tera
28-10-06, 21:25
uzun zamandır ekranlarda olan bu dizi bence harika bi dizi... gizemi,açığa çıkmamış bir sırrı bulup ortaya çıkarması ve öğretici bir dizi olması nedeniyle çok güzel ve izlenmeye değer bir dizidir
|
Tüm Versiyonu Göster : Gizem Avcısı tera 28-10-06, 21:25 uzun zamandır ekranlarda olan bu dizi bence harika bi dizi... gizemi,açığa çıkmamış bir sırrı bulup ortaya çıkarması ve öğretici bir dizi olması nedeniyle çok güzel ve izlenmeye değer bir dizidir tera 28-10-06, 21:32 Türü : Yabancı Dizi / Saat : / 15:30 Açıklama : Tarih profesörü olan Sydney Fox’un uzmanlığı , dünyanın dört bir yanındaki sır ve gizem dolu kayıp hazineleri bulmaktır. O bir gizem avcısıdır... Bu tehlikeli , heyecanlı ve sürükleyici macerada aynı hazinenin peşindeki düşmanlarıyla başedebilmek için olağanüstü dövüş tekniklerini kullanarak , gizemli ve sırlar dolu bu hazinelerin peşine düşer. Nefes nefese geçen bu serüvende onun en büyük desteği asistanı Nigel’dır. Her ne kadar sakarlıklarıyla zaman zaman başlarının belaya girmesine neden olsa da , Nigel ekibin vazgeçilmez bir parçasıdır.Hollywood’un ünlü yıldızı Tia Carrere’nin canlandırdığı ,zeki , güzel , seksi ve mücadeleci Sydney Fox karakterinin maceralarını tv8 ekranlarında soluk soluğa izleyeceksiniz... Orijinal adı : Buddha’s BowlYönetmen : Ian ToyntonOyuncular : Tia Carrere, Christien Anholt, Lindy BoothYapım : Fantastik-Macera 1999 burcin_kaplan 29-10-06, 17:50 ben bu dizi yi çok severdim Sydney ve Nigel neler atlattılar neler çok güzel bi diziydi cidden ama ben ne zmndır izleyemiyorum eskiden trtde gece werilirken izlerdim ..gece izlemesi daha zevkliydi bu diziyi sonra tv8 aldı glaiba nigel in sesini fln başka biri dublaj yapmaya başladı sydney inde aynı şekilde ondan dolayı baya garip olmuştum we bi dahada izlemedim... ama cidden çok seviorm bu dziyi ... Heather 03-12-06, 15:14 Ah evet bu dizi çok iyi. Trt de başladı şimdi Tv 8 de. Bence Trt deyken çok zevkliydi. Gece gece daha güzel izleniyordu. Macera arayanlara harika bir dizi. Ama bir bölümünde kahramanlarımız güya Türkiye'ye iştirak etmişlerdi, bir trene binmişlerdi. Hiç araştırma yapmadıkları belli oluyordu senaristlerin. O bölümde kızmıştım senaristlere.:icon_mad: :icon_evil Bgm&Moo-Jin 06-01-07, 20:39 benim de severek takip ettiğim bir diziydi trt hakettiği değeri verip gece yayınlıyordu izlemesi çok zevkli oluyordu ama tv8 sağolsun hem oyuncuların sesi değişti hem de yayın saati uzun zamandır izlemiyorum:( burcin_kaplan 07-01-07, 20:47 benim de severek takip ettiğim bir diziydi trt hakettiği değeri verip gece yayınlıyordu izlemesi çok zevkli oluyordu ama tv8 sağolsun hem oyuncuların sesi değişti hem de yayın saati uzun zamandır izlemiyorum:( ewet gece izlemesi çok daha zevkliydi ayrıca oyuncuların sesinin değişmeside bende çok kötü bi izlenim bıraktı çok garip geliyor tv8deki sesler hatta artık izlemememin nedenleri arasında en büyük yeri o kapsıyor.. yagmur_montana 27-12-07, 19:26 severek izlediğim bir diziydi , nigel çok tatlıydı .. ama son bölümünü izleyememiştim , diziyi nasıl bitirdiklerini biliyor musunz ? yaralikalbim 07-07-08, 00:08 Çok güzel bir diziydi. Tam anlamıyla macera dolu bir diziydi. Trtde yayınlanırken ailece izliyorduk bu diziyi. Ama tv 8de doğru düzgün yakalayamadım diziyi. Hep sonuna yetişiyordum. Keşke tekrar yayınlasalar.... :img-wink: maria clara 11-07-08, 23:31 yanılmıyorsam önce trt de sonra tv 8 de yayınlanmıştı ben seviyordum bu diziyi kadın çok karizmatikdi yanında ki çocukda çok şekerdi bazı konular gerçekten kendini izletiyordu bazen düşünüyorum gerçek hayat da arkeoloğların hayatı böyle olabilirmi diye hoş kadın aynı zamanda dedektif falandı galiba |