Tüm Versiyonu Göster : İskelet Anahtar (The Skeleton Key)

MasalTeam
30-09-05, 13:36
http://img153.imageshack.us/img153/9463/skeletonkeypos9sj.jpg (http://imageshack.us)

Konu : Caroline Ellis öğrenimine devam etmek için yeni bir şehre taşınmış genç bir kızdır. Para kazanmak için bir iş ararken, kısa süre önce kalp krizi geçirmiş olan Ben Devereaux adlı yaşlı adama bakıcı olarak çalışmayı kabul eder.

Anlaşmaya göre, gündüz ve gece olmak üzere günde iki kez yaşlı adamın kaldığı eve gidip durumunu kontrol edecektir. Herşey yolunda gitmesine rağmen, yaşlı adamın eşinin, Caroline'in vücudundaki dövmelerden ve bazı davranışlarından memnun olmaması bazı sıkıntılar yaratmaya başlar.

Yönetmen
Iain Softley
Senaryo
Ehren Kruger
Görüntü Yönetmeni
Daniel Mindel
Müzik
Ed Sheamur
Yapım
2005 Amerikan Yapımı
104 dakika
Gösterim Tarihi
26 Ağustos 2005
Türü
Korku - Gerilim

Oyuncular-Karakterler
Kate Hudson
Caroline Ellis
Gena Rowlands
Violet Devereaux
John Hurt
Ben Devereaux
Peter Sarsgaard
Luke
Joy Bryant
Jill

yazyagmuru
01-11-05, 08:14
evet güzel bir filmdi gerilimli heyecan dolu setretmiştim tavsiye ederim.

EmiLy_
17-03-06, 21:42
sonu çok şaşırtıcıydı.genel olarak güzel bi filmdi.

irene
18-03-06, 10:21
seneryosu cok ıyı hazırlanmıs bı fılmdı sonu cok guzel bıtıyodu ınsanı pek ole geren bı havası yoktu belkı ama ınsanı fılme baglıyordu gercekten guzel bır fılm

melis_krmcm
14-04-06, 22:29
evt film güzeldi ve sonu gerçekten çok ilginçti sonu kötü yani mutsuz biten ender filmlerden biri ben filmi beğendim tavsiye ederim, değişik bi film!

_rathien_
02-11-06, 10:23
Son zamanlarda çekilen bir çok korku/gerilim filminden ayrı bir yerde duruyor sadece korkutmak için çekilmiş havası vermiyor bir konusu var ve sizi bu konuya bağlıyor bazı klişeleri varsada genel olarak bence orjinal sahnelerede sahip(en azından küçük çocuk, siyah uzun saçlı ölü bir kız/kadın,saç,su,kan dolu filmlerden daha iyi)Bence izlenmeli ve eğer gerilmek iseniyorsa tek ve karanlık bir ortamda izlenmeli o zaman gerçekten başarılı oluyor

kaptan jack
07-11-06, 20:23
beni pek korkutamadı ama güzel bir filmdi.senaryo zekice hazırlanmıştı...sonlarına dogru şaşırtmaya başlamış ve sonunda tam anlamıyla beni baya şaşırmış bir filmdi.........:img-grin2 tavsiye ederim.....:img-grin2

padme_
26-12-06, 19:22
ben pek beğenmedim....kurgu güzeldi ama ne korktum ne de gerildim....vakit geçirmek için izlenebilir....

elif96
03-01-07, 15:49
ben filmin sonunu izleyemedim biri bana anlatabilmi????

Fenerlee
08-01-07, 11:21
sonu en güzeli bizim anlatmamızı isteme sen en iyisi sonunu seyret asıl filmin güzelliği orada

sisqo1905
08-01-07, 11:41
:good: saglam bir konusu vardı kısaca güzeldi.

*Mérwish*
08-01-07, 16:54
Gerçekten çok hoş bir filmdi ben sonunda 5dakika falan kalkamadım yerimden :) İzlediğim en iyi filmlerden biri diyebilirim.

nejatdidem
28-01-07, 12:48
[B]valla gittiğim en süper filmlerden biriydi kesinlikle...özellikle sonunu basit bitirmemişler sonu gerçekten çok ii bağlanmıştı gitmeyenler kesinlikle vcd sini alıp izlesinler...:D[/

immortalf1
02-06-07, 21:43
Açıkçasıı çoookkk başarıLı bi qeriLimm fiLmiydi tam anLamıyLa qeriLdimm caroLine süperdii...

*ece*
04-08-07, 15:52
[B]izlediğim en güzel filmlerden biriydi...kate hudson rolünü çok iyi oynamış...filmin sonunu beğenmedim onun dışında bütün sahneler çok güzeldi

gnt
04-08-07, 15:54
hayatımda izlediğim en güzel filmlerinden biriydi...kaç kere izledim sayamadım bile...arkdaşlarımla gecelri kaldığımız zmn her zmn bunu izlerdik...

dilara-1905
13-08-07, 16:31
konusu fln süperdi ama sonu kötü bitti çok üzüldüm kız için :(

merve_polat
30-12-07, 15:40
sinemada izlemiştim süper bir filimdi
sonu gerçekten de tüyler ürperticiydi ben devam filmi çekilir diye tahmin ediyordum ama çekilmedi ama kesinlikle çekilmeli...

fblack
11-02-08, 23:35
Güzel bir filmdi. Bana beklediğimsen daha fazlasını verdi. Konusu çok ilgi çekiciydi. Daha önce vodoo inanışıyla ilgili bir şey duymamıştım. Bu açıdan beni daha da etkiledi. Filminde yaratılan atmosferi çok sevdim. En çok da filmde verilen eğer inanırsan olur, mantığını sevdim.