Tüm Versiyonu Göster : Vildan Atasever
milagros esposito 01-10-05, 23:01 Vildan Atasever Altın Portakalı Aldı şimdi..."iki Genç Kiz" Filmi Ile...bende Onun için Bir Başlık Açıyim Dedim...bıcırık Kız...birde Ağladı ödülü Alırken...çok Doğaldı...
Gerçi Ben Nurgül'ün Almasını Bekliyordum ödülü...ama Olsun Vildan'da iyidir...
milagros esposito 02-10-05, 11:24 Ya Resmi Var Mi Acaba çok Merak Ediyorum Kim Kii ?????????????????? Hiç Duymadim Ismini Filmini Dee
nazmemoli tanımadığına inanamıyorum......... :confused:
ee kadın isterse dizisindeki hülya avşarın küçük kızı buket !!!!!!!!!!!!
kadın isterse başlığına git istemediğin kadar çok resmi var.............
bu aralar çooooooooook popüler bir oyuncu...sarışın olan kız ..bir bak.
Bende Vildani Tebrik Ediyorum Cok Tatli Cok Sirin Bi Kiz
çok tatli,çok sempatik,çok gerçekçi oynayan biri.
altin portakal ödülünüde sonuna kadar haketmis olan biri.iyiki ona vermisler bu ödülü.kesinlikle hakediyor....
çok dogal bir kiz!!!
BEYONCE KNOWLES 16-10-05, 16:47 rolünü başarılı bir şekilde oynayan biri vildan atasever... sempatik, güler yüzlü, hoş bir bayan... başarılarının devamın diliyorum... ödül alarak başarısını kanıtladı zaten...
VILDAN BENCE COK BASARILI BIR OYUNCU
IKI GENC KIZ FILMINEDE BAYILDIM ZATEN ONCEDEN KITABINIDA OKUMUSTUM
VILDANI TEBRIK EDIYORUM
ALTIN PORTAKALI HAK ETTI
http://www.goldmineajans.com/catalog/images/vildan.atasever-1b.jpg
http://www.tempodergisi.com.tr/dergi/07967/image1.jpg
http://www.istegenc.com.tr/content/images/content_2005/mayis/sinema/2genckiz_01.jpg
http://www.goldmineajans.com/catalog/images/vildan.atasever-2b.jpg
Star'da yayınlanan 'Kadın İsterse' dizisinde oyunuyor... Dizide Hülya Avşar'ın kızını oynayan Vildan Atasever'in çıplak pozlarının yayınlanması ve bir dönem yatak odasından internette canlı yayın yaptığının ortaya çıkması, akıllara aynı soruyu getirmişti: "Pınar Altuğ'u özel yaşamı nedeniyle Çocuklar Duymasın dizisinden çıkartan Birol Güven, acaba Vildan Atasever de gönderecek miydi?"
Bu soru gazete sayfalarına da taşındı. Güven'in yanıtı ilginç oldu: "Hayır, Vildan Atasever dizideki rolüne devam edecek. Söz konusu fotoğraflar son derece estetik. Yani bence hiçbir mahsuru yok. Çünkü ben her zaman öncelikle estetiğe önem veririm. Dizi birdenbire 15 reyting alınca böyle konular gündeme getiriliyor. Allah bizi 20 reytingden korusun! Bu arada bazılarının panik olmasına gerek yok. Bu dizi 26 bölümde bitecek. Bu nedenle kimse belden aşağı vurmaya kalkmasın."
http://www.stargazete.com/starextra/fotogaleri/kapakresimler/vildanatasever.jpg
sssssssst
vildan atasever'i çok seviyorum çok tatlıııı ve kesinlikle altın portakalı hak etti!!! ;)
Vildan 24 yaşında ve 3 senelik evli yani 21 yaşında evlenmiş... ;)
yok kızmak değil...evet gerçek yüzü bu....
ama 19-18 yaşında çektirdiği fotoğraflar onla cahilllikler yani birçok ünlü bu tuzağa düşürülmüyormu :img-huh:
geçmiş geçmiştir....biz yarına bakalım :mad:
http://img66.imageshack.us/img66/338/9706xg.jpg (http://imageshack.us)
ben çok begenıyorum....cok şeker cok tatlı çok sevimli...diyecek baska söz bulamıyorum..
bütün oyunculuk hayatında basarılar diliyorum :good:
Bence gercekten Vildan AltinPortakali hak etti
Beste bereket de hak etti
FADIK SEVIN ATASOY'DA HAK ETTi
ucude cok iyi oyuncular
Vildan gercekten Iki genc kiz filminde cok iyidi o filmi 3 kere seyrettim
Ve baktikca hep vildanin ne kadar iyi oynadigini goruyorum
Beste'ye gelince o zaten Aska Surgunde oynuyor onu zaten basairli buluyordum.
FADIGE gelince o zaten muhtesem
Onceden serseri asiklar dizisinde oynuyordu cok iyi bir oyuncu
Cokda guzel ve basarili oda altin portakali hak etti
http://i37.photobucket.com/albums/e96/tugbaozay/apaz1.jpg
Beste ,Vildan ve Fadik
Ben şöhret değil başarı peşindeyim
Arzu AKBAŞ
‘İki Genç Kız’ filmindeki rolüyle geçtiğimiz yıl Altın Portakal’da ‘En İyi Kadın Oyuncu’ seçilen, bu çıkışıyla da sanat dünyasını karıştıran Vildan Atasever, internet mağduru oldu. Filmdeki sevişme sahneleri internette gerçek hayattanmış gibi yansıtılan genç oyuncu, olayın kazandığı şöhret yüzünden yaşandığına inanıyor.
- ‘İki Genç Kız’ filmindeki sevişme sahneleriniz aylar sonra internette porno görüntülermiş gibi yayınlandı. Neler hissettiniz bunu öğrendiğinizde?
Ben bu mesleğin eğitimini aldım ve bir gazeteci eşi olarak nelerle karşılaşabileceğimi önceden çok iyi biliyordum. O yüzden çok etkilenmedim. Benzer olaylar yıllar sonra da olacak. Fakat yalan habere karşıyım. Bu filmden bir sahne, dolayısıyla filmin içindeyken anlamlıdır. Alınıp da başka bir yerde başka bir şeymiş gibi kullanılınca, görüntü bayağılaşıyor.
- Yönetmenden bu görüntüleri filmden çıkarmasını hiç istemiş miydiniz?
Biz profesyonel insanlarız, dolayısıyla bir sahneyi çekip ondan sonra filmden çıkar demem. Dolayısıyla kimseden böyle bir ricada bulunmadım. Ayrıca ben oyunculuk adına ülkemin en önemli ödülünü aldım bu filmle... Uzmanlar Vildan Atasever iyi bir oyuncudur diye tescilledi. Bu bana yeter.
- Bundan sonra da benzer olaylar yaşayabileceğinizi düşünüyor musunuz? Böyle tatsız durumlara hazırlıklı mısınız?
Ben mesleğimi yapmaya devam edeceğim, önüme de bu tarz senaryolar, sahneler hep gelecek. Bunları düşünmek istemiyorum. İstediğim tek şey işimi düşünmek ve işimi yapmak. İyi bir senaryo gelirse, gerçekten içindeki tüm sahneler senaryo için gerekliyse, yine yaparım. Ne diyecekler diye düşünmem. Bunları düşünmeye başlarsam işimi yapamam zaten.
- Film teklifi aldığında ailenize ve eşinize danıştınız mı?
TÜRVAK’ta eğitim alırken Perihan Mağden’in İki Genç Kız romanını alıp okumuştum. Oradaki Handan karakteri çok hoşuma gitmişti ve karakter analizi dersinde de onu analiz etmiştim. Bu karakteri analiz ederken önüme bir broşür geldi ‘Behiye, Handan’ı arıyor’ diye. O şekilde görüşmeye gittim ve giderken kimseye söylemedim. Sonra da ‘Filme başlıyorum’ dedim, beni tebrik ettiler.
- Filmden sahnelerin internette farklı bir üslupla yayınlanması konusunda yasal yollara başvurmayı, dava açmayı düşünüyor musunuz?
Evet, internette bu tarz haberleri yapan kişilere tazminat davası açıyoruz. Ben o sahneleri çektim, filmimde de yayınlandı. Filmde olmayan ya da çıkarılan sahneler değil ki... Sessiz kalmayacağım. Susmam çünkü susarsam gelecekte çok daha fazla yerde susmak zorunda kalırım.
- ‘Kadın İsterse’ dizisindeki anne ve babanız Hülya Avşar ile Cihan Ünal, sıkıntılı günlerinizde size destek verdi mi?
Cihan Bey geçen gün bana ‘Bunlar hepimizin başına geldi’ dedi. Hülya Avşar da yaşamış benzer bir olay. Sonuçta ben onlarla birlikte çalışıyorum ve her gün birbirimizi görüyoruz. Benim ne kadar disiplinli, çalışkan ve işini seven bir insan olduğumu bildiklerinden kızlarıyla gurur duyuyorlar. Ben onların gerçek anlamda küçük kızlarıyım. Bana sürekli ‘Devam et, iyi gidiyorsun’ diyorlar.
- İkinci sinema filminiz de bitti. bu projeden biraz söz edebilir misiniz?
‘Masumiyet’ filminin öncesini çektik. Derya Alabora ile Haluk Bilginer oynuyor. Senarist ve yönetmen Zeki Demirkubuz yaptı. Ben de ‘Masumiyet’ filminde Derya Alabora’nın oynadığı Uğur karakterinin gençliğini canlandırıyorum. Kasım ayı gibi vizyona girecek.
- Geleceğe dair endişeler taşıyor musunuz?
Kaygılarım yok ama ben her şeyin farkındayım, nereden geldiğimi de çok iyi biliyorum. Bence en önemlisi insanların nereden geldiğini bilmeleri. Pembe hayaller kurup o hayallerle yaşayan biri değilim. Olgun ve mantıklı bir insan, güçlü bir kadınım. Hayal de kuruyorsam bunların gerçeğe yakın olması lazım. Mesleğimiz suya yazılan bir meslek, yarın ne olacağımızı kimse bilemez.
- Ödülle birlikte daha çok tanındınız, bir anlamda şöhret oldunuz? Yaşamınızda neler değişti peki?
Neye göre şöhret, o çok önemli. Ben işimle şöhret olmuş biriyim. ‘Kadın İsterse’ dizisi ve ‘İki Genç Kız’ filminden önce ‘Kurtlar Vadisi’nde oynadım mesela, ama kimse beni hatırlamıyor. Ne zaman ki dizi başladı ve film vizyona girdi, o zaman şöhret oldum. Bundan sonra da yapacağım işlerin iyi olması lazım. Bir gün şöhretim gittiği zaman -ki gidecektir- işimi yapmaya devam edebilmeliyim, önemli olan bu. Her yerde görünmek ya da şöhret olmak benim için önemli değil. Çünkü şöhret geçici, başarı kalıcıdır. Ben başarılı olmanın derdindeyim.
- Dizi ve film setleri dışında size dışarılarda pek rastlamıyoruz. İşten arta kalan zamanlarda neler yapıyorsunuz?
Evimde olmayı, ailemle zaman geçirmeyi seviyorum. Bol bol film izliyorum ve işimle ilgili her şeyi öğrenmeye çalışıyorum. Bir de köpeğimiz var, onunla ilgileniyorum. Çocuk yapamıyoruz, sevgimi ona veriyorum işte... Evimde temizliğimi, yemeğimi yapıyor, herkes gibi yaşıyorum. Bir de İngilizce kursu alıyorum.
ÖDÜL ALMASAYDIM BUNLAR YAŞANMAZDI
Ödül olmasaydı belki bu kadar dikkat çekmeyecektim, filmin içindeki o sahneler kimsenin umurunda olmayacaktı. Ödül aldığım için bunlar oluyor bence. Yani nereden ne çıkarabiliriz diye düşünüyor insanlar. Olsun, ben yine de her şeye olumlu bakmayı tercih ediyorum. Ödül almasaydım reklam filminde rol alamayabilir, oradan gelen parayla da 500 çocuğa ayakkabı hediye edemeyebilirdim.
-------------------------------------------------
vildan belki güzel oynamış olabilir ama ben filmi beğenmedim...
vildan daha çok yolun başında daha iyi ve tecrübeli oyuncular vardı ben şahsen ödülü başkasından bekliyordum...o sahneleride beğenmedim...vildana yakıştıramadım,millet soyunmayı,hiç tanımadığı adamla sevişmeyi,sanat olarak adlandırmaya devam ederse vay halimize...böyle sanat olmaz kardeşim sevgilisiyle yatana neler deniliyor kusura bakmayında hiç tanımadığınız adamla yaparken sanat oluyor :img-elvis
tartışmalara yol açmak istemem ama vildan ataseverin oyunculuğunu pek beğenmiyorum...yapmacık geliyor bana...rolünü hissettiremiyor..
NecatiSasmaz 04-03-06, 12:40 ben kendisini cok ba$arili buluyorum,kurtlar vadisindede oynami$di simdiki tekrarlarinda oynuyor hüsrev aganin kizini "NAZLI"yi oynuyor!
http://www.ofd.org.tr/admin/himages/UpLoad_10a92631.jpg
http://www.milliyet.com.tr/2005/10/02/magazin/resim/amag.jpg
MERYL STREEP 05-03-06, 21:26 Nurgul yesilcay hayranlari hemen Vildana tas atmaya basladilar
Bende Bir Nurgul hayraniyim
AMa demeki Vildan alicakmis oldulu
2 genckizda cunki gercekten cok iyidi
hak etti altin portakali
Fadik sevin atasoyda yardimci kadin oyuncu odlunu hak etti
fadik atasoyun hakettiğini düşünüyorum zaten önemli olan siyad gibi 50 kişilik eleştirmenden oluşan bir kuruma en iyi oyuncu dalında aday olabilmektir.fadik aday oldu ve şansı da vardı.amma vildanın aday alacak kadar iyi bir performans gösterdiğini sanmıyorum.ve de olamaddı zaten.ayrıca abartılı bir oyun çıkarmış.nerde nurgülün oyunu nerde vildanın ki.zaten hümeyra siyadı aldıktan sonraki röpörtajında benim için kanıt siyaddı dedi.çünkü dünyadada hep eleştirmen birliklerinin adaylıkları ve de ödülleri daha önemlidir.
eleştirmenle altın portakal verilme"den oylamam yapmış aralarında.şaşırtıcı değilmi sonuç.eleştirmenler hiç mi bir şeyden anlamıyo.
Sinema yazarlarının totosu yattı
Antalya’da sinema yazarı arkadaşlarımla portakal toto oynamaya karar verdik. Bahse girenlerin isimleri bende saklı, ama şu kadarını söyleyeyim; dört ödülü de doğru bilene sıkı bir ziyafet çekme sözü vermiştik. Ne var ki sürpriz sonuçlar bizi de batırdı.
İşte toplu sonuçlar:
En İyi Film: Gönül Yarası (7), Korkuyorum Anne (5), Sen Ne Dilersen (1), İki Genç Kız (1)
En İyi Yönetmen: Yavuz Turgul (6), Reha Erdem (5), Abdullah Oğuz (1), Cem Başeskioğlu (1), Kutluğ Ataman (1),
En İyi Kadın Oyuncu: Nurgül Yeşilçay (8), Işıl Yücesoy (3), Hülya Avşar (1), Vildan Atasever-Feride Çetin (1), Beste Bereket (1)
En İyi Erkek Oyuncu: Ali Düşenkalkar (7), Şener Şen (6), Burhan Öçal (1)
http://img336.imageshack.us/img336/663/181ut.jpg (http://imageshack.us)
http://img486.imageshack.us/img486/5310/12nr.jpg (http://imageshack.us)
http://img336.imageshack.us/img336/6664/112qs.jpg (http://imageshack.us)
http://img486.imageshack.us/img486/8186/120zk.jpg (http://imageshack.us)
http://img336.imageshack.us/img336/9408/137js.jpg (http://imageshack.us)
http://img486.imageshack.us/img486/3223/147rj.jpg (http://imageshack.us)
sempatık ama ben nedense sevmıyorum aslında nedeni belli
gelecek vadeden bir oyuncu.kadın isterse şöhretinin çıkışı oldu inşallah bu fırsatı iyi değerlendirir...
NecatiSasmaz 17-04-06, 21:53 bukadar kisa zamanda söhret olan tek GENC bayan bence, cok cabuk zirveye cikti masallah kadin istersede tek Vildanin performansini begeniyordum artik izlemiyorum oynuyormuda bilmiyorum! ama Vildan harbidende iyi! :icon_ange cokta güzel bi kiz!
evet oynuyor daha!!!ama yaza dogru biticekmis dizi!!!Vildan Kurtlar Vadisindede oynamisdi!!!ordada cok iyi oynuyordu
http://img62.imageshack.us/img62/9339/14fr1.jpg (http://imageshack.us)
http://img62.imageshack.us/img62/3341/22pz.jpg (http://imageshack.us)
http://img62.imageshack.us/img62/8470/36ml2.jpg (http://imageshack.us)
http://img109.imageshack.us/img109/9061/43ih.jpg (http://imageshack.us)
http://img109.imageshack.us/img109/3648/54cr.jpg (http://imageshack.us)
http://img122.imageshack.us/img122/4078/60lu.jpg (http://imageshack.us)
Keremcem0815 24-06-06, 08:56 evet size katiliyorum.kadin isterse de ock sirindi.erken yasda evlenmis.Bu resimleri cekmeden de söhrt olabilirdi
Yılmaz Erdoğan çağırırsa giderim
Altın Portakallı oyuncu Vildan Atasever, iki yeni projeyle hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Bugüne kadar hep sanat filmlerinde oynayan güzel aktris Yeni Aktüel'e konuştu: İyi bir popüler film teklifi gelirse kabul ederim. Hele Yılmaz Erdoğan çağırırsa koşa koşa giderim! ''.
42. Altın Portakal Film Festivali'nde 'İki Genç Kız' filmindeki performansıyla En İyi Kadın Oyuncu Ödülü'ne layık görülen Vildan Atesever, iki yeni projeyle hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Güzel oyuncu ekim ayından itibaren 'Affedilmeyen' adlı diziyle atv ekranlarında boy gösterecek. 17 Kasım'da ise yeni filmi 'Kader' vizyona girecek. 25 yıllık yaşantısının son üç yılına üç sinema filmi ve dört dizi sığdıran güzel oyuncu işini çok sevdiğini söylüyor. Yorulmak nedir bilmeyen Atasever hayatının bilinmeyen yönlerini bakın nısal sıralıyor...
ÇOK HIRSLIYIM
* Hırslı mısınız? Evet, çok hırslıyım hem de. İşimde nasıl iyi olabilirim hırsı var bende. Kalıcı şeyler yapmak, torunlarımın benimle gurur duymasını sağlamak istiyorum.
* Geçmişte verdiğiniz erotik pozlar hakkında ne düşünüyorsunuz? Tecrübeler hayatta insanın dik durmasını sağlar. En büyük öğretmen tecrübedir. Evet, böyle fotoğraflarım var ama ben geçmişimle yaşayamam, önümde bir gelecek var.
* On yıl sonra kendinizi nerede görüyorsunuz? Kocaman bahçesi olan, köpekleri, kedileri olan bir yerde görüyorum. Üç, dört tane çocuğum olsun istiyorum.
* Yurtdışı hayaliniz yok mu? Ben çok uçmam. Olursa olur, hep beraber görürüz.
YÖNETMEN SEÇERİM
* Neye göre seçim yapıyorsunuz? Benim için yönetmen çok önemli. Yönetmen oyuncu seçiyorsa, oyuncu da yönetmen seçmekte özgürdür. Senaryonun da derinliği olması lazım.
* En sevdiğiniz film desem... 'Requiem For a Dream'...Yönetmeni Darren Aronovsky'ye de hayranım. Stanley Kubrick de sevdiğim yönetmenlerden.
* Sanat filmlerine yatkınmış gibi duruyorsunuz. Doğru mu? Zaten dizilerle popüler kültüre hizmet ediyoruz. Eğer sinema yapacaksak, sinema da sanat dalıysa ben sanat filmlerinde oynayayım. İyi bir popüler film teklifi gelirse de oynarım ama şu ana kadar böyle bir teklif gelmedi. Yılmaz Erdoğan "Vildan gel çalışalım" derse, koşa koşa giderim.
* 'Kader" ile bir ödül daha bekliyor musunuz? Hayır. İki yıl üst üste kimseye ödül vermiyorlar. Ama rol arkadaşlarımın ödül almalarını isterim.
* Rollerinizin birbirine benzediği söylendi. Cevabınız var mı? 'İki Genç Kız' ve 'Kadın İsterse'deki rollerimin aynı olduğunu söylediler. Baktığınız zaman ayrılar. Aile yapısından, kızın psikolojik durumuna çok farklı iki rol. Sadece gençlikleri aynı.
Eşim de işim de çok önemli
* Bu yoğun tempo ile evlilik nasıl bir arada yürüyor? Aşıksan ve biriyle evleneceksen bu mesleğimi etkiler mi diye düşünür müsün? Bunlarla yaşayamazsın ki. Hayatı akışına bırakmak lazım. Ben mesleğim için ne gerekirse yaparım. Ama tabii benim bir de aile hayatım var. Eşim çok anlayışlı. Üstelik gazeteci olduğu için işimi de biliyor.
* Seçmeniz gerekirse... Mesleğiniz mi, aile hayatınız mı önce gelir? Hepsi bir bütün. Ailem benim her şeyim. Mesleğim de olmazsa olmaz. Başka bir meslek de yapamam. Bir zincir bu aslında. Bir halkası koparsa olmaz.
* Çocuk düşünüyor musunuz? Tabii ki ben de anne olacağım bir gün. Ama şu an erken. Çünkü çalışıyorum.
* Prova yaparken eşinize mi danışıyorsunuz? O beceremiyor. Rol yapamıyor. Ben de bağırmaya başlıyorum. Artık evde karakter analizleri yapmakla yetiniyorum.
Bu işin 20si 19 u mu var ya alla askına.. Yanlıs olmasın ama kendisi de demişti galiba ünlü olmak için soyunmak sart değilmiş diye... Demekki ün için soyunmus...Ben onu oyuncu olarak görmüyorum. Benim için oyuncu bu yolda caba harcamıs böyle resimlerle cesitli yollarla gündem olup iki dizi film cekmek değildir oyunculuk.. Cok kalıcı olacağını düşünmüyorum.. Benim kendi fikrimdir beğenmiyorum
Katılıyorum .. Tam Düşündüklerimi İfade Etmişsin Cnm .. Millet Üne Kavuşmak İçin Her Yolu Deniyor Artık İşler Eskisi Gibi Değil ..
tanınmayan 08-12-06, 07:57 selam .arkadaşlar vildan ataseverin boyunun kaç olduğunu bilen varmı çok meraktayımda.iyi günler
GULE_HAVIN 08-12-06, 08:03 ben bu kizi hic sevmem zaten kidin istersede bakmazdim hulya avsar vardiye kesin hulyayi ornek aliyordur.
http://img84.imageshack.us/img84/7053/12zk5.png (http://imageshack.us)
http://img98.imageshack.us/img98/9859/13qt3.png (http://imageshack.us)
tanınmayan 08-12-06, 11:39 2.kez soruyorum vildan ataseverin boyu kaç acaba ben bilmiyorum sizde bilmiyorsanız bilmiyorum diye yazın kimden öğreneceğimide bilmiyorum .saygılar
http://img244.imageshack.us/img244/5994/thumbnail20060309vi12ag0.jpg (http://imageshack.us)
vallahi ben tam olarak bilmiyorum ama pek fazla boyu yok gibime geliyor.
http://img270.imageshack.us/img270/2812/31632vildanatasever08of8.jpg (http://imageshack.us)
http://img340.imageshack.us/img340/8350/0012ow3.jpg (http://imageshack.us)
$ılgın_alev 15-12-06, 09:32 http://img279.imageshack.us/img279/539/vildanck7bm4.png
$ılgın_alev 15-12-06, 09:33 http://img393.imageshack.us/img393/9283/vildanck1ow4.png
$ılgın_alev 15-12-06, 09:34 http://img334.imageshack.us/img334/5928/vildanck2fz4.png
$ılgın_alev 15-12-06, 09:36 http://img444.imageshack.us/img444/7158/vildanck5es4.png
$ılgın_alev 15-12-06, 09:37 http://img252.imageshack.us/img252/3244/vildanck3vt9.png
$ılgın_alev 15-12-06, 09:43 http://img97.imageshack.us/img97/3660/vildanck24hx9.png
http://img281.imageshack.us/img281/3521/2doo4.png (http://imageshack.us)
http://img445.imageshack.us/img445/6931/4zbb2.png (http://imageshack.us)
$ılgın_alev 15-12-06, 10:13 resimler iiçn tesekkürler cnm:img-yes:
http://img255.imageshack.us/img255/8608/vildanck10ng4.png
http://img320.imageshack.us/img320/4042/vildanck18wj6.png
$ılgın_alev 15-12-06, 10:28 http://img440.imageshack.us/img440/8336/buketwk4.jpg
$ılgın_alev 15-12-06, 10:28 http://img222.imageshack.us/img222/3589/g174gg.jpg
$ılgın_alev 15-12-06, 10:31 http://img222.imageshack.us/img222/4623/g148qi.jpg
$ılgın_alev 15-12-06, 10:43 http://img246.imageshack.us/img246/1716/vildanck12ys4.png
$ılgın_alev 15-12-06, 10:44 http://img529.imageshack.us/img529/8383/vildanck13br8.png
$ılgın_alev 15-12-06, 10:45 http://img253.imageshack.us/img253/7792/vildanck17pt1.png
$ılgın_alev 15-12-06, 10:45 http://img321.imageshack.us/img321/3928/vildanck11bt5.png
http://img367.imageshack.us/img367/2038/ikrx1.png (http://imageshack.us)
http://img154.imageshack.us/img154/9372/fgzg8.png (http://imageshack.us)
http://img249.imageshack.us/img249/5899/iofx3.png (http://imageshack.us)
$ılgın_alev 15-12-06, 16:45 http://img279.imageshack.us/img279/1006/vildanck9ow2.png
$ılgın_alev 15-12-06, 16:45 http://img427.imageshack.us/img427/2013/vildanck19nc7.png
$ılgın_alev 15-12-06, 16:47 http://img427.imageshack.us/img427/9936/vildanck8rn9.png
$ılgın_alev 15-12-06, 16:49 http://img153.imageshack.us/img153/6639/vildanck20zy3.png
Vildan Atasever: Adımı Yazdıracağım
26.11.2006 16:40
“İki Genç Kız”daki rolüyle Altın Portakal kazanan ve genç oyuncu Vildan Atasever yine bir filmle gündemde ve oldukça iddialı açıklamalar yaptı.
“İki Genç Kız”daki rolüyle Altın Portakal kazanan ve tartışma yaratan genç oyuncu Vildan Atasever şimdi de Zeki Demirkubuz’un “Kader” filmiyle dikkatleri üzerine çekti
Vildan Atasever'le Vatan Gazetesi'nden Zeynep Bakır görüştü:
Atasever, “Bende bir cevher var ve onu görüyorlar. Başarılı olacağıma inanıyorum” diyor
Eşin eski bir magazinci, magazinde çıkan ya da çıkabilecek haberlerin için bir yorumu oluyor mu?
Uzun süredir o bu camiada değil. Zaten benim magazinlik bir tarafım yok. İşimle gündeme geliyorum her zaman. Magazinin pusu kurduğu mekanlar belli, orada olmak isteyenler görünüyor, olmak istemeyenler gitmiyor. Eşimin bir kitabevi var, benim de uğraşacak işlerim... O yüzden magazin bizim hayatımızda yok.
Altın Portakal aldığın için çok laf edildi. Bu seni nasıl etkiledi?
Ben işimi yapıyorum, sorun olmadı, bazıları fütursuzca konuştu sadece. İyi şeyler yapmaya çalışıyorum.Yaptığım zaman da en iyisini yapacağımı biliyorum. Altın Portakal ödülünü aldım ve laf etmeye başladılar, duymadım bile. Çünkü o ödülü bir çok kişi istiyordu bana verildi. Bu köstek olunacak değil, destek olunacak bir olaydı. Söylenenler beni ne küstürdü, ne de kamçıladı. Ben yoluma, olmam gereken şekilde devam ediyorum. İddialıyım, adımı altın harflerle yazdıracağım.
Peki Altın Portakal senin için ne ifade ediyor?
Altın Portakal, altında insanların yukarıya doğru ellerini uzattığı, uzun bir çubuk üstünde portakalı yakalamak istediklerini sembolize eden bir heykelcik. Sinemada başarıyı sembolize ediyor ve şu an benim evimde duruyor. Bunun için mutluyum.
SETTE ÇOK EĞLENDİK
Kader filmi herkesin diline pelesenk oldu, filmi anlatır mısın, nasıl bir aşk hikayesi bekliyor seyirciyi?
“Kadın İsterse” dizisi tatile girmişti, evde oturup televizyon izliyordum. Telefonum çaldı arayan Zeki Demirkubuz. Film çekeceğini, başrol oyuncusu aradığını, senaryoyu görmem gerektiğini söyledi. Senaryoyu okuduğumda, “Tamamdır” dedim, bütün film gözümün önünden geçti. Umutsuz bir aşk hikayesini anlatıyor. Bekir, Uğur ve Zagor’un arasında geçen derin bir hikâye. Bekir, bana yani Uğur’a ben de sürekli suç işleyen Zagor’a aşığım. Hayatları boyunca yaşadıklarını sakınmadan, yaşamlarını hiçe sayarak aşklarını yaşıyorlar.
Çekimler nasıl geçti ?
Hiç unutmayacağım eğlenceli bir dönem geçirdim setlerde. Sanat yapmanın paylaşımcılığı vardı hepimizde. Zeki Bey, Bekir karakterini oynayan Ufuk Bayraktar’la tanışmamı istemedi, “İlk sahnede tanışırsınız” dedi. Sahne hazırlanırken Ufuk benim yanıma geldi, ben yüzüne bakmadım ve “Kusura bakma Zeki Bey sahneden önce tanışmamızı istemedi” dediğimde “Peki” deyip gitti. Senaryo gereği de birbirimizi ilk defa görüyoruz, normalde de... Ufuk benim lise arkadaşım çıktı. Çok mutlu oldum, setlerde paylaştığımız anılarımız oluştu. Bu film yıllarca anılacak bir film olacak, hissediyorum.
YAŞADIĞIM AŞKLAR TUTKULU VE UMUTLUDUR
Hayatındaki aşkla, filmdeki aşk birbirini tutuyor mu?
Sinema, yaşamdaki gerçeği yansıtır, yaşamda böyle aşklar var, yaşanıyor, bunları bir çoğumuz görüyoruz. Ben her şeyi büyük bir aşkla yaşarım. Aileme duyduğum aşk, sinemaya duyduğum aşk, eşime duyduğum aşk tutkuludur ama umutsuz değildir.
Peki sinema ve televizyon ayrımı yapıyor musun?
Gençlik enerjimi sinemada harcayacağım. Bunun eğitimini aldım, bu sanata aşığım ve hayatımda hep sinema olacak. Ancak şunu da belirtmeliyim, inandığım iş benim işim olmalı. Senaryoyu okuduğumda tıpkı “Kader” filmi gibi gözümün önünden geçmeli film. Ben kendimi ileride büyük bir sinema sanatçısı olarak görüyorum.
Ya diziler?
“Kadın İsterse” dizisinde oynadım. Ekonomik yönden de rahatlatıyor. Kötü bir projeye asla evet demem ancak iyi TV işlerine de hayır demem. Memlekette her yıl bir filmde oynama şansınız yok. Ancak mesleğim oyunculuk, evde oturarak paslanmak yapılabilecek en büyük hata olur. Başka bir taraftan bakarsak oyunculuğa, televizyon herkesin evinde oturup rahatça ulaşabileceği bir sektör. TV projeleri sizi sinemaya götürebilecek bir referans. Bu yüzden dizilere ters bakmıyorum. Kubrick gibi taptığımız sinema adamları bile TV için projelerde oluyorlar. TV ilgili beni çok heyecanladıran bir şey var, sonucunu bekliyorum. Eğer olursa yine televizyona güzel bir öyküyle çıkacağım.
Neden beni seçtiklerini hiç sormadım
Altın Portakal aldın, işine önem veren iki önemli yönetmenle çalıştın, bu kadar ince eleyip sık dokuyan yönetmeler sen de ne buluyorlar?
(Kahkaha atıyor.) Bunları kendilerine sormadım. Sanırım ben de bir cevher var. “İki Genç Kız” filminde Handan karakterini bulabilmek için bin kişi görmüş Kutluğ Ataman. Bunca oyuncu arasından beni seçiyor, nedenlerini aramıyorum ve altını deşmek istemiyorum. Bana iyi bir ışığım ve yüksek bir enerjim olduğunu söyledi. Zeki Demirkubuz ise sesimden çok etkilendiğini söylemişti, ayrıca bir röportajında hayat duyularımın çok sağlam olduğunu söylemiş. Öykülerini bana emanet ettiler. Bu sonuçtan çok mutluyum.
Sinemayı bırakmayı asla düşünmem
Sinema artık hayatının neresinde duruyor?
İlkokul çağlarından beri artist olacağımı söylerdim aileme. Bu benim tek hayalimdi. Sinemanın bana verdiği zevki aldıktan sonra bir daha bırakmam, sırtımı çevirmem mümkün değil. Kutluğ Ataman, Zeki Demirkubuz, Hülya Avşar, Türker İnanoğlu, Perihan Mağden girdi hayatıma. Onlar omuz attılar, bunun devamını getirmezsem önce kendime saygısızlık etmiş olurum. 25 yaşındayım, çok iyi şeyler yapacağımı iddia ediyorum.
Kaynak: Kral Magazin
http://img128.imageshack.us/img128/7683/10305511zs0.jpg (http://imageshack.us)
http://img128.imageshack.us/img128/9744/vildanataseverrkk7.jpg (http://imageshack.us)
$ılgın_alev 30-12-06, 13:32 http://img99.imageshack.us/img99/9248/vildanck21bl5.png
http://img80.imageshack.us/img80/9568/vildanckyx9.png
$ılgın_alev 30-12-06, 13:33 http://img404.imageshack.us/img404/5079/vildanck6bp1.png
$ılgın_alev 30-12-06, 13:35 http://img157.imageshack.us/img157/539/vildanatasever8wy9.jpg
$ılgın_alev 30-12-06, 13:37 http://img228.imageshack.us/img228/848/vildanatasever8oehb0.jpg
http://img241.imageshack.us/img241/9366/vildanck23ce4.png
Seker_Esra 30-12-06, 16:27 Vildanin boyu sadece 1.62mis, ben daha uzun saniyordum
http://img514.imageshack.us/img514/9971/5eb1.png (http://imageshack.us)
hulyafan_88 03-01-07, 15:38 URFA’DA ÇEKİLECEK BİR DİZİDE, BERDEL KURBANI GENÇ BİR KIZI CANLANDIRACAK OLAN OYUNCUNUN NASIL BİR PERFORMANS GÖSTERECEĞİ MERAK EDİLİYOR…
--------------------------------------------------------------------------------
‘İki Genç Kız’ filminde ve ‘Kadın İsterse’ dizisinde rol alan Vildan Atasever, verdiği cüretkar pozlarla da adından söz ettiriyor. Şu sıralar ortalıklarda görünmeyen Vildan’ın yeni bir dizi projesi üzerinde çalıştığı öğrenildi. Çekimleri Urfa’da gerçekleştirilecek dizide berdel kurbanı bir kızı canlandıracak olan Vildan’ın uzun süre İstanbul’da olmayacağı düşünülüyor.
‘Kadın İsterse’ dizisinde evin küçük, şımarık kızını canlandıran Atasever’in berdel kurbanı bir kızı canlandırmak için çeşitli araştırmalar yaptığı konuşuluyor.
Berdel kurbanı demişken, şu sıra en çok izlenen `Sıla` dizisi aklımıza geldi. Malum onun da konusu berdel. Konusu bilindik olmayan ve bu yüzden insanların ilgisini çektiği düşünülen `Sıla` dizisinden sonra Vildan’ın oynayacağı dizinin tutup tutmayacağı merak konusu oldu.
hulyafan_88 04-01-07, 07:17 OYUNCU VİLDAN ATASEVER URFA'YA YERLEŞİYOR!...
Son olarak ´Kadın İsterse´ dizisinde rol alan Vildan Atasever, yeniden setlere dönüyor.
( 03/01/2007 23:59 ) İsmi henüz açıklanmayan yeni bir dizide rol alacak olan Atasever, dizide berdel kurbanı olan bir genç kızı canlandıracak. Atasever, çekimleri 10 Ocak’ta Urfa’da başlayacak proje için aylarca şehirdışında kalacak.
http://www.sanalgundem.com/st/vildan_atasever-3.jpg
Devamlı olarak çığlak pozlarından dolayı yargılanmasına benim de hiç tahammülüm kalmadı,yaptığı zaman bundan çok önceler,şimdi bile 24 yaşında olan bir kişinin bundan 5-6 yıl önce yaptığı bir iş için şimdi yargılanmasını doğru bulmuyorum.
Evet herkesin yapabileceği bir hata yapmış,şimdi bunları yargılamak yerine bunları geride bıraktığını,yaptığı işleri konuşsak ne güzel olur.Bir sürü iyi projede yer aldı,kimsenin bu camiada yapamadığını başararak uzun süreli bir evliliği de var genç yaşına rağmen,magazinde yok,evinde inanılmaz işler yaptığını bile biliyoruz.Hataları devamlı söylemek kolay tabi,unutmayalım o da bir genç kız ve devamlı bunları duymaktan artık sıkılmıştır.
avrupali guzel 27-01-07, 13:23 Vildan Atasever Sempatik Guzel Ekranda Insallah Yeni Bi Diziyle Glir
Gözü Hollywood'da
Altin portakalli oyuncu Vildan Atasever, Hollywood icin calismalara baslamis. Kadin İsterse deki ustun performansiyla dikkat ceken ve Altin Portakal Film Festivalinde En İyi Kadin Oyuncu secilen Atasever hedef buyuttu.
Vildan Atasever uluslararasi projelerde yer almak icin Ingilizcesini ilerletmek icin ders almaya baslamis. Guzel oyuncu hedefinin yabanci filmelerde rol almak oldugunu acikladi. Daha onceden rezervasyon yaptirdigi tatil beldesinde kaldigi bes yildizli otelde ingilizcesini gelistirmek icin calistigi gelen haberler arasinda.
Çocukları Sevinderecek
GENÇ OYUNCU VİLDAN ATASEVER’İN REKLAMLARINDA OYNAYACAĞI AYAKKABI FİRMASI ÇOCUKLARI GÜLDÜRECEK.
Antalya Altin Portakal Film Festivali`nde "En İyi Kadin Oyuncu" odulunu kazanan Vildan Atasever
Agri ve Mus’taki 5 bin cocuga ayakkabi hediye edecek. Bir ayakkabi firmasiyla anlasan genc oyuncu
ocak ayi sonunda kamera karsisina gececek. Kampanya boyunca Agri ve Mus’taki 5 bin cocuga ayakkabi hediye edilecek. Vildan Atasever boyle bir kampanyada yer aldigi icin cok mutlu oldugunu soyledi.
http://www.ntvmsnbc.com/news/226189.jpg
$ılgın_alev 28-01-07, 02:49 biz hülyacılar vildan'ı da sahiplenip bağrımıza bastık sanırım:)
aynen öle ya:)
kadın istersede tam beliktiii:img-hyste
çok seviorum onu kıpır kıpırrrr cicili bicili bi$i :img-in_lo
$ılgın_alev 28-01-07, 02:51 Genc yildiz Vildan Atasever Show TV icin cok iddiali bir diziye basliyor
Guneydogu`daki tore cinayetleri ve berdel evliliklerini konu alan dizide Vildan, siddete ugrayan, horlanan ve hakkinda ölüm emri verilen genc ve guzel bir kadini canlandiriyor.
Dizinin cekimleri ise Urfa`da Şener Şen`in `Zugurt Aga` filminin cekildigi koydeki konak evde ve cevre koylerde yapilacak .Atasever, `Bu dizi cok ses getirecek` diyor.
$ılgın_alev 28-01-07, 02:52 Çekimleri Urfa'da devam eden, Turkiye'nin kanayan yarasi tore cinayetlerini konu alan "Kardelen" dizisinin basrol oyunculari; Vildan Atasever, Tamer Levent ve Gokhan Atalay, Kelebek'e konustu. Dizide evlenmeden once kayinbabası tarafinda tecavüze ugrayan Beyaz karakterini canlandiran Atasever, tecavüz sahnesinde zorlanabilecegini soyluyor.
Çekimleri Urfa’da devam eden, Turkiye’nin kanayan yarasi tore cinayetlerini konu alan "Kardelen" dizisinin basrol oyunculari; Vildan Atasever ve Tamer Levent, Kelebek’e konustu. Dizide evlenmeden once kayinbabası tarafindan tecavüze ugrayan Beyaz karakterini canlandiran Atasever, tecavüz sahnesinde zorlanabilecegini soyluyor.
Vildan Hanim oncelikle canlandirdiginiz karakterden biraz bahseder misiniz?
- Beyaz karakterini canlandiriyorum. Bu rolle tore yuzunden ezilen, oldurulen kizlarin yasadiklari trajedinin sozcusu olacagim. Buyuk sehirlerde yasayanlar tore cinayetine kurban giden kizlarin neler yasadigini bilmiyor.
Dizinin tepki alacagin dusunuyor musunuz?
- Toplumsal bir soruna parmak basiyoruz. Gelecek tepkileri dusunursek isimizi yapmayiz. Tore cinayetleri yuzunden yasanan acilari zaten gazetelerin ucuncu sayfalarindan ve televizyon haberlerinden takip ediliyor. "Kardelen", bu acilari daha genis kitlelere ulastiracak.
Saclarinizin rengini rolunuz icin mi degistirdiniz?
- Hayir, sacimin rengini koyulastirmayi ben istedim. Dogulu kadinlarin esmer tenli, kara kasli, kara gozlu olduklarini dusunurdum ancak buraya geldigimde sarisin, renkli gozlu bircok kizla karsilastim.
İstanbul’dan ve ailenizden ayri kalmak zor oluyor mu?
- Ben isimi severek yapiyorum. Hicbir sey yapmadan İstanbul’da evde otursaydim kendimi mutlu hissetmezdim. Çekimler bitene kadar İstanbul’a donmeyecegim. Ailem ve yakinlarim beni gormeye gelir ama ben İstanbul’a gitmeyecegim.
Urfa’da yolda dolasirken bir kadin size gelip "Beyaz’in yasadiklarini ben de yasiyorum" dese, ne gibi bir tepki verirsiniz?
- Yardim isterse, her zaman onun arkasinda olur ve derdini paylasirim.
Dizide, Beyaz tecavüze ugruyor. Bu sahnenin sizi zorlayacagini dusunuyor musunuz?
- Tecavüz sahnesinde zorlanabilirim ama tedirgin olmuyorum. Çunku her rolun kendine gore zorluklari vardir. Esimle birlikte okuduk senaryoyu... Biliyorsunuz esim sanatima her zaman saygi duydu, bu tur sahnelere karsi cikmaz.
Urfa sivesini ogrenirken zorluk cekiyor musunuz?
- Hayir, hatta gecen gun esimle konusurken bana, "Senin sesin degismis" dedi. Ben fark etmiyorum ama yavas yavas sivem degisiyor galiba.
Kendi adaletlerini kendileri sagliyor
Tamer Bey, dizide Tahir Aga’yi canlandiriyorsunuz degil mi?
- Evet, Beyaz benim yuzumden buyuk bir trajedi yasiyor. İlk defa kotu adami oynuyorum. Zorlandigim anlar oluyor ama Tahir Aga gibi insanlarin gercekte var olduklarini izleyicilere hissettirmem gerekiyor.
Tepki alacaginizi dusunuyor musunuz?
- Tepki alirsam cok memnun olurum. Sonucta ben bir oyuncuyum, Tahir Aga degilim. Eger Tahir Aga tepki alirsa, izleyicileri etkiledigimi anlarim.
Gercek hayatta aga olmayi ister misiniz?
- Yetistigim kultur farkli, agaligi sevecek karakterde biri degilim.
Yaklasik iki haftadir Urfa’dasiniz. Tore burada da var mi?
- Buranin insanlari tore sorunlarinin yasandigini kabul etmek istemiyorlar. Fakat onlarla biraz yakinlik kurup konusunca torenin Urfa’da da var oldugunu anliyorsunuz. İnsanlar kendi adaletlerini kendileri sagliyor.
Dizinin oykusu
Babasınin olumunden sonra Tahir Aga’nin konaginda hizmetci olarak calismaya baslayan Beyaz, aga tarafindan tecavüze ugrar. Tecavüzden haberi olmayan aganin oğlu Celal, babasınin tum itirazlarina ragmen Beyaz’la evlenir. Beyaz gerdek gecesinde bakire cikmaz ve tore kanunlari devreye girer. Beyaz oldurulmek uzere Firat Nehri’ne atilir ama bogulmaktan kurtulur. Ancak Beyaz’in kotu kaderi kocasi tarafindan geneleve satilmasiyla devam eder.
$ılgın_alev 28-01-07, 02:56 http://kelebekgaleri.hurriyet.com.tr/GalleryImages2//Kelebek%20Haber%20Galerisi/Vildan%20Atasever/Vildan_01.JPG
$ılgın_alev 28-01-07, 02:57 http://kelebekgaleri.hurriyet.com.tr/GalleryImages2//Kelebek%20Haber%20Galerisi/Vildan%20Atasever/Vildan_02.JPG
http://kelebekgaleri.hurriyet.com.tr/GalleryImages2//Kelebek%20Haber%20Galerisi/Vildan%20Atasever/Vildan_03.JPG
$ılgın_alev 28-01-07, 02:59 http://kelebekgaleri.hurriyet.com.tr/GalleryImages2//Kelebek%20Haber%20Galerisi/Vildan%20Atasever/Vildan_04.JPG
$ılgın_alev 28-01-07, 02:59 http://kelebekgaleri.hurriyet.com.tr/GalleryImages2//Kelebek%20Haber%20Galerisi/Vildan%20Atasever/Vildan_05.JPG
$ılgın_alev 28-01-07, 03:00 http://kelebekgaleri.hurriyet.com.tr/GalleryImages2//Kelebek%20Haber%20Galerisi/Vildan%20Atasever/Vildan_06.JPG
$ılgın_alev 28-01-07, 03:01 http://kelebekgaleri.hurriyet.com.tr/GalleryImages2//Kelebek%20Haber%20Galerisi/Vildan%20Atasever/Vildan_07.JPG
$ılgın_alev 28-01-07, 03:01 http://kelebekgaleri.hurriyet.com.tr/GalleryImages2//Kelebek%20Haber%20Galerisi/Vildan%20Atasever/Vildan_08.JPG
$ılgın_alev 28-01-07, 03:02 http://kelebekgaleri.hurriyet.com.tr/GalleryImages2//Kelebek%20Haber%20Galerisi/Vildan%20Atasever/Vildan_09.JPG
$ılgın_alev 28-01-07, 03:02 http://kelebekgaleri.hurriyet.com.tr/GalleryImages2//Kelebek%20Haber%20Galerisi/Vildan%20Atasever/Vildan_10.JPG
$ılgın_alev 28-01-07, 03:03 http://kelebekgaleri.hurriyet.com.tr/GalleryImages2//Kelebek%20Haber%20Galerisi/Vildan%20Atasever/Vildan_11.JPG
$ılgın_alev 28-01-07, 03:04 http://kelebekgaleri.hurriyet.com.tr/GalleryImages2//Kelebek%20Haber%20Galerisi/Vildan%20Atasever/Vildan_12.JPG
$ılgın_alev 28-01-07, 03:04 http://kelebekgaleri.hurriyet.com.tr/GalleryImages2//Kelebek%20Haber%20Galerisi/Vildan%20Atasever/Vildan_13.JPG
$ılgın_alev 28-01-07, 03:05 http://kelebekgaleri.hurriyet.com.tr/GalleryImages2//Kelebek%20Haber%20Galerisi/Vildan%20Atasever/Vildan_14.JPG
http://img149.imageshack.us/img149/5272/18523vildan1123348loedijd5.jpg (http://imageshack.us)
$ılgın_alev 30-01-07, 03:20 http://img169.imageshack.us/img169/923/vlnc1.png
hulyafan_88 31-01-07, 09:25 Dizi için esmer oldu
Altın Portakal Ödüllü Vildan Atasever, "Yaralı Yürek" isimli dizi için saçlarını koyuya boyattı. Dizi bitene kadar böyle kalacak
İki Genç Kız filmindeki rolüyle 2005'te Altın Portakal Film Festivali'nde "En İyi Kadın Oyuncu" ödülünü alan Vildan Atasever, sevenlerinin karşısına "Yaralı Yürek" isimli diziyle çıkmaya hazırlanıyor. Atasever, yeni dizisi için sarı saçlarını koyuya boyattı, esmer oldu. Yeni görünümünü çok beğenen genç oyuncu, dizi bitene kadar böyle kalacak. Dizinin çekimleri Şanlıurfa'da yapılıyor. Hatta, Şener Şen'in başrol oynadığı "Züğür Ağa" filminin çekildiği tarihi konak bu diziye evsahipliği yapıyor. Diziyi, "Takva" filmiyle adından söz ettiren Özer Kızıltan yönetiyor. Senaryosunu, ünlü oyuncu Macit Koper, Hülya İniş ve Sevgi Saygı'nın yazdığı dizi, töre adı altında kadına yönelik şiddeti konu alıyor. Vildan Atasever, mensup olduğu aşiret tarafından hakkında ölüm kararı alınan bir kadını canlandırıyor. ..
Batuhan ÖZKARDEŞLER
yaren-ekin 09-02-07, 13:03 http://img20.imageshack.us/img20/315/untitled1ag7.png http://img20.imageshack.us/img20/7173/untitled2hn2.png http://img512.imageshack.us/img512/8937/untitled3qe6.png http://img187.imageshack.us/img187/4892/untitled3ll3.png http://img512.imageshack.us/img512/3654/untitled4ez1.png http://img512.imageshack.us/img512/6836/untitled5ni6.png
Yorum bekliyorum
$ılgın_alev 09-02-07, 17:31 iki gün girmedik co$mu$ forum yine aynı konu yuh ya ...
vildanı seviorum cnm ya :img-in_lo
oyunculugunuda begenirom cnm ya cici bici :happy0064
avatarlar içinde çok tesekürler :happy0064 :img-yes:
_CrAzY_GiRl_ 09-02-07, 17:32 http://www.sinema.com/pic/kisiler/v/vildan-atasever150.jpg
http://news.freecity.de/thumbnail/228935/170
http://arsiv.sabah.com.tr/2005/10/02/im/7CFB488C101B0C418DA83574b.jpg
http://www.sinematuerk-muenchen.de/images/programm2006/iki_kiz.jpg
http://www.resimtr.com/view.php?picture=1138729587083.jpg&i=1
http://www.radikal.com.tr/veriler/2006/09/20/antal.gif
http://www.yeniaktuel.com.tr/2100/resimler/62/im/0141103CF3E3E0419BB32CD3b.jpg
ben gerçekten çok tatlı ve sempatik buluyorumm çünkü çok cana yakın birisi ve gerçekten çok güzelde bir bayan...
_CrAzY_GiRl_ 11-02-07, 14:24 Ewt size katiliyorum :):):):):)
http://www.takeforum.com/forum/banners/kvterorr.jpg
24 yaşındaki Vildan Atasever, Erzurumlu 5 çocuklu bir ailenin kızı.
15 yaşında çalışmaya başlayan Atasever, tiyatrolarda oyunculuk, DJ ve VJ'lik yapmış. Daha önce 'Kurtlar Vadisi'nde Hüsrev Ağa'nın eroinden ölen kızı 'Nazo' rolünü canlandıran Vildan Atasever; önümüzdeki günlerde iki filmle birden beyazperdede olacak. Kutluğ Ataman'ın yönettiği, Perihan Mağden'in 'İki Genç Kız' adlı romanından beyazperdeye aktarılan filmde yine Hülya Avşar'ın kızını canlandıracak.
Ayrıca Sinan Çetin'in yapımcılığını üstlendiği, Alper Çağlar'ın yönettiği 'Plajda Kız Tavlama Teknikleri'nde de Atasever'i göreceğiz. Bu arada Vildan Atasever, üç yıldır gazeteci Taylan Kılınç ile evli.
_CrAzY_GiRl_ 11-02-07, 14:26 Geçen yıl Altın Portakal odulunu kazandiktan sonra tum gozlerin uzerine cevrildigi Vildan Atasever'in gonlunde yatan bir baska aslan şarkıcılikmis. Album cikartmayi cok istedigini itiraf eden Atasever, bunun icin bir suredir ses egitimi bile aldigini soyledi. Şarkıcıligi kazançlı bir meslek olarak goren güzel oyuncu, "Aradan yillar gecse de album yapmaya kararliyim"dedi.
Vildan Atasever
Kaynak: Takvim
_CrAzY_GiRl_ 11-02-07, 14:28 Show TV ekranlarının sevilen dizisi 'Kadın İsterse'nin sevilen oyuncuları Burçin Terzioğlu ile Altın Portakallı Vildan Atasever önceki akşam Olivium'da iftar yemeği verdi.
İftar sonrası bowling oynayan genç oyuncular lobutları vurmakta zorlandı. Atasever ilginç teknikler denese de bu konuda başarılı olamadı. Hayranlarının yoğun ilgisiyle karşılaşan iki oyuncu, çareyi oyuna son vermekte buldu.
showtv
Valla Vildan'ı yeni bir rolde dizide izlemek de çok keyifli geldi bana.İlk bölüm için reytingleri de yeterli.Çok sevindim açıkçası,saçlarına da alıştım.Canım benim gerçektende iyi bir yerlere gelir umarım ve dizi yayından kalkmaz.
Bu akşam dizimiz var,çok mutluyum.İnşasllah güzel bir bölüm bizi bekliyordur,Vildan'ı izleyebilmek için çok bekledik,bu yeni dizi inşallah tutulur ve bizde bu şekilde onu görmeye doyazrız.
_CrAzY_GiRl_ 14-02-07, 19:07 ewt haklisin cnm :)
cok sirin bi bayan ayrica...yasini hec göstermyo
hulyafan_88 15-02-07, 00:55 Şöhreti kazandı evliliği kaybetti
Genç yaşına rağmen kısa sürede sinema ve dizilerin aranılan yıldızı olan Vildan Atasever, işle evliliği birlikte yürütemedi. Dört yıllık eşi Taylan Kılınç'la yollarını ayırdı.
Kurtlar Vadisi' dizisinin ardından 'Kadın İsterse' ve son olarak 'Yaralı Yürek' dizisinin başrolünde oynayan Vildan Atasever, iş hayatındaki başarısını evliliğine yansıtamadı. 2005 yılında Altın Portakal Film Festivali'nde 'İki Genç Kız' filmindeki rolüyle 'En İyi Kadın Oyuncu' ödülünü alan Atasever, her zaman kendisine destek olduğunu söyleyen eşi Taylan Kılınç ile gizlice boşandı. Sekiz yıl önce başlayan ilişkilerini nikahla sonlandıran Vildan Atasever ile Kılınç, ayrılıklarını sır gibi saklıyor. Her defasında çocuklara olan sevgisini dile getiren oyuncunun boşanmasına en büyük neden ise oyunculuktaki yükselişi gösteriliyor.
Yakınları üzgün
İşleri nedeniyle koşturmaca yaşayan, eşine ve evine yeteri kadar zaman ayıramayan Atasever'in bu tercihinin evliliğinin bitmesinde etkisi olduğu konuşuluyor. Geçen hafta sessiz sedasız ayrılan Taylan ve Atasever'in bu kararı, çiftin yakınlarını da çok üzdü.
Aydın HAMZA
hulyafan_88 15-02-07, 02:04 http://img240.imageshack.us/img240/4548/yalandunya4xre8.jpg
hulyafan_88 15-02-07, 02:05 http://img240.imageshack.us/img240/7296/yalandunya1xqv4.jpg
hulyafan_88 15-02-07, 02:06 http://img240.imageshack.us/img240/891/yalandunya9xra0.jpg
hulyafan_88 15-02-07, 02:07 http://img240.imageshack.us/img240/8801/yalandunya3xjg2.jpg
hulyafan_88 15-02-07, 02:09 http://img240.imageshack.us/img240/3936/yalan8si8.jpg
Hülyanın olduğu başka set arkası foto var mı acaba ?
hulyafan_88 15-02-07, 02:10 http://img240.imageshack.us/img240/4761/yalan12nt0.jpg
hulyafan_88 15-02-07, 02:11 http://img240.imageshack.us/img240/1586/yalan7vh3.jpg
hulyafan_88 15-02-07, 02:13 http://img240.imageshack.us/img240/392/yalan5pa7.jpg
hulyafan_88 15-02-07, 02:14 http://img240.imageshack.us/img240/5287/yalan13ig5.jpg
hulyafan_88 15-02-07, 02:15 http://img240.imageshack.us/img240/970/yalan14ak2.jpg
hulyafan_88 15-02-07, 03:06 http://img179.imageshack.us/img179/8198/ikigenckiz12fm1.jpg
hulyafan_88 15-02-07, 03:11 ben bu kizi hic sevmem zaten kidin istersede bakmazdim hulya avsar vardiye kesin hulyayi ornek aliyordur.
Örnek alıyor ya da almıyor sizi hiç ilgilendirmez.İnsanların Hülya Avşar'la alıp veremediği nedir anlamadım ki zaten!:dito Vildan abla kimseyle kıyaslanmak istemiyor.Çok sevdiği Hülya Avşar'la bile..
hulyafan_88 15-02-07, 03:20 Erdemcim bu gece uyku yok heralde :)
ewet sen bile uyudun ben ayaktayım:)Vildan abla keşke yine msn'e girse:(Ama girmezki..Urfa'da şimdi:img-in_lo Hem Vildan abla boşanmış çok üzgündür şimdi cnm benim:sad53: :img-in_lo
hulyafan_88 15-02-07, 10:07 http://img54.imageshack.us/img54/2580/2481372676bf2cf7c8ezg8.jpg
hulyafan_88 15-02-07, 10:07 http://img54.imageshack.us/img54/8554/250299153b3e663c961bdl7.jpg
hulyafan_88 15-02-07, 10:10 http://img54.imageshack.us/img54/2476/250319657c9bc0b9d71beu9.jpg
hulyafan_88 15-02-07, 10:11 http://img54.imageshack.us/img54/7281/2502986047d40f6a8a3bho7.jpg
hulyafan_88 15-02-07, 10:13 http://img54.imageshack.us/img54/8185/250326698b30e9dc003bht9.jpg
hulyafan_88 15-02-07, 10:15 http://img54.imageshack.us/img54/2039/250325793395084312cbdi5.jpg
hulyafan_88 15-02-07, 10:16 http://img54.imageshack.us/img54/2567/2508124609cfd7f9404bzu7.jpg
hulyafan_88 15-02-07, 14:15 http://img65.imageshack.us/img65/5554/248138721835634c5f5bbv9.jpg
hulyafan_88 15-02-07, 14:18 http://img64.imageshack.us/img64/417/250325485be5f73939bbso9.jpg
hulyafan_88 15-02-07, 14:21 http://img64.imageshack.us/img64/4996/248138625054bee38a3boe2.jpg
Süper resimler eklemişsiniz.Çok saolun bende bile olmayan resimler var burda.Ekleyen tüm arkadaşlar saolsunlar.Vildan gibi güzel birini görmek insana huzur veriyor.
hulyafan_88 15-02-07, 21:24 resimler icin tskler
Süper resimler eklemişsiniz.Çok saolun bende bile olmayan resimler var burda.Ekleyen tüm arkadaşlar saolsunlar.Vildan gibi güzel birini görmek insana huzur veriyor.
Bişey deil arkadaşlar:)Ben Vildan Abla'yı 2004'ten beri takip ediyorum.Tüm dizilerini ve filmlerini izlemeye çalışıyorum:)O yüzden elimdeki tüm resimleri paylaşmak istedim..
hulyafan_88 16-02-07, 12:37 BOŞANMA KARARI ALAN VİLDAN ATASEVER VE TAYLAN KILINÇ BUGÜN DE YAZILI BASIN AÇIKLAMASI YAPTI!... HABERİN DETAYLARI İÇ SAYFADA!...
16/2/2007 13:43
İşte Vildan Atasever ve Taylan Kılınç’ın açıklaması:
“5 yıldır devam eden evliliğimizi ortak aldığımız bir kararla sonlandırdık. Birbirimize duyduğumuz saygı, sevgi ve dostluk hisleri devam etmektedir. Tüm haberci arkadaşlarımızı konu ile ilgili bilgilendirir, hazırlamayı düşündükleri haberlere gerekli hassasiyeti göstereceklerini temenni ederiz”…
Saygılarımızla
Vildan Atasever – Taylan Kılınç
_CrAzY_GiRl_ 16-02-07, 13:10 Süper resimler eklemişsiniz.Çok saolun bende bile olmayan resimler var burda.Ekleyen tüm arkadaşlar saolsunlar.Vildan gibi güzel birini görmek insana huzur veriyor.
Sende ekle.. :) belki bizde olmayan senden varidr ;)
hulyafan_88 17-02-07, 00:33 http://img259.imageshack.us/img259/7546/vildan04sy7.jpg
hulyafan_88 17-02-07, 00:34 http://img259.imageshack.us/img259/3931/vildan05cr3.jpg
hulyafan_88 17-02-07, 00:37 resimler için teşekkürler
http://img263.imageshack.us/img263/3292/vildan06sh6.jpg
bişey deil:)
hulyafan_88 17-02-07, 00:38 http://img259.imageshack.us/img259/8421/vildan07ob2.jpg
paçiii_melos 17-02-07, 11:03 Vildan da boşandı
"Yaralı Yürek" dizisinin genç oyuncusu Vildan Atasever, sekiz yıldır birlikte olduğu ve beş yıl evli kaldığı gazeteci Taylan Kılınç'la ayrıldığını açıkladı.
Boşanma davaları ile ilgili basında çıkan çeşitli haberlerden sonra açıklama yapma gereğini duyduğunu söyleyen Atasever, "Beş yıldır devam eden evliliğimizi, ortak aldığımız bir kararla sonlandırdık. Birbirimize duyduğumuz saygı, sevgi ve dostluk hisleri devam etmektedir. Tüm haberci arkadaşlarımızı konu ile ilgili bilgilendirir, hazırlamayı düşündükleri haberlere gerekli hassasiyeti göstereceklerini temenni ederiz" dedi.
Kaynak: 17/02/07 Hürriyet/Kelebek
http://www.galeriturk.net/getimg/11047.jpg (http://www.galeriturk.net)
saçlarıı süperr burda
hulyafan_88 22-02-07, 14:54 TAYLAN KILINÇ'TAN GEÇTİĞİMİZ HAFTA TEK CELSEDE BOŞANAN OYUNCU VİLDAN ATASEVER, KENDİNİ DUL KALMIŞ GİBİ GÖRMEDİĞİNİ SÖYLEDİ.
İki yıl önce 'Altın Portakal' alarak popülerliği artan genç oyuncu Vildan Atasever boşanmasının ardından ilk kez konuştu: “Biten bir aşkı canlandırmak için çok uğraştım. Ama eğer devam etseydik, sevgi ve saygımızı yitirecektik.”
Geçtiğimiz günlerde 6 yıllık eşi Taylan Kılınç'tan ayrılan genç oyuncu Vildan Atasever, 'Aramızdaki elektriklenme iki yıl önce bitmişti. Taylan benim için çok özel bir insan. Onunla kötü olmam mümkün değil. Ben biten bir aşkı devam ettirmek, yeniden canlandırmak için çok uğraştım ama olmuyor' dedi.
_CrAzY_GiRl_ 22-02-07, 18:53 Yarali yürekde gercwektne cok basarili...
Bagirmasi,aglamasi vs vs vs..harika yane :)
boncuk-girl 25-02-07, 16:52 çok başarılı ve güzel bir oyuncu bukette rolünü daha güzel yapıyodu yani genç kız rolünü daha iyi yapıyo
http://img243.imageshack.us/img243/1927/593801by5.jpg (http://imageshack.us)
http://img243.imageshack.us/img243/5637/593800tz4.jpg (http://imageshack.us)
http://img243.imageshack.us/img243/1712/593802qt9.jpg (http://imageshack.us)
http://img91.imageshack.us/img91/2298/403886ge9.jpg (http://imageshack.us)
http://i144.photobucket.com/albums/r171/tugce_22/vildan1.jpg
http://i144.photobucket.com/albums/r171/tugce_22/vildan2.jpg
http://i144.photobucket.com/albums/r171/tugce_22/vildan3.jpg
hulyafan_88 03-03-07, 02:30 Kebapları boğazımıza dizdiler"
Vildan Atasever başrolünde oynadığı "Yaralı Yürek" dizisinin setine yapılan saldırı nedeniyle üzgün ve kızgın: "Orada çok huzur bulmuştum ama artık Şanlıurfa denince aklıma bu olay gelecek. Oysa yörenin kadınları bizi çok seviyordu. Çay ve mırra ikram ediyor, bizi evlerine çağırıyorlardı."
http://img81.imageshack.us/img81/5081/axcum01jk5.jpg
ELİF BERKÖZ
Şanlıurfa'da çekimleri yapılan ve töre konusunu işleyen "Yaralı Yürek" dizisinin seti geçen hafta basılmıştı. Yönetmen ve set ekibi, bir grup tarafından "Urfa'nın namusunu kirletmek" bahanesiyle dövülmüştü. Yaşananlardan ötürü dizi çekimlerine ara verildi.
"Yaralı Yürek"in başrol oyuncularından Vildan Atasever ile Şanlıurfa'da yaşadıklarını öğrenmek için buluşuyoruz.
Atasever iki yıl önce yaptığımız ilk röportajla kıyaslandığında daha aklı başında cümleler kuruyor. Espri yaparken Urfa şivesine kayıyor. Siyah saçlar yaşını büyük göstermiş, gözlerini daha da ortaya çıkmış. Sete yapılan saldırı Atasever'i hem üzmüş hem de sinirlendirmiş. Daha medeni bir şehirde diziyi devam ettireceklerini söylüyor. "Peygamberler şehri diye anılan bu şehirde hoşgörüsüz insanların saldırısına uğradık. Yediğimiz kepabları, içtiğimiz mırrayı boğazımıza dizdiler" diyor. Bir yandan da yörenin kadınlarının set ekibini çok sevdiğini anlatıyor: "Çay ikram ediyorlardı, evlerine davet ediyorlardı."
Dizinizin Urfa'yı yanlış tanıttığı iddiasıyla set ekibine saldırıldı. Olay anında siz neredeydiniz, neler yaşandı?
Yaklaşık 40 kişilik bir grup bellerinde silahlarla gelmiş, "Urfa'nın namusunu kirletiyorsunuz" diyerek dövmüşler erkekleri. Olay sırasında sette değildim, oteldeydim. Otele gelen arkadaşlarımın yüzünde dehşet ifadesi vardı. Kız arkadaşlarımın gözyaşlarını gördüğümde elim ayağım titredi.
Bu olayın öncesinde, siz veya ekip arkadaşlarınız tehdit edildi mi?
Pek çok tepkiyle karşılaştık. Yanıma gelenler de oldu. Hatta biri, gözlerimin içine kinle bakarak "Urfa'yı karalıyorsunuz" dedi. Yörenin kadınları bizi çok seviyordu ama. "Bu bölümde benim elbisemi, ayakkabımı giysene" diyenler vardı aralarında. Ayağımıza kadar çay servisi yapıyorlardı, mırra ikram ediyorlardı. Evlerine davet ediyorlardı. Bize saldıran grubu, bu hoşgörülü insanlardan ayırmak lazım.
"Diziyi izlerken bağrını yumrukluyormuş"
"Bu dizide geçenleri yaşadık" diyen kadınlarla tanıştınız mı?
Mutlu kadınlar da vardı aralarında ama çoğu benzer hikayeleri yaşadıklarını, gördüklerini söyledi. Bir gün sette yanıma bir kız geldi ve "Siz erkek olsaydınız ve abim şu an sizinle konuştuğumu görse sonum ne olurdu bilmiyorum" dedi. Kızların bir kısmı okutulmuyor. Bir kadın bana bu diziyi izlerken bağrını yumrukladığını söyledi. "Kadınlığımızı bastırmaya çalışıyorlar, şiddet görüyoruz" dedi.
"Yaralı Yürek" ekranlarda gösterilen ilk ve tek töre dizisi değil. Sizce neden sizin setiniz basıldı?
Dizinin hikayesi töre, namus cinayetleri ve kadına yönelik şiddetten oluşuyor. Biz bu konuyu en gerçekçi, en sert, en olduğu şekilde yansıttık. Canlandırdığım Beyaz karakterine hizmetçilik yaptığı evin sahibi tecavüz ediyor. Bakire olmadığı anlaşılan Beyaz'ı Fırat'a atıyorlar, ölmesi için. Bunlar yaşanmıyor mu sanki Urfa'da ve başka illerde? Hepsi gerçek.
Tüm bu yaşananlara rağmen Şanlıurfa'yı özlüyor musunuz?
Kaldığım otel odası Balıklı Göl manzaralıydı. Camiye çok yakındı. Sabah ezanıyla uyanıyordum. Perşembe ve cuma akşamları mevlit seslerini duyuyordum. Orada çok huzur buldum. Ama şimdi her Şanlıurfa dendiğinde aklıma ne yazık ki bu olay gelecek. Urfa'nın şanına yakışmayacak şeyler yaşattılar bize. Peygamberler şehri diye anılan bu şehirde hoşgörüsüz insanların saldırısı kalbimizi kırdı. Böyle misafirperverlik olmaz. Bizi dövdüler, kovdular. Yediğimiz kebapları ve şıllık tatlısını, içtiğimiz mırrayı boğazımıza dizdiler. Gelirken hepsini kustuk. Tüm iyilikleri unuttuk.
"Kuru bir sünger gibiyim, yönetmenlerimin öğrettiklerini içime çekmeye çalışıyorum"
İki filmde rol aldınız. İlkinde, "İki Genç Kız"da En İyi Kadın Oyuncu Altın Portakal'ını eve götürdünüz. İkincisi yani Zeki Demirkubuz'un "Kader"i ise yine Altın Portakal'da en iyi film ödülünü kazandı geçen yıl. Anlaşılan doğru seçimler yapıyor, iyi projeleri kaçırmıyorsunuz.
Hep söyleyecek bir lafı olan projelerde bulunmaya çalıştım. Kutluğ Ataman bana sinemanın ne olduğunu öğretti, Zeki Demirkubuz ile sinema edebiyatını keşfettim. Ben kuru bir sünger gibiyim ve yönetmenlerimin öğrettiklerini içime çekmeye çalışıyorum.
Kendinizi ekranda izlerken "Burası olmamış" diye eleştiride bulunur musunuz?
Hem de nasıl! Diziyi izlerken "Allahım ben ne yapmışım?'" dediğim oluyor. Bir sonraki çekimde hatalarımı düzeltmek için fırsatım var iyi ki. Ekranda kendimi izlerken eleştirmezsem, çok güzel olmuş dersem işte o zaman oyunculuk işi tamamdır. Daha çok var ama buna.
"Eski eşimi hayatımdan çıkaramam"
Beş yıllık evliliğinizi bitirdiniz. Ne oldu da sona erdi? Popülerliğin bir sonucu mu bu? Yoksa iş yoğunluğu nedeniyle mi yürümedi?
Eski eşimden yedi yıl boyunca çok büyük destek aldım. Bu yola onunla birlikte çıktım. Aşkımız bitti, evliliğimiz sona erdi diye bazı gazetecilerin istediği gibi Taylan'ı kötüleyen cümleler kuramam.
Onu çok seviyorum, hayatımdan çıkaramam. Hâlâ sırdaşız, dostuz. Onun hâlâ Vildoş'uyum.
Sabaha kadar bilgisayar oyunu oynuyor
Son günlerde başucunda Irvin Yalom'un "Divan", Ayşe Kulin'in "Bir Varmış Bir Yokmuş", Mehmet Faraç'ın "Töre Kıskacında Kadın" adlı kitapları var.
Bilgisayarda sabaha kadar Sims oynamayı seviyor.
Evinde iki Altın Portakal ödülü var. Biri kendine ait olanı. Diğerini, En İyi Film Ödülü'nü ise "Bunu sen de hak ediyorsun" diyerek Zeki Demirkubuz hediye etmiş.
16 yaşında "Aslan Kral"ı izledikten sonra koluna yaptırdığı Simba'nın dövmesini sildirmeye çalışıyor. "Demet Şener bir hastanede, iki seansta sildirmiş. Gördüm hiçbir iz kalmamış. İsmini aldım gideceğim" diyor.
Cihangir'de Firuzağa Kahvesi'nde çay içmeyi seviyor, Bebek'e waffle yemeğe gidiyor. Cihangir'deki Rol'de yemek yiyor.
Giyim alışverişi için Bershka, Stradivarius, Pull&Bear ve Atlas Pasajı'nı tercih ediyor.
Boynunda cevşen taşıyor. İki aydır hiç çıkarmıyor üzerinden. Banyo yaparken bile...
hulyafan_88 04-03-07, 01:43 Rock grubu Urfa’ya giderse
DAHA önce ‘Balans ve Manevra’ya imza atan Teoman ikinci filmini Urfa’da çekecek. Filmde turne için Güneydoğu’ya giden bir rock grubunun başına gelen olaylar anlatılacak. Teoman filminde Vildan Atasever, Ruhi Sarı ve rockçı Hayko Cepkin’i oynatacak. MAGAZİN SERVİSİ
Selam arkadaslar
ben acikcasi cok saskinim cunku
vildan bir basrolde oynuyo ama hic o diziden resmi yok
Vildan'ı başrolde izlemek o kadar güzelki,iyi ki bu projeye başladı.Çok mutluyum gerçekten.Onu devamlı tv'de görmek zaten çok zordu artık bu sayede haftayada 1 rastlamış oluyoruz.Herkes çok eleştirdi Vildan başrol olamaz bu kapasitede değil diye ama bence gayette oturdu bu role.
Ayrıca boşanma olayı olduğunda siteye giremedim işlerim yüzünden.Çok fazla üzüldüm çünki çok iyi bir ev hanımı olduğunu ve kocasını çok sevdiğini,onun mutlu olması için herşeyi yaptıını söylediğini çok iyi hatırlıyorum.Gayette iyi bir çifttiler neden ayrıldılar,hala anlamış değilim.Umarım Vildan için hayırlı bir karardır bu.
hulyafan_88 06-03-07, 06:57 Vildan’ın yeni aşkı görüntü yönetmeni
Detaylı Resim için tıklayınız 15 gün önce 4 yıllık eşi Taylan Kılınç’tan ani bir kararla boşanan Vildan Vatansever’in evliliğini görüntü yönetmeni Cengiz Tan ile yaşadığı aşk yüzünden bitirdiği iddia ediliyor
06.03.2007
Altın Portakal ödüllü genç oyuncunun sevgilisiyle İstanbul Rumelihisarı’ndaki bir kafede sık sık buluştuğu konuşuluyor.
Bu habere çok şaşırdım.Ayrılıp hemen de birisiyle mi görüşmeye başlamış?Ben şahsen pek inanmadım bu olaya,çünki Vildan kendisi çekimler nedeniyle zaten iatanabul'a çok az uğrayabiliyorum demişti.Ama boşandığım için hiç uğramıycam uzun süre,kafamı toplıycam yoğun bir dönemden çıktım falan gibi şeyler söylemişti.Bu habere o yüzden de ayrıca şaşırdım.
Keşke resim olsaydı,adamı da ayrıca merak ettim.
http://img460.imageshack.us/img460/9184/0bqo7.png (http://imageshack.us)
http://img148.imageshack.us/img148/411/1173202218vb6.jpg (http://imageshack.us)
http://img100.imageshack.us/img100/1716/1173202292gh9.jpg (http://imageshack.us)
http://img153.imageshack.us/img153/2197/1173202445tb1.jpg (http://imageshack.us)
http://img299.imageshack.us/img299/3193/1173202498qn1.jpg (http://imageshack.us)
HeRMioNeKaiBa 19-03-07, 11:02 http://img444.imageshack.us/img444/8311/balksz1pd8.jpg
http://img457.imageshack.us/img457/493/vildan2bytolgaozgalvj7.jpg (http://imageshack.us)
http://img46.imageshack.us/img46/1065/vildanbytolgaozgalpj3.jpg (http://imageshack.us)
boncuk-girl 15-04-07, 17:32 çok güzel ve sevimli bir kız
ama filmde beğenmedim
kadın istersede daha güzeldi
çok sevimli bir karakteri oynuyordu
KIRMIZIGÜL 15-04-07, 17:34 güzel kız oyunculuğunda da gayet başarılı.başarılarının devamını diliyorum
özgür_cemre 15-04-07, 17:56 çok sempatik ve sevimli bir kız bir o kadrada başarılı :D
hulyafan_88 27-04-07, 07:07 Vildan'a Kapadokya ödülü
Nevşehir'in Ürgüp ilçesinde 'Yaralı Yürek' dizisinin çekimlerini sürdüren Vildan Atasever'e Belediye Başkanı Bekir Ödemiş, 'Kapadokya Özel Tanıtım Ödülü' verdi. Ödemiş, Vildan Atasever'e, Kapadokya turizmine katkılarından dolayı ''Kapadokya Özel Tanıtım Ödülü'' verildiğini açıkladı.
günes
mean_girlll 12-05-07, 11:44 keşke saçlarını koyu renge boyatmasaydı şimdide çok güsl ama sarı saçları onu çok sewimli gösteriyodu...
hulyafan_88 15-05-07, 20:41 Vildan Atasever iyi oyuncu,güzel bir kadın ama bence Altın Portakalı almamalıydı(İki Genç Kız filminde) Kader filminde çok daha iyiydi İki Genç Kız hiç iyi bir film değildi bence Kader'de En iyi Kadın Oyuncu ödülünü hak ediyordu ! Sizde bana katılmıyor musunuz ? :D
iki filmde de performansı süperdi.Ama Feride Çetin de alabilirdi altın portakalı tabii.Ancak feride o dönemlerde oyunculukta iddiasız olduğunu söyleyince bide jüri Vildan abla'daki ışığı görünce tabii o aldı ödülü.Helal olsun ba$ka söze gerek yok:img-wink: :happy0064
yaralı yürek korkunç bi dizi ya.bu kız orda nasıl oynadı şaştım.hayatının en büyük hatası bence.
http://img258.imageshack.us/img258/4792/vldan2bn3.jpg (http://imageshack.us)
URL=http://imageshack.us]http://img138.imageshack.us/img138/4424/vldan1nq9.jpg[/URL]
ya ben bunlardan özel çalışma imza ve gif istioom
burası çok hareketsiz kimsr sevmiomu vildanı yoksaa:img-grin2
sizde bana başka resimler bulun .inşallah
artık reesim koymuyormusunuz ya benim sizden bir ricam var daha kadın isterse oynarken bir dizi yemeği verilmişti orda viildan siyah bir gece kıyafeti giymişti ben o fotosu kimde varsa istiyorum.bir magazin programında görümüştüm
vildancı_68 14-07-07, 15:58 http://img72.imageshack.us/img72/603/vildan3xn2.th.gif (http://img72.imageshack.us/my.php?image=vildan3xn2.gif)
inşallah bu sefer olur
vildancı_68 14-07-07, 16:01 Arkadaşlar kusura bakmayın ilkinde bir yanlışlık oldu umarım resmi beğenirsiniz:img-in_lo
vildancı_68 14-07-07, 19:04 http://img253.imageshack.us/img253/6218/viiiiiiiiiiur6.th.jpg (http://img253.imageshack.us/my.php?image=viiiiiiiiiiur6.jpg)
buda benden :good: :good:
vildancı_68 15-07-07, 06:48 http://img160.imageshack.us/img160/8120/kadnistersees4.jpg (http://imageshack.us)
http://img160.imageshack.us/img160/2787/makethumbnail1ib0.jpg (http://imageshack.us)
boncuk-girl 24-07-07, 15:05 vildan iyi bir oyuncu
ama şimdi ortalıklarda yok
kadın istersede buket karakterini çok severdim
vildancı_68 26-07-07, 10:10 http://img443.imageshack.us/img443/6168/b332b8d584b8934089008bcol0.jpg (http://imageshack.us)http://img443.imageshack.us/img443/1192/90c8537df5a0de499645bf8fp4.jpg (http://imageshack.us)http://img442.imageshack.us/img442/1610/171tk1.gif (http://imageshack.us)http://img443.imageshack.us/img443/9706/bc256bb97617604eaee04d2lw5.jpg (http://imageshack.us)http://img98.imageshack.us/img98/6027/7faf937ed415404d97cc4c9mu9.jpg (http://imageshack.us)http://img443.imageshack.us/img443/2355/239271hb7.jpg (http://imageshack.us)http://img442.imageshack.us/img442/9182/th92405bscap00112285lo1ed8.jpg (http://imageshack.us)
hulyafan_88 03-08-07, 10:07 İki Genç Kız
Asi gençlerin hikayesi..
http://img240.imageshack.us/img240/6357/3ebd8eb9caa2e644b66730bqd9.jpg
Genç bir kız olan Handan İstanbul'da annesi Leman ile beraber yaşamaktadır. Leman kızına bakmak için bir adamla metres hayatı kurmuştur. Bir gün Behiye'yle tanışan Handan, onunla arkadaş olur. Handan ne kadar canayakınsa, Behiye onun tersi asidir. Ama ortak noktaları, ikisinin de yaşadıkları hayattan memnun olmayışlarıdır. Filmde Vildan Atasever, Feride Çetin ve Hülya Avşar oynuyor.
KANAL D 22.45
Yayın tarihi: 3 Ağustos 2007, Cuma
Web adresi: http://www.sabah.com.tr/2007/08/03/gny/haber,B5F2B0E3011B4B549CAFDF8524660966.html
vildancı_68 07-08-07, 08:38 http://img293.imageshack.us/img293/6168/glitterfy024211344q1gj5.gif (http://imageshack.us)
ya arkadaşlar kimse sevmiyormu vildanı yaa:icon_sorr
vildancı_68 07-08-07, 16:26 http://img504.imageshack.us/img504/922/glitterfy102641709p1kz2.gif (http://imageshack.us)
http://img45.imageshack.us/img45/7083/kopyasglitterfy102120t6yb7.gif (http://imageshack.us)
hulyafan_88 09-08-07, 00:09 Bunu burçin'in forumundan (Ç)aldım:happy0064
http://img160.imageshack.us/img160/2787/makethumbnail1ib0.jpg
http://img522.imageshack.us/img522/4440/lv33ty7.png (http://imageshack.us)
Shot at[/QUOTE]
[QUOTE=FBemel;3901189]http://img522.imageshack.us/img522/4898/lv29mf6.png (http://imageshack.us)
Shot at
Yaaa bu kızz çok şeker çok tatlı ve çok güzel bi kız ben kadın istersede çok beeniyodum. Şimdide beeniyorum.. :D
Yaa bi imza yapılsa Vildanın tatlışları gibi.. :D
Vildanın lokumları
Vildanın Cadolozları
Vildanın.... gibi işte.. :D:D
RESİMLER ÇOK GÜZEL PAYLAŞIM İÇİN SAĞOLL:happy0064:good:
önemli değil bende çok vardı olanları da koyarım devamı gelicek:img-wink:
vildancı_68 09-08-07, 18:11 http://img106.imageshack.us/img106/5519/20352413ew0.jpg (http://imageshack.us)
http://img120.imageshack.us/img120/1570/vldanba7.jpg (http://imageshack.us)
http://img106.imageshack.us/img106/5333/vvvpq5.jpg (http://imageshack.us)
http://img405.imageshack.us/img405/8051/vvvvvvxn8.jpg (http://imageshack.us)
bunlarda benden
vildancı_68 09-08-07, 18:15 Yaaa bu kızz çok şeker çok tatlı ve çok güzel bi kız ben kadın istersede çok beeniyodum. Şimdide beeniyorum.. :D
Yaa bi imza yapılsa Vildanın tatlışları gibi.. :D
Vildanın lokumları
Vildanın Cadolozları
Vildanın.... gibi işte.. :D:D
ya çok güzel olurda :happy0064 sen biliyormusun imza yapmayı?
vildancı_68 09-08-07, 19:23 güzel olmuşlar tşk :img-wink:
haydii resimlere devam lütfen beğenmene sevindim:happy0064
http://img293.imageshack.us/img293/6953/lv10hi9.png (http://imageshack.us)
Shot at[/QUOTE]
3869992]http://img293.imageshack.us/img293/3987/lv14np5.png (http://imageshack.us)
Shot at
http://img293.imageshack.us/img293/6867/lv15et5.png (http://imageshack.us)
Shot at[/QUOTE]
3869821]http://img293.imageshack.us/img293/2448/lv07dm7.png (http://imageshack.us)
Shot at
http://img293.imageshack.us/img293/4944/lv08bf6.png (http://imageshack.us)
Shot at[/QUOTE]
3869821]http://img293.imageshack.us/img293/2448/lv07dm7.png (http://imageshack.us)
Shot at
http://img293.imageshack.us/img293/4944/lv08bf6.png (http://imageshack.us)
Shot at[/QUOTE]
http://img134.imageshack.us/img134/3032/lv42ln9.png (http://imageshack.us)
Shot at[/QUOTE]
3901931]http://img412.imageshack.us/img412/4042/lv44qe5.png (http://imageshack.us)
Shot at
http://img407.imageshack.us/img407/8917/lv45pi9.png (http://imageshack.us)
Shot at[/QUOTE]
http://img522.imageshack.us/img522/1134/lv27fh6.png (http://imageshack.us)
Shot at[/QUOTE]
3901189]http://img522.imageshack.us/img522/4898/lv29mf6.png (http://imageshack.us)
Shot at
http://img522.imageshack.us/img522/8021/lv32ve8.png (http://imageshack.us)
Shot at[/QUOTE]
http://img522.imageshack.us/img522/7826/lv23ap6.png (http://imageshack.us)
Shot at[/QUOTE]
http://img522.imageshack.us/img522/1962/lv02uv0.png (http://imageshack.us)
Shot at[/QUOTE]
http://img522.imageshack.us/img522/5157/lv14vk0.png (http://imageshack.us)
Shot at[/QUOTE]
3900671]http://img522.imageshack.us/img522/116/lv20nz9.png (http://imageshack.us)
Shot at
3870347]http://img293.imageshack.us/img293/6656/lv23rv7.png (http://imageshack.us)
Shot at
http://img166.imageshack.us/img166/9446/lv24la0.png (http://imageshack.us)
Shot at[/QUOTE]
http://img184.imageshack.us/img184/6606/lv26jx7.png (http://imageshack.us)
Shot at
http://img440.imageshack.us/img440/3586/lv27aj6.png (http://imageshack.us)
Shot at[/QUOTE]
3870501]http://img184.imageshack.us/img184/1131/lv30if8.png (http://imageshack.us)
Shot at
http://img184.imageshack.us/img184/6450/lv32mx4.png (http://imageshack.us)
Shot at[/QUOTE]
http://img293.imageshack.us/img293/6953/lv10hi9.png (http://imageshack.us)
Shot at[/QUOTE]
3869992]http://img293.imageshack.us/img293/3987/lv14np5.png (http://imageshack.us)
Shot at
hulyafan_88 09-08-07, 21:32 Charming resimler süper, eline sağlık:good:.Vildan'ın forumunun canlanması çok güzel:happy0064
3870050]http://img293.imageshack.us/img293/8493/lv16qf2.png (http://imageshack.us)
Shot at
http://img293.imageshack.us/img293/6695/lv19uo3.png (http://imageshack.us)
Shot at[/QUOTE]
Charming resimler süper, eline sağlık:good:.Vildan'ın forumunun canlanması çok güzel:happy0064
önemli değil canım bu arada adım ayşe ayrıca bu resimler burçinin formunda fazlasıyla var bu resimler için tekrar Emel'e tşk:img-wink:
vildancı_68 10-08-07, 09:58 resimler için tşk bencede vildanın forumununcanlanması çok güzel:happy0064
vildancı_68 10-08-07, 12:19 Vildan'da Motor Alıyor / 6 Temmuz
--------------------------------------------------------------------------------
İstanbul trafiğinden bıkan Vildan Atasever, birçok ünlü gibi Vespa motorsiklet almak için kolları sıvadı.
İstanbul`un sıkışık trafiğinden bunalan ünlü isimler çareyi Vespa tarzı motorsikletlerde buldu. Pınar Altuğ gibi Vespa tutkunu ünlülere son eklenen Vildan Atasever oldu.
Motorsiklet ehliyeti alan oyuncu, alacağı motorsiklet için de sipariş verdi. Atasever, "Yaz aylarında beni sürekli motorsikletimle göreceksiniz" dedi.
haber için tşk cnm:img-wink: inş. vildanın motorsikletli resimlerinide buluruz:img-grin2
vildancı_68 10-08-07, 13:55 http://img244.imageshack.us/img244/2650/vildanatasever2b1ga3.jpg (http://imageshack.us)http://img442.imageshack.us/img442/7590/op5hb1ov6.png (http://imageshack.us)
http://img244.imageshack.us/img244/300/zolhip5ti1uw6.png (http://imageshack.us)
alıntıdır
hepsi çok güzel cnm eklediğin için sağol:img-yes:
buda benden :img-wink:
http://www.dbimaj.com/Resimler/PREV/2005/20050331/0000000000196634.jpg
http://img513.imageshack.us/img513/3899/lv22bu0.png (http://imageshack.us)
http://img247.imageshack.us/img247/5681/lv13be4.png (http://imageshack.us)
Shot
http://img247.imageshack.us/img247/3792/lv14vk5.png (http://imageshack.us)
Shot[/QUOTE]
http://img247.imageshack.us/img247/9234/lv16gd1.png (http://imageshack.us)
Shot[/QUOTE]
vildancı_68 10-08-07, 14:33 resimler çok güzel ne güzel ya vildanın forumu canlandıı:P:)
Evt haklısın cnm form canlandı birde vildan atasever ailesi imzasımı yapsak acaba yapabilecek olan varmı????????
http://img119.imageshack.us/img119/4249/spa1586mx6.jpg (http://imageshack.us)
http://img48.imageshack.us/img48/23/spa1587sk1.jpg (http://imageshack.us)
http://img119.imageshack.us/img119/5222/spa1588jg0.jpg (http://imageshack.us)
http://img119.imageshack.us/img119/5444/spa1589pg7.jpg (http://imageshack.us)
http://img338.imageshack.us/img338/2586/spa1590ao4.jpg (http://imageshack.us)
http://img403.imageshack.us/img403/9027/spa1591cp5.jpg (http://imageshack.us)
http://img338.imageshack.us/img338/3499/spa1592do8.jpg (http://imageshack.us)
http://img411.imageshack.us/img411/1025/spa1593dz1.jpg (http://imageshack.us)
http://img411.imageshack.us/img411/2674/spa1593nj4.jpg (http://imageshack.us)
http://img527.imageshack.us/img527/1235/spa1594dd6.jpg (http://imageshack.us)
Resimler için tşk mervecim:) iki genç kız filminden değilmi??
vildancı_68 12-08-07, 16:26 ne güzel vildan ablayı yine başarılı işlerde olacak:happy0064 bu arada mervemre resimler çok güzel
http://img48.imageshack.us/img48/527/spa1612ae5.jpg (http://imageshack.us)
http://img230.imageshack.us/img230/7987/spa1614wr5.jpg (http://imageshack.us)
Resimler için tşk mervecim:) iki genç kız filminden değilmi??
rica ederim arkadaşlar ewet 2 genç kız filminden:img-yes:vildan her fotosunda acayip tatlı ya sesi bile ne kadar tatlı bi kız olduğuna kanıt:img-in_lo
hulyafan_88 12-08-07, 16:59 http://img214.imageshack.us/img214/8630/vildanatasever57wb.jpg
http://img222.imageshack.us/img222/4623/g148qi.jpg
http://img222.imageshack.us/img222/3589/g174gg.jpg
hulyafan_88 12-08-07, 17:02 http://img329.imageshack.us/img329/2663/zolhip5ti.png
http://img115.imageshack.us/img115/1231/op5hb.png
vildancı_68 12-08-07, 17:38 evet ya resimlerde çok tatlı çıkmış:img-yes:
vildancı_68 13-08-07, 09:30 arkadaşlar aranızda aile imzası yapabilecek olan varmı vildanın aile imzasını yapsak:img-yes:
hulyafan_88 14-08-07, 13:10 arkadaşlar aranızda aile imzası yapabilecek olan varmı vildanın aile imzasını yapsak:img-yes:
Süper olur ama bu konuda benim elimden bişey gelmez:icon_sorr
hulyafan_88 15-08-07, 09:16 Bıçak Sırtı: Yapımcılığını TMC'nin üstlendiÇi dizinin başrollerinde Nejat İşler, Fikret Kuşkan, Mehmet Günsür ve Vildan Atasever gibi ünlüler var. Dizi son Osmanlıların sürgün acılarını anlatacak.
Milliyet/ali Eyüboğlu
hulyafan_88 16-08-07, 01:29 haber için sağol:happy0064
Bişey deil :) Bu arada dizinin tanıtımları dönmeye başladı.:happy0064 Vildan abla bu dizide de esmer..
vildancı_68 16-08-07, 12:06 Bişey deil :) Bu arada dizinin tanıtımları dönmeye başladı.:happy0064 Vildan abla bu dizide de esmer..
yaralı yürek dizisindede esmerdi:img-yes:ama sarışın hali daha bi güzel:img-in_lo
Çok şeker bi kız
http://www.gazetevatan.com/pics/gulumsefoto/10305_51_1.jpg
vildancı_68 17-08-07, 13:58 http://img402.imageshack.us/img402/3222/samp27d7e4d58980fd8c1uh0.jpg (http://imageshack.us)
http://img402.imageshack.us/img402/3708/tttttttzo8.gif (http://imageshack.us)
http://img402.imageshack.us/img402/1142/rrrrrrrrrrrv9.gif (http://imageshack.us)
bunlarda benden:P
:img-yes:
ben buranın özgür bir yer olduğunu düşünüyorum ayrıca özgür bir ülkede yaşıyorum istediğim kişi hakkında istediğim yorumu yapabilirim herkes fikrini söylemekte özgürdür sewmiyorum beğenmiyorum ayrıca neden bunu polemik haline getirmeye çalışıyorsunuzki bence uzatmayalım
açıkçası bende hiç beğenmiyorum hatta bıçak sırtının kadrosunda olmasına çok şaşırdım,adını duymuştum projede o da olcak diye ama inanmamıştım yani fragmanı görünce hayal kırıklığı yaşadım biraz.gerçekten yaren-34 seninde dediğin gibi polemik yaratmaya gerek yok.biz sadece fikrimizi söylüyoruz.hakaret etmedikçe ben bunda bi mahsur görmüyorum.dizide oldugunu duyunca çok önyargılıydım hala da öyle sayılırım ama umarım beni we benim gibi düşünenleri utandırır.aslında düşününcce tmc vildanla böyle bi projede(mükemmel oyucuların yer aldıgı) çalışıyorsa iki durum cıkıyo==>ya bu kız ödüllü diye ya da hakkaten bu dizideki rolün altından kalkabilceğini düşündüğü için anlaşmıştır.umarım 2. dşündüğüm olur.çünkü yıllardır muhteşem üçlüyü böyle bi dizide görmeyi bekliodum we haliyle bütün oyuncularında mükemmel olmasını diliyorum onların yanına yakışcak birileri yani.şimdiye kadar izlediğim kadarıyla sewmiyorum onu ama umarım bu dizide oyunculuğuyla bizim fikirlerimizi değiştirir:img-wink:
bende bayan oyuncuların çok yanlış seçildiğini düşünüyorum eğer başka oyuncular olsaydı izlerdim ama şu an hiç şansı yok bence tutmayacak bu dizi 3 karizmatik adam kurtaramıyacak maalesef diziyi bu benim görüşümdür seven arkadaşlara saygı duyuyorum
açıkçası bende hiç beğenmiyorum hatta bıçak sırtının kadrosunda olmasına çok şaşırdım,adını duymuştum projede o da olcak diye ama inanmamıştım yani fragmanı görünce hayal kırıklığı yaşadım biraz.gerçekten yaren-34 seninde dediğin gibi polemik yaratmaya gerek yok.biz sadece fikrimizi söylüyoruz.hakaret etmedikçe ben bunda bi mahsur görmüyorum.dizide oldugunu duyunca çok önyargılıydım hala da öyle sayılırım ama umarım beni we benim gibi düşünenleri utandırır.aslında düşününcce tmc vildanla böyle bi projede(mükemmel oyucuların yer aldıgı) çalışıyorsa iki durum cıkıyo==>ya bu kız ödüllü diye ya da hakkaten bu dizideki rolün altından kalkabilceğini düşündüğü için anlaşmıştır.umarım 2. dşündüğüm olur.çünkü yıllardır muhteşem üçlüyü böyle bi dizide görmeyi bekliodum we haliyle bütün oyuncularında mükemmel olmasını diliyorum onların yanına yakışcak birileri yani.şimdiye kadar izlediğim kadarıyla sewmiyorum onu ama umarım bu dizide oyunculuğuyla bizim fikirlerimizi değiştirir:img-wink:
şu kadarını söyliim ben o kızı sewmiyorum oyunculuğuna birşey demiyorum ama çok antipatik geliyor bana bence daha sevimli oyuncular seçilebilirdi heleki fikret kuşkan nejat işler ve mehmet günsürle oynaması beni hayal kırıklığına uğrattı çünkü üçünede bayılıyorum
vildancı_68 18-08-07, 08:34 Vildancı_68 saol cnm.:good:Vildan abla'nın dizisi süper gelio bazıları da hiç vakit keybetmeden damlamışlar ama damla kadar değeri yok acizce yapılan yorumların :)
bencede öylee:img-yes:hem vildan abla ödül almış birisi bu rolün altından kalkabileceğine inanıyorum:img-yes:
http://img526.imageshack.us/img526/5849/animation39oo7.gif+http://img248.imageshack.us/img248/3021/10qh7.jpg
özgür_cemre 18-08-07, 12:44 bu olumsuz yorumlara katılmıyorum ama herkesinde kendi görüşüdür saygı duyuyorum...ama 3 karizmatik adamın yanında vildan ataseverde çok iyi olucak buna inanıyorum.bana göre çok iyi bir oyuncudur vildan atasever.
mavi_kelebek 18-08-07, 14:34 bu olumsuz yorumlara katılmıyorum ama herkesinde kendi görüşüdür saygı duyuyorum...ama 3 karizmatik adamın yanında vildan ataseverde çok iyi olucak buna inanıyorum.bana göre çok iyi bir oyuncudur vildan atasever.
aynen katılıyorum!Vildan abla Kader filminde çok daha zor bir rolün altından başarıyla kalktı.Bu tv dizisinde mi başarısız olacak???:img-pilot
bende diziyi merakla bekliyorum ayrıca ben vildan ataseverin bir fotosunu ayırıyorum.kadın istersede oynarken dizi yemeği verilmişti.bütün oyuncular yani vardı vildanın siyah bir elbisesi vardı vede saçları dalgalıydı o video yada resim kimde varsa ekleyebilirmi acaba saygılar..iyi günler.
vildancı_68 20-08-07, 11:58 http://img251.imageshack.us/img251/2667/captionit065725i934bz1gx6.jpg (http://imageshack.us)
slm arkadaşlar vildan 'ın yeni dizisi başlıyomuş çok sevindim:happy0064artık zevkle izleriz ayrıca sinem gifler için çok tşk:)
http://img511.imageshack.us/img511/4285/58422823pz9.png (http://imageshack.us)
VviLDan'ı çok sewrm.. Ck tatlıdır kendisi.. Bir kaç imza yptmm !
http://img468.imageshack.us/img468/7426/untitled12yo7.jpg (http://imageshack.us)
http://img212.imageshack.us/img212/4026/vildansj3.jpg (http://imageshack.us)
http://img468.imageshack.us/img468/3152/vildaaannrg6.jpg (http://imageshack.us)
http://img468.imageshack.us/img468/4788/vildojj3.jpg (http://imageshack.us)
İsteyen KullanaBlr :img-wink:
http://img468.imageshack.us/img468/8904/vildojpg3cq3.jpg (http://imageshack.us)
http://img468.imageshack.us/img468/5728/vildoomq8.jpg (http://imageshack.us)
Begenmenizi umud ediyorum.. !!
http://img468.imageshack.us/img468/9278/vldn2ok1.jpg (http://imageshack.us)
http://img468.imageshack.us/img468/9240/vildoummym5.jpg (http://imageshack.us)
vildancı_68 21-08-07, 14:43 arkadaşlar müge arakadaşımızdan rica ettim vildan atasever aile imzası yapıcakkatılmak isteyenler özel msj atsın
http://img522.imageshack.us/img522/695/imageub1.jpg (http://imageshack.us)
http://img511.imageshack.us/img511/8833/imageot8.jpg (http://imageshack.us)
http://img503.imageshack.us/img503/9663/imagerp7.jpg (http://imageshack.us)
http://img53.imageshack.us/img53/9473/imagegp8.jpg (http://imageshack.us)
eminim çok sevinecek:img-yes:
ayy yaşasın bnde varm ozaman . :D
Vildancıgım ck sevineceqq :happy0064
ßu aarada ßn müqee ! Dier üye ßanlandı ... İmza için listeyi yeniden yollar mısın Kübracım ??:img-pilot
mavi_kelebek 25-08-07, 11:35 http://img182.imageshack.us/img182/9980/3943869kt0.jpg
resimler için tşk :)
http://img183.imageshack.us/img183/38/buketkadnistersejf6.jpg (http://imageshack.us)
http://img183.imageshack.us/img183/2585/97472907vj1am0.jpg (http://imageshack.us)
http://img183.imageshack.us/img183/8232/kadinistersehs5mi6.jpg (http://imageshack.us)
http://img183.imageshack.us/img183/8984/startvjune1310345200160zn5.jpg (http://imageshack.us)
Bu arada kadın isterse show türkte 14:30'da var isteyenler izleyebilir:)
Resmler muhteşem ellerine saqlık..
Kadın isterse yi izleye izleye içime daral qeldii. :D
kübroşum :D ßn imzayı yapmaya ßaşlayacaqım canım saoL
arkdşlar mrb az sonra kadın isterse başlıyacak bilmeyenler için sölüyorum...
vildancı_68 28-08-07, 13:19 Resmler muhteşem ellerine saqlık..
Kadın isterse yi izleye izleye içime daral qeldii. :D
kübroşum :D ßn imzayı yapmaya ßaşlayacaqım canım saoL
önemli değil mügecim:)
http://img267.imageshack.us/img267/2567/gbmo2.png (http://imageshack.us)
vildanin yeni diziye baslamasina cok sevindim
ins cok basarili olur
bende bi kac resim cektim
ins begnirsiniz
http://www.resimyuklet.org//images/77432eb4889a0359880f7d8863f882f9.jpg (www.resimyuklet.org)
http://www.resimyuklet.org//images/378cecab5340e56e31cf9ee1b033bbcb.jpg (www.resimyuklet.org)
http://www.resimyuklet.org//images/68f08fb4538a523bbe4c379a0ebd7f37.jpg (www.resimyuklet.org)
http://www.resimyuklet.org//images/c6003eed8d5647eed869994252e168ab.jpg (www.resimyuklet.org)
http://www.resimyuklet.org//images/fbb962914d1535cd66063fa4ac8e7380.jpg (www.resimyuklet.org)
http://www.resimyuklet.org//images/f2ccee2a6b9d1ab5c69a1acff1db38d7.jpg (www.resimyuklet.org)
http://www.resimyuklet.org//images/96f48bab656ad2600b76a24f870d1cb3.jpg (www.resimyuklet.org)
http://www.resimyuklet.org//images/5508259de756d7d5c6ed03c854a3300d.jpg (www.resimyuklet.org)
http://www.resimyuklet.org//images/aab1cdc07e693fd902a18e46b91b8310.jpg (www.resimyuklet.org)
http://www.resimyuklet.org//images/f9654fbf7379f89fb2f29e5b3e5f14e2.jpg (www.resimyuklet.org)
http://www.resimyuklet.org//images/6a79ac6ba4082415d25a662bc636d4a6.jpg (www.resimyuklet.org)
benden bir foto...
http://img355.imageshack.us/img355/3776/adsztr6.png
Ben üyeydim Vildan ablanın sitesine zaten:img-wink: Açılmasını dört gözle bekliorum:happy0064
Ekranda yaşanan en 'güzel' savaş
DENİZ AYYILDIZ GÜNAYDIN
Yeni sezonda, tüm kanallarda birbirinden iddialı yapımlar start alıyor. Diziler kıran kırana reyting savaşına girecek. Pek çok ünlü ismi izleyicilerle buluşturacak dizilerde bir başka savaş da güzeller arasında yaşanıyor... Dünya güzelinden sörfçüye, sunucudan mankene, Türkiye'nin en güzel kadınları bu sezon ekranları parselleyecek... İşte ekranların yeni sezondaki 'güzel haritası'.....
AYSUN KAYACI: Sessiz Gemiler (atv)
Aptal sarışınlıktan seksi öğretmenliğe Aptal sarışınlıktan seksi öğretmenliğe
'Çat Kapı' adlı sit-com'da 'aptal sarışın' rolünde izlediğimiz manken Aysun Kayacı bu sezon Savaş Dinçel ve Yeşim Salkım'ın da rol alacağı 'Sessiz Gemiler' adlı diziyle izleyicilerin karşısına çıkacak. Kayacı dizide seksi bir öğretmeni canlandıracak.
VİLDAN ATASEVER: Bıçak Sırtı (Kanal D) Osmanoğlu Ailesi'nin
Altın Portakal ödüllü oyuncu Vildan Atasever, Son Osmanlılar'ın yani Cumhuriyet'in ilanı ile Türkiye dışına çıkartılan Osmanoğlu Ailesi'nin trajik öyküsünü anlatan 'Bıçak Sırt' adlı dizide rol alıyor. Atasever'i burada Avukat Güneş rolüyle izleyeceğiz.
EBRU AKEL: Tatlı İntikam (Star TV) Küstah sosyetik rolünü oynayacak
Yeni yayın döneminde Star TV'de ekrana gelecek 'Tatlı İntikam' isimli dizide Ebru Akel, Davut Güloğlu ile başrol oynayacak. Güloğlu dizide kasabada yaşayan dört çocuk babası bir adamı, daha önce 'İlk Göz Ağrısı' dizisinde başrol oynayan Ebru Akel de son derece küstah sosyetik bir kadını canlandıracak.
HATİCE ŞENDİL: Fesupanallah (atv) Peçeli güzel mahalle delikanlılarını yakacak
Daha önce atv'de yayınlanan 'İki Yabancı' adlı dizide Keremcem'le başrolü paylaşan Hatice Şendil bu kez komedi oynuyor. Uzun süre peçe takarak oynayan ve güzelliğini gizleyen Şendil, 10 Eylül'de atv'de start alacak Fesupanallah'ta Gülpare'yi canlandıracak.
HANDE SUBAŞI: Elveda Rumeli (atv) Sütçünün kızı Hande Subaşı
Tescilli güzel Hande Subaşı 'Şarkı Söylemek Lazım' yarışmasıyla müzik yeteneğini de kanıtladı. Daha önce atv'de yayınlanan 'Kuş Dili' adlı dizide Müjde Ar'ın dilsiz kızı olarak karşımıza çıkan Subaşı bu kez 'Elveda Rumeli' adlı dram-komedide Erdal Özyağcılar'ın Vahide adlı kızını canlandıracak. Subaşı dizi çekimleri için Makedonya'da.
BEGÜM BİRGÖREN: Kara Yılan (atv) Şansı Kurtuluş Savaşı dizilerinden açıldı
Geçen sezon 'Kırık Kanatlar'da izlediğimiz Begüm Birgören bu yıl, yine Kurtuluş Savaşı'nın fon olarak kullanıldığı 'Kara Yılan'la ekrana gelecek. Sade güzelliği ile dikkat çeken Birgören'in rol arkadaşı ise Bülent İnal...
ÇAĞLA KUBAT: Kuzey Rüzgarı (Show) Sörfçü güzel mafya dizisinde
Eski Türkiye güzellerinden Çağla Kubat Sağır Oda'daki Duru rolüyle oyunculuğa ısınmıştı. Aynı zamanda milli sörfçü olan Kubat şimdi de mafya dizisi Kuzey Rüzgarı' ile karşımıza çıkıyor. Dizide, Kadir İnanır ve Oktay Kaynarca ile birlikte rol alacak olan Kubat, Kaynarca'nın aşık olduğu kadını canlandıracak.
ASLI TANDOĞAN: Dudaktan Kalbe (Show TV) Geçen sezonun 'Dicle'si bu kez 'Kınalı Yapıncak'
En son, geçtiğimiz sezonun reyting kurbanı dizilerinden 'Dicle'de rol alan Aslı Tandoğan, Reşat Nuri Güntekin'in aynı adlı romanından sinemaya uyarlanan 'Dudaktan Kalbe'de başrolü Burak Hakkı ile birlikte paylaşıyor. Tandoğan bakalım yıllar önce Hülya Koçyiğit'in canlandırdığı 'Kınalı Yapıncak' rolünde ne kadar başarılı olacak?
AHU YAĞTU: Komiser Nevzat (atv) Şeytanın bacağını bu kez kıracak
'Savcının Karısı', 'Kampüsistan' gibi dizilerle oyunculuğa ısınan ama şöhreti yakalayamayan manken Ahu Yağtu, Altan Erkekli'nin Başkomiser Nevzat'ı oynayacağı dizide onun yardımcısı Komiser Zeynep'i canlandıracak.
NEHİR ERDOĞAN: 'Fadime' (Show) Antepli baklavacının kızı şimdi Karadenizli Fadime
'Yabancı Damat'ta Antepli bir baklavacının kızı Nazlı'yı oynayan Nehir Erdoğan bu sezon Karadenizli Fadime'yi canlandıracak. Yönetmenliğini Cankat Ekmekçi'nin üstlendiği 'Fadime'de Nehir Erdoğan'dan başka, Berk Oktay ve Füsun Demirel de rol alıyor. Dizide, Trabzon'un bir köyünde yaşayan Fadime'nin hikayesi anlatılıyor.
AZRA AKIN: Oyun Bitti (Kanal D) Dünya güzelimiz Azra aşiret kızını oynuyor
Tamer Karadağlı ile birlikte rol aldığı 'Yağmur Zamanı' dizisiyle oyunculuktaki başarısını kanıtlayan dünya güzeli Azra Akın bu sezon 'Oyun Bitti' adlı dizide Güneydoğulu zengin bir aşiretin kızını oynayacak. Akın'a Berk Oktay ve Mert Öcal eşlik edecek.
ARZUM ONAN: Sessiz Fırtına (Kanal D) Arzum Onan'ın partneri Beyaz Gelincik'in Ömer'i
'Sahra' dizisinden sonra sesi soluğu pek çıkmayan Arzum Onan 'Sessiz Fırtına' ile ekrana 'sessiz sedasız' bir dönüş yapıyor. Arzum Onan, geçen senenin flaş dizilerinden 'Beyaz Gelincik'in Ömer'i, Erkan Petekkaya ile başrolü paylaşmaya hazırlanıyor.
Duygusal Menekşe SEDEF AVCI: Menekşe ile Halil (Kanal D)
'Böyle mi Olacaktı' ve 'Yanık Koza' dizileri ile tanınan manken Sedef Avcı duygu yüklü bir diziyle karşınıza geliyor. Kıvanç Tatlıtuğ ile başrolü paylaşacak olan Avcı'yı, Menekşe rolüyle izleyeceğiz..
Sabah
Kadın İsterse'den, Vildan'ın sitesinin tekrar açılmasına da çok sevindim.Hayırlı Olsun :)
http://img126.imageshack.us/img126/8572/bi0902042208kk7.jpg (http://hulyaavsarfan.com/forum)
http://img126.imageshack.us/img126/2893/bi0902042229yd3.jpg (http://hulyaavsarfan.com/forum)
http://img521.imageshack.us/img521/5964/bi0902042234ny2.jpg (http://hulyaavsarfan.com/forum)
http://img126.imageshack.us/img126/2828/bi0902042252gu8.jpg (http://hulyaavsarfan.com/forum)
http://img126.imageshack.us/img126/2509/bi0902042315rl0.jpg (http://hulyaavsarfan.com/forum) |