Tüm Versiyonu Göster : Smallville-Spoiler
superman filmlerine gore konusuyorum lana kesinlikle olmez ama bundan sonra nasil yaparlar bilmiyorum zaten lexle ayrilcakmis galiba son bolumde. Lois ve clarkin beraber olmasini herkes istiyo galiba ama onlarinda beraber olmasi imkansiz cunku lois supermani sevicek.Bence film bittiginde bile lois clark bi arada olmicak olece bitecek dizi. Ole dusunuyorum yani. Lois ve clark asla birlikte olamayacaklar
ben lois'in neden clark'ı sevmeyeceğini zaten biliyorum. o superman'ı asıl kimliğini bilmeden seviyordu! ben clark'ın lois'i sevmesinden bahsediyorum.. o ezik gazeteci modundayken de lois'i seviyordu.. 7 sene lana lana diye inleyen biri daha sonra (5 yıl da olabilir 10 yıl da) nasıl lois'i sevecek..
smallville superman efsanesinden farklı yol alıyor olabilir.. ama superman de sıradan bir film değildi.. ondan yola çıkılarak bir dizi çekiliyorsa o filmin bel kemeiğini oluşturan noktalara dikkat edilmesi gerek!!!
şuanda herkes superman clark kent'in tek ve yegane aşkını lana lang larak biliyor.. lois&clark'ı iyi bilen biri olarak ben bile laois nasıl bu çocuğun kalbine girecek benimseyemedim!!!!
bari öldürseler de lana'yı toparlasınlar..
madem superman'dan farklı yönde ilerleyecek dizi lex ölsün o zaman... nasılsa farklı ilerliyor dizi.... bir 7 sezon lex'siz smallvile çekerler alışırız biz de... clark'a düşmandan bol ne var ki diyebilir miyiz... lex olmasa da olur diyebilir miyiz???
Gio Giotto 07-05-07, 18:27 Lex zaten 7.sezondan sonra yok.Michael Rosenbeum başka projelerde yer almak istediğini belirtti ve 8. sezon olursa oynamıyacağını söyledi.Yani 7.sezona büyük ihtimalle Smallville bitiyor.Başka düşmana gelirsek bence olmaz başkası,lex ile başladı lex ile biter.Keşke dediğin gibi bazı şeylere sadık kalsalar,Lana'ya kadar Lois 1000 kere hak ediyor Clark'ı ama senaristler böyle istiyor,bizde katlanıyoruz :img-wink:
bari lois hiç girmeseymiş diziye! yani en azından aklımızda kalırdı clark lois'ı tanıyınca gerçek aşkını bulacak diye!! şimdi lois ve lana var ortada ve clark'ın tercihi ısrarla lana!!!
lex'in 7. sezondan sonra oynamayacağını duymuştum ben de! lex'siz smallville daha önemlisi lex'siz clark nasıl olur orasını bilemem.. ama ben cnbc de izliyorum daha 3 sezon lex'i izleyebileceğim.. ama daha 4. sezon olmasına rağmen lana karakteri bıkkınlık verdi... yani lois'i bilmeseydim hiç dada rahat olabilirdim belki ama biliyorum ve o yüzden lana'ya (lois'in geldiği 4. sezondan beri) katlanamıyorum... bir de spoiler okuyorum lois'le ilgili bir gelişme var mı diye ama yok yok!!!
neyse artık olan olmuş... inşallah chloe ölmez... dizide favori karakterim o benim... meraklılığı ve sürekli mızmızlanmaması, tehlikelerden korkmaması güçlülüğü çok hoşuma gidiyor... o giderse olmaz ya... gitmesine de gerewk yok ki... kimseye bir zararı yok... superman filmini ve varlığıyla sarsacak bir karakter değil...temizlenmesi gereken başkaları var!!!!
bu arada supergirl de dahil olacak diye duydum.. bu doğru mu??
Gio Giotto 07-05-07, 20:33 Daha şimdiden Lana'dan nefret etmeye başladıysan 6. sezonda zirve yaparsın.Daha bu gördüğün aslında 6. sezona kıyasla hiçbir şey.Bir de Lois'in başkalarıyla bir arada olmasına katlanacaksın...Supergirl içinse senaristlerin düşünceleri olumlu,belkide ilerde eklerler diziye.
...madem superman'dan farklı yönde ilerleyecek dizi lex ölsün o zaman... nasılsa farklı ilerliyor dizi.... bir 7 sezon lex'siz smallvile çekerler alışırız biz de... clark'a düşmandan bol ne var ki diyebilir miyiz... lex olmasa da olur diyebilir miyiz???
Elbetteki Lex olmasa da olur diyebiliriz.
Ve hatta zirvede, her zaman Lionel Luthor olsun deriz.
Hakettiği koltuğa yine o çıksın deriz.
Kati suretle de gocunmayız.
Sen merak etme.
Lex'siz de dizi tepeden inmez.
Elemanın taklit haricinde hiçbir icraati olmadığı için,
hiç değilse "orijinal ve aslolan" Baba Luthor'u tek başına izlemiş oluruz.:happy0064
Hatta Lex'in beceri kıtlığını,
Baba Luthora baka baka daha da farkedebiliriz.
Ben 6.sezondan birkaç sahne gördüm yo...be'tan.
Lionel elinin tersiyle Lex'e çarpıp,
"sen acınası haldesin, şu an bile bana ihtiyaç duyuyorsun" diyordu.
Harbi harbi içimin yağları eridi. :img-yes:
Geleceğe dair umut aşıladı resmen. :happy0064
Son söz...
Lex'siz Smallvile'in de,
rahat şekilde ilerleyeceğinden hiç şüphen olmasın.
Zaten Baba Luthor,
Clark'ı, çok daha belirgin şekilde, elimine edecek birikime sahip.
Böylece, nihayet Clark kendine ORİJİNAL VE DENK bir rakip bulur.
Daha güzel olur.
KUZEYSANTA 08-05-07, 05:34 Lex asla ölmez lex ölürse clark ta ölmek zorunda ıkısı ıyı ve kötü dengeleri sabitliyor birinin ölmesi dengeyi bozar lex ölümsüz bı karakter bu yüzden
lionel ın ölmesi tabi olması gereken bışey ne kadar sırrı koruduysada herhangı bı şekılde ıhanet edebılır spoil lerden gördügümce lıonel ın adı geçmıyor lıstede galıba benımde tahmınım bu chloe ölecek gibi artık yenı bı yandaş gerek belkı bu Martian Manhunter olabılır adamı gıne tahmınen 7. sezonda bol bol ızlerız gıbı bı tahmınım var
uufff bölüm geleli kaç gün oldu ama altyazıyı hala bulamadım.birisi yardımcı olabilir mi acaba özel mesajla??çok ilginç bir bölüme benziyor.
19. bölümü henüz izledim. 20. bölümün ise 14 dakikasını izledim. Kaç hahftadır böyle eğlenceli böyle heyecanlı olmamoştı Smallville.
Nemesis'de Clark ve Lex'in yüzleşmesi çok iyi oldu. Sonunda dedim. Tabi Clark yine Lex'i ben bu hale getirmiş olabilir miyim? dediği an koptum. :) Lex sütten çıkmış ak kaşık olmadı hiçbir zaman ama Clark yüzünden de merakı iyice arttı. Clark ile Lex'in arkadaşlaığının bitmesinin en baştaki sebebi Clark'ın kendisi.
Lana da az değil. Daha dün Lex, Lex diye ölüyordu. Ama tabi haklı. Lex, sırf onunla evlensin diye Lana'yı hamile gibi göstermiş. Allah'ım nasıl bir komplodur bu. Para bende her şeyi yaparım. Sırrım açığa çıkacağı zaman da cinayet işlerim.
Tünelde Clark'ı bıraktı sandım. Nasıl sevindim anlatamam. Sonunda Clark ile Lex şiddet içerikli sahneler geçecek gibiydi. Ama nedense Lex'in iyiliği tuttu. Demek hala Clark'ı seviyor. Onunla arkadaş olmak istiyor. Aralarındaki konuşmalar çok güzeldi.
Clark: Biz arkadaş mıydık?
Lex: Bilmiyorum. Hiçbir zaman karşılaştıracak bir şeye sahip olamadım. Sen benim tek arkadaşımdın, Clark. :img-cray:
20. bölüm de çok güzel görünüyor. Gerçekten eski filmlerdeki gibi olmuş. İnince tam olarak izlerim artık. :)
KUZEYSANTA 09-05-07, 10:53 20 altyazıyla yenı segrettım bolum sonunda tek bı şey vardı oda ares (son uzaylı yunan mıtolojı sınde savaş tanrısı olarak geçer ) lex buyuk caplı bı operasyon ıcınde. galıba şu asker (19 bölümde)ın ıcıne koyacak uzaylı
Smallville18 09-05-07, 12:02 sonunda alt yazı ile izleyebildim kaçgündür diziyi ileri geri sar her cümleyi anlamak için kafayı yicektim.
senaryo olarak uyduruk bir bölüm olduğu doğru ama bana diğer bölümlerden daha çok emek ve para harcanmış gibi geldi.bu ölüme harcadıkları emek ve para ya karşılık clarkı seyirciyi fazlasıyla tatmin edicek bir şekilde uçurabilirlerdi.
sonuda kimin öleceği belli oldu henüz bişey kesinleşmiş değil ama choley loisi kurtarmak için ölebilir.ve böylece clarkın diğer ortağı martian manhunter olur.
lionelin ölmesi lexin tamamen kontrolden çıkması demektir.ayrıca clarkın lexi öldürmemesi için tek engel lionel çünkü.senaristler bu bölümü superman filmerini yansıtması için alelacele çekmiş olabilir ama bölümdeki hiçbirşey 7.sezon hakkında hiçbir bilgi vermiyor.clarkın gazetede çalışıp geceleride superman olması imkansız ama onun yerine başka bir adı olabilir ve 7. sezonda kötü güçlere karşı bu şekilde savaşır.sonuçta senaristlerin uzun uğraşlar sonucu:img-hyste yayınladıkları bu bölüm superman efsanesinin sadece 100 de 1 lik kısmını yansıtan smallvilleye ve seyircilere bir jestidir.
gönül isterdiki Jimmy Olsen'in rüyası gerçek olsa.loisinde lex ile öpüşmesine sinir oldum.bu bölüm uğruna asla böyle birşeyi yapmıcaklardı.bu şekilde zaten smallville ile çok az bağlantısı olan karakteri tamamen gözden düşürdüler.
lananın 7. sezon içinde sözleşmesi var.lexten ayrıldıktan sonra dizide ne gibi bir rolü olacak oda merak konusu.clark superman olamadığı için loisle aşk yaşaması imkansız belki 7. sezonda clarkın yine sevgilisi olur.
şu an için dizideki en gereksiz karakter lana.önceden sözleşme imzaladıkları için öldüremiyorlar.lexde 7. sezondan sonra dizide yokum demeseydi kim bilir kaç sezon uzardı bu dizi.
20. bölüm şu ana kadar izlediğim en ilginç bölümlerden biriydi.En sonunda ise Daily Planet'in İstanbul'a bir ekip göndereceğini duymak içimi kıpır kıpır etti.:img-wink:
İstanbul'a gönderilecek bir muhabirin söylendiği sahne enteresandı gerçekten...Alicia'nın ani ölümüyle neye uğradığını şaşıran Clark, sanırım bundan sonra tedbirli hareket edip amaçlarına ulaşmak için elinden geleni ardına koymayacaktır!Kumlarla fırtına yaratarak Clark'ı öldürebileceğini zanneden gencin bir bayan tarafından kurtarılması ise biraz manidar gibiydi.Yine de yeteneğinin onu kötü yola yönlendirmesine izin vermeyen Clark Kent'e buradan kocaman bir bravo...!:good:
arkadaşlar ileriki bölümlerde birkaç bölüm sonra kısa bir süreliğine de olsa isabel dönecek ve olaylar gelişecek tam anlamıyla...:good:
KUZEYSANTA 10-05-07, 20:03 arkadaşlar ileriki bölümlerde birkaç bölüm sonra kısa bir süreliğine de olsa isabel dönecek ve olaylar gelişecek tam anlamıyla...:good:
7 sezon olabılır
bu arad geldik 21 bölüme heyecan büyüyor artık fınal havası bölümleri:happy0064
Smallville18 11-05-07, 08:22 -----------------------------------------------------------
ebgü tarafından gönderildi
arkadaşlar ileriki bölümlerde birkaç bölüm sonra kısa bir süreliğine de olsa isabel dönecek ve olaylar gelişecek tam anlamıyla...
-----------------------------------------------------------
7 sezon olabılır
bu arad geldik 21 bölüme heyecan büyüyor artık fınal havası bölümleri:happy0064
arkadaş 4. sezondan bahsediyor:img-hyste
casablanca tadında güzel göndermelelerle dolu zevkli bir bölümdü. bir dizi çekmenin en büyük avantajı bu bi veya serpiştirilmiş birkaç bölümde senarist kendi bakış açısınıda çekinmeden ekleyebiliyor. güzel bir bölümdü
casablanca tadında güzel göndermelelerle dolu zevkli bir bölümdü. bir dizi çekmenin en büyük avantajı bu bi veya serpiştirilmiş birkaç bölümde senarist kendi bakış açısınıda çekinmeden ekleyebiliyor. güzel bir bölümdü
Bencede güzel bir bölümdü ancak istanbulun isminin insan ticareti haberiyle birlikte anılması beni hem üzdü hemde rahatsız etti.
supercem291 11-05-07, 17:35 21.bölümü biraz önce izledim ve bence güzel bi bölümdü özellikle de son sahne bizi nasıl bir finalin beklidiğine dair ipucu veriyor.
Şu an öyle bir gözden geçirdim ama ençok begendiğim ve hoşuma giden yer Clark'ın Lana'ya açıkça sırrını göstermesiydi.Clark Lana'nın sırrını bildiğini biliyordu ama 6 sezondur bu anı bekliyordum diyebilirim ve çok hoşuma gitti.Clark bu kadar adamla biraz zor baş edicek.Devamıda 7. sezona sarkıcak ve öylece beklicez bu biraz koyucak işte.Bana çok daha fazla koyucak çünkü o sıralar da askerde olucam.Ama bunun güzel bi yanı var siz bölümleri beklerken ben hepsini birden izlicem :) Neyse yine standart bir final olucak işte.Biraz hareket biraz dövüş ve film biticek.7. sezon başlar 2 bölüm heyecan yine sıkıcı bölümler(standart smallville olayları).He şunuda söyliyim Clark'ın gücüne göre kimse yok herkesi bi yumrukta yok ediyo. naapsak bizmi gidip dövsek olmuyo böyle.
KUZEYSANTA 12-05-07, 00:15 bende son bölüme bayıldım lex son sözü ve 33.1 askerleri clark bı yandan bunlarla bı yandan da şu uzaylıyla kapışacak:img-help: ayrıca en önemlisi en beklenen adam martian manhunter(marslı ınsanavcısı) bu bölümde clarka yardım edecektroest
21 bölüm tam anlamıyyla güzeldi ama tabi ben biraz daha ıyı bı dovüş beklerdim:fighting2 tabi bu lex'ın ilk adamı bundan sonra geleçekler daha da zorlaşır sırasıyla o yüzden clark çabuk öldürdü bunu:happy0064
Smallville18 12-05-07, 12:20 21. bölümden tek beklendim uzun soluklu clark vs super soldier kapışmasıydı.
loisin askerin son nefesinde yanı başında üzüntüsüne göre platonik bir aşk duyuromuş hissine kapıldım.loisin nede olsa çocukluğu babasının yanında orduda geçti.bu askerede birşeyler hissetmesi normal.
müthiş finali bekliyorum artık.
martian manhunterin yanı sıra o süper askerlerle justice leagueninde dövüşmesi güzel olurdu.
martian manhunter ve clarkın bu askerlerle dövüşmesi çok sayıda olduğunu düşünürsek bir nevi matrixteki neo-mr smith kapışamsından bir farkı olmaz.
clarkın lanaya olan aşkıda devam ediyor hala.
superman olamadığı için loisle aşk yaşamasıda imkansız ama lanayıda artık unutması gerekir ilerde supergirl gelicek ona aşık olsun.lanayı bıraksın artık.
lana 7.sezonda ne yapıcakki.finalinde 7.sezonun ilk bölümüne sarkması kötü olcak.umarım sarkmaz.hayalet dışında zorlu düşman yok.clarkada zarar veremiyorlar.askerlerin sadece supersonic hızı ve görünmezliği var.ve devrelerini yakınca hemen ölüyorlar.önemli olan hayalet onun gücü ne acaba.
finalde kimin öleceği kesinleştimi?
lionel hayalet tarafından öldürülebilir hissine kapılyıorum.tüm spoiller choleyin loisi kurtarırken öleceği kanısında ama.7. sezonunda 6. sezon gibi sıkıcı olacağını sanmıyorum.çünkü dünyanın kurtuluşu üzerine bir sezon olucak.
rayanın söylediklerini hatırlarsanız clarkın eğitimini tamamlamadığı için ona dünyanında kripton gibi yok olacağını söylemişti.kriptonun smallville evreninde nasıl yok olduğunu bilen var mı?superman filmlerinde güneşin gezegene yakınlığı nedeniyle patlıyordu.smallville evreninde farklı galiba.
belkide martian manhunterin kardeşi dünyaya sardırır.her ne olursa olsun 7.sezon aksiyon içinde geçicek.lex bile birçok bölümde arka planda kalabilir.
KUZEYSANTA 12-05-07, 13:47 supermenın tek bı görevi var dunyada kripton ı yaratmak ve o gezegende neslını sürdürmek galıba 7. sezon clark bunu anlıyacak aslında ne kadar dünyayı kurtarmakta olsa görevi bu süpermenın hatta son film de bu oldu uzaya gönderdı kriptonu ve bi çoçugu oldu bu onun asıl göreviydi
Zod yok ediyordu sanırım Kripton u dizide anlatıldığı kadarıyla. Hatta Clark 6. sezon ilk bölümde Dünya'yı da Kripton gibi yok etmene izin vermeyeceğim falan demişti.
Kılo nun babası tarafından da açıklanan Dünya'ya gönderiliş nedeni neslin devamını Dünya'da sürdürmek. Aslında Zod ile aynı bir amaç gibi, Zod da Lana yı kullanıp neslini yaymak istiyordu sanki.
20. bölüm güzel bir bölümdü fakat sezonun ortalarında yayınlanması gereken bir bölümdü sezon sonuna yakışmamış.
Bu yıl Smallville'de 3 tane sabırsızlıkla beklediğim bölüm oldu.Bunlar #6x6 "Fallout", #6x11 "Justice" ve sezon finali gerçekten en iyi bölümlerden birisi olacak gibi gözüküyor hadi hayırlısı...
Smallville #6x22 "Phantom" Fragmanını buradan (http://cwtv.com/video?vid=trl-sm) izleyebilirsiniz.
mellissa maria 13-05-07, 21:22 100. bölümde birisi ölüyor hatta 2 kişi ama Clark birini kurtarırken diğerinin ölümüne neden oluyor.İstersen kim olduğunuda söyleyebiliriz.
söylemeni isterim açıkçası.merak ediyorum ben:(
Herkes spoiler konusunda anlaştığı için mesajları sildim. Bilginize
Clark sırrını Lanaya söylüyor Jor-el de dolaylı yoldan Lananın ölümüne neden oluyor.Daha sonra Clark bunu düzeltmek için zamanı geri alıyor ve Lois ölmek üzereyken onu kurtarıyor sonra Lanayı kurtarıyor ama babası kalp krizinden ölüyor.Onu kurtaramıyor.Bunların hepsi 5.sezonun 12. bölümünde oluyor.
KUZEYSANTA 13-05-07, 23:24 5 sezonun en degerli bölümüydü clark bı seçim yaptı ve bu ona başka bı açi getirdi lana bunları hakedıyormu tartışması olsa herkez etmedıgını açık açık söyler bıraksaydı rahat rahat ölseydi lana :) şu aşk polemiginden olmazdı dallas bile sönük kaldi vala bu 7. sezonda bu clark ın ilişkileriyle geçerse yandik
Artık Bıraz Heyçan İstiyoruz biraz dövüş yaralamalar ve en önemlisi ucan bı clark kent olsun :)
Smallville18 14-05-07, 11:22 Clark sırrını Lanaya söylüyor Jor-el de dolaylı yoldan Lananın ölümüne neden oluyor.Daha sonra Clark bunu düzeltmek için zamanı geri alıyor ve Lois ölmek üzereyken onu kurtarıyor sonra Lanayı kurtarıyor ama babası kalp krizinden ölüyor.Onu kurtaramıyor.Bunların hepsi 5.sezonun 12. bölümünde oluyor.
evet 100 bölüm bir nevi son durak filmine benzedi.bu birbirini takip eden ölümlerden dolayı.ölüm önce lanadaydı zamanı geri aldığı halde durduramasaydı yine lana ölücekti onu durdurdu.ve loise geçti onuda hallettikten sonra ölüm jonathan kente geliyor ve yapışıyor ölüm onun durduramıyor.eğer onuda durdursaydı annesi ölücekti büyük ihtmalle.sonuçta clark sırrını lanaya söylemeseydi ölne kişi choley olurdu diye düşünüyorum.norma bir ölüm gerçekleşecek olsaydı.sonuçta choleyde clarkın sırrını biliyor jor-elin yanından clarkın eğitimini tamamlayamadan ayrılmasına neden olanda choley.
aslında bu eğitim jor-el clarkı 3. sezonun finalinde esir aldığı zaman olabilirdi sadec kal-el haline getirdi ve tekrar serbest bıraktı.
smallville evreninde jor-elin zamanı konrol edebilmesi kimin öleceğine kara vermesi gerçekten inanılmaz birşey adeta kriptonun tanrısıymış
Smallville18 14-05-07, 11:32 5 sezonun en degerli bölümüydü clark bı seçim yaptı ve bu ona başka bı açi getirdi lana bunları hakedıyormu tartışması olsa herkez etmedıgını açık açık söyler bıraksaydı rahat rahat ölseydi lana :) şu aşk polemiginden olmazdı dallas bile sönük kaldi vala bu 7. sezonda bu clark ın ilişkileriyle geçerse yandik
Artık Bıraz Heyçan İstiyoruz biraz dövüş yaralamalar ve en önemlisi ucan bı clark kent olsun :)
7.sezonda lana lexten ayrılır ve clarkla evlenir.sonrada kalaye yerleşirler.sonra clark ve lananın bebeği olur jor-elin torunu yani.kalede jor-el arada sırada lionel ve martha gelir lexte dünyyayı yönetmekle meşguldür bu arada:img-hyste
7. sezonun bir tek bölümünde bile clark ve lananın yan yana gelmesi izlyenleri bezdirir.lane lexten ayrılırda choleyde ölürse loisin yanında bulunacağı için her dk göz göze gelicek clark ve lana ama sonuçta bir seçim yapması gerekicek lana mı? loism ? belkide supergil:D
bu arada diziye giriceği hala kesinleşmiş olmasada belkide kesinleşmiştir şu an.
supergirl içi adayları olan var mı?
ben heroesten (Niki)Ali Larter diyorum.
Gio Giotto 15-05-07, 13:14 Prototype bölümünü az önce izledim.Gerçekten güzel bir final izliyecez gibi geliyor.Lana'nın bir planı olduğunu sezdim ama son bölümde renk verecek sanırım.Lois içinse üzülmemek elde değil,bu kız ne zaman mutlu olacak diyesi geliyor insanın ama kafasına taktı Lex'i.Artık işi sonuna kadar götürür,buda birinin Lois'i koruyacağım diye öleceğini düşündürüyor bize.Umarım Chloe olmaz...
Lois'i korumak ve kurtarmak isterken umarım ölecek olan kişi Clark olmaz arkadaşım...Seyrettiğin bölümden daha da ayrıntılı bilgiler verebilirsen bizlere sevinirim!:img-help:
Gio Giotto 16-05-07, 15:48 Bölüm Lois-Clark-Lex odaklı gidiyor.Lois adına kısaca özetlersek bölümde gerçekleşen olaylar(bölümde Lex'in beynini yönettiği bir nevi robot askerle Lois'in daha önceden tanışması) Lois'i Lex'i araştırmaya itiyor.Lois Lex'i indirmeye kafasını takıyor,yani bu işin peşini bırakmıyacak.Lex ise bu kişinin Lois'in olduğunu bilmesede birinin öğrendiğini anladı ve gereğinin yapılmasını söyledi.Yani Lois'in hayatı tehlikede,onu kurtarcam diye kim gider artık bilinmez.Clark'ın diziden ayrılması ise söz konusu bile değil :img-wink:
Bölüm Lois-Clark-Lex odaklı gidiyor.Lois adına kısaca özetlersek bölümde gerçekleşen olaylar(bölümde Lex'in beynini yönettiği bir nevi robot askerle Lois'in daha önceden tanışması) Lois'i Lex'i araştırmaya itiyor.Lois Lex'i indirmeye kafasını takıyor,yani bu işin peşini bırakmıyacak.Lex ise bu kişinin Lois'in olduğunu bilmesede birinin öğrendiğini anladı ve gereğinin yapılmasını söyledi.Yani Lois'in hayatı tehlikede,onu kurtarcam diye kim gider artık bilinmez.Clark'ın diziden ayrılması ise söz konusu bile değil :img-wink:
Bu akşam final yayınlanıcak dimi???bakalım neler olucak?bende sana katılıyorum gio clarkın diziden ayrılması söz konusu bile olmaz,o yüzden chloe ölebilir.lois e çok yakın,clarka çok yakın.clarkın yalnız kalması gerekiyo,sonuçta gerçek hikayede chloe diye birisi yok.gitti gül gibi chloe:icon_sorr
Smallville18 17-05-07, 14:06 clakın ölmesimi böyle saçma birşeyin olması imkansız düşüncesi bile saçma.
choley sevilen bir karakter aslında lionelin ölmesi daha ağır basıyor.
şu durumda lionelin ölmesi gerekiyor ama sözleşme gereği choleyi öldürebilirler.
lionel sonuna kadar varım demişti choleyle anlaşmazlıklar çıktı galiba.
her ikisininde ölme şansı eşit.
clakın ölmesimi böyle saçma birşeyin olması imkansız düşüncesi bile saçma.
choley sevilen bir karakter aslında lionelin ölmesi daha ağır basıyor.
şu durumda lionelin ölmesi gerekiyor ama sözleşme gereği choleyi öldürebilirler.
lionel sonuna kadar varım demişti choleyle anlaşmazlıklar çıktı galiba.
her ikisininde ölme şansı eşit.
bende zaten böyle birşeyin olamayacağını söylemiştim.ne muhalefet bi çocuksun sen:img-beee: .cık cık cık....chloe ölücek bencede,her ne kadar istemesemde.
promolara baktımda bence lana olabilir. tabi bir açık kapı bırakılarak. yani birisi ölecek denilince lana nın öleceğine inandırmak isteyebilir senaristler. daha şimdiden yeni sezonda şu yok bu yok diye başlandı. ben yeni sezonda ekibin eksiksiz devam edeceğini düşünüyorum
Bence Lana'ya eğer birşeyler olursa Smallville hayranları bayağı üzülecekler ve belki de diziyi izlemeyi bırakacaklardır! İnşallah böyle bir durum vukuu bulmaz...:img-cool2
Finali izledim.Yİne aynı finallerden biri oldu.Heyecanlı yerde kestiler.Bölümü özetlersek Chloe Lois'i kurtardı ama kendi hayatını feda etti.Bunu bilmeyerek yaptı.Belki Lois'in içinde yaşayabilir.Ayrıca Lana kendi ölümünü planladı ve suç Lex'in üstüne kaldı.Şu son hayalet ise Clark'ın DNA sını kopyalayarak kendine Clark'ın aynısı bir beden oluşturdu ve Clark'tan daha güçlü gibime geliyor öyleki martian manhunter bile karşı koyamadı.Kriptonittende etkilenmiyor.Clark ve hayalet dövüşürken bölümü bitirdiler.Gelecek sezon birazdaha farklı olacak gibime geliyor bu finalle beraber.Eğer bütçeyi arttıra bilirseler iyi birşeyler çıkabilir.
Smallville18 18-05-07, 17:05 Finali izledim.Yİne aynı finallerden biri oldu.Heyecanlı yerde kestiler.Bölümü özetlersek Chloe Lois'i kurtardı ama kendi hayatını feda etti.Bunu bilmeyerek yaptı.Belki Lois'in içinde yaşayabilir.Ayrıca Lana kendi ölümünü planladı ve suç Lex'in üstüne kaldı.Şu son hayalet ise Clark'ın DNA sını kopyalayarak kendine Clark'ın aynısı bir beden oluşturdu ve Clark'tan daha güçlü gibime geliyor öyleki martian manhunter bile karşı koyamadı.Kriptonittende etkilenmiyor.Clark ve hayalet dövüşürken bölümü bitirdiler.Gelecek sezon birazdaha farklı olacak gibime geliyor bu finalle beraber.Eğer bütçeyi arttıra bilirseler iyi birşeyler çıkabilir.
bu arada lanadamı öldü.lana kendi ölümünü panladı suç lexin üstüne kaldı demişin.neyse güzel bir finalmiş.keşke daha ayrıntılı yazsaydın bölümü 2 hafta sonra izleyebileceğim için.hayaleti durdurmak için martian manhunter ve clark kristallerini kullanırlar.yoksa hiçbirşey durduramaz anlattıklarına bakılırsa.
yaratık clarkın zayıflığınada sahip olmalıydı dnasını kopyaladığında.
artık 7. sezonu bekliyelim.justice leagueli,martian manhunterli,ve supergirl:img-wink:
supercem291 18-05-07, 17:33 Güzel bi finaldi ama lananın ölmesi kötü oldu 7. sezonun ilk bölümünü izleyip bırakırım heralde. lanasız olmaz bu dizi :sad53: :sad53: :sad53: :sad53: :sad53: :sad53: :sad53: :sad53: :sad53: :sad53: :sad53: :sad53:
Lana'nın öldüğünden emin değilim ama ölmeyecek gibi.Çünkü Lana'yı arabasına binerken görüyoruz tam o sırada kameranın önünden başka bir araç geçiyo ve Lana'nın aracı patlıyor.Tahminimce Lana o sırada biyere kaçıyor ve kendini ölmüş gibi gösteriyor.Ayrıca Clark kristalini kullanıyor ve hayalet Clark'ı kopyalıyor yani bi işe yaramıyor.Matian manhunter'ında karnını deşiyor,içerden bir parça bile çıkartıyo.Bunu nasıl yok edeceklerini bilemiyorum.Ama yönetmenler bir yolunu bulur.
Bölümden birçok resim çektim siteye nasıl koyucağımı bilmediğim için ben de rapide yükledim.Yıldızlı yere rapid share yazarsan indirebilirsin.birleşik yaz
http://**********.com/files/32027134/Yeni_Klasoer.rar
supercem291 18-05-07, 17:49 Lana'nın öldüğünden emin değilim ama ölmeyecek gibi.Çünkü Lana'yı arabasına binerken görüyoruz tam o sırada kameranın önünden başka bir araç geçiyo ve Lana'nın aracı patlıyor.Tahminimce Lana o sırada biyere kaçıyor ve kendini ölmüş gibi gösteriyor
inşallah ölmemiştir ama orda kaçacağı ya da saklanacağı bi yer yoktu sanırım
Kameranın önünden geçen kamyonete bindiğine eminim.Osırada Lionel da oradaydı.Obile farketmedi.
Smallville18 18-05-07, 18:53 Güzel bi finaldi ama lananın ölmesi kötü oldu 7. sezonun ilk bölümünü izleyip bırakırım heralde. lanasız olmaz bu dizi :sad53: :sad53: :sad53: : :sad53: :sad53:
çok çabuk karar vermişin:D
lanayı öldürmezler merak etme.zaten 1 kişi ölücekti oda choley olmuş.
lana nereye kadar elxten saklancak ne yapacak orası belli değil işte yeniden clarkla birlikte olmasında.
clark loisede aşık olmucak supergilr açık olsun en çok bunu istiyorum.
tabi akraba falan çıkmazlarsa.superman filmlerinde supergilr yani kara kal-elin kuzeniydi.
smallvillede de öyle olur herhalde.
bu arada snaypir resimler için saol...
pfffff deseniz ya Lionel ölmedi
1 sezon daha katlanılmaz o adama
KUZEYSANTA 20-05-07, 02:36 keşke lana ölse dıyor bıyanım bıyanımda 7, sezon çok farklı olacak dıyor lananın clarkın sırını bılmesı belkı lanayı clark ın yenı yardımcısı yapar
ve beraber lex yok ederler lion hala bı hayınlıkler ıcınde bence en sonunda ne olacak onu anlıyacaz clark ı sırtından vuracak bu lion cloe ye gelırsek ölürse bı yandan ıyı olur o karakter artık kaldırmıyordu hem öldügü kesın galıba çunku jımmy de yok artık
7. Sezonun acılış sayfasini izledim.
Oyuncular bu sekilde
Tom Welling - Clark Kent
Kristin Kreuk - Lana Lang
Michael Rosenbaum - Alexander ('Lex')
Erica Durance - Lois Lane
Allison Mack - Chloe Sullivan
John Glover - Lionel Luthor
Annette O'Toole -Martha Kent
Clark ile Lana kumsalda öpüşürken görüyorum.. o arada chole ve lois geliyor ve clark ile lana sesleniyorlar.
Smallville18 20-05-07, 13:15 6*22 6. sezona yakışır bir final oldu.
choleyin gücüne gelince farkında olmadan yaşam enerjisini göz yaşıyla ölen loise aktardı ve kendisi öldü.bu kullan at gibi bir özellik değilse loisin içinden çıkabilir ve tekrar bedenine dönebilir ozamanda lois yine ölücek.sonuçta choley 7.sezonda kısmende olması imkansız gözüküyor.
martian manhunterinde hikayeside çizgi roman ve justice leagulerde farklıymış.
barajdan fırlayan clarkla -uçarak peşinden gelen hayaletin ölümüne dövüşü harika olacak.ve barajda kalanlar choleyin cansız bedeni,lois ve lionel.
herhalde onları martian manhunter kurtarır.sonrada clarka yardım etmeye gider.hayalet clarkı kolanlamış olsada herhalde onun berbat giyim zevkini almamış olcakki kal-el görünmünde:D
daha önceki iki hayaleti jor-el ve martianın kristalleri durdurmuştu. onlarda durduramazsa tek durduracak şey jor-elin lexin içine giren zodu yok etmesi için verdiği kristal bıçak olabilir.ya da supergirl 7. sezonun ilk bölümüne yetiştirirler ve hayaleti o durdurur:D
Smallville18 20-05-07, 13:24 7. Sezonun acılış sayfasini izledim.
Oyuncular bu sekilde
Tom Welling - Clark Kent
Clark ile Lana kumsalda öpüşürken görüyorum.. o arada chole ve lois geliyor ve clark ile lana sesleniyorlar.
lana clarkın öpüşmesi ve choley ,loisin sonradan katılması 5 sezonun aquamon adlı bölümünde.7.sezona ait hiçbir görüntü yok videoda.
supercem291 20-05-07, 15:06 7. Sezonun acılış sayfasini izledim.
Oyuncular bu sekilde
Tom Welling - Clark Kent
Nerden izledin biz de izleyelim
supercem291 20-05-07, 15:17 7.sezon bölümleri bunlar. son bölümün adı superman olduğuna göre 7. sezon son sezon olcak.
#7-1 "Bizarro"
#7-2 "Lana"
#7-3 "Return"
#7-4 "Quiver"
#7-5 "Freeze"
#7-6 "Terra"
#7-7 "Outsiders"
#7-8 "Kara"
#7-9 "Questions"
#7-10 "Revenge"
#7-11 "Knight"
#7-12 "Finest"
#7-13 "Supernatural" (Cross-Over Episode)
#7-14 "Foundation"
#7-15 "Elseworlds"
#7-16 "Leagues"
#7-17 "Livewire"
#7-18 "Valor"
#7-19 "Legion"
#7-20 "Alias"
#7-21 "Planet"
#7-22 "Superman"
Smallville18 20-05-07, 17:40 7.sezon bölümleri bunlar. son bölümün adı superman olduğuna göre 7. sezon son sezon olcak.
#7-1 "Bizarro"
#7-2 "Lana"
#7-3 "Return"
#7-4 "Quiver"
#7-5 "Freeze"
#7-6 "Terra"
#7-7 "Outsiders"
#7-8 "Kara"
#7-9 "Questions"
#7-10 "Revenge"
#7-11 "Knight"
#7-12 "Finest"
#7-14 "Foundation"
#7-15 "Elseworlds"
#7-16 "Leagues"
#7-17 "Livewire"
#7-18 "Valor"
#7-19 "Legion"
#7-20 "Alias"
#7-21 "Planet"
#7-22 "Superman"
bölümlerin isimlerini bulduğun iyi olmuş.son sezonda lost gibi yayınlansaydı keşke.doğrumu bilmiyorum ama lostun kalan 2 sezonu 13 er bölüm halinde 1 senede yayınlancakmış.smallvilleyide 22 haftaya sığdırabilirlerdi.
bölüm isimlerinden anlaşıldığı gibi her bölümün sürükleyici olacağı kesin.
8 .bölüm olan kara isimli bölümde de supergirl görüceğiz acaba kim oyanaycak:D
@supercem291 bilgi için teşekkürler.Sezon isimleri gayet güzel...bunların yanlış olma ihtimali varmı?Resmi sitesinde bir açıklama bulamadımda siteyi bana ö.m. olarak atabilirmisiniz?
...lostun kalan 2 sezonu 13 er bölüm halinde 1 senede yayınlancakmış.smallvilleyide 22 haftaya sığdırabilirlerdi...
Sanırım haberi yanlış anlamışsınız.Lost 2 sezon halinde 24'er bölüm olarak yayınlancaktı.Fakat abc kanalının aldığı karara göre 3 sezon halinde 16'şar bölüm halinde Şubat-Mayıs arasında yayınlanacak.
supercem291 20-05-07, 21:08 kryptonsite 1 nisan şakası yapmış bölüm isimlerini uydurmuşlar nisan geçtiği için dikkat etmedim ben de. adamlar güzel atmış ama
Force_user 22-05-07, 20:10 7. Sezonun ilk bölümünde bence bizi harika bir dövüş bekliyor olacak, neden derseniz Bizarro geldi. Bizarro hakkında bilgi vermek gerekirse bu adam Clark neyse onun tam tersi çizgiromanlarda hatta kıyafetinde ters bir s harfi bulunuyor, yeşil kriptonitten güç alıyor buna karşın mavi kriptonit onu yokediyor. Clarkla aynı güçlere sahip ama hatırladığım kadarıyla gözlerinden çıkan ışınlar dondururken nefesi yakıyordu (zıt olacak ya illa :img-wink: ). Bizarro ingilizceyi bile ters konuşuyordu hatta, belli başlı kelimelerin olumsuzlarını olumlu manasında kullanıyordu tabii diziye böyle saçma birşey koyamazlar çünkü okurken anlaşılabilecek birşey sadece. Herşeyi geçtim ama bu karakterin gelmesi beni aşırı mutlu etti varsın Lana ölsün eğer bu adam şöyle helalinden 2 bölüm daha Clarktan kaçarsa aksiyona doyarız görülmemiş bir savaş görürüz çünkü bu savaş Clark vs Clark savaşı olacaktır, yani güçler eşit.
İleri ki bölümlerle ilgili olarak Chloe'nin öleceğine inanıyorum ama Lana bence arabayı kendi patlattı ölmedi bence. Sonuçta Lex hiçbir şartta o arabayı patlattırmazdı geriyede bunu yapacak kimse kalmıyor, bence ölmedi ama zaman gösterecek tabii. Chloe içinse Allah rahmet eylesin bence geri dönüşü yok. Clark arkadaşsız kalacak gibi duruyor Pete Rose geri gelsin (adamın orjinal ismine hayranım Sam Jones III (3) adında sayı taşımak ayrı birşey olsa gerek :img-wink: )
7. Sezonun ne zaman başlayacağı hakkında bilgisi olan var mı?
KUZEYSANTA 22-05-07, 21:33 sezon fınal güzeldı hele acılış sahnesı güzeldı bol kanlı bı bölümdü ayrıca şu hayalet kım geldıyse bobregını söktü bı bızım marslıda cok ezıkmış tek hamleyle böbregi söküldü ben baya bı bölümde savaşacak zannetım ama hıç o yönden beklentımı karşılamadı belkı 7-1 de onu görebılırız gıne chloe ye gelınce yazık oldu ama onun hakındakı acıklamam dogru cıktı o öldü artık lana clark ın yenı yardımcısı olacak lion ne kadar clark ı karuyor olsada hala bı yanı oglunu sevıyor koruyor 22 de yeşil kriptonit ı clark ı durdurmak ıcın götürüyordu
eger bı olay olsa clark ı satar bu 7. sezon bolbol adalet takımından uyeler görebılırız ve takımı gıne bı bolumde toplamayı duşunuyorlarmış yazarlar clark bu sezon ucacak ama sezon sonunda ucar mutlaka ama gıne umutla her sezon olana clark ın yenı bı gücünü ögrenme gelenegı olurdıye başka bı gücü kalmadı galıba zaten ucmaktan başka ayrıca bu sezon clark gazetede ışe başlayabılır
7. Sezon bölümlerini hangi kanaldan izliyoruz arkadaşlar...Onunla ilgili bir bilgi verebilirseniz sevinirim!:img-wink:
Gio Giotto 23-05-07, 10:30 Amerikada Cw kanalıyla sözleşme devam ediyor.Perşembe günü saat 20.00 ya da 20.30'da başlıyor olacak.Tabii ne zaman başlar bilinmez ama diziler tahminen yaz sonunda başlıyor.Türkiyede ise Cnbc-e devam eder diye umuyorum.
Smallville dizisinin yapımcıları Al Gough ve Miles Millar katıldıkları Los Angeles Çizgiroman Toplantısı’nda hayranların sorularını yanıtlayarak dizinin geleceği hakkında bazı açıklamalarda bulundular.
Hayranların büyük çoğunluğundan gelen öncelikli soru Batman/Bruce Wayne’in dizide gözüküp gözükmeyeği hakkında oldu. Fakat Batman yeni film serisine başladığı için karakterin başka yerlerde kullanımına kısıtlama getirilmiş durumda. “Ne yazık ki hayır. Bu bizim hatamız değil. Tekrar tekrar denedik, fakat yeni film serisi yüzünden bize karakterin limitlerimizin dışında olduğunu belirttiler.” diyor Gough. Millar’ın da açıklaması şu şekilde: “Çok açık bir şekilde Bruce Wayne’i kullanamayacağımızı belirttiler. Biz de artık onu unutup yolumuza devam ettik. Keşfedebileceğimiz daha pek çok başka karakter var.“
Wonder Woman’ın gözüküp gözükmeyeceğine dair sorular da gene bu karakterin de sinema filminin çekileceği nedeni ile aynı şekilde olumsuz yanıt almış durumda. “Onu daima istemiştik. Clark ile bir ilişkisi olabileceğini düşünmüştük.” diye yanıtlıyor Millar. Gough da “Çünkü Superman ile Wonder Woman’ın çizgiromanlarda çok yakın bir ilişkileri var.” diye ekliyor.
4. sezonun sonundan beri dizinin sona erebileceğine dair söylentiler çıktı. Fakat Millar ve Gough önlerinde kesinlikle en az iki sezonları daha olduğunu düşünüyorlar.
Başka bir “İyi Lex vs. Kötü Lex” bölümü ile Bizarro, Metallo, Doomsday, Parasite, Hawkgirl ve Green Lantern’in dizide gözükmeleri ihtimaline yönelik sorular yapımcılar tarafından sadece “olabilir” ya da “mümkündür“ diye kaçamak ama açık kapı bırakır bir şekilde yanıtlandı.
Tom Welling asla Superman kostümünü giymeyecek. Gough bu konuyu şu şekilde açıklıyor: “Kostümü giymesi Smallville’in sonu ve Superman’in başlangıcı olur. Dizi daima Clark Kent’in hepimizin bildiği kahramana dönüşmesi hakkında oldu. Ona kostümü giydirmeyi asla düşünmedik, en azından dizinin son bölümünün son anına dek. Şimdi sinema filmi geldiğine göre kesinlikle kostümden uzak duruyoruz.“
Lois ve Clark arasındaki ilişki kesinlikle fazla iletletilmeyecek, çünkü bu yönde gene sinema filmi dolayısı ile doğan kısıtlamalar var. “Hydro ve Crimson bölümlerinde kızıl kriptonit araya girdiği için yakınlaştıkları anlar oldu, fakat ikisi arasında herhangi bir romantik ilişki yaşatamayız. Lois dizimizde olduğu ve onu kullanmamıza izin verdikleri için minnettarız. Bu yüzden bu konuda bizim için hiçbir sorun yok.” diye açıklıyor Millar. Gough da Lois’in dizideki versiyonundan çok memnun olduğunu belirtiyor: “Clark’a hayran hayran bakmayan ve onu anında bozabilen tek kişi Lois.“
Gough’un açıklamasına göre daha önce ki bölümlerde Bizarro’yu dizide kullanmayı düşünmüşler. “4. sezonun başında Clark’ın Kal-El olarak dönüşünde uçtuğu an Martha siyah kriptoniti kullanacak ve Kal-El ile Clark kişilikleri ayrılarak bir süper dövüşe şahit olacaktık. Fakat bütçemiz buna izin vermedi.” diyor Gough. Millar ise “6. sezon finalini bekleyin.” şeklinde bir ipucu veriyor.
Şu ana dek sadece tek bölümde gözüken Lois’in general babası dönecek mi? “Belki. Fakat şu anda Lois’in babası deniz aşırı görevlerde.” diye yanıtlıyor Gough. Eğer tekrar dizide gözükecek olursa bu büyük ihtimalle 7. sezondan erken olmayacak.
Bugüne dek dizide Flash, Aquaman, Cyborg, Green Arrow ve Martian the Manhunter gözüktü. Sırada başka DC karakterleri var mı? Gough şu şekilde yanıtlamakta: “DC oyun kutusu ile ne kadar oynayabilirsek bizim için o kadar iyi. Bu bizim hangi karakterleri kullanmamıza izin vereceklerine kalmış.“
Yapımcılar dizinin başlarında Clark’ın en yakın arkadaşı olan fakat 3. sezonda Smallville’den ayrılan Pete Ross karakterinin dönüşünü kesin olarak düşünmekteler. “Bizce vakti geldi. Birkaç yıl önce denemiştik ama o zaman Sam Jones’un çalışma takvimi buna izin vermemişti.“
Allison Mack’in canlandırdığı Chloe karakteri hakkında yapımcılar şu şekilde açıklama yapıyorlar: “Chloe dizide Lois tarzında bir karakter olarak yaratıldı, ama asla Lois’in yerini alması için değil. Allison’a daha işin en başında iken Chloe’nin Lois’in kuzeni olduğunu açıklamıştık. Sanırım dizide bu ilk olarak 2. sezonda açıklanmıştı. Chloe dizide izleyicinin sürekli tuhaf olaylar yaşanan Smallville’e bakış açısını temsil etmekte. Clark’ın da muhabirliğe adım atmasını sağlayan unsur. Clark’ı kasabada neler olup bittiğine dair bilgilendiriyor ve bu sayede Clark her hafta başka bir maceranın içine atılabiliyor.“
Yapımcılar Chloe karakterinin DC Comics tarafından sahiplenilmesinin gurur verici olduğunu belirterek “Onunla ne yapacaklarını gerçekten merak ediyoruz.” diyorlar.
Gene Hackman, Ned Beatty gibi eski Superman filmlerindeki aktörlerin dizide gözükme ihtimallerinden aşırı yüksek ücretleri yüzünden vazgeçilmiş. Gough’un açıklaması şu şekilde: “Bir ara Gene Hackman’ın Jor-El’in seslendirmesini yapıp aynı zamanda Lex’in büyükbabasını canlandırmasını düşündük. Bu konuda girişimde bulunduk fakat günlük çalışma ücreti öyle astronomik bir rakamdaydı ki dokunamazdık bile.“
90′lı yıllarda yayınlanan Lois & Clark: The New Adventures of Superman dizisinde Clark Kent/Superman’i canlandıran Dean Cain’i yapımcılar Smallville dizisinde görmeyi istiyorlar. “4. sezonda bu konuda bazı fikirlerde bulunduk, belki 7. sezonda karşınıza çıkabilir. Superman’in farklı yüzlerini dizide göstermeye daima ilgi duyduk.“
Gough’a göre Martian the Manhunter dizide büyük ihtimalle çizgiromandaki yeşil Marslı görünümünde asla gözükmeyecek. “Muhtemelen bundan sakınacağız, çünkü hem aşırı uçuk gözükmesini istemiyoruz hem de maliyeti çok yüksek olur.“
Clark’ın bir bölümde Gotham City’i ziyaret etme ihtimali var mı? “Uymamız gereken hukuki kısıtlamalardan dolayı bu çok zor.” diyor Millar.
Supergirl için bir umut var mı? Gough’un cevabı şu şekilde: “Evet, kesinlikle.“
Gough ve Millar hem DC Comics hem de Marvel Comics’den çizgiroman serilerinde yazarlık yapmaları için teklif almış durumdalar, fakat çalışma takvimleri çizgiroman projelerinde çalışmalarına fırsat vermemekte.
Sezon ortalarında yapılan bir soru-cevap.(Alıntıdır)
Smallville 6. sezon DVD'leri 18 Eylül'de piyasaya sunulcakmış, ilgilenenlerin bilgisine...
bence lana kesinlikle ölmedi. patlamanın hemen öncesinde kadrajdan geçen araç çok bariz bi şekilde belli ediyor durumu. o araç yüzünden bir an bile inanmadım öldüğüne. komik bi sahne olmuş. benim teorim lionel'ın lanayı kaçırdığı yönünde. clark'ı gizli bi emeli uğruna gaza getirmek için yaptığını düşünüyorum. zaten uzun süredir kağıtlara birşeyler karalayıp duruyor, iyi bir adam olmadığını ve birşeyler planladığını hatta yeşil kriptoniti klon clark'a (adı her ne olacaksa) güçleneceğini bile bile getirdiğini bile söyleyebilirim. kendisine şahsi bi gıcığım yok, tam tersine dizide en iyi rol kesen ve en beğendiğim oyuncu ama senaryoda iyilerin tarafında olmadığını düşünüyorum...
Smallville 6. sezon DVD'leri 18 Eylül'de piyasaya sunulcakmış, ilgilenenlerin bilgisine...
bende 6ıncı sezon var :) henuz 5.sezonun sonlarındayım , gelıyım neler oldugunu anlatırım :D
Sezon finalini henüz izleyebildim. Hem beğendim hem de beğenmedim. Chloe ile Lois'in son sahneleri çok saçmaydı. Smallville için bile fazla mantıksızdı. Yalnız Mack'in ismi hale castta görünüyormuş galiba demek ölmedi. Buna nasıl kılıf uyduracaklar çok merak ediyorum.
Lana'nın ölmediği çok belli. Yalnız bu kimin planı onu anlamadım. Herhalde Lana bunu tek başına akıl edemez. Ancak Lionel ile birlikte yapmış olabilirler. Yine de emin değilim. Lana'nın ölümünü öğrendiğinde Clark'ı daha derbeder görmek isterdim. Daha bir doğal karşıladı sanki. Aslında bu tamamen Welling'in oyunculuğu ile alakalı ve bence hiç başarılı değildi o anda. Lana ile ahırda konuşurken daha içten gözyaşı dökmüştü. Ama Michael öyle mi :) Lana'nın öldüğünü öğrenince nasıl şok oldu. Bu bölümde çok ağladı. Cidden sıkıldım Lex'ten. Ben kötü görmek istiyorum onu. Üstelik iki haftadır görmemişler gibi sürekli deney yaptığı askerlerin olduğu kabini açması beni deli etti. Şimdi de tutuklandı ama elbet Lana'nın ölmediği anlaşılacak.
Lionel'ı hiç sevmiyorum. Şimdi de adamı Jor-El'in hizmetkarı gibi bir şey yaptılar. Korkunç bir durum benim için. En yakın zamanda kötü olmasını diliyorum. Gelemiyorum onun iyi olmasına ve Lex'in arkasından işler yapıp Clark'ı korumasına. :hıh
Gio Giotto 29-05-07, 23:02 clark'ı gizli bi emeli uğruna gaza getirmek için yaptığını düşünüyorum. zaten uzun süredir kağıtlara birşeyler karalayıp duruyor, iyi bir adam olmadığını ve birşeyler planladığını hatta yeşil kriptoniti klon clark'a (adı her ne olacaksa) güçleneceğini bile bile getirdiğini bile söyleyebilirim. kendisine şahsi bi gıcığım yok, tam tersine dizide en iyi rol kesen ve en beğendiğim oyuncu ama senaryoda iyilerin tarafında olmadığını düşünüyorum...
Arkadaşım malesef Lionel bu aralar Clark yararına çalışıyor :img-yes: Sudem'in de dediği gibi Jor-El'in elçisi durumunda şu an,final bölümünde zaten Marslı Manhunter'da bu duruma açıklık getirdi.Lionel'in Bizarro'ya(final bölümündeki kötü clark-yane kötü superman) yeşil kriptonit saplamasının nedeni ise bunun onu Clark gibi güçsüz durumda bırakacağını düşündüğündendi ama Bizarro Clark'ın tam tersi olduğu için bu durum daha da güçlenmesine yol açtı.Lana içinse kesin birşey söyleyemeyiz ama muhtemelen Lionel Lana'yı Lex'ten korumak için bir plan yaptı.Oyunculuğu içinse tamamiyle katılıyorum,mimiklerine kadar harika rol kesiyor.
Lionel'ı oynayan karakter oyuncusu zaten daha önceleri birçok sinema ve dizi yapımında oynamış çok usta bir aktördür...Bu kadar ustalıklı roller kesmesinin bir hayret uyandırması benim için ilginç geldi.Clark'ın kendisinin tamamen zıddında olan özdeşi Bizarro'nun kriptonit maddeye karşı duyarsız oluşu onun Clark'la daha fazla güç savaşında bulunacağının emaresidir bence...Lex'i Lana'ya karşı bir kalkan gibi kullanmaya çalışan Lionel bence bu entrikalarla dolu planlarından yine zararlı çıkan taraf olacaktır!:img-yes:
Cidden sıkıldım Lex'ten. Ben kötü görmek istiyorum onu.
Clark tan Dayak Yedikten Sonra ıcındekı kotu de bı bakıma ortaya cıkıyor, artık lana dısında kımseyı dınelmıor lex :) 5.ıncı sezon ılk 4 sezon a gore bambaska bırsey, daha bı dawsons creek den cıkıp superman hal i almaya başlıyor :)
Clark tan Dayak Yedikten Sonra ıcındekı kotu de bı bakıma ortaya cıkıyor, artık lana dısında kımseyı dınelmıor lex :) 5.ıncı sezon ılk 4 sezon a gore bambaska bırsey, daha bı dawsons creek den cıkıp superman hal i almaya başlıyor :)
6. sezon 5. sezondan da başka. Lex artık Lana'sız.
Bu arada ben bir şey söyleyeceğim. Yabancı bir forumda okudum. Allison Mack'in ve Erica Durance'ın isimleri 7. sezonda varmış. Kristin Kreuk'un da 7. sezon için imza attığını biliyoruz. Ayrıca bu sezon finalinden dolayı 7. sezonda birinin ölüm haberini alacağımızı da biliyoruz. O zaman kim öldü?
Bence ölenlerden birisi Lex olmalı...! Çünkü bir şekilde bir kişinin bu sezonda ölmesi gerekiyordu senaristlere göre.Bu da Lex oldu bence...!:img-help:
Bence ölenlerden birisi Lex olmalı...! Çünkü bir şekilde bir kişinin bu sezonda ölmesi gerekiyordu senaristlere göre.Bu da Lex oldu bence...!:img-help:
Lex mi? Lex sezon finalinde tutuklandı, yaranlanmadı bile. Ayrıca Lex'in ölmedi Superman'in ölmedi gibi bir şey. Michael 7. sezonun onun için son sezon olacağını söylemiş. Eğer 8. sezon olursa Lex olmayacak ama senaristler onu öldürmez.
tv.com yayında olan yayından kaldırılmış olan diziler ve programlar için oylama başlatmış. 5 kanalın dizileri ve programlarını eklemiş.
Oy vermek için tıklayın. (http://www.tv.com/special_feature/2007upfront/nbc/index.html)
Ben Smallville bitsin artık dedim ama çoğunluk benimle aynı fikirde değil. :img-hyste
kesinlikle katılıorum artık sıkılmışlar gbi bölüm yapıolar son iki bölüm tawan yaptı ama 7.sezonda aynı performansı göstericeklerini sanmıyorum justice league de içimde kaldı :P
Force_user 02-06-07, 21:15 Sudem dediklerinden yola çıkarak ölen kişinin kimsenin demirlerin altından kurtarmadığı Lionel olduğuna inanasım geliyor çünkü başka açık yok bu durumda. Martian Manhunterla ilgili olarak, ezikliği tamamıyle atmosferden kaynaklı bence Clarkla ortak çalışacaklarını düşünürsek bu olay Clark'ın muhtemel bir uzay gezisine işaret ediyor.
Yeni sezonun ne zaman başlayacağına dair bilgisi olan var mı ?
Lionel mı? Hiç aklıma gelmemişti. Ama nerde o günler. :icon_whis Glover'ın bir roportajda kaç sezon olursa olsun ben varım dediğini hatırlıyorum. Tabi o ne kadar isterse istesin karar senaristlerin. Ancak cidden böyle olsun isterim. Bir de Lana ölsün istiyorum. :hıh
son bölümde lana ölüyormuş diye duydum.. başka bir sitede öyle yazıyordu... ''lana'dan kurtulduğumuza seviniyorum'' diye yazıyordu.. ben de ölüyordur diye dışunup heveslendim.. inşallah doğrudur.. cnbcden izliyorum ben.. 4 sezondur bıktım lana'dan!!! 6. sezonun sonunda öleceğini ümit ederek katlanıyorum ona!!!!!
Ben her sezon bu kız gider artık diye umutlanıyorum ama yok. :hıh Kazık çaktı resmen diziye.
CW, WB'nin kanalı. O öldü, bu yaralandı, bu gitti, gelmeyecek. Bu oyuncu oynamayacağını söylüyor vs. WB bayılır böyle haberlere. Knei çıkartıyor çoğunu zaten. Böylece dizi başlayıncaya kadar herkes konuşmaya devam ediyor. Nedir bizim sinir sisteminden istedikleri anlayamıyorum. :)
Yabancı forumdaki kişi Lana'nın arabasının patladığını görünce normal olarak öldü diye düşünüyor. Ancak dediğim gibi Kristin ile 7. sezon için anlaşıldı diye haber çıkmıştı çok önceleri. Acaba Clark mı ölecek? :img-hyste
Smallville18 04-06-07, 08:30 7. sezonla ilgili spoilleri okudum.choley loisin içinde yaşıcakmış zaman zaman loisi kullanarak ortaya çıkabilirmiş.ama choleyi gerçek bedeninde göremicez.
jimy de 7. oynucakmış martha kentde senatör oldu ama onuda azda olsa görücez.spoiller bu şekilde pek bir ayrıntı yok ömlen lionel olsaydı choleyi ortadan kaldırmazlardı dizide bir sonraki sezon gözükmeyecek tek kişi choley.
justice league çizgi filmlerinde olduğu gibi clark green arrow ,aquamon ,cyborg flash ve martian manhunteri uzaydaki gözcü kulesinde topluyabilir.ama bunun için yönetmenlerin bir vakıf kurması gerekli smallville vakfı:img-hyste
uçmaktan clarkın uçmasından binlerce kat masraflı birşey olur bu.
martian manhunter dünya atmosferinde güçlerini tam anlamıyla kullanamıyor iyileşmesi için bile atmosferin dışına çıkması gerekli 7. sezonun ilk bölümünde clarka hayatı pahasına yardım etmek zorunda kalıcak ya da clark tek başıuna halledicek.
hayaleti nasıl durduarcağına gelince sudemin kriptonit başlığı altında yazıyor.
mavi kriptonit:sadece Bizarro yaratıklarına zehirli...
herhalde mavi kriptoniti kullanır.artık nasıl bulucaksa...
arkadaşlar lıonel lanaın peşinden kosarken araya bi kamyon girmişti o sırada kamyon geçti ve araba patladı bence lana o kamyona bindi arabayıda lexden kurtulmakj için patlattı öldüğünü sansın diye 7. sezonda bizlerle bence:img-wink:
Smallville18 05-06-07, 07:23 arkadaşlar lıonel lanaın peşinden kosarken araya bi kamyon girmişti o sırada kamyon geçti ve araba patladı bence lana o kamyona bindi arabayıda lexden kurtulmakj için patlattı öldüğünü sansın diye 7. sezonda bizlerle bence:img-wink:
evet kesinlikle haklısın bizlerde bu önemli bilgiyi paylaştığın için saol:good:
son bölümde lana ölüyormuş diye duydum.. başka bir sitede öyle yazıyordu... ''lana'dan kurtulduğumuza seviniyorum'' diye yazıyordu.. ben de ölüyordur diye dışunup heveslendim.. inşallah doğrudur.. cnbcden izliyorum ben.. 4 sezondur bıktım lana'dan!!! 6. sezonun sonunda öleceğini ümit ederek katlanıyorum ona!!!!!
arkdaşlar ben lananın öldüğünü zannetmiyorum o lana tarafından lexi içeri almak için kurulan bir tuzaktı .lana luther ların yanında eğitimi aldı şimdi uyguluyor:img-wink: .bence chloe de ölmedi .. bu kadar basit bir ölüm sahnesi hazırlamazlar herhalde chloe için:good: bekleyip görelim
7. sezonla ilgili spoilleri okudum.choley loisin içinde yaşıcakmış zaman zaman loisi kullanarak ortaya çıkabilirmiş.ama choleyi gerçek bedeninde göremicez.
jimy de 7. oynucakmış martha kentde senatör oldu ama onuda azda olsa görücez.spoiller bu şekilde pek bir ayrıntı yok ömlen lionel olsaydı choleyi ortadan kaldırmazlardı dizide bir sonraki sezon gözükmeyecek tek kişi choley.
justice league çizgi filmlerinde olduğu gibi clark green arrow ,aquamon ,cyborg flash ve martian manhunteri uzaydaki gözcü kulesinde topluyabilir.ama bunun için yönetmenlerin bir vakıf kurması gerekli smallville vakfı:img-hyste
uçmaktan clarkın uçmasından binlerce kat masraflı birşey olur bu.
martian manhunter dünya atmosferinde güçlerini tam anlamıyla kullanamıyor iyileşmesi için bile atmosferin dışına çıkması gerekli 7. sezonun ilk bölümünde clarka hayatı pahasına yardım etmek zorunda kalıcak ya da clark tek başıuna halledicek.
hayaleti nasıl durduarcağına gelince sudemin kriptonit başlığı altında yazıyor.
mavi kriptonit:sadece Bizarro yaratıklarına zehirli...
herhalde mavi kriptoniti kullanır.artık nasıl bulucaksa...
Sonunda izledim finali.spoiler konusu eğer gerçekse yani yine 1 nisan şakası gibi bişi değilse eğer hiç hoşuma gitmedi.çok saçma olur.nasıl yani bir bedende hem chloe hem lois.bence chloe ölmiycek,orda öylece bırakamazlar onu.belki güçsüz düşücek,sonra tekrar kendini toplayabilicek.gerçi senaristler clarkın yalnız kalmasını istiyolarsa lana yı öldürmeleri gerekirdi ki,ben lana nında öldüğüne inanmıyorum,hatırlarsanız 4.sezon başındada chloe nin diye bir mezar da göstermişlerdi.hatta babası ve chloe yi patlamadan lex kurtarmıştı:).lois i zaten sevmiyordum bir kere daha gıcık oldum.herşeye burnunu sokuyo.chloe ona karıştırma,bak anneme yaptıklarına dedi.o hala tek başına macera peşinde.sayesinde chloe öldü.clark ve kopyasına gelince,bizim esas oğlan ölemeyeceğine ve etrafta 2 tane clark olamayacağına göre,en fazla 3 dk lık bir dövüş sahnesiyle geçiştirler,harika bir dövüş sahnesi bekleyenler bekledikleri ile kalıcaklar...
Smallville18 06-06-07, 09:34 Sonunda izledim finali.spoiler konusu eğer gerçekse yani yine 1 nisan şakası gibi bişi değilse eğer hiç hoşuma gitmedi.çok saçma olur.nasıl yani bir bedende hem chloe hem lois.bence chloe ölmiycek,orda öylece bırakamazlar onu.belki güçsüz düşücek,sonra tekrar kendini toplayabilicek.gerçi senaristler clarkın yalnız kalmasını istiyolarsa lana yı öldürmeleri gerekirdi ki,ben lana nında öldüğüne inanmıyorum,hatırlarsanız 4.sezon başındada chloe nin diye bir mezar da göstermişlerdi.hatta babası ve chloe yi patlamadan lex kurtarmıştı:).lois i zaten sevmiyordum bir kere daha gıcık oldum.herşeye burnunu sokuyo.chloe ona karıştırma,bak anneme yaptıklarına dedi.o hala tek başına macera peşinde.sayesinde chloe öldü.clark ve kopyasına gelince,bizim esas oğlan ölemeyeceğine ve etrafta 2 tane clark olamayacağına göre,en fazla 3 dk lık bir dövüş sahnesiyle geçiştirler,harika bir dövüş sahnesi bekleyenler bekledikleri ile kalıcaklar...
spoilleri kryptonsiteden okudum artık gerçek mi 1 nişan şakasımı bilemem.
choley göz yaşlaları ile lois dirilti.bu kişinin görüşüne göre her türlü algılanabilir
choleyin yeteneği göz yaşları ile insanları diriltmek ve iyileştirmek olabilir ya da kendi yaşam enerjisini ölen başka birine aktarmak ve yaşamasını sağlamak.
ayrıca senin dediğin gibi choleyi bir kez daha öldü gösterip diriltmeye bilirler.
dövüş sahneleride maliyet bakımından pek fazla uzun sürmez zaten.param olsada bağış yapsam şu diziye.
Cidden yapımcıların her açıklamasında maddi sorunlardan bahsediliyor, ben mi yanlış biliytorum yoksa cok az mı kısı ızlıo bu dızıyı para kazanamıyorlar ?
6 ıncı sezon a başladım bugun baya bı surukleyıcı gıdıor, sezon sonunu ızleyen arkdsa sorıyım lionel gozukdugu kadar ıyı bırı mı :) ? adam jonathan kent ten daha babacan cıkdı :D
Lionel, Jor-El'in yardımcısıymış. Maalesef gerçek onun iyi olması. Bunun da suyu çıkar diye bekliyroum ben. Lionel içindeki şeytanı 7. sezonda gösterir inşallah. :hıh
Lionel, Jor-El'in yardımcısıymış. Maalesef gerçek onun iyi olması. Bunun da suyu çıkar diye bekliyroum ben. Lionel içindeki şeytanı 7. sezonda gösterir inşallah. :hıh
evet jor-el ın kahini diye söz ediyolar, ama ben testere bölümünden sonra tekrardan kötü oldugunu dusunerek umıtlenıordum yanı herseyı o yapmıs gıbı gozukdu :) tuh bır sezon lıonel ıyı mı olacak :D
arkadaşlar 6.sezon süper bitiyo şimdiden 7 sezonu merakla bekliyorum
bu arada lana hamile filan degil lexin oyununa geliyor chole metordan etkilendiğini 6 sezonda ögreniyo lanada artık clarkın özelliklerini oda 16.bölümde oda ögreniyo özelliğide sezon finalinde ortaya çıkıyo
sezon sonunda bir karakter ölüyo ama kim onu 7 sezenda görecez bu arada 7 sezon sonunda süpermene dönüşüyormuş
Son Bölümün Adı SUPERMAN, ben şimdiden 7ıncı sezonu beklemekden sıkıldım :) butun yapımcılarda 7ıncı sezonu ovuyorlar, demekkı degısıklıkler daha da artacak
7. Sezon Bölüm Adları :
#7-1 "Bizarro"
#7-2 "Lana"
#7-3 "Return"
#7-4 "Quiver"
#7-5 "Freeze"
#7-6 "Terra"
#7-7 "Outsiders"
#7-8 "Kara"
#7-9 "Questions"
#7-10 "Revenge"
#7-11 "Knight"
#7-12 "Finest"
#7-14 "Foundation"
#7-15 "Elseworlds"
#7-16 "Leagues"
#7-17 "Livewire"
#7-18 "Valor"
#7-19 "Legion"
#7-20 "Alias"
#7-21 "Planet"
#7-22 "Superman"
bu bölüm adlarının nisan bir şakası olduğu yazılmıştı bildiğim kadarıyla
bu arada lananın öleceğini sanmiyorum son gelişen olaylardan sonra 7. sezon belki en çok seveceğimiz karakter bile olabilir. bide böylesine önemli bir karakteri duygusuz bir bomba sahnesine kurban verecekkadar acemi olduğuna inanmıyorum senaristlerin.
ben ayrıca yine çok büyük bir dövüş olacağını sanmıyorum. zaten bizarro mavi kriptonite karşı clşarkın yeşile verdiği tepkiyi veriyor. yani bir şekilde bunu clarka kullandırtacaklardır. asıl soru bu mavi kriptoniti kim bulacak manhuntermi leonelmi. bunu iyi kurgularlarsa bölüm kurtulur diye düşünüyorum
bu bölüm adlarının nisan bir şakası olduğu yazılmıştı bildiğim kadarıyla
bu arada lananın öleceğini sanmiyorum son gelişen olaylardan sonra 7. sezon belki en çok seveceğimiz karakter bile olabilir. bide böylesine önemli bir karakteri duygusuz bir bomba sahnesine kurban verecekkadar acemi olduğuna inanmıyorum senaristlerin.
ben ayrıca yine çok büyük bir dövüş olacağını sanmıyorum. zaten bizarro mavi kriptonite karşı clşarkın yeşile verdiği tepkiyi veriyor. yani bir şekilde bunu clarka kullandırtacaklardır. asıl soru bu mavi kriptoniti kim bulacak manhuntermi leonelmi. bunu iyi kurgularlarsa bölüm kurtulur diye düşünüyorum
evet bende 1 nisan şakası diye okumuştum burda.bende sana katılıyorum leon,lana nın bu kadar kolay bir şekilde öleceğini zannetmiyorum ve büyük bir dövüş sahneside beklemiyorum ne yazık ki:( chloe de umarım bu kadar kolay bir şekilde ölmez:icon_sorr sonuçta çok sevilen bir karakter ve daha iyi bir sonunun olmasını dilerim.
Green_Arrow 12-06-07, 13:11 evet bende 1 nisan şakası diye okumuştum burda.bende sana katılıyorum leon,lana nın bu kadar kolay bir şekilde öleceğini zannetmiyorum ve büyük bir dövüş sahneside beklemiyorum ne yazık ki:( chloe de umarım bu kadar kolay bir şekilde ölmez:icon_sorr sonuçta çok sevilen bir karakter ve daha iyi bir sonunun olmasını dilerim.
günü kurtaran mavi kriptonitle gelen martian manhunter olucaktır:D
melena choley için öldü diyemeyiz ama bir sonraki sezon choley gerçek bedeninde asla görünmüyecek:D
KUZEYSANTA 12-06-07, 14:24 bilmiyom 4 kışıden bırı oldugu garatı dıyorlardı bu lana olamaz kesın bışey lıon nun hala görevleri var ıhanet edecek hala şunu dıyorum soın bolumde lıon krıpton taşını clark durdurmak ıcın gıttı aldı uzaylıyı duşunmuyordu hala lex sevıyor lıon buyuzden lex clark karşılaşmasında hemen saf degıştırebılecek bı karakter) lex gelınce ılk 2 bölümde hapıste durur sonra cıkar lananın olmedıgı ortaya cıkıncak . ayrıca lark bu sezon uçaçak mesele ne zamn ucacak her sezon başında clark yenı bı göçü çıkıyordu böyle olursa bı sezon ucan clark görecegiz chloe ye gelınce kesın oldu dıyorum bizim marslıya gelınce pek bu sene dızıde görülecek gibi bi ihtimal vermıyorum
Force_user 12-06-07, 23:35 Bence arkadaşlar yeni sezon bir uzay yolculuğuyla başlayacak, artık Clark uçarda mı gider yoksa Oliver kapsül mü hazırlatır veya martian kucağına mı alır götürür bilemem ama Clark gidip Mavi Kriptonit arayacak bu kesin (arayan kişi Clark olmayabilir tabii :) ) uzaya gitmesse Fortress of Sollitude'a gidecek ve babasından yardım isteyecek ve dolayısıyla Jor-el'de ona eğitime girmesi gerektiğini söyleyecek ve eğitimi başlayacak (ilk dersten sonra çıktığında böyle daha bir kaslı daha bir iri olacaktır ( tabii bu Tom Welling'in canı sıkıldıkça ağırlık çalışmasından dolayı :) ) ve buda ilerideki rakiplerin daha güçlü olacağına vede bu sezonun son sezon olacağına işaret oluyor. En geç 5. bölümde ben Lex'in ordusunun bütün gücüyle hazır olacağına inanıyorum ki buda bir ihtimaldir ki Lex Bizarroyla karşılaşırsa Komutanlık falan teklif edebilir ( Bu dizi için çok iyi bir senaryo oldu biliyorum ama umut işte :) )
CW'nin yaptıı basın açıklamasından önemli bölümler:
"7.sezon ilk bölümünde supergirl gelior, adı "kara", clark'ın kuzeni, clarkın sahip olduğu ve henüz olamadığı bütün güçlere sahip, uçabiliyor, isyancı ve güçlü bi karaktere sahip ve bu onu lex'in radarına sokacak ve de jimmy olsen ile aralarında bişiyler olacak... :img-blush
7.sezon bölümlerinin hemen hemen yarısında rol alıcakmış...
yapımcı Al Gough'un açıklamaları:
"kara, dünyaya clark ile aynı zamanda geldi ancak 16 yıldır canlanamamış. 7.sezonun ilk bölümünde yıkılan barajın karanın uyanışının nedeni olacağını öğrenicez. dünyaya gönderildiinde 19 yaşındaymış ve canlanamadığı için hiç yaşlanmamış. jor-el'in kardeşi zor-el tarafından clark'a göz kulak olması için gönderilmiş. dünya kültürüne karşı başı dönücek ve buna alışmasını izlerken çok eğlenicez..."
ilk bölümde çıkacağına göre, bizarro konusunda clark'a yardım edicek kişi çok büyük bi ihtimal supergirl'de olabilir...
"7.sezon ilk bölümünde supergirl gelior, adı "kara", clark'ın kuzeni, clarkın sahip olduğu ve henüz olamadığı bütün güçlere sahip, uçabiliyor, isyancı ve güçlü bi karaktere sahip ve bu onu lex'in radarına sokacak ve de jimmy olsen ile aralarında bişiyler olacak... :img-blush
"kara, dünyaya clark ile aynı zamanda geldi ancak 16 yıldır canlanamamış. 7.sezonun ilk bölümünde yıkılan barajın karanın uyanışının nedeni olacağını öğrenicez. dünyaya gönderildiinde 19 yaşındaymış ve canlanamadığı için hiç yaşlanmamış. jor-el'in kardeşi zor-el tarafından clark'a göz kulak olması için gönderilmiş. dünya kültürüne karşı başı dönücek ve buna alışmasını izlerken çok eğlenicez..."
ilk bölümde çıkacağına göre, bizarro konusunda clark'a yardım edicek kişi çok büyük bi ihtimal supergirl'de olabilir...
Supergirl ün gelecek olması iyi güzel ama Jimmy ile yakınlaşması güzel değil. Eğer Chloe öldüyse bu yakınlaşma hemen olmaz zaten.
Lana ile ilgili yazacak ne kaldı da Chloe i öldürdüler anlamıyorum.:icon_sorr Lana bütün belayı kendine çekme kapasitesini kullandı bence.:hıh Senaristler ne yaptıklarını biliyorlardır umarım.:icon_evil
KUZEYSANTA 13-06-07, 15:12 CW'nin yaptıı basın açıklamasından önemli bölümler:
bu haber dogruysa cok guzelş bı sezon olur
zaten bı şaşkın cılo vardı bı tanede daha gelıyor:img-pilot
hem bizim clark a bı kaç haraket ögretir nasıl dögüşecegi falan
Smallville18 14-06-07, 08:37 süpergirl diziye dahil olması biraz saçma olmuş.
supergirl ortaya çıkışı sezon finalinde martian manhunter tarafından kısa bir şekilde anlatılabilirdi.
lionelin ofisinde hayalet hakkındaki konuşmaları sırasında martian manhunter sana göz kulak olması için benden başka babnın kardeşi zor-el tarafından kara isimli kuzenininde dünyaya gönderildiğini fakat kaybolduğu ve ya öldüğü söylenebilirdi.
baraj yıkılcakya altından kara çıkıcakta biraz saçma olmuş.
umarım lez kötü planlarına alet etmez karayı lexin menziline girmeside nedemek onu clarka karşı kullanıcak sanki:D
herhalde yapımcıların bundan kastı lex ve kara arasında ufak bir sohbet olacağıdır:img-hyste
spoillere göre bol aksiyon sahnelerinin olacağı bir sezon gibi gözüksede tabi en önemlisi clarkın uçması ama yapımcıların daha önceki gibi maddi sorunları olacağını düşünersek her aksiyon sadece 2 dk sürücektir:D
sonuçta dizi yapımcılara iyi kazandırıyor ki 4. sezonun ilk bölümünde maddi zorluklar yüzünden iki beden halinde clark vs kal-el kapışması olmamıştı ama sezon finalinde bu gerçekleşti. demeki yapımcılar 7.sezonda bütün kaynaklarını kullanıcaklar.
ayrıca kara, clark'a uçma dersi de vericekmiş... :happy0064
en azından clark denicekmiş uçmayı...
Çok güzel bir haber çok teşekkürler.anlaşılan 7.sezonda belki çok dövüşlü sahneler izlemiycez ama epey eğlenicez:).böyle bir değişikliğin yeni bir karakterin diziye katılması heyecan katar diziye,chloe den sonra.tabi chloe nin
yerini hiçbir zaman tutamaz ama chloe siz bir smallville e alışmak lazım:(.tabi sonunda clarkın da uçmasını görebilicez...
Smallville18 14-06-07, 22:41 clarkın choleyden sonra iyi bir yardımcıya ihtiaycı vardı buda supergirl olucak:D
ama senatirslerin daha önceden jor-eli canlandırdığı kıza sırf supergil hatırlatması için verdikleri kara ismini vermeleri hataydı.
Chloe'nin ardından bir yardımcının daha gelecek olmasıyla Clark bir hayli rahatlayacaktır!!! Jor-el'in yardımı bence o denli olmadı Chloe kadar...Daha da görselliği ağır basan sahnelere hazır olalım arkadaşlar bence!:img-wink:
4.21 forever
bu bölümde teague'lar luthor'lara karşı diyebiliriz gerçekten güzel bir bölüm hem clark-lana hemde luthor'lar cephesi hareketli ..4.sezon finaline 2 bölüm kala sondan 2.bölüm olan bu bölüm pek çok kişiyi tatmin edebilir:) şimdiden herkese iyi seyirler:)
Force_user 05-07-07, 10:20 Arkadaşlar eğer dediğiniz gibi Supergirl'ün barajdan çıkması hikayesi doğruysa, ellerinde bilmem kaçıncı sezondan kalma mağara duvarında sıkışmış süper güçlere sahip Kara diye bir kız varken saçmalığın daniskası olur. Bu kız 19 yaşında dünyaya yollanıyorsa ona oranla uzay gemiside çok daha büyük olacaktır peki bu gemi düştüğünde baraj yıkılmamış mı ? Canlanamaması mevzusuda çok saçma, sanki normal insan canlanmaya ne ihtiyacı var nasıl ölmüş ki? Çok daha mantıklı bir senaryo izlenebilecekken böyle birşey seçmeleri gerçekten yanlış olur bence, böyle devam edeceklerse bezme olasılığımız bu sezon çok fazla.
lana inatla ölmeyecek ve ölen chloe olacak yani!!!!! kristen'in setten biriyle bir ilişkisi mi var acaba??? kurtulamadık bir türlü ya!!!! kabak tadı verdi artık geberemedi bir türlü!!!
hiçkimseye zararı olmayan chloe'ye oldu olan... lana'nın clark'ın başını sürekli belaya sokmasının aksine chloe hep ona yardımcı oldu.... 7.sezon sonunda ölecek diye 5 ve 6. sezonlara tahammül ediyorum ben!!!
en azından supergirl'in gelmesi iyi olmuş... kabak tadı olanlardan vazgeçemeyenlerin yeni bir karakter katması ilginç olmuş.... acaba kara'yı kim canlandıracak???
Ben direk Amerikada oturan ve Smallville fan'ı bi arkadaşımdan duyduğum spoileri paylaşıcam sizinle.. Buraya belki yazılmıştır, ama okuduğuma göre 7. sezonla ilgili bi kaç bişey var.. Benimki 8. sezon.. Çok önemli bişey değil sadece Lana ve Lexle ilgili.. Evleniceklerini bilioruz, ama Lana kendi isteğiyle evlenmio, (Lana heralde önceden Lexle birlikte oluo), Lex te Lanayla evlenmek istio ama Lana hayır mı şimdi olmaz mı onun gibi bişeyler demiş olucak ki doktorlarla işbirliği yapıp Lanaya hamile olduğunu söylüo, Lana da bunun üzerine Lexle evlenio, sonra gerçeği öğrendiğinde Lexe çok kızıo ama sonradan çok sewio, hatta şimdi de gerçekten bi bebekleri olmuş 8. sezonda.. Chloe de sevgili edinmiş kendine.. :img-yes: Bunlar belki de bilinen spoiler, eğer ikinci kez tekrarlanıosa haberim olsun :img-wink:
Ben direk Amerikada oturan ve Smallville fan'ı bi arkadaşımdan duyduğum spoileri paylaşıcam sizinle.. Buraya belki yazılmıştır, ama okuduğuma göre 7. sezonla ilgili bi kaç bişey var.. Benimki 8. sezon.. Çok önemli bişey değil sadece Lana ve Lexle ilgili.. Evleniceklerini bilioruz, ama Lana kendi isteğiyle evlenmio, (Lana heralde önceden Lexle birlikte oluo), Lex te Lanayla evlenmek istio ama Lana hayır mı şimdi olmaz mı onun gibi bişeyler demiş olucak ki doktorlarla işbirliği yapıp Lanaya hamile olduğunu söylüo, Lana da bunun üzerine Lexle evlenio, sonra gerçeği öğrendiğinde Lexe çok kızıo ama sonradan çok sewio, hatta şimdi de gerçekten bi bebekleri olmuş 8. sezonda.. Chloe de sevgili edinmiş kendine.. :img-yes: Bunlar belki de bilinen spoiler, eğer ikinci kez tekrarlanıosa haberim olsun :img-wink:
Bunlar 6. Sezonda yaşananlar olmasın :img-grin2
Yapma ya.. :img-hyste Ben de hemen farklı bişey duydum gelip yazayım dedim, onu da yanlış yazmışım iyi mi? :img-hyste ben geriden geriden geliorum valla, sadece cnbc-e'de takip ediorum.. internetten gelecek sezonları indirsem iyi olucak sanırım.. :img-yes: yanlış bilgi için pardonn :img-blush
supergirl'ü kimin oynıcağı açıklanmış; bi kaç gün olmuş hatta...
laura vandervoort
görmemiş olanlar için kendisi aşağıda görüldüğü gibi biridir...
http://img259.imageshack.us/img259/4671/19069619qu9.jpg (http://imageshack.us) http://img259.imageshack.us/img259/227/96560542hu0.jpg (http://imageshack.us) http://img259.imageshack.us/img259/4462/70625906vi1.jpg (http://imageshack.us) http://img259.imageshack.us/img259/9042/13152016vm9.jpg (http://imageshack.us) http://img259.imageshack.us/img259/917/92234198xa2.jpg (http://imageshack.us)
Bu Supergirl filmini hatırlıyorum da o kız da sapsarıydı. Güzel kızmış. Kendisini şimdiden Jimmy Olsen nedeniyle sevmedim. 7. sezondaki bölümlere göre fikrim değişebilir.
bir yeni süper karakter haberi de diğer fantastik dizimiz supernatural'dan. katie cassidy, sam ve dean kardeşlere arakadaşlık edecek bir iblis avcısı olarak kadroya girecek isimmiş.
http://img516.imageshack.us/img516/7615/katiebm3.jpg (http://imageshack.us) http://img516.imageshack.us/img516/1645/katie2ih8.jpg (http://imageshack.us)
http://img516.imageshack.us/img516/6493/katiecassidy672tl6.jpg (http://imageshack.us)
http://img507.imageshack.us/img507/1126/mcia6.jpg (http://imageshack.us)
Şuan için ilk sekiz bölümün altısında yer alacagı açıklanan 24 yaşındaki Michael Cassidy ye bundan önce The O.C. ve Hidden Palms da yer almış olması sebebi ile yabancı degiliz.
Smallville de en azından 6 bölüm yer alacagı kesinleşen oyuncu Lois Lane(Erica Durance)'nin yeni gözdesi olarak karşımıza çıkacak ve dizideki devamlılıgı izleyicilerin tepkisine göre ilerleyen zamanda belirli olacak.
Özellikle Hidden Palms tan büyük bir hayran kitlesine sahip olan oyuncunun 6 bölümden fazla yer alacagı düşünülmekte.
---->Alıntıdır
Şuan için ilk sekiz bölümün altısında yer alacagı açıklanan 24 yaşındaki Michael Cassidy ye bundan önce The O.C. ve Hidden Palms da yer almış olması sebebi ile yabancı degiliz.
Smallville de en azından 6 bölüm yer alacagı kesinleşen oyuncu Lois Lane(Erica Durance)'nin yeni gözdesi olarak karşımıza çıkacak ve dizideki devamlılıgı izleyicilerin tepkisine göre ilerleyen zamanda belirli olacak.
Özellikle Hidden Palms tan büyük bir hayran kitlesine sahip olan oyuncunun 6 bölümden fazla yer alacagı düşünülmekte.
---->Alıntıdır
evet, hatta bu arkadaş daily planet'ın editörü rolünde olacak...
ayrıca green arrow ve justice league de 7.sezonda geri dönüor...
supergirl le ilgili bi şarkı minor majority-supergirl
these are all the things i never got to say to you
things i don't even tell my friends
this is a song that i've been humming on for way too long
the hidden track left at the end
you're such a snob, but you're such a super girl
but anyday now they'll know
you're such a snob, but when reconsiderin', you've got all the things i want..
these are the streets we walked, the memories we're leaning on
these are the images i've saved
these are the girls i should've left alone, i'd been better off
this is where i ** today
anyday now they'll know
you're such a snob, but if you get through to me, then i won't have to walk alone
this is the t-shirt i've been carrying for all these years
it's got your picture on the front
this is the pride i take in wearing it and sharing it
with everyone who needs to know
but anyday now it'll show
think it's time you sang along.
this one's for rock'n'roll, for magazines, for radio
for all the times it knocked me out
this one's for showing up when everyone thought you were gone
this one's for never giving up.
you're such a slob, but you're such a super girl
now it's time to carry on
here's a heart that you'd want
anyday now you'll be known
those whom the gods love grow young
those whom the gods love grow young
buda supergirl den bi resim;
http://img218.imageshack.us/img218/9040/supergirlpe1.jpg (http://imageshack.us)
elizabeth_darcy 20-07-07, 14:55 ya choloe kesin öldü mü şimdi ya off
ya choloe kesin öldü mü şimdi ya off
HAYIR ÖLMEDİ...
daha önce yazılanlar hariç yeni çıkan haberleri henüz görmeyenler için özetlemek istersek;
-lex, kara tarafından kurtarılacak. lex de karanın kim olduunu araştıracak bi süre...
-clark, chloenin ölüp morga kaldırıldıını öğrenicek; ancak chloenin çığlığını duyar ve görme özelliğini kullanarak onun çırpındığını görür.
-2.bölümde yeni daily planet editörü ilk kez rol alacak, ayrıca bu bölümün adı da "kara"
-kara, clarkın bebek olduğunu zannettiği için onu hastanede bulmaya çalışıcak.
-3.bölümde clark, karayı smallville hasat festivaline götürücek, kara burada smallville mısır güzellik yarışmasına katılmaya karar vericek. bu yarışmada kara 3 zorlu rakiple karşılaşıcak ki bunların bazı güçleri var. onlardan birini beraberce öldürecekler... ayrıca kara talon'da iş bulacak. chloe daily planetta çok büyük bi haber yakalar. chloe kesinlikle ölmüor yani...
-clark ve karanın ambarda sürpriz bir ziyaretçesi olacak. (lana olabileceği ihtimali yüksek denior. :icon_whis olmazsa martian manhunter veya marta olabilir gibi... veya kriptondan bir mesajda gelebilir denior... )
şimdilik bu kadar... bye
aRkideşler !!!
Hani lana arabaya biniyor araba patlıyor ya !!!! işte o sırada clark alıyor Lanayı ya !!! Yani clark kurtarıyor.
aRkideşler !!!
Hani lana arabaya biniyor araba patlıyor ya !!!! işte o sırada clark alıyor Lanayı ya !!! Yani clark kurtarıyor.
iyide bu olmaz sevgili arkadaşım clark lana nın arabasının patladığını lionel dan öğrenmişti nasıl kurtarsın lanayı yahu:img-pilot yanlış yazdın herhal öyle düşünüyorum:happy0064
Hmm.. Şöyle bişi olabilirr, Clark hani bişey öğrendiğinde saniyesinde fırlayıp yetişio ya (herkesten hızlı fırlayıp yetişio biliosnuz :img-hyste )) Yine her zamanki gibi (!) zamanında yetişip Lanayı kurtarmıştır.. Ne zaman Lana başını derde sokta (bitmio onun dertleri) Clark yetişip kurtarıo, belki yine böle bişi olmuştur.. Akıl yürütmeye çlışıorm :img-blush
Hmm.. Şöyle bişi olabilirr, Clark hani bişey öğrendiğinde saniyesinde fırlayıp yetişio ya (herkesten hızlı fırlayıp yetişio biliosnuz :img-hyste )) Yine her zamanki gibi (!) zamanında yetişip Lanayı kurtarmıştır.. Ne zaman Lana başını derde sokta (bitmio onun dertleri) Clark yetişip kurtarıo, belki yine böle bişi olmuştur.. Akıl yürütmeye çlışıorm :img-blush
iyide sevgili arkadaşım o patlama olayı yaşanıp bittikten sonra anlattı lionel clark a tamam bu clark hızlı falan gidiyorda heroes daki hiro gibi zamanı geri alamıyorya :img-pilot :img-pilot yoksa alıyor mu gerçi lana öldüğünde 5.sezonda jor el den böyle bir şey istemişti ama.....:img-blush
HAYIR ÖLMEDİ...
daha önce yazılanlar hariç yeni çıkan haberleri henüz görmeyenler için özetlemek istersek;
-lex, kara tarafından kurtarılacak. lex de karanın kim olduunu araştıracak bi süre...
-clark, chloenin ölüp morga kaldırıldıını öğrenicek; ancak chloenin çığlığını duyar ve görme özelliğini kullanarak onun çırpındığını görür.
-2.bölümde yeni daily planet editörü ilk kez rol alacak, ayrıca bu bölümün adı da "kara"
-kara, clarkın bebek olduğunu zannettiği için onu hastanede bulmaya çalışıcak.
-3.bölümde clark, karayı smallville hasat festivaline götürücek, kara burada smallville mısır güzellik yarışmasına katılmaya karar vericek. bu yarışmada kara 3 zorlu rakiple karşılaşıcak ki bunların bazı güçleri var. onlardan birini beraberce öldürecekler... ayrıca kara talon'da iş bulacak. chloe daily planetta çok büyük bi haber yakalar. chloe kesinlikle ölmüor yani...
-clark ve karanın ambarda sürpriz bir ziyaretçesi olacak. (lana olabileceği ihtimali yüksek denior. :icon_whis olmazsa martian manhunter veya marta olabilir gibi... veya kriptondan bir mesajda gelebilir denior... )
şimdilik bu kadar... bye
ay arkadaşım ne çok mutlu ettin beni!!! chloe ölmüyor demek!! canım benim ya ölseydi izlemezdim kesin lana'ya chloe var diye katlanıyordum.. katlanmaya da devam edicez anlaşılan...
ya bu lana niye ölmüyor ya!!! clark bile kriptonite maruz kalınca ölebilir ama lana ölmüyor!!!!!!
neyse ya sinirlerim bozulmasın şimdi chloe'm ölmüyormuş... yaşasın:happy0064 :happy0064
iyide sevgili arkadaşım o patlama olayı yaşanıp bittikten sonra anlattı lionel clark a tamam bu clark hızlı falan gidiyorda heroes daki hiro gibi zamanı geri alamıyorya :img-pilot :img-pilot yoksa alıyor mu gerçi lana öldüğünde 5.sezonda jor el den böyle bir şey istemişti ama.....:img-blush
tamam, şimdi çözdüm olayı :img-yes: Hmm, ilginç.. :img-yes: Valla hic birinden haberm yoktu, bilgilendm sayende saol :img-wink:
tamam, şimdi çözdüm olayı :img-yes: Hmm, ilginç.. :img-yes: Valla hic birinden haberm yoktu, bilgilendm sayende saol :img-wink:
ne demek canım rica ederim artık şu clark uçsada güzle bölümler izlesek sankim bu sezonda lana ölecek gibi geliyor bana ya hadi hayırlısı bekleyip görelim neler olacağını:happy0064 :happy0064
iyide bu olmaz sevgili arkadaşım clark lana nın arabasının patladığını lionel dan öğrenmişti nasıl kurtarsın lanayı yahu:img-pilot yanlış yazdın herhal öyle düşünüyorum:happy0064
you tube da bi video izledim orada oyle oluyordu ben youtube yalancısıyım. :D
Arkadaşlar lananın bu kadar ölmesini niye çok istiyorsunuz anlamıyorum.Bakın clark lanayı kendine göre hep haklı sebeplerden onu korumak için uzaklaştırdı ama lana doğal olarak bu sebebpleri başka türlü anladı.Benimde lananın çok sinirlendiğim kızdığım anları oldu.Ama şu açıdan bakın sevgiliniz sizi sürekli bırakıp gitiyor sorduğunda kaçamak cevaplar veriyor siz olsanız ne hissederseniz.Tmm clark belki bunu haklı sebeplerden yapıyor onu incitmemek için ama lana gerçeği bilmediği için her insanın vereceği tepkiyi veriyor.Bakın son bölümlerde clarkın onu neden sürekli terkettiğin bıraktığını onun kim olduğunu öğrendiğinde aynı tepkiyi verse tmm size hak vericem ama lana böyle yapmıyor suçlamaması halde kendini suçluyor ve lex onu rahat bıraksın diye artık kendini öldürtüyor tabi ölmediği kesin ama yani gerçekten seven bir kadının yapacağını yapıyor.Bide şöyle düşünün Chloyi ben çok seviyorum ama clark choleyi sevse lana onun en iyi arkadaşı olsa clark lanayı bıraktığı gibi choleyide bıraksa yani lanaya yaptıklarının aynısını choleyede yapsa aynı tepkiyi vereceğinden şüphem yok. O zaman da nefret edilen karakter chole olurdu.Bakın Clark lanaya gerçeği söyledi lana onu dışladımı ? Her kim olursan ol benim için hala aynı Clark Kent sin dedi.Yani 6 sezondur clark boş yere acı çekti ve çektirdi.Yani biraz bu açıdan bakın lananın yerine kendinizi koyun Siz ne hissederdiniz ????
Arkadaşlar lananın bu kadar ölmesini niye çok istiyorsunuz anlamıyorum.Bakın clark lanayı kendine göre hep haklı sebeplerden onu korumak için uzaklaştırdı ama lana doğal olarak bu sebebpleri başka türlü anladı.Benimde lananın çok sinirlendiğim kızdığım anları oldu.Ama şu açıdan bakın sevgiliniz sizi sürekli bırakıp gitiyor sorduğunda kaçamak cevaplar veriyor siz olsanız ne hissederseniz.Tmm clark belki bunu haklı sebeplerden yapıyor onu incitmemek için ama lana gerçeği bilmediği için her insanın vereceği tepkiyi veriyor.Bakın son bölümlerde clarkın onu neden sürekli terkettiğin bıraktığını onun kim olduğunu öğrendiğinde aynı tepkiyi verse tmm size hak vericem ama lana böyle yapmıyor suçlamaması halde kendini suçluyor ve lex onu rahat bıraksın diye artık kendini öldürtüyor tabi ölmediği kesin ama yani gerçekten seven bir kadının yapacağını yapıyor.Bide şöyle düşünün Chloyi ben çok seviyorum ama clark choleyi sevse lana onun en iyi arkadaşı olsa clark lanayı bıraktığı gibi choleyide bıraksa yani lanaya yaptıklarının aynısını choleyede yapsa aynı tepkiyi vereceğinden şüphem yok. O zaman da nefret edilen karakter chole olurdu.Bakın Clark lanaya gerçeği söyledi lana onu dışladımı ? Her kim olursan ol benim için hala aynı Clark Kent sin dedi.Yani 6 sezondur clark boş yere acı çekti ve çektirdi.Yani biraz bu açıdan bakın lananın yerine kendinizi koyun Siz ne hissederdiniz ????
Tamamıyla katılıyorum !!! Herkes Lanadan neden nefret ediyor anlamıyorum !!! Ben kendisini çoooooook seviyorum !
you tube da bi video izledim orada oyle oluyordu ben youtube yalancısıyım. :D
he he :happy0064 anlıyorum senide o izlediğin başka bölüm olmasın 7.sezon başladı mı yahu :img-wink: ben daha başlamadı biliyorum kendi kanalında başlamayan dizi you tube da nasıl oynayacak :happy0064 sevgili arkadaşım başka bölüm olmasın o :img-wink:
diğer konuda ben lana yı seviyordum yani cnbc e den takip ederken hatta diziye lois girince buda nerden çıktı inşallah süperman daki gibi olmaz bile dedim :good: yani bayağı bir clana cıydım ama ne zaman 5 nin yarısı ve sonrasını izledim clana bitti beni için benim düşüncem bu yönde:good:
elizabeth_darcy 24-07-07, 13:52 hollaeeeeyyyyyyyyyyyyyyy chloe ölmemiş çok süper bi haber
keşke lananın öldügü haberi gelse daha mutlu olsammmm
söylediklerinde tamamen haklısın.. ama zaten benim lanadan nefret etmemin nedeni senin söylediğin sebepler değil... sadece lana yüzünden de değil.. senaryo yüzünden nefret ediyorum bu kızdan.. çünkü çok mız mız bir karakter.. iki lafının birisi 'birisini çok iyi tanıdığını sanıyorsun ama senden bişeyler sakladığını öğreniyorsun...' !! tama kız haklı ama ne bu sürekli aynı şey!! insan deli oluyor ya!!! nefretimin doruğa çıktığı bölümse 4sezonun başında jason'ın söyledileriydi.. bunu da yazmıştım zaten (pardon bayan kız arkadaşıma bir hediye almak istiyorum...... zamanında biri onu çok üzmüş bu yüzden kimseye güvenemiyor...) ya sen ne ara jason'la çıktın da önceki ilişkinin dedikosunu yapacak kadar da ilerlettin!! tamam clark yanlış yaptı ama ne yaptı sonuçta sadece biz yapamayız diyip ayrıldı... clark o kadar büyük ne yaşatmış ki(tamam terk etmek yeterince kötü ama clark da yeter artık bıktım senden terkediyorum seni demedi, ya da aldatmadı...) kimseye güvenemiyor ya da yeni sevgilisine hemen herşeyi anlatıyor ya da iki cümlenin birinde laf sokuyor!!!!!
bir de sürekli başı belada!!! clarkın gençlik aşkı olmasın aşaşmamalı.. herhalde zamanında da ya bu clark kent superman olduğunda halkın yardımına mı koşsun yoksa lana'yı mı kurtarsın sürekli diye düşünmüşler ve gençlik aşkı olarak kalmasına karar vermişler.. supermanken de lana ile birlikte olsaydı lana'nın dertlerinden halka sıra gelmezdi...
bir bölümde hiç unutmuyorum 45dknın toplam 10dksın göründü ya da görünmedi, onda da at tepti hastanelik oldu... bi sağlam durmuyo yerinde!!!!
chloe'yi sevmemin nedeni ise sayılmaz.... en başta güçlü bir karakter aşkını içinde yaşıyor 4 sezonda toplam 2-3 defa aşkı yüzünden huysuzluk yaptığında ise (ki lana'nınklerin yanoında şeker kalır o huysuzluklar) lana ile clark'ın arasına giriyo diye tepki alıyor!!!!!
şimdi bi de lois geldi!! lois'i canlandıran erica'yi clark'a göre çok yaşlı bulsam da çizdiği karakter harika!! clar'a böyle biri lazım işte!!! başına bela olmayacak, kendi başının çaresine bakabilen, cesur ve clark'a ağzının payını verebilen biri olmalı... lois lane!!!!! bir de yaşı daha uygun birini getirselerdi tam süper olacaktı!!!!!!!!!!
Pamir arkadasım aslında bunları sadece sana hitaben yazmadım sende söylediklerinde haklısın sonuçta ben lana için yazarken sütten çıkmış ak kaşık demedim benimde ona kızdığım anlarım elbette clarkın hataları olduğu gibi lananın da hataları var ama sonuçta son bölümde ikisindende beklenmedik bir olgunluk gördük hepsi bu hataların sayesinde ha ben hatalarıda savunmuyorum ama sonuçta herkes hata yapar Lanada Cholede Loisde. Sen lois clarkın başını derde sokmaz diyorsun ama aklıma gelenlerden yazayım Clark Titanla karşılaşmaya gidecekken lois bu konuyu bıraktığım dediği halde oraya gitti ve az kalsın Clark olmasa öluyordu.6.13 te crimsonda bir ruj surdu Clarkı bir öptü al sana sorun 2. smallviile ilk geldiğinde Helikopterler tarafından kovalnmaları,Bir tırın arkasında lois ve Kardesşi mahsur kalmıstı al bir sorun daha sonra universite içki yarısmasından sonra bir çocugu dovdu o felçe sokmadı ama onun uzerine kaldı onu yapanda onu bir lağımda boğmaya çalıstı ve gene onu kurtaran clark ve en son araştırmaması gereken yeri araştırdığı için belkide Cholenin olumune yol açtı aslında dahada sayılabilir işte lois aslında daha buyuk bir sorun supermen serisinde baktığın zamanda superman normal insandan çok lois i kurtarıyordu ben losie karşı değilim ama dizideki lois bence çok kaba ve clarkın işin çok zorlaştırıo ve zorlaştırcak aslında 2 sezon oynamasına rağmen bence lanadan daha çok soruna yol açtı.Ayrıca Clarkın yanında yaşlı kaldığıda doğru ve bence su anda Clarkın lanaya hissettiği aşk lana ölse bile kolayla bitecek bir şey olamamsı lazım eğer 5 10 bölümde unutturlarsa demekki clark lanayı hiç sevmemiş olur ki bu da saçma aslında ben Clarka lanayı nasıl unutturacaklar yada Clarka loisi nasıl sevdirecekler bilemiyorum çünkü lana lex ile evlenmesine rağmen ki onunda clarkın hayatını kurtarmak için yaptı ayrıca hatırlatırım clark onu unutmadı bence bu iş çok zor olucak 2 açıdanda lana nın yerine loisi sevmesi bence boyle bir seneryo çok iyi düşünülerek yazılmalıdır diyorum ama inaşallah yazılmaz ve Clana olur diyorum Saygılarla...
KUZEYSANTA 28-07-07, 00:28 Slm smallville hayranları yeni sezon yaklaşırken spoilerde gelmeye başladı daha once verıldımı ama bılmıyorum ınternet sıtelerde söyle bı haber ver 6 sezondan bı karakter bunun buyuk olasılıkla green arrow oldugu söylenıyor lananın ölümü ile ilgili gelecegi söylenıyor tabi 7 bölüm gibi deniyor eger oyle olursa 7-8 bölüm en az lana yok
Bazı arkadaşlar lois lane karakterini oynıyan Erica Durance 'yi yaşlı bulmuşlar ama kız daha 1978 doglu yani Clark karakterini oynıyan Tom Welling'den yaşı daha küçük ben ikisini birbirine çok yakıştırıyorum Clark'ın lana ile birlikte olmasını hiç istemiyorum
Slm smallville hayranları yeni sezon yaklaşırken spoilerde gelmeye başladı daha once verıldımı ama bılmıyorum ınternet sıtelerde söyle bı haber ver 6 sezondan bı karakter bunun buyuk olasılıkla green arrow oldugu söylenıyor lananın ölümü ile ilgili gelecegi söylenıyor tabi 7 bölüm gibi deniyor eger oyle olursa 7-8 bölüm en az lana yok
green arrow un olması sevindirici bir haber tabii kide ama lana nın 7-8 bölüm olmaması bence iyi olmaz :img-yes: zaten 22 bölüm var lana nın olması gerekir bence :img-wink: büyük bir ihtimal son sezondur bu o yüzden 7-8 bölümlük bir lana olmayışı biraz olağan dışı olur sankim :happy0064
summer___17 29-07-07, 08:55 "Smallville" yeni oyuncu : Michael Cassidy
http://content.answers.com/main/content/wp/en/thumb/b/bc/200px-Zach_stevens.jpg
he he :happy0064 anlıyorum senide o izlediğin başka bölüm olmasın 7.sezon başladı mı yahu :img-wink: ben daha başlamadı biliyorum kendi kanalında başlamayan dizi you tube da nasıl oynayacak :happy0064 sevgili arkadaşım başka bölüm olmasın o :img-wink:
diğer konuda ben lana yı seviyordum yani cnbc e den takip ederken hatta diziye lois girince buda nerden çıktı inşallah süperman daki gibi olmaz bile dedim :good: yani bayağı bir clana cıydım ama ne zaman 5 nin yarısı ve sonrasını izledim clana bitti beni için benim düşüncem bu yönde:good:
valla 7.sezon tanıtım falan yazıyordu sbr kardeşim . Bilmiyorum..... Ama Lana olmucek bunu biliyoruz dimi :D
valla 7.sezon tanıtım falan yazıyordu sbr kardeşim . Bilmiyorum..... Ama Lana olmucek bunu biliyoruz dimi :D
he he :happy0064 olabilir tabii yahu sen bakma bana lana ölmez yaww sende izlemişindir 4.sezon finalini :img-wink: o helikopterden sağ çıkan adam ölür mü yahu :img-pilot valla lana nında özel bir yeteneği çıkarsa kimse şaşırmasın :img-pilot
Slm smallville hayranları yeni sezon yaklaşırken spoilerde gelmeye başladı daha once verıldımı ama bılmıyorum ınternet sıtelerde söyle bı haber ver 6 sezondan bı karakter bunun buyuk olasılıkla green arrow oldugu söylenıyor lananın ölümü ile ilgili gelecegi söylenıyor tabi 7 bölüm gibi deniyor eger oyle olursa 7-8 bölüm en az lana yok
Ay bu mükemmel bir haber:happy0064.çok sevindim lana nın olmamasına.ama yok yere chloe ye kıydılar ya,yazık ettiler diziye okadar heyecen ve renk katan bir karakteri.green arrow un da geri gelmesi iyi olur,dizi pembe dizi havasından çıkar en azından.Michael Cassidy yi daha önce hiç duymadım ama lois ile bir ilişkisi olucaksa kesin sırları olan,değişik,diziye renk katıcak bir karakterdir.Yani izlemekten zevk alıcaz,belki 4.sezondaki havayı bile yakalayabilirler tekrar:)
arkadaslar cnbce dekı sezon kacıncı ayrıca bu dızı nezaman baslıcak....ya barı bu sezon loisle clark arasızında bişiler olsun
arkadaslar cnbce dekı sezon kacıncı ayrıca bu dızı nezaman baslıcak....ya barı bu sezon loisle clark arasızında bişiler olsun
cnbc e de büyük ihtimalle eylül de 5. sezon başlıyacak ben fazla ümitlenme diyorum (clark-lois ) :img-wink: yardımcı oldumsa ne mutlu bana iyi yorumlar :happy0064
cnbc e de büyük ihtimalle eylül de 5. sezon başlıyacak ben fazla ümitlenme diyorum (clark-lois ) :img-wink: yardımcı oldumsa ne mutlu bana iyi yorumlar :happy0064
of ya pekı bunların aşkı büyük şehre gidince ,clark gözlükleri takınca ve superman mavi dar taytı giyincemi başlıcak peki bunlar ne zaman olucak çıkmaz ayın son çarşambasımı ayrıca son bölümde uzay gemisi düsmüstu kızn ismını unuttum oda bunu gordu acaba clarkın kuzenlermım geldı ne dersın:happy0064
of ya pekı bunların aşkı büyük şehre gidince ,clark gözlükleri takınca ve superman mavi dar taytı giyincemi başlıcak peki bunlar ne zaman olucak çıkmaz ayın son çarşambasımı ayrıca son bölümde uzay gemisi düsmüstu kızn ismını unuttum oda bunu gordu acaba clarkın kuzenlermım geldı ne dersın:happy0064
valla sen hiç clark-lois bekleme benden sana tavsiye boşuna ümitlenirsin :img-wink: zaten o taytı giyemedi bir türlü :img-pilot giysede bizde rahat etsek :img-wink:valla uzay gemisinden pekte hayırlı birileri gelecek gibi değil hadi hayırlısı :happy0064
üzgünüm ama clark smallville de hiç bir zaman mavi taytla birlikte o superman kostümünü giymiycek.çünkü daha önce sanırım ya yapımcılar yada senaristler açıklama yapmıştı bu konuda.lois ve clark arasındada asla bir aşk yaşanacağını görmiycez.
durun biraz ağlim ya üfffffffffff sukutu hayale uğradım...o zaman normal sinamadan farklımı bu dizi peki o gemıden cıkıcak olanlar kım clarkın dusmanlarımı...hanı fılmde uc kısı vardı clarkla aynı ozellıkte olan hanı savas sırasında cripton gezegenını yok etmıslerdı onlarmı geldı acaba dıye dusunuyorum...
_evanescence_ 02-08-07, 22:53 meraba arkadaşlar bende bi smallville hayranı olarak clark ve lois in arasında bişeler olmasını istiyorum ama 5. we 6. pek bişe olmuyo peki ne zaman olucak yaa clark lana yı takmış kafasına off :sad53:
cheerleader 03-08-07, 10:08 allahtan arada bakışmalar oluyo o anlar çok güsel:D
meraba arkadaşlar bende bi smallville hayranı olarak clark ve lois in arasında bişeler olmasını istiyorum ama 5. we 6. pek bişe olmuyo peki ne zaman olucak yaa clark lana yı takmış kafasına off :sad53:
aralarında her zaman takışmalar olucak ama aşk yaşadıklarını hiçbir zaman görmiyces.yapımcılardı sanırım''bize lois i verdikleri için bile şükretmeliyis''tarzı birşeyler söylemişlerdi.smallville clark kentin gençlik yıllarını yani superman olmadan önceki yıllarını anlattığı için ne onu superman kostümüyle nede lois le birlikte görüces.arka sayfalarda bir röportaj var,orda okuyabilirsiniz,merak edenler.
KUZEYSANTA 09-08-07, 16:52 tabi herkez lois clark ıkılısını ıstıyor ama hem yasal olarak bunu yapamıyorlar hemde arada bı dıdışmelerı olmasa dızının tadı kalmaz zaten
ve yeni duyumlara göre 7 bölümde lara-el yanı clark ın gerçek annesını görecekmışız ve en bekledıgım olay 8. bölümde clark ucmaya başlıyabılır dıyorlar(tabibu mutlaka buyuk bı olay yüzünden olur )
bu arada beli olan bölüm ısımlerı:
7-1:Bizarro
7-2:Kara
7-3:Fierce
7-4:Cure
tabi herkez lois clark ıkılısını ıstıyor ama hem yasal olarak bunu yapamıyorlar hemde arada bı dıdışmelerı olmasa dızının tadı kalmaz zaten
ve yeni duyumlara göre 7 bölümde lara-el yanı clark ın gerçek annesını görecekmışız ve en bekledıgım olay 8. bölümde clark ucmaya başlıyabılır dıyorlar(tabibu mutlaka buyuk bı olay yüzünden olur )
bu arada beli olan bölüm ısımlerı:
7-1:Bizarro
7-2:Kara
7-3:Fierce
7-4:Cure
bilgi için teşekkürler anlaşılan bir bölümde bitirecekler bizarro yu tıpkı zod da olduğu gibi halbuki şöyle en azından bir 2 bölüm falan olsaydı iyi olurdu :img-wink: zaten kara nın gelmesi ile artık uçsun yani 6.sezonda babası ile bir eğitime gidecekti clark hayalet bölgeden gelen ucubeleri hallettikten sonra ama öyle olmadı :img-wink: artık uçsun hakkaten yaw bilgi için teşekkürler :happy0064
ay başım döndü sayfaları okuyorum herkesten farklı bişey duyuyorum başım çatlıcak neyin ne olduğunu anlayamadım bide biri bana bu dizinin kaç sezon süreceğini söyleyebilir mi?
KUZEYSANTA 10-08-07, 18:23 ay başım döndü sayfaları okuyorum herkesten farklı bişey duyuyorum başım çatlıcak neyin ne olduğunu anlayamadım bide biri bana bu dizinin kaç sezon süreceğini söyleyebilir mi?
dizi 7 sezon olacak şuan türkiyede 5 sezon başlamak uzere amerıkada 7. sezon yanı son sezon başlıyacak gelecek ay
saol biri 8. sezon demiş yanlış heralde diziyi yeni kişiler geliyomuş açıkçası pek sevinmedim dizilere sonradan gelen kişileri pek sevmem :D clarkında lanayla olmasını isterdim o da bi hayal oldu.....
KUZEYSANTA 11-08-07, 01:23 saol biri 8. sezon demiş yanlış heralde diziyi yeni kişiler geliyomuş açıkçası pek sevinmedim dizilere sonradan gelen kişileri pek sevmem :D clarkında lanayla olmasını isterdim o da bi hayal oldu.....
7. sezon zaten tam bur yenı oyuncuların sezonu
bu arada yenı haberler gelıyor
Lionel Luthor returns in this episode.
- This episode involves the filming of a movie based on the Warrior Angel comic books.
lion 7-5 de donecekmış galıba bazı bölümlerde lion göremıyecez v altakı habere göree genıbırı gelıyor
7-6 da ıse zor-el karanın babası ıle ılgılı ve clark ın annesı lara ıle
şimdye kadar belli olan olan bölümler 7. sezon ıcın
7-1 Bizarro:img-pilot
7-2 Kara:happy0064
7-3 Fierce:icon_whis
7-4 Cure:img-wink:
7-5 Action:good:
7-6 Lara (bu bölüm baya bı soruları yanıtlaya bılır):img-polic
Smallville 7. Sezonun Tanıtım posteri yayınlandı. Posterde bir çok kişinin ilgisini çeken yazının türkce karşılığı şöyle.
“Yeni Bir kız. Dostmu Yoksa Düşmanmı?”
(kim olduğunu biliyoruz ama ekliyim dedim)
http://img126.imageshack.us/img126/2797/season7poster1tm6yy3.th.jpg (http://img126.imageshack.us/my.php?image=season7poster1tm6yy3.jpg)
Supergirl'ün diziye dahil olmasına sevindim. Ayrıca bu sezon biraz daha ''olgun'' gibi. Efektlerli bol bölümler göreceğiz inşallah.
Yanlış hatırlıyorsam düzeltin ama orjinalde Supergirl kötü karaktermiş. Hatta Lex Luthor ile işbirliği bile yapmış. Bakalım burada ne olacak.
KUZEYSANTA 12-08-07, 22:11 evet efek bol olacak neden hem son sezon hem karanın gelmesı sonuçta kara ucabılecek en onemlı clark ucmama sebeplerınden bırı paraydı bu bıraz ortadan kakmış olacak
Force_user 12-08-07, 22:36 Supergirl'ün diziye dahil olmasına sevindim. Ayrıca bu sezon biraz daha ''olgun'' gibi. Efektlerli bol bölümler göreceğiz inşallah.
Yanlış hatırlıyorsam düzeltin ama orjinalde Supergirl kötü karaktermiş. Hatta Lex Luthor ile işbirliği bile yapmış. Bakalım burada ne olacak.
Kötü diyemeyiz, çünkü orjinalde supergirl büyük bir yaştayken dünyaya geliyor, kriptonun ahlak kurallarıyla yetişiyor ve dünyadaki kişilerin gerçek amaçlarını bilmiyor. Yani yaptıklarının kötü olduğu superman tarafından söylenince olayın farkına varıyor, yani kötü demek bence yanlış olur :img-hi:
KUZEYSANTA 12-08-07, 22:54 resmı az once buldum 7 sezon ıcın daha once verıldımı bılmıyom ama dıkatlı bakarsanız lana var
http://img102.imageshack.us/img102/9506/svpromocardyi7.jpg
Birde Lana'nın Clark ın sırrını öğrendiğini söylemiştir sana arkadaşın :)) Unuttun heralde :D çok bayat kardeş. Burada her yeni güncel bölümden sonra tartışılıyor zaten. Sen baya geriden geliyorsun.
KUZEYSANTA 15-08-07, 20:42 o.c de |