boyum var. 60-63 kilo arası gidip gelirim. Spor yapmayı da sevmem ama son zamanlarda Latin dansına merak sardım" http://hurarsiv.hurriyet.com.tr/goster/arsivimage.aspx?picid=3301272 ı.love.sanem 09-05-07, 21:11 Arkadaşlar üstteki mesajımda özür dilerim. Haddimi aştım galiba. İyi geceler... tiyatrocu_kiz 09-05-07, 21:23 alekhine özel mesaj yolladım sana onu da oku sonra naparsan yap. ancak bir kişinin mesajından tüm forumu sorumlu tutman ne kadar doğru orasını sen düşün... :img-yes: Bende yolladım . Sanırım aynı konuulara değinmişiz. Neyse Hayırlı geceler ....:img-wink: lombardo 19-05-07, 22:22 http://img504.imageshack.us/img504/808/bernalacin117ns7.jpg (http://imageshack.us) http://img462.imageshack.us/img462/6312/bernalpg3.jpg (http://imageshack.us) ındis 29-05-07, 20:18 berna laçin çok sevdiğim ve beyendiğim bir oyuncudur bir dahaki sezonda devamlı bir projede yer almasını çok isterim ayrıca tiyatroda da süperdir kendisi:img-wink: Gül Tuna 31-05-07, 21:56 Iyi Bir Oyuncu Dizileride Cok Güzel hildaxx 31-05-07, 23:58 Umarım yoktur.. http://www.dbimaj.com/Resimler/THU/2006/20060516/0000000000263274.jpg http://www.dbimaj.com/Resimler/THU/2006/20060516/0000000000263273.jpg http://www.dbimaj.com/Resimler/THU/2006/20060516/0000000000263271.jpg hildaxx 01-06-07, 00:00 http://www.dbimaj.com/Resimler/thu/2006/20060505/0000000000261672.jpg http://www.dbimaj.com/Resimler/thu/2006/20060505/0000000000261671.jpg http://www.dbimaj.com/Resimler/thu/2006/20060505/0000000000261673.jpg hildaxx 01-06-07, 00:01 http://www.dbimaj.com/Resimler/thu/2006/20060505/0000000000261674.jpg http://www.dbimaj.com/Resimler/thu/2006/20060602/0000000000265899.jpg http://www.dbimaj.com/Resimler/thu/2006/20060505/0000000000261675.jpg http://www.dbimaj.com/Resimler/THU/2005/20051208/0000000000240458.jpg http://www.dbimaj.com/Resimler/thu/2005/20051110/0000000000236010.jpg http://www.dbimaj.com/Resimler/THU/2005/20050830/0000000000224264.jpg selminesat 22-06-07, 23:23 http://img260.imageshack.us/img260/6174/exporttab0.jpg http://img403.imageshack.us/img403/6329/untitled4em2.jpg http://img371.imageshack.us/img371/5668/exportnsh1.jpg selminesat 22-06-07, 23:30 http://img371.imageshack.us/img371/9190/untitled1pk9.png HulyaGoker 29-06-07, 13:07 çocuktan al haberi ni sunuyordu sonra asıl Evdeki yabancıyla tanıdım çok başarılı bir oyuncu. en son Belalı Baldız da da çok güzel ikili olmuşlardı nurgülle :img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste emresefer 02-07-07, 15:47 'ÇUVALDA GİYSEM BAKARLAR !' Berna Laçin...herkesin takdir ettiği, başarılı bir oyuncu... Ancak Berna Laçin diğerlerinden farklı; şöhreti çoktan hazmetmiş... Üstelik çok dobra; hiçbir sorumda kıvırmadı ve bana bir sürü manşet verdi. Buyurun okuyun... Doğru bildiğinizi söyleyebildiğiniz gibi eleştirilmekten de korkmuyorsunuz. Bu yüzden de insanların bir kısmı sizi çok cesur buluyor; kimi ise davranışlarınızı iş güzarlık olarak yorumluyor. Acaba siz kendinizi hangi tarafa daha yakın buluyorsunuz? Nereden baktığına bağlı. Politik insanlar benden hoşlanmaz. Dobralıktan yana olanlar beni severler. “Herkesle çok iyi anlaşırım" modunda etrafta dolaşan insanlar vardır ya, ben de onlardan nefret ederim. Çünkü herkesin bir rengi vardır. Ortada olmak bir renksizliktir. Benim renklerim ortada. BANA HAK VERİYORLAR Ekranda yaptığınız sivri açıklamalarınızı izleyince, kontrolü zaman zaman kaybetmiş olduğunuzu düşünüyor musunuz? Diyorum ama aslında tam olarak öyle demiyorum. Ya kendimi yanlış anlatıyorum ya da söylediklerimi montajlarken kesiyorlar. Röportaj vermememin sebebi bu. Ama canlı yayınsa okey, kendimi çok iyi anlatıyorum. Ben bu ülkede kendini en iyi ifade eden insanlardan biriyim. Canlı yayınlarda herkes bana hak veriyor. Eğitimli ve bu işe yıllarını vermiş bir oyuncu olarak, Hülya Avşar gibi kişilerin gereksiz açıklamalarla mesleğinizi kötüye kullanarak, gerçek sanatçıları baltaladığına inanıyor musunuz? Aslında Hülya'yla ilgili sorulara cevap vermiyorum. Çünkü, Allah muhafaza böyle bir şey yaparsam, bana "Gündem yaratmak istiyor" derler. Bizim aslında Hülya'yla hiç polemiğimiz yok. Karşılaştığımız yerlerde birbirimize selam veririz, konuşuruz. Ama, "Berna'yı kara listeye aldım" dediğinden beri hiç görüşmedik. Çoğu kişi, son çalışmanız 'Yıldız Savaşları' yayından kalkınca, yapım şirketinin başında bulunan Sadettin Saran'ı, sevgilisi Hülya Avşar'ın etkileyebileceğini düşündü, işin aslı neydi? Hülya Avşar'ın sevgililerine göre iş seçecek değilim ya? O dönemde sevgili değillermiş herhalde. Bir de Sadettin Saran salak bir adam ya, para koyuyor ve Hülya istemiyor diye, dizinin yayından kalkmasını istiyor, olacak şey değil. Adam, bir kere iş adamı. Ne saçma. Bununla ilgili çok soru geldi ama ilk kez size konuşuyorum. GİYİNMEK GÖRGÜ İŞİDİR İş bitince Sadettin Bey sizi arayıp, moral verdi mi? Hiç konuşmadık. Aslında onunla hoş bir diyaloğumuz vardı. Çok tebrik etmişti, performansımızı. Güzel anlaştık, aramızda hoş bir elektrik oldu. Fenerbahçeli olmasından kaynaklanan bir şeydi. Bu işler bitince beni bir aramasını beklerdim. Aramadı, kırıldım, gönül koydum tabii. Kendi deyişinizle 'muhafazakar marjinal' değil de, karşı cinse kafayı takmış bir 'nemfoman' olsaydınız, banka hesabınızda önemli bir artış olur muydu? Tabii ki. Türkiye'nin çok zenginlerinden benimle direk evlenmek isteyenler çıktı. Hiç görüşmeden, “Evlenelim" dediler. Evliyken bile “Ahhh keşke" diyenler çok kulağıma geliyor. Ama benim deli tarafımı da bilirler, yanıma yanaşamazlar. Yerine göre mi giyinmeyi seviyorsunuz? Ben uygunluktan yanayım. Öğlen dörtte bir partiye gidiyorsam uzun etekle dışarı çıkmam. Orada kısa giyerim, çünkü öğlen uzun etek giyilmez. Bu bir görgü kuralıdır. Gündüzün bir vakti, işli nakışlı giysiler, pahalı mücevherlerle dolaşmam ama akşam bunu yaparım. Bodrum'da sivri topuklu ayakkabılar, üzerimde 'Chanel' elbislerle dolaşmam. Çünkü onun yeri şık gece kulüpleridir. Meslektaşlarınızı bu konuda nasıl buluyorsunuz? Giyinmeyi bilmiyorlar. Bu biraz görgüyle alakalı. Avrupa'da akşam yemeğinde plajda giydiklerini giyseler çok uygunsuz kaçar. Gündüz lastik pabuçlarıyla geziyor Nicole Kidman. Gece de giyinip süslenip çıkıyor. Amaçları nedir? Dikkat çekmek istiyorlar. Bizim sektörde genelde işini iyi yaptığın için değil, dikkat çektiğin için iş alıyorsun, para kazanıyorsun. İnsanlar, "Kimse bana bakmıyor, biraz açılıp saçılayım" diyor. Çünkü kendilerine güvenmiyorlar, malzemeleri güçlü değil. Benim için o söz konusu değil, çuval da giysem bana bakarlar. Çünkü, o sıcak bir iletişimdir. Öyle bir şeye ihtiyaç duymuyorum. Yurtdışında da böyle insanlar var, Paris Hilton, Lindsay Lohan. Onlar da o kadar insanlar... Bu kızlara da saygı duyulmuyor. BİZİMKİLER DAHA MARJİNAL TAKILIYOR Bizimkiler Paris Hilton ve benzerlerine mi özeniyor? Evet, o kızlar da hayatın içinde bir renk ama o kadar. Herkes onlara özenince tuhaf bir şey ortaya çıkıyor. Üstelik onlar da bizim kadar abartmıyorlar işi. Bizimkiler daha marjinaller. Türkbükü kadınları fondöten, rimel, kalem, ruj makyajını yapıp sahile öyle iniyorlar. Amaç yüzmek, serinlemek değil; gösteriş... Magazincilerin her istediklerinde sizi sahilde güneşlenirken yakalayamamasının özel bir nedeni var mı? Beni yakalayamıyorlar çünkü, komşularımla birlikte dolmalar, börekler eşliğinde sahile iniyorum. Bodrum'da yazlığım var, çok mutluyum orada. Benim bulunduğum koyu bulmaları çok zor. BİR AŞK HİKAYESİ YAZDIM Yeni projeleriniz var mı? Hikaye yazdım. Arkadaşlarımla da senaryosunu oluşturduk. Senaryoyu okumadan birkaç yapımcı istedi fakat kararımızı vermedik. Bir aşk hikayesi, bir drama. Hatırla Sevgili'nin yönetmeni Burhan'la birlikte yapalım istiyoruz. Şimdi senaryo ona gitti, ondan da fikirler geliyor. Dizinin adı ne olacak? Ben 'Karşılaşma' koydum adını ama senarist arkadaşlar 'Dünden Kalan' daha iyi olur dediler, bakalım. Başrolde kimler oynayacak? Ben bunları yazarken, kafamda oynattım. İki erkek rolü var. Biri Emre Kınay diğeri ise Yetkin Dikiciler. İkisinin de haberi var ve bu işin içinde olmak istiyorlar. Umarım o tarihte onların başka bir işi olmaz, birlikte çalışırız. Kaynak:Bugün Gazetesi drogbre85 03-07-07, 00:29 http://img382.imageshack.us/img382/861/belalibaldizbl34finalbyhsito9.jpg http://img159.imageshack.us/img159/9634/belalibaldizbl34finalbyhsito25.jpg http://img394.imageshack.us/img394/9617/belalibaldizbl34finalbyhsito13.jpg drogbre85 03-07-07, 00:35 http://img457.imageshack.us/img457/6529/belalibaldizbl34finalbyhsito24.jpg http://img288.imageshack.us/img288/9241/capture999pp.jpg http://img83.imageshack.us/img83/7107/capture646fw.jpg http://img95.imageshack.us/img95/8469/capture635gm.jpg drogbre85 03-07-07, 00:37 http://img78.imageshack.us/img78/5662/capture914ch.jpg http://img152.imageshack.us/img152/6467/300420061117mj.jpg http://img152.imageshack.us/img152/188/300420061176kr.jpg http://img354.imageshack.us/img354/3311/belalibaldizbl34finalbyhsito19.jpg http://img475.imageshack.us/img475/9397/belalibaldizbl34finalbyhsito4.jpg drogbre85 03-07-07, 00:42 http://img83.imageshack.us/img83/8441/capture693ow.jpg http://img83.imageshack.us/img83/2238/capture1329ea.jpg http://img466.imageshack.us/img466/5317/30nisan2006529sp.jpg http://img423.imageshack.us/img423/5862/30nisan2006898qc.jpg http://img420.imageshack.us/img420/1020/capture1652sk.jpg http://img517.imageshack.us/img517/7961/capture1669vj.jpg drogbre85 03-07-07, 00:48 http://img517.imageshack.us/img517/7961/capture1669vj.jpg http://img420.imageshack.us/img420/9158/capture1772nm.jpg http://img83.imageshack.us/img83/6023/11042006941qz.jpg http://img122.imageshack.us/img122/4862/capture397db.jpg http://img219.imageshack.us/img219/3246/resim113ae4.jpg http://www.nurgulyesilcay.com.tr/fotograflar/bb3.jpg drogbre85 |