Tüm Versiyonu Göster : Hayat Ağacı
Hayat Ağacı 90 ların başında gösterime giren diziyi mutlaka hatırlarsınız.Benim
en çok sevdiğim diziydi.Sonunda ne oldu hatırlamıyorum.Diziyi erkenden
bitirmişlerdi.Siyahlarla beyaz ırkın entrikalarla dolu hayatını anlatıyordu.
Hatırlayan arkadaşların görüşlerini bekliyorum..
OYUNCU KADROSU:
Kelly Rutherford....Sam Whitemore
Robert Torti......Kyle Masters
Marla Adams .... Helen Mullen (1989-1990)
Anthony Addabbo .... Jason Craig (1989-1991)
Jonelle Allen .... Doreen Jackson
Ronald Allen .... Lloyd Bradfield (1989)
Craig Austin .... Lewis Kaiser (1990-1991)
Jack Betts .... Hugh Gardner (1989)
Len Birman .... Eddie (1989-1990)
Taurean Blacque .... Henry Marshall #! (1989-1990)
Randy Brooks .... Eric Royal (1990-1991)
Peter Brown .... Doctor (1989)
Sharon Brown .... Chantel Marshall #1 (1989-1990)(original cast)
Bruce Campbell .... Alan Stuart
Paul Carr .... Alex Hawkins
Colleen Casey .... Gail Brinkley (1990)
Pamela Clay .... Secretary
Pat Crowley .... Rebecca Whitmore #1 (1989-1990) (original cast)
John J. Dalesandro .... Mr. Trask (1989)
Robin Dearden .... Kate Wilson (1990)
George DelHoyo .... Rob Donnelly (1989-1990) (as George Deloy)
Dean Devlin .... Chris Mendoza #1 (1989)
Elinor Donahue .... Sylvia Furth (1989)
George Duke .... Johnny (1989)
Christopher B. Duncan .... Gordon (1989)
David Duran .... Sean (1990-1991)
Dorothy Fielding .... Rita Remson (1989)
Rick Fitts .... Martin Jackson (1989-1990)
Vivica A. Fox .... Maia
John Gabriel .... Vic Reynolds (1989)
Gina Gallego .... Melina (1990)
Hank Garrett
Robert Gentry .... Jordan Hale #2 (1990)
Linda Gibboney .... Jessica Gardner #2 (1989-1991)
Jaime Gomez .... Sonny (1989)
Mark J. Goodman .... Wolf (1989)
Javier Grajeda .... Sidney (1990) (as Victor Gardell)
Bruce Gray .... Phillip Webb (1989)
Lynn Hamilton .... Vivian Potter
Ron Harper .... Peter Whitmore (1990-1991)
Butch Hartman .... Sean Masters (1990-1991)
David Haskell .... Reverend Matthews (1989-1990)
Tom Hermann .... Cory McCallum (1989)
Martin Hewitt .... Alan Trask (1989)
Mina Kolb .... Aunt Mary
Jon Lindstrom .... Paul Jarre
Rick Lohman .... Joel
Peter Love .... Policeman
Dorothy Lyman .... Rebecca Whitmore #2 (1991)
Ron Marquette .... Mitch (1989)
Andrew Masset .... Trevor McCallum (1989-1990)
Jim McKrell .... Steven Wain (1989)
Bob McLean .... Fire Marshall (1989)
Marnie McPhail .... Carla Meyer (1989)
Brian Mitchell .... David Jeffries (1989)
Debbi Morgan .... Chantal Marshall #2 (1990-1991)
Stacy Nelkin .... Christy Russell #2 (1990)
France Nuyen .... Dr. Chen (1989)
Ian Ogilvy .... Reginald Hewitt (1990)
Ben Piazza .... Judge (1989)
Antony Ponzini .... Captain Corelli (1990)
Gerard Prendergast .... J.D. Whitmore (1989-1990)
Joan Pringle .... Ruth Marshall (1989-1991)
Josef Rainer .... Mitchell Taylor (1990)
Gail Ramsey .... Laura Whitmore McCallum (1989-1990)
James Reynolds .... Henry Marshall #2 (1990-1991)
Barbara Rhoades .... Jessica Gardner #1 (1989) (original cast)
Richard Roat .... Leonard Cooper (1989)
Smokey Robinson .... Linc Greer (1989)
Richard Roundtree .... Dr. Daniel Reubens (1989-1991)
George Shannon .... Jordan Hale #1 (1989-1990)
Douglas Sills .... John (1990)
Nancy Sorel .... Monique McCallum
Kristoff St. John .... Adam Marshall
Robin Strand .... Lt. Nester (1989)
Patricia Tallman .... Christy Russell
Corbin Timbrook .... Jenson Bardmoor
http://img65.imageshack.us/img65/4125/main1be5.jpg
http://img244.imageshack.us/img244/5295/hayatagacioc9.jpg
dizideki sam ile kyle ı çok severdim.dizi hakkındaki görüş ve paylaşımlarınızı bekliyorum.
http://img244.imageshack.us/img244/9828/kellyrutherfordwz1.jpg
sam den nefret ederdım kyle vardı onu cok begenırdım monıca vardı bıde galıba
BlackMamba 07-11-06, 23:05 Benimde favori çiftimdi Kyle ve Sam.Okuldan koşa koşa gelirdim izlemek için:)
Sam profersoruyle ilişkiye girdiğinde çok sinir olmuştum.Birde kuzeni mi vardı onu çok kıskanıyordu sanırım..
Bu çok nostaljik bir konu başlığı olmuş..benim hafızam olayları ve kişileri hatırlamaya yetmedi..
Biraz hatırlatsanız?
bende okuldan gelir gelmez ekran başına geçip izlerdim:)
Günçiçeğin yazdıklarına ek olarak hatırladığım kadarıyla samde kyle ile beraber olayların içine girmişti.sonradan kylenin ortağı bir kadın diziye dahil olmuştu ve ona aşık olduğu için sami öldürmeye çalışmıştı.birde sam ve Moniquein arkadaşı aynı zamanda sonradan ev arkadaşı olan adam marshall vardı.babasının dondurmacı dükkanı vardı.yanlış hatırlamıyorsam onlarla ortaklık yapan işadamını eşiyle adam beraber olmaya başlamıştı.
BlackMamba 10-11-06, 16:11 arkadaslar sagolun diziyi iyi özetlemişsiniz:img-grin2
ben de bişeyler ekliyeyim dizi hakkında.
jason düğününde vurulmuştu.ama ölmemişti.bir dağ evinde saklanıyordu.kyle ın planıydı bu suçluyu yakalamak için.suçlu da jasonun akrabası mary halaydı.jason ölünce babasının elmasları mary ye kalacaktı.jasonun elmastan falan haberi yoktu tabi.mary hala elmasları duvarda asılı duran geyik başının içine saklamıştı.
bu arada sam de bir otelde işe başlamıştı.otelin sahibi jordan diye bir adamdı.sam e iş atıyordu.aynı zamanda adam yasa dışı işler yapıyordu.antika yağlı boya tablolarıyla uğraşıyordu.kaçakçılık yapıyordu yani.sam i de kurye olarak kullanıyordu.sam bu durumdan haberi yoktu ama daha sonra uyandı....
nasıl unuturum? o zamanlar ya ilkokula gidiyordum ya da orta okula tam olarak hatırlamıyorum. bildiğim kadarıyla dizi yayından kaldırıldı. yazılanlara ek olarak şunları ekleyebilirim: adam'ın maya adında bir kız arkadaşı vardı. maianın babası kanun kaçağıydı ama sonra aklandı. adam'ın annesi ruth, kocası ve annesiyle sam'lerin eski malikanesine taşınmıştı. ancak komşusu (helendi galiba) ve kocası onları istemiyordu, sonra helen'ın duyguları değişti. adam, babasının ortağı martin'in karısı doreen'le O'nun kimliğini bilmeden ilişkiye girmiş, doreen de bu ilişkiden hamile kalmıştı. maia ve doreen birbirlerinden nefret ediyordu.
samin birlikte olduğu rob, jason'ın annesiyle evliydi. önceleri sam'le düşmandılar ama sonra bu düşmanlıkları sona ermişti.
jason'ın halası mary, kaçarken bir çiftliğe ulaşmıştı. başta hafızasını kaybetmişti galiba ama sonra herşeyi hatırladı.
sam ve kyle beraberdi ama jordan hep samin peşindeydi. kyleın ortağı öldürülmüştü, bunun üzerine O'nun karısı, kyleı elde etmek istedi. bir gün alt katta şarap şişesi ve kadehleri gören sam, üst kata çıktığında yatakta ritayı görmüş, kyleın kendisini aldattığını zannetmiş ve bunun üzerine kyledan ayrılmıştı. kyle da jordandan nefret ediyordu. son bölümlerde jordanın asıl işini sam öğrenmişti sanırım.
şimdilik bunları hatırlıyorum, belki yazan oldukça bazı ayrıntıları da hatırlayabilirim :)
slm ah ah ne diziydi ya biz hastasıydık dizinin ama tabi bölümlerin hepsini hatırlamıyorum ama türkiyede de çekilmişti bu dizi çünkü çok tutulmuştu burda biz hatırlıyorum abim teyibe çekiyodu dizinin bazı bölümlerini çekerken de bizim bi kuşumuz vardı onun da sesi ni çekiyoduk kasete ya abim net hatırlıyoda ben tam hatırlamıyorum ama hatırladığım kadarıyla meri hala falan vardı onun bi sahnesini hatırlıyorum ceysının yaşadığı ortaya çıkınca ki onu öldürmek isteyen meri halaymış kurabiye yapmıştı ceysını zehirlemek için ondan neden nefret ediyodu onu hatırlamıyorum, komiser ya başkaydı aşıktı herkes ona sem herkesin aşkı olmuştu komiserin ceysını saklaması meğer onun yerine arkadaşı vurulmuştu komiser herkesi yanıltmıştı bunu da ortaya sem çıkarmıştı bildiğim kadarıyla komiserin arabasına saklandı ceysının yaşadığını öğrendi komiserde seme aşık olmuştu ya zenci bi aile vardı rab vardı cesikamı neydi karısının adı onda gıcıktım ne diziydi finali yapılmamış ilgi görmemiş ülkesinde burda çok tutulmuş neyse tekrarlarını keşke verseler ya :bilmim
slm ah ah ne diziydi ya biz hastasıydık dizinin ama finali yapılmamış ilgi görmemiş ülkesinde burda çok tutulmuş neyse tekrarlarını keşke verseler ya :bilmim
evet amerikada o kadar ilgi görmemiş.hatta kelly rutherford(sam) müjde çoraplarının reklam filmi için türkiyeye geldiğinde acayip ilgi görmüş.amerikada herkes tanımıyormuş onu.o yüzden çok şaşırmış bu duruma.
gülümseyen 22-11-06, 17:33 Hayat Ağaci Kelimesini Duyduğum Da çok şaşirdim ....... Ben Bu Diziyi Hiç Izlemedim....ama Sam Ve Kyle Hakkinda Her şeyi Bilirim......özelliklede Itfaiye Binasinda Yaşiyan Aslan Yelesi Saçlari Olan Sadece Spor Giyinen üniversiteyi Yakan çatlak Sam'e Aşik Olan Küpeli Komiser Kyle.. Ben Yillardir Bu Hikayeyi Dinliyorum çok Sevdiğim Biri Sayesinde .....diziyi Gerçekten Seyretmek Isterim Tabiki Kyle Da........herhanği Bir Yerde Yayinlaniyor Mu?....
OOO herşey yazılmış bende uzun süren sağlık problemşerim dolayısı ile evde olduğumdan kaçırmadan izlemiştim..Sam Kyle ve Rita'nın birlikte olduğunu sanıp Jordan'la yurtdışına gitmişti Jordan sürpriz evlenme teklifinde bulunmuş Sam'de kabul etmişti.Kyle da Jordan'ın kirli işlerini öğrenmiş haber vermeye gelmişti ay ne üzülmüştüm o zamanlar :img-hyste :img-hyste ..
Birde Adam'ın ailesinin taşındığı eve komlu olan ailenin reisi Helen'in kocası zencilere karşıydı hatta Adma'ın sevgilisi Maya'nın babasının suçlandığı olayı yapanda oydu ..Daha sonra açaığa çıktı o zamnda Kyle vurulmuş hastanede yatmıştı epey bi zaman...
Kırmızı kotdan LEVİS mont kot pantolon ve kovboy çizmeleriyle farklı ve karizmatikti KYLE ..
loves_heart 11-12-06, 19:49 bu dizi yayınlanırken çok küçüktüm trt1 de veriyodu sam in bi sevgilisi vardı polis ismini hatırlamıyorum bayılırdım ona :D tekrar verse sanırım seyretmem
80li yılların dızısıydı hayat agacı dızının hafızalarına kazınan o uzun saclı kupelı esmer dedektıfı kım unutabıldıkı.kyle mastersı oynaysan ıtalyan asıllı aktor robert torti o denem tum genc kızların sevgılısıydı.turk ızlıyıcısının karsına sadece hayat agacıyla cıkan tortı.abd de pek cok vasat yapımda boy gosterdı.ancak.whos your daddy fılmıyle populerlıge kavustuı sımdı 45 yasında.tortı her ne kadar joseph and the dremcoat dakı roluyle bır mıktar karı<zmasını cızsede hala cekıcılıgınden bırt sey kaybetmedi
meraklıları sanatcının resmı sıtesı www.roberttorti.com adresini tıklayabılır
Anthony Addabbo
http://www.tramedibeautiful.com/personaggi/75.jpg
Kelly Rutherford
http://images.absolutenow.com/rp/RutherfordKelly355027759.jpg
http://www.my-wc.com/celebs/krutherford/top.jpg
http://www.geocities.com/hollywood/hills/6813/kelly/krutherford1.jpg
ya hem sam (kelly rutherford) hemde kayl(robert torti ) melrose place oynamşlar cok şaşırdm...ben onları cok severdım cocuklugumun aşıkları ama melrose de hiç dikkat etmedim...
ya ben bu dizii bır kac sene once kral tv teleon oldugu zamanlarad aksamlrı saat 17.30 da yayınlanırken ızleıdm ama son bolumler yayınlanmdı sanrım..
mrb arkadaşlar bu efsane dizinin hayranlarına müjde dizinin o güzel müziğini isteyenler özelden bana ulaşırsa müziği benden alabilirsiniz yada eklenilen siteyi söyleyebilirim valla müziğinin dinleyince o günler aklıma geldi hatırladığım kadarıyla sahnelerini neyse dizinin hastalarına duyurulur:img-yes:
bu diziden aklımda kalan karakterlerden dir sam önce kuzenini devamlı kıskanan kötü bir kızken sonra iyi bir kıza dönşür güzel bir diziydi son bölümleri izleyememiştim ama oldukça ilginç bir hikayesi vardı:good:
http://img408.imageshack.us/img408/3140/muratislersamxw8.th.jpg (http://img408.imageshack.us/my.php?image=muratislersamxw8.jpg):good: :good:
bir aralar tüm delikanlilar saclarini kyle'in saclari gibi kestiriyorlardi.Allahimmm,kabus gibiydi.:img-help: Düsünsenize sokakta bir sürü aslan yeleli genc :D
bir de dorin vardi galiba adam'la birlikte olmustu.sonr aadam maya ile cikmaya baslamisti.aklimda kalivermis bye
kyle şimdi hatırlayınca komik geliyor o uzun saçlar falan.sam bir ara çorap reklamı için tr yeye gelmişti.ne ilgi olmuştu.kız bile bu ilgiye şaşırmıştı.çünkü ülkesinde bu kadar ilgi görmüyormuş ne günlerdi:img-hyste
hatirliyorum evet.
bir de sam karakterini seslendiren seslendirme sanatcisinin adi özlemdi.kadincagizin sesini her duyan aaa sam diye ortalikta sam ariyormus :img-hyste o da hayir sam degil özlem diye kendini ifade etmeye calisiyormus :D
evet ya samı seslendiren kişi bu konuda baya sorun yaşamıştı.bu kadar yıldır seslendirme sanatçısıyım ama bu kadar ünlü olmamıştım falan derdi:img-hyste :img-hyste
bu diziden aklımda kalan karakterlerden dir sam önce kuzenini devamlı kıskanan kötü bir kızken sonra iyi bir kıza dönşür güzel bir diziydi son bölümleri izleyememiştim ama oldukça ilginç bir hikayesi vardı
bir düzeltme yapayım dedim.bazı arkadaşlar da aynı şeyi yazmışlar çünkü.sam ile monique kuzen değildi.sam monique nin teyzesiydi.monique in annesi lora ile sam kardeşti yani.
bence sen yanlış hatırlıyorsun senny ya da başka diziyle karıştırıyorsun sam monique un kuzeniydi hatta annesine bu konuda çok sitem etmiştir kızın o olsaydı onu daha severdin böyle bir kız istersin diye ayrıca moniquenin annesi ile samın annesi kardeşti hatta senin kızın daha iyi derdi monigue:good:
Hayat Ağacı'nın ilk yayınlandığı yıllarda ben orta ikiye gidiyordum ve 13 yaşındaydım..ama her bölümünü dün gibi hatırlıyorum..
Kesinlikle Sam, Monique'in teyzesiydi..Laura Sam'in ablasıydı..ayrıca bir de ağabeyi vardı Sam'in..şarkıcıydı yanılmıyorsam..ama dizide fazla gözükmezdi..yani üç kardeştiler..
Hayatımda izlediğim, daha doğrusu baştan sona izlediğim, tek pembe diziydi..
Keşke yeniden yayınlasalar..hatta bizim izlemediğimiz devam bölümlerini de yayınlasalar keşke..çok erken kestiler..izlediğimiz bölümler kadar en az devamı da çekilmişti çünkü..
Hayat Ağacı'nın ilk yayınlandığı yıllarda ben orta ikiye gidiyordum ve 13 yaşındaydım..ama her bölümünü dün gibi hatırlıyorum..
Kesinlikle Sam, Monique'in teyzesiydi..Laura Sam'in ablasıydı..ayrıca bir de ağabeyi vardı Sam'in..şarkıcıydı yanılmıyorsam..ama dizide fazla gözükmezdi..yani üç kardeştiler..
Hayatımda izlediğim, daha doğrusu baştan sona izlediğim, tek pembe diziydi..
Keşke yeniden yayınlasalar..hatta bizim izlemediğimiz devam bölümlerini de yayınlasalar keşke..çok erken kestiler..izlediğimiz bölümler kadar en az devamı da çekilmişti çünkü..
Kesinlikle doğru hatırlıyorsun Sam Monique'in teyzesiydi.. Sam'in abisini çok iyi hatırlamasamda sevgilisi olan komiserim (polislere genelde komiserim derimde) Kylie Masters'ı çok iyi hatırlıyorum:img-wink: .. Hele evinin ortasındaki o yangın demirinden sıyrılarak inişini.. Off off.. Geçenlerde bir gazetenin ekinde komiserimin şuandaki halinin bir resmi vardı ama alakası yok o günkü haliyle çok yaşlanmış hiç kendine bakmamış sanırım..
Neredeyse 15-16 yıl önce izlediğim Hayat Ağacınışu gün versinler yine aynı heyecanla izlerim.. Bir dönem Star'da yayınlanıyordu ama hemen kaldırdılar yayından maalesef:(
Kesinlikle doğru hatırlıyorsun Sam Monique'in teyzesiydi.. Sam'in abisini çok iyi hatırlamasamda sevgilisi olan komiserim (polislere genelde komiserim derimde) Kylie Masters'ı çok iyi hatırlıyorum:img-wink: .. Hele evinin ortasındaki o yangın demirinden sıyrılarak inişini.. Off off.. Geçenlerde bir gazetenin ekinde komiserimin şuandaki halinin bir resmi vardı ama alakası yok o günkü haliyle çok yaşlanmış hiç kendine bakmamış sanırım..
Neredeyse 15-16 yıl önce izlediğim Hayat Ağacınışu gün versinler yine aynı heyecanla izlerim.. Bir dönem Star'da yayınlanıyordu ama hemen kaldırdılar yayından maalesef:(
Valla Kyle'ı unutmak ne mümkün eftelyam..komiserlerin şahıydı bir zamanlar benim için..demek bakmamış kendine, üzüldüm doğrusu..
Yangın demirini ben de hatırlıyorum..çok estetikti gerçekten..evin bir diğer unutulmazı da, sokak kapısının üstünde duvarda asılı duran, Mary halanın bir süreliğine yadigarı olan geyik kafasıydı..içine elmasları saklamıştı kadın:img-hyste valla ne kadındı ama..Jason ve Monique'i nasıl da zehirleyerek öldürmeye kalkmıştı:icon_twis
Valla ne yalan söyleyim, dizi komple güzeldi ama ben hep Sam ve komiserim Kyle'ın aşkı için izlerdim..bak demek ki o zamanlardan polisli dizilere meğilim varmış da ben farkında değilmişim..içimdeki volkan 2005 yılına kadar patlamak için beklemiş:)
Valla Kyle'ı unutmak ne mümkün eftelyam..komiserlerin şahıydı bir zamanlar benim için..demek bakmamış kendine, üzüldüm doğrusu..
Yangın demirini ben de hatırlıyorum..çok estetikti gerçekten..evin bir diğer unutulmazı da, sokak kapısının üstünde duvarda asılı duran, Mary halanın bir süreliğine yadigarı olan geyik kafasıydı..içine elmasları saklamıştı kadın:img-hyste valla ne kadındı ama..Jason ve Monique'i nasıl da zehirleyerek öldürmeye kalkmıştı:icon_twis
Valla ne yalan söyleyim, dizi komple güzeldi ama ben hep Sam ve komiserim Kyle'ın aşkı için izlerdim..bak demek ki o zamanlardan polisli dizilere meğilim varmış da ben farkında değilmişim..içimdeki volkan 2005 yılına kadar patlamak için beklemiş:)
Aynı duyguları paylaşıyorum seninle.. sanırım bendeki volkanda 2005'e kadar patlamamış durdu ve 2005 te bir patladı pir patladı yani hala lavları her taraftan akıyor:img-wink:
Benim hayat ağacı ile ilgili çok anım var aslında ama bir tanesini paylaşmak istiyorum.. O zamanlar ortaokula gidiyordum orta birinci sınıftayım ve yatılı bir okulda gündüzlü okuyan bir öğrenciydim.. Tabii ben okul çıkışı evimde rahat rahat gidip izliyorum o zamanlar Hayat Ağacı'nı ama okulda yatılı kalan arkadaşlarımın etüt saatine rastladığı için onlar izleyemiyorlar.. Neyse ben akşam bölümü izliyorum ertesi gün ilk tenefüsten son tenefüse kadar izlediklerimi anlatıyorum arkadaşlarıma.. Anlat anlat bitiremiyordum.. Onlar soruyor ben cevap veriyordum.. Tabii yıllar çok eskide kaldı o zamanlar böyle forumlar falan yoktu paylaşımların olacağı, bölüm yorumlayabileceğimiz falan.. ahh gençliğim ahh:icon_sorr
Bir arada İran-Irak savaşı yüzünden trt 1 de 15-20 gün yayınlanmamıştı Hayat Ağacı.. TRT sürekli savaş yüzünden canlı yayın yapıyordu ve nasıl sinir oluyordum hergün bir heyecanla açardım tv yi ama nerde maalesef yine bombalar yine ölüler görüyordum:icon_cry: Zaten nefret ettiğim savaştan dahada nefret etmiştim o yıllarda..
Hatırlıyorum ben bu diziyi Hatta jenerikte bir tane ağaç da vardı :) Bi de sanırım zenci bir ev babası vardı kanal d hafta içi öğlen 12 gibi verirdi bu kadarını biliyorum
fantagirro 30-07-07, 11:36 bu diziyi unutmak mümkün mü bu diziyi izleyemiyorum diye babama video aldırmıştım her bölümünü kaydedip tekrar tekrar izliyordum en başında sam jasonla beraber olsun çok istemiştim sonra kyle çıkmıştı ortaya çok yakışmışlardı
Hayat Ağacı gençliğimizin dizisiydi ne izlerdik onu zamanında hey gidi günler hey.. Keşke tekrar çıksa..Sam'i seslendiren Özlem Ersönmez'di.Kyle'ı seslendiren de Şahap Sayılgan'dı.Ben de ne zaman Özlem Hanımın sesini duysam Sam derdim:) Kendisi çok başarılı bir dublaj sanatçısıdır,genellikle TRT'nin dizilerinde ve filmlerinde seslendirme yapıyor.
evt ne güzeldi kaçırmadan izlerdik sam'le kylie mıydı neydi adı hatırlamıyorum aşkına bayılırdık bi geyik kafası vardı içinde elmaslar çıkmıştı ne şaşırmıştık zaten fazla bir şey hatırlamıyorum..sonunda ne olmuştu ?
Hayat Ağacı'ndaki Sam Ve Kyle aşkı bana göre efsane olmuştu.Dizide her kavga ettiklerinde çok üzülüyordum,tabii barıştıklarında da bir o kadar da seviniyordum:) O geyik kafasını hatırlıyorum,Kyle'ın evinde duruyordu içinden elmaslar çıkmıştı.Mary hala vardı onlara az çektirmemişti..Dizi aslında sonu çekilmeden bitmişti.O zamanlar şöyle bir söylenti vardı;aynı yıllarda Yalan Rüzgarı da vardı biliyorsunuz o da çok izleniyordu.Hayat Ağacı'nın yapımcı firması dizi pek izlenmiyor diye bitirmeye karar verdi.Sonunda Kyle hapisteydi, Sam'de Jordan ölünce Kyle ile barışmıştı,evleneceklerdi.Ama evlendiklerini ve Kyle'ın hapisten çıktığını göremedik tabii.Adam ve Maya evlenmişti.Bunlar hatırladıklarım,eğer dizinin sonundaki diğer şeyleri hatırlayan varsa buraya yazarsa sevinirim.
captive-angel 16-01-08, 10:59 valla küçükken fazla kanal çekmediği için sanırım bu dizileri kaçırmazdık.ben de hiç kaçırmadan izlerdim ama inanın konusu hiç aklımda bile değil sadece bu kızı çok iyi hatırlıyorum.hafızama kazınmış şu an hala ekranlarda görüyorum onu.
Merak ettiğim şeylerden biri de (gerçi site üyeleri hakkında olacak bu) yerli diziler ve yabancı diziler forumundaki kullanıcılar arasındaki yaş farkı Burdaki herkes 90larda yayınlanan eski dizileri hatırlıyor ama yerli dizilerde öyle değil Eski bir dizi başlığı aç bekle ki cvp yazılsın
ne diziydi
köyde çok az insanda tv vardı herkes bakmak için toplanırdı
hiç unutmuyorum trt diziyi ikinci kez veriyordu komşunun anteni kaymış rüzgardan kız çatıya çıkıp anten onarnıştı diziyi izleyebilmek için
Ben çok severdim bu diziyi bence Cesur ve Güzelle Yalan Rüzgarı dizileri içinde en güzelliydi Sam ve Kyle'ı :img-in_lo izlemeye doyamazdım :img-blush çok seviyodum onları En son hatırladığım Kyle'ın polis bi bayan arkadaşı vardı kadının kocası ölmüştü hatta kocasıda polisti sonra kadın kyle hastalıklı derecesinde aşık olmuştu Samden kıskanmaya başlamıştı Bu yüzden sam ve kyle sürekli kavga ediyolardı kyle hatta sami bu yüzden terk etmişti bu arada o kadında sami zehirlemeyemi ne çalışmıştı. Sonrasını hatırlamıyorum ama Kanal D de yayınlanıyordu. Birden kestiler diziyi hatta bir bölümü istanbulda çekilmişti onu bile hatırlıyorum hayal meyal bide Dorin diye bi kadın vardı zenci ağızı yüzünün tamamını kaplıyodu iskelet gibiydi bi tuhaf yürürdü bide kocası martin vardı kafasına tuğla düşmüş gibi bi suratı vardı neyse :img-hyste bütün dizinin zenci erkek oyuncuları bu Dorin denen kadının peşindeydi çok komikti :img-hyste:img-hyste
lisa-marie 02-08-08, 11:39 ilk başlarda sam kötü kıskanç ve kendini herkesten üstün gören bir karakterdi...daha sonra düzeldi daha doğrusu khyle e aşık olduktan sonra...birlikte olmadığı erkek kalmadı çok kötü bir başlangıçtı....sonra çook sevmeye başladık güzel bir çiftti...
http://img140.imageshack.us/img140/9162/hyttw1ev7.jpg (http://imageshack.us)
http://img140.imageshack.us/img140/9162/hyttw1ev7.0432e33315.jpg (http://g.imageshack.us/g.php?h=140&i=hyttw1ev7.jpg)
http://img156.imageshack.us/img156/9663/hayatagacikellyrutherfouj1.jpg (http://imageshack.us)
http://img156.imageshack.us/img156/4679/fkelly09zk5.jpg (http://imageshack.us)
http://img254.imageshack.us/img254/2021/moniquebm2.jpg (http://imageshack.us)
http://img156.imageshack.us/img156/5290/kyle2jo0.th.jpg (http://img156.imageshack.us/my.php?image=kyle2jo0.jpg)
http://img140.imageshack.us/img140/9270/243097kellyrutherfordpozp7.jpg (http://imageshack.us)
http://img254.imageshack.us/img254/3883/cwgossipgirlprtkrutherfmg8.jpg (http://imageshack.us)
http://img156.imageshack.us/img156/9244/011broberttortireefermaet9.jpg (http://imageshack.us)
http://img254.imageshack.us/img254/8523/generations01fk4.jpg (http://imageshack.us)
http://img140.imageshack.us/img140/2255/generations02ck2.jpg (http://imageshack.us)
http://img254.imageshack.us/img254/8330/generations05dt2.jpg (http://imageshack.us)
lisa-marie 03-08-08, 11:46 evt çook ukala birisiydi ama zamanla kişiliğini buldu.....sam çook tatlı ve khyle ile çook yakışıyorlardı...hatta zamanında onla için evli diyorlardı,ama yalan çıktı....
:))Arkadaşlar harikasının pembe diziler bölümünde Hayat ağacının olduğunu görünce sevindim eskilere daldım,gerçektende tv'ların az olamasından dolayı en çok izlenen diziydi. bende çok severek izlemiştim.şimdi tekrarını yayınlasalar acaba izlenirmi hiç izlemeyenlerin izlemesini isterdim yine de güzeldi. okulda konuştuğumuz tek diziydi diyebilirim..dergilerde boy boy resimleri olurdu sam ve kyle'nın kendileri bile şaşırmıştı bu duruma ayyyyyyyy eskileri andık ne güzel başlığı açan arkadaşa tşk.nostalji oldu:))
Sam şu anda kaç yaşında dır? o zamanlr baya küçüktü yaşı..hala güzel mi acaba:img-wink:
http://img48.imageshack.us/img48/1165/puiwppltx7.jpg (http://imageshack.us)
http://img299.imageshack.us/img299/29/puiwpplmqr9.jpg (http://imageshack.us)
http://img48.imageshack.us/img48/7329/puiwpplmmhi4.jpg (http://imageshack.us)
http://img111.imageshack.us/img111/9471/puiwpplnss2.jpg (http://imageshack.us)
http://img111.imageshack.us/img111/161/puiwpplooh8.jpg (http://imageshack.us)
http://img111.imageshack.us/img111/8960/puiwpplpqm8.jpg (http://imageshack.us)
http://img111.imageshack.us/img111/9591/puiwpplvuk3.th.jpg (http://img111.imageshack.us/my.php?image=puiwpplvuk3.jpg)
http://img299.imageshack.us/img299/5081/puiwpplysw7.jpg (http://imageshack.us)
http://img299.imageshack.us/img299/5081/puiwpplysw7.a7d5695272.jpg (http://g.imageshack.us/g.php?h=299&i=puiwpplysw7.jpg)
http://img48.imageshack.us/img48/5579/puiwpplkg5.th.jpg (http://img48.imageshack.us/my.php?image=puiwpplkg5.jpg)
http://img299.imageshack.us/img299/7094/puiwpplwwo3.th.jpg (http://img299.imageshack.us/my.php?image=puiwpplwwo3.jpg)
http://img48.imageshack.us/img48/6987/puiwpplevx8.th.jpg (http://img48.imageshack.us/my.php?image=puiwpplevx8.jpg)
http://img299.imageshack.us/img299/8894/puiwppltgm9.th.jpg (http://img299.imageshack.us/my.php?image=puiwppltgm9.jpg)
http://img299.imageshack.us/img299/1411/puiwpplssqd8.th.jpg (http://img299.imageshack.us/my.php?image=puiwpplssqd8.jpg)
http://img111.imageshack.us/img111/6128/puiwpplhgs2.th.jpg (http://img111.imageshack.us/my.php?image=puiwpplhgs2.jpg)
http://img111.imageshack.us/img111/2208/puiwpplcac70f3peg3.th.jpg (http://img111.imageshack.us/my.php?image=puiwpplcac70f3peg3.jpg)
http://img111.imageshack.us/img111/348/puiwpplcadcw7zojl8.th.jpg (http://img111.imageshack.us/my.php?image=puiwpplcadcw7zojl8.jpg)
http://img111.imageshack.us/img111/4715/puiwppllkd1.th.jpg (http://img111.imageshack.us/my.php?image=puiwppllkd1.jpg)
http://img48.imageshack.us/img48/6260/puiwpplcafv4r0ynd7.th.jpg (http://img48.imageshack.us/my.php?image=puiwpplcafv4r0ynd7.jpg)
http://img48.imageshack.us/img48/1962/puiwpplyq8.th.jpg (http://img48.imageshack.us/my.php?image=puiwpplyq8.jpg)
http://img299.imageshack.us/img299/5299/puiwpplcaps6safel7.th.jpg (http://img299.imageshack.us/my.php?image=puiwpplcaps6safel7.jpg)
http://img111.imageshack.us/img111/395/puiwpplcagveh38mr8.th.jpg (http://img111.imageshack.us/my.php?image=puiwpplcagveh38mr8.jpg)
http://img48.imageshack.us/img48/7725/puiwpplcagtzr0djk4.th.jpg (http://img48.imageshack.us/my.php?image=puiwpplcagtzr0djk4.jpg)
http://img48.imageshack.us/img48/6470/puiwpplca206uv8es8.th.jpg (http://img48.imageshack.us/my.php?image=puiwpplca206uv8es8.jpg)
http://img48.imageshack.us/img48/2859/puiwpplcamd5ce9sk0.th.jpg (http://img48.imageshack.us/my.php?image=puiwpplcamd5ce9sk0.jpg)
http://img111.imageshack.us/img111/637/puiwpplcafatzunuh9.th.jpg (http://img111.imageshack.us/my.php?image=puiwpplcafatzunuh9.jpg)
http://img111.imageshack.us/img111/3216/puiwpplcai3arsbyo4.th.jpg (http://img111.imageshack.us/my.php?image=puiwpplcai3arsbyo4.jpg)
http://img111.imageshack.us/img111/6956/puiwpplcacx0n4nya3.th.jpg (http://img111.imageshack.us/my.php?image=puiwpplcacx0n4nya3.jpg)
http://img48.imageshack.us/img48/2603/puiwpplcazkkjczxa7.th.jpg (http://img48.imageshack.us/my.php?image=puiwpplcazkkjczxa7.jpg)
http://img299.imageshack.us/img299/8056/puiwpplcauk62xspx8.th.jpg (http://img299.imageshack.us/my.php?image=puiwpplcauk62xspx8.jpg)
http://img48.imageshack.us/img48/4081/puiwpplca6epfesev2.th.jpg (http://img48.imageshack.us/my.php?image=puiwpplca6epfesev2.jpg)
http://img111.imageshack.us/img111/2875/puiwpplca0xyzqmzz1.th.jpg (http://img111.imageshack.us/my.php?image=puiwpplca0xyzqmzz1.jpg)
http://img299.imageshack.us/img299/2722/puiwpplcae0f0rtrj2.th.jpg (http://img299.imageshack.us/my.php?image=puiwpplcae0f0rtrj2.jpg)
http://img111.imageshack.us/img111/628/puiwpplca45crg7jc5.th.jpg (http://img111.imageshack.us/my.php?image=puiwpplca45crg7jc5.jpg)
Optik ellerine sağlık çok güzel nostalji olmuş.
Resim ekleyen arkadaşlar çok teşekkürler...Optik gerçekten resimleri görünce izlediğim zamanlar aklıma geldi sağol..ayrıca bir şeyler yapsak ta diznin tekrarının yayınlanmasını istesek hep birlikte istekte bulunursak belki işe yarar.
Resimler için çok teşekkürler arkadaşlar eskilere döndüm harika bir diziydi. Keşke ekranlara geri dönse bu diziyi vakti zamanında Kanal D yayınlamıştı. Toplanıp hep birlikte mailler atarsak belki bize olumlu vaya olumsuz cevap verirler gecenin bir saatinde yayınlansa sabaha karşıda yayınlansa izlerim bu diziyi çünkü çok özledim. Küçüklüğümden beri Sam ve Kyle hastayım. İzlediğim en güzel yabancı dizilerden biridir. Sonunu bilen varmı arkadaşlar ben en son şu kyle aşık olan kadının sami kıskanıp zehirlediği mi ne öyle bi bölüm hatırlıyorum. Devamında ve hatta sonu varsa dizinin sonunda ne oldu bilen var mı çok merak ediyorum.
http://www.roberttorti.com/photos/television/generations_03.jpg
Resimler için çok teşekkürler arkadaşlar eskilere döndüm harika bir diziydi. Keşke ekranlara geri dönse bu diziyi vakti zamanında Kanal D yayınlamıştı. Toplanıp hep birlikte mailler atarsak belki bize olumlu vaya olumsuz cevap verirler gecenin bir saatinde yayınlansa sabaha karşıda yayınlansa izlerim bu diziyi çünkü çok özledim. Küçüklüğümden beri Sam ve Kyle hastayım. İzlediğim en güzel yabancı dizilerden biridir. Sonunu bilen varmı arkadaşlar ben en son şu kyle aşık olan kadının sami kıskanıp zehirlediği mi ne öyle bi bölüm hatırlıyorum. Devamında ve hatta sonu varsa dizinin sonunda ne oldu bilen var mı çok merak ediyorum.
http://www.roberttorti.com/photos/television/generations_03.jpg
ooo en son o bölümleri izlediysen epey geride kalmışsın demektir galiba o kadın kyle'a aşık olan iş ortağıydı onun yüzündende epey kavga etmişti kyle ile sam...
sam daha sonra jordanla evlenmişti kyle onu durdurmaya çalışmıştı ama nafile... daha sonrasında jordan öldürülmüştü ve ortaya oğlu çıkmıştı samle bir miras kavgasına girceklerdi galiba dizi devam etseydi... o sıralarda sam ve kyle birleşmiş ama bu seferde bu miras meselelerinden tartışıyorlardı kyle samin o mirası almasını istemiyordu ama samin annesi alması konusunda ısrar ediyordu galiba... zenciler tarafındada durumlar karışıktı doreen henry kalp krizi geçirirken yanındaydı ve onları henrynin karısı görmüştü ruth muydu adı ne... işte o sıralarda dizi yayından kalktı.... galiba reytinge kurban gitmiş o dizide yani burda değil abd'de o zamanlar.....
paylaştığın için teşekkür ederim dediğin gibi baya geride kalmışım sanırım :) ya yayınlansada tekrar izlesek çok özledim bu diziyi :icon_sorr
hayat ağacındaki sam şu sıralar cnbce de yayınlanan gossip girl isimli dizide oynuyor, esas kızın annesi rolüyle
:))Arkadaşlar harikasının pembe diziler bölümünde Hayat ağacının olduğunu görünce sevindim eskilere daldım,gerçektende tv'ların az olamasından dolayı en çok izlenen diziydi. bende çok severek izlemiştim.şimdi tekrarını yayınlasalar acaba izlenirmi hiç izlemeyenlerin izlemesini isterdim yine de güzeldi. okulda konuştuğumuz tek diziydi diyebilirim..dergilerde boy boy resimleri olurdu sam ve kyle'nın kendileri bile şaşırmıştı bu duruma ayyyyyyyy eskileri andık ne güzel başlığı açan arkadaşa tşk.nostalji oldu:))
Sam şu anda kaç yaşında dır? o zamanlr baya küçüktü yaşı..hala güzel mi acaba:img-wink:
birşey değil cnm.ben de dizinin hayranıydım o zamanlar.ilkokul yıllarımda seyretmiştim.sonra bir kere daha yayınladılar ama izleyen olmadı herhalde kaldırdılar bi süre sonra.keşke bir daha koysalar.kadın,evlilik programlarından iyidir:)
kyle ve monıc bırbırlerını sevıyorlardı noldu onlara bılmıyorum dızıde
lisa-marie 15-10-08, 14:05 jason ve monic birbirlerini seviyorlardı...onların sevgisini kıskanan sam jason u kandırıp onunla oldu...daha sonra monıgue ve jason un araları bozuldu daha sonra sonra jason vuruldu düşündürülerek aradan kayboldu herkes öldüğünü sanıp üzülmüştü meğersen onu yalancıktan ölü gösterip gerçek katili yakalama çabasındaymışlar ve bu olaydan hiiç kimsenin haberi yoktu...kyle sonradan polis olarak girip sam in kalbini çaldı...yani sam ozamanlar fettan kıskanç bir kız rölünde ...kyle onu değiştirmiş oldu...çoook süper sürükleyici bir diziydi arkadaşlar.....
|