Tüm Versiyonu Göster : Montecristo-arjantin 2006
Arkadslar Star Tv De Yakinda Bir Pembe Dizi Daha Basliyor Reklamlardaki Fragmanlardan Gordugum Kadariyla Heyecnli Bir Sye Benziyor Hatta Ayni Andan Mexiko Yapminda Beraber Bitti Suan Ikisde Baska Ulkelerde Yayinlaniyo Ama Bizimkiler Arjantindeki Versiyonu Almislar Digerinde Ise Ayrilan Kalplerden Tanidigmiz Silvia Navarro Oynuyo
Country: Argentina Year: 2006 Episodes: 150
This is the story of Santiago Diaz Herrera, a young man who apparently seems to have it all: love, a future, family, success. Life has been kind of him, the doors of the whole world are opened to him. But the treachery of those around will turn everything into hell.
Santiago, the son of an outstanding national judge, has just been appointed secretary of the court. He has plans to marry Laura, the woman of his dreams.
Santiago feels a great devotion for law but he also loves fencing, a passion he shares with Marcos Lombardo, his close friend. The story begins when Santiago and Marcos travel to Morocco to take part in a fencing tournament. However, this trip will not lead him to victory but to sheer disgrace since he will be involved in a terrible act of treachery, plotted by a wicked environment.
Some days before setting off, Santiago receives some tragic news; his father, Horacio Diaz Herrera, discovers that Alberto Lombardo (Marcos’ father) has committed a very serious crime during the times of the military regime in Argentina for which he will be arrested and taken to court. Santiago gets so distressed by this terrible news that he decides not to say a word to Marcos. But he doesn’t take into account Luciano’s envious essence, a man that had unsuccessfully tried to get Santiago’s position and who is fully convinced that the judge, his superior, has helped his son reach his post at court. Alberto Lombardo, a man trained to do evil, asks his son Marcos to get rid of Santiago while they are in Europe, as he will do the same with Horacio in Argentina.
Almost immediately, Judge Herrera dies in a terrible accident caused by Lisandro, Laura’s uncle (Santiago’s fiancee) and Alberto’s accomplice. He also plots a setup to involve Santiago in his father’s death. For this reason, Santiago is arrested in Morocco, accused of a crime he has not committed. Marcos returns from Europe alone and makes Laura believe that Santiago has killed a man. Laura gets desperate and tries by all means to travel to Morocco but she is told that Santiago has been killed in jail. Laura falls into a terrible depression and decides to put and end to her life. But she also finds out that she is expecting a baby from Santiago. Feeling devastated and totally at a loss, she agrees to marry Marcos, who has always loved her in silence.
In the meantime, in a far-off jail in Morocco, Santiago meets Ulises, an old art dealer that has been in prison for many years. Ulises helps Santiago recover. Together, they discover Marcos’ treachery. From then on, Santiago has only one thing on mind: to take revenge on those who have snatched his happiness and life.
On the other side of the ocean, Alberto, Marcos, Luciano and Lisandro, the four men that conspired against Santiago and his father are leading normal lives, totally convinced that there’s nothing to worry about since the problem is over. What they don’t know though, is that Santiago will come back to take revenge on each of them...
Pablo Echarri
.......... Santiago Díaz Herrera
Paola Krum
.......... Laura Ledesma
Viviana Saccone
.......... Victoria
Joaquin Furriel
.......... Marcos
Maria Abadi
Rita Cortese
.......... Sarita
Luis Machin
.......... Rocamora
Roberto Carnaghi
.......... Lisandro
Virginia Lago
.......... Helena
Esteban Perez
.......... Luciano
Oscar Ferreiro
.......... Alberto
Celina Font
.......... Milena
Rafael Amargo
Victoria Rauch
.......... Valentina
Mario Passik
.......... Horacio Diaz Herrera
Horacio Roca
.......... Pedro
Maria Onetto
.......... Leticia
Maximiliano Ghione
.......... Ramon
Monica Scapparone
.......... Lola
Milton De La Canal
.......... Matias
Lucrecia Capello
Paola Papini
http://img172.imageshack.us/img172/34/titleqg9.jpg (http://imageshack.us)
dizinin genel özeti;
Yargıç Herrera bir kaza sırasında hayatını kaybeder. Herrera’nın ailesi Santiago’yu babalarının ölümünden dolayı suçlar. Bu karmaşadan kurtulmak için en yakın arkadaşı Marcos ile birlikte Fas’a giden Santiago, Fas’ın arka sokaklarında kazara bir adamın ölümüne neden olur ve hapse atılır. Avrupa’ya geri dönen Marcos, Santiago’nun ailesine ve nişanlısına Fas’da olanları anlatır, kısa bir süre sonrada Santiago’nun ölüm haberi gelir. Nişanlısının ölümüne bir türlü inanmak istemeyen Laura, Santiago’nun bebeğini taşıdığını da öğrenince depresyona girer. Yıllardan beri Laura’ya aşık olan Marcos bu fırsattan yararlanarak doğacak bebeğin babası olmak için Laura’ya evlenme teklif eder. Fakat Santiago ölmemiştir. Santiago bir şekilde Fas’ta ki hapishaneden kaçmayı başarır ve intikam almak için geri döner.
Ben de fragmanı gördüm. Heyecanlı bişeye benziyor.
Monte Cristo'yu okumuş ve kitaptan uyarlanan tüm filmleri seyretmiş biri olarak diyebilirim ki konu çok güzel.
Ah keşke Meksika versiyonunu alsalardı. Arada bir de olsa Silvia Navarro yu izlerdik.
Bu versiyona arada bir bakarım belki.
evet tanıtımı gördüm
monte cristo nun filmini izlemiştim çok güzeldi bakalım ona yaklaşabilecek mi
aşk daha ön planda olur tabi ne de olsa telenovela...
arkadslar dizi carsamba günü saat 14.30 satrt diyor ve bıse sorcam o monte crısto oldugundan emınmısınız yanı kıtaptanmı uyarlanmıs gercekten evet bencede silvialısı olsaydı daha guzel olurdu ama buda cok iii bıseyey benzıyor...
-A k e L d a N- 05-11-06, 23:01 kitabını okumuştum ve çok beğenmiştim..filmini izlemedim((ama çok istiyoruumm:img-nyam: ))..konusu harika..oyuncuların birini bile tanımıorum..ama biliyorumki oyuncunun yorumu çok önemli..senaristinkide önemli tabi..bekleyelim,görelim:img-grin2 ..
hatta monte kristonunda dediği gibi; Bekle ve ümit et..:img-grin2 ((pek uymadı ama idare edin artık:img-grin2 :fighting2 :img-icecr :img-help: ...))
dün ilk bölümünü izledim, bana da güzel bi dizi gibi geldi. zaten fragmanını görünce arjantin dizisi olduğunu anladım beni dahada bi çekti. çünkü vahşi güzelde ivo milagrostan önce florensiyayla evlenmişti burda da o oynuo laura rölünde bi bakim dedim burda kötü kadın diil ii kadın rölünde sadece :D
bende iki gündür izleyemiyorum sadece ilk bölümünü izleyebildim zaten reyting sıralamasında da ilk 100 program arasında yer almıo yakında kaldırılır gibime gelio :(
evet olabılrı ben ızledım bugun ve hıc sevmedım yaaaa oyuncular hic iii deil hikeye cok sıkıcı gidiyo basrol erkek cok cirkin kısacı bencede kaldırılır...
Meksika Yapimi Olanini Alsalardi Dizi Daha çok Ilgi çekerdi. Daha çok Tanidik Oyuncu Olurdu Ve Diziye Isinirdik. Neyse,buna Da şükür,pembe Dizi Olsun Da Yeter. Bende Hiç Izleyemedim Diziyi. Umarim Denk Gelirim Bundan Sonraki Bölümlerine.
evet meksıka olsaydı daha ıı olurdu en azından tanıgımız bırı vardı silvia navarro ama bu dızı cok sıkıcı yaa valla dun uykum geldi biseyde anlamdım :)
bi de meksika yapımı olunca dizinin kadrosu dışında konuk oyuncular da girerdi diziye,daha çok tanıdığa rastlardık. artık yarın (izleyebilirsem) ilk kez izliycem,bakalım,beğenirim işallah.
Keşke Meksiko versiyonunu alsalardı orda hem tanıdık oyuncular var Silvia navarro,Omar germenos Pedro sicard...
Hemde Arjantin wersiyonunun oyuncuları yaşlı we çirkin
evet arkadaşlar aynen bütün dediklerinize katılıyorum ve bugünde zaten starın yayın akışında bu dizi yer almıyor....
herzaman olduğu gibi iyi veya kötü yine bir pembedizi yayından kalktı...
yayından kaldırılma artık pembe dizilerin kaderi oldu malesef:( iyi bir dizi bile olsa kaldırılırdı yayından. pembe dizi konusunda zaten star ve kanal d çok ciddiyetsiz davranıyor,öyle büyük kanallardan daha anlayışlı davranmalarını beklerdim. show tv bu konuda çok daha istikrarlı.
anoranza_tr 19-11-06, 18:46 haklısınız başroldeki adam çok çirkin hem fiziki hem de kişilik olarak:img-elvis
üzülmeyin
yakında Kanal D bomba gibi bir dizi getirirse ekranlarımıza sakın şaşırmayın:img-grin2
gülümseyen 05-12-06, 10:28 Ben Bu Diziyi Sevmiştim Ama Daha Hayran Kitlesi Bile Toplamadan şiptanak Kaldiriyorlar ... Hem Daha Pek çok Kişi Ismini Bile Duymadan........
ben bu dizinin meksiko wersiyonunu bayabi izledim acaba son bölümünü bilen biri warmı
şu anda Meksika yapımı olan ve Silvia Navarro'nun oynadığı Montecristonun çekimleri ve tabiki dizi halen devam etmektedir ....:img-yes:
bu dizide bizim çokkk sevdiğimiz:S:( pablo echarrie oynuyordu yayından neden kalktıki zaten pablonun (echarrie)nin oynadığı diziden ne beklenirki
m.fatih10311990 12-03-08, 18:03 aaa demekki kalktı hiç şaşırmadım geçmiş olsun arkadaşlar üzüldüm.Defne daha çok böyle olaylar görürüz
|
|