Tüm Versiyonu Göster : Smallville-Spoiler

Sayfalar : 1 [2] 3 4 5 6

xero
21-12-06, 20:48
Lana-Lex'i izlemek sıkıcılıkdan da öteye gitti ama bundan sonraki bölümlerde Clark'ın Supermanlik yolunda ilerleyişine yönelceklerini tahmin ediyorum.

Ben de öyle düşünüyorum.Artık şu çocuğun brz daha olgunlaşıp güçlerini geliştirsin(uçmaya fln başlasın).Smallville pempe dizi hali almaya başlıcak yoksa.
Bu arada s06e09 un sonunda Lex 33.1 den çıkarken fonda çalan şarkının ismini bilen war mı acaba:img-help: Hatırlayamıyorum çıldırcam:img-wink:

Mojima
21-12-06, 21:28
Ben de öyle düşünüyorum.Artık şu çocuğun brz daha olgunlaşıp güçlerini geliştirsin(uçmaya fln başlasın).Smallville pempe dizi hali almaya başlıcak yoksa.
Bu arada s06e09 un sonunda Lex 33.1 den çıkarken fonda çalan şarkının ismini bilen war mı acaba:img-help: Hatırlayamıyorum çıldırcam:img-wink:

Bu konu çok tartışıldı ama gene belirtim.Clark'ın uçmayı öğrendiğini varsayıyoruz artık zıplama ile uçma karşık ama Superman filmlerinde de dikkat ettim uçmadan önce çok ufak bir sıçrama yapıyor.

Lex 33.1 den çıkarken çalan, AFI'ın Decemberunderground albümünden "Prelude 12/21" adlı şarkı.

xero
21-12-06, 21:58
Lex 33.1 den çıkarken çalan, AFI'ın Decemberunderground albümünden "Prelude 12/21" adlı şarkı.

Saol hatırlattığın için AFI albümündeki tüm şarkıları indirdim nerdeyse bu şarkıyı bulabilmek için:happy0064
Bu arada Clark ın sıçramayla karışık uçma olayına gelirsek haklı olabilirsin.Ama bu davranışı daha çok istem dışı gibi gelio bana.Yani adam 1 sezon önce yanılmıyorsam Arjantin e koşarak gitti(Prof. Fine nın izini sürmek içindi).Senin bahsettiğin sanki önemli durumlarda bi refleks şeklinde ortaya çıkıo(s05e03 hidden).Tabi bu sadece bnm görüşüm:img-wink:
Şarkı için tekrar teşekkürler:good:

rolling
21-12-06, 23:33
6_10 "hydro" bölüm özeti (11 Ocak 2007)
Daily PLanet'ın dedikodu yazarı Linda Lake, lex, lana, clark ve chloe inin hayatlarını altüst eder. Lois, Oliver ile Green Arrow arasındaki bağlantıdan kuşkulanmaya başlar. Lex'in ise Clark'a bi surprizi vardır...

Mojima
22-12-06, 15:36
Saol hatırlattığın için AFI albümündeki tüm şarkıları indirdim nerdeyse bu şarkıyı bulabilmek için:happy0064
...
Şarkı için tekrar teşekkürler:good:

Önemli değil...

6_10 "hydro" bölüm özeti (11 Ocak 2007)
Daily PLanet'ın dedikodu yazarı Linda Lake, lex, lana, clark ve chloe inin hayatlarını altüst eder. Lois, Oliver ile Green Arrow arasındaki bağlantıdan kuşkulanmaya başlar. Lex'in ise Clark'a bi surprizi vardır...

Bilgi için teşekkürler.Lex'in süpriz olayını ilk defa duydum acaba ne olabilir?

DaveMustaine
23-12-06, 11:13
Lana'nın nikah şahidi yapar herhalde Clark'ı. :D

kristinkreuk_13
23-12-06, 19:34
clarka byk vurgun ;)

ulysses
24-12-06, 01:06
merhaba arkadaşlar.dizinin 7. sezonu hakkında bir fikri olan var mı arkadaşlar.yoksa bu sezon bitirirler mi.şundan sordum;artık hemen hemen tüm güçleri ortaya çıktı.nerdeyse uçabiliyor.fortrees solitude u kurdu.jla nın ilk tohumları atıldı.(ama martian manhunter,green lantern ve wonder woman yoklar)lex le artık kanlı bıçaklı,lois e aşık,ama lois bunun farkında değil,daily planetle haşır neşir,orada işe başlaması an meselesi,jimmy olsen la arkadaş,lana ile bir araya gelmesi imkansız......vs vs.daha konu kaldı mı onu merak ediyorum 7. sezonu çevirecek.

Mojima
24-12-06, 09:03
7. sezona uzayacaktır çünkü daha eğitimini tamamlamadı.Bana göre bu sezon PZ'den kaçanlarla ilgilencek ve sezon sonunda eğitimine başlamak için kaleyi tekar onarıcak ve 7. sezonda da bunu izleyeceğiz belki 7. sezonda araya 1 kaç fantastik karakter koyarlar.

kristinkreuk_13
24-12-06, 09:06
bakıcz ama bncede dvm ettirirler klay kolay bitirmezler svyi

rolling
24-12-06, 13:10
oyuncuların 7.sezon için anlaşmaları varmış... tom welling'in, kristin kreuk'un allison mack'in varmış ama diğerleri hakkında tam bi bilgim yok. anlaşmaları varsa devam eder heralde...

sudem
24-12-06, 14:11
oyuncuların 7.sezon için anlaşmaları varmış... tom welling'in, kristin kreuk'un allison mack'in varmış ama diğerleri hakkında tam bi bilgim yok. anlaşmaları varsa devam eder heralde...

Ben 6.sezon yeni başladığındaydı galiba Kristin ile ilgili bir roportaj okumuştum. Orada Kristin 6. sezonun kendisi için son sezon olduğunu söylemişti. Bu haber yalan mıymış şimdi? :img-cray:

Mojima
24-12-06, 15:25
Lana 7. sezonda varmıymış olmaz ki ya...Çıkarsınlar diziden elinde sonunda ÇR'lara dönecekler ve Lana'nın ayrılması lazım diziden yoksa Clark nasıl superman olcak!!!

rolling
24-12-06, 16:43
kristin'le yapılan bi röportaj: röportajı yapan arkadaşta meşhur "Auselio"
auselio: dou you think this will be the last season of smallville? (sence bu smallville'in son sezonu mu olur?)
kristin:either this season or next season. i mean maybe they'll go eight. but seven is my contract, seven is allison's contract, seven is, i don' T know, we'll see. ( ya bu sezon ya da sonraki sezon. yani belki 8 de olur. ama benim kontratım 7, allison ın ve michael'ın da) bu arada bi önceki mesajımda michael yerine tom yazmışım, michael olucak... ama tabi heralde tom'un da vardır tabii ki eğer durum böleyse...
auselio: you'll be ready do you think move on to if it's 2 more years??(eğer 2 sene daha devam ederse sen hazırmısın buna)
kristin: seven, i'm def... (7, kesinlikle...)
röportajın olduğu sitenin linkini vermek isterdim ama video-müzik paylaşım olayına uyar mı bilmiorum o yüzden röportajın ilgili bölümünü yazdım...

rolling
24-12-06, 16:55
13.bölüm "Justice" resmi açıklaması (18 Ocak 2007)

___Green Arrow; Flash, Aquaman ve cyborg'u süper kahramanlar birliğini oluşturmak için çağırır___ Green Arrow destek için mesaj gönderir ve The Flash, Aquaman, Cyborg Luthor Corp'taki gizli laboratuvarı ele geçirmek için Smallville'e gelirler...Bu esnada Flash yakalanır ve lex tarafından işkence edilir... Clark onu kurtarmaya çalışırken meteor taşı yüzünden etkisiz kalır. Chloe i de yardım için oliver a gider ve yeni oluşmuş "adalet birliği" clark ve flash ı kurtarmak için harekete geçer.

kristinkreuk_13
24-12-06, 16:59
çok gzl bi blme benziyo

sudem
24-12-06, 17:13
Röportaj ve özet için teşekkürler rolling
Bence de Lana artık çıksın. Fazla bile ona 6 sezon. Lana ya bu sezon katlanmamın tek sebebi Lex i mutlu etmesi. :img-blush Ama bu ilişkinin de uzun süremeye gün gibi aşikar. O yüzden Lana 6.sezonun finalinde ölsün. Böylece Clark-Lex düşmanlığı iyice perçinleşir.
13. bölüm gerçekten güzele benziyor ama yani Flash ın yakalanması bana çok saçma geldi. Çocuk Superman den bile hızlı. Umarım mantıklı bir şekilde Flash ı yakalarlar.

rolling
24-12-06, 21:20
wizard magazine'den bi kaç spoiler... :img-wink:
lex-lana illişkisi başka bi seviyeye geçicek, ikisinin de birbirlerinden habersiz dolaplar çeviricek, ancak bunlar açığa çıktığında aralarında sorun oluşacak...
lana, lex'ten kaptığı bazı özellikler sebebiyle daha mücadeleci bi karaktere dönücek...
clark-lois hakkında deişen pek bişiy yok... çizgi romanda birbirlerini sevdiklerini kabul etmeleri çok uzun zaman almış... dizide de şimdiye kadar olduu gibi komik anlar ama altında bazı ipuçları olucakmış ikisi hakkında...
clark, biri tarafından ihanete uğrıcakmış...
ayrıca da clark, hiç ummadığı biri tarafından korunacakmış...

kristinkreuk_13
24-12-06, 21:33
bnce green arrow ihanet edicek lana koruyck

BaDCoD
25-12-06, 07:54
İhanetten kasıt sır olamayabilir o yüzden sınırlı şekilde düşünmeyelim korumayı yapacak kişi ise bence muamma ??

Mojima
26-12-06, 18:03
...clark, biri tarafından ihanete uğrıcakmış...
ayrıca da clark, hiç ummadığı biri tarafından korunacakmış...

Koruyacak kişi Lana olabilir şuan için en umulmayacak kişi o ama ihanet eden bence şüpheli, Lionel olabilir.1. nedeni onu uzun süredir dizide göremiyoruz 2.si ise artık bi sonu geldi bu yüzden Clark'ın sırrını acıklayabilir ve bu yüzdende Lionel'i öldürüp diziden ayırabilirler... Benim düşüncem tabiki

bnce green arrow ihanet edicek lana koruyck

Green Arrow'un ihanet edeceğini düşünmüyorum.Olursada saçma olur.

kristinkreuk_13
26-12-06, 18:06
beklenmeyecek bi kişi diyince aklıma ilk o geldi

Mojima
26-12-06, 20:13
Lionel'ın davranışları yüzünden şuan ona güven verilmiş bir kişi olarak bakılıyor.Bu yüzden ihanet edecek bir kişi o olabilir.Ama benimki sadece düşünce sende haklı çıkabilirsin.

spiderkf
26-12-06, 21:01
green arrow kırmızı kriptonitin etkisinde kalıpta ihanet edebelir diyorum ama sadece bir tahmin

Mojima
27-12-06, 12:50
Green Arrow Kırmızı Kriptonitin etkisinde kalamaz.Çünkü o Dünya'lı

DaveMustaine
27-12-06, 15:49
Bence Clark'ı Lana koruyacak, ihanet eden ise Chloe olabilir. ( Çok desteksiz salladım :) )

Mojima
27-12-06, 16:32
Chole'nin ihanet edeceğine inanmıyorum.Lionel'le yaptığı anlaşmada da anladık ki o güvenilir biri...Lana konusunda bende öyle düşünüyorum.Ama inşallah öyle birşeyler karşılaşmayız.

Bu ihanet olayı hangi bölümde gerçekleşcek?

leon53
27-12-06, 22:59
eğer spolier doğruysa lexide düşünmek lazım bence gerçi daha 5. sezonun 8 bölümünü yeni izledim ama şimdiye kadar tamam ipler tamamane koptu dedirtip senaristler birşekilde tekrar yakınlaştırdılar ben herşeyi beklerim bunlardan :)

spolierleride okuyorum lana yüzünden olmaz diyecekler var clark hiçbir şekilde tercihlere müdahale etmemeyi seçiyor çok özel durumlar hariç butip şeyleride biraz insanların zayifliği gördüğünden kin beslemiyor zamanınıı bekliyor gibi.

lex ihtimalini düşünmek lazım senaristler hep en beklenmiyeni yapıyor. enson 5x7 de lex lana i,lişkisi olamyacağınadair şiddetli imalar vardıda ne oldu

kristinkreuk_13
29-12-06, 15:33
bakıcz artık kim haklıymış ama ihanet edicek olan lionel olabilir destekte lexten

Force_user
30-12-06, 01:15
Green Arrow Kırmızı Kriptonitin etkisinde kalamaz.Çünkü o Dünya'lı

Uzun zamandır ilk defa yazacak birşey çıktı ya sırf okuyorum bir süredir :) Kırmızı kriptonit bazı durumlarda dünyalılarıda etkileyebiliyor diye biliyorum. Etkileri farklılık gösterebiliyor. Ama böyle birşeyi bence diziye koymazlar çünkü "Koca smallville (bir terslik var koca smallville cümlesinde :D ) lisesinden bir kişi bile mi etkilenmedi o kırmızı kriptonitten yapılan yüzükleri takınca?" sorarlar ve cevapta alamazlar. Yeni bölüm istiyorum artık ben.

Mojima
30-12-06, 08:52
...lisesinden bir kişi bile mi etkilenmedi o kırmızı kriptonitten yapılan yüzükleri takınca?" sorarlar ve cevapta alamazlar. Yeni bölüm istiyorum artık ben.

Güzel bir noktaya değindin, böyle bir olay olursa bence saçma olur.Hem Green Arrow(Oliver Queen)'un Clark'a ihanet etmesi için bir sebeb yok ki.(Lois'i öptü diyemi yoksa:D)Birde benim sormak istediğim bu olayın gerçekleşeceği bölüm hangisi?Crimson mu?

Force_user
30-12-06, 10:23
İhanet bence bariz bir şekilde fırtına öncesi sessizlik yaşayan Lionel Luthor'a ait olacak. Belkide Clark onu öldürmek durumunda bile kalacak. Çünkü Clark ve Kripton hakkında inanılmaz bir bilgiye sahip oldu başlangıcına göre. Clark'ı kontrol altına almanın bile bir yolunu bulmuş olabilir ihaneti bu yollada yapacak olabilir (Lex'i öldürtüp suçluyu Clark yapmak için :D ).Yardımda babasına karşı Lex'ten gelecektir. Çünkü birşekilde Lana beklenmedik karakter değil benim gözümde. Hatırlarsanız kavgalılarken (Raya'nın geldiği bölüm) Clark'ın gösterdiği enerji kaynağı resimlerini dürüstlükle gördüğünü söyledi.

İşin ilginç tarafı bence Lana psikolojik problemler yaşıyor o meteor yağmurundan beri, korunmaya ihtiyaç duyuyor (ki bunu uzay gemisinden çıkan tipler katliam yaptıktan sonra anlıyoruz) ve birşekilde Lex'in bu konuda daha koruyucu olabileceği düşüncesi aklına yerleşiyor (deli işte :D ). Yani bana sorsanız Lana delirdi ama hala aklı Clark'ta sadece çaktırmıyor. Sonuçta Kurtlar Vadisine giren birdaha çıkamayacağına göre Lanadan hayırda gelmez zararda gelmez artık :D

Heather
30-12-06, 16:27
Jl den bir görüntü:

http://img353.imageshack.us/img353/8595/jlavl9.gif

Mojima
30-12-06, 21:39
Force_user Lionel teorisini bende destekliyorum ama ölüm abartılı olmuş.Clark asla birini öldürmez bunu unutmayalım(en kötü düşmanı olsa bile...)

Force_user
30-12-06, 22:33
Ama mojima unutmamalıyız ki 2 kere cinayetin eşiğinden döndü (1i pek sayılmaz). Babasını cinayetle suçlayan barmeni tutup bardaklara savurması ve ışınlanabilen kızı öldüren adamı Lois durdurmasa boğazlaması. Anlatmak istediğim Clark'ın pekde sinirlerine hakim biri olmaması, yani çok aşırı bir durum olduğunda (annesini komaya sokacak kadar döven birinin çıkması mesela) Clark kafayı yiyip birini öldürebilir. Belkide yazarlar bunun onun superman olmasında yaşayacağı bir olgunluk deneyimi olabileceğini düşünür. Çok yüksek bir ihtimal değil ama olasılığıda yok değil bence bu olayın.

(Ayrıca herkesin Bayramı ve Yeni yılı mutlu olsun. Hayırlar ve kaliteli smallville bölümlerine vesile olsun :D )

Mojima
31-12-06, 06:32
ÇR'leri tam olarak bilmediğimden bişi diyemicem ama Clark'ın 1ini öldürdüğünü zannetmiyorum.Ama olasılık her zaman vardır

Not:Herkesin Kurban Bayramı Mubarek olsun.

Force_user
31-12-06, 16:29
Çizgiromanlarda sadece bir tanesinde birini öldürüyor ondada altın kriptonit kullanıp güçlerini bırakıyor üzüntüsünden. Sonuçta günümüz dizilerinde cinayet ve ölüm popüler bir tema olması muhtemel bence.

Angel-us-
31-12-06, 21:10
Güzel yorum force user tebrikler. Ama Lionel Luthor giderse oldukça üzülürüm, çok sağlam bir karakter açıkçası..

snaypir
31-12-06, 23:17
İhanet diyo hiç beklenmedik birinden gelicek.Bence annesi olabilir onu koruyanda lex olabilir.Bu dizide herşey mümkün.Gerçi benim asıl sormak istediğim 5.sezonun başlangıç videosunda Clark traktörü kaldırıp fırlatıyo bu hangi bölümde oluyo.Elimde 5 sezonun DVD si var.Hepsini izledim ama bunu gözden kaçırmışım.Konuyla alakalı olmayabilir ama sorabileceğim başka biyer yoktu.Bu dizinin sonu nere varıcak çok merak ediyorum.Kim derdi ki Clark Kent bu kadar tuhaf bi hayat geçirmiş diye.Bu dizi Superman'a yeni bi boyut kattı.Dizi bittiğinde bu karakterlerle bi sinema filmi yapabilirler.Bakıcaz asıl icraatları orda belli olucak.Umarım berbat bişey yapmazlar.Yoksa bukadar emek boşa gider.
Bide bu adamın uçmasıyla ilgili kimse bişey demiyormu nezaman uçacak.Herşey biyere kadar.Koş koş koş nere kadar koşabilir.Bide dikkatimi çeken bişey var.Thomas John Patrick Welling 1. sezon ile 6.sezon arasında büyük oranda vücut yapmış.Bence bu supermanlerde olmaması gereken bir durum.Çünkü supermanin gücü kaslarından değil doğuştan gelen bişey.Tabii bizim güneş sayesinde.Birazdaha böyle giderse pek hoş karşılanmayabilir.Benim görüşlerim bunlar.Bence fazla mal göz çıkartır..

Mojima
01-01-07, 00:02
Giriş videosundaki o görüntü yanılmıyorsam 3.sezonda gerçekleşiyor.Oradaki videoda Clark'ın uçtuğunuda görebilirsin buda 4. sezon ilk bölümde olmuştu.Giriş videolarında illaki o sezona ait görüntüler olmayabiliyor.

kristinkreuk_13
01-01-07, 00:16
bakıcz artık ama umarım lionel ölmez

leon53
01-01-07, 01:13
snaypir bahsttiğin görüntü Sezon 3, bölüm 5: Perry adında bir bölüm. cnbc-e 3. sezon yorumlarında ayrıntısını bulabilirsin

snaypir
01-01-07, 08:04
teşekkür ettim arkadaşlar

Mojima
02-01-07, 14:17
16. bölümün ismi açıklandı

Bölüm #6-16: "Promise"

elizabeth_darcy
02-01-07, 14:45
ya 6ç sezonun ortasındayız hala clark*lana bıktım ya bıktım su lanadan ölsunde kurtulalım.onun zırlamasından kimseye guvenememsınden.clark lana bitti simdide lex lana kız hala aynı bide hamile.lex lana hic cekilmiyo bıde bu ikisi icin sacma sapan bolumler yapıyolar ben 6. sezonda cıddı sekilde sıkıldım hep aynı seyler lana uzulur aglar.chole clarka yardım eder.allahtan green arrow ve lois var.gerci green arrow b ı kac bolum sonra ayrılcak bakalım o zaman ne olcak.
13 bolum iyi gozukuyo bakalımmm

BaDCoD
02-01-07, 19:48
Ama mojima unutmamalıyız ki 2 kere cinayetin eşiğinden döndü (1i pek sayılmaz). Babasını cinayetle suçlayan barmeni tutup bardaklara savurması ve ışınlanabilen kızı öldüren adamı Lois durdurmasa boğazlaması. Anlatmak istediğim Clark'ın pekde sinirlerine hakim biri olmaması, yani çok aşırı bir durum olduğunda (annesini komaya sokacak kadar döven birinin çıkması mesela) Clark kafayı yiyip birini öldürebilir. Belkide yazarlar bunun onun superman olmasında yaşayacağı bir olgunluk deneyimi olabileceğini düşünür. Çok yüksek bir ihtimal değil ama olasılığıda yok değil bence bu olayın.

(Ayrıca herkesin Bayramı ve Yeni yılı mutlu olsun. Hayırlar ve kaliteli smallville bölümlerine vesile olsun :D )

Süperman karakterinin en büyük özelliği hiçbir zaman adam öldürmemesidir hatırlarsanız zod geldiğinde lexin ölmesi gerkiyordu ama öldürmedi ne olursa olsun adam öldürme gibi bir eylemi clarka yaptırmazlar senarisler bunu kişiliğinin bir parçası olarak clarka yüklemiş durumdalar ve bunu bozlmazlar ne akdar sinirlensede adam öldürmüyor linoal babasının ölümünden sorumluydu bir güzel patalkadı ama öldürmedi hmede babası kılığna giren adam ödlür dediği halde burdanda anlıyoruzki asla ve asla cinayet işlemeyecekkkkkkkkk!!!!!!!

İhanet edecek kişi bence lana çünkü lananın ihanet edeceğini hiçkimse beklemiyor siz ihaneti yanlızca sır konusunda düşünüyorsunuz oysa onu bir tuzağada çekebilir lexe güç gösterisi yapmak için clarkın başına birşey getirmek isteyebilir tabi senaryonun gidişine göre düşünüyorum yardım konusunda hiçbeklenmedik kişi şuanda lex var onun dışında ilerleyen bölümlere göre 33,1 dekilerden biride olabilir hani patlatacakalrya ordan kaçanlar yada kurtulanlardan biri sonuçta ordakilerin çoğu clarkın düşmanı bekleyip göreceğiz

Mojima
02-01-07, 21:22
Süperman karakterinin en büyük özelliği hiçbir zaman adam öldürmemesidir hatırlarsanız zod geldiğinde lexin ölmesi gerkiyordu ama öldürmedi ne olursa olsun adam öldürme gibi bir eylemi clarka yaptırmazlar senarisler bunu kişiliğinin bir parçası olarak clarka yüklemiş durumdalar ve bunu bozlmazlar ne akdar sinirlensede adam öldürmüyor linoal babasının ölümünden sorumluydu bir güzel patalkadı ama öldürmedi hmede babası kılığna giren adam ödlür dediği halde burdanda anlıyoruzki asla ve asla cinayet işlemeyecekkkkkkkkk!!!!!!!...

Güzel bir noktaya değindin.Bende aynısını destekliyorum.ÇR'lerde böyle bir olay yaşanmış olabilir ama senaristlerin böyle bir hata yapıpda Clark'a birini öldürteceklerine inanamıyorum.

kristinkreuk_13
03-01-07, 11:03
bncede clark kimseyi öldüremezzzzzzzzzzz

spiderkf
03-01-07, 22:27
justice den resimler

http://img385.imageshack.us/img385/1866/justice1pq0.jpg
http://img289.imageshack.us/img289/7282/justice2bz2.jpg
http://img401.imageshack.us/img401/4051/justice4ma0.jpg
http://img113.imageshack.us/img113/2097/justice5fr8.jpg
http://img401.imageshack.us/img401/7818/justice6yh0.jpg
http://img118.imageshack.us/img118/7659/justice7mi0.jpg

kristinkreuk_13
04-01-07, 15:46
gzl resimlermiş

Force_user
04-01-07, 22:19
Cinayet konusunda bu kadar net konuşmamakta fayda var, sonuçta kimse 1.sezondan Lanayla Lexin ilişkisinide tahmin edemezdi olmaz öyle şey derdi (ki dedik), kimse senaristlerin olmayacak şeyler yapmadığını söyleyemez. Kesin öldürür demiyorum ama öldürmezde demiyorum tabiiki öldürmeme olasılığı çok yüksek hatta bana kalırsa Superman karakteri olarak imkansız ama senaristlerin bugüne kadar yaptıkları göz önüne alınmalı. Orada Lex'in durumu tamamıyle farklı, dikkat ederseniz daha sonra pişmanlık duyuyor söylenen şekilde Lex'i öldürmediği için. Bekleyip göreceğiz eninde sonunda Lionel ölecek yada öldürülecek, hayırlısı :icon_whis

Bu yeni bölüm ne zaman arkadaşlar tarihleri bilen varsa yazabilir mi acaba?

Mojima
05-01-07, 06:23
Bölüm #6-10: "Hydro" Yayınlanma Tarihi: Ocak 11, 2007

Guest Stars: Tori Spelling (Linda Lake), Justin Hartley (Oliver Queen/Green Arrow), Aaron Ashmore (Jimmy Olsen)
Directed By: Tom Welling

Siteye video eklemek yasaktır.

Force_user
05-01-07, 15:26
Teşekkür ederim Mojima. Daha 1 hafta var demek, ne araymış buda bitmek bilmedi. Bir şarkı vardı hani "Ease My Pain" diye henüz çıkmamıştı Oliver ok atma antrenmanı yaparken duyuluyordu, çıktı mı acaba o?

Mojima
05-01-07, 16:29
Önemli değil Force_user

Şuanda izlediğim promodan sonra içimden 'Hayırrrr!' diye bağırmak geldi.İzlediğim videoda Lana ile Clark arasında geçen bir konuşma vardı.Linki kod şeklinde veriyorum başına malum adresi yazarsanız ulaşabilirsiniz.

2. videoda ise Clark ile Lois'in öpüştükleri sahne var

3. video yukarda vermiş olduğum ve silinen video Tori Spelling

Link vermek yasak olduğundan ben sadece kod numaralarını verim

Ben LimeWare'de bir arama yaptım ama fazla sonuç çıkmadı.Grubun ve söyleyen şarkıcının ismini verirsen belki daha fazla yardımcı olabilirim.

DaveMustaine
05-01-07, 20:38
You Tube linkleri ne diye engelleniyor bir anlayabilsem! Tüm Dünya'da yasal olan olay bu sitede yasal değil. :S

"Mojima" ; sitede ne diye arattığını yazarmısın, ona göre insanlar daha kolay ulaşabilirler...

Mojima
05-01-07, 21:04
You Tube linkleri ne diye engelleniyor bir anlayabilsem! Tüm Dünya'da yasal olan olay bu sitede yasal değil. :S

"Mojima" ; sitede ne diye arattığını yazarmısın, ona göre insanlar daha kolay ulaşabilirler...

Hydro diye aratırsan çıkıyor.

Mesajımda kurallara aykırı ne olduğunu açıklayabilirmisiniz?Herşey kurallara uygundu hiçbir sitesinin reklamı verilmedi neden bunu silmeye gerek duyorsunuz.Bir açıklama bekliyorum!

Saygılar...

coolwater
05-01-07, 22:28
bundan sonra ******* linkide vermek yasak anlaşılan..artık ev hanımları gibi konuşur konuşur dururuz..yakında resim yayınlamakta yasaklanır tam olur..

Mojima
05-01-07, 22:58
Verdiğim linklerde malum sitenin ismi zaten geçimiyordu.Sadece sonundaki kod numaralarını vermiştim.Umarım mesajımı değiştiren yetkili güzel 1 açıklama yapar.

Force_user
07-01-07, 12:06
Trailerları izledim ve Lex Lana bitiyor arkadaşlar bence ve Lois Oliver coşuyor :img-yes: Directors Cut videosunu izlemeye başladım ama zevkini kaçıracaktı hemen kapadım. Bence aksiyon bakımından bilemeyeceğim ama olay örgüsü bakımından başarılı bir bölüm bizleri bekliyor arkadaşlar. Sırlar ortaya çıkacak artık umarım Clark'ın sırrı Lanaya açık olur :img-wink: GEL CUMA GEL!!! (gecenin 3ünde tvde yayınlansa kalkar izlerim valla bu bölümü)

Son olarak sizlere ÇOCUK CLARKTAN ÇIKARSA NE OLACAK? diye sormak istiyorum :D Kripton bebekleri belki uzun bir hamilelik döneminden sonra doğuyordur ondan bu kadar geç farkedilmiştir ? Ne dersiniz hoş olmaz mı ? :D

supercem291
07-01-07, 13:12
çocuk lextense nolcak lana aldırcak mı çocuğu? belki düşer. zaten nerdeyse her bölümde lana bi hastaneye düşüyo

vipercum
07-01-07, 15:04
Arkadaşlar Smallville in yayınlandığı cwtv min kendi sitesinden tüm fragmanlara bakabilirsiniz ztn yube dan bakmanızaa gerenk yok

Mojima
07-01-07, 17:46
Arkadaşlar Smallville in yayınlandığı cwtv min kendi sitesinden tüm fragmanlara bakabilirsiniz ztn yube dan bakmanızaa gerenk yok

Sitesinde yayınlanan promoda sadece Lana ile Clark'ın bulunduğu video var.Diğerlerini uTube'da bulabilirsiniz.

nghn
07-01-07, 22:12
Benim anladığım sanıyorum Lex ve Lana'nın ilişkisi Clark'ın gördüğü alternatif bir dünyada sona eriyor.

rolling
08-01-07, 23:14
6-12 "Labyrinth" bölüm özeti (25.01.2007)

clark saldırıya uğrar ve bi akıl hastanesinde uyanır. ordaki Dr. Hudson, clark'ın kendisinin uzaylı güçleri olduğunu zannetmesi sebebiyle 5 yıldır orda olduğunu söyler. bu yeni dünyada martha lionel'la evlidir. chloe deli sanılmaktadır. lana lex yerine clark'ı seçmiştir. lana clark'a dr.hudson'ın tedavisini kabul etmesi için yalvarır, böylece birlikte olabileceklerdir. ama başka bi hasta John (Martin Manhunter) clark'a doktorun aslında bi hayalet olduğunu ve gerçek hayata dönebilmesi için onu öldürmesi gerektiğini söyler. Clark hayatının en zor kararını vermek zorundadır...

bu bölüm "ya clark'ın super güçleri onun hayal gücünden ibaretse???" sorusunu cevaplıcakmış... ayrıca smallville'in kadın kahramanının ölümüymüş... (nedir acaba)
kısacası bana kalırsa smallville tarihinin en etkileyici, en güsel, en müthiş bölümlerinden biri gelior...

thequestionmark
09-01-07, 08:14
ewet..clarkı kurtaran martian manhunter olacak...

6.13 tede clark yine kırmızı kriptonite maruz kalıyor ve çıldırıyor deyim yerindeyse...

başlıyor önüne gelene güçlerini söylemeye...:img-help:

hydro da ise lana lex e clarkı sevdiğini söylüyor...nasıl iş anlamadım...:img-blush

MELENA
09-01-07, 11:36
benim 4.ve 5.sezonum bugün geldi.ve 6.sezonunda sadece 9 bölümü:icon_sorr .artık burdan takip edicem,yazdığınız bölümleri.her seferinde güzel bir özet oluyordu baktığımda.umarım bundan sonrada devam eder de merakta bırakmazsınızbye

kristinkreuk_13
09-01-07, 14:44
bakalım ne olucak ama daha blme çok var

rolling
10-01-07, 11:01
labyrinth'ten 3 adet resim...
http://img90.imageshack.us/img90/9697/untitledwk8.jpg (http://imageshack.us) http://img134.imageshack.us/img134/5878/untitled2rl7.jpg (http://imageshack.us) http://img99.imageshack.us/img99/4706/untitled3kg2.jpg (http://imageshack.us)

__BÜYÜK SPOILER__
sanırım Chloe bu bölümde ölüyorr... :sad53: :sad53: :icon_sorr

thequestionmark
10-01-07, 13:29
hayırrrrr...............

yalan de....

supercem291
10-01-07, 14:25
Chloe ölcek ama clark ın hayal dünyasında

thequestionmark
10-01-07, 16:14
nasıl oluyor ya...

herşey düşmüydü yani....

supercem291
10-01-07, 16:40
öyle olması lazım çünkü chloe bi sonraki bölümde var

kristinkreuk_13
10-01-07, 17:46
bakalım artık chloe umarım ölmez

Heather
10-01-07, 17:55
Alison Mack in 7. sezon için anlaşması var, ölemezzzz, ölmemeli.:sad53: :img-fie:

DaveMustaine
11-01-07, 08:05
Bence artık ölsün birileri, aksiyon gelsin diziye. Ama tabi Lana'nın ölmesi çok daha iyi olacaktır Chloe'ye nazaran... Bende umutlanmıştım ne güzel, süper bir bölüm olacak diye.:icon_sorr

lily_daniel
11-01-07, 17:08
Merhaba arkadaşlar birşey sormak istiyorum; 6. sezonda Lana'nın Lex'le beraber olduğu bölüm hangisiydi. Adını bilen bana da söyleyebilir mi?

MELENA
11-01-07, 17:17
arkadaşlar birşey sormak istiyorum.ben daha 4.sezonu izliyorum.5.sezonda var elimde.burda yazılanlarıda büyük bir merakla takip ediyorum.sadece bilmek istediğim tek bir şey var.chloe ve clark arasında hiç bir şey olmuyor mu??chloe hala öyle umutsuz bir şekilde clarka aşık mı??lois napıyor?clarkla aralarında bişi oldu mu 6.sezonda??lütfen cevap verin.ayrıca chloe ölmesinnn:sad53:

vipercum
11-01-07, 17:56
Chloe Jimmy ile takılıyor 6.sezonda

coolwater
11-01-07, 18:22
arkadaşlar birşey sormak istiyorum.ben daha 4.sezonu izliyorum.5.sezonda var elimde.burda yazılanlarıda büyük bir merakla takip ediyorum.sadece bilmek istediğim tek bir şey var.chloe ve clark arasında hiç bir şey olmuyor mu??chloe hala öyle umutsuz bir şekilde clarka aşık mı??lois napıyor?clarkla aralarında bişi oldu mu 6.sezonda??lütfen cevap verin.ayrıca chloe ölmesinnn:sad53:

chole jimmy le takılıyor ama hala clark clark die yaniyor tutuşuyor:img-hyste

lois paranın gücüne teslim oluyor oliver çapsiziyla takılıo..clarkla arasında ise hiç bişey olmuyo..zaten clark mali hala lana lana die dolanio peşinde lana lexten hamile olduğu halde(veledin clarktan olduğu iddialarıda dolaşmakta ortalıkta bekleyecez..)clark la lois arasında bişey olmuyor olmayacak olmamalı..because clark loisi haketmio..değişik enterasan bişey yok anlayacağın..hele 6.sezon şu ana kadar iğrenç ötesi..elinde 5. sezonun tadını çıkar sindire sindire izle sana o kadar diyorum..hatta bırakmıştım bi ara smallville izlemeyi o kadar berbat bir sezon geçiriyoruz yani:img-yes:

MELENA
11-01-07, 19:15
çok teşekkür ederim cevaplar için.ama keşke beklediğim gibi olsaydı:sad53:

enderakgul
12-01-07, 12:52
arkadaşlar ben youtube da bi şey izledim de lana lex'e clark'ı seviom falan dio.nedir bu bi bilginiz var mı?

anaxagor
12-01-07, 17:22
arkadaşlar ben youtube da bi şey izledim de lana lex'e clark'ı seviom falan dio.nedir bu bi bilginiz var mı?

Gördüğün sahne Hydro adlı bölümden bir kısım. Dün akşam yayınlanan bölümdü ve bölümün sonunda geçti o diyalog.

Soruya cevap verdikten sonra bir merhaba diyeyim. Uzun zaman oldu bu başlığa yazmayalı. Hydro'yu dün gece biraz geç seyredebildim. Yayınlandığı saatte seyretmeyi istememe rağmen. Lana'lı kısımlar haricinde oldukça güzel bir bölümde bence. Fazla aksiyon yoktu ama olduğu kadarı da yeterliydi. Biraz da ilişkiler üzerine yoğunlaşmalarında sakınca yok.

Lana haricinde güzel bölüm olduğunu söyledim ya biraz açayım konuyu. İşin gerçeği sadece Hydro'yu temel alırsak hiçbir karakter sinir bozucu değildi. Ancak Smallville'in senarist takımının Lana'yı ele alışı o kadar dengesiz oldu ki artık Lana'yı her görüşümde sinirlerim zıplıyor. Oysa bu şekilde olmasaydı dün geceki bölümde seyirci olarak Lana üzerine duygusal yatırım yapabilirdim ve onun ızdırabını hissedebilirdim. Clark ile konuşmaları sırasında söyledikleri, mimikleri gerçekten etkileyiciydi. Kristin Kreuk'u tebrik etmek gerek. Gerçekten güzel bir performanstı. Keşke canlandırdığı karakter yüz küsür bölümde daha iyi yazılmış olsaydı.

Lex ile Lana ilişkisi Lana'yı seyredilebilir kılarken Lex'i aşağıya çekiyor. Lex'in bu halini seyretmek hoşuma gitmiyor. Oysa M. Rosenbaum çok iyi rolünde. Sanki Lex'i oynamak için doğmuş. Lana'ya dedikodu sütünundaki haberi gösterdiği sahnedeki oyunculuğu çok hoştu. Ne yazık ki Lex'ten bir Anakin Skywalker yaratmaya çalışıyorlar ama keşke yapmasalar. M. Rosenbaum gibi bu karakterin altından kolaylıkla kalkabilen bir oyuncuyu bu tür hikaye örgüsü içn kullanmasalar keşke. Ynalış anlaşılmasın, bu tür trajediler güzel hikaye potansiyeline sahip ama sorun Lex karakterinin bir Anakin Skywalker olmaması. Şimdi Superman ile Lex Luthor'ın neyi simgelediği üzerine girmeyeceğim ama şunu bilmekte de fayda var Lex insanoğlunun en kötü halini simgeler. Tarjik bir karakteri değil.

Lois Lane. Sanırım yazdıklarımı okuyanlarfarkındadırlar, Smallville'in en sevdiğim karakteri Lois Lane ve Erica Durance Hudro'da yine harikulade bir performans çıkardı. Lois, Green Arrow'ın aslında Olliver Queen olduğundan şüpheleniyor ve bunu somut bir şekilde kanıtlamak için Clark ile bir plan yapıyorlar. Lois, başına bir şey geldiği bahanesiyle Ollie'yi arayacak ve GA onu kurtarmaya gelince Ollie'nin GA olduğu ortaya çıkacak. Ancak bizim hain :) Clark çift taraflı oynuyor ve Ollie ile karşı plan yapıyorlar. Clark GA kostümünü giyiyor ve Lois'i kurtarmaya gidiyor. Bu arada başı belada numarası yapan Lois'in başı gerçekten birkaç serseriyle belaya giriyor. Uzun lafın kısası, Clark, GA olarak onu kurtarıyor. Lois de GA'in Ollie olduğuna ianandığı için öpücük konduruyor kendini kurtaran adamaın dudaklarına. Bu sahne çok eğlendiriciydi. Çok da iyi anlatmadım ama seyrettiyseniz neyi kastettiğimi biliyorsunuz. Seyretmediyseniz de en kısa zamanda seyretmeye çalışın derim.

Asıl şimdi gelcek haftaki Justice adlı bölümü bekliyorum. Umarım korktuğum kadar kötü olmaz. Potansiyeli olan bir bölüm ama bu diziyi seyredenlerin artık çok iyi bildiği gibi o potansiyeli kullanamama konusunda üstlerine yok...

coolwater
12-01-07, 21:11
tekrar hoşgeldin anaxagor özlemiştik senin hararetli spoiler lerini..inan yine tek solukta okudum yazını teşekkürler..:good:

rolling
13-01-07, 09:40
__6-13 "crimson" bölüm açıklaması__

"kırmızı kriptonitin dönüşü ve kötü clark'ın lois ve lanayı öpmesi"
lois, kırmızı kriptonitten yapılmış ruj sürer. haliyle clark buna dayanamaz:img-yes: ve lois'i öper... kırmızı kriptonitin clark'a geçmesiyle clark'ın utangaçlığı ortadan kalkar ve "kötü clark" yeniden ortaya çıkar... clark da bu gazla lex ile lananın düğün yemeğine gider ve gelini kaçırır...

MELENA
13-01-07, 10:03
gerçekten çok teşekkürler.yazılarınız sayesinde 6.sezonu takip edebiliyorum napalım:icon_sorr .bu arada lois ile clark arasında birşey olma ihtimali yok mu?filmdeki gerçek aşkı lois di ama.sanırım burda okumuştum,smallville yapımcıları bunun filmden ayrı olduğunu söylediğini yazmışlardı.merakla vbekliyorum yazılarınızıbye

Heather
13-01-07, 10:19
gerçekten çok teşekkürler.yazılarınız sayesinde 6.sezonu takip edebiliyorum napalım:icon_sorr .bu arada lois ile clark arasında birşey olma ihtimali yok mu?filmdeki gerçek aşkı lois di ama.sanırım burda okumuştum,smallville yapımcıları bunun filmden ayrı olduğunu söylediğini yazmışlardı.merakla vbekliyorum yazılarınızıbye
Filmde Lois Supermen e aşık, Clark a değil. Aralarında birşey olsa bile bu tek taraflı olacak. Yani Clark Lois e aşık olacak.

Angel-us-
13-01-07, 10:36

lois, kırmızı kriptonitten yapılmış ruj sürer. haliyle clark buna dayanamaz:img-yes: ve lois'i öper... kırmızı kriptonitin clark'a geçmesiyle clark'ın utangaçlığı ortadan kalkar ve "kötü clark" yeniden ortaya çıkar... clark da bu gazla lex ile lananın düğün yemeğine gider ve gelini kaçırır...
Hahaha yarıldım ya, gelini kaçırır demek :D Yürü be kıllo kırmızı kriptonitle anca adam oluyosun :)

supercem291
13-01-07, 11:51
ya nolcak bu smallville in hali işte hydro işte dandik bi bölüm daha. inşallah haftaya bizi hayal kırıklığına uğratmazlar

Heather
13-01-07, 11:57

Bıktım şu Lana saplantısından. Senaristlerin beyni ancak bu konu üzerine çalışıyor heralde.

vipercum
13-01-07, 20:31
clark GA kapşolunu çıkardıktan sonra öpücüğün ne kadar etkisinde kaldığını yüz ifadesine gayet başarılı bir şekilde ynsıttı.Lana ya söyleceğini belkide bebk yüzünden değil bu öpücük yüzünden söylememiş olabilir. Nedersiniz ?

Force_user
14-01-07, 01:03
Anaxagora hoşgeldin diyerek başlıyorum öncelikle, uzun zaman olmuştu.

Bölüm hakkındaki yorumlara gelince;
Bir sinir harbi içerisinde indirdiğim bölümü, her seferindeki heyecan ve merak yerine hışımla açmış bulundum (sebep ilk dosyanın bozuk olması ve ayrıyetten bilgisayarımdaki problem). Sinirliyken çeviri yapmam biraz zorlaşsada kısa sürede bölüm beni sardı ve kaptırdım kendimi. Bence gayet başarılıydı, ben (vah garibim diyenler olabilir) hala Lanaya kötü bakamıyorum ya 2 bölümde bir birşey oluyor tam soğuyacakken tekrardan normale dönüyor fikirlerim. Çok büyük bir ikilem ve ızdırap içinde bence Lana, baştan söylediğim psikolojik buhran durumu gerçekten bu Lanada yaşanmış ve Lex'in ağzının müthiş laf yapmasıyla değişik bir biçimde atlatılmış durumda. Lana Lex'i reddedecekken Lex iki laf tıkıştırdı araya olayı bitirdi, Lanayı kaptı.

Genel olarak bölüme gelecek olursak, aksiyon azda olsa ilk defa beni üzmedi bu durum ve spoilerları çok fazla okumadığım için bu sıralar (herkese tavsiye ederim) sürekli "Aha! Şimdi ortaya çıkacak sırrı!, Yoksa gene mi çıkacak bunlar ya?" gibi düşünceler kafamdan geçirdim. Clark'ın Green Arrow olduğu sahnede çok eğlendim ve Clark'ın ne kadar fırsatçı olduğunu öğrenmiş oldum.

Lois'in Clark'ın öpüşmesi hakkında yaptığı konuşma ve Lana Clark konuşması son sahnedeki senaristlerin ne yapmak istediklerini ortaya koymuştu ki, Crimson bölümüyle ilgili yazıyı okuyunca bu durum tamamıyle ortadan kalktı, ne yapmaya çalışıyorlar anlayabilmiş değilim daha hadi hayırlısı.

Bence bunlar gene paşa paşa Lana Clark yapsınlar, Lex'te bunları ayırmak için uğraşsın, hatta olayı abartıp Clark farklı bir bilgi versin sırrım buydu diye :img-yes:

Justice bölümüne gelince, bence ilk defa bu bölümde potansiyeli kötüye kullanmayacaklar gibi duruyor. Clark'ı supermanliğe daha bir yaklaştıracaklar gibi duruyor ve bunuda bol aksiyonla yapacaklar gibi. Lex durumdan en zararlı çıkacak kişi olacak anladığım kadarıyla.

Bir şekilde artık şu Lex-Superman düşmanlığı açık şekilde çıksın ortaya, Clark üzerinden olsada başlatsınlar, Lex ile küs bırakmaları Clark'ı bir düşmanlık belirtmiyor benim gözümde.

Güzel bölümler bence bizleri bekliyor arkadaşlar, umarım bu tatil senaristlere yaramıştır, sadece bir foruma baksalar dahi daha güzel işler yapacaklar ama sanırım özellikle bakmıyorlar. Bekleyip göreceğiz ve umarım bir daha tatil matil girmez araya.

Angel-us-
14-01-07, 03:46
Ya ayıp olacak ama, ben ömrümde bu Hydro bölümündeki gazeteci kadın kadar çirkin bir kadın görmedim! Allah vere de rüyama falan girmeye, kalpten giderim :D
Beceriksiz Kılocan yine yapacağını yaptı ve son şansı da kaçırdı, yeter olm be kızın hayatını mahvettin diyorum kendisine. Kız melül melül bakarken hiç mi için sızlamadı ya, ben buradan bağırıyorum ben uzaylıyım lana, beni al diye inan ki!
Lex de kafası karışık olan Lana yı bir güzel kandırdı, helal olsun ne diyim.
Lois de herkese mavi boncuk verenlerden, halihazırda sevgilisi varken, kaçamak öpücüğünden gayet mutlu mesut göründü. Karşı taraf da keza sevdi olayı.
Clark-Lois yakınlaşması olacaksa bu bölüm milattır, Clark-Lana ise son umutlarını da tüketti. Lana nın ümitsizce çırpınmalarına rağmen..

Not: Lana nın tek hatası, Kılo adlı beceriksiz, cesaretsiz uzaylıya aşık olmasıdır.

Not 2: Bölümün cadısı yine aklıma geldi, korkuyorum..

kristinkreuk_13
14-01-07, 08:36
ya hydronun alt yazısı çıksada bnde izlesem

bu arada divxplanettan başka nerde altyazı bulabilirim?

supercem291
14-01-07, 11:01
ya hydronun alt yazısı çıksada bnde izlesem

bu arada divxplanettan başka nerde altyazı bulabilirim?
altyazı avcısı diye bi program var ordan bulabilirsin ya da divxforever ı dene

sinir
14-01-07, 12:32
Sanırım bu tatil yazarlara yaramış ve karşımıza güzel bir bölüm çıkarmışlar. Ara verilmeden önce Smallville'in her bölümü biraz daha sıkıcı olmaya başlamıştı. Tam yoksa Smallville de uzadıkça çekiciliğini kaybeden, senaryosu bir o tarafa, bir bu tarafa çeklimekten harap olmuş, izlenmeye değmeyecek ve bitsin artık diye dua edilecek o dizilerden biri mi olacak yoksa diye düşünürken umutlarımı tekrar yeşerten bir bölüm seyrettim.Umarım yazarlar bu bölümle yakaladıkları rüzgarı iyi değerlendirirler de bize favori dizimizi tüm güzelliği ile geri verirler.
Diziye girdiği ilk bölümden itibaren favori karakterim Lois, favori çift adayım da Lois&Clark olmuştu. Bu bölüm Clark&Lois ilişkisi için milat olabilecek nitelikteydi umarım bu burada kalmaz ve Clark'ın içindeki o bitmek tükenmek bilmeyen Lana aşkı biraz hafifler de Lois biraz ön plana çıkar. Açıkçası ben Lois'in yer aldığı her sahneden keyif alıyorum, Lois ve Clark'ın beraber yeraldıkları sahnelerde ise keyfim ikiye katlanıyor. Bu bölümde Clark'ın Lois'le öpüştükten sonraki yüz ifadesi beni çok mutlu etti.(Lois'i ben öpmüşüm gibi mutlu oldum tabiri caizse:img-hyste )
Bu bölümle ilgili beni rahatsız eden tek şey yazarların Lana'yı tekrar sempatikleştirme çabalarıydı. Artık Lana iyice dengesiz bir karakter olmaya başladı. Yazarlar Lana ile ne yapacaklarına karar verselerde biz de rahat etsek.

kristinkreuk_13
15-01-07, 20:50
heralde öle çok gzl bi blmdü

supercem291
16-01-07, 10:23
altyazı çıktı bu arada iyi seyirler

supercem291
16-01-07, 10:44
http://img225.imageshack.us/img225/2870/lab11ao0.jpg
http://img225.imageshack.us/img225/5549/lab12wk5.jpg
http://img157.imageshack.us/img157/7531/lab13fu1.jpg

rolling
16-01-07, 12:10
ya bu labyrinth bölümü hakkaten çok güzel bi bölüm olucak gibi gelior bana ya... bayadır bu kadar heyecanla bölüm beklememiştim...
bu arada da bişy dikkatimi çekti, lana da son 1-2 bölümdür daha bi güzelleşti sanki, eski baby face haline döndü... :img-blush :img-in_lo
bi de boş geçmiim bikaç küçük spoiler veriim... :img-wink:
justice ile ilgili...
-lex, 33.1 tesisini havaya uçuranlardan birinin clark olduğunu öğrenir, ama bunu babasına sölediinde babası clark'ın o anda orada olamıcağını, çünkü martha ve kendisiyle yemekte olduğunu sölüor...
-lois ve oliver ilişkilerini bitirirler, çünkü oliver'ın gidip dünyayı kurtarması gerekmektedir...

thequestionmark
16-01-07, 14:35
clark 6.13 te yeşil kriptonitten zarar görecek galiba...

ve justice league in kuruluşunu oliver yapacak....

Başar
16-01-07, 15:16
Hydro gerçekten güzel bir bölümdü.Heleki Chloe'un Clark'a serzenişi süperdi.Umarım bu bölüm güzel bölümlerin habercisi olur :img-yes:

MELENA
17-01-07, 12:41
biraz önce izledim Hydro bölümünü.güzeldi gerçekten.clarkın bu bitmek tükenmek bilmeyen lana aşkının bi sonu geldi sanırım.lana ile lex çok uyumlu bir çift oldular.aynı para hırsları aynı güç istekleri.lana adeta lex in kadın versiyonu oldu.yorum yapan arkadaşlara katılıyorum.bu bölüm lois ve clark için bir milat olabilir.chloe-clark ikilisinden yana olan biri olarak,sanırım bu dizide en çok arkadaş kazığı yiyen chloe olacak.önce lana sonrada lois.ancak lana-clark olmasındansa kesinlikle lois-clarkı yeğlerim.

anaxagor
17-01-07, 23:00
Bu başlığın müdavimleri bir Justice adlı bölümün bu perşembe yayınlanacağını biliyordur. Anlaşılan Yahoo! ile the CW Smallville'in reklamını yapmak konusunda anlaşmışlar. Justice'in ilk 12 dakikasını buraya tıklayıp (http://tv.yahoo.com/smallville/show/33659) izleyebilirsiniz. Umuyorum ki bir çeşit bölgesel kota koymamışlardır ve dünyanın her tarafından bağlananlar seyredebiliyordur. Eğer sadece ABD'de olanlar izleyebiliyorsa zamanınızı aldığım için özür dilerim.

supercem291
17-01-07, 23:10
her yerden izlenebiliyo ama ben izleyip bölümün tadını kaçırmayı düşünmüyorum bir iki gün daha beklemekten bişey çıkmaz

enderakgul
18-01-07, 09:23
başka bi yerden spoilleri okudumda bence bundan sonra bizi bayağı güzel bölümler bekliyor.

coolwater
18-01-07, 21:45
Ya ayıp olacak ama, ben ömrümde bu Hydro bölümündeki gazeteci kadın kadar çirkin bir kadın görmedim! Allah vere de rüyama falan girmeye, kalpten giderim :D

ablanın adı tori spelling dir aslında çok güzel tatlı bir ablaydı ama yaşlandı..yıllar yıllar evvel develer kervan iken pireler berber iken..:img-hyste 9bin bilmem kaç beverly hills/evimiz holly-wood da die bir dizi vardı..bütün bu gençlik dizilerinin(sırasıyla dawson creek,the o.c,one tree hill..vs) ilham kaynağıydı..bu diziyi izleyerek büyüdük..(hey gidi günler heyy..yaşlanmışız beaa:icon_sorr )orada donna karekteriyle oynardı ve o zamanların favori boyband i new kids on the block un solistine benzeyen bir elemanla takılırdı ..the o.c deki seth karakterini kalıbımı basarım bu salak elemandan kopyalamışlardır..

KUZEYSANTA
19-01-07, 10:28
6 1o o gasteci kadın öldümü

MELENA
19-01-07, 10:51
bence ölmedi.su oldu lana arabasıyla çarpınca.bence o kadın bir şekilde tekrar ortaya çıkacak ve clarka bi sorun çıkarıcak gibime geliyor.

KUZEYSANTA
19-01-07, 11:34
bende ona kıl oldum zaten su olup aktı öldügünü göstermediler tam

rolling
19-01-07, 12:36
sonunda beklenen bölümlerden biri justice gösterildi...
uzun zaman sora bi bölümü beğendim, ezik clark'ımız sonunda superman olma yolunda en büyük adımlarından birini daha attı... oldukça güzel bi bölümdü bana kalırsa, 33.1 tesisini yoketmek için yapılanlar, justice birliği, flash, aquaman, cyborg fln hepsi bölüme acayip renk kattılar resmen... eskiden olduğu gibi ağlayan lana, clark, garip aşk üçgenleri yoktu, tamamen superman ve yandaşlarına adanmış bi bölümdü... (lois-oliver ayrılığı hariç) hele ki justice'ın 33.1 havaya uçurduktan sora hepsinin böle slow-motion şeklinde çıkışları var ki, dedim heeyt yürüyün bee, helal olsun...

supercem291
19-01-07, 13:03
labyrinth in trailer ı yayınlanmış sanırım güzel bi bölüm daha bizleri bekliyor

vipercum
19-01-07, 14:37
Oh be sonunda iyi bir bölüm

supercem291
19-01-07, 18:30
işte bu yaa. en sonunda süper bi bölüm izleyebildik. justice herşeyiyle süper olmuş

vipercum
19-01-07, 22:23
bari artık kalesine gitsede eğitimine başlasa.Chloe de herkesi öğrendi masallah.Watch tower bile oldu :D

supercem291
19-01-07, 22:56
phantom zone dan kaçanlarla hangi bölümde ilgilencek clark? onları bu sezon hallederse belki eğitimini 7.sezon tamamlar

clana
20-01-07, 16:57
biryerde clark kırmızı kriptonit etkisiyle lanayı düğünden kaçırıyor yazmıştınız ya,o ciddi miydi?
ciddiyse hangi bölüm???

sinir
20-01-07, 18:54
Justice gerçekten son zamanlarda seyrettiğim en güzel dizi bölümüydü. Son zamanlarda hiç bir şey seyrederken bu kadar keyif aldığımı hatırlamıyorum.
Bu bölümün en çok hoşuma giden taraflarından biri Chloe'nin "Watch Tower" olarak Justice League'in içinde aktif rol alması ve resmen takımın elemanlarından biri olmasıydı. Chloe Clark'ın sırrını öğrendiği bölümden sonra her bölümde biraz daha sevilesi bir karakter olmaya başladı. Hatta 5. ve 6. sezonun pek çok bölümünde sempatikliği ve zekasıyla kahraman kriptonlumuzu bile gölgede bıraktı. :D Bence bu bölümde de gördüğümüz üzere Chole de aslında bir süper kahraman yani bir bakıma Smallville kendi orjinal süper kahramanını da yaratmış oldu :D
Bana göre bölümün asıl karizma adamı ise Oliver/Green Arrow'du. Justice League'i toplayıp yönetmesiyle ve Lex'in karşısına dikilip planlarını alt üst etmesi ile süper kahramanlık konusunda Clark'tan bir gömlek üstün olduğunu hissetttirdi. Bölümün sonunda Lois ile ayrılmaları biraz hüzünlü idi ama benim gibi Clark&Lois birlikteliğini bekleyenler için bu kötü veya beklenmedik bir gelişme değildi.
Son olarak kendi adıma bölümün en güzel taraflarından biri de Lana'nın bu bölümde olmayışıydı.
Gelecek haftaki Labyrinth bölümü ile ilgili olarak okuklarım ve gördüklerim de oldukça umut vaadediyor sanırım güzel bir bölüm daha seyredeceğiz.
Bu arada Clark'ın kırmızı kriptonitin etkisi ile Lana'yı düğünden kaçıracağı söylenen bölümün adı "Crimson" 13. bölüm. Yalnız bu kesin bir bilgi değil.(Bir internet sitesinde okuduğuma göre Lana ve Lex'in düğününün bu sezonun 16. bölümü olan "Promise" de olması gerekiyor yani Crimson'da düğün olacağı bilgisi yok.) Bu bölümle ilgili olarak Clark ve Lois'in kırmızı kriptonitin etkisine gireceğini biliyoruz. Clark bu bölümde tuttuğunu öpüyormuş :D Okuduklarımdan çıkardığıma göre bölümün sonunda Lois kırmızı kriptonitin etkisinden çıkınca yaptıklarını hatırlamayacakmış(Clark'ı öpmek gibi). Son olarak ben ve Lois'i seven diğer arkadaşlar için kötü bir haber Crimson'dan sonra Erica Durance'ın film çekimleri olduğu için en az 3-4 bölüm Lois Smallville'de yer almayacak. Yani 13. bölümden sonra Lois'i en erken 17. bölümde görebileceğiz bu da o bölüme kadar Clark&Lois cephesinde bir gelişme olmayacağı anlamına geliyor.

Heather
20-01-07, 19:12
Justice gerçekten çok güzel bir bölümdü. Smalville kendine gelmiş, senaristlere bi haller olmuş dedirtti. Chloe nin grup içinde aktif rol almasını çok sevdim. Lois-Oliver ayrılığına üzüldüm. Lois'e henüz alışamadığım için bu ayrılığın Lois-Clark ikilisine ne gibi bir etkisi olur aldırmıyorum. Bölümün diğer bir güzelliği de Lana nın olmamasıydı.

Angel-us-
20-01-07, 19:30
Bölümün kötü yanlarından birisi, Lana nın olmamasıydı. Lex in iyice psikopatlaştığını gördük, adamları al hapset sonra da demokrasi için vs. lafları et. Tam Amerikan Başkanı olacak adammış bu, zaten hedefi de o ya.
Lois romantik sahnelerde pek başarılı değilmiş bunu da gördük.
İyi bölümdü süper bölümdü de, -spoiler okumanın kötü yanı- pek bi zevk alamadık her şeyi önceden biliyorduk çünkü.

Heather
20-01-07, 20:40
Labyrinth in trailerını da gördüm. Bu bölümü Justice i beklediğimden daha heyecenla bekliyorum.

MELENA
20-01-07, 21:03
Labyrinth in trailerini izledim şimdi.gerçekten güzel bir bölüm bizi bekliyor.ama içimden bir ses daha önce clarkın babasını kaybetmesine yol açan herşeyi en başatan alma olayı gibi olacağını söylüyor.yada just a dream????

coolwater
21-01-07, 22:11
cuma gününden beri getiriyorum %95 e çat elektrikler kesiliyo..uçuyor inen..3 defa olurmu aynı şey yaa ..:sad53: nedir bu bogazici elektrikten çektiğim..emule da göçtü/areste göçtü/limewire de göçtü..insan şanssız olurda yani bu kadarmı olur..illa ups aldıracaklar bana:img-in_lo

Force_user
22-01-07, 12:59
İşte bölüm diye ben buna derim. Justice gerçekten aksiyona doyurdu beni her anı hareketle doluydu resmen. Clark'ın ekibe katılacağını duymak ayrıca beni heyecanlandırdı, bir iki bölüme kadar gene P.Z'daki karakterlerle kapışmaya başlar herhalde Clark.

Bölümde Lionel gene kendini gösterdi ve Clark'ı korudu ama sanki birşeyler var o adamda birşeyler yapacak gibi duruyor sürekli! Ya ben adama bir türlü güvenemiyorum yada gerçekten öyle. Yani artık güçleri falanda yok niye hala yardım ediyor, bir çıkarı olmalı, bildiğimiz Lionel bunu yapmaz yani.

Lex'e gelince artık işin sıkı olduğunu gördü daha tehlikeli bir hal almaya başladı, babasını geçti resmen. Artık saf bir kötülüğe bürünmüş bir Lex Luthor göreceğimize inanıyorum. Birşekilde bu olay Lanaya bir zarar verecek Lana Lexten kopacak ve Clark bu olayı duyunca Lexle tam manasıyla baltalı tüfekli düşman olacak. Baksanıza tesisi yok etmeyi bile tereddütle onayladı, hala acıyor Lex'e azda olsa.

Bir sonraki bölümün Trailerını izledim ve bence gerçekten güzel bir bölüm daha bizleri bekliyor nazar değmesin Maşallah diyelim arkadaşlar yazarlara. Supermanin bilinçaltına inmek gerçekten zevkli olacak bence ve birçok sorunun cevap bulacağına inanıyorum.

sudem
23-01-07, 13:00
Herkes Justice bölümünü de izledi. Ancak ben Hydro yu geçen gün izleyebildim. :icon_sorr
Hdyro güzeldi. Sonunda Lana nın Lex i de Clark ı da sevdiğini itiraf etmesi güzeldi. Buradaki ironi çok hoş. Her insan iki konu arasında kalabilir. Bir kadın iki erkek arasında kalabilir. Ancal Lana sadece iki erkek arasında kalmadı. İyi ve kötü arasında kaldı. Zaten Lana hep Lex ile Clark arasında tampon bölge gibi bir şeydi. Özellikle 3. sezonun sonlarından sonra bu durum daha aşikar hale geldi. Hydro bölümünde Lana nın itirafını dinlerken bu durum aklıma geldi. :img-wink:
Lois ile Clark ile ilgili de bir şey söylemek istiyorum. Ben hep bunu söylerim Clark, Lois e aşık olsun ya da olmasın şu gerçek ki Lois, Clark a değil Superman e aşık olacak. Bu biraz Lois in super kahrmanlara ilgisinden dolayı olabilir. :)
Bu bölümde Green Arrow ile öpüştüğünü zanneden Lois bir super kahramandan etkilendi. Clkark tan değil. Clark ise hem öpüşme anından sonraki sahnede hem de son sahnede Lois olayı anlatırken Lois den nasıl etkilendiğini bence açıkça gösterdi. Bu sezonun sonuna doğru Clark artık Lana da iyice vazgeçip Lois e yönelebilir ama bu Lois in de Clark a yöneleceğini sanmıyorum.

coolwater
24-01-07, 22:04
nihayet 6x11 justice i izleyebildim..açıkçası o kadar beğenmedim..smallville in çekilen 100 küsür bölümü içerisindeki en iyi bölüm olduğu iddialarına kesinlikle katılmıyorum..5.sezonda justice i katlayacak en az 5 bölüm war..ama diğer 6. sezon bölümlerine göre iyi tabiki..justice e gelirsek..clarkın bu kadar geri planda kalması hoşuma gitmedi..aralarında en süper güçleri olan clark(bune biçim cümle yaww:img-yes: )oliverın loisi atlatması çok çok acemiceydi..ne biliyim o sahnede sağlam bir arka fon müziği girebilirdi..aklıma ilk gelenler savage garden/ i knew i loved you yada Toni Braxton - Unbreak My Heart bunun gibi..çok çok özentisiz olmuş o kısım..her nekadar artık midemi bulandırsada gözlerim lanayı aramadı değil..öle işte takacak başka kulpum kalmadı beğenmedim kısacasıbye

Angel-us-
24-01-07, 22:49
Beğenmemenin sebebi -bende olduğu gibi- olayları önceden biliyor olmandır belki de.
Gerçi gelmiş geçmiş en iyi bölüm olay safsata, romantik sahneler de başarısız.
Ama hikayenin gelişimi açısından iyi bölümdü vesselam.

MELENA
25-01-07, 10:43
arkadaşlar smallville abd de bu akşam yayınlanıyor dimi?

enderakgul
25-01-07, 12:17
arkadaşlar smallville abd de bu akşam yayınlanıyor dimi?

ewwwt.
bölüm bence de o kdr güzel deildi. yane güçlerini öle düzgün bi şekilde kullanmadılar ki.cyborg iki adama çarptı.a.c yüzerek bi yere geldi.(bende yüzerdim nasıl olsa bi engel yoktu) oliver karizma idi yalnız.

rolling
26-01-07, 11:15
eveet... bir bölümü daha geride bıraktık... :img-yes:
labyrinth şahsen benim beklediğim gibi oldukça güsel bi bölümdü kanımca... oldukça gergin bi şekilde izledim, zaten arka fonda sürekli geren bi müzik vardı... bölüm bence gayet güzel işlenmişti... clark'ın super güçlerinin hayal olma ihtimali gerçekten ilginç ve şaşırtıcıydı, o hayalde olanlar, kişiler, birlikte olanlar, sakat kalanlar, herşey deişikti... yalnız daha önce spoilerlarda dendiği gibi clark hayatının en büyük kararını vericek, öldürcekmi öldürmicekmi konusu biraz fazla abartılmış gibi, hemencecik veriverdi kararını clark, hiç de öle zorlanmadan...
ayrıca bi konuda sevinsem mi üzülsemmi bilemiorum, bölüm sonunda sevgili senaristlerimiz olayı yine clark-lana ya bağladılar... yine acaba tekrar mı birleşcekler nolcak şeklinde bıraktılar... artık bi karar verseler de onlar da kurtulsa biz de... her ne kadar artık sıksa da bi clark-lana sempatizanı olarak sevinicem müsadenizle... :img-yes:

vipercum
26-01-07, 16:40
Arkadaşlar 6x12 de Raya var Izlemeyenlere Duyrulur.Hemde Eski bölümlerindekinden daha güzel bye bye :icon_whis :happy0064 :img-hyste

M.D.
27-01-07, 10:17
uzun süredir üyeyim ama burda smallville için bir konu olduğundan haberim yoktu ya.. neyse ben direk yoruam geçeyim.. labyrinth izledim az önce.. aksiyon beklemeyin derim.. justice den sonra bence iyi kaçmadı bu bölüm.. ama olay akışı ve özellikle Clark'ı Kal-El olmadığına inandırışları , gerçekmiş gibi herşeyin yaşanması çok iyiydi.. bölümü hiç spoiler okumadan izlemek gerekiyordu galiba, hata ettim.. :) ama crimson un director's cut ve trailer'ını izledim bu bölümden güzel şeyler bekliyorum..

MELENA
27-01-07, 11:33
bıktım bu clarkın lana sevgisinden.nasıl bir miğde var bu adamda anlamadım.bu bölümü az çok tahmin edebiliyordum.o yüzden çok fazla şaşırtmadı beni.ama eğer chloe ölseydi çok üzülürdüm.ayrıca bu clark gerçekten çok kör.burnunun dibindekini göremiyecek kadar.sinir olmaya başladım bu çocuğa:icon_evil .''I still love her ''müş.hadi ordan:fighting2

sudem
27-01-07, 11:39
Ben hep 1 hafta geç izliyorum sizden. Bölümü izlemeden de yorumları okumak istemiyorum. O zaman heyecanı kalmıyor. :)

Dün 11. bölümü izledim. Ya adamlar öyle bir yürüyor ki hesapta karizma yapacaklar. Ama bana çok komik göründüler. Onlar öyle yürüdükçe benzer çikolata reklamı geldi gözümün önüne :img-hyste
Neyse takım güzel olmuş. Chloe de ekibin içindeydi. Öyle heyecanlı bir bölüm değildi ama en azından pembe dizi formatından kurtulmuştu.
Lex bildiğimiz Lex Luthor olma yolunda başarılı bir şekilde yürüyor. Bunu da görmüş olduk. Ayrıca bu adama kötü olmak çok yakışıyor. Flash ile ve Green Arrow ile konuşmaları güzeldi.
12. bölümü de indirmeye başlarım artık.

sinir
27-01-07, 15:45
Bence Labyrinth güzel bir bölüm olmuş. Özellikle Clark'ın tüm yaşadıklarının bir hayal olma olasılığı ve hastanedeki odası içine serpiştirlmiş objelerle Clark'ın hayatı arasındaki ilişkiler(Ayın elemanı Oliver Queen'i görünce koptum zaten:D) gayet güzel kurgulanmıştı. Bir ara ben bile Clark'tan şüphe etmeye başlayacaktım neredeyse.:D
Bölümün en hoşuma gitmeyen tarafı sonunda Clark'ın hala inatla Lana'yı sevdiğini söylemesiydi. Bunu duyunca Clark'ın dünyalı olmadığına iyice inandım hiç bir dünyalı erkek bu kadar şeyin üzerine hala o kızı seviyor olamaz sevse bile bunu açık açık belli etmez:D
Bunun dışında yazarlar Chloe ile ne yapmak istiyorlar anlamış değilim. Bu bölümde de Chole son 2-3 sezonun tüm bölümlerinde olduğu gibi mükemmeldi. Martha bile Clark'a inanmamışken o inandı. Bu kız, o uzaylıyı bu kadar severken ve bu kadar mükkemmel bir karakter haline dönüştürülmüşken sevgisinin karşılığını Clark'tan sürekli olarak "hala Lana'yı seviyorum" cümlesini duyarak alması biraz haksızlık oluyor sanki.

MELENA
27-01-07, 16:29
Bence Labyrinth güzel bir bölüm olmuş. Özellikle Clark'ın tüm yaşadıklarının bir hayal olma olasılığı ve hastanedeki odası içine serpiştirlmiş objelerle Clark'ın hayatı arasındaki ilişkiler(Ayın elemanı Oliver Queen'i görünce koptum zaten:D) gayet güzel kurgulanmıştı. Bir ara ben bile Clark'tan şüphe etmeye başlayacaktım neredeyse.:D
Bölümün en hoşuma gitmeyen tarafı sonunda Clark'ın hala inatla Lana'yı sevdiğini söylemesiydi. Bunu duyunca Clark'ın dünyalı olmadığına iyice inandım hiç bir dünyalı erkek bu kadar şeyin üzerine hala o kızı seviyor olamaz sevse bile bunu açık açık belli etmez:D
Bunun dışında yazarlar Chloe ile ne yapmak istiyorlar anlamış değilim. Bu bölümde de Chole son 2-3 sezonun tüm bölümlerinde olduğu gibi mükemmeldi. Martha bile Clark'a inanmamışken o inandı. Bu kız, o uzaylıyı bu kadar severken ve bu kadar mükkemmel bir karakter haline dönüştürülmüşken sevgisinin karşılığını Clark'tan sürekli olarak "hala Lana'yı seviyorum" cümlesini duyarak alması biraz haksızlık oluyor sanki.

size nasıl katılıyorum anlatamam.özellikle chloe konusunda

Başar
27-01-07, 19:38
Güzel bir bölümü daha geride bıraktık.Zaten justice bunun işaretçisiydi.Bölüme dair ise tek söyleyeceğim şey Clark'ın artık Lana'dan vazgeçmesi gerektiğini anlaması.Yoksa eninde sonunda tanıdığı ve sevdiği herkese sırtını dönecek..

MELENA
27-01-07, 20:21
13.bölümün ''crimson'' trailer ını açıkçası görünce düşüp bayılıcaktım.lois in sürdüğü rujun etkisinde kaldığını burdan öğrenmiiştim ama yinede onları öyle görünce kısa süreli bir şok geçirdim.sanırım lanaya 3 sezondur ilk defa bu bölümde acıycam.

Angel-us-
27-01-07, 22:08
Labyrinth güzel bölümdü, özellikle sonu.

Force_user
28-01-07, 01:32
Labyrinth gerçekten başarılı bir bölüm olmuş, Clark'ın kafasının ne kadar karışık olduğu gözler önüne serilmiş adeta. Bölümde pek bir kusurda yoktu tenkit edeceğimiz çünkü bilinçaltına inilmişti ve tamamen senaristlerin hayal gücünün kalitesiyle alakalıydı. Anlamadığım şey, madem bu adamlar bu kadar güzel şeyler düşünebiliyorlardı neden bize birçok saçma bölüm izlettiler.

Martian Manhunterla karşılaşmak çok güzel oldu Clark açısından eminim bundan sonra Raya tadında olmasada bilgili bir danışmaını olması onun supermanlik eğitimini tamamlamasını hızlandıracak. Bu durumda ortaya birşey daha çıkıyor ki bu sezonun son olması, umarım olmaz böyle güzel devam edecekse.

Bir sonraki bölümün trailerınıda izledim az önce, sanırım kötü olmasada justice ve labyrinth kadar kaliteli bir bölüm olmayacak, heyecanlı olacaktır ama Clark Lana ilişkisi üzerinde durulacak hep anladığım kadarıyla, aksiyon ve sıradışılık çok az yani. Umarım yazarlar son 2 bölümde yakaladıkları rüzgarı kaybetmezler ve bize ziyafet yaşatırlar artık.

mertfırtına
29-01-07, 21:37
arkadaşlarr
ben dvdden izliyorum bölümleri
ancak en son 6x9 u izleyebildim ve geri kalanını dvd olarak bulamıyorum. Bulabilirmiyim yada bulamazsam bölümleri nerden indiriyorsunuz bana mesaj atabilirmisiniz. Biliyorum burada site söylenemiyor ama biri bana özel mesaj atıp yardım ederse çok sevinirim.

Birde cw kanalından izleyebilenler nasıl izliyor uyuda mı bu kanal şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederimm:img-help:

kristinkreuk_13
30-01-07, 09:31
gerçekten gzl bi blmdü sonunda 6. sezonda düzelmeye başladı bu 3 blmde baya gzldi

Smallville18
30-01-07, 16:47
clarkın lanaya ve lananında clarka hala aşık olmasına inanamıyorum.
bir sonraki bölümde görücez clark lana ilişkisi tamamen biticek.ve lois clark ilişkisi başlıcak.bu bölümü pek beğenmedim.martin manhunter günü kurtardı.
bu arada hayaletin clark için yarattığı dünyada sadece choleyin clarka inanması kimsenin dikaktini çekmedimi.
sizde hayalet böyle birşeyi neden yapmış olabilir.???

Force_user
30-01-07, 20:11
Chloe olayını hayalet yapmadı, Clark'ın beyninin duruma inanmaması yarattı kendine inanan birisini. Bilinçaltında Clark hep Chloe'nin kendisinin yanında olacağını hayal ediyormuş demek.

Clark Lois ilişkisine gelince bence böyle birşey yapmayacaklar, en azından karşılıklı olarak. Ama platonik bir aşk Clark tarafında olabilir ama bence zamanı gelmedi henüz. Bence bu hafta Lanaya birşeyler olacak Clark'ta Lex'te birbirlerini hiç affetmeyecek büyük düşmanlık resmiyet kazanacak. Bakalım neler gelecek.

Bölümleri dosya paylaşım programlarıyla veya torrent dosyalarıyla indirebilirsiniz siteye falan gerek yok. CW tv'den izleyenler Amerikada yaşayanlar ve sanırım buda 1 kişiye (Anaxagor) nail olan bir şeref:img-wink: Cuma sabahı internette yayınlanmış oluyor saat farkından dolayı.

Smallville18
01-02-07, 10:55
force_user bu cw tv amerikada kablolu tvde falanmı ücretli yani.

vipercum
01-02-07, 20:18
13.bölümün fragmanı çok heyecanlandırdı beni :d

kaptan jack
01-02-07, 20:56
arkadaşlar çok saçma bir soru olucak ama meraktan çatlıyorum lois kimdir acaba......:sad53:

sudem
01-02-07, 21:11
arkadaşlar çok saçma bir soru olucak ama meraktan çatlıyorum lois kimdir acaba......:sad53:

Neden saçma olsun ki. Bence gayet normal bir soru.
Lois Lane, orjinal Superman romanında Superman in sevgilisiydi.
Smallville de Chloe nin kuzeni. Diziye 4. sezonda katıldı. Clark ile aralarında hala bişi yok.

Başar
01-02-07, 21:58
Neden saçma olsun ki. Bence gayet normal bir soru.
Lois Lane, orjinal Superman romanında Superman in sevgilisiydi.
Smallville de Chloe nin kuzeni. Diziye 4. sezonda katıldı. Clark ile aralarında hala bişi yok.
Bu gidişle olmasınıda beklemiyoruz :sad53: Nedir ki bu Clark'ın Lana sevdası..

Force_user
02-02-07, 01:12
force_user bu cw tv amerikada kablolu tvde falanmı ücretli yani.

Amerikadaki sistem bizden farklı sanırım ama kablolu tvden yayınlanan birşey olması gerek çünkü ben bugüne kadar hiç bir uyduda CW tv (yada WB tv) göremedim. Türkiyeden izleme şansın yok kısaca. İnternet üzerinden indirerek izleyebilirsin ancak.

MELENA
02-02-07, 08:18
yaf dün akşam neler oldu''crimson'' da.bi kişi bile daha izlemedi mi??biri anlatsın:img-help:.chloe,clarka lois in o hallerini görünce nasıl tepki verdi falan.lana ne karar verdi clark benimle evlen deyince.ve cevabından en çok korktuğum soru.lois ve clark arasında kırmızı kriptonun etkisinden çıkınca birşeyler oldu mu?daha açık bir şekilde sorayım.maalesef ki clark gelecekteki efsane aşkına bitakım duygular beslemeye başladı mı?:sad53: .ki bilenler bilir malum bir site vardı yabancı.spoiler ların olduğu.orda bir resim vardı ve resimde''the legendary love affair begins tonight''yazıyordu.gerçekten birşeyler olmaya başladı mı???:sad53:

Force_user
02-02-07, 13:52
Problem bendemi yoksa kimse mi nette bulamıyor arkadaşlar saat kaç oldu ama hala nette bulamadım ben torrent dosyasını, hatta hiç bir dosyayı bulamadım enteresan bir şekilde. Bulan varsa bulduğunu söylesin ama yerini söylemek yasak söylemesin banlanmasın.

Angel-us-
02-02-07, 14:02
torrent ten indiren arkadaşlar tanıyorum :D

düzenleme: bölüm yorumu.

Güzel bir bölümdü 6.13. Merakla bekliyordum açıkçası, Kılo nun kırmızı kriptonitli hali baya neşelidir çünkü. Evet Kılo uçmadı ama süper atlayışını gerçekleştirdi, Lois de yanındayken.
Daha sonra Lana-Lex in nişanını bastı ve Lana yı kaçırdı. Kırmızı kriptonitin etkisiyle anca söyleyebildi Lana yı sevdiğini. Ama Lana güzelim kafası baya karışmış ki ne yapacağını şaşırdı, öptü gerçi o da.
Bizimki tam Lex i öldürecekken Martha annemiz yetişti, ama ortamda büyük bir delil kalmıştı bizim süper oğlanın normal olmayışı ile alakalı. O da, Lex in Clark a saplamaya çalıştığı tornavida idi, yamulmuş bir halde tabii ki bu tornavida.
Bölümün sonundaki sürpriz ise Lana nın o tornavida yı saklıyor olması idi.

clana
02-02-07, 17:55
nasıl yani lana öğrendi mi clarkın güçlerini?
ve kriptonit etkisi geçince ilişkileri ne durumdaydı?

Angel-us-
02-02-07, 18:12
Lois o uçma olayını unuttu tabii, sürdüğü kırmızı kriptonitli rujun etkisi geçince. Lana nın gözü önünde olan olağandışı olay da yamulmuş tornavida idi. Şimdi olayı ayrıntılı anlatayım:
Clark nişanı basıp Lana yı götürdü kendi ahırına, sonra Lex peşlerinden geldi Lana yı almak için tabii. Arbede çıktı ve Clark, Lex i köşeye sıkıştırıp ümüğünü sıkmaya başladı. Tam o sırada Lex elinin altında bulduğu aleti Clark a soktu ve Clark yere düştü. Meğer aynı anda Martha da elinde sakladığı yeşil kriptonitle oraya gelmiş.
Clark kriptonitten düştü yere yani, ama Lex ve Lana saplanan cisimden sandı bunu, o anda Lana yerdeki yamulmuş tornavida yı gördü.
Bölüm sonunda da gördük ki, Lana yamulmuş cismi almış saklamış.

Not: Tornavida mıydı keski miydi neydi işte tam belli değil :D

clana
02-02-07, 18:59
anladım teşekkürler :img-yes:
bende şimdi bir sitede izliyorum o bölümü isim varmek yasak sanırım.
bulamayan arkadaşlar ordan da izleyebilir.5 parça halinde ama indirmekle fln uğraşılmıyor en azından :img-wink:

anaxagor
02-02-07, 22:27
Dün gece Crimson'ı seyretmeye başlamadan önce beklentilerimi yüksek tutmamak için elimden geleni yapıyordum. Ne de olsa beklentiler söz konusu olunca Smallville'in ne kadar boşa çıkardığını unutmam mümkün değilidi. Aynı zamanda Lois ile Clark arasında kırmızı kriptonit etkisiyle bir şeyler olacağını da biliyordum ve bunu yüzlerine gözlerine bulaştırabilirlerdi. Neyse ki korktuğum gibi olmadı. Ben bölümü beğendim.

Clark ve Lois sahneleri eğlenceliydi. Sevgililer Günü eğlencesindeki halleri de hoştu. Yan gözle birbirlerini süzmelerini seyretmek bile gülümsememe sebep oldu. Asıl eğlence ise jenerikten sonra başlamış oldu. Eğlencede aşk iksiri içeren ruj sayesinde Clark'a aşık olmuş Lois'in ertesi günü Kent çiftliğine geldiğindeki halini sadece Clark değil, Martha bile dikizliyordu. :img-hyste Asıl komedi ise ne yapacağını bilemeyen Clark'ın kaçmasıydı. Zavallı Clark, Lois'ten öyle tepki görmeyi beklemediği için tamamen hazırlıksız yakalandı. Ne yapacağını bilemedi ama efsanevi aşkın temellerinin nasıl atıldığına da dikkat edin. Nüanslar ile yapmaya çalışıyorlar bunu. Clark, Lois'e karşı koyamıyor. Bu şekilde tedirgin olduğu zaman hemen kendini geri çeken beyimiz konu Lois olunca tüm iradesini kullanmak zorunda kalıyor. Lois'in onun için hazırladığı karışık Whitesnake CD'sini CD çalara koymasını Lois'ten istediğinde süper hızla kaçıp gitmesiyle ben yerlere yattım gülmekten.

Daily Planet'ta tekrar karşı karşıya kaldıklarında ise komik durum devam ediyordu. Geleceğin Superman'ini kedi-fare oyununda fare rolünde görmek oldukça eğlenceli geldi bana çünkü durum başlı başına bir ironiden ibaret. Zaten Lois kırmızı kriptonitli ruju sürmüşken Clark'ı öpünce oyunda değişmiş oldu.

Bence oldukça hoş sahnelerden biri de Clark'ın Oliver Queen'den daha iyi olduğunu ispatlamaya çalışmasıydı. "Gerçek Clark'ın kim olduğu"nu ispatlamak için Daily Planet çatısına çıktıklarında ise ağzım kulaklarıma varıyordu. Süper sıçrama uçmaya en yaklatığımız andı belki de. Efsanevi aşıkları Metropolis'in gökyüzünde görmek "süper"di.

Kırmızı kriptonitin etkisi geçtikten sonra karşı karşıya gelen Lois ve Clark'ın sahnesi de çok zevkliydi. Lois o haldeyken dikey aşklarını yatay şekilde ifade edip etmediklerini sormaya çalışırken kıvranıyordu ve Clark bu durumdan çok büyük haz alıyordu. Ancak o sahnenin son kısmı benim en çok hoşuma giden kısımdı. Erica Durance ile Tom Welling'in sahneleri çok enerjik geliyor bana. Kristin Kreuk ile Tom Welling sahneleri gibi sıkıcı değil. Daha dinamik. Bir başka forumda Clana yerine Blahna diye adlandırdığını gördüm birinin ve çok haklı bence.

E. Durance ve T. Welling harika performans çıkardılar bence. T. Welling'in iyi işler çıkarabildiğini daha önceden de görmüştük ama E. Durance için bu bölüm bir nevi test etme bölümüydü ve işin açıkçası gayet başarılıydı. Özellikle, Lois'in, aşk iksirinin etkisindeyken Clark'a karışık CD hazırladığını öğrendiği anı çok iyi canlandırdı bence.

Sadece Lois ile Clark arasında olanları anlattım ki anlattıklarım hepsi bile değildi. Diğer kısımlar da ortalamanın üstündeydi. Güzel bölüm. Justice'in tamamını ve Labirynth'in ilk yarısını sevdiğim kadar sevdim bu bölümü, belki daha bile fazla. :good:

sinir
03-02-07, 00:11
Crimson'u biraz önce seyrettim. Bence güzel bir bölüm olmuş. Başından sonuna kadar eğlenceliydi ve bölümün sonunda hem Lana hem de bizler için bir süpriz vardı sanırım.
Erica Durance Smallvillede ilk göründüğü bölümden beri, o ve Tom Welling'in birlikte oynadıkları her sahneden keyif alıyorum. Bence Lois ve Clark ilişkisini çok güzel ve eğlenceli bir şekilde yansıtıyorlar. Umarım bu bölüm gelecekte göreceğimiz Clark&Lois eksenli bölümlerin habercisidir.(Gerçi Erica Durance 17. Bölüme kadar Smallville de olmayacağı için büyük ihtimalle önümüzdeki 3 bölümde olaylar Clark&Lana ekseninde gelişmeye devam edecek ama inşallah 17. bölümde Lois'in dönüşü muhteşem olur.)
Bu bölüm Clark&Lois cephesinde bir şeyler başlatırmı bilemiyorum ama Lex&Clark cephesinde gerçek düşmanlığın başlangıcı olduğunu söyleyebilirim. Bu bölüme kadar "centilmence" süren mücadecele bundan sonra sertleşecek gibi görünüyor.
Son olarak yine Chloe ile ilgili bir yorum yapmadan edemeyeceğim. Yazarlar bu bölümde de yapacaklarını yaptılar ve Chloe&Jimmy ilişkisini bitirdiler. Clark hala Lana'yı seviyor, kırmızı kritonitin etkisi ile Lois'i öpüyor ama cezasını yine Chloe çekiyor. Yazarlar ilerde bir Chloe&Clark ilişkisi başlatmayacaklarsa ki bu pek mümkün görünmüyor hangi akla hizmet Chloe'yi erkek arkadaşından ayırıyorlar anlamak zor. Bu kızın yüzü hiç mi gülmeyecek?
Sonuç olarak bölümün son sahnesini dikkate alırsak bundan sonraki bir kaç bölüm Lana üzerine kurgulanacak gibi görünüyor ki bu da benim gelecek bir kaç bölüm ile ilgili beklentilerimi düşürüyor çünkü artık Lana&Clark aşkının can çekişmesini seyretmekten sıkıldım.

vipercum
03-02-07, 13:22
Lois'in "Lana senin geçmişin ben ise geleceğinim" demesi çok hoştu :D

Clarkın cevabıda güzeldi :D

Smallville18
03-02-07, 16:50
crimson bölümünü sabah izledimde kırmızı kriptpnitin insanlar üzerindekini etkisini bilmiyordum biri bana açıklayabilirmi.
lois kırmızı kriptoniten yapılmış ruju dudağına sürünce nasıl birden bile clark aşık oldu anlayamadım.

kaptan jack
03-02-07, 21:27
arkadaşlar siz bu bölümleri nereden izliyorsunuz...uydudan ise kanalın adını verebilirminiz..........:img-wink:

snaypir
04-02-07, 01:03
Bölümler internette yayınlanıyor.İndirip izleyebiliyosun

leon53
04-02-07, 02:16
güzel bölümdü. kırmızı kriptonit seyircinin isyanını dile getiriyor birazda. ileriye yönelik güzel göndermelerle bi çırpıda izleyiverdik. güzel bir çizgiye doğru ilerliyor dizi. lex in düştüğü durum sinirlenmesi clarkın lanayla ilgili ilişkileri hakkındaki yorumu. güzel patladı vallahi :D

coolwater
04-02-07, 04:13
loisin çene ve dudak çevresi perişan halde..acilen cilt bakımı vede epilasyon yaptırması lazim.yada kamerayı bu şekil ağzının içine sokmaması lazim..hayallerim yıkıldı lois bu kadar bakımsız olamaz:happy0064dizinin başinda ruju sürerken dikkat edin..anlayacaksınız ne demek istediğimi..

MELENA
04-02-07, 08:41
güzel bir bölümdü.ancak clarkın kırmızı kriptonun etkisindeyken bile hala lanayı seviyor olması inanılır gibi değildi.lois le clarkın gelecekte iyi bir çift olacaklarına inanmasamda ki gerçekten istemediğim bir şey,ikisinin birbirlerini iğneledikleri sahnelerden zevk aldığım gerçeğini değiştirmez.
ancak öneden düşündüğüm birşey bu bölümde kesinlikle kanıtlanmış oldu.senaristler lana yı oynayan şahsa ya gerçekten aşık yada chloe i oynayan şahıstan nefret ediyorlar.bunca olan olay arasında olan yine chloe ye oldu.jimmy bile 4-5 bölümde chloe nin clarka olan ilgisini anlamışken,clark 6 sezondur nasıl chloe nin bu hislerini görmezden geliyor anlamıyorum.belkide gerçekten onu yedekte tutmak istediği içindir.chloe ye gerçekten bir haksızlık yapıyorlar ve sanırım ilerleyen bölümlerde yada sezonlarda haksızlıkların en büyüğünü yapıp chloe yi tamamen ortadan kaybedicekler.çünkü gerçek süpermen hikayesinde chloe diye birisi yok hatırladığım kadarıyla.
son olarak da lana sanırım artık clarkın sırrını öğrendi.ama bunu birisine söyleyebileceğini yada bir koz olarak kullanacağını hiç zannetmiyorum.vee ne yazık ki sanırım lana clark tan hamile.lex in ne yapmaya çalıştığını da anlamış değilim bu konuda.lana nın doğurmasını bekleyip,çocuğu yetiştirip,clarka karşı mı kullanıcak????

Smallville18
04-02-07, 10:07
kırmızı kriptonitin insanlar üzerindeki etkisi sadece bu bölümdemi gösterirdi ?

MELENA
04-02-07, 10:25
daha önce clarkın üstündeki etkisini izlemiştik ama diğer insanlar üzerindeki etkisi sanırım ilk defa gösterildi.yanılmıyorsam

coolwater
04-02-07, 10:37
bebek kesinlikle clark tan..sanırım lex onun labaratuvarda inceleyip clarkın sırrını çözecek alın size ultra-mega spoiler..:img-hyste

MELENA
04-02-07, 10:59
evet bende okudum.lex sanrım laboratuara götürüyor lanayı incelemek için.ama clark geliyor.herhalde birşey yapamıyor lex.trailer ı izledim şimdi.bencede maalesef bebek clark tan:icon_sorr .bıktım şu lana dan ölsede kurtulsak:icon_evil

elizabeth_darcy
04-02-07, 12:26
evet bende okudum.lex sanrım laboratuara götürüyor lanayı incelemek için.ama clark geliyor.herhalde birşey yapamıyor lex.trailer ı izledim şimdi.bencede maalesef bebek clark tan:icon_sorr .bıktım şu lana dan ölsede kurtulsak:icon_evilinşallahhhhh
ya bu chloe yapılan haksızlık ya clarkın bğtğn dertlerini chloe cekti hep o yardım etti clarkın başı sıkıştıgında hep chloe yanındaydı sonunda sevebilecegi jimmy cıktı ondanda ayırdılar ya bu chloe ne yaptı sizee ya ilerde lois clark oldugunda kız ne yapcak

Force_user
04-02-07, 18:38
Bölüm güzeldi bence doruk noktasıda son anda Lex'e söylenen bebekle ilgili söz idi. Epey önce söylediğim gibi bebek sanırım Clark'ın çıkacak, düşünsenize Lex ile birlikte olduktan sadece birkaç bölüm sonra hamile olduğu öğrenildi "Nasıl ya?" diyesim gelmişti ve sanırım haklıyımda bakalım neler olacak. Yazarlar iyi bir çizgi tutturdu haydi hayırlısı. Bu bölüm heyecanlı olsun diye sadece trailer izleyeceğim ama spoiler okumayacağım çünkü bence heyecanlı ve suprizlerle dolu bir bölüm geliyor.

Smallville18
04-02-07, 20:12
daha önce clarkın üstündeki etkisini izlemiştik ama diğer insanlar üzerindeki etkisi sanırım ilk defa gösterildi.yanılmıyorsam

öncelikle yanıtın için saol:img-wink:
dayanamayıp ingilizce alt yazılı izlemiştim.türkçe alt yazılısını izlediğimde durumu anladım.partideki kadının loise verdiği parfümde aşk iksirinin yanı sıra renk vermek için kırmızı kriptonit kullanılmış.aslında hiçbir etkisi yok kırmızı kriptonitin insanlar üzerinde.
son bölüm hakkında küçük clarkımızın doğmasını sabırsızlıkla bekliyorum.senaristler çocuğun doğmasına izin vericeklermi acaba?belkide lananın artık ölme zamanı gelmiştir.orjinal superman serisindede clark loisle kendisinin superman olduğunu söylediğinde kutuplarda beraber olmuş insanken tabiki
ama smallvilede durum çok karışık bakalım nolcak.çocuğun loisden olmasını beklerdim.kimse bu durumdan rahatsız değilmi acaba?

sinir
04-02-07, 21:39
ama smallvilede durum çok karışık bakalım nolcak.çocuğun loisden olmasını beklerdim.kimse bu durumdan rahatsız değilmi acaba?
Eğer çocuk gerçekten Clark'tan çıkarsa ben rahatsız olurum! Bu kadarına da pes yani diyebilirim ancak yazarlar Lana ile Clark'ı birbirlerine japon yapıştırıcısı ile yapıştırmışlar sanki. Bir türlü ayıramıyorlar.
Çocuğun Clark'tan olması sizce de saçma olmaz mı? Lana ve Clark 5. Sezonun başında Clark güçlerini kaybettiği sırada birliktelerdi. Sonrasında Clark güçlerini kazanmasıyla, Lana'yı incitmekten korktuğu için onunla birlikte olmaktan sürekli kaçındı. Hatta ikisinin arasındaki tartışmalar hep bu meseleyle başlıyordu yani eğer arada unuttuğum bir kaçamak yapmadılarsa Clark ve Lana uzun süredir birlikte olmadılar. Eğer Lana Clark'tan hamileyse sizce de şimdiye kadar karnının burnuna gelmiş olması gerekmez miydi?

Smallville18
05-02-07, 09:31
süperman 2 de clark loisle beraber olmuş ve çocuğu yaklaşık olarak aradan geçen superman 3 ve 4 fimlerinden sonra .yayınlanan son film olan süperman returnste 6 yaşında bir çocuk gösterdiler.smallvillede durum çok karışık clark lanayla galiba 5 sezonun 2. bölümünde birlikte oldu.smallville evreni açısından aradan geçen zamanı bilmiyorum ama durum gerçekten karışık.çocuk lextende olabilir.son bölümdeki doktorla lexin arasındaki diyalog clarktan olması ağır basıyor özelliklede bir sonraki bölümün fragmanını izlediyseniz.benim tahminim lana yakın zamanda ölücek ve bu çocuk doğmayacak.doğarsa işler karışır.senaristlerin süperman efsanesini adım adım işlemelerini beklemiyorum ama clarkın süperman olmasına yakın senaryoyu bozmalarıda çok kötü olur hem izleyici açısından hemde dizinin gidişatı....

MELENA
05-02-07, 09:32
Eğer çocuk gerçekten Clark'tan çıkarsa ben rahatsız olurum! Bu kadarına da pes yani diyebilirim ancak yazarlar Lana ile Clark'ı birbirlerine japon yapıştırıcısı ile yapıştırmışlar sanki. Bir türlü ayıramıyorlar.
Çocuğun Clark'tan olması sizce de saçma olmaz mı? Lana ve Clark 5. Sezonun başında Clark güçlerini kaybettiği sırada birliktelerdi. Sonrasında Clark güçlerini kazanmasıyla, Lana'yı incitmekten korktuğu için onunla birlikte olmaktan sürekli kaçındı. Hatta ikisinin arasındaki tartışmalar hep bu meseleyle başlıyordu yani eğer arada unuttuğum bir kaçamak yapmadılarsa Clark ve Lana uzun süredir birlikte olmadılar. Eğer Lana Clark'tan hamileyse sizce de şimdiye kadar karnının burnuna gelmiş olması gerekmez miydi?

bencede.bende katılıyorum söylediklerine.yalnızca birkez birlikte oldular.ve 5.sezondaydı.ama unutmayalım ki clark bi uzaylı.yani bebeğinin normal bir bebek gibi gelişmesi çokta beklenilmez.
beni de kesinlikle rahatsız eder eğer lana doğurursa.ama bence doğuramayacak.hatta garip bir şekilde lana nında öleceğini düşünüyorum.

nightfire
05-02-07, 09:59
arkadaşlar lana nın öleceğini zannetmiyorum.tamam smallville de supermaan filmelerine göre değişik olan kısımlar var ama bu kadar aşırıya kaçacaklarını zannetmiyorum.hatırlarsanız sanırım superman 3 te idi. superman smallville gidiyordu orada lana ile karşılaşıyordu.ve orada lana yı oynayan kişide şu anda martha yı oynayan anette otoole.ve yine yanlış hatırlamıyorsam lana nın bir çocuğu vardı.Ve filmde bu kısmı insanların aklında şüphe uyandıracak bir şekilde kestiler.yani o çocuk superman den olabilir gibi.bu sebeple bende o bebeğin clark tan olduğunu düşünüyorum.Normalde insanlarda hamilelik 9 ay sürebilir ama bu bir kripton luda da aynı olacak demek değil ya.

Smallville18
06-02-07, 12:01
merhaba smallville fanları size bir sorum olucak 5.sezonun ilk bölümü ile ilgili jor-eli clarkın eğitimini tamamlayacağı yerde choleyi kaleden alıp gitmesi nedeniyle clark dünyaya gelen namek ve kız arkadaşını yenmesine rağmen güçleri jor el tarafından alınmış ve 3. bölümde choleyin erkek arkadaşı tarafından bıçaklanmıştı.kafama takılan jor-elin clarktan güçlerini alırken altın kriptoniti kullanıp kullanmadığı.benim hatırladığım kadarıyla 5. sezononu çok önce izlememe rağmen latın kriptonitle ilgili bir diyalog hatırlamıyorum.
ama smallville forumunda kriptonit başlığı altında altın kriptonitin 5. sezonda kullanıldığı yazıyor.beni aydınlatabilecek olan varmı?

Angel-us-
06-02-07, 14:23
Clark ı paranoyak yapan bir kriptonit vardı 5. sezonda. Ama o griydi sanırım. Ben bilmiyorum altını. Jor el kullanmadı kriptonit, direk aldı güçleri rahmetli :)

supercem291
06-02-07, 20:58
bence bebek clark tan değil. lex in doktorla yaptığı şüpheli konuşmaya göre bence lex lanayı yapay yollarla hamile bıraktırdı böylece lananın onun evlenme teklifini kabul edeceğinden emin oldu(lana lex in malikanesindeyken lexin böyle bir dalavere çevirmesi bence hiç zor değil)

spiderkf
06-02-07, 21:38
bence bebek clark tan değil. lex in doktorla yaptığı şüpheli konuşmaya göre bence lex lanayı yapay yollarla hamile bıraktırdı böylece lananın onun evlenme teklifini kabul edeceğinden emin oldu(lana lex in malikanesindeyken lexin böyle bir dalavere çevirmesi bence hiç zor değil)

valla iyi yazdın senaryoyu:good:

enderakgul
07-02-07, 14:04
hakkaten iyi yazmışsın.yaa bide biz clarktan snra çok uzun süre geçti dioz da ne kadar geçti ki süre olarak 5-3 ile 6-5 arasında???

MELENA
07-02-07, 14:20
hakkaten iyi yazmışsın.yaa bide biz clarktan snra çok uzun süre geçti dioz da ne kadar geçti ki süre olarak 5-3 ile 6-5 arasında???

clark ile lana 5.sezonun 2.yada 3.bölümünde bir kez birlikte oldular.ondan sonra birşey olmadı.walla ben anlamadım bu senaristleri zaten 2 sezondur.clarkı bu kadar uyuz yapmak zorundalar mı???bende üstte arkadaşın yazdığı senaryo biraz fazla yaratıcı olmuş:D .tamam olasılıklar arasında.lex söz konusu olunca hele ki lana ya olan aşkı ve clark için duyduğu şüpheler,herşey mümkün olabilir.ama uyuz senaristler bunun altından yine bir clark lana ilişkisi çıkarıcaklardır.

enderakgul
07-02-07, 15:23
aslında olabilir,13 sonunda doktor lex'e özel bi durum diyoo çünkü.dur bende yaratıcı bi senaryo yazayım.bence lex o bebeğin garip olduğunu fark etti.tabe hemen clarktan olduğunu ve değişik özellikleri olacağını düşündü ve onu yetiştirip kullanmak için lana'yı yanında tuttu:):):)

MELENA
07-02-07, 18:33
aslında olabilir,13 sonunda doktor lex'e özel bi durum diyoo çünkü.dur bende yaratıcı bi senaryo yazayım.bence lex o bebeğin garip olduğunu fark etti.tabe hemen clarktan olduğunu ve değişik özellikleri olacağını düşündü ve onu yetiştirip kullanmak için lana'yı yanında tuttu:):):)

bende ilk önce bunu düşünmüştüm.hatta 2 sayfa önce var benim yazdıklarım:D bence lex kesinlikle bebeği bekliyor.eğer hatırlarsanız,lana ile clarkın birlikte oldukları gecenin sabahında,lex lananın evinde onu bekliyordu.hatta lana kapıdan içeri girer girmez''eve hiç mi gelmedin yoksa erkenci misin?''gibi bir soru soruyordu sanırım.e lana nın üstünde clarkın gömleği olunca neler olduğunu anlamıştır.amaaa işte.lana nın clarktan hamile olduğunu nasıl tahmin etti bu adam??lana lex ile birlikte olmadan önce hiç hastalandı mı ki böyle bir test falan yaptırması gerekti de lex ordan öğrendi??(e malum lana bir ara her bölüm hastanedeydi)ben burda tıkandım:img-grin2

anaxagor
08-02-07, 00:22
6. sezonu yayınlanan bir dizi olmasına rağmen bazı seyircilerin en temel konuları henüz kavrayamadığını görüyorum.

Smalville'i seyredenlerin bilmesi gereken ilk gerçek dizinin filmlerle alakası olmadığı. Yani filmlerde olan bir gelişme Smallville'de de olacak diye bir kaide yok. Olabilir de, olmayabilirde. Superman mitolojisinde değişmeyecek birkaç gerçek var. Bunları şu şekilde sıralayabiliriz:

Clark Kent, Krypton gezegeninden dünyaya bebekken gönderilmiştir.
Dünya'ya gönderildikten sonra çocuğu olmayan bir çift tarafından büyütülmüştür.
Lex Luthor kötü adamdır ve Superman'in en büyük düşmanıdır.
Lois Lane ile Superman/Clark Kent arasında romantik bir ilişki olacaktır.

Bu listede yer almayanların dışındakiler değişebilir. İnanmayacaksınız ama Lana Lang'e ne olacağı bile değişebilir. Smallville'de ölemeyecek üç karakter var. Clark Kent (eh, yani :)), Lex Luthor ve, son olarak da Lois Lane. Ne Lana, ne Chloe, ne Martha, ne de bir başka karakter için aynı şey söylenebilir. :img-fear2 Bu noktada soru ikinci planda kalan bu karakterlerin gelecekleri ne kadar farklı olabilir filmlerden veya çizgi romanlardan. Aşırı farklı olmayacağını speküle etmek en akılcı tavır olacaktır. Yine de dizinin idareci kesimi, diyelim ki, Lana'nın ölmesi yönünde hikayeyi ilerletmek istiyor (ah, nerde o günler...), uygun mercilerden onayı almak kaydıyla bunu yapabilir.

süperman 2 de clark loisle beraber olmuş ve çocuğu yaklaşık olarak aradan geçen superman 3 ve 4 fimlerinden sonra .yayınlanan son film olan süperman returnste 6 yaşında bir çocuk gösterdiler.smallvillede durum çok karışık clark lanayla galiba 5 sezonun 2. bölümünde birlikte oldu.smallville evreni açısından aradan geçen zamanı bilmiyorum ama durum gerçekten karışık.çocuk lextende olabilir.son bölümdeki doktorla lexin arasındaki diyalog clarktan olması ağır basıyor özelliklede bir sonraki bölümün fragmanını izlediyseniz.benim tahminim lana yakın zamanda ölücek ve bu çocuk doğmayacak.doğarsa işler karışır.senaristlerin süperman efsanesini adım adım işlemelerini beklemiyorum ama clarkın süperman olmasına yakın senaryoyu bozmalarıda çok kötü olur hem izleyici açısından hemde dizinin gidişatı....
Yine kafa karışıklığı görüyorum Superman filmleri ve Smallville ile ilintili. Christopher Reeve'in rol aldığı dört Superman filmi başka, Superman Returns filmi başka, Smallville başka. Bunların birbirleriyle ortak noktası hepsinin Superman hakkında olması. Birbirinin devamı veya öncesi değil bu filmler ve dizi. Superman I, II, III, IV ile Superman Returns'ün (SR) birbirine daha yakın olduğunu söylemek mümkün çünkü SR'ün yönetmeni Bryan Singer, filmlerle çok çatışmayacak bir Superman eveninde anlatmak istemiş filmini. Bu sebepten de SR için muğlak devam filmi (vague sequel) demeyi tercih etmişti birkaç röportajında. Muğlak devam filmi ile kastettiği ise ilk iki filmden (özellikle ilk filmden) istediği parçaları alıp geri kalanını gözardı etmek. Zaten biraz düşünürsek SR'ün tam bir devam filmi olmadığını da görürüz.

SR'deki çocuğun, örneğin, Superman II'de gördüğümüz beraberlkten olduğunu düşünmek zorunda değiliz. Pekala o çocuk başka bir zamandaki beraberlikten olmuş olabilir. Sanırım amaç da bu. Yani önceki filmlerden hikaye unsurlarını almak (Superman ile Lois'in ilişkisi ve Lex Luthor'ın arazi ve emlak saplantısı gibi) ama bu unsurların alındığı filmlere de çok bağlı olmamak. Eğer eski filmlerin kölesi olurlarsa sanatsal özgürlüklerini kısıtlamış olurlar.

arkadaşlar lana nın öleceğini zannetmiyorum.tamam smallville de supermaan filmelerine göre değişik olan kısımlar var ama bu kadar aşırıya kaçacaklarını zannetmiyorum.hatırlarsanız sanırım superman 3 te idi. superman smallville gidiyordu orada lana ile karşılaşıyordu.ve orada lana yı oynayan kişide şu anda martha yı oynayan anette otoole.ve yine yanlış hatırlamıyorsam lana nın bir çocuğu vardı.Ve filmde bu kısmı insanların aklında şüphe uyandıracak bir şekilde kestiler.yani o çocuk superman den olabilir gibi.bu sebeple bende o bebeğin clark tan olduğunu düşünüyorum.Normalde insanlarda hamilelik 9 ay sürebilir ama bu bir kripton luda da aynı olacak demek değil ya.

Katılıyorum. Lana'nın öleceğini ben de sanmıyorum ama diğer konularda aşırıya kaçabilirler. Örneğin, Lex ile Lana evliliği. Öte yandan, Superman III'te yer alan Lana'nın çocuğunun babası gayet de açık şekilde belliydi. Lana kim babanın olduğunu söylüyordu. Zaten çocuğun babasının Clark olması imkansız çünkü Superman'in bir dünyalı ile birlikte olması için 2. filmde neler yaptığını hatırlamak lazım.

MELENA
08-02-07, 13:00
[QUOTE=anaxagor;2315789]6. sezonu yayınlanan bir dizi olmasına rağmen bazı seyircilerin en temel konuları henüz kavrayamadığını görüyorum.

Smalville'i seyredenlerin bilmesi gereken ilk gerçek dizinin filmlerle alakası olmadığı. Yani filmlerde olan bir gelişme Smallville'de de olacak diye bir kaide yok. Olabilir de, olmayabilirde. Superman mitolojisinde değişmeyecek birkaç gerçek var. Bunları şu şekilde sıralayabiliriz:

Clark Kent, Krypton gezegeninden dünyaya bebekken gönderilmiştir.
Dünya'ya gönderildikten sonra çocuğu olmayan bir çift tarafından büyütülmüştür.
Lex Luthor kötü adamdır ve Superman'in en büyük düşmanıdır.
Lois Lane ile Superman/Clark Kent arasında romantik bir ilişki olacaktır.

en sonuncu gerçek yine önüme bir duvar gibi çıktı:icon_sorr .yazı çok iyi olmuş.teşekkürler

vipercum
08-02-07, 22:55
Bence Whitney'den ahahahahha

Whitney den oluna 40 ay sürüyormuş hamilelik :D

Angel-us-
09-02-07, 01:35
Bebeğin babası Pete :D
Şaka bir yana, Kılo değildir ya, olabilemez ki.

john86
09-02-07, 10:28
bebek esasında palavra daha oncekı sayfalarda sımdı kımın dedıgını hatırlamıorum lex hamılelıgı clarka karsı kullanmak ıstıo bolece clarkın artık lanadan uzaklasacagını dusunuo. buyuzdende 13. bolumun sonunda doktor normal bır hamıleleık dııl dıo. zaten ılerleyen bolumlerde lananın sozde bebegıne bırseyler olcak lax ıle lana çine gıderken ama lex cok ılgınctır ucagı hemen cıne ındırmek yerıne kansasa yonlendırır acaba neden

bu arada 14. bolumu ızledım tek kelımeyle rezalettı. ya ne guzel su 3 bolumdur cok ıyı gıdıodu gene batırdılar dızının guzellıgını. bu bolmde olan en onemlı tek sey lana clarkı arastırmaya baslıo ozellıklede o bukulmus metal olayından sora ama bolumun sonunda elınde hıc bısey kalmıo sadece yıgınla kafa karısıklıgı ve clark lananın kendısını ızledıgını farkedıo. en sonunda ıse lex clarka lana ıle olan evlılıgının davetıyesını verıo (o lanayı varya!!! zaten cok gıcıgım bıde krıstın o kadar guzel oynuokı o karakterı dahada tıksınıorum o karakterden)

15. bolumun ozetıne gelıcek olursak eger. tobıaas adlı bı genc ıkıncı meteor yagmuru sonrası kor oluo ama ona bı yetenekte kazandırıo. egerkı bır meteor ucubesı yaklasırsa gozlerı yesıl oluo bolece kımın ne oldugu ortaya cıkıo(bu lexın ısıne gelcek ve lex onun uzerınde acayıp testler yapacak. bu arada bı bomba patlatıım ıstersenız tobıas chloenın yanına yaklastıgında gozlerı yesıle donuo sızce chloe demı bı meteor ucubesı? hadı bakalım kafa patlatın bu konuya :D

MELENA
09-02-07, 12:06
yeni bölümü henüz izlemedim bende ama lana nın bebeğinin aslında olmadığını öğrendim şu malum siteden.yeni bölümün yani''freak''in fragmanını bende izledim.kafalar tamamen karıştı.eğer chloe de bi meteor yağmuru freak ise onun nasıl özellikleri var acaba???aşırı merak yada bitmeyen bir clark aşkı olabilir mi ki bye

Angel-us-
10-02-07, 00:44
Hahaha sonunda Lex in Clark a verdiği ayar müthişti.
"Düğüne gelip neler kaybettiğini görmeni istiyorum!"

MELENA
10-02-07, 09:46
güzel bir bölümdü.ama lex in bu davranışlarından özellikle,en sonundaki clarkla konuşmasından ne yapmaya çalıştığını hala anlamıyorum.yani gerçekten lana yı seviyor mu yoksa sırf clarka inat ve sırrını çözmek için mi yapıyor anlamadım.ayrıca lex ile lana nın ilişkiside garip bişi oldu.birbirlerinin yüzüne gülüyorlar,arkalarını döndüklerinde ise ikisininde yüz ifadesi değişiyor.ayrıca bilmiyorum farkettiniz mi?clarkın ambarında chloe ile konuştukları zaman chloe nin arkasından birisi geçiyor:img-hyste .ve clark bunu görmüyor.sanırım çekilirken bir yanlışlık oldu:img-haha: .ama ben altyazısız izledim.bölüm içinde bundan bahsetmişlerse bilemiycem:img-blush

Force_user
10-02-07, 14:36
O geçen Martian Manhunterdır belki hiç dikkat etmedim, adam nasılsa her dakika orada yaşananlara bakarsak. Fotoğraflarıda o çekmiştir Allah bilir.

Genel olarak bölüm çok bir trailerlarda abartıldığı kadar yoktu yani ama sıkmadıda beni sanırım büyük olaylara geçiş için bekleme aşamasına gireceğiz birkaç bölüm. Lana sonunda gerçekten yapması gerekeni yaptı ve "Söyle Clark, niye Clark, nasıl Clark?" diye soru soracağına kendi kendine kafa patlattı Chloe'ye verdiği cevaptan anlaşılıyor buda gayet net bir şekilde. İşin enteresanı o -keski midir nedir- Clark'a çarptıktan sonra değişik bir alete dönüşen şey ne ara yerden alındı ve nasıl bir başarıdır ki makyaj masasının en tepedeki çekmecesinde Luthor Malikanesinde saklanması başarılabildi? Benim bildiğim Lex onu 500 kere bulurdu. Hadi bunları geçtimde orada olduğu en son düşünüleceği yer Kent Çiftliği olsa bile gitmek ne demektir ya? Lexte modern olacağım ayağına kafayı yiyemedi haberi öğrenince zaten yazık oldu :img-haha: Lexin son yaptığı konuşma onun ne kadar büyük bir manyaklık içinde bulunduğunu ve babasını kat kat geçtiğini açık açık belli etti, adam neler düşünerek davetiye veriyor.

Bir sonraki bölümün konusu çok enteresan geldi hemen videosunu izledim ve şok oldum, sanırım Chloe bir meteor ucubesi çıkacak ve kendiside biliyor olacak. Baştan beri böyle birşey vardıysa -ki bence ikinci yağmurdan sonra oldu- neden Clarktan saklama gereği duydu? Lexin hala ne tarz oyunlar içinde olduğuda ayrı bir olay adam evleniyor hala jet hızında ucube toplamakla uğraşıyor, bari şu ara bıraksa. Gene Lananın Clark üzerindeki korumacılığı olacak konuya göre, söylüyorum bunlar ya farklı şehirlerde yaşayacak birbirlerine aşık bir şekilde tek başlarına, yada evlenirlerken Lana ölecek ki bu iki olasılıkta şu an itibariyle bence çok uzakta.

Kaç zamandır istediğimiz, özlediğimiz karakterimizi geri istiyoruz, Pete Ross geri dönsün diyoruz :happy0064 Hayır adam gittiğinden ve Lana Lex ile çıktığından beri kırlarda gezinme sahneleri azaldı, tabii mevsimsel olaylarda etkili bunda :img-yes:

sinir
10-02-07, 15:15
Bence 14. bölüm smallville standartlarında değerlendirirsek normal veya normalin hafif altında bir bölüm olmuş. Bana kalırsa Lana Clark'ın sırrına yaklaşmakta geç bile kalmıştı. 6 sezonda hala anlayamamış olması biraz garip oluyordu zaten.
Açıkçası ben hala bebeğin Clark'tan çıkmayacağına inanıyorum. Hamileliğin normal dışı olmasının sebebinin Clark'tan çok Lex ile ilgili olduğunu düşünüyorum. (Gerçi bu bölümde Lana o kadar düşüp yuvarlandıktan sonra bebeğe hala bir şey olmadığı için, çocuğun dünyalı olamayacağını da düşünebiliriz:D)

vipercum
10-02-07, 18:36
Ahahaha Chloe nin arkasından biri geçmiyor o Chloe nin arkasındaki atın kulağı :):):):):):):)

Bende sen söyledikten sonra baktım ama gerçekten ilk başta biri aşağı atlıyormuşta,gizli gizli gidiyormuş gibi :D:D:D

john86
10-02-07, 19:38
pete ross karakterını oynayan sam jones malesef bı daha o rolu oynayamıcak cunku yanılmıosam 2005 yılında hakkın rahmetıne kavustu hatta dızının bı bolumunde "truesuperboy sam jones (1988-2005)" yazıodu

spiderkf
10-02-07, 21:15
bence ölmemiş çünkü 2006 yılında bir filmde oynamış.filmin adı ise
Home of the Brave ama film 2005 de çevrilmişde olabilir.ama umarım ölmemiştir.

Başar
10-02-07, 22:06
14. bölümün sonunda arka plandaki şarkının adını bilen var mıdır?

sudem
10-02-07, 22:16
pete ross karakterını oynayan sam jones malesef bı daha o rolu oynayamıcak cunku yanılmıosam 2005 yılında hakkın rahmetıne kavustu hatta dızının bı bolumunde "truesuperboy sam jones (1988-2005)" yazıodu

Home of the Brave (2006) .... Billy Marsh

Yaşıyor. :)

14. bölümün sonunda arka plandaki şarkının adını bilen var mıdır? Bölümde aşağıdaki şarkılar çalmış Başar.

"Roadside" by Rise Against ("The Sufferer & The Witness")
"Yesterday" by Hefshill
"White Flag" by Dido
"Somewhere Only We Know" by Keane

Başar
10-02-07, 22:24
teşekkürler sudem.
Rise Against'miş.

MELENA
11-02-07, 16:06
Ahahaha Chloe nin arkasından biri geçmiyor o Chloe nin arkasındaki atın kulağı :):):):):):):)

Bende sen söyledikten sonra baktım ama gerçekten ilk başta biri aşağı atlıyormuşta,gizli gizli gidiyormuş gibi :D:D:D

bende sen söyleyince tekrar baktım:happy0064 .atın kulağıymış hakikaten.ama ilk baktığında gerçekten birisi gibi gözüküyor.bu arada en sondaki şarkının ismi için gerçekten teşekkürler.bende deli gibi aradım ama bi türlü bulamadım.iyi oldu.:good:

Smallville18
12-02-07, 11:41
4. sezonun ilk bölümlerini izlemedimde choley ve babasının nasıl kurtuldukları biri bana anlatabilirmi acaba?

MELENA
12-02-07, 11:48
4. sezonun ilk bölümlerini izlemedimde choley ve babasının nasıl kurtuldukları biri bana anlatabilirmi acaba?

lex kurtarmış onları.onlardan önce bir ekip varmış içeride.onlar içeriye girdikleri anda,onları evin altında yapılmış özel bir tünel gibi birşeyin içine sokuyorlar.

kaptan jack
12-02-07, 14:33
arkadaşlar jonathan kent öldü mü acaba çok merak ediyorum......:img-yes:

Angel-us-
12-02-07, 14:44
Meğer evin altında sığınak varmış ve hemen oraya kaçmış bizim uyanıklar. lex de bağışıklığı süper olduğu için zehirden kurtuluyor.

sudem
12-02-07, 16:14
arkadaşlar jonathan kent öldü mü acaba çok merak ediyorum......:img-yes:

Jonathan da ölmedi. Bu sezon ölen yok. Hatta 3 karakter daha katılacak. Biri kalıcı olacak.

AsColdAsIce
12-02-07, 16:55
birilerinin olmesi için daha brz bekleyecegiz;)...ama 4.sezon bnm favori sezonumdur..nedenine girmicem ama bu sezonda istenilen bir cok sey gercek oluor..clark guclenior artık pararelinde de dusmanlarıda gucleniyor..ya ilk 3 sezonda ki gbi vurdu mu giden dusmanlardan daha zorlu bi kategoriye gecio aslında bunlarıda kolaylıkla yenio ama en azından daha keyifli izlemesi..ee yenicek tabii adam nede olsa superman:D

Smallville18
12-02-07, 21:53
herkese teşekkür ederim.choley ve babasının nasıl kurtulduğunu çok merak ediyordum.bu arada 3. sezon finali bence smallville nin en iyi sezon finali.bir sıralama yapacak olursak bence:icon_whis birinci 3.sezon finali son 5 dk nin güzel bir parça eşiliğinde slow bir şekilde gerçekleşmesi harikaydı.aynı zamanda en çok merak uyandıran bölümdü.ikinci 4.sezon finali,üçüncü.5.sezon finali,dördüncü 2.sezonve en kötüsü 1.sezon finali.

Angel-us-
12-02-07, 22:33
"Chloe" öldü diye sevinmiştim ben bunu ilk izlediğimde, maalesef yanılmıştım vaktinde.

ece1
13-02-07, 08:49
arkadaslar aklıma geldi birden lananın karnındakı covuğun zodla bi ilgisi olamaz mı?

MELENA
13-02-07, 11:19
arkadaslar aklıma geldi birden lananın karnındakı covuğun zodla bi ilgisi olamaz mı?

aslında olabilir.lana nın bebeği ile ilgili okadar çok soru var ki!!!zod yeryüzüne gelmek için bişiler yapıyo olabilir mi??lana nın bebeği ni kullanarak.gerçi bebeğin bedenine nasıl giricek biraz garip olur ama:blink: .bebek clarktan olabilir mi???yoksa bebek lex den mi??yoksa bebek diye birşey yok mu???aslında lana nın bebeğinden önce chloe yi düşünüyorum ben.yoksa oda mı bir ''freak''???önümüzdeki bölümü sabırsızlıkla bekliyorum

AsColdAsIce
13-02-07, 20:45
chloenin meteordan etkilendigini dusunmek yanlıs olmaz ama burda kastedilen chloenin annesid