PDA

Tüm Versiyonu Göster : Haziran Gecesinin Gerçek Hikayesi

havin-sevgisi
27-10-06, 23:42
HAVİN ............. VE BARAN BATUHAN .......... AŞKIYMIŞ.SENARİSTLER OLAYIN KİŞİLERİYLE BİREBİR GÖRÜŞÜP GERÇEĞE UYGUN ANLATMIŞLAR.SADECE DİZİDEKİ GİBİ Bİ PARTİ MEVZUSU YOKMUŞ,VE ÖYLE MÜTHİŞ DERECEDE ÜNLÜ DEĞİLLERMİŞ.YALNIZ ÇOK ZENGİNMİŞLER.ŞİRKETLERİ VARMIŞ.ŞİRKETTEDE BAŞA GEÇME MÜCADELESİ VARMIŞ.
HAVİNİN ANNESİ:GÜL LEMA SAYGINMIŞ.DİZİDEKİ GİBİ ÖLMÜŞ.
BABASI:GÜL HASAN ...........
AMCALARI ŞİVAN VE VELİ ................ERMENİ Bİ AİLEYMİŞ.AMA İSTANBULA YERLEŞMİŞ KARDEŞLER.AYRICA HAVİN DENEN KİŞİ ÇOK BÜYÜKTE DEĞİLMİŞ.ŞU ANDA 25 YAŞINDA VE KÜÇÜK BİR KÖYDEYMİŞ.KIZINI KAYBETMİŞ.HALA BUNALIMDAYMIŞ.
DUYGU HAKKINDA BİLMİYORUM.ADI DUYGU DİİLDİ GALİBA.MESLEĞİNİ BIRAKMIŞ EVLENMİŞ.
BEN GİRDİĞİM FORUMLARDA OKUDUM.AYRICA NAZ ELMAS Bİ KERESİNDE:BEN O KIZI ÇOK SEVİYORUM.ONUNLA ÇOK ŞEY YAŞADIM.GELİNLİK GİYDİM.MORGA GİRDİM.HİÇBİR KAREM YALAN DEĞİL.ÇOK ACILAR ÇEKMİŞ BİR KAZ AMA HALA GÜLÜMSÜYOR DEMİŞTİ.(HAFTALIK DERGİSİ 2005)
YANİ SANKİ GERÇEKTEN ÖYLE BİRİ VAR GİBİ ANLATMIŞ.Bİ KEREDE ÖZCAN DENİZE KANAL Dnin SİNEMEPROGRAMINDA DİZİLERİNİZ ÇOK GÜZEL ÇOK SEVİLİYOR.NASIL BULUYORSUNUZ BU ÖYKÜLER DEDİ
ÖZCAN:BUNLARIN HEPSİ HAYATIN İÇİNDEN.İNSANLAR NELER YAŞIYOR,DÜNYADA NELER OLUYOR.ÇEVREMİZ BÖYLE HİKAYELERLE DOLU.BİZ SADECE ONLARIN İÇİNDEN SEÇİYORUZ VE YAZIYORUZ DEMİŞ.
BURCU KARA M.C DERGİSİNDE:DUYGU ÇOK GÜÇLÜ BİR İNSAN.ONU YANSITMAK ÇOK ZOR.ONU ANLAYABİLYORUM.ŞU AN AYAKTA DURMASI İNANILMAZ.ÇOK İYİ BİR İNSAN DEMİŞ.

BEN İNANIYORUM ARKADAŞLAR.İMKANSIZ DEĞİL YANİ.VE O İNSANLARIN HEPSİNE BUNDAN SONRA MUTLULUK DİLİYORUM.BEN DUYDUKLARIMI SİZLEDE PAYLAŞMAK İSTEDİM.

>JAİME_FUNDA<
31-10-06, 22:49
hmmm bunu buraya koyduysan elbet bi sebebi vardır cnm..ben de inandım imknsız deil hayatta herşey olabilir.pylşmn için tşkrler

_meLike_
01-11-06, 21:34
vayyyy ne büyük aşk ama ben bu hikayenin gerçek olduğunu kanal d nin haziran gecesi forumunda okumuştum

HG_GUMUS
01-11-06, 22:18
evet yaa çok büyük bir aşk

pelinSİ
03-11-06, 18:23
:img-bye2: e allah sabır versin gerçeklerine ben bunu bi yerde okumuştum
biz karakter havine acıyıp ağlarken aşklarına ağzımız bi karış açık şait olurken,gerçeği............çok acı ya
hele kızının da ölmüş olması
öfffffff herhalde erken doğum yüzünden

kumru noldu acaba

havin-sevgisi
05-11-06, 20:07
BENDE İNANIYORUM YA

bende bi forumdan alıntı yaptım yazıyı

Irmak_
05-11-06, 20:16
Hakkatende öyle, duygu cok güclü ve dayanikli bir kadin. Bir o kadarda melek gibi..:img-sorry

Sagol bunu ekledigin icin havin-sevgisi

yesilimim
05-11-06, 20:36
Banada bu hikaye hep gerçekçi gelmişti.Kimbilir belki nazla özcanın performansından,o aşk bana gep gerçek ve böle bi aiş yaşanmşış gibi geldi.Naz da Özcan da gerçekten yaşıomuş gibi anlattılar bu aşkı.Bencede doğrudur yane.

_meLike_
05-11-06, 20:44
Banada bu hikaye hep gerçekçi gelmişti.Kimbilir belki nazla özcanın performansından,o aşk bana gep gerçek ve böle bi aiş yaşanmşış gibi geldi.Naz da Özcan da gerçekten yaşıomuş gibi anlattılar bu aşkı.Bencede doğrudur yane.

evet arkadaşım haklısın öykü o kadar güzel ki baran havin aşkı o kadar içten ki ben ilk başlarda pazartesi günlerini iple çekiyordum haziran gecesi benim için unutulmaz bir dizi

DuyguForever
05-11-06, 23:07
Hakkatende öyle, duygu cok güclü ve dayanikli bir kadin. Bir o kadarda melek gibi..:img-sorry

Sagol bunu ekledigin icin havin-sevgisi

Evet aynen irmak, duygu bi efsane Ama sirf baranin sevgisiyle bütünlesen
O benim canimmm :)

bu arada cnm ben eda :)

havin-sevgisi
06-11-06, 22:07
bişi diil arkdaşlar paylaşmak istedim bende kesinlikle inanıyorum havin baran duygu hepsi öyle içten anlatıldı ki...

havin-sevgisi
25-12-06, 22:50
keşke daha çok şey bilebilseydik ne kadar doğru ne kadar diil
şimdi nerdeler napiolar..
off :(

HG_GUMUS
25-12-06, 22:57
birisi bir siteye yazmıştıı ama doğru mu bilmiyorumm
havin ölmüşşş

havin-sevgisi
25-12-06, 23:01
ciddimisinnn :(
inanmıyorum ya neden acaba bence kahrındandır..ne kızı ne sevdiği yanında.çok üzüldüm ya :(

leyloş
25-12-06, 23:03
arkadşalar innamayın böyle şeylere...sadece özcanın amcası bir hayat kadıbıyla evlenmiş özcanda ondna yola çıkarak bişiyler yazmış okadar..

havin-sevgisi
25-12-06, 23:06
bilmiom valla canım ne yaşandıysa yaşanmış bilemem ama HAZİRAN GECESİ hayatımın anlamı!hayatımın dizisi benim..gerisi mühim diil zaten.doğruysa çok yazık diilse ne ala,sevinirim..
inşallah dediğin gibidir hayatım..

Güneş-07
25-12-06, 23:06
haziran gecesi çok güzel bir diziydi bende inanıyorum gerçek olabilir böyle bir aşk neden olmasın ki..
ayrıca özcan ve naz aşkı çok iyi anlattılar bende gerçek olduğunu hissettim yani olabilir diye düşünmüştüm..

yeliz
26-12-06, 14:52
Bende bu yaziyi kanal d´nin forumunda okumusdum yaa valla gözlerime inanamadim birden acayip üzüldüm yaa gözlerimden yaslar akip durdu kendimi cok kötü hissetdim birden :icon_sorr

Kendime soruyordum hep acaba simdi gercek Havin napiyordur nerdedir diye...
Cok üzülmüsdüm bu yaziyi okudukdan sonra kendime bi ara gelemedim :icon_cry:

Ama ne kadar dogru billemeyiz tabi ins dogru deyildir ben sahsen kendi adima acayip üzüldüm :(

havinim_baranım
15-01-07, 21:26
Bende bir yerde okumuştum ve ağlamaktan gzölerim mahvoldu çok kötü oldum..Bu dizinin anlamı benim için çok büyük bu diziyi ömrüm boyunca unutmayacağım..Böle güzel bi dizi böyle güzel aşk kolay unutulur mu?Gerçek hayattaki daha kötü ama Havin için çok üzülüyor insan ya böyle büyük bir aşk kolay unutulur mu?Havin ve Baran aşkı...

havin-sevgisi
15-01-07, 21:47
katılıyorum arkadaşlar çok acı verici gerçekten