Tüm Versiyonu Göster : Hülya Darcan
Türk Sinemasının Olağanüstü Başarılı Oyuncusu,1 Numarası Hülya Darcan...
Kendisini Çooookk Seviyorum...Kendisi Benim İçin Birtaneee...Sizlerinde O Güzel Düşüncelerinizi Ve Yorumlarınızı Bekliyorum...
Birkaç Harika Fotoğraf...Arkadaşlar sizlerdede fotoğraflar varsa buradan paylaşabilirsiniz...
]1967 yılında Ses Mecmuası yarışmasında 3. oldu ve ilk filmi "Silahları Ellerinde Öldüler" ile sinema hayatına başladı.1967-1973 yılları arasında çoğu başrol olmak üzere 67 filmde oynadı.Lütfi Akad,Yılmaz Güney gibi ünlü sinemacılarla çalıştı...Ve 17 yılın sonunda Hülya Darcan yeniden ekranlarda...[/B]
Filmleri[B]1.İyi Ki Varsın (Berrin) 2006
2.Zeytin Dalı (Zeynep) 2005
3.Büyük Yalan (Rüksan) 2004
4.Hırçın Menekşe (Handan) 2003
5.Baba (Oya) 2003
6.Zeybek Ateşi (Esma-Hüzzam Anne) 2002
7.Bizim Ev (Zeynep Denizbey) 1995
8.Kara Elmas 1990
9.Tarkan Güçlü Kahraman Kolsuz Kahramana Karşı (Alonya) 1973
10.Dağlar Kurbanı 1973
11.Ali ile Gül 1973
12.Muhteşem Hırsız 1973
13.Ali'ye Gönül Verdim 1973
14.Kaderimiz 1973
15.Örümcek 1973
16.Cehennemin Beş Delisi 1972
17.Yirmi Yıl Sonra 1972
18.İnsafsız 1972
19.Fakir Kızın Kısmeti 1971
20.Dudaktan Tabanca 1971
21.En Kralına Tek Kurşun 1971
22.Fedailer Mangası 1971
23.Kanunsuz Yaşayanlar 1971
24.Ölmeden Tövbe Et 1971
25.Sıra Sende Yosma 1971
26.Silahlar Konuşuyor 1971
27.Yalnız Değiliz 1971
28.Yumruk Yumruğa 1971
29.Haraç 1971
30.Kaderin Ağları 1970
31.Tehlikeli Oyun 1970
32.Canlı Hedef 1970
33.Dağların Kartalı 1970
34.Altın Tabancalı Adam 1970
35.Aslan Yürekli Mahkum 1970
36.Deliormanlı 1970
37.Kadın Satılmaz 1970
38.Kanlı Kader 1970
39.Kara Leke 1970
40.Yaslı Gelin 1970
41.Ana Yüreği 1969
42.Hedefte Vuruşanlar 1969
43.Kanlı Gelincik 1969
44.Kendi Düşen Ağlamaz 1969
45.Sabah Olmasın 1969
46.Şeytanın Oyunu 1969
47.Şirvan 1969
48.Anadolu Soygunu 1969
49.Asi Kabadayı 1969
50.Asrın Kralı 1969
51.Beyaz Mendilim 1969
52.Bir Aşk Türküsü 1969
53.Çile 1969
54.Dağa Çıkan Kız 1969
55.Kurşunlar Kanunu 1969
56.Çakırcalı Mehmet Efe (Ayşe) 1969
57.Dişi Eşkiya 1969
58.Beşikteki Miras 1969
59.Gültekin Asya Kartalı 1968
60.Hakanlar Savaşı 1968
61.Sinanoğlu 1968
62.Sinanoğlu'nun Dönüşü 1968
63.Karanlık Yollar 1968
64.Bir Mahkum Kaçtı 1968
65.Talihsiz Meryem 1968
66.Beş Ateşli Kadın 1968
67.Dertli Pınar 1968
68.Kanunsuz Toprak 1967
69.Kurbanlık Katil (Melahat) 1967
70.Çelik Bilek 1967
71.Kara Kartal 1967
72.Silahları Ellerinde Öldüler (Hülya) 1967
Büyük Yalanın Rüksan hanımı :) müthiş bir oyuncu gerçekten...diziyi ara sıra izliyordum ama Hülya Darcanın oyunculuğuna hayran kalmıştım...Türk sinemasında da kendisini kesin izlemişimdir ama hatırlamıorum isim olarak...Gençliğine ait resimler koyarsan hatırlarım herhalde :)
Evet gerçekten müthiş bir oyuncu.O kadar etkili oynuyorki insan kendini gerçekmişcesine kaptırıyor...En son İyiki Varsın dizisi ile bizlerle oldu ama bazı problemler yüzünden dizi yayından kaldırıldı.Onu göremicemiz için çok üzgünüm:img-sorry :img-sorry Tek tesellim en kısa zamanda yeni bir projede görmek kendisini...Buradan tekrardan söylüyorum ve söylemekten hiç bıkmayacağım....Seni çooooook seviyorum benim için çok önemli ve özelsin...Ve hep öyle olucak...Lütfen bizi sensiz bırakmaaaaa.....
Büyük Yalanın Rüksan hanımı :) müthiş bir oyuncu gerçekten...diziyi ara sıra izliyordum ama Hülya Darcanın oyunculuğuna hayran kalmıştım...Türk sinemasında da kendisini kesin izlemişimdir ama hatırlamıorum isim olarak...Gençliğine ait resimler koyarsan hatırlarım herhalde :) Belki bu fotoğraftan hatırlayabilirsiniz......
Büyük Yalan dizisi ile birdaha çıkmamak üzere gönüllerimize taht kurdu Hülya Darcan...Olağanüstü oyunculuğu,duruşu,asaleti,kibarlığı,zarifliği o bambaşka elektriği,hayat dolu,neşeli biri oluşu insanı büyülüyor...Hele o gülüşü baktığınız zaman adeta insanın içini ısıtıyor...Onu gördüğüm zaman bütün sıkıntılarımı unutuyorum:img-grin2 Onu daha önceden tanımıyor olmak benim için büyük bir kayıp...
zeynep nazli 29-10-06, 22:18 Anneliği tercih etti
Hülya Darcan'ı, eşi Tanju Korel ve kızı Belgüzar'la, "Zeytin Dalı"nda izleyeceğiz. FOTOĞRAF: MUHSİN AKGÜN
Yeşilçam'da 1967-73 arasında 67 filmde oynadı, Lütfi Akad, Yılmaz Güney gibi ünlü sinemacılarla çalıştı. Hülya Darcan, yıllar sonra TV'de
09/01/2005 (1894 defa okundu)
NAZAN ÖZCAN (Arşivi)
Beş sene, 67 film. Çoğu başrol. Ve beş yılın sonunda, yıldızı parıl parılken ortadan kayboldu Hülya Darcan. Yıllar sonra yeniden karşımızda. Hem de iki diziyle birlikte. Biri Halil Ergün ve Emrah'la oynadığı "Büyük Yalan" biri ise bu hafta TRT'de başlayacak "Zeytin Dalı". "Zeytin Dalı"nda kocası Tanju Korel ve kızı Belgüzar Korel'le birlikte oynuyor. "Büyük Yalan"da ise otoriter hanımağa. Hülya Darcan'ın ise hiç öyle bir hali yok. Pırıl pırıl bir gülümseme ve her cümlede güzel kahkahalarla sorularımızı yanıtlıyor. Sinemaya ilk girdiği gün kadar güzel. Sadece aksesuarları fazlalaşmış, bir uzak bir de yakın gözlüğü. O kadar da olsun artık.
Çok uzun zamanlardan beri yoktunuz. Bu sene hem 'Büyük Yalan' hem de 'Zeytin Dalı'nda oynuyorsunuz.
Biz Tanju'yla 74'te evlendik, demek ki 17 sene hiçbir şey yapmadım. Çocuklarımı büyüttüm, evim, ailem filan. Fakat Tanju 90'da TRT'ye 'Kara Elmas' diye iki bölümlük bir televizyon filmi çekecekti. Zonguldak'taki maden işçilerini anlatan bir şeydi. Orada Tanju'nun karısını oynayacak kadın bulamadık. "Şu" diyorum, "Dişleri protez", "Şu" diyorum, "Burnu yapılı" diyor. Bulamıyoruz, sonra bir gün, "Ya benim karımı en güzel benim karım oynar" dedi. Yapamam dedim.
Nasıl yani?
17 sene geçmiş. Kafamdan tamamen silmişim sinemayı. Çok farklı her şey. Yaparsın dedi ve kendimi Zonguldak'a giden bir arabanın içinde buldum. Çok isabetli oldu. Ondan sonra birçok teklif geldi ama... Benim prensiplerim var.
Nasıl prensipler?
Bir aile yapım var, benim kocam Osmanlı erkeği, sarılmam, yatağa girmem, elele tutuşmam. Bunlar çok basit şeyler ve yapanları asla kınamıyorum tabii. Böyle olunca çok elemek zorunda kaldım. Eleğin en üstünde kalan neyse, onları çektim. "Zeybek Ateşi", "Baba" gibi diziler. Diyeceksiniz ki, yapma bu işi o zaman, yapmadım zaten!
İlk filminiz 67'de "Silahları Ellerinde Öldüler". Cahilliğimize verin ama ondan önce ne yaptınız hiç bilmiyoruz.
İzmir doğumluyum. Lise mezunuyum. Dört kız, bir erkek beş kardeşiz. Babamın ayna imalathanesi vardı, annem evhanımıydı. Ben 12-13 yaşındayken İstanbul'a göç ettik. 16 yaşındaydım Ses mecmuası yarışmasına girdim. O zaman kapak yıldızı yarışmasıydı, birinci olana film çevirme hakkı vardı. Girdim ve üçüncü oldum. Teklif geldi. "Silahları Ellerinde Öldüler". Fikret Hakan, Ekrem Bora, Tugay Toksöz. Ben Tugay'ın nişanlısını oynuyordum.
İlk film, ilk sete giriş...
Panik. Şaşırdım, ne oluyor? Birisi saçımı tarıyor, birisi makyaj yapıyor, Feyzi Tuna da yönetmendi. İlk çekilecek sahnede ben ağlayacağım. Fikret abi de gelip "Ağlama" diyecek. "Ağla bakalım" dediler. "Hayatımda hiç film çekmedim ki, ben nasıl ağlanacağını nereden bileyim. Önce buyrun siz oynayın, göreyim" dedim.
Yönetmene mi?
Evet, Feyzi abi şaşırdı. Fikret abi "Valla çocuk doğru söylüyor" dedi. Sonra gösterdi, "İyi tamam, yaparım şimdi" dedim. Oynadım, o şekilde çalışmam devam etti. Bir gün Feyzi Tuna dedi ki, "Bak Darcan, akü çantasının üzerine oturup herkesi seyredeceksin. En ufak rolden en büyüğüne kadar. Seyrederek öğreneceğin bir sürü şey olacak". Biz alaylılar pratik yaparak öğrendik. Olmadı, bozduk doğrusunu yapmaya çalıştık. Belki o yönden çok şanslıyız. Tabii okul çok önemli. Ama bizler de yüreğimizi koyduk. Beyinle kalbi birleştirirsin, oyunculuk budur. Bunu öğrettiler.
Arkasından 'Kurbanlık Katil' var ki, Lütfi Akad ve Yılmaz Güney'le birlikte. Bu bir tür şans mı şansızlık mı?
'Kurbanlık Katil' benim üçüncü filmim. İkincisi 'Kanunsuz Toprak' diye Bilge Olgaç ve Kartal Tibet'li bir film. Ben kendimi çok şanslı addediyorum, özellikle de 'Kurbanlık Katil'i çektiğim için. 67 film çektim ama bana sorsanız belki 15-20 filmdir doğru dürüst olan. O yıllarda 300 film çekiliyor ve herkes var. Onların içinde siz de bir şeyler yapıp kendinizi göstermek zorundasınız. Lütfi Bey, çok fazla konuşmayan, bir tek laf söylediği zaman da ne demek istediğini anlatabilen bir hocaydı.
Yılmaz Güney peki?
Yılmaz abiyle dört film çektim. Yılmaz Güney de çok karışmazdı ama zaman zaman "Bu böyle bir şey mi acaba?" derdi ve hemen anlardım. Hocaydı o da. O gösterdiğiniz resimde Lütfi Bey "Bak sen kapıdan gireceksin, Yılmaz'ı yatıracaklar, kaldıracaksın, leğeni koyup ayaklarını yıkayacaksın. Ama bunu yaparken sen de hafif alkollüsün. Tamam mı Hülya" dedi. Hıı, demek ki benim hareketlerim çok sert olmayacak. İlk filmlerim ders gibi oldu bana. Çok kitap okumak, çok film seyretmek ve insan gözlemlemek çok güzel bir şey. Ben mesela çoğu zaman otobüse binip son durağa gidip, tekrar geriye dönerim. Çünkü insanları gözlemlerim. Mutlaka onu bir yere koyarım, günün birinde lazım olacak çünkü.
73'lerde neden bıraktınız peki?
71'de nişanlandım, 74'te evlendim. Nişanlandığım zaman senede 15 film çekerken, senede üç filme düştü. Evlenince hem evliliği hem sinemayı götüremezdim. Onu beceremezdim. Tanju kesinlikle bıracaksın demedi ama yapmamı istemediğini biliyordum. Sonra Zeynep oldu. Çocuğuma başkaları baksın istemedim. Arkasından yedi sene sonra Belgüzar oldu.
Bırakmasaydınız, çok daha farklı bir yerde olabilirdiniz. Hiç mi özlemediniz, hiç mi pişmanlık duymadınız?
Hayır. Özlemek demeyelim ama mesela bir şey seyrettiğimde ben oynasaydım nasıl oynardım diye düşündüğüm olmuştur. Pişmanlık... Hayır, bu benim tercihimdi.
Ev kadınlığı yaptınız yani...
Tipik ev hanımlığı yaptım. Çocuğun altını temizleyen, alışveriş, yemek, ütü yapan bir evhanımı. Hiçbir zaman da ben bir zamanlar Hülya Darcan'dım gibi komplekslerim olmadı. Benim hırsım olmadı, belki kilit cümle bu.
Hiç içinizde kalıp da şunu oynayayım dediğiniz bir rol var mı?
'Yılanların Öcü'ndeki anne rolü. Ama ilk çevriminde. Keşke bir daha çekilse de o rolü bana verseler.
Annelik dışında hiçbir şey yapmadınız mı?
Çok güzel örgü örerim, resim yapıyorum, yağlıboya tablolarım var. Keşke bir kişisel sergi açabilsem. Hikâye denemelerim var. Bazıları senaryolaştırıldı. Tanju eğer yapımcılık yaparsa senaryo çalışmasına katkım oluyor. Sinema bitmiyor ki bizim evde. Üstelik Belgüzar, Mimar Sinan'da tiyatro okuyor. Küçük kız dibimize düştü, büyük kızın hiç ilgisi yok. Onun vizelerinde parça çalışacağı zaman çok keyif alıyorum, birlikte çalışıyoruz. Okula gidip provalarını seyrediyorum, ondan bile bir şey öğreniyorum.
Yani siz hiç star olma durumuna girmediniz?
Girmedim. Sinemada bazı kurallar var, oynunu kuralına göre oynamanız lazım. O kurallar bana tersti. Büyük hırslarım yoktu, ben böyle giderim, belki biraz daha çıkarım diyordum. Ama yok, ailem olsun diyordum gene de. Zaten Türk sinemasında kadın oyuncular için, dört tane star var ve kimse daha oraya çıkamadı. Herkes karnından çatlasın, patlasın hayır kardeşim. Bir beşinciyi gösteremezsiniz. Starlar var ve birinci sınıf, ikinci sınıf, üçüncü sınıf oyuncular var.
Siz kendinizi hangi yere koyuyorsunuz.
Bana sormayın, çünkü ben dört yıl sinema yaptım. Belki bir yıl daha kalsaydım birinci sınıf olurdum.
zeynep nazli 29-10-06, 22:19 http://www.sabah.com.tr/2005/05/20/gny/im/5A5AD6D51DBB4E4B8398C61Bb.jpg
http://www.sabah.com.tr/2005/05/20/gny/im/0BBDA8C181ABDB44860DC382b.jpg
zeynep nazli 29-10-06, 22:20 Elimle, yüzümle, gözümle oynamam
17 yıl aradan sonra ekranlara geri dönen Hülya Darcan, hâlâ bıraktığımız gibi. Oyuncu Tanju Korel'le 35 yıllık mutlu bir evliliği sürdüren Darcan'ın 30 ve 22 yaşlarında iki kızı ve bir de torunu var. 55 yaşında güzelliğini muhafaza etmesini, hayat arkadaşına ve dünya tatlısı kızlarına bağlayan güzel anneanne, "Sevgi denen mucizeye çok inanıyorum. Ailemin sevgisi beni koruyor" diyor..
* 55 yaşındasınız iki çocuğunuz var ve 17 yıl önce sizi bıraktığımız gibisiniz. Güzelliğinizi nasıl koruyorsunuz?
Şöyle yaptım, böyle yaptım diyemem ama ben sevgi denen mucizeye çok inanıyorum. 35 senedir beni ilk günkü gibi seven ve sevgisini her fırsatta belli eden bir eşim var. İki harika kızım ve bir torunum var. Onların sevgileri beni böyle tutuyor sanıyorum. Çünkü ben hiçbir zaman elimle, yüzümle, saçımla, vücudumla oynamadım. Ben şunu da yapayım genç kalayım, güzelleşeyim, diye bir düşüncem olmadı. Ama gençliğimden beri çok düzenli yaşıyorum. Evlenmeden önce akşam 9'da yatardım, ertesi gün çekimim var, yüzüm bozulmasın diye. Hala da öyle devam ediyor. Şimdide akşam 10.30'da yatıyorum ve sabah çok erken kalkıyorum. Bütün bir gün hiç durmuyorum. Film çekmediğim zamanlarda da bu böyle. Kendime hep bir meşguliyet buluyorum bu ev işi olur, örgü olur, resim olur...
MAKYAJ YAPMAM
* Bir formülünüz yok mu?
Ben normal hayatta hiç makyaj yapmıyorum çünkü çekimler sırasında çok makyaj yapılıyor. Bazen çok aşka geldiğim zaman bir allık, çok hafif bir ruj belki gözaltına kalem sürerim. Ben çok makyaj yapma taraftarı değilim, çünkü ne kadar iyi temizlenirse temizlensin o sürülen şeylerin dezavantajı oluyor. Çalıştığım zamanlarda da yüzümü akşamları güzelce temizleme sütüyle siliyorum, toniğimi ve nemlendiricimi sürüp yatıyorum. Sabahları da yüzümü yıkayıp, nemlendiricimi ve gözaltı kremimi sürüyorum ve bütün bir gün böyle dolaşıyorum.
* Beslenmenize dikkat ediyor musunuz?
Beslenmeme dikkat ediyorum. Ben yemek yemeyi ve yapmayı seven bir insanım ama artık belirli bir yaştan sonra sağlığımız açısından dikkat etmemiz gerekiyor beslenmemize. Güzellik sonra geliyor. Ben pilav dahil her yemekte zeytinyağı kullanıyorum ve tamamen Akdeniz mutfağıyla besleniyorum. Çünkü benim annem Giritli. Bizim evimizde yaz kış, ot ve bakliyat pişer. Ben kahve içmiyorum ama çay seviyorum. Şimdi yeşil çay içmeye çalışıyorum. Kahvaltıda kepek ekmeği yemeye dikkat ediyorum. Suda beklemiş beyaz peynir yiyorum. Bir de çeşitli yeşillikler ve cevizle hazırlanmış salata yiyorum. Ama canımın istediği de yerim çekinmem. Alkol almıyorum, ancak çok özel gecelerde bir kadeh belki.
GENLERİN ETKİSİ VAR
* Spor yapıyor musunuz?
Beni gören atletizm yaptığımı sanıyor ama benim bel fıtığı rahatsızlığım olduğundan her hangi bir jimnastik yapamıyorum. Bir süre yüzdüm, şimdi mümkün olduğu kadar yürümeye çalışıyorum. Spor bir alışkanlık. Ama vücudun yapısı genlerle ilgili. Annem 80 küsür yaşında ama hâlâ çok dinç.
* Çok sade giyiniyorsunuz...
Ben mümkün olduğu kadar yaşım gibi giyinmeye çalışıyorum. Ama hâlâ jean giyiyorum çünkü çok rahat. Ben bir jean, bir tişört ve spor ayakkabıyla çok rahat dışarı çıkabiliyorum. Bir yere giderken tayyör giymek de hoş ama rahat kıyafetler giymeyi daha çok seviyorum.
* Bakımlı olmak adına kendi doğal reçeteleriniz var mı?
Saçım için bir arkadaşım zeytinyağlı bir reçete vermişti ama ben yıllardır uygulayamadım. 14-15 yaşımdan beri göz çevremde oluşan siyah noktaları; ıhlamur, kekik ve naneyi suda kaynatıp o suyla temizlerim. Bir tek bunu yapıyorum. Ama geçenlerde hayatımda ilk defa cildimi temizlettim, çok iyi oldu. Böylece daha derinlemesine temizlendi.
* Güzellik İzmir'den mi?
Benim annem Giritli, babam Rumeli göçmeni. Babam çok güzel bir adamdı. Belki soya çekim olabilir. Ama en önemlisi ruh güzelliği. Akşam başınızı yastığa koyduğunuzda huzurlu musunuz? Kimseyi kırmadınız, kimseyi üzmedinizse en güzel mutluluk ve güzellik bu.
* Son zamanlarda herkes estetik yaptırıyor ev hanımı da oyuncusu da... Ya siz?
Şimdi söyleyeceğime lütfen kimse alınmasın! Bu sadece benim fikrim ama yaptıranlara saygı duyuyorum. Ancak bana ters. Benim yüzümde kırışıklık yok mu, var. Ama ben çizgilerimi, çubuklarımı çok seviyorum. Onlar benim enstrümanım, diye düşünüyorum. Benim yüzüm harita gibi daha olsa, ne botox ne de estetik yaptırırım, zaten çok korkak bir insanım. Yaptıranlar asla kendileri gibi olmuyor. Bir fabrikasyon yüz çıkıyor, üstelik ne ifade kalıyor ne de özellik. İstediğiniz kadar yaptırın, nüfus cüzdanındaki gerçek değişmiyor. Bence 18 yaşın bir güzelliği varsa 60'ın da var. Bir de benim hiçbir zaman genç görünmek gibi bir kompleksim olmadı. Benim için önemli olan sağlık.
ÖNCE AİLEM
* İki hamilelik geçirdiniz, sonrasında kiloları vermek zor oldu mu?
Ben her iki çocuğumda 20'şer kilo aldım ve zayıflamak için hiçbir şey yapmadım. Çünkü her işimi kendim yapıyordum. Benim çocuklarımı anneanneler, babaanneler veya dadılar büyütmedi. O zamanlar hazır bez yoktu, bezlerini kendim yıkayıp, ütüledim.
* Ruh güzelliğinin öneminden bahsettiniz, peki ruhunuzu neyle besliyorsunuz?
Öncelikle ailem. Dini vecibelerimi mümkün olduğu kadar yerine getirmeye çalışıyorum. Bu bana bir huzur veriyor. Elimden geldiğince insanlara yardım ediyorum. Bu zamanda zor ama pozitif düşünmeye çalışıyorum.
AYSUN ÖZ
çok guzel bi bayan
işini de çookk ii yapıo çok başarılı buluyorum!!!!
zeynep nazli 29-10-06, 22:58 çok guzel bi bayan
işini de çookk ii yapıo çok başarılı buluyorum!!!!
bende çok başarili
Sevgili Merve,
Hülya Darcan hakkındaki yorumlarını okudum.Bende kendisini çok seviyorum ve beğeniyorum.İyiki varsın dizisinin yayından kaldırılmasına bende bir darcan hayranı olarak çok üzüldüm.Aslında dizinin yayından kalkması umurumda bile değil tek üzüntüm hülya hanımı izleyememek.Çünkü onu çok seviyoruuuuuuummmmmmm.
Sevgili Merve,
Hülya Darcan hakkındaki yorumlarını okudum.Bende kendisini çok seviyorum ve beğeniyorum.İyiki varsın dizisinin yayından kaldırılmasına bende bir darcan hayranı olarak çok üzüldüm.Aslında dizinin yayından kalkması umurumda bile değil tek üzüntüm hülya hanımı izleyememek.Çünkü onu çok seviyoruuuuuuummmmmmm.
Evet İyiki Varsın dizinin başlamasını büyük bir heyecan içinde bekledik ve Büyük Yalanın ardından geçen zamandan sonra kendisini görmek çok güzeldiiii ama bu mutluluğumuz kısa sürdüüü...Ama olsun inşallah yeni bir proje ile tekrardan bizlerle olur...Ha unutmadan buda güzel bir hbr ve Hülya Darcan hayranlarına duyurulur Dmax ta Hırçın Menekşe dizisinin tekrarları yayınlanıyorrr:img-grin2 :img-grin2 Bu dizi ile özlem giderebiliriizzzz.Ben kaçırmıyorum sizde kaçırmayıııınnn:img-grin2
Ben Hülya Darcani cok ama cok seviyorum .Kendisi gercekten cok tatli bir insan .Kendisi bence en iyi kadin oyuncu .Dizilerini takip ediyordum ama malesef yeni dizisi ekranlardan kaldirildi ;ben acikcasi cok üzüldüm cünkü ben dizi daha baslamadan önce Harika Pazarda nekadar heycanli oldugunu ve basarmak icinde elinde geldigi kadar calistigini biliyorum,
ve esaz cokta basariligdi .Kendisinin sahiden cok ugrastigini, bize yeni dizisinde Rüksan Vardarliyi ve Berrin karakterini ayri tutmamiz icin nekadar ugrastigini düsüne biliyorum ,ve bence cokta harikaydi yeni sac rengi ,makjayi kiyafetleri ve oyunculugu tek kelimeyle harikaydi bence gercekten büyük bir haksizlikti dizinin bitmesi .Ben hep söylüyorum
ve bunu söylemektende yorulmuyorum kendisi cok özel bir insan .Hülya Darcani televizyonda görünce dis dünyala iletisimim kesiliyor.Cok zarif,güzel en önemliside basarili ve positif energi veriyor insana,positif enerji su anlamda yani kendisini görmek beni coook mutlu ediyor,kendisini cok az tanidigim halde cok yakin hissediyorum kendime coook güzel bir duygu ,ben kendimi nezaman kötü hissetsem ve Hülya Darcanin resimlerine baksam kendimi cok iyi hissediyorum ,umarim birgün kendisine bu hissettiklerimi söyleme sansina sahip olabilirim .Cook üzüldügüm bir konu var oda Hülya Darcani bukadar gec tanimis olmam ,ama 17 sene ara vermis kendisi, bu 17 sene ara beni daha fazla üzerdi diye düsünüyorum ve kacirdigim seneleri filmlerini izleyerek doldurmaya calisiyorum .
Umarim hayatta simdiye kadar birkac sey istedigi gibi olmadiysada ,bundan sonra umarim hersey diledigi gibi olur ve en yakin zamanda yeni bir projeyle karsimiza cikar .HÜLYA DARCANI COOOOOOOOOOOOOOOOOOOOK SEVIYORUM ........
UMARIM HAYAT KENDISINE ,KENDISININ HAYATA GÜLDÜGÜ GIBI GÜLER VE HIIC O GÜZEL GÖZLERINDEN SEVINC GÖZ YASINDAN AGRIC YAS AKMAZ..INSALLAH
Merve sana öncelikle cook tsk etmek istiyorum böyle güzel bir sayfada Hülya Darcanida unutmadigin icin .Hülya Darcan cünkü cok mükemmel bir insan cook tatli bir insan ;icinin güzeligi yüzüne vurmus derler ya iste bu Hülya Darcanda mevcut.Kendisini kelimelerle anlatmak cok zor ,süper desen az kalir cooooook süper desende yetmez yani sahiden cooooooook basarili bir oyuncu ve cok tatli bir anne ve anneanne .Kendisi örnek alinacak bir insan ama tek birsey icin degil yaptigi konustugu hersey benim icin cok dogru ve cok icten ondan benim hayattaki örnek aldigim insanlarin önünde gelir.
Umarim hayatta hersey diledigi gibi olur....INSALLAH
HÜLYA DARCANI COOOOOOOK SEVIYORUM VE HEP SEVECEYIM
Merhaba Birsen,
Bende bir hülya Darcan hayranı olarak Hülya hanım hakkındaki düşüncelerini büyük bir zevkle okudum.Çünkü kendisiyle ilgili küçük bir haber,yorum ve yazı beni çok mutlu ediyor.Her geçen günde hayranları artıyor.Yeni dizisinin yayından kalkması biz hayranları için büyük kayıp.Uzun bir tatilden sonra kendisini tekrar ekranlarda görebileceğim için çok mutluydum ama bu mutluluk çok kısa sürdü.Olsun ama Hülya hanımın canı sağolsun yeterki o üzülmesin ben eminim böyle başarılı bir oyuncuyu kendisini seven hayranlarından mahrum bırakmıyacaklardır.Ben kendisini tekrar ekranlarda görebileceğim günü sabırsızlıkla bekliyorum.Bu arada her özledğimde çektiğim resimlerine bakıyorum.Benimde en büyük hayalim birgün kendisiyle tanışabilmektir.Umarım Darcan hayranlarının bu hayalleri en kısa zamanda gerçekleşir.
Tüm HÜLYA DARCAN hayranlarına sevgilerimle,
HÜLYA DARCAN İÇİN:Ben seni dün sevmedimçünkü dün bitti.
Ben seni bügün sevmedim çünkü bugün bitecek.
Ben seni yarın sevdim çünkü yarınlar hiç bitmeyecek.
S.Yüksel
:icon_ange Merve sana öncelikle cook tsk etmek istiyorum böyle güzel bir sayfada Hülya Darcanida unutmadigin icin .Hülya Darcan cünkü cok mükemmel bir insan cook tatli bir insan ;icinin güzeligi yüzüne vurmus derler ya iste bu Hülya Darcanda mevcut.Kendisini kelimelerle anlatmak cok zor ,süper desen az kalir cooooook süper desende yetmez yani sahiden cooooooook basarili bir oyuncu ve cok tatli bir anne ve anneanne .Kendisi örnek alinacak bir insan ama tek birsey icin degil yaptigi konustugu hersey benim icin cok dogru ve cok icten ondan benim hayattaki örnek aldigim insanlarin önünde gelir.
Umarim hayatta hersey diledigi gibi olur....INSALLAH
HÜLYA DARCANI COOOOOOOK SEVIYORUM VE HEP SEVECEYIMBirsencim canım arkadaşım benim rica ediyorum...Böyle bir sayfa daha önceden açılması gereken bir sayfaydı bence...Böyle bizler gibi Hülya Darcanı çoooooookk seven,aynı duyguları paylaşan kişilerin bir araya geldiği,hoş vakit geçirdiği,hoş sohbetler ettiği bir yer olur umarım...Ve söylediklerine kelimesi kelimesine katılıyorum...Aynı duyguları paylaşıyor olmak çok güzel...Hülya Darcandan bahsedince farkedeyorumki gerçekten yüzümde bir tebessüm oluşuyor ve huzur buluyorum:img-grin2 O gerçekten bir melek:icon_ange :icon_ange Şimdi Hülya Darcan hayranları olarak tek dileğimiz yeni bir proje ile ekranlarda görmek...Seni Seviyoruz Hülya Darcan....
'Rüksan Hanım'dan nefret eden de var onu seven de!'
atv'nin sevilen dizisi 'Büyük Yalan'da canlandırdığı 'Rüksan Hanım' karakteriyle izleyicinin tepkisini toplayan yılların oyuncusu Hülya Darcan, gerçek hayatta modern, mankenleri aratmayacak bir fiziğe sahip ve hanımağa görünümünden oldukça uzak. Sinema oyuncusu Tanju Korel ile evli olan ve biri 38, diğeri 22 yaşında iki kızı olan 54 yaşındaki Darcan ile Rüksan Hanım'ı, 'Büyük Yalan'ı, genç görünümünün sırlarını ve sinema hayatını konuştuk...
* Sinemayla tanışmanız nasıl oldu? 1967'de Ses Dergisi'nin düzenlediği yarışma ile girdim sinemaya. O dönem 4 sene devam ettim. 67 filmde rol aldım.
* 4 yılın sonrasında neden devam etmediniz sinemaya? Çocuklarımı dadılara teslim etmemek için tam 17 sene sinemaya ara verdim. Çok şükür evliliğimiz bugüne kadar sorunsuz devam ediyor. İki kızımız var. Büyük kızım Zeynep 38 yaşında, Amerika'da yaşıyor evli ve 4,5 yaşında bir kızı var. Küçük kızım Bergüzar, Mimar Sinan Üniversitesi Tiyatro Bölümü mezunu. Tanju, Bergüzar ve ben 'Zeytin Dalı' adlı dizide de birlikte oynuyoruz.
* 'Büyük Yalan'ın Rüksan Hanım'ı gerçekten de gaddar mı? Rüksan Hanım'ın üç kızı var ve çok zengin oldukları için eşiyle birlikte varlıklarını bırakacakları bir erkek çocuk özlemindeler. Dördüncü çocuklarını eşi seyahatteyken doğuruyor ama yine kızı oluyor. Ebe, köyde aynı gün doğum yapan bir kadının doğurduğu erkek bebek ile değiştiriyor kızı. Ama o bunu ailesinin dağılmaması için yapıyor. Bu olayın sebebi olarak gördüğü eşi Ethem'e de içten içe düşman oluyor. Çünkü yıllar geçtikçe çocuğunu özlüyor.
* Gelini Reyhan'ı neden sevmiyor? Rüksan Reyhan'a onu nişanlısından ayırdığı için kızıyor. Yani şehir kızı Reyhan'ın Emirhan'ı kandırdığını düşünüyor. Bunu hazmedemiyor.
* Dizinin ilerleyen bölümlerinde neler olacak. Küçük bir tüyo verebilir misiniz? Biz de merak ediyoruz. Bildiğim küçük bir şey var. Reyhan hamile ama o çocuk doğmayacak.
* İnsanların sokakta tepkisi nasıl oluyor size karşı? "Niye o kadar kötü davranıyorsunuz gelininize" diyorlar. Ben de onlara "İki dakika düşünürseniz bana hak verirsiniz" diyorum.
bizim rüksannn desenize şunaa yahuuu :) hakketen çok iyi oyuncu kadın yaaa... merve sağolsun dilinden düşürmezzz hülya darcanı, telinin duvar kağıdından da hehe :)
Resimler çok hoş, tşk ederim öncelikle..
Dizisini takip etmemiştim çok ilgiyle ama Hülya Darcan'ın oyunculuğu her zaman 1 numaraydı ;) O yüzden yeni projelerinde de başarılar dilemek kaldı bir tek bana =)=)
"Ne bir sevgili, ne para... Sadece iyi bir oyuncu olmak istiyorum "
KURTLAR VADİSİ IRAK'IN YILDIZI BERGÜZAR KOREL İLK KEZ PAZAR VATAN'A KONUŞTU
Herkes onu Kurtlar Vadisi Irak filmindeki Leyla rolüyle tanıdı. Yıldızı bir anda parladı. Oysa onun çocukluğu yıldızlar arasında geçti. Çünkü onun annesi 1967 Ses Dergisi kapak güzel, oyuncu Hülyan Darcan; babası ise Türk sinemasının jönlerinden Tanju Korel. Bergüzar Korel ilk kez annesi ve kız kardeşiyle birlikte özel yaşamının kapılarını araladı.
• Bergüzar Hanım'rn, babasının ve sizin yolunuzdan gidip, oyuncu olmasından hoşnut musunuz?
Hülya Darcan: Hiç hoşumuza gitmedi açıkçası. Bu durum lise yıllarında ortaya çıkti. Biz de karşımıza alıp sorduk ne istediğini. Bergüzar da konservatuvara gidip tiyatro eğitimi almak istediğini söyledi. Biz de kararlı olduğunu görünce peki dedik Şimdi Mimar Sinan Üniversitesi Tiyatro bölümü son sınıfta okuyor. Oyunculuk, müzik, çok güzel sesi vardır, piyano çalar dans eder, at biner... Bazı şeyler genlerle alâkalı engel olamıyorsunuz. Basından arkadaşlar gelirdi fotoğraf çekilecek, Zeynep odasından çıkmazdı Bergüzar'ın hoşuna giderdi.
Bergüzar Korel: Hiç de o kadar meraklı değildim. Beni uykudan kaldırıp getirirdiniz.
• Ya Zeynep Hanım?
HD: Zeynep'in benim gibi edebiyata yatkınlığı var... Şu sıralar bir kitap hazırlığında. Babasıyla geçirdiği son 84 günü yazıyor. Sanırım adı da Babamla Geçerdiğim Son 84 Gün olacak Şimdi büyük bir heyecanla kitabını bitirmesini bekliyoruz. Zeynep'in sesi de çok güzeldir.
Zeynep (Korel) Busbee: Hiç kimse bilmez ama annemin muhteşem bir sesi var. Çok güzel sanat müziği söylüyor. Eğer şarkıcılık yapmak isteseydi çok başarılı olurdu.
• Genlerden olduğunu söylüyorsunuz. Sizin ya da eşiniz Tanju Korel'in ailesinde sanatla uğraşanlar var mıydı?
HD: Tanju'nun büyük dedelerinden biri Şehnaz Longa'nın bestecisiymiş. Babam Osman Darcan harika bir Karagöz Hacivat ustasıydı. Çok güzel kukla oynatırdı, îp cambazıydı. Ege Cambazhanesinde çalışırdı. İzmir Gönen yöresinde bizi herkes tanır. Benim en büyük hayalim babamın hayatını film yapmak.
BİZLER ÇOK DÜRÜSTTÜK
• Tanju Bey ile nasıl tanıştınız?
HD: Sinema'da tanıştık ikimiz de 1967 yılında sinemaya girdik, o benden alti ay kıdemliydi, ikimiz de o yıllar için çok uzun boyluyduk Bizim kadar uzun boylu oyuncu yok denecek kadar azdı. Sonra birlikte film çevirmeye başladık Önce çok iyi dost olduk sonra 1974'te evlendik.
• Sizin zamanınızdaki aşklar ile bugün özellikle şov dünyasında yaşanan ilişkileri nasıl değerlendiriyorsunuz?
HD: Magazin programlarını seyrediyorum ve hayretler içinde kalıyorum. Bizler ne kadar dürüstmüşüz... Ne yaşıyorsak çıkıp söylüyorduk, birbirimizi seviyoruz diyorduk Biz bir ay flört ettik, Tanju'nun ailesi gelip istedi ve söz kestik 3 buçuk sene nişanlı kaldık, 1974 yılında da evlendik
• Bugün çekilen sinema filmlerini nasıl buluyorsunuz? Bergüzar Hanım'a yapım şirketiyle anlaşması olduğu için soramıyoruz ama siz Kurtlar Vadisi Irak'ı nasıl buldunuz?
HD: Çok güzel filmler yapıldı. Hele Cem Yılmaz diye bir olay var ki müthiş bir şey, çok seviyorum. Herkes çok şey söyledi bir sürü spekülasyonlar oldu ama Bergüzar'ın da oynadığı Kurtlar Vadisi Irak filmi ne olursa olsun çok cesurca, üzerinde düşünülüp uğraşılmış bir iş. Çok başarılı buluyorum ve ortaya çıkan işi beğeniyorum. Bizim ülkemizde güzel bir şey yapıldı mı mutlaka yeriliyor. Tabii ki övenler oldu ama çok sayıda yeren de oldu. Yazıp çizmeyi eleştirmeyi de dozunda bırakmak lazım.
• Kızınızın zorluklar yaşayacak olacağım düşünürsek ne tür tavsiyelerde bulunuyorsunuz?
HD: Bence işi çok zor. Hep söylediğim bir şey var. Bu camiada, oyuncululuk mesleği adına çok saygın bir soyadına sahip. Bu soyada lâyık olması lâzım. Bu ortamda benim çocuğum ne yapar kendini nasıl korur, yıpranmadan bu işi nasıl yapabilir hiç bilemiyorum. Çok korkuyorum açıkçası. Bir de benim çocuklarım çok fazla dürüsttür. Gitmişse gittim der, yapmışsa yaptım der. Çok açık söylüyorum bugün Bergüzar'ın bir erkek arkadaşı olsa asla saklanmaz. Çıkar ortaya evet bu benim erkek arkadaşım, birbirimizi seviyoruz der Bazılarının yaptığı gibi önce haber verip ondan sonra "ay çekmeyin" diyerek kaçmaz. İşte o yüzden işi çok zor. Amiyane tabiriyle de bu işin üç kağıdını bilmiyor
BK: Magazin programlarını hiç izlemiyorum diyenlere kesinlikle inanmıyorum. Ben özellikle seyrediyorum. Çünkü benim oralardan aldığım çok güzel dersler var Neleri yapmamam gerektiğini bir kez daha görüyorum. Biri bana dese ki şu anda ne istiyorsun? Çok açık konuşuyorum, ne bir sevgili istiyorum, ne çok fazla para. Sadece basan, saygınlık ve iyi bir oyuncu olmak istiyorum. En önemlisi göz önünde bir iş olan oyunculuk mesleğini yaparak da mütevazi yaşantımı sürdürüp aile huzurumu koruyabileceğimi göstermek istiyorum.
• Bergüzar Hanım, isminizin anlamı nedir?
BK: Sözlüğe baktığınız zaman, yadigâr, armağan, hatıra şeklinde bir tanımlama var. Bildiğim kadarıyla "yadigâr" en doğrusu.
HD: Bergüzar, "yadigar kalan anlamında. Bergüzar, Tanju'nun anneannesinin ismi. Ben Bergüzar adını vermek istediğimde," Tamam ama ya çocuk üniversiteye giderken bu ismi sevmezse ne yapacağız " diye endişelenmişti. Bergüzar'ın aslında iki ismi vardır. Bergüzar Gökçe Korel. Gökçe adını da hamileyken rüyamda görmüştüm, öyle koydum.
• Lisede oyuncu olmaya karar vermeden önceki hayaliniz neydi?
BK: Liseye kadar evden pek çıkmayan, mimar olma hayalleri kuran bir kızdım. Fen, matematik derslerine çalışmaktan hiç hoşlanmayan, çok sıkıntılı bir öğrenciydim. Konservatuvara nasıl girileceğini bile bilmiyordum. Okula girdiğim zaman hiçbir şey bilmiyordum. Beni sınavlara Mimar Sinan'da son sınıf öğrencisi bir arkadaşım çalıştırdı. Sınava sadece iki hafta çalışarak girdim. Ama öyle bir tempoda çalıştım ki her gün bir Shakespear bitiriyordum. Hatta bazen ikiye çıkıyordu, flk girişimde kazandım. Çok büyük sürpriz oldu. Kazanamasaydım babam beni ablamın yanına Amerika'ya yollayacaktı eğitimime orada devam edecektim ama hiç istemiyordum.
• Çocukluğunuzda farkında olmadan oyunculuğa yanrım yapmış olabilir misiniz?
BK: Açıkçası çok ayran gönüllüydüm. Hesap makinesinde dokuzuncu senfoniyi çıkarınca babam bunu görüp CD, disket girişi bile olan bir piyano aldı. Ben bunu ne yapacağım deyince o gitti yerine daha klasik bir piyano geldi. Piyano çalmayı öğrendikten sonra uzun bir süre buz pateni yaptım. Ondan sonra bale yaptım, o bitti voleybol oynamaya başladım. Bu arada at biniyordum. Kısacası her şeye el atüm. Şimdi iyi ki yapmışım diyorum, mesleğime katkısı olacağını düşünüyorum.
PERRAN KUTMAN GERÇEĞİ
• ileriye dönük neler yapmayı planlıyorsunuz?
BK: Şu sıralar çok önemli bir şeyin ikilemini yaşıyorum. Gecelerce arkadaşlarımla şunu tarüşüm; bir oyuncu her rolü oynayabilir mi? Bence oynayamaz, bu bir gerçek Her oyuncunun yakın olduğu bir taraf vardır.
HD: Bir oyuncu her rolü oynar denir ama ne kadar inandırıcı olur, orası tartışılır.
BK: Evet Kurtlar Vadisi Irak filminde çok farklı bir karakteri oynadım ama ben komediye çok yatkınım. Okulda vodvil oynardım sürekli. Ben komedi oynamak istiyorum. Komedyenlik çok zor bir iş. Herkesi İM dakika içinde kendim de ağlayarak ağlatabilirim ama güldürmek çok zor. Bir de komedyen ile komik olma durumlarını birbirine kanşüyorlar. Komik olmak değil komedyen olmak gerçekten çok zor.
HD: Doğru söylüyor. Kesinlikle güldürebilir, garanti veriyorum, insanları güldürürken düşündürebiliyorsanız o zaman gerçek bir komedyensinizdir. O yüzden çok zor. Türkiye'de bence gerçek bir istisna var. Kendisiyle henüz hiç tanışmadığım ama seyretmekten büyük keyif aldığım Perran Kurman diye bir olay var Türkiye'de. Bana kimse ötesi, daha iyisi olduğunu anlatamaz. Bence gerçek oyuncu, her rolün insanı odur. Üzerine tanımıyorum.
• Sizce oyuncu okullu mu olmalı?
BK: Kimse kızmasın ben bu düşünceye karşıyım. Oyuncu okullu olmak zorundadır diye bir şey yok Bir insan sürekli okuyor ve kendini geliştiriyorsa ve gerçekten oyuncu olmak istiyorsa ama yürekten istiyorsa, bana göre herkes oyuncu olabilir.
• Bir filmde yada tiyatro sahnesinde izlediğiniz bir oyunda en çok nelere dikkat edersiniz?
BK: Durumlara çok önem veririm. Sessiz oyun en zoru bence. Diyaloglara çok fazla şey ekleyebilirsiniz. Bir film izlerken hep arkalara bakarım. Arka planda duran oyuncular beni daha çok etkiler. Ben olsam acaba ne yapardım diye olayın içine girmeye çakşırım. Taklit etmek için değil ama.
• Boyunuzun uzunluğu oyunculuk açısından sorun yaratıyor mu?
BK: 182 cm boy bir bayan olarak da oyuncu olarak da zorluk yaratıyor. Kurtlar Vadisi Irak'ta şanslıydım, benim boyuma yakın insanlar vardı. Boyumun uzunluğu dikkat çekmedi. Ama bundan sonra ne olur bilinmez. Boyum yüzünden çok iş kaybettim. Artık yurt dışında herkes uzun ama bizde daha zor. Tabii bir bayan olarak da hiçbir zaman mini etek, topuklu ayakkabı giyip sokağa çıkamıyorum.
• Bir anda fark edilmiş olmak günlük hayatınızda bir şey değiştirdi mi?
BK: Hayatım çok durgun, sessiz ve normal bir şekilde devam ediyor. Şu sıralar en büyük uğraşım takı yapmak Küpe, kolye, yüzük yapıyorum. Eski voleybolcu olduğum için firsat buldukça spor yapmaya çalışıyorum. Bol bol sinemaya ve oyunlara gidiyorum. Yani mesleki açıdan kendimi beslemeye çalışıyorum. Fotoğraf çekmeyi seviyorum.
HER AKTÖRDE BİRAZ YILMAZ GÜNEY'LİK VARDIR
• Yurt dışına açılmayı düşünüyor musunuz?
Hülya Darcan: Bergüzar'a yurt dışından, Sony Pictures'tan teklif var. Bu teklif Kurtlar Vadisi Irak filmini çevirmeden önce geldi. Bergüzar'ın fotoğraflarını ve bir özgeçmişini istediler. Fakat babasının vefatı ve film araya girince gerekli hazırlığı yapamadı. Şimdi Amerika'ya gidip görüşecek. Bir ön görüşme yapacak ve orada work shop'lara katılacak.
BK: Bu mesleğe başladıktan sonra tiyatro yaptığım için hep bir Avrupa isteğim vardı. Özellikle Almanya, İtalya, İngiltere gibi. İnşallah yurt dışı olacak, çok istiyorum. Şimdi bir fırsat doğdu değerlendireceğim. İleride "neden denemedim" demek istemiyorum.
• Fiziğiniz çok uygun, mankenlik de yaptınız mı?
BK: Bağlı bulunduğum ajans bir oyunculuk ajansı. Mankenlik, reklam filmi gibi teklifler çok geldi ama hiç yapmadım. Amerika'ya gittiğim zamanlarda mankenlik teklifi gelmişti. Kibarca reddettim. Oyunculuk eğitimi aldığımı ve ülkeme dönüp oyuncu olmak istediğimi söylemiştim.
05.03.2006
Haber: Neslihan AKBAYDAR
Dün Büyük Yalan dizisinin bir bölümünü izledim, kasete cekmistimde .Okadar cok duygulandimki ,ben cok sulu gözlü bir kizim.Dün izledigim bölümü her hafta yaklasik izliyorum ve her seferinde agliyorum , bu bölüm sahiden cok etkiliyor beni, yani her bölümü etkiliyor ama bu bölüm kasete cektigim ilk bölüm oldugu icin cok özel benim icin.Dün izledigim bölümde Hülya Darcanin herkezden sakladigi sirf arkadasi Hayriye ile paylastigi yalanin ortaya cikti bölümdü .Emrah bu bölümde tüm gercekleri ögrenmis Hülya Darcana bagrip hesap soruyordu ,bu arada Sükran ne olup bittigini anlamaya calisiyordu ,birden Emrah annesinin yani Hülya Darcanin onu satin aldigini ve Emrahi hic sevmedigini ida etti .Hülya Darcan yikilmisti gözlerini görmeniz lazimdi ayyy canim yaa gözleri yas doluydu,ne dese saten fayda etmiyecekti .Hülya Darcana susmaktan baska care birakmayan Emrah simdide Sükrana bütün gercekleri anlatmaya basliyorduu ,Sükrana kardes olmadiklarini ve hic sevmedigi her firsatta asaladigi Reyhanin da kardesi oldugunu söyler bunu ögrenen Sükran bukadar yalana dayanamayip bayilir, iste simdi benim sevdigim ve suan bile aglamamak icin kendimi zortutugum yer Hülya Darcan Sükrana aglayarak yardim etmeye calisir ve bu sözleri söyler ,,SÜKRAN KIZIM,YARDIM EDIN NEOLURSUN ,,SÜKRAN,,SUU GETIRIN" .Ben deminde yazdigim gibi cooook seviyorum Hülya Darcani yani bu yazilari yazarken bile kalbim yerinden cikicak gibi oluyor ,ki ben bu bölümü kac kere izledim yani bu duyguyu bana bukadar cok izlememe ragmen vere biliyorsa Hülya Darcan MÜTHIS BIR OYUNCU OLDUGUNU KANITLAR.HÜLYA DARCANI HAKIKATEN COOOOOOOOOOOK AMA COOOOOK SEVIYORUM .KENDISINI COOOK ÖZLEDIM ,BUKADAR AYRILIK YETER ARTIKIN .
Dön dinmeyen acilarim dinsin ,Dön sen benim tek sevdigimsin, en büyük yeminimsin sen benim yasama sevebimsin DÖÖÖÖN HÜLYA ABLA DÖÖÖN....
SENI COOOOOOOOOOOOOOOOOOK SEVIYORUM MERVEDE
SENI HEP KALBINDE TASIYAN BIRSEN.........
Arkadaşlar dün Hırçın Menekşeyi izledim.Daha önceden yayınlandığı zamanda izlememiştim.Daha doğrusu üzülerek söylüyorum Hülya Darcanı ozamanlar tanımıyordum ki tanısaydım kesinlikle kaçırmazdım...Hırçın Menekşede bir gazeteciyi oynuyor ismi Handan...O kadar şekerkiiii anlatamaaamm...Elinde fotoğraf makinası fotoğraf çekiyor.O kadar çooooooook yakışıyorkiiiiiiii...Hele başındaki şapkası çok tatlı olmuştu:img-grin2 :img-grin2 Ve beni en çok etkileyende kendi sesi olması.Çünkü ozaman esas Hülya Darcana daha yakın oluyor sanki...Ve ben bundan büyük keyif alıyorum:img-grin2 Bence kaçırmayın arkadaşlaaarrrr
Arkadaşlar dün Hırçın Menekşeyi izledim.Daha önceden yayınlandığı zamanda izlememiştim.Daha doğrusu üzülerek söylüyorum Hülya Darcanı ozamanlar tanımıyordum ki tanısaydım kesinlikle kaçırmazdım...Hırçın Menekşede bir gazeteciyi oynuyor ismi Handan...O kadar şekerkiiii anlatamaaamm...Elinde fotoğraf makinası fotoğraf çekiyor.O kadar çooooooook yakışıyorkiiiiiiii...Hele başındaki şapkası çok tatlı olmuştu:img-grin2 :img-grin2 Ve beni en çok etkileyende kendi sesi olması.Çünkü ozaman esas Hülya Darcana daha yakın oluyor sanki...Ve ben bundan büyük keyif alıyorum:img-grin2 Bence kaçırmayın arkadaşlaaarrrr
MERVE HAKIKATEN COK SÜPER ANLATMISIN ,KENDI SESINI DUYMAK SAHIDEN COK HOS .COOOK TATLI HIRCIN MENEKSE DIZISINDE ,EN COOOK HOSUMA GIDENDE DIZIDEKI ADI HANDAN BENIM ANNEMINDE ADI HANDAN ,BIRISI HANDAN DIYE SESLENINCE HEMEN AKLIMA HÜLYA DARCAN ELINDE KAMERASI YÜZÜNDEKI O HERZAMANKI GÜZEL ,SiRiN ,SIMARIK GÜLÜS .HÜLYA DARCANI IZLERKEN MiMikLERINI DIKKAT EDIN OKADAR TATLI YAPIYORKI KENDISINI ,INSANIN TELEVIZIONU KIRIP ICINE GIRECEYI GELIYOR VE O TATLI YANAKLARINI SIKACAGI ....HANI INSAN BIR BEBEK GÖRÜNCE BÖYLE ICI GIDERYA BÖYLE DOYA DOYA ISIRAMIYOR DIYE ,ISTE ÖYLE OLUYOR BENDEDE HÜLYA DARCANI GÖRÜNCE ISIRCAGIM GELIRYOR ......HEHHEHEH:img-nyam:
HÜLYA DARCANI COOOK SEVIYORUM VE OO GÜZEL YANAKLARINDAN COOOOOOOK ÖPÜYORUM ......heheheheh.......hehehehheh:img-kiss:
TÜM KOREL AiLESINI YERIM BEN HEPSI SEKERDEN HEHEHEHHE:img-grin2
uuufff arkadaşlaarr biz Birsencik ile çok özledik Hülya Darcan Korelimizi yaaaaa:img-sorry :img-sorry ...onu göremiyor olmak çoook üzüyor bizi:img-sorry ...Allahtan Hırçın Menekşe birazda olsa bu özlemimizi gideriyor...O da olmasa napıcakmışız bilmiyorum...
uuufff arkadaşlaarr biz Birsencik ile çok özledik Hülya Darcan Korelimizi yaaaaa:img-sorry :img-sorry ...onu göremiyor olmak çoook üzüyor bizi:img-sorry ...Allahtan Hırçın Menekşe birazda olsa bu özlemimizi gideriyor...O da olmasa napıcakmışız bilmiyorum...
Hakikaten cok özledim uuuf ya bitsin artikin bu hazret:icon_cry: ,Hircin Menekse dizisi
yetmiyor .Cok merak ediyorum nasil? iyimi?ne yapiyor kendisi?hic yeni bir dizi teklifi aldimi diye?
Insallah en yakin zamanda kavusuruz askimiza ,güzel bakisli Hülya ablamiza
Kendisini nekadar cooooook sevdigimizi bir biz birde Allah biliyorbye
arkadaşlar bende hülya darcan hayranıyım.büyük yalan dizisini onun oyuncuğu için seyrettim.ve çok beğendim.bahsettiğiniz hırçın menekşeyi de seyretmek istiyorum.saat kaçta ve hangi gün koyuyorlar söylerseniz sevinirim
Hülya Darcani coooooooooooooook seviyorum.Askimi birtanemin röportajini izledim ,coook iyi geldi kendisini bukadar ,uzun zamandan sonra tekrar görmek.Cok merak ediyordum iyimi ,neyapiyor kendisi diye,ve dedigim gibi bir
röportajda kendisini ve güzel gözlü kizi Bergüzar Koreli gördüm.Bergüzarin yerinde olmak cok isterdim kendi annemi kimselere deyistirmem ama Hülya Darcandanda vazgecemem coook seker dedigim gibi ikinci bir anne gibi benim icin .Resimlerine bakiyorum hergece öpüyorum ,hep dua ediyorum Allahim Hülya ablami tüm kötülüklerden koru ,onun güzel gözlerinden bir damla yas akmasin ,hep mutlu olsun,yakinda kavusalim diye.Bugün izledigimde röportaji
böyle mimiklerine ve konusmasina coook dikkat ettim ,tam 30 kere baktim ayni
röportaja bir kücük ayrintiyi dahi kacirmiyayim diye.Okadar kibar, okadar zarif,
tatli, seker konustuki ,böyle bir soru takildi kafama benim türkcem pek iyi degil
ama yani almanyada büyümüs ve dogmus bir insan icinde pek kötü degil,
kendisini görme sansina birgün sahip olursam insallah olurum acaba yani benim konusma tarsimi yadirgarmii ,eminim yadirgamaz ama acikcasi aklima geldi ve yazmak zorumlulugunu hissettim.Ben daha konusmadan cok cekindim ve utandim acikcasi sen kiiim Hülya Darcan kim diye kendi kendime dedim.
Kendisini coook seviyorum yani büyük bir hayranlik böyle tarif edilemiyecek birsey,kendisini görünce televiziona giriyorum nerdeyse ,coooook ama coook seviyorum ve hissettiklerimide hiic anlatamiyorum ,amaa o güzel yüzünü görmek bana huzur veriyor .Yaaaaa böyle iste .Cok güzel giyinmisti Hülya
ablacigim cok sekerdi agazina sürdügü o parlak rujada bayiliyorum,aynisindan
bende aldim ...heheheh.
SENI NEKADAR COK SEVDIGIMI BIR BEN BIR ALLAH BIRDE MERVE BILIYOR
HERSEY AMA HERSEY SENIN ISTEDIGIN GIBI OLSUN CEKTIGIN EN BÜYÜK ACI
MUTLULUK OLSUN......SENI SEVIYORUM HÜLYA ANNE .....AY COK HOS
GELDI KULAGIMA...HÜLYA ANNE ....heheheh....bye
SENI COOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOK SEVEN KIZIN BIRSENbye
Hülya Darcani coooooooooooooook seviyorum.Askimi birtanemin röportajini izledim ,coook iyi geldi kendisini bukadar ,uzun zamandan sonra tekrar görmek.Cok merak ediyordum iyimi ,neyapiyor kendisi diye,ve dedigim gibi bir
röportajda kendisini ve güzel gözlü kizi Bergüzar Koreli gördüm.Bergüzarin yerinde olmak cok isterdim kendi annemi kimselere deyistirmem ama Hülya Darcandanda vazgecemem coook seker dedigim gibi ikinci bir anne gibi benim icin .Resimlerine bakiyorum hergece öpüyorum ,hep dua ediyorum Allahim Hülya ablami tüm kötülüklerden koru ,onun güzel gözlerinden bir damla yas akmasin ,hep mutlu olsun,yakinda kavusalim diye.Bugün izledigimde röportaji
böyle mimiklerine ve konusmasina coook dikkat ettim ,tam 30 kere baktim ayni
röportaja bir kücük ayrintiyi dahi kacirmiyayim diye.Okadar kibar, okadar zarif,
tatli, seker konustuki ,böyle bir soru takildi kafama benim türkcem pek iyi degil
ama yani almanyada büyümüs ve dogmus bir insan icinde pek kötü degil,
kendisini görme sansina birgün sahip olursam insallah olurum acaba yani benim konusma tarsimi yadirgarmii ,eminim yadirgamaz ama acikcasi aklima geldi ve yazmak zorumlulugunu hissettim.Ben daha konusmadan cok cekindim ve utandim acikcasi sen kiiim Hülya Darcan kim diye kendi kendime dedim.
Kendisini coook seviyorum yani büyük bir hayranlik böyle tarif edilemiyecek birsey,kendisini görünce televiziona giriyorum nerdeyse ,coooook ama coook seviyorum ve hissettiklerimide hiic anlatamiyorum ,amaa o güzel yüzünü görmek bana huzur veriyor .Yaaaaa böyle iste .Cok güzel giyinmisti Hülya
ablacigim cok sekerdi agazina sürdügü o parlak rujada bayiliyorum,aynisindan
bende aldim ...heheheh.
SENI NEKADAR COK SEVDIGIMI BIR BEN BIR ALLAH BIRDE MERVE BILIYOR
HERSEY AMA HERSEY SENIN ISTEDIGIN GIBI OLSUN CEKTIGIN EN BÜYÜK ACI
MUTLULUK OLSUN......SENI SEVIYORUM HÜLYA ANNE .....AY COK HOS
GELDI KULAGIMA...HÜLYA ANNE ....heheheh....bye
SENI COOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOK SEVEN KIZIN BIRSENbye
Ahh Ahhh canım işte böyle...Bana yazacak birşey bırakmamış Birsencik hehe..Herşeyi o kadar güzel ve samimi anlatmışki...Birseni çooooookk iyi anlıyorum...Çünkü bende aynı şeyleri hissediyorum ve yaşıyorum ki dostluğumuz bu sevgi sayesinde inanılmaz kuvvetli...Birsen bu konuda duygularımı paylaşabildiğim konuşabildiğim benim tek dostum,arkadaşım,kardeşim...Beni anlayabilen tek insan...Çünkü o da aynı şeyleri hissediyor...Aynı röpörtajı bende izledim...Bilgisayara kaydettim ve tekrar tekrar izliyorum...Ben bu kadar kibar ve şeker bir insan görmedim hayatımda...Aynı şey Bergüzar Korel içinde geçerli...Ve bende bu hayranlığı bu sevgiyi kelimelerle tarif edemiyorum...Benimde tek dileğim herşey diledikleri gibi olsun ve Allahım onları tüm kötülüklerden korusun... Ve bizim Birsen ile bir tek dileğimiz hayalimiz var umarım bir gün o da gerçek olsun...Bu arada Birsenin yazdığı "Hülya Anne ve seni seven kızın Birsen" çok hoşuma gittiii:img-grin2 ...Birsenin bunu yazarken ne tür duygular içerisinde olduğunu ve ne kadar mutlu olduğunu tahmin edebiliyorum:img-grin2
seni çooook seviyorum Hülya Ablacığııımm....
arkadaşlar bende hülya darcan hayranıyım.büyük yalan dizisini onun oyuncuğu için seyrettim.ve çok beğendim.bahsettiğiniz hırçın menekşeyi de seyretmek istiyorum.saat kaçta ve hangi gün koyuyorlar söylerseniz sevinirim
Slm senny.Hırçın Menekşe pazar günleri saat 11:30 gibi başlıyor...Ve perşembe akşamlarıda saat 9:00 gibi çıkıyor...Ama ikiside aynı bölüm...
Merve öncelikle seni cok sevdigimi belirtmek istiyorum,sen benim icin bir
arkadastanda öte bir abla gibisin ,seni Hülya Darcani bulmaya calisirken tanidim.Ve tanidigima hic pisman degilim,seninle birlikte her aksam
coook sevdigimiz Hülya annemiz hakinda konusmak ,beni cok mutlu
ediyor ,sen beni en iyi anlayan ,duygularima tercühman olan insansin.Seni
tanidigima coook mutluyum sen bir insanin bulmak isteyipte bulamadigi bir
arkadasin.Umarim birgün Hülya annemize ...heheh...güzeliye kavusuruz.bye
HÜLYA ANNEMIZ ...HEHEH...AY HAKIKATEN COOOK HOS GELIYOR INSANIN KULAGINA....HEHEH................:img-grin2
HÜLYA ANNEM SENI NE COOOK SEVDIGIMIZI BIR BEN BIR ALLAH BIRDE MERVE
BILIYOR ,SEN BIZIM ICIN COK ÖZEL VE DEYERLISIN ,SENI COOOOOOOOOK
SEVEN BIRSEN VE MERVEEEE................SENI YERIZ BIZ.....:img-nyam:
Inanamiyorum dün gece dua ettim Allahim artin bitsin bu hasret Hülyamiza kavusalim diye,ve bugün ne duyayim atv avrupada Büyük yalan baslamis .
Diziyi tam 3 kez izledim ama hala doyamiyorum,daha birinci bölümde,beni
aglatmayi basladi Hülya Darcan:icon_sorr ,cooook sekerdi yaaaa yerim yerim onu ben ,güzelim benim birtanem .Ay icim bir hos oldu,gözlerim suan parliyor sevincten ,süper bir duygu .Yeni bir proje olsaydi daha mutlu olurdum eminim Hülya ablada öyle ,ama yani kendisini görüyorum yaa ,bu simdilik bana birazda olsa yeter.Umarim en yakin zamanda yeni dizilerle ,gönülerimizi yine fet eder :img-in_lo :img-yes: :img-yes: :img-yes: :img-yes: :img-yes: :img-yes:
SENI COOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOK SEVIYORUM HÜLYA
ANNEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE...HHEH EH...bye
Slm senny.Hırçın Menekşe pazar günleri saat 11:30 gibi başlıyor...Ve perşembe akşamlarıda saat 9:00 gibi çıkıyor...Ama ikiside aynı bölüm...
Sağol canım.mutlaka izlicem.
Iste geldim ,hani cook özledim demistim ya dayanamadim geldim.Rüyalarimi süzleyen,o güzel bakisiyla ve kahkahalariyla aklimdan bir saliye cikmayan ,
büyük askim Hülya Darcana geldim.Canim,askim,güzelim,bir bir bir bir bir bir
bir bir bir bir biiirtaneme geldim,güzel gözlü prensesime geldim,sana geldim
Hülya abla sanaaaaaaaaaa.Hazretiyle yandigim yare o hep rüyalarimdan bir
an olsun cikmayan prensesime geldim,Hülya ablama canima birtaneme.HEHEHEHEHEHEHHEHEHEHHEHEHEHHEHEHHEHEHEHH E:happy0064 :happy0064 :happy0064 ::happy0064
coooooooook mutluyum,ama ben seni coook özledim Hülya abla coooook:icon_sorr :icon_sorr :icon_sorr :icon_sorr :
Hayal hepsi hayaldi burda yoksunki ,sadece suan yanimda olmani istedigim
icin yine gördüm,o büyüleyici güzelligini,biliyormusun yine ordasin benden
coooooooooooooooook uzaklarda ISTANBULDA.
Tamam gidiyorum coook konustum biliyorum ama sen hic cikmiyorsun aklimdan
nereye baksam seni görüyorum,o seker tatlimi tatli yanaklarini ,o güzel yüz
mimiklerini,cikmiyorsunki aklimdan, bir saniye bile cikmiyorsun, bana
huzur veriyorsun,her hayal edisimde seni ,beni dahada hayran birakiyorsun
kendine.
Coooooooooooooook seviyorum Hülya ablacigim seni,ve hep sevecegim,
simdi gidiyorum ama elbet birgün geleceyim.bye
Seni yaratan Allahin ben kölesi olurum ..........güzel ablam askim bir bir bir bir
bir bir birtaneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem BENIMbye
Ben Hülya Darcani ilk Büyük Yalan'da görmüstüm,oyunculugu cok hosuma gitmisti.Birde en etkilendigim nokta Hülya Darcan'da COK GÜZEL bir Kadin,kalemle cizilmis gibi(MASALLAH).Ben 3-4 ay önce Harika Pazarda Röportajini izlemistim yaninda Kizi Zeynep ve Torunu vardi cok sirinlerdi.Kurtlar Vadisinde cok hayran oldugum Bergüzar Koreli görmüstüm ama Annesinin Babasinin Hülya Darcan ve Tanju Korel oldugunu bilmiyodum,ögrendikten sonra zaten dahada hayran oldum :) Bende BIRSEN arkadasima katiliyorum bende annemi hickimseye degismem ama keske bende BERGÜZAR KORELIN KARDESI OLSAYDIIIIM :) Insallah bir gün görürüm ama biraz zor Almanyadan anca tv'de görebilirsin :) Bu arada Hülya Hanimin yeni projelerinden haberiniz varmi?
Ben Hülya Darcani ilk Büyük Yalan'da görmüstüm,oyunculugu cok hosuma gitmisti.Birde en etkilendigim nokta Hülya Darcan'da COK GÜZEL bir Kadin,kalemle cizilmis gibi(MASALLAH).Ben 3-4 ay önce Harika Pazarda Röportajini izlemistim yaninda Kizi Zeynep ve Torunu vardi cok sirinlerdi.Kurtlar Vadisinde cok hayran oldugum Bergüzar Koreli görmüstüm ama Annesinin Babasinin Hülya Darcan ve Tanju Korel oldugunu bilmiyodum,ögrendikten sonra zaten dahada hayran oldum :) Bende BIRSEN arkadasima katiliyorum bende annemi hickimseye degismem ama keske bende BERGÜZAR KORELIN KARDESI OLSAYDIIIIM :) Insallah bir gün görürüm ama biraz zor Almanyadan anca tv'de görebilirsin :) Bu arada Hülya Hanimin yeni projelerinden haberiniz varmi?
Malesef bilgim yok ama insallah en yakin zamanda süper bir projeyle karsimiza cikar kendisi.Buarada katilmiyorum pek dedigine ,ben belki Almanyada oturuyor olabilirim ama bu kendisini hic göremiyeceyim anlamina gelmezki,yani insanlar
coook uzak olabilir sevdigi bir insana ,ama yinede ulasa bilir diye düsünüyorum
ve birseyi cok istersen kesinlikle bu istegin kabul olur diye düsünüyorum ama
inanc meselesi.
Buarada o röportaji bende görmüstüm ,hakikaten cok sekerdiler,torununu nekadarda cok seviyor bayildim Hülya Darcana coook seker ve özel bir insan .
Ve coook Haklisin Hülya Darcan coook güzel bir kadin cok sarif ve kibar.
Korel ailesini cooooooooooooooooooooooooooooooooooooook seviyorum:img-in_lo
Ya ben iyice baglandim Hülya Darcana her dakika kendisini düsünüyorum
her saate bakisimda suan neyapiyor acaba ,diyorum.Yataga gidince iyi geceler
Hülya abla diyorum ,hayatim Hülya Darcani düsünmekle geciyor ve ben bundan
hiiic ama hiic pisman degilim .Ama bugünlere yine kendisini görememekten
sikayetciyim .Neden hala yeni bir projeye baslamadi ,bu yönetmenlerde
hic anlamiyorlar galba oyuncudan.Büyük yalana bakiyorum Hircin menekseyede
ama yetmiyor .Hülya Darcani coook ama cook seviyorum ,benim ikinci annem..
hehehhe.Bayiliyorum kendisine askim canim birtanem o Benim.
Umarim hersey simdiye kadar istedigi gibi olmadiysada bundan sonra hersey
diledigi gibi olur,ve cektigi en büyük aci MUTLULUK OLSUN.
Seni cok seviyorum Hülya anne sen cok sekersin ve sevilmeyede deyersin
kizin...BIRSEN....hehebye
http://img127.imageshack.us/img127/8548/4ze4cc9.png (http://imageshack.us)
Arkadaşlaarr bakarmısınızzz ne kadar şekerler yaaa:img-yes: Bayıldım bu fotoğrafaa ikiside o kadar güzellerkiii...:happy0064
PAMUK_MELEGIM 07-12-06, 20:59 harikaaaaaaaaaaaaaaaaa Bir Oyuncu Cook Cook Basarili;)
CANIM HÜLYA ABLAM YAAAAAAAAAAAAAA.....SENI NEKADAR COOOK SEVDIGIMI BIR BEN BIR ALLAH BIRDE MERVE BILIYOR.....
ALLAHIM BUKADAR GÜZEL OLURMU BIR INSAN YAAA...ALLAH
NAZARLARDAN SAKLASIN......:img-yes: :img-yes:
KOREL AILESINI COOOOOOOOOOK SEVIYORUZ ....BIRSEN VE MERVE...:img-in_lo :img-in_lo
http://img105.imageshack.us/img105/2112/5th5vn5.png (http://imageshack.us)
Bir insan bukadarmi tatli ,güzel ,sirin olur yarapiiim.
Ben bu resime yani daha dorusu resimin üstündeki iki prensese asik oldum.
Ay bu resim galada cekilmisti Kurtlar Vadisi Irakin ,yaa ikiside
cook güzel bayildim gülüse bakarmisiniz ne kibar ay yerim ben
Hülya Darcani vallahiiii.
UUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUFFFF ben bu resimimi gördügümde
Merve arkadasimla bayilcak gibi olduk ,nasil ciglik attik bilemessiniz..heheh.
EEEE insan DÜNYAGÜZELINI resmin üzerinde görünce haliyle heycanlaniyor
AHHHHHHHHHHH YERIM O YANAKLARI BAKARMISINIZ YAAAA UFFF GELDE ISIRMAAAAA..........................HEHE.........: img-blush .
HÜLYA DARCANI COOOK SEVIYORUM ...IKINCI ANNEM BENIM....CANIIIM...:img-in_lo
Bergüzar ablaaaadaa benim ablam olsun ......HEHEbye
Yagmur_ask 07-12-06, 21:22 Kesinlikle katiliyorum, bende cok hayranim Hulya Darcan'in oyunculuguna..muhtesem bir oyuncu kendisi..Berguzar Korel'in guzeligini kimden aldigi o kadar belli ki..cok seviyorum kendisini..her rol yakisiyor..;)
Yagmur_ask 23-12-06, 18:56 http://img244.imageshack.us/img244/1378/1se8.png (http://imageshack.us)
http://img295.imageshack.us/img295/7030/4yw6.png (http://imageshack.us)
http://img244.imageshack.us/img244/4111/2vw3.png (http://imageshack.us)
http://img295.imageshack.us/img295/6830/3vh0.png (http://imageshack.us)
http://img244.imageshack.us/img244/1378/1se8.png (http://imageshack.us)
Canım çok çok çok teşekkürler yaaa bu fotoğraflar harikaaa...Ağlamak istiyoruuummm:icon_sorr Hülya ablam canım benim yaaa...Çok tatlı ikiside...
Korel ailesi süpeerr...Birsenin dediği gibi hepsi şekerdeenn:img-in_lo :img-in_lo
http://img244.imageshack.us/img244/1378/1se8.png (http://imageshack.us)
Resimler icin arkadasim sana cok tsk ederim ,coook süperler beyendim desem az kalir, bayildim muhtesemler hakikaten.
Ben rahatsizim aslinda ama resimleri görünce, bende hastaliktan hiic bir eser kalmadi ,merve ben hasta olunca ve böyle yeni birsey görünce Hülya Darcanla yada Bergüzar Korel ile ilgili sagolsun hemen haber verir ,ve Birsen senin ilacini buldum der,hakikaten bu ilacda en etkili ilac .....:img-yes: .
Buarada Merve, Korel ailesi sekerden sözüme katilmisin ,ama yani nekadar
doru degilmi bu resimleri görünce ,Hülya Darcanin o güzel yanaklarini
sIkmak geliyor icimden ve Bergüzarinda o Muhtesem gözlerine bakmak,
cooook seker ve örnek alinacak bir aile benim icin Korel ailesi ,umarim
hep mutlu olurlar....INSALLAH:img-yes:
Hülya ablam sen birtanesin ,ve benim yasama seveblerimdende birisin ,
SENNNNNNNNNNNNNNNIIIIIIIIII COOOOOOOOOOOOOOOOOOOOK
AMAA COOOOOOOOOOOOOOOOK SEVIYORUUUM
IKINCI ANNEM BENIM ......:img-in_lo ...hehe
:happy0064 :happy0064 :happy0064
bye
Nerdeyse sabah olucak ben hala uyuyamiyorum,nedenine gelince
Hülya Darcan takildi yine aklima .Nekadar uzun zaman oldu kendisini
ekranlarda göremedigim ,uffffff özledim yaaa .Bu da oyuncu olmanin
negativ bir yani önce hayranlarini alistiriyorlar oyuncuya insan
ayrilamiyacak hale geliyor sonra hic birdaha göstermiyorlar ,vallahi
bu yönetmenler oyuncudan anlamiyorlar .....
Ben olsam bir dakkika düsünmem hemen Hülya Darcani oynatmak
isterim dizide eyer kabul etmezsede ,kabul edene kadar
kapisinin önünden ayrilmam........hehe:img-yes:
Vallahi cok üzülüyorum ,rüyalarima bile giriyor artik,Büyük Yalan
oynuyor tamam ,ama yeni bir dizide oynasa kendisi daha
süper olucak ,eminim kendiside evde oturmaktan memlun degildir .
Neyapalim dua etmeye devam elbet Hülya ablayada süper
bir proje gelecek ,umarim cok sürmez ,cünkü ben cooooooooooooook
ama cooooooooooooooooooook özledim Hülya annemi ...:sad53:
Korel ailesine dikkat ,insani cok cabuk ve cok iyi büyüleye biliyorlar
basarilariyla ,güzelikleriyle :img-yes: hepsi ama hepsi sekerden .....
yerim yerim ben onlari ....canlarim benim ......bir bir birtanelerim ....:img-blush :img-in_lo :img-yes: bye
http://img460.imageshack.us/img460/1169/3hw7ws7.png (http://imageshack.us)
Çok harika bir fotoğraf dimi arkadaşlar...eee Hülya Darcan ve Bergüzar Korel olunca başka türlü olması zaten mümkün değil:img-wink: Fotoğrafı ilk bulduğumdaki heyecanımı anlatamam...İçim bir hoş oldu sanki ılık ılık bir şeyler aktı içimden ve ayyyyy dedim hehehe....Her seferinde böyle oluyorum valla...Mükemmel bir mutluluk...Kelimelerle tarif etmem mümkün değil...
Canım Hülya Ablam sen bizlerin birtanesisin...O güzelliğinle, kibarlığınla, zarifliğinle, o hep gülen yüzün ve insanın içini ısıtan muhteşem gülüşün ile en önemlisi de tertemiz yüreğin ile...Hani derler ya insanın yüreğinin güzelliği yüzüne vurur diye işte aynen öyle...Diliyorum ki o muhteşem gülüşün o güzel yüzünden hiçbir zaman eksik olmasın...Hep mutlu ol...Seni Çok Seviyoruzbye bye
peçeli efe 02-01-07, 21:49 resimler için teşekkürler ardakaşalar
Bergüzar Korel'in güzelliğinin nerden geldiğinin kanıtı adeta annesine bak kızını al sözünü özetliyorlar
resimler için teşekkürler ardakaşalar
Rica Ederiz:img-wink:
Boran&Sila 02-01-07, 22:22 süper bir oyuncu bu kadin ya büyük yalan cok güzel bir diziydi ve o dizide cok basarili buluyodum kendisini,sanki dizi degilde gercek,bergüzar korelde annesine cekmis herhalde ikiside güzel ikiside basarili.buarada hepinize tskler resimler icin:img-wink:
http://img212.imageshack.us/img212/6426/ayyerimsizibenil1.png (http://imageshack.us)
AYYYYY GÜZEL GÖZLÜM VE KRALICEM GELMIS ,YERIM BEN SIZIN
OO GÜZELLIGINIZI.
AYYYY CANTASINA BAKIN NE TATLI NE SIRIN OLMUSLAR ,
GÜZELLERIM BENIM YINE YIKIYORLAR ORTALIGI ,BEN
KIZKANIRIM AMA HANI BENLE MERVE NERDE ....HEHE:img-yes:
AHH AHHH UMARIM BIRGÜN BIZDE KAVUSURUZ ASKLARIMIZA.
RESME BAYILDIM AMA YANI BAYILMIYACAK GIBIDE DEGILKI ,
GÜLÜSE BAKARMISINIZ ,COOOOOOOOOOOK SEKER YAAAAA.
BÖYLE RESIMLERE CIKIYORLAR VALLAHI OOO GÜZEL YANAKLARINI
GÖRÜNCE DELI OLUYORUM , BIRGÜN HÜLYA ABLAYI GÖRMEK
NASIP OLURSA ...INSALLAH .
ISIRACAGIM O YANAKLARINI , YOOOK ISIRMAM ABLASI:happy0064
AMA KESIN BÖYLE BIR ICTEN SARILIRIM VE AGLARIM .
YAAAAAAAAAAA COOOOK ÖZLEDIM KENDISINI BITSIN BU HASRET
ARTIK YAHUU ,BÜYÜK YALANI IZLIYORUM AMA YETMIYOR ,
HERSEFERINDE AYNI SEYLERI TEKRARLIYORUM AMA NEYAPAYIM
IYIKI YARSIN DIZISINDE OYNAMAYA BASLADI ,NEOLDU DIZIYI
KALDIRDILAR ,DAHA YANI NEKADAR OYNAMISTIKI 2 BÖLÜM
OLMAZ AMA YA DALGAMI GECIYOR DIZIYI KALDIRANLAR BIZIMLE .
HADI DIZI UZUN ZAMAN OYNAR KÖTÜ BIR DIZI OLUR ANLARIM.
YANI KÖTÜ BIR DIZI OLMASI MÜMKÜNMÜ HÜLYA DARCAN OYNUYOR
DIYORUM .
CANIM NEKADARDA SEVINMISTI , NEKADARDA CALISMIS BELLI
OLUYORDU ,YANI BIZE RÜKSANI HATIRLAMIYALIM DIYE ELINDEN
GELDIGI KADAR CALISTI , YANI SIMDI YAZIK DEGILMI.
KIMSENIN BENIM SULTANIMI BUKADAR YORMAYA SONRADA
ORTADA BIRAKIRCASINA ,ARTIK DIZI YOK DEMEYE HAKKI YOOOK.
DIZIYE NEKADAR REKLAM YAPTIM ,KAC KISIYE IZLETTIM
BAYILDILAR AMA NEYMIS REYTING ,REYTING YAZMASINI
BILMEZLER AMA DIZIYI KALDIRIRLAR ORTADAN.
BENCE DIZI HARKULADEYDI HÜLYA ABLAM COOK SEKERDI
KADIR ABIDE HEPSI TAM BIR EKIPTI ,ANLAYAN ANLADI ZATEN
AMA BAZILARI MALESEF BUNU GÖRMEMEKTE ISRAR EDIYORLAR.
NEYSE BU KONULARI BIR KENARIYA ATALIM ,BEEEEEEEEN
HÜLYA ANNEMI SULTANIMI COOK AMA COK COK SEVIYORUM
DUA EDIYORUM ,HER GECE YENI BIR PROJEDE YER ALSIN
DIYE .EMINIM BIRGÜN BENIMDE DUALARIM KABUL OLUCAK..
INSALLLLLLLLLLLLLLLLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH.
HÜLYA ABLAM SEN BIRTANESIN ASKIM BENIM ,KOREL AILESI
BIRTANE ,UMARIM BENIMDE BIRGÜN BÖYLE ÖRNEK ALINACAK BIR
AILEM OLUR ..............:img-yes:
MUTLULUGUN FORMÜLÜ KOREL AILESINDE SAKLII ...bye
http://img179.imageshack.us/img179/76/busp6.png (http://imageshack.us)
EN SON RESiMDEKi GÜLÜSÜNÜZÜ YERiM BEN SiZiiiiiiiiiiiiiin.....:img-in_lo
Benim icin coooooook deyerli olan bir aile, Korel ailesi ...:sad53:
Ben Büyük Yalana arasira bakiyordum.Ama simdi hergün tekrarlarina bakiyorum özellikle Hülya Darcan icin.Gercek acayip bir performans sergilemis süper yani,zaten süper olmamasi mümkün degil.Annemle hep konusuyoruz Hülya Darcandan anlatiyo bana iste o zamanlari felan.Annem ve Babam Tanju Korel ve Hülya Darcani cok severler.Annem özellikle Tanju Koreli,cok üzüldü öldügünü duyunca.Bende tabiiki Korel Ailesine Hayranim özellikle Bergüzara ;) Askim ya o benim :D Hülya Hanimin yeni projeleri yokmu ya,cok görmek istiyorum onu ekranlarda..
Arkadaslar benden 3 Hülya Darcan imza,belki bu aksam avada yaparim uyukum varda simdi yapamadim.merve87 ve birsen16'ya gitsin bu calismalar onlari düsünerek yaptigim calismalar :D
http://i94.photobucket.com/albums/l113/SBL_bucket/hulyadrcn1.jpg
http://i94.photobucket.com/albums/l113/SBL_bucket/hulyadrcn2.jpg
http://i94.photobucket.com/albums/l113/SBL_bucket/hulyadrc3.jpg
umarim beyenirsiniz :D
Arkadaslar benden 3 Hülya Darcan imza,belki bu aksam avada yaparim uyukum varda simdi yapamadim.merve87 ve birsen16'ya gitsin bu calismalar onlari düsünerek yaptigim calismalar :D
Canım benim harikasın yaaa.Bu harika imzalar için çok çok çok teşekkürler.Ellerine sağlık gerçekten:img-wink:
Canım Hülya Ablam yaa birtanemiz bizim:img-in_lo
Ben Büyük Yalana arasira bakiyordum.Ama simdi hergün tekrarlarina bakiyorum özellikle Hülya Darcan icin.Gercek acayip bir performans sergilemis süper yani,zaten süper olmamasi mümkün degil.Annemle hep konusuyoruz Hülya Darcandan anlatiyo bana iste o zamanlari felan.Annem ve Babam Tanju Korel ve Hülya Darcani cok severler.Annem özellikle Tanju Koreli,cok üzüldü öldügünü duyunca.Bende tabiiki Korel Ailesine Hayranim özellikle Bergüzara ;) Askim ya o benim :D Hülya Hanimin yeni projeleri yokmu ya,cok görmek istiyorum onu ekranlarda..
Vallahi canım yine ekranlarda olmasını dört gözle bekliyoruz...O kadar çok özledik ki:icon_sorr :icon_sorr Yeni projeler varmı hiç bilgimiz yok o konuda...Ama tek dileğimiz en kısa zamanda tekrardan bizlerle olması...Büyük Yalanı bende kaçırmıyorum kesinlikle...Harika bir performans gerçekten...Zaten Büyük Yalan dizisi ile tanıdım canım Hülya Ablamı...İyiki tanımışım yaaa çok seviyorum gerçektenn çok tatlı canım benim:img-in_lo
İnşallah en kısa zamanda kavuşuruz canımızaa:happy0064
AY COOOOK TSK EDERIZ COOOK SÜPER OLMUS ,AY INANIRMISIN AGLADIM :icon_sorr EHHEHE COOOOOOOOOK TSK ELLERINE SAGLIK .BIZI DÜSÜNEREK YAPTIGIN ICIN AYRIYETTEN TSK.
rica ederim aradaslar bende beyenmenize cok sevindim :D
http://img79.imageshack.us/img79/3484/muhtesembirailekorelailgu7.png (http://imageshack.us)
BUDA BENDEN OLSUN HEM MERVEYE HEMDE SBL ICiN,UMARIM HOSUNUZA Gider
Beyenmenize sevindim:happy0064
Hülya ablam güzelim daha güzel seylere layik ama elimden sIrf
bukadar geldi:sad53:
burcu_yağmur 11-01-07, 20:19 bergüzar koralin annesi çok güzel kadın yaşına göre ben çok güzel buluyorum çokda hayranıyım çok güzel kızına benziyo çokk
Ay dün ben Büyük yalana baktIm ,hergün gibi .Allahim bir insan bukadarmII
güzel oynar rolünü bayIldIm ,inanin anlatamiyorum duygularImI.Dün
Hülya ablam dizide Sinem Öztufana sarIldI yani dizideki kIzIna
ay bir insan bukadarmI icten sarIlIr ,yemin ediyorum nerdeyse sinirden
aglIyacaktIm bende sarIlmak istiyorum yaa dIyee.
Saten ReyhanIn odasIna girdi Reyhan uyuyordu,Reyhan dedi
birkere ;sesi az cIktI ;sonra biraz daha sesli dedi ;Reyhan duydu ve uyandI.
Kiz basladI hersey benim sucumdu biliyorum Emirhan benimle evlenmeseydi
bunlar olmuyacaktI diye ,benimkide demezmii ben seni merak ettim ,
Reyhanda siz benimi merak ettiniz dedi birde Hülyam kIzIm sözünü
ekleyince Reyhan cok aglamaya basladi ;varya suan anlatIrken o bölüm gözümün önünden geciyor .Yaaa ama yani bir insan ancak bukadar süper yüz mimigi yapar böyle o kafa sallamasI muhtesemdende muhtesemdi.
Ayyyyy simdi benim yer geliyor Reyhana sarIlmak istiyor ama sarIlamIyor korkuyor Hülya ablam ,ay yazIk ya ellerini nereye koyucagInI sasIrIyor ,
okadar heycanlIydIki bölüm anlatamam yaa sonra en nihayetinde
bir sarIlIyor ama ne sarIlma ALLAHIM ALLAHIM ben televizionun
önünde Reyhan televizionda agladI:icon_sorr :icon_sorr .
Bende sarIlmak istiyorum Hülya anneme yaaa cook mükemmel
bir insan kendisini tanImadIgIm halde bunlarI biliyorum,pIrlanta gibi
bir insan nese dolu bir insan ve nesesini bana sacan bir insan.
Hülya Darcan agliyormu Birsen agliyor ;Hülya Darcan gülüyormu Birsen
gülüyor; Hülya Darcan üzüldümü birsey acIttImI kendisini ben
hissediyorum ,komik duyuluyor ama öyle .Benim icin Hülya DarcanIn
bir sacInIN teli bile cook önemli .
Allaha cooooooooook tsk ediyorumki böyle bir insana beni hayran
bIraktIgI icin ,hayatta deger verdigim ALLAHTAN ve ailemden
sonra hatta sonra degil ben ailemden sayIyorum birinci kisi kendisi
saten ;2 kisi var, birisi Hülya annem ,kendisini annem gibi yakIN
görüyorum ve Merve arkadasIm cook tanIsmIyoruz kendisiyle
ama bukadar kIsa bir zamanda abla kardes gibi olduk ,o beni
anliyor bende onuu:img-yes: bye
Korel ailesine bayIliyoruuuuuum:sad53:
ONUR_EBRU_SAN 18-01-07, 15:27 hülyaa darcannn ablammmm beeee harika birrrrrr oyuncuuuu insallah tanismak firsat olur muhtesem bir oyun sergilor her dizilerdeeee
muhtesem bi oyuncuuuu
onu cok seviommmmm
http://img259.imageshack.us/img259/1416/hlyaannemzl7.jpg (http://imageshack.us)
Yerim senii yeriim ben ,o güzel gözlerine bayIlIyoruum.:img-yes:
AskIm yaaaa,canImIn ici ,birtanem....hehe:img-blush
BakarmIsInIz arkadaslar Hülya anneme ...hehe:img-in_lo
Bu resim benden size arkadaslar,gözlere dikkat.:img-wink:
Arkadaslar duydugum ve okudugum kadarIyla Hülya Darcan
LondradaymIs.:icon_sorr
Ay coook merak ettim umarIm sIrf tatil amaclI gitmistir,
bir yaramazlIk yoktur insallah.:icon_sorr
Allah kavustursun ne diyeyim....sag saglim gelir insallah:sad53:
Arkadaslar yanlIs haber vermisim Hülya Darcan gezmeye gitmis
kIzInIn yanIna,Amerikaya yani Zeynep ablamIn yanIna ,yani
merak edilecek hic birsey yok,geziyor güzelimiz...hehe:img-yes:
Ay ben böyle yolda Hülya DarcanI görsem kesin bayIlIrIm ,
düsünseniz yaa geziyorsunuz böyle ,birden arkanIzda
Hülya Darcan,ben yani o anda bayIlIr giderim...hehe:happy0064
Allah nasip kismet ederse belki birgün oda olur INSALLAH:img-yes:
Hülya ablam seni coooooooooooooooooooooook seviyorum:img-in_lo bye
http://img206.imageshack.us/img206/6127/merveylebenimicin0072on.jpg (http://imageshack.us)
ASKIIIIIIIIIIIIIIIIIIM CANIIIIIIM BiiiiiiR Biiiiiiiiir BiRTANEEEM:img-yes:
Cooook tatlIsIn annem bu ne güzelik yerim ben senin
oo bakIsInIII ;yesinler yesinler.:happy0064
Ben o gözlere kurban olurum o nasIl bakIs ben resmen deli oluyorum
nasIl masum saf yapar o güzel yüzünüü ,:img-in_lo seker seker
vallahi yicem o yanaklarI .
Ah birgün nasip olursa görmek ,Hülya Darcan dicek kesin yaa
buuu kiz kesin normal degil ....heheh..desin ...bana nee
seviyorum iste ...heheh...ama sevilmiyecek gibi mii:img-blush :img-yes:
Iyiki bu resimleri yapmIsIm onlarda olmasa neyapardIm kimbilir.
Hülya anneeeeeem seni cooooooooooook seviyorum ,umarIm birgün
kavusmak nasip kIzmet oluuuuuuuuur ...INSALLAH....bye
Öptüm annem o tombis yanaklarIndan:happy0064 ,arkadaslar
yine söylüyorum mimiklere dikkat ...hehehhe:img-in_lo :img-in_lo
http://img253.imageshack.us/img253/8603/adsz6cw.png (http://imageshack.us)
http://img405.imageshack.us/img405/4900/hd307zg.jpg
http://img250.imageshack.us/img250/2640/1259jo.jpg (http://imageshack.us)
http://img409.imageshack.us/img409/7050/844xr.jpg (http://imageshack.us)
http://img409.imageshack.us/img409/6902/674oc.jpg (http://imageshack.us)
Arkadaşlar bu fotoğraflarda benden olsun:img-wink: Umarım beğenirsiniz...Ben seçerken çok zorlandım çünkü hepsi o kadar güzellerkiii....bye
Birsencim Selam,
Resim gerçekten süper bende bayıldım ellerine sağlık. Zaten kendisi çok hoş ve güzel bir bayan ........
İnşallah birgün tanışma imkanını bulursun.Yok yok korkma Hülya Hanım senin için normal düşünür senin ve onu sevenlerin sevgisini bir bilse,bir görebilse hepimize hak verir.Canım buda benden tüm Hülya Darcan hayranlarına .......
http://img441.imageshack.us/img441/3551/hd46gt2.jpg
http://img186.imageshack.us/img186/8881/67871222ys7.png (http://imageshack.us)
BİNBİR GECE POLEMİĞİ!
BERGÜZAR KOREL’İN ‘BİNBİR GECCE’DEKİ ROLÜ, YAPIMCI YAVUZ IŞIKLAR İLE ANNESİ HÜLYA DARCAN’I KARŞI KARŞIYA GETİRDİ.
Ahlaksız teklif temalı ‘Binbir Gecce’ dizisinin yıldızı Bergüzar Korel, annesi Hülya Darcan’la babası merhum Tanju Korel’in yakın arkadaşı yapımcı Yavuz Işıklar’ı birbirine düşürdü. Işıklar ‘Babası yaşasaydı kızını bu dizide oynatmazdı’ dedi. Korel’in annesi Hülya Darcan’dan sert bir tepki geldi; ‘Bu laf deli saçması!’
Yapımcı Işıklar, Korel’i şu sözlerle eleştirmişti: ‘Hülya Hanım Tanju’yla evli olmasaydı star olurdu. Tanju çok kıskançtı. Sonradan fikirleri değiştiyse bilemem ama tanıdığım Tanju Korel, böyle bir rolde kızını asla oynatmazdı. Bergüzar, çocuğunu kurtarmak için para karşılığı patronuyla beraber olan bir kadın rolünü asla oynayamazdı! Tanju değişmez. Ben de olsam kızımı o rolde oynatmam'.
DELİ SAÇMASI
Yakında Fox TV’de yayınlanacak ‘Tutsak’ adlı dizide başrol oynayacak olan Hülya Darcan ise şunları söyledi: 'Bu laflar deli saçması. Olacak şey değil. Bergüzar da ben de çok şerefli bir adamın soyadını taşıyoruz. Güneş balçıkla sıvanmaz'.
http://img223.imageshack.us/img223/8982/82268839dy9.png (http://imageshack.us)
http://img207.imageshack.us/img207/3391/34001068so8.png (http://imageshack.us)
http://img397.imageshack.us/img397/9784/78674224mp0.png (http://imageshack.us)
http://img170.imageshack.us/img170/3402/2846759py5.jpg (http://imageshack.us)
Bakarmısınız yaa ne kadar şekerler hepsiii:img-in_lo Canım Hülya Annemizde çok tatlı:happy0064 :happy0064
http://img169.imageshack.us/img169/3136/bkwt9.jpg
http://img442.imageshack.us/img442/8420/88tt8.jpg (http://imageshack.us)
Ahhh o gözünden akan bir damla yaşa kurban olurum ben:icon_sorr
http://img260.imageshack.us/img260/6986/65vs0.jpg (http://imageshack.us)
http://img260.imageshack.us/img260/5747/19us9.jpg (http://imageshack.us)
http://img250.imageshack.us/img250/5800/uyytteyj0.jpg (http://imageshack.us)
http://img267.imageshack.us/img267/2960/werpr8.jpg (http://imageshack.us)
Canlarım benim ne kadar da mutlular dimi:img-in_lo
http://img158.imageshack.us/img158/1133/16896802jg4.png (http://imageshack.us)
http://img355.imageshack.us/img355/5285/97104120nr1.png (http://imageshack.us)
http://img255.imageshack.us/img255/2857/70127976cs6.png (http://imageshack.us)
http://img255.imageshack.us/img255/3584/97458832vs9.png (http://imageshack.us)
Hülya Darcan hayranlarına selam,
Arkadaşlar resimler süper güzel :happy0064 Gönderenlerin ellerine sağlık.
Ben bayıldım bu resimlere...Çünkü Hülya hanımın eskiye ait fazla resimlerini görmemiştim.Bendende tüm Hülya Darcan sevenlerine .....
http://img409.imageshack.us/img409/9089/hgjvk4.gif
http://img252.imageshack.us/img252/5475/uoii7.gif
duygu ve nizar 28-02-07, 11:19 hülya darcan çok güzel bir hanımefendi.rolünü çok güzel yapıyor.ben kendisini çok takdir ediyorum ve başarılarının devamını diliyorum.
[QUOTE=birsen16;2478798]Evet sevim abla hosgeldin ,ayy bakarmIsIn masallah ne güzel gelin ,
yerim yerim heheheh cooooooooooook yakIsmIslar.[QUOTE]
Birsencim selam,
Evet canım uzun zamandır yazamıyordum ama senin Merve'nin ve diğer Hülya Darcan hayranlarının yazılarını fırsat buldukça okudum ve çok mutlu oldum.Birçok yeni resimler eklemişsiniz hepinize çok teşekkür ederim.Çok şükür aşkımızın yeni dizisiside başladı.Birsen umarım diziyi seyredebilmişsindir.Saçlarını kısacık kestirmiş rengini değiştirmiş çok şeker olmuş.Birsen dizinin başladığı akşam misafirlerimiz vardı çıldırdım Allahtan hepsi biliyor Hülya Darcan hayranlığımı kimse sesini çıkaramadı bende rahat rahat izledim diziyi..:happy0064
Dizide Anadolu Sağlık hastanesinin reklamını gördüm umarım dizinin bazı sahneleri orada çekilir.Gökşenin çalıştığı hastane Gökşen'e dedim ki eğer görürsen muhakkak resmini çek ve banada hemen haber ver bende koşarak yok yok uçarak hastaneye gelirim dedim.Tabii oda sadece bana güldü....
Neyse canım benden şimdilik bu kadar tekrar görüşmek üzere..........
börtüböcek 02-03-07, 11:59 birsen 16
avatarın ve profil resmindeki resimleri özel mesajla atabilir misin bana bayıldım bu şeker aileye :)
http://img256.imageshack.us/img256/5561/h49xr1.jpg (http://imageshack.us)
http://img256.imageshack.us/img256/2863/h97vf0.jpg (http://imageshack.us)
Eveeeett canım Hülya Ablamdan bir kaç fotoğraf daha:img-wink:
evet çok güzle bir kadınmıs kızıda öyle güzel vede çok basarılıı eski bir oyuncu.......
http://img137.imageshack.us/img137/5034/62762076wf1.png (http://imageshack.us)
http://img137.imageshack.us/img137/3343/98254208sw2.png (http://imageshack.us)
http://img440.imageshack.us/img440/8999/10sq3.png (http://imageshack.us)
http://img440.imageshack.us/img440/3784/11yc8.png (http://imageshack.us)
http://img89.imageshack.us/img89/7641/14ng0.png (http://imageshack.us)
http://img440.imageshack.us/img440/4817/12ix4.png (http://imageshack.us)
Yagmur_ask 04-03-07, 21:40 http://img402.imageshack.us/img402/6624/amagmx3.jpg (http://imageshack.us)
http://img441.imageshack.us/img441/9204/foxlc7.jpg (http://imageshack.us)
“34 SENELİK EVLİLİĞİMİZDE BİRBİRİMİZE CANIM, BALIM, AŞKIM DEMEYECEK KADAR GÜZEL BİR İLİŞKİMİZ VARDI. HİÇBİR ZAMAN BİRBİRİMİZE RİYAKAR OLMADIK…” DİYEN USTA OYUNCUNUN İLGİNÇ AÇIKLAMALARI HABERİMİZİN DETAYINDA…
--------------------------------------------------------------------------------
Binbir Gece dizisiyle yıldızı parlayan Bergüzar Korel’in oyuncu annesi Hülya Darcan Korel, kızı ve eşi ile ilgili ilginç açıklamalar yaptı…
Fox Tv’de diziye başlayan Hülya Darcan, Binbir Gece’yi kızı ile birlikte izlemediğini söyledi. “Diziyi izlerken çok heyecanlanıyorum” diyen Darcan, Bergüzar’ı rahat bırakmadığını sözlerine ekledi.
Özellikle bir bölümde çok heyecanlandığını ve sonrasında ne olacağını merak ettiğini belirten başarılı oyuncu, "Bergüzar’ı arayıp sonunu sordum ve bu şekilde rahatladım" diye konuştu.
Kızının oyunculuğu ve özel hayatıyla ilgili çok fazla konuşmak istemediğini söyleyen Darcan, şimdilerde her şeyin medya önünde konuşulmasından da şikayetçi oldu.
Tanju Korel’le 34 yıllık bir evlilik yapan Darcan, “34 senelik evliliğimizde birbirimize canım, balım, aşkım demeyecek kadar güzel bir evliliğimiz vardı. Hiçbir zaman birbirimize riyakar olmadık” diye konuştu.
Eşi Tanju Korel`le hiçbir zaman medya önünde bir şey yaşamadıklarının altını çizen Hülya Darcan ile yaptığımız röportajı izlemek için ‘Tıkla İzle’ butonuna basmanız yeterli.
Röportaj süperr ...hehe cook gülüyor izlediiim ...sekerdende sekerdiii:img-in_lo
http://img441.imageshack.us/img441/5069/fox2qc4.jpg (http://imageshack.us)
arkadaslar biraz nostalji yapalim ne dersiniz? Hem Bergüzar annesine ne kadar benzedigini bir kez daha görecegiz..
http://img444.imageshack.us/img444/1524/untitlednn6.png (http://imageshack.us)
http://img444.imageshack.us/img444/7116/43712777ay2.png (http://imageshack.us)
http://img251.imageshack.us/img251/4695/untitledauj2.png (http://imageshack.us)
http://img251.imageshack.us/img251/8050/10152920mq7.jpg (http://imageshack.us)
http://img339.imageshack.us/img339/2980/78910567ki8.png (http://imageshack.us)
http://img155.imageshack.us/img155/1663/99763187iz3.png (http://imageshack.us)
http://img339.imageshack.us/img339/1738/83jt7.png (http://imageshack.us)
http://img339.imageshack.us/img339/7223/86321974yn2.png (http://imageshack.us)
http://img155.imageshack.us/img155/5530/10ft2.png (http://imageshack.us)
Arkadaslar cok isterdim yeni resimler eklemek ama kamerayi kIrdIm
Tutsak dizisini cekerken,onun icin eski ama sizinde beyeneceginiz resimleri ekledim.
http://img143.imageshack.us/img143/4706/aliileglvq2.jpg (http://imageshack.us)
http://img83.imageshack.us/img83/7158/aycokgencmk4.jpg (http://imageshack.us)
http://img178.imageshack.us/img178/4246/olamaz1xl3.jpg (http://imageshack.us)
AYYY birtanemin bakIslarInA bakarmIsInIz ,yeriim oo güzeligiiiiiii...heheheh
http://img83.imageshack.us/img83/3278/hlyaablamcanim143pe7.jpg (http://imageshack.us)
Bu resim aynIzamanda Büyük Yalan dizisinden ,coook güzel bir
diziydi,tam 3 kere bastan sonuna kadar baktIm Büyük Yalana ve
insan bIkmIyor izlerken ,aksine dahada sevk alIyor,birdaha oynarsa
bakmanIzI tavsiye ederim,MUTLAKA....:good:
http://img294.imageshack.us/img294/7757/ykyalan026hu0.jpg (http://imageshack.us)
Arkadaslar allahIm allahIm bir insana basörtü bukadarmI yakIsIIIIr,vallahi
böyle güzel güzel ekranlara cIkIYOR BENII DELI ETMEK ICIN ....heheh
http://img147.imageshack.us/img147/8956/ykyalan027iz3.jpg (http://imageshack.us)
Bu sahneden nekadar agladim bir ben birde Allah biliyor.Emirhana hastane
odasIna girdi sarkIda Kirmizi gül demet demet ,varya öyle güzel
rolünü oynadIkI Hülya annem bir ara emrah kendi oglu sandIm,su söz
aklImDAN hic cikmiyor ,SENI COOK SEVDIM EMIRHAN,BANA HERSEYI
SÖYLEYEBILIRSIN AMA SENI SEVMEDIGIMI DIYEMEZSIN,ama varya
o sahnede eridim bittim ,yIkILDIm ,o nasIl sevmekti,böyle nasIl
aglIYOR emrahI seviyor ,CANIIIIIIIIIIIM BENiiiiM YAAAAAAAAAAAAA,
VALLAHI SUAN YAZARKEN BILE BAGARMAMAK ICIN KENDIMI ZOR
TUTUYORUM,Hülya ablam ben seniiiiii coooooooooooooooooooooooooooook
SEVIYORUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUM:character :love01:
Sen benim biricik melegimsin:img-angel ......Öptüm o tambis yanaklarIndan
Annesinin izinde
http://img407.imageshack.us/img407/8370/ssssbt3.jpg (http://imageshack.us)
Meleklerim benim yaaa ,yerim sizi :img-angel :img-angel :love01: Anne KIz
Bergüzar Korel, Binbirgece dizisinde çocuğunun Azeri bakıcısını oynayan Tomris İnceer'in rol aldığı "Ölümsüz Öykü" isimli oyunu dizi arkadaşlarıyla birlikte izledi. Dedikodulardan bunalan ve artık sadece kız arkadaşlarıyla görünen Korel, Binbirgece dizisinin oyuncuları Halit Ergenç, Ceyda Düvenci ve dizinin yönetmeni Kudret Sabancı ile geldiği galada, sürekli Ceyda Düvenci'nin yanında kalmaya özen gösterdi. Bu arada tiyatronun fuayesinde yer alan siyah beyaz bir fotoğraf Korel'in dikkatini çekti. Bergüzar Korel, annesi Hülya Darcan'ın yıllar önceki siyah beyaz fotoğrafının kendisine ne kadar benzediğine dikkat çekti.
http://img98.imageshack.us/img98/7126/hd1ro9.jpg (http://imageshack.us)
http://img98.imageshack.us/img98/6748/hd2bo9.jpg (http://imageshack.us)
http://img98.imageshack.us/img98/5159/hd3nx2.jpg (http://imageshack.us)
http://img98.imageshack.us/img98/1543/hd4hf2.jpg (http://imageshack.us)
http://img157.imageshack.us/img157/8695/hd6xl5.jpg (http://imageshack.us)
http://img157.imageshack.us/img157/6681/hd7rb9.jpg (http://imageshack.us)
http://img172.imageshack.us/img172/6560/hd8ut4.jpg (http://imageshack.us)
http://img172.imageshack.us/img172/6508/hd5th9.jpg (http://imageshack.us)
]Ne kadarda tatlı ne kadarda şeker değilmi:img-in_lo Özellikle son fotoğrafta çok masum çıkmış çok hoş bir ifade var yüzünde...Hülya Ablacım canımızsın...Sen bizim Hülya Annemizsin(Birsencik ile öyle diyoruz biz):img-blush Senii çook seviyoruuzz...
Bu harika fotoğrafları bizimle paylaşan sevgili akkaya sonsuz teşekkürler...[
http://img398.imageshack.us/img398/3725/98966544oy4.png (http://imageshack.us)
http://img372.imageshack.us/img372/1374/87678635ly0.png (http://imageshack.us)
http://img372.imageshack.us/img372/1993/74482809mj9.png (http://imageshack.us)
http://img398.imageshack.us/img398/4677/29373415fz1.png (http://imageshack.us)
Lombardo senin resimlerinde coook güzel ,hepinizee sonsuz tsk,
ellerinize saglIk....bye
Huu huu kimse yokmu arkadaşlar:img-grin2 Benim canım yine çok şekerdi akşam süperdii...Saçı makyajı kıyafetleri herşeyi çok süperdii...Ne yapsa ne giyse yakışıyor canım yaa bayılıyorum valla...Elife sarılıp yattığı sahnede Elifin yerinde olmayı çoook isterdim hehe:img-in_lo
Merhaba Merve,
Haklısın canım dün akşam Hülya Darcan her bakımdan harikaydı.:happy0064 Ben önce kısa saçlarına alışamamıştım.Ama zamanla kısa saçın kendisine çok yakıştığını fark ettim.Bence daha genç göstermiş hemde kilo vermiş.Oyunculuğuna zaten söylenecek bir şey bulamıyorum harika....Ne diyeyim Allah kendisini nazarlardan korusun ve sağlıklı uzun ömür versin.
paçiii_melos 28-03-07, 12:42 ’Begüm’le kadınlara güçlü olun mesajı veriyorum’
FOX ‘un beğeniyle izlenen dizisi ’Tutsak’ta modern, güçlü bir işkadını Begüm’ü canlandırıyor Hülya Darcan... Böyle bir karakterin misyonu da olduğunu savunan Darcan: “Güçlü kadın karakterleri, kadınlarımıza isterseniz siz de güçlü olabilirsiniz mesajı veriyor. Kadın ezik, töre dizilerinde seyrettiği kadın da ezik... Bunun mesajı ne? Her projenin çözüm getiren bir yanı olmalı.”
* Diziyi biraz anlatır mısınız?
Dizide kocasının ortağı tarafından kurulan bir komploda eşini ve kızını kaybeden Begüm’ü oynuyorum. Daha doğrusu kadın kızı Elif’i o kazada öldü sanıyor ama sonradan komployu hazırlayan kişinin kızını 7 yıl boyunca bir evde hapis tuttuğunu öğreniyor. Adam, Elif’i bırakmak için para istiyor. Begüm, istediği meblayı ödeyerek 7 yıl sonra kızına kavuşuyor. İlerleyen bölümlerde de bu komployu hazırlayan kişinin eşinin ortağı olduğunu öğrenecek. Bu 7 sene içinde Begüm hayata küsüyor. Tabii kızı da uzun bir dönem psikolojik tedavi görüyor. Çok fazla girdileri çıktıları olan entrikalarla dolu bir hikaye yani.
* Gerçek bir hikayeden mi alıntı?
Evet öyleymiş. Galiba bu olay Avustralya’da yaşanmış.
* Sizin canlandırdığınız Begüm karakteri nasıl bir kadın?
Begüm, çok güçlü, ucuz şeylere pabuç bırakmayan, mücadeleci, her şeyden önce anaç, çocuğu için her şeyi yapabilecek bir kadın. Ayakları yere basan bir karakter yani. Eşini kaybedince holdingteki işlerden kendini çekmiş ama ilerleyen bölümlerde kontrolü tamamen ele alacak ve kocasını öldürüp kızını tutsak eden adamla çok fazla karşı karşıya kalacak.
* Biraz daha ipucu verseniz...
İpucu veremem ama bu komployu kuran ailenin iki oğlu var. Biri evli diğeri şirkette çalışıyor. Sanırım onunla kızım yani Ezo Sunal arasında bir şeyler başlayacak ama esas başka bir sürpriz aşk olacak. Kiminle olduğunu söyleyemem ama kızım iki aşk arasında kalacak sanıyorum.
‘EZO KIZIM GİBİ’
* Ezo Sunal’ın ilk oyunculuk deneyimi. Nasıl buluyorsunuz onu?
Çok güzel... Ezo çok tatlı, çok akıllı, çok terbiyeli bir çocuk. Çok seviyorum onu. Çocuğum gibi seviyorum inanın... Potansiyeli olan bir genç kız. Tabii babadan geçen, genlerde olan bir şey.
* Bu dizide sizi ne cezbetti?
Benim için önce senaryo ve oynayacağım rol önemli. Her rolü, her teklifi kabul etmiyorum önce hikayeyi ve oynayacağım karakteri şöyle bir anlatıp sonra senaryoyu verdiler. Güçlü kadın karakterlerini seviyorum. Kadınlarımıza isterseniz siz de güçlü olabilirsinizi göstermek lazım.
* Şu sıralar bir töre dizisi furyası var. Siz ekranlara yansıyan kadın profilini nasıl buluyorsunuz?
Kadın ezik, seyrettiği kadın da ezik... Peki bunun mesajı ne? Hayır, ezikse ezilmeyen kadını seyredecek ve bundan bir mesaj alacak. Öbür türlü ah, vah diye diye kendi dramını bir de televizyonda izleyecek. Mesela bizim dizimizde Begüm kendisine ve ailesine zarar vermek isteyen insanlarla mücade eden bir kadın. Tek başına hayatla mücade etmesi bile başlı başına kadınlara örnek teşkil edecektir. Sürekli dayak yiyen, kacası tarafından ezilen, töre kurbanı olan kadın senaryoları var. Tamam bunları biliyoruz, önemli olan bunlara bir çözüm getirmek. Bu dizileri yapıyorlar ama bir çözüm sunabiliyorlar mı hikayelerinde? Bence her projenin bir mesajı, çıkış getiren bir yanı olması gerekiyor.
* Karakteri ortaya çıkarırken nelere dikkat ediyorsunuz?
Dizide çocuğumla olan sahnelerde hiç zorlanmıyorum çünkü o zaman kendimi oynuyorum. Kimseyi örnek almıyorum ama sadece ‘Büyük Yalan’da kayınvalidemden esinlenmiştim. Çünkü Rügzan gibi ihtişamlı bir kadındı benim kayınvalidem de... Begüm gibi bir kadın olsam nasıl düşünürdüm, nasıl oturur kalkardım, nasıl giyinirdim diye düşünüp yola çıkıyorum. Temeli attıktan sonra zaten senaryo geliştikçe karakter de zihnimde açılıyor.
* İmajınızı da değiştirdiniz...
Rügzan’dan sıyrılmak istiyorum. ‘Büyük Yalan’ 2 yıl sürmüştü ve çok büyük bir izleyici kitlesi vardı. Onda saç modelim, giyim tarzım, hareketlerim, oturmam bile çok farklıydı. Şimdi Begüm’de hiç öyle olmaması lazım. Begüm şehir hayatı yaşayan, çok modern, çok varlıklı, çok görgülü bir kadın. ’Büyük Yalan’da 69 bölüm bir kere bile bacak bacak üstü atmadım. Çünkü o kadın bacak bacak üstüne atmaz ki. Bacaklarını yanyana getirir toparlanır ve öyle oturur. Ama Begüm atar. Çok ufak şeyler ama bunlar karakteri gerçek kılar. 69 bölüm yağmurlar yağdı ama asla çizme giymedim. Çünkü Rügzan çizme giymez.
* ‘Binbir Gece’yi sürekli izliyor musunuz?
Deliler gibi. Diziyi izlerken çok heyecanlanıyorum. Bergüz ile seyretmemeye çalışıyorum. Konsantrasyonum bozuluyor.
‘DİZİYİ BERGÜZAR’LA İZLEYEMİYORUM’
* Neden?
İzlerken Şehrazat’a kaptırıyorum kendimi, dönüyorum bakıyorum Bergüzar pijamalarıyla oturmuş bir şeylerle ilgileniyor yanı başımda... Böyle olmuyor, sen yalnız bırak beni, havasına girmişken seyredeyim diyorum. Şimdi artık ben de dizi çekimlerinde olduğum için düzenli olarak seyredemiyorum. Bergüzar’a ‘Yaşasın seninle seyretmeyeceğim’ diyorum. ‘Aşkolsun’ diyor.
* Kızınızın bu kadar hızlı bir çıkış yapacağını bekliyor muydunuz?
Yetenek tabii ki çok önemli ama bu biraz da şans işi. Bergüzarcığım’a şans güldü. O da yeteneğiyle, aldığı eğitimi birleştirdi ve ortaya böyle bir şey çıktı. Ben de mutluyum. Çocuğum çok güzel bir şey yapıyor.
Kaynak:http://www.gazetevatan.com/tv/detay.asp?id=7020
paçiii_melos 29-03-07, 11:08 Bergüzar delikanlı kızdır
"Binbir Gece"nin Şehrazat'ı, son dönemin en popüler oyuncusu Bergüzar Korel'in annesi Hülya Darcan Haftasonu dergisine konuştu. Darcan, küçük kızının gördüğü kusurları yüze vurmayan, ketum ve iyi yürekli bir çocuk olduğunu belirterek, "Ama inanın gerektiğinde babasının deyimiyle çok delikanlı bir kızdır" diyor.
Hülya Darcan'ın Hafta Sonu dergisine verdiği röportajın tamamını www.emecmua.com adresinden okuyabilirsiniz.
Son dönemin en popüler oyuncusu Bergüzar Korel’i, annesi Hülya Darcan, Hafta Sonu dergisine anlattı. Türk Sineması’nın yıldızı, küçük kızının gördüğü kusurları yüze vurmayan, ketum ve iyi yürekli bir çocuk olduğunu belirterek, "Ama inanın gerektiğinde babasının deyimiyle çok delikanlı bir kızdır!" diyor.
"Tutsak" dizisiyle tekrar ekrandasınız ve "Büyük Yalan"daki gibi yine mutsuz bir kadını oynuyorsunuz.
- Çok dizi çekmekten yana değilim. Az olsun ama öz olsun. Bu saatten sonra kendimizi kanıtlayacağız diye bir problemimiz yok. Ayrıca canlandırdığım Begüm karakteri güçlü bir kadın. Ben güçlü kadını oynamayı seviyorum.
Eşiniz rahmetli Tanju Korel’in vefatının üzerinden yaklaşık bir buçuk yıl geçti. Bu kadar duygulu oynamanızın sebebi bu zamansız ayrılık olabilir mi?
- Tabii. Daha gençken bu kadar kolay duyguya giremiyordum. Ama yıllar geçtikçe yaşam şartları, hayat, yaşadıklarınız sizi tabii ki daha duygusal yapıyor.
Bergüzar da anne ve babası gibi oyunculuğu seçti. Bunda etkiniz oldu mu?
- Biz aslında çocuklarımızın oyuncu olmasını istemezdik. Bizim işimiz her yönden çok zor. Bergüzar lise son sınıfta bir müsamerede oynadı. Üniversite sınavlarına hazırlanıyordu. Oyun bittikten sonra hocası, "Hülya Hanım, Bergüzar için başka okul aramayın. Direkt konservatuvara verin. Yapacağı iş belli" dedi.
Soruyor muydunuz ne olmak istediğini?
- Evet, ama hep kem küm ediyordu. Bir ara işletme, sonra avukatlık istiyorum dedi yanlış hatırlamıyorsam. Sonra bir gün geldi oyuncu olmak istediğini söyledi.
Siz oyuncu olmasını istemiyordunuz ama o istiyordu. Ne yaptınız?
- Tanju bana, ben Tanju’ya baktım. "Öyle mi? Peki" dedik. Sınavlar sonunda Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı’nı kazandı. Hazırlık dönemini ilk girişte kazandı.
Oyunculuğunu nasıl buluyorsunuz?
- Çok beğeniyorum. Beğenmediğim taraflarını da yüzüne söylerim. Enteresan bir oyunculuğu var. Oyunculuk sadece güzellik, yani güzel bir kadın olmak değil. Oyunculuk çok başka bir şey. İnsanın ağzını burnunu yamultmadan, gözüyle bir şeyleri anlatabilmesi çok önemli. Sanırım Bergüzar "Binbir Gece"de bunu başardı.
Nelerini eleştiriyorsunuz?
- Saçıyla başımız çok dertte. O modelden sıkıldığı için daha farklı modeller yapmak istiyor. Ben de bir oyuncunun oynadığı projede bir imajının olmasına inanıyorum. O da değişiklikler yapmak istiyor. Benim yerime sağ olsun, bunu Ayla Algan yapıyor. Ayla Hanım onun koçluğunu yaptı, hálá da yapıyor.
Bergüzar’ı bir de sizin ağzınızdan dinleyelim. Nasıl birisidir?
- Hani, "Kuzguna yavrusu güzel görünür" derler ya, Bergüzar gerçekten evlat olarak çok mükemmel. Örf ve adetlerimize çok saygılı, terbiyeli bir çocuk. Bunun yanında müthiş iyi bir yüreği vardır. Bergüzar iyi yürekli bir çocuktur. İnanın gerektiği zaman da, Tanju’nun deyimiyle çok delikanlı bir kızdır. Çok duygusaldır. Ayrıca bir de çok ketumdur.
Bergüzar çok gündemde, dolayısıyla da hakkında söylentiler çıkıyor.
- Bu konu hakkında çok fazla konuşmak istemiyorum. Size şu kadarını söyleyeyim; bu hassasiyetimizi biliyorsunuz. Sadece çok üzülüyoruz. Ama Allah’tan seyirci bu çocuğun nereden geldiğini ve ne yapacağını çok iyi biliyor. Seyircinin Bergüzar’a olan tepkisi o kadar güzel ki sokakta rastlayıp, "Sakın yazılanlara üzülme. Biz senin ve ailenin nasıl olduğunu biliyoruz" deyip, öpenler var. Bence en güzel ödül bu.
En son Tan Sağtürk’le arkadaşlığı konuşuldu. Biliyor muydunuz?
- (Gülüyor). Şu kadarını söyleyeyim, şu an çocuğum çok mutlu. Çocuklarının mutlu olması anne ve baba için çok önemlidir. Bergüzar daha küçük, 24 yaşında. Gerçi ben o yaşta evlendim.
Yani Bergüzar da evlilik yaşına geldi mi demek istiyorsunuz?
- Hayır, hayır o benim için daha küçük. Büyük kızım Zeynep 31 yaşında ama ben hálá onu küçük görüyorum. Bergüzar benim için daha çok küçük ama konuşabilecek durumda. Hakkında çok şeyler yazıldı. Kendini savunabilecek durumda ama konuşup polemik yaratmak istemiyoruz. Ben 24’ümde evlendim ama o benim gibi yapmasın.
Bergüzar’ı istemeye gelen oldu mu?
- (Gülüyor) Yani, bilmiyorum. Cevap vermeyeyim.
http://kelebek.hurriyet.com.tr/magazin/6217141.asp?m=1&gid=112&srid=3432&oid=1
paçiii_melos 03-04-07, 10:05 ’Bergüzar gözlerini çok güzel kullanıyor’
‘Binbir Gece’ dizisinin genç ve güzel yıldızı Bergüzar Korel’i annesi Hülya Darcan’ın ağzından dinleyin bir kere de: “Bergüzar’ın çok farklı bir tarzı, alışılmadık bir oyunculuğu var. Gözlerini çok güzel kullanıyor. Kendini parçalamadan bir şeyleri seyirciye anlatmak çok zordur...”
Kızınızın sizi izleyip eleştirdiği oluyor mu?
Ben de yaparım o da yapar. Ama önce ‘Anneciğim affedersin ben bir şey söylemek istiyorum’ der. ‘Söyle çocuğum tabii ki tenkit edeceksin, ben de eleştirilere açık olacağım’ diyorum. Boynuz kulağı geçer, bu doğal bir şey. Üstelik ben bundan ancak kıvanç duyarım. Bergüzar da sürekli sette olduğu için açıkçası tam olarak benim dizimi ‘Tutsak’ı seyredemedi. Ama sadece geçenlerde, “Anneciğim bizim sette herkes seni konuşuyordu. İlk bölümü izlemişler, çok güzel bulmuşlar” dedi.
Siz ne tarz eleştirilerde bulunuyorsunuz?
Çok fazla dikkatimi çeken bir şey yok. Çünkü Bergüzar’ın çok farklı bir tarzı var; yorumu çok farklı. Çok alışıldık bir oyunculuğu yok. Bergüzar gözlerini çok güzel kullanıyor. Zaten onun okulda aldığı eğitimde bu yöndeydi. Fırtınalar içinde kopuyor, onu yüzünden seyirciye yansıtıyor. Kendini parçalamadan bir şeyleri seyirciye anlatmak çok zordur sinemada. Bergüzar ayrıca çok güzel komedi oynar. Oyunculuk başka bir şey... İnsanın ağzını burnunu yamultmadan gözüyle bir şeyleri anlatabilmesi çok önemli. Sanırım Bergüzar ‘Binbir Gece’de bunu başardı.
Kızınızla birlikte oynama fikrine sıcak bakıyor musunuz?
Tabii oynarım neden oynamayayım. Çocuğumla oynamak bana ancak gurur verir. Zaten daha öncede birlikte oynadık. Ama bizim şimdi ana kızı oynamamız enteresan değil. Ana kızı oynamazsak enteresan olur.
Bergüzar’ın çocukluk hayali miydi oyunculuk?
Bergüzar önce avukatlık ya da işletme okumak istedi sonra oyunculuğu seçti. İlk girişte de kazandı konservatuarı...
Biraz daha anlatır mısınız Bergüzar’ı?
Bergüz gerçekten çok terbiyeli... Örf ve adetlerimizi iyi bilen bir evlat... Müthiş bir yüreği var kızımın...
SAÇINDAN ÇOK SIKILDI
Kızınıza diziyle ilgili yardımcı oluyor musunuz?
Saçıyla başımız dertte... O modelden sıkıldığı için farklı modeller denemek istiyor ama ben oyuncunun oynadığı projede bir imajı olması gerektiğini düşünüyorum. O da değişiklik yapmak istiyor.
Nikah olacak mı yakında?
Daha evlenmesini istemiyorum önce ayakları yere bassın. Bergüzar, aileyi çocuk çoluğu sever o nedenle mutlu bir yuva kurmak istiyor.
Bu akşam neler olacak?
Şehrazat kaçıyor
Peride tarafından toplantıda küçük düşürülen Şehrazat şokta. Annesine öfkelenen Onur, Şehrazat’a karşı çaresizlik içinde.... Şehrazat’ın aşkından ümidini kesen Kerem, Onur’un üzüntüsünü paylaşır. Kerem’in kendisini aldattığını düşünen Bennu ise kardeşi Melek’ten şüphe eder. Cansel’in dükkanına baskın yapan Füsun, Ali Kemal’e ulaşmanın başka yollarını bulur. Şehrazat’ın yazdığı mektup ise Onur’u yüreğinden yaralar. Aşk konusunda Onur Peride’yle, Kerem de Seval’le çatışır. Şehrazat’ın şirkete gelmemesi çeşitli dedikodulara yol açar. Burhan, Şehrazat’tan Kaan’ı göstermesini sabırsızlıkla bekler. Bu arada Şehrazat, iş ve özel hayatını değiştirecek önemli bir karar alır.
Kaynak: http://www.gazetevatan.com/tv/detay.asp?id=7076
Arkadaslar canImIzIn dogumgününe cok az kaldI .....hehehhe.
Tam 22 gün sonra Allah kIsmet ederse hem benim hemde Hülya
ablanIn dogum günü var ,ayyy coook heycanlI kendi dogumgünüm
diye sevinmiyorum Melegimiz dogdu diye o gün seviniyorum ....hehhe.
Alllah uzun ömürler versin Hülya ablama hatta benimkindende
alsIn Hülya ablama versin AMIIIN.
Birsenin gülü gülüüüüü:img-yes:
Sevgili Birsenim,
Canım arkadaşım seni Merve'yi ve Hülya Darcanımızı o kadar çok seviyorumki.İki güzel ve iki sevdiğim insanın doğum günlerinin aynı olması ayrı bir sevinç.Tatlı,duygusal,güzel Birsenim ben şimdiden doğum gününü kutlamak istiyorum.Umarım hayatta istediğin tüm hayallerin gerçek olur.Hayat sana ne istiyorsan en kısa zamanda onları getirsin.
ICH FREUE MICH AUF EİNE BALDİGE ZUSAMMENTREFEN.
ICH LIEBE DICH,MERVE UND HÜLYA SEHR ABER SEHR.
Amin ablacIgIm amiiin cümlemize .Hayat herkeze mutluluk getirsin
sevdiklerinden ayIrmasIn en icten dilenen güzel dualar kabul olsun
INSALLAH.Hülya ablaya gelince ayni gün dogmamIzIN bir tesadüf olmadIgInI
düsünüyorum ,daha dogmadan sen bu insanI coook seveceksin
birsen diye kaderime yazIlMIS ,iyikide yazIlmIS hayatImda silmek
istemedigim kisilerden birisi Hülya ablam,Hülya Darcan ezberlerimi
degistirdigim tek insan,o benim birtanem kücük olmama rahmen sevgim
herkezinkinden BÜYÜK .Kendisini coook seviyorum ,umarIm birgün
oda benim onu sevdigimin yarIsI kadarda olsa sever INSALLAH amin.bye
http://img341.imageshack.us/img341/8205/balksz1et8.jpg (http://imageshack.us)
http://img341.imageshack.us/img341/815/balksz1eb1.jpg (http://imageshack.us)
Umarım beğenirsiniz:img-blush
hulyafan_88 12-04-07, 00:59 Anneden aşka onay
Oyuncu Hülya Korel, kızı Bergüzar Korel'in ünlü balet Tan Sağtürk'le olan beraberliğine onay verdi. Hülya Korel, "Hayat kızımın hayatı. Anne olarak tabii ki onun mutlu olmasını isterim" dedi.
Halil ÇİLİNGİR
Sayın Fox tv yöneticileri umarım bu yazım bir şekilde size ulaşır.Öncelikle dizideki bütün oyuncu ve görevlilerin emeğine saygı duymalıydınız.Ama gördüğümüz kadarıyla maalesef bu sizde yok.Eğer duymuş olsaydınız söz verdiğiniz gibi garantili onüç bölümlük diziyi altıncı bölümde yayından kaldırma kararı almazdınız.Bunca insan,bunca emek biranda sayenizde yok oldu.Tebrik ederim.Aslında Fox tv benim umurumda bile değil ben o kanalı sadece Pazar günleri büyük oyuncu Hülya Darcan için izliyordum.Hülya hanımında dediği gibi en kısa zamanda o kanalın beyin takımı değişmeli.Kendisinin zaten oyunculuk konusundaki büyük başarısı ortada kendini ispatlama gibi bir durumu yok.Ama bunca emek ,bunca çalışma ve birde kendisini seven hayranlarından ayırmaları biz sevenlerini çok üzmüştür.Ben şimdiden Hülya hanımı ve o müthiş oyunculuğunu özledim.Umarım en kısa zamanda kendisini yeni bir projeyle daha kaliteli bir kanalda tekrar görürüz.Yazık oldu emeği geçen tüm oyunculara insanlar bu kadar çabuk harcanmamalıydı.O kanal benim için Tutsak dizisinin kaldırılması ile tamamen tarih olmuştur.Televizyonumdan tamamen siliyorum.
HÜLYA DARCAN LÜTFEN HAYRANLARINIZI KENDİNİZDEN MAHRUM BIRAKMAYIN.ÇÜNKÜ ONLAR SİZİ ŞİMDİDEN ÇOK ÖZLEDİLER VE İNANIN SİZİ ÇOK SEVİYORLAR....
Sayın Fox tv yöneticileri umarım bu yazım bir şekilde size ulaşır.Öncelikle dizideki bütün oyuncu ve görevlilerin emeğine saygı duymalıydınız.Ama gördüğümüz kadarıyla maalesef bu sizde yok.Eğer duymuş olsaydınız söz verdiğiniz gibi garantili onüç bölümlük diziyi altıncı bölümde yayından kaldırma kararı almazdınız.Bunca insan,bunca emek biranda sayenizde yok oldu.Tebrik ederim.Aslında Fox tv benim umurumda bile değil ben o kanalı sadece Pazar günleri büyük oyuncu Hülya Darcan için izliyordum.Hülya hanımında dediği gibi en kısa zamanda o kanalın beyin takımı değişmeli.Kendisinin zaten oyunculuk konusundaki büyük başarısı ortada kendini ispatlama gibi bir durumu yok.Ama bunca emek ,bunca çalışma ve birde kendisini seven hayranlarından ayırmaları biz sevenlerini çok üzmüştür.Ben şimdiden Hülya hanımı ve o müthiş oyunculuğunu özledim.Umarım en kısa zamanda kendisini yeni bir projeyle daha kaliteli bir kanalda tekrar görürüz.Yazık oldu emeği geçen tüm oyunculara insanlar bu kadar çabuk harcanmamalıydı.O kanal benim için Tutsak dizisinin kaldırılması ile tamamen tarih olmuştur.Televizyonumdan tamamen siliyorum.
HÜLYA DARCAN LÜTFEN HAYRANLARINIZI KENDİNİZDEN MAHRUM BIRAKMAYIN.ÇÜNKÜ ONLAR SİZİ ŞİMDİDEN ÇOK ÖZLEDİLER VE İNANIN SİZİ ÇOK SEVİYORLAR....
AY sevim abla ,sen cok güzel yazmIsIn suan agliyorum ,cok sinirim
bozuldu ,bende cok özledim Hülya ablamI diziyi cook üzüldüm
yemin ediyorum rüyalarImA kadar girdi ,bende Hülya Darcana
seslenmek istiyorum neolursun Hülya ablam canIm birtanem
bizi hayranlarInI senden mahrum etme ,seni coook seviyoruz ,
cok seker bir insansIn sana bayIliYORUM YAAA askIm birtanem
herseyimsin ,sen sakIn üzülme neolursun ,ben dua etmeye
yine basladIm sen hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiic üzülme onlar seni kaybettiklerine
üzülsünler ,sevim abla sende coook süper yazMIssIn ,yemin
ediyorum resmen benim hislerime tercuman olmussun Allah
sendende razI olsun.ArtIk tek Binbir gece icin televisionu acIcam
fox benim icinde ölmüstür uyuz kanal neolucak:icon_sorr gitti