Tüm Versiyonu Göster : Hülya Darcan
HDK & BRG & TJK 27-08-07, 21:36 ALLAH askIna hic bir fark görüyormusunuz simdiye karsI ,sadece biraz
daha olgun duruyor ama ,resmen bebegimin güzeligine güzelik eklenmis...:D
nasIl kelimeler kulanIr filimde bir duysanIz ,buarada bu resimler ALi ILE gÜLDEN,
coooook severek izliyorum hakikaten coook.Mimikler ozamandan bu zamana
hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiic ama hiiiiiiiiiiiiiiic deyismemis sadece aglarken simdi daha yiyecegi geliyor insanIn ve bölye sarILIP uyuyacagI ,CANIMCIM CAN PAREM BENiM
http://img510.imageshack.us/img510/4229/hlyadarcanihicbylegrmedaa5.jpg (http://imageshack.us)
http://img510.imageshack.us/img510/4229/hlyadarcanihicbylegrmedaa5.5ab7a30c05.jpg (http://g.imageshack.us/g.php?h=510&i=hlyadarcanihicbylegrmedaa5.jpg)
yüzü burda cok net oldugu icin ekledim göz rengine bakarmIsInIz yarabbim ..
masallah...vallahiii......resmen ama böyle oyuncak bebek cizerler ya ondan bile daha cok oyuncak gibi imkansIz bir güzelige sahip ...ALLAH nazarlardan
saklasIn ,iste yani artIk ben ne diyeyim ,fIstIk gibi kIz :D insanIn
gözünü alacagI gelmiyor ,izle yIllarca bIkmazsIn ...vallahi mükemmel benim hülya ablam yaaa ,tek kelimeyle,senin gibisi YOOOk:img-yes::img-blush,benim
hülya ablam bir kristal ama emitasyon yapIlamayan türden ,yani tek:img-wink:
Ahh bee Sevim Ablam bu ne böyleee:icon_sorrOlucak şeymi şimdiiii:icon_sorrGerçekten çok harika bir yazı....Sanki bizi anlatıyor gibi geldiiii....KARŞILIKSIZ SEVMEK...Beklentisiz sevin göreceksiniz sevgi ozaman başka bir güzel diyor yaaa işte çok doğru diyoorr...Bizde karşılıksız, karşılık beklemeden seviyooruuzz...Kalbimiziiiiiinn en derinlerindennnn gelenn bir sevgiyle...Evet belkide bize ait değil ama seviyoruzz hemde çookkkk...Hiç beklemediğim bir anda çalan kapıda onu görmek....Birdennn bunu düşündüümm şimdi gözümde canlandırdım...Uuuuffff belkide dünyanın en güzel şeyi ama Birsenciğimin dediği gibi hiçbir zaman olmayacak birşeyyy...Bende çok hüzünlendimmm....Ama ne olursa olsuuuunnnn SEVMEK dünyanın en güzel şeyi ve ben SEVİYORUUMMM......
Mervecim beğenmene sevindim canım.Benimde çok hoşuma gitti.Biz zaten Hülya Darcanı karşılıksız ve beklentisiz seviyoruz.Zaten bu yazı bir nevi senin,benim ve Birsenin duygularını anlattığı için yazdım.Evet canım seninde dediğin gibi sanki bizi anlatıyor.Ne kadar hoş bir cümle değil mi hiç beklemediğin bir anda çalan kapıda onu görmek mutlulukların en güzelidir.Beklemediğimiz bir anda gelmesede biz onu herzaman seveceğiz.Senin ifadenle hemde çokkkk seveceğiz.Hüzünlenmek yok kızlar sevgi var ve herzamanda var olacak değil mi?
AblacIGINI yesin senin birseeen.....:D ,evt sevim abla haklIsIn coook
duygusalIm hülya ablamI tanIdIGImdan beri bu duygusalIk arttI ,cook fena
bir sekildee.....ama aglamak iyidir insanI rahatlatIyor :img-yes:,buarada
hülya delisi demen cook hosuma gitti ,hakikaten deliyim degilmi ehhehehe:D
Evet canım sen benim için Hülya delisisin :happy0064 Sulu gözlü duygusal Birsenim.Evet delisin hehehhehhe.Ben seni böyle tanıdım ve böylede seviyorum.Dilerim bundan sonraki her damlayan gözyaşın mutluluk için olur canım.:img-yes:
yaa evt öyle insan ne diyecegini bilmiyor,ama benim size süper ama coook
süper bir haberim vaaaar,ben birkere baya oluyor tv hülya ablanIn eski bir
filmini izlemistim ve ceb tlf resimlerini cekmistim gecen ,iyiki varsIna bakIcaktIm
kaseti koydum ne göreyim o filmin yarIsInI cekmisim ,nekadar sevindim anlatamam resim mutlaka eklicem ,mimikler varya aynIII aynIII simdilerde
gibi okadar tatlIkiiii ,anlatamam ,filmin adI ali ile gül süper yaaa vallahi
gülmekten öldüm ,sevincten patlIyordum nerdeyse hehehehehbye
Birsen resimleri çok merak ediyorum.Kimbilir ne kadar güzeldir.Bende tesadüf geçen sene kışın Tarkanın bir filmi oynuyordu.Aslında televizyon kendi kendine çalışıyordu biz okey oynuyorduk. Filmin adı yanlış hatırlamıyorsam Tarkan Kolsuz Kahraman mı neydi bir bayan gördüm birini anımsattı bana sonra birden Hülya Darcan olduğunu anladım adı filimde Alonya'ydı.Ama Birsen filmin sonlarıydı çok fazla göremedim.Fakat çok güzeldi yani çok masum bebek gibi bir yüzü vardı gerçi hala öyle.Sen çok şanslısın resim çekebilmişsin ben fark edene kadar film zaten bitti.:sad53:Nasıl sinir olmuştum kendime:img-in_lo
Ayyy uyuz oldum bu ne yahuuu:icon_sorr:icon_sorr,sevim ablaaa yaaa cok
güzel ,bende hep beklentisiz sevdim malesef ama hic birzaman benim beklemedigim bir anda kapImda durmuyacak bu kesin :icon_sorr:icon_sorr,ay
aglIyorum sinir oldum ...hehehhe,ay hülya abla bana ait degil dimiii,
aay ben cok üzüldüm simdii yaaa,birden oldugundanda uzak geldii bana ,bu söz
bana sanki beni hicbirzaman sevemiyecek gibi geldiiii :icon_sorr,sonra devam yorum yapIcam kendimi toparlamak zorundayIm üzüldümde neyse :sad53:
Birsencim amacım seni üzmek değildi ben senin Hülya Darcanı ne kadar çok sevdiğini biliyorum ama önemli olanda kapında beklemediğin bir anda olmasada biz onu herzaman karşılıksız beklentisiz sevmedik mi?Sakın moralini bozma canım sonra benide üzersin bende üzülünce sinirlenince çok kötü oluyorum ve tansiyon yerlerde sürünüyor sonra.Sen merak etme Hülya Darcan kendisini sevenleri muhakkak seviyor ve hissediyordur.Umarım kendini toparlamışsındır.
HDK & BRG & TJK 28-08-07, 10:33 Birsencimmmm aaaayyy aaayyyy bayıldım resime ellerine sağlık canım.Gerçekten insan bakmaya doyamıyor.Ya gözlerinin rengi muhteşem. Diyecek yazacak hiçbirşey bulamıyorum.Ama bu resim gerçekten çok iyi geldi bana.Çünkü eski yıllarına ait çok fazla resim yok elimizde.Sen harikasın canımsın ya inan çok mutlu ettin beni çok teşekkür ederim.Çok duru bir güzellik yıllar Hülya Darcandan çok fazla şeyler alamamış...:happy0064 Bizim canımız Hülyamız her zaman endeğerli varlığımız olacaktır.
beyenmene sevindim ay canIm hülosumuz yaaa,yerim onun ismine beeen,
kesin ya kesin eyer kIsmet olupda kIzIm olursa ismi Hülya Bergüzar göbek adida zeynep olcak ...........ehheheheh bir isimde 3 anlam erkek olursada tanju olabilir ay büyük yalanda emirhanIn ve reyhanIn cocuklarI gibi
rüksan ve ethem ...hahahah ...süpeeeeeeeer:img-yes::happy0064
HDK & BRG & TJK 28-08-07, 10:38 Mervecim beğenmene sevindim canım.Benimde çok hoşuma gitti.Biz zaten Hülya Darcanı karşılıksız ve beklentisiz seviyoruz.Zaten bu yazı bir nevi senin,benim ve Birsenin duygularını anlattığı için yazdım.Evet canım seninde dediğin gibi sanki bizi anlatıyor.Ne kadar hoş bir cümle değil mi hiç beklemediğin bir anda çalan kapıda onu görmek mutlulukların en güzelidir.Beklemediğimiz bir anda gelmesede biz onu herzaman seveceğiz.Senin ifadenle hemde çokkkk seveceğiz.Hüzünlenmek yok kızlar sevgi var ve herzamanda var olacak değil mi?
OLMAZ OLURMU ,Hülya ablam bana ALLAHIn verdigi bir ödüldür Hülya
ablam cennete bir gül bir gülücüktür ,ben Kendisini sevmekten hic bIkmayacagIm hep kendisini seviyorum demekten usanmayacagIm ,CENNET KOKULUM OO BENiM
HDK & BRG & TJK 28-08-07, 10:41 Evet canım sen benim için Hülya delisisin :happy0064 Sulu gözlü duygusal Birsenim.Evet delisin hehehhehhe.Ben seni böyle tanıdım ve böylede seviyorum.Dilerim bundan sonraki her damlayan gözyaşın mutluluk için olur canım.:img-yes:
ah BEBEGIM beniim saol.cümlemizin ,ben tek döktügüm yas sevdiklerim icin olur ,onlar olmasa ben bir hicim vallahi .....ALLAH KORSUN ALLAH ....AMiN:icon_sorr:sad53:
HDK & BRG & TJK 28-08-07, 10:45 Birsen resimleri çok merak ediyorum.Kimbilir ne kadar güzeldir.Bende tesadüf geçen sene kışın Tarkanın bir filmi oynuyordu.Aslında televizyon kendi kendine çalışıyordu biz okey oynuyorduk. Filmin adı yanlış hatırlamıyorsam Tarkan Kolsuz Kahraman mı neydi bir bayan gördüm birini anımsattı bana sonra birden Hülya Darcan olduğunu anladım adı filimde Alonya'ydı.Ama Birsen filmin sonlarıydı çok fazla göremedim.Fakat çok güzeldi yani çok masum bebek gibi bir yüzü vardı gerçi hala öyle.Sen çok şanslısın resim çekebilmişsin ben fark edene kadar film zaten bitti.:sad53:Nasıl sinir olmuştum kendime:img-in_lo
BU filim bende tam yok sevim ablaa ,ben cektigimi bilmiyordum ,baksimdi söyle oldu sonra hatIrladIm ,ben o filmi görmüstüm hatta resim ceptlf cekiyordum ,hala resimler tlf da,ama bir yandanda yarIsInI filmin kasete almIsIm bilerek tabi ama zaman cok gectiginden unutmusum ,gecende iyiki varsINA BAKIYIM dedim o kasette iyiki varsInda var cünki bir de ne göreyim bizimki aliiii diye bagrIyor merveee ....aliii.......kim heheheh:D hemen iste resim cektim eklerim diye az az eklicem hem forumumuzda hareketlenir:img-yes:
HDK & BRG & TJK 28-08-07, 10:50 Birsencim amacım seni üzmek değildi ben senin Hülya Darcanı ne kadar çok sevdiğini biliyorum ama önemli olanda kapında beklemediğin bir anda olmasada biz onu herzaman karşılıksız beklentisiz sevmedik mi?Sakın moralini bozma canım sonra benide üzersin bende üzülünce sinirlenince çok kötü oluyorum ve tansiyon yerlerde sürünüyor sonra.Sen merak etme Hülya Darcan kendisini sevenleri muhakkak seviyor ve hissediyordur.Umarım kendini toparlamışsındır.
toparladIm canIm ama o gün cok üzüldüm ,oldugundanda uzak geldi bana neden sorularI beynimi yedi tüm gün ,karsILIKSIZ tabiki seviyorum ,bana
kendisinin bir gülücügü zaten tüm güzelikleri getiriyor daha ne karsILIGI ,ama
hakikaten hayali bile gzl beklemedigin bir anda kapInda cennet kokulun ,vallahi hayali bile zor ....malesef ,bakIn ben buraya hep yazIYORUM ama ben sadece hülya ablamI sevmiyorum ben hep söylüyorum tüm korel ailesini sevdigimi ,
mesela zeynep ablayI cok az tanIyoruz ama ben kendisinide hülya ablam kadar cok seviyorum ,hepsini aynI sekilde ,hepsi icin düsünmeden bir can verebilirim :icon_sorr
BU filim bende tam yok sevim ablaa ,ben cektigimi bilmiyordum ,baksimdi söyle oldu sonra hatIrladIm ,ben o filmi görmüstüm hatta resim ceptlf cekiyordum ,hala resimler tlf da,ama bir yandanda yarIsInI filmin kasete almIsIm bilerek tabi ama zaman cok gectiginden unutmusum ,gecende iyiki varsINA BAKIYIM dedim o kasette iyiki varsInda var cünki bir de ne göreyim bizimki aliiii diye bagrIyor merveee ....aliii.......kim heheheh:D hemen iste resim cektim eklerim diye az az eklicem hem forumumuzda hareketlenir:img-yes:
Olsun canım azda olsa elinde Hülya Darcanın eskiye ait filmi var bu çok güzel.
Hülya delisi sen bizi meraktan öldürecekmisin hehehe...Tamam peki az az ekle
adrenalin olsun heyecan ve merak edelim.Ama Birsen çok geçiktirme lütfen.Ben çıldırıyorum şimdiden.
toparladIm canIm ama o gün cok üzüldüm ,oldugundanda uzak geldi bana neden sorularI beynimi yedi tüm gün ,karsILIKSIZ tabiki seviyorum ,bana
kendisinin bir gülücügü zaten tüm güzelikleri getiriyor daha ne karsILIGI ,ama
hakikaten hayali bile gzl beklemedigin bir anda kapInda cennet kokulun ,vallahi hayali bile zor ....malesef ,bakIn ben buraya hep yazIYORUM ama ben sadece hülya ablamI sevmiyorum ben hep söylüyorum tüm korel ailesini sevdigimi ,
mesela zeynep ablayI cok az tanIyoruz ama ben kendisinide hülya ablam kadar cok seviyorum ,hepsini aynI sekilde ,hepsi icin düsünmeden bir can verebilirim :icon_sorr
Toparlanmana sevindim canım.Vallahi yazdığıma pişman oldum ben sadece hoşuma gitti diye yazdım ve bunuda belirtmiştim.Ben nerden bileyim bu kadar etkileneceğini.Ben zaten biliyorum senin Mervenin Hülya Darcanı nasıl sevdiğinizi.Neyse düzelmene sevindim.HÜLYA DELİSİ BİRSEN.....
beyenmene sevindim ay canIm hülosumuz yaaa,yerim onun ismine beeen,
kesin ya kesin eyer kIsmet olupda kIzIm olursa ismi Hülya Bergüzar göbek adida zeynep olcak ...........ehheheheh bir isimde 3 anlam erkek olursada tanju olabilir ay büyük yalanda emirhanIn ve reyhanIn cocuklarI gibi
rüksan ve ethem ...hahahah ...süpeeeeeeeer:img-yes::happy0064
Canım ya beğenmek ne demek bayıldım inan çok tatlı çok güzel.Hadi bakalım Allah o günleri görmeyide bize kısmet etsin.Hülya bebek bakalım kime benzeyecek heheheh....Bende torunumun adını Hülya koydururum tabii damat beni öldürmezse.
Ayy ayy ayyy süper olurdu Sevim Ablacım inşallah bu dediklerini en kısa zamanda gerçekleştirmek kısmet olur...Ayy bak çok kötü oldum yaaa:icon_sorrVallahi çok özlüyorum ben hepinizi herşeyi...
Hee bu arada maşallah bayağı kaynatmışsınız herşeyi okudum ve çoğu yerde koptum gülmekten heheh çok hoşsunuz yaa foruma girdimde kendime geldim azıcık...İyi ki Varsınız...Sizlerde olmasanız düşünemiyorum zatennnn....
Bana öyle geliyorkiii bu sezonda Hülya Ablamız olmadan geçicekkk.Eğer öyle olursa bitmez bu kıışş yaaaa...Ama inşallah yanılıyorumdurda Güzel Ablamız son anda bir süpriz yapar bize hehe harika olur..Biz böyle Birsenle birşeyi çok istiyoruz mesela hiç olmayacakmış gibiyken son anda direkten dönüyoruz hehe Buda öyle olsa yaa ne güzel olur...Hülya Ablamızı görsek ekranlardaaa...:icon_sorr
Mervecim inşallah canım en kısa zamanda bunları gerçekten yaşarız.Birşeyi ne kadar çok istersen olurmuş ben eminim bu üç deli bunlarıda yaşayacak.:happy0064 Vallahi aynı şeyi bende hep düşünüyorum ve yazıyorum iyiki sizi tanımak kısmet oldu ....Aynen canım İYİKİ VARSINIZ.Tabii buna vesile olan sevgili Hülya hanımada ayrıca teşekkürler.Bizler onun sayesinde birbirimizi tanıdık ona olan sevgimiz hayranlığımız bizi karşılaştırdı.
Mervecim evet bu sezon herhalde Hülya Darcan olmıyacak ama umarım yanılıyoruzdur.Seninde dediğin gibi tam ümitsizliğe kapılmışkan çok sevindiğimiz zamanlar oldu.Bakarsın Hülya Darcan biz sevenlerine bir süpriz yapar ne dersin.Tamam ben duydum Allah deriz değil mi?:img-yes:İnşallah canım en kısa zamanda güzelimizi tekrar ekranlarda görürüz.Yoksa bu kış çok şiddetli ve zor geçecek bizim açımızdan:sad53:
Canım biz Birsenle vakit buldukça yazıyoruz içimizden ne gelirse beğenmene sevindim.Tabii gülmenede.Bende aynen yazılanları okudukça gülmekten kopuyorum.Arkadaşlar bana kız kendi kendine ne gülüyorsun diyorlar hemen öbürü atlıyor deli tabii Hülya delisi o bilmiyormusun diyorlar ama ben transta onlara sadece beni rahat bırakın diyorum.HÜLYA DARCAN BİZİM AŞKIMIZ CANIMIZ BİR TANEMİZ BİZ BİRBİRİMİZİ ANLIYORUZ YA GERİSİNİ BOŞ VERİYORUM.
Allahım ne olur bu çatlak üç kulunu ve diğer Hülya Darcan hayranlarını kendisinden mahrum bırakma.Canım Kandil akşamı Yasin okudum Birsen sen ve Hülya hanım için bol bol dua ettim.Dilerim Allahım dualarımı kabul eder.:img-yes:
http://img339.imageshack.us/img339/4965/844xrpq7.jpg (http://imageshack.us)
Ya şu şekerliğe bakarmısınız çok tatlı.Birsen bu kolyedende aldın mı?
http://img250.imageshack.us/img250/3390/1259joac6.jpg (http://imageshack.us)
Allahım her resimde ayrı güzel ayrı şeker.Ben o şekeri yemek istiyorum:happy0064 Ama Birsen kızıyor yemeyin diyor.Gelde dayan:img-yes:
http://img250.imageshack.us/img250/5114/hd30vc5.jpg (http://imageshack.us)
Burdada iki ayrı güzel :happy0064 Gözlerin rengine bakarmısınız.Ela mı bal köpüğümü vallahi ben çözemedim.
http://img106.imageshack.us/img106/413/30db4.jpg (http://imageshack.us)
http://img356.imageshack.us/img356/953/c7babazm7.jpg (http://imageshack.us)
Bunlarda benden olsuunn...Bir zamanlar yayınlanan fakat Hülya Ablayı ozamanlar tanımadığım için izleyemediğim "Baba" dizisinden:icon_sorr
HDK & BRG & TJK 01-09-07, 20:07 Tamam anneciğim ben söz dinlerim.Sen nasıl istersen öyle olsun.Evet haklısın forumda hareketlilik olsun.:happy0064 Aaaahhhh aaahhhhh Birsen keşke yeni dizisi başlasaydı ne kadar sevinirdik.:sad53:Bu sezon Hülya Darcansız çookkk zor geçecek.Ama belli olmaz bakarsın bir süpriz olur.:happy0064
insallah süpriz olur ama bence yani sezonun basInda baslamayan diziler zaten
1 poan az giriyorlar oyuna ,cünki yeni diziler baslIyor ve insanlar tiryakisi oluyor simdi baska bir insan yaprak dükümünü izlerken ,aynI saate oynayan yeni baslayan bir diziye katiyen bakmaz ,onun icin biryandanda tedirginim cünkii buseferde ALLAH korusun bir aksilik cIkarsaaa ,Hülya ablam cok üzülür ve artIk yaniii cooooooook ama cooooook zor bir proje kabul eder ,bunu sakIn
kendisine güvenini kaybediyor gibisine söyledigimi düsünmeyin ,oyunculugunun hic bir kusuru olmaz ben annecigimin ,yanlIz böyle adI kirleniyor baska tutulmayan projeler kanallar yüzünden:img-yes:,ama yinede insallah görürüz,aslInda böyle yemek pogramii yada ne bileyim öylenleri hülyalI günler gibi bir program bence cok tutulur cünki bizim askImIZ ,her insanla aynI görüyor kendini ,oyuncu oldugu icin 2 kattan 1 ci katta bakmIyor insanlarabye
HDK & BRG & TJK 01-09-07, 20:27 Hmmmm Ada güzeli ha hiç fena değil beğendim :happy0064 Aaayyy Birsen keşke sen ve Mervede olsaydı.İnşallah başka önümüzdeki yaz hep beraber gideriz ve adada ada sahillerinde şarkısını söyleriz.Faytona biner adayı turlarız.Tabii Ortaköyü unutmayalım Kumpir yeriz sonra denize karşı oturur tavla,okey oynarız.Aaaaayyyyyyyy süper olur vallahi hayali bile çok güzel.:happy0064 Gelecek güzel günleri yaşamak ve tabii bol Hülyalı günlerde buluşmak dileğiyle......:P
insallah insallah sevim ablaa,KISMETSE insallah,tavla bilmem okey ama ustasIyImdIr ,kumarcI hülya fanlarII...heheheh:D,anneannemle hep oynardIk
sakIzIna ,ama daha birker ben borcumu yada o borcunu ödememistir...HEHEHEH:D
HDK & BRG & TJK 01-09-07, 21:16 http://img128.imageshack.us/img128/8198/hlyadarcanihicbylegrmedas8.jpg (http://imageshack.us)
nekadar güzel gülüyor degilmii,hayatIm benim ooo uzun saclarda nekadar yakIsIr bu iyiki varsIndada asla dedi büyük yalandada reyhanI asla afetmem dedi etti etheme dönmem dedi döndüü,bu iyi ki varsIndada esi icin asla aldatmaz beni dedi ama,kesin dizi devam oynasaydI aldatcaktI ve öyle kabul edicektiii esiniii,karsIsIndaki kadIna diyorkiii,bu utancI yasatmaz bana ali
kemal ayy,ne fenaaa ne fenaaa kadIn aldatIlmIs buda yangIna körükle gidiyorduuu,ehheheheh:D az degil bizimkide ,resmen cadI ,bizimki herkezi parca parca yapar ,yolardI vallahi o kadInIn sacInI basInI ...heheh:D
HDK & BRG & TJK 01-09-07, 21:27 http://img128.imageshack.us/img128/5636/hlyadarcanihicbylegrmediz0.jpg (http://imageshack.us)
bilmiyorum neden ama sanki hülya ablamIn normal hayatInda bu yüz ifadesini cok kulanIyormus gibi geliyor,harika pazardaki röportajInI izliyordumdaa tanju
amca hakInda konusuyor zeynep ablam ,benimkii böyle maf oluyor ,elleri böyle
arkada ,yere bakIyor ,sonra duardaki resmi gösteriyor ve seviyor uzun bir süre ,icim gidiyor vallahiii,okadar ictenkii kameraman diyorkii bunlar kIzlarInIZ
oda evt o resimde kIzlarIm var sonra elindede baska resim diyorki buda tanjucugum,ifadeye bakIn tanjucugum ,yavrum yaa,diyorki ama bu cok kücük görünmez,yine yerine koyuyor ,evini deyistirtdi ya bence cook iyi olmus hem renk olarak hakikaten ferah ic acIcI ve cooook fazla tanju hatIrasI yoook
iyi kide yoook ,neyse konu yine cok üzdüü gecelim öbür resim evt bu size söz verdigim ali ile gülden yanlIz hemen altInA 1 resmin eklememin bir sebebi var ,
mimikler bana göre hep aynI kalmIs degilmiii,ama nedense simdi o aglama
ifadesini yapInca daha duygu veriyor ,bunun sizde neden kaynaklandIgInI
BENCE TAHMiN EDEBiLirsiniz:sad53:
insallah süpriz olur ama bence yani sezonun basInda baslamayan diziler zaten
1 poan az giriyorlar oyuna ,cünki yeni diziler baslIyor ve insanlar tiryakisi oluyor simdi baska bir insan yaprak dükümünü izlerken ,aynI saate oynayan yeni baslayan bir diziye katiyen bakmaz ,onun icin biryandanda tedirginim cünkii buseferde ALLAH korusun bir aksilik cIkarsaaa ,Hülya ablam cok üzülür ve artIk yaniii cooooooook ama cooooook zor bir proje kabul eder ,bunu sakIn
kendisine güvenini kaybediyor gibisine söyledigimi düsünmeyin ,oyunculugunun hic bir kusuru olmaz ben annecigimin ,yanlIz böyle adI kirleniyor baska tutulmayan projeler kanallar yüzünden:img-yes:,ama yinede insallah görürüz,aslInda böyle yemek pogramii yada ne bileyim öylenleri hülyalI günler gibi bir program bence cok tutulur cünki bizim askImIZ ,her insanla aynI görüyor kendini ,oyuncu oldugu icin 2 kattan 1 ci katta bakmIyor insanlarabye
İnşallah canım ama bende ümidimi yitirdim artık.Herhalde bu saatten sonra dizisi başlamaz.Keşke başlasa inan başka dizi falan umurumda değil.Zaten her projeyi kabul etmiyor.Kesinlikle kendisi süper bir oyuncu o konuda kimse birşey diyemez.Aaaayyy aayyy keşke Birsen öyle dediğin gibi değişik bir proğram olsa
süper olur bencede tutar.Gerçi ben seyredemem ama olsun.:sad53:Diğer HÜLYA DARCAN hayranları çok sevinirdi.Yeterki kendisi ekranlarda olsun. Gerçekten Hülya hanım çok doğal,sıcak dünya tatlısı,yükseklik kompleksi olmayan sevecen bir bayan.:happy0064
ay sevim ablaa ALLAHda seni güldürsün immi ,pisi pisi kopatIm sarkIsIna cok güldüm :D,BakIrköye düsersek hülya hiic sevmez ondan düsmemeye bakalIm
olurmuuu .......hehehhe:D,zor olucak ama neyseebye
Amin canım Allah hepimizi güldürsün.Aayy ne güzel seni güldürdüysem.Ben gülmeyi çok seviyorum sanki gülmek için bir bahane arıyorum hep ama ne yapayım gülmek çok güzel.Aaayyy Birsen Bakırköy'e düşmeyelim ozaman.Olur olur tabii.Evet bu gidişle zor olacak ama biz onunda üstesinden geliriz.Bizim Hülya Darcan için yapamıyacağımız hiçbirşey yoktur değil mi canım.::img-yes:
OO kolye yok ablam ,evt kIzarIm yemegin askImI YAA,bal köpügüne heheh cok seker bir kelime beyendim,vallahi cok deyisik hülya ablamIn göz rengi bence cogu resimde hep baska bir tona giriyor,babamInda öyleyada atakanIn
bazen mavi gibi ,ama yanii essaz göz rengiii ela atakanIn,resimler gelince cok güzeller ,her resimde birkat daha cekiciii,cook baaska yaa cookbyefISTIK;FISTIK:D
Tamam canımcım sen kızma yemeyiz.Bu gidişle zaten yamyam olacağız.Heheheh Evet canım Hüloşumuzun göz rengi gerçekten çok güzel.Zaten kendisi süper bir bayan.:happy0064 Seninde dediğin gibi FISTIK FISTIK VALLAHİ.:good:
CanIm sevim ablam ALLAH kabul etsin ,dualarIn kabul olmasa bile benim icin olmus kadar olduu saool,insallah dizi teklifi gelirde hülya ablam bir yogun döneme girer cünki bana öyle geliyorki zaman buldukca birtanemiz hep tanju amcayI düsünüyor ve kendini bu gidisle ALLAH korusun tüm hastalIklarI benim olsun ama hasta olucak üzülcek,kIyamam ben ona böyle sankii proje olunca tabi aklIna gelir tanjusu ama nebileyim okadar cok degil,insallah proje olur
yakIndaa insallah,ay düsünseniz yaaa böyle bir projede annemizi oynuyacak
gelde simdi heycandan ölmeee,ben varyaa ehheheh:D salak gibi agIZIM acIk hep gülerim ,coook süper olur ama yaaa,böyle yada hayran olan insanlarI
kavusturuyorlar yaa hayran olduklarI kisiyle biz ehheheh hepimiz kayIt olurmusuz ,pogramda birden tanIsIrmIsIz heheheh:D ,sonradan ehehhehe
kapInIn aacIlmasInI:Day koptum:ACILMASINI:D beklermisiz hehehheheh:D
gelirmis ...bende tam sarIlmaya giderken tökezlenip düsermisim ..ahhahahhahahha,sevim abla bayIlIR ,merve caresiz oda bayIlma numarasI ceker,pogram biter biz kavusamayIz ....ay aaaaaaaaaaaaaaaaay coooooooooooooooooook güldüm ,nerden geldi aklIma simdi bu aslInda
baska birsey yazcaktIm ama güldüreyim dedim siziii..ehheheh:D:happy0064bye
Amiiinnnn canımcım Allah kalpten dua eden herkesin dualarını kabul etsin.Sende sağol Birsencim.:happy0064 Ay canım ya Allah korusun öyle hastalık falan ne sana ne canımıza nede bir başkasına dert gelmesin.Herkes sağlıklı ve mutlu olsun inşallah.Eeee Birsencim kolay değil kaç yıllık hayat arkadaşını kaybetti.Allah kendisine sabır versin ve tüm kötülüklerden korusun.Kendisinin sevenleri olarak tabiiki yeni bir dizisinin başlamasını isterim.Ama sağlık olsun,herşeyin başı ağlık.Onun varlığı yeter bize.Birsen evet düşünsene hayranları sevdikleri sanatçılarla tanıştırma proğramı var ve biz üç delide HÜLYA DARCANLA tanışmak için proğrama katılıyoruz.Aaayyyyyyyyyy hahahahahh... Süper bir proğram olur kesin.Sen,ben,Merve daha ilk görüşte küt diye düşer bayılırz.Gözümüzü bir açarızki hastanede ne proğram ne HÜLYA DARCAN hiç kimse kalmamış....Yine bize hasret yine bize hüsran.....Vallahi güldürdün.İlahi Birsen nerdende aklına geliyor bilmem ama güzeldi.:good:Benimde şu aklıma geldi Reha Muharda haberlerdeyiz.Evet sayın seyirciler olay olay üç hayranı HÜLYA DARCANLA tanışmak isterken canlı yayında batır batır döküldüler......Şu anda hala hastanedeler ayılmaları bekleniyor..BYE canım,BYE gülüm......
Birsen,Merve selam
Canlarım bugün nette dolaşırken bakın neler gördüm.Belki sizde görmüşsünüzdür ama ben yinede eklemek istedim.
http://img519.imageshack.us/img519/2806/untitledao0.png (http://imageshack.us)
http://img519.imageshack.us/img519/2806/untitledao0.16a736cd23.jpg (http://g.imageshack.us/g.php?h=519&i=untitledao0.png)
Bu resimde siması çok benziyor değil mi?
http://img212.imageshack.us/img212/6610/kanunsuztoprakbf2.png (http://imageshack.us)
Sarı elbiseli olan herhalde HÜLYA DARCAN.Üüüüff Kartalm Tibet canımızın kolunu nasıl sıkmış yahu sanki gerçek kimbilir canı nasıl yanmıştır.:sad53:
HDK & BRG & TJK 04-09-07, 12:13 Evet gerçekten çok güzel gülüyor Allah hep güldürsün.Gülmek çooookk yakışıyor kendisine.:good: Ya çok güzel bir diziydi.Öyle kaptırmıştımki dizeye kendimi bitince bir boşluk oluştu bende.Ama beni asıl etkileyenin HÜLYA Darcan OLDUĞUNU ANLADIM.Ben kendisini ilk defa Büyük Yalan dizisinde gördüm ve tanıdım.Sonra zaten gerisi malum.İyikide görmek kısmet olmuş.Böyle dünya tatlısı harikulade bir oyuncu her zaman yetişmiyor.Bence kendisi hangi rolde oynarsa oynasın her rolün üstesinden gelecek gerçek bir sanatçıdır.Biz hayranları olarak kendisini geç tanımak çok büyük şanssızlık.:sad53:
cook haklIsIn ablam hülya abla her rolün üstesinden gelir ,insallah birdaha bir projede yer alInca hakikaten emeginin karsIlIgInI alIr ,kendisine layIk bir dizi
olur ,eminim cok üzülüyordur baska oyuncular yada uyuz yönetmenler yada kanalar ismini kirletince,nasIl diyorlar sahnInA LAYIK olsun insallah.....:D,gec tanImak dedin ya sevim abla bir yandan daha iyi düsünsene 17 sene hülyayI
görmeden gecicek ,KORKUNC bu KORKUNC ,biz sunun surasInda 7 ay zor dayanIyoruz,öyle olsa vay halimize ,hayran olmakta herzaman iyi degil sevim
ablaa ben cook kaptIrdIm gidiyorum ,sonum kötüü bunuda biliyorum ama ..:icon_sorr of offff.....:icon_sorr,sevdigin bir insana uzak olmak cook zormus ben bunu hülya ablada cook iyiy anladIm ,resmen bir parcamI
bIrakmIsIm gibi türkiyede........ama bilmeyen anlayamaz ,anladIgINI tahmin edebildigini düsünür ama aslInda kimse anlIyamaz:sad53:
HDK & BRG & TJK 04-09-07, 12:24 Birsencim ellerine sağlık.Evet son resim fazla net çıkmamış ama ben şimdiki simasına çok benzettim.Yani bencede çok değişmemiş.Eveeeeeeeeeeetttttttt tahmin edebiliyorum.
Birsencik Ali ile Gül filminden yeni reimler ekliyecekmisin çok merak ediyorum.:img-yes:
eklicem sevim abla dua et böyle berbat olmasIn normalde böyle degil neden ööyle oldu hiic anlamadIm ,beyenmenede sevindim evt mimikler coook aynI
hic deyismemis :img-yes:ay nasIl aglar yaa icimi yiyor öyle yapInca cook üzülüyorum ,tutsakta kIzI ile bulustuda agladI yaaa ,ben elimde kamera hem cekiyorum hem aglIyorum ,teyzem böyle birsen neyapIyorsun sen öyle aglIyormusun ,aaaaaa hep bu böyle diyor annem ,teyzemde birsen sen gercekten artIk normal degilsin diyor ....:Dailemdekiler bile artIk deli diyorrr:D
AYY öyle dimi bizim bebegimiz ,cook özledim coook hülya ablamI ,sevim abla
ayIp ediyorsun eyer öyle sabah porgamI gibi birsey olsa bende izliyemem ama
sana mutlaka cekeriz ,ay cok sirin görünür kesin ,hehehe hülyalI sabahlar........................aaaaaaaaaaaaaaaaaa aay benim hülya ablam
cok fIstIk yaaa ,isircam o yanaklarInI ,hep aynI seyleri diyorum ama neyapayIIIm ,deli ediyor tüm korel ailesi beniiii ,araplar yapiyorya kazana koyuyorlar ehhehe:D sonra yiyorlar insan ,cocuk filmlerinde ynai gösterirler ates yaparlar sarkI falan filan ,bende hülya ablayI bergüzar ablayI........
hepsini koyucam ,yahni yapIcagIm ve sonra bir güzel oturup yiyecegim :D:D:D:D,ay KIYAMAAAAAAAAAAAAAAAAAM:img-yes::D
Birsencim baksana bütün diziler başlıyor hiç bir haber yok.:sad53:Canım bende çookkk özledim...Çok sağol canım senin için çekeriz demişsin düşünmen bile yeter.Evet kesin çok tatlı ve şirin olur.HERKESE HÜLYALI SABAHLAR.....Aaaaaaayyyyyyyyyyy gerçekten çok hoş.Issır Birsen ıssır benim ve Merve içinde ıssır hehehehehh...:happy0064
Yam yam Birsen hehehehhhh.Hülya hanım okusa bunları kesin bizden korkar.Yahni ha kesin güzel olur tadı....Biliyorum canım kıyamazsın.:img-yes:
HÜLYA DARCAN hayranlığı bize neler yazdırıyor.Napalım onun hayranlığı bir başka....:img-wink:
EVT hülya ablam tüm korel ailesi icin yapmIyacagIm hic ama hiiic birsey yoook,
birde bir önceki yazInda ümidi kestim demissin cook kIZDIM,ALLAH bizi deniyor
simdi pes etmek yakIsIyormuu sevim abla yaaa,bak dua et bugün yada yarIn
zamanIn olunca icten böyle cok görürsün ,suraya yazIyorum :Dhülya abla
bir projeyle dönmese bile birsekilde dönücek .Bende gülmeyi seviyorum ,
ben gülünce kesin hep hülya abla hakInda herhangi birseye gülüyorumdur ,
bazen dalIyorum saf saf gülüyorum ,annem artIk anlIyor ,bizimki yine giitti
diyor ,hakikaten beniii cooooooooook mutlu ediyor ablam ,onlar benim
canlarIm iyiki varlar vallahi ALLAHA SÜKÜRLER OLSUN ,ben hiic görmemeyede
razIyIm yeterki iyi olsun.........:icon_sorr
Evet canım ümidimi kestim hiç bir haber yok.Kızmakta haklısın ama malesef içimden öyle geliyor.Pes etmiyorum ama sadece göremiyeceğim için çok üzülüyorum.Ah canım inşallah senin dediğin olur.Ozaman dünyalar benim olur.Ben her zaman dua ediyorum Birsencik size Hülya hanıma sevdiklerine.Evet Allah büyüktür bakarın bir süpriz yaşarız süper olur.:happy0064 Sen yine çok iyi geldin bana teşekkür ederim.İçimdeki o karamsarlık gitti birden.Sen süpersin seni çok seviyorum canım.Ay yerim ben seni saf saf gülüyorum demişsin ya çok hoşuma gitti.Allahım hep güldürsün inşallah.Evet canım haklısın görmesekte onun yaşadığını bilmek çok güzel....:happy0064
ay sevim ablaaaaa sen cook yasa immi deminden beri anlatmak istedigim sey yamyam heheheheh:D ben olmaya karar verdim ehheheheh:D hülosu yiyecegim ,onun güzel olmadIgI bir yanImI var hertarafIndan güzelik akIyor ,ve
güzelik genlerinide BERGÜZARA ve ZEYNEP ablayada dagatmIs,hep böyle
generasyon devam ediyor ,suan en son generasyon,nazlIda:img-yes:
Yamyam Birsen anneeee...Canını seven kaçsın.Özellikle Korel ailesi canını kurtarsın..Hehehehehh.Gerçekten Hüloşumuz çok güzel çookkkkkkk...:good:
Vallahi birsencim ben artık Hülya hanım hakkında yazacak kelimeler bulamıyorum.DÖRTDÖRTLÜK HARİKULADE BİR İNSAN....:happy0064
Tek dileğim en kısa zamanda kendisini görebilmek ve izleyebilmek....:P
cook haklIsIn ablam hülya abla her rolün üstesinden gelir ,insallah birdaha bir projede yer alInca hakikaten emeginin karsIlIgInI alIr ,kendisine layIk bir dizi
olur ,eminim cok üzülüyordur baska oyuncular yada uyuz yönetmenler yada kanalar ismini kirletince,nasIl diyorlar sahnInA LAYIK olsun insallah.....:D,gec tanImak dedin ya sevim abla bir yandan daha iyi düsünsene 17 sene hülyayI
görmeden gecicek ,KORKUNC bu KORKUNC ,biz sunun surasInda 7 ay zor dayanIyoruz,öyle olsa vay halimize ,hayran olmakta herzaman iyi degil sevim
ablaa ben cook kaptIrdIm gidiyorum ,sonum kötüü bunuda biliyorum ama ..:icon_sorr of offff.....:icon_sorr,sevdigin bir insana uzak olmak cook zormus ben bunu hülya ablada cook iyiy anladIm ,resmen bir parcamI
bIrakmIsIm gibi türkiyede........ama bilmeyen anlayamaz ,anladIgINI tahmin edebildigini düsünür ama aslInda kimse anlIyamaz:sad53:
İnşallah canım...Oyunculukla ilgisi olmayan kişilerin dizileri oynuyor.:img-cool2Bizim canımızın dizisi yayından kaldırılıyor çok büyük şanssızlık.Yazık gerçekten o kadar emeğe. Hülya Darcan zaten kendisini kanıtlamış bir oyuncu.O her zaman gönüllerimizin sultanı.Ama biz sevenlerinden ayırmaları çok üzüntü verici.
Haklısın canım yaz sezonunda dayanamadık yokluğuna uzun zamanda ne yaparız hiç düşünmek bile istemiyorum.Allah korusun.Evet canım gerçekten hayran olmak her zaman iyi değil.Vallahi Birsen bende kendime adıma aynen çok kaptırdım.Hülyayla yatar Hülyayla kalkar oldum.Bazen korkuyorum bu durumdan.Acaba biz normal değilmiyiz diye düşündüğüm zamanlar oluyor.Ama seviyoruz işte yapacak birşey yok ve sonu ne olursa olsun....O şeker sevilmez mi Birsencim buna imkan var mı? Acayip bir elektriği var insanı kendine çeken.
Ben ilk defa böyle birşey yaşıyorum.Gerçekten sevdiğin insandan ayrı kalmak çok zor ve üzüntü verici.Dileğim Allah herkesi sevdiklerine kavuştursun.HERKES MUTLU OLSUN....
KIZ sevim ablaa bana daha güzel daha saglam bir fikir geldi bogaz köprüsünden atlarIz diyelim ,gelir bizim askImIz dayanamazdaa ...:D,cok manyakIz biz yaa vallahi ,bir önceki yazInda hep güldürsün hic aglatmasIn
demisiin hülosumuz icin amin amin ...tüm güzelikler onun tüm dertleri benim olsun INSALLAH......onlar benim birtaneciklerim ,onlarsIz hersey anlamsIz ...:icon_sorr,sorma sevim abla olacagInA bak hakikaten kalkarIz ne
hülya ne birsey ,onun icin önceden hap alIrIz ehehhe :D yanlIslIkla uyku hapI heheheh uyuruz ....:D..........ay vallahi sacma sacma seyler yazIyoruz hülya abla okusa birgün dicek nebicim sey bunlar .....ay demez demez oo PIRLANTAAA ,yanlIZ imitasyon yapIlmayanlardaan ,yani TEK:img-wink:
Tamam Birsen bu çok güzel fikir..Bencede çıkalım köprüye Hülyaaaaaaaaaaaaa diye bağıralım.Gelmezse üçümüzde atlıyacağız diyelim.Galiba başka çare kalmadı.Evet canım dilerim her zaman mutlu ve sağlıklı olur.Bak Birsencik şimdide ben sana kızdım dert mert yok öyle şeyler deme canım.Herkes sağlıklı ve mutlu olsun.....Evet en iyisi önceden hap almak.Ben Kıbrısa giderken uçağa binmeden ilaç almıştım sakinleştirici hehehehhh.Biliyorsun çok korkuyorum uçaktan.Hazalda bana gülmüştü.Evet canım inşallah bunları Hülya hanım okumuyordur.Eğer okursa kesin bunlar zır deli der.Hakikaten değeri biçilmez bir pırlanta....:happy0064
[QUOTE=HDK & BRG & TJK;4643107]eklicem sevim abla dua et böyle berbat olmasIn normalde böyle degil neden ööyle oldu hiic anlamadIm ,beyenmenede sevindim evt mimikler coook aynI
hic deyismemis :img-yes:ay nasIl aglar yaa icimi yiyor öyle yapInca cook üzülüyorum ,tutsakta kIzI ile bulustuda agladI yaaa ,ben elimde kamera hem cekiyorum hem aglIyorum ,teyzem böyle birsen neyapIyorsun sen öyle aglIyormusun ,aaaaaa hep bu böyle diyor annem ,teyzemde birsen sen gercekten artIk normal degilsin diyor ....:Dailemdekiler bile artIk deli diyorrr:D[/QUOTE
Sağol canım.Sabırsızlıkla bekliyorum.Ama acele etme sen müsait olunca.Olsun canım sağlık olsun canımızın resmi olurda beğenmemek olurmu o herzaman her resimde süper.....:good:Sulu gözlüm benim.Annen baban alıştı teyzende alışır.Heehehehehhh.Eee insanlar bize hep deli diyorlar sonunda delireceğiz galiba.HÜLYA DARCAN DELİSİ BİRSEN......Ben o deliyi çok seviyorum çoookkkk.
Rica ederiiimm Sevim Ablacıımm...İnşallah birgün bu dizininde tekrarları çıkar ve izlemek nasip olur Hülya Ablamızı oradada...
İnşallah canım dediğin gibi izlemek nasip olur.Canımızın oynadığı bayağı dizi olmuş ama biz malesef onu sadece Büyük Yalanda izlemişiz.Çookkkk büyük şansızlık bizim için.:sad53:İnşallah en kısa zamanda yeni bir çalışması olur.O zaman dünyalar bizim olur.Dua etmekten başka şansımız yok.....BOL HÜLYALI GÜNLER OLUR İNŞALLAH.....
Birseniiim,Sevim Ablaamm merhabaa:P
Bir kaç gün giremedim foruma,azönce giriyimde okuyayım dedim ne var ne yok diyee...Amaaaannn neler olmuş neler hehe İyikide girmişim vallahi...Bütün herşeyi okuduumm karnıma ağrı girdi vallahi gülmekten hayranları buluşturma programı, boğaz köprüsü hehehehe Ama yeri geldi hüzünlendirdiniz beniii:icon_sorrHerşey için çooook teşekkürlerrr...Fotoğraflar ve afişler içinde ayriyeten teşekkürler...Afişlerden ilkini bende biliyorum görmüştüm ama kanunsuz toprağı ilk defa görüyorum....Yaaaaa Hülya Ablamızıınn eski filmleri neden çıkmıyooooorrr yada ben hiç denk gelmiyorum,bir sürü filmi var ve harika hepsi eminimmmm...Tek izlediğim Tarkan Güçlü Kahraman Kolsuz Kahramana Karşı...Gültekin Asya Kaplanınıda Birsencikle izleyecektik (otobüste hehe) ama kısmet olmadı DVDnin bozuk olacağı tuttu....Yeşilçam tvdede siyah beyaz günler diye bir reklam gibi birşey çıkıyordu orada gördüm iki defa çok az...Birinde şapka vardı başında diğerindede böyle sahne gibi biryerde oynuyordu...Çok tatlıydı ama heheheh canım benim birtanem yaaa...
Merhaba Mervecim,
Evet canım Birsen ve ben fırsat buldukça yazdık.Biz bol bol çareler aramaya başladık hayaller kurduk....Bizde zaman zaman güldük zaman zaman hüzünlendik...Bu Birsen varya öldürdü beni gülmekten.Yazıları okumuşsundur.İlahi Sevim abla oradaki ton balığı değil herhalde demiş ya ben bastım kahkayı....Resmen koptum...Vallahi iş yerinde adım deliye çıktı...Ne gülüyorsun diyorlar bana, gelde şimdi onlara anlat....Anlatsamda gerçi anlamazlarda neyse..Mervecim rica ederim canım belki bir süpriz yapabilirim yeni resimler için.Vallahi bende sadece Tarkan Güçlü Kahramanı tesadüfen izledim.Oda bitmesine yakın.Onuda Hazal fark etti.Anne bak Hülya Darcanın filmi oynuyor dedi.Ama filimin sonlarıydı.Başka hiçbir eski filimini izleyemedim.Keşke yine bir sinema filmi çekse ne harika olur değil mi?:good:
http://img164.imageshack.us/img164/7013/hlyadarcan66ao7.jpg (http://imageshack.us)
Birsen,Merve şu güzelliğe bakarmısınız canım ya.Süper....Süper... Ben bak bak doyamıyorum.En çok sevdiğim resimlerinden birtanesi.Ağız burun Allahım özenerek yaratmış.Allahım ne olur canımızı tekrar ekranlarda görelim.Bitsin bu hasretlik:img-yes:Hülya hanımmmmmmm duy sesimizi biz hayranlarınız sizi çok özledik.Bizleri lütfen kendinizden mahrum bırakmayın.Sizi gerçekten çokkkk seviyoruz.:happy0064
Bir insanın idealleri olmalı, sonsuzluk gibi,
Bir insanın özlemi olmalı, özlemle açan çiçekler gibi,
Bir insanın birtanesi olmalı,oda senin gibi...:P
Evet Sevim Ablacım yaa sinema filmide harika olur...Gerçi dizi falan olsa daha uzun süreli izleme şansımız olur ama düşünsenize canımızı sinemada izlemek öyle bir ortamda izlemekte harika olur vallahi hehehe:D:D
Evet canikom dizisi daha iyi olur tabii.Ama bak ne diyorum ben.Hem sinema,hem dizi,hem sabah proğramı,hem reklamlarda olsun...hehehehh...:happy0064 Kısaca hep canımız HÜLYA DARCANIMIZ tv.de olsun.Evet Merve düşünsene İlk defa beyaz perdede izlemek süper olur.:img-yes:Ben basarım istifayı bütün gün izlesem doyamam o müthiş insanı.Aaayyy ben kafayı yedim kızlar....Heryerde herşeyde HÜLYA DARCAN......Ya aslında hep hayal kuruyoruz sadece bir diziside başlasa razıyız.:sad53:Ama ben böyle yazınca Biren kızıyor.Tamam Birsen seni duyar gibi oldum ümitsizlik yok.Hehehehhh..Sabırla ve büyük bir ümitle bekleyeceğiz.Diliyorum Hülya hanım kendisini seven hayranlarını unutmaz.:img-yes:
Çok sevdiğim ve hayranı olduğum sevgili Hülya Darcanı daha yakından tanımak için bilmek isterdim.
Şu anda yanında biri var mı? Neler yapıyor nelerden hoşlanıyor....
Akşamları ne yapar acaba? Hangi yemeği severek yer,neyi sevmez?
Kitap okur mu? Hangi kitapları sever? Ne tür filmlerden hoşlanır? Televizyon izler mi? Gece dışarı çıkar mı? Arkadaşlarınla en çok neye güler? En çok ne kızdırır veya ne mutlu eder?Hangi çiçeği sever?
Onun hakkındaki bütün ayrıntıları bilmek isterdim.Çünkü bende o filmlere gideceğim,bende o yemekleri seveceğim veya sevmiyeceğim......:img-yes:
Uzaktan baktığım.....Gözgöze gelmeden,bir kelimeyi paylaşmadan sevdiğim HÜLYA DARCAN.....
Bu hayranlık filiz verdi,fidan verdi,kök saldı içimde....Onu sana gösterebilmek için neler vermezdim....
Ahhh Sevim Ablam ne güzel yazmışsın, bu yazıyı nasıl hisler ve duygular içinde yazdığını tahmin edebiliyorum ve şuan çok kötü olduuumm:icon_sorr İnanılmaz bir şekilde duygu yoğunluğu var ve insanı alıp götürüyor gerçekten....Neden bilmiyorum ama ağlamak istiyorum şuuuannn:icon_sorr Hülya Ablanın acaba şuan ne yapıyor deyipte ne yaptığını tahmin etmeye çalışmak bile çok güzelll biz çok yapıyoruz bunu Birsenleee...Hani demişsin ya bu hayranlık filiz verdi fidan verdi kök saldı içimde diye...İşte bu şekilde insanın elinde olmadan büyüyor bu hayranlıkta sevgide ve gün geliyor başaçıkamaz oluyorsun o harika şey bütün benliğini kaplıyor...Herşey o oluyor...Onun varlığı bile,onun varlığını bilmek bile senin için yaşama sebebi oluyor,onun varlığı bile yaşamaya değer diyorsun....Allahıma şuan birkez daha şükrediyorum böylesine mükemmel bir insanı karşıma çıkardığı için...Hayatım onun varlığıyla daha bir anlamlı hayata nedense daha farklı bir sevinçle mutlulukta tutunuyorum...
Neyse gidiyorum şimdi yine aklıma düştü Hülya Ablam, onu düşünerek uyurum yinee tabi uyuyabilirsem:blush::blush::sad53:
Mervecim beğenmene çok sevindim teşekkür ederim canım.Dün gerçekten yoğun duygular içindeydim.Hülya Darcan sevgisini,hayranlığını Birsen ve sen en iyi bilen kişilerdensiniz.Gerçekten beni çok iyi anlamışsın Mervecim.Yani sende yazdıklarınla benim hislerime tercüman olmuşsun.Anlatmak isyeyipte anlatamadığım ifade edemediğim duygularımı senin yazında da gördüm.Nasılda güzel ifade etmişsin.:good:Yüreğine sağlık...Evet Hülya hanımın sevgisi her geçen gün bir çığ gibi büyüyor ve o bizim için her şey oluyor.Dün o yazıyı yazıp yazmamakta çok kararsızdım.Ama sonunda yazmaya karar verdim.Ve dün akşam sevgili Hülya Darcanı rüyamda gördüm.Hatta sen ve Birsende vardı.:happy0064
Umarım uyuyabilmişsindir canım.:P
mavi_kelebek 07-09-07, 23:47 Onların ki büyük bir sevda
http://kelebek.hurriyet.com.tr/_newsimages/4029436.jpg
Bergüzar Korel'in annesi Hülya Darcan, kızının sevgilisi Tan Sağtürk'le ilişkisini "Onların ki büyük bir sevda" diye nitelendirdi.
Emine Ün-Emre Kınay çiftinin dekorasyon mağazasının açılışına katılan Bergüzar Korel'in annesi Hülya Darcan, kızının sevgilisi Tan Sağtürk'ün sağlığıyla ilgili soruya, "Tan çok şükür hastalığını atlattı ve eskisinden daha iyi oldu. Aşkı kalbine iyi geldi diyebiliriz, aşk nelere kadir. Tan çok iyi biri. Bana nesli tükenmişlerden gibi geliyor. Çok saygılı, çok terbiyeli. Bambaşka biri. Aslında bu piyasanın insanı değil gibi. Onlar birbirlerini çok seviyor ve onların ki büyük bir sevda. Aileler de tanıştı ve biz de çok sevdik birbirimizi" dedi. Darcan, "Kızlarımın ikisi de tam bir anne baba karışımı. Ama ben bazen Bergüzar'a bakıyorum ve 'bıyıklarını kesmiş Tanju' diyorum" diye konuştu.
KELEBEK
mavi_kelebek 08-09-07, 02:25 Tan’ı doktor değil kızımın aşkı iyi etti
Oyuncu Bergüzar Korel’in annesi Hülya Darcan, damadı Tan Sağtürk’e övgüler yağdırdı. Kalbindeki ritm bozukluğu nedeniyle eşiyle ABD’ye tedavi olmaya giden Sağtürk’ün sağlık durumunun iyi olduğunu söyleyen Darcan, “Kızımın aşkı Tan’ın kalbine iyi geldi. Görüyorsunuz aşk nelere kadir. Tan, çok iyi bir insan. Bana nesli tükenmişlerden gibi geliyor. Çok saygılı, çok terbiyeli. Bambaşka biri” dedi. Kızının, babası Tanju Korel’e benzediğini de anlatan Darcan, “Ona ‘bıyıklarını kesmiş Tanju’ diyorum” dedi.
Barış ENGİN
AKŞAM
http://img505.imageshack.us/img505/5506/7e20862f60aefc479edd719ty5.jpg (http://imageshack.us)
Eğlenecek yaşı geçtiler evlenmelerine seviniriz
BAŞAK ÇOKAN MAGAZİN
Bergüzar Korel'in annesi Hülya Darcan ile kızkardeşi Zeynep, Tan Sağtürk'ü çok sevdiklerini anlattı: Tan evimizin insanı oldu. Aşklarının karşısında saygıyla duruyoruz. Eğlenecek yaşı geçtiler ve evlenme kararı verirlerse, bundan büyük mutluluk duyarız..
Sinema sanatçısı Tanju Korel'in kızı ve 'Binbir Gece' dizisinin yıldızı Bergüzar Korel'in kardeşi Zeynep, babasının ölümünden iki yıl sonra 'Babamla Son Seksendört Gün' adlı bir kitap yazdı. Hülya Darcan ve Zeynep Korel, kitapla ilgili bilgi almak için yaptığımız söyleşide; Bergüzar Korel'in aşkıyla ilgili açıklamalarda da bulundu. Annekız, "Onlar göründüğünden daha büyük bir aşk yaşıyor. Evlilik kararı alırlarsa çok mutlu oluruz" dedi.
GÜNLÜK TUTUYORDUM
* Babanızın adına bir kitap çıkarma fikri nasıl doğdu? ZEYNEP KOREL: Babamı kaybettikten sonra böyle bir karar verdim. Yazdıkça içimdeki acıların gideceğini düşündüm. Bu sebepten kitabımın adı 'Babamla Son Seksendört Gün' oldu. Çünkü babamın hastalığının teşhisiyle, ölümü arasında 84 gün vardı. Aslında ben Amerika'da yaşıyorum ama bu zor günlerde babamın yanındaydım. Cenaze töreninden 20 gün sonra Amerika'ya döndüm ve yazmaya başladım.
* Babanızın rahatsızlığında günlük tutuyor muydunuz? Z.K.: Evet, babamın başındayken her şeyi yazıyordum. Kitabımın tüm gelirini Lösemili Çocuklar Vakfı'na bağışlayacağım. Aynı zamanda kanseri yenmiş çok başarılı bir gence 'Tanju Korel Bursu' veriyorum. Yani kitaptan maddi bir beklentim yok.
* Ne zaman çıkacak? Z.K.: 15 Eylül'den itibaren raflarda olacak. Babamı tanıyan yaklaşık otuz ünlü, kitap için yazı verdi. Bir de fotoğraf albümü yer alıyor.
ŞÖHRETİ BİZİ DE ŞAŞIRTTI
* Kitapta anneniz ve kardeşiniz Bergüzar'ın yazıları da var mı? Z.K.: Evet var. Anneme 'Babam için çok güzel bir yazı yazmanı istiyorum' dedim. Okuyanların çok duygulanacağı yazılar var. Bergüzar da çok anlamlı şeyler yazdı.
* Bergüzar Korel'in Tan Sağtürk ile ilişkisine bir anne ve kardeş olarak nasıl bakıyorsunuz?
HÜLYA DARCAN: Ben kızıma ünlü olduktan sonra olabilecek her şeyi söyledim. Fakat kızımın bu kadar tanınacağı ve gündeme geleceğini hiç düşünmemiştim. Bizim için de büyük bir sürpriz oldu. Bizim zamanımızda da magazin vardı ancak bu tarz haberler çıkacağını tahmin etmiyorduk. Bergüzar artık dedikodulardan korkar oldu. Z.K.: Karşınızda bir genç kız var. Üstelikte oldukça düzgün bir eğitim aldığı işini, en güzel şekilde yerine getirmeye çalışıyor. Bekar, genç ve güzel bir kız; tabii ki böyle bir ilişkisi olabilir. Yapıcı olmaları gerekiyor.
* Tan Sağtürk'ün hastalığını sizden saklayıp, Amerika'ya gittikleri söylendi. Bu haber doğru mu? H.D.: Bu gençler sadece biz üzülmeyelim diye hastalığı gizlediler. Biz de bu aşkın karşısında saygıyla duruyoruz. Tan'ın ailesiyle de tanışıyoruz zaten.
* Kardeşinizin ilişkisini ilk duyduğunuzda ne hissettiniz? Z.K.: Tan'ı isim olarak biliyordum. Buraya gelince tanıştık.
TAN EVİMİZİN İNSANI
* Tan ile ilgili çıkan dedikodular hakkında ne düşünüyorsunuz? H.D.: Evet, böyle haberler çıkıyor. Tan'ı iyi tanımadıklarından kaynaklandığını düşünüyorum. Bu sektörde Tarkan'ı ve Tan'ı çok severim. İşlerine gösterdikleri özen takdir edilmeyi hak ediyor.
* Evlilik beklentiniz var mı? H.D.: Böyle bir konuda konuşmuyoruz. Evlilik kararını biz vermeyeceğiz ve sormak da istemiyoruz. Evlilik tabii ki düşünüyorlar. Artık eğlenecek yaşı geçtiler! Bergüzar yapı olarak da öyle bir insan değil. Daldan dala konmak karakterlerinde yok. Böyle bir şey olursa seviniriz. Ancak her şeyin başı kısmettir. Z.K.: Çok güzel giden bir ilişkileri var. Tan artık bizim evimizin insanı gibi oldu.
* Son dönemlerde 'evlenilecek' ve 'eğlenilecek' kadın ayrımı yapılıyor. Siz bu konuda ne diyorsunuz? H.D.: Ben anlayamıyorum! Bazen kadınlığımdan bile utanıyorum. Z.K.: Bu konuşmaları üzülerek izliyorum. Bütün kadınlar çok değerlidir. Etrafta çok üzüldüğüm olaylar yaşanıyor. Erkeğin mertini ve kadının zarifini arayıp da bulamadığımız bir dönemdeyiz...
HDK & BRG & TJK 15-09-07, 21:39 Merhabalar Sevim Abla...Rica ederim:img-wink: Evet yarın kitap çıkıyoooorr:happy0064 Hemde ne duygu seli olucak Sevim Ablacım..Ropörtajdan anladığım kadarıyla tahmin ettiğimizdende çok duygu yüklü bir kitap olucak...Biz Birsenle daha kitap çıkmadan kitaptan bahsederken bile çok kötü oluyoruzkii diyoruz nasıl okuyacağız kitabi diye....Artık ağlaya ağlaya okuruz...UUff bahsedince bile fena oluyorumm...:icon_sorr:icon_sorr
öncelikle canIm merve ablam ekledigin röportaj icin coook tsk ederim güzelim,cok güzel ablalarImIZ resime cIkmIs hülyaa ablam yine yakIyooor,buarada gözümüzde aydIn kitap bugün türkiyede cIkmIs olMASI
lazIm ,mervee banada alsana canIIIIm ,simdiden saol,kitap evt duygu yüklü olucak ve yine evt merve ile biz tahmin ediyoruz bu yazIyordur icinde gibisine ,
cook üzülüyoruz buruluyoruz ama yinede Korel ailesiniii ,daha yakIndan
tanIya bilecek olmak beniii sahsen cook ama cook mutlu ediyor,burdan zeynep ablaya coook tsk ediyorum,hersey umarIz gönlünce oluur:img-yes:AMiNbye
Merve,Birsen selam.Bugün koşa koşa işyerine geldim. Kitap 15 Eylül'den sonra raflarda denmişti ya hemen bugün kitabı almak istedim.Arkadaşım Akmerkeze gidiyordu sıkı sıkı tembih ettim.Bir kitapçı görünce içeri gir ve beni ara lütfen dedim.Oda sağolsun dediklerimi yaptı. Kitap henüz çıkmamış demez mi?Tabii bana kal geldi.....Hemen Epsilon yayınevini aradım ve kitap bir hafta içinde raflarda yerini alacak dediler.Neyse sağ olana bir haftada geçer.Sevgili Merve ve Birsen bunlarda benden size ve tüm Hülya Darcan hayranlarına gelsin.....
http://img183.imageshack.us/img183/1282/manzara21oe7.jpg (http://imageshack.us)
http://img89.imageshack.us/img89/7746/manzara36copyaw3.jpg (http://imageshack.us)
HDK & BRG & TJK 18-09-07, 16:30 http://img67.imageshack.us/img67/169/hlyadarcanihicbylegrmedku0.jpg (http://imageshack.us)
http://img65.imageshack.us/img65/849/hdkgzleriixe8.jpg (http://imageshack.us)
ALLAHIM YARABBiM SU GÖZLERE BAKARMISIIN ,DELi EDiYOR iNSANI bebek bebek:D
http://img529.imageshack.us/img529/6830/hlyadarcanihicbylegrmedkx5.jpg (http://imageshack.us)
http://img529.imageshack.us/img529/6830/hlyadarcanihicbylegrmedkx5.89151aa6d1.jpg (http://g.imageshack.us/g.php?h=529&i=hlyadarcanihicbylegrmedkx5.jpg)
yüzüne bakarmIsInIZ ay o dudagI yesin birsen hihi:D,birde tac takarmIIIs heheheh prenses prenses canImcIm yaa ,cook özledim:icon_sorr
http://img218.imageshack.us/img218/2860/hlyadarcanihicbylegrmediu6.jpg (http://imageshack.us)
Tanju amca görürse ben karIsmam vallahiii,bu ne hülosum yaa ayIp ayIp :D
http://img231.imageshack.us/img231/5886/hlyadarcanihicbylegrmeddq3.jpg (http://imageshack.us)
ay o senin sert bakIsInI YESiN birseeen hihi:D ama resimler cok kötü cIkIYOR FORUMA GZL aslInda hepsiii,arkadaslar mimikler varya aynII simdi nasIlsa öyle
bir aglayIsI var yani aglamamak icin zor tutuyor insan kendiniii:icon_sorr,melek yüzlüm
HDK & BRG & TJK 18-09-07, 16:41 http://img248.imageshack.us/img248/3816/hlyadarcanihicbylegrmedwp7.jpg (http://imageshack.us)
ay gözünden akan bir damla yasa ben KIyamam ,nasIl aglar yaa ,gecen röportajdada tanju hakInda zeynep abla konusunca yüzü gene bozulduuu,cocuklarImIn neler yasadIklarInI bildigim icin dedi yaa ,böyle sanki
kamera olmasa aglIcak cook üzüldüüüm :icon_sorr,cuma kitap tanItImI var orda neolucak cok korkuyorum ,tüm melekleri o gün ona göndericem ,cok dikkat etsinler ablaamaa,uuuf:icon_sorr
http://img503.imageshack.us/img503/4214/hlyadarcanihicbylegrmedhr6.jpg (http://imageshack.us)
http://img503.imageshack.us/img503/4214/hlyadarcanihicbylegrmedhr6.2098811ef0.jpg (http://g.imageshack.us/g.php?h=503&i=hlyadarcanihicbylegrmedhr6.jpg)
saclarINI yesinler ,nasIlda seker görünürmüüüs MASALLAH
http://img217.imageshack.us/img217/1047/hlyadarcanihicbylegrmedii0.jpg (http://imageshack.us)
mimiklere dikkaaaaaaaaaaaaat aynI simdi nasIl aglIyorsa öyle ,ay yüzü ne tatlI ay gibi yuvarlak ,yerim yerim o yanaklarIIII:D:D:D:D
http://img209.imageshack.us/img209/3541/hlyadarcanihicbylegrmednc1.jpg (http://imageshack.us)
AY duada edermis ,bu filimde kulandigi sözleri bir duysanIz ne tatlI böyle sankii
sarayda yasayan zengin bir prensin kIZI gibi tam rolüne uymus sadece beyendigi prens cirkin o baskaaa,tanju amca varken git sen ali beyen olucak ismiiii hülya abla yaa:D
cALIsmalarIn cok güzel olmus sevim abla hazala tsk et benden ,buarada evt demistin gecen bize zaten kitap 1 hafta sonra cIkICAK diye ,vallahi önemli olan cIksInda ,nezaman olursa olsun:happy0064ama sabIrsIzlanIyorum bunuda söylemeden edemicem hehehhehe:D
Canım beğenmene sevindim....Ya evet Hazal olmazsa ben bunları biraz zor yaparım.Birsencim teşekküre gerek yok canım.Öpüyorum seni.....:happy0064
Aslında başka süprizlerimde olabilir bu aralar hehehehhh.Çok merak ettirmeyim.Hülya hanımın eski filmlerinden Canlı Hedeften resimler ekliyeceğim...:happy0064Kendine iyi bak görüşürüz..Bye bye....:img-wink:
Birsen canım ellerine sağlık,bayıldım resimlere.Allahım bu ne güzellik,bu ne tatlılık,bu ne süperlik, bu ne muhteşemlik,bu ne harikuladelik.....Aaaayyy tıkandım başka kelime aklıma gelmedi.Hehehehehh. Allahım çok tatlı bizim birtanemiz herzamanki gibi.Hülya hanım gerçekten bir prenses kadar güzel ve asil bir kişi.Onun yüreğinin güzelliği dışa vurmuş.Zaten dünya tatlısı ve harika bir insan olunca çokda yazacak birşey kalmıyor.HÜLYA DARCAN BİZİM KALBİMİZİN PRENSESİ VE BİR TANESİ...:happy0064 Kendisine ve sevdiklerine sağlıklı uzun bir hayat diliyorum.Hüloşum seni çokkkkk ama çookkkk seviyorum.:happy0064 Ne olur artık ekranlara geri dön......
HDK & BRG & TJK 20-09-07, 12:24 mERVE ve seViM abla resimleri beyenmenize sevindim azsonra öbür resimleride ekliyecegim ,eminim onlarIda cok beyeneceksiniz ama benim resimlerim degil onun üzerindekiiii annecigim sizin hosunuza gidiyor :img-yes:
Birsencim Sevim Ablacım yeni fotoğraflardan bahsetmişsiniz vallahi merakla bekliyorum hepsini....Çokta meraklandırmayın ama dayanamam falan mazallah hehehehe
Mervecim evet yeni resimler ekliyeceğim ancak aktardım bilgisayara.Aaayyy kıyamam ben sana hemen ekliyorum.O zamannnn Birsen ve Merve için geliyorrrr....Umarım beğenirsiniz.
Haaa Merve Birsene anlattım sanada anlatmak istiyorum.Geçen gün bir telefon geldi derginin adını hatırlayamıyorum şimdi Nuray Darcan diye bir hanım aradı
bir çalışma yapmak istiyormuş.Aaayyy hala gülüyorum ben bayana ne dedim biliyormusun aynen aktarıyorum Nuray hanım Hülya Darcanla bir akrabalığınız varmı diye sordum oda gülerek malesef yok canım dedi bende üzüldüm keşke olsaydı dedim.Bende çok beğeniyorum o bayanı dedi ve biz bayağı güldük telefonda.Böyle bir olay yaşadım bunud seninle paylaşmak istedim.Eğer akrabası olsaydı randevuyu verecektim.Genel müdürden ama kaçırdı.Hehehehhh
http://img368.imageshack.us/img368/1093/resim025we8.jpg (http://imageshack.us)
http://img368.imageshack.us/img368/8504/resim051ev7.jpg (http://imageshack.us)
http://img220.imageshack.us/img220/876/resim063wl2.jpg (http://imageshack.us)
(http://imageshack.us)
[IMG]http://img368.imageshack.us/img368/2444/resim089ve3.jpg (http://imageshack.us)
http://img206.imageshack.us/img206/1518/resim089vs7.jpg (http://imageshack.us)
http://img368.imageshack.us/img368/9084/resim124hu1.jpg (http://imageshack.us)
http://img220.imageshack.us/img220/7341/resim162ov5.jpg (http://imageshack.us)
http://img368.imageshack.us/img368/4521/resim181ik7.jpg (http://imageshack.us)
http://img368.imageshack.us/img368/8528/resim184ib5.jpg (http://imageshack.us)
Arkadaşlar resimler çok net değil özür dilerim.Flaşı açık unutmuşum.
HDK & BRG & TJK 20-09-07, 13:10 http://img219.imageshack.us/img219/8001/tanjuamcaaaaaaaaaaamxv8.th.jpg (http://img219.imageshack.us/my.php?image=tanjuamcaaaaaaaaaaamxv8.jpg)
21 Eylül 2005... Saat: 13:30... Koca çınar devrildi. Babamı, Tanju Korel'i kaybettik.
Onsuz hayat da, onu anlatmak da çok zor. Ama babamı yaşatmak için, onun yine aramızda olduğunu hissetmek için ve tabii insanlara ''Sigara ve stres kanserin en iyi dostudur. Özellikle sigara içmek, göz göre göre intihar etmektir. Bakın, babam iyi beslenen, spora düşkün biri bile sigara ve strese yenildi...'' demek için bu kitabı yazmalıydım.
Dilerim okuyanları hayatlarını yeniden gözden geçirmeye iter yazdıklarım, onların ''son''lar değil, ''ilk''ler yaşamalarını sağlar.
Okurken cok agladIm saat olarak bilmiyordum ben simdi ögrendim ve koca
cInAR devrildi demesi ,cok sey ifade etti zeynep ablanIn ,bizimle o günleri paylastIGI icin kendisine sonsuz tsk ....:icon_sorr
Ağlatan gece
http://img509.imageshack.us/img509/2029/41278202bv21kj8.jpg (http://imageshack.us)http://img519.imageshack.us/img519/1530/41278191vm01ae2.jpg (http://imageshack.us)
Mustafa KIZGINYÜREK
Tanju Korel'in kızı Zeynep Korel'in, "Babamla Son 84 Gün" isimli kitabın tanıtımı Less Ottomans Otel'de yapıldı.
Babası Tanju Korel"in son 84 gününde yanında olan Zeynep Korel, babası ile geçirdiği son günlerini kaleme aldığı kitabın tüm geliri Bizim Lösemili Çocuklar vakfına bağışladı. Kitap tanıtımında yapılan Tanju Korel ile ilgili slayt gösterisi, başta anne Hülya Darcan, Bergüzar-Zeynep Korel kardeşleri göz yaşları içinde kalmasına neden oldu. Zeynep Korel, "Ben bir yazar değilim, amacım babamla yaşadığım o 84 günü insanlara anlatabilmek ve onu unutmadığımı gösterebilmekti. Bunu da başardım ve bu kitabı yazmakla hayatımda ki en güzel başarılardan birine ulaştım. Bu kitapta ayrıca babamın ve bir çok insanın yaşadığı ir hastalığı ve bu hastalğın zorluklarını da dile getirmek istedim. Umarım başarılı olmuşumdur" şeklinde konuştu. Hülya Darcan ise "Tanju bizim hayatımızda daima yer alacak" dedi. Gecede hayli stresli olduğu gözlenen ve konuşmaları sırasında parmağındaki yüzükle devamlı oynayan Bergüzar Korel ise, "Ben hayatımda hiçbir zaman günlük tutmadım. Ben ablamın yaptığını yapamadım, onun kadar cesaretli olamadım. O büyük bir başarıya imza attı. Ben babamı asla ölmüş insan olarak görmüyorum. O daima bizimle birlikte ve bizi koruyor" şeklinde konuştu
http://img104.imageshack.us/img104/2448/11gb41pb6.jpg (http://imageshack.us)http://img166.imageshack.us/img166/552/m11ka01fp2.jpg (http://imageshack.us)http://img104.imageshack.us/img104/543/m21rf41oh1.jpg (http://imageshack.us)
YEŞİLÇAM'IN EFSANE İSMİ TANJU KOREL, ÖLÜMÜNÜN 2. YILINDA AİLESİ VE SEVENLERİ TARAFINDAN GÖRKEMLİ BİR GECE İLE ANILDI...
Türk sinemasının 40 yıllık emektarı Tanju Korel, ölümünün 2. yılında ailesi ve sevenleri tarafından anıldı.
Tanju Korel'in Amerika'da yaşayan kızı Zeynep Korel, babasını kaybettiği dönemde yaşadığı acıları konu alan bir kitap yazdı. Babasının kanser olduğunu Amerika'dayken öğrendiğini ve kötü haberi alır almaz Türkiye'ye dönen ve babasının başında birbirinden zor tam 84 gün geçirdiğini belirten Zeynep Korelin kitabının ismi "Babamla Son 84 Gün".
Sunuculuğunu Doğa Rutkay'ın yaptığı gecede birbirinden ünlü isimler Korel ailesini yanlız bırakmadı.
Hülya Darcan ve kızları Zeynep Korel ile Bergüzar Korel, düzenledikleri basın toplantısında, bu kitabın tüm gelirinin 'Lösemili Çocuklar Vakfı'na bağışlanacağını bildirdi.
Son zamanların başarılı oyuncusu Bergüzar Korel, kendisine sorulan sorular üzerine babasının ölmediğini, onu hala yanında hissettiğini belirtti. Oyunculuğunu babası Tanju Korel'e borçlu olduğunu da belirten Bergüzar Korel, babasına duyduğu sevgiyi "Onunla birlikte çok güzel anılarımız vardı... Onu hep yanımda hissediyorum" cümleleriyle dile getirdi
HDK & BRG & TJK 23-09-07, 21:51 'BABAMLA SON 84 GÜN!'
11 saat önce
AĞLATAN GECCE!
ZEYNEP KOREL, BABASIYLA GEÇİRDİĞİ SON GÜNLERİ KALEME ALDI; BERGÜZAR KOREL GÖZYAŞLARINA BOĞULDU!
Babası Tanju Korel'in son 84 gününde yanında olan Zeynep Korel, babası ile geçirdiği son günlerini kaleme aldığı kitabın tüm geliri Bizim Lösemili Çocuklar vakfına bağışladı.
Kitap tanıtımında yapılan Tanju Korel ile ilgili slayt gösterisi, başta anne Hülya Darcan, Bergüzar-Zeynep Korel kardeşleri göz yaşları içinde kalmasına neden oldu. Zeynep Korel, 'Ben bir yazar değilim, amacım babamla yaşadığım o 84 günü insanlara anlatabilmek ve onu unutmadığımı gösterebilmekti. Bunu da başardım ve bu kitabı yazmakla hayatımda ki en güzel başarılardan birine ulaştım. Bu kitapta ayrıca babamın ve bir çok insanın yaşadığı ir hastalığı ve bu hastalğın zorluklarını da dile getirmek istedim. Umarım başarılı olmuşumdur' şeklinde konuştu.
Hülya Darcan ise 'Tanju bizim hayatımızda daima yer alacak' dedi. Gecede hayli stresli olduğu gözlenen ve konuşmaları sırasında parmağındaki yüzükle devamlı oynayan Bergüzar Korel ise, 'Ben hayatımda hiçbir zaman günlük tutmadım. Ben ablamın yaptığını yapamadım, onun kadar cesaretli olamadım. O büyük bir başarıya imza attı. Ben babamı asla ölmüş insan olarak görmüyorum. O daima bizimle birlikte ve bizi koruyor' şeklinde konuştu.
O günleri yasamak zorunda oldugunuz ve o zamanlar sizi tanImadIgIm icin cok üzgünüm ,sizi cok seviyorum ,siz hakikaten benim herseylerimden birilerisiniz ,
iyiki varsiniz ....buarada merve ile kitabI okuduk 4 saate bitirdik coook duygusal ve icten yazIlmIs bir kitap herkeze tavsiye ederim ,elinizden bIrakamIyacaksInIZ:icon_sorr:sad53:KESKE olmasaydI :icon_sorr
Sevim Ablacım fotoğraflara bayıldım.Çok teşekkürler..Çok tatlı ama hehe canım hayatım yaaaaa...Evet beklediğimiz kitabımız çıktı ne güzel..Çok ağlayacağız çooookk:icon_sorr
Merveciğim fotoları beğenmene sevindim canım.Gerçi çok net çıkmadı ama yinede Hülya Darcanın güzelliği belli :happy0064.Evet kitap çıktı ama ben kaç gündür kitabı arıyorum bulamadım henüz gelmedi diyorlar.En kısa zamanda alıp okumak istiyorum.Evet canım kitabı okurken çok ağlayacağımıza hiç şüphem yok.Ben zaten hiç sevmem ağlamayı.Sadece sulu gözüm o kadar.Birsen Merve pazar günü magazin proğramında izledim.İnanın mafff oldum.Canımız çok ağladı bende onunla beraber ekran başında ağladım.Aaaayyyyyyy kıyamam ben ona.
Tanju Korelede Allah rahmet eylesin Allah kabir rahatlığı versin.Bu arada tanıdıklarıma kitapdan bahsettim ve mutlaka alın dedim.Bütün gelirinin Bizim Lösemili Çocuklara bağışlanacağını ve bir çocuğunda Tanju Korel bursu alacağını açıkladım.Ayrıca buradan Zeynep Korel hanımıda kutlamak istiyorum.Böyle bir başarıdan ve duyarlılıktan dolayı.....
HDK & BRG & TJK 25-09-07, 15:18 Merveciğim fotoları beğenmene sevindim canım.Gerçi çok net çıkmadı ama yinede Hülya Darcanın güzelliği belli :happy0064.Evet kitap çıktı ama ben kaç gündür kitabı arıyorum bulamadım henüz gelmedi diyorlar.En kısa zamanda alıp okumak istiyorum.Evet canım kitabı okurken çok ağlayacağımıza hiç şüphem yok.Ben zaten hiç sevmem ağlamayı.Sadece sulu gözüm o kadar.Birsen Merve pazar günü magazin proğramında izledim.İnanın mafff oldum.Canımız çok ağladı bende onunla beraber ekran başında ağladım.Aaaayyyyyyy kıyamam ben ona.
Tanju Korelede Allah rahmet eylesin Allah kabir rahatlığı versin.Bu arada tanıdıklarıma kitapdan bahsettim ve mutlaka alın dedim.Bütün gelirinin Bizim Lösemili Çocuklara bağışlanacağını ve bir çocuğunda Tanju Korel bursu alacağını açıkladım.Ayrıca buradan Zeynep Korel hanımıda kutlamak istiyorum.Böyle bir başarıdan ve duyarlılıktan dolayı.....
sevim ablam kusura bakma resimlerine yorum daha yapma fIrsatI bulamadIm,resimlerin coook gzl eline saglIk ,cok seker hakikaten hülosumuz,bugün ben cok toafIm coook özledim hülya ablamI ,bir
felc gecirmis hastam var hastanede onunla gecen konustum kendisi hic konusmuyor sadece bakIyor ama ben onun duyduguna cok inanIyorum ,
neyse kendisine ayIn 22 de ,yemek verirken söyle dedim ben bugün cok
mutsuzum,gözlerine baktIm,benim babam kadar cok sevdigim bir dedem
öldü dün 2 yIl oldu gideli dedim gözlerine baktIm ve gözlerim doldu ,inanIrmIsINIZ ,kadIn benimle agladIII,cok duygulandIm bence beni anladIII.YAAA öyle bugün neden bilmiyorum ama cok hülya ablamIn özlemini cekiyorum ,mutsuzum bu aralar:(:icon_sorr:sad53:
Olsun Sevim Ablacım Hülya Ablam görünüyoryaa o yeter banaa:img-wink: Evet Birsencikle kitabı okuduk...İnanın gözyaşları içinde okuduk, yeri geldi dayanamadık ara verdik...Hakikaten çok zor birşey ve bunları yaşadıklarını bilmek çok üzüyor beni.Allahım kimsenin başına vermesin çok büyük acı gerçekten...Tek yapabildiğimiz bu şekilde onların acılarını paylaşmak ve Korel Ailesine destek olarak onlarla birlikte Tanju Koreli yaşatmak...
Evet canım Hülya hanımın görüntüsü yeter bize.Mervecim bende nihayet dün kitabı bulabildim.Binbir geceden sonra hemen okumaya başladım ve kitabı bitirdim.Allahım çok kötü oldum alt üst oldum başım ağrıdı gözler ağlamaktan balon gibi oldu.Gerçekten çok zor günler yaşamışlar.Ama ben en çok Zeynep hanımın yaşadıklarından etkilendim.Bazı şeyleri benim babamla yaşadığım olaylara o kadar benziyorduki bir ara babamla kendimi yaşadım.Ve babasını kaybeden bir evlat olarak onu o kadar iyi anladım ki.Babalarımızı kaybettiğimiz yaş bile aynı yaşlarda.Zeynep hanıma bu kitabı bizlerle paylaşımından dolayı sonsuz teşekkürler ediyorum.Ben anneme ve babama okurken rahmetli Tanju beyide unutmuyorum.Eminim kendiside yukarılarda bir yerlerde eşini kızlarını
görüyor ve unutulmadığını,unutulmayacağını hissediyordur.
Kişilerin Tanju bey için yazdıkları ayrıca çok etkiledi beni.Önemli olan insanın arkasından güzel sözler bırakabilmesi Tanju bey gibi. Herkes efendiliğinden,
iyiliğinden,sevgisinden,insanlığından,arkadaşlığın dan bahsediyor.İnsanın en büyük hazinesi arkasından iyi anılmak ve hatırlanmaktır.Kendisi bunu kesinlikle başarmış.RAHAT UYU TANJU KOREL ......ALLAH RAHMET EYLESİN.MEKANIN CENNET OLSUN.
sevim ablam kusura bakma resimlerine yorum daha yapma fIrsatI bulamadIm,resimlerin coook gzl eline saglIk ,cok seker hakikaten hülosumuz,bugün ben cok toafIm coook özledim hülya ablamI ,bir
felc gecirmis hastam var hastanede onunla gecen konustum kendisi hic konusmuyor sadece bakIyor ama ben onun duyduguna cok inanIyorum ,
neyse kendisine ayIn 22 de ,yemek verirken söyle dedim ben bugün cok
mutsuzum,gözlerine baktIm,benim babam kadar cok sevdigim bir dedem
öldü dün 2 yIl oldu gideli dedim gözlerine baktIm ve gözlerim doldu ,inanIrmIsINIZ ,kadIn benimle agladIII,cok duygulandIm bence beni anladIII.YAAA öyle bugün neden bilmiyorum ama cok hülya ablamIn özlemini cekiyorum ,mutsuzum bu aralar:(:icon_sorr:sad53:
Birsenim ne kusuru sen sakın üzme kendini ne zaman müsait olursan ozaman yazarsın.Biliyorum senin durumunu staj,okul yoğun günler yaşıyorsun.Sağlık olsun canikom.....Evet biliyorum canım Hülya ablanı ne kadar özlediğini bende çok özledim.Aaaayyy hastana çok üzüldüm canım dilerim en kısa zamanda sağlığına kavuşur.Bencede ağladığına göre seni anladı tepki vermiş.Birsencim bende çok kötüyüm psikolojik olarak.Kitabı okudum ve bitirdim maf oldum. Resmen kendim olayları yaşamış gibi canım yandı.Çookkk etkiledi beni kitap çookk.Allah kimseye yaşatmasın ve her nerde varsa Allah şifalarını versin.
Hülya hanımın şiiri mükemmeldi.Çok hisli ve derinden yazılmış....Sevdiğim,
eşim,yoldaşım,arkadaşım,gözüm,kulağım,elim,kolum,g üneşim,toprağım,suyum,onurum,gururum diye devam ediyordu biricik aşkı Tanjucusu için.Ağlaya ağlaya bitirdim kitabı.Çok sevgi dolu,duygu dolu,acı dolu,hüzün dolu,mutluluk dolu bir
kitap bence herkesin alıp okuması gereken bir kitap.En önemlisi insanlar sevdikleriyle birbirlerini kaybetmeden değerlerini bilmeli her seferinde sevgilerini göstermeli ve birbirleriyle daha çok vakit geçirmeli.Hayat çok kısa belkide zamanımız olmayacak bunları gerçekleştirmek için.Çok geç kalmadan zaman varken sevdiklerimizle doya doya yaşayalım.
HDK & BRG & TJK 26-09-07, 15:43 Evet canım Hülya hanımın görüntüsü yeter bize.Mervecim bende nihayet dün kitabı bulabildim.Binbir geceden sonra hemen okumaya başladım ve kitabı bitirdim.Allahım çok kötü oldum alt üst oldum başım ağrıdı gözler ağlamaktan balon gibi oldu.Gerçekten çok zor günler yaşamışlar.Ama ben en çok Zeynep hanımın yaşadıklarından etkilendim.Bazı şeyleri benim babamla yaşadığım olaylara o kadar benziyorduki bir ara babamla kendimi yaşadım.Ve babasını kaybeden bir evlat olarak onu o kadar iyi anladım ki.Babalarımızı kaybettiğimiz yaş bile aynı yaşlarda.Zeynep hanıma bu kitabı bizlerle paylaşımından dolayı sonsuz teşekkürler ediyorum.Ben anneme ve babama okurken rahmetli Tanju beyide unutmuyorum.Eminim kendiside yukarılarda bir yerlerde eşini kızlarını
görüyor ve unutulmadığını,unutulmayacağını hissediyordur.
Kişilerin Tanju bey için yazdıkları ayrıca çok etkiledi beni.Önemli olan insanın arkasından güzel sözler bırakabilmesi Tanju bey gibi. Herkes efendiliğinden,
iyiliğinden,sevgisinden,insanlığından,arkadaşlığın dan bahsediyor.İnsanın en büyük hazinesi arkasından iyi anılmak ve hatırlanmaktır.Kendisi bunu kesinlikle başarmış.RAHAT UYU TANJU KOREL ......ALLAH RAHMET EYLESİN.MEKANIN CENNET OLSUN.
Okadar güzel ifade etmissinkii sevim ablaam kendini,gözlerim dolduu inan,bu
kitap sayesinde daha hic tanImadIgIM tanju amcamI cok iyi tanIdIm oda
düsündügüm gibi bir melekmis ,zeynep ablaya gelince ,bilseydim kIrarmIydIm
diye birseyler yazmIstI kendisi babasI hakInda ,bu okuduklarIm bana hissetigim
duygularI hemen bir insana karsI söylememii ögreti ,cok gec olmadan her
dakikayI en iyi sekilde deyerlendirmeyiii,ben sigara icin herkeze benim ikinci babam öldü sigaradan deyip artIk aglIyorum ,onlarda cok üzülüyor onlara ders veriyorum ,icmeyin diyorum ..........ben tanju amcamIn katilinle hicbirzaman arkadas olmuyacagIm ve hicbirzaman yenilmeyecegim onu ben yenecegim:icon_sorr
HDK & BRG & TJK 26-09-07, 15:57 Birsenim ne kusuru sen sakın üzme kendini ne zaman müsait olursan ozaman yazarsın.Biliyorum senin durumunu staj,okul yoğun günler yaşıyorsun.Sağlık olsun canikom.....Evet biliyorum canım Hülya ablanı ne kadar özlediğini bende çok özledim.Aaaayyy hastana çok üzüldüm canım dilerim en kısa zamanda sağlığına kavuşur.Bencede ağladığına göre seni anladı tepki vermiş.Birsencim bende çok kötüyüm psikolojik olarak.Kitabı okudum ve bitirdim maf oldum. Resmen kendim olayları yaşamış gibi canım yandı.Çookkk etkiledi beni kitap çookk.Allah kimseye yaşatmasın ve her nerde varsa Allah şifalarını versin.
Hülya hanımın şiiri mükemmeldi.Çok hisli ve derinden yazılmış....Sevdiğim,
eşim,yoldaşım,arkadaşım,gözüm,kulağım,elim,kolum,g üneşim,toprağım,suyum,onurum,gururum diye devam ediyordu biricik aşkı Tanjucusu için.Ağlaya ağlaya bitirdim kitabı.Çok sevgi dolu,duygu dolu,acı dolu,hüzün dolu,mutluluk dolu bir
kitap bence herkesin alıp okuması gereken bir kitap.En önemlisi insanlar sevdikleriyle birbirlerini kaybetmeden değerlerini bilmeli her seferinde sevgilerini göstermeli ve birbirleriyle daha çok vakit geçirmeli.Hayat çok kısa belkide zamanımız olmayacak bunları gerçekleştirmek için.Çok geç kalmadan zaman varken sevdiklerimizle doya doya yaşayalım.
sevim abla sorma biz merve ile cok cabUk bitirdik durmadan okuduk cünki deli gibi ,en sonunda bitti biz bitti diyede bir tur daha agladIk ben merveye ´bagIrdIm uyuz hep senin yüzünden bitti hep yavas yavas okusaydIk bitmicektiii :D ama insan bIrakamIyorki ,cok sekerler hepsi onlarIn hakInda
daha cok sey bilmek beni cook mutlu ediyor :img-yes:
Okadar güzel ifade etmissinkii sevim ablaam kendini,gözlerim dolduu inan,bu
kitap sayesinde daha hic tanImadIgIM tanju amcamI cok iyi tanIdIm oda
düsündügüm gibi bir melekmis ,zeynep ablaya gelince ,bilseydim kIrarmIydIm
diye birseyler yazmIstI kendisi babasI hakInda ,bu okuduklarIm bana hissetigim
duygularI hemen bir insana karsI söylememii ögreti ,cok gec olmadan her
dakikayI en iyi sekilde deyerlendirmeyiii,ben sigara icin herkeze benim ikinci babam öldü sigaradan deyip artIk aglIyorum ,onlarda cok üzülüyor onlara ders veriyorum ,icmeyin diyorum ..........ben tanju amcamIn katilinle hicbirzaman arkadas olmuyacagIm ve hicbirzaman yenilmeyecegim onu ben yenecegim:icon_sorr
Birsencim bu aralar hepimiz çok duygusalız birde üstüne bu kitabı okuyunca iyice koptuk.Aman ha üzülme ben bunları sizi üzmek için yazmadım.Üzülürüm sonra seni üzdüğüm için.:icon_sorr. Ben Tanju beyi oyuncu olarak zaten çok beğenirdim birde kızının ve diğer kişilerin yazdıklarından sonra daha iyi tanıma imkanım oldu.Gerçekten süper bir babaymış.Hatta Hülya Koçyiğit bir yazısında rahmetli Tanju beyin ailesine ve eşine çok düşkün olarak yorum yapmıştı.Evet canım Zeynep hanım kitabında topluma çok anlamlı mesajlarda vermiş.Sigara gerçekten çok tehlikeli.Bende biran önce kurtulmak istiyorum sigaradan.Lütfen herkes uzak dursun bu tehlikeli maddeden.Dilerim en kısa zamanda bende bunu başarırım.
sevim abla sorma biz merve ile cok cabUk bitirdik durmadan okuduk cünki deli gibi ,en sonunda bitti biz bitti diyede bir tur daha agladIk ben merveye ´bagIrdIm uyuz hep senin yüzünden bitti hep yavas yavas okusaydIk bitmicektiii :D ama insan bIrakamIyorki ,cok sekerler hepsi onlarIn hakInda
daha cok sey bilmek beni cook mutlu ediyor :img-yes:
Birsencim bende öyle aldığım akşam gece 1:30'da bitirdim kitabı.Ertesi gün sen benim halimi düşün berbat bir durumdaydım.Bende çok duygulandım çok ağladım.Bende ikinci kez başladım kitaba.Gerçekten bitene kadar bırakamadım kitabı.Allah kimseye böyle zor acılar yaşatmasın.Çok zor günler yaşamışlar.Ama hayat acılarıyla mutluluklarıyla kaldığı yerden devam ediyor.Tabii insandan da çok şeyler götürüyor.Ben annemi kaybettiğim zaman hayat bitti benim için demiştim.Aylarca içimde kor ateşler yandı ve sonunda annemin cenazesi giderken acımdan geçirdiğim baygınlık bana miras kaldı.Şimdi çok üzülgüğüm zaman kendimden geçiyorum.Ama hayat devam ediyor işte.Allah gerideK kalan KOREL ailesinin bireylerine sağlıklı uzun ömürler versin.
HDK & BRG & TJK 03-10-07, 20:41 Merhaba Merve ......Evet bir süredir yoksun hızlı yaşıyorsun galiba.Hehehehehehh.Bak biz dökülüyoruz ramazan dolayısıyla kertenkele gibi yerlerde sürünüyoruz.Neyse şaka bir yana gel artık be Merve özledim.Birsen arada bir msn.den işe gitmeden yazıyor sağolsun.Yok merak etme bu aralar fazla kaynatamadık.Vallahi Merve sende özlediysen biz ölelim artık.Heheheheh biz unuttuk diyebiliriz. Hmmm bak bugün Birsen'in cd gitmiş ama evde kimse olmadığı için postaneye gitmiş.Bugün gidip alacaktı.Bana mesaj çekmiş Sevim ablam aldım paketi ama akşama açacağım diyor.Heyecan olsun istemiş.Birde yazımı çok beğenmiş.Tekrar mesaj çekmiş.Seviyorum bu Hülya delisinide bakalım birde mektup yazdıydım beğenecek mi?Kesin sulu göz ağlar.heheheheh
Mervecim Hülya hanımı özlemeyen varmı hepimiz çok özlüyoruz.Ben bol bol tanıtım gecesinde çektiğim görüntülere bakıyorum.Böylece özlem gideriyorum.Neyse çok gevezelik yaptım.En kısa zamanda görüşmek dileğiyle.....:happy0064
sevim ablam okudum bugün mektubunu cok saol ,ben o aglamayI zaten mektup
geldigini ögrendigimde döktüm,cok mutlu oldum uzakta beni seven bana deyer veren benimde canImdan cok sevdigim okadar cok insan varkii sen merve hülya bergüzar zeynep nazlI tanju amca tan abi bile ,hepsini tanImasam bile
onlarIn hepsini cok seviyorum özlüyorum ,mektup gelince bir garip hisettim kendimii ,aldIm mektubu cantama mutlu bir sekilde koydum yol boyunca cantamIn icinde senin mektubunun olmasI bana bir güc verdiii ,ise erken
gidiyorum tam varmadan önce bir dere var bir köprü o köprüye gittim suyun nasIl aktIgIna baktIm merveye sms cektim elimde sevim ablanIn mektubu aklImda siz gözlerim yas dolu köprünün üzerindeyim diye,merve geri yazdI cok
gzl sözlerle onu hisetmemi sagladI hisettim,sizleri tanImanIn verdigi sevince
isime gittim ,ve herzamanki gibi ALLAHA sükürler ettim ,sükürki sizi tanIyorum ,
benim icin canImdanda cansInIZ ,bunu cok icten söylüyorum:icon_sorr
sevim ablam okudum bugün mektubunu cok saol ,ben o aglamayI zaten mektup
geldigini ögrendigimde döktüm,cok mutlu oldum uzakta beni seven bana deyer veren benimde canImdan cok sevdigim okadar cok insan varkii sen merve hülya bergüzar zeynep nazlI tanju amca tan abi bile ,hepsini tanImasam bile
onlarIn hepsini cok seviyorum özlüyorum ,mektup gelince bir garip hisettim kendimii ,aldIm mektubu cantama mutlu bir sekilde koydum yol boyunca cantamIn icinde senin mektubunun olmasI bana bir güc verdiii ,ise erken
gidiyorum tam varmadan önce bir dere var bir köprü o köprüye gittim suyun nasIl aktIgIna baktIm merveye sms cektim elimde sevim ablanIn mektubu aklImda siz gözlerim yas dolu köprünün üzerindeyim diye,merve geri yazdI cok
gzl sözlerle onu hisetmemi sagladI hisettim,sizleri tanImanIn verdigi sevince
isime gittim ,ve herzamanki gibi ALLAHA sükürler ettim ,sükürki sizi tanIyorum ,
benim icin canImdanda cansInIZ ,bunu cok icten söylüyorum:icon_sorr
Canım inan yazını okudukça bende çok kötü oldum....Çok güzel yazmışsın etkilendim ve duygulandım.Ne mutlu bana taaaaa Almanya'da da olsa Birsen'in
bir Sevim ablası var ve onlar henüz tanışamadılarsa bile sanki çok uzun zamandır birbirlerini tanıyorlarmış gibi seviyorlar.Birsencim inan o köprünün üstünde o an senin yanında olmayı ve sana bir süpriz yapmayı çok isterdim.Gizlice gelip ellerimle gözlerini kapatıp sevgili küçüğüm bil bakalım ben kimim demeyi ne çok isterdim.Evet canım bende Allahıma şükürler ediyorum seni ve Merveyi tanıma fırsatı verdiği için.Ama ben her zaman bu tanışmanın bir tesadüf olmadığına inanıyorum.Bende sizleri çok seviyorum ve benim için çok önemlisiniz:img-yes
Dilerim bu güzel arkadaşlık son nefesimize kadar devam eder.
HDK & BRG & TJK 05-10-07, 16:44 Ben bugün mervenin mektubunu almaya gittim cok heycanlIydIm yine cook
ama,sIra bana geldi ve aldIm zarfI ,cok duygulandIm ama aglamadIm,postaneden cIktIm annemin arabasIna bindim ,zarfI kucagIma koydum ,acmadIm ,heycanlIydIm.Annem hadi birsen acsana dedi acayImI dedim ve acmaya basladIm ,ellerim titremeye basladI cok daha arttI heycanIm,
mektubu actIm ve ilk gördügüm hülya ablamIn resmii sadece ama sacI görünüyordu ,öyle bir bagrarak hIckIrarak aglamaya basladImki anlatamam,cok
titremeye basladIm hemen icinden cIkardIm mektubun resimleri 4 tane resim vardi 3 hülya ablam 1 ben ve merve ,cok cok agladIm,hemen merveyi arama ihtiyacI hissettim ,ceptlf kaptIm aglIyarak aradIm merve cok tsk ederim dedim ,merve tekrar canIm cok tsk ederim ,sen nasIl birseysin anlamadIm gitti ,sende bir meleksin sendee,merveyele konusurken zarfIn icine baktIm ,ve
ikimizin resimlerini gördüm corluda beraber cekilmistik ,hatta resimlerin bir kacInda ,hülya ablayla bergüzarIn anneler günü icin verdikleri gibi poz verdIk ,o günleri hic unutamIyorum ve cok özlüyorum ,o günlerden uzak olmak sizden uzak olmak cok zoruma gidiyor inanIn:icon_sorr:(:(.Neyse uuf ,tlf kapatIm,acmaya basladIm icinden Zeynep ablanIn kitabI cIktI üc cd merveyle
benim tatil maceralarIm ,bir kalem üzerinde ay cok seker vallahi coook fena oldum,bak simdii yine cok duygulandIm,bir kalem tahtadan üzerinde canIm kardesime yazIyor ,ay merve sen beni öldürcen ,birtanemsin yaaa :icon_sorr:(
beni kardesin gibi görmen inan cok mutlu ediyor beniii,bende seniii bir abladan daha cok seviyorum ,hakikaten iyiki varsIn ,hayatImda bir umut IsIgI gibi girdin icin ve seninle herseyimi paylasabildigim icin cook tsk ederim canIm ablam :icon_sorr,bir mektup onun icinde nezaman kalemi aldIgI vesayri yazIyor ,ve bir kücük mektup ,onu merve bana söylemisti yazarken kendi cok
duygulanmIs aglamIs :icon_sorr,bende korkuyorum acIp okumaya ,tansIyonumda cok fena suan ,coook titredi ellerim demin ama ,sizinle paylasInca ,iyi olmaya basladIm ,ben artIk ne diyeyim iste hakikaten canImI 1 saniye düsünürsem ne olayIm ,hülya olayIm heheheh ,ozaman inat 2 saniye düsünürüm ,:)tövbe tövbe,Merve benim icin cok deyerlisin ben insanlara duygularImI cok acIk söyleyemem normalde ama sende bu yanlIsI yapmak istemedim sana ilk bastan beri ,benim icin nekadar deyerli bir hazine oldugunu dedim,inan bunu hisetigini biliyorum kalbim suan ,
sevincten mutluluktan patlIyor ,seni en kIsa zamanda görmegi cok istiyorum insallah olur ve bunuda söylemeden edemiyecegim seni uyurken seyretmeyi ,
hülya ablamIz ortak noktamIz hakInda konusurken gözlerindeki o IsIltIyI görmeyi cok özledim ,daha dogrusu ablam BEN SENi COOOOK ÖZLEDiM,bak simdi kötü oldum bir garip hissettim kendimiii :(:(,tamam tamam aglamIyorum ALLAHIN gücüne gider yoksa :),ALLAHIM SANA HERSEY iCiN SÜKÜRLER OLSUN YARABBiM:sad53:
HDK & BRG & TJK 05-10-07, 16:54 Canım inan yazını okudukça bende çok kötü oldum....Çok güzel yazmışsın etkilendim ve duygulandım.Ne mutlu bana taaaaa Almanya'da da olsa Birsen'in
bir Sevim ablası var ve onlar henüz tanışamadılarsa bile sanki çok uzun zamandır birbirlerini tanıyorlarmış gibi seviyorlar.Birsencim inan o köprünün üstünde o an senin yanında olmayı ve sana bir süpriz yapmayı çok isterdim.Gizlice gelip ellerimle gözlerini kapatıp sevgili küçüğüm bil bakalım ben kimim demeyi ne çok isterdim.Evet canım bende Allahıma şükürler ediyorum seni ve Merveyi tanıma fırsatı verdiği için.Ama ben her zaman bu tanışmanın bir tesadüf olmadığına inanıyorum.Bende sizleri çok seviyorum ve benim için çok önemlisiniz:img-yes
Dilerim bu güzel arkadaşlık son nefesimize kadar devam eder.
yazIn tüylerimi ürpertti sevim abla ,öncelikle amin diyecegim amin ,insallah korel ailesi ile uzun uzun mutlu saglIklI yIllar geciririz ,amiiiiin amiiin.
Belki bana süpriz yapamadIn ama inan yapmIs kadar oldun ,cok tsk ederim
inan suan resmen hissettim.Bende senin dedigin gibi bizim tanIsmamIzIn bir tesadüf olmadIGINa inanIyorum ,iyikide tanImIsIm sizi ,iyiki hülyayI kIzkanIp
merveye kIzdIGIM icin ona bir msj yazmIsIm iyikiii,tesadüf olmasI mümkün degil cünkii cook tesadüf olurdu ve bukadarI inan mümkün olamaz bencebye
HDK & BRG & TJK 05-10-07, 17:03 Evet Sevim Ablacım tanıtım gecesi görüntülerini bende izliyorum hep fotoğraflara bakıyoruum yeri geliyor şarkılar söylüyoruum bazen fotolara bakarken ahh canım yaa yerim ben seni bakarmısın şu tatlılığa diyorum kendi kendime deli gibi heheheh fotoğrafla konuşuyorum:D:D Haa bu arada cd demişsin yaa gönderdiğin cd yi izledik dün gece Birsenle...Birsencim açtı camdan beraber izledik gecenin bir yarısı...Canlı Hedefi...Hülya Ablam ne tatlı ne şeker öyle yaaa o kadar güzelmişki ozamanlardada şimdide harika zaten...Çok zayıfmışş kopucak nerdeyse birtanem yaa...Bergüzar Abla aynı yaniii...Birtanemizin eski filmlerini izlemek çok güzel çok hoşuma gidiyor...O zamanlarını hiç bilmiyoruz yaaa oyüzden belkii de...Öyle bir inceliyorum ki izlerken, şimdiki halinle bağlantı kuruyorum hep hehe çok hoşuma gidiyor hareketler mimikler falan aynı...tekrardan çok teşekkürler Sevim Ablacım:img-wink:Eminim diğer filmleride harikadır ama nasıl bulucaz onları yaaa satılıyormudur acaba biryerlerde..tv de hiç çıkmıyor...Yada biz göremiyoruz...Geçen yine Tarkan filmine rastladım..Çok güzeldii hele bir yerde dans ediyorduuu elleriyle falan çok güldümm yaaa hoşuma gitti çok heheheh
ama biz az cadI degiliz ,hülya ablam filimde aglIyor biz nasIl gülüyoruz merve ile vallahi hülya abla bizi deli ediyor ,hasta olduk ya aglIyacagImIZ var ters tepki veriyoruz nasIl gülüyoruz ama cok eylendik degilmi merve ?en komigi sevim abla biz merve ile otobüs ile uzak biyere gittik tatilde ,yolulukta yanImda cd vardI tanju amca ve hülya ablanIn ilk filimlerinden birisi Gültekin asya kaplanI ,otobüscüye dedik koyarmIsIn izliyelim cünki merve görmemisti daha ,oki dedi biz merve ile uyuyoruz mutluluktan koydu filan adam ,cd agleti
kIrIk cIktI ama yani olsaydI herkez izliyecektiii ,söylemeyin kimseye hülya abla
o filimde tanju amcayla :img-in_loöp yaptI hehehheeh,cok sekerler ama coook.
Merve ile ilk kez iste senin bana ve merveye yoladIgIN filmi izledik ,cok gzldi,
otobüsteki filmide merve izleyemedi sonra artIk ,tanju amcayI canIndan cok seven bir insana hediye ettim ,okadar mutlu olduki kopyasInI bile yapmak icin ,elinden almayI istemedim,buarada canLI hedefte hülya ablam rol arkadasIna sarIlINCA ,hemen böyle dedik tanju amcaa görmesin hülya abla bilmem artIk anlatabiliyormuyuz ,vallahi yeeeeeyt diye bir gelirse rol arkadasI falan dinlemez :),ah ah keske gelebilse neysee keskelerle malesef yasanmIyor ,anlIyacagInIZ filmi izledik ve cok gzldi saol tekrar sevim ablam,sende bir bIrlantasIn:img-yes:
HDK & BRG & TJK 05-10-07, 17:06 Buarada merve biliyor zaten ama sevim abla senin icin söylüyeyim ,yakInda
hülya ablanIn agazIndan mIs gibi ben yazdIm ama tanju amcaya bir mektup tanju amcamIn 1 senesinde yazmIstIm ,ama eklememistim ,ancak ben kitabI okuduktan sonra cok benzerlikler buldum ,ve hakikaten ben hülya ablayI cok iyi tanIyormusum ,o mektubu ben hülya ablamIn icine girerek yazdIm .....flash flash yakIndabye
HDK & BRG & TJK 07-10-07, 13:23 Ne yapIp ettim yine kitabI elime aldIm,,Babamla son 84 Gün",Sonun basI zeynep ablanIn yazdIGI ,duygularInI ifade edisi cok aglattI benii,meyer nekadar cok seviyormusum deyisi ,cok kötü oldum ben yaaa:icon_sorr,üzermiydim senii deyisi :(:(,ALLAH bundan sonra böyle üzüntüler yasatmasIn ablam insallah.kitabta Hülya ablanIn yazdIklarI beniii,
cook fena yaptI,icim parcalandI desem anlarmIsInIZ:icon_sorr:(onsuz nasIl
yasaya bilecegini bilmedigini söylüyor lanet ediyor,bunlar okadar üzücü seylerkii,sevdiiginiz bir insan yasamaktan artIk okadarda zevk almadIGINI
ögreniyorsunuz,sizse onun iyiligi icin hep dua ediyorsunuz:(,cok üzüldüm cok
zoruma gitti ,keske okumasaydIm kitabI bile dedim ,bu kitabI okudugum her an
zeynep ablayI ,bergüzar ablamI hülya ablamI hissettim:(,suan kelimeler bogazImda düyümleniyor ,ben bilmiyorum neden ama bana cok yakIn geliyorlar yaaa,üüüf neden böyle oluyor ben anlayamadIm ,birbirlerini sevme ,sevgilerini
ifade etme sekilleri okadar gzlkii,icim giitti:(,belkide bunun icin cok seviyorumdur onlarI (kimbilir).fotograflar hersey cok gzldi cok en cok Zeynep ablanIn Hülya ablanIn kucagInda oldugu ve zeynep ablaya Hamile oldugu resim
hosuma gitti,Tanju amcam yiyecek gibi bakIyor hülya ablamA istahlI istahlI,ama normal okadar gzl okadar tatlIki hülya ablam insan cizse bukadar gzl cizemez,
dört dörtlük mükemmel bir anne ,es ,arkadas,anneanne....Böyle bir insanIn benimde bir parcam olmasI beni cok mutlu ediyor ,iyi ki varsInIZ sizi CANIMDAN
COK SEViYORUM.......................vazgecilmezlerim BENiM:sad53:
ama biz az cadI degiliz ,hülya ablam filimde aglIyor biz nasIl gülüyoruz merve ile vallahi hülya abla bizi deli ediyor ,hasta olduk ya aglIyacagImIZ var ters tepki veriyoruz nasIl gülüyoruz ama cok eylendik degilmi merve ?en komigi sevim abla biz merve ile otobüs ile uzak biyere gittik tatilde ,yolulukta yanImda cd vardI tanju amca ve hülya ablanIn ilk filimlerinden birisi Gültekin asya kaplanI ,otobüscüye dedik koyarmIsIn izliyelim cünki merve görmemisti daha ,oki dedi biz merve ile uyuyoruz mutluluktan koydu filan adam ,cd agleti
kIrIk cIktI ama yani olsaydI herkez izliyecektiii ,söylemeyin kimseye hülya abla
o filimde tanju amcayla :img-in_loöp yaptI hehehheeh,cok sekerler ama coook.
Merve ile ilk kez iste senin bana ve merveye yoladIgIN filmi izledik ,cok gzldi,
otobüsteki filmide merve izleyemedi sonra artIk ,tanju amcayI canIndan cok seven bir insana hediye ettim ,okadar mutlu olduki kopyasInI bile yapmak icin ,elinden almayI istemedim,buarada canLI hedefte hülya ablam rol arkadasIna sarIlINCA ,hemen böyle dedik tanju amcaa görmesin hülya ablabilmem artIk anlatabiliyormuyuz ,vallahi yeeeeeyt diye bir gelirse rol arkadasI falan dinlemez :),ah ah keske gelebilse neysee keskelerle malesef yasanmIyor ,anlIyacagInIZ filmi izledik ve cok gzldi saol tekrar sevim ablam,sende bir bIrlantasIn:img-yes:
Birsencim ben canlı hedefi daha önce tv.de görmüştüm.Ama çok dikkatimi çekmediği için filmi izlememiştim..Ama Hülya Darcan'ı çok iyi hatırlıyorum o filmden tabii o zamanlar o Hülya Darcan'ın şimdiki bu aşkımız,güzelimiz,bitanemiz
olan Hülya Darcan olduğunu nerden bilebilirdim.Eğer bilseydim eski hallerini görmek için gözümü bile ayırmazdım.Neyseki bu cd. ile telafi etmiş oldum.Canım teşekküre gerek yok keşke daha fazla filmlerini bulabilseydim o zaman süper olurdu.İnşallah o eski filmlerini görmekde kısmet olur bizlere......
Pırlanta haaaa bak bu taş çok zarif çok hoş bir taş eeee benide ona benzetmen çok hoşuma gitti.:P
yazIn tüylerimi ürpertti sevim abla ,öncelikle amin diyecegim amin ,insallah korel ailesi ile uzun uzun mutlu saglIklI yIllar geciririz ,amiiiiin amiiin.
Belki bana süpriz yapamadIn ama inan yapmIs kadar oldun ,cok tsk ederim
inan suan resmen hissettim.Bende senin dedigin gibi bizim tanIsmamIzIn bir tesadüf olmadIGINa inanIyorum ,iyikide tanImIsIm sizi ,iyiki hülyayI kIzkanIp
merveye kIzdIGIM icin ona bir msj yazmIsIm iyikiii,tesadüf olmasI mümkün degil cünkii cook tesadüf olurdu ve bukadarI inan mümkün olamaz bencebye
İnşallah canım sağlıklı uzun yıllar hepberaber yaşarız.
Canım bende Merveye diyorum hep iyiki mesajına cevap yazmışsım yoksa sizleri tanıyamıyacaktım.İlk başta çok düşündüm Merveye cevap yazıp yazmamayı çok mücadele ettim kendimle ama en sonunda yazmaya karar verdim.Evet Birsen senin Merveye mesaj yazman benim Merveye mesaj yazmam onun bana geri dönmesi sonra Sevim abla benim Birsen diye bir arkadaşım var oda seninle tanışmak istiyor demesi ve seninle tanışmam bunlar bir tesadüf olamaz bence Allah bizim tanışmamızı istediği için oldu.Allahıma şükürler olsun çok sevdiğimiz Hülya Darcan için üçümüzde tanışmış olduk...:happy0064
Evet Sevim Ablacım tanıtım gecesi görüntülerini bende izliyorum hep fotoğraflara bakıyoruum yeri geliyor şarkılar söylüyoruum bazen fotolara bakarken ahh canım yaa yerim ben seni bakarmısın şu tatlılığa diyorum kendi kendime deli gibi heheheh fotoğrafla konuşuyorum:D:D Haa bu arada cd demişsin yaa gönderdiğin cd yi izledik dün gece Birsenle...Birsencim açtı camdan beraber izledik gecenin bir yarısı...Canlı Hedefi...Hülya Ablam ne tatlı ne şeker öyle yaaa o kadar güzelmişki ozamanlardada şimdide harika zaten...Çok zayıfmışş kopucak nerdeyse birtanem yaa...Bergüzar Abla aynı yaniii...Birtanemizin eski filmlerini izlemek çok güzel çok hoşuma gidiyor...O zamanlarını hiç bilmiyoruz yaaa oyüzden belkii de...Öyle bir inceliyorum ki izlerken, şimdiki halinle bağlantı kuruyorum hep hehe çok hoşuma gidiyor hareketler mimikler falan aynı...tekrardan çok teşekkürler Sevim Ablacım:img-wink:Eminim diğer filmleride harikadır ama nasıl bulucaz onları yaaa satılıyormudur acaba biryerlerde..tv de hiç çıkmıyor...Yada biz göremiyoruz...Geçen yine Tarkan filmine rastladım..Çok güzeldii hele bir yerde dans ediyorduuu elleriyle falan çok güldümm yaaa hoşuma gitti çok heheheh
Mervecim bende senin gibi tanıtım gecesini bol bol izliyorum.Kah mutlu oluyorum kah hüzünleniyorum.Resimlerine bakıyorum,cd. izliyorum.Evet canım gerçekten çok zayıfmış bazı mimikler şimdiki haline çok benziyor.Zayıflığı Bergüzar demişsin evet.Bazen ben binbir gecede Bergüzarın bazı mimiklerini annesine çok benzetiyorum.Ay burda aynı annesinin mimikleri diyorum.Eeeee herhalde ya anneye benziyecek yada babaya....Mervecim bende bilmiyorum eski filmleri bir yerlerde var mı ancak netten araştırıyorum fırsat buldukça:img-yes:Teşekküre hiç gerek yok Mervecim.Bende tv.de Tarkan filminde görmüştüm ama filmin sonlarıydı Tarkan bizimkini okla öldürdü.Onun her hali her filmi bizi mutlu etmeye yetiyor.Şookk şeker şoookkk.....:happy0064 Ablam bazen diyor seninkinin filmi vardı yeşilçamda diyor bende kızıyorum niye haber vermedin diye...Şansa bak hep o görüyor ya.....:sad53 Mervecim dilerim bir gün tüm eski filmlerini izleme imkanını buluruz.
http://img401.imageshack.us/img401/8298/resim162mm2.jpg (http://imageshack.us)
http://img206.imageshack.us/img206/6541/resim169pr1.jpg (http://imageshack.us)
URL=http://imageshack.us]http://img206.imageshack.us/img206/6624/resim184oc1.jpg[/URL]
http://img525.imageshack.us/img525/3646/resim186nx0.jpg (http://imageshack.us)
[URL=http://g.imageshack.us/g.php?h=525&i=resim186nx0.jpg][IMG
Daha önceden eklediysem çok özür arkadaşlar.....
HDK & BRG & TJK 09-10-07, 10:49 Mervecim bende senin gibi tanıtım gecesini bol bol izliyorum.Kah mutlu oluyorum kah hüzünleniyorum.Resimlerine bakıyorum,cd. izliyorum.Evet canım gerçekten çok zayıfmış bazı mimikler şimdiki haline çok benziyor.Zayıflığı Bergüzar demişsin evet.Bazen ben binbir gecede Bergüzarın bazı mimiklerini annesine çok benzetiyorum.Ay burda aynı annesinin mimikleri diyorum.Eeeee herhalde ya anneye benziyecek yada babaya....Mervecim bende bilmiyorum eski filmleri bir yerlerde var mı ancak netten araştırıyorum fırsat buldukça:img-yes:Teşekküre hiç gerek yok Mervecim.Bende tv.de Tarkan filminde görmüştüm ama filmin sonlarıydı Tarkan bizimkini okla öldürdü.Onun her hali her filmi bizi mutlu etmeye yetiyor.Şookk şeker şoookkk.....:happy0064 Ablam bazen diyor seninkinin filmi vardı yeşilçamda diyor bende kızıyorum niye haber vermedin diye...Şansa bak hep o görüyor ya.....:sad53 Mervecim dilerim bir gün tüm eski filmlerini izleme imkanını buluruz.
Ben tarkan filmini sadece hülyamIzIN oynadigi bölümleri kasette cektim yakInda resim eklerim kIsmetsee,sonu beni cok sinir etti öldürdü ya tarkan ,ay
ay vallahi morelim bozulduu büyük yalanda öldüü tarkanda öldü hep öldürüyorlar yaaa,nebicim istir buuu,ay bugün cok daha fazla özledim hülosumuu yaa ,cIksa artIk ekranlaraa vallahiii yüzünü unuttum :(oy oy hic unuturmuyum cennet yüzlümüüü,babam odama giriyor diyorki birsen nezaman foar yanlIs yazdIm kesin heheh acIcaksIn,heheh:)hertaraf kendisi ile doluuu
Ben tarkan filmini sadece hülyamIzIN oynadigi bölümleri kasette cektim yakInda resim eklerim kIsmetsee,sonu beni cok sinir etti öldürdü ya tarkan ,ay
ay vallahi morelim bozulduu büyük yalanda öldüü tarkanda öldü hep öldürüyorlar yaaa,nebicim istir buuu,ay bugün cok daha fazla özledim hülosumuu yaa ,cIksa artIk ekranlaraa vallahiii yüzünü unuttum :(oy oy hic unuturmuyum cennet yüzlümüüü,babam odama giriyor diyorki birsen nezaman foar yanlIs yazdIm kesin heheh acIcaksIn,heheh:)hertaraf kendisi ile doluuu
Aaayyy Birsen biran önce eklersen çok sevinirim. Çünkü ben o filmdekinin Hülya olduğunu anlayana kadar öldürüldü zaten.Onun için o filmi çok merak ediyorum.....Şimdiden teşekkürler canım....:happy0064
Evet canım fuar olacaktı ama olsun arada bizde hata yapıyoruz.Sen yinede çok iyisin.:good:Evet artık Hülya Darcanı ekranlarda görmeyi çok istiyoruz.Bir sürü yeni diziler başlıyor her seferinde umutlanıyorum ama yine yok yine yok.....Ama onun varolduğunu bilmek dünyalara bedel....
Olmaz ondan birsey hala seviniyorum görünce hala gzl askImIZ ,saol ekledigin icin:img-yes:,aglamasInI yerim onun iste o ilk resimde öyle aglIyordu merve ile sinirimiz bozuldu hep aglIyor diye hem gülüp hemde agladIk ...merve biz normal degiliz ama dünyadaki hangi insan normalki degilmiiii,hersey cok güzel
hep böyle kalIr insallah ...AMiiiiN...........:)
Rica ederim canım.....Bakarmısınız nasıl ağlıyor kıyamam ben ona.Dilerim bundan sonra hiç ağlamaz hep güler.Güzel gözlerinin içi parıldar.... Yok yok normalsiniz bizde yaşadık sizin yaşadıklarınızı bir keresinde hiç unutmuyorum Birsen liseden mezun olduk o sene arkadaşımın babası astsubaydı tayinleri çıktı ve Amasyaya taşındılar beni Amasyaya davet ettiler.Aylar sonra Amasyada buluştuğumuzda o ilk akşam sabaha kadar uyumadık güldük ağladık
o zaman bizde kendimize biz normal değiliz demiştik...Oda evlendi şimdi iki oğlu var.Dilerim herşey gönlünüzce olur canım....
HDK & BRG & TJK 09-10-07, 17:14 Aaayyy Birsen biran önce eklersen çok sevinirim. Çünkü ben o filmdekinin Hülya olduğunu anlayana kadar öldürüldü zaten.Onun için o filmi çok merak ediyorum.....Şimdiden teşekkürler canım....:happy0064
Evet canım fuar olacaktı ama olsun arada bizde hata yapıyoruz.Sen yinede çok iyisin.:good:Evet artık Hülya Darcanı ekranlarda görmeyi çok istiyoruz.Bir sürü yeni diziler başlıyor her seferinde umutlanıyorum ama yine yok yine yok.....Ama onun varolduğunu bilmek dünyalara bedel....
Sevim ablam bizim askImIZ galba birde cok secici ,yani anlIyada biliyorum
simdii büyük yalandan sonra böyle uyuz dizilere girmek istemez ama galba
bizimkininde baya kriteri var ,bence ilk kriter basrol oyuncusu olmak ,okadar
filimde oynamIs hep basrol kendisi...
Insallah agazIna layIk birseyler bulur ne diyeyim ,ama aramIzda görmek benide cok mutlu ederdiii ,cok uzun geldi bana bu son ayrIlIk:icon_sorr
http://img131.imageshack.us/img131/2431/esra8135jm0.jpg (http://imageshack.us)
çok gzll bi foto kitaptan...
Sevim ablam bizim askImIZ galba birde cok secici ,yani anlIyada biliyorum
simdii büyük yalandan sonra böyle uyuz dizilere girmek istemez ama galba
bizimkininde baya kriteri var ,bence ilk kriter basrol oyuncusu olmak ,okadar
filimde oynamIs hep basrol kendisi...
Insallah agazIna layIk birseyler bulur ne diyeyim ,ama aramIzda görmek benide cok mutlu ederdiii ,cok uzun geldi bana bu son ayrIlIk:icon_sorr
Birencim haklı ama bak iki tane dizisi kaldırıldı.Onca emek zaman boşa gitti.Yakışır ona başrol o zaten bizim gönüllerimizin sultanı...:img-yes:
İnşallah canım hakkında ne hayırlı ise o olsun.Onun yaşadığını bilmek bile yeter.
Evet biz sevenleri için bu ayrılık çok uzun ve zor oldu.Canım beklemekten başka yapacak birşey yok.....Umudumuzu kırmayacağız.....
Sevgili Hülya Darcan Ve Ailesi,iki Meleğim Birsen Ve Merve Ve Tüm Hülya Darcan Hayranlarina Hayirli Bayramlar Dilerim.......
BuSe.YaSeMiN 11-10-07, 14:37 http://img504.imageshack.us/img504/8273/korelalesje1.png
HDK & BRG & TJK 12-10-07, 20:55 Gönlümün biricik sultanI canIm hülya ablamIn BayramInI en icten dileklerimle kutluyorum ve o güzel Büyük yalanda gördügüm tatlI ellerinden cok öpüyorum ,insallah nice seneler böyle bayramInI kutlamak nasip olur ,o güzel
yanaklarIndan cok öpüyorum koklaya koklaya ,cok özledik.........
Hep saglIklI mutlu sevecen kalman dileyiyle ......KIZIN birsen hehehheeh....icimden geldiii .......ay bak simdi aglarImda BEN:(
mERve ve sevim abla sizinde en icten dileklerimle bayramInIZI kutluyorum ,insallah birdahaki bayram beraber oluruz....amin:)
HDK & BRG & TJK 12-10-07, 20:59 buarada hülya ablam sayende 8 kg aldIm ....hehhe vallahi özledim her aklIma
geldiginde üzüldüm agladIm ,bazen agazIma hep birsey tIktIm obeze olmaya dogru ilerliyorum ......neolursun gel artIk ekranlara ....kurtar beni su kilolardan ehehheeh.....obeze kIzIn birsen.....yok ama hakikaten izinden sonra oldu böyle suan diäteyim ,ve sipora yazIldIm....insallah faydasI dokunur....
cok sisman oldum cooooooooooooooook....ah hülya yaktIn beniii ...hahah:)
Gönlümün biricik sultanI canIm hülya ablamIn BayramInI en icten dileklerimle kutluyorum ve o güzel Büyük yalanda gördügüm tatlI ellerinden cok öpüyorum ,insallah nice seneler böyle bayramInI kutlamak nasip olur ,o güzel
yanaklarIndan cok öpüyorum koklaya koklaya ,cok özledik.........
Hep saglIklI mutlu sevecen kalman dileyiyle ......KIZIN birsen hehehheeh....icimden geldiii .......ay bak simdi aglarImda BEN:(
mERve ve sevim abla sizinde en icten dileklerimle bayramInIZI kutluyorum ,insallah birdahaki bayram beraber oluruz....amin:)
Canım Birsenim
Mesajınıda aldım beni çok mutlu ettin.İnşallah canım en kısa zamanda biraraya geliriz.İşte ozaman bizim bayramımız olur.Bize özel bir bayram Birsen, Merve,Sevim.Bende senin ve ailenin bayramını en içten dileklerimle kutluyorum...
Hep beraber daha nice nice bayramlara canım....
HDK & BRG & TJK 14-10-07, 20:56 http://img68.imageshack.us/img68/2516/hlyaablamcanim012ta7.th.jpg (http://img68.imageshack.us/my.php?image=hlyaablamcanim012ta7.jpg)
NasIl güzel gülüyor,bebegim benim yaa.Biricigim herseyim özledigim benim.
Böyle görüyordum iste Büyük Yalanda icim gidiyordu ,bir güzelki ,nasIl bir insan bukadar tatlI görünür hala anlamIs degilim....:)en deyerlim o benim....:)
http://img68.imageshack.us/img68/6438/hlyaablamcanim014eu6.th.jpg (http://img68.imageshack.us/my.php?image=hlyaablamcanim014eu6.jpg)
Bu bölüm cok güzeldi cok sekerdi Zeynep ablanIn dogumundada böyle kIzINA
destek olmus ,onun icin bu bölümü izlerken kendisini oynadIgI icin birkat daha
dikkatli izlerdim,nasIlda gurur duyup sevinc gözyaslarI dökmüstü Etheme sarIlIP,ben eminimki cok sekerr bir anneannedir ,torunu olmak cok isterdim :)
ama malesef degilim ....:(kendisinin ama hayranI oldugum icin bile kendimi cok
sanslI sayIyorum, demeki ALLAHIM ,benim kadrime yazmIs kendisini,
düsününce cook gülüyor cok seviniyorum,tuaf ama anlatIlmIyacak sekilde güzel bir duygu böyle bir özel insanI sevmek ....kendimi cok sanslI sayIyorum:)
buarada arkadaslar aynI küpeler bendede var ve hemsire olarak staj yapIyorum ya ordada bazI gecici HastalIklar olunca ,aynI hülya ablanIn giyindigi gibi giyinip odaya giriyorum ,aynada görünce hülya naber diye düsünüyorum ,delice biliyorum ama neyapayIm ,bende özlemimi öyle gideriyorum,kendimi öyle mutlu ediyorum....:(
HDK & BRG & TJK 14-10-07, 21:18 Canım Birsenim
Mesajınıda aldım beni çok mutlu ettin.İnşallah canım en kısa zamanda biraraya geliriz.İşte ozaman bizim bayramımız olur.Bize özel bir bayram Birsen, Merve,Sevim.Bende senin ve ailenin bayramını en içten dileklerimle kutluyorum...
Hep beraber daha nice nice bayramlara canım....
amin insallah ,sevim abla insallah...:)
ÖZLEDiM
Ben senin sesini,
Ben senin bakIsInI,
Ben senin gülüsünü,
Ben senin kokunu,
Ben senin mimiklerini,
Ben senin aglayIsInI,
Ben senin boyunu,posunu ,herseyini okadar özledimki....:(
Birsen Öztürk
http://img156.imageshack.us/img156/9182/hlyaablamcanim061pd6.th.jpg (http://img156.imageshack.us/my.php?image=hlyaablamcanim061pd6.jpg)
HülyamI su resimdeki gibi görünce ,öyle seviniyor öyle hoplayIp zIplIyordumkii,
acIk sacla ilk gördügümde ,anlatamam nekadar heycanlandIm ,beyendim ,sonraya dogru hep böyle acIk saclI olunca ablam,annem derdiki tamam dikkat korkmayIn birsen heran cIldIrabilir ...hehhe:)yaaaaaaaa öyle iste ne günlerdi ,nelerle savastIm hülya ablama ulasmak icin anlatamam günlerce agladIm cok gzl ama cokta zor bir sevgi ,güclü olmayan kolay kolay ayakta duramIyor:(BUGÜNLERE ONUN ICIN COK SÜKÜR EDiYORUM:)
Hülya Ablam,Birsenim,Sevim Ablam Canlarım benim öncelikle hepinizin bayramını kutluyorum..Sağlık mutluluk sevgi dolu nice bayramlara inş. hepberaber...Biraz gecikmeli oldu ama giremedim foruma bir türlü:(
Mervecim güzel arkadaşım iyi dileklerin için çok sağol......İnşallah daha nice nice bayramları birlikte yaşar ve kutlarız.:happy0064
Canımız ne kadar genç...Böyle eski hallerini görmek beni çok mutlu ediyor.Keşke daha fazla resimlerini görebilsek.....
http://img80.imageshack.us/img80/1596/resim013hh4.jpg (http://imageshack.us)
http://img132.imageshack.us/img132/3649/resim023fc2.jpg (http://imageshack.us)
http://img132.imageshack.us/img132/1935/resim025wb8.jpg (http://imageshack.us)
http://img132.imageshack.us/img132/7691/resim030tu0.jpg (http://imageshack.us)
HDK & BRG & TJK 17-10-07, 20:15 Hülya Ablam,Birsenim,Sevim Ablam Canlarım benim öncelikle hepinizin bayramını kutluyorum..Sağlık mutluluk sevgi dolu nice bayramlara inş. hepberaber...Biraz gecikmeli oldu ama giremedim foruma bir türlü:(
SAOL canIm ablam benim ,gecikmelide olsa ben o gün hisettim hem bana msj yazdIn cok gzl kelimeler sarf ettin cok tsk ederim ,benim icimde cok büyük bir deyer tasIyorsunuz .....:)
HDK & BRG & TJK 17-10-07, 20:19 Ahh be Birsenim nasıl anlatsak özlemimizi bilmiyorum kii:( Şiirin çok güzel bu arada...Eklediğin fotoğraflarada bayıldım...Sağol Bitanem...Bir sene olacak neredeyse canımız ekranlarda olmayalııı...Yani bu sezon olmayacak gibi geliyoorr yineeee uuuffff....Ben birtanemizi geri istiyooruuummmm...Birileriii duysuunn sesimiziiii artıık dimiii, bizimde yüzümüz gülsüün...Heyecanla televizyonun karşısında beklemeyi özlediimm hatta heyecandan yerimde duramamayı hehe...Canımı gördüğümde o içimdeki sıcaklığııı...Nasıl Anlatsakki özlemimizi Bilemedim....:icon_sorr
cok gzl anlatmIssIn sen yada ben cok anladIm seniii,ama iyi olsunda varsIn
oynamasIn biz razIyIz,buarada siirimi beyenmene cok sevindim ,öyle kIsa ama
benim icin cok duygu yüklü olmasada bir nevi özlem hakIrIsI....:(mervem bu arada gelin sevim abla sen ben youtube hehehheh biz hdk isteriz diye konusma yapalIm ehehheheheh:)belki izleyen olur hahaa ,hdk izlese cok deli bunlar der ama deli olduk kendisi yüzünden o getirdi bu haleee:)
HDK & BRG & TJK 17-10-07, 20:31 Canım şiirin çok güzel.....:good:Yüreğine sağlık.Onun her hali duruşu,gülüşü,ağlayışı,sevinci herşeyi mükemmel.....Seninde dediğin gibi anlatılamıyor.Onu yaşamak lazım.Heheheheh Birsen yine güldürdün beni hani annen demiş ya tamam dikkat korkmayın çıldırabilir ay çok hoşuma gitti.Seni o kadar iyi anlıyorumki canım.Bende evde dizi başlayınca evdekilere susun konuşmayın diye nerdeyse nefes aldırmıyordum.En ufak bir sahnesini bir kelimesini kaçırmamak için herkezi susturuyordum.Annem eyvah yine Büyük Yalan başlıyor sessiz sinema oynayacağız derdi.Keşke canımız yine ekranlarda olsada o güzel heyecanlarımızı tekrar yaşasak......
sevim abla büyük yalanI ben 4 kere izledim ya babama cinnet geldi ama büyük yalandan degil hani böyle acIklI olunca aaaaaaaaaaaa diye böyle bir sarkI oluyordu yaaa ,ay bu adamI susturun ALLAH rizasI icin diyordu ,yuh be kIzIm hala doymadInmI diyorduu,bende sevim abla bize cuma günlei misafir gelince sinir oluyordum ,niye geliyorlarki simdi ne gereksiz baska gün bulamamislarmii cok seviyorlardIrya bizi diyordum ,annem aaaaa babam aaa kIzIm diyorduuu
heheheh:)aa neyapayIm hdk ben yanlIz kalmam lazIm filme konsantre olamIyorum canIm haftada 1 kere yani geri kalan 6 günde gelsinler dimiii ama,
vallahi bak cok sinir oluyordum beni yanlis anlamayIn cok misafir perverimdir ama böyle konularda hic sevmem ,siirimi beyenmene sevindim siz zaten zavallIlarIm ,her yazdIgIma beyendim demek zorunda kalIyorsunuz yerim sizi tsk birtanelerim benim:)öptüüüm
sevim abla büyük yalanI ben 4 kere izledim ya babama cinnet geldi ama büyük yalandan degil hani böyle acIklI olunca aaaaaaaaaaaa diye böyle bir sarkI oluyordu yaaa ,ay bu adamI susturun ALLAH rizasI icin diyordu ,yuh be kIzIm hala doymadInmI diyorduu,bende sevim abla bize cuma günlei misafir gelince sinir oluyordum ,niye geliyorlarki simdi ne gereksiz baska gün bulamamislarmii cok seviyorlardIrya bizi diyordum ,annem aaaaa babam aaa kIzIm diyorduuu
heheheh:)aa neyapayIm hdk ben yanlIz kalmam lazIm filme konsantre olamIyorum canIm haftada 1 kere yani geri kalan 6 günde gelsinler dimiii ama,
vallahi bak cok sinir oluyordum beni yanlis anlamayIn cok misafir perverimdir ama böyle konularda hic sevmem ,siirimi beyenmene sevindim siz zaten zavallIlarIm ,her yazdIgIma beyendim demek zorunda kalIyorsunuz yerim sizi tsk birtanelerim benim:)öptüüüm
Maşallah Birsencim....Artık dizinin her karesini ezbere biliyorsundur.:happy0064
Evet canım bende Cuma günleri kimsenin gelmesini istemezdim.Demekki Hülya Darcan hayranları hep aynı sakin bir ortamda konsantremiz bozulmadan diziyi izlemek.Ben sadece bir kere izleyebildim.Üstelik ilk bir kaç bölümünü izleyemedim.Ne kadar üzülmüştüm kaçırdım diye....:sad53:Birsencim gerçekten şiirin güzeldi ben kendi adıma beğendim.Bende seni ham yaparım şeker.Senin güzel yüreğin,insanlığın,sevgin yeter......HÜLYA DELİSİ.......:img-yes:
cok seker ya yerim seniiii bebisim benim ,bakarmIsInIz yaaaaaaaa ooooy oy disim kasIndIIII heheheh:),en son resimdeki ceket gibi ceket görmüstüm kesin birdahakine alIcam ehehheheheh:),acIk saclI cooook seker ,ay bende daha resim eklicektim bu aralar hic fIrsat yoktuu özür düsününce cekip eklerim insallah bu arada sevim ablam amin insallah hep beraber saglIklI hülyalI korel aileli ve kendi ailelerimizle nice bayramlar yIllar AMiiiin:)bye
Resimler çok net değil ama moralim bozuk olunca Hülya hanımın resimlerine bakıyorum veya resim ekliyorum...Gerçi yeni resimler yok elimde ama olsun benim hoşuma gidiyor.Küpeleri aldın şimdi ceket mi sıra? Bu gidişle Hüloş sen giyerse sende onu alacaksın.Heheheheheh.Birsencim açıkcası çok merak ediyorum resimleri ama zamanında yok biliyorum.Sen kendini üzme zamanı gelince eklersin.Amin canımcım amin....Öpüyorum gıgından.:happy0064
http://img265.imageshack.us/img265/3370/tutsak1hq0.jpg (http://imageshack.us)
Hülya Darcan ve Ezo Sunal Çelik'in konuk oyuncu olarak katıldığı Tutsak dizinde şarkılarına eşlik etmişler.
http://img207.imageshack.us/img207/1102/tutsakor5.jpg (http://imageshack.us)
Arkadaşlar bakarmısınız Hülyamıza çoookkk tatlı çoookkk..:happy0064
Ben bu resimleri daha önce görmemiştim.Eğer eklendiyse özür dilerim.
HDK & BRG & TJK 20-10-07, 20:24 Maşallah Birsencim....Artık dizinin her karesini ezbere biliyorsundur.:happy0064
Evet canım bende Cuma günleri kimsenin gelmesini istemezdim.Demekki Hülya Darcan hayranları hep aynı sakin bir ortamda konsantremiz bozulmadan diziyi izlemek.Ben sadece bir kere izleyebildim.Üstelik ilk bir kaç bölümünü izleyemedim.Ne kadar üzülmüştüm kaçırdım diye....:sad53:Birsencim gerçekten şiirin güzeldi ben kendi adıma beğendim.Bende seni ham yaparım şeker.Senin güzel yüreğin,insanlığın,sevgin yeter......HÜLYA DELİSİ.......:img-yes:
VALLAHi sevim abla dogru diyorsun nerdeyse her bölümü kelimesi kelimesine biliyorum cok muhtesem bir diziydi ama hakikaten ,sevim abla kacIncI bölümden sonra baktIn ben sana basInI anlatayIm istersen ,buarada güzel yüregin demen beni cok duygulandIrdI hülyamIz aklIma geldi onunda yüregine kurban olurum ben ,ikinci anneme cekmisim herhalde heheheh:)
HDK & BRG & TJK 20-10-07, 20:27 Resimler çok net değil ama moralim bozuk olunca Hülya hanımın resimlerine bakıyorum veya resim ekliyorum...Gerçi yeni resimler yok elimde ama olsun benim hoşuma gidiyor.Küpeleri aldın şimdi ceket mi sıra? Bu gidişle Hüloş sen giyerse sende onu alacaksın.Heheheheheh.Birsencim açıkcası çok merak ediyorum resimleri ama zamanında yok biliyorum.Sen kendini üzme zamanı gelince eklersin.Amin canımcım amin....Öpüyorum gıgından.:happy0064
Sorma sevim abla essaz hic olmuyor yani oluyor ondada uyuyorum ve böyle sizin söylediklerinize cevap yaziyorum ,ve biliyormusun bilmiyorum ama ben
3 gündür agr |